Nedelja, 12.05.2019.

13:25

Milojević zagonetan: Pričaćemo o ugovoru kad se završi sezona

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević još ne želi da kaže da li će i naredne sezone sa klupe predvoditi tim šampiona Srbije.

Izvor: B92

Milojeviæ zagonetan: Prièaæemo o ugovoru kad se završi sezona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Usput da kažem i ovo.....
Smatram da ja Naš trener Milojević učinio više nego što je bilo ko očekivao, pogotovo ako znamo u kakvom teško trenutku je došao kao trener.
Iz njegovog kazivanja ocenjujem da je on već doneo odluku o odlasku.
Mi Zvezdaši jedino što možemo da kažemo je:
"Šefe, veliko hvala za sve što si učinio za Naš klub, želimo ti svaku ličnu i profesionalnu sreću u budućem životu,....... Uživaj, napravi još veće uspehe u novoj sredini pa se jednog dana opet vrati.
A ZVEZDA,..... ODMAH I BEZ OKLEVANJA DA PONUDI MESTO TRENERA SLAVOLJUBU MUSLINU. Sa njim ulazimo sa ogromnom šansom u kvalifikacije za L Š, za novi ulazak u grupnu fazu tog najvećeg takmičenja.

duledudule

pre 4 godine

Hoće 1.5 milona po sezoni koliko mu i Arapi nude...
(Bard Živa, 12. maj 2019 17:08)
nije poenta u parama.nego u navijacima.uvek je problem sa navijacima.jedna grupa drzi tri igraca da ih ne imenujem a oni shodno svojoj igri imaju nenormalno velike plate ua Srbiju.Sva tri igraca su nasa.uvek i kad odigras nikad bolju sezonu moraju navijaci da se pitaju.raspala zemlja

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Poštovani komentatori, komentari objavljeni pod mojim nikom u 14:53 kao i u 16:51 nisu moji, i ne razumem razlog da neko pod mojim ili bilo kojim tuđim imenom objavljuje komentare. Molim počinioci da to više u buduće ne čini.
UNAPRED ZAHVALAN, NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

Sub013

pre 4 godine

Heh vidi ih grobarcici sto pisu kao navijaci Zvezde ali perfidno da ga ne pljuju otvoreno jer bi se provalili, nego kao bolje da ide zna da je ovo bilo na srecu i da moze samo gore itd. Ja sam eto ubedjen da bi naredna sezona bila ako nista drugo podjednako uspesna, da se domognemo LS pa da dobijemo nornalnu grupu pa ako nista drugo probamo da budemo 3. jer kad smo u ovoj grupi nakon tri utakmice bili 2. onda je sve moguce. Svi sad imaju vise iskustva i ako ostanu zajedno moze da bude samo bolje! Sto se tice srece ona mora da se zasluzi, kukali smo na srecu svih prethodbih godina ali ocigledno i ona mora da se zasluzi. Mada mozemo i ovako, da smo imali malo vise srece prosle godine prosli bismo CSKA i otisli u 1/8 finala. Jos samo nesto za ove sto ga prozivaju da mora odmah da se odluci: Sva sreca pa voli Zvezdu mnogo vise od vas i nece da pravi haos u ekipi pred finale kupa, ne radi on to zato sto je neodlucan pobogu! Tako da ne brinite i ako ode oticice na najbolji moguci nacin. OSTANI MILOJE!

Crypto nije buducnost

pre 4 godine

Uz dužno poštovanje prema Milojeviću ovo je kranje amaterski potez. Šta da očekujemo od Zvezde kada u junu menja trenera a hoce da se plasira u jedno od evropskih takmičenja. Uprava je trebala da dovede novog trenera u decembru da udje u proces utakmica sa Zvezdom da ga Milojević lepo i natenane pripremi za tu ulogu pa da opet sada ode. Ovako, daju neke zagonetne izjave kao ide pa ne ide pa na kraju ode na mesec i po dana od pocetka kvalifikacija i ostavlja klub na cedilu. Trebao je da ode u decembru i da ga Zvezda pola godine placa kao trenera da pripremi svog naslednika za tu odgovornu funkciju. Nece biti dobra sledeca sezona za Zvezdu uopste, upamtite to ako sada promene trenera.

Najveci Zvezdas ikad

pre 4 godine

Ako Miloje ode za Simu Krunica dizem obe ruke.Dolazi nam u tom slucaju jedan ajntrahtivan igrac iz Italije, zelja naseg direktora Terze.

Najveci Zvezdas ikad

pre 4 godine

efendija sever@ti kao znas da mu dugujemo?Poslujemo na zdravim osnovama imamo dobre sponsored drzavu iza ledja nikomu ne dugujemo nista

NY

pre 4 godine

Postigao mnogo, treba ga pustiti da materijalizuje svoj rad.I veliki klubovi posle nekoliko sezona menjaju trenere.Zvezda ce dobro da razmisli koga ce na klupu.Imaju para.Ne bi me iznenadilo da se vrati Lalatovic.U Srbiji posle Miloja nema boljeg trenera.Nema ni medju mladjim ni starijim

Kaiser

pre 4 godine

Vidjećemo koliko je dobar kad ode da trenira nekoga mimo vučićeve lige.
(bixente, 12. maj 2019 13:43

Tuhel, Emeri su otisli u vece klubove pa nista nisu uradili.Ni Gvardiola nije uradio nista za sta je doveden u Bayern a kasnije MC. Cilj nije prvenstvo vec LS

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

(sah 88, 12. maj 2019

Склони тај sah88, бар због свих Срба невино страдалих у нацистичким злочинима!

cole

pre 4 godine

na zalost svih koji volimo zvezdu, miloje nam odlazi. zna se, na zalost, i ko ce ga zameniti. terzin kum, simo krunic. sto smo uzivali u zvezdinim pobedama, ucescu u evropi i svemu lepom sto su nam sa milojem u ovih par sezona doneli, ostace samo kao lepo secanje. mozda taj simo i ima trenerskog "stofa", ali svakako ne za ovako veliki klub koji je u lepom zamahu. na zalost, sve sto je lepo ima kraj. miloje, tebi zelim svaku srecu, i privatno i u daljoj karijeri i hvala ti na svim radostima koje si nam poklonio!

dax

pre 4 godine

Srećno Miloje...bio si i ostao Zvezdaš, prolio si krv za Zvezdu...Delije te neizmerno vole...ono što si Ti uradio sa Zvezdom, niko nikada nije i neće uraditi...ne zaboravimo da si dosao kada je klub bio u fazi gašenja...ŠEFE, VELIKO HVALA!!!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Какво засићење шефе, па на пример Алекс Фергусон је водио Манчестер Јунајтед 27 година и није се заситио након пар сезона?! Свакако хвала за све ако ипак одеш иако ја имам трачак наде да ћеш ипак остати бар још сезону... Свакако си један од најуспешнијих у историји нашег црвено-белог тима...🙄🔴⚪

aleksaczv

pre 4 godine

covek ide i to je tacka. uradio je puno ali to nije sam uradio vec je velike zasluge isle i gospodinu Mrkeli.
sada treba da vidimo da li smo tim ili ne. treba dovesti novog trenera a licno bi voleo da je to Pizon. Covek je u svakom mandatu sa krs timom pravio igru. sada kada ima igrace, ima sistem iza njega, mislim da bi bio jos bolji od Miloja jer je veci motivator a u timu ima veliki broj igraca "zvezdasa" kojima ce to znaciti i koji ce na taj nacin dati 150%

Djuro

pre 4 godine

Izmedju redova "ODLAZIM ALI CU VAM TO RECI POSLE ZADNJE UTAKMICE".Mislim da i sam zna da vise od toga sto je uradio u ove dve sezone ne moze,moze samo da bude losije.A zna i kakav smo narod bice kritikovan kao Nole kad ima losije rezultate,zato mu je odluka na mestu i nema ko sta da mu zameri.

Iraklis

pre 4 godine

Ja koliko mogu protumačiti iz ovog, nema ovdje puno zagonetnog... Samo je bio kulturan i odmjeren kao i uvijek. Nažalost, napustiće nas najbolji trener. Nema šta da mu se zamjeri, hvala ti za sve i uvijek si dobrodošao u Zvezdu!

Nebojsa

pre 4 godine

To mora da se resi u najkracem roku , jer da im se ne desi sudbina KK . C.Zvezda
Kada je Radonjic odugovlacio i nije na vreme obavestio presednika , da ne zeli vise da bude trener. Znamo ste se posle desilo koje seo na klupu i sta je uradio te sezone. Zato do kraja nedelje treba da odluci ili ostaje ili napusta ???
Ne treba ga zadrzavati u koliko misli da je dosta uradio i da je potreban novi trener to je po meni na mestu .

sah 88

pre 4 godine

Ovako u taktike se ne razumem, neki ga kritikuju zbog derbija ali za mene je odličan. Rezultati govore sami za sebe a meni je to kao navijaču jedino merilo. Proleće u LE, učešće u LŠ i pobeda protiv Liverpula, dve titule, za mene i više od očekivanog. Sada da li je bilo sreće, jeste bilo je ali je bilo i mnogo njegovog znanja u svim tim rezultatima.

Ostani Miloje bez tebe na klupi stvarno trulo je

pre 4 godine

Nazalost na osnovu ovih reci, da se zakljuciti da ide na kraju sezone. Odlican trener, jos bolji covek. Odavno u nasem fudbalu nismo imali veceg gospodina, umeren u izjavama, postuje protivnike. Realno izvukao je maksimum, vidi se da nemamo prostora za napredak i mozda jednostavno nece da posle tako dobrih uspeha, nakon eventualno lose sezone da uprlja sve dobro sto je uradio i da ga navijaci i mediji razvlace..

Zvezdas

pre 4 godine

A da li ce stubovi srpstva sa severa sledece sezone i dalje podrzavati potpisnika nezavisnosti ili ce poverovati da je narod kriv? Da vidimo da li ce biti pogazeni principi i ljubav prema Zvezdi ili je sve samo interes cak i tih junacina sa severa

Hadžialagić

pre 4 godine

U ozbiljnim klubovima već se na vreme razmišlja o treneru i prelaznom roku.Zvezda nije u situaciji da razmišlja dugo jer su kvalifikacije vrlo blizu.

Aron

pre 4 godine

Videćemo šta će biti. Svaka čast, uradio je dosta za Zvezdu i pokazao bar po meni daleko bolje znajnje nego na primer njegov prethodnik grof Božović. zato možda želi da ide u neki bolji klub gde bi mogao više da se pokaže. Sa druge strane ja mislim da sam Milojević možda nije siguran u svoj kvalitet. Da se ne lažemo moja Zvezda ima ogromnu pomoć države zadnjih 7 godina, zaista je za naše prilike dosta veliki novac Zvezda imala na raspolaganju. Takav novac i pojačanja su samo mogli da sanjaju raniji treneri poput Muslina, Bajevića, Zenge, Filipovića, Petrovića... A bilo je novca i dobrih transfera poput prodaje Darka Kovačevića, Perice Ognjenovića, Pjanovića, Boškovića, Bunjevčevića... Takođe i sreća je bila dosta na strani Milojevića. Velika sreća u prvom meču protiv Krasnodara i nepriznat njihov očigledan gol, u ligi Uefa grupa u kojoj je Kln bio zadnji u Bundes Ligi i slabi Bate koji se do poslednjeg kola borio za tituu prvaka svoje zemlje. A u LŠ ogromna sreća u meču sa Salzburgom u revanšu.

Никола

pre 4 godine

Хвала за све учињено и постигнуто. Само, Звезда не сме да буде ничија резервна опција, макар то био и Гвардиола ! Љубав и верност Звезди НЕМАЈУ цену !

Delija

pre 4 godine

Stoji sve to sto prica Milojevic ali brt nisi radio u Mancester Sitiju pa da imas toliko opterecenje,imali smo 30 rekreativnih utakmica u sampionatu i jedino gde si osetio napor su bile kvalifikcije za LE I LS i sama LE i LS ovo ostalo su utakmice kakve nigde neces imati u karijeri i u svakom drugom klubu ces imati veci pritisak

Arthas

pre 4 godine

„Ne bi trebalo tako gledati, niti želim sada da komentarišem. Ko god i kada bude došao, Zvezda je veliki klub i guraće još bolje. Ima mnogo dobrih trenera“ ima, ali koliko njih ce hteti da radi za relativno male pare u ovakvoj ligi? Sem Ivana Jovanovica koji je odlican ostala imena koja su se provlacila po medijima su boze sacuvaj...

Student

pre 4 godine

Znaci ide. Za njega je dobro za Zvezdu nikako ali sta se tu moze, doneo je Evropu, pa Ligu Sampiona, pa srusio Liverpul, osvojio ligu, a sada ce i kup, koji bi mu sledeci cilj bio sa Zvezdom? Srecno Sefe i hvala!

Teofil

pre 4 godine

Kao navijac Partizana moram da iskazem veliko postovanje za ovog gospodina, trenutno najbolji trener. Jedino su ga PSG i Liverpol kod kuce nadigrali svaka ...

Fenomen

pre 4 godine

Zna se da ce otici, cemu pravljenje fame oko toga. Na njegovom mestu i ja bih otisao? A zasto? Zato sto bolje od ovoga ne moze...treba otici kad si na vrhu. Tako rade inteligentni ljudi...

Djuro

pre 4 godine

Izmedju redova "ODLAZIM ALI CU VAM TO RECI POSLE ZADNJE UTAKMICE".Mislim da i sam zna da vise od toga sto je uradio u ove dve sezone ne moze,moze samo da bude losije.A zna i kakav smo narod bice kritikovan kao Nole kad ima losije rezultate,zato mu je odluka na mestu i nema ko sta da mu zameri.

sah 88

pre 4 godine

Ovako u taktike se ne razumem, neki ga kritikuju zbog derbija ali za mene je odličan. Rezultati govore sami za sebe a meni je to kao navijaču jedino merilo. Proleće u LE, učešće u LŠ i pobeda protiv Liverpula, dve titule, za mene i više od očekivanog. Sada da li je bilo sreće, jeste bilo je ali je bilo i mnogo njegovog znanja u svim tim rezultatima.

Teofil

pre 4 godine

Kao navijac Partizana moram da iskazem veliko postovanje za ovog gospodina, trenutno najbolji trener. Jedino su ga PSG i Liverpol kod kuce nadigrali svaka ...

Ostani Miloje bez tebe na klupi stvarno trulo je

pre 4 godine

Nazalost na osnovu ovih reci, da se zakljuciti da ide na kraju sezone. Odlican trener, jos bolji covek. Odavno u nasem fudbalu nismo imali veceg gospodina, umeren u izjavama, postuje protivnike. Realno izvukao je maksimum, vidi se da nemamo prostora za napredak i mozda jednostavno nece da posle tako dobrih uspeha, nakon eventualno lose sezone da uprlja sve dobro sto je uradio i da ga navijaci i mediji razvlace..

Fenomen

pre 4 godine

Zna se da ce otici, cemu pravljenje fame oko toga. Na njegovom mestu i ja bih otisao? A zasto? Zato sto bolje od ovoga ne moze...treba otici kad si na vrhu. Tako rade inteligentni ljudi...

Arthas

pre 4 godine

„Ne bi trebalo tako gledati, niti želim sada da komentarišem. Ko god i kada bude došao, Zvezda je veliki klub i guraće još bolje. Ima mnogo dobrih trenera“ ima, ali koliko njih ce hteti da radi za relativno male pare u ovakvoj ligi? Sem Ivana Jovanovica koji je odlican ostala imena koja su se provlacila po medijima su boze sacuvaj...

Iraklis

pre 4 godine

Ja koliko mogu protumačiti iz ovog, nema ovdje puno zagonetnog... Samo je bio kulturan i odmjeren kao i uvijek. Nažalost, napustiće nas najbolji trener. Nema šta da mu se zamjeri, hvala ti za sve i uvijek si dobrodošao u Zvezdu!

Student

pre 4 godine

Znaci ide. Za njega je dobro za Zvezdu nikako ali sta se tu moze, doneo je Evropu, pa Ligu Sampiona, pa srusio Liverpul, osvojio ligu, a sada ce i kup, koji bi mu sledeci cilj bio sa Zvezdom? Srecno Sefe i hvala!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Какво засићење шефе, па на пример Алекс Фергусон је водио Манчестер Јунајтед 27 година и није се заситио након пар сезона?! Свакако хвала за све ако ипак одеш иако ја имам трачак наде да ћеш ипак остати бар још сезону... Свакако си један од најуспешнијих у историји нашег црвено-белог тима...🙄🔴⚪

cole

pre 4 godine

na zalost svih koji volimo zvezdu, miloje nam odlazi. zna se, na zalost, i ko ce ga zameniti. terzin kum, simo krunic. sto smo uzivali u zvezdinim pobedama, ucescu u evropi i svemu lepom sto su nam sa milojem u ovih par sezona doneli, ostace samo kao lepo secanje. mozda taj simo i ima trenerskog "stofa", ali svakako ne za ovako veliki klub koji je u lepom zamahu. na zalost, sve sto je lepo ima kraj. miloje, tebi zelim svaku srecu, i privatno i u daljoj karijeri i hvala ti na svim radostima koje si nam poklonio!

dax

pre 4 godine

Srećno Miloje...bio si i ostao Zvezdaš, prolio si krv za Zvezdu...Delije te neizmerno vole...ono što si Ti uradio sa Zvezdom, niko nikada nije i neće uraditi...ne zaboravimo da si dosao kada je klub bio u fazi gašenja...ŠEFE, VELIKO HVALA!!!

Delija

pre 4 godine

Stoji sve to sto prica Milojevic ali brt nisi radio u Mancester Sitiju pa da imas toliko opterecenje,imali smo 30 rekreativnih utakmica u sampionatu i jedino gde si osetio napor su bile kvalifikcije za LE I LS i sama LE i LS ovo ostalo su utakmice kakve nigde neces imati u karijeri i u svakom drugom klubu ces imati veci pritisak

Hadžialagić

pre 4 godine

U ozbiljnim klubovima već se na vreme razmišlja o treneru i prelaznom roku.Zvezda nije u situaciji da razmišlja dugo jer su kvalifikacije vrlo blizu.

Crypto nije buducnost

pre 4 godine

Uz dužno poštovanje prema Milojeviću ovo je kranje amaterski potez. Šta da očekujemo od Zvezde kada u junu menja trenera a hoce da se plasira u jedno od evropskih takmičenja. Uprava je trebala da dovede novog trenera u decembru da udje u proces utakmica sa Zvezdom da ga Milojević lepo i natenane pripremi za tu ulogu pa da opet sada ode. Ovako, daju neke zagonetne izjave kao ide pa ne ide pa na kraju ode na mesec i po dana od pocetka kvalifikacija i ostavlja klub na cedilu. Trebao je da ode u decembru i da ga Zvezda pola godine placa kao trenera da pripremi svog naslednika za tu odgovornu funkciju. Nece biti dobra sledeca sezona za Zvezdu uopste, upamtite to ako sada promene trenera.

Никола

pre 4 godine

Хвала за све учињено и постигнуто. Само, Звезда не сме да буде ничија резервна опција, макар то био и Гвардиола ! Љубав и верност Звезди НЕМАЈУ цену !

NY

pre 4 godine

Postigao mnogo, treba ga pustiti da materijalizuje svoj rad.I veliki klubovi posle nekoliko sezona menjaju trenere.Zvezda ce dobro da razmisli koga ce na klupu.Imaju para.Ne bi me iznenadilo da se vrati Lalatovic.U Srbiji posle Miloja nema boljeg trenera.Nema ni medju mladjim ni starijim

Kaiser

pre 4 godine

Vidjećemo koliko je dobar kad ode da trenira nekoga mimo vučićeve lige.
(bixente, 12. maj 2019 13:43

Tuhel, Emeri su otisli u vece klubove pa nista nisu uradili.Ni Gvardiola nije uradio nista za sta je doveden u Bayern a kasnije MC. Cilj nije prvenstvo vec LS

Sub013

pre 4 godine

Heh vidi ih grobarcici sto pisu kao navijaci Zvezde ali perfidno da ga ne pljuju otvoreno jer bi se provalili, nego kao bolje da ide zna da je ovo bilo na srecu i da moze samo gore itd. Ja sam eto ubedjen da bi naredna sezona bila ako nista drugo podjednako uspesna, da se domognemo LS pa da dobijemo nornalnu grupu pa ako nista drugo probamo da budemo 3. jer kad smo u ovoj grupi nakon tri utakmice bili 2. onda je sve moguce. Svi sad imaju vise iskustva i ako ostanu zajedno moze da bude samo bolje! Sto se tice srece ona mora da se zasluzi, kukali smo na srecu svih prethodbih godina ali ocigledno i ona mora da se zasluzi. Mada mozemo i ovako, da smo imali malo vise srece prosle godine prosli bismo CSKA i otisli u 1/8 finala. Jos samo nesto za ove sto ga prozivaju da mora odmah da se odluci: Sva sreca pa voli Zvezdu mnogo vise od vas i nece da pravi haos u ekipi pred finale kupa, ne radi on to zato sto je neodlucan pobogu! Tako da ne brinite i ako ode oticice na najbolji moguci nacin. OSTANI MILOJE!

aleksaczv

pre 4 godine

covek ide i to je tacka. uradio je puno ali to nije sam uradio vec je velike zasluge isle i gospodinu Mrkeli.
sada treba da vidimo da li smo tim ili ne. treba dovesti novog trenera a licno bi voleo da je to Pizon. Covek je u svakom mandatu sa krs timom pravio igru. sada kada ima igrace, ima sistem iza njega, mislim da bi bio jos bolji od Miloja jer je veci motivator a u timu ima veliki broj igraca "zvezdasa" kojima ce to znaciti i koji ce na taj nacin dati 150%

Nebojsa

pre 4 godine

To mora da se resi u najkracem roku , jer da im se ne desi sudbina KK . C.Zvezda
Kada je Radonjic odugovlacio i nije na vreme obavestio presednika , da ne zeli vise da bude trener. Znamo ste se posle desilo koje seo na klupu i sta je uradio te sezone. Zato do kraja nedelje treba da odluci ili ostaje ili napusta ???
Ne treba ga zadrzavati u koliko misli da je dosta uradio i da je potreban novi trener to je po meni na mestu .

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

(sah 88, 12. maj 2019

Склони тај sah88, бар због свих Срба невино страдалих у нацистичким злочинима!

Zvezdas

pre 4 godine

A da li ce stubovi srpstva sa severa sledece sezone i dalje podrzavati potpisnika nezavisnosti ili ce poverovati da je narod kriv? Da vidimo da li ce biti pogazeni principi i ljubav prema Zvezdi ili je sve samo interes cak i tih junacina sa severa

duledudule

pre 4 godine

Hoće 1.5 milona po sezoni koliko mu i Arapi nude...
(Bard Živa, 12. maj 2019 17:08)
nije poenta u parama.nego u navijacima.uvek je problem sa navijacima.jedna grupa drzi tri igraca da ih ne imenujem a oni shodno svojoj igri imaju nenormalno velike plate ua Srbiju.Sva tri igraca su nasa.uvek i kad odigras nikad bolju sezonu moraju navijaci da se pitaju.raspala zemlja

Najveci Zvezdas ikad

pre 4 godine

efendija sever@ti kao znas da mu dugujemo?Poslujemo na zdravim osnovama imamo dobre sponsored drzavu iza ledja nikomu ne dugujemo nista

Najveci Zvezdas ikad

pre 4 godine

Ako Miloje ode za Simu Krunica dizem obe ruke.Dolazi nam u tom slucaju jedan ajntrahtivan igrac iz Italije, zelja naseg direktora Terze.

Aron

pre 4 godine

Videćemo šta će biti. Svaka čast, uradio je dosta za Zvezdu i pokazao bar po meni daleko bolje znajnje nego na primer njegov prethodnik grof Božović. zato možda želi da ide u neki bolji klub gde bi mogao više da se pokaže. Sa druge strane ja mislim da sam Milojević možda nije siguran u svoj kvalitet. Da se ne lažemo moja Zvezda ima ogromnu pomoć države zadnjih 7 godina, zaista je za naše prilike dosta veliki novac Zvezda imala na raspolaganju. Takav novac i pojačanja su samo mogli da sanjaju raniji treneri poput Muslina, Bajevića, Zenge, Filipovića, Petrovića... A bilo je novca i dobrih transfera poput prodaje Darka Kovačevića, Perice Ognjenovića, Pjanovića, Boškovića, Bunjevčevića... Takođe i sreća je bila dosta na strani Milojevića. Velika sreća u prvom meču protiv Krasnodara i nepriznat njihov očigledan gol, u ligi Uefa grupa u kojoj je Kln bio zadnji u Bundes Ligi i slabi Bate koji se do poslednjeg kola borio za tituu prvaka svoje zemlje. A u LŠ ogromna sreća u meču sa Salzburgom u revanšu.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Poštovani komentatori, komentari objavljeni pod mojim nikom u 14:53 kao i u 16:51 nisu moji, i ne razumem razlog da neko pod mojim ili bilo kojim tuđim imenom objavljuje komentare. Molim počinioci da to više u buduće ne čini.
UNAPRED ZAHVALAN, NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Usput da kažem i ovo.....
Smatram da ja Naš trener Milojević učinio više nego što je bilo ko očekivao, pogotovo ako znamo u kakvom teško trenutku je došao kao trener.
Iz njegovog kazivanja ocenjujem da je on već doneo odluku o odlasku.
Mi Zvezdaši jedino što možemo da kažemo je:
"Šefe, veliko hvala za sve što si učinio za Naš klub, želimo ti svaku ličnu i profesionalnu sreću u budućem životu,....... Uživaj, napravi još veće uspehe u novoj sredini pa se jednog dana opet vrati.
A ZVEZDA,..... ODMAH I BEZ OKLEVANJA DA PONUDI MESTO TRENERA SLAVOLJUBU MUSLINU. Sa njim ulazimo sa ogromnom šansom u kvalifikacije za L Š, za novi ulazak u grupnu fazu tog najvećeg takmičenja.

Najveci Zvezdas ikad

pre 4 godine

Ako Miloje ode za Simu Krunica dizem obe ruke.Dolazi nam u tom slucaju jedan ajntrahtivan igrac iz Italije, zelja naseg direktora Terze.

Zvezdas

pre 4 godine

A da li ce stubovi srpstva sa severa sledece sezone i dalje podrzavati potpisnika nezavisnosti ili ce poverovati da je narod kriv? Da vidimo da li ce biti pogazeni principi i ljubav prema Zvezdi ili je sve samo interes cak i tih junacina sa severa

Aron

pre 4 godine

Videćemo šta će biti. Svaka čast, uradio je dosta za Zvezdu i pokazao bar po meni daleko bolje znajnje nego na primer njegov prethodnik grof Božović. zato možda želi da ide u neki bolji klub gde bi mogao više da se pokaže. Sa druge strane ja mislim da sam Milojević možda nije siguran u svoj kvalitet. Da se ne lažemo moja Zvezda ima ogromnu pomoć države zadnjih 7 godina, zaista je za naše prilike dosta veliki novac Zvezda imala na raspolaganju. Takav novac i pojačanja su samo mogli da sanjaju raniji treneri poput Muslina, Bajevića, Zenge, Filipovića, Petrovića... A bilo je novca i dobrih transfera poput prodaje Darka Kovačevića, Perice Ognjenovića, Pjanovića, Boškovića, Bunjevčevića... Takođe i sreća je bila dosta na strani Milojevića. Velika sreća u prvom meču protiv Krasnodara i nepriznat njihov očigledan gol, u ligi Uefa grupa u kojoj je Kln bio zadnji u Bundes Ligi i slabi Bate koji se do poslednjeg kola borio za tituu prvaka svoje zemlje. A u LŠ ogromna sreća u meču sa Salzburgom u revanšu.

Delija

pre 4 godine

Stoji sve to sto prica Milojevic ali brt nisi radio u Mancester Sitiju pa da imas toliko opterecenje,imali smo 30 rekreativnih utakmica u sampionatu i jedino gde si osetio napor su bile kvalifikcije za LE I LS i sama LE i LS ovo ostalo su utakmice kakve nigde neces imati u karijeri i u svakom drugom klubu ces imati veci pritisak

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Usput da kažem i ovo.....
Smatram da ja Naš trener Milojević učinio više nego što je bilo ko očekivao, pogotovo ako znamo u kakvom teško trenutku je došao kao trener.
Iz njegovog kazivanja ocenjujem da je on već doneo odluku o odlasku.
Mi Zvezdaši jedino što možemo da kažemo je:
"Šefe, veliko hvala za sve što si učinio za Naš klub, želimo ti svaku ličnu i profesionalnu sreću u budućem životu,....... Uživaj, napravi još veće uspehe u novoj sredini pa se jednog dana opet vrati.
A ZVEZDA,..... ODMAH I BEZ OKLEVANJA DA PONUDI MESTO TRENERA SLAVOLJUBU MUSLINU. Sa njim ulazimo sa ogromnom šansom u kvalifikacije za L Š, za novi ulazak u grupnu fazu tog najvećeg takmičenja.

Никола

pre 4 godine

Хвала за све учињено и постигнуто. Само, Звезда не сме да буде ничија резервна опција, макар то био и Гвардиола ! Љубав и верност Звезди НЕМАЈУ цену !

Najveci Zvezdas ikad

pre 4 godine

efendija sever@ti kao znas da mu dugujemo?Poslujemo na zdravim osnovama imamo dobre sponsored drzavu iza ledja nikomu ne dugujemo nista

Crypto nije buducnost

pre 4 godine

Uz dužno poštovanje prema Milojeviću ovo je kranje amaterski potez. Šta da očekujemo od Zvezde kada u junu menja trenera a hoce da se plasira u jedno od evropskih takmičenja. Uprava je trebala da dovede novog trenera u decembru da udje u proces utakmica sa Zvezdom da ga Milojević lepo i natenane pripremi za tu ulogu pa da opet sada ode. Ovako, daju neke zagonetne izjave kao ide pa ne ide pa na kraju ode na mesec i po dana od pocetka kvalifikacija i ostavlja klub na cedilu. Trebao je da ode u decembru i da ga Zvezda pola godine placa kao trenera da pripremi svog naslednika za tu odgovornu funkciju. Nece biti dobra sledeca sezona za Zvezdu uopste, upamtite to ako sada promene trenera.

aleksaczv

pre 4 godine

covek ide i to je tacka. uradio je puno ali to nije sam uradio vec je velike zasluge isle i gospodinu Mrkeli.
sada treba da vidimo da li smo tim ili ne. treba dovesti novog trenera a licno bi voleo da je to Pizon. Covek je u svakom mandatu sa krs timom pravio igru. sada kada ima igrace, ima sistem iza njega, mislim da bi bio jos bolji od Miloja jer je veci motivator a u timu ima veliki broj igraca "zvezdasa" kojima ce to znaciti i koji ce na taj nacin dati 150%

Sub013

pre 4 godine

Heh vidi ih grobarcici sto pisu kao navijaci Zvezde ali perfidno da ga ne pljuju otvoreno jer bi se provalili, nego kao bolje da ide zna da je ovo bilo na srecu i da moze samo gore itd. Ja sam eto ubedjen da bi naredna sezona bila ako nista drugo podjednako uspesna, da se domognemo LS pa da dobijemo nornalnu grupu pa ako nista drugo probamo da budemo 3. jer kad smo u ovoj grupi nakon tri utakmice bili 2. onda je sve moguce. Svi sad imaju vise iskustva i ako ostanu zajedno moze da bude samo bolje! Sto se tice srece ona mora da se zasluzi, kukali smo na srecu svih prethodbih godina ali ocigledno i ona mora da se zasluzi. Mada mozemo i ovako, da smo imali malo vise srece prosle godine prosli bismo CSKA i otisli u 1/8 finala. Jos samo nesto za ove sto ga prozivaju da mora odmah da se odluci: Sva sreca pa voli Zvezdu mnogo vise od vas i nece da pravi haos u ekipi pred finale kupa, ne radi on to zato sto je neodlucan pobogu! Tako da ne brinite i ako ode oticice na najbolji moguci nacin. OSTANI MILOJE!

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Poštovani komentatori, komentari objavljeni pod mojim nikom u 14:53 kao i u 16:51 nisu moji, i ne razumem razlog da neko pod mojim ili bilo kojim tuđim imenom objavljuje komentare. Molim počinioci da to više u buduće ne čini.
UNAPRED ZAHVALAN, NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

Kaiser

pre 4 godine

Vidjećemo koliko je dobar kad ode da trenira nekoga mimo vučićeve lige.
(bixente, 12. maj 2019 13:43

Tuhel, Emeri su otisli u vece klubove pa nista nisu uradili.Ni Gvardiola nije uradio nista za sta je doveden u Bayern a kasnije MC. Cilj nije prvenstvo vec LS

Nebojsa

pre 4 godine

To mora da se resi u najkracem roku , jer da im se ne desi sudbina KK . C.Zvezda
Kada je Radonjic odugovlacio i nije na vreme obavestio presednika , da ne zeli vise da bude trener. Znamo ste se posle desilo koje seo na klupu i sta je uradio te sezone. Zato do kraja nedelje treba da odluci ili ostaje ili napusta ???
Ne treba ga zadrzavati u koliko misli da je dosta uradio i da je potreban novi trener to je po meni na mestu .

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

(sah 88, 12. maj 2019

Склони тај sah88, бар због свих Срба невино страдалих у нацистичким злочинима!

dax

pre 4 godine

Srećno Miloje...bio si i ostao Zvezdaš, prolio si krv za Zvezdu...Delije te neizmerno vole...ono što si Ti uradio sa Zvezdom, niko nikada nije i neće uraditi...ne zaboravimo da si dosao kada je klub bio u fazi gašenja...ŠEFE, VELIKO HVALA!!!

cole

pre 4 godine

na zalost svih koji volimo zvezdu, miloje nam odlazi. zna se, na zalost, i ko ce ga zameniti. terzin kum, simo krunic. sto smo uzivali u zvezdinim pobedama, ucescu u evropi i svemu lepom sto su nam sa milojem u ovih par sezona doneli, ostace samo kao lepo secanje. mozda taj simo i ima trenerskog "stofa", ali svakako ne za ovako veliki klub koji je u lepom zamahu. na zalost, sve sto je lepo ima kraj. miloje, tebi zelim svaku srecu, i privatno i u daljoj karijeri i hvala ti na svim radostima koje si nam poklonio!

Teofil

pre 4 godine

Kao navijac Partizana moram da iskazem veliko postovanje za ovog gospodina, trenutno najbolji trener. Jedino su ga PSG i Liverpol kod kuce nadigrali svaka ...

Djuro

pre 4 godine

Izmedju redova "ODLAZIM ALI CU VAM TO RECI POSLE ZADNJE UTAKMICE".Mislim da i sam zna da vise od toga sto je uradio u ove dve sezone ne moze,moze samo da bude losije.A zna i kakav smo narod bice kritikovan kao Nole kad ima losije rezultate,zato mu je odluka na mestu i nema ko sta da mu zameri.

NY

pre 4 godine

Postigao mnogo, treba ga pustiti da materijalizuje svoj rad.I veliki klubovi posle nekoliko sezona menjaju trenere.Zvezda ce dobro da razmisli koga ce na klupu.Imaju para.Ne bi me iznenadilo da se vrati Lalatovic.U Srbiji posle Miloja nema boljeg trenera.Nema ni medju mladjim ni starijim

Hadžialagić

pre 4 godine

U ozbiljnim klubovima već se na vreme razmišlja o treneru i prelaznom roku.Zvezda nije u situaciji da razmišlja dugo jer su kvalifikacije vrlo blizu.

duledudule

pre 4 godine

Hoće 1.5 milona po sezoni koliko mu i Arapi nude...
(Bard Živa, 12. maj 2019 17:08)
nije poenta u parama.nego u navijacima.uvek je problem sa navijacima.jedna grupa drzi tri igraca da ih ne imenujem a oni shodno svojoj igri imaju nenormalno velike plate ua Srbiju.Sva tri igraca su nasa.uvek i kad odigras nikad bolju sezonu moraju navijaci da se pitaju.raspala zemlja

Student

pre 4 godine

Znaci ide. Za njega je dobro za Zvezdu nikako ali sta se tu moze, doneo je Evropu, pa Ligu Sampiona, pa srusio Liverpul, osvojio ligu, a sada ce i kup, koji bi mu sledeci cilj bio sa Zvezdom? Srecno Sefe i hvala!

Arthas

pre 4 godine

„Ne bi trebalo tako gledati, niti želim sada da komentarišem. Ko god i kada bude došao, Zvezda je veliki klub i guraće još bolje. Ima mnogo dobrih trenera“ ima, ali koliko njih ce hteti da radi za relativno male pare u ovakvoj ligi? Sem Ivana Jovanovica koji je odlican ostala imena koja su se provlacila po medijima su boze sacuvaj...

Ostani Miloje bez tebe na klupi stvarno trulo je

pre 4 godine

Nazalost na osnovu ovih reci, da se zakljuciti da ide na kraju sezone. Odlican trener, jos bolji covek. Odavno u nasem fudbalu nismo imali veceg gospodina, umeren u izjavama, postuje protivnike. Realno izvukao je maksimum, vidi se da nemamo prostora za napredak i mozda jednostavno nece da posle tako dobrih uspeha, nakon eventualno lose sezone da uprlja sve dobro sto je uradio i da ga navijaci i mediji razvlace..

sah 88

pre 4 godine

Ovako u taktike se ne razumem, neki ga kritikuju zbog derbija ali za mene je odličan. Rezultati govore sami za sebe a meni je to kao navijaču jedino merilo. Proleće u LE, učešće u LŠ i pobeda protiv Liverpula, dve titule, za mene i više od očekivanog. Sada da li je bilo sreće, jeste bilo je ali je bilo i mnogo njegovog znanja u svim tim rezultatima.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Какво засићење шефе, па на пример Алекс Фергусон је водио Манчестер Јунајтед 27 година и није се заситио након пар сезона?! Свакако хвала за све ако ипак одеш иако ја имам трачак наде да ћеш ипак остати бар још сезону... Свакако си један од најуспешнијих у историји нашег црвено-белог тима...🙄🔴⚪

Fenomen

pre 4 godine

Zna se da ce otici, cemu pravljenje fame oko toga. Na njegovom mestu i ja bih otisao? A zasto? Zato sto bolje od ovoga ne moze...treba otici kad si na vrhu. Tako rade inteligentni ljudi...

Iraklis

pre 4 godine

Ja koliko mogu protumačiti iz ovog, nema ovdje puno zagonetnog... Samo je bio kulturan i odmjeren kao i uvijek. Nažalost, napustiće nas najbolji trener. Nema šta da mu se zamjeri, hvala ti za sve i uvijek si dobrodošao u Zvezdu!