Sreda, 08.05.2019.

04:15

Jokić nezaustavljiv – Denver razbio Portland za korak bliže finalu!

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Portland Trejlblejzerse sa 124:98, u petom meču polufinala Zapada.

Izvor: PT

Jokiæ nezaustavljiv – Denver razbio Portland za korak bliže finalu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

224 Komentari

Sortiraj po:

deki

pre 4 godine

Mislim da su sudije namerno izbacile Jokića iz igre kada je utakmica vec bila dobijena da ne bi napravio neku glupost onako uzrujan i bio izbačen iz igre što bi donelo automatski suspenziju.

Milos

pre 4 godine

Tako je bre, Jokicu Gaziiiiiii Idemooooooooooo Gde ste sada, strucnjaci??? A! Javite se, slobodno!!! Gde ste nestali?! Ha ha ha Opalaaaaaaaaaaaaaa Uzivajte

milos

pre 4 godine

Sve i da odu do velikog finala i titule, imace bar ceo jun i ceo jul da odmori. pripreme pocinju negde krajem jula, a krajem avgusta, tj pocetak septembra pocinje prvenstvo. Neka mi neko objasni kako to nije dovoljno? Pritom mlad igrac... Pritom ima max ugovor jos 4 godine. Pritom je prva zvezda ekipe i ne mogu tek tako da ga uslovljavaju. Nadam se da ce igrati u Kini... I zbog samog sebe i zbog svih nas! :-)
 (Keynes, 8. maj 2019 13:15) 
Voleo bih da si u pravu pa da Djordjevic zakaze pocetak priprema za kraj jula.
Plasim se da je on pripadnik stare skole i da ce zakazati pocetak priprema za sredinu jula.
Mislim da je upravo ovo i najveci razlog za izostanak mnogih igraca i iz nase i iz drugih reprezentacija unazad 15-20 godina - niko ne zeli da potrosi celo leto za reprezentaciju.
Aj da sacekamo Saleta sta ce da kaze. Ponavljam, voleo bih da si ti u pravu.

Beogradjanin

pre 4 godine

(јд123, 8. maj 2019 17:52)

4. Da Barton je koristan sa klupe, on igra ludacki, ali kao pogodi Denver se odlepljuje na 10 razlike u tim trenucima.

5. Bice tesko zadrzat Milsapa Huston isto moze da mu ponudi 1g ugovor od 30 miliki ili neki drugi tim koji hoce titulu

6. Bizli i Moris nikad nece biti neki faktor,inace lepo je imati dugacku klupu + bez obzira i da ne budu faktor moze da im neko ponudi 15 milki kao ovom Turneru iz Portlanda strasno.

7. Marej ce biti igracina. Od Harisa to je to 15p, jos je sklon povredama, ono prosecno jedva 60 utakmica po sezoni.

Sve ekipe osim Hustona i Wariorsa su tu negde. Portland(sa Nurkicem kao Denver, ovako slabiji), San Antonio, OKc,Klipersi. Razlika je u tome sto su Denveru nosioci igre mladji od 25 godina, a u drugim timovima nisu. Najperspektivniji su.

Mnogi su ovde pricali,da je Portland laksi protivnik od San antonia i jesu pravu. Jer San Antonio igra odbranu, a i Portland i ne moze povreda Nurkic+ ova dva Herakles i Aminu sta rade, kao da su posmatraci igre. Igra Porlanda se zasniva na napadu, pa ako ih hoce, protivnik masi pod pritiskom.
Inace Lilard je igrac trenutka, i samo tad kad je postigao 50p je imao procenta veci od 50%.sa OKC. Nije on davao u tih ostalih 4 uta 40 p, nego oko 29. Na pr Marej vec ima 4 utakmice sa vise od 50%.

Ja vise navijacki bolje za Denver da opet igraju 7 utakmicu. Tako se postaje igrac za naredne sezone.
A u sledecem mecu, Portland ce dati sve od sebe, utakmica na 1 posed.

јд123

pre 4 godine

Ок, ок, Тери Стотс а не Стивенс, заменио сам их. ;).

Него шта мислите, да ли сам у праву, да је Мелоун направио добру тактику да заустави првенствено Лиларда а сада и МекКалума и да је то увелико утицало на досадашњи ток овог дуела или је нешто друго у питању?

Следећа утакмица требала би показати да ли је Денвер направио следећи искорак. Против СА нису успели да затворе серију са 4:2, шесту утакмицу су играли опет у грчу. Ако сада победе у Портланду, направили су још један корак у развоју.

Само када се сетим коментара како ће ”Денвер бити почишћен у плеј-офу као ономад Атланта”, ”како једино против Клиперса имају малу шансу”, како се ”Јокић неће видети када се затегну одбране”, како ”Јокић неће 10 поена у просеку имати”, итд.

По мени досадашње плеј-оф утакмице Денвера су показале неколико ствари:
1. Млади играчи Денвера су играли у грчу због неискуства
2. Сви осим Јокића и искусног Милсапа
3. Тек ову последњу су и остали играли без треме
4. Бартон је кориснији када улази са клупе
5. Милсап тек у овом плеј-офу показује игре какве су се од њега очекивале када је добио уговор од 30 милиона по сезони
6. Бизли и Морис још нису сазрели, још увек играју лошије него у регуларном делу
7. Мареј и Херис су се стабилизовали. Али то треба до докажу у следећој утакмици

Milos

pre 4 godine

6 minuta do kraja, Denver vodi 25 razlike, trener i dalje drži Jokića na parketu... neverovatno
Sa druge strane, naravno, i Mekalum i Lilard na klupi.
(Milos, 08. maj 2019 06:51)

A sto da ga ne drzi kad mu fali jedan skok da obori playoff rekord fransize (19)? Da ga je izveo, plakao bi ovde sto ga sklanja...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pogan, 8. maj 2019 07:04) # Link komentara

A sta je falilo Mareju ?
I da li je taj skok vredan npr. povrede?

Mare

pre 4 godine

@Dirty
Mogu oni da otkinu jednu, pa možda i dve utakmice Golden Stejtu ili Hjustonu, ali četiri baš teško. Neka prođu u finale i to je fantastičan rezultat. I ovo sad je više nego što sam očekivao. Na leto da nabave bar još jednog igrača koji bi bio konstantan, da oprave dotad Ajzeju, da porade na Herisu, Bizliju i Morisu i sledeće godine bi finale i neka relativno tesna borba u njemu bili za očekivati.

Jaran

pre 4 godine

Milos
Meloun je morao da ubaci prvu petorku jer su se ovi sa klupe uzasno opustili i za 2:30 su uspeli da udju u -10. Ne treba dramiti bezveze...

RX7

pre 4 godine

Mogu oni da otkinu jednu, pa možda i dve utakmice Golden Stejtu ili Hjustonu, ali četiri baš teško. Neka prođu u finale i to je fantastičan rezultat. I ovo sad je više nego što sam očekivao. Na leto da nabave bar još jednog igrača koji bi bio konstantan, da oprave dotad Ajzeju, da porade na Herisu, Bizliju i Morisu i sledeće godine bi finale i neka relativno tesna borba u njemu bili za očekivati.
(Mare, 8. maj 2019 16:13)
Ako se ispostavi da se kocka sa Porterom jr. isplatila, onda ne moraju nikoga da dovode. Mali je valjda trebalo da bude prvi ili drugi pik, da se nije povredio.
Mozda eto jedino neku ok cetvorku, da udje kad se Milsap odmara.

Cirkus Kolorado

pre 4 godine

@(MYNX, 08. maj 2019 13:42)

Dobro nije baš nivo Gagare ali nije debeljko ni mnogo daleko. Ima sreće da je došao u Kolorado gde ga tretiraju kao mečku koja igra pa im je još uvek zanimljiv. One season wonder.

јд123

pre 4 godine

Преко 200 коментара и у већини случајева само нека препуцавања. Хајде мало да дискутујемо о игри. Можда нисам у праву, па нека други дају своје мишљење.

Мелоун је овде често оспораван, али је надмудрио Стивенса. Погледајте само како је Лилард играо против Оклахоме, а погледајте како игра у овој серији. Коментатори рекоше како рачунају да ће Лилард сада сигурно експлодирати, па опет ништа. У овој утакмици су успели да зауставе и МекКалума, који је до тада скоро сам носио Портланд. Мелоун изгледа пронашао праву тактику.

Против СА је било очигледно колико је Поповић бољи тренер. Све је покушао, мењао тактике против Јокића и само захваљујући њему играло се 7 утакмица. На крају је Денвер једва добио иако су реално много боља екипа од СА. Гледам ову утакмицу и нешто размишљам, како би Поповић у више ситуација узимао тајм-аут, а Стивенс ништа.

Било би добро ако успеју да победе и следећу и тиме затворе овај круг. У финалу вероватно немају шансу, било против Хјустона или ГСВ. Не верујем, као неки да би било боље Хјустон због домаћег терена. Онда би опет био притисак да добију и сигурно би изгубили једну ако не и обадве. Ако буде ГСВ, можда им откину једну победу у гостима, ако их рецимо крене шут за 3 поена. Тиме подигну самопоуздање и наставе растерећено. Ако прођу у финале, надам се да ће их стручни штаб добро припремити на психолошком плану, да су остварили више него што је ико очекивао и да играју растерећено.

Milutin

pre 4 godine

A pa daa, on samo tu i moze da igra, u San Antoniju bi grejao klupu Oldridzu ... Nista poseban igrac, isto kao sto je Tadic najbolji u Ajaksu, a u dresu Barse ne bi dao ni 15 golova.
(Bodibond, 8. maj 2019 06:55)

San Antonio? A kad igraju oni, da gledamo kad su već tako jaki?
Barsa? A kad igraju oni, pa da gledamo i njih?

Jokić je najbolji igrač u timu koji je na korak do finala zapadne konferencije u NBA. Tadić je najbolji igrač u timu koji je na korak do finala Lige Šampiona.

Milutin

pre 4 godine

Koliko zaludnog naroda! Navijaju za neki tamo klub samo zato što u njemu radi za platu neki naš Srbin. Pa ajde navijajte za Dačiu, Koka kolu, Boing... I tamo rade Srbi. A razumem ovo je Sport? Ja sam mislio da je sport izmišljen da se njime bavite radi vlastitog zdravlja a ne da slavite neke koji ga uništavaju u ime sporta. Ali bar za ogroman novac. A vi i ove godine u lavoru?
(Goran, 8. maj 2019 06:10)

Mi ustali i gledamo jer volimo vrhunsku košarku i uživamo da gledamo, a pogotovo što igra (i to mnogo dobro) naš čovek.

A ti si ustao u 6 ujutro da soliš pamet narodu na B92 o stvari koja te (kao bajagi) ne zanima. I ajde sad, ko je ovde zaludan?

Dragan

pre 4 godine

Ne znam da li je jos neko primetio kako je prakticno "iznudio" pregled za nameran faul i dobio ga, ali su ga sudije ekspresno izbacile faulima, koje su sudili ko na traci za svako priblizavanje protvnickom igracu. To je napredak, te iste sudije su ga ranije izbacivale ko na traci sa tehnickim faulima.

Milan

pre 4 godine

Valter, pa covece valjda on sam treba da odluci da li ima zelju da igra za svoju zemlju, da li oseca potrebu i pripadnost narodu. Nema od moljakanja nista, ako je resio da ne igra njegova stvar, ne treba ga vise zvati. Ako odluci da igra, samo je nebo granica, ali bez dodvoravanja bilo kome.

Borba renera!

pre 4 godine

@..."Cim Jokic izadje i udje kloc Plumle taj pick and roll vise ne funkcioniše i Denver je 50% losija ekipa."...
(Joe, 8. maj 2019 10:28)

Slazem se, drugar, da je Denver bez Jokica drugacija ekipa. Medjutim, ne treba bas toliko potcenjivati njihovu "klupu".

N znam koju TV vi u Srbiji gledate (kosarku NBA), ali ovde u Kanadi kad se nesto na terenu promeni (udje klupa, npr.) TV izbacuje statistiku. I skoro svaki put kad je klupa Denvera ulazila u igru, statistika utakmice je pokazivala da denverova bolja od Portlanda. U svim utakmicama serije. Sad, sto ta klupa ne zadrzi rezultat prve petorke je stvar protivnickog trenera: tada uvodi svoju prvu petorku. Mislim da je u tome zackoljica, pa se misli da Denver nema dobar roster. Ima!

MYNX

pre 4 godine

Cekamo Barona-Nobelovca....Mitcha....Bodibonda i Melburna tacnije Nurkica....i jos neke Hrvate da nam objasne kako Jokic nema pojma i kako je na nivou Gagica....kako je nba liga na nivou kls lige....i kako gledamo ufo kanal i 3D film ovo nije stvarnost!Pozdrav i za Kantera zaustavio si ga svaka ti cast....i jos nesto da dodam vec sada je u 4 najbolja bela igraca ikad na planeti!Cao

Valter

pre 4 godine

Komšije,morate naći načina da nagovorite tog momka da igra za Srbiju na SP.Bez njeg,jedva ste se ugurali na SP...sa njime,kandidati ste za medalju na SP.Mislim da je potrebno malo diplomatije i da on vidi da ga se poštuje i da ga svi u Srbiji i šire,žarko žele da igra.Zdravi i veseli bili!

Abrakadabra

pre 4 godine

Bravo Nikola, bravo Denver.Samo cepaj, a repreentacija otom potom..Po meni jedini pravi nacin da Jokic zaigra za reprezentaciju je da propusti veci deo priprema pred svetsko.Nek doleti u Kinu dan pred pocetak takmicenja i dobri smo.Pitanje je da li ce nas selektor to dozvoliti.

ctrl

pre 4 godine

Ovde se delimo na dve vrste ljudi: one koji su ustali da bi gledali i nas koji nismo spavali da bismo gledali. Cilj nam je isti, napred Denver, napred Nikola! Pozdrav sa Dorcola
(Laza iz grada, 8. maj 2019 05:51)


I nas koji imamo SBB, pa vratimo unazad kad se probudimo... Hehe

Keynes

pre 4 godine

Super je što Jokić igra ovako, i svaki put kad pročitam naslov ili vest o Denveru dargo mi je što je jedan naš čovek glavni u NBA ekipi. Sa druge strane se bojim da ovako dugačka i pre svega naporna sezona znači da Jokića ni ove godine nećemo videti u reprezentaciji
(novikorisnik, 08. maj 2019 10:49)

Sve i da odu do velikog finala i titule, imace bar ceo jun i ceo jul da odmori. pripreme pocinju negde krajem jula, a krajem avgusta, tj pocetak septembra pocinje prvenstvo. Neka mi neko objasni kako to nije dovoljno? Pritom mlad igrac... Pritom ima max ugovor jos 4 godine. Pritom je prva zvezda ekipe i ne mogu tek tako da ga uslovljavaju. Nadam se da ce igrati u Kini... I zbog samog sebe i zbog svih nas! :-)

aca

pre 4 godine

opet se spominje reprezentacija u komentarima! Realno je da ce za Srbiju igrati na jos jednim, eventualno i onim sledecim OI i mozda sledecem SP, ove godine jako tesko a za EP nema sanse. Iz saveza bi trebali da iskuliraju sa prozivkama da nas ne bi skroz otkacio.

aca

pre 4 godine

Okreću ovo Blazersi ko Liverpul Barsu.
(Dvorska budala, 08. maj 2019 10:39)
Ako si napisao Liverpul i Barsa, mogao si i Blejzersi a ne Blazersi :)

sasa jokic

pre 4 godine

Ove godine su vec napravili vrhunski rezultat, plasiravsi se u PO kao drugi. Sve preko toga je bonus. Verujem da ce bec u sledecoj proci dalje, i onda treba da budu apsolutno izrelaksirani u finalu konferencije, puste ruku pa sta bude.

Dirty

pre 4 godine

Portland s dva krštena spoljna igrača bez ikakve unutrašnje igre nema više šta da tražo u PO. Stigao ih umor i pročitani. Denver je već stekao malo iskustvo, igraju opuštenije i finale zapada je realno, gde nisu bez šansi i za veliko finale. Oni imaju oscilacije, ali mogu i mogo bolje od ovog što su do sad igrali. Neki ludački šut spolja, pošto to ovi igrači imaju u rukama i ako ih neko stisne u reketu, mogu da se raspištolje možda baš protiv GSW jednu dve tekme kad se bude lomilo??? Sad i ako u finalu konferencije il velikom dožive i neki teži poraz to im neće biti frka...sad je kratko pamćenje od koristi???

Lajavi krelac

pre 4 godine

(Goran, 8. maj 2019 06:10)

Kao što ti voliš da gledaš "Farmu", "Parove" i druge "rialitije", a Miki iz Kupinova ti je idol, ima ljudi koji vole sport, pa još ako je tu neki naš zemljak koji svojim znanjem, talentom i trudom dolazi do za nas neslućenih visina, bolje je gledati i ugledati se na takvog momka, nego na neke badavadžije koje dobijaju lepe pare kako bi ovce gledale kako nateže neku "estradnu umetnicu" na "skrivenoj" kameri.

Coco Bill

pre 4 godine

NBA lige je kvalitetnija od Eurolige to je apsurd ali ja sam ubedjen da Jokic ne bi mogao ni u ludilu da ima 19 skokova na mecu Eurolige.

Ne mogu da kazem da se ne igra odbrana ali Euroliga deluje mnogo cvrsce u odnosu na ovo u NBA.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Creative mind, 8. maj 2019 09:33)

Pa ta "čvrsta odbrana" primi jedno dvadeset do trideset koševa razlike ?!

76er

pre 4 godine

Ono sto je bio Brajant za Lejkerse,Vejd za Majami,Bird za Boston,Cemberlen za Filadelfiju,Novicki za Dalas to će definitivno Jokic u narednoj deceniji biti za Denver! 
(Jon Bon Jovi, 08. maj 2019 05:27) 
A zaboravi Tim Dankana i San Antonio
(iv, 08. maj 2019 07:49)
Osim ako nisi gledao iskljucivo prstenje, ja bih rekao Ajverson za Filadelfiju. :)

Joe

pre 4 godine

Gledao sam samo par utakmica Denvera ove sezone i imam utisak da im se 90% igre u napadu zasniva na pick and rollu Murraya i Jokica.
Cim Jokic izadje i udje kloc Plumle taj pick and roll vise ne funkcioniše i Denver je 50% losija ekipa.
S druge strane igra Portlanda se svodi na neko soliranje i ispucavanje Lillarda i McCulluma.
Denver je jednostavno bolja ekipa, sve izgleda puno lakse i uigranije kad to oni rade i trebali bi da prodju, kvalitetniji su.

djuro

pre 4 godine

Timkoji dobije petu utakmicu, dobija citavu seriju u 82,4% slucajeva 
(Mladen, 08. maj 2019 05:24) 

Tim koji dobije sedmu utakmicu dobija u 100,0% slučajeva.
(Sale, 08. maj 2019 09:57)

Tim koji dobije prve 4 1000% i ne igra ostale u seriji.

Zahvaljujemo se na glasu.

nebaCar

pre 4 godine

Milsap ponovo dobar???Pa ovo mu je prva dobra utakmica u plej ofu!Lik prima skoro maksimalan ugovor a u sezoni prosecno daje 12 poena i 7 skokova!Za taj novac i na toj poziciji u drugim klubovima igraju igraci koji konstantno daju mnogo veci doprinos.Milsap realno igra ocajno,ovo je jedini mec koji je dobro odigrao do sad.
(nepismeni, 08. maj 2019 08:08)

Evo ih ovi statističari koji ništa teže od olovke nisu podigli

novikorisnik

pre 4 godine

Super je što Jokić igra ovako, i svaki put kad pročitam naslov ili vest o Denveru dargo mi je što je jedan naš čovek glavni u NBA ekipi. Sa druge strane se bojim da ovako dugačka i pre svega naporna sezona znači da Jokića ni ove godine nećemo videti u reprezentaciji

rade

pre 4 godine

Neko je pitao cemu toliko interesovanje za NBA ,pa po prvi put imamo jednog od najboljih igrača u NBA odnosno jednog od najboljih igrača sveta racunajuci Amerikance ...

Creative mind

pre 4 godine

NBA lige je kvalitetnija od Eurolige to je apsurd ali ja sam ubedjen da Jokic ne bi mogao ni u ludilu da ima 19 skokova na mecu Eurolige.

Ne mogu da kazem da se ne igra odbrana ali Euroliga deluje mnogo cvrsce u odnosu na ovo u NBA.

Sale

pre 4 godine

Tim koji dobije petu utakmicu, dobija citavu seriju u 82,4% slucajeva
(Mladen, 08. maj 2019 05:24)

Tim koji dobije sedmu utakmicu dobija u 100,0% slučajeva.

nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu

pre 4 godine

‘De ćete? Alo, Aca Trica, Dino, Toni, Joke, ‘de ode brate, pa čekaj! Pa dobro, bio rat, al’ ono, drugari smo valjda neki iz SFRJ reprezentacija… Šta, definitivno silazite sa postolja? Direktiva iz Zagreba?

mali pozdrav za naše komšije što upadaju na vesti o košarci uz želju da se Jokić prstenom veri za NBA. uživajte u Srbima dok nas ima nije nas mnogo ostalo ili gledajte vaše vesti o košarci sa naslovom "tamni vilajet".

Back in Black

pre 4 godine

Nesto sam nacuo da ce od sledece sezone NBA biti na Areni zna li neko nesto o tome?A i na SK mi cudno sto ne komentarisu Srdjan I Darko.

Alija Sirotanović

pre 4 godine

@Admiral Ima i nas koji radimo po smenama, na pozicijama gde možemo odlučivati kada radimo. Od početka playoff-a konstantno radim drugu ili treću smenu. S tim, da u noćnoj imam tu privilegiju da mogu pratiti utakmice, jedino ako ne dođe do nekog zastoja proizvodnje.

Mirko

pre 4 godine

Jokić pomera granice, postavlja sasvim drugačije standarde i svima postavlja nerešiv zadatak. Učaurena mišljenja kod amera dolaze na veliko iskušenje. Kao što je GSW i Kari postavili standarde trojkama i igrom, tako ovaj dečko postavlja standarde na svojoj poziciji, a pre svega uticajem koji ima na igru tima koji se već sada može nazvati šampionskim.

Ali ceo tim je u stvari tim pobednika. Odbrana koja limitira Lilarda na pola i četiri puta manje poena nego u prethodnoj seriji - jednostavno rečeno je doktorska.

Raznovrsnost u napadu, zajedno sa Jokićevim asistencijama i potezima večeri Mareja i Harisa je poezija.
Samo još uzmite u obzir da momci imaju 24/21 godinu. 'De im je kraj??

мики

pre 4 godine

iako imamo unikatnog igraca , apsolutno je bezvredan za nacionalni tim.
(dragan, 08. maj 2019 07:53)

написао си гомилу глупости, али нека. главни квалитет српске кошарке је била и остала тимска игра. нема ту проблема са Јокићем, који већ има сребро да олимпијаде, када није био ни пола играча који је данас.

nepismeni

pre 4 godine

Milsap ponovo dobar???Pa ovo mu je prva dobra utakmica u plej ofu!Lik prima skoro maksimalan ugovor a u sezoni prosecno daje 12 poena i 7 skokova!Za taj novac i na toj poziciji u drugim klubovima igraju igraci koji konstantno daju mnogo veci doprinos.Milsap realno igra ocajno,ovo je jedini mec koji je dobro odigrao do sad.

nebitan

pre 4 godine

Nece da tera saigrace da mu se sklone da uzme 20 skok.Kreg mu je pokupio 2 lopte sa ruke.Da je u pitanju Vestbruk pobio bi se da pokupi loptu.
(Bding, 8. maj 2019 07:56)

Statisticaru, negde u dubini mozga ti se zagubila poenta ove igre..

Milos

pre 4 godine

Od kuda toliko interesovanje za NBA ligu? Ja sam igrao i volim košarku, ali ne vidim zaista čemu tolika pažnja, komentari i navijanje za neke klubove iz Amerike. Ne pričam ovo zbog Amerike, svejedno bi bilo i ds su recino sa Novog Zelanda.

sasha

pre 4 godine

Prvo ih je uništavao Jokić,pa Marej pa Milsap.Heris i Barton izvrsni.Bitna pobeda ekipe koja je mnogo uradila u prejakoj konkurenciji.Jokić veličina...kako god se okrene!!

C i n i k

pre 4 godine

Decko je nadrealno dobar. Nadam se da ce igrati finale konferencije ali ako budu GSW onda Denver realno nema mnogo izgleda dok bi sa Huston / om mozda ipak bilo lakse.
Milwoki,Huston,GSW i Toronto su ipak najbolje ekipe NBA.

Brat Kanter

pre 4 godine

@Bodibond brate, zgaziše nas ovi ko seljanka sirenje u kofu, ne pomažu nam ni kožne gaće. Al' 'fala ti na podršci. Na kraju ćemo samo ti i ja da ostanemo, svi ostali će da slave Denver.

stevo

pre 4 godine

Hajde malo zbog nas koji volimo košarku ovog bodibonda malo na off. Uopšte mi ne smetaju njegovi komentari ( nemaju veze sa mozgom), ali ovoliko komentara pustiti je čisto inaćenje od strane Vas. Hvala.

Milan

pre 4 godine

@Admiral
ja radim za platu 2000 evra, i gledam utakmicu jer život nije samo posao, život je ono što ga čini lepim. Za nekog je to da gleda farme, zadruge i sl. a za mene je strast sport. Ako moj šef i moja žena nemaju 20g problem sa tim šta je onda tvoj problem? Znam, nezadovoljan si svojim životom, ali neće se poboljšati od hejtovanja na sportskom portalu, naprotiv, samo te čini jos nesretnijim

Majcin sin

pre 4 godine

@(Ранко Милановић Република Српска, 8. maj 2019 06:55)

Probaj da instaliras drugi web browser. Ja sam imao slican problem, kad sam probao sa drugim browser-om sve lepo radi. Sa srecom

Bding

pre 4 godine

Nece da tera saigrace da mu se sklone da uzme 20 skok.Kreg mu je pokupio 2 lopte sa ruke.Da je u pitanju Vestbruk pobio bi se da pokupi loptu.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Toto-ko-tunjo@Momak ne ostavlja on na svaku vest komentar već to radiš i ti za njega na pojedinim vestima kada ga hejtujes.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 08. maj 2019 06:49)
...jos sad i nickove menjas.

tocka

pre 4 godine

Bodibond i Jon Bon Jovi
Dr Jekyll i Mister Hide
jedan isti čovek iz redakcije b92,
jer ako nije tako i ako su ovi likovi stvarni, onda su stvarno za zaljenje.

bradina

pre 4 godine

Ej korak do finala!Zaskuzena pobeda nocas koja ni u jednom trenutku nije bila u pitanju!Voleo bih da zatvore seriju sa 4:2 u Portlandu,malo se vise odmore za Finale,jer ocigledno da ce GSW i Hjuston igrati 7 utakmica!A u Finalu sta bude ali verujem skupo ce prodati kozu!Dobro jutro Srbijo!

iv

pre 4 godine

Ono sto je bio Brajant za Lejkerse,Vejd za Majami,Bird za Boston,Cemberlen za Filadelfiju,Novicki za Dalas to će definitivno Jokic u narednoj deceniji biti za Denver!
(Jon Bon Jovi, 08. maj 2019 05:27)
A zaboravi Tim Dankana i San Antonio

MPP

pre 4 godine

Najzad prava igra Denvera , najbolja dosad u P.OFFU.! Nikola prosto IDEEALAN ! Ne vidi se nikakav umor , čak mi se čini da je jedva čekao da počne P.OFF. .....da, to je i zjavio pre početka istog ! Očigledno se najeo i naspavao dobro. Još jedan korak Nikola ....Srećno i pametno !

VASKEZ

pre 4 godine

Covjek je KRALJ, LEGENDA, šta drugo reci, posle ovakvih partija tokom cjele sezone. Samo ne mogu da shvatim, da ima još pojedinaca koji sumnjaju u Jokica, i govore, “vidjecemo ga protiv GSW ili HUO, ili “šteta sto se povrijedio Nurkic, steta sto nisu u play offu naleteli na LAC”. Ma covjek RAZVALJUJE, shvatite!!!

CarloNS

pre 4 godine

Čim su pored Jokića i Marija proradili Milsap i Heris, onda to izgleda baš ovako. Još samo da Moris i Plamli uhvate ritam i onda mogu svakoga da pobede.

uvređeni hipster

pre 4 godine

Ima vas, neradnika koliko hoces. Radni dan a vi celu noc gledate kosarku pa spavate ceo dan. Mi koji radimo smo budni rano ujutru ali zbog posla.
(Admiral, 08. maj 2019 07:23)

Pa nisu ludi da rade za €250.
Dobro jutro najgore plaćena radna snago u Evropi! ?

Гиле

pre 4 godine

(Bodibond, 08. maj 2019 06:59) 

Get a life. Please!
(Phoenix, 08. maj 2019 07:15)
Нажалост ово му је живот. Као и још некима. Да ли су свесни тога. Вероватно нису.

Bromazepam

pre 4 godine

A ono udaranje Kantera od strane Jokica nije bilo podmuklo? Budi pravedan, realan i racionalan. Videcemo tog tvog Jokaru protiv Bostona ili Hjustona. Sreca po vas Denverovce je sto Lejkersi i Klipersi nisu otisli u plej of jer onda Jokara ne bi dao ni 5 poena.
(Bodibond, 08. maj 2019 07:06)

Dete, ajde mleko i krevet. Ustao si rano da gledaš Jokaru.

Bodibond

pre 4 godine

Da li je moguće da ovako nabijaju lakat Jokari?? Koliko podmuklo, ali džaba, šmekeri sa frizuricom, Jokara vas ugazio!
(Bromazepam, 08. maj 2019 06:43)

A ono udaranje Kantera od strane Jokica nije bilo podmuklo? Budi pravedan, realan i racionalan. Videcemo tog tvog Jokaru protiv Bostona ili Hjustona. Sreca po vas Denverovce je sto Lejkersi i Klipersi nisu otisli u plej of jer onda Jokara ne bi dao ni 5 poena.

Mire

pre 4 godine

Jokara se sprda sa Lilardom. Koji kralj, već je sad uz Novickog najbolji ikada....Pozdrav iz dijaspore prelepog Avignona.

https://youtu.be/_y7rfTnky1Q

tocka

pre 4 godine

Kakva fotonska partija Denvera!
Sudije su mogle i bolje da reaguju. Dali su namernu onom mamlazu koji je pomislio da igra ragbi, medjutim posle da bi kao izbalansirali su svirali par nepostojećih prekršaja Jokiću.
Sve u svemu, odličan Denver, da su držali Jokića deset minuta duže bilo bi i četrdeset razlike. Mislim da se posle ovakvog razaranja Portland više ništa ne pita.

dakiliz

pre 4 godine

Na koliko dobijenih meceva se igra u plej ofu? Nadam se da je ovo poslednji mec i da ce Portland da pobedi. U tom slucaju sledi scenario plakanja ovih Denverovaca sto su poslali vec 70 komentara. A ako njihoh mali Denver pobedi bice preko 300 komentara. Zato dajem podrsku Portlandu koji ima mnogo bolji roster. Da igra Nurkic bili bi duplo jaci.
(Bodibond, 08. maj 2019 06:49)

Koji delegat si ti druže. Pa ti nesrećniče ni osnovna pravila ne znaš a ostavljaš ozlojađene komentare. Pa i babe znaju na koliko se dobijenih igra jer čuju to u dnevniku. E muko moja.

remax

pre 4 godine

Kako to da je Jokicu dozvoljeno da napravi 6 faulova a ostali mogu 5?
(Bodibond, 08. maj 2019 06:59)

Isto kao što se tebi objavi 12 trolovanja na jednu vest, a nekom neće jedan pristojan komentar.
Pravda ne postoji.

Drinski Vuk

pre 4 godine

Stade na 19 skokova. Mogao je da obori rekord franšize. Šteta. Malo ko je primetio da su mu falila još dva udaranja laktom u rebra za rekord NBA u play ofu.

zika

pre 4 godine

Navijam za Houston iz razloga sto bi denver imao domaći teren protiv njih u finalu ako se sklope neke kockice možda denver osvoji nba ligu ove godine.

Zuja

pre 4 godine

Jps jedan dokaz da igraci u odnosu na igrace iz Amerike imaju mozak.Nije fizicka konstitucija kljucna i ko ce sto jace da zakuca po cenu i kos da razvali.Tehnika koju imaju igraci iz Evrope je dar boga, lucidnost, mekoca suta.Kosarka je igra a ne nacrtani sabloni i silovanje lopte

Enes Kanter Portland

pre 4 godine

Glavu gore Kanteru i ekipo bice bolje u naredne dve tekme, dobijamo laganica.
(Bodibond, 08. maj 2019 07:11)
Hvala Bodibond, mnogo mi znaci tvoj komentar na B92 forumu posle ovakve utakmice. Boricemo se za tebe u nastavku, pozdravi sve svoje u Srbiji!

Murinjo

pre 4 godine

Nego vidje li za sta dobio Leonard flagrent 1? Jer Jokicu zasmetalo obicno guranje. Komentatori se smijali, zbijali salu na njegov racun. S ledja gurao Kantera, pa mu zavalio onaj lakat u tijelo, a sad mu smeta obican duel s veoma malo grubosti. I jos sudije mu udovoljise, da nije nezadovoljan. Eeeh.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Strucnjak ekspertskog nivoa, 8. maj 2019 06:58)

Evo pojašnjenja za stručnjaka. Nije isto kada je igrač na zemlji i primi takav lakat i kada je u skoku. U NBA gledaju da zaštite igrače, zato sude neke "smešne" faulove (tipa Harden). Faul u skoku može biti opasan po igrača.

el

pre 4 godine

Klupa sa očajnim Plamlijem i Morisom nastavlja sa lošom igrom, za 2min serija od 11 poena Portlanda vratola je rezultat ispod 20 razlike. Meloum je reagovao na vreme vraćajući Jokića, Mareja i Gerija. Da su spustili na -10, lako je moglo da ode i u drugom pravcu jer bi bilo dovoljno vremena da se Portland vrati. Dakle, klupi ne možeš da poveriš da osigura pobedu od 31crazlike na 7min do kraja. Šteta zbog šeste lične Jokića, baš sam se nadao dablu sa 20/20. Ipak, veća je šteta što je izašao tek nakon te lične i kada je igra bila uveliko stabilizovana i nije bilo realne potrebe da bude na terenu. Milsap je konačno iskoristio mismeč koji ima protiv svojih čuvara na koji Portland jednostavno nema odgovor u dovoljno jakom igraču da ga sačuva. Nekako mi se ipak čini da je ključ uvek u tom Bartonu. On jeste igrač koji je u stanju da napravi razliku kada odigra racionalno, to se moglo videti i protiv SA i protiv Portlanda i u svakoj pobedi je on davao važne poene bez prepoznatljivog divljanja osim utakmice u kojoj je izviždan pa je do kraja presedeo. Lilard nikako ne može da pruži svoju igru zbog sjajnog Herisa. Možda bi neki rekli da igra ispod očekivanog posebno posle onih sjajnih partija protiv OKC, ali on i CJ su bili jedini u ekipi koji su nešto pružili večeras. Jeste opet bio loš sa penala ali, 18 ofanzivnih skokova Denvera i ako se ne varam 22 poena iz reketa nisu njegova krivica. To je Stotsova.

el

pre 4 godine

Što se tiče flagranta na Jokiću, zaista je bio nepotreban i glup faul u utakmici koja je već rešena. Uleteo je u njega dok je bio u vazduhu bez namere na loptu. Za velikog igrača svaki doskok van balansa može biti opasan a igrači Portlanda bi trebali to dobro da znaju (Nurkić).

NoName

pre 4 godine

Ipak ima malo protekcije kod sudija. Ova situacija sada je bila krajnje jasna.
(bob, 08. maj 2019 06:45)

Nema nikakve protekcije. Tu su ga častili, a u sledeća dva minuta mu dosudili tri nepostojeća faula i izbacili iz igre.

Bodibond

pre 4 godine

Pustajte komentare, nemojte da objavljujete samo komentare ovih novokomponovanih Denverovaca koji sad odjednom znaju sve o toj fransizi, a do pojave Jokica nisu znali da nabroje startnu petorku Nadzetsa. Inace ocekujem da Portland bude ona stara i mocna ekipa kad se Nurkic oporavi od povrede kolena. Nurkara zelim ti brz oporavak.

Admiral

pre 4 godine

@ ima li nas budnih? :) 
(nba86, 08. maj 2019 04:34)

Ima vas, neradnika koliko hoces. Radni dan a vi celu noc gledate kosarku pa spavate ceo dan. Mi koji radimo smo budni rano ujutru ali zbog posla.

cvarci i kavurma

pre 4 godine

@ima li nas budnih? :) 
(nba86, 08. maj 2019 04:34) 

Kako nema, svih 468 Denverovaca je na nogama, cekaju eventualnu pobedu Nadzetsa pa da posalju 468 komentara hvale i velicanja Jokica. Ne znam da li je to smesno ili tuzno.
(Bodibond, 08. maj 2019 06:57)

Dobro je da si i ti budan i da nas uvek zasmejavas svojim komentarima, hejtujes svakog srbina koga mozes po vestima ali te srbi uglavnom 'rastuze' svojim rezultatima, nego kako je odigrao kako ti rece 'tvoj brat Kanter' ;)...

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

Da li je moguće da ovako nabijaju lakat Jokari?? Koliko podmuklo, ali džaba, šmekeri sa frizuricom, Jokara vas ugazio!
(Bromazepam, 08. maj 2019 06:43)
Jokoboticu, kakvo crno nabijanje lakta?! A kako ismijavaste 5 puta grublji i podmukliji potez kada se Kanter zalio? Ne mogu da vjerujem kakvi ljudi zive ovdje...
Da li me je ikad iko vidio da ovuda pisem hvalospjeve i kujem u nebesa svog KOMSIJU Nikolu Vucevica? NIJE. Jer sam realan i znao sam da je mek,sto je PO pokazao.

Pogan

pre 4 godine

6 minuta do kraja, Denver vodi 25 razlike, trener i dalje drži Jokića na parketu... neverovatno 
Sa druge strane, naravno, i Mekalum i Lilard na klupi.
(Milos, 08. maj 2019 06:51)

A sto da ga ne drzi kad mu fali jedan skok da obori playoff rekord fransize (19)? Da ga je izveo, plakao bi ovde sto ga sklanja...

Bodibond

pre 4 godine

Koje gaženje.Ocigledno da su se opustili.Lete po terenu.Jokic na nivou ali su mu se pridružili i drugo igrači.Koja energija u odbrani.To nije bilo u predhodnim utakmicama.Smesi se finale zapada!
(Jon Bon Jovi, 08. maj 2019 06:30)

Smesi se finale zapada, ali onda vas Denverovce ceka finalista istoka, a to je Toronto ili Boston i tu je kraj iluzijama i tituli.

dragan

pre 4 godine

Ako ne ove godine , sledece godine sa malim Porterom , i mozda jos jednim pojacanjem uzimaju prsten sigurno.

Ekipa sa najvise potencijala za napredak u NBA trenutno.

Sa druge strane , sto vise gledam sve mi je jasnije da Jokic nista nece uraditi u reprezentaciji, tj da nam nista ne vredi. On vec godinama igra totalno suprotnu kosarku od one koju igramo mi , tj igra se vrti oko njega , to je prilicno uvezban sistem, i jedino tako daje rezultate, a nas selektor definitivno nije sposoban da organizuje modernu igru, tako da , iako imamo unikatnog igraca , apsolutno je bezvredan za nacionalni tim.

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

Evo pojašnjenja za stručnjaka. Nije isto kada je igrač na zemlji i primi takav lakat i kada je u skoku. U NBA gledaju da zaštite igrače, zato sude neke "smešne" faulove (tipa Harden). Faul u skoku može biti opasan po igrača.
(Murinjo, 08. maj 2019 07:29)
Jokic je skakao??????? Jokic skace????? A kako ga ne primijetise sudije same, nego je morao Joka da izigrava Vajld Bila...

bradina

pre 4 godine

Dr Nikola Jokic!Iz utakmice u utakmicu neki novi rekord!Uzivanje je gledati Denvera!Neko ce reci Portland odigrao lose,nije tacno bolje je reci Denver im nije dozvolio da igraju bolje!Imponuje sto su uspeli i Bartona da podrede kolektivnoj igri,decko im se bas oduzuje ove zadnje utakmice za sve gluposti u prethodnim.Nije lepo ako ne spomenemo Milsapa 99 utakmica u PO,i danas veoma vrednog i dobrog Harisa!

nba86

pre 4 godine

za 24 min, 16p-17s-5as, dominira u odbrani sve zatvara, ode denver na +25, portland bez energije, nagetsi lete, kreg otima zivu loptu iz ruku, marej na of skoku zakucava, heris u tranziciji napada kos stalno, milsap izdominirao, bravo bre

Bodibond

pre 4 godine

Na koliko dobijenih meceva se igra u plej ofu? Nadam se da je ovo poslednji mec i da ce Portland da pobedi. U tom slucaju sledi scenario plakanja ovih Denverovaca sto su poslali vec 70 komentara. A ako njihoh mali Denver pobedi bice preko 300 komentara. Zato dajem podrsku Portlandu koji ima mnogo bolji roster. Da igra Nurkic bili bi duplo jaci.

DukiNS

pre 4 godine

Izbrojah bar još nekih 7-8 nerealizovanih napada Denvera u trećoj četvrtini gde je Jokić mogao da upiše asistenciju. Pistol Pit u telu centra. Šteta ako mu opet izmakne TD. Ali nema veza, pobeda upisana, a ovakav Denver već može da se nada nečemu u eventualnom finalu konferencije.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Toto-ko-tunjo@Momak ne ostavlja on na svaku vest komentar već to radiš i ti za njega na pojedinim vestima kada ga hejtujes.

Beogradjanin

pre 4 godine

Kakav lik trener Meloun... U sezoni stedi Jokica, a ovde mu igra dok ne crkne. Zamalo 20p+ 20sk+. Cccc
P.s Milaps odradjuje 30 milki.

Bodibond

pre 4 godine

ima li nas budnih? :)
(nba86, 08. maj 2019 04:34)

Kako nema, svih 468 Denverovaca je na nogama, cekaju eventualnu pobedu Nadzetsa pa da posalju 468 komentara hvale i velicanja Jokica. Ne znam da li je to smesno ili tuzno.

Bodibond

pre 4 godine

Ono sto je bio Brajant za Lejkerse,Vejd za Majami,Bird za Boston,Cemberlen za Filadelfiju,Novicki za Dalas to će definitivno Jokic u narednoj deceniji biti za Denver!
(Jon Bon Jovi, 08. maj 2019 05:27)

I ono sto je bio Sefolosa za Oklahomu, Tijago Spliter za San Antonio, Funderburke za Sakramento, Bendtner za Arsenal to ce biti Jokic u narednoj deceniji. Bato jel ti mislis da ce taj Jokic do kraja karijere igrati u Denveru? A pa daa, on samo tu i moze da igra, u San Antoniju bi grejao klupu Oldridzu u Hjustonu bi bio rezervista Dzejmsu Hardenu, u Bostonu Kevinu Garnetu, u Voriorsima Andre Bogutu... Nista poseban igrac, isto kao sto je Tadic najbolji u Ajaksu, a u dresu Barse ne bi dao ni 15 golova.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Koje gaženje.Ocigledno da su se opustili.Lete po terenu.Jokic na nivou ali su mu se pridružili i drugo igrači.Koja energija u odbrani.To nije bilo u predhodnim utakmicama.Smesi se finale zapada!

gogic_30

pre 4 godine

Koliko zaludnog naroda! Navijaju za neki tamo klub samo zato što u njemu radi za platu neki naš Srbin. Pa ajde navijajte za Dačiu, Koka kolu, Boing... I tamo rade Srbi. A razumem ovo je Sport? Ja sam mislio da je sport izmišljen da se njime bavite radi vlastitog zdravlja a ne da slavite neke koji ga uništavaju u ime sporta. Ali bar za ogroman novac. A vi i ove godine u lavoru?
(Goran, 08. maj 2019 06:10)haha ustao covjek da pogleda i komentarise utakmicu a kaze nesto o Zaludnom narodu idi spavaja komsija....

Goran

pre 4 godine

Koliko zaludnog naroda! Navijaju za neki tamo klub samo zato što u njemu radi za platu neki naš Srbin. Pa ajde navijajte za Dačiu, Koka kolu, Boing... I tamo rade Srbi. A razumem ovo je Sport? Ja sam mislio da je sport izmišljen da se njime bavite radi vlastitog zdravlja a ne da slavite neke koji ga uništavaju u ime sporta. Ali bar za ogroman novac. A vi i ove godine u lavoru?

bmiles

pre 4 godine

Ocekivao sam jaci otpor Portlanda!Ovo je vec propisno razvaljivanje u reziji Milsap-Jokic.Prava prilika da se Nikola odmori do kraja 3/4.Ali izgleda da Meloun oce da opet Jokic ima TD!Iskreno receno voleo bi i ja!

remax

pre 4 godine

Fantastično poluvreme Denvera.
Marej izuzetno raspoložen, Milsap takođe, ostali solidni.
Najveća stvar je što je Denver imao odličan učinak dok je Jokić odmarao, čak su i povećali razliku.
To se ređe dešava i pošto Jokić ulazi relativno svež u drugo poluvreme, ne sumnjam u pobedu Denvera.
Ako se ovako nastavi, mogao bi Portland da prođe kao Filadelfija.
Jokara standardno na svom nivou, razdelio je dosta asistencija, i to kakvih.
Nije toliko ni važno ali očekujem da će do kraja ipak biti tu negde oko svog plej-of proseka.
Finale je sve bliže za Denver.

ljAXE

pre 4 godine

Utisak veceri, 5 minuta do kraja meca, Barton suta trojku na samom pocetku napada i promasuje, Jokic siri ruke i ljuti se u fazonu “brate, sta divljas”, Meloun skace i trazi tajm aut. Ha,ha,ha

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Лаганица....мислим да могу ово затворити у Портланду и чекати и навијати за Хјустон због предности домаћег терена....јест моћно кад си Јокић па радиш шта хоћеш на утакмици, сви шуте и поштују те...зна ли неко како на тв у стрим да покренем....гледам преко телефона, а на тв само црно. А све друго гледам преко нета на ТВ-у, филмове итд - Самсунг лед тв је...

Beogradjanin

pre 4 godine

Kakav lik trener Meloun... U sezoni stedi Jokica, a ovde mu igra dok ne crkne. Zamalo 20p+ 20sk+. Cccc
P.s Milaps odradjuje 30 milki.
I onaj Plamil opet -2 poena. Cccc

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

6 minuta do kraja, Denver vodi 25 razlike, trener i dalje drži Jokića na parketu... neverovatno
Sa druge strane, naravno, i Mekalum i Lilard na klupi.
(Milos, 08. maj 2019 06:51)
Zato sto Jokic ima realne TD.
Nego vidje li za sta dobio Leonard flagrent 1? Jer Jokicu zasmetalo obicno guranje. Komentatori se smijali, zbijali salu na njegov racun. S ledja gurao Kantera, pa mu zavalio onaj lakat u tijelo, a sad mu smeta obican duel s veoma malo grubosti. I jos sudije mu udovoljise, da nije nezadovoljan. Eeeh.

Dag Kristi

pre 4 godine

Očekivao sam ovakvo gaženje, nakon utakmice Reptorsa. Jokić nema potrebe da igra 4.četvrtinu.Očekujem javljanje Mekoluma iz Kazanja danas.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Prosto je neverovatno.Ni manjeg skoka ni vise skokova na na nivou čitave NBA.Asistencije preko celog terena bekovima na “zicer”.Neverovatan igrač.Prva petorka NBA ove godine definitivno.Za vise videcemo dokle Denver dogura...

111

pre 4 godine

Ovaj Plamli ne zasluzuje da bude u ovakvom timu jer ako je on zamena za Jokica..? Decko je ne inteligentan. Sa svojom visinom, ne zna sta da radi na parketu. Pogubljen slucaj..

#10

pre 4 godine

Ne moze Jokic odmoriti ni na +30 koliko je nesposoban ostatak Denvera... cast retkim izuzecima. Klupa Denvera dobila priliku i za 2 minuta Portland pravi seriju +11 i sta ce Malone mora vracati Jokica i Murreya u igru...

Milos

pre 4 godine

6 minuta do kraja, Denver vodi 25 razlike, trener i dalje drži Jokića na parketu... neverovatno
Sa druge strane, naravno, i Mekalum i Lilard na klupi.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ono sto je bio Brajant za Lejkerse,Vejd za Majami,Bird za Boston,Cemberlen za Filadelfiju,Novicki za Dalas to će definitivno Jokic u narednoj deceniji biti za Denver!

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Toronto ponizio Filu, uneredio ih Elton Brand sa trejdovima, Denver mora ovu da dobije ali greše svi ako misle da će biti lako.

Bill Scanlon

pre 4 godine

Dobijaju ovo Grumenja! Proradio i Marej. Jokara vec ima duble-duble. Do kraja meca ostvaruje trostruko duble u poenima, skokovima i faulovima.

Doktor Docent Akademik strucnjak

pre 4 godine

Neverovatna timska igra, odbrana na visokom nivou koja se ogleda u dobrom napadu, Jokic moze da presedi do kraja ako ovako igra njegov tim, sto nije bio slučaj ni u jednom mecu da ovako igra ostatak ekipe

B

pre 4 godine

B@Ne postavlja samo JEDAN covek komentare pod tim nikom.Kako ne možeš da ukapiras?
dnevna doza prosecnog Srbende

hmm..pa u tome je fora mog komentara..nisi razumeo...
...nebitno..

...ajde gledamo Nikolu...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 4 godine

KAKAV PRISTUP UTAKMICI SVIH IGRAČA DENVERA!!!

SVAKA ČAST!!!

Inače, KAKVU ODBRANU GERI HERIS IGRA NAD LILARDOM CELO POLUVREME, JU JU JU

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 4 godine

Ali ove sudije........

LILARDA PREKO POGLEDAŠ I FAUL

Lilard KONSTANTNO SE RASPRAVLJA I SVAĐA SA SUDIJAMA I NIŠTA!

Marej AA kaže sudijama, TEHNIČKA

JBT

Laza iz grada

pre 4 godine

Ovde se delimo na dve vrste ljudi: one koji su ustali da bi gledali i nas koji nismo spavali da bismo gledali. Cilj nam je isti, napred Denver, napred Nikola! Pozdrav sa Dorcola

Bojan

pre 4 godine

Konacno je klupa izdrzala bez Jokica na terenu i taj period zavrsula u plusu. To je kljucna stvar, u svakoj prethodnoj situaciji su gubili razliku. I sve ovo bez ikakvog doprinosa Mareja.

Pedjaprecka

pre 4 godine

Gledam ponasanje I kad neko nije zadovoljan sudijskom odlukom, gledam i tribine više manje i onda mi prodje slika fmp-buducnost i zgadi mi se basket i život.

nikos jr

pre 4 godine

http://bfst.to/watch/nba-14.php
Prenos HD rezoluciji
Vise kanala prenosa

https://www.reddit.com/r/nbastreams/comments/blz6my/game_thread_trail_blazers_at_nuggets_1030_pm_et/

Niki Jr.

avangarda.in

pre 4 godine

B@Prosto je nemoguce da ne kapirate da ne ostavlja pod ovim nikom samo jedan covek komentare.Ima on,hejteri i još bar 30 ljudi...

stranger

pre 4 godine

Iz Portlanda poletela ptica
Leti putem Kolorada
U njoj sede namrstena lica
Mekaluma, Huda i Lilarda
Sa njima su i ljute Osmanlije
Faruk, Jusuf i Kanter Enese.

U istom su fazonu i folu
kako sputat’ Jokica Nikolu

A u Denver taktika se sprema
Rasprodata Pepsi je Arena
U toku je lagana vecera
Svi slusaju srpskog plejmejkera

On im veli ne brinite nista
Dok se moja ovde pita
Nakon pikenrola samnom
svaka lopta bice ubojita

I ne luduj ti Vili Bartone
no pricekaj dodavanje moje,
nakon svake trojke Vili
Enes Kanter jace ce da cvili
a onda ce svi da te hvale
Jer idemo u zapadno finale.

Pa potegnu gutljaj koka kole
i obrati se do sebe prvome
Dones’te mi nesto bez gluten
U publici bice slavna Liza En.

nba86

pre 4 godine

port 0/6 den 3/7 za 9-2 posle tri minuta, videcemo da l je portland psihicki jak da se vrati posle proslog poraza kao denver sto je bio posle ona 4 produzetka

nikos jr

pre 4 godine

http://bfst.to/watch/nba-14.php
Prenos HD rezoluciji
Vise kanala prenosa

https://www.reddit.com/r/nbastreams/comments/blz6my/game_thread_trail_blazers_at_nuggets_1030_pm_et

Cole

pre 4 godine

Nadam se Denverovoj pobedi,
kao i Nikolinom spektakularnom
performansu. O Jokicevoj igri
izlisno je pricati, neka bude
da je Jokic prosecan, da ne moze
da skoci, da je najprecenjeniji
igrac ikada, da je debeo, spor...
ali ono sto niko ne moze da ospori
je sledece:

Bird = Boston;
Dzordan = Bulsi;
Hakim = Hjuston;
Brajant = Lejkersi;
Ajverson = Filadelfija;
Lebron = Klivlend (ranije)...

JOKIC = DENVER!!!

E to "dragi" "dusebriznici", hejteri,
"patriJote" nikako ne mozeteda mu oduzmete. Poz.

stranger

pre 4 godine

Iz Portlanda poletela ptica
Leti putem Kolorada
U njoj sede namrstena lica
Mekaluma, Huda i Lilarda
Sa njima su i ljute Osmanlije
Faruk, Jusuf i Kanter Enese.

U istom su fazonu i folu
kako sputat’ Jokica Nikolu

A u Denver taktika se sprema
Rasprodata Pepsi je Arena
U toku je lagana vecera
Svi slusaju srpskog plejmejkera

On im veli ne brinite nista
Dok se moja ovde pita
Nakon pikenrola samnom
svaka lopta bice ubojita

I ne luduj ti Vili Bartone
no pricekaj dodavanje moje,
nakon svake trojke Vili
Enes Kanter jace ce da cvili
a onda ce svi da te hvale
Jer idemo u zapadno finale.

Pa potegnu gutljaj koka kole
i obrati se do sebe prvome
Dones’te mi nesto bez gluten
U publici bice slavna Liza En.

Milan

pre 4 godine

@Admiral
ja radim za platu 2000 evra, i gledam utakmicu jer život nije samo posao, život je ono što ga čini lepim. Za nekog je to da gleda farme, zadruge i sl. a za mene je strast sport. Ako moj šef i moja žena nemaju 20g problem sa tim šta je onda tvoj problem? Znam, nezadovoljan si svojim životom, ali neće se poboljšati od hejtovanja na sportskom portalu, naprotiv, samo te čini jos nesretnijim

Laza iz grada

pre 4 godine

Ovde se delimo na dve vrste ljudi: one koji su ustali da bi gledali i nas koji nismo spavali da bismo gledali. Cilj nam je isti, napred Denver, napred Nikola! Pozdrav sa Dorcola

Bojan

pre 4 godine

Konacno je klupa izdrzala bez Jokica na terenu i taj period zavrsula u plusu. To je kljucna stvar, u svakoj prethodnoj situaciji su gubili razliku. I sve ovo bez ikakvog doprinosa Mareja.

gogic_30

pre 4 godine

Koliko zaludnog naroda! Navijaju za neki tamo klub samo zato što u njemu radi za platu neki naš Srbin. Pa ajde navijajte za Dačiu, Koka kolu, Boing... I tamo rade Srbi. A razumem ovo je Sport? Ja sam mislio da je sport izmišljen da se njime bavite radi vlastitog zdravlja a ne da slavite neke koji ga uništavaju u ime sporta. Ali bar za ogroman novac. A vi i ove godine u lavoru?
(Goran, 08. maj 2019 06:10)haha ustao covjek da pogleda i komentarise utakmicu a kaze nesto o Zaludnom narodu idi spavaja komsija....

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ono sto je bio Brajant za Lejkerse,Vejd za Majami,Bird za Boston,Cemberlen za Filadelfiju,Novicki za Dalas to će definitivno Jokic u narednoj deceniji biti za Denver!

remax

pre 4 godine

Kako to da je Jokicu dozvoljeno da napravi 6 faulova a ostali mogu 5?
(Bodibond, 08. maj 2019 06:59)

Isto kao što se tebi objavi 12 trolovanja na jednu vest, a nekom neće jedan pristojan komentar.
Pravda ne postoji.

Enes Kanter Portland

pre 4 godine

Glavu gore Kanteru i ekipo bice bolje u naredne dve tekme, dobijamo laganica.
(Bodibond, 08. maj 2019 07:11)
Hvala Bodibond, mnogo mi znaci tvoj komentar na B92 forumu posle ovakve utakmice. Boricemo se za tebe u nastavku, pozdravi sve svoje u Srbiji!

uvređeni hipster

pre 4 godine

Ima vas, neradnika koliko hoces. Radni dan a vi celu noc gledate kosarku pa spavate ceo dan. Mi koji radimo smo budni rano ujutru ali zbog posla.
(Admiral, 08. maj 2019 07:23)

Pa nisu ludi da rade za €250.
Dobro jutro najgore plaćena radna snago u Evropi! ?

tocka

pre 4 godine

Bodibond i Jon Bon Jovi
Dr Jekyll i Mister Hide
jedan isti čovek iz redakcije b92,
jer ako nije tako i ako su ovi likovi stvarni, onda su stvarno za zaljenje.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Prosto je neverovatno.Ni manjeg skoka ni vise skokova na na nivou čitave NBA.Asistencije preko celog terena bekovima na “zicer”.Neverovatan igrač.Prva petorka NBA ove godine definitivno.Za vise videcemo dokle Denver dogura...

Sale

pre 4 godine

Tim koji dobije petu utakmicu, dobija citavu seriju u 82,4% slucajeva
(Mladen, 08. maj 2019 05:24)

Tim koji dobije sedmu utakmicu dobija u 100,0% slučajeva.

Cole

pre 4 godine

Nadam se Denverovoj pobedi,
kao i Nikolinom spektakularnom
performansu. O Jokicevoj igri
izlisno je pricati, neka bude
da je Jokic prosecan, da ne moze
da skoci, da je najprecenjeniji
igrac ikada, da je debeo, spor...
ali ono sto niko ne moze da ospori
je sledece:

Bird = Boston;
Dzordan = Bulsi;
Hakim = Hjuston;
Brajant = Lejkersi;
Ajverson = Filadelfija;
Lebron = Klivlend (ranije)...

JOKIC = DENVER!!!

E to "dragi" "dusebriznici", hejteri,
"patriJote" nikako ne mozeteda mu oduzmete. Poz.

Bromazepam

pre 4 godine

A ono udaranje Kantera od strane Jokica nije bilo podmuklo? Budi pravedan, realan i racionalan. Videcemo tog tvog Jokaru protiv Bostona ili Hjustona. Sreca po vas Denverovce je sto Lejkersi i Klipersi nisu otisli u plej of jer onda Jokara ne bi dao ni 5 poena.
(Bodibond, 08. maj 2019 07:06)

Dete, ajde mleko i krevet. Ustao si rano da gledaš Jokaru.

Bding

pre 4 godine

Nece da tera saigrace da mu se sklone da uzme 20 skok.Kreg mu je pokupio 2 lopte sa ruke.Da je u pitanju Vestbruk pobio bi se da pokupi loptu.

nba86

pre 4 godine

za 24 min, 16p-17s-5as, dominira u odbrani sve zatvara, ode denver na +25, portland bez energije, nagetsi lete, kreg otima zivu loptu iz ruku, marej na of skoku zakucava, heris u tranziciji napada kos stalno, milsap izdominirao, bravo bre

VASKEZ

pre 4 godine

Covjek je KRALJ, LEGENDA, šta drugo reci, posle ovakvih partija tokom cjele sezone. Samo ne mogu da shvatim, da ima još pojedinaca koji sumnjaju u Jokica, i govore, “vidjecemo ga protiv GSW ili HUO, ili “šteta sto se povrijedio Nurkic, steta sto nisu u play offu naleteli na LAC”. Ma covjek RAZVALJUJE, shvatite!!!

bradina

pre 4 godine

Ej korak do finala!Zaskuzena pobeda nocas koja ni u jednom trenutku nije bila u pitanju!Voleo bih da zatvore seriju sa 4:2 u Portlandu,malo se vise odmore za Finale,jer ocigledno da ce GSW i Hjuston igrati 7 utakmica!A u Finalu sta bude ali verujem skupo ce prodati kozu!Dobro jutro Srbijo!

MPP

pre 4 godine

Najzad prava igra Denvera , najbolja dosad u P.OFFU.! Nikola prosto IDEEALAN ! Ne vidi se nikakav umor , čak mi se čini da je jedva čekao da počne P.OFF. .....da, to je i zjavio pre početka istog ! Očigledno se najeo i naspavao dobro. Još jedan korak Nikola ....Srećno i pametno !

cvarci i kavurma

pre 4 godine

@ima li nas budnih? :) 
(nba86, 08. maj 2019 04:34) 

Kako nema, svih 468 Denverovaca je na nogama, cekaju eventualnu pobedu Nadzetsa pa da posalju 468 komentara hvale i velicanja Jokica. Ne znam da li je to smesno ili tuzno.
(Bodibond, 08. maj 2019 06:57)

Dobro je da si i ti budan i da nas uvek zasmejavas svojim komentarima, hejtujes svakog srbina koga mozes po vestima ali te srbi uglavnom 'rastuze' svojim rezultatima, nego kako je odigrao kako ti rece 'tvoj brat Kanter' ;)...

stevo

pre 4 godine

Hajde malo zbog nas koji volimo košarku ovog bodibonda malo na off. Uopšte mi ne smetaju njegovi komentari ( nemaju veze sa mozgom), ali ovoliko komentara pustiti je čisto inaćenje od strane Vas. Hvala.

rade

pre 4 godine

Neko je pitao cemu toliko interesovanje za NBA ,pa po prvi put imamo jednog od najboljih igrača u NBA odnosno jednog od najboljih igrača sveta racunajuci Amerikance ...

sasha

pre 4 godine

Prvo ih je uništavao Jokić,pa Marej pa Milsap.Heris i Barton izvrsni.Bitna pobeda ekipe koja je mnogo uradila u prejakoj konkurenciji.Jokić veličina...kako god se okrene!!

NoName

pre 4 godine

Ipak ima malo protekcije kod sudija. Ova situacija sada je bila krajnje jasna.
(bob, 08. maj 2019 06:45)

Nema nikakve protekcije. Tu su ga častili, a u sledeća dva minuta mu dosudili tri nepostojeća faula i izbacili iz igre.

iv

pre 4 godine

Ono sto je bio Brajant za Lejkerse,Vejd za Majami,Bird za Boston,Cemberlen za Filadelfiju,Novicki za Dalas to će definitivno Jokic u narednoj deceniji biti za Denver!
(Jon Bon Jovi, 08. maj 2019 05:27)
A zaboravi Tim Dankana i San Antonio

djuro

pre 4 godine

Timkoji dobije petu utakmicu, dobija citavu seriju u 82,4% slucajeva 
(Mladen, 08. maj 2019 05:24) 

Tim koji dobije sedmu utakmicu dobija u 100,0% slučajeva.
(Sale, 08. maj 2019 09:57)

Tim koji dobije prve 4 1000% i ne igra ostale u seriji.

Zahvaljujemo se na glasu.

Lajavi krelac

pre 4 godine

(Goran, 8. maj 2019 06:10)

Kao što ti voliš da gledaš "Farmu", "Parove" i druge "rialitije", a Miki iz Kupinova ti je idol, ima ljudi koji vole sport, pa još ako je tu neki naš zemljak koji svojim znanjem, talentom i trudom dolazi do za nas neslućenih visina, bolje je gledati i ugledati se na takvog momka, nego na neke badavadžije koje dobijaju lepe pare kako bi ovce gledale kako nateže neku "estradnu umetnicu" na "skrivenoj" kameri.

el

pre 4 godine

Što se tiče flagranta na Jokiću, zaista je bio nepotreban i glup faul u utakmici koja je već rešena. Uleteo je u njega dok je bio u vazduhu bez namere na loptu. Za velikog igrača svaki doskok van balansa može biti opasan a igrači Portlanda bi trebali to dobro da znaju (Nurkić).

Mire

pre 4 godine

Jokara se sprda sa Lilardom. Koji kralj, već je sad uz Novickog najbolji ikada....Pozdrav iz dijaspore prelepog Avignona.

https://youtu.be/_y7rfTnky1Q

Joe

pre 4 godine

Gledao sam samo par utakmica Denvera ove sezone i imam utisak da im se 90% igre u napadu zasniva na pick and rollu Murraya i Jokica.
Cim Jokic izadje i udje kloc Plumle taj pick and roll vise ne funkcioniše i Denver je 50% losija ekipa.
S druge strane igra Portlanda se svodi na neko soliranje i ispucavanje Lillarda i McCulluma.
Denver je jednostavno bolja ekipa, sve izgleda puno lakse i uigranije kad to oni rade i trebali bi da prodju, kvalitetniji su.

ljAXE

pre 4 godine

Utisak veceri, 5 minuta do kraja meca, Barton suta trojku na samom pocetku napada i promasuje, Jokic siri ruke i ljuti se u fazonu “brate, sta divljas”, Meloun skace i trazi tajm aut. Ha,ha,ha

zika

pre 4 godine

Navijam za Houston iz razloga sto bi denver imao domaći teren protiv njih u finalu ako se sklope neke kockice možda denver osvoji nba ligu ove godine.

мики

pre 4 godine

iako imamo unikatnog igraca , apsolutno je bezvredan za nacionalni tim.
(dragan, 08. maj 2019 07:53)

написао си гомилу глупости, али нека. главни квалитет српске кошарке је била и остала тимска игра. нема ту проблема са Јокићем, који већ има сребро да олимпијаде, када није био ни пола играча који је данас.

Murinjo

pre 4 godine

Nego vidje li za sta dobio Leonard flagrent 1? Jer Jokicu zasmetalo obicno guranje. Komentatori se smijali, zbijali salu na njegov racun. S ledja gurao Kantera, pa mu zavalio onaj lakat u tijelo, a sad mu smeta obican duel s veoma malo grubosti. I jos sudije mu udovoljise, da nije nezadovoljan. Eeeh.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Strucnjak ekspertskog nivoa, 8. maj 2019 06:58)

Evo pojašnjenja za stručnjaka. Nije isto kada je igrač na zemlji i primi takav lakat i kada je u skoku. U NBA gledaju da zaštite igrače, zato sude neke "smešne" faulove (tipa Harden). Faul u skoku može biti opasan po igrača.

Abrakadabra

pre 4 godine

Bravo Nikola, bravo Denver.Samo cepaj, a repreentacija otom potom..Po meni jedini pravi nacin da Jokic zaigra za reprezentaciju je da propusti veci deo priprema pred svetsko.Nek doleti u Kinu dan pred pocetak takmicenja i dobri smo.Pitanje je da li ce nas selektor to dozvoliti.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Koje gaženje.Ocigledno da su se opustili.Lete po terenu.Jokic na nivou ali su mu se pridružili i drugo igrači.Koja energija u odbrani.To nije bilo u predhodnim utakmicama.Smesi se finale zapada!

Valter

pre 4 godine

Komšije,morate naći načina da nagovorite tog momka da igra za Srbiju na SP.Bez njeg,jedva ste se ugurali na SP...sa njime,kandidati ste za medalju na SP.Mislim da je potrebno malo diplomatije i da on vidi da ga se poštuje i da ga svi u Srbiji i šire,žarko žele da igra.Zdravi i veseli bili!

#10

pre 4 godine

Ne moze Jokic odmoriti ni na +30 koliko je nesposoban ostatak Denvera... cast retkim izuzecima. Klupa Denvera dobila priliku i za 2 minuta Portland pravi seriju +11 i sta ce Malone mora vracati Jokica i Murreya u igru...

Mirko

pre 4 godine

Jokić pomera granice, postavlja sasvim drugačije standarde i svima postavlja nerešiv zadatak. Učaurena mišljenja kod amera dolaze na veliko iskušenje. Kao što je GSW i Kari postavili standarde trojkama i igrom, tako ovaj dečko postavlja standarde na svojoj poziciji, a pre svega uticajem koji ima na igru tima koji se već sada može nazvati šampionskim.

Ali ceo tim je u stvari tim pobednika. Odbrana koja limitira Lilarda na pola i četiri puta manje poena nego u prethodnoj seriji - jednostavno rečeno je doktorska.

Raznovrsnost u napadu, zajedno sa Jokićevim asistencijama i potezima večeri Mareja i Harisa je poezija.
Samo još uzmite u obzir da momci imaju 24/21 godinu. 'De im je kraj??

Milutin

pre 4 godine

Koliko zaludnog naroda! Navijaju za neki tamo klub samo zato što u njemu radi za platu neki naš Srbin. Pa ajde navijajte za Dačiu, Koka kolu, Boing... I tamo rade Srbi. A razumem ovo je Sport? Ja sam mislio da je sport izmišljen da se njime bavite radi vlastitog zdravlja a ne da slavite neke koji ga uništavaju u ime sporta. Ali bar za ogroman novac. A vi i ove godine u lavoru?
(Goran, 8. maj 2019 06:10)

Mi ustali i gledamo jer volimo vrhunsku košarku i uživamo da gledamo, a pogotovo što igra (i to mnogo dobro) naš čovek.

A ti si ustao u 6 ujutro da soliš pamet narodu na B92 o stvari koja te (kao bajagi) ne zanima. I ajde sad, ko je ovde zaludan?

Coco Bill

pre 4 godine

NBA lige je kvalitetnija od Eurolige to je apsurd ali ja sam ubedjen da Jokic ne bi mogao ni u ludilu da ima 19 skokova na mecu Eurolige.

Ne mogu da kazem da se ne igra odbrana ali Euroliga deluje mnogo cvrsce u odnosu na ovo u NBA.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Creative mind, 8. maj 2019 09:33)

Pa ta "čvrsta odbrana" primi jedno dvadeset do trideset koševa razlike ?!

bradina

pre 4 godine

Dr Nikola Jokic!Iz utakmice u utakmicu neki novi rekord!Uzivanje je gledati Denvera!Neko ce reci Portland odigrao lose,nije tacno bolje je reci Denver im nije dozvolio da igraju bolje!Imponuje sto su uspeli i Bartona da podrede kolektivnoj igri,decko im se bas oduzuje ove zadnje utakmice za sve gluposti u prethodnim.Nije lepo ako ne spomenemo Milsapa 99 utakmica u PO,i danas veoma vrednog i dobrog Harisa!

ctrl

pre 4 godine

Ovde se delimo na dve vrste ljudi: one koji su ustali da bi gledali i nas koji nismo spavali da bismo gledali. Cilj nam je isti, napred Denver, napred Nikola! Pozdrav sa Dorcola
(Laza iz grada, 8. maj 2019 05:51)


I nas koji imamo SBB, pa vratimo unazad kad se probudimo... Hehe

DukiNS

pre 4 godine

Izbrojah bar još nekih 7-8 nerealizovanih napada Denvera u trećoj četvrtini gde je Jokić mogao da upiše asistenciju. Pistol Pit u telu centra. Šteta ako mu opet izmakne TD. Ali nema veza, pobeda upisana, a ovakav Denver već može da se nada nečemu u eventualnom finalu konferencije.

Dirty

pre 4 godine

Portland s dva krštena spoljna igrača bez ikakve unutrašnje igre nema više šta da tražo u PO. Stigao ih umor i pročitani. Denver je već stekao malo iskustvo, igraju opuštenije i finale zapada je realno, gde nisu bez šansi i za veliko finale. Oni imaju oscilacije, ali mogu i mogo bolje od ovog što su do sad igrali. Neki ludački šut spolja, pošto to ovi igrači imaju u rukama i ako ih neko stisne u reketu, mogu da se raspištolje možda baš protiv GSW jednu dve tekme kad se bude lomilo??? Sad i ako u finalu konferencije il velikom dožive i neki teži poraz to im neće biti frka...sad je kratko pamćenje od koristi???

76er

pre 4 godine

Ono sto je bio Brajant za Lejkerse,Vejd za Majami,Bird za Boston,Cemberlen za Filadelfiju,Novicki za Dalas to će definitivno Jokic u narednoj deceniji biti za Denver! 
(Jon Bon Jovi, 08. maj 2019 05:27) 
A zaboravi Tim Dankana i San Antonio
(iv, 08. maj 2019 07:49)
Osim ako nisi gledao iskljucivo prstenje, ja bih rekao Ajverson za Filadelfiju. :)

CarloNS

pre 4 godine

Čim su pored Jokića i Marija proradili Milsap i Heris, onda to izgleda baš ovako. Još samo da Moris i Plamli uhvate ritam i onda mogu svakoga da pobede.

el

pre 4 godine

Klupa sa očajnim Plamlijem i Morisom nastavlja sa lošom igrom, za 2min serija od 11 poena Portlanda vratola je rezultat ispod 20 razlike. Meloum je reagovao na vreme vraćajući Jokića, Mareja i Gerija. Da su spustili na -10, lako je moglo da ode i u drugom pravcu jer bi bilo dovoljno vremena da se Portland vrati. Dakle, klupi ne možeš da poveriš da osigura pobedu od 31crazlike na 7min do kraja. Šteta zbog šeste lične Jokića, baš sam se nadao dablu sa 20/20. Ipak, veća je šteta što je izašao tek nakon te lične i kada je igra bila uveliko stabilizovana i nije bilo realne potrebe da bude na terenu. Milsap je konačno iskoristio mismeč koji ima protiv svojih čuvara na koji Portland jednostavno nema odgovor u dovoljno jakom igraču da ga sačuva. Nekako mi se ipak čini da je ključ uvek u tom Bartonu. On jeste igrač koji je u stanju da napravi razliku kada odigra racionalno, to se moglo videti i protiv SA i protiv Portlanda i u svakoj pobedi je on davao važne poene bez prepoznatljivog divljanja osim utakmice u kojoj je izviždan pa je do kraja presedeo. Lilard nikako ne može da pruži svoju igru zbog sjajnog Herisa. Možda bi neki rekli da igra ispod očekivanog posebno posle onih sjajnih partija protiv OKC, ali on i CJ su bili jedini u ekipi koji su nešto pružili večeras. Jeste opet bio loš sa penala ali, 18 ofanzivnih skokova Denvera i ako se ne varam 22 poena iz reketa nisu njegova krivica. To je Stotsova.

nebaCar

pre 4 godine

Milsap ponovo dobar???Pa ovo mu je prva dobra utakmica u plej ofu!Lik prima skoro maksimalan ugovor a u sezoni prosecno daje 12 poena i 7 skokova!Za taj novac i na toj poziciji u drugim klubovima igraju igraci koji konstantno daju mnogo veci doprinos.Milsap realno igra ocajno,ovo je jedini mec koji je dobro odigrao do sad.
(nepismeni, 08. maj 2019 08:08)

Evo ih ovi statističari koji ništa teže od olovke nisu podigli

Dag Kristi

pre 4 godine

Očekivao sam ovakvo gaženje, nakon utakmice Reptorsa. Jokić nema potrebe da igra 4.četvrtinu.Očekujem javljanje Mekoluma iz Kazanja danas.

tocka

pre 4 godine

Kakva fotonska partija Denvera!
Sudije su mogle i bolje da reaguju. Dali su namernu onom mamlazu koji je pomislio da igra ragbi, medjutim posle da bi kao izbalansirali su svirali par nepostojećih prekršaja Jokiću.
Sve u svemu, odličan Denver, da su držali Jokića deset minuta duže bilo bi i četrdeset razlike. Mislim da se posle ovakvog razaranja Portland više ništa ne pita.

dakiliz

pre 4 godine

Na koliko dobijenih meceva se igra u plej ofu? Nadam se da je ovo poslednji mec i da ce Portland da pobedi. U tom slucaju sledi scenario plakanja ovih Denverovaca sto su poslali vec 70 komentara. A ako njihoh mali Denver pobedi bice preko 300 komentara. Zato dajem podrsku Portlandu koji ima mnogo bolji roster. Da igra Nurkic bili bi duplo jaci.
(Bodibond, 08. maj 2019 06:49)

Koji delegat si ti druže. Pa ti nesrećniče ni osnovna pravila ne znaš a ostavljaš ozlojađene komentare. Pa i babe znaju na koliko se dobijenih igra jer čuju to u dnevniku. E muko moja.

Alija Sirotanović

pre 4 godine

@Admiral Ima i nas koji radimo po smenama, na pozicijama gde možemo odlučivati kada radimo. Od početka playoff-a konstantno radim drugu ili treću smenu. S tim, da u noćnoj imam tu privilegiju da mogu pratiti utakmice, jedino ako ne dođe do nekog zastoja proizvodnje.

dragan

pre 4 godine

Ako ne ove godine , sledece godine sa malim Porterom , i mozda jos jednim pojacanjem uzimaju prsten sigurno.

Ekipa sa najvise potencijala za napredak u NBA trenutno.

Sa druge strane , sto vise gledam sve mi je jasnije da Jokic nista nece uraditi u reprezentaciji, tj da nam nista ne vredi. On vec godinama igra totalno suprotnu kosarku od one koju igramo mi , tj igra se vrti oko njega , to je prilicno uvezban sistem, i jedino tako daje rezultate, a nas selektor definitivno nije sposoban da organizuje modernu igru, tako da , iako imamo unikatnog igraca , apsolutno je bezvredan za nacionalni tim.

Keynes

pre 4 godine

Super je što Jokić igra ovako, i svaki put kad pročitam naslov ili vest o Denveru dargo mi je što je jedan naš čovek glavni u NBA ekipi. Sa druge strane se bojim da ovako dugačka i pre svega naporna sezona znači da Jokića ni ove godine nećemo videti u reprezentaciji
(novikorisnik, 08. maj 2019 10:49)

Sve i da odu do velikog finala i titule, imace bar ceo jun i ceo jul da odmori. pripreme pocinju negde krajem jula, a krajem avgusta, tj pocetak septembra pocinje prvenstvo. Neka mi neko objasni kako to nije dovoljno? Pritom mlad igrac... Pritom ima max ugovor jos 4 godine. Pritom je prva zvezda ekipe i ne mogu tek tako da ga uslovljavaju. Nadam se da ce igrati u Kini... I zbog samog sebe i zbog svih nas! :-)

aca

pre 4 godine

Okreću ovo Blazersi ko Liverpul Barsu.
(Dvorska budala, 08. maj 2019 10:39)
Ako si napisao Liverpul i Barsa, mogao si i Blejzersi a ne Blazersi :)

Milutin

pre 4 godine

A pa daa, on samo tu i moze da igra, u San Antoniju bi grejao klupu Oldridzu ... Nista poseban igrac, isto kao sto je Tadic najbolji u Ajaksu, a u dresu Barse ne bi dao ni 15 golova.
(Bodibond, 8. maj 2019 06:55)

San Antonio? A kad igraju oni, da gledamo kad su već tako jaki?
Barsa? A kad igraju oni, pa da gledamo i njih?

Jokić je najbolji igrač u timu koji je na korak do finala zapadne konferencije u NBA. Tadić je najbolji igrač u timu koji je na korak do finala Lige Šampiona.

Brat Kanter

pre 4 godine

@Bodibond brate, zgaziše nas ovi ko seljanka sirenje u kofu, ne pomažu nam ni kožne gaće. Al' 'fala ti na podršci. Na kraju ćemo samo ti i ja da ostanemo, svi ostali će da slave Denver.

novikorisnik

pre 4 godine

Super je što Jokić igra ovako, i svaki put kad pročitam naslov ili vest o Denveru dargo mi je što je jedan naš čovek glavni u NBA ekipi. Sa druge strane se bojim da ovako dugačka i pre svega naporna sezona znači da Jokića ni ove godine nećemo videti u reprezentaciji

Гиле

pre 4 godine

(Bodibond, 08. maj 2019 06:59) 

Get a life. Please!
(Phoenix, 08. maj 2019 07:15)
Нажалост ово му је живот. Као и још некима. Да ли су свесни тога. Вероватно нису.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 4 godine

KAKAV PRISTUP UTAKMICI SVIH IGRAČA DENVERA!!!

SVAKA ČAST!!!

Inače, KAKVU ODBRANU GERI HERIS IGRA NAD LILARDOM CELO POLUVREME, JU JU JU

Pogan

pre 4 godine

6 minuta do kraja, Denver vodi 25 razlike, trener i dalje drži Jokića na parketu... neverovatno 
Sa druge strane, naravno, i Mekalum i Lilard na klupi.
(Milos, 08. maj 2019 06:51)

A sto da ga ne drzi kad mu fali jedan skok da obori playoff rekord fransize (19)? Da ga je izveo, plakao bi ovde sto ga sklanja...

Zuja

pre 4 godine

Jps jedan dokaz da igraci u odnosu na igrace iz Amerike imaju mozak.Nije fizicka konstitucija kljucna i ko ce sto jace da zakuca po cenu i kos da razvali.Tehnika koju imaju igraci iz Evrope je dar boga, lucidnost, mekoca suta.Kosarka je igra a ne nacrtani sabloni i silovanje lopte

јд123

pre 4 godine

Преко 200 коментара и у већини случајева само нека препуцавања. Хајде мало да дискутујемо о игри. Можда нисам у праву, па нека други дају своје мишљење.

Мелоун је овде често оспораван, али је надмудрио Стивенса. Погледајте само како је Лилард играо против Оклахоме, а погледајте како игра у овој серији. Коментатори рекоше како рачунају да ће Лилард сада сигурно експлодирати, па опет ништа. У овој утакмици су успели да зауставе и МекКалума, који је до тада скоро сам носио Портланд. Мелоун изгледа пронашао праву тактику.

Против СА је било очигледно колико је Поповић бољи тренер. Све је покушао, мењао тактике против Јокића и само захваљујући њему играло се 7 утакмица. На крају је Денвер једва добио иако су реално много боља екипа од СА. Гледам ову утакмицу и нешто размишљам, како би Поповић у више ситуација узимао тајм-аут, а Стивенс ништа.

Било би добро ако успеју да победе и следећу и тиме затворе овај круг. У финалу вероватно немају шансу, било против Хјустона или ГСВ. Не верујем, као неки да би било боље Хјустон због домаћег терена. Онда би опет био притисак да добију и сигурно би изгубили једну ако не и обадве. Ако буде ГСВ, можда им откину једну победу у гостима, ако их рецимо крене шут за 3 поена. Тиме подигну самопоуздање и наставе растерећено. Ако прођу у финале, надам се да ће их стручни штаб добро припремити на психолошком плану, да су остварили више него што је ико очекивао и да играју растерећено.

nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu

pre 4 godine

‘De ćete? Alo, Aca Trica, Dino, Toni, Joke, ‘de ode brate, pa čekaj! Pa dobro, bio rat, al’ ono, drugari smo valjda neki iz SFRJ reprezentacija… Šta, definitivno silazite sa postolja? Direktiva iz Zagreba?

mali pozdrav za naše komšije što upadaju na vesti o košarci uz želju da se Jokić prstenom veri za NBA. uživajte u Srbima dok nas ima nije nas mnogo ostalo ili gledajte vaše vesti o košarci sa naslovom "tamni vilajet".

aca

pre 4 godine

opet se spominje reprezentacija u komentarima! Realno je da ce za Srbiju igrati na jos jednim, eventualno i onim sledecim OI i mozda sledecem SP, ove godine jako tesko a za EP nema sanse. Iz saveza bi trebali da iskuliraju sa prozivkama da nas ne bi skroz otkacio.

MYNX

pre 4 godine

Cekamo Barona-Nobelovca....Mitcha....Bodibonda i Melburna tacnije Nurkica....i jos neke Hrvate da nam objasne kako Jokic nema pojma i kako je na nivou Gagica....kako je nba liga na nivou kls lige....i kako gledamo ufo kanal i 3D film ovo nije stvarnost!Pozdrav i za Kantera zaustavio si ga svaka ti cast....i jos nesto da dodam vec sada je u 4 najbolja bela igraca ikad na planeti!Cao

C i n i k

pre 4 godine

Decko je nadrealno dobar. Nadam se da ce igrati finale konferencije ali ako budu GSW onda Denver realno nema mnogo izgleda dok bi sa Huston / om mozda ipak bilo lakse.
Milwoki,Huston,GSW i Toronto su ipak najbolje ekipe NBA.

Milos

pre 4 godine

6 minuta do kraja, Denver vodi 25 razlike, trener i dalje drži Jokića na parketu... neverovatno
Sa druge strane, naravno, i Mekalum i Lilard na klupi.

Back in Black

pre 4 godine

Nesto sam nacuo da ce od sledece sezone NBA biti na Areni zna li neko nesto o tome?A i na SK mi cudno sto ne komentarisu Srdjan I Darko.

Bill Scanlon

pre 4 godine

Dobijaju ovo Grumenja! Proradio i Marej. Jokara vec ima duble-duble. Do kraja meca ostvaruje trostruko duble u poenima, skokovima i faulovima.

Doktor Docent Akademik strucnjak

pre 4 godine

Neverovatna timska igra, odbrana na visokom nivou koja se ogleda u dobrom napadu, Jokic moze da presedi do kraja ako ovako igra njegov tim, sto nije bio slučaj ni u jednom mecu da ovako igra ostatak ekipe

bmiles

pre 4 godine

Ocekivao sam jaci otpor Portlanda!Ovo je vec propisno razvaljivanje u reziji Milsap-Jokic.Prava prilika da se Nikola odmori do kraja 3/4.Ali izgleda da Meloun oce da opet Jokic ima TD!Iskreno receno voleo bi i ja!

Milan

pre 4 godine

Valter, pa covece valjda on sam treba da odluci da li ima zelju da igra za svoju zemlju, da li oseca potrebu i pripadnost narodu. Nema od moljakanja nista, ako je resio da ne igra njegova stvar, ne treba ga vise zvati. Ako odluci da igra, samo je nebo granica, ali bez dodvoravanja bilo kome.

remax

pre 4 godine

Fantastično poluvreme Denvera.
Marej izuzetno raspoložen, Milsap takođe, ostali solidni.
Najveća stvar je što je Denver imao odličan učinak dok je Jokić odmarao, čak su i povećali razliku.
To se ređe dešava i pošto Jokić ulazi relativno svež u drugo poluvreme, ne sumnjam u pobedu Denvera.
Ako se ovako nastavi, mogao bi Portland da prođe kao Filadelfija.
Jokara standardno na svom nivou, razdelio je dosta asistencija, i to kakvih.
Nije toliko ni važno ali očekujem da će do kraja ipak biti tu negde oko svog plej-of proseka.
Finale je sve bliže za Denver.

Pedjaprecka

pre 4 godine

Gledam ponasanje I kad neko nije zadovoljan sudijskom odlukom, gledam i tribine više manje i onda mi prodje slika fmp-buducnost i zgadi mi se basket i život.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 4 godine

Ali ove sudije........

LILARDA PREKO POGLEDAŠ I FAUL

Lilard KONSTANTNO SE RASPRAVLJA I SVAĐA SA SUDIJAMA I NIŠTA!

Marej AA kaže sudijama, TEHNIČKA

JBT

sasa jokic

pre 4 godine

Ove godine su vec napravili vrhunski rezultat, plasiravsi se u PO kao drugi. Sve preko toga je bonus. Verujem da ce bec u sledecoj proci dalje, i onda treba da budu apsolutno izrelaksirani u finalu konferencije, puste ruku pa sta bude.

Beogradjanin

pre 4 godine

Kakav lik trener Meloun... U sezoni stedi Jokica, a ovde mu igra dok ne crkne. Zamalo 20p+ 20sk+. Cccc
P.s Milaps odradjuje 30 milki.
I onaj Plamil opet -2 poena. Cccc

111

pre 4 godine

Ovaj Plamli ne zasluzuje da bude u ovakvom timu jer ako je on zamena za Jokica..? Decko je ne inteligentan. Sa svojom visinom, ne zna sta da radi na parketu. Pogubljen slucaj..

Admiral

pre 4 godine

@ ima li nas budnih? :) 
(nba86, 08. maj 2019 04:34)

Ima vas, neradnika koliko hoces. Radni dan a vi celu noc gledate kosarku pa spavate ceo dan. Mi koji radimo smo budni rano ujutru ali zbog posla.

јд123

pre 4 godine

Ок, ок, Тери Стотс а не Стивенс, заменио сам их. ;).

Него шта мислите, да ли сам у праву, да је Мелоун направио добру тактику да заустави првенствено Лиларда а сада и МекКалума и да је то увелико утицало на досадашњи ток овог дуела или је нешто друго у питању?

Следећа утакмица требала би показати да ли је Денвер направио следећи искорак. Против СА нису успели да затворе серију са 4:2, шесту утакмицу су играли опет у грчу. Ако сада победе у Портланду, направили су још један корак у развоју.

Само када се сетим коментара како ће ”Денвер бити почишћен у плеј-офу као ономад Атланта”, ”како једино против Клиперса имају малу шансу”, како се ”Јокић неће видети када се затегну одбране”, како ”Јокић неће 10 поена у просеку имати”, итд.

По мени досадашње плеј-оф утакмице Денвера су показале неколико ствари:
1. Млади играчи Денвера су играли у грчу због неискуства
2. Сви осим Јокића и искусног Милсапа
3. Тек ову последњу су и остали играли без треме
4. Бартон је кориснији када улази са клупе
5. Милсап тек у овом плеј-офу показује игре какве су се од њега очекивале када је добио уговор од 30 милиона по сезони
6. Бизли и Морис још нису сазрели, још увек играју лошије него у регуларном делу
7. Мареј и Херис су се стабилизовали. Али то треба до докажу у следећој утакмици

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Toronto ponizio Filu, uneredio ih Elton Brand sa trejdovima, Denver mora ovu da dobije ali greše svi ako misle da će biti lako.

RX7

pre 4 godine

Mogu oni da otkinu jednu, pa možda i dve utakmice Golden Stejtu ili Hjustonu, ali četiri baš teško. Neka prođu u finale i to je fantastičan rezultat. I ovo sad je više nego što sam očekivao. Na leto da nabave bar još jednog igrača koji bi bio konstantan, da oprave dotad Ajzeju, da porade na Herisu, Bizliju i Morisu i sledeće godine bi finale i neka relativno tesna borba u njemu bili za očekivati.
(Mare, 8. maj 2019 16:13)
Ako se ispostavi da se kocka sa Porterom jr. isplatila, onda ne moraju nikoga da dovode. Mali je valjda trebalo da bude prvi ili drugi pik, da se nije povredio.
Mozda eto jedino neku ok cetvorku, da udje kad se Milsap odmara.

nebitan

pre 4 godine

Nece da tera saigrace da mu se sklone da uzme 20 skok.Kreg mu je pokupio 2 lopte sa ruke.Da je u pitanju Vestbruk pobio bi se da pokupi loptu.
(Bding, 8. maj 2019 07:56)

Statisticaru, negde u dubini mozga ti se zagubila poenta ove igre..

Majcin sin

pre 4 godine

@(Ранко Милановић Република Српска, 8. maj 2019 06:55)

Probaj da instaliras drugi web browser. Ja sam imao slican problem, kad sam probao sa drugim browser-om sve lepo radi. Sa srecom

Dragan

pre 4 godine

Ne znam da li je jos neko primetio kako je prakticno "iznudio" pregled za nameran faul i dobio ga, ali su ga sudije ekspresno izbacile faulima, koje su sudili ko na traci za svako priblizavanje protvnickom igracu. To je napredak, te iste sudije su ga ranije izbacivale ko na traci sa tehnickim faulima.

Goran

pre 4 godine

Koliko zaludnog naroda! Navijaju za neki tamo klub samo zato što u njemu radi za platu neki naš Srbin. Pa ajde navijajte za Dačiu, Koka kolu, Boing... I tamo rade Srbi. A razumem ovo je Sport? Ja sam mislio da je sport izmišljen da se njime bavite radi vlastitog zdravlja a ne da slavite neke koji ga uništavaju u ime sporta. Ali bar za ogroman novac. A vi i ove godine u lavoru?

Borba renera!

pre 4 godine

@..."Cim Jokic izadje i udje kloc Plumle taj pick and roll vise ne funkcioniše i Denver je 50% losija ekipa."...
(Joe, 8. maj 2019 10:28)

Slazem se, drugar, da je Denver bez Jokica drugacija ekipa. Medjutim, ne treba bas toliko potcenjivati njihovu "klupu".

N znam koju TV vi u Srbiji gledate (kosarku NBA), ali ovde u Kanadi kad se nesto na terenu promeni (udje klupa, npr.) TV izbacuje statistiku. I skoro svaki put kad je klupa Denvera ulazila u igru, statistika utakmice je pokazivala da denverova bolja od Portlanda. U svim utakmicama serije. Sad, sto ta klupa ne zadrzi rezultat prve petorke je stvar protivnickog trenera: tada uvodi svoju prvu petorku. Mislim da je u tome zackoljica, pa se misli da Denver nema dobar roster. Ima!

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Лаганица....мислим да могу ово затворити у Портланду и чекати и навијати за Хјустон због предности домаћег терена....јест моћно кад си Јокић па радиш шта хоћеш на утакмици, сви шуте и поштују те...зна ли неко како на тв у стрим да покренем....гледам преко телефона, а на тв само црно. А све друго гледам преко нета на ТВ-у, филмове итд - Самсунг лед тв је...

nikos jr

pre 4 godine

http://bfst.to/watch/nba-14.php
Prenos HD rezoluciji
Vise kanala prenosa

https://www.reddit.com/r/nbastreams/comments/blz6my/game_thread_trail_blazers_at_nuggets_1030_pm_et/

Niki Jr.

Beogradjanin

pre 4 godine

Kakav lik trener Meloun... U sezoni stedi Jokica, a ovde mu igra dok ne crkne. Zamalo 20p+ 20sk+. Cccc
P.s Milaps odradjuje 30 milki.

B

pre 4 godine

B@Ne postavlja samo JEDAN covek komentare pod tim nikom.Kako ne možeš da ukapiras?
dnevna doza prosecnog Srbende

hmm..pa u tome je fora mog komentara..nisi razumeo...
...nebitno..

...ajde gledamo Nikolu...

Jaran

pre 4 godine

Milos
Meloun je morao da ubaci prvu petorku jer su se ovi sa klupe uzasno opustili i za 2:30 su uspeli da udju u -10. Ne treba dramiti bezveze...

Milos

pre 4 godine

Od kuda toliko interesovanje za NBA ligu? Ja sam igrao i volim košarku, ali ne vidim zaista čemu tolika pažnja, komentari i navijanje za neke klubove iz Amerike. Ne pričam ovo zbog Amerike, svejedno bi bilo i ds su recino sa Novog Zelanda.

nba86

pre 4 godine

port 0/6 den 3/7 za 9-2 posle tri minuta, videcemo da l je portland psihicki jak da se vrati posle proslog poraza kao denver sto je bio posle ona 4 produzetka

Bodibond

pre 4 godine

Pustajte komentare, nemojte da objavljujete samo komentare ovih novokomponovanih Denverovaca koji sad odjednom znaju sve o toj fransizi, a do pojave Jokica nisu znali da nabroje startnu petorku Nadzetsa. Inace ocekujem da Portland bude ona stara i mocna ekipa kad se Nurkic oporavi od povrede kolena. Nurkara zelim ti brz oporavak.

Creative mind

pre 4 godine

NBA lige je kvalitetnija od Eurolige to je apsurd ali ja sam ubedjen da Jokic ne bi mogao ni u ludilu da ima 19 skokova na mecu Eurolige.

Ne mogu da kazem da se ne igra odbrana ali Euroliga deluje mnogo cvrsce u odnosu na ovo u NBA.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Toto-ko-tunjo@Momak ne ostavlja on na svaku vest komentar već to radiš i ti za njega na pojedinim vestima kada ga hejtujes.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 08. maj 2019 06:49)
...jos sad i nickove menjas.

Mare

pre 4 godine

@Dirty
Mogu oni da otkinu jednu, pa možda i dve utakmice Golden Stejtu ili Hjustonu, ali četiri baš teško. Neka prođu u finale i to je fantastičan rezultat. I ovo sad je više nego što sam očekivao. Na leto da nabave bar još jednog igrača koji bi bio konstantan, da oprave dotad Ajzeju, da porade na Herisu, Bizliju i Morisu i sledeće godine bi finale i neka relativno tesna borba u njemu bili za očekivati.

nikos jr

pre 4 godine

http://bfst.to/watch/nba-14.php
Prenos HD rezoluciji
Vise kanala prenosa

https://www.reddit.com/r/nbastreams/comments/blz6my/game_thread_trail_blazers_at_nuggets_1030_pm_et

Bodibond

pre 4 godine

Da li je moguće da ovako nabijaju lakat Jokari?? Koliko podmuklo, ali džaba, šmekeri sa frizuricom, Jokara vas ugazio!
(Bromazepam, 08. maj 2019 06:43)

A ono udaranje Kantera od strane Jokica nije bilo podmuklo? Budi pravedan, realan i racionalan. Videcemo tog tvog Jokaru protiv Bostona ili Hjustona. Sreca po vas Denverovce je sto Lejkersi i Klipersi nisu otisli u plej of jer onda Jokara ne bi dao ni 5 poena.

Milos

pre 4 godine

6 minuta do kraja, Denver vodi 25 razlike, trener i dalje drži Jokića na parketu... neverovatno
Sa druge strane, naravno, i Mekalum i Lilard na klupi.
(Milos, 08. maj 2019 06:51)

A sto da ga ne drzi kad mu fali jedan skok da obori playoff rekord fransize (19)? Da ga je izveo, plakao bi ovde sto ga sklanja...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pogan, 8. maj 2019 07:04) # Link komentara

A sta je falilo Mareju ?
I da li je taj skok vredan npr. povrede?

Bodibond

pre 4 godine

Na koliko dobijenih meceva se igra u plej ofu? Nadam se da je ovo poslednji mec i da ce Portland da pobedi. U tom slucaju sledi scenario plakanja ovih Denverovaca sto su poslali vec 70 komentara. A ako njihoh mali Denver pobedi bice preko 300 komentara. Zato dajem podrsku Portlandu koji ima mnogo bolji roster. Da igra Nurkic bili bi duplo jaci.

Milos

pre 4 godine

Tako je bre, Jokicu Gaziiiiiii Idemooooooooooo Gde ste sada, strucnjaci??? A! Javite se, slobodno!!! Gde ste nestali?! Ha ha ha Opalaaaaaaaaaaaaaa Uzivajte

avangarda.in

pre 4 godine

B@Prosto je nemoguce da ne kapirate da ne ostavlja pod ovim nikom samo jedan covek komentare.Ima on,hejteri i još bar 30 ljudi...

nepismeni

pre 4 godine

Milsap ponovo dobar???Pa ovo mu je prva dobra utakmica u plej ofu!Lik prima skoro maksimalan ugovor a u sezoni prosecno daje 12 poena i 7 skokova!Za taj novac i na toj poziciji u drugim klubovima igraju igraci koji konstantno daju mnogo veci doprinos.Milsap realno igra ocajno,ovo je jedini mec koji je dobro odigrao do sad.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Toto-ko-tunjo@Momak ne ostavlja on na svaku vest komentar već to radiš i ti za njega na pojedinim vestima kada ga hejtujes.

Bodibond

pre 4 godine

Ono sto je bio Brajant za Lejkerse,Vejd za Majami,Bird za Boston,Cemberlen za Filadelfiju,Novicki za Dalas to će definitivno Jokic u narednoj deceniji biti za Denver!
(Jon Bon Jovi, 08. maj 2019 05:27)

I ono sto je bio Sefolosa za Oklahomu, Tijago Spliter za San Antonio, Funderburke za Sakramento, Bendtner za Arsenal to ce biti Jokic u narednoj deceniji. Bato jel ti mislis da ce taj Jokic do kraja karijere igrati u Denveru? A pa daa, on samo tu i moze da igra, u San Antoniju bi grejao klupu Oldridzu u Hjustonu bi bio rezervista Dzejmsu Hardenu, u Bostonu Kevinu Garnetu, u Voriorsima Andre Bogutu... Nista poseban igrac, isto kao sto je Tadic najbolji u Ajaksu, a u dresu Barse ne bi dao ni 15 golova.

Drinski Vuk

pre 4 godine

Stade na 19 skokova. Mogao je da obori rekord franšize. Šteta. Malo ko je primetio da su mu falila još dva udaranja laktom u rebra za rekord NBA u play ofu.

milos

pre 4 godine

Sve i da odu do velikog finala i titule, imace bar ceo jun i ceo jul da odmori. pripreme pocinju negde krajem jula, a krajem avgusta, tj pocetak septembra pocinje prvenstvo. Neka mi neko objasni kako to nije dovoljno? Pritom mlad igrac... Pritom ima max ugovor jos 4 godine. Pritom je prva zvezda ekipe i ne mogu tek tako da ga uslovljavaju. Nadam se da ce igrati u Kini... I zbog samog sebe i zbog svih nas! :-)
 (Keynes, 8. maj 2019 13:15) 
Voleo bih da si u pravu pa da Djordjevic zakaze pocetak priprema za kraj jula.
Plasim se da je on pripadnik stare skole i da ce zakazati pocetak priprema za sredinu jula.
Mislim da je upravo ovo i najveci razlog za izostanak mnogih igraca i iz nase i iz drugih reprezentacija unazad 15-20 godina - niko ne zeli da potrosi celo leto za reprezentaciju.
Aj da sacekamo Saleta sta ce da kaze. Ponavljam, voleo bih da si ti u pravu.

Bodibond

pre 4 godine

Koje gaženje.Ocigledno da su se opustili.Lete po terenu.Jokic na nivou ali su mu se pridružili i drugo igrači.Koja energija u odbrani.To nije bilo u predhodnim utakmicama.Smesi se finale zapada!
(Jon Bon Jovi, 08. maj 2019 06:30)

Smesi se finale zapada, ali onda vas Denverovce ceka finalista istoka, a to je Toronto ili Boston i tu je kraj iluzijama i tituli.

Bodibond

pre 4 godine

ima li nas budnih? :)
(nba86, 08. maj 2019 04:34)

Kako nema, svih 468 Denverovaca je na nogama, cekaju eventualnu pobedu Nadzetsa pa da posalju 468 komentara hvale i velicanja Jokica. Ne znam da li je to smesno ili tuzno.

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

Da li je moguće da ovako nabijaju lakat Jokari?? Koliko podmuklo, ali džaba, šmekeri sa frizuricom, Jokara vas ugazio!
(Bromazepam, 08. maj 2019 06:43)
Jokoboticu, kakvo crno nabijanje lakta?! A kako ismijavaste 5 puta grublji i podmukliji potez kada se Kanter zalio? Ne mogu da vjerujem kakvi ljudi zive ovdje...
Da li me je ikad iko vidio da ovuda pisem hvalospjeve i kujem u nebesa svog KOMSIJU Nikolu Vucevica? NIJE. Jer sam realan i znao sam da je mek,sto je PO pokazao.

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

Evo pojašnjenja za stručnjaka. Nije isto kada je igrač na zemlji i primi takav lakat i kada je u skoku. U NBA gledaju da zaštite igrače, zato sude neke "smešne" faulove (tipa Harden). Faul u skoku može biti opasan po igrača.
(Murinjo, 08. maj 2019 07:29)
Jokic je skakao??????? Jokic skace????? A kako ga ne primijetise sudije same, nego je morao Joka da izigrava Vajld Bila...

Beogradjanin

pre 4 godine

(јд123, 8. maj 2019 17:52)

4. Da Barton je koristan sa klupe, on igra ludacki, ali kao pogodi Denver se odlepljuje na 10 razlike u tim trenucima.

5. Bice tesko zadrzat Milsapa Huston isto moze da mu ponudi 1g ugovor od 30 miliki ili neki drugi tim koji hoce titulu

6. Bizli i Moris nikad nece biti neki faktor,inace lepo je imati dugacku klupu + bez obzira i da ne budu faktor moze da im neko ponudi 15 milki kao ovom Turneru iz Portlanda strasno.

7. Marej ce biti igracina. Od Harisa to je to 15p, jos je sklon povredama, ono prosecno jedva 60 utakmica po sezoni.

Sve ekipe osim Hustona i Wariorsa su tu negde. Portland(sa Nurkicem kao Denver, ovako slabiji), San Antonio, OKc,Klipersi. Razlika je u tome sto su Denveru nosioci igre mladji od 25 godina, a u drugim timovima nisu. Najperspektivniji su.

Mnogi su ovde pricali,da je Portland laksi protivnik od San antonia i jesu pravu. Jer San Antonio igra odbranu, a i Portland i ne moze povreda Nurkic+ ova dva Herakles i Aminu sta rade, kao da su posmatraci igre. Igra Porlanda se zasniva na napadu, pa ako ih hoce, protivnik masi pod pritiskom.
Inace Lilard je igrac trenutka, i samo tad kad je postigao 50p je imao procenta veci od 50%.sa OKC. Nije on davao u tih ostalih 4 uta 40 p, nego oko 29. Na pr Marej vec ima 4 utakmice sa vise od 50%.

Ja vise navijacki bolje za Denver da opet igraju 7 utakmicu. Tako se postaje igrac za naredne sezone.
A u sledecem mecu, Portland ce dati sve od sebe, utakmica na 1 posed.

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

6 minuta do kraja, Denver vodi 25 razlike, trener i dalje drži Jokića na parketu... neverovatno
Sa druge strane, naravno, i Mekalum i Lilard na klupi.
(Milos, 08. maj 2019 06:51)
Zato sto Jokic ima realne TD.
Nego vidje li za sta dobio Leonard flagrent 1? Jer Jokicu zasmetalo obicno guranje. Komentatori se smijali, zbijali salu na njegov racun. S ledja gurao Kantera, pa mu zavalio onaj lakat u tijelo, a sad mu smeta obican duel s veoma malo grubosti. I jos sudije mu udovoljise, da nije nezadovoljan. Eeeh.

Cirkus Kolorado

pre 4 godine

@(MYNX, 08. maj 2019 13:42)

Dobro nije baš nivo Gagare ali nije debeljko ni mnogo daleko. Ima sreće da je došao u Kolorado gde ga tretiraju kao mečku koja igra pa im je još uvek zanimljiv. One season wonder.

deki

pre 4 godine

Mislim da su sudije namerno izbacile Jokića iz igre kada je utakmica vec bila dobijena da ne bi napravio neku glupost onako uzrujan i bio izbačen iz igre što bi donelo automatski suspenziju.

Bodibond

pre 4 godine

Na koliko dobijenih meceva se igra u plej ofu? Nadam se da je ovo poslednji mec i da ce Portland da pobedi. U tom slucaju sledi scenario plakanja ovih Denverovaca sto su poslali vec 70 komentara. A ako njihoh mali Denver pobedi bice preko 300 komentara. Zato dajem podrsku Portlandu koji ima mnogo bolji roster. Da igra Nurkic bili bi duplo jaci.

Bodibond

pre 4 godine

Da li je moguće da ovako nabijaju lakat Jokari?? Koliko podmuklo, ali džaba, šmekeri sa frizuricom, Jokara vas ugazio!
(Bromazepam, 08. maj 2019 06:43)

A ono udaranje Kantera od strane Jokica nije bilo podmuklo? Budi pravedan, realan i racionalan. Videcemo tog tvog Jokaru protiv Bostona ili Hjustona. Sreca po vas Denverovce je sto Lejkersi i Klipersi nisu otisli u plej of jer onda Jokara ne bi dao ni 5 poena.

Milos

pre 4 godine

Od kuda toliko interesovanje za NBA ligu? Ja sam igrao i volim košarku, ali ne vidim zaista čemu tolika pažnja, komentari i navijanje za neke klubove iz Amerike. Ne pričam ovo zbog Amerike, svejedno bi bilo i ds su recino sa Novog Zelanda.

Bodibond

pre 4 godine

Koje gaženje.Ocigledno da su se opustili.Lete po terenu.Jokic na nivou ali su mu se pridružili i drugo igrači.Koja energija u odbrani.To nije bilo u predhodnim utakmicama.Smesi se finale zapada!
(Jon Bon Jovi, 08. maj 2019 06:30)

Smesi se finale zapada, ali onda vas Denverovce ceka finalista istoka, a to je Toronto ili Boston i tu je kraj iluzijama i tituli.

Bodibond

pre 4 godine

Ono sto je bio Brajant za Lejkerse,Vejd za Majami,Bird za Boston,Cemberlen za Filadelfiju,Novicki za Dalas to će definitivno Jokic u narednoj deceniji biti za Denver!
(Jon Bon Jovi, 08. maj 2019 05:27)

I ono sto je bio Sefolosa za Oklahomu, Tijago Spliter za San Antonio, Funderburke za Sakramento, Bendtner za Arsenal to ce biti Jokic u narednoj deceniji. Bato jel ti mislis da ce taj Jokic do kraja karijere igrati u Denveru? A pa daa, on samo tu i moze da igra, u San Antoniju bi grejao klupu Oldridzu u Hjustonu bi bio rezervista Dzejmsu Hardenu, u Bostonu Kevinu Garnetu, u Voriorsima Andre Bogutu... Nista poseban igrac, isto kao sto je Tadic najbolji u Ajaksu, a u dresu Barse ne bi dao ni 15 golova.

Goran

pre 4 godine

Koliko zaludnog naroda! Navijaju za neki tamo klub samo zato što u njemu radi za platu neki naš Srbin. Pa ajde navijajte za Dačiu, Koka kolu, Boing... I tamo rade Srbi. A razumem ovo je Sport? Ja sam mislio da je sport izmišljen da se njime bavite radi vlastitog zdravlja a ne da slavite neke koji ga uništavaju u ime sporta. Ali bar za ogroman novac. A vi i ove godine u lavoru?

Bodibond

pre 4 godine

Pustajte komentare, nemojte da objavljujete samo komentare ovih novokomponovanih Denverovaca koji sad odjednom znaju sve o toj fransizi, a do pojave Jokica nisu znali da nabroje startnu petorku Nadzetsa. Inace ocekujem da Portland bude ona stara i mocna ekipa kad se Nurkic oporavi od povrede kolena. Nurkara zelim ti brz oporavak.

dragan

pre 4 godine

Ako ne ove godine , sledece godine sa malim Porterom , i mozda jos jednim pojacanjem uzimaju prsten sigurno.

Ekipa sa najvise potencijala za napredak u NBA trenutno.

Sa druge strane , sto vise gledam sve mi je jasnije da Jokic nista nece uraditi u reprezentaciji, tj da nam nista ne vredi. On vec godinama igra totalno suprotnu kosarku od one koju igramo mi , tj igra se vrti oko njega , to je prilicno uvezban sistem, i jedino tako daje rezultate, a nas selektor definitivno nije sposoban da organizuje modernu igru, tako da , iako imamo unikatnog igraca , apsolutno je bezvredan za nacionalni tim.

stranger

pre 4 godine

Iz Portlanda poletela ptica
Leti putem Kolorada
U njoj sede namrstena lica
Mekaluma, Huda i Lilarda
Sa njima su i ljute Osmanlije
Faruk, Jusuf i Kanter Enese.

U istom su fazonu i folu
kako sputat’ Jokica Nikolu

A u Denver taktika se sprema
Rasprodata Pepsi je Arena
U toku je lagana vecera
Svi slusaju srpskog plejmejkera

On im veli ne brinite nista
Dok se moja ovde pita
Nakon pikenrola samnom
svaka lopta bice ubojita

I ne luduj ti Vili Bartone
no pricekaj dodavanje moje,
nakon svake trojke Vili
Enes Kanter jace ce da cvili
a onda ce svi da te hvale
Jer idemo u zapadno finale.

Pa potegnu gutljaj koka kole
i obrati se do sebe prvome
Dones’te mi nesto bez gluten
U publici bice slavna Liza En.

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

Evo pojašnjenja za stručnjaka. Nije isto kada je igrač na zemlji i primi takav lakat i kada je u skoku. U NBA gledaju da zaštite igrače, zato sude neke "smešne" faulove (tipa Harden). Faul u skoku može biti opasan po igrača.
(Murinjo, 08. maj 2019 07:29)
Jokic je skakao??????? Jokic skace????? A kako ga ne primijetise sudije same, nego je morao Joka da izigrava Vajld Bila...

Creative mind

pre 4 godine

NBA lige je kvalitetnija od Eurolige to je apsurd ali ja sam ubedjen da Jokic ne bi mogao ni u ludilu da ima 19 skokova na mecu Eurolige.

Ne mogu da kazem da se ne igra odbrana ali Euroliga deluje mnogo cvrsce u odnosu na ovo u NBA.

Admiral

pre 4 godine

@ ima li nas budnih? :) 
(nba86, 08. maj 2019 04:34)

Ima vas, neradnika koliko hoces. Radni dan a vi celu noc gledate kosarku pa spavate ceo dan. Mi koji radimo smo budni rano ujutru ali zbog posla.

Bodibond

pre 4 godine

ima li nas budnih? :)
(nba86, 08. maj 2019 04:34)

Kako nema, svih 468 Denverovaca je na nogama, cekaju eventualnu pobedu Nadzetsa pa da posalju 468 komentara hvale i velicanja Jokica. Ne znam da li je to smesno ili tuzno.

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

6 minuta do kraja, Denver vodi 25 razlike, trener i dalje drži Jokića na parketu... neverovatno
Sa druge strane, naravno, i Mekalum i Lilard na klupi.
(Milos, 08. maj 2019 06:51)
Zato sto Jokic ima realne TD.
Nego vidje li za sta dobio Leonard flagrent 1? Jer Jokicu zasmetalo obicno guranje. Komentatori se smijali, zbijali salu na njegov racun. S ledja gurao Kantera, pa mu zavalio onaj lakat u tijelo, a sad mu smeta obican duel s veoma malo grubosti. I jos sudije mu udovoljise, da nije nezadovoljan. Eeeh.

Cirkus Kolorado

pre 4 godine

@(MYNX, 08. maj 2019 13:42)

Dobro nije baš nivo Gagare ali nije debeljko ni mnogo daleko. Ima sreće da je došao u Kolorado gde ga tretiraju kao mečku koja igra pa im je još uvek zanimljiv. One season wonder.

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

Da li je moguće da ovako nabijaju lakat Jokari?? Koliko podmuklo, ali džaba, šmekeri sa frizuricom, Jokara vas ugazio!
(Bromazepam, 08. maj 2019 06:43)
Jokoboticu, kakvo crno nabijanje lakta?! A kako ismijavaste 5 puta grublji i podmukliji potez kada se Kanter zalio? Ne mogu da vjerujem kakvi ljudi zive ovdje...
Da li me je ikad iko vidio da ovuda pisem hvalospjeve i kujem u nebesa svog KOMSIJU Nikolu Vucevica? NIJE. Jer sam realan i znao sam da je mek,sto je PO pokazao.

Drinski Vuk

pre 4 godine

Stade na 19 skokova. Mogao je da obori rekord franšize. Šteta. Malo ko je primetio da su mu falila još dva udaranja laktom u rebra za rekord NBA u play ofu.

nepismeni

pre 4 godine

Milsap ponovo dobar???Pa ovo mu je prva dobra utakmica u plej ofu!Lik prima skoro maksimalan ugovor a u sezoni prosecno daje 12 poena i 7 skokova!Za taj novac i na toj poziciji u drugim klubovima igraju igraci koji konstantno daju mnogo veci doprinos.Milsap realno igra ocajno,ovo je jedini mec koji je dobro odigrao do sad.

Pedjaprecka

pre 4 godine

Gledam ponasanje I kad neko nije zadovoljan sudijskom odlukom, gledam i tribine više manje i onda mi prodje slika fmp-buducnost i zgadi mi se basket i život.

gogic_30

pre 4 godine

Koliko zaludnog naroda! Navijaju za neki tamo klub samo zato što u njemu radi za platu neki naš Srbin. Pa ajde navijajte za Dačiu, Koka kolu, Boing... I tamo rade Srbi. A razumem ovo je Sport? Ja sam mislio da je sport izmišljen da se njime bavite radi vlastitog zdravlja a ne da slavite neke koji ga uništavaju u ime sporta. Ali bar za ogroman novac. A vi i ove godine u lavoru?
(Goran, 08. maj 2019 06:10)haha ustao covjek da pogleda i komentarise utakmicu a kaze nesto o Zaludnom narodu idi spavaja komsija....

uvređeni hipster

pre 4 godine

Ima vas, neradnika koliko hoces. Radni dan a vi celu noc gledate kosarku pa spavate ceo dan. Mi koji radimo smo budni rano ujutru ali zbog posla.
(Admiral, 08. maj 2019 07:23)

Pa nisu ludi da rade za €250.
Dobro jutro najgore plaćena radna snago u Evropi! ?

nebitan

pre 4 godine

Nece da tera saigrace da mu se sklone da uzme 20 skok.Kreg mu je pokupio 2 lopte sa ruke.Da je u pitanju Vestbruk pobio bi se da pokupi loptu.
(Bding, 8. maj 2019 07:56)

Statisticaru, negde u dubini mozga ti se zagubila poenta ove igre..

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ono sto je bio Brajant za Lejkerse,Vejd za Majami,Bird za Boston,Cemberlen za Filadelfiju,Novicki za Dalas to će definitivno Jokic u narednoj deceniji biti za Denver!

C i n i k

pre 4 godine

Decko je nadrealno dobar. Nadam se da ce igrati finale konferencije ali ako budu GSW onda Denver realno nema mnogo izgleda dok bi sa Huston / om mozda ipak bilo lakse.
Milwoki,Huston,GSW i Toronto su ipak najbolje ekipe NBA.

Milan

pre 4 godine

@Admiral
ja radim za platu 2000 evra, i gledam utakmicu jer život nije samo posao, život je ono što ga čini lepim. Za nekog je to da gleda farme, zadruge i sl. a za mene je strast sport. Ako moj šef i moja žena nemaju 20g problem sa tim šta je onda tvoj problem? Znam, nezadovoljan si svojim životom, ali neće se poboljšati od hejtovanja na sportskom portalu, naprotiv, samo te čini jos nesretnijim

Cole

pre 4 godine

Nadam se Denverovoj pobedi,
kao i Nikolinom spektakularnom
performansu. O Jokicevoj igri
izlisno je pricati, neka bude
da je Jokic prosecan, da ne moze
da skoci, da je najprecenjeniji
igrac ikada, da je debeo, spor...
ali ono sto niko ne moze da ospori
je sledece:

Bird = Boston;
Dzordan = Bulsi;
Hakim = Hjuston;
Brajant = Lejkersi;
Ajverson = Filadelfija;
Lebron = Klivlend (ranije)...

JOKIC = DENVER!!!

E to "dragi" "dusebriznici", hejteri,
"patriJote" nikako ne mozeteda mu oduzmete. Poz.

Laza iz grada

pre 4 godine

Ovde se delimo na dve vrste ljudi: one koji su ustali da bi gledali i nas koji nismo spavali da bismo gledali. Cilj nam je isti, napred Denver, napred Nikola! Pozdrav sa Dorcola

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Toto-ko-tunjo@Momak ne ostavlja on na svaku vest komentar već to radiš i ti za njega na pojedinim vestima kada ga hejtujes.

Mire

pre 4 godine

Jokara se sprda sa Lilardom. Koji kralj, već je sad uz Novickog najbolji ikada....Pozdrav iz dijaspore prelepog Avignona.

https://youtu.be/_y7rfTnky1Q

111

pre 4 godine

Ovaj Plamli ne zasluzuje da bude u ovakvom timu jer ako je on zamena za Jokica..? Decko je ne inteligentan. Sa svojom visinom, ne zna sta da radi na parketu. Pogubljen slucaj..

Zuja

pre 4 godine

Jps jedan dokaz da igraci u odnosu na igrace iz Amerike imaju mozak.Nije fizicka konstitucija kljucna i ko ce sto jace da zakuca po cenu i kos da razvali.Tehnika koju imaju igraci iz Evrope je dar boga, lucidnost, mekoca suta.Kosarka je igra a ne nacrtani sabloni i silovanje lopte

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Prosto je neverovatno.Ni manjeg skoka ni vise skokova na na nivou čitave NBA.Asistencije preko celog terena bekovima na “zicer”.Neverovatan igrač.Prva petorka NBA ove godine definitivno.Za vise videcemo dokle Denver dogura...

Milos

pre 4 godine

6 minuta do kraja, Denver vodi 25 razlike, trener i dalje drži Jokića na parketu... neverovatno
Sa druge strane, naravno, i Mekalum i Lilard na klupi.

Bojan

pre 4 godine

Konacno je klupa izdrzala bez Jokica na terenu i taj period zavrsula u plusu. To je kljucna stvar, u svakoj prethodnoj situaciji su gubili razliku. I sve ovo bez ikakvog doprinosa Mareja.

Bding

pre 4 godine

Nece da tera saigrace da mu se sklone da uzme 20 skok.Kreg mu je pokupio 2 lopte sa ruke.Da je u pitanju Vestbruk pobio bi se da pokupi loptu.

nebaCar

pre 4 godine

Milsap ponovo dobar???Pa ovo mu je prva dobra utakmica u plej ofu!Lik prima skoro maksimalan ugovor a u sezoni prosecno daje 12 poena i 7 skokova!Za taj novac i na toj poziciji u drugim klubovima igraju igraci koji konstantno daju mnogo veci doprinos.Milsap realno igra ocajno,ovo je jedini mec koji je dobro odigrao do sad.
(nepismeni, 08. maj 2019 08:08)

Evo ih ovi statističari koji ništa teže od olovke nisu podigli

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Koje gaženje.Ocigledno da su se opustili.Lete po terenu.Jokic na nivou ali su mu se pridružili i drugo igrači.Koja energija u odbrani.To nije bilo u predhodnim utakmicama.Smesi se finale zapada!

Valter

pre 4 godine

Komšije,morate naći načina da nagovorite tog momka da igra za Srbiju na SP.Bez njeg,jedva ste se ugurali na SP...sa njime,kandidati ste za medalju na SP.Mislim da je potrebno malo diplomatije i da on vidi da ga se poštuje i da ga svi u Srbiji i šire,žarko žele da igra.Zdravi i veseli bili!

nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu

pre 4 godine

‘De ćete? Alo, Aca Trica, Dino, Toni, Joke, ‘de ode brate, pa čekaj! Pa dobro, bio rat, al’ ono, drugari smo valjda neki iz SFRJ reprezentacija… Šta, definitivno silazite sa postolja? Direktiva iz Zagreba?

mali pozdrav za naše komšije što upadaju na vesti o košarci uz želju da se Jokić prstenom veri za NBA. uživajte u Srbima dok nas ima nije nas mnogo ostalo ili gledajte vaše vesti o košarci sa naslovom "tamni vilajet".

ctrl

pre 4 godine

Ovde se delimo na dve vrste ljudi: one koji su ustali da bi gledali i nas koji nismo spavali da bismo gledali. Cilj nam je isti, napred Denver, napred Nikola! Pozdrav sa Dorcola
(Laza iz grada, 8. maj 2019 05:51)


I nas koji imamo SBB, pa vratimo unazad kad se probudimo... Hehe

Beogradjanin

pre 4 godine

Kakav lik trener Meloun... U sezoni stedi Jokica, a ovde mu igra dok ne crkne. Zamalo 20p+ 20sk+. Cccc
P.s Milaps odradjuje 30 milki.

Sale

pre 4 godine

Tim koji dobije petu utakmicu, dobija citavu seriju u 82,4% slucajeva
(Mladen, 08. maj 2019 05:24)

Tim koji dobije sedmu utakmicu dobija u 100,0% slučajeva.

djuro

pre 4 godine

Timkoji dobije petu utakmicu, dobija citavu seriju u 82,4% slucajeva 
(Mladen, 08. maj 2019 05:24) 

Tim koji dobije sedmu utakmicu dobija u 100,0% slučajeva.
(Sale, 08. maj 2019 09:57)

Tim koji dobije prve 4 1000% i ne igra ostale u seriji.

Zahvaljujemo se na glasu.

Keynes

pre 4 godine

Super je što Jokić igra ovako, i svaki put kad pročitam naslov ili vest o Denveru dargo mi je što je jedan naš čovek glavni u NBA ekipi. Sa druge strane se bojim da ovako dugačka i pre svega naporna sezona znači da Jokića ni ove godine nećemo videti u reprezentaciji
(novikorisnik, 08. maj 2019 10:49)

Sve i da odu do velikog finala i titule, imace bar ceo jun i ceo jul da odmori. pripreme pocinju negde krajem jula, a krajem avgusta, tj pocetak septembra pocinje prvenstvo. Neka mi neko objasni kako to nije dovoljno? Pritom mlad igrac... Pritom ima max ugovor jos 4 godine. Pritom je prva zvezda ekipe i ne mogu tek tako da ga uslovljavaju. Nadam se da ce igrati u Kini... I zbog samog sebe i zbog svih nas! :-)

nikos jr

pre 4 godine

http://bfst.to/watch/nba-14.php
Prenos HD rezoluciji
Vise kanala prenosa

https://www.reddit.com/r/nbastreams/comments/blz6my/game_thread_trail_blazers_at_nuggets_1030_pm_et/

Niki Jr.

Bromazepam

pre 4 godine

A ono udaranje Kantera od strane Jokica nije bilo podmuklo? Budi pravedan, realan i racionalan. Videcemo tog tvog Jokaru protiv Bostona ili Hjustona. Sreca po vas Denverovce je sto Lejkersi i Klipersi nisu otisli u plej of jer onda Jokara ne bi dao ni 5 poena.
(Bodibond, 08. maj 2019 07:06)

Dete, ajde mleko i krevet. Ustao si rano da gledaš Jokaru.

Brat Kanter

pre 4 godine

@Bodibond brate, zgaziše nas ovi ko seljanka sirenje u kofu, ne pomažu nam ni kožne gaće. Al' 'fala ti na podršci. Na kraju ćemo samo ti i ja da ostanemo, svi ostali će da slave Denver.

Milos

pre 4 godine

6 minuta do kraja, Denver vodi 25 razlike, trener i dalje drži Jokića na parketu... neverovatno
Sa druge strane, naravno, i Mekalum i Lilard na klupi.
(Milos, 08. maj 2019 06:51)

A sto da ga ne drzi kad mu fali jedan skok da obori playoff rekord fransize (19)? Da ga je izveo, plakao bi ovde sto ga sklanja...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pogan, 8. maj 2019 07:04) # Link komentara

A sta je falilo Mareju ?
I da li je taj skok vredan npr. povrede?

Beogradjanin

pre 4 godine

(јд123, 8. maj 2019 17:52)

4. Da Barton je koristan sa klupe, on igra ludacki, ali kao pogodi Denver se odlepljuje na 10 razlike u tim trenucima.

5. Bice tesko zadrzat Milsapa Huston isto moze da mu ponudi 1g ugovor od 30 miliki ili neki drugi tim koji hoce titulu

6. Bizli i Moris nikad nece biti neki faktor,inace lepo je imati dugacku klupu + bez obzira i da ne budu faktor moze da im neko ponudi 15 milki kao ovom Turneru iz Portlanda strasno.

7. Marej ce biti igracina. Od Harisa to je to 15p, jos je sklon povredama, ono prosecno jedva 60 utakmica po sezoni.

Sve ekipe osim Hustona i Wariorsa su tu negde. Portland(sa Nurkicem kao Denver, ovako slabiji), San Antonio, OKc,Klipersi. Razlika je u tome sto su Denveru nosioci igre mladji od 25 godina, a u drugim timovima nisu. Najperspektivniji su.

Mnogi su ovde pricali,da je Portland laksi protivnik od San antonia i jesu pravu. Jer San Antonio igra odbranu, a i Portland i ne moze povreda Nurkic+ ova dva Herakles i Aminu sta rade, kao da su posmatraci igre. Igra Porlanda se zasniva na napadu, pa ako ih hoce, protivnik masi pod pritiskom.
Inace Lilard je igrac trenutka, i samo tad kad je postigao 50p je imao procenta veci od 50%.sa OKC. Nije on davao u tih ostalih 4 uta 40 p, nego oko 29. Na pr Marej vec ima 4 utakmice sa vise od 50%.

Ja vise navijacki bolje za Denver da opet igraju 7 utakmicu. Tako se postaje igrac za naredne sezone.
A u sledecem mecu, Portland ce dati sve od sebe, utakmica na 1 posed.

Pogan

pre 4 godine

6 minuta do kraja, Denver vodi 25 razlike, trener i dalje drži Jokića na parketu... neverovatno 
Sa druge strane, naravno, i Mekalum i Lilard na klupi.
(Milos, 08. maj 2019 06:51)

A sto da ga ne drzi kad mu fali jedan skok da obori playoff rekord fransize (19)? Da ga je izveo, plakao bi ovde sto ga sklanja...

aca

pre 4 godine

opet se spominje reprezentacija u komentarima! Realno je da ce za Srbiju igrati na jos jednim, eventualno i onim sledecim OI i mozda sledecem SP, ove godine jako tesko a za EP nema sanse. Iz saveza bi trebali da iskuliraju sa prozivkama da nas ne bi skroz otkacio.

#10

pre 4 godine

Ne moze Jokic odmoriti ni na +30 koliko je nesposoban ostatak Denvera... cast retkim izuzecima. Klupa Denvera dobila priliku i za 2 minuta Portland pravi seriju +11 i sta ce Malone mora vracati Jokica i Murreya u igru...

Coco Bill

pre 4 godine

NBA lige je kvalitetnija od Eurolige to je apsurd ali ja sam ubedjen da Jokic ne bi mogao ni u ludilu da ima 19 skokova na mecu Eurolige.

Ne mogu da kazem da se ne igra odbrana ali Euroliga deluje mnogo cvrsce u odnosu na ovo u NBA.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Creative mind, 8. maj 2019 09:33)

Pa ta "čvrsta odbrana" primi jedno dvadeset do trideset koševa razlike ?!

Dirty

pre 4 godine

Portland s dva krštena spoljna igrača bez ikakve unutrašnje igre nema više šta da tražo u PO. Stigao ih umor i pročitani. Denver je već stekao malo iskustvo, igraju opuštenije i finale zapada je realno, gde nisu bez šansi i za veliko finale. Oni imaju oscilacije, ali mogu i mogo bolje od ovog što su do sad igrali. Neki ludački šut spolja, pošto to ovi igrači imaju u rukama i ako ih neko stisne u reketu, mogu da se raspištolje možda baš protiv GSW jednu dve tekme kad se bude lomilo??? Sad i ako u finalu konferencije il velikom dožive i neki teži poraz to im neće biti frka...sad je kratko pamćenje od koristi???

avangarda.in

pre 4 godine

B@Prosto je nemoguce da ne kapirate da ne ostavlja pod ovim nikom samo jedan covek komentare.Ima on,hejteri i još bar 30 ljudi...

DukiNS

pre 4 godine

Izbrojah bar još nekih 7-8 nerealizovanih napada Denvera u trećoj četvrtini gde je Jokić mogao da upiše asistenciju. Pistol Pit u telu centra. Šteta ako mu opet izmakne TD. Ali nema veza, pobeda upisana, a ovakav Denver već može da se nada nečemu u eventualnom finalu konferencije.

zika

pre 4 godine

Navijam za Houston iz razloga sto bi denver imao domaći teren protiv njih u finalu ako se sklope neke kockice možda denver osvoji nba ligu ove godine.

bradina

pre 4 godine

Ej korak do finala!Zaskuzena pobeda nocas koja ni u jednom trenutku nije bila u pitanju!Voleo bih da zatvore seriju sa 4:2 u Portlandu,malo se vise odmore za Finale,jer ocigledno da ce GSW i Hjuston igrati 7 utakmica!A u Finalu sta bude ali verujem skupo ce prodati kozu!Dobro jutro Srbijo!

Mare

pre 4 godine

@Dirty
Mogu oni da otkinu jednu, pa možda i dve utakmice Golden Stejtu ili Hjustonu, ali četiri baš teško. Neka prođu u finale i to je fantastičan rezultat. I ovo sad je više nego što sam očekivao. Na leto da nabave bar još jednog igrača koji bi bio konstantan, da oprave dotad Ajzeju, da porade na Herisu, Bizliju i Morisu i sledeće godine bi finale i neka relativno tesna borba u njemu bili za očekivati.

VASKEZ

pre 4 godine

Covjek je KRALJ, LEGENDA, šta drugo reci, posle ovakvih partija tokom cjele sezone. Samo ne mogu da shvatim, da ima još pojedinaca koji sumnjaju u Jokica, i govore, “vidjecemo ga protiv GSW ili HUO, ili “šteta sto se povrijedio Nurkic, steta sto nisu u play offu naleteli na LAC”. Ma covjek RAZVALJUJE, shvatite!!!

Enes Kanter Portland

pre 4 godine

Glavu gore Kanteru i ekipo bice bolje u naredne dve tekme, dobijamo laganica.
(Bodibond, 08. maj 2019 07:11)
Hvala Bodibond, mnogo mi znaci tvoj komentar na B92 forumu posle ovakve utakmice. Boricemo se za tebe u nastavku, pozdravi sve svoje u Srbiji!

MPP

pre 4 godine

Najzad prava igra Denvera , najbolja dosad u P.OFFU.! Nikola prosto IDEEALAN ! Ne vidi se nikakav umor , čak mi se čini da je jedva čekao da počne P.OFF. .....da, to je i zjavio pre početka istog ! Očigledno se najeo i naspavao dobro. Još jedan korak Nikola ....Srećno i pametno !

aca

pre 4 godine

Okreću ovo Blazersi ko Liverpul Barsu.
(Dvorska budala, 08. maj 2019 10:39)
Ako si napisao Liverpul i Barsa, mogao si i Blejzersi a ne Blazersi :)

nba86

pre 4 godine

port 0/6 den 3/7 za 9-2 posle tri minuta, videcemo da l je portland psihicki jak da se vrati posle proslog poraza kao denver sto je bio posle ona 4 produzetka

nba86

pre 4 godine

za 24 min, 16p-17s-5as, dominira u odbrani sve zatvara, ode denver na +25, portland bez energije, nagetsi lete, kreg otima zivu loptu iz ruku, marej na of skoku zakucava, heris u tranziciji napada kos stalno, milsap izdominirao, bravo bre

Beogradjanin

pre 4 godine

Kakav lik trener Meloun... U sezoni stedi Jokica, a ovde mu igra dok ne crkne. Zamalo 20p+ 20sk+. Cccc
P.s Milaps odradjuje 30 milki.
I onaj Plamil opet -2 poena. Cccc

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Toto-ko-tunjo@Momak ne ostavlja on na svaku vest komentar već to radiš i ti za njega na pojedinim vestima kada ga hejtujes.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 08. maj 2019 06:49)
...jos sad i nickove menjas.

tocka

pre 4 godine

Bodibond i Jon Bon Jovi
Dr Jekyll i Mister Hide
jedan isti čovek iz redakcije b92,
jer ako nije tako i ako su ovi likovi stvarni, onda su stvarno za zaljenje.

el

pre 4 godine

Što se tiče flagranta na Jokiću, zaista je bio nepotreban i glup faul u utakmici koja je već rešena. Uleteo je u njega dok je bio u vazduhu bez namere na loptu. Za velikog igrača svaki doskok van balansa može biti opasan a igrači Portlanda bi trebali to dobro da znaju (Nurkić).

Abrakadabra

pre 4 godine

Bravo Nikola, bravo Denver.Samo cepaj, a repreentacija otom potom..Po meni jedini pravi nacin da Jokic zaigra za reprezentaciju je da propusti veci deo priprema pred svetsko.Nek doleti u Kinu dan pred pocetak takmicenja i dobri smo.Pitanje je da li ce nas selektor to dozvoliti.

Borba renera!

pre 4 godine

@..."Cim Jokic izadje i udje kloc Plumle taj pick and roll vise ne funkcioniše i Denver je 50% losija ekipa."...
(Joe, 8. maj 2019 10:28)

Slazem se, drugar, da je Denver bez Jokica drugacija ekipa. Medjutim, ne treba bas toliko potcenjivati njihovu "klupu".

N znam koju TV vi u Srbiji gledate (kosarku NBA), ali ovde u Kanadi kad se nesto na terenu promeni (udje klupa, npr.) TV izbacuje statistiku. I skoro svaki put kad je klupa Denvera ulazila u igru, statistika utakmice je pokazivala da denverova bolja od Portlanda. U svim utakmicama serije. Sad, sto ta klupa ne zadrzi rezultat prve petorke je stvar protivnickog trenera: tada uvodi svoju prvu petorku. Mislim da je u tome zackoljica, pa se misli da Denver nema dobar roster. Ima!

nikos jr

pre 4 godine

http://bfst.to/watch/nba-14.php
Prenos HD rezoluciji
Vise kanala prenosa

https://www.reddit.com/r/nbastreams/comments/blz6my/game_thread_trail_blazers_at_nuggets_1030_pm_et

B

pre 4 godine

B@Ne postavlja samo JEDAN covek komentare pod tim nikom.Kako ne možeš da ukapiras?
dnevna doza prosecnog Srbende

hmm..pa u tome je fora mog komentara..nisi razumeo...
...nebitno..

...ajde gledamo Nikolu...

Dag Kristi

pre 4 godine

Očekivao sam ovakvo gaženje, nakon utakmice Reptorsa. Jokić nema potrebe da igra 4.četvrtinu.Očekujem javljanje Mekoluma iz Kazanja danas.

ljAXE

pre 4 godine

Utisak veceri, 5 minuta do kraja meca, Barton suta trojku na samom pocetku napada i promasuje, Jokic siri ruke i ljuti se u fazonu “brate, sta divljas”, Meloun skace i trazi tajm aut. Ha,ha,ha

remax

pre 4 godine

Kako to da je Jokicu dozvoljeno da napravi 6 faulova a ostali mogu 5?
(Bodibond, 08. maj 2019 06:59)

Isto kao što se tebi objavi 12 trolovanja na jednu vest, a nekom neće jedan pristojan komentar.
Pravda ne postoji.

el

pre 4 godine

Klupa sa očajnim Plamlijem i Morisom nastavlja sa lošom igrom, za 2min serija od 11 poena Portlanda vratola je rezultat ispod 20 razlike. Meloum je reagovao na vreme vraćajući Jokića, Mareja i Gerija. Da su spustili na -10, lako je moglo da ode i u drugom pravcu jer bi bilo dovoljno vremena da se Portland vrati. Dakle, klupi ne možeš da poveriš da osigura pobedu od 31crazlike na 7min do kraja. Šteta zbog šeste lične Jokića, baš sam se nadao dablu sa 20/20. Ipak, veća je šteta što je izašao tek nakon te lične i kada je igra bila uveliko stabilizovana i nije bilo realne potrebe da bude na terenu. Milsap je konačno iskoristio mismeč koji ima protiv svojih čuvara na koji Portland jednostavno nema odgovor u dovoljno jakom igraču da ga sačuva. Nekako mi se ipak čini da je ključ uvek u tom Bartonu. On jeste igrač koji je u stanju da napravi razliku kada odigra racionalno, to se moglo videti i protiv SA i protiv Portlanda i u svakoj pobedi je on davao važne poene bez prepoznatljivog divljanja osim utakmice u kojoj je izviždan pa je do kraja presedeo. Lilard nikako ne može da pruži svoju igru zbog sjajnog Herisa. Možda bi neki rekli da igra ispod očekivanog posebno posle onih sjajnih partija protiv OKC, ali on i CJ su bili jedini u ekipi koji su nešto pružili večeras. Jeste opet bio loš sa penala ali, 18 ofanzivnih skokova Denvera i ako se ne varam 22 poena iz reketa nisu njegova krivica. To je Stotsova.

мики

pre 4 godine

iako imamo unikatnog igraca , apsolutno je bezvredan za nacionalni tim.
(dragan, 08. maj 2019 07:53)

написао си гомилу глупости, али нека. главни квалитет српске кошарке је била и остала тимска игра. нема ту проблема са Јокићем, који већ има сребро да олимпијаде, када није био ни пола играча који је данас.

stevo

pre 4 godine

Hajde malo zbog nas koji volimo košarku ovog bodibonda malo na off. Uopšte mi ne smetaju njegovi komentari ( nemaju veze sa mozgom), ali ovoliko komentara pustiti je čisto inaćenje od strane Vas. Hvala.

Back in Black

pre 4 godine

Nesto sam nacuo da ce od sledece sezone NBA biti na Areni zna li neko nesto o tome?A i na SK mi cudno sto ne komentarisu Srdjan I Darko.

novikorisnik

pre 4 godine

Super je što Jokić igra ovako, i svaki put kad pročitam naslov ili vest o Denveru dargo mi je što je jedan naš čovek glavni u NBA ekipi. Sa druge strane se bojim da ovako dugačka i pre svega naporna sezona znači da Jokića ni ove godine nećemo videti u reprezentaciji

Lajavi krelac

pre 4 godine

(Goran, 8. maj 2019 06:10)

Kao što ti voliš da gledaš "Farmu", "Parove" i druge "rialitije", a Miki iz Kupinova ti je idol, ima ljudi koji vole sport, pa još ako je tu neki naš zemljak koji svojim znanjem, talentom i trudom dolazi do za nas neslućenih visina, bolje je gledati i ugledati se na takvog momka, nego na neke badavadžije koje dobijaju lepe pare kako bi ovce gledale kako nateže neku "estradnu umetnicu" na "skrivenoj" kameri.

Dragan

pre 4 godine

Ne znam da li je jos neko primetio kako je prakticno "iznudio" pregled za nameran faul i dobio ga, ali su ga sudije ekspresno izbacile faulima, koje su sudili ko na traci za svako priblizavanje protvnickom igracu. To je napredak, te iste sudije su ga ranije izbacivale ko na traci sa tehnickim faulima.

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Toronto ponizio Filu, uneredio ih Elton Brand sa trejdovima, Denver mora ovu da dobije ali greše svi ako misle da će biti lako.

Doktor Docent Akademik strucnjak

pre 4 godine

Neverovatna timska igra, odbrana na visokom nivou koja se ogleda u dobrom napadu, Jokic moze da presedi do kraja ako ovako igra njegov tim, sto nije bio slučaj ni u jednom mecu da ovako igra ostatak ekipe

bmiles

pre 4 godine

Ocekivao sam jaci otpor Portlanda!Ovo je vec propisno razvaljivanje u reziji Milsap-Jokic.Prava prilika da se Nikola odmori do kraja 3/4.Ali izgleda da Meloun oce da opet Jokic ima TD!Iskreno receno voleo bi i ja!

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Лаганица....мислим да могу ово затворити у Портланду и чекати и навијати за Хјустон због предности домаћег терена....јест моћно кад си Јокић па радиш шта хоћеш на утакмици, сви шуте и поштују те...зна ли неко како на тв у стрим да покренем....гледам преко телефона, а на тв само црно. А све друго гледам преко нета на ТВ-у, филмове итд - Самсунг лед тв је...

Гиле

pre 4 godine

(Bodibond, 08. maj 2019 06:59) 

Get a life. Please!
(Phoenix, 08. maj 2019 07:15)
Нажалост ово му је живот. Као и још некима. Да ли су свесни тога. Вероватно нису.

iv

pre 4 godine

Ono sto je bio Brajant za Lejkerse,Vejd za Majami,Bird za Boston,Cemberlen za Filadelfiju,Novicki za Dalas to će definitivno Jokic u narednoj deceniji biti za Denver!
(Jon Bon Jovi, 08. maj 2019 05:27)
A zaboravi Tim Dankana i San Antonio

Alija Sirotanović

pre 4 godine

@Admiral Ima i nas koji radimo po smenama, na pozicijama gde možemo odlučivati kada radimo. Od početka playoff-a konstantno radim drugu ili treću smenu. S tim, da u noćnoj imam tu privilegiju da mogu pratiti utakmice, jedino ako ne dođe do nekog zastoja proizvodnje.

76er

pre 4 godine

Ono sto je bio Brajant za Lejkerse,Vejd za Majami,Bird za Boston,Cemberlen za Filadelfiju,Novicki za Dalas to će definitivno Jokic u narednoj deceniji biti za Denver! 
(Jon Bon Jovi, 08. maj 2019 05:27) 
A zaboravi Tim Dankana i San Antonio
(iv, 08. maj 2019 07:49)
Osim ako nisi gledao iskljucivo prstenje, ja bih rekao Ajverson za Filadelfiju. :)

MYNX

pre 4 godine

Cekamo Barona-Nobelovca....Mitcha....Bodibonda i Melburna tacnije Nurkica....i jos neke Hrvate da nam objasne kako Jokic nema pojma i kako je na nivou Gagica....kako je nba liga na nivou kls lige....i kako gledamo ufo kanal i 3D film ovo nije stvarnost!Pozdrav i za Kantera zaustavio si ga svaka ti cast....i jos nesto da dodam vec sada je u 4 najbolja bela igraca ikad na planeti!Cao

Bill Scanlon

pre 4 godine

Dobijaju ovo Grumenja! Proradio i Marej. Jokara vec ima duble-duble. Do kraja meca ostvaruje trostruko duble u poenima, skokovima i faulovima.

NoName

pre 4 godine

Ipak ima malo protekcije kod sudija. Ova situacija sada je bila krajnje jasna.
(bob, 08. maj 2019 06:45)

Nema nikakve protekcije. Tu su ga častili, a u sledeća dva minuta mu dosudili tri nepostojeća faula i izbacili iz igre.

Joe

pre 4 godine

Gledao sam samo par utakmica Denvera ove sezone i imam utisak da im se 90% igre u napadu zasniva na pick and rollu Murraya i Jokica.
Cim Jokic izadje i udje kloc Plumle taj pick and roll vise ne funkcioniše i Denver je 50% losija ekipa.
S druge strane igra Portlanda se svodi na neko soliranje i ispucavanje Lillarda i McCulluma.
Denver je jednostavno bolja ekipa, sve izgleda puno lakse i uigranije kad to oni rade i trebali bi da prodju, kvalitetniji su.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 4 godine

KAKAV PRISTUP UTAKMICI SVIH IGRAČA DENVERA!!!

SVAKA ČAST!!!

Inače, KAKVU ODBRANU GERI HERIS IGRA NAD LILARDOM CELO POLUVREME, JU JU JU

tocka

pre 4 godine

Kakva fotonska partija Denvera!
Sudije su mogle i bolje da reaguju. Dali su namernu onom mamlazu koji je pomislio da igra ragbi, medjutim posle da bi kao izbalansirali su svirali par nepostojećih prekršaja Jokiću.
Sve u svemu, odličan Denver, da su držali Jokića deset minuta duže bilo bi i četrdeset razlike. Mislim da se posle ovakvog razaranja Portland više ništa ne pita.

dakiliz

pre 4 godine

Na koliko dobijenih meceva se igra u plej ofu? Nadam se da je ovo poslednji mec i da ce Portland da pobedi. U tom slucaju sledi scenario plakanja ovih Denverovaca sto su poslali vec 70 komentara. A ako njihoh mali Denver pobedi bice preko 300 komentara. Zato dajem podrsku Portlandu koji ima mnogo bolji roster. Da igra Nurkic bili bi duplo jaci.
(Bodibond, 08. maj 2019 06:49)

Koji delegat si ti druže. Pa ti nesrećniče ni osnovna pravila ne znaš a ostavljaš ozlojađene komentare. Pa i babe znaju na koliko se dobijenih igra jer čuju to u dnevniku. E muko moja.

CarloNS

pre 4 godine

Čim su pored Jokića i Marija proradili Milsap i Heris, onda to izgleda baš ovako. Još samo da Moris i Plamli uhvate ritam i onda mogu svakoga da pobede.

Murinjo

pre 4 godine

Nego vidje li za sta dobio Leonard flagrent 1? Jer Jokicu zasmetalo obicno guranje. Komentatori se smijali, zbijali salu na njegov racun. S ledja gurao Kantera, pa mu zavalio onaj lakat u tijelo, a sad mu smeta obican duel s veoma malo grubosti. I jos sudije mu udovoljise, da nije nezadovoljan. Eeeh.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Strucnjak ekspertskog nivoa, 8. maj 2019 06:58)

Evo pojašnjenja za stručnjaka. Nije isto kada je igrač na zemlji i primi takav lakat i kada je u skoku. U NBA gledaju da zaštite igrače, zato sude neke "smešne" faulove (tipa Harden). Faul u skoku može biti opasan po igrača.

cvarci i kavurma

pre 4 godine

@ima li nas budnih? :) 
(nba86, 08. maj 2019 04:34) 

Kako nema, svih 468 Denverovaca je na nogama, cekaju eventualnu pobedu Nadzetsa pa da posalju 468 komentara hvale i velicanja Jokica. Ne znam da li je to smesno ili tuzno.
(Bodibond, 08. maj 2019 06:57)

Dobro je da si i ti budan i da nas uvek zasmejavas svojim komentarima, hejtujes svakog srbina koga mozes po vestima ali te srbi uglavnom 'rastuze' svojim rezultatima, nego kako je odigrao kako ti rece 'tvoj brat Kanter' ;)...

Majcin sin

pre 4 godine

@(Ранко Милановић Република Српска, 8. maj 2019 06:55)

Probaj da instaliras drugi web browser. Ja sam imao slican problem, kad sam probao sa drugim browser-om sve lepo radi. Sa srecom

sasha

pre 4 godine

Prvo ih je uništavao Jokić,pa Marej pa Milsap.Heris i Barton izvrsni.Bitna pobeda ekipe koja je mnogo uradila u prejakoj konkurenciji.Jokić veličina...kako god se okrene!!

sasa jokic

pre 4 godine

Ove godine su vec napravili vrhunski rezultat, plasiravsi se u PO kao drugi. Sve preko toga je bonus. Verujem da ce bec u sledecoj proci dalje, i onda treba da budu apsolutno izrelaksirani u finalu konferencije, puste ruku pa sta bude.

јд123

pre 4 godine

Преко 200 коментара и у већини случајева само нека препуцавања. Хајде мало да дискутујемо о игри. Можда нисам у праву, па нека други дају своје мишљење.

Мелоун је овде често оспораван, али је надмудрио Стивенса. Погледајте само како је Лилард играо против Оклахоме, а погледајте како игра у овој серији. Коментатори рекоше како рачунају да ће Лилард сада сигурно експлодирати, па опет ништа. У овој утакмици су успели да зауставе и МекКалума, који је до тада скоро сам носио Портланд. Мелоун изгледа пронашао праву тактику.

Против СА је било очигледно колико је Поповић бољи тренер. Све је покушао, мењао тактике против Јокића и само захваљујући њему играло се 7 утакмица. На крају је Денвер једва добио иако су реално много боља екипа од СА. Гледам ову утакмицу и нешто размишљам, како би Поповић у више ситуација узимао тајм-аут, а Стивенс ништа.

Било би добро ако успеју да победе и следећу и тиме затворе овај круг. У финалу вероватно немају шансу, било против Хјустона или ГСВ. Не верујем, као неки да би било боље Хјустон због домаћег терена. Онда би опет био притисак да добију и сигурно би изгубили једну ако не и обадве. Ако буде ГСВ, можда им откину једну победу у гостима, ако их рецимо крене шут за 3 поена. Тиме подигну самопоуздање и наставе растерећено. Ако прођу у финале, надам се да ће их стручни штаб добро припремити на психолошком плану, да су остварили више него што је ико очекивао и да играју растерећено.

deki

pre 4 godine

Mislim da su sudije namerno izbacile Jokića iz igre kada je utakmica vec bila dobijena da ne bi napravio neku glupost onako uzrujan i bio izbačen iz igre što bi donelo automatski suspenziju.

bradina

pre 4 godine

Dr Nikola Jokic!Iz utakmice u utakmicu neki novi rekord!Uzivanje je gledati Denvera!Neko ce reci Portland odigrao lose,nije tacno bolje je reci Denver im nije dozvolio da igraju bolje!Imponuje sto su uspeli i Bartona da podrede kolektivnoj igri,decko im se bas oduzuje ove zadnje utakmice za sve gluposti u prethodnim.Nije lepo ako ne spomenemo Milsapa 99 utakmica u PO,i danas veoma vrednog i dobrog Harisa!

Mirko

pre 4 godine

Jokić pomera granice, postavlja sasvim drugačije standarde i svima postavlja nerešiv zadatak. Učaurena mišljenja kod amera dolaze na veliko iskušenje. Kao što je GSW i Kari postavili standarde trojkama i igrom, tako ovaj dečko postavlja standarde na svojoj poziciji, a pre svega uticajem koji ima na igru tima koji se već sada može nazvati šampionskim.

Ali ceo tim je u stvari tim pobednika. Odbrana koja limitira Lilarda na pola i četiri puta manje poena nego u prethodnoj seriji - jednostavno rečeno je doktorska.

Raznovrsnost u napadu, zajedno sa Jokićevim asistencijama i potezima večeri Mareja i Harisa je poezija.
Samo još uzmite u obzir da momci imaju 24/21 godinu. 'De im je kraj??

Milan

pre 4 godine

Valter, pa covece valjda on sam treba da odluci da li ima zelju da igra za svoju zemlju, da li oseca potrebu i pripadnost narodu. Nema od moljakanja nista, ako je resio da ne igra njegova stvar, ne treba ga vise zvati. Ako odluci da igra, samo je nebo granica, ali bez dodvoravanja bilo kome.

RX7

pre 4 godine

Mogu oni da otkinu jednu, pa možda i dve utakmice Golden Stejtu ili Hjustonu, ali četiri baš teško. Neka prođu u finale i to je fantastičan rezultat. I ovo sad je više nego što sam očekivao. Na leto da nabave bar još jednog igrača koji bi bio konstantan, da oprave dotad Ajzeju, da porade na Herisu, Bizliju i Morisu i sledeće godine bi finale i neka relativno tesna borba u njemu bili za očekivati.
(Mare, 8. maj 2019 16:13)
Ako se ispostavi da se kocka sa Porterom jr. isplatila, onda ne moraju nikoga da dovode. Mali je valjda trebalo da bude prvi ili drugi pik, da se nije povredio.
Mozda eto jedino neku ok cetvorku, da udje kad se Milsap odmara.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 4 godine

Ali ove sudije........

LILARDA PREKO POGLEDAŠ I FAUL

Lilard KONSTANTNO SE RASPRAVLJA I SVAĐA SA SUDIJAMA I NIŠTA!

Marej AA kaže sudijama, TEHNIČKA

JBT

remax

pre 4 godine

Fantastično poluvreme Denvera.
Marej izuzetno raspoložen, Milsap takođe, ostali solidni.
Najveća stvar je što je Denver imao odličan učinak dok je Jokić odmarao, čak su i povećali razliku.
To se ređe dešava i pošto Jokić ulazi relativno svež u drugo poluvreme, ne sumnjam u pobedu Denvera.
Ako se ovako nastavi, mogao bi Portland da prođe kao Filadelfija.
Jokara standardno na svom nivou, razdelio je dosta asistencija, i to kakvih.
Nije toliko ni važno ali očekujem da će do kraja ipak biti tu negde oko svog plej-of proseka.
Finale je sve bliže za Denver.

rade

pre 4 godine

Neko je pitao cemu toliko interesovanje za NBA ,pa po prvi put imamo jednog od najboljih igrača u NBA odnosno jednog od najboljih igrača sveta racunajuci Amerikance ...

Milutin

pre 4 godine

A pa daa, on samo tu i moze da igra, u San Antoniju bi grejao klupu Oldridzu ... Nista poseban igrac, isto kao sto je Tadic najbolji u Ajaksu, a u dresu Barse ne bi dao ni 15 golova.
(Bodibond, 8. maj 2019 06:55)

San Antonio? A kad igraju oni, da gledamo kad su već tako jaki?
Barsa? A kad igraju oni, pa da gledamo i njih?

Jokić je najbolji igrač u timu koji je na korak do finala zapadne konferencije u NBA. Tadić je najbolji igrač u timu koji je na korak do finala Lige Šampiona.

Jaran

pre 4 godine

Milos
Meloun je morao da ubaci prvu petorku jer su se ovi sa klupe uzasno opustili i za 2:30 su uspeli da udju u -10. Ne treba dramiti bezveze...

milos

pre 4 godine

Sve i da odu do velikog finala i titule, imace bar ceo jun i ceo jul da odmori. pripreme pocinju negde krajem jula, a krajem avgusta, tj pocetak septembra pocinje prvenstvo. Neka mi neko objasni kako to nije dovoljno? Pritom mlad igrac... Pritom ima max ugovor jos 4 godine. Pritom je prva zvezda ekipe i ne mogu tek tako da ga uslovljavaju. Nadam se da ce igrati u Kini... I zbog samog sebe i zbog svih nas! :-)
 (Keynes, 8. maj 2019 13:15) 
Voleo bih da si u pravu pa da Djordjevic zakaze pocetak priprema za kraj jula.
Plasim se da je on pripadnik stare skole i da ce zakazati pocetak priprema za sredinu jula.
Mislim da je upravo ovo i najveci razlog za izostanak mnogih igraca i iz nase i iz drugih reprezentacija unazad 15-20 godina - niko ne zeli da potrosi celo leto za reprezentaciju.
Aj da sacekamo Saleta sta ce da kaze. Ponavljam, voleo bih da si ti u pravu.

Milutin

pre 4 godine

Koliko zaludnog naroda! Navijaju za neki tamo klub samo zato što u njemu radi za platu neki naš Srbin. Pa ajde navijajte za Dačiu, Koka kolu, Boing... I tamo rade Srbi. A razumem ovo je Sport? Ja sam mislio da je sport izmišljen da se njime bavite radi vlastitog zdravlja a ne da slavite neke koji ga uništavaju u ime sporta. Ali bar za ogroman novac. A vi i ove godine u lavoru?
(Goran, 8. maj 2019 06:10)

Mi ustali i gledamo jer volimo vrhunsku košarku i uživamo da gledamo, a pogotovo što igra (i to mnogo dobro) naš čovek.

A ti si ustao u 6 ujutro da soliš pamet narodu na B92 o stvari koja te (kao bajagi) ne zanima. I ajde sad, ko je ovde zaludan?

јд123

pre 4 godine

Ок, ок, Тери Стотс а не Стивенс, заменио сам их. ;).

Него шта мислите, да ли сам у праву, да је Мелоун направио добру тактику да заустави првенствено Лиларда а сада и МекКалума и да је то увелико утицало на досадашњи ток овог дуела или је нешто друго у питању?

Следећа утакмица требала би показати да ли је Денвер направио следећи искорак. Против СА нису успели да затворе серију са 4:2, шесту утакмицу су играли опет у грчу. Ако сада победе у Портланду, направили су још један корак у развоју.

Само када се сетим коментара како ће ”Денвер бити почишћен у плеј-офу као ономад Атланта”, ”како једино против Клиперса имају малу шансу”, како се ”Јокић неће видети када се затегну одбране”, како ”Јокић неће 10 поена у просеку имати”, итд.

По мени досадашње плеј-оф утакмице Денвера су показале неколико ствари:
1. Млади играчи Денвера су играли у грчу због неискуства
2. Сви осим Јокића и искусног Милсапа
3. Тек ову последњу су и остали играли без треме
4. Бартон је кориснији када улази са клупе
5. Милсап тек у овом плеј-офу показује игре какве су се од њега очекивале када је добио уговор од 30 милиона по сезони
6. Бизли и Морис још нису сазрели, још увек играју лошије него у регуларном делу
7. Мареј и Херис су се стабилизовали. Али то треба до докажу у следећој утакмици

Milos

pre 4 godine

Tako je bre, Jokicu Gaziiiiiii Idemooooooooooo Gde ste sada, strucnjaci??? A! Javite se, slobodno!!! Gde ste nestali?! Ha ha ha Opalaaaaaaaaaaaaaa Uzivajte