Nedelja, 05.05.2019.

17:30

Partizan do preokreta u trećem minutu nadoknade

Fudbaleri Partizana u petom kolu plej ofa Superlige Srbije savladali su Napredak iz Kruševca sa 2:1 nakon velike drame odlučujućim golom u 3. minutu nadoknade.

Izvor: SN

Partizan do preokreta u treæem minutu nadoknade IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

219 Komentari

Sortiraj po:

Sofronije

pre 4 godine

Pogotovo ne da nas nisu ponižavaju sa 6:0.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (to si zaboravio?, 5. maj 2019 23:24) # Link komentara


Da se sad ne vraćam na to da ste u 6 utakmica više u LŠ osvojili bod manje, prvo da ti kažem da mi ni od koga nismo izgubili 6:0 (što je grobaru milo...). Nabrajaš ko je igrao za Porto? A zašto? Jeste li ga pobedili? Jeste li IKOGA pobedili u LŠ? A sad, pošto smo rešili dilemu oko 6:0, i pošto vas niko nije ponižavao sa 6:0, kao ni nas, hoćeš da pomenemo sve velikane evropskoh fudbala koji su vam davali po 5 komada, na primer Petah-Tikva i to na vašem, pardon, vojnom stadionu ili Kroacija u Zagrebu. Možda si mlad pa se ne sećaš Fljamurtarija, ali Šamroka, Tuna, Auzburga, Zaglebja, njih se sigurno sećaš. Sada ćeš pomenuti Kairat, jer nemate za šta drugo da se uhvatite, koji je te godine ispao u poslednjem kolu kvalifikacija posle Zvezde, izbacivši i Aberdin, a ispao je od Bordoa zbog gola u gostima (1:0 i 1:2). A dokle je Šamrok stigao kad je vas izbacio? Zahvaljujući vama ušao je u LE gde je izgubio svih 6 utakmica uz gol-razliku 4:19. A Tun? I Tun je pobedivši velikana srpskog fudbala ušao u grupu LE, gde je završio sa 1 pobedom, 5 poraza i gol razlikom 3:10.
Teško je biti u senci evropskog i svetskog šampiona, u svemu uspešnijem od tebe i zato nije ni čudo što se tešite glupostima.

Ramones

pre 4 godine

Piki..
Kad moras da otimas ,da. bi bio cetvrti u
ovoj cirkus ligi,neprocenljivo.........a neko
slavi 30-tu tituli
Dobro si napisao brate ,neko slavi titulu
u istoj toj "cirkus"ligi.Konacno realan navijac Zvezde bravo!!.

Da mrzim crveno-bele ponosno kazem svima.

pre 4 godine

Ivan4..
Dali ste gol iz auta,kakve to veze ima sa osvajanjem ili neosvajanjem titule.Hoces da opravdas gol iz auta,kao nije bitan.
Pravi si panter,licemeran i nerealan.Sedi jedan i uzivaj u titulu.

Del Piero#10

pre 4 godine

(Ivan4_2019, 05. maj 2019 23:54)

Tada niste uzeli titulu, ali u tom trenutku vam je gol iz gol auta pomogao da ostanete na prvom mestu. Proveri ako se ne sećaš. Moglo je da se desi da baš taj detalj presudi u borbi za titulu, na sreću nije. Ovde niko ne spori vašu ovosezonsku titulu, nađi i jednu rečenicu u kojoj je ja sporim. Čak sam rekao da smatram da lopta nije prešla gol liniju kod udarca Šćekića danas, isto kao što smatram da nije ni posle Boaćijevog u prvom derbiju. Ja sam ti se nalepio na tvoj komentar? Ne, samo sam odgovorio na tvoje licemerje. Kao "grozim se ovoga, grozim se onoga" bla bla... Iskreno me ne zanima ko si i šta si i da li si slavi gol iz gol auta. Savršeno me ne interesuje. Samo znam da se većina Zvezdaša ovde naslađivala posle njega. Dovoljno mi je da vidim šta pišeš. Došao si na vest koja si ni na koji način ne tiče tvog kluba da jadikuješ. Da ti nije krivo što smo dobili ne bi došao ovde da kukaš. Šta da ti radim što ne znaš ni tituli da se raduješ ko čovek. Dalje neću diskutovati sa tobom, nema više svrhe. Pozdrav.

milutin

pre 4 godine

Ne očekujem da masa koja komentariše poznaje pravila, ali valjda ima nekog ko to zna...nebitno da li je lopta prešla liniju kod drugog gola. Gol je postignut iz ofsajda. Igrač koji stoji ispred golmana Napretka je bio u ofsajdu i direktno utica na njega....to je ofsajd u današnjem fudbalu...pre 30 godina nije bio...danas jeste...ali ko to zna u Srbiji.....

Nebojsa

pre 4 godine

Pricati o golu u danu kad je Srbija dobila sampiona , to je za mene pokusaj da se prebaci prica na klub koji samo ima jos ime i nista vise.

goran

pre 4 godine

DAkle ovako ..racunica je jednostavna ...zbog bodova takozvanih uefa i ko zna cega ...navodno se isplati vise da Partzan ide u evropu...Nisam otkrio Ameriku al ajd da kazem :) ..moda je neko i napisao ovo ..ne treba mudrost velika ..

sasa

pre 4 godine

Utakmica se ptekida zbog prozivanja Vucica??? Pa ni Milosevic to nije radio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Xman, 5. maj 2019 18:22)
Pazi se na svaki detalj. Dugo ce jos ovaj vladati...

to si zaboravio?

pre 4 godine

Kad smo kod paušalnosti, izgleda da ti paušalno pratiš fudbal. Partizan je u LŠ igrao dva puta. Prvi put sa Real Madridom, Portom i Marsejom. U Beogradu nas nije niko od njih pobedio. Ni Real sa Ronaldom, Zidanom, Figom, Bekamom, Raulom, Robertom Karlosom... Niti Murinjov Porto koji je te sezone i postao prvak Evrope, ni Marsej sa Drogbom koji je kasnije dogurao do finala Kupa UEFA. Na putu do Lige Šampiona smo eliminisali ekipu iz top 4 Premijer lige, Njukasl i to pobedom u gostima. Al eto, vi ste navikli sebi da dopisujete nepostojeće titule kako hioćete, ali i brišete tuđe rezultate. 
(to si zaboravio?, 05. maj 2019 21:03) 

Procitaj ponovo sta je Sofronije napisao.Jednom ste predstavljali SRBIJU..Te 2003 u grupi sa Portom,Realom i Marsejem predstavljali ste jos uvek SRJ tj. Srbiju i C.Gore.. A svakako je veca pobeda nad Liverpulom (aktuelnim vicesampionom) i remi sa Napolijem veci od 3 remija kod kuce.. 4 boda zvezde je svakako vise od 3 boda partizana 2003
(luu kaa, 05. maj 2019 21:52)

Jel to znači i da Srbija nema osvajača titule fudbalskog prvaka Evrope? Inače taj Liverpul ne bi bio do kolena onoj ekipi Reala. Pogledaj samo imena koja su igrala za Real. Koliko osvajača zlatne lopte igralo u Realu tada? Onda Porto sa Dekom, Koštinjom, Karvaljom, Baiom, Manišom, Mekkartijem... Takve veličine nisu mogle da nas dobiju. Pogotovo ne da nas nisu ponižavaju sa 6:0.

Del Piero#10

pre 4 godine

(Ivan4_2019, 05. maj 2019 22:10)

Niko tebi ne brani da komentarišeš, ja samo ukazujem na tvoje licemerje. Misliš da Đokić sme da se zakune da je lopta prešla gol liniju? Ipak jedva je dočekao da pokaže da je gola bilo, iako nikako nije mogao jasno da vidi iz svoje pozicije. Pitam ja tebe, jel ti se nije zgadilo da ostanete na prvom mestu tako što čela Srbija vidi u prenosu, i bez usporenog snimka, da lopta izlazi u gol aut a vaš igrač je vraća u teren i asistira za gol? Tada nisi bio tako fin i gadljiv? Nije ti se zgadilo da se Antiću (utakmica Zvezda-Vojvodina) dodeljuje crveni karton ni zbog čega, a onda se svira penal Zvezdi kojem se i sam Boaći smejao dok je ležao na travi? Nije ti se zgadilo fantomski preokret protiv OFK Beograda i pet golova za poluvreme, kada u prvom poluvremenu niste šansu stvorili? Ima situacija tu još mali milion. Ali kao što rekoh, ti si samo jedan mali licemer i dok ćutiš za prevode na jednoj strani, galamiš za one na drugoj i to u situaciji gde tvoj klub nema nikakve veze sa time. Zato tuguj što smo mi večeras pobedili, umesto da slavi titulu svog kluba.

Ivan4_2019

pre 4 godine

(Del Piero#10, 5. maj 2019 23:15)

Ti baš zapeo da mi dokažeš da me bolje poznaješ od mene samog? Otkud bre ti znaš da li sam ja "slavio" taj gol iz auta ili ne? Da li me ti možda poznaješ lično? Ne bih rekao! Sa onima koji me vređaju i nazivaju licemerom se ne družim privatno, a javno ih na internetu uglavnom ignorišem, i tebe bi da mi se nisi ničim izazvan nalepio na komentar! Dakle sine, nisam slavio taj Zvezdin gol iz gol-auta, nisam slavio ni 2:6 protif OFK-a mada za to nikada niko nije dokazao da li je bila mućka ili ne, ali meni je bilo sumnjivo da nakon 2:0 na poluvremenu bude 2:6 na kraju tako da to nisam slavio. Uostalom kada je Zvezda dala gol iz gol-auta na derbiju tada koliko se sećam nismo ni uzeli titulu, zar ne? I nismo ni zaslužili da je uzmemo, vladalo je rasulo kod nas tada, vi niste bili ko zna koliko bolji od nas ni tada ali ste imali dva dobra igrača Leonarda i Đurđevića koji su vešto iskoristili naše rasulo i zasluženo vam doneli titulu te sezone. Ove sezone smo za vas vasiona, niste nam dorasli, ove sezone ovu titulu ima da slavim dugo dugo, ali to ne znači da vam se neću smejati kada na jedevite jade nepostojećim golom pobeđujete mali Napredak! Pozdrav i ne brigaj za mene, titula je naša, slavim je svim srcem!

Istina

pre 4 godine

Partizan u zvezdinom stilu. Kako zvezda pobedjuje poslednjih 5 godina eto i Partizan je pobedio danas tako , uz navlacenje sudija , nepostojeci ili sumnjiv gol , falio je samo penal. Partizanu i njegovim navijacima to ne treba ali i ovo danas je odradjeno zbog uprave Partizana ,kupovine vremena i vestackog nivelisanja da se eto i Partizanu pomaze a ne samo zvezdi ,Radnickom i ostalim partijskim ekipama.Jedina razlika je sto 90% navijaca Partizana to osudjuje dok bi se zvezdini navijaci ponosili takvim rezultatima.
(Uprava napolje, 5. maj 2019 21:55)

Sine,vi ste na ovakav nacin osvojili gotovo sve titule a pogotovo one od 2007-2013.sa Toletom na celu.Obraza bez.

izhlapjeli starac

pre 4 godine

Groblje, od svih neregularnih golova koje sam u životu video, ovaj je jedan od najgorih.
Uvek može da se desi previd, ovo ili ono, ali ovo je smešno.
Inače, Zvezdin penal danas je isto bio sramotan i obradovao sam se što ga je golman odbranio.

Ivan4_2019

pre 4 godine

(Del Piero#10, 5. maj 2019 20:28)

Ovo je sajt koji je otvoren za javnost i nisi ti pozvan da bilo kome određuješ šta će i gde i kada da komentariše. Ja naravno večeras slavim titulu Zvezde ali ta titula je danas zvanično potvrđena a osvojena je još pre 15 kola, tako da sam je ja još onda slavio, još kada smo imali skoro 40 bodova više od vas. Međutim, kao obožavalac fudbala, naravno da mi ovakve sramote kakva se i danas desila u Hu8mskoj nimalo ne odgovaraju i naravno da ću to da prokomentarišem, neću ostati nem na ove brutalne krađe i marifetluke koje svakog kola maltene tvoj klub priređuje. A to što ćete nečasnim radnjama dogurati do kvalifikacija za LE i time se ponositi "u inat nama" to najbolje govori o vama, ne o nama, ja se nikada s tim ne bi ponosio, ja uvek kažem jasno da ako nešto ne zaslužuje moj klub da to nešto ne treba ni da dobije! Dakle ako vas nije sramota da jedan mali Napredak brutalno pokradete i da zbog toga igrate kvalifikacije za LE onda to najbolje govori o vama, ne o nama! Ovo večeras u Humskoj je bilo grozno, to nije bio fudbal, to je bila bruka, ja se onakvom golu ne bi radovao pa da mi kuća i imanje zavise od toga, ono je bruka! Što se tiče našeg gola u derbiju jesenas, što neko već reče ovde o njemu se niko ne sme zakleti da li je bio ili nije bio, dok o ovom "golu" Partizana večeras diskusije nema, dakle ni govora o golu, to si i sam priznao. Pozdrav, nismo isti.

Borkes

pre 4 godine

Necu ni da komentarisem koliko smo ocajni. Tuga za gledanje. Nego, da li je neko provalio kako Tosic bojkotuje klub? Nije ove godine odigrao vise od 10 utakmica. Usao i zaboli ga list posle 20 min. Ocigledno mu duguju velike pare, a zbog licence ga naterali da potpise reprogram.

to si zaboravio?

pre 4 godine

Kao i uvek paušalne procene ovog što lebdi iznad rupe. 
Sine, mi smo u grupi sa Liverpulom, PSG-om i Napolijem osvojili 4 boda uz gol-razliku 5:17. 
Jedini put kad ste Srbiju predstavljali u LŠ, u sezoni 2010-11, bili ste u grupi sa Arsenalom, moćnim Šahtjorom i još moćnijom Bragom i osvojili ste 0 (NULA) bodova uz gol-razliku 2:13, tako da ja ne bih mnogo diskutovao sa tobom. 
Ti samo lebdi iznad lavora i seti se petica Petah-Tikve, i Kroacije, seti se Šamroka, Tuna, Zaglebja i mnogih drugih velikana od kojih ste padali. 
Pobeda nad timom kao što je Liverpul za vas je misaona imenica.
(Sofronije, 05. maj 2019 20:41)

Kad smo kod paušalnosti, izgleda da ti paušalno pratiš fudbal. Partizan je u LŠ igrao dva puta. Prvi put sa Real Madridom, Portom i Marsejom. U Beogradu nas nije niko od njih pobedio. Ni Real sa Ronaldom, Zidanom, Figom, Bekamom, Raulom, Robertom Karlosom... Niti Murinjov Porto koji je te sezone i postao prvak Evrope, ni Marsej sa Drogbom koji je kasnije dogurao do finala Kupa UEFA. Na putu do Lige Šampiona smo eliminisali ekipu iz top 4 Premijer lige, Njukasl i to pobedom u gostima. Al eto, vi ste navikli sebi da dopisujete nepostojeće titule kako hioćete, ali i brišete tuđe rezultate.

Sofronije

pre 4 godine

Au, pa ti se dete ni 2003. ne secas. Ajd na spavanje, kasno je.
(Gazda Dojkan, 5. maj 2019 21:01) # Link komentara

Kao što rekoh tvom kolegi, čitaj sa razumevanjem. Lepo piše "Jedini put kad ste Srbiju predstavljali u LŠ". Sećam se ja i mnogo dalje, recimo Barija '91. i Tokija iste godine. Sećaš li se ti toga, dete, ili i ti imaš selektivno pamćenje i fudbal za tebe postoji od kad se pojavio Tole?

Darko

pre 4 godine

Ti samo lebdi iznad lavora i seti se petica Petah-Tikve, i Kroacije, seti se Šamroka, Tuna, Zaglebja i mnogih drugih velikana od kojih ste padali.

(Sofronije, 5. maj 2019 20:41)

A Bobadilju i Augzburg si zaboravio,nije fer.

ArDzej65

pre 4 godine

ne znam zasto se uopste diskutuje da li je gol ili ne(uzgred nema veze sa golom)kad je pre svega ocigledan ofsajd od Ilica i jos ocigledniji faul od istog igraca

Napredak je oštećen

pre 4 godine

Kako bre samo konstatujete da je sudija procenio da je gol regularan? Koga se bojite? Šćekić nije dao gol! Ono je sramota i to treba reći.

Uprava napolje

pre 4 godine

Partizan u zvezdinom stilu. Kako zvezda pobedjuje poslednjih 5 godina eto i Partizan je pobedio danas tako , uz navlacenje sudija , nepostojeci ili sumnjiv gol , falio je samo penal. Partizanu i njegovim navijacima to ne treba ali i ovo danas je odradjeno zbog uprave Partizana ,kupovine vremena i vestackog nivelisanja da se eto i Partizanu pomaze a ne samo zvezdi ,Radnickom i ostalim partijskim ekipama.Jedina razlika je sto 90% navijaca Partizana to osudjuje dok bi se zvezdini navijaci ponosili takvim rezultatima.

Sofronije

pre 4 godine

Kad smo kod paušalnosti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (to si zaboravio?, 5. maj 2019 21:03) # Link komentara


Da si malo čitao kao što nisi, jer i to vam je svojstveno, da nagađate i "slučajno" previđate stvari, pisao sam o SRBIJI. Dakle, ovo o čemu ti pišeš je bilo u sezoni 2002-03, tada Srbija još nije bila samostalna.
Dakle, a sad da se vratimo na temu. Sve si ti to lepo napisao, ali ste opet osvojili bod manje od Zvezde i niste NIKOGA obedili.
Ove sezone u kvaligikacijama za LŠ, Zvezda je izbacila Salcburg, prošlogodišnjeg polufinalstu Lige Evrope, a u grupi je igrala i POBEDILA (taj osećaj ti ne poznaješ) vicešampiona Evrope koji je sada u poliufinalu LŠ i izvukla je bod sa Napolijem, vicešampionom Italije.
A kad se saberu vaša učešća u LŠ, u 12 utakmica imate 3 nerešene i 9 poraza i gol razliku 5:21.
Zvezda u jednom učešću i 6 utakmica ima 1 pobedu, 1 nerešenu i 4 poraza, znači bod više od vas i gol razliku 5:17.
Sad ti, ako imaš obraza zaključi koje bolji u LŠ.
P.S. Ovde nisam pominjao pobednika KEŠ-a, finale Kupa Uefa, KEŠ-a i KPK-a, a ni vaš najveći uspeh... gol u finalu KEŠ-a.
Ovo nije ništa paušalno, ovo su SUVE činjenice.

Cekamo 20.titulu u kosarci

pre 4 godine

Karma je cudo!!!Tri titule koje brojite,nisu osvojene na terenu,86. i 87. dodelio vam sud udruzenog rada(STA JE TO),a 99. prekinuto prvenstvo!!!!

luu kaa

pre 4 godine

Kao i uvek paušalne procene ovog što lebdi iznad rupe.  
Sine, mi smo u grupi sa Liverpulom, PSG-om i Napolijem osvojili 4 boda uz gol-razliku 5:17.  
Jedini put kad ste Srbiju predstavljali u LŠ, u sezoni 2010-11, bili ste u grupi sa Arsenalom, moćnim Šahtjorom i još moćnijom Bragom i osvojili ste 0 (NULA) bodova uz gol-razliku 2:13, tako da ja ne bih mnogo diskutovao sa tobom. 
Ti samo lebdi iznad lavora i seti se petica Petah-Tikve, i Kroacije, seti se Šamroka, Tuna, Zaglebja i mnogih drugih velikana od kojih ste padali.  
Pobeda nad timom kao što je Liverpul za vas je misaona imenica. 
(Sofronije, 05. maj 2019 20:41) 

Kad smo kod paušalnosti, izgleda da ti paušalno pratiš fudbal. Partizan je u LŠ igrao dva puta. Prvi put sa Real Madridom, Portom i Marsejom. U Beogradu nas nije niko od njih pobedio. Ni Real sa Ronaldom, Zidanom, Figom, Bekamom, Raulom, Robertom Karlosom... Niti Murinjov Porto koji je te sezone i postao prvak Evrope, ni Marsej sa Drogbom koji je kasnije dogurao do finala Kupa UEFA. Na putu do Lige Šampiona smo eliminisali ekipu iz top 4 Premijer lige, Njukasl i to pobedom u gostima. Al eto, vi ste navikli sebi da dopisujete nepostojeće titule kako hioćete, ali i brišete tuđe rezultate.
(to si zaboravio?, 05. maj 2019 21:03)

Procitaj ponovo sta je Sofronije napisao.Jednom ste predstavljali SRBIJU..Te 2003 u grupi sa Portom,Realom i Marsejem predstavljali ste jos uvek SRJ tj. Srbiju i C.Gore.. A svakako je veca pobeda nad Liverpulom (aktuelnim vicesampionom) i remi sa Napolijem veci od 3 remija kod kuce.. 4 boda zvezde je svakako vise od 3 boda partizana 2003

Марко

pre 4 godine

Partizane veliki si ! Drago mi je zbog komsija sto smo dali onakav gol kakvi su i oni slavili zahvaljujuci sudiji Djokicu jesenas u derbiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobarchina, 5. maj 2019 20:42)

Ето, бито је да смо на крају сви задовољни.

Krstivoje

pre 4 godine

Partizane veliki si ! Drago mi je zbog komsija sto smo dali onakav gol kakvi su i oni slavili zahvaljujuci sudiji Djokicu jesenas u derbiju.
(Grobarchina, 5. maj 2019 20:42)

Prestanite sami sebe da lazete i obmanjujete. Niti ste bili niti cete ikada biti veliki klub. Po bilo kom parametru.
Pozdrav.

@ГИХТ

pre 4 godine

Није Партизан преокретом дошао до победе,већ их судија погурао а Напредак оштетио.Прво Илић је био у огсјду,друго,направио је чист фаул гурајући голмана Напредка задњи делом тела да не дође до лопте,и треће лопта није прешла гол чинију ,па ни гол није регуларан.Нпредак је оштећен.Дали Партизану треба оваква победа?

Navijač Partizana

pre 4 godine

Po meni se golim okom videlo po meni da nema gola,izvadio je loptu na vreme a i Šćekić nije jako gađao,ja kao Partizanovac mislim da je ovde Partizanu poklonjena pobeda.Kompenzacija Bojana Nikolića sa Partizanom, pa evo vratilo se i nama posle onog gola iz ofsajda u Nišu. U suštinu klasična utakmica Miše Kosanovića i Partizana gol i onda bunker. Partizan je imao više od 80% posed lopte 12,13 kornera,bio mnogo bolji tim i zasluženo došao do velike pobede,sumnjivim golom,ali sve se vraća,bravo momci sad kad smo 90% obezbedili Evropu,idemo na trofej u kupu.

Sofronije

pre 4 godine

Dete kojoj evropi, gol razlika vam je 3:62, bolje da ispali u kvalifikacijama nego ona blamaza.
(Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice, 5. maj 2019 20:21) # Link komentara

Kao i uvek paušalne procene ovog što lebdi iznad rupe.
Sine, mi smo u grupi sa Liverpulom, PSG-om i Napolijem osvojili 4 boda uz gol-razliku 5:17.
Jedini put kad ste Srbiju predstavljali u LŠ, u sezoni 2010-11, bili ste u grupi sa Arsenalom, moćnim Šahtjorom i još moćnijom Bragom i osvojili ste 0 (NULA) bodova uz gol-razliku 2:13, tako da ja ne bih mnogo diskutovao sa tobom.
Ti samo lebdi iznad lavora i seti se petica Petah-Tikve, i Kroacije, seti se Šamroka, Tuna, Zaglebja i mnogih drugih velikana od kojih ste padali.
Pobeda nad timom kao što je Liverpul za vas je misaona imenica.

Sale

pre 4 godine

I da je lopta presla preko linije, a nije, ocigledan faul nad golmanom Napredka.

Sve jedno ovaj gol ne menja mnogo, samo bruka ligu i fudbal kod nas.

Boban

pre 4 godine

Da je se Milosevic danas skinuo da igra dao bi dva komada lagano,ovi sto pricaju da Rikardo moze moze al u drugoj portugalskoj o panticu je glupo trositi reci ,asistent za gol i tri mrtve sanse Sasa Ilic sa 42 godine,e sad nitije ovo bio gol niti je gol bio u derbiju ali svi kazete sudiska se vazi,i za kraj komentator arene kaze nije gol a za derbi isti covek u analizi kaze po njegovom strucnom misljenju gol je .Jeste uprava Partizana cirkus al igraci su cirkus na kvadrat.

Z-nk

pre 4 godine

Ovaj gol i onaj u derbiju samo lice.Za onaj u derbiju se niko ne smije zakleti da jeste ili nije,za razliku od ovog veceras dje je sve jasno da nije gol.Jednu stvar bih dodao,poziciju Ilica kod gola i njegovo kretanje unazad i ometanje golmana,to bi trebalo da bude dovoljan razlog da se ne raspravlja je li presla ili ne.

Grobarchina

pre 4 godine

Partizane veliki si ! Drago mi je zbog komsija sto smo dali onakav gol kakvi su i oni slavili zahvaljujuci sudiji Djokicu jesenas u derbiju.

@ГИХТ

pre 4 godine

Напредак оштећен!Партизан није дао гол.Уз помоћ судије пбедио,срамота !

Mika

pre 4 godine

I osvoje titulu i opet dodju na naše vesti...Mi makar priznajemo da nije bio gol...kao sto nije bio ni ono u derbiju...kakve komplekse vi imate...

Slobo

pre 4 godine

Ja kao grobar potpisujem svaku rec koju je Kosanovic rekao posle utakmice. Ovaj gol je iz ko zna cije kuhinje iz partizanove nije sigurno, zao mi samo sto su ljudi iz partizana bez ikakve casti da izadju na teren i sugeriraju da nije gol i pokazu da su ljudi sa obrazom. Pa znate kada bi im svirali ovo da se bore za titulu ili drugo mesto?
Verovatno ce zbog ovog gola izgubiti revans u nisu u kupu...

4k4.Dex

pre 4 godine

Uopste nije bitno da li je lopta presla gol liniju to je sudijska odluka i tacna je kako god da odluci posto bolju tehnologiju nemamo. Problem je sto je Ilic u fsajdu i direktnk smeta golmanu i jos u odsudnom momentu pravi potez telom koji smeta golmanu. Samo zbog toga ovaj gol nije smeo biti priznat.

saul

pre 4 godine

Saul...Jeste dno.probijeno kada su poceli golovi da se daju iz auta.Zato cuti i ne lupetaj panteru.
(Kormije, 05. maj 2019 20:00) Inace sam partizanovac, ali za ovakav fudbal ne zelim da navijam. I jos nesto, pre nego sto nesto prokomentarises, bolje bi ti bilo da prvo naucis osnove pravopisa. Ljubi te brat.

XxX

pre 4 godine

Samo nek pljuvači razmisle koji se klub jedini zalaže za VAR i gol tehnologiju!
(Walt, 05. maj 2019 20:08) Pa nema nego ste kraljevi demagogije. Nedavno bio sastanak klubova, svi glasali za VAR (osim Zvezde koja nije imala predstavnika, ali je podrzala inicijativu) I kao samo vi za VAR ??? Pa kako vas nije sramota od sebe samih. Ni Premijer liga jos nema VAR, a vi hocete u sred sezone da ga uvedete, a pola stadiona nema ni semafor. Pa da ima VAR ne bi ni peti bili.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Bila je ovo još jedna ubedljiva pobeda Partizana, tečne akcije tačni pasovi, odlični driblinzi, precizni šutevi u okvir gola, jednom rečju još jedna izvanredna partija virtuoza u crno belim dresovima. Šteta što se prvenstvo brzo završava, Partizan bi sa ovakvom igrom sigurno bio šampion, jer danas im čak ni sudija ništa nije mogo. Da je suđenje bilo pošteno, makar kao danas, Partizan bi sigurno bio šampion.

belgrado

pre 4 godine

Nije li vas više sramota, bar malo ??!
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 05. maj 2019 20:00)

rece covek,
sto navija za zvezdu :d
vic dana!

Ivan4_2019

pre 4 godine

Evo, nova BLAMAŽA u Humskoj, nova KATASTROFA Partizana, novi POKLON od sudija timu koji to ni igrama ni rezultatima ni zalaganjem ni ponašanjem ne zaslužuje! ĆIME ste vi zaslužili ove sezone da, po cenu života i smrti, morate da obezbedite mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope? NIČIM! Zar vas nije imalo stid zbog ovog POKLONA sudije u 96. minutu? Ovo ako je gol ja sam svemirac bre! Ovo blage beze sa goloim nema, lopta nije prešla gol crtu, ovo je bruka velika! Nakon ovog najnovijeg skandala u Humskoj treba ozbiljno razmisliti da ili momentalno prekinuti ovaj cirkus od prvenstva ili početi drastično kažnjavati za ovakve namerne propuste! Jednostavno Partizan ove sezone ni igrom ni rezultatima nije zaslužio Evropu naredne sezone, nemojte na silu uzimati ono što vam ne pripada, u ovom trenutku Čukarički je bolji tim od vas i Mladost iz Lučana je bolja. Budite realni nemojte na silu nečasnim radnjama do cilja koji niste zaslužili.

LorD

pre 4 godine

Partizan po rasporedu i stanju na tabeli nije mogao da ne bude 3. ili 4. i sa bodom iz ove utakmice.
Poslednje kolo igraju Cukaricki i Mladost, nisu mogli nikako namjestiti da Partizan ne igra evropu.
Inace drugi gol ne znam da li je regularan kao i onaj Boacija iz derbija.
I niko to i ne zna jer je to djelic sekunde u kojem mozes da vidis da li je presla ili ne, ne lozite se dzaba.

Delije Čikago

pre 4 godine

Realno nema veze sa golom, realno naša liga je cirkus, fudbaleri amateri osim Marina i Saše Ilića, zabava za uništenu omladinu, Kosovo izgubljeno davno, koga ćemo "mi" to plašiti po bečkim dvorovima??? Tuga od zemlje, pozdrav za Grobare 70, znaju oni...

Nogometni Klub Partizan

pre 4 godine

Pogledajte izjavu trenera Napretka. Da su se ljudi koji nemaju veze sa fudbalom umesali da Partizan pobedi!
Sta sad kazete partizanovci na to?

Del Piero#10

pre 4 godine

(Ivan4_2019, 05. maj 2019 20:16)

Ala si se razgalamio, a ne sećam se da je iko od vas bio pošten da posle derbija prizna da lopta nije prešla gol liniju posle udarca Boaćija. Sada trubiš tu o nepravdi i tuguješ što će Partizan igrati Evro kvalifikacije, umesto da slviš titulu Zvezde. To mnogo govori o tebi i zbog takvih mi je drago što se ovako završio meč. A da nije bio gol, nije. Ali eto, valjda je ovo neka kompenzacija za krađu u derbiju, kada je Đokić održao nestvaran niz bez poraza lažnog Klarka Kenta. Niko sem Partizana nije hteo da se uvede VAR tehnologija, Zvezda je prva odbila. Zna se i zašto. Zato se nemojte javljati licemeri nad licemerima

mirko

pre 4 godine

ja samo da neko vrati pasoš. kako je i obećao. a ova lopta skoro da nijeni na liniji a ona u derbiju možda jeste kačila liniju sa unutrašnje strane a možda i ne to niko ne zna tako da je pravedno sviran gol. preposteni partizan

MomaSRB

pre 4 godine

Bez obzira na to da li je lopta prešla celim obimom gol liniju ili ne, Saša Ilić JE BIO U OFSAJDU I OMETAO GOLMAN I PLUS DUPETOM POKUŠAO DA GA GURNE! Pogledajte snimak!

zazasochi

pre 4 godine

Jeste dno.probijeno kada su poceli golovi da se daju iz auta.Zato cuti i ne lupetaj panteru.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kormije, 5. maj 2019 20:00)
Jel mislis na onaj aut kada Zigic dodaje do Pantelica, a vasi fudbaleri kao da prvi put igraju veliki fudbal dizu ruke i traze ofsajd??? :-))))

neko iz mase

pre 4 godine

Jel crtamo sutra gol liniju i te fore?! Recite gospodo Panticu i prof. Vuleticu. Ali prof?????
(ja, 05. maj 2019 20:06)

Ovo nije bio gol kao ni ono na derbiju.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Unisteni spolja I iznutra fk,kk,vk,rk,ok.Ne postojimo kao SD.
(nik sloter, 05. maj 2019 20:34)

Божија правда!

Koja

pre 4 godine

Kao navijac zvezde, pun respekt za grobare !!!! 
Svaka cast !!!! 
Nazalost to se na utakmicama zvezde ne moze cuti. 
(antibot#2, 5. maj 2019 18:34) 

Naravno da se ne može čuti i neće se čuti jer je taj lik vaš najverniji navijač i zato je tu dominacija,bar što se tiče fudbala.
(marek hamšiković, 05. maj 2019 20:09)

Dete nemas ti pojma o fudbalu, Zvezdin kvalitet je najvise zbog trenera i to je ponovljeno i u evropi.

Nex

pre 4 godine

Ovo je tuga stvarno...žao mi Napretka i bilo kojeg kluba van Beograda šta moraju da trpe protiv nekih klubova iz pomenutog grada. A slušajte samo komentatora Arene, ne sme da kaže da nije bio gol iako se to baš lepo vidi nego više nije gol nego što jeste a i sa ovim sajtom je isti slučaj. Gde mi živimo...

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Čestitke Zvezdi na tituli, zasluženo, ali mi je jedna stvar fascinantna skroz. Alo ljudi, osvojili ste titulu, zašto vam je sada bitno šta radi Partizan koji je četvrti jedva? Mada, slavili ste pobedu Bešiktaša nad Partizanom dan nakon vašeg prvog ulaza u LŠ nakon 28 godina tako da je od vas više sve očekivano...

istina

pre 4 godine

Ne pokusavajte da izjednaciti situaciju kao u onom derbiju. Tada je lopta daleko dublje bila, ovde nije bila ni blizu da predje. Kao sto mislim da nije bio penal za Zvezdu koji je Ben omasio.

Tamo daleko

pre 4 godine

Za Partizan znam i Partizan volim evo već punih 30 godina,ovo što se dešava mom Partizanu sramota je i žalost.Da li ćemo se izvući iz kanži režima ne znam.Ono što znam da ovo što režim radi sa Sportskim Društvom Partizan je veliko zlo.Pravi Zvezdaši koji se ovim naslađuju samo neka stave prst na čelo.Ko savesti ima,proradiće.Jedna velika sramota za srpski sport.

Goran ks

pre 4 godine

Ofsajd je podignut pre tog auta...ali dobro, tada verovatno još nisi bio ni rodjen...
(Mika, 5. maj 2019 20:16)

Znaci po tebi,dok lopta nije u igri pre izvodjenja auta ovi vasi dizu ruku da je ofsajd? Ukopao si sam sebe,pa vi vise nemate pojma gde udarate.

Марко

pre 4 godine

Ja kao partizanovac tvrdim da nije go!
Ovo nam ne treba.
Bolje da ostanemo bez Evrope, nego ovo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pfc, 5. maj 2019 19:58)

Не треба вам, али сте навикли.

Del Piero#10

pre 4 godine

Kao veliki Partizanovac kažem, lopta nije prešla gol liniju nakon šuta Šćekića. Isto kao što nije ni u derbiju, posle šuta Boaćija. Ali eto, u neku ruku mi je i drago što se ovo desilo, iz razloga što apsolutno niko nije podržao Partizanovu inicijativu za uvođenje VAR tehnologije. Ali nama izgleda ne treba VAR, kad imamo naše "izvanredne" arbitre sa očima ko u sokola. Što se utakmice tiče, jesmo više pretili, više želeli pobedu, ali realizacija očaj. Retko ko od ovih igrača zaslužuje dres Partizana.

Manučo

pre 4 godine

Napisali ste"utakmica je odigrana na polupraznom stadionu Partizana"i naravno ko nije gledao duel, pomislio bi da je na tribinama bilo 15,16 hiljada ljudi ako računamo da je kapacitet stadiona nešto preko 32 hiljade. Zapravo nije bilo ni 1200,tako da malo objektivnosti ne bi naškodilo.

Smogovci

pre 4 godine

@moca
Moco, opusti se nema stresa. Vidiš da mora celo kolo da se namesti zbog vas.

Nije sramota priznati da si nemoćan. Što te vređa, znači plazma znači mleko...i da vežbate.

Da ti priznam, baš se naslađujem, može u komentaru da se namiriše taj očaj, bes, ma fenomenalno kmečite, idemooo Jugosloveni ...

johnny b

pre 4 godine

Evo Zvezda vam rešava Evropu Jugosloveni, opustite se uvek ima neko ko će da odigra za vas pošto ste sami nesposobni.
(Smogovci, 5. maj 2019 19:48)

Covece, vase ime je simbol Jugoslavije, vasi najveci uspesi vezani su za Jugoslaviju, vasi najbolji igraci igrali su za vreme Jugoslavije. Da ti nije Jugoslavije, ne bi ni tvog kluba bilo danas. Mozda i bi, ali se ne bi zvao Crvena Zvezda, mozda bi bila Zelena, nikad se ne zna. Treba da budes zahvalan.

Mika

pre 4 godine

)Jel mislis na onaj aut kada Zigic dodaje do Pantelica, a vasi fudbaleri kao da prvi put igraju veliki fudbal dizu ruke i traze ofsajd??? :-))))
(zazasochi, 05. maj 2019 20:12)

Ofsajd je podignut pre tog auta...ali dobro, tada verovatno još nisi bio ni rodjen...

marek hamšiković

pre 4 godine

Kao navijac zvezde, pun respekt za grobare !!!!
Svaka cast !!!!
Nazalost to se na utakmicama zvezde ne moze cuti.
(antibot#2, 5. maj 2019 18:34)

Naravno da se ne može čuti i neće se čuti jer je taj lik vaš najverniji navijač i zato je tu dominacija,bar što se tiče fudbala.

Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice

pre 4 godine

Kao navijac zvezde, pun respekt za grobare !!!!
Svaka cast !!!!
Nazalost to se na utakmicama zvezde ne moze cuti.
(antibot#2, 5. maj 2019 18:34)

Naravno da se ne može čuti i neće se čuti jer je taj lik vaš najverniji navijač i zato je tu dominacija,bar što se tiče fudbala.
(marek hamšiković, 05. maj 2019 20:09)

Dete nemas ti pojma o fudbalu, Zvezdin kvalitet je najvise zbog trenera i to je ponovljeno i u evropi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 5. maj 2019 20:14)


Dete kojoj evropi, gol razlika vam je 3:62, bolje da ispali u kvalifikacijama nego ona blamaza.

Milan

pre 4 godine

Na sav ovaj cirkus sta izvode ove sezone ovi iz Partizana, pola utakmica nisu odigrali u standardnoj prepoznatljivoj opremi crno beli dres. Te su crni, te su beli, pa opet crni, te zuti....sta znaci ovo???

Seek and destroy!

pre 4 godine

uvek uz partizan ! i u dobru i u zlu !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobarchina, 5. maj 2019 18:53)

Pa šta onda grobarčino radiš ovde, zašto nisi na utakmici?

istina

pre 4 godine

Ovaj komentator je i Radulovica prevazisao, sve vreme prica sta Partizan treba da radi, kaze “samo strpljenja” i “ovako bi trebalo u drugom poluvrenu da izgleda”. A onda se jos vise pogubi pa za jedan duel u uglu terena govori “ne bi trebalo da ga dira, neee, napravio je faul kada igrac Napretka nije imao resenje”. Covek bi mogao da zameni Pantica.

Crvena Zvezda ponos SR

pre 4 godine

Samo mi jedno nije jasno na koju foru igra ovaj Nikolic u Partizanu ono sto on igra to je na nivou zonske lige ocigledno da je decko vezara ubedjen sam da Partizan u omladinskom pogonu ima za klasu boljeg igraca od njega

absolutezero

pre 4 godine

Ajde pogodite ko je ostavio prvi komentar ?
(Toto-ko-tunjo, 05. maj 2019 18:11)

Kao Čak Noris. Ostavlja komentar pre nego što se vest i pojavi.

moca

pre 4 godine

Evo Zvezda vam rešava Evropu Jugosloveni, opustite se uvek ima neko ko će da odigra za vas pošto ste sami nesposobni.
(Smogovci, 05. maj 2019 19:48)

Nešto si hteo da nam kažeš ali ništa te ne razumemo. Izvadi sendvič iz usta :)

cole

pre 4 godine

"Zbog povika sa tribina koji su bili upućeni upravi Partizana i predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću"

Evo peva se upravi već pola sata i ne prekida se utakmica, zna se zbog koga se prekida.

brankopartizan

pre 4 godine

Kao realan navijač Partizana,ovo je daleko.od GOLA...Meni ne treba ovakva pobeda iako je zaslužena po igri.Poništiti i reg.utakmicu 1.1
P.S.Zvezdana ipak pobedi...bas bih voleo znati na koji način...

Psiholog

pre 4 godine

Kvota na poluvremenu da Partizan pobedjuje 1,2 cirkus se nastavlja.
@Nolan

Lazes. Kvota je 3,6
To si ti video kvotu 1,2 da ce biti penal za zvezdaspor.

Marko

pre 4 godine

Pazite tu plejadu "vrhunskih" trenera u PArtizanu...Djuka, Bata, Sava..Jako tesko da se covek odluci ko je od trojice navedenih veca vezara...Mozda bi nam Zeljko Pantic, stamena odbrana Ivice Ilijeva (zakopao je Partizan do preko glave), Vuchelica , verni glaogovornik NJEGA prvo-rodjenog, Vazura, sjajni igrac na stolovima u nocnim klubovima, mogao to podrobno objasniti..?
O izboru igraca ne vredi trositi reci...bukvalno balvan do balvana..u staroj Jugi ovi bi igrali srpsku ligu. Tu sem Tosica (mada je njemu sada blize banjsko lechenje no fudbal, zbog toga je na kraju krajeva i dosao u klub.) Ilica , Pantica, nema fudbalera...Ali, bukvalno nema.

Mare

pre 4 godine

Lepo si to smislio samo si jednu stvar prevideo... Zar zaista mislis da ima takvih ludaka koji bi platili makar jedan evro za Ostojica, Musu, Miletica...?

A i Suma vam se vraca... treba i njega platiti.
(Bikonja, 5. maj 2019 18:00) # Link komentara, Zvezdas sam, to je moj predlog Partizanu, Gomeza i Markovica mogu da prodaju u paketu za 4 miliona, i dovedu pojacanja, ali ako sad izgubi Partizan od Napredka, i Napredak matematicki gledano ima sansu za Evropu, sledece kolo Mladost docekuje Cukaricki, a Partizan gostuje Vojvodini.

Kolektivna penzija

pre 4 godine

Ovo mora da bude namerno, tolike gluposti se slučajno ne dešavaju. A odavno su zaredile pa ne prestaju. Mislim da Partizan više NIJE FUDBALSKI KLUB. Kako se ovo zove, niko nezna, nešto nedefinisano, sačuvaj Bože!

vlada i bajka

pre 4 godine

Imamo igru imamo smeka, dovoljno kvaliteta,jedina karika koja nedostaje je Sejdubija Suma i ima da haramo! Jedini problem je njegova plata? Zamislite taj vezni red Lola i Suma, jos kada se oporavi i ovaj norveski Mesi ili Dembele kako ga zovu i to ce da bude top!

Kosjan

pre 4 godine

Ma jel to Zvezda koja je predvodnik "Establismenta" koji se vodi protiv Partizana da ne igraju evropu ,pobedi Mladost sa igracem manje? a Partizan nece da igra Evropu zar ne?

Mol

pre 4 godine

Kvota naa poluvremenu da Partizan pobedjuje 1.2 , cirkus se nastavlja ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 05. maj 2019 19:10)

Na bet365 bila nesto izmedju 1.7 i 1.8. Ne siri lazne informacije

čovek

pre 4 godine

Kao Partizanovac moram da kažem da je ovo bruka i sramota. Ovo je nivo sredine tabele nekada Druge savezne fudbalske lige Istok.
Katastrofa!

Njah

pre 4 godine

Sto zelis drugima obicno se desi tebi, u ovom slucaju klubu za koji navijas, tako da...
(Bodibond, 05. maj 2019 18:20)

Ono sto ste zeleli nama i pevali nam,upravo se desava vama...

Realno

pre 4 godine

Zasto sokirao? Zar ih nije vec nekoliko utakmica unazad dobijao ili je partizan sudija spasavao a i ostali klubovi su se gostili i osvajali bodove na pasnjaku.Ovo je realnost,da se bore za 4-5 mesto,mada ni 6. nije iznenadjenje.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

управа напоље! Живео председник Вучић!
(Немања, 05. maj 2019 18:18)Polako izlazite iz ormana..

realno

pre 4 godine

Crni Savo, crna neznalice. Bravo za taktiku, bravo za Urosevica, Scekica i Nikolica. Neka Tosic sedi naklupi, Sehovic ti ne valja... Bravo, svaka ti cast

Posetilac

pre 4 godine

Ćuj Evropu.Strasna naslov?Sa kim da igra Evropu?!Po meni bolje da izgubimo i da sledece godine Partizan ne bude igrao Evropu! 
(Jon Bon Jovi, 05. maj 2019 17:38) 

Kad završe utakmicu,Savo i ekipa,nek svrate u komšiluk na proslavu titule! 
(Jon Bon Jovi, 05. maj 2019 17:40) 

Za koga navijaš?
(Ilija Dukić, 05. maj 2019 18:42)

Ovde a i na svim drugim vestima očigledno za pluseve.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

U FK smeta predsednik, a u KK im je ok, ccccc
(gtrovci, 05. maj 2019 18:48Cirkus navijaci.Pogodio si u sam centar ovim komentarom.

Bikonja

pre 4 godine

@Prodati što više igrača da bi se dovela pojačanja, bez prodaje Ricarda Gomeza, neće biti para za pojačanja.

Tim Partizana za Evropu :

Stojković-Pojačanje-Valiente-Pojačanje-Pojačanje-Pojačanje-Pojačanje(Zdjelar)-Tošić-Pojačanje(Pantić)-Pojačanje-Pojačanje
(Mare, 5. maj 2019 17:50) # Link komenta

Lepo si to smislio samo si jednu stvar prevideo... Zar zaista mislis da ima takvih ludaka koji bi platili makar jedan evro za Ostojica, Musu, Miletica...?

A i Suma vam se vraca... treba i njega platiti.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

Frakcije da se dogovore ko je kriv,Vucic,uprava,igraci ili L’ekip sto nije izbacio Zvezdu i Psg iz Evrope..

Veteran

pre 4 godine

Kao boga vas molim nikako da nemojte da pobedite!
Sve se poklopilo, svi u kanalu, pocev od uprave, navijaca i igraca . Nema nerviranja samo konsatutejm
;)

Papilon

pre 4 godine

I opet Urosevic i naravno sa njegove strane primamo gol.
(realno, 5. maj 2019 18:24)

Opusti se, mora uprava nesto da stavi u dzep, ako dodje iz 2 u 1 to je lepa para.

Marko

pre 4 godine

Gospode, sta ovaj Uroševac traži u Partizanu?? Pored njega Scekic oba Miletica, Nikolić, Ivanović, Zdjelr, "talentovani" Pavlović za koga je nemoguć zadatak da doda tačan pas na većoj distanci od 3 metra.

s..nikolić /austrija

pre 4 godine

управа напоље! Живео председник Вучић!
 (Немања, 5. maj 2019 18:18) 

# Link komentara

Ni dva grama mozga !

Ilija Dukić

pre 4 godine

Ćuj Evropu.Strasna naslov?Sa kim da igra Evropu?!Po meni bolje da izgubimo i da sledece godine Partizan ne bude igrao Evropu!
(Jon Bon Jovi, 05. maj 2019 17:38)

Kad završe utakmicu,Savo i ekipa,nek svrate u komšiluk na proslavu titule!
(Jon Bon Jovi, 05. maj 2019 17:40)

Za koga navijaš?

Mare

pre 4 godine

Prodati što više igrača da bi se dovela pojačanja, bez prodaje Ricarda Gomeza, neće biti para za pojačanja.

Tim Partizana za Evropu :

Stojković-Pojačanje-Valiente-Pojačanje-Pojačanje-Pojačanje-Pojačanje(Zdjelar)-Tošić-Pojačanje(Pantić)-Pojačanje-Pojačanje

Manučo

pre 4 godine

Napisali ste"utakmica je odigrana na polupraznom stadionu Partizana"i naravno ko nije gledao duel, pomislio bi da je na tribinama bilo 15,16 hiljada ljudi ako računamo da je kapacitet stadiona nešto preko 32 hiljade. Zapravo nije bilo ni 1200,tako da malo objektivnosti ne bi naškodilo.

istina

pre 4 godine

Ovaj komentator je i Radulovica prevazisao, sve vreme prica sta Partizan treba da radi, kaze “samo strpljenja” i “ovako bi trebalo u drugom poluvrenu da izgleda”. A onda se jos vise pogubi pa za jedan duel u uglu terena govori “ne bi trebalo da ga dira, neee, napravio je faul kada igrac Napretka nije imao resenje”. Covek bi mogao da zameni Pantica.

cole

pre 4 godine

"Zbog povika sa tribina koji su bili upućeni upravi Partizana i predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću"

Evo peva se upravi već pola sata i ne prekida se utakmica, zna se zbog koga se prekida.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

Frakcije da se dogovore ko je kriv,Vucic,uprava,igraci ili L’ekip sto nije izbacio Zvezdu i Psg iz Evrope..

Bikonja

pre 4 godine

@Prodati što više igrača da bi se dovela pojačanja, bez prodaje Ricarda Gomeza, neće biti para za pojačanja.

Tim Partizana za Evropu :

Stojković-Pojačanje-Valiente-Pojačanje-Pojačanje-Pojačanje-Pojačanje(Zdjelar)-Tošić-Pojačanje(Pantić)-Pojačanje-Pojačanje
(Mare, 5. maj 2019 17:50) # Link komenta

Lepo si to smislio samo si jednu stvar prevideo... Zar zaista mislis da ima takvih ludaka koji bi platili makar jedan evro za Ostojica, Musu, Miletica...?

A i Suma vam se vraca... treba i njega platiti.

Nogometni Klub Partizan

pre 4 godine

Pogledajte izjavu trenera Napretka. Da su se ljudi koji nemaju veze sa fudbalom umesali da Partizan pobedi!
Sta sad kazete partizanovci na to?

Istina

pre 4 godine

Partizan u zvezdinom stilu. Kako zvezda pobedjuje poslednjih 5 godina eto i Partizan je pobedio danas tako , uz navlacenje sudija , nepostojeci ili sumnjiv gol , falio je samo penal. Partizanu i njegovim navijacima to ne treba ali i ovo danas je odradjeno zbog uprave Partizana ,kupovine vremena i vestackog nivelisanja da se eto i Partizanu pomaze a ne samo zvezdi ,Radnickom i ostalim partijskim ekipama.Jedina razlika je sto 90% navijaca Partizana to osudjuje dok bi se zvezdini navijaci ponosili takvim rezultatima.
(Uprava napolje, 5. maj 2019 21:55)

Sine,vi ste na ovakav nacin osvojili gotovo sve titule a pogotovo one od 2007-2013.sa Toletom na celu.Obraza bez.

@ГИХТ

pre 4 godine

Није Партизан преокретом дошао до победе,већ их судија погурао а Напредак оштетио.Прво Илић је био у огсјду,друго,направио је чист фаул гурајући голмана Напредка задњи делом тела да не дође до лопте,и треће лопта није прешла гол чинију ,па ни гол није регуларан.Нпредак је оштећен.Дали Партизану треба оваква победа?

Z-nk

pre 4 godine

Ovaj gol i onaj u derbiju samo lice.Za onaj u derbiju se niko ne smije zakleti da jeste ili nije,za razliku od ovog veceras dje je sve jasno da nije gol.Jednu stvar bih dodao,poziciju Ilica kod gola i njegovo kretanje unazad i ometanje golmana,to bi trebalo da bude dovoljan razlog da se ne raspravlja je li presla ili ne.

Nex

pre 4 godine

Ovo je tuga stvarno...žao mi Napretka i bilo kojeg kluba van Beograda šta moraju da trpe protiv nekih klubova iz pomenutog grada. A slušajte samo komentatora Arene, ne sme da kaže da nije bio gol iako se to baš lepo vidi nego više nije gol nego što jeste a i sa ovim sajtom je isti slučaj. Gde mi živimo...

XxX

pre 4 godine

Samo nek pljuvači razmisle koji se klub jedini zalaže za VAR i gol tehnologiju!
(Walt, 05. maj 2019 20:08) Pa nema nego ste kraljevi demagogije. Nedavno bio sastanak klubova, svi glasali za VAR (osim Zvezde koja nije imala predstavnika, ali je podrzala inicijativu) I kao samo vi za VAR ??? Pa kako vas nije sramota od sebe samih. Ni Premijer liga jos nema VAR, a vi hocete u sred sezone da ga uvedete, a pola stadiona nema ni semafor. Pa da ima VAR ne bi ni peti bili.

Krstivoje

pre 4 godine

Partizane veliki si ! Drago mi je zbog komsija sto smo dali onakav gol kakvi su i oni slavili zahvaljujuci sudiji Djokicu jesenas u derbiju.
(Grobarchina, 5. maj 2019 20:42)

Prestanite sami sebe da lazete i obmanjujete. Niti ste bili niti cete ikada biti veliki klub. Po bilo kom parametru.
Pozdrav.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Unisteni spolja I iznutra fk,kk,vk,rk,ok.Ne postojimo kao SD.
(nik sloter, 05. maj 2019 20:34)

Божија правда!

Napredak je oštećen

pre 4 godine

Kako bre samo konstatujete da je sudija procenio da je gol regularan? Koga se bojite? Šćekić nije dao gol! Ono je sramota i to treba reći.

Ivan4_2019

pre 4 godine

Evo, nova BLAMAŽA u Humskoj, nova KATASTROFA Partizana, novi POKLON od sudija timu koji to ni igrama ni rezultatima ni zalaganjem ni ponašanjem ne zaslužuje! ĆIME ste vi zaslužili ove sezone da, po cenu života i smrti, morate da obezbedite mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope? NIČIM! Zar vas nije imalo stid zbog ovog POKLONA sudije u 96. minutu? Ovo ako je gol ja sam svemirac bre! Ovo blage beze sa goloim nema, lopta nije prešla gol crtu, ovo je bruka velika! Nakon ovog najnovijeg skandala u Humskoj treba ozbiljno razmisliti da ili momentalno prekinuti ovaj cirkus od prvenstva ili početi drastično kažnjavati za ovakve namerne propuste! Jednostavno Partizan ove sezone ni igrom ni rezultatima nije zaslužio Evropu naredne sezone, nemojte na silu uzimati ono što vam ne pripada, u ovom trenutku Čukarički je bolji tim od vas i Mladost iz Lučana je bolja. Budite realni nemojte na silu nečasnim radnjama do cilja koji niste zaslužili.

Марко

pre 4 godine

Ja kao partizanovac tvrdim da nije go!
Ovo nam ne treba.
Bolje da ostanemo bez Evrope, nego ovo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pfc, 5. maj 2019 19:58)

Не треба вам, али сте навикли.

Tamo daleko

pre 4 godine

Za Partizan znam i Partizan volim evo već punih 30 godina,ovo što se dešava mom Partizanu sramota je i žalost.Da li ćemo se izvući iz kanži režima ne znam.Ono što znam da ovo što režim radi sa Sportskim Društvom Partizan je veliko zlo.Pravi Zvezdaši koji se ovim naslađuju samo neka stave prst na čelo.Ko savesti ima,proradiće.Jedna velika sramota za srpski sport.

Papilon

pre 4 godine

I opet Urosevic i naravno sa njegove strane primamo gol.
(realno, 5. maj 2019 18:24)

Opusti se, mora uprava nesto da stavi u dzep, ako dodje iz 2 u 1 to je lepa para.

Crvena Zvezda ponos SR

pre 4 godine

Samo mi jedno nije jasno na koju foru igra ovaj Nikolic u Partizanu ono sto on igra to je na nivou zonske lige ocigledno da je decko vezara ubedjen sam da Partizan u omladinskom pogonu ima za klasu boljeg igraca od njega

Sofronije

pre 4 godine

Dete kojoj evropi, gol razlika vam je 3:62, bolje da ispali u kvalifikacijama nego ona blamaza.
(Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice, 5. maj 2019 20:21) # Link komentara

Kao i uvek paušalne procene ovog što lebdi iznad rupe.
Sine, mi smo u grupi sa Liverpulom, PSG-om i Napolijem osvojili 4 boda uz gol-razliku 5:17.
Jedini put kad ste Srbiju predstavljali u LŠ, u sezoni 2010-11, bili ste u grupi sa Arsenalom, moćnim Šahtjorom i još moćnijom Bragom i osvojili ste 0 (NULA) bodova uz gol-razliku 2:13, tako da ja ne bih mnogo diskutovao sa tobom.
Ti samo lebdi iznad lavora i seti se petica Petah-Tikve, i Kroacije, seti se Šamroka, Tuna, Zaglebja i mnogih drugih velikana od kojih ste padali.
Pobeda nad timom kao što je Liverpul za vas je misaona imenica.

Slobo

pre 4 godine

Ja kao grobar potpisujem svaku rec koju je Kosanovic rekao posle utakmice. Ovaj gol je iz ko zna cije kuhinje iz partizanove nije sigurno, zao mi samo sto su ljudi iz partizana bez ikakve casti da izadju na teren i sugeriraju da nije gol i pokazu da su ljudi sa obrazom. Pa znate kada bi im svirali ovo da se bore za titulu ili drugo mesto?
Verovatno ce zbog ovog gola izgubiti revans u nisu u kupu...

moca

pre 4 godine

Evo Zvezda vam rešava Evropu Jugosloveni, opustite se uvek ima neko ko će da odigra za vas pošto ste sami nesposobni.
(Smogovci, 05. maj 2019 19:48)

Nešto si hteo da nam kažeš ali ništa te ne razumemo. Izvadi sendvič iz usta :)

vlada i bajka

pre 4 godine

Imamo igru imamo smeka, dovoljno kvaliteta,jedina karika koja nedostaje je Sejdubija Suma i ima da haramo! Jedini problem je njegova plata? Zamislite taj vezni red Lola i Suma, jos kada se oporavi i ovaj norveski Mesi ili Dembele kako ga zovu i to ce da bude top!

istina

pre 4 godine

Ne pokusavajte da izjednaciti situaciju kao u onom derbiju. Tada je lopta daleko dublje bila, ovde nije bila ni blizu da predje. Kao sto mislim da nije bio penal za Zvezdu koji je Ben omasio.

mirko

pre 4 godine

ja samo da neko vrati pasoš. kako je i obećao. a ova lopta skoro da nijeni na liniji a ona u derbiju možda jeste kačila liniju sa unutrašnje strane a možda i ne to niko ne zna tako da je pravedno sviran gol. preposteni partizan

Darko

pre 4 godine

Ti samo lebdi iznad lavora i seti se petica Petah-Tikve, i Kroacije, seti se Šamroka, Tuna, Zaglebja i mnogih drugih velikana od kojih ste padali.

(Sofronije, 5. maj 2019 20:41)

A Bobadilju i Augzburg si zaboravio,nije fer.

Марко

pre 4 godine

Partizane veliki si ! Drago mi je zbog komsija sto smo dali onakav gol kakvi su i oni slavili zahvaljujuci sudiji Djokicu jesenas u derbiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobarchina, 5. maj 2019 20:42)

Ето, бито је да смо на крају сви задовољни.

Njah

pre 4 godine

Sto zelis drugima obicno se desi tebi, u ovom slucaju klubu za koji navijas, tako da...
(Bodibond, 05. maj 2019 18:20)

Ono sto ste zeleli nama i pevali nam,upravo se desava vama...

Sale

pre 4 godine

I da je lopta presla preko linije, a nije, ocigledan faul nad golmanom Napredka.

Sve jedno ovaj gol ne menja mnogo, samo bruka ligu i fudbal kod nas.

4k4.Dex

pre 4 godine

Uopste nije bitno da li je lopta presla gol liniju to je sudijska odluka i tacna je kako god da odluci posto bolju tehnologiju nemamo. Problem je sto je Ilic u fsajdu i direktnk smeta golmanu i jos u odsudnom momentu pravi potez telom koji smeta golmanu. Samo zbog toga ovaj gol nije smeo biti priznat.

čovek

pre 4 godine

Kao Partizanovac moram da kažem da je ovo bruka i sramota. Ovo je nivo sredine tabele nekada Druge savezne fudbalske lige Istok.
Katastrofa!

MomaSRB

pre 4 godine

Bez obzira na to da li je lopta prešla celim obimom gol liniju ili ne, Saša Ilić JE BIO U OFSAJDU I OMETAO GOLMAN I PLUS DUPETOM POKUŠAO DA GA GURNE! Pogledajte snimak!

ArDzej65

pre 4 godine

ne znam zasto se uopste diskutuje da li je gol ili ne(uzgred nema veze sa golom)kad je pre svega ocigledan ofsajd od Ilica i jos ocigledniji faul od istog igraca

Mare

pre 4 godine

Prodati što više igrača da bi se dovela pojačanja, bez prodaje Ricarda Gomeza, neće biti para za pojačanja.

Tim Partizana za Evropu :

Stojković-Pojačanje-Valiente-Pojačanje-Pojačanje-Pojačanje-Pojačanje(Zdjelar)-Tošić-Pojačanje(Pantić)-Pojačanje-Pojačanje

s..nikolić /austrija

pre 4 godine

управа напоље! Живео председник Вучић!
 (Немања, 5. maj 2019 18:18) 

# Link komentara

Ni dva grama mozga !

Seek and destroy!

pre 4 godine

uvek uz partizan ! i u dobru i u zlu !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobarchina, 5. maj 2019 18:53)

Pa šta onda grobarčino radiš ovde, zašto nisi na utakmici?

absolutezero

pre 4 godine

Ajde pogodite ko je ostavio prvi komentar ?
(Toto-ko-tunjo, 05. maj 2019 18:11)

Kao Čak Noris. Ostavlja komentar pre nego što se vest i pojavi.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Bila je ovo još jedna ubedljiva pobeda Partizana, tečne akcije tačni pasovi, odlični driblinzi, precizni šutevi u okvir gola, jednom rečju još jedna izvanredna partija virtuoza u crno belim dresovima. Šteta što se prvenstvo brzo završava, Partizan bi sa ovakvom igrom sigurno bio šampion, jer danas im čak ni sudija ništa nije mogo. Da je suđenje bilo pošteno, makar kao danas, Partizan bi sigurno bio šampion.

Boban

pre 4 godine

Da je se Milosevic danas skinuo da igra dao bi dva komada lagano,ovi sto pricaju da Rikardo moze moze al u drugoj portugalskoj o panticu je glupo trositi reci ,asistent za gol i tri mrtve sanse Sasa Ilic sa 42 godine,e sad nitije ovo bio gol niti je gol bio u derbiju ali svi kazete sudiska se vazi,i za kraj komentator arene kaze nije gol a za derbi isti covek u analizi kaze po njegovom strucnom misljenju gol je .Jeste uprava Partizana cirkus al igraci su cirkus na kvadrat.

Cekamo 20.titulu u kosarci

pre 4 godine

Karma je cudo!!!Tri titule koje brojite,nisu osvojene na terenu,86. i 87. dodelio vam sud udruzenog rada(STA JE TO),a 99. prekinuto prvenstvo!!!!

Sofronije

pre 4 godine

Au, pa ti se dete ni 2003. ne secas. Ajd na spavanje, kasno je.
(Gazda Dojkan, 5. maj 2019 21:01) # Link komentara

Kao što rekoh tvom kolegi, čitaj sa razumevanjem. Lepo piše "Jedini put kad ste Srbiju predstavljali u LŠ". Sećam se ja i mnogo dalje, recimo Barija '91. i Tokija iste godine. Sećaš li se ti toga, dete, ili i ti imaš selektivno pamćenje i fudbal za tebe postoji od kad se pojavio Tole?

realno

pre 4 godine

Crni Savo, crna neznalice. Bravo za taktiku, bravo za Urosevica, Scekica i Nikolica. Neka Tosic sedi naklupi, Sehovic ti ne valja... Bravo, svaka ti cast

Mol

pre 4 godine

Kvota naa poluvremenu da Partizan pobedjuje 1.2 , cirkus se nastavlja ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 05. maj 2019 19:10)

Na bet365 bila nesto izmedju 1.7 i 1.8. Ne siri lazne informacije

Kosjan

pre 4 godine

Ma jel to Zvezda koja je predvodnik "Establismenta" koji se vodi protiv Partizana da ne igraju evropu ,pobedi Mladost sa igracem manje? a Partizan nece da igra Evropu zar ne?

zazasochi

pre 4 godine

Jeste dno.probijeno kada su poceli golovi da se daju iz auta.Zato cuti i ne lupetaj panteru.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kormije, 5. maj 2019 20:00)
Jel mislis na onaj aut kada Zigic dodaje do Pantelica, a vasi fudbaleri kao da prvi put igraju veliki fudbal dizu ruke i traze ofsajd??? :-))))

luu kaa

pre 4 godine

Kao i uvek paušalne procene ovog što lebdi iznad rupe.  
Sine, mi smo u grupi sa Liverpulom, PSG-om i Napolijem osvojili 4 boda uz gol-razliku 5:17.  
Jedini put kad ste Srbiju predstavljali u LŠ, u sezoni 2010-11, bili ste u grupi sa Arsenalom, moćnim Šahtjorom i još moćnijom Bragom i osvojili ste 0 (NULA) bodova uz gol-razliku 2:13, tako da ja ne bih mnogo diskutovao sa tobom. 
Ti samo lebdi iznad lavora i seti se petica Petah-Tikve, i Kroacije, seti se Šamroka, Tuna, Zaglebja i mnogih drugih velikana od kojih ste padali.  
Pobeda nad timom kao što je Liverpul za vas je misaona imenica. 
(Sofronije, 05. maj 2019 20:41) 

Kad smo kod paušalnosti, izgleda da ti paušalno pratiš fudbal. Partizan je u LŠ igrao dva puta. Prvi put sa Real Madridom, Portom i Marsejom. U Beogradu nas nije niko od njih pobedio. Ni Real sa Ronaldom, Zidanom, Figom, Bekamom, Raulom, Robertom Karlosom... Niti Murinjov Porto koji je te sezone i postao prvak Evrope, ni Marsej sa Drogbom koji je kasnije dogurao do finala Kupa UEFA. Na putu do Lige Šampiona smo eliminisali ekipu iz top 4 Premijer lige, Njukasl i to pobedom u gostima. Al eto, vi ste navikli sebi da dopisujete nepostojeće titule kako hioćete, ali i brišete tuđe rezultate.
(to si zaboravio?, 05. maj 2019 21:03)

Procitaj ponovo sta je Sofronije napisao.Jednom ste predstavljali SRBIJU..Te 2003 u grupi sa Portom,Realom i Marsejem predstavljali ste jos uvek SRJ tj. Srbiju i C.Gore.. A svakako je veca pobeda nad Liverpulom (aktuelnim vicesampionom) i remi sa Napolijem veci od 3 remija kod kuce.. 4 boda zvezde je svakako vise od 3 boda partizana 2003

Ivan4_2019

pre 4 godine

(Del Piero#10, 5. maj 2019 20:28)

Ovo je sajt koji je otvoren za javnost i nisi ti pozvan da bilo kome određuješ šta će i gde i kada da komentariše. Ja naravno večeras slavim titulu Zvezde ali ta titula je danas zvanično potvrđena a osvojena je još pre 15 kola, tako da sam je ja još onda slavio, još kada smo imali skoro 40 bodova više od vas. Međutim, kao obožavalac fudbala, naravno da mi ovakve sramote kakva se i danas desila u Hu8mskoj nimalo ne odgovaraju i naravno da ću to da prokomentarišem, neću ostati nem na ove brutalne krađe i marifetluke koje svakog kola maltene tvoj klub priređuje. A to što ćete nečasnim radnjama dogurati do kvalifikacija za LE i time se ponositi "u inat nama" to najbolje govori o vama, ne o nama, ja se nikada s tim ne bi ponosio, ja uvek kažem jasno da ako nešto ne zaslužuje moj klub da to nešto ne treba ni da dobije! Dakle ako vas nije sramota da jedan mali Napredak brutalno pokradete i da zbog toga igrate kvalifikacije za LE onda to najbolje govori o vama, ne o nama! Ovo večeras u Humskoj je bilo grozno, to nije bio fudbal, to je bila bruka, ja se onakvom golu ne bi radovao pa da mi kuća i imanje zavise od toga, ono je bruka! Što se tiče našeg gola u derbiju jesenas, što neko već reče ovde o njemu se niko ne sme zakleti da li je bio ili nije bio, dok o ovom "golu" Partizana večeras diskusije nema, dakle ni govora o golu, to si i sam priznao. Pozdrav, nismo isti.

Psiholog

pre 4 godine

Kvota na poluvremenu da Partizan pobedjuje 1,2 cirkus se nastavlja.
@Nolan

Lazes. Kvota je 3,6
To si ti video kvotu 1,2 da ce biti penal za zvezdaspor.

Sofronije

pre 4 godine

Kad smo kod paušalnosti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (to si zaboravio?, 5. maj 2019 21:03) # Link komentara


Da si malo čitao kao što nisi, jer i to vam je svojstveno, da nagađate i "slučajno" previđate stvari, pisao sam o SRBIJI. Dakle, ovo o čemu ti pišeš je bilo u sezoni 2002-03, tada Srbija još nije bila samostalna.
Dakle, a sad da se vratimo na temu. Sve si ti to lepo napisao, ali ste opet osvojili bod manje od Zvezde i niste NIKOGA obedili.
Ove sezone u kvaligikacijama za LŠ, Zvezda je izbacila Salcburg, prošlogodišnjeg polufinalstu Lige Evrope, a u grupi je igrala i POBEDILA (taj osećaj ti ne poznaješ) vicešampiona Evrope koji je sada u poliufinalu LŠ i izvukla je bod sa Napolijem, vicešampionom Italije.
A kad se saberu vaša učešća u LŠ, u 12 utakmica imate 3 nerešene i 9 poraza i gol razliku 5:21.
Zvezda u jednom učešću i 6 utakmica ima 1 pobedu, 1 nerešenu i 4 poraza, znači bod više od vas i gol razliku 5:17.
Sad ti, ako imaš obraza zaključi koje bolji u LŠ.
P.S. Ovde nisam pominjao pobednika KEŠ-a, finale Kupa Uefa, KEŠ-a i KPK-a, a ni vaš najveći uspeh... gol u finalu KEŠ-a.
Ovo nije ništa paušalno, ovo su SUVE činjenice.

Mika

pre 4 godine

I osvoje titulu i opet dodju na naše vesti...Mi makar priznajemo da nije bio gol...kao sto nije bio ni ono u derbiju...kakve komplekse vi imate...

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

управа напоље! Живео председник Вучић!
(Немања, 05. maj 2019 18:18)Polako izlazite iz ormana..

@ГИХТ

pre 4 godine

Напредак оштећен!Партизан није дао гол.Уз помоћ судије пбедио,срамота !

neko iz mase

pre 4 godine

Jel crtamo sutra gol liniju i te fore?! Recite gospodo Panticu i prof. Vuleticu. Ali prof?????
(ja, 05. maj 2019 20:06)

Ovo nije bio gol kao ni ono na derbiju.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

U FK smeta predsednik, a u KK im je ok, ccccc
(gtrovci, 05. maj 2019 18:48Cirkus navijaci.Pogodio si u sam centar ovim komentarom.

to si zaboravio?

pre 4 godine

Kao i uvek paušalne procene ovog što lebdi iznad rupe. 
Sine, mi smo u grupi sa Liverpulom, PSG-om i Napolijem osvojili 4 boda uz gol-razliku 5:17. 
Jedini put kad ste Srbiju predstavljali u LŠ, u sezoni 2010-11, bili ste u grupi sa Arsenalom, moćnim Šahtjorom i još moćnijom Bragom i osvojili ste 0 (NULA) bodova uz gol-razliku 2:13, tako da ja ne bih mnogo diskutovao sa tobom. 
Ti samo lebdi iznad lavora i seti se petica Petah-Tikve, i Kroacije, seti se Šamroka, Tuna, Zaglebja i mnogih drugih velikana od kojih ste padali. 
Pobeda nad timom kao što je Liverpul za vas je misaona imenica.
(Sofronije, 05. maj 2019 20:41)

Kad smo kod paušalnosti, izgleda da ti paušalno pratiš fudbal. Partizan je u LŠ igrao dva puta. Prvi put sa Real Madridom, Portom i Marsejom. U Beogradu nas nije niko od njih pobedio. Ni Real sa Ronaldom, Zidanom, Figom, Bekamom, Raulom, Robertom Karlosom... Niti Murinjov Porto koji je te sezone i postao prvak Evrope, ni Marsej sa Drogbom koji je kasnije dogurao do finala Kupa UEFA. Na putu do Lige Šampiona smo eliminisali ekipu iz top 4 Premijer lige, Njukasl i to pobedom u gostima. Al eto, vi ste navikli sebi da dopisujete nepostojeće titule kako hioćete, ali i brišete tuđe rezultate.

Sofronije

pre 4 godine

Pogotovo ne da nas nisu ponižavaju sa 6:0.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (to si zaboravio?, 5. maj 2019 23:24) # Link komentara


Da se sad ne vraćam na to da ste u 6 utakmica više u LŠ osvojili bod manje, prvo da ti kažem da mi ni od koga nismo izgubili 6:0 (što je grobaru milo...). Nabrajaš ko je igrao za Porto? A zašto? Jeste li ga pobedili? Jeste li IKOGA pobedili u LŠ? A sad, pošto smo rešili dilemu oko 6:0, i pošto vas niko nije ponižavao sa 6:0, kao ni nas, hoćeš da pomenemo sve velikane evropskoh fudbala koji su vam davali po 5 komada, na primer Petah-Tikva i to na vašem, pardon, vojnom stadionu ili Kroacija u Zagrebu. Možda si mlad pa se ne sećaš Fljamurtarija, ali Šamroka, Tuna, Auzburga, Zaglebja, njih se sigurno sećaš. Sada ćeš pomenuti Kairat, jer nemate za šta drugo da se uhvatite, koji je te godine ispao u poslednjem kolu kvalifikacija posle Zvezde, izbacivši i Aberdin, a ispao je od Bordoa zbog gola u gostima (1:0 i 1:2). A dokle je Šamrok stigao kad je vas izbacio? Zahvaljujući vama ušao je u LE gde je izgubio svih 6 utakmica uz gol-razliku 4:19. A Tun? I Tun je pobedivši velikana srpskog fudbala ušao u grupu LE, gde je završio sa 1 pobedom, 5 poraza i gol razlikom 3:10.
Teško je biti u senci evropskog i svetskog šampiona, u svemu uspešnijem od tebe i zato nije ni čudo što se tešite glupostima.

Marko

pre 4 godine

Gospode, sta ovaj Uroševac traži u Partizanu?? Pored njega Scekic oba Miletica, Nikolić, Ivanović, Zdjelr, "talentovani" Pavlović za koga je nemoguć zadatak da doda tačan pas na većoj distanci od 3 metra.

Delije Čikago

pre 4 godine

Realno nema veze sa golom, realno naša liga je cirkus, fudbaleri amateri osim Marina i Saše Ilića, zabava za uništenu omladinu, Kosovo izgubljeno davno, koga ćemo "mi" to plašiti po bečkim dvorovima??? Tuga od zemlje, pozdrav za Grobare 70, znaju oni...

izhlapjeli starac

pre 4 godine

Groblje, od svih neregularnih golova koje sam u životu video, ovaj je jedan od najgorih.
Uvek može da se desi previd, ovo ili ono, ali ovo je smešno.
Inače, Zvezdin penal danas je isto bio sramotan i obradovao sam se što ga je golman odbranio.

Uprava napolje

pre 4 godine

Partizan u zvezdinom stilu. Kako zvezda pobedjuje poslednjih 5 godina eto i Partizan je pobedio danas tako , uz navlacenje sudija , nepostojeci ili sumnjiv gol , falio je samo penal. Partizanu i njegovim navijacima to ne treba ali i ovo danas je odradjeno zbog uprave Partizana ,kupovine vremena i vestackog nivelisanja da se eto i Partizanu pomaze a ne samo zvezdi ,Radnickom i ostalim partijskim ekipama.Jedina razlika je sto 90% navijaca Partizana to osudjuje dok bi se zvezdini navijaci ponosili takvim rezultatima.

Marko

pre 4 godine

Pazite tu plejadu "vrhunskih" trenera u PArtizanu...Djuka, Bata, Sava..Jako tesko da se covek odluci ko je od trojice navedenih veca vezara...Mozda bi nam Zeljko Pantic, stamena odbrana Ivice Ilijeva (zakopao je Partizan do preko glave), Vuchelica , verni glaogovornik NJEGA prvo-rodjenog, Vazura, sjajni igrac na stolovima u nocnim klubovima, mogao to podrobno objasniti..?
O izboru igraca ne vredi trositi reci...bukvalno balvan do balvana..u staroj Jugi ovi bi igrali srpsku ligu. Tu sem Tosica (mada je njemu sada blize banjsko lechenje no fudbal, zbog toga je na kraju krajeva i dosao u klub.) Ilica , Pantica, nema fudbalera...Ali, bukvalno nema.

Koja

pre 4 godine

Kao navijac zvezde, pun respekt za grobare !!!! 
Svaka cast !!!! 
Nazalost to se na utakmicama zvezde ne moze cuti. 
(antibot#2, 5. maj 2019 18:34) 

Naravno da se ne može čuti i neće se čuti jer je taj lik vaš najverniji navijač i zato je tu dominacija,bar što se tiče fudbala.
(marek hamšiković, 05. maj 2019 20:09)

Dete nemas ti pojma o fudbalu, Zvezdin kvalitet je najvise zbog trenera i to je ponovljeno i u evropi.

Ilija Dukić

pre 4 godine

Ćuj Evropu.Strasna naslov?Sa kim da igra Evropu?!Po meni bolje da izgubimo i da sledece godine Partizan ne bude igrao Evropu!
(Jon Bon Jovi, 05. maj 2019 17:38)

Kad završe utakmicu,Savo i ekipa,nek svrate u komšiluk na proslavu titule!
(Jon Bon Jovi, 05. maj 2019 17:40)

Za koga navijaš?

Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice

pre 4 godine

Kao navijac zvezde, pun respekt za grobare !!!!
Svaka cast !!!!
Nazalost to se na utakmicama zvezde ne moze cuti.
(antibot#2, 5. maj 2019 18:34)

Naravno da se ne može čuti i neće se čuti jer je taj lik vaš najverniji navijač i zato je tu dominacija,bar što se tiče fudbala.
(marek hamšiković, 05. maj 2019 20:09)

Dete nemas ti pojma o fudbalu, Zvezdin kvalitet je najvise zbog trenera i to je ponovljeno i u evropi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 5. maj 2019 20:14)


Dete kojoj evropi, gol razlika vam je 3:62, bolje da ispali u kvalifikacijama nego ona blamaza.

Kolektivna penzija

pre 4 godine

Ovo mora da bude namerno, tolike gluposti se slučajno ne dešavaju. A odavno su zaredile pa ne prestaju. Mislim da Partizan više NIJE FUDBALSKI KLUB. Kako se ovo zove, niko nezna, nešto nedefinisano, sačuvaj Bože!

Borkes

pre 4 godine

Necu ni da komentarisem koliko smo ocajni. Tuga za gledanje. Nego, da li je neko provalio kako Tosic bojkotuje klub? Nije ove godine odigrao vise od 10 utakmica. Usao i zaboli ga list posle 20 min. Ocigledno mu duguju velike pare, a zbog licence ga naterali da potpise reprogram.

Milan

pre 4 godine

Na sav ovaj cirkus sta izvode ove sezone ovi iz Partizana, pola utakmica nisu odigrali u standardnoj prepoznatljivoj opremi crno beli dres. Te su crni, te su beli, pa opet crni, te zuti....sta znaci ovo???

Smogovci

pre 4 godine

@moca
Moco, opusti se nema stresa. Vidiš da mora celo kolo da se namesti zbog vas.

Nije sramota priznati da si nemoćan. Što te vređa, znači plazma znači mleko...i da vežbate.

Da ti priznam, baš se naslađujem, može u komentaru da se namiriše taj očaj, bes, ma fenomenalno kmečite, idemooo Jugosloveni ...

belgrado

pre 4 godine

Nije li vas više sramota, bar malo ??!
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 05. maj 2019 20:00)

rece covek,
sto navija za zvezdu :d
vic dana!

Veteran

pre 4 godine

Kao boga vas molim nikako da nemojte da pobedite!
Sve se poklopilo, svi u kanalu, pocev od uprave, navijaca i igraca . Nema nerviranja samo konsatutejm
;)

Posetilac

pre 4 godine

Ćuj Evropu.Strasna naslov?Sa kim da igra Evropu?!Po meni bolje da izgubimo i da sledece godine Partizan ne bude igrao Evropu! 
(Jon Bon Jovi, 05. maj 2019 17:38) 

Kad završe utakmicu,Savo i ekipa,nek svrate u komšiluk na proslavu titule! 
(Jon Bon Jovi, 05. maj 2019 17:40) 

Za koga navijaš?
(Ilija Dukić, 05. maj 2019 18:42)

Ovde a i na svim drugim vestima očigledno za pluseve.

johnny b

pre 4 godine

Evo Zvezda vam rešava Evropu Jugosloveni, opustite se uvek ima neko ko će da odigra za vas pošto ste sami nesposobni.
(Smogovci, 5. maj 2019 19:48)

Covece, vase ime je simbol Jugoslavije, vasi najveci uspesi vezani su za Jugoslaviju, vasi najbolji igraci igrali su za vreme Jugoslavije. Da ti nije Jugoslavije, ne bi ni tvog kluba bilo danas. Mozda i bi, ali se ne bi zvao Crvena Zvezda, mozda bi bila Zelena, nikad se ne zna. Treba da budes zahvalan.

saul

pre 4 godine

Saul...Jeste dno.probijeno kada su poceli golovi da se daju iz auta.Zato cuti i ne lupetaj panteru.
(Kormije, 05. maj 2019 20:00) Inace sam partizanovac, ali za ovakav fudbal ne zelim da navijam. I jos nesto, pre nego sto nesto prokomentarises, bolje bi ti bilo da prvo naucis osnove pravopisa. Ljubi te brat.

Del Piero#10

pre 4 godine

(Ivan4_2019, 05. maj 2019 20:16)

Ala si se razgalamio, a ne sećam se da je iko od vas bio pošten da posle derbija prizna da lopta nije prešla gol liniju posle udarca Boaćija. Sada trubiš tu o nepravdi i tuguješ što će Partizan igrati Evro kvalifikacije, umesto da slviš titulu Zvezde. To mnogo govori o tebi i zbog takvih mi je drago što se ovako završio meč. A da nije bio gol, nije. Ali eto, valjda je ovo neka kompenzacija za krađu u derbiju, kada je Đokić održao nestvaran niz bez poraza lažnog Klarka Kenta. Niko sem Partizana nije hteo da se uvede VAR tehnologija, Zvezda je prva odbila. Zna se i zašto. Zato se nemojte javljati licemeri nad licemerima

Realno

pre 4 godine

Zasto sokirao? Zar ih nije vec nekoliko utakmica unazad dobijao ili je partizan sudija spasavao a i ostali klubovi su se gostili i osvajali bodove na pasnjaku.Ovo je realnost,da se bore za 4-5 mesto,mada ni 6. nije iznenadjenje.

brankopartizan

pre 4 godine

Kao realan navijač Partizana,ovo je daleko.od GOLA...Meni ne treba ovakva pobeda iako je zaslužena po igri.Poništiti i reg.utakmicu 1.1
P.S.Zvezdana ipak pobedi...bas bih voleo znati na koji način...

LorD

pre 4 godine

Partizan po rasporedu i stanju na tabeli nije mogao da ne bude 3. ili 4. i sa bodom iz ove utakmice.
Poslednje kolo igraju Cukaricki i Mladost, nisu mogli nikako namjestiti da Partizan ne igra evropu.
Inace drugi gol ne znam da li je regularan kao i onaj Boacija iz derbija.
I niko to i ne zna jer je to djelic sekunde u kojem mozes da vidis da li je presla ili ne, ne lozite se dzaba.

Ivan4_2019

pre 4 godine

(Del Piero#10, 5. maj 2019 23:15)

Ti baš zapeo da mi dokažeš da me bolje poznaješ od mene samog? Otkud bre ti znaš da li sam ja "slavio" taj gol iz auta ili ne? Da li me ti možda poznaješ lično? Ne bih rekao! Sa onima koji me vređaju i nazivaju licemerom se ne družim privatno, a javno ih na internetu uglavnom ignorišem, i tebe bi da mi se nisi ničim izazvan nalepio na komentar! Dakle sine, nisam slavio taj Zvezdin gol iz gol-auta, nisam slavio ni 2:6 protif OFK-a mada za to nikada niko nije dokazao da li je bila mućka ili ne, ali meni je bilo sumnjivo da nakon 2:0 na poluvremenu bude 2:6 na kraju tako da to nisam slavio. Uostalom kada je Zvezda dala gol iz gol-auta na derbiju tada koliko se sećam nismo ni uzeli titulu, zar ne? I nismo ni zaslužili da je uzmemo, vladalo je rasulo kod nas tada, vi niste bili ko zna koliko bolji od nas ni tada ali ste imali dva dobra igrača Leonarda i Đurđevića koji su vešto iskoristili naše rasulo i zasluženo vam doneli titulu te sezone. Ove sezone smo za vas vasiona, niste nam dorasli, ove sezone ovu titulu ima da slavim dugo dugo, ali to ne znači da vam se neću smejati kada na jedevite jade nepostojećim golom pobeđujete mali Napredak! Pozdrav i ne brigaj za mene, titula je naša, slavim je svim srcem!

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Čestitke Zvezdi na tituli, zasluženo, ali mi je jedna stvar fascinantna skroz. Alo ljudi, osvojili ste titulu, zašto vam je sada bitno šta radi Partizan koji je četvrti jedva? Mada, slavili ste pobedu Bešiktaša nad Partizanom dan nakon vašeg prvog ulaza u LŠ nakon 28 godina tako da je od vas više sve očekivano...

Del Piero#10

pre 4 godine

Kao veliki Partizanovac kažem, lopta nije prešla gol liniju nakon šuta Šćekića. Isto kao što nije ni u derbiju, posle šuta Boaćija. Ali eto, u neku ruku mi je i drago što se ovo desilo, iz razloga što apsolutno niko nije podržao Partizanovu inicijativu za uvođenje VAR tehnologije. Ali nama izgleda ne treba VAR, kad imamo naše "izvanredne" arbitre sa očima ko u sokola. Što se utakmice tiče, jesmo više pretili, više želeli pobedu, ali realizacija očaj. Retko ko od ovih igrača zaslužuje dres Partizana.

Navijač Partizana

pre 4 godine

Po meni se golim okom videlo po meni da nema gola,izvadio je loptu na vreme a i Šćekić nije jako gađao,ja kao Partizanovac mislim da je ovde Partizanu poklonjena pobeda.Kompenzacija Bojana Nikolića sa Partizanom, pa evo vratilo se i nama posle onog gola iz ofsajda u Nišu. U suštinu klasična utakmica Miše Kosanovića i Partizana gol i onda bunker. Partizan je imao više od 80% posed lopte 12,13 kornera,bio mnogo bolji tim i zasluženo došao do velike pobede,sumnjivim golom,ali sve se vraća,bravo momci sad kad smo 90% obezbedili Evropu,idemo na trofej u kupu.

sasa

pre 4 godine

Utakmica se ptekida zbog prozivanja Vucica??? Pa ni Milosevic to nije radio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Xman, 5. maj 2019 18:22)
Pazi se na svaki detalj. Dugo ce jos ovaj vladati...

milutin

pre 4 godine

Ne očekujem da masa koja komentariše poznaje pravila, ali valjda ima nekog ko to zna...nebitno da li je lopta prešla liniju kod drugog gola. Gol je postignut iz ofsajda. Igrač koji stoji ispred golmana Napretka je bio u ofsajdu i direktno utica na njega....to je ofsajd u današnjem fudbalu...pre 30 godina nije bio...danas jeste...ali ko to zna u Srbiji.....

marek hamšiković

pre 4 godine

Kao navijac zvezde, pun respekt za grobare !!!!
Svaka cast !!!!
Nazalost to se na utakmicama zvezde ne moze cuti.
(antibot#2, 5. maj 2019 18:34)

Naravno da se ne može čuti i neće se čuti jer je taj lik vaš najverniji navijač i zato je tu dominacija,bar što se tiče fudbala.

Grobarchina

pre 4 godine

Partizane veliki si ! Drago mi je zbog komsija sto smo dali onakav gol kakvi su i oni slavili zahvaljujuci sudiji Djokicu jesenas u derbiju.

Nebojsa

pre 4 godine

Pricati o golu u danu kad je Srbija dobila sampiona , to je za mene pokusaj da se prebaci prica na klub koji samo ima jos ime i nista vise.

Mika

pre 4 godine

)Jel mislis na onaj aut kada Zigic dodaje do Pantelica, a vasi fudbaleri kao da prvi put igraju veliki fudbal dizu ruke i traze ofsajd??? :-))))
(zazasochi, 05. maj 2019 20:12)

Ofsajd je podignut pre tog auta...ali dobro, tada verovatno još nisi bio ni rodjen...

Goran ks

pre 4 godine

Ofsajd je podignut pre tog auta...ali dobro, tada verovatno još nisi bio ni rodjen...
(Mika, 5. maj 2019 20:16)

Znaci po tebi,dok lopta nije u igri pre izvodjenja auta ovi vasi dizu ruku da je ofsajd? Ukopao si sam sebe,pa vi vise nemate pojma gde udarate.

Del Piero#10

pre 4 godine

(Ivan4_2019, 05. maj 2019 22:10)

Niko tebi ne brani da komentarišeš, ja samo ukazujem na tvoje licemerje. Misliš da Đokić sme da se zakune da je lopta prešla gol liniju? Ipak jedva je dočekao da pokaže da je gola bilo, iako nikako nije mogao jasno da vidi iz svoje pozicije. Pitam ja tebe, jel ti se nije zgadilo da ostanete na prvom mestu tako što čela Srbija vidi u prenosu, i bez usporenog snimka, da lopta izlazi u gol aut a vaš igrač je vraća u teren i asistira za gol? Tada nisi bio tako fin i gadljiv? Nije ti se zgadilo da se Antiću (utakmica Zvezda-Vojvodina) dodeljuje crveni karton ni zbog čega, a onda se svira penal Zvezdi kojem se i sam Boaći smejao dok je ležao na travi? Nije ti se zgadilo fantomski preokret protiv OFK Beograda i pet golova za poluvreme, kada u prvom poluvremenu niste šansu stvorili? Ima situacija tu još mali milion. Ali kao što rekoh, ti si samo jedan mali licemer i dok ćutiš za prevode na jednoj strani, galamiš za one na drugoj i to u situaciji gde tvoj klub nema nikakve veze sa time. Zato tuguj što smo mi večeras pobedili, umesto da slavi titulu svog kluba.

to si zaboravio?

pre 4 godine

Kad smo kod paušalnosti, izgleda da ti paušalno pratiš fudbal. Partizan je u LŠ igrao dva puta. Prvi put sa Real Madridom, Portom i Marsejom. U Beogradu nas nije niko od njih pobedio. Ni Real sa Ronaldom, Zidanom, Figom, Bekamom, Raulom, Robertom Karlosom... Niti Murinjov Porto koji je te sezone i postao prvak Evrope, ni Marsej sa Drogbom koji je kasnije dogurao do finala Kupa UEFA. Na putu do Lige Šampiona smo eliminisali ekipu iz top 4 Premijer lige, Njukasl i to pobedom u gostima. Al eto, vi ste navikli sebi da dopisujete nepostojeće titule kako hioćete, ali i brišete tuđe rezultate. 
(to si zaboravio?, 05. maj 2019 21:03) 

Procitaj ponovo sta je Sofronije napisao.Jednom ste predstavljali SRBIJU..Te 2003 u grupi sa Portom,Realom i Marsejem predstavljali ste jos uvek SRJ tj. Srbiju i C.Gore.. A svakako je veca pobeda nad Liverpulom (aktuelnim vicesampionom) i remi sa Napolijem veci od 3 remija kod kuce.. 4 boda zvezde je svakako vise od 3 boda partizana 2003
(luu kaa, 05. maj 2019 21:52)

Jel to znači i da Srbija nema osvajača titule fudbalskog prvaka Evrope? Inače taj Liverpul ne bi bio do kolena onoj ekipi Reala. Pogledaj samo imena koja su igrala za Real. Koliko osvajača zlatne lopte igralo u Realu tada? Onda Porto sa Dekom, Koštinjom, Karvaljom, Baiom, Manišom, Mekkartijem... Takve veličine nisu mogle da nas dobiju. Pogotovo ne da nas nisu ponižavaju sa 6:0.

Mare

pre 4 godine

Lepo si to smislio samo si jednu stvar prevideo... Zar zaista mislis da ima takvih ludaka koji bi platili makar jedan evro za Ostojica, Musu, Miletica...?

A i Suma vam se vraca... treba i njega platiti.
(Bikonja, 5. maj 2019 18:00) # Link komentara, Zvezdas sam, to je moj predlog Partizanu, Gomeza i Markovica mogu da prodaju u paketu za 4 miliona, i dovedu pojacanja, ali ako sad izgubi Partizan od Napredka, i Napredak matematicki gledano ima sansu za Evropu, sledece kolo Mladost docekuje Cukaricki, a Partizan gostuje Vojvodini.

Ramones

pre 4 godine

Piki..
Kad moras da otimas ,da. bi bio cetvrti u
ovoj cirkus ligi,neprocenljivo.........a neko
slavi 30-tu tituli
Dobro si napisao brate ,neko slavi titulu
u istoj toj "cirkus"ligi.Konacno realan navijac Zvezde bravo!!.

goran

pre 4 godine

DAkle ovako ..racunica je jednostavna ...zbog bodova takozvanih uefa i ko zna cega ...navodno se isplati vise da Partzan ide u evropu...Nisam otkrio Ameriku al ajd da kazem :) ..moda je neko i napisao ovo ..ne treba mudrost velika ..

Del Piero#10

pre 4 godine

(Ivan4_2019, 05. maj 2019 23:54)

Tada niste uzeli titulu, ali u tom trenutku vam je gol iz gol auta pomogao da ostanete na prvom mestu. Proveri ako se ne sećaš. Moglo je da se desi da baš taj detalj presudi u borbi za titulu, na sreću nije. Ovde niko ne spori vašu ovosezonsku titulu, nađi i jednu rečenicu u kojoj je ja sporim. Čak sam rekao da smatram da lopta nije prešla gol liniju kod udarca Šćekića danas, isto kao što smatram da nije ni posle Boaćijevog u prvom derbiju. Ja sam ti se nalepio na tvoj komentar? Ne, samo sam odgovorio na tvoje licemerje. Kao "grozim se ovoga, grozim se onoga" bla bla... Iskreno me ne zanima ko si i šta si i da li si slavi gol iz gol auta. Savršeno me ne interesuje. Samo znam da se većina Zvezdaša ovde naslađivala posle njega. Dovoljno mi je da vidim šta pišeš. Došao si na vest koja si ni na koji način ne tiče tvog kluba da jadikuješ. Da ti nije krivo što smo dobili ne bi došao ovde da kukaš. Šta da ti radim što ne znaš ni tituli da se raduješ ko čovek. Dalje neću diskutovati sa tobom, nema više svrhe. Pozdrav.

Da mrzim crveno-bele ponosno kazem svima.

pre 4 godine

Ivan4..
Dali ste gol iz auta,kakve to veze ima sa osvajanjem ili neosvajanjem titule.Hoces da opravdas gol iz auta,kao nije bitan.
Pravi si panter,licemeran i nerealan.Sedi jedan i uzivaj u titulu.

Tamo daleko

pre 4 godine

Za Partizan znam i Partizan volim evo već punih 30 godina,ovo što se dešava mom Partizanu sramota je i žalost.Da li ćemo se izvući iz kanži režima ne znam.Ono što znam da ovo što režim radi sa Sportskim Društvom Partizan je veliko zlo.Pravi Zvezdaši koji se ovim naslađuju samo neka stave prst na čelo.Ko savesti ima,proradiće.Jedna velika sramota za srpski sport.

Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice

pre 4 godine

Kao navijac zvezde, pun respekt za grobare !!!!
Svaka cast !!!!
Nazalost to se na utakmicama zvezde ne moze cuti.
(antibot#2, 5. maj 2019 18:34)

Naravno da se ne može čuti i neće se čuti jer je taj lik vaš najverniji navijač i zato je tu dominacija,bar što se tiče fudbala.
(marek hamšiković, 05. maj 2019 20:09)

Dete nemas ti pojma o fudbalu, Zvezdin kvalitet je najvise zbog trenera i to je ponovljeno i u evropi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 5. maj 2019 20:14)


Dete kojoj evropi, gol razlika vam je 3:62, bolje da ispali u kvalifikacijama nego ona blamaza.

moca

pre 4 godine

Evo Zvezda vam rešava Evropu Jugosloveni, opustite se uvek ima neko ko će da odigra za vas pošto ste sami nesposobni.
(Smogovci, 05. maj 2019 19:48)

Nešto si hteo da nam kažeš ali ništa te ne razumemo. Izvadi sendvič iz usta :)

Mika

pre 4 godine

I osvoje titulu i opet dodju na naše vesti...Mi makar priznajemo da nije bio gol...kao sto nije bio ni ono u derbiju...kakve komplekse vi imate...

Uprava napolje

pre 4 godine

Partizan u zvezdinom stilu. Kako zvezda pobedjuje poslednjih 5 godina eto i Partizan je pobedio danas tako , uz navlacenje sudija , nepostojeci ili sumnjiv gol , falio je samo penal. Partizanu i njegovim navijacima to ne treba ali i ovo danas je odradjeno zbog uprave Partizana ,kupovine vremena i vestackog nivelisanja da se eto i Partizanu pomaze a ne samo zvezdi ,Radnickom i ostalim partijskim ekipama.Jedina razlika je sto 90% navijaca Partizana to osudjuje dok bi se zvezdini navijaci ponosili takvim rezultatima.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

Frakcije da se dogovore ko je kriv,Vucic,uprava,igraci ili L’ekip sto nije izbacio Zvezdu i Psg iz Evrope..

Grobarchina

pre 4 godine

Partizane veliki si ! Drago mi je zbog komsija sto smo dali onakav gol kakvi su i oni slavili zahvaljujuci sudiji Djokicu jesenas u derbiju.

to si zaboravio?

pre 4 godine

Kao i uvek paušalne procene ovog što lebdi iznad rupe. 
Sine, mi smo u grupi sa Liverpulom, PSG-om i Napolijem osvojili 4 boda uz gol-razliku 5:17. 
Jedini put kad ste Srbiju predstavljali u LŠ, u sezoni 2010-11, bili ste u grupi sa Arsenalom, moćnim Šahtjorom i još moćnijom Bragom i osvojili ste 0 (NULA) bodova uz gol-razliku 2:13, tako da ja ne bih mnogo diskutovao sa tobom. 
Ti samo lebdi iznad lavora i seti se petica Petah-Tikve, i Kroacije, seti se Šamroka, Tuna, Zaglebja i mnogih drugih velikana od kojih ste padali. 
Pobeda nad timom kao što je Liverpul za vas je misaona imenica.
(Sofronije, 05. maj 2019 20:41)

Kad smo kod paušalnosti, izgleda da ti paušalno pratiš fudbal. Partizan je u LŠ igrao dva puta. Prvi put sa Real Madridom, Portom i Marsejom. U Beogradu nas nije niko od njih pobedio. Ni Real sa Ronaldom, Zidanom, Figom, Bekamom, Raulom, Robertom Karlosom... Niti Murinjov Porto koji je te sezone i postao prvak Evrope, ni Marsej sa Drogbom koji je kasnije dogurao do finala Kupa UEFA. Na putu do Lige Šampiona smo eliminisali ekipu iz top 4 Premijer lige, Njukasl i to pobedom u gostima. Al eto, vi ste navikli sebi da dopisujete nepostojeće titule kako hioćete, ali i brišete tuđe rezultate.

Psiholog

pre 4 godine

Kvota na poluvremenu da Partizan pobedjuje 1,2 cirkus se nastavlja.
@Nolan

Lazes. Kvota je 3,6
To si ti video kvotu 1,2 da ce biti penal za zvezdaspor.

belgrado

pre 4 godine

Nije li vas više sramota, bar malo ??!
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 05. maj 2019 20:00)

rece covek,
sto navija za zvezdu :d
vic dana!

brankopartizan

pre 4 godine

Kao realan navijač Partizana,ovo je daleko.od GOLA...Meni ne treba ovakva pobeda iako je zaslužena po igri.Poništiti i reg.utakmicu 1.1
P.S.Zvezdana ipak pobedi...bas bih voleo znati na koji način...

Del Piero#10

pre 4 godine

(Ivan4_2019, 05. maj 2019 20:16)

Ala si se razgalamio, a ne sećam se da je iko od vas bio pošten da posle derbija prizna da lopta nije prešla gol liniju posle udarca Boaćija. Sada trubiš tu o nepravdi i tuguješ što će Partizan igrati Evro kvalifikacije, umesto da slviš titulu Zvezde. To mnogo govori o tebi i zbog takvih mi je drago što se ovako završio meč. A da nije bio gol, nije. Ali eto, valjda je ovo neka kompenzacija za krađu u derbiju, kada je Đokić održao nestvaran niz bez poraza lažnog Klarka Kenta. Niko sem Partizana nije hteo da se uvede VAR tehnologija, Zvezda je prva odbila. Zna se i zašto. Zato se nemojte javljati licemeri nad licemerima

neko iz mase

pre 4 godine

Jel crtamo sutra gol liniju i te fore?! Recite gospodo Panticu i prof. Vuleticu. Ali prof?????
(ja, 05. maj 2019 20:06)

Ovo nije bio gol kao ni ono na derbiju.

Mika

pre 4 godine

)Jel mislis na onaj aut kada Zigic dodaje do Pantelica, a vasi fudbaleri kao da prvi put igraju veliki fudbal dizu ruke i traze ofsajd??? :-))))
(zazasochi, 05. maj 2019 20:12)

Ofsajd je podignut pre tog auta...ali dobro, tada verovatno još nisi bio ni rodjen...

Istina

pre 4 godine

Partizan u zvezdinom stilu. Kako zvezda pobedjuje poslednjih 5 godina eto i Partizan je pobedio danas tako , uz navlacenje sudija , nepostojeci ili sumnjiv gol , falio je samo penal. Partizanu i njegovim navijacima to ne treba ali i ovo danas je odradjeno zbog uprave Partizana ,kupovine vremena i vestackog nivelisanja da se eto i Partizanu pomaze a ne samo zvezdi ,Radnickom i ostalim partijskim ekipama.Jedina razlika je sto 90% navijaca Partizana to osudjuje dok bi se zvezdini navijaci ponosili takvim rezultatima.
(Uprava napolje, 5. maj 2019 21:55)

Sine,vi ste na ovakav nacin osvojili gotovo sve titule a pogotovo one od 2007-2013.sa Toletom na celu.Obraza bez.

Nogometni Klub Partizan

pre 4 godine

Pogledajte izjavu trenera Napretka. Da su se ljudi koji nemaju veze sa fudbalom umesali da Partizan pobedi!
Sta sad kazete partizanovci na to?

Mare

pre 4 godine

Prodati što više igrača da bi se dovela pojačanja, bez prodaje Ricarda Gomeza, neće biti para za pojačanja.

Tim Partizana za Evropu :

Stojković-Pojačanje-Valiente-Pojačanje-Pojačanje-Pojačanje-Pojačanje(Zdjelar)-Tošić-Pojačanje(Pantić)-Pojačanje-Pojačanje

marek hamšiković

pre 4 godine

Kao navijac zvezde, pun respekt za grobare !!!!
Svaka cast !!!!
Nazalost to se na utakmicama zvezde ne moze cuti.
(antibot#2, 5. maj 2019 18:34)

Naravno da se ne može čuti i neće se čuti jer je taj lik vaš najverniji navijač i zato je tu dominacija,bar što se tiče fudbala.

Navijač Partizana

pre 4 godine

Po meni se golim okom videlo po meni da nema gola,izvadio je loptu na vreme a i Šćekić nije jako gađao,ja kao Partizanovac mislim da je ovde Partizanu poklonjena pobeda.Kompenzacija Bojana Nikolića sa Partizanom, pa evo vratilo se i nama posle onog gola iz ofsajda u Nišu. U suštinu klasična utakmica Miše Kosanovića i Partizana gol i onda bunker. Partizan je imao više od 80% posed lopte 12,13 kornera,bio mnogo bolji tim i zasluženo došao do velike pobede,sumnjivim golom,ali sve se vraća,bravo momci sad kad smo 90% obezbedili Evropu,idemo na trofej u kupu.

Mol

pre 4 godine

Kvota naa poluvremenu da Partizan pobedjuje 1.2 , cirkus se nastavlja ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 05. maj 2019 19:10)

Na bet365 bila nesto izmedju 1.7 i 1.8. Ne siri lazne informacije

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Čestitke Zvezdi na tituli, zasluženo, ali mi je jedna stvar fascinantna skroz. Alo ljudi, osvojili ste titulu, zašto vam je sada bitno šta radi Partizan koji je četvrti jedva? Mada, slavili ste pobedu Bešiktaša nad Partizanom dan nakon vašeg prvog ulaza u LŠ nakon 28 godina tako da je od vas više sve očekivano...

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

управа напоље! Живео председник Вучић!
(Немања, 05. maj 2019 18:18)Polako izlazite iz ormana..

johnny b

pre 4 godine

Evo Zvezda vam rešava Evropu Jugosloveni, opustite se uvek ima neko ko će da odigra za vas pošto ste sami nesposobni.
(Smogovci, 5. maj 2019 19:48)

Covece, vase ime je simbol Jugoslavije, vasi najveci uspesi vezani su za Jugoslaviju, vasi najbolji igraci igrali su za vreme Jugoslavije. Da ti nije Jugoslavije, ne bi ni tvog kluba bilo danas. Mozda i bi, ali se ne bi zvao Crvena Zvezda, mozda bi bila Zelena, nikad se ne zna. Treba da budes zahvalan.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Unisteni spolja I iznutra fk,kk,vk,rk,ok.Ne postojimo kao SD.
(nik sloter, 05. maj 2019 20:34)

Божија правда!

LorD

pre 4 godine

Partizan po rasporedu i stanju na tabeli nije mogao da ne bude 3. ili 4. i sa bodom iz ove utakmice.
Poslednje kolo igraju Cukaricki i Mladost, nisu mogli nikako namjestiti da Partizan ne igra evropu.
Inace drugi gol ne znam da li je regularan kao i onaj Boacija iz derbija.
I niko to i ne zna jer je to djelic sekunde u kojem mozes da vidis da li je presla ili ne, ne lozite se dzaba.

Del Piero#10

pre 4 godine

Kao veliki Partizanovac kažem, lopta nije prešla gol liniju nakon šuta Šćekića. Isto kao što nije ni u derbiju, posle šuta Boaćija. Ali eto, u neku ruku mi je i drago što se ovo desilo, iz razloga što apsolutno niko nije podržao Partizanovu inicijativu za uvođenje VAR tehnologije. Ali nama izgleda ne treba VAR, kad imamo naše "izvanredne" arbitre sa očima ko u sokola. Što se utakmice tiče, jesmo više pretili, više želeli pobedu, ali realizacija očaj. Retko ko od ovih igrača zaslužuje dres Partizana.

Марко

pre 4 godine

Ja kao partizanovac tvrdim da nije go!
Ovo nam ne treba.
Bolje da ostanemo bez Evrope, nego ovo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pfc, 5. maj 2019 19:58)

Не треба вам, али сте навикли.

to si zaboravio?

pre 4 godine

Kad smo kod paušalnosti, izgleda da ti paušalno pratiš fudbal. Partizan je u LŠ igrao dva puta. Prvi put sa Real Madridom, Portom i Marsejom. U Beogradu nas nije niko od njih pobedio. Ni Real sa Ronaldom, Zidanom, Figom, Bekamom, Raulom, Robertom Karlosom... Niti Murinjov Porto koji je te sezone i postao prvak Evrope, ni Marsej sa Drogbom koji je kasnije dogurao do finala Kupa UEFA. Na putu do Lige Šampiona smo eliminisali ekipu iz top 4 Premijer lige, Njukasl i to pobedom u gostima. Al eto, vi ste navikli sebi da dopisujete nepostojeće titule kako hioćete, ali i brišete tuđe rezultate. 
(to si zaboravio?, 05. maj 2019 21:03) 

Procitaj ponovo sta je Sofronije napisao.Jednom ste predstavljali SRBIJU..Te 2003 u grupi sa Portom,Realom i Marsejem predstavljali ste jos uvek SRJ tj. Srbiju i C.Gore.. A svakako je veca pobeda nad Liverpulom (aktuelnim vicesampionom) i remi sa Napolijem veci od 3 remija kod kuce.. 4 boda zvezde je svakako vise od 3 boda partizana 2003
(luu kaa, 05. maj 2019 21:52)

Jel to znači i da Srbija nema osvajača titule fudbalskog prvaka Evrope? Inače taj Liverpul ne bi bio do kolena onoj ekipi Reala. Pogledaj samo imena koja su igrala za Real. Koliko osvajača zlatne lopte igralo u Realu tada? Onda Porto sa Dekom, Koštinjom, Karvaljom, Baiom, Manišom, Mekkartijem... Takve veličine nisu mogle da nas dobiju. Pogotovo ne da nas nisu ponižavaju sa 6:0.

Ivan4_2019

pre 4 godine

Evo, nova BLAMAŽA u Humskoj, nova KATASTROFA Partizana, novi POKLON od sudija timu koji to ni igrama ni rezultatima ni zalaganjem ni ponašanjem ne zaslužuje! ĆIME ste vi zaslužili ove sezone da, po cenu života i smrti, morate da obezbedite mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope? NIČIM! Zar vas nije imalo stid zbog ovog POKLONA sudije u 96. minutu? Ovo ako je gol ja sam svemirac bre! Ovo blage beze sa goloim nema, lopta nije prešla gol crtu, ovo je bruka velika! Nakon ovog najnovijeg skandala u Humskoj treba ozbiljno razmisliti da ili momentalno prekinuti ovaj cirkus od prvenstva ili početi drastično kažnjavati za ovakve namerne propuste! Jednostavno Partizan ove sezone ni igrom ni rezultatima nije zaslužio Evropu naredne sezone, nemojte na silu uzimati ono što vam ne pripada, u ovom trenutku Čukarički je bolji tim od vas i Mladost iz Lučana je bolja. Budite realni nemojte na silu nečasnim radnjama do cilja koji niste zaslužili.

Del Piero#10

pre 4 godine

(Ivan4_2019, 05. maj 2019 22:10)

Niko tebi ne brani da komentarišeš, ja samo ukazujem na tvoje licemerje. Misliš da Đokić sme da se zakune da je lopta prešla gol liniju? Ipak jedva je dočekao da pokaže da je gola bilo, iako nikako nije mogao jasno da vidi iz svoje pozicije. Pitam ja tebe, jel ti se nije zgadilo da ostanete na prvom mestu tako što čela Srbija vidi u prenosu, i bez usporenog snimka, da lopta izlazi u gol aut a vaš igrač je vraća u teren i asistira za gol? Tada nisi bio tako fin i gadljiv? Nije ti se zgadilo da se Antiću (utakmica Zvezda-Vojvodina) dodeljuje crveni karton ni zbog čega, a onda se svira penal Zvezdi kojem se i sam Boaći smejao dok je ležao na travi? Nije ti se zgadilo fantomski preokret protiv OFK Beograda i pet golova za poluvreme, kada u prvom poluvremenu niste šansu stvorili? Ima situacija tu još mali milion. Ali kao što rekoh, ti si samo jedan mali licemer i dok ćutiš za prevode na jednoj strani, galamiš za one na drugoj i to u situaciji gde tvoj klub nema nikakve veze sa time. Zato tuguj što smo mi večeras pobedili, umesto da slavi titulu svog kluba.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

U FK smeta predsednik, a u KK im je ok, ccccc
(gtrovci, 05. maj 2019 18:48Cirkus navijaci.Pogodio si u sam centar ovim komentarom.

Sofronije

pre 4 godine

Dete kojoj evropi, gol razlika vam je 3:62, bolje da ispali u kvalifikacijama nego ona blamaza.
(Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice, 5. maj 2019 20:21) # Link komentara

Kao i uvek paušalne procene ovog što lebdi iznad rupe.
Sine, mi smo u grupi sa Liverpulom, PSG-om i Napolijem osvojili 4 boda uz gol-razliku 5:17.
Jedini put kad ste Srbiju predstavljali u LŠ, u sezoni 2010-11, bili ste u grupi sa Arsenalom, moćnim Šahtjorom i još moćnijom Bragom i osvojili ste 0 (NULA) bodova uz gol-razliku 2:13, tako da ja ne bih mnogo diskutovao sa tobom.
Ti samo lebdi iznad lavora i seti se petica Petah-Tikve, i Kroacije, seti se Šamroka, Tuna, Zaglebja i mnogih drugih velikana od kojih ste padali.
Pobeda nad timom kao što je Liverpul za vas je misaona imenica.

Da mrzim crveno-bele ponosno kazem svima.

pre 4 godine

Ivan4..
Dali ste gol iz auta,kakve to veze ima sa osvajanjem ili neosvajanjem titule.Hoces da opravdas gol iz auta,kao nije bitan.
Pravi si panter,licemeran i nerealan.Sedi jedan i uzivaj u titulu.

XxX

pre 4 godine

Samo nek pljuvači razmisle koji se klub jedini zalaže za VAR i gol tehnologiju!
(Walt, 05. maj 2019 20:08) Pa nema nego ste kraljevi demagogije. Nedavno bio sastanak klubova, svi glasali za VAR (osim Zvezde koja nije imala predstavnika, ali je podrzala inicijativu) I kao samo vi za VAR ??? Pa kako vas nije sramota od sebe samih. Ni Premijer liga jos nema VAR, a vi hocete u sred sezone da ga uvedete, a pola stadiona nema ni semafor. Pa da ima VAR ne bi ni peti bili.

Krstivoje

pre 4 godine

Partizane veliki si ! Drago mi je zbog komsija sto smo dali onakav gol kakvi su i oni slavili zahvaljujuci sudiji Djokicu jesenas u derbiju.
(Grobarchina, 5. maj 2019 20:42)

Prestanite sami sebe da lazete i obmanjujete. Niti ste bili niti cete ikada biti veliki klub. Po bilo kom parametru.
Pozdrav.

istina

pre 4 godine

Ovaj komentator je i Radulovica prevazisao, sve vreme prica sta Partizan treba da radi, kaze “samo strpljenja” i “ovako bi trebalo u drugom poluvrenu da izgleda”. A onda se jos vise pogubi pa za jedan duel u uglu terena govori “ne bi trebalo da ga dira, neee, napravio je faul kada igrac Napretka nije imao resenje”. Covek bi mogao da zameni Pantica.

istina

pre 4 godine

Ne pokusavajte da izjednaciti situaciju kao u onom derbiju. Tada je lopta daleko dublje bila, ovde nije bila ni blizu da predje. Kao sto mislim da nije bio penal za Zvezdu koji je Ben omasio.

Slobo

pre 4 godine

Ja kao grobar potpisujem svaku rec koju je Kosanovic rekao posle utakmice. Ovaj gol je iz ko zna cije kuhinje iz partizanove nije sigurno, zao mi samo sto su ljudi iz partizana bez ikakve casti da izadju na teren i sugeriraju da nije gol i pokazu da su ljudi sa obrazom. Pa znate kada bi im svirali ovo da se bore za titulu ili drugo mesto?
Verovatno ce zbog ovog gola izgubiti revans u nisu u kupu...

Ivan4_2019

pre 4 godine

(Del Piero#10, 5. maj 2019 20:28)

Ovo je sajt koji je otvoren za javnost i nisi ti pozvan da bilo kome određuješ šta će i gde i kada da komentariše. Ja naravno večeras slavim titulu Zvezde ali ta titula je danas zvanično potvrđena a osvojena je još pre 15 kola, tako da sam je ja još onda slavio, još kada smo imali skoro 40 bodova više od vas. Međutim, kao obožavalac fudbala, naravno da mi ovakve sramote kakva se i danas desila u Hu8mskoj nimalo ne odgovaraju i naravno da ću to da prokomentarišem, neću ostati nem na ove brutalne krađe i marifetluke koje svakog kola maltene tvoj klub priređuje. A to što ćete nečasnim radnjama dogurati do kvalifikacija za LE i time se ponositi "u inat nama" to najbolje govori o vama, ne o nama, ja se nikada s tim ne bi ponosio, ja uvek kažem jasno da ako nešto ne zaslužuje moj klub da to nešto ne treba ni da dobije! Dakle ako vas nije sramota da jedan mali Napredak brutalno pokradete i da zbog toga igrate kvalifikacije za LE onda to najbolje govori o vama, ne o nama! Ovo večeras u Humskoj je bilo grozno, to nije bio fudbal, to je bila bruka, ja se onakvom golu ne bi radovao pa da mi kuća i imanje zavise od toga, ono je bruka! Što se tiče našeg gola u derbiju jesenas, što neko već reče ovde o njemu se niko ne sme zakleti da li je bio ili nije bio, dok o ovom "golu" Partizana večeras diskusije nema, dakle ni govora o golu, to si i sam priznao. Pozdrav, nismo isti.

Kosjan

pre 4 godine

Ma jel to Zvezda koja je predvodnik "Establismenta" koji se vodi protiv Partizana da ne igraju evropu ,pobedi Mladost sa igracem manje? a Partizan nece da igra Evropu zar ne?

luu kaa

pre 4 godine

Kao i uvek paušalne procene ovog što lebdi iznad rupe.  
Sine, mi smo u grupi sa Liverpulom, PSG-om i Napolijem osvojili 4 boda uz gol-razliku 5:17.  
Jedini put kad ste Srbiju predstavljali u LŠ, u sezoni 2010-11, bili ste u grupi sa Arsenalom, moćnim Šahtjorom i još moćnijom Bragom i osvojili ste 0 (NULA) bodova uz gol-razliku 2:13, tako da ja ne bih mnogo diskutovao sa tobom. 
Ti samo lebdi iznad lavora i seti se petica Petah-Tikve, i Kroacije, seti se Šamroka, Tuna, Zaglebja i mnogih drugih velikana od kojih ste padali.  
Pobeda nad timom kao što je Liverpul za vas je misaona imenica. 
(Sofronije, 05. maj 2019 20:41) 

Kad smo kod paušalnosti, izgleda da ti paušalno pratiš fudbal. Partizan je u LŠ igrao dva puta. Prvi put sa Real Madridom, Portom i Marsejom. U Beogradu nas nije niko od njih pobedio. Ni Real sa Ronaldom, Zidanom, Figom, Bekamom, Raulom, Robertom Karlosom... Niti Murinjov Porto koji je te sezone i postao prvak Evrope, ni Marsej sa Drogbom koji je kasnije dogurao do finala Kupa UEFA. Na putu do Lige Šampiona smo eliminisali ekipu iz top 4 Premijer lige, Njukasl i to pobedom u gostima. Al eto, vi ste navikli sebi da dopisujete nepostojeće titule kako hioćete, ali i brišete tuđe rezultate.
(to si zaboravio?, 05. maj 2019 21:03)

Procitaj ponovo sta je Sofronije napisao.Jednom ste predstavljali SRBIJU..Te 2003 u grupi sa Portom,Realom i Marsejem predstavljali ste jos uvek SRJ tj. Srbiju i C.Gore.. A svakako je veca pobeda nad Liverpulom (aktuelnim vicesampionom) i remi sa Napolijem veci od 3 remija kod kuce.. 4 boda zvezde je svakako vise od 3 boda partizana 2003

@ГИХТ

pre 4 godine

Није Партизан преокретом дошао до победе,већ их судија погурао а Напредак оштетио.Прво Илић је био у огсјду,друго,направио је чист фаул гурајући голмана Напредка задњи делом тела да не дође до лопте,и треће лопта није прешла гол чинију ,па ни гол није регуларан.Нпредак је оштећен.Дали Партизану треба оваква победа?

Realno

pre 4 godine

Zasto sokirao? Zar ih nije vec nekoliko utakmica unazad dobijao ili je partizan sudija spasavao a i ostali klubovi su se gostili i osvajali bodove na pasnjaku.Ovo je realnost,da se bore za 4-5 mesto,mada ni 6. nije iznenadjenje.

zazasochi

pre 4 godine

Jeste dno.probijeno kada su poceli golovi da se daju iz auta.Zato cuti i ne lupetaj panteru.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kormije, 5. maj 2019 20:00)
Jel mislis na onaj aut kada Zigic dodaje do Pantelica, a vasi fudbaleri kao da prvi put igraju veliki fudbal dizu ruke i traze ofsajd??? :-))))

Koja

pre 4 godine

Kao navijac zvezde, pun respekt za grobare !!!! 
Svaka cast !!!! 
Nazalost to se na utakmicama zvezde ne moze cuti. 
(antibot#2, 5. maj 2019 18:34) 

Naravno da se ne može čuti i neće se čuti jer je taj lik vaš najverniji navijač i zato je tu dominacija,bar što se tiče fudbala.
(marek hamšiković, 05. maj 2019 20:09)

Dete nemas ti pojma o fudbalu, Zvezdin kvalitet je najvise zbog trenera i to je ponovljeno i u evropi.

Seek and destroy!

pre 4 godine

uvek uz partizan ! i u dobru i u zlu !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobarchina, 5. maj 2019 18:53)

Pa šta onda grobarčino radiš ovde, zašto nisi na utakmici?

Z-nk

pre 4 godine

Ovaj gol i onaj u derbiju samo lice.Za onaj u derbiju se niko ne smije zakleti da jeste ili nije,za razliku od ovog veceras dje je sve jasno da nije gol.Jednu stvar bih dodao,poziciju Ilica kod gola i njegovo kretanje unazad i ometanje golmana,to bi trebalo da bude dovoljan razlog da se ne raspravlja je li presla ili ne.

Sofronije

pre 4 godine

Au, pa ti se dete ni 2003. ne secas. Ajd na spavanje, kasno je.
(Gazda Dojkan, 5. maj 2019 21:01) # Link komentara

Kao što rekoh tvom kolegi, čitaj sa razumevanjem. Lepo piše "Jedini put kad ste Srbiju predstavljali u LŠ". Sećam se ja i mnogo dalje, recimo Barija '91. i Tokija iste godine. Sećaš li se ti toga, dete, ili i ti imaš selektivno pamćenje i fudbal za tebe postoji od kad se pojavio Tole?

vlada i bajka

pre 4 godine

Imamo igru imamo smeka, dovoljno kvaliteta,jedina karika koja nedostaje je Sejdubija Suma i ima da haramo! Jedini problem je njegova plata? Zamislite taj vezni red Lola i Suma, jos kada se oporavi i ovaj norveski Mesi ili Dembele kako ga zovu i to ce da bude top!

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Bila je ovo još jedna ubedljiva pobeda Partizana, tečne akcije tačni pasovi, odlični driblinzi, precizni šutevi u okvir gola, jednom rečju još jedna izvanredna partija virtuoza u crno belim dresovima. Šteta što se prvenstvo brzo završava, Partizan bi sa ovakvom igrom sigurno bio šampion, jer danas im čak ni sudija ništa nije mogo. Da je suđenje bilo pošteno, makar kao danas, Partizan bi sigurno bio šampion.

Boban

pre 4 godine

Da je se Milosevic danas skinuo da igra dao bi dva komada lagano,ovi sto pricaju da Rikardo moze moze al u drugoj portugalskoj o panticu je glupo trositi reci ,asistent za gol i tri mrtve sanse Sasa Ilic sa 42 godine,e sad nitije ovo bio gol niti je gol bio u derbiju ali svi kazete sudiska se vazi,i za kraj komentator arene kaze nije gol a za derbi isti covek u analizi kaze po njegovom strucnom misljenju gol je .Jeste uprava Partizana cirkus al igraci su cirkus na kvadrat.

izhlapjeli starac

pre 4 godine

Groblje, od svih neregularnih golova koje sam u životu video, ovaj je jedan od najgorih.
Uvek može da se desi previd, ovo ili ono, ali ovo je smešno.
Inače, Zvezdin penal danas je isto bio sramotan i obradovao sam se što ga je golman odbranio.

Nebojsa

pre 4 godine

Pricati o golu u danu kad je Srbija dobila sampiona , to je za mene pokusaj da se prebaci prica na klub koji samo ima jos ime i nista vise.

Njah

pre 4 godine

Sto zelis drugima obicno se desi tebi, u ovom slucaju klubu za koji navijas, tako da...
(Bodibond, 05. maj 2019 18:20)

Ono sto ste zeleli nama i pevali nam,upravo se desava vama...

MomaSRB

pre 4 godine

Bez obzira na to da li je lopta prešla celim obimom gol liniju ili ne, Saša Ilić JE BIO U OFSAJDU I OMETAO GOLMAN I PLUS DUPETOM POKUŠAO DA GA GURNE! Pogledajte snimak!

Manučo

pre 4 godine

Napisali ste"utakmica je odigrana na polupraznom stadionu Partizana"i naravno ko nije gledao duel, pomislio bi da je na tribinama bilo 15,16 hiljada ljudi ako računamo da je kapacitet stadiona nešto preko 32 hiljade. Zapravo nije bilo ni 1200,tako da malo objektivnosti ne bi naškodilo.

Cekamo 20.titulu u kosarci

pre 4 godine

Karma je cudo!!!Tri titule koje brojite,nisu osvojene na terenu,86. i 87. dodelio vam sud udruzenog rada(STA JE TO),a 99. prekinuto prvenstvo!!!!

Ivan4_2019

pre 4 godine

(Del Piero#10, 5. maj 2019 23:15)

Ti baš zapeo da mi dokažeš da me bolje poznaješ od mene samog? Otkud bre ti znaš da li sam ja "slavio" taj gol iz auta ili ne? Da li me ti možda poznaješ lično? Ne bih rekao! Sa onima koji me vređaju i nazivaju licemerom se ne družim privatno, a javno ih na internetu uglavnom ignorišem, i tebe bi da mi se nisi ničim izazvan nalepio na komentar! Dakle sine, nisam slavio taj Zvezdin gol iz gol-auta, nisam slavio ni 2:6 protif OFK-a mada za to nikada niko nije dokazao da li je bila mućka ili ne, ali meni je bilo sumnjivo da nakon 2:0 na poluvremenu bude 2:6 na kraju tako da to nisam slavio. Uostalom kada je Zvezda dala gol iz gol-auta na derbiju tada koliko se sećam nismo ni uzeli titulu, zar ne? I nismo ni zaslužili da je uzmemo, vladalo je rasulo kod nas tada, vi niste bili ko zna koliko bolji od nas ni tada ali ste imali dva dobra igrača Leonarda i Đurđevića koji su vešto iskoristili naše rasulo i zasluženo vam doneli titulu te sezone. Ove sezone smo za vas vasiona, niste nam dorasli, ove sezone ovu titulu ima da slavim dugo dugo, ali to ne znači da vam se neću smejati kada na jedevite jade nepostojećim golom pobeđujete mali Napredak! Pozdrav i ne brigaj za mene, titula je naša, slavim je svim srcem!

Bikonja

pre 4 godine

@Prodati što više igrača da bi se dovela pojačanja, bez prodaje Ricarda Gomeza, neće biti para za pojačanja.

Tim Partizana za Evropu :

Stojković-Pojačanje-Valiente-Pojačanje-Pojačanje-Pojačanje-Pojačanje(Zdjelar)-Tošić-Pojačanje(Pantić)-Pojačanje-Pojačanje
(Mare, 5. maj 2019 17:50) # Link komenta

Lepo si to smislio samo si jednu stvar prevideo... Zar zaista mislis da ima takvih ludaka koji bi platili makar jedan evro za Ostojica, Musu, Miletica...?

A i Suma vam se vraca... treba i njega platiti.

cole

pre 4 godine

"Zbog povika sa tribina koji su bili upućeni upravi Partizana i predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću"

Evo peva se upravi već pola sata i ne prekida se utakmica, zna se zbog koga se prekida.

Smogovci

pre 4 godine

@moca
Moco, opusti se nema stresa. Vidiš da mora celo kolo da se namesti zbog vas.

Nije sramota priznati da si nemoćan. Što te vređa, znači plazma znači mleko...i da vežbate.

Da ti priznam, baš se naslađujem, može u komentaru da se namiriše taj očaj, bes, ma fenomenalno kmečite, idemooo Jugosloveni ...

Sale

pre 4 godine

I da je lopta presla preko linije, a nije, ocigledan faul nad golmanom Napredka.

Sve jedno ovaj gol ne menja mnogo, samo bruka ligu i fudbal kod nas.

Nex

pre 4 godine

Ovo je tuga stvarno...žao mi Napretka i bilo kojeg kluba van Beograda šta moraju da trpe protiv nekih klubova iz pomenutog grada. A slušajte samo komentatora Arene, ne sme da kaže da nije bio gol iako se to baš lepo vidi nego više nije gol nego što jeste a i sa ovim sajtom je isti slučaj. Gde mi živimo...

mirko

pre 4 godine

ja samo da neko vrati pasoš. kako je i obećao. a ova lopta skoro da nijeni na liniji a ona u derbiju možda jeste kačila liniju sa unutrašnje strane a možda i ne to niko ne zna tako da je pravedno sviran gol. preposteni partizan

Del Piero#10

pre 4 godine

(Ivan4_2019, 05. maj 2019 23:54)

Tada niste uzeli titulu, ali u tom trenutku vam je gol iz gol auta pomogao da ostanete na prvom mestu. Proveri ako se ne sećaš. Moglo je da se desi da baš taj detalj presudi u borbi za titulu, na sreću nije. Ovde niko ne spori vašu ovosezonsku titulu, nađi i jednu rečenicu u kojoj je ja sporim. Čak sam rekao da smatram da lopta nije prešla gol liniju kod udarca Šćekića danas, isto kao što smatram da nije ni posle Boaćijevog u prvom derbiju. Ja sam ti se nalepio na tvoj komentar? Ne, samo sam odgovorio na tvoje licemerje. Kao "grozim se ovoga, grozim se onoga" bla bla... Iskreno me ne zanima ko si i šta si i da li si slavi gol iz gol auta. Savršeno me ne interesuje. Samo znam da se većina Zvezdaša ovde naslađivala posle njega. Dovoljno mi je da vidim šta pišeš. Došao si na vest koja si ni na koji način ne tiče tvog kluba da jadikuješ. Da ti nije krivo što smo dobili ne bi došao ovde da kukaš. Šta da ti radim što ne znaš ni tituli da se raduješ ko čovek. Dalje neću diskutovati sa tobom, nema više svrhe. Pozdrav.

Delije Čikago

pre 4 godine

Realno nema veze sa golom, realno naša liga je cirkus, fudbaleri amateri osim Marina i Saše Ilića, zabava za uništenu omladinu, Kosovo izgubljeno davno, koga ćemo "mi" to plašiti po bečkim dvorovima??? Tuga od zemlje, pozdrav za Grobare 70, znaju oni...

Ramones

pre 4 godine

Piki..
Kad moras da otimas ,da. bi bio cetvrti u
ovoj cirkus ligi,neprocenljivo.........a neko
slavi 30-tu tituli
Dobro si napisao brate ,neko slavi titulu
u istoj toj "cirkus"ligi.Konacno realan navijac Zvezde bravo!!.

s..nikolić /austrija

pre 4 godine

управа напоље! Живео председник Вучић!
 (Немања, 5. maj 2019 18:18) 

# Link komentara

Ni dva grama mozga !

@ГИХТ

pre 4 godine

Напредак оштећен!Партизан није дао гол.Уз помоћ судије пбедио,срамота !

4k4.Dex

pre 4 godine

Uopste nije bitno da li je lopta presla gol liniju to je sudijska odluka i tacna je kako god da odluci posto bolju tehnologiju nemamo. Problem je sto je Ilic u fsajdu i direktnk smeta golmanu i jos u odsudnom momentu pravi potez telom koji smeta golmanu. Samo zbog toga ovaj gol nije smeo biti priznat.

Veteran

pre 4 godine

Kao boga vas molim nikako da nemojte da pobedite!
Sve se poklopilo, svi u kanalu, pocev od uprave, navijaca i igraca . Nema nerviranja samo konsatutejm
;)

Kolektivna penzija

pre 4 godine

Ovo mora da bude namerno, tolike gluposti se slučajno ne dešavaju. A odavno su zaredile pa ne prestaju. Mislim da Partizan više NIJE FUDBALSKI KLUB. Kako se ovo zove, niko nezna, nešto nedefinisano, sačuvaj Bože!

Milan

pre 4 godine

Na sav ovaj cirkus sta izvode ove sezone ovi iz Partizana, pola utakmica nisu odigrali u standardnoj prepoznatljivoj opremi crno beli dres. Te su crni, te su beli, pa opet crni, te zuti....sta znaci ovo???

Darko

pre 4 godine

Ti samo lebdi iznad lavora i seti se petica Petah-Tikve, i Kroacije, seti se Šamroka, Tuna, Zaglebja i mnogih drugih velikana od kojih ste padali.

(Sofronije, 5. maj 2019 20:41)

A Bobadilju i Augzburg si zaboravio,nije fer.

ArDzej65

pre 4 godine

ne znam zasto se uopste diskutuje da li je gol ili ne(uzgred nema veze sa golom)kad je pre svega ocigledan ofsajd od Ilica i jos ocigledniji faul od istog igraca

Napredak je oštećen

pre 4 godine

Kako bre samo konstatujete da je sudija procenio da je gol regularan? Koga se bojite? Šćekić nije dao gol! Ono je sramota i to treba reći.

realno

pre 4 godine

Crni Savo, crna neznalice. Bravo za taktiku, bravo za Urosevica, Scekica i Nikolica. Neka Tosic sedi naklupi, Sehovic ti ne valja... Bravo, svaka ti cast

Crvena Zvezda ponos SR

pre 4 godine

Samo mi jedno nije jasno na koju foru igra ovaj Nikolic u Partizanu ono sto on igra to je na nivou zonske lige ocigledno da je decko vezara ubedjen sam da Partizan u omladinskom pogonu ima za klasu boljeg igraca od njega

Goran ks

pre 4 godine

Ofsajd je podignut pre tog auta...ali dobro, tada verovatno još nisi bio ni rodjen...
(Mika, 5. maj 2019 20:16)

Znaci po tebi,dok lopta nije u igri pre izvodjenja auta ovi vasi dizu ruku da je ofsajd? Ukopao si sam sebe,pa vi vise nemate pojma gde udarate.

Sofronije

pre 4 godine

Kad smo kod paušalnosti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (to si zaboravio?, 5. maj 2019 21:03) # Link komentara


Da si malo čitao kao što nisi, jer i to vam je svojstveno, da nagađate i "slučajno" previđate stvari, pisao sam o SRBIJI. Dakle, ovo o čemu ti pišeš je bilo u sezoni 2002-03, tada Srbija još nije bila samostalna.
Dakle, a sad da se vratimo na temu. Sve si ti to lepo napisao, ali ste opet osvojili bod manje od Zvezde i niste NIKOGA obedili.
Ove sezone u kvaligikacijama za LŠ, Zvezda je izbacila Salcburg, prošlogodišnjeg polufinalstu Lige Evrope, a u grupi je igrala i POBEDILA (taj osećaj ti ne poznaješ) vicešampiona Evrope koji je sada u poliufinalu LŠ i izvukla je bod sa Napolijem, vicešampionom Italije.
A kad se saberu vaša učešća u LŠ, u 12 utakmica imate 3 nerešene i 9 poraza i gol razliku 5:21.
Zvezda u jednom učešću i 6 utakmica ima 1 pobedu, 1 nerešenu i 4 poraza, znači bod više od vas i gol razliku 5:17.
Sad ti, ako imaš obraza zaključi koje bolji u LŠ.
P.S. Ovde nisam pominjao pobednika KEŠ-a, finale Kupa Uefa, KEŠ-a i KPK-a, a ni vaš najveći uspeh... gol u finalu KEŠ-a.
Ovo nije ništa paušalno, ovo su SUVE činjenice.

milutin

pre 4 godine

Ne očekujem da masa koja komentariše poznaje pravila, ali valjda ima nekog ko to zna...nebitno da li je lopta prešla liniju kod drugog gola. Gol je postignut iz ofsajda. Igrač koji stoji ispred golmana Napretka je bio u ofsajdu i direktno utica na njega....to je ofsajd u današnjem fudbalu...pre 30 godina nije bio...danas jeste...ali ko to zna u Srbiji.....

Marko

pre 4 godine

Gospode, sta ovaj Uroševac traži u Partizanu?? Pored njega Scekic oba Miletica, Nikolić, Ivanović, Zdjelr, "talentovani" Pavlović za koga je nemoguć zadatak da doda tačan pas na većoj distanci od 3 metra.

čovek

pre 4 godine

Kao Partizanovac moram da kažem da je ovo bruka i sramota. Ovo je nivo sredine tabele nekada Druge savezne fudbalske lige Istok.
Katastrofa!

Mare

pre 4 godine

Lepo si to smislio samo si jednu stvar prevideo... Zar zaista mislis da ima takvih ludaka koji bi platili makar jedan evro za Ostojica, Musu, Miletica...?

A i Suma vam se vraca... treba i njega platiti.
(Bikonja, 5. maj 2019 18:00) # Link komentara, Zvezdas sam, to je moj predlog Partizanu, Gomeza i Markovica mogu da prodaju u paketu za 4 miliona, i dovedu pojacanja, ali ako sad izgubi Partizan od Napredka, i Napredak matematicki gledano ima sansu za Evropu, sledece kolo Mladost docekuje Cukaricki, a Partizan gostuje Vojvodini.

goran

pre 4 godine

DAkle ovako ..racunica je jednostavna ...zbog bodova takozvanih uefa i ko zna cega ...navodno se isplati vise da Partzan ide u evropu...Nisam otkrio Ameriku al ajd da kazem :) ..moda je neko i napisao ovo ..ne treba mudrost velika ..

Sofronije

pre 4 godine

Pogotovo ne da nas nisu ponižavaju sa 6:0.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (to si zaboravio?, 5. maj 2019 23:24) # Link komentara


Da se sad ne vraćam na to da ste u 6 utakmica više u LŠ osvojili bod manje, prvo da ti kažem da mi ni od koga nismo izgubili 6:0 (što je grobaru milo...). Nabrajaš ko je igrao za Porto? A zašto? Jeste li ga pobedili? Jeste li IKOGA pobedili u LŠ? A sad, pošto smo rešili dilemu oko 6:0, i pošto vas niko nije ponižavao sa 6:0, kao ni nas, hoćeš da pomenemo sve velikane evropskoh fudbala koji su vam davali po 5 komada, na primer Petah-Tikva i to na vašem, pardon, vojnom stadionu ili Kroacija u Zagrebu. Možda si mlad pa se ne sećaš Fljamurtarija, ali Šamroka, Tuna, Auzburga, Zaglebja, njih se sigurno sećaš. Sada ćeš pomenuti Kairat, jer nemate za šta drugo da se uhvatite, koji je te godine ispao u poslednjem kolu kvalifikacija posle Zvezde, izbacivši i Aberdin, a ispao je od Bordoa zbog gola u gostima (1:0 i 1:2). A dokle je Šamrok stigao kad je vas izbacio? Zahvaljujući vama ušao je u LE gde je izgubio svih 6 utakmica uz gol-razliku 4:19. A Tun? I Tun je pobedivši velikana srpskog fudbala ušao u grupu LE, gde je završio sa 1 pobedom, 5 poraza i gol razlikom 3:10.
Teško je biti u senci evropskog i svetskog šampiona, u svemu uspešnijem od tebe i zato nije ni čudo što se tešite glupostima.

Papilon

pre 4 godine

I opet Urosevic i naravno sa njegove strane primamo gol.
(realno, 5. maj 2019 18:24)

Opusti se, mora uprava nesto da stavi u dzep, ako dodje iz 2 u 1 to je lepa para.

Ilija Dukić

pre 4 godine

Ćuj Evropu.Strasna naslov?Sa kim da igra Evropu?!Po meni bolje da izgubimo i da sledece godine Partizan ne bude igrao Evropu!
(Jon Bon Jovi, 05. maj 2019 17:38)

Kad završe utakmicu,Savo i ekipa,nek svrate u komšiluk na proslavu titule!
(Jon Bon Jovi, 05. maj 2019 17:40)

Za koga navijaš?

absolutezero

pre 4 godine

Ajde pogodite ko je ostavio prvi komentar ?
(Toto-ko-tunjo, 05. maj 2019 18:11)

Kao Čak Noris. Ostavlja komentar pre nego što se vest i pojavi.

saul

pre 4 godine

Saul...Jeste dno.probijeno kada su poceli golovi da se daju iz auta.Zato cuti i ne lupetaj panteru.
(Kormije, 05. maj 2019 20:00) Inace sam partizanovac, ali za ovakav fudbal ne zelim da navijam. I jos nesto, pre nego sto nesto prokomentarises, bolje bi ti bilo da prvo naucis osnove pravopisa. Ljubi te brat.

Марко

pre 4 godine

Partizane veliki si ! Drago mi je zbog komsija sto smo dali onakav gol kakvi su i oni slavili zahvaljujuci sudiji Djokicu jesenas u derbiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobarchina, 5. maj 2019 20:42)

Ето, бито је да смо на крају сви задовољни.

Borkes

pre 4 godine

Necu ni da komentarisem koliko smo ocajni. Tuga za gledanje. Nego, da li je neko provalio kako Tosic bojkotuje klub? Nije ove godine odigrao vise od 10 utakmica. Usao i zaboli ga list posle 20 min. Ocigledno mu duguju velike pare, a zbog licence ga naterali da potpise reprogram.

Posetilac

pre 4 godine

Ćuj Evropu.Strasna naslov?Sa kim da igra Evropu?!Po meni bolje da izgubimo i da sledece godine Partizan ne bude igrao Evropu! 
(Jon Bon Jovi, 05. maj 2019 17:38) 

Kad završe utakmicu,Savo i ekipa,nek svrate u komšiluk na proslavu titule! 
(Jon Bon Jovi, 05. maj 2019 17:40) 

Za koga navijaš?
(Ilija Dukić, 05. maj 2019 18:42)

Ovde a i na svim drugim vestima očigledno za pluseve.

Marko

pre 4 godine

Pazite tu plejadu "vrhunskih" trenera u PArtizanu...Djuka, Bata, Sava..Jako tesko da se covek odluci ko je od trojice navedenih veca vezara...Mozda bi nam Zeljko Pantic, stamena odbrana Ivice Ilijeva (zakopao je Partizan do preko glave), Vuchelica , verni glaogovornik NJEGA prvo-rodjenog, Vazura, sjajni igrac na stolovima u nocnim klubovima, mogao to podrobno objasniti..?
O izboru igraca ne vredi trositi reci...bukvalno balvan do balvana..u staroj Jugi ovi bi igrali srpsku ligu. Tu sem Tosica (mada je njemu sada blize banjsko lechenje no fudbal, zbog toga je na kraju krajeva i dosao u klub.) Ilica , Pantica, nema fudbalera...Ali, bukvalno nema.

sasa

pre 4 godine

Utakmica se ptekida zbog prozivanja Vucica??? Pa ni Milosevic to nije radio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Xman, 5. maj 2019 18:22)
Pazi se na svaki detalj. Dugo ce jos ovaj vladati...