Nedelja, 05.05.2019.

17:00

Junajted bez Lige šampiona, Čelsi lako sa Votfordom

Fudbaleri Mančester junajteda izgubili su sve šanse da se plasiraju u naredni ciklus Lige šampiona, dok je Čelsi pobedom nad Votfordom na korak do cilja.

Izvor: Z.K.

Junajted bez Lige šampiona, Èelsi lako sa Votfordom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Gloryglory

pre 4 godine

Ponovo svi velicaju Murinja i stavljaju kao najveci problem igrace koji nisu dirasli Unitedu.Pa ko ih je doveo??Klop?Gvardiola??
De Hea,Valensija,Jang,Dzons i Smoling zaostavstina iza Ser Aleksa.
Matu je Mojes doveo.
So,Marsijal,Erera,Romero,Roho van Gal plus iz omladinskog pogona Rasford i Lingard.
Lindelef,Bai,Dalo,Matic,Pogba,Sancez,Lukaku,Fred,Grant i MekTomini iz omladinske skole.
Murinjo nije kupio samo levog beka na svakoj drugoj poziciji doveo je igraca(cak i golmana).
Krivac za ovakvo stanje u Junajtedu jeste on...Nije birao sredstva da dovede Sanceza i Freda i otme ih Sitiju.On ih je hteo i ako se konkretno u slucaju Sanceza uprava bunila i nije mu dala novac vec jedino ako izbori neku zamenu.I to dovodi igraca na poziciju gde je guzva vec.Fali mu desno krilo(citav sistem igre mu se i zasniva na bocnim prodorima krila i ofanzivnih bekova) jer Marsijal i Rafrord osim napadaca igraju levo krilo,pa cak se i Lingard tu bolje snalazi, covek kupi jos jednog na istoj poziciji.
Erera mu je u njegovoj prvoj sezoni bio igrac godine u sledecih godinu i po zacementirao ga za klupu i unazadio ga...
Zbog Sancezove plate koja je duplo veca od plate ostalih napravi nezadovoljstvo medju igracima...
Do sutra bih mogao o tome sta me sve nerviralo i gde su po nekom mom misljenju sve greske bile...
I realno samo je van Gal imao neku viziju i ideju sta i kako treba raditi i sta mu fali.

Pantic i Tegi = Laza Lazarević

pre 4 godine

Agent promena, Engleska bi jedino u slučaju da primer Arsenal osvoji LE a ne bude u 4 tada imala 5 pretstatvnika, a ovaj primer koji si ti dao povlači jednu ekipu koja je trebala da igra kvalifikacije ditektno idu u LŠ, to je ekipa iz zemlje koja je trenutno prva ispod crte, neznam koja je nisam siguran....

bankrot

pre 4 godine

snikers

Zato engleski fudbal ima vise osvojenih EP i SPa, a spanski kao osnivac fudbala samo jedan namesteni pre 50 godina u svojoj drzavi.A ne cekaj...
(Sumadinac91, 5. maj 2019 22:00)

Sve sto je napisao je istina, kakve veze reprezentativni fudbal ima s tim? Real i Barsa nikada u Engleskoj i Nemackoj ne bi mogli da funkcionisu kao u Spaniji.

Sumadinac91

pre 4 godine

snikers

Zato engleski fudbal ima vise osvojenih EP i SPa, a spanski kao osnivac fudbala samo jedan namesteni pre 50 godina u svojoj drzavi.A ne cekaj...

dzirlo

pre 4 godine

Vidim navijači Liverpula se nasladjuju, pa čisto da ih upitam, kakav je to osjećaj isvojiti Premiership?

p.s. molim bez predskazanja o budućnosti. Nije ovo "Treće oko", nego sportska rubrika.
(Pero, 5. maj 2019 19:01)

A tebi je taj osecaj poznat? e kakvih paljevina ima ovde. gledali Mucke pa su veliki Englezi.

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Na entuzijazam su dobili tekme s losijim protivnicima kad je ole tek stigao.
U redu, covjek moze rec da nesretni moyes nije materijal za utd, ali da to nisu ni van gaal i mourinho? Nece ici.
Igraci su banda i hrpa precijenjenih klauna na celu s pogbom.
Tu sad trebaju staljinisticke metode, razgovorom i fino ocito ne vrijedi. Pogbi platit svaki cent ali ga sibnut na tribinu, ostale protjerati. To je jedini recept za united.

Soni

pre 4 godine

Greska !! Mancester ima sasvim realne sanse da i naredne sezone igra LS !! Junajted na 6 mjestu ima bod manje od raspalog Arsenala. Junajted u zadnjem kolu docekuje Kardif, a Arsenal gostuje Barnliju. Za ocekivati je da Junajted pobjedi Kardifa, a ne vidim nacin kako ovakav Arsenal da pobjedi Barnlija u gostima. U finalu Liga Evrope 99% ce igrati Celsi i Arsenal. Ako to Celsi dobije, onda peta ekipa Premijer Lige ide u LS !!

bo

pre 4 godine

Није ми баш најјасније. Ако Челзи освоји ЛЕ, ПЛ добија пето место... А Јунајтед буде пети? Шта онда?
(adriano_galliani, 05. maj 2019 20:22)
Nista, ne prenosi se na mancester. Samo ako Arsenal osvoji imace 5 klubova u LS.

Protoss

pre 4 godine

Banda iz Mancestera.. Silne tikete oborili.. Strasno, strasno.. Sve vise nameštaljki u fudbalu.
(Protoss, 05. maj 2019 17:09)

Najgora grupa ljudi, da si igrao x verovatno bi rekao moj brat Ole i Hadersfild sila uzima znacajne bodove velikom Junajtedu, strasno...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (slola, 5. maj 2019 17:15)

A ko si ti da govoriš koje najgori? Šta znaš o meni, Jel me lično poznaješ?? Ovde se govori o sramoti zvanoj današnji fudbal. Imaš igrače koji vrede individualno po 100 miliona eura, nekada nezamislivo u istoriji fudbala.. A zajebavaju čitav svet, odigraju 1:1 sa Hudersfildom, a Arsenal sa Brajtonom isto danas popodne 1:1! Kod kuće... Većina bi odigrala ili pobedu ili golove na Mancester i Arsenal, da oni daju 2 ili 3, a ni to nisu uspeli.. Bayern odigra prošle nedelje sa zadnjim Nirnbergom 1:1.. Takvi kao ti bi prvi okrenuli ploču i tapšali onog ko im donese uspeh.. Ovde se govori o dilu, bezobraznom dilu, fudbala i kladionica.. Uostalom, ne igram kladionicu.

Kun'-fu Panda

pre 4 godine

(Negativni, 05. maj 2019 19:49)

E htio sam ja ovo sve napisati, ali skrati mi muke. Tacno sve do slova. Pa i najvecim fudbalskim neznalicama je jasno ako Dr Murinjo nije mogao podici na veci nivo onda niko ne moze. Podhitno rekonstrukcija 80% igrackog kadra. Oleu svaka cast, treba ostati...

nikola

pre 4 godine

junajted jedino ako slucajno negde "iskopa" novog Mesija ima sanse da lici na ekipu u narednih deset godina.U ovoj ekipi Niko ne valja sem dva tri coveka

adriano_galliani

pre 4 godine

Није ми баш најјасније. Ако Челзи освоји ЛЕ, ПЛ добија пето место... А Јунајтед буде пети? Шта онда?

MP

pre 4 godine

Tribislav, 05. maj 2019 18:11

Covece pa nemoj se kladiti. Ionako samo kladionice zaradjuju od vas kladionicara a ne vi od nje. Dokaz za tu tvrdnju je otvaranje istih na svakom cosku.

Pero

pre 4 godine

Vidim navijači Liverpula se nasladjuju, pa čisto da ih upitam, kakav je to osjećaj isvojiti Premiership?

p.s. molim bez predskazanja o budućnosti. Nije ovo "Treće oko", nego sportska rubrika.

Negativni

pre 4 godine

Završiće Junajted na istom mestu na kom je bio kada je otišao dr. Žoze. Tada smo ovde slušali velike stručnjake i tirade o "napadačkom DNK" koji je Ula Guna Sulša doneo, te da imaju šampionski tim u kojem su sve sami asovi svetskog fudbala ali neznalica Murinjo ih tera da "parkiraju autobus"...blabla...trućtruć....evo sada je i Hadersfild misaona imenica.
Ovaj tim nije ni zaslužio LŠ, kada su se onako brukali i namerno igrali da gube kako bi oterali trenera. Bilo je sramota za fudbal gledati igrače, koji zaradjuju na sat mesečnu sumu za koju rade navijači, kako bez blama dodaju loptu protivnicima u noge i trčkaraju kao na treningu u utakmicama gde se zaradjuju bodovi za LŠ. Lepo je rekao "Posebni": " Sa igračima koji nemaju pobednički mentalitet kao ja - ne umem da radim." Kratko i jasno.

mr.wolf

pre 4 godine

Ne kapiram kako ljudi ovde rezonuju stvari. "United nije pobedio i ostao je bez LS". Pa i da su pobedili 10-0 opet ne bi igrali LS. Zar vi mislite da to nisu znali i igraci i strucni stab. Jesu, zato nema ni motivacije, volje, ako niste primetili oni otaljavaju poso do kraja. Onakvo izdanje protiv Evertona ne moze da bude samo neznanje, vec i tesko mentalno stanje. Sticajem losih rezultata konkurenata su oni do proslog kola bili u "konkurenciji", ali igraci su potajno znali da su im sanse 0% i upravo taj stav ih cini nepodobnim za United.
Oni su izgubili na samopouzdanju posle prvog poraza posle sjajnog niza, od Arsenala. Od tog trenutka psiha i samopouzdanje 0. Zasto. Zato sto to nisu igraci za United. Zato sto su posle prvog loseg rezultata izgubili veru. To je i Oleu jasno, i Murinju je bilo jasno. Zato, igraci koji nemaju pobednicki mentalitet i igraci koji nemaju jak karakter ne mogu da cine sampionski tim. Rasford, Marsijal, Pogba, So, Lingard...smesno. Od ovih mladjih jedini koji ima tvrd karakter je MekTomini i mozda Dalot. Ovaj tim Uniteda nema apsolutno nikakve sanse sledece sezone. Preveliki remont ih ceka i to ce potrajati. Minimum 2-3 sezone.

CJC

pre 4 godine

Nikad nisam voleo UTD ali mi je jako neprijatno kad vidim ko igra za ovaj nekada veliki klub...reakcija Šoa kod gola, pa to je za momentalno tribine na 6 meseci bez plate naravno. Posle Vidica, Ria i Evre da spadnu na ovo?

Velika je enigma kako je ovaj skup rekreativaca izbacio PSG, velika.

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

Pitam se kao im Barselona nije dala 10 u dvomecu
(Oven, 5. maj 2019 18:00)

Pa nisu želeli bre brate, zato im nisu dali 10. Ja gledao obe te tekme i video Barsu gde rutinski protiv slavnog Junajteda i na Old Trafordu u prvom meču lagano dominira i privodi meč kraju posle rano postignutog jednog gola koji ih je zadovoljio i lagana pobeda 1:0 bez da su se pripisno i oznojili, zatim u revanšu na Nou Kampu laganih, zaista previše laganih 3:0 za Barsu koja je posle trećeg gola jednostavno povukla ručnu i otaljavala posao rutinski do kraja. Velika je bruka za Junajted ovaj njegov sadašnji roster. Pa njih bre Everton rutinski razbije na svom Gudison Parku sa 4:0 i o čemu više pričamo. Velika sramota.

Hagiano

pre 4 godine

Јунајтеду предстоји дуг период година без озбиљног учешћа у борби за титулу. Нешто као Ливерпул 90тих и 00тих.
Ливерпул, са друге стране, уколико издрже још коју годину у овом саставу узимају лигу сигурно, а можда и у Европи убоду ушатог, и враћају примат у том њиховом рату.
Сити док је Арапа биће конкурентни јер ће увек упумпавати озбиљан новац у клуб, а и Пеп је гаранција да ће увек бити у 3 најбоља клуба.
Остаје енигма шта нас чека од Челсија након Азара... Арсенал и Тотенхем увек ту, али никад тај крајњи корак.

Мурињо изгледа није био баш дудук, реално је састав Јунајтеда смешан, поготово у одбрани.. Оле је имао почетничку срећу али не као Ди Матео ономад, већ је његова срећа трајала краће. Видеће се сл године какав ће тим да састави..
Све у свему мало се мењају водеће екипе ПЛ у односу на прву деценију 21 века...

Tribislav

pre 4 godine

Pišem ovo samo jednom i nikad više. Ova sezona je najgora za kladjenje u istoriji u mom životu, pogotovu mrtva Premijer liga. Olo*i jedni kako vas nije sramota, da ovako nameštate. Čovek vas čitavu sezonu ne može uhvatiti ni za glavu ni za rep. Sauthempton, Brighton, Cardiff, Fulham, umesto da lagano izlazite na kraj sa njima, vi iz velike četvorke, sa pobedom od bar dva gola razlike, vi kiksirate protiv njih, još doživljavate debakle od istih timova, dok ste sigurni samo protiv velikana kakav je Hadersfild nema šta, gde je kvota 1,05 mada se ispostavilo da niste u stanju ni njih da pobedite. Na šta je spao jedan UTD, koji je pod Fergusonom redovno igrao LŠ, da se grčevito bori za istu. Nemam reči. Jedno veliko Strašno.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Ovo je već poprilična blamaža Junajteda danas! Posle sramnog debakla od Evrtona u gostima 0:4 i užasno loše partije i poraza 0:2 u gradskom derbiju protiv Sitija na svom stadionu evo sada ni "fenjeraša" Hadersfild nisu uspeli da savladaju u gostima iako su im bodovi jednostavno bili preko potrebni zbog jurnjave za plasman u Ligu šampiona! I eto, posle ranog vođstva nisu uspeli protiv poslednjeplasirane ekipe da sačuvaju to vođstvo, remi 1:1 na kraju u gostima fenjerašu kome bodovi nisu ništa značili i ostaće bez Lige šampiona sledeće sezone što je jednostavno sramota za ovaj tim Junajteda. Čini mi se da su prerano prerano počeli da slave Solskjerov ugovor jer očito da nije bilo do trenera već do ekipe. Posle serije sjajnih rezultata od kako je Solskjer preuzeo tim evo sada se stvari vraćaju u realnost kada je u pitanju ovaj tim, serija očajnih rezultata predugo traje, ovo što Junajted igra u ovih 7-8 tekmi unazad jednostavno je daleko ispod nivoa tog slavnog kluba, ja dobro pratim fudbal i mogu reći da slavni Junajted nikada nije imao ovoliko loš tim. Ovo je skup sebičnih individua koji nimalo timski ne sarađuju, "team spirit" im je na nuli, sve ovo treba promeniti za sledeću sezonu, jako jako neodgovorno igraju ovaj finiš sezone, brukaju slavni Junajtedov dres.

nista o nicemu

pre 4 godine

Progledace Junajted kad ode Murinjo. Murinjo gusi Pogbu.



I gde je sad taj Junajted i taj Pogba?


Redom da se svi izvinite jer ste pljuvali Murinja, sram da vas bude, neznalice svi do jednog.

Red Veteran

pre 4 godine

Nema reči koja bi opravdala Junajted i novog trenera... sve je rečeno i vidjeno na današnjoj utakmici protiv slabog tima koji je verovatno jedan od najgorih u istoriji Premijer lige. Šesto mesto za ovakav Junajted je puna kapa i realno stanje stvari. Sezona je završena onako kako je počela... patetično! Bojim se da smo svedoci jednog dugog perioda gde će navijači slavnog kluba godinama čekati i čekati pravi tim, dobru igru i osvajanje trofeja. Kao veliki navijač Junajteda nažalost moglu slobodno reći da je definitivno stvoren novi Liverpul devedesetih.

I Šta će im

pre 4 godine

Šteta što onaj sudija dosudi u Lš penal protiv Pariza u 1/8,pa Man jun je jedina ekipa koja u četvrtfinalu nije dala bar jedan gol ...Barca Psg bi bio daleko zanimljiviji dvomeč ! A tek što su precenjeni na PES 2019,cccc

Stefan

pre 4 godine

Hazar je majstor fudbala.Odlicno 2 poluvreme za Celzi i veoma bitna pobeda.
Koliko je bilo gotivno gledati Hadersfild i njihove navijace, iako su ispali odavno velika borba i bod koji su uzeli uz malo srece.

ake

pre 4 godine

Prvo sam se radovao sto su izbacili naftaski klub iz LS, sad mi je vec zao. Pogba, ljudi Pogba, taj meni ne bi igrao ni na treningu kad se podelimo medjusobno , i tu bi ga na klupu stavio. Ne moz ovom junajtedu pomoci ni tri fergusona, kad promenis 5 trenera za kratko vreme, problem je u igracima ne u treneru

Vlada

pre 4 godine

Pratim PL(i fudbal uopšte) više od 20 godina. Za sve to vreme nisam video neinteligentnijeg igrača od Rashforda. Blagi užas.
Ali dobro, biće bolje kada ode Murinjo!!
E moj Mančestere na šta si spao..

neko ko zna više

pre 4 godine

Kolko ovaj Solskjer nema pojma... Pravice Murinja od blata
(sick, 05. maj 2019 17:09)


Mesecima to pišem,u svojoj prvoj sezoni doneo im Ligu Evrope,jedini trofej koji nisu imali,prošle lagano 2. iza premoćnog Citya,Vudvord ga letos osakatio za stopera i krilo koje je trazio.......i sta sad,agonija sa nasmejanim Norvezaninom,tek sad nece moci da privuku igrače kod sebe,čeka ih gora sudbina nego Liverpul 90ih.....

snikers

pre 4 godine

Zasto pl vredi marketinski i ima vise gledalaca od svih ostalih liga petice zajedno. Upravo zbog ovog. Hadersfildu nebitna utakmica a Junajtedu utakmica koja vredi par desetina miliona evra koliko ce izgubiti jer nece igrati lš. U Spaniji Barsa juce pusta Seltu da se obezbedi a ovaj isti Hadersfild gine na terenu da ne igubi od Junajteda. Razlika u mentalitetu ljudi,razlika izmedju namestene spanske i italijanske lige gde 15 od 18 protivnika Barse i Reala su samo sklanjalice a juce se Barsa revansirala. Trebace sledece sezone da Selta odigra "pametno" protiv Barse u prvom delu sezone. Zato primera nikad nece biti ni upola gledana kao pl. Barsa i Real su najsjajniji primer kako se kupuje socijalni mir u ekonomski uzdrmanoj drzavi. Upumpava se drzavna lova u 2 kluba da bi se milionima gradjana skrenula paznja sa cinjenice da je 40% mladih nezaposleno. I onda slusamo hvalospeve o La Masiji koja ima 5 igraca vrednih pomena za celo svoje postojanje. Real ima mozda 3. Sve ostalo je kupljeno i odglumljeno. Tipicno za narode Juzne Evrope.

slola

pre 4 godine

Banda iz Mancestera.. Silne tikete oborili.. Strasno, strasno.. Sve vise nameštaljki u fudbalu.
(Protoss, 05. maj 2019 17:09)

Najgora grupa ljudi, da si igrao x verovatno bi rekao moj brat Ole i Hadersfild sila uzima znacajne bodove velikom Junajtedu, strasno...

Zlatko

pre 4 godine

U prošlom kolu golman pokloni dva boda, sad štoper. Ovi kao da su humanitarna organizacija pa poklanjaju i šakom i kapom. Lepo je rekao trener, "treba nam 12 bodova", a likovi uzeli dva bez poslednja potencijalna tri. Imali su šansu za neverovatan spas sezone, ali poslednjih 5 utakmica nisu umeli da odigraju kako treba. A reče juče trener da menadžeri nude igrače. Junajted jeste veliki klub, jedan od nekoliko najvećih u svetu, ali baš me zanima koji će poznati igrač kojeg nude menadžeri doći da igra LE.

sef strucnog staba

pre 4 godine

Njihovi navijaci se smeju Liverulu i zovu ga Luzerpul, a ne mogu da povede najgoru ekipu lige koja je ispala iz iste pre dva meseca. Tuzan i jadan klub. Nisu zasluzili LS, cestitke Sariju i njegovoj ekipi.

Andjus

pre 4 godine

U jednom trenutku je Ole izjavio da mogu pobijediti sve utakmice do kraja a ispostavilo se da nikog dobiti ne mogu, pa da ce osvojiti ligu prvaka a onda im Barselona pokaze gdje im je mjesto. Nije uzalud Murinjo rekao da mu je najveci uspjeh u karijeri drugo mjesto sa ovim timom Junajteda. Obezbijedili su EL, Pogbastican uspjeh.

niksicko

pre 4 godine

arsenal ili čelzi osvaja ligu evrope, tako da i arsenal i čelzi idu u lš, jedan kao osvajač a drugi kao peti u prvenstvu. Mančester ako bude peti 90% ide u lš

nemke

pre 4 godine

Banda iz Mancestera.. Silne tikete oborili.. Strasno, strasno.. Sve vise nameštaljki u fudbalu.
(Protoss, 5. maj 2019 17:09)

Sve vise ljudi koji misle da ce se preko kladionice "obogatiti"... I treba da vam uzmu novce...

Led

pre 4 godine

Arsenal sa Brajtonom i Brnliju u gostima, Tot sa Evertonom kući i Čelsi Lesteru u gostima, u kakvom su kanalu ostale dve ekipe iz Londona Čelsiju bi možda i poraz u poslednjem kolu donio LS. Mančester ne treba ni komentarisati, svi će pričati o novom remontu, ali i dolaskom Murinja dosta se potrošilo i skoro ništa (sem LE) nije urađeno,bitno je potrefiti igrače, a ne manekene, jer u suprotnom o novom remontu će se svake godine pričati dovedu li ovog leta nove "frizurice" u tim.

Nebojsa

pre 4 godine

Ovaj Norvezanin pojma nema nemoze da pobedi ekipu koja je ispala pre dva meseca , bruka i sramota . Svako danas hoce da bude trener ...

Nemanja

pre 4 godine

Najpostenija liga,juce Palas izbaci Kardif,sada Mancester izgubi ligu sampiona od Hadersfilda,juce Selta lagano pobedjuje Barselonu,o Italiji da i ne pricam,zato najvise cenim i volim englesku ligu

Folender

pre 4 godine

Barsa gospodski obezbedila titulu,sto je trebalo,da igra Mesi, Suarez..?Ili Hadersfild danas da izvede drugi tim,a ni prvi mu boba ne valja...

Blueblueblue

pre 4 godine

Toliko nepostovanja prema najboljem klubu iz Londona koji ujedno ima i najvise titula u poslednjih 10 godina u celog ligi...A sada jedan mec pred kraj sezone Chelsea treci na tabeli i u dobroj poziciji da igra finale Lige Evrope.

Poslednji mec Edena Hazarda na domacem terenu je protiv Frankfurta.

Nemanja

pre 4 godine

Najpostenija liga,juce Palas izbaci Kardif,sada Mancester izgubi ligu sampiona od Hadersfilda,juce Selta lagano pobedjuje Barselonu,o Italiji da i ne pricam,zato najvise cenim i volim englesku ligu

slola

pre 4 godine

Banda iz Mancestera.. Silne tikete oborili.. Strasno, strasno.. Sve vise nameštaljki u fudbalu.
(Protoss, 05. maj 2019 17:09)

Najgora grupa ljudi, da si igrao x verovatno bi rekao moj brat Ole i Hadersfild sila uzima znacajne bodove velikom Junajtedu, strasno...

nemke

pre 4 godine

Banda iz Mancestera.. Silne tikete oborili.. Strasno, strasno.. Sve vise nameštaljki u fudbalu.
(Protoss, 5. maj 2019 17:09)

Sve vise ljudi koji misle da ce se preko kladionice "obogatiti"... I treba da vam uzmu novce...

snikers

pre 4 godine

Zasto pl vredi marketinski i ima vise gledalaca od svih ostalih liga petice zajedno. Upravo zbog ovog. Hadersfildu nebitna utakmica a Junajtedu utakmica koja vredi par desetina miliona evra koliko ce izgubiti jer nece igrati lš. U Spaniji Barsa juce pusta Seltu da se obezbedi a ovaj isti Hadersfild gine na terenu da ne igubi od Junajteda. Razlika u mentalitetu ljudi,razlika izmedju namestene spanske i italijanske lige gde 15 od 18 protivnika Barse i Reala su samo sklanjalice a juce se Barsa revansirala. Trebace sledece sezone da Selta odigra "pametno" protiv Barse u prvom delu sezone. Zato primera nikad nece biti ni upola gledana kao pl. Barsa i Real su najsjajniji primer kako se kupuje socijalni mir u ekonomski uzdrmanoj drzavi. Upumpava se drzavna lova u 2 kluba da bi se milionima gradjana skrenula paznja sa cinjenice da je 40% mladih nezaposleno. I onda slusamo hvalospeve o La Masiji koja ima 5 igraca vrednih pomena za celo svoje postojanje. Real ima mozda 3. Sve ostalo je kupljeno i odglumljeno. Tipicno za narode Juzne Evrope.

neko ko zna više

pre 4 godine

Kolko ovaj Solskjer nema pojma... Pravice Murinja od blata
(sick, 05. maj 2019 17:09)


Mesecima to pišem,u svojoj prvoj sezoni doneo im Ligu Evrope,jedini trofej koji nisu imali,prošle lagano 2. iza premoćnog Citya,Vudvord ga letos osakatio za stopera i krilo koje je trazio.......i sta sad,agonija sa nasmejanim Norvezaninom,tek sad nece moci da privuku igrače kod sebe,čeka ih gora sudbina nego Liverpul 90ih.....

nista o nicemu

pre 4 godine

Progledace Junajted kad ode Murinjo. Murinjo gusi Pogbu.



I gde je sad taj Junajted i taj Pogba?


Redom da se svi izvinite jer ste pljuvali Murinja, sram da vas bude, neznalice svi do jednog.

Andjus

pre 4 godine

U jednom trenutku je Ole izjavio da mogu pobijediti sve utakmice do kraja a ispostavilo se da nikog dobiti ne mogu, pa da ce osvojiti ligu prvaka a onda im Barselona pokaze gdje im je mjesto. Nije uzalud Murinjo rekao da mu je najveci uspjeh u karijeri drugo mjesto sa ovim timom Junajteda. Obezbijedili su EL, Pogbastican uspjeh.

sef strucnog staba

pre 4 godine

Njihovi navijaci se smeju Liverulu i zovu ga Luzerpul, a ne mogu da povede najgoru ekipu lige koja je ispala iz iste pre dva meseca. Tuzan i jadan klub. Nisu zasluzili LS, cestitke Sariju i njegovoj ekipi.

Vlada

pre 4 godine

Pratim PL(i fudbal uopšte) više od 20 godina. Za sve to vreme nisam video neinteligentnijeg igrača od Rashforda. Blagi užas.
Ali dobro, biće bolje kada ode Murinjo!!
E moj Mančestere na šta si spao..

Red Veteran

pre 4 godine

Nema reči koja bi opravdala Junajted i novog trenera... sve je rečeno i vidjeno na današnjoj utakmici protiv slabog tima koji je verovatno jedan od najgorih u istoriji Premijer lige. Šesto mesto za ovakav Junajted je puna kapa i realno stanje stvari. Sezona je završena onako kako je počela... patetično! Bojim se da smo svedoci jednog dugog perioda gde će navijači slavnog kluba godinama čekati i čekati pravi tim, dobru igru i osvajanje trofeja. Kao veliki navijač Junajteda nažalost moglu slobodno reći da je definitivno stvoren novi Liverpul devedesetih.

ake

pre 4 godine

Prvo sam se radovao sto su izbacili naftaski klub iz LS, sad mi je vec zao. Pogba, ljudi Pogba, taj meni ne bi igrao ni na treningu kad se podelimo medjusobno , i tu bi ga na klupu stavio. Ne moz ovom junajtedu pomoci ni tri fergusona, kad promenis 5 trenera za kratko vreme, problem je u igracima ne u treneru

Stefan

pre 4 godine

Hazar je majstor fudbala.Odlicno 2 poluvreme za Celzi i veoma bitna pobeda.
Koliko je bilo gotivno gledati Hadersfild i njihove navijace, iako su ispali odavno velika borba i bod koji su uzeli uz malo srece.

Blueblueblue

pre 4 godine

Toliko nepostovanja prema najboljem klubu iz Londona koji ujedno ima i najvise titula u poslednjih 10 godina u celog ligi...A sada jedan mec pred kraj sezone Chelsea treci na tabeli i u dobroj poziciji da igra finale Lige Evrope.

Poslednji mec Edena Hazarda na domacem terenu je protiv Frankfurta.

Zlatko

pre 4 godine

U prošlom kolu golman pokloni dva boda, sad štoper. Ovi kao da su humanitarna organizacija pa poklanjaju i šakom i kapom. Lepo je rekao trener, "treba nam 12 bodova", a likovi uzeli dva bez poslednja potencijalna tri. Imali su šansu za neverovatan spas sezone, ali poslednjih 5 utakmica nisu umeli da odigraju kako treba. A reče juče trener da menadžeri nude igrače. Junajted jeste veliki klub, jedan od nekoliko najvećih u svetu, ali baš me zanima koji će poznati igrač kojeg nude menadžeri doći da igra LE.

Hagiano

pre 4 godine

Јунајтеду предстоји дуг период година без озбиљног учешћа у борби за титулу. Нешто као Ливерпул 90тих и 00тих.
Ливерпул, са друге стране, уколико издрже још коју годину у овом саставу узимају лигу сигурно, а можда и у Европи убоду ушатог, и враћају примат у том њиховом рату.
Сити док је Арапа биће конкурентни јер ће увек упумпавати озбиљан новац у клуб, а и Пеп је гаранција да ће увек бити у 3 најбоља клуба.
Остаје енигма шта нас чека од Челсија након Азара... Арсенал и Тотенхем увек ту, али никад тај крајњи корак.

Мурињо изгледа није био баш дудук, реално је састав Јунајтеда смешан, поготово у одбрани.. Оле је имао почетничку срећу али не као Ди Матео ономад, већ је његова срећа трајала краће. Видеће се сл године какав ће тим да састави..
Све у свему мало се мењају водеће екипе ПЛ у односу на прву деценију 21 века...

Negativni

pre 4 godine

Završiće Junajted na istom mestu na kom je bio kada je otišao dr. Žoze. Tada smo ovde slušali velike stručnjake i tirade o "napadačkom DNK" koji je Ula Guna Sulša doneo, te da imaju šampionski tim u kojem su sve sami asovi svetskog fudbala ali neznalica Murinjo ih tera da "parkiraju autobus"...blabla...trućtruć....evo sada je i Hadersfild misaona imenica.
Ovaj tim nije ni zaslužio LŠ, kada su se onako brukali i namerno igrali da gube kako bi oterali trenera. Bilo je sramota za fudbal gledati igrače, koji zaradjuju na sat mesečnu sumu za koju rade navijači, kako bez blama dodaju loptu protivnicima u noge i trčkaraju kao na treningu u utakmicama gde se zaradjuju bodovi za LŠ. Lepo je rekao "Posebni": " Sa igračima koji nemaju pobednički mentalitet kao ja - ne umem da radim." Kratko i jasno.

CJC

pre 4 godine

Nikad nisam voleo UTD ali mi je jako neprijatno kad vidim ko igra za ovaj nekada veliki klub...reakcija Šoa kod gola, pa to je za momentalno tribine na 6 meseci bez plate naravno. Posle Vidica, Ria i Evre da spadnu na ovo?

Velika je enigma kako je ovaj skup rekreativaca izbacio PSG, velika.

I Šta će im

pre 4 godine

Šteta što onaj sudija dosudi u Lš penal protiv Pariza u 1/8,pa Man jun je jedina ekipa koja u četvrtfinalu nije dala bar jedan gol ...Barca Psg bi bio daleko zanimljiviji dvomeč ! A tek što su precenjeni na PES 2019,cccc

Led

pre 4 godine

Arsenal sa Brajtonom i Brnliju u gostima, Tot sa Evertonom kući i Čelsi Lesteru u gostima, u kakvom su kanalu ostale dve ekipe iz Londona Čelsiju bi možda i poraz u poslednjem kolu donio LS. Mančester ne treba ni komentarisati, svi će pričati o novom remontu, ali i dolaskom Murinja dosta se potrošilo i skoro ništa (sem LE) nije urađeno,bitno je potrefiti igrače, a ne manekene, jer u suprotnom o novom remontu će se svake godine pričati dovedu li ovog leta nove "frizurice" u tim.

Pero

pre 4 godine

Vidim navijači Liverpula se nasladjuju, pa čisto da ih upitam, kakav je to osjećaj isvojiti Premiership?

p.s. molim bez predskazanja o budućnosti. Nije ovo "Treće oko", nego sportska rubrika.

Nebojsa

pre 4 godine

Ovaj Norvezanin pojma nema nemoze da pobedi ekipu koja je ispala pre dva meseca , bruka i sramota . Svako danas hoce da bude trener ...

bo

pre 4 godine

Није ми баш најјасније. Ако Челзи освоји ЛЕ, ПЛ добија пето место... А Јунајтед буде пети? Шта онда?
(adriano_galliani, 05. maj 2019 20:22)
Nista, ne prenosi se na mancester. Samo ako Arsenal osvoji imace 5 klubova u LS.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Ovo je već poprilična blamaža Junajteda danas! Posle sramnog debakla od Evrtona u gostima 0:4 i užasno loše partije i poraza 0:2 u gradskom derbiju protiv Sitija na svom stadionu evo sada ni "fenjeraša" Hadersfild nisu uspeli da savladaju u gostima iako su im bodovi jednostavno bili preko potrebni zbog jurnjave za plasman u Ligu šampiona! I eto, posle ranog vođstva nisu uspeli protiv poslednjeplasirane ekipe da sačuvaju to vođstvo, remi 1:1 na kraju u gostima fenjerašu kome bodovi nisu ništa značili i ostaće bez Lige šampiona sledeće sezone što je jednostavno sramota za ovaj tim Junajteda. Čini mi se da su prerano prerano počeli da slave Solskjerov ugovor jer očito da nije bilo do trenera već do ekipe. Posle serije sjajnih rezultata od kako je Solskjer preuzeo tim evo sada se stvari vraćaju u realnost kada je u pitanju ovaj tim, serija očajnih rezultata predugo traje, ovo što Junajted igra u ovih 7-8 tekmi unazad jednostavno je daleko ispod nivoa tog slavnog kluba, ja dobro pratim fudbal i mogu reći da slavni Junajted nikada nije imao ovoliko loš tim. Ovo je skup sebičnih individua koji nimalo timski ne sarađuju, "team spirit" im je na nuli, sve ovo treba promeniti za sledeću sezonu, jako jako neodgovorno igraju ovaj finiš sezone, brukaju slavni Junajtedov dres.

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

Pitam se kao im Barselona nije dala 10 u dvomecu
(Oven, 5. maj 2019 18:00)

Pa nisu želeli bre brate, zato im nisu dali 10. Ja gledao obe te tekme i video Barsu gde rutinski protiv slavnog Junajteda i na Old Trafordu u prvom meču lagano dominira i privodi meč kraju posle rano postignutog jednog gola koji ih je zadovoljio i lagana pobeda 1:0 bez da su se pripisno i oznojili, zatim u revanšu na Nou Kampu laganih, zaista previše laganih 3:0 za Barsu koja je posle trećeg gola jednostavno povukla ručnu i otaljavala posao rutinski do kraja. Velika je bruka za Junajted ovaj njegov sadašnji roster. Pa njih bre Everton rutinski razbije na svom Gudison Parku sa 4:0 i o čemu više pričamo. Velika sramota.

nikola

pre 4 godine

junajted jedino ako slucajno negde "iskopa" novog Mesija ima sanse da lici na ekipu u narednih deset godina.U ovoj ekipi Niko ne valja sem dva tri coveka

MP

pre 4 godine

Tribislav, 05. maj 2019 18:11

Covece pa nemoj se kladiti. Ionako samo kladionice zaradjuju od vas kladionicara a ne vi od nje. Dokaz za tu tvrdnju je otvaranje istih na svakom cosku.

mr.wolf

pre 4 godine

Ne kapiram kako ljudi ovde rezonuju stvari. "United nije pobedio i ostao je bez LS". Pa i da su pobedili 10-0 opet ne bi igrali LS. Zar vi mislite da to nisu znali i igraci i strucni stab. Jesu, zato nema ni motivacije, volje, ako niste primetili oni otaljavaju poso do kraja. Onakvo izdanje protiv Evertona ne moze da bude samo neznanje, vec i tesko mentalno stanje. Sticajem losih rezultata konkurenata su oni do proslog kola bili u "konkurenciji", ali igraci su potajno znali da su im sanse 0% i upravo taj stav ih cini nepodobnim za United.
Oni su izgubili na samopouzdanju posle prvog poraza posle sjajnog niza, od Arsenala. Od tog trenutka psiha i samopouzdanje 0. Zasto. Zato sto to nisu igraci za United. Zato sto su posle prvog loseg rezultata izgubili veru. To je i Oleu jasno, i Murinju je bilo jasno. Zato, igraci koji nemaju pobednicki mentalitet i igraci koji nemaju jak karakter ne mogu da cine sampionski tim. Rasford, Marsijal, Pogba, So, Lingard...smesno. Od ovih mladjih jedini koji ima tvrd karakter je MekTomini i mozda Dalot. Ovaj tim Uniteda nema apsolutno nikakve sanse sledece sezone. Preveliki remont ih ceka i to ce potrajati. Minimum 2-3 sezone.

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Na entuzijazam su dobili tekme s losijim protivnicima kad je ole tek stigao.
U redu, covjek moze rec da nesretni moyes nije materijal za utd, ali da to nisu ni van gaal i mourinho? Nece ici.
Igraci su banda i hrpa precijenjenih klauna na celu s pogbom.
Tu sad trebaju staljinisticke metode, razgovorom i fino ocito ne vrijedi. Pogbi platit svaki cent ali ga sibnut na tribinu, ostale protjerati. To je jedini recept za united.

Tribislav

pre 4 godine

Pišem ovo samo jednom i nikad više. Ova sezona je najgora za kladjenje u istoriji u mom životu, pogotovu mrtva Premijer liga. Olo*i jedni kako vas nije sramota, da ovako nameštate. Čovek vas čitavu sezonu ne može uhvatiti ni za glavu ni za rep. Sauthempton, Brighton, Cardiff, Fulham, umesto da lagano izlazite na kraj sa njima, vi iz velike četvorke, sa pobedom od bar dva gola razlike, vi kiksirate protiv njih, još doživljavate debakle od istih timova, dok ste sigurni samo protiv velikana kakav je Hadersfild nema šta, gde je kvota 1,05 mada se ispostavilo da niste u stanju ni njih da pobedite. Na šta je spao jedan UTD, koji je pod Fergusonom redovno igrao LŠ, da se grčevito bori za istu. Nemam reči. Jedno veliko Strašno.

Folender

pre 4 godine

Barsa gospodski obezbedila titulu,sto je trebalo,da igra Mesi, Suarez..?Ili Hadersfild danas da izvede drugi tim,a ni prvi mu boba ne valja...

Kun'-fu Panda

pre 4 godine

(Negativni, 05. maj 2019 19:49)

E htio sam ja ovo sve napisati, ali skrati mi muke. Tacno sve do slova. Pa i najvecim fudbalskim neznalicama je jasno ako Dr Murinjo nije mogao podici na veci nivo onda niko ne moze. Podhitno rekonstrukcija 80% igrackog kadra. Oleu svaka cast, treba ostati...

bankrot

pre 4 godine

snikers

Zato engleski fudbal ima vise osvojenih EP i SPa, a spanski kao osnivac fudbala samo jedan namesteni pre 50 godina u svojoj drzavi.A ne cekaj...
(Sumadinac91, 5. maj 2019 22:00)

Sve sto je napisao je istina, kakve veze reprezentativni fudbal ima s tim? Real i Barsa nikada u Engleskoj i Nemackoj ne bi mogli da funkcionisu kao u Spaniji.

dzirlo

pre 4 godine

Vidim navijači Liverpula se nasladjuju, pa čisto da ih upitam, kakav je to osjećaj isvojiti Premiership?

p.s. molim bez predskazanja o budućnosti. Nije ovo "Treće oko", nego sportska rubrika.
(Pero, 5. maj 2019 19:01)

A tebi je taj osecaj poznat? e kakvih paljevina ima ovde. gledali Mucke pa su veliki Englezi.

Protoss

pre 4 godine

Banda iz Mancestera.. Silne tikete oborili.. Strasno, strasno.. Sve vise nameštaljki u fudbalu.
(Protoss, 05. maj 2019 17:09)

Najgora grupa ljudi, da si igrao x verovatno bi rekao moj brat Ole i Hadersfild sila uzima znacajne bodove velikom Junajtedu, strasno...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (slola, 5. maj 2019 17:15)

A ko si ti da govoriš koje najgori? Šta znaš o meni, Jel me lično poznaješ?? Ovde se govori o sramoti zvanoj današnji fudbal. Imaš igrače koji vrede individualno po 100 miliona eura, nekada nezamislivo u istoriji fudbala.. A zajebavaju čitav svet, odigraju 1:1 sa Hudersfildom, a Arsenal sa Brajtonom isto danas popodne 1:1! Kod kuće... Većina bi odigrala ili pobedu ili golove na Mancester i Arsenal, da oni daju 2 ili 3, a ni to nisu uspeli.. Bayern odigra prošle nedelje sa zadnjim Nirnbergom 1:1.. Takvi kao ti bi prvi okrenuli ploču i tapšali onog ko im donese uspeh.. Ovde se govori o dilu, bezobraznom dilu, fudbala i kladionica.. Uostalom, ne igram kladionicu.

niksicko

pre 4 godine

arsenal ili čelzi osvaja ligu evrope, tako da i arsenal i čelzi idu u lš, jedan kao osvajač a drugi kao peti u prvenstvu. Mančester ako bude peti 90% ide u lš

Sumadinac91

pre 4 godine

snikers

Zato engleski fudbal ima vise osvojenih EP i SPa, a spanski kao osnivac fudbala samo jedan namesteni pre 50 godina u svojoj drzavi.A ne cekaj...

Soni

pre 4 godine

Greska !! Mancester ima sasvim realne sanse da i naredne sezone igra LS !! Junajted na 6 mjestu ima bod manje od raspalog Arsenala. Junajted u zadnjem kolu docekuje Kardif, a Arsenal gostuje Barnliju. Za ocekivati je da Junajted pobjedi Kardifa, a ne vidim nacin kako ovakav Arsenal da pobjedi Barnlija u gostima. U finalu Liga Evrope 99% ce igrati Celsi i Arsenal. Ako to Celsi dobije, onda peta ekipa Premijer Lige ide u LS !!

adriano_galliani

pre 4 godine

Није ми баш најјасније. Ако Челзи освоји ЛЕ, ПЛ добија пето место... А Јунајтед буде пети? Шта онда?

Pantic i Tegi = Laza Lazarević

pre 4 godine

Agent promena, Engleska bi jedino u slučaju da primer Arsenal osvoji LE a ne bude u 4 tada imala 5 pretstatvnika, a ovaj primer koji si ti dao povlači jednu ekipu koja je trebala da igra kvalifikacije ditektno idu u LŠ, to je ekipa iz zemlje koja je trenutno prva ispod crte, neznam koja je nisam siguran....

Gloryglory

pre 4 godine

Ponovo svi velicaju Murinja i stavljaju kao najveci problem igrace koji nisu dirasli Unitedu.Pa ko ih je doveo??Klop?Gvardiola??
De Hea,Valensija,Jang,Dzons i Smoling zaostavstina iza Ser Aleksa.
Matu je Mojes doveo.
So,Marsijal,Erera,Romero,Roho van Gal plus iz omladinskog pogona Rasford i Lingard.
Lindelef,Bai,Dalo,Matic,Pogba,Sancez,Lukaku,Fred,Grant i MekTomini iz omladinske skole.
Murinjo nije kupio samo levog beka na svakoj drugoj poziciji doveo je igraca(cak i golmana).
Krivac za ovakvo stanje u Junajtedu jeste on...Nije birao sredstva da dovede Sanceza i Freda i otme ih Sitiju.On ih je hteo i ako se konkretno u slucaju Sanceza uprava bunila i nije mu dala novac vec jedino ako izbori neku zamenu.I to dovodi igraca na poziciju gde je guzva vec.Fali mu desno krilo(citav sistem igre mu se i zasniva na bocnim prodorima krila i ofanzivnih bekova) jer Marsijal i Rafrord osim napadaca igraju levo krilo,pa cak se i Lingard tu bolje snalazi, covek kupi jos jednog na istoj poziciji.
Erera mu je u njegovoj prvoj sezoni bio igrac godine u sledecih godinu i po zacementirao ga za klupu i unazadio ga...
Zbog Sancezove plate koja je duplo veca od plate ostalih napravi nezadovoljstvo medju igracima...
Do sutra bih mogao o tome sta me sve nerviralo i gde su po nekom mom misljenju sve greske bile...
I realno samo je van Gal imao neku viziju i ideju sta i kako treba raditi i sta mu fali.

niksicko

pre 4 godine

arsenal ili čelzi osvaja ligu evrope, tako da i arsenal i čelzi idu u lš, jedan kao osvajač a drugi kao peti u prvenstvu. Mančester ako bude peti 90% ide u lš

Tribislav

pre 4 godine

Pišem ovo samo jednom i nikad više. Ova sezona je najgora za kladjenje u istoriji u mom životu, pogotovu mrtva Premijer liga. Olo*i jedni kako vas nije sramota, da ovako nameštate. Čovek vas čitavu sezonu ne može uhvatiti ni za glavu ni za rep. Sauthempton, Brighton, Cardiff, Fulham, umesto da lagano izlazite na kraj sa njima, vi iz velike četvorke, sa pobedom od bar dva gola razlike, vi kiksirate protiv njih, još doživljavate debakle od istih timova, dok ste sigurni samo protiv velikana kakav je Hadersfild nema šta, gde je kvota 1,05 mada se ispostavilo da niste u stanju ni njih da pobedite. Na šta je spao jedan UTD, koji je pod Fergusonom redovno igrao LŠ, da se grčevito bori za istu. Nemam reči. Jedno veliko Strašno.

Soni

pre 4 godine

Greska !! Mancester ima sasvim realne sanse da i naredne sezone igra LS !! Junajted na 6 mjestu ima bod manje od raspalog Arsenala. Junajted u zadnjem kolu docekuje Kardif, a Arsenal gostuje Barnliju. Za ocekivati je da Junajted pobjedi Kardifa, a ne vidim nacin kako ovakav Arsenal da pobjedi Barnlija u gostima. U finalu Liga Evrope 99% ce igrati Celsi i Arsenal. Ako to Celsi dobije, onda peta ekipa Premijer Lige ide u LS !!

nista o nicemu

pre 4 godine

Progledace Junajted kad ode Murinjo. Murinjo gusi Pogbu.



I gde je sad taj Junajted i taj Pogba?


Redom da se svi izvinite jer ste pljuvali Murinja, sram da vas bude, neznalice svi do jednog.

neko ko zna više

pre 4 godine

Kolko ovaj Solskjer nema pojma... Pravice Murinja od blata
(sick, 05. maj 2019 17:09)


Mesecima to pišem,u svojoj prvoj sezoni doneo im Ligu Evrope,jedini trofej koji nisu imali,prošle lagano 2. iza premoćnog Citya,Vudvord ga letos osakatio za stopera i krilo koje je trazio.......i sta sad,agonija sa nasmejanim Norvezaninom,tek sad nece moci da privuku igrače kod sebe,čeka ih gora sudbina nego Liverpul 90ih.....

Protoss

pre 4 godine

Banda iz Mancestera.. Silne tikete oborili.. Strasno, strasno.. Sve vise nameštaljki u fudbalu.
(Protoss, 05. maj 2019 17:09)

Najgora grupa ljudi, da si igrao x verovatno bi rekao moj brat Ole i Hadersfild sila uzima znacajne bodove velikom Junajtedu, strasno...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (slola, 5. maj 2019 17:15)

A ko si ti da govoriš koje najgori? Šta znaš o meni, Jel me lično poznaješ?? Ovde se govori o sramoti zvanoj današnji fudbal. Imaš igrače koji vrede individualno po 100 miliona eura, nekada nezamislivo u istoriji fudbala.. A zajebavaju čitav svet, odigraju 1:1 sa Hudersfildom, a Arsenal sa Brajtonom isto danas popodne 1:1! Kod kuće... Većina bi odigrala ili pobedu ili golove na Mancester i Arsenal, da oni daju 2 ili 3, a ni to nisu uspeli.. Bayern odigra prošle nedelje sa zadnjim Nirnbergom 1:1.. Takvi kao ti bi prvi okrenuli ploču i tapšali onog ko im donese uspeh.. Ovde se govori o dilu, bezobraznom dilu, fudbala i kladionica.. Uostalom, ne igram kladionicu.

snikers

pre 4 godine

Zasto pl vredi marketinski i ima vise gledalaca od svih ostalih liga petice zajedno. Upravo zbog ovog. Hadersfildu nebitna utakmica a Junajtedu utakmica koja vredi par desetina miliona evra koliko ce izgubiti jer nece igrati lš. U Spaniji Barsa juce pusta Seltu da se obezbedi a ovaj isti Hadersfild gine na terenu da ne igubi od Junajteda. Razlika u mentalitetu ljudi,razlika izmedju namestene spanske i italijanske lige gde 15 od 18 protivnika Barse i Reala su samo sklanjalice a juce se Barsa revansirala. Trebace sledece sezone da Selta odigra "pametno" protiv Barse u prvom delu sezone. Zato primera nikad nece biti ni upola gledana kao pl. Barsa i Real su najsjajniji primer kako se kupuje socijalni mir u ekonomski uzdrmanoj drzavi. Upumpava se drzavna lova u 2 kluba da bi se milionima gradjana skrenula paznja sa cinjenice da je 40% mladih nezaposleno. I onda slusamo hvalospeve o La Masiji koja ima 5 igraca vrednih pomena za celo svoje postojanje. Real ima mozda 3. Sve ostalo je kupljeno i odglumljeno. Tipicno za narode Juzne Evrope.

Pero

pre 4 godine

Vidim navijači Liverpula se nasladjuju, pa čisto da ih upitam, kakav je to osjećaj isvojiti Premiership?

p.s. molim bez predskazanja o budućnosti. Nije ovo "Treće oko", nego sportska rubrika.

Nebojsa

pre 4 godine

Ovaj Norvezanin pojma nema nemoze da pobedi ekipu koja je ispala pre dva meseca , bruka i sramota . Svako danas hoce da bude trener ...

Nemanja

pre 4 godine

Najpostenija liga,juce Palas izbaci Kardif,sada Mancester izgubi ligu sampiona od Hadersfilda,juce Selta lagano pobedjuje Barselonu,o Italiji da i ne pricam,zato najvise cenim i volim englesku ligu

adriano_galliani

pre 4 godine

Није ми баш најјасније. Ако Челзи освоји ЛЕ, ПЛ добија пето место... А Јунајтед буде пети? Шта онда?

sef strucnog staba

pre 4 godine

Njihovi navijaci se smeju Liverulu i zovu ga Luzerpul, a ne mogu da povede najgoru ekipu lige koja je ispala iz iste pre dva meseca. Tuzan i jadan klub. Nisu zasluzili LS, cestitke Sariju i njegovoj ekipi.

nemke

pre 4 godine

Banda iz Mancestera.. Silne tikete oborili.. Strasno, strasno.. Sve vise nameštaljki u fudbalu.
(Protoss, 5. maj 2019 17:09)

Sve vise ljudi koji misle da ce se preko kladionice "obogatiti"... I treba da vam uzmu novce...

Folender

pre 4 godine

Barsa gospodski obezbedila titulu,sto je trebalo,da igra Mesi, Suarez..?Ili Hadersfild danas da izvede drugi tim,a ni prvi mu boba ne valja...

slola

pre 4 godine

Banda iz Mancestera.. Silne tikete oborili.. Strasno, strasno.. Sve vise nameštaljki u fudbalu.
(Protoss, 05. maj 2019 17:09)

Najgora grupa ljudi, da si igrao x verovatno bi rekao moj brat Ole i Hadersfild sila uzima znacajne bodove velikom Junajtedu, strasno...

Andjus

pre 4 godine

U jednom trenutku je Ole izjavio da mogu pobijediti sve utakmice do kraja a ispostavilo se da nikog dobiti ne mogu, pa da ce osvojiti ligu prvaka a onda im Barselona pokaze gdje im je mjesto. Nije uzalud Murinjo rekao da mu je najveci uspjeh u karijeri drugo mjesto sa ovim timom Junajteda. Obezbijedili su EL, Pogbastican uspjeh.

Vlada

pre 4 godine

Pratim PL(i fudbal uopšte) više od 20 godina. Za sve to vreme nisam video neinteligentnijeg igrača od Rashforda. Blagi užas.
Ali dobro, biće bolje kada ode Murinjo!!
E moj Mančestere na šta si spao..

Blueblueblue

pre 4 godine

Toliko nepostovanja prema najboljem klubu iz Londona koji ujedno ima i najvise titula u poslednjih 10 godina u celog ligi...A sada jedan mec pred kraj sezone Chelsea treci na tabeli i u dobroj poziciji da igra finale Lige Evrope.

Poslednji mec Edena Hazarda na domacem terenu je protiv Frankfurta.

ake

pre 4 godine

Prvo sam se radovao sto su izbacili naftaski klub iz LS, sad mi je vec zao. Pogba, ljudi Pogba, taj meni ne bi igrao ni na treningu kad se podelimo medjusobno , i tu bi ga na klupu stavio. Ne moz ovom junajtedu pomoci ni tri fergusona, kad promenis 5 trenera za kratko vreme, problem je u igracima ne u treneru

I Šta će im

pre 4 godine

Šteta što onaj sudija dosudi u Lš penal protiv Pariza u 1/8,pa Man jun je jedina ekipa koja u četvrtfinalu nije dala bar jedan gol ...Barca Psg bi bio daleko zanimljiviji dvomeč ! A tek što su precenjeni na PES 2019,cccc

Zlatko

pre 4 godine

U prošlom kolu golman pokloni dva boda, sad štoper. Ovi kao da su humanitarna organizacija pa poklanjaju i šakom i kapom. Lepo je rekao trener, "treba nam 12 bodova", a likovi uzeli dva bez poslednja potencijalna tri. Imali su šansu za neverovatan spas sezone, ali poslednjih 5 utakmica nisu umeli da odigraju kako treba. A reče juče trener da menadžeri nude igrače. Junajted jeste veliki klub, jedan od nekoliko najvećih u svetu, ali baš me zanima koji će poznati igrač kojeg nude menadžeri doći da igra LE.

Negativni

pre 4 godine

Završiće Junajted na istom mestu na kom je bio kada je otišao dr. Žoze. Tada smo ovde slušali velike stručnjake i tirade o "napadačkom DNK" koji je Ula Guna Sulša doneo, te da imaju šampionski tim u kojem su sve sami asovi svetskog fudbala ali neznalica Murinjo ih tera da "parkiraju autobus"...blabla...trućtruć....evo sada je i Hadersfild misaona imenica.
Ovaj tim nije ni zaslužio LŠ, kada su se onako brukali i namerno igrali da gube kako bi oterali trenera. Bilo je sramota za fudbal gledati igrače, koji zaradjuju na sat mesečnu sumu za koju rade navijači, kako bez blama dodaju loptu protivnicima u noge i trčkaraju kao na treningu u utakmicama gde se zaradjuju bodovi za LŠ. Lepo je rekao "Posebni": " Sa igračima koji nemaju pobednički mentalitet kao ja - ne umem da radim." Kratko i jasno.

mr.wolf

pre 4 godine

Ne kapiram kako ljudi ovde rezonuju stvari. "United nije pobedio i ostao je bez LS". Pa i da su pobedili 10-0 opet ne bi igrali LS. Zar vi mislite da to nisu znali i igraci i strucni stab. Jesu, zato nema ni motivacije, volje, ako niste primetili oni otaljavaju poso do kraja. Onakvo izdanje protiv Evertona ne moze da bude samo neznanje, vec i tesko mentalno stanje. Sticajem losih rezultata konkurenata su oni do proslog kola bili u "konkurenciji", ali igraci su potajno znali da su im sanse 0% i upravo taj stav ih cini nepodobnim za United.
Oni su izgubili na samopouzdanju posle prvog poraza posle sjajnog niza, od Arsenala. Od tog trenutka psiha i samopouzdanje 0. Zasto. Zato sto to nisu igraci za United. Zato sto su posle prvog loseg rezultata izgubili veru. To je i Oleu jasno, i Murinju je bilo jasno. Zato, igraci koji nemaju pobednicki mentalitet i igraci koji nemaju jak karakter ne mogu da cine sampionski tim. Rasford, Marsijal, Pogba, So, Lingard...smesno. Od ovih mladjih jedini koji ima tvrd karakter je MekTomini i mozda Dalot. Ovaj tim Uniteda nema apsolutno nikakve sanse sledece sezone. Preveliki remont ih ceka i to ce potrajati. Minimum 2-3 sezone.

Sumadinac91

pre 4 godine

snikers

Zato engleski fudbal ima vise osvojenih EP i SPa, a spanski kao osnivac fudbala samo jedan namesteni pre 50 godina u svojoj drzavi.A ne cekaj...

Led

pre 4 godine

Arsenal sa Brajtonom i Brnliju u gostima, Tot sa Evertonom kući i Čelsi Lesteru u gostima, u kakvom su kanalu ostale dve ekipe iz Londona Čelsiju bi možda i poraz u poslednjem kolu donio LS. Mančester ne treba ni komentarisati, svi će pričati o novom remontu, ali i dolaskom Murinja dosta se potrošilo i skoro ništa (sem LE) nije urađeno,bitno je potrefiti igrače, a ne manekene, jer u suprotnom o novom remontu će se svake godine pričati dovedu li ovog leta nove "frizurice" u tim.

CJC

pre 4 godine

Nikad nisam voleo UTD ali mi je jako neprijatno kad vidim ko igra za ovaj nekada veliki klub...reakcija Šoa kod gola, pa to je za momentalno tribine na 6 meseci bez plate naravno. Posle Vidica, Ria i Evre da spadnu na ovo?

Velika je enigma kako je ovaj skup rekreativaca izbacio PSG, velika.

bankrot

pre 4 godine

snikers

Zato engleski fudbal ima vise osvojenih EP i SPa, a spanski kao osnivac fudbala samo jedan namesteni pre 50 godina u svojoj drzavi.A ne cekaj...
(Sumadinac91, 5. maj 2019 22:00)

Sve sto je napisao je istina, kakve veze reprezentativni fudbal ima s tim? Real i Barsa nikada u Engleskoj i Nemackoj ne bi mogli da funkcionisu kao u Spaniji.

Gloryglory

pre 4 godine

Ponovo svi velicaju Murinja i stavljaju kao najveci problem igrace koji nisu dirasli Unitedu.Pa ko ih je doveo??Klop?Gvardiola??
De Hea,Valensija,Jang,Dzons i Smoling zaostavstina iza Ser Aleksa.
Matu je Mojes doveo.
So,Marsijal,Erera,Romero,Roho van Gal plus iz omladinskog pogona Rasford i Lingard.
Lindelef,Bai,Dalo,Matic,Pogba,Sancez,Lukaku,Fred,Grant i MekTomini iz omladinske skole.
Murinjo nije kupio samo levog beka na svakoj drugoj poziciji doveo je igraca(cak i golmana).
Krivac za ovakvo stanje u Junajtedu jeste on...Nije birao sredstva da dovede Sanceza i Freda i otme ih Sitiju.On ih je hteo i ako se konkretno u slucaju Sanceza uprava bunila i nije mu dala novac vec jedino ako izbori neku zamenu.I to dovodi igraca na poziciju gde je guzva vec.Fali mu desno krilo(citav sistem igre mu se i zasniva na bocnim prodorima krila i ofanzivnih bekova) jer Marsijal i Rafrord osim napadaca igraju levo krilo,pa cak se i Lingard tu bolje snalazi, covek kupi jos jednog na istoj poziciji.
Erera mu je u njegovoj prvoj sezoni bio igrac godine u sledecih godinu i po zacementirao ga za klupu i unazadio ga...
Zbog Sancezove plate koja je duplo veca od plate ostalih napravi nezadovoljstvo medju igracima...
Do sutra bih mogao o tome sta me sve nerviralo i gde su po nekom mom misljenju sve greske bile...
I realno samo je van Gal imao neku viziju i ideju sta i kako treba raditi i sta mu fali.

Red Veteran

pre 4 godine

Nema reči koja bi opravdala Junajted i novog trenera... sve je rečeno i vidjeno na današnjoj utakmici protiv slabog tima koji je verovatno jedan od najgorih u istoriji Premijer lige. Šesto mesto za ovakav Junajted je puna kapa i realno stanje stvari. Sezona je završena onako kako je počela... patetično! Bojim se da smo svedoci jednog dugog perioda gde će navijači slavnog kluba godinama čekati i čekati pravi tim, dobru igru i osvajanje trofeja. Kao veliki navijač Junajteda nažalost moglu slobodno reći da je definitivno stvoren novi Liverpul devedesetih.

Hagiano

pre 4 godine

Јунајтеду предстоји дуг период година без озбиљног учешћа у борби за титулу. Нешто као Ливерпул 90тих и 00тих.
Ливерпул, са друге стране, уколико издрже још коју годину у овом саставу узимају лигу сигурно, а можда и у Европи убоду ушатог, и враћају примат у том њиховом рату.
Сити док је Арапа биће конкурентни јер ће увек упумпавати озбиљан новац у клуб, а и Пеп је гаранција да ће увек бити у 3 најбоља клуба.
Остаје енигма шта нас чека од Челсија након Азара... Арсенал и Тотенхем увек ту, али никад тај крајњи корак.

Мурињо изгледа није био баш дудук, реално је састав Јунајтеда смешан, поготово у одбрани.. Оле је имао почетничку срећу али не као Ди Матео ономад, већ је његова срећа трајала краће. Видеће се сл године какав ће тим да састави..
Све у свему мало се мењају водеће екипе ПЛ у односу на прву деценију 21 века...

Kun'-fu Panda

pre 4 godine

(Negativni, 05. maj 2019 19:49)

E htio sam ja ovo sve napisati, ali skrati mi muke. Tacno sve do slova. Pa i najvecim fudbalskim neznalicama je jasno ako Dr Murinjo nije mogao podici na veci nivo onda niko ne moze. Podhitno rekonstrukcija 80% igrackog kadra. Oleu svaka cast, treba ostati...

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Na entuzijazam su dobili tekme s losijim protivnicima kad je ole tek stigao.
U redu, covjek moze rec da nesretni moyes nije materijal za utd, ali da to nisu ni van gaal i mourinho? Nece ici.
Igraci su banda i hrpa precijenjenih klauna na celu s pogbom.
Tu sad trebaju staljinisticke metode, razgovorom i fino ocito ne vrijedi. Pogbi platit svaki cent ali ga sibnut na tribinu, ostale protjerati. To je jedini recept za united.

dzirlo

pre 4 godine

Vidim navijači Liverpula se nasladjuju, pa čisto da ih upitam, kakav je to osjećaj isvojiti Premiership?

p.s. molim bez predskazanja o budućnosti. Nije ovo "Treće oko", nego sportska rubrika.
(Pero, 5. maj 2019 19:01)

A tebi je taj osecaj poznat? e kakvih paljevina ima ovde. gledali Mucke pa su veliki Englezi.

Stefan

pre 4 godine

Hazar je majstor fudbala.Odlicno 2 poluvreme za Celzi i veoma bitna pobeda.
Koliko je bilo gotivno gledati Hadersfild i njihove navijace, iako su ispali odavno velika borba i bod koji su uzeli uz malo srece.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Ovo je već poprilična blamaža Junajteda danas! Posle sramnog debakla od Evrtona u gostima 0:4 i užasno loše partije i poraza 0:2 u gradskom derbiju protiv Sitija na svom stadionu evo sada ni "fenjeraša" Hadersfild nisu uspeli da savladaju u gostima iako su im bodovi jednostavno bili preko potrebni zbog jurnjave za plasman u Ligu šampiona! I eto, posle ranog vođstva nisu uspeli protiv poslednjeplasirane ekipe da sačuvaju to vođstvo, remi 1:1 na kraju u gostima fenjerašu kome bodovi nisu ništa značili i ostaće bez Lige šampiona sledeće sezone što je jednostavno sramota za ovaj tim Junajteda. Čini mi se da su prerano prerano počeli da slave Solskjerov ugovor jer očito da nije bilo do trenera već do ekipe. Posle serije sjajnih rezultata od kako je Solskjer preuzeo tim evo sada se stvari vraćaju u realnost kada je u pitanju ovaj tim, serija očajnih rezultata predugo traje, ovo što Junajted igra u ovih 7-8 tekmi unazad jednostavno je daleko ispod nivoa tog slavnog kluba, ja dobro pratim fudbal i mogu reći da slavni Junajted nikada nije imao ovoliko loš tim. Ovo je skup sebičnih individua koji nimalo timski ne sarađuju, "team spirit" im je na nuli, sve ovo treba promeniti za sledeću sezonu, jako jako neodgovorno igraju ovaj finiš sezone, brukaju slavni Junajtedov dres.

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

Pitam se kao im Barselona nije dala 10 u dvomecu
(Oven, 5. maj 2019 18:00)

Pa nisu želeli bre brate, zato im nisu dali 10. Ja gledao obe te tekme i video Barsu gde rutinski protiv slavnog Junajteda i na Old Trafordu u prvom meču lagano dominira i privodi meč kraju posle rano postignutog jednog gola koji ih je zadovoljio i lagana pobeda 1:0 bez da su se pripisno i oznojili, zatim u revanšu na Nou Kampu laganih, zaista previše laganih 3:0 za Barsu koja je posle trećeg gola jednostavno povukla ručnu i otaljavala posao rutinski do kraja. Velika je bruka za Junajted ovaj njegov sadašnji roster. Pa njih bre Everton rutinski razbije na svom Gudison Parku sa 4:0 i o čemu više pričamo. Velika sramota.

nikola

pre 4 godine

junajted jedino ako slucajno negde "iskopa" novog Mesija ima sanse da lici na ekipu u narednih deset godina.U ovoj ekipi Niko ne valja sem dva tri coveka

bo

pre 4 godine

Није ми баш најјасније. Ако Челзи освоји ЛЕ, ПЛ добија пето место... А Јунајтед буде пети? Шта онда?
(adriano_galliani, 05. maj 2019 20:22)
Nista, ne prenosi se na mancester. Samo ako Arsenal osvoji imace 5 klubova u LS.

MP

pre 4 godine

Tribislav, 05. maj 2019 18:11

Covece pa nemoj se kladiti. Ionako samo kladionice zaradjuju od vas kladionicara a ne vi od nje. Dokaz za tu tvrdnju je otvaranje istih na svakom cosku.

Pantic i Tegi = Laza Lazarević

pre 4 godine

Agent promena, Engleska bi jedino u slučaju da primer Arsenal osvoji LE a ne bude u 4 tada imala 5 pretstatvnika, a ovaj primer koji si ti dao povlači jednu ekipu koja je trebala da igra kvalifikacije ditektno idu u LŠ, to je ekipa iz zemlje koja je trenutno prva ispod crte, neznam koja je nisam siguran....