Ponedeljak, 29.04.2019.

11:20

Ko će čuvati Nikolu Jokića?

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ko æe èuvati Nikolu Jokiæa? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Savica

pre 4 godine

Dajte Huancu nekoliko minuta, uvek podrzava sa klupe, donosi ozbiljnu pozitivnu energiju, a u igri je i te kako dobar. Definitivno mi je jedan od omiljenih kosarkasa, a i kao covek, vidi se, nije los. Lik je kralj nad kraljevima. Retko ko tako sa klupe podrzava saigrace. Fascinantno.

јд123

pre 4 godine

Шта сам написао јуче? Да Лиларда неће чувати Мареј, него вероватно Крејг а МекКолума Херис. А ви нисте хтели објавити коментар иако никога нисам вређао.

www.com

pre 4 godine

Portland jako jako nezgodan..uskoro ce se videti..4:2 seriju dobija Portland
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boris, 29. april 2019 17:06)

Videli smo ove sezone? Koj skor imaju sa Denverom? Seti se?

hroničar lige

pre 4 godine

Koliko je dao Kapela poena nocas? 4?
Koliko inace daju centri GSW-u kada igraju small ball?
Uopste im ne treba centar.
(Strucnjak, 29. april 2019 12:28)

Kapela i Jokić su inače košarkaški blizanci, vrlo sličan tip igrača, kao gluteus i lakat, anatomskim rečnikom da se izrazimo.

Prolaze Portland ali ne verujem da će se proslaviti ni naigrati protiv GSW i Drejmonda Grina.

aka nema lakog koša!

pre 4 godine

Meni se čini da bi trebao Denveru da igra dosta i onaj drugi beli centar, Plumlee. U paru sa Jokićem u igri, mislim da bi upropastili Portland u reketu, ali bukvalno. Mozda doduše grešim, laik sam za košarku, šta vi mislite stručnjaci o toj opciji?

Didulidu

pre 4 godine

@Bodibond

Kako mislis da Sampert sacuva Jokica, kada je covek plejmejker a pri tome je presao u Minesotu, koja uopste nije u plej ofu?

Jokica treba da cuva Domantas Sabonis, sinovac nekadašnjeg centra Litvanije Sarvidasa Sabonisa!

Teoreticar svih mogucih zavera

pre 4 godine

Bez Nurkica a i moguce Kantera, Denver kod kuce favorit samo 4 poena protiv ekipe koju su brebali celu sezonu u punom sastavu. Negde sam cak video i 3.5, znaci Denver sladak ko bombona, nebi li laici zaglabali i pokidali i mamac i uducu. Igracemo ovde Portland na +4, a Denveru ako dao bog, da mu dam i ja. Sutra se javno izvinjavam ako sam bio u gresci.

jakob

pre 4 godine

Nema Kantera, Nurka, ako huston prodje jedino Kapela moze da lupa banane ako oni prodju gsw. Denver moze lagano do finala ako gardovi pogadaju otvorene suteve ono kad ih Nikola nadje iz painta.

petar-nbg

pre 4 godine

U ovoj fazi takmičenja vrlo veliku stvar igraju povrede igrača. O ovome je već pisano ranije i tu će se odlučivati ko uzima ligu. Nadam se da će Denver po tom pitanju ostati kompletan, a prognoza za seriju sa Portlandom 4:1 (ovi jednu će da ih puste da odmore igrače).

111

pre 4 godine

Ocekujem mnogo bolju igru Milsapa poenterski u odbrani je ok, ima znanje i iskustvo. Herisa i Bizlija. Posebno u napadu .Heris je dobar u odbrani.Sut za 3 je bio los ,ne moze gore. Ali stegnutost i pritisak je na to uticao protiv SA. Sigurno je da ce to biti mnogo bolje. Dobija Denver bez problema, jedino ako ovu seriju igraju kao da su pali smarsa i zaborave sta je kosarka.

мики

pre 4 godine

zašto bi me bila briga za američku košarku i njihove zabavljače?
(panter veverica, 29. april 2019 12:39)

не знам. зашто коментаришеш?

Tarlan

pre 4 godine

Ko ce cuveati Mareja...to je najbitnije. Jokic moze da da 43 poena i da Denver opet izgubi 20 razlike. Bez raspolozenog Mareja ni 2 Jokica ne pomazu, jer on je taj koji mulja celu igru i oko koga se sve vrti.

zxzxzx

pre 4 godine

Cak i da igra kanter, sila je on u napadu ali rupa u odbrani. Najlaksi posao za jokica od plej of ekipa. Samo da lilard ne poludi i bice dobro. Kreg mora da zatvori ili njega ili Mekoluma

323

pre 4 godine

Ovo je kao da je pitanje ko je u prednosti u mecu Denver ili Hjuston a znamo ove sezone da Denver nije dobio Hjuston i koliko su im nezgodan protivnik. Portland nema sta da trazi u ovoj utakmici.

Navijac

pre 4 godine

I Jokic i Lilard ce svoje da odrade ko god da ih cuva ali videlo se protiv SA da jedan igrac ne moze sam da dobije utakmicu (43 poena Jokica). Sve se u ovom duelu svodi na to sta ce uraditi ostali igraci, a Denver je sigurno u prednosti jer ce Heris verovatno preuzimati Lilarda u odbrani, a Marej ce biti agresivniji u napadu, a verujem i da se oslobodio pritiska protiv SA. Denver prolazi sa 4-1 ili 4-2, sve drugo bi bilo iznenadjenje.

Bodibond

pre 4 godine

Treba istaci da je Denver uz mnogo srece eliminisao Sparse koji su igrali bez Lovernja, Bertansa, Lamarkusa Oldridza i Mareja. Da je San Antonio bio u punom sastavu u odlucujucem mecu moji Sparsi bi sada igrali sa Portland Trejblazersima.

Shone

pre 4 godine

Neverovatno je da svi pricaju samo o Lilardu kao jedinoj opasnosti za Denver a niko ne pominje CJ McColuma, koji zajedno sa Lilardom predstavlja mozda i najbolji bekovski tandem u ligi.Sve u svemu, zbog odsustvovanja oba centra Portlanda, prednost dajem Denveru koji ce sada biti rastereceniji i sa iskustvom jedne play-off serije ?

Usa

pre 4 godine

Sparsi su šampionska ekipa, i malo je falilo i da prošle godine sruše GSW. Svaka čast Lilardu, ali ne može on sam da se nosi sa Denverom.
(tocka, 29. april 2019 11:36)


Malo falilo a GSW ih izbacili sa 4:1 lagano. Daj bre coevce

Mixy

pre 4 godine

Nikola Jokic a.k.a. Michael Jordan ? Preteraste ga malo.. Inace Kanter ga lepo cuvao zadnji mec tako da videcemo, nadam se da gresim ali bice i dosta pull up mid range jumpera

KOSTA1703

pre 4 godine

Ono što je zanimljivo je mogućnost da Portland, u odsustvu Nurkića, a možda i Kantera, pokuša na jedan sasvim drugi način da čuva Jokića.
Imaju u rosteru nekoliko igrača koji su idealni da Jokića čuvaju na metar od njega, a da brzim pomeranjem ili zatvore prostor ili mu "izmaknu stolicu"....
Što da preko njih spolja da,što uspe da ih ugura ,uspe.....
Mislim da to čak ne bi prijalo ni Jokiću,koji je manje više navikao da oseti čoveka na ledjima ili laktu, te se na osnovu tog dodira i pozicionira.
A procenti u šutu spolja zasigurno nisu kao kad je na metar od koša.
A i Kolins i Aminu i Harkles su dovoljno skočni i dovoljno brzi da pokušaju da ga tako zaustave........Ako probaju kao klasični centri, uz pomoć i udvajanje, neće valjati sigurno.

WillyWonka

pre 4 godine

Pošto Nurkića nema, navijam za Jokića od sveg srca. Odavno niko nije Play Off igrao kao što on igra. Mnogi kažu da je Portland odmoran, a nekad ekipe izgube ritam odmarajući, tako da ne vidim da su u prednosti po tom pitanju. Želim 7 utakmica i pobjedu Denvera (Jusufe, oprosti).

i dalje hahaha?

pre 4 godine

Koliko je dao Kapela poena nocas? 4? 
Koliko inace daju centri GSW-u kada igraju small ball? 
Uopste im ne treba centar. Imaju tih par visokih a brzih igraca, neka ga drze daleko od kosa i udvajaju kad se priblizi, bekovi prilaze da izbiju loptu... Malo vise truda i eto zaustavljen. E kod small ball-a vise bekovi postizu poene ulazima. 
Osnovi kosarkaske igre. Naucicete vremenom, tek ste poceli da je pratite. Bar ove u NBA.
(Strucnjak, 29. april 2019 12:28)

Rođače, patentiraj ti to i prodaj Amerima, dozvoliše Jokiću da uđe u plejof. Da su znali na vreme to što ti znaš, ne bi on poslao Sparse na odmor.

Sir Oliver

pre 4 godine

Ključna stvar za nas biće da mu otežamo stvari i ne dozvolimo mu dobar pregled igre i lake pasove", rekao je trener Portlanda Teri Stots.
U prevodu: Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti.

Jaran

pre 4 godine

Kokki
Verovatno je mislio na sezonu 16/17 kada ih je San Antonio UNISTAVAO sve dok nisu povredili Lenarda i tako sebi znatno olaksali put do prstena.

Strucnjak

pre 4 godine

Koliko je dao Kapela poena nocas? 4?
Koliko inace daju centri GSW-u kada igraju small ball?
Uopste im ne treba centar. Imaju tih par visokih a brzih igraca, neka ga drze daleko od kosa i udvajaju kad se priblizi, bekovi prilaze da izbiju loptu... Malo vise truda i eto zaustavljen. E kod small ball-a vise bekovi postizu poene ulazima.
Osnovi kosarkaske igre. Naucicete vremenom, tek ste poceli da je pratite. Bar ove u NBA.

rep srpska

pre 4 godine

ko ce cuvati lilarda?morace dobro da se potrude u odbrani da bi sebi olaksali posao,mnogo truda znoja i moze se u finale,naravno samo da povrede zaobidju jokica

Звездан

pre 4 godine

Нико не може зауставити Николу Јокића, питање је само колико ће он бити расположен за игру и колико ће морати да се одмара. Портланд не би прошао даље ни са Нуркићем који је заиста добар. Прогнозирам 4:0 за Денвер.

Darko

pre 4 godine

Da su igracu Denvera mogli da biraju protivnika mislim da bi birali Portland.Ako im neko lezi od top sest sedam momcadi onda su to Blejzersi.

Milan

pre 4 godine

Ono što sam gledao u duelima sa Portlandom, nije ga baš loše čuvao Kolins. Dosta je "dugačak", pokretljiv. Svakako je prednost na strani Jokića, ali isto tako Blejzersi mogu da iznenade sa brzom i niskom postavom gde bi ga Aminu čuvao. Mnogo kombinatorike ali svakako da su Nagetsi u velikoj prednosti pod košem.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

Odzo laganeze..Ima srece Joka sto nije i on presao u neli klub protiv Zvezde da igra ko Goga,kako rece Miloje ima malo sada problema sa glavom posle finala Aba.

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Iz kog razloga ljudi prognoziraju prolaz portlanda, ako ih je u regularnom delu Denver tukao 3-1, i blejzersi imaju povredjena prva dva centra ekipe? :) Lilard ce sam da pobedi sve?
(shone85, 29. april 2019 11:43)
Pa i Oklahoma je dobila sve 4 utakmice u reg dijelu protiv Portlanda i sta bi? i ti dobio sve pluseve za svoj komentar? ha ha ha.

Doktor Docent Akademik strucnjak

pre 4 godine

Veceras ocekujem pobedu, verujem da ce zatvoriti lilarda i da nece imati vise od 20 poena, zato ostala spoljna linija donosi konacni rezultat.

DENVER: skok, asistencije, bolji procenat, manje slobodnih bacanja

PORTLAND: vise ukradenih, naravno vise trojki

Mr_Melbourne

pre 4 godine

A ko ce cuvati Lillarda? ne moze bucko nikad biti veci faktor od doktora kosarke, Lilard trpa 50 koseva Paulu i Raselu koji su dobri bas def.Portland ima najbolji bekovski dvojac u nba.

SUPERMAN

pre 4 godine

Ma nije tu problem u Jokiću,on će svoj posao uraditi protiv bilo kog igrača,ključ je u tome da ovi spolja ne bacaju cigle kao protiv SA inače će biti u velikom problemu.Jedan igrač ništa ne može,čak ni Lebron nije uspeo sam da uvede Lejkerse u PO,Durent dok nije došao u GSW godinama nije mogao da napravi završni korak,predzadnju Jokara ubaci 43 poena i skoro td i na kraju poraz 20 razlike.

Pogan

pre 4 godine

Ne bih potcenjivao Lenarda i Kolinsa u odbrani. Obojica imaju ogranicene minute, ima da grizu ko pusteni sa lanca, narocito Kolins koji je taj "energy" tip igraca - baca se za svaku loptu ko da mu zivot od toga zavisi. Napadacki su vrlo limitirani obojica, znaju da sutnu ako im niko ne smeta, a da sami sebi iskreiraju to i nemaju u repertoaru.

shone85

pre 4 godine

Iz kog razloga ljudi prognoziraju prolaz portlanda, ako ih je u regularnom delu Denver tukao 3-1, i blejzersi imaju povredjena prva dva centra ekipe? :) Lilard ce sam da pobedi sve?

Higli

pre 4 godine

Realno Jokica nema ko da cuva ocekujem 30 poena prosecno u seriju koju ce lako resiti 4-1 najvise 4-2 i onda se ide na jedinu ozbiljnu prepreku a to je GSW.Jokica bi od sledece sezone trebalo da nazivate najboljim igracem iz Srbije ikada jer je to vec zasluzio.

Marko

pre 4 godine

Bas sam juce razmisljao da stvarno nema ko da ga cuva u Portlandu. Nurkic i Kanter povredjeni, Collins klinac, Leonard nema kvalitet. Portland je bolji na bekovskim pozicijama doduse. Trebao bi Denver da prodje 4-1, mozda 4-2.

GM

pre 4 godine

Portland da hoce i njihov trener zna, treba da odigra bez centra, odnosno kao GSW sa Greenom na poziciji 5... i tako bi nametnuli zvoj ritam i brzu igru za najbolji bekovski tandem u ligi posle GSW.

tocka

pre 4 godine

Posle Oldridža Jokić ima da uživa u reketu.
Budući da su ih dobijali i kada im je igrao odlični i uvek napaljeni Nurkić, mislim da ovde neće imati problema.
Sparsi su šampionska ekipa, i malo je falilo i da prošle godine sruše GSW. Svaka čast Lilardu, ali ne može on sam da se nosi sa Denverom.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Jedino Gober ga je mogao čuvati a oni su već ispali.Videli smo čime se sve služio Aldridge pa kako ga je napunio(laktanje)...Mislim da će on svoje brojke ispuniti.Ako bekovi ne pokažu visi nivo onda će teško proći dalje...

dan

pre 4 godine

Ovdje nije lilard u fokusu, on ce svoje ubaciti. Kljucno pitanje je zaustaviti cj mcollum-a. Ako to uspiju u denveru, uz standardnog nikolu, agresivnog milsapa, i iole normalan sut izvana, posao je zavrsen

CJC

pre 4 godine

Udvajanje i ostavljane bekova na šutu za tri što se može pokazati kao dobra taktika jer Mari i Heris više promašuju nego što pogadjaju.

laki

pre 4 godine

to da mu ne dozvole pasove ce malo teze ici jesu skapirali problem sa njim ali decko prodaje fazine sa basketa milionerima iz najjace lige, ima kliker za basket

Dirty

pre 4 godine

Jokić je sjajan igrač i potpuno atipičan centar ali realno nije kandidat za MVP-ja. Kao štp Melon ima veliku; brigu kako da zaustavi bekove Portlanda tako će i Teri Stots brinuti o visokim igračima Denvera. Prednost Portlanda je što su obmorniji i što imaju realno mnogo bržu ekipu. Ako uspeju da dobiju prvu, ima šanse i da prođu, ako se Denver oporavi i izdominira pod košem u finalu su Zapada.

Kale

pre 4 godine

@Dirty
Da budemo precizni ove nedelje je na visokom 5 mestu u trci za MVP. Sigurno nece biti al je priznanje izuzetno veliko i ukoliko udju u finale konferencije bice u prvoj petorci garant. Na danasnji dan MVP trka po sajtu nba.com ide ovako: Giannis, Harden, Paul George, Stephen Curry i Nikola Jokic.

shone85

pre 4 godine

Iz kog razloga ljudi prognoziraju prolaz portlanda, ako ih je u regularnom delu Denver tukao 3-1, i blejzersi imaju povredjena prva dva centra ekipe? :) Lilard ce sam da pobedi sve?

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Jedino Gober ga je mogao čuvati a oni su već ispali.Videli smo čime se sve služio Aldridge pa kako ga je napunio(laktanje)...Mislim da će on svoje brojke ispuniti.Ako bekovi ne pokažu visi nivo onda će teško proći dalje...

tocka

pre 4 godine

Posle Oldridža Jokić ima da uživa u reketu.
Budući da su ih dobijali i kada im je igrao odlični i uvek napaljeni Nurkić, mislim da ovde neće imati problema.
Sparsi su šampionska ekipa, i malo je falilo i da prošle godine sruše GSW. Svaka čast Lilardu, ali ne može on sam da se nosi sa Denverom.

Marko

pre 4 godine

Bas sam juce razmisljao da stvarno nema ko da ga cuva u Portlandu. Nurkic i Kanter povredjeni, Collins klinac, Leonard nema kvalitet. Portland je bolji na bekovskim pozicijama doduse. Trebao bi Denver da prodje 4-1, mozda 4-2.

laki

pre 4 godine

to da mu ne dozvole pasove ce malo teze ici jesu skapirali problem sa njim ali decko prodaje fazine sa basketa milionerima iz najjace lige, ima kliker za basket

dan

pre 4 godine

Ovdje nije lilard u fokusu, on ce svoje ubaciti. Kljucno pitanje je zaustaviti cj mcollum-a. Ako to uspiju u denveru, uz standardnog nikolu, agresivnog milsapa, i iole normalan sut izvana, posao je zavrsen

мики

pre 4 godine

zašto bi me bila briga za američku košarku i njihove zabavljače?
(panter veverica, 29. april 2019 12:39)

не знам. зашто коментаришеш?

Pogan

pre 4 godine

Ne bih potcenjivao Lenarda i Kolinsa u odbrani. Obojica imaju ogranicene minute, ima da grizu ko pusteni sa lanca, narocito Kolins koji je taj "energy" tip igraca - baca se za svaku loptu ko da mu zivot od toga zavisi. Napadacki su vrlo limitirani obojica, znaju da sutnu ako im niko ne smeta, a da sami sebi iskreiraju to i nemaju u repertoaru.

Higli

pre 4 godine

Realno Jokica nema ko da cuva ocekujem 30 poena prosecno u seriju koju ce lako resiti 4-1 najvise 4-2 i onda se ide na jedinu ozbiljnu prepreku a to je GSW.Jokica bi od sledece sezone trebalo da nazivate najboljim igracem iz Srbije ikada jer je to vec zasluzio.

SUPERMAN

pre 4 godine

Ma nije tu problem u Jokiću,on će svoj posao uraditi protiv bilo kog igrača,ključ je u tome da ovi spolja ne bacaju cigle kao protiv SA inače će biti u velikom problemu.Jedan igrač ništa ne može,čak ni Lebron nije uspeo sam da uvede Lejkerse u PO,Durent dok nije došao u GSW godinama nije mogao da napravi završni korak,predzadnju Jokara ubaci 43 poena i skoro td i na kraju poraz 20 razlike.

Kale

pre 4 godine

@Dirty
Da budemo precizni ove nedelje je na visokom 5 mestu u trci za MVP. Sigurno nece biti al je priznanje izuzetno veliko i ukoliko udju u finale konferencije bice u prvoj petorci garant. Na danasnji dan MVP trka po sajtu nba.com ide ovako: Giannis, Harden, Paul George, Stephen Curry i Nikola Jokic.

Darko

pre 4 godine

Da su igracu Denvera mogli da biraju protivnika mislim da bi birali Portland.Ako im neko lezi od top sest sedam momcadi onda su to Blejzersi.

i dalje hahaha?

pre 4 godine

Koliko je dao Kapela poena nocas? 4? 
Koliko inace daju centri GSW-u kada igraju small ball? 
Uopste im ne treba centar. Imaju tih par visokih a brzih igraca, neka ga drze daleko od kosa i udvajaju kad se priblizi, bekovi prilaze da izbiju loptu... Malo vise truda i eto zaustavljen. E kod small ball-a vise bekovi postizu poene ulazima. 
Osnovi kosarkaske igre. Naucicete vremenom, tek ste poceli da je pratite. Bar ove u NBA.
(Strucnjak, 29. april 2019 12:28)

Rođače, patentiraj ti to i prodaj Amerima, dozvoliše Jokiću da uđe u plejof. Da su znali na vreme to što ti znaš, ne bi on poslao Sparse na odmor.

CJC

pre 4 godine

Udvajanje i ostavljane bekova na šutu za tri što se može pokazati kao dobra taktika jer Mari i Heris više promašuju nego što pogadjaju.

Milan

pre 4 godine

Ono što sam gledao u duelima sa Portlandom, nije ga baš loše čuvao Kolins. Dosta je "dugačak", pokretljiv. Svakako je prednost na strani Jokića, ali isto tako Blejzersi mogu da iznenade sa brzom i niskom postavom gde bi ga Aminu čuvao. Mnogo kombinatorike ali svakako da su Nagetsi u velikoj prednosti pod košem.

WillyWonka

pre 4 godine

Pošto Nurkića nema, navijam za Jokića od sveg srca. Odavno niko nije Play Off igrao kao što on igra. Mnogi kažu da je Portland odmoran, a nekad ekipe izgube ritam odmarajući, tako da ne vidim da su u prednosti po tom pitanju. Želim 7 utakmica i pobjedu Denvera (Jusufe, oprosti).

Jaran

pre 4 godine

Kokki
Verovatno je mislio na sezonu 16/17 kada ih je San Antonio UNISTAVAO sve dok nisu povredili Lenarda i tako sebi znatno olaksali put do prstena.

Navijac

pre 4 godine

I Jokic i Lilard ce svoje da odrade ko god da ih cuva ali videlo se protiv SA da jedan igrac ne moze sam da dobije utakmicu (43 poena Jokica). Sve se u ovom duelu svodi na to sta ce uraditi ostali igraci, a Denver je sigurno u prednosti jer ce Heris verovatno preuzimati Lilarda u odbrani, a Marej ce biti agresivniji u napadu, a verujem i da se oslobodio pritiska protiv SA. Denver prolazi sa 4-1 ili 4-2, sve drugo bi bilo iznenadjenje.

zxzxzx

pre 4 godine

Cak i da igra kanter, sila je on u napadu ali rupa u odbrani. Najlaksi posao za jokica od plej of ekipa. Samo da lilard ne poludi i bice dobro. Kreg mora da zatvori ili njega ili Mekoluma

Звездан

pre 4 godine

Нико не може зауставити Николу Јокића, питање је само колико ће он бити расположен за игру и колико ће морати да се одмара. Портланд не би прошао даље ни са Нуркићем који је заиста добар. Прогнозирам 4:0 за Денвер.

Sir Oliver

pre 4 godine

Ključna stvar za nas biće da mu otežamo stvari i ne dozvolimo mu dobar pregled igre i lake pasove", rekao je trener Portlanda Teri Stots.
U prevodu: Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti.

Shone

pre 4 godine

Neverovatno je da svi pricaju samo o Lilardu kao jedinoj opasnosti za Denver a niko ne pominje CJ McColuma, koji zajedno sa Lilardom predstavlja mozda i najbolji bekovski tandem u ligi.Sve u svemu, zbog odsustvovanja oba centra Portlanda, prednost dajem Denveru koji ce sada biti rastereceniji i sa iskustvom jedne play-off serije ?

Doktor Docent Akademik strucnjak

pre 4 godine

Veceras ocekujem pobedu, verujem da ce zatvoriti lilarda i da nece imati vise od 20 poena, zato ostala spoljna linija donosi konacni rezultat.

DENVER: skok, asistencije, bolji procenat, manje slobodnih bacanja

PORTLAND: vise ukradenih, naravno vise trojki

Dirty

pre 4 godine

Jokić je sjajan igrač i potpuno atipičan centar ali realno nije kandidat za MVP-ja. Kao štp Melon ima veliku; brigu kako da zaustavi bekove Portlanda tako će i Teri Stots brinuti o visokim igračima Denvera. Prednost Portlanda je što su obmorniji i što imaju realno mnogo bržu ekipu. Ako uspeju da dobiju prvu, ima šanse i da prođu, ako se Denver oporavi i izdominira pod košem u finalu su Zapada.

Usa

pre 4 godine

Sparsi su šampionska ekipa, i malo je falilo i da prošle godine sruše GSW. Svaka čast Lilardu, ali ne može on sam da se nosi sa Denverom.
(tocka, 29. april 2019 11:36)


Malo falilo a GSW ih izbacili sa 4:1 lagano. Daj bre coevce

GM

pre 4 godine

Portland da hoce i njihov trener zna, treba da odigra bez centra, odnosno kao GSW sa Greenom na poziciji 5... i tako bi nametnuli zvoj ritam i brzu igru za najbolji bekovski tandem u ligi posle GSW.

111

pre 4 godine

Ocekujem mnogo bolju igru Milsapa poenterski u odbrani je ok, ima znanje i iskustvo. Herisa i Bizlija. Posebno u napadu .Heris je dobar u odbrani.Sut za 3 je bio los ,ne moze gore. Ali stegnutost i pritisak je na to uticao protiv SA. Sigurno je da ce to biti mnogo bolje. Dobija Denver bez problema, jedino ako ovu seriju igraju kao da su pali smarsa i zaborave sta je kosarka.

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Iz kog razloga ljudi prognoziraju prolaz portlanda, ako ih je u regularnom delu Denver tukao 3-1, i blejzersi imaju povredjena prva dva centra ekipe? :) Lilard ce sam da pobedi sve?
(shone85, 29. april 2019 11:43)
Pa i Oklahoma je dobila sve 4 utakmice u reg dijelu protiv Portlanda i sta bi? i ti dobio sve pluseve za svoj komentar? ha ha ha.

323

pre 4 godine

Ovo je kao da je pitanje ko je u prednosti u mecu Denver ili Hjuston a znamo ove sezone da Denver nije dobio Hjuston i koliko su im nezgodan protivnik. Portland nema sta da trazi u ovoj utakmici.

rep srpska

pre 4 godine

ko ce cuvati lilarda?morace dobro da se potrude u odbrani da bi sebi olaksali posao,mnogo truda znoja i moze se u finale,naravno samo da povrede zaobidju jokica

jakob

pre 4 godine

Nema Kantera, Nurka, ako huston prodje jedino Kapela moze da lupa banane ako oni prodju gsw. Denver moze lagano do finala ako gardovi pogadaju otvorene suteve ono kad ih Nikola nadje iz painta.

aka nema lakog koša!

pre 4 godine

Meni se čini da bi trebao Denveru da igra dosta i onaj drugi beli centar, Plumlee. U paru sa Jokićem u igri, mislim da bi upropastili Portland u reketu, ali bukvalno. Mozda doduše grešim, laik sam za košarku, šta vi mislite stručnjaci o toj opciji?

Didulidu

pre 4 godine

@Bodibond

Kako mislis da Sampert sacuva Jokica, kada je covek plejmejker a pri tome je presao u Minesotu, koja uopste nije u plej ofu?

Jokica treba da cuva Domantas Sabonis, sinovac nekadašnjeg centra Litvanije Sarvidasa Sabonisa!

KOSTA1703

pre 4 godine

Ono što je zanimljivo je mogućnost da Portland, u odsustvu Nurkića, a možda i Kantera, pokuša na jedan sasvim drugi način da čuva Jokića.
Imaju u rosteru nekoliko igrača koji su idealni da Jokića čuvaju na metar od njega, a da brzim pomeranjem ili zatvore prostor ili mu "izmaknu stolicu"....
Što da preko njih spolja da,što uspe da ih ugura ,uspe.....
Mislim da to čak ne bi prijalo ni Jokiću,koji je manje više navikao da oseti čoveka na ledjima ili laktu, te se na osnovu tog dodira i pozicionira.
A procenti u šutu spolja zasigurno nisu kao kad je na metar od koša.
A i Kolins i Aminu i Harkles su dovoljno skočni i dovoljno brzi da pokušaju da ga tako zaustave........Ako probaju kao klasični centri, uz pomoć i udvajanje, neće valjati sigurno.

Mr_Melbourne

pre 4 godine

A ko ce cuvati Lillarda? ne moze bucko nikad biti veci faktor od doktora kosarke, Lilard trpa 50 koseva Paulu i Raselu koji su dobri bas def.Portland ima najbolji bekovski dvojac u nba.

Strucnjak

pre 4 godine

Koliko je dao Kapela poena nocas? 4?
Koliko inace daju centri GSW-u kada igraju small ball?
Uopste im ne treba centar. Imaju tih par visokih a brzih igraca, neka ga drze daleko od kosa i udvajaju kad se priblizi, bekovi prilaze da izbiju loptu... Malo vise truda i eto zaustavljen. E kod small ball-a vise bekovi postizu poene ulazima.
Osnovi kosarkaske igre. Naucicete vremenom, tek ste poceli da je pratite. Bar ove u NBA.

Tarlan

pre 4 godine

Ko ce cuveati Mareja...to je najbitnije. Jokic moze da da 43 poena i da Denver opet izgubi 20 razlike. Bez raspolozenog Mareja ni 2 Jokica ne pomazu, jer on je taj koji mulja celu igru i oko koga se sve vrti.

petar-nbg

pre 4 godine

U ovoj fazi takmičenja vrlo veliku stvar igraju povrede igrača. O ovome je već pisano ranije i tu će se odlučivati ko uzima ligu. Nadam se da će Denver po tom pitanju ostati kompletan, a prognoza za seriju sa Portlandom 4:1 (ovi jednu će da ih puste da odmore igrače).

Teoreticar svih mogucih zavera

pre 4 godine

Bez Nurkica a i moguce Kantera, Denver kod kuce favorit samo 4 poena protiv ekipe koju su brebali celu sezonu u punom sastavu. Negde sam cak video i 3.5, znaci Denver sladak ko bombona, nebi li laici zaglabali i pokidali i mamac i uducu. Igracemo ovde Portland na +4, a Denveru ako dao bog, da mu dam i ja. Sutra se javno izvinjavam ako sam bio u gresci.

www.com

pre 4 godine

Portland jako jako nezgodan..uskoro ce se videti..4:2 seriju dobija Portland
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boris, 29. april 2019 17:06)

Videli smo ove sezone? Koj skor imaju sa Denverom? Seti se?

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

Odzo laganeze..Ima srece Joka sto nije i on presao u neli klub protiv Zvezde da igra ko Goga,kako rece Miloje ima malo sada problema sa glavom posle finala Aba.

Bodibond

pre 4 godine

Treba istaci da je Denver uz mnogo srece eliminisao Sparse koji su igrali bez Lovernja, Bertansa, Lamarkusa Oldridza i Mareja. Da je San Antonio bio u punom sastavu u odlucujucem mecu moji Sparsi bi sada igrali sa Portland Trejblazersima.

hroničar lige

pre 4 godine

Koliko je dao Kapela poena nocas? 4?
Koliko inace daju centri GSW-u kada igraju small ball?
Uopste im ne treba centar.
(Strucnjak, 29. april 2019 12:28)

Kapela i Jokić su inače košarkaški blizanci, vrlo sličan tip igrača, kao gluteus i lakat, anatomskim rečnikom da se izrazimo.

Prolaze Portland ali ne verujem da će se proslaviti ni naigrati protiv GSW i Drejmonda Grina.

Mixy

pre 4 godine

Nikola Jokic a.k.a. Michael Jordan ? Preteraste ga malo.. Inace Kanter ga lepo cuvao zadnji mec tako da videcemo, nadam se da gresim ali bice i dosta pull up mid range jumpera

јд123

pre 4 godine

Шта сам написао јуче? Да Лиларда неће чувати Мареј, него вероватно Крејг а МекКолума Херис. А ви нисте хтели објавити коментар иако никога нисам вређао.

Savica

pre 4 godine

Dajte Huancu nekoliko minuta, uvek podrzava sa klupe, donosi ozbiljnu pozitivnu energiju, a u igri je i te kako dobar. Definitivno mi je jedan od omiljenih kosarkasa, a i kao covek, vidi se, nije los. Lik je kralj nad kraljevima. Retko ko tako sa klupe podrzava saigrace. Fascinantno.

Mr_Melbourne

pre 4 godine

A ko ce cuvati Lillarda? ne moze bucko nikad biti veci faktor od doktora kosarke, Lilard trpa 50 koseva Paulu i Raselu koji su dobri bas def.Portland ima najbolji bekovski dvojac u nba.

Bodibond

pre 4 godine

Treba istaci da je Denver uz mnogo srece eliminisao Sparse koji su igrali bez Lovernja, Bertansa, Lamarkusa Oldridza i Mareja. Da je San Antonio bio u punom sastavu u odlucujucem mecu moji Sparsi bi sada igrali sa Portland Trejblazersima.

Strucnjak

pre 4 godine

Koliko je dao Kapela poena nocas? 4?
Koliko inace daju centri GSW-u kada igraju small ball?
Uopste im ne treba centar. Imaju tih par visokih a brzih igraca, neka ga drze daleko od kosa i udvajaju kad se priblizi, bekovi prilaze da izbiju loptu... Malo vise truda i eto zaustavljen. E kod small ball-a vise bekovi postizu poene ulazima.
Osnovi kosarkaske igre. Naucicete vremenom, tek ste poceli da je pratite. Bar ove u NBA.

Dirty

pre 4 godine

Jokić je sjajan igrač i potpuno atipičan centar ali realno nije kandidat za MVP-ja. Kao štp Melon ima veliku; brigu kako da zaustavi bekove Portlanda tako će i Teri Stots brinuti o visokim igračima Denvera. Prednost Portlanda je što su obmorniji i što imaju realno mnogo bržu ekipu. Ako uspeju da dobiju prvu, ima šanse i da prođu, ako se Denver oporavi i izdominira pod košem u finalu su Zapada.

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Iz kog razloga ljudi prognoziraju prolaz portlanda, ako ih je u regularnom delu Denver tukao 3-1, i blejzersi imaju povredjena prva dva centra ekipe? :) Lilard ce sam da pobedi sve?
(shone85, 29. april 2019 11:43)
Pa i Oklahoma je dobila sve 4 utakmice u reg dijelu protiv Portlanda i sta bi? i ti dobio sve pluseve za svoj komentar? ha ha ha.

Tarlan

pre 4 godine

Ko ce cuveati Mareja...to je najbitnije. Jokic moze da da 43 poena i da Denver opet izgubi 20 razlike. Bez raspolozenog Mareja ni 2 Jokica ne pomazu, jer on je taj koji mulja celu igru i oko koga se sve vrti.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

Odzo laganeze..Ima srece Joka sto nije i on presao u neli klub protiv Zvezde da igra ko Goga,kako rece Miloje ima malo sada problema sa glavom posle finala Aba.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Jedino Gober ga je mogao čuvati a oni su već ispali.Videli smo čime se sve služio Aldridge pa kako ga je napunio(laktanje)...Mislim da će on svoje brojke ispuniti.Ako bekovi ne pokažu visi nivo onda će teško proći dalje...

tocka

pre 4 godine

Posle Oldridža Jokić ima da uživa u reketu.
Budući da su ih dobijali i kada im je igrao odlični i uvek napaljeni Nurkić, mislim da ovde neće imati problema.
Sparsi su šampionska ekipa, i malo je falilo i da prošle godine sruše GSW. Svaka čast Lilardu, ali ne može on sam da se nosi sa Denverom.

Higli

pre 4 godine

Realno Jokica nema ko da cuva ocekujem 30 poena prosecno u seriju koju ce lako resiti 4-1 najvise 4-2 i onda se ide na jedinu ozbiljnu prepreku a to je GSW.Jokica bi od sledece sezone trebalo da nazivate najboljim igracem iz Srbije ikada jer je to vec zasluzio.

GM

pre 4 godine

Portland da hoce i njihov trener zna, treba da odigra bez centra, odnosno kao GSW sa Greenom na poziciji 5... i tako bi nametnuli zvoj ritam i brzu igru za najbolji bekovski tandem u ligi posle GSW.

KOSTA1703

pre 4 godine

Ono što je zanimljivo je mogućnost da Portland, u odsustvu Nurkića, a možda i Kantera, pokuša na jedan sasvim drugi način da čuva Jokića.
Imaju u rosteru nekoliko igrača koji su idealni da Jokića čuvaju na metar od njega, a da brzim pomeranjem ili zatvore prostor ili mu "izmaknu stolicu"....
Što da preko njih spolja da,što uspe da ih ugura ,uspe.....
Mislim da to čak ne bi prijalo ni Jokiću,koji je manje više navikao da oseti čoveka na ledjima ili laktu, te se na osnovu tog dodira i pozicionira.
A procenti u šutu spolja zasigurno nisu kao kad je na metar od koša.
A i Kolins i Aminu i Harkles su dovoljno skočni i dovoljno brzi da pokušaju da ga tako zaustave........Ako probaju kao klasični centri, uz pomoć i udvajanje, neće valjati sigurno.

Mixy

pre 4 godine

Nikola Jokic a.k.a. Michael Jordan ? Preteraste ga malo.. Inace Kanter ga lepo cuvao zadnji mec tako da videcemo, nadam se da gresim ali bice i dosta pull up mid range jumpera

shone85

pre 4 godine

Iz kog razloga ljudi prognoziraju prolaz portlanda, ako ih je u regularnom delu Denver tukao 3-1, i blejzersi imaju povredjena prva dva centra ekipe? :) Lilard ce sam da pobedi sve?

Звездан

pre 4 godine

Нико не може зауставити Николу Јокића, питање је само колико ће он бити расположен за игру и колико ће морати да се одмара. Портланд не би прошао даље ни са Нуркићем који је заиста добар. Прогнозирам 4:0 за Денвер.

Usa

pre 4 godine

Sparsi su šampionska ekipa, i malo je falilo i da prošle godine sruše GSW. Svaka čast Lilardu, ali ne može on sam da se nosi sa Denverom.
(tocka, 29. april 2019 11:36)


Malo falilo a GSW ih izbacili sa 4:1 lagano. Daj bre coevce

Doktor Docent Akademik strucnjak

pre 4 godine

Veceras ocekujem pobedu, verujem da ce zatvoriti lilarda i da nece imati vise od 20 poena, zato ostala spoljna linija donosi konacni rezultat.

DENVER: skok, asistencije, bolji procenat, manje slobodnih bacanja

PORTLAND: vise ukradenih, naravno vise trojki

jakob

pre 4 godine

Nema Kantera, Nurka, ako huston prodje jedino Kapela moze da lupa banane ako oni prodju gsw. Denver moze lagano do finala ako gardovi pogadaju otvorene suteve ono kad ih Nikola nadje iz painta.

Teoreticar svih mogucih zavera

pre 4 godine

Bez Nurkica a i moguce Kantera, Denver kod kuce favorit samo 4 poena protiv ekipe koju su brebali celu sezonu u punom sastavu. Negde sam cak video i 3.5, znaci Denver sladak ko bombona, nebi li laici zaglabali i pokidali i mamac i uducu. Igracemo ovde Portland na +4, a Denveru ako dao bog, da mu dam i ja. Sutra se javno izvinjavam ako sam bio u gresci.

laki

pre 4 godine

to da mu ne dozvole pasove ce malo teze ici jesu skapirali problem sa njim ali decko prodaje fazine sa basketa milionerima iz najjace lige, ima kliker za basket

Marko

pre 4 godine

Bas sam juce razmisljao da stvarno nema ko da ga cuva u Portlandu. Nurkic i Kanter povredjeni, Collins klinac, Leonard nema kvalitet. Portland je bolji na bekovskim pozicijama doduse. Trebao bi Denver da prodje 4-1, mozda 4-2.

dan

pre 4 godine

Ovdje nije lilard u fokusu, on ce svoje ubaciti. Kljucno pitanje je zaustaviti cj mcollum-a. Ako to uspiju u denveru, uz standardnog nikolu, agresivnog milsapa, i iole normalan sut izvana, posao je zavrsen

SUPERMAN

pre 4 godine

Ma nije tu problem u Jokiću,on će svoj posao uraditi protiv bilo kog igrača,ključ je u tome da ovi spolja ne bacaju cigle kao protiv SA inače će biti u velikom problemu.Jedan igrač ništa ne može,čak ni Lebron nije uspeo sam da uvede Lejkerse u PO,Durent dok nije došao u GSW godinama nije mogao da napravi završni korak,predzadnju Jokara ubaci 43 poena i skoro td i na kraju poraz 20 razlike.

CJC

pre 4 godine

Udvajanje i ostavljane bekova na šutu za tri što se može pokazati kao dobra taktika jer Mari i Heris više promašuju nego što pogadjaju.

Sir Oliver

pre 4 godine

Ključna stvar za nas biće da mu otežamo stvari i ne dozvolimo mu dobar pregled igre i lake pasove", rekao je trener Portlanda Teri Stots.
U prevodu: Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti.

Kale

pre 4 godine

@Dirty
Da budemo precizni ove nedelje je na visokom 5 mestu u trci za MVP. Sigurno nece biti al je priznanje izuzetno veliko i ukoliko udju u finale konferencije bice u prvoj petorci garant. Na danasnji dan MVP trka po sajtu nba.com ide ovako: Giannis, Harden, Paul George, Stephen Curry i Nikola Jokic.

WillyWonka

pre 4 godine

Pošto Nurkića nema, navijam za Jokića od sveg srca. Odavno niko nije Play Off igrao kao što on igra. Mnogi kažu da je Portland odmoran, a nekad ekipe izgube ritam odmarajući, tako da ne vidim da su u prednosti po tom pitanju. Želim 7 utakmica i pobjedu Denvera (Jusufe, oprosti).

petar-nbg

pre 4 godine

U ovoj fazi takmičenja vrlo veliku stvar igraju povrede igrača. O ovome je već pisano ranije i tu će se odlučivati ko uzima ligu. Nadam se da će Denver po tom pitanju ostati kompletan, a prognoza za seriju sa Portlandom 4:1 (ovi jednu će da ih puste da odmore igrače).

Didulidu

pre 4 godine

@Bodibond

Kako mislis da Sampert sacuva Jokica, kada je covek plejmejker a pri tome je presao u Minesotu, koja uopste nije u plej ofu?

Jokica treba da cuva Domantas Sabonis, sinovac nekadašnjeg centra Litvanije Sarvidasa Sabonisa!

Pogan

pre 4 godine

Ne bih potcenjivao Lenarda i Kolinsa u odbrani. Obojica imaju ogranicene minute, ima da grizu ko pusteni sa lanca, narocito Kolins koji je taj "energy" tip igraca - baca se za svaku loptu ko da mu zivot od toga zavisi. Napadacki su vrlo limitirani obojica, znaju da sutnu ako im niko ne smeta, a da sami sebi iskreiraju to i nemaju u repertoaru.

rep srpska

pre 4 godine

ko ce cuvati lilarda?morace dobro da se potrude u odbrani da bi sebi olaksali posao,mnogo truda znoja i moze se u finale,naravno samo da povrede zaobidju jokica

Darko

pre 4 godine

Da su igracu Denvera mogli da biraju protivnika mislim da bi birali Portland.Ako im neko lezi od top sest sedam momcadi onda su to Blejzersi.

hroničar lige

pre 4 godine

Koliko je dao Kapela poena nocas? 4?
Koliko inace daju centri GSW-u kada igraju small ball?
Uopste im ne treba centar.
(Strucnjak, 29. april 2019 12:28)

Kapela i Jokić su inače košarkaški blizanci, vrlo sličan tip igrača, kao gluteus i lakat, anatomskim rečnikom da se izrazimo.

Prolaze Portland ali ne verujem da će se proslaviti ni naigrati protiv GSW i Drejmonda Grina.

Milan

pre 4 godine

Ono što sam gledao u duelima sa Portlandom, nije ga baš loše čuvao Kolins. Dosta je "dugačak", pokretljiv. Svakako je prednost na strani Jokića, ali isto tako Blejzersi mogu da iznenade sa brzom i niskom postavom gde bi ga Aminu čuvao. Mnogo kombinatorike ali svakako da su Nagetsi u velikoj prednosti pod košem.

Jaran

pre 4 godine

Kokki
Verovatno je mislio na sezonu 16/17 kada ih je San Antonio UNISTAVAO sve dok nisu povredili Lenarda i tako sebi znatno olaksali put do prstena.

Navijac

pre 4 godine

I Jokic i Lilard ce svoje da odrade ko god da ih cuva ali videlo se protiv SA da jedan igrac ne moze sam da dobije utakmicu (43 poena Jokica). Sve se u ovom duelu svodi na to sta ce uraditi ostali igraci, a Denver je sigurno u prednosti jer ce Heris verovatno preuzimati Lilarda u odbrani, a Marej ce biti agresivniji u napadu, a verujem i da se oslobodio pritiska protiv SA. Denver prolazi sa 4-1 ili 4-2, sve drugo bi bilo iznenadjenje.

323

pre 4 godine

Ovo je kao da je pitanje ko je u prednosti u mecu Denver ili Hjuston a znamo ove sezone da Denver nije dobio Hjuston i koliko su im nezgodan protivnik. Portland nema sta da trazi u ovoj utakmici.

111

pre 4 godine

Ocekujem mnogo bolju igru Milsapa poenterski u odbrani je ok, ima znanje i iskustvo. Herisa i Bizlija. Posebno u napadu .Heris je dobar u odbrani.Sut za 3 je bio los ,ne moze gore. Ali stegnutost i pritisak je na to uticao protiv SA. Sigurno je da ce to biti mnogo bolje. Dobija Denver bez problema, jedino ako ovu seriju igraju kao da su pali smarsa i zaborave sta je kosarka.

i dalje hahaha?

pre 4 godine

Koliko je dao Kapela poena nocas? 4? 
Koliko inace daju centri GSW-u kada igraju small ball? 
Uopste im ne treba centar. Imaju tih par visokih a brzih igraca, neka ga drze daleko od kosa i udvajaju kad se priblizi, bekovi prilaze da izbiju loptu... Malo vise truda i eto zaustavljen. E kod small ball-a vise bekovi postizu poene ulazima. 
Osnovi kosarkaske igre. Naucicete vremenom, tek ste poceli da je pratite. Bar ove u NBA.
(Strucnjak, 29. april 2019 12:28)

Rođače, patentiraj ti to i prodaj Amerima, dozvoliše Jokiću da uđe u plejof. Da su znali na vreme to što ti znaš, ne bi on poslao Sparse na odmor.

мики

pre 4 godine

zašto bi me bila briga za američku košarku i njihove zabavljače?
(panter veverica, 29. april 2019 12:39)

не знам. зашто коментаришеш?

aka nema lakog koša!

pre 4 godine

Meni se čini da bi trebao Denveru da igra dosta i onaj drugi beli centar, Plumlee. U paru sa Jokićem u igri, mislim da bi upropastili Portland u reketu, ali bukvalno. Mozda doduše grešim, laik sam za košarku, šta vi mislite stručnjaci o toj opciji?

Shone

pre 4 godine

Neverovatno je da svi pricaju samo o Lilardu kao jedinoj opasnosti za Denver a niko ne pominje CJ McColuma, koji zajedno sa Lilardom predstavlja mozda i najbolji bekovski tandem u ligi.Sve u svemu, zbog odsustvovanja oba centra Portlanda, prednost dajem Denveru koji ce sada biti rastereceniji i sa iskustvom jedne play-off serije ?

zxzxzx

pre 4 godine

Cak i da igra kanter, sila je on u napadu ali rupa u odbrani. Najlaksi posao za jokica od plej of ekipa. Samo da lilard ne poludi i bice dobro. Kreg mora da zatvori ili njega ili Mekoluma

www.com

pre 4 godine

Portland jako jako nezgodan..uskoro ce se videti..4:2 seriju dobija Portland
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boris, 29. april 2019 17:06)

Videli smo ove sezone? Koj skor imaju sa Denverom? Seti se?

јд123

pre 4 godine

Шта сам написао јуче? Да Лиларда неће чувати Мареј, него вероватно Крејг а МекКолума Херис. А ви нисте хтели објавити коментар иако никога нисам вређао.

Savica

pre 4 godine

Dajte Huancu nekoliko minuta, uvek podrzava sa klupe, donosi ozbiljnu pozitivnu energiju, a u igri je i te kako dobar. Definitivno mi je jedan od omiljenih kosarkasa, a i kao covek, vidi se, nije los. Lik je kralj nad kraljevima. Retko ko tako sa klupe podrzava saigrace. Fascinantno.