Petak, 26.04.2019.

09:49

Popovič o Jokiću: Nadam se da neće sve upropastiti odlaskom u teretanu

Trener San Antonio Sparsa Greg Popovič na šaljiv način je prokomentarisao sve što radi Nikola Jokić.

Izvor: LN

Popoviè o Jokiæu: Nadam se da neæe sve upropastiti odlaskom u teretanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Jasam

pre 4 godine

Greg je u pravu. Ne treba Jokari vise misica, u suprotnom ce morati da menja stil igre, sto nece biti on. Bolje je da s godinama stice iskustvo i igra na to i glavu cime pravi veliku prednost za ekipu u odnosu na druge centre.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Demar De Rosen, 26. april 2019 14:39)

Pogresno si protumacio Popocicev sarkazam. Na saljiv nacin je naglasio da je nephodno za Jokica da poseti teretanu. Naravno mora da pazi da ne postane i suvise tezak, sto znaci da mesto sala nabaci misicnu masu.

Lesa

pre 4 godine

@SchOne

Svi koji pisete ovakve nebuloze, samo imate srece sto ne mogu da sretnu, pa se onda na konto patriotizma prikupljaju plusici. Tako su pricali za Robinsona da je bolji od Hakima, a onda je potonji odlucio da im pokaze da to nije tako i oducio prvopomenutog od kosarke. Jokic je odlican ali reci da je bolji igrac od Dankana moze samo kosarkaski analfabet (bez namere da vredjam). Ovim uopste ne zeleim reci da je Jokic los igrac, daleko od toga, miljama daleko, odlican je ali da je bolji od Dankana, nije. Igra se totalno drugacija kosarka, sa drugacijim pravilima, porediti igru tada i sada nije realno. Danas je igra daleko laksa, pa samim tim i utisak koji mnogi od igraca ostavljaju u odnosu na nekadasnje deluje preuvelican. Jokic nije na nivou Dankana, niti ce ikada biti, tacka. Ovo je ako gledamo cisto kosarkasku stranu bez uplitanja ko je Srbin u toj prici.

Ivan Ivanovic

pre 4 godine

Sinoc sam gledao talk-show koji vode Skip i Senon, a bavi se analizom play off-a. U jednom momentu Skip je rekao ovo: mi ne proizvodimo igrace kao sto je Joker. Hteo je u jednoj recenici da objasni koliko je Nikola jedinstven.

обс

pre 4 godine

Јокић је драж НБА у односу на "војску" униформних, тамнопутих, идеално мишићавих. Јокић је универзални (игра на свим позицијама), мислећи, креативни кошаркаш који обогаћује НБА колоритом другачијег. Господин Грег Поповић управо на то указује. Мишићне дефиниције су ствар мушке козметике а не обавезно и ствар снаге а пример је Нурмагомедов који је потукао све оне "нашминкане мишиће". Не каже се код нас џаба: "сајла" у сељака је јача од сваке теретане. Поред осталог Јокић носи са собом одлике европске кошарке која не личи на видео игрицу којој НБА тежи: узми и шутни и полети високо и садистички закуцај. Пре три дана су Жалгирис и Фенер одиграли утакмицу која је по квалитету врх филозофије кошарке. У НБА све утакмице личе једна на другу и сиромашне су. НБА тежи за афирмацијом "надчовека" (изгледом, гимнастиком, брзином) а европска за супер игром (рационалном, колективном). Хвала Жељку Обрадовићу који је тренерском доминацијом профилисао и дефинисао занимљивију и тактички садржајнију европску кошарку.

Mirko

pre 4 godine

Šteta sto Jokic ne igra kod njega.Bio bi kao Tim Dankan .I bio bi stalno u velikim finalima i borbi za prsten.Steta sto Meloun trener Denvera...
(Jon Bon Jovi, 26. april 2019 10:56)

Ne treba mnogo mudrosti da se shvati da je njihov dobar odnos i poštovaje urokovano njihovo saradjom i time što je Malone u neku ruku Pop-ov učenik, a to vrlo jasno vidiš iz mnogih akcija i igre Denvera koje su preslikane Pop-ove u Sparsima - ja verujem da se Pop oblizuje i šokira kad vidi kako teče lopta u napadu Denvera, brze promene kroz sto ruku da bi se tek na kraju šutnulo na koš! To je sve apsolutno preslikano, a ponekad čak i bolje nego kod Pop-a, posebno što je poslednjih godina vrlo teško motivisao igrače na takav tip igre i nervirao se što košarka ide nekim drugim pravcem...
Da ne pričam o tome da je za okosnicu i izgradnju tima Denvera oko njega uzeo - devetnaestogodišnjeg klinca iz neke tamo Srbije, koga je pokupio pred kraj drugog kruga drafta, koji je debeljuškast i atipičan do krajnjih granica, ali je fantastičan paser!
Šta ti to govori o Maloneu??

Ima tu još detalja kao što je selekcija šuta - u Denveru nije kao u drugim timovima lige gde se jedan igrač ispucava trojke do iznemoglosti, iako su svi oni sposobni za to. Malone traži da se izgradi poen mada ih i ne sputava previše, klasičan primer da je old skup uklopio sa novim trendovima-upravo ono što sad Pop-u teško ide jer je čovek u godinama i nema više energije da se mačuje sa ...

Mirko

pre 4 godine

(antiDebil, 26. april 2019 12:28)

Nemaš pojma kol'ko nisi u pravu. Ja sam Zvezdaš a među prvima sam počeo da veličam Jokićeve igre i istinski razumem njegov pristup igri. Da ne pričam da sam jedva dve ili tri utakmice ove sezone propustio - a znaš kad se igraju po našem vremenu... To ti jasno govori koliko nisi u pravu.

Pri tome sam Bobija i Bjelicu pogledao možda desetak- puta sve zajedno.
Prosto, nisu lideri tima, nemaju veliku ulogu, bljesnu povremeno, ali sede više na klupu - nije to-to.

Ne vrti se sve oko Zvezde i Partizana, a posebno ne u NBA.

vince carter

pre 4 godine

@schone "dankan je prvi centar koji je mogao da kreira igru" Bill Walton jos 70tih je bio centar dodavac,osvojio titulu sa Portlandom 1977 posle imao ogromne povrede! Prajm Dankan bi unistio Jokica uoopsteeee nije blizu,ali pristrasni ljubitelji statistike su prepametni. Zamislite statistiku Dankana u nepismenom timu kao Denver gde je sve na njemu. Dok je kod Popa igrao u sistemu. Igrao je Dankan protiv Novickog ne brinite.

amater

pre 4 godine

Sportovi snage, i svi treninzi koji nabacuju mišićnu masu, mogu dovesti do tromosti i neelastičnosti. Masivne mišiće moraju da podmiruju srce i pluća što donosi preopterećenje srca i brzi zamor uz gubljenje daha. I ima još 1 efekat: ako se s tegovima počne pre 16. god. usporava se rast.

Dirty

pre 4 godine

Nisam vidovit, niti imam nameru da svojim komentarom procenjujem I predvidjam, al nekako kad sam video sinoc, na pocetku meca, Popov sako, bilo mi je jasno kako ce se zavrsiti. Takva smirenost a drzak dizajn koji se uzima blagim trzajem iz ormara sugerisu da Pop ume???

Dvorska budala

pre 4 godine

@(Dawkins, 26. april 2019 13:34)

Grešiš, više mišića, više mase, više energije se troši a gubi se osećaj i mekoća pokreta što je Frljokina osnovna prednost.

sasa jokic

pre 4 godine

Dawkins@ O cemu pricas ti covece? Da nabije misicnu masu, da se ukruti i da a ne moze vola da ubode?
Decko srusio sve rekorde NBA u trecoj sezoni, a ti kazes Greg je sarkastican? Greg je apsolutno u pravu, nemoj da ides u teretanu i izgubis mekocu, a ono sto je jos bitnije, Nikola je ultra inteligentan igrac, a to mu je dovoljno da u sekundi vidi dva do tri resenja, odatle je stalno na granici za triple double, i vodja tima.

Perica jase ponovo

pre 4 godine

(mighty banana, 26. april 2019 13:17

Gledao sam basket i pre Dankana jer sam bio u prilici ali zaista mi nije jasno sto neki a i ti toliko omalovazavate Jokica eejjj on je bre jos KLINAC sta mislis kad bude imao 28-29-30 god, sigurno nece biti ko Grobar Solidni zvezda u usponu sto ga toliko mrzite a kao ne, nije mi jasno.

mighty banana

pre 4 godine

@Perica jase ponovo Evo pročitao sam i svoj komentar ponovo i nekoliko puta tvoj, pošto mi je teško razumljiv, gde sam to ja napisao da mrzim Jokića? Meni je uživanje gledati ga kako se igra košarke i što je pokazao da nije košarka samo zakucavanja i besomučno šutiranje trojki. Sportski pozdrav

Ivan

pre 4 godine

U trenucima euforije izazvane cudesnim partijama Nikole Jokica+to sto su nam igraci napredovali,osveta Amerikancima za dva teska poraza itd cim se setim da je Greg njihov selektor odmah pljus i ona padne.Eh Greze,Greze sto ih preduze
(j, 26. april 2019 13:57)

I kako sad mi da znamo sta je pisac hteo da kaze, kada ne zna ni on sam...

TFSI

pre 4 godine

Ne kapiram. Kažete baš vas briga što ne igra za Srbiju, ali ga ipak pratite i srećni ste kada odigra dobro. Ako nacionalnost nije bitna, što se budite i gledate ga?

mufljuz

pre 4 godine

Dawkins,jesi li gledao utakmicu?Čovek se fenomenalno kreće sa loptom i bez nje,dolazi do skokova sa fizički dominantnijim igračima i ne nedostaje mu snage.Treninzima koje si nabrojao bi verovatno izgubio u mekoći pokreta i šuta.To je hteo Pop da kaže i nije bio sarkastičan.Čovek igra fenomenalno.Kako naći manu čoveku koji je uvek na granici tripldabla.A pritom je još i ubacio 43 poena

Demar De Rosen

pre 4 godine

Greg je u pravu. Ne treba Jokari vise misica, u suprotnom ce morati da menja stil igre, sto nece biti on. Bolje je da s godinama stice iskustvo i igra na to i glavu cime pravi veliku prednost za ekipu u odnosu na druge centre.

mighty banana

pre 4 godine

@SchOne Ooooo, uspori malo dečko! Vidi, ja gotivim Jokića, hvalim ga svuda, i na našim portalima, bez obzira igrao za Srbiju ili ne, i na Yt itd. Ali reći da je već sad bolji od Dankana? Sinko ne lupetaj! Da li ima šansu da bude bolji? Ima, ali treba postići sve ono što je Dankan postigao. Ti se sigurno ne sećaš, ako si uopšte i gledao Dankana u mlađim danima. Nezaustavljiv i atraktivan kad treba, da, da, zakucavanja i sve to. I da, Dankan je MNOGO bolji odbrambeni igrač od Nikole. Tako da treba Nikoli još pasulja da stigne do tih visina, ali sad trenutno je verovatno broj 1 među centrima.

Dawkins

pre 4 godine

Mislim da je Pop ovde bio sarkastičan. Ukazao je da Jokiću samo to i nedostaje, fizikalije. Manje masti, više mišićne mase.
Nešto nije u redu sa njegovim telom, a to može primetiti svako ko je ikada trenirao neki sport ili se samo bavio teretanom.
Verovatno se ne hrani onako kako treba. Intenzivni treninzi i pravilna ishrana, uz osnovne suplemente, može isklesati telo za 4-5 meseci bar do 12% masti, što je za centra sasvim dovoljna donja granica.
Dobio bi na snazi, eksplozivnosti, izdržljivosti.

Lorimer

pre 4 godine

Tako su Kukocu nabacili 20 kg i napravili krilnog centra, mada je i tad kao takav mogao sve igrati ?!
(proks, 26. april 2019 12:48)

I Kukoč i Rebrača su takoreći preko leta nabacili ogromnu masu mišića, i obojica su posle imali ozbiljne srčane probleme. Samo kažem...

j

pre 4 godine

U trenucima euforije izazvane cudesnim partijama Nikole Jokica+to sto su nam igraci napredovali,osveta Amerikancima za dva teska poraza itd cim se setim da je Greg njihov selektor odmah pljus i ona padne.Eh Greze,Greze sto ih preduze

MPP

pre 4 godine

Brilijantan opis Nikole . Postiže koševe na OGROMAN broj načina SAVRŠEN timski igrač ODLIČAN asistent , ima POTREBNU ČRSTINU da dolazi do skokova. I oono najbitnije NE OSEĆA PRITISAK ..... OPIS SAVRŠENOG VISOKOG IGRAČA .... I NE U TERETANU .....Drugim rečima sinko ništa ne menjaj .

Pero

pre 4 godine

Za ove što kukaju kako nema prenos sedme utakmice na SK, po hiljaditi put kažemo: ukucajte u google "nba streams reddit" ili idite odmah na adresu https://www.reddit.com/r/nbastreams/ i nađite utakmicu koja vas zanima pa gledajte.

Mada, obzirom da se cele sezone neko žalio kako nema tabele zapadne konferencije, sumnjam da će i ovo pomoći...

KK Bespuce

pre 4 godine

Šteta sto Jokic ne igra kod njega.Bio bi kao Tim Dankan .I bio bi stalno u velikim finalima i borbi za prsten.Steta sto Meloun trener Denvera...
(Jon Bon Jovi, 26. april 2019 10:56)

nadam se da si se samo salio kad si ovo rekao.
Meloun je odbacio Nurkica, da bi Jokic ostao. Uklopio je igru tima oko Jokica i daje mu slobodu da improvizuje i kreira igru.

Ne verujem da bi i jedan drugi trener to uradio. Date klincu da nosi ekipu i on je dovede u plejof. Setite se kako je prosao Milicic kad je otisao u NBA. Sedeo na klupi godinama, dok nije prolupao potpuno.

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Мистер Поповићу, ова изјава се неће свидети Партизановцима који су веома кивни на Јокића што се усудио да надрасте њихове величине. Тоне њихових омаловажавајућих коментара су на овом сајту.
(Звездан, 26. april 2019 11:55)

O cemu li ti pricas...

antiDebil

pre 4 godine

Мистер Поповићу, ова изјава се неће свидети Партизановцима који су веома кивни на Јокића што се усудио да надрасте њихове величине. Тоне њихових омаловажавајућих коментара су на овом сајту.
(Звездан, 26. april 2019 11:55

I Jokic je naravno Partizanovac, sigurno nije efempeovac !
Sve te komentare ostavljaju panteri. Oni su navijaci kluba bez imena, adrese, istorije, tradicije, legendi i svega ostalog i oni su ti koji svakodnevno ispoljavaju svoje komplekse. Zao mi je panteru ali tako stoje stvari !

antiDebil

pre 4 godine

Мистер Поповићу, ова изјава се неће свидети Партизановцима који су веома кивни на Јокића што се усудио да надрасте њихове величине. Тоне њихових омаловажавајућих коментара су на овом сајту.
(Звездан, 26. april 2019 11:55

I Jokic je naravno Partizanovac, sigurno nije efempeovac !
Sve te komentare ostavljaju panteri. Oni su navijaci kluba bez imena, adrese, istorije, tradicije, legendi i svega ostalog i oni su ti koji svakodnevno ispoljavaju svoje komplekse. Zao mi je panteru ali tako stoje stvari !

Milan

pre 4 godine

@Звездан

Sedi jedan.
Volim Partizan od kada znam za sebe. Jomić je izuzetan igrač.
Ta mržnja je vaša škola
(Paviljoni, 26. april 2019 12:22)
Mrznja u kosarci je krenula od Vujosevica! Sve najvece tuce su bili kad je on vodio Partizan...

Đole

pre 4 godine

Da li danas ostavljaju komentare samo neznalice ili je sunčanica?!?! Greg Popović je SELEKTOR reprezentacije SAD i odlično zna da će nas razbiti sa 30 razlike ako Jokić izbegne opet reprezentaciju. Ni Pop ne želi da igra bezvezno finale SP 2019!!!! Pop je prošle godine dve sedmice bio u Beogradu i najviše vremena je proveo sa Paspaljem. Kao nisu pričali o Jokiću. OVO JE NAJBRUTALNIJA PORUKA I ZA MENADŽERA RAŽNATOVIĆA I ZA JOKIĆA. DA LI RAŽNATOVIĆ MISLI DA ĆE NJEGOVE IGRAČE KUPOVATI POP I DIVAC?!?! Američki mediji su već objavili da je Pop molio Kavaja Lenarda da igra za reprezentaciju SAD ove godine i da je Kavaj pristao. Pop voli košarku i želi atraktivno finale a ne trening i ponižavanje Srbije!!!!!

Winter is coming!

pre 4 godine

Ali reci da je Jokic bolji igrac od Dankana, pa sta reci na to.. Ne kazem da nece biti, to se ne zna, ali sad tako nesto reci i jos kao objasnjavati zasto je presmesno.
Dankan napunio celu ruku prstenjem, a Jokic jos nije prosao prvo kolo, apsurd.

Горан

pre 4 godine

jokic ala vestbruk, ja imam moju statistiku a za tim me boli uvo...
(acika, 26. april 2019 11:49)

Види се да ниси гледао утакмицу. Кад га је крај треће почетак четврте тренер одмарао, изгледали су као банда, нису могли три минута да дају кош. Баш је лоше било, покушавао је и да разиграва, асистира, али никоме није ишло, па је он повукао и узимао више шутева, што лидер екипе и треба да ради.

Koki

pre 4 godine

Citat: "Steta sto Meloun trener Denvera..."

Šteta što takvi kao ti komentarišu i šteta što krdo slicnih ti daje 'pluseve'.

Meloun je izvukao 200% iz ove ekipe i Jokića uklopio u istu na najbolji mogući način. Da mu je dao samo malo drugačiju ulogu i njemu i oatalima, vrlo moguće da ne bi imali o čemu da komentarišemo jer bi Jokić imao 11p i 4sk a Denver plej ofa ne bi video.

Prepoznali su kvalitet, postavio ga tačno tamo gde je najbolji i dopustio mu da bez limita radi ono što najbolje zna...

sprivel

pre 4 godine

Za nas sve to pada u vodu ako ne bude igrao za Majku Srbiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fiff, 26. april 2019 10:56)

Pa igrao je na Olimpijadi u Riu.

SchOne

pre 4 godine

Šteta sto Jokic ne igra kod njega.Bio bi kao Tim Dankan .I bio bi stalno u velikim finalima i borbi za prsten.Steta sto Meloun trener Denvera...
(Jon Bon Jovi, 26. april 2019 10:56)

Bio bi bolji od Dankana ako već i nije...Dankan nije umeo da gađa trojke ali je zato samo malo bolji bio od Jokića ali i tu ga sustiže ,lično sam pratio baš u to vreme spurse i ako sam oduvek navijač Orlanda .Dankan je bio takav timski igrač da se tada to bukvalno prvi put pojavilo u NBA da centar ume da kreira igru. Mada realno imao je Parkera i Ginobilija koji su bili strašni iq igrači pogotovo drugi pomenuti pošto je Parker umeo i da srlja ali da im je neko drugi bio trener ne bi napravili to što jesu. A naš bucko pa šta reći o njemu Unic !

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Кажете да је Јокић код Попа све би било супер. А да ли би ико сем Мелоуна дао Јокићу на почетку да се изгради. Треба Мелеоуну Јокић да буде захвалан. А слажем се да Мелоун сам мора да учи више.

Stevo

pre 4 godine

Nikola Jokiću, hvala ti što postojiš!

Zahvaljujući Sportklubu sedmu odlučujuću utakmicu pratićemo preko radio Luksemburga. E Srbijo posrnula zemljo...

Звездан

pre 4 godine

Мистер Поповићу, ова изјава се неће свидети Партизановцима који су веома кивни на Јокића што се усудио да надрасте њихове величине. Тоне њихових омаловажавајућих коментара су на овом сајту.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Šteta sto Jokic ne igra kod njega.Bio bi kao Tim Dankan .I bio bi stalno u velikim finalima i borbi za prsten.Steta sto Meloun trener Denvera...

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Šteta sto Jokic ne igra kod njega.Bio bi kao Tim Dankan .I bio bi stalno u velikim finalima i borbi za prsten.Steta sto Meloun trener Denvera...

Koki

pre 4 godine

Citat: "Steta sto Meloun trener Denvera..."

Šteta što takvi kao ti komentarišu i šteta što krdo slicnih ti daje 'pluseve'.

Meloun je izvukao 200% iz ove ekipe i Jokića uklopio u istu na najbolji mogući način. Da mu je dao samo malo drugačiju ulogu i njemu i oatalima, vrlo moguće da ne bi imali o čemu da komentarišemo jer bi Jokić imao 11p i 4sk a Denver plej ofa ne bi video.

Prepoznali su kvalitet, postavio ga tačno tamo gde je najbolji i dopustio mu da bez limita radi ono što najbolje zna...

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Кажете да је Јокић код Попа све би било супер. А да ли би ико сем Мелоуна дао Јокићу на почетку да се изгради. Треба Мелеоуну Јокић да буде захвалан. А слажем се да Мелоун сам мора да учи више.

KK Bespuce

pre 4 godine

Šteta sto Jokic ne igra kod njega.Bio bi kao Tim Dankan .I bio bi stalno u velikim finalima i borbi za prsten.Steta sto Meloun trener Denvera...
(Jon Bon Jovi, 26. april 2019 10:56)

nadam se da si se samo salio kad si ovo rekao.
Meloun je odbacio Nurkica, da bi Jokic ostao. Uklopio je igru tima oko Jokica i daje mu slobodu da improvizuje i kreira igru.

Ne verujem da bi i jedan drugi trener to uradio. Date klincu da nosi ekipu i on je dovede u plejof. Setite se kako je prosao Milicic kad je otisao u NBA. Sedeo na klupi godinama, dok nije prolupao potpuno.

MPP

pre 4 godine

Brilijantan opis Nikole . Postiže koševe na OGROMAN broj načina SAVRŠEN timski igrač ODLIČAN asistent , ima POTREBNU ČRSTINU da dolazi do skokova. I oono najbitnije NE OSEĆA PRITISAK ..... OPIS SAVRŠENOG VISOKOG IGRAČA .... I NE U TERETANU .....Drugim rečima sinko ništa ne menjaj .

Горан

pre 4 godine

jokic ala vestbruk, ja imam moju statistiku a za tim me boli uvo...
(acika, 26. april 2019 11:49)

Види се да ниси гледао утакмицу. Кад га је крај треће почетак четврте тренер одмарао, изгледали су као банда, нису могли три минута да дају кош. Баш је лоше било, покушавао је и да разиграва, асистира, али никоме није ишло, па је он повукао и узимао више шутева, што лидер екипе и треба да ради.

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Мистер Поповићу, ова изјава се неће свидети Партизановцима који су веома кивни на Јокића што се усудио да надрасте њихове величине. Тоне њихових омаловажавајућих коментара су на овом сајту.
(Звездан, 26. april 2019 11:55)

O cemu li ti pricas...

sprivel

pre 4 godine

Za nas sve to pada u vodu ako ne bude igrao za Majku Srbiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fiff, 26. april 2019 10:56)

Pa igrao je na Olimpijadi u Riu.

Pero

pre 4 godine

Za ove što kukaju kako nema prenos sedme utakmice na SK, po hiljaditi put kažemo: ukucajte u google "nba streams reddit" ili idite odmah na adresu https://www.reddit.com/r/nbastreams/ i nađite utakmicu koja vas zanima pa gledajte.

Mada, obzirom da se cele sezone neko žalio kako nema tabele zapadne konferencije, sumnjam da će i ovo pomoći...

SchOne

pre 4 godine

Šteta sto Jokic ne igra kod njega.Bio bi kao Tim Dankan .I bio bi stalno u velikim finalima i borbi za prsten.Steta sto Meloun trener Denvera...
(Jon Bon Jovi, 26. april 2019 10:56)

Bio bi bolji od Dankana ako već i nije...Dankan nije umeo da gađa trojke ali je zato samo malo bolji bio od Jokića ali i tu ga sustiže ,lično sam pratio baš u to vreme spurse i ako sam oduvek navijač Orlanda .Dankan je bio takav timski igrač da se tada to bukvalno prvi put pojavilo u NBA da centar ume da kreira igru. Mada realno imao je Parkera i Ginobilija koji su bili strašni iq igrači pogotovo drugi pomenuti pošto je Parker umeo i da srlja ali da im je neko drugi bio trener ne bi napravili to što jesu. A naš bucko pa šta reći o njemu Unic !

Stevo

pre 4 godine

Nikola Jokiću, hvala ti što postojiš!

Zahvaljujući Sportklubu sedmu odlučujuću utakmicu pratićemo preko radio Luksemburga. E Srbijo posrnula zemljo...

Lorimer

pre 4 godine

Tako su Kukocu nabacili 20 kg i napravili krilnog centra, mada je i tad kao takav mogao sve igrati ?!
(proks, 26. april 2019 12:48)

I Kukoč i Rebrača su takoreći preko leta nabacili ogromnu masu mišića, i obojica su posle imali ozbiljne srčane probleme. Samo kažem...

Winter is coming!

pre 4 godine

Ali reci da je Jokic bolji igrac od Dankana, pa sta reci na to.. Ne kazem da nece biti, to se ne zna, ali sad tako nesto reci i jos kao objasnjavati zasto je presmesno.
Dankan napunio celu ruku prstenjem, a Jokic jos nije prosao prvo kolo, apsurd.

mighty banana

pre 4 godine

@SchOne Ooooo, uspori malo dečko! Vidi, ja gotivim Jokića, hvalim ga svuda, i na našim portalima, bez obzira igrao za Srbiju ili ne, i na Yt itd. Ali reći da je već sad bolji od Dankana? Sinko ne lupetaj! Da li ima šansu da bude bolji? Ima, ali treba postići sve ono što je Dankan postigao. Ti se sigurno ne sećaš, ako si uopšte i gledao Dankana u mlađim danima. Nezaustavljiv i atraktivan kad treba, da, da, zakucavanja i sve to. I da, Dankan je MNOGO bolji odbrambeni igrač od Nikole. Tako da treba Nikoli još pasulja da stigne do tih visina, ali sad trenutno je verovatno broj 1 među centrima.

Đole

pre 4 godine

Da li danas ostavljaju komentare samo neznalice ili je sunčanica?!?! Greg Popović je SELEKTOR reprezentacije SAD i odlično zna da će nas razbiti sa 30 razlike ako Jokić izbegne opet reprezentaciju. Ni Pop ne želi da igra bezvezno finale SP 2019!!!! Pop je prošle godine dve sedmice bio u Beogradu i najviše vremena je proveo sa Paspaljem. Kao nisu pričali o Jokiću. OVO JE NAJBRUTALNIJA PORUKA I ZA MENADŽERA RAŽNATOVIĆA I ZA JOKIĆA. DA LI RAŽNATOVIĆ MISLI DA ĆE NJEGOVE IGRAČE KUPOVATI POP I DIVAC?!?! Američki mediji su već objavili da je Pop molio Kavaja Lenarda da igra za reprezentaciju SAD ove godine i da je Kavaj pristao. Pop voli košarku i želi atraktivno finale a ne trening i ponižavanje Srbije!!!!!

Dvorska budala

pre 4 godine

@(Dawkins, 26. april 2019 13:34)

Grešiš, više mišića, više mase, više energije se troši a gubi se osećaj i mekoća pokreta što je Frljokina osnovna prednost.

sasa jokic

pre 4 godine

Dawkins@ O cemu pricas ti covece? Da nabije misicnu masu, da se ukruti i da a ne moze vola da ubode?
Decko srusio sve rekorde NBA u trecoj sezoni, a ti kazes Greg je sarkastican? Greg je apsolutno u pravu, nemoj da ides u teretanu i izgubis mekocu, a ono sto je jos bitnije, Nikola je ultra inteligentan igrac, a to mu je dovoljno da u sekundi vidi dva do tri resenja, odatle je stalno na granici za triple double, i vodja tima.

antiDebil

pre 4 godine

Мистер Поповићу, ова изјава се неће свидети Партизановцима који су веома кивни на Јокића што се усудио да надрасте њихове величине. Тоне њихових омаловажавајућих коментара су на овом сајту.
(Звездан, 26. april 2019 11:55

I Jokic je naravno Partizanovac, sigurno nije efempeovac !
Sve te komentare ostavljaju panteri. Oni su navijaci kluba bez imena, adrese, istorije, tradicije, legendi i svega ostalog i oni su ti koji svakodnevno ispoljavaju svoje komplekse. Zao mi je panteru ali tako stoje stvari !

mufljuz

pre 4 godine

Dawkins,jesi li gledao utakmicu?Čovek se fenomenalno kreće sa loptom i bez nje,dolazi do skokova sa fizički dominantnijim igračima i ne nedostaje mu snage.Treninzima koje si nabrojao bi verovatno izgubio u mekoći pokreta i šuta.To je hteo Pop da kaže i nije bio sarkastičan.Čovek igra fenomenalno.Kako naći manu čoveku koji je uvek na granici tripldabla.A pritom je još i ubacio 43 poena

Demar De Rosen

pre 4 godine

Greg je u pravu. Ne treba Jokari vise misica, u suprotnom ce morati da menja stil igre, sto nece biti on. Bolje je da s godinama stice iskustvo i igra na to i glavu cime pravi veliku prednost za ekipu u odnosu na druge centre.

Milan

pre 4 godine

@Звездан

Sedi jedan.
Volim Partizan od kada znam za sebe. Jomić je izuzetan igrač.
Ta mržnja je vaša škola
(Paviljoni, 26. april 2019 12:22)
Mrznja u kosarci je krenula od Vujosevica! Sve najvece tuce su bili kad je on vodio Partizan...

Ivan

pre 4 godine

U trenucima euforije izazvane cudesnim partijama Nikole Jokica+to sto su nam igraci napredovali,osveta Amerikancima za dva teska poraza itd cim se setim da je Greg njihov selektor odmah pljus i ona padne.Eh Greze,Greze sto ih preduze
(j, 26. april 2019 13:57)

I kako sad mi da znamo sta je pisac hteo da kaze, kada ne zna ni on sam...

amater

pre 4 godine

Sportovi snage, i svi treninzi koji nabacuju mišićnu masu, mogu dovesti do tromosti i neelastičnosti. Masivne mišiće moraju da podmiruju srce i pluća što donosi preopterećenje srca i brzi zamor uz gubljenje daha. I ima još 1 efekat: ako se s tegovima počne pre 16. god. usporava se rast.

Dirty

pre 4 godine

Nisam vidovit, niti imam nameru da svojim komentarom procenjujem I predvidjam, al nekako kad sam video sinoc, na pocetku meca, Popov sako, bilo mi je jasno kako ce se zavrsiti. Takva smirenost a drzak dizajn koji se uzima blagim trzajem iz ormara sugerisu da Pop ume???

antiDebil

pre 4 godine

Мистер Поповићу, ова изјава се неће свидети Партизановцима који су веома кивни на Јокића што се усудио да надрасте њихове величине. Тоне њихових омаловажавајућих коментара су на овом сајту.
(Звездан, 26. april 2019 11:55

I Jokic je naravno Partizanovac, sigurno nije efempeovac !
Sve te komentare ostavljaju panteri. Oni su navijaci kluba bez imena, adrese, istorije, tradicije, legendi i svega ostalog i oni su ti koji svakodnevno ispoljavaju svoje komplekse. Zao mi je panteru ali tako stoje stvari !

Звездан

pre 4 godine

Мистер Поповићу, ова изјава се неће свидети Партизановцима који су веома кивни на Јокића што се усудио да надрасте њихове величине. Тоне њихових омаловажавајућих коментара су на овом сајту.

mighty banana

pre 4 godine

@Perica jase ponovo Evo pročitao sam i svoj komentar ponovo i nekoliko puta tvoj, pošto mi je teško razumljiv, gde sam to ja napisao da mrzim Jokića? Meni je uživanje gledati ga kako se igra košarke i što je pokazao da nije košarka samo zakucavanja i besomučno šutiranje trojki. Sportski pozdrav

Perica jase ponovo

pre 4 godine

(mighty banana, 26. april 2019 13:17

Gledao sam basket i pre Dankana jer sam bio u prilici ali zaista mi nije jasno sto neki a i ti toliko omalovazavate Jokica eejjj on je bre jos KLINAC sta mislis kad bude imao 28-29-30 god, sigurno nece biti ko Grobar Solidni zvezda u usponu sto ga toliko mrzite a kao ne, nije mi jasno.

обс

pre 4 godine

Јокић је драж НБА у односу на "војску" униформних, тамнопутих, идеално мишићавих. Јокић је универзални (игра на свим позицијама), мислећи, креативни кошаркаш који обогаћује НБА колоритом другачијег. Господин Грег Поповић управо на то указује. Мишићне дефиниције су ствар мушке козметике а не обавезно и ствар снаге а пример је Нурмагомедов који је потукао све оне "нашминкане мишиће". Не каже се код нас џаба: "сајла" у сељака је јача од сваке теретане. Поред осталог Јокић носи са собом одлике европске кошарке која не личи на видео игрицу којој НБА тежи: узми и шутни и полети високо и садистички закуцај. Пре три дана су Жалгирис и Фенер одиграли утакмицу која је по квалитету врх филозофије кошарке. У НБА све утакмице личе једна на другу и сиромашне су. НБА тежи за афирмацијом "надчовека" (изгледом, гимнастиком, брзином) а европска за супер игром (рационалном, колективном). Хвала Жељку Обрадовићу који је тренерском доминацијом профилисао и дефинисао занимљивију и тактички садржајнију европску кошарку.

TFSI

pre 4 godine

Ne kapiram. Kažete baš vas briga što ne igra za Srbiju, ali ga ipak pratite i srećni ste kada odigra dobro. Ako nacionalnost nije bitna, što se budite i gledate ga?

Ivan Ivanovic

pre 4 godine

Sinoc sam gledao talk-show koji vode Skip i Senon, a bavi se analizom play off-a. U jednom momentu Skip je rekao ovo: mi ne proizvodimo igrace kao sto je Joker. Hteo je u jednoj recenici da objasni koliko je Nikola jedinstven.

Dawkins

pre 4 godine

Mislim da je Pop ovde bio sarkastičan. Ukazao je da Jokiću samo to i nedostaje, fizikalije. Manje masti, više mišićne mase.
Nešto nije u redu sa njegovim telom, a to može primetiti svako ko je ikada trenirao neki sport ili se samo bavio teretanom.
Verovatno se ne hrani onako kako treba. Intenzivni treninzi i pravilna ishrana, uz osnovne suplemente, može isklesati telo za 4-5 meseci bar do 12% masti, što je za centra sasvim dovoljna donja granica.
Dobio bi na snazi, eksplozivnosti, izdržljivosti.

Mirko

pre 4 godine

Šteta sto Jokic ne igra kod njega.Bio bi kao Tim Dankan .I bio bi stalno u velikim finalima i borbi za prsten.Steta sto Meloun trener Denvera...
(Jon Bon Jovi, 26. april 2019 10:56)

Ne treba mnogo mudrosti da se shvati da je njihov dobar odnos i poštovaje urokovano njihovo saradjom i time što je Malone u neku ruku Pop-ov učenik, a to vrlo jasno vidiš iz mnogih akcija i igre Denvera koje su preslikane Pop-ove u Sparsima - ja verujem da se Pop oblizuje i šokira kad vidi kako teče lopta u napadu Denvera, brze promene kroz sto ruku da bi se tek na kraju šutnulo na koš! To je sve apsolutno preslikano, a ponekad čak i bolje nego kod Pop-a, posebno što je poslednjih godina vrlo teško motivisao igrače na takav tip igre i nervirao se što košarka ide nekim drugim pravcem...
Da ne pričam o tome da je za okosnicu i izgradnju tima Denvera oko njega uzeo - devetnaestogodišnjeg klinca iz neke tamo Srbije, koga je pokupio pred kraj drugog kruga drafta, koji je debeljuškast i atipičan do krajnjih granica, ali je fantastičan paser!
Šta ti to govori o Maloneu??

Ima tu još detalja kao što je selekcija šuta - u Denveru nije kao u drugim timovima lige gde se jedan igrač ispucava trojke do iznemoglosti, iako su svi oni sposobni za to. Malone traži da se izgradi poen mada ih i ne sputava previše, klasičan primer da je old skup uklopio sa novim trendovima-upravo ono što sad Pop-u teško ide jer je čovek u godinama i nema više energije da se mačuje sa ...

Mirko

pre 4 godine

(antiDebil, 26. april 2019 12:28)

Nemaš pojma kol'ko nisi u pravu. Ja sam Zvezdaš a među prvima sam počeo da veličam Jokićeve igre i istinski razumem njegov pristup igri. Da ne pričam da sam jedva dve ili tri utakmice ove sezone propustio - a znaš kad se igraju po našem vremenu... To ti jasno govori koliko nisi u pravu.

Pri tome sam Bobija i Bjelicu pogledao možda desetak- puta sve zajedno.
Prosto, nisu lideri tima, nemaju veliku ulogu, bljesnu povremeno, ali sede više na klupu - nije to-to.

Ne vrti se sve oko Zvezde i Partizana, a posebno ne u NBA.

vince carter

pre 4 godine

@schone "dankan je prvi centar koji je mogao da kreira igru" Bill Walton jos 70tih je bio centar dodavac,osvojio titulu sa Portlandom 1977 posle imao ogromne povrede! Prajm Dankan bi unistio Jokica uoopsteeee nije blizu,ali pristrasni ljubitelji statistike su prepametni. Zamislite statistiku Dankana u nepismenom timu kao Denver gde je sve na njemu. Dok je kod Popa igrao u sistemu. Igrao je Dankan protiv Novickog ne brinite.

j

pre 4 godine

U trenucima euforije izazvane cudesnim partijama Nikole Jokica+to sto su nam igraci napredovali,osveta Amerikancima za dva teska poraza itd cim se setim da je Greg njihov selektor odmah pljus i ona padne.Eh Greze,Greze sto ih preduze

Lesa

pre 4 godine

@SchOne

Svi koji pisete ovakve nebuloze, samo imate srece sto ne mogu da sretnu, pa se onda na konto patriotizma prikupljaju plusici. Tako su pricali za Robinsona da je bolji od Hakima, a onda je potonji odlucio da im pokaze da to nije tako i oducio prvopomenutog od kosarke. Jokic je odlican ali reci da je bolji igrac od Dankana moze samo kosarkaski analfabet (bez namere da vredjam). Ovim uopste ne zeleim reci da je Jokic los igrac, daleko od toga, miljama daleko, odlican je ali da je bolji od Dankana, nije. Igra se totalno drugacija kosarka, sa drugacijim pravilima, porediti igru tada i sada nije realno. Danas je igra daleko laksa, pa samim tim i utisak koji mnogi od igraca ostavljaju u odnosu na nekadasnje deluje preuvelican. Jokic nije na nivou Dankana, niti ce ikada biti, tacka. Ovo je ako gledamo cisto kosarkasku stranu bez uplitanja ko je Srbin u toj prici.

Jasam

pre 4 godine

Greg je u pravu. Ne treba Jokari vise misica, u suprotnom ce morati da menja stil igre, sto nece biti on. Bolje je da s godinama stice iskustvo i igra na to i glavu cime pravi veliku prednost za ekipu u odnosu na druge centre.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Demar De Rosen, 26. april 2019 14:39)

Pogresno si protumacio Popocicev sarkazam. Na saljiv nacin je naglasio da je nephodno za Jokica da poseti teretanu. Naravno mora da pazi da ne postane i suvise tezak, sto znaci da mesto sala nabaci misicnu masu.

Звездан

pre 4 godine

Мистер Поповићу, ова изјава се неће свидети Партизановцима који су веома кивни на Јокића што се усудио да надрасте њихове величине. Тоне њихових омаловажавајућих коментара су на овом сајту.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Šteta sto Jokic ne igra kod njega.Bio bi kao Tim Dankan .I bio bi stalno u velikim finalima i borbi za prsten.Steta sto Meloun trener Denvera...

Dawkins

pre 4 godine

Mislim da je Pop ovde bio sarkastičan. Ukazao je da Jokiću samo to i nedostaje, fizikalije. Manje masti, više mišićne mase.
Nešto nije u redu sa njegovim telom, a to može primetiti svako ko je ikada trenirao neki sport ili se samo bavio teretanom.
Verovatno se ne hrani onako kako treba. Intenzivni treninzi i pravilna ishrana, uz osnovne suplemente, može isklesati telo za 4-5 meseci bar do 12% masti, što je za centra sasvim dovoljna donja granica.
Dobio bi na snazi, eksplozivnosti, izdržljivosti.

Milan

pre 4 godine

@Звездан

Sedi jedan.
Volim Partizan od kada znam za sebe. Jomić je izuzetan igrač.
Ta mržnja je vaša škola
(Paviljoni, 26. april 2019 12:22)
Mrznja u kosarci je krenula od Vujosevica! Sve najvece tuce su bili kad je on vodio Partizan...

antiDebil

pre 4 godine

Мистер Поповићу, ова изјава се неће свидети Партизановцима који су веома кивни на Јокића што се усудио да надрасте њихове величине. Тоне њихових омаловажавајућих коментара су на овом сајту.
(Звездан, 26. april 2019 11:55

I Jokic je naravno Partizanovac, sigurno nije efempeovac !
Sve te komentare ostavljaju panteri. Oni su navijaci kluba bez imena, adrese, istorije, tradicije, legendi i svega ostalog i oni su ti koji svakodnevno ispoljavaju svoje komplekse. Zao mi je panteru ali tako stoje stvari !

SchOne

pre 4 godine

Šteta sto Jokic ne igra kod njega.Bio bi kao Tim Dankan .I bio bi stalno u velikim finalima i borbi za prsten.Steta sto Meloun trener Denvera...
(Jon Bon Jovi, 26. april 2019 10:56)

Bio bi bolji od Dankana ako već i nije...Dankan nije umeo da gađa trojke ali je zato samo malo bolji bio od Jokića ali i tu ga sustiže ,lično sam pratio baš u to vreme spurse i ako sam oduvek navijač Orlanda .Dankan je bio takav timski igrač da se tada to bukvalno prvi put pojavilo u NBA da centar ume da kreira igru. Mada realno imao je Parkera i Ginobilija koji su bili strašni iq igrači pogotovo drugi pomenuti pošto je Parker umeo i da srlja ali da im je neko drugi bio trener ne bi napravili to što jesu. A naš bucko pa šta reći o njemu Unic !

antiDebil

pre 4 godine

Мистер Поповићу, ова изјава се неће свидети Партизановцима који су веома кивни на Јокића што се усудио да надрасте њихове величине. Тоне њихових омаловажавајућих коментара су на овом сајту.
(Звездан, 26. april 2019 11:55

I Jokic je naravno Partizanovac, sigurno nije efempeovac !
Sve te komentare ostavljaju panteri. Oni su navijaci kluba bez imena, adrese, istorije, tradicije, legendi i svega ostalog i oni su ti koji svakodnevno ispoljavaju svoje komplekse. Zao mi je panteru ali tako stoje stvari !

vince carter

pre 4 godine

@schone "dankan je prvi centar koji je mogao da kreira igru" Bill Walton jos 70tih je bio centar dodavac,osvojio titulu sa Portlandom 1977 posle imao ogromne povrede! Prajm Dankan bi unistio Jokica uoopsteeee nije blizu,ali pristrasni ljubitelji statistike su prepametni. Zamislite statistiku Dankana u nepismenom timu kao Denver gde je sve na njemu. Dok je kod Popa igrao u sistemu. Igrao je Dankan protiv Novickog ne brinite.

Stevo

pre 4 godine

Nikola Jokiću, hvala ti što postojiš!

Zahvaljujući Sportklubu sedmu odlučujuću utakmicu pratićemo preko radio Luksemburga. E Srbijo posrnula zemljo...

Koki

pre 4 godine

Citat: "Steta sto Meloun trener Denvera..."

Šteta što takvi kao ti komentarišu i šteta što krdo slicnih ti daje 'pluseve'.

Meloun je izvukao 200% iz ove ekipe i Jokića uklopio u istu na najbolji mogući način. Da mu je dao samo malo drugačiju ulogu i njemu i oatalima, vrlo moguće da ne bi imali o čemu da komentarišemo jer bi Jokić imao 11p i 4sk a Denver plej ofa ne bi video.

Prepoznali su kvalitet, postavio ga tačno tamo gde je najbolji i dopustio mu da bez limita radi ono što najbolje zna...

j

pre 4 godine

U trenucima euforije izazvane cudesnim partijama Nikole Jokica+to sto su nam igraci napredovali,osveta Amerikancima za dva teska poraza itd cim se setim da je Greg njihov selektor odmah pljus i ona padne.Eh Greze,Greze sto ih preduze

TFSI

pre 4 godine

Ne kapiram. Kažete baš vas briga što ne igra za Srbiju, ali ga ipak pratite i srećni ste kada odigra dobro. Ako nacionalnost nije bitna, što se budite i gledate ga?

Đole

pre 4 godine

Da li danas ostavljaju komentare samo neznalice ili je sunčanica?!?! Greg Popović je SELEKTOR reprezentacije SAD i odlično zna da će nas razbiti sa 30 razlike ako Jokić izbegne opet reprezentaciju. Ni Pop ne želi da igra bezvezno finale SP 2019!!!! Pop je prošle godine dve sedmice bio u Beogradu i najviše vremena je proveo sa Paspaljem. Kao nisu pričali o Jokiću. OVO JE NAJBRUTALNIJA PORUKA I ZA MENADŽERA RAŽNATOVIĆA I ZA JOKIĆA. DA LI RAŽNATOVIĆ MISLI DA ĆE NJEGOVE IGRAČE KUPOVATI POP I DIVAC?!?! Američki mediji su već objavili da je Pop molio Kavaja Lenarda da igra za reprezentaciju SAD ove godine i da je Kavaj pristao. Pop voli košarku i želi atraktivno finale a ne trening i ponižavanje Srbije!!!!!

sprivel

pre 4 godine

Za nas sve to pada u vodu ako ne bude igrao za Majku Srbiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fiff, 26. april 2019 10:56)

Pa igrao je na Olimpijadi u Riu.

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Мистер Поповићу, ова изјава се неће свидети Партизановцима који су веома кивни на Јокића што се усудио да надрасте њихове величине. Тоне њихових омаловажавајућих коментара су на овом сајту.
(Звездан, 26. april 2019 11:55)

O cemu li ti pricas...

Winter is coming!

pre 4 godine

Ali reci da je Jokic bolji igrac od Dankana, pa sta reci na to.. Ne kazem da nece biti, to se ne zna, ali sad tako nesto reci i jos kao objasnjavati zasto je presmesno.
Dankan napunio celu ruku prstenjem, a Jokic jos nije prosao prvo kolo, apsurd.

amater

pre 4 godine

Sportovi snage, i svi treninzi koji nabacuju mišićnu masu, mogu dovesti do tromosti i neelastičnosti. Masivne mišiće moraju da podmiruju srce i pluća što donosi preopterećenje srca i brzi zamor uz gubljenje daha. I ima još 1 efekat: ako se s tegovima počne pre 16. god. usporava se rast.

mighty banana

pre 4 godine

@SchOne Ooooo, uspori malo dečko! Vidi, ja gotivim Jokića, hvalim ga svuda, i na našim portalima, bez obzira igrao za Srbiju ili ne, i na Yt itd. Ali reći da je već sad bolji od Dankana? Sinko ne lupetaj! Da li ima šansu da bude bolji? Ima, ali treba postići sve ono što je Dankan postigao. Ti se sigurno ne sećaš, ako si uopšte i gledao Dankana u mlađim danima. Nezaustavljiv i atraktivan kad treba, da, da, zakucavanja i sve to. I da, Dankan je MNOGO bolji odbrambeni igrač od Nikole. Tako da treba Nikoli još pasulja da stigne do tih visina, ali sad trenutno je verovatno broj 1 među centrima.

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Кажете да је Јокић код Попа све би било супер. А да ли би ико сем Мелоуна дао Јокићу на почетку да се изгради. Треба Мелеоуну Јокић да буде захвалан. А слажем се да Мелоун сам мора да учи више.

KK Bespuce

pre 4 godine

Šteta sto Jokic ne igra kod njega.Bio bi kao Tim Dankan .I bio bi stalno u velikim finalima i borbi za prsten.Steta sto Meloun trener Denvera...
(Jon Bon Jovi, 26. april 2019 10:56)

nadam se da si se samo salio kad si ovo rekao.
Meloun je odbacio Nurkica, da bi Jokic ostao. Uklopio je igru tima oko Jokica i daje mu slobodu da improvizuje i kreira igru.

Ne verujem da bi i jedan drugi trener to uradio. Date klincu da nosi ekipu i on je dovede u plejof. Setite se kako je prosao Milicic kad je otisao u NBA. Sedeo na klupi godinama, dok nije prolupao potpuno.

Dvorska budala

pre 4 godine

@(Dawkins, 26. april 2019 13:34)

Grešiš, više mišića, više mase, više energije se troši a gubi se osećaj i mekoća pokreta što je Frljokina osnovna prednost.

MPP

pre 4 godine

Brilijantan opis Nikole . Postiže koševe na OGROMAN broj načina SAVRŠEN timski igrač ODLIČAN asistent , ima POTREBNU ČRSTINU da dolazi do skokova. I oono najbitnije NE OSEĆA PRITISAK ..... OPIS SAVRŠENOG VISOKOG IGRAČA .... I NE U TERETANU .....Drugim rečima sinko ništa ne menjaj .

Perica jase ponovo

pre 4 godine

(mighty banana, 26. april 2019 13:17

Gledao sam basket i pre Dankana jer sam bio u prilici ali zaista mi nije jasno sto neki a i ti toliko omalovazavate Jokica eejjj on je bre jos KLINAC sta mislis kad bude imao 28-29-30 god, sigurno nece biti ko Grobar Solidni zvezda u usponu sto ga toliko mrzite a kao ne, nije mi jasno.

Dirty

pre 4 godine

Nisam vidovit, niti imam nameru da svojim komentarom procenjujem I predvidjam, al nekako kad sam video sinoc, na pocetku meca, Popov sako, bilo mi je jasno kako ce se zavrsiti. Takva smirenost a drzak dizajn koji se uzima blagim trzajem iz ormara sugerisu da Pop ume???

Pero

pre 4 godine

Za ove što kukaju kako nema prenos sedme utakmice na SK, po hiljaditi put kažemo: ukucajte u google "nba streams reddit" ili idite odmah na adresu https://www.reddit.com/r/nbastreams/ i nađite utakmicu koja vas zanima pa gledajte.

Mada, obzirom da se cele sezone neko žalio kako nema tabele zapadne konferencije, sumnjam da će i ovo pomoći...

Ivan

pre 4 godine

U trenucima euforije izazvane cudesnim partijama Nikole Jokica+to sto su nam igraci napredovali,osveta Amerikancima za dva teska poraza itd cim se setim da je Greg njihov selektor odmah pljus i ona padne.Eh Greze,Greze sto ih preduze
(j, 26. april 2019 13:57)

I kako sad mi da znamo sta je pisac hteo da kaze, kada ne zna ni on sam...

sasa jokic

pre 4 godine

Dawkins@ O cemu pricas ti covece? Da nabije misicnu masu, da se ukruti i da a ne moze vola da ubode?
Decko srusio sve rekorde NBA u trecoj sezoni, a ti kazes Greg je sarkastican? Greg je apsolutno u pravu, nemoj da ides u teretanu i izgubis mekocu, a ono sto je jos bitnije, Nikola je ultra inteligentan igrac, a to mu je dovoljno da u sekundi vidi dva do tri resenja, odatle je stalno na granici za triple double, i vodja tima.

Горан

pre 4 godine

jokic ala vestbruk, ja imam moju statistiku a za tim me boli uvo...
(acika, 26. april 2019 11:49)

Види се да ниси гледао утакмицу. Кад га је крај треће почетак четврте тренер одмарао, изгледали су као банда, нису могли три минута да дају кош. Баш је лоше било, покушавао је и да разиграва, асистира, али никоме није ишло, па је он повукао и узимао више шутева, што лидер екипе и треба да ради.

Lorimer

pre 4 godine

Tako su Kukocu nabacili 20 kg i napravili krilnog centra, mada je i tad kao takav mogao sve igrati ?!
(proks, 26. april 2019 12:48)

I Kukoč i Rebrača su takoreći preko leta nabacili ogromnu masu mišića, i obojica su posle imali ozbiljne srčane probleme. Samo kažem...

Demar De Rosen

pre 4 godine

Greg je u pravu. Ne treba Jokari vise misica, u suprotnom ce morati da menja stil igre, sto nece biti on. Bolje je da s godinama stice iskustvo i igra na to i glavu cime pravi veliku prednost za ekipu u odnosu na druge centre.

обс

pre 4 godine

Јокић је драж НБА у односу на "војску" униформних, тамнопутих, идеално мишићавих. Јокић је универзални (игра на свим позицијама), мислећи, креативни кошаркаш који обогаћује НБА колоритом другачијег. Господин Грег Поповић управо на то указује. Мишићне дефиниције су ствар мушке козметике а не обавезно и ствар снаге а пример је Нурмагомедов који је потукао све оне "нашминкане мишиће". Не каже се код нас џаба: "сајла" у сељака је јача од сваке теретане. Поред осталог Јокић носи са собом одлике европске кошарке која не личи на видео игрицу којој НБА тежи: узми и шутни и полети високо и садистички закуцај. Пре три дана су Жалгирис и Фенер одиграли утакмицу која је по квалитету врх филозофије кошарке. У НБА све утакмице личе једна на другу и сиромашне су. НБА тежи за афирмацијом "надчовека" (изгледом, гимнастиком, брзином) а европска за супер игром (рационалном, колективном). Хвала Жељку Обрадовићу који је тренерском доминацијом профилисао и дефинисао занимљивију и тактички садржајнију европску кошарку.

Lesa

pre 4 godine

@SchOne

Svi koji pisete ovakve nebuloze, samo imate srece sto ne mogu da sretnu, pa se onda na konto patriotizma prikupljaju plusici. Tako su pricali za Robinsona da je bolji od Hakima, a onda je potonji odlucio da im pokaze da to nije tako i oducio prvopomenutog od kosarke. Jokic je odlican ali reci da je bolji igrac od Dankana moze samo kosarkaski analfabet (bez namere da vredjam). Ovim uopste ne zeleim reci da je Jokic los igrac, daleko od toga, miljama daleko, odlican je ali da je bolji od Dankana, nije. Igra se totalno drugacija kosarka, sa drugacijim pravilima, porediti igru tada i sada nije realno. Danas je igra daleko laksa, pa samim tim i utisak koji mnogi od igraca ostavljaju u odnosu na nekadasnje deluje preuvelican. Jokic nije na nivou Dankana, niti ce ikada biti, tacka. Ovo je ako gledamo cisto kosarkasku stranu bez uplitanja ko je Srbin u toj prici.

mufljuz

pre 4 godine

Dawkins,jesi li gledao utakmicu?Čovek se fenomenalno kreće sa loptom i bez nje,dolazi do skokova sa fizički dominantnijim igračima i ne nedostaje mu snage.Treninzima koje si nabrojao bi verovatno izgubio u mekoći pokreta i šuta.To je hteo Pop da kaže i nije bio sarkastičan.Čovek igra fenomenalno.Kako naći manu čoveku koji je uvek na granici tripldabla.A pritom je još i ubacio 43 poena

mighty banana

pre 4 godine

@Perica jase ponovo Evo pročitao sam i svoj komentar ponovo i nekoliko puta tvoj, pošto mi je teško razumljiv, gde sam to ja napisao da mrzim Jokića? Meni je uživanje gledati ga kako se igra košarke i što je pokazao da nije košarka samo zakucavanja i besomučno šutiranje trojki. Sportski pozdrav

Mirko

pre 4 godine

Šteta sto Jokic ne igra kod njega.Bio bi kao Tim Dankan .I bio bi stalno u velikim finalima i borbi za prsten.Steta sto Meloun trener Denvera...
(Jon Bon Jovi, 26. april 2019 10:56)

Ne treba mnogo mudrosti da se shvati da je njihov dobar odnos i poštovaje urokovano njihovo saradjom i time što je Malone u neku ruku Pop-ov učenik, a to vrlo jasno vidiš iz mnogih akcija i igre Denvera koje su preslikane Pop-ove u Sparsima - ja verujem da se Pop oblizuje i šokira kad vidi kako teče lopta u napadu Denvera, brze promene kroz sto ruku da bi se tek na kraju šutnulo na koš! To je sve apsolutno preslikano, a ponekad čak i bolje nego kod Pop-a, posebno što je poslednjih godina vrlo teško motivisao igrače na takav tip igre i nervirao se što košarka ide nekim drugim pravcem...
Da ne pričam o tome da je za okosnicu i izgradnju tima Denvera oko njega uzeo - devetnaestogodišnjeg klinca iz neke tamo Srbije, koga je pokupio pred kraj drugog kruga drafta, koji je debeljuškast i atipičan do krajnjih granica, ali je fantastičan paser!
Šta ti to govori o Maloneu??

Ima tu još detalja kao što je selekcija šuta - u Denveru nije kao u drugim timovima lige gde se jedan igrač ispucava trojke do iznemoglosti, iako su svi oni sposobni za to. Malone traži da se izgradi poen mada ih i ne sputava previše, klasičan primer da je old skup uklopio sa novim trendovima-upravo ono što sad Pop-u teško ide jer je čovek u godinama i nema više energije da se mačuje sa ...

Jasam

pre 4 godine

Greg je u pravu. Ne treba Jokari vise misica, u suprotnom ce morati da menja stil igre, sto nece biti on. Bolje je da s godinama stice iskustvo i igra na to i glavu cime pravi veliku prednost za ekipu u odnosu na druge centre.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Demar De Rosen, 26. april 2019 14:39)

Pogresno si protumacio Popocicev sarkazam. Na saljiv nacin je naglasio da je nephodno za Jokica da poseti teretanu. Naravno mora da pazi da ne postane i suvise tezak, sto znaci da mesto sala nabaci misicnu masu.

Mirko

pre 4 godine

(antiDebil, 26. april 2019 12:28)

Nemaš pojma kol'ko nisi u pravu. Ja sam Zvezdaš a među prvima sam počeo da veličam Jokićeve igre i istinski razumem njegov pristup igri. Da ne pričam da sam jedva dve ili tri utakmice ove sezone propustio - a znaš kad se igraju po našem vremenu... To ti jasno govori koliko nisi u pravu.

Pri tome sam Bobija i Bjelicu pogledao možda desetak- puta sve zajedno.
Prosto, nisu lideri tima, nemaju veliku ulogu, bljesnu povremeno, ali sede više na klupu - nije to-to.

Ne vrti se sve oko Zvezde i Partizana, a posebno ne u NBA.

Ivan Ivanovic

pre 4 godine

Sinoc sam gledao talk-show koji vode Skip i Senon, a bavi se analizom play off-a. U jednom momentu Skip je rekao ovo: mi ne proizvodimo igrace kao sto je Joker. Hteo je u jednoj recenici da objasni koliko je Nikola jedinstven.