Četvrtak, 25.04.2019.

16:24

Repeša o finalu sa Zvezdom: Trauma za ceo klub

Hrvatski košarkaški trener Jasmin Repeša oglasio se posle ostavke koju je podneo u svom sada već bivšem klubu, podgoričkoj Budućnosti.

Izvor: LN

Repeša o finalu sa Zvezdom: Trauma za ceo klub IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

TecHiFi

pre 4 godine

Jasmin 100+ Trauma :) Bolje bi mu bilo da ćuti posle epske blamaže u kojoj mu ceo tim divljih i neobuzdanih plaćenika otkaže poslušnost i po terenu divlja kao klinci na fizičkom, jer im se može pošto su veći od njega i Milovog izmišljenog kluba futurnog. E moj Repeša, od svih "stranaca" najgotivniji trener. Bio....

Milan

pre 4 godine

@Milorad
Hvala na običnom, toplom, ljudskom komentaru. Ovde je, na žalost, i to postalo retkost.
Vezano za CG, samo ispravka da je i ranije bilo ispada i to u evro kupu.
Reset može da se napravi samo izbacivanjem primitivnih ljudi iz hala, početak iduće sezone je prilika za to.

popov

pre 4 godine

"..da ako regionalna košarka opstane.." jok propašće zbog tebe,da ostane urezano kako se gubi finalna serija sa 100+ razlike. Traumo..

Demar De Rosen

pre 4 godine

Meni samo jedna stvar ni dan danas nije jasno. Ok, Buducnost je vecinu sezone igrala bez klasicne trojke, mozda su cekali Dacu Nikolica da ranije izadje iz povrede, pa je to podnosljiv previd. Ali, cim je dosao oterao Omica, doveo vezaru Vilijamsa i na centrima osta o sa Barovicem i detetom Gogom. Sta je on mislio pod kosem Bog samo zna.

Milorad

pre 4 godine

O atmosferi linca,vandalizma i primitivizma u BG u prva dva meca i posebno petom treba da se pozabavi drzava Srbija i njeni orrgani.Ono sto mene posebno boli kao nekog ko je rodjen i zivi u CG je sto smo mi nasjeli na taj vandalizam iz BG i stvorili jos veci primitivizam u PG gdje su igraci Zvezde cak i napadnuti fizicki na parketu sto je nezabelezeno na ovim prostorima.Tako da mi iz CG treba da gledamo u svoje dvoriste i da pokusamo da iskorijenimo takve ispade u buducnosti.Inace Zvezda je ove godine toliko bila dominantna u Aba ligi da je potpuno zasluzeno osvojila titulu.Bili su tim sto Buducnost cijele godine nije bila.Mislim da bi Zvezda ovu seriju zatvorila sa rutinskih 3-0 i sa pozorisnom atmosferom u Pioniru ali je zelja za osvetom zbog prosle godine bila jaca.Sada treba hladne glave stati i sprijeciti da u buducnosti ne dodje do slicnih scena.Zvezda je klub za koji navija pola stanovnistva Crne Gore i jedan od najomiljenijih na ovim prostorima pa nije lijepo da se u hramu srpske kosarke koja nosi ime oca srpske i jugoslovenske kosarke Aleksandra Nikolica skandira i psuje crnogorski narod.Isto vazi i za Moracu da neko skandira protiv Srba i Srbije.Za mene i moje vaspitanja i obrazovanje je necivilizovano da bilo kome pjevam i skandiram nedolicno a kamoli nekom Srbinu koji je za mene uvijek bio i bice brat.Nikog blizeg od Srbina mi iz Crne Gore nemamo.Pustite politiku i gluposti ja govorim o obicnom malom covjeku kojem i ja pripadam.

Dachazvezda

pre 4 godine

Prica se da ce Buducnost ako dobije mesto u el da se pojaca do besvesti. Pominju se vrhunski amerikanci i cg reprezentativci. 
(ivan, 25. april 2019 17:20)

"Prica se prica da Rusi dolaze" :))))
A Buducnost je toliko dobila od nas da je vec sad stigla do BESVESTI :)))))

Kovalski

pre 4 godine

@pg plavi,ne znam koliko mozes biti bezobrazan i licemeran da ostavis ovakav komentar...Potpuba zamena teza,i izokretanje stvari 100%...Pocelo je lupanjem od 19 razlike vaseg najskupljeg tima u istoriji,a onda ponizavanjem od 38 u 2 mecu i onda su stvari krenule naopako po vas i krece ofanziva od konferencije za stampu ovog nazovi trenera...Ostalo je istorija...i na kraju lupanje od 43 razlike!

munze

pre 4 godine

E moji panteri, nikad vama ništa neće biti jasno. Sad kad vas sklone iz evrolige i jedne i druge ( provereno) opet ce vam svi drugi biti krivi, Čović neće...
(kao danas, 25. april 2019 17:48)
Zahvaljujemo se na glasu.

kako je tebi lepo zemljače....

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Kakav licemjer! Pozdrav svim Zvezdasima iz Istre!
(Alex, 25. april 2019 18:47)

Pozdrav i tebi iz srca Sumadije, prijatelju. I svim razumnim ljudima.

Aleksa

pre 4 godine

pobogu, čoveče... toliko reči si mogao da upotrebiš, a ti izabrao "traumu"... hahaa.... finale, a 100 razlike... nađi mi još jedan takav slučaj, i nećemo više da se šalimo na tu temu, obećavamo!... :)

NoName

pre 4 godine

Prica se da ce Buducnost ako dobije mesto u el da se pojaca do besvesti. Pominju se vrhunski amerikanci i cg reprezentativci.
(ivan, 25. april 2019 17:20)

Pričalo se da će i ove da se pojačaju do besvesti. Udarilo im u glavu, ne znaju gde biju.

ArtuDitu

pre 4 godine

Lepo je neko napisao da je u Beogradu Cibona osvojila Aba ligu i da nije bilo nikakvih incidenata. Da su u sred Zagreba trofej podigli košarkaši Partizana u najšokantnijoj završnici regionalne lige i da je sve proteklo mirno. Zvezda je takođe osvajala ligu u Zagrebu i nije bilo nikakvih incidenata. Iako postoji ozbiljan košarkaški rivalitet između Hrvatskih i Srpskih klubova. I onda se pojavila Budućnost. A sa njom i ceo propratni folklor sa pretnjama, upadanjima u hotel, vređanjem, ćuškanjem. Sve na buku i galamu. I tako je oduvek. Zvezda je naučila prošlogodišnju lekciju a svakome je posle treće utakmice u Podgorici bilo jasno kako će izgledati eventualna peta u Beogradu.
Jedina svetla tačka ovog finala su, a čini mi se da to mnogi ne spominju, igrači. Ni jedni ni drugi nisu dolivali ulje na vatru već su se na terenu ponašali izuzetno korektno uzimajući u obzir da je finale bilo u pitanju. Izostalo je čojstva i kod jednih i kod drugih ali možda je previše očekivati tako nešto u onakvoj atmosferi.
Rukovodstvo regionalne lige mora nešto da preduzme i radikalizuje pravilnik u slučajevima kao što su treća i peta utakmica.

Đura

pre 4 godine

Čovek jedino čega je bio svestan je da će ga Zvezda pojesti u finalu i zato je odmah krenuo da pravi alibi za sebe. Bio je dovoljno dugo u Budućnosti da je mogao da od ekipe koja je bila najskuplja i najjača u prvenstvu napravi tim. Mogao je da je znao. Čovek je odavno prevaziđen a i ranije znanje mu je bilo daleko od vrhunskog. E sad kad pogledaš koliko je Tomić daleko od toga a ovog je nadmudrio u svemu. Tako da Repeši nije ostalo ništa drugo nego da odmah pravi alibi za sebe. Realno, svako je mogao da sedi na klupi i izgubi ovolikim razlikama. Kad kažem svako mislim na nekog ko uopšte nije trener. Izgleda da ni Repeša više nije. Ne mogu stvarno da razumem da su oterali Džikića i doveli Jasmina. Toliku glupost nije napravio ni Partizan. Sve u svemu, nek Repeša uživa u penziji, pošto ne verujem da će ga posle ovoga neko angažovati.

petarczv

pre 4 godine

Pa gde da ne bude trauma kad izgubis sa - 100 u tri utakmice hahahahahaha, ali vecih licemera nema od ovih kao da smo u podgorici bili na izletu a tamo bilo deset puta gore... Neverovatna kolicina licemerstva...

Znalac

pre 4 godine

Dzile a onda ti ste selektirali ekipu.I nista niste uradili.Nista nisi uradio ni sa Milanom , relrezentacijom Hrvatske i sada sa Buducnosti sto znaci da nisi nikakav trener

мики

pre 4 godine

Pravi sportas ovakvu pobjedu nemoze slaviti.
(nenad zagreb, 25. april 2019 17:31)

ти дефинитивно утакмици ниси ни гледао, или намерно причаш глупости. атмосфера у публици је била готово позоришна већи део утакмице. који страх? од чега?

kao danas

pre 4 godine

E moji panteri, nikad vama ništa neće biti jasno. Sad kad vas sklone iz evrolige i jedne i druge ( provereno) opet ce vam svi drugi biti krivi, Čović neće...

Dzasmine dira me Hakala

pre 4 godine

Na dva minuta do kraja trece cetvrtine je Buducnost imala na semaforu 27 datih poena dok je u poslednjim minutama Tomic popustio na insistiranje Krkobabica, iz penzije pravo na teren ubacio Keselja da trojkom dodatno istraumira Repesu. Nedostajace mi engleski jezik Jasmina Repese i gestakulacije na +47.
Repesa da zahvali huliganima jer je njegov debakl sada u drugom planu

Gorki

pre 4 godine

Repesa je apsoluno u pravu. Onakvi porazi i gazenje je nevidjeno u svetu sporta. To je toliko ponizavajuce, da je morala ostati trauma celom klubu !!!!!

Leonida(1 od 5 miliona Spartanaca)

pre 4 godine

kako ovaj covek ima 57 godina? izgleda kao da mu je 70
(sta, 25. april 2019 16:32)

Od stresa u pioniru nabacio jedno 20 godina.

marko992

pre 4 godine

Djuro&,da li je moguce da si napisao ovakav komentar.Kod nas nema uspeha bez ogromne pomoci drzave,i sam je to potvrdio nas predsednik.Sada je vlast na Zvezdinoj strani,ranije na Partizanovoj...i tako sve u krug.

Горан

pre 4 godine

Odgovoran si neprimerenim izjavama za divljaštvo u Podgorici. Da nije bilo divljastva bilo bi laganih 3:0.
Ovako ste nakantani skoro 50 razlike u odlučujućoj utakmici i od toga ćeš imate noćne more.
Doček si dobio kakav si i zaslužio.
A sad adio, a sad adio, i ko zna kad i ko zna gde...

urmas

pre 4 godine

Ako objektivno pročitamo izjavu, vidimo da je u pravu. Ne znam čemu ovolika zluradost u komentarima. Dovoljno je što smo ih razbili na terenu i tih +100 treba da se pamti, a ne incidenti i izjave.

Canthandlethetruth

pre 4 godine

Kako i ne bi imali traumu kos razlika minus beskonacno u medjusobnim duelima ove sezone. Sad ce ta trauma da se ustali i polako preraste u kompleks. Ako imate problem sa tim posavetujte se sa nasim komsijama oni to patoloski vuku evo vec 50 godina i sta ima fali, dakle sa time se zivi dragi moj Jasmine.

santa justa

pre 4 godine

Nas Tomic je ukapirao da nasi moraju igrati vise. Dobric, Davidovac i Borisa a i Filip sticajem okolnosti. A ti si se uzdao u Klarkove, Kola i Dzeksona.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

Ovak gospodin je bio trener Nolana Smita ja imam strahopostovanje prema njemu..Neki igraci daju kos za pobedu,neki za pobedu i titulu neki za pobedu,finale i gasenje..

PG plavi

pre 4 godine

Odličan komentar i poruke od sjajnog čovjeka. Ali regionalne lige već uveliko nema više još od one majstorice u Beogradu i fizičkog napada na igrače Budućnosti. Zvezda će još tu jednu Evroligu da odigra i ako ne dobije A licencu, (a naravno da neće, jer nema PARA za to,)to bi bilo TO što se tiče regionalne lige i učešća bilo kog kluba iz regije u Evroligi. Nema toga više i apsolutni plafon za klubove našeg regiona će da bude Evrokup. To je jasno kao dan.

realno

pre 4 godine

čovek je pažljivo biranim rečima rekao da u životu nije doživeo primitivizam i divljaštvo kakvo je doživeo u ove 3 utakmice u beogradu, a bio je trener i u turskoj

Coa

pre 4 godine

Od sad gaziti Budućnost kad god se ukaže prilika!
Kad se setim prošlogodišnjeg finala i ove dve utakmice u Pg u ovogodišnjem finalu, shvatio sam da su oni nama pravi neprijatelji.
Nije njima bio cilj samo pobediti Zvezdu i osvojiti titulu, oni su hteli da pored navedenog, ukaljaju klub, ponize igrače, ceo stručni štab takođe i da srpsku košarku generalno unazade!
E sad, želje i mogućnosti su različite stvari i ja bi da vozim novog BMW-a, ali sam zaglavio sa polovnom alfom!

djolealfista

pre 4 godine

Naravno da je trauma kad izgubiš 43 razlike. Na tri utakmice kos razlika minus 100. Pa ja da sam skupio drugare, manje bi izgubili. I posle traze alibi, vade se na atmosferu. Treba da vas je sramota sve. U mišje rupe svi iz Kk Proslost, jer smo vas vratili na fabrička podešavanja.

Goran Kg

pre 4 godine

SVI TREBA DA NAVIJAMO ZA PARTIZAN I ZVEZDU ...DA SMO PAMETNI,DA GURAMO ZVEZDU U FUDBALU A PARTIZAN U KOSARCI KAO DRZAVA,GDE BI NAM KRAJ BIO ...NAPRED ZVEZDA I PARTIZAN U SVIM SPORTOVIMA !!! ZIVEO SRPSKI SPORT A MILOGORCI NEK IGRAJU VATERPOLO ....

Dachazvezda

pre 4 godine

Ti si apsolutno najveci krivac za ovo!!!!! Ti SI SVE ZAKUVAO POSLE DRUGE UTAMICE, jer vec tada NIKO NORMALAN NIJE MOGAO DA OPRAVDA 40 razlike koliko si pregazen! Ocekivala se egal serija!!!
Samo tvoje izjave porediti posle PRVE I DRUGE utakmice i sve je jasno!!!
Posle prvo si se skoro smejao atmosferi NISAM IMPRESIONIRAN (sto jeste tacno!! nema organizovanih, grupa, vodja... Limunada kako moze da bude, i to znas!) Ali posle druge i razbijanja od 40 razlike si se "setio atmosfere"!?!?!? Iako je SVE BILO ISTO (sem vredjanja i psovki nista bitno)... Ali si na keca prebacio na nacionalizam, znao si da to lagano prolazi!! E od trece je pocelo FIZICKO NASRTANJE (hvala sto si se setio) i to se nastavilo!!!
Pre sam mislio da si BAR gospodin!!! Sad se vidi da si losiji covek, negi sto si trener!!! A trener si MNOGOOOOOO LOS!!
Hvala i dovidjenja, nadam se da NIJEDAN klub nece biti dovoljno lud da te IKAD angazuje!!!

Djuro

pre 4 godine

@ SVI TREBA DA NAVIJAMO ZA PARTIZAN I ZVEZDU ...DA SMO PAMETNI,DA GURAMO ZVEZDU U FUDBALU A PARTIZAN U KOSARCI KAO DRZAVA,GDE BI NAM KRAJ BIO ...NAPRED ZVEZDA I PARTIZAN U SVIM SPORTOVIMA !!! ZIVEO SRPSKI SPORT A MILOGORCI NEK IGRAJU VATERPOLO ....
(Goran Kg, 25. april 2019 17:31)





Al si nervozan?
Sto da se gura bilo ko? ISvakom po zaslugama i rezultatu.. Zar se kod nas ne igra vaterpolo i zar nije jedan od najtrofejnijih sportova... al sto ja tebi objašnjavam.. bolje vezi goblene, ne mjesaj se u sport..

nenad zagreb

pre 4 godine

Crvena zvezda je super klub....to stoji...kao sto stoji,kad ti je jedina briga da izvuces zivu glavu,tu vise nema igre,ponajmanje dobre...Tako da izjave o velikih minus 40 ne stoje,jer nisu odraz nekvalitete,vec uzasa,stresa i straha za goli zivot....
Znate na sto je podsjecao pocatak utakmice?Na gladijatorsku arenu,gdje se i publika umjesala....to je trebalo odmah prekinuti.Samo drustvo bez standarda i kulture to moze ne sankcionirati prekidom.Sta je trebalo da netko pogine,pa da se onda po novinama razvlaci prica,i oni su nas,trebala se ipak prekinuti utakmica i sl....naknadna pamet nece zivot vratiti...I nije izlika nikome,nama je bilo isto u Podgorici i sl....vec tad je trebalo nasilnicima dati do znanja,da sport nije iznad zdravlja i zivota ljudi....
Mozda bi Zvezda ovu utakmicu i dobila,u to ne treba sumnjati,jer je super klub,no ovako.....
Pravi sportas ovakvu pobjedu nemoze slaviti.

веверица

pre 4 godine

ништа није било на прве две утакмице. ништа. а онда овај изјављује да су линчовани?! да би оправдао хаос који је већ био припремљен у морачи...
са нба петорком је изгубио 100 разлике и уместо да каже, одо ја, он измишља о линчу неком..ж

Muta Gonzales

pre 4 godine

Repeša ima odličan lični marketing. Naći će ponovo neki mali klub koji će kao i sve prethodne klubove ostaviti sa traumama.
Godinama smo Duleta prozivali za roming, ali ovakav tarzan engleski nikada nisam ranije čuo.
Dule je poliglota za njega.

kreni i sve pred sobom melji

pre 4 godine

Alibi trenerčić,autoriteta bez.Kvalitetan roster imao a uradio ništa,finalnu seriju izblamiran i ponižen na terenu tako da ova njegova priča ne pije vodu

Компатибилни су

pre 4 godine

Репеша је перфектан тренер за Будућност. То је тај ниво. Крпа нађе закрпу.

DovlAa

pre 4 godine

Jasmine cijela ova situacija sa incidentim a tebi najvise ide na ruku jer ti sluzi kao alibi za debakla i u drugi plan je stavljena tvoja nestrucnost i katastrofalno vodjenje ekipe, da je sve bilo idealno ti bi bio razapet po medijima i glavni krivac da ekipa koja je najskuplja u istoriji ABA dozivi potop. Vise srece nego pameti sto te prati kroz cijelu karijeru.

boki

pre 4 godine

Kakvi su Covicevi fanovi. Odmah kao po komandi svi isti komentar. Jedna od najsramnijih titula ikad. Ne mislim u sportskom, kosarkaskom smislu. Tu je zasluzeno.

Turbulencija

pre 4 godine

Ja izgubim u skolskom dvoristu od nekih klinaca sto trce ko navijeni za 15 razlike do 21, istraumiram se za zivota i pomisljam da vise nikad ne krocim na teren. Preporucujem i tebi da batalis, nije ovo sport za tebe. Jedino si sa Cedevitom osvajao domace prvenstvo, a ruku na srce to bi u takvoj konkurenciji radio i ja.

DovlAa

pre 4 godine

Jasmine mislim da su tebi ovi incidenti u finalu dobro dosli kao alibi za tvoju nestrucnost, stavili su u drugi plan tvoje katastrofalno vodjenje ekipe, jer da su uslovi bili idealni situaciji bi rezultatski bila ista a u tom slucaju bi samo tebe razapinjali po medijima, imas vise srece nego pameti kao sto te prati kroz cijelu karijeru. Sjecam se kakvu je ekipu imao sa Armanijem i onda dodje i izgubi od Zvezde 40 razlike isto kao i sad sa Buducnosti. Gajz aj nid go.

Kanidja PG

pre 4 godine

Toliko su stabilni (Buducnost) da su u roku od dva dana sve rasprodali.
Vjerujem da Mornar moze da odbrani titulu u CG.
Da je ostao Repesa to se nebi dovodilo u pitanje uopste.
Ovaj covjek ostavlja pustos iza sebe godinama.Alibi trener.

evroskeptik

pre 4 godine

Imate lica svih vinovnika i u Podgorici i u Beogradu. Uhapsite ih i zabranite dozivotno posecivanju bilo kog sportskog dogadjaja! A sto se trauma tice, i ja bih se traumirao da sam u finalu izgubio sa 50 razlike!

Muta Gonzales

pre 4 godine

Repeša ima odličan lični marketing. Naći će ponovo neki mali klub koji će kao i sve prethodne klubove ostaviti sa traumama.
Godinama smo Duleta prozivali za roming, ali ovakav tarzan engleski nikada nisam ranije čuo.
Dule je poliglota za njega.

kreni i sve pred sobom melji

pre 4 godine

Alibi trenerčić,autoriteta bez.Kvalitetan roster imao a uradio ništa,finalnu seriju izblamiran i ponižen na terenu tako da ova njegova priča ne pije vodu

Kanidja PG

pre 4 godine

Toliko su stabilni (Buducnost) da su u roku od dva dana sve rasprodali.
Vjerujem da Mornar moze da odbrani titulu u CG.
Da je ostao Repesa to se nebi dovodilo u pitanje uopste.
Ovaj covjek ostavlja pustos iza sebe godinama.Alibi trener.

DovlAa

pre 4 godine

Jasmine mislim da su tebi ovi incidenti u finalu dobro dosli kao alibi za tvoju nestrucnost, stavili su u drugi plan tvoje katastrofalno vodjenje ekipe, jer da su uslovi bili idealni situaciji bi rezultatski bila ista a u tom slucaju bi samo tebe razapinjali po medijima, imas vise srece nego pameti kao sto te prati kroz cijelu karijeru. Sjecam se kakvu je ekipu imao sa Armanijem i onda dodje i izgubi od Zvezde 40 razlike isto kao i sad sa Buducnosti. Gajz aj nid go.

evroskeptik

pre 4 godine

Imate lica svih vinovnika i u Podgorici i u Beogradu. Uhapsite ih i zabranite dozivotno posecivanju bilo kog sportskog dogadjaja! A sto se trauma tice, i ja bih se traumirao da sam u finalu izgubio sa 50 razlike!

DovlAa

pre 4 godine

Jasmine cijela ova situacija sa incidentim a tebi najvise ide na ruku jer ti sluzi kao alibi za debakla i u drugi plan je stavljena tvoja nestrucnost i katastrofalno vodjenje ekipe, da je sve bilo idealno ti bi bio razapet po medijima i glavni krivac da ekipa koja je najskuplja u istoriji ABA dozivi potop. Vise srece nego pameti sto te prati kroz cijelu karijeru.

Turbulencija

pre 4 godine

Ja izgubim u skolskom dvoristu od nekih klinaca sto trce ko navijeni za 15 razlike do 21, istraumiram se za zivota i pomisljam da vise nikad ne krocim na teren. Preporucujem i tebi da batalis, nije ovo sport za tebe. Jedino si sa Cedevitom osvajao domace prvenstvo, a ruku na srce to bi u takvoj konkurenciji radio i ja.

Компатибилни су

pre 4 godine

Репеша је перфектан тренер за Будућност. То је тај ниво. Крпа нађе закрпу.

Milorad

pre 4 godine

O atmosferi linca,vandalizma i primitivizma u BG u prva dva meca i posebno petom treba da se pozabavi drzava Srbija i njeni orrgani.Ono sto mene posebno boli kao nekog ko je rodjen i zivi u CG je sto smo mi nasjeli na taj vandalizam iz BG i stvorili jos veci primitivizam u PG gdje su igraci Zvezde cak i napadnuti fizicki na parketu sto je nezabelezeno na ovim prostorima.Tako da mi iz CG treba da gledamo u svoje dvoriste i da pokusamo da iskorijenimo takve ispade u buducnosti.Inace Zvezda je ove godine toliko bila dominantna u Aba ligi da je potpuno zasluzeno osvojila titulu.Bili su tim sto Buducnost cijele godine nije bila.Mislim da bi Zvezda ovu seriju zatvorila sa rutinskih 3-0 i sa pozorisnom atmosferom u Pioniru ali je zelja za osvetom zbog prosle godine bila jaca.Sada treba hladne glave stati i sprijeciti da u buducnosti ne dodje do slicnih scena.Zvezda je klub za koji navija pola stanovnistva Crne Gore i jedan od najomiljenijih na ovim prostorima pa nije lijepo da se u hramu srpske kosarke koja nosi ime oca srpske i jugoslovenske kosarke Aleksandra Nikolica skandira i psuje crnogorski narod.Isto vazi i za Moracu da neko skandira protiv Srba i Srbije.Za mene i moje vaspitanja i obrazovanje je necivilizovano da bilo kome pjevam i skandiram nedolicno a kamoli nekom Srbinu koji je za mene uvijek bio i bice brat.Nikog blizeg od Srbina mi iz Crne Gore nemamo.Pustite politiku i gluposti ja govorim o obicnom malom covjeku kojem i ja pripadam.

ArtuDitu

pre 4 godine

Lepo je neko napisao da je u Beogradu Cibona osvojila Aba ligu i da nije bilo nikakvih incidenata. Da su u sred Zagreba trofej podigli košarkaši Partizana u najšokantnijoj završnici regionalne lige i da je sve proteklo mirno. Zvezda je takođe osvajala ligu u Zagrebu i nije bilo nikakvih incidenata. Iako postoji ozbiljan košarkaški rivalitet između Hrvatskih i Srpskih klubova. I onda se pojavila Budućnost. A sa njom i ceo propratni folklor sa pretnjama, upadanjima u hotel, vređanjem, ćuškanjem. Sve na buku i galamu. I tako je oduvek. Zvezda je naučila prošlogodišnju lekciju a svakome je posle treće utakmice u Podgorici bilo jasno kako će izgledati eventualna peta u Beogradu.
Jedina svetla tačka ovog finala su, a čini mi se da to mnogi ne spominju, igrači. Ni jedni ni drugi nisu dolivali ulje na vatru već su se na terenu ponašali izuzetno korektno uzimajući u obzir da je finale bilo u pitanju. Izostalo je čojstva i kod jednih i kod drugih ali možda je previše očekivati tako nešto u onakvoj atmosferi.
Rukovodstvo regionalne lige mora nešto da preduzme i radikalizuje pravilnik u slučajevima kao što su treća i peta utakmica.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Kakav licemjer! Pozdrav svim Zvezdasima iz Istre!
(Alex, 25. april 2019 18:47)

Pozdrav i tebi iz srca Sumadije, prijatelju. I svim razumnim ljudima.

djolealfista

pre 4 godine

Naravno da je trauma kad izgubiš 43 razlike. Na tri utakmice kos razlika minus 100. Pa ja da sam skupio drugare, manje bi izgubili. I posle traze alibi, vade se na atmosferu. Treba da vas je sramota sve. U mišje rupe svi iz Kk Proslost, jer smo vas vratili na fabrička podešavanja.

NoName

pre 4 godine

Prica se da ce Buducnost ako dobije mesto u el da se pojaca do besvesti. Pominju se vrhunski amerikanci i cg reprezentativci.
(ivan, 25. april 2019 17:20)

Pričalo se da će i ove da se pojačaju do besvesti. Udarilo im u glavu, ne znaju gde biju.

Leonida(1 od 5 miliona Spartanaca)

pre 4 godine

kako ovaj covek ima 57 godina? izgleda kao da mu je 70
(sta, 25. april 2019 16:32)

Od stresa u pioniru nabacio jedno 20 godina.

Coa

pre 4 godine

Od sad gaziti Budućnost kad god se ukaže prilika!
Kad se setim prošlogodišnjeg finala i ove dve utakmice u Pg u ovogodišnjem finalu, shvatio sam da su oni nama pravi neprijatelji.
Nije njima bio cilj samo pobediti Zvezdu i osvojiti titulu, oni su hteli da pored navedenog, ukaljaju klub, ponize igrače, ceo stručni štab takođe i da srpsku košarku generalno unazade!
E sad, želje i mogućnosti su različite stvari i ja bi da vozim novog BMW-a, ali sam zaglavio sa polovnom alfom!

Kovalski

pre 4 godine

@pg plavi,ne znam koliko mozes biti bezobrazan i licemeran da ostavis ovakav komentar...Potpuba zamena teza,i izokretanje stvari 100%...Pocelo je lupanjem od 19 razlike vaseg najskupljeg tima u istoriji,a onda ponizavanjem od 38 u 2 mecu i onda su stvari krenule naopako po vas i krece ofanziva od konferencije za stampu ovog nazovi trenera...Ostalo je istorija...i na kraju lupanje od 43 razlike!

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

Ovak gospodin je bio trener Nolana Smita ja imam strahopostovanje prema njemu..Neki igraci daju kos za pobedu,neki za pobedu i titulu neki za pobedu,finale i gasenje..

Đura

pre 4 godine

Čovek jedino čega je bio svestan je da će ga Zvezda pojesti u finalu i zato je odmah krenuo da pravi alibi za sebe. Bio je dovoljno dugo u Budućnosti da je mogao da od ekipe koja je bila najskuplja i najjača u prvenstvu napravi tim. Mogao je da je znao. Čovek je odavno prevaziđen a i ranije znanje mu je bilo daleko od vrhunskog. E sad kad pogledaš koliko je Tomić daleko od toga a ovog je nadmudrio u svemu. Tako da Repeši nije ostalo ništa drugo nego da odmah pravi alibi za sebe. Realno, svako je mogao da sedi na klupi i izgubi ovolikim razlikama. Kad kažem svako mislim na nekog ko uopšte nije trener. Izgleda da ni Repeša više nije. Ne mogu stvarno da razumem da su oterali Džikića i doveli Jasmina. Toliku glupost nije napravio ni Partizan. Sve u svemu, nek Repeša uživa u penziji, pošto ne verujem da će ga posle ovoga neko angažovati.

веверица

pre 4 godine

ништа није било на прве две утакмице. ништа. а онда овај изјављује да су линчовани?! да би оправдао хаос који је већ био припремљен у морачи...
са нба петорком је изгубио 100 разлике и уместо да каже, одо ја, он измишља о линчу неком..ж

Dachazvezda

pre 4 godine

Ti si apsolutno najveci krivac za ovo!!!!! Ti SI SVE ZAKUVAO POSLE DRUGE UTAMICE, jer vec tada NIKO NORMALAN NIJE MOGAO DA OPRAVDA 40 razlike koliko si pregazen! Ocekivala se egal serija!!!
Samo tvoje izjave porediti posle PRVE I DRUGE utakmice i sve je jasno!!!
Posle prvo si se skoro smejao atmosferi NISAM IMPRESIONIRAN (sto jeste tacno!! nema organizovanih, grupa, vodja... Limunada kako moze da bude, i to znas!) Ali posle druge i razbijanja od 40 razlike si se "setio atmosfere"!?!?!? Iako je SVE BILO ISTO (sem vredjanja i psovki nista bitno)... Ali si na keca prebacio na nacionalizam, znao si da to lagano prolazi!! E od trece je pocelo FIZICKO NASRTANJE (hvala sto si se setio) i to se nastavilo!!!
Pre sam mislio da si BAR gospodin!!! Sad se vidi da si losiji covek, negi sto si trener!!! A trener si MNOGOOOOOO LOS!!
Hvala i dovidjenja, nadam se da NIJEDAN klub nece biti dovoljno lud da te IKAD angazuje!!!

Dzasmine dira me Hakala

pre 4 godine

Na dva minuta do kraja trece cetvrtine je Buducnost imala na semaforu 27 datih poena dok je u poslednjim minutama Tomic popustio na insistiranje Krkobabica, iz penzije pravo na teren ubacio Keselja da trojkom dodatno istraumira Repesu. Nedostajace mi engleski jezik Jasmina Repese i gestakulacije na +47.
Repesa da zahvali huliganima jer je njegov debakl sada u drugom planu

munze

pre 4 godine

E moji panteri, nikad vama ništa neće biti jasno. Sad kad vas sklone iz evrolige i jedne i druge ( provereno) opet ce vam svi drugi biti krivi, Čović neće...
(kao danas, 25. april 2019 17:48)
Zahvaljujemo se na glasu.

kako je tebi lepo zemljače....

Aleksa

pre 4 godine

pobogu, čoveče... toliko reči si mogao da upotrebiš, a ti izabrao "traumu"... hahaa.... finale, a 100 razlike... nađi mi još jedan takav slučaj, i nećemo više da se šalimo na tu temu, obećavamo!... :)

petarczv

pre 4 godine

Pa gde da ne bude trauma kad izgubis sa - 100 u tri utakmice hahahahahaha, ali vecih licemera nema od ovih kao da smo u podgorici bili na izletu a tamo bilo deset puta gore... Neverovatna kolicina licemerstva...

Gorki

pre 4 godine

Repesa je apsoluno u pravu. Onakvi porazi i gazenje je nevidjeno u svetu sporta. To je toliko ponizavajuce, da je morala ostati trauma celom klubu !!!!!

Горан

pre 4 godine

Odgovoran si neprimerenim izjavama za divljaštvo u Podgorici. Da nije bilo divljastva bilo bi laganih 3:0.
Ovako ste nakantani skoro 50 razlike u odlučujućoj utakmici i od toga ćeš imate noćne more.
Doček si dobio kakav si i zaslužio.
A sad adio, a sad adio, i ko zna kad i ko zna gde...

Znalac

pre 4 godine

Dzile a onda ti ste selektirali ekipu.I nista niste uradili.Nista nisi uradio ni sa Milanom , relrezentacijom Hrvatske i sada sa Buducnosti sto znaci da nisi nikakav trener

мики

pre 4 godine

Pravi sportas ovakvu pobjedu nemoze slaviti.
(nenad zagreb, 25. april 2019 17:31)

ти дефинитивно утакмици ниси ни гледао, или намерно причаш глупости. атмосфера у публици је била готово позоришна већи део утакмице. који страх? од чега?

Dachazvezda

pre 4 godine

Prica se da ce Buducnost ako dobije mesto u el da se pojaca do besvesti. Pominju se vrhunski amerikanci i cg reprezentativci. 
(ivan, 25. april 2019 17:20)

"Prica se prica da Rusi dolaze" :))))
A Buducnost je toliko dobila od nas da je vec sad stigla do BESVESTI :)))))

santa justa

pre 4 godine

Nas Tomic je ukapirao da nasi moraju igrati vise. Dobric, Davidovac i Borisa a i Filip sticajem okolnosti. A ti si se uzdao u Klarkove, Kola i Dzeksona.

Canthandlethetruth

pre 4 godine

Kako i ne bi imali traumu kos razlika minus beskonacno u medjusobnim duelima ove sezone. Sad ce ta trauma da se ustali i polako preraste u kompleks. Ako imate problem sa tim posavetujte se sa nasim komsijama oni to patoloski vuku evo vec 50 godina i sta ima fali, dakle sa time se zivi dragi moj Jasmine.

boki

pre 4 godine

Kakvi su Covicevi fanovi. Odmah kao po komandi svi isti komentar. Jedna od najsramnijih titula ikad. Ne mislim u sportskom, kosarkaskom smislu. Tu je zasluzeno.

Djuro

pre 4 godine

@ SVI TREBA DA NAVIJAMO ZA PARTIZAN I ZVEZDU ...DA SMO PAMETNI,DA GURAMO ZVEZDU U FUDBALU A PARTIZAN U KOSARCI KAO DRZAVA,GDE BI NAM KRAJ BIO ...NAPRED ZVEZDA I PARTIZAN U SVIM SPORTOVIMA !!! ZIVEO SRPSKI SPORT A MILOGORCI NEK IGRAJU VATERPOLO ....
(Goran Kg, 25. april 2019 17:31)





Al si nervozan?
Sto da se gura bilo ko? ISvakom po zaslugama i rezultatu.. Zar se kod nas ne igra vaterpolo i zar nije jedan od najtrofejnijih sportova... al sto ja tebi objašnjavam.. bolje vezi goblene, ne mjesaj se u sport..

urmas

pre 4 godine

Ako objektivno pročitamo izjavu, vidimo da je u pravu. Ne znam čemu ovolika zluradost u komentarima. Dovoljno je što smo ih razbili na terenu i tih +100 treba da se pamti, a ne incidenti i izjave.

realno

pre 4 godine

čovek je pažljivo biranim rečima rekao da u životu nije doživeo primitivizam i divljaštvo kakvo je doživeo u ove 3 utakmice u beogradu, a bio je trener i u turskoj

marko992

pre 4 godine

Djuro&,da li je moguce da si napisao ovakav komentar.Kod nas nema uspeha bez ogromne pomoci drzave,i sam je to potvrdio nas predsednik.Sada je vlast na Zvezdinoj strani,ranije na Partizanovoj...i tako sve u krug.

popov

pre 4 godine

"..da ako regionalna košarka opstane.." jok propašće zbog tebe,da ostane urezano kako se gubi finalna serija sa 100+ razlike. Traumo..

nenad zagreb

pre 4 godine

Crvena zvezda je super klub....to stoji...kao sto stoji,kad ti je jedina briga da izvuces zivu glavu,tu vise nema igre,ponajmanje dobre...Tako da izjave o velikih minus 40 ne stoje,jer nisu odraz nekvalitete,vec uzasa,stresa i straha za goli zivot....
Znate na sto je podsjecao pocatak utakmice?Na gladijatorsku arenu,gdje se i publika umjesala....to je trebalo odmah prekinuti.Samo drustvo bez standarda i kulture to moze ne sankcionirati prekidom.Sta je trebalo da netko pogine,pa da se onda po novinama razvlaci prica,i oni su nas,trebala se ipak prekinuti utakmica i sl....naknadna pamet nece zivot vratiti...I nije izlika nikome,nama je bilo isto u Podgorici i sl....vec tad je trebalo nasilnicima dati do znanja,da sport nije iznad zdravlja i zivota ljudi....
Mozda bi Zvezda ovu utakmicu i dobila,u to ne treba sumnjati,jer je super klub,no ovako.....
Pravi sportas ovakvu pobjedu nemoze slaviti.

Goran Kg

pre 4 godine

SVI TREBA DA NAVIJAMO ZA PARTIZAN I ZVEZDU ...DA SMO PAMETNI,DA GURAMO ZVEZDU U FUDBALU A PARTIZAN U KOSARCI KAO DRZAVA,GDE BI NAM KRAJ BIO ...NAPRED ZVEZDA I PARTIZAN U SVIM SPORTOVIMA !!! ZIVEO SRPSKI SPORT A MILOGORCI NEK IGRAJU VATERPOLO ....

PG plavi

pre 4 godine

Odličan komentar i poruke od sjajnog čovjeka. Ali regionalne lige već uveliko nema više još od one majstorice u Beogradu i fizičkog napada na igrače Budućnosti. Zvezda će još tu jednu Evroligu da odigra i ako ne dobije A licencu, (a naravno da neće, jer nema PARA za to,)to bi bilo TO što se tiče regionalne lige i učešća bilo kog kluba iz regije u Evroligi. Nema toga više i apsolutni plafon za klubove našeg regiona će da bude Evrokup. To je jasno kao dan.

kao danas

pre 4 godine

E moji panteri, nikad vama ništa neće biti jasno. Sad kad vas sklone iz evrolige i jedne i druge ( provereno) opet ce vam svi drugi biti krivi, Čović neće...

Demar De Rosen

pre 4 godine

Meni samo jedna stvar ni dan danas nije jasno. Ok, Buducnost je vecinu sezone igrala bez klasicne trojke, mozda su cekali Dacu Nikolica da ranije izadje iz povrede, pa je to podnosljiv previd. Ali, cim je dosao oterao Omica, doveo vezaru Vilijamsa i na centrima osta o sa Barovicem i detetom Gogom. Sta je on mislio pod kosem Bog samo zna.

Milan

pre 4 godine

@Milorad
Hvala na običnom, toplom, ljudskom komentaru. Ovde je, na žalost, i to postalo retkost.
Vezano za CG, samo ispravka da je i ranije bilo ispada i to u evro kupu.
Reset može da se napravi samo izbacivanjem primitivnih ljudi iz hala, početak iduće sezone je prilika za to.

TecHiFi

pre 4 godine

Jasmin 100+ Trauma :) Bolje bi mu bilo da ćuti posle epske blamaže u kojoj mu ceo tim divljih i neobuzdanih plaćenika otkaže poslušnost i po terenu divlja kao klinci na fizičkom, jer im se može pošto su veći od njega i Milovog izmišljenog kluba futurnog. E moj Repeša, od svih "stranaca" najgotivniji trener. Bio....

boki

pre 4 godine

Kakvi su Covicevi fanovi. Odmah kao po komandi svi isti komentar. Jedna od najsramnijih titula ikad. Ne mislim u sportskom, kosarkaskom smislu. Tu je zasluzeno.

PG plavi

pre 4 godine

Odličan komentar i poruke od sjajnog čovjeka. Ali regionalne lige već uveliko nema više još od one majstorice u Beogradu i fizičkog napada na igrače Budućnosti. Zvezda će još tu jednu Evroligu da odigra i ako ne dobije A licencu, (a naravno da neće, jer nema PARA za to,)to bi bilo TO što se tiče regionalne lige i učešća bilo kog kluba iz regije u Evroligi. Nema toga više i apsolutni plafon za klubove našeg regiona će da bude Evrokup. To je jasno kao dan.

kao danas

pre 4 godine

E moji panteri, nikad vama ništa neće biti jasno. Sad kad vas sklone iz evrolige i jedne i druge ( provereno) opet ce vam svi drugi biti krivi, Čović neće...

realno

pre 4 godine

čovek je pažljivo biranim rečima rekao da u životu nije doživeo primitivizam i divljaštvo kakvo je doživeo u ove 3 utakmice u beogradu, a bio je trener i u turskoj

nenad zagreb

pre 4 godine

Crvena zvezda je super klub....to stoji...kao sto stoji,kad ti je jedina briga da izvuces zivu glavu,tu vise nema igre,ponajmanje dobre...Tako da izjave o velikih minus 40 ne stoje,jer nisu odraz nekvalitete,vec uzasa,stresa i straha za goli zivot....
Znate na sto je podsjecao pocatak utakmice?Na gladijatorsku arenu,gdje se i publika umjesala....to je trebalo odmah prekinuti.Samo drustvo bez standarda i kulture to moze ne sankcionirati prekidom.Sta je trebalo da netko pogine,pa da se onda po novinama razvlaci prica,i oni su nas,trebala se ipak prekinuti utakmica i sl....naknadna pamet nece zivot vratiti...I nije izlika nikome,nama je bilo isto u Podgorici i sl....vec tad je trebalo nasilnicima dati do znanja,da sport nije iznad zdravlja i zivota ljudi....
Mozda bi Zvezda ovu utakmicu i dobila,u to ne treba sumnjati,jer je super klub,no ovako.....
Pravi sportas ovakvu pobjedu nemoze slaviti.

Goran Kg

pre 4 godine

SVI TREBA DA NAVIJAMO ZA PARTIZAN I ZVEZDU ...DA SMO PAMETNI,DA GURAMO ZVEZDU U FUDBALU A PARTIZAN U KOSARCI KAO DRZAVA,GDE BI NAM KRAJ BIO ...NAPRED ZVEZDA I PARTIZAN U SVIM SPORTOVIMA !!! ZIVEO SRPSKI SPORT A MILOGORCI NEK IGRAJU VATERPOLO ....

marko992

pre 4 godine

Djuro&,da li je moguce da si napisao ovakav komentar.Kod nas nema uspeha bez ogromne pomoci drzave,i sam je to potvrdio nas predsednik.Sada je vlast na Zvezdinoj strani,ranije na Partizanovoj...i tako sve u krug.

kreni i sve pred sobom melji

pre 4 godine

Alibi trenerčić,autoriteta bez.Kvalitetan roster imao a uradio ništa,finalnu seriju izblamiran i ponižen na terenu tako da ova njegova priča ne pije vodu

Djuro

pre 4 godine

@ SVI TREBA DA NAVIJAMO ZA PARTIZAN I ZVEZDU ...DA SMO PAMETNI,DA GURAMO ZVEZDU U FUDBALU A PARTIZAN U KOSARCI KAO DRZAVA,GDE BI NAM KRAJ BIO ...NAPRED ZVEZDA I PARTIZAN U SVIM SPORTOVIMA !!! ZIVEO SRPSKI SPORT A MILOGORCI NEK IGRAJU VATERPOLO ....
(Goran Kg, 25. april 2019 17:31)





Al si nervozan?
Sto da se gura bilo ko? ISvakom po zaslugama i rezultatu.. Zar se kod nas ne igra vaterpolo i zar nije jedan od najtrofejnijih sportova... al sto ja tebi objašnjavam.. bolje vezi goblene, ne mjesaj se u sport..

Coa

pre 4 godine

Od sad gaziti Budućnost kad god se ukaže prilika!
Kad se setim prošlogodišnjeg finala i ove dve utakmice u Pg u ovogodišnjem finalu, shvatio sam da su oni nama pravi neprijatelji.
Nije njima bio cilj samo pobediti Zvezdu i osvojiti titulu, oni su hteli da pored navedenog, ukaljaju klub, ponize igrače, ceo stručni štab takođe i da srpsku košarku generalno unazade!
E sad, želje i mogućnosti su različite stvari i ja bi da vozim novog BMW-a, ali sam zaglavio sa polovnom alfom!

мики

pre 4 godine

Pravi sportas ovakvu pobjedu nemoze slaviti.
(nenad zagreb, 25. april 2019 17:31)

ти дефинитивно утакмици ниси ни гледао, или намерно причаш глупости. атмосфера у публици је била готово позоришна већи део утакмице. који страх? од чега?

Горан

pre 4 godine

Odgovoran si neprimerenim izjavama za divljaštvo u Podgorici. Da nije bilo divljastva bilo bi laganih 3:0.
Ovako ste nakantani skoro 50 razlike u odlučujućoj utakmici i od toga ćeš imate noćne more.
Doček si dobio kakav si i zaslužio.
A sad adio, a sad adio, i ko zna kad i ko zna gde...

Muta Gonzales

pre 4 godine

Repeša ima odličan lični marketing. Naći će ponovo neki mali klub koji će kao i sve prethodne klubove ostaviti sa traumama.
Godinama smo Duleta prozivali za roming, ali ovakav tarzan engleski nikada nisam ranije čuo.
Dule je poliglota za njega.

Kanidja PG

pre 4 godine

Toliko su stabilni (Buducnost) da su u roku od dva dana sve rasprodali.
Vjerujem da Mornar moze da odbrani titulu u CG.
Da je ostao Repesa to se nebi dovodilo u pitanje uopste.
Ovaj covjek ostavlja pustos iza sebe godinama.Alibi trener.

Milorad

pre 4 godine

O atmosferi linca,vandalizma i primitivizma u BG u prva dva meca i posebno petom treba da se pozabavi drzava Srbija i njeni orrgani.Ono sto mene posebno boli kao nekog ko je rodjen i zivi u CG je sto smo mi nasjeli na taj vandalizam iz BG i stvorili jos veci primitivizam u PG gdje su igraci Zvezde cak i napadnuti fizicki na parketu sto je nezabelezeno na ovim prostorima.Tako da mi iz CG treba da gledamo u svoje dvoriste i da pokusamo da iskorijenimo takve ispade u buducnosti.Inace Zvezda je ove godine toliko bila dominantna u Aba ligi da je potpuno zasluzeno osvojila titulu.Bili su tim sto Buducnost cijele godine nije bila.Mislim da bi Zvezda ovu seriju zatvorila sa rutinskih 3-0 i sa pozorisnom atmosferom u Pioniru ali je zelja za osvetom zbog prosle godine bila jaca.Sada treba hladne glave stati i sprijeciti da u buducnosti ne dodje do slicnih scena.Zvezda je klub za koji navija pola stanovnistva Crne Gore i jedan od najomiljenijih na ovim prostorima pa nije lijepo da se u hramu srpske kosarke koja nosi ime oca srpske i jugoslovenske kosarke Aleksandra Nikolica skandira i psuje crnogorski narod.Isto vazi i za Moracu da neko skandira protiv Srba i Srbije.Za mene i moje vaspitanja i obrazovanje je necivilizovano da bilo kome pjevam i skandiram nedolicno a kamoli nekom Srbinu koji je za mene uvijek bio i bice brat.Nikog blizeg od Srbina mi iz Crne Gore nemamo.Pustite politiku i gluposti ja govorim o obicnom malom covjeku kojem i ja pripadam.

Dachazvezda

pre 4 godine

Ti si apsolutno najveci krivac za ovo!!!!! Ti SI SVE ZAKUVAO POSLE DRUGE UTAMICE, jer vec tada NIKO NORMALAN NIJE MOGAO DA OPRAVDA 40 razlike koliko si pregazen! Ocekivala se egal serija!!!
Samo tvoje izjave porediti posle PRVE I DRUGE utakmice i sve je jasno!!!
Posle prvo si se skoro smejao atmosferi NISAM IMPRESIONIRAN (sto jeste tacno!! nema organizovanih, grupa, vodja... Limunada kako moze da bude, i to znas!) Ali posle druge i razbijanja od 40 razlike si se "setio atmosfere"!?!?!? Iako je SVE BILO ISTO (sem vredjanja i psovki nista bitno)... Ali si na keca prebacio na nacionalizam, znao si da to lagano prolazi!! E od trece je pocelo FIZICKO NASRTANJE (hvala sto si se setio) i to se nastavilo!!!
Pre sam mislio da si BAR gospodin!!! Sad se vidi da si losiji covek, negi sto si trener!!! A trener si MNOGOOOOOO LOS!!
Hvala i dovidjenja, nadam se da NIJEDAN klub nece biti dovoljno lud da te IKAD angazuje!!!

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

Ovak gospodin je bio trener Nolana Smita ja imam strahopostovanje prema njemu..Neki igraci daju kos za pobedu,neki za pobedu i titulu neki za pobedu,finale i gasenje..

djolealfista

pre 4 godine

Naravno da je trauma kad izgubiš 43 razlike. Na tri utakmice kos razlika minus 100. Pa ja da sam skupio drugare, manje bi izgubili. I posle traze alibi, vade se na atmosferu. Treba da vas je sramota sve. U mišje rupe svi iz Kk Proslost, jer smo vas vratili na fabrička podešavanja.

urmas

pre 4 godine

Ako objektivno pročitamo izjavu, vidimo da je u pravu. Ne znam čemu ovolika zluradost u komentarima. Dovoljno je što smo ih razbili na terenu i tih +100 treba da se pamti, a ne incidenti i izjave.

Turbulencija

pre 4 godine

Ja izgubim u skolskom dvoristu od nekih klinaca sto trce ko navijeni za 15 razlike do 21, istraumiram se za zivota i pomisljam da vise nikad ne krocim na teren. Preporucujem i tebi da batalis, nije ovo sport za tebe. Jedino si sa Cedevitom osvajao domace prvenstvo, a ruku na srce to bi u takvoj konkurenciji radio i ja.

DovlAa

pre 4 godine

Jasmine mislim da su tebi ovi incidenti u finalu dobro dosli kao alibi za tvoju nestrucnost, stavili su u drugi plan tvoje katastrofalno vodjenje ekipe, jer da su uslovi bili idealni situaciji bi rezultatski bila ista a u tom slucaju bi samo tebe razapinjali po medijima, imas vise srece nego pameti kao sto te prati kroz cijelu karijeru. Sjecam se kakvu je ekipu imao sa Armanijem i onda dodje i izgubi od Zvezde 40 razlike isto kao i sad sa Buducnosti. Gajz aj nid go.

Компатибилни су

pre 4 godine

Репеша је перфектан тренер за Будућност. То је тај ниво. Крпа нађе закрпу.

веверица

pre 4 godine

ништа није било на прве две утакмице. ништа. а онда овај изјављује да су линчовани?! да би оправдао хаос који је већ био припремљен у морачи...
са нба петорком је изгубио 100 разлике и уместо да каже, одо ја, он измишља о линчу неком..ж

munze

pre 4 godine

E moji panteri, nikad vama ništa neće biti jasno. Sad kad vas sklone iz evrolige i jedne i druge ( provereno) opet ce vam svi drugi biti krivi, Čović neće...
(kao danas, 25. april 2019 17:48)
Zahvaljujemo se na glasu.

kako je tebi lepo zemljače....

santa justa

pre 4 godine

Nas Tomic je ukapirao da nasi moraju igrati vise. Dobric, Davidovac i Borisa a i Filip sticajem okolnosti. A ti si se uzdao u Klarkove, Kola i Dzeksona.

Leonida(1 od 5 miliona Spartanaca)

pre 4 godine

kako ovaj covek ima 57 godina? izgleda kao da mu je 70
(sta, 25. april 2019 16:32)

Od stresa u pioniru nabacio jedno 20 godina.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Kakav licemjer! Pozdrav svim Zvezdasima iz Istre!
(Alex, 25. april 2019 18:47)

Pozdrav i tebi iz srca Sumadije, prijatelju. I svim razumnim ljudima.

Aleksa

pre 4 godine

pobogu, čoveče... toliko reči si mogao da upotrebiš, a ti izabrao "traumu"... hahaa.... finale, a 100 razlike... nađi mi još jedan takav slučaj, i nećemo više da se šalimo na tu temu, obećavamo!... :)

Đura

pre 4 godine

Čovek jedino čega je bio svestan je da će ga Zvezda pojesti u finalu i zato je odmah krenuo da pravi alibi za sebe. Bio je dovoljno dugo u Budućnosti da je mogao da od ekipe koja je bila najskuplja i najjača u prvenstvu napravi tim. Mogao je da je znao. Čovek je odavno prevaziđen a i ranije znanje mu je bilo daleko od vrhunskog. E sad kad pogledaš koliko je Tomić daleko od toga a ovog je nadmudrio u svemu. Tako da Repeši nije ostalo ništa drugo nego da odmah pravi alibi za sebe. Realno, svako je mogao da sedi na klupi i izgubi ovolikim razlikama. Kad kažem svako mislim na nekog ko uopšte nije trener. Izgleda da ni Repeša više nije. Ne mogu stvarno da razumem da su oterali Džikića i doveli Jasmina. Toliku glupost nije napravio ni Partizan. Sve u svemu, nek Repeša uživa u penziji, pošto ne verujem da će ga posle ovoga neko angažovati.

DovlAa

pre 4 godine

Jasmine cijela ova situacija sa incidentim a tebi najvise ide na ruku jer ti sluzi kao alibi za debakla i u drugi plan je stavljena tvoja nestrucnost i katastrofalno vodjenje ekipe, da je sve bilo idealno ti bi bio razapet po medijima i glavni krivac da ekipa koja je najskuplja u istoriji ABA dozivi potop. Vise srece nego pameti sto te prati kroz cijelu karijeru.

evroskeptik

pre 4 godine

Imate lica svih vinovnika i u Podgorici i u Beogradu. Uhapsite ih i zabranite dozivotno posecivanju bilo kog sportskog dogadjaja! A sto se trauma tice, i ja bih se traumirao da sam u finalu izgubio sa 50 razlike!

Gorki

pre 4 godine

Repesa je apsoluno u pravu. Onakvi porazi i gazenje je nevidjeno u svetu sporta. To je toliko ponizavajuce, da je morala ostati trauma celom klubu !!!!!

Dzasmine dira me Hakala

pre 4 godine

Na dva minuta do kraja trece cetvrtine je Buducnost imala na semaforu 27 datih poena dok je u poslednjim minutama Tomic popustio na insistiranje Krkobabica, iz penzije pravo na teren ubacio Keselja da trojkom dodatno istraumira Repesu. Nedostajace mi engleski jezik Jasmina Repese i gestakulacije na +47.
Repesa da zahvali huliganima jer je njegov debakl sada u drugom planu

Canthandlethetruth

pre 4 godine

Kako i ne bi imali traumu kos razlika minus beskonacno u medjusobnim duelima ove sezone. Sad ce ta trauma da se ustali i polako preraste u kompleks. Ako imate problem sa tim posavetujte se sa nasim komsijama oni to patoloski vuku evo vec 50 godina i sta ima fali, dakle sa time se zivi dragi moj Jasmine.

NoName

pre 4 godine

Prica se da ce Buducnost ako dobije mesto u el da se pojaca do besvesti. Pominju se vrhunski amerikanci i cg reprezentativci.
(ivan, 25. april 2019 17:20)

Pričalo se da će i ove da se pojačaju do besvesti. Udarilo im u glavu, ne znaju gde biju.

ArtuDitu

pre 4 godine

Lepo je neko napisao da je u Beogradu Cibona osvojila Aba ligu i da nije bilo nikakvih incidenata. Da su u sred Zagreba trofej podigli košarkaši Partizana u najšokantnijoj završnici regionalne lige i da je sve proteklo mirno. Zvezda je takođe osvajala ligu u Zagrebu i nije bilo nikakvih incidenata. Iako postoji ozbiljan košarkaški rivalitet između Hrvatskih i Srpskih klubova. I onda se pojavila Budućnost. A sa njom i ceo propratni folklor sa pretnjama, upadanjima u hotel, vređanjem, ćuškanjem. Sve na buku i galamu. I tako je oduvek. Zvezda je naučila prošlogodišnju lekciju a svakome je posle treće utakmice u Podgorici bilo jasno kako će izgledati eventualna peta u Beogradu.
Jedina svetla tačka ovog finala su, a čini mi se da to mnogi ne spominju, igrači. Ni jedni ni drugi nisu dolivali ulje na vatru već su se na terenu ponašali izuzetno korektno uzimajući u obzir da je finale bilo u pitanju. Izostalo je čojstva i kod jednih i kod drugih ali možda je previše očekivati tako nešto u onakvoj atmosferi.
Rukovodstvo regionalne lige mora nešto da preduzme i radikalizuje pravilnik u slučajevima kao što su treća i peta utakmica.

petarczv

pre 4 godine

Pa gde da ne bude trauma kad izgubis sa - 100 u tri utakmice hahahahahaha, ali vecih licemera nema od ovih kao da smo u podgorici bili na izletu a tamo bilo deset puta gore... Neverovatna kolicina licemerstva...

Kovalski

pre 4 godine

@pg plavi,ne znam koliko mozes biti bezobrazan i licemeran da ostavis ovakav komentar...Potpuba zamena teza,i izokretanje stvari 100%...Pocelo je lupanjem od 19 razlike vaseg najskupljeg tima u istoriji,a onda ponizavanjem od 38 u 2 mecu i onda su stvari krenule naopako po vas i krece ofanziva od konferencije za stampu ovog nazovi trenera...Ostalo je istorija...i na kraju lupanje od 43 razlike!

Milan

pre 4 godine

@Milorad
Hvala na običnom, toplom, ljudskom komentaru. Ovde je, na žalost, i to postalo retkost.
Vezano za CG, samo ispravka da je i ranije bilo ispada i to u evro kupu.
Reset može da se napravi samo izbacivanjem primitivnih ljudi iz hala, početak iduće sezone je prilika za to.

Znalac

pre 4 godine

Dzile a onda ti ste selektirali ekipu.I nista niste uradili.Nista nisi uradio ni sa Milanom , relrezentacijom Hrvatske i sada sa Buducnosti sto znaci da nisi nikakav trener

popov

pre 4 godine

"..da ako regionalna košarka opstane.." jok propašće zbog tebe,da ostane urezano kako se gubi finalna serija sa 100+ razlike. Traumo..

Demar De Rosen

pre 4 godine

Meni samo jedna stvar ni dan danas nije jasno. Ok, Buducnost je vecinu sezone igrala bez klasicne trojke, mozda su cekali Dacu Nikolica da ranije izadje iz povrede, pa je to podnosljiv previd. Ali, cim je dosao oterao Omica, doveo vezaru Vilijamsa i na centrima osta o sa Barovicem i detetom Gogom. Sta je on mislio pod kosem Bog samo zna.

TecHiFi

pre 4 godine

Jasmin 100+ Trauma :) Bolje bi mu bilo da ćuti posle epske blamaže u kojoj mu ceo tim divljih i neobuzdanih plaćenika otkaže poslušnost i po terenu divlja kao klinci na fizičkom, jer im se može pošto su veći od njega i Milovog izmišljenog kluba futurnog. E moj Repeša, od svih "stranaca" najgotivniji trener. Bio....

Dachazvezda

pre 4 godine

Prica se da ce Buducnost ako dobije mesto u el da se pojaca do besvesti. Pominju se vrhunski amerikanci i cg reprezentativci. 
(ivan, 25. april 2019 17:20)

"Prica se prica da Rusi dolaze" :))))
A Buducnost je toliko dobila od nas da je vec sad stigla do BESVESTI :)))))