Sreda, 24.04.2019.

17:30

Kol, Vilijams, Koti i Erl Klark napustili Budućnost

Košarkaški klub Budućnost saopštio je da će ekipu napustiti Noris Kol, Devin Vilijams, Erl i Koti Klark.

Izvor: PT

Kol, Vilijams, Koti i Erl Klark napustili Buduænost IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

196 Komentari

Sortiraj po:

Komita

pre 4 godine

Čitam komentare i ne mogu da vjerujem. Prošle sezone je Budućnosr dobila Zvezdu 5-1 i tu jednu u BG što smo izgubili sudije su vas pogurale u zadnjim minutima. Cijelu godinu dana pumpate javnost kako ste pokradeni ??? I onda nacionalističke uvrede,vrijeđanje našeg predsjednika, pljuvanje. Onda je došao treći meč gdje su i naši navijači ispoljili nekulturu i revolt za ono što smo doživjeli u BG. Četvrti meč primjer za korektno navijanje, eto vam i tekst Žarka Paspalja koji to potvrđuje. Dolazi peti meč. Komentar bilo koje vrste suvišan. Okrenite se oko sebe Srbi. Ko vam valja u okruženju, koga to ne vrijeđate i ne pljujete kada igra sa vama? Ima li utakmice da vas neko ne potkrada i da se nije cijeli svijet urotio protiv vas ???
Ili je stvarnost malo drugačija ???
Svaka vam čast uspjeli ste i od Crnogoraca da napravite neprijatelje. Stvarno sve čestitke. Znači ostali još Rusi kao prijatelji.

Hrkljus bojs

pre 4 godine

Ogi mrco jedna jos ti se ja nisam javio. Sta bi sa najpotentnijim napadom evrope? Koliko pobeda u EL? Sigurno osvajate aba i onda jos jaci u EL dogodine? Koji to pakleni centar i jos dva beka dolaze jula meseca za zavrsnicu vase lige? Dje ti proverene info?

henry lee

pre 4 godine

Protiv sam legija stranaca u bilo kojem sportu. Dešava se da igraju dve domaće ekipe a najmanje je domaćih. Jedan do dva crnca maksimalno i gotovo, ne može više. Kakav cirkus, forsirati domaće kadrove, zašto onda treniramo klince, da greju klupu?

Gaga

pre 4 godine

Kako će Zvezdu da nataknu svi hahah. Ajmo 0:30 počinje gazi Čovićurke.E bruke jedne, ima da vas deru ko musa jarca hahaha.Prvih 5 utakmica bez publike hahaha a kazna 100 hiljada eura...hehehe
(Jovan, 24. april 2019 19:21)
Tebi je slovo J višak u imenu

Марко

pre 4 godine

Za mene su ljudi koji zive u Srbiji vekovima Srbi, bez obzira sta su po veroispovesti. Kad nas na Balkanu je to otislo u krajnost, pa se vera poistovecuje sa nacijom, tako da su svi katolici Hrvati, svi pravoslavci Srbi, a svi muslimani Bosnjaci(ili tako nekako, nisam siguran). Znaci, Marko iz Bijeljine je Srbin samo zato sto je pravoslavac, a nikakve veze sa Srbijom nema(osim njegove zelje), pa mogu i ja da se izjasnim Svedjaninom, iako sam citav zivot u Valjevu, jel me to cini Svedjaninom, pa i ne bas. Po toj logici i Ivan iz Sofije je takodje Srbin, saml zato sto je pravoslavac. Znam ja da je sve ovo tesko prihvatiti, jer vec su se svi ti nacionalni nazivi ustalili, ali, svidelo se to kome ili ne , Muhamed iz Novog pazara je Srbin, a Nemanja iz Doboja je Bosanac. Eto toliko, pozdrav.
(nostalgija, 24. april 2019 21:27)

Мораш да разликујеш верску припадност, етничку припадност, држављанство и демоним. Демонимом се означава становништво одређеног места или регије. Босанац, Херцеговац, Шумадинац, Београђанин и Загрепчанин су неки од примера демонима. Етничка припадност означава припадност неком народу - етноним (Србин, Хрват, Бошњак). Религијска припадност може бити, на пример, Православац, Католик, Муслиман, а држављанство је правни однос између лица и државе. Тако на пример, неко је по етничкој припадности Србин, живи у регији Босне па је Босанац, религијска припадност му је католичка, а он има држављанства Северне Македоније и Словеније, те је странац у БиХ где живи.

Libero

pre 4 godine

Buducnost ce opet sa velikim budzetom uci u sledecu sezonu,I vjerovatno pametnije,ne treba ih otpisivat,samo da se smire strasti izmedju dva kluba I da se bolje organizuju utakmice,pa da se prica samo o kosarci,ako lige uopste bude.

Pavle

pre 4 godine

@nostalgija Nemanja iz Doboja jeste Bosanac, a Muhamed iz Pazara nije Srbin, nego Srbijanac. A Nemanja iz Doboja je Srbin. I Bosanac. Kao sto je Mile iz Knina Srbin i gradjanin Hrvatske, a Marko iz Herceg Novog Srbin i Crnogorac, a Bajo iz Trebinja Srbin i Hercegovac. A Zoltan iz Sombora je Madjar i Srbijanac, a Skeljzim iz Ulcinja Albanac i Crnogorac.
(ViscoSalejo, 24. april 2019 23:38) PROMASIO SI CEO FUDBAL

Ramones

pre 4 godine

waldford..
Zaboravih jos nesto.kada ste ispali iz ABA lige iste godine ste kupili Nelsona,Jovica,Kalinica. ...srpske reprezentativce ??Od kojih prihodovanja i prodaje igraca ,ullaznica???haha smesan si.

Dacha

pre 4 godine

@Walldorf Cuj ovo, Zvezda sistematski unistavana za vreme Borisa Tadica. Decko, da li si ti cuo za projekat Evropska Zvezda. Da li si cuo za Karija Pesica, Zmagu Sagadina, Sakotu. Da li znas kolike pare su upumpavane za vreme Vesica i Andjelkovica iz Parking servisa? Ako je to sistematsko unistavanje kluba onda bi gotovo svaki klub pozeleo da bude “unisten” na takav nacin. Problem Zvezde je bio sto je imala velike pare, ali je dovodila svake godine hrpu igraca i nije mogla da ih pripremi kao tim i uigra. Slicno se dogodilo Podgoricanima ove godine, grupa dobrih igraca, ali bez timske hemije. Prema tome, pre nego sto nesto prokomentarises pogledaj malo sta se desavalo u ranijem periodu. Istorija srpske kosarke ne pocinje od 2014. godine. 
(Leskovac UTD, 24. april 2019 22:08) 

Pazi ovako cinjenica je da je postojao projekat Evropska Zvezda i da su tu dovodjeni odredjeni igraci satro za veliku lovu ali istina je da su svi ti igraci i treneri dovodjeni tako sto se Zvezda zaduzivala na razlicite nacine i otisla zbog toga u dug od oko 15 miliona a kajmak od tih para su pokupili upravo Vesic,Andjelkovic i ekipa a najmanje je otislo na te igrace i trenere. Zbog svega toga Zvezda pod pritiskom dugova i drzave,citaj Tadica i cele te ekipe dolazi na ivicu egzistencije i prakticno pred gasenje dok nam iz Partizana otimaju najbolje igrace i izivljavaju se nad nasim juniorima. Ali onda na celo Zvezde dolazi covek istog kova kao i ovi unistitelji Zvezde i staje im na crtu,konacno dobija i podrsku drzave i situacija se potpuno okrece s tim da za razliku od onih mufljuza,ovi novi mufljuzi ne ostavljaju Partizan na milost i nemilost i na juniore vec se i njima upumpava lova sve zbog podrske biraca i sa druge strane (veoma pametno sa njihove strane) i zato danas imamo pravu Evropsku Zvezdu a ne onu kvazi sa pocetka dvehiljaditih vec pravi projekat iza koje stvarno stoji lova i sto je najbitnije postavljen sistem i rezultati i isto tako jedan solidan Partizan koji bez obzira na relativnu stabilnu finansijsku situaciju zarad rezultata preko noci ulazi u velike dugove,dovodi vrhunskog i pre svega preskupog trenera za nase uslove (kao Zvezda Pesica) i brdo skupih i nedovoljno kvalitetnih stranaca i ako ovako nastave ceka ih ista sudbina Zvezde od pre par godina.

ValterNBG

pre 4 godine

Imam neki glupav osecaj da su jedva cekali da odu.Znam,varam se,placuci su shvatili da nema vise divne Podgorice,najljepseg mora na svet,a I djevojke ce nedostajati(nema veze sto imaju bradu kao Clark,onaj nizi).Sve u svemu jedno lepo I nezaboravo iskustvo.Eto njih na ljeto opet u Budvu da pljuju po ovi divljacii sto dodju iz nekog Singidunuma.

Liverpool FC

pre 4 godine

Muhamed iz Novog pazara je Srbin, a Nemanja iz Doboja je Bosanac. Eto toliko, pozdrav.
(nostalgija, 24. april 2019 21:27)

Jeste,a Srbija je Amerika...

ViscoSalejo

pre 4 godine

@nostalgija Nemanja iz Doboja jeste Bosanac, a Muhamed iz Pazara nije Srbin, nego Srbijanac. A Nemanja iz Doboja je Srbin. I Bosanac. Kao sto je Mile iz Knina Srbin i gradjanin Hrvatske, a Marko iz Herceg Novog Srbin i Crnogorac, a Bajo iz Trebinja Srbin i Hercegovac. A Zoltan iz Sombora je Madjar i Srbijanac, a Skeljzim iz Ulcinja Albanac i Crnogorac.

Sinji

pre 4 godine

Pre nego što se Budućnost uključila u borbu za titulu zadnjih godina imali smo normalna finala. i Cedevita i Cibona su u BG dobijali i Zvezdu i Partizan, Cibona u sred BG uzela titulu, Partizan u Zg trojkom sa koša na koš u zadnjoj sekundi, i nigde se nije desio ni jedan incident vredan pomena.Sve je krenulo prošle godine. U finalu u BG, kada je dobila utakmicu, Budućnost je imala sektor sa svojim navijačima, sve je bilo potpuno normalno pa čak i prijateljski. A onda u Pg festival mržnje sa tribina, sudijske krađe, linč čoveka sa decom, svinjske glave, pljuvanje i gađanje svim i svačim zvezdine klupe.Biće da je problem u Budućnosti i pokušajima da se na silu osvoji titula radi promocije grada i zemlje kroz igre u EL. E sad, ako očekujete da se ponašate na taj način a da svi drugi budu veverice onda imate ozbiljan problem. U tom kontekstu, glavni katalizator negativne energije je u Pg a ne u BG, pa verujem da bi njegovo istupanje ( koje se sigurno neće desiti) dovelo do relaksacije lige. Siguran sam da se ovako nešto ne bi moglo desiti u utakmicama između Cz i Partizana sa recimo Cibonom, ipak je tu mnogo godina tradicije i rivaliteta ali i sportskog uvažavanja

Dylan

pre 4 godine

Muhamed iz Novog pazara je Srbin, a Nemanja iz Doboja je Bosanac. Eto toliko, pozdrav.
(nostalgija, 24. april 2019 21:27)

Sjajno. A zasto ti ne odes u NP i ne kazes tom Muhamedu da je Srbin?

Uradi to.

Lajavi krelac

pre 4 godine

(Leskovac UTD, 24. april 2019 22:08)

Taj koji veruje Vesiću, njemu je Pink najbolji informativni program, a Informer novine koje se ne propuštaju. Pa, za te pare "evropske" Zvezde sad mogu da se dovedu vrhunski igrači, a tek onda. I ko je doveden?? Amodžobi, Omar Kuk za koje niko nikad nije čuo i matori Rakočević. Za to vreme u Partizanu završavaju naši perspektivni reprezentativci kao i oni iz svojih država - Veseli, Bertrans, pa onda Dru Gordon i Ejsi Lo koji igraju za ljubav prema klubu, kikiriki i bus plus kartice uz premije u vidu sarmica Bogijeve keve, što je mantra "velikog maga". A za to vreme se milioni bacaju na Amodžobija, Kuka i gerijatriskog Rakočevića.
Ko u tu Vesićevu priču zaista poveruje može odmah da se zagleda u akvarijum i da ritmički otvara usta (ko zna taj vic, zna na šta mislim).

Tarabljenje sa preprekama

pre 4 godine

Tako to biva kada se sverceri cigareta zele baviti basketom. Srbija ih ugasila kao protupozarni aparat plamen sibice...

dzon son don

pre 4 godine

@ogicg
I još da dovedete Duloa Dukljanina- rođena Podgoričanina, njegovo čedo Daloa, Boža Đumića, Đoka Šalića i da viđite je li Aleksandar u Baru ili neđe drugdje na pecanjy.

ikikvo

pre 4 godine

Od stranaca u Crnoj Gori je ostao SRBIN Nemanja Gordic ... E sada vi meni objasnite zasto Dulo nije stranac kod nas ... Nisam za cirkus ali Covicu svaka cast za sve sto si uradio u ovih 5 utakmica !!! Dosta bre vise ... Vreme je vise da se u ovoj nasoj zemlji vidi ko je stranac !!!(Slobodan, 24. april 2019 17:49)Vujošević je u Beograd došao sa porodicom kad je imao 5 godina... I ima dvojno državljanstvo... Dok vaš Radonjić sa druge strane....

Crna Gora ne priznaje dvojno drzavljanstvo.
Poslati spisak sa najviseg nivoa svih koji imaju dvojno drzavljanstvo pa neka u Pg preseku ko je njihov a koji nas....
PS. Nadam se da ce svi biti njihovi pa da progledamo

Кики

pre 4 godine

ogicg, сад имате тим за дерби са КК Тузи, ако прођете квалификације са Прчњем ..... хахахах

NoName

pre 4 godine

@Walldorf Cuj ovo, Zvezda sistematski unistavana za vreme Borisa Tadica. Decko, da li si ti cuo za projekat Evropska Zvezda. Da li si cuo za Karija Pesica, Zmagu Sagadina, Sakotu. Da li znas kolike pare su upumpavane za vreme Vesica i Andjelkovica iz Parking servisa? Ako je to sistematsko unistavanje kluba onda bi gotovo svaki klub pozeleo da bude “unisten” na takav nacin. Problem Zvezde je bio sto je imala velike pare, ali je dovodila svake godine hrpu igraca i nije mogla da ih pripremi kao tim i uigra. Slicno se dogodilo Podgoricanima ove godine, grupa dobrih igraca, ali bez timske hemije. Prema tome, pre nego sto nesto prokomentarises pogledaj malo sta se desavalo u ranijem periodu. Istorija srpske kosarke ne pocinje od 2014. godine.
(Leskovac UTD, 24. april 2019 22:08)

Tebi je Parking servis ozbiljan sponzor??? Imaš li obraza, čoveče, barem malo. Parking servis sponzor Zvezde, a Partizanu zapali tamo neki NIS Jugopetrol, Galenika, Mobtel 063, Lasta, Jat,.... To se zvalo sponzorski pul šampiona. Pre svake utakmice ide sponzorski pul šampiona, preko 30 najjačih državnih firmi, najava je trajala po tri minuta. A Zvezdi zapao nikad jači parking servis.

Leskovac UTD

pre 4 godine

@Walldorf Cuj ovo, Zvezda sistematski unistavana za vreme Borisa Tadica. Decko, da li si ti cuo za projekat Evropska Zvezda. Da li si cuo za Karija Pesica, Zmagu Sagadina, Sakotu. Da li znas kolike pare su upumpavane za vreme Vesica i Andjelkovica iz Parking servisa? Ako je to sistematsko unistavanje kluba onda bi gotovo svaki klub pozeleo da bude “unisten” na takav nacin. Problem Zvezde je bio sto je imala velike pare, ali je dovodila svake godine hrpu igraca i nije mogla da ih pripremi kao tim i uigra. Slicno se dogodilo Podgoricanima ove godine, grupa dobrih igraca, ali bez timske hemije. Prema tome, pre nego sto nesto prokomentarises pogledaj malo sta se desavalo u ranijem periodu. Istorija srpske kosarke ne pocinje od 2014. godine.

Papilon

pre 4 godine

Auuu, Covke pa zar moras da razbucas sve ove silne "kosarkaske velikane" na ovim prostorima, prvo lazna institucija pa sada ova njihova braca, ko je sledeci.

F10

pre 4 godine

Ljudi, gledao sam sinoć utakmicu, Žalgiris, i ne mogu da verujem svojim očima da igrači sede 50cm od prvog reda publike bez ikakve ograde ili paravana. Ne kažem da atmosfera kod nas nije totalno drugačija ali scene iz PG i BG su za svaku osudu. Ljudi sede sa svojom decom u publici i navijaju. Ja ne smem ni da se zapitam da li će to kod nas ikada biti moguće. Naravno ni da ta pozorišna atmosfera nije neki poseban ugođaj ali treba naći neku sredinu i najvatrenije navijače udaljiti što dalje od terena i bilo kakve mogućnosti kontakta sa igračima.

prcnemtigamami

pre 4 godine

Ovi Amerikanci više neće da kroče na Balkan. Ko zna šta misle o nama posle ovih divljanja u Beogradu i Podgorici.
(zvezdoprc, 24. april 2019 19:02)

Verovatno misle isto ono sto mi mislimo o Americi.

Znalac

pre 4 godine

Bilo bi dobro da se vidi kroz anketu, koliko Beogradskih trenera zna Engleski jezik, instead you go here ponovljeno 10 puta pri objasnjavanju sta treba da igraju i ni mrdac dalje.

nostalgija

pre 4 godine

Не чини га Босанцем него држављанином Босне и Херцеговине. Хајде пробај Хрвату, који је држављанин Србије, да кажеш да га то чини Србином. Босанци су становници са подручја Босне(дакле у питању је Босна као географски појам), а поред њих у БиХ жуве и Херцеговци који су становници Херцеговине.
(Марко, 24. april 2019 21:02)

Za mene su ljudi koji zive u Srbiji vekovima Srbi, bez obzira sta su po veroispovesti. Kad nas na Balkanu je to otislo u krajnost, pa se vera poistovecuje sa nacijom, tako da su svi katolici Hrvati, svi pravoslavci Srbi, a svi muslimani Bosnjaci(ili tako nekako, nisam siguran). Znaci, Marko iz Bijeljine je Srbin samo zato sto je pravoslavac, a nikakve veze sa Srbijom nema(osim njegove zelje), pa mogu i ja da se izjasnim Svedjaninom, iako sam citav zivot u Valjevu, jel me to cini Svedjaninom, pa i ne bas. Po toj logici i Ivan iz Sofije je takodje Srbin, saml zato sto je pravoslavac. Znam ja da je sve ovo tesko prihvatiti, jer vec su se svi ti nacionalni nazivi ustalili, ali, svidelo se to kome ili ne , Muhamed iz Novog pazara je Srbin, a Nemanja iz Doboja je Bosanac. Eto toliko, pozdrav.

deki

pre 4 godine

To je bio najveci problem djetica, natrpali su strance, ugovori do kraja sezone, zato su zapeli da osvoje na silu. Cini mi se da se oni nisu mnogo uzbudili zbog treceg mesta pogurali su ih u trecoj protiv Cedevite mislili su da smo papci pa ce Covic da opet dozvoli kradju. Posle svega, ne bio im u kozi, ameri kud koji a treba skockati ekipu za sledecu sezonu a i pitanje je hoce li Milo da se otvara vise, vlast mu se zaljuljala malo, ljudi se bune ima vaznijih posla

Марко

pre 4 godine

@nostalgija
Šta je to bosanac?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mika, 24. april 2019 20:21)

Vidi ovako; ovde se radi o sportu, o kosarci, i ne zelim nikakvu raspravu koja bi mogla da dobije nacionalnu konotaciju. Znaci, u kosarci se za stranca smatra svaki drzavljanin druge zemlje, a Gordic je reprezentativac Bosne i Hercegovine, sto ga samim tim cini Bosancem. Eto, valjda je sad jasnije.
(nostalgija, 24. april 2019 20:43)

Не чини га Босанцем него држављанином Босне и Херцеговине. Хајде пробај Хрвату, који је држављанин Србије, да кажеш да га то чини Србином. Босанци су становници са подручја Босне(дакле у питању је Босна као географски појам), а поред њих у БиХ жуве и Херцеговци који су становници Херцеговине.

Ајде@

pre 4 godine

Meni još nije jasno ponašanje onih idiota u trećoj utakmici... Da li su zaista mislili da će manipulacijom u petoj utakmici iskamciti prekid ili pražnjenje dvorane... Da li su toliko senilni, pa zaboravili da se peta igra u Bg-u... Da li su mislili da će CZ opet ispasti ovca kao prošle godine, pa ih nakon onog linca dočekati pogacom i solju... Nisam pametan!
Ja gluplji potez u sportu nisam nikad video!

NoName

pre 4 godine

Od stranaca u Crnoj Gori je ostao SRBIN Nemanja Gordic ...
(Slobodan, 24. april 2019 17:49

Gordic je Bosanac.
(nostalgija, 24. april 2019 20:02)

I Mekejleb je Severni Makedonac.

P76-ers

pre 4 godine

Samo se vi smejte al za derbi sa Sutomore i Prčanj dolaze tri zvjeri od igrača. Takvi nijesu viđeni u crnogorsku ligu. Nek se tresu Prčanj i Sutomore. 
E viva Montenegro.
(ogicg, 24. april 2019 18:08)

Aj nek ti je živa i javi nam kako ste prošli u Prčnju i Sutomoru. Ono malo što ste nam bili interesantni je prošlo sa +100.

I moja država da je živa i zdrava...

pivljanin

pre 4 godine

Ovi Amerikanci više neće da kroče na Balkan. Ko zna šta misle o nama posle ovih divljanja u Beogradu i Podgorici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdoprc, 24. april 2019 19:02)

Možda ih Ostoja privede u tvoje jugoslavensko športsko društvo.

Igor

pre 4 godine

Od stranaca u Crnoj Gori je ostao SRBIN Nemanja Gordic ... 
E sada vi meni objasnite zasto Dulo nije stranac kod nas ... 
Nisam za cirkus ali Covicu svaka cast za sve sto si uradio u ovih 5 utakmica !!! Dosta bre vise ... 
Vreme je vise da se u ovoj nasoj zemlji vidi ko je stranac !!!
(Slobodan, 24. april 2019 17:49)

Vujošević je u Beograd došao sa porodicom kad je imao 5 godina... I ima dvojno državljanstvo... Dok vaš Radonjić sa druge strane....

nostalgija

pre 4 godine

@nostalgija
Šta je to bosanac?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mika, 24. april 2019 20:21)

Vidi ovako; ovde se radi o sportu, o kosarci, i ne zelim nikakvu raspravu koja bi mogla da dobije nacionalnu konotaciju. Znaci, u kosarci se za stranca smatra svaki drzavljanin druge zemlje, a Gordic je reprezentativac Bosne i Hercegovine, sto ga samim tim cini Bosancem. Eto, valjda je sad jasnije.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 4 godine

Čoviću dovedi Noris Colea,ozbiljan igrač
(cannigia, 24. april 2019 20:24)

Nakon svega?
Neka hvala!
Teški individualac koji utripovao da je Jordan jer je zaboga u prve dve profi sezone osvojio NBA sa Majamijem kao rezervni plej

Walldorf

pre 4 godine

@Ramones Zvezda zaista nema problema,cak i kada ne igra EL. Razlog za to znas i ti.Zna svako ko iole prati desavanja. KK Crvena zvezda je sistem.Stabilan i cvrst. Gradjenje tog sistema je krenulo dolaskom g.Covica na celo kluba.Podsetimo se,bilo je to u vreme velikog navijaca Partizana, g.Borisa Tadica, u vreme kada je Zvezda bukvalno unistavana,sistematski i planski, dok je Partizan plivao u parama i raznoraznim privilegijama.Uz mnogo rada,iskustvom i planom,Zvezda se vratila.Na velika vrata.Uprkos tome sto su neki,bez stida,govorili,parafraziram,kako spasavanje Zvezde nije u interesu srpske kosarke.Niko sem ljudi u Zvezdi se i nije bavio spasavanjem Zvezde.Zvezda je spasena radom,mudroscu,iskustvom ljudi iz same Zvezde! Svake godine,novi,talentovani klinci izlaze iz Zvezdine kosarkaske skole.Zatim ih saljemo u nas razvojni klub, KK FMP. Tamo sazrevaju,uce,stasavaju.Onda budu prekomandovani u Zvezdu.Odigraju par sezona vrhunski,pa budu prodati.Tako Zvezda puni svoju kasu.Za razliku od Partizana i Buducnosti, koji zavise,ISKLJUCIVO, od drzavnih donacija.Uporedi danas mlade igrace Zvezde i Partizana.Imate Marinkovica i Pecarskog.Zvezda ima Dobrica,Simanica,Davidovca i jos desetak njih koji cekaju svoju sansu.U ovih pet-sest poslednjih godina, Zvezda je prihodovala od prodaje svojih igraca vise nego Partizan u poslednjih deset-dvanaest godina.Dalje,Zvezdine poslovne knjige su ciste i uvek dostupne.Na tome insistira EL, i Zvezda,za razliku od Partizana,sa tim nema problema...

ferdinand

pre 4 godine

Od stranaca u Crnoj Gori je ostao SRBIN Nemanja Gordic ... 
(Slobodan, 24. april 2019 17:49 

Gordic je Bosanac.
(nostalgija, 24. april 2019 20:02)

Bosanska nacionalnost ne postoji. Postoje Srbi, Hrvati i Muslimani (koji sebe zovu Bošnjacima), a svi oni imaju bosansko državljanstvo.

Vlada

pre 4 godine

Ajde sada polako smirivanje strasti i da se nikada ovo vise ne ponovi... Ona surova sudijska kradja od prosle godine i silovanje domaceg terna su naplaceni ove godine i to je ok. Ubduce, i jedni i drugi i svi ostali da se dovedu pameti. Bez pameti nista dobro nece biti.

Sequla

pre 4 godine

Ovi Amerikanci više neće da kroče na Balkan. Ko zna šta misle o nama posle ovih divljanja u Beogradu i Podgorici.
(zvezdoprc, 24. april 2019 19:02)

Da je uprava Buducnosti bila pametna ovi Amerikanci nikad ne bi krocili na Balkan, ovakve `talente` su mogli da nadju i ispred zgrade, za vjeruj mi puno, puuuuno, puuuuuuunooo manje para...

Jovan

pre 4 godine

Kako će Zvezdu da nataknu svi hahah. Ajmo 0:30 počinje gazi Čovićurke.E bruke jedne, ima da vas deru ko musa jarca hahaha.Prvih 5 utakmica bez publike hahaha a kazna 100 hiljada eura...hehehe

EUFORIJA

pre 4 godine

Dobra prilika da Covic dovede Norisa Kola za sledecu sezonu umesto Reglanda! Mozda bi i onaj vislji Klark dobro dosao,jer bi onda uz Fajea cinio odlican par krilnih centara!!!! Mada bi i Banza Si bio odlicno resenje za dopunu pozicije krilnih centara!!!!
(Gorki, 24. april 2019 17:56)

Kakav bre Kol? Covek soler, ne igra odbranu, ne asistira. Na 4 imamo Fajea i Borisu, koji su odvalili Erla Klarka.

Markobg

pre 4 godine

Ovi Amerikanci više neće da kroče na Balkan. Ko zna šta misle o nama posle ovih divljanja u Beogradu i Podgorici.
(zvezdoprc, 24. april 2019 19:02)

Evo sav izgore zbog toga što ove neostvarene košarkaške veličine nećemo više viđati na balkanskim parketima.

lal

pre 4 godine

@admiral: mozda jesu bolji, ali skuplji sigurno nisu...
evo jedan je iz evroligaske zvezde presao u partizan, a mi doveli covica i odza iz fmp-a...
stratos i faje imaju dovoljno godina za starosnu penziju, a to sto igraju kao carevi to je druga prica...

Markobg

pre 4 godine

Za crnogorsku ligu upravo registrovani novi igrači Bokan prihavljen na mestu playa a Milo na mestu krilnog centra.Kako će Mornar da ih ugasi !

sin ministra koji pljuje

pre 4 godine

Za delije Leskovac@svaka ti cast sve si u pravu.. Ja pamtim i tu buducnost iz vremena srj, scg.. Uvek je bila neprijateljska atmosfera.. Divljaci.. Uvek na silu... Sta su hteli u bg, srdacan docek???

EUFORIJA

pre 4 godine

Ljudi pa ovo nije tako lose.Buducnost osta sa familijom Sehovic,Cedevita nece uzimati vise od 2 stranca a Zvezda igra 34 utakmice sledece sezone gde ce je nakantavati u gostima a kuci ce imati 8-8.This time next year..this time next year
(KomsijaBrko, 24. april 2019 18:40)

I vi cete dobiti vajld kartu, dolazi vam Gagi, Luca, a drzava gura milione...

santa justa

pre 4 godine

Pre nego što se Budućnost uključila u borbu za titulu zadnjih godina imali smo normalna finala. i Cedevita i Cibona su u BG dobijali i Zvezdu i Partizan, Cibona u sred BG uzela titulu, Partizan u Zg trojkom sa koša na koš u zadnjoj sekundi, i nigde se nije desio ni jedan incident vredan pomena.Sve je krenulo prošle godine. U finalu u BG, kada je dobila utakmicu, Budućnost je imala sektor sa svojim navijačima, sve je bilo potpuno normalno pa čak i prijateljski. A onda u Pg festival mržnje sa tribina, sudijske krađe, linč čoveka sa decom, svinjske glave, pljuvanje i gađanje svim i svačim zvezdine klupe.Biće da je problem u Budućnosti i pokušajima da se na silu osvoji titula radi promocije grada i zemlje kroz igre u EL. E sad, ako očekujete da se ponašate na taj način a da svi drugi budu veverice onda imate ozbiljan problem. U tom kontekstu, glavni katalizator negativne energije je u Pg a ne u BG, pa verujem da bi njegovo istupanje ( koje se sigurno neće desiti) dovelo do relaksacije lige. Siguran sam da se ovako nešto ne bi moglo desiti u utakmicama između Cz i Partizana sa recimo Cibonom, ipak je tu mnogo godina tradicije i rivaliteta ali i sportskog uvažavanja. Momak napisa komentar na nekoj stranici,svaka mu se dala!!! Izvini za ime sto nisam upisao!!!
(Delije Leskovac, 24. april 2019 18:46)
Sve to stoji ali pogledaj fizionomiju i lica onih 10-15 nabildovanih “navijaca” u parteru ispred klupe Buducnosti. Nije ih bilo cele sezone u Aba ligi a sad su tu! Kako? Zasto?

Djuro

pre 4 godine

@ Ljudi, Ogija ce srcka da strefi! Posle par dana ima da najavi da ce Lilard i Leonard da dodju. ?
(Milanche, 24. april 2019 19:00)



Srčka će da ga strefi kad bude gasio svijetlo u Morači...

Dachazvezda

pre 4 godine

Ovi Amerikanci više neće da kroče na Balkan. Ko zna šta misle o nama posle ovih divljanja u Beogradu i Podgorici.
(zvezdoprc, 24. april 2019 19:02)

Uf, uf, uf...
Covece al me presece!!!!
Takav bol mi se javio u predelu .....
"ko zna sta misle"... :)))))

Inace u getu kod njih, su samo dramske veceri, citanje poezije i druzenje sa komsijama jel???

Zagor

pre 4 godine

Mozda im je Zvezda ponudila nesto sto se ne odbija? Ugovor, milionce, poziciju u boljem klubu. Covic zna kako se to radi. Muti, manipulise, intrigira i koristi svoje veze. Malo u sportu, malo u politici. Nije on od juce.

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Ova četvorica da su otišli pre finala Budućnost bi odigrala kvalitetnije. Braća Šehović, Ivanović i Gorda bi možda i ABA uzeli jer bi ginuli u odbrani za razliku od ovih plaćenika.

petarczv

pre 4 godine

Da se ne lazemo to se videlo jos na početku sezone sta ce se desiti... Da je poenta imati pet crnih igrača u petorki imli bi ih i oly i fener i cska...

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ljudi pa ovo nije tako lose.Buducnost osta sa familijom Sehovic,Cedevita nece uzimati vise od 2 stranca a Zvezda igra 34 utakmice sledece sezone gde ce je nakantavati u gostima a kuci ce imati 8-8.This time next year..this time next year
(KomsijaBrko, 24. april 2019 18:40)

Kakav mizeran komentar... Kad mislis da ne moze jadnije, a ono...

Ramones

pre 4 godine

Setimo se Partizana ,totalni raspad posle ispadanja iz EL.Jedino zvezdi ne predstavlja problem ne igranje u EL.I kada ispadnu kupuju sve bolje i bolje igrace.Puni su ko brod

Slobodan

pre 4 godine

Presednik Bokan, igraci Suad i Sead Sekovic i « stranac » Nemanja Gordic a prvi medju navijacima Amar Mevludinov !
Sta doceka Crna Goro !

KARMA.

pre 4 godine

Kao Grobar, mogu da kažem da organski ne podnosim Čovića, da je navijanje u trenucima bilo na ivici prostakluka i da ne bi trebalo da se ložimo na politizaciju utakmica, ali bih milijardu puta radije gledao ovakvu Zvezdu, kakva god da je, umesto ovih podmuklih i nevaspitanih prodavača magle.

Da zaista veruju da su pokradeni, uradili bi sve što mogu da zadrže ekipu i da se motivišu da pokušaju sledeće godine da vrate sa kamatom, jer tako to rade pravi sportsmeni. A oni su sve pustili niz vodu, jer nema više finansija i ne može da prođe kao prošle godine. Bilo je 100 razlike u tri utakmice kući, samo mi je žao što to nije bilo u ovoj zadnjoj tekmi jer su zaslužili. Karma za to što su otpustili Džikića, karma što su doveli gomilu kvalitetnih stranaca koji se lože i nemaju herca kad je baš napeto, karma za to što su imali najprecenjenijeg trenera evropske košarke u 21.veku, Jasmina Depešu, karma što su brutalno izvređali Filipa Čovića samo jer je sin degutantnog lika, itd, itd...

Nadam se da ih više nikad neću gledati. Crna Gora ima kvalitetne igrače, mogu da naprave dobru ekipu od domaćih. Ali hoće se to na brzinu. E pa ne može.

Čestitke Zvezdi.

Delije Leskovac

pre 4 godine

Pre nego što se Budućnost uključila u borbu za titulu zadnjih godina imali smo normalna finala. i Cedevita i Cibona su u BG dobijali i Zvezdu i Partizan, Cibona u sred BG uzela titulu, Partizan u Zg trojkom sa koša na koš u zadnjoj sekundi, i nigde se nije desio ni jedan incident vredan pomena.
Sve je krenulo prošle godine. U finalu u BG, kada je dobila utakmicu, Budućnost je imala sektor sa svojim navijačima, sve je bilo potpuno normalno pa čak i prijateljski. A onda u Pg festival mržnje sa tribina, sudijske krađe, linč čoveka sa decom, svinjske glave, pljuvanje i gađanje svim i svačim zvezdine klupe.
Biće da je problem u Budućnosti i pokušajima da se na silu osvoji titula radi promocije grada i zemlje kroz igre u EL. E sad, ako očekujete da se ponašate na taj način a da svi drugi budu veverice onda imate ozbiljan problem. U tom kontekstu, glavni katalizator negativne energije je u Pg a ne u BG, pa verujem da bi njegovo istupanje ( koje se sigurno neće desiti) dovelo do relaksacije lige. Siguran sam da se ovako nešto ne bi moglo desiti u utakmicama između Cz i Partizana sa recimo Cibonom, ipak je tu mnogo godina tradicije i rivaliteta ali i sportskog uvažavanja. Momak napisa komentar na nekoj stranici,svaka mu se dala!!! Izvini za ime sto nisam upisao!!!

KomsijaBrko

pre 4 godine

Ljudi pa ovo nije tako lose.Buducnost osta sa familijom Sehovic,Cedevita nece uzimati vise od 2 stranca a Zvezda igra 34 utakmice sledece sezone gde ce je nakantavati u gostima a kuci ce imati 8-8.This time next year..this time next year

Kovalski

pre 4 godine

Ugasi se tako jedna ljubav,sto je bila nasa zvezda srece,nikad vise kaze stara prica,nikad vise zasijati nece...Dogodine za opstanak u ABA ligi...Bokane,Bokane...

Gorki

pre 4 godine

Ovaj Covic je CUDO !!!! Zaustavio je bahatost partizana i njihovih celnika, sada je stao na put i bahatosti Buducnosti i njihovih celnika !!!!! Svaka cast!.Ostaviti ga za DOZIVOTNOG predsednika Zvezde, u inat svima !!!!!!!!

ogicg

pre 4 godine

Samo se vi smejte al za derbi sa Sutomore i Prčanj dolaze tri zvjeri od igrača. Takvi nijesu viđeni u crnogorsku ligu. Nek se tresu Prčanj i Sutomore.
E viva Montenegro.

Dejan CZ

pre 4 godine

Ugasen projekat...do titule su stigli sretno a sledecu gledaj kad ce uzeti...Koji ce stranac klase Kola i Klarka da dodje da zivi u Podgoricu i igra EC.To je moglo samo na foru EL...Sa Zvezdom je drugacije pa je mogla da dovede i Stratosa i Reglanda jer BG je metropola gde i bez Zvezde ili Partizana ljudi dolaze da zive...Podesilo se da je Buducnost imala dobar domaci igracki kadar a Zvezda Alimpija i desi se sto se desi...Nema vise brige oko ABA lige bar sto se tice Buducnosti...Celnici mogu biti mirni...

Slobodan

pre 4 godine

Od stranaca u Crnoj Gori je ostao SRBIN Nemanja Gordic ...
E sada vi meni objasnite zasto Dulo nije stranac kod nas ...
Nisam za cirkus ali Covicu svaka cast za sve sto si uradio u ovih 5 utakmica !!! Dosta bre vise ...
Vreme je vise da se u ovoj nasoj zemlji vidi ko je stranac !!!

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

Vrati ih Zvezda na fabricka podesavanja..U pravu gazda bio kad je reko da nas nece trojka sa pola terena ugasiti kao klub...I u pravu je gazda bio za proslogodisnje finale uprkos amateru na nasoj klupi..

Petar Macen

pre 4 godine

Projekt za,jedno leto. Ogroman problem Zvezdi u budućnosti će biti Partizan što se tiče Budućnosti gotevi su. Al možda milo opet odresi kesu pa dovedu strance i pogode,imaće oni opet jak budžet za aba ligu

Marko

pre 4 godine

Ta cetvorisa su bez trunke karaktera i obraza. Toliko je bilo jasno da ih boli ona stvar za ABA ligu i sve sto ide uz to. Neka silna ispucavanja. Od timske igre ni "T", jer im prosto ne pada na pamet. Onakve lopove skoro ne videh, a kroz Beograd je prosla masa stranca.

Bg

pre 4 godine

Potpuno normalan potez. Isti bi se dogodio i da je Futura dobila u petoj utakmici. Gde je razlika u odnosu na poteze Partizana i CZ u pripremi za nacionalno prventstvo?

Воип

pre 4 godine

Ауу вратила их Звезда на фабричка подешавања, ако ако мање ће да бучу до следећих избора у ЦГ.

Henk Mudi

pre 4 godine

Pre neki dan, Duda Ivkovic kaze da je Olimpijakos izgubio finansijsku trku za Nosrisa Kola protiv Buducnosti... Pa sad zamislite koja je cifra u pitanju!
Ovo je tim preskupih individualaca koji igraju iskljucivo za svoju statistiku, da ove godine odu u neki ozbiljniji tim, bas ih briga da igraju u Podgorici. Edvinu Dzeksonu, Erl Klarku i Norisu Kolu... svakom treba po lopta. Goga Bitaze bi igrao 3 puta bolje da je otisao u neki tim koji ima sistem igre i iole normalnog trenera...

Tarabljenje sa preprekama

pre 4 godine

Repesa je napravio najbolji potez. Batalio basket i preuzeo katedre za engleski jezik i robotiku na Oxfordu. Bice sigurno dozivljaj prisustvovati njegovim predavanjima...

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Mrzi me da trazim i kopiram svoj komentar OgiCg-ju od recimo februara (kada su dobijali Baskoniju, Cska u EL) da raspad krece posle finala Aba lige...

Gorki

pre 4 godine

Dobra prilika da Covic dovede Norisa Kola za sledecu sezonu umesto Reglanda! Mozda bi i onaj vislji Klark dobro dosao,jer bi onda uz Fajea cinio odlican par krilnih centara!!!! Mada bi i Banza Si bio odlicno resenje za dopunu pozicije krilnih centara!!!!

Admiral

pre 4 godine

Kada je Partizan ostao bez EL usledio je raspad, svi igraci otisli, nema sponzora, nema para, sada Buducnost ostala bez EL dogadja se isto ali zato kada je Crveni Fmp ostao bez EL prosle sezone, nije usledio raspad, naprotiv dovedeni su i bolji stranci od onih koji su igrali EL. Ko je onda drzavni projekat, licemeri??

Sabre

pre 4 godine

Ahahahaha. Ja sam siguran da je to zato sto su pogodjeni i dalje onim uzasnim rasizmom u Beogradu, a ne zato sto su shvatili u kakvu bulu od tima su dosli i kako kad je istekao ugovor verovatno ni ovo sto su zaradili dobtii nece, a kamoli nesto vise.

Gorki

pre 4 godine

Ovaj Covic je CUDO !!!! Zaustavio je bahatost partizana i njihovih celnika, sada je stao na put i bahatosti Buducnosti i njihovih celnika !!!!! Svaka cast!.Ostaviti ga za DOZIVOTNOG predsednika Zvezde, u inat svima !!!!!!!!

ogicg

pre 4 godine

Samo se vi smejte al za derbi sa Sutomore i Prčanj dolaze tri zvjeri od igrača. Takvi nijesu viđeni u crnogorsku ligu. Nek se tresu Prčanj i Sutomore.
E viva Montenegro.

KARMA.

pre 4 godine

Kao Grobar, mogu da kažem da organski ne podnosim Čovića, da je navijanje u trenucima bilo na ivici prostakluka i da ne bi trebalo da se ložimo na politizaciju utakmica, ali bih milijardu puta radije gledao ovakvu Zvezdu, kakva god da je, umesto ovih podmuklih i nevaspitanih prodavača magle.

Da zaista veruju da su pokradeni, uradili bi sve što mogu da zadrže ekipu i da se motivišu da pokušaju sledeće godine da vrate sa kamatom, jer tako to rade pravi sportsmeni. A oni su sve pustili niz vodu, jer nema više finansija i ne može da prođe kao prošle godine. Bilo je 100 razlike u tri utakmice kući, samo mi je žao što to nije bilo u ovoj zadnjoj tekmi jer su zaslužili. Karma za to što su otpustili Džikića, karma što su doveli gomilu kvalitetnih stranaca koji se lože i nemaju herca kad je baš napeto, karma za to što su imali najprecenjenijeg trenera evropske košarke u 21.veku, Jasmina Depešu, karma što su brutalno izvređali Filipa Čovića samo jer je sin degutantnog lika, itd, itd...

Nadam se da ih više nikad neću gledati. Crna Gora ima kvalitetne igrače, mogu da naprave dobru ekipu od domaćih. Ali hoće se to na brzinu. E pa ne može.

Čestitke Zvezdi.

Delije Leskovac

pre 4 godine

Pre nego što se Budućnost uključila u borbu za titulu zadnjih godina imali smo normalna finala. i Cedevita i Cibona su u BG dobijali i Zvezdu i Partizan, Cibona u sred BG uzela titulu, Partizan u Zg trojkom sa koša na koš u zadnjoj sekundi, i nigde se nije desio ni jedan incident vredan pomena.
Sve je krenulo prošle godine. U finalu u BG, kada je dobila utakmicu, Budućnost je imala sektor sa svojim navijačima, sve je bilo potpuno normalno pa čak i prijateljski. A onda u Pg festival mržnje sa tribina, sudijske krađe, linč čoveka sa decom, svinjske glave, pljuvanje i gađanje svim i svačim zvezdine klupe.
Biće da je problem u Budućnosti i pokušajima da se na silu osvoji titula radi promocije grada i zemlje kroz igre u EL. E sad, ako očekujete da se ponašate na taj način a da svi drugi budu veverice onda imate ozbiljan problem. U tom kontekstu, glavni katalizator negativne energije je u Pg a ne u BG, pa verujem da bi njegovo istupanje ( koje se sigurno neće desiti) dovelo do relaksacije lige. Siguran sam da se ovako nešto ne bi moglo desiti u utakmicama između Cz i Partizana sa recimo Cibonom, ipak je tu mnogo godina tradicije i rivaliteta ali i sportskog uvažavanja. Momak napisa komentar na nekoj stranici,svaka mu se dala!!! Izvini za ime sto nisam upisao!!!

Slobodan

pre 4 godine

Presednik Bokan, igraci Suad i Sead Sekovic i « stranac » Nemanja Gordic a prvi medju navijacima Amar Mevludinov !
Sta doceka Crna Goro !

Ајде@

pre 4 godine

Meni još nije jasno ponašanje onih idiota u trećoj utakmici... Da li su zaista mislili da će manipulacijom u petoj utakmici iskamciti prekid ili pražnjenje dvorane... Da li su toliko senilni, pa zaboravili da se peta igra u Bg-u... Da li su mislili da će CZ opet ispasti ovca kao prošle godine, pa ih nakon onog linca dočekati pogacom i solju... Nisam pametan!
Ja gluplji potez u sportu nisam nikad video!

petarczv

pre 4 godine

Da se ne lazemo to se videlo jos na početku sezone sta ce se desiti... Da je poenta imati pet crnih igrača u petorki imli bi ih i oly i fener i cska...

NoName

pre 4 godine

Od stranaca u Crnoj Gori je ostao SRBIN Nemanja Gordic ...
(Slobodan, 24. april 2019 17:49

Gordic je Bosanac.
(nostalgija, 24. april 2019 20:02)

I Mekejleb je Severni Makedonac.

Dachazvezda

pre 4 godine

Ovi Amerikanci više neće da kroče na Balkan. Ko zna šta misle o nama posle ovih divljanja u Beogradu i Podgorici.
(zvezdoprc, 24. april 2019 19:02)

Uf, uf, uf...
Covece al me presece!!!!
Takav bol mi se javio u predelu .....
"ko zna sta misle"... :)))))

Inace u getu kod njih, su samo dramske veceri, citanje poezije i druzenje sa komsijama jel???

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ljudi pa ovo nije tako lose.Buducnost osta sa familijom Sehovic,Cedevita nece uzimati vise od 2 stranca a Zvezda igra 34 utakmice sledece sezone gde ce je nakantavati u gostima a kuci ce imati 8-8.This time next year..this time next year
(KomsijaBrko, 24. april 2019 18:40)

Kakav mizeran komentar... Kad mislis da ne moze jadnije, a ono...

Walldorf

pre 4 godine

@Ramones Zvezda zaista nema problema,cak i kada ne igra EL. Razlog za to znas i ti.Zna svako ko iole prati desavanja. KK Crvena zvezda je sistem.Stabilan i cvrst. Gradjenje tog sistema je krenulo dolaskom g.Covica na celo kluba.Podsetimo se,bilo je to u vreme velikog navijaca Partizana, g.Borisa Tadica, u vreme kada je Zvezda bukvalno unistavana,sistematski i planski, dok je Partizan plivao u parama i raznoraznim privilegijama.Uz mnogo rada,iskustvom i planom,Zvezda se vratila.Na velika vrata.Uprkos tome sto su neki,bez stida,govorili,parafraziram,kako spasavanje Zvezde nije u interesu srpske kosarke.Niko sem ljudi u Zvezdi se i nije bavio spasavanjem Zvezde.Zvezda je spasena radom,mudroscu,iskustvom ljudi iz same Zvezde! Svake godine,novi,talentovani klinci izlaze iz Zvezdine kosarkaske skole.Zatim ih saljemo u nas razvojni klub, KK FMP. Tamo sazrevaju,uce,stasavaju.Onda budu prekomandovani u Zvezdu.Odigraju par sezona vrhunski,pa budu prodati.Tako Zvezda puni svoju kasu.Za razliku od Partizana i Buducnosti, koji zavise,ISKLJUCIVO, od drzavnih donacija.Uporedi danas mlade igrace Zvezde i Partizana.Imate Marinkovica i Pecarskog.Zvezda ima Dobrica,Simanica,Davidovca i jos desetak njih koji cekaju svoju sansu.U ovih pet-sest poslednjih godina, Zvezda je prihodovala od prodaje svojih igraca vise nego Partizan u poslednjih deset-dvanaest godina.Dalje,Zvezdine poslovne knjige su ciste i uvek dostupne.Na tome insistira EL, i Zvezda,za razliku od Partizana,sa tim nema problema...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 4 godine

Čoviću dovedi Noris Colea,ozbiljan igrač
(cannigia, 24. april 2019 20:24)

Nakon svega?
Neka hvala!
Teški individualac koji utripovao da je Jordan jer je zaboga u prve dve profi sezone osvojio NBA sa Majamijem kao rezervni plej

Marko

pre 4 godine

Ta cetvorisa su bez trunke karaktera i obraza. Toliko je bilo jasno da ih boli ona stvar za ABA ligu i sve sto ide uz to. Neka silna ispucavanja. Od timske igre ni "T", jer im prosto ne pada na pamet. Onakve lopove skoro ne videh, a kroz Beograd je prosla masa stranca.

Sinji

pre 4 godine

Pre nego što se Budućnost uključila u borbu za titulu zadnjih godina imali smo normalna finala. i Cedevita i Cibona su u BG dobijali i Zvezdu i Partizan, Cibona u sred BG uzela titulu, Partizan u Zg trojkom sa koša na koš u zadnjoj sekundi, i nigde se nije desio ni jedan incident vredan pomena.Sve je krenulo prošle godine. U finalu u BG, kada je dobila utakmicu, Budućnost je imala sektor sa svojim navijačima, sve je bilo potpuno normalno pa čak i prijateljski. A onda u Pg festival mržnje sa tribina, sudijske krađe, linč čoveka sa decom, svinjske glave, pljuvanje i gađanje svim i svačim zvezdine klupe.Biće da je problem u Budućnosti i pokušajima da se na silu osvoji titula radi promocije grada i zemlje kroz igre u EL. E sad, ako očekujete da se ponašate na taj način a da svi drugi budu veverice onda imate ozbiljan problem. U tom kontekstu, glavni katalizator negativne energije je u Pg a ne u BG, pa verujem da bi njegovo istupanje ( koje se sigurno neće desiti) dovelo do relaksacije lige. Siguran sam da se ovako nešto ne bi moglo desiti u utakmicama između Cz i Partizana sa recimo Cibonom, ipak je tu mnogo godina tradicije i rivaliteta ali i sportskog uvažavanja

Tarabljenje sa preprekama

pre 4 godine

Repesa je napravio najbolji potez. Batalio basket i preuzeo katedre za engleski jezik i robotiku na Oxfordu. Bice sigurno dozivljaj prisustvovati njegovim predavanjima...

pivljanin

pre 4 godine

Ovi Amerikanci više neće da kroče na Balkan. Ko zna šta misle o nama posle ovih divljanja u Beogradu i Podgorici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdoprc, 24. april 2019 19:02)

Možda ih Ostoja privede u tvoje jugoslavensko športsko društvo.

lal

pre 4 godine

@admiral: mozda jesu bolji, ali skuplji sigurno nisu...
evo jedan je iz evroligaske zvezde presao u partizan, a mi doveli covica i odza iz fmp-a...
stratos i faje imaju dovoljno godina za starosnu penziju, a to sto igraju kao carevi to je druga prica...

Vlada

pre 4 godine

Ajde sada polako smirivanje strasti i da se nikada ovo vise ne ponovi... Ona surova sudijska kradja od prosle godine i silovanje domaceg terna su naplaceni ove godine i to je ok. Ubduce, i jedni i drugi i svi ostali da se dovedu pameti. Bez pameti nista dobro nece biti.

NoName

pre 4 godine

@Walldorf Cuj ovo, Zvezda sistematski unistavana za vreme Borisa Tadica. Decko, da li si ti cuo za projekat Evropska Zvezda. Da li si cuo za Karija Pesica, Zmagu Sagadina, Sakotu. Da li znas kolike pare su upumpavane za vreme Vesica i Andjelkovica iz Parking servisa? Ako je to sistematsko unistavanje kluba onda bi gotovo svaki klub pozeleo da bude “unisten” na takav nacin. Problem Zvezde je bio sto je imala velike pare, ali je dovodila svake godine hrpu igraca i nije mogla da ih pripremi kao tim i uigra. Slicno se dogodilo Podgoricanima ove godine, grupa dobrih igraca, ali bez timske hemije. Prema tome, pre nego sto nesto prokomentarises pogledaj malo sta se desavalo u ranijem periodu. Istorija srpske kosarke ne pocinje od 2014. godine.
(Leskovac UTD, 24. april 2019 22:08)

Tebi je Parking servis ozbiljan sponzor??? Imaš li obraza, čoveče, barem malo. Parking servis sponzor Zvezde, a Partizanu zapali tamo neki NIS Jugopetrol, Galenika, Mobtel 063, Lasta, Jat,.... To se zvalo sponzorski pul šampiona. Pre svake utakmice ide sponzorski pul šampiona, preko 30 najjačih državnih firmi, najava je trajala po tri minuta. A Zvezdi zapao nikad jači parking servis.

Sequla

pre 4 godine

Ovi Amerikanci više neće da kroče na Balkan. Ko zna šta misle o nama posle ovih divljanja u Beogradu i Podgorici.
(zvezdoprc, 24. april 2019 19:02)

Da je uprava Buducnosti bila pametna ovi Amerikanci nikad ne bi krocili na Balkan, ovakve `talente` su mogli da nadju i ispred zgrade, za vjeruj mi puno, puuuuno, puuuuuuunooo manje para...

Кики

pre 4 godine

ogicg, сад имате тим за дерби са КК Тузи, ако прођете квалификације са Прчњем ..... хахахах

Kovalski

pre 4 godine

Ugasi se tako jedna ljubav,sto je bila nasa zvezda srece,nikad vise kaze stara prica,nikad vise zasijati nece...Dogodine za opstanak u ABA ligi...Bokane,Bokane...

ferdinand

pre 4 godine

Od stranaca u Crnoj Gori je ostao SRBIN Nemanja Gordic ... 
(Slobodan, 24. april 2019 17:49 

Gordic je Bosanac.
(nostalgija, 24. april 2019 20:02)

Bosanska nacionalnost ne postoji. Postoje Srbi, Hrvati i Muslimani (koji sebe zovu Bošnjacima), a svi oni imaju bosansko državljanstvo.

Markobg

pre 4 godine

Za crnogorsku ligu upravo registrovani novi igrači Bokan prihavljen na mestu playa a Milo na mestu krilnog centra.Kako će Mornar da ih ugasi !

EUFORIJA

pre 4 godine

Dobra prilika da Covic dovede Norisa Kola za sledecu sezonu umesto Reglanda! Mozda bi i onaj vislji Klark dobro dosao,jer bi onda uz Fajea cinio odlican par krilnih centara!!!! Mada bi i Banza Si bio odlicno resenje za dopunu pozicije krilnih centara!!!!
(Gorki, 24. april 2019 17:56)

Kakav bre Kol? Covek soler, ne igra odbranu, ne asistira. Na 4 imamo Fajea i Borisu, koji su odvalili Erla Klarka.

dzon son don

pre 4 godine

@ogicg
I još da dovedete Duloa Dukljanina- rođena Podgoričanina, njegovo čedo Daloa, Boža Đumića, Đoka Šalića i da viđite je li Aleksandar u Baru ili neđe drugdje na pecanjy.

P76-ers

pre 4 godine

Samo se vi smejte al za derbi sa Sutomore i Prčanj dolaze tri zvjeri od igrača. Takvi nijesu viđeni u crnogorsku ligu. Nek se tresu Prčanj i Sutomore. 
E viva Montenegro.
(ogicg, 24. april 2019 18:08)

Aj nek ti je živa i javi nam kako ste prošli u Prčnju i Sutomoru. Ono malo što ste nam bili interesantni je prošlo sa +100.

I moja država da je živa i zdrava...

sin ministra koji pljuje

pre 4 godine

Za delije Leskovac@svaka ti cast sve si u pravu.. Ja pamtim i tu buducnost iz vremena srj, scg.. Uvek je bila neprijateljska atmosfera.. Divljaci.. Uvek na silu... Sta su hteli u bg, srdacan docek???

Henk Mudi

pre 4 godine

Pre neki dan, Duda Ivkovic kaze da je Olimpijakos izgubio finansijsku trku za Nosrisa Kola protiv Buducnosti... Pa sad zamislite koja je cifra u pitanju!
Ovo je tim preskupih individualaca koji igraju iskljucivo za svoju statistiku, da ove godine odu u neki ozbiljniji tim, bas ih briga da igraju u Podgorici. Edvinu Dzeksonu, Erl Klarku i Norisu Kolu... svakom treba po lopta. Goga Bitaze bi igrao 3 puta bolje da je otisao u neki tim koji ima sistem igre i iole normalnog trenera...

Dejan CZ

pre 4 godine

Ugasen projekat...do titule su stigli sretno a sledecu gledaj kad ce uzeti...Koji ce stranac klase Kola i Klarka da dodje da zivi u Podgoricu i igra EC.To je moglo samo na foru EL...Sa Zvezdom je drugacije pa je mogla da dovede i Stratosa i Reglanda jer BG je metropola gde i bez Zvezde ili Partizana ljudi dolaze da zive...Podesilo se da je Buducnost imala dobar domaci igracki kadar a Zvezda Alimpija i desi se sto se desi...Nema vise brige oko ABA lige bar sto se tice Buducnosti...Celnici mogu biti mirni...

Slobodan

pre 4 godine

Od stranaca u Crnoj Gori je ostao SRBIN Nemanja Gordic ...
E sada vi meni objasnite zasto Dulo nije stranac kod nas ...
Nisam za cirkus ali Covicu svaka cast za sve sto si uradio u ovih 5 utakmica !!! Dosta bre vise ...
Vreme je vise da se u ovoj nasoj zemlji vidi ko je stranac !!!

Tarabljenje sa preprekama

pre 4 godine

Tako to biva kada se sverceri cigareta zele baviti basketom. Srbija ih ugasila kao protupozarni aparat plamen sibice...

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Mrzi me da trazim i kopiram svoj komentar OgiCg-ju od recimo februara (kada su dobijali Baskoniju, Cska u EL) da raspad krece posle finala Aba lige...

Petar Macen

pre 4 godine

Projekt za,jedno leto. Ogroman problem Zvezdi u budućnosti će biti Partizan što se tiče Budućnosti gotevi su. Al možda milo opet odresi kesu pa dovedu strance i pogode,imaće oni opet jak budžet za aba ligu

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Ova četvorica da su otišli pre finala Budućnost bi odigrala kvalitetnije. Braća Šehović, Ivanović i Gorda bi možda i ABA uzeli jer bi ginuli u odbrani za razliku od ovih plaćenika.

deki

pre 4 godine

To je bio najveci problem djetica, natrpali su strance, ugovori do kraja sezone, zato su zapeli da osvoje na silu. Cini mi se da se oni nisu mnogo uzbudili zbog treceg mesta pogurali su ih u trecoj protiv Cedevite mislili su da smo papci pa ce Covic da opet dozvoli kradju. Posle svega, ne bio im u kozi, ameri kud koji a treba skockati ekipu za sledecu sezonu a i pitanje je hoce li Milo da se otvara vise, vlast mu se zaljuljala malo, ljudi se bune ima vaznijih posla

Lajavi krelac

pre 4 godine

(Leskovac UTD, 24. april 2019 22:08)

Taj koji veruje Vesiću, njemu je Pink najbolji informativni program, a Informer novine koje se ne propuštaju. Pa, za te pare "evropske" Zvezde sad mogu da se dovedu vrhunski igrači, a tek onda. I ko je doveden?? Amodžobi, Omar Kuk za koje niko nikad nije čuo i matori Rakočević. Za to vreme u Partizanu završavaju naši perspektivni reprezentativci kao i oni iz svojih država - Veseli, Bertrans, pa onda Dru Gordon i Ejsi Lo koji igraju za ljubav prema klubu, kikiriki i bus plus kartice uz premije u vidu sarmica Bogijeve keve, što je mantra "velikog maga". A za to vreme se milioni bacaju na Amodžobija, Kuka i gerijatriskog Rakočevića.
Ko u tu Vesićevu priču zaista poveruje može odmah da se zagleda u akvarijum i da ritmički otvara usta (ko zna taj vic, zna na šta mislim).

Воип

pre 4 godine

Ауу вратила их Звезда на фабричка подешавања, ако ако мање ће да бучу до следећих избора у ЦГ.

EUFORIJA

pre 4 godine

Ljudi pa ovo nije tako lose.Buducnost osta sa familijom Sehovic,Cedevita nece uzimati vise od 2 stranca a Zvezda igra 34 utakmice sledece sezone gde ce je nakantavati u gostima a kuci ce imati 8-8.This time next year..this time next year
(KomsijaBrko, 24. april 2019 18:40)

I vi cete dobiti vajld kartu, dolazi vam Gagi, Luca, a drzava gura milione...

Марко

pre 4 godine

@nostalgija
Šta je to bosanac?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mika, 24. april 2019 20:21)

Vidi ovako; ovde se radi o sportu, o kosarci, i ne zelim nikakvu raspravu koja bi mogla da dobije nacionalnu konotaciju. Znaci, u kosarci se za stranca smatra svaki drzavljanin druge zemlje, a Gordic je reprezentativac Bosne i Hercegovine, sto ga samim tim cini Bosancem. Eto, valjda je sad jasnije.
(nostalgija, 24. april 2019 20:43)

Не чини га Босанцем него држављанином Босне и Херцеговине. Хајде пробај Хрвату, који је држављанин Србије, да кажеш да га то чини Србином. Босанци су становници са подручја Босне(дакле у питању је Босна као географски појам), а поред њих у БиХ жуве и Херцеговци који су становници Херцеговине.

ikikvo

pre 4 godine

Od stranaca u Crnoj Gori je ostao SRBIN Nemanja Gordic ... E sada vi meni objasnite zasto Dulo nije stranac kod nas ... Nisam za cirkus ali Covicu svaka cast za sve sto si uradio u ovih 5 utakmica !!! Dosta bre vise ... Vreme je vise da se u ovoj nasoj zemlji vidi ko je stranac !!!(Slobodan, 24. april 2019 17:49)Vujošević je u Beograd došao sa porodicom kad je imao 5 godina... I ima dvojno državljanstvo... Dok vaš Radonjić sa druge strane....

Crna Gora ne priznaje dvojno drzavljanstvo.
Poslati spisak sa najviseg nivoa svih koji imaju dvojno drzavljanstvo pa neka u Pg preseku ko je njihov a koji nas....
PS. Nadam se da ce svi biti njihovi pa da progledamo

Markobg

pre 4 godine

Ovi Amerikanci više neće da kroče na Balkan. Ko zna šta misle o nama posle ovih divljanja u Beogradu i Podgorici.
(zvezdoprc, 24. april 2019 19:02)

Evo sav izgore zbog toga što ove neostvarene košarkaške veličine nećemo više viđati na balkanskim parketima.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

Vrati ih Zvezda na fabricka podesavanja..U pravu gazda bio kad je reko da nas nece trojka sa pola terena ugasiti kao klub...I u pravu je gazda bio za proslogodisnje finale uprkos amateru na nasoj klupi..

Sabre

pre 4 godine

Ahahahaha. Ja sam siguran da je to zato sto su pogodjeni i dalje onim uzasnim rasizmom u Beogradu, a ne zato sto su shvatili u kakvu bulu od tima su dosli i kako kad je istekao ugovor verovatno ni ovo sto su zaradili dobtii nece, a kamoli nesto vise.

prcnemtigamami

pre 4 godine

Ovi Amerikanci više neće da kroče na Balkan. Ko zna šta misle o nama posle ovih divljanja u Beogradu i Podgorici.
(zvezdoprc, 24. april 2019 19:02)

Verovatno misle isto ono sto mi mislimo o Americi.

Dylan

pre 4 godine

Muhamed iz Novog pazara je Srbin, a Nemanja iz Doboja je Bosanac. Eto toliko, pozdrav.
(nostalgija, 24. april 2019 21:27)

Sjajno. A zasto ti ne odes u NP i ne kazes tom Muhamedu da je Srbin?

Uradi to.

Papilon

pre 4 godine

Auuu, Covke pa zar moras da razbucas sve ove silne "kosarkaske velikane" na ovim prostorima, prvo lazna institucija pa sada ova njihova braca, ko je sledeci.

Djuro

pre 4 godine

@ Ljudi, Ogija ce srcka da strefi! Posle par dana ima da najavi da ce Lilard i Leonard da dodju. ?
(Milanche, 24. april 2019 19:00)



Srčka će da ga strefi kad bude gasio svijetlo u Morači...

santa justa

pre 4 godine

Pre nego što se Budućnost uključila u borbu za titulu zadnjih godina imali smo normalna finala. i Cedevita i Cibona su u BG dobijali i Zvezdu i Partizan, Cibona u sred BG uzela titulu, Partizan u Zg trojkom sa koša na koš u zadnjoj sekundi, i nigde se nije desio ni jedan incident vredan pomena.Sve je krenulo prošle godine. U finalu u BG, kada je dobila utakmicu, Budućnost je imala sektor sa svojim navijačima, sve je bilo potpuno normalno pa čak i prijateljski. A onda u Pg festival mržnje sa tribina, sudijske krađe, linč čoveka sa decom, svinjske glave, pljuvanje i gađanje svim i svačim zvezdine klupe.Biće da je problem u Budućnosti i pokušajima da se na silu osvoji titula radi promocije grada i zemlje kroz igre u EL. E sad, ako očekujete da se ponašate na taj način a da svi drugi budu veverice onda imate ozbiljan problem. U tom kontekstu, glavni katalizator negativne energije je u Pg a ne u BG, pa verujem da bi njegovo istupanje ( koje se sigurno neće desiti) dovelo do relaksacije lige. Siguran sam da se ovako nešto ne bi moglo desiti u utakmicama između Cz i Partizana sa recimo Cibonom, ipak je tu mnogo godina tradicije i rivaliteta ali i sportskog uvažavanja. Momak napisa komentar na nekoj stranici,svaka mu se dala!!! Izvini za ime sto nisam upisao!!!
(Delije Leskovac, 24. april 2019 18:46)
Sve to stoji ali pogledaj fizionomiju i lica onih 10-15 nabildovanih “navijaca” u parteru ispred klupe Buducnosti. Nije ih bilo cele sezone u Aba ligi a sad su tu! Kako? Zasto?

Liverpool FC

pre 4 godine

Muhamed iz Novog pazara je Srbin, a Nemanja iz Doboja je Bosanac. Eto toliko, pozdrav.
(nostalgija, 24. april 2019 21:27)

Jeste,a Srbija je Amerika...

Ramones

pre 4 godine

Setimo se Partizana ,totalni raspad posle ispadanja iz EL.Jedino zvezdi ne predstavlja problem ne igranje u EL.I kada ispadnu kupuju sve bolje i bolje igrace.Puni su ko brod

Dacha

pre 4 godine

@Walldorf Cuj ovo, Zvezda sistematski unistavana za vreme Borisa Tadica. Decko, da li si ti cuo za projekat Evropska Zvezda. Da li si cuo za Karija Pesica, Zmagu Sagadina, Sakotu. Da li znas kolike pare su upumpavane za vreme Vesica i Andjelkovica iz Parking servisa? Ako je to sistematsko unistavanje kluba onda bi gotovo svaki klub pozeleo da bude “unisten” na takav nacin. Problem Zvezde je bio sto je imala velike pare, ali je dovodila svake godine hrpu igraca i nije mogla da ih pripremi kao tim i uigra. Slicno se dogodilo Podgoricanima ove godine, grupa dobrih igraca, ali bez timske hemije. Prema tome, pre nego sto nesto prokomentarises pogledaj malo sta se desavalo u ranijem periodu. Istorija srpske kosarke ne pocinje od 2014. godine. 
(Leskovac UTD, 24. april 2019 22:08) 

Pazi ovako cinjenica je da je postojao projekat Evropska Zvezda i da su tu dovodjeni odredjeni igraci satro za veliku lovu ali istina je da su svi ti igraci i treneri dovodjeni tako sto se Zvezda zaduzivala na razlicite nacine i otisla zbog toga u dug od oko 15 miliona a kajmak od tih para su pokupili upravo Vesic,Andjelkovic i ekipa a najmanje je otislo na te igrace i trenere. Zbog svega toga Zvezda pod pritiskom dugova i drzave,citaj Tadica i cele te ekipe dolazi na ivicu egzistencije i prakticno pred gasenje dok nam iz Partizana otimaju najbolje igrace i izivljavaju se nad nasim juniorima. Ali onda na celo Zvezde dolazi covek istog kova kao i ovi unistitelji Zvezde i staje im na crtu,konacno dobija i podrsku drzave i situacija se potpuno okrece s tim da za razliku od onih mufljuza,ovi novi mufljuzi ne ostavljaju Partizan na milost i nemilost i na juniore vec se i njima upumpava lova sve zbog podrske biraca i sa druge strane (veoma pametno sa njihove strane) i zato danas imamo pravu Evropsku Zvezdu a ne onu kvazi sa pocetka dvehiljaditih vec pravi projekat iza koje stvarno stoji lova i sto je najbitnije postavljen sistem i rezultati i isto tako jedan solidan Partizan koji bez obzira na relativnu stabilnu finansijsku situaciju zarad rezultata preko noci ulazi u velike dugove,dovodi vrhunskog i pre svega preskupog trenera za nase uslove (kao Zvezda Pesica) i brdo skupih i nedovoljno kvalitetnih stranaca i ako ovako nastave ceka ih ista sudbina Zvezde od pre par godina.

Bg

pre 4 godine

Potpuno normalan potez. Isti bi se dogodio i da je Futura dobila u petoj utakmici. Gde je razlika u odnosu na poteze Partizana i CZ u pripremi za nacionalno prventstvo?

Zagor

pre 4 godine

Mozda im je Zvezda ponudila nesto sto se ne odbija? Ugovor, milionce, poziciju u boljem klubu. Covic zna kako se to radi. Muti, manipulise, intrigira i koristi svoje veze. Malo u sportu, malo u politici. Nije on od juce.

nostalgija

pre 4 godine

@nostalgija
Šta je to bosanac?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mika, 24. april 2019 20:21)

Vidi ovako; ovde se radi o sportu, o kosarci, i ne zelim nikakvu raspravu koja bi mogla da dobije nacionalnu konotaciju. Znaci, u kosarci se za stranca smatra svaki drzavljanin druge zemlje, a Gordic je reprezentativac Bosne i Hercegovine, sto ga samim tim cini Bosancem. Eto, valjda je sad jasnije.

Pavle

pre 4 godine

@nostalgija Nemanja iz Doboja jeste Bosanac, a Muhamed iz Pazara nije Srbin, nego Srbijanac. A Nemanja iz Doboja je Srbin. I Bosanac. Kao sto je Mile iz Knina Srbin i gradjanin Hrvatske, a Marko iz Herceg Novog Srbin i Crnogorac, a Bajo iz Trebinja Srbin i Hercegovac. A Zoltan iz Sombora je Madjar i Srbijanac, a Skeljzim iz Ulcinja Albanac i Crnogorac.
(ViscoSalejo, 24. april 2019 23:38) PROMASIO SI CEO FUDBAL

Gaga

pre 4 godine

Kako će Zvezdu da nataknu svi hahah. Ajmo 0:30 počinje gazi Čovićurke.E bruke jedne, ima da vas deru ko musa jarca hahaha.Prvih 5 utakmica bez publike hahaha a kazna 100 hiljada eura...hehehe
(Jovan, 24. april 2019 19:21)
Tebi je slovo J višak u imenu

ViscoSalejo

pre 4 godine

@nostalgija Nemanja iz Doboja jeste Bosanac, a Muhamed iz Pazara nije Srbin, nego Srbijanac. A Nemanja iz Doboja je Srbin. I Bosanac. Kao sto je Mile iz Knina Srbin i gradjanin Hrvatske, a Marko iz Herceg Novog Srbin i Crnogorac, a Bajo iz Trebinja Srbin i Hercegovac. A Zoltan iz Sombora je Madjar i Srbijanac, a Skeljzim iz Ulcinja Albanac i Crnogorac.

Admiral

pre 4 godine

Kada je Partizan ostao bez EL usledio je raspad, svi igraci otisli, nema sponzora, nema para, sada Buducnost ostala bez EL dogadja se isto ali zato kada je Crveni Fmp ostao bez EL prosle sezone, nije usledio raspad, naprotiv dovedeni su i bolji stranci od onih koji su igrali EL. Ko je onda drzavni projekat, licemeri??

Igor

pre 4 godine

Od stranaca u Crnoj Gori je ostao SRBIN Nemanja Gordic ... 
E sada vi meni objasnite zasto Dulo nije stranac kod nas ... 
Nisam za cirkus ali Covicu svaka cast za sve sto si uradio u ovih 5 utakmica !!! Dosta bre vise ... 
Vreme je vise da se u ovoj nasoj zemlji vidi ko je stranac !!!
(Slobodan, 24. april 2019 17:49)

Vujošević je u Beograd došao sa porodicom kad je imao 5 godina... I ima dvojno državljanstvo... Dok vaš Radonjić sa druge strane....

F10

pre 4 godine

Ljudi, gledao sam sinoć utakmicu, Žalgiris, i ne mogu da verujem svojim očima da igrači sede 50cm od prvog reda publike bez ikakve ograde ili paravana. Ne kažem da atmosfera kod nas nije totalno drugačija ali scene iz PG i BG su za svaku osudu. Ljudi sede sa svojom decom u publici i navijaju. Ja ne smem ni da se zapitam da li će to kod nas ikada biti moguće. Naravno ni da ta pozorišna atmosfera nije neki poseban ugođaj ali treba naći neku sredinu i najvatrenije navijače udaljiti što dalje od terena i bilo kakve mogućnosti kontakta sa igračima.

KomsijaBrko

pre 4 godine

Ljudi pa ovo nije tako lose.Buducnost osta sa familijom Sehovic,Cedevita nece uzimati vise od 2 stranca a Zvezda igra 34 utakmice sledece sezone gde ce je nakantavati u gostima a kuci ce imati 8-8.This time next year..this time next year

Leskovac UTD

pre 4 godine

@Walldorf Cuj ovo, Zvezda sistematski unistavana za vreme Borisa Tadica. Decko, da li si ti cuo za projekat Evropska Zvezda. Da li si cuo za Karija Pesica, Zmagu Sagadina, Sakotu. Da li znas kolike pare su upumpavane za vreme Vesica i Andjelkovica iz Parking servisa? Ako je to sistematsko unistavanje kluba onda bi gotovo svaki klub pozeleo da bude “unisten” na takav nacin. Problem Zvezde je bio sto je imala velike pare, ali je dovodila svake godine hrpu igraca i nije mogla da ih pripremi kao tim i uigra. Slicno se dogodilo Podgoricanima ove godine, grupa dobrih igraca, ali bez timske hemije. Prema tome, pre nego sto nesto prokomentarises pogledaj malo sta se desavalo u ranijem periodu. Istorija srpske kosarke ne pocinje od 2014. godine.

ValterNBG

pre 4 godine

Imam neki glupav osecaj da su jedva cekali da odu.Znam,varam se,placuci su shvatili da nema vise divne Podgorice,najljepseg mora na svet,a I djevojke ce nedostajati(nema veze sto imaju bradu kao Clark,onaj nizi).Sve u svemu jedno lepo I nezaboravo iskustvo.Eto njih na ljeto opet u Budvu da pljuju po ovi divljacii sto dodju iz nekog Singidunuma.

Znalac

pre 4 godine

Bilo bi dobro da se vidi kroz anketu, koliko Beogradskih trenera zna Engleski jezik, instead you go here ponovljeno 10 puta pri objasnjavanju sta treba da igraju i ni mrdac dalje.

Gorki

pre 4 godine

Dobra prilika da Covic dovede Norisa Kola za sledecu sezonu umesto Reglanda! Mozda bi i onaj vislji Klark dobro dosao,jer bi onda uz Fajea cinio odlican par krilnih centara!!!! Mada bi i Banza Si bio odlicno resenje za dopunu pozicije krilnih centara!!!!

Hrkljus bojs

pre 4 godine

Ogi mrco jedna jos ti se ja nisam javio. Sta bi sa najpotentnijim napadom evrope? Koliko pobeda u EL? Sigurno osvajate aba i onda jos jaci u EL dogodine? Koji to pakleni centar i jos dva beka dolaze jula meseca za zavrsnicu vase lige? Dje ti proverene info?

Марко

pre 4 godine

Za mene su ljudi koji zive u Srbiji vekovima Srbi, bez obzira sta su po veroispovesti. Kad nas na Balkanu je to otislo u krajnost, pa se vera poistovecuje sa nacijom, tako da su svi katolici Hrvati, svi pravoslavci Srbi, a svi muslimani Bosnjaci(ili tako nekako, nisam siguran). Znaci, Marko iz Bijeljine je Srbin samo zato sto je pravoslavac, a nikakve veze sa Srbijom nema(osim njegove zelje), pa mogu i ja da se izjasnim Svedjaninom, iako sam citav zivot u Valjevu, jel me to cini Svedjaninom, pa i ne bas. Po toj logici i Ivan iz Sofije je takodje Srbin, saml zato sto je pravoslavac. Znam ja da je sve ovo tesko prihvatiti, jer vec su se svi ti nacionalni nazivi ustalili, ali, svidelo se to kome ili ne , Muhamed iz Novog pazara je Srbin, a Nemanja iz Doboja je Bosanac. Eto toliko, pozdrav.
(nostalgija, 24. april 2019 21:27)

Мораш да разликујеш верску припадност, етничку припадност, држављанство и демоним. Демонимом се означава становништво одређеног места или регије. Босанац, Херцеговац, Шумадинац, Београђанин и Загрепчанин су неки од примера демонима. Етничка припадност означава припадност неком народу - етноним (Србин, Хрват, Бошњак). Религијска припадност може бити, на пример, Православац, Католик, Муслиман, а држављанство је правни однос између лица и државе. Тако на пример, неко је по етничкој припадности Србин, живи у регији Босне па је Босанац, религијска припадност му је католичка, а он има држављанства Северне Македоније и Словеније, те је странац у БиХ где живи.

Libero

pre 4 godine

Buducnost ce opet sa velikim budzetom uci u sledecu sezonu,I vjerovatno pametnije,ne treba ih otpisivat,samo da se smire strasti izmedju dva kluba I da se bolje organizuju utakmice,pa da se prica samo o kosarci,ako lige uopste bude.

Ramones

pre 4 godine

waldford..
Zaboravih jos nesto.kada ste ispali iz ABA lige iste godine ste kupili Nelsona,Jovica,Kalinica. ...srpske reprezentativce ??Od kojih prihodovanja i prodaje igraca ,ullaznica???haha smesan si.

Jovan

pre 4 godine

Kako će Zvezdu da nataknu svi hahah. Ajmo 0:30 počinje gazi Čovićurke.E bruke jedne, ima da vas deru ko musa jarca hahaha.Prvih 5 utakmica bez publike hahaha a kazna 100 hiljada eura...hehehe

nostalgija

pre 4 godine

Не чини га Босанцем него држављанином Босне и Херцеговине. Хајде пробај Хрвату, који је држављанин Србије, да кажеш да га то чини Србином. Босанци су становници са подручја Босне(дакле у питању је Босна као географски појам), а поред њих у БиХ жуве и Херцеговци који су становници Херцеговине.
(Марко, 24. april 2019 21:02)

Za mene su ljudi koji zive u Srbiji vekovima Srbi, bez obzira sta su po veroispovesti. Kad nas na Balkanu je to otislo u krajnost, pa se vera poistovecuje sa nacijom, tako da su svi katolici Hrvati, svi pravoslavci Srbi, a svi muslimani Bosnjaci(ili tako nekako, nisam siguran). Znaci, Marko iz Bijeljine je Srbin samo zato sto je pravoslavac, a nikakve veze sa Srbijom nema(osim njegove zelje), pa mogu i ja da se izjasnim Svedjaninom, iako sam citav zivot u Valjevu, jel me to cini Svedjaninom, pa i ne bas. Po toj logici i Ivan iz Sofije je takodje Srbin, saml zato sto je pravoslavac. Znam ja da je sve ovo tesko prihvatiti, jer vec su se svi ti nacionalni nazivi ustalili, ali, svidelo se to kome ili ne , Muhamed iz Novog pazara je Srbin, a Nemanja iz Doboja je Bosanac. Eto toliko, pozdrav.

henry lee

pre 4 godine

Protiv sam legija stranaca u bilo kojem sportu. Dešava se da igraju dve domaće ekipe a najmanje je domaćih. Jedan do dva crnca maksimalno i gotovo, ne može više. Kakav cirkus, forsirati domaće kadrove, zašto onda treniramo klince, da greju klupu?

Komita

pre 4 godine

Čitam komentare i ne mogu da vjerujem. Prošle sezone je Budućnosr dobila Zvezdu 5-1 i tu jednu u BG što smo izgubili sudije su vas pogurale u zadnjim minutima. Cijelu godinu dana pumpate javnost kako ste pokradeni ??? I onda nacionalističke uvrede,vrijeđanje našeg predsjednika, pljuvanje. Onda je došao treći meč gdje su i naši navijači ispoljili nekulturu i revolt za ono što smo doživjeli u BG. Četvrti meč primjer za korektno navijanje, eto vam i tekst Žarka Paspalja koji to potvrđuje. Dolazi peti meč. Komentar bilo koje vrste suvišan. Okrenite se oko sebe Srbi. Ko vam valja u okruženju, koga to ne vrijeđate i ne pljujete kada igra sa vama? Ima li utakmice da vas neko ne potkrada i da se nije cijeli svijet urotio protiv vas ???
Ili je stvarnost malo drugačija ???
Svaka vam čast uspjeli ste i od Crnogoraca da napravite neprijatelje. Stvarno sve čestitke. Znači ostali još Rusi kao prijatelji.

Zagor

pre 4 godine

Mozda im je Zvezda ponudila nesto sto se ne odbija? Ugovor, milionce, poziciju u boljem klubu. Covic zna kako se to radi. Muti, manipulise, intrigira i koristi svoje veze. Malo u sportu, malo u politici. Nije on od juce.

KomsijaBrko

pre 4 godine

Ljudi pa ovo nije tako lose.Buducnost osta sa familijom Sehovic,Cedevita nece uzimati vise od 2 stranca a Zvezda igra 34 utakmice sledece sezone gde ce je nakantavati u gostima a kuci ce imati 8-8.This time next year..this time next year

Ramones

pre 4 godine

Setimo se Partizana ,totalni raspad posle ispadanja iz EL.Jedino zvezdi ne predstavlja problem ne igranje u EL.I kada ispadnu kupuju sve bolje i bolje igrace.Puni su ko brod

Admiral

pre 4 godine

Kada je Partizan ostao bez EL usledio je raspad, svi igraci otisli, nema sponzora, nema para, sada Buducnost ostala bez EL dogadja se isto ali zato kada je Crveni Fmp ostao bez EL prosle sezone, nije usledio raspad, naprotiv dovedeni su i bolji stranci od onih koji su igrali EL. Ko je onda drzavni projekat, licemeri??

Gorki

pre 4 godine

Dobra prilika da Covic dovede Norisa Kola za sledecu sezonu umesto Reglanda! Mozda bi i onaj vislji Klark dobro dosao,jer bi onda uz Fajea cinio odlican par krilnih centara!!!! Mada bi i Banza Si bio odlicno resenje za dopunu pozicije krilnih centara!!!!

Gorki

pre 4 godine

Ovaj Covic je CUDO !!!! Zaustavio je bahatost partizana i njihovih celnika, sada je stao na put i bahatosti Buducnosti i njihovih celnika !!!!! Svaka cast!.Ostaviti ga za DOZIVOTNOG predsednika Zvezde, u inat svima !!!!!!!!

santa justa

pre 4 godine

Pre nego što se Budućnost uključila u borbu za titulu zadnjih godina imali smo normalna finala. i Cedevita i Cibona su u BG dobijali i Zvezdu i Partizan, Cibona u sred BG uzela titulu, Partizan u Zg trojkom sa koša na koš u zadnjoj sekundi, i nigde se nije desio ni jedan incident vredan pomena.Sve je krenulo prošle godine. U finalu u BG, kada je dobila utakmicu, Budućnost je imala sektor sa svojim navijačima, sve je bilo potpuno normalno pa čak i prijateljski. A onda u Pg festival mržnje sa tribina, sudijske krađe, linč čoveka sa decom, svinjske glave, pljuvanje i gađanje svim i svačim zvezdine klupe.Biće da je problem u Budućnosti i pokušajima da se na silu osvoji titula radi promocije grada i zemlje kroz igre u EL. E sad, ako očekujete da se ponašate na taj način a da svi drugi budu veverice onda imate ozbiljan problem. U tom kontekstu, glavni katalizator negativne energije je u Pg a ne u BG, pa verujem da bi njegovo istupanje ( koje se sigurno neće desiti) dovelo do relaksacije lige. Siguran sam da se ovako nešto ne bi moglo desiti u utakmicama između Cz i Partizana sa recimo Cibonom, ipak je tu mnogo godina tradicije i rivaliteta ali i sportskog uvažavanja. Momak napisa komentar na nekoj stranici,svaka mu se dala!!! Izvini za ime sto nisam upisao!!!
(Delije Leskovac, 24. april 2019 18:46)
Sve to stoji ali pogledaj fizionomiju i lica onih 10-15 nabildovanih “navijaca” u parteru ispred klupe Buducnosti. Nije ih bilo cele sezone u Aba ligi a sad su tu! Kako? Zasto?

Jovan

pre 4 godine

Kako će Zvezdu da nataknu svi hahah. Ajmo 0:30 počinje gazi Čovićurke.E bruke jedne, ima da vas deru ko musa jarca hahaha.Prvih 5 utakmica bez publike hahaha a kazna 100 hiljada eura...hehehe

Leskovac UTD

pre 4 godine

@Walldorf Cuj ovo, Zvezda sistematski unistavana za vreme Borisa Tadica. Decko, da li si ti cuo za projekat Evropska Zvezda. Da li si cuo za Karija Pesica, Zmagu Sagadina, Sakotu. Da li znas kolike pare su upumpavane za vreme Vesica i Andjelkovica iz Parking servisa? Ako je to sistematsko unistavanje kluba onda bi gotovo svaki klub pozeleo da bude “unisten” na takav nacin. Problem Zvezde je bio sto je imala velike pare, ali je dovodila svake godine hrpu igraca i nije mogla da ih pripremi kao tim i uigra. Slicno se dogodilo Podgoricanima ove godine, grupa dobrih igraca, ali bez timske hemije. Prema tome, pre nego sto nesto prokomentarises pogledaj malo sta se desavalo u ranijem periodu. Istorija srpske kosarke ne pocinje od 2014. godine.

Igor

pre 4 godine

Od stranaca u Crnoj Gori je ostao SRBIN Nemanja Gordic ... 
E sada vi meni objasnite zasto Dulo nije stranac kod nas ... 
Nisam za cirkus ali Covicu svaka cast za sve sto si uradio u ovih 5 utakmica !!! Dosta bre vise ... 
Vreme je vise da se u ovoj nasoj zemlji vidi ko je stranac !!!
(Slobodan, 24. april 2019 17:49)

Vujošević je u Beograd došao sa porodicom kad je imao 5 godina... I ima dvojno državljanstvo... Dok vaš Radonjić sa druge strane....

nostalgija

pre 4 godine

@nostalgija
Šta je to bosanac?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mika, 24. april 2019 20:21)

Vidi ovako; ovde se radi o sportu, o kosarci, i ne zelim nikakvu raspravu koja bi mogla da dobije nacionalnu konotaciju. Znaci, u kosarci se za stranca smatra svaki drzavljanin druge zemlje, a Gordic je reprezentativac Bosne i Hercegovine, sto ga samim tim cini Bosancem. Eto, valjda je sad jasnije.

nostalgija

pre 4 godine

Не чини га Босанцем него држављанином Босне и Херцеговине. Хајде пробај Хрвату, који је држављанин Србије, да кажеш да га то чини Србином. Босанци су становници са подручја Босне(дакле у питању је Босна као географски појам), а поред њих у БиХ жуве и Херцеговци који су становници Херцеговине.
(Марко, 24. april 2019 21:02)

Za mene su ljudi koji zive u Srbiji vekovima Srbi, bez obzira sta su po veroispovesti. Kad nas na Balkanu je to otislo u krajnost, pa se vera poistovecuje sa nacijom, tako da su svi katolici Hrvati, svi pravoslavci Srbi, a svi muslimani Bosnjaci(ili tako nekako, nisam siguran). Znaci, Marko iz Bijeljine je Srbin samo zato sto je pravoslavac, a nikakve veze sa Srbijom nema(osim njegove zelje), pa mogu i ja da se izjasnim Svedjaninom, iako sam citav zivot u Valjevu, jel me to cini Svedjaninom, pa i ne bas. Po toj logici i Ivan iz Sofije je takodje Srbin, saml zato sto je pravoslavac. Znam ja da je sve ovo tesko prihvatiti, jer vec su se svi ti nacionalni nazivi ustalili, ali, svidelo se to kome ili ne , Muhamed iz Novog pazara je Srbin, a Nemanja iz Doboja je Bosanac. Eto toliko, pozdrav.

Ramones

pre 4 godine

waldford..
Zaboravih jos nesto.kada ste ispali iz ABA lige iste godine ste kupili Nelsona,Jovica,Kalinica. ...srpske reprezentativce ??Od kojih prihodovanja i prodaje igraca ,ullaznica???haha smesan si.

Walldorf

pre 4 godine

@Ramones Zvezda zaista nema problema,cak i kada ne igra EL. Razlog za to znas i ti.Zna svako ko iole prati desavanja. KK Crvena zvezda je sistem.Stabilan i cvrst. Gradjenje tog sistema je krenulo dolaskom g.Covica na celo kluba.Podsetimo se,bilo je to u vreme velikog navijaca Partizana, g.Borisa Tadica, u vreme kada je Zvezda bukvalno unistavana,sistematski i planski, dok je Partizan plivao u parama i raznoraznim privilegijama.Uz mnogo rada,iskustvom i planom,Zvezda se vratila.Na velika vrata.Uprkos tome sto su neki,bez stida,govorili,parafraziram,kako spasavanje Zvezde nije u interesu srpske kosarke.Niko sem ljudi u Zvezdi se i nije bavio spasavanjem Zvezde.Zvezda je spasena radom,mudroscu,iskustvom ljudi iz same Zvezde! Svake godine,novi,talentovani klinci izlaze iz Zvezdine kosarkaske skole.Zatim ih saljemo u nas razvojni klub, KK FMP. Tamo sazrevaju,uce,stasavaju.Onda budu prekomandovani u Zvezdu.Odigraju par sezona vrhunski,pa budu prodati.Tako Zvezda puni svoju kasu.Za razliku od Partizana i Buducnosti, koji zavise,ISKLJUCIVO, od drzavnih donacija.Uporedi danas mlade igrace Zvezde i Partizana.Imate Marinkovica i Pecarskog.Zvezda ima Dobrica,Simanica,Davidovca i jos desetak njih koji cekaju svoju sansu.U ovih pet-sest poslednjih godina, Zvezda je prihodovala od prodaje svojih igraca vise nego Partizan u poslednjih deset-dvanaest godina.Dalje,Zvezdine poslovne knjige su ciste i uvek dostupne.Na tome insistira EL, i Zvezda,za razliku od Partizana,sa tim nema problema...

Komita

pre 4 godine

Čitam komentare i ne mogu da vjerujem. Prošle sezone je Budućnosr dobila Zvezdu 5-1 i tu jednu u BG što smo izgubili sudije su vas pogurale u zadnjim minutima. Cijelu godinu dana pumpate javnost kako ste pokradeni ??? I onda nacionalističke uvrede,vrijeđanje našeg predsjednika, pljuvanje. Onda je došao treći meč gdje su i naši navijači ispoljili nekulturu i revolt za ono što smo doživjeli u BG. Četvrti meč primjer za korektno navijanje, eto vam i tekst Žarka Paspalja koji to potvrđuje. Dolazi peti meč. Komentar bilo koje vrste suvišan. Okrenite se oko sebe Srbi. Ko vam valja u okruženju, koga to ne vrijeđate i ne pljujete kada igra sa vama? Ima li utakmice da vas neko ne potkrada i da se nije cijeli svijet urotio protiv vas ???
Ili je stvarnost malo drugačija ???
Svaka vam čast uspjeli ste i od Crnogoraca da napravite neprijatelje. Stvarno sve čestitke. Znači ostali još Rusi kao prijatelji.

ViscoSalejo

pre 4 godine

@nostalgija Nemanja iz Doboja jeste Bosanac, a Muhamed iz Pazara nije Srbin, nego Srbijanac. A Nemanja iz Doboja je Srbin. I Bosanac. Kao sto je Mile iz Knina Srbin i gradjanin Hrvatske, a Marko iz Herceg Novog Srbin i Crnogorac, a Bajo iz Trebinja Srbin i Hercegovac. A Zoltan iz Sombora je Madjar i Srbijanac, a Skeljzim iz Ulcinja Albanac i Crnogorac.

KARMA.

pre 4 godine

Kao Grobar, mogu da kažem da organski ne podnosim Čovića, da je navijanje u trenucima bilo na ivici prostakluka i da ne bi trebalo da se ložimo na politizaciju utakmica, ali bih milijardu puta radije gledao ovakvu Zvezdu, kakva god da je, umesto ovih podmuklih i nevaspitanih prodavača magle.

Da zaista veruju da su pokradeni, uradili bi sve što mogu da zadrže ekipu i da se motivišu da pokušaju sledeće godine da vrate sa kamatom, jer tako to rade pravi sportsmeni. A oni su sve pustili niz vodu, jer nema više finansija i ne može da prođe kao prošle godine. Bilo je 100 razlike u tri utakmice kući, samo mi je žao što to nije bilo u ovoj zadnjoj tekmi jer su zaslužili. Karma za to što su otpustili Džikića, karma što su doveli gomilu kvalitetnih stranaca koji se lože i nemaju herca kad je baš napeto, karma za to što su imali najprecenjenijeg trenera evropske košarke u 21.veku, Jasmina Depešu, karma što su brutalno izvređali Filipa Čovića samo jer je sin degutantnog lika, itd, itd...

Nadam se da ih više nikad neću gledati. Crna Gora ima kvalitetne igrače, mogu da naprave dobru ekipu od domaćih. Ali hoće se to na brzinu. E pa ne može.

Čestitke Zvezdi.

ogicg

pre 4 godine

Samo se vi smejte al za derbi sa Sutomore i Prčanj dolaze tri zvjeri od igrača. Takvi nijesu viđeni u crnogorsku ligu. Nek se tresu Prčanj i Sutomore.
E viva Montenegro.

NoName

pre 4 godine

@Walldorf Cuj ovo, Zvezda sistematski unistavana za vreme Borisa Tadica. Decko, da li si ti cuo za projekat Evropska Zvezda. Da li si cuo za Karija Pesica, Zmagu Sagadina, Sakotu. Da li znas kolike pare su upumpavane za vreme Vesica i Andjelkovica iz Parking servisa? Ako je to sistematsko unistavanje kluba onda bi gotovo svaki klub pozeleo da bude “unisten” na takav nacin. Problem Zvezde je bio sto je imala velike pare, ali je dovodila svake godine hrpu igraca i nije mogla da ih pripremi kao tim i uigra. Slicno se dogodilo Podgoricanima ove godine, grupa dobrih igraca, ali bez timske hemije. Prema tome, pre nego sto nesto prokomentarises pogledaj malo sta se desavalo u ranijem periodu. Istorija srpske kosarke ne pocinje od 2014. godine.
(Leskovac UTD, 24. april 2019 22:08)

Tebi je Parking servis ozbiljan sponzor??? Imaš li obraza, čoveče, barem malo. Parking servis sponzor Zvezde, a Partizanu zapali tamo neki NIS Jugopetrol, Galenika, Mobtel 063, Lasta, Jat,.... To se zvalo sponzorski pul šampiona. Pre svake utakmice ide sponzorski pul šampiona, preko 30 najjačih državnih firmi, najava je trajala po tri minuta. A Zvezdi zapao nikad jači parking servis.

F10

pre 4 godine

Ljudi, gledao sam sinoć utakmicu, Žalgiris, i ne mogu da verujem svojim očima da igrači sede 50cm od prvog reda publike bez ikakve ograde ili paravana. Ne kažem da atmosfera kod nas nije totalno drugačija ali scene iz PG i BG su za svaku osudu. Ljudi sede sa svojom decom u publici i navijaju. Ja ne smem ni da se zapitam da li će to kod nas ikada biti moguće. Naravno ni da ta pozorišna atmosfera nije neki poseban ugođaj ali treba naći neku sredinu i najvatrenije navijače udaljiti što dalje od terena i bilo kakve mogućnosti kontakta sa igračima.

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Ova četvorica da su otišli pre finala Budućnost bi odigrala kvalitetnije. Braća Šehović, Ivanović i Gorda bi možda i ABA uzeli jer bi ginuli u odbrani za razliku od ovih plaćenika.

pivljanin

pre 4 godine

Ovi Amerikanci više neće da kroče na Balkan. Ko zna šta misle o nama posle ovih divljanja u Beogradu i Podgorici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdoprc, 24. april 2019 19:02)

Možda ih Ostoja privede u tvoje jugoslavensko športsko društvo.

dzon son don

pre 4 godine

@ogicg
I još da dovedete Duloa Dukljanina- rođena Podgoričanina, njegovo čedo Daloa, Boža Đumića, Đoka Šalića i da viđite je li Aleksandar u Baru ili neđe drugdje na pecanjy.

Delije Leskovac

pre 4 godine

Pre nego što se Budućnost uključila u borbu za titulu zadnjih godina imali smo normalna finala. i Cedevita i Cibona su u BG dobijali i Zvezdu i Partizan, Cibona u sred BG uzela titulu, Partizan u Zg trojkom sa koša na koš u zadnjoj sekundi, i nigde se nije desio ni jedan incident vredan pomena.
Sve je krenulo prošle godine. U finalu u BG, kada je dobila utakmicu, Budućnost je imala sektor sa svojim navijačima, sve je bilo potpuno normalno pa čak i prijateljski. A onda u Pg festival mržnje sa tribina, sudijske krađe, linč čoveka sa decom, svinjske glave, pljuvanje i gađanje svim i svačim zvezdine klupe.
Biće da je problem u Budućnosti i pokušajima da se na silu osvoji titula radi promocije grada i zemlje kroz igre u EL. E sad, ako očekujete da se ponašate na taj način a da svi drugi budu veverice onda imate ozbiljan problem. U tom kontekstu, glavni katalizator negativne energije je u Pg a ne u BG, pa verujem da bi njegovo istupanje ( koje se sigurno neće desiti) dovelo do relaksacije lige. Siguran sam da se ovako nešto ne bi moglo desiti u utakmicama između Cz i Partizana sa recimo Cibonom, ipak je tu mnogo godina tradicije i rivaliteta ali i sportskog uvažavanja. Momak napisa komentar na nekoj stranici,svaka mu se dala!!! Izvini za ime sto nisam upisao!!!

Марко

pre 4 godine

@nostalgija
Šta je to bosanac?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mika, 24. april 2019 20:21)

Vidi ovako; ovde se radi o sportu, o kosarci, i ne zelim nikakvu raspravu koja bi mogla da dobije nacionalnu konotaciju. Znaci, u kosarci se za stranca smatra svaki drzavljanin druge zemlje, a Gordic je reprezentativac Bosne i Hercegovine, sto ga samim tim cini Bosancem. Eto, valjda je sad jasnije.
(nostalgija, 24. april 2019 20:43)

Не чини га Босанцем него држављанином Босне и Херцеговине. Хајде пробај Хрвату, који је држављанин Србије, да кажеш да га то чини Србином. Босанци су становници са подручја Босне(дакле у питању је Босна као географски појам), а поред њих у БиХ жуве и Херцеговци који су становници Херцеговине.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ljudi pa ovo nije tako lose.Buducnost osta sa familijom Sehovic,Cedevita nece uzimati vise od 2 stranca a Zvezda igra 34 utakmice sledece sezone gde ce je nakantavati u gostima a kuci ce imati 8-8.This time next year..this time next year
(KomsijaBrko, 24. april 2019 18:40)

Kakav mizeran komentar... Kad mislis da ne moze jadnije, a ono...

Sinji

pre 4 godine

Pre nego što se Budućnost uključila u borbu za titulu zadnjih godina imali smo normalna finala. i Cedevita i Cibona su u BG dobijali i Zvezdu i Partizan, Cibona u sred BG uzela titulu, Partizan u Zg trojkom sa koša na koš u zadnjoj sekundi, i nigde se nije desio ni jedan incident vredan pomena.Sve je krenulo prošle godine. U finalu u BG, kada je dobila utakmicu, Budućnost je imala sektor sa svojim navijačima, sve je bilo potpuno normalno pa čak i prijateljski. A onda u Pg festival mržnje sa tribina, sudijske krađe, linč čoveka sa decom, svinjske glave, pljuvanje i gađanje svim i svačim zvezdine klupe.Biće da je problem u Budućnosti i pokušajima da se na silu osvoji titula radi promocije grada i zemlje kroz igre u EL. E sad, ako očekujete da se ponašate na taj način a da svi drugi budu veverice onda imate ozbiljan problem. U tom kontekstu, glavni katalizator negativne energije je u Pg a ne u BG, pa verujem da bi njegovo istupanje ( koje se sigurno neće desiti) dovelo do relaksacije lige. Siguran sam da se ovako nešto ne bi moglo desiti u utakmicama između Cz i Partizana sa recimo Cibonom, ipak je tu mnogo godina tradicije i rivaliteta ali i sportskog uvažavanja

Ајде@

pre 4 godine

Meni još nije jasno ponašanje onih idiota u trećoj utakmici... Da li su zaista mislili da će manipulacijom u petoj utakmici iskamciti prekid ili pražnjenje dvorane... Da li su toliko senilni, pa zaboravili da se peta igra u Bg-u... Da li su mislili da će CZ opet ispasti ovca kao prošle godine, pa ih nakon onog linca dočekati pogacom i solju... Nisam pametan!
Ja gluplji potez u sportu nisam nikad video!

Lajavi krelac

pre 4 godine

(Leskovac UTD, 24. april 2019 22:08)

Taj koji veruje Vesiću, njemu je Pink najbolji informativni program, a Informer novine koje se ne propuštaju. Pa, za te pare "evropske" Zvezde sad mogu da se dovedu vrhunski igrači, a tek onda. I ko je doveden?? Amodžobi, Omar Kuk za koje niko nikad nije čuo i matori Rakočević. Za to vreme u Partizanu završavaju naši perspektivni reprezentativci kao i oni iz svojih država - Veseli, Bertrans, pa onda Dru Gordon i Ejsi Lo koji igraju za ljubav prema klubu, kikiriki i bus plus kartice uz premije u vidu sarmica Bogijeve keve, što je mantra "velikog maga". A za to vreme se milioni bacaju na Amodžobija, Kuka i gerijatriskog Rakočevića.
Ko u tu Vesićevu priču zaista poveruje može odmah da se zagleda u akvarijum i da ritmički otvara usta (ko zna taj vic, zna na šta mislim).

ferdinand

pre 4 godine

Od stranaca u Crnoj Gori je ostao SRBIN Nemanja Gordic ... 
(Slobodan, 24. april 2019 17:49 

Gordic je Bosanac.
(nostalgija, 24. april 2019 20:02)

Bosanska nacionalnost ne postoji. Postoje Srbi, Hrvati i Muslimani (koji sebe zovu Bošnjacima), a svi oni imaju bosansko državljanstvo.

P76-ers

pre 4 godine

Samo se vi smejte al za derbi sa Sutomore i Prčanj dolaze tri zvjeri od igrača. Takvi nijesu viđeni u crnogorsku ligu. Nek se tresu Prčanj i Sutomore. 
E viva Montenegro.
(ogicg, 24. april 2019 18:08)

Aj nek ti je živa i javi nam kako ste prošli u Prčnju i Sutomoru. Ono malo što ste nam bili interesantni je prošlo sa +100.

I moja država da je živa i zdrava...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 4 godine

Čoviću dovedi Noris Colea,ozbiljan igrač
(cannigia, 24. april 2019 20:24)

Nakon svega?
Neka hvala!
Teški individualac koji utripovao da je Jordan jer je zaboga u prve dve profi sezone osvojio NBA sa Majamijem kao rezervni plej

ikikvo

pre 4 godine

Od stranaca u Crnoj Gori je ostao SRBIN Nemanja Gordic ... E sada vi meni objasnite zasto Dulo nije stranac kod nas ... Nisam za cirkus ali Covicu svaka cast za sve sto si uradio u ovih 5 utakmica !!! Dosta bre vise ... Vreme je vise da se u ovoj nasoj zemlji vidi ko je stranac !!!(Slobodan, 24. april 2019 17:49)Vujošević je u Beograd došao sa porodicom kad je imao 5 godina... I ima dvojno državljanstvo... Dok vaš Radonjić sa druge strane....

Crna Gora ne priznaje dvojno drzavljanstvo.
Poslati spisak sa najviseg nivoa svih koji imaju dvojno drzavljanstvo pa neka u Pg preseku ko je njihov a koji nas....
PS. Nadam se da ce svi biti njihovi pa da progledamo

Pavle

pre 4 godine

@nostalgija Nemanja iz Doboja jeste Bosanac, a Muhamed iz Pazara nije Srbin, nego Srbijanac. A Nemanja iz Doboja je Srbin. I Bosanac. Kao sto je Mile iz Knina Srbin i gradjanin Hrvatske, a Marko iz Herceg Novog Srbin i Crnogorac, a Bajo iz Trebinja Srbin i Hercegovac. A Zoltan iz Sombora je Madjar i Srbijanac, a Skeljzim iz Ulcinja Albanac i Crnogorac.
(ViscoSalejo, 24. april 2019 23:38) PROMASIO SI CEO FUDBAL

Libero

pre 4 godine

Buducnost ce opet sa velikim budzetom uci u sledecu sezonu,I vjerovatno pametnije,ne treba ih otpisivat,samo da se smire strasti izmedju dva kluba I da se bolje organizuju utakmice,pa da se prica samo o kosarci,ako lige uopste bude.

Bg

pre 4 godine

Potpuno normalan potez. Isti bi se dogodio i da je Futura dobila u petoj utakmici. Gde je razlika u odnosu na poteze Partizana i CZ u pripremi za nacionalno prventstvo?

Slobodan

pre 4 godine

Od stranaca u Crnoj Gori je ostao SRBIN Nemanja Gordic ...
E sada vi meni objasnite zasto Dulo nije stranac kod nas ...
Nisam za cirkus ali Covicu svaka cast za sve sto si uradio u ovih 5 utakmica !!! Dosta bre vise ...
Vreme je vise da se u ovoj nasoj zemlji vidi ko je stranac !!!

Slobodan

pre 4 godine

Presednik Bokan, igraci Suad i Sead Sekovic i « stranac » Nemanja Gordic a prvi medju navijacima Amar Mevludinov !
Sta doceka Crna Goro !

EUFORIJA

pre 4 godine

Ljudi pa ovo nije tako lose.Buducnost osta sa familijom Sehovic,Cedevita nece uzimati vise od 2 stranca a Zvezda igra 34 utakmice sledece sezone gde ce je nakantavati u gostima a kuci ce imati 8-8.This time next year..this time next year
(KomsijaBrko, 24. april 2019 18:40)

I vi cete dobiti vajld kartu, dolazi vam Gagi, Luca, a drzava gura milione...

Sequla

pre 4 godine

Ovi Amerikanci više neće da kroče na Balkan. Ko zna šta misle o nama posle ovih divljanja u Beogradu i Podgorici.
(zvezdoprc, 24. april 2019 19:02)

Da je uprava Buducnosti bila pametna ovi Amerikanci nikad ne bi krocili na Balkan, ovakve `talente` su mogli da nadju i ispred zgrade, za vjeruj mi puno, puuuuno, puuuuuuunooo manje para...

Papilon

pre 4 godine

Auuu, Covke pa zar moras da razbucas sve ove silne "kosarkaske velikane" na ovim prostorima, prvo lazna institucija pa sada ova njihova braca, ko je sledeci.

deki

pre 4 godine

To je bio najveci problem djetica, natrpali su strance, ugovori do kraja sezone, zato su zapeli da osvoje na silu. Cini mi se da se oni nisu mnogo uzbudili zbog treceg mesta pogurali su ih u trecoj protiv Cedevite mislili su da smo papci pa ce Covic da opet dozvoli kradju. Posle svega, ne bio im u kozi, ameri kud koji a treba skockati ekipu za sledecu sezonu a i pitanje je hoce li Milo da se otvara vise, vlast mu se zaljuljala malo, ljudi se bune ima vaznijih posla

Dylan

pre 4 godine

Muhamed iz Novog pazara je Srbin, a Nemanja iz Doboja je Bosanac. Eto toliko, pozdrav.
(nostalgija, 24. april 2019 21:27)

Sjajno. A zasto ti ne odes u NP i ne kazes tom Muhamedu da je Srbin?

Uradi to.

Dacha

pre 4 godine

@Walldorf Cuj ovo, Zvezda sistematski unistavana za vreme Borisa Tadica. Decko, da li si ti cuo za projekat Evropska Zvezda. Da li si cuo za Karija Pesica, Zmagu Sagadina, Sakotu. Da li znas kolike pare su upumpavane za vreme Vesica i Andjelkovica iz Parking servisa? Ako je to sistematsko unistavanje kluba onda bi gotovo svaki klub pozeleo da bude “unisten” na takav nacin. Problem Zvezde je bio sto je imala velike pare, ali je dovodila svake godine hrpu igraca i nije mogla da ih pripremi kao tim i uigra. Slicno se dogodilo Podgoricanima ove godine, grupa dobrih igraca, ali bez timske hemije. Prema tome, pre nego sto nesto prokomentarises pogledaj malo sta se desavalo u ranijem periodu. Istorija srpske kosarke ne pocinje od 2014. godine. 
(Leskovac UTD, 24. april 2019 22:08) 

Pazi ovako cinjenica je da je postojao projekat Evropska Zvezda i da su tu dovodjeni odredjeni igraci satro za veliku lovu ali istina je da su svi ti igraci i treneri dovodjeni tako sto se Zvezda zaduzivala na razlicite nacine i otisla zbog toga u dug od oko 15 miliona a kajmak od tih para su pokupili upravo Vesic,Andjelkovic i ekipa a najmanje je otislo na te igrace i trenere. Zbog svega toga Zvezda pod pritiskom dugova i drzave,citaj Tadica i cele te ekipe dolazi na ivicu egzistencije i prakticno pred gasenje dok nam iz Partizana otimaju najbolje igrace i izivljavaju se nad nasim juniorima. Ali onda na celo Zvezde dolazi covek istog kova kao i ovi unistitelji Zvezde i staje im na crtu,konacno dobija i podrsku drzave i situacija se potpuno okrece s tim da za razliku od onih mufljuza,ovi novi mufljuzi ne ostavljaju Partizan na milost i nemilost i na juniore vec se i njima upumpava lova sve zbog podrske biraca i sa druge strane (veoma pametno sa njihove strane) i zato danas imamo pravu Evropsku Zvezdu a ne onu kvazi sa pocetka dvehiljaditih vec pravi projekat iza koje stvarno stoji lova i sto je najbitnije postavljen sistem i rezultati i isto tako jedan solidan Partizan koji bez obzira na relativnu stabilnu finansijsku situaciju zarad rezultata preko noci ulazi u velike dugove,dovodi vrhunskog i pre svega preskupog trenera za nase uslove (kao Zvezda Pesica) i brdo skupih i nedovoljno kvalitetnih stranaca i ako ovako nastave ceka ih ista sudbina Zvezde od pre par godina.

Sabre

pre 4 godine

Ahahahaha. Ja sam siguran da je to zato sto su pogodjeni i dalje onim uzasnim rasizmom u Beogradu, a ne zato sto su shvatili u kakvu bulu od tima su dosli i kako kad je istekao ugovor verovatno ni ovo sto su zaradili dobtii nece, a kamoli nesto vise.

Kovalski

pre 4 godine

Ugasi se tako jedna ljubav,sto je bila nasa zvezda srece,nikad vise kaze stara prica,nikad vise zasijati nece...Dogodine za opstanak u ABA ligi...Bokane,Bokane...

petarczv

pre 4 godine

Da se ne lazemo to se videlo jos na početku sezone sta ce se desiti... Da je poenta imati pet crnih igrača u petorki imli bi ih i oly i fener i cska...

Liverpool FC

pre 4 godine

Muhamed iz Novog pazara je Srbin, a Nemanja iz Doboja je Bosanac. Eto toliko, pozdrav.
(nostalgija, 24. april 2019 21:27)

Jeste,a Srbija je Amerika...

ValterNBG

pre 4 godine

Imam neki glupav osecaj da su jedva cekali da odu.Znam,varam se,placuci su shvatili da nema vise divne Podgorice,najljepseg mora na svet,a I djevojke ce nedostajati(nema veze sto imaju bradu kao Clark,onaj nizi).Sve u svemu jedno lepo I nezaboravo iskustvo.Eto njih na ljeto opet u Budvu da pljuju po ovi divljacii sto dodju iz nekog Singidunuma.

Marko

pre 4 godine

Ta cetvorisa su bez trunke karaktera i obraza. Toliko je bilo jasno da ih boli ona stvar za ABA ligu i sve sto ide uz to. Neka silna ispucavanja. Od timske igre ni "T", jer im prosto ne pada na pamet. Onakve lopove skoro ne videh, a kroz Beograd je prosla masa stranca.

Tarabljenje sa preprekama

pre 4 godine

Repesa je napravio najbolji potez. Batalio basket i preuzeo katedre za engleski jezik i robotiku na Oxfordu. Bice sigurno dozivljaj prisustvovati njegovim predavanjima...

Dachazvezda

pre 4 godine

Ovi Amerikanci više neće da kroče na Balkan. Ko zna šta misle o nama posle ovih divljanja u Beogradu i Podgorici.
(zvezdoprc, 24. april 2019 19:02)

Uf, uf, uf...
Covece al me presece!!!!
Takav bol mi se javio u predelu .....
"ko zna sta misle"... :)))))

Inace u getu kod njih, su samo dramske veceri, citanje poezije i druzenje sa komsijama jel???

NoName

pre 4 godine

Od stranaca u Crnoj Gori je ostao SRBIN Nemanja Gordic ...
(Slobodan, 24. april 2019 17:49

Gordic je Bosanac.
(nostalgija, 24. april 2019 20:02)

I Mekejleb je Severni Makedonac.

Vlada

pre 4 godine

Ajde sada polako smirivanje strasti i da se nikada ovo vise ne ponovi... Ona surova sudijska kradja od prosle godine i silovanje domaceg terna su naplaceni ove godine i to je ok. Ubduce, i jedni i drugi i svi ostali da se dovedu pameti. Bez pameti nista dobro nece biti.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Mrzi me da trazim i kopiram svoj komentar OgiCg-ju od recimo februara (kada su dobijali Baskoniju, Cska u EL) da raspad krece posle finala Aba lige...

lal

pre 4 godine

@admiral: mozda jesu bolji, ali skuplji sigurno nisu...
evo jedan je iz evroligaske zvezde presao u partizan, a mi doveli covica i odza iz fmp-a...
stratos i faje imaju dovoljno godina za starosnu penziju, a to sto igraju kao carevi to je druga prica...

Tarabljenje sa preprekama

pre 4 godine

Tako to biva kada se sverceri cigareta zele baviti basketom. Srbija ih ugasila kao protupozarni aparat plamen sibice...

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

Vrati ih Zvezda na fabricka podesavanja..U pravu gazda bio kad je reko da nas nece trojka sa pola terena ugasiti kao klub...I u pravu je gazda bio za proslogodisnje finale uprkos amateru na nasoj klupi..

Petar Macen

pre 4 godine

Projekt za,jedno leto. Ogroman problem Zvezdi u budućnosti će biti Partizan što se tiče Budućnosti gotevi su. Al možda milo opet odresi kesu pa dovedu strance i pogode,imaće oni opet jak budžet za aba ligu

prcnemtigamami

pre 4 godine

Ovi Amerikanci više neće da kroče na Balkan. Ko zna šta misle o nama posle ovih divljanja u Beogradu i Podgorici.
(zvezdoprc, 24. april 2019 19:02)

Verovatno misle isto ono sto mi mislimo o Americi.

Кики

pre 4 godine

ogicg, сад имате тим за дерби са КК Тузи, ако прођете квалификације са Прчњем ..... хахахах

Hrkljus bojs

pre 4 godine

Ogi mrco jedna jos ti se ja nisam javio. Sta bi sa najpotentnijim napadom evrope? Koliko pobeda u EL? Sigurno osvajate aba i onda jos jaci u EL dogodine? Koji to pakleni centar i jos dva beka dolaze jula meseca za zavrsnicu vase lige? Dje ti proverene info?

henry lee

pre 4 godine

Protiv sam legija stranaca u bilo kojem sportu. Dešava se da igraju dve domaće ekipe a najmanje je domaćih. Jedan do dva crnca maksimalno i gotovo, ne može više. Kakav cirkus, forsirati domaće kadrove, zašto onda treniramo klince, da greju klupu?

Воип

pre 4 godine

Ауу вратила их Звезда на фабричка подешавања, ако ако мање ће да бучу до следећих избора у ЦГ.

Dejan CZ

pre 4 godine

Ugasen projekat...do titule su stigli sretno a sledecu gledaj kad ce uzeti...Koji ce stranac klase Kola i Klarka da dodje da zivi u Podgoricu i igra EC.To je moglo samo na foru EL...Sa Zvezdom je drugacije pa je mogla da dovede i Stratosa i Reglanda jer BG je metropola gde i bez Zvezde ili Partizana ljudi dolaze da zive...Podesilo se da je Buducnost imala dobar domaci igracki kadar a Zvezda Alimpija i desi se sto se desi...Nema vise brige oko ABA lige bar sto se tice Buducnosti...Celnici mogu biti mirni...

Markobg

pre 4 godine

Ovi Amerikanci više neće da kroče na Balkan. Ko zna šta misle o nama posle ovih divljanja u Beogradu i Podgorici.
(zvezdoprc, 24. april 2019 19:02)

Evo sav izgore zbog toga što ove neostvarene košarkaške veličine nećemo više viđati na balkanskim parketima.

Markobg

pre 4 godine

Za crnogorsku ligu upravo registrovani novi igrači Bokan prihavljen na mestu playa a Milo na mestu krilnog centra.Kako će Mornar da ih ugasi !

Znalac

pre 4 godine

Bilo bi dobro da se vidi kroz anketu, koliko Beogradskih trenera zna Engleski jezik, instead you go here ponovljeno 10 puta pri objasnjavanju sta treba da igraju i ni mrdac dalje.

Марко

pre 4 godine

Za mene su ljudi koji zive u Srbiji vekovima Srbi, bez obzira sta su po veroispovesti. Kad nas na Balkanu je to otislo u krajnost, pa se vera poistovecuje sa nacijom, tako da su svi katolici Hrvati, svi pravoslavci Srbi, a svi muslimani Bosnjaci(ili tako nekako, nisam siguran). Znaci, Marko iz Bijeljine je Srbin samo zato sto je pravoslavac, a nikakve veze sa Srbijom nema(osim njegove zelje), pa mogu i ja da se izjasnim Svedjaninom, iako sam citav zivot u Valjevu, jel me to cini Svedjaninom, pa i ne bas. Po toj logici i Ivan iz Sofije je takodje Srbin, saml zato sto je pravoslavac. Znam ja da je sve ovo tesko prihvatiti, jer vec su se svi ti nacionalni nazivi ustalili, ali, svidelo se to kome ili ne , Muhamed iz Novog pazara je Srbin, a Nemanja iz Doboja je Bosanac. Eto toliko, pozdrav.
(nostalgija, 24. april 2019 21:27)

Мораш да разликујеш верску припадност, етничку припадност, држављанство и демоним. Демонимом се означава становништво одређеног места или регије. Босанац, Херцеговац, Шумадинац, Београђанин и Загрепчанин су неки од примера демонима. Етничка припадност означава припадност неком народу - етноним (Србин, Хрват, Бошњак). Религијска припадност може бити, на пример, Православац, Католик, Муслиман, а држављанство је правни однос између лица и државе. Тако на пример, неко је по етничкој припадности Србин, живи у регији Босне па је Босанац, религијска припадност му је католичка, а он има држављанства Северне Македоније и Словеније, те је странац у БиХ где живи.

Henk Mudi

pre 4 godine

Pre neki dan, Duda Ivkovic kaze da je Olimpijakos izgubio finansijsku trku za Nosrisa Kola protiv Buducnosti... Pa sad zamislite koja je cifra u pitanju!
Ovo je tim preskupih individualaca koji igraju iskljucivo za svoju statistiku, da ove godine odu u neki ozbiljniji tim, bas ih briga da igraju u Podgorici. Edvinu Dzeksonu, Erl Klarku i Norisu Kolu... svakom treba po lopta. Goga Bitaze bi igrao 3 puta bolje da je otisao u neki tim koji ima sistem igre i iole normalnog trenera...

Djuro

pre 4 godine

@ Ljudi, Ogija ce srcka da strefi! Posle par dana ima da najavi da ce Lilard i Leonard da dodju. ?
(Milanche, 24. april 2019 19:00)



Srčka će da ga strefi kad bude gasio svijetlo u Morači...

EUFORIJA

pre 4 godine

Dobra prilika da Covic dovede Norisa Kola za sledecu sezonu umesto Reglanda! Mozda bi i onaj vislji Klark dobro dosao,jer bi onda uz Fajea cinio odlican par krilnih centara!!!! Mada bi i Banza Si bio odlicno resenje za dopunu pozicije krilnih centara!!!!
(Gorki, 24. april 2019 17:56)

Kakav bre Kol? Covek soler, ne igra odbranu, ne asistira. Na 4 imamo Fajea i Borisu, koji su odvalili Erla Klarka.

Gaga

pre 4 godine

Kako će Zvezdu da nataknu svi hahah. Ajmo 0:30 počinje gazi Čovićurke.E bruke jedne, ima da vas deru ko musa jarca hahaha.Prvih 5 utakmica bez publike hahaha a kazna 100 hiljada eura...hehehe
(Jovan, 24. april 2019 19:21)
Tebi je slovo J višak u imenu

sin ministra koji pljuje

pre 4 godine

Za delije Leskovac@svaka ti cast sve si u pravu.. Ja pamtim i tu buducnost iz vremena srj, scg.. Uvek je bila neprijateljska atmosfera.. Divljaci.. Uvek na silu... Sta su hteli u bg, srdacan docek???