1. било би лепо ако би хтео да игра за Звезду. страховит фудбалер, кога само имбецили из Реала не знају да искористе, мада им је лично он донео неке титуле.
   (мики, 23. april 2019 16:28)

  # Link komentara

 2. Terzo reaguj!
  (Sabre, 23. april 2019 13:39)


  Hahahahah, razmisljao sam hipoteticki jel moguce ali problem predstavlja njegova plata od 40 miliona godisnje koje ce Real deliti najverovatnije za klubom koji ga pozajmi, ali ko zna sve je moguce?
   (glowing eyes, 23. april 2019 16:17)

  # Link komentara

 3. @Sta god ko mislio o Bejlu i uz sve njegove probleme sa povredama mislim da on ima jos nekoliko jako jako dobrih sezona u nogama. Engleska je najbolja sredina za ovakvog igraca i mislim da ko god da ga dovede od engleza nece zazaliti. Celzi na primer, napravio bi ekstra potez da ga trazi kao deo kompenzacije za Hazarda ili barem dovede u vidu ovako nekakve pozajmice na godinu barem kao prelazno resenje. Bejl ce sigurno da igra super gde god da ode da pokaze svima da je Real epizoda iz proslosti, nekad uspesna nekad ne ali tu ke dosta dopronela cinjenica da je Real uvek nezahvalna fudbalska sredina koliko god neko bio savrsen ili nesavrsen igrac.
  (ko-ometator, 23. april 2019 12:30)
  On bi bio dobar za AK Milan!
  (Grobar Batko, 23. april 2019 14:21)

  # Link komentara

 4. Terzo reaguj!
  (Sabre, 23. april 2019 13:39)

  # Link komentara

 5. Terza daj pet miliona, igracemo nokaut fazu LS!
   (LakiCZV, 23. april 2019 13:36)

  # Link komentara

 6. Sta god ko mislio o Bejlu i uz sve njegove probleme sa povredama mislim da on ima jos nekoliko jako jako dobrih sezona u nogama. Engleska je najbolja sredina za ovakvog igraca i mislim da ko god da ga dovede od engleza nece zazaliti. Celzi na primer, napravio bi ekstra potez da ga trazi kao deo kompenzacije za Hazarda ili barem dovede u vidu ovako nekakve pozajmice na godinu barem kao prelazno resenje. Bejl ce sigurno da igra super gde god da ode da pokaze svima da je Real epizoda iz proslosti, nekad uspesna nekad ne ali tu ke dosta dopronela cinjenica da je Real uvek nezahvalna fudbalska sredina koliko god neko bio savrsen ili nesavrsen igrac.
  (ko-ometator, 23. april 2019 12:30)

  # Link komentara