1. sef strucnog staba


  njukals , gostuje fulamu u zadnjem kolu.

  ubedjen sam da će fulam da ih odere, kao sto sam ubedjen da će da pobede i sve ostale do kraja.

  možda će izvuci nerešeno protiv wulfsa, pošto pobeda nije baš realna, s obzirom na njihovu jačinu.
   (mile, 21. april 2019 11:38)

  # Link komentara

 2. taman ako Liverpulu bude trebalo za titulu, da Rafa ne zapinje previse.
  (obezbedjen, 20. april 2019 23:00)

  # Link komentara

 3. Polovina prošlog avgusta, “fudbalski stručnjaci” iz Srbije predvidjaju Fulamu borbu za Evropu, Njukaslu borbu za opstanak. Posle prvih 10 kola, Njukasl ima svega 3 boda i prvu pobedu ostvaruju tek u 11. kolu. Za to vreme je Fulam već upisao jednu pobedu u trećem kolu, “stručnjaci” se već podsmevaju evropskom šampionu Rafi Benitezu i šalju ga u Čempionšip jer je oterao Mitrovića a igraju mu nikad lošiji Rondon i Perez. I evo, posle nekoliko meseci se Rafa Benitez smeje poslednji jer je Fulam ispao iz lige čak 5 kola pred kraj, a on danas overio opstanak gle čuda het trikom Ajozea Pereza.
  (sef strucnog staba, 20. april 2019 20:44)

  Ipak najbolji argument kad ti isti brane njegovo favorizovanje u reprezentaicji sa 'mozda Jovic daje golove ali pogledaj Mitrovica kako se gura, e to je pravi napadac'
  (Sale, 20. april 2019 22:34)

  # Link komentara

 4. Polovina prošlog avgusta, “fudbalski stručnjaci” iz Srbije predvidjaju Fulamu borbu za Evropu, Njukaslu borbu za opstanak. Posle prvih 10 kola, Njukasl ima svega 3 boda i prvu pobedu ostvaruju tek u 11. kolu. Za to vreme je Fulam već upisao jednu pobedu u trećem kolu, “stručnjaci” se već podsmevaju evropskom šampionu Rafi Benitezu i šalju ga u Čempionšip jer je oterao Mitrovića a igraju mu nikad lošiji Rondon i Perez. I evo, posle nekoliko meseci se Rafa Benitez smeje poslednji jer je Fulam ispao iz lige čak 5 kola pred kraj, a on danas overio opstanak gle čuda het trikom Ajozea Pereza.
  (sef strucnog staba, 20. april 2019 20:44

  Kaži im šefe kaži,a ja da dodam onu našu staru srpsku"I da komšiji crkne krava..."najgori smo bre narod od svih.
   (Nik '79., 20. april 2019 22:29)

  # Link komentara

 5. Polovina prošlog avgusta, “fudbalski stručnjaci” iz Srbije predvidjaju Fulamu borbu za Evropu, Njukaslu borbu za opstanak. Posle prvih 10 kola, Njukasl ima svega 3 boda i prvu pobedu ostvaruju tek u 11. kolu. Za to vreme je Fulam već upisao jednu pobedu u trećem kolu, “stručnjaci” se već podsmevaju evropskom šampionu Rafi Benitezu i šalju ga u Čempionšip jer je oterao Mitrovića a igraju mu nikad lošiji Rondon i Perez. I evo, posle nekoliko meseci se Rafa Benitez smeje poslednji jer je Fulam ispao iz lige čak 5 kola pred kraj, a on danas overio opstanak gle čuda het trikom Ajozea Pereza.
  (sef strucnog staba, 20. april 2019 20:44)

  # Link komentara