Četvrtak, 18.04.2019.

14:55

"Ronaldo će dati još samo jednu šansu Juventusu"

Juventus je doveo Kristijana Ronalda kako bi konačno osvojio Ligu šampiona – nije uspeo.

Izvor: AK

"Ronaldo æe dati još samo jednu šansu Juventusu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

Soko

pre 5 godina

Kad predribla makar jednog igrača i da gol , priznaju ga za fudbalera...Ovako je samo dobar artista koji uz pomoć deset pomagača postiže golove ...Kad bi u NBA za našeg Marjanovića svi igrali , bez 30 koševa ne bi završavao utakmice...

niko ne sme da vas bije

pre 5 godina

CR7 i LS Najviše golova - 126
Najviše golova u 1/4 finalu - 24
Najviše golova na domaćem terenu - 66
Najviše golova na gostujućim terenima - 56
Najviše golova iz slobodnih udaraca - 12
Najviše golova glavom - 23
Najviše golova u jednoj sezoni LŠ (2013/14) - 17
Najviše golova u grupnoj fazi jedne sezone (2015/16) - 11
Najviše trofeja u ovom formatu LŠ od 1992. 5 i Najviše golova u polufinalu -13 i najviše golova u finalu 4.

Messi G.O.A.T

pre 5 godina

njemu se nema sta zameriti . on je zaista odigrao prema ocekivanjima ali Matuidi,Bernardeski,Dybala,Bentancur,Bonnuci,Sandro itd. su stvarno bili katastrofalni. ne verujem da ce napustati Juve jer mi bar on ne deluje kao covek koji ostavlja posao nedovrsen . uveren sam da ce do kraja svog mandata u Juventusu uzeti usatog i ovako veliki sportista zasluzuje svo postovanja. koliko se secam doktori u Juventusu su ostali zabezeknuti kad su videli na pregledima da mu je telo bukvalno 10 godina mladje , tako da verujem da ce Juventus malo osveziti ekipu na leto i ponovo napasti LS sa Ronaldom na celu. izmedju ostalog i Inter 2010 i Milan 2007 su bile matore ekipe pa su opet osvojili LS. no do tada , nadam se da Barca podize usati trofej ove sezone. POZ svim ljubiteljima fudbala.

Sinki

pre 5 godina

Bravo Arhitrkta za komentar...U fudbalu nista nije sigurno,a u Juventusu su doveli Ronalda kao da ce to biti onda sigurno osvajanje Lige Sampiona.To tako ne ide.

Negativni

pre 5 godina

onaldo kada ne postigne gol,uglavnom je los na terenu,dok kada Messi ne postigne gol,na utakmici je izlomio 5-6 igraca svojim drublinzima,kreirao 4-5 sansi za saigrace,asistirao...E to je ta ogromna razlika, Ronaldo moze pomoci Juventusu samo golom, drugo nesto od njega necete videti, bolje da su doveli Kejna a ovaj da skapava u onom Realu i pokusa da uzme jos koju titulu sa sudijama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mladen, 18. april 2019 16:00)

Razumem da voliš Mesija, čak razumem i da mrziš Ronalda, tvoja stvar. Ali, gde je n to redjao po pet- šest igrača? U većini utakmica protiv ravnopravnih timova, nije se video a kamoli redjao po pet-šest grača. Samo Real redovno teroriše, ali se nešto ne sećam da se naigrao protiv Čelsija, Intera, Bajerna, Rome. Kada mu je Ovrebe poklonio LŠ, on u te dve utakmice sa Čelsijem nije pipnuo loptu pošteno. O reprezentaciji bolje da ne pričamo. Čile mu je misaona imenica, a Nejmar ga teroriše kao on Real. On razbija Real, raspali Mančester, Eibar, Huesku, Venecuelu i Peru. Nekada velikim igračima nisu ni snimali ni računali utakmice sa autsajderima. Korać je Albaniji dao 99 poena, pa ga to ne čini najvećim košarkašem ikada. Smanji doživljaj.

Mijat

pre 5 godina

(BB, 18. april 2019 17:09)

Nije bitno sto su ispali iz lige samoiona bitno da su skocile akcije od kad je penaldo dosao u Juventus hhaahhahahaahhahaha

arhitekta

pre 5 godina

ja se iskreno divim ljudima koji veruju u to da je Ronaldo došao letos u Juventus samo i isključivo da osvoji CL, odnosno da se ugovorom obavezao za tako nešto. To zvuči neverovatno pa čak i za jednog od dva najbolja fudbalera na svetu. Sve i da je došao u Barselonu garancija ne postoji, možda baš zato što je bila dohvatljiva. U sportu jednostavno nema garancije a logika ne važi. Ajax je najsvežiji primer. Što se novca tiče pa još letos je objavljeno da je ceo transfer "zatvoren" za samo nekoliko dana i to od prodaje dresova, naravno originalnih po ceni od 70e. Veliko je pitanje za Juventus je "a šta sada?" Tim je generalno gledano matorke, pun igrača da 32+33 i više godina a pitanje je koliko je energije i želje ostalo u njima. Lično mislim da od povratka u Real nema ništa i da će Real svoj tim graditi na mnogo mlađim igračima tipa Embape i sl. Jednostavno došlo je vreme i za Juventus i za Real da izvrše smenu generacija. Zato ću uživati još neko vreme u ovom mladom i fantastičnom timu Ajaksa sve dok ga ne rasčerupaju prebogati timovi.

BB

pre 5 godina

Bačenih 100 miliona
(Loren, 18. april 2019 15:09)

U Italijanskom prvenstvu je postigao oko 20-ak golova, a propustio je bas, bas mnogo utakmica. Atletiko je fakticki sam izbacio, Ajaksu u obe utakmice dao gol. Akcije Juventusa su skocile duplo kad je potpisao ugovor, prodaja dresova... Nisu bacili 100 miliona, zaradili su oni na njemu sigurno.

Bath

pre 5 godina

(BB, 18. april 2019 17:09)

I Mesi odigrao utakmica kao Ronaldo ali dao 33golova, i to nije napadac kao Ronaldo, sulud potez da se za napadaca da 130 miliona, a znas da Juventus nema dovoljno kvalitetne igrace kao Real koji ce namestati gololove Ronaldu

jsx

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem kako se ovde brzo zaboravlja. Tako su za Mesija pisali luposti u prosle dve sezone.
Ronaldo ima 5 titula u LS, Juventus svega dve, tako da je ispravno napisano ko kome daje sansu.

sin lovca na medvede

pre 5 godina

????? Valjda ce Juve dati jos jednu sansu Ronaladu..Ronaldo nije uradio ono sto se od njega trazilo, i zasto je bio placen.

nemanja

pre 5 godina

Juventus je institucija fudbala i mnogo bitniji igrači u istoriji fudbala nisu njemu i porodici Anjeli postavljali uslove. To se i vidi kako igra u Juventusu i da je u funkciji tima i ne vrti se sve oko njega. Neka igra dok mu traje ugovor, zaradili su na njemu, a onda neka pali u Kinu. Svako je zamenljiv.

Totti

pre 5 godina

Dali su toliko novca da bi osvojili prvenstvo i ispali u 1/4 LS. To su mogli i bez njega...
0) (,,,

Frende, oni su tu lovu povratili od prodaje njegovih dresova prije nego je zaigrao prvu sluzbenu utakmicu za Juve.
Tako da im se isplatio.

Apokalipsa

pre 5 godina

Nekada sam mrzeo Milan ne znam zasto ali sada kad pogledam kakva je to legenda od ekipe bila, svake godine polufinale finale, 7 puta prvaci evrope bili. Takav šmek u evropskim takmicenjima, juventus nikada nece imati.

Pablo

pre 5 godina

... Nisu bacili 100 miliona, zaradili su oni na njemu sigurno.
(BB, 18. april 2019 17:09)

Izgibili su samo oko 15 miliona ispadanjem pre polufinala, bez Ronalda su igrali polufinale ili finale

kvisko

pre 5 godina

Ronaldo se vraca u Real.
Sad mu je jasno da je pogresio odlaskom u Juve, Real je najbolji klub za njega i njegove ambicije. Osim toga i Zizu se vratio tako da mu je to razlog extra da se vrati.

kvisko

pre 5 godina

U kakvim godinama? Toti igrao do 38, sta da kazemo za Bufona....

Toti nije igrao on se u poznim godinama svoje karijere samo setao terenom brzinom puza golaca. Bufon nekad veliki golman sada samo suplja kanta, glavni krivac za eliminaciju PSG u ligi sampiona.

Mlan

pre 5 godina

Mislim da svi vise brinu od samog Ronalda, decko je na mestu skroz, pravi sportista...u odlicnom je timu i sledece godine ce biti jos bolje...a sto se tice LŠ, pa on je uzeo dovoljno...ili neko drugi misli da je malo puta bio prvak!?? Decko uziva u fudbalu i trudi se da igra sto duze na ovom nivou. Ziveo on nama jos 100 godina...da su svi profesionalci i posveceni kao on gde bi im bio kraj...

Dzabavamnovci

pre 5 godina

Guraj pare, dovodi najjace, ali dzabe! To govori kakav je sistem imao Real. Ne volim ih, ali su uklopili razne igrace u neverovatan sistem, mnoge zvezde takodje.

Ronaldo nema sta da daje sanse, mator je, nece moci da igra na ovom nivou vise od godinu dana...

A

pre 5 godina

Kada je Ronaldo prešao u Juventus, prvi dan je prodata roba koja se vezuje za njega(dresovi i ostalo) u vrednosti 60 miliona $.Koliko je prodatao kasnije ne znam.
Ko gleda samo sportsku stranu može da kaže ovo i ono.
Iz ugla firme Juventus je zaradio.
Vlasnici ili akcionari verovatno mogu da kažu-dobar posao.

Naum

pre 5 godina

Svaka čast na takvoj želji i htenju u tim godinama. Alal vera.
(Bromazepam, 18. april 2019 15:08)

U kakvim godinama? Toti igrao do 38, sta da kazemo za Bufona i jos mnoge starije igrace? Ronaldo igra samo iz jednog jedinog razloga a to je njegov najveci kompleks - Mesi

Bingo

pre 5 godina

Kralj fudbala. Mesi i ostali patuljci koji odigraju 2 tekme pa ih nema 2 godine tesko da mogu ikada da mu pridju.

Ali Juve nema tim za titulu LE, nema trenera i nema duh za to.

Ne bi ni Atletiko prosli da nije bilo CR.

CR treba da menja tim.

Mladen

pre 5 godina

onaldo kada ne postigne gol,uglavnom je los na terenu,dok kada Messi ne postigne gol,na utakmici je izlomio 5-6 igraca svojim drublinzima,kreirao 4-5 sansi za saigrace,asistirao...E to je ta ogromna razlika, Ronaldo moze pomoci Juventusu samo golom, drugo nesto od njega necete videti, bolje da su doveli Kejna a ovaj da skapava u onom Realu i pokusa da uzme jos koju titulu sa sudijama.

Đorđe

pre 5 godina

Ronaldo je vrhunski egzekutor, ali nije igrač koji nosi ekipu i čini igrače boljim, kao što su svojevremeno bili Platini, Bađo, Del Pjero, Zidan (navodim samo igrače Juventusa). Ronaldu treba tim koji će raditi za njega. Juventus nikada nije imao takav koncept i meni je odmah delovalo neprirodno kad su ga doveli.
Za te novce su mogli da dovedu par odličnih igrača i da naprave jak kolektiv, sa naglaskom na timskoj igri, sa Dibalom kao prvom zvezdom i prirodnim naslednikom gore navedenih igrača. Dibala je bio neuporedivo bolji prošle sezone, Ronaldo ga je bukvalno ugušio.
Ima Juve jak sastav, ali Džan, Bentakur, Pjanić, De Šilje, nisu igrači šampionskog kova, sposobni za osvajanje LŠ. Naivno je bilo misliti da im je samo još Ronaldo potreban. Od vezanih igrača, jedino Bernandeski igra na visokom nivou ove sezone. Ostali, kao da su shvatili da je jedini cilj igrati za Ronalda. To jednostavno nije Juventus.
Ajaks im je očitao bukvicu iz timske igre i ofanzivnog fudbala.
I sada opet treba da dovode skupa pojačanja, da bi Ronaldo bio srećan i da bukvalno kopiraju Real, a takav sistem u Juventusu nije moguć. Zato sam u startu smatrao, a sada sam još više siguran, da Ronalda nije trebalo dovoditi.

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Кваљарела са 38 година најбољи стрелац лиге. Маркетиншки одличан потез Јувентуса, али “играчки” не баш. Ништа већи фаворити за титулу нису постали доласком Роналда. А фраза “Роналдо даје још једну шансу Јувентусу” никако није исправна. Јувентус га је купио и дебело га плаћа с циљем да им помогне у Лиги Шампиона. Уколико ни следеће сезоне не освоје, продаће га. Тако да Јувентус даје шансу њему, а не он Јувентусу.

Nikola

pre 5 godina

AC Milan 7 Volte Campioni!!!
(cuore rossonero, 18. april 2019 15:13)

Ne lozi se. Navijas za klub koji je pre neku godinu kupio lik bez para, a niko nije ni proverio ko je i sta je on...

juventino

pre 5 godina

Prvo, Ronaldo je ispao u 1/8 finala 2010 sa Pelegrinijem kao trenerom Reala,
Drugo, Juve je poslednji put bio prvak Evrope 1996 godine,
i trece, Juve sledece god sigurno opet biti u konkurenciji za osvajanje, sa ili bez Ronalda.

Marko

pre 5 godina

I gde će onda? Šta, neko će da bogatstvo za matorog igrača...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (apolo, 18. april 2019 14:58

Amerika, Kina...nece ni da pitaju sta kosta...utovar novca lopatom pa koliko zahvati za 3 sata pretovara sa gomile u kamion.

antiDebil

pre 5 godina

Dace im jos jednu sansu da mu osvoje titulu ? Ako to zeli mora da obezbedi sudije, penaldrid nijednu jedinu titulu nije osvojio bez katastrofalnih sudijskih gresaka na stetu njihovih protivnika !

neko

pre 5 godina

to je samo dokaz koliko je italijanska kalco liga slaba,naravno da je juventus apsolutni favorit u kalco ligi kada su svi osim napolija losi,da me ne shvatite pogresno da umanjujem juventus ali realnost je to,videla se u utorak.

Pijani zlotvor

pre 5 godina

Messi ce ga sad 'presisati' s ligama prvaka/zlatnim loptama. Uzet ce ih jos bar 2 do kraja karijere koja ce sigurno trajati jos 4-5 godina jer ne igra na fizikalije nego na mozak.
S kikijem je tu gotova prica. Juve je u lp jednostavno luzerski klub, italija kao liga im ne nudi borbu na zivot i smrt, njima fale plemeniti igraci u vezi i jaci trener.
Zauvijek ce ostati upamcen kao gerd muller na steroidima, dok ce se na messia kad se sve zbroji i oduzme gledati kao na najveceg ikad, sto ce mnogi shvatiti tek onda kad se povuce, jer slicnog igraca nema ni u najavi.
Postedite me s mbappeom, decko je brz kao metak ali ni priblizno nema nista kao messi. Pa njemu se protiv utd-a u par navrata lopta odbijala kao od spomenik.

karlos

pre 5 godina

Ne zna se da li je gori Real bez Ronalda ili Ronaldo bez Reala. Covek ne moze biti najbolji strelac cak i u onoj smesnoj Italijanskoj ligi

M4R3

pre 5 godina

Bačenih 100 miliona
(Loren, 18. april 2019 15:09)

Bačenih 100 miliona (tačnije 130 miliona)!?

Ronaldov dres je u prvih 24h prodaje doneo klubu 60 miliona dolara. Do sada su na njegovom imenu zaradili pa deset puta više nego što su uložili u njega.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Tuzan je, a vec je osvojio nekoliko LS, osvojio je EP sa Portugalom, zlatne lopte, ma sve je osvojio covek prosto i opet mu je krivo kad ispadne, zato je on tu gde jeste zapravo. Neverovatan sportista voleli ga ili ne.

marko

pre 5 godina

Morate vec jednom da shvatite da Ronaldo ne moze da se poredi sa Mesijem, prvo Mesi pa nekoliko mesta prazno pa Ronaldno, decko je takav talentan da se isti za 100 godina roditi nece, kandidat za fudbalera svih vremenena, toliko.

Rafa

pre 5 godina

Trebali su da dovedu nekog normalnog napadaca pored Mandzukica, nije im trebala ova marketing zvezda, potpuna ista situacija kao u Realu, igra se za njegovu statistiku, tim ispasta, kad se setim kako su prosle godine igrali kad su pregazili Real u Madridu al prosao Real sa sudijama i ona godina kad su samleli Barselonu, sad ovo ne lici na nista, tim igra za Ronalda, da bi se kasnije pricalo kako im on doneo ligu sampiona

Gabri

pre 5 godina

(sef strucnog staba, 18. april 2019 15:01)

Jok bice srecan, a jos Mesi sa 2 gola izbacio Junajted, ne zna se dal je jadniji Ronaldo ili Ronaldovi botovi

Rocky

pre 5 godina

Ne bi oni ni Atletiko prosli da nije bilo sudija. U obe tekme.

Ovo nije tim za Ronalda. On je klasa oni su arednhaci bez trenera i motiva.

Sa Spalom i Đenovom itd..mogu da igraju i dominiraju.

Ali u Evropi bez sudija ne pomaze ni Ronaldo.

Labud

pre 5 godina

Bez njega su stizali do finala sa njim jedva 1/4 finale, sa cistom srecom prosli Atletiko, 1cm lopta u golu i penal na kraju utakmice, najlosiji Juventus sa Ronaldom u poslednjih 10godina

mracna dusa

pre 5 godina

Ti ne cinis cuda. Svi oko tebe cine cuda a ti dobijes svaku pohvalu. Ne kazem da je Ronaldo los igrac, sasvim suprotno ali nije on taj koji menja tok utakmice

Drug Ostoja

pre 5 godina

On hoce da im da jos jednu sansu,a ni sam nije pruzio koliko se od njega ocekivalo.Dakle svi su krivi,pa i on. Juve je prepun penzionera i prosecnih igraca sa kojima moze samo da gazi kroz raspalu Italijansku ligu.

Bruce Springsteen

pre 5 godina

Mislite Juventus će dati šansu Ronaldu?Ne plaća Ronaldo Juventus nego Juventus Ronalda?!Bar bi tako trebalo?Znaci hoćete da kažete ako ne osvoji sledece sezone Ronaldo “leti” iz Juventusa?

ratar

pre 5 godina

Juve je gubitnicki kub. Nikada nece dostici uspehe Milana iz evrope. Taj Milan je bio nesto posebno. Kad se samo setim tih starih timova , milan, valencia, mancester... mislili su da ce im Ronaldo doneti toliko cekani trofej.

Laki

pre 5 godina

Juve prethodnih godina bez Ronalda: liga i kup
Juve sa Ronaldom: "samo" liga
Možda se marketinški isplatio, ali igrački nikako. Doduše, ne može mu se mnogo zameriti, bukvalno je sam prošao Atletico, dao gol u obe utakmice protiv Ajaxa..

sef strucnog staba

pre 5 godina

Tuzan je, a vec je osvojio nekoliko LS, osvojio je EP sa Portugalom, zlatne lopte, ma sve je osvojio covek prosto i opet mu je krivo kad ispadne, zato je on tu gde jeste zapravo. Neverovatan sportista voleli ga ili ne.

Laki

pre 5 godina

Juve prethodnih godina bez Ronalda: liga i kup
Juve sa Ronaldom: "samo" liga
Možda se marketinški isplatio, ali igrački nikako. Doduše, ne može mu se mnogo zameriti, bukvalno je sam prošao Atletico, dao gol u obe utakmice protiv Ajaxa..

Bruce Springsteen

pre 5 godina

Mislite Juventus će dati šansu Ronaldu?Ne plaća Ronaldo Juventus nego Juventus Ronalda?!Bar bi tako trebalo?Znaci hoćete da kažete ako ne osvoji sledece sezone Ronaldo “leti” iz Juventusa?

ratar

pre 5 godina

Juve je gubitnicki kub. Nikada nece dostici uspehe Milana iz evrope. Taj Milan je bio nesto posebno. Kad se samo setim tih starih timova , milan, valencia, mancester... mislili su da ce im Ronaldo doneti toliko cekani trofej.

mracna dusa

pre 5 godina

Ti ne cinis cuda. Svi oko tebe cine cuda a ti dobijes svaku pohvalu. Ne kazem da je Ronaldo los igrac, sasvim suprotno ali nije on taj koji menja tok utakmice

Đorđe

pre 5 godina

Ronaldo je vrhunski egzekutor, ali nije igrač koji nosi ekipu i čini igrače boljim, kao što su svojevremeno bili Platini, Bađo, Del Pjero, Zidan (navodim samo igrače Juventusa). Ronaldu treba tim koji će raditi za njega. Juventus nikada nije imao takav koncept i meni je odmah delovalo neprirodno kad su ga doveli.
Za te novce su mogli da dovedu par odličnih igrača i da naprave jak kolektiv, sa naglaskom na timskoj igri, sa Dibalom kao prvom zvezdom i prirodnim naslednikom gore navedenih igrača. Dibala je bio neuporedivo bolji prošle sezone, Ronaldo ga je bukvalno ugušio.
Ima Juve jak sastav, ali Džan, Bentakur, Pjanić, De Šilje, nisu igrači šampionskog kova, sposobni za osvajanje LŠ. Naivno je bilo misliti da im je samo još Ronaldo potreban. Od vezanih igrača, jedino Bernandeski igra na visokom nivou ove sezone. Ostali, kao da su shvatili da je jedini cilj igrati za Ronalda. To jednostavno nije Juventus.
Ajaks im je očitao bukvicu iz timske igre i ofanzivnog fudbala.
I sada opet treba da dovode skupa pojačanja, da bi Ronaldo bio srećan i da bukvalno kopiraju Real, a takav sistem u Juventusu nije moguć. Zato sam u startu smatrao, a sada sam još više siguran, da Ronalda nije trebalo dovoditi.

BB

pre 5 godina

Bačenih 100 miliona
(Loren, 18. april 2019 15:09)

U Italijanskom prvenstvu je postigao oko 20-ak golova, a propustio je bas, bas mnogo utakmica. Atletiko je fakticki sam izbacio, Ajaksu u obe utakmice dao gol. Akcije Juventusa su skocile duplo kad je potpisao ugovor, prodaja dresova... Nisu bacili 100 miliona, zaradili su oni na njemu sigurno.

arhitekta

pre 5 godina

ja se iskreno divim ljudima koji veruju u to da je Ronaldo došao letos u Juventus samo i isključivo da osvoji CL, odnosno da se ugovorom obavezao za tako nešto. To zvuči neverovatno pa čak i za jednog od dva najbolja fudbalera na svetu. Sve i da je došao u Barselonu garancija ne postoji, možda baš zato što je bila dohvatljiva. U sportu jednostavno nema garancije a logika ne važi. Ajax je najsvežiji primer. Što se novca tiče pa još letos je objavljeno da je ceo transfer "zatvoren" za samo nekoliko dana i to od prodaje dresova, naravno originalnih po ceni od 70e. Veliko je pitanje za Juventus je "a šta sada?" Tim je generalno gledano matorke, pun igrača da 32+33 i više godina a pitanje je koliko je energije i želje ostalo u njima. Lično mislim da od povratka u Real nema ništa i da će Real svoj tim graditi na mnogo mlađim igračima tipa Embape i sl. Jednostavno došlo je vreme i za Juventus i za Real da izvrše smenu generacija. Zato ću uživati još neko vreme u ovom mladom i fantastičnom timu Ajaksa sve dok ga ne rasčerupaju prebogati timovi.

A

pre 5 godina

Kada je Ronaldo prešao u Juventus, prvi dan je prodata roba koja se vezuje za njega(dresovi i ostalo) u vrednosti 60 miliona $.Koliko je prodatao kasnije ne znam.
Ko gleda samo sportsku stranu može da kaže ovo i ono.
Iz ugla firme Juventus je zaradio.
Vlasnici ili akcionari verovatno mogu da kažu-dobar posao.

Rafa

pre 5 godina

Trebali su da dovedu nekog normalnog napadaca pored Mandzukica, nije im trebala ova marketing zvezda, potpuna ista situacija kao u Realu, igra se za njegovu statistiku, tim ispasta, kad se setim kako su prosle godine igrali kad su pregazili Real u Madridu al prosao Real sa sudijama i ona godina kad su samleli Barselonu, sad ovo ne lici na nista, tim igra za Ronalda, da bi se kasnije pricalo kako im on doneo ligu sampiona

Mladen

pre 5 godina

onaldo kada ne postigne gol,uglavnom je los na terenu,dok kada Messi ne postigne gol,na utakmici je izlomio 5-6 igraca svojim drublinzima,kreirao 4-5 sansi za saigrace,asistirao...E to je ta ogromna razlika, Ronaldo moze pomoci Juventusu samo golom, drugo nesto od njega necete videti, bolje da su doveli Kejna a ovaj da skapava u onom Realu i pokusa da uzme jos koju titulu sa sudijama.

Naum

pre 5 godina

Svaka čast na takvoj želji i htenju u tim godinama. Alal vera.
(Bromazepam, 18. april 2019 15:08)

U kakvim godinama? Toti igrao do 38, sta da kazemo za Bufona i jos mnoge starije igrace? Ronaldo igra samo iz jednog jedinog razloga a to je njegov najveci kompleks - Mesi

Pijani zlotvor

pre 5 godina

Messi ce ga sad 'presisati' s ligama prvaka/zlatnim loptama. Uzet ce ih jos bar 2 do kraja karijere koja ce sigurno trajati jos 4-5 godina jer ne igra na fizikalije nego na mozak.
S kikijem je tu gotova prica. Juve je u lp jednostavno luzerski klub, italija kao liga im ne nudi borbu na zivot i smrt, njima fale plemeniti igraci u vezi i jaci trener.
Zauvijek ce ostati upamcen kao gerd muller na steroidima, dok ce se na messia kad se sve zbroji i oduzme gledati kao na najveceg ikad, sto ce mnogi shvatiti tek onda kad se povuce, jer slicnog igraca nema ni u najavi.
Postedite me s mbappeom, decko je brz kao metak ali ni priblizno nema nista kao messi. Pa njemu se protiv utd-a u par navrata lopta odbijala kao od spomenik.

marko

pre 5 godina

Morate vec jednom da shvatite da Ronaldo ne moze da se poredi sa Mesijem, prvo Mesi pa nekoliko mesta prazno pa Ronaldno, decko je takav talentan da se isti za 100 godina roditi nece, kandidat za fudbalera svih vremenena, toliko.

antiDebil

pre 5 godina

Dace im jos jednu sansu da mu osvoje titulu ? Ako to zeli mora da obezbedi sudije, penaldrid nijednu jedinu titulu nije osvojio bez katastrofalnih sudijskih gresaka na stetu njihovih protivnika !

Apokalipsa

pre 5 godina

Nekada sam mrzeo Milan ne znam zasto ali sada kad pogledam kakva je to legenda od ekipe bila, svake godine polufinale finale, 7 puta prvaci evrope bili. Takav šmek u evropskim takmicenjima, juventus nikada nece imati.

kvisko

pre 5 godina

U kakvim godinama? Toti igrao do 38, sta da kazemo za Bufona....

Toti nije igrao on se u poznim godinama svoje karijere samo setao terenom brzinom puza golaca. Bufon nekad veliki golman sada samo suplja kanta, glavni krivac za eliminaciju PSG u ligi sampiona.

nemanja

pre 5 godina

Juventus je institucija fudbala i mnogo bitniji igrači u istoriji fudbala nisu njemu i porodici Anjeli postavljali uslove. To se i vidi kako igra u Juventusu i da je u funkciji tima i ne vrti se sve oko njega. Neka igra dok mu traje ugovor, zaradili su na njemu, a onda neka pali u Kinu. Svako je zamenljiv.

Gabri

pre 5 godina

(sef strucnog staba, 18. april 2019 15:01)

Jok bice srecan, a jos Mesi sa 2 gola izbacio Junajted, ne zna se dal je jadniji Ronaldo ili Ronaldovi botovi

Labud

pre 5 godina

Bez njega su stizali do finala sa njim jedva 1/4 finale, sa cistom srecom prosli Atletiko, 1cm lopta u golu i penal na kraju utakmice, najlosiji Juventus sa Ronaldom u poslednjih 10godina

Marko

pre 5 godina

I gde će onda? Šta, neko će da bogatstvo za matorog igrača...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (apolo, 18. april 2019 14:58

Amerika, Kina...nece ni da pitaju sta kosta...utovar novca lopatom pa koliko zahvati za 3 sata pretovara sa gomile u kamion.

Bath

pre 5 godina

(BB, 18. april 2019 17:09)

I Mesi odigrao utakmica kao Ronaldo ali dao 33golova, i to nije napadac kao Ronaldo, sulud potez da se za napadaca da 130 miliona, a znas da Juventus nema dovoljno kvalitetne igrace kao Real koji ce namestati gololove Ronaldu

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Кваљарела са 38 година најбољи стрелац лиге. Маркетиншки одличан потез Јувентуса, али “играчки” не баш. Ништа већи фаворити за титулу нису постали доласком Роналда. А фраза “Роналдо даје још једну шансу Јувентусу” никако није исправна. Јувентус га је купио и дебело га плаћа с циљем да им помогне у Лиги Шампиона. Уколико ни следеће сезоне не освоје, продаће га. Тако да Јувентус даје шансу њему, а не он Јувентусу.

juventino

pre 5 godina

Prvo, Ronaldo je ispao u 1/8 finala 2010 sa Pelegrinijem kao trenerom Reala,
Drugo, Juve je poslednji put bio prvak Evrope 1996 godine,
i trece, Juve sledece god sigurno opet biti u konkurenciji za osvajanje, sa ili bez Ronalda.

Totti

pre 5 godina

Dali su toliko novca da bi osvojili prvenstvo i ispali u 1/4 LS. To su mogli i bez njega...
0) (,,,

Frende, oni su tu lovu povratili od prodaje njegovih dresova prije nego je zaigrao prvu sluzbenu utakmicu za Juve.
Tako da im se isplatio.

sin lovca na medvede

pre 5 godina

????? Valjda ce Juve dati jos jednu sansu Ronaladu..Ronaldo nije uradio ono sto se od njega trazilo, i zasto je bio placen.

neko

pre 5 godina

to je samo dokaz koliko je italijanska kalco liga slaba,naravno da je juventus apsolutni favorit u kalco ligi kada su svi osim napolija losi,da me ne shvatite pogresno da umanjujem juventus ali realnost je to,videla se u utorak.

Mlan

pre 5 godina

Mislim da svi vise brinu od samog Ronalda, decko je na mestu skroz, pravi sportista...u odlicnom je timu i sledece godine ce biti jos bolje...a sto se tice LŠ, pa on je uzeo dovoljno...ili neko drugi misli da je malo puta bio prvak!?? Decko uziva u fudbalu i trudi se da igra sto duze na ovom nivou. Ziveo on nama jos 100 godina...da su svi profesionalci i posveceni kao on gde bi im bio kraj...

karlos

pre 5 godina

Ne zna se da li je gori Real bez Ronalda ili Ronaldo bez Reala. Covek ne moze biti najbolji strelac cak i u onoj smesnoj Italijanskoj ligi

jsx

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem kako se ovde brzo zaboravlja. Tako su za Mesija pisali luposti u prosle dve sezone.
Ronaldo ima 5 titula u LS, Juventus svega dve, tako da je ispravno napisano ko kome daje sansu.

Nikola

pre 5 godina

AC Milan 7 Volte Campioni!!!
(cuore rossonero, 18. april 2019 15:13)

Ne lozi se. Navijas za klub koji je pre neku godinu kupio lik bez para, a niko nije ni proverio ko je i sta je on...

Dzabavamnovci

pre 5 godina

Guraj pare, dovodi najjace, ali dzabe! To govori kakav je sistem imao Real. Ne volim ih, ali su uklopili razne igrace u neverovatan sistem, mnoge zvezde takodje.

Ronaldo nema sta da daje sanse, mator je, nece moci da igra na ovom nivou vise od godinu dana...

Messi G.O.A.T

pre 5 godina

njemu se nema sta zameriti . on je zaista odigrao prema ocekivanjima ali Matuidi,Bernardeski,Dybala,Bentancur,Bonnuci,Sandro itd. su stvarno bili katastrofalni. ne verujem da ce napustati Juve jer mi bar on ne deluje kao covek koji ostavlja posao nedovrsen . uveren sam da ce do kraja svog mandata u Juventusu uzeti usatog i ovako veliki sportista zasluzuje svo postovanja. koliko se secam doktori u Juventusu su ostali zabezeknuti kad su videli na pregledima da mu je telo bukvalno 10 godina mladje , tako da verujem da ce Juventus malo osveziti ekipu na leto i ponovo napasti LS sa Ronaldom na celu. izmedju ostalog i Inter 2010 i Milan 2007 su bile matore ekipe pa su opet osvojili LS. no do tada , nadam se da Barca podize usati trofej ove sezone. POZ svim ljubiteljima fudbala.

Drug Ostoja

pre 5 godina

On hoce da im da jos jednu sansu,a ni sam nije pruzio koliko se od njega ocekivalo.Dakle svi su krivi,pa i on. Juve je prepun penzionera i prosecnih igraca sa kojima moze samo da gazi kroz raspalu Italijansku ligu.

Sinki

pre 5 godina

Bravo Arhitrkta za komentar...U fudbalu nista nije sigurno,a u Juventusu su doveli Ronalda kao da ce to biti onda sigurno osvajanje Lige Sampiona.To tako ne ide.

Negativni

pre 5 godina

onaldo kada ne postigne gol,uglavnom je los na terenu,dok kada Messi ne postigne gol,na utakmici je izlomio 5-6 igraca svojim drublinzima,kreirao 4-5 sansi za saigrace,asistirao...E to je ta ogromna razlika, Ronaldo moze pomoci Juventusu samo golom, drugo nesto od njega necete videti, bolje da su doveli Kejna a ovaj da skapava u onom Realu i pokusa da uzme jos koju titulu sa sudijama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mladen, 18. april 2019 16:00)

Razumem da voliš Mesija, čak razumem i da mrziš Ronalda, tvoja stvar. Ali, gde je n to redjao po pet- šest igrača? U većini utakmica protiv ravnopravnih timova, nije se video a kamoli redjao po pet-šest grača. Samo Real redovno teroriše, ali se nešto ne sećam da se naigrao protiv Čelsija, Intera, Bajerna, Rome. Kada mu je Ovrebe poklonio LŠ, on u te dve utakmice sa Čelsijem nije pipnuo loptu pošteno. O reprezentaciji bolje da ne pričamo. Čile mu je misaona imenica, a Nejmar ga teroriše kao on Real. On razbija Real, raspali Mančester, Eibar, Huesku, Venecuelu i Peru. Nekada velikim igračima nisu ni snimali ni računali utakmice sa autsajderima. Korać je Albaniji dao 99 poena, pa ga to ne čini najvećim košarkašem ikada. Smanji doživljaj.

M4R3

pre 5 godina

Bačenih 100 miliona
(Loren, 18. april 2019 15:09)

Bačenih 100 miliona (tačnije 130 miliona)!?

Ronaldov dres je u prvih 24h prodaje doneo klubu 60 miliona dolara. Do sada su na njegovom imenu zaradili pa deset puta više nego što su uložili u njega.

Rocky

pre 5 godina

Ne bi oni ni Atletiko prosli da nije bilo sudija. U obe tekme.

Ovo nije tim za Ronalda. On je klasa oni su arednhaci bez trenera i motiva.

Sa Spalom i Đenovom itd..mogu da igraju i dominiraju.

Ali u Evropi bez sudija ne pomaze ni Ronaldo.

Mijat

pre 5 godina

(BB, 18. april 2019 17:09)

Nije bitno sto su ispali iz lige samoiona bitno da su skocile akcije od kad je penaldo dosao u Juventus hhaahhahahaahhahaha

Bingo

pre 5 godina

Kralj fudbala. Mesi i ostali patuljci koji odigraju 2 tekme pa ih nema 2 godine tesko da mogu ikada da mu pridju.

Ali Juve nema tim za titulu LE, nema trenera i nema duh za to.

Ne bi ni Atletiko prosli da nije bilo CR.

CR treba da menja tim.

Pablo

pre 5 godina

... Nisu bacili 100 miliona, zaradili su oni na njemu sigurno.
(BB, 18. april 2019 17:09)

Izgibili su samo oko 15 miliona ispadanjem pre polufinala, bez Ronalda su igrali polufinale ili finale

niko ne sme da vas bije

pre 5 godina

CR7 i LS Najviše golova - 126
Najviše golova u 1/4 finalu - 24
Najviše golova na domaćem terenu - 66
Najviše golova na gostujućim terenima - 56
Najviše golova iz slobodnih udaraca - 12
Najviše golova glavom - 23
Najviše golova u jednoj sezoni LŠ (2013/14) - 17
Najviše golova u grupnoj fazi jedne sezone (2015/16) - 11
Najviše trofeja u ovom formatu LŠ od 1992. 5 i Najviše golova u polufinalu -13 i najviše golova u finalu 4.

kvisko

pre 5 godina

Ronaldo se vraca u Real.
Sad mu je jasno da je pogresio odlaskom u Juve, Real je najbolji klub za njega i njegove ambicije. Osim toga i Zizu se vratio tako da mu je to razlog extra da se vrati.

Soko

pre 5 godina

Kad predribla makar jednog igrača i da gol , priznaju ga za fudbalera...Ovako je samo dobar artista koji uz pomoć deset pomagača postiže golove ...Kad bi u NBA za našeg Marjanovića svi igrali , bez 30 koševa ne bi završavao utakmice...

mracna dusa

pre 5 godina

Ti ne cinis cuda. Svi oko tebe cine cuda a ti dobijes svaku pohvalu. Ne kazem da je Ronaldo los igrac, sasvim suprotno ali nije on taj koji menja tok utakmice

Bruce Springsteen

pre 5 godina

Mislite Juventus će dati šansu Ronaldu?Ne plaća Ronaldo Juventus nego Juventus Ronalda?!Bar bi tako trebalo?Znaci hoćete da kažete ako ne osvoji sledece sezone Ronaldo “leti” iz Juventusa?

Bingo

pre 5 godina

Kralj fudbala. Mesi i ostali patuljci koji odigraju 2 tekme pa ih nema 2 godine tesko da mogu ikada da mu pridju.

Ali Juve nema tim za titulu LE, nema trenera i nema duh za to.

Ne bi ni Atletiko prosli da nije bilo CR.

CR treba da menja tim.

kvisko

pre 5 godina

Ronaldo se vraca u Real.
Sad mu je jasno da je pogresio odlaskom u Juve, Real je najbolji klub za njega i njegove ambicije. Osim toga i Zizu se vratio tako da mu je to razlog extra da se vrati.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Tuzan je, a vec je osvojio nekoliko LS, osvojio je EP sa Portugalom, zlatne lopte, ma sve je osvojio covek prosto i opet mu je krivo kad ispadne, zato je on tu gde jeste zapravo. Neverovatan sportista voleli ga ili ne.

Rafa

pre 5 godina

Trebali su da dovedu nekog normalnog napadaca pored Mandzukica, nije im trebala ova marketing zvezda, potpuna ista situacija kao u Realu, igra se za njegovu statistiku, tim ispasta, kad se setim kako su prosle godine igrali kad su pregazili Real u Madridu al prosao Real sa sudijama i ona godina kad su samleli Barselonu, sad ovo ne lici na nista, tim igra za Ronalda, da bi se kasnije pricalo kako im on doneo ligu sampiona

ratar

pre 5 godina

Juve je gubitnicki kub. Nikada nece dostici uspehe Milana iz evrope. Taj Milan je bio nesto posebno. Kad se samo setim tih starih timova , milan, valencia, mancester... mislili su da ce im Ronaldo doneti toliko cekani trofej.

Laki

pre 5 godina

Juve prethodnih godina bez Ronalda: liga i kup
Juve sa Ronaldom: "samo" liga
Možda se marketinški isplatio, ali igrački nikako. Doduše, ne može mu se mnogo zameriti, bukvalno je sam prošao Atletico, dao gol u obe utakmice protiv Ajaxa..

Naum

pre 5 godina

Svaka čast na takvoj želji i htenju u tim godinama. Alal vera.
(Bromazepam, 18. april 2019 15:08)

U kakvim godinama? Toti igrao do 38, sta da kazemo za Bufona i jos mnoge starije igrace? Ronaldo igra samo iz jednog jedinog razloga a to je njegov najveci kompleks - Mesi

jsx

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem kako se ovde brzo zaboravlja. Tako su za Mesija pisali luposti u prosle dve sezone.
Ronaldo ima 5 titula u LS, Juventus svega dve, tako da je ispravno napisano ko kome daje sansu.

Pablo

pre 5 godina

... Nisu bacili 100 miliona, zaradili su oni na njemu sigurno.
(BB, 18. april 2019 17:09)

Izgibili su samo oko 15 miliona ispadanjem pre polufinala, bez Ronalda su igrali polufinale ili finale

Negativni

pre 5 godina

onaldo kada ne postigne gol,uglavnom je los na terenu,dok kada Messi ne postigne gol,na utakmici je izlomio 5-6 igraca svojim drublinzima,kreirao 4-5 sansi za saigrace,asistirao...E to je ta ogromna razlika, Ronaldo moze pomoci Juventusu samo golom, drugo nesto od njega necete videti, bolje da su doveli Kejna a ovaj da skapava u onom Realu i pokusa da uzme jos koju titulu sa sudijama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mladen, 18. april 2019 16:00)

Razumem da voliš Mesija, čak razumem i da mrziš Ronalda, tvoja stvar. Ali, gde je n to redjao po pet- šest igrača? U većini utakmica protiv ravnopravnih timova, nije se video a kamoli redjao po pet-šest grača. Samo Real redovno teroriše, ali se nešto ne sećam da se naigrao protiv Čelsija, Intera, Bajerna, Rome. Kada mu je Ovrebe poklonio LŠ, on u te dve utakmice sa Čelsijem nije pipnuo loptu pošteno. O reprezentaciji bolje da ne pričamo. Čile mu je misaona imenica, a Nejmar ga teroriše kao on Real. On razbija Real, raspali Mančester, Eibar, Huesku, Venecuelu i Peru. Nekada velikim igračima nisu ni snimali ni računali utakmice sa autsajderima. Korać je Albaniji dao 99 poena, pa ga to ne čini najvećim košarkašem ikada. Smanji doživljaj.

marko

pre 5 godina

Morate vec jednom da shvatite da Ronaldo ne moze da se poredi sa Mesijem, prvo Mesi pa nekoliko mesta prazno pa Ronaldno, decko je takav talentan da se isti za 100 godina roditi nece, kandidat za fudbalera svih vremenena, toliko.

sin lovca na medvede

pre 5 godina

????? Valjda ce Juve dati jos jednu sansu Ronaladu..Ronaldo nije uradio ono sto se od njega trazilo, i zasto je bio placen.

M4R3

pre 5 godina

Bačenih 100 miliona
(Loren, 18. april 2019 15:09)

Bačenih 100 miliona (tačnije 130 miliona)!?

Ronaldov dres je u prvih 24h prodaje doneo klubu 60 miliona dolara. Do sada su na njegovom imenu zaradili pa deset puta više nego što su uložili u njega.

BB

pre 5 godina

Bačenih 100 miliona
(Loren, 18. april 2019 15:09)

U Italijanskom prvenstvu je postigao oko 20-ak golova, a propustio je bas, bas mnogo utakmica. Atletiko je fakticki sam izbacio, Ajaksu u obe utakmice dao gol. Akcije Juventusa su skocile duplo kad je potpisao ugovor, prodaja dresova... Nisu bacili 100 miliona, zaradili su oni na njemu sigurno.

nemanja

pre 5 godina

Juventus je institucija fudbala i mnogo bitniji igrači u istoriji fudbala nisu njemu i porodici Anjeli postavljali uslove. To se i vidi kako igra u Juventusu i da je u funkciji tima i ne vrti se sve oko njega. Neka igra dok mu traje ugovor, zaradili su na njemu, a onda neka pali u Kinu. Svako je zamenljiv.

karlos

pre 5 godina

Ne zna se da li je gori Real bez Ronalda ili Ronaldo bez Reala. Covek ne moze biti najbolji strelac cak i u onoj smesnoj Italijanskoj ligi

Mlan

pre 5 godina

Mislim da svi vise brinu od samog Ronalda, decko je na mestu skroz, pravi sportista...u odlicnom je timu i sledece godine ce biti jos bolje...a sto se tice LŠ, pa on je uzeo dovoljno...ili neko drugi misli da je malo puta bio prvak!?? Decko uziva u fudbalu i trudi se da igra sto duze na ovom nivou. Ziveo on nama jos 100 godina...da su svi profesionalci i posveceni kao on gde bi im bio kraj...

Totti

pre 5 godina

Dali su toliko novca da bi osvojili prvenstvo i ispali u 1/4 LS. To su mogli i bez njega...
0) (,,,

Frende, oni su tu lovu povratili od prodaje njegovih dresova prije nego je zaigrao prvu sluzbenu utakmicu za Juve.
Tako da im se isplatio.

Gabri

pre 5 godina

(sef strucnog staba, 18. april 2019 15:01)

Jok bice srecan, a jos Mesi sa 2 gola izbacio Junajted, ne zna se dal je jadniji Ronaldo ili Ronaldovi botovi

Mladen

pre 5 godina

onaldo kada ne postigne gol,uglavnom je los na terenu,dok kada Messi ne postigne gol,na utakmici je izlomio 5-6 igraca svojim drublinzima,kreirao 4-5 sansi za saigrace,asistirao...E to je ta ogromna razlika, Ronaldo moze pomoci Juventusu samo golom, drugo nesto od njega necete videti, bolje da su doveli Kejna a ovaj da skapava u onom Realu i pokusa da uzme jos koju titulu sa sudijama.

Mijat

pre 5 godina

(BB, 18. april 2019 17:09)

Nije bitno sto su ispali iz lige samoiona bitno da su skocile akcije od kad je penaldo dosao u Juventus hhaahhahahaahhahaha

Rocky

pre 5 godina

Ne bi oni ni Atletiko prosli da nije bilo sudija. U obe tekme.

Ovo nije tim za Ronalda. On je klasa oni su arednhaci bez trenera i motiva.

Sa Spalom i Đenovom itd..mogu da igraju i dominiraju.

Ali u Evropi bez sudija ne pomaze ni Ronaldo.

Soko

pre 5 godina

Kad predribla makar jednog igrača i da gol , priznaju ga za fudbalera...Ovako je samo dobar artista koji uz pomoć deset pomagača postiže golove ...Kad bi u NBA za našeg Marjanovića svi igrali , bez 30 koševa ne bi završavao utakmice...

Pijani zlotvor

pre 5 godina

Messi ce ga sad 'presisati' s ligama prvaka/zlatnim loptama. Uzet ce ih jos bar 2 do kraja karijere koja ce sigurno trajati jos 4-5 godina jer ne igra na fizikalije nego na mozak.
S kikijem je tu gotova prica. Juve je u lp jednostavno luzerski klub, italija kao liga im ne nudi borbu na zivot i smrt, njima fale plemeniti igraci u vezi i jaci trener.
Zauvijek ce ostati upamcen kao gerd muller na steroidima, dok ce se na messia kad se sve zbroji i oduzme gledati kao na najveceg ikad, sto ce mnogi shvatiti tek onda kad se povuce, jer slicnog igraca nema ni u najavi.
Postedite me s mbappeom, decko je brz kao metak ali ni priblizno nema nista kao messi. Pa njemu se protiv utd-a u par navrata lopta odbijala kao od spomenik.

Đorđe

pre 5 godina

Ronaldo je vrhunski egzekutor, ali nije igrač koji nosi ekipu i čini igrače boljim, kao što su svojevremeno bili Platini, Bađo, Del Pjero, Zidan (navodim samo igrače Juventusa). Ronaldu treba tim koji će raditi za njega. Juventus nikada nije imao takav koncept i meni je odmah delovalo neprirodno kad su ga doveli.
Za te novce su mogli da dovedu par odličnih igrača i da naprave jak kolektiv, sa naglaskom na timskoj igri, sa Dibalom kao prvom zvezdom i prirodnim naslednikom gore navedenih igrača. Dibala je bio neuporedivo bolji prošle sezone, Ronaldo ga je bukvalno ugušio.
Ima Juve jak sastav, ali Džan, Bentakur, Pjanić, De Šilje, nisu igrači šampionskog kova, sposobni za osvajanje LŠ. Naivno je bilo misliti da im je samo još Ronaldo potreban. Od vezanih igrača, jedino Bernandeski igra na visokom nivou ove sezone. Ostali, kao da su shvatili da je jedini cilj igrati za Ronalda. To jednostavno nije Juventus.
Ajaks im je očitao bukvicu iz timske igre i ofanzivnog fudbala.
I sada opet treba da dovode skupa pojačanja, da bi Ronaldo bio srećan i da bukvalno kopiraju Real, a takav sistem u Juventusu nije moguć. Zato sam u startu smatrao, a sada sam još više siguran, da Ronalda nije trebalo dovoditi.

antiDebil

pre 5 godina

Dace im jos jednu sansu da mu osvoje titulu ? Ako to zeli mora da obezbedi sudije, penaldrid nijednu jedinu titulu nije osvojio bez katastrofalnih sudijskih gresaka na stetu njihovih protivnika !

A

pre 5 godina

Kada je Ronaldo prešao u Juventus, prvi dan je prodata roba koja se vezuje za njega(dresovi i ostalo) u vrednosti 60 miliona $.Koliko je prodatao kasnije ne znam.
Ko gleda samo sportsku stranu može da kaže ovo i ono.
Iz ugla firme Juventus je zaradio.
Vlasnici ili akcionari verovatno mogu da kažu-dobar posao.

Dzabavamnovci

pre 5 godina

Guraj pare, dovodi najjace, ali dzabe! To govori kakav je sistem imao Real. Ne volim ih, ali su uklopili razne igrace u neverovatan sistem, mnoge zvezde takodje.

Ronaldo nema sta da daje sanse, mator je, nece moci da igra na ovom nivou vise od godinu dana...

niko ne sme da vas bije

pre 5 godina

CR7 i LS Najviše golova - 126
Najviše golova u 1/4 finalu - 24
Najviše golova na domaćem terenu - 66
Najviše golova na gostujućim terenima - 56
Najviše golova iz slobodnih udaraca - 12
Najviše golova glavom - 23
Najviše golova u jednoj sezoni LŠ (2013/14) - 17
Najviše golova u grupnoj fazi jedne sezone (2015/16) - 11
Najviše trofeja u ovom formatu LŠ od 1992. 5 i Najviše golova u polufinalu -13 i najviše golova u finalu 4.

Labud

pre 5 godina

Bez njega su stizali do finala sa njim jedva 1/4 finale, sa cistom srecom prosli Atletiko, 1cm lopta u golu i penal na kraju utakmice, najlosiji Juventus sa Ronaldom u poslednjih 10godina

neko

pre 5 godina

to je samo dokaz koliko je italijanska kalco liga slaba,naravno da je juventus apsolutni favorit u kalco ligi kada su svi osim napolija losi,da me ne shvatite pogresno da umanjujem juventus ali realnost je to,videla se u utorak.

Nikola

pre 5 godina

AC Milan 7 Volte Campioni!!!
(cuore rossonero, 18. april 2019 15:13)

Ne lozi se. Navijas za klub koji je pre neku godinu kupio lik bez para, a niko nije ni proverio ko je i sta je on...

Drug Ostoja

pre 5 godina

On hoce da im da jos jednu sansu,a ni sam nije pruzio koliko se od njega ocekivalo.Dakle svi su krivi,pa i on. Juve je prepun penzionera i prosecnih igraca sa kojima moze samo da gazi kroz raspalu Italijansku ligu.

juventino

pre 5 godina

Prvo, Ronaldo je ispao u 1/8 finala 2010 sa Pelegrinijem kao trenerom Reala,
Drugo, Juve je poslednji put bio prvak Evrope 1996 godine,
i trece, Juve sledece god sigurno opet biti u konkurenciji za osvajanje, sa ili bez Ronalda.

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Кваљарела са 38 година најбољи стрелац лиге. Маркетиншки одличан потез Јувентуса, али “играчки” не баш. Ништа већи фаворити за титулу нису постали доласком Роналда. А фраза “Роналдо даје још једну шансу Јувентусу” никако није исправна. Јувентус га је купио и дебело га плаћа с циљем да им помогне у Лиги Шампиона. Уколико ни следеће сезоне не освоје, продаће га. Тако да Јувентус даје шансу њему, а не он Јувентусу.

kvisko

pre 5 godina

U kakvim godinama? Toti igrao do 38, sta da kazemo za Bufona....

Toti nije igrao on se u poznim godinama svoje karijere samo setao terenom brzinom puza golaca. Bufon nekad veliki golman sada samo suplja kanta, glavni krivac za eliminaciju PSG u ligi sampiona.

Messi G.O.A.T

pre 5 godina

njemu se nema sta zameriti . on je zaista odigrao prema ocekivanjima ali Matuidi,Bernardeski,Dybala,Bentancur,Bonnuci,Sandro itd. su stvarno bili katastrofalni. ne verujem da ce napustati Juve jer mi bar on ne deluje kao covek koji ostavlja posao nedovrsen . uveren sam da ce do kraja svog mandata u Juventusu uzeti usatog i ovako veliki sportista zasluzuje svo postovanja. koliko se secam doktori u Juventusu su ostali zabezeknuti kad su videli na pregledima da mu je telo bukvalno 10 godina mladje , tako da verujem da ce Juventus malo osveziti ekipu na leto i ponovo napasti LS sa Ronaldom na celu. izmedju ostalog i Inter 2010 i Milan 2007 su bile matore ekipe pa su opet osvojili LS. no do tada , nadam se da Barca podize usati trofej ove sezone. POZ svim ljubiteljima fudbala.

Marko

pre 5 godina

I gde će onda? Šta, neko će da bogatstvo za matorog igrača...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (apolo, 18. april 2019 14:58

Amerika, Kina...nece ni da pitaju sta kosta...utovar novca lopatom pa koliko zahvati za 3 sata pretovara sa gomile u kamion.

Apokalipsa

pre 5 godina

Nekada sam mrzeo Milan ne znam zasto ali sada kad pogledam kakva je to legenda od ekipe bila, svake godine polufinale finale, 7 puta prvaci evrope bili. Takav šmek u evropskim takmicenjima, juventus nikada nece imati.

Bath

pre 5 godina

(BB, 18. april 2019 17:09)

I Mesi odigrao utakmica kao Ronaldo ali dao 33golova, i to nije napadac kao Ronaldo, sulud potez da se za napadaca da 130 miliona, a znas da Juventus nema dovoljno kvalitetne igrace kao Real koji ce namestati gololove Ronaldu

arhitekta

pre 5 godina

ja se iskreno divim ljudima koji veruju u to da je Ronaldo došao letos u Juventus samo i isključivo da osvoji CL, odnosno da se ugovorom obavezao za tako nešto. To zvuči neverovatno pa čak i za jednog od dva najbolja fudbalera na svetu. Sve i da je došao u Barselonu garancija ne postoji, možda baš zato što je bila dohvatljiva. U sportu jednostavno nema garancije a logika ne važi. Ajax je najsvežiji primer. Što se novca tiče pa još letos je objavljeno da je ceo transfer "zatvoren" za samo nekoliko dana i to od prodaje dresova, naravno originalnih po ceni od 70e. Veliko je pitanje za Juventus je "a šta sada?" Tim je generalno gledano matorke, pun igrača da 32+33 i više godina a pitanje je koliko je energije i želje ostalo u njima. Lično mislim da od povratka u Real nema ništa i da će Real svoj tim graditi na mnogo mlađim igračima tipa Embape i sl. Jednostavno došlo je vreme i za Juventus i za Real da izvrše smenu generacija. Zato ću uživati još neko vreme u ovom mladom i fantastičnom timu Ajaksa sve dok ga ne rasčerupaju prebogati timovi.

Sinki

pre 5 godina

Bravo Arhitrkta za komentar...U fudbalu nista nije sigurno,a u Juventusu su doveli Ronalda kao da ce to biti onda sigurno osvajanje Lige Sampiona.To tako ne ide.