Sreda, 17.04.2019.

18:15

Zvezdino skandalozno drugo poluvreme ostavilo Budućnost u životu!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u trećem meču finalne serije ABA lige od Budućnosti rezultatom 80:72.

Izvor: Luka Nikoliæ

Zvezdino skandalozno drugo poluvreme ostavilo Buduænost u životu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

609 Komentari

Sortiraj po:

Ivan

pre 5 godina

Kao navijac partizana, imao sam utisak da zvezda gostuje u Tirani, tolika količina mržnje, nisam mogao da verujem.Ovo je ipak košarka, odnosno sport mislim da je politika koju vode dve države i medijska podrška istoj monstruozna, kolektivno ludilo nemam drugi komentar na ovoliku mržnju. Urazumite se ljudi, dok ne bude bilo kasno!SRAMOTA!!!

Blue_skin

pre 5 godina

@ Sabre,
Da, apsolutno treba da te je SRAMOTA! Tebe i sve tebi slične koji izmišljaju napade na roditelja koji je s đetetom došao da gleda utakmicu, znajući da se to NIKAD u Moraču nije desilo, a čisto iz pakosti i želje da se podgrijava i ovako pregrijana atmosfera, da se raspiruje mržnja, pa gle čuda, kud ćeš bolje nego ubačanjem đevojčice od tek navršenih par godina u izmišljotinu jer znaš da se na takve stvari najemotivnije reaguje. Ali imaš jedan problem kod plasiranja takve laži: ko poznaje Crnogorce zna da mogu bit i ovakvi i onakvi, možeš nas voljet ili mrzjet zbog karaktera i temperamenta, ponašanja, stava, ali NIKAD nam ne možeš podmetnut priču kako bijemo i maltretiramo roditelja u prisustvu, ne maloljetne, nego malene đevojčice od tek par navršenih godina. SRAM TE BILO! STIDI SE!
I to si ti vidio, Bog zna odakle, a niko od nas koji smo bili u Morači na SVAKOJ utakmici nije vidio nikad, niti bi dozvolio, pa da je taj "junak" teškaški šampion u UFC-u, našlo bi se nešto i za njega. Ali ne razumiješ ti to, jer to ide iz kućnog vaspitanja i emocije prema đeci. Ti si vjerovatno jedan od onih koje neko izgazi i izmaltretira u autobusu pa dođeš kući ćutke i onda istučeš kera koji ti se prethodno obradovao kad te sreo na vratima. Zato ti i padaju takve gnusnosti na pamet i zato si u stanju da ih izmisliš.
Da, još jednom, SRAM TE BILO!
A o bratskom dočeku prošle godine u BG pitaj Gordića i Gibsonovog brata, koji su napadnuti i udareni kod tunela nakon pobjede u prvoj.

warlock

pre 5 godina

Obracam se milogorcima, ne crnogorcima. MOLITE BOGA DA NE DODJE DO PETE UTAKMICE, DA ZVEZDA OVO ZAVRSI U CETVRTOJ, INACE....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aoa, 18. april 2019 00:28

Inace sta ces ti?

WillyWonka

pre 5 godina

"@ ВИЛИ ВОНКА - Знаш ти да се игра у Србији а ја Србију доживљавам као своју земљу. Нисам из Босне и Херцеговине него из Републике Српске. И пишем на ијекавици и то не скривам. А то што сам "ВЕЧИТИ" а нисам "ВЈЕЧИТИ" то ја тако хоћу и немам се потребе даље правдати ни теби ни било коме другом. ☝
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 17. april 2019 23:58)"

Jadan si i patetičan, bez identiteta i domovine. Nisam čuo za tu samostalnu državu republiku srpsku. Ima manji entitet u okviru države Bosne i Hercegovine koji se tako zove. Informiši se malo, geografija 1.

miki

pre 5 godina

Koliko mučenika grobara, na našim vestima!! Prosto mi drago da ih čitam, s obzirom da je za njih sezona već odavno završila!! Hvala što nas pratite!!
(SAŠA FRANKFURT, 18. april 2019 00:13)

Tebi je Partizan stalno u glavi!

Hover ghost

pre 5 godina

@MENE liche da bude sramota? MENE?! Dok ti mrtav ladan izvalis, znajuci vrlo dobro da smo vas bratski docekali prosle godine da biste vi napadali roditelje sa decom zbog Zvezdinog sala, dok vas nazovi trener prica o atmosferi linca kada nikome nista nije falilo a ovde je veceras BUKVALNO bio pokusaj linca? Ne, sa vama apsolutno nema diskusije, ja se iskreno RADUJEM da vas pustimo sledecu utakmicu, jer ovo je prevrsilo svaku meru.
(Sabre, 17. april 2019 23:49)


Kakva dramaturgija,dobio bi aplauz na otvorenoj sceni,da nazalost nisi RSB bot,pusa.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Dzoi Barton: da li je u Beogradu bila napadnuta klupa Budućnosti, da li je neko bio povređen, publika ulazila pored same klupe?! Znači, sve ostalo je rekla kazala!! Pogledaj snimak sa današnje utakmice, videćeš "čak" i povrede!!

Milos

pre 5 godina

bigserb, ovo katastrofa? Sta je onda 40 razlike. Ne znam sta si gledao, ali na pocetku trece cetvrtine Riversu je lopta bukvalno izasla iz kosa za 3, Dobric je dva puta u tom periodu bio sam za 3 i oba je promasio. Nema govora o nekakvoj paklenoj odbrani Buducnosti, vec cisti promasaji Zvezde. Ekipa koja je 5 puta izgubila od Zvezde da ima bolji momentum od iste?

brat

pre 5 godina

Citam ove komentare i kao navijac Buducnosti ne mogu da vjerujem koliko su navijaci Zvezde u Srbiji neinformisani. Kazete pjevali smo "Ubi Srbina", a 60% Varvara se izjasnjava kao Srbi. Govorite o tome da smo siptari i da smo prodali Kosovo, samo se raspitajte u CG koliko su puta Varvari pomogli donacijama porodicama na Kosovu. Nismo ni mi cvecke, ali vrijedjanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi nikad u Moraci nije bilo od strane Varvara. Sramota za vecerasnju izjavu Tomica o atmosferi posle onog smto je bilo u Bg. 

Sportski pozdrav!
(Dzoi Barton, 17. april 2019 23:26)Sta se ti njima pravdas,pa njima je covic predsednik

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Koliko mučenika grobara, na našim vestima!! Prosto mi drago da ih čitam, s obzirom da je za njih sezona već odavno završila!! Hvala što nas pratite!!

petarczv

pre 5 godina

Pantersko kmečanje je merak za uši. Kako vas ugaziše xaxxaaxaax
(Vožd PFC, 17. april 2019 23:27)

Druze ti si zaboravio kako smo vas odsrafili pre desetak dana?!

Lukas

pre 5 godina

Odzvanja Moračom "Ubi, ubi, ubi Cigana" i "Ubi, ubi, ubi Srbina".
Sram vas bilo Titograđani, kako ćete u Beograd ako nekim slučajem dobijete ove dvije?
(pivljanin, 17. april 2019 18:52)


Sram tebe bilo za ovakvu laž i podmetanje! Bio sam u dvorani i nisu se pominjali Srbi ni jednom, ali jesu cigani. Glavni razlog jeste što je dobar dio Varvara prosrpski orjentisan.

Pozivam sve da nadju kad i dje su se to pominjali Srbi ili prozivali na nacionalnoj osnovi. To je cista laz!

cinik

pre 5 godina

al ce da placu milogorci posle 5 tekme u vrelom pioniru. samo oni ce stvarno biti u paklu ..e sad ce videti sta znaci neregularna atmosfera..

lal

pre 5 godina

@zoran ivkovic: nije bila bacena voda na teren... u istom napadu u kome se okliznuo beron, igrac buducnosti je pao na parket i njegov znoj je prouzrokovao klizanje... propust je sudija sto nakon toga nije obrisan teren, nego tek nakon drugog klizanja...

Millennium

pre 5 godina

Jako teško gostovanje. Očekivao sam da Budućnost dobije večeras, a isto tako očekujem i da Zvezda uzme titulu. Da li u sledećoj ili u Beogradu nije bitno, ali bih više voleo u Podgorici.

Ujka Žitko

pre 5 godina

Ajmo Buducnost da u ovoj utakmici zapocnete preokret protiv FMP-a!!!Ipak ste vi sasvim drugacija ekipa kuci nego u gostima kao sto su i panteri!!! 
(Grobar, 17. april 2019 18:30) 

jako ste tuzni...
(!!!, 17. april 2019 18:36)

Dokazuju koliko smo jaki, iznova i iznova... Ni zajedno nam ne mogu ništa...

Dzoi Barton

pre 5 godina

Citam ove komentare i kao navijac Buducnosti ne mogu da vjerujem koliko su navijaci Zvezde u Srbiji neinformisani. Kazete pjevali smo "Ubi Srbina", a 60% Varvara se izjasnjava kao Srbi. Govorite o tome da smo siptari i da smo prodali Kosovo, samo se raspitajte u CG koliko su puta Varvari pomogli donacijama porodicama na Kosovu. Nismo ni mi cvecke, ali vrijedjanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi nikad u Moraci nije bilo od strane Varvara. Sramota za vecerasnju izjavu Tomica o atmosferi posle onog sto je bilo u Bg.

Sportski pozdrav!

raks

pre 5 godina

Sudije dozvolile klasično prebijanje po rukama i licu naših centara...Bitadze??
E dečko, bolje ostani tamo....nece ti biti dobro u povratku

View

pre 5 godina

Da li je neko video u hali Nebojsu Covica?! Gde pobeze covek
(Gde si Covke,dodji u Moracu ne boj se, 17. april 2019 22:04)

Žuri, ode da piše saopštenje.

petarczv

pre 5 godina

U ovakvoj atmosferi da je proso partizan koji najvise mrzim na svetu navijao bi za njega jer je bolesno kolilo milogorci mrze srbe, vise nego hrvati

Sabre

pre 5 godina

(Blue_skin, 17. april 2019 22:43)

MENE liche da bude sramota? MENE?! Dok ti mrtav ladan izvalis, znajuci vrlo dobro da smo vas bratski docekali prosle godine da biste vi napadali roditelje sa decom zbog Zvezdinog sala, dok vas nazovi trener prica o atmosferi linca kada nikome nista nije falilo a ovde je veceras BUKVALNO bio pokusaj linca? Ne, sa vama apsolutno nema diskusije, ja se iskreno RADUJEM da vas pustimo sledecu utakmicu, jer ovo je prevrsilo svaku meru.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Trci i sutiraj, a suta nigde. Vidim neki kritikuju sudije. Kao da su sudije krive sto slepci ne mogu da daju kos...
(Nemanja, 17. april 2019 21:05

Ajde dodji da te ja samo jednom udarim po ruci pa ti poslje pogodi kos. Ne da neces pogoditi vec neces ruku dignuti.
(Borky, 17. april 2019 21:41)


Jesi li se rukovao nekad sa profesionalnim kosarkasem?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ ВИЛИ ВОНКА - Знаш ти да се игра у Србији а ја Србију доживљавам као своју земљу. Нисам из Босне и Херцеговине него из Републике Српске. И пишем на ијекавици и то не скривам. А то што сам "ВЕЧИТИ" а нисам "ВЈЕЧИТИ" то ја тако хоћу и немам се потребе даље правдати ни теби ни било коме другом. ☝

Jugguja

pre 5 godina

Zvezda treba da se jos veceras povuce u Niksic ili jos bolje u Herceg Novi, da se igraci u prijateljskoj atmosferi opuste
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (deki, 17. april 2019 22:13)

Slazem se deki, ali mozda bolje u Andrijevicu, tamo bi im bilo totalno cool.

spin majstor iz predgradja

pre 5 godina

Ljudi imate snimak kod predstavljanja igrača na pola terena ih dočekuju navijači i pljuju! Imate snimak prevrnuli su nam klupu na kojoj su naši igrači. Imate snimak kako kod svakog koša po nekoliko njih ulazi na teren i maše rukama. U Beogradu niko nije mogao da im priđe, navijači su bili na tribinama. Ono u Podgorici je bilo kao da igramo negde na ulici. Sramotna organizacija meča, Zvezda je trebala da prekine i zatraži delimično pražnjenje hale dok se ne stvore uslovi.
(Ratko, 17. april 2019 23:
Ultra Cop D.O.O. u prvom redu...da li je moguće da se zalite na atmosferu i uslove za igru...

WillyWonka

pre 5 godina

"Нису можда као прошле сезоне ал судије ипак гурале, очекивано Будућност цијелу утакмицу а на све то стао нас шут у другом. Они су сад у налету иако невјерујем да ће нас добити двије заредом. А у евентуалној мајсторици у нашој земљи сигуран сам да они немају нимало шансе. 😞
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, "

Nisam znao da bi se majstorica igrala u Bosni i Hercegovini??? @ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, odalo te ono "цијелу утакмицу". Moraš da paziš na te detalje:-)))

Džoni

pre 5 godina

Teško je igrati u Morači i zato mora koncentracija da ide na max. Sudije su dozvolile izizetno oštru igru punu kontakta gde su igrači Budućnosti tukli za sve pare, dok se našima puno više sviralo ali smo i mi morali biti agresivniji pa po cenu i da završimo meč sa 4 igrača na terenu. U petak mora sa puno više petlje da se odigra i da se igra timski i ne dozvoli da nam ukradu 10 lopti i još toliko da ih izgubimo. Mora se pristupiti svakoj utakmici kao da je presudna jer bi olaka predaja njima dala na samopouzdanju pa je pitanje i u BG kako bi se ušlo u taj meč?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Надам се само да ови наши садашњи противници неће никад више ући у плеј оф. Баш из разлога што су овакви. А лијепе ријечи за тај опис не могу наћи. И занима ме ЗАШТО ИМАЈУ ОВОЛИКИ ЛОБИ КОД СУДИЈА, и прошле и ове сезоне? 🤔

Creative mind

pre 5 godina

Pricate o kvalitetima igraca i jedni i drugi, a ne kapirate da ovde sem Perperoglua i Norisa Kola nema krstenog kosarkasa!

I jedni i drugi, a i ovi moji treci crno beli da se zahvale sto imaju fudbalske navijace.

Niti bi Zvezda bila Buducnost 38 razlike pred 1500 gledalaca i pozorisnom atmosverom, niti bi veceras Buducnost dobila da hala nije kljucala!

U takvoj atmosveri i prosecni igraci poput Koti Klarka, Sehovica ili na drugoj strani Dobrica, Davidivovca, Odza daju 125% svojih mogucnosti!

Navijam za petu utakmicu pa u njoj neka pobedi bolji!

Nova kosarka

pre 5 godina

Sudije su ih bas lepo pogurale ka pobedi. Ono nije kosarkaska odbrana nego ragbi. Po principu sve je dozvoljeno a ako sudije sviraju nesto onda njemu sve po spisku.

Ratko

pre 5 godina

Ljudi imate snimak kod predstavljanja igrača na pola terena ih dočekuju navijači i pljuju! Imate snimak prevrnuli su nam klupu na kojoj su naši igrači. Imate snimak kako kod svakog koša po nekoliko njih ulazi na teren i maše rukama. U Beogradu niko nije mogao da im priđe, navijači su bili na tribinama. Ono u Podgorici je bilo kao da igramo negde na ulici. Sramotna organizacija meča, Zvezda je trebala da prekine i zatraži delimično pražnjenje hale dok se ne stvore uslovi.

slobinator

pre 5 godina

mučenici.dobili jednu utakmicu u šest posle 5 ribanja i odmah se raskokodakali kako pehar ostaje u podgorici,a pri tome je zvezda pobedila samu sebe.čak i da nekim čudom dođe do majstorice,a neće,jasno vam je da vas u pioniru čeka pakao gde nećete proći ispod -30.

bez cenzure

pre 5 godina

Morala je Zvezda da zavrsi seriju veceras. Buducnost veze s vezom nema. Repesa je najveca sansa, on ne ume da postavi timsku igru, sve izolacije i individualno mrcvarenje Kola,Dzeksona.Goga uzas,neiskusan,naivan,zavrsiti ovo odmah u petak.
(Badi Hild, 17. april 2019 21:56)

Za coveka koji ceo zivot zivi od kosarke i zaradjuje toliko koliko ti ni na filmu nisi video je jako glupo reci da nema pojma o svom poslu.Budi srecan ako u zivotu budes uspesan u svom poslu kao Repesa u kosarci.

LorD

pre 5 godina

CZ ne moze da ima one procente, ono je nerealno i za najbolje suterske ekipe u Evropi.
Cim padne sut iz igre ispod 60%, problem.
Ovo je 2:2 100%.

bigserb

pre 5 godina

Gubi Zvezda i cetvrtu tekmu te ce se igrati peta u Beogradu, a tada se plasim poznate price o "moranju"!
Zaista mislim da je posle ove vecerasnje katastrofe prednost i momentum na strani Buducnosti, dok je Zvezda skoro svaki napad zavrsavala sutem za 3 poena iz cesto nemogucih pozicija, Buducnost je pametnom igrom i sutem za 2 poena razbila Zvezdu u drugom poluvremenu!
Ipak je Repesa trenerska velicina u odnosu na Tomica i glavni adut Buducnosti za odbranu titule!

Nemanja

pre 5 godina

Trci i sutiraj, a suta nigde. Vidim neki kritikuju sudije. Kao da su sudije krive sto slepci ne mogu da daju kos... 
(Nemanja, 17. april 2019 21:05 

Ajde dodji da te ja samo jednom udarim po ruci pa ti poslje pogodi kos. Ne da neces pogoditi vec neces ruku dignuti.
(Borky, 17. april 2019 21:41)

Ajde. Ako pogodim 4 od 10 nakon tvog najboljeg udarca, das mi godisnju platu od Davidovca na primer. A ako promasim javno cu napisati da si bio u pravu i da si najveci poznavalac kontaktnih sportova sa loptom. S obzirom na tvoju sigurnost, nemas sta da izgubis.
Kakav lik...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Нису можда као прошле сезоне ал судије ипак гурале, очекивано Будућност цијелу утакмицу а на све то стао нас шут у другом. Они су сад у налету иако невјерујем да ће нас добити двије заредом. А у евентуалној мајсторици у нашој земљи сигуран сам да они немају нимало шансе. 😞

zemun

pre 5 godina

kakva dozvoljena tuča..coveče u bise nam centre po licu i rukama..
a ona mala vaška Bitadze je dno dna. voleo bi da ga docekamo ponovo

crnobeli

pre 5 godina

Eee bre komsije, video sam vas kao pobednike ovog meca i navijao za vas. Naivno 2.poluvreme. Usli ste u trku po terenu sa BUD i to vas je kostalo titule. Nadam se da ce sl.mec da bude i poslednji u seriji i da se titula vrati u Srb.
Pozdrav

делија нс

pre 5 godina

Ево мало читам коментаре и не могу се начудити шта се свашта пискара! Остали смо без енергије у 2. полувремену и изгубили од вечерас бољег - ЈЕ ЛИ СТВАРНО ТО ТЕШКО РЕЋИ!? Судије, да је био овај-онај, лош тренер, незналица овај-онај......

zoran ivkovic

pre 5 godina

atmosfera cela oko meča skandal , napad na klupu Zvezde ....gadjanje igrača zvezde sitnim predmetima novcanim kovanicama i upaljačima ....pa pljuvanje igrača zvezde .....Vitaze udara Riversa u lice ...bacanje namerno vode na polovini Budućnosti pa se tu onda klizaju igrači Zvezde koji vode loptu mislim na Riversa i Berona ....bacanje jačih Laserskih zraka .....
- u takvim uslovima nije bilo realno očekivati pobedu ....prvo poluvreme Zvezda imala kontrolu ali pali su pod pritiskom u 2 poluvremenu ......neki bitni igraci kao Davidovac i Simanic nista nisu odigrali ....
-sta dalje vrlo verovatno ni u 4 utakmici nece biti Peperoglua i Riversa i bice tesko ....
-Tomic je mozda u nekom trenutku trebao probati Keselja cisto ono kad ne ide Davidovcu ....inace ne zameram Tomicu na ovom porazu u ovakvim uslovima nerealno je nesto ocekivati .....
-pripremiti se za peti mec

Blue_skin

pre 5 godina

@ Sabre,
momak, prećerano lažeš i stvarno treba da te je sramota zbog toga. Zbog Čovića i takvih kao ti smo došli do ovakve atmosfere oko i na utakmicama umjesto da uživamo isključivo u košarci bar jednom na Balkanu.
Niti je iko od navijača krenuo ka klupi Zvezde (nego su primijetili Varvari dva navijača Zvezde iza klupe, tačnije nekoliko redova iznad klupe i pokušali da dođu do njih, da se valjda primitivno obračunaju, ali ih je spriječila policija, redari i velika gužva na tribini pa nijesu uspjeli da se probiju do njih. Ovu dvojicu su policajci ispratili iz dvorane jer im je valjda tako lakše bilo nego da isprazne cijelu dvoranu. Sve se događalo par redova ispod mene), niti je ikad iko u Morači, pa ni prošle godine, tukao čovjeka koji je došao s ćerkicom na utakmicu. Koliko je mučno kad ljudi kao ti izmišljaju baš ovakve gadosti i gluposti. Cijela Podgorica bi skočila da bije momke koji napadnu momka u društvu đevojke, kamoli oca u društvu đeteta, pa još ženskog. Baš neka je sramota svakog ko konstantno plasira ovu priču. Glupost je i ta priča o mahanju pištoljima, ali opet to vam se može oprostit jer nije da Crnogorci nijesu u prošlosti mahali i vadili pištolje ka žene maramicu - đe treba i đe ne treba. Ali ovo za premlaćivanje oca u društvu ćerkice - baš bijedna izmišljotina.
Meni je noćas jedino mučno bilo ubačivanje predmeta na teren i gađanje igrača telefonima i sitnim novcem, ali eto do toga smo došli... Čovićevim svakodnevnim saopštenjima u zadnjih godinu dana.

deki

pre 5 godina

Aman zaman ljudi izgubili smo tesno bez 2 bitna igraca u prvom im dali 50 koseva, nije bilo realno da ovo dobijemo jer je stao sut sto je normalno, sudije su malo navlacile ali nisu presudili. Jednostavno, onoliko otvorenih suteva smo promasili i sta da ocekujes onda. Atmosfera je bila gora nego u BG u smuslu vredjanja ,jos na pocetku,kad du igraci izlazili na teren,tip u beloj majci iz prvog reda dolazi do centra i provocira. Zvezda treba da se jos veceras povuce u Niksic ili jos bolje u Herceg Novi, da se igraci u prijateljskoj atmosferi opuste

deki

pre 5 godina

united,united, united 21:45@ Bokan je bio u Pioniru, niko ga nije pipnuo, vecina i ne zna ko je taj lik. Covic nije dosao jer nije zeleo da doliva ulje na vatru, ionako je atmosfera bila na granici da se prekine utakmica ulazak u teren ljudi iz prvog reda....Ali ipak, ja vam cestitam na pobedi i vidimo se prekosutra

Mg

pre 5 godina

Haha najbolji su komentari treba karte da se prodaju a karata nije ni bilo u prodaji. Klub je prodao na pocetku sezone blizu 4000 sezonskih a dvorana prima 5500. Cijena karte je 5e. Znaci sve i da su ih prodavali, a nisu, inkasirali bi 5000e?

Autolakirer

pre 5 godina

Zvezda ocajna drugo poluvreme.Buducnost na svom maksimumu.Nije Buducnost igrala nesto vec Zvezda odigrala katastrofalno.Da su 30%odigrali kao u prvom poluvremenu dobili bi.To se nece ponoviti u drugoj utakmici

Aleksandar

pre 5 godina

... На страну што су им судије навлачиле у другом, да смо били на нивоу овде би била лагана победа.
(Воип, 17. april 2019 21:49)

Da li ste vi ikada izgubili, a da sudije nisu navlačile za protivnika? Verovatno niste...

Admiral

pre 5 godina

Da li je u Aba ligi nekada igrao gori stranac od Erla Klarka?? Ljudi moji, kakav je to promasaj od igraca a sigurno je jedan od najplacenijih u ligi. Onakva amaterska igra, bruka...

Ivan

pre 5 godina

Koliko atmosfera deluje na neke igrace kada je u njihovu korist, i obrnuto. Evo klasican primer zvezdin sut u drugom poluvremenu, svaki otvoren sut su promasili. Beron koji obicno ne razmislja cak i baca preko cuvara, sada fintira i ulazi unutra nema nikakvu sigurnosti samopouzdanje. Kod njih Kol pun samopouzdanja, a u BG sve suteve kada su imali negativan rezultat promasio, a ovde sve pogodio. Bel i onaj drugi pogodili po jednu trojku sa 10 metara...

Kanidja PG

pre 5 godina

Potajno zelim 5 mec u BG.
Pod jedan ne pamtim kad smo slavili titulu u Pionir,dva put protiv Cedevite u Zagrebu,protiv Mege u Mitrovici.Treba ih opet nakantati 30 razlike ispratit kako zasluzuju,takodje i docekat kao oni nas.
Fali strasno Stratos,Regland,Filipa su napunili penalima vrlo svjesno i namjerno.Znaju da nemamo rezervnu varijantu.Tek ce biti bure u PG uzalud Pionir je neosvojiv uz onakvu publiku.

Anon

pre 5 godina

@bodibond, kad nasilniku odgovoris silom, onda nasilnik kaze ej ovaj me ugrozava! A onda nasilniku na tribini se pojave 3 frakcije, i onda taj nasilnik krene da mrzi nasilje i krene da se pravda kako je on institucija, kako su igracine igrale za njega, a zaboravlja da je to trebalo platiti, i zaboravlja kako nasilje izaziva nasilje, od Djordjevica i Danilovica sve i jedna stvar u finalu bila vam je tuca, razbijeni nosevi, pretnja sudijama i onda ste vi institucija?! U cemu? Nasilju?! I onda pricsmo o FMP pa vi ste institucija, razbijanjem noseva i stipanjem sudia doveli ste sebe da navijate za Buducnost, samo zato vas je neko provalio da ste lazni tim i da nikad niste ulozili u igraca i da vama zatp sto su igrali djordevic i danilovic svi nesto duguju!

Naša posla...

pre 5 godina

Zvezda ne treba da izađe na teren u petak...
Žao mi je igrača...
Kao glineni golubovi večeras u Podgorici...
Ovo nema veze sa sportom...
Srećom niko nije povrijedjen...
Slaviće se na Kališu u nedelju...

Александар

pre 5 godina

pogledajte pazljivo suteve zvezde u drugom poluvremenu i ometanje obruca ljuljanjem,sad ce neko da prica o losem procentu suta u drugom poluvremenu,losoj igri itd ...
(Suki, 17. april 2019 21:48)
Е,ово је најбоље, кад навијачи ФМП-а кукају на љуљање кошева.

lal

pre 5 godina

@montenegrino: bolje da ga nemamo, nego da ga koristimo kao kanalizaciju... :p
ne, sada ozbiljno, dok je herceg novog srbija ima izlaz na more... srbija voli crnu goru... milogorci i montenegrini STOP...

Nesa

pre 5 godina

Ajde,poraz pa sta?! Zvezda gazi ove milogorce u sledecoj lagano. Vidi sta ih je ovde na ovom sajtu,sta ce,nemaju bolje,moraju negde da lece komplekse. Koliko su samo jadni,diče se morem a ni vodu za pice nemaju! Idite malo na "Tirana New" pa tamo pametujte! A,da zamalo to da zaboravim,zaista vidosmo divnu publiku veceras u provinciji! Sve huligan do huligana! Zato,tisina tamo!

Ivan

pre 5 godina

Zvezda je trebalo da trazi da se utakmica prekine i registruje 40:0 zbog napada navijaca na njih. Imali su puno pravo. Direktan uticaj da se igraci preplase i odigraju u nastavku kako su odigrali.

Demar De Rosen

pre 5 godina

Nije sudjenje uticalo na ishod. Zvezda je za klasu bolja i ovu seriju privesti rutinski kraju u petak. Buducnost nema timsku igru, odbrana losa, jer Repesa slabo koristi klupu. Skroz je unistio Erla Klarka ne moze da sastavi. KKZ ima prednost pod kosem.

Sveti Petar

pre 5 godina

Kakva prevara ovaj naduvani Tomić ljudi moji. Ne vidi niko iz štaba da je plan od početka da se umori Baron koji onda slabo šutira.  
10-tak minuta pred poluvreme odličan period dobre, prave košarke gde se igra strpljivo, lopta spušta u reket i naravno nagrada u vidu razlike u rezultatu.  
Al`ne lezi vraže, odustaje iz nepoznatih razloga i pušta divljanje svojstveno Fajeu, Riversu, Laziću i to je to....  
Kraj 
(Dekigrobar'67, 17. april 2019 20:43) 

Sine, pa mučeni Beron prvo ne može da primi loptu, a to ubija igrača, pa posle crkava celu tekmu dok menja Čovića koji se isprimao na početku, ali klinačkim krikom ispustio iz sebe sve ostalo što je doneo na teren... Dakle, nemaš pleja, Beron se bori da prenese loptu, jer Davidovac tu sam nisam tu danas, Boriša stegnut, Riversa prestalo da sere i pričamo o spuštanju lopte u reket, nacrtanim akcijama, centarskoj igri... Kad je tako mora da stane i šut...
Realno Čovićeva 4. je slomila ekipu, ali nema veze to je košarka, a ne to što si ti gledao...Svaka čast i igračima i treneru...
Bolje ovako, šok terapija pa titula u sred Podgorice...

Северац

pre 5 godina

Zvijezdu ne volim nikako. ABA liga ce biti nasa, u petoj utakmici prekid zbog publike i pobjeda Podgorice za zelenim stolom.
(Djuro, 17. april 2019 22:28)

idi vezi goblene, kukičaj, pleti....Mani se basketa...

moon

pre 5 godina

(Sabre, 17. april 2019 20:55)

Kazes, smesan nameran faul Berona???
Pa ono je skolski primer nesportskog faula. Lik je na zemlji i sece cistu kontru i sigurne poene.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Нису можда као прошле сезоне ал судије ипак гурале, очекивано Будућност цијелу утакмицу а на све то стао нас шут у другом. Они су сад у налету иако невјерујем да ће нас добити двије заредом. А у евентуалној мајсторици у нашој земљи сигуран сам да они немају нимало шансе. 😞

Dragor

pre 5 godina

Ako uporedimo publiku u Beogradu i veceras u PG moram da izrazim zadovoljstvo sto nije bilo vrijedjanja na nacionalnoj osnovi i sto isto nije bilo vecih ispada koji bi doveli u pitanje regularnost meca.U Beogradu su navijaci Zvezde izvrijedjali cak i supruge igraca Buducnosti buduci da su znali i kako se zovu i odakle su i koje su nacionalnosti.Na primer supruga Repese je muslimanka Mubera pa je na taj racun nekulturno izvrijedjan i sam Repesa.Ovdje je bilo nekoliko manjih ispada koji ne mogu uticati na regularnost meca.Inace sto se samog meca tice Zvezda jeste ove godine bolji tim i jesu zasluzili titulu kao sto je Buducnost to zasluzila prosle godine.Vjerovatno ce ova serija biti na kraju 3-1 za Zvezdu buduci da ce Zvezda izvuci pouke iz drugog poluvremena kada je odigrala katastrofalno i postigla svega 22 poena u drugom poluvremenu.

direwolf

pre 5 godina

Zasto kriviti Tomica, sta je covek mogao protiv rukometne odrane sa dozvoljenim drzanjem i puno kontakta koji se dozvoljavaju igracima Buducnosti. Ovde je pre svega neujednacen kriterijum sudjenja, mislim ok je suditi 2 od 3 sporne lopte domacinu ali ovo je bruka. U trecoj cetvrtini zvezdina igra je totalno izbacena iz ritma, cak su se iz Buducnosti nekako pomirili sa porazom do tada ali zasto ne uzeti poklon koji su im dale ove tri sviraljke vecera...

Milos

pre 5 godina

Sudjenje odlicno. Svaka im cast, zaista nisam video neke greske. Nas prvo poluvreme isao sut, u drugom mnogo promasaja, narocito otvorenih suteva Davidovca, Dobrica i Riversa. Beron potrosen na pleju. Cudi me da nije makar probao Nenadica i Keselja. Ekipa mora nekako da se oporavi fizicki. Naravno da mnogo nedostaju Regland i Peproglu. Sledecu napasti pobedu. Ako ne ide, ostaje nam peta u Bg-u i to je to. U Pioniru ovakva Buducnost nema sta da trazi.

navijac

pre 5 godina

@Ovim izrodima je bolje da se ne igra majstorica! Pa oni nisu svesni šta ih čeka u Pioniru! Kakvi laseri, kakve zafrkancije - pa biće im mnogo, mnoooogo gore!!!
(veliki strumf, 17. april 2019 20:56)

A sta ih to ceka? Pljuvanje, vredjanje, drmanje koseva, gadjanje kesama sa mokracom ili mozda ako gubite prekid PP aparatom!? Hmm, vec vidjeno.

Igor

pre 5 godina

Jel pocinju sa komentarima milogorci, grobarcici i zvezdasi koji ce da pljuju..ne brinite braco jeste da imamo veliki hendikep Regland i Peperoglu...nego lagano cemo mi to,mislim da dobijamo 4 mec moze se desiti da sudije navuku na njihovu stranu ako bude gusto,mada nemam zamerku na sudjenje do sad..spominjem sudije jer jednostavno imam tamav osecaj..ako se serija i vrati u Bg,bice demoliranje opet i veceras smo bili losi drugo pol,Buducnost igrala odlicnu odbranu +nije nas htek sut..prosto se nudila Buducnost ali nije htelo

Black Panthersi

pre 5 godina

Faul Sehovica nad Odzom je za sudije samo bican faul.ma ljudi ovaj kepec ga drži za desnu ruku i nista..jadno i žalosno..brate neka pobede ali kao ekipa,dostojanstveno..jel mora ovako?
(Miki kd, 17. april 2019 20:51)

Je l' to ironičan komentar? Šehović je kepec sa skoro 2 metra visine, a Čović sa svojih 170 cm visine nije? Ponos zvezdaški...

NK-BG

pre 5 godina

Drag mi je Dobric, ali on je najveci krivac sto vec veceras sve nije gotovo...4, 5 otvorenih suteva za 3 i nista!!!
Bili su zreli za "metlu", ali ipak spokojno cekam nastavak serije.

Ja u Zvezdu verujem

pre 5 godina

Čestitke Budućnosti, bili su bolji.
Suđenje je bilo takvo kakvo je bilo i Budućnost je se bolje prilagodila istom. Dosta agresivniji su bili u odbrani i postizali su lake poene iz tranzicije (što u prve dve utakmice nije bio slučaj). Zvezdini poeni iz prodora, sa niskog posta ili iz reketa uopšte skoro da nisu postojali. Kad je Zvezdi stao šut za tri, Titograđani su okrenuli i dobili utakmicu. Zvezda je teško dolazila do poena u drugom poluvremenu (uglavnom sa penala). Ništa se bitno ne menja pred 4. utakmicu. Na pobedu smo do Evrolige. Pružiš ruku protivniku, pa na sledećoj utakmici zapneš još jače.

Objektivno

pre 5 godina

Odlucice domaci teren i to pod uslovom da se oporave Regland ili Perperoglu,koji je posebno nedostajao veceras.On bi o 3/4 dao neke poene na iskustvo i znanje i odbio onaj napad Buducnosti a videlo se i da nema ko da prenese loptu kad je Covic van igre.Uzeli su nam nekolik lopti na presingu i jos ono kad se Beron okliznuo i bespotrebno napravio namernu licnu a kola su vec krenula nizbrdo.Njih jos nijednom nije krenuo sut i mozemo ocekivati i tako nesto u 4.tekmi i tu nam nema spasa.Dobice nas i u petak ali zato nemaju sta da traze u Pioniru.

Ultra RS

pre 5 godina

Pobedili huligani sa tribina koji su uplasili Zvezdu.
(Kole, 17. april 2019 21:05

Oni huligani, haha? Obicni brdjani...Ne mogu oni zaplasiti nikoga..Zvezda je sebe dobila..

veverac

pre 5 godina

Da nije bilo one tehnicke i nesportske za Buducnost (koje ne bi niko dosudio) Buducnost bi jos ubedljivije vodila.
(BODIBOND, 17. april 2019 20:51)

A da nije bilo šuteva Zvezde dobili bi ih sa nulom

Pera

pre 5 godina

Zvezdo, zvezdsi, delije spremajte se za proslavu titule u Beogradu 
I smisljajte jos veci repertoar uvreda, provokacija.Repesa je svoj trenerski neuspeh preneo na gledaliste.
(Paja patak, 17. april 2019 21:00)

znaci priznajete da je bila atmosfera linca?

MS

pre 5 godina

@Sta pricate gluposti o sudjenju.Zvezda ne moze bure da pogodi u trecoj cetvrtini....Treba igrati a ne baviti se sudjenjem
(jazz44, 17. april 2019 20:43)

Vidis mene i sudjenje zanima. Ja ne navijam ni za jedan od ova dva tima i volio bih da gledam utakmicu koja je postena, a ne da primjetim da sudije navlace za jedan tim, u ovom mecu je to bila Buducnost. Sve velike faule su posteno svirali, npr pokusaj da se Fayeu otkine glava prilikom polaganja je bio nesportska i sudjena je. Navlacenje je kod malih stvari npr. faul sviran Baronuu napadu a njemu protivnicki igrac gura ruku pod misku dok protrcava. Ili pred kraj igrac Buducnosti s ledja krade loptu Cirbesu , u stvari udara Cirbesovu ruku i lopta dolazi do igraca Buducnosti. U oba slucaja je sudija bio na mjestu , vidio ovo i napravio gresku, ocito je to sa namjerom.
Volio bih da gledam 5 meceva, ali izgubim zelju kad vidim da me muntaju i jedni i drugi.

Zvezda nek se spremi za Napoli, a za nas nek ne brine

pre 5 godina

dok su vam nečoveci navlačili u 1.poluvremenu, vodili ste. Kad su se konačno upristojili i počeli da sude pošteno , došlo je sve na svoje

Šta ste sve promašili to je strašno, a kriv sudija.

Tako i u fudalu, ako nema crvenog ili "boaćijevog" penala nema ni pobede. A stalno se grakće i traže penali i crveni kartoni

laki

pre 5 godina

Dobro realno, tesko je bilo očekivati da zvezda dobije 3 za redom ili ako se računa sve 6 za redom, vjerujte buducnksti ce bit još teže u petak, a u beogradu zvezda je opet favorit, zao mi ie samo kad već nekim igracima nije islo tipa davidovcu i beronu zasto nije pruzio sansu nenadicu pa i keselju...

Henk Mudi

pre 5 godina

Vi glodari nemate pravo da komentarisete 
(zoro, 17. april 2019 21:06) 

uzivamo u panterskim suzama....
(Glod Artitata, 17. april 2019 21:42)

Sto, da nismo izgubili finale?
Secas li se kako je uopste igrati finale?

Paja patak

pre 5 godina

Zvezdo, zvezdsi, delije spremajte se za proslavu titule u Beogradu
I smisljajte jos veci repertoar uvreda, provokacija.Repesa je svoj trenerski neuspeh preneo na gledaliste.

Bitadze

pre 5 godina

...je pokazao u ovim utakmicama da je neverovatno prljav i podmukao igrač.Koja razlika izmedju njega i Klarka onog nizeg,koji gine na terenu,udara i prima i pruza ruku!.Inace zasluzena pobeda Buducnosti,favoriti su cak i za trofej.Zvezdi bez Perpera bice tesko i u petoj.Mada su obe ekipe tipicno domacinske.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Sve je ok samo da vidimo dal ce Aba liga zbog fizickog napada na igrace i strucni stab i gadjanje opasnim predmetima da iskljuci publiku u za sledeci mec u Podgorici..

Smesne ste gnjide

pre 5 godina

Znate sta ne vas problem jugosloveni vi svih 50 frakcija sa milogorcima zajedno. Prvo malo vas je a drugo jedino po cemu ste poznati i slozni je po mrznji prema Crvenoj Zvezdi. Tako da uzivajte kako osvajamo ABA ligu i ne zaboravite da dobro isprebijate jedni druge cim se vidite.

Blaugrana[CG]

pre 5 godina

Nemoc. Kada stane sut (a on vas je, komsije sluzio 2 i po utakmice gdje ste kontejnere ubacivali), gasi se FMP! Titula ostaje u Podgorici!

Atreides

pre 5 godina

-Tosve- Regland se nece oiporaviti on je zavrsio sezonu. A mislim da nesto i ne fali on Zvezdi,gore je povreda Perperoglua i on je taj koji fali.

Putnik

pre 5 godina

Domaći igrači Zvezde su ovaj put baš slabo odigrali. Ne zna se ko gore. To plus problemi sa šutem kod svih u drugom poluvremenu i eto pobede Budućnosti ispod crte.

Budućnost je nošena publikom bolje odigrala ovog puta, ali mogli smo ovo da dobijemo. Sa manjom razlikom,doduše, ali ipak da dobijemo. Za četvrtu sad koncentracija pre svega da se završi priča najzad. Eventualnu majstoricu teško da bismo izgubili ali uz klasnu razliku u našu korist ne treba sebi dopuštati nepotrebnih 5 mečeva. Nikako ne dopustiti reprizu večerašnje igre.

David

pre 5 godina

Faul Sehovica nad Odzom je za sudije samo bican faul.ma ljudi ovaj kepec ga drži za desnu ruku i nista..jadno i žalosno..brate neka pobede ali kao ekipa,dostojanstveno..jel mora ovako?
(Miki kd, 17. april 2019 20:51)

Znači drži ga za ruku? Za to ste rekli da se ne svira! Ili samo ako je za Zvezdu? Onda je čak i namerna!?

Марко

pre 5 godina

Катастрофална игра Звезде у другом полувремену - само 22 поена. Срамота је изгубити од овакве екипе.

On je bezmudi

pre 5 godina

Ko sme da se kladi da ce u petak biti lagana pobeda C.Zvezde? Ulog 10 000 a kvota nece biti manja od 2,4..
(Kovalski, 17. april 2019 21:39). Ti u životu nisi video 10 000, a plus će se igrati peta u seriji.

sasa the red baron

pre 5 godina

ZA OCEKIVATI.

Zvezda je zadnje 3 tekme odigrala u takvom ritmu i sa neverovatnim procentima suta, da je naprosto bilo i za ocekivati da ce doci do pada..
50 poena u 1 poluvremenu, a onda neki 15-tak u drugom, totalno mo stali..
Usput, bravo za sudije, (;-))..

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Zvezda je ekipa koja kad nema suta za 3, ne moze onda ni bazen da pogodi.Nemaju igrace koji znaju da probiju jedan na jedan .Cole je toliko dobar jedan na jedan da to nije humano.Covic i ostali su komedija kad treba probiti .Rekao sam ja, domaci teren je domaci teren.Pozz iz Sarajeva.

Jaga

pre 5 godina

Ono sto je Rivers u drugom delu igrao mogao sam I ja.E sad ako I ja mogu da igram za Zvezda to dovoljno govori kakav je Zvezda tim.Moram da kazem I to da je tesko nadoknaditi I kosarkasku neinteligenciju Odza,Lazica I Berona

ArmagedonSaMarakane

pre 5 godina

cini se da je moja zvezda zbog ko zna cega pustila ovu trecu, mislim, retko gresim, da je u cetvrtoj sve gotovo, nekako sve navlaci na to....

.

pre 5 godina

Neće šut kada nema igre.Naravno da su igrači b bolji ali je zvezda dobijala na ritam,čuvanje prostora u odbrani, traženja smišljenih dodavanja i igre u napadu; večeras smo samo videli lošu igračku tehniku jer kolektivna igra ne može da se razvije pred publikom sa nekošarkaškim manirima; protiv partizana može da se igra u gostima a sa budućnošću nema smisla.

triplem

pre 5 godina

bravo Zvezdo, desava se. idemo dalje. Titula je nasa. Dovoljno je dobiti u Beogradu tim koji smo 5 puta razbili ove sezone. Posle toga jos 5 godina apsolutne dominacije!!

Nenad

pre 5 godina

Dobric i Davidovac su nas prodali ovu utakmicu. Sve otvorene suteve promasili. Da su usla bar dva od njihovih 10 promasaja vec bi bila druga prica.
(Ivan, 17. april 2019 20:52)
Brate najbolji igrač Budućnosti šutira 8/1,a o Gordiću tek... Repeša za KSL ligu čovek. Sve u svemu jedina reakcija budućnosti je agresivnija odbrana na playu i destrukcija košarke prekidima do bonusa. I Tomić to nije rešio... Loše baš od obe ekipe

Milan

pre 5 godina

Neki igraci su prebrzo usli u problem sa faulovima, uz kratku klubu to nas je limitiralo. Takodje ne verujem da ce se ponoviti ovako slab ucinak kao u drugom polu vremenu, dobijamo cetvrtu lagano. Malo nek se slade partizani u plavo belim salovima.

Realno

pre 5 godina

Nauk za sve igrace je da ne klimaju onako prostacki glavom dok ide ekipi. Karma je to, stvar se brzo preokrene. Setimo se Marinkovica, danas je to isto uradio Covic. Kljuc je bila slaba igra davidovca na pleju i ocajna na sutu njega i dobrica. Zbog toga je Beron previse opterecen na prenosu lopre, a to mubje slabija strana, tako da je napad u drugom pol bio neorganizovan. Naravno, ne treba sada drvlje i kamenje na njih, jer su mnogo puta odigrali odlicno. Lazicu jednom zauvek reci da bira jednostavna, a ne nemoguca resenja.

...

pre 5 godina

Evo sad pogledah snimak napada na igrace i funkcionere Zvezde... Treba da ga pogleda svako, a narocito grobari i nasi zvezdasi kojima se ne svidja atmosfera iz Pionira. Podseticu samo jos jednom na prve dve utakmice finalne serije iz prosle sezone, najnormalnije su primljeni u Beogradu, imali su i nesto malo svojih navijaca. I onda su nam napali igrace u hotelu, neki nejasni likovi naoruzani pistoljima. Uz to su nam u saradnji sa sudijama oteli pobedu u toj seriji. Evo i sada se sudije ukljucise cim su prisli na 5 poena. Zato srbi dosta je okretanja drugog obraza, dosta je prastanja i zaboravljanja, vreme je da se zauzme stav prema svima koji nas okruzuju. Svakome po zasluzi, bez emocija.
(Ivan, 17. april 2019 20:51)

Sve je to posledica "navijanja" iz Pionira. Vi sigurno niste cvecke, samo malo vise kukate.

007

pre 5 godina

Da su pametni pa koliko večeras preko grane u Rašku ili Novi Pazar da odmore kao ljudi, nema milogoraca da ih petardiraju svu noć, i onda u petak da se spuste u titograd i razmontiraju futuru.

Borky

pre 5 godina

Daj da se odigra 5 utakmica jer ovo nema veze sa kosarkom. Pa u rukometu se ovoliko ne tuce a sa sudije to dopustaju. Ocigledno Zvezda jedino u Beogradu moze imati donekle normalno sudjenje.

Badi Hild

pre 5 godina

Morala je Zvezda da zavrsi seriju veceras. Buducnost veze s vezom nema. Repesa je najveca sansa, on ne ume da postavi timsku igru, sve izolacije i individualno mrcvarenje Kola,Dzeksona.Goga uzas,neiskusan,naivan,zavrsiti ovo odmah u petak.

ranjeni panter

pre 5 godina

Mora da je gospodin Repeša video pravo ponašanje publike?! Zanimljivo bi bilo čuti njegov komentar!
(zliZo, 17. april 2019 21:05)

iskreno, i nema razlike izmedju ove utakmice u Pg i u Bg...

Milivoje

pre 5 godina

Nažalost smo večeras prisustvovali još jednoj krađi sudija!Ovo što su večeras igrali podgoričani sve je samo ne regularni presing, pa u takvoj situaciji gde su nas tukli i vukli prilikom napada kao u odbrani, kao i navijači koji nakon svake situacije ulaze na parket, ne može se normalno napraviti akcija za šut i imati koncentraciju šuta! Čovića su nam vrlo brzo napunili faulovima i Berona, pa je Davidovac morao da nam igra pleja. Pored ove činjenice,nedostajao je i iskusni Peperoglu,da se spušta lopta na njemu i da poveže redove,hendikep u rotaciji!
Naši momci zaslužuju maksimalnu podršku i respekt i ne zaboravite: Čak i da nas dobiju četvrti meč oni nama dolaze na noge u Beograd, tu ne mogu da nas dobiju ni da igraju sa šestoricom na terenu.

oko

pre 5 godina

@Petar Petrovic
Hahahaha, braca ti oni iz Zeleznika a nisu ovi iz Podgorice. Ti si tipican primer izdajnika, ne vidim razliku izmedju tebe i ovih nasih izdajnika kojima su braca u Istanbulu, Tirani, Moskvi... a ovi uz koje su odrasli su im kao neki neprijatelji, sta liZ

Observer

pre 5 godina

Berona ne treba onoliko trošiti na pleju, nije onda produktivan u napadu. Steta sto Perperoglu nije igrao, dobili bi ovo večeras...

Daca Francuz

pre 5 godina

Sramna igra zvedini srpskih kosarkasa. Ma pojma nemaju, da menjaju profesiju : placeni da zaradjuju para a ne cine nista da zasluzuju bar jedan od sto sto zaradjuju sem Ffilip Covic.
To vam kazem, iako sam Partizanovac ali pre svega sam srbin koji je zaprepascen u vezi stanje srpske skole kosarke : kako uopste da jedan Simanic ili jedan Davidovac nemaju ni gram pojma igrati tako vazne utakmice ? Kako su pripremljeni za takve utakmice ? Na sta mislu dok igraju ?

deki

pre 5 godina

Nije bilo realno da dobijemo ovo, nazalost povrede su nas osakatile. Prosto ne mozes da dobijes sa jednim plejom, Davidovac, Dobric i Beron sve promasili KC odigrao vrhunski prvo poluvreme.Ne pada mi na pamet da se vadim na sudije all inace se u ABA lako sviraju faulovi ,svaki kontakt ,sto je problem kad ti je kraci roster. Cestitke djeticima i vidimo se u Petak. A da, hvala ti Milose Teodosicu sto si pomogao ekipu kad joj je najteze, tako si sam pricao. Ovakve utakmice kao i one protiv Partizana, mnogo bi bile kirisnije za tebe nego da sam negde treniras

mile kornjaca

pre 5 godina

Odmah da se ogradim, navijam za Partizan. Dok je u prvom poluvremenu zvezda vodila 8-10, sudije lagano navlacile za Buducnost. Nagazena linija branka lazica, faul crnca u napadu na prenosu lopte, i napad pre toga izgubljena lopta cim je presla centar zbog faula igraca buducnosti koji nije sviran. Ponavljam dok je zvezda vodila u prvom poluvremenu.
Drugo nisam ni gledao jer je dete navalilo da gleda patrolne sape !

Henry Chinasky

pre 5 godina

Četvorke Budućnosti samo jedna trojka, Zvezda previše izgubljenih lopti i previše šuteva za tri, mora Zvezda malo više šuteva za dva, Budućnos je dala 5 trojki i dobila utakmicu. Nedostaje Perpeloglu, tj. smanjila se rotacija, svaki igrač je bitan u ovakvim serijama.

veliki strumf

pre 5 godina

Stvarno ove komentare više ne vredi citati. Gomila neostvarenih likova koja nikad u životu loptu nije bacila na kos. Oni govore da Zvezda ne može bez suta, ovo ono. Pa nijedna ekipa ne može bez suta. Partizan u 3. utakmici promašio sve u 3/4, dao 40 poena i gubio 30 razlike. Sada, zbog jednog lošeg poluvremena Zvezde, od 6 odigranih, bulazne kako Zvezda nema igru, šut. Jel tim ljudima cavke popile mozak pa se ne sećaju da smo Budućnost isprasili kući sa 38 i 19 poena (a vodili smo skoro 30 i tada), i da smo veceras vodili 25 minuta? Pa šta i da se igra 5. utakmica?! Budućnost nas u Beogradu dobiti neće - pre ćemo u Bg videti tornada, zemljotrese, poplave nego pobedu Budućnosti u Pioniru. Svakome sa i malo mozga to je sasvim jasno!

Suki

pre 5 godina

Sve je bilo u reziji Danila Mitrovica,jedna utakmica je bila do napada na klupu,a druga posle toga,sad vidite kako morate sa "zivinom",pogledajte pazljivo suteve zvezde u drugom poluvremenu i ometanje obruca ljuljanjem,sad ce neko da prica o losem procentu suta u drugom poluvremenu,losoj igri itd
Najvise su izgubili gradjani "male zemlje" jer ce sad biti hajka na one koji nisu ni krivi ni duzni, odlaskom "kralja" sve se menja...

Điu,Liu i Sadriu

pre 5 godina

Pa i budućnost je odigrala očajno 2.poluvremo što znači da sve zavisi od Zvezde.Čudna utakmica,Zvezda kao da nije jurila pobedu ali nema veze,Zvezda je sigurno šampion.

Ivan

pre 5 godina

Nasa sansa je bila da iskoristimo momentum i dobijemo odmah prvu utakmicu, ovako sa dva bitna igraca mane u rotaciji, mislim da imamo vrlo male sanse da to uradimo u petak. Bice 2:2 nazalost. Ostaje pitanje sta je razlog onoliko drasticne promene u drugom poluvremenu.

Dragan Banjaluka

pre 5 godina

Sve OK. Ja lično sam i očekivao ovo, jer je upravo ovo nešto što sam očekivao. Ova utakmica je bila i jedina šansa za Budućnost da zabilježi pobjedu u ovoj seriji.

Ono što ja sad očekujem je naša reakcija, jer sad znamo šta da očekujemo (navijači i sudijski kriterijum). Sve u svemu, šanse da izgubimo tri utakmice u nizu ne postoje

Tijana Andrić

pre 5 godina

Veceras je nalicje Zvezde pobedilo lice Zvezde.Neki unutrasnji demon se pokazao.Veceras je Zvezda pobedila samu sebe.Zvezdo pobedi to samounistenje u sebi,mozes ti to! Napred nasa Zvezdo!

Nebojsa

pre 5 godina

C.Zvezda je odigrala tri utakmice iz snova i veoma je tesko ponoviti isto u cetvrtoj utakmici. Odigrali smo korektno u prvoj i i do finisa druge cetvrtine gde smo dvanaest poena ispustili. Tada smo imali fantasticnog Riversa . Kada je drugom poluvremenu stao Riversu sut nismo imali igraca koji bi pokrenuo tim i kola su krenula nizbrdo. Dobric koji je bio nas dzoker u nekoliko predhodnih meceva , nije imao vece i nista nije mogao da ubaci
Coviceva malo slabija utakmica imao je on koseve i asistencije , ali se umorio u drugom poluvremenu jer mnogo minuta proveo na parketu u poskednja tri meca
zato ne treba to zameriti.
Sta se desava sa Davidovcem , totalno se izgubio gubi lopte, slab u napadu jos gori u odbrani .
Sta je sa Lazicevim ulazima mnogo koplikuje i pravi pocetnicke greske. Mora to da radi jednostavnije i sa vise pouzdanja u sebe.
Zasto Tomic nije dao sansu Keselju i Nenadicu , kad vec nije islo Davidovcu i Dobricu . Morao je da trazi novog dzokera sa klupe, kao sto je nasao u prvom mecu protiv Partizana.
Zanima me sta se desava sa malim Aleksom Radanovim ???
Da li je on povredjen ili ne uliva poverenje treneru Tomicu.
Svi ozbiljni treneri govore o njemu kao veoma ozbiljnom talentu, sta se desava sa njim.
Mozda je on bio bolje resenje da prenosi loptu od Davidovca kad Covic nije u igri
Ovo sa Davidovcem ne valja nista , to veoma rizican potez.
Nemam bojaznosti da ovakav tim Buducnosti moze do tri vezane pobede ,jer mnogo smo kvalitetnija ekipa
Rekao sam da ce mo trofej doneti iz Podgorice i dalje to tvrdim bez obzira , na vecerasnjoj slabijoj utakmici. Pokazacemo u cetvrtoj utakmici da je ovo bio samo lose vece .
C.Zvezda ce igrati naredne sezone u EL sa sigurnoscu mogu da kazem ,to ne dolazi u opasnosti.

Bakayoko

pre 5 godina

Cekajte jel Tomic prevara ili nije ....Odlucite se vec jednom....Kad dobijete majstor trenerskog zanata....Evo sad opet amater i prevara trenerska....Medrano circus FMP.

Ћезо рца

pre 5 godina

Вечерас су Титограђани заслужено победили... Нема кукњаве. Завршити посао у следећој утакмици и вратити титулу из Титограда у Београд. Ипак је Црвена звезда неупоредиво квалитетнији тим.

Ada

pre 5 godina

bravo Zvezdo, desava se. idemo dalje. Titula je nasa. Dovoljno je dobiti u Beogradu tim koji smo 5 puta razbili ove sezone. Posle toga jos 5 godina apsolutne dominacije!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (triplem, 17. april 2019 21:42) # Link kome
To zbog drugog mandata?😀

LorD

pre 5 godina

CZ cim ima normalne procente, ponavljam normalne, ne lose ili skandalozno lose kao Partizan u onoj utakmici, ima problem da dobije.
Ovo je 2:2 99.99%.

krajisnik

pre 5 godina

Očekujem pobjedu Zvezde u slijedećoj utakmici.
Jednostavno smo bolja ekipa.
3/4 je bila ispod nivoa odigrana.
Ako se bar Perperoglu ili Regland vrate, biće sigurno mnogo lakše

Dalibor ja

pre 5 godina

15 poena u 2.poluvremenu, skoro celu 3.cetvrtinu bez kosa. SAMI SEBE smo pobedili, nista Buducnost nije posebno odigrala nego je zvezda toliko losa bila, buducnoat je imala lake koseve. I pored takve lose igre razlika je ispod 10. I dalje je zvezda favorit, buducnost je samo osrednja ekipa i nista vise. I ako dobiju u petak u majstorici ne vidim nikakvu sansu za njih

sasa pg

pre 5 godina

@zliZo

Iza klupe FMP-a je par njihovih navijača isprovociralo navijače Budućnosti, pa je došlo do bemira i intervencije policije. Igrače i stručni štab niko nije dirao

moon

pre 5 godina

(Sabre, 17. april 2019 20:55)

Kazes, smesan nameran faul Berona???
Pa ono je skolski primer nesportskog faula. Lik je na zemlji i sece cistu kontru i sigurne poene.

Faruk Hadžibegić

pre 5 godina

Dajemo 15 koševa za poluvrijeme, a Beron, kao najbolji košgeter u ekipi u ovom trenutku, ni ne pokušava da šutne na koš. Meni je drugo poluvrijeme apsolutno sumnjivo. Ne zbog zasluženog poraza, već zbog ovoga što sam napisao...

Delije Čikago

pre 5 godina

Ide ovo nažalost u 5, a onda se mora pojaviti prva ekipa Severa, inače biće jako teško bez Stratosa i rovitog Reglanda.

ljupce

pre 5 godina

zasluzena pobeda buducnosti nema se sta prigovoriti.sudjenje odlicno samo jedna greska a to ja faul u napadu berona koji nije uticao na rezultat.zvezda je neobjasnjivo u trecoj cetvrtini pala,pocela bez rezona da sutira trojke.e sad da li je na riversa uticalo to sto ga je tomic izveo u trenutku kad nije mogao da promasi ne znam,ali je pokazao oba lica koje imaju suteri.kad pogadja onda ulazi sve,a kad promasuje,onda ne moze ama bas nista da pogodi.da li se zvezda umorila posle onakvog poluvremena videcemo u petak.odlicna utakmica,pravo finale.ja sam kao ljubitelj kosarke zaista zadovoljan.u petak jos jace jos uvek vodimo i nista jos nije gotovo. ZVEZDA!!!!!!!!

slobinator

pre 5 godina

mučenici.dobili jednu utakmicu u šest posle 5 ribanja i odmah se raskokodakali kako pehar ostaje u podgorici,a pri tome je zvezda pobedila samu sebe.čak i da nekim čudom dođe do majstorice,a neće,jasno vam je da vas u pioniru čeka pakao gde nećete proći ispod -30.

f10

pre 5 godina

Ima li neki pravi navijač Budućnosti ili se grobari samo čuju? Posle onakvog drugog poluvremena pobedio bi nas i Partizan a kamoli ekipa koja je igrala EL. Mada je naše drugo poluvreme repriza njihovih nastupa u navedenom takmičenju. Sramno i bez opravdanja, bez pleja bolje i ne može. Davidovac opet najgori, ne znam šta se sa njim događa.

Pozdrav za sve Delije.

Peta Crnogorska sa Dedinja

pre 5 godina

Srbijanci, a dje vam je more, haha ! Napred Buducnost i Partizan.
(Montenegrino, 17. april 2019 21:44)

Posle Kosova, more-najskuplja Srbijanska reč.

Marinko

pre 5 godina

Srbijanci, a dje vam je more, haha ! Napred Buducnost i Partizan.
(Montenegrino, 17. april 

"Srbijanci" idu u Grcku a "Srbijanska sirotinja" ide na Kopaonik, Zlatibor, Taru seoski turiza.Beogradska Ada za vikend sakupi 500 hiljada to sto vi ne mozete u srcu sezone od Ulcinja do HNovog

mukice

pre 5 godina

Auuuuuuuuuuu, koliko miseva izaslo iz rupe!!!

Pa posle neko kaze da navijanje za Partizan nije dijagnoza, i to ozbiljna, jer za istu ni skorasnje resetovanje nije lek!

Ne sekirajte se, brzo cete nazad - znate i sami da vam je tamo mesto! :-)

zoran ivkovic

pre 5 godina

Zvezda je odigrala meč bez 2 bitna igrača Reglanda i Perperoglua ali to nije ključno za poraz ....pritisak publike je učinio svoje .
-prvo poluvreme Budućnost je imala krizan period ,inače ni oni nisu odigrali neku bas sjajnu utakmicu ....
-pritisak na Čovića bio veliki ....iznudjeno loptu prenosili Davidovac ,Rivers i Beron.
-Rivers totalno pao u igri u 2 poluvremenu ..
-Davidovac i Dobrić nekoliko puta mase otvoren sut .
-Budućnost bila silno motivisana ,agresivna .
-Tomica neokrivljujem za poraz mozda je trebao probati i Keselja iskusan je .... igraci su podlegli atmosferi i uslovi za igru bili teski .....voda po parketu u napadu Zvezde mnogo neozbiljno na istom mestu pada Beron i Rivers .....napad na zvezdinu klupu .....Bitaze udara u lice Riversa .....mnogo je bilo prljavih trikova

Anon

pre 5 godina

Bas me interesuje sta ce Repesa da kaze? Dzentlmen!! Zao mi je sto ce sad ovo da bude Od strane ovog Hrvata prikazano kao Ok, publika je bila na nivou, a mi smo Srbi bre govna! A pogotovo ovi Jugosloveni! Dao bog ne da imaju 3 frakcije nego 10!!! Nazalost i Bokana i ovih realnih ostrascenih evroliga se igra u Bgd-u!!

René Artois

pre 5 godina

Može da priča ko šta hoće, pored loše igre Zvezde u 2 poluvremenu, sudije su u dobroj meri doprinele porazu suđenjem u celoj utakmici. I dok se kod Javora, Pukla, Peteka ili Radovića zna da će namerno doneti nekoliko katastrofalnih odluka na štetu Zvezde, ovi su odredili od početka da bude klasičan domaćinski kriterijum suđenja, nema velikih grešaka, ali su sve sporne odluke dosuđene u korist domaćina. Izdrži Zvezdo!

Tito partija crno bela SNS armija

pre 5 godina

Nemoc. Kada stane sut (a on vas je, komsije sluzio 2 i po utakmice gdje ste kontejnere ubacivali), gasi se FMP! Titula ostaje u Podgorici!
(Blaugrana[CG], 17. april 2019 21:05)

Vidi se po komentaru da stvarno.nemas pojma o ovom sportu...
Zasto ? Zato sto nije problem u.sutu nego u organizaciji napada gde nam je drugi play vec polovinom druge cetvrtine imao 3 licne. Na Davidovcu je promenjen cuvar (Sehovic) ili je u varijanti Col-Lark udvajan sa "svičovanjem" ostalih sto je dovelo do toga da nam play-a iznudjeno igraju Beron ili Rivers kada ste napravili razliku (Covic bio na klupi sa 4 greske) . Sut nas je sluzio jer.smo imali 80% otvorenih situacija kao rezultat dobrog protoka lopte, ali sa igracima na pley koji to nisu prosto toga nije bilo i skoro pa svi sutevi su bili "preko" ruku. Lopta nije isla "u reket" jer nij bilo pravih asistencija
Izlaskom Covica (sumnjiva 5 licna) utakmica je prakticno resena
Znaci ne sut, nego nesto drugo je.uzrok vase pobede
Neznalice kao ti to ne.vide

prika iz susjedstva

pre 5 godina

Srbi (pogotovo oni koji navijaju za Zvezdu), vi izgleda niste svjesni da je Zvezda u velikom problemu. Bez drugog pleja, moglo bi se jako zakomplicirati. Ako vam Tomić nešto ne izmisli. Iskreno, volim košarku, nek’ bude pet utakmica. Ali, mogli bi spominjati ozljedu Reglanda i Perperoglua cijelu sljedeću godinu...

slaviša šmigič

pre 5 godina

ovo sudjenje nebi komentirao klestenje igraca buducnosti po igracima i rukama tomic mora,da gleda,da tokom vodjenja lopte igraci prave blokove.igrajte blokove zasto igraci stoje umesto,da se radi blok celu utakmicu tomic nevidi kako igraci faulom guraju u aut igrace tokom vodjenja lopte znaci mora,da se radi na bloku tomicu i neznam dali si zabranio lazicu da baci trojku ja to neshvatam.isto neka centar ide snagom na odbijenu loptu.staticni centri to nas ubija.

neko

pre 5 godina

meni je ovo sve sumnjivo,tako je buducnost igrala u beogradu sada im zvezda vraca istom igrom,prvo sve uredu,drugo nula od igre,sumnjiva posla

Sale

pre 5 godina

Revija primitivizma se nastavlja.
Kritikovao sam onu psovacinu i pljuvacinu na prve dve utakmice u Beogradu a ovo je isto ili jos gore.
Ocigledno je rijec o zaostaloj i primitivnoj sredini. Sad ce neko skociti i reci- Ja sam bio u dvorani, nisam psovao, kome ti o primitivizmu.
Primitivna je sredina koja ne moze da se izbori sa primitivizmom. Makar normalni ljudi bli u vecini, ako nemaju snage i hrabrosti da izaberu vlast i organizuju drustvo koje se normalno ponasa-onda oni zive u primitivnoj sredini.
Nikakvom drugacijom rijeci ne mogu nazvati scenu kad dvorana odzvanja- Igraj, igraj Cigane moj. Ili kad mentalno ogranicena debilcina uporno pokusava da usmjeri mali zeleni laserski zrak Covicu u oko, dok odlazi ka klupi i dok sjedi na klupi.
Sram, bruka i jad.

Suki

pre 5 godina

Sve je bilo u reziji Danila Mitrovica,jedna utakmica je bila do napada na klupu,a druga posle toga,sad vidite kako morate sa "zivinom",pogledajte pazljivo suteve zvezde u drugom poluvremenu i ometanje obruca ljuljanjem,sad ce neko da prica o losem procentu suta u drugom poluvremenu,losoj igri itd
Najvise su izgubili gradjani "male zemlje" jer ce sad biti hajka na one koji nisu ni krivi ni duzni, odlaskom "kralja" sve se menja...

...

pre 5 godina

Ovim izrodima je bolje da se ne igra majstorica! Pa oni nisu svesni šta ih čeka u Pioniru! Kakvi laseri, kakve zafrkancije - pa biće im mnogo, mnoooogo gore!!!
(veliki strumf, 17. april 2019 20:56)

a kao nije bila atmosfera linca u Pioniru, cvecke jedne...sta ste ocekivali u Pg?! Ide saopstenje veceras, ne brini.

Zuja

pre 5 godina

Pa samo ovako i mogu da nas dobiju. Na sve strane udri sudija neće da sve presudi i gotovo. Njihova odbrana je prepuna kontakta, na Čoviću i Beronu su odigrali presing izudarali su ih za sve pare a njima nalupali 4-5 ličnih za kratko vreme. Otuda i onakva neorganizovanost u trećoj četvrtini. Uleću ti huligani u sred meča do klupe, ovi pored terena posle svakog koša ulaze na parket i kao ajde da pobediš. Nema veze i da izgubimo sledeću oni u BG nemaju šta da traže. Presmešni su kao ekipa, skup rvača najobičnijih. Zvezda da igra sa njima na nekom neutralnom terenu dobila bi od 10 barem 8 utakmica ako ne i svih 10. Čak i ovako prebijeni bi sa Stratosom verovatno odneli pobedu.

slaviša šmigič

pre 5 godina

kakvo mesarenje igraca buducnosti bas me zanima dal ce sudije tako,da sude u beogradu crvenoj zvezdi,jer ovakvim faulovima koje sudije nesude nemoze pobediti niko pa ni zvezda

Šaomi

pre 5 godina

Budućnost očajna, Zvezda je bila lošija jer nema igrača u rotaciji pre svega mislim na Stratosa. Jer problem nastaje kada Čović uđe u lične a Beron ili Rivers moraju na pleja i gube snagu i koncentraciju. Sve u svemu siguran sam da Zvezda uzima titulu 2000000 %.!!

Marinko

pre 5 godina

Kakva prevara ovaj naduvani Tomić ljudi moji. Ne vidi niko iz štaba da je plan od početka da se umori Baron koji onda slabo šutira. 
10-tak minuta pred poluvreme odličan period dobre, prave košarke gde se igra strpljivo, lopta spušta u reket i naravno nagrada u vidu razlike u rezultatu. 
Al`ne lezi vraže, odustaje iz nepoznatih razloga i pušta divljanje svojstveno Fajeu, Riversu, Laziću i to je to.... 
Kraj
(Dekigrobar'67, 17. april 2019 20:43)

Sto se ne javis da sednes na klupu tvog kluba kada sve znas o kosarci. Ti si verovatno jedan od onih koji kod Tegeltije pametuje

Podgoricanin

pre 5 godina

Svaka prica vam je kao ova da su napali kosarkase Zvezde a ustvari se potukla dva lika iza kosa i jednog odstranili iz hale , nikakve veze sa igracima.

veverac

pre 5 godina

Napisao sam jos u januaru, da ce ako se povredi Reglend- Zvezda ostati bez titule u aba ligi. Tako ce i biti..
(kouch, 17. april 2019 20:59)

poseban krug pakla za "rekao sam" likove

united, united, united!!

pre 5 godina

ekspertiza? brojanje sjedista? saopstenje neko ako moze? dok je bokan imao ono izmedju noga da dodje i sjedne na klupu buducnosti u pioniru, Čović se nije se usudio da udje u moracu nego je utakmicu posmatrao sa bezbjedne daljine negdje u dubini svoje hotelske sobe! kakva "junacina" da ne napisem nesto losije a covic maleni kod date trojke u prvom poluvremenu klima glavom i pravi grimase prema publici! poznato?????? idemooo

Воип

pre 5 godina

Управо као што наслов каже, скандалозно друго полувреме. Ко да је неко угасио играче. Овде нису чиста посла. Баш несхватљив приступ и енергија после доброг првог полувремена. Будућност зрела за пораз. Али ми смо успели бити гори од њих. На страну што су им судије навлачиле у другом, да смо били на нивоу овде би била лагана победа.

Walldorf

pre 5 godina

Kad-tad ce se saznati sta se sve desavalo u sluzbenim prostorijama,nazovi,kosarkaske hale u Podgorici. Kao sto se saznalo za "slucaj Vrsac". Problem je da NIKO od sluzbenih lica delegiranih od strane ABA Lige nije reagovao, niti sankcionisao neverovatna desavanja.No, dobro. Idemo dalje. Za sve se nadje resenje, pa se vidimo za par dana. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

prouni

pre 5 godina

Jesam zvezdas ali iskreno ovo je bila vidjenna pobeda budućnosti, sve u svemu lepo sam zaradio ali ce zvezda ipak izaci kao pobednik i to vec u sledećem mecu, nadam se

sryugos

pre 5 godina

Nista nisu ubacili u drugom poluvremenu. Barem 5 suteva su bezveze izasli iz obruca. Plus sudjenje koje je nalik proslogodisnjem dole, skandalozni kriminal. Sehovicu se oprosti nesportska dok se Beronu svira nepostojeca, Nikolicu se cuti udarac po ruci Cirbesa, Odzu se za pozicioniranje svira a onda vrhunac bezobrazluka je peta licna Covica nad 30 cm visim Barovicem???
Mada ovu seriju Zvezda dobija, ako se ovako nesto opet ponovi onda u Beogradu.

KK Crvena zvezda Budućnost Beograd Podgorica.

pre 5 godina

U Beogradu imamo dve hale koje se uklapaju u evroligaške standarde i ekipa Budućnosti može da bira da li želi da igra u hali Aleksandar Nikolić ili Štark areni. Sve što treba da urade jeste da, osim grada, promene ime, grb i klupske boje, sve ostalo bi bilo kao i do sada. E da, umalo da zaboravim, i navijače Budućnosti, popularne “Varvare”, ćemo zamoliti da nabave crveno-bela obeležja i da se tokom ovih utakmica zovu “Delije”. Ne treba zaboraviti da se Pionir nalazi svega na par minuta od Pravnog fakulteta, što znači da bi nekoliko hiljada crnogorskih studenata posle predavanja mogli da prošetaju na utakmicu.

Idemo braćo Crnogorci (100 tisuća naših iz Beograd navija za vas)

pre 5 godina

I meni se gade ovi srpski košarkaši, ne samo što su grozni, nesposobni i jadni - no ćemo mi košarkaši iz Crnu Goru doći u Beograd da zaigramo za njih, ako nam daju stan i dobru zaradu...

bolji smo

pre 5 godina

Sve ok, stao šut, njih malo pogurale sudije kao domaćine u par navrata i to je to. Momci glavu gore i da to završavamo već sledeću u Podgorici.

ranjeni panter

pre 5 godina

Drmali im koš! Sramota...
(ljuba, 17. april 2019 21:05)

ajde sto su to, nego nisu brisali parket namerno pa su se malo klizali...sramota.

slobinator

pre 5 godina

mučenici.dobili jednu utakmicu u šest posle 5 ribanja i odmah se raskokodakali kako pehar ostaje u podgorici,a pri tome je zvezda pobedila samu sebe.čak i da nekim čudom dođe do majstorice,a neće,jasno vam je da vas u pioniru čeka pakao gde nećete proći ispod -30.

Borky

pre 5 godina

Trci i sutiraj, a suta nigde. Vidim neki kritikuju sudije. Kao da su sudije krive sto slepci ne mogu da daju kos...
(Nemanja, 17. april 2019 21:05

Ajde dodji da te ja samo jednom udarim po ruci pa ti poslje pogodi kos. Ne da neces pogoditi vec neces ruku dignuti.

veliki strumf

pre 5 godina

Vi glodari nemate pravo da komentarisete(zoro, 17. april 2019 21:06) uzivamo u panterskim suzama....
(Glod Artitata, 17. april 2019 21:42). Podnuli ste vi od suza! Mi uzimamo titulu a vi ste nedeljama na bensedinima! Jesi se skinuo u kupace - vi ste odavno na odmoru. Jeste ladno ali daj šta das. Bar se lepo odmarate...

cole

pre 5 godina

das im 30 poena fore pre pocetka utakmice (regland i strato) i moraju im sudije pomagati da jedva dobiju utakmicu. e moja futuro, nikad od tebe dobar klub nece biti. u petak cete i vi sa grobarcicima na letovanje...da vam stranci jos malo nabace boju. srecno, zvezdo moja!

Red

pre 5 godina

Prelomio faul u napadu Berona a bio cist faul Gordica,lepo se videlo na snimku,onda Dobric promasio dve trojke sam na sutu,Davidovac nula,centri nula i kraj.Ali idemo na pobedu u sledecoj,u Beogradu nemaju sta traziti,utisace jih najbolji navijaci na svetu,idemo Zvezdoooooooo

ValterNBG

pre 5 godina

Aj polako,da malo prokomentarisemo igru.Oni kosevi Covica I Riversa su ipak pomalo slucajni.Nismo dovoljno dobro spustalu loptu na pet.Beron prevodio loptu-nema suta.Dobric I Dsvidovac losi danas.Simani nije znao gde je.Mozda je mogao Keselj koji minut,ipak je bar iskusan.Sledecu gubimo 15-ak razlike a u BG ce biti bas cupavo.Ovo je realnost jer opak ne mozemo pogadjati trojke kao u Pioniru.

zemunski kej

pre 5 godina

Koja razlika kada igraju kuci i u gostima. Sada smo videli onu Zvezdu iz Evro kupa ,nesigurnu. Dobra i Buducnost ,realno nista nije gotovo.

Црвена Звезда 1913

pre 5 godina

23:30 тренутно у бацањима, неможемо се жалити на суђење, реално је домаћинско, али за наш ФМП Београд.

Немања

pre 5 godina

Ништа страшно,једна је и морала да се изгуби стварно лоша игра у другом полувремену,пријатно сам изненађен одличним суђењем,Битадзеи желим да целу каријеру игра за Будућност

Creative mind

pre 5 godina

Ajde da budemo realni i da kazemo da cetvorka Regland, Beron, Rivers, Perperoglu kolo vidi u Zvezdi.

Jeste da su Covic, Dobric i Davidovac bili sjajni u ovoj seriji ali su u prvoj Beron u drugoj Perperoglu bili pokretaci.

Rivers je veceras krenuo isto ali drugi se nisu osetili sigurno zbog gostojuceg terena.

Mislim da Zvezda nije ista sa i bez Reglanda, a tek sada i bez Perperoglua je bas slabija.

Voleo bih da gledam petu utakmicu u Beogradu, zbog kosarke.

Aco.Rs

pre 5 godina

Sad sam gotovo siguran da se serija seli u Pionir!Ovi iz Buducnosti kad hoce zaista mogu odigrati vrhunsku odbranu sto je kljuc pobjede.Bice zanimljivo do kraja.

Kolja

pre 5 godina

Potpuno bespotrebna nervoza Covica.On je toliko dominantan u ovom plej ofu da sebi ne smije da dozvoli da pravi glupe faulove.Realno stao je sut jer su se i Rivers i Beron bespotrebno trosili na pleju.

Veseli

pre 5 godina

Zvezda u suštini i nema nikakvu igru (trenera) , ima dobre šutere, basketaše, a kad ih šut ne ide, dešava se ovo.
Budućnost ima bolju pozicionu igru, rekao bih čak i da su stabilniji kao ekipa, videćemo šta će biti.
Verovatno će se u Bg sve rešavati, a tada svašta može biti, jedna utakmica.

Rocky

pre 5 godina

Zvezda se (ne)ocekivano raspala u 3.cetvrtini i krivac je prvenstveno trener.

Ova je izgubljena videcemo hoce li Zvezda uspeti nesto u sledecoj...

lobotomija

pre 5 godina

A bilo je komentara za KC Riversa... šta će nam , propao, ne živi se od imena i sličnih priča... a tek sada se vidi kako odličan potez je urađen, pogotovu sada kada se i Perperoglu povredio.

Zvezda nek se spremi za Napoli, a za nas nek ne brine

pre 5 godina

Kk partizan je ugasen. 
U istoriju odlazi jos jedan drzavni projekat.
(Dule Pacov, 17. april 2019 

taj je ugašen još 2013 te. Na njegovoj razvalini nastao je jedan frankeštajn klub po intervenciji brata duha koji lebdi

Ratko

pre 5 godina

U Podgorici gledamo oružanu pljačku na štetu Zvezde. Sramotno dozvoljena ragbi košarka. One glupe faulove što su svirali Čoviću i Beronu su sramota za sudijsku profesiju.

Dalibor

pre 5 godina

Bitadze...dok je igrao za Megu bio mi je skroz interesantan lik i dobar igrac. Sa ovakvim ponasanjem, gleda u jednu tacku na plafonu a sa strane provocira, udara...bice ti ovo najveci klub za koji si nastupao.

Nikola

pre 5 godina

Problem Zvezde je taj kad bude tesno oko rezultata obicno se stegne ruka i krenu da promasuju i ciste pozicije. A uz to i sam podatak da je na minut do kraja treće četvrtine sutnula. vise trojki nego dvojki a to je primer da nesto ne stima u organizaciji igre. Ali zato cim naprave malo razlike onda se igra totalno opusteno i sve se pogadja jer je samopouzdanje na vrhuncu. Nisam rekao nista sto vec neko to ne zna ali za evroligu i jace utakmice to mora mnogo bolje jer ne može uvek da uzdanica bude sut za tri poena.

rs

pre 5 godina

ne moguce da im se dozvoljava ovakva odbrana u trecoj cetvrtini,a tako ce biti i sledecu utakmicu u podgorici,mora pereproglu ako ikako moze da igra u petoj jer puno fali ovoj ekipi

Beogradski Crnogorac

pre 5 godina

Dok je Zvezda vodila niko se nije u komentarima žalio na suđenje. Sad kad je Budućnost okrenula rezultat sad kme, kme, kradu nas sudije, šmrc, šmrc. Budite dostojanstveni i kad vodite i kad gubite.

Sabre

pre 5 godina

Sta su trebali ruze da nam nose? Nakon onakvog divnog i sportskog navijanja/bodrenja svog kluba u BG ljudi nam sportski vrate. Treci Njutnov zakon.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jojuff, 17. april 2019 19:30)

Liche, FIZICKI SU NAM NAPALI KLUPU, a ono sto su dobili kod nas DEO onoga sto su trazili posle sto smo ih ugostili ko bracu rodjenu a oni napadali fizicki coveka i njegovu malu devojcicu zbog zvezdinog sala. Dovoljno me sve ovo nervira, nemoj leba ti i ti...

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Voleo bih da ovo ode u četvrtu utakmicu.Ne zato što ne volim Zvezdu,već zato što volim da gledam dobru košarku!Verujem da svi iskreni ljubitelji košarke,poput mene,dele moje mišljenje!

spin majstor iz predgradja

pre 5 godina

paklena atmosfera. 

Milo, Milo, DPS, DPS. 

hahahahah
(delije Podgorica, 17. april 2019 19:0
Isto ti je to kao AV AV AV pre par dana u Beogradu.

EViva

pre 5 godina

Zvezda je gotova. Slede 2 pobede domacih u Moracu i onda pobeda Buducnosti u sred Bg, i potvrda Evrolige za Plave jos dugo narednih godina..

Miloje

pre 5 godina

Zvezda ne igra kako treba. U napadu nema rešenja, nema poena iz reketa a ni sa distance. Niko ne ostaje sam na šutu, niko da se otkrije. Sve se svodi na trojke a to ne ide uvek kao u Beogradu.

Borky

pre 5 godina

Ma daj ovo je toliko providno da je smjesno gledati. Ovi tuku koliko hoce a vamo je svaki mrki pogled fail.Nema ovdje vise nikakvog sporta. Jadan je ovaj region.

Pozdrav iz Minhena

pre 5 godina

Naravno da navijam za Buducnost, nisam vjestacki pristrasan kao vecina ovdje, ali me zivo intersuje sta si ocekivao? Svecani docek uz sve vojne pocasti? Vracaju samo deseti dio onoga sto je bilo u Pioniru i za to im alal vjera! I sve to je malo kakvo su sikaniranje igraci i cio klub dozivjeli od "beogradske gospode". Taj izraz je izgubio znacenje davnih godina, i zbog toga ste tu gdje jeste - zadojeni mrznjom i primitivnim nacionalizmom!
(Blaugrana[CG], 17. april 2019 20:12)


A.sta je to bilo u Beogradu? Ako mislis na +40 onda ok...

Ivan

pre 5 godina

Evo sad pogledah snimak napada na igrace i funkcionere Zvezde... Treba da ga pogleda svako, a narocito grobari i nasi zvezdasi kojima se ne svidja atmosfera iz Pionira. Podseticu samo jos jednom na prve dve utakmice finalne serije iz prosle sezone, najnormalnije su primljeni u Beogradu, imali su i nesto malo svojih navijaca. I onda su nam napali igrace u hotelu, neki nejasni likovi naoruzani pistoljima. Uz to su nam u saradnji sa sudijama oteli pobedu u toj seriji. Evo i sada se sudije ukljucise cim su prisli na 5 poena. Zato srbi dosta je okretanja drugog obraza, dosta je prastanja i zaboravljanja, vreme je da se zauzme stav prema svima koji nas okruzuju. Svakome po zasluzi, bez emocija.

Blaugrana[CG]

pre 5 godina

gospodska atmosfera, isto kao i prosle godine, i onda se cude sto su 'siptari'
(srefan, 17. april 2019 19:09)

Naravno da navijam za Buducnost, nisam vjestacki pristrasan kao vecina ovdje, ali me zivo intersuje sta si ocekivao? Svecani docek uz sve vojne pocasti? Vracaju samo deseti dio onoga sto je bilo u Pioniru i za to im alal vjera! I sve to je malo kakvo su sikaniranje igraci i cio klub dozivjeli od "beogradske gospode". Taj izraz je izgubio znacenje davnih godina, i zbog toga ste tu gdje jeste - zadojeni mrznjom i primitivnim nacionalizmom!

DavorPg

pre 5 godina

https://www.vijesti.me/sport/kosarka/incidenti-u-moraci-na-trbinama-uoceni-navijaci-crvene-zvezde-reagovala-policija Incidenti u "Morači": Na trbinama uočeni navijači Crvene zvezde, reagovala policija. Nijesu krenuli na igrace vec reagovali na provokaciju. Ne lupajte svasta.

Marinko

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji milogorci ...  


Smesno... s' obzirom da CZV ima bar duplo veci budzet od Volija.
(Radijator, 17. ap

Ti znas koliki je Zvezdin budzet.Ajde reci nam
Mi ne znamo

jazz44

pre 5 godina

Sta pricate gluposti o sudjenju.Zvezda ne moze bure da pogodi u trecoj cetvrtini,igraju totalno pogubljeno a ne mogu nista da odbrane.Treba igrati a ne baviti se sudjenjem

veliki strumf

pre 5 godina

Ovim izrodima je bolje da se ne igra majstorica! Pa oni nisu svesni šta ih čeka u Pioniru! Kakvi laseri, kakve zafrkancije - pa biće im mnogo, mnoooogo gore!!!

itd

pre 5 godina

Jel se secate prosle godine kad su ćokijevci optužili Bjelicu da je sabotirao Zvezdu. Sad to isto mogu da kažu crnogorci za Bitadzea. Užasan je celu seriju. Ne zaboravite čiji je igrač. Ima neka tajna veza...

Dusanovo carstvo

pre 5 godina

Da nije bilo one tehnicke i nesportske za Buducnost (koje ne bi niko dosudio) Buducnost bi jos ubedljivije vodila.
(BODIBOND, 17. april 2019 20:51)... Da nije bilo Zvezde u fudbalu ove godine, Radnički bi bio šampion. Da je baba muško, zvao bi se Duško.

srbEUin

pre 5 godina

Davidovac ne može da bude play protiv agresivnih bekova. Uzimaju mu udvajanjem. Beron drži loptu, ali je onda beskorisan u napadu, zamara se i odmah slabiji šut. Mora Filip u igru, i da se čuva faulova, da ne igra odbranu, pa makar preko njega davali. Mora da prorade centri u napadu.

Paja patak

pre 5 godina

Jon Bon Jovi

Vodis li evidenciju koliko. komentara napises.Ne samo u sportu. Ceo dan kucas poruke.U Beogradu u ulici Teodora Drajzera postoji bolnica zavisnosti. Trazi pomoc dok nije kasno

deki

pre 5 godina

Ovo ako dibijemo, stvarno nemam reci, Filip vec sa 3 faula, Davidovac i Beron slabi na kecu veceras plus Bilija ne ide sut.Ali nema predaje, srce na teren,hocemo srce na teren

shofer

pre 5 godina

@Blaugrana
Сети се дечко прошле сезоне како је било прва 2меча у Београду а како је било после у Подгорици..Ајмо Звездо, да се трофеј врати у Србију!!

On je bezmudi

pre 5 godina

Kk partizan je ugasen. 
U istoriju odlazi jos jedan drzavni projekat.
(Dule Pacov, 17. april 2019 19:12). Napisa to navijač kluba kome je država 2011. otpisala dug i dovela Svetislava Pešića za trenera iz Valensije. Bravo genije !

cole

pre 5 godina

razlika na poluvremenu i niotkuda licne covicu su taman prilika da sudije drugo poluvreme odrade kako im milo bude u pauzi sugerisao (citaj:doturio koferce). steta sto razlika nije preko 10, teze bi se vratili u zivot. mada, kako igraju...vidi se da strancima u futuri puca ona stvar da se nesto kidaju preterano. odradili su svoje u evroligi, uzeli dobru kintu futuri, vec se prodali za sledecu sezonu i to je to. ne plase me oni vec sudije!

4k4.Dex

pre 5 godina

Sta reci... kao da su zaboravili da igraju kosarku odjednom na poluvremenu. Prifali 15 lopti i ne mogu nista da pogode a ovi i tako jedva se odlepili.

Sabre

pre 5 godina

Dok je Zvezda vodila niko se nije u komentarima žalio na suđenje. Sad kad je Budućnost okrenula rezultat sad kme, kme, kradu nas sudije, šmrc, šmrc. Budite dostojanstveni i kad vodite i kad gubite.
(Beogradski Crnogorac, 17. april 2019 20:49)

Liche, to sto si Crnogorac ne znaci da si francuska sobarica. Ne pravi se da ne postoji korelacija UPRAVO izmedju ta dva. Cinjenica, promasili smo dosta toga sto nismo smeli, ali, kao sto sam i predvideo, mi MORAMO biti za 20 poena bolji jer inace krece OVO. A sta je ovo, pitas?! Faul Nikolica koji se svira ZVEZDI a ne NJEMU, smesan "namerni" faul Berona, samo dve situacije, da ne nabrajam sad. Liche, bukvalno je ocigledno sta se radi, ne pravi se blesav. Moramo biti bolji ne samo od Buducnosti vec i od navijaca i bitnije SUDIJA, jer cim ovi krecu da se priblizavaju zato sto smo mi lose odigrali, na scenu stupaju sudije. To se desavalo i prosle godine - i tada smo izgubili prednost od 10ak razlike zna se kako, a ostalo je odradila atmosfera.

No dobro, ako nekako i izgubimo ove dve, a ovu po svemu sudeci hocemo, jedva cekam da vas vidim ponovo u Pioniru.

crni_redstar

pre 5 godina

zao mi ovih mucenika u hali...zadojeni mrznjom prema Srbima, sam sam odozdo, i znam kako sve to ide...ovo im je jedina sansa da se iskale, kompleksi provincije su opasni.

veliki strumf

pre 5 godina

Očajan šut u 3/4. Mnogo promašenih šuteva. Čitav meč pravimo faul koseve, 10 smo napravili. Šta ovo radi Kazic ljudi moji???

milke

pre 5 godina

Ovo što se desilo u trećoj četvrtini je pokazalo da ni igrači ni Tomić nisu sazreli kao ozbiljan tim. Ovo je užas, užas, užas....

Tito partija crno bela SNS armija

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji milogorci ...  


Smesno... s' obzirom da CZV ima bar duplo veci budzet od Volija.
(Radijator, 17. april 2019 19:53)

Jos jedan partizan koji se javlja iz svoje paralelne stvarnosti... U toj stvarnosti Zvezda ima duplo veci budzet od Buducnosti, a oni su opozicija i nemaju veze sa SNS-om dok im igraci igraju za susam, semenke i sarmice.od Bogdanove mame...

Miki kd

pre 5 godina

Faul Sehovica nad Odzom je za sudije samo bican faul.ma ljudi ovaj kepec ga drži za desnu ruku i nista..jadno i žalosno..brate neka pobede ali kao ekipa,dostojanstveno..jel mora ovako?

stavra

pre 5 godina

Mora bolja odbrana da se igra, ne brane pik nikako. Veceras se vidi koliko nedostaje Regland, kao kreator igre, kad znamo da je Filip napravio tri laka faula onda je to veliki problem...

Hrvatska u finalu 2018

pre 5 godina

Vise bi volio da dobije zvezdana.
Ovo nisu pravi Crnogorci,a malenoj zvezdani bi ovo bio uspjeh klupske povijesti.
Aba liga hehe

Sasa loznica

pre 5 godina

2 poluvreme evo skoro da niko od Zvezdasa ne sme da sutne ili je to iznudjeno na kraju napada,steta Buducnost je zrela da ispadne,zaista su losi ove sezone.Ne bih voleo da ode y 5 mada je tada pritisak na nama.Dobicemo mi ovo mozda i u 4,ali neko mora da preuzme odgovornost,centri nam staticni,bekovi ne mogu ubace trojku.3 poena za 15 minuta smo dali u momentu u kom kucam poruku.Publika je smesna u odnosu na Bg.Napred Zvezdo

JAximus

pre 5 godina

Ljudi moji,ovaj Lazic je najgori igrac bez premca,dajte da pisemo neku peticiju da ga otpuste na kraju sezone,kako god da se zavrsi,beskoristan u oba pravca!A to sto je kapiten je vec bruka!

Ivan

pre 5 godina

Dobric i Davidovac su nas prodali ovu utakmicu. Sve otvorene suteve promasili. Da su usla bar dva od njihovih 10 promasaja vec bi bila druga prica.

meni je njega zao

pre 5 godina

@BODIBOND

Nije tebi lako, 40 godina a jos nevin, na maminom dzeparcu, ceo dan u decijoj sobici, a zelje velike... Sta ti i preostaje u zivotu nego da trolujes... Drzi se, bice ti samo gore

petarczv

pre 5 godina

Moze da kaze ko sta hoce i neka je kapiten 10px i neka je pozrtvovan i neka je sta god ali lazic je operisan sa loptom u rukama. Kad god lazira sut i krene na ulaz ne zna sta ce sa loptom

Sabre

pre 5 godina

Pocelo je.

Skandalozna publika jos skandaloznije bezobrazno sudjenje. Tacno sam znao da ako se na makar 5 poena priblize krenuce sudije na sve ili nista. Ako kojim cudom ovde pobedimo, mislim da komotno mogu da ugase klub, ali i ako ne, cekamo ih u BG, u najgorem slucaju, na jos jedno resetovanje. Kakva bre sramota za ABA ligu, za Buducnost ne mogu ni da kazem, taj ceo tim je jedna velika sramota sa sve nazovi navijacima.

Dekigrobar'67

pre 5 godina

Kakva prevara ovaj naduvani Tomić ljudi moji. Ne vidi niko iz štaba da je plan od početka da se umori Baron koji onda slabo šutira.
10-tak minuta pred poluvreme odličan period dobre, prave košarke gde se igra strpljivo, lopta spušta u reket i naravno nagrada u vidu razlike u rezultatu.
Al`ne lezi vraže, odustaje iz nepoznatih razloga i pušta divljanje svojstveno Fajeu, Riversu, Laziću i to je to....
Kraj

делија нс

pre 5 godina

Гдје стадоше Берон, па Перпероглу ту настави РИВЕРС! Обострано ефикасно, брзо, свега за видјети. Судије добре, вјероватно и једне и друге иритира мјењање критеријума код фауолова и више пута током утакмице. Као навијач ЦЗ надам се да већ вечерас рјешавамо финале, у противном још јаче у евентуалној 4-ој утакмици!!!

Miki kd

pre 5 godina

Zvezda stala u 2.poluvremenu a sudije počele da navlace za Buducnost.Beronu sviraju 2 faula a on kod prvog fauliran a kod drugog nije igrača ni pipnuo..Lazić u dvokraku fauliran i pogadja kos ,koji nije priznat..Dovoljno da se buducnost vrati u igru..Zvezda gubi obe u PG...U Bg se odlucuje

sojic

pre 5 godina

Navijac sam Partizana. Niste mogli da ocekujete da sudije ne navlace za budućnost. Ipak je 2 0 u seriji. Navijam za to da imamo predstavnika u Euroligi, a ovo je kradja TESKA.


Sportski pozdrav

asomakum

pre 5 godina

@teo najvece pojacanje pred play off je neigranje Reglenda! Tomic doktor! od starta sezone to govorim... tankovao je sezonu za play off!

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Bojim se da ce Zvezda da izgubi ovu utakmicu. Centri nam uopste nisu na utakmici. Cirbes je totalni raspad sistema. Nemamo resenje za Klarka u odbrani. Ne mogu da ga brane ni Dobric, ni Rivers. Davidovac standardno po svom, ne moze loptu da prenese. Suvise gresaka za jednu utakmicu. Upali su u vatru I sad igraju onako kako Milogorci hoce. Ne razumem Tomica, kao da im uopste ne objasnjava da moraju da igraju unutra. Sve svodimo samo na sut. Tako ne mozemo da dobijemo utakmicu. Polovina je 3/4. Dobric ne moze bas nista da pogodi ali je najgore sto nema uopste energije. Covic vec 4 licne… Ne valja nikako.

veliki strumf

pre 5 godina

Dobric šut ne postoji evo pune 3/4, Davidovac još gori, Rivers morao da padne, Odzo apsolutno ništa, Beron tek malo bolji. Odoše na 10 razlike samo zato sto se ispucavamo i ništa ne možemo da u odemo a u bonusu su odavnoooo. Neki ulaz, akcija, da se bar penali iznude kad ništa ne možemo da ubodemo spolja. U odbrani Covic bezveze pravi 4. faul, Beron takodje. Mnooogo propusta u 3/4. Videlo se da se lomi meč sredinom 3/4. Valjda će nas krenuti šut u zadnjoj četvrtini.

Tosve

pre 5 godina

Cetvrta utakmica ce biti formalnost za buducnost, nazalost...uhvatili su zalet, publika, a morao je i sut krenuti, mada kakve sutere imaju i to je 50 posto njihovih mogucnosti...nama ostaje zbijanje redova i nada da ce se regland oporaviti, mnogo vise znaci nego stratos, u ovakvoj konstalaciji snaga, gde gordic i kol prenose loptu kao od dale, a mi jedva za 8 sec predjemo pola...sanse za titulu pola pola...

Марко

pre 5 godina

Najsmesniji su ovi sto pricaju o vestackoj Buducnosti,nekoj plastici?haha..Pa vi ste plastika,vi ste doveli euroligaske igrace za razliku od njih.Vi ste ti koji na silu i novcem postizete sve.Ja ne znam ko je prosle imao troduplo skupli tim,Buducnost ili je to ipak zvezda pa ne bilo 5-1 .Sa svojih 26 god uvijek znam za jaku Buducnost,za razliku od zvezde koja je pocela da igra od prije lar godina.Isto tako znam koliko je Buducnost dala reprezentativaca,vrhunskih igraca i ima vrhunsku istoriju 50 ak godina vec i vise.Za razliku od vas koji se ponosite igracima koji navijaju za zvezdu
(Vukk, 17. april 2019 19:01)

Црвена звезда је покренула кошарку после Другог светског рата у бившој Југославији. Када је Црвена звезда играла кошарку у Партизану су се питали ко им је голман. Е онда су играчи декретима пребацивани из Црвене звезде у Партизан да би и војни клуб био конкурентан.

Marinko

pre 5 godina

Najsmesniji su ovi sto pricaju o vestackoj Buducnosti,nekoj plastici?haha..Pa vi ste plastika,vi ste doveli euroligaske igrace za razliku od njih.Vi ste ti koji na silu i novcem postizete sve.Ja ne znam ko je prosle imao troduplo skupli tim,Buducnost ili je to ipak zvezda pa ne bilo 5-1 .Sa svojih 26 god uvijek znam za jaku Buducnost,za razliku od zvezde koja je pocela da igra od prije lar godina.Isto tako znam koliko je Buducnost dala reprezentativaca,vrhunskih igraca i ima vrhunsku istoriju 50 ak godina vec i vise.Za razliku od vas koji se ponosite igracima koji navijaju za zvezdu
(Vukk, 17. april 2019 19:01)

Koja je istorija Buducnosti.Sta su postigli u istoriji za kako kazes 50+ godina.Koje su to vrhunske igrace dali, trenere.Ajde nabroj barem 5-6 igraca.Ja znam za Duska Ivanovica, Japanca, Paspalja

Podgoricanin

pre 5 godina

Odzvanja Moračom "Ubi, ubi, ubi Cigana" i "Ubi, ubi, ubi Srbina". 
Sram vas bilo Titograđani, kako ćete u Beograd ako nekim slučajem dobijete ove dvije?
(pivljanin, 17. april 2019 18:52)



Zasto izmisljateeeee? Ko pominje Srbe?

svrco

pre 5 godina

Za Zvezdu navijam, ali ovi iz Buducnosti su bas glupi. Taman stisli Zvezdu, stigli ih, Zvezda napravi faul u napadu i umjesto da nastave u istom ritmu oni prave tehnicku i jos tehnicku dobije i klupa... hahah

Žlezdoklop

pre 5 godina

Kk partizan je ugasen.
U istoriju odlazi jos jedan drzavni projekat.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dule Pacov, 17. april 2019 19:12)

...gase ga godinama, ali ne ide brale. Niti ga ugasiše niti nema tačkice na crno belom svetu. Neko je odavno u zamrzivaču, a nekog ne možeš da ugasiš da istreseš Dunav na njega. Šta ćeš? Ne ide. A reci ti meni, oće'l bit' onog saopštenja?

BODIBOND

pre 5 godina

Gle ovo, cim se Buducnost rezultatski priblizila sudije sviraju i tehnicku i nesportsku za Podgoricane pa ovo je stvarno sramota. Eee docice Idejica na dvomec sa Barsom u Evroligi.

Mirko

pre 5 godina

Evo ko što neko juče napisa: pokušaće navijači da naprave eksces i prekinu utakmicu, ali srećom dobili su samo izbacivanje iz sale. Utišali smo ih skroz.
A i Kejsi Rivers je počeo da "radi". Ako ne naprave neko još veće sr.... navijači, mislim da ćemo ovo da završimo večeras.

filip

pre 5 godina

haha,ovo nije humano pa ovako trojke ne sutira ni golden stejt 3 utakmice zaredom,koliko srece znaci strasno... ne navijam za nikog ali je smesno,obice se o glavu ovo

Kaiser

pre 5 godina

Nadam se da ce delegacija Zvezde iskoristiti svoje pravo i uputiti prigovor delegatu i iskoristi prvi eksces da povuku igrace sa terena dok se deo dvorane ne isprazni.Repesa je postigao da svoj neuspeh prenese na navijace.Ovakvo navijanje ne bi trebalo da utice na Zvezdu vec da da samopouzdanje

VoX

pre 5 godina

Odzvanja Moračom "Ubi, ubi, ubi Cigana" i "Ubi, ubi, ubi Srbina". 
Sram vas bilo Titograđani, kako ćete u Beograd ako nekim slučajem dobijete ove dvije?
(pivljanin, 17. april 2019 18:52)

Pjevaju samo "ubij Cigana", sto je iskljucivo u navijackom duhu... Srbe niko ne dira, za razliku od vas gore koji ste sirili nacionalnu mrznju...

Vilingrađanin

pre 5 godina

Varvari skandiraju "Ubi Srbina". Želite da ubijete svoje sunarodnike, svoje rođake, svoje komšije, svoju "braću" niške Meraklije? Koga tačno??? Bolest!!!

Čarli

pre 5 godina

Koliko stranaca večeras igra svoj poslednji meč za Budućnost?!
Što, neće valjda da ostanu da igraju crnogorsku ligu?!
Svašta!

braća po materi

pre 5 godina

@ultra, čisto da imate info nisu to Varvari već DPS Varvari....nesrećne Varvare bije Milova policija a ovi poltroni i ulizice su proizvod DPS-a dok pravi Varvari već godinama ne idu na košarkaške utakmice već samo na fudbalske. Takođe da imate info da je ta režimska policija prije 10-ak dana na smrt prebila vođu Varvara Aleksandra Čaku Ivanovića jer podržava proteste za smjenu režima Mila Đukanovića. U toj hali su večeras uglavnom ljudi koji ni dvokorak ne znaju a kamo li nešto više o košarci.....ali to je sudbina normalnih ljudi danas sa ovih prostora, da gledaju da mediokriteti vode klub i da u loži sjedi Bokan za kojeg ne mogu reći ni da razumije pravila igre a kamo li da zna zaigrati....što bi mi rekli jado jedan tu sa periferije....ali, ti najbolje slušaju.....

Mirko

pre 5 godina

Evo ko što neko juče napisa: pokušaće navijači da naprave eksces i prekinu utakmicu, ali srećom dobili su samo izbacivanje iz sale. Utišali smo ih skroz.
A i Kejsi Rivers je počeo da "radi". Ako ne naprave neko još veće sr.... navijači, mislim da ćemo ovo da završimo večeras.

Podgoricanin

pre 5 godina

Ne pisite neistine, niko nije krenuo da udje u teren vec su se potukli navijaci Zvezde iza klupe sa navijacima Buducnosti, tj ako se moze reci da su se potukli.

Sabre

pre 5 godina

Ajmo Buducnost, 73 posto Srbije navija za vas. Jaci ste od ovog privatnog mutanta koga finansira drzava.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sah mat, 17. april 2019 18:43)

AHAHAHAH to su ti slatki snovi, kao oni da je jadan mali vojni klubic za koga navijas i dalje nekome sem vas 10ak posto populacije relevantan u zivotu i sportu.

Pati zebrice, a tek ces...sta god da ovde bude veceras.

Mihailo

pre 5 godina

Mrzim ih više nego ustaše. Kad malo bolje razmislim, pa oni i jesu ustaše.
Možda nismo savršeni, ali za njih smo gospoda.

Sve te milogorce da ispratimo iz Srbije i da se ne ljubimo.

Dachazvezda

pre 5 godina

Hahahahaha :))
A komentatora: "citavu seriju Bitadze ne moze da zagradi Odza" :)))))

Odza NE MOZES da zagradis ni sa DVA traktora, a ne da ga Goga cackalica zagradi :))))))))))

jojuff

pre 5 godina

To je ta gospodska atmosfera i sudjenje. Ovo je sramota za celu ABA ligu, a bas me zanima sta ce gospodin Repesa i ona kreatura Bokan da kazu na ovo posle.
(Sabre, 17. april 2019 19:10)

Sta su trebali ruze da nam nose? Nakon onakvog divnog i sportskog navijanja/bodrenja svog kluba u BG ljudi nam sportski vrate. Treci Njutnov zakon.

mne

pre 5 godina

A stvarno je “uzasna” atmosfera.. a ne sprdajte se. Gore je skandiranje 10x kad se sastanu Zvezda i Partizan, nego ste vi u Stbiji ubijedjeni da vas sve komšije mrze, manje čitajte Blic i Kurir

Trollston

pre 5 godina

Koliko je neiskusan, da ne kazem glup, Bitadze bio u ovoj situaciji, umesto da imaju napad da se priblize egalu, Zvezda pravi seriju 8-0 i ide na +12...

remax

pre 5 godina

Bravo za Đetiće,gospodsko navijanje za razliku od onog za vikend!Svaka čast!
(Jon Bon Jovi, 17. april 2019 19:11)

Toliko gospodsko da je i Milova milicija morala da reaguje i istera ih.
Nisu više mogli da podnesu toliko gospodstva iza Zvezdine klupe.

veliki strumf

pre 5 godina

Bitadze - džaba talenat za košarku kad nema ništa u glavi! Hvala mu. Od -4 i momentima za Budućnost odosmo na 12 razlike.

R8

pre 5 godina

(Jon Bon Jovi,17.april 2019 18:58)Hahahahahahh,koliko jadan pokušaj hejtovanja....
(Jon Bon Jovi, 17. april 2019 19:10)

Pazi ovog sto se ponovo svadja sam sa sobom

Vukk

pre 5 godina

Najsmesniji su ovi sto pricaju o vestackoj Buducnosti,nekoj plastici?haha..Pa vi ste plastika,vi ste doveli euroligaske igrace za razliku od njih.Vi ste ti koji na silu i novcem postizete sve.Ja ne znam ko je prosle imao troduplo skupli tim,Buducnost ili je to ipak zvezda pa ne bilo 5-1 .Sa svojih 26 god uvijek znam za jaku Buducnost,za razliku od zvezde koja je pocela da igra od prije lar godina.Isto tako znam koliko je Buducnost dala reprezentativaca,vrhunskih igraca i ima vrhunsku istoriju 50 ak godina vec i vise.Za razliku od vas koji se ponosite igracima koji navijaju za zvezdu

Sabre

pre 5 godina

To je ta gospodska atmosfera i sudjenje. Ovo je sramota za celu ABA ligu, a bas me zanima sta ce gospodin Repesa i ona kreatura Bokan da kazu na ovo posle.

Petar

pre 5 godina

Molim Srbendu iz Srbije da ne vredja navijace Buducnosti ako ovi nesto lose skandiraju jer to nema veze sa nacionalizmom nego rivalstvu, i mi se koljemo izmedju sebe u sred Beograda na derbiju

BODIBOND

pre 5 godina

Hahahahahahh,koliko jadan pokušaj hejtovanja....
(Jon Bon Jovi, 17. april 2019 19:10)

To je tipicno za pantere i Djokoviceve navijace, uzmu neciji nik i pisu nebuloze. To je znak slabosti i nemoci.

veliki strumf

pre 5 godina

Aman, ne može Davidovac da prenosi loptu, niti KC. Samo Covic ili Beron. Previše smo lopti izgubili na prenosu i primili lagane poene.

Kanidja PG

pre 5 godina

Da se zna ima Srba u dvorani,ne zajedno svi i skupa ali sa Zvezdom u srcu.
Oficijalni spiker u dvorani vec sada je nepodnosljiv.
Publika placeni dukljani,clanovi DPS prije svega srbomrzci.

Кики

pre 5 godina

.... каква “камерна” атмосфера у Морачу, Репеша? Шта ће полиција поред клупе гостију?

Marinko

pre 5 godina

Drug iz Tivta sinoć bio u Podgorici.Kaze Varvari napravili atmosferu za pamćenje.Zapalili jednu baklju,cela Podgorica sija:)
(Jon Bon Jovi, 17. april 2019 18:24)

Zauzeo si busiju.Fudbal, kosarka pa fudbal.Je li te devojka ostavila?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 5 godina

(Jon Bon Jovi,17.april 2019 19:13)Hejtujes coveka a lepo te je pitao da mu pošalješ sliku da postaneš najpopularnija ličnost na prostorima exYu?

est

pre 5 godina

Ajmo Buducnost da u ovoj utakmici zapocnete preokret protiv FMP-a!!!Ipak ste vi sasvim drugacija ekipa kuci nego u gostima kao sto su i panteri!!!

Oggy

pre 5 godina

Odma ovako, grobar sam iz Podgorice. Mozda i prvi put želim da se neki srpski tim dočeka u Morači na nož. Pa i da je Partizan bio u pitanju, opet bi isto želio. Ovo više nije sport nego politika i pozivi na mržnju. Nadam se 10x goroj atmoseri, pa možda čak i prekidu utakmice zbog pakla na tribinama i terenu.

A.J.

pre 5 godina

Sigurno ce biti dosta teze pobediti sada u gostima bez Perperoglua i Reglenda. Buducnost kod kuce ove sezone igra sasvim pristojno, dobili su CSKA, Baskoniju, Barsu itd... Na ovoj utakmici bi Zvezdin X faktor mogao biti K.C. Rivers. Jeste da je na prosloj dao 14pts kad je vec bio resen mec u 4/4 , ali to je prvi put da je odigrao zaista dobro. Ako on nadoknadi odsustvo Stratosa mislim da ce se ova serija zavrsiti danas. Druga opcija je da Branko konacno bude dvocifren :D .

Amenhotep I

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji milogorci ...
Povratak u realnost koja vam nece biti tako lepa u sledecih par godina jer cete morati da platite svu ovi zajebanciju

Slobodan

pre 5 godina

Herceg Novi ceka titulu ... Braco sa vama smo !
(Petar Petrovic, 17. april 2019 18:34)

Svaka cast brate, znaci mnogo vasa podrska, ovih dana portale su okupirali grobari, varvari i ovi sto su nam oteli Kosovo ... Ali nedamo se ... Ceka se titula !!!

Antiprotivan

pre 5 godina

Navijači Budućnosti neće naravno biti srećni zbog gubitka titule, ali nije im kraj sveta. Ja se za grobare brinem, mnogo im ovo teško pada...
(Petar, 17. april 2019 18:37)

Ne brini se rodjo ti ništa... Srećno večeras.

Petar

pre 5 godina

Navijači Budućnosti neće naravno biti srećni zbog gubitka titule, ali nije im kraj sveta. Ja se za grobare brinem, mnogo im ovo teško pada...

!!!

pre 5 godina

Ajmo Buducnost da u ovoj utakmici zapocnete preokret protiv FMP-a!!!Ipak ste vi sasvim drugacija ekipa kuci nego u gostima kao sto su i panteri!!!
(Grobar, 17. april 2019 18:30)

jako ste tuzni...

PFC

pre 5 godina

Lagano resava ovo Crvena Zvezda
Ali komentatore malo realnosti,nazivas Odza i Cirbesa domacim igracima msm stvarno hah,svakako Crvena Zvezda ce zasluzeno osvojiti titulu i to je to,svaka im cast

Grobar

pre 5 godina

Ajmo Buducnost da u ovoj utakmici zapocnete preokret protiv FMP-a!!!Ipak ste vi sasvim drugacija ekipa kuci nego u gostima kao sto su i panteri!!!

pivljanin

pre 5 godina

Odzvanja Moračom "Ubi, ubi, ubi Cigana" i "Ubi, ubi, ubi Srbina".
Sram vas bilo Titograđani, kako ćete u Beograd ako nekim slučajem dobijete ove dvije?

pivljanin

pre 5 godina

Odzvanja Moračom "Ubi, ubi, ubi Cigana" i "Ubi, ubi, ubi Srbina".
Sram vas bilo Titograđani, kako ćete u Beograd ako nekim slučajem dobijete ove dvije?

Slobodan

pre 5 godina

Herceg Novi ceka titulu ... Braco sa vama smo !
(Petar Petrovic, 17. april 2019 18:34)

Svaka cast brate, znaci mnogo vasa podrska, ovih dana portale su okupirali grobari, varvari i ovi sto su nam oteli Kosovo ... Ali nedamo se ... Ceka se titula !!!

Kanidja PG

pre 5 godina

Da se zna ima Srba u dvorani,ne zajedno svi i skupa ali sa Zvezdom u srcu.
Oficijalni spiker u dvorani vec sada je nepodnosljiv.
Publika placeni dukljani,clanovi DPS prije svega srbomrzci.

Sabre

pre 5 godina

Ajmo Buducnost, 73 posto Srbije navija za vas. Jaci ste od ovog privatnog mutanta koga finansira drzava.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sah mat, 17. april 2019 18:43)

AHAHAHAH to su ti slatki snovi, kao oni da je jadan mali vojni klubic za koga navijas i dalje nekome sem vas 10ak posto populacije relevantan u zivotu i sportu.

Pati zebrice, a tek ces...sta god da ovde bude veceras.

Немања

pre 5 godina

Ништа страшно,једна је и морала да се изгуби стварно лоша игра у другом полувремену,пријатно сам изненађен одличним суђењем,Битадзеи желим да целу каријеру игра за Будућност

Ivan

pre 5 godina

Evo sad pogledah snimak napada na igrace i funkcionere Zvezde... Treba da ga pogleda svako, a narocito grobari i nasi zvezdasi kojima se ne svidja atmosfera iz Pionira. Podseticu samo jos jednom na prve dve utakmice finalne serije iz prosle sezone, najnormalnije su primljeni u Beogradu, imali su i nesto malo svojih navijaca. I onda su nam napali igrace u hotelu, neki nejasni likovi naoruzani pistoljima. Uz to su nam u saradnji sa sudijama oteli pobedu u toj seriji. Evo i sada se sudije ukljucise cim su prisli na 5 poena. Zato srbi dosta je okretanja drugog obraza, dosta je prastanja i zaboravljanja, vreme je da se zauzme stav prema svima koji nas okruzuju. Svakome po zasluzi, bez emocija.

Amenhotep I

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji milogorci ...
Povratak u realnost koja vam nece biti tako lepa u sledecih par godina jer cete morati da platite svu ovi zajebanciju

Sabre

pre 5 godina

To je ta gospodska atmosfera i sudjenje. Ovo je sramota za celu ABA ligu, a bas me zanima sta ce gospodin Repesa i ona kreatura Bokan da kazu na ovo posle.

zemunski kej

pre 5 godina

Koja razlika kada igraju kuci i u gostima. Sada smo videli onu Zvezdu iz Evro kupa ,nesigurnu. Dobra i Buducnost ,realno nista nije gotovo.

sasa the red baron

pre 5 godina

ZA OCEKIVATI.

Zvezda je zadnje 3 tekme odigrala u takvom ritmu i sa neverovatnim procentima suta, da je naprosto bilo i za ocekivati da ce doci do pada..
50 poena u 1 poluvremenu, a onda neki 15-tak u drugom, totalno mo stali..
Usput, bravo za sudije, (;-))..

Petar

pre 5 godina

Navijači Budućnosti neće naravno biti srećni zbog gubitka titule, ali nije im kraj sveta. Ja se za grobare brinem, mnogo im ovo teško pada...

Blue_skin

pre 5 godina

@ Sabre,
momak, prećerano lažeš i stvarno treba da te je sramota zbog toga. Zbog Čovića i takvih kao ti smo došli do ovakve atmosfere oko i na utakmicama umjesto da uživamo isključivo u košarci bar jednom na Balkanu.
Niti je iko od navijača krenuo ka klupi Zvezde (nego su primijetili Varvari dva navijača Zvezde iza klupe, tačnije nekoliko redova iznad klupe i pokušali da dođu do njih, da se valjda primitivno obračunaju, ali ih je spriječila policija, redari i velika gužva na tribini pa nijesu uspjeli da se probiju do njih. Ovu dvojicu su policajci ispratili iz dvorane jer im je valjda tako lakše bilo nego da isprazne cijelu dvoranu. Sve se događalo par redova ispod mene), niti je ikad iko u Morači, pa ni prošle godine, tukao čovjeka koji je došao s ćerkicom na utakmicu. Koliko je mučno kad ljudi kao ti izmišljaju baš ovakve gadosti i gluposti. Cijela Podgorica bi skočila da bije momke koji napadnu momka u društvu đevojke, kamoli oca u društvu đeteta, pa još ženskog. Baš neka je sramota svakog ko konstantno plasira ovu priču. Glupost je i ta priča o mahanju pištoljima, ali opet to vam se može oprostit jer nije da Crnogorci nijesu u prošlosti mahali i vadili pištolje ka žene maramicu - đe treba i đe ne treba. Ali ovo za premlaćivanje oca u društvu ćerkice - baš bijedna izmišljotina.
Meni je noćas jedino mučno bilo ubačivanje predmeta na teren i gađanje igrača telefonima i sitnim novcem, ali eto do toga smo došli... Čovićevim svakodnevnim saopštenjima u zadnjih godinu dana.

Zvezda nek se spremi za Napoli, a za nas nek ne brine

pre 5 godina

dok su vam nečoveci navlačili u 1.poluvremenu, vodili ste. Kad su se konačno upristojili i počeli da sude pošteno , došlo je sve na svoje

Šta ste sve promašili to je strašno, a kriv sudija.

Tako i u fudalu, ako nema crvenog ili "boaćijevog" penala nema ni pobede. A stalno se grakće i traže penali i crveni kartoni

Blaugrana[CG]

pre 5 godina

Nemoc. Kada stane sut (a on vas je, komsije sluzio 2 i po utakmice gdje ste kontejnere ubacivali), gasi se FMP! Titula ostaje u Podgorici!

Beogradski Crnogorac

pre 5 godina

Dok je Zvezda vodila niko se nije u komentarima žalio na suđenje. Sad kad je Budućnost okrenula rezultat sad kme, kme, kradu nas sudije, šmrc, šmrc. Budite dostojanstveni i kad vodite i kad gubite.

Miki kd

pre 5 godina

Faul Sehovica nad Odzom je za sudije samo bican faul.ma ljudi ovaj kepec ga drži za desnu ruku i nista..jadno i žalosno..brate neka pobede ali kao ekipa,dostojanstveno..jel mora ovako?

!!!

pre 5 godina

Ajmo Buducnost da u ovoj utakmici zapocnete preokret protiv FMP-a!!!Ipak ste vi sasvim drugacija ekipa kuci nego u gostima kao sto su i panteri!!!
(Grobar, 17. april 2019 18:30)

jako ste tuzni...

Marinko

pre 5 godina

Kakva prevara ovaj naduvani Tomić ljudi moji. Ne vidi niko iz štaba da je plan od početka da se umori Baron koji onda slabo šutira. 
10-tak minuta pred poluvreme odličan period dobre, prave košarke gde se igra strpljivo, lopta spušta u reket i naravno nagrada u vidu razlike u rezultatu. 
Al`ne lezi vraže, odustaje iz nepoznatih razloga i pušta divljanje svojstveno Fajeu, Riversu, Laziću i to je to.... 
Kraj
(Dekigrobar'67, 17. april 2019 20:43)

Sto se ne javis da sednes na klupu tvog kluba kada sve znas o kosarci. Ti si verovatno jedan od onih koji kod Tegeltije pametuje

Dusanovo carstvo

pre 5 godina

Da nije bilo one tehnicke i nesportske za Buducnost (koje ne bi niko dosudio) Buducnost bi jos ubedljivije vodila.
(BODIBOND, 17. april 2019 20:51)... Da nije bilo Zvezde u fudbalu ove godine, Radnički bi bio šampion. Da je baba muško, zvao bi se Duško.

jazz44

pre 5 godina

Sta pricate gluposti o sudjenju.Zvezda ne moze bure da pogodi u trecoj cetvrtini,igraju totalno pogubljeno a ne mogu nista da odbrane.Treba igrati a ne baviti se sudjenjem

Dzoi Barton

pre 5 godina

Citam ove komentare i kao navijac Buducnosti ne mogu da vjerujem koliko su navijaci Zvezde u Srbiji neinformisani. Kazete pjevali smo "Ubi Srbina", a 60% Varvara se izjasnjava kao Srbi. Govorite o tome da smo siptari i da smo prodali Kosovo, samo se raspitajte u CG koliko su puta Varvari pomogli donacijama porodicama na Kosovu. Nismo ni mi cvecke, ali vrijedjanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi nikad u Moraci nije bilo od strane Varvara. Sramota za vecerasnju izjavu Tomica o atmosferi posle onog sto je bilo u Bg.

Sportski pozdrav!

Marinko

pre 5 godina

Srbijanci, a dje vam je more, haha ! Napred Buducnost i Partizan.
(Montenegrino, 17. april 

"Srbijanci" idu u Grcku a "Srbijanska sirotinja" ide na Kopaonik, Zlatibor, Taru seoski turiza.Beogradska Ada za vikend sakupi 500 hiljada to sto vi ne mozete u srcu sezone od Ulcinja do HNovog

veliki strumf

pre 5 godina

Aman, ne može Davidovac da prenosi loptu, niti KC. Samo Covic ili Beron. Previše smo lopti izgubili na prenosu i primili lagane poene.

veliki strumf

pre 5 godina

Ovim izrodima je bolje da se ne igra majstorica! Pa oni nisu svesni šta ih čeka u Pioniru! Kakvi laseri, kakve zafrkancije - pa biće im mnogo, mnoooogo gore!!!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ ВИЛИ ВОНКА - Знаш ти да се игра у Србији а ја Србију доживљавам као своју земљу. Нисам из Босне и Херцеговине него из Републике Српске. И пишем на ијекавици и то не скривам. А то што сам "ВЕЧИТИ" а нисам "ВЈЕЧИТИ" то ја тако хоћу и немам се потребе даље правдати ни теби ни било коме другом. ☝

...

pre 5 godina

Ovim izrodima je bolje da se ne igra majstorica! Pa oni nisu svesni šta ih čeka u Pioniru! Kakvi laseri, kakve zafrkancije - pa biće im mnogo, mnoooogo gore!!!
(veliki strumf, 17. april 2019 20:56)

a kao nije bila atmosfera linca u Pioniru, cvecke jedne...sta ste ocekivali u Pg?! Ide saopstenje veceras, ne brini.

...

pre 5 godina

Evo sad pogledah snimak napada na igrace i funkcionere Zvezde... Treba da ga pogleda svako, a narocito grobari i nasi zvezdasi kojima se ne svidja atmosfera iz Pionira. Podseticu samo jos jednom na prve dve utakmice finalne serije iz prosle sezone, najnormalnije su primljeni u Beogradu, imali su i nesto malo svojih navijaca. I onda su nam napali igrace u hotelu, neki nejasni likovi naoruzani pistoljima. Uz to su nam u saradnji sa sudijama oteli pobedu u toj seriji. Evo i sada se sudije ukljucise cim su prisli na 5 poena. Zato srbi dosta je okretanja drugog obraza, dosta je prastanja i zaboravljanja, vreme je da se zauzme stav prema svima koji nas okruzuju. Svakome po zasluzi, bez emocija.
(Ivan, 17. april 2019 20:51)

Sve je to posledica "navijanja" iz Pionira. Vi sigurno niste cvecke, samo malo vise kukate.

united, united, united!!

pre 5 godina

ekspertiza? brojanje sjedista? saopstenje neko ako moze? dok je bokan imao ono izmedju noga da dodje i sjedne na klupu buducnosti u pioniru, Čović se nije se usudio da udje u moracu nego je utakmicu posmatrao sa bezbjedne daljine negdje u dubini svoje hotelske sobe! kakva "junacina" da ne napisem nesto losije a covic maleni kod date trojke u prvom poluvremenu klima glavom i pravi grimase prema publici! poznato?????? idemooo

Северац

pre 5 godina

Zvijezdu ne volim nikako. ABA liga ce biti nasa, u petoj utakmici prekid zbog publike i pobjeda Podgorice za zelenim stolom.
(Djuro, 17. april 2019 22:28)

idi vezi goblene, kukičaj, pleti....Mani se basketa...

Александар

pre 5 godina

pogledajte pazljivo suteve zvezde u drugom poluvremenu i ometanje obruca ljuljanjem,sad ce neko da prica o losem procentu suta u drugom poluvremenu,losoj igri itd ...
(Suki, 17. april 2019 21:48)
Е,ово је најбоље, кад навијачи ФМП-а кукају на љуљање кошева.

Kaiser

pre 5 godina

Nadam se da ce delegacija Zvezde iskoristiti svoje pravo i uputiti prigovor delegatu i iskoristi prvi eksces da povuku igrace sa terena dok se deo dvorane ne isprazni.Repesa je postigao da svoj neuspeh prenese na navijace.Ovakvo navijanje ne bi trebalo da utice na Zvezdu vec da da samopouzdanje

Paja patak

pre 5 godina

Zvezdo, zvezdsi, delije spremajte se za proslavu titule u Beogradu
I smisljajte jos veci repertoar uvreda, provokacija.Repesa je svoj trenerski neuspeh preneo na gledaliste.

View

pre 5 godina

Da li je neko video u hali Nebojsu Covica?! Gde pobeze covek
(Gde si Covke,dodji u Moracu ne boj se, 17. april 2019 22:04)

Žuri, ode da piše saopštenje.

Ivan

pre 5 godina

Dobric i Davidovac su nas prodali ovu utakmicu. Sve otvorene suteve promasili. Da su usla bar dva od njihovih 10 promasaja vec bi bila druga prica.

Црвена Звезда 1913

pre 5 godina

23:30 тренутно у бацањима, неможемо се жалити на суђење, реално је домаћинско, али за наш ФМП Београд.

spin majstor iz predgradja

pre 5 godina

Ljudi imate snimak kod predstavljanja igrača na pola terena ih dočekuju navijači i pljuju! Imate snimak prevrnuli su nam klupu na kojoj su naši igrači. Imate snimak kako kod svakog koša po nekoliko njih ulazi na teren i maše rukama. U Beogradu niko nije mogao da im priđe, navijači su bili na tribinama. Ono u Podgorici je bilo kao da igramo negde na ulici. Sramotna organizacija meča, Zvezda je trebala da prekine i zatraži delimično pražnjenje hale dok se ne stvore uslovi.
(Ratko, 17. april 2019 23:
Ultra Cop D.O.O. u prvom redu...da li je moguće da se zalite na atmosferu i uslove za igru...

NK-BG

pre 5 godina

Drag mi je Dobric, ali on je najveci krivac sto vec veceras sve nije gotovo...4, 5 otvorenih suteva za 3 i nista!!!
Bili su zreli za "metlu", ali ipak spokojno cekam nastavak serije.

Ratko

pre 5 godina

Ljudi imate snimak kod predstavljanja igrača na pola terena ih dočekuju navijači i pljuju! Imate snimak prevrnuli su nam klupu na kojoj su naši igrači. Imate snimak kako kod svakog koša po nekoliko njih ulazi na teren i maše rukama. U Beogradu niko nije mogao da im priđe, navijači su bili na tribinama. Ono u Podgorici je bilo kao da igramo negde na ulici. Sramotna organizacija meča, Zvezda je trebala da prekine i zatraži delimično pražnjenje hale dok se ne stvore uslovi.

Sasa loznica

pre 5 godina

2 poluvreme evo skoro da niko od Zvezdasa ne sme da sutne ili je to iznudjeno na kraju napada,steta Buducnost je zrela da ispadne,zaista su losi ove sezone.Ne bih voleo da ode y 5 mada je tada pritisak na nama.Dobicemo mi ovo mozda i u 4,ali neko mora da preuzme odgovornost,centri nam staticni,bekovi ne mogu ubace trojku.3 poena za 15 minuta smo dali u momentu u kom kucam poruku.Publika je smesna u odnosu na Bg.Napred Zvezdo

mne

pre 5 godina

A stvarno je “uzasna” atmosfera.. a ne sprdajte se. Gore je skandiranje 10x kad se sastanu Zvezda i Partizan, nego ste vi u Stbiji ubijedjeni da vas sve komšije mrze, manje čitajte Blic i Kurir

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Zvezda je ekipa koja kad nema suta za 3, ne moze onda ni bazen da pogodi.Nemaju igrace koji znaju da probiju jedan na jedan .Cole je toliko dobar jedan na jedan da to nije humano.Covic i ostali su komedija kad treba probiti .Rekao sam ja, domaci teren je domaci teren.Pozz iz Sarajeva.

cinik

pre 5 godina

al ce da placu milogorci posle 5 tekme u vrelom pioniru. samo oni ce stvarno biti u paklu ..e sad ce videti sta znaci neregularna atmosfera..

Henry Chinasky

pre 5 godina

Četvorke Budućnosti samo jedna trojka, Zvezda previše izgubljenih lopti i previše šuteva za tri, mora Zvezda malo više šuteva za dva, Budućnos je dala 5 trojki i dobila utakmicu. Nedostaje Perpeloglu, tj. smanjila se rotacija, svaki igrač je bitan u ovakvim serijama.

crni_redstar

pre 5 godina

zao mi ovih mucenika u hali...zadojeni mrznjom prema Srbima, sam sam odozdo, i znam kako sve to ide...ovo im je jedina sansa da se iskale, kompleksi provincije su opasni.

Millennium

pre 5 godina

Jako teško gostovanje. Očekivao sam da Budućnost dobije večeras, a isto tako očekujem i da Zvezda uzme titulu. Da li u sledećoj ili u Beogradu nije bitno, ali bih više voleo u Podgorici.

Марко

pre 5 godina

Najsmesniji su ovi sto pricaju o vestackoj Buducnosti,nekoj plastici?haha..Pa vi ste plastika,vi ste doveli euroligaske igrace za razliku od njih.Vi ste ti koji na silu i novcem postizete sve.Ja ne znam ko je prosle imao troduplo skupli tim,Buducnost ili je to ipak zvezda pa ne bilo 5-1 .Sa svojih 26 god uvijek znam za jaku Buducnost,za razliku od zvezde koja je pocela da igra od prije lar godina.Isto tako znam koliko je Buducnost dala reprezentativaca,vrhunskih igraca i ima vrhunsku istoriju 50 ak godina vec i vise.Za razliku od vas koji se ponosite igracima koji navijaju za zvezdu
(Vukk, 17. april 2019 19:01)

Црвена звезда је покренула кошарку после Другог светског рата у бившој Југославији. Када је Црвена звезда играла кошарку у Партизану су се питали ко им је голман. Е онда су играчи декретима пребацивани из Црвене звезде у Партизан да би и војни клуб био конкурентан.

sojic

pre 5 godina

Navijac sam Partizana. Niste mogli da ocekujete da sudije ne navlace za budućnost. Ipak je 2 0 u seriji. Navijam za to da imamo predstavnika u Euroligi, a ovo je kradja TESKA.


Sportski pozdrav

Ratko

pre 5 godina

U Podgorici gledamo oružanu pljačku na štetu Zvezde. Sramotno dozvoljena ragbi košarka. One glupe faulove što su svirali Čoviću i Beronu su sramota za sudijsku profesiju.

Sabre

pre 5 godina

Dok je Zvezda vodila niko se nije u komentarima žalio na suđenje. Sad kad je Budućnost okrenula rezultat sad kme, kme, kradu nas sudije, šmrc, šmrc. Budite dostojanstveni i kad vodite i kad gubite.
(Beogradski Crnogorac, 17. april 2019 20:49)

Liche, to sto si Crnogorac ne znaci da si francuska sobarica. Ne pravi se da ne postoji korelacija UPRAVO izmedju ta dva. Cinjenica, promasili smo dosta toga sto nismo smeli, ali, kao sto sam i predvideo, mi MORAMO biti za 20 poena bolji jer inace krece OVO. A sta je ovo, pitas?! Faul Nikolica koji se svira ZVEZDI a ne NJEMU, smesan "namerni" faul Berona, samo dve situacije, da ne nabrajam sad. Liche, bukvalno je ocigledno sta se radi, ne pravi se blesav. Moramo biti bolji ne samo od Buducnosti vec i od navijaca i bitnije SUDIJA, jer cim ovi krecu da se priblizavaju zato sto smo mi lose odigrali, na scenu stupaju sudije. To se desavalo i prosle godine - i tada smo izgubili prednost od 10ak razlike zna se kako, a ostalo je odradila atmosfera.

No dobro, ako nekako i izgubimo ove dve, a ovu po svemu sudeci hocemo, jedva cekam da vas vidim ponovo u Pioniru.

petarczv

pre 5 godina

U ovakvoj atmosferi da je proso partizan koji najvise mrzim na svetu navijao bi za njega jer je bolesno kolilo milogorci mrze srbe, vise nego hrvati

raks

pre 5 godina

Sudije dozvolile klasično prebijanje po rukama i licu naših centara...Bitadze??
E dečko, bolje ostani tamo....nece ti biti dobro u povratku

triplem

pre 5 godina

bravo Zvezdo, desava se. idemo dalje. Titula je nasa. Dovoljno je dobiti u Beogradu tim koji smo 5 puta razbili ove sezone. Posle toga jos 5 godina apsolutne dominacije!!

veverac

pre 5 godina

Da nije bilo one tehnicke i nesportske za Buducnost (koje ne bi niko dosudio) Buducnost bi jos ubedljivije vodila.
(BODIBOND, 17. april 2019 20:51)

A da nije bilo šuteva Zvezde dobili bi ih sa nulom

Tosve

pre 5 godina

Cetvrta utakmica ce biti formalnost za buducnost, nazalost...uhvatili su zalet, publika, a morao je i sut krenuti, mada kakve sutere imaju i to je 50 posto njihovih mogucnosti...nama ostaje zbijanje redova i nada da ce se regland oporaviti, mnogo vise znaci nego stratos, u ovakvoj konstalaciji snaga, gde gordic i kol prenose loptu kao od dale, a mi jedva za 8 sec predjemo pola...sanse za titulu pola pola...

Marinko

pre 5 godina

Drug iz Tivta sinoć bio u Podgorici.Kaze Varvari napravili atmosferu za pamćenje.Zapalili jednu baklju,cela Podgorica sija:)
(Jon Bon Jovi, 17. april 2019 18:24)

Zauzeo si busiju.Fudbal, kosarka pa fudbal.Je li te devojka ostavila?

Воип

pre 5 godina

Управо као што наслов каже, скандалозно друго полувреме. Ко да је неко угасио играче. Овде нису чиста посла. Баш несхватљив приступ и енергија после доброг првог полувремена. Будућност зрела за пораз. Али ми смо успели бити гори од њих. На страну што су им судије навлачиле у другом, да смо били на нивоу овде би била лагана победа.

Sveti Petar

pre 5 godina

Kakva prevara ovaj naduvani Tomić ljudi moji. Ne vidi niko iz štaba da je plan od početka da se umori Baron koji onda slabo šutira.  
10-tak minuta pred poluvreme odličan period dobre, prave košarke gde se igra strpljivo, lopta spušta u reket i naravno nagrada u vidu razlike u rezultatu.  
Al`ne lezi vraže, odustaje iz nepoznatih razloga i pušta divljanje svojstveno Fajeu, Riversu, Laziću i to je to....  
Kraj 
(Dekigrobar'67, 17. april 2019 20:43) 

Sine, pa mučeni Beron prvo ne može da primi loptu, a to ubija igrača, pa posle crkava celu tekmu dok menja Čovića koji se isprimao na početku, ali klinačkim krikom ispustio iz sebe sve ostalo što je doneo na teren... Dakle, nemaš pleja, Beron se bori da prenese loptu, jer Davidovac tu sam nisam tu danas, Boriša stegnut, Riversa prestalo da sere i pričamo o spuštanju lopte u reket, nacrtanim akcijama, centarskoj igri... Kad je tako mora da stane i šut...
Realno Čovićeva 4. je slomila ekipu, ali nema veze to je košarka, a ne to što si ti gledao...Svaka čast i igračima i treneru...
Bolje ovako, šok terapija pa titula u sred Podgorice...

Džoni

pre 5 godina

Teško je igrati u Morači i zato mora koncentracija da ide na max. Sudije su dozvolile izizetno oštru igru punu kontakta gde su igrači Budućnosti tukli za sve pare, dok se našima puno više sviralo ali smo i mi morali biti agresivniji pa po cenu i da završimo meč sa 4 igrača na terenu. U petak mora sa puno više petlje da se odigra i da se igra timski i ne dozvoli da nam ukradu 10 lopti i još toliko da ih izgubimo. Mora se pristupiti svakoj utakmici kao da je presudna jer bi olaka predaja njima dala na samopouzdanju pa je pitanje i u BG kako bi se ušlo u taj meč?

meni je njega zao

pre 5 godina

@BODIBOND

Nije tebi lako, 40 godina a jos nevin, na maminom dzeparcu, ceo dan u decijoj sobici, a zelje velike... Sta ti i preostaje u zivotu nego da trolujes... Drzi se, bice ti samo gore

crnobeli

pre 5 godina

Eee bre komsije, video sam vas kao pobednike ovog meca i navijao za vas. Naivno 2.poluvreme. Usli ste u trku po terenu sa BUD i to vas je kostalo titule. Nadam se da ce sl.mec da bude i poslednji u seriji i da se titula vrati u Srb.
Pozdrav

4k4.Dex

pre 5 godina

Sta reci... kao da su zaboravili da igraju kosarku odjednom na poluvremenu. Prifali 15 lopti i ne mogu nista da pogode a ovi i tako jedva se odlepili.

moon

pre 5 godina

(Sabre, 17. april 2019 20:55)

Kazes, smesan nameran faul Berona???
Pa ono je skolski primer nesportskog faula. Lik je na zemlji i sece cistu kontru i sigurne poene.

Sabre

pre 5 godina

Pocelo je.

Skandalozna publika jos skandaloznije bezobrazno sudjenje. Tacno sam znao da ako se na makar 5 poena priblize krenuce sudije na sve ili nista. Ako kojim cudom ovde pobedimo, mislim da komotno mogu da ugase klub, ali i ako ne, cekamo ih u BG, u najgorem slucaju, na jos jedno resetovanje. Kakva bre sramota za ABA ligu, za Buducnost ne mogu ni da kazem, taj ceo tim je jedna velika sramota sa sve nazovi navijacima.

bez cenzure

pre 5 godina

Morala je Zvezda da zavrsi seriju veceras. Buducnost veze s vezom nema. Repesa je najveca sansa, on ne ume da postavi timsku igru, sve izolacije i individualno mrcvarenje Kola,Dzeksona.Goga uzas,neiskusan,naivan,zavrsiti ovo odmah u petak.
(Badi Hild, 17. april 2019 21:56)

Za coveka koji ceo zivot zivi od kosarke i zaradjuje toliko koliko ti ni na filmu nisi video je jako glupo reci da nema pojma o svom poslu.Budi srecan ako u zivotu budes uspesan u svom poslu kao Repesa u kosarci.

Realno

pre 5 godina

Nauk za sve igrace je da ne klimaju onako prostacki glavom dok ide ekipi. Karma je to, stvar se brzo preokrene. Setimo se Marinkovica, danas je to isto uradio Covic. Kljuc je bila slaba igra davidovca na pleju i ocajna na sutu njega i dobrica. Zbog toga je Beron previse opterecen na prenosu lopre, a to mubje slabija strana, tako da je napad u drugom pol bio neorganizovan. Naravno, ne treba sada drvlje i kamenje na njih, jer su mnogo puta odigrali odlicno. Lazicu jednom zauvek reci da bira jednostavna, a ne nemoguca resenja.

Sabre

pre 5 godina

(Blue_skin, 17. april 2019 22:43)

MENE liche da bude sramota? MENE?! Dok ti mrtav ladan izvalis, znajuci vrlo dobro da smo vas bratski docekali prosle godine da biste vi napadali roditelje sa decom zbog Zvezdinog sala, dok vas nazovi trener prica o atmosferi linca kada nikome nista nije falilo a ovde je veceras BUKVALNO bio pokusaj linca? Ne, sa vama apsolutno nema diskusije, ja se iskreno RADUJEM da vas pustimo sledecu utakmicu, jer ovo je prevrsilo svaku meru.

Lukas

pre 5 godina

Odzvanja Moračom "Ubi, ubi, ubi Cigana" i "Ubi, ubi, ubi Srbina".
Sram vas bilo Titograđani, kako ćete u Beograd ako nekim slučajem dobijete ove dvije?
(pivljanin, 17. april 2019 18:52)


Sram tebe bilo za ovakvu laž i podmetanje! Bio sam u dvorani i nisu se pominjali Srbi ni jednom, ali jesu cigani. Glavni razlog jeste što je dobar dio Varvara prosrpski orjentisan.

Pozivam sve da nadju kad i dje su se to pominjali Srbi ili prozivali na nacionalnoj osnovi. To je cista laz!

petarczv

pre 5 godina

Moze da kaze ko sta hoce i neka je kapiten 10px i neka je pozrtvovan i neka je sta god ali lazic je operisan sa loptom u rukama. Kad god lazira sut i krene na ulaz ne zna sta ce sa loptom

Miloje

pre 5 godina

Zvezda ne igra kako treba. U napadu nema rešenja, nema poena iz reketa a ni sa distance. Niko ne ostaje sam na šutu, niko da se otkrije. Sve se svodi na trojke a to ne ide uvek kao u Beogradu.

Nemanja

pre 5 godina

Trci i sutiraj, a suta nigde. Vidim neki kritikuju sudije. Kao da su sudije krive sto slepci ne mogu da daju kos... 
(Nemanja, 17. april 2019 21:05 

Ajde dodji da te ja samo jednom udarim po ruci pa ti poslje pogodi kos. Ne da neces pogoditi vec neces ruku dignuti.
(Borky, 17. april 2019 21:41)

Ajde. Ako pogodim 4 od 10 nakon tvog najboljeg udarca, das mi godisnju platu od Davidovca na primer. A ako promasim javno cu napisati da si bio u pravu i da si najveci poznavalac kontaktnih sportova sa loptom. S obzirom na tvoju sigurnost, nemas sta da izgubis.
Kakav lik...

Jugguja

pre 5 godina

Zvezda treba da se jos veceras povuce u Niksic ili jos bolje u Herceg Novi, da se igraci u prijateljskoj atmosferi opuste
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (deki, 17. april 2019 22:13)

Slazem se deki, ali mozda bolje u Andrijevicu, tamo bi im bilo totalno cool.

Kanidja PG

pre 5 godina

Potajno zelim 5 mec u BG.
Pod jedan ne pamtim kad smo slavili titulu u Pionir,dva put protiv Cedevite u Zagrebu,protiv Mege u Mitrovici.Treba ih opet nakantati 30 razlike ispratit kako zasluzuju,takodje i docekat kao oni nas.
Fali strasno Stratos,Regland,Filipa su napunili penalima vrlo svjesno i namjerno.Znaju da nemamo rezervnu varijantu.Tek ce biti bure u PG uzalud Pionir je neosvojiv uz onakvu publiku.

shofer

pre 5 godina

@Blaugrana
Сети се дечко прошле сезоне како је било прва 2меча у Београду а како је било после у Подгорици..Ајмо Звездо, да се трофеј врати у Србију!!

veverac

pre 5 godina

Napisao sam jos u januaru, da ce ako se povredi Reglend- Zvezda ostati bez titule u aba ligi. Tako ce i biti..
(kouch, 17. april 2019 20:59)

poseban krug pakla za "rekao sam" likove

JAximus

pre 5 godina

Ljudi moji,ovaj Lazic je najgori igrac bez premca,dajte da pisemo neku peticiju da ga otpuste na kraju sezone,kako god da se zavrsi,beskoristan u oba pravca!A to sto je kapiten je vec bruka!

Milivoje

pre 5 godina

Nažalost smo večeras prisustvovali još jednoj krađi sudija!Ovo što su večeras igrali podgoričani sve je samo ne regularni presing, pa u takvoj situaciji gde su nas tukli i vukli prilikom napada kao u odbrani, kao i navijači koji nakon svake situacije ulaze na parket, ne može se normalno napraviti akcija za šut i imati koncentraciju šuta! Čovića su nam vrlo brzo napunili faulovima i Berona, pa je Davidovac morao da nam igra pleja. Pored ove činjenice,nedostajao je i iskusni Peperoglu,da se spušta lopta na njemu i da poveže redove,hendikep u rotaciji!
Naši momci zaslužuju maksimalnu podršku i respekt i ne zaboravite: Čak i da nas dobiju četvrti meč oni nama dolaze na noge u Beograd, tu ne mogu da nas dobiju ni da igraju sa šestoricom na terenu.

Borky

pre 5 godina

Daj da se odigra 5 utakmica jer ovo nema veze sa kosarkom. Pa u rukometu se ovoliko ne tuce a sa sudije to dopustaju. Ocigledno Zvezda jedino u Beogradu moze imati donekle normalno sudjenje.

Veseli

pre 5 godina

Zvezda u suštini i nema nikakvu igru (trenera) , ima dobre šutere, basketaše, a kad ih šut ne ide, dešava se ovo.
Budućnost ima bolju pozicionu igru, rekao bih čak i da su stabilniji kao ekipa, videćemo šta će biti.
Verovatno će se u Bg sve rešavati, a tada svašta može biti, jedna utakmica.

Borky

pre 5 godina

Ma daj ovo je toliko providno da je smjesno gledati. Ovi tuku koliko hoce a vamo je svaki mrki pogled fail.Nema ovdje vise nikakvog sporta. Jadan je ovaj region.

EViva

pre 5 godina

Zvezda je gotova. Slede 2 pobede domacih u Moracu i onda pobeda Buducnosti u sred Bg, i potvrda Evrolige za Plave jos dugo narednih godina..

Nikola

pre 5 godina

Problem Zvezde je taj kad bude tesno oko rezultata obicno se stegne ruka i krenu da promasuju i ciste pozicije. A uz to i sam podatak da je na minut do kraja treće četvrtine sutnula. vise trojki nego dvojki a to je primer da nesto ne stima u organizaciji igre. Ali zato cim naprave malo razlike onda se igra totalno opusteno i sve se pogadja jer je samopouzdanje na vrhuncu. Nisam rekao nista sto vec neko to ne zna ali za evroligu i jace utakmice to mora mnogo bolje jer ne može uvek da uzdanica bude sut za tri poena.

Pozdrav iz Minhena

pre 5 godina

Naravno da navijam za Buducnost, nisam vjestacki pristrasan kao vecina ovdje, ali me zivo intersuje sta si ocekivao? Svecani docek uz sve vojne pocasti? Vracaju samo deseti dio onoga sto je bilo u Pioniru i za to im alal vjera! I sve to je malo kakvo su sikaniranje igraci i cio klub dozivjeli od "beogradske gospode". Taj izraz je izgubio znacenje davnih godina, i zbog toga ste tu gdje jeste - zadojeni mrznjom i primitivnim nacionalizmom!
(Blaugrana[CG], 17. april 2019 20:12)


A.sta je to bilo u Beogradu? Ako mislis na +40 onda ok...

deki

pre 5 godina

Aman zaman ljudi izgubili smo tesno bez 2 bitna igraca u prvom im dali 50 koseva, nije bilo realno da ovo dobijemo jer je stao sut sto je normalno, sudije su malo navlacile ali nisu presudili. Jednostavno, onoliko otvorenih suteva smo promasili i sta da ocekujes onda. Atmosfera je bila gora nego u BG u smuslu vredjanja ,jos na pocetku,kad du igraci izlazili na teren,tip u beloj majci iz prvog reda dolazi do centra i provocira. Zvezda treba da se jos veceras povuce u Niksic ili jos bolje u Herceg Novi, da se igraci u prijateljskoj atmosferi opuste

Ivan

pre 5 godina

Koliko atmosfera deluje na neke igrace kada je u njihovu korist, i obrnuto. Evo klasican primer zvezdin sut u drugom poluvremenu, svaki otvoren sut su promasili. Beron koji obicno ne razmislja cak i baca preko cuvara, sada fintira i ulazi unutra nema nikakvu sigurnosti samopouzdanje. Kod njih Kol pun samopouzdanja, a u BG sve suteve kada su imali negativan rezultat promasio, a ovde sve pogodio. Bel i onaj drugi pogodili po jednu trojku sa 10 metara...

Nesa

pre 5 godina

Ajde,poraz pa sta?! Zvezda gazi ove milogorce u sledecoj lagano. Vidi sta ih je ovde na ovom sajtu,sta ce,nemaju bolje,moraju negde da lece komplekse. Koliko su samo jadni,diče se morem a ni vodu za pice nemaju! Idite malo na "Tirana New" pa tamo pametujte! A,da zamalo to da zaboravim,zaista vidosmo divnu publiku veceras u provinciji! Sve huligan do huligana! Zato,tisina tamo!

PFC

pre 5 godina

Lagano resava ovo Crvena Zvezda
Ali komentatore malo realnosti,nazivas Odza i Cirbesa domacim igracima msm stvarno hah,svakako Crvena Zvezda ce zasluzeno osvojiti titulu i to je to,svaka im cast

A.J.

pre 5 godina

Sigurno ce biti dosta teze pobediti sada u gostima bez Perperoglua i Reglenda. Buducnost kod kuce ove sezone igra sasvim pristojno, dobili su CSKA, Baskoniju, Barsu itd... Na ovoj utakmici bi Zvezdin X faktor mogao biti K.C. Rivers. Jeste da je na prosloj dao 14pts kad je vec bio resen mec u 4/4 , ali to je prvi put da je odigrao zaista dobro. Ako on nadoknadi odsustvo Stratosa mislim da ce se ova serija zavrsiti danas. Druga opcija je da Branko konacno bude dvocifren :D .

brat

pre 5 godina

Citam ove komentare i kao navijac Buducnosti ne mogu da vjerujem koliko su navijaci Zvezde u Srbiji neinformisani. Kazete pjevali smo "Ubi Srbina", a 60% Varvara se izjasnjava kao Srbi. Govorite o tome da smo siptari i da smo prodali Kosovo, samo se raspitajte u CG koliko su puta Varvari pomogli donacijama porodicama na Kosovu. Nismo ni mi cvecke, ali vrijedjanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi nikad u Moraci nije bilo od strane Varvara. Sramota za vecerasnju izjavu Tomica o atmosferi posle onog smto je bilo u Bg. 

Sportski pozdrav!
(Dzoi Barton, 17. april 2019 23:26)Sta se ti njima pravdas,pa njima je covic predsednik

deki

pre 5 godina

united,united, united 21:45@ Bokan je bio u Pioniru, niko ga nije pipnuo, vecina i ne zna ko je taj lik. Covic nije dosao jer nije zeleo da doliva ulje na vatru, ionako je atmosfera bila na granici da se prekine utakmica ulazak u teren ljudi iz prvog reda....Ali ipak, ja vam cestitam na pobedi i vidimo se prekosutra

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 5 godina

(Jon Bon Jovi,17.april 2019 19:13)Hejtujes coveka a lepo te je pitao da mu pošalješ sliku da postaneš najpopularnija ličnost na prostorima exYu?

Rocky

pre 5 godina

Zvezda se (ne)ocekivano raspala u 3.cetvrtini i krivac je prvenstveno trener.

Ova je izgubljena videcemo hoce li Zvezda uspeti nesto u sledecoj...

Demar De Rosen

pre 5 godina

Nije sudjenje uticalo na ishod. Zvezda je za klasu bolja i ovu seriju privesti rutinski kraju u petak. Buducnost nema timsku igru, odbrana losa, jer Repesa slabo koristi klupu. Skroz je unistio Erla Klarka ne moze da sastavi. KKZ ima prednost pod kosem.

Blaugrana[CG]

pre 5 godina

gospodska atmosfera, isto kao i prosle godine, i onda se cude sto su 'siptari'
(srefan, 17. april 2019 19:09)

Naravno da navijam za Buducnost, nisam vjestacki pristrasan kao vecina ovdje, ali me zivo intersuje sta si ocekivao? Svecani docek uz sve vojne pocasti? Vracaju samo deseti dio onoga sto je bilo u Pioniru i za to im alal vjera! I sve to je malo kakvo su sikaniranje igraci i cio klub dozivjeli od "beogradske gospode". Taj izraz je izgubio znacenje davnih godina, i zbog toga ste tu gdje jeste - zadojeni mrznjom i primitivnim nacionalizmom!

lal

pre 5 godina

@montenegrino: bolje da ga nemamo, nego da ga koristimo kao kanalizaciju... :p
ne, sada ozbiljno, dok je herceg novog srbija ima izlaz na more... srbija voli crnu goru... milogorci i montenegrini STOP...

On je bezmudi

pre 5 godina

Ko sme da se kladi da ce u petak biti lagana pobeda C.Zvezde? Ulog 10 000 a kvota nece biti manja od 2,4..
(Kovalski, 17. april 2019 21:39). Ti u životu nisi video 10 000, a plus će se igrati peta u seriji.

milke

pre 5 godina

Ovo što se desilo u trećoj četvrtini je pokazalo da ni igrači ni Tomić nisu sazreli kao ozbiljan tim. Ovo je užas, užas, užas....

Sabre

pre 5 godina

Sta su trebali ruze da nam nose? Nakon onakvog divnog i sportskog navijanja/bodrenja svog kluba u BG ljudi nam sportski vrate. Treci Njutnov zakon.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jojuff, 17. april 2019 19:30)

Liche, FIZICKI SU NAM NAPALI KLUPU, a ono sto su dobili kod nas DEO onoga sto su trazili posle sto smo ih ugostili ko bracu rodjenu a oni napadali fizicki coveka i njegovu malu devojcicu zbog zvezdinog sala. Dovoljno me sve ovo nervira, nemoj leba ti i ti...

Autolakirer

pre 5 godina

Zvezda ocajna drugo poluvreme.Buducnost na svom maksimumu.Nije Buducnost igrala nesto vec Zvezda odigrala katastrofalno.Da su 30%odigrali kao u prvom poluvremenu dobili bi.To se nece ponoviti u drugoj utakmici

lal

pre 5 godina

@zoran ivkovic: nije bila bacena voda na teren... u istom napadu u kome se okliznuo beron, igrac buducnosti je pao na parket i njegov znoj je prouzrokovao klizanje... propust je sudija sto nakon toga nije obrisan teren, nego tek nakon drugog klizanja...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Надам се само да ови наши садашњи противници неће никад више ући у плеј оф. Баш из разлога што су овакви. А лијепе ријечи за тај опис не могу наћи. И занима ме ЗАШТО ИМАЈУ ОВОЛИКИ ЛОБИ КОД СУДИЈА, и прошле и ове сезоне? 🤔

Creative mind

pre 5 godina

Pricate o kvalitetima igraca i jedni i drugi, a ne kapirate da ovde sem Perperoglua i Norisa Kola nema krstenog kosarkasa!

I jedni i drugi, a i ovi moji treci crno beli da se zahvale sto imaju fudbalske navijace.

Niti bi Zvezda bila Buducnost 38 razlike pred 1500 gledalaca i pozorisnom atmosverom, niti bi veceras Buducnost dobila da hala nije kljucala!

U takvoj atmosveri i prosecni igraci poput Koti Klarka, Sehovica ili na drugoj strani Dobrica, Davidivovca, Odza daju 125% svojih mogucnosti!

Navijam za petu utakmicu pa u njoj neka pobedi bolji!

Nova kosarka

pre 5 godina

Sudije su ih bas lepo pogurale ka pobedi. Ono nije kosarkaska odbrana nego ragbi. Po principu sve je dozvoljeno a ako sudije sviraju nesto onda njemu sve po spisku.

f10

pre 5 godina

Ima li neki pravi navijač Budućnosti ili se grobari samo čuju? Posle onakvog drugog poluvremena pobedio bi nas i Partizan a kamoli ekipa koja je igrala EL. Mada je naše drugo poluvreme repriza njihovih nastupa u navedenom takmičenju. Sramno i bez opravdanja, bez pleja bolje i ne može. Davidovac opet najgori, ne znam šta se sa njim događa.

Pozdrav za sve Delije.

bigserb

pre 5 godina

Gubi Zvezda i cetvrtu tekmu te ce se igrati peta u Beogradu, a tada se plasim poznate price o "moranju"!
Zaista mislim da je posle ove vecerasnje katastrofe prednost i momentum na strani Buducnosti, dok je Zvezda skoro svaki napad zavrsavala sutem za 3 poena iz cesto nemogucih pozicija, Buducnost je pametnom igrom i sutem za 2 poena razbila Zvezdu u drugom poluvremenu!
Ipak je Repesa trenerska velicina u odnosu na Tomica i glavni adut Buducnosti za odbranu titule!

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Trci i sutiraj, a suta nigde. Vidim neki kritikuju sudije. Kao da su sudije krive sto slepci ne mogu da daju kos...
(Nemanja, 17. april 2019 21:05

Ajde dodji da te ja samo jednom udarim po ruci pa ti poslje pogodi kos. Ne da neces pogoditi vec neces ruku dignuti.
(Borky, 17. april 2019 21:41)


Jesi li se rukovao nekad sa profesionalnim kosarkasem?

Vukk

pre 5 godina

Najsmesniji su ovi sto pricaju o vestackoj Buducnosti,nekoj plastici?haha..Pa vi ste plastika,vi ste doveli euroligaske igrace za razliku od njih.Vi ste ti koji na silu i novcem postizete sve.Ja ne znam ko je prosle imao troduplo skupli tim,Buducnost ili je to ipak zvezda pa ne bilo 5-1 .Sa svojih 26 god uvijek znam za jaku Buducnost,za razliku od zvezde koja je pocela da igra od prije lar godina.Isto tako znam koliko je Buducnost dala reprezentativaca,vrhunskih igraca i ima vrhunsku istoriju 50 ak godina vec i vise.Za razliku od vas koji se ponosite igracima koji navijaju za zvezdu

Miki kd

pre 5 godina

Zvezda stala u 2.poluvremenu a sudije počele da navlace za Buducnost.Beronu sviraju 2 faula a on kod prvog fauliran a kod drugog nije igrača ni pipnuo..Lazić u dvokraku fauliran i pogadja kos ,koji nije priznat..Dovoljno da se buducnost vrati u igru..Zvezda gubi obe u PG...U Bg se odlucuje

Borky

pre 5 godina

Trci i sutiraj, a suta nigde. Vidim neki kritikuju sudije. Kao da su sudije krive sto slepci ne mogu da daju kos...
(Nemanja, 17. april 2019 21:05

Ajde dodji da te ja samo jednom udarim po ruci pa ti poslje pogodi kos. Ne da neces pogoditi vec neces ruku dignuti.

Naša posla...

pre 5 godina

Zvezda ne treba da izađe na teren u petak...
Žao mi je igrača...
Kao glineni golubovi večeras u Podgorici...
Ovo nema veze sa sportom...
Srećom niko nije povrijedjen...
Slaviće se na Kališu u nedelju...

Ivan

pre 5 godina

Zvezda je trebalo da trazi da se utakmica prekine i registruje 40:0 zbog napada navijaca na njih. Imali su puno pravo. Direktan uticaj da se igraci preplase i odigraju u nastavku kako su odigrali.

Badi Hild

pre 5 godina

Morala je Zvezda da zavrsi seriju veceras. Buducnost veze s vezom nema. Repesa je najveca sansa, on ne ume da postavi timsku igru, sve izolacije i individualno mrcvarenje Kola,Dzeksona.Goga uzas,neiskusan,naivan,zavrsiti ovo odmah u petak.

Anon

pre 5 godina

@bodibond, kad nasilniku odgovoris silom, onda nasilnik kaze ej ovaj me ugrozava! A onda nasilniku na tribini se pojave 3 frakcije, i onda taj nasilnik krene da mrzi nasilje i krene da se pravda kako je on institucija, kako su igracine igrale za njega, a zaboravlja da je to trebalo platiti, i zaboravlja kako nasilje izaziva nasilje, od Djordjevica i Danilovica sve i jedna stvar u finalu bila vam je tuca, razbijeni nosevi, pretnja sudijama i onda ste vi institucija?! U cemu? Nasilju?! I onda pricsmo o FMP pa vi ste institucija, razbijanjem noseva i stipanjem sudia doveli ste sebe da navijate za Buducnost, samo zato vas je neko provalio da ste lazni tim i da nikad niste ulozili u igraca i da vama zatp sto su igrali djordevic i danilovic svi nesto duguju!

zoran ivkovic

pre 5 godina

atmosfera cela oko meča skandal , napad na klupu Zvezde ....gadjanje igrača zvezde sitnim predmetima novcanim kovanicama i upaljačima ....pa pljuvanje igrača zvezde .....Vitaze udara Riversa u lice ...bacanje namerno vode na polovini Budućnosti pa se tu onda klizaju igrači Zvezde koji vode loptu mislim na Riversa i Berona ....bacanje jačih Laserskih zraka .....
- u takvim uslovima nije bilo realno očekivati pobedu ....prvo poluvreme Zvezda imala kontrolu ali pali su pod pritiskom u 2 poluvremenu ......neki bitni igraci kao Davidovac i Simanic nista nisu odigrali ....
-sta dalje vrlo verovatno ni u 4 utakmici nece biti Peperoglua i Riversa i bice tesko ....
-Tomic je mozda u nekom trenutku trebao probati Keselja cisto ono kad ne ide Davidovcu ....inace ne zameram Tomicu na ovom porazu u ovakvim uslovima nerealno je nesto ocekivati .....
-pripremiti se za peti mec

Ujka Žitko

pre 5 godina

Ajmo Buducnost da u ovoj utakmici zapocnete preokret protiv FMP-a!!!Ipak ste vi sasvim drugacija ekipa kuci nego u gostima kao sto su i panteri!!! 
(Grobar, 17. april 2019 18:30) 

jako ste tuzni...
(!!!, 17. april 2019 18:36)

Dokazuju koliko smo jaki, iznova i iznova... Ni zajedno nam ne mogu ništa...

laki

pre 5 godina

Dobro realno, tesko je bilo očekivati da zvezda dobije 3 za redom ili ako se računa sve 6 za redom, vjerujte buducnksti ce bit još teže u petak, a u beogradu zvezda je opet favorit, zao mi ie samo kad već nekim igracima nije islo tipa davidovcu i beronu zasto nije pruzio sansu nenadicu pa i keselju...

veliki strumf

pre 5 godina

Dobric šut ne postoji evo pune 3/4, Davidovac još gori, Rivers morao da padne, Odzo apsolutno ništa, Beron tek malo bolji. Odoše na 10 razlike samo zato sto se ispucavamo i ništa ne možemo da u odemo a u bonusu su odavnoooo. Neki ulaz, akcija, da se bar penali iznude kad ništa ne možemo da ubodemo spolja. U odbrani Covic bezveze pravi 4. faul, Beron takodje. Mnooogo propusta u 3/4. Videlo se da se lomi meč sredinom 3/4. Valjda će nas krenuti šut u zadnjoj četvrtini.

DavorPg

pre 5 godina

https://www.vijesti.me/sport/kosarka/incidenti-u-moraci-na-trbinama-uoceni-navijaci-crvene-zvezde-reagovala-policija Incidenti u "Morači": Na trbinama uočeni navijači Crvene zvezde, reagovala policija. Nijesu krenuli na igrace vec reagovali na provokaciju. Ne lupajte svasta.

KK Crvena zvezda Budućnost Beograd Podgorica.

pre 5 godina

U Beogradu imamo dve hale koje se uklapaju u evroligaške standarde i ekipa Budućnosti može da bira da li želi da igra u hali Aleksandar Nikolić ili Štark areni. Sve što treba da urade jeste da, osim grada, promene ime, grb i klupske boje, sve ostalo bi bilo kao i do sada. E da, umalo da zaboravim, i navijače Budućnosti, popularne “Varvare”, ćemo zamoliti da nabave crveno-bela obeležja i da se tokom ovih utakmica zovu “Delije”. Ne treba zaboraviti da se Pionir nalazi svega na par minuta od Pravnog fakulteta, što znači da bi nekoliko hiljada crnogorskih studenata posle predavanja mogli da prošetaju na utakmicu.

krajisnik

pre 5 godina

Očekujem pobjedu Zvezde u slijedećoj utakmici.
Jednostavno smo bolja ekipa.
3/4 je bila ispod nivoa odigrana.
Ako se bar Perperoglu ili Regland vrate, biće sigurno mnogo lakše

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Нису можда као прошле сезоне ал судије ипак гурале, очекивано Будућност цијелу утакмицу а на све то стао нас шут у другом. Они су сад у налету иако невјерујем да ће нас добити двије заредом. А у евентуалној мајсторици у нашој земљи сигуран сам да они немају нимало шансе. 😞

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Koliko mučenika grobara, na našim vestima!! Prosto mi drago da ih čitam, s obzirom da je za njih sezona već odavno završila!! Hvala što nas pratite!!

Milos

pre 5 godina

bigserb, ovo katastrofa? Sta je onda 40 razlike. Ne znam sta si gledao, ali na pocetku trece cetvrtine Riversu je lopta bukvalno izasla iz kosa za 3, Dobric je dva puta u tom periodu bio sam za 3 i oba je promasio. Nema govora o nekakvoj paklenoj odbrani Buducnosti, vec cisti promasaji Zvezde. Ekipa koja je 5 puta izgubila od Zvezde da ima bolji momentum od iste?

Peta Crnogorska sa Dedinja

pre 5 godina

Srbijanci, a dje vam je more, haha ! Napred Buducnost i Partizan.
(Montenegrino, 17. april 2019 21:44)

Posle Kosova, more-najskuplja Srbijanska reč.

делија нс

pre 5 godina

Ево мало читам коментаре и не могу се начудити шта се свашта пискара! Остали смо без енергије у 2. полувремену и изгубили од вечерас бољег - ЈЕ ЛИ СТВАРНО ТО ТЕШКО РЕЋИ!? Судије, да је био овај-онај, лош тренер, незналица овај-онај......

Aleksandar

pre 5 godina

... На страну што су им судије навлачиле у другом, да смо били на нивоу овде би била лагана победа.
(Воип, 17. april 2019 21:49)

Da li ste vi ikada izgubili, a da sudije nisu navlačile za protivnika? Verovatno niste...

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Dzoi Barton: da li je u Beogradu bila napadnuta klupa Budućnosti, da li je neko bio povređen, publika ulazila pored same klupe?! Znači, sve ostalo je rekla kazala!! Pogledaj snimak sa današnje utakmice, videćeš "čak" i povrede!!

Ivan

pre 5 godina

Kao navijac partizana, imao sam utisak da zvezda gostuje u Tirani, tolika količina mržnje, nisam mogao da verujem.Ovo je ipak košarka, odnosno sport mislim da je politika koju vode dve države i medijska podrška istoj monstruozna, kolektivno ludilo nemam drugi komentar na ovoliku mržnju. Urazumite se ljudi, dok ne bude bilo kasno!SRAMOTA!!!

petarczv

pre 5 godina

Pantersko kmečanje je merak za uši. Kako vas ugaziše xaxxaaxaax
(Vožd PFC, 17. april 2019 23:27)

Druze ti si zaboravio kako smo vas odsrafili pre desetak dana?!

Dekigrobar'67

pre 5 godina

Kakva prevara ovaj naduvani Tomić ljudi moji. Ne vidi niko iz štaba da je plan od početka da se umori Baron koji onda slabo šutira.
10-tak minuta pred poluvreme odličan period dobre, prave košarke gde se igra strpljivo, lopta spušta u reket i naravno nagrada u vidu razlike u rezultatu.
Al`ne lezi vraže, odustaje iz nepoznatih razloga i pušta divljanje svojstveno Fajeu, Riversu, Laziću i to je to....
Kraj

Admiral

pre 5 godina

Da li je u Aba ligi nekada igrao gori stranac od Erla Klarka?? Ljudi moji, kakav je to promasaj od igraca a sigurno je jedan od najplacenijih u ligi. Onakva amaterska igra, bruka...

srbEUin

pre 5 godina

Davidovac ne može da bude play protiv agresivnih bekova. Uzimaju mu udvajanjem. Beron drži loptu, ali je onda beskorisan u napadu, zamara se i odmah slabiji šut. Mora Filip u igru, i da se čuva faulova, da ne igra odbranu, pa makar preko njega davali. Mora da prorade centri u napadu.

miki

pre 5 godina

Koliko mučenika grobara, na našim vestima!! Prosto mi drago da ih čitam, s obzirom da je za njih sezona već odavno završila!! Hvala što nas pratite!!
(SAŠA FRANKFURT, 18. april 2019 00:13)

Tebi je Partizan stalno u glavi!

veliki strumf

pre 5 godina

Očajan šut u 3/4. Mnogo promašenih šuteva. Čitav meč pravimo faul koseve, 10 smo napravili. Šta ovo radi Kazic ljudi moji???

rs

pre 5 godina

ne moguce da im se dozvoljava ovakva odbrana u trecoj cetvrtini,a tako ce biti i sledecu utakmicu u podgorici,mora pereproglu ako ikako moze da igra u petoj jer puno fali ovoj ekipi

Suki

pre 5 godina

Sve je bilo u reziji Danila Mitrovica,jedna utakmica je bila do napada na klupu,a druga posle toga,sad vidite kako morate sa "zivinom",pogledajte pazljivo suteve zvezde u drugom poluvremenu i ometanje obruca ljuljanjem,sad ce neko da prica o losem procentu suta u drugom poluvremenu,losoj igri itd
Najvise su izgubili gradjani "male zemlje" jer ce sad biti hajka na one koji nisu ni krivi ni duzni, odlaskom "kralja" sve se menja...

Nebojsa

pre 5 godina

C.Zvezda je odigrala tri utakmice iz snova i veoma je tesko ponoviti isto u cetvrtoj utakmici. Odigrali smo korektno u prvoj i i do finisa druge cetvrtine gde smo dvanaest poena ispustili. Tada smo imali fantasticnog Riversa . Kada je drugom poluvremenu stao Riversu sut nismo imali igraca koji bi pokrenuo tim i kola su krenula nizbrdo. Dobric koji je bio nas dzoker u nekoliko predhodnih meceva , nije imao vece i nista nije mogao da ubaci
Coviceva malo slabija utakmica imao je on koseve i asistencije , ali se umorio u drugom poluvremenu jer mnogo minuta proveo na parketu u poskednja tri meca
zato ne treba to zameriti.
Sta se desava sa Davidovcem , totalno se izgubio gubi lopte, slab u napadu jos gori u odbrani .
Sta je sa Lazicevim ulazima mnogo koplikuje i pravi pocetnicke greske. Mora to da radi jednostavnije i sa vise pouzdanja u sebe.
Zasto Tomic nije dao sansu Keselju i Nenadicu , kad vec nije islo Davidovcu i Dobricu . Morao je da trazi novog dzokera sa klupe, kao sto je nasao u prvom mecu protiv Partizana.
Zanima me sta se desava sa malim Aleksom Radanovim ???
Da li je on povredjen ili ne uliva poverenje treneru Tomicu.
Svi ozbiljni treneri govore o njemu kao veoma ozbiljnom talentu, sta se desava sa njim.
Mozda je on bio bolje resenje da prenosi loptu od Davidovca kad Covic nije u igri
Ovo sa Davidovcem ne valja nista , to veoma rizican potez.
Nemam bojaznosti da ovakav tim Buducnosti moze do tri vezane pobede ,jer mnogo smo kvalitetnija ekipa
Rekao sam da ce mo trofej doneti iz Podgorice i dalje to tvrdim bez obzira , na vecerasnjoj slabijoj utakmici. Pokazacemo u cetvrtoj utakmici da je ovo bio samo lose vece .
C.Zvezda ce igrati naredne sezone u EL sa sigurnoscu mogu da kazem ,to ne dolazi u opasnosti.

Marinko

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji milogorci ...  


Smesno... s' obzirom da CZV ima bar duplo veci budzet od Volija.
(Radijator, 17. ap

Ti znas koliki je Zvezdin budzet.Ajde reci nam
Mi ne znamo

Grobar

pre 5 godina

Ajmo Buducnost da u ovoj utakmici zapocnete preokret protiv FMP-a!!!Ipak ste vi sasvim drugacija ekipa kuci nego u gostima kao sto su i panteri!!!

Petar

pre 5 godina

Molim Srbendu iz Srbije da ne vredja navijace Buducnosti ako ovi nesto lose skandiraju jer to nema veze sa nacionalizmom nego rivalstvu, i mi se koljemo izmedju sebe u sred Beograda na derbiju

Ada

pre 5 godina

bravo Zvezdo, desava se. idemo dalje. Titula je nasa. Dovoljno je dobiti u Beogradu tim koji smo 5 puta razbili ove sezone. Posle toga jos 5 godina apsolutne dominacije!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (triplem, 17. april 2019 21:42) # Link kome
To zbog drugog mandata?😀

WillyWonka

pre 5 godina

"Нису можда као прошле сезоне ал судије ипак гурале, очекивано Будућност цијелу утакмицу а на све то стао нас шут у другом. Они су сад у налету иако невјерујем да ће нас добити двије заредом. А у евентуалној мајсторици у нашој земљи сигуран сам да они немају нимало шансе. 😞
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, "

Nisam znao da bi se majstorica igrala u Bosni i Hercegovini??? @ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, odalo te ono "цијелу утакмицу". Moraš da paziš na te detalje:-)))

lobotomija

pre 5 godina

A bilo je komentara za KC Riversa... šta će nam , propao, ne živi se od imena i sličnih priča... a tek sada se vidi kako odličan potez je urađen, pogotovu sada kada se i Perperoglu povredio.

cole

pre 5 godina

razlika na poluvremenu i niotkuda licne covicu su taman prilika da sudije drugo poluvreme odrade kako im milo bude u pauzi sugerisao (citaj:doturio koferce). steta sto razlika nije preko 10, teze bi se vratili u zivot. mada, kako igraju...vidi se da strancima u futuri puca ona stvar da se nesto kidaju preterano. odradili su svoje u evroligi, uzeli dobru kintu futuri, vec se prodali za sledecu sezonu i to je to. ne plase me oni vec sudije!

Dalibor

pre 5 godina

Bitadze...dok je igrao za Megu bio mi je skroz interesantan lik i dobar igrac. Sa ovakvim ponasanjem, gleda u jednu tacku na plafonu a sa strane provocira, udara...bice ti ovo najveci klub za koji si nastupao.

veliki strumf

pre 5 godina

Vi glodari nemate pravo da komentarisete(zoro, 17. april 2019 21:06) uzivamo u panterskim suzama....
(Glod Artitata, 17. april 2019 21:42). Podnuli ste vi od suza! Mi uzimamo titulu a vi ste nedeljama na bensedinima! Jesi se skinuo u kupace - vi ste odavno na odmoru. Jeste ladno ali daj šta das. Bar se lepo odmarate...

warlock

pre 5 godina

Obracam se milogorcima, ne crnogorcima. MOLITE BOGA DA NE DODJE DO PETE UTAKMICE, DA ZVEZDA OVO ZAVRSI U CETVRTOJ, INACE....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aoa, 18. april 2019 00:28

Inace sta ces ti?

Oggy

pre 5 godina

Odma ovako, grobar sam iz Podgorice. Mozda i prvi put želim da se neki srpski tim dočeka u Morači na nož. Pa i da je Partizan bio u pitanju, opet bi isto želio. Ovo više nije sport nego politika i pozivi na mržnju. Nadam se 10x goroj atmoseri, pa možda čak i prekidu utakmice zbog pakla na tribinama i terenu.

spin majstor iz predgradja

pre 5 godina

paklena atmosfera. 

Milo, Milo, DPS, DPS. 

hahahahah
(delije Podgorica, 17. april 2019 19:0
Isto ti je to kao AV AV AV pre par dana u Beogradu.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji milogorci ...  


Smesno... s' obzirom da CZV ima bar duplo veci budzet od Volija.
(Radijator, 17. april 2019 19:53)

Jos jedan partizan koji se javlja iz svoje paralelne stvarnosti... U toj stvarnosti Zvezda ima duplo veci budzet od Buducnosti, a oni su opozicija i nemaju veze sa SNS-om dok im igraci igraju za susam, semenke i sarmice.od Bogdanove mame...

deki

pre 5 godina

Ovo ako dibijemo, stvarno nemam reci, Filip vec sa 3 faula, Davidovac i Beron slabi na kecu veceras plus Bilija ne ide sut.Ali nema predaje, srce na teren,hocemo srce na teren

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Bojim se da ce Zvezda da izgubi ovu utakmicu. Centri nam uopste nisu na utakmici. Cirbes je totalni raspad sistema. Nemamo resenje za Klarka u odbrani. Ne mogu da ga brane ni Dobric, ni Rivers. Davidovac standardno po svom, ne moze loptu da prenese. Suvise gresaka za jednu utakmicu. Upali su u vatru I sad igraju onako kako Milogorci hoce. Ne razumem Tomica, kao da im uopste ne objasnjava da moraju da igraju unutra. Sve svodimo samo na sut. Tako ne mozemo da dobijemo utakmicu. Polovina je 3/4. Dobric ne moze bas nista da pogodi ali je najgore sto nema uopste energije. Covic vec 4 licne… Ne valja nikako.

LorD

pre 5 godina

CZ ne moze da ima one procente, ono je nerealno i za najbolje suterske ekipe u Evropi.
Cim padne sut iz igre ispod 60%, problem.
Ovo je 2:2 100%.

slobinator

pre 5 godina

mučenici.dobili jednu utakmicu u šest posle 5 ribanja i odmah se raskokodakali kako pehar ostaje u podgorici,a pri tome je zvezda pobedila samu sebe.čak i da nekim čudom dođe do majstorice,a neće,jasno vam je da vas u pioniru čeka pakao gde nećete proći ispod -30.

Mg

pre 5 godina

Haha najbolji su komentari treba karte da se prodaju a karata nije ni bilo u prodaji. Klub je prodao na pocetku sezone blizu 4000 sezonskih a dvorana prima 5500. Cijena karte je 5e. Znaci sve i da su ih prodavali, a nisu, inkasirali bi 5000e?

Paja patak

pre 5 godina

Jon Bon Jovi

Vodis li evidenciju koliko. komentara napises.Ne samo u sportu. Ceo dan kucas poruke.U Beogradu u ulici Teodora Drajzera postoji bolnica zavisnosti. Trazi pomoc dok nije kasno

Hrvatska u finalu 2018

pre 5 godina

Vise bi volio da dobije zvezdana.
Ovo nisu pravi Crnogorci,a malenoj zvezdani bi ovo bio uspjeh klupske povijesti.
Aba liga hehe

Antiprotivan

pre 5 godina

Navijači Budućnosti neće naravno biti srećni zbog gubitka titule, ali nije im kraj sveta. Ja se za grobare brinem, mnogo im ovo teško pada...
(Petar, 17. april 2019 18:37)

Ne brini se rodjo ti ništa... Srećno večeras.

Zvezda nek se spremi za Napoli, a za nas nek ne brine

pre 5 godina

Kk partizan je ugasen. 
U istoriju odlazi jos jedan drzavni projekat.
(Dule Pacov, 17. april 2019 

taj je ugašen još 2013 te. Na njegovoj razvalini nastao je jedan frankeštajn klub po intervenciji brata duha koji lebdi

zemun

pre 5 godina

kakva dozvoljena tuča..coveče u bise nam centre po licu i rukama..
a ona mala vaška Bitadze je dno dna. voleo bi da ga docekamo ponovo

Hover ghost

pre 5 godina

@MENE liche da bude sramota? MENE?! Dok ti mrtav ladan izvalis, znajuci vrlo dobro da smo vas bratski docekali prosle godine da biste vi napadali roditelje sa decom zbog Zvezdinog sala, dok vas nazovi trener prica o atmosferi linca kada nikome nista nije falilo a ovde je veceras BUKVALNO bio pokusaj linca? Ne, sa vama apsolutno nema diskusije, ja se iskreno RADUJEM da vas pustimo sledecu utakmicu, jer ovo je prevrsilo svaku meru.
(Sabre, 17. april 2019 23:49)


Kakva dramaturgija,dobio bi aplauz na otvorenoj sceni,da nazalost nisi RSB bot,pusa.

veliki strumf

pre 5 godina

Stvarno ove komentare više ne vredi citati. Gomila neostvarenih likova koja nikad u životu loptu nije bacila na kos. Oni govore da Zvezda ne može bez suta, ovo ono. Pa nijedna ekipa ne može bez suta. Partizan u 3. utakmici promašio sve u 3/4, dao 40 poena i gubio 30 razlike. Sada, zbog jednog lošeg poluvremena Zvezde, od 6 odigranih, bulazne kako Zvezda nema igru, šut. Jel tim ljudima cavke popile mozak pa se ne sećaju da smo Budućnost isprasili kući sa 38 i 19 poena (a vodili smo skoro 30 i tada), i da smo veceras vodili 25 minuta? Pa šta i da se igra 5. utakmica?! Budućnost nas u Beogradu dobiti neće - pre ćemo u Bg videti tornada, zemljotrese, poplave nego pobedu Budućnosti u Pioniru. Svakome sa i malo mozga to je sasvim jasno!

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Voleo bih da ovo ode u četvrtu utakmicu.Ne zato što ne volim Zvezdu,već zato što volim da gledam dobru košarku!Verujem da svi iskreni ljubitelji košarke,poput mene,dele moje mišljenje!

Henk Mudi

pre 5 godina

Vi glodari nemate pravo da komentarisete 
(zoro, 17. april 2019 21:06) 

uzivamo u panterskim suzama....
(Glod Artitata, 17. april 2019 21:42)

Sto, da nismo izgubili finale?
Secas li se kako je uopste igrati finale?

WillyWonka

pre 5 godina

"@ ВИЛИ ВОНКА - Знаш ти да се игра у Србији а ја Србију доживљавам као своју земљу. Нисам из Босне и Херцеговине него из Републике Српске. И пишем на ијекавици и то не скривам. А то што сам "ВЕЧИТИ" а нисам "ВЈЕЧИТИ" то ја тако хоћу и немам се потребе даље правдати ни теби ни било коме другом. ☝
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 17. april 2019 23:58)"

Jadan si i patetičan, bez identiteta i domovine. Nisam čuo za tu samostalnu državu republiku srpsku. Ima manji entitet u okviru države Bosne i Hercegovine koji se tako zove. Informiši se malo, geografija 1.

Blue_skin

pre 5 godina

@ Sabre,
Da, apsolutno treba da te je SRAMOTA! Tebe i sve tebi slične koji izmišljaju napade na roditelja koji je s đetetom došao da gleda utakmicu, znajući da se to NIKAD u Moraču nije desilo, a čisto iz pakosti i želje da se podgrijava i ovako pregrijana atmosfera, da se raspiruje mržnja, pa gle čuda, kud ćeš bolje nego ubačanjem đevojčice od tek navršenih par godina u izmišljotinu jer znaš da se na takve stvari najemotivnije reaguje. Ali imaš jedan problem kod plasiranja takve laži: ko poznaje Crnogorce zna da mogu bit i ovakvi i onakvi, možeš nas voljet ili mrzjet zbog karaktera i temperamenta, ponašanja, stava, ali NIKAD nam ne možeš podmetnut priču kako bijemo i maltretiramo roditelja u prisustvu, ne maloljetne, nego malene đevojčice od tek par navršenih godina. SRAM TE BILO! STIDI SE!
I to si ti vidio, Bog zna odakle, a niko od nas koji smo bili u Morači na SVAKOJ utakmici nije vidio nikad, niti bi dozvolio, pa da je taj "junak" teškaški šampion u UFC-u, našlo bi se nešto i za njega. Ali ne razumiješ ti to, jer to ide iz kućnog vaspitanja i emocije prema đeci. Ti si vjerovatno jedan od onih koje neko izgazi i izmaltretira u autobusu pa dođeš kući ćutke i onda istučeš kera koji ti se prethodno obradovao kad te sreo na vratima. Zato ti i padaju takve gnusnosti na pamet i zato si u stanju da ih izmisliš.
Da, još jednom, SRAM TE BILO!
A o bratskom dočeku prošle godine u BG pitaj Gordića i Gibsonovog brata, koji su napadnuti i udareni kod tunela nakon pobjede u prvoj.

делија нс

pre 5 godina

Гдје стадоше Берон, па Перпероглу ту настави РИВЕРС! Обострано ефикасно, брзо, свега за видјети. Судије добре, вјероватно и једне и друге иритира мјењање критеријума код фауолова и више пута током утакмице. Као навијач ЦЗ надам се да већ вечерас рјешавамо финале, у противном још јаче у евентуалној 4-ој утакмици!!!

stavra

pre 5 godina

Mora bolja odbrana da se igra, ne brane pik nikako. Veceras se vidi koliko nedostaje Regland, kao kreator igre, kad znamo da je Filip napravio tri laka faula onda je to veliki problem...

On je bezmudi

pre 5 godina

Kk partizan je ugasen. 
U istoriju odlazi jos jedan drzavni projekat.
(Dule Pacov, 17. april 2019 19:12). Napisa to navijač kluba kome je država 2011. otpisala dug i dovela Svetislava Pešića za trenera iz Valensije. Bravo genije !

Objektivno

pre 5 godina

Odlucice domaci teren i to pod uslovom da se oporave Regland ili Perperoglu,koji je posebno nedostajao veceras.On bi o 3/4 dao neke poene na iskustvo i znanje i odbio onaj napad Buducnosti a videlo se i da nema ko da prenese loptu kad je Covic van igre.Uzeli su nam nekolik lopti na presingu i jos ono kad se Beron okliznuo i bespotrebno napravio namernu licnu a kola su vec krenula nizbrdo.Njih jos nijednom nije krenuo sut i mozemo ocekivati i tako nesto u 4.tekmi i tu nam nema spasa.Dobice nas i u petak ali zato nemaju sta da traze u Pioniru.

est

pre 5 godina

Ajmo Buducnost da u ovoj utakmici zapocnete preokret protiv FMP-a!!!Ipak ste vi sasvim drugacija ekipa kuci nego u gostima kao sto su i panteri!!!

braća po materi

pre 5 godina

@ultra, čisto da imate info nisu to Varvari već DPS Varvari....nesrećne Varvare bije Milova policija a ovi poltroni i ulizice su proizvod DPS-a dok pravi Varvari već godinama ne idu na košarkaške utakmice već samo na fudbalske. Takođe da imate info da je ta režimska policija prije 10-ak dana na smrt prebila vođu Varvara Aleksandra Čaku Ivanovića jer podržava proteste za smjenu režima Mila Đukanovića. U toj hali su večeras uglavnom ljudi koji ni dvokorak ne znaju a kamo li nešto više o košarci.....ali to je sudbina normalnih ljudi danas sa ovih prostora, da gledaju da mediokriteti vode klub i da u loži sjedi Bokan za kojeg ne mogu reći ni da razumije pravila igre a kamo li da zna zaigrati....što bi mi rekli jado jedan tu sa periferije....ali, ti najbolje slušaju.....

Tijana Andrić

pre 5 godina

Veceras je nalicje Zvezde pobedilo lice Zvezde.Neki unutrasnji demon se pokazao.Veceras je Zvezda pobedila samu sebe.Zvezdo pobedi to samounistenje u sebi,mozes ti to! Napred nasa Zvezdo!

Vilingrađanin

pre 5 godina

Varvari skandiraju "Ubi Srbina". Želite da ubijete svoje sunarodnike, svoje rođake, svoje komšije, svoju "braću" niške Meraklije? Koga tačno??? Bolest!!!

Žlezdoklop

pre 5 godina

Kk partizan je ugasen.
U istoriju odlazi jos jedan drzavni projekat.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dule Pacov, 17. april 2019 19:12)

...gase ga godinama, ali ne ide brale. Niti ga ugasiše niti nema tačkice na crno belom svetu. Neko je odavno u zamrzivaču, a nekog ne možeš da ugasiš da istreseš Dunav na njega. Šta ćeš? Ne ide. A reci ti meni, oće'l bit' onog saopštenja?

mile kornjaca

pre 5 godina

Odmah da se ogradim, navijam za Partizan. Dok je u prvom poluvremenu zvezda vodila 8-10, sudije lagano navlacile za Buducnost. Nagazena linija branka lazica, faul crnca u napadu na prenosu lopte, i napad pre toga izgubljena lopta cim je presla centar zbog faula igraca buducnosti koji nije sviran. Ponavljam dok je zvezda vodila u prvom poluvremenu.
Drugo nisam ni gledao jer je dete navalilo da gleda patrolne sape !

Dragor

pre 5 godina

Ako uporedimo publiku u Beogradu i veceras u PG moram da izrazim zadovoljstvo sto nije bilo vrijedjanja na nacionalnoj osnovi i sto isto nije bilo vecih ispada koji bi doveli u pitanje regularnost meca.U Beogradu su navijaci Zvezde izvrijedjali cak i supruge igraca Buducnosti buduci da su znali i kako se zovu i odakle su i koje su nacionalnosti.Na primer supruga Repese je muslimanka Mubera pa je na taj racun nekulturno izvrijedjan i sam Repesa.Ovdje je bilo nekoliko manjih ispada koji ne mogu uticati na regularnost meca.Inace sto se samog meca tice Zvezda jeste ove godine bolji tim i jesu zasluzili titulu kao sto je Buducnost to zasluzila prosle godine.Vjerovatno ce ova serija biti na kraju 3-1 za Zvezdu buduci da ce Zvezda izvuci pouke iz drugog poluvremena kada je odigrala katastrofalno i postigla svega 22 poena u drugom poluvremenu.

Mihailo

pre 5 godina

Mrzim ih više nego ustaše. Kad malo bolje razmislim, pa oni i jesu ustaše.
Možda nismo savršeni, ali za njih smo gospoda.

Sve te milogorce da ispratimo iz Srbije i da se ne ljubimo.

remax

pre 5 godina

Bravo za Đetiće,gospodsko navijanje za razliku od onog za vikend!Svaka čast!
(Jon Bon Jovi, 17. april 2019 19:11)

Toliko gospodsko da je i Milova milicija morala da reaguje i istera ih.
Nisu više mogli da podnesu toliko gospodstva iza Zvezdine klupe.

prika iz susjedstva

pre 5 godina

Srbi (pogotovo oni koji navijaju za Zvezdu), vi izgleda niste svjesni da je Zvezda u velikom problemu. Bez drugog pleja, moglo bi se jako zakomplicirati. Ako vam Tomić nešto ne izmisli. Iskreno, volim košarku, nek’ bude pet utakmica. Ali, mogli bi spominjati ozljedu Reglanda i Perperoglua cijelu sljedeću godinu...

Кики

pre 5 godina

.... каква “камерна” атмосфера у Морачу, Репеша? Шта ће полиција поред клупе гостију?

R8

pre 5 godina

(Jon Bon Jovi,17.april 2019 18:58)Hahahahahahh,koliko jadan pokušaj hejtovanja....
(Jon Bon Jovi, 17. april 2019 19:10)

Pazi ovog sto se ponovo svadja sam sa sobom

itd

pre 5 godina

Jel se secate prosle godine kad su ćokijevci optužili Bjelicu da je sabotirao Zvezdu. Sad to isto mogu da kažu crnogorci za Bitadzea. Užasan je celu seriju. Ne zaboravite čiji je igrač. Ima neka tajna veza...

moon

pre 5 godina

(Sabre, 17. april 2019 20:55)

Kazes, smesan nameran faul Berona???
Pa ono je skolski primer nesportskog faula. Lik je na zemlji i sece cistu kontru i sigurne poene.

Black Panthersi

pre 5 godina

Faul Sehovica nad Odzom je za sudije samo bican faul.ma ljudi ovaj kepec ga drži za desnu ruku i nista..jadno i žalosno..brate neka pobede ali kao ekipa,dostojanstveno..jel mora ovako?
(Miki kd, 17. april 2019 20:51)

Je l' to ironičan komentar? Šehović je kepec sa skoro 2 metra visine, a Čović sa svojih 170 cm visine nije? Ponos zvezdaški...

Dachazvezda

pre 5 godina

Hahahahaha :))
A komentatora: "citavu seriju Bitadze ne moze da zagradi Odza" :)))))

Odza NE MOZES da zagradis ni sa DVA traktora, a ne da ga Goga cackalica zagradi :))))))))))

Podgoricanin

pre 5 godina

Ne pisite neistine, niko nije krenuo da udje u teren vec su se potukli navijaci Zvezde iza klupe sa navijacima Buducnosti, tj ako se moze reci da su se potukli.

Anon

pre 5 godina

Bas me interesuje sta ce Repesa da kaze? Dzentlmen!! Zao mi je sto ce sad ovo da bude Od strane ovog Hrvata prikazano kao Ok, publika je bila na nivou, a mi smo Srbi bre govna! A pogotovo ovi Jugosloveni! Dao bog ne da imaju 3 frakcije nego 10!!! Nazalost i Bokana i ovih realnih ostrascenih evroliga se igra u Bgd-u!!

Tito partija crno bela SNS armija

pre 5 godina

Nemoc. Kada stane sut (a on vas je, komsije sluzio 2 i po utakmice gdje ste kontejnere ubacivali), gasi se FMP! Titula ostaje u Podgorici!
(Blaugrana[CG], 17. april 2019 21:05)

Vidi se po komentaru da stvarno.nemas pojma o ovom sportu...
Zasto ? Zato sto nije problem u.sutu nego u organizaciji napada gde nam je drugi play vec polovinom druge cetvrtine imao 3 licne. Na Davidovcu je promenjen cuvar (Sehovic) ili je u varijanti Col-Lark udvajan sa "svičovanjem" ostalih sto je dovelo do toga da nam play-a iznudjeno igraju Beron ili Rivers kada ste napravili razliku (Covic bio na klupi sa 4 greske) . Sut nas je sluzio jer.smo imali 80% otvorenih situacija kao rezultat dobrog protoka lopte, ali sa igracima na pley koji to nisu prosto toga nije bilo i skoro pa svi sutevi su bili "preko" ruku. Lopta nije isla "u reket" jer nij bilo pravih asistencija
Izlaskom Covica (sumnjiva 5 licna) utakmica je prakticno resena
Znaci ne sut, nego nesto drugo je.uzrok vase pobede
Neznalice kao ti to ne.vide

Sale

pre 5 godina

Revija primitivizma se nastavlja.
Kritikovao sam onu psovacinu i pljuvacinu na prve dve utakmice u Beogradu a ovo je isto ili jos gore.
Ocigledno je rijec o zaostaloj i primitivnoj sredini. Sad ce neko skociti i reci- Ja sam bio u dvorani, nisam psovao, kome ti o primitivizmu.
Primitivna je sredina koja ne moze da se izbori sa primitivizmom. Makar normalni ljudi bli u vecini, ako nemaju snage i hrabrosti da izaberu vlast i organizuju drustvo koje se normalno ponasa-onda oni zive u primitivnoj sredini.
Nikakvom drugacijom rijeci ne mogu nazvati scenu kad dvorana odzvanja- Igraj, igraj Cigane moj. Ili kad mentalno ogranicena debilcina uporno pokusava da usmjeri mali zeleni laserski zrak Covicu u oko, dok odlazi ka klupi i dok sjedi na klupi.
Sram, bruka i jad.

Aco.Rs

pre 5 godina

Sad sam gotovo siguran da se serija seli u Pionir!Ovi iz Buducnosti kad hoce zaista mogu odigrati vrhunsku odbranu sto je kljuc pobjede.Bice zanimljivo do kraja.

Kolja

pre 5 godina

Potpuno bespotrebna nervoza Covica.On je toliko dominantan u ovom plej ofu da sebi ne smije da dozvoli da pravi glupe faulove.Realno stao je sut jer su se i Rivers i Beron bespotrebno trosili na pleju.

Faruk Hadžibegić

pre 5 godina

Dajemo 15 koševa za poluvrijeme, a Beron, kao najbolji košgeter u ekipi u ovom trenutku, ni ne pokušava da šutne na koš. Meni je drugo poluvrijeme apsolutno sumnjivo. Ne zbog zasluženog poraza, već zbog ovoga što sam napisao...

VoX

pre 5 godina

Odzvanja Moračom "Ubi, ubi, ubi Cigana" i "Ubi, ubi, ubi Srbina". 
Sram vas bilo Titograđani, kako ćete u Beograd ako nekim slučajem dobijete ove dvije?
(pivljanin, 17. april 2019 18:52)

Pjevaju samo "ubij Cigana", sto je iskljucivo u navijackom duhu... Srbe niko ne dira, za razliku od vas gore koji ste sirili nacionalnu mrznju...

Podgoricanin

pre 5 godina

Odzvanja Moračom "Ubi, ubi, ubi Cigana" i "Ubi, ubi, ubi Srbina". 
Sram vas bilo Titograđani, kako ćete u Beograd ako nekim slučajem dobijete ove dvije?
(pivljanin, 17. april 2019 18:52)



Zasto izmisljateeeee? Ko pominje Srbe?

Marinko

pre 5 godina

Najsmesniji su ovi sto pricaju o vestackoj Buducnosti,nekoj plastici?haha..Pa vi ste plastika,vi ste doveli euroligaske igrace za razliku od njih.Vi ste ti koji na silu i novcem postizete sve.Ja ne znam ko je prosle imao troduplo skupli tim,Buducnost ili je to ipak zvezda pa ne bilo 5-1 .Sa svojih 26 god uvijek znam za jaku Buducnost,za razliku od zvezde koja je pocela da igra od prije lar godina.Isto tako znam koliko je Buducnost dala reprezentativaca,vrhunskih igraca i ima vrhunsku istoriju 50 ak godina vec i vise.Za razliku od vas koji se ponosite igracima koji navijaju za zvezdu
(Vukk, 17. april 2019 19:01)

Koja je istorija Buducnosti.Sta su postigli u istoriji za kako kazes 50+ godina.Koje su to vrhunske igrace dali, trenere.Ajde nabroj barem 5-6 igraca.Ja znam za Duska Ivanovica, Japanca, Paspalja

jojuff

pre 5 godina

To je ta gospodska atmosfera i sudjenje. Ovo je sramota za celu ABA ligu, a bas me zanima sta ce gospodin Repesa i ona kreatura Bokan da kazu na ovo posle.
(Sabre, 17. april 2019 19:10)

Sta su trebali ruze da nam nose? Nakon onakvog divnog i sportskog navijanja/bodrenja svog kluba u BG ljudi nam sportski vrate. Treci Njutnov zakon.

Čarli

pre 5 godina

Koliko stranaca večeras igra svoj poslednji meč za Budućnost?!
Što, neće valjda da ostanu da igraju crnogorsku ligu?!
Svašta!

svrco

pre 5 godina

Za Zvezdu navijam, ali ovi iz Buducnosti su bas glupi. Taman stisli Zvezdu, stigli ih, Zvezda napravi faul u napadu i umjesto da nastave u istom ritmu oni prave tehnicku i jos tehnicku dobije i klupa... hahah

Trollston

pre 5 godina

Koliko je neiskusan, da ne kazem glup, Bitadze bio u ovoj situaciji, umesto da imaju napad da se priblize egalu, Zvezda pravi seriju 8-0 i ide na +12...

asomakum

pre 5 godina

@teo najvece pojacanje pred play off je neigranje Reglenda! Tomic doktor! od starta sezone to govorim... tankovao je sezonu za play off!

Podgoricanin

pre 5 godina

Svaka prica vam je kao ova da su napali kosarkase Zvezde a ustvari se potukla dva lika iza kosa i jednog odstranili iz hale , nikakve veze sa igracima.

ljupce

pre 5 godina

zasluzena pobeda buducnosti nema se sta prigovoriti.sudjenje odlicno samo jedna greska a to ja faul u napadu berona koji nije uticao na rezultat.zvezda je neobjasnjivo u trecoj cetvrtini pala,pocela bez rezona da sutira trojke.e sad da li je na riversa uticalo to sto ga je tomic izveo u trenutku kad nije mogao da promasi ne znam,ali je pokazao oba lica koje imaju suteri.kad pogadja onda ulazi sve,a kad promasuje,onda ne moze ama bas nista da pogodi.da li se zvezda umorila posle onakvog poluvremena videcemo u petak.odlicna utakmica,pravo finale.ja sam kao ljubitelj kosarke zaista zadovoljan.u petak jos jace jos uvek vodimo i nista jos nije gotovo. ZVEZDA!!!!!!!!

Daca Francuz

pre 5 godina

Sramna igra zvedini srpskih kosarkasa. Ma pojma nemaju, da menjaju profesiju : placeni da zaradjuju para a ne cine nista da zasluzuju bar jedan od sto sto zaradjuju sem Ffilip Covic.
To vam kazem, iako sam Partizanovac ali pre svega sam srbin koji je zaprepascen u vezi stanje srpske skole kosarke : kako uopste da jedan Simanic ili jedan Davidovac nemaju ni gram pojma igrati tako vazne utakmice ? Kako su pripremljeni za takve utakmice ? Na sta mislu dok igraju ?

Ultra RS

pre 5 godina

Pobedili huligani sa tribina koji su uplasili Zvezdu.
(Kole, 17. april 2019 21:05

Oni huligani, haha? Obicni brdjani...Ne mogu oni zaplasiti nikoga..Zvezda je sebe dobila..

Марко

pre 5 godina

Катастрофална игра Звезде у другом полувремену - само 22 поена. Срамота је изгубити од овакве екипе.

MS

pre 5 godina

@Sta pricate gluposti o sudjenju.Zvezda ne moze bure da pogodi u trecoj cetvrtini....Treba igrati a ne baviti se sudjenjem
(jazz44, 17. april 2019 20:43)

Vidis mene i sudjenje zanima. Ja ne navijam ni za jedan od ova dva tima i volio bih da gledam utakmicu koja je postena, a ne da primjetim da sudije navlace za jedan tim, u ovom mecu je to bila Buducnost. Sve velike faule su posteno svirali, npr pokusaj da se Fayeu otkine glava prilikom polaganja je bio nesportska i sudjena je. Navlacenje je kod malih stvari npr. faul sviran Baronuu napadu a njemu protivnicki igrac gura ruku pod misku dok protrcava. Ili pred kraj igrac Buducnosti s ledja krade loptu Cirbesu , u stvari udara Cirbesovu ruku i lopta dolazi do igraca Buducnosti. U oba slucaja je sudija bio na mjestu , vidio ovo i napravio gresku, ocito je to sa namjerom.
Volio bih da gledam 5 meceva, ali izgubim zelju kad vidim da me muntaju i jedni i drugi.

Ja u Zvezdu verujem

pre 5 godina

Čestitke Budućnosti, bili su bolji.
Suđenje je bilo takvo kakvo je bilo i Budućnost je se bolje prilagodila istom. Dosta agresivniji su bili u odbrani i postizali su lake poene iz tranzicije (što u prve dve utakmice nije bio slučaj). Zvezdini poeni iz prodora, sa niskog posta ili iz reketa uopšte skoro da nisu postojali. Kad je Zvezdi stao šut za tri, Titograđani su okrenuli i dobili utakmicu. Zvezda je teško dolazila do poena u drugom poluvremenu (uglavnom sa penala). Ništa se bitno ne menja pred 4. utakmicu. Na pobedu smo do Evrolige. Pružiš ruku protivniku, pa na sledećoj utakmici zapneš još jače.

Atreides

pre 5 godina

-Tosve- Regland se nece oiporaviti on je zavrsio sezonu. A mislim da nesto i ne fali on Zvezdi,gore je povreda Perperoglua i on je taj koji fali.

navijac

pre 5 godina

@Ovim izrodima je bolje da se ne igra majstorica! Pa oni nisu svesni šta ih čeka u Pioniru! Kakvi laseri, kakve zafrkancije - pa biće im mnogo, mnoooogo gore!!!
(veliki strumf, 17. april 2019 20:56)

A sta ih to ceka? Pljuvanje, vredjanje, drmanje koseva, gadjanje kesama sa mokracom ili mozda ako gubite prekid PP aparatom!? Hmm, vec vidjeno.

zoran ivkovic

pre 5 godina

Zvezda je odigrala meč bez 2 bitna igrača Reglanda i Perperoglua ali to nije ključno za poraz ....pritisak publike je učinio svoje .
-prvo poluvreme Budućnost je imala krizan period ,inače ni oni nisu odigrali neku bas sjajnu utakmicu ....
-pritisak na Čovića bio veliki ....iznudjeno loptu prenosili Davidovac ,Rivers i Beron.
-Rivers totalno pao u igri u 2 poluvremenu ..
-Davidovac i Dobrić nekoliko puta mase otvoren sut .
-Budućnost bila silno motivisana ,agresivna .
-Tomica neokrivljujem za poraz mozda je trebao probati i Keselja iskusan je .... igraci su podlegli atmosferi i uslovi za igru bili teski .....voda po parketu u napadu Zvezde mnogo neozbiljno na istom mestu pada Beron i Rivers .....napad na zvezdinu klupu .....Bitaze udara u lice Riversa .....mnogo je bilo prljavih trikova

Suki

pre 5 godina

Sve je bilo u reziji Danila Mitrovica,jedna utakmica je bila do napada na klupu,a druga posle toga,sad vidite kako morate sa "zivinom",pogledajte pazljivo suteve zvezde u drugom poluvremenu i ometanje obruca ljuljanjem,sad ce neko da prica o losem procentu suta u drugom poluvremenu,losoj igri itd
Najvise su izgubili gradjani "male zemlje" jer ce sad biti hajka na one koji nisu ni krivi ni duzni, odlaskom "kralja" sve se menja...

BODIBOND

pre 5 godina

Hahahahahahh,koliko jadan pokušaj hejtovanja....
(Jon Bon Jovi, 17. april 2019 19:10)

To je tipicno za pantere i Djokoviceve navijace, uzmu neciji nik i pisu nebuloze. To je znak slabosti i nemoci.

Mirko

pre 5 godina

Evo ko što neko juče napisa: pokušaće navijači da naprave eksces i prekinu utakmicu, ali srećom dobili su samo izbacivanje iz sale. Utišali smo ih skroz.
A i Kejsi Rivers je počeo da "radi". Ako ne naprave neko još veće sr.... navijači, mislim da ćemo ovo da završimo večeras.

veliki strumf

pre 5 godina

Bitadze - džaba talenat za košarku kad nema ništa u glavi! Hvala mu. Od -4 i momentima za Budućnost odosmo na 12 razlike.

filip

pre 5 godina

haha,ovo nije humano pa ovako trojke ne sutira ni golden stejt 3 utakmice zaredom,koliko srece znaci strasno... ne navijam za nikog ali je smesno,obice se o glavu ovo

Observer

pre 5 godina

Berona ne treba onoliko trošiti na pleju, nije onda produktivan u napadu. Steta sto Perperoglu nije igrao, dobili bi ovo večeras...

LorD

pre 5 godina

CZ cim ima normalne procente, ponavljam normalne, ne lose ili skandalozno lose kao Partizan u onoj utakmici, ima problem da dobije.
Ovo je 2:2 99.99%.

direwolf

pre 5 godina

Zasto kriviti Tomica, sta je covek mogao protiv rukometne odrane sa dozvoljenim drzanjem i puno kontakta koji se dozvoljavaju igracima Buducnosti. Ovde je pre svega neujednacen kriterijum sudjenja, mislim ok je suditi 2 od 3 sporne lopte domacinu ali ovo je bruka. U trecoj cetvrtini zvezdina igra je totalno izbacena iz ritma, cak su se iz Buducnosti nekako pomirili sa porazom do tada ali zasto ne uzeti poklon koji su im dale ove tri sviraljke vecera...

Zuja

pre 5 godina

Pa samo ovako i mogu da nas dobiju. Na sve strane udri sudija neće da sve presudi i gotovo. Njihova odbrana je prepuna kontakta, na Čoviću i Beronu su odigrali presing izudarali su ih za sve pare a njima nalupali 4-5 ličnih za kratko vreme. Otuda i onakva neorganizovanost u trećoj četvrtini. Uleću ti huligani u sred meča do klupe, ovi pored terena posle svakog koša ulaze na parket i kao ajde da pobediš. Nema veze i da izgubimo sledeću oni u BG nemaju šta da traže. Presmešni su kao ekipa, skup rvača najobičnijih. Zvezda da igra sa njima na nekom neutralnom terenu dobila bi od 10 barem 8 utakmica ako ne i svih 10. Čak i ovako prebijeni bi sa Stratosom verovatno odneli pobedu.

ValterNBG

pre 5 godina

Aj polako,da malo prokomentarisemo igru.Oni kosevi Covica I Riversa su ipak pomalo slucajni.Nismo dovoljno dobro spustalu loptu na pet.Beron prevodio loptu-nema suta.Dobric I Dsvidovac losi danas.Simani nije znao gde je.Mozda je mogao Keselj koji minut,ipak je bar iskusan.Sledecu gubimo 15-ak razlike a u BG ce biti bas cupavo.Ovo je realnost jer opak ne mozemo pogadjati trojke kao u Pioniru.

Ћезо рца

pre 5 godina

Вечерас су Титограђани заслужено победили... Нема кукњаве. Завршити посао у следећој утакмици и вратити титулу из Титограда у Београд. Ипак је Црвена звезда неупоредиво квалитетнији тим.

mukice

pre 5 godina

Auuuuuuuuuuu, koliko miseva izaslo iz rupe!!!

Pa posle neko kaze da navijanje za Partizan nije dijagnoza, i to ozbiljna, jer za istu ni skorasnje resetovanje nije lek!

Ne sekirajte se, brzo cete nazad - znate i sami da vam je tamo mesto! :-)

Creative mind

pre 5 godina

Ajde da budemo realni i da kazemo da cetvorka Regland, Beron, Rivers, Perperoglu kolo vidi u Zvezdi.

Jeste da su Covic, Dobric i Davidovac bili sjajni u ovoj seriji ali su u prvoj Beron u drugoj Perperoglu bili pokretaci.

Rivers je veceras krenuo isto ali drugi se nisu osetili sigurno zbog gostojuceg terena.

Mislim da Zvezda nije ista sa i bez Reglanda, a tek sada i bez Perperoglua je bas slabija.

Voleo bih da gledam petu utakmicu u Beogradu, zbog kosarke.

Bitadze

pre 5 godina

...je pokazao u ovim utakmicama da je neverovatno prljav i podmukao igrač.Koja razlika izmedju njega i Klarka onog nizeg,koji gine na terenu,udara i prima i pruza ruku!.Inace zasluzena pobeda Buducnosti,favoriti su cak i za trofej.Zvezdi bez Perpera bice tesko i u petoj.Mada su obe ekipe tipicno domacinske.

slobinator

pre 5 godina

mučenici.dobili jednu utakmicu u šest posle 5 ribanja i odmah se raskokodakali kako pehar ostaje u podgorici,a pri tome je zvezda pobedila samu sebe.čak i da nekim čudom dođe do majstorice,a neće,jasno vam je da vas u pioniru čeka pakao gde nećete proći ispod -30.

slobinator

pre 5 godina

mučenici.dobili jednu utakmicu u šest posle 5 ribanja i odmah se raskokodakali kako pehar ostaje u podgorici,a pri tome je zvezda pobedila samu sebe.čak i da nekim čudom dođe do majstorice,a neće,jasno vam je da vas u pioniru čeka pakao gde nećete proći ispod -30.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Sve je ok samo da vidimo dal ce Aba liga zbog fizickog napada na igrace i strucni stab i gadjanje opasnim predmetima da iskljuci publiku u za sledeci mec u Podgorici..

BODIBOND

pre 5 godina

Gle ovo, cim se Buducnost rezultatski priblizila sudije sviraju i tehnicku i nesportsku za Podgoricane pa ovo je stvarno sramota. Eee docice Idejica na dvomec sa Barsom u Evroligi.

Delije Čikago

pre 5 godina

Ide ovo nažalost u 5, a onda se mora pojaviti prva ekipa Severa, inače biće jako teško bez Stratosa i rovitog Reglanda.

Điu,Liu i Sadriu

pre 5 godina

Pa i budućnost je odigrala očajno 2.poluvremo što znači da sve zavisi od Zvezde.Čudna utakmica,Zvezda kao da nije jurila pobedu ali nema veze,Zvezda je sigurno šampion.

007

pre 5 godina

Da su pametni pa koliko večeras preko grane u Rašku ili Novi Pazar da odmore kao ljudi, nema milogoraca da ih petardiraju svu noć, i onda u petak da se spuste u titograd i razmontiraju futuru.

Dalibor ja

pre 5 godina

15 poena u 2.poluvremenu, skoro celu 3.cetvrtinu bez kosa. SAMI SEBE smo pobedili, nista Buducnost nije posebno odigrala nego je zvezda toliko losa bila, buducnoat je imala lake koseve. I pored takve lose igre razlika je ispod 10. I dalje je zvezda favorit, buducnost je samo osrednja ekipa i nista vise. I ako dobiju u petak u majstorici ne vidim nikakvu sansu za njih

cole

pre 5 godina

das im 30 poena fore pre pocetka utakmice (regland i strato) i moraju im sudije pomagati da jedva dobiju utakmicu. e moja futuro, nikad od tebe dobar klub nece biti. u petak cete i vi sa grobarcicima na letovanje...da vam stranci jos malo nabace boju. srecno, zvezdo moja!

slaviša šmigič

pre 5 godina

ovo sudjenje nebi komentirao klestenje igraca buducnosti po igracima i rukama tomic mora,da gleda,da tokom vodjenja lopte igraci prave blokove.igrajte blokove zasto igraci stoje umesto,da se radi blok celu utakmicu tomic nevidi kako igraci faulom guraju u aut igrace tokom vodjenja lopte znaci mora,da se radi na bloku tomicu i neznam dali si zabranio lazicu da baci trojku ja to neshvatam.isto neka centar ide snagom na odbijenu loptu.staticni centri to nas ubija.

deki

pre 5 godina

Nije bilo realno da dobijemo ovo, nazalost povrede su nas osakatile. Prosto ne mozes da dobijes sa jednim plejom, Davidovac, Dobric i Beron sve promasili KC odigrao vrhunski prvo poluvreme.Ne pada mi na pamet da se vadim na sudije all inace se u ABA lako sviraju faulovi ,svaki kontakt ,sto je problem kad ti je kraci roster. Cestitke djeticima i vidimo se u Petak. A da, hvala ti Milose Teodosicu sto si pomogao ekipu kad joj je najteze, tako si sam pricao. Ovakve utakmice kao i one protiv Partizana, mnogo bi bile kirisnije za tebe nego da sam negde treniras

sasa pg

pre 5 godina

@zliZo

Iza klupe FMP-a je par njihovih navijača isprovociralo navijače Budućnosti, pa je došlo do bemira i intervencije policije. Igrače i stručni štab niko nije dirao

Nenad

pre 5 godina

Dobric i Davidovac su nas prodali ovu utakmicu. Sve otvorene suteve promasili. Da su usla bar dva od njihovih 10 promasaja vec bi bila druga prica.
(Ivan, 17. april 2019 20:52)
Brate najbolji igrač Budućnosti šutira 8/1,a o Gordiću tek... Repeša za KSL ligu čovek. Sve u svemu jedina reakcija budućnosti je agresivnija odbrana na playu i destrukcija košarke prekidima do bonusa. I Tomić to nije rešio... Loše baš od obe ekipe

Milos

pre 5 godina

Sudjenje odlicno. Svaka im cast, zaista nisam video neke greske. Nas prvo poluvreme isao sut, u drugom mnogo promasaja, narocito otvorenih suteva Davidovca, Dobrica i Riversa. Beron potrosen na pleju. Cudi me da nije makar probao Nenadica i Keselja. Ekipa mora nekako da se oporavi fizicki. Naravno da mnogo nedostaju Regland i Peproglu. Sledecu napasti pobedu. Ako ne ide, ostaje nam peta u Bg-u i to je to. U Pioniru ovakva Buducnost nema sta da trazi.

Walldorf

pre 5 godina

Kad-tad ce se saznati sta se sve desavalo u sluzbenim prostorijama,nazovi,kosarkaske hale u Podgorici. Kao sto se saznalo za "slucaj Vrsac". Problem je da NIKO od sluzbenih lica delegiranih od strane ABA Lige nije reagovao, niti sankcionisao neverovatna desavanja.No, dobro. Idemo dalje. Za sve se nadje resenje, pa se vidimo za par dana. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

Smesne ste gnjide

pre 5 godina

Znate sta ne vas problem jugosloveni vi svih 50 frakcija sa milogorcima zajedno. Prvo malo vas je a drugo jedino po cemu ste poznati i slozni je po mrznji prema Crvenoj Zvezdi. Tako da uzivajte kako osvajamo ABA ligu i ne zaboravite da dobro isprebijate jedni druge cim se vidite.

ranjeni panter

pre 5 godina

Mora da je gospodin Repeša video pravo ponašanje publike?! Zanimljivo bi bilo čuti njegov komentar!
(zliZo, 17. april 2019 21:05)

iskreno, i nema razlike izmedju ove utakmice u Pg i u Bg...

.

pre 5 godina

Neće šut kada nema igre.Naravno da su igrači b bolji ali je zvezda dobijala na ritam,čuvanje prostora u odbrani, traženja smišljenih dodavanja i igre u napadu; večeras smo samo videli lošu igračku tehniku jer kolektivna igra ne može da se razvije pred publikom sa nekošarkaškim manirima; protiv partizana može da se igra u gostima a sa budućnošću nema smisla.

Putnik

pre 5 godina

Domaći igrači Zvezde su ovaj put baš slabo odigrali. Ne zna se ko gore. To plus problemi sa šutem kod svih u drugom poluvremenu i eto pobede Budućnosti ispod crte.

Budućnost je nošena publikom bolje odigrala ovog puta, ali mogli smo ovo da dobijemo. Sa manjom razlikom,doduše, ali ipak da dobijemo. Za četvrtu sad koncentracija pre svega da se završi priča najzad. Eventualnu majstoricu teško da bismo izgubili ali uz klasnu razliku u našu korist ne treba sebi dopuštati nepotrebnih 5 mečeva. Nikako ne dopustiti reprizu večerašnje igre.

Igor

pre 5 godina

Jel pocinju sa komentarima milogorci, grobarcici i zvezdasi koji ce da pljuju..ne brinite braco jeste da imamo veliki hendikep Regland i Peperoglu...nego lagano cemo mi to,mislim da dobijamo 4 mec moze se desiti da sudije navuku na njihovu stranu ako bude gusto,mada nemam zamerku na sudjenje do sad..spominjem sudije jer jednostavno imam tamav osecaj..ako se serija i vrati u Bg,bice demoliranje opet i veceras smo bili losi drugo pol,Buducnost igrala odlicnu odbranu +nije nas htek sut..prosto se nudila Buducnost ali nije htelo

neko

pre 5 godina

meni je ovo sve sumnjivo,tako je buducnost igrala u beogradu sada im zvezda vraca istom igrom,prvo sve uredu,drugo nula od igre,sumnjiva posla

oko

pre 5 godina

@Petar Petrovic
Hahahaha, braca ti oni iz Zeleznika a nisu ovi iz Podgorice. Ti si tipican primer izdajnika, ne vidim razliku izmedju tebe i ovih nasih izdajnika kojima su braca u Istanbulu, Tirani, Moskvi... a ovi uz koje su odrasli su im kao neki neprijatelji, sta liZ

Jaga

pre 5 godina

Ono sto je Rivers u drugom delu igrao mogao sam I ja.E sad ako I ja mogu da igram za Zvezda to dovoljno govori kakav je Zvezda tim.Moram da kazem I to da je tesko nadoknaditi I kosarkasku neinteligenciju Odza,Lazica I Berona

Red

pre 5 godina

Prelomio faul u napadu Berona a bio cist faul Gordica,lepo se videlo na snimku,onda Dobric promasio dve trojke sam na sutu,Davidovac nula,centri nula i kraj.Ali idemo na pobedu u sledecoj,u Beogradu nemaju sta traziti,utisace jih najbolji navijaci na svetu,idemo Zvezdoooooooo

David

pre 5 godina

Faul Sehovica nad Odzom je za sudije samo bican faul.ma ljudi ovaj kepec ga drži za desnu ruku i nista..jadno i žalosno..brate neka pobede ali kao ekipa,dostojanstveno..jel mora ovako?
(Miki kd, 17. april 2019 20:51)

Znači drži ga za ruku? Za to ste rekli da se ne svira! Ili samo ako je za Zvezdu? Onda je čak i namerna!?

slaviša šmigič

pre 5 godina

kakvo mesarenje igraca buducnosti bas me zanima dal ce sudije tako,da sude u beogradu crvenoj zvezdi,jer ovakvim faulovima koje sudije nesude nemoze pobediti niko pa ni zvezda

Ivan

pre 5 godina

Nasa sansa je bila da iskoristimo momentum i dobijemo odmah prvu utakmicu, ovako sa dva bitna igraca mane u rotaciji, mislim da imamo vrlo male sanse da to uradimo u petak. Bice 2:2 nazalost. Ostaje pitanje sta je razlog onoliko drasticne promene u drugom poluvremenu.

René Artois

pre 5 godina

Može da priča ko šta hoće, pored loše igre Zvezde u 2 poluvremenu, sudije su u dobroj meri doprinele porazu suđenjem u celoj utakmici. I dok se kod Javora, Pukla, Peteka ili Radovića zna da će namerno doneti nekoliko katastrofalnih odluka na štetu Zvezde, ovi su odredili od početka da bude klasičan domaćinski kriterijum suđenja, nema velikih grešaka, ali su sve sporne odluke dosuđene u korist domaćina. Izdrži Zvezdo!

sryugos

pre 5 godina

Nista nisu ubacili u drugom poluvremenu. Barem 5 suteva su bezveze izasli iz obruca. Plus sudjenje koje je nalik proslogodisnjem dole, skandalozni kriminal. Sehovicu se oprosti nesportska dok se Beronu svira nepostojeca, Nikolicu se cuti udarac po ruci Cirbesa, Odzu se za pozicioniranje svira a onda vrhunac bezobrazluka je peta licna Covica nad 30 cm visim Barovicem???
Mada ovu seriju Zvezda dobija, ako se ovako nesto opet ponovi onda u Beogradu.

Dragan Banjaluka

pre 5 godina

Sve OK. Ja lično sam i očekivao ovo, jer je upravo ovo nešto što sam očekivao. Ova utakmica je bila i jedina šansa za Budućnost da zabilježi pobjedu u ovoj seriji.

Ono što ja sad očekujem je naša reakcija, jer sad znamo šta da očekujemo (navijači i sudijski kriterijum). Sve u svemu, šanse da izgubimo tri utakmice u nizu ne postoje

bolji smo

pre 5 godina

Sve ok, stao šut, njih malo pogurale sudije kao domaćine u par navrata i to je to. Momci glavu gore i da to završavamo već sledeću u Podgorici.

Šaomi

pre 5 godina

Budućnost očajna, Zvezda je bila lošija jer nema igrača u rotaciji pre svega mislim na Stratosa. Jer problem nastaje kada Čović uđe u lične a Beron ili Rivers moraju na pleja i gube snagu i koncentraciju. Sve u svemu siguran sam da Zvezda uzima titulu 2000000 %.!!

Milan

pre 5 godina

Neki igraci su prebrzo usli u problem sa faulovima, uz kratku klubu to nas je limitiralo. Takodje ne verujem da ce se ponoviti ovako slab ucinak kao u drugom polu vremenu, dobijamo cetvrtu lagano. Malo nek se slade partizani u plavo belim salovima.

Mirko

pre 5 godina

Evo ko što neko juče napisa: pokušaće navijači da naprave eksces i prekinu utakmicu, ali srećom dobili su samo izbacivanje iz sale. Utišali smo ih skroz.
A i Kejsi Rivers je počeo da "radi". Ako ne naprave neko još veće sr.... navijači, mislim da ćemo ovo da završimo večeras.

Pera

pre 5 godina

Zvezdo, zvezdsi, delije spremajte se za proslavu titule u Beogradu 
I smisljajte jos veci repertoar uvreda, provokacija.Repesa je svoj trenerski neuspeh preneo na gledaliste.
(Paja patak, 17. april 2019 21:00)

znaci priznajete da je bila atmosfera linca?

ArmagedonSaMarakane

pre 5 godina

cini se da je moja zvezda zbog ko zna cega pustila ovu trecu, mislim, retko gresim, da je u cetvrtoj sve gotovo, nekako sve navlaci na to....

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Нису можда као прошле сезоне ал судије ипак гурале, очекивано Будућност цијелу утакмицу а на све то стао нас шут у другом. Они су сад у налету иако невјерујем да ће нас добити двије заредом. А у евентуалној мајсторици у нашој земљи сигуран сам да они немају нимало шансе. 😞

ranjeni panter

pre 5 godina

Drmali im koš! Sramota...
(ljuba, 17. april 2019 21:05)

ajde sto su to, nego nisu brisali parket namerno pa su se malo klizali...sramota.

Bakayoko

pre 5 godina

Cekajte jel Tomic prevara ili nije ....Odlucite se vec jednom....Kad dobijete majstor trenerskog zanata....Evo sad opet amater i prevara trenerska....Medrano circus FMP.

prouni

pre 5 godina

Jesam zvezdas ali iskreno ovo je bila vidjenna pobeda budućnosti, sve u svemu lepo sam zaradio ali ce zvezda ipak izaci kao pobednik i to vec u sledećem mecu, nadam se

Idemo braćo Crnogorci (100 tisuća naših iz Beograd navija za vas)

pre 5 godina

I meni se gade ovi srpski košarkaši, ne samo što su grozni, nesposobni i jadni - no ćemo mi košarkaši iz Crnu Goru doći u Beograd da zaigramo za njih, ako nam daju stan i dobru zaradu...

Blaugrana[CG]

pre 5 godina

Nemoc. Kada stane sut (a on vas je, komsije sluzio 2 i po utakmice gdje ste kontejnere ubacivali), gasi se FMP! Titula ostaje u Podgorici!

Zvezda nek se spremi za Napoli, a za nas nek ne brine

pre 5 godina

dok su vam nečoveci navlačili u 1.poluvremenu, vodili ste. Kad su se konačno upristojili i počeli da sude pošteno , došlo je sve na svoje

Šta ste sve promašili to je strašno, a kriv sudija.

Tako i u fudalu, ako nema crvenog ili "boaćijevog" penala nema ni pobede. A stalno se grakće i traže penali i crveni kartoni

Slobodan

pre 5 godina

Herceg Novi ceka titulu ... Braco sa vama smo !
(Petar Petrovic, 17. april 2019 18:34)

Svaka cast brate, znaci mnogo vasa podrska, ovih dana portale su okupirali grobari, varvari i ovi sto su nam oteli Kosovo ... Ali nedamo se ... Ceka se titula !!!

Beogradski Crnogorac

pre 5 godina

Dok je Zvezda vodila niko se nije u komentarima žalio na suđenje. Sad kad je Budućnost okrenula rezultat sad kme, kme, kradu nas sudije, šmrc, šmrc. Budite dostojanstveni i kad vodite i kad gubite.

Oggy

pre 5 godina

Odma ovako, grobar sam iz Podgorice. Mozda i prvi put želim da se neki srpski tim dočeka u Morači na nož. Pa i da je Partizan bio u pitanju, opet bi isto želio. Ovo više nije sport nego politika i pozivi na mržnju. Nadam se 10x goroj atmoseri, pa možda čak i prekidu utakmice zbog pakla na tribinama i terenu.

Vukk

pre 5 godina

Najsmesniji su ovi sto pricaju o vestackoj Buducnosti,nekoj plastici?haha..Pa vi ste plastika,vi ste doveli euroligaske igrace za razliku od njih.Vi ste ti koji na silu i novcem postizete sve.Ja ne znam ko je prosle imao troduplo skupli tim,Buducnost ili je to ipak zvezda pa ne bilo 5-1 .Sa svojih 26 god uvijek znam za jaku Buducnost,za razliku od zvezde koja je pocela da igra od prije lar godina.Isto tako znam koliko je Buducnost dala reprezentativaca,vrhunskih igraca i ima vrhunsku istoriju 50 ak godina vec i vise.Za razliku od vas koji se ponosite igracima koji navijaju za zvezdu

...

pre 5 godina

Evo sad pogledah snimak napada na igrace i funkcionere Zvezde... Treba da ga pogleda svako, a narocito grobari i nasi zvezdasi kojima se ne svidja atmosfera iz Pionira. Podseticu samo jos jednom na prve dve utakmice finalne serije iz prosle sezone, najnormalnije su primljeni u Beogradu, imali su i nesto malo svojih navijaca. I onda su nam napali igrace u hotelu, neki nejasni likovi naoruzani pistoljima. Uz to su nam u saradnji sa sudijama oteli pobedu u toj seriji. Evo i sada se sudije ukljucise cim su prisli na 5 poena. Zato srbi dosta je okretanja drugog obraza, dosta je prastanja i zaboravljanja, vreme je da se zauzme stav prema svima koji nas okruzuju. Svakome po zasluzi, bez emocija.
(Ivan, 17. april 2019 20:51)

Sve je to posledica "navijanja" iz Pionira. Vi sigurno niste cvecke, samo malo vise kukate.

Црвена Звезда 1913

pre 5 godina

23:30 тренутно у бацањима, неможемо се жалити на суђење, реално је домаћинско, али за наш ФМП Београд.

zemunski kej

pre 5 godina

Koja razlika kada igraju kuci i u gostima. Sada smo videli onu Zvezdu iz Evro kupa ,nesigurnu. Dobra i Buducnost ,realno nista nije gotovo.

Grobar

pre 5 godina

Ajmo Buducnost da u ovoj utakmici zapocnete preokret protiv FMP-a!!!Ipak ste vi sasvim drugacija ekipa kuci nego u gostima kao sto su i panteri!!!

Blue_skin

pre 5 godina

@ Sabre,
momak, prećerano lažeš i stvarno treba da te je sramota zbog toga. Zbog Čovića i takvih kao ti smo došli do ovakve atmosfere oko i na utakmicama umjesto da uživamo isključivo u košarci bar jednom na Balkanu.
Niti je iko od navijača krenuo ka klupi Zvezde (nego su primijetili Varvari dva navijača Zvezde iza klupe, tačnije nekoliko redova iznad klupe i pokušali da dođu do njih, da se valjda primitivno obračunaju, ali ih je spriječila policija, redari i velika gužva na tribini pa nijesu uspjeli da se probiju do njih. Ovu dvojicu su policajci ispratili iz dvorane jer im je valjda tako lakše bilo nego da isprazne cijelu dvoranu. Sve se događalo par redova ispod mene), niti je ikad iko u Morači, pa ni prošle godine, tukao čovjeka koji je došao s ćerkicom na utakmicu. Koliko je mučno kad ljudi kao ti izmišljaju baš ovakve gadosti i gluposti. Cijela Podgorica bi skočila da bije momke koji napadnu momka u društvu đevojke, kamoli oca u društvu đeteta, pa još ženskog. Baš neka je sramota svakog ko konstantno plasira ovu priču. Glupost je i ta priča o mahanju pištoljima, ali opet to vam se može oprostit jer nije da Crnogorci nijesu u prošlosti mahali i vadili pištolje ka žene maramicu - đe treba i đe ne treba. Ali ovo za premlaćivanje oca u društvu ćerkice - baš bijedna izmišljotina.
Meni je noćas jedino mučno bilo ubačivanje predmeta na teren i gađanje igrača telefonima i sitnim novcem, ali eto do toga smo došli... Čovićevim svakodnevnim saopštenjima u zadnjih godinu dana.

mne

pre 5 godina

A stvarno je “uzasna” atmosfera.. a ne sprdajte se. Gore je skandiranje 10x kad se sastanu Zvezda i Partizan, nego ste vi u Stbiji ubijedjeni da vas sve komšije mrze, manje čitajte Blic i Kurir

Hrvatska u finalu 2018

pre 5 godina

Vise bi volio da dobije zvezdana.
Ovo nisu pravi Crnogorci,a malenoj zvezdani bi ovo bio uspjeh klupske povijesti.
Aba liga hehe

Dzoi Barton

pre 5 godina

Citam ove komentare i kao navijac Buducnosti ne mogu da vjerujem koliko su navijaci Zvezde u Srbiji neinformisani. Kazete pjevali smo "Ubi Srbina", a 60% Varvara se izjasnjava kao Srbi. Govorite o tome da smo siptari i da smo prodali Kosovo, samo se raspitajte u CG koliko su puta Varvari pomogli donacijama porodicama na Kosovu. Nismo ni mi cvecke, ali vrijedjanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi nikad u Moraci nije bilo od strane Varvara. Sramota za vecerasnju izjavu Tomica o atmosferi posle onog sto je bilo u Bg.

Sportski pozdrav!

spin majstor iz predgradja

pre 5 godina

Ljudi imate snimak kod predstavljanja igrača na pola terena ih dočekuju navijači i pljuju! Imate snimak prevrnuli su nam klupu na kojoj su naši igrači. Imate snimak kako kod svakog koša po nekoliko njih ulazi na teren i maše rukama. U Beogradu niko nije mogao da im priđe, navijači su bili na tribinama. Ono u Podgorici je bilo kao da igramo negde na ulici. Sramotna organizacija meča, Zvezda je trebala da prekine i zatraži delimično pražnjenje hale dok se ne stvore uslovi.
(Ratko, 17. april 2019 23:
Ultra Cop D.O.O. u prvom redu...da li je moguće da se zalite na atmosferu i uslove za igru...

Ivan

pre 5 godina

Evo sad pogledah snimak napada na igrace i funkcionere Zvezde... Treba da ga pogleda svako, a narocito grobari i nasi zvezdasi kojima se ne svidja atmosfera iz Pionira. Podseticu samo jos jednom na prve dve utakmice finalne serije iz prosle sezone, najnormalnije su primljeni u Beogradu, imali su i nesto malo svojih navijaca. I onda su nam napali igrace u hotelu, neki nejasni likovi naoruzani pistoljima. Uz to su nam u saradnji sa sudijama oteli pobedu u toj seriji. Evo i sada se sudije ukljucise cim su prisli na 5 poena. Zato srbi dosta je okretanja drugog obraza, dosta je prastanja i zaboravljanja, vreme je da se zauzme stav prema svima koji nas okruzuju. Svakome po zasluzi, bez emocija.

bigserb

pre 5 godina

Gubi Zvezda i cetvrtu tekmu te ce se igrati peta u Beogradu, a tada se plasim poznate price o "moranju"!
Zaista mislim da je posle ove vecerasnje katastrofe prednost i momentum na strani Buducnosti, dok je Zvezda skoro svaki napad zavrsavala sutem za 3 poena iz cesto nemogucih pozicija, Buducnost je pametnom igrom i sutem za 2 poena razbila Zvezdu u drugom poluvremenu!
Ipak je Repesa trenerska velicina u odnosu na Tomica i glavni adut Buducnosti za odbranu titule!

Sabre

pre 5 godina

Ajmo Buducnost, 73 posto Srbije navija za vas. Jaci ste od ovog privatnog mutanta koga finansira drzava.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sah mat, 17. april 2019 18:43)

AHAHAHAH to su ti slatki snovi, kao oni da je jadan mali vojni klubic za koga navijas i dalje nekome sem vas 10ak posto populacije relevantan u zivotu i sportu.

Pati zebrice, a tek ces...sta god da ovde bude veceras.

Milivoje

pre 5 godina

Nažalost smo večeras prisustvovali još jednoj krađi sudija!Ovo što su večeras igrali podgoričani sve je samo ne regularni presing, pa u takvoj situaciji gde su nas tukli i vukli prilikom napada kao u odbrani, kao i navijači koji nakon svake situacije ulaze na parket, ne može se normalno napraviti akcija za šut i imati koncentraciju šuta! Čovića su nam vrlo brzo napunili faulovima i Berona, pa je Davidovac morao da nam igra pleja. Pored ove činjenice,nedostajao je i iskusni Peperoglu,da se spušta lopta na njemu i da poveže redove,hendikep u rotaciji!
Naši momci zaslužuju maksimalnu podršku i respekt i ne zaboravite: Čak i da nas dobiju četvrti meč oni nama dolaze na noge u Beograd, tu ne mogu da nas dobiju ni da igraju sa šestoricom na terenu.

united, united, united!!

pre 5 godina

ekspertiza? brojanje sjedista? saopstenje neko ako moze? dok je bokan imao ono izmedju noga da dodje i sjedne na klupu buducnosti u pioniru, Čović se nije se usudio da udje u moracu nego je utakmicu posmatrao sa bezbjedne daljine negdje u dubini svoje hotelske sobe! kakva "junacina" da ne napisem nesto losije a covic maleni kod date trojke u prvom poluvremenu klima glavom i pravi grimase prema publici! poznato?????? idemooo

est

pre 5 godina

Ajmo Buducnost da u ovoj utakmici zapocnete preokret protiv FMP-a!!!Ipak ste vi sasvim drugacija ekipa kuci nego u gostima kao sto su i panteri!!!

...

pre 5 godina

Ovim izrodima je bolje da se ne igra majstorica! Pa oni nisu svesni šta ih čeka u Pioniru! Kakvi laseri, kakve zafrkancije - pa biće im mnogo, mnoooogo gore!!!
(veliki strumf, 17. april 2019 20:56)

a kao nije bila atmosfera linca u Pioniru, cvecke jedne...sta ste ocekivali u Pg?! Ide saopstenje veceras, ne brini.

Borky

pre 5 godina

Daj da se odigra 5 utakmica jer ovo nema veze sa kosarkom. Pa u rukometu se ovoliko ne tuce a sa sudije to dopustaju. Ocigledno Zvezda jedino u Beogradu moze imati donekle normalno sudjenje.

Ratko

pre 5 godina

U Podgorici gledamo oružanu pljačku na štetu Zvezde. Sramotno dozvoljena ragbi košarka. One glupe faulove što su svirali Čoviću i Beronu su sramota za sudijsku profesiju.

Blaugrana[CG]

pre 5 godina

gospodska atmosfera, isto kao i prosle godine, i onda se cude sto su 'siptari'
(srefan, 17. april 2019 19:09)

Naravno da navijam za Buducnost, nisam vjestacki pristrasan kao vecina ovdje, ali me zivo intersuje sta si ocekivao? Svecani docek uz sve vojne pocasti? Vracaju samo deseti dio onoga sto je bilo u Pioniru i za to im alal vjera! I sve to je malo kakvo su sikaniranje igraci i cio klub dozivjeli od "beogradske gospode". Taj izraz je izgubio znacenje davnih godina, i zbog toga ste tu gdje jeste - zadojeni mrznjom i primitivnim nacionalizmom!

EViva

pre 5 godina

Zvezda je gotova. Slede 2 pobede domacih u Moracu i onda pobeda Buducnosti u sred Bg, i potvrda Evrolige za Plave jos dugo narednih godina..

pivljanin

pre 5 godina

Odzvanja Moračom "Ubi, ubi, ubi Cigana" i "Ubi, ubi, ubi Srbina".
Sram vas bilo Titograđani, kako ćete u Beograd ako nekim slučajem dobijete ove dvije?

Miki kd

pre 5 godina

Faul Sehovica nad Odzom je za sudije samo bican faul.ma ljudi ovaj kepec ga drži za desnu ruku i nista..jadno i žalosno..brate neka pobede ali kao ekipa,dostojanstveno..jel mora ovako?

veliki strumf

pre 5 godina

Ovim izrodima je bolje da se ne igra majstorica! Pa oni nisu svesni šta ih čeka u Pioniru! Kakvi laseri, kakve zafrkancije - pa biće im mnogo, mnoooogo gore!!!

cinik

pre 5 godina

al ce da placu milogorci posle 5 tekme u vrelom pioniru. samo oni ce stvarno biti u paklu ..e sad ce videti sta znaci neregularna atmosfera..

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Zvezda je ekipa koja kad nema suta za 3, ne moze onda ni bazen da pogodi.Nemaju igrace koji znaju da probiju jedan na jedan .Cole je toliko dobar jedan na jedan da to nije humano.Covic i ostali su komedija kad treba probiti .Rekao sam ja, domaci teren je domaci teren.Pozz iz Sarajeva.

Naša posla...

pre 5 godina

Zvezda ne treba da izađe na teren u petak...
Žao mi je igrača...
Kao glineni golubovi večeras u Podgorici...
Ovo nema veze sa sportom...
Srećom niko nije povrijedjen...
Slaviće se na Kališu u nedelju...

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Voleo bih da ovo ode u četvrtu utakmicu.Ne zato što ne volim Zvezdu,već zato što volim da gledam dobru košarku!Verujem da svi iskreni ljubitelji košarke,poput mene,dele moje mišljenje!

petarczv

pre 5 godina

U ovakvoj atmosferi da je proso partizan koji najvise mrzim na svetu navijao bi za njega jer je bolesno kolilo milogorci mrze srbe, vise nego hrvati

Sabre

pre 5 godina

Pocelo je.

Skandalozna publika jos skandaloznije bezobrazno sudjenje. Tacno sam znao da ako se na makar 5 poena priblize krenuce sudije na sve ili nista. Ako kojim cudom ovde pobedimo, mislim da komotno mogu da ugase klub, ali i ako ne, cekamo ih u BG, u najgorem slucaju, na jos jedno resetovanje. Kakva bre sramota za ABA ligu, za Buducnost ne mogu ni da kazem, taj ceo tim je jedna velika sramota sa sve nazovi navijacima.

WillyWonka

pre 5 godina

"Нису можда као прошле сезоне ал судије ипак гурале, очекивано Будућност цијелу утакмицу а на све то стао нас шут у другом. Они су сад у налету иако невјерујем да ће нас добити двије заредом. А у евентуалној мајсторици у нашој земљи сигуран сам да они немају нимало шансе. 😞
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, "

Nisam znao da bi se majstorica igrala u Bosni i Hercegovini??? @ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, odalo te ono "цијелу утакмицу". Moraš da paziš na te detalje:-)))

Ratko

pre 5 godina

Ljudi imate snimak kod predstavljanja igrača na pola terena ih dočekuju navijači i pljuju! Imate snimak prevrnuli su nam klupu na kojoj su naši igrači. Imate snimak kako kod svakog koša po nekoliko njih ulazi na teren i maše rukama. U Beogradu niko nije mogao da im priđe, navijači su bili na tribinama. Ono u Podgorici je bilo kao da igramo negde na ulici. Sramotna organizacija meča, Zvezda je trebala da prekine i zatraži delimično pražnjenje hale dok se ne stvore uslovi.

Kanidja PG

pre 5 godina

Da se zna ima Srba u dvorani,ne zajedno svi i skupa ali sa Zvezdom u srcu.
Oficijalni spiker u dvorani vec sada je nepodnosljiv.
Publika placeni dukljani,clanovi DPS prije svega srbomrzci.

crni_redstar

pre 5 godina

zao mi ovih mucenika u hali...zadojeni mrznjom prema Srbima, sam sam odozdo, i znam kako sve to ide...ovo im je jedina sansa da se iskale, kompleksi provincije su opasni.

Ivan

pre 5 godina

Zvezda je trebalo da trazi da se utakmica prekine i registruje 40:0 zbog napada navijaca na njih. Imali su puno pravo. Direktan uticaj da se igraci preplase i odigraju u nastavku kako su odigrali.

sojic

pre 5 godina

Navijac sam Partizana. Niste mogli da ocekujete da sudije ne navlace za budućnost. Ipak je 2 0 u seriji. Navijam za to da imamo predstavnika u Euroligi, a ovo je kradja TESKA.


Sportski pozdrav

triplem

pre 5 godina

bravo Zvezdo, desava se. idemo dalje. Titula je nasa. Dovoljno je dobiti u Beogradu tim koji smo 5 puta razbili ove sezone. Posle toga jos 5 godina apsolutne dominacije!!

Anon

pre 5 godina

@bodibond, kad nasilniku odgovoris silom, onda nasilnik kaze ej ovaj me ugrozava! A onda nasilniku na tribini se pojave 3 frakcije, i onda taj nasilnik krene da mrzi nasilje i krene da se pravda kako je on institucija, kako su igracine igrale za njega, a zaboravlja da je to trebalo platiti, i zaboravlja kako nasilje izaziva nasilje, od Djordjevica i Danilovica sve i jedna stvar u finalu bila vam je tuca, razbijeni nosevi, pretnja sudijama i onda ste vi institucija?! U cemu? Nasilju?! I onda pricsmo o FMP pa vi ste institucija, razbijanjem noseva i stipanjem sudia doveli ste sebe da navijate za Buducnost, samo zato vas je neko provalio da ste lazni tim i da nikad niste ulozili u igraca i da vama zatp sto su igrali djordevic i danilovic svi nesto duguju!

Sabre

pre 5 godina

To je ta gospodska atmosfera i sudjenje. Ovo je sramota za celu ABA ligu, a bas me zanima sta ce gospodin Repesa i ona kreatura Bokan da kazu na ovo posle.

View

pre 5 godina

Da li je neko video u hali Nebojsu Covica?! Gde pobeze covek
(Gde si Covke,dodji u Moracu ne boj se, 17. april 2019 22:04)

Žuri, ode da piše saopštenje.

DavorPg

pre 5 godina

https://www.vijesti.me/sport/kosarka/incidenti-u-moraci-na-trbinama-uoceni-navijaci-crvene-zvezde-reagovala-policija Incidenti u "Morači": Na trbinama uočeni navijači Crvene zvezde, reagovala policija. Nijesu krenuli na igrace vec reagovali na provokaciju. Ne lupajte svasta.

Borky

pre 5 godina

Trci i sutiraj, a suta nigde. Vidim neki kritikuju sudije. Kao da su sudije krive sto slepci ne mogu da daju kos...
(Nemanja, 17. april 2019 21:05

Ajde dodji da te ja samo jednom udarim po ruci pa ti poslje pogodi kos. Ne da neces pogoditi vec neces ruku dignuti.

Paja patak

pre 5 godina

Zvezdo, zvezdsi, delije spremajte se za proslavu titule u Beogradu
I smisljajte jos veci repertoar uvreda, provokacija.Repesa je svoj trenerski neuspeh preneo na gledaliste.

Marinko

pre 5 godina

Kakva prevara ovaj naduvani Tomić ljudi moji. Ne vidi niko iz štaba da je plan od početka da se umori Baron koji onda slabo šutira. 
10-tak minuta pred poluvreme odličan period dobre, prave košarke gde se igra strpljivo, lopta spušta u reket i naravno nagrada u vidu razlike u rezultatu. 
Al`ne lezi vraže, odustaje iz nepoznatih razloga i pušta divljanje svojstveno Fajeu, Riversu, Laziću i to je to.... 
Kraj
(Dekigrobar'67, 17. april 2019 20:43)

Sto se ne javis da sednes na klupu tvog kluba kada sve znas o kosarci. Ti si verovatno jedan od onih koji kod Tegeltije pametuje

Creative mind

pre 5 godina

Pricate o kvalitetima igraca i jedni i drugi, a ne kapirate da ovde sem Perperoglua i Norisa Kola nema krstenog kosarkasa!

I jedni i drugi, a i ovi moji treci crno beli da se zahvale sto imaju fudbalske navijace.

Niti bi Zvezda bila Buducnost 38 razlike pred 1500 gledalaca i pozorisnom atmosverom, niti bi veceras Buducnost dobila da hala nije kljucala!

U takvoj atmosveri i prosecni igraci poput Koti Klarka, Sehovica ili na drugoj strani Dobrica, Davidivovca, Odza daju 125% svojih mogucnosti!

Navijam za petu utakmicu pa u njoj neka pobedi bolji!

KK Crvena zvezda Budućnost Beograd Podgorica.

pre 5 godina

U Beogradu imamo dve hale koje se uklapaju u evroligaške standarde i ekipa Budućnosti može da bira da li želi da igra u hali Aleksandar Nikolić ili Štark areni. Sve što treba da urade jeste da, osim grada, promene ime, grb i klupske boje, sve ostalo bi bilo kao i do sada. E da, umalo da zaboravim, i navijače Budućnosti, popularne “Varvare”, ćemo zamoliti da nabave crveno-bela obeležja i da se tokom ovih utakmica zovu “Delije”. Ne treba zaboraviti da se Pionir nalazi svega na par minuta od Pravnog fakulteta, što znači da bi nekoliko hiljada crnogorskih studenata posle predavanja mogli da prošetaju na utakmicu.

Sabre

pre 5 godina

Dok je Zvezda vodila niko se nije u komentarima žalio na suđenje. Sad kad je Budućnost okrenula rezultat sad kme, kme, kradu nas sudije, šmrc, šmrc. Budite dostojanstveni i kad vodite i kad gubite.
(Beogradski Crnogorac, 17. april 2019 20:49)

Liche, to sto si Crnogorac ne znaci da si francuska sobarica. Ne pravi se da ne postoji korelacija UPRAVO izmedju ta dva. Cinjenica, promasili smo dosta toga sto nismo smeli, ali, kao sto sam i predvideo, mi MORAMO biti za 20 poena bolji jer inace krece OVO. A sta je ovo, pitas?! Faul Nikolica koji se svira ZVEZDI a ne NJEMU, smesan "namerni" faul Berona, samo dve situacije, da ne nabrajam sad. Liche, bukvalno je ocigledno sta se radi, ne pravi se blesav. Moramo biti bolji ne samo od Buducnosti vec i od navijaca i bitnije SUDIJA, jer cim ovi krecu da se priblizavaju zato sto smo mi lose odigrali, na scenu stupaju sudije. To se desavalo i prosle godine - i tada smo izgubili prednost od 10ak razlike zna se kako, a ostalo je odradila atmosfera.

No dobro, ako nekako i izgubimo ove dve, a ovu po svemu sudeci hocemo, jedva cekam da vas vidim ponovo u Pioniru.

Amenhotep I

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji milogorci ...
Povratak u realnost koja vam nece biti tako lepa u sledecih par godina jer cete morati da platite svu ovi zajebanciju

Dekigrobar'67

pre 5 godina

Kakva prevara ovaj naduvani Tomić ljudi moji. Ne vidi niko iz štaba da je plan od početka da se umori Baron koji onda slabo šutira.
10-tak minuta pred poluvreme odličan period dobre, prave košarke gde se igra strpljivo, lopta spušta u reket i naravno nagrada u vidu razlike u rezultatu.
Al`ne lezi vraže, odustaje iz nepoznatih razloga i pušta divljanje svojstveno Fajeu, Riversu, Laziću i to je to....
Kraj

Sabre

pre 5 godina

Sta su trebali ruze da nam nose? Nakon onakvog divnog i sportskog navijanja/bodrenja svog kluba u BG ljudi nam sportski vrate. Treci Njutnov zakon.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jojuff, 17. april 2019 19:30)

Liche, FIZICKI SU NAM NAPALI KLUPU, a ono sto su dobili kod nas DEO onoga sto su trazili posle sto smo ih ugostili ko bracu rodjenu a oni napadali fizicki coveka i njegovu malu devojcicu zbog zvezdinog sala. Dovoljno me sve ovo nervira, nemoj leba ti i ti...

Miki kd

pre 5 godina

Zvezda stala u 2.poluvremenu a sudije počele da navlace za Buducnost.Beronu sviraju 2 faula a on kod prvog fauliran a kod drugog nije igrača ni pipnuo..Lazić u dvokraku fauliran i pogadja kos ,koji nije priznat..Dovoljno da se buducnost vrati u igru..Zvezda gubi obe u PG...U Bg se odlucuje

Petar

pre 5 godina

Molim Srbendu iz Srbije da ne vredja navijace Buducnosti ako ovi nesto lose skandiraju jer to nema veze sa nacionalizmom nego rivalstvu, i mi se koljemo izmedju sebe u sred Beograda na derbiju

Kanidja PG

pre 5 godina

Potajno zelim 5 mec u BG.
Pod jedan ne pamtim kad smo slavili titulu u Pionir,dva put protiv Cedevite u Zagrebu,protiv Mege u Mitrovici.Treba ih opet nakantati 30 razlike ispratit kako zasluzuju,takodje i docekat kao oni nas.
Fali strasno Stratos,Regland,Filipa su napunili penalima vrlo svjesno i namjerno.Znaju da nemamo rezervnu varijantu.Tek ce biti bure u PG uzalud Pionir je neosvojiv uz onakvu publiku.

raks

pre 5 godina

Sudije dozvolile klasično prebijanje po rukama i licu naših centara...Bitadze??
E dečko, bolje ostani tamo....nece ti biti dobro u povratku

Veseli

pre 5 godina

Zvezda u suštini i nema nikakvu igru (trenera) , ima dobre šutere, basketaše, a kad ih šut ne ide, dešava se ovo.
Budućnost ima bolju pozicionu igru, rekao bih čak i da su stabilniji kao ekipa, videćemo šta će biti.
Verovatno će se u Bg sve rešavati, a tada svašta može biti, jedna utakmica.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Нису можда као прошле сезоне ал судије ипак гурале, очекивано Будућност цијелу утакмицу а на све то стао нас шут у другом. Они су сад у налету иако невјерујем да ће нас добити двије заредом. А у евентуалној мајсторици у нашој земљи сигуран сам да они немају нимало шансе. 😞

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Надам се само да ови наши садашњи противници неће никад више ући у плеј оф. Баш из разлога што су овакви. А лијепе ријечи за тај опис не могу наћи. И занима ме ЗАШТО ИМАЈУ ОВОЛИКИ ЛОБИ КОД СУДИЈА, и прошле и ове сезоне? 🤔

f10

pre 5 godina

Ima li neki pravi navijač Budućnosti ili se grobari samo čuju? Posle onakvog drugog poluvremena pobedio bi nas i Partizan a kamoli ekipa koja je igrala EL. Mada je naše drugo poluvreme repriza njihovih nastupa u navedenom takmičenju. Sramno i bez opravdanja, bez pleja bolje i ne može. Davidovac opet najgori, ne znam šta se sa njim događa.

Pozdrav za sve Delije.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Trci i sutiraj, a suta nigde. Vidim neki kritikuju sudije. Kao da su sudije krive sto slepci ne mogu da daju kos...
(Nemanja, 17. april 2019 21:05

Ajde dodji da te ja samo jednom udarim po ruci pa ti poslje pogodi kos. Ne da neces pogoditi vec neces ruku dignuti.
(Borky, 17. april 2019 21:41)


Jesi li se rukovao nekad sa profesionalnim kosarkasem?

Sabre

pre 5 godina

(Blue_skin, 17. april 2019 22:43)

MENE liche da bude sramota? MENE?! Dok ti mrtav ladan izvalis, znajuci vrlo dobro da smo vas bratski docekali prosle godine da biste vi napadali roditelje sa decom zbog Zvezdinog sala, dok vas nazovi trener prica o atmosferi linca kada nikome nista nije falilo a ovde je veceras BUKVALNO bio pokusaj linca? Ne, sa vama apsolutno nema diskusije, ja se iskreno RADUJEM da vas pustimo sledecu utakmicu, jer ovo je prevrsilo svaku meru.

zoran ivkovic

pre 5 godina

atmosfera cela oko meča skandal , napad na klupu Zvezde ....gadjanje igrača zvezde sitnim predmetima novcanim kovanicama i upaljačima ....pa pljuvanje igrača zvezde .....Vitaze udara Riversa u lice ...bacanje namerno vode na polovini Budućnosti pa se tu onda klizaju igrači Zvezde koji vode loptu mislim na Riversa i Berona ....bacanje jačih Laserskih zraka .....
- u takvim uslovima nije bilo realno očekivati pobedu ....prvo poluvreme Zvezda imala kontrolu ali pali su pod pritiskom u 2 poluvremenu ......neki bitni igraci kao Davidovac i Simanic nista nisu odigrali ....
-sta dalje vrlo verovatno ni u 4 utakmici nece biti Peperoglua i Riversa i bice tesko ....
-Tomic je mozda u nekom trenutku trebao probati Keselja cisto ono kad ne ide Davidovcu ....inace ne zameram Tomicu na ovom porazu u ovakvim uslovima nerealno je nesto ocekivati .....
-pripremiti se za peti mec

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ ВИЛИ ВОНКА - Знаш ти да се игра у Србији а ја Србију доживљавам као своју земљу. Нисам из Босне и Херцеговине него из Републике Српске. И пишем на ијекавици и то не скривам. А то што сам "ВЕЧИТИ" а нисам "ВЈЕЧИТИ" то ја тако хоћу и немам се потребе даље правдати ни теби ни било коме другом. ☝

Nemanja

pre 5 godina

Trci i sutiraj, a suta nigde. Vidim neki kritikuju sudije. Kao da su sudije krive sto slepci ne mogu da daju kos... 
(Nemanja, 17. april 2019 21:05 

Ajde dodji da te ja samo jednom udarim po ruci pa ti poslje pogodi kos. Ne da neces pogoditi vec neces ruku dignuti.
(Borky, 17. april 2019 21:41)

Ajde. Ako pogodim 4 od 10 nakon tvog najboljeg udarca, das mi godisnju platu od Davidovca na primer. A ako promasim javno cu napisati da si bio u pravu i da si najveci poznavalac kontaktnih sportova sa loptom. S obzirom na tvoju sigurnost, nemas sta da izgubis.
Kakav lik...

Tosve

pre 5 godina

Cetvrta utakmica ce biti formalnost za buducnost, nazalost...uhvatili su zalet, publika, a morao je i sut krenuti, mada kakve sutere imaju i to je 50 posto njihovih mogucnosti...nama ostaje zbijanje redova i nada da ce se regland oporaviti, mnogo vise znaci nego stratos, u ovakvoj konstalaciji snaga, gde gordic i kol prenose loptu kao od dale, a mi jedva za 8 sec predjemo pola...sanse za titulu pola pola...

Petar

pre 5 godina

Navijači Budućnosti neće naravno biti srećni zbog gubitka titule, ali nije im kraj sveta. Ja se za grobare brinem, mnogo im ovo teško pada...

On je bezmudi

pre 5 godina

Ko sme da se kladi da ce u petak biti lagana pobeda C.Zvezde? Ulog 10 000 a kvota nece biti manja od 2,4..
(Kovalski, 17. april 2019 21:39). Ti u životu nisi video 10 000, a plus će se igrati peta u seriji.

Nova kosarka

pre 5 godina

Sudije su ih bas lepo pogurale ka pobedi. Ono nije kosarkaska odbrana nego ragbi. Po principu sve je dozvoljeno a ako sudije sviraju nesto onda njemu sve po spisku.

Немања

pre 5 godina

Ништа страшно,једна је и морала да се изгуби стварно лоша игра у другом полувремену,пријатно сам изненађен одличним суђењем,Битадзеи желим да целу каријеру игра за Будућност

Suki

pre 5 godina

Sve je bilo u reziji Danila Mitrovica,jedna utakmica je bila do napada na klupu,a druga posle toga,sad vidite kako morate sa "zivinom",pogledajte pazljivo suteve zvezde u drugom poluvremenu i ometanje obruca ljuljanjem,sad ce neko da prica o losem procentu suta u drugom poluvremenu,losoj igri itd
Najvise su izgubili gradjani "male zemlje" jer ce sad biti hajka na one koji nisu ni krivi ni duzni, odlaskom "kralja" sve se menja...

Marinko

pre 5 godina

Srbijanci, a dje vam je more, haha ! Napred Buducnost i Partizan.
(Montenegrino, 17. april 

"Srbijanci" idu u Grcku a "Srbijanska sirotinja" ide na Kopaonik, Zlatibor, Taru seoski turiza.Beogradska Ada za vikend sakupi 500 hiljada to sto vi ne mozete u srcu sezone od Ulcinja do HNovog

Северац

pre 5 godina

Zvijezdu ne volim nikako. ABA liga ce biti nasa, u petoj utakmici prekid zbog publike i pobjeda Podgorice za zelenim stolom.
(Djuro, 17. april 2019 22:28)

idi vezi goblene, kukičaj, pleti....Mani se basketa...

brat

pre 5 godina

Citam ove komentare i kao navijac Buducnosti ne mogu da vjerujem koliko su navijaci Zvezde u Srbiji neinformisani. Kazete pjevali smo "Ubi Srbina", a 60% Varvara se izjasnjava kao Srbi. Govorite o tome da smo siptari i da smo prodali Kosovo, samo se raspitajte u CG koliko su puta Varvari pomogli donacijama porodicama na Kosovu. Nismo ni mi cvecke, ali vrijedjanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi nikad u Moraci nije bilo od strane Varvara. Sramota za vecerasnju izjavu Tomica o atmosferi posle onog smto je bilo u Bg. 

Sportski pozdrav!
(Dzoi Barton, 17. april 2019 23:26)Sta se ti njima pravdas,pa njima je covic predsednik

Marinko

pre 5 godina

Drug iz Tivta sinoć bio u Podgorici.Kaze Varvari napravili atmosferu za pamćenje.Zapalili jednu baklju,cela Podgorica sija:)
(Jon Bon Jovi, 17. april 2019 18:24)

Zauzeo si busiju.Fudbal, kosarka pa fudbal.Je li te devojka ostavila?

Dusanovo carstvo

pre 5 godina

Da nije bilo one tehnicke i nesportske za Buducnost (koje ne bi niko dosudio) Buducnost bi jos ubedljivije vodila.
(BODIBOND, 17. april 2019 20:51)... Da nije bilo Zvezde u fudbalu ove godine, Radnički bi bio šampion. Da je baba muško, zvao bi se Duško.

Александар

pre 5 godina

pogledajte pazljivo suteve zvezde u drugom poluvremenu i ometanje obruca ljuljanjem,sad ce neko da prica o losem procentu suta u drugom poluvremenu,losoj igri itd ...
(Suki, 17. april 2019 21:48)
Е,ово је најбоље, кад навијачи ФМП-а кукају на љуљање кошева.

shofer

pre 5 godina

@Blaugrana
Сети се дечко прошле сезоне како је било прва 2меча у Београду а како је било после у Подгорици..Ајмо Звездо, да се трофеј врати у Србију!!

Peta Crnogorska sa Dedinja

pre 5 godina

Srbijanci, a dje vam je more, haha ! Napred Buducnost i Partizan.
(Montenegrino, 17. april 2019 21:44)

Posle Kosova, more-najskuplja Srbijanska reč.

Nebojsa

pre 5 godina

C.Zvezda je odigrala tri utakmice iz snova i veoma je tesko ponoviti isto u cetvrtoj utakmici. Odigrali smo korektno u prvoj i i do finisa druge cetvrtine gde smo dvanaest poena ispustili. Tada smo imali fantasticnog Riversa . Kada je drugom poluvremenu stao Riversu sut nismo imali igraca koji bi pokrenuo tim i kola su krenula nizbrdo. Dobric koji je bio nas dzoker u nekoliko predhodnih meceva , nije imao vece i nista nije mogao da ubaci
Coviceva malo slabija utakmica imao je on koseve i asistencije , ali se umorio u drugom poluvremenu jer mnogo minuta proveo na parketu u poskednja tri meca
zato ne treba to zameriti.
Sta se desava sa Davidovcem , totalno se izgubio gubi lopte, slab u napadu jos gori u odbrani .
Sta je sa Lazicevim ulazima mnogo koplikuje i pravi pocetnicke greske. Mora to da radi jednostavnije i sa vise pouzdanja u sebe.
Zasto Tomic nije dao sansu Keselju i Nenadicu , kad vec nije islo Davidovcu i Dobricu . Morao je da trazi novog dzokera sa klupe, kao sto je nasao u prvom mecu protiv Partizana.
Zanima me sta se desava sa malim Aleksom Radanovim ???
Da li je on povredjen ili ne uliva poverenje treneru Tomicu.
Svi ozbiljni treneri govore o njemu kao veoma ozbiljnom talentu, sta se desava sa njim.
Mozda je on bio bolje resenje da prenosi loptu od Davidovca kad Covic nije u igri
Ovo sa Davidovcem ne valja nista , to veoma rizican potez.
Nemam bojaznosti da ovakav tim Buducnosti moze do tri vezane pobede ,jer mnogo smo kvalitetnija ekipa
Rekao sam da ce mo trofej doneti iz Podgorice i dalje to tvrdim bez obzira , na vecerasnjoj slabijoj utakmici. Pokazacemo u cetvrtoj utakmici da je ovo bio samo lose vece .
C.Zvezda ce igrati naredne sezone u EL sa sigurnoscu mogu da kazem ,to ne dolazi u opasnosti.

lal

pre 5 godina

@montenegrino: bolje da ga nemamo, nego da ga koristimo kao kanalizaciju... :p
ne, sada ozbiljno, dok je herceg novog srbija ima izlaz na more... srbija voli crnu goru... milogorci i montenegrini STOP...

WillyWonka

pre 5 godina

"@ ВИЛИ ВОНКА - Знаш ти да се игра у Србији а ја Србију доживљавам као своју земљу. Нисам из Босне и Херцеговине него из Републике Српске. И пишем на ијекавици и то не скривам. А то што сам "ВЕЧИТИ" а нисам "ВЈЕЧИТИ" то ја тако хоћу и немам се потребе даље правдати ни теби ни било коме другом. ☝
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 17. april 2019 23:58)"

Jadan si i patetičan, bez identiteta i domovine. Nisam čuo za tu samostalnu državu republiku srpsku. Ima manji entitet u okviru države Bosne i Hercegovine koji se tako zove. Informiši se malo, geografija 1.

Borky

pre 5 godina

Ma daj ovo je toliko providno da je smjesno gledati. Ovi tuku koliko hoce a vamo je svaki mrki pogled fail.Nema ovdje vise nikakvog sporta. Jadan je ovaj region.

Воип

pre 5 godina

Управо као што наслов каже, скандалозно друго полувреме. Ко да је неко угасио играче. Овде нису чиста посла. Баш несхватљив приступ и енергија после доброг првог полувремена. Будућност зрела за пораз. Али ми смо успели бити гори од њих. На страну што су им судије навлачиле у другом, да смо били на нивоу овде би била лагана победа.

Nesa

pre 5 godina

Ajde,poraz pa sta?! Zvezda gazi ove milogorce u sledecoj lagano. Vidi sta ih je ovde na ovom sajtu,sta ce,nemaju bolje,moraju negde da lece komplekse. Koliko su samo jadni,diče se morem a ni vodu za pice nemaju! Idite malo na "Tirana New" pa tamo pametujte! A,da zamalo to da zaboravim,zaista vidosmo divnu publiku veceras u provinciji! Sve huligan do huligana! Zato,tisina tamo!

Ujka Žitko

pre 5 godina

Ajmo Buducnost da u ovoj utakmici zapocnete preokret protiv FMP-a!!!Ipak ste vi sasvim drugacija ekipa kuci nego u gostima kao sto su i panteri!!! 
(Grobar, 17. april 2019 18:30) 

jako ste tuzni...
(!!!, 17. april 2019 18:36)

Dokazuju koliko smo jaki, iznova i iznova... Ni zajedno nam ne mogu ništa...

Blue_skin

pre 5 godina

@ Sabre,
Da, apsolutno treba da te je SRAMOTA! Tebe i sve tebi slične koji izmišljaju napade na roditelja koji je s đetetom došao da gleda utakmicu, znajući da se to NIKAD u Moraču nije desilo, a čisto iz pakosti i želje da se podgrijava i ovako pregrijana atmosfera, da se raspiruje mržnja, pa gle čuda, kud ćeš bolje nego ubačanjem đevojčice od tek navršenih par godina u izmišljotinu jer znaš da se na takve stvari najemotivnije reaguje. Ali imaš jedan problem kod plasiranja takve laži: ko poznaje Crnogorce zna da mogu bit i ovakvi i onakvi, možeš nas voljet ili mrzjet zbog karaktera i temperamenta, ponašanja, stava, ali NIKAD nam ne možeš podmetnut priču kako bijemo i maltretiramo roditelja u prisustvu, ne maloljetne, nego malene đevojčice od tek par navršenih godina. SRAM TE BILO! STIDI SE!
I to si ti vidio, Bog zna odakle, a niko od nas koji smo bili u Morači na SVAKOJ utakmici nije vidio nikad, niti bi dozvolio, pa da je taj "junak" teškaški šampion u UFC-u, našlo bi se nešto i za njega. Ali ne razumiješ ti to, jer to ide iz kućnog vaspitanja i emocije prema đeci. Ti si vjerovatno jedan od onih koje neko izgazi i izmaltretira u autobusu pa dođeš kući ćutke i onda istučeš kera koji ti se prethodno obradovao kad te sreo na vratima. Zato ti i padaju takve gnusnosti na pamet i zato si u stanju da ih izmisliš.
Da, još jednom, SRAM TE BILO!
A o bratskom dočeku prošle godine u BG pitaj Gordića i Gibsonovog brata, koji su napadnuti i udareni kod tunela nakon pobjede u prvoj.

sasa the red baron

pre 5 godina

ZA OCEKIVATI.

Zvezda je zadnje 3 tekme odigrala u takvom ritmu i sa neverovatnim procentima suta, da je naprosto bilo i za ocekivati da ce doci do pada..
50 poena u 1 poluvremenu, a onda neki 15-tak u drugom, totalno mo stali..
Usput, bravo za sudije, (;-))..

crnobeli

pre 5 godina

Eee bre komsije, video sam vas kao pobednike ovog meca i navijao za vas. Naivno 2.poluvreme. Usli ste u trku po terenu sa BUD i to vas je kostalo titule. Nadam se da ce sl.mec da bude i poslednji u seriji i da se titula vrati u Srb.
Pozdrav

Pozdrav iz Minhena

pre 5 godina

Naravno da navijam za Buducnost, nisam vjestacki pristrasan kao vecina ovdje, ali me zivo intersuje sta si ocekivao? Svecani docek uz sve vojne pocasti? Vracaju samo deseti dio onoga sto je bilo u Pioniru i za to im alal vjera! I sve to je malo kakvo su sikaniranje igraci i cio klub dozivjeli od "beogradske gospode". Taj izraz je izgubio znacenje davnih godina, i zbog toga ste tu gdje jeste - zadojeni mrznjom i primitivnim nacionalizmom!
(Blaugrana[CG], 17. april 2019 20:12)


A.sta je to bilo u Beogradu? Ako mislis na +40 onda ok...

bez cenzure

pre 5 godina

Morala je Zvezda da zavrsi seriju veceras. Buducnost veze s vezom nema. Repesa je najveca sansa, on ne ume da postavi timsku igru, sve izolacije i individualno mrcvarenje Kola,Dzeksona.Goga uzas,neiskusan,naivan,zavrsiti ovo odmah u petak.
(Badi Hild, 17. april 2019 21:56)

Za coveka koji ceo zivot zivi od kosarke i zaradjuje toliko koliko ti ni na filmu nisi video je jako glupo reci da nema pojma o svom poslu.Budi srecan ako u zivotu budes uspesan u svom poslu kao Repesa u kosarci.

Марко

pre 5 godina

Najsmesniji su ovi sto pricaju o vestackoj Buducnosti,nekoj plastici?haha..Pa vi ste plastika,vi ste doveli euroligaske igrace za razliku od njih.Vi ste ti koji na silu i novcem postizete sve.Ja ne znam ko je prosle imao troduplo skupli tim,Buducnost ili je to ipak zvezda pa ne bilo 5-1 .Sa svojih 26 god uvijek znam za jaku Buducnost,za razliku od zvezde koja je pocela da igra od prije lar godina.Isto tako znam koliko je Buducnost dala reprezentativaca,vrhunskih igraca i ima vrhunsku istoriju 50 ak godina vec i vise.Za razliku od vas koji se ponosite igracima koji navijaju za zvezdu
(Vukk, 17. april 2019 19:01)

Црвена звезда је покренула кошарку после Другог светског рата у бившој Југославији. Када је Црвена звезда играла кошарку у Партизану су се питали ко им је голман. Е онда су играчи декретима пребацивани из Црвене звезде у Партизан да би и војни клуб био конкурентан.

veliki strumf

pre 5 godina

Vi glodari nemate pravo da komentarisete(zoro, 17. april 2019 21:06) uzivamo u panterskim suzama....
(Glod Artitata, 17. april 2019 21:42). Podnuli ste vi od suza! Mi uzimamo titulu a vi ste nedeljama na bensedinima! Jesi se skinuo u kupace - vi ste odavno na odmoru. Jeste ladno ali daj šta das. Bar se lepo odmarate...

Antiprotivan

pre 5 godina

Navijači Budućnosti neće naravno biti srećni zbog gubitka titule, ali nije im kraj sveta. Ja se za grobare brinem, mnogo im ovo teško pada...
(Petar, 17. april 2019 18:37)

Ne brini se rodjo ti ništa... Srećno večeras.

meni je njega zao

pre 5 godina

@BODIBOND

Nije tebi lako, 40 godina a jos nevin, na maminom dzeparcu, ceo dan u decijoj sobici, a zelje velike... Sta ti i preostaje u zivotu nego da trolujes... Drzi se, bice ti samo gore

slobinator

pre 5 godina

mučenici.dobili jednu utakmicu u šest posle 5 ribanja i odmah se raskokodakali kako pehar ostaje u podgorici,a pri tome je zvezda pobedila samu sebe.čak i da nekim čudom dođe do majstorice,a neće,jasno vam je da vas u pioniru čeka pakao gde nećete proći ispod -30.

Hover ghost

pre 5 godina

@MENE liche da bude sramota? MENE?! Dok ti mrtav ladan izvalis, znajuci vrlo dobro da smo vas bratski docekali prosle godine da biste vi napadali roditelje sa decom zbog Zvezdinog sala, dok vas nazovi trener prica o atmosferi linca kada nikome nista nije falilo a ovde je veceras BUKVALNO bio pokusaj linca? Ne, sa vama apsolutno nema diskusije, ja se iskreno RADUJEM da vas pustimo sledecu utakmicu, jer ovo je prevrsilo svaku meru.
(Sabre, 17. april 2019 23:49)


Kakva dramaturgija,dobio bi aplauz na otvorenoj sceni,da nazalost nisi RSB bot,pusa.

miki

pre 5 godina

Koliko mučenika grobara, na našim vestima!! Prosto mi drago da ih čitam, s obzirom da je za njih sezona već odavno završila!! Hvala što nas pratite!!
(SAŠA FRANKFURT, 18. april 2019 00:13)

Tebi je Partizan stalno u glavi!

!!!

pre 5 godina

Ajmo Buducnost da u ovoj utakmici zapocnete preokret protiv FMP-a!!!Ipak ste vi sasvim drugacija ekipa kuci nego u gostima kao sto su i panteri!!!
(Grobar, 17. april 2019 18:30)

jako ste tuzni...

milke

pre 5 godina

Ovo što se desilo u trećoj četvrtini je pokazalo da ni igrači ni Tomić nisu sazreli kao ozbiljan tim. Ovo je užas, užas, užas....

JAximus

pre 5 godina

Ljudi moji,ovaj Lazic je najgori igrac bez premca,dajte da pisemo neku peticiju da ga otpuste na kraju sezone,kako god da se zavrsi,beskoristan u oba pravca!A to sto je kapiten je vec bruka!

Badi Hild

pre 5 godina

Morala je Zvezda da zavrsi seriju veceras. Buducnost veze s vezom nema. Repesa je najveca sansa, on ne ume da postavi timsku igru, sve izolacije i individualno mrcvarenje Kola,Dzeksona.Goga uzas,neiskusan,naivan,zavrsiti ovo odmah u petak.

Sveti Petar

pre 5 godina

Kakva prevara ovaj naduvani Tomić ljudi moji. Ne vidi niko iz štaba da je plan od početka da se umori Baron koji onda slabo šutira.  
10-tak minuta pred poluvreme odličan period dobre, prave košarke gde se igra strpljivo, lopta spušta u reket i naravno nagrada u vidu razlike u rezultatu.  
Al`ne lezi vraže, odustaje iz nepoznatih razloga i pušta divljanje svojstveno Fajeu, Riversu, Laziću i to je to....  
Kraj 
(Dekigrobar'67, 17. april 2019 20:43) 

Sine, pa mučeni Beron prvo ne može da primi loptu, a to ubija igrača, pa posle crkava celu tekmu dok menja Čovića koji se isprimao na početku, ali klinačkim krikom ispustio iz sebe sve ostalo što je doneo na teren... Dakle, nemaš pleja, Beron se bori da prenese loptu, jer Davidovac tu sam nisam tu danas, Boriša stegnut, Riversa prestalo da sere i pričamo o spuštanju lopte u reket, nacrtanim akcijama, centarskoj igri... Kad je tako mora da stane i šut...
Realno Čovićeva 4. je slomila ekipu, ali nema veze to je košarka, a ne to što si ti gledao...Svaka čast i igračima i treneru...
Bolje ovako, šok terapija pa titula u sred Podgorice...

Demar De Rosen

pre 5 godina

Nije sudjenje uticalo na ishod. Zvezda je za klasu bolja i ovu seriju privesti rutinski kraju u petak. Buducnost nema timsku igru, odbrana losa, jer Repesa slabo koristi klupu. Skroz je unistio Erla Klarka ne moze da sastavi. KKZ ima prednost pod kosem.

Kaiser

pre 5 godina

Nadam se da ce delegacija Zvezde iskoristiti svoje pravo i uputiti prigovor delegatu i iskoristi prvi eksces da povuku igrace sa terena dok se deo dvorane ne isprazni.Repesa je postigao da svoj neuspeh prenese na navijace.Ovakvo navijanje ne bi trebalo da utice na Zvezdu vec da da samopouzdanje

Zvezda nek se spremi za Napoli, a za nas nek ne brine

pre 5 godina

Kk partizan je ugasen. 
U istoriju odlazi jos jedan drzavni projekat.
(Dule Pacov, 17. april 2019 

taj je ugašen još 2013 te. Na njegovoj razvalini nastao je jedan frankeštajn klub po intervenciji brata duha koji lebdi

krajisnik

pre 5 godina

Očekujem pobjedu Zvezde u slijedećoj utakmici.
Jednostavno smo bolja ekipa.
3/4 je bila ispod nivoa odigrana.
Ako se bar Perperoglu ili Regland vrate, biće sigurno mnogo lakše

Autolakirer

pre 5 godina

Zvezda ocajna drugo poluvreme.Buducnost na svom maksimumu.Nije Buducnost igrala nesto vec Zvezda odigrala katastrofalno.Da su 30%odigrali kao u prvom poluvremenu dobili bi.To se nece ponoviti u drugoj utakmici

warlock

pre 5 godina

Obracam se milogorcima, ne crnogorcima. MOLITE BOGA DA NE DODJE DO PETE UTAKMICE, DA ZVEZDA OVO ZAVRSI U CETVRTOJ, INACE....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aoa, 18. april 2019 00:28

Inace sta ces ti?

Paja patak

pre 5 godina

Jon Bon Jovi

Vodis li evidenciju koliko. komentara napises.Ne samo u sportu. Ceo dan kucas poruke.U Beogradu u ulici Teodora Drajzera postoji bolnica zavisnosti. Trazi pomoc dok nije kasno

NK-BG

pre 5 godina

Drag mi je Dobric, ali on je najveci krivac sto vec veceras sve nije gotovo...4, 5 otvorenih suteva za 3 i nista!!!
Bili su zreli za "metlu", ali ipak spokojno cekam nastavak serije.

Millennium

pre 5 godina

Jako teško gostovanje. Očekivao sam da Budućnost dobije večeras, a isto tako očekujem i da Zvezda uzme titulu. Da li u sledećoj ili u Beogradu nije bitno, ali bih više voleo u Podgorici.

spin majstor iz predgradja

pre 5 godina

paklena atmosfera. 

Milo, Milo, DPS, DPS. 

hahahahah
(delije Podgorica, 17. april 2019 19:0
Isto ti je to kao AV AV AV pre par dana u Beogradu.

Sasa loznica

pre 5 godina

2 poluvreme evo skoro da niko od Zvezdasa ne sme da sutne ili je to iznudjeno na kraju napada,steta Buducnost je zrela da ispadne,zaista su losi ove sezone.Ne bih voleo da ode y 5 mada je tada pritisak na nama.Dobicemo mi ovo mozda i u 4,ali neko mora da preuzme odgovornost,centri nam staticni,bekovi ne mogu ubace trojku.3 poena za 15 minuta smo dali u momentu u kom kucam poruku.Publika je smesna u odnosu na Bg.Napred Zvezdo

deki

pre 5 godina

Aman zaman ljudi izgubili smo tesno bez 2 bitna igraca u prvom im dali 50 koseva, nije bilo realno da ovo dobijemo jer je stao sut sto je normalno, sudije su malo navlacile ali nisu presudili. Jednostavno, onoliko otvorenih suteva smo promasili i sta da ocekujes onda. Atmosfera je bila gora nego u BG u smuslu vredjanja ,jos na pocetku,kad du igraci izlazili na teren,tip u beloj majci iz prvog reda dolazi do centra i provocira. Zvezda treba da se jos veceras povuce u Niksic ili jos bolje u Herceg Novi, da se igraci u prijateljskoj atmosferi opuste

deki

pre 5 godina

united,united, united 21:45@ Bokan je bio u Pioniru, niko ga nije pipnuo, vecina i ne zna ko je taj lik. Covic nije dosao jer nije zeleo da doliva ulje na vatru, ionako je atmosfera bila na granici da se prekine utakmica ulazak u teren ljudi iz prvog reda....Ali ipak, ja vam cestitam na pobedi i vidimo se prekosutra

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Koliko mučenika grobara, na našim vestima!! Prosto mi drago da ih čitam, s obzirom da je za njih sezona već odavno završila!! Hvala što nas pratite!!

On je bezmudi

pre 5 godina

Kk partizan je ugasen. 
U istoriju odlazi jos jedan drzavni projekat.
(Dule Pacov, 17. april 2019 19:12). Napisa to navijač kluba kome je država 2011. otpisala dug i dovela Svetislava Pešića za trenera iz Valensije. Bravo genije !

Jugguja

pre 5 godina

Zvezda treba da se jos veceras povuce u Niksic ili jos bolje u Herceg Novi, da se igraci u prijateljskoj atmosferi opuste
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (deki, 17. april 2019 22:13)

Slazem se deki, ali mozda bolje u Andrijevicu, tamo bi im bilo totalno cool.

LorD

pre 5 godina

CZ ne moze da ima one procente, ono je nerealno i za najbolje suterske ekipe u Evropi.
Cim padne sut iz igre ispod 60%, problem.
Ovo je 2:2 100%.

moon

pre 5 godina

(Sabre, 17. april 2019 20:55)

Kazes, smesan nameran faul Berona???
Pa ono je skolski primer nesportskog faula. Lik je na zemlji i sece cistu kontru i sigurne poene.

veverac

pre 5 godina

Da nije bilo one tehnicke i nesportske za Buducnost (koje ne bi niko dosudio) Buducnost bi jos ubedljivije vodila.
(BODIBOND, 17. april 2019 20:51)

A da nije bilo šuteva Zvezde dobili bi ih sa nulom

Aleksandar

pre 5 godina

... На страну што су им судије навлачиле у другом, да смо били на нивоу овде би била лагана победа.
(Воип, 17. april 2019 21:49)

Da li ste vi ikada izgubili, a da sudije nisu navlačile za protivnika? Verovatno niste...

petarczv

pre 5 godina

Pantersko kmečanje je merak za uši. Kako vas ugaziše xaxxaaxaax
(Vožd PFC, 17. april 2019 23:27)

Druze ti si zaboravio kako smo vas odsrafili pre desetak dana?!

Rocky

pre 5 godina

Zvezda se (ne)ocekivano raspala u 3.cetvrtini i krivac je prvenstveno trener.

Ova je izgubljena videcemo hoce li Zvezda uspeti nesto u sledecoj...

Džoni

pre 5 godina

Teško je igrati u Morači i zato mora koncentracija da ide na max. Sudije su dozvolile izizetno oštru igru punu kontakta gde su igrači Budućnosti tukli za sve pare, dok se našima puno više sviralo ali smo i mi morali biti agresivniji pa po cenu i da završimo meč sa 4 igrača na terenu. U petak mora sa puno više petlje da se odigra i da se igra timski i ne dozvoli da nam ukradu 10 lopti i još toliko da ih izgubimo. Mora se pristupiti svakoj utakmici kao da je presudna jer bi olaka predaja njima dala na samopouzdanju pa je pitanje i u BG kako bi se ušlo u taj meč?

Lukas

pre 5 godina

Odzvanja Moračom "Ubi, ubi, ubi Cigana" i "Ubi, ubi, ubi Srbina".
Sram vas bilo Titograđani, kako ćete u Beograd ako nekim slučajem dobijete ove dvije?
(pivljanin, 17. april 2019 18:52)


Sram tebe bilo za ovakvu laž i podmetanje! Bio sam u dvorani i nisu se pominjali Srbi ni jednom, ali jesu cigani. Glavni razlog jeste što je dobar dio Varvara prosrpski orjentisan.

Pozivam sve da nadju kad i dje su se to pominjali Srbi ili prozivali na nacionalnoj osnovi. To je cista laz!

Mihailo

pre 5 godina

Mrzim ih više nego ustaše. Kad malo bolje razmislim, pa oni i jesu ustaše.
Možda nismo savršeni, ali za njih smo gospoda.

Sve te milogorce da ispratimo iz Srbije i da se ne ljubimo.

Ivan

pre 5 godina

Dobric i Davidovac su nas prodali ovu utakmicu. Sve otvorene suteve promasili. Da su usla bar dva od njihovih 10 promasaja vec bi bila druga prica.

Miloje

pre 5 godina

Zvezda ne igra kako treba. U napadu nema rešenja, nema poena iz reketa a ni sa distance. Niko ne ostaje sam na šutu, niko da se otkrije. Sve se svodi na trojke a to ne ide uvek kao u Beogradu.

laki

pre 5 godina

Dobro realno, tesko je bilo očekivati da zvezda dobije 3 za redom ili ako se računa sve 6 za redom, vjerujte buducnksti ce bit još teže u petak, a u beogradu zvezda je opet favorit, zao mi ie samo kad već nekim igracima nije islo tipa davidovcu i beronu zasto nije pruzio sansu nenadicu pa i keselju...

Ada

pre 5 godina

bravo Zvezdo, desava se. idemo dalje. Titula je nasa. Dovoljno je dobiti u Beogradu tim koji smo 5 puta razbili ove sezone. Posle toga jos 5 godina apsolutne dominacije!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (triplem, 17. april 2019 21:42) # Link kome
To zbog drugog mandata?😀

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Dzoi Barton: da li je u Beogradu bila napadnuta klupa Budućnosti, da li je neko bio povređen, publika ulazila pored same klupe?! Znači, sve ostalo je rekla kazala!! Pogledaj snimak sa današnje utakmice, videćeš "čak" i povrede!!

petarczv

pre 5 godina

Moze da kaze ko sta hoce i neka je kapiten 10px i neka je pozrtvovan i neka je sta god ali lazic je operisan sa loptom u rukama. Kad god lazira sut i krene na ulaz ne zna sta ce sa loptom

rs

pre 5 godina

ne moguce da im se dozvoljava ovakva odbrana u trecoj cetvrtini,a tako ce biti i sledecu utakmicu u podgorici,mora pereproglu ako ikako moze da igra u petoj jer puno fali ovoj ekipi

Tito partija crno bela SNS armija

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji milogorci ...  


Smesno... s' obzirom da CZV ima bar duplo veci budzet od Volija.
(Radijator, 17. april 2019 19:53)

Jos jedan partizan koji se javlja iz svoje paralelne stvarnosti... U toj stvarnosti Zvezda ima duplo veci budzet od Buducnosti, a oni su opozicija i nemaju veze sa SNS-om dok im igraci igraju za susam, semenke i sarmice.od Bogdanove mame...

Realno

pre 5 godina

Nauk za sve igrace je da ne klimaju onako prostacki glavom dok ide ekipi. Karma je to, stvar se brzo preokrene. Setimo se Marinkovica, danas je to isto uradio Covic. Kljuc je bila slaba igra davidovca na pleju i ocajna na sutu njega i dobrica. Zbog toga je Beron previse opterecen na prenosu lopre, a to mubje slabija strana, tako da je napad u drugom pol bio neorganizovan. Naravno, ne treba sada drvlje i kamenje na njih, jer su mnogo puta odigrali odlicno. Lazicu jednom zauvek reci da bira jednostavna, a ne nemoguca resenja.

Dragor

pre 5 godina

Ako uporedimo publiku u Beogradu i veceras u PG moram da izrazim zadovoljstvo sto nije bilo vrijedjanja na nacionalnoj osnovi i sto isto nije bilo vecih ispada koji bi doveli u pitanje regularnost meca.U Beogradu su navijaci Zvezde izvrijedjali cak i supruge igraca Buducnosti buduci da su znali i kako se zovu i odakle su i koje su nacionalnosti.Na primer supruga Repese je muslimanka Mubera pa je na taj racun nekulturno izvrijedjan i sam Repesa.Ovdje je bilo nekoliko manjih ispada koji ne mogu uticati na regularnost meca.Inace sto se samog meca tice Zvezda jeste ove godine bolji tim i jesu zasluzili titulu kao sto je Buducnost to zasluzila prosle godine.Vjerovatno ce ova serija biti na kraju 3-1 za Zvezdu buduci da ce Zvezda izvuci pouke iz drugog poluvremena kada je odigrala katastrofalno i postigla svega 22 poena u drugom poluvremenu.

itd

pre 5 godina

Jel se secate prosle godine kad su ćokijevci optužili Bjelicu da je sabotirao Zvezdu. Sad to isto mogu da kažu crnogorci za Bitadzea. Užasan je celu seriju. Ne zaboravite čiji je igrač. Ima neka tajna veza...

cole

pre 5 godina

razlika na poluvremenu i niotkuda licne covicu su taman prilika da sudije drugo poluvreme odrade kako im milo bude u pauzi sugerisao (citaj:doturio koferce). steta sto razlika nije preko 10, teze bi se vratili u zivot. mada, kako igraju...vidi se da strancima u futuri puca ona stvar da se nesto kidaju preterano. odradili su svoje u evroligi, uzeli dobru kintu futuri, vec se prodali za sledecu sezonu i to je to. ne plase me oni vec sudije!

lal

pre 5 godina

@zoran ivkovic: nije bila bacena voda na teren... u istom napadu u kome se okliznuo beron, igrac buducnosti je pao na parket i njegov znoj je prouzrokovao klizanje... propust je sudija sto nakon toga nije obrisan teren, nego tek nakon drugog klizanja...

PFC

pre 5 godina

Lagano resava ovo Crvena Zvezda
Ali komentatore malo realnosti,nazivas Odza i Cirbesa domacim igracima msm stvarno hah,svakako Crvena Zvezda ce zasluzeno osvojiti titulu i to je to,svaka im cast

Vilingrađanin

pre 5 godina

Varvari skandiraju "Ubi Srbina". Želite da ubijete svoje sunarodnike, svoje rođake, svoje komšije, svoju "braću" niške Meraklije? Koga tačno??? Bolest!!!

veliki strumf

pre 5 godina

Dobric šut ne postoji evo pune 3/4, Davidovac još gori, Rivers morao da padne, Odzo apsolutno ništa, Beron tek malo bolji. Odoše na 10 razlike samo zato sto se ispucavamo i ništa ne možemo da u odemo a u bonusu su odavnoooo. Neki ulaz, akcija, da se bar penali iznude kad ništa ne možemo da ubodemo spolja. U odbrani Covic bezveze pravi 4. faul, Beron takodje. Mnooogo propusta u 3/4. Videlo se da se lomi meč sredinom 3/4. Valjda će nas krenuti šut u zadnjoj četvrtini.

zemun

pre 5 godina

kakva dozvoljena tuča..coveče u bise nam centre po licu i rukama..
a ona mala vaška Bitadze je dno dna. voleo bi da ga docekamo ponovo

jazz44

pre 5 godina

Sta pricate gluposti o sudjenju.Zvezda ne moze bure da pogodi u trecoj cetvrtini,igraju totalno pogubljeno a ne mogu nista da odbrane.Treba igrati a ne baviti se sudjenjem

Idemo braćo Crnogorci (100 tisuća naših iz Beograd navija za vas)

pre 5 godina

I meni se gade ovi srpski košarkaši, ne samo što su grozni, nesposobni i jadni - no ćemo mi košarkaši iz Crnu Goru doći u Beograd da zaigramo za njih, ako nam daju stan i dobru zaradu...

Suki

pre 5 godina

Sve je bilo u reziji Danila Mitrovica,jedna utakmica je bila do napada na klupu,a druga posle toga,sad vidite kako morate sa "zivinom",pogledajte pazljivo suteve zvezde u drugom poluvremenu i ometanje obruca ljuljanjem,sad ce neko da prica o losem procentu suta u drugom poluvremenu,losoj igri itd
Najvise su izgubili gradjani "male zemlje" jer ce sad biti hajka na one koji nisu ni krivi ni duzni, odlaskom "kralja" sve se menja...

делија нс

pre 5 godina

Ево мало читам коментаре и не могу се начудити шта се свашта пискара! Остали смо без енергије у 2. полувремену и изгубили од вечерас бољег - ЈЕ ЛИ СТВАРНО ТО ТЕШКО РЕЋИ!? Судије, да је био овај-онај, лош тренер, незналица овај-онај......

Mg

pre 5 godina

Haha najbolji su komentari treba karte da se prodaju a karata nije ni bilo u prodaji. Klub je prodao na pocetku sezone blizu 4000 sezonskih a dvorana prima 5500. Cijena karte je 5e. Znaci sve i da su ih prodavali, a nisu, inkasirali bi 5000e?

VoX

pre 5 godina

Odzvanja Moračom "Ubi, ubi, ubi Cigana" i "Ubi, ubi, ubi Srbina". 
Sram vas bilo Titograđani, kako ćete u Beograd ako nekim slučajem dobijete ove dvije?
(pivljanin, 17. april 2019 18:52)

Pjevaju samo "ubij Cigana", sto je iskljucivo u navijackom duhu... Srbe niko ne dira, za razliku od vas gore koji ste sirili nacionalnu mrznju...

braća po materi

pre 5 godina

@ultra, čisto da imate info nisu to Varvari već DPS Varvari....nesrećne Varvare bije Milova policija a ovi poltroni i ulizice su proizvod DPS-a dok pravi Varvari već godinama ne idu na košarkaške utakmice već samo na fudbalske. Takođe da imate info da je ta režimska policija prije 10-ak dana na smrt prebila vođu Varvara Aleksandra Čaku Ivanovića jer podržava proteste za smjenu režima Mila Đukanovića. U toj hali su večeras uglavnom ljudi koji ni dvokorak ne znaju a kamo li nešto više o košarci.....ali to je sudbina normalnih ljudi danas sa ovih prostora, da gledaju da mediokriteti vode klub i da u loži sjedi Bokan za kojeg ne mogu reći ni da razumije pravila igre a kamo li da zna zaigrati....što bi mi rekli jado jedan tu sa periferije....ali, ti najbolje slušaju.....

Marinko

pre 5 godina

Dzaba vam novci moji milogorci ...  


Smesno... s' obzirom da CZV ima bar duplo veci budzet od Volija.
(Radijator, 17. ap

Ti znas koliki je Zvezdin budzet.Ajde reci nam
Mi ne znamo

4k4.Dex

pre 5 godina

Sta reci... kao da su zaboravili da igraju kosarku odjednom na poluvremenu. Prifali 15 lopti i ne mogu nista da pogode a ovi i tako jedva se odlepili.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Sve je ok samo da vidimo dal ce Aba liga zbog fizickog napada na igrace i strucni stab i gadjanje opasnim predmetima da iskljuci publiku u za sledeci mec u Podgorici..

Henry Chinasky

pre 5 godina

Četvorke Budućnosti samo jedna trojka, Zvezda previše izgubljenih lopti i previše šuteva za tri, mora Zvezda malo više šuteva za dva, Budućnos je dala 5 trojki i dobila utakmicu. Nedostaje Perpeloglu, tj. smanjila se rotacija, svaki igrač je bitan u ovakvim serijama.

veverac

pre 5 godina

Napisao sam jos u januaru, da ce ako se povredi Reglend- Zvezda ostati bez titule u aba ligi. Tako ce i biti..
(kouch, 17. april 2019 20:59)

poseban krug pakla za "rekao sam" likove

Milos

pre 5 godina

bigserb, ovo katastrofa? Sta je onda 40 razlike. Ne znam sta si gledao, ali na pocetku trece cetvrtine Riversu je lopta bukvalno izasla iz kosa za 3, Dobric je dva puta u tom periodu bio sam za 3 i oba je promasio. Nema govora o nekakvoj paklenoj odbrani Buducnosti, vec cisti promasaji Zvezde. Ekipa koja je 5 puta izgubila od Zvezde da ima bolji momentum od iste?

Podgoricanin

pre 5 godina

Odzvanja Moračom "Ubi, ubi, ubi Cigana" i "Ubi, ubi, ubi Srbina". 
Sram vas bilo Titograđani, kako ćete u Beograd ako nekim slučajem dobijete ove dvije?
(pivljanin, 17. april 2019 18:52)



Zasto izmisljateeeee? Ko pominje Srbe?

BODIBOND

pre 5 godina

Hahahahahahh,koliko jadan pokušaj hejtovanja....
(Jon Bon Jovi, 17. april 2019 19:10)

To je tipicno za pantere i Djokoviceve navijace, uzmu neciji nik i pisu nebuloze. To je znak slabosti i nemoci.

jojuff

pre 5 godina

To je ta gospodska atmosfera i sudjenje. Ovo je sramota za celu ABA ligu, a bas me zanima sta ce gospodin Repesa i ona kreatura Bokan da kazu na ovo posle.
(Sabre, 17. april 2019 19:10)

Sta su trebali ruze da nam nose? Nakon onakvog divnog i sportskog navijanja/bodrenja svog kluba u BG ljudi nam sportski vrate. Treci Njutnov zakon.

BODIBOND

pre 5 godina

Gle ovo, cim se Buducnost rezultatski priblizila sudije sviraju i tehnicku i nesportsku za Podgoricane pa ovo je stvarno sramota. Eee docice Idejica na dvomec sa Barsom u Evroligi.

Henk Mudi

pre 5 godina

Vi glodari nemate pravo da komentarisete 
(zoro, 17. april 2019 21:06) 

uzivamo u panterskim suzama....
(Glod Artitata, 17. april 2019 21:42)

Sto, da nismo izgubili finale?
Secas li se kako je uopste igrati finale?

Ivan

pre 5 godina

Kao navijac partizana, imao sam utisak da zvezda gostuje u Tirani, tolika količina mržnje, nisam mogao da verujem.Ovo je ipak košarka, odnosno sport mislim da je politika koju vode dve države i medijska podrška istoj monstruozna, kolektivno ludilo nemam drugi komentar na ovoliku mržnju. Urazumite se ljudi, dok ne bude bilo kasno!SRAMOTA!!!

A.J.

pre 5 godina

Sigurno ce biti dosta teze pobediti sada u gostima bez Perperoglua i Reglenda. Buducnost kod kuce ove sezone igra sasvim pristojno, dobili su CSKA, Baskoniju, Barsu itd... Na ovoj utakmici bi Zvezdin X faktor mogao biti K.C. Rivers. Jeste da je na prosloj dao 14pts kad je vec bio resen mec u 4/4 , ali to je prvi put da je odigrao zaista dobro. Ako on nadoknadi odsustvo Stratosa mislim da ce se ova serija zavrsiti danas. Druga opcija je da Branko konacno bude dvocifren :D .

Mirko

pre 5 godina

Evo ko što neko juče napisa: pokušaće navijači da naprave eksces i prekinu utakmicu, ali srećom dobili su samo izbacivanje iz sale. Utišali smo ih skroz.
A i Kejsi Rivers je počeo da "radi". Ako ne naprave neko još veće sr.... navijači, mislim da ćemo ovo da završimo večeras.

veliki strumf

pre 5 godina

Aman, ne može Davidovac da prenosi loptu, niti KC. Samo Covic ili Beron. Previše smo lopti izgubili na prenosu i primili lagane poene.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 5 godina

(Jon Bon Jovi,17.april 2019 19:13)Hejtujes coveka a lepo te je pitao da mu pošalješ sliku da postaneš najpopularnija ličnost na prostorima exYu?

Dalibor

pre 5 godina

Bitadze...dok je igrao za Megu bio mi je skroz interesantan lik i dobar igrac. Sa ovakvim ponasanjem, gleda u jednu tacku na plafonu a sa strane provocira, udara...bice ti ovo najveci klub za koji si nastupao.

делија нс

pre 5 godina

Гдје стадоше Берон, па Перпероглу ту настави РИВЕРС! Обострано ефикасно, брзо, свега за видјети. Судије добре, вјероватно и једне и друге иритира мјењање критеријума код фауолова и више пута током утакмице. Као навијач ЦЗ надам се да већ вечерас рјешавамо финале, у противном још јаче у евентуалној 4-ој утакмици!!!

srbEUin

pre 5 godina

Davidovac ne može da bude play protiv agresivnih bekova. Uzimaju mu udvajanjem. Beron drži loptu, ali je onda beskorisan u napadu, zamara se i odmah slabiji šut. Mora Filip u igru, i da se čuva faulova, da ne igra odbranu, pa makar preko njega davali. Mora da prorade centri u napadu.

veliki strumf

pre 5 godina

Očajan šut u 3/4. Mnogo promašenih šuteva. Čitav meč pravimo faul koseve, 10 smo napravili. Šta ovo radi Kazic ljudi moji???

Igor

pre 5 godina

Jel pocinju sa komentarima milogorci, grobarcici i zvezdasi koji ce da pljuju..ne brinite braco jeste da imamo veliki hendikep Regland i Peperoglu...nego lagano cemo mi to,mislim da dobijamo 4 mec moze se desiti da sudije navuku na njihovu stranu ako bude gusto,mada nemam zamerku na sudjenje do sad..spominjem sudije jer jednostavno imam tamav osecaj..ako se serija i vrati u Bg,bice demoliranje opet i veceras smo bili losi drugo pol,Buducnost igrala odlicnu odbranu +nije nas htek sut..prosto se nudila Buducnost ali nije htelo

slobinator

pre 5 godina

mučenici.dobili jednu utakmicu u šest posle 5 ribanja i odmah se raskokodakali kako pehar ostaje u podgorici,a pri tome je zvezda pobedila samu sebe.čak i da nekim čudom dođe do majstorice,a neće,jasno vam je da vas u pioniru čeka pakao gde nećete proći ispod -30.

Black Panthersi

pre 5 godina

Faul Sehovica nad Odzom je za sudije samo bican faul.ma ljudi ovaj kepec ga drži za desnu ruku i nista..jadno i žalosno..brate neka pobede ali kao ekipa,dostojanstveno..jel mora ovako?
(Miki kd, 17. april 2019 20:51)

Je l' to ironičan komentar? Šehović je kepec sa skoro 2 metra visine, a Čović sa svojih 170 cm visine nije? Ponos zvezdaški...

oko

pre 5 godina

@Petar Petrovic
Hahahaha, braca ti oni iz Zeleznika a nisu ovi iz Podgorice. Ti si tipican primer izdajnika, ne vidim razliku izmedju tebe i ovih nasih izdajnika kojima su braca u Istanbulu, Tirani, Moskvi... a ovi uz koje su odrasli su im kao neki neprijatelji, sta liZ

veliki strumf

pre 5 godina

Stvarno ove komentare više ne vredi citati. Gomila neostvarenih likova koja nikad u životu loptu nije bacila na kos. Oni govore da Zvezda ne može bez suta, ovo ono. Pa nijedna ekipa ne može bez suta. Partizan u 3. utakmici promašio sve u 3/4, dao 40 poena i gubio 30 razlike. Sada, zbog jednog lošeg poluvremena Zvezde, od 6 odigranih, bulazne kako Zvezda nema igru, šut. Jel tim ljudima cavke popile mozak pa se ne sećaju da smo Budućnost isprasili kući sa 38 i 19 poena (a vodili smo skoro 30 i tada), i da smo veceras vodili 25 minuta? Pa šta i da se igra 5. utakmica?! Budućnost nas u Beogradu dobiti neće - pre ćemo u Bg videti tornada, zemljotrese, poplave nego pobedu Budućnosti u Pioniru. Svakome sa i malo mozga to je sasvim jasno!

Podgoricanin

pre 5 godina

Ne pisite neistine, niko nije krenuo da udje u teren vec su se potukli navijaci Zvezde iza klupe sa navijacima Buducnosti, tj ako se moze reci da su se potukli.

Mirko

pre 5 godina

Evo ko što neko juče napisa: pokušaće navijači da naprave eksces i prekinu utakmicu, ali srećom dobili su samo izbacivanje iz sale. Utišali smo ih skroz.
A i Kejsi Rivers je počeo da "radi". Ako ne naprave neko još veće sr.... navijači, mislim da ćemo ovo da završimo večeras.

remax

pre 5 godina

Bravo za Đetiće,gospodsko navijanje za razliku od onog za vikend!Svaka čast!
(Jon Bon Jovi, 17. april 2019 19:11)

Toliko gospodsko da je i Milova milicija morala da reaguje i istera ih.
Nisu više mogli da podnesu toliko gospodstva iza Zvezdine klupe.

asomakum

pre 5 godina

@teo najvece pojacanje pred play off je neigranje Reglenda! Tomic doktor! od starta sezone to govorim... tankovao je sezonu za play off!

lobotomija

pre 5 godina

A bilo je komentara za KC Riversa... šta će nam , propao, ne živi se od imena i sličnih priča... a tek sada se vidi kako odličan potez je urađen, pogotovu sada kada se i Perperoglu povredio.

deki

pre 5 godina

Ovo ako dibijemo, stvarno nemam reci, Filip vec sa 3 faula, Davidovac i Beron slabi na kecu veceras plus Bilija ne ide sut.Ali nema predaje, srce na teren,hocemo srce na teren

Delije Čikago

pre 5 godina

Ide ovo nažalost u 5, a onda se mora pojaviti prva ekipa Severa, inače biće jako teško bez Stratosa i rovitog Reglanda.

Anon

pre 5 godina

Bas me interesuje sta ce Repesa da kaze? Dzentlmen!! Zao mi je sto ce sad ovo da bude Od strane ovog Hrvata prikazano kao Ok, publika je bila na nivou, a mi smo Srbi bre govna! A pogotovo ovi Jugosloveni! Dao bog ne da imaju 3 frakcije nego 10!!! Nazalost i Bokana i ovih realnih ostrascenih evroliga se igra u Bgd-u!!

Red

pre 5 godina

Prelomio faul u napadu Berona a bio cist faul Gordica,lepo se videlo na snimku,onda Dobric promasio dve trojke sam na sutu,Davidovac nula,centri nula i kraj.Ali idemo na pobedu u sledecoj,u Beogradu nemaju sta traziti,utisace jih najbolji navijaci na svetu,idemo Zvezdoooooooo

MS

pre 5 godina

@Sta pricate gluposti o sudjenju.Zvezda ne moze bure da pogodi u trecoj cetvrtini....Treba igrati a ne baviti se sudjenjem
(jazz44, 17. april 2019 20:43)

Vidis mene i sudjenje zanima. Ja ne navijam ni za jedan od ova dva tima i volio bih da gledam utakmicu koja je postena, a ne da primjetim da sudije navlace za jedan tim, u ovom mecu je to bila Buducnost. Sve velike faule su posteno svirali, npr pokusaj da se Fayeu otkine glava prilikom polaganja je bio nesportska i sudjena je. Navlacenje je kod malih stvari npr. faul sviran Baronuu napadu a njemu protivnicki igrac gura ruku pod misku dok protrcava. Ili pred kraj igrac Buducnosti s ledja krade loptu Cirbesu , u stvari udara Cirbesovu ruku i lopta dolazi do igraca Buducnosti. U oba slucaja je sudija bio na mjestu , vidio ovo i napravio gresku, ocito je to sa namjerom.
Volio bih da gledam 5 meceva, ali izgubim zelju kad vidim da me muntaju i jedni i drugi.

sryugos

pre 5 godina

Nista nisu ubacili u drugom poluvremenu. Barem 5 suteva su bezveze izasli iz obruca. Plus sudjenje koje je nalik proslogodisnjem dole, skandalozni kriminal. Sehovicu se oprosti nesportska dok se Beronu svira nepostojeca, Nikolicu se cuti udarac po ruci Cirbesa, Odzu se za pozicioniranje svira a onda vrhunac bezobrazluka je peta licna Covica nad 30 cm visim Barovicem???
Mada ovu seriju Zvezda dobija, ako se ovako nesto opet ponovi onda u Beogradu.

ranjeni panter

pre 5 godina

Mora da je gospodin Repeša video pravo ponašanje publike?! Zanimljivo bi bilo čuti njegov komentar!
(zliZo, 17. april 2019 21:05)

iskreno, i nema razlike izmedju ove utakmice u Pg i u Bg...

navijac

pre 5 godina

@Ovim izrodima je bolje da se ne igra majstorica! Pa oni nisu svesni šta ih čeka u Pioniru! Kakvi laseri, kakve zafrkancije - pa biće im mnogo, mnoooogo gore!!!
(veliki strumf, 17. april 2019 20:56)

A sta ih to ceka? Pljuvanje, vredjanje, drmanje koseva, gadjanje kesama sa mokracom ili mozda ako gubite prekid PP aparatom!? Hmm, vec vidjeno.

Sale

pre 5 godina

Revija primitivizma se nastavlja.
Kritikovao sam onu psovacinu i pljuvacinu na prve dve utakmice u Beogradu a ovo je isto ili jos gore.
Ocigledno je rijec o zaostaloj i primitivnoj sredini. Sad ce neko skociti i reci- Ja sam bio u dvorani, nisam psovao, kome ti o primitivizmu.
Primitivna je sredina koja ne moze da se izbori sa primitivizmom. Makar normalni ljudi bli u vecini, ako nemaju snage i hrabrosti da izaberu vlast i organizuju drustvo koje se normalno ponasa-onda oni zive u primitivnoj sredini.
Nikakvom drugacijom rijeci ne mogu nazvati scenu kad dvorana odzvanja- Igraj, igraj Cigane moj. Ili kad mentalno ogranicena debilcina uporno pokusava da usmjeri mali zeleni laserski zrak Covicu u oko, dok odlazi ka klupi i dok sjedi na klupi.
Sram, bruka i jad.

Aco.Rs

pre 5 godina

Sad sam gotovo siguran da se serija seli u Pionir!Ovi iz Buducnosti kad hoce zaista mogu odigrati vrhunsku odbranu sto je kljuc pobjede.Bice zanimljivo do kraja.

Ivan

pre 5 godina

Koliko atmosfera deluje na neke igrace kada je u njihovu korist, i obrnuto. Evo klasican primer zvezdin sut u drugom poluvremenu, svaki otvoren sut su promasili. Beron koji obicno ne razmislja cak i baca preko cuvara, sada fintira i ulazi unutra nema nikakvu sigurnosti samopouzdanje. Kod njih Kol pun samopouzdanja, a u BG sve suteve kada su imali negativan rezultat promasio, a ovde sve pogodio. Bel i onaj drugi pogodili po jednu trojku sa 10 metara...

Marinko

pre 5 godina

Najsmesniji su ovi sto pricaju o vestackoj Buducnosti,nekoj plastici?haha..Pa vi ste plastika,vi ste doveli euroligaske igrace za razliku od njih.Vi ste ti koji na silu i novcem postizete sve.Ja ne znam ko je prosle imao troduplo skupli tim,Buducnost ili je to ipak zvezda pa ne bilo 5-1 .Sa svojih 26 god uvijek znam za jaku Buducnost,za razliku od zvezde koja je pocela da igra od prije lar godina.Isto tako znam koliko je Buducnost dala reprezentativaca,vrhunskih igraca i ima vrhunsku istoriju 50 ak godina vec i vise.Za razliku od vas koji se ponosite igracima koji navijaju za zvezdu
(Vukk, 17. april 2019 19:01)

Koja je istorija Buducnosti.Sta su postigli u istoriji za kako kazes 50+ godina.Koje su to vrhunske igrace dali, trenere.Ajde nabroj barem 5-6 igraca.Ja znam za Duska Ivanovica, Japanca, Paspalja

Кики

pre 5 godina

.... каква “камерна” атмосфера у Морачу, Репеша? Шта ће полиција поред клупе гостију?

Čarli

pre 5 godina

Koliko stranaca večeras igra svoj poslednji meč za Budućnost?!
Što, neće valjda da ostanu da igraju crnogorsku ligu?!
Svašta!

Žlezdoklop

pre 5 godina

Kk partizan je ugasen.
U istoriju odlazi jos jedan drzavni projekat.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dule Pacov, 17. april 2019 19:12)

...gase ga godinama, ali ne ide brale. Niti ga ugasiše niti nema tačkice na crno belom svetu. Neko je odavno u zamrzivaču, a nekog ne možeš da ugasiš da istreseš Dunav na njega. Šta ćeš? Ne ide. A reci ti meni, oće'l bit' onog saopštenja?

filip

pre 5 godina

haha,ovo nije humano pa ovako trojke ne sutira ni golden stejt 3 utakmice zaredom,koliko srece znaci strasno... ne navijam za nikog ali je smesno,obice se o glavu ovo

Pera

pre 5 godina

Zvezdo, zvezdsi, delije spremajte se za proslavu titule u Beogradu 
I smisljajte jos veci repertoar uvreda, provokacija.Repesa je svoj trenerski neuspeh preneo na gledaliste.
(Paja patak, 17. april 2019 21:00)

znaci priznajete da je bila atmosfera linca?

sasa pg

pre 5 godina

@zliZo

Iza klupe FMP-a je par njihovih navijača isprovociralo navijače Budućnosti, pa je došlo do bemira i intervencije policije. Igrače i stručni štab niko nije dirao

René Artois

pre 5 godina

Može da priča ko šta hoće, pored loše igre Zvezde u 2 poluvremenu, sudije su u dobroj meri doprinele porazu suđenjem u celoj utakmici. I dok se kod Javora, Pukla, Peteka ili Radovića zna da će namerno doneti nekoliko katastrofalnih odluka na štetu Zvezde, ovi su odredili od početka da bude klasičan domaćinski kriterijum suđenja, nema velikih grešaka, ali su sve sporne odluke dosuđene u korist domaćina. Izdrži Zvezdo!

bolji smo

pre 5 godina

Sve ok, stao šut, njih malo pogurale sudije kao domaćine u par navrata i to je to. Momci glavu gore i da to završavamo već sledeću u Podgorici.

slobinator

pre 5 godina

mučenici.dobili jednu utakmicu u šest posle 5 ribanja i odmah se raskokodakali kako pehar ostaje u podgorici,a pri tome je zvezda pobedila samu sebe.čak i da nekim čudom dođe do majstorice,a neće,jasno vam je da vas u pioniru čeka pakao gde nećete proći ispod -30.

Faruk Hadžibegić

pre 5 godina

Dajemo 15 koševa za poluvrijeme, a Beron, kao najbolji košgeter u ekipi u ovom trenutku, ni ne pokušava da šutne na koš. Meni je drugo poluvrijeme apsolutno sumnjivo. Ne zbog zasluženog poraza, već zbog ovoga što sam napisao...

zoran ivkovic

pre 5 godina

Zvezda je odigrala meč bez 2 bitna igrača Reglanda i Perperoglua ali to nije ključno za poraz ....pritisak publike je učinio svoje .
-prvo poluvreme Budućnost je imala krizan period ,inače ni oni nisu odigrali neku bas sjajnu utakmicu ....
-pritisak na Čovića bio veliki ....iznudjeno loptu prenosili Davidovac ,Rivers i Beron.
-Rivers totalno pao u igri u 2 poluvremenu ..
-Davidovac i Dobrić nekoliko puta mase otvoren sut .
-Budućnost bila silno motivisana ,agresivna .
-Tomica neokrivljujem za poraz mozda je trebao probati i Keselja iskusan je .... igraci su podlegli atmosferi i uslovi za igru bili teski .....voda po parketu u napadu Zvezde mnogo neozbiljno na istom mestu pada Beron i Rivers .....napad na zvezdinu klupu .....Bitaze udara u lice Riversa .....mnogo je bilo prljavih trikova

Tijana Andrić

pre 5 godina

Veceras je nalicje Zvezde pobedilo lice Zvezde.Neki unutrasnji demon se pokazao.Veceras je Zvezda pobedila samu sebe.Zvezdo pobedi to samounistenje u sebi,mozes ti to! Napred nasa Zvezdo!

Dachazvezda

pre 5 godina

Hahahahaha :))
A komentatora: "citavu seriju Bitadze ne moze da zagradi Odza" :)))))

Odza NE MOZES da zagradis ni sa DVA traktora, a ne da ga Goga cackalica zagradi :))))))))))

veliki strumf

pre 5 godina

Bitadze - džaba talenat za košarku kad nema ništa u glavi! Hvala mu. Od -4 i momentima za Budućnost odosmo na 12 razlike.

Trollston

pre 5 godina

Koliko je neiskusan, da ne kazem glup, Bitadze bio u ovoj situaciji, umesto da imaju napad da se priblize egalu, Zvezda pravi seriju 8-0 i ide na +12...

stavra

pre 5 godina

Mora bolja odbrana da se igra, ne brane pik nikako. Veceras se vidi koliko nedostaje Regland, kao kreator igre, kad znamo da je Filip napravio tri laka faula onda je to veliki problem...

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Bojim se da ce Zvezda da izgubi ovu utakmicu. Centri nam uopste nisu na utakmici. Cirbes je totalni raspad sistema. Nemamo resenje za Klarka u odbrani. Ne mogu da ga brane ni Dobric, ni Rivers. Davidovac standardno po svom, ne moze loptu da prenese. Suvise gresaka za jednu utakmicu. Upali su u vatru I sad igraju onako kako Milogorci hoce. Ne razumem Tomica, kao da im uopste ne objasnjava da moraju da igraju unutra. Sve svodimo samo na sut. Tako ne mozemo da dobijemo utakmicu. Polovina je 3/4. Dobric ne moze bas nista da pogodi ali je najgore sto nema uopste energije. Covic vec 4 licne… Ne valja nikako.

Nikola

pre 5 godina

Problem Zvezde je taj kad bude tesno oko rezultata obicno se stegne ruka i krenu da promasuju i ciste pozicije. A uz to i sam podatak da je na minut do kraja treće četvrtine sutnula. vise trojki nego dvojki a to je primer da nesto ne stima u organizaciji igre. Ali zato cim naprave malo razlike onda se igra totalno opusteno i sve se pogadja jer je samopouzdanje na vrhuncu. Nisam rekao nista sto vec neko to ne zna ali za evroligu i jace utakmice to mora mnogo bolje jer ne može uvek da uzdanica bude sut za tri poena.

Podgoricanin

pre 5 godina

Svaka prica vam je kao ova da su napali kosarkase Zvezde a ustvari se potukla dva lika iza kosa i jednog odstranili iz hale , nikakve veze sa igracima.

LorD

pre 5 godina

CZ cim ima normalne procente, ponavljam normalne, ne lose ili skandalozno lose kao Partizan u onoj utakmici, ima problem da dobije.
Ovo je 2:2 99.99%.

007

pre 5 godina

Da su pametni pa koliko večeras preko grane u Rašku ili Novi Pazar da odmore kao ljudi, nema milogoraca da ih petardiraju svu noć, i onda u petak da se spuste u titograd i razmontiraju futuru.

direwolf

pre 5 godina

Zasto kriviti Tomica, sta je covek mogao protiv rukometne odrane sa dozvoljenim drzanjem i puno kontakta koji se dozvoljavaju igracima Buducnosti. Ovde je pre svega neujednacen kriterijum sudjenja, mislim ok je suditi 2 od 3 sporne lopte domacinu ali ovo je bruka. U trecoj cetvrtini zvezdina igra je totalno izbacena iz ritma, cak su se iz Buducnosti nekako pomirili sa porazom do tada ali zasto ne uzeti poklon koji su im dale ove tri sviraljke vecera...

David

pre 5 godina

Faul Sehovica nad Odzom je za sudije samo bican faul.ma ljudi ovaj kepec ga drži za desnu ruku i nista..jadno i žalosno..brate neka pobede ali kao ekipa,dostojanstveno..jel mora ovako?
(Miki kd, 17. april 2019 20:51)

Znači drži ga za ruku? Za to ste rekli da se ne svira! Ili samo ako je za Zvezdu? Onda je čak i namerna!?

Ultra RS

pre 5 godina

Pobedili huligani sa tribina koji su uplasili Zvezdu.
(Kole, 17. april 2019 21:05

Oni huligani, haha? Obicni brdjani...Ne mogu oni zaplasiti nikoga..Zvezda je sebe dobila..

cole

pre 5 godina

das im 30 poena fore pre pocetka utakmice (regland i strato) i moraju im sudije pomagati da jedva dobiju utakmicu. e moja futuro, nikad od tebe dobar klub nece biti. u petak cete i vi sa grobarcicima na letovanje...da vam stranci jos malo nabace boju. srecno, zvezdo moja!

slaviša šmigič

pre 5 godina

ovo sudjenje nebi komentirao klestenje igraca buducnosti po igracima i rukama tomic mora,da gleda,da tokom vodjenja lopte igraci prave blokove.igrajte blokove zasto igraci stoje umesto,da se radi blok celu utakmicu tomic nevidi kako igraci faulom guraju u aut igrace tokom vodjenja lopte znaci mora,da se radi na bloku tomicu i neznam dali si zabranio lazicu da baci trojku ja to neshvatam.isto neka centar ide snagom na odbijenu loptu.staticni centri to nas ubija.

Zuja

pre 5 godina

Pa samo ovako i mogu da nas dobiju. Na sve strane udri sudija neće da sve presudi i gotovo. Njihova odbrana je prepuna kontakta, na Čoviću i Beronu su odigrali presing izudarali su ih za sve pare a njima nalupali 4-5 ličnih za kratko vreme. Otuda i onakva neorganizovanost u trećoj četvrtini. Uleću ti huligani u sred meča do klupe, ovi pored terena posle svakog koša ulaze na parket i kao ajde da pobediš. Nema veze i da izgubimo sledeću oni u BG nemaju šta da traže. Presmešni su kao ekipa, skup rvača najobičnijih. Zvezda da igra sa njima na nekom neutralnom terenu dobila bi od 10 barem 8 utakmica ako ne i svih 10. Čak i ovako prebijeni bi sa Stratosom verovatno odneli pobedu.

ranjeni panter

pre 5 godina

Drmali im koš! Sramota...
(ljuba, 17. april 2019 21:05)

ajde sto su to, nego nisu brisali parket namerno pa su se malo klizali...sramota.

Bakayoko

pre 5 godina

Cekajte jel Tomic prevara ili nije ....Odlucite se vec jednom....Kad dobijete majstor trenerskog zanata....Evo sad opet amater i prevara trenerska....Medrano circus FMP.

Dragan Banjaluka

pre 5 godina

Sve OK. Ja lično sam i očekivao ovo, jer je upravo ovo nešto što sam očekivao. Ova utakmica je bila i jedina šansa za Budućnost da zabilježi pobjedu u ovoj seriji.

Ono što ja sad očekujem je naša reakcija, jer sad znamo šta da očekujemo (navijači i sudijski kriterijum). Sve u svemu, šanse da izgubimo tri utakmice u nizu ne postoje

Šaomi

pre 5 godina

Budućnost očajna, Zvezda je bila lošija jer nema igrača u rotaciji pre svega mislim na Stratosa. Jer problem nastaje kada Čović uđe u lične a Beron ili Rivers moraju na pleja i gube snagu i koncentraciju. Sve u svemu siguran sam da Zvezda uzima titulu 2000000 %.!!

mile kornjaca

pre 5 godina

Odmah da se ogradim, navijam za Partizan. Dok je u prvom poluvremenu zvezda vodila 8-10, sudije lagano navlacile za Buducnost. Nagazena linija branka lazica, faul crnca u napadu na prenosu lopte, i napad pre toga izgubljena lopta cim je presla centar zbog faula igraca buducnosti koji nije sviran. Ponavljam dok je zvezda vodila u prvom poluvremenu.
Drugo nisam ni gledao jer je dete navalilo da gleda patrolne sape !

.

pre 5 godina

Neće šut kada nema igre.Naravno da su igrači b bolji ali je zvezda dobijala na ritam,čuvanje prostora u odbrani, traženja smišljenih dodavanja i igre u napadu; večeras smo samo videli lošu igračku tehniku jer kolektivna igra ne može da se razvije pred publikom sa nekošarkaškim manirima; protiv partizana može da se igra u gostima a sa budućnošću nema smisla.

Creative mind

pre 5 godina

Ajde da budemo realni i da kazemo da cetvorka Regland, Beron, Rivers, Perperoglu kolo vidi u Zvezdi.

Jeste da su Covic, Dobric i Davidovac bili sjajni u ovoj seriji ali su u prvoj Beron u drugoj Perperoglu bili pokretaci.

Rivers je veceras krenuo isto ali drugi se nisu osetili sigurno zbog gostojuceg terena.

Mislim da Zvezda nije ista sa i bez Reglanda, a tek sada i bez Perperoglua je bas slabija.

Voleo bih da gledam petu utakmicu u Beogradu, zbog kosarke.

moon

pre 5 godina

(Sabre, 17. april 2019 20:55)

Kazes, smesan nameran faul Berona???
Pa ono je skolski primer nesportskog faula. Lik je na zemlji i sece cistu kontru i sigurne poene.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 5 godina

Nemoc. Kada stane sut (a on vas je, komsije sluzio 2 i po utakmice gdje ste kontejnere ubacivali), gasi se FMP! Titula ostaje u Podgorici!
(Blaugrana[CG], 17. april 2019 21:05)

Vidi se po komentaru da stvarno.nemas pojma o ovom sportu...
Zasto ? Zato sto nije problem u.sutu nego u organizaciji napada gde nam je drugi play vec polovinom druge cetvrtine imao 3 licne. Na Davidovcu je promenjen cuvar (Sehovic) ili je u varijanti Col-Lark udvajan sa "svičovanjem" ostalih sto je dovelo do toga da nam play-a iznudjeno igraju Beron ili Rivers kada ste napravili razliku (Covic bio na klupi sa 4 greske) . Sut nas je sluzio jer.smo imali 80% otvorenih situacija kao rezultat dobrog protoka lopte, ali sa igracima na pley koji to nisu prosto toga nije bilo i skoro pa svi sutevi su bili "preko" ruku. Lopta nije isla "u reket" jer nij bilo pravih asistencija
Izlaskom Covica (sumnjiva 5 licna) utakmica je prakticno resena
Znaci ne sut, nego nesto drugo je.uzrok vase pobede
Neznalice kao ti to ne.vide

Objektivno

pre 5 godina

Odlucice domaci teren i to pod uslovom da se oporave Regland ili Perperoglu,koji je posebno nedostajao veceras.On bi o 3/4 dao neke poene na iskustvo i znanje i odbio onaj napad Buducnosti a videlo se i da nema ko da prenese loptu kad je Covic van igre.Uzeli su nam nekolik lopti na presingu i jos ono kad se Beron okliznuo i bespotrebno napravio namernu licnu a kola su vec krenula nizbrdo.Njih jos nijednom nije krenuo sut i mozemo ocekivati i tako nesto u 4.tekmi i tu nam nema spasa.Dobice nas i u petak ali zato nemaju sta da traze u Pioniru.

Admiral

pre 5 godina

Da li je u Aba ligi nekada igrao gori stranac od Erla Klarka?? Ljudi moji, kakav je to promasaj od igraca a sigurno je jedan od najplacenijih u ligi. Onakva amaterska igra, bruka...

svrco

pre 5 godina

Za Zvezdu navijam, ali ovi iz Buducnosti su bas glupi. Taman stisli Zvezdu, stigli ih, Zvezda napravi faul u napadu i umjesto da nastave u istom ritmu oni prave tehnicku i jos tehnicku dobije i klupa... hahah

Điu,Liu i Sadriu

pre 5 godina

Pa i budućnost je odigrala očajno 2.poluvremo što znači da sve zavisi od Zvezde.Čudna utakmica,Zvezda kao da nije jurila pobedu ali nema veze,Zvezda je sigurno šampion.

Daca Francuz

pre 5 godina

Sramna igra zvedini srpskih kosarkasa. Ma pojma nemaju, da menjaju profesiju : placeni da zaradjuju para a ne cine nista da zasluzuju bar jedan od sto sto zaradjuju sem Ffilip Covic.
To vam kazem, iako sam Partizanovac ali pre svega sam srbin koji je zaprepascen u vezi stanje srpske skole kosarke : kako uopste da jedan Simanic ili jedan Davidovac nemaju ni gram pojma igrati tako vazne utakmice ? Kako su pripremljeni za takve utakmice ? Na sta mislu dok igraju ?

Jaga

pre 5 godina

Ono sto je Rivers u drugom delu igrao mogao sam I ja.E sad ako I ja mogu da igram za Zvezda to dovoljno govori kakav je Zvezda tim.Moram da kazem I to da je tesko nadoknaditi I kosarkasku neinteligenciju Odza,Lazica I Berona

Dalibor ja

pre 5 godina

15 poena u 2.poluvremenu, skoro celu 3.cetvrtinu bez kosa. SAMI SEBE smo pobedili, nista Buducnost nije posebno odigrala nego je zvezda toliko losa bila, buducnoat je imala lake koseve. I pored takve lose igre razlika je ispod 10. I dalje je zvezda favorit, buducnost je samo osrednja ekipa i nista vise. I ako dobiju u petak u majstorici ne vidim nikakvu sansu za njih

ArmagedonSaMarakane

pre 5 godina

cini se da je moja zvezda zbog ko zna cega pustila ovu trecu, mislim, retko gresim, da je u cetvrtoj sve gotovo, nekako sve navlaci na to....

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Нису можда као прошле сезоне ал судије ипак гурале, очекивано Будућност цијелу утакмицу а на све то стао нас шут у другом. Они су сад у налету иако невјерујем да ће нас добити двије заредом. А у евентуалној мајсторици у нашој земљи сигуран сам да они немају нимало шансе. 😞

ValterNBG

pre 5 godina

Aj polako,da malo prokomentarisemo igru.Oni kosevi Covica I Riversa su ipak pomalo slucajni.Nismo dovoljno dobro spustalu loptu na pet.Beron prevodio loptu-nema suta.Dobric I Dsvidovac losi danas.Simani nije znao gde je.Mozda je mogao Keselj koji minut,ipak je bar iskusan.Sledecu gubimo 15-ak razlike a u BG ce biti bas cupavo.Ovo je realnost jer opak ne mozemo pogadjati trojke kao u Pioniru.

slaviša šmigič

pre 5 godina

kakvo mesarenje igraca buducnosti bas me zanima dal ce sudije tako,da sude u beogradu crvenoj zvezdi,jer ovakvim faulovima koje sudije nesude nemoze pobediti niko pa ni zvezda

Nenad

pre 5 godina

Dobric i Davidovac su nas prodali ovu utakmicu. Sve otvorene suteve promasili. Da su usla bar dva od njihovih 10 promasaja vec bi bila druga prica.
(Ivan, 17. april 2019 20:52)
Brate najbolji igrač Budućnosti šutira 8/1,a o Gordiću tek... Repeša za KSL ligu čovek. Sve u svemu jedina reakcija budućnosti je agresivnija odbrana na playu i destrukcija košarke prekidima do bonusa. I Tomić to nije rešio... Loše baš od obe ekipe

Walldorf

pre 5 godina

Kad-tad ce se saznati sta se sve desavalo u sluzbenim prostorijama,nazovi,kosarkaske hale u Podgorici. Kao sto se saznalo za "slucaj Vrsac". Problem je da NIKO od sluzbenih lica delegiranih od strane ABA Lige nije reagovao, niti sankcionisao neverovatna desavanja.No, dobro. Idemo dalje. Za sve se nadje resenje, pa se vidimo za par dana. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

Smesne ste gnjide

pre 5 godina

Znate sta ne vas problem jugosloveni vi svih 50 frakcija sa milogorcima zajedno. Prvo malo vas je a drugo jedino po cemu ste poznati i slozni je po mrznji prema Crvenoj Zvezdi. Tako da uzivajte kako osvajamo ABA ligu i ne zaboravite da dobro isprebijate jedni druge cim se vidite.

Milan

pre 5 godina

Neki igraci su prebrzo usli u problem sa faulovima, uz kratku klubu to nas je limitiralo. Takodje ne verujem da ce se ponoviti ovako slab ucinak kao u drugom polu vremenu, dobijamo cetvrtu lagano. Malo nek se slade partizani u plavo belim salovima.

mukice

pre 5 godina

Auuuuuuuuuuu, koliko miseva izaslo iz rupe!!!

Pa posle neko kaze da navijanje za Partizan nije dijagnoza, i to ozbiljna, jer za istu ni skorasnje resetovanje nije lek!

Ne sekirajte se, brzo cete nazad - znate i sami da vam je tamo mesto! :-)

Bitadze

pre 5 godina

...je pokazao u ovim utakmicama da je neverovatno prljav i podmukao igrač.Koja razlika izmedju njega i Klarka onog nizeg,koji gine na terenu,udara i prima i pruza ruku!.Inace zasluzena pobeda Buducnosti,favoriti su cak i za trofej.Zvezdi bez Perpera bice tesko i u petoj.Mada su obe ekipe tipicno domacinske.

neko

pre 5 godina

meni je ovo sve sumnjivo,tako je buducnost igrala u beogradu sada im zvezda vraca istom igrom,prvo sve uredu,drugo nula od igre,sumnjiva posla

Kolja

pre 5 godina

Potpuno bespotrebna nervoza Covica.On je toliko dominantan u ovom plej ofu da sebi ne smije da dozvoli da pravi glupe faulove.Realno stao je sut jer su se i Rivers i Beron bespotrebno trosili na pleju.

R8

pre 5 godina

(Jon Bon Jovi,17.april 2019 18:58)Hahahahahahh,koliko jadan pokušaj hejtovanja....
(Jon Bon Jovi, 17. april 2019 19:10)

Pazi ovog sto se ponovo svadja sam sa sobom

prika iz susjedstva

pre 5 godina

Srbi (pogotovo oni koji navijaju za Zvezdu), vi izgleda niste svjesni da je Zvezda u velikom problemu. Bez drugog pleja, moglo bi se jako zakomplicirati. Ako vam Tomić nešto ne izmisli. Iskreno, volim košarku, nek’ bude pet utakmica. Ali, mogli bi spominjati ozljedu Reglanda i Perperoglua cijelu sljedeću godinu...

Observer

pre 5 godina

Berona ne treba onoliko trošiti na pleju, nije onda produktivan u napadu. Steta sto Perperoglu nije igrao, dobili bi ovo večeras...

ljupce

pre 5 godina

zasluzena pobeda buducnosti nema se sta prigovoriti.sudjenje odlicno samo jedna greska a to ja faul u napadu berona koji nije uticao na rezultat.zvezda je neobjasnjivo u trecoj cetvrtini pala,pocela bez rezona da sutira trojke.e sad da li je na riversa uticalo to sto ga je tomic izveo u trenutku kad nije mogao da promasi ne znam,ali je pokazao oba lica koje imaju suteri.kad pogadja onda ulazi sve,a kad promasuje,onda ne moze ama bas nista da pogodi.da li se zvezda umorila posle onakvog poluvremena videcemo u petak.odlicna utakmica,pravo finale.ja sam kao ljubitelj kosarke zaista zadovoljan.u petak jos jace jos uvek vodimo i nista jos nije gotovo. ZVEZDA!!!!!!!!

Марко

pre 5 godina

Катастрофална игра Звезде у другом полувремену - само 22 поена. Срамота је изгубити од овакве екипе.

deki

pre 5 godina

Nije bilo realno da dobijemo ovo, nazalost povrede su nas osakatile. Prosto ne mozes da dobijes sa jednim plejom, Davidovac, Dobric i Beron sve promasili KC odigrao vrhunski prvo poluvreme.Ne pada mi na pamet da se vadim na sudije all inace se u ABA lako sviraju faulovi ,svaki kontakt ,sto je problem kad ti je kraci roster. Cestitke djeticima i vidimo se u Petak. A da, hvala ti Milose Teodosicu sto si pomogao ekipu kad joj je najteze, tako si sam pricao. Ovakve utakmice kao i one protiv Partizana, mnogo bi bile kirisnije za tebe nego da sam negde treniras

Ivan

pre 5 godina

Nasa sansa je bila da iskoristimo momentum i dobijemo odmah prvu utakmicu, ovako sa dva bitna igraca mane u rotaciji, mislim da imamo vrlo male sanse da to uradimo u petak. Bice 2:2 nazalost. Ostaje pitanje sta je razlog onoliko drasticne promene u drugom poluvremenu.

Milos

pre 5 godina

Sudjenje odlicno. Svaka im cast, zaista nisam video neke greske. Nas prvo poluvreme isao sut, u drugom mnogo promasaja, narocito otvorenih suteva Davidovca, Dobrica i Riversa. Beron potrosen na pleju. Cudi me da nije makar probao Nenadica i Keselja. Ekipa mora nekako da se oporavi fizicki. Naravno da mnogo nedostaju Regland i Peproglu. Sledecu napasti pobedu. Ako ne ide, ostaje nam peta u Bg-u i to je to. U Pioniru ovakva Buducnost nema sta da trazi.

prouni

pre 5 godina

Jesam zvezdas ali iskreno ovo je bila vidjenna pobeda budućnosti, sve u svemu lepo sam zaradio ali ce zvezda ipak izaci kao pobednik i to vec u sledećem mecu, nadam se

Ћезо рца

pre 5 godina

Вечерас су Титограђани заслужено победили... Нема кукњаве. Завршити посао у следећој утакмици и вратити титулу из Титограда у Београд. Ипак је Црвена звезда неупоредиво квалитетнији тим.

Ja u Zvezdu verujem

pre 5 godina

Čestitke Budućnosti, bili su bolji.
Suđenje je bilo takvo kakvo je bilo i Budućnost je se bolje prilagodila istom. Dosta agresivniji su bili u odbrani i postizali su lake poene iz tranzicije (što u prve dve utakmice nije bio slučaj). Zvezdini poeni iz prodora, sa niskog posta ili iz reketa uopšte skoro da nisu postojali. Kad je Zvezdi stao šut za tri, Titograđani su okrenuli i dobili utakmicu. Zvezda je teško dolazila do poena u drugom poluvremenu (uglavnom sa penala). Ništa se bitno ne menja pred 4. utakmicu. Na pobedu smo do Evrolige. Pružiš ruku protivniku, pa na sledećoj utakmici zapneš još jače.

Atreides

pre 5 godina

-Tosve- Regland se nece oiporaviti on je zavrsio sezonu. A mislim da nesto i ne fali on Zvezdi,gore je povreda Perperoglua i on je taj koji fali.

Putnik

pre 5 godina

Domaći igrači Zvezde su ovaj put baš slabo odigrali. Ne zna se ko gore. To plus problemi sa šutem kod svih u drugom poluvremenu i eto pobede Budućnosti ispod crte.

Budućnost je nošena publikom bolje odigrala ovog puta, ali mogli smo ovo da dobijemo. Sa manjom razlikom,doduše, ali ipak da dobijemo. Za četvrtu sad koncentracija pre svega da se završi priča najzad. Eventualnu majstoricu teško da bismo izgubili ali uz klasnu razliku u našu korist ne treba sebi dopuštati nepotrebnih 5 mečeva. Nikako ne dopustiti reprizu večerašnje igre.