Utorak, 16.04.2019.

14:45

Repeša: Više prihvatam šamar, pljuvanje je najkukavičkiji čin

Jasmin Repeša, trener Budućnosti, pozvao je svoje košarkaše da pokažu reakciju i ponos kako bi ostali u trci za šampionski trofej.

Izvor: PT

Repeša: Više prihvatam šamar, pljuvanje je najkukavièkiji èin IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

srbEUin

pre 5 godina

Gle kako su se Groboljubi nali pogođeni zbog pljuvačine.
Ne daju oni da ih neko kopira i preuzima njihove gospodske manire. Za sada treba da su bezbrižni. Onu Tošinu šlajmericu iz zaleta uz Dulovo štipanje sudije ipak im niko ne može dostići. Uz to imaju i dokaze, sve uredno radili pred kamerama, a ne kao ovi NN navijači, da ih niko ne vidi i niko ne prepozna...

JASKO FIJASKO

pre 5 godina

Repeša priziva sudijsku pomoć u Podgorici, zato je zakukao posle Beograda jer je sada jasno da posle svega što se desi u Podgorici u konačnom treba doći u Beograd i shvatiti da će im biti vraćeno istom merom!
Niko se i ne seća onih likova ispod koša u Podgorici (beše li onaj crnac brat košarkaša) koji su svako malo ulazili u teren a da ih niko ni ne opominje a svaku priliku su koristili za kontakt sa igračima Zvezde sa naguravanjem,psovanjem i pljuvanjem!

Novica

pre 5 godina

Lukavi Repeša postaje cirkusant, ekipa mu je izgledala dobro poraz 40(četrdeset) razlike-za pametne katastrofa!
Omaklo mu se da i sam kaže da se nada "domaćinskoj" atmosferi on zna šta to znači!Budćnost je imala "domaćinsko" suđenje na oba meča u BG,npr suđene su nesportske Davidocu,Odžu,... a mnogo očiglednije Belu,Gordiću,Baroviću - nisu!Biće zanimljivo pogledati predstavu u Podgorici i suđenje trojke Tomislav Hordov iz Hrvatske, slovenački sudija Mario Majkić i srpski arbitar Marko Juras!

Toto-ko-tunjo-i-tresromantika

pre 5 godina

Desavalo se nakon nekih derbija da jedna ekipa ode pravo u svlacionicu razocarana bez pozdrava sa protivnicima, da su pojedini akteri besni, da prste po terenu... Ali pogledajte snimak i recite da li vam IGRACI Buducnosti deluju kao lincovani? Osim sto su lincovani u borbi pod obrucima, a momci su to i priznali posle meca. Niko od njih ni u jednoj reci nije pomenuo "linc". A onda je nastupio ovaj koji ne moze da podnese poraz. I ne radi se samo o "podnosenju" poraza vec i opravdanju njegovog dolaska na klupu i, ocigledno, velikoj gresci i smeni Dzikica.

nemamkonkurenciju

pre 5 godina

Sve je ovo ocekivano....Samo dosipanje ulja na vatru....Nas bi tamo pako cekao s Repesom ili bez Repese,ovo je samo pravljenje alibia za vec poznat scenario...

Skinks

pre 5 godina

Ovaj nastavlja da indirektno poziva "Varvare" da budu što neuljudniji domaćini, treba ga kazniti.
Grobar sam i košarkaški sam uz Budućnost, ne želim da vidim Zvezdu sa trofejem, ali iskreno posle svega ovoga, ne bih voleo da vidim ni Crnogorce sa trofejem.
Baš su se raspali moralno, kao nacija,a ovo je njihov nacionalni klub pa se to sve vidi, samo im je još ovaj falio.
Ako izgubi u finalu očekujem da dovedu Fadilja Vokrija da im vodi ekipu, možda se razume i u basket.

miroslav

pre 5 godina

Mogli smo da damo kos u zadnjem napadu da bude +40 ali nismo ni pokusali. Buducnost u Zagrebu na -11 juri da kos u zadnjoj sekundi da bi izgubili sa 9 razlike.
Covic je mobilisao navijace da bi se sprečila proslogodinja kradja.Neki mozda jesu malo preterali ali nije bilo ozbiljnijih incidenata.To sto se vecina igraca iz Podgorice izgubila i Bg govori da su doveli lose igrace koji nisu igrali pred vatrenom kosarkaskom publikom kakva je u Srbiji ,Grckoj...Ovo sto Repesa govori je alibi prica za katastrofu njega i njegovog tima.

Loki

pre 5 godina

Hrvati i košarka... Već mi je postalo žao da ih sprdam, ali kako je Budućnost previdela da hrvatski treneri ne uzimaju trofeje? Jednostavno to im je u genima, gubitnici, pogotovo kada igraju protiv srpskih ekipa.
A Džikić krka pečenje i gladi bradu, ala ste se usrećili bez njega...

Goran

pre 5 godina

Sramotna laz.
Demoliranje,rasturanje,odvikavanje od kosarke,nama najveća pobeda, a vama najtezi poraz u finalu ikada.
To se desilo Jasmine!

miroslav

pre 5 godina

Najjači utisak druge utakmice:
Zadnji napad Zvezde Nenadic taba loptu i nema nameru da ide na kos, publika trazi +40 ,igrac Budućnosti se zalece da orme loptu, Nenadic ga fintom baca na na parket i taba loptu do isteka vremena.

Idemo dalje

pre 5 godina

Ne samo da zvezda ima šutere koji ne promašuju, već imaju i pljuvače koji pogađaju sa linije 7,25 m.
Mislim da bi to bilo za Ginisa.

goran

pre 5 godina

mislim da ovakvim izjavama skrece temu sa igre svoje ekipe koja je bila bez imalo zelje i volje. Da su ga toliko pljuvali,verovatno bi morao do kraja utakmice da skine i kosulju

veliki strumf

pre 5 godina

Repesa podiže tenzije, lozi masu, to mu je jedina nada da dobije ali treba da bude svestan da publika ne igra. Mogu da naprave pritisak koliki žele - meč se dobija samo na terenu. Igrači Zvezde su mnogo takvih utakmica odigrali u karijeri i sigurno se neće uplašiti. A na terenu su tanki za ovakvu Zvezdu. Osim toga, treba da bude svestan šta će ga čekati u Beogradu dogodi li se nekim čudom da Budućnost dobije oba meca. Bolje je za njega da se serija ne vraća.

Marko

pre 5 godina

Ne znam zasto nije preneta cela izjava ovog strucnjaka:
“Jasmin Repeša, trener Budućnost Volija, prenio je da je igračima odmah nakon drugog poraza od Crvene zvezde da su izgubljene dvije bitke, ali je i “rat”.”
On kaze da su vec izgubili seriju i titulu. U nastavku koji je i ovde prenet on u stvari poziva na osvetu.
Toliko o finom gospodinu odraslom na asfaltu.

Vanja

pre 5 godina

Volio sam fudbal i košarku gledat na stadionima.Vremenom su me primitivci svojim ponašanjem cic po mic uverili da mi tamo nije mesto.Ostala mi je TV,internet i štampa.Dokle !?

Vanja

pre 5 godina

Pored ovakve Zvezde, Budućnost u najboljem slučaju može da dobije jednu utakmicu u to sami ako im Zvezda pusti. Ako Zvezda dozvoli da se igra peta utakmica svi igrači bi trebalo da se "obese" o koševe zajedno sa trenerom Tomićem za koga i dalje imam negativno mišljenje. P.S. Da li igra Džo Regland u Titogradu?

vladopg

pre 5 godina

Ubijedjeni smo da mozemo da preokrenemo! U ovom trenutku smo previse potcijenjeni i tu nam je sansa! Takodje, sa dvije pobjede kuci dobijamo dovoljno samopouzdanja da iznenadimo oslabljenu (bez stratosa perperoglua) zvezdu u beogradu! Samo hrabro, samo jako! Volim Buducnost!

deki

pre 5 godina

Ja sam danas vec napisao da je Repesa majstorski preusmerio pricu u drugom pravcu. Sto se tice pljuvanja, prosto ne mogu da verujem da je neko mogao da pljuvacku dobaci preko zastitne ograde, zasto se odmah nije zalio Pukl je u prvoj utakmici iz hale isklucio dvojicu trojicu navijaca. Vredjanja je bilo, protiv toga sam ali toga ce nazalost uvek biti. Sto se tice trce utakmice ako trener uspe da ih posle dve katastrofe psihicki podigne onda je sve moguce. Bitno je i to na koliko su potpisani Kol , Dzekson i oba Klarka ukoliko do kraja sezone a mislim da je tako, onda je vrlo moguce da sutra bude sve gotovo jer oni su pokazali da ih boli uvo da se cimaju a nove klubove ce naci

marsovac

pre 5 godina

vladopg
I ja sam ubedjen da mozete ako budete imali sudije kao i prosle godine i ako nam se povredi jos neki igrac iz prve petorke.Ovako nema vajde.

Sima

pre 5 godina

Simo, cemu tvoja netrpeljivost? Tomic nikada nije tvrdio da je ispljuvan ispred svoje klupe.
(korto, 16. april 2019 16:48) Korto posle pobede Partizana u Pioniru pogledaj kzs Tomica pa ces videti.

Shein

pre 5 godina

Ovaj OgiCg mi je najveci lik. Ajdo to sto je nepismen pa pise "nemoze i neznam" zajedno, nego lik siri dezinformacije konstantno . Svako u CG zna da vec godinama karata nema u slobodnoj prodaji i da se dijele po politickoj pripadnosti. Razlog je taj sto kad bi pustili karte od 5000 gledalaca ,4000 bi navijalo za Zvezdu. Ovo 1000 bi nekako kupili Varvari. Ne umanjujem navijace Buducnosti, neke licno poznajem. To su uglavnom ok momci, nisu nacionalisti i psihopate. Sve u svemu ZVEZDO ZGAZI IH SVE. NIKSIC VOLI ZVEZDU

Mirko

pre 5 godina

Umesto da se zahvali za ovo jedinstveno iskustvo i inicijaciju, gospodin Repeša se žali. Pa baš zato što ste previše mekani - već godinama ne može reprezentacija da vam uradi ništa - nema više Srba koji bi nešto uradili i koji su vam sve titule i osvojili, a vi ste previše meki.
Od nas ti ni dlaka sa glave ne bi falila, kao što ti niko ništa nije prebacio dok si dolazio sa drugim klubovima u Beograd, ali za vređanje i pljuvanje e to je Budućnost itekako zaslužila prošle godine. Jer, ništa mi njihovo nismo uzeli, nego su oni potplatili sudije i oduzeli nam ono što nam je po kvalitetu pripadalo.

A ti gospodine Repeša umesto da se zahvališ i očvrsneš, i to preneseš na tvoju ekipu - ti se žališ, pa ne ide... A da ne ceniš-ne ceniš, jer ko bi drugi mogao ovo iskustvo da vam pruži? Samo još Partizan, al... neće svoj na svoga. Tako da opet spala knjiga na jedno slovo - Zvezda.

Doduše ovo i jeste neki pokušaj motivacije, za navijače Budućnosti možda i jeste, ali za igrače, ovo je tanak pokušaj. Nema tamo mnogo materijala za ovo.

Dacha

pre 5 godina

@MilkoDjurovski poenta je da nekoliko puta niste na terenu zasluzili igranje u EL. Pozdrav.
(rrrrr, 16. april 2019 15:10)

Poenta je da je Zvezda svaki put zasluzila igranje u Evroligi,ako nije izborila osvajanjem onda time sto je regularni deo sezone zavrsila na prvom mestu i logicno je da ako pobednik takmicenja iz raznoraznih razloga ne moze da ucestvuje u Evroligi da postoji neki kriterijum ko bi sledeci mogao da igra umesto njih,a gde cete veci i bolji kriterijum od prvog mesta regularnog dela prvenstva,plus finansijska stabilnost,plus milionski navijaci i puna dvorana. Da ne pominjemo sto su svojim ucestvovanjem i rezultatima potpuno opravdali poziv za razliku od mnogih koji vec godinama imaju A licencu.

Sima

pre 5 godina

On uopste nije ispljuvan, kada je skinuo kravatu i sako bili su kao novi. Sa mesta iza klupe u Pioniru niko ne moze da dobaci pljuvanjem. Pogledajte i sta radi po zavrsetku utakmice, zato nije ni krenuo da se pozdravi. Sako mu je ispljuvao ili njegov igrac na klupi, ili je zaprljan znojem igraca ili poprskan vodom. Od nekoga ko je vazio za gospodina nije se ocekivao ovakav huskacki spin.
(sako, 16. april 2019 16:16) Znaci i Tomic laze, posto je rekao posle polufinalne serije da mu je sako na hemijsko ciscenje. E panteri, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

PFC 1970

pre 5 godina

Ne volim Zvezdu, ali je pokazala da je bolji tim od Budućnosti. U fudbalu, dok se igrala liga SFRJ.

U košarci, ne znam. Pre svega treba pitati Čovića - KO STE, DOĐAVOLA, VI ?

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

U košarci, ne znam. Pre svega treba pitati Čovića - KO STE, DOĐAVOLA, VI ?
(PFC 1970, 16. april 2019 16:26)

Ми смо Црвена звезда, највећи српски клуб!
Него ви... где сте, шта радите,како време проводите?

Cigani Ludaci

pre 5 godina

Hrvat ko Hrvat niceg se oni ne stide , pa ni ove demagogije ! Ali ono sto je na mene ostavilo najveci utisak je to koliko je buducnost busna u odbrani citave sezone ! Svaka ozbiljna ekipa sve bazira PRVO na odbrani , pa iz dobre odbrane onda ide i dobar napad , dok se kod njih sve svodi na to ako ih krene sut , e onda malo odigraju odbranu i tu onda imaju neke sanse ! A u evroligi su ekipa sa NAJMANJE postignutih poena...

NoName

pre 5 godina

Sta si uradio Covicu svojim ponasanjem.U Podgorici i citavoj Crnoj Gori nikad nije bilo takvo intetesovanje za bilo koju utakmicu.Ovo je nezapamceno.Karata nema ni za lijek.U takvoj atmosferi Buducnost nemoze izgubit ni od Golden Stejta.
(ogicg, 16. april 2019 14:57)


Hahaha Hahaha Karata nema ni za lek. Momak, jesi li pročitao saopštenje Budućnosti? Jasno su rekli da karte neće ići u slobodnu prodaju, deliće se samo simpatizerima DPS-a. Kakva crna pomama za kartama...

petarczv

pre 5 godina

Ovaj vise ne zna sta ce od muke zato sto je uzeo ogromne pare a rezultat najgori u poslednje dve decenije... Ali nije on kriv vec nesposobna i nestručna uprava volija koja se razume samo u prodaju i sverc a u kosarku nikako repesa je bio i ostao sinonim za neuspeh i ekipu bez glave...

Ivan

pre 5 godina

Nemanja Gordic, covek je u par recenica jasno pokazao ko je i gde pripada. Posle karijere bi trebao da ostane tamo gde je i sad. Prosto, neko je Gordic, a neko Stojkovic.

Doktor

pre 5 godina

E moj ogicg - kad bi pustili karte u slobodnu prodaju, Zvezda bi igrala pred domaćom publikom u sred Titograda!! Al ovako, DrPS deli karte i sendviče članstvu.. Panem et circenses, moj dobri ogi, ili ti 'leba i igara i raja srećna...

sako

pre 5 godina

On uopste nije ispljuvan, kada je skinuo kravatu i sako bili su kao novi. Sa mesta iza klupe u Pioniru niko ne moze da dobaci pljuvanjem. Pogledajte i sta radi po zavrsetku utakmice, zato nije ni krenuo da se pozdravi. Sako mu je ispljuvao ili njegov igrac na klupi, ili je zaprljan znojem igraca ili poprskan vodom. Od nekoga ko je vazio za gospodina nije se ocekivao ovakav huskacki spin.

Mirko

pre 5 godina

Gospodin Repeša zna šta ga čeka. Njemu otkaz, a većini igrača takođe.
Sve u svemu, vidimo se iduće godine. Msm, kako ko i kako gde.

Mirko

pre 5 godina

Bar imamo neke bilo kakve pesme....Za razliku od one Zvezda jojjj…jj .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bakayoko, 16. april 2019 15:51)

"Dok palme njišu grane"? Jesi ozbiljan majke ti?
I čija je to pesma, uostalom... Cccc

Станко

pre 5 godina

Опет Милогорци преко брата хрвата ложе ватру. А у Србији пљују неки и даље пљују Човића што неће да се нагузи и каже хвала, оћу још.
Не волим ја Човића, мутан је али ово није спорт, ово је политика кроз спорт и треба се борити. Нема стида кад се бориш са силеџијама.

Bakayoko

pre 5 godina

Nisu to ljudi to su C.....ni.....Takvi su oni samo u grupi,iza ledja...pistolj,pljuvanje.....I ovde laprdanje i opravdavnje polsveta kako je ok da pljuju bilo koga....Nadimak koji imaju ih opravdava.....I nas je sramota sto zive ovde.....

Grobarchina

pre 5 godina

Svi znamo kakav su nadimak dobili navijači Crvene zvezde još u vreme Jugoslavije, tako da pljuvanje ne treba nikog da čudi. To je njihov zaštitni znak.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Grobari se solidarisu s Repesom a navijaci koji od navijackih pesama imaju 80% psovki,10% pljuvanja i 10% pesama u kojima kao vole Partizan.

Bakayoko

pre 5 godina

(Црвена звезда 1913, 16. april 2019 15:09)

Da te doceka uz Mars na.Drinu....Moze ali samo ako ides dole u letecem Autobusu sa sendvicom u ruci.....Dace ti Varvari jogurt uz Mars na Drinu...Da bude bas prijateljski dizivljaj.

banjadiluka

pre 5 godina

Ajde bolan mani se vise te price u kakvim atmosferama smo i mi i grobari igrali pa malo ko zakuka imas teren i igraj. To sto si navikao na pozorisne atmosfere sa tim se pozdravi bar dok gostujes u Beogradu. Ovde se zivi za klubove i za kosarku Srbiji treba Euroligaska ekipa, igras finale majstore bolje onu legiju stranaca ti malo isamaraj nego da ih svi pljulju kako igraju kad vec spominjes samaranje i pljuvanje.

misa

pre 5 godina

Sta si uradio Covicu svojim ponasanjem.U Podgorici i citavoj Crnoj Gori nikad nije bilo takvo intetesovanje za bilo koju utakmicu.Ovo je nezapamceno.Karata nema ni za lijek.U takvoj atmosferi Buducnost nemoze izgubit ni od Golden Stejta.
(ogicg, 16. april 2019 14:57)
A kako ti to znaš kad si rekao da živiš u Beogradu, jel si procitao na nekom forumu?

marsovac

pre 5 godina

@ogicg
Ne obrci pricu.To ste vi sa vasim Bokanom uradili prosle godine,pa smo vas nakantali ovde kao malu mostanicu.I bole nas brige i da se dese porazi tamo,a mislim da nece dva,jer cemo vas opet ovde raskantati i obrukati kao i sada.Bez sikiriki majstore.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

У свим досадашњим коментарима је остала не споменута једна чињеница!
Прве две утакмице полуфинала у Београду, из прошле сезоне, протекле су у потпуно регуларним условима што се тиче навијања(не причам о судијској крађи у корист ккб)! Нико из ккб није имао примедбе на атмосферу... а онда дочек у Титограду(неко каже Подгорица) из хорора, као да смо стигли у Приштину, међу крвне непријатеље!
Зар је могуће да сте заборавили?
Зар сте мислили да ћемо ми заборавити?
Увреде сте заслужили!
Ево вам шансе, дочекајте нас аплаузом уз "Марш на Дрину" и ратне секире ће бити закопане, покажите кајање, признајте да смо бољи и идемо даље!

ferdinand

pre 5 godina

Prijatelju, dobio si šamarčinu u vidu 60 razlike u dva meča. I ti bi još? Zaista ne razumem šta se to dogodilo pa je bio linč? Je l' ste polomljeni, u modricama, hematomima, jedva izvukli žive glave??? Vi ste napunili gaće od pune hale i nazivate to linč?! Ono što se skandira na tribinama diljem ex Yu je već decenijama deo standardnog navijačkog folklora, a ti si se sad našao uvređenim, iznenađenim itd. Svašta se skandira i u Podgorici i u Beogradu, Zadru, Splitu, Sarajevu...

pedja 71

pre 5 godina

Jaso, mora da te neka lama pljunula.

Stajao sam ispod semafora u pravcu navijača iza klupe. Šanse nije bilo da neko dobaci do tebe, matori lišče....

Црвена Звезда 1913

pre 5 godina

Za zvezdu navija elita iz prvog reda: Milan Kalinić sa kauča, Aca Lukas, onda doajen srpskog novinarstva Sir Oliver, i ostali krem de la krem srpskog društva!!
Svaki bi se klub ponosio takvim legendama!

Srecko Sojic

pre 5 godina

Samar se udara Coveku, al tebi?
Jeli bre smrdo, koga bre ti fortas tim smesnim pricama. Prvo si skinuo kravatu jel ti je bila vrucina, malo posle i sako, opet zbog vrucine. Dakle ni govora o pljuvacini. I pre i posle ovih demoliranja od Zvezde, Reponja je bio trener poznat kao covek polusezona, ljiga bez karaktera. Boli ga ovaj strasan poraz, toliko da ne zna kako ce Milu na oci pa su se i on i Bokan obsetili da pricaju o "lincu" i onemogucavanju da igraju?! Zao mi je samo sto ne igra Stratos jer bi u tom slucaju prevazisli i brutalnu i prostacku bagru zvanu podg.publika, kao i sudije po starom dobrom obicaju. Ovako i bez nj.i bez Reglenda nece biti lako. Atmosfera u Moraci??? To je bato linc, tuca pretnja pistoljima, To je pljuvacina.. Kad se samo setim jadnih grobara pre neku godinu, kad su ih mucki isprebijali i najurili iz hale iako su ljudi tu iz lokala. Pa onog lika sto Gagija Milosavljevica drpa na aut liniji usred tekme, za ruke i zamahuje da ga udari, nasta sudije boli k.jer sve i da hoce nesmeju nista da sude jel im ne gine prebijanje kao nekad onog mucenika fedbal.sudiju Sreckovica koji je ostao invalid , a tabadzije nikad nisu kao mogli da pronadju. Dakle sta je onda ostalo za nas kao simbol srpstva koji se probudio. Moraju samo da brinu varvari , a tamo su svi i gori, da ipak treba da dodju i u Bgd, a to moze da bude opasna zajebancija s delijama koje su sad opet tu!!!

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Мој Јасмине....игра пријатељу, игра... прегажени сте на терену, масакрирани, разнесени и понижени а ти константно о пљувању.
Твој посао је резултат, твој одговор се мора тицати резултата и лоше игре најскупље екипе у историји АБА!!
Није било твоје да кажеш да никада у каријери ниси доживео овакву атмосферу већ да никада у животу ниси доживео овакво резултатско "пљување"!
Атмосферу си морао да прећутиш и причаш о резултатској бламажи а неко други да спомене ствари око терена!
Прошле године је Алимпијевић био у сличној ситуацији и није кукао и ако је имао много разлога, држао се терена!

Badi Hild

pre 5 godina

@ogicg Ne pomaze ni puna hala, ni finasijska stabilnost, kad ljudk iz kluba ne umeju da urade skauting igraca. Igrate skoro celu sezonu bez 3ke, ne dovodite igrace tipa i inteligencije Stratosa, dovodite najgoreg trenera u sred sezone itd. Dzika je bio vrh za vas, ali pameti treba.

Lars

pre 5 godina

@
Sta si uradio Covicu svojim ponasanjem.U Podgorici i citavoj Crnoj Gori nikad nije bilo takvo intetesovanje za bilo koju utakmicu.Ovo je nezapamceno.Karata nema ni za lijek.U takvoj atmosferi Buducnost nemoze izgubit ni od Golden Stejta.
(ogicg, 16. april 2019 14:57)

Ali nema karata ni za lek :) Pa Zvezda dolazi u provinciju, naravno da nema karata!

Вук

pre 5 godina

Прошле године, у Пиониру су иза клупе Будућности били њихови симпатизери и пријатељи клуба. Скакали се и радовали сваком поену, без да их нико мрко погледа. Сматрани су пријатељима и ривалима. И онда дође меч у Подгорици где је старији чика пребијен зато што му је унука до њега носила Звездин шал.

Bakayoko

pre 5 godina

(g-Din, 16. april 2019 15:12)

Kakav si Gospodin....Kad opravdavas pljuvanje coveka....Pa u ratu te ne pljuju kad te zarobe.....Ali naravno ti si Covicev pulen....

Bakayoko

pre 5 godina

Grobari se solidarisu s Repesom a navijaci koji od navijackih pesama imaju 80% psovki,10% pljuvanja i 10% pesama u kojima kao vole Partizan.
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 16. april 2019 15:32)

Bar imamo neke bilo kakve pesme....Za razliku od one Zvezda jojjjjjjjjjjjjj.

Eee

pre 5 godina

Sta si uradio Covicu svojim ponasanjem.U Podgorici i citavoj Crnoj Gori nikad nije bilo takvo intetesovanje za bilo koju utakmicu.Ovo je nezapamceno.Karata nema ni za lijek.U takvoj atmosferi Buducnost nemoze izgubit ni od Golden Stejta.
(ogicg, 16. april 2019 14:57)
Od Golden Stejta ne može, ali od Zvezde i može i hoće!

crni_redstar

pre 5 godina

ja ne shvatam pojedine parole i ponasanje pojedinaca, drustven je to problem pre svega. Repesa bolje da se bavi igrom svog tima, posto ga je Zvezda razbila na proste cinioce.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Tomic trenercina oterace u Gruziju i Trinkija i Repesu,sad Repesu a Trinkija posle Klsa kad ljudi shvate da je ,,prevara” i da je osvojio samo kup uz sudijaku kradju,Canak bar osvojio posteno zbog amatera Alimpijevica,i plus u Zvezdi nisu u kupu igrali Faje,Odzo,Rivers i igrao roviti Lazic,znaci Trinki Gruzija..

Dejan CZ

pre 5 godina

@rrrr....prvo se pozabavi svojim klubom koji je uz pozivnicu igrao EC umesto Mege...Zvezda je svoje igre u EL opravdala a vi ste jedva namakli 1 pobedu...nekad je pametnije cutati.

Kanidja PG

pre 5 godina

Ne pravi se klub niti institucija na ovakav nacin,prljavim novcem pokradenih gradjana da bi tamo neko Klarku,Dzeksonu,kolu dao 60.000 mjesecno.
Prvi ste poceli da dijelite ulaznice simpatizerima DPS da nebi kojim slucajem kakav stari podgoricanin varvar viknuo nesto protiv predsjednika ili mozda da ne dodju navijaci Zvezde,Partizana.Danas su vasi navijaci placeni botovi rezima,ostrasceni dukljani koji su prije svega srbomrzci.
Ne moze sve vjestacki,treba imati skolu,duh navijanja a ne partijske poslusnike.
Zato su Mornar,Lovcen,Sutjeska gorostasi za vas!

Zulu

pre 5 godina

Brale, posle ovakva dva poraza glupavo je da komentarišeš bilo šta. Ti si svoj posao odradio loše, Zvezda vas je razbila i toliko o igri i timu koji vodiš. Uprava je tu da reaguje na sve ostalo van igre, ono za šta si ti zadužen komentariši. A i šta bi rekao za igru i rezultat?

Milko Djurovski

pre 5 godina

Svi koji mislite kako je Zvezda one godine Ciboni platila da bi igrala Evroligu nemate pojma.Cibona je bila ili je jos uvek ne znam,toliko duzna da po Bartomeuvom pravilniku nije imala bas nikakve sanse da igra Evroligu.Nisu oni imali nikakav drugi izbor nego da odustanu.

deki

pre 5 godina

Hajde vise, super si bacio udicu koju su svi zagrizli pa niko ne prica o sramnoj igri tvoje ekipe nego o skandiranju.Ti si vec gostovao u Pioniru sa Cedevitom, Makabijem i Armanijem,da li je bilo nesto sporno? Na Balkanu je problem sto su politicari zatrovali narod i to se prenosi na tribine jer su navijaci pod kontrolom istih tih politicara.Isto tako je bilo u nedavnom derbiju kad je Partizan bio domacin isto prosle godine u Podgorici, nema tu nevinih ,svi su isti.Covece imas super igrace a igra vam je sramna juce Duda Ivkovic rece da je Oly hteo Kola a nije mogao da parira ponudi Buducnosti, jedan Olimpijakos ne moze da plati kao vi. Skrcali su preko 12 miliona u klub i halu a rezultati NULA

Badi Hild

pre 5 godina

Gordic vise poznaje kosarku od Repese. Tacno istice da u odbrani moraju da ginu, poprave komunikaciju, centri da zagradjuju i hvataju lopte, usmeravaju Covica u levu stranu itd. Samo strance je tesko natetati na to. Repesa samo fraze prica, bruka!

ogicg

pre 5 godina

Sta si uradio Covicu svojim ponasanjem.U Podgorici i citavoj Crnoj Gori nikad nije bilo takvo intetesovanje za bilo koju utakmicu.Ovo je nezapamceno.Karata nema ni za lijek.U takvoj atmosferi Buducnost nemoze izgubit ni od Golden Stejta.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Laz je da ga neko pljuvao,ne treba biti previse pametan da se shvati da je predaleko stajao od tribina plus ogradjen prostor iza klupe.,,Pljunula” je Buducnost mnogo velike pare pa se mora naci opravdanje..

aha

pre 5 godina

Rodjace nisi ti primio samar u pravu si, ti si primio samarcinu, i to onu pravu, na terenu. Jer sramota je da sa takvim timom budes pregazen dva puta, ne pobedjen nego ponizen i pregazen.

aha

pre 5 godina

Rodjace nisi ti primio samar u pravu si, ti si primio samarcinu, i to onu pravu, na terenu. Jer sramota je da sa takvim timom budes pregazen dva puta, ne pobedjen nego ponizen i pregazen.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Laz je da ga neko pljuvao,ne treba biti previse pametan da se shvati da je predaleko stajao od tribina plus ogradjen prostor iza klupe.,,Pljunula” je Buducnost mnogo velike pare pa se mora naci opravdanje..

Kanidja PG

pre 5 godina

Ne pravi se klub niti institucija na ovakav nacin,prljavim novcem pokradenih gradjana da bi tamo neko Klarku,Dzeksonu,kolu dao 60.000 mjesecno.
Prvi ste poceli da dijelite ulaznice simpatizerima DPS da nebi kojim slucajem kakav stari podgoricanin varvar viknuo nesto protiv predsjednika ili mozda da ne dodju navijaci Zvezde,Partizana.Danas su vasi navijaci placeni botovi rezima,ostrasceni dukljani koji su prije svega srbomrzci.
Ne moze sve vjestacki,treba imati skolu,duh navijanja a ne partijske poslusnike.
Zato su Mornar,Lovcen,Sutjeska gorostasi za vas!

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

У свим досадашњим коментарима је остала не споменута једна чињеница!
Прве две утакмице полуфинала у Београду, из прошле сезоне, протекле су у потпуно регуларним условима што се тиче навијања(не причам о судијској крађи у корист ккб)! Нико из ккб није имао примедбе на атмосферу... а онда дочек у Титограду(неко каже Подгорица) из хорора, као да смо стигли у Приштину, међу крвне непријатеље!
Зар је могуће да сте заборавили?
Зар сте мислили да ћемо ми заборавити?
Увреде сте заслужили!
Ево вам шансе, дочекајте нас аплаузом уз "Марш на Дрину" и ратне секире ће бити закопане, покажите кајање, признајте да смо бољи и идемо даље!

Milko Djurovski

pre 5 godina

Svi koji mislite kako je Zvezda one godine Ciboni platila da bi igrala Evroligu nemate pojma.Cibona je bila ili je jos uvek ne znam,toliko duzna da po Bartomeuvom pravilniku nije imala bas nikakve sanse da igra Evroligu.Nisu oni imali nikakav drugi izbor nego da odustanu.

Badi Hild

pre 5 godina

Gordic vise poznaje kosarku od Repese. Tacno istice da u odbrani moraju da ginu, poprave komunikaciju, centri da zagradjuju i hvataju lopte, usmeravaju Covica u levu stranu itd. Samo strance je tesko natetati na to. Repesa samo fraze prica, bruka!

Lars

pre 5 godina

@
Sta si uradio Covicu svojim ponasanjem.U Podgorici i citavoj Crnoj Gori nikad nije bilo takvo intetesovanje za bilo koju utakmicu.Ovo je nezapamceno.Karata nema ni za lijek.U takvoj atmosferi Buducnost nemoze izgubit ni od Golden Stejta.
(ogicg, 16. april 2019 14:57)

Ali nema karata ni za lek :) Pa Zvezda dolazi u provinciju, naravno da nema karata!

NoName

pre 5 godina

Sta si uradio Covicu svojim ponasanjem.U Podgorici i citavoj Crnoj Gori nikad nije bilo takvo intetesovanje za bilo koju utakmicu.Ovo je nezapamceno.Karata nema ni za lijek.U takvoj atmosferi Buducnost nemoze izgubit ni od Golden Stejta.
(ogicg, 16. april 2019 14:57)


Hahaha Hahaha Karata nema ni za lek. Momak, jesi li pročitao saopštenje Budućnosti? Jasno su rekli da karte neće ići u slobodnu prodaju, deliće se samo simpatizerima DPS-a. Kakva crna pomama za kartama...

Вук

pre 5 godina

Прошле године, у Пиониру су иза клупе Будућности били њихови симпатизери и пријатељи клуба. Скакали се и радовали сваком поену, без да их нико мрко погледа. Сматрани су пријатељима и ривалима. И онда дође меч у Подгорици где је старији чика пребијен зато што му је унука до њега носила Звездин шал.

deki

pre 5 godina

Hajde vise, super si bacio udicu koju su svi zagrizli pa niko ne prica o sramnoj igri tvoje ekipe nego o skandiranju.Ti si vec gostovao u Pioniru sa Cedevitom, Makabijem i Armanijem,da li je bilo nesto sporno? Na Balkanu je problem sto su politicari zatrovali narod i to se prenosi na tribine jer su navijaci pod kontrolom istih tih politicara.Isto tako je bilo u nedavnom derbiju kad je Partizan bio domacin isto prosle godine u Podgorici, nema tu nevinih ,svi su isti.Covece imas super igrace a igra vam je sramna juce Duda Ivkovic rece da je Oly hteo Kola a nije mogao da parira ponudi Buducnosti, jedan Olimpijakos ne moze da plati kao vi. Skrcali su preko 12 miliona u klub i halu a rezultati NULA

Eee

pre 5 godina

Sta si uradio Covicu svojim ponasanjem.U Podgorici i citavoj Crnoj Gori nikad nije bilo takvo intetesovanje za bilo koju utakmicu.Ovo je nezapamceno.Karata nema ni za lijek.U takvoj atmosferi Buducnost nemoze izgubit ni od Golden Stejta.
(ogicg, 16. april 2019 14:57)
Od Golden Stejta ne može, ali od Zvezde i može i hoće!

pedja 71

pre 5 godina

Jaso, mora da te neka lama pljunula.

Stajao sam ispod semafora u pravcu navijača iza klupe. Šanse nije bilo da neko dobaci do tebe, matori lišče....

Станко

pre 5 godina

Опет Милогорци преко брата хрвата ложе ватру. А у Србији пљују неки и даље пљују Човића што неће да се нагузи и каже хвала, оћу још.
Не волим ја Човића, мутан је али ово није спорт, ово је политика кроз спорт и треба се борити. Нема стида кад се бориш са силеџијама.

Shein

pre 5 godina

Ovaj OgiCg mi je najveci lik. Ajdo to sto je nepismen pa pise "nemoze i neznam" zajedno, nego lik siri dezinformacije konstantno . Svako u CG zna da vec godinama karata nema u slobodnoj prodaji i da se dijele po politickoj pripadnosti. Razlog je taj sto kad bi pustili karte od 5000 gledalaca ,4000 bi navijalo za Zvezdu. Ovo 1000 bi nekako kupili Varvari. Ne umanjujem navijace Buducnosti, neke licno poznajem. To su uglavnom ok momci, nisu nacionalisti i psihopate. Sve u svemu ZVEZDO ZGAZI IH SVE. NIKSIC VOLI ZVEZDU

banjadiluka

pre 5 godina

Ajde bolan mani se vise te price u kakvim atmosferama smo i mi i grobari igrali pa malo ko zakuka imas teren i igraj. To sto si navikao na pozorisne atmosfere sa tim se pozdravi bar dok gostujes u Beogradu. Ovde se zivi za klubove i za kosarku Srbiji treba Euroligaska ekipa, igras finale majstore bolje onu legiju stranaca ti malo isamaraj nego da ih svi pljulju kako igraju kad vec spominjes samaranje i pljuvanje.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

U košarci, ne znam. Pre svega treba pitati Čovića - KO STE, DOĐAVOLA, VI ?
(PFC 1970, 16. april 2019 16:26)

Ми смо Црвена звезда, највећи српски клуб!
Него ви... где сте, шта радите,како време проводите?

ferdinand

pre 5 godina

Prijatelju, dobio si šamarčinu u vidu 60 razlike u dva meča. I ti bi još? Zaista ne razumem šta se to dogodilo pa je bio linč? Je l' ste polomljeni, u modricama, hematomima, jedva izvukli žive glave??? Vi ste napunili gaće od pune hale i nazivate to linč?! Ono što se skandira na tribinama diljem ex Yu je već decenijama deo standardnog navijačkog folklora, a ti si se sad našao uvređenim, iznenađenim itd. Svašta se skandira i u Podgorici i u Beogradu, Zadru, Splitu, Sarajevu...

Badi Hild

pre 5 godina

@ogicg Ne pomaze ni puna hala, ni finasijska stabilnost, kad ljudk iz kluba ne umeju da urade skauting igraca. Igrate skoro celu sezonu bez 3ke, ne dovodite igrace tipa i inteligencije Stratosa, dovodite najgoreg trenera u sred sezone itd. Dzika je bio vrh za vas, ali pameti treba.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Мој Јасмине....игра пријатељу, игра... прегажени сте на терену, масакрирани, разнесени и понижени а ти константно о пљувању.
Твој посао је резултат, твој одговор се мора тицати резултата и лоше игре најскупље екипе у историји АБА!!
Није било твоје да кажеш да никада у каријери ниси доживео овакву атмосферу већ да никада у животу ниси доживео овакво резултатско "пљување"!
Атмосферу си морао да прећутиш и причаш о резултатској бламажи а неко други да спомене ствари око терена!
Прошле године је Алимпијевић био у сличној ситуацији и није кукао и ако је имао много разлога, држао се терена!

Mirko

pre 5 godina

Gospodin Repeša zna šta ga čeka. Njemu otkaz, a većini igrača takođe.
Sve u svemu, vidimo se iduće godine. Msm, kako ko i kako gde.

Srecko Sojic

pre 5 godina

Samar se udara Coveku, al tebi?
Jeli bre smrdo, koga bre ti fortas tim smesnim pricama. Prvo si skinuo kravatu jel ti je bila vrucina, malo posle i sako, opet zbog vrucine. Dakle ni govora o pljuvacini. I pre i posle ovih demoliranja od Zvezde, Reponja je bio trener poznat kao covek polusezona, ljiga bez karaktera. Boli ga ovaj strasan poraz, toliko da ne zna kako ce Milu na oci pa su se i on i Bokan obsetili da pricaju o "lincu" i onemogucavanju da igraju?! Zao mi je samo sto ne igra Stratos jer bi u tom slucaju prevazisli i brutalnu i prostacku bagru zvanu podg.publika, kao i sudije po starom dobrom obicaju. Ovako i bez nj.i bez Reglenda nece biti lako. Atmosfera u Moraci??? To je bato linc, tuca pretnja pistoljima, To je pljuvacina.. Kad se samo setim jadnih grobara pre neku godinu, kad su ih mucki isprebijali i najurili iz hale iako su ljudi tu iz lokala. Pa onog lika sto Gagija Milosavljevica drpa na aut liniji usred tekme, za ruke i zamahuje da ga udari, nasta sudije boli k.jer sve i da hoce nesmeju nista da sude jel im ne gine prebijanje kao nekad onog mucenika fedbal.sudiju Sreckovica koji je ostao invalid , a tabadzije nikad nisu kao mogli da pronadju. Dakle sta je onda ostalo za nas kao simbol srpstva koji se probudio. Moraju samo da brinu varvari , a tamo su svi i gori, da ipak treba da dodju i u Bgd, a to moze da bude opasna zajebancija s delijama koje su sad opet tu!!!

misa

pre 5 godina

Sta si uradio Covicu svojim ponasanjem.U Podgorici i citavoj Crnoj Gori nikad nije bilo takvo intetesovanje za bilo koju utakmicu.Ovo je nezapamceno.Karata nema ni za lijek.U takvoj atmosferi Buducnost nemoze izgubit ni od Golden Stejta.
(ogicg, 16. april 2019 14:57)
A kako ti to znaš kad si rekao da živiš u Beogradu, jel si procitao na nekom forumu?

Zulu

pre 5 godina

Brale, posle ovakva dva poraza glupavo je da komentarišeš bilo šta. Ti si svoj posao odradio loše, Zvezda vas je razbila i toliko o igri i timu koji vodiš. Uprava je tu da reaguje na sve ostalo van igre, ono za šta si ti zadužen komentariši. A i šta bi rekao za igru i rezultat?

crni_redstar

pre 5 godina

ja ne shvatam pojedine parole i ponasanje pojedinaca, drustven je to problem pre svega. Repesa bolje da se bavi igrom svog tima, posto ga je Zvezda razbila na proste cinioce.

Mirko

pre 5 godina

Bar imamo neke bilo kakve pesme....Za razliku od one Zvezda jojjj…jj .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bakayoko, 16. april 2019 15:51)

"Dok palme njišu grane"? Jesi ozbiljan majke ti?
I čija je to pesma, uostalom... Cccc

sako

pre 5 godina

On uopste nije ispljuvan, kada je skinuo kravatu i sako bili su kao novi. Sa mesta iza klupe u Pioniru niko ne moze da dobaci pljuvanjem. Pogledajte i sta radi po zavrsetku utakmice, zato nije ni krenuo da se pozdravi. Sako mu je ispljuvao ili njegov igrac na klupi, ili je zaprljan znojem igraca ili poprskan vodom. Od nekoga ko je vazio za gospodina nije se ocekivao ovakav huskacki spin.

Dejan CZ

pre 5 godina

@rrrr....prvo se pozabavi svojim klubom koji je uz pozivnicu igrao EC umesto Mege...Zvezda je svoje igre u EL opravdala a vi ste jedva namakli 1 pobedu...nekad je pametnije cutati.

deki

pre 5 godina

Ja sam danas vec napisao da je Repesa majstorski preusmerio pricu u drugom pravcu. Sto se tice pljuvanja, prosto ne mogu da verujem da je neko mogao da pljuvacku dobaci preko zastitne ograde, zasto se odmah nije zalio Pukl je u prvoj utakmici iz hale isklucio dvojicu trojicu navijaca. Vredjanja je bilo, protiv toga sam ali toga ce nazalost uvek biti. Sto se tice trce utakmice ako trener uspe da ih posle dve katastrofe psihicki podigne onda je sve moguce. Bitno je i to na koliko su potpisani Kol , Dzekson i oba Klarka ukoliko do kraja sezone a mislim da je tako, onda je vrlo moguce da sutra bude sve gotovo jer oni su pokazali da ih boli uvo da se cimaju a nove klubove ce naci

Idemo dalje

pre 5 godina

Ne samo da zvezda ima šutere koji ne promašuju, već imaju i pljuvače koji pogađaju sa linije 7,25 m.
Mislim da bi to bilo za Ginisa.

miroslav

pre 5 godina

Najjači utisak druge utakmice:
Zadnji napad Zvezde Nenadic taba loptu i nema nameru da ide na kos, publika trazi +40 ,igrac Budućnosti se zalece da orme loptu, Nenadic ga fintom baca na na parket i taba loptu do isteka vremena.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Tomic trenercina oterace u Gruziju i Trinkija i Repesu,sad Repesu a Trinkija posle Klsa kad ljudi shvate da je ,,prevara” i da je osvojio samo kup uz sudijaku kradju,Canak bar osvojio posteno zbog amatera Alimpijevica,i plus u Zvezdi nisu u kupu igrali Faje,Odzo,Rivers i igrao roviti Lazic,znaci Trinki Gruzija..

Doktor

pre 5 godina

E moj ogicg - kad bi pustili karte u slobodnu prodaju, Zvezda bi igrala pred domaćom publikom u sred Titograda!! Al ovako, DrPS deli karte i sendviče članstvu.. Panem et circenses, moj dobri ogi, ili ti 'leba i igara i raja srećna...

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Grobari se solidarisu s Repesom a navijaci koji od navijackih pesama imaju 80% psovki,10% pljuvanja i 10% pesama u kojima kao vole Partizan.

marsovac

pre 5 godina

@ogicg
Ne obrci pricu.To ste vi sa vasim Bokanom uradili prosle godine,pa smo vas nakantali ovde kao malu mostanicu.I bole nas brige i da se dese porazi tamo,a mislim da nece dva,jer cemo vas opet ovde raskantati i obrukati kao i sada.Bez sikiriki majstore.

goran

pre 5 godina

mislim da ovakvim izjavama skrece temu sa igre svoje ekipe koja je bila bez imalo zelje i volje. Da su ga toliko pljuvali,verovatno bi morao do kraja utakmice da skine i kosulju

Dacha

pre 5 godina

@MilkoDjurovski poenta je da nekoliko puta niste na terenu zasluzili igranje u EL. Pozdrav.
(rrrrr, 16. april 2019 15:10)

Poenta je da je Zvezda svaki put zasluzila igranje u Evroligi,ako nije izborila osvajanjem onda time sto je regularni deo sezone zavrsila na prvom mestu i logicno je da ako pobednik takmicenja iz raznoraznih razloga ne moze da ucestvuje u Evroligi da postoji neki kriterijum ko bi sledeci mogao da igra umesto njih,a gde cete veci i bolji kriterijum od prvog mesta regularnog dela prvenstva,plus finansijska stabilnost,plus milionski navijaci i puna dvorana. Da ne pominjemo sto su svojim ucestvovanjem i rezultatima potpuno opravdali poziv za razliku od mnogih koji vec godinama imaju A licencu.

petarczv

pre 5 godina

Ovaj vise ne zna sta ce od muke zato sto je uzeo ogromne pare a rezultat najgori u poslednje dve decenije... Ali nije on kriv vec nesposobna i nestručna uprava volija koja se razume samo u prodaju i sverc a u kosarku nikako repesa je bio i ostao sinonim za neuspeh i ekipu bez glave...

Marko

pre 5 godina

Ne znam zasto nije preneta cela izjava ovog strucnjaka:
“Jasmin Repeša, trener Budućnost Volija, prenio je da je igračima odmah nakon drugog poraza od Crvene zvezde da su izgubljene dvije bitke, ali je i “rat”.”
On kaze da su vec izgubili seriju i titulu. U nastavku koji je i ovde prenet on u stvari poziva na osvetu.
Toliko o finom gospodinu odraslom na asfaltu.

veliki strumf

pre 5 godina

Repesa podiže tenzije, lozi masu, to mu je jedina nada da dobije ali treba da bude svestan da publika ne igra. Mogu da naprave pritisak koliki žele - meč se dobija samo na terenu. Igrači Zvezde su mnogo takvih utakmica odigrali u karijeri i sigurno se neće uplašiti. A na terenu su tanki za ovakvu Zvezdu. Osim toga, treba da bude svestan šta će ga čekati u Beogradu dogodi li se nekim čudom da Budućnost dobije oba meca. Bolje je za njega da se serija ne vraća.

marsovac

pre 5 godina

vladopg
I ja sam ubedjen da mozete ako budete imali sudije kao i prosle godine i ako nam se povredi jos neki igrac iz prve petorke.Ovako nema vajde.

Cigani Ludaci

pre 5 godina

Hrvat ko Hrvat niceg se oni ne stide , pa ni ove demagogije ! Ali ono sto je na mene ostavilo najveci utisak je to koliko je buducnost busna u odbrani citave sezone ! Svaka ozbiljna ekipa sve bazira PRVO na odbrani , pa iz dobre odbrane onda ide i dobar napad , dok se kod njih sve svodi na to ako ih krene sut , e onda malo odigraju odbranu i tu onda imaju neke sanse ! A u evroligi su ekipa sa NAJMANJE postignutih poena...

Vanja

pre 5 godina

Volio sam fudbal i košarku gledat na stadionima.Vremenom su me primitivci svojim ponašanjem cic po mic uverili da mi tamo nije mesto.Ostala mi je TV,internet i štampa.Dokle !?

Goran

pre 5 godina

Sramotna laz.
Demoliranje,rasturanje,odvikavanje od kosarke,nama najveća pobeda, a vama najtezi poraz u finalu ikada.
To se desilo Jasmine!

Mirko

pre 5 godina

Umesto da se zahvali za ovo jedinstveno iskustvo i inicijaciju, gospodin Repeša se žali. Pa baš zato što ste previše mekani - već godinama ne može reprezentacija da vam uradi ništa - nema više Srba koji bi nešto uradili i koji su vam sve titule i osvojili, a vi ste previše meki.
Od nas ti ni dlaka sa glave ne bi falila, kao što ti niko ništa nije prebacio dok si dolazio sa drugim klubovima u Beograd, ali za vređanje i pljuvanje e to je Budućnost itekako zaslužila prošle godine. Jer, ništa mi njihovo nismo uzeli, nego su oni potplatili sudije i oduzeli nam ono što nam je po kvalitetu pripadalo.

A ti gospodine Repeša umesto da se zahvališ i očvrsneš, i to preneseš na tvoju ekipu - ti se žališ, pa ne ide... A da ne ceniš-ne ceniš, jer ko bi drugi mogao ovo iskustvo da vam pruži? Samo još Partizan, al... neće svoj na svoga. Tako da opet spala knjiga na jedno slovo - Zvezda.

Doduše ovo i jeste neki pokušaj motivacije, za navijače Budućnosti možda i jeste, ali za igrače, ovo je tanak pokušaj. Nema tamo mnogo materijala za ovo.

Grobarchina

pre 5 godina

Svi znamo kakav su nadimak dobili navijači Crvene zvezde još u vreme Jugoslavije, tako da pljuvanje ne treba nikog da čudi. To je njihov zaštitni znak.

Loki

pre 5 godina

Hrvati i košarka... Već mi je postalo žao da ih sprdam, ali kako je Budućnost previdela da hrvatski treneri ne uzimaju trofeje? Jednostavno to im je u genima, gubitnici, pogotovo kada igraju protiv srpskih ekipa.
A Džikić krka pečenje i gladi bradu, ala ste se usrećili bez njega...

Skinks

pre 5 godina

Ovaj nastavlja da indirektno poziva "Varvare" da budu što neuljudniji domaćini, treba ga kazniti.
Grobar sam i košarkaški sam uz Budućnost, ne želim da vidim Zvezdu sa trofejem, ali iskreno posle svega ovoga, ne bih voleo da vidim ni Crnogorce sa trofejem.
Baš su se raspali moralno, kao nacija,a ovo je njihov nacionalni klub pa se to sve vidi, samo im je još ovaj falio.
Ako izgubi u finalu očekujem da dovedu Fadilja Vokrija da im vodi ekipu, možda se razume i u basket.

miroslav

pre 5 godina

Mogli smo da damo kos u zadnjem napadu da bude +40 ali nismo ni pokusali. Buducnost u Zagrebu na -11 juri da kos u zadnjoj sekundi da bi izgubili sa 9 razlike.
Covic je mobilisao navijace da bi se sprečila proslogodinja kradja.Neki mozda jesu malo preterali ali nije bilo ozbiljnijih incidenata.To sto se vecina igraca iz Podgorice izgubila i Bg govori da su doveli lose igrace koji nisu igrali pred vatrenom kosarkaskom publikom kakva je u Srbiji ,Grckoj...Ovo sto Repesa govori je alibi prica za katastrofu njega i njegovog tima.

ogicg

pre 5 godina

Sta si uradio Covicu svojim ponasanjem.U Podgorici i citavoj Crnoj Gori nikad nije bilo takvo intetesovanje za bilo koju utakmicu.Ovo je nezapamceno.Karata nema ni za lijek.U takvoj atmosferi Buducnost nemoze izgubit ni od Golden Stejta.

Bakayoko

pre 5 godina

(g-Din, 16. april 2019 15:12)

Kakav si Gospodin....Kad opravdavas pljuvanje coveka....Pa u ratu te ne pljuju kad te zarobe.....Ali naravno ti si Covicev pulen....

Toto-ko-tunjo-i-tresromantika

pre 5 godina

Desavalo se nakon nekih derbija da jedna ekipa ode pravo u svlacionicu razocarana bez pozdrava sa protivnicima, da su pojedini akteri besni, da prste po terenu... Ali pogledajte snimak i recite da li vam IGRACI Buducnosti deluju kao lincovani? Osim sto su lincovani u borbi pod obrucima, a momci su to i priznali posle meca. Niko od njih ni u jednoj reci nije pomenuo "linc". A onda je nastupio ovaj koji ne moze da podnese poraz. I ne radi se samo o "podnosenju" poraza vec i opravdanju njegovog dolaska na klupu i, ocigledno, velikoj gresci i smeni Dzikica.

Црвена Звезда 1913

pre 5 godina

Za zvezdu navija elita iz prvog reda: Milan Kalinić sa kauča, Aca Lukas, onda doajen srpskog novinarstva Sir Oliver, i ostali krem de la krem srpskog društva!!
Svaki bi se klub ponosio takvim legendama!

Bakayoko

pre 5 godina

Nisu to ljudi to su C.....ni.....Takvi su oni samo u grupi,iza ledja...pistolj,pljuvanje.....I ovde laprdanje i opravdavnje polsveta kako je ok da pljuju bilo koga....Nadimak koji imaju ih opravdava.....I nas je sramota sto zive ovde.....

vladopg

pre 5 godina

Ubijedjeni smo da mozemo da preokrenemo! U ovom trenutku smo previse potcijenjeni i tu nam je sansa! Takodje, sa dvije pobjede kuci dobijamo dovoljno samopouzdanja da iznenadimo oslabljenu (bez stratosa perperoglua) zvezdu u beogradu! Samo hrabro, samo jako! Volim Buducnost!

Sima

pre 5 godina

On uopste nije ispljuvan, kada je skinuo kravatu i sako bili su kao novi. Sa mesta iza klupe u Pioniru niko ne moze da dobaci pljuvanjem. Pogledajte i sta radi po zavrsetku utakmice, zato nije ni krenuo da se pozdravi. Sako mu je ispljuvao ili njegov igrac na klupi, ili je zaprljan znojem igraca ili poprskan vodom. Od nekoga ko je vazio za gospodina nije se ocekivao ovakav huskacki spin.
(sako, 16. april 2019 16:16) Znaci i Tomic laze, posto je rekao posle polufinalne serije da mu je sako na hemijsko ciscenje. E panteri, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

PFC 1970

pre 5 godina

Ne volim Zvezdu, ali je pokazala da je bolji tim od Budućnosti. U fudbalu, dok se igrala liga SFRJ.

U košarci, ne znam. Pre svega treba pitati Čovića - KO STE, DOĐAVOLA, VI ?

Bakayoko

pre 5 godina

(Црвена звезда 1913, 16. april 2019 15:09)

Da te doceka uz Mars na.Drinu....Moze ali samo ako ides dole u letecem Autobusu sa sendvicom u ruci.....Dace ti Varvari jogurt uz Mars na Drinu...Da bude bas prijateljski dizivljaj.

Bakayoko

pre 5 godina

Grobari se solidarisu s Repesom a navijaci koji od navijackih pesama imaju 80% psovki,10% pljuvanja i 10% pesama u kojima kao vole Partizan.
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 16. april 2019 15:32)

Bar imamo neke bilo kakve pesme....Za razliku od one Zvezda jojjjjjjjjjjjjj.

Ivan

pre 5 godina

Nemanja Gordic, covek je u par recenica jasno pokazao ko je i gde pripada. Posle karijere bi trebao da ostane tamo gde je i sad. Prosto, neko je Gordic, a neko Stojkovic.

nemamkonkurenciju

pre 5 godina

Sve je ovo ocekivano....Samo dosipanje ulja na vatru....Nas bi tamo pako cekao s Repesom ili bez Repese,ovo je samo pravljenje alibia za vec poznat scenario...

Novica

pre 5 godina

Lukavi Repeša postaje cirkusant, ekipa mu je izgledala dobro poraz 40(četrdeset) razlike-za pametne katastrofa!
Omaklo mu se da i sam kaže da se nada "domaćinskoj" atmosferi on zna šta to znači!Budćnost je imala "domaćinsko" suđenje na oba meča u BG,npr suđene su nesportske Davidocu,Odžu,... a mnogo očiglednije Belu,Gordiću,Baroviću - nisu!Biće zanimljivo pogledati predstavu u Podgorici i suđenje trojke Tomislav Hordov iz Hrvatske, slovenački sudija Mario Majkić i srpski arbitar Marko Juras!

Sima

pre 5 godina

Simo, cemu tvoja netrpeljivost? Tomic nikada nije tvrdio da je ispljuvan ispred svoje klupe.
(korto, 16. april 2019 16:48) Korto posle pobede Partizana u Pioniru pogledaj kzs Tomica pa ces videti.

Vanja

pre 5 godina

Pored ovakve Zvezde, Budućnost u najboljem slučaju može da dobije jednu utakmicu u to sami ako im Zvezda pusti. Ako Zvezda dozvoli da se igra peta utakmica svi igrači bi trebalo da se "obese" o koševe zajedno sa trenerom Tomićem za koga i dalje imam negativno mišljenje. P.S. Da li igra Džo Regland u Titogradu?

JASKO FIJASKO

pre 5 godina

Repeša priziva sudijsku pomoć u Podgorici, zato je zakukao posle Beograda jer je sada jasno da posle svega što se desi u Podgorici u konačnom treba doći u Beograd i shvatiti da će im biti vraćeno istom merom!
Niko se i ne seća onih likova ispod koša u Podgorici (beše li onaj crnac brat košarkaša) koji su svako malo ulazili u teren a da ih niko ni ne opominje a svaku priliku su koristili za kontakt sa igračima Zvezde sa naguravanjem,psovanjem i pljuvanjem!

srbEUin

pre 5 godina

Gle kako su se Groboljubi nali pogođeni zbog pljuvačine.
Ne daju oni da ih neko kopira i preuzima njihove gospodske manire. Za sada treba da su bezbrižni. Onu Tošinu šlajmericu iz zaleta uz Dulovo štipanje sudije ipak im niko ne može dostići. Uz to imaju i dokaze, sve uredno radili pred kamerama, a ne kao ovi NN navijači, da ih niko ne vidi i niko ne prepozna...

ogicg

pre 5 godina

Sta si uradio Covicu svojim ponasanjem.U Podgorici i citavoj Crnoj Gori nikad nije bilo takvo intetesovanje za bilo koju utakmicu.Ovo je nezapamceno.Karata nema ni za lijek.U takvoj atmosferi Buducnost nemoze izgubit ni od Golden Stejta.

Grobarchina

pre 5 godina

Svi znamo kakav su nadimak dobili navijači Crvene zvezde još u vreme Jugoslavije, tako da pljuvanje ne treba nikog da čudi. To je njihov zaštitni znak.

Bakayoko

pre 5 godina

Grobari se solidarisu s Repesom a navijaci koji od navijackih pesama imaju 80% psovki,10% pljuvanja i 10% pesama u kojima kao vole Partizan.
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 16. april 2019 15:32)

Bar imamo neke bilo kakve pesme....Za razliku od one Zvezda jojjjjjjjjjjjjj.

Bakayoko

pre 5 godina

Nisu to ljudi to su C.....ni.....Takvi su oni samo u grupi,iza ledja...pistolj,pljuvanje.....I ovde laprdanje i opravdavnje polsveta kako je ok da pljuju bilo koga....Nadimak koji imaju ih opravdava.....I nas je sramota sto zive ovde.....

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Laz je da ga neko pljuvao,ne treba biti previse pametan da se shvati da je predaleko stajao od tribina plus ogradjen prostor iza klupe.,,Pljunula” je Buducnost mnogo velike pare pa se mora naci opravdanje..

vladopg

pre 5 godina

Ubijedjeni smo da mozemo da preokrenemo! U ovom trenutku smo previse potcijenjeni i tu nam je sansa! Takodje, sa dvije pobjede kuci dobijamo dovoljno samopouzdanja da iznenadimo oslabljenu (bez stratosa perperoglua) zvezdu u beogradu! Samo hrabro, samo jako! Volim Buducnost!

Bakayoko

pre 5 godina

(g-Din, 16. april 2019 15:12)

Kakav si Gospodin....Kad opravdavas pljuvanje coveka....Pa u ratu te ne pljuju kad te zarobe.....Ali naravno ti si Covicev pulen....

Bakayoko

pre 5 godina

(Црвена звезда 1913, 16. april 2019 15:09)

Da te doceka uz Mars na.Drinu....Moze ali samo ako ides dole u letecem Autobusu sa sendvicom u ruci.....Dace ti Varvari jogurt uz Mars na Drinu...Da bude bas prijateljski dizivljaj.

Црвена Звезда 1913

pre 5 godina

Za zvezdu navija elita iz prvog reda: Milan Kalinić sa kauča, Aca Lukas, onda doajen srpskog novinarstva Sir Oliver, i ostali krem de la krem srpskog društva!!
Svaki bi se klub ponosio takvim legendama!

Sima

pre 5 godina

On uopste nije ispljuvan, kada je skinuo kravatu i sako bili su kao novi. Sa mesta iza klupe u Pioniru niko ne moze da dobaci pljuvanjem. Pogledajte i sta radi po zavrsetku utakmice, zato nije ni krenuo da se pozdravi. Sako mu je ispljuvao ili njegov igrac na klupi, ili je zaprljan znojem igraca ili poprskan vodom. Od nekoga ko je vazio za gospodina nije se ocekivao ovakav huskacki spin.
(sako, 16. april 2019 16:16) Znaci i Tomic laze, posto je rekao posle polufinalne serije da mu je sako na hemijsko ciscenje. E panteri, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

PFC 1970

pre 5 godina

Ne volim Zvezdu, ali je pokazala da je bolji tim od Budućnosti. U fudbalu, dok se igrala liga SFRJ.

U košarci, ne znam. Pre svega treba pitati Čovića - KO STE, DOĐAVOLA, VI ?

Vanja

pre 5 godina

Pored ovakve Zvezde, Budućnost u najboljem slučaju može da dobije jednu utakmicu u to sami ako im Zvezda pusti. Ako Zvezda dozvoli da se igra peta utakmica svi igrači bi trebalo da se "obese" o koševe zajedno sa trenerom Tomićem za koga i dalje imam negativno mišljenje. P.S. Da li igra Džo Regland u Titogradu?

aha

pre 5 godina

Rodjace nisi ti primio samar u pravu si, ti si primio samarcinu, i to onu pravu, na terenu. Jer sramota je da sa takvim timom budes pregazen dva puta, ne pobedjen nego ponizen i pregazen.

Sima

pre 5 godina

Simo, cemu tvoja netrpeljivost? Tomic nikada nije tvrdio da je ispljuvan ispred svoje klupe.
(korto, 16. april 2019 16:48) Korto posle pobede Partizana u Pioniru pogledaj kzs Tomica pa ces videti.

Milko Djurovski

pre 5 godina

Svi koji mislite kako je Zvezda one godine Ciboni platila da bi igrala Evroligu nemate pojma.Cibona je bila ili je jos uvek ne znam,toliko duzna da po Bartomeuvom pravilniku nije imala bas nikakve sanse da igra Evroligu.Nisu oni imali nikakav drugi izbor nego da odustanu.

Ivan

pre 5 godina

Nemanja Gordic, covek je u par recenica jasno pokazao ko je i gde pripada. Posle karijere bi trebao da ostane tamo gde je i sad. Prosto, neko je Gordic, a neko Stojkovic.

Mirko

pre 5 godina

Umesto da se zahvali za ovo jedinstveno iskustvo i inicijaciju, gospodin Repeša se žali. Pa baš zato što ste previše mekani - već godinama ne može reprezentacija da vam uradi ništa - nema više Srba koji bi nešto uradili i koji su vam sve titule i osvojili, a vi ste previše meki.
Od nas ti ni dlaka sa glave ne bi falila, kao što ti niko ništa nije prebacio dok si dolazio sa drugim klubovima u Beograd, ali za vređanje i pljuvanje e to je Budućnost itekako zaslužila prošle godine. Jer, ništa mi njihovo nismo uzeli, nego su oni potplatili sudije i oduzeli nam ono što nam je po kvalitetu pripadalo.

A ti gospodine Repeša umesto da se zahvališ i očvrsneš, i to preneseš na tvoju ekipu - ti se žališ, pa ne ide... A da ne ceniš-ne ceniš, jer ko bi drugi mogao ovo iskustvo da vam pruži? Samo još Partizan, al... neće svoj na svoga. Tako da opet spala knjiga na jedno slovo - Zvezda.

Doduše ovo i jeste neki pokušaj motivacije, za navijače Budućnosti možda i jeste, ali za igrače, ovo je tanak pokušaj. Nema tamo mnogo materijala za ovo.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

У свим досадашњим коментарима је остала не споменута једна чињеница!
Прве две утакмице полуфинала у Београду, из прошле сезоне, протекле су у потпуно регуларним условима што се тиче навијања(не причам о судијској крађи у корист ккб)! Нико из ккб није имао примедбе на атмосферу... а онда дочек у Титограду(неко каже Подгорица) из хорора, као да смо стигли у Приштину, међу крвне непријатеље!
Зар је могуће да сте заборавили?
Зар сте мислили да ћемо ми заборавити?
Увреде сте заслужили!
Ево вам шансе, дочекајте нас аплаузом уз "Марш на Дрину" и ратне секире ће бити закопане, покажите кајање, признајте да смо бољи и идемо даље!

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

U košarci, ne znam. Pre svega treba pitati Čovića - KO STE, DOĐAVOLA, VI ?
(PFC 1970, 16. april 2019 16:26)

Ми смо Црвена звезда, највећи српски клуб!
Него ви... где сте, шта радите,како време проводите?

Kanidja PG

pre 5 godina

Ne pravi se klub niti institucija na ovakav nacin,prljavim novcem pokradenih gradjana da bi tamo neko Klarku,Dzeksonu,kolu dao 60.000 mjesecno.
Prvi ste poceli da dijelite ulaznice simpatizerima DPS da nebi kojim slucajem kakav stari podgoricanin varvar viknuo nesto protiv predsjednika ili mozda da ne dodju navijaci Zvezde,Partizana.Danas su vasi navijaci placeni botovi rezima,ostrasceni dukljani koji su prije svega srbomrzci.
Ne moze sve vjestacki,treba imati skolu,duh navijanja a ne partijske poslusnike.
Zato su Mornar,Lovcen,Sutjeska gorostasi za vas!

sako

pre 5 godina

On uopste nije ispljuvan, kada je skinuo kravatu i sako bili su kao novi. Sa mesta iza klupe u Pioniru niko ne moze da dobaci pljuvanjem. Pogledajte i sta radi po zavrsetku utakmice, zato nije ni krenuo da se pozdravi. Sako mu je ispljuvao ili njegov igrac na klupi, ili je zaprljan znojem igraca ili poprskan vodom. Od nekoga ko je vazio za gospodina nije se ocekivao ovakav huskacki spin.

Shein

pre 5 godina

Ovaj OgiCg mi je najveci lik. Ajdo to sto je nepismen pa pise "nemoze i neznam" zajedno, nego lik siri dezinformacije konstantno . Svako u CG zna da vec godinama karata nema u slobodnoj prodaji i da se dijele po politickoj pripadnosti. Razlog je taj sto kad bi pustili karte od 5000 gledalaca ,4000 bi navijalo za Zvezdu. Ovo 1000 bi nekako kupili Varvari. Ne umanjujem navijace Buducnosti, neke licno poznajem. To su uglavnom ok momci, nisu nacionalisti i psihopate. Sve u svemu ZVEZDO ZGAZI IH SVE. NIKSIC VOLI ZVEZDU

Marko

pre 5 godina

Ne znam zasto nije preneta cela izjava ovog strucnjaka:
“Jasmin Repeša, trener Budućnost Volija, prenio je da je igračima odmah nakon drugog poraza od Crvene zvezde da su izgubljene dvije bitke, ali je i “rat”.”
On kaze da su vec izgubili seriju i titulu. U nastavku koji je i ovde prenet on u stvari poziva na osvetu.
Toliko o finom gospodinu odraslom na asfaltu.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Tomic trenercina oterace u Gruziju i Trinkija i Repesu,sad Repesu a Trinkija posle Klsa kad ljudi shvate da je ,,prevara” i da je osvojio samo kup uz sudijaku kradju,Canak bar osvojio posteno zbog amatera Alimpijevica,i plus u Zvezdi nisu u kupu igrali Faje,Odzo,Rivers i igrao roviti Lazic,znaci Trinki Gruzija..

Doktor

pre 5 godina

E moj ogicg - kad bi pustili karte u slobodnu prodaju, Zvezda bi igrala pred domaćom publikom u sred Titograda!! Al ovako, DrPS deli karte i sendviče članstvu.. Panem et circenses, moj dobri ogi, ili ti 'leba i igara i raja srećna...

Dacha

pre 5 godina

@MilkoDjurovski poenta je da nekoliko puta niste na terenu zasluzili igranje u EL. Pozdrav.
(rrrrr, 16. april 2019 15:10)

Poenta je da je Zvezda svaki put zasluzila igranje u Evroligi,ako nije izborila osvajanjem onda time sto je regularni deo sezone zavrsila na prvom mestu i logicno je da ako pobednik takmicenja iz raznoraznih razloga ne moze da ucestvuje u Evroligi da postoji neki kriterijum ko bi sledeci mogao da igra umesto njih,a gde cete veci i bolji kriterijum od prvog mesta regularnog dela prvenstva,plus finansijska stabilnost,plus milionski navijaci i puna dvorana. Da ne pominjemo sto su svojim ucestvovanjem i rezultatima potpuno opravdali poziv za razliku od mnogih koji vec godinama imaju A licencu.

Badi Hild

pre 5 godina

Gordic vise poznaje kosarku od Repese. Tacno istice da u odbrani moraju da ginu, poprave komunikaciju, centri da zagradjuju i hvataju lopte, usmeravaju Covica u levu stranu itd. Samo strance je tesko natetati na to. Repesa samo fraze prica, bruka!

pedja 71

pre 5 godina

Jaso, mora da te neka lama pljunula.

Stajao sam ispod semafora u pravcu navijača iza klupe. Šanse nije bilo da neko dobaci do tebe, matori lišče....

Станко

pre 5 godina

Опет Милогорци преко брата хрвата ложе ватру. А у Србији пљују неки и даље пљују Човића што неће да се нагузи и каже хвала, оћу још.
Не волим ја Човића, мутан је али ово није спорт, ово је политика кроз спорт и треба се борити. Нема стида кад се бориш са силеџијама.

Lars

pre 5 godina

@
Sta si uradio Covicu svojim ponasanjem.U Podgorici i citavoj Crnoj Gori nikad nije bilo takvo intetesovanje za bilo koju utakmicu.Ovo je nezapamceno.Karata nema ni za lijek.U takvoj atmosferi Buducnost nemoze izgubit ni od Golden Stejta.
(ogicg, 16. april 2019 14:57)

Ali nema karata ni za lek :) Pa Zvezda dolazi u provinciju, naravno da nema karata!

Idemo dalje

pre 5 godina

Ne samo da zvezda ima šutere koji ne promašuju, već imaju i pljuvače koji pogađaju sa linije 7,25 m.
Mislim da bi to bilo za Ginisa.

Srecko Sojic

pre 5 godina

Samar se udara Coveku, al tebi?
Jeli bre smrdo, koga bre ti fortas tim smesnim pricama. Prvo si skinuo kravatu jel ti je bila vrucina, malo posle i sako, opet zbog vrucine. Dakle ni govora o pljuvacini. I pre i posle ovih demoliranja od Zvezde, Reponja je bio trener poznat kao covek polusezona, ljiga bez karaktera. Boli ga ovaj strasan poraz, toliko da ne zna kako ce Milu na oci pa su se i on i Bokan obsetili da pricaju o "lincu" i onemogucavanju da igraju?! Zao mi je samo sto ne igra Stratos jer bi u tom slucaju prevazisli i brutalnu i prostacku bagru zvanu podg.publika, kao i sudije po starom dobrom obicaju. Ovako i bez nj.i bez Reglenda nece biti lako. Atmosfera u Moraci??? To je bato linc, tuca pretnja pistoljima, To je pljuvacina.. Kad se samo setim jadnih grobara pre neku godinu, kad su ih mucki isprebijali i najurili iz hale iako su ljudi tu iz lokala. Pa onog lika sto Gagija Milosavljevica drpa na aut liniji usred tekme, za ruke i zamahuje da ga udari, nasta sudije boli k.jer sve i da hoce nesmeju nista da sude jel im ne gine prebijanje kao nekad onog mucenika fedbal.sudiju Sreckovica koji je ostao invalid , a tabadzije nikad nisu kao mogli da pronadju. Dakle sta je onda ostalo za nas kao simbol srpstva koji se probudio. Moraju samo da brinu varvari , a tamo su svi i gori, da ipak treba da dodju i u Bgd, a to moze da bude opasna zajebancija s delijama koje su sad opet tu!!!

crni_redstar

pre 5 godina

ja ne shvatam pojedine parole i ponasanje pojedinaca, drustven je to problem pre svega. Repesa bolje da se bavi igrom svog tima, posto ga je Zvezda razbila na proste cinioce.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Grobari se solidarisu s Repesom a navijaci koji od navijackih pesama imaju 80% psovki,10% pljuvanja i 10% pesama u kojima kao vole Partizan.

misa

pre 5 godina

Sta si uradio Covicu svojim ponasanjem.U Podgorici i citavoj Crnoj Gori nikad nije bilo takvo intetesovanje za bilo koju utakmicu.Ovo je nezapamceno.Karata nema ni za lijek.U takvoj atmosferi Buducnost nemoze izgubit ni od Golden Stejta.
(ogicg, 16. april 2019 14:57)
A kako ti to znaš kad si rekao da živiš u Beogradu, jel si procitao na nekom forumu?

Cigani Ludaci

pre 5 godina

Hrvat ko Hrvat niceg se oni ne stide , pa ni ove demagogije ! Ali ono sto je na mene ostavilo najveci utisak je to koliko je buducnost busna u odbrani citave sezone ! Svaka ozbiljna ekipa sve bazira PRVO na odbrani , pa iz dobre odbrane onda ide i dobar napad , dok se kod njih sve svodi na to ako ih krene sut , e onda malo odigraju odbranu i tu onda imaju neke sanse ! A u evroligi su ekipa sa NAJMANJE postignutih poena...

Eee

pre 5 godina

Sta si uradio Covicu svojim ponasanjem.U Podgorici i citavoj Crnoj Gori nikad nije bilo takvo intetesovanje za bilo koju utakmicu.Ovo je nezapamceno.Karata nema ni za lijek.U takvoj atmosferi Buducnost nemoze izgubit ni od Golden Stejta.
(ogicg, 16. april 2019 14:57)
Od Golden Stejta ne može, ali od Zvezde i može i hoće!

NoName

pre 5 godina

Sta si uradio Covicu svojim ponasanjem.U Podgorici i citavoj Crnoj Gori nikad nije bilo takvo intetesovanje za bilo koju utakmicu.Ovo je nezapamceno.Karata nema ni za lijek.U takvoj atmosferi Buducnost nemoze izgubit ni od Golden Stejta.
(ogicg, 16. april 2019 14:57)


Hahaha Hahaha Karata nema ni za lek. Momak, jesi li pročitao saopštenje Budućnosti? Jasno su rekli da karte neće ići u slobodnu prodaju, deliće se samo simpatizerima DPS-a. Kakva crna pomama za kartama...

veliki strumf

pre 5 godina

Repesa podiže tenzije, lozi masu, to mu je jedina nada da dobije ali treba da bude svestan da publika ne igra. Mogu da naprave pritisak koliki žele - meč se dobija samo na terenu. Igrači Zvezde su mnogo takvih utakmica odigrali u karijeri i sigurno se neće uplašiti. A na terenu su tanki za ovakvu Zvezdu. Osim toga, treba da bude svestan šta će ga čekati u Beogradu dogodi li se nekim čudom da Budućnost dobije oba meca. Bolje je za njega da se serija ne vraća.

Mirko

pre 5 godina

Bar imamo neke bilo kakve pesme....Za razliku od one Zvezda jojjj…jj .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bakayoko, 16. april 2019 15:51)

"Dok palme njišu grane"? Jesi ozbiljan majke ti?
I čija je to pesma, uostalom... Cccc

petarczv

pre 5 godina

Ovaj vise ne zna sta ce od muke zato sto je uzeo ogromne pare a rezultat najgori u poslednje dve decenije... Ali nije on kriv vec nesposobna i nestručna uprava volija koja se razume samo u prodaju i sverc a u kosarku nikako repesa je bio i ostao sinonim za neuspeh i ekipu bez glave...

ferdinand

pre 5 godina

Prijatelju, dobio si šamarčinu u vidu 60 razlike u dva meča. I ti bi još? Zaista ne razumem šta se to dogodilo pa je bio linč? Je l' ste polomljeni, u modricama, hematomima, jedva izvukli žive glave??? Vi ste napunili gaće od pune hale i nazivate to linč?! Ono što se skandira na tribinama diljem ex Yu je već decenijama deo standardnog navijačkog folklora, a ti si se sad našao uvređenim, iznenađenim itd. Svašta se skandira i u Podgorici i u Beogradu, Zadru, Splitu, Sarajevu...

banjadiluka

pre 5 godina

Ajde bolan mani se vise te price u kakvim atmosferama smo i mi i grobari igrali pa malo ko zakuka imas teren i igraj. To sto si navikao na pozorisne atmosfere sa tim se pozdravi bar dok gostujes u Beogradu. Ovde se zivi za klubove i za kosarku Srbiji treba Euroligaska ekipa, igras finale majstore bolje onu legiju stranaca ti malo isamaraj nego da ih svi pljulju kako igraju kad vec spominjes samaranje i pljuvanje.

Goran

pre 5 godina

Sramotna laz.
Demoliranje,rasturanje,odvikavanje od kosarke,nama najveća pobeda, a vama najtezi poraz u finalu ikada.
To se desilo Jasmine!

Skinks

pre 5 godina

Ovaj nastavlja da indirektno poziva "Varvare" da budu što neuljudniji domaćini, treba ga kazniti.
Grobar sam i košarkaški sam uz Budućnost, ne želim da vidim Zvezdu sa trofejem, ali iskreno posle svega ovoga, ne bih voleo da vidim ni Crnogorce sa trofejem.
Baš su se raspali moralno, kao nacija,a ovo je njihov nacionalni klub pa se to sve vidi, samo im je još ovaj falio.
Ako izgubi u finalu očekujem da dovedu Fadilja Vokrija da im vodi ekipu, možda se razume i u basket.

deki

pre 5 godina

Hajde vise, super si bacio udicu koju su svi zagrizli pa niko ne prica o sramnoj igri tvoje ekipe nego o skandiranju.Ti si vec gostovao u Pioniru sa Cedevitom, Makabijem i Armanijem,da li je bilo nesto sporno? Na Balkanu je problem sto su politicari zatrovali narod i to se prenosi na tribine jer su navijaci pod kontrolom istih tih politicara.Isto tako je bilo u nedavnom derbiju kad je Partizan bio domacin isto prosle godine u Podgorici, nema tu nevinih ,svi su isti.Covece imas super igrace a igra vam je sramna juce Duda Ivkovic rece da je Oly hteo Kola a nije mogao da parira ponudi Buducnosti, jedan Olimpijakos ne moze da plati kao vi. Skrcali su preko 12 miliona u klub i halu a rezultati NULA

Badi Hild

pre 5 godina

@ogicg Ne pomaze ni puna hala, ni finasijska stabilnost, kad ljudk iz kluba ne umeju da urade skauting igraca. Igrate skoro celu sezonu bez 3ke, ne dovodite igrace tipa i inteligencije Stratosa, dovodite najgoreg trenera u sred sezone itd. Dzika je bio vrh za vas, ali pameti treba.

Vanja

pre 5 godina

Volio sam fudbal i košarku gledat na stadionima.Vremenom su me primitivci svojim ponašanjem cic po mic uverili da mi tamo nije mesto.Ostala mi je TV,internet i štampa.Dokle !?

marsovac

pre 5 godina

vladopg
I ja sam ubedjen da mozete ako budete imali sudije kao i prosle godine i ako nam se povredi jos neki igrac iz prve petorke.Ovako nema vajde.

Dejan CZ

pre 5 godina

@rrrr....prvo se pozabavi svojim klubom koji je uz pozivnicu igrao EC umesto Mege...Zvezda je svoje igre u EL opravdala a vi ste jedva namakli 1 pobedu...nekad je pametnije cutati.

marsovac

pre 5 godina

@ogicg
Ne obrci pricu.To ste vi sa vasim Bokanom uradili prosle godine,pa smo vas nakantali ovde kao malu mostanicu.I bole nas brige i da se dese porazi tamo,a mislim da nece dva,jer cemo vas opet ovde raskantati i obrukati kao i sada.Bez sikiriki majstore.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Мој Јасмине....игра пријатељу, игра... прегажени сте на терену, масакрирани, разнесени и понижени а ти константно о пљувању.
Твој посао је резултат, твој одговор се мора тицати резултата и лоше игре најскупље екипе у историји АБА!!
Није било твоје да кажеш да никада у каријери ниси доживео овакву атмосферу већ да никада у животу ниси доживео овакво резултатско "пљување"!
Атмосферу си морао да прећутиш и причаш о резултатској бламажи а неко други да спомене ствари око терена!
Прошле године је Алимпијевић био у сличној ситуацији и није кукао и ако је имао много разлога, држао се терена!

miroslav

pre 5 godina

Najjači utisak druge utakmice:
Zadnji napad Zvezde Nenadic taba loptu i nema nameru da ide na kos, publika trazi +40 ,igrac Budućnosti se zalece da orme loptu, Nenadic ga fintom baca na na parket i taba loptu do isteka vremena.

Вук

pre 5 godina

Прошле године, у Пиониру су иза клупе Будућности били њихови симпатизери и пријатељи клуба. Скакали се и радовали сваком поену, без да их нико мрко погледа. Сматрани су пријатељима и ривалима. И онда дође меч у Подгорици где је старији чика пребијен зато што му је унука до њега носила Звездин шал.

deki

pre 5 godina

Ja sam danas vec napisao da je Repesa majstorski preusmerio pricu u drugom pravcu. Sto se tice pljuvanja, prosto ne mogu da verujem da je neko mogao da pljuvacku dobaci preko zastitne ograde, zasto se odmah nije zalio Pukl je u prvoj utakmici iz hale isklucio dvojicu trojicu navijaca. Vredjanja je bilo, protiv toga sam ali toga ce nazalost uvek biti. Sto se tice trce utakmice ako trener uspe da ih posle dve katastrofe psihicki podigne onda je sve moguce. Bitno je i to na koliko su potpisani Kol , Dzekson i oba Klarka ukoliko do kraja sezone a mislim da je tako, onda je vrlo moguce da sutra bude sve gotovo jer oni su pokazali da ih boli uvo da se cimaju a nove klubove ce naci

goran

pre 5 godina

mislim da ovakvim izjavama skrece temu sa igre svoje ekipe koja je bila bez imalo zelje i volje. Da su ga toliko pljuvali,verovatno bi morao do kraja utakmice da skine i kosulju

Novica

pre 5 godina

Lukavi Repeša postaje cirkusant, ekipa mu je izgledala dobro poraz 40(četrdeset) razlike-za pametne katastrofa!
Omaklo mu se da i sam kaže da se nada "domaćinskoj" atmosferi on zna šta to znači!Budćnost je imala "domaćinsko" suđenje na oba meča u BG,npr suđene su nesportske Davidocu,Odžu,... a mnogo očiglednije Belu,Gordiću,Baroviću - nisu!Biće zanimljivo pogledati predstavu u Podgorici i suđenje trojke Tomislav Hordov iz Hrvatske, slovenački sudija Mario Majkić i srpski arbitar Marko Juras!

Toto-ko-tunjo-i-tresromantika

pre 5 godina

Desavalo se nakon nekih derbija da jedna ekipa ode pravo u svlacionicu razocarana bez pozdrava sa protivnicima, da su pojedini akteri besni, da prste po terenu... Ali pogledajte snimak i recite da li vam IGRACI Buducnosti deluju kao lincovani? Osim sto su lincovani u borbi pod obrucima, a momci su to i priznali posle meca. Niko od njih ni u jednoj reci nije pomenuo "linc". A onda je nastupio ovaj koji ne moze da podnese poraz. I ne radi se samo o "podnosenju" poraza vec i opravdanju njegovog dolaska na klupu i, ocigledno, velikoj gresci i smeni Dzikica.

Zulu

pre 5 godina

Brale, posle ovakva dva poraza glupavo je da komentarišeš bilo šta. Ti si svoj posao odradio loše, Zvezda vas je razbila i toliko o igri i timu koji vodiš. Uprava je tu da reaguje na sve ostalo van igre, ono za šta si ti zadužen komentariši. A i šta bi rekao za igru i rezultat?

Mirko

pre 5 godina

Gospodin Repeša zna šta ga čeka. Njemu otkaz, a većini igrača takođe.
Sve u svemu, vidimo se iduće godine. Msm, kako ko i kako gde.

miroslav

pre 5 godina

Mogli smo da damo kos u zadnjem napadu da bude +40 ali nismo ni pokusali. Buducnost u Zagrebu na -11 juri da kos u zadnjoj sekundi da bi izgubili sa 9 razlike.
Covic je mobilisao navijace da bi se sprečila proslogodinja kradja.Neki mozda jesu malo preterali ali nije bilo ozbiljnijih incidenata.To sto se vecina igraca iz Podgorice izgubila i Bg govori da su doveli lose igrace koji nisu igrali pred vatrenom kosarkaskom publikom kakva je u Srbiji ,Grckoj...Ovo sto Repesa govori je alibi prica za katastrofu njega i njegovog tima.

Loki

pre 5 godina

Hrvati i košarka... Već mi je postalo žao da ih sprdam, ali kako je Budućnost previdela da hrvatski treneri ne uzimaju trofeje? Jednostavno to im je u genima, gubitnici, pogotovo kada igraju protiv srpskih ekipa.
A Džikić krka pečenje i gladi bradu, ala ste se usrećili bez njega...

nemamkonkurenciju

pre 5 godina

Sve je ovo ocekivano....Samo dosipanje ulja na vatru....Nas bi tamo pako cekao s Repesom ili bez Repese,ovo je samo pravljenje alibia za vec poznat scenario...

JASKO FIJASKO

pre 5 godina

Repeša priziva sudijsku pomoć u Podgorici, zato je zakukao posle Beograda jer je sada jasno da posle svega što se desi u Podgorici u konačnom treba doći u Beograd i shvatiti da će im biti vraćeno istom merom!
Niko se i ne seća onih likova ispod koša u Podgorici (beše li onaj crnac brat košarkaša) koji su svako malo ulazili u teren a da ih niko ni ne opominje a svaku priliku su koristili za kontakt sa igračima Zvezde sa naguravanjem,psovanjem i pljuvanjem!

srbEUin

pre 5 godina

Gle kako su se Groboljubi nali pogođeni zbog pljuvačine.
Ne daju oni da ih neko kopira i preuzima njihove gospodske manire. Za sada treba da su bezbrižni. Onu Tošinu šlajmericu iz zaleta uz Dulovo štipanje sudije ipak im niko ne može dostići. Uz to imaju i dokaze, sve uredno radili pred kamerama, a ne kao ovi NN navijači, da ih niko ne vidi i niko ne prepozna...