Utorak, 16.04.2019.

14:15

Đoković se osvetio Kolšrajberu u meču za zaborav

Novak Đoković uspeo je da se plasira u treće kolo Mastersa u Monte Karlu pobedom nad Filipom Kolšrajberom u tri seta.

Izvor: PT/LN

Ðokoviæ se osvetio Kolšrajberu u meèu za zaborav IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

175 Komentari

Sortiraj po:

Prosecan Srbin

pre 5 godina

Verovatno nism jedini, ali Nole pocinje malo da mi ide na 'onu stvar'.
Ponasa se neuljudno. Faca mu odise malodusnoscu, i kad mu ide i kad mu ne ide. Komunikacija sa publikom mu je ocajna. Kad mu ne ide, pogotovo, a kad mu ide i nema komunikaciju sa publikom. Cesto lomljenje reketa ne pordrzavam nikako, a to neki drugi 'prosecni Srbi' bas vide kao znak 'da mu je stalo' (?) Nisam neki zapadnjak i 'Becka skola' ali brate, ako si najbolji u necemu na svetu, treba da budes i idol mladjima i njihov primer. Ponasa sa kao dziber. Mozda to u stvari i jeste. Bogati dziber? Sa klavirom, na kojem svira sa DVA prsta, pudlica, Monako .... znate i sami.
Sve vise mislim na onaj clanak nekog HR novinara koji ga je bas dobro ocrnio. Taj clanak mi je delovao dosta osto, ali kad malo bolje razmislim.... nije covek bas promasio temu.
Budimo iskreni, ako smo Srbi.

psl

pre 5 godina

Ovo je nastavak onoga što smo gledali u Majamiju. Potpuno van forme. Mislim da ni Novaku nije jasno kako je pobedio, s obzirom da je već u drugom setu jedva disao. Nisam sigurna da će Novak sa ovakvom igrom proći sledeće kolo.Možda je ovo posle odmora sa porodicom hvatanje zaleta RG.

Labud

pre 5 godina

Jos jedan tuzan dan u zivotu...previse ih je da ih sve poimence nabrajam. Napred Novace!
(mlekadzija, 16. april 2019 23:58)..................Još jedan tužan dan u životu.....Loša igra, drskost i psovanje, čoveka koji Monte Karlom naziva svojom kućom, čoveks koji otvoreno javno priznaje da neće da igra za selekciju, čoveka koji puni kasu Monaku i ne vraća uzurpirane terene na Dorćolu, previše ih he da ih poimence nabrajam!

Cph

pre 5 godina

Vecina tenisera ponekad polomi reket. Svi teniseri psuju. Neki sebi u bradu,a neki direktno protivniku u lice. Ja,licno,ne psujem,ali mi ni ne smeta kad to drugi rade. Osim toga,mojoj djeci sam uzor ja i ostatak porodice,a ne sportisti,glumci,pjevacice,itd.

the truth is?

pre 5 godina

@Konstruktivac Maratonac

Smiri se čoveče, nema potrebe da se dereš. Niko nije ovde spomenuo meso, niti Đolo čita ove komentare. Kažeš da mu ne treba ništa savetovati, a izigravaš njegovog drvenog advokata.

Veljko

pre 5 godina

Đoković je pobedio,a da ni sam verovatno ne zna kako.
Smatram da mu je primarni cilj sezone na šljaci, Rolan Garos i da se neće previše trošiti na ostalim turnirima.Iz ranijih sezona smo videli da kada želi i kada je fokusiran,za kratko vreme može da uđe u firmu.
Tako da "pravog" Novaka treba očekivati tek u Parizu!

Djordje P

pre 5 godina

Volim ga i uvek navijam za njega, ali nekada nije lako "svariti" Novakov tenis, pogotovo kada je propracen prenemaganjem. No, svakako vazna pobeda kao pripreme za RG!

Tweak

pre 5 godina

Pa i nije za zaborav, i kod žena se retko viđa 8 brejkova zaredom (a bilo je blizu i devetog), jasno je da je na ovako sporoj šljaci više brejkova očekivano ali je ono bilo skoro pa komično.

Moguće je da je ovo tempiranje forme, ali većini igrača iz vrha je ovo prvi turnir na šljaci, tako da se dobar deo njih prilagođava na podlogu. Činjenica je da posle AO, dakle sada već dva i po meseca Đoković i kad igra, igra dosta slabije nego inače. On je u deset dana pripreme pred AO odigrao više tenisa nego posle istog, o nekom kalkulisanju na IV i Majamiju bismo i mogli da pričamo da je makar jedan od ta dva odigrao na nivou, što nije. Previše kalkulacija može lagano da mu se obije u glavu i ako se to desi svakako će biti zasluženo, svakom turniru na kom učestvuje treba da pristupi profesionalno i ozbiljno, nijedan protivnik se neće sam od sebe dobiti. Naredni mečevi, što ovde, što u Madridu i Rimu će dati više naznaka šta očekivati, ova igra često deluje mlitavo i slabo. Više posvećenosti i manje ekscesa, lomio je on rekete (i cepao majice priđe)i u drugoj polovini 2016. pa znamo gde ga je to dovelo.

Japaja

pre 5 godina

Papaja... Znaci ne smemo kritikovati Novakovu igru, a ako to radimo, onda smo pljuvaci? Ako mozete malo blize da nam to pojasnite. Samo molim Vas, nemojte o patriotizmu i Srpstvu, ako boga znate.

Poz iz BG-a

pre 5 godina

Volim Partizan i poštujem Zvezdu i navijam za Zvezdu u evropskim takmičenjima ali sada baš zbog tog komentara želim vam da ne igrate Ligu Šampiona!

DRAGAN

pre 5 godina

Ne pamtim kada sam gledao ovako los mec Novaka, ali pobeda je pobeda. Nesto nije u redu
sa Novakovom servom.Cetiri izgubljene serve u jednom setu, nisam odavno vidio u igri Novaka.
Vajda mjenjaj nesto pod hitno, ovako ne ide. Mnogo zivaca pojede Novak sa svojom cudnom igrom. Mozda ce nesto poucno da izvuce iz ove danas pobede, koju treba sto pre
da zaboravi.Filip je nizerazredni teniser, a Nole se ovako muci.Stvarno Nole ovako ne ide, jer ti si broj 1, i trebas da ove deres kao nekada.

Toma

pre 5 godina

Da li ste primetili da na kraju meca nije slao srce publici. To mi se svidja, mislim da je ovo prvi put posle RG 2016. Nadam se da tako I nastavi. Inace mi se dopada kad polomi reket, jer je to znak da u njemu jos ima vatre. Nije “ zen” za Srbina. Ne treba mu veca motivacija od srpskog inata. Nadam se da ce nauciti da nas “zapad” ne voli previse ukljucujuci i njega
(Zika, 16. april 2019 18:09)

Slazem se Ziko. Samo jedna mala popravka: u Vimbldonu prosle godine isto nije slao srca posle meca sa Edmundom i sramnog ponasanja engleske publike.

Konstruktivac Maratonac

pre 5 godina

Godinama čitam ovaj portal i godinama NE VERUJEM šta čitam !!!
Da li je moguće da se neko izdigne iznad Novaka i da njemu sa visine prica..šta gde i kako je pogrešio !!! Kao ne jede meso kako je mršav, šta jede, ko ga trenira !!! Ljudski je da ga mi volimo i da ga bratski "savetujemo" ili mrzimo zbog nekih naših kompleksa ! Ali da se "popuje" jednom od najboljih svih vremena..stvarno je DNO...ali smo takav narod i ne treba se stideti toga i ne treba pljuvati kada on napravi sranje jer tu se istinski vidi da je naš !!! Zna on bolje od nas da je to loše jer mora da se uvlači sponzorima i celom ATP-ju ..ali upravo to naše bukne iz njega!!!
OK nije to lepo za gledati ali i drugi su pravili isto ali smo to daleko manje pljuvali !!!
Da ponovim još jednom ...ON/NOVAK nas je toliko puta učinio ponosim ( bar mene jeste )...rezultatima, nagradama i IZJAVAMA da samo možemo da budemo ponosni što je NAŠ !!
Moram da napomenem za one sa TV-a, da odgledaju bilo koji profi meč u tenisu UŽIVO, da shvate da je brzina loptice dalekooooo veca nego na TV-u...e tek onda će shvatiti koliko je su svi ovi uspesi VELIKI !!!
Za nas NOLE treba da bude BOG-OTAC...sve ostalo je samo lična frustracija !!

I dan danas ne mogu da prežali sto nije potpisao za UK...bio bi mega ultra KING !!!
I oni bi ga nažalost vise voleli ..debil/Srbin...nije prihvatio i sada cita ove komentare godinama !!!

Nole..nama iz INATA osvoji SVEEEEEE !!!!

Gajetano

pre 5 godina

Tezak mec, ali bas onakav kakve Novak treba da igra u ovoj fazi. I da ih dobija!

Odlican protivnik, nista ne daje za dzabe, jedva ga se na kraju otresao.
Novak je malo teniski zardjao usled nedostatka meceva u zadnja 2.5 meseca, ali je u trecem setu podigao igru na nivo vise i to je to. Bekhend paralela u predzadnjem gemu i lomljenje reketa u drugom setu kao znak da mu nije svejedno, neprocenjivo. Dobra vest je i da je Novak konacno fizicki spreman za bar 3 seta, sto nikako nije bio slucaj u IW i Majamiju. I to na sljaci. Lepo je ponovo videti Vajdu i Fil-Grica zajedno u boksu, uliva nadu.

Ujedno i losa vest za gustere koji tek sto izmilese iz svojih rupa, kad ono...

Pozdrav,

Vladimir

pre 5 godina

Odlican pripremni mec!!!!  
Jako je tesko igrati posle betona na ovako sporom terenu!!! Ko god da je igrao malo takmicarskog tenisa zna da je ovo muka ziva... Treba tuci po toj lopti dva sata a ona sve teza i teza... mokar teren mokre lopte, teze za trecinu! Dok docekas sedmi gem za druge lopte muka!!!  
Vidi se na Novaku da mu je s 
alo a to je ovde jedino bitno!!!! Ako dobije a verovatno hoce ovo je odlicna priprema za dalje!!! Svaka cast na borbi! Servis je spor jer ne mozes da dodjes do rotacije sa tako teskom loptom a ne zbog povrede... Komentator je slab. 
(Vladimir, 16. april 2019  

A ti si igrao? Sve vrste podloga i takmicarski tenis pa znas. A ovi svi sto dodjose u MC samo sljaku igrali nisu igrali beton
(Zuja, 16. april 2019 17:58)


Da igrao sam. Ako hoces potvrdu poslacu ti itf profil.

Dobros-AV

pre 5 godina

Ocekujem medicinski time-out.
Ne ide bas sve po planu u drugom setu.
(Da nas neko ne zna, skupo bi nas platio!, 16. april 2019 16:31)

I da znas da ge je trazio. Samo bas ne znam tacno da li ie to pre ili posle tvog komentara.
Izvuce se nekako, ali kako kaze i sam naslov vesti: Za zaborav.
Mora da popravi mnogo stvari: servis (nema bas toliko veze sa podlogom, tako da ne znam zasto mu ne ide), bekhend (ne postavlja se dobro na loptu, tajming los) a i da se malo smiri.
Najbolje od svega je sto grize, lomi rekete, stalo mu je i zeli!!!
Ostalo ce da dodje samo od sebe.

budibogsnama

pre 5 godina

bmiles

Kolektivna mrznja? To vidis kad procitas neku primedbu na kvalitet igre ili ponasanje? Nepostovanje tenisera je za psiholosku analizu? Moram da te rastuzim, postovanje se ne moze narediti, samo zasluziti. Ova teznja za jednim mozgom, kojim svi misle isto, divno objasnjava zasto nam je najbolje na svetu.

Zika

pre 5 godina

Da li ste primetili da na kraju meca nije slao srce publici. To mi se svidja, mislim da je ovo prvi put posle RG 2016. Nadam se da tako I nastavi. Inace mi se dopada kad polomi reket, jer je to znak da u njemu jos ima vatre. Nije “ zen” za Srbina. Ne treba mu veca motivacija od srpskog inata. Nadam se da ce nauciti da nas “zapad” ne voli previse ukljucujuci i njega

bmiles

pre 5 godina

I sad bi mi navijaci Novaka trebalo da se sitimo.Kolektivna mrznja nekih na ovom portalu,pocinje da me zabrinjava.U redu ne morate da navijate za Novaka,vase pravo,ali da prosipate mrznju,nepostovanje za vaseg(?),naseg sampiona,sigurno je za neku veliku psiholosku analizu!?
Ova igra nije na njegovom nivou pa sta!Nije masina,vec ljudsko bice u individualnom sportu gde svako moze da ima dan i pobedi!Osvoji li RG nadam se da ce se ova kolektivna mrznja prema njemu prestati?Ajmo Nole u inat tim pacenicima.

Mikii

pre 5 godina

Djokovic pravi brejk s nulom - mentalna snaga na nivou, odmah ribrejk Djokovica. Kolsrajber pravi brejk posle 40:0 - Novak polomio reket i poklonio brejk.

su

pre 5 godina

Treba ovakve skorove imati... tesko da ce iko ovo okrenuti u svoju korist
(Srbin, 16. april 2019 17:19)

3 grend slemau nizu ima Novak i zvanicno najbolji sportista sveta
(Burger, 16. april 2019 17:18)

Sprda se sa Federerom i Nadalom, era Novaka Djokovica!
(Mladja, 16. april 2019 16:19)

Nestvarno, od svih najjacih protivnika ima bolji h2h, hvala za ovaj podatak.
(Damir, 16. april 2019 16:13)

Citirao si samog sebe 4 puta pod 4 razlicita nika, oladi malo.

Poz iz BG-a

pre 5 godina

@Srbin Pa naravno da neće jer ih Novak sve izbegava kad nije u formi i kad vidi da ne može da ih pobedi, ma ne samo njih, pa nekad ne može ni da stigne do njih. Evo sad bi ga recimo i Federer i Nadal pregazili obojica, ali nemaju prilike da igraju sa njim, a dok su ova dvojica u lošim formama Novak samo nabija score.

fistik

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25  
Djokovic - Federer 25-22  
Djokovic - Marej 25-11  
Djokovic - Del Potro 15-4  
Djokovic - Vavrinka 19-5  

G.O.A.T. 
(fistik, 16. april 2019 15:57) 

Treba ovakve skorove imati... tesko da ce iko ovo okrenuti u svoju korist
(Srbin, 16. april 2019 17:19)

Pa Djokovic se izborio za to velikim trudom, nije bilo lako uopste

C i n i k

pre 5 godina

Malo bolje izgleda i malo bolje igra nego na prethodna 2 turnira ali je opet to daleko od Novaka kakvog znamo..
I ako prodje ovoga,sa ovakvom igrom nece daleko..

Grigor

pre 5 godina

A zamislite botove po 2 sata sede uz tv u nadi da ce Djokovic da izgubi, koji mozak trebas da imas da to radis jao :D
(Sve budi samo nemoj bot, 16. april 2019 17:27)

Ahahhaahahhaahhahaahha

Simi

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25  
Djokovic - Federer 25-22  
Djokovic - Marej 25-11  
Djokovic - Del Potro 15-4  
Djokovic - Vavrinka 19-5  

G.O.A.T. 
(fistik, 16. april 2019 15:57) 

Protiv Federera ima 26-22, setimo se samo ono podmuklo izlazenje u dzemperu Federera, najsramotniji potez u istoriji sporta

Cipula

pre 5 godina

Ponosan sam sto sam Srbin zbog Djokovica, veliki sportista a jos veci covek 
(Zamfir, 16. april 2019 16:04) 

Svaki zvezdas se ponosi Novakom

Nebojša

pre 5 godina

Loš meč u kojem nam je trenirao živce do samog kraja ali na kraju manje loš ode dalje uz nadu za bolju igru u nastavku turnira.

Kanidja PG

pre 5 godina

Daleko od forme,izgubiti uzastopno svoj servis 4 puta je zastrasujuce.
Ovaj Novak i onaj sa AO je nebo i zemlja.
Velike,ogromne amplitude ima sa igrom nesvatljivo je ovo.Ili gazi svakog ili i onaj top 100 igra ravnopravno sa njim.Sredine nema.

Parker

pre 5 godina

Novak Djokovic od 2011. ima
14 osvojenih gren slemova

Nadal i Federer zajedno 12

Od 2011.
Djokovic Federer 20-9

Djokovic Nadal 21-9

Eeeeej 41-18 u poslednjih 8godina

DOMINACIJA

Srbin

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25 
Djokovic - Federer 25-22 
Djokovic - Marej 25-11 
Djokovic - Del Potro 15-4 
Djokovic - Vavrinka 19-5 

G.O.A.T.
(fistik, 16. april 2019 15:57)

Treba ovakve skorove imati... tesko da ce iko ovo okrenuti u svoju korist

matori

pre 5 godina

nije delio srca?
možda zato što se svađao sa publikom...
inače, veoma loše...
ali sam već pre komentarisao da Novak ovde neće verovatno napraviti bog zna šta, jer je tek počeo da trenira. kontam da će u Madridu, a pogotovo u Rimu biti na svom nivou.

Djomla

pre 5 godina

E botovi botovi, 2 i po sata gledate, nadate se, pisete komentare, Djokovic prodje, pare u dzepu, a vi nezadovoljni ceo dan, tezak li je vas zivot :)

Oliver Nedeljković

pre 5 godina

Jel i dalje treba objašnjenje,zašto je Đoković možda i najnepopularniji reket br 1 od kada se igra ovaj sport..ako i zažmurimo na ono "slučajno" bacanje reketa,njegova igra je nešto najružnije što može da se gleda..

Zuja

pre 5 godina

Odlican pripremni mec!!!! 
Jako je tesko igrati posle betona na ovako sporom terenu!!! Ko god da je igrao malo takmicarskog tenisa zna da je ovo muka ziva... Treba tuci po toj lopti dva sata a ona sve teza i teza... mokar teren mokre lopte, teze za trecinu! Dok docekas sedmi gem za druge lopte muka!!! 
Vidi se na Novaku da mu je s
alo a to je ovde jedino bitno!!!! Ako dobije a verovatno hoce ovo je odlicna priprema za dalje!!! Svaka cast na borbi! Servis je spor jer ne mozes da dodjes do rotacije sa tako teskom loptom a ne zbog povrede... Komentator je slab.
(Vladimir, 16. april 2019 

A ti si igrao? Sve vrste podloga i takmicarski tenis pa znas. A ovi svi sto dodjose u MC samo sljaku igrali nisu igrali beton

Mirko

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25 Djokovic - Federer 25-22 Djokovic - Marej 25-11 Djokovic - Del Potro 15-4 Djokovic - Vavrinka 19-5 G.O.A.T. (fistik, 16. april 2019 15:57)A sa Safinom?
(Pera Božić, 16. april 2019 16:27)
Ko? :D

Pitam samo

pre 5 godina

Zvezda +30 u fudbalu
Zvezda zgazila Partizai u kosarci 20 razlike
Zvezda ce igrati ligu sampiona i evroligu
Djokovic 3 grend slemova u nizu, navijac zvezde

Kako li je grobarima?

Vladimir

pre 5 godina

Odlican pripremni mec!!!!
Jako je tesko igrati posle betona na ovako sporom terenu!!! Ko god da je igrao malo takmicarskog tenisa zna da je ovo muka ziva... Treba tuci po toj lopti dva sata a ona sve teza i teza... mokar teren mokre lopte, teze za trecinu! Dok docekas sedmi gem za druge lopte muka!!!
Vidi se na Novaku da mu je stalo a to je ovde jedino bitno!!!! Ako dobije a verovatno hoce ovo je odlicna priprema za dalje!!! Svaka cast na borbi! Servis je spor jer ne mozes da dodjes do rotacije sa tako teskom loptom a ne zbog povrede... Komentator je slab.

Kanidja PG

pre 5 godina

Pobjeda je pobjeda ali dozvoliti 16 brejk llopti je previse.
Kad igra kako zna ovoliko brejk lopti nema za cio turnir.
Kolsrajber najbolje rezultate ima kroz karijeru na sljaci i za vatreno krstenje ove sezone na najsporijoj podlozi tezak protivnik.
Od sad pa do RG forma ce samo rasti to je neminovno.
Cilj se zna ovo su sve pripreme za isti tj Pariz.

Dzeronimo

pre 5 godina

Uzas , ponasanje. Lomljenje reketa a sad je bacio reket. Da je udario reket nekog u publici - diskvalifikacija odmah po pravilima.

Ali dobro pocinje 3 set ,dobice ovo Nole 6:1.

Ja

pre 5 godina

Jedina dobra strana eventualnog poraza bila bi to što bi se još jednom pokazalo da Pepeova blizina znači siguran poraz. Ako je to Novaku uopšte bitno

Autolakirer

pre 5 godina

Ma Novak se cuva za RG to je svima jasno, bice 4 u nizu !
(Dragan, 16. april 2019 17:20)

Kakvo bre cuvanje.Od AO odigrao cetiri pet meceva sa igracima plasiranim iznad 50 mesta na ATP.Cetiri meseca od AO a on se provodi po egzoticnim destinacijama.Muci se sa polu teniserima.Na RG se ne ide sa desetak meceva

srle

pre 5 godina

Ako ovaj meč Novaku ne bude dodatni motiv za sezonu šljake, onda ne znam šta može! Plus, sutra odmara, nije delio srca na kraju meča, a videlo se da mu mnogo znači ova pobeda. Srećno majstore u nastavku turnira!

Burger

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25   
Djokovic - Federer 25-22   
Djokovic - Marej 25-11   
Djokovic - Del Potro 15-4   
Djokovic - Vavrinka 19-5   

G.O.A.T.  
(fistik, 16. april 2019 15:57) 

3 grend slemau nizu ima Novak i zvanicno najbolji sportista sveta

Pjer

pre 5 godina

Svako je inspirisan protiv najboljeg na svetu, tesko je Novaku da uvek bude na svom nivou ali se nadam da samo moze bez oscilacija i na 60% je dovoljno protiv ovakvih napaljenika

Djido

pre 5 godina

Људи квота на Колета била 4.7, ставио сам пет црвених на њега. (kiza, 16. april 2019 16:59)
Gubi, gubi, gubi ovo. Velika šteta. Žao mi je. (Džo, 16. april 2019 17:16)
Gubi ovo Đoković lagano. (el_pistolero, 16. april 2019 17:04)
Gubi. Vidi mu se po faci. (Džek, 16. april 2019 15:24)
Gubi ovaj meč 1/1. (Poz iz BG-a, 16. april 2019 15:21)

Nije strašno biti glup, ali je tragedija razmetati se, reklamirati i hvalisati se svojom glupošću i neznanjem.
A pobednik je ovaj što je „stavio pet crvenih na Koleta“.

паја

pre 5 godina

више од слабе игре новака, нервира ме његово пренемагање, фолирање, драње, чуђење зашто се не предаје? па ја сам новак! не гледам га више.

Mladja

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25 
Djokovic - Federer 25-22 
Djokovic - Marej 25-11 
Djokovic - Del Potro 15-4 
Djokovic - Vavrinka 19-5 

G.O.A.T.
(fistik, 16. april 2019 15:57)

Sprda se sa Federerom i Nadalom, era Novaka Djokovica!

Pera Božić

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25  
Djokovic - Federer 25-22  
Djokovic - Marej 25-11  
Djokovic - Del Potro 15-4  
Djokovic - Vavrinka 19-5  

G.O.A.T. 
(fistik, 16. april 2019 15:57)

A sa Safinom?

miodrag

pre 5 godina

Sto bi reklo nase mnogodimenzionalno bice, obasjano Svetloscu Univerzuma iz crne dire.....sve se dogadja sa razlogom…..a razlog? Prost ko pasulj pusti prebranac.....trenirati, biti posvecen poslu kojim se bavis.....a filozofiranje, pisanje romana , bavljenje politikom, porodica, deca....sve u svoje vreme sam je to govorio svom bivsem prijatelju Ernestu….davno bilo pa se zaboravilo, nazalost!

Brkajlo

pre 5 godina

Kako mu se ne igra, ovo je strasno.. Bilo bi vrlo dobro da nadje novu motivaciju i otkloni sve smetnje jer zasad, mnogo vise od igre, brine stav.

Damir

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25 
Djokovic - Federer 25-22 
Djokovic - Marej 25-11 
Djokovic - Del Potro 15-4 
Djokovic - Vavrinka 19-5 

G.O.A.T.
(fistik, 16. april 2019 15:57)

Nestvarno, od svih najjacih protivnika ima bolji h2h, hvala za ovaj podatak.

Kanidja PG

pre 5 godina

Ne ocekujem nista od ovog turnira tj velike stvari,takodje Madrida.Tek od Rima vidim nagovjestaj najboljeg Novaka sa epicentrom naravno na RG.
Dokazao je bezbroj puta da zna da tempira formu a ako nisu zadnja tri GS turnira dokaz ne znam sta je.
Posle 30god nemoguce je igrati na top nivou citavu sezonu i za sada Marjan Vajda sa Novakom radi dobar posao bez obzira na ovaj turnir cak i mec sa Kolsrajberom.
Strpite se zasijace nole kad je najvaznije.

Četkaš

pre 5 godina

Nole kad bi imao servis licemerštine rožljea imao bi preko 25GS
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realno, 16. april 2019 15:59)

Ali nema, i ovo sto je osvojio mnogo je za Nolaša.
U boranija konkurenciji.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Nole legendo samo RG je bitan i obavezno kad podizes pehar da pomenes ,,Notr Dam”, da ih kupis za sva vremena.Ili sad osvoji Monte Karlo i odmah pricaj za ,,Notr Dam”.

kaja

pre 5 godina

Obožavam Novaka, ali šetkanje po Dominikanskoj republici 7 dana pre sezone na sljaci - ne ide brale! Kondicija u minusu... udarci mlaki... ma joj...

zex

pre 5 godina

Mani te se gluposti da mu se ne igra. Nemac mu ne lezi i to je to. Salje mu uporno balonke, igraju bekhend u bekhend, nema nikakve igre. Novak ce pobediti. Svaki nadedni mec bice prica za sebe

Mikii

pre 5 godina

Kako mu se ne igra, ovo je strasno.. Bilo bi vrlo dobro da nadje novu motivaciju i otkloni sve smetnje jer zasad, mnogo vise od igre, brine stav.
(Brkajlo, 16. april 2019 16:42)

Igra se njemu, igra. Da nije tako, ne bi rekete lomio. Nego, problem je sto su mu Kacanovi, Zverevi, Bautiste i Kolsrajberi ulubili tu auru nepobedivosti, te sad svi kidaju protiv njega.

No1e

pre 5 godina

Ajmo Nole!Na donaćem terenu možeš daleko da doguraš! 
(Jon Bon Jovi, 16. april 2019 15:16) 

Evo ga ovaj grobar, dzabe se trudis nece Djokovic da navija za Partizai :D
(No1e, 16. april 2019 15:54)

26 komentara Jon Bon Jovija na zvezdine vesti od sinoc i posle neko kaze da grobari ne mrze Djokovica hahaha...

Krtola

pre 5 godina

Već počinjete da smarate sa tom frazom "kako se čuva za Roland Garos"! Dečko ne zna gde udara, očigledno da ponovo ima bubica u glavi i izgleda malodušno i bezvoljno kao da mu se tenis ne igra. Ruši svoju reputaciju, protivnicima daje nadu da mogu da ga pobede itd. Batalite više s tim Roland Garosom!

Слободан

pre 5 godina

Губи Ђокара, шта да се ради али тако је то кад ти је спаринг партнер љубоморни и депресивни брат

No1e

pre 5 godina

Ajmo Nole!Na donaćem terenu možeš daleko da doguraš!
(Jon Bon Jovi, 16. april 2019 15:16)

Evo ga ovaj grobar, dzabe se trudis nece Djokovic da navija za Partizai :D

Gajetano

pre 5 godina

Tezak mec, ali bas onakav kakve Novak treba da igra u ovoj fazi. I da ih dobija!

Odlican protivnik, nista ne daje za dzabe, jedva ga se na kraju otresao.
Novak je malo teniski zardjao usled nedostatka meceva u zadnja 2.5 meseca, ali je u trecem setu podigao igru na nivo vise i to je to. Bekhend paralela u predzadnjem gemu i lomljenje reketa u drugom setu kao znak da mu nije svejedno, neprocenjivo. Dobra vest je i da je Novak konacno fizicki spreman za bar 3 seta, sto nikako nije bio slucaj u IW i Majamiju. I to na sljaci. Lepo je ponovo videti Vajdu i Fil-Grica zajedno u boksu, uliva nadu.

Ujedno i losa vest za gustere koji tek sto izmilese iz svojih rupa, kad ono...

Pozdrav,

Zika

pre 5 godina

Da li ste primetili da na kraju meca nije slao srce publici. To mi se svidja, mislim da je ovo prvi put posle RG 2016. Nadam se da tako I nastavi. Inace mi se dopada kad polomi reket, jer je to znak da u njemu jos ima vatre. Nije “ zen” za Srbina. Ne treba mu veca motivacija od srpskog inata. Nadam se da ce nauciti da nas “zapad” ne voli previse ukljucujuci i njega

Parker

pre 5 godina

Novak Djokovic od 2011. ima
14 osvojenih gren slemova

Nadal i Federer zajedno 12

Od 2011.
Djokovic Federer 20-9

Djokovic Nadal 21-9

Eeeeej 41-18 u poslednjih 8godina

DOMINACIJA

Djido

pre 5 godina

Људи квота на Колета била 4.7, ставио сам пет црвених на њега. (kiza, 16. april 2019 16:59)
Gubi, gubi, gubi ovo. Velika šteta. Žao mi je. (Džo, 16. april 2019 17:16)
Gubi ovo Đoković lagano. (el_pistolero, 16. april 2019 17:04)
Gubi. Vidi mu se po faci. (Džek, 16. april 2019 15:24)
Gubi ovaj meč 1/1. (Poz iz BG-a, 16. april 2019 15:21)

Nije strašno biti glup, ali je tragedija razmetati se, reklamirati i hvalisati se svojom glupošću i neznanjem.
A pobednik je ovaj što je „stavio pet crvenih na Koleta“.

Kanidja PG

pre 5 godina

Ne ocekujem nista od ovog turnira tj velike stvari,takodje Madrida.Tek od Rima vidim nagovjestaj najboljeg Novaka sa epicentrom naravno na RG.
Dokazao je bezbroj puta da zna da tempira formu a ako nisu zadnja tri GS turnira dokaz ne znam sta je.
Posle 30god nemoguce je igrati na top nivou citavu sezonu i za sada Marjan Vajda sa Novakom radi dobar posao bez obzira na ovaj turnir cak i mec sa Kolsrajberom.
Strpite se zasijace nole kad je najvaznije.

Simi

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25  
Djokovic - Federer 25-22  
Djokovic - Marej 25-11  
Djokovic - Del Potro 15-4  
Djokovic - Vavrinka 19-5  

G.O.A.T. 
(fistik, 16. april 2019 15:57) 

Protiv Federera ima 26-22, setimo se samo ono podmuklo izlazenje u dzemperu Federera, najsramotniji potez u istoriji sporta

Konstruktivac Maratonac

pre 5 godina

Godinama čitam ovaj portal i godinama NE VERUJEM šta čitam !!!
Da li je moguće da se neko izdigne iznad Novaka i da njemu sa visine prica..šta gde i kako je pogrešio !!! Kao ne jede meso kako je mršav, šta jede, ko ga trenira !!! Ljudski je da ga mi volimo i da ga bratski "savetujemo" ili mrzimo zbog nekih naših kompleksa ! Ali da se "popuje" jednom od najboljih svih vremena..stvarno je DNO...ali smo takav narod i ne treba se stideti toga i ne treba pljuvati kada on napravi sranje jer tu se istinski vidi da je naš !!! Zna on bolje od nas da je to loše jer mora da se uvlači sponzorima i celom ATP-ju ..ali upravo to naše bukne iz njega!!!
OK nije to lepo za gledati ali i drugi su pravili isto ali smo to daleko manje pljuvali !!!
Da ponovim još jednom ...ON/NOVAK nas je toliko puta učinio ponosim ( bar mene jeste )...rezultatima, nagradama i IZJAVAMA da samo možemo da budemo ponosni što je NAŠ !!
Moram da napomenem za one sa TV-a, da odgledaju bilo koji profi meč u tenisu UŽIVO, da shvate da je brzina loptice dalekooooo veca nego na TV-u...e tek onda će shvatiti koliko je su svi ovi uspesi VELIKI !!!
Za nas NOLE treba da bude BOG-OTAC...sve ostalo je samo lična frustracija !!

I dan danas ne mogu da prežali sto nije potpisao za UK...bio bi mega ultra KING !!!
I oni bi ga nažalost vise voleli ..debil/Srbin...nije prihvatio i sada cita ove komentare godinama !!!

Nole..nama iz INATA osvoji SVEEEEEE !!!!

Toma

pre 5 godina

Da li ste primetili da na kraju meca nije slao srce publici. To mi se svidja, mislim da je ovo prvi put posle RG 2016. Nadam se da tako I nastavi. Inace mi se dopada kad polomi reket, jer je to znak da u njemu jos ima vatre. Nije “ zen” za Srbina. Ne treba mu veca motivacija od srpskog inata. Nadam se da ce nauciti da nas “zapad” ne voli previse ukljucujuci i njega
(Zika, 16. april 2019 18:09)

Slazem se Ziko. Samo jedna mala popravka: u Vimbldonu prosle godine isto nije slao srca posle meca sa Edmundom i sramnog ponasanja engleske publike.

Brkajlo

pre 5 godina

Kako mu se ne igra, ovo je strasno.. Bilo bi vrlo dobro da nadje novu motivaciju i otkloni sve smetnje jer zasad, mnogo vise od igre, brine stav.

Veljko

pre 5 godina

Đoković je pobedio,a da ni sam verovatno ne zna kako.
Smatram da mu je primarni cilj sezone na šljaci, Rolan Garos i da se neće previše trošiti na ostalim turnirima.Iz ranijih sezona smo videli da kada želi i kada je fokusiran,za kratko vreme može da uđe u firmu.
Tako da "pravog" Novaka treba očekivati tek u Parizu!

Djordje P

pre 5 godina

Volim ga i uvek navijam za njega, ali nekada nije lako "svariti" Novakov tenis, pogotovo kada je propracen prenemaganjem. No, svakako vazna pobeda kao pripreme za RG!

Vladimir

pre 5 godina

Odlican pripremni mec!!!!  
Jako je tesko igrati posle betona na ovako sporom terenu!!! Ko god da je igrao malo takmicarskog tenisa zna da je ovo muka ziva... Treba tuci po toj lopti dva sata a ona sve teza i teza... mokar teren mokre lopte, teze za trecinu! Dok docekas sedmi gem za druge lopte muka!!!  
Vidi se na Novaku da mu je s 
alo a to je ovde jedino bitno!!!! Ako dobije a verovatno hoce ovo je odlicna priprema za dalje!!! Svaka cast na borbi! Servis je spor jer ne mozes da dodjes do rotacije sa tako teskom loptom a ne zbog povrede... Komentator je slab. 
(Vladimir, 16. april 2019  

A ti si igrao? Sve vrste podloga i takmicarski tenis pa znas. A ovi svi sto dodjose u MC samo sljaku igrali nisu igrali beton
(Zuja, 16. april 2019 17:58)


Da igrao sam. Ako hoces potvrdu poslacu ti itf profil.

Vladimir

pre 5 godina

Odlican pripremni mec!!!!
Jako je tesko igrati posle betona na ovako sporom terenu!!! Ko god da je igrao malo takmicarskog tenisa zna da je ovo muka ziva... Treba tuci po toj lopti dva sata a ona sve teza i teza... mokar teren mokre lopte, teze za trecinu! Dok docekas sedmi gem za druge lopte muka!!!
Vidi se na Novaku da mu je stalo a to je ovde jedino bitno!!!! Ako dobije a verovatno hoce ovo je odlicna priprema za dalje!!! Svaka cast na borbi! Servis je spor jer ne mozes da dodjes do rotacije sa tako teskom loptom a ne zbog povrede... Komentator je slab.

Damir

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25 
Djokovic - Federer 25-22 
Djokovic - Marej 25-11 
Djokovic - Del Potro 15-4 
Djokovic - Vavrinka 19-5 

G.O.A.T.
(fistik, 16. april 2019 15:57)

Nestvarno, od svih najjacih protivnika ima bolji h2h, hvala za ovaj podatak.

DRAGAN

pre 5 godina

Ne pamtim kada sam gledao ovako los mec Novaka, ali pobeda je pobeda. Nesto nije u redu
sa Novakovom servom.Cetiri izgubljene serve u jednom setu, nisam odavno vidio u igri Novaka.
Vajda mjenjaj nesto pod hitno, ovako ne ide. Mnogo zivaca pojede Novak sa svojom cudnom igrom. Mozda ce nesto poucno da izvuce iz ove danas pobede, koju treba sto pre
da zaboravi.Filip je nizerazredni teniser, a Nole se ovako muci.Stvarno Nole ovako ne ide, jer ti si broj 1, i trebas da ove deres kao nekada.

Слободан

pre 5 godina

Губи Ђокара, шта да се ради али тако је то кад ти је спаринг партнер љубоморни и депресивни брат

Krtola

pre 5 godina

Već počinjete da smarate sa tom frazom "kako se čuva za Roland Garos"! Dečko ne zna gde udara, očigledno da ponovo ima bubica u glavi i izgleda malodušno i bezvoljno kao da mu se tenis ne igra. Ruši svoju reputaciju, protivnicima daje nadu da mogu da ga pobede itd. Batalite više s tim Roland Garosom!

Kanidja PG

pre 5 godina

Pobjeda je pobjeda ali dozvoliti 16 brejk llopti je previse.
Kad igra kako zna ovoliko brejk lopti nema za cio turnir.
Kolsrajber najbolje rezultate ima kroz karijeru na sljaci i za vatreno krstenje ove sezone na najsporijoj podlozi tezak protivnik.
Od sad pa do RG forma ce samo rasti to je neminovno.
Cilj se zna ovo su sve pripreme za isti tj Pariz.

bmiles

pre 5 godina

I sad bi mi navijaci Novaka trebalo da se sitimo.Kolektivna mrznja nekih na ovom portalu,pocinje da me zabrinjava.U redu ne morate da navijate za Novaka,vase pravo,ali da prosipate mrznju,nepostovanje za vaseg(?),naseg sampiona,sigurno je za neku veliku psiholosku analizu!?
Ova igra nije na njegovom nivou pa sta!Nije masina,vec ljudsko bice u individualnom sportu gde svako moze da ima dan i pobedi!Osvoji li RG nadam se da ce se ova kolektivna mrznja prema njemu prestati?Ajmo Nole u inat tim pacenicima.

Japaja

pre 5 godina

Papaja... Znaci ne smemo kritikovati Novakovu igru, a ako to radimo, onda smo pljuvaci? Ako mozete malo blize da nam to pojasnite. Samo molim Vas, nemojte o patriotizmu i Srpstvu, ako boga znate.

Pjer

pre 5 godina

Svako je inspirisan protiv najboljeg na svetu, tesko je Novaku da uvek bude na svom nivou ali se nadam da samo moze bez oscilacija i na 60% je dovoljno protiv ovakvih napaljenika

srle

pre 5 godina

Ako ovaj meč Novaku ne bude dodatni motiv za sezonu šljake, onda ne znam šta može! Plus, sutra odmara, nije delio srca na kraju meča, a videlo se da mu mnogo znači ova pobeda. Srećno majstore u nastavku turnira!

Dobros-AV

pre 5 godina

Ocekujem medicinski time-out.
Ne ide bas sve po planu u drugom setu.
(Da nas neko ne zna, skupo bi nas platio!, 16. april 2019 16:31)

I da znas da ge je trazio. Samo bas ne znam tacno da li ie to pre ili posle tvog komentara.
Izvuce se nekako, ali kako kaze i sam naslov vesti: Za zaborav.
Mora da popravi mnogo stvari: servis (nema bas toliko veze sa podlogom, tako da ne znam zasto mu ne ide), bekhend (ne postavlja se dobro na loptu, tajming los) a i da se malo smiri.
Najbolje od svega je sto grize, lomi rekete, stalo mu je i zeli!!!
Ostalo ce da dodje samo od sebe.

Autolakirer

pre 5 godina

Ma Novak se cuva za RG to je svima jasno, bice 4 u nizu !
(Dragan, 16. april 2019 17:20)

Kakvo bre cuvanje.Od AO odigrao cetiri pet meceva sa igracima plasiranim iznad 50 mesta na ATP.Cetiri meseca od AO a on se provodi po egzoticnim destinacijama.Muci se sa polu teniserima.Na RG se ne ide sa desetak meceva

matori

pre 5 godina

nije delio srca?
možda zato što se svađao sa publikom...
inače, veoma loše...
ali sam već pre komentarisao da Novak ovde neće verovatno napraviti bog zna šta, jer je tek počeo da trenira. kontam da će u Madridu, a pogotovo u Rimu biti na svom nivou.

Tweak

pre 5 godina

Pa i nije za zaborav, i kod žena se retko viđa 8 brejkova zaredom (a bilo je blizu i devetog), jasno je da je na ovako sporoj šljaci više brejkova očekivano ali je ono bilo skoro pa komično.

Moguće je da je ovo tempiranje forme, ali većini igrača iz vrha je ovo prvi turnir na šljaci, tako da se dobar deo njih prilagođava na podlogu. Činjenica je da posle AO, dakle sada već dva i po meseca Đoković i kad igra, igra dosta slabije nego inače. On je u deset dana pripreme pred AO odigrao više tenisa nego posle istog, o nekom kalkulisanju na IV i Majamiju bismo i mogli da pričamo da je makar jedan od ta dva odigrao na nivou, što nije. Previše kalkulacija može lagano da mu se obije u glavu i ako se to desi svakako će biti zasluženo, svakom turniru na kom učestvuje treba da pristupi profesionalno i ozbiljno, nijedan protivnik se neće sam od sebe dobiti. Naredni mečevi, što ovde, što u Madridu i Rimu će dati više naznaka šta očekivati, ova igra često deluje mlitavo i slabo. Više posvećenosti i manje ekscesa, lomio je on rekete (i cepao majice priđe)i u drugoj polovini 2016. pa znamo gde ga je to dovelo.

Nebojša

pre 5 godina

Loš meč u kojem nam je trenirao živce do samog kraja ali na kraju manje loš ode dalje uz nadu za bolju igru u nastavku turnira.

паја

pre 5 godina

више од слабе игре новака, нервира ме његово пренемагање, фолирање, драње, чуђење зашто се не предаје? па ја сам новак! не гледам га више.

Oliver Nedeljković

pre 5 godina

Jel i dalje treba objašnjenje,zašto je Đoković možda i najnepopularniji reket br 1 od kada se igra ovaj sport..ako i zažmurimo na ono "slučajno" bacanje reketa,njegova igra je nešto najružnije što može da se gleda..

Djomla

pre 5 godina

E botovi botovi, 2 i po sata gledate, nadate se, pisete komentare, Djokovic prodje, pare u dzepu, a vi nezadovoljni ceo dan, tezak li je vas zivot :)

Pera Božić

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25  
Djokovic - Federer 25-22  
Djokovic - Marej 25-11  
Djokovic - Del Potro 15-4  
Djokovic - Vavrinka 19-5  

G.O.A.T. 
(fistik, 16. april 2019 15:57)

A sa Safinom?

Kanidja PG

pre 5 godina

Daleko od forme,izgubiti uzastopno svoj servis 4 puta je zastrasujuce.
Ovaj Novak i onaj sa AO je nebo i zemlja.
Velike,ogromne amplitude ima sa igrom nesvatljivo je ovo.Ili gazi svakog ili i onaj top 100 igra ravnopravno sa njim.Sredine nema.

Grigor

pre 5 godina

A zamislite botove po 2 sata sede uz tv u nadi da ce Djokovic da izgubi, koji mozak trebas da imas da to radis jao :D
(Sve budi samo nemoj bot, 16. april 2019 17:27)

Ahahhaahahhaahhahaahha

budibogsnama

pre 5 godina

bmiles

Kolektivna mrznja? To vidis kad procitas neku primedbu na kvalitet igre ili ponasanje? Nepostovanje tenisera je za psiholosku analizu? Moram da te rastuzim, postovanje se ne moze narediti, samo zasluziti. Ova teznja za jednim mozgom, kojim svi misle isto, divno objasnjava zasto nam je najbolje na svetu.

Srbin

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25 
Djokovic - Federer 25-22 
Djokovic - Marej 25-11 
Djokovic - Del Potro 15-4 
Djokovic - Vavrinka 19-5 

G.O.A.T.
(fistik, 16. april 2019 15:57)

Treba ovakve skorove imati... tesko da ce iko ovo okrenuti u svoju korist

Burger

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25   
Djokovic - Federer 25-22   
Djokovic - Marej 25-11   
Djokovic - Del Potro 15-4   
Djokovic - Vavrinka 19-5   

G.O.A.T.  
(fistik, 16. april 2019 15:57) 

3 grend slemau nizu ima Novak i zvanicno najbolji sportista sveta

kaja

pre 5 godina

Obožavam Novaka, ali šetkanje po Dominikanskoj republici 7 dana pre sezone na sljaci - ne ide brale! Kondicija u minusu... udarci mlaki... ma joj...

Pitam samo

pre 5 godina

Zvezda +30 u fudbalu
Zvezda zgazila Partizai u kosarci 20 razlike
Zvezda ce igrati ligu sampiona i evroligu
Djokovic 3 grend slemova u nizu, navijac zvezde

Kako li je grobarima?

Mikii

pre 5 godina

Kako mu se ne igra, ovo je strasno.. Bilo bi vrlo dobro da nadje novu motivaciju i otkloni sve smetnje jer zasad, mnogo vise od igre, brine stav.
(Brkajlo, 16. april 2019 16:42)

Igra se njemu, igra. Da nije tako, ne bi rekete lomio. Nego, problem je sto su mu Kacanovi, Zverevi, Bautiste i Kolsrajberi ulubili tu auru nepobedivosti, te sad svi kidaju protiv njega.

Mladja

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25 
Djokovic - Federer 25-22 
Djokovic - Marej 25-11 
Djokovic - Del Potro 15-4 
Djokovic - Vavrinka 19-5 

G.O.A.T.
(fistik, 16. april 2019 15:57)

Sprda se sa Federerom i Nadalom, era Novaka Djokovica!

Zuja

pre 5 godina

Odlican pripremni mec!!!! 
Jako je tesko igrati posle betona na ovako sporom terenu!!! Ko god da je igrao malo takmicarskog tenisa zna da je ovo muka ziva... Treba tuci po toj lopti dva sata a ona sve teza i teza... mokar teren mokre lopte, teze za trecinu! Dok docekas sedmi gem za druge lopte muka!!! 
Vidi se na Novaku da mu je s
alo a to je ovde jedino bitno!!!! Ako dobije a verovatno hoce ovo je odlicna priprema za dalje!!! Svaka cast na borbi! Servis je spor jer ne mozes da dodjes do rotacije sa tako teskom loptom a ne zbog povrede... Komentator je slab.
(Vladimir, 16. april 2019 

A ti si igrao? Sve vrste podloga i takmicarski tenis pa znas. A ovi svi sto dodjose u MC samo sljaku igrali nisu igrali beton

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Nole legendo samo RG je bitan i obavezno kad podizes pehar da pomenes ,,Notr Dam”, da ih kupis za sva vremena.Ili sad osvoji Monte Karlo i odmah pricaj za ,,Notr Dam”.

zex

pre 5 godina

Mani te se gluposti da mu se ne igra. Nemac mu ne lezi i to je to. Salje mu uporno balonke, igraju bekhend u bekhend, nema nikakve igre. Novak ce pobediti. Svaki nadedni mec bice prica za sebe

miodrag

pre 5 godina

Sto bi reklo nase mnogodimenzionalno bice, obasjano Svetloscu Univerzuma iz crne dire.....sve se dogadja sa razlogom…..a razlog? Prost ko pasulj pusti prebranac.....trenirati, biti posvecen poslu kojim se bavis.....a filozofiranje, pisanje romana , bavljenje politikom, porodica, deca....sve u svoje vreme sam je to govorio svom bivsem prijatelju Ernestu….davno bilo pa se zaboravilo, nazalost!

Prosecan Srbin

pre 5 godina

Verovatno nism jedini, ali Nole pocinje malo da mi ide na 'onu stvar'.
Ponasa se neuljudno. Faca mu odise malodusnoscu, i kad mu ide i kad mu ne ide. Komunikacija sa publikom mu je ocajna. Kad mu ne ide, pogotovo, a kad mu ide i nema komunikaciju sa publikom. Cesto lomljenje reketa ne pordrzavam nikako, a to neki drugi 'prosecni Srbi' bas vide kao znak 'da mu je stalo' (?) Nisam neki zapadnjak i 'Becka skola' ali brate, ako si najbolji u necemu na svetu, treba da budes i idol mladjima i njihov primer. Ponasa sa kao dziber. Mozda to u stvari i jeste. Bogati dziber? Sa klavirom, na kojem svira sa DVA prsta, pudlica, Monako .... znate i sami.
Sve vise mislim na onaj clanak nekog HR novinara koji ga je bas dobro ocrnio. Taj clanak mi je delovao dosta osto, ali kad malo bolje razmislim.... nije covek bas promasio temu.
Budimo iskreni, ako smo Srbi.

No1e

pre 5 godina

Ajmo Nole!Na donaćem terenu možeš daleko da doguraš!
(Jon Bon Jovi, 16. april 2019 15:16)

Evo ga ovaj grobar, dzabe se trudis nece Djokovic da navija za Partizai :D

C i n i k

pre 5 godina

Malo bolje izgleda i malo bolje igra nego na prethodna 2 turnira ali je opet to daleko od Novaka kakvog znamo..
I ako prodje ovoga,sa ovakvom igrom nece daleko..

fistik

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25  
Djokovic - Federer 25-22  
Djokovic - Marej 25-11  
Djokovic - Del Potro 15-4  
Djokovic - Vavrinka 19-5  

G.O.A.T. 
(fistik, 16. april 2019 15:57) 

Treba ovakve skorove imati... tesko da ce iko ovo okrenuti u svoju korist
(Srbin, 16. april 2019 17:19)

Pa Djokovic se izborio za to velikim trudom, nije bilo lako uopste

Četkaš

pre 5 godina

Nole kad bi imao servis licemerštine rožljea imao bi preko 25GS
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realno, 16. april 2019 15:59)

Ali nema, i ovo sto je osvojio mnogo je za Nolaša.
U boranija konkurenciji.

Mirko

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25 Djokovic - Federer 25-22 Djokovic - Marej 25-11 Djokovic - Del Potro 15-4 Djokovic - Vavrinka 19-5 G.O.A.T. (fistik, 16. april 2019 15:57)A sa Safinom?
(Pera Božić, 16. april 2019 16:27)
Ko? :D

Ja

pre 5 godina

Jedina dobra strana eventualnog poraza bila bi to što bi se još jednom pokazalo da Pepeova blizina znači siguran poraz. Ako je to Novaku uopšte bitno

the truth is?

pre 5 godina

@Konstruktivac Maratonac

Smiri se čoveče, nema potrebe da se dereš. Niko nije ovde spomenuo meso, niti Đolo čita ove komentare. Kažeš da mu ne treba ništa savetovati, a izigravaš njegovog drvenog advokata.

Poz iz BG-a

pre 5 godina

Volim Partizan i poštujem Zvezdu i navijam za Zvezdu u evropskim takmičenjima ali sada baš zbog tog komentara želim vam da ne igrate Ligu Šampiona!

su

pre 5 godina

Treba ovakve skorove imati... tesko da ce iko ovo okrenuti u svoju korist
(Srbin, 16. april 2019 17:19)

3 grend slemau nizu ima Novak i zvanicno najbolji sportista sveta
(Burger, 16. april 2019 17:18)

Sprda se sa Federerom i Nadalom, era Novaka Djokovica!
(Mladja, 16. april 2019 16:19)

Nestvarno, od svih najjacih protivnika ima bolji h2h, hvala za ovaj podatak.
(Damir, 16. april 2019 16:13)

Citirao si samog sebe 4 puta pod 4 razlicita nika, oladi malo.

psl

pre 5 godina

Ovo je nastavak onoga što smo gledali u Majamiju. Potpuno van forme. Mislim da ni Novaku nije jasno kako je pobedio, s obzirom da je već u drugom setu jedva disao. Nisam sigurna da će Novak sa ovakvom igrom proći sledeće kolo.Možda je ovo posle odmora sa porodicom hvatanje zaleta RG.

Cipula

pre 5 godina

Ponosan sam sto sam Srbin zbog Djokovica, veliki sportista a jos veci covek 
(Zamfir, 16. april 2019 16:04) 

Svaki zvezdas se ponosi Novakom

Dzeronimo

pre 5 godina

Uzas , ponasanje. Lomljenje reketa a sad je bacio reket. Da je udario reket nekog u publici - diskvalifikacija odmah po pravilima.

Ali dobro pocinje 3 set ,dobice ovo Nole 6:1.

Labud

pre 5 godina

Jos jedan tuzan dan u zivotu...previse ih je da ih sve poimence nabrajam. Napred Novace!
(mlekadzija, 16. april 2019 23:58)..................Još jedan tužan dan u životu.....Loša igra, drskost i psovanje, čoveka koji Monte Karlom naziva svojom kućom, čoveks koji otvoreno javno priznaje da neće da igra za selekciju, čoveka koji puni kasu Monaku i ne vraća uzurpirane terene na Dorćolu, previše ih he da ih poimence nabrajam!

Mikii

pre 5 godina

Djokovic pravi brejk s nulom - mentalna snaga na nivou, odmah ribrejk Djokovica. Kolsrajber pravi brejk posle 40:0 - Novak polomio reket i poklonio brejk.

Poz iz BG-a

pre 5 godina

@Srbin Pa naravno da neće jer ih Novak sve izbegava kad nije u formi i kad vidi da ne može da ih pobedi, ma ne samo njih, pa nekad ne može ni da stigne do njih. Evo sad bi ga recimo i Federer i Nadal pregazili obojica, ali nemaju prilike da igraju sa njim, a dok su ova dvojica u lošim formama Novak samo nabija score.

No1e

pre 5 godina

Ajmo Nole!Na donaćem terenu možeš daleko da doguraš! 
(Jon Bon Jovi, 16. april 2019 15:16) 

Evo ga ovaj grobar, dzabe se trudis nece Djokovic da navija za Partizai :D
(No1e, 16. april 2019 15:54)

26 komentara Jon Bon Jovija na zvezdine vesti od sinoc i posle neko kaze da grobari ne mrze Djokovica hahaha...

Cph

pre 5 godina

Vecina tenisera ponekad polomi reket. Svi teniseri psuju. Neki sebi u bradu,a neki direktno protivniku u lice. Ja,licno,ne psujem,ali mi ni ne smeta kad to drugi rade. Osim toga,mojoj djeci sam uzor ja i ostatak porodice,a ne sportisti,glumci,pjevacice,itd.

Pitam samo

pre 5 godina

Zvezda +30 u fudbalu
Zvezda zgazila Partizai u kosarci 20 razlike
Zvezda ce igrati ligu sampiona i evroligu
Djokovic 3 grend slemova u nizu, navijac zvezde

Kako li je grobarima?

Konstruktivac Maratonac

pre 5 godina

Godinama čitam ovaj portal i godinama NE VERUJEM šta čitam !!!
Da li je moguće da se neko izdigne iznad Novaka i da njemu sa visine prica..šta gde i kako je pogrešio !!! Kao ne jede meso kako je mršav, šta jede, ko ga trenira !!! Ljudski je da ga mi volimo i da ga bratski "savetujemo" ili mrzimo zbog nekih naših kompleksa ! Ali da se "popuje" jednom od najboljih svih vremena..stvarno je DNO...ali smo takav narod i ne treba se stideti toga i ne treba pljuvati kada on napravi sranje jer tu se istinski vidi da je naš !!! Zna on bolje od nas da je to loše jer mora da se uvlači sponzorima i celom ATP-ju ..ali upravo to naše bukne iz njega!!!
OK nije to lepo za gledati ali i drugi su pravili isto ali smo to daleko manje pljuvali !!!
Da ponovim još jednom ...ON/NOVAK nas je toliko puta učinio ponosim ( bar mene jeste )...rezultatima, nagradama i IZJAVAMA da samo možemo da budemo ponosni što je NAŠ !!
Moram da napomenem za one sa TV-a, da odgledaju bilo koji profi meč u tenisu UŽIVO, da shvate da je brzina loptice dalekooooo veca nego na TV-u...e tek onda će shvatiti koliko je su svi ovi uspesi VELIKI !!!
Za nas NOLE treba da bude BOG-OTAC...sve ostalo je samo lična frustracija !!

I dan danas ne mogu da prežali sto nije potpisao za UK...bio bi mega ultra KING !!!
I oni bi ga nažalost vise voleli ..debil/Srbin...nije prihvatio i sada cita ove komentare godinama !!!

Nole..nama iz INATA osvoji SVEEEEEE !!!!

Zuja

pre 5 godina

Odlican pripremni mec!!!! 
Jako je tesko igrati posle betona na ovako sporom terenu!!! Ko god da je igrao malo takmicarskog tenisa zna da je ovo muka ziva... Treba tuci po toj lopti dva sata a ona sve teza i teza... mokar teren mokre lopte, teze za trecinu! Dok docekas sedmi gem za druge lopte muka!!! 
Vidi se na Novaku da mu je s
alo a to je ovde jedino bitno!!!! Ako dobije a verovatno hoce ovo je odlicna priprema za dalje!!! Svaka cast na borbi! Servis je spor jer ne mozes da dodjes do rotacije sa tako teskom loptom a ne zbog povrede... Komentator je slab.
(Vladimir, 16. april 2019 

A ti si igrao? Sve vrste podloga i takmicarski tenis pa znas. A ovi svi sto dodjose u MC samo sljaku igrali nisu igrali beton

Pera Božić

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25  
Djokovic - Federer 25-22  
Djokovic - Marej 25-11  
Djokovic - Del Potro 15-4  
Djokovic - Vavrinka 19-5  

G.O.A.T. 
(fistik, 16. april 2019 15:57)

A sa Safinom?

Oliver Nedeljković

pre 5 godina

Jel i dalje treba objašnjenje,zašto je Đoković možda i najnepopularniji reket br 1 od kada se igra ovaj sport..ako i zažmurimo na ono "slučajno" bacanje reketa,njegova igra je nešto najružnije što može da se gleda..

Simi

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25  
Djokovic - Federer 25-22  
Djokovic - Marej 25-11  
Djokovic - Del Potro 15-4  
Djokovic - Vavrinka 19-5  

G.O.A.T. 
(fistik, 16. april 2019 15:57) 

Protiv Federera ima 26-22, setimo se samo ono podmuklo izlazenje u dzemperu Federera, najsramotniji potez u istoriji sporta

Слободан

pre 5 godina

Губи Ђокара, шта да се ради али тако је то кад ти је спаринг партнер љубоморни и депресивни брат

Zika

pre 5 godina

Da li ste primetili da na kraju meca nije slao srce publici. To mi se svidja, mislim da je ovo prvi put posle RG 2016. Nadam se da tako I nastavi. Inace mi se dopada kad polomi reket, jer je to znak da u njemu jos ima vatre. Nije “ zen” za Srbina. Ne treba mu veca motivacija od srpskog inata. Nadam se da ce nauciti da nas “zapad” ne voli previse ukljucujuci i njega

Poz iz BG-a

pre 5 godina

Volim Partizan i poštujem Zvezdu i navijam za Zvezdu u evropskim takmičenjima ali sada baš zbog tog komentara želim vam da ne igrate Ligu Šampiona!

Poz iz BG-a

pre 5 godina

@Srbin Pa naravno da neće jer ih Novak sve izbegava kad nije u formi i kad vidi da ne može da ih pobedi, ma ne samo njih, pa nekad ne može ni da stigne do njih. Evo sad bi ga recimo i Federer i Nadal pregazili obojica, ali nemaju prilike da igraju sa njim, a dok su ova dvojica u lošim formama Novak samo nabija score.

Četkaš

pre 5 godina

Nole kad bi imao servis licemerštine rožljea imao bi preko 25GS
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realno, 16. april 2019 15:59)

Ali nema, i ovo sto je osvojio mnogo je za Nolaša.
U boranija konkurenciji.

Kanidja PG

pre 5 godina

Ne ocekujem nista od ovog turnira tj velike stvari,takodje Madrida.Tek od Rima vidim nagovjestaj najboljeg Novaka sa epicentrom naravno na RG.
Dokazao je bezbroj puta da zna da tempira formu a ako nisu zadnja tri GS turnira dokaz ne znam sta je.
Posle 30god nemoguce je igrati na top nivou citavu sezonu i za sada Marjan Vajda sa Novakom radi dobar posao bez obzira na ovaj turnir cak i mec sa Kolsrajberom.
Strpite se zasijace nole kad je najvaznije.

Veljko

pre 5 godina

Đoković je pobedio,a da ni sam verovatno ne zna kako.
Smatram da mu je primarni cilj sezone na šljaci, Rolan Garos i da se neće previše trošiti na ostalim turnirima.Iz ranijih sezona smo videli da kada želi i kada je fokusiran,za kratko vreme može da uđe u firmu.
Tako da "pravog" Novaka treba očekivati tek u Parizu!

Damir

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25 
Djokovic - Federer 25-22 
Djokovic - Marej 25-11 
Djokovic - Del Potro 15-4 
Djokovic - Vavrinka 19-5 

G.O.A.T.
(fistik, 16. april 2019 15:57)

Nestvarno, od svih najjacih protivnika ima bolji h2h, hvala za ovaj podatak.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Nole legendo samo RG je bitan i obavezno kad podizes pehar da pomenes ,,Notr Dam”, da ih kupis za sva vremena.Ili sad osvoji Monte Karlo i odmah pricaj za ,,Notr Dam”.

Mladja

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25 
Djokovic - Federer 25-22 
Djokovic - Marej 25-11 
Djokovic - Del Potro 15-4 
Djokovic - Vavrinka 19-5 

G.O.A.T.
(fistik, 16. april 2019 15:57)

Sprda se sa Federerom i Nadalom, era Novaka Djokovica!

DRAGAN

pre 5 godina

Ne pamtim kada sam gledao ovako los mec Novaka, ali pobeda je pobeda. Nesto nije u redu
sa Novakovom servom.Cetiri izgubljene serve u jednom setu, nisam odavno vidio u igri Novaka.
Vajda mjenjaj nesto pod hitno, ovako ne ide. Mnogo zivaca pojede Novak sa svojom cudnom igrom. Mozda ce nesto poucno da izvuce iz ove danas pobede, koju treba sto pre
da zaboravi.Filip je nizerazredni teniser, a Nole se ovako muci.Stvarno Nole ovako ne ide, jer ti si broj 1, i trebas da ove deres kao nekada.

Gajetano

pre 5 godina

Tezak mec, ali bas onakav kakve Novak treba da igra u ovoj fazi. I da ih dobija!

Odlican protivnik, nista ne daje za dzabe, jedva ga se na kraju otresao.
Novak je malo teniski zardjao usled nedostatka meceva u zadnja 2.5 meseca, ali je u trecem setu podigao igru na nivo vise i to je to. Bekhend paralela u predzadnjem gemu i lomljenje reketa u drugom setu kao znak da mu nije svejedno, neprocenjivo. Dobra vest je i da je Novak konacno fizicki spreman za bar 3 seta, sto nikako nije bio slucaj u IW i Majamiju. I to na sljaci. Lepo je ponovo videti Vajdu i Fil-Grica zajedno u boksu, uliva nadu.

Ujedno i losa vest za gustere koji tek sto izmilese iz svojih rupa, kad ono...

Pozdrav,

Japaja

pre 5 godina

Papaja... Znaci ne smemo kritikovati Novakovu igru, a ako to radimo, onda smo pljuvaci? Ako mozete malo blize da nam to pojasnite. Samo molim Vas, nemojte o patriotizmu i Srpstvu, ako boga znate.

паја

pre 5 godina

више од слабе игре новака, нервира ме његово пренемагање, фолирање, драње, чуђење зашто се не предаје? па ја сам новак! не гледам га више.

bmiles

pre 5 godina

I sad bi mi navijaci Novaka trebalo da se sitimo.Kolektivna mrznja nekih na ovom portalu,pocinje da me zabrinjava.U redu ne morate da navijate za Novaka,vase pravo,ali da prosipate mrznju,nepostovanje za vaseg(?),naseg sampiona,sigurno je za neku veliku psiholosku analizu!?
Ova igra nije na njegovom nivou pa sta!Nije masina,vec ljudsko bice u individualnom sportu gde svako moze da ima dan i pobedi!Osvoji li RG nadam se da ce se ova kolektivna mrznja prema njemu prestati?Ajmo Nole u inat tim pacenicima.

Parker

pre 5 godina

Novak Djokovic od 2011. ima
14 osvojenih gren slemova

Nadal i Federer zajedno 12

Od 2011.
Djokovic Federer 20-9

Djokovic Nadal 21-9

Eeeeej 41-18 u poslednjih 8godina

DOMINACIJA

Autolakirer

pre 5 godina

Ma Novak se cuva za RG to je svima jasno, bice 4 u nizu !
(Dragan, 16. april 2019 17:20)

Kakvo bre cuvanje.Od AO odigrao cetiri pet meceva sa igracima plasiranim iznad 50 mesta na ATP.Cetiri meseca od AO a on se provodi po egzoticnim destinacijama.Muci se sa polu teniserima.Na RG se ne ide sa desetak meceva

Pjer

pre 5 godina

Svako je inspirisan protiv najboljeg na svetu, tesko je Novaku da uvek bude na svom nivou ali se nadam da samo moze bez oscilacija i na 60% je dovoljno protiv ovakvih napaljenika

No1e

pre 5 godina

Ajmo Nole!Na donaćem terenu možeš daleko da doguraš!
(Jon Bon Jovi, 16. april 2019 15:16)

Evo ga ovaj grobar, dzabe se trudis nece Djokovic da navija za Partizai :D

su

pre 5 godina

Treba ovakve skorove imati... tesko da ce iko ovo okrenuti u svoju korist
(Srbin, 16. april 2019 17:19)

3 grend slemau nizu ima Novak i zvanicno najbolji sportista sveta
(Burger, 16. april 2019 17:18)

Sprda se sa Federerom i Nadalom, era Novaka Djokovica!
(Mladja, 16. april 2019 16:19)

Nestvarno, od svih najjacih protivnika ima bolji h2h, hvala za ovaj podatak.
(Damir, 16. april 2019 16:13)

Citirao si samog sebe 4 puta pod 4 razlicita nika, oladi malo.

Labud

pre 5 godina

Jos jedan tuzan dan u zivotu...previse ih je da ih sve poimence nabrajam. Napred Novace!
(mlekadzija, 16. april 2019 23:58)..................Još jedan tužan dan u životu.....Loša igra, drskost i psovanje, čoveka koji Monte Karlom naziva svojom kućom, čoveks koji otvoreno javno priznaje da neće da igra za selekciju, čoveka koji puni kasu Monaku i ne vraća uzurpirane terene na Dorćolu, previše ih he da ih poimence nabrajam!

budibogsnama

pre 5 godina

bmiles

Kolektivna mrznja? To vidis kad procitas neku primedbu na kvalitet igre ili ponasanje? Nepostovanje tenisera je za psiholosku analizu? Moram da te rastuzim, postovanje se ne moze narediti, samo zasluziti. Ova teznja za jednim mozgom, kojim svi misle isto, divno objasnjava zasto nam je najbolje na svetu.

Cipula

pre 5 godina

Ponosan sam sto sam Srbin zbog Djokovica, veliki sportista a jos veci covek 
(Zamfir, 16. april 2019 16:04) 

Svaki zvezdas se ponosi Novakom

Vladimir

pre 5 godina

Odlican pripremni mec!!!!
Jako je tesko igrati posle betona na ovako sporom terenu!!! Ko god da je igrao malo takmicarskog tenisa zna da je ovo muka ziva... Treba tuci po toj lopti dva sata a ona sve teza i teza... mokar teren mokre lopte, teze za trecinu! Dok docekas sedmi gem za druge lopte muka!!!
Vidi se na Novaku da mu je stalo a to je ovde jedino bitno!!!! Ako dobije a verovatno hoce ovo je odlicna priprema za dalje!!! Svaka cast na borbi! Servis je spor jer ne mozes da dodjes do rotacije sa tako teskom loptom a ne zbog povrede... Komentator je slab.

Djomla

pre 5 godina

E botovi botovi, 2 i po sata gledate, nadate se, pisete komentare, Djokovic prodje, pare u dzepu, a vi nezadovoljni ceo dan, tezak li je vas zivot :)

No1e

pre 5 godina

Ajmo Nole!Na donaćem terenu možeš daleko da doguraš! 
(Jon Bon Jovi, 16. april 2019 15:16) 

Evo ga ovaj grobar, dzabe se trudis nece Djokovic da navija za Partizai :D
(No1e, 16. april 2019 15:54)

26 komentara Jon Bon Jovija na zvezdine vesti od sinoc i posle neko kaze da grobari ne mrze Djokovica hahaha...

the truth is?

pre 5 godina

@Konstruktivac Maratonac

Smiri se čoveče, nema potrebe da se dereš. Niko nije ovde spomenuo meso, niti Đolo čita ove komentare. Kažeš da mu ne treba ništa savetovati, a izigravaš njegovog drvenog advokata.

Krtola

pre 5 godina

Već počinjete da smarate sa tom frazom "kako se čuva za Roland Garos"! Dečko ne zna gde udara, očigledno da ponovo ima bubica u glavi i izgleda malodušno i bezvoljno kao da mu se tenis ne igra. Ruši svoju reputaciju, protivnicima daje nadu da mogu da ga pobede itd. Batalite više s tim Roland Garosom!

Vladimir

pre 5 godina

Odlican pripremni mec!!!!  
Jako je tesko igrati posle betona na ovako sporom terenu!!! Ko god da je igrao malo takmicarskog tenisa zna da je ovo muka ziva... Treba tuci po toj lopti dva sata a ona sve teza i teza... mokar teren mokre lopte, teze za trecinu! Dok docekas sedmi gem za druge lopte muka!!!  
Vidi se na Novaku da mu je s 
alo a to je ovde jedino bitno!!!! Ako dobije a verovatno hoce ovo je odlicna priprema za dalje!!! Svaka cast na borbi! Servis je spor jer ne mozes da dodjes do rotacije sa tako teskom loptom a ne zbog povrede... Komentator je slab. 
(Vladimir, 16. april 2019  

A ti si igrao? Sve vrste podloga i takmicarski tenis pa znas. A ovi svi sto dodjose u MC samo sljaku igrali nisu igrali beton
(Zuja, 16. april 2019 17:58)


Da igrao sam. Ako hoces potvrdu poslacu ti itf profil.

Grigor

pre 5 godina

A zamislite botove po 2 sata sede uz tv u nadi da ce Djokovic da izgubi, koji mozak trebas da imas da to radis jao :D
(Sve budi samo nemoj bot, 16. april 2019 17:27)

Ahahhaahahhaahhahaahha

Dobros-AV

pre 5 godina

Ocekujem medicinski time-out.
Ne ide bas sve po planu u drugom setu.
(Da nas neko ne zna, skupo bi nas platio!, 16. april 2019 16:31)

I da znas da ge je trazio. Samo bas ne znam tacno da li ie to pre ili posle tvog komentara.
Izvuce se nekako, ali kako kaze i sam naslov vesti: Za zaborav.
Mora da popravi mnogo stvari: servis (nema bas toliko veze sa podlogom, tako da ne znam zasto mu ne ide), bekhend (ne postavlja se dobro na loptu, tajming los) a i da se malo smiri.
Najbolje od svega je sto grize, lomi rekete, stalo mu je i zeli!!!
Ostalo ce da dodje samo od sebe.

Mikii

pre 5 godina

Kako mu se ne igra, ovo je strasno.. Bilo bi vrlo dobro da nadje novu motivaciju i otkloni sve smetnje jer zasad, mnogo vise od igre, brine stav.
(Brkajlo, 16. april 2019 16:42)

Igra se njemu, igra. Da nije tako, ne bi rekete lomio. Nego, problem je sto su mu Kacanovi, Zverevi, Bautiste i Kolsrajberi ulubili tu auru nepobedivosti, te sad svi kidaju protiv njega.

Dzeronimo

pre 5 godina

Uzas , ponasanje. Lomljenje reketa a sad je bacio reket. Da je udario reket nekog u publici - diskvalifikacija odmah po pravilima.

Ali dobro pocinje 3 set ,dobice ovo Nole 6:1.

Kanidja PG

pre 5 godina

Pobjeda je pobjeda ali dozvoliti 16 brejk llopti je previse.
Kad igra kako zna ovoliko brejk lopti nema za cio turnir.
Kolsrajber najbolje rezultate ima kroz karijeru na sljaci i za vatreno krstenje ove sezone na najsporijoj podlozi tezak protivnik.
Od sad pa do RG forma ce samo rasti to je neminovno.
Cilj se zna ovo su sve pripreme za isti tj Pariz.

Toma

pre 5 godina

Da li ste primetili da na kraju meca nije slao srce publici. To mi se svidja, mislim da je ovo prvi put posle RG 2016. Nadam se da tako I nastavi. Inace mi se dopada kad polomi reket, jer je to znak da u njemu jos ima vatre. Nije “ zen” za Srbina. Ne treba mu veca motivacija od srpskog inata. Nadam se da ce nauciti da nas “zapad” ne voli previse ukljucujuci i njega
(Zika, 16. april 2019 18:09)

Slazem se Ziko. Samo jedna mala popravka: u Vimbldonu prosle godine isto nije slao srca posle meca sa Edmundom i sramnog ponasanja engleske publike.

Tweak

pre 5 godina

Pa i nije za zaborav, i kod žena se retko viđa 8 brejkova zaredom (a bilo je blizu i devetog), jasno je da je na ovako sporoj šljaci više brejkova očekivano ali je ono bilo skoro pa komično.

Moguće je da je ovo tempiranje forme, ali većini igrača iz vrha je ovo prvi turnir na šljaci, tako da se dobar deo njih prilagođava na podlogu. Činjenica je da posle AO, dakle sada već dva i po meseca Đoković i kad igra, igra dosta slabije nego inače. On je u deset dana pripreme pred AO odigrao više tenisa nego posle istog, o nekom kalkulisanju na IV i Majamiju bismo i mogli da pričamo da je makar jedan od ta dva odigrao na nivou, što nije. Previše kalkulacija može lagano da mu se obije u glavu i ako se to desi svakako će biti zasluženo, svakom turniru na kom učestvuje treba da pristupi profesionalno i ozbiljno, nijedan protivnik se neće sam od sebe dobiti. Naredni mečevi, što ovde, što u Madridu i Rimu će dati više naznaka šta očekivati, ova igra često deluje mlitavo i slabo. Više posvećenosti i manje ekscesa, lomio je on rekete (i cepao majice priđe)i u drugoj polovini 2016. pa znamo gde ga je to dovelo.

Prosecan Srbin

pre 5 godina

Verovatno nism jedini, ali Nole pocinje malo da mi ide na 'onu stvar'.
Ponasa se neuljudno. Faca mu odise malodusnoscu, i kad mu ide i kad mu ne ide. Komunikacija sa publikom mu je ocajna. Kad mu ne ide, pogotovo, a kad mu ide i nema komunikaciju sa publikom. Cesto lomljenje reketa ne pordrzavam nikako, a to neki drugi 'prosecni Srbi' bas vide kao znak 'da mu je stalo' (?) Nisam neki zapadnjak i 'Becka skola' ali brate, ako si najbolji u necemu na svetu, treba da budes i idol mladjima i njihov primer. Ponasa sa kao dziber. Mozda to u stvari i jeste. Bogati dziber? Sa klavirom, na kojem svira sa DVA prsta, pudlica, Monako .... znate i sami.
Sve vise mislim na onaj clanak nekog HR novinara koji ga je bas dobro ocrnio. Taj clanak mi je delovao dosta osto, ali kad malo bolje razmislim.... nije covek bas promasio temu.
Budimo iskreni, ako smo Srbi.

Brkajlo

pre 5 godina

Kako mu se ne igra, ovo je strasno.. Bilo bi vrlo dobro da nadje novu motivaciju i otkloni sve smetnje jer zasad, mnogo vise od igre, brine stav.

Burger

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25   
Djokovic - Federer 25-22   
Djokovic - Marej 25-11   
Djokovic - Del Potro 15-4   
Djokovic - Vavrinka 19-5   

G.O.A.T.  
(fistik, 16. april 2019 15:57) 

3 grend slemau nizu ima Novak i zvanicno najbolji sportista sveta

Djido

pre 5 godina

Људи квота на Колета била 4.7, ставио сам пет црвених на њега. (kiza, 16. april 2019 16:59)
Gubi, gubi, gubi ovo. Velika šteta. Žao mi je. (Džo, 16. april 2019 17:16)
Gubi ovo Đoković lagano. (el_pistolero, 16. april 2019 17:04)
Gubi. Vidi mu se po faci. (Džek, 16. april 2019 15:24)
Gubi ovaj meč 1/1. (Poz iz BG-a, 16. april 2019 15:21)

Nije strašno biti glup, ali je tragedija razmetati se, reklamirati i hvalisati se svojom glupošću i neznanjem.
A pobednik je ovaj što je „stavio pet crvenih na Koleta“.

Djordje P

pre 5 godina

Volim ga i uvek navijam za njega, ali nekada nije lako "svariti" Novakov tenis, pogotovo kada je propracen prenemaganjem. No, svakako vazna pobeda kao pripreme za RG!

kaja

pre 5 godina

Obožavam Novaka, ali šetkanje po Dominikanskoj republici 7 dana pre sezone na sljaci - ne ide brale! Kondicija u minusu... udarci mlaki... ma joj...

Srbin

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25 
Djokovic - Federer 25-22 
Djokovic - Marej 25-11 
Djokovic - Del Potro 15-4 
Djokovic - Vavrinka 19-5 

G.O.A.T.
(fistik, 16. april 2019 15:57)

Treba ovakve skorove imati... tesko da ce iko ovo okrenuti u svoju korist

zex

pre 5 godina

Mani te se gluposti da mu se ne igra. Nemac mu ne lezi i to je to. Salje mu uporno balonke, igraju bekhend u bekhend, nema nikakve igre. Novak ce pobediti. Svaki nadedni mec bice prica za sebe

miodrag

pre 5 godina

Sto bi reklo nase mnogodimenzionalno bice, obasjano Svetloscu Univerzuma iz crne dire.....sve se dogadja sa razlogom…..a razlog? Prost ko pasulj pusti prebranac.....trenirati, biti posvecen poslu kojim se bavis.....a filozofiranje, pisanje romana , bavljenje politikom, porodica, deca....sve u svoje vreme sam je to govorio svom bivsem prijatelju Ernestu….davno bilo pa se zaboravilo, nazalost!

Ja

pre 5 godina

Jedina dobra strana eventualnog poraza bila bi to što bi se još jednom pokazalo da Pepeova blizina znači siguran poraz. Ako je to Novaku uopšte bitno

fistik

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25  
Djokovic - Federer 25-22  
Djokovic - Marej 25-11  
Djokovic - Del Potro 15-4  
Djokovic - Vavrinka 19-5  

G.O.A.T. 
(fistik, 16. april 2019 15:57) 

Treba ovakve skorove imati... tesko da ce iko ovo okrenuti u svoju korist
(Srbin, 16. april 2019 17:19)

Pa Djokovic se izborio za to velikim trudom, nije bilo lako uopste

srle

pre 5 godina

Ako ovaj meč Novaku ne bude dodatni motiv za sezonu šljake, onda ne znam šta može! Plus, sutra odmara, nije delio srca na kraju meča, a videlo se da mu mnogo znači ova pobeda. Srećno majstore u nastavku turnira!

Kanidja PG

pre 5 godina

Daleko od forme,izgubiti uzastopno svoj servis 4 puta je zastrasujuce.
Ovaj Novak i onaj sa AO je nebo i zemlja.
Velike,ogromne amplitude ima sa igrom nesvatljivo je ovo.Ili gazi svakog ili i onaj top 100 igra ravnopravno sa njim.Sredine nema.

C i n i k

pre 5 godina

Malo bolje izgleda i malo bolje igra nego na prethodna 2 turnira ali je opet to daleko od Novaka kakvog znamo..
I ako prodje ovoga,sa ovakvom igrom nece daleko..

Mikii

pre 5 godina

Djokovic pravi brejk s nulom - mentalna snaga na nivou, odmah ribrejk Djokovica. Kolsrajber pravi brejk posle 40:0 - Novak polomio reket i poklonio brejk.

matori

pre 5 godina

nije delio srca?
možda zato što se svađao sa publikom...
inače, veoma loše...
ali sam već pre komentarisao da Novak ovde neće verovatno napraviti bog zna šta, jer je tek počeo da trenira. kontam da će u Madridu, a pogotovo u Rimu biti na svom nivou.

Cph

pre 5 godina

Vecina tenisera ponekad polomi reket. Svi teniseri psuju. Neki sebi u bradu,a neki direktno protivniku u lice. Ja,licno,ne psujem,ali mi ni ne smeta kad to drugi rade. Osim toga,mojoj djeci sam uzor ja i ostatak porodice,a ne sportisti,glumci,pjevacice,itd.

Mirko

pre 5 godina

Djokovic - Nadal 28-25 Djokovic - Federer 25-22 Djokovic - Marej 25-11 Djokovic - Del Potro 15-4 Djokovic - Vavrinka 19-5 G.O.A.T. (fistik, 16. april 2019 15:57)A sa Safinom?
(Pera Božić, 16. april 2019 16:27)
Ko? :D

Nebojša

pre 5 godina

Loš meč u kojem nam je trenirao živce do samog kraja ali na kraju manje loš ode dalje uz nadu za bolju igru u nastavku turnira.

psl

pre 5 godina

Ovo je nastavak onoga što smo gledali u Majamiju. Potpuno van forme. Mislim da ni Novaku nije jasno kako je pobedio, s obzirom da je već u drugom setu jedva disao. Nisam sigurna da će Novak sa ovakvom igrom proći sledeće kolo.Možda je ovo posle odmora sa porodicom hvatanje zaleta RG.