Ponedeljak, 15.04.2019.

18:02

Dragan Bokan se oglasio saopštenjem

Predsednik podgoričke Budućnosti Dragan Bokan se oglasio saopštenjem zbog dešavanja u finalu plej-ofa ABA lige.

Izvor: SV

Dragan Bokan se oglasio saopštenjem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

196 Komentari

Sortiraj po:

Zozo

pre 5 godina

Zvezdonosci magija je cudo.Nema te klub a sa svima ste u svadji zahvaljujuci vasem prededniku. Slobodno udarajte minuse jer jos jednom magija je cudo.

Kole

pre 5 godina

100% verujem ovom čoveku iako navijam za Zvezdu. Navijanje i navijače u ovom obliku bi trebalo zabraniti da političari više nemaju svoje privatne vojske na tribinama.

analiza

pre 5 godina

"Čović i Bokan ne mogu da budu isti.Prvi je diplomirani mašinski inžinjer,magistar sa stečenom diplomom, kada je naš fakultet bio jedan od najačih u evropi.Kao mlad čovek pet godina mukotrpnog učenja do sticanja diplome.U politici vrlo uspešan,kao gradonačelnik jedan od najuspešnijih,kao košarkaški radnik vodio uspešno našu državu,svetski prvaci i drugi uspesi.Formira košarkašku akademiju FMP i proizvodi vrhunske košarkaše kao na traci,da pomenem samo Radmanovića,velkogTea,Mačvana i još ihaha.Preuzeo Zvezdu i od nje napravio evro ligaša.Ko je ovaj Bokan,Klokan za njega svi znaju samo da ima para.Kakve on veze ima sa košarkom.Objavite mi komentar jer ste vi moj portal koji redovno čitam i povremeno se oglašavam.Teško svima nama ako nas budale nadjačaju."
(miško)
Samo bih da dodam jos par stvari o CV dr NC.Bio je uz razne politicare-neki zavrsili u Hagu,neki stradali u atentatu,neki pali s vlasti.Radio u kancelariji za KiM.Uvek zna gomilu zanimljivih info o neistomisljenicima.Jedini,sem Dacica,je uspesan od svih likova iz devedesetih.
Misko,ne mogu da vas provalim,cesto mislim da se zezate dok pisete komentare-recimo ovde mi sumnju pobudjuje ono "kao mlad covek",a opet,mozda se i ne zezate.Jbg,suvise analiziram,opet.

One night in May

pre 5 godina

Covic je pravi madjionicar jer je uspio da Zvezdonoscima nabaci magiju na njihove oci.Zvezdonosci dodjite sebi i otjerajte ga iz kluba dok nije kasno. Poceli ste se i medjusobno tuci.
(Zozo, 16. april 2019 06:07)


Onomad kad Covica oterase sa mesta predsednika Saveza, nismo videli medalju 10 godina, u njegovo vreme medalja svake godine. I sam plasman na neko veliko takmicenje bese uspeh...

Tako da, ne hvala, svi znamo sta se desi nasoj kosarci, kad oteramo Covica.

jashtaman

pre 5 godina

Akcija - reakcija.
Ne podrzavam, ali nije toliko davno bilo proslo finale ABA lige.
Kratko pamcenje dragi Bokane, kratko pamcenje, sve se vraca.
Realno, ovi vasi stranci ni ne zele petu utakmicu, siguran sam.
Tako da...papa.

Јабучило

pre 5 godina

U Srbiji se ne kaže nijesam ,nego nisam. Ne razumem baš najbolje Vaš citat ili prevod. Zovite to kako hoćete. A šta je "pobjeda" videće već u prvoj sledećoj utakmici. Minimum +20 za KKCZ!
(Aleksandar, 15. april 2019 23:35)

Не говоре сви Срби као Срби из Србије. Није екавица једини српски говор. Али џаба лудој глави говорити.

goran

pre 5 godina

Sta ce covek... lomio se rezultat... igralo se na jednu loptu (da se zaokruzi na 40 razlike). kako ih bre nije sramota... u dve utakmice 60 razlike, a borba kao za titulu... strasno

Stef

pre 5 godina

Pa da si ti drugačiji dao bi izjavu nakon finala. A ne pred gostavanje cz dole, gde pritom ti navodiš navijače na to da su isprovocirani... Smešno

Zozo

pre 5 godina

Covic je pravi madjionicar jer je uspio da Zvezdonoscima nabaci magiju na njihove oci.Zvezdonosci dodjite sebi i otjerajte ga iz kluba dok nije kasno. Poceli ste se i medjusobno tuci.

Putnik

pre 5 godina

Mali podsetnik za one sa selektivnim pamcenjem, ovo sam samo najbrze nasao, slede i drugi: https://www.youtube.com/watch?v=65O8WRXaFkI Pogledati na 2:11 do 2:35 kako se milogorski navijaci isticu u veoma emnentnom drustvu. E ovo se zove ozbiljna atmosfera linca na medjunarodnoj utakmici. No to smo nekako zaboravili, jel tako?

Aleksandar

pre 5 godina

U Srbiji se ne kaže nijesam ,nego nisam. Ne razumem baš najbolje Vaš citat ili prevod. Zovite to kako hoćete. A šta je "pobjeda" videće već u prvoj sledećoj utakmici. Minimum +20 za KKCZ!

srbEUin

pre 5 godina

Privatni klub N.Č. ne bira sredstva.(LorD, 15. april 2019 20:31)

Čiji je Bokanov a čiji Ostojin klub?.
Oni biraju od koga uzimaju sredstva.
Samo od države.
Jer su tako u mogutnjosti.

Mladen

pre 5 godina

Ovde se stvar svodi na to da su svi procesi determinisani u prirodi i da svaka akcija ima reakciju. Prosto. Sada, sta reci o Covicu i Bokanu. Jedan je sluzba, gotovo neunistiv. Drugi je muljator, nista manje gadan od ovog prvog. Sudar titana u svakom slucaju, al' prednost ipak dajem Covketu. Jer sluzba, je sluzba.

malo nas je, al’ još nas ima

pre 5 godina

Aj poljubite se triput u lice i namažite 101 put kremu na lice ovom napaćenom i iznad svega tupavom i prostom narodu kremu na lice... Palite mržnju obaveštenjima, kontraobaveštenjima, mitinzima, kontramitinzima, napravite haos i podele dok uzimate kintu i sprdate se sa ubogom sirotinjom... Pozdravite Blera a kad odete do hada, nadam se sto pre, i gebelsa i ekipu... Samo jako... Nemojte objaviti komentar, bole vas ćoše kao i sve... Samo trpaj...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dulence, 15. april 2019 20:49)

Kao da sam ja napisao. U centar!

spin majstor iz predgradja

pre 5 godina

Ne vredi...sa svima je u sukobu, istu matricu, isti fazon prema svima koristi, ali džaba, obozavaju ga! Doktore legendo, pozdrav za tebe i tvoju hipnotisanu gomilu.

Veseli

pre 5 godina

'Svojim ponašanjem je dokazao nedostatak kontrole nad svojim postupcima, nedostatak profesionalnog i ljudskog dostojanstva"

On da nije sve nabrojano ne bi ni "plivao" zadnjih 30 godina po Srbiji, jednostavno čovek-smeće!

MT Vračar

pre 5 godina

pa tvoj klub do te 92 bio na nivou statisticke greske u istoriji kosarke na ovim propstorima i sa najvecom legendom f.tudjmanom to nikad ne zaboravi i promeni nick lepse ti stoji sektaski franjevac
(Podsetnik, 15. april 2019 18:52)

Sramotno je kakve sve komentare puštaju moderatori! Vi nešto prigovarate Crnogorcima za širenje mržnje prema Srbima, a sopstvene sugrađane, navijače Partizana, nazivate "franjevcima" i "sektašima", pominjete Tuđmana i sl. gluposti.

Pri tome, pošteno smo izgubili od vas u polufinalu, ja kao i mnogo Grobara vam je na tome sportski čestitalo i poželelo sreću u finalu, vi gazite Budućnost sa 40 razlike, i umesto da budeš prezadovoljan i uživaš, ti pišeš o Partizanu opet... ne razumem, zaista, da je situacija obrnuta ne bi mi Zvezda na pamet pala.

A za finalnu seriju nemam nikakve sumnje da dobijate, i to već na prvoj u "Morači", i čestitam unapred, potpuno zasluženo! Sportski pozdrav! :)

nije propstorima nego provstovima

pre 5 godina

@Srbenda.. pa tvoj klub do te 92 bio na nivou statisticke greske u istoriji kosarke na ovim @Srbenda.. pa tvoj klub do te 92 bio na nivou statisticke greske u istoriji kosarke na ovim propstorima i sa najvecom legendom f.tudjmanom to nikad ne zaboravi i promeni nick lepse ti stoji sektaski franjevac
(Podsetnik, 15. april 2019 18:52)

čovek ti lepo rekao kako jeste, a ti slobodno zamisli šta god da ti prija.

warlock

pre 5 godina

Kad se to u Moraci 'pevalo' ubi Srbina? Kako vas nije sramota da lazete? Pa Varvari su vecinom Srbi. Sramno koliko lazete i sirite mrznju. Ne mogu da vjerujem sta vi pisete i to nailazi na opste odobravanje svih. Katastrofa.
(Srbin_PG, 15. april 2019 20:54)

Kada cete se okrenuti svojoj zemlji, kada, sta jos treba da se desi???

Sabre

pre 5 godina

"Ja dajem, on uzima košarci...".
Svaka čast!
Privatni klub N.Č. ne bira sredstva.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (LorD, 15. april 2019 20:31)

Tebra, rekao bih da si za ozbiljno posmatranje, ali bojim se da je cak i za lecenje previse kasno. Tuzno je, zaista.

zlatiborac of kors

pre 5 godina

O cemu prica gospodin Bokan??? Druže pa ti si izgleda zaboravio prošlu sezonu i skandalozno vređanje Srba i Srbije u hali od strane nazovi navijača. Maltretiranje i napadi van hale a tek suđenje da ne pominjem. ZVEZDA JE DOMINANTO DOBILA 5 UTAKMICA OVE SEZONE A DOBIĆE JOŠ DOK NE UĐEMO U EVROLIGU. Ćao Boki amore

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

Samo Nebojša...samo Nebojša i samo Nebojša...
(spin majstor iz predgradja, 15. april 2019 20:12)

Najbolji je on, on je ŠAMPION :)

Воип

pre 5 godina

Бокан ово написао? Јесте ко што сам ја Тесла. То је једна дрвезина од човека, и ту је где је само зато да перу новце преко њега владар ЦГ и остала братија.

detektiv kokni kol

pre 5 godina

@sah mat, Perperoglu je Grk iz Drame, istočna Makedonija i Trakija. Tu su došli kao doseljenici iz male Azije gde je bilo mnoštvo Grka do početka rata. Turci su kao i svuda menjali prezimena tj. korigovali postojeća u pokušaju trajne asimilacije. Pročitaj nešto i nauči, sramotno je lupetati na takav način. Čestitam na majstorici. Čuvaj se pantera u kls-u, 'oće oni da izbace i pometlaju.

joj meni

pre 5 godina

Ko o cemu- Crnogorci o cojstvu I postenju. Toga Jos ima samo kod sirotinje. Svi ovi drugi kao doticni imaju drugi naziv-fukare. To vazi da sve nas ovde na Balkanu. Slag na torti je prezime-Bokan, da njima bar ovde se nijesmo osrecili.

Pingvin sa Madagaskara

pre 5 godina

"Želim da razumijem uzroke takvog ponašanja, dugo sam o njima razmišljao i tražio razloge koji ga mogu bar u nekoj mjeri opravdati.".... samo kradja Bokance,samo kradja...

a sutra se javi za b

pre 5 godina

E tako se to radi sa tim gmizavcem! Taj bandit placa 100 navijaca i licno on ih postavlja na mesta iza klupe i u prvom i drugom Vip redu na terenu! Placeni su da pljuju,gadjaju,skacu,cupaju sudije kad su im u blizini...jednog od tih pacijenata je sudija u 1 utakmici isterao jer ga je povukao za ruku.To je takva bolest da vi ne mozete da verujete! Sta taj gmizavac treba da uradi da bi otisao na robiju,da licno ubije nekog? Mada i to da uradi ja mislim da ne bi odgovarao!
(Neko ko zna, 15. april 2019 18:06)
100% tačno

kodzo

pre 5 godina

Beograd ti je lud Bokane, samo kad ga dovoljno isprovociras...Bolje ti je da izgubis kod kuce. Ako bude peta.....Pa razmisli kako ste se ponasali prosle godine i kakve ste gadosti radili Milogorci...Mozes samo da sanjas pobedu u Pioniru...Pa kad hoces na silu, sila ti je odgovor

Dulence

pre 5 godina

Aj poljubite se triput u lice i namažite 101 put kremu na lice ovom napaćenom i iznad svega tupavom i prostom narodu kremu na lice... Palite mržnju obaveštenjima, kontraobaveštenjima, mitinzima, kontramitinzima, napravite haos i podele dok uzimate kintu i sprdate se sa ubogom sirotinjom... Pozdravite Blera a kad odete do hada, nadam se sto pre, i gebelsa i ekipu... Samo jako... Nemojte objaviti komentar, bole vas ćoše kao i sve... Samo trpaj...

Ljubisa livac

pre 5 godina

Prosle godine kada je Buducnost gostovala u prve dve utakmice nije bilo nikakvih problema niti uvreda. Onda se serija seli u Podgoricu, peva se "ubij Srbina" i slican repertoar. Atmosfera nista bolja nego sinoc. Ovo sinoc je samo odgovor na provokacije.

miško

pre 5 godina

Čović i Bokan ne mogu da budu isti.Prvi je diplomirani mašinski inžinjer,magistar sa stečenom diplomom, kada je naš fakultet bio jedan od najačih u evropi.Kao mlad čovek pet godina mukotrpnog učenja do sticanja diplome.U politici vrlo uspešan,kao gradonačelnik jedan od najuspešnijih,kao košarkaški radnik vodio uspešno našu državu,svetski prvaci i drugi uspesi.Formira košarkašku akademiju FMP i proizvodi vrhunske košarkaše kao na traci,da pomenem samo Radmanovića,velkogTea,Mačvana i još ihaha.Preuzeo Zvezdu i od nje napravio evro ligaša.Ko je ovaj Bokan,Klokan za njega svi znaju samo da ima para.Kakve on veze ima sa košarkom.Objavite mi komentar jer ste vi moj portal koji redovno čitam i povremeno se oglašavam.Teško svima nama ako nas budale nadjačaju.

cito

pre 5 godina

Kako te, bre, nije sramota da se javljas sada. Gde si bio prosle godine, kada se serija preselila kod vas. Bio si na odmoru, a? Kako si posadio, tako ces i poznjeti...

Sale

pre 5 godina

Ne znas ti kako je prosao Alen Omic. Jos mucenik morao da izjavljuje kako je ateista, samo da bi se svidio navijacima. Nego, imam pitanje za te Delije, koje je vjeroispovjesti Mohamed Faje? Zar se to ne prkosi vasim moralnim nacelima, kako za njega nema transparenta?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HARIS, 15. april 2019 20:17)

Broj minusa na tvoj komentar samo pokazuje o kakvim licemerima je reč.

Tako razmišljaju ljudi čiju je lojalnost moguće kupiti " uspesima" i trofejima.

Srecko Sojic

pre 5 godina

Hahahahaha , pa ovaj lik nije normalan. Bokane, Brate , a psihijatar? Trosis nemilice drzavne budzetske pare porez.obveznika C.G. Da imas imalo casti i postenja pokrio bi se usima zbog te otimacine od gladnih crnog.dovedenih do prosjacenja. Pri tom kupuje se u pola pola fazonu pa 500.ooo€ zavrse po pola u dzepovima igraca g. Bokana i gosp.menagera a narod crkava od gladi
Cijim se parama kupuju brutalno sudije i celnici ABA. KO JE PLATIO BORAVAK SVIMA NAVEDENIM U KRAUN PLAZI I + NARUKVICU??? Ko je punio Djordjo Bartomeua,Ko Bokane, ko brate, ajd nam kazi pa nek ide zivot!?
Repesa dodje u Srbiju u Bgd, da nam prica o ratu, mrznji i nazove nas ladno sizofrenicarima i dozivi da mu niko na to ne odgovori ni jednom recju?! Da ovde nije kako jeste i drago nam je sto jeste, neko bi mu vec razbio nos zbog uvreda naseg naroda u sred Bgd! Na nasu i nj.radost Bgd i Srbija ostal su najkosmopolitskiji deo bivse JU! Nek pita , ako ne zna kako su brutalno prebijeni vaterpolisti Zvezde u Splitu a od kojih je jedan skocio u ledeno more da spase zivu glavu, a cela riva mu skandirala ubij Cetnika, a decko se branio da je crnogorac?! Ti hrv.decaci nisu navijaci jer vaterp.ih ni nema, al neko im je udahnuo bolesnu ostrascenu mrznju! Ko g. Repesa? C.gora? Tu vise nema nikakve razlike izmedu Hrv i C.G.
Bokan? Oces li brate Bokane ove godine i da pripucas ako te pobedimo?Jel cete sada da upadate i tucete igrace u u hotelu, za u hali ne moram ni da putam!

Bakayoko

pre 5 godina

Srecko Sojic, 15. april 2019 20:31)

Ko to vodi tvoj preposteni klub.....Ajde proguglaj malo procitaj malo .....Toliko si napisao a nista nisi reko......

Hmm

pre 5 godina

Priseti se prošlogodišnjeg finala, ponašanja navijača i sudija, napada u hotelu na igrače Zvezde. Pametnom dosta.
P.S. Da nisi očekivao pogaču i so u hali?

Sah-mat

pre 5 godina

Bokane nece nam igrati Bog Stratos,mozda Regland biraj i ti koji igrac da ne igra u Podgorici da izgubite jednom ove sezone jednocifrenom razlikom.
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 15. april 2019 18:57) # Link komentara

E ako je vama Bog Grcki Turcin, Stratos Perperoglu,ja tu nista ne bi dodavao. Cestitam vam panteri.

miroslav

pre 5 godina

O kosarkaskoj kulturi tima iz Podgorice mnogo govore tri detalja:
U prvoj utakmici polufinala daju kos u zadnjoj sekundi da bi ublazili poraz na +10 .U nedelju zadnji napad Zvezde Nenadic taba loptu bez namere da ide na kos iako poblika trazi +40 i tada igrac Budućnosti krece agresivno u pokusaju da oduzme loptu ovaj ga driblingom baca na pod i nastavlja da taba do isteka vremena.
Barović pravi dve tehicke na +34 zbog nesudjenog faula, Repesa ga kao smiruje a ovaj ga nekonstatuje.

Ljubisa livac

pre 5 godina

@haris

Nije Omicu zamereno na veroispovesti. Imala je Zvezda mnogo igraca muslimana i imace ih opet, to nikada nije bio problem. Problem je bila cinjenica da mu je stari bio u Armiji BiH, znaaas.

Vlada

pre 5 godina

Covic ce uvek naci sa kim ce biti u svadji.. Nekad Vijosevic, nekad Raznatovic, nekad Dzaja, juce sudije danas Bokan, sutra neko drugi i tako u krug... Ceo svet nije u pravu vec samo on.. Samo je FMP uvek ostecen, svi drugi su krivi itd itd..

sasa kv

pre 5 godina

pustite karte u prodaju umesto sto ih delite pa da vidite koliko bi ljudi navijalo za zvezdu i srbiju i sta misle o milovom odnosu prema spc i srbiji

ninepi

pre 5 godina

Ovaj mali iz Podgorice nije zeleo da shvati da prica ne pocinje od pre 5 dana, nego od pre godinu dana i to kako su oni dobili 3-1 tada, u koaliciji sa "deliocima pravde".
Evo vam sada barem jedna prilika da vidimo vase sportsko cojstvo, mada vec smo ga gledali ranije. Setimo se kako se proveo otac sa detetom samo zato sto je nosio dres svog voljenog kluba.

@

pre 5 godina

Само кад се сетим, година 2000та. Аутобус ка Цетињу. Са задњих седишта два пара почињу да добацују некултурно јер чују да сам из Београда...попише по шамар свако. Пар дана после, била нека журка код хале Морача. Прилази мали зализани "жабар" па нешто сикће, ја у свом фазону, не примећујем јуначину од 152 цм. То га је заболело па се вратио са двадесетак другара од 202цм. Једини проблем је био што сам ја био у јачем друштву. Толико увреда ничим изазваним, само зато што сам Србин, нигде нисам доживео. То је био последњи пут да сам био у Цг. Далеко вам лепа кућа и држ' те се свог камења!!!!!

Badi Hild

pre 5 godina

Ako se realno gleda Bokan je u pravu. Covic je nedostojan Zvezde i njene tradicije. Bruka nam klub svojim spletkarenjem van terena. Ono sto je izjavljivao za vreme finalne Aba serije prosle godine je blagi uzas. Bodiroga je razloge za to nedavno lepo objasnio.

HARIS

pre 5 godina

Ne znas ti kako je prosao Alen Omic. Jos mucenik morao da izjavljuje kako je ateista, samo da bi se svidio navijacima. Nego, imam pitanje za te Delije, koje je vjeroispovjesti Mohamed Faje? Zar se to ne prkosi vasim moralnim nacelima, kako za njega nema transparenta?!

Staka Zulu

pre 5 godina

(Dragor, 15. april 2019 19:17)

Ovo za Sebe u Crnoj Gori si SLAGAO KAO P..!
Tebi su Srbi u Crnoj Gori niža nacija i rasa. Da imaš malo stida zbog svega što se Srbima u Crnoj Gori dešava nikada ih ne bi uzimao u usta!!!

Srbin_PG

pre 5 godina

Kad se to u Moraci 'pevalo' ubi Srbina? Kako vas nije sramota da lazete? Pa Varvari su vecinom Srbi. Sramno koliko lazete i sirite mrznju. Ne mogu da vjerujem sta vi pisete i to nailazi na opste odobravanje svih. Katastrofa.

lilly alen

pre 5 godina

Mnogo su navijaci Zvezde sinoc nisko pali.Ne zato sto su izvrijedjali igrace Buducnosti i Bokana vec sto su psovali nama Crnogorcima majku Crnogorsku.Nikada mi ne bi palo na pamet da nekom Srbinu psujem majku na nacionalnoj osnovi sta vise kada bih tako nesto cuo prvi bih reagovao na suzbijanju istog.Ali izgleda da je ova prica otisla predaleko i da jaz izmedju nekadasnja dva oka u glavi postaje sve veci buduci da danas cujem i od velikog broja Srba u CG da smatraju i svojom uvredom psovanje Crnogorske majke buduci da je i njima CG majka.
(Dragor, 15. april 2019 19:17)
Koja dva oka u glavi? Kad ste se vi iz CG doseljavali ovamo? Kad vasi mogu uz izjavu 2 svedoka da se izjasne kao Srbi i da o trosku drzave Srbije studiraju u Bgd. Daleko vam lepa kuca i da sve vase vam vratimo. Pa nek dodju ovde ali kao strani turisti samo.

mkg

pre 5 godina

Odakle potreba svih ovih likova (sa svih strana) koji su se "inplemantirali" u sport, u ovom slučaju košarku, da sve ove idiote koji samo prostote i nekulturu prosipaju, nazivaju navijačima.
"Gospodo" ulagači sumnjivog novca, stečenog na svakojake načine (sem poštenim radom), sklonite se iz sporta i ne ubeđujte nas da klubove za koje navijamo volite više od nas koji poslednju kintu iz džepa vadimo da bi ih gledali iz "ptičije perspektive" .
Poznato je da se vaša ljubav prema sportu meri količinom novca koji ste "oprali" i vratili u svoj džep.
Ako državni organi (i Srbije i Crne Gore) moraju da vas trpe, zbog lične koristi pojedinaca koji vladaju u ime nas običnih ljudi, ne moramo i mi pravi ljubitelji sporta.
Ma, gubite se, uživajte u svom "teško" stečenom novcu, pustite nas obična smrtnike da se bar malo opustimo uz lepotu sporta posle napornog rada za sitne pare.

Gerrard

pre 5 godina

Sve vam je džaba čak sad i da okrenete seriju i da dobijete džaba vam ovakvo ponižavanja još nije zabeleženo pet utakmica pet klasični preslusavanja ove dve zadnje utakmice ponižavanja takvo da još viđeno nije, sve smo vam sa debelom kamatom vratili sa prošli april a tek će vam biti vraćano.

Igor

pre 5 godina

Samo da pojasnim čoveku koji pušta više komentara sa temom da je neko psovao majku crnogorsku sinoć. TOGA NIJE BILO. I ko god da mu tu priča je laž. Bilo je vređanja sudija, Bokana, Repeše, ali uobičajeno za ovo podneblje. A i dotični je sedeo iza koša jako blizu Zvezdinih navijača i ništa mu se nije desilo. Prema tome, manite se laži. I ako ste mislili na isti način da nas prevarite malo ste se zeznuli.

moralni gmizavac

pre 5 godina

"Prosle godine kada je Buducnost gostovala u prve dve utakmice nije bilo nikakvih problema niti uvreda."

Grešiš ovaj sinko silno grešiš. Problemi su počeli od druge utakmice u Beogradu, kad ste shvatili da titula izmiče. Na poluvremenu te utakmice, Bokan i uprava su izvedeni iz hale Pionir - Čović kaže nije mogao da im garantuje bezbjednost. U tunelu tuča, na terenu tuča. Ostaju za anale rvački zahvati nad Gordićem pri polaganju i nesvirani prekršaji.

Dobri ste vi prema svima koji vam nisu rezultatska prijetnja. Čim neko zaprijeti rezultatski, isplivava gadluk kakav smo gledali protiv Partizana i Budućnosti.

I za kraj, u Crnoj Gori se još nikad ni na jednom događaju nije pjevalo Ubij Srbina. A ako jeste ti pošalji snimak, imaš od mene bogatu novčanu nagradu.

Što lažete bre?

Davor

pre 5 godina

Kakva moralna gromada ! Kakva ljudska velicina! Kakav literarni stvaralac! Filozof! Mislilac!
1. Pola od onoga sto si Bokane napisao (ili ti je neko napisao) nije istina.
2. Tvoj javni poziv za fer navijanje je iskren kao kad bih ja rekao da cu da navijam za Buducnost u sredu.
3. Ti si onim sto si radio lane ovo sve i zakuvao

Ako ćemo pošteno

pre 5 godina

Čović se oštro buni (opravdano) kada se vređa član njegove porodice, konkretno supruga. Ako je tako fin i principijelan Čović bi trebao da se oglasi i osudi vulgarna nesportska skandiranja navijača FMP-CZV.

Bakayoko

pre 5 godina

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 15. april 2019 18:25)


Moderatori da prijave ovog lika.....Samo nemaju kome ....Nemamo Drzavu.....Policiju,Sudstvo...

Bgd

pre 5 godina

(Dragor, 15. april 2019 19:17) 
Da, otišlo je predaleko onog momenta kad ste priznali Kosovo i kad ste državnost i identitet počeli graditi na mržnji prema svemu što je srpsko.

Podgoricanin

pre 5 godina

redari u Moraci ulaze u teren i sviraju licne igracima Cedevite.

I pogledate odnos + i - na ovom komentaru i vidite ko sve cita i komentarise ovo.

Pedja

pre 5 godina

Плашим се само да ово не пређе неку границу па на крају људи да страдају.

толико је напумпано да је тешко остати сабран. Одговорни би требало сви да спуштају лопту и да раде на томе да се сцене из ПГ и БГ не понове.

ова саопштења су само додатно уље на ватру. тешко је сад чути гласове разума

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

"Citirsm Bokana: "Došao sam do zaključka da između nas postoji velika i suštinska razlika. Ja dajem košarci, a on uzima od nje. Ja ulažem u naš klub, a u njegovom slučaju je sasvim drugačije - egzistencija njega i njegove porodice direktno zavisi od kluba i mi se ni na koji način ne možemo upoređivati".
E sad zamislite Bokan daje kosarci, a Covic uzima od nje...  

sumadinac

pre 5 godina

Puna usta postenja, cojstva i junastva, a fakti su sledeci:
1. Priznali Kosovo
2. pukovnik Ivan Masulovic prisustvuje proslavi Oluje u Kninu
3. Nisu dali da se obelezi godisnjica NATO agresije
ima jos mnogo toga Bokane, pa se onda pitas sto se ovo desava.

Mada meni sve vise lice (karakterno) na Zorza iz Lepote poroka.

Pggg

pre 5 godina

@onako
E sad ces da vidis sta vas ceka. Lazovcino jedna, zasto niste objavili snimke tog navijanja i tih prijetnji po hotelima? Sad ste ga ugasili opancari.

Lorimer

pre 5 godina

Ko gubi ima pravo da se zali.Prosle godine je to bijo Covic sad Bokan.Sasvim normslna stvar.
(db wonder, 15. april 2019 19:27)

Pa i ove godine je to Čović, Bokan mu samo replicira.

Bakayoko

pre 5 godina

Duh, 15. april 2019 18:53)
Vrh komentar.....On bi prodao Ficu rodjenog za lovu....Samo nema ponuda .....Zaista je nevidjen takav lik na ovim prostorima.....Gori su samo ovi sto ga vole i zaklinju se u njega .....Ultracop

Miso

pre 5 godina

Od cetvrtka bi trebalo da pocne da se igra prava kosarka,jer porazom Buducnosti,odlazi i ljudsko smece po cijim se pravilima igrala kosarka od 1991 na prostorima "ex Yu",odlazi najveca gnjida koja se pojavila na ovim prostirima,da ga ne bi zvali "nosonja" pustio je brkove,njegov najbolji ucenik vlada crnom zemljom tridesetak godina,a pokojnikovo ime je Danilo MItrovic,njegovim odlaskom dolazi lepse vreme ne samo za kosarku....

Spale

pre 5 godina

Ljudi, ajde da je bilo 2-3 razlike, pa da pričate kako je bila atmosfera linca, da smo vršili neki pritisak, nego smo vas odrali 38 razlike!!!? i vi sad svoju sramotu pokušavate sakriti ovim glupim saopštenjima. Ponizili smo vas!

Kanidja PG

pre 5 godina

Ne pravi se klub niti institucija na ovakav nacin prljavim novcem pokradenih gradjana da bi tamo neko Klarku,Dzeksonu,Kolu dao 60.000 mjesecno.
Prvi ste poceli da dijelite ulaznice simpatizerima DPS da nebi kojim slucajem kakav stari Podgoricanin varvar nesto viknuo protiv predsjednika ili mozda da ne dodju navijaci Zvezde,Partizana.Ne moze sve vjestacki.Treba imati skolu,duh navijanja a ne partijske manekene.
Zato su Mornar,Lovcen,Sutjeska gorostasi za vas.

Jado jadni

pre 5 godina

Čuveno crnogorsko poštenje,nema sa vama nikad više bratskih odnosa.I reče ovde neko crnogorče da smo mi Srbi najomraženiji narod Evrope.Lično se ponosim sa tim kad vidim kako izgleda ta Evropa kojoj vi crnogorci žarko želite da pripadate.E mi nećemo Evropu jednakih vrednosti samo na papiru.A vi bivša braćo svojim putem lažnog moralisanja u lažni bolji život.

zverka

pre 5 godina

Sta rade Buducnost i FMP ovo nije realno.Dva bratska kluba po nebitnosti u kosarci.A najgore je od svega sto Bududucnost podrzavaju Grobari u ovom mecu a FMP Zvezdasi.Tuga tuzna.

Ciganeros

pre 5 godina

(Dragor, 15. april 2019 19:17)

Nemoj da lazes... Bio sam u hali, i sad, a i skoro svaku utakmicu sa BUD u poslednjih 4,5 godina. Nikada, ali apsolutno nikada nije bilo vredjanja Crnogoraca i pominjanja majke Crnogorske. I to je jedina istina, iz prostog razloga sto mi ne mozemo vredjati Crnogorce nista vise nego sto mozemo vredjati Sumadince, Vojvodjane ili ljude iz Republike srpske. To su sve nasa braca i nas narod. A ove duse prodane, koje su u svakoj mogucoj prilici prodale svoj narod za sitni interes, koji su priznali Kosovo, i bratime se sa sipt**ima protiv kojih su ratovali, slali oficire na proslavu Oluje, zlocina protiv svog naroda i usli u NATO koji im je ubijao decu..E njih, koji su manjina u svojoj drzavi, njih ne zovemo crnogorcima, jer to bi za njih bila pohvala, da ih zovemo istim imenom kojim su se nazivali najcasniji medju Srbima.. Ne, njih zovemo drugacije, kao njihovu novu bracu sa *Kosova.. Samo si pominjanje toga mogao cuti.. I cuces jos mnogo puta, jer mi Zvezdasi ne zaboravljamo.

Kanidja PG

pre 5 godina

Ovaj i ovakav kosarkaski klub(Buducnost) je nus produkt ove vlasti i sistema.To je klub koji ima malo pravih iskrenih navijaca.
Danas su njegovi navijaci placeni botovi DPS,ostrasceni dukljani koji su prije svega srbomrzci.
O njihovom nepoznavanju sporta suvisno je i pricati ali zato vole svi ''banane'' iz Volija i slijepo slusaju svoga gospodara.
Zvezda je za vas institucija nedostizna.Poz iz Podgorice braci crveno beloj.

firga

pre 5 godina

bokan pravo u metu...privatni klub cija je jedina svrha bogacenje porodice covic...uz pomoc kompleksasa koji su ga prihvatili kao zamenu za ugasenu zvezdu..."znate, fmp-u niko ne moze zabraniti kako ce da se zove..."

T

pre 5 godina

@Dragor

Priznanje albanske "drzave" na Kosovu je gore nego da si opsovao srpsku majku, bice da odtale krece i sve ostalo, nemoj da se pravis naivan.

Dragor

pre 5 godina

Mnogo su navijaci Zvezde sinoc nisko pali.Ne zato sto su izvrijedjali igrace Buducnosti i Bokana vec sto su psovali nama Crnogorcima majku Crnogorsku.Nikada mi ne bi palo na pamet da nekom Srbinu psujem majku na nacionalnoj osnovi sta vise kada bih tako nesto cuo prvi bih reagovao na suzbijanju istog.Ali izgleda da je ova prica otisla predaleko i da jaz izmedju nekadasnja dva oka u glavi postaje sve veci buduci da danas cujem i od velikog broja Srba u CG da smatraju i svojom uvredom psovanje Crnogorske majke buduci da je i njima CG majka.

Sabre

pre 5 godina

Sta rade Buducnost i FMP ovo nije realno.Dva bratska kluba po nebitnosti u kosarci.A najgore je od svega sto Bududucnost podrzavaju Grobari u ovom mecu a FMP Zvezdasi.Tuga tuzna.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zverka, 15. april 2019 19:24)

Ne, najtuznije je kad si toliko glup da ne kapiras koliko ti je komentar apsurdan, jer na stranu dosadno lupetanje FMP-Zvezda, i dalje kao navijac, pretpostavicu Partizana, REVNOSNO pratis sta radi ne jedan nego "dva" nebitna kluba, koja se u finalu takmicenja u kom je tvoj klub odvaljen od strane jednog bore za igranje u 'nebitnoj' Evroligi dok je tvoj odvaljeni tim odavno na odmoru.

Henry Chinasky

pre 5 godina

U Beogradu 50-ak, a u Podgorici bar 1000 pljuvača. Kad se samo setim atmosfere u Morači 90-ih. Sad se bar ne kliže parket.

Pozdrav iz Minhena

pre 5 godina

Mislim da je pametnije da ne izlazite iz misije rupe neko vreme...Toliko para ste prosuli, jos vam pomaze onaj nesretnik Raznatovic tako sto vam daje "mvp" lige, a gubite 40 razlike.

Kako vas nije sramotaaaaaaaaa? Vi da budete prvaci?

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Бокан је баш тешко поднео - 38, саучешће у болу и пуну подршку у кукњави ће наћи једино код остојиних сведока, сви остали знају да је ово последица срамног пораза, исто као што је атмосфера у хали последица прошлогодишње операције "Пљачка" у организацији истог!
Плачи Бокане, плачи...

Kninska kobra

pre 5 godina

dva kvazi hibridna kluba sa istorijom od 2,5 godine. jednom legenda djukanovic drugom legenda milan kalinic...
(Srbenda, 15. april 2019 18:08)

Reče Miša Tumbas :-)

analiza

pre 5 godina

Vidim ja ,fali nešto,kad,evo izjave ovog "akademika" iz CG.Akademik koji lično poznaje fakultetski obrazovanog i vazda učtivog i obaveštenog dr NČ,dakle na okupu su i čojstvo i junaštvo,kad se njih dvojica sretnu.A zašto se lepo ne "izrazgovaraju" njih dvojica u četiri oka i bez svedoka,umesto da pale napaljene budale sa obe strane granice?Mada,moram da primetim da ipak NČ ima sočnija saopštenja,puna dodatnih informacija-ovo Bokanovo je šturo i nezanimljivo:)

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Desi li se nesto igracima Zvezde slicno u Podgorici ko prosle godine veruj mi Bokane malo je sto te vredjali 30 ljudi,tek cete videti pakao..

HerSascha

pre 5 godina

Baš si se lijepo oglasio, a vidiš prošle sezone si animirao sudije i dobio neizvesne utakmice a koliko ja vidim ove sezone sudije takodje pokusavaju da nas zakoče ali momci su uporni i peegaziše vas velikim razlikama tako da su i sudije počele na kraju korektno da sude.
Umesto što kukaš na navijače bolje prihvati poraz i povuči se više u kamenjar dosta vam je bilo ovogodišnje brukanje u Evroligi !
Ne tako davno je taj isti Repeša nastupao u Evroligi protiv Zvezde pa se nije žalio još je pohvalio rad kluba jer je baš tada promenjeb ceo tim i trener i izgubio je od Zvezde.

Neko ko zna

pre 5 godina

E tako se to radi sa tim gmizavcem! Taj bandit placa 100 navijaca i licno on ih postavlja na mesta iza klupe i u prvom i drugom Vip redu na terenu! Placeni su da pljuju,gadjaju,skacu,cupaju sudije kad su im u blizini...jednog od tih pacijenata je sudija u 1 utakmici isterao jer ga je povukao za ruku.To je takva bolest da vi ne mozete da verujete! Sta taj gmizavac treba da uradi da bi otisao na robiju,da licno ubije nekog? Mada i to da uradi ja mislim da ne bi odgovarao!

Duh

pre 5 godina

E moj Bokane, ranio si kera da te ujede.
Pa on je izdao Slobu, Kostunicu, Djindjica, Tadica a nece tebe.
Jos se drzi za Vucicevu suknjicu, i njega ce kad tad. Zivi bili pa videli.
Gmizavac je to neopevani.

marko

pre 5 godina

Samo da probam da razumem, kako je ista grupa navijaca koja je smestena iza vase klupe bila istovremeno zaduzena za guranje igraca u tunelu??? Tunel i vasa klupa su na gotovo skroz suprotnim stranama pionira. Kako je to moguce? O izmisljotinama koje pominjete tek pa ne bi, pretpostavljam da Dobric momak koga licno i znam i koji mi je licno pricao laze da je kamenovan autobus u PG-u i da je bilo tona petardi i topovskih udara kako oko hotela tako i u samom hotelu. Zamisli nisu na istom nivou, a spustili se jos prosle godine 6 nivoa ispod svakog nivoa, a sad nesto toboze moralisu i nece da se sagnu, pardon spustaju posle minus 100 razlike ove sezone. Kakva ekipa Milo i Bokan..., jos prosle godine smo vam najavili, vraticemo sve, vraticemo sa kamatom! Dzepove ste izvrnuli za ekipu ove godine i sve bacili u bunar, ali kapiram da vas to preterano ne opterecuje, bacili ste pare koji nisu vase, vec otete od postenog naroda. Repesa rece postoje granice, tacno postoje mi smo se zaustavili na verbalnim vredjanjima sto je deo folklora navijackog vec decenijama unazad, a vi ste odavno presli u fizicki obracun i nije zvezda ni jedina ni prva koja je kroz to prolazila u Milogradu. Bar se oko necega slazemo, definitivno nismo niti cemo ikada biti isti.

Lajkovachki Mile

pre 5 godina

Ja sam teški Zvezdaš, bio prošao sve.. ali da je Čović djubre od čoveka, tu se slažem sa devojčicama.. budućnost, partizan i ini.
I njihobi su djubrad, jedan je Džaja i Cvele i Slavke!

Corleone

pre 5 godina

A posle tekme Real-Barsa u finalu kupa nisu prstala saopstenja?? Pao i oly? Posle svake sopstenje poput spremanja za svetski rat br 3. Ajde bre svi vise, to je normalno.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Evo ga hahahah.Reality se nastavlja.Da vidimo dokle će da traje.Bokane milo mi je vise nego ista sto ces ispasti.Smenio si majstora na klupi doveo igrače i igraces evrokup sledece sezone.A ti i Covic šta će te se dopisivati manje je bitno!Karma je čudo!

Lovra Verebi

pre 5 godina

Potez Bitadzea i Repese koji kao nezna da je kraj i ne krece da se pizdravi sa klupom Zvezde pokazuje njihovu kulturu.Nezbam dali ce kosarkasi Zvezde ovaj put spavati ili ne u hitelu, cuce se.Kako gid okrenes 5 utakmica ce se igeati u Beogradu , gospodo revans za revans , na kraju pobedjuje kosarka.

Шид навија за ЗВЕЗДУ.

pre 5 godina

Бокане а прошле године ? Како је било у Подгорици ? Осуђујем свако вандалско и дивљачко понашање, али како сијеш тако и жањеш .

djole

pre 5 godina

Bio na utakmici, osim vređanja sa tribina i pojedinačnog ubacivanja predmeta na teren ništa strašno i drugačije nego inače se nije desilo.. Ali mora nekako da se opravda - 40..

Luka

pre 5 godina

E tako se to radi sa tim gmizavcem! Taj bandit placa 100 navijaca i licno on ih postavlja na mesta iza klupe i u prvom i drugom Vip redu na terenu! Placeni su da pljuju,gadjaju,skacu,cupaju sudije kad su im u blizini...jednog od tih pacijenata je sudija u 1 utakmici isterao jer ga je povukao za ruku.To je takva bolest da vi ne mozete da verujete! Sta taj gmizavac treba da uradi da bi otisao na robiju,da licno ubije nekog? Mada i to da uradi ja mislim da ne bi odgovarao!
(Neko ko zna, 15. april 2019 18:06)

Prebio je pre par godina novinara Dragana Andjusa,i dlaka mu ne fali sa glave.

Podsetnik

pre 5 godina

@Srbenda.. pa tvoj klub do te 92 bio na nivou statisticke greske u istoriji kosarke na ovim propstorima i sa najvecom legendom f.tudjmanom to nikad ne zaboravi i promeni nick lepse ti stoji sektaski franjevac

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Bolje da razmislja da daje otkaze i da skrese plate ,,amaterima” nego sto okrivljuje Covica..

Smogovci

pre 5 godina

Na utakmici nisam bio, ne mogu da tvrdim da li je tačno ovo što piše, ništa od ovoga na tv nisam video sem sramnog skandiranja. Za mene kao navijača Zvezde je to neprihvatljivo i voleo bih da KK CZ uputi izvinjenje.

Ipak bilo bi lepo da se gdin Bokan takođe izvini svima u Zvezdi za prošlogodišnje finale i ponašanje prema njoj. Jednostavno zbog izbora u CG Zvezda je prosto bila šikanirana preko svake mere, to NIKADA da se ne zaboravi da je ni kriva ni dužna poslužila u te svrhe a time i finale samo. Prosto se toj ekipi ljudi kojima pripada gdin Bokan Zvezda namestila kao kec na desetku.

Lale gator

pre 5 godina

Pozivam sve Varvare da zajednički učestvujemo u proslavi naše titule u sredu. Radujte se našoj sreći, spremni smo da je sa vama u Podgorici podelimo. Posebno se obradujte povratku Crvene Zvezde u Evroligu, čisto da se vi više ne bi brukali.

Borky

pre 5 godina

Ne ne ovo je samo posljedica a ono sto ste vi radili uzrok. Da li je u prve dvije utakmice prosle godine bilo ista sporno?Ni jedan zviuduk niste dobili ali onda ste vi bili "domacini". Postoji kod nas poslovica a nekad je i kod vas "zenjes kako posijes".

Vladimir

pre 5 godina

Bokan nesto nasao da prica, redari u Moraci ulaze u teren i sviraju licne igracima Cedevite.Proslosezonska serija u finalu je poznata po tome da su u trecoj utakmici funkcioneri Buducnosti upali u sudijsku svlacionicu i potpuno preokrenuli sudijski kriterijum.Bokan je poslednji koji moze da prica o lincu.Sve sto se desilo u prve dve utakmice u finalu,sto se tice navijanja bilo je i vise nego ocekivano

onako

pre 5 godina

@delboj
Sve je tačno, ne laži. Širiš mržnju od kad pratim komentare ovde, pogotovu na vestima o Zvezdi. Pristrasnost ok, ma sve poštujem ali prestani da bezočno lažeš.
Zvezda je bila zbog kamenovanja autobusa pod takvom pratnjom koju imaju državnici, Laziću i Omiću je prećeno u hotelu, svi mediji su preneli, takođe su preneli da cele noći nisu navijanjem dali igračima da spavaju, tukli su čoveka sa porodicom na tribinama imaš snimak, na tv prenosu se čuje "Ubij Cigana..."
Šta tu nije tačno? Sve možeš da proveriš.

Joakim

pre 5 godina

"Mi kao klub smo tu da ga podsetimo šta se dešavalo prošlog prolećau Podgorici: Organizovani napad na igrače KK Crvena zvezda mts odmah po dolasku u hotel „Podgorica", bacanje petardi i topovskih udara na igrače prilikom predstavljanja igrača pre početka utakmice, fizički napad na svakoga u hali ko je imao neko obeležje Crvene zvezde, organizovana skandiranja „Ubij Cigana...Četnici..." bacanje svinjskih odrezaka na klupu Crvene zvezde sa namerom da se ponizi tada igrač Crvene zvezde Alen Omić, rušenje zaštitne ograde iza klupe sa igračima Crvene zvezde, predsednik kluba koji je u gledalištu stojeći pratio utakmicu van svih, bilo kakvih protokola koji postoje o organizaciji jedne utakmice i bio zasut najgrubljim uvredama, kao i članovi njegove porodice...

TACKA KRAJ

Idemo Zvezdo po 3-0, gazi !

Milos

pre 5 godina

Cekaj, jel su igraci Zvezd napadnuti u Podgorici ili nisu? Jel prebijen covek sa malom devojcicom koja je nosila sal Zvezde (ima snimak) ili nije? Jel se skandiralo ubi cigana i cetnika ( culo se u prenosu) ili nije? Jel Zvezda pokradena od sudija ili nije? Sta je u saopstenju Zvezde neistina? E sad, to sto si ti kao puno puta u istoriji od Srba ocekivao ko tebe kamenom ti njega hlebom, izvini, opametili smo se. Ono sinoc je ni 20% sta ste radili u Podgorici.

sergi

pre 5 godina

Lose opravdavas Milove pare koje je grunuo u ekipu. A sta cemo sa 30kg kokaina medju bananama od uvoznika Voli. Jel to kinta za promociju sporta koji volis ili...

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Jadni ugroženi Bokan u Pioniru u društvu prvog čoveka milogorskog SAJ-a. Pahuljice nežne, ko vas ne zna. Dobili ste osvetu po Cetinjskom vladiki i Miljanovu.
- 19 -38 sa onakvim strancima, 7 miliona, Javori, Boltauzeri, Koljenšići ma bjaži jado, zakopaj se živ dok nije kasno.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Mislim da Grobare vise boli sto je Buducnost izgubila 38 razlike nego sto su ostvarili laznu pobedu nad Zvezdinim juniorima bez sponzora od +41,a Trinki od 700.000 evra dobio po ,,tamburi” + 35 pa se Tomic sazalio zbog dece sto hoce kosarkasi da budu.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Bokane nece nam igrati Bog Stratos,mozda Regland biraj i ti koji igrac da ne igra u Podgorici da izgubite jednom ove sezone jednocifrenom razlikom.

Boško

pre 5 godina

Ovaj Aleksej Trinki..tralala, ako je normalan, ubijte me odmah!
Trista komentara svaki dan na ovom portalu, naravno, uglavnom nebuloze.
Čoveče, idi negde iskuliraj malo, promeni malo život..

111

pre 5 godina

Ovde je svako sa svoje strane u pravu a na utakmicama haos. Tuga. On poziva navijace na sportsko navijanje a nisam ziv sta ce biti u Podgorici? Ko je kriv? Nije bitno. Sve uvek pocinje od saopstenja i onda gledamo sta se radi. Da li mogu da umuknu sa saopstenjima?

delboj

pre 5 godina

Mi kao klub smo tu da ga podsetimo šta se dešavalo prošlog prolećau Podgorici: Organizovani napad na igrače KK Crvena zvezda mts odmah po dolasku u hotel „Podgorica", bacanje petardi i topovskih udara na igrače prilikom predstavljanja igrača pre početka utakmice, fizički napad na svakoga u hali ko je imao neko obeležje Crvene zvezde, organizovana skandiranja „Ubij Cigana...Četnici..." bacanje svinjskih odrezaka na klupu Crvene zvezde sa namerom da se ponizi tada igrač Crvene zvezde Alen Omić, rušenje zaštitne ograde iza klupe sa igračima Crvene zvezde, predsednik kluba koji je u gledalištu stojeći pratio utakmicu van svih, bilo kakvih protokola koji postoje o organizaciji jedne utakmice i bio zasut najgrubljim uvredama, kao i članovi njegove porodice...

TACKA KRAJ

Idemo Zvezdo po 3-0, gazi !



Sve izmisljotine!

Rade

pre 5 godina

Kada se Čović i Terzić kanceri srpskot sporta i izvršitelji ove vlasti sklone tamo gde treba da se sklone tada će i u ovoj zemlji sport imati nekakvu draž.Ovako gledamo njihovo iživljavanje nad svakim ko želi da se bavi isključivo sportom.

Joakim

pre 5 godina

"Mi kao klub smo tu da ga podsetimo šta se dešavalo prošlog prolećau Podgorici: Organizovani napad na igrače KK Crvena zvezda mts odmah po dolasku u hotel „Podgorica", bacanje petardi i topovskih udara na igrače prilikom predstavljanja igrača pre početka utakmice, fizički napad na svakoga u hali ko je imao neko obeležje Crvene zvezde, organizovana skandiranja „Ubij Cigana...Četnici..." bacanje svinjskih odrezaka na klupu Crvene zvezde sa namerom da se ponizi tada igrač Crvene zvezde Alen Omić, rušenje zaštitne ograde iza klupe sa igračima Crvene zvezde, predsednik kluba koji je u gledalištu stojeći pratio utakmicu van svih, bilo kakvih protokola koji postoje o organizaciji jedne utakmice i bio zasut najgrubljim uvredama, kao i članovi njegove porodice...

TACKA KRAJ

Idemo Zvezdo po 3-0, gazi !

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Jadni ugroženi Bokan u Pioniru u društvu prvog čoveka milogorskog SAJ-a. Pahuljice nežne, ko vas ne zna. Dobili ste osvetu po Cetinjskom vladiki i Miljanovu.
- 19 -38 sa onakvim strancima, 7 miliona, Javori, Boltauzeri, Koljenšići ma bjaži jado, zakopaj se živ dok nije kasno.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Evo ga hahahah.Reality se nastavlja.Da vidimo dokle će da traje.Bokane milo mi je vise nego ista sto ces ispasti.Smenio si majstora na klupi doveo igrače i igraces evrokup sledece sezone.A ti i Covic šta će te se dopisivati manje je bitno!Karma je čudo!

Шид навија за ЗВЕЗДУ.

pre 5 godina

Бокане а прошле године ? Како је било у Подгорици ? Осуђујем свако вандалско и дивљачко понашање, али како сијеш тако и жањеш .

Milos

pre 5 godina

Cekaj, jel su igraci Zvezd napadnuti u Podgorici ili nisu? Jel prebijen covek sa malom devojcicom koja je nosila sal Zvezde (ima snimak) ili nije? Jel se skandiralo ubi cigana i cetnika ( culo se u prenosu) ili nije? Jel Zvezda pokradena od sudija ili nije? Sta je u saopstenju Zvezde neistina? E sad, to sto si ti kao puno puta u istoriji od Srba ocekivao ko tebe kamenom ti njega hlebom, izvini, opametili smo se. Ono sinoc je ni 20% sta ste radili u Podgorici.

marko

pre 5 godina

Samo da probam da razumem, kako je ista grupa navijaca koja je smestena iza vase klupe bila istovremeno zaduzena za guranje igraca u tunelu??? Tunel i vasa klupa su na gotovo skroz suprotnim stranama pionira. Kako je to moguce? O izmisljotinama koje pominjete tek pa ne bi, pretpostavljam da Dobric momak koga licno i znam i koji mi je licno pricao laze da je kamenovan autobus u PG-u i da je bilo tona petardi i topovskih udara kako oko hotela tako i u samom hotelu. Zamisli nisu na istom nivou, a spustili se jos prosle godine 6 nivoa ispod svakog nivoa, a sad nesto toboze moralisu i nece da se sagnu, pardon spustaju posle minus 100 razlike ove sezone. Kakva ekipa Milo i Bokan..., jos prosle godine smo vam najavili, vraticemo sve, vraticemo sa kamatom! Dzepove ste izvrnuli za ekipu ove godine i sve bacili u bunar, ali kapiram da vas to preterano ne opterecuje, bacili ste pare koji nisu vase, vec otete od postenog naroda. Repesa rece postoje granice, tacno postoje mi smo se zaustavili na verbalnim vredjanjima sto je deo folklora navijackog vec decenijama unazad, a vi ste odavno presli u fizicki obracun i nije zvezda ni jedina ni prva koja je kroz to prolazila u Milogradu. Bar se oko necega slazemo, definitivno nismo niti cemo ikada biti isti.

Smogovci

pre 5 godina

Na utakmici nisam bio, ne mogu da tvrdim da li je tačno ovo što piše, ništa od ovoga na tv nisam video sem sramnog skandiranja. Za mene kao navijača Zvezde je to neprihvatljivo i voleo bih da KK CZ uputi izvinjenje.

Ipak bilo bi lepo da se gdin Bokan takođe izvini svima u Zvezdi za prošlogodišnje finale i ponašanje prema njoj. Jednostavno zbog izbora u CG Zvezda je prosto bila šikanirana preko svake mere, to NIKADA da se ne zaboravi da je ni kriva ni dužna poslužila u te svrhe a time i finale samo. Prosto se toj ekipi ljudi kojima pripada gdin Bokan Zvezda namestila kao kec na desetku.

Ciganeros

pre 5 godina

(Dragor, 15. april 2019 19:17)

Nemoj da lazes... Bio sam u hali, i sad, a i skoro svaku utakmicu sa BUD u poslednjih 4,5 godina. Nikada, ali apsolutno nikada nije bilo vredjanja Crnogoraca i pominjanja majke Crnogorske. I to je jedina istina, iz prostog razloga sto mi ne mozemo vredjati Crnogorce nista vise nego sto mozemo vredjati Sumadince, Vojvodjane ili ljude iz Republike srpske. To su sve nasa braca i nas narod. A ove duse prodane, koje su u svakoj mogucoj prilici prodale svoj narod za sitni interes, koji su priznali Kosovo, i bratime se sa sipt**ima protiv kojih su ratovali, slali oficire na proslavu Oluje, zlocina protiv svog naroda i usli u NATO koji im je ubijao decu..E njih, koji su manjina u svojoj drzavi, njih ne zovemo crnogorcima, jer to bi za njih bila pohvala, da ih zovemo istim imenom kojim su se nazivali najcasniji medju Srbima.. Ne, njih zovemo drugacije, kao njihovu novu bracu sa *Kosova.. Samo si pominjanje toga mogao cuti.. I cuces jos mnogo puta, jer mi Zvezdasi ne zaboravljamo.

Kanidja PG

pre 5 godina

Ne pravi se klub niti institucija na ovakav nacin prljavim novcem pokradenih gradjana da bi tamo neko Klarku,Dzeksonu,Kolu dao 60.000 mjesecno.
Prvi ste poceli da dijelite ulaznice simpatizerima DPS da nebi kojim slucajem kakav stari Podgoricanin varvar nesto viknuo protiv predsjednika ili mozda da ne dodju navijaci Zvezde,Partizana.Ne moze sve vjestacki.Treba imati skolu,duh navijanja a ne partijske manekene.
Zato su Mornar,Lovcen,Sutjeska gorostasi za vas.

sergi

pre 5 godina

Lose opravdavas Milove pare koje je grunuo u ekipu. A sta cemo sa 30kg kokaina medju bananama od uvoznika Voli. Jel to kinta za promociju sporta koji volis ili...

onako

pre 5 godina

@delboj
Sve je tačno, ne laži. Širiš mržnju od kad pratim komentare ovde, pogotovu na vestima o Zvezdi. Pristrasnost ok, ma sve poštujem ali prestani da bezočno lažeš.
Zvezda je bila zbog kamenovanja autobusa pod takvom pratnjom koju imaju državnici, Laziću i Omiću je prećeno u hotelu, svi mediji su preneli, takođe su preneli da cele noći nisu navijanjem dali igračima da spavaju, tukli su čoveka sa porodicom na tribinama imaš snimak, na tv prenosu se čuje "Ubij Cigana..."
Šta tu nije tačno? Sve možeš da proveriš.

miško

pre 5 godina

Čović i Bokan ne mogu da budu isti.Prvi je diplomirani mašinski inžinjer,magistar sa stečenom diplomom, kada je naš fakultet bio jedan od najačih u evropi.Kao mlad čovek pet godina mukotrpnog učenja do sticanja diplome.U politici vrlo uspešan,kao gradonačelnik jedan od najuspešnijih,kao košarkaški radnik vodio uspešno našu državu,svetski prvaci i drugi uspesi.Formira košarkašku akademiju FMP i proizvodi vrhunske košarkaše kao na traci,da pomenem samo Radmanovića,velkogTea,Mačvana i još ihaha.Preuzeo Zvezdu i od nje napravio evro ligaša.Ko je ovaj Bokan,Klokan za njega svi znaju samo da ima para.Kakve on veze ima sa košarkom.Objavite mi komentar jer ste vi moj portal koji redovno čitam i povremeno se oglašavam.Teško svima nama ako nas budale nadjačaju.

@

pre 5 godina

Само кад се сетим, година 2000та. Аутобус ка Цетињу. Са задњих седишта два пара почињу да добацују некултурно јер чују да сам из Београда...попише по шамар свако. Пар дана после, била нека журка код хале Морача. Прилази мали зализани "жабар" па нешто сикће, ја у свом фазону, не примећујем јуначину од 152 цм. То га је заболело па се вратио са двадесетак другара од 202цм. Једини проблем је био што сам ја био у јачем друштву. Толико увреда ничим изазваним, само зато што сам Србин, нигде нисам доживео. То је био последњи пут да сам био у Цг. Далеко вам лепа кућа и држ' те се свог камења!!!!!

Lale gator

pre 5 godina

Pozivam sve Varvare da zajednički učestvujemo u proslavi naše titule u sredu. Radujte se našoj sreći, spremni smo da je sa vama u Podgorici podelimo. Posebno se obradujte povratku Crvene Zvezde u Evroligu, čisto da se vi više ne bi brukali.

kodzo

pre 5 godina

Beograd ti je lud Bokane, samo kad ga dovoljno isprovociras...Bolje ti je da izgubis kod kuce. Ako bude peta.....Pa razmisli kako ste se ponasali prosle godine i kakve ste gadosti radili Milogorci...Mozes samo da sanjas pobedu u Pioniru...Pa kad hoces na silu, sila ti je odgovor

srbEUin

pre 5 godina

Privatni klub N.Č. ne bira sredstva.(LorD, 15. april 2019 20:31)

Čiji je Bokanov a čiji Ostojin klub?.
Oni biraju od koga uzimaju sredstva.
Samo od države.
Jer su tako u mogutnjosti.

Srecko Sojic

pre 5 godina

Hahahahaha , pa ovaj lik nije normalan. Bokane, Brate , a psihijatar? Trosis nemilice drzavne budzetske pare porez.obveznika C.G. Da imas imalo casti i postenja pokrio bi se usima zbog te otimacine od gladnih crnog.dovedenih do prosjacenja. Pri tom kupuje se u pola pola fazonu pa 500.ooo€ zavrse po pola u dzepovima igraca g. Bokana i gosp.menagera a narod crkava od gladi
Cijim se parama kupuju brutalno sudije i celnici ABA. KO JE PLATIO BORAVAK SVIMA NAVEDENIM U KRAUN PLAZI I + NARUKVICU??? Ko je punio Djordjo Bartomeua,Ko Bokane, ko brate, ajd nam kazi pa nek ide zivot!?
Repesa dodje u Srbiju u Bgd, da nam prica o ratu, mrznji i nazove nas ladno sizofrenicarima i dozivi da mu niko na to ne odgovori ni jednom recju?! Da ovde nije kako jeste i drago nam je sto jeste, neko bi mu vec razbio nos zbog uvreda naseg naroda u sred Bgd! Na nasu i nj.radost Bgd i Srbija ostal su najkosmopolitskiji deo bivse JU! Nek pita , ako ne zna kako su brutalno prebijeni vaterpolisti Zvezde u Splitu a od kojih je jedan skocio u ledeno more da spase zivu glavu, a cela riva mu skandirala ubij Cetnika, a decko se branio da je crnogorac?! Ti hrv.decaci nisu navijaci jer vaterp.ih ni nema, al neko im je udahnuo bolesnu ostrascenu mrznju! Ko g. Repesa? C.gora? Tu vise nema nikakve razlike izmedu Hrv i C.G.
Bokan? Oces li brate Bokane ove godine i da pripucas ako te pobedimo?Jel cete sada da upadate i tucete igrace u u hotelu, za u hali ne moram ni da putam!

Ljubisa livac

pre 5 godina

Prosle godine kada je Buducnost gostovala u prve dve utakmice nije bilo nikakvih problema niti uvreda. Onda se serija seli u Podgoricu, peva se "ubij Srbina" i slican repertoar. Atmosfera nista bolja nego sinoc. Ovo sinoc je samo odgovor na provokacije.

zlatiborac of kors

pre 5 godina

O cemu prica gospodin Bokan??? Druže pa ti si izgleda zaboravio prošlu sezonu i skandalozno vređanje Srba i Srbije u hali od strane nazovi navijača. Maltretiranje i napadi van hale a tek suđenje da ne pominjem. ZVEZDA JE DOMINANTO DOBILA 5 UTAKMICA OVE SEZONE A DOBIĆE JOŠ DOK NE UĐEMO U EVROLIGU. Ćao Boki amore

sumadinac

pre 5 godina

Puna usta postenja, cojstva i junastva, a fakti su sledeci:
1. Priznali Kosovo
2. pukovnik Ivan Masulovic prisustvuje proslavi Oluje u Kninu
3. Nisu dali da se obelezi godisnjica NATO agresije
ima jos mnogo toga Bokane, pa se onda pitas sto se ovo desava.

Mada meni sve vise lice (karakterno) na Zorza iz Lepote poroka.

Hmm

pre 5 godina

Priseti se prošlogodišnjeg finala, ponašanja navijača i sudija, napada u hotelu na igrače Zvezde. Pametnom dosta.
P.S. Da nisi očekivao pogaču i so u hali?

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Бокан је баш тешко поднео - 38, саучешће у болу и пуну подршку у кукњави ће наћи једино код остојиних сведока, сви остали знају да је ово последица срамног пораза, исто као што је атмосфера у хали последица прошлогодишње операције "Пљачка" у организацији истог!
Плачи Бокане, плачи...

Neko ko zna

pre 5 godina

E tako se to radi sa tim gmizavcem! Taj bandit placa 100 navijaca i licno on ih postavlja na mesta iza klupe i u prvom i drugom Vip redu na terenu! Placeni su da pljuju,gadjaju,skacu,cupaju sudije kad su im u blizini...jednog od tih pacijenata je sudija u 1 utakmici isterao jer ga je povukao za ruku.To je takva bolest da vi ne mozete da verujete! Sta taj gmizavac treba da uradi da bi otisao na robiju,da licno ubije nekog? Mada i to da uradi ja mislim da ne bi odgovarao!

Воип

pre 5 godina

Бокан ово написао? Јесте ко што сам ја Тесла. То је једна дрвезина од човека, и ту је где је само зато да перу новце преко њега владар ЦГ и остала братија.

lilly alen

pre 5 godina

Mnogo su navijaci Zvezde sinoc nisko pali.Ne zato sto su izvrijedjali igrace Buducnosti i Bokana vec sto su psovali nama Crnogorcima majku Crnogorsku.Nikada mi ne bi palo na pamet da nekom Srbinu psujem majku na nacionalnoj osnovi sta vise kada bih tako nesto cuo prvi bih reagovao na suzbijanju istog.Ali izgleda da je ova prica otisla predaleko i da jaz izmedju nekadasnja dva oka u glavi postaje sve veci buduci da danas cujem i od velikog broja Srba u CG da smatraju i svojom uvredom psovanje Crnogorske majke buduci da je i njima CG majka.
(Dragor, 15. april 2019 19:17)
Koja dva oka u glavi? Kad ste se vi iz CG doseljavali ovamo? Kad vasi mogu uz izjavu 2 svedoka da se izjasne kao Srbi i da o trosku drzave Srbije studiraju u Bgd. Daleko vam lepa kuca i da sve vase vam vratimo. Pa nek dodju ovde ali kao strani turisti samo.

malo nas je, al’ još nas ima

pre 5 godina

Aj poljubite se triput u lice i namažite 101 put kremu na lice ovom napaćenom i iznad svega tupavom i prostom narodu kremu na lice... Palite mržnju obaveštenjima, kontraobaveštenjima, mitinzima, kontramitinzima, napravite haos i podele dok uzimate kintu i sprdate se sa ubogom sirotinjom... Pozdravite Blera a kad odete do hada, nadam se sto pre, i gebelsa i ekipu... Samo jako... Nemojte objaviti komentar, bole vas ćoše kao i sve... Samo trpaj...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dulence, 15. april 2019 20:49)

Kao da sam ja napisao. U centar!

T

pre 5 godina

@Dragor

Priznanje albanske "drzave" na Kosovu je gore nego da si opsovao srpsku majku, bice da odtale krece i sve ostalo, nemoj da se pravis naivan.

Veseli

pre 5 godina

'Svojim ponašanjem je dokazao nedostatak kontrole nad svojim postupcima, nedostatak profesionalnog i ljudskog dostojanstva"

On da nije sve nabrojano ne bi ni "plivao" zadnjih 30 godina po Srbiji, jednostavno čovek-smeće!

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Desi li se nesto igracima Zvezde slicno u Podgorici ko prosle godine veruj mi Bokane malo je sto te vredjali 30 ljudi,tek cete videti pakao..

Kanidja PG

pre 5 godina

Ovaj i ovakav kosarkaski klub(Buducnost) je nus produkt ove vlasti i sistema.To je klub koji ima malo pravih iskrenih navijaca.
Danas su njegovi navijaci placeni botovi DPS,ostrasceni dukljani koji su prije svega srbomrzci.
O njihovom nepoznavanju sporta suvisno je i pricati ali zato vole svi ''banane'' iz Volija i slijepo slusaju svoga gospodara.
Zvezda je za vas institucija nedostizna.Poz iz Podgorice braci crveno beloj.

Bgd

pre 5 godina

(Dragor, 15. april 2019 19:17) 
Da, otišlo je predaleko onog momenta kad ste priznali Kosovo i kad ste državnost i identitet počeli graditi na mržnji prema svemu što je srpsko.

Spale

pre 5 godina

Ljudi, ajde da je bilo 2-3 razlike, pa da pričate kako je bila atmosfera linca, da smo vršili neki pritisak, nego smo vas odrali 38 razlike!!!? i vi sad svoju sramotu pokušavate sakriti ovim glupim saopštenjima. Ponizili smo vas!

Igor

pre 5 godina

Samo da pojasnim čoveku koji pušta više komentara sa temom da je neko psovao majku crnogorsku sinoć. TOGA NIJE BILO. I ko god da mu tu priča je laž. Bilo je vređanja sudija, Bokana, Repeše, ali uobičajeno za ovo podneblje. A i dotični je sedeo iza koša jako blizu Zvezdinih navijača i ništa mu se nije desilo. Prema tome, manite se laži. I ako ste mislili na isti način da nas prevarite malo ste se zeznuli.

Mladen

pre 5 godina

Ovde se stvar svodi na to da su svi procesi determinisani u prirodi i da svaka akcija ima reakciju. Prosto. Sada, sta reci o Covicu i Bokanu. Jedan je sluzba, gotovo neunistiv. Drugi je muljator, nista manje gadan od ovog prvog. Sudar titana u svakom slucaju, al' prednost ipak dajem Covketu. Jer sluzba, je sluzba.

sasa kv

pre 5 godina

pustite karte u prodaju umesto sto ih delite pa da vidite koliko bi ljudi navijalo za zvezdu i srbiju i sta misle o milovom odnosu prema spc i srbiji

Kninska kobra

pre 5 godina

dva kvazi hibridna kluba sa istorijom od 2,5 godine. jednom legenda djukanovic drugom legenda milan kalinic...
(Srbenda, 15. april 2019 18:08)

Reče Miša Tumbas :-)

cito

pre 5 godina

Kako te, bre, nije sramota da se javljas sada. Gde si bio prosle godine, kada se serija preselila kod vas. Bio si na odmoru, a? Kako si posadio, tako ces i poznjeti...

Duh

pre 5 godina

E moj Bokane, ranio si kera da te ujede.
Pa on je izdao Slobu, Kostunicu, Djindjica, Tadica a nece tebe.
Jos se drzi za Vucicevu suknjicu, i njega ce kad tad. Zivi bili pa videli.
Gmizavac je to neopevani.

Staka Zulu

pre 5 godina

(Dragor, 15. april 2019 19:17)

Ovo za Sebe u Crnoj Gori si SLAGAO KAO P..!
Tebi su Srbi u Crnoj Gori niža nacija i rasa. Da imaš malo stida zbog svega što se Srbima u Crnoj Gori dešava nikada ih ne bi uzimao u usta!!!

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Bolje da razmislja da daje otkaze i da skrese plate ,,amaterima” nego sto okrivljuje Covica..

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Bokane nece nam igrati Bog Stratos,mozda Regland biraj i ti koji igrac da ne igra u Podgorici da izgubite jednom ove sezone jednocifrenom razlikom.

ninepi

pre 5 godina

Ovaj mali iz Podgorice nije zeleo da shvati da prica ne pocinje od pre 5 dana, nego od pre godinu dana i to kako su oni dobili 3-1 tada, u koaliciji sa "deliocima pravde".
Evo vam sada barem jedna prilika da vidimo vase sportsko cojstvo, mada vec smo ga gledali ranije. Setimo se kako se proveo otac sa detetom samo zato sto je nosio dres svog voljenog kluba.

joj meni

pre 5 godina

Ko o cemu- Crnogorci o cojstvu I postenju. Toga Jos ima samo kod sirotinje. Svi ovi drugi kao doticni imaju drugi naziv-fukare. To vazi da sve nas ovde na Balkanu. Slag na torti je prezime-Bokan, da njima bar ovde se nijesmo osrecili.

Davor

pre 5 godina

Kakva moralna gromada ! Kakva ljudska velicina! Kakav literarni stvaralac! Filozof! Mislilac!
1. Pola od onoga sto si Bokane napisao (ili ti je neko napisao) nije istina.
2. Tvoj javni poziv za fer navijanje je iskren kao kad bih ja rekao da cu da navijam za Buducnost u sredu.
3. Ti si onim sto si radio lane ovo sve i zakuvao

MT Vračar

pre 5 godina

pa tvoj klub do te 92 bio na nivou statisticke greske u istoriji kosarke na ovim propstorima i sa najvecom legendom f.tudjmanom to nikad ne zaboravi i promeni nick lepse ti stoji sektaski franjevac
(Podsetnik, 15. april 2019 18:52)

Sramotno je kakve sve komentare puštaju moderatori! Vi nešto prigovarate Crnogorcima za širenje mržnje prema Srbima, a sopstvene sugrađane, navijače Partizana, nazivate "franjevcima" i "sektašima", pominjete Tuđmana i sl. gluposti.

Pri tome, pošteno smo izgubili od vas u polufinalu, ja kao i mnogo Grobara vam je na tome sportski čestitalo i poželelo sreću u finalu, vi gazite Budućnost sa 40 razlike, i umesto da budeš prezadovoljan i uživaš, ti pišeš o Partizanu opet... ne razumem, zaista, da je situacija obrnuta ne bi mi Zvezda na pamet pala.

A za finalnu seriju nemam nikakve sumnje da dobijate, i to već na prvoj u "Morači", i čestitam unapred, potpuno zasluženo! Sportski pozdrav! :)

miroslav

pre 5 godina

O kosarkaskoj kulturi tima iz Podgorice mnogo govore tri detalja:
U prvoj utakmici polufinala daju kos u zadnjoj sekundi da bi ublazili poraz na +10 .U nedelju zadnji napad Zvezde Nenadic taba loptu bez namere da ide na kos iako poblika trazi +40 i tada igrac Budućnosti krece agresivno u pokusaju da oduzme loptu ovaj ga driblingom baca na pod i nastavlja da taba do isteka vremena.
Barović pravi dve tehicke na +34 zbog nesudjenog faula, Repesa ga kao smiruje a ovaj ga nekonstatuje.

Sabre

pre 5 godina

"Ja dajem, on uzima košarci...".
Svaka čast!
Privatni klub N.Č. ne bira sredstva.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (LorD, 15. april 2019 20:31)

Tebra, rekao bih da si za ozbiljno posmatranje, ali bojim se da je cak i za lecenje previse kasno. Tuzno je, zaista.

Vladimir

pre 5 godina

Bokan nesto nasao da prica, redari u Moraci ulaze u teren i sviraju licne igracima Cedevite.Proslosezonska serija u finalu je poznata po tome da su u trecoj utakmici funkcioneri Buducnosti upali u sudijsku svlacionicu i potpuno preokrenuli sudijski kriterijum.Bokan je poslednji koji moze da prica o lincu.Sve sto se desilo u prve dve utakmice u finalu,sto se tice navijanja bilo je i vise nego ocekivano

Jado jadni

pre 5 godina

Čuveno crnogorsko poštenje,nema sa vama nikad više bratskih odnosa.I reče ovde neko crnogorče da smo mi Srbi najomraženiji narod Evrope.Lično se ponosim sa tim kad vidim kako izgleda ta Evropa kojoj vi crnogorci žarko želite da pripadate.E mi nećemo Evropu jednakih vrednosti samo na papiru.A vi bivša braćo svojim putem lažnog moralisanja u lažni bolji život.

Sabre

pre 5 godina

Sta rade Buducnost i FMP ovo nije realno.Dva bratska kluba po nebitnosti u kosarci.A najgore je od svega sto Bududucnost podrzavaju Grobari u ovom mecu a FMP Zvezdasi.Tuga tuzna.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zverka, 15. april 2019 19:24)

Ne, najtuznije je kad si toliko glup da ne kapiras koliko ti je komentar apsurdan, jer na stranu dosadno lupetanje FMP-Zvezda, i dalje kao navijac, pretpostavicu Partizana, REVNOSNO pratis sta radi ne jedan nego "dva" nebitna kluba, koja se u finalu takmicenja u kom je tvoj klub odvaljen od strane jednog bore za igranje u 'nebitnoj' Evroligi dok je tvoj odvaljeni tim odavno na odmoru.

Miso

pre 5 godina

Od cetvrtka bi trebalo da pocne da se igra prava kosarka,jer porazom Buducnosti,odlazi i ljudsko smece po cijim se pravilima igrala kosarka od 1991 na prostorima "ex Yu",odlazi najveca gnjida koja se pojavila na ovim prostirima,da ga ne bi zvali "nosonja" pustio je brkove,njegov najbolji ucenik vlada crnom zemljom tridesetak godina,a pokojnikovo ime je Danilo MItrovic,njegovim odlaskom dolazi lepse vreme ne samo za kosarku....

a sutra se javi za b

pre 5 godina

E tako se to radi sa tim gmizavcem! Taj bandit placa 100 navijaca i licno on ih postavlja na mesta iza klupe i u prvom i drugom Vip redu na terenu! Placeni su da pljuju,gadjaju,skacu,cupaju sudije kad su im u blizini...jednog od tih pacijenata je sudija u 1 utakmici isterao jer ga je povukao za ruku.To je takva bolest da vi ne mozete da verujete! Sta taj gmizavac treba da uradi da bi otisao na robiju,da licno ubije nekog? Mada i to da uradi ja mislim da ne bi odgovarao!
(Neko ko zna, 15. april 2019 18:06)
100% tačno

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

Samo Nebojša...samo Nebojša i samo Nebojša...
(spin majstor iz predgradja, 15. april 2019 20:12)

Najbolji je on, on je ŠAMPION :)

Corleone

pre 5 godina

A posle tekme Real-Barsa u finalu kupa nisu prstala saopstenja?? Pao i oly? Posle svake sopstenje poput spremanja za svetski rat br 3. Ajde bre svi vise, to je normalno.

djole

pre 5 godina

Bio na utakmici, osim vređanja sa tribina i pojedinačnog ubacivanja predmeta na teren ništa strašno i drugačije nego inače se nije desilo.. Ali mora nekako da se opravda - 40..

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

"Citirsm Bokana: "Došao sam do zaključka da između nas postoji velika i suštinska razlika. Ja dajem košarci, a on uzima od nje. Ja ulažem u naš klub, a u njegovom slučaju je sasvim drugačije - egzistencija njega i njegove porodice direktno zavisi od kluba i mi se ni na koji način ne možemo upoređivati".
E sad zamislite Bokan daje kosarci, a Covic uzima od nje...  

Aleksandar

pre 5 godina

U Srbiji se ne kaže nijesam ,nego nisam. Ne razumem baš najbolje Vaš citat ili prevod. Zovite to kako hoćete. A šta je "pobjeda" videće već u prvoj sledećoj utakmici. Minimum +20 za KKCZ!

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Mislim da Grobare vise boli sto je Buducnost izgubila 38 razlike nego sto su ostvarili laznu pobedu nad Zvezdinim juniorima bez sponzora od +41,a Trinki od 700.000 evra dobio po ,,tamburi” + 35 pa se Tomic sazalio zbog dece sto hoce kosarkasi da budu.

warlock

pre 5 godina

Kad se to u Moraci 'pevalo' ubi Srbina? Kako vas nije sramota da lazete? Pa Varvari su vecinom Srbi. Sramno koliko lazete i sirite mrznju. Ne mogu da vjerujem sta vi pisete i to nailazi na opste odobravanje svih. Katastrofa.
(Srbin_PG, 15. april 2019 20:54)

Kada cete se okrenuti svojoj zemlji, kada, sta jos treba da se desi???

Vlada

pre 5 godina

Covic ce uvek naci sa kim ce biti u svadji.. Nekad Vijosevic, nekad Raznatovic, nekad Dzaja, juce sudije danas Bokan, sutra neko drugi i tako u krug... Ceo svet nije u pravu vec samo on.. Samo je FMP uvek ostecen, svi drugi su krivi itd itd..

analiza

pre 5 godina

Vidim ja ,fali nešto,kad,evo izjave ovog "akademika" iz CG.Akademik koji lično poznaje fakultetski obrazovanog i vazda učtivog i obaveštenog dr NČ,dakle na okupu su i čojstvo i junaštvo,kad se njih dvojica sretnu.A zašto se lepo ne "izrazgovaraju" njih dvojica u četiri oka i bez svedoka,umesto da pale napaljene budale sa obe strane granice?Mada,moram da primetim da ipak NČ ima sočnija saopštenja,puna dodatnih informacija-ovo Bokanovo je šturo i nezanimljivo:)

Pozdrav iz Minhena

pre 5 godina

Mislim da je pametnije da ne izlazite iz misije rupe neko vreme...Toliko para ste prosuli, jos vam pomaze onaj nesretnik Raznatovic tako sto vam daje "mvp" lige, a gubite 40 razlike.

Kako vas nije sramotaaaaaaaaa? Vi da budete prvaci?

Lovra Verebi

pre 5 godina

Potez Bitadzea i Repese koji kao nezna da je kraj i ne krece da se pizdravi sa klupom Zvezde pokazuje njihovu kulturu.Nezbam dali ce kosarkasi Zvezde ovaj put spavati ili ne u hitelu, cuce se.Kako gid okrenes 5 utakmica ce se igeati u Beogradu , gospodo revans za revans , na kraju pobedjuje kosarka.

Pingvin sa Madagaskara

pre 5 godina

"Želim da razumijem uzroke takvog ponašanja, dugo sam o njima razmišljao i tražio razloge koji ga mogu bar u nekoj mjeri opravdati.".... samo kradja Bokance,samo kradja...

Podsetnik

pre 5 godina

@Srbenda.. pa tvoj klub do te 92 bio na nivou statisticke greske u istoriji kosarke na ovim propstorima i sa najvecom legendom f.tudjmanom to nikad ne zaboravi i promeni nick lepse ti stoji sektaski franjevac

Henry Chinasky

pre 5 godina

U Beogradu 50-ak, a u Podgorici bar 1000 pljuvača. Kad se samo setim atmosfere u Morači 90-ih. Sad se bar ne kliže parket.

Ljubisa livac

pre 5 godina

@haris

Nije Omicu zamereno na veroispovesti. Imala je Zvezda mnogo igraca muslimana i imace ih opet, to nikada nije bio problem. Problem je bila cinjenica da mu je stari bio u Armiji BiH, znaaas.

detektiv kokni kol

pre 5 godina

@sah mat, Perperoglu je Grk iz Drame, istočna Makedonija i Trakija. Tu su došli kao doseljenici iz male Azije gde je bilo mnoštvo Grka do početka rata. Turci su kao i svuda menjali prezimena tj. korigovali postojeća u pokušaju trajne asimilacije. Pročitaj nešto i nauči, sramotno je lupetati na takav način. Čestitam na majstorici. Čuvaj se pantera u kls-u, 'oće oni da izbace i pometlaju.

HerSascha

pre 5 godina

Baš si se lijepo oglasio, a vidiš prošle sezone si animirao sudije i dobio neizvesne utakmice a koliko ja vidim ove sezone sudije takodje pokusavaju da nas zakoče ali momci su uporni i peegaziše vas velikim razlikama tako da su i sudije počele na kraju korektno da sude.
Umesto što kukaš na navijače bolje prihvati poraz i povuči se više u kamenjar dosta vam je bilo ovogodišnje brukanje u Evroligi !
Ne tako davno je taj isti Repeša nastupao u Evroligi protiv Zvezde pa se nije žalio još je pohvalio rad kluba jer je baš tada promenjeb ceo tim i trener i izgubio je od Zvezde.

Srbin_PG

pre 5 godina

Kad se to u Moraci 'pevalo' ubi Srbina? Kako vas nije sramota da lazete? Pa Varvari su vecinom Srbi. Sramno koliko lazete i sirite mrznju. Ne mogu da vjerujem sta vi pisete i to nailazi na opste odobravanje svih. Katastrofa.

Borky

pre 5 godina

Ne ne ovo je samo posljedica a ono sto ste vi radili uzrok. Da li je u prve dvije utakmice prosle godine bilo ista sporno?Ni jedan zviuduk niste dobili ali onda ste vi bili "domacini". Postoji kod nas poslovica a nekad je i kod vas "zenjes kako posijes".

Badi Hild

pre 5 godina

Ako se realno gleda Bokan je u pravu. Covic je nedostojan Zvezde i njene tradicije. Bruka nam klub svojim spletkarenjem van terena. Ono sto je izjavljivao za vreme finalne Aba serije prosle godine je blagi uzas. Bodiroga je razloge za to nedavno lepo objasnio.

Boško

pre 5 godina

Ovaj Aleksej Trinki..tralala, ako je normalan, ubijte me odmah!
Trista komentara svaki dan na ovom portalu, naravno, uglavnom nebuloze.
Čoveče, idi negde iskuliraj malo, promeni malo život..

Dulence

pre 5 godina

Aj poljubite se triput u lice i namažite 101 put kremu na lice ovom napaćenom i iznad svega tupavom i prostom narodu kremu na lice... Palite mržnju obaveštenjima, kontraobaveštenjima, mitinzima, kontramitinzima, napravite haos i podele dok uzimate kintu i sprdate se sa ubogom sirotinjom... Pozdravite Blera a kad odete do hada, nadam se sto pre, i gebelsa i ekipu... Samo jako... Nemojte objaviti komentar, bole vas ćoše kao i sve... Samo trpaj...

Gerrard

pre 5 godina

Sve vam je džaba čak sad i da okrenete seriju i da dobijete džaba vam ovakvo ponižavanja još nije zabeleženo pet utakmica pet klasični preslusavanja ove dve zadnje utakmice ponižavanja takvo da još viđeno nije, sve smo vam sa debelom kamatom vratili sa prošli april a tek će vam biti vraćano.

mkg

pre 5 godina

Odakle potreba svih ovih likova (sa svih strana) koji su se "inplemantirali" u sport, u ovom slučaju košarku, da sve ove idiote koji samo prostote i nekulturu prosipaju, nazivaju navijačima.
"Gospodo" ulagači sumnjivog novca, stečenog na svakojake načine (sem poštenim radom), sklonite se iz sporta i ne ubeđujte nas da klubove za koje navijamo volite više od nas koji poslednju kintu iz džepa vadimo da bi ih gledali iz "ptičije perspektive" .
Poznato je da se vaša ljubav prema sportu meri količinom novca koji ste "oprali" i vratili u svoj džep.
Ako državni organi (i Srbije i Crne Gore) moraju da vas trpe, zbog lične koristi pojedinaca koji vladaju u ime nas običnih ljudi, ne moramo i mi pravi ljubitelji sporta.
Ma, gubite se, uživajte u svom "teško" stečenom novcu, pustite nas obična smrtnike da se bar malo opustimo uz lepotu sporta posle napornog rada za sitne pare.

moralni gmizavac

pre 5 godina

"Prosle godine kada je Buducnost gostovala u prve dve utakmice nije bilo nikakvih problema niti uvreda."

Grešiš ovaj sinko silno grešiš. Problemi su počeli od druge utakmice u Beogradu, kad ste shvatili da titula izmiče. Na poluvremenu te utakmice, Bokan i uprava su izvedeni iz hale Pionir - Čović kaže nije mogao da im garantuje bezbjednost. U tunelu tuča, na terenu tuča. Ostaju za anale rvački zahvati nad Gordićem pri polaganju i nesvirani prekršaji.

Dobri ste vi prema svima koji vam nisu rezultatska prijetnja. Čim neko zaprijeti rezultatski, isplivava gadluk kakav smo gledali protiv Partizana i Budućnosti.

I za kraj, u Crnoj Gori se još nikad ni na jednom događaju nije pjevalo Ubij Srbina. A ako jeste ti pošalji snimak, imaš od mene bogatu novčanu nagradu.

Što lažete bre?

Luka

pre 5 godina

E tako se to radi sa tim gmizavcem! Taj bandit placa 100 navijaca i licno on ih postavlja na mesta iza klupe i u prvom i drugom Vip redu na terenu! Placeni su da pljuju,gadjaju,skacu,cupaju sudije kad su im u blizini...jednog od tih pacijenata je sudija u 1 utakmici isterao jer ga je povukao za ruku.To je takva bolest da vi ne mozete da verujete! Sta taj gmizavac treba da uradi da bi otisao na robiju,da licno ubije nekog? Mada i to da uradi ja mislim da ne bi odgovarao!
(Neko ko zna, 15. april 2019 18:06)

Prebio je pre par godina novinara Dragana Andjusa,i dlaka mu ne fali sa glave.

firga

pre 5 godina

bokan pravo u metu...privatni klub cija je jedina svrha bogacenje porodice covic...uz pomoc kompleksasa koji su ga prihvatili kao zamenu za ugasenu zvezdu..."znate, fmp-u niko ne moze zabraniti kako ce da se zove..."

Јабучило

pre 5 godina

U Srbiji se ne kaže nijesam ,nego nisam. Ne razumem baš najbolje Vaš citat ili prevod. Zovite to kako hoćete. A šta je "pobjeda" videće već u prvoj sledećoj utakmici. Minimum +20 za KKCZ!
(Aleksandar, 15. april 2019 23:35)

Не говоре сви Срби као Срби из Србије. Није екавица једини српски говор. Али џаба лудој глави говорити.

spin majstor iz predgradja

pre 5 godina

Ne vredi...sa svima je u sukobu, istu matricu, isti fazon prema svima koristi, ali džaba, obozavaju ga! Doktore legendo, pozdrav za tebe i tvoju hipnotisanu gomilu.

Rade

pre 5 godina

Kada se Čović i Terzić kanceri srpskot sporta i izvršitelji ove vlasti sklone tamo gde treba da se sklone tada će i u ovoj zemlji sport imati nekakvu draž.Ovako gledamo njihovo iživljavanje nad svakim ko želi da se bavi isključivo sportom.

Pedja

pre 5 godina

Плашим се само да ово не пређе неку границу па на крају људи да страдају.

толико је напумпано да је тешко остати сабран. Одговорни би требало сви да спуштају лопту и да раде на томе да се сцене из ПГ и БГ не понове.

ова саопштења су само додатно уље на ватру. тешко је сад чути гласове разума

HARIS

pre 5 godina

Ne znas ti kako je prosao Alen Omic. Jos mucenik morao da izjavljuje kako je ateista, samo da bi se svidio navijacima. Nego, imam pitanje za te Delije, koje je vjeroispovjesti Mohamed Faje? Zar se to ne prkosi vasim moralnim nacelima, kako za njega nema transparenta?!

111

pre 5 godina

Ovde je svako sa svoje strane u pravu a na utakmicama haos. Tuga. On poziva navijace na sportsko navijanje a nisam ziv sta ce biti u Podgorici? Ko je kriv? Nije bitno. Sve uvek pocinje od saopstenja i onda gledamo sta se radi. Da li mogu da umuknu sa saopstenjima?

Lajkovachki Mile

pre 5 godina

Ja sam teški Zvezdaš, bio prošao sve.. ali da je Čović djubre od čoveka, tu se slažem sa devojčicama.. budućnost, partizan i ini.
I njihobi su djubrad, jedan je Džaja i Cvele i Slavke!

Dragor

pre 5 godina

Mnogo su navijaci Zvezde sinoc nisko pali.Ne zato sto su izvrijedjali igrace Buducnosti i Bokana vec sto su psovali nama Crnogorcima majku Crnogorsku.Nikada mi ne bi palo na pamet da nekom Srbinu psujem majku na nacionalnoj osnovi sta vise kada bih tako nesto cuo prvi bih reagovao na suzbijanju istog.Ali izgleda da je ova prica otisla predaleko i da jaz izmedju nekadasnja dva oka u glavi postaje sve veci buduci da danas cujem i od velikog broja Srba u CG da smatraju i svojom uvredom psovanje Crnogorske majke buduci da je i njima CG majka.

delboj

pre 5 godina

Mi kao klub smo tu da ga podsetimo šta se dešavalo prošlog prolećau Podgorici: Organizovani napad na igrače KK Crvena zvezda mts odmah po dolasku u hotel „Podgorica", bacanje petardi i topovskih udara na igrače prilikom predstavljanja igrača pre početka utakmice, fizički napad na svakoga u hali ko je imao neko obeležje Crvene zvezde, organizovana skandiranja „Ubij Cigana...Četnici..." bacanje svinjskih odrezaka na klupu Crvene zvezde sa namerom da se ponizi tada igrač Crvene zvezde Alen Omić, rušenje zaštitne ograde iza klupe sa igračima Crvene zvezde, predsednik kluba koji je u gledalištu stojeći pratio utakmicu van svih, bilo kakvih protokola koji postoje o organizaciji jedne utakmice i bio zasut najgrubljim uvredama, kao i članovi njegove porodice...

TACKA KRAJ

Idemo Zvezdo po 3-0, gazi !



Sve izmisljotine!

Bakayoko

pre 5 godina

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 15. april 2019 18:25)


Moderatori da prijave ovog lika.....Samo nemaju kome ....Nemamo Drzavu.....Policiju,Sudstvo...

zverka

pre 5 godina

Sta rade Buducnost i FMP ovo nije realno.Dva bratska kluba po nebitnosti u kosarci.A najgore je od svega sto Bududucnost podrzavaju Grobari u ovom mecu a FMP Zvezdasi.Tuga tuzna.

goran

pre 5 godina

Sta ce covek... lomio se rezultat... igralo se na jednu loptu (da se zaokruzi na 40 razlike). kako ih bre nije sramota... u dve utakmice 60 razlike, a borba kao za titulu... strasno

Podgoricanin

pre 5 godina

redari u Moraci ulaze u teren i sviraju licne igracima Cedevite.

I pogledate odnos + i - na ovom komentaru i vidite ko sve cita i komentarise ovo.

Sale

pre 5 godina

Ne znas ti kako je prosao Alen Omic. Jos mucenik morao da izjavljuje kako je ateista, samo da bi se svidio navijacima. Nego, imam pitanje za te Delije, koje je vjeroispovjesti Mohamed Faje? Zar se to ne prkosi vasim moralnim nacelima, kako za njega nema transparenta?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HARIS, 15. april 2019 20:17)

Broj minusa na tvoj komentar samo pokazuje o kakvim licemerima je reč.

Tako razmišljaju ljudi čiju je lojalnost moguće kupiti " uspesima" i trofejima.

nije propstorima nego provstovima

pre 5 godina

@Srbenda.. pa tvoj klub do te 92 bio na nivou statisticke greske u istoriji kosarke na ovim @Srbenda.. pa tvoj klub do te 92 bio na nivou statisticke greske u istoriji kosarke na ovim propstorima i sa najvecom legendom f.tudjmanom to nikad ne zaboravi i promeni nick lepse ti stoji sektaski franjevac
(Podsetnik, 15. april 2019 18:52)

čovek ti lepo rekao kako jeste, a ti slobodno zamisli šta god da ti prija.

Sah-mat

pre 5 godina

Bokane nece nam igrati Bog Stratos,mozda Regland biraj i ti koji igrac da ne igra u Podgorici da izgubite jednom ove sezone jednocifrenom razlikom.
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 15. april 2019 18:57) # Link komentara

E ako je vama Bog Grcki Turcin, Stratos Perperoglu,ja tu nista ne bi dodavao. Cestitam vam panteri.

jashtaman

pre 5 godina

Akcija - reakcija.
Ne podrzavam, ali nije toliko davno bilo proslo finale ABA lige.
Kratko pamcenje dragi Bokane, kratko pamcenje, sve se vraca.
Realno, ovi vasi stranci ni ne zele petu utakmicu, siguran sam.
Tako da...papa.

Putnik

pre 5 godina

Mali podsetnik za one sa selektivnim pamcenjem, ovo sam samo najbrze nasao, slede i drugi: https://www.youtube.com/watch?v=65O8WRXaFkI Pogledati na 2:11 do 2:35 kako se milogorski navijaci isticu u veoma emnentnom drustvu. E ovo se zove ozbiljna atmosfera linca na medjunarodnoj utakmici. No to smo nekako zaboravili, jel tako?

Ako ćemo pošteno

pre 5 godina

Čović se oštro buni (opravdano) kada se vređa član njegove porodice, konkretno supruga. Ako je tako fin i principijelan Čović bi trebao da se oglasi i osudi vulgarna nesportska skandiranja navijača FMP-CZV.

Stef

pre 5 godina

Pa da si ti drugačiji dao bi izjavu nakon finala. A ne pred gostavanje cz dole, gde pritom ti navodiš navijače na to da su isprovocirani... Smešno

Kole

pre 5 godina

100% verujem ovom čoveku iako navijam za Zvezdu. Navijanje i navijače u ovom obliku bi trebalo zabraniti da političari više nemaju svoje privatne vojske na tribinama.

Pggg

pre 5 godina

@onako
E sad ces da vidis sta vas ceka. Lazovcino jedna, zasto niste objavili snimke tog navijanja i tih prijetnji po hotelima? Sad ste ga ugasili opancari.

Bakayoko

pre 5 godina

Duh, 15. april 2019 18:53)
Vrh komentar.....On bi prodao Ficu rodjenog za lovu....Samo nema ponuda .....Zaista je nevidjen takav lik na ovim prostorima.....Gori su samo ovi sto ga vole i zaklinju se u njega .....Ultracop

Bakayoko

pre 5 godina

Srecko Sojic, 15. april 2019 20:31)

Ko to vodi tvoj preposteni klub.....Ajde proguglaj malo procitaj malo .....Toliko si napisao a nista nisi reko......

Lorimer

pre 5 godina

Ko gubi ima pravo da se zali.Prosle godine je to bijo Covic sad Bokan.Sasvim normslna stvar.
(db wonder, 15. april 2019 19:27)

Pa i ove godine je to Čović, Bokan mu samo replicira.

One night in May

pre 5 godina

Covic je pravi madjionicar jer je uspio da Zvezdonoscima nabaci magiju na njihove oci.Zvezdonosci dodjite sebi i otjerajte ga iz kluba dok nije kasno. Poceli ste se i medjusobno tuci.
(Zozo, 16. april 2019 06:07)


Onomad kad Covica oterase sa mesta predsednika Saveza, nismo videli medalju 10 godina, u njegovo vreme medalja svake godine. I sam plasman na neko veliko takmicenje bese uspeh...

Tako da, ne hvala, svi znamo sta se desi nasoj kosarci, kad oteramo Covica.

analiza

pre 5 godina

"Čović i Bokan ne mogu da budu isti.Prvi je diplomirani mašinski inžinjer,magistar sa stečenom diplomom, kada je naš fakultet bio jedan od najačih u evropi.Kao mlad čovek pet godina mukotrpnog učenja do sticanja diplome.U politici vrlo uspešan,kao gradonačelnik jedan od najuspešnijih,kao košarkaški radnik vodio uspešno našu državu,svetski prvaci i drugi uspesi.Formira košarkašku akademiju FMP i proizvodi vrhunske košarkaše kao na traci,da pomenem samo Radmanovića,velkogTea,Mačvana i još ihaha.Preuzeo Zvezdu i od nje napravio evro ligaša.Ko je ovaj Bokan,Klokan za njega svi znaju samo da ima para.Kakve on veze ima sa košarkom.Objavite mi komentar jer ste vi moj portal koji redovno čitam i povremeno se oglašavam.Teško svima nama ako nas budale nadjačaju."
(miško)
Samo bih da dodam jos par stvari o CV dr NC.Bio je uz razne politicare-neki zavrsili u Hagu,neki stradali u atentatu,neki pali s vlasti.Radio u kancelariji za KiM.Uvek zna gomilu zanimljivih info o neistomisljenicima.Jedini,sem Dacica,je uspesan od svih likova iz devedesetih.
Misko,ne mogu da vas provalim,cesto mislim da se zezate dok pisete komentare-recimo ovde mi sumnju pobudjuje ono "kao mlad covek",a opet,mozda se i ne zezate.Jbg,suvise analiziram,opet.

Zozo

pre 5 godina

Covic je pravi madjionicar jer je uspio da Zvezdonoscima nabaci magiju na njihove oci.Zvezdonosci dodjite sebi i otjerajte ga iz kluba dok nije kasno. Poceli ste se i medjusobno tuci.

Zozo

pre 5 godina

Zvezdonosci magija je cudo.Nema te klub a sa svima ste u svadji zahvaljujuci vasem prededniku. Slobodno udarajte minuse jer jos jednom magija je cudo.

Neko ko zna

pre 5 godina

E tako se to radi sa tim gmizavcem! Taj bandit placa 100 navijaca i licno on ih postavlja na mesta iza klupe i u prvom i drugom Vip redu na terenu! Placeni su da pljuju,gadjaju,skacu,cupaju sudije kad su im u blizini...jednog od tih pacijenata je sudija u 1 utakmici isterao jer ga je povukao za ruku.To je takva bolest da vi ne mozete da verujete! Sta taj gmizavac treba da uradi da bi otisao na robiju,da licno ubije nekog? Mada i to da uradi ja mislim da ne bi odgovarao!

Joakim

pre 5 godina

"Mi kao klub smo tu da ga podsetimo šta se dešavalo prošlog prolećau Podgorici: Organizovani napad na igrače KK Crvena zvezda mts odmah po dolasku u hotel „Podgorica", bacanje petardi i topovskih udara na igrače prilikom predstavljanja igrača pre početka utakmice, fizički napad na svakoga u hali ko je imao neko obeležje Crvene zvezde, organizovana skandiranja „Ubij Cigana...Četnici..." bacanje svinjskih odrezaka na klupu Crvene zvezde sa namerom da se ponizi tada igrač Crvene zvezde Alen Omić, rušenje zaštitne ograde iza klupe sa igračima Crvene zvezde, predsednik kluba koji je u gledalištu stojeći pratio utakmicu van svih, bilo kakvih protokola koji postoje o organizaciji jedne utakmice i bio zasut najgrubljim uvredama, kao i članovi njegove porodice...

TACKA KRAJ

Idemo Zvezdo po 3-0, gazi !

Dragor

pre 5 godina

Mnogo su navijaci Zvezde sinoc nisko pali.Ne zato sto su izvrijedjali igrace Buducnosti i Bokana vec sto su psovali nama Crnogorcima majku Crnogorsku.Nikada mi ne bi palo na pamet da nekom Srbinu psujem majku na nacionalnoj osnovi sta vise kada bih tako nesto cuo prvi bih reagovao na suzbijanju istog.Ali izgleda da je ova prica otisla predaleko i da jaz izmedju nekadasnja dva oka u glavi postaje sve veci buduci da danas cujem i od velikog broja Srba u CG da smatraju i svojom uvredom psovanje Crnogorske majke buduci da je i njima CG majka.

moralni gmizavac

pre 5 godina

"Prosle godine kada je Buducnost gostovala u prve dve utakmice nije bilo nikakvih problema niti uvreda."

Grešiš ovaj sinko silno grešiš. Problemi su počeli od druge utakmice u Beogradu, kad ste shvatili da titula izmiče. Na poluvremenu te utakmice, Bokan i uprava su izvedeni iz hale Pionir - Čović kaže nije mogao da im garantuje bezbjednost. U tunelu tuča, na terenu tuča. Ostaju za anale rvački zahvati nad Gordićem pri polaganju i nesvirani prekršaji.

Dobri ste vi prema svima koji vam nisu rezultatska prijetnja. Čim neko zaprijeti rezultatski, isplivava gadluk kakav smo gledali protiv Partizana i Budućnosti.

I za kraj, u Crnoj Gori se još nikad ni na jednom događaju nije pjevalo Ubij Srbina. A ako jeste ti pošalji snimak, imaš od mene bogatu novčanu nagradu.

Što lažete bre?

Badi Hild

pre 5 godina

Ako se realno gleda Bokan je u pravu. Covic je nedostojan Zvezde i njene tradicije. Bruka nam klub svojim spletkarenjem van terena. Ono sto je izjavljivao za vreme finalne Aba serije prosle godine je blagi uzas. Bodiroga je razloge za to nedavno lepo objasnio.

Duh

pre 5 godina

E moj Bokane, ranio si kera da te ujede.
Pa on je izdao Slobu, Kostunicu, Djindjica, Tadica a nece tebe.
Jos se drzi za Vucicevu suknjicu, i njega ce kad tad. Zivi bili pa videli.
Gmizavac je to neopevani.

Sah-mat

pre 5 godina

Bokane nece nam igrati Bog Stratos,mozda Regland biraj i ti koji igrac da ne igra u Podgorici da izgubite jednom ove sezone jednocifrenom razlikom.
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 15. april 2019 18:57) # Link komentara

E ako je vama Bog Grcki Turcin, Stratos Perperoglu,ja tu nista ne bi dodavao. Cestitam vam panteri.

Srbin_PG

pre 5 godina

Kad se to u Moraci 'pevalo' ubi Srbina? Kako vas nije sramota da lazete? Pa Varvari su vecinom Srbi. Sramno koliko lazete i sirite mrznju. Ne mogu da vjerujem sta vi pisete i to nailazi na opste odobravanje svih. Katastrofa.

HARIS

pre 5 godina

Ne znas ti kako je prosao Alen Omic. Jos mucenik morao da izjavljuje kako je ateista, samo da bi se svidio navijacima. Nego, imam pitanje za te Delije, koje je vjeroispovjesti Mohamed Faje? Zar se to ne prkosi vasim moralnim nacelima, kako za njega nema transparenta?!

zverka

pre 5 godina

Sta rade Buducnost i FMP ovo nije realno.Dva bratska kluba po nebitnosti u kosarci.A najgore je od svega sto Bududucnost podrzavaju Grobari u ovom mecu a FMP Zvezdasi.Tuga tuzna.

firga

pre 5 godina

bokan pravo u metu...privatni klub cija je jedina svrha bogacenje porodice covic...uz pomoc kompleksasa koji su ga prihvatili kao zamenu za ugasenu zvezdu..."znate, fmp-u niko ne moze zabraniti kako ce da se zove..."

delboj

pre 5 godina

Mi kao klub smo tu da ga podsetimo šta se dešavalo prošlog prolećau Podgorici: Organizovani napad na igrače KK Crvena zvezda mts odmah po dolasku u hotel „Podgorica", bacanje petardi i topovskih udara na igrače prilikom predstavljanja igrača pre početka utakmice, fizički napad na svakoga u hali ko je imao neko obeležje Crvene zvezde, organizovana skandiranja „Ubij Cigana...Četnici..." bacanje svinjskih odrezaka na klupu Crvene zvezde sa namerom da se ponizi tada igrač Crvene zvezde Alen Omić, rušenje zaštitne ograde iza klupe sa igračima Crvene zvezde, predsednik kluba koji je u gledalištu stojeći pratio utakmicu van svih, bilo kakvih protokola koji postoje o organizaciji jedne utakmice i bio zasut najgrubljim uvredama, kao i članovi njegove porodice...

TACKA KRAJ

Idemo Zvezdo po 3-0, gazi !



Sve izmisljotine!

Aleksandar

pre 5 godina

U Srbiji se ne kaže nijesam ,nego nisam. Ne razumem baš najbolje Vaš citat ili prevod. Zovite to kako hoćete. A šta je "pobjeda" videće već u prvoj sledećoj utakmici. Minimum +20 za KKCZ!

Vlada

pre 5 godina

Covic ce uvek naci sa kim ce biti u svadji.. Nekad Vijosevic, nekad Raznatovic, nekad Dzaja, juce sudije danas Bokan, sutra neko drugi i tako u krug... Ceo svet nije u pravu vec samo on.. Samo je FMP uvek ostecen, svi drugi su krivi itd itd..

Rade

pre 5 godina

Kada se Čović i Terzić kanceri srpskot sporta i izvršitelji ove vlasti sklone tamo gde treba da se sklone tada će i u ovoj zemlji sport imati nekakvu draž.Ovako gledamo njihovo iživljavanje nad svakim ko želi da se bavi isključivo sportom.

Veseli

pre 5 godina

'Svojim ponašanjem je dokazao nedostatak kontrole nad svojim postupcima, nedostatak profesionalnog i ljudskog dostojanstva"

On da nije sve nabrojano ne bi ni "plivao" zadnjih 30 godina po Srbiji, jednostavno čovek-smeće!

spin majstor iz predgradja

pre 5 godina

Ne vredi...sa svima je u sukobu, istu matricu, isti fazon prema svima koristi, ali džaba, obozavaju ga! Doktore legendo, pozdrav za tebe i tvoju hipnotisanu gomilu.

a sutra se javi za b

pre 5 godina

E tako se to radi sa tim gmizavcem! Taj bandit placa 100 navijaca i licno on ih postavlja na mesta iza klupe i u prvom i drugom Vip redu na terenu! Placeni su da pljuju,gadjaju,skacu,cupaju sudije kad su im u blizini...jednog od tih pacijenata je sudija u 1 utakmici isterao jer ga je povukao za ruku.To je takva bolest da vi ne mozete da verujete! Sta taj gmizavac treba da uradi da bi otisao na robiju,da licno ubije nekog? Mada i to da uradi ja mislim da ne bi odgovarao!
(Neko ko zna, 15. april 2019 18:06)
100% tačno

Pggg

pre 5 godina

@onako
E sad ces da vidis sta vas ceka. Lazovcino jedna, zasto niste objavili snimke tog navijanja i tih prijetnji po hotelima? Sad ste ga ugasili opancari.

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Jadni ugroženi Bokan u Pioniru u društvu prvog čoveka milogorskog SAJ-a. Pahuljice nežne, ko vas ne zna. Dobili ste osvetu po Cetinjskom vladiki i Miljanovu.
- 19 -38 sa onakvim strancima, 7 miliona, Javori, Boltauzeri, Koljenšići ma bjaži jado, zakopaj se živ dok nije kasno.

Ljubisa livac

pre 5 godina

@haris

Nije Omicu zamereno na veroispovesti. Imala je Zvezda mnogo igraca muslimana i imace ih opet, to nikada nije bio problem. Problem je bila cinjenica da mu je stari bio u Armiji BiH, znaaas.

Bakayoko

pre 5 godina

Duh, 15. april 2019 18:53)
Vrh komentar.....On bi prodao Ficu rodjenog za lovu....Samo nema ponuda .....Zaista je nevidjen takav lik na ovim prostorima.....Gori su samo ovi sto ga vole i zaklinju se u njega .....Ultracop

Bakayoko

pre 5 godina

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 15. april 2019 18:25)


Moderatori da prijave ovog lika.....Samo nemaju kome ....Nemamo Drzavu.....Policiju,Sudstvo...

Lorimer

pre 5 godina

Ko gubi ima pravo da se zali.Prosle godine je to bijo Covic sad Bokan.Sasvim normslna stvar.
(db wonder, 15. april 2019 19:27)

Pa i ove godine je to Čović, Bokan mu samo replicira.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Evo ga hahahah.Reality se nastavlja.Da vidimo dokle će da traje.Bokane milo mi je vise nego ista sto ces ispasti.Smenio si majstora na klupi doveo igrače i igraces evrokup sledece sezone.A ti i Covic šta će te se dopisivati manje je bitno!Karma je čudo!

Sale

pre 5 godina

Ne znas ti kako je prosao Alen Omic. Jos mucenik morao da izjavljuje kako je ateista, samo da bi se svidio navijacima. Nego, imam pitanje za te Delije, koje je vjeroispovjesti Mohamed Faje? Zar se to ne prkosi vasim moralnim nacelima, kako za njega nema transparenta?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HARIS, 15. april 2019 20:17)

Broj minusa na tvoj komentar samo pokazuje o kakvim licemerima je reč.

Tako razmišljaju ljudi čiju je lojalnost moguće kupiti " uspesima" i trofejima.

Ako ćemo pošteno

pre 5 godina

Čović se oštro buni (opravdano) kada se vređa član njegove porodice, konkretno supruga. Ako je tako fin i principijelan Čović bi trebao da se oglasi i osudi vulgarna nesportska skandiranja navijača FMP-CZV.

warlock

pre 5 godina

Kad se to u Moraci 'pevalo' ubi Srbina? Kako vas nije sramota da lazete? Pa Varvari su vecinom Srbi. Sramno koliko lazete i sirite mrznju. Ne mogu da vjerujem sta vi pisete i to nailazi na opste odobravanje svih. Katastrofa.
(Srbin_PG, 15. april 2019 20:54)

Kada cete se okrenuti svojoj zemlji, kada, sta jos treba da se desi???

Шид навија за ЗВЕЗДУ.

pre 5 godina

Бокане а прошле године ? Како је било у Подгорици ? Осуђујем свако вандалско и дивљачко понашање, али како сијеш тако и жањеш .

kodzo

pre 5 godina

Beograd ti je lud Bokane, samo kad ga dovoljno isprovociras...Bolje ti je da izgubis kod kuce. Ako bude peta.....Pa razmisli kako ste se ponasali prosle godine i kakve ste gadosti radili Milogorci...Mozes samo da sanjas pobedu u Pioniru...Pa kad hoces na silu, sila ti je odgovor

Luka

pre 5 godina

E tako se to radi sa tim gmizavcem! Taj bandit placa 100 navijaca i licno on ih postavlja na mesta iza klupe i u prvom i drugom Vip redu na terenu! Placeni su da pljuju,gadjaju,skacu,cupaju sudije kad su im u blizini...jednog od tih pacijenata je sudija u 1 utakmici isterao jer ga je povukao za ruku.To je takva bolest da vi ne mozete da verujete! Sta taj gmizavac treba da uradi da bi otisao na robiju,da licno ubije nekog? Mada i to da uradi ja mislim da ne bi odgovarao!
(Neko ko zna, 15. april 2019 18:06)

Prebio je pre par godina novinara Dragana Andjusa,i dlaka mu ne fali sa glave.

srbEUin

pre 5 godina

Privatni klub N.Č. ne bira sredstva.(LorD, 15. april 2019 20:31)

Čiji je Bokanov a čiji Ostojin klub?.
Oni biraju od koga uzimaju sredstva.
Samo od države.
Jer su tako u mogutnjosti.

miško

pre 5 godina

Čović i Bokan ne mogu da budu isti.Prvi je diplomirani mašinski inžinjer,magistar sa stečenom diplomom, kada je naš fakultet bio jedan od najačih u evropi.Kao mlad čovek pet godina mukotrpnog učenja do sticanja diplome.U politici vrlo uspešan,kao gradonačelnik jedan od najuspešnijih,kao košarkaški radnik vodio uspešno našu državu,svetski prvaci i drugi uspesi.Formira košarkašku akademiju FMP i proizvodi vrhunske košarkaše kao na traci,da pomenem samo Radmanovića,velkogTea,Mačvana i još ihaha.Preuzeo Zvezdu i od nje napravio evro ligaša.Ko je ovaj Bokan,Klokan za njega svi znaju samo da ima para.Kakve on veze ima sa košarkom.Objavite mi komentar jer ste vi moj portal koji redovno čitam i povremeno se oglašavam.Teško svima nama ako nas budale nadjačaju.

nije propstorima nego provstovima

pre 5 godina

@Srbenda.. pa tvoj klub do te 92 bio na nivou statisticke greske u istoriji kosarke na ovim @Srbenda.. pa tvoj klub do te 92 bio na nivou statisticke greske u istoriji kosarke na ovim propstorima i sa najvecom legendom f.tudjmanom to nikad ne zaboravi i promeni nick lepse ti stoji sektaski franjevac
(Podsetnik, 15. april 2019 18:52)

čovek ti lepo rekao kako jeste, a ti slobodno zamisli šta god da ti prija.

zlatiborac of kors

pre 5 godina

O cemu prica gospodin Bokan??? Druže pa ti si izgleda zaboravio prošlu sezonu i skandalozno vređanje Srba i Srbije u hali od strane nazovi navijača. Maltretiranje i napadi van hale a tek suđenje da ne pominjem. ZVEZDA JE DOMINANTO DOBILA 5 UTAKMICA OVE SEZONE A DOBIĆE JOŠ DOK NE UĐEMO U EVROLIGU. Ćao Boki amore

Milos

pre 5 godina

Cekaj, jel su igraci Zvezd napadnuti u Podgorici ili nisu? Jel prebijen covek sa malom devojcicom koja je nosila sal Zvezde (ima snimak) ili nije? Jel se skandiralo ubi cigana i cetnika ( culo se u prenosu) ili nije? Jel Zvezda pokradena od sudija ili nije? Sta je u saopstenju Zvezde neistina? E sad, to sto si ti kao puno puta u istoriji od Srba ocekivao ko tebe kamenom ti njega hlebom, izvini, opametili smo se. Ono sinoc je ni 20% sta ste radili u Podgorici.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Mislim da Grobare vise boli sto je Buducnost izgubila 38 razlike nego sto su ostvarili laznu pobedu nad Zvezdinim juniorima bez sponzora od +41,a Trinki od 700.000 evra dobio po ,,tamburi” + 35 pa se Tomic sazalio zbog dece sto hoce kosarkasi da budu.

Lajkovachki Mile

pre 5 godina

Ja sam teški Zvezdaš, bio prošao sve.. ali da je Čović djubre od čoveka, tu se slažem sa devojčicama.. budućnost, partizan i ini.
I njihobi su djubrad, jedan je Džaja i Cvele i Slavke!

Boško

pre 5 godina

Ovaj Aleksej Trinki..tralala, ako je normalan, ubijte me odmah!
Trista komentara svaki dan na ovom portalu, naravno, uglavnom nebuloze.
Čoveče, idi negde iskuliraj malo, promeni malo život..

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

Samo Nebojša...samo Nebojša i samo Nebojša...
(spin majstor iz predgradja, 15. april 2019 20:12)

Najbolji je on, on je ŠAMPION :)

marko

pre 5 godina

Samo da probam da razumem, kako je ista grupa navijaca koja je smestena iza vase klupe bila istovremeno zaduzena za guranje igraca u tunelu??? Tunel i vasa klupa su na gotovo skroz suprotnim stranama pionira. Kako je to moguce? O izmisljotinama koje pominjete tek pa ne bi, pretpostavljam da Dobric momak koga licno i znam i koji mi je licno pricao laze da je kamenovan autobus u PG-u i da je bilo tona petardi i topovskih udara kako oko hotela tako i u samom hotelu. Zamisli nisu na istom nivou, a spustili se jos prosle godine 6 nivoa ispod svakog nivoa, a sad nesto toboze moralisu i nece da se sagnu, pardon spustaju posle minus 100 razlike ove sezone. Kakva ekipa Milo i Bokan..., jos prosle godine smo vam najavili, vraticemo sve, vraticemo sa kamatom! Dzepove ste izvrnuli za ekipu ove godine i sve bacili u bunar, ali kapiram da vas to preterano ne opterecuje, bacili ste pare koji nisu vase, vec otete od postenog naroda. Repesa rece postoje granice, tacno postoje mi smo se zaustavili na verbalnim vredjanjima sto je deo folklora navijackog vec decenijama unazad, a vi ste odavno presli u fizicki obracun i nije zvezda ni jedina ni prva koja je kroz to prolazila u Milogradu. Bar se oko necega slazemo, definitivno nismo niti cemo ikada biti isti.

Podsetnik

pre 5 godina

@Srbenda.. pa tvoj klub do te 92 bio na nivou statisticke greske u istoriji kosarke na ovim propstorima i sa najvecom legendom f.tudjmanom to nikad ne zaboravi i promeni nick lepse ti stoji sektaski franjevac

@

pre 5 godina

Само кад се сетим, година 2000та. Аутобус ка Цетињу. Са задњих седишта два пара почињу да добацују некултурно јер чују да сам из Београда...попише по шамар свако. Пар дана после, била нека журка код хале Морача. Прилази мали зализани "жабар" па нешто сикће, ја у свом фазону, не примећујем јуначину од 152 цм. То га је заболело па се вратио са двадесетак другара од 202цм. Једини проблем је био што сам ја био у јачем друштву. Толико увреда ничим изазваним, само зато што сам Србин, нигде нисам доживео. То је био последњи пут да сам био у Цг. Далеко вам лепа кућа и држ' те се свог камења!!!!!

lilly alen

pre 5 godina

Mnogo su navijaci Zvezde sinoc nisko pali.Ne zato sto su izvrijedjali igrace Buducnosti i Bokana vec sto su psovali nama Crnogorcima majku Crnogorsku.Nikada mi ne bi palo na pamet da nekom Srbinu psujem majku na nacionalnoj osnovi sta vise kada bih tako nesto cuo prvi bih reagovao na suzbijanju istog.Ali izgleda da je ova prica otisla predaleko i da jaz izmedju nekadasnja dva oka u glavi postaje sve veci buduci da danas cujem i od velikog broja Srba u CG da smatraju i svojom uvredom psovanje Crnogorske majke buduci da je i njima CG majka.
(Dragor, 15. april 2019 19:17)
Koja dva oka u glavi? Kad ste se vi iz CG doseljavali ovamo? Kad vasi mogu uz izjavu 2 svedoka da se izjasne kao Srbi i da o trosku drzave Srbije studiraju u Bgd. Daleko vam lepa kuca i da sve vase vam vratimo. Pa nek dodju ovde ali kao strani turisti samo.

Srecko Sojic

pre 5 godina

Hahahahaha , pa ovaj lik nije normalan. Bokane, Brate , a psihijatar? Trosis nemilice drzavne budzetske pare porez.obveznika C.G. Da imas imalo casti i postenja pokrio bi se usima zbog te otimacine od gladnih crnog.dovedenih do prosjacenja. Pri tom kupuje se u pola pola fazonu pa 500.ooo€ zavrse po pola u dzepovima igraca g. Bokana i gosp.menagera a narod crkava od gladi
Cijim se parama kupuju brutalno sudije i celnici ABA. KO JE PLATIO BORAVAK SVIMA NAVEDENIM U KRAUN PLAZI I + NARUKVICU??? Ko je punio Djordjo Bartomeua,Ko Bokane, ko brate, ajd nam kazi pa nek ide zivot!?
Repesa dodje u Srbiju u Bgd, da nam prica o ratu, mrznji i nazove nas ladno sizofrenicarima i dozivi da mu niko na to ne odgovori ni jednom recju?! Da ovde nije kako jeste i drago nam je sto jeste, neko bi mu vec razbio nos zbog uvreda naseg naroda u sred Bgd! Na nasu i nj.radost Bgd i Srbija ostal su najkosmopolitskiji deo bivse JU! Nek pita , ako ne zna kako su brutalno prebijeni vaterpolisti Zvezde u Splitu a od kojih je jedan skocio u ledeno more da spase zivu glavu, a cela riva mu skandirala ubij Cetnika, a decko se branio da je crnogorac?! Ti hrv.decaci nisu navijaci jer vaterp.ih ni nema, al neko im je udahnuo bolesnu ostrascenu mrznju! Ko g. Repesa? C.gora? Tu vise nema nikakve razlike izmedu Hrv i C.G.
Bokan? Oces li brate Bokane ove godine i da pripucas ako te pobedimo?Jel cete sada da upadate i tucete igrace u u hotelu, za u hali ne moram ni da putam!

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Desi li se nesto igracima Zvezde slicno u Podgorici ko prosle godine veruj mi Bokane malo je sto te vredjali 30 ljudi,tek cete videti pakao..

Sabre

pre 5 godina

"Ja dajem, on uzima košarci...".
Svaka čast!
Privatni klub N.Č. ne bira sredstva.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (LorD, 15. april 2019 20:31)

Tebra, rekao bih da si za ozbiljno posmatranje, ali bojim se da je cak i za lecenje previse kasno. Tuzno je, zaista.

MT Vračar

pre 5 godina

pa tvoj klub do te 92 bio na nivou statisticke greske u istoriji kosarke na ovim propstorima i sa najvecom legendom f.tudjmanom to nikad ne zaboravi i promeni nick lepse ti stoji sektaski franjevac
(Podsetnik, 15. april 2019 18:52)

Sramotno je kakve sve komentare puštaju moderatori! Vi nešto prigovarate Crnogorcima za širenje mržnje prema Srbima, a sopstvene sugrađane, navijače Partizana, nazivate "franjevcima" i "sektašima", pominjete Tuđmana i sl. gluposti.

Pri tome, pošteno smo izgubili od vas u polufinalu, ja kao i mnogo Grobara vam je na tome sportski čestitalo i poželelo sreću u finalu, vi gazite Budućnost sa 40 razlike, i umesto da budeš prezadovoljan i uživaš, ti pišeš o Partizanu opet... ne razumem, zaista, da je situacija obrnuta ne bi mi Zvezda na pamet pala.

A za finalnu seriju nemam nikakve sumnje da dobijate, i to već na prvoj u "Morači", i čestitam unapred, potpuno zasluženo! Sportski pozdrav! :)

Lale gator

pre 5 godina

Pozivam sve Varvare da zajednički učestvujemo u proslavi naše titule u sredu. Radujte se našoj sreći, spremni smo da je sa vama u Podgorici podelimo. Posebno se obradujte povratku Crvene Zvezde u Evroligu, čisto da se vi više ne bi brukali.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Бокан је баш тешко поднео - 38, саучешће у болу и пуну подршку у кукњави ће наћи једино код остојиних сведока, сви остали знају да је ово последица срамног пораза, исто као што је атмосфера у хали последица прошлогодишње операције "Пљачка" у организацији истог!
Плачи Бокане, плачи...

Zozo

pre 5 godina

Covic je pravi madjionicar jer je uspio da Zvezdonoscima nabaci magiju na njihove oci.Zvezdonosci dodjite sebi i otjerajte ga iz kluba dok nije kasno. Poceli ste se i medjusobno tuci.

Bakayoko

pre 5 godina

Srecko Sojic, 15. april 2019 20:31)

Ko to vodi tvoj preposteni klub.....Ajde proguglaj malo procitaj malo .....Toliko si napisao a nista nisi reko......

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Bolje da razmislja da daje otkaze i da skrese plate ,,amaterima” nego sto okrivljuje Covica..

Ljubisa livac

pre 5 godina

Prosle godine kada je Buducnost gostovala u prve dve utakmice nije bilo nikakvih problema niti uvreda. Onda se serija seli u Podgoricu, peva se "ubij Srbina" i slican repertoar. Atmosfera nista bolja nego sinoc. Ovo sinoc je samo odgovor na provokacije.

Smogovci

pre 5 godina

Na utakmici nisam bio, ne mogu da tvrdim da li je tačno ovo što piše, ništa od ovoga na tv nisam video sem sramnog skandiranja. Za mene kao navijača Zvezde je to neprihvatljivo i voleo bih da KK CZ uputi izvinjenje.

Ipak bilo bi lepo da se gdin Bokan takođe izvini svima u Zvezdi za prošlogodišnje finale i ponašanje prema njoj. Jednostavno zbog izbora u CG Zvezda je prosto bila šikanirana preko svake mere, to NIKADA da se ne zaboravi da je ni kriva ni dužna poslužila u te svrhe a time i finale samo. Prosto se toj ekipi ljudi kojima pripada gdin Bokan Zvezda namestila kao kec na desetku.

Hmm

pre 5 godina

Priseti se prošlogodišnjeg finala, ponašanja navijača i sudija, napada u hotelu na igrače Zvezde. Pametnom dosta.
P.S. Da nisi očekivao pogaču i so u hali?

sergi

pre 5 godina

Lose opravdavas Milove pare koje je grunuo u ekipu. A sta cemo sa 30kg kokaina medju bananama od uvoznika Voli. Jel to kinta za promociju sporta koji volis ili...

onako

pre 5 godina

@delboj
Sve je tačno, ne laži. Širiš mržnju od kad pratim komentare ovde, pogotovu na vestima o Zvezdi. Pristrasnost ok, ma sve poštujem ali prestani da bezočno lažeš.
Zvezda je bila zbog kamenovanja autobusa pod takvom pratnjom koju imaju državnici, Laziću i Omiću je prećeno u hotelu, svi mediji su preneli, takođe su preneli da cele noći nisu navijanjem dali igračima da spavaju, tukli su čoveka sa porodicom na tribinama imaš snimak, na tv prenosu se čuje "Ubij Cigana..."
Šta tu nije tačno? Sve možeš da proveriš.

cito

pre 5 godina

Kako te, bre, nije sramota da se javljas sada. Gde si bio prosle godine, kada se serija preselila kod vas. Bio si na odmoru, a? Kako si posadio, tako ces i poznjeti...

Воип

pre 5 godina

Бокан ово написао? Јесте ко што сам ја Тесла. То је једна дрвезина од човека, и ту је где је само зато да перу новце преко њега владар ЦГ и остала братија.

Miso

pre 5 godina

Od cetvrtka bi trebalo da pocne da se igra prava kosarka,jer porazom Buducnosti,odlazi i ljudsko smece po cijim se pravilima igrala kosarka od 1991 na prostorima "ex Yu",odlazi najveca gnjida koja se pojavila na ovim prostirima,da ga ne bi zvali "nosonja" pustio je brkove,njegov najbolji ucenik vlada crnom zemljom tridesetak godina,a pokojnikovo ime je Danilo MItrovic,njegovim odlaskom dolazi lepse vreme ne samo za kosarku....

Igor

pre 5 godina

Samo da pojasnim čoveku koji pušta više komentara sa temom da je neko psovao majku crnogorsku sinoć. TOGA NIJE BILO. I ko god da mu tu priča je laž. Bilo je vređanja sudija, Bokana, Repeše, ali uobičajeno za ovo podneblje. A i dotični je sedeo iza koša jako blizu Zvezdinih navijača i ništa mu se nije desilo. Prema tome, manite se laži. I ako ste mislili na isti način da nas prevarite malo ste se zeznuli.

T

pre 5 godina

@Dragor

Priznanje albanske "drzave" na Kosovu je gore nego da si opsovao srpsku majku, bice da odtale krece i sve ostalo, nemoj da se pravis naivan.

Kninska kobra

pre 5 godina

dva kvazi hibridna kluba sa istorijom od 2,5 godine. jednom legenda djukanovic drugom legenda milan kalinic...
(Srbenda, 15. april 2019 18:08)

Reče Miša Tumbas :-)

sumadinac

pre 5 godina

Puna usta postenja, cojstva i junastva, a fakti su sledeci:
1. Priznali Kosovo
2. pukovnik Ivan Masulovic prisustvuje proslavi Oluje u Kninu
3. Nisu dali da se obelezi godisnjica NATO agresije
ima jos mnogo toga Bokane, pa se onda pitas sto se ovo desava.

Mada meni sve vise lice (karakterno) na Zorza iz Lepote poroka.

Podgoricanin

pre 5 godina

redari u Moraci ulaze u teren i sviraju licne igracima Cedevite.

I pogledate odnos + i - na ovom komentaru i vidite ko sve cita i komentarise ovo.

Jado jadni

pre 5 godina

Čuveno crnogorsko poštenje,nema sa vama nikad više bratskih odnosa.I reče ovde neko crnogorče da smo mi Srbi najomraženiji narod Evrope.Lično se ponosim sa tim kad vidim kako izgleda ta Evropa kojoj vi crnogorci žarko želite da pripadate.E mi nećemo Evropu jednakih vrednosti samo na papiru.A vi bivša braćo svojim putem lažnog moralisanja u lažni bolji život.

Ciganeros

pre 5 godina

(Dragor, 15. april 2019 19:17)

Nemoj da lazes... Bio sam u hali, i sad, a i skoro svaku utakmicu sa BUD u poslednjih 4,5 godina. Nikada, ali apsolutno nikada nije bilo vredjanja Crnogoraca i pominjanja majke Crnogorske. I to je jedina istina, iz prostog razloga sto mi ne mozemo vredjati Crnogorce nista vise nego sto mozemo vredjati Sumadince, Vojvodjane ili ljude iz Republike srpske. To su sve nasa braca i nas narod. A ove duse prodane, koje su u svakoj mogucoj prilici prodale svoj narod za sitni interes, koji su priznali Kosovo, i bratime se sa sipt**ima protiv kojih su ratovali, slali oficire na proslavu Oluje, zlocina protiv svog naroda i usli u NATO koji im je ubijao decu..E njih, koji su manjina u svojoj drzavi, njih ne zovemo crnogorcima, jer to bi za njih bila pohvala, da ih zovemo istim imenom kojim su se nazivali najcasniji medju Srbima.. Ne, njih zovemo drugacije, kao njihovu novu bracu sa *Kosova.. Samo si pominjanje toga mogao cuti.. I cuces jos mnogo puta, jer mi Zvezdasi ne zaboravljamo.

Mladen

pre 5 godina

Ovde se stvar svodi na to da su svi procesi determinisani u prirodi i da svaka akcija ima reakciju. Prosto. Sada, sta reci o Covicu i Bokanu. Jedan je sluzba, gotovo neunistiv. Drugi je muljator, nista manje gadan od ovog prvog. Sudar titana u svakom slucaju, al' prednost ipak dajem Covketu. Jer sluzba, je sluzba.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Bokane nece nam igrati Bog Stratos,mozda Regland biraj i ti koji igrac da ne igra u Podgorici da izgubite jednom ove sezone jednocifrenom razlikom.

Zozo

pre 5 godina

Zvezdonosci magija je cudo.Nema te klub a sa svima ste u svadji zahvaljujuci vasem prededniku. Slobodno udarajte minuse jer jos jednom magija je cudo.

Kanidja PG

pre 5 godina

Ovaj i ovakav kosarkaski klub(Buducnost) je nus produkt ove vlasti i sistema.To je klub koji ima malo pravih iskrenih navijaca.
Danas su njegovi navijaci placeni botovi DPS,ostrasceni dukljani koji su prije svega srbomrzci.
O njihovom nepoznavanju sporta suvisno je i pricati ali zato vole svi ''banane'' iz Volija i slijepo slusaju svoga gospodara.
Zvezda je za vas institucija nedostizna.Poz iz Podgorice braci crveno beloj.

Sabre

pre 5 godina

Sta rade Buducnost i FMP ovo nije realno.Dva bratska kluba po nebitnosti u kosarci.A najgore je od svega sto Bududucnost podrzavaju Grobari u ovom mecu a FMP Zvezdasi.Tuga tuzna.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zverka, 15. april 2019 19:24)

Ne, najtuznije je kad si toliko glup da ne kapiras koliko ti je komentar apsurdan, jer na stranu dosadno lupetanje FMP-Zvezda, i dalje kao navijac, pretpostavicu Partizana, REVNOSNO pratis sta radi ne jedan nego "dva" nebitna kluba, koja se u finalu takmicenja u kom je tvoj klub odvaljen od strane jednog bore za igranje u 'nebitnoj' Evroligi dok je tvoj odvaljeni tim odavno na odmoru.

sasa kv

pre 5 godina

pustite karte u prodaju umesto sto ih delite pa da vidite koliko bi ljudi navijalo za zvezdu i srbiju i sta misle o milovom odnosu prema spc i srbiji

joj meni

pre 5 godina

Ko o cemu- Crnogorci o cojstvu I postenju. Toga Jos ima samo kod sirotinje. Svi ovi drugi kao doticni imaju drugi naziv-fukare. To vazi da sve nas ovde na Balkanu. Slag na torti je prezime-Bokan, da njima bar ovde se nijesmo osrecili.

Corleone

pre 5 godina

A posle tekme Real-Barsa u finalu kupa nisu prstala saopstenja?? Pao i oly? Posle svake sopstenje poput spremanja za svetski rat br 3. Ajde bre svi vise, to je normalno.

Staka Zulu

pre 5 godina

(Dragor, 15. april 2019 19:17)

Ovo za Sebe u Crnoj Gori si SLAGAO KAO P..!
Tebi su Srbi u Crnoj Gori niža nacija i rasa. Da imaš malo stida zbog svega što se Srbima u Crnoj Gori dešava nikada ih ne bi uzimao u usta!!!

djole

pre 5 godina

Bio na utakmici, osim vređanja sa tribina i pojedinačnog ubacivanja predmeta na teren ništa strašno i drugačije nego inače se nije desilo.. Ali mora nekako da se opravda - 40..

Kanidja PG

pre 5 godina

Ne pravi se klub niti institucija na ovakav nacin prljavim novcem pokradenih gradjana da bi tamo neko Klarku,Dzeksonu,Kolu dao 60.000 mjesecno.
Prvi ste poceli da dijelite ulaznice simpatizerima DPS da nebi kojim slucajem kakav stari Podgoricanin varvar nesto viknuo protiv predsjednika ili mozda da ne dodju navijaci Zvezde,Partizana.Ne moze sve vjestacki.Treba imati skolu,duh navijanja a ne partijske manekene.
Zato su Mornar,Lovcen,Sutjeska gorostasi za vas.

111

pre 5 godina

Ovde je svako sa svoje strane u pravu a na utakmicama haos. Tuga. On poziva navijace na sportsko navijanje a nisam ziv sta ce biti u Podgorici? Ko je kriv? Nije bitno. Sve uvek pocinje od saopstenja i onda gledamo sta se radi. Da li mogu da umuknu sa saopstenjima?

analiza

pre 5 godina

Vidim ja ,fali nešto,kad,evo izjave ovog "akademika" iz CG.Akademik koji lično poznaje fakultetski obrazovanog i vazda učtivog i obaveštenog dr NČ,dakle na okupu su i čojstvo i junaštvo,kad se njih dvojica sretnu.A zašto se lepo ne "izrazgovaraju" njih dvojica u četiri oka i bez svedoka,umesto da pale napaljene budale sa obe strane granice?Mada,moram da primetim da ipak NČ ima sočnija saopštenja,puna dodatnih informacija-ovo Bokanovo je šturo i nezanimljivo:)

miroslav

pre 5 godina

O kosarkaskoj kulturi tima iz Podgorice mnogo govore tri detalja:
U prvoj utakmici polufinala daju kos u zadnjoj sekundi da bi ublazili poraz na +10 .U nedelju zadnji napad Zvezde Nenadic taba loptu bez namere da ide na kos iako poblika trazi +40 i tada igrac Budućnosti krece agresivno u pokusaju da oduzme loptu ovaj ga driblingom baca na pod i nastavlja da taba do isteka vremena.
Barović pravi dve tehicke na +34 zbog nesudjenog faula, Repesa ga kao smiruje a ovaj ga nekonstatuje.

Bgd

pre 5 godina

(Dragor, 15. april 2019 19:17) 
Da, otišlo je predaleko onog momenta kad ste priznali Kosovo i kad ste državnost i identitet počeli graditi na mržnji prema svemu što je srpsko.

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

"Citirsm Bokana: "Došao sam do zaključka da između nas postoji velika i suštinska razlika. Ja dajem košarci, a on uzima od nje. Ja ulažem u naš klub, a u njegovom slučaju je sasvim drugačije - egzistencija njega i njegove porodice direktno zavisi od kluba i mi se ni na koji način ne možemo upoređivati".
E sad zamislite Bokan daje kosarci, a Covic uzima od nje...  

ninepi

pre 5 godina

Ovaj mali iz Podgorice nije zeleo da shvati da prica ne pocinje od pre 5 dana, nego od pre godinu dana i to kako su oni dobili 3-1 tada, u koaliciji sa "deliocima pravde".
Evo vam sada barem jedna prilika da vidimo vase sportsko cojstvo, mada vec smo ga gledali ranije. Setimo se kako se proveo otac sa detetom samo zato sto je nosio dres svog voljenog kluba.

One night in May

pre 5 godina

Covic je pravi madjionicar jer je uspio da Zvezdonoscima nabaci magiju na njihove oci.Zvezdonosci dodjite sebi i otjerajte ga iz kluba dok nije kasno. Poceli ste se i medjusobno tuci.
(Zozo, 16. april 2019 06:07)


Onomad kad Covica oterase sa mesta predsednika Saveza, nismo videli medalju 10 godina, u njegovo vreme medalja svake godine. I sam plasman na neko veliko takmicenje bese uspeh...

Tako da, ne hvala, svi znamo sta se desi nasoj kosarci, kad oteramo Covica.

Davor

pre 5 godina

Kakva moralna gromada ! Kakva ljudska velicina! Kakav literarni stvaralac! Filozof! Mislilac!
1. Pola od onoga sto si Bokane napisao (ili ti je neko napisao) nije istina.
2. Tvoj javni poziv za fer navijanje je iskren kao kad bih ja rekao da cu da navijam za Buducnost u sredu.
3. Ti si onim sto si radio lane ovo sve i zakuvao

Gerrard

pre 5 godina

Sve vam je džaba čak sad i da okrenete seriju i da dobijete džaba vam ovakvo ponižavanja još nije zabeleženo pet utakmica pet klasični preslusavanja ove dve zadnje utakmice ponižavanja takvo da još viđeno nije, sve smo vam sa debelom kamatom vratili sa prošli april a tek će vam biti vraćano.

Kole

pre 5 godina

100% verujem ovom čoveku iako navijam za Zvezdu. Navijanje i navijače u ovom obliku bi trebalo zabraniti da političari više nemaju svoje privatne vojske na tribinama.

detektiv kokni kol

pre 5 godina

@sah mat, Perperoglu je Grk iz Drame, istočna Makedonija i Trakija. Tu su došli kao doseljenici iz male Azije gde je bilo mnoštvo Grka do početka rata. Turci su kao i svuda menjali prezimena tj. korigovali postojeća u pokušaju trajne asimilacije. Pročitaj nešto i nauči, sramotno je lupetati na takav način. Čestitam na majstorici. Čuvaj se pantera u kls-u, 'oće oni da izbace i pometlaju.

Pingvin sa Madagaskara

pre 5 godina

"Želim da razumijem uzroke takvog ponašanja, dugo sam o njima razmišljao i tražio razloge koji ga mogu bar u nekoj mjeri opravdati.".... samo kradja Bokance,samo kradja...

analiza

pre 5 godina

"Čović i Bokan ne mogu da budu isti.Prvi je diplomirani mašinski inžinjer,magistar sa stečenom diplomom, kada je naš fakultet bio jedan od najačih u evropi.Kao mlad čovek pet godina mukotrpnog učenja do sticanja diplome.U politici vrlo uspešan,kao gradonačelnik jedan od najuspešnijih,kao košarkaški radnik vodio uspešno našu državu,svetski prvaci i drugi uspesi.Formira košarkašku akademiju FMP i proizvodi vrhunske košarkaše kao na traci,da pomenem samo Radmanovića,velkogTea,Mačvana i još ihaha.Preuzeo Zvezdu i od nje napravio evro ligaša.Ko je ovaj Bokan,Klokan za njega svi znaju samo da ima para.Kakve on veze ima sa košarkom.Objavite mi komentar jer ste vi moj portal koji redovno čitam i povremeno se oglašavam.Teško svima nama ako nas budale nadjačaju."
(miško)
Samo bih da dodam jos par stvari o CV dr NC.Bio je uz razne politicare-neki zavrsili u Hagu,neki stradali u atentatu,neki pali s vlasti.Radio u kancelariji za KiM.Uvek zna gomilu zanimljivih info o neistomisljenicima.Jedini,sem Dacica,je uspesan od svih likova iz devedesetih.
Misko,ne mogu da vas provalim,cesto mislim da se zezate dok pisete komentare-recimo ovde mi sumnju pobudjuje ono "kao mlad covek",a opet,mozda se i ne zezate.Jbg,suvise analiziram,opet.

Lovra Verebi

pre 5 godina

Potez Bitadzea i Repese koji kao nezna da je kraj i ne krece da se pizdravi sa klupom Zvezde pokazuje njihovu kulturu.Nezbam dali ce kosarkasi Zvezde ovaj put spavati ili ne u hitelu, cuce se.Kako gid okrenes 5 utakmica ce se igeati u Beogradu , gospodo revans za revans , na kraju pobedjuje kosarka.

Pozdrav iz Minhena

pre 5 godina

Mislim da je pametnije da ne izlazite iz misije rupe neko vreme...Toliko para ste prosuli, jos vam pomaze onaj nesretnik Raznatovic tako sto vam daje "mvp" lige, a gubite 40 razlike.

Kako vas nije sramotaaaaaaaaa? Vi da budete prvaci?

jashtaman

pre 5 godina

Akcija - reakcija.
Ne podrzavam, ali nije toliko davno bilo proslo finale ABA lige.
Kratko pamcenje dragi Bokane, kratko pamcenje, sve se vraca.
Realno, ovi vasi stranci ni ne zele petu utakmicu, siguran sam.
Tako da...papa.

Vladimir

pre 5 godina

Bokan nesto nasao da prica, redari u Moraci ulaze u teren i sviraju licne igracima Cedevite.Proslosezonska serija u finalu je poznata po tome da su u trecoj utakmici funkcioneri Buducnosti upali u sudijsku svlacionicu i potpuno preokrenuli sudijski kriterijum.Bokan je poslednji koji moze da prica o lincu.Sve sto se desilo u prve dve utakmice u finalu,sto se tice navijanja bilo je i vise nego ocekivano

HerSascha

pre 5 godina

Baš si se lijepo oglasio, a vidiš prošle sezone si animirao sudije i dobio neizvesne utakmice a koliko ja vidim ove sezone sudije takodje pokusavaju da nas zakoče ali momci su uporni i peegaziše vas velikim razlikama tako da su i sudije počele na kraju korektno da sude.
Umesto što kukaš na navijače bolje prihvati poraz i povuči se više u kamenjar dosta vam je bilo ovogodišnje brukanje u Evroligi !
Ne tako davno je taj isti Repeša nastupao u Evroligi protiv Zvezde pa se nije žalio još je pohvalio rad kluba jer je baš tada promenjeb ceo tim i trener i izgubio je od Zvezde.

Henry Chinasky

pre 5 godina

U Beogradu 50-ak, a u Podgorici bar 1000 pljuvača. Kad se samo setim atmosfere u Morači 90-ih. Sad se bar ne kliže parket.

Spale

pre 5 godina

Ljudi, ajde da je bilo 2-3 razlike, pa da pričate kako je bila atmosfera linca, da smo vršili neki pritisak, nego smo vas odrali 38 razlike!!!? i vi sad svoju sramotu pokušavate sakriti ovim glupim saopštenjima. Ponizili smo vas!

Dulence

pre 5 godina

Aj poljubite se triput u lice i namažite 101 put kremu na lice ovom napaćenom i iznad svega tupavom i prostom narodu kremu na lice... Palite mržnju obaveštenjima, kontraobaveštenjima, mitinzima, kontramitinzima, napravite haos i podele dok uzimate kintu i sprdate se sa ubogom sirotinjom... Pozdravite Blera a kad odete do hada, nadam se sto pre, i gebelsa i ekipu... Samo jako... Nemojte objaviti komentar, bole vas ćoše kao i sve... Samo trpaj...

malo nas je, al’ još nas ima

pre 5 godina

Aj poljubite se triput u lice i namažite 101 put kremu na lice ovom napaćenom i iznad svega tupavom i prostom narodu kremu na lice... Palite mržnju obaveštenjima, kontraobaveštenjima, mitinzima, kontramitinzima, napravite haos i podele dok uzimate kintu i sprdate se sa ubogom sirotinjom... Pozdravite Blera a kad odete do hada, nadam se sto pre, i gebelsa i ekipu... Samo jako... Nemojte objaviti komentar, bole vas ćoše kao i sve... Samo trpaj...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dulence, 15. april 2019 20:49)

Kao da sam ja napisao. U centar!

Pedja

pre 5 godina

Плашим се само да ово не пређе неку границу па на крају људи да страдају.

толико је напумпано да је тешко остати сабран. Одговорни би требало сви да спуштају лопту и да раде на томе да се сцене из ПГ и БГ не понове.

ова саопштења су само додатно уље на ватру. тешко је сад чути гласове разума

Borky

pre 5 godina

Ne ne ovo je samo posljedica a ono sto ste vi radili uzrok. Da li je u prve dvije utakmice prosle godine bilo ista sporno?Ni jedan zviuduk niste dobili ali onda ste vi bili "domacini". Postoji kod nas poslovica a nekad je i kod vas "zenjes kako posijes".

Јабучило

pre 5 godina

U Srbiji se ne kaže nijesam ,nego nisam. Ne razumem baš najbolje Vaš citat ili prevod. Zovite to kako hoćete. A šta je "pobjeda" videće već u prvoj sledećoj utakmici. Minimum +20 za KKCZ!
(Aleksandar, 15. april 2019 23:35)

Не говоре сви Срби као Срби из Србије. Није екавица једини српски говор. Али џаба лудој глави говорити.

mkg

pre 5 godina

Odakle potreba svih ovih likova (sa svih strana) koji su se "inplemantirali" u sport, u ovom slučaju košarku, da sve ove idiote koji samo prostote i nekulturu prosipaju, nazivaju navijačima.
"Gospodo" ulagači sumnjivog novca, stečenog na svakojake načine (sem poštenim radom), sklonite se iz sporta i ne ubeđujte nas da klubove za koje navijamo volite više od nas koji poslednju kintu iz džepa vadimo da bi ih gledali iz "ptičije perspektive" .
Poznato je da se vaša ljubav prema sportu meri količinom novca koji ste "oprali" i vratili u svoj džep.
Ako državni organi (i Srbije i Crne Gore) moraju da vas trpe, zbog lične koristi pojedinaca koji vladaju u ime nas običnih ljudi, ne moramo i mi pravi ljubitelji sporta.
Ma, gubite se, uživajte u svom "teško" stečenom novcu, pustite nas obična smrtnike da se bar malo opustimo uz lepotu sporta posle napornog rada za sitne pare.

Putnik

pre 5 godina

Mali podsetnik za one sa selektivnim pamcenjem, ovo sam samo najbrze nasao, slede i drugi: https://www.youtube.com/watch?v=65O8WRXaFkI Pogledati na 2:11 do 2:35 kako se milogorski navijaci isticu u veoma emnentnom drustvu. E ovo se zove ozbiljna atmosfera linca na medjunarodnoj utakmici. No to smo nekako zaboravili, jel tako?

goran

pre 5 godina

Sta ce covek... lomio se rezultat... igralo se na jednu loptu (da se zaokruzi na 40 razlike). kako ih bre nije sramota... u dve utakmice 60 razlike, a borba kao za titulu... strasno

Stef

pre 5 godina

Pa da si ti drugačiji dao bi izjavu nakon finala. A ne pred gostavanje cz dole, gde pritom ti navodiš navijače na to da su isprovocirani... Smešno