Nedelja, 14.04.2019.

04:00

Jokićev tripl-dabl nedovoljan – Marej tragičar u porazu Nagetsa od Sparsa

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na startu plej-ofa od San Antonio Sparsa sa 101:96.

Izvor: Petar Tadiæ

Jokiæev tripl-dabl nedovoljan – Marej tragièar u porazu Nagetsa od Sparsa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

248 Komentari

Sortiraj po:

PeraŽdera

pre 5 godina

(Uros_, 14. april 2019 17:18)

Ja licno nikada nisam govorio da imaju siguran TIM za POff tj za ozbiljan posao u njemu vec dosta nekonstantnih igraca koji raznim eksperimentima i zacemnetiranim ulogama bez kredibiliteta gube ritam, sut, kondiciju. Za druge sta tvrde ne znam. Mozda ga i imaju (tim) ali u situacijama gde se igra podredi Nikolinoj kreaciji bez eksperimenata sa Bartonom koji davi loptu driblingom i srljanjem. To im je sto im je, zna se kada su najefikasniji ali ne, ponasanje u stilu, ok Imamo Nikolu i njegove poene ali daj da stalno to gusimo i ekperimentisemo pa kad ne prolazi aj ti Nikola trpaj, izmisljaj, razigravaj. Ko je plej u startnoj postavi? Marej, Jokic, Barton, sva trojica? Malo poseda i vremena da sva trojica imaju loptu toliko u rukama. previse kombinatorike unistava konstantnost ove ekipe i samopouzdanje (Kreg, Bizli, Huanco, Lajls itd...). i to sve nekako u pokusaju da se svi zadovolje i da se svima ugodi. Barton igra 32 minuta a milijardu spoticanja svojoj ekipi pravi. Ubija protok, srlja, glumi kreatora a gusi onog pravog, pije banane itd. Tim koji ima centra sa tako mekanom rukom u reketu, sa odlicnim vicom oko obruca, jednim od najboljih ofanzivnih skokova u celoj ligi, najvise poena iz drugog pokusaja, ima tri godine istu jednu jedinu akciju za njega (protrcavanje od lopte kroz dva bloka da dobije loptu na strani da igra izolaciju - opet on mora da izmisli kos). Nekako se svi postuju, divljanja, ispucavanja a Nikola, pa dobro on se podrazumeva i njegov ucinak, ne trebaju akcije i veci broj suteva za njega. Tim u kojem jedan igrac ima najveci broj poena, asistencija i skokova a nije izraziti poenter vec timski igrac bez konstantnosti bar jos jednog saigraca, nije tim za POff i taj stav podebelo obrazlozih u prethodnim komentarima. Tim koji ne ume da razigrava svog najboljeg igraca a od istog zavisi da njih razigrava konstantno nije TIM. Jos im decko nacrta otvorene suteve, 14 asistencija ali dzabe... Ako gradis tim oko pointcentra, moras imati konstantne sutere a ne pokusavamo to al aj malo i Barton da dribla, diktira napad, salje Nikolu u cosak. Jedno drugo potire i tim postaje izgubljen. Ne zna sta igra, Konstantnost i ritam nestaju. Ljudi ovde ocekuju da Nikola kroz udvajanje i 20% suta saigraca konstantno izmislja 20+ poena :) Slazem se da nije dovoljno agresivan ali ta ocekivanja nisu jednostavno ozbiljna.

Davez, populista, cinik = ON

pre 5 godina

Jeste Prva utakmica, ali se iz nje mnogo toga moze videte. Denver je tim koji je davno procitan, zbog toga su ga svi na zapadu prizeljkivali u plej ofu. Gledajuci statistiku Jokica lako se moze dobiti pogresan zakljucak. Denver ima statican napad, nemaju raznovrsnosti u igri, forsiraju system u kojem Jokic stane na vrh reketa, dobije loptu I preda je u ruke nekom od "pucaca" I tako u nedogled. Ako nesto I promene tim sa nesto jacim centrima to zatvore (Juta, GSW...) I to je to. Mnogi timovi svoju taktiku protiv Denvera I grade na slabostima u igri Jokica pogotovo njegovoj odbrani, pa nije ni cudo sto su ih dobili ovi sa iskusnim trenerom Popovicem, a nikad slabiji SA u poslednjih mnogo godina. Jokicevi "skokovi" su sve samo ne skokovi, jer on ne moze skociti vise od pet cm., ali to nadomesti visinom. Uglavnom, ako hoces da pobedis Denver igraj u napadu na Jokica, sigurica.

KOSTA1703

pre 5 godina

@marko
Stvarno mi dosadilo objašnjavati osnove košarkaške igre.
Kažeš pola nisu asistencije nego prosta uručenja?
A ne kažeš da tim uručenjima zbog postavljanja Jokića igrač dobije bar korak prednosti nad protivnikom.
Taj korak je "doneo" Jokić a tvoje je samo da to iskoristiš za zavidnim procentom.I posle te prednosti Jokić se obavezno otvori, a retko dobije povratni pas.Zašto?
Povratnu loptu kad dobiju dobiju je kada su sami, jer Jokić nepogrešivo nadje slobodnog igrača sa kog se udvaja.
Ako to ne daš, onda nisi igrač za Denver.
Ne može tu biti Jokićeve krivice nimalo.
To nema nikakve veze sa statistikom, nego sa zdravim razumom.
Da su šutirali trojke i spolja bar 40% jokić bi imao 20+ asistencija i lagano bi dobili meč.I sad je Jokić kriv što oni ne mogu da ubace?
Imaš genijalnog igrača u timu, koji skoro nepogrešivo nadje uvek najbolje rešenje za ekipu.
Zadatak svih ostalih je da budu samo ispomoć, a ne da pametuju.
Zna se ko je plaćen da pametuje.

marko

pre 5 godina

@marko

Jokić je plaćen 150 miliona za ono što najbolje zna.
Da unapredi igru ekipe, kroz poene, asistencije, skokove, kroz igru koju on gradi.
I on je to vrhunski odradio sinoć.
Prevashodan "posao" Mareja, Bartona,Krejga,Morisa,Huanča,Bizlija je da kad na tacni dobiju loptu od Jokića daju te poene, sa pristojnim procentom.
Kada taj "posao" ne urade dobro, onda celokupna odbrana prtivnika ostavi prangijaše da prangijaju, a zatvore reket te Jokić ne može ni da udje u njega.
Epilog se video...
Znači, Jokić je svoj posao obavio perfektno, pomoćnici nisu.
Tačka.
Jokić je svoje sinoć "z7aradio"
Ali Marej koji je trenutno 15 puta manje plaćen , nije.
O Bartonu da ne pričam.
(KOSTA1703, 14. april 2019 16:04)

Ne moze se tako gledati kosarka, kroz statistiku, kako radite ti, Dragan-Borca i slicni vama. Jokic nije nikome na tacni namestio nista, on je bacao povratne lopte kao kamenje kada je bio udvojen. Pola asistencija koje su mu upisane nije videlo asistenciju, ali nebitno. U odbrani autoput kroz reket.
Skoro kada ga je Malone odmarao u sezoni, Plamli je imao brojke blizu triple double za 20min na terenu, sto pokazuje da Denver ima takav sistem igre baziran na centra, to nije Jokic izmislio, koji je u Megi imao prosek od "tri" asistencije.
Jokic kao franzizni igrac je sinoc podbacio. Tako se ne vodi ekipa.
Tacka.

Pera

pre 5 godina

14 asistencija, a samo 3 izgubljene! Fantastican odnos, pogotovu za centra koga udvajaju, obicno se tu bekovi nakradu, centri u panici prave korake, ofanzivne faulove, bacaju u aut... U nekoliko situacija je mogao da proba sam da zavrsi, ali da je digao ruke od tima i probao sam imao bi mozda 20+ poen, ocajan %, a tim bi naravno izgubio. Kad bi bar znali da mu vrate loptu s vremena na vreme, ne sto bi Jokic imao lakih poena, nego bi se i njima otvorio kos, ovako se odbrana skoncentrise na saigraca jer ZNAJU da ce on da zavrsi.
Sta im bi sa % za tri? Ne samo sto je los, nego su vecina suteva otvoreni, bez preteranog pritiska? Jokic u karijeri mora da proba da se vrati na proslogodisnjih 40%, jer u utakmicama kao juce (a bice ih puno, sve vise ce tako igrati protiv njih) to bi bio nacin da dodje do svojih poena i sto je vaznije, otvori prilaz kosu za utrcavanja. A tim, imali su osrednji % tokom sezone, moraju da se vrate na bar podnosljiv nivo, to bi za SA bilo dovoljno. Mogu valjda oni to, a ako ne, ispadaju.

Вељко

pre 5 godina

Neko lepo napisa da ne vredi mnogo tripl dabl sa 10 poena.
Poeni se sabiraju i oni su neophodni za pobedu.
Ako najbolji igrač ne daje poene-ko će?
Može i tako,ali ostali moraju biti dobri.Međutim,to se ove sezone retko dešavalo.
Na mali broj poena Jokića,uvek neko podbaci i poraz je neminovan...
Ne smanji li trener Bartonu minutažu i to osetno,biće metla.

Uros_

pre 5 godina

@PeraŽdera

Objasni mi i svi ostali,pricali ste tokom sezone imaju tim za plejof sa Jokicem kao predvodnikom,jaku klupu,mlada ekipa,puna potencijala i sada odjednom nemaju tim?!Zasto se menjaju misljenja posle jedne pobede ili poraza?!

PeraŽdera

pre 5 godina

Jeste Jokic previse povucen poenterski, previse dodaje u nekim momentima. sve to stoji ALI. Nije uopste lako kada ste nabolji poenter svoje ekipe, asistent, skakac i igrac generalno. Dakle, moras da razigravas ostale jer nema ko plus moras da izmisljas svojih 20+ poena jer NEMA ko tebe da razigra. Tako nesto moze da prolazi u regularnom delu gde se timovi smenjuju ali kad je serija od 4+ utakmica izmedju dva ista tima gde je sav fokus na tom jednom timu (sta su mu mane i prednosti) to uopste nije lako da ne kazem da je nemoguce (videlo se sinoc). Nikola moze da isforsira utakmicu i bukvalno se pobije jer ga udvajaju, da svojih 20+ poena, iznudi faulove, iscima se u odbrani iznad svojih fizickih mogucnosti i sta onda. Izduvan balon jer je to previse za jednog igraca fizicki u seriji. Tako se ne igra PO. Ne moze jedan igrac da dobija seriju a pogotovo ne protiv jednog Grega Popovica. Mora jos neko da se isturi. Denever cele sezone ima problem jer niko nije konstantan osim Nikole i to sada dolazi na naplatu. Lepo udvajas i zamaras Nikolu i to je to jer ovi ostali, basketasi operisani od povratne lopte u piku (osim Morisa) em ne mogu da pogode otvorene suteve em konstantno srljaju. Nikolu udvajaju, on pokupi 14 skokova, podeli 14 asistencija ali dzabe kada nema skim da igra. Ponavljam, jeste izrazito nesebican i njegove poene nema ko da nadomesti, mora agresivnije ali ne moze da sam sebi izmislja poene (jer njega niko ne razigrava) i plus da razigrava druge, utice na igru u svim segmentima i tako u seriji utakmica protiv istog protivnika, bez pomoci. To je mogao Jordan :) Preveliki zadatak za jednog klinca koji prvi put igra doigravanje. Saigraci probudite se. Naucite da igrate na Nikolu jer je vas najbolji poenter a ne samo on na Vas. Sramota. PlayOff = timska igra i KONSTANTAN ucinak vise igraca! Bartona me vise sramota i da komentarisem. Uzaludno.

KOSTA1703

pre 5 godina

@marko

Jokić je plaćen 150 miliona za ono što najbolje zna.
Da unapredi igru ekipe, kroz poene, asistencije, skokove, kroz igru koju on gradi.
I on je to vrhunski odradio sinoć.
Prevashodan "posao" Mareja, Bartona,Krejga,Morisa,Huanča,Bizlija je da kad na tacni dobiju loptu od Jokića daju te poene, sa pristojnim procentom.
Kada taj "posao" ne urade dobro, onda celokupna odbrana prtivnika ostavi prangijaše da prangijaju, a zatvore reket te Jokić ne može ni da udje u njega.
Epilog se video...
Znači, Jokić je svoj posao obavio perfektno, pomoćnici nisu.
Tačka.
Jokić je svoje sinoć "z7aradio"
Ali Marej koji je trenutno 15 puta manje plaćen , nije.
O Bartonu da ne pričam.

marko

pre 5 godina

Covece Boziji, sa samo 20 godina u Riju je napunio Kazinsa 25 koseva strpao Amerikancima, pises teske nebuloze. Jokic je nemocan ako Barton i Marej sutnu 14-40 genije
(Dragan-Borca, 14. april 2019 13:46)

Samo sam tebe cekao da mi objasnis, najveceg bota ovde.
Jeste, napunio Kazinsa u utakmici u grupi, koja nije imala nikakav znacaj i utakmica koju smo izgubili. Kakva korist od njegovih 25p?
Koliko je postigao u finalu? 6 poena majstore, 6 poena!
Koliko je poena postigao protiv Kazinsa i Golden State proslu utakmicu kada su ih oducili od kosarke?

Jokic je vodja tima, nema njemu sta Murrey i Barton da uzimaju 40suteva.
Problem je taj, sto on ne sme i ne moze da sutne, a neko mora da preuzme odovornost.
Lakse je dobaciti pas nego postici poen.
Ono sto Jokic igra je penzionerska igra. Cekas Murreya da odlucuje utakmicu, da pogadja teske suteve. Pa nije sine Murrey placen 150m vec ti.
Lako je u revijalnoj utakmici dati Amerima 25p, daj u playoffu.
Covece, cuva ga amater Poeltl. O cemu pricamo?
Ti ga sad nesto tu branis, da niste vezani pupcanom vrpcom?
Covek razocarao ceo Denver, ti iskopao nekih nebitnih 25p i mlatis praznu slamu.
Na kraju nebitno, prva je utakmica, ali bio je los. Triple Double je neminovan kada preko Jokica ide svaka akcija, ali u odbrani los, u napadu slab, tanko za igraca koji je prvo ime kluba, tanko covece.

Kanidja PG

pre 5 godina

Nema Denver pleja I to je sustina.
Tata ove igre je Stef Kari bez njega GSV upola losiji,igrac jedinstven u ligi.
38 poena sut 11-16 za tri 8-12 ,15 skokova, 7 asistencija.
Odusevljava me covjek godinama.
Boljeg sutera iz nemogucih pozicija za tri ova igra nije imala.
Jokic mora da ima svojih 20+ suteva po mecu inace brzi kraj plej ofa.
Inace daleko najbolji centar asistent zadnjih 30+ god.

KOSTA1703

pre 5 godina

Naopako kakvi komentari!
Čovek postigao TD, učestvovao u više od pola poena svoje ekipe, izgubili na jendu loptu, i onda je on bio loš?
Gledam sinoć Bruklin kako igra......Pa Jokić s njima, na mestu centra bi bio prvi asistent lige, a Bruklin u velikom finalu.
Utakmica u kojoj Denver ne može ništa spolja da ubaci, i onda SA skupi rekt i pusti da prangijaju do sutra.
I kako će onda Jokić da uzme više šuteva?
Istina je, nema Denveru budućnosti dok ne reši problem dobrog i konstantnog šutera(drugi prolbem rezervnog pleja će rešiti Moris), ali govoriti kako je Jokić loš ili prosečan može samo da kaže neko ko o košarci ne zna ništa.
Navedite mi još samo jednu ekipu u NBA koja igra plejof a da ima samo jednu zvezdu, igrača koji konstantno igra i vuče tim, sem Denvera?
Pa nije jokić moćan da sma dovede ekipu prosečnih prangijaša do titule.
To u istoriji NBA lige nije niko mogao, pa neće ni on.
Dovoljno je što ih je doveo do drugog mesta na Zapadu, čak i više nego što se očekivalo.
Denveru bi u ovoj seriji izuzetno pomogla metla, jer bi se raščistio "vidik", te se ne bi živelo u zabludama da se s Marejom i Bartonom može napasti titula.

keke

pre 5 godina

Evo botovi kmece jer je Jokic udvajan ili kako neki kazu “dupliran”!!! Sramota! Zamislite samo to! Usudili se da ga udvajaju. Mislite li da ne udvajaju Janisa, Dejvisa, Kazinsa? Ali oni i pored toga ubace 30 poena. A Jokaaaaaa 10 poena, da nije slobodnih ne bi ni toliko. Veliki promasaj od igraca.

Zamenik ministra

pre 5 godina

Denver je izveo 4 slobodna bacanja vise, 5 suteva za 2 vise i 13 pokusaja za 3 vise od San Antonija. 18 suteva i 4 slobodna bacanja. I izgubi sa 5 razlike. Eto koliko su lose sutirali.

keke

pre 5 godina

Normalno da gube kada glavni igrac postigne bednih 10 poena!
Lepo su oni koji znaju govorili da je Jokic gotov kada krene cvrsca odbrana u plej ofu.

brm

pre 5 godina

Onaj Barton se nikako ne uklapa u stil igre Nagetsa. Guši protok lopte, toliko je glupsti napravio da to nije normalno. Džamal Mari je totalno nepredvidiv. Može da izađe na teren da mu sve ulazi, a može da promaši i deset otvorenih šuteba. Heris je dobar dečko, ali je mnogo stidljiv na terenu. Jokića su stalno udvajali i to je ostavljalo mnogo prostora za druge, ali nisu mogli vola da ubodu. Nikola uz sebe nema nijednog igrača vrhunskog kvaliteta. To bi trebalod a budu Heris i Mari, ali sa tolikom nekonstantnošću niko ne može da se osloni na njih.

Realno je da Denver prođe, vidi se da su kvalitetniji. SA ih je jedva dobio, a Denver je odigrao toliko glupo, sa toliko promašaja i srljanja, da je teško da ponove ovakvu utakmicu. Verovatno su se stegli jer je to svim igračima osim Milsapa prva plejof utakmica, dok SA igra PO već oko 20 sezona zaredom.

DarkoM

pre 5 godina

Jokic slab. Brojevi znaju da lazu a to najbolje pokazuje ova utakmica. Asistencija pravih je imao mozda 3, dok skokova je morao imati jer i San Antonio je imao lose sutersko vece. Nije napadao kos, samo je gledao kako da se otarasi lopte. Jokic mora da ide agresivnije prema kosu, ja se nadam da ce bti bolje jer sve one 82 utakmice sto su se igrale, se svode na playoff.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Много се пише о подбацивању главних играча Денвера, али проценти главних играча Сан Антонија су још гори... и опет победише. Поново, у плеј-офу побеђује тимска игра, искуство и зналачки одиграна одбрана. Или да имаш супер звезде које ће да надоместе пропусте са својих 40-50 поена. И то не пали код сваке екипе. За Денвер је ово веома тешка ситуација јер су изразито домаћинска екипа, а и у последње време се више бавили калкулацијама него подизању своје игре.
(Иван-Ниш, 14. april 2019 12:18) # Link komentara
Preporučujem (+30)Ne preporučujem (-3)

Marej i Barton su imali 14-39, a Derozan i Oldridz 12-36
To je fakticki isto
Ali zaboravljas da su Oldridz i Derozan imali 8 asistencija( ova 2 samo jednu zajedno), da su imali 20 skokova i 11 pogodjenih bacanja naspram 3 pogodjena od Mareja i Bartona
Znaci imali su isto los sut iz igre ali ova 2 su imali 8 koseva vise iz bacanja i 8 asistencija, to je velika razlika
Barton i Marej 66 minuta zajedno--1 ASISTENCIJA i to je glavni razlog poraza

kaplar jurisa

pre 5 godina

 Ne slazem se sa komentarom koji ste napisali. Kako god imamo pravo da hvalimo nase sportiste, tako imamo pravo, i da kritikujemo te iste. Neka su oni svi zivi i zdravi, i neka se bore za jos uspesniji zivot,i to vecini nas nece smetati. Svi mi imamo pravo da kazemo ono sto mislimo , i to ne treba nikome da smeta. Treba li samo zato sto su Srbi, da ih hvalimo, ma kako igrali, ma kako se ponasali, i ma kakve rezultate postizali? Ja mislim da ne treba. Licno Jokic je dobar igrac, ali ne i vrhunski. Da li sam ljubomoran zbog njegovog uspeha (potpisao je fantastican milionski ugovor)? Nisam, i naprotiv cestitam mu na tome. Da li je za mene igrac, koji me ostavi bez teksta, dok igra? Nije i nikada nece biti. Nadam se da Vam, moji utisci o Jokicu ne smetaju, i da ste shvatili, da u mom komentaru nema nikakve zlobe, ili ljubomore prema Jokicu, ili prema bilo kojem nasem sportisti,jer jednostavno, svi mi imamo, svoje licne kriterijume, prema kojima pratimo i ocenjujemo nase sportiste i njihove uspehe, i to zaista ne bi trebalo ikome da smeta.

(Davitelj protiv davitelja, 14. april 2019 11:24)

DAVITELJU ALA SI GA UDAVIO SA ZAREZIMA AAHAHHAHAHA

MarcoPolo

pre 5 godina

Mogli ste da pomenete i da je Jokić u poslednjem minutu takođe prodao "živu" loptu na minus jedan... Dakle nije Marej jedini tragičar, svi su odigrali loše.

kejt winslet

pre 5 godina

Jokic najbolji i u napadu i u odbrani, de je pojeo Oldridza.
Trener mora da smiri bartona i mareja, oni su sinoć izgubili utakmicu

Tumbarajko

pre 5 godina

Mari, Barton, Moris 15/45
Derozan, Oldrič 12/36

Prilično tesno, ali da je Jokić izsilovao 5-6 šuteva umesto dodavanja oboj trojici, rezultat bi bio drugačiji, po statistici.

jap

pre 5 godina

A niko ne pise da je Jokic izgubio glupo loptu u perdpislednjem napadu, izgledao tromo, nezaiteresovano. Jese ovaj sutirao zadnji napad i promasio ali isto tako je nas Joker imao 2 ili 4 poena do pred kraj utakmice !!! Slaboooo

analiticar_ amater

pre 5 godina

Jeste mu I utakmica u playoffu, ali njega su strucnjaci poput tebe-amateri, odavno proglasili boljim od Divca a da "decko" nije odigrao jednu playoff utakmicu. Mene cak i nije razocarao, ja od Jokica, Vucevica i slicnih ne ocekujem nista u ozbiljnoj kosarci.
(marko, 14. april

Njega je jedan Vlade Divac proglasio boljim od Vlade Divca. Jokic je do sada pokazao da ume i protiv jačih protivnika a ovo mu je tek prva plejof utakmica u karijeri tako da će se tek videti šta je i kako je.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Sta "decko" stvarno moze videlo se vec u utakmicama protiv ozbiljnih protivnika GSW, Hjustona, ali to je pojedinima ovde tesko objasniti. Jokic ima talenat, zna da igra kosarku, ali tesko da moze biti neka prevaga u playoffu, jer je generalno poprilicno limitiran igrac. Limitiran u odbrani, fizicki nespreman za playoff kosarku. To tesko da ce se ikada promeniti.
Lepo sve to izgleda u sezoni kada svi igraju na 40-50% snage, ali u playoffu kada te neko bolje cuva, vidi se ko je igrac a ko statisticar.
Jeste mu I utakmica u playoffu, ali njega su strucnjaci poput tebe-amateri, odavno proglasili boljim od Divca a da "decko" nije odigrao jednu playoff utakmicu. Mene cak i nije razocarao, ja od Jokica, Vucevica i slicnih ne ocekujem nista u ozbiljnoj kosarci.
(marko, 14. april 2019 11:31) # Link komentara
Preporučujem (+20)Ne preporučujem (-31)

Covece Boziji, sa samo 20 godina u Riju je napunio Kazinsa 25 koseva strpao Amerikancima, pises teske nebuloze. Jokic je nemocan ako Barton i Marej sutnu 14-40 genije

baron

pre 5 godina

Pratim NBA 25god, svaki put radujem se pocetku prave playoff kosarke i kraju sezone, koja sluzi u vecini slucajeva da se ekipe uigraju, i da se pojedini prosecni igraci i oni malo iznad proseka zabave ostvarujuci kojekakve beznacajne rekorde. Zadnjih godina gledanje playoffa mi je draze, jer moj Golden State dominira NBA ligom. Mada, to ne znaci da se necu radovati i ako oni izgube u finalu, ako se pojavi neka nova ekipa koja igra dobru kosarku, jer pre svega najvaznije mi je uzivati u gledanju dobre igre.
Prosle godine je playoff bio poprilicno los, kao i samo finale. Hjuston-Golden State bilo je finale pre finala, gde su me GSW jako razocarali pruzenom igrom.
Ove godine mnogo se ocekuje od Janisa-Milvokija, pojavio se i novi fantastican igrac u ligi-P.Siakam, koji je prethodne dve sezone odigrao neprimetno, a sada eksplodirao. Od njega ocekujem da uz Leonarda nosi Toronto do finala.
Zapad je kristalno jasan. Dve sjajne ekipe GSW i Hjuston, i sest prosecnih timova za NBA standarde. Clippersi i Denver ubedljivo najslabiji i timovi koji ce ubrzo ispasti. Oklahoma ima otvoren put ka finalu, pitanje je moze li RW odigrati jednu sezonu normalno, ne jureci rekorde, i bar malo igrati odbranu, igrati za tim ne za sebe.
Ocekujem finale GSW-Toronto(Milvoki).
Toronto ima trenutno malih problema, koji mogu postati veliki, jer uprava nije na vreme reagovala trejdom Lowry, koji i dalje misli da je prva zvezda tima, a covek malo bolji igrac od Covica.

Иван-Ниш

pre 5 godina

Много се пише о подбацивању главних играча Денвера, али проценти главних играча Сан Антонија су још гори... и опет победише. Поново, у плеј-офу побеђује тимска игра, искуство и зналачки одиграна одбрана. Или да имаш супер звезде које ће да надоместе пропусте са својих 40-50 поена. И то не пали код сваке екипе. За Денвер је ово веома тешка ситуација јер су изразито домаћинска екипа, а и у последње време се више бавили калкулацијама него подизању своје игре.

box

pre 5 godina

@Kokobara.. Ne slazem se sa komentarom koji ste napisali. Kako god imamo pravo da hvalimo nase sportiste, tako imamo pravo, i da kritikujemo te iste. Neka su oni svi zivi i zdravi, i neka se bore za jos uspesniji zivot,i to vecini nas nece smetati. Svi mi imamo pravo da kazemo ono sto mislimo , i to ne treba nikome da smeta. Treba li samo zato sto su Srbi, da ih hvalimo, ma kako igrali, ma kako se ponasali, i ma kakve rezultate postizali? Ja mislim da ne treba. Licno Jokic je dobar igrac, ali ne i vrhunski. Da li sam ljubomoran zbog njegovog uspeha (potpisao je fantastican milionski ugovor)? Nisam, i naprotiv cestitam mu na tome. Da li je za mene igrac, koji me ostavi bez teksta, dok igra? Nije i nikada nece biti. Nadam se da Vam, moji utisci o Jokicu ne smetaju, i da ste shvatili, da u mom komentaru nema nikakve zlobe, ili ljubomore prema Jokicu, ili prema bilo kojem nasem sportisti,jer jednostavno, svi mi imamo, svoje licne kriterijume, prema kojima pratimo i ocenjujemo nase sportiste i njihove uspehe, i to zaista ne bi trebalo ikome da smeta.


To o cemu ti pises je uvijna frustracija, zavist, da komsiji crkne krava ili jednostavno kontriranje uz konstantu da se nasima uspeh ne prasta.

Miki1212

pre 5 godina

Zaslužena pobeda San Antonia, vodili su ceo meč, igrali dobru odbranu i generalno bili bolji barem za nijansu.Timovi su sličnog kvaliteta. Na strani Denvera su mladost, agilnost, eksplozivnost i energija,dok su Sparsi iskusniji i imaju boljeg trenera.Biće napeto i neizvesno,moguće da ode u 7 mečeva.
Ne shvatam zašto regularni deo sezone Denver nije iskoristio da razigra Ajzeu Tomasa.U Bostonu je igrao na All-star nivou,jeste da bi odbrana trpela,ali njegov doprinos u napadu je značajan,ima iskustva iz plej-ofa i realno zaslužuje određenu minutažu, pogotovo kada Mareja ne ide kao sinoć. Jokić mora agresivnije da napada koš,treba to ekipi, mora da povuče.Prvi igrač tima mora da ima loptu u odlučujućim momentima i da rešava,svakako pre Bartona.

Davitelj protiv davitelja

pre 5 godina

Box.. To o cemu ja pisem treba da znaci, da imam svoje misljenje, a to za kravu Vam zaista ne zelim, nego zelim da je jos bolje cuvate i hranite, a to da Vam krava krepa, ili crkne, mi je zaista nezamislivo, jer i sam imam kucnog ljubimca, i znam kako bi mi tesko bilo, kada bi ostao bez njega.

Davitelj protiv davitelja

pre 5 godina

Kokobara.. Ne slazem se sa komentarom koji ste napisali. Kako god imamo pravo da hvalimo nase sportiste, tako imamo pravo, i da kritikujemo te iste. Neka su oni svi zivi i zdravi, i neka se bore za jos uspesniji zivot,i to vecini nas nece smetati. Svi mi imamo pravo da kazemo ono sto mislimo , i to ne treba nikome da smeta. Treba li samo zato sto su Srbi, da ih hvalimo, ma kako igrali, ma kako se ponasali, i ma kakve rezultate postizali? Ja mislim da ne treba. Licno Jokic je dobar igrac, ali ne i vrhunski. Da li sam ljubomoran zbog njegovog uspeha (potpisao je fantastican milionski ugovor)? Nisam, i naprotiv cestitam mu na tome. Da li je za mene igrac, koji me ostavi bez teksta, dok igra? Nije i nikada nece biti. Nadam se da Vam, moji utisci o Jokicu ne smetaju, i da ste shvatili, da u mom komentaru nema nikakve zlobe, ili ljubomore prema Jokicu, ili prema bilo kojem nasem sportisti,jer jednostavno, svi mi imamo, svoje licne kriterijume, prema kojima pratimo i ocenjujemo nase sportiste i njihove uspehe, i to zaista ne bi trebalo ikome da smeta.

marko

pre 5 godina

Vidi ovo je tek prva plejof utakmica u karijeri i tek će se u nastavku serije i u narednim sezonama videti šta dečko stvarno može. Prodao se asistencijama i to može da igra ko hoće? Nemoj dalje da komentarises, spominješ neke dečije komentare a sam rezonuješ na nivou uvredjenog deteta iz osnovne škole. Niti to može ko hoće niti se on samo zbog toga prodao. Posle jedne osrednje partije ti daješ sebi za pravo da izvodis takve zakljucke. Šta znaju svi ti stručnjaci iz Denvera i NBA, to može da igra ko hoće, plus 20 poena u proseku i to može ko hoće, plus dvocifreni broj skokova. Evo pun NBA takvih igrač, stoje u redu i čekaju ko će da im da 150 miliona.
(analiticar_ amater, 14. april 2019 10:27)

Sta "decko" stvarno moze videlo se vec u utakmicama protiv ozbiljnih protivnika GSW, Hjustona, ali to je pojedinima ovde tesko objasniti. Jokic ima talenat, zna da igra kosarku, ali tesko da moze biti neka prevaga u playoffu, jer je generalno poprilicno limitiran igrac. Limitiran u odbrani, fizicki nespreman za playoff kosarku. To tesko da ce se ikada promeniti.
Lepo sve to izgleda u sezoni kada svi igraju na 40-50% snage, ali u playoffu kada te neko bolje cuva, vidi se ko je igrac a ko statisticar.
Jeste mu I utakmica u playoffu, ali njega su strucnjaci poput tebe-amateri, odavno proglasili boljim od Divca a da "decko" nije odigrao jednu playoff utakmicu. Mene cak i nije razocarao, ja od Jokica, Vucevica i slicnih ne ocekujem nista u ozbiljnoj kosarci.

Joe

pre 5 godina

Previse se lozite na taj triple double. Dragič ga je napravio protiv Dallasa jer je htio da pokaze Dončiću ko je najbolji Slovenac , Wade se s "40" godina oprostio s triple doubleom... Postoji u NBA bar 50 igraca koji bi napravili 15+ triple double u sezoni kada bi ih forsirali i igrali za statistiku koliko to rade Westbrook, Jokic, Doncic i Simmons.

Marinko

pre 5 godina

Ne treba biti genijalac da shvatis da su SAS odlucili da ih "pobede" Jamal, Gary i Will. Sto se Jokera tice, 9 suteva i samo dva bacanja su ispod nivoa prvog igraca fransize. Ako izgube i sledecu, mislim da je serija gotova.

Kg

pre 5 godina

S jedne strane voleo bih da Nuggetsi prodju jer su zasluzili kad se pogleda cela sezona a sa druge ako ispadnu Jokic ce imati vise vremena da odmori i bude svez ako zaigra za reprezentaciju

jsx

pre 5 godina

Au, ljudi, vidim vec komentari za metlu imaju vise pluseva nego minusa posle samo jedne utakmice. Tako su svi pricali kako OKC 2015. nema sta da trazi posle 30 razlike od Sparsa u prvom mecu, pa je bilo ne toliko teskih 4:2. Je l' ce i Fila i Toronto biti ometlani (dobro, Klipersi mozda i hoce)? Sparsi su mnogo iskusnija ekipa, te sigurno mogu i da iznenade, ali nece Denver pasti tek tako, ako uopste i padnu, ja mislim da prolaze u 6 ili 7.

Pionir

pre 5 godina

Da sam ja trener Denvera, pustio bi Duleta na Mareja.
A kad on izadje, Mareju casa vode , i kad pomisli da je pregurao najgore, pustio bi mu Zeljka unutra i zakljucao vrata.

marko

pre 5 godina

Koliko decjih komentara?
U svima odraz nase kulture i znanja, uvek neko drugi kriv.
Igras protiv veterana, nestabilnog Derozana, vremesnog Aldridgea, cuva te Poeltl(ko je taj) u najboljim si godinama, kao neki vodja tima i ti ubacis 10p. Celu utakmicu bezis od odgovornosti, samo dobacujes ne bi li imao TD, a krivi ostali sto ti nemas petlje da budes lider tima.
Kriv Barton, Marrey, Malone.
Nemoj da im dobacujes loptu, resi sam napad kad vidis da ne znaju.

Ljudi, ono sto Jokic igra moze da igra ko hoce.
On se prodao i proslavio na asistencije, ali ne mozes da igras za 150mil i u najvaznijim utakmicama ubacis 10p. To je za svaku kritiku, kakva crni dobra partija.
Sa druge strane niko ne pominje ocajnu odbranu. Visoki pick and roll i Jokic se pretvara u superstara Gagica. Nivo Aba lige. Limitiranost i najveca boljka Denvera. Ne moze tu da pomogne ni madjionicar Domino, kamoli Malone.
Odbrana je najvaznija stavka u playoffu.
Ne bi Simmonsu niko rec rekao sto nema sut, sto ubacuje 5p da igra odbranu poput Siakama recimo, ali covek stoji u odbrani i gleda kako mu se saigraci lome, a u napadu poprilicno limitiran.

NastyB

pre 5 godina

Kakvih se gluposti načitah ovde i shvatam zašto smo tu gde jesmo. Gorih ljudi od nas ne postoji na svetu i uopšte me ne čudi što nas svi izbegavaju. Od bezrazložnog dizanja u nebesa do pljuvanuja na sve strane zbog jednog poraza za koji on nije ni najmanje kriv.
Jeste li vi, uopšte, gledali ovu utakmicu?? Mlada ekipa Denvera se uspešno nosila sa prekaljenim igračima, veteranima i najboljim trenerom u NBA. I šta je presudilo?? Zadnjih 5-6 minuta i dva koša DeRozana iz neverovatnih situacija kada je Kreg odigrao vrhunsku odbranu na njemu, Milsov koš preko ruke i Bertransova sumanuta trojka sa 9 metara. Denver u tim trenucima igrao vrhunsku odbranu, ali ova četiri šuta su bila na granici mogućeg. I glavni krivac za poraz mali Marej, imaš poslednji napad i 13 dekundi, a on šutira u 6. sekundi napada. Pa, da sam na Melounovom mestu uleteo bih u teren i išamarao ga za primer. Da je u zadnjih 2-3 minuta igrao Moris umesto Mareja i da je ostavio Krega umesto Bartona, sada bi pisali o pobedi Denvera.
No, dobro, sve je ovo škola i skupljanje iskustva. Biće bolje kada se u tim ubaci i odlični Majkl Porter Junior, kada će se, nadam se, Barton preseliti na klupu i postati šesti ili roleplay igrač, za šta je veoma dobar. Sa ovoliko minuta u igri napravi više štete nego koristi.

Macak

pre 5 godina

Pozdrav svim gavranima i pticama kukavicama, lelekusama i ostalima.

Ovu tekmu se moze gledati i sa druge strane-

Ako Denver moze da si dozvoli da promasi 22 trice, da Marej bjesni do besvkestu zelji da se promovise kao vodja ekipe da se ispromasuju slobodnih bacanja i ocigledno prestrabljeni od prve plaeof tkme ipak imaju sut za pobjedu, sta ce biti tek kad odigraju solidno?
Ako ba odigraju solidno sigurno ce vratiti brejk na jednoj od sledece dve tekme.

petarczv

pre 5 godina

Isto sam reko da su trebali da biraju mitchella a oni su menjali taj pik za lajlsa i tada su me svi napali kako denver vec ima strasne igrace na toj poziciji u vidu mareja i harisa... Donovan je za njih licno jordan

analiticar_ amater

pre 5 godina

Ljudi, ono sto Jokic igra moze da igra ko hoce.
On se prodao i proslavio na asistencije, ali ne mozes da igras za 150mil i u najvaznijim utakmicama ubacis 10p. To je za svaku kritiku, kakva crni dobra partija.
Sa druge strane niko ne pominje ocajnu odbranu. Visoki pick and roll i Jokic se pretvara u superstara Gagica. Nivo Aba lige. Limitiranost i najveca boljka Denvera. Ne moze tu da pomogne ni madjionicar Domino, kamoli Malone.
Odbrana je najvaznija stavka u playoffu.
Ne bi Simmonsu niko rec rekao sto nema sut, sto ubacuje 5p da igra odbranu poput Siakama recimo, ali covek stoji u odbrani i gleda kako mu se saigraci lome, a u napadu poprilicno limitiran.
(marko, 14. april 2019

Vidi ovo je tek prva plejof utakmica u karijeri i tek će se u nastavku serije i u narednim sezonama videti šta dečko stvarno može. Prodao se asistencijama i to može da igra ko hoće? Nemoj dalje da komentarises, spominješ neke dečije komentare a sam rezonuješ na nivou uvredjenog deteta iz osnovne škole. Niti to može ko hoće niti se on samo zbog toga prodao. Posle jedne osrednje partije ti daješ sebi za pravo da izvodis takve zakljucke. Šta znaju svi ti stručnjaci iz Denvera i NBA, to može da igra ko hoće, plus 20 poena u proseku i to može ko hoće, plus dvocifreni broj skokova. Evo pun NBA takvih igrač, stoje u redu i čekaju ko će da im da 150 miliona.

Mare

pre 5 godina

Vidim opet se pljuju Marej, Barton, Heris. O da, bilo je glupih njihovih promašaja, ali u 4/4 Heris, pa Marej su nosili Denver, a Barton celu utakmicu. Kreg pogodio trojku, kad su svi živi promašivali, vratio ih u život. Mali Bizli pokušao atraktivno zakucavanje, vrati ih u život takođe... I gde je Jokić???? Ovi se bodre, udaraju u prsa, aplaudiraju, a on se tamo njiše i broji ovce i pitam se gde je Jokić??? Čovek da šutne 9 puta, od toga 3 trojke, a jedna je bila erbol, i to ne bilo kakav, nego sramotni, najsramotniji. Šta se s njim dešava, evo već mesec dana unazad, i ovaj tripl-dabl je smešan, jedino toliko ugojen može neki skrin da napravi pa eto asistencije, kao doprineo je nečemu.

NIkola

pre 5 godina

Igra DEnvera me podsetila na Sakramento..ko indijanci..Muraj plejmejker a 0 asistencija..sutirao covek 24 puta k da je Harden..0-6 za trojke ..u zadnjem minutu promasi trojku ,pa promasi i dvojku pa i izgubi loptu..Bartonu su lupili ne znam ni ja koliko banana.
I Jokic bled..i ako tripl dabl samo 10 poena..tako da pobedi ne moze u plej offu ..ocigledno da ne moze da uspostavi autoritet u ekipi pa i Barton i Mari i Haris sutiraju vise od njega

gazija

pre 5 godina

dame i gospodo , njegovo velicanstvo - Nikola Jokic!!!
TD vec u prvoj utakmici plej ofa i vec rekord. bravo bravo bravo Nidzo! MVP MVp MVP!!!

hardaway

pre 5 godina

Ostanem da gledam sinoc Toronto-Orlando. Odavno bolju utakmicu nisam gledao. Orlando perfektan, igraju ljudi odbranu za cistu desetku. MCW je sjajan igrac, koga niko u ligi nije hteo, a koji je sa Agustinom stavio u dzep nesrecnika Lowry koji ne zasluzuje rezervu da igra, a kamoli prvog pleja. Toronto od potencijalnog sampiona Istoka, sada deli samo jedna enigma-K.Lowry. Moze li ovaj covek da ubaci bar 10p u playoffu a da ne sutne 30 puta? Ako moze i Toronto moze u finale.
Naravno, Orlando tesko da ponovi ovakav mec, ali su pokazali kako se igra prava kosarka.
Najlosiji igrac Orlanda ubedljivo N.Vucevic. On je sinoc pokazao da je premekan za playoff utakmice. Ubacio jednu vaznu trojku i to je sve.
Do juce najbolji igrac Orlanda, ustvari, statisticar kao i nas N.Jokic.

Sto se Jokica tice, mogu samo reci ovo sada popularno Lecicevo:
" Ha, haha, hahaha", nemas pojma.
Klasican statisticar koji kada je tesko ne moze da predje 10p.
Citao sam na jednom forumu, gde dolaze ljudi koji se razumeju u kosarku, ne kao ovde, mnogi su se slozili da ce u playoffu Jokic ubacivati izmedju 10-15p uz sut 40-50%, sto je za igraca njegovog renomea i ugovora sramota.
Od pocetka sezone pisem da je brza bekovska linija najace oruzje Denvera, zaustavi bekove Denvera, zaustavio si Denver.
Jos Aldridge i Derozan ispod proseka, sta ce biti kada se oni razigraju?

Aleks

pre 5 godina

Ja sam već rekao da će ovaj tim biti ozbiljniji kada se otarase Bartona i Murraya. Pa drugo mesto im je zimus klupa napravila, Craig i Beasley, dok je Barton bio povređen. Mislim da je ostao povređen momci su možda mogli i do prvog mesta! Lik koji uništava ovaj tim, poništava Jokića i ostale koji dobro odigraju! Ruši timsku igru. Kao da ga je namerno neko ubacio da Denver spreči da nešto ozbiljno napravi.
Od Murraya takođe, nikad vrsni igrač, a polažu sve nade u njega da će biti Jokiću uz rame. Forsoraju u njemu ono čega nema.

Milanche

pre 5 godina

Uh sto mi drago zbog SA. A Denver i dalje neka namesta meceve. Fila je morala bolje da odigra i da povede ali polako, doci ce to se na svoje. Orlando, kakvo prijatno iznenadjenje.

Srdjan

pre 5 godina

Gledao sam drugo poluvreme. Ono sto je primetno jeste izuzetno los procenat suta za tri poena u ekipi Denvera. Sto se tice Jokica, odigrao je u velikom grcu mec. Bio je u strahu da sutne, pa mu se desavao i ,,air ball” pri sutu za tri poena iako su ga ostavili samog na sutu. Sa druge strane dobro je branio Aldrige-a, ali timski nisu imali resenje za Derozana. Imaju odlican raspored do finala zapadne konferencije, jer ukoliko prodju Sparse, dalje idu na pobednika meca Portland-Oklahoma, sa kojima imaju dobar skor ove sezone. Medjutim, nema te ekipe koja moze da se suprotstavi Golden State-u na zapadu, mada mislim da ni Adetokumbo u eventualnom finalu ne moze da se suprotstavi njima. Mnogo su jaki. Denveru znaci prolazak dalje, samo za rast samopouzdanja za neku narednu sezonu, ni za sta vise. Veliki pozdrav!

Dejan

pre 5 godina

Ocekivano. Denver cele sezone igra na granici maksimuma, dok se ozbiljne ekipe cuvaju za ovo glavno. Igrali su oni i sada koliko im je SA dozvolio. Velika je ovo skola za njih, a sa stecenim iskustvom ce postati konkurentniji. Bolje je ovo i za reprezentaciju. Nek ih pometla SA pa da se covek malo odmori za reprezentaciju.

Nexus

pre 5 godina

Cim Denver bude pociscen, doci ce kod Saleta da kmeci za reprezentaciju. Samo tada i Sale treba da mu uvali metlu zato sto citavu naciju mjesecima zavlaci sa hocu-necu igrati.

terible

pre 5 godina

Bravo San Antonio!!!!! Nadam se maksimalnoj pobedi od 4:0 !!!
(max, 14. april 2019 07:23)

I šta ćeš ti imati od toga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stari čačanin, 14. april 2019 07:54)

Verovatno nista, ko i Denver od triple-doublea Jokica i monstruoznih 10p.

analiticar_ amater

pre 5 godina

dorastao zadatku. Neki dan daje izjavu: Greg Popovic ima 5 prstenova ali ja imam burmu! Ne znam sta mu je to znacilo, ali mu je Greg nocas odgovorio adekvatno. Dakle, presudilo je iskustvo. Greg je uštopovao Jokića, iako je ostvario triple double. Bolje bi bilo za Denver da je Jokara imao 20 poena a manje asistencija. Nadam se da ce im ipak otkinuti jednu pobedu u Teksasu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kobe Bryant, 14. april 2019 07:48

Čovek je izjavio da Greg ima 5 prstenova a on samo burmu a ne ali. I značilo mu je da je Greg daleko bolji i iskusniji trener i da zbog toga oni nisu favoriti u odnosu na SA. Eto šta mu je značilo. Potrudi se makar da razumeš pročitano, pre nego sto ostaviš neki komentar.

r4t

pre 5 godina

Potpuno ocekivan poraz Denvera. Skolski, iskusno su ih odradili ovi iz SA!
Ocajan procenat suta i generalno bespotrebni sutevi za 3 svaki puta kad su prilazili na 3 razlike. Pamet u glavu za drugi mec...

d

pre 5 godina

Nikola Joker 4ti igrac u istoriji NBA lige koji je postigao triple double u prvom mecu playoffa. Legenda Lala. 
(ZipaLooma, 14. april 2019 06:40) 

10poena...
(Wlada, 14. april 2019 07:33)

29ti tripl dabl. Placi.

kiza-iz ofsajda

pre 5 godina

Jokić je odigrao ok i u napadu i u odbrani. Jeste bacio ciglu sa trojke. Nekoliko puta kad je bio sam na postu nije dobio loptu. Pored toga, fulao je Denver sve živo! Nisu iskoristili silna fulanja SAS u trećoj četvrtini, poraz je bio neminovan.

Trica

pre 5 godina

Jon Bon Jovi...zavrsi se utakmica a covek koga ukljucuju u razgovore za mvp nagradu bude tek 6-i igrac po poenima u svojoj ekipi,da 10 poena?!

mbcy

pre 5 godina

Bravo San Antonio!!!!! Nadam se maksimalnoj pobedi od 4:0 !!! 
(max, 14. april 2019 07:23) 

I šta ćeš ti imati od toga.
(Stari čačanin, 14. april 2019 07:54)

A šta će imati od toga, ako bude 4:1 za Denver?

Filip

pre 5 godina

Na ovom mecu je medju najboljima, nije previse srljao, mada je mogao da ne srlja uopste, ali ih je nosio u teskim trenucima i igrao odlicnu odbranu na DeRozenu...
(očigledno, 14. april 2019 06:26)

Kako je medju najboljima? Tako sto sopstvenom sebicnoscu unistava tim. Zalece se posle skoka kao bizon na 3-4 igraca Spursa i postavljenu odbranu, sutira u trecoj sekundi napada, saigraci oko njega kao i da ne postoje...
Tokom cele sezone je takav i to Meloun trpi. Ne kazem da je los igrac, samo kazem da nije racionalan i nesebican. Sto se odbrane tice tu je korektan, ali dzaba mu to sto odigra dobru odbranu, skoci i onda sjebe sve u napadu svojim egocentrizmom. Podatak da vise asistencija u proseku tokom cele sezone pa i ovde, od njega imaju igraci sa klupe, uz daleko manju minutazu sve govori...
Naravno, pored njega, Marej sem par dobrih floutera najveci krivac za poraz, uz naravno najvise potrosenih lopti.

Marinko

pre 5 godina

Mogu da komentarisem samo ono sto sam video, poslednji napad Denvera, Jamal Murray je promasio zicer, mada poludistanca je neugodna stvar, i nestaje iz moderne kosarke. Nakon toga je u prevodjenju izgubio i loptu pre pokusaja za izjednacenje. Tragicar. Jokic mora vise od 10p, bez obzira na 3d. Jednocifren broj suteva i pored udvajanja nije dovoljno. Mora vise na liniju bacanja. I pre ove serije sam pomislio da ce biti veliki uspeh ako Denver prodje prvu rundu plejofa. 3/4 tima su izgubili prednost domaceg terena. 7 utakmica je dovoljno da se vidi koji je tim bolji.

Lale gator

pre 5 godina

Što mi lupate pluseve na komentar Napred Jokiću prsten ti je na dohvat ruke, kad je to bio najviši nivo, sarkazma? Ovo je bila 1. utakmica i svašta može da se desi u ovoj seriji, ali da Denver osvoji titulu, ne može nikako. Jokić je izvrstan drugi igrač i sa odličnim bekom šuterom ili plejom čini ubistvenu kombinaciju, ali da bude nosilac tima koji je kokutentan u plej ofu, jednostavno ne može. Suviše je mekan. U reprezentaciji u koju verovatno neće doći sa Teom i Bogdanom bio bi sjajan, rasterećen može da pokaže vrhunsko znanje.

steva

pre 5 godina

Nista iznenadjuce . Vise puta sam ovde ponovio da Dnever nije u formi i da ce imati problema sa bilo kim da igra u playoffu .
Greg nije uradio nista spektakularno , njegova taktika da udvaja i zatvara Jokica je bila ocekivana . Cak i to da se igrac koji udvaja (pomaze) menja , visoki -nizi i da taj igrac dolazi iz razlicitih pozicica u odbrani .
Dakle , to je bilo ok i ocekivano ...a Denver na to ima odgovor .
Jokica koji ume da vrati pas ...posle koje bi lopta mogla da kruzi do slobodnog igraca ili da je sutne prvi .
Problem je prost , veoma prost .
U playoffu pobedjuje ekipa koja promasi manje otvorenih suteva...veceras je to bio Sanantonijo .
Plus , Denver je imao katastrofalan sut sa penala .
Nesmes u playoffu promasiti onoliko penala .
Kad se na to doda i iznenadjuje dobra igra nekih Sanantonijevih igrac od kojih se to i nije bas ocekivalo...onda na kraju dobije ovakav rezultat .

Sto se tice Jokica on bi morao da bude agresivniji i da igra 1na1 kad vidi da pomoc ne dolazi , kad ga ne udvajaju ...
Ima tu jos da se igra . Videcemo .

Dzakic

pre 5 godina

Koji bre Jokic malo bolje ga cuvas i nema ga nigde 
(Dzakic, 14. april 2019 07:50) 

Malo bolje ga čuvaš i on 3D.
(Statuskan, 14. april 2019 08:12)

3D od 10 poena buahaha

Kokobara

pre 5 godina

To smo mi, zajedljivi, nadobudni narod koji obožava blato. Lepo je to opisao Domanović u Mrtvom moru. Jokiću, Divcu i Đokoviću možemo oprostiti sve, samo ne uspeh.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

tuzan sam zbog poraza ali i srecan zbog Nikole. Kazem srecan jer Nidzo nas igra svoju prvu plej of utakmicu i na to treba da je ponosan i mi i oni. Poenterski nike bio na nivou, jer je mudro isap ma skokovr i asistrncije znajuci da ce ga Greg Popovic takticki udvajati i igrati odbranu na njemu pa je Nidzo hteo da do unapred spreci razigravajuci drugr saigrace. Otuda i njegov velil broj asistencika i skokova. Pametan je Nidzo nas , najbolji beli igrac u NBA ilada...izbacice oni SA lagano...

Gandra Šajkaš

pre 5 godina

Mari nije tragicar. On je tragikomicar. 13,3 sek do kraja imaju napad,on suta na 10,6. Cak I da je pogodio ostavio je Sparsima dovoljno vremena za napad I pobedu.A o poslednjih par sek I prenosenju lopte ne zelim ni da pisem.Pa msm strasno...

Aleksa

pre 5 godina

Utakmicu je izgubio Marej, šut 8/24 i 0/6 za 3, naravno i krivica trenera koji dozvoljava ispucavanje u ovako bitnoj utakmici i pride na domaćem terenu. Sparsi ni bleda senka ekipe iz prethodnih sezona.

Jaran

pre 5 godina

Ovaj napad koji je Marej (gle cuda) promasio se zapravo igra na Jokica, steta sto je ova jajara odlucila da ne ispostuje akciju i umesto da odigra posle pika on baci jos jednu ciglu...

bmiles

pre 5 godina

Covek u pauzi 13 sekundi do kraja odluci da Mari izvede sut!!? Iako Jokic nije bio na suterskom nivou veceras,a svi znaju da je Jokic igrac koji zavrsava taj tzv."klac" i moze se nad njim napraviti faul u ulazu na kos,zasto ne taj scenario!?Zato sam i napisao u prethodnom komentaru da je Popovic za Melouna vanzemaljac!Ali na greskama se uci!Tragika ovog poraza je sto se Meloun uopste nije pripremio za ovu utakmicu,kao sto je to uradio Popovic.Da je "Pop" kojim slucajem imao ovu situaciju,a imao je sa Dankanom vise puta,igrao bi na Jokica,nesumnjam.O tvrdoglavosti oko Bartona da on vodi igru valjda se uveio kad su Mari i Jokic preuzeli kontrolu.Ali jos nije gotovo,iako je prednost domaceg terena ovim izgubljena.Moze Denver i Jokic daleko boljeali cinjenica je da je veceras pobedilo iskustvo trenera.Nije tragedija i da ispadnu,bar ce Jokic igrati za Srbiju.Obrni okreni ipak mi dobijamo.

Pera

pre 5 godina

Jokic u prvom poluvremenu 9 asistenicija a tim sutira trojke 2-13! Sve sirom otvorene, mogao je da ima 15a u prvom da su nesto pogodili. Nece ih sut vec nekoliko nedelja,inace imaju ok procente, ali sad ih je stalo. I naravno, Pop duplira Jokic cim krene, odbrana cela pod kosem, trojke sirom otvorene,ali nista ne ulazi. Tolko su izgubljeni sa sutem da na primer Jokic izbaci Mureju za otvoren sut za 3, nikog oko njega, a on krene prema kosu gde su svi, ne sme iz daljine. Na kraju 6-28, da su bili samo 8-28 (28%), pobrdili bi.
Igrace se ovo jos, ip[ak su oni bolji tim, morace i sut da krene.

očigledno

pre 5 godina

e moj Muray-u, profesionalni kosarkas, napravi ti Jokic zicer, promasi trojku, oces da budes heroj, opet jokic blok sam si na sutu na 3m od kosa i vola ne umes da ubodes, pa ti to nije dosta sto si ukenjao nego ides da vodis loptu i izgubis je zadnji napad... trojke 0-6... Malone, Pop ti je pokazao kako se vodi ekipa, dokle vise ovaj Barton da ti vodi tim kad je sebicno drvo obicno... ocajan sut, jbg prva plej of utakmica, drma trema, trojke SA 7-15 a DEN 6-28.. jokic kad oseti tvrdo (a tek pocinje) moraa da pojaca, odlican u odbbrani, deli assistencije ali mora da uzme vise suteva, samo 9 veceras iz igre je malo... ima ih Denver, samo da poprave sut i dobijaju ih, jer ovo veceras je bilo lose. Dobro jutro Srbijo
(niski, 14. april 2019 07:15)

Po tvom komentaru bi se zakljucilo da je Denver na nivou Sansa, a ne da je druga ekipa u prejakom zapadu...

Zoran

pre 5 godina

Po meni mec je izgubljen pri rezultatu 17:14 za Denver.I onda krece glupo Bartonovo silovanje suta u napadu.Jako iritantan igrac i bezobrazan.Nije mi jasno da mu je trener dao tu slobodu da upropasti narednih pet napada samim tim i cijelu utakmicu. Prikovo bih ja njega za klupu.

očigledno

pre 5 godina

Izgubili su zbog Jokica. Pre nego sto mi lupite minus, makar procitajte komentar do kraja.
Jokic je imao 4/6 za 2 i 0/3 za 3. Uzeo je i vise trojki nego u proseku, nije ih pogodio jer je bio van ritma, ali ok.
Uzeo je samo 6 suteva za dva, imao je 14 asistencija, a samo 6 suteva za dva. Vidim ovde mnogi da pljuju Marija, ali je onaj sut bio potpuno otvoren i tako je nacrtao trener, pa naravno da ce sutirati 7 s do kraja, ona izgubljena lopta na kraju mu ide na dusu, ali nisu ni imali vise nekih realnih sansi, pa i nije tako strasno. Jokic je pred mec izjavio da zeli da pokrene sve saigrace, to je i uspeo, ali na kraju nije sebe pokrenuo. Ponovicu, imao je samo 6 suteva za 2, lepo je to sto je pokrenuo sve saigrace, ali je on i dalje glavno oruzije Denvera i mora biti u ritmu za ovakvu zavrsnicu. Ne krivim Malouna sto nije nacrtao napad za Jokica na kraju, jer je bio van ritma suterski, ali mislim da je prva opcija morao da bude Heris koji je bio u ritmu tada. Ali opet, da su isli vise na Jokica, resili bi ovaj mec dosta ranije, a nije da je Jokic sutirao 0/6 pa da bude nesiguran i uplasen, nije protiv sebe ni imao elitnog defanzivca pa da ne sme da udje u post. Jokic je jednostano morao da bude mnogo agresivniji, ali bilo kako bilo, cela ekipa i Maloun su dosta naucili na ovom mecu...

Poz iz Zg

pre 5 godina

Kao sto sam i prije neki dan napisao,ovakav Denver sa pasivnim Jokicem,nema sta da radi u playoffu. Bit ce metla od Spursa a treneru Malonu bi porucio da malo bolje prouci strategiju trenerske mudrosti i da vise ne stavlja Plumlija sa Jokicem jer covjek ocito nije naucio lekciju jos kad je Nurk bio u Denveru. Samo cu ovo jos napisati,samo pogledajte zadnju tekmu protiv Minesote,gdje pola tima Mine nije igralo i jedva su nekako pobijedili. To je slika i prilika Nuggetsa i ovo danas gdje pasivni Jokic koji ne gleda na kos je najgori Jokic bez obzira na tripl dabl.

Profesor BG

pre 5 godina

Kada je Jokic toliko pasivan u najvaznijem ofanzivnom segmentu (sutu), Denever gotovo da ne moze da pobedi ekipu koja je u rangu prvih 8 ekipa.

linda

pre 5 godina

Sramotna igra za jednog igraca koji hoce da bude mvp,primi loptu,doda prvom igracu i to je sve sto smo videli od Jokica,nazalost,jako tanko.Svaka cast za asistencije,ali to je sve nakon suteva za tri poena,nije neko umece.Igubio je loptu u odlucujucim trenucima,nigde ga nije bilo.San Antonio kriminalan,imali su srece da igraju sa ovim amaterima iz Denvera,bilo koju drugu bi izgubili velikom razlikom.Pokazuje se jos jednom da medijski napumpane zvezde slabo sta pokazu u plejofu-Vucevic,Jokic,Derozan,Lauri.....

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Gledao sam ceo mec.Moj utisak je da je taktika zatajila kod trenera Denvera.Jokic je razigravao kao najkvalitetniji igrac(centar)svoje ipak isuviše prosecne bekove.Takodje kakav je to trener koji dozvoljava beku(Bartonu)da u 2 s napada šuta na koš a centar(najbolji igrač)nije prešao ni u fazu napada.Znaci pošalješ takvog igrača na “hlađenje”duzi period.Mislim da ovo Greg dobija lagano jer je sir Alex Ferguson licno za ovog šarlatana na klupi Denvera.Sta znaci kvalitetan trener!70% ekipe.

tocka

pre 5 godina

I Mari i Jokic tragicari. Jokic kada su mu uzeli loptu iz ruke u poslednjem napadu. Mari poslednja dva napada.
Mozda je to i dobro, sad ce obojica morati da zapnu.
Meni nisu delovali dovoljno motivisani. Motivisanija im je klupa bila od prve petorke.
Sparsi su dobro udvajali Jokica, Jokic je odlicno radio posao nalazenja slobodnih igraca, ali sta reci kada Denverova tri igraca imaju 1/8 1/6 1/5 sut za tri poena na kraju trece cetvrtine.
Ocajan sut za 3, los sa slobodnih bacanja... ocekivalo se da ce biti nervozni, ali ne i ovako losi.

Czv

pre 5 godina

Ne drvite.sut los i slobodna bacanja.kakav pop.san antonio ocajan.ocajan.pa i da ispadne denver sta ima veze.ovo je jedinstveno iskustvo gde mozes da vidis gde si i sta trebas da unapredis.jos i kazes da si ispao od san antonija.realno i reprezentaciji igra.kako bude ali bila je dobra tekma.prava playoff.go nuggs

Džoni

pre 5 godina

Ja dugo nisam gledao NBA i sada sam odgledao ovu utakmicu i mogu da kažem da više od pola igrača i jedne i druge ekipe jednostavno nema pojma! Šta se tu igra, trči, šutni(uglavnom se promaši), nabij se u reket i šutni iz kontakta preko ruke i sl. Ja dve krštene akcije ne videh? Baš me razočarala NBA!

A.J.

pre 5 godina

Polako sa losim komentarima, osim Milsapu i Ajzei Tomasu koji ni ne igra, svima u timu Nagetsa je ovo prvi put u plej ofu. Samo drugo mesto je veliki uspeh za ovu sezonu, a nije sramota izgubiti od Gregovih Sparsa, niti je zavrsena serija. Jokara mora vise da sutira na kos. Dzaba TD sa 10 poena; kad god je on ovako pasivan Denver gubi.

VladVIII

pre 5 godina

Mamlazi...
Denver je promašio 22 šuta za tri poena. Pola od toga otvoreni šutevi, Jokić obezbedio bar pola od tih otvorenih šuteva.

brka

pre 5 godina

Dobra odbrana, loša selekcija šuta. Morali su igrati više akcija za Jokića, pa da on završava šutom ili kad ga udvoje da daje asistencije za otvorene šuteve.

CarloNS

pre 5 godina

U ovoj utakmici Mari je bio mnogo gori od Bartona. Ni jednom nije vratio loptu iz pika Jokiću. Na 24 šuta, 17 poena, bez asistencije. Nula od pleja. Njegov parnjak iz SA White, 16 poena na 10 šuteva. Jokić osim polaganja na dodavanje Harisa, sve mora sam. Defanzivno možda i najbolja Jokićeva utakmica u životu. Haris polako ulazi u ritam i to je dobro. U poslednja 2 meseca, Krejg je najbolji šuter, preko 40% za 3. Baš je napredovao, treba više da igra.

petarczv

pre 5 godina

Napisem ja da nije pametno sto je denver birao san antonio zato sto su oni najiskusnija playoff ekipa i zato sto je pop najbolji a malone najlosiji trener u playoffu. Dobijem brdo minusa... E sad posle ovog poraza sam siguran da ovo iki ide u 7 ili san antonio prolazi zato sto je san antonio u regularnom delu bila najbolja domacinska ekipa najbolja na zapadu!!! A inace marej je izgubio utakmicu na kraju sa dve izgubljene lopte i promasenim sutem kad je bio sam. To je problem melona umesto da ide na svog najboljeg igraca on pravi akciju za mareja koji promasuje stalno kad se lomi. Inace zadnji napad za denver na jedan razlike 13 sec pre kraja marej šutira na 7sec pre kraja i promasuje. Umesto da su dali jokicu na post da zida do samog kraja u najgorem slucaju bi izvuko dva bacanja bil bi ili pobeda ili produzetak...

Saša

pre 5 godina

Barton ima ugovor do 2022-e sa platom od 12 do 14 mil po godini.
Geri Heris takodje do 2022-e sa platom od 17 do 20 mil po godini.
Kreg ima 2 mil za sezonu.
Bizli je na početnom ugovoru, do 2021 sa približno 2 do 3 mil po sezoni.

PeraZdera

pre 5 godina

izgubljena Jokiceva lopta za vodjstvo je cist pokazatelj njegove preterane nesebicnosti i nedovoljne agresivnosti u ovom mecu a i cesto. Vec u dvokoraku, napadu na obruc - umesto da ide na kos on pokusava da doda izmedju dva igraca, pas ne prolazi... Marej jest promasio kljucni sut, izgubio loptu na kraju (neiskusan, mlad, izgoreo na kraju u zelji), ali nekako Nikolina izgubljema u maniru preterane nesebicnosti i izbegabanja suta na kos su mi ipak utisak utakmice (pored 3Doubla i neverovatno iritantnog siledzije Bartona).

nba86

pre 5 godina

na 66 suteva marej, heris, milsap i barton imaju 3 as, jokic na 10 (racunah im i po dva bacanja u jedan sut) 14 as. zasto mu niko nikad osim herisa ne vrati loptu kad igraju pikenrol to ne razumem, iz tih pozicija kad sutira je nepogresiv ili ako retko kad i promasi posle ofanzivnog skoka dva to ispravi. ok, udvajali su ga non-stop, ali mora da bude agresivniji da mu prva opcija kad krene da gradi bude sut, a ne as. da prestane da sutira za tri, da umesto toga uzima duge dvojke, nema razloga da se povlaci unazad metar dva na trojku. zasluzena pobeda sparsa, ipak trener mnogo znaci u plej ofu.

marli

pre 5 godina

Denver nije mogao kao i obično ništa da pogodi. Jokić tripl dabl ali šut katastrofa. Isekao ga je trener u prvoj četvrtini taman kad je usao u ritam. Bez njega na terenu Denver je ekipa sa basketa. Jamal i Millsap divljaci. Siguran sam da bi Thomas odigrao bolje od mnogih na parketu,ali nije dobio ni sekundu. San Antonio ništa posebno,ali idu dalje laganica

vlada

pre 5 godina

Ljudima je ovo prva PO utakmica (vecini), pa je normalno da se uplase malo. Mogu oni da dobiju SA u gostima sigurno, ne bi ni bilo normalno da odmah odigraju vrhunski nesto sto nikada nisu igrali, jos protiv Popa.

mmak

pre 5 godina

@PRESTANITE DA ŠUTIRATE TROJKE!!! Postoje i drugi načini da se postigne koš...

Apsolutno se slazem! Nekad je trojka bila big deal, sutiralo se kad se moralo. Sada je rutina, svi sutiraju za tri...Jordan ke nakada davao po 50 poena bez da sutne tri. Moji klinci treniraju basket (stariji je 11, mladji 9) i cesto volim da ih stavim da igraju 1 na 1. Starijem kazem da ne moze da sutira i da mora svaki put da ide na ulaz. Trojke su postale toliki smor, upropastice kosarku...

2CRAZY

pre 5 godina

Ocajno je Denver odigrao, kriminalan procenat suta za 3 poena... za sta sam ja ostajao celu noc budan...
Sva sreca ostale utakmice ce se igrati nesto ranije, u 3 naredne dve, pa onda u 23h.
Vidi se neiskustvo i nervoza, a i Jokic je suvise stidljivo odigrao, plasi se da sutne... kolko je samo imao otvorenih pozicija, a nije sutirao...

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Dobija Denver,a Jokic u poslednjoj cetvrtini daje bar 10poena.
(Car, 14. april 2019 05:37)
Pogodio si ha ha ha jeste dao 10 poena ali u cijelom mecu ha ha ha.

knowone

pre 5 godina

Jeste li gledali utakmicu vi koji kažete da je Jokić bio pasivan, ili ste samo pogledali statistiku? Jokića su duplirali kad god bi dotakao loptu. Zato je skupio 14 asistencija jer je razigravao druge. Problem je Barton koji je svojim sebičlukom uništio ovaj tim. Svaki put kad ima skok u odbrani on je morao da šutne u napadu. Totalno neizgrađene akcije... Užas... A slučaj je i Murray. On ima jednu, dve dobre noći a onda težak podbačaj. Šteta.

Admiral

pre 5 godina

Gde su sada one "lozane" sto su tvrdili da ce Denver sigurno u finale, cak da ima velike sanse da pobedi GS?? Nemate vi pojma ljudi, Denver je raspad od ekipe, tek ce Jokic biti neprimetan kada Sas jos malo utegne odbranu, pustite vi cirkus od reguralnog dela kada svi igraju sa 20% nezainteresovani a Jokic sa 100% pa ubaci 20ak poena...

Sasa loznica

pre 5 godina

Da sumiramo losije od ovog ne mogu da sutiraju.Marej zadnji napad na 12 i po sekundi zavrasava promasajem a i da je dao San antoniu ostala 2 puna tajmouta i 6,9 sekundi za eventualni napad.ovo sam realno ocekivao da izgube,realno sputala ih trema,u drugom poluvremenu prava plej of odbrana,sudije ne sviraju svasta.Ako Jokic bude razigravao oko kapice a ne napadao kos i pokusavao da centre puni faulovima i doprinosi ekipi jednostavno nemaju sta da traze sa ozbiljnim ekipama.Fale njegovi poeni,skoro stalno ga pop udvajao a on asistirao ali dzaba,ovi nista nisu ubacili.sledecu ako ne dobiju bojim se da sledi metla.Bice valjda bolje,vidi se tacno da su jos nezreli za ozbiljnu plej of kosarku.

Wlada

pre 5 godina

Nikola Joker 4ti igrac u istoriji NBA lige koji je postigao triple double u prvom mecu playoffa. Legenda Lala.
(ZipaLooma, 14. april 2019 06:40)

10poena...

niski

pre 5 godina

e moj Muray-u, profesionalni kosarkas, napravi ti Jokic zicer, promasi trojku, oces da budes heroj, opet jokic blok sam si na sutu na 3m od kosa i vola ne umes da ubodes, pa ti to nije dosta sto si ukenjao nego ides da vodis loptu i izgubis je zadnji napad... trojke 0-6... Malone, Pop ti je pokazao kako se vodi ekipa, dokle vise ovaj Barton da ti vodi tim kad je sebicno drvo obicno... ocajan sut, jbg prva plej of utakmica, drma trema, trojke SA 7-15 a DEN 6-28.. jokic kad oseti tvrdo (a tek pocinje) moraa da pojaca, odlican u odbbrani, deli assistencije ali mora da uzme vise suteva, samo 9 veceras iz igre je malo... ima ih Denver, samo da poprave sut i dobijaju ih, jer ovo veceras je bilo lose. Dobro jutro Srbijo

Austrofil

pre 5 godina

Denver divlja ekipa.
Neiskusna.
Jokicu svaja cast ali taman je falilo tih njegovih jos deset poena.

SA preiskusan, Pop doktor, Denver na zalost ispada.

msbravomk

pre 5 godina

dzabe tripl dabl kad su izgubili i kad ne zna da igra zavrsnicu nema muda, svi ste kritikuvali Doncic j njegovih tripl dabl kad gube pa da vidimo sad objektivna srpska publika sta kaze za Jokica i njegov strah u zavrsnici

JPR24

pre 5 godina

Polako pljuvaci. Na spavanje pa smirite živce. Serija je tek počela. Osim Milsapa niko u Denveru nije igrao PO, ( Tomasa ne računam on i ne igra) videlo se na kraju šta je iskustvo, utakmica nije bila suterska, šut ih nije išao, dobre odbrane. Meloun mora malo da razmisli dublje. Nije trebao napad na 13 sekundi da ide preko Mareja, šut ga nije išao, šutirao prerano i promašio otvoren šut, taj napad je trebao ići preko Jokica i Herisa, Jokic da gradi a Heris koji je jedini imao dobar procenat šuta da završi. Malo bi Meloun mogao više da koristi Craiga umesto Bartona i da malo Marej oladi, neće skoditi. Videćemo sledeću. Eh da, Toronto izgubi, Lawry 0/7... taj čim dođje u PO već godinama ne može da se sastavi, prosto neverovanto.

Urox

pre 5 godina

Dzamal misli da je Kari, zeli da se istakne da bude vodja ne pogleda Jokica kad prodne pik nego je uvek dize, nije pogledao da doda nikome zadnjih minut ipo.... A Jokic dobar ali nedovoljno agresivan po kos, ono kao niko mu ne dodaje ok to, ali ne mozes primati toliku lovu a sutirati na kos ispod deset puta, nekad iskreiras sam na silu a on to ne zeli, zato su im sanse (pogotovo sad) mizerne...

MilanSpanac

pre 5 godina

Kao sto sam rekao i prosle sezone, a i ove, osim Nikole nemaju konstantnog igraca.. 6-28 za tri na domacem terenu!? pa to nema ni u jadranskoj ligi.. Marej - klasican indijanac.. da par poena i odma u glavi woohoo Jordan.. Heris odlican veceras, bez izgubljene lopte.. Marej doduse ima 2, ali rezon u glavi.. ma ne zelim ni da ga komentarisem. Plamli slabo, Moris takodje, Kreg u odbrani dobar, Bizli solidan. Ocigledno je pritisak preveliki bio i ako ih ovaj poraz ne otrezni i trgne, ne znam sta ce.. toliko osporavanja, niko ih ne uzima za ozbiljno zbog neiskustva, pa majku mu stisni zube i iskidaj..

Kobe Bryant

pre 5 godina

Nazalost, ocekivani ishod. Meloun nije dorastao zadatku. Neki dan daje izjavu: Greg Popovic ima 5 prstenova ali ja imam burmu! Ne znam sta mu je to znacilo, ali mu je Greg nocas odgovorio adekvatno. Dakle, presudilo je iskustvo. Greg je uštopovao Jokića, iako je ostvario triple double. Bolje bi bilo za Denver da je Jokara imao 20 poena a manje asistencija. Nadam se da ce im ipak otkinuti jednu pobedu u Teksasu.

tulipan

pre 5 godina

Kakav cirkus od kosarke,ovo ne moze da se gleda.Nadam se da ne gledaju stare legende Nba,da ne crvene zbog ovolike kolicine neznanja i kome su ostavili ligu.

bujab

pre 5 godina

Lomi se utakmica do kraja, trenutno 3 denver 3/22. Mislim d ace moris i beasley da prelome, videcemo...
Ako krene sut i nastave ovakk slidno u odbrani...

ElHombre

pre 5 godina

Ovi ljudi igraju playoff a ne mogu ni slobodno bacanje da pogode sve su promasili nema pobede pisem na nekih 7 minuta pred kraj meca i siguran sam da Denver gubi prvi mec.

očigledno

pre 5 godina

ovo je strasno, kakvo ispucavanje, igrsju kao sakramento, ko doda da mu umre majka
(nba86, 14. april 2019 06:09)

To apsolutno nije tacno, imaju trenutno 20 asistencija i igraju vrlo timski uz dosta pasova i pik en rola. Sut ih ne ide ceo mec i promasili su previse slobodnih bacanja, to je glavni razlog sto zaostaju...

očigledno

pre 5 godina

Barton je tolika stetocina od igraca i takav kancer za ekipunda je to neopisivo...Ume covek da udje u seriju i pogodi, ali uglavnom brza i srlja bez potrebe kao bik. Da je malo vise racionalniji i timski igrac bila bi to druga prica
(Filip, 14. april 2019 05:24)

Na ovom mecu je medju najboljima, nije previse srljao, mada je mogao da ne srlja uopste, ali ih je nosio u teskim trenucima i igrao odlicnu odbranu na DeRozenu...

PeraZdera

pre 5 godina

Jokic na kapici ili trojci iznad nje, zona odakle krece napad preko njega i gde mu svi igraci (osim Bartona) dodaju loptu kad je trazi. Barton mentol dribla 10 sekundi, gleda ga kao tele, jos mu pokazuje da se pomeri, gde da ide. U fazonu, opusteno matori, ja cu ovo, vruc sam, ne masim. Kreten. Konstantno se u polu kontri / kontri zalece u nekoliko igraca bez da saceka da se bilo ko id saigraca vrati i naravno dobija bananu. On u prvoj postavi ne sme da ima loptu vec da sece reket i bude spotUp suter. Nikako neefikasno driblanje koje sputava Jokicev uticaj na napad i igru. U drugoj postavi vec moze da ima tu sebicnu, poenrersku ulogu vise. Nesto kao Lu Vilijams u Klipersima. Da sam protivnicki trener bez razmisljanja bih dao svu slobodu Bartonu. Da da poena koliko god zeli. Sigurna pobeda.

nba86

pre 5 godina

1/2 heris 4/6, marej 5/11, barton 4/10, milsap 3/6, bizli 2/4, plamli 1/2, moris 0/3, krejg 0/2, jokic 1/3. 42 posto iz igre, 15 za tri.

nba86

pre 5 godina

ocigledno bas si kontras, koja bre dobra odbrana bartona, uvek je on taj koji ispadne, gledaj kako kreg igra odbranu na de rozenu, to se zove odbrana, tri fsula u prvom min 4/4 nad njim, ali ga je izbacio iz ritma, vise ne moze kos da vudi od krega.

PeraZdera

pre 5 godina

Nikola mora da prihvati da ce sve ekipe na njemu graditi odbranu tj pokusavace njega da zaustave i samim tim i kompletan Denver. U tim situacijama on ce se vise muciti, procenti ce opasti u odnosu na njegovu normu, sto je prirodno i kod svakog ihraca na kome se bazira odbrana je tako. ALI... on tada ne sme da se povlaci u fazonu ma ne ide mi, necu biti agresivan itd jer tada Denver sigurno gubi i ispada iz PO. On u ovakvim okolnostima mora izaci iz svoje komforne zone i jednostavno biti dosta agresivniji nego inace. Glavni je igrac i vodeci poenter svoje ekipe. Tu ulogu i poene nema ko da nadoknadi ako se on povuce kao sto ume. Mora agresivnije pa makar i silovao dok ne udje u sut, ili dok ne iznudi faulove, dok ne ucvrsti samopouzdanje u ovakvim okolnostima. U prvom poluvremenu sutnuo samo 3 puta! Ok dosta ga udvajaju, on razigrava al malo u sut idji, kreni na post, iznudi faul, bacanja... Ne znam.

Drugo... Dokle god Barton ima toliko loptu u rukama i izigrava pleja, nema nista od Denevera. Svaki trener protivnickog tima ce pre izabrati da Barton bude najbolji igrac i da i 30 poena npr nego da Jokic da svojih 20 11 7.

bmiles

pre 5 godina

Ukoliko se ne trgnu i pocnu igrati na Jokica,bar vise nego sto on igra za sve njih.mogu i da izgube ovu utakmicu!Ne mogu da poverujem,glavni igrac a samo 3 pokusaja za vreme 18 minuta na parketu!Dobro da ima 9 asistencija i 7 skokova.Jos nesto Popovic je doktor nauka za sve trenere,a za Melouna vanzemaljac!

vasilije

pre 5 godina

Barton ih unistava igra kao muva bez glave, cim skoci ili uradi nesto dobro u defanzivi onda odmah sutne za 3. Ima bas preveliku minutazu

Džoni

pre 5 godina

Prebiće ih ovi ko mačiće. Nagetsi ne mogu vola da ubodu. Nisam ih gledao ove sezone ali ovo što sada odgledah je komedija od igre.

marko

pre 5 godina

ej jokara za poluvreme 9 asistencija, ovi bez njega su krš ekipa realno, čovek pritom šutnuo samo 3 puta, nažalost zato je malon nula u odnosu na grega, prosto moraju da prekinu da se ispucavaju za tri. takođe i san antonio ubacio neke nenormalne šuteve, mislim da će im pasti procenat u drugom poluvremenu.

nba86

pre 5 godina

32 posto sut iz igre, 15 za tri, ispod 70 za jedan, sa ovakvim procentima da pevaju sto je za sad samo minus 8, sreca da oldridz vec tri licne, de rozena nmg da zaustave, ali se plasim da je jokica opet iznervirala ova njegova druga licna, stvarno nije bila.

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 5 godina

Iskustvo San Antonia se vidi lagano vode za sada, legenda Marco Beli.
Jokara 9 asistencija na poluvremenu ceka se da eksplodira sa sutevima u nastavku...

Filip

pre 5 godina

Barton je tolika stetocina od igraca i takav kancer za ekipunda je to neopisivo...Ume covek da udje u seriju i pogodi, ali uglavnom brza i srlja bez potrebe kao bik. Da je malo vise racionalniji i timski igrac bila bi to druga prica

Milan

pre 5 godina

Jokić sjajno krenuo meč, bukvalno izgleda kao poboljšana verzija igrača iz regularnog dela sezone. Agresivniji, nema izgubljenih lopti, jako igra i u odbrani... šteta sto Denver ne igra više na njega, a još veća šteta sto niko od bekova ne može da ubode trojku... ajmo Denver

Sasa loznica

pre 5 godina

Srz x ili vec ne znam kako link radi odlicno.hvala u ime onih kojima je tesko da nadju na redditu a tamo mozes naci kinesko jedenje pasa u 4 ligi uzivo!!!inace denver je mlada ekipa,malo drma trema,pop stari lisac,bilo bi dobro da pocnu sigurlrno seriju,koja lako moze biti domacinska do kraja!!!videli smo na istoku tamo zaista niko nije favorit i svi su favoriti,zapad zato gori od neizvesnosti ne racunajuci gsw,a ni njima nece biti u polufinalu.pozdrav

red john

pre 5 godina

Nuggetsi nemaju sta da traze sa ovakvom igrom, SA ih gazi. Jokica saigraci ignorisu, ne dobija pozicije za sut. Sve mane Denvera sad u plejofu dolaze do izrazaje. Koga zanima, nema prenos na TV-u ali ima reddit.

Milan

pre 5 godina

Gledam ove Nagetse prvi put. Ovi treba Jokicu spomenik da dignu, promasuju deset otvorenih suteva za redom. Da Jokic igra u Hjustonu ili Voriorsima imao bi preko 20 asistencija u proseku.

Bradonja

pre 5 godina

Bas cesto Denver srlja, I ima dosta nerezonskih suteva. Brzaju i sutiraju iz nekih jako teskih situacija a vremena za napad imaju sasvim dovoljno. Pogotovo ovaj Barton, decko ce da sutne na kos pa makar iz bunara, a ima po dvojicu otvorene na 3 uvek.

marko

pre 5 godina

Malon da spusti Bartonu minutažu na ispod 15 minuta imali bi u startu prednost, Beasley ili Craig 2x bolji, pre svega igraju timski i rezonski, Barton umislio da je Lebron a nije ni trećina tog kvaliteta.

nba86

pre 5 godina

1/4 20-25, a vodili su 17-13, sut za 2 6/15, za tri 1/9, za 1 5/9. jokic, milsap, heris, bizli 1/2 sut, marej 1/5, barton 2/6 + 2 bacanja promasena, moris i kreg 0/2, plamli 0/1+2 promasena bacanja, za sad stegnuto i lose igraju.

palop

pre 5 godina

Lako je dodavati boljim i preciznijim igracima od sebe.
(keke, 14. april 2019 05:22)

Zbog cega ne igras u NBA ako je lako?

Inace, Denver se odsekao, samo ih nervoza koci. Krenuli su lepo da stvaraju otvorene pozicije, ali niko nista nije mogao da pogodi, nadam se da ce se probuditi u drugom poluvremenu...

nevski

pre 5 godina

Evo ovako,kako god sad prodju,ali,u medjusezoni,moraju da idu Milsap( timska opcija) i Barton,to pod obavezno,potrošač i štetočina velika.Čovek se ispucava,to može da ih košta u ovoj seriji.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Lako je dodavati boljim i preciznijim igračima od sebe
(keke,14.april 2019 05:22)Jokic je kralju ubedljivo najbolji igrač Denvera ove sezone.A sto se tiče preciznosti jedan od boljih sa 51% i 20 poena u proseku po utakmici. P.S ako budu igrali na njega dobijaju ovu utakmicu.Ako budu silovali bekovi sa svojih 20% procenta gube ovaj mec.Logicno....

bradina

pre 5 godina

Dokle ce ovaj Meloune da eksperimentise i upropascava Denver!?Gpvori kako mu je Jokic glavni a kolo mu vodi ljubimac Barton.Ispucava se covek,ne daje nikom loptu,imitira Vestbruka(slaba kopija),ali sem dobre odbrane nije za startera!Sreca pa je San Antonio slabija ekipa pa nisu napravili vecu razliku a sve to jer trener ne vidi ili nece da vidi da mu je Kreg bolja opcija od Bartona!Udavio je i umrtvio brzu igru Denvera,pritom unistio Mareja!

Dragan Feliks

pre 5 godina

Prva četvrtina, sve što sam očekivao. Denver sputan i pun treme, loša ubacivanja iz auta , promašeni ziceri, nerezonski faulovi , Jokić na nivou, kako utakmica bude odmicala i trema nestajala biće bolje. Idemo Denver.

nba86

pre 5 godina

za ocigledno: eh, zasto uzima? pa zato sto je barton. takav je muva bez glave, da l je treca ili 17 sek napada on vidi samo kos. druga petorka ocajna, bizli rupa u odbrani, niko nista ne moze da pogodi za sad imaju 1/9 iz igre.

Cole

pre 5 godina

Sto bi Aca Informacija rekao
- Ovo je sudar neiskustva protiv iskustva,
ovo je sudar mladosti protiv starosti…
Salu na stranu, jako bita utakmica za Denver,
pogotovo za Jokica gde ce se videti od cega je,
sudeci po igrama koje prikazuje u derbijima
i kada se lomi rezultat, ovo bi trebalo da bude
Denverovo/Jokicevo vece. Poz.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Bobi je bio fenomenalan.Ajde jedan triple double nije bio odavno.Moze i double-double.Nadam se spektakularnoj košarci i fenomenalnoj tvojoj partiji!Kidajte Srbi u najjačoj ligi sveta!

nba86

pre 5 godina

dobro je krenuo, za nepuna cetiri minuta 2p, 3s, 2 as, barton klasika opet brza, vec dva promasaja, valjda nocas i herisa krene da pogodi nesto, milsap za sad dobar sa oldridzom, mada ga udvaja i jokic jer petl nije opasnost u napadu, ajmo.

PeraZdera

pre 5 godina

Nikola mora da prihvati da ce sve ekipe na njemu graditi odbranu tj pokusavace njega da zaustave i samim tim i kompletan Denver. U tim situacijama on ce se vise muciti, procenti ce opasti u odnosu na njegovu normu, sto je prirodno i kod svakog ihraca na kome se bazira odbrana je tako. ALI... on tada ne sme da se povlaci u fazonu ma ne ide mi, necu biti agresivan itd jer tada Denver sigurno gubi i ispada iz PO. On u ovakvim okolnostima mora izaci iz svoje komforne zone i jednostavno biti dosta agresivniji nego inace. Glavni je igrac i vodeci poenter svoje ekipe. Tu ulogu i poene nema ko da nadoknadi ako se on povuce kao sto ume. Mora agresivnije pa makar i silovao dok ne udje u sut, ili dok ne iznudi faulove, dok ne ucvrsti samopouzdanje u ovakvim okolnostima. U prvom poluvremenu sutnuo samo 3 puta! Ok dosta ga udvajaju, on razigrava al malo u sut idji, kreni na post, iznudi faul, bacanja... Ne znam.

Drugo... Dokle god Barton ima toliko loptu u rukama i izigrava pleja, nema nista od Denevera. Svaki trener protivnickog tima ce pre izabrati da Barton bude najbolji igrac i da i 30 poena npr nego da Jokic da svojih 20 11 7.

niski

pre 5 godina

e moj Muray-u, profesionalni kosarkas, napravi ti Jokic zicer, promasi trojku, oces da budes heroj, opet jokic blok sam si na sutu na 3m od kosa i vola ne umes da ubodes, pa ti to nije dosta sto si ukenjao nego ides da vodis loptu i izgubis je zadnji napad... trojke 0-6... Malone, Pop ti je pokazao kako se vodi ekipa, dokle vise ovaj Barton da ti vodi tim kad je sebicno drvo obicno... ocajan sut, jbg prva plej of utakmica, drma trema, trojke SA 7-15 a DEN 6-28.. jokic kad oseti tvrdo (a tek pocinje) moraa da pojaca, odlican u odbbrani, deli assistencije ali mora da uzme vise suteva, samo 9 veceras iz igre je malo... ima ih Denver, samo da poprave sut i dobijaju ih, jer ovo veceras je bilo lose. Dobro jutro Srbijo

Milan

pre 5 godina

Gledam ove Nagetse prvi put. Ovi treba Jokicu spomenik da dignu, promasuju deset otvorenih suteva za redom. Da Jokic igra u Hjustonu ili Voriorsima imao bi preko 20 asistencija u proseku.

PeraZdera

pre 5 godina

Jokic na kapici ili trojci iznad nje, zona odakle krece napad preko njega i gde mu svi igraci (osim Bartona) dodaju loptu kad je trazi. Barton mentol dribla 10 sekundi, gleda ga kao tele, jos mu pokazuje da se pomeri, gde da ide. U fazonu, opusteno matori, ja cu ovo, vruc sam, ne masim. Kreten. Konstantno se u polu kontri / kontri zalece u nekoliko igraca bez da saceka da se bilo ko id saigraca vrati i naravno dobija bananu. On u prvoj postavi ne sme da ima loptu vec da sece reket i bude spotUp suter. Nikako neefikasno driblanje koje sputava Jokicev uticaj na napad i igru. U drugoj postavi vec moze da ima tu sebicnu, poenrersku ulogu vise. Nesto kao Lu Vilijams u Klipersima. Da sam protivnicki trener bez razmisljanja bih dao svu slobodu Bartonu. Da da poena koliko god zeli. Sigurna pobeda.

knowone

pre 5 godina

Jeste li gledali utakmicu vi koji kažete da je Jokić bio pasivan, ili ste samo pogledali statistiku? Jokića su duplirali kad god bi dotakao loptu. Zato je skupio 14 asistencija jer je razigravao druge. Problem je Barton koji je svojim sebičlukom uništio ovaj tim. Svaki put kad ima skok u odbrani on je morao da šutne u napadu. Totalno neizgrađene akcije... Užas... A slučaj je i Murray. On ima jednu, dve dobre noći a onda težak podbačaj. Šteta.

A.J.

pre 5 godina

Polako sa losim komentarima, osim Milsapu i Ajzei Tomasu koji ni ne igra, svima u timu Nagetsa je ovo prvi put u plej ofu. Samo drugo mesto je veliki uspeh za ovu sezonu, a nije sramota izgubiti od Gregovih Sparsa, niti je zavrsena serija. Jokara mora vise da sutira na kos. Dzaba TD sa 10 poena; kad god je on ovako pasivan Denver gubi.

Gandra Šajkaš

pre 5 godina

Mari nije tragicar. On je tragikomicar. 13,3 sek do kraja imaju napad,on suta na 10,6. Cak I da je pogodio ostavio je Sparsima dovoljno vremena za napad I pobedu.A o poslednjih par sek I prenosenju lopte ne zelim ni da pisem.Pa msm strasno...

analiticar_ amater

pre 5 godina

dorastao zadatku. Neki dan daje izjavu: Greg Popovic ima 5 prstenova ali ja imam burmu! Ne znam sta mu je to znacilo, ali mu je Greg nocas odgovorio adekvatno. Dakle, presudilo je iskustvo. Greg je uštopovao Jokića, iako je ostvario triple double. Bolje bi bilo za Denver da je Jokara imao 20 poena a manje asistencija. Nadam se da ce im ipak otkinuti jednu pobedu u Teksasu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kobe Bryant, 14. april 2019 07:48

Čovek je izjavio da Greg ima 5 prstenova a on samo burmu a ne ali. I značilo mu je da je Greg daleko bolji i iskusniji trener i da zbog toga oni nisu favoriti u odnosu na SA. Eto šta mu je značilo. Potrudi se makar da razumeš pročitano, pre nego sto ostaviš neki komentar.

Džoni

pre 5 godina

Ja dugo nisam gledao NBA i sada sam odgledao ovu utakmicu i mogu da kažem da više od pola igrača i jedne i druge ekipe jednostavno nema pojma! Šta se tu igra, trči, šutni(uglavnom se promaši), nabij se u reket i šutni iz kontakta preko ruke i sl. Ja dve krštene akcije ne videh? Baš me razočarala NBA!

tocka

pre 5 godina

I Mari i Jokic tragicari. Jokic kada su mu uzeli loptu iz ruke u poslednjem napadu. Mari poslednja dva napada.
Mozda je to i dobro, sad ce obojica morati da zapnu.
Meni nisu delovali dovoljno motivisani. Motivisanija im je klupa bila od prve petorke.
Sparsi su dobro udvajali Jokica, Jokic je odlicno radio posao nalazenja slobodnih igraca, ali sta reci kada Denverova tri igraca imaju 1/8 1/6 1/5 sut za tri poena na kraju trece cetvrtine.
Ocajan sut za 3, los sa slobodnih bacanja... ocekivalo se da ce biti nervozni, ali ne i ovako losi.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Bobi je bio fenomenalan.Ajde jedan triple double nije bio odavno.Moze i double-double.Nadam se spektakularnoj košarci i fenomenalnoj tvojoj partiji!Kidajte Srbi u najjačoj ligi sveta!

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Gledao sam ceo mec.Moj utisak je da je taktika zatajila kod trenera Denvera.Jokic je razigravao kao najkvalitetniji igrac(centar)svoje ipak isuviše prosecne bekove.Takodje kakav je to trener koji dozvoljava beku(Bartonu)da u 2 s napada šuta na koš a centar(najbolji igrač)nije prešao ni u fazu napada.Znaci pošalješ takvog igrača na “hlađenje”duzi period.Mislim da ovo Greg dobija lagano jer je sir Alex Ferguson licno za ovog šarlatana na klupi Denvera.Sta znaci kvalitetan trener!70% ekipe.

vasilije

pre 5 godina

Barton ih unistava igra kao muva bez glave, cim skoci ili uradi nesto dobro u defanzivi onda odmah sutne za 3. Ima bas preveliku minutazu

Marinko

pre 5 godina

Mogu da komentarisem samo ono sto sam video, poslednji napad Denvera, Jamal Murray je promasio zicer, mada poludistanca je neugodna stvar, i nestaje iz moderne kosarke. Nakon toga je u prevodjenju izgubio i loptu pre pokusaja za izjednacenje. Tragicar. Jokic mora vise od 10p, bez obzira na 3d. Jednocifren broj suteva i pored udvajanja nije dovoljno. Mora vise na liniju bacanja. I pre ove serije sam pomislio da ce biti veliki uspeh ako Denver prodje prvu rundu plejofa. 3/4 tima su izgubili prednost domaceg terena. 7 utakmica je dovoljno da se vidi koji je tim bolji.

steva

pre 5 godina

Nista iznenadjuce . Vise puta sam ovde ponovio da Dnever nije u formi i da ce imati problema sa bilo kim da igra u playoffu .
Greg nije uradio nista spektakularno , njegova taktika da udvaja i zatvara Jokica je bila ocekivana . Cak i to da se igrac koji udvaja (pomaze) menja , visoki -nizi i da taj igrac dolazi iz razlicitih pozicica u odbrani .
Dakle , to je bilo ok i ocekivano ...a Denver na to ima odgovor .
Jokica koji ume da vrati pas ...posle koje bi lopta mogla da kruzi do slobodnog igraca ili da je sutne prvi .
Problem je prost , veoma prost .
U playoffu pobedjuje ekipa koja promasi manje otvorenih suteva...veceras je to bio Sanantonijo .
Plus , Denver je imao katastrofalan sut sa penala .
Nesmes u playoffu promasiti onoliko penala .
Kad se na to doda i iznenadjuje dobra igra nekih Sanantonijevih igrac od kojih se to i nije bas ocekivalo...onda na kraju dobije ovakav rezultat .

Sto se tice Jokica on bi morao da bude agresivniji i da igra 1na1 kad vidi da pomoc ne dolazi , kad ga ne udvajaju ...
Ima tu jos da se igra . Videcemo .

Poz iz Zg

pre 5 godina

Kao sto sam i prije neki dan napisao,ovakav Denver sa pasivnim Jokicem,nema sta da radi u playoffu. Bit ce metla od Spursa a treneru Malonu bi porucio da malo bolje prouci strategiju trenerske mudrosti i da vise ne stavlja Plumlija sa Jokicem jer covjek ocito nije naucio lekciju jos kad je Nurk bio u Denveru. Samo cu ovo jos napisati,samo pogledajte zadnju tekmu protiv Minesote,gdje pola tima Mine nije igralo i jedva su nekako pobijedili. To je slika i prilika Nuggetsa i ovo danas gdje pasivni Jokic koji ne gleda na kos je najgori Jokic bez obzira na tripl dabl.

VladVIII

pre 5 godina

Mamlazi...
Denver je promašio 22 šuta za tri poena. Pola od toga otvoreni šutevi, Jokić obezbedio bar pola od tih otvorenih šuteva.

Austrofil

pre 5 godina

Denver divlja ekipa.
Neiskusna.
Jokicu svaja cast ali taman je falilo tih njegovih jos deset poena.

SA preiskusan, Pop doktor, Denver na zalost ispada.

Filip

pre 5 godina

Barton je tolika stetocina od igraca i takav kancer za ekipunda je to neopisivo...Ume covek da udje u seriju i pogodi, ali uglavnom brza i srlja bez potrebe kao bik. Da je malo vise racionalniji i timski igrac bila bi to druga prica

marko

pre 5 godina

Malon da spusti Bartonu minutažu na ispod 15 minuta imali bi u startu prednost, Beasley ili Craig 2x bolji, pre svega igraju timski i rezonski, Barton umislio da je Lebron a nije ni trećina tog kvaliteta.

JPR24

pre 5 godina

Polako pljuvaci. Na spavanje pa smirite živce. Serija je tek počela. Osim Milsapa niko u Denveru nije igrao PO, ( Tomasa ne računam on i ne igra) videlo se na kraju šta je iskustvo, utakmica nije bila suterska, šut ih nije išao, dobre odbrane. Meloun mora malo da razmisli dublje. Nije trebao napad na 13 sekundi da ide preko Mareja, šut ga nije išao, šutirao prerano i promašio otvoren šut, taj napad je trebao ići preko Jokica i Herisa, Jokic da gradi a Heris koji je jedini imao dobar procenat šuta da završi. Malo bi Meloun mogao više da koristi Craiga umesto Bartona i da malo Marej oladi, neće skoditi. Videćemo sledeću. Eh da, Toronto izgubi, Lawry 0/7... taj čim dođje u PO već godinama ne može da se sastavi, prosto neverovanto.

d

pre 5 godina

Nikola Joker 4ti igrac u istoriji NBA lige koji je postigao triple double u prvom mecu playoffa. Legenda Lala. 
(ZipaLooma, 14. april 2019 06:40) 

10poena...
(Wlada, 14. april 2019 07:33)

29ti tripl dabl. Placi.

PeraZdera

pre 5 godina

izgubljena Jokiceva lopta za vodjstvo je cist pokazatelj njegove preterane nesebicnosti i nedovoljne agresivnosti u ovom mecu a i cesto. Vec u dvokoraku, napadu na obruc - umesto da ide na kos on pokusava da doda izmedju dva igraca, pas ne prolazi... Marej jest promasio kljucni sut, izgubio loptu na kraju (neiskusan, mlad, izgoreo na kraju u zelji), ali nekako Nikolina izgubljema u maniru preterane nesebicnosti i izbegabanja suta na kos su mi ipak utisak utakmice (pored 3Doubla i neverovatno iritantnog siledzije Bartona).

Dragan Feliks

pre 5 godina

Prva četvrtina, sve što sam očekivao. Denver sputan i pun treme, loša ubacivanja iz auta , promašeni ziceri, nerezonski faulovi , Jokić na nivou, kako utakmica bude odmicala i trema nestajala biće bolje. Idemo Denver.

Pionir

pre 5 godina

Da sam ja trener Denvera, pustio bi Duleta na Mareja.
A kad on izadje, Mareju casa vode , i kad pomisli da je pregurao najgore, pustio bi mu Zeljka unutra i zakljucao vrata.

Sasa loznica

pre 5 godina

Da sumiramo losije od ovog ne mogu da sutiraju.Marej zadnji napad na 12 i po sekundi zavrasava promasajem a i da je dao San antoniu ostala 2 puna tajmouta i 6,9 sekundi za eventualni napad.ovo sam realno ocekivao da izgube,realno sputala ih trema,u drugom poluvremenu prava plej of odbrana,sudije ne sviraju svasta.Ako Jokic bude razigravao oko kapice a ne napadao kos i pokusavao da centre puni faulovima i doprinosi ekipi jednostavno nemaju sta da traze sa ozbiljnim ekipama.Fale njegovi poeni,skoro stalno ga pop udvajao a on asistirao ali dzaba,ovi nista nisu ubacili.sledecu ako ne dobiju bojim se da sledi metla.Bice valjda bolje,vidi se tacno da su jos nezreli za ozbiljnu plej of kosarku.

MilanSpanac

pre 5 godina

Kao sto sam rekao i prosle sezone, a i ove, osim Nikole nemaju konstantnog igraca.. 6-28 za tri na domacem terenu!? pa to nema ni u jadranskoj ligi.. Marej - klasican indijanac.. da par poena i odma u glavi woohoo Jordan.. Heris odlican veceras, bez izgubljene lopte.. Marej doduse ima 2, ali rezon u glavi.. ma ne zelim ni da ga komentarisem. Plamli slabo, Moris takodje, Kreg u odbrani dobar, Bizli solidan. Ocigledno je pritisak preveliki bio i ako ih ovaj poraz ne otrezni i trgne, ne znam sta ce.. toliko osporavanja, niko ih ne uzima za ozbiljno zbog neiskustva, pa majku mu stisni zube i iskidaj..

Urox

pre 5 godina

Dzamal misli da je Kari, zeli da se istakne da bude vodja ne pogleda Jokica kad prodne pik nego je uvek dize, nije pogledao da doda nikome zadnjih minut ipo.... A Jokic dobar ali nedovoljno agresivan po kos, ono kao niko mu ne dodaje ok to, ali ne mozes primati toliku lovu a sutirati na kos ispod deset puta, nekad iskreiras sam na silu a on to ne zeli, zato su im sanse (pogotovo sad) mizerne...

Kokobara

pre 5 godina

To smo mi, zajedljivi, nadobudni narod koji obožava blato. Lepo je to opisao Domanović u Mrtvom moru. Jokiću, Divcu i Đokoviću možemo oprostiti sve, samo ne uspeh.

CarloNS

pre 5 godina

U ovoj utakmici Mari je bio mnogo gori od Bartona. Ni jednom nije vratio loptu iz pika Jokiću. Na 24 šuta, 17 poena, bez asistencije. Nula od pleja. Njegov parnjak iz SA White, 16 poena na 10 šuteva. Jokić osim polaganja na dodavanje Harisa, sve mora sam. Defanzivno možda i najbolja Jokićeva utakmica u životu. Haris polako ulazi u ritam i to je dobro. U poslednja 2 meseca, Krejg je najbolji šuter, preko 40% za 3. Baš je napredovao, treba više da igra.

linda

pre 5 godina

Sramotna igra za jednog igraca koji hoce da bude mvp,primi loptu,doda prvom igracu i to je sve sto smo videli od Jokica,nazalost,jako tanko.Svaka cast za asistencije,ali to je sve nakon suteva za tri poena,nije neko umece.Igubio je loptu u odlucujucim trenucima,nigde ga nije bilo.San Antonio kriminalan,imali su srece da igraju sa ovim amaterima iz Denvera,bilo koju drugu bi izgubili velikom razlikom.Pokazuje se jos jednom da medijski napumpane zvezde slabo sta pokazu u plejofu-Vucevic,Jokic,Derozan,Lauri.....

NastyB

pre 5 godina

Kakvih se gluposti načitah ovde i shvatam zašto smo tu gde jesmo. Gorih ljudi od nas ne postoji na svetu i uopšte me ne čudi što nas svi izbegavaju. Od bezrazložnog dizanja u nebesa do pljuvanuja na sve strane zbog jednog poraza za koji on nije ni najmanje kriv.
Jeste li vi, uopšte, gledali ovu utakmicu?? Mlada ekipa Denvera se uspešno nosila sa prekaljenim igračima, veteranima i najboljim trenerom u NBA. I šta je presudilo?? Zadnjih 5-6 minuta i dva koša DeRozana iz neverovatnih situacija kada je Kreg odigrao vrhunsku odbranu na njemu, Milsov koš preko ruke i Bertransova sumanuta trojka sa 9 metara. Denver u tim trenucima igrao vrhunsku odbranu, ali ova četiri šuta su bila na granici mogućeg. I glavni krivac za poraz mali Marej, imaš poslednji napad i 13 dekundi, a on šutira u 6. sekundi napada. Pa, da sam na Melounovom mestu uleteo bih u teren i išamarao ga za primer. Da je u zadnjih 2-3 minuta igrao Moris umesto Mareja i da je ostavio Krega umesto Bartona, sada bi pisali o pobedi Denvera.
No, dobro, sve je ovo škola i skupljanje iskustva. Biće bolje kada se u tim ubaci i odlični Majkl Porter Junior, kada će se, nadam se, Barton preseliti na klupu i postati šesti ili roleplay igrač, za šta je veoma dobar. Sa ovoliko minuta u igri napravi više štete nego koristi.

petarczv

pre 5 godina

Isto sam reko da su trebali da biraju mitchella a oni su menjali taj pik za lajlsa i tada su me svi napali kako denver vec ima strasne igrace na toj poziciji u vidu mareja i harisa... Donovan je za njih licno jordan

Dzakic

pre 5 godina

Koji bre Jokic malo bolje ga cuvas i nema ga nigde 
(Dzakic, 14. april 2019 07:50) 

Malo bolje ga čuvaš i on 3D.
(Statuskan, 14. april 2019 08:12)

3D od 10 poena buahaha

Aleksa

pre 5 godina

Utakmicu je izgubio Marej, šut 8/24 i 0/6 za 3, naravno i krivica trenera koji dozvoljava ispucavanje u ovako bitnoj utakmici i pride na domaćem terenu. Sparsi ni bleda senka ekipe iz prethodnih sezona.

Srdjan

pre 5 godina

Gledao sam drugo poluvreme. Ono sto je primetno jeste izuzetno los procenat suta za tri poena u ekipi Denvera. Sto se tice Jokica, odigrao je u velikom grcu mec. Bio je u strahu da sutne, pa mu se desavao i ,,air ball” pri sutu za tri poena iako su ga ostavili samog na sutu. Sa druge strane dobro je branio Aldrige-a, ali timski nisu imali resenje za Derozana. Imaju odlican raspored do finala zapadne konferencije, jer ukoliko prodju Sparse, dalje idu na pobednika meca Portland-Oklahoma, sa kojima imaju dobar skor ove sezone. Medjutim, nema te ekipe koja moze da se suprotstavi Golden State-u na zapadu, mada mislim da ni Adetokumbo u eventualnom finalu ne moze da se suprotstavi njima. Mnogo su jaki. Denveru znaci prolazak dalje, samo za rast samopouzdanja za neku narednu sezonu, ni za sta vise. Veliki pozdrav!

analiticar_ amater

pre 5 godina

Ljudi, ono sto Jokic igra moze da igra ko hoce.
On se prodao i proslavio na asistencije, ali ne mozes da igras za 150mil i u najvaznijim utakmicama ubacis 10p. To je za svaku kritiku, kakva crni dobra partija.
Sa druge strane niko ne pominje ocajnu odbranu. Visoki pick and roll i Jokic se pretvara u superstara Gagica. Nivo Aba lige. Limitiranost i najveca boljka Denvera. Ne moze tu da pomogne ni madjionicar Domino, kamoli Malone.
Odbrana je najvaznija stavka u playoffu.
Ne bi Simmonsu niko rec rekao sto nema sut, sto ubacuje 5p da igra odbranu poput Siakama recimo, ali covek stoji u odbrani i gleda kako mu se saigraci lome, a u napadu poprilicno limitiran.
(marko, 14. april 2019

Vidi ovo je tek prva plejof utakmica u karijeri i tek će se u nastavku serije i u narednim sezonama videti šta dečko stvarno može. Prodao se asistencijama i to može da igra ko hoće? Nemoj dalje da komentarises, spominješ neke dečije komentare a sam rezonuješ na nivou uvredjenog deteta iz osnovne škole. Niti to može ko hoće niti se on samo zbog toga prodao. Posle jedne osrednje partije ti daješ sebi za pravo da izvodis takve zakljucke. Šta znaju svi ti stručnjaci iz Denvera i NBA, to može da igra ko hoće, plus 20 poena u proseku i to može ko hoće, plus dvocifreni broj skokova. Evo pun NBA takvih igrač, stoje u redu i čekaju ko će da im da 150 miliona.

jsx

pre 5 godina

Au, ljudi, vidim vec komentari za metlu imaju vise pluseva nego minusa posle samo jedne utakmice. Tako su svi pricali kako OKC 2015. nema sta da trazi posle 30 razlike od Sparsa u prvom mecu, pa je bilo ne toliko teskih 4:2. Je l' ce i Fila i Toronto biti ometlani (dobro, Klipersi mozda i hoce)? Sparsi su mnogo iskusnija ekipa, te sigurno mogu i da iznenade, ali nece Denver pasti tek tako, ako uopste i padnu, ja mislim da prolaze u 6 ili 7.

Marinko

pre 5 godina

Ne treba biti genijalac da shvatis da su SAS odlucili da ih "pobede" Jamal, Gary i Will. Sto se Jokera tice, 9 suteva i samo dva bacanja su ispod nivoa prvog igraca fransize. Ako izgube i sledecu, mislim da je serija gotova.

nba86

pre 5 godina

ocigledno bas si kontras, koja bre dobra odbrana bartona, uvek je on taj koji ispadne, gledaj kako kreg igra odbranu na de rozenu, to se zove odbrana, tri fsula u prvom min 4/4 nad njim, ali ga je izbacio iz ritma, vise ne moze kos da vudi od krega.

mbcy

pre 5 godina

Bravo San Antonio!!!!! Nadam se maksimalnoj pobedi od 4:0 !!! 
(max, 14. april 2019 07:23) 

I šta ćeš ti imati od toga.
(Stari čačanin, 14. april 2019 07:54)

A šta će imati od toga, ako bude 4:1 za Denver?

r4t

pre 5 godina

Potpuno ocekivan poraz Denvera. Skolski, iskusno su ih odradili ovi iz SA!
Ocajan procenat suta i generalno bespotrebni sutevi za 3 svaki puta kad su prilazili na 3 razlike. Pamet u glavu za drugi mec...

vlada

pre 5 godina

Ljudima je ovo prva PO utakmica (vecini), pa je normalno da se uplase malo. Mogu oni da dobiju SA u gostima sigurno, ne bi ni bilo normalno da odmah odigraju vrhunski nesto sto nikada nisu igrali, jos protiv Popa.

ElHombre

pre 5 godina

Ovi ljudi igraju playoff a ne mogu ni slobodno bacanje da pogode sve su promasili nema pobede pisem na nekih 7 minuta pred kraj meca i siguran sam da Denver gubi prvi mec.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Lako je dodavati boljim i preciznijim igračima od sebe
(keke,14.april 2019 05:22)Jokic je kralju ubedljivo najbolji igrač Denvera ove sezone.A sto se tiče preciznosti jedan od boljih sa 51% i 20 poena u proseku po utakmici. P.S ako budu igrali na njega dobijaju ovu utakmicu.Ako budu silovali bekovi sa svojih 20% procenta gube ovaj mec.Logicno....

terible

pre 5 godina

Bravo San Antonio!!!!! Nadam se maksimalnoj pobedi od 4:0 !!!
(max, 14. april 2019 07:23)

I šta ćeš ti imati od toga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stari čačanin, 14. april 2019 07:54)

Verovatno nista, ko i Denver od triple-doublea Jokica i monstruoznih 10p.

msbravomk

pre 5 godina

dzabe tripl dabl kad su izgubili i kad ne zna da igra zavrsnicu nema muda, svi ste kritikuvali Doncic j njegovih tripl dabl kad gube pa da vidimo sad objektivna srpska publika sta kaze za Jokica i njegov strah u zavrsnici

petarczv

pre 5 godina

Napisem ja da nije pametno sto je denver birao san antonio zato sto su oni najiskusnija playoff ekipa i zato sto je pop najbolji a malone najlosiji trener u playoffu. Dobijem brdo minusa... E sad posle ovog poraza sam siguran da ovo iki ide u 7 ili san antonio prolazi zato sto je san antonio u regularnom delu bila najbolja domacinska ekipa najbolja na zapadu!!! A inace marej je izgubio utakmicu na kraju sa dve izgubljene lopte i promasenim sutem kad je bio sam. To je problem melona umesto da ide na svog najboljeg igraca on pravi akciju za mareja koji promasuje stalno kad se lomi. Inace zadnji napad za denver na jedan razlike 13 sec pre kraja marej šutira na 7sec pre kraja i promasuje. Umesto da su dali jokicu na post da zida do samog kraja u najgorem slucaju bi izvuko dva bacanja bil bi ili pobeda ili produzetak...

Saša

pre 5 godina

Barton ima ugovor do 2022-e sa platom od 12 do 14 mil po godini.
Geri Heris takodje do 2022-e sa platom od 17 do 20 mil po godini.
Kreg ima 2 mil za sezonu.
Bizli je na početnom ugovoru, do 2021 sa približno 2 do 3 mil po sezoni.

bmiles

pre 5 godina

Ukoliko se ne trgnu i pocnu igrati na Jokica,bar vise nego sto on igra za sve njih.mogu i da izgube ovu utakmicu!Ne mogu da poverujem,glavni igrac a samo 3 pokusaja za vreme 18 minuta na parketu!Dobro da ima 9 asistencija i 7 skokova.Jos nesto Popovic je doktor nauka za sve trenere,a za Melouna vanzemaljac!

Zoran

pre 5 godina

Po meni mec je izgubljen pri rezultatu 17:14 za Denver.I onda krece glupo Bartonovo silovanje suta u napadu.Jako iritantan igrac i bezobrazan.Nije mi jasno da mu je trener dao tu slobodu da upropasti narednih pet napada samim tim i cijelu utakmicu. Prikovo bih ja njega za klupu.

Macak

pre 5 godina

Pozdrav svim gavranima i pticama kukavicama, lelekusama i ostalima.

Ovu tekmu se moze gledati i sa druge strane-

Ako Denver moze da si dozvoli da promasi 22 trice, da Marej bjesni do besvkestu zelji da se promovise kao vodja ekipe da se ispromasuju slobodnih bacanja i ocigledno prestrabljeni od prve plaeof tkme ipak imaju sut za pobjedu, sta ce biti tek kad odigraju solidno?
Ako ba odigraju solidno sigurno ce vratiti brejk na jednoj od sledece dve tekme.

Filip

pre 5 godina

Na ovom mecu je medju najboljima, nije previse srljao, mada je mogao da ne srlja uopste, ali ih je nosio u teskim trenucima i igrao odlicnu odbranu na DeRozenu...
(očigledno, 14. april 2019 06:26)

Kako je medju najboljima? Tako sto sopstvenom sebicnoscu unistava tim. Zalece se posle skoka kao bizon na 3-4 igraca Spursa i postavljenu odbranu, sutira u trecoj sekundi napada, saigraci oko njega kao i da ne postoje...
Tokom cele sezone je takav i to Meloun trpi. Ne kazem da je los igrac, samo kazem da nije racionalan i nesebican. Sto se odbrane tice tu je korektan, ali dzaba mu to sto odigra dobru odbranu, skoci i onda sjebe sve u napadu svojim egocentrizmom. Podatak da vise asistencija u proseku tokom cele sezone pa i ovde, od njega imaju igraci sa klupe, uz daleko manju minutazu sve govori...
Naravno, pored njega, Marej sem par dobrih floutera najveci krivac za poraz, uz naravno najvise potrosenih lopti.

NIkola

pre 5 godina

Igra DEnvera me podsetila na Sakramento..ko indijanci..Muraj plejmejker a 0 asistencija..sutirao covek 24 puta k da je Harden..0-6 za trojke ..u zadnjem minutu promasi trojku ,pa promasi i dvojku pa i izgubi loptu..Bartonu su lupili ne znam ni ja koliko banana.
I Jokic bled..i ako tripl dabl samo 10 poena..tako da pobedi ne moze u plej offu ..ocigledno da ne moze da uspostavi autoritet u ekipi pa i Barton i Mari i Haris sutiraju vise od njega

bradina

pre 5 godina

Dokle ce ovaj Meloune da eksperimentise i upropascava Denver!?Gpvori kako mu je Jokic glavni a kolo mu vodi ljubimac Barton.Ispucava se covek,ne daje nikom loptu,imitira Vestbruka(slaba kopija),ali sem dobre odbrane nije za startera!Sreca pa je San Antonio slabija ekipa pa nisu napravili vecu razliku a sve to jer trener ne vidi ili nece da vidi da mu je Kreg bolja opcija od Bartona!Udavio je i umrtvio brzu igru Denvera,pritom unistio Mareja!

red john

pre 5 godina

Nuggetsi nemaju sta da traze sa ovakvom igrom, SA ih gazi. Jokica saigraci ignorisu, ne dobija pozicije za sut. Sve mane Denvera sad u plejofu dolaze do izrazaje. Koga zanima, nema prenos na TV-u ali ima reddit.

Profesor BG

pre 5 godina

Kada je Jokic toliko pasivan u najvaznijem ofanzivnom segmentu (sutu), Denever gotovo da ne moze da pobedi ekipu koja je u rangu prvih 8 ekipa.

Dejan

pre 5 godina

Ocekivano. Denver cele sezone igra na granici maksimuma, dok se ozbiljne ekipe cuvaju za ovo glavno. Igrali su oni i sada koliko im je SA dozvolio. Velika je ovo skola za njih, a sa stecenim iskustvom ce postati konkurentniji. Bolje je ovo i za reprezentaciju. Nek ih pometla SA pa da se covek malo odmori za reprezentaciju.

marko

pre 5 godina

Koliko decjih komentara?
U svima odraz nase kulture i znanja, uvek neko drugi kriv.
Igras protiv veterana, nestabilnog Derozana, vremesnog Aldridgea, cuva te Poeltl(ko je taj) u najboljim si godinama, kao neki vodja tima i ti ubacis 10p. Celu utakmicu bezis od odgovornosti, samo dobacujes ne bi li imao TD, a krivi ostali sto ti nemas petlje da budes lider tima.
Kriv Barton, Marrey, Malone.
Nemoj da im dobacujes loptu, resi sam napad kad vidis da ne znaju.

Ljudi, ono sto Jokic igra moze da igra ko hoce.
On se prodao i proslavio na asistencije, ali ne mozes da igras za 150mil i u najvaznijim utakmicama ubacis 10p. To je za svaku kritiku, kakva crni dobra partija.
Sa druge strane niko ne pominje ocajnu odbranu. Visoki pick and roll i Jokic se pretvara u superstara Gagica. Nivo Aba lige. Limitiranost i najveca boljka Denvera. Ne moze tu da pomogne ni madjionicar Domino, kamoli Malone.
Odbrana je najvaznija stavka u playoffu.
Ne bi Simmonsu niko rec rekao sto nema sut, sto ubacuje 5p da igra odbranu poput Siakama recimo, ali covek stoji u odbrani i gleda kako mu se saigraci lome, a u napadu poprilicno limitiran.

Pera

pre 5 godina

Jokic u prvom poluvremenu 9 asistenicija a tim sutira trojke 2-13! Sve sirom otvorene, mogao je da ima 15a u prvom da su nesto pogodili. Nece ih sut vec nekoliko nedelja,inace imaju ok procente, ali sad ih je stalo. I naravno, Pop duplira Jokic cim krene, odbrana cela pod kosem, trojke sirom otvorene,ali nista ne ulazi. Tolko su izgubljeni sa sutem da na primer Jokic izbaci Mureju za otvoren sut za 3, nikog oko njega, a on krene prema kosu gde su svi, ne sme iz daljine. Na kraju 6-28, da su bili samo 8-28 (28%), pobrdili bi.
Igrace se ovo jos, ip[ak su oni bolji tim, morace i sut da krene.

nba86

pre 5 godina

na 66 suteva marej, heris, milsap i barton imaju 3 as, jokic na 10 (racunah im i po dva bacanja u jedan sut) 14 as. zasto mu niko nikad osim herisa ne vrati loptu kad igraju pikenrol to ne razumem, iz tih pozicija kad sutira je nepogresiv ili ako retko kad i promasi posle ofanzivnog skoka dva to ispravi. ok, udvajali su ga non-stop, ali mora da bude agresivniji da mu prva opcija kad krene da gradi bude sut, a ne as. da prestane da sutira za tri, da umesto toga uzima duge dvojke, nema razloga da se povlaci unazad metar dva na trojku. zasluzena pobeda sparsa, ipak trener mnogo znaci u plej ofu.

Aleks

pre 5 godina

Ja sam već rekao da će ovaj tim biti ozbiljniji kada se otarase Bartona i Murraya. Pa drugo mesto im je zimus klupa napravila, Craig i Beasley, dok je Barton bio povređen. Mislim da je ostao povređen momci su možda mogli i do prvog mesta! Lik koji uništava ovaj tim, poništava Jokića i ostale koji dobro odigraju! Ruši timsku igru. Kao da ga je namerno neko ubacio da Denver spreči da nešto ozbiljno napravi.
Od Murraya takođe, nikad vrsni igrač, a polažu sve nade u njega da će biti Jokiću uz rame. Forsoraju u njemu ono čega nema.

Mare

pre 5 godina

Vidim opet se pljuju Marej, Barton, Heris. O da, bilo je glupih njihovih promašaja, ali u 4/4 Heris, pa Marej su nosili Denver, a Barton celu utakmicu. Kreg pogodio trojku, kad su svi živi promašivali, vratio ih u život. Mali Bizli pokušao atraktivno zakucavanje, vrati ih u život takođe... I gde je Jokić???? Ovi se bodre, udaraju u prsa, aplaudiraju, a on se tamo njiše i broji ovce i pitam se gde je Jokić??? Čovek da šutne 9 puta, od toga 3 trojke, a jedna je bila erbol, i to ne bilo kakav, nego sramotni, najsramotniji. Šta se s njim dešava, evo već mesec dana unazad, i ovaj tripl-dabl je smešan, jedino toliko ugojen može neki skrin da napravi pa eto asistencije, kao doprineo je nečemu.

Иван-Ниш

pre 5 godina

Много се пише о подбацивању главних играча Денвера, али проценти главних играча Сан Антонија су још гори... и опет победише. Поново, у плеј-офу побеђује тимска игра, искуство и зналачки одиграна одбрана. Или да имаш супер звезде које ће да надоместе пропусте са својих 40-50 поена. И то не пали код сваке екипе. За Денвер је ово веома тешка ситуација јер су изразито домаћинска екипа, а и у последње време се више бавили калкулацијама него подизању своје игре.

nba86

pre 5 godina

32 posto sut iz igre, 15 za tri, ispod 70 za jedan, sa ovakvim procentima da pevaju sto je za sad samo minus 8, sreca da oldridz vec tri licne, de rozena nmg da zaustave, ali se plasim da je jokica opet iznervirala ova njegova druga licna, stvarno nije bila.

brka

pre 5 godina

Dobra odbrana, loša selekcija šuta. Morali su igrati više akcija za Jokića, pa da on završava šutom ili kad ga udvoje da daje asistencije za otvorene šuteve.

Admiral

pre 5 godina

Gde su sada one "lozane" sto su tvrdili da ce Denver sigurno u finale, cak da ima velike sanse da pobedi GS?? Nemate vi pojma ljudi, Denver je raspad od ekipe, tek ce Jokic biti neprimetan kada Sas jos malo utegne odbranu, pustite vi cirkus od reguralnog dela kada svi igraju sa 20% nezainteresovani a Jokic sa 100% pa ubaci 20ak poena...

očigledno

pre 5 godina

ovo je strasno, kakvo ispucavanje, igrsju kao sakramento, ko doda da mu umre majka
(nba86, 14. april 2019 06:09)

To apsolutno nije tacno, imaju trenutno 20 asistencija i igraju vrlo timski uz dosta pasova i pik en rola. Sut ih ne ide ceo mec i promasili su previse slobodnih bacanja, to je glavni razlog sto zaostaju...

Lale gator

pre 5 godina

Što mi lupate pluseve na komentar Napred Jokiću prsten ti je na dohvat ruke, kad je to bio najviši nivo, sarkazma? Ovo je bila 1. utakmica i svašta može da se desi u ovoj seriji, ali da Denver osvoji titulu, ne može nikako. Jokić je izvrstan drugi igrač i sa odličnim bekom šuterom ili plejom čini ubistvenu kombinaciju, ali da bude nosilac tima koji je kokutentan u plej ofu, jednostavno ne može. Suviše je mekan. U reprezentaciji u koju verovatno neće doći sa Teom i Bogdanom bio bi sjajan, rasterećen može da pokaže vrhunsko znanje.

marko

pre 5 godina

Vidi ovo je tek prva plejof utakmica u karijeri i tek će se u nastavku serije i u narednim sezonama videti šta dečko stvarno može. Prodao se asistencijama i to može da igra ko hoće? Nemoj dalje da komentarises, spominješ neke dečije komentare a sam rezonuješ na nivou uvredjenog deteta iz osnovne škole. Niti to može ko hoće niti se on samo zbog toga prodao. Posle jedne osrednje partije ti daješ sebi za pravo da izvodis takve zakljucke. Šta znaju svi ti stručnjaci iz Denvera i NBA, to može da igra ko hoće, plus 20 poena u proseku i to može ko hoće, plus dvocifreni broj skokova. Evo pun NBA takvih igrač, stoje u redu i čekaju ko će da im da 150 miliona.
(analiticar_ amater, 14. april 2019 10:27)

Sta "decko" stvarno moze videlo se vec u utakmicama protiv ozbiljnih protivnika GSW, Hjustona, ali to je pojedinima ovde tesko objasniti. Jokic ima talenat, zna da igra kosarku, ali tesko da moze biti neka prevaga u playoffu, jer je generalno poprilicno limitiran igrac. Limitiran u odbrani, fizicki nespreman za playoff kosarku. To tesko da ce se ikada promeniti.
Lepo sve to izgleda u sezoni kada svi igraju na 40-50% snage, ali u playoffu kada te neko bolje cuva, vidi se ko je igrac a ko statisticar.
Jeste mu I utakmica u playoffu, ali njega su strucnjaci poput tebe-amateri, odavno proglasili boljim od Divca a da "decko" nije odigrao jednu playoff utakmicu. Mene cak i nije razocarao, ja od Jokica, Vucevica i slicnih ne ocekujem nista u ozbiljnoj kosarci.

PeraŽdera

pre 5 godina

Jeste Jokic previse povucen poenterski, previse dodaje u nekim momentima. sve to stoji ALI. Nije uopste lako kada ste nabolji poenter svoje ekipe, asistent, skakac i igrac generalno. Dakle, moras da razigravas ostale jer nema ko plus moras da izmisljas svojih 20+ poena jer NEMA ko tebe da razigra. Tako nesto moze da prolazi u regularnom delu gde se timovi smenjuju ali kad je serija od 4+ utakmica izmedju dva ista tima gde je sav fokus na tom jednom timu (sta su mu mane i prednosti) to uopste nije lako da ne kazem da je nemoguce (videlo se sinoc). Nikola moze da isforsira utakmicu i bukvalno se pobije jer ga udvajaju, da svojih 20+ poena, iznudi faulove, iscima se u odbrani iznad svojih fizickih mogucnosti i sta onda. Izduvan balon jer je to previse za jednog igraca fizicki u seriji. Tako se ne igra PO. Ne moze jedan igrac da dobija seriju a pogotovo ne protiv jednog Grega Popovica. Mora jos neko da se isturi. Denever cele sezone ima problem jer niko nije konstantan osim Nikole i to sada dolazi na naplatu. Lepo udvajas i zamaras Nikolu i to je to jer ovi ostali, basketasi operisani od povratne lopte u piku (osim Morisa) em ne mogu da pogode otvorene suteve em konstantno srljaju. Nikolu udvajaju, on pokupi 14 skokova, podeli 14 asistencija ali dzabe kada nema skim da igra. Ponavljam, jeste izrazito nesebican i njegove poene nema ko da nadomesti, mora agresivnije ali ne moze da sam sebi izmislja poene (jer njega niko ne razigrava) i plus da razigrava druge, utice na igru u svim segmentima i tako u seriji utakmica protiv istog protivnika, bez pomoci. To je mogao Jordan :) Preveliki zadatak za jednog klinca koji prvi put igra doigravanje. Saigraci probudite se. Naucite da igrate na Nikolu jer je vas najbolji poenter a ne samo on na Vas. Sramota. PlayOff = timska igra i KONSTANTAN ucinak vise igraca! Bartona me vise sramota i da komentarisem. Uzaludno.

nevski

pre 5 godina

Evo ovako,kako god sad prodju,ali,u medjusezoni,moraju da idu Milsap( timska opcija) i Barton,to pod obavezno,potrošač i štetočina velika.Čovek se ispucava,to može da ih košta u ovoj seriji.

Milan

pre 5 godina

Jokić sjajno krenuo meč, bukvalno izgleda kao poboljšana verzija igrača iz regularnog dela sezone. Agresivniji, nema izgubljenih lopti, jako igra i u odbrani... šteta sto Denver ne igra više na njega, a još veća šteta sto niko od bekova ne može da ubode trojku... ajmo Denver

Nexus

pre 5 godina

Cim Denver bude pociscen, doci ce kod Saleta da kmeci za reprezentaciju. Samo tada i Sale treba da mu uvali metlu zato sto citavu naciju mjesecima zavlaci sa hocu-necu igrati.

hardaway

pre 5 godina

Ostanem da gledam sinoc Toronto-Orlando. Odavno bolju utakmicu nisam gledao. Orlando perfektan, igraju ljudi odbranu za cistu desetku. MCW je sjajan igrac, koga niko u ligi nije hteo, a koji je sa Agustinom stavio u dzep nesrecnika Lowry koji ne zasluzuje rezervu da igra, a kamoli prvog pleja. Toronto od potencijalnog sampiona Istoka, sada deli samo jedna enigma-K.Lowry. Moze li ovaj covek da ubaci bar 10p u playoffu a da ne sutne 30 puta? Ako moze i Toronto moze u finale.
Naravno, Orlando tesko da ponovi ovakav mec, ali su pokazali kako se igra prava kosarka.
Najlosiji igrac Orlanda ubedljivo N.Vucevic. On je sinoc pokazao da je premekan za playoff utakmice. Ubacio jednu vaznu trojku i to je sve.
Do juce najbolji igrac Orlanda, ustvari, statisticar kao i nas N.Jokic.

Sto se Jokica tice, mogu samo reci ovo sada popularno Lecicevo:
" Ha, haha, hahaha", nemas pojma.
Klasican statisticar koji kada je tesko ne moze da predje 10p.
Citao sam na jednom forumu, gde dolaze ljudi koji se razumeju u kosarku, ne kao ovde, mnogi su se slozili da ce u playoffu Jokic ubacivati izmedju 10-15p uz sut 40-50%, sto je za igraca njegovog renomea i ugovora sramota.
Od pocetka sezone pisem da je brza bekovska linija najace oruzje Denvera, zaustavi bekove Denvera, zaustavio si Denver.
Jos Aldridge i Derozan ispod proseka, sta ce biti kada se oni razigraju?

marko

pre 5 godina

ej jokara za poluvreme 9 asistencija, ovi bez njega su krš ekipa realno, čovek pritom šutnuo samo 3 puta, nažalost zato je malon nula u odnosu na grega, prosto moraju da prekinu da se ispucavaju za tri. takođe i san antonio ubacio neke nenormalne šuteve, mislim da će im pasti procenat u drugom poluvremenu.

očigledno

pre 5 godina

Izgubili su zbog Jokica. Pre nego sto mi lupite minus, makar procitajte komentar do kraja.
Jokic je imao 4/6 za 2 i 0/3 za 3. Uzeo je i vise trojki nego u proseku, nije ih pogodio jer je bio van ritma, ali ok.
Uzeo je samo 6 suteva za dva, imao je 14 asistencija, a samo 6 suteva za dva. Vidim ovde mnogi da pljuju Marija, ali je onaj sut bio potpuno otvoren i tako je nacrtao trener, pa naravno da ce sutirati 7 s do kraja, ona izgubljena lopta na kraju mu ide na dusu, ali nisu ni imali vise nekih realnih sansi, pa i nije tako strasno. Jokic je pred mec izjavio da zeli da pokrene sve saigrace, to je i uspeo, ali na kraju nije sebe pokrenuo. Ponovicu, imao je samo 6 suteva za 2, lepo je to sto je pokrenuo sve saigrace, ali je on i dalje glavno oruzije Denvera i mora biti u ritmu za ovakvu zavrsnicu. Ne krivim Malouna sto nije nacrtao napad za Jokica na kraju, jer je bio van ritma suterski, ali mislim da je prva opcija morao da bude Heris koji je bio u ritmu tada. Ali opet, da su isli vise na Jokica, resili bi ovaj mec dosta ranije, a nije da je Jokic sutirao 0/6 pa da bude nesiguran i uplasen, nije protiv sebe ni imao elitnog defanzivca pa da ne sme da udje u post. Jokic je jednostano morao da bude mnogo agresivniji, ali bilo kako bilo, cela ekipa i Maloun su dosta naucili na ovom mecu...

Bradonja

pre 5 godina

Bas cesto Denver srlja, I ima dosta nerezonskih suteva. Brzaju i sutiraju iz nekih jako teskih situacija a vremena za napad imaju sasvim dovoljno. Pogotovo ovaj Barton, decko ce da sutne na kos pa makar iz bunara, a ima po dvojicu otvorene na 3 uvek.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Sta "decko" stvarno moze videlo se vec u utakmicama protiv ozbiljnih protivnika GSW, Hjustona, ali to je pojedinima ovde tesko objasniti. Jokic ima talenat, zna da igra kosarku, ali tesko da moze biti neka prevaga u playoffu, jer je generalno poprilicno limitiran igrac. Limitiran u odbrani, fizicki nespreman za playoff kosarku. To tesko da ce se ikada promeniti.
Lepo sve to izgleda u sezoni kada svi igraju na 40-50% snage, ali u playoffu kada te neko bolje cuva, vidi se ko je igrac a ko statisticar.
Jeste mu I utakmica u playoffu, ali njega su strucnjaci poput tebe-amateri, odavno proglasili boljim od Divca a da "decko" nije odigrao jednu playoff utakmicu. Mene cak i nije razocarao, ja od Jokica, Vucevica i slicnih ne ocekujem nista u ozbiljnoj kosarci.
(marko, 14. april 2019 11:31) # Link komentara
Preporučujem (+20)Ne preporučujem (-31)

Covece Boziji, sa samo 20 godina u Riju je napunio Kazinsa 25 koseva strpao Amerikancima, pises teske nebuloze. Jokic je nemocan ako Barton i Marej sutnu 14-40 genije

MarcoPolo

pre 5 godina

Mogli ste da pomenete i da je Jokić u poslednjem minutu takođe prodao "živu" loptu na minus jedan... Dakle nije Marej jedini tragičar, svi su odigrali loše.

DarkoM

pre 5 godina

Jokic slab. Brojevi znaju da lazu a to najbolje pokazuje ova utakmica. Asistencija pravih je imao mozda 3, dok skokova je morao imati jer i San Antonio je imao lose sutersko vece. Nije napadao kos, samo je gledao kako da se otarasi lopte. Jokic mora da ide agresivnije prema kosu, ja se nadam da ce bti bolje jer sve one 82 utakmice sto su se igrale, se svode na playoff.

mmak

pre 5 godina

@PRESTANITE DA ŠUTIRATE TROJKE!!! Postoje i drugi načini da se postigne koš...

Apsolutno se slazem! Nekad je trojka bila big deal, sutiralo se kad se moralo. Sada je rutina, svi sutiraju za tri...Jordan ke nakada davao po 50 poena bez da sutne tri. Moji klinci treniraju basket (stariji je 11, mladji 9) i cesto volim da ih stavim da igraju 1 na 1. Starijem kazem da ne moze da sutira i da mora svaki put da ide na ulaz. Trojke su postale toliki smor, upropastice kosarku...

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

tuzan sam zbog poraza ali i srecan zbog Nikole. Kazem srecan jer Nidzo nas igra svoju prvu plej of utakmicu i na to treba da je ponosan i mi i oni. Poenterski nike bio na nivou, jer je mudro isap ma skokovr i asistrncije znajuci da ce ga Greg Popovic takticki udvajati i igrati odbranu na njemu pa je Nidzo hteo da do unapred spreci razigravajuci drugr saigrace. Otuda i njegov velil broj asistencika i skokova. Pametan je Nidzo nas , najbolji beli igrac u NBA ilada...izbacice oni SA lagano...

kiza-iz ofsajda

pre 5 godina

Jokić je odigrao ok i u napadu i u odbrani. Jeste bacio ciglu sa trojke. Nekoliko puta kad je bio sam na postu nije dobio loptu. Pored toga, fulao je Denver sve živo! Nisu iskoristili silna fulanja SAS u trećoj četvrtini, poraz je bio neminovan.

KOSTA1703

pre 5 godina

@marko

Jokić je plaćen 150 miliona za ono što najbolje zna.
Da unapredi igru ekipe, kroz poene, asistencije, skokove, kroz igru koju on gradi.
I on je to vrhunski odradio sinoć.
Prevashodan "posao" Mareja, Bartona,Krejga,Morisa,Huanča,Bizlija je da kad na tacni dobiju loptu od Jokića daju te poene, sa pristojnim procentom.
Kada taj "posao" ne urade dobro, onda celokupna odbrana prtivnika ostavi prangijaše da prangijaju, a zatvore reket te Jokić ne može ni da udje u njega.
Epilog se video...
Znači, Jokić je svoj posao obavio perfektno, pomoćnici nisu.
Tačka.
Jokić je svoje sinoć "z7aradio"
Ali Marej koji je trenutno 15 puta manje plaćen , nije.
O Bartonu da ne pričam.

tulipan

pre 5 godina

Kakav cirkus od kosarke,ovo ne moze da se gleda.Nadam se da ne gledaju stare legende Nba,da ne crvene zbog ovolike kolicine neznanja i kome su ostavili ligu.

Kanidja PG

pre 5 godina

Nema Denver pleja I to je sustina.
Tata ove igre je Stef Kari bez njega GSV upola losiji,igrac jedinstven u ligi.
38 poena sut 11-16 za tri 8-12 ,15 skokova, 7 asistencija.
Odusevljava me covjek godinama.
Boljeg sutera iz nemogucih pozicija za tri ova igra nije imala.
Jokic mora da ima svojih 20+ suteva po mecu inace brzi kraj plej ofa.
Inace daleko najbolji centar asistent zadnjih 30+ god.

Czv

pre 5 godina

Ne drvite.sut los i slobodna bacanja.kakav pop.san antonio ocajan.ocajan.pa i da ispadne denver sta ima veze.ovo je jedinstveno iskustvo gde mozes da vidis gde si i sta trebas da unapredis.jos i kazes da si ispao od san antonija.realno i reprezentaciji igra.kako bude ali bila je dobra tekma.prava playoff.go nuggs

jap

pre 5 godina

A niko ne pise da je Jokic izgubio glupo loptu u perdpislednjem napadu, izgledao tromo, nezaiteresovano. Jese ovaj sutirao zadnji napad i promasio ali isto tako je nas Joker imao 2 ili 4 poena do pred kraj utakmice !!! Slaboooo

marko

pre 5 godina

Covece Boziji, sa samo 20 godina u Riju je napunio Kazinsa 25 koseva strpao Amerikancima, pises teske nebuloze. Jokic je nemocan ako Barton i Marej sutnu 14-40 genije
(Dragan-Borca, 14. april 2019 13:46)

Samo sam tebe cekao da mi objasnis, najveceg bota ovde.
Jeste, napunio Kazinsa u utakmici u grupi, koja nije imala nikakav znacaj i utakmica koju smo izgubili. Kakva korist od njegovih 25p?
Koliko je postigao u finalu? 6 poena majstore, 6 poena!
Koliko je poena postigao protiv Kazinsa i Golden State proslu utakmicu kada su ih oducili od kosarke?

Jokic je vodja tima, nema njemu sta Murrey i Barton da uzimaju 40suteva.
Problem je taj, sto on ne sme i ne moze da sutne, a neko mora da preuzme odovornost.
Lakse je dobaciti pas nego postici poen.
Ono sto Jokic igra je penzionerska igra. Cekas Murreya da odlucuje utakmicu, da pogadja teske suteve. Pa nije sine Murrey placen 150m vec ti.
Lako je u revijalnoj utakmici dati Amerima 25p, daj u playoffu.
Covece, cuva ga amater Poeltl. O cemu pricamo?
Ti ga sad nesto tu branis, da niste vezani pupcanom vrpcom?
Covek razocarao ceo Denver, ti iskopao nekih nebitnih 25p i mlatis praznu slamu.
Na kraju nebitno, prva je utakmica, ali bio je los. Triple Double je neminovan kada preko Jokica ide svaka akcija, ali u odbrani los, u napadu slab, tanko za igraca koji je prvo ime kluba, tanko covece.

KOSTA1703

pre 5 godina

@marko
Stvarno mi dosadilo objašnjavati osnove košarkaške igre.
Kažeš pola nisu asistencije nego prosta uručenja?
A ne kažeš da tim uručenjima zbog postavljanja Jokića igrač dobije bar korak prednosti nad protivnikom.
Taj korak je "doneo" Jokić a tvoje je samo da to iskoristiš za zavidnim procentom.I posle te prednosti Jokić se obavezno otvori, a retko dobije povratni pas.Zašto?
Povratnu loptu kad dobiju dobiju je kada su sami, jer Jokić nepogrešivo nadje slobodnog igrača sa kog se udvaja.
Ako to ne daš, onda nisi igrač za Denver.
Ne može tu biti Jokićeve krivice nimalo.
To nema nikakve veze sa statistikom, nego sa zdravim razumom.
Da su šutirali trojke i spolja bar 40% jokić bi imao 20+ asistencija i lagano bi dobili meč.I sad je Jokić kriv što oni ne mogu da ubace?
Imaš genijalnog igrača u timu, koji skoro nepogrešivo nadje uvek najbolje rešenje za ekipu.
Zadatak svih ostalih je da budu samo ispomoć, a ne da pametuju.
Zna se ko je plaćen da pametuje.

Kobe Bryant

pre 5 godina

Nazalost, ocekivani ishod. Meloun nije dorastao zadatku. Neki dan daje izjavu: Greg Popovic ima 5 prstenova ali ja imam burmu! Ne znam sta mu je to znacilo, ali mu je Greg nocas odgovorio adekvatno. Dakle, presudilo je iskustvo. Greg je uštopovao Jokića, iako je ostvario triple double. Bolje bi bilo za Denver da je Jokara imao 20 poena a manje asistencija. Nadam se da ce im ipak otkinuti jednu pobedu u Teksasu.

gazija

pre 5 godina

dame i gospodo , njegovo velicanstvo - Nikola Jokic!!!
TD vec u prvoj utakmici plej ofa i vec rekord. bravo bravo bravo Nidzo! MVP MVp MVP!!!

Kg

pre 5 godina

S jedne strane voleo bih da Nuggetsi prodju jer su zasluzili kad se pogleda cela sezona a sa druge ako ispadnu Jokic ce imati vise vremena da odmori i bude svez ako zaigra za reprezentaciju

Cole

pre 5 godina

Sto bi Aca Informacija rekao
- Ovo je sudar neiskustva protiv iskustva,
ovo je sudar mladosti protiv starosti…
Salu na stranu, jako bita utakmica za Denver,
pogotovo za Jokica gde ce se videti od cega je,
sudeci po igrama koje prikazuje u derbijima
i kada se lomi rezultat, ovo bi trebalo da bude
Denverovo/Jokicevo vece. Poz.

Wlada

pre 5 godina

Nikola Joker 4ti igrac u istoriji NBA lige koji je postigao triple double u prvom mecu playoffa. Legenda Lala.
(ZipaLooma, 14. april 2019 06:40)

10poena...

analiticar_ amater

pre 5 godina

Jeste mu I utakmica u playoffu, ali njega su strucnjaci poput tebe-amateri, odavno proglasili boljim od Divca a da "decko" nije odigrao jednu playoff utakmicu. Mene cak i nije razocarao, ja od Jokica, Vucevica i slicnih ne ocekujem nista u ozbiljnoj kosarci.
(marko, 14. april

Njega je jedan Vlade Divac proglasio boljim od Vlade Divca. Jokic je do sada pokazao da ume i protiv jačih protivnika a ovo mu je tek prva plejof utakmica u karijeri tako da će se tek videti šta je i kako je.

Trica

pre 5 godina

Jon Bon Jovi...zavrsi se utakmica a covek koga ukljucuju u razgovore za mvp nagradu bude tek 6-i igrac po poenima u svojoj ekipi,da 10 poena?!

Joe

pre 5 godina

Previse se lozite na taj triple double. Dragič ga je napravio protiv Dallasa jer je htio da pokaze Dončiću ko je najbolji Slovenac , Wade se s "40" godina oprostio s triple doubleom... Postoji u NBA bar 50 igraca koji bi napravili 15+ triple double u sezoni kada bi ih forsirali i igrali za statistiku koliko to rade Westbrook, Jokic, Doncic i Simmons.

nba86

pre 5 godina

za ocigledno: eh, zasto uzima? pa zato sto je barton. takav je muva bez glave, da l je treca ili 17 sek napada on vidi samo kos. druga petorka ocajna, bizli rupa u odbrani, niko nista ne moze da pogodi za sad imaju 1/9 iz igre.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Много се пише о подбацивању главних играча Денвера, али проценти главних играча Сан Антонија су још гори... и опет победише. Поново, у плеј-офу побеђује тимска игра, искуство и зналачки одиграна одбрана. Или да имаш супер звезде које ће да надоместе пропусте са својих 40-50 поена. И то не пали код сваке екипе. За Денвер је ово веома тешка ситуација јер су изразито домаћинска екипа, а и у последње време се више бавили калкулацијама него подизању своје игре.
(Иван-Ниш, 14. april 2019 12:18) # Link komentara
Preporučujem (+30)Ne preporučujem (-3)

Marej i Barton su imali 14-39, a Derozan i Oldridz 12-36
To je fakticki isto
Ali zaboravljas da su Oldridz i Derozan imali 8 asistencija( ova 2 samo jednu zajedno), da su imali 20 skokova i 11 pogodjenih bacanja naspram 3 pogodjena od Mareja i Bartona
Znaci imali su isto los sut iz igre ali ova 2 su imali 8 koseva vise iz bacanja i 8 asistencija, to je velika razlika
Barton i Marej 66 minuta zajedno--1 ASISTENCIJA i to je glavni razlog poraza

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 5 godina

Iskustvo San Antonia se vidi lagano vode za sada, legenda Marco Beli.
Jokara 9 asistencija na poluvremenu ceka se da eksplodira sa sutevima u nastavku...

bmiles

pre 5 godina

Covek u pauzi 13 sekundi do kraja odluci da Mari izvede sut!!? Iako Jokic nije bio na suterskom nivou veceras,a svi znaju da je Jokic igrac koji zavrsava taj tzv."klac" i moze se nad njim napraviti faul u ulazu na kos,zasto ne taj scenario!?Zato sam i napisao u prethodnom komentaru da je Popovic za Melouna vanzemaljac!Ali na greskama se uci!Tragika ovog poraza je sto se Meloun uopste nije pripremio za ovu utakmicu,kao sto je to uradio Popovic.Da je "Pop" kojim slucajem imao ovu situaciju,a imao je sa Dankanom vise puta,igrao bi na Jokica,nesumnjam.O tvrdoglavosti oko Bartona da on vodi igru valjda se uveio kad su Mari i Jokic preuzeli kontrolu.Ali jos nije gotovo,iako je prednost domaceg terena ovim izgubljena.Moze Denver i Jokic daleko boljeali cinjenica je da je veceras pobedilo iskustvo trenera.Nije tragedija i da ispadnu,bar ce Jokic igrati za Srbiju.Obrni okreni ipak mi dobijamo.

Miki1212

pre 5 godina

Zaslužena pobeda San Antonia, vodili su ceo meč, igrali dobru odbranu i generalno bili bolji barem za nijansu.Timovi su sličnog kvaliteta. Na strani Denvera su mladost, agilnost, eksplozivnost i energija,dok su Sparsi iskusniji i imaju boljeg trenera.Biće napeto i neizvesno,moguće da ode u 7 mečeva.
Ne shvatam zašto regularni deo sezone Denver nije iskoristio da razigra Ajzeu Tomasa.U Bostonu je igrao na All-star nivou,jeste da bi odbrana trpela,ali njegov doprinos u napadu je značajan,ima iskustva iz plej-ofa i realno zaslužuje određenu minutažu, pogotovo kada Mareja ne ide kao sinoć. Jokić mora agresivnije da napada koš,treba to ekipi, mora da povuče.Prvi igrač tima mora da ima loptu u odlučujućim momentima i da rešava,svakako pre Bartona.

kejt winslet

pre 5 godina

Jokic najbolji i u napadu i u odbrani, de je pojeo Oldridza.
Trener mora da smiri bartona i mareja, oni su sinoć izgubili utakmicu

keke

pre 5 godina

Evo botovi kmece jer je Jokic udvajan ili kako neki kazu “dupliran”!!! Sramota! Zamislite samo to! Usudili se da ga udvajaju. Mislite li da ne udvajaju Janisa, Dejvisa, Kazinsa? Ali oni i pored toga ubace 30 poena. A Jokaaaaaa 10 poena, da nije slobodnih ne bi ni toliko. Veliki promasaj od igraca.

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Dobija Denver,a Jokic u poslednjoj cetvrtini daje bar 10poena.
(Car, 14. april 2019 05:37)
Pogodio si ha ha ha jeste dao 10 poena ali u cijelom mecu ha ha ha.

očigledno

pre 5 godina

e moj Muray-u, profesionalni kosarkas, napravi ti Jokic zicer, promasi trojku, oces da budes heroj, opet jokic blok sam si na sutu na 3m od kosa i vola ne umes da ubodes, pa ti to nije dosta sto si ukenjao nego ides da vodis loptu i izgubis je zadnji napad... trojke 0-6... Malone, Pop ti je pokazao kako se vodi ekipa, dokle vise ovaj Barton da ti vodi tim kad je sebicno drvo obicno... ocajan sut, jbg prva plej of utakmica, drma trema, trojke SA 7-15 a DEN 6-28.. jokic kad oseti tvrdo (a tek pocinje) moraa da pojaca, odlican u odbbrani, deli assistencije ali mora da uzme vise suteva, samo 9 veceras iz igre je malo... ima ih Denver, samo da poprave sut i dobijaju ih, jer ovo veceras je bilo lose. Dobro jutro Srbijo
(niski, 14. april 2019 07:15)

Po tvom komentaru bi se zakljucilo da je Denver na nivou Sansa, a ne da je druga ekipa u prejakom zapadu...

Davitelj protiv davitelja

pre 5 godina

Kokobara.. Ne slazem se sa komentarom koji ste napisali. Kako god imamo pravo da hvalimo nase sportiste, tako imamo pravo, i da kritikujemo te iste. Neka su oni svi zivi i zdravi, i neka se bore za jos uspesniji zivot,i to vecini nas nece smetati. Svi mi imamo pravo da kazemo ono sto mislimo , i to ne treba nikome da smeta. Treba li samo zato sto su Srbi, da ih hvalimo, ma kako igrali, ma kako se ponasali, i ma kakve rezultate postizali? Ja mislim da ne treba. Licno Jokic je dobar igrac, ali ne i vrhunski. Da li sam ljubomoran zbog njegovog uspeha (potpisao je fantastican milionski ugovor)? Nisam, i naprotiv cestitam mu na tome. Da li je za mene igrac, koji me ostavi bez teksta, dok igra? Nije i nikada nece biti. Nadam se da Vam, moji utisci o Jokicu ne smetaju, i da ste shvatili, da u mom komentaru nema nikakve zlobe, ili ljubomore prema Jokicu, ili prema bilo kojem nasem sportisti,jer jednostavno, svi mi imamo, svoje licne kriterijume, prema kojima pratimo i ocenjujemo nase sportiste i njihove uspehe, i to zaista ne bi trebalo ikome da smeta.

brm

pre 5 godina

Onaj Barton se nikako ne uklapa u stil igre Nagetsa. Guši protok lopte, toliko je glupsti napravio da to nije normalno. Džamal Mari je totalno nepredvidiv. Može da izađe na teren da mu sve ulazi, a može da promaši i deset otvorenih šuteba. Heris je dobar dečko, ali je mnogo stidljiv na terenu. Jokića su stalno udvajali i to je ostavljalo mnogo prostora za druge, ali nisu mogli vola da ubodu. Nikola uz sebe nema nijednog igrača vrhunskog kvaliteta. To bi trebalod a budu Heris i Mari, ali sa tolikom nekonstantnošću niko ne može da se osloni na njih.

Realno je da Denver prođe, vidi se da su kvalitetniji. SA ih je jedva dobio, a Denver je odigrao toliko glupo, sa toliko promašaja i srljanja, da je teško da ponove ovakvu utakmicu. Verovatno su se stegli jer je to svim igračima osim Milsapa prva plejof utakmica, dok SA igra PO već oko 20 sezona zaredom.

nba86

pre 5 godina

1/2 heris 4/6, marej 5/11, barton 4/10, milsap 3/6, bizli 2/4, plamli 1/2, moris 0/3, krejg 0/2, jokic 1/3. 42 posto iz igre, 15 za tri.

KOSTA1703

pre 5 godina

Naopako kakvi komentari!
Čovek postigao TD, učestvovao u više od pola poena svoje ekipe, izgubili na jendu loptu, i onda je on bio loš?
Gledam sinoć Bruklin kako igra......Pa Jokić s njima, na mestu centra bi bio prvi asistent lige, a Bruklin u velikom finalu.
Utakmica u kojoj Denver ne može ništa spolja da ubaci, i onda SA skupi rekt i pusti da prangijaju do sutra.
I kako će onda Jokić da uzme više šuteva?
Istina je, nema Denveru budućnosti dok ne reši problem dobrog i konstantnog šutera(drugi prolbem rezervnog pleja će rešiti Moris), ali govoriti kako je Jokić loš ili prosečan može samo da kaže neko ko o košarci ne zna ništa.
Navedite mi još samo jednu ekipu u NBA koja igra plejof a da ima samo jednu zvezdu, igrača koji konstantno igra i vuče tim, sem Denvera?
Pa nije jokić moćan da sma dovede ekipu prosečnih prangijaša do titule.
To u istoriji NBA lige nije niko mogao, pa neće ni on.
Dovoljno je što ih je doveo do drugog mesta na Zapadu, čak i više nego što se očekivalo.
Denveru bi u ovoj seriji izuzetno pomogla metla, jer bi se raščistio "vidik", te se ne bi živelo u zabludama da se s Marejom i Bartonom može napasti titula.

Džoni

pre 5 godina

Prebiće ih ovi ko mačiće. Nagetsi ne mogu vola da ubodu. Nisam ih gledao ove sezone ali ovo što sada odgledah je komedija od igre.

baron

pre 5 godina

Pratim NBA 25god, svaki put radujem se pocetku prave playoff kosarke i kraju sezone, koja sluzi u vecini slucajeva da se ekipe uigraju, i da se pojedini prosecni igraci i oni malo iznad proseka zabave ostvarujuci kojekakve beznacajne rekorde. Zadnjih godina gledanje playoffa mi je draze, jer moj Golden State dominira NBA ligom. Mada, to ne znaci da se necu radovati i ako oni izgube u finalu, ako se pojavi neka nova ekipa koja igra dobru kosarku, jer pre svega najvaznije mi je uzivati u gledanju dobre igre.
Prosle godine je playoff bio poprilicno los, kao i samo finale. Hjuston-Golden State bilo je finale pre finala, gde su me GSW jako razocarali pruzenom igrom.
Ove godine mnogo se ocekuje od Janisa-Milvokija, pojavio se i novi fantastican igrac u ligi-P.Siakam, koji je prethodne dve sezone odigrao neprimetno, a sada eksplodirao. Od njega ocekujem da uz Leonarda nosi Toronto do finala.
Zapad je kristalno jasan. Dve sjajne ekipe GSW i Hjuston, i sest prosecnih timova za NBA standarde. Clippersi i Denver ubedljivo najslabiji i timovi koji ce ubrzo ispasti. Oklahoma ima otvoren put ka finalu, pitanje je moze li RW odigrati jednu sezonu normalno, ne jureci rekorde, i bar malo igrati odbranu, igrati za tim ne za sebe.
Ocekujem finale GSW-Toronto(Milvoki).
Toronto ima trenutno malih problema, koji mogu postati veliki, jer uprava nije na vreme reagovala trejdom Lowry, koji i dalje misli da je prva zvezda tima, a covek malo bolji igrac od Covica.

keke

pre 5 godina

Normalno da gube kada glavni igrac postigne bednih 10 poena!
Lepo su oni koji znaju govorili da je Jokic gotov kada krene cvrsca odbrana u plej ofu.

PeraŽdera

pre 5 godina

(Uros_, 14. april 2019 17:18)

Ja licno nikada nisam govorio da imaju siguran TIM za POff tj za ozbiljan posao u njemu vec dosta nekonstantnih igraca koji raznim eksperimentima i zacemnetiranim ulogama bez kredibiliteta gube ritam, sut, kondiciju. Za druge sta tvrde ne znam. Mozda ga i imaju (tim) ali u situacijama gde se igra podredi Nikolinoj kreaciji bez eksperimenata sa Bartonom koji davi loptu driblingom i srljanjem. To im je sto im je, zna se kada su najefikasniji ali ne, ponasanje u stilu, ok Imamo Nikolu i njegove poene ali daj da stalno to gusimo i ekperimentisemo pa kad ne prolazi aj ti Nikola trpaj, izmisljaj, razigravaj. Ko je plej u startnoj postavi? Marej, Jokic, Barton, sva trojica? Malo poseda i vremena da sva trojica imaju loptu toliko u rukama. previse kombinatorike unistava konstantnost ove ekipe i samopouzdanje (Kreg, Bizli, Huanco, Lajls itd...). i to sve nekako u pokusaju da se svi zadovolje i da se svima ugodi. Barton igra 32 minuta a milijardu spoticanja svojoj ekipi pravi. Ubija protok, srlja, glumi kreatora a gusi onog pravog, pije banane itd. Tim koji ima centra sa tako mekanom rukom u reketu, sa odlicnim vicom oko obruca, jednim od najboljih ofanzivnih skokova u celoj ligi, najvise poena iz drugog pokusaja, ima tri godine istu jednu jedinu akciju za njega (protrcavanje od lopte kroz dva bloka da dobije loptu na strani da igra izolaciju - opet on mora da izmisli kos). Nekako se svi postuju, divljanja, ispucavanja a Nikola, pa dobro on se podrazumeva i njegov ucinak, ne trebaju akcije i veci broj suteva za njega. Tim u kojem jedan igrac ima najveci broj poena, asistencija i skokova a nije izraziti poenter vec timski igrac bez konstantnosti bar jos jednog saigraca, nije tim za POff i taj stav podebelo obrazlozih u prethodnim komentarima. Tim koji ne ume da razigrava svog najboljeg igraca a od istog zavisi da njih razigrava konstantno nije TIM. Jos im decko nacrta otvorene suteve, 14 asistencija ali dzabe... Ako gradis tim oko pointcentra, moras imati konstantne sutere a ne pokusavamo to al aj malo i Barton da dribla, diktira napad, salje Nikolu u cosak. Jedno drugo potire i tim postaje izgubljen. Ne zna sta igra, Konstantnost i ritam nestaju. Ljudi ovde ocekuju da Nikola kroz udvajanje i 20% suta saigraca konstantno izmislja 20+ poena :) Slazem se da nije dovoljno agresivan ali ta ocekivanja nisu jednostavno ozbiljna.

marli

pre 5 godina

Denver nije mogao kao i obično ništa da pogodi. Jokić tripl dabl ali šut katastrofa. Isekao ga je trener u prvoj četvrtini taman kad je usao u ritam. Bez njega na terenu Denver je ekipa sa basketa. Jamal i Millsap divljaci. Siguran sam da bi Thomas odigrao bolje od mnogih na parketu,ali nije dobio ni sekundu. San Antonio ništa posebno,ali idu dalje laganica

palop

pre 5 godina

Lako je dodavati boljim i preciznijim igracima od sebe.
(keke, 14. april 2019 05:22)

Zbog cega ne igras u NBA ako je lako?

Inace, Denver se odsekao, samo ih nervoza koci. Krenuli su lepo da stvaraju otvorene pozicije, ali niko nista nije mogao da pogodi, nadam se da ce se probuditi u drugom poluvremenu...

2CRAZY

pre 5 godina

Ocajno je Denver odigrao, kriminalan procenat suta za 3 poena... za sta sam ja ostajao celu noc budan...
Sva sreca ostale utakmice ce se igrati nesto ranije, u 3 naredne dve, pa onda u 23h.
Vidi se neiskustvo i nervoza, a i Jokic je suvise stidljivo odigrao, plasi se da sutne... kolko je samo imao otvorenih pozicija, a nije sutirao...

Milanche

pre 5 godina

Uh sto mi drago zbog SA. A Denver i dalje neka namesta meceve. Fila je morala bolje da odigra i da povede ali polako, doci ce to se na svoje. Orlando, kakvo prijatno iznenadjenje.

Zamenik ministra

pre 5 godina

Denver je izveo 4 slobodna bacanja vise, 5 suteva za 2 vise i 13 pokusaja za 3 vise od San Antonija. 18 suteva i 4 slobodna bacanja. I izgubi sa 5 razlike. Eto koliko su lose sutirali.

Uros_

pre 5 godina

@PeraŽdera

Objasni mi i svi ostali,pricali ste tokom sezone imaju tim za plejof sa Jokicem kao predvodnikom,jaku klupu,mlada ekipa,puna potencijala i sada odjednom nemaju tim?!Zasto se menjaju misljenja posle jedne pobede ili poraza?!

Вељко

pre 5 godina

Neko lepo napisa da ne vredi mnogo tripl dabl sa 10 poena.
Poeni se sabiraju i oni su neophodni za pobedu.
Ako najbolji igrač ne daje poene-ko će?
Može i tako,ali ostali moraju biti dobri.Međutim,to se ove sezone retko dešavalo.
Na mali broj poena Jokića,uvek neko podbaci i poraz je neminovan...
Ne smanji li trener Bartonu minutažu i to osetno,biće metla.

Jaran

pre 5 godina

Ovaj napad koji je Marej (gle cuda) promasio se zapravo igra na Jokica, steta sto je ova jajara odlucila da ne ispostuje akciju i umesto da odigra posle pika on baci jos jednu ciglu...

marko

pre 5 godina

@marko

Jokić je plaćen 150 miliona za ono što najbolje zna.
Da unapredi igru ekipe, kroz poene, asistencije, skokove, kroz igru koju on gradi.
I on je to vrhunski odradio sinoć.
Prevashodan "posao" Mareja, Bartona,Krejga,Morisa,Huanča,Bizlija je da kad na tacni dobiju loptu od Jokića daju te poene, sa pristojnim procentom.
Kada taj "posao" ne urade dobro, onda celokupna odbrana prtivnika ostavi prangijaše da prangijaju, a zatvore reket te Jokić ne može ni da udje u njega.
Epilog se video...
Znači, Jokić je svoj posao obavio perfektno, pomoćnici nisu.
Tačka.
Jokić je svoje sinoć "z7aradio"
Ali Marej koji je trenutno 15 puta manje plaćen , nije.
O Bartonu da ne pričam.
(KOSTA1703, 14. april 2019 16:04)

Ne moze se tako gledati kosarka, kroz statistiku, kako radite ti, Dragan-Borca i slicni vama. Jokic nije nikome na tacni namestio nista, on je bacao povratne lopte kao kamenje kada je bio udvojen. Pola asistencija koje su mu upisane nije videlo asistenciju, ali nebitno. U odbrani autoput kroz reket.
Skoro kada ga je Malone odmarao u sezoni, Plamli je imao brojke blizu triple double za 20min na terenu, sto pokazuje da Denver ima takav sistem igre baziran na centra, to nije Jokic izmislio, koji je u Megi imao prosek od "tri" asistencije.
Jokic kao franzizni igrac je sinoc podbacio. Tako se ne vodi ekipa.
Tacka.

nba86

pre 5 godina

dobro je krenuo, za nepuna cetiri minuta 2p, 3s, 2 as, barton klasika opet brza, vec dva promasaja, valjda nocas i herisa krene da pogodi nesto, milsap za sad dobar sa oldridzom, mada ga udvaja i jokic jer petl nije opasnost u napadu, ajmo.

nba86

pre 5 godina

1/4 20-25, a vodili su 17-13, sut za 2 6/15, za tri 1/9, za 1 5/9. jokic, milsap, heris, bizli 1/2 sut, marej 1/5, barton 2/6 + 2 bacanja promasena, moris i kreg 0/2, plamli 0/1+2 promasena bacanja, za sad stegnuto i lose igraju.

Sasa loznica

pre 5 godina

Srz x ili vec ne znam kako link radi odlicno.hvala u ime onih kojima je tesko da nadju na redditu a tamo mozes naci kinesko jedenje pasa u 4 ligi uzivo!!!inace denver je mlada ekipa,malo drma trema,pop stari lisac,bilo bi dobro da pocnu sigurlrno seriju,koja lako moze biti domacinska do kraja!!!videli smo na istoku tamo zaista niko nije favorit i svi su favoriti,zapad zato gori od neizvesnosti ne racunajuci gsw,a ni njima nece biti u polufinalu.pozdrav

očigledno

pre 5 godina

Barton je tolika stetocina od igraca i takav kancer za ekipunda je to neopisivo...Ume covek da udje u seriju i pogodi, ali uglavnom brza i srlja bez potrebe kao bik. Da je malo vise racionalniji i timski igrac bila bi to druga prica
(Filip, 14. april 2019 05:24)

Na ovom mecu je medju najboljima, nije previse srljao, mada je mogao da ne srlja uopste, ali ih je nosio u teskim trenucima i igrao odlicnu odbranu na DeRozenu...

bujab

pre 5 godina

Lomi se utakmica do kraja, trenutno 3 denver 3/22. Mislim d ace moris i beasley da prelome, videcemo...
Ako krene sut i nastave ovakk slidno u odbrani...

kaplar jurisa

pre 5 godina

 Ne slazem se sa komentarom koji ste napisali. Kako god imamo pravo da hvalimo nase sportiste, tako imamo pravo, i da kritikujemo te iste. Neka su oni svi zivi i zdravi, i neka se bore za jos uspesniji zivot,i to vecini nas nece smetati. Svi mi imamo pravo da kazemo ono sto mislimo , i to ne treba nikome da smeta. Treba li samo zato sto su Srbi, da ih hvalimo, ma kako igrali, ma kako se ponasali, i ma kakve rezultate postizali? Ja mislim da ne treba. Licno Jokic je dobar igrac, ali ne i vrhunski. Da li sam ljubomoran zbog njegovog uspeha (potpisao je fantastican milionski ugovor)? Nisam, i naprotiv cestitam mu na tome. Da li je za mene igrac, koji me ostavi bez teksta, dok igra? Nije i nikada nece biti. Nadam se da Vam, moji utisci o Jokicu ne smetaju, i da ste shvatili, da u mom komentaru nema nikakve zlobe, ili ljubomore prema Jokicu, ili prema bilo kojem nasem sportisti,jer jednostavno, svi mi imamo, svoje licne kriterijume, prema kojima pratimo i ocenjujemo nase sportiste i njihove uspehe, i to zaista ne bi trebalo ikome da smeta.

(Davitelj protiv davitelja, 14. april 2019 11:24)

DAVITELJU ALA SI GA UDAVIO SA ZAREZIMA AAHAHHAHAHA

Pera

pre 5 godina

14 asistencija, a samo 3 izgubljene! Fantastican odnos, pogotovu za centra koga udvajaju, obicno se tu bekovi nakradu, centri u panici prave korake, ofanzivne faulove, bacaju u aut... U nekoliko situacija je mogao da proba sam da zavrsi, ali da je digao ruke od tima i probao sam imao bi mozda 20+ poen, ocajan %, a tim bi naravno izgubio. Kad bi bar znali da mu vrate loptu s vremena na vreme, ne sto bi Jokic imao lakih poena, nego bi se i njima otvorio kos, ovako se odbrana skoncentrise na saigraca jer ZNAJU da ce on da zavrsi.
Sta im bi sa % za tri? Ne samo sto je los, nego su vecina suteva otvoreni, bez preteranog pritiska? Jokic u karijeri mora da proba da se vrati na proslogodisnjih 40%, jer u utakmicama kao juce (a bice ih puno, sve vise ce tako igrati protiv njih) to bi bio nacin da dodje do svojih poena i sto je vaznije, otvori prilaz kosu za utrcavanja. A tim, imali su osrednji % tokom sezone, moraju da se vrate na bar podnosljiv nivo, to bi za SA bilo dovoljno. Mogu valjda oni to, a ako ne, ispadaju.

Davez, populista, cinik = ON

pre 5 godina

Jeste Prva utakmica, ali se iz nje mnogo toga moze videte. Denver je tim koji je davno procitan, zbog toga su ga svi na zapadu prizeljkivali u plej ofu. Gledajuci statistiku Jokica lako se moze dobiti pogresan zakljucak. Denver ima statican napad, nemaju raznovrsnosti u igri, forsiraju system u kojem Jokic stane na vrh reketa, dobije loptu I preda je u ruke nekom od "pucaca" I tako u nedogled. Ako nesto I promene tim sa nesto jacim centrima to zatvore (Juta, GSW...) I to je to. Mnogi timovi svoju taktiku protiv Denvera I grade na slabostima u igri Jokica pogotovo njegovoj odbrani, pa nije ni cudo sto su ih dobili ovi sa iskusnim trenerom Popovicem, a nikad slabiji SA u poslednjih mnogo godina. Jokicevi "skokovi" su sve samo ne skokovi, jer on ne moze skociti vise od pet cm., ali to nadomesti visinom. Uglavnom, ako hoces da pobedis Denver igraj u napadu na Jokica, sigurica.

Tumbarajko

pre 5 godina

Mari, Barton, Moris 15/45
Derozan, Oldrič 12/36

Prilično tesno, ali da je Jokić izsilovao 5-6 šuteva umesto dodavanja oboj trojici, rezultat bi bio drugačiji, po statistici.

Davitelj protiv davitelja

pre 5 godina

Box.. To o cemu ja pisem treba da znaci, da imam svoje misljenje, a to za kravu Vam zaista ne zelim, nego zelim da je jos bolje cuvate i hranite, a to da Vam krava krepa, ili crkne, mi je zaista nezamislivo, jer i sam imam kucnog ljubimca, i znam kako bi mi tesko bilo, kada bi ostao bez njega.

box

pre 5 godina

@Kokobara.. Ne slazem se sa komentarom koji ste napisali. Kako god imamo pravo da hvalimo nase sportiste, tako imamo pravo, i da kritikujemo te iste. Neka su oni svi zivi i zdravi, i neka se bore za jos uspesniji zivot,i to vecini nas nece smetati. Svi mi imamo pravo da kazemo ono sto mislimo , i to ne treba nikome da smeta. Treba li samo zato sto su Srbi, da ih hvalimo, ma kako igrali, ma kako se ponasali, i ma kakve rezultate postizali? Ja mislim da ne treba. Licno Jokic je dobar igrac, ali ne i vrhunski. Da li sam ljubomoran zbog njegovog uspeha (potpisao je fantastican milionski ugovor)? Nisam, i naprotiv cestitam mu na tome. Da li je za mene igrac, koji me ostavi bez teksta, dok igra? Nije i nikada nece biti. Nadam se da Vam, moji utisci o Jokicu ne smetaju, i da ste shvatili, da u mom komentaru nema nikakve zlobe, ili ljubomore prema Jokicu, ili prema bilo kojem nasem sportisti,jer jednostavno, svi mi imamo, svoje licne kriterijume, prema kojima pratimo i ocenjujemo nase sportiste i njihove uspehe, i to zaista ne bi trebalo ikome da smeta.


To o cemu ti pises je uvijna frustracija, zavist, da komsiji crkne krava ili jednostavno kontriranje uz konstantu da se nasima uspeh ne prasta.

Dzakic

pre 5 godina

Koji bre Jokic malo bolje ga cuvas i nema ga nigde 
(Dzakic, 14. april 2019 07:50) 

Malo bolje ga čuvaš i on 3D.
(Statuskan, 14. april 2019 08:12)

3D od 10 poena buahaha

linda

pre 5 godina

Sramotna igra za jednog igraca koji hoce da bude mvp,primi loptu,doda prvom igracu i to je sve sto smo videli od Jokica,nazalost,jako tanko.Svaka cast za asistencije,ali to je sve nakon suteva za tri poena,nije neko umece.Igubio je loptu u odlucujucim trenucima,nigde ga nije bilo.San Antonio kriminalan,imali su srece da igraju sa ovim amaterima iz Denvera,bilo koju drugu bi izgubili velikom razlikom.Pokazuje se jos jednom da medijski napumpane zvezde slabo sta pokazu u plejofu-Vucevic,Jokic,Derozan,Lauri.....

Nexus

pre 5 godina

Cim Denver bude pociscen, doci ce kod Saleta da kmeci za reprezentaciju. Samo tada i Sale treba da mu uvali metlu zato sto citavu naciju mjesecima zavlaci sa hocu-necu igrati.

hardaway

pre 5 godina

Ostanem da gledam sinoc Toronto-Orlando. Odavno bolju utakmicu nisam gledao. Orlando perfektan, igraju ljudi odbranu za cistu desetku. MCW je sjajan igrac, koga niko u ligi nije hteo, a koji je sa Agustinom stavio u dzep nesrecnika Lowry koji ne zasluzuje rezervu da igra, a kamoli prvog pleja. Toronto od potencijalnog sampiona Istoka, sada deli samo jedna enigma-K.Lowry. Moze li ovaj covek da ubaci bar 10p u playoffu a da ne sutne 30 puta? Ako moze i Toronto moze u finale.
Naravno, Orlando tesko da ponovi ovakav mec, ali su pokazali kako se igra prava kosarka.
Najlosiji igrac Orlanda ubedljivo N.Vucevic. On je sinoc pokazao da je premekan za playoff utakmice. Ubacio jednu vaznu trojku i to je sve.
Do juce najbolji igrac Orlanda, ustvari, statisticar kao i nas N.Jokic.

Sto se Jokica tice, mogu samo reci ovo sada popularno Lecicevo:
" Ha, haha, hahaha", nemas pojma.
Klasican statisticar koji kada je tesko ne moze da predje 10p.
Citao sam na jednom forumu, gde dolaze ljudi koji se razumeju u kosarku, ne kao ovde, mnogi su se slozili da ce u playoffu Jokic ubacivati izmedju 10-15p uz sut 40-50%, sto je za igraca njegovog renomea i ugovora sramota.
Od pocetka sezone pisem da je brza bekovska linija najace oruzje Denvera, zaustavi bekove Denvera, zaustavio si Denver.
Jos Aldridge i Derozan ispod proseka, sta ce biti kada se oni razigraju?

marko

pre 5 godina

Koliko decjih komentara?
U svima odraz nase kulture i znanja, uvek neko drugi kriv.
Igras protiv veterana, nestabilnog Derozana, vremesnog Aldridgea, cuva te Poeltl(ko je taj) u najboljim si godinama, kao neki vodja tima i ti ubacis 10p. Celu utakmicu bezis od odgovornosti, samo dobacujes ne bi li imao TD, a krivi ostali sto ti nemas petlje da budes lider tima.
Kriv Barton, Marrey, Malone.
Nemoj da im dobacujes loptu, resi sam napad kad vidis da ne znaju.

Ljudi, ono sto Jokic igra moze da igra ko hoce.
On se prodao i proslavio na asistencije, ali ne mozes da igras za 150mil i u najvaznijim utakmicama ubacis 10p. To je za svaku kritiku, kakva crni dobra partija.
Sa druge strane niko ne pominje ocajnu odbranu. Visoki pick and roll i Jokic se pretvara u superstara Gagica. Nivo Aba lige. Limitiranost i najveca boljka Denvera. Ne moze tu da pomogne ni madjionicar Domino, kamoli Malone.
Odbrana je najvaznija stavka u playoffu.
Ne bi Simmonsu niko rec rekao sto nema sut, sto ubacuje 5p da igra odbranu poput Siakama recimo, ali covek stoji u odbrani i gleda kako mu se saigraci lome, a u napadu poprilicno limitiran.

marko

pre 5 godina

Vidi ovo je tek prva plejof utakmica u karijeri i tek će se u nastavku serije i u narednim sezonama videti šta dečko stvarno može. Prodao se asistencijama i to može da igra ko hoće? Nemoj dalje da komentarises, spominješ neke dečije komentare a sam rezonuješ na nivou uvredjenog deteta iz osnovne škole. Niti to može ko hoće niti se on samo zbog toga prodao. Posle jedne osrednje partije ti daješ sebi za pravo da izvodis takve zakljucke. Šta znaju svi ti stručnjaci iz Denvera i NBA, to može da igra ko hoće, plus 20 poena u proseku i to može ko hoće, plus dvocifreni broj skokova. Evo pun NBA takvih igrač, stoje u redu i čekaju ko će da im da 150 miliona.
(analiticar_ amater, 14. april 2019 10:27)

Sta "decko" stvarno moze videlo se vec u utakmicama protiv ozbiljnih protivnika GSW, Hjustona, ali to je pojedinima ovde tesko objasniti. Jokic ima talenat, zna da igra kosarku, ali tesko da moze biti neka prevaga u playoffu, jer je generalno poprilicno limitiran igrac. Limitiran u odbrani, fizicki nespreman za playoff kosarku. To tesko da ce se ikada promeniti.
Lepo sve to izgleda u sezoni kada svi igraju na 40-50% snage, ali u playoffu kada te neko bolje cuva, vidi se ko je igrac a ko statisticar.
Jeste mu I utakmica u playoffu, ali njega su strucnjaci poput tebe-amateri, odavno proglasili boljim od Divca a da "decko" nije odigrao jednu playoff utakmicu. Mene cak i nije razocarao, ja od Jokica, Vucevica i slicnih ne ocekujem nista u ozbiljnoj kosarci.

Admiral

pre 5 godina

Gde su sada one "lozane" sto su tvrdili da ce Denver sigurno u finale, cak da ima velike sanse da pobedi GS?? Nemate vi pojma ljudi, Denver je raspad od ekipe, tek ce Jokic biti neprimetan kada Sas jos malo utegne odbranu, pustite vi cirkus od reguralnog dela kada svi igraju sa 20% nezainteresovani a Jokic sa 100% pa ubaci 20ak poena...

Lale gator

pre 5 godina

Što mi lupate pluseve na komentar Napred Jokiću prsten ti je na dohvat ruke, kad je to bio najviši nivo, sarkazma? Ovo je bila 1. utakmica i svašta može da se desi u ovoj seriji, ali da Denver osvoji titulu, ne može nikako. Jokić je izvrstan drugi igrač i sa odličnim bekom šuterom ili plejom čini ubistvenu kombinaciju, ali da bude nosilac tima koji je kokutentan u plej ofu, jednostavno ne može. Suviše je mekan. U reprezentaciji u koju verovatno neće doći sa Teom i Bogdanom bio bi sjajan, rasterećen može da pokaže vrhunsko znanje.

Poz iz Zg

pre 5 godina

Kao sto sam i prije neki dan napisao,ovakav Denver sa pasivnim Jokicem,nema sta da radi u playoffu. Bit ce metla od Spursa a treneru Malonu bi porucio da malo bolje prouci strategiju trenerske mudrosti i da vise ne stavlja Plumlija sa Jokicem jer covjek ocito nije naucio lekciju jos kad je Nurk bio u Denveru. Samo cu ovo jos napisati,samo pogledajte zadnju tekmu protiv Minesote,gdje pola tima Mine nije igralo i jedva su nekako pobijedili. To je slika i prilika Nuggetsa i ovo danas gdje pasivni Jokic koji ne gleda na kos je najgori Jokic bez obzira na tripl dabl.

Kobe Bryant

pre 5 godina

Nazalost, ocekivani ishod. Meloun nije dorastao zadatku. Neki dan daje izjavu: Greg Popovic ima 5 prstenova ali ja imam burmu! Ne znam sta mu je to znacilo, ali mu je Greg nocas odgovorio adekvatno. Dakle, presudilo je iskustvo. Greg je uštopovao Jokića, iako je ostvario triple double. Bolje bi bilo za Denver da je Jokara imao 20 poena a manje asistencija. Nadam se da ce im ipak otkinuti jednu pobedu u Teksasu.

gazija

pre 5 godina

dame i gospodo , njegovo velicanstvo - Nikola Jokic!!!
TD vec u prvoj utakmici plej ofa i vec rekord. bravo bravo bravo Nidzo! MVP MVp MVP!!!

terible

pre 5 godina

Bravo San Antonio!!!!! Nadam se maksimalnoj pobedi od 4:0 !!!
(max, 14. april 2019 07:23)

I šta ćeš ti imati od toga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stari čačanin, 14. april 2019 07:54)

Verovatno nista, ko i Denver od triple-doublea Jokica i monstruoznih 10p.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Bobi je bio fenomenalan.Ajde jedan triple double nije bio odavno.Moze i double-double.Nadam se spektakularnoj košarci i fenomenalnoj tvojoj partiji!Kidajte Srbi u najjačoj ligi sveta!

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

tuzan sam zbog poraza ali i srecan zbog Nikole. Kazem srecan jer Nidzo nas igra svoju prvu plej of utakmicu i na to treba da je ponosan i mi i oni. Poenterski nike bio na nivou, jer je mudro isap ma skokovr i asistrncije znajuci da ce ga Greg Popovic takticki udvajati i igrati odbranu na njemu pa je Nidzo hteo da do unapred spreci razigravajuci drugr saigrace. Otuda i njegov velil broj asistencika i skokova. Pametan je Nidzo nas , najbolji beli igrac u NBA ilada...izbacice oni SA lagano...

Milanche

pre 5 godina

Uh sto mi drago zbog SA. A Denver i dalje neka namesta meceve. Fila je morala bolje da odigra i da povede ali polako, doci ce to se na svoje. Orlando, kakvo prijatno iznenadjenje.

Joe

pre 5 godina

Previse se lozite na taj triple double. Dragič ga je napravio protiv Dallasa jer je htio da pokaze Dončiću ko je najbolji Slovenac , Wade se s "40" godina oprostio s triple doubleom... Postoji u NBA bar 50 igraca koji bi napravili 15+ triple double u sezoni kada bi ih forsirali i igrali za statistiku koliko to rade Westbrook, Jokic, Doncic i Simmons.

očigledno

pre 5 godina

Barton je tolika stetocina od igraca i takav kancer za ekipunda je to neopisivo...Ume covek da udje u seriju i pogodi, ali uglavnom brza i srlja bez potrebe kao bik. Da je malo vise racionalniji i timski igrac bila bi to druga prica
(Filip, 14. april 2019 05:24)

Na ovom mecu je medju najboljima, nije previse srljao, mada je mogao da ne srlja uopste, ali ih je nosio u teskim trenucima i igrao odlicnu odbranu na DeRozenu...

msbravomk

pre 5 godina

dzabe tripl dabl kad su izgubili i kad ne zna da igra zavrsnicu nema muda, svi ste kritikuvali Doncic j njegovih tripl dabl kad gube pa da vidimo sad objektivna srpska publika sta kaze za Jokica i njegov strah u zavrsnici

Džoni

pre 5 godina

Ja dugo nisam gledao NBA i sada sam odgledao ovu utakmicu i mogu da kažem da više od pola igrača i jedne i druge ekipe jednostavno nema pojma! Šta se tu igra, trči, šutni(uglavnom se promaši), nabij se u reket i šutni iz kontakta preko ruke i sl. Ja dve krštene akcije ne videh? Baš me razočarala NBA!

Mare

pre 5 godina

Vidim opet se pljuju Marej, Barton, Heris. O da, bilo je glupih njihovih promašaja, ali u 4/4 Heris, pa Marej su nosili Denver, a Barton celu utakmicu. Kreg pogodio trojku, kad su svi živi promašivali, vratio ih u život. Mali Bizli pokušao atraktivno zakucavanje, vrati ih u život takođe... I gde je Jokić???? Ovi se bodre, udaraju u prsa, aplaudiraju, a on se tamo njiše i broji ovce i pitam se gde je Jokić??? Čovek da šutne 9 puta, od toga 3 trojke, a jedna je bila erbol, i to ne bilo kakav, nego sramotni, najsramotniji. Šta se s njim dešava, evo već mesec dana unazad, i ovaj tripl-dabl je smešan, jedino toliko ugojen može neki skrin da napravi pa eto asistencije, kao doprineo je nečemu.

d

pre 5 godina

Nikola Joker 4ti igrac u istoriji NBA lige koji je postigao triple double u prvom mecu playoffa. Legenda Lala. 
(ZipaLooma, 14. april 2019 06:40) 

10poena...
(Wlada, 14. april 2019 07:33)

29ti tripl dabl. Placi.

marko

pre 5 godina

@marko

Jokić je plaćen 150 miliona za ono što najbolje zna.
Da unapredi igru ekipe, kroz poene, asistencije, skokove, kroz igru koju on gradi.
I on je to vrhunski odradio sinoć.
Prevashodan "posao" Mareja, Bartona,Krejga,Morisa,Huanča,Bizlija je da kad na tacni dobiju loptu od Jokića daju te poene, sa pristojnim procentom.
Kada taj "posao" ne urade dobro, onda celokupna odbrana prtivnika ostavi prangijaše da prangijaju, a zatvore reket te Jokić ne može ni da udje u njega.
Epilog se video...
Znači, Jokić je svoj posao obavio perfektno, pomoćnici nisu.
Tačka.
Jokić je svoje sinoć "z7aradio"
Ali Marej koji je trenutno 15 puta manje plaćen , nije.
O Bartonu da ne pričam.
(KOSTA1703, 14. april 2019 16:04)

Ne moze se tako gledati kosarka, kroz statistiku, kako radite ti, Dragan-Borca i slicni vama. Jokic nije nikome na tacni namestio nista, on je bacao povratne lopte kao kamenje kada je bio udvojen. Pola asistencija koje su mu upisane nije videlo asistenciju, ali nebitno. U odbrani autoput kroz reket.
Skoro kada ga je Malone odmarao u sezoni, Plamli je imao brojke blizu triple double za 20min na terenu, sto pokazuje da Denver ima takav sistem igre baziran na centra, to nije Jokic izmislio, koji je u Megi imao prosek od "tri" asistencije.
Jokic kao franzizni igrac je sinoc podbacio. Tako se ne vodi ekipa.
Tacka.

Wlada

pre 5 godina

Nikola Joker 4ti igrac u istoriji NBA lige koji je postigao triple double u prvom mecu playoffa. Legenda Lala.
(ZipaLooma, 14. april 2019 06:40)

10poena...

keke

pre 5 godina

Evo botovi kmece jer je Jokic udvajan ili kako neki kazu “dupliran”!!! Sramota! Zamislite samo to! Usudili se da ga udvajaju. Mislite li da ne udvajaju Janisa, Dejvisa, Kazinsa? Ali oni i pored toga ubace 30 poena. A Jokaaaaaa 10 poena, da nije slobodnih ne bi ni toliko. Veliki promasaj od igraca.

marko

pre 5 godina

Covece Boziji, sa samo 20 godina u Riju je napunio Kazinsa 25 koseva strpao Amerikancima, pises teske nebuloze. Jokic je nemocan ako Barton i Marej sutnu 14-40 genije
(Dragan-Borca, 14. april 2019 13:46)

Samo sam tebe cekao da mi objasnis, najveceg bota ovde.
Jeste, napunio Kazinsa u utakmici u grupi, koja nije imala nikakav znacaj i utakmica koju smo izgubili. Kakva korist od njegovih 25p?
Koliko je postigao u finalu? 6 poena majstore, 6 poena!
Koliko je poena postigao protiv Kazinsa i Golden State proslu utakmicu kada su ih oducili od kosarke?

Jokic je vodja tima, nema njemu sta Murrey i Barton da uzimaju 40suteva.
Problem je taj, sto on ne sme i ne moze da sutne, a neko mora da preuzme odovornost.
Lakse je dobaciti pas nego postici poen.
Ono sto Jokic igra je penzionerska igra. Cekas Murreya da odlucuje utakmicu, da pogadja teske suteve. Pa nije sine Murrey placen 150m vec ti.
Lako je u revijalnoj utakmici dati Amerima 25p, daj u playoffu.
Covece, cuva ga amater Poeltl. O cemu pricamo?
Ti ga sad nesto tu branis, da niste vezani pupcanom vrpcom?
Covek razocarao ceo Denver, ti iskopao nekih nebitnih 25p i mlatis praznu slamu.
Na kraju nebitno, prva je utakmica, ali bio je los. Triple Double je neminovan kada preko Jokica ide svaka akcija, ali u odbrani los, u napadu slab, tanko za igraca koji je prvo ime kluba, tanko covece.

vlada

pre 5 godina

Ljudima je ovo prva PO utakmica (vecini), pa je normalno da se uplase malo. Mogu oni da dobiju SA u gostima sigurno, ne bi ni bilo normalno da odmah odigraju vrhunski nesto sto nikada nisu igrali, jos protiv Popa.

petarczv

pre 5 godina

Napisem ja da nije pametno sto je denver birao san antonio zato sto su oni najiskusnija playoff ekipa i zato sto je pop najbolji a malone najlosiji trener u playoffu. Dobijem brdo minusa... E sad posle ovog poraza sam siguran da ovo iki ide u 7 ili san antonio prolazi zato sto je san antonio u regularnom delu bila najbolja domacinska ekipa najbolja na zapadu!!! A inace marej je izgubio utakmicu na kraju sa dve izgubljene lopte i promasenim sutem kad je bio sam. To je problem melona umesto da ide na svog najboljeg igraca on pravi akciju za mareja koji promasuje stalno kad se lomi. Inace zadnji napad za denver na jedan razlike 13 sec pre kraja marej šutira na 7sec pre kraja i promasuje. Umesto da su dali jokicu na post da zida do samog kraja u najgorem slucaju bi izvuko dva bacanja bil bi ili pobeda ili produzetak...

Austrofil

pre 5 godina

Denver divlja ekipa.
Neiskusna.
Jokicu svaja cast ali taman je falilo tih njegovih jos deset poena.

SA preiskusan, Pop doktor, Denver na zalost ispada.

A.J.

pre 5 godina

Polako sa losim komentarima, osim Milsapu i Ajzei Tomasu koji ni ne igra, svima u timu Nagetsa je ovo prvi put u plej ofu. Samo drugo mesto je veliki uspeh za ovu sezonu, a nije sramota izgubiti od Gregovih Sparsa, niti je zavrsena serija. Jokara mora vise da sutira na kos. Dzaba TD sa 10 poena; kad god je on ovako pasivan Denver gubi.

box

pre 5 godina

@Kokobara.. Ne slazem se sa komentarom koji ste napisali. Kako god imamo pravo da hvalimo nase sportiste, tako imamo pravo, i da kritikujemo te iste. Neka su oni svi zivi i zdravi, i neka se bore za jos uspesniji zivot,i to vecini nas nece smetati. Svi mi imamo pravo da kazemo ono sto mislimo , i to ne treba nikome da smeta. Treba li samo zato sto su Srbi, da ih hvalimo, ma kako igrali, ma kako se ponasali, i ma kakve rezultate postizali? Ja mislim da ne treba. Licno Jokic je dobar igrac, ali ne i vrhunski. Da li sam ljubomoran zbog njegovog uspeha (potpisao je fantastican milionski ugovor)? Nisam, i naprotiv cestitam mu na tome. Da li je za mene igrac, koji me ostavi bez teksta, dok igra? Nije i nikada nece biti. Nadam se da Vam, moji utisci o Jokicu ne smetaju, i da ste shvatili, da u mom komentaru nema nikakve zlobe, ili ljubomore prema Jokicu, ili prema bilo kojem nasem sportisti,jer jednostavno, svi mi imamo, svoje licne kriterijume, prema kojima pratimo i ocenjujemo nase sportiste i njihove uspehe, i to zaista ne bi trebalo ikome da smeta.


To o cemu ti pises je uvijna frustracija, zavist, da komsiji crkne krava ili jednostavno kontriranje uz konstantu da se nasima uspeh ne prasta.

Milan

pre 5 godina

Gledam ove Nagetse prvi put. Ovi treba Jokicu spomenik da dignu, promasuju deset otvorenih suteva za redom. Da Jokic igra u Hjustonu ili Voriorsima imao bi preko 20 asistencija u proseku.

knowone

pre 5 godina

Jeste li gledali utakmicu vi koji kažete da je Jokić bio pasivan, ili ste samo pogledali statistiku? Jokića su duplirali kad god bi dotakao loptu. Zato je skupio 14 asistencija jer je razigravao druge. Problem je Barton koji je svojim sebičlukom uništio ovaj tim. Svaki put kad ima skok u odbrani on je morao da šutne u napadu. Totalno neizgrađene akcije... Užas... A slučaj je i Murray. On ima jednu, dve dobre noći a onda težak podbačaj. Šteta.

mbcy

pre 5 godina

Bravo San Antonio!!!!! Nadam se maksimalnoj pobedi od 4:0 !!! 
(max, 14. april 2019 07:23) 

I šta ćeš ti imati od toga.
(Stari čačanin, 14. april 2019 07:54)

A šta će imati od toga, ako bude 4:1 za Denver?

niski

pre 5 godina

e moj Muray-u, profesionalni kosarkas, napravi ti Jokic zicer, promasi trojku, oces da budes heroj, opet jokic blok sam si na sutu na 3m od kosa i vola ne umes da ubodes, pa ti to nije dosta sto si ukenjao nego ides da vodis loptu i izgubis je zadnji napad... trojke 0-6... Malone, Pop ti je pokazao kako se vodi ekipa, dokle vise ovaj Barton da ti vodi tim kad je sebicno drvo obicno... ocajan sut, jbg prva plej of utakmica, drma trema, trojke SA 7-15 a DEN 6-28.. jokic kad oseti tvrdo (a tek pocinje) moraa da pojaca, odlican u odbbrani, deli assistencije ali mora da uzme vise suteva, samo 9 veceras iz igre je malo... ima ih Denver, samo da poprave sut i dobijaju ih, jer ovo veceras je bilo lose. Dobro jutro Srbijo

očigledno

pre 5 godina

Izgubili su zbog Jokica. Pre nego sto mi lupite minus, makar procitajte komentar do kraja.
Jokic je imao 4/6 za 2 i 0/3 za 3. Uzeo je i vise trojki nego u proseku, nije ih pogodio jer je bio van ritma, ali ok.
Uzeo je samo 6 suteva za dva, imao je 14 asistencija, a samo 6 suteva za dva. Vidim ovde mnogi da pljuju Marija, ali je onaj sut bio potpuno otvoren i tako je nacrtao trener, pa naravno da ce sutirati 7 s do kraja, ona izgubljena lopta na kraju mu ide na dusu, ali nisu ni imali vise nekih realnih sansi, pa i nije tako strasno. Jokic je pred mec izjavio da zeli da pokrene sve saigrace, to je i uspeo, ali na kraju nije sebe pokrenuo. Ponovicu, imao je samo 6 suteva za 2, lepo je to sto je pokrenuo sve saigrace, ali je on i dalje glavno oruzije Denvera i mora biti u ritmu za ovakvu zavrsnicu. Ne krivim Malouna sto nije nacrtao napad za Jokica na kraju, jer je bio van ritma suterski, ali mislim da je prva opcija morao da bude Heris koji je bio u ritmu tada. Ali opet, da su isli vise na Jokica, resili bi ovaj mec dosta ranije, a nije da je Jokic sutirao 0/6 pa da bude nesiguran i uplasen, nije protiv sebe ni imao elitnog defanzivca pa da ne sme da udje u post. Jokic je jednostano morao da bude mnogo agresivniji, ali bilo kako bilo, cela ekipa i Maloun su dosta naucili na ovom mecu...

keke

pre 5 godina

Normalno da gube kada glavni igrac postigne bednih 10 poena!
Lepo su oni koji znaju govorili da je Jokic gotov kada krene cvrsca odbrana u plej ofu.

bradina

pre 5 godina

Dokle ce ovaj Meloune da eksperimentise i upropascava Denver!?Gpvori kako mu je Jokic glavni a kolo mu vodi ljubimac Barton.Ispucava se covek,ne daje nikom loptu,imitira Vestbruka(slaba kopija),ali sem dobre odbrane nije za startera!Sreca pa je San Antonio slabija ekipa pa nisu napravili vecu razliku a sve to jer trener ne vidi ili nece da vidi da mu je Kreg bolja opcija od Bartona!Udavio je i umrtvio brzu igru Denvera,pritom unistio Mareja!

Kokobara

pre 5 godina

To smo mi, zajedljivi, nadobudni narod koji obožava blato. Lepo je to opisao Domanović u Mrtvom moru. Jokiću, Divcu i Đokoviću možemo oprostiti sve, samo ne uspeh.

Trica

pre 5 godina

Jon Bon Jovi...zavrsi se utakmica a covek koga ukljucuju u razgovore za mvp nagradu bude tek 6-i igrac po poenima u svojoj ekipi,da 10 poena?!

baron

pre 5 godina

Pratim NBA 25god, svaki put radujem se pocetku prave playoff kosarke i kraju sezone, koja sluzi u vecini slucajeva da se ekipe uigraju, i da se pojedini prosecni igraci i oni malo iznad proseka zabave ostvarujuci kojekakve beznacajne rekorde. Zadnjih godina gledanje playoffa mi je draze, jer moj Golden State dominira NBA ligom. Mada, to ne znaci da se necu radovati i ako oni izgube u finalu, ako se pojavi neka nova ekipa koja igra dobru kosarku, jer pre svega najvaznije mi je uzivati u gledanju dobre igre.
Prosle godine je playoff bio poprilicno los, kao i samo finale. Hjuston-Golden State bilo je finale pre finala, gde su me GSW jako razocarali pruzenom igrom.
Ove godine mnogo se ocekuje od Janisa-Milvokija, pojavio se i novi fantastican igrac u ligi-P.Siakam, koji je prethodne dve sezone odigrao neprimetno, a sada eksplodirao. Od njega ocekujem da uz Leonarda nosi Toronto do finala.
Zapad je kristalno jasan. Dve sjajne ekipe GSW i Hjuston, i sest prosecnih timova za NBA standarde. Clippersi i Denver ubedljivo najslabiji i timovi koji ce ubrzo ispasti. Oklahoma ima otvoren put ka finalu, pitanje je moze li RW odigrati jednu sezonu normalno, ne jureci rekorde, i bar malo igrati odbranu, igrati za tim ne za sebe.
Ocekujem finale GSW-Toronto(Milvoki).
Toronto ima trenutno malih problema, koji mogu postati veliki, jer uprava nije na vreme reagovala trejdom Lowry, koji i dalje misli da je prva zvezda tima, a covek malo bolji igrac od Covica.

PeraZdera

pre 5 godina

Nikola mora da prihvati da ce sve ekipe na njemu graditi odbranu tj pokusavace njega da zaustave i samim tim i kompletan Denver. U tim situacijama on ce se vise muciti, procenti ce opasti u odnosu na njegovu normu, sto je prirodno i kod svakog ihraca na kome se bazira odbrana je tako. ALI... on tada ne sme da se povlaci u fazonu ma ne ide mi, necu biti agresivan itd jer tada Denver sigurno gubi i ispada iz PO. On u ovakvim okolnostima mora izaci iz svoje komforne zone i jednostavno biti dosta agresivniji nego inace. Glavni je igrac i vodeci poenter svoje ekipe. Tu ulogu i poene nema ko da nadoknadi ako se on povuce kao sto ume. Mora agresivnije pa makar i silovao dok ne udje u sut, ili dok ne iznudi faulove, dok ne ucvrsti samopouzdanje u ovakvim okolnostima. U prvom poluvremenu sutnuo samo 3 puta! Ok dosta ga udvajaju, on razigrava al malo u sut idji, kreni na post, iznudi faul, bacanja... Ne znam.

Drugo... Dokle god Barton ima toliko loptu u rukama i izigrava pleja, nema nista od Denevera. Svaki trener protivnickog tima ce pre izabrati da Barton bude najbolji igrac i da i 30 poena npr nego da Jokic da svojih 20 11 7.

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Dobija Denver,a Jokic u poslednjoj cetvrtini daje bar 10poena.
(Car, 14. april 2019 05:37)
Pogodio si ha ha ha jeste dao 10 poena ali u cijelom mecu ha ha ha.

Cole

pre 5 godina

Sto bi Aca Informacija rekao
- Ovo je sudar neiskustva protiv iskustva,
ovo je sudar mladosti protiv starosti…
Salu na stranu, jako bita utakmica za Denver,
pogotovo za Jokica gde ce se videti od cega je,
sudeci po igrama koje prikazuje u derbijima
i kada se lomi rezultat, ovo bi trebalo da bude
Denverovo/Jokicevo vece. Poz.

PeraZdera

pre 5 godina

Jokic na kapici ili trojci iznad nje, zona odakle krece napad preko njega i gde mu svi igraci (osim Bartona) dodaju loptu kad je trazi. Barton mentol dribla 10 sekundi, gleda ga kao tele, jos mu pokazuje da se pomeri, gde da ide. U fazonu, opusteno matori, ja cu ovo, vruc sam, ne masim. Kreten. Konstantno se u polu kontri / kontri zalece u nekoliko igraca bez da saceka da se bilo ko id saigraca vrati i naravno dobija bananu. On u prvoj postavi ne sme da ima loptu vec da sece reket i bude spotUp suter. Nikako neefikasno driblanje koje sputava Jokicev uticaj na napad i igru. U drugoj postavi vec moze da ima tu sebicnu, poenrersku ulogu vise. Nesto kao Lu Vilijams u Klipersima. Da sam protivnicki trener bez razmisljanja bih dao svu slobodu Bartonu. Da da poena koliko god zeli. Sigurna pobeda.

tulipan

pre 5 godina

Kakav cirkus od kosarke,ovo ne moze da se gleda.Nadam se da ne gledaju stare legende Nba,da ne crvene zbog ovolike kolicine neznanja i kome su ostavili ligu.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Sta "decko" stvarno moze videlo se vec u utakmicama protiv ozbiljnih protivnika GSW, Hjustona, ali to je pojedinima ovde tesko objasniti. Jokic ima talenat, zna da igra kosarku, ali tesko da moze biti neka prevaga u playoffu, jer je generalno poprilicno limitiran igrac. Limitiran u odbrani, fizicki nespreman za playoff kosarku. To tesko da ce se ikada promeniti.
Lepo sve to izgleda u sezoni kada svi igraju na 40-50% snage, ali u playoffu kada te neko bolje cuva, vidi se ko je igrac a ko statisticar.
Jeste mu I utakmica u playoffu, ali njega su strucnjaci poput tebe-amateri, odavno proglasili boljim od Divca a da "decko" nije odigrao jednu playoff utakmicu. Mene cak i nije razocarao, ja od Jokica, Vucevica i slicnih ne ocekujem nista u ozbiljnoj kosarci.
(marko, 14. april 2019 11:31) # Link komentara
Preporučujem (+20)Ne preporučujem (-31)

Covece Boziji, sa samo 20 godina u Riju je napunio Kazinsa 25 koseva strpao Amerikancima, pises teske nebuloze. Jokic je nemocan ako Barton i Marej sutnu 14-40 genije

kaplar jurisa

pre 5 godina

 Ne slazem se sa komentarom koji ste napisali. Kako god imamo pravo da hvalimo nase sportiste, tako imamo pravo, i da kritikujemo te iste. Neka su oni svi zivi i zdravi, i neka se bore za jos uspesniji zivot,i to vecini nas nece smetati. Svi mi imamo pravo da kazemo ono sto mislimo , i to ne treba nikome da smeta. Treba li samo zato sto su Srbi, da ih hvalimo, ma kako igrali, ma kako se ponasali, i ma kakve rezultate postizali? Ja mislim da ne treba. Licno Jokic je dobar igrac, ali ne i vrhunski. Da li sam ljubomoran zbog njegovog uspeha (potpisao je fantastican milionski ugovor)? Nisam, i naprotiv cestitam mu na tome. Da li je za mene igrac, koji me ostavi bez teksta, dok igra? Nije i nikada nece biti. Nadam se da Vam, moji utisci o Jokicu ne smetaju, i da ste shvatili, da u mom komentaru nema nikakve zlobe, ili ljubomore prema Jokicu, ili prema bilo kojem nasem sportisti,jer jednostavno, svi mi imamo, svoje licne kriterijume, prema kojima pratimo i ocenjujemo nase sportiste i njihove uspehe, i to zaista ne bi trebalo ikome da smeta.

(Davitelj protiv davitelja, 14. april 2019 11:24)

DAVITELJU ALA SI GA UDAVIO SA ZAREZIMA AAHAHHAHAHA

mmak

pre 5 godina

@PRESTANITE DA ŠUTIRATE TROJKE!!! Postoje i drugi načini da se postigne koš...

Apsolutno se slazem! Nekad je trojka bila big deal, sutiralo se kad se moralo. Sada je rutina, svi sutiraju za tri...Jordan ke nakada davao po 50 poena bez da sutne tri. Moji klinci treniraju basket (stariji je 11, mladji 9) i cesto volim da ih stavim da igraju 1 na 1. Starijem kazem da ne moze da sutira i da mora svaki put da ide na ulaz. Trojke su postale toliki smor, upropastice kosarku...

očigledno

pre 5 godina

e moj Muray-u, profesionalni kosarkas, napravi ti Jokic zicer, promasi trojku, oces da budes heroj, opet jokic blok sam si na sutu na 3m od kosa i vola ne umes da ubodes, pa ti to nije dosta sto si ukenjao nego ides da vodis loptu i izgubis je zadnji napad... trojke 0-6... Malone, Pop ti je pokazao kako se vodi ekipa, dokle vise ovaj Barton da ti vodi tim kad je sebicno drvo obicno... ocajan sut, jbg prva plej of utakmica, drma trema, trojke SA 7-15 a DEN 6-28.. jokic kad oseti tvrdo (a tek pocinje) moraa da pojaca, odlican u odbbrani, deli assistencije ali mora da uzme vise suteva, samo 9 veceras iz igre je malo... ima ih Denver, samo da poprave sut i dobijaju ih, jer ovo veceras je bilo lose. Dobro jutro Srbijo
(niski, 14. april 2019 07:15)

Po tvom komentaru bi se zakljucilo da je Denver na nivou Sansa, a ne da je druga ekipa u prejakom zapadu...

Davez, populista, cinik = ON

pre 5 godina

Jeste Prva utakmica, ali se iz nje mnogo toga moze videte. Denver je tim koji je davno procitan, zbog toga su ga svi na zapadu prizeljkivali u plej ofu. Gledajuci statistiku Jokica lako se moze dobiti pogresan zakljucak. Denver ima statican napad, nemaju raznovrsnosti u igri, forsiraju system u kojem Jokic stane na vrh reketa, dobije loptu I preda je u ruke nekom od "pucaca" I tako u nedogled. Ako nesto I promene tim sa nesto jacim centrima to zatvore (Juta, GSW...) I to je to. Mnogi timovi svoju taktiku protiv Denvera I grade na slabostima u igri Jokica pogotovo njegovoj odbrani, pa nije ni cudo sto su ih dobili ovi sa iskusnim trenerom Popovicem, a nikad slabiji SA u poslednjih mnogo godina. Jokicevi "skokovi" su sve samo ne skokovi, jer on ne moze skociti vise od pet cm., ali to nadomesti visinom. Uglavnom, ako hoces da pobedis Denver igraj u napadu na Jokica, sigurica.

KOSTA1703

pre 5 godina

Naopako kakvi komentari!
Čovek postigao TD, učestvovao u više od pola poena svoje ekipe, izgubili na jendu loptu, i onda je on bio loš?
Gledam sinoć Bruklin kako igra......Pa Jokić s njima, na mestu centra bi bio prvi asistent lige, a Bruklin u velikom finalu.
Utakmica u kojoj Denver ne može ništa spolja da ubaci, i onda SA skupi rekt i pusti da prangijaju do sutra.
I kako će onda Jokić da uzme više šuteva?
Istina je, nema Denveru budućnosti dok ne reši problem dobrog i konstantnog šutera(drugi prolbem rezervnog pleja će rešiti Moris), ali govoriti kako je Jokić loš ili prosečan može samo da kaže neko ko o košarci ne zna ništa.
Navedite mi još samo jednu ekipu u NBA koja igra plejof a da ima samo jednu zvezdu, igrača koji konstantno igra i vuče tim, sem Denvera?
Pa nije jokić moćan da sma dovede ekipu prosečnih prangijaša do titule.
To u istoriji NBA lige nije niko mogao, pa neće ni on.
Dovoljno je što ih je doveo do drugog mesta na Zapadu, čak i više nego što se očekivalo.
Denveru bi u ovoj seriji izuzetno pomogla metla, jer bi se raščistio "vidik", te se ne bi živelo u zabludama da se s Marejom i Bartonom može napasti titula.

tocka

pre 5 godina

I Mari i Jokic tragicari. Jokic kada su mu uzeli loptu iz ruke u poslednjem napadu. Mari poslednja dva napada.
Mozda je to i dobro, sad ce obojica morati da zapnu.
Meni nisu delovali dovoljno motivisani. Motivisanija im je klupa bila od prve petorke.
Sparsi su dobro udvajali Jokica, Jokic je odlicno radio posao nalazenja slobodnih igraca, ali sta reci kada Denverova tri igraca imaju 1/8 1/6 1/5 sut za tri poena na kraju trece cetvrtine.
Ocajan sut za 3, los sa slobodnih bacanja... ocekivalo se da ce biti nervozni, ali ne i ovako losi.

Dejan

pre 5 godina

Ocekivano. Denver cele sezone igra na granici maksimuma, dok se ozbiljne ekipe cuvaju za ovo glavno. Igrali su oni i sada koliko im je SA dozvolio. Velika je ovo skola za njih, a sa stecenim iskustvom ce postati konkurentniji. Bolje je ovo i za reprezentaciju. Nek ih pometla SA pa da se covek malo odmori za reprezentaciju.

analiticar_ amater

pre 5 godina

Jeste mu I utakmica u playoffu, ali njega su strucnjaci poput tebe-amateri, odavno proglasili boljim od Divca a da "decko" nije odigrao jednu playoff utakmicu. Mene cak i nije razocarao, ja od Jokica, Vucevica i slicnih ne ocekujem nista u ozbiljnoj kosarci.
(marko, 14. april

Njega je jedan Vlade Divac proglasio boljim od Vlade Divca. Jokic je do sada pokazao da ume i protiv jačih protivnika a ovo mu je tek prva plejof utakmica u karijeri tako da će se tek videti šta je i kako je.

kejt winslet

pre 5 godina

Jokic najbolji i u napadu i u odbrani, de je pojeo Oldridza.
Trener mora da smiri bartona i mareja, oni su sinoć izgubili utakmicu

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Gledao sam ceo mec.Moj utisak je da je taktika zatajila kod trenera Denvera.Jokic je razigravao kao najkvalitetniji igrac(centar)svoje ipak isuviše prosecne bekove.Takodje kakav je to trener koji dozvoljava beku(Bartonu)da u 2 s napada šuta na koš a centar(najbolji igrač)nije prešao ni u fazu napada.Znaci pošalješ takvog igrača na “hlađenje”duzi period.Mislim da ovo Greg dobija lagano jer je sir Alex Ferguson licno za ovog šarlatana na klupi Denvera.Sta znaci kvalitetan trener!70% ekipe.

analiticar_ amater

pre 5 godina

Ljudi, ono sto Jokic igra moze da igra ko hoce.
On se prodao i proslavio na asistencije, ali ne mozes da igras za 150mil i u najvaznijim utakmicama ubacis 10p. To je za svaku kritiku, kakva crni dobra partija.
Sa druge strane niko ne pominje ocajnu odbranu. Visoki pick and roll i Jokic se pretvara u superstara Gagica. Nivo Aba lige. Limitiranost i najveca boljka Denvera. Ne moze tu da pomogne ni madjionicar Domino, kamoli Malone.
Odbrana je najvaznija stavka u playoffu.
Ne bi Simmonsu niko rec rekao sto nema sut, sto ubacuje 5p da igra odbranu poput Siakama recimo, ali covek stoji u odbrani i gleda kako mu se saigraci lome, a u napadu poprilicno limitiran.
(marko, 14. april 2019

Vidi ovo je tek prva plejof utakmica u karijeri i tek će se u nastavku serije i u narednim sezonama videti šta dečko stvarno može. Prodao se asistencijama i to može da igra ko hoće? Nemoj dalje da komentarises, spominješ neke dečije komentare a sam rezonuješ na nivou uvredjenog deteta iz osnovne škole. Niti to može ko hoće niti se on samo zbog toga prodao. Posle jedne osrednje partije ti daješ sebi za pravo da izvodis takve zakljucke. Šta znaju svi ti stručnjaci iz Denvera i NBA, to može da igra ko hoće, plus 20 poena u proseku i to može ko hoće, plus dvocifreni broj skokova. Evo pun NBA takvih igrač, stoje u redu i čekaju ko će da im da 150 miliona.

Davitelj protiv davitelja

pre 5 godina

Kokobara.. Ne slazem se sa komentarom koji ste napisali. Kako god imamo pravo da hvalimo nase sportiste, tako imamo pravo, i da kritikujemo te iste. Neka su oni svi zivi i zdravi, i neka se bore za jos uspesniji zivot,i to vecini nas nece smetati. Svi mi imamo pravo da kazemo ono sto mislimo , i to ne treba nikome da smeta. Treba li samo zato sto su Srbi, da ih hvalimo, ma kako igrali, ma kako se ponasali, i ma kakve rezultate postizali? Ja mislim da ne treba. Licno Jokic je dobar igrac, ali ne i vrhunski. Da li sam ljubomoran zbog njegovog uspeha (potpisao je fantastican milionski ugovor)? Nisam, i naprotiv cestitam mu na tome. Da li je za mene igrac, koji me ostavi bez teksta, dok igra? Nije i nikada nece biti. Nadam se da Vam, moji utisci o Jokicu ne smetaju, i da ste shvatili, da u mom komentaru nema nikakve zlobe, ili ljubomore prema Jokicu, ili prema bilo kojem nasem sportisti,jer jednostavno, svi mi imamo, svoje licne kriterijume, prema kojima pratimo i ocenjujemo nase sportiste i njihove uspehe, i to zaista ne bi trebalo ikome da smeta.

jap

pre 5 godina

A niko ne pise da je Jokic izgubio glupo loptu u perdpislednjem napadu, izgledao tromo, nezaiteresovano. Jese ovaj sutirao zadnji napad i promasio ali isto tako je nas Joker imao 2 ili 4 poena do pred kraj utakmice !!! Slaboooo

očigledno

pre 5 godina

ovo je strasno, kakvo ispucavanje, igrsju kao sakramento, ko doda da mu umre majka
(nba86, 14. april 2019 06:09)

To apsolutno nije tacno, imaju trenutno 20 asistencija i igraju vrlo timski uz dosta pasova i pik en rola. Sut ih ne ide ceo mec i promasili su previse slobodnih bacanja, to je glavni razlog sto zaostaju...

Jaran

pre 5 godina

Ovaj napad koji je Marej (gle cuda) promasio se zapravo igra na Jokica, steta sto je ova jajara odlucila da ne ispostuje akciju i umesto da odigra posle pika on baci jos jednu ciglu...

JPR24

pre 5 godina

Polako pljuvaci. Na spavanje pa smirite živce. Serija je tek počela. Osim Milsapa niko u Denveru nije igrao PO, ( Tomasa ne računam on i ne igra) videlo se na kraju šta je iskustvo, utakmica nije bila suterska, šut ih nije išao, dobre odbrane. Meloun mora malo da razmisli dublje. Nije trebao napad na 13 sekundi da ide preko Mareja, šut ga nije išao, šutirao prerano i promašio otvoren šut, taj napad je trebao ići preko Jokica i Herisa, Jokic da gradi a Heris koji je jedini imao dobar procenat šuta da završi. Malo bi Meloun mogao više da koristi Craiga umesto Bartona i da malo Marej oladi, neće skoditi. Videćemo sledeću. Eh da, Toronto izgubi, Lawry 0/7... taj čim dođje u PO već godinama ne može da se sastavi, prosto neverovanto.

Filip

pre 5 godina

Na ovom mecu je medju najboljima, nije previse srljao, mada je mogao da ne srlja uopste, ali ih je nosio u teskim trenucima i igrao odlicnu odbranu na DeRozenu...
(očigledno, 14. april 2019 06:26)

Kako je medju najboljima? Tako sto sopstvenom sebicnoscu unistava tim. Zalece se posle skoka kao bizon na 3-4 igraca Spursa i postavljenu odbranu, sutira u trecoj sekundi napada, saigraci oko njega kao i da ne postoje...
Tokom cele sezone je takav i to Meloun trpi. Ne kazem da je los igrac, samo kazem da nije racionalan i nesebican. Sto se odbrane tice tu je korektan, ali dzaba mu to sto odigra dobru odbranu, skoci i onda sjebe sve u napadu svojim egocentrizmom. Podatak da vise asistencija u proseku tokom cele sezone pa i ovde, od njega imaju igraci sa klupe, uz daleko manju minutazu sve govori...
Naravno, pored njega, Marej sem par dobrih floutera najveci krivac za poraz, uz naravno najvise potrosenih lopti.

NastyB

pre 5 godina

Kakvih se gluposti načitah ovde i shvatam zašto smo tu gde jesmo. Gorih ljudi od nas ne postoji na svetu i uopšte me ne čudi što nas svi izbegavaju. Od bezrazložnog dizanja u nebesa do pljuvanuja na sve strane zbog jednog poraza za koji on nije ni najmanje kriv.
Jeste li vi, uopšte, gledali ovu utakmicu?? Mlada ekipa Denvera se uspešno nosila sa prekaljenim igračima, veteranima i najboljim trenerom u NBA. I šta je presudilo?? Zadnjih 5-6 minuta i dva koša DeRozana iz neverovatnih situacija kada je Kreg odigrao vrhunsku odbranu na njemu, Milsov koš preko ruke i Bertransova sumanuta trojka sa 9 metara. Denver u tim trenucima igrao vrhunsku odbranu, ali ova četiri šuta su bila na granici mogućeg. I glavni krivac za poraz mali Marej, imaš poslednji napad i 13 dekundi, a on šutira u 6. sekundi napada. Pa, da sam na Melounovom mestu uleteo bih u teren i išamarao ga za primer. Da je u zadnjih 2-3 minuta igrao Moris umesto Mareja i da je ostavio Krega umesto Bartona, sada bi pisali o pobedi Denvera.
No, dobro, sve je ovo škola i skupljanje iskustva. Biće bolje kada se u tim ubaci i odlični Majkl Porter Junior, kada će se, nadam se, Barton preseliti na klupu i postati šesti ili roleplay igrač, za šta je veoma dobar. Sa ovoliko minuta u igri napravi više štete nego koristi.

Pionir

pre 5 godina

Da sam ja trener Denvera, pustio bi Duleta na Mareja.
A kad on izadje, Mareju casa vode , i kad pomisli da je pregurao najgore, pustio bi mu Zeljka unutra i zakljucao vrata.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Lako je dodavati boljim i preciznijim igračima od sebe
(keke,14.april 2019 05:22)Jokic je kralju ubedljivo najbolji igrač Denvera ove sezone.A sto se tiče preciznosti jedan od boljih sa 51% i 20 poena u proseku po utakmici. P.S ako budu igrali na njega dobijaju ovu utakmicu.Ako budu silovali bekovi sa svojih 20% procenta gube ovaj mec.Logicno....

Gandra Šajkaš

pre 5 godina

Mari nije tragicar. On je tragikomicar. 13,3 sek do kraja imaju napad,on suta na 10,6. Cak I da je pogodio ostavio je Sparsima dovoljno vremena za napad I pobedu.A o poslednjih par sek I prenosenju lopte ne zelim ni da pisem.Pa msm strasno...

Džoni

pre 5 godina

Prebiće ih ovi ko mačiće. Nagetsi ne mogu vola da ubodu. Nisam ih gledao ove sezone ali ovo što sada odgledah je komedija od igre.

VladVIII

pre 5 godina

Mamlazi...
Denver je promašio 22 šuta za tri poena. Pola od toga otvoreni šutevi, Jokić obezbedio bar pola od tih otvorenih šuteva.

Saša

pre 5 godina

Barton ima ugovor do 2022-e sa platom od 12 do 14 mil po godini.
Geri Heris takodje do 2022-e sa platom od 17 do 20 mil po godini.
Kreg ima 2 mil za sezonu.
Bizli je na početnom ugovoru, do 2021 sa približno 2 do 3 mil po sezoni.

Czv

pre 5 godina

Ne drvite.sut los i slobodna bacanja.kakav pop.san antonio ocajan.ocajan.pa i da ispadne denver sta ima veze.ovo je jedinstveno iskustvo gde mozes da vidis gde si i sta trebas da unapredis.jos i kazes da si ispao od san antonija.realno i reprezentaciji igra.kako bude ali bila je dobra tekma.prava playoff.go nuggs

Profesor BG

pre 5 godina

Kada je Jokic toliko pasivan u najvaznijem ofanzivnom segmentu (sutu), Denever gotovo da ne moze da pobedi ekipu koja je u rangu prvih 8 ekipa.

Zoran

pre 5 godina

Po meni mec je izgubljen pri rezultatu 17:14 za Denver.I onda krece glupo Bartonovo silovanje suta u napadu.Jako iritantan igrac i bezobrazan.Nije mi jasno da mu je trener dao tu slobodu da upropasti narednih pet napada samim tim i cijelu utakmicu. Prikovo bih ja njega za klupu.

Marinko

pre 5 godina

Mogu da komentarisem samo ono sto sam video, poslednji napad Denvera, Jamal Murray je promasio zicer, mada poludistanca je neugodna stvar, i nestaje iz moderne kosarke. Nakon toga je u prevodjenju izgubio i loptu pre pokusaja za izjednacenje. Tragicar. Jokic mora vise od 10p, bez obzira na 3d. Jednocifren broj suteva i pored udvajanja nije dovoljno. Mora vise na liniju bacanja. I pre ove serije sam pomislio da ce biti veliki uspeh ako Denver prodje prvu rundu plejofa. 3/4 tima su izgubili prednost domaceg terena. 7 utakmica je dovoljno da se vidi koji je tim bolji.

steva

pre 5 godina

Nista iznenadjuce . Vise puta sam ovde ponovio da Dnever nije u formi i da ce imati problema sa bilo kim da igra u playoffu .
Greg nije uradio nista spektakularno , njegova taktika da udvaja i zatvara Jokica je bila ocekivana . Cak i to da se igrac koji udvaja (pomaze) menja , visoki -nizi i da taj igrac dolazi iz razlicitih pozicica u odbrani .
Dakle , to je bilo ok i ocekivano ...a Denver na to ima odgovor .
Jokica koji ume da vrati pas ...posle koje bi lopta mogla da kruzi do slobodnog igraca ili da je sutne prvi .
Problem je prost , veoma prost .
U playoffu pobedjuje ekipa koja promasi manje otvorenih suteva...veceras je to bio Sanantonijo .
Plus , Denver je imao katastrofalan sut sa penala .
Nesmes u playoffu promasiti onoliko penala .
Kad se na to doda i iznenadjuje dobra igra nekih Sanantonijevih igrac od kojih se to i nije bas ocekivalo...onda na kraju dobije ovakav rezultat .

Sto se tice Jokica on bi morao da bude agresivniji i da igra 1na1 kad vidi da pomoc ne dolazi , kad ga ne udvajaju ...
Ima tu jos da se igra . Videcemo .

Aleks

pre 5 godina

Ja sam već rekao da će ovaj tim biti ozbiljniji kada se otarase Bartona i Murraya. Pa drugo mesto im je zimus klupa napravila, Craig i Beasley, dok je Barton bio povređen. Mislim da je ostao povređen momci su možda mogli i do prvog mesta! Lik koji uništava ovaj tim, poništava Jokića i ostale koji dobro odigraju! Ruši timsku igru. Kao da ga je namerno neko ubacio da Denver spreči da nešto ozbiljno napravi.
Od Murraya takođe, nikad vrsni igrač, a polažu sve nade u njega da će biti Jokiću uz rame. Forsoraju u njemu ono čega nema.

Kg

pre 5 godina

S jedne strane voleo bih da Nuggetsi prodju jer su zasluzili kad se pogleda cela sezona a sa druge ako ispadnu Jokic ce imati vise vremena da odmori i bude svez ako zaigra za reprezentaciju

MarcoPolo

pre 5 godina

Mogli ste da pomenete i da je Jokić u poslednjem minutu takođe prodao "živu" loptu na minus jedan... Dakle nije Marej jedini tragičar, svi su odigrali loše.

nevski

pre 5 godina

Evo ovako,kako god sad prodju,ali,u medjusezoni,moraju da idu Milsap( timska opcija) i Barton,to pod obavezno,potrošač i štetočina velika.Čovek se ispucava,to može da ih košta u ovoj seriji.

vasilije

pre 5 godina

Barton ih unistava igra kao muva bez glave, cim skoci ili uradi nesto dobro u defanzivi onda odmah sutne za 3. Ima bas preveliku minutazu

Dragan Feliks

pre 5 godina

Prva četvrtina, sve što sam očekivao. Denver sputan i pun treme, loša ubacivanja iz auta , promašeni ziceri, nerezonski faulovi , Jokić na nivou, kako utakmica bude odmicala i trema nestajala biće bolje. Idemo Denver.

Milan

pre 5 godina

Jokić sjajno krenuo meč, bukvalno izgleda kao poboljšana verzija igrača iz regularnog dela sezone. Agresivniji, nema izgubljenih lopti, jako igra i u odbrani... šteta sto Denver ne igra više na njega, a još veća šteta sto niko od bekova ne može da ubode trojku... ajmo Denver

Urox

pre 5 godina

Dzamal misli da je Kari, zeli da se istakne da bude vodja ne pogleda Jokica kad prodne pik nego je uvek dize, nije pogledao da doda nikome zadnjih minut ipo.... A Jokic dobar ali nedovoljno agresivan po kos, ono kao niko mu ne dodaje ok to, ali ne mozes primati toliku lovu a sutirati na kos ispod deset puta, nekad iskreiras sam na silu a on to ne zeli, zato su im sanse (pogotovo sad) mizerne...

PeraZdera

pre 5 godina

izgubljena Jokiceva lopta za vodjstvo je cist pokazatelj njegove preterane nesebicnosti i nedovoljne agresivnosti u ovom mecu a i cesto. Vec u dvokoraku, napadu na obruc - umesto da ide na kos on pokusava da doda izmedju dva igraca, pas ne prolazi... Marej jest promasio kljucni sut, izgubio loptu na kraju (neiskusan, mlad, izgoreo na kraju u zelji), ali nekako Nikolina izgubljema u maniru preterane nesebicnosti i izbegabanja suta na kos su mi ipak utisak utakmice (pored 3Doubla i neverovatno iritantnog siledzije Bartona).

marli

pre 5 godina

Denver nije mogao kao i obično ništa da pogodi. Jokić tripl dabl ali šut katastrofa. Isekao ga je trener u prvoj četvrtini taman kad je usao u ritam. Bez njega na terenu Denver je ekipa sa basketa. Jamal i Millsap divljaci. Siguran sam da bi Thomas odigrao bolje od mnogih na parketu,ali nije dobio ni sekundu. San Antonio ništa posebno,ali idu dalje laganica

KOSTA1703

pre 5 godina

@marko

Jokić je plaćen 150 miliona za ono što najbolje zna.
Da unapredi igru ekipe, kroz poene, asistencije, skokove, kroz igru koju on gradi.
I on je to vrhunski odradio sinoć.
Prevashodan "posao" Mareja, Bartona,Krejga,Morisa,Huanča,Bizlija je da kad na tacni dobiju loptu od Jokića daju te poene, sa pristojnim procentom.
Kada taj "posao" ne urade dobro, onda celokupna odbrana prtivnika ostavi prangijaše da prangijaju, a zatvore reket te Jokić ne može ni da udje u njega.
Epilog se video...
Znači, Jokić je svoj posao obavio perfektno, pomoćnici nisu.
Tačka.
Jokić je svoje sinoć "z7aradio"
Ali Marej koji je trenutno 15 puta manje plaćen , nije.
O Bartonu da ne pričam.

Filip

pre 5 godina

Barton je tolika stetocina od igraca i takav kancer za ekipunda je to neopisivo...Ume covek da udje u seriju i pogodi, ali uglavnom brza i srlja bez potrebe kao bik. Da je malo vise racionalniji i timski igrac bila bi to druga prica

jsx

pre 5 godina

Au, ljudi, vidim vec komentari za metlu imaju vise pluseva nego minusa posle samo jedne utakmice. Tako su svi pricali kako OKC 2015. nema sta da trazi posle 30 razlike od Sparsa u prvom mecu, pa je bilo ne toliko teskih 4:2. Je l' ce i Fila i Toronto biti ometlani (dobro, Klipersi mozda i hoce)? Sparsi su mnogo iskusnija ekipa, te sigurno mogu i da iznenade, ali nece Denver pasti tek tako, ako uopste i padnu, ja mislim da prolaze u 6 ili 7.

petarczv

pre 5 godina

Isto sam reko da su trebali da biraju mitchella a oni su menjali taj pik za lajlsa i tada su me svi napali kako denver vec ima strasne igrace na toj poziciji u vidu mareja i harisa... Donovan je za njih licno jordan

PeraŽdera

pre 5 godina

(Uros_, 14. april 2019 17:18)

Ja licno nikada nisam govorio da imaju siguran TIM za POff tj za ozbiljan posao u njemu vec dosta nekonstantnih igraca koji raznim eksperimentima i zacemnetiranim ulogama bez kredibiliteta gube ritam, sut, kondiciju. Za druge sta tvrde ne znam. Mozda ga i imaju (tim) ali u situacijama gde se igra podredi Nikolinoj kreaciji bez eksperimenata sa Bartonom koji davi loptu driblingom i srljanjem. To im je sto im je, zna se kada su najefikasniji ali ne, ponasanje u stilu, ok Imamo Nikolu i njegove poene ali daj da stalno to gusimo i ekperimentisemo pa kad ne prolazi aj ti Nikola trpaj, izmisljaj, razigravaj. Ko je plej u startnoj postavi? Marej, Jokic, Barton, sva trojica? Malo poseda i vremena da sva trojica imaju loptu toliko u rukama. previse kombinatorike unistava konstantnost ove ekipe i samopouzdanje (Kreg, Bizli, Huanco, Lajls itd...). i to sve nekako u pokusaju da se svi zadovolje i da se svima ugodi. Barton igra 32 minuta a milijardu spoticanja svojoj ekipi pravi. Ubija protok, srlja, glumi kreatora a gusi onog pravog, pije banane itd. Tim koji ima centra sa tako mekanom rukom u reketu, sa odlicnim vicom oko obruca, jednim od najboljih ofanzivnih skokova u celoj ligi, najvise poena iz drugog pokusaja, ima tri godine istu jednu jedinu akciju za njega (protrcavanje od lopte kroz dva bloka da dobije loptu na strani da igra izolaciju - opet on mora da izmisli kos). Nekako se svi postuju, divljanja, ispucavanja a Nikola, pa dobro on se podrazumeva i njegov ucinak, ne trebaju akcije i veci broj suteva za njega. Tim u kojem jedan igrac ima najveci broj poena, asistencija i skokova a nije izraziti poenter vec timski igrac bez konstantnosti bar jos jednog saigraca, nije tim za POff i taj stav podebelo obrazlozih u prethodnim komentarima. Tim koji ne ume da razigrava svog najboljeg igraca a od istog zavisi da njih razigrava konstantno nije TIM. Jos im decko nacrta otvorene suteve, 14 asistencija ali dzabe... Ako gradis tim oko pointcentra, moras imati konstantne sutere a ne pokusavamo to al aj malo i Barton da dribla, diktira napad, salje Nikolu u cosak. Jedno drugo potire i tim postaje izgubljen. Ne zna sta igra, Konstantnost i ritam nestaju. Ljudi ovde ocekuju da Nikola kroz udvajanje i 20% suta saigraca konstantno izmislja 20+ poena :) Slazem se da nije dovoljno agresivan ali ta ocekivanja nisu jednostavno ozbiljna.

marko

pre 5 godina

ej jokara za poluvreme 9 asistencija, ovi bez njega su krš ekipa realno, čovek pritom šutnuo samo 3 puta, nažalost zato je malon nula u odnosu na grega, prosto moraju da prekinu da se ispucavaju za tri. takođe i san antonio ubacio neke nenormalne šuteve, mislim da će im pasti procenat u drugom poluvremenu.

red john

pre 5 godina

Nuggetsi nemaju sta da traze sa ovakvom igrom, SA ih gazi. Jokica saigraci ignorisu, ne dobija pozicije za sut. Sve mane Denvera sad u plejofu dolaze do izrazaje. Koga zanima, nema prenos na TV-u ali ima reddit.

ElHombre

pre 5 godina

Ovi ljudi igraju playoff a ne mogu ni slobodno bacanje da pogode sve su promasili nema pobede pisem na nekih 7 minuta pred kraj meca i siguran sam da Denver gubi prvi mec.

Sasa loznica

pre 5 godina

Da sumiramo losije od ovog ne mogu da sutiraju.Marej zadnji napad na 12 i po sekundi zavrasava promasajem a i da je dao San antoniu ostala 2 puna tajmouta i 6,9 sekundi za eventualni napad.ovo sam realno ocekivao da izgube,realno sputala ih trema,u drugom poluvremenu prava plej of odbrana,sudije ne sviraju svasta.Ako Jokic bude razigravao oko kapice a ne napadao kos i pokusavao da centre puni faulovima i doprinosi ekipi jednostavno nemaju sta da traze sa ozbiljnim ekipama.Fale njegovi poeni,skoro stalno ga pop udvajao a on asistirao ali dzaba,ovi nista nisu ubacili.sledecu ako ne dobiju bojim se da sledi metla.Bice valjda bolje,vidi se tacno da su jos nezreli za ozbiljnu plej of kosarku.

MilanSpanac

pre 5 godina

Kao sto sam rekao i prosle sezone, a i ove, osim Nikole nemaju konstantnog igraca.. 6-28 za tri na domacem terenu!? pa to nema ni u jadranskoj ligi.. Marej - klasican indijanac.. da par poena i odma u glavi woohoo Jordan.. Heris odlican veceras, bez izgubljene lopte.. Marej doduse ima 2, ali rezon u glavi.. ma ne zelim ni da ga komentarisem. Plamli slabo, Moris takodje, Kreg u odbrani dobar, Bizli solidan. Ocigledno je pritisak preveliki bio i ako ih ovaj poraz ne otrezni i trgne, ne znam sta ce.. toliko osporavanja, niko ih ne uzima za ozbiljno zbog neiskustva, pa majku mu stisni zube i iskidaj..

bmiles

pre 5 godina

Covek u pauzi 13 sekundi do kraja odluci da Mari izvede sut!!? Iako Jokic nije bio na suterskom nivou veceras,a svi znaju da je Jokic igrac koji zavrsava taj tzv."klac" i moze se nad njim napraviti faul u ulazu na kos,zasto ne taj scenario!?Zato sam i napisao u prethodnom komentaru da je Popovic za Melouna vanzemaljac!Ali na greskama se uci!Tragika ovog poraza je sto se Meloun uopste nije pripremio za ovu utakmicu,kao sto je to uradio Popovic.Da je "Pop" kojim slucajem imao ovu situaciju,a imao je sa Dankanom vise puta,igrao bi na Jokica,nesumnjam.O tvrdoglavosti oko Bartona da on vodi igru valjda se uveio kad su Mari i Jokic preuzeli kontrolu.Ali jos nije gotovo,iako je prednost domaceg terena ovim izgubljena.Moze Denver i Jokic daleko boljeali cinjenica je da je veceras pobedilo iskustvo trenera.Nije tragedija i da ispadnu,bar ce Jokic igrati za Srbiju.Obrni okreni ipak mi dobijamo.

nba86

pre 5 godina

na 66 suteva marej, heris, milsap i barton imaju 3 as, jokic na 10 (racunah im i po dva bacanja u jedan sut) 14 as. zasto mu niko nikad osim herisa ne vrati loptu kad igraju pikenrol to ne razumem, iz tih pozicija kad sutira je nepogresiv ili ako retko kad i promasi posle ofanzivnog skoka dva to ispravi. ok, udvajali su ga non-stop, ali mora da bude agresivniji da mu prva opcija kad krene da gradi bude sut, a ne as. da prestane da sutira za tri, da umesto toga uzima duge dvojke, nema razloga da se povlaci unazad metar dva na trojku. zasluzena pobeda sparsa, ipak trener mnogo znaci u plej ofu.

NIkola

pre 5 godina

Igra DEnvera me podsetila na Sakramento..ko indijanci..Muraj plejmejker a 0 asistencija..sutirao covek 24 puta k da je Harden..0-6 za trojke ..u zadnjem minutu promasi trojku ,pa promasi i dvojku pa i izgubi loptu..Bartonu su lupili ne znam ni ja koliko banana.
I Jokic bled..i ako tripl dabl samo 10 poena..tako da pobedi ne moze u plej offu ..ocigledno da ne moze da uspostavi autoritet u ekipi pa i Barton i Mari i Haris sutiraju vise od njega

Macak

pre 5 godina

Pozdrav svim gavranima i pticama kukavicama, lelekusama i ostalima.

Ovu tekmu se moze gledati i sa druge strane-

Ako Denver moze da si dozvoli da promasi 22 trice, da Marej bjesni do besvkestu zelji da se promovise kao vodja ekipe da se ispromasuju slobodnih bacanja i ocigledno prestrabljeni od prve plaeof tkme ipak imaju sut za pobjedu, sta ce biti tek kad odigraju solidno?
Ako ba odigraju solidno sigurno ce vratiti brejk na jednoj od sledece dve tekme.

Miki1212

pre 5 godina

Zaslužena pobeda San Antonia, vodili su ceo meč, igrali dobru odbranu i generalno bili bolji barem za nijansu.Timovi su sličnog kvaliteta. Na strani Denvera su mladost, agilnost, eksplozivnost i energija,dok su Sparsi iskusniji i imaju boljeg trenera.Biće napeto i neizvesno,moguće da ode u 7 mečeva.
Ne shvatam zašto regularni deo sezone Denver nije iskoristio da razigra Ajzeu Tomasa.U Bostonu je igrao na All-star nivou,jeste da bi odbrana trpela,ali njegov doprinos u napadu je značajan,ima iskustva iz plej-ofa i realno zaslužuje određenu minutažu, pogotovo kada Mareja ne ide kao sinoć. Jokić mora agresivnije da napada koš,treba to ekipi, mora da povuče.Prvi igrač tima mora da ima loptu u odlučujućim momentima i da rešava,svakako pre Bartona.

brm

pre 5 godina

Onaj Barton se nikako ne uklapa u stil igre Nagetsa. Guši protok lopte, toliko je glupsti napravio da to nije normalno. Džamal Mari je totalno nepredvidiv. Može da izađe na teren da mu sve ulazi, a može da promaši i deset otvorenih šuteba. Heris je dobar dečko, ali je mnogo stidljiv na terenu. Jokića su stalno udvajali i to je ostavljalo mnogo prostora za druge, ali nisu mogli vola da ubodu. Nikola uz sebe nema nijednog igrača vrhunskog kvaliteta. To bi trebalod a budu Heris i Mari, ali sa tolikom nekonstantnošću niko ne može da se osloni na njih.

Realno je da Denver prođe, vidi se da su kvalitetniji. SA ih je jedva dobio, a Denver je odigrao toliko glupo, sa toliko promašaja i srljanja, da je teško da ponove ovakvu utakmicu. Verovatno su se stegli jer je to svim igračima osim Milsapa prva plejof utakmica, dok SA igra PO već oko 20 sezona zaredom.

KOSTA1703

pre 5 godina

@marko
Stvarno mi dosadilo objašnjavati osnove košarkaške igre.
Kažeš pola nisu asistencije nego prosta uručenja?
A ne kažeš da tim uručenjima zbog postavljanja Jokića igrač dobije bar korak prednosti nad protivnikom.
Taj korak je "doneo" Jokić a tvoje je samo da to iskoristiš za zavidnim procentom.I posle te prednosti Jokić se obavezno otvori, a retko dobije povratni pas.Zašto?
Povratnu loptu kad dobiju dobiju je kada su sami, jer Jokić nepogrešivo nadje slobodnog igrača sa kog se udvaja.
Ako to ne daš, onda nisi igrač za Denver.
Ne može tu biti Jokićeve krivice nimalo.
To nema nikakve veze sa statistikom, nego sa zdravim razumom.
Da su šutirali trojke i spolja bar 40% jokić bi imao 20+ asistencija i lagano bi dobili meč.I sad je Jokić kriv što oni ne mogu da ubace?
Imaš genijalnog igrača u timu, koji skoro nepogrešivo nadje uvek najbolje rešenje za ekipu.
Zadatak svih ostalih je da budu samo ispomoć, a ne da pametuju.
Zna se ko je plaćen da pametuje.

Sasa loznica

pre 5 godina

Srz x ili vec ne znam kako link radi odlicno.hvala u ime onih kojima je tesko da nadju na redditu a tamo mozes naci kinesko jedenje pasa u 4 ligi uzivo!!!inace denver je mlada ekipa,malo drma trema,pop stari lisac,bilo bi dobro da pocnu sigurlrno seriju,koja lako moze biti domacinska do kraja!!!videli smo na istoku tamo zaista niko nije favorit i svi su favoriti,zapad zato gori od neizvesnosti ne racunajuci gsw,a ni njima nece biti u polufinalu.pozdrav

nba86

pre 5 godina

32 posto sut iz igre, 15 za tri, ispod 70 za jedan, sa ovakvim procentima da pevaju sto je za sad samo minus 8, sreca da oldridz vec tri licne, de rozena nmg da zaustave, ali se plasim da je jokica opet iznervirala ova njegova druga licna, stvarno nije bila.

palop

pre 5 godina

Lako je dodavati boljim i preciznijim igracima od sebe.
(keke, 14. april 2019 05:22)

Zbog cega ne igras u NBA ako je lako?

Inace, Denver se odsekao, samo ih nervoza koci. Krenuli su lepo da stvaraju otvorene pozicije, ali niko nista nije mogao da pogodi, nadam se da ce se probuditi u drugom poluvremenu...

bujab

pre 5 godina

Lomi se utakmica do kraja, trenutno 3 denver 3/22. Mislim d ace moris i beasley da prelome, videcemo...
Ako krene sut i nastave ovakk slidno u odbrani...

2CRAZY

pre 5 godina

Ocajno je Denver odigrao, kriminalan procenat suta za 3 poena... za sta sam ja ostajao celu noc budan...
Sva sreca ostale utakmice ce se igrati nesto ranije, u 3 naredne dve, pa onda u 23h.
Vidi se neiskustvo i nervoza, a i Jokic je suvise stidljivo odigrao, plasi se da sutne... kolko je samo imao otvorenih pozicija, a nije sutirao...

Marinko

pre 5 godina

Ne treba biti genijalac da shvatis da su SAS odlucili da ih "pobede" Jamal, Gary i Will. Sto se Jokera tice, 9 suteva i samo dva bacanja su ispod nivoa prvog igraca fransize. Ako izgube i sledecu, mislim da je serija gotova.

Иван-Ниш

pre 5 godina

Много се пише о подбацивању главних играча Денвера, али проценти главних играча Сан Антонија су још гори... и опет победише. Поново, у плеј-офу побеђује тимска игра, искуство и зналачки одиграна одбрана. Или да имаш супер звезде које ће да надоместе пропусте са својих 40-50 поена. И то не пали код сваке екипе. За Денвер је ово веома тешка ситуација јер су изразито домаћинска екипа, а и у последње време се више бавили калкулацијама него подизању своје игре.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Много се пише о подбацивању главних играча Денвера, али проценти главних играча Сан Антонија су још гори... и опет победише. Поново, у плеј-офу побеђује тимска игра, искуство и зналачки одиграна одбрана. Или да имаш супер звезде које ће да надоместе пропусте са својих 40-50 поена. И то не пали код сваке екипе. За Денвер је ово веома тешка ситуација јер су изразито домаћинска екипа, а и у последње време се више бавили калкулацијама него подизању своје игре.
(Иван-Ниш, 14. april 2019 12:18) # Link komentara
Preporučujem (+30)Ne preporučujem (-3)

Marej i Barton su imali 14-39, a Derozan i Oldridz 12-36
To je fakticki isto
Ali zaboravljas da su Oldridz i Derozan imali 8 asistencija( ova 2 samo jednu zajedno), da su imali 20 skokova i 11 pogodjenih bacanja naspram 3 pogodjena od Mareja i Bartona
Znaci imali su isto los sut iz igre ali ova 2 su imali 8 koseva vise iz bacanja i 8 asistencija, to je velika razlika
Barton i Marej 66 minuta zajedno--1 ASISTENCIJA i to je glavni razlog poraza

DarkoM

pre 5 godina

Jokic slab. Brojevi znaju da lazu a to najbolje pokazuje ova utakmica. Asistencija pravih je imao mozda 3, dok skokova je morao imati jer i San Antonio je imao lose sutersko vece. Nije napadao kos, samo je gledao kako da se otarasi lopte. Jokic mora da ide agresivnije prema kosu, ja se nadam da ce bti bolje jer sve one 82 utakmice sto su se igrale, se svode na playoff.

Uros_

pre 5 godina

@PeraŽdera

Objasni mi i svi ostali,pricali ste tokom sezone imaju tim za plejof sa Jokicem kao predvodnikom,jaku klupu,mlada ekipa,puna potencijala i sada odjednom nemaju tim?!Zasto se menjaju misljenja posle jedne pobede ili poraza?!

Вељко

pre 5 godina

Neko lepo napisa da ne vredi mnogo tripl dabl sa 10 poena.
Poeni se sabiraju i oni su neophodni za pobedu.
Ako najbolji igrač ne daje poene-ko će?
Može i tako,ali ostali moraju biti dobri.Međutim,to se ove sezone retko dešavalo.
Na mali broj poena Jokića,uvek neko podbaci i poraz je neminovan...
Ne smanji li trener Bartonu minutažu i to osetno,biće metla.

Aleksa

pre 5 godina

Utakmicu je izgubio Marej, šut 8/24 i 0/6 za 3, naravno i krivica trenera koji dozvoljava ispucavanje u ovako bitnoj utakmici i pride na domaćem terenu. Sparsi ni bleda senka ekipe iz prethodnih sezona.

brka

pre 5 godina

Dobra odbrana, loša selekcija šuta. Morali su igrati više akcija za Jokića, pa da on završava šutom ili kad ga udvoje da daje asistencije za otvorene šuteve.

Pera

pre 5 godina

Jokic u prvom poluvremenu 9 asistenicija a tim sutira trojke 2-13! Sve sirom otvorene, mogao je da ima 15a u prvom da su nesto pogodili. Nece ih sut vec nekoliko nedelja,inace imaju ok procente, ali sad ih je stalo. I naravno, Pop duplira Jokic cim krene, odbrana cela pod kosem, trojke sirom otvorene,ali nista ne ulazi. Tolko su izgubljeni sa sutem da na primer Jokic izbaci Mureju za otvoren sut za 3, nikog oko njega, a on krene prema kosu gde su svi, ne sme iz daljine. Na kraju 6-28, da su bili samo 8-28 (28%), pobrdili bi.
Igrace se ovo jos, ip[ak su oni bolji tim, morace i sut da krene.

CarloNS

pre 5 godina

U ovoj utakmici Mari je bio mnogo gori od Bartona. Ni jednom nije vratio loptu iz pika Jokiću. Na 24 šuta, 17 poena, bez asistencije. Nula od pleja. Njegov parnjak iz SA White, 16 poena na 10 šuteva. Jokić osim polaganja na dodavanje Harisa, sve mora sam. Defanzivno možda i najbolja Jokićeva utakmica u životu. Haris polako ulazi u ritam i to je dobro. U poslednja 2 meseca, Krejg je najbolji šuter, preko 40% za 3. Baš je napredovao, treba više da igra.

analiticar_ amater

pre 5 godina

dorastao zadatku. Neki dan daje izjavu: Greg Popovic ima 5 prstenova ali ja imam burmu! Ne znam sta mu je to znacilo, ali mu je Greg nocas odgovorio adekvatno. Dakle, presudilo je iskustvo. Greg je uštopovao Jokića, iako je ostvario triple double. Bolje bi bilo za Denver da je Jokara imao 20 poena a manje asistencija. Nadam se da ce im ipak otkinuti jednu pobedu u Teksasu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kobe Bryant, 14. april 2019 07:48

Čovek je izjavio da Greg ima 5 prstenova a on samo burmu a ne ali. I značilo mu je da je Greg daleko bolji i iskusniji trener i da zbog toga oni nisu favoriti u odnosu na SA. Eto šta mu je značilo. Potrudi se makar da razumeš pročitano, pre nego sto ostaviš neki komentar.

r4t

pre 5 godina

Potpuno ocekivan poraz Denvera. Skolski, iskusno su ih odradili ovi iz SA!
Ocajan procenat suta i generalno bespotrebni sutevi za 3 svaki puta kad su prilazili na 3 razlike. Pamet u glavu za drugi mec...

Davitelj protiv davitelja

pre 5 godina

Box.. To o cemu ja pisem treba da znaci, da imam svoje misljenje, a to za kravu Vam zaista ne zelim, nego zelim da je jos bolje cuvate i hranite, a to da Vam krava krepa, ili crkne, mi je zaista nezamislivo, jer i sam imam kucnog ljubimca, i znam kako bi mi tesko bilo, kada bi ostao bez njega.

Tumbarajko

pre 5 godina

Mari, Barton, Moris 15/45
Derozan, Oldrič 12/36

Prilično tesno, ali da je Jokić izsilovao 5-6 šuteva umesto dodavanja oboj trojici, rezultat bi bio drugačiji, po statistici.

nba86

pre 5 godina

dobro je krenuo, za nepuna cetiri minuta 2p, 3s, 2 as, barton klasika opet brza, vec dva promasaja, valjda nocas i herisa krene da pogodi nesto, milsap za sad dobar sa oldridzom, mada ga udvaja i jokic jer petl nije opasnost u napadu, ajmo.

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 5 godina

Iskustvo San Antonia se vidi lagano vode za sada, legenda Marco Beli.
Jokara 9 asistencija na poluvremenu ceka se da eksplodira sa sutevima u nastavku...

marko

pre 5 godina

Malon da spusti Bartonu minutažu na ispod 15 minuta imali bi u startu prednost, Beasley ili Craig 2x bolji, pre svega igraju timski i rezonski, Barton umislio da je Lebron a nije ni trećina tog kvaliteta.

nba86

pre 5 godina

1/2 heris 4/6, marej 5/11, barton 4/10, milsap 3/6, bizli 2/4, plamli 1/2, moris 0/3, krejg 0/2, jokic 1/3. 42 posto iz igre, 15 za tri.

kiza-iz ofsajda

pre 5 godina

Jokić je odigrao ok i u napadu i u odbrani. Jeste bacio ciglu sa trojke. Nekoliko puta kad je bio sam na postu nije dobio loptu. Pored toga, fulao je Denver sve živo! Nisu iskoristili silna fulanja SAS u trećoj četvrtini, poraz je bio neminovan.

Srdjan

pre 5 godina

Gledao sam drugo poluvreme. Ono sto je primetno jeste izuzetno los procenat suta za tri poena u ekipi Denvera. Sto se tice Jokica, odigrao je u velikom grcu mec. Bio je u strahu da sutne, pa mu se desavao i ,,air ball” pri sutu za tri poena iako su ga ostavili samog na sutu. Sa druge strane dobro je branio Aldrige-a, ali timski nisu imali resenje za Derozana. Imaju odlican raspored do finala zapadne konferencije, jer ukoliko prodju Sparse, dalje idu na pobednika meca Portland-Oklahoma, sa kojima imaju dobar skor ove sezone. Medjutim, nema te ekipe koja moze da se suprotstavi Golden State-u na zapadu, mada mislim da ni Adetokumbo u eventualnom finalu ne moze da se suprotstavi njima. Mnogo su jaki. Denveru znaci prolazak dalje, samo za rast samopouzdanja za neku narednu sezonu, ni za sta vise. Veliki pozdrav!

Zamenik ministra

pre 5 godina

Denver je izveo 4 slobodna bacanja vise, 5 suteva za 2 vise i 13 pokusaja za 3 vise od San Antonija. 18 suteva i 4 slobodna bacanja. I izgubi sa 5 razlike. Eto koliko su lose sutirali.

Kanidja PG

pre 5 godina

Nema Denver pleja I to je sustina.
Tata ove igre je Stef Kari bez njega GSV upola losiji,igrac jedinstven u ligi.
38 poena sut 11-16 za tri 8-12 ,15 skokova, 7 asistencija.
Odusevljava me covjek godinama.
Boljeg sutera iz nemogucih pozicija za tri ova igra nije imala.
Jokic mora da ima svojih 20+ suteva po mecu inace brzi kraj plej ofa.
Inace daleko najbolji centar asistent zadnjih 30+ god.

PeraŽdera

pre 5 godina

Jeste Jokic previse povucen poenterski, previse dodaje u nekim momentima. sve to stoji ALI. Nije uopste lako kada ste nabolji poenter svoje ekipe, asistent, skakac i igrac generalno. Dakle, moras da razigravas ostale jer nema ko plus moras da izmisljas svojih 20+ poena jer NEMA ko tebe da razigra. Tako nesto moze da prolazi u regularnom delu gde se timovi smenjuju ali kad je serija od 4+ utakmica izmedju dva ista tima gde je sav fokus na tom jednom timu (sta su mu mane i prednosti) to uopste nije lako da ne kazem da je nemoguce (videlo se sinoc). Nikola moze da isforsira utakmicu i bukvalno se pobije jer ga udvajaju, da svojih 20+ poena, iznudi faulove, iscima se u odbrani iznad svojih fizickih mogucnosti i sta onda. Izduvan balon jer je to previse za jednog igraca fizicki u seriji. Tako se ne igra PO. Ne moze jedan igrac da dobija seriju a pogotovo ne protiv jednog Grega Popovica. Mora jos neko da se isturi. Denever cele sezone ima problem jer niko nije konstantan osim Nikole i to sada dolazi na naplatu. Lepo udvajas i zamaras Nikolu i to je to jer ovi ostali, basketasi operisani od povratne lopte u piku (osim Morisa) em ne mogu da pogode otvorene suteve em konstantno srljaju. Nikolu udvajaju, on pokupi 14 skokova, podeli 14 asistencija ali dzabe kada nema skim da igra. Ponavljam, jeste izrazito nesebican i njegove poene nema ko da nadomesti, mora agresivnije ali ne moze da sam sebi izmislja poene (jer njega niko ne razigrava) i plus da razigrava druge, utice na igru u svim segmentima i tako u seriji utakmica protiv istog protivnika, bez pomoci. To je mogao Jordan :) Preveliki zadatak za jednog klinca koji prvi put igra doigravanje. Saigraci probudite se. Naucite da igrate na Nikolu jer je vas najbolji poenter a ne samo on na Vas. Sramota. PlayOff = timska igra i KONSTANTAN ucinak vise igraca! Bartona me vise sramota i da komentarisem. Uzaludno.

Pera

pre 5 godina

14 asistencija, a samo 3 izgubljene! Fantastican odnos, pogotovu za centra koga udvajaju, obicno se tu bekovi nakradu, centri u panici prave korake, ofanzivne faulove, bacaju u aut... U nekoliko situacija je mogao da proba sam da zavrsi, ali da je digao ruke od tima i probao sam imao bi mozda 20+ poen, ocajan %, a tim bi naravno izgubio. Kad bi bar znali da mu vrate loptu s vremena na vreme, ne sto bi Jokic imao lakih poena, nego bi se i njima otvorio kos, ovako se odbrana skoncentrise na saigraca jer ZNAJU da ce on da zavrsi.
Sta im bi sa % za tri? Ne samo sto je los, nego su vecina suteva otvoreni, bez preteranog pritiska? Jokic u karijeri mora da proba da se vrati na proslogodisnjih 40%, jer u utakmicama kao juce (a bice ih puno, sve vise ce tako igrati protiv njih) to bi bio nacin da dodje do svojih poena i sto je vaznije, otvori prilaz kosu za utrcavanja. A tim, imali su osrednji % tokom sezone, moraju da se vrate na bar podnosljiv nivo, to bi za SA bilo dovoljno. Mogu valjda oni to, a ako ne, ispadaju.

nba86

pre 5 godina

1/4 20-25, a vodili su 17-13, sut za 2 6/15, za tri 1/9, za 1 5/9. jokic, milsap, heris, bizli 1/2 sut, marej 1/5, barton 2/6 + 2 bacanja promasena, moris i kreg 0/2, plamli 0/1+2 promasena bacanja, za sad stegnuto i lose igraju.

Bradonja

pre 5 godina

Bas cesto Denver srlja, I ima dosta nerezonskih suteva. Brzaju i sutiraju iz nekih jako teskih situacija a vremena za napad imaju sasvim dovoljno. Pogotovo ovaj Barton, decko ce da sutne na kos pa makar iz bunara, a ima po dvojicu otvorene na 3 uvek.

bmiles

pre 5 godina

Ukoliko se ne trgnu i pocnu igrati na Jokica,bar vise nego sto on igra za sve njih.mogu i da izgube ovu utakmicu!Ne mogu da poverujem,glavni igrac a samo 3 pokusaja za vreme 18 minuta na parketu!Dobro da ima 9 asistencija i 7 skokova.Jos nesto Popovic je doktor nauka za sve trenere,a za Melouna vanzemaljac!

nba86

pre 5 godina

ocigledno bas si kontras, koja bre dobra odbrana bartona, uvek je on taj koji ispadne, gledaj kako kreg igra odbranu na de rozenu, to se zove odbrana, tri fsula u prvom min 4/4 nad njim, ali ga je izbacio iz ritma, vise ne moze kos da vudi od krega.

nba86

pre 5 godina

za ocigledno: eh, zasto uzima? pa zato sto je barton. takav je muva bez glave, da l je treca ili 17 sek napada on vidi samo kos. druga petorka ocajna, bizli rupa u odbrani, niko nista ne moze da pogodi za sad imaju 1/9 iz igre.