Subota, 13.04.2019.

09:15

Jokić: Sanjam šampionski prsten, osvojiću ga

Nikola Jokić i Denver u noći između subote i nedelje od 4.30 počinju plej-of seriju utakmicom protiv San Antonija.

Izvor: Z.K.

Jokiæ: Sanjam šampionski prsten, osvojiæu ga IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

hroničar lige

pre 5 godina

Ako ga i osvoji, to neće biti u Denveru. Možda pod stare dane, kao slobodan agent i roll igrač, kao Peđa u Dalasu svojevremeno. Ove godine, ako prođu SA, smeši im se finale Konferencije, malo li je za ekipu koja nije igrala PO već 100 godina? Mislim da im fali bar još 2 igraća Allstar kalibra da bi bili ozbiljan konkurent na Zapadu. Ne razumem se previše u matematiku trejdova i selerikepa da bih znao koliko je to realno u dogledno vreme. Možda je Marej 1 od ta 2 igrača, ove sezone ne, ubuduće- videćemo. Bilo bi divno da gledamo dvojicu naših u finalu konferencija. Potajno se nadam Bobanu u grande finalu. Napred obojica!

Pera

pre 5 godina

Imas san, imas mladost, imas pare, uzivaj!
Prstenje, MVP, All-American, All Star, razni rekordi - bice puno toga na putu, nesto ces i da propustis, ali samo putuj. Ostaces upamcen kao centar koji, sto neko rece, igra u flip-flops (japankama), jednom rukom hvata loptu pod kosem i u istom pokretu je tacno salje pred nos saigracu pod suprotnim kosem.
Nadam se / ocekujem da danas izadju motivisani, fokusirani, gladni nadigravanja, i da pobede sa 10-15 razlike, jer realno su neiskusniji ali bolji tim.

MPP

pre 5 godina

Šanse da osvojimo svetsko prvenstvo a o olimpijadi da ne govorimo , su veoma male sa ili bez Nikole . Setimo se kako je Marijanović uslovljavao svoje prisustvo ( to se naravno sad "zaboravlja") u reprezentaciji pokušavajući da preskoči pripreme i da se priključi kasnije sa zakašnjenjem . Znate naravno kako se to završilo ... Pitanje koje se nameće : Dali će ikada reprezentacija Srbije biti konpletna ? Nije samo Nikola u pitanju. Mislim da je "prsten" nešto izvesniji i nije nemoguća misija....potpuno je normalna ambicija da ga osvoji,jer koji bi drugi razlog za napredak bio u opciji? Pa Nikola je tek na početku svoje karijere......i svestan je da ima "prostora" za rzvijanje svog zalenta . Magazin "538" koji se bavi statistikom i prognozama(prvi na svetu prognozirao Trampa za budućeg predsednika) procenjuje Nikolu na 320 mil $ (Luka Doncic je procenjen na oko 120 mil)
To su procene za budućnost . Ogroman je put do "prstena" (koliko je samo Jordanu bilo potrebno da dodje do istog?), ali isto tako je i ogroman potencijal Nikolin..... Da li će to biti Denver ili neki drugi tim nije toliko bitno , bitno je da Nikola bude glavni ili jedan od glavnih igrača tog tima . Osvajanje titule samo "formalno" negde sa klupe pri kraju karijere se ne računa u njegovom slučaju .... Mamuze su težak ali i taman protivnik da vidimo od čega je to grumenje sačinjeno ! Sreno Denver & Joker !!!

јд123

pre 5 godina

Mozes da ga osvojis SAMO na aukciji na Ebay-u
(dr. Roddick, 13. april 2019 11:52)

Комшија, свака част, барем ниси променио ник док пљујеш све успешне српске спортисте ;-). Тако си писао и за Ђоковића да никада неће освојити гренд слем. Ник си ваљда узео, када је Родик пљувао Ђоковића. Стално си остављао коментаре на тениским вестима. Да те тенис уопште не занима, него само да попљујеш Србе, сви смо знали одавно. Видим пребацио си се на НБА. То је добро. Значи, после свих фрустрација, које ти је Ђоковић приредио својим успесима, препао си се да ће и Јокић постати светска звезда. Добро је, јер то показује да су и хејтери схватили на каквом је путу Јокић, пуне вам гаће да ће још један Србин променити слику о Србима у свету.

Che Gevara

pre 5 godina

polako moramo da ignorisemo ovog decka,ako on ignorise svoju domovinu onda i mi njega.Neka ga prate Ameri...a prvom prilikom kad mu ne bude dan ima da ga pljuju.Tamo je sve statistika,kod nas i bez statistike si heroj ako si ginuo na parketu.Tamo ga cene dok igra dobro kod nas ga narod ceni ako se odazove reprezentaciji .Primer je Danilovic,Djordjevic,Divac itd
(loki, 13. april 2019 11:29)


Cekaj malo nije mi jasno bas sve pa da mi pojasnis .....

Ako si ginuo na parketu .... onda ti i statistika dobra i rezultat je ok, a ako nisi bio na parketu onda statistiku nemas!
Ako se odazove reprenzetaciji .... nekada NBA igeaci nisu mogli igrati na Olimpijadi radi profesionalnog angazmana!Danas je to drugacije i igraju.Prvo, svaki sportista je profesionalac, pa tek onda i reprezetativac Svakiom sportisti zavisi karijera od igranja u klubu a ne od reprezentacije.Ako igra dobro u klubu, onda i poziv od reprezentacije moguc a ako greje klupu u klubu, vrlo lako nece ni dobiti poziv od reprezentacije.
Po meni, svi ti sto imaju profi aranzmane ne treba ih ni zvati u reprezenracuju.Bolji su tu neki klinci, koji bi se dokazivali nego profi igraci koji igraju u ozbiljnim klubovima i koji jedva cekaju odmor.
Recimo, fudbal i Mesi .... taj covek igra nedeljno 3-4 tekme, liga ... Euroliga.... kup Kralja .... tri jake utakmice nedeljno ... i igra za Argentinu .. u reprezetaciji Mesi nije ni blizu onog Mesija u Barsi.Iskreno, ja Mesija nebi ni zvao u reprezenraciju ili ako bi hteo onda rezerva.
Tako i sa Jokicem ... covek ima ozbiljan agazman u Denveru ... igra Play-off ... i sa takvim skorom nemoze da igra u reprezetaciji ... ne moze ni na tom nivou, kao u Denveru ali avaj ....
Da bi u Srbiji valja ... mora upravu i navijace da zadovolji ....

adriano_galliani

pre 5 godina

Toliko dugo traju da si zaboravio njegovo srebro sa OI od pre manje od 3 godine.
(geda, 13. april 2019 10:03)

Тада је играо за репрезентацију јер није играо у НБА, исто као и Боби на Еуру, где нас је продао против Словеније, био најгори на терену.

јд123

pre 5 godina

Iskreno mislim da nikad nece osvojiti. Ne zato sto je los, nego se nikad nece uklopiti u neku atletsku ekipu koje jedino mogu da osvoje prsten. Takvim ekipama, sa tim stilom igre, ne treba ovakav tip igraca...
(Daulex, 13. april 2019 09:42)

На какве то екипе мислиш, када кажеш да једино атлетске екипе могу освојити прстен? На Оклахому? Колико су они освојили прстенова? По теби шутерске екипе као ГСВ или Хјустон зато никада неће освојити прстен. Чекај, зар нису те две екипе прошле године биле у финалу запада, тиме што су пре тога избацили све ”атлетске” екипе?

Рекао је да ће освојити прстен, није рекао ове сезоне, него да му је то циљ. То показује да има победнички менталитет. Лузерска изјава би била да је рекао како је срећан што су ушли у плеј-оф после толико година. Ове године ће тешко до прстена. Биће им јако тешко чак и да избаце СА. Ако им то пође за руком, сезона је више него успешна. Циљ је био да уђу у плеј-оф, нико није ни сањао о пролазу у други круг на почетку сезоне. Ако прођу СА све је могуће, поготово ако им проради шут за три поена, иако су шансе за прстен ове сезоне мале.

Ако се мали Портер после тешке повреде буде развијао сходно свом таленту и буде стартер уместо Бартона, биће у годинама које долазе још бољи. Остаје да се нађе замена за старије Пламлија и Милсапа за коју годину. Да ли ће то бити Вандербилт или неко други, видет ћемо. Имају потенцијал за добар трејд, нпр. Бизли, Морис или Херис.

Milena_kg984

pre 5 godina

Zar nije konacni cilj ili najveci san Srbina postati svetski ili olimpijski prvak sa Srbijom? A da, moja greska...nisam video da je Jokic u pitanju.

Nexus

pre 5 godina

zamisli osvojis prsten i pobedis drim tim u finalu svetskog!? e znaš šta to znači!? to znači da si šampion sveta sa svetskim, a ne sa prstenom (kako amerikanci vole da kažu). to znači da je srbin najbolji na svetu, a srbija najbolja na svetu. nemaju pravo više da se zovu drim tim. a znaš kolike su ti šanse za to? pa samo pomnozi kvote 9 I 10. oko 100. znaci 1%! stavljam €100 na Denver I Srbiju za titulu!
(sima, 13. april 2019 10:28)
I ti si poceo puno da sanjas

kraja

pre 5 godina

...ne mogu da razumem da neki ljudi dve godine dolaze na sve komentare o jokicu samo da istresu svoje reprezentativne frustracije...
...tipican komentar "ne interesuju me tvoji uspesi dok ne zaigras za reprezentaciju"...???
...kad ja nekog ne podnosim, prestanem da pratim sve vesti o njemu, zaboravim na njega...
...ali ovde vlada "ala volim da mrzim"...

Kolač

pre 5 godina

ja mislim da je ovo ujedno i odgovor na to da li ce igrati za reprezentaciju.ko razume shvatice
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (wolwerine, 13. april 2019 10:23)

Ok.

loki

pre 5 godina

polako moramo da ignorisemo ovog decka,ako on ignorise svoju domovinu onda i mi njega.Neka ga prate Ameri...a prvom prilikom kad mu ne bude dan ima da ga pljuju.Tamo je sve statistika,kod nas i bez statistike si heroj ako si ginuo na parketu.Tamo ga cene dok igra dobro kod nas ga narod ceni ako se odazove reprezentaciji .Primer je Danilovic,Djordjevic,Divac itd

Mare

pre 5 godina

kako na reddit.com da gledam utakmice??
(sasa, 13. april 2019 11:09) 

https://www.reddit.com/r/nbastreams/

Uvek se pojave linkovi za svaku utakmicu.. i to nekoliko sati pre svake utakmice..i neki su streamovi za USA gledaoce, a drugi za van područja Usa(piše uvek, pa treba gledati)

mita

pre 5 godina

ako osvojis prsten bićeš nas najveći sportista svih vremena. znaš to? veći od djokovica!
(sima, 13. april 2019 10:22)

@sima
prsten u nba-u nije veći od lige šampiona ako ćemo tako. prema tome svi koji su osvojili ligu šampiona su veći od jokica. ne racunam zvezdu (kad pobedis grashopers, rendzers, dinamo dresden, uz pomoć boga bajern i uz pomoć svemira marsej više zvuči kao neka jadna liga Evrope). veća je trojka I titula kecmana I djordjevica od zvezdinog KEŠ-a.

SchOne

pre 5 godina

kako na reddit.com da gledam utakmice?? 
(sasa, 13. april 2019 11:09)  

https://www.reddit.com/r/nbastreams/ 

Uvek se pojave linkovi za svaku utakmicu.. i to nekoliko sati pre svake utakmice..i neki su streamovi za USA gledaoce, a drugi za van područja Usa(piše uvek, pa treba gledati)
(Mare, 13. april 2019 11:22)

Ne moraš da ideš na reddit imaš na fb stranicu koja ti isto to što reddit izbaci samo mnogo više mogućnosti streama i brži je https://www.facebook.com/watchfreelivestremsports/

Juggernaut

pre 5 godina

Nisu mi jasni komentatori koji potenciraju nastup za reprezentaciju. Promenila se košarka, promenili su se prioriteti, pobogu FIBA je uprkos NBA i Evroligi napravila kvalifikacije tako da najbolji igrači iz ovih liga ne mogu da igraju za svoje zemlje. Sve mi se čini da ovi što samo reprezentaciju pominju, nit znaju mnogo o košarci, nit o sportu uopšte, nego su im eventualni uspesi reprezentacije zamena za njihove dosadne živote, nesređenu državu, perspektivu da motaju kablove za 300 evra mesečno itd.

Ercov

pre 5 godina

Toliko dugo traju da si zaboravio njegovo srebro sa OI od pre manje od 3 godine.
(geda, 13. april 2019 10:03)
Ispada da je samo tada igrao jer je imao9 interes....ne zelim da umanjujem deckov doprinos i razumem rep. pauze zarad forme i karijere...treba motiv da mu bude zlato to se sigurno ne zaboravlja...Cini mi se da smo kao nacija izgubili ponos i srcanost....

Nexus

pre 5 godina

(Stefan cerak, 13. april 2019 09:57
Ako nas je Jokic vodio do srebra na OI, ja onda ne znam ko je od nas pratio te utakmice. Po tebi znaci da je on vec tada bio najznacajniji igrac reprezentacije, jer upravo takvi igraci "vuku" ekipu. Malo si ga prehvalio za taj period.

frosty

pre 5 godina

@mita

Jooooooj kako vas boli to sto je Zvezda osvojila taj trofej. Pretpostavljam da je u tvojoj glavi veci uspeh ono vase finale iz 1966? Samo se tesi, mozda jednog dana i uspes da ubedis sebe u to.

očigledno

pre 5 godina

(Mare, 13. april 2019 09:54)

Ne razumem zasto ljudi toliko pljuju Hardena, on belezi prosecno 7,5 asistencija ove sezone, a u celoj karijeri 6,2 (u Hjustonu 7,7), to je na nivou najboljih plejeva (on je 2., suter), a ljudi ga pljuju da ne dodaje.
Stil igre Hjustona i odluka trenera D'Antoni-a, da se lopta stavi u ruke Hardena i da on uradi sve za tim je ocigledno dobra odluka jer je Hjuston u zadnje tri sezone sa skorom 173-73 i jedina ekipa u zadnje dve godine koja je bila blizu da dobije Golden Stejt.
A to sto ljudi misle da bi svako to mogao da radi u Hardenovoj kozi je daleko od istine. To bi mozda mogli da rade LeBron (mozda vise ni on ne bi mogao, a i uvek se vise trudio da pokrene saigrace) i Durent koji to ponekad radi i u Voriorsima.
Jedina validna stvar zbog koje mozete da ga hejtujete je to sto dobija dosta faulova, cesto olako sviranih, ali sve ostalo jednostavno pada u vodu dok Hjuston pobedjuje...

sima

pre 5 godina

zamisli osvojis prsten i pobedis drim tim u finalu svetskog!? e znaš šta to znači!? to znači da si šampion sveta sa svetskim, a ne sa prstenom (kako amerikanci vole da kažu). to znači da je srbin najbolji na svetu, a srbija najbolja na svetu. nemaju pravo više da se zovu drim tim. a znaš kolike su ti šanse za to? pa samo pomnozi kvote 9 I 10. oko 100. znaci 1%! stavljam €100 na Denver I Srbiju za titulu!

nekotamo

pre 5 godina

Svi koji se bavimo sportom imamo svoje snove. I samo mi znamo koliko bola, krvi i znoja je ulozeno na putu ka ostvarivanju snova.

Na tom putu sam doziveo 3,4 povrede, budio se u 5 zbog bolova, povredjen trenirao, patio dok drugi misle da uzivam, uz konstantne price "lako je tebi bavis se onim sto volis", "ti ga zivis", i sl.

Onda sam ih ostvario, drzavni rekord, top 50 u svetu. i onda.. onda je doslo do OGROMNOG zasicenja..

Ja Nikolu iz ugla sportiste potpuno razumem. Osvojio je bronzanu medalju na Olimpijadi. To ga je zasitilo i dolaze novi snovi. i to je dobro, znaci da zeli da napreduje.

U sportu, ako si svestan godina, koliko vremena imas ispred sebe, svojih realnih mogucnosti (u njegovom slucaju prsten i MVP), onda sve podredis tom uspehu i samo ako te nista na top putu ne zadrzava (u njegovom slucaju reprezentacija), to ces i da ostvaris.

Misljenja sam da ce 3,4 godine raditi na svom telu i na osvajanju prstena, reprezentacija ga nece interesovati.

S

pre 5 godina

Ove sezone sigurno ne, za kasnije ne zna se, mora da ima bolje saigrace. Sto se tice ove sezone, ne bih se kladio da oni mogu tako lako da prodju San Antonio, ove sezone bilo je 2:2 u pobedama, prosle isto tako. Naci ce sigurno Greg da pre svega zaustavi Jokica I Mareja, i time je obavljeno vise od pola posla

Lars

pre 5 godina

@Sport klub bitno da je prenosio ne bitan mec denver-minesota, dAnas pocinje plej of i nijedan mec se ne prenosi, ni veceras, ni naredna 3 dana nista!!!!
(Rodik, 13. april 2019 10:05)

Koristite streamove sa Reddita. Cak i kada SK prenosi, gledam uvek njihove prenose bez reklama, sa USA komentatorima i analizama iz studia.. sve u HD-u. Ziveo reddit/nbastreams!

aca72

pre 5 godina

I to nas Zabole.... Treba ti sinak da sanjas Srbiju da igras za reprezentaciju da osvojis nesto sa reprezentacijom.. Ovakvim ponasenjem si totalno nebitan lik... Pitaj Divca i ostale za savet...

geda

pre 5 godina

Rep. odlicja imaju istu tezinu kao prsten i duze traju!!!
(Ercov, 13. april 2019 09:54)

Toliko dugo traju da si zaboravio njegovo srebro sa OI od pre manje od 3 godine.

ccc

pre 5 godina

Sport klub bitno da je prenosio ne bitan mec denver-minesota, dAnas pocinje plej of i nijedan mec se ne prenosi, ni veceras, ni naredna 3 dana nista!!!!
(Rodik, 13. april 2019 10:05)

Idi na reddit.com i gledaj koju hoces NBA utakmicu u plej ofu. Mozes da gledas i reprize odigranih utakmica da ne ustajes nocu.

zika

pre 5 godina

Za sve one koji neznaju imate sajt reditt nba stream i tu imate sve nba utakmice live,Pa imate app tubio ako imate aplle ? ako imate samsung ili android uredjaje i smart tv moze da se strimuje na tv.ko zeli neka proba besplatno je samo treba dobar internet

Rodik

pre 5 godina

Sport klub bitno da je prenosio ne bitan mec denver-minesota, dAnas pocinje plej of i nijedan mec se ne prenosi, ni veceras, ni naredna 3 dana nista!!!!

"koju posluku porati"

pre 5 godina

Za sada deluje da ce do toga doci, kada, to je vec pitanje. Sadasnjem timu fali jedan iskusan igrac umesto Bartona i malo jaca klupa. Medjutim, pitanje je sta nosi buducnost, bice tu svakakvih trejdova i kombinacija. A nekada jednostavno nece, pa nece. Licno, gledajuci oprostaj Dirka, mogu da zamislim Jokica kako provodi celu karijeru u Denveru bez obzira da li ce osvojiti prsten ili ne.

maximus

pre 5 godina

Koliko vidim sanjas da dobijes USA drzavljanstvo,kako si krenuo.Nego, da ti poveruju svi ovde da si ok momak,lepo na leto sa drugarima iz reprezentacije polupas sve na SP, zapevas himnu Srbije i posle toga se svi snovi ostvaruju lagano.

Muslin

pre 5 godina

(Novi Sad, 13. april 2019 09:41)

Rekao je da voli da asistira i cini saigrace srecnim, da to pozitivno utice na tim i zalaganje u odbrani.
Rekao je jos da mu je cilj da osvoji prsten.
Ako pogledamo uspon od njegovog pocetka u NBA do danas, nema niceg pretencioznog u toj izjavi.

Sto se tice Jokicevog 'gubitnickog' mentaliteta samo pogledaj koliko je utakmica resio (ne mislim samo na poslednje sekunde).

Jokicu puno srece u plejofu!

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Ove godine 100% ne ali u godinama koje dolaze uz prave saigrace verovatno da... P.S molio bi ove sto će sad da pitaju sanjaš li svetsko zlato ili olimpijsko da ne smaraju.Decko je olimpijski vicesampion....

Daulex

pre 5 godina

Iskreno mislim da nikad nece osvojiti. Ne zato sto je los, nego se nikad nece uklopiti u neku atletsku ekipu koje jedino mogu da osvoje prsten. Takvim ekipama, sa tim stilom igre, ne treba ovakav tip igraca...

Stefan cerak

pre 5 godina

Ko voli i prati kosarku zna da je ovaj decko uspeo vec sad. Ja prosto ne mogu da verujem koji primitivni komentari idu tipa nije igro za repstaciju i tome slicno. Sta ste vi gospodo igrali ili uradili za istu? Da je u pitanju 148miliona dinara a da se odreknete pasosa,vecina vas bi to uradila. Pritom, decko nas je vodio do srebrne medalje vec. I uradice to opet. A i da ne uradi, ja mu ne zameram. Isto ste i Bobija pljuvali tako, ja se secam jer pratim..

Александар

pre 5 godina

@ Ove godine 100% ne ali u godinama koje dolaze uz prave saigrace verovatno da... P.S molio bi ove sto će sad da pitaju sanjaš li svetsko zlato ili olimpijsko da ne smaraju.Decko je olimpijski vicesampion....
(Jon Bon Jovi, 13. april 2019 09:26)

Ако не игра за Србију, онда сам сасвим равнодушан према томе како игра и да ли нешто осваја или не.

Mare

pre 5 godina

Nije me toliko odusevila izjava o prstenu jer svaki sportista ima cilj da osvoji titulu, nista spektakularno nije rekao.
Ali, nesto drugo mi je zapalo za oko - asistencije. Jedan od vrlo retkih sportista a jos redji centar koji kaze da kos jednog cini srecnim a asistencija dvojicu, bravo decko. Takodje i za odbranu, kada svi imaju loptu u rukama osecaju se bitnim i onda osete potrebu da grizu u odbrani, to se drugari moji zove timski duh. E bas zbog ovoga ja ne mogu jednog Hardena da podrzim kao MVP iz prostog razloga sto on izadje na teren da natrpa 40 poena cime po automatizmu ne postujes saigrace, njih vidi kao dodavace na treningu.

Novi Sad

pre 5 godina

Mnogo veci igraci od Jokica nisu osvojili prsten. Posle ove izjave , ocekujem da pocne sebe da poredi sa Jordan-om. Previse pretenciozna izjava. Ako vec zeli da bude lider, treba da se i ponasa tako, a ne kao neko blentavo dete, ipak mladji se ugledaju na njega. Za prsten je potrebna sampionska crta, koju on nazalost nema, tako da ce puci pod pritiskom kada ih razmontira neka ekipa u play off-u.

očigledno

pre 5 godina

Imace Nikola dugu NBA karijeru, to je sigurno. Oslanja se na kosarkasku inteligenciju, visinu i snagu, a sve ce to imati i za 10 godina. Ponekad kad je igrac pred penzijom, pogledam njegovu karijeru i iznenadim se kada vidim gde je igrao (i da sam znao, zaboravi se), nije on tip igraca koji ce ici od ekipe do ekipe, ali to i ne zavisi od njega, nego od Nagetsa, mada sumnjam da ce ga trejdovati u skorije vreme. Ko zna sta nosi buducnost u NBA, mozda Denver "ubode" jos jednog Jokica na draftu, mozda ova ekipa ne napreduje uopste i Jokic postane Kemba na zapadu. Sve je moguce, ali sam siguran da ce Nikola biti na all star nivou jos dugi niz godina, a ako bude imao makar malo srece u karijeri, osvojice makar jedan prsten sigurno...

hihihi

pre 5 godina

Učinilo mi se da sam pročitao da sanja zlato sa Srbijom, ali izgleda da sam pogrešio.
(Posmatrač, 13. april 2019 09:33)

I jedno i drugo može osvojiti samo u snu.

Ercov

pre 5 godina

Da li si izgubio nacionalni ponos i zelju da uveselis naciju kao Divac, Sale, Paspalj, svi ostali kosarkasi, Nole da ne pominjem, vaterpolisti, cak i fudbaleri pokazuju sve veci zelju i energiju....Rep. odlicja imaju istu tezinu kao prsten i duze traju!!!

retko pametan

pre 5 godina

ne znam sta ste vise nvalili sa jokicem?
decka ne interesujemo..gleda svoju karijeru, svoja posla, ne zanimamo ga, a mi se ovde bavimo njegovom statistikom.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Ove godine 100% ne ali u godinama koje dolaze uz prave saigrace verovatno da... P.S molio bi ove sto će sad da pitaju sanjaš li svetsko zlato ili olimpijsko da ne smaraju.Decko je olimpijski vicesampion....

geda

pre 5 godina

Rep. odlicja imaju istu tezinu kao prsten i duze traju!!!
(Ercov, 13. april 2019 09:54)

Toliko dugo traju da si zaboravio njegovo srebro sa OI od pre manje od 3 godine.

Stefan cerak

pre 5 godina

Ko voli i prati kosarku zna da je ovaj decko uspeo vec sad. Ja prosto ne mogu da verujem koji primitivni komentari idu tipa nije igro za repstaciju i tome slicno. Sta ste vi gospodo igrali ili uradili za istu? Da je u pitanju 148miliona dinara a da se odreknete pasosa,vecina vas bi to uradila. Pritom, decko nas je vodio do srebrne medalje vec. I uradice to opet. A i da ne uradi, ja mu ne zameram. Isto ste i Bobija pljuvali tako, ja se secam jer pratim..

Mare

pre 5 godina

Nije me toliko odusevila izjava o prstenu jer svaki sportista ima cilj da osvoji titulu, nista spektakularno nije rekao.
Ali, nesto drugo mi je zapalo za oko - asistencije. Jedan od vrlo retkih sportista a jos redji centar koji kaze da kos jednog cini srecnim a asistencija dvojicu, bravo decko. Takodje i za odbranu, kada svi imaju loptu u rukama osecaju se bitnim i onda osete potrebu da grizu u odbrani, to se drugari moji zove timski duh. E bas zbog ovoga ja ne mogu jednog Hardena da podrzim kao MVP iz prostog razloga sto on izadje na teren da natrpa 40 poena cime po automatizmu ne postujes saigrace, njih vidi kao dodavace na treningu.

očigledno

pre 5 godina

Imace Nikola dugu NBA karijeru, to je sigurno. Oslanja se na kosarkasku inteligenciju, visinu i snagu, a sve ce to imati i za 10 godina. Ponekad kad je igrac pred penzijom, pogledam njegovu karijeru i iznenadim se kada vidim gde je igrao (i da sam znao, zaboravi se), nije on tip igraca koji ce ici od ekipe do ekipe, ali to i ne zavisi od njega, nego od Nagetsa, mada sumnjam da ce ga trejdovati u skorije vreme. Ko zna sta nosi buducnost u NBA, mozda Denver "ubode" jos jednog Jokica na draftu, mozda ova ekipa ne napreduje uopste i Jokic postane Kemba na zapadu. Sve je moguce, ali sam siguran da ce Nikola biti na all star nivou jos dugi niz godina, a ako bude imao makar malo srece u karijeri, osvojice makar jedan prsten sigurno...

јд123

pre 5 godina

Mozes da ga osvojis SAMO na aukciji na Ebay-u
(dr. Roddick, 13. april 2019 11:52)

Комшија, свака част, барем ниси променио ник док пљујеш све успешне српске спортисте ;-). Тако си писао и за Ђоковића да никада неће освојити гренд слем. Ник си ваљда узео, када је Родик пљувао Ђоковића. Стално си остављао коментаре на тениским вестима. Да те тенис уопште не занима, него само да попљујеш Србе, сви смо знали одавно. Видим пребацио си се на НБА. То је добро. Значи, после свих фрустрација, које ти је Ђоковић приредио својим успесима, препао си се да ће и Јокић постати светска звезда. Добро је, јер то показује да су и хејтери схватили на каквом је путу Јокић, пуне вам гаће да ће још један Србин променити слику о Србима у свету.

Muslin

pre 5 godina

(Novi Sad, 13. april 2019 09:41)

Rekao je da voli da asistira i cini saigrace srecnim, da to pozitivno utice na tim i zalaganje u odbrani.
Rekao je jos da mu je cilj da osvoji prsten.
Ako pogledamo uspon od njegovog pocetka u NBA do danas, nema niceg pretencioznog u toj izjavi.

Sto se tice Jokicevog 'gubitnickog' mentaliteta samo pogledaj koliko je utakmica resio (ne mislim samo na poslednje sekunde).

Jokicu puno srece u plejofu!

kraja

pre 5 godina

...ne mogu da razumem da neki ljudi dve godine dolaze na sve komentare o jokicu samo da istresu svoje reprezentativne frustracije...
...tipican komentar "ne interesuju me tvoji uspesi dok ne zaigras za reprezentaciju"...???
...kad ja nekog ne podnosim, prestanem da pratim sve vesti o njemu, zaboravim na njega...
...ali ovde vlada "ala volim da mrzim"...

Juggernaut

pre 5 godina

Nisu mi jasni komentatori koji potenciraju nastup za reprezentaciju. Promenila se košarka, promenili su se prioriteti, pobogu FIBA je uprkos NBA i Evroligi napravila kvalifikacije tako da najbolji igrači iz ovih liga ne mogu da igraju za svoje zemlje. Sve mi se čini da ovi što samo reprezentaciju pominju, nit znaju mnogo o košarci, nit o sportu uopšte, nego su im eventualni uspesi reprezentacije zamena za njihove dosadne živote, nesređenu državu, perspektivu da motaju kablove za 300 evra mesečno itd.

Александар

pre 5 godina

@ Ove godine 100% ne ali u godinama koje dolaze uz prave saigrace verovatno da... P.S molio bi ove sto će sad da pitaju sanjaš li svetsko zlato ili olimpijsko da ne smaraju.Decko je olimpijski vicesampion....
(Jon Bon Jovi, 13. april 2019 09:26)

Ако не игра за Србију, онда сам сасвим равнодушан према томе како игра и да ли нешто осваја или не.

ccc

pre 5 godina

Sport klub bitno da je prenosio ne bitan mec denver-minesota, dAnas pocinje plej of i nijedan mec se ne prenosi, ni veceras, ni naredna 3 dana nista!!!!
(Rodik, 13. april 2019 10:05)

Idi na reddit.com i gledaj koju hoces NBA utakmicu u plej ofu. Mozes da gledas i reprize odigranih utakmica da ne ustajes nocu.

nekotamo

pre 5 godina

Svi koji se bavimo sportom imamo svoje snove. I samo mi znamo koliko bola, krvi i znoja je ulozeno na putu ka ostvarivanju snova.

Na tom putu sam doziveo 3,4 povrede, budio se u 5 zbog bolova, povredjen trenirao, patio dok drugi misle da uzivam, uz konstantne price "lako je tebi bavis se onim sto volis", "ti ga zivis", i sl.

Onda sam ih ostvario, drzavni rekord, top 50 u svetu. i onda.. onda je doslo do OGROMNOG zasicenja..

Ja Nikolu iz ugla sportiste potpuno razumem. Osvojio je bronzanu medalju na Olimpijadi. To ga je zasitilo i dolaze novi snovi. i to je dobro, znaci da zeli da napreduje.

U sportu, ako si svestan godina, koliko vremena imas ispred sebe, svojih realnih mogucnosti (u njegovom slucaju prsten i MVP), onda sve podredis tom uspehu i samo ako te nista na top putu ne zadrzava (u njegovom slucaju reprezentacija), to ces i da ostvaris.

Misljenja sam da ce 3,4 godine raditi na svom telu i na osvajanju prstena, reprezentacija ga nece interesovati.

Lars

pre 5 godina

@Sport klub bitno da je prenosio ne bitan mec denver-minesota, dAnas pocinje plej of i nijedan mec se ne prenosi, ni veceras, ni naredna 3 dana nista!!!!
(Rodik, 13. april 2019 10:05)

Koristite streamove sa Reddita. Cak i kada SK prenosi, gledam uvek njihove prenose bez reklama, sa USA komentatorima i analizama iz studia.. sve u HD-u. Ziveo reddit/nbastreams!

aca72

pre 5 godina

I to nas Zabole.... Treba ti sinak da sanjas Srbiju da igras za reprezentaciju da osvojis nesto sa reprezentacijom.. Ovakvim ponasenjem si totalno nebitan lik... Pitaj Divca i ostale za savet...

Ercov

pre 5 godina

Da li si izgubio nacionalni ponos i zelju da uveselis naciju kao Divac, Sale, Paspalj, svi ostali kosarkasi, Nole da ne pominjem, vaterpolisti, cak i fudbaleri pokazuju sve veci zelju i energiju....Rep. odlicja imaju istu tezinu kao prsten i duze traju!!!

retko pametan

pre 5 godina

ne znam sta ste vise nvalili sa jokicem?
decka ne interesujemo..gleda svoju karijeru, svoja posla, ne zanimamo ga, a mi se ovde bavimo njegovom statistikom.

hihihi

pre 5 godina

Učinilo mi se da sam pročitao da sanja zlato sa Srbijom, ali izgleda da sam pogrešio.
(Posmatrač, 13. april 2019 09:33)

I jedno i drugo može osvojiti samo u snu.

očigledno

pre 5 godina

(Mare, 13. april 2019 09:54)

Ne razumem zasto ljudi toliko pljuju Hardena, on belezi prosecno 7,5 asistencija ove sezone, a u celoj karijeri 6,2 (u Hjustonu 7,7), to je na nivou najboljih plejeva (on je 2., suter), a ljudi ga pljuju da ne dodaje.
Stil igre Hjustona i odluka trenera D'Antoni-a, da se lopta stavi u ruke Hardena i da on uradi sve za tim je ocigledno dobra odluka jer je Hjuston u zadnje tri sezone sa skorom 173-73 i jedina ekipa u zadnje dve godine koja je bila blizu da dobije Golden Stejt.
A to sto ljudi misle da bi svako to mogao da radi u Hardenovoj kozi je daleko od istine. To bi mozda mogli da rade LeBron (mozda vise ni on ne bi mogao, a i uvek se vise trudio da pokrene saigrace) i Durent koji to ponekad radi i u Voriorsima.
Jedina validna stvar zbog koje mozete da ga hejtujete je to sto dobija dosta faulova, cesto olako sviranih, ali sve ostalo jednostavno pada u vodu dok Hjuston pobedjuje...

maximus

pre 5 godina

Koliko vidim sanjas da dobijes USA drzavljanstvo,kako si krenuo.Nego, da ti poveruju svi ovde da si ok momak,lepo na leto sa drugarima iz reprezentacije polupas sve na SP, zapevas himnu Srbije i posle toga se svi snovi ostvaruju lagano.

S

pre 5 godina

Ove sezone sigurno ne, za kasnije ne zna se, mora da ima bolje saigrace. Sto se tice ove sezone, ne bih se kladio da oni mogu tako lako da prodju San Antonio, ove sezone bilo je 2:2 u pobedama, prosle isto tako. Naci ce sigurno Greg da pre svega zaustavi Jokica I Mareja, i time je obavljeno vise od pola posla

Nexus

pre 5 godina

(Stefan cerak, 13. april 2019 09:57
Ako nas je Jokic vodio do srebra na OI, ja onda ne znam ko je od nas pratio te utakmice. Po tebi znaci da je on vec tada bio najznacajniji igrac reprezentacije, jer upravo takvi igraci "vuku" ekipu. Malo si ga prehvalio za taj period.

Milena_kg984

pre 5 godina

Zar nije konacni cilj ili najveci san Srbina postati svetski ili olimpijski prvak sa Srbijom? A da, moja greska...nisam video da je Jokic u pitanju.

Kolač

pre 5 godina

ja mislim da je ovo ujedno i odgovor na to da li ce igrati za reprezentaciju.ko razume shvatice
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (wolwerine, 13. april 2019 10:23)

Ok.

Nexus

pre 5 godina

zamisli osvojis prsten i pobedis drim tim u finalu svetskog!? e znaš šta to znači!? to znači da si šampion sveta sa svetskim, a ne sa prstenom (kako amerikanci vole da kažu). to znači da je srbin najbolji na svetu, a srbija najbolja na svetu. nemaju pravo više da se zovu drim tim. a znaš kolike su ti šanse za to? pa samo pomnozi kvote 9 I 10. oko 100. znaci 1%! stavljam €100 na Denver I Srbiju za titulu!
(sima, 13. april 2019 10:28)
I ti si poceo puno da sanjas

Novi Sad

pre 5 godina

Mnogo veci igraci od Jokica nisu osvojili prsten. Posle ove izjave , ocekujem da pocne sebe da poredi sa Jordan-om. Previse pretenciozna izjava. Ako vec zeli da bude lider, treba da se i ponasa tako, a ne kao neko blentavo dete, ipak mladji se ugledaju na njega. Za prsten je potrebna sampionska crta, koju on nazalost nema, tako da ce puci pod pritiskom kada ih razmontira neka ekipa u play off-u.

"koju posluku porati"

pre 5 godina

Za sada deluje da ce do toga doci, kada, to je vec pitanje. Sadasnjem timu fali jedan iskusan igrac umesto Bartona i malo jaca klupa. Medjutim, pitanje je sta nosi buducnost, bice tu svakakvih trejdova i kombinacija. A nekada jednostavno nece, pa nece. Licno, gledajuci oprostaj Dirka, mogu da zamislim Jokica kako provodi celu karijeru u Denveru bez obzira da li ce osvojiti prsten ili ne.

јд123

pre 5 godina

Iskreno mislim da nikad nece osvojiti. Ne zato sto je los, nego se nikad nece uklopiti u neku atletsku ekipu koje jedino mogu da osvoje prsten. Takvim ekipama, sa tim stilom igre, ne treba ovakav tip igraca...
(Daulex, 13. april 2019 09:42)

На какве то екипе мислиш, када кажеш да једино атлетске екипе могу освојити прстен? На Оклахому? Колико су они освојили прстенова? По теби шутерске екипе као ГСВ или Хјустон зато никада неће освојити прстен. Чекај, зар нису те две екипе прошле године биле у финалу запада, тиме што су пре тога избацили све ”атлетске” екипе?

Рекао је да ће освојити прстен, није рекао ове сезоне, него да му је то циљ. То показује да има победнички менталитет. Лузерска изјава би била да је рекао како је срећан што су ушли у плеј-оф после толико година. Ове године ће тешко до прстена. Биће им јако тешко чак и да избаце СА. Ако им то пође за руком, сезона је више него успешна. Циљ је био да уђу у плеј-оф, нико није ни сањао о пролазу у други круг на почетку сезоне. Ако прођу СА све је могуће, поготово ако им проради шут за три поена, иако су шансе за прстен ове сезоне мале.

Ако се мали Портер после тешке повреде буде развијао сходно свом таленту и буде стартер уместо Бартона, биће у годинама које долазе још бољи. Остаје да се нађе замена за старије Пламлија и Милсапа за коју годину. Да ли ће то бити Вандербилт или неко други, видет ћемо. Имају потенцијал за добар трејд, нпр. Бизли, Морис или Херис.

Daulex

pre 5 godina

Iskreno mislim da nikad nece osvojiti. Ne zato sto je los, nego se nikad nece uklopiti u neku atletsku ekipu koje jedino mogu da osvoje prsten. Takvim ekipama, sa tim stilom igre, ne treba ovakav tip igraca...

loki

pre 5 godina

polako moramo da ignorisemo ovog decka,ako on ignorise svoju domovinu onda i mi njega.Neka ga prate Ameri...a prvom prilikom kad mu ne bude dan ima da ga pljuju.Tamo je sve statistika,kod nas i bez statistike si heroj ako si ginuo na parketu.Tamo ga cene dok igra dobro kod nas ga narod ceni ako se odazove reprezentaciji .Primer je Danilovic,Djordjevic,Divac itd

sima

pre 5 godina

zamisli osvojis prsten i pobedis drim tim u finalu svetskog!? e znaš šta to znači!? to znači da si šampion sveta sa svetskim, a ne sa prstenom (kako amerikanci vole da kažu). to znači da je srbin najbolji na svetu, a srbija najbolja na svetu. nemaju pravo više da se zovu drim tim. a znaš kolike su ti šanse za to? pa samo pomnozi kvote 9 I 10. oko 100. znaci 1%! stavljam €100 na Denver I Srbiju za titulu!

zika

pre 5 godina

Za sve one koji neznaju imate sajt reditt nba stream i tu imate sve nba utakmice live,Pa imate app tubio ako imate aplle ? ako imate samsung ili android uredjaje i smart tv moze da se strimuje na tv.ko zeli neka proba besplatno je samo treba dobar internet

mita

pre 5 godina

ako osvojis prsten bićeš nas najveći sportista svih vremena. znaš to? veći od djokovica!
(sima, 13. april 2019 10:22)

@sima
prsten u nba-u nije veći od lige šampiona ako ćemo tako. prema tome svi koji su osvojili ligu šampiona su veći od jokica. ne racunam zvezdu (kad pobedis grashopers, rendzers, dinamo dresden, uz pomoć boga bajern i uz pomoć svemira marsej više zvuči kao neka jadna liga Evrope). veća je trojka I titula kecmana I djordjevica od zvezdinog KEŠ-a.

Rodik

pre 5 godina

Sport klub bitno da je prenosio ne bitan mec denver-minesota, dAnas pocinje plej of i nijedan mec se ne prenosi, ni veceras, ni naredna 3 dana nista!!!!

Ercov

pre 5 godina

Toliko dugo traju da si zaboravio njegovo srebro sa OI od pre manje od 3 godine.
(geda, 13. april 2019 10:03)
Ispada da je samo tada igrao jer je imao9 interes....ne zelim da umanjujem deckov doprinos i razumem rep. pauze zarad forme i karijere...treba motiv da mu bude zlato to se sigurno ne zaboravlja...Cini mi se da smo kao nacija izgubili ponos i srcanost....

frosty

pre 5 godina

@mita

Jooooooj kako vas boli to sto je Zvezda osvojila taj trofej. Pretpostavljam da je u tvojoj glavi veci uspeh ono vase finale iz 1966? Samo se tesi, mozda jednog dana i uspes da ubedis sebe u to.

adriano_galliani

pre 5 godina

Toliko dugo traju da si zaboravio njegovo srebro sa OI od pre manje od 3 godine.
(geda, 13. april 2019 10:03)

Тада је играо за репрезентацију јер није играо у НБА, исто као и Боби на Еуру, где нас је продао против Словеније, био најгори на терену.

Mare

pre 5 godina

kako na reddit.com da gledam utakmice??
(sasa, 13. april 2019 11:09) 

https://www.reddit.com/r/nbastreams/

Uvek se pojave linkovi za svaku utakmicu.. i to nekoliko sati pre svake utakmice..i neki su streamovi za USA gledaoce, a drugi za van područja Usa(piše uvek, pa treba gledati)

SchOne

pre 5 godina

kako na reddit.com da gledam utakmice?? 
(sasa, 13. april 2019 11:09)  

https://www.reddit.com/r/nbastreams/ 

Uvek se pojave linkovi za svaku utakmicu.. i to nekoliko sati pre svake utakmice..i neki su streamovi za USA gledaoce, a drugi za van područja Usa(piše uvek, pa treba gledati)
(Mare, 13. april 2019 11:22)

Ne moraš da ideš na reddit imaš na fb stranicu koja ti isto to što reddit izbaci samo mnogo više mogućnosti streama i brži je https://www.facebook.com/watchfreelivestremsports/

Pera

pre 5 godina

Imas san, imas mladost, imas pare, uzivaj!
Prstenje, MVP, All-American, All Star, razni rekordi - bice puno toga na putu, nesto ces i da propustis, ali samo putuj. Ostaces upamcen kao centar koji, sto neko rece, igra u flip-flops (japankama), jednom rukom hvata loptu pod kosem i u istom pokretu je tacno salje pred nos saigracu pod suprotnim kosem.
Nadam se / ocekujem da danas izadju motivisani, fokusirani, gladni nadigravanja, i da pobede sa 10-15 razlike, jer realno su neiskusniji ali bolji tim.

Che Gevara

pre 5 godina

polako moramo da ignorisemo ovog decka,ako on ignorise svoju domovinu onda i mi njega.Neka ga prate Ameri...a prvom prilikom kad mu ne bude dan ima da ga pljuju.Tamo je sve statistika,kod nas i bez statistike si heroj ako si ginuo na parketu.Tamo ga cene dok igra dobro kod nas ga narod ceni ako se odazove reprezentaciji .Primer je Danilovic,Djordjevic,Divac itd
(loki, 13. april 2019 11:29)


Cekaj malo nije mi jasno bas sve pa da mi pojasnis .....

Ako si ginuo na parketu .... onda ti i statistika dobra i rezultat je ok, a ako nisi bio na parketu onda statistiku nemas!
Ako se odazove reprenzetaciji .... nekada NBA igeaci nisu mogli igrati na Olimpijadi radi profesionalnog angazmana!Danas je to drugacije i igraju.Prvo, svaki sportista je profesionalac, pa tek onda i reprezetativac Svakiom sportisti zavisi karijera od igranja u klubu a ne od reprezentacije.Ako igra dobro u klubu, onda i poziv od reprezentacije moguc a ako greje klupu u klubu, vrlo lako nece ni dobiti poziv od reprezentacije.
Po meni, svi ti sto imaju profi aranzmane ne treba ih ni zvati u reprezenracuju.Bolji su tu neki klinci, koji bi se dokazivali nego profi igraci koji igraju u ozbiljnim klubovima i koji jedva cekaju odmor.
Recimo, fudbal i Mesi .... taj covek igra nedeljno 3-4 tekme, liga ... Euroliga.... kup Kralja .... tri jake utakmice nedeljno ... i igra za Argentinu .. u reprezetaciji Mesi nije ni blizu onog Mesija u Barsi.Iskreno, ja Mesija nebi ni zvao u reprezenraciju ili ako bi hteo onda rezerva.
Tako i sa Jokicem ... covek ima ozbiljan agazman u Denveru ... igra Play-off ... i sa takvim skorom nemoze da igra u reprezetaciji ... ne moze ni na tom nivou, kao u Denveru ali avaj ....
Da bi u Srbiji valja ... mora upravu i navijace da zadovolji ....

hroničar lige

pre 5 godina

Ako ga i osvoji, to neće biti u Denveru. Možda pod stare dane, kao slobodan agent i roll igrač, kao Peđa u Dalasu svojevremeno. Ove godine, ako prođu SA, smeši im se finale Konferencije, malo li je za ekipu koja nije igrala PO već 100 godina? Mislim da im fali bar još 2 igraća Allstar kalibra da bi bili ozbiljan konkurent na Zapadu. Ne razumem se previše u matematiku trejdova i selerikepa da bih znao koliko je to realno u dogledno vreme. Možda je Marej 1 od ta 2 igrača, ove sezone ne, ubuduće- videćemo. Bilo bi divno da gledamo dvojicu naših u finalu konferencija. Potajno se nadam Bobanu u grande finalu. Napred obojica!

MPP

pre 5 godina

Šanse da osvojimo svetsko prvenstvo a o olimpijadi da ne govorimo , su veoma male sa ili bez Nikole . Setimo se kako je Marijanović uslovljavao svoje prisustvo ( to se naravno sad "zaboravlja") u reprezentaciji pokušavajući da preskoči pripreme i da se priključi kasnije sa zakašnjenjem . Znate naravno kako se to završilo ... Pitanje koje se nameće : Dali će ikada reprezentacija Srbije biti konpletna ? Nije samo Nikola u pitanju. Mislim da je "prsten" nešto izvesniji i nije nemoguća misija....potpuno je normalna ambicija da ga osvoji,jer koji bi drugi razlog za napredak bio u opciji? Pa Nikola je tek na početku svoje karijere......i svestan je da ima "prostora" za rzvijanje svog zalenta . Magazin "538" koji se bavi statistikom i prognozama(prvi na svetu prognozirao Trampa za budućeg predsednika) procenjuje Nikolu na 320 mil $ (Luka Doncic je procenjen na oko 120 mil)
To su procene za budućnost . Ogroman je put do "prstena" (koliko je samo Jordanu bilo potrebno da dodje do istog?), ali isto tako je i ogroman potencijal Nikolin..... Da li će to biti Denver ili neki drugi tim nije toliko bitno , bitno je da Nikola bude glavni ili jedan od glavnih igrača tog tima . Osvajanje titule samo "formalno" negde sa klupe pri kraju karijere se ne računa u njegovom slučaju .... Mamuze su težak ali i taman protivnik da vidimo od čega je to grumenje sačinjeno ! Sreno Denver & Joker !!!

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Ove godine 100% ne ali u godinama koje dolaze uz prave saigrace verovatno da... P.S molio bi ove sto će sad da pitaju sanjaš li svetsko zlato ili olimpijsko da ne smaraju.Decko je olimpijski vicesampion....

Novi Sad

pre 5 godina

Mnogo veci igraci od Jokica nisu osvojili prsten. Posle ove izjave , ocekujem da pocne sebe da poredi sa Jordan-om. Previse pretenciozna izjava. Ako vec zeli da bude lider, treba da se i ponasa tako, a ne kao neko blentavo dete, ipak mladji se ugledaju na njega. Za prsten je potrebna sampionska crta, koju on nazalost nema, tako da ce puci pod pritiskom kada ih razmontira neka ekipa u play off-u.

Александар

pre 5 godina

@ Ove godine 100% ne ali u godinama koje dolaze uz prave saigrace verovatno da... P.S molio bi ove sto će sad da pitaju sanjaš li svetsko zlato ili olimpijsko da ne smaraju.Decko je olimpijski vicesampion....
(Jon Bon Jovi, 13. april 2019 09:26)

Ако не игра за Србију, онда сам сасвим равнодушан према томе како игра и да ли нешто осваја или не.

hihihi

pre 5 godina

Učinilo mi se da sam pročitao da sanja zlato sa Srbijom, ali izgleda da sam pogrešio.
(Posmatrač, 13. april 2019 09:33)

I jedno i drugo može osvojiti samo u snu.

aca72

pre 5 godina

I to nas Zabole.... Treba ti sinak da sanjas Srbiju da igras za reprezentaciju da osvojis nesto sa reprezentacijom.. Ovakvim ponasenjem si totalno nebitan lik... Pitaj Divca i ostale za savet...

Daulex

pre 5 godina

Iskreno mislim da nikad nece osvojiti. Ne zato sto je los, nego se nikad nece uklopiti u neku atletsku ekipu koje jedino mogu da osvoje prsten. Takvim ekipama, sa tim stilom igre, ne treba ovakav tip igraca...

mita

pre 5 godina

ako osvojis prsten bićeš nas najveći sportista svih vremena. znaš to? veći od djokovica!
(sima, 13. april 2019 10:22)

@sima
prsten u nba-u nije veći od lige šampiona ako ćemo tako. prema tome svi koji su osvojili ligu šampiona su veći od jokica. ne racunam zvezdu (kad pobedis grashopers, rendzers, dinamo dresden, uz pomoć boga bajern i uz pomoć svemira marsej više zvuči kao neka jadna liga Evrope). veća je trojka I titula kecmana I djordjevica od zvezdinog KEŠ-a.

retko pametan

pre 5 godina

ne znam sta ste vise nvalili sa jokicem?
decka ne interesujemo..gleda svoju karijeru, svoja posla, ne zanimamo ga, a mi se ovde bavimo njegovom statistikom.

Ercov

pre 5 godina

Da li si izgubio nacionalni ponos i zelju da uveselis naciju kao Divac, Sale, Paspalj, svi ostali kosarkasi, Nole da ne pominjem, vaterpolisti, cak i fudbaleri pokazuju sve veci zelju i energiju....Rep. odlicja imaju istu tezinu kao prsten i duze traju!!!

maximus

pre 5 godina

Koliko vidim sanjas da dobijes USA drzavljanstvo,kako si krenuo.Nego, da ti poveruju svi ovde da si ok momak,lepo na leto sa drugarima iz reprezentacije polupas sve na SP, zapevas himnu Srbije i posle toga se svi snovi ostvaruju lagano.

loki

pre 5 godina

polako moramo da ignorisemo ovog decka,ako on ignorise svoju domovinu onda i mi njega.Neka ga prate Ameri...a prvom prilikom kad mu ne bude dan ima da ga pljuju.Tamo je sve statistika,kod nas i bez statistike si heroj ako si ginuo na parketu.Tamo ga cene dok igra dobro kod nas ga narod ceni ako se odazove reprezentaciji .Primer je Danilovic,Djordjevic,Divac itd

Milena_kg984

pre 5 godina

Zar nije konacni cilj ili najveci san Srbina postati svetski ili olimpijski prvak sa Srbijom? A da, moja greska...nisam video da je Jokic u pitanju.

adriano_galliani

pre 5 godina

Toliko dugo traju da si zaboravio njegovo srebro sa OI od pre manje od 3 godine.
(geda, 13. april 2019 10:03)

Тада је играо за репрезентацију јер није играо у НБА, исто као и Боби на Еуру, где нас је продао против Словеније, био најгори на терену.

Stefan cerak

pre 5 godina

Ko voli i prati kosarku zna da je ovaj decko uspeo vec sad. Ja prosto ne mogu da verujem koji primitivni komentari idu tipa nije igro za repstaciju i tome slicno. Sta ste vi gospodo igrali ili uradili za istu? Da je u pitanju 148miliona dinara a da se odreknete pasosa,vecina vas bi to uradila. Pritom, decko nas je vodio do srebrne medalje vec. I uradice to opet. A i da ne uradi, ja mu ne zameram. Isto ste i Bobija pljuvali tako, ja se secam jer pratim..

Che Gevara

pre 5 godina

polako moramo da ignorisemo ovog decka,ako on ignorise svoju domovinu onda i mi njega.Neka ga prate Ameri...a prvom prilikom kad mu ne bude dan ima da ga pljuju.Tamo je sve statistika,kod nas i bez statistike si heroj ako si ginuo na parketu.Tamo ga cene dok igra dobro kod nas ga narod ceni ako se odazove reprezentaciji .Primer je Danilovic,Djordjevic,Divac itd
(loki, 13. april 2019 11:29)


Cekaj malo nije mi jasno bas sve pa da mi pojasnis .....

Ako si ginuo na parketu .... onda ti i statistika dobra i rezultat je ok, a ako nisi bio na parketu onda statistiku nemas!
Ako se odazove reprenzetaciji .... nekada NBA igeaci nisu mogli igrati na Olimpijadi radi profesionalnog angazmana!Danas je to drugacije i igraju.Prvo, svaki sportista je profesionalac, pa tek onda i reprezetativac Svakiom sportisti zavisi karijera od igranja u klubu a ne od reprezentacije.Ako igra dobro u klubu, onda i poziv od reprezentacije moguc a ako greje klupu u klubu, vrlo lako nece ni dobiti poziv od reprezentacije.
Po meni, svi ti sto imaju profi aranzmane ne treba ih ni zvati u reprezenracuju.Bolji su tu neki klinci, koji bi se dokazivali nego profi igraci koji igraju u ozbiljnim klubovima i koji jedva cekaju odmor.
Recimo, fudbal i Mesi .... taj covek igra nedeljno 3-4 tekme, liga ... Euroliga.... kup Kralja .... tri jake utakmice nedeljno ... i igra za Argentinu .. u reprezetaciji Mesi nije ni blizu onog Mesija u Barsi.Iskreno, ja Mesija nebi ni zvao u reprezenraciju ili ako bi hteo onda rezerva.
Tako i sa Jokicem ... covek ima ozbiljan agazman u Denveru ... igra Play-off ... i sa takvim skorom nemoze da igra u reprezetaciji ... ne moze ni na tom nivou, kao u Denveru ali avaj ....
Da bi u Srbiji valja ... mora upravu i navijace da zadovolji ....

geda

pre 5 godina

Rep. odlicja imaju istu tezinu kao prsten i duze traju!!!
(Ercov, 13. april 2019 09:54)

Toliko dugo traju da si zaboravio njegovo srebro sa OI od pre manje od 3 godine.

sima

pre 5 godina

zamisli osvojis prsten i pobedis drim tim u finalu svetskog!? e znaš šta to znači!? to znači da si šampion sveta sa svetskim, a ne sa prstenom (kako amerikanci vole da kažu). to znači da je srbin najbolji na svetu, a srbija najbolja na svetu. nemaju pravo više da se zovu drim tim. a znaš kolike su ti šanse za to? pa samo pomnozi kvote 9 I 10. oko 100. znaci 1%! stavljam €100 na Denver I Srbiju za titulu!

Ercov

pre 5 godina

Toliko dugo traju da si zaboravio njegovo srebro sa OI od pre manje od 3 godine.
(geda, 13. april 2019 10:03)
Ispada da je samo tada igrao jer je imao9 interes....ne zelim da umanjujem deckov doprinos i razumem rep. pauze zarad forme i karijere...treba motiv da mu bude zlato to se sigurno ne zaboravlja...Cini mi se da smo kao nacija izgubili ponos i srcanost....

Nexus

pre 5 godina

(Stefan cerak, 13. april 2019 09:57
Ako nas je Jokic vodio do srebra na OI, ja onda ne znam ko je od nas pratio te utakmice. Po tebi znaci da je on vec tada bio najznacajniji igrac reprezentacije, jer upravo takvi igraci "vuku" ekipu. Malo si ga prehvalio za taj period.

Mare

pre 5 godina

Nije me toliko odusevila izjava o prstenu jer svaki sportista ima cilj da osvoji titulu, nista spektakularno nije rekao.
Ali, nesto drugo mi je zapalo za oko - asistencije. Jedan od vrlo retkih sportista a jos redji centar koji kaze da kos jednog cini srecnim a asistencija dvojicu, bravo decko. Takodje i za odbranu, kada svi imaju loptu u rukama osecaju se bitnim i onda osete potrebu da grizu u odbrani, to se drugari moji zove timski duh. E bas zbog ovoga ja ne mogu jednog Hardena da podrzim kao MVP iz prostog razloga sto on izadje na teren da natrpa 40 poena cime po automatizmu ne postujes saigrace, njih vidi kao dodavace na treningu.

nekotamo

pre 5 godina

Svi koji se bavimo sportom imamo svoje snove. I samo mi znamo koliko bola, krvi i znoja je ulozeno na putu ka ostvarivanju snova.

Na tom putu sam doziveo 3,4 povrede, budio se u 5 zbog bolova, povredjen trenirao, patio dok drugi misle da uzivam, uz konstantne price "lako je tebi bavis se onim sto volis", "ti ga zivis", i sl.

Onda sam ih ostvario, drzavni rekord, top 50 u svetu. i onda.. onda je doslo do OGROMNOG zasicenja..

Ja Nikolu iz ugla sportiste potpuno razumem. Osvojio je bronzanu medalju na Olimpijadi. To ga je zasitilo i dolaze novi snovi. i to je dobro, znaci da zeli da napreduje.

U sportu, ako si svestan godina, koliko vremena imas ispred sebe, svojih realnih mogucnosti (u njegovom slucaju prsten i MVP), onda sve podredis tom uspehu i samo ako te nista na top putu ne zadrzava (u njegovom slucaju reprezentacija), to ces i da ostvaris.

Misljenja sam da ce 3,4 godine raditi na svom telu i na osvajanju prstena, reprezentacija ga nece interesovati.

Rodik

pre 5 godina

Sport klub bitno da je prenosio ne bitan mec denver-minesota, dAnas pocinje plej of i nijedan mec se ne prenosi, ni veceras, ni naredna 3 dana nista!!!!

Juggernaut

pre 5 godina

Nisu mi jasni komentatori koji potenciraju nastup za reprezentaciju. Promenila se košarka, promenili su se prioriteti, pobogu FIBA je uprkos NBA i Evroligi napravila kvalifikacije tako da najbolji igrači iz ovih liga ne mogu da igraju za svoje zemlje. Sve mi se čini da ovi što samo reprezentaciju pominju, nit znaju mnogo o košarci, nit o sportu uopšte, nego su im eventualni uspesi reprezentacije zamena za njihove dosadne živote, nesređenu državu, perspektivu da motaju kablove za 300 evra mesečno itd.

Muslin

pre 5 godina

(Novi Sad, 13. april 2019 09:41)

Rekao je da voli da asistira i cini saigrace srecnim, da to pozitivno utice na tim i zalaganje u odbrani.
Rekao je jos da mu je cilj da osvoji prsten.
Ako pogledamo uspon od njegovog pocetka u NBA do danas, nema niceg pretencioznog u toj izjavi.

Sto se tice Jokicevog 'gubitnickog' mentaliteta samo pogledaj koliko je utakmica resio (ne mislim samo na poslednje sekunde).

Jokicu puno srece u plejofu!

frosty

pre 5 godina

@mita

Jooooooj kako vas boli to sto je Zvezda osvojila taj trofej. Pretpostavljam da je u tvojoj glavi veci uspeh ono vase finale iz 1966? Samo se tesi, mozda jednog dana i uspes da ubedis sebe u to.

јд123

pre 5 godina

Mozes da ga osvojis SAMO na aukciji na Ebay-u
(dr. Roddick, 13. april 2019 11:52)

Комшија, свака част, барем ниси променио ник док пљујеш све успешне српске спортисте ;-). Тако си писао и за Ђоковића да никада неће освојити гренд слем. Ник си ваљда узео, када је Родик пљувао Ђоковића. Стално си остављао коментаре на тениским вестима. Да те тенис уопште не занима, него само да попљујеш Србе, сви смо знали одавно. Видим пребацио си се на НБА. То је добро. Значи, после свих фрустрација, које ти је Ђоковић приредио својим успесима, препао си се да ће и Јокић постати светска звезда. Добро је, јер то показује да су и хејтери схватили на каквом је путу Јокић, пуне вам гаће да ће још један Србин променити слику о Србима у свету.

očigledno

pre 5 godina

(Mare, 13. april 2019 09:54)

Ne razumem zasto ljudi toliko pljuju Hardena, on belezi prosecno 7,5 asistencija ove sezone, a u celoj karijeri 6,2 (u Hjustonu 7,7), to je na nivou najboljih plejeva (on je 2., suter), a ljudi ga pljuju da ne dodaje.
Stil igre Hjustona i odluka trenera D'Antoni-a, da se lopta stavi u ruke Hardena i da on uradi sve za tim je ocigledno dobra odluka jer je Hjuston u zadnje tri sezone sa skorom 173-73 i jedina ekipa u zadnje dve godine koja je bila blizu da dobije Golden Stejt.
A to sto ljudi misle da bi svako to mogao da radi u Hardenovoj kozi je daleko od istine. To bi mozda mogli da rade LeBron (mozda vise ni on ne bi mogao, a i uvek se vise trudio da pokrene saigrace) i Durent koji to ponekad radi i u Voriorsima.
Jedina validna stvar zbog koje mozete da ga hejtujete je to sto dobija dosta faulova, cesto olako sviranih, ali sve ostalo jednostavno pada u vodu dok Hjuston pobedjuje...

kraja

pre 5 godina

...ne mogu da razumem da neki ljudi dve godine dolaze na sve komentare o jokicu samo da istresu svoje reprezentativne frustracije...
...tipican komentar "ne interesuju me tvoji uspesi dok ne zaigras za reprezentaciju"...???
...kad ja nekog ne podnosim, prestanem da pratim sve vesti o njemu, zaboravim na njega...
...ali ovde vlada "ala volim da mrzim"...

očigledno

pre 5 godina

Imace Nikola dugu NBA karijeru, to je sigurno. Oslanja se na kosarkasku inteligenciju, visinu i snagu, a sve ce to imati i za 10 godina. Ponekad kad je igrac pred penzijom, pogledam njegovu karijeru i iznenadim se kada vidim gde je igrao (i da sam znao, zaboravi se), nije on tip igraca koji ce ici od ekipe do ekipe, ali to i ne zavisi od njega, nego od Nagetsa, mada sumnjam da ce ga trejdovati u skorije vreme. Ko zna sta nosi buducnost u NBA, mozda Denver "ubode" jos jednog Jokica na draftu, mozda ova ekipa ne napreduje uopste i Jokic postane Kemba na zapadu. Sve je moguce, ali sam siguran da ce Nikola biti na all star nivou jos dugi niz godina, a ako bude imao makar malo srece u karijeri, osvojice makar jedan prsten sigurno...

"koju posluku porati"

pre 5 godina

Za sada deluje da ce do toga doci, kada, to je vec pitanje. Sadasnjem timu fali jedan iskusan igrac umesto Bartona i malo jaca klupa. Medjutim, pitanje je sta nosi buducnost, bice tu svakakvih trejdova i kombinacija. A nekada jednostavno nece, pa nece. Licno, gledajuci oprostaj Dirka, mogu da zamislim Jokica kako provodi celu karijeru u Denveru bez obzira da li ce osvojiti prsten ili ne.

S

pre 5 godina

Ove sezone sigurno ne, za kasnije ne zna se, mora da ima bolje saigrace. Sto se tice ove sezone, ne bih se kladio da oni mogu tako lako da prodju San Antonio, ove sezone bilo je 2:2 u pobedama, prosle isto tako. Naci ce sigurno Greg da pre svega zaustavi Jokica I Mareja, i time je obavljeno vise od pola posla

Lars

pre 5 godina

@Sport klub bitno da je prenosio ne bitan mec denver-minesota, dAnas pocinje plej of i nijedan mec se ne prenosi, ni veceras, ni naredna 3 dana nista!!!!
(Rodik, 13. april 2019 10:05)

Koristite streamove sa Reddita. Cak i kada SK prenosi, gledam uvek njihove prenose bez reklama, sa USA komentatorima i analizama iz studia.. sve u HD-u. Ziveo reddit/nbastreams!

Kolač

pre 5 godina

ja mislim da je ovo ujedno i odgovor na to da li ce igrati za reprezentaciju.ko razume shvatice
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (wolwerine, 13. april 2019 10:23)

Ok.

Nexus

pre 5 godina

zamisli osvojis prsten i pobedis drim tim u finalu svetskog!? e znaš šta to znači!? to znači da si šampion sveta sa svetskim, a ne sa prstenom (kako amerikanci vole da kažu). to znači da je srbin najbolji na svetu, a srbija najbolja na svetu. nemaju pravo više da se zovu drim tim. a znaš kolike su ti šanse za to? pa samo pomnozi kvote 9 I 10. oko 100. znaci 1%! stavljam €100 na Denver I Srbiju za titulu!
(sima, 13. april 2019 10:28)
I ti si poceo puno da sanjas

јд123

pre 5 godina

Iskreno mislim da nikad nece osvojiti. Ne zato sto je los, nego se nikad nece uklopiti u neku atletsku ekipu koje jedino mogu da osvoje prsten. Takvim ekipama, sa tim stilom igre, ne treba ovakav tip igraca...
(Daulex, 13. april 2019 09:42)

На какве то екипе мислиш, када кажеш да једино атлетске екипе могу освојити прстен? На Оклахому? Колико су они освојили прстенова? По теби шутерске екипе као ГСВ или Хјустон зато никада неће освојити прстен. Чекај, зар нису те две екипе прошле године биле у финалу запада, тиме што су пре тога избацили све ”атлетске” екипе?

Рекао је да ће освојити прстен, није рекао ове сезоне, него да му је то циљ. То показује да има победнички менталитет. Лузерска изјава би била да је рекао како је срећан што су ушли у плеј-оф после толико година. Ове године ће тешко до прстена. Биће им јако тешко чак и да избаце СА. Ако им то пође за руком, сезона је више него успешна. Циљ је био да уђу у плеј-оф, нико није ни сањао о пролазу у други круг на почетку сезоне. Ако прођу СА све је могуће, поготово ако им проради шут за три поена, иако су шансе за прстен ове сезоне мале.

Ако се мали Портер после тешке повреде буде развијао сходно свом таленту и буде стартер уместо Бартона, биће у годинама које долазе још бољи. Остаје да се нађе замена за старије Пламлија и Милсапа за коју годину. Да ли ће то бити Вандербилт или неко други, видет ћемо. Имају потенцијал за добар трејд, нпр. Бизли, Морис или Херис.

zika

pre 5 godina

Za sve one koji neznaju imate sajt reditt nba stream i tu imate sve nba utakmice live,Pa imate app tubio ako imate aplle ? ako imate samsung ili android uredjaje i smart tv moze da se strimuje na tv.ko zeli neka proba besplatno je samo treba dobar internet

ccc

pre 5 godina

Sport klub bitno da je prenosio ne bitan mec denver-minesota, dAnas pocinje plej of i nijedan mec se ne prenosi, ni veceras, ni naredna 3 dana nista!!!!
(Rodik, 13. april 2019 10:05)

Idi na reddit.com i gledaj koju hoces NBA utakmicu u plej ofu. Mozes da gledas i reprize odigranih utakmica da ne ustajes nocu.

Mare

pre 5 godina

kako na reddit.com da gledam utakmice??
(sasa, 13. april 2019 11:09) 

https://www.reddit.com/r/nbastreams/

Uvek se pojave linkovi za svaku utakmicu.. i to nekoliko sati pre svake utakmice..i neki su streamovi za USA gledaoce, a drugi za van područja Usa(piše uvek, pa treba gledati)

Pera

pre 5 godina

Imas san, imas mladost, imas pare, uzivaj!
Prstenje, MVP, All-American, All Star, razni rekordi - bice puno toga na putu, nesto ces i da propustis, ali samo putuj. Ostaces upamcen kao centar koji, sto neko rece, igra u flip-flops (japankama), jednom rukom hvata loptu pod kosem i u istom pokretu je tacno salje pred nos saigracu pod suprotnim kosem.
Nadam se / ocekujem da danas izadju motivisani, fokusirani, gladni nadigravanja, i da pobede sa 10-15 razlike, jer realno su neiskusniji ali bolji tim.

MPP

pre 5 godina

Šanse da osvojimo svetsko prvenstvo a o olimpijadi da ne govorimo , su veoma male sa ili bez Nikole . Setimo se kako je Marijanović uslovljavao svoje prisustvo ( to se naravno sad "zaboravlja") u reprezentaciji pokušavajući da preskoči pripreme i da se priključi kasnije sa zakašnjenjem . Znate naravno kako se to završilo ... Pitanje koje se nameće : Dali će ikada reprezentacija Srbije biti konpletna ? Nije samo Nikola u pitanju. Mislim da je "prsten" nešto izvesniji i nije nemoguća misija....potpuno je normalna ambicija da ga osvoji,jer koji bi drugi razlog za napredak bio u opciji? Pa Nikola je tek na početku svoje karijere......i svestan je da ima "prostora" za rzvijanje svog zalenta . Magazin "538" koji se bavi statistikom i prognozama(prvi na svetu prognozirao Trampa za budućeg predsednika) procenjuje Nikolu na 320 mil $ (Luka Doncic je procenjen na oko 120 mil)
To su procene za budućnost . Ogroman je put do "prstena" (koliko je samo Jordanu bilo potrebno da dodje do istog?), ali isto tako je i ogroman potencijal Nikolin..... Da li će to biti Denver ili neki drugi tim nije toliko bitno , bitno je da Nikola bude glavni ili jedan od glavnih igrača tog tima . Osvajanje titule samo "formalno" negde sa klupe pri kraju karijere se ne računa u njegovom slučaju .... Mamuze su težak ali i taman protivnik da vidimo od čega je to grumenje sačinjeno ! Sreno Denver & Joker !!!

hroničar lige

pre 5 godina

Ako ga i osvoji, to neće biti u Denveru. Možda pod stare dane, kao slobodan agent i roll igrač, kao Peđa u Dalasu svojevremeno. Ove godine, ako prođu SA, smeši im se finale Konferencije, malo li je za ekipu koja nije igrala PO već 100 godina? Mislim da im fali bar još 2 igraća Allstar kalibra da bi bili ozbiljan konkurent na Zapadu. Ne razumem se previše u matematiku trejdova i selerikepa da bih znao koliko je to realno u dogledno vreme. Možda je Marej 1 od ta 2 igrača, ove sezone ne, ubuduće- videćemo. Bilo bi divno da gledamo dvojicu naših u finalu konferencija. Potajno se nadam Bobanu u grande finalu. Napred obojica!

SchOne

pre 5 godina

kako na reddit.com da gledam utakmice?? 
(sasa, 13. april 2019 11:09)  

https://www.reddit.com/r/nbastreams/ 

Uvek se pojave linkovi za svaku utakmicu.. i to nekoliko sati pre svake utakmice..i neki su streamovi za USA gledaoce, a drugi za van područja Usa(piše uvek, pa treba gledati)
(Mare, 13. april 2019 11:22)

Ne moraš da ideš na reddit imaš na fb stranicu koja ti isto to što reddit izbaci samo mnogo više mogućnosti streama i brži je https://www.facebook.com/watchfreelivestremsports/