Subota, 13.04.2019.

09:00

Zapad – jako od samog starta, Jokić na ispitu zrelosti

Izvor: A. Kovaèeviæ

Zapad – jako od samog starta, Jokiæ na ispitu zrelosti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

Hallucinoman

pre 5 godina

GSW 4-0 LAC
HOU 3-4 UTH
POR 3-4 OKC
DEN 4-2 SAS
...
GSW 4-2 HOU
DEN 4-3 OKC

GSW 4-1 DEN

Po meni, dva najneizvesnija duela su Denver – San Antonio u prvom kolu i polufinale Denver – Oklahoma… u obe serije bi svaki ishod bio realan, ali dajem prednost Denveru u svojoj prognozi iz čisto patriotskih razloga, iako smatram da će ih manjak iskustva koštati prolaza i mnogo pre finala Zapada.

Nadam se da će Boston nekako naći načina na Istoku da dodje do velikog finala.

očigledno

pre 5 godina

@K.Kolumbo 

A sta je Micel,malo manji potrosac od Hardena...
(Uros_, 13. april 2019 15:50)

Da nije tih potrosaca lopte, Hjuston i Juta bi se borile za sto veceg pika na draftu, a ne u plej ofu...

Miki

pre 5 godina

GSW prolazi dalje, nisu loši ni Klipersi, većina ih je opisala i za plej-of posle trejda Harisa, pa su ušli u doigravanje bez većih problema. Ipak,GSW je neki drugi nivo.
U meču Denvera i SAS očekujem 7 mečeva,ogromnu borbu i neizvesnost.
Denver je u naletu, imaju mladost i samopouzdanje, ali Sparsi su iskusniji i imaju trenera koji može da uhvati u zamku,posebno ekipe poput Denvera.Navijam za Denver ali očekujem da Sparsi ipak prođu.
Portland se lepo pojačao,ekipa se dodatno unapredila i onda katastrofa povreda Nurkića im je sve promenila.Oni su meni uvek bili tim koji se bez obzira na sve jako dobro izdigne iznad situacije.
Oklahoma u lošoj formi u drugom delu,ako Džordž bude na MVP nivou što i očekujem, proći će Portland uz veliku borbu.
U sudaru Hjustona i Jute kao da se sastavio par od dve dijametralno suprotne ekipe. Odbrana, timska igra na jednoj i besomučno šutiranje trojki i soliranje na drugoj strani.Nadam se prolazu Jute i mislim da će i uspeti u tome. Bolji su nego prošle godine, napreduju i timski i individualno,
proširili su roster.Hjuston previše zavisi od Hardena i šuta,a i jedno i drugo može da zakaže,tu je i Pol koji uvek pati od neke povrede i Kapela koji sve radi na asistenciju, ne kreira ništa za sebe.

K.Kolumbo

pre 5 godina

Nikada mi neće biti jasni likovi koji navijaju za Hjuston, i njihovu "run'n'gun" igru na čelu sa precenjenim Hardenom, najvećim potrošačem lopti u ključnim momentima. Džezeri, trenutno, igraju najlepšu košarku još od ere Slouna, Melouna, Hornaseka i Stoktona. Hjuston je, naprostije rečeno, skup seljačina koje se iživljavaju na terenu i, za sada, im to njesra prolazi

Dj

pre 5 godina

Portland na svim portalima vrlo potcenjen, često im niko ne daje više od 2 pobede u seriji.. Međutim zna se koliko imaju jak domaći teren i koliko je teško odneti pobedu iz Oregona.. OKC ove sezone pobedila Portland u svakom duelu, ali to ne znači da će i u plej ofu biti tako.. Ako Portland nešto nije imao prethodnih sezona kad je ispadao u prvoj rundi plej ofa, to sada ima, a to je dugačka klupa i uvek je neko tu da iskoči i doprinese kada liderima tima ne ide, konkretno mislim na Lilarda koji je znao da podbaci u plej ofu (dovedeni Kanter i Hud koji su vrlo zahvalni igrači).. MekKolum je rovit, pitanje je šta se može od njega očekivati, al verujem da će još jače zapeti baš zbog Nurkića i njegovog odsustva..

očigledno

pre 5 godina

@mikajlo 

Hvala na ovom komentaru. 110% se slazem. RV je po mom misljenju anti-kosarkas.
(Nesa, 13. april 2019 14:47)

Po cemu je antikosarkas? Sta to znaci uopste?
Jasno je da Vestbruk nije top 10 svih vremena, pa cak ni top 30, ako ne osvoji makar zapad jos neki put, nece biti ni u top 50 verovatno jer je ipak prstenje jako vazno u takvoj prici. Ali reci da je on antikosarkas (sta god to znacilo) je krajnje neozbiljno.
Kobija isto tako neki napadaju da je bio sebican i samo sutirao, ali je on odveo svoju ekipu do dva prstena (bez Seka, da ne bude da mu je on sve doneo), ali ljudi opet nadju razlog da ga pljuju da je samo nabijao statistiku.
Ne moze svaki igrac biti kao LBJ i kao Dzordan i ne mozete svakog igraca da poredite sa njima, a Vestbruk je vec upisan u istoriji sa mnogim rekordima i sigurno ce biti clan kuce slavnih, nije lose za "antikosarkasa"...

Peta Crnogorska sa Dedinja

pre 5 godina

A da osvojis Svetsko prvenstvo sa Srbijom u Kini nista a?
(Boranin-89, 13. april 2019 13:59)

Pa se posle čude ako ne bude primljen u kuću slavnih.

očigledno

pre 5 godina

(Aca86, 13. april 2019 12:49)

PG je 3. po pogodjenim trojkama iza Hardena i Karija, a Wes je 76. i ima najgori procenat suta za 3 medju igracima koji su pogodili makar sto trojki (njih 106), a da budem jos tacniji, medju igracima koji su pogodili makar 63 (njih 179) je takodje poslednji po procentu suta za 3 sa 29%. PG ima procenat suta za tri 38,6%...

DukiNS

pre 5 godina

Voriorsi verovatno u 4 utakmice prolaze. Hjuston i Oklahoma u 5 ili 6. Da je Nurkić u timu i Mekalum u boljoj formi prednost bih dao Portlandu, ovako ne verujem da mogu više od dve pobede da otkinu Oklahomi. Iako bih voleo da Denver lako prođe Sparse, biće tu povuci potegni. Preiskusna i ekipa i klupa Sparsa, ne bi me čudilo da odu u svih 7 utakmica. Nadam se samo da sudije neće biti u prvom planu na nekim mečevima.

Milan

pre 5 godina

Najneizvesniji par je SAS- DEN, juta može dobiti HOU jer su im sušta suprotnost a ako PG ne popravi formu portland ide dalje. Verujem da hjuston ove godine osvaja zapad na opšte iznenađenje.

Gaj Kasije Longin

pre 5 godina

Slažem se sa mišljenjem da je Milsap ključ,naročito u ovoj prvoj rundi.Jokić je naravno prvi igrač ekipe ali Milsap je "stara kajla",on neće sigurno podbaciti a za Jokića,Mareja i Herisa je neizvesno,naročito čini mi se za Mareja,on ima sve predispozicije da odigra ovu seriju od sjaja do očaja!

goblin

pre 5 godina

GSW dobija 4:0.Ako Barton i Haris budu iole "normalni" Denver rutinski prolazi S.A.,bolji su,duža klupa,a Derozan se po tradiciji raspadne u plej ofu.Oklahoma i Portland bi lako mogli do utakmice 7,a siguran sam će Hjuston rutinski proći Jutu(4:1),prebrzi su za njih,neće biti puno pozicione igre,bice mnogo suteva za 3.Moras da imas u plej ofu nekog superstara koji ce da "izmislja" poene kad je gusto,Juta to nema,Micel nije taj kalibar.Harden i Pol žele titulu i mečeve sa Golden Stejtom i Juta ih sigurno neće zaustaviti.

Kanidja PG

pre 5 godina

Kakve su ovo brojke Krisa Pola,sve je greska ali sve.
Odakle mu 24, 6 poena,7 skokova, samo 6,2 asistencije?Sut za tri 44,1?
Istina je 15,6 poena, 4,6 skokova,8,2 asistencije uz sut za 3 poena svega 35 odsto.
Ovo su drasticne razlike stvarno.
Svakako odlican igrac kojeg Harden maksimalno gusi zadnje dvije sezone zato mi upade u oce 24,6 poena I ostalo.

Kanidja PG

pre 5 godina

Lilard kazete nije do kolena Vestbruku ,covjek je kosgeter dobar plej I asistent.Neuporedivo bolji suter od Vestbruka koji ima tuzne procente kroz cijelu sezonu,uzima Adamsu skokove I srlja u vecini meceva.
To sto je 4- 0 u regularnom dijelu sada se brise Ima i Denver 4-0 protiv OKC pa nisam siguran da bi bili favoriti,a moguc je susret u drugoj rundi plej ofa.
Bude li Mekalum na svom najbolje nivou uz Lilarda u Oregonu bice vraski tesko odnijeti pobjedu.
Za mene OKC nije favorit a ko je u pravi pokazace dolazeci dani..
GSV 4-0
Denver u 7 meceva ide dalje.
Just ce namucit Hjuston,najbolja odbrana lige I strasno jak kolektiv,ipak 2-4 za rakete.U mecevima dva potpuno razlicita stila,prosto ne volim da gledam ispucavanje 60 trica po mecu Hardena i drustva.
Pocinju prave stvari napokon.

očigledno

pre 5 godina

Na istoku ste rekli da ce Milvoki pobediti propali Detroit 4-2, a na zapadu kazete da ce GSW izgubiti jedan mec od Klipersa. Nadam se da autor teksta nije stavio novac na takve rezultate jer je to bacanje para...

Aca86

pre 5 godina

Hajde objasnite kako to Lilard nije Westbruku ni do kolena? Vrlo pristrasno za Oklahomu. Nigde nije spomenuto ni da je Mekolum, koji je drugi najvazniji igrac rovit. Da je tu Nurkic mislim da bi sigurno prosli, a ovako ce "mocni" Westbruk da sili sut i bice neizvesno. Svaka cast za trip-dabl sezonu, ali zna se i koliko forsira da je ostvari. On nema sut, a hoce da sutira trojke pored zivog Dzordza koji je medju top 5 po broju pogodjenih trojki cini mi se. Plus ima kada ni Dzordzu ne ide i sta onda. Po meni ipak je neizvesno i to samo zbog povrede Nurkica.

mikajlo

pre 5 godina

"Međutim, koliko god je Demijen Lilard impresivan, iskreno, nije ni do kolena Raselu Vestbruku."
Odlican tekst i onda ovakva recenica.
Pitanje je samo da li autor vise voli ispucavanje Vestbruka ili sklanjanje njegovih saigraca kako bi uzeo skok i imao brojke koje se izgleda u zadnje vreme vise cene od pobeda u NBA.
Cinjenica je samo, da nema Dzordza OKC sa triple-double Vestbrukom bi bila van doigravanja, a portland je sa "ovim ni do kolena Vestbruku" 3-ci na zapadu.

očigledno

pre 5 godina

Na istoku ste rekli da ce Milvoki pobediti propali Detroit 4-2, a na zapadu kazete da ce GSW izgubiti jedan mec od Klipersa. Nadam se da autor teksta nije stavio novac na takve rezultate jer je to bacanje para...

mikajlo

pre 5 godina

"Međutim, koliko god je Demijen Lilard impresivan, iskreno, nije ni do kolena Raselu Vestbruku."
Odlican tekst i onda ovakva recenica.
Pitanje je samo da li autor vise voli ispucavanje Vestbruka ili sklanjanje njegovih saigraca kako bi uzeo skok i imao brojke koje se izgleda u zadnje vreme vise cene od pobeda u NBA.
Cinjenica je samo, da nema Dzordza OKC sa triple-double Vestbrukom bi bila van doigravanja, a portland je sa "ovim ni do kolena Vestbruku" 3-ci na zapadu.

Aca86

pre 5 godina

Hajde objasnite kako to Lilard nije Westbruku ni do kolena? Vrlo pristrasno za Oklahomu. Nigde nije spomenuto ni da je Mekolum, koji je drugi najvazniji igrac rovit. Da je tu Nurkic mislim da bi sigurno prosli, a ovako ce "mocni" Westbruk da sili sut i bice neizvesno. Svaka cast za trip-dabl sezonu, ali zna se i koliko forsira da je ostvari. On nema sut, a hoce da sutira trojke pored zivog Dzordza koji je medju top 5 po broju pogodjenih trojki cini mi se. Plus ima kada ni Dzordzu ne ide i sta onda. Po meni ipak je neizvesno i to samo zbog povrede Nurkica.

Kanidja PG

pre 5 godina

Lilard kazete nije do kolena Vestbruku ,covjek je kosgeter dobar plej I asistent.Neuporedivo bolji suter od Vestbruka koji ima tuzne procente kroz cijelu sezonu,uzima Adamsu skokove I srlja u vecini meceva.
To sto je 4- 0 u regularnom dijelu sada se brise Ima i Denver 4-0 protiv OKC pa nisam siguran da bi bili favoriti,a moguc je susret u drugoj rundi plej ofa.
Bude li Mekalum na svom najbolje nivou uz Lilarda u Oregonu bice vraski tesko odnijeti pobjedu.
Za mene OKC nije favorit a ko je u pravi pokazace dolazeci dani..
GSV 4-0
Denver u 7 meceva ide dalje.
Just ce namucit Hjuston,najbolja odbrana lige I strasno jak kolektiv,ipak 2-4 za rakete.U mecevima dva potpuno razlicita stila,prosto ne volim da gledam ispucavanje 60 trica po mecu Hardena i drustva.
Pocinju prave stvari napokon.

Kanidja PG

pre 5 godina

Kakve su ovo brojke Krisa Pola,sve je greska ali sve.
Odakle mu 24, 6 poena,7 skokova, samo 6,2 asistencije?Sut za tri 44,1?
Istina je 15,6 poena, 4,6 skokova,8,2 asistencije uz sut za 3 poena svega 35 odsto.
Ovo su drasticne razlike stvarno.
Svakako odlican igrac kojeg Harden maksimalno gusi zadnje dvije sezone zato mi upade u oce 24,6 poena I ostalo.

Gaj Kasije Longin

pre 5 godina

Slažem se sa mišljenjem da je Milsap ključ,naročito u ovoj prvoj rundi.Jokić je naravno prvi igrač ekipe ali Milsap je "stara kajla",on neće sigurno podbaciti a za Jokića,Mareja i Herisa je neizvesno,naročito čini mi se za Mareja,on ima sve predispozicije da odigra ovu seriju od sjaja do očaja!

DukiNS

pre 5 godina

Voriorsi verovatno u 4 utakmice prolaze. Hjuston i Oklahoma u 5 ili 6. Da je Nurkić u timu i Mekalum u boljoj formi prednost bih dao Portlandu, ovako ne verujem da mogu više od dve pobede da otkinu Oklahomi. Iako bih voleo da Denver lako prođe Sparse, biće tu povuci potegni. Preiskusna i ekipa i klupa Sparsa, ne bi me čudilo da odu u svih 7 utakmica. Nadam se samo da sudije neće biti u prvom planu na nekim mečevima.

K.Kolumbo

pre 5 godina

Nikada mi neće biti jasni likovi koji navijaju za Hjuston, i njihovu "run'n'gun" igru na čelu sa precenjenim Hardenom, najvećim potrošačem lopti u ključnim momentima. Džezeri, trenutno, igraju najlepšu košarku još od ere Slouna, Melouna, Hornaseka i Stoktona. Hjuston je, naprostije rečeno, skup seljačina koje se iživljavaju na terenu i, za sada, im to njesra prolazi

goblin

pre 5 godina

GSW dobija 4:0.Ako Barton i Haris budu iole "normalni" Denver rutinski prolazi S.A.,bolji su,duža klupa,a Derozan se po tradiciji raspadne u plej ofu.Oklahoma i Portland bi lako mogli do utakmice 7,a siguran sam će Hjuston rutinski proći Jutu(4:1),prebrzi su za njih,neće biti puno pozicione igre,bice mnogo suteva za 3.Moras da imas u plej ofu nekog superstara koji ce da "izmislja" poene kad je gusto,Juta to nema,Micel nije taj kalibar.Harden i Pol žele titulu i mečeve sa Golden Stejtom i Juta ih sigurno neće zaustaviti.

očigledno

pre 5 godina

@mikajlo 

Hvala na ovom komentaru. 110% se slazem. RV je po mom misljenju anti-kosarkas.
(Nesa, 13. april 2019 14:47)

Po cemu je antikosarkas? Sta to znaci uopste?
Jasno je da Vestbruk nije top 10 svih vremena, pa cak ni top 30, ako ne osvoji makar zapad jos neki put, nece biti ni u top 50 verovatno jer je ipak prstenje jako vazno u takvoj prici. Ali reci da je on antikosarkas (sta god to znacilo) je krajnje neozbiljno.
Kobija isto tako neki napadaju da je bio sebican i samo sutirao, ali je on odveo svoju ekipu do dva prstena (bez Seka, da ne bude da mu je on sve doneo), ali ljudi opet nadju razlog da ga pljuju da je samo nabijao statistiku.
Ne moze svaki igrac biti kao LBJ i kao Dzordan i ne mozete svakog igraca da poredite sa njima, a Vestbruk je vec upisan u istoriji sa mnogim rekordima i sigurno ce biti clan kuce slavnih, nije lose za "antikosarkasa"...

očigledno

pre 5 godina

(Aca86, 13. april 2019 12:49)

PG je 3. po pogodjenim trojkama iza Hardena i Karija, a Wes je 76. i ima najgori procenat suta za 3 medju igracima koji su pogodili makar sto trojki (njih 106), a da budem jos tacniji, medju igracima koji su pogodili makar 63 (njih 179) je takodje poslednji po procentu suta za 3 sa 29%. PG ima procenat suta za tri 38,6%...

Miki

pre 5 godina

GSW prolazi dalje, nisu loši ni Klipersi, većina ih je opisala i za plej-of posle trejda Harisa, pa su ušli u doigravanje bez većih problema. Ipak,GSW je neki drugi nivo.
U meču Denvera i SAS očekujem 7 mečeva,ogromnu borbu i neizvesnost.
Denver je u naletu, imaju mladost i samopouzdanje, ali Sparsi su iskusniji i imaju trenera koji može da uhvati u zamku,posebno ekipe poput Denvera.Navijam za Denver ali očekujem da Sparsi ipak prođu.
Portland se lepo pojačao,ekipa se dodatno unapredila i onda katastrofa povreda Nurkića im je sve promenila.Oni su meni uvek bili tim koji se bez obzira na sve jako dobro izdigne iznad situacije.
Oklahoma u lošoj formi u drugom delu,ako Džordž bude na MVP nivou što i očekujem, proći će Portland uz veliku borbu.
U sudaru Hjustona i Jute kao da se sastavio par od dve dijametralno suprotne ekipe. Odbrana, timska igra na jednoj i besomučno šutiranje trojki i soliranje na drugoj strani.Nadam se prolazu Jute i mislim da će i uspeti u tome. Bolji su nego prošle godine, napreduju i timski i individualno,
proširili su roster.Hjuston previše zavisi od Hardena i šuta,a i jedno i drugo može da zakaže,tu je i Pol koji uvek pati od neke povrede i Kapela koji sve radi na asistenciju, ne kreira ništa za sebe.

Peta Crnogorska sa Dedinja

pre 5 godina

A da osvojis Svetsko prvenstvo sa Srbijom u Kini nista a?
(Boranin-89, 13. april 2019 13:59)

Pa se posle čude ako ne bude primljen u kuću slavnih.

Dj

pre 5 godina

Portland na svim portalima vrlo potcenjen, često im niko ne daje više od 2 pobede u seriji.. Međutim zna se koliko imaju jak domaći teren i koliko je teško odneti pobedu iz Oregona.. OKC ove sezone pobedila Portland u svakom duelu, ali to ne znači da će i u plej ofu biti tako.. Ako Portland nešto nije imao prethodnih sezona kad je ispadao u prvoj rundi plej ofa, to sada ima, a to je dugačka klupa i uvek je neko tu da iskoči i doprinese kada liderima tima ne ide, konkretno mislim na Lilarda koji je znao da podbaci u plej ofu (dovedeni Kanter i Hud koji su vrlo zahvalni igrači).. MekKolum je rovit, pitanje je šta se može od njega očekivati, al verujem da će još jače zapeti baš zbog Nurkića i njegovog odsustva..

Milan

pre 5 godina

Najneizvesniji par je SAS- DEN, juta može dobiti HOU jer su im sušta suprotnost a ako PG ne popravi formu portland ide dalje. Verujem da hjuston ove godine osvaja zapad na opšte iznenađenje.

očigledno

pre 5 godina

@K.Kolumbo 

A sta je Micel,malo manji potrosac od Hardena...
(Uros_, 13. april 2019 15:50)

Da nije tih potrosaca lopte, Hjuston i Juta bi se borile za sto veceg pika na draftu, a ne u plej ofu...

Hallucinoman

pre 5 godina

GSW 4-0 LAC
HOU 3-4 UTH
POR 3-4 OKC
DEN 4-2 SAS
...
GSW 4-2 HOU
DEN 4-3 OKC

GSW 4-1 DEN

Po meni, dva najneizvesnija duela su Denver – San Antonio u prvom kolu i polufinale Denver – Oklahoma… u obe serije bi svaki ishod bio realan, ali dajem prednost Denveru u svojoj prognozi iz čisto patriotskih razloga, iako smatram da će ih manjak iskustva koštati prolaza i mnogo pre finala Zapada.

Nadam se da će Boston nekako naći načina na Istoku da dodje do velikog finala.

Milan

pre 5 godina

Najneizvesniji par je SAS- DEN, juta može dobiti HOU jer su im sušta suprotnost a ako PG ne popravi formu portland ide dalje. Verujem da hjuston ove godine osvaja zapad na opšte iznenađenje.

mikajlo

pre 5 godina

"Međutim, koliko god je Demijen Lilard impresivan, iskreno, nije ni do kolena Raselu Vestbruku."
Odlican tekst i onda ovakva recenica.
Pitanje je samo da li autor vise voli ispucavanje Vestbruka ili sklanjanje njegovih saigraca kako bi uzeo skok i imao brojke koje se izgleda u zadnje vreme vise cene od pobeda u NBA.
Cinjenica je samo, da nema Dzordza OKC sa triple-double Vestbrukom bi bila van doigravanja, a portland je sa "ovim ni do kolena Vestbruku" 3-ci na zapadu.

Peta Crnogorska sa Dedinja

pre 5 godina

A da osvojis Svetsko prvenstvo sa Srbijom u Kini nista a?
(Boranin-89, 13. april 2019 13:59)

Pa se posle čude ako ne bude primljen u kuću slavnih.

K.Kolumbo

pre 5 godina

Nikada mi neće biti jasni likovi koji navijaju za Hjuston, i njihovu "run'n'gun" igru na čelu sa precenjenim Hardenom, najvećim potrošačem lopti u ključnim momentima. Džezeri, trenutno, igraju najlepšu košarku još od ere Slouna, Melouna, Hornaseka i Stoktona. Hjuston je, naprostije rečeno, skup seljačina koje se iživljavaju na terenu i, za sada, im to njesra prolazi

očigledno

pre 5 godina

Na istoku ste rekli da ce Milvoki pobediti propali Detroit 4-2, a na zapadu kazete da ce GSW izgubiti jedan mec od Klipersa. Nadam se da autor teksta nije stavio novac na takve rezultate jer je to bacanje para...

goblin

pre 5 godina

GSW dobija 4:0.Ako Barton i Haris budu iole "normalni" Denver rutinski prolazi S.A.,bolji su,duža klupa,a Derozan se po tradiciji raspadne u plej ofu.Oklahoma i Portland bi lako mogli do utakmice 7,a siguran sam će Hjuston rutinski proći Jutu(4:1),prebrzi su za njih,neće biti puno pozicione igre,bice mnogo suteva za 3.Moras da imas u plej ofu nekog superstara koji ce da "izmislja" poene kad je gusto,Juta to nema,Micel nije taj kalibar.Harden i Pol žele titulu i mečeve sa Golden Stejtom i Juta ih sigurno neće zaustaviti.

očigledno

pre 5 godina

@mikajlo 

Hvala na ovom komentaru. 110% se slazem. RV je po mom misljenju anti-kosarkas.
(Nesa, 13. april 2019 14:47)

Po cemu je antikosarkas? Sta to znaci uopste?
Jasno je da Vestbruk nije top 10 svih vremena, pa cak ni top 30, ako ne osvoji makar zapad jos neki put, nece biti ni u top 50 verovatno jer je ipak prstenje jako vazno u takvoj prici. Ali reci da je on antikosarkas (sta god to znacilo) je krajnje neozbiljno.
Kobija isto tako neki napadaju da je bio sebican i samo sutirao, ali je on odveo svoju ekipu do dva prstena (bez Seka, da ne bude da mu je on sve doneo), ali ljudi opet nadju razlog da ga pljuju da je samo nabijao statistiku.
Ne moze svaki igrac biti kao LBJ i kao Dzordan i ne mozete svakog igraca da poredite sa njima, a Vestbruk je vec upisan u istoriji sa mnogim rekordima i sigurno ce biti clan kuce slavnih, nije lose za "antikosarkasa"...

DukiNS

pre 5 godina

Voriorsi verovatno u 4 utakmice prolaze. Hjuston i Oklahoma u 5 ili 6. Da je Nurkić u timu i Mekalum u boljoj formi prednost bih dao Portlandu, ovako ne verujem da mogu više od dve pobede da otkinu Oklahomi. Iako bih voleo da Denver lako prođe Sparse, biće tu povuci potegni. Preiskusna i ekipa i klupa Sparsa, ne bi me čudilo da odu u svih 7 utakmica. Nadam se samo da sudije neće biti u prvom planu na nekim mečevima.

Dj

pre 5 godina

Portland na svim portalima vrlo potcenjen, često im niko ne daje više od 2 pobede u seriji.. Međutim zna se koliko imaju jak domaći teren i koliko je teško odneti pobedu iz Oregona.. OKC ove sezone pobedila Portland u svakom duelu, ali to ne znači da će i u plej ofu biti tako.. Ako Portland nešto nije imao prethodnih sezona kad je ispadao u prvoj rundi plej ofa, to sada ima, a to je dugačka klupa i uvek je neko tu da iskoči i doprinese kada liderima tima ne ide, konkretno mislim na Lilarda koji je znao da podbaci u plej ofu (dovedeni Kanter i Hud koji su vrlo zahvalni igrači).. MekKolum je rovit, pitanje je šta se može od njega očekivati, al verujem da će još jače zapeti baš zbog Nurkića i njegovog odsustva..

Aca86

pre 5 godina

Hajde objasnite kako to Lilard nije Westbruku ni do kolena? Vrlo pristrasno za Oklahomu. Nigde nije spomenuto ni da je Mekolum, koji je drugi najvazniji igrac rovit. Da je tu Nurkic mislim da bi sigurno prosli, a ovako ce "mocni" Westbruk da sili sut i bice neizvesno. Svaka cast za trip-dabl sezonu, ali zna se i koliko forsira da je ostvari. On nema sut, a hoce da sutira trojke pored zivog Dzordza koji je medju top 5 po broju pogodjenih trojki cini mi se. Plus ima kada ni Dzordzu ne ide i sta onda. Po meni ipak je neizvesno i to samo zbog povrede Nurkica.

Gaj Kasije Longin

pre 5 godina

Slažem se sa mišljenjem da je Milsap ključ,naročito u ovoj prvoj rundi.Jokić je naravno prvi igrač ekipe ali Milsap je "stara kajla",on neće sigurno podbaciti a za Jokića,Mareja i Herisa je neizvesno,naročito čini mi se za Mareja,on ima sve predispozicije da odigra ovu seriju od sjaja do očaja!

Miki

pre 5 godina

GSW prolazi dalje, nisu loši ni Klipersi, većina ih je opisala i za plej-of posle trejda Harisa, pa su ušli u doigravanje bez većih problema. Ipak,GSW je neki drugi nivo.
U meču Denvera i SAS očekujem 7 mečeva,ogromnu borbu i neizvesnost.
Denver je u naletu, imaju mladost i samopouzdanje, ali Sparsi su iskusniji i imaju trenera koji može da uhvati u zamku,posebno ekipe poput Denvera.Navijam za Denver ali očekujem da Sparsi ipak prođu.
Portland se lepo pojačao,ekipa se dodatno unapredila i onda katastrofa povreda Nurkića im je sve promenila.Oni su meni uvek bili tim koji se bez obzira na sve jako dobro izdigne iznad situacije.
Oklahoma u lošoj formi u drugom delu,ako Džordž bude na MVP nivou što i očekujem, proći će Portland uz veliku borbu.
U sudaru Hjustona i Jute kao da se sastavio par od dve dijametralno suprotne ekipe. Odbrana, timska igra na jednoj i besomučno šutiranje trojki i soliranje na drugoj strani.Nadam se prolazu Jute i mislim da će i uspeti u tome. Bolji su nego prošle godine, napreduju i timski i individualno,
proširili su roster.Hjuston previše zavisi od Hardena i šuta,a i jedno i drugo može da zakaže,tu je i Pol koji uvek pati od neke povrede i Kapela koji sve radi na asistenciju, ne kreira ništa za sebe.

Hallucinoman

pre 5 godina

GSW 4-0 LAC
HOU 3-4 UTH
POR 3-4 OKC
DEN 4-2 SAS
...
GSW 4-2 HOU
DEN 4-3 OKC

GSW 4-1 DEN

Po meni, dva najneizvesnija duela su Denver – San Antonio u prvom kolu i polufinale Denver – Oklahoma… u obe serije bi svaki ishod bio realan, ali dajem prednost Denveru u svojoj prognozi iz čisto patriotskih razloga, iako smatram da će ih manjak iskustva koštati prolaza i mnogo pre finala Zapada.

Nadam se da će Boston nekako naći načina na Istoku da dodje do velikog finala.

Kanidja PG

pre 5 godina

Lilard kazete nije do kolena Vestbruku ,covjek je kosgeter dobar plej I asistent.Neuporedivo bolji suter od Vestbruka koji ima tuzne procente kroz cijelu sezonu,uzima Adamsu skokove I srlja u vecini meceva.
To sto je 4- 0 u regularnom dijelu sada se brise Ima i Denver 4-0 protiv OKC pa nisam siguran da bi bili favoriti,a moguc je susret u drugoj rundi plej ofa.
Bude li Mekalum na svom najbolje nivou uz Lilarda u Oregonu bice vraski tesko odnijeti pobjedu.
Za mene OKC nije favorit a ko je u pravi pokazace dolazeci dani..
GSV 4-0
Denver u 7 meceva ide dalje.
Just ce namucit Hjuston,najbolja odbrana lige I strasno jak kolektiv,ipak 2-4 za rakete.U mecevima dva potpuno razlicita stila,prosto ne volim da gledam ispucavanje 60 trica po mecu Hardena i drustva.
Pocinju prave stvari napokon.

Kanidja PG

pre 5 godina

Kakve su ovo brojke Krisa Pola,sve je greska ali sve.
Odakle mu 24, 6 poena,7 skokova, samo 6,2 asistencije?Sut za tri 44,1?
Istina je 15,6 poena, 4,6 skokova,8,2 asistencije uz sut za 3 poena svega 35 odsto.
Ovo su drasticne razlike stvarno.
Svakako odlican igrac kojeg Harden maksimalno gusi zadnje dvije sezone zato mi upade u oce 24,6 poena I ostalo.

očigledno

pre 5 godina

(Aca86, 13. april 2019 12:49)

PG je 3. po pogodjenim trojkama iza Hardena i Karija, a Wes je 76. i ima najgori procenat suta za 3 medju igracima koji su pogodili makar sto trojki (njih 106), a da budem jos tacniji, medju igracima koji su pogodili makar 63 (njih 179) je takodje poslednji po procentu suta za 3 sa 29%. PG ima procenat suta za tri 38,6%...

očigledno

pre 5 godina

@K.Kolumbo 

A sta je Micel,malo manji potrosac od Hardena...
(Uros_, 13. april 2019 15:50)

Da nije tih potrosaca lopte, Hjuston i Juta bi se borile za sto veceg pika na draftu, a ne u plej ofu...