Sreda, 10.04.2019.

20:05

Tadić dobar, Ajaks pretio Juventusu – odluka pada u Torinu!

Fudbaleri Ajaksa i Juventusa odigrali su 1:1, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Izvor: P. Tadiæ

Tadiæ dobar, Ajaks pretio Juventusu – odluka pada u Torinu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

176 Komentari

Sortiraj po:

A

pre 5 godina

Vako kako igra Ronaldo u zadnjih 5-6 godina samo postavi se za gol sa 2 metra, moze da igra do 40 godine lagano ja ne vidim zasto bi mu godine smetale za ovaj stil igre...ali nije majstor fudbala uopste golgeter kao Gerd Miler, Van Basten, Batistuta itd..
Mesi Maradina i Pele su druga dimenzija...
Ali top 10 mislim da jeste.
(Marko, 10. april 2019 22:04)
On je toliki majstor fudbala da ti to ne možeš ni da vidiš u čemu je majstorstvo. Nije majstorstvo samo driblanje. Fudbal je kompletnija igra.

Naum

pre 5 godina

posto je ronaldo, narod hoce da ga lincuje.
(milan, 11. april 2019 07:56)

Jovic se ne uporedjuje sa Mesijem, a tap in golgeter za sebe govori da je cak najbolji ikada xD

Znam sve ne pitaj te me kako

pre 5 godina

Razbio ih Ajaks, trebalo je biti 4-1
(Tim, 10. april 2019 23:59

Moglo je biti I 3-1 za Juventus. Usustini ceka nas zanimljiv mec u Torinu.

VUK

pre 5 godina

@kako da ne....izlupao si se za medalju. I nikada nisi igrao fudbal. Sve što si napisao je tipično za nekoga ko nikada nije bio "unutra" . Veze s vezom nemaš.

Myles Kennedy

pre 5 godina

(kako da ne, 10. april 2019 23:52)vidi i ja vise cenim Messija ali Ronalda porediti sa Inzagijem je smesno. covek ima preko 150 vanserijskih golova, preko 200 asistencija u karijeri,iz vrhunskog prodornog i kreativnog krila je postao vrhunski spic koga krasi neverovatan instinkt,atleticizam,snaga,brzina,skok igra,sut sa obe noge...

Croatia

pre 5 godina

Kakva golcina Ronalda, umetnost jednostavnosti u oku posmatraca, a kada se dublje zagledas tako tesko izvrsti. Odicno primljena lopta, odlozena, okret i sprint kroz linije i na kraju pravi tajming, skok, let i golcina. Radi ovoga se postuju ovakvi igraci. Ovakve retkosti koje trebaju samo sekund i gotovo je. Geniji.

monden

pre 5 godina

Ovo će biti isto kao kada je Milan, 2007. godine, kao "autsajder" osvojio Ligu šampiona, pored izvikanih favorita Manchester Uniteda, Barselone, Liverpula i Bajerna.Takva je sada pozicija Juventusa.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

A, Messi ima sve to u nogama, pritom je bolji strelac od svih njih zajedno.
(kako da ne, 10. april 2019 23:52)

Bergkamp i Inzagi imaju slično samo to sto su živeli u Milanu.

kezza

pre 5 godina

Ivan Veljković, 10. april 2019 23:27). Komentar ti je u redu. Samo mi molim te objasni, odkud Ajaxu nadimak “kopljanici”???
Zivim u Holandiji i nema sanse da se taj ili slican nadimak ikada koristio. Ni u prevodu.
Oni sami sebe zovu “Joden”(jevreji), ponekad i “godenzonen”(boziji sinovi) moze da prodje. Ovdje se vidim koristi Kopljanici, vjerovatno neko procitao tu glupost na hrvatskoj wijipediji. Izmisljotina

111

pre 5 godina

Znaci , niko nije primetio da je Ronaldo trcao barem 20m. utrcao u 16 i u padu glavom zakucao u mrezu? Nasao se na 5 metara slucajno? Dok je utrcavao u 16 sta su drugi iz odbrane radili?

neko

pre 5 godina

Firma@ Ispisa gluposti takve i osta ziv. Juve kad treba i zahteva situacija uvali svakom po 3 il 4 gola. To znaju spanski Atletiko a i Barselona bgmi. Pozz.:)

SchOne

pre 5 godina

Zijah je definitivno najslabija karika u ovom Ajaksu da njega nema pobedili bi pa prijatelju za šta ti služi Poulsen dečko je tri puta bolji fudbaler ..

Leonida(1 od 5 miliona Spartanaca)

pre 5 godina

Holandski fudbal (takozvani totalni fudbal) je nešto najlepše što ova igra ima da ponudi. Nadam se da će Ajax otići što dalje, sledeće sezone će teško biti ovako dobri.

Džoni

pre 5 godina

Šta god Ajaks uradio, ali igra nestvarno lep fudbal. Kakvo kretanje, kakva ofanziva, kakvi pasovi, presing, startovi ma uživanje gedati takvu ekipu. Navijam da prođu što dalje pa i da osvoje ako bude sreće.

Firma

pre 5 godina

Ako neko ne zna sta je fudbalska nepravda, onda neka gleda utakmice juventusa protiv Napolija i Ajaxa... Klub koji nikada nikoga nije razbio, nego vjecito defanziva sa 11 igraca pa ako ga ucackaju sa igtacima koje su masno placali...

Falcon

pre 5 godina

Ja bi' reko' da Costa slabo govori italijanski. Očigledno je Alegri tražio od svojih igrača da ne napadaju, da malo trče, da gube duele, da greše u pasovima, da slabo pokrivaju prostor ... on uđe u poslednjih 15 minuta i radi sve suprotno.

nece biti

pre 5 godina

Decko, znas li ti sta je klasa??
Klasa je De Jong.
Klase kupuju najveci.
Klase ne otkrivaju fudbal sa 31 godinu, iako, svaka cast Tadicu na odlicnoj sezoni.
Ali daleko je on od klase.
(Realnost?, 10. april 2019 23:02)

De Jong je odlican igrac, ali je Tadic kljucan za njihovu igru - realno 80% sansi koje su nastale su bile posle Tadicevog kontakta sa loptom... iako je svaki put imao par ljudi na ledjima(i cesto bio fauliran) uspeo je da proturi lopte ljudima i dovede ih u sansu. Na primer, sva tri opasna suta u prvom poluvremenu su bila posle njegovih dodavanja, dva su bila u drugom, plus onaj gol iz ofsajda.
A kada su godine u pitanju, da je Tadic imao srecu da bude Ajaksova beba on bi bio veca Zvezda od De Jonga u njegovim godinama. To sto on potice iz Srbije ga ne cini medijskim interesantnim cak i kada ima nekoliko odlicnih sezona zaredom - covek igra konstantno dobro godinama, on nas je odveo na svetsko prvenstvo, ne znam otkud vam to da samo jednu sezonu igra dobro.

Wlada

pre 5 godina

Nadam se sa ce Tadic i Ajaks proci dalje a onda nebo je granica, sa Sitijem ili Totenhemom mogu da igraju, bitno je da izbace ovaj odvratni Juventus

ojha

pre 5 godina

Ako su izbacili Real sto ne bi mogli i Juventus...
(Nikad ne reci nikad, 10. april 2019 22:55)

Zato sto Juve nije u rasulu kao Real. Bice im u gostima kao i Atleticu. Razbijacina...

Ivan Veljković

pre 5 godina

Odlična utakmica u Amsterdamu večeras. Odlično je igrao Ajaks protiv favorizovanog Juventusa, veoma su dominantni Kopljanici bili, odigrali su slično kao na Bernebeuu nedavno, dominirali i stvarali šanse jednom brzom furioznom igrom. Ali remi je realan, Ajaks jeste dominirao, imao više loptu u svojim nogama, postigao taj jedan veliki gol, stvarao dobre akcije i uz malo sreće mogao i do trijumfa ali Juve je uz jedan postignut gol imao još par odličnih šansi, prema tome objektivno pravedan remi. Večeras Ronaldo opet učinio ono što se od njega očekuje, odradio je sve na pravi majstorski način onda kada je bilo najbitnije i postigao zlata vredan gol i time opet opravdao svoje dovođenje u Juventus prošlog leta. Juve u prednosti zbog revanša na domaćem terenu i ovog gola u gostima i remija, ali Ajaksa nipošto ne sme niko otpisati, Kopljanici se neće predati u revanšu nipošto, od starta će krenuti otvoreno siguran sam, oni nikada ne igraju kalkulantski fudbal, i od njih se očekuje nova furiozna igra u Torinu na sve ili ništa. Inače naš Tadić naravno opet odličan i večeras, sjajne prodore je gradio svom timu svo vreme, delio sjajne asistencije opet, a ona njegova šansa u poslednjim trenucima meča je bila nova njegova velika majstorija kada je na jedan velemajstorski način umalo izbacio celu odbranu Juventusa i špicom sa ivice šenaesterca umalo postigao novi gol za udžbenike, malo je falilo, šteta, ali svejedno odlično je igrao i večeras. Biće veoma zanimljiv revanš, jedva čekam.

Muamer

pre 5 godina

Odluka je pala, zgazice ih Juve u Torinu, trebao je I ovu utakmicu pobijediti mocni Juve da je glupi sudija ptegledao snimak, cist penal nije svirao 12 igrac Barcelone

Realnost?

pre 5 godina

Kakva je suva klasa Tadic, samo malo da je vise sebican
(ccc,

Decko, znas li ti sta je klasa??
Klasa je De Jong.
Klase kupuju najveci.
Klase ne otkrivaju fudbal sa 31 godinu, iako, svaka cast Tadicu na odlicnoj sezoni.
Ali daleko je on od klase.

kako da ne

pre 5 godina

Ako je Ronaldo najbolji ili medju najboljima ikada iako je to po meni nebuloza, onda su njegova najveca konkurencija igrači tipa Inzagi, Bergkamp itd ili danas neko poput Košte, Kejna, Lukakua. Zašto? Zato sto su svi slicni, čekaju šansu i nemaju loptu u nogama, tj kad je imaju brzo je odlažu i trče da nadju poziciju za eventualni šut ako dodje lopta do njih, mada Kejn duže drzi loptu od svih nabrojanih. Ronaldo je ustvari samo dao vise golova od svih, ali i u eri Inzagija koji je eto da kazemo dominirao u tih 16 metara, on nije bio najbolji niti se govorilo o tome da je najbolji fudbaler. Ronaldo je samo dobro izreklamiran, a takodje je igrao za Real. Svi ovi nabrojani takodje znaju da pogode iz makazica, takodje svi imaju dobar skok, dobar sut glavom i takodje retko zadrzavaju loptu tj ne koriste dribling nikada. Da li je Inzagi bio blizu jednom Ronaldinju ili ajde Anriju? Ne, da li su Ronaldo sada ili Kejn blizu Mesiju? Ne, daleko od toga. Svi oni su super strelci, ali takodje i dosta znaju da promaše dobre sanse ( ima mečeva kada Ronaldo ima 3-4 super šansi i pogodi jednom ili nijednom), ali najvise golova od njih svih je postigao Ronaldo, mozemo da dodamo tome da je mozda tako zato sto je imao najbolje ekipe, a mozda je bolji od svih njih. Ipak, niko od njih nema pregled igre, nema vrhunski pas niti vrhunsku tehniku( nemojte o tome ‘vidi sta radi na treningu’), na treningu svi znaju svasta. Mada Bergkamp je bio dobar tehnicar, znao je dosta sa loptom. A, Messi ima sve to u nogama, pritom je bolji strelac od svih njih zajedno.

Negativni

pre 5 godina

Holandski fudbal (takozvani totalni fudbal) je nešto najlepše što ova igra ima da ponudi. Nadam se da će Ajax otići što dalje, sledeće sezone će teško biti ovako dobri.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Leonida(1 od 5 miliona Spartanaca), 10. april 2019 23:03)

Taj totalni fudbal ima i drugu stranu. Svi znaju za Krojfa, Repa, Rensenbrinka, Van Hanegema i njihovu tehniku i napadački fudbal...ali niko se ne seća drugog dela tima bez kojeg taj čuveni totalni fudbal ne bi bio ni izbliza efikasan. A to su nevidjeni krljatori Neskens, Krol, Surbije...kasnije braća De Bur, Stam, Davids...a najgori od svih Van Bomel za koga su Pepe i Ramos obične balerine. Holandija je uz totalni ofanzivni fudbal igrala i najprljaviji siledžijski fudbal u istoriji. Španci i Italijani su za njih mala deca. Možda samo Urugvaj i Argentina mogu da im stanu na crtu. U finale 2010 ušli su isključivo zbog toga što im u nokaut fazi nije sudjeno najmanje deset čistih crvenih kartona. Najodvratnija reprezentacija koja je ikada igrala finale SP.

Aca

pre 5 godina

Fudbal se igra na rezultat, a Juventus uvek igra samo na to. Navijac sam Juventusa preko 20 godina, i znam samo ovo - Moto klub objasnjava sve. Sada svi nesto kao zele da dominiraju posedom, da bude 358000 besomucnih pasova kako bi se napravilo 10 sansi. Sa druge strane italijanski penicilin jeste to da mi ne primimo gol, a uvaljacemo ga iz 1-2 koje budemo stvorili. Zato su oni daleko uspesniji od spanaca i holandjana reprezentativno, jer kao i Nemcima - rezultat je jedini vazan.

student poljskog jezika

pre 5 godina

Za ove što komentarišu kako Aca izgovara ime golmana Juventusa... Pravilno Aca kaže, izgovara se Ščensni! Što se utakmice tiče, Ajax igrao prelepo, ali imali sreću na kraju da ostane nerešeno. Jedva čekam Torino sledeće nedelje! Sportski pozdrav!

Sasa

pre 5 godina

Holandjani, takva im filozofija fudbala, samo napad i napad, drugačije ne znaju i ne žele drugačije, posebno su me oduševili u madridu i kod 3:0 samo napad, nema čuvanja rezultata, baš hrabro igraju, nema davljenja lopte, samo napred, ne čekaju prostor, sami ga prave, kako god da bude u Torinu, ja im skidam kapu, a ne sumnjam da će isto igrati i u Torinu...

samo jako

pre 5 godina

(Vori, 10. april 2019 22:41)a jesi li ti video gol? prihvatio loptu , prebacio na drugu stranu i pobegao stoperima . fantasticna kombinacija Canselo-Ronaldo mat iz 2 poteza.

Bas steta

pre 5 godina

Igra Ajaks drugo poluvreme,da nema Daglasa i granitne odbrane,uz slabu zavrsnicu nakon odlicne igre u drugom poluvremenu Tadica i par asistencija odavno bi popili jos koji gol!Bice interesantbno u revansu.

Gong

pre 5 godina

Voleo bih znati koga odusevljavaju ovakvi golovi penalda???
(Stonger, 10. april 2019 22:22)

Niti volim Kristiana, niti Juventus, ali ovde se vidi klasa golgetera i asistenta. Izradili zadnju liniju Ajaksa, kao da su amateri. Obrati pažnju na osećaj za prostor obojice i da jedan drugog dobro poznaju.

Bromazepam

pre 5 godina

Imamo svi tv i rts, nema potrebe ti da nam prenosis
(Jel jasno, 10. april 2019 21:59)

Ko ovde uopšte prenosi? Vest piše da bi se komentarisala. Pametnije ti je da ne ostavljaš komentare više.

Firma

pre 5 godina

Najruzniji fudbal igraju i uvijek se provuku...Napoli ih razvali a oni daju gol iz jedne akcije...Fudbal se nekada zgadi zbog ovog juventusa..

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Čestitke Juventusu na ovoj utakmici,zasluženo su pobedili.Bio je dobar Ajaks,ali je na kraju Daglas Kosta bio prevaga.Teško će Ajaks proći dalje!

Boris

pre 5 godina

Opasno izgleda Ajax, ali nije konkretan.
Prepun je talentiranih klinaca koji su vec zakaparirani i iduce sezone opet ce biti prosjek od kluba, nazalost.
Ali da su tvornica talenata, jesu, svaka čast.
Što dokazuje njihova jedina i prava klasa, De Jong.
A Barca nanjušila i kupila.

kralj

pre 5 godina

@Stonger
Nisu golovi u pitanju nego citanje igre I kretanje sa I bez lopte,on to radi fenomenalno verovatno najbolje na svetu,ima ceo teren u glavi I tacno zna u svakom trenutku gde se ko nalazi I sto je nakvaznije gde da se postavi.Nije fudbal samo neki lep dribling ili potez,to je malo kompleksnija igra.

Marko

pre 5 godina

Vako kako igra Ronaldo u zadnjih 5-6 godina samo postavi se za gol sa 2 metra, moze da igra do 40 godine lagano ja ne vidim zasto bi mu godine smetale za ovaj stil igre...ali nije majstor fudbala uopste golgeter kao Gerd Miler, Van Basten, Batistuta itd..
Mesi Maradina i Pele su druga dimenzija...
Ali top 10 mislim da jeste.

bmiles

pre 5 godina

Zbog ovoga on traje poput starog dobrog vina!CR7, je ipak najbolji napadac,kako mi je nekadasnji odbrambeni igrac rekao kad sam ga pitao koga je tesko cuvati?Ronalda,glasio je kratak odgovor jer dobar je i na zemlji i u vazduhu!Dalja diskusija je bespredmetna!Uostalom od njega se trazi da daje golove.Mesi je druga prica i tesko ih je uporedjivati!u svakom slucaju obelezili su dobar deo fudbalske epohe!Zbog njih vredi doci na stadion.Nas Tadic danas pod prismotrom,zalepio se Pjanic za njega ko taksena marka,ne vide se obojica.Ajaks bez ijedne izglednije prilike i tesko ce do gola.

Vori

pre 5 godina

Zamislite Ronalda na poziciji Mesija, da on stvara sanse a da mora i golove da daje, maximalno 10 golova u svim takmicenjima u toku sezone

tiberije

pre 5 godina

Voleo bih znati koga odusevljavaju ovakvi golovi penalda???
(Stonger, 10. april 2019 22:22)

One koje se iole razumeju u fudbal i znaju šta znaci za igrača kretnja bez lopte pomoću koje se oslobodis cele odbrane i pola veznog reda.
E sad ina i fudbalskih duduka koji se bas i ne razumeju u to

ŠKAMPI SU ZANIMLJIVI

pre 5 godina

Ovo je bre navijanje, grmi stadion 90 minuta. Kakav naš derbi, zavijanje hiljadu ljudi bez smisla, definitivno Ajaks ima taj fudbalski gen 
(manevar, 10. april 2019 21:19) 

Tačno, nema bubnjeva i sličnih gluposti, samo navijanje.
(Adriano_Galliani, 10. april 2019 21:52)

Grad u kojem je legalizovana marihuana-i meni bi bio smor da nosim bubanj na utakmicu, a drao bih se od sat vremena pre početka do ujutru.

Mozak operacije

pre 5 godina

Tesko ce Juventus proci Ajax, nije dovoljan slucajan gol Ronalda i besomucno gazenje Tadica! Ajax je jak tim, koji narocito dobro igra u gostima.

Boli, boli..hahah

pre 5 godina

Sve, sve ali Mandzukic kapiten? Strasno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (defekt,

Nije velikan kada igra jednu dobru sezonu u osrednjem Ajaxu.
Velikan je igrati od Bayerna, Atletico Madrida do Juventusa gdje je Bog.
Dečko igra godinama na top levelu, jedini na ovom terenu veceras koji je zabio u polufinalu i finalu Svjetskog prvenstvaa!
Ne zaboravimo Mandžine škarice u finalu LŠ.
Ako je nešto strašno, to je tvoje nogometno neznanje. Ili možda zavist.
Dečko, i tebe i te za koje mislis da su nešto u nogometu Mandžo može strpati u svoju vitrinu vlastitih trofeja. Capisci?

klopp

pre 5 godina

Ajaks demonstrira lepotu fudbala na oba dela terena. Može se desiti da to ne donese najbolji rezultat na kraju, ali je uživanje gledati ih.

asi

pre 5 godina

Navijamo za Ajax! Tadic u polufinalu bio bi najveci uspjeh Srbije u zadnjih 10 god.
(Tdex, 10. april 2019 20:40)

Bane Ivanovic sa Čelsijem bio na krovu Evrope. Osvojio je i LŠ i LE za manje od godinu dana, i to direktno njegovim golom osvojili LE.

defekt

pre 5 godina

Aca informacija ne zna koji klub napada s leve strane na desnu. Za minut je tri puta pogrešio ime kluba.
(Drug, 10. april 2019 21:14)

Na momente se gubi, ne mogu da povezem sliku sa tonom.. Haos

veliki strumf

pre 5 godina

Ajax, kao i protiv Reala, igra fudbal, masi prilike i umesto da vodi 3-0, primise ga bezveze, iz kontre, u zadnjim sekundama. Mogu samo da se nadam da ce Juventus isto proci na kraju kao i Real. Greota.

kiza

pre 5 godina

Uporan ovaj komentator Acika da Ajaks ne moze da predje pola a ljudi non stop u napadu barem ovih prvih min.Nisu mu rekli koje boje nose dresova!

Saha

pre 5 godina

Reče Jon Bon Jovi koji nikad ne stavlja razmak nakon zareza, tačke, uzvičnika itd. već sve piše sastavljeno. Uvek prvi komentariše svaku vest (to je izgleda najbitnije), a još uvek nije naučio kako se pravilno piše u 21. veku.
(Mirko, 10. april 2019 20:57)

Tačno u centar! Lik nema elementarno znanje..

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Ovo je bre navijanje, grmi stadion 90 minuta. Kakav naš derbi, zavijanje hiljadu ljudi bez smisla, definitivno Ajaks ima taj fudbalski gen
(manevar, 10. april 2019 21:19)

Tačno, nema bubnjeva i sličnih gluposti, samo navijanje.

doktor

pre 5 godina

Da nema Ace, ljudi ne bi znali da je Juventus izbacio i Real i Atletiko. Odvikao se covek od prenosa pa gresi, treba ga razumeti. Sve sto valja, prelazi na SK

evoba

pre 5 godina

Navijamo za Ajax! Tadic u polufinalu bio bi najveci uspjeh Srbije u zadnjih 10 god.
(Tdex, 10. april 2019 20:40)

Bane Ivanovic sa Čelsijem bio na krovu Evrope. Osvojio je i LŠ i LE za manje od godinu dana, i to direktno njegovim golom osvojili LE.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (asi, 10. april 2019 21:49)

Ni LŠ ne bi osvojili bez njegovog gola Napoliju.

yang

pre 5 godina

Kristijano najveći ikada!Nikad se više neće roditi takav fudbaler,nikad!!!
(Jon Bon Jovi, 10. april 2019 21:47)

Niko nikad nece davati toliko golova iz peteraca i penala, nikad!

manevar

pre 5 godina

Ovo je bre navijanje, grmi stadion 90 minuta. Kakav naš derbi, zavijanje hiljadu ljudi bez smisla, definitivno Ajaks ima taj fudbalski gen

Jel jasno

pre 5 godina

Kako je Kanselo našao Ronalda. Strašan centaršut.
(Bromazepam, 10. april 2019 21:49)

Imamo svi tv i rts, nema potrebe ti da nam prenosis

Stefke

pre 5 godina

Daj neka neko pokaze Aci ko je Ajaks a ko Juventus
Da nema Ace ne bi znao da jedan tim u jednom kolu moze da izbaci dva Madridska giganta, stvarno su jaki, nestvarno.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Клоп - Да, демонстрира Ајакс лепоту фудбала ал највећа је лепота кад победиш на крају. 👍

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Szrajnić zbunjen, kako Ronaldo moze da igra za dva klubova u Ligi Sampiona
(voka, 10. april 2019 20:17)

Ja sam zbunjen zasto ovde komentarise neko ko kaze ,,dva klubova''?

marek hamšiković

pre 5 godina

Tek što je počeo ovaj mini studio,Strajna već dominira,kaže Totenhem stekao minimalnu prednost u odnosu na Junajted,Strajno legendo!

Nikola

pre 5 godina

Nikakvih nereda nema, pogotovu u Amsterdamu, gdje 90% ljudi utakmica uopste ne zanima. Policija uvijek ima pod kontrolom dio oko Bijlmer Arene, par baklji izvan stadiona prije pocetka utakmice i to je to. Ni n od nereda.

Mirko

pre 5 godina

Ja sam zbunjen zasto ovde komentarise neko ko kaze ,,dva klubova''?
(Jon Bon Jovi, 10. april 2019 20:22)

Reče Jon Bon Jovi koji nikad ne stavlja razmak nakon zareza, tačke, uzvičnika itd. već sve piše sastavljeno. Uvek prvi komentariše svaku vest (to je izgleda najbitnije), a još uvek nije naučio kako se pravilno piše u 21. veku.

South Park

pre 5 godina

Neredi su samo kad igra sa Fejnordom i prave ih gostujuci kao sto i oni isto rade u Roterdamu.Ove Evropske su uglavnom mirne tako da me cudi ovakva vest.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Szrajnić zbunjen, kako Ronaldo moze da igra za dva klubova u Ligi Sampiona
(voka, 10. april 2019 20:17)

Ja sam zbunjen zasto ovde komentarise neko ko kaze ,,dva klubova''?

tiberije

pre 5 godina

Voleo bih znati koga odusevljavaju ovakvi golovi penalda???
(Stonger, 10. april 2019 22:22)

One koje se iole razumeju u fudbal i znaju šta znaci za igrača kretnja bez lopte pomoću koje se oslobodis cele odbrane i pola veznog reda.
E sad ina i fudbalskih duduka koji se bas i ne razumeju u to

marek hamšiković

pre 5 godina

Tek što je počeo ovaj mini studio,Strajna već dominira,kaže Totenhem stekao minimalnu prednost u odnosu na Junajted,Strajno legendo!

manevar

pre 5 godina

Ovo je bre navijanje, grmi stadion 90 minuta. Kakav naš derbi, zavijanje hiljadu ljudi bez smisla, definitivno Ajaks ima taj fudbalski gen

klopp

pre 5 godina

Ajaks demonstrira lepotu fudbala na oba dela terena. Može se desiti da to ne donese najbolji rezultat na kraju, ali je uživanje gledati ih.

Sasa

pre 5 godina

Holandjani, takva im filozofija fudbala, samo napad i napad, drugačije ne znaju i ne žele drugačije, posebno su me oduševili u madridu i kod 3:0 samo napad, nema čuvanja rezultata, baš hrabro igraju, nema davljenja lopte, samo napred, ne čekaju prostor, sami ga prave, kako god da bude u Torinu, ja im skidam kapu, a ne sumnjam da će isto igrati i u Torinu...

nece biti

pre 5 godina

Decko, znas li ti sta je klasa??
Klasa je De Jong.
Klase kupuju najveci.
Klase ne otkrivaju fudbal sa 31 godinu, iako, svaka cast Tadicu na odlicnoj sezoni.
Ali daleko je on od klase.
(Realnost?, 10. april 2019 23:02)

De Jong je odlican igrac, ali je Tadic kljucan za njihovu igru - realno 80% sansi koje su nastale su bile posle Tadicevog kontakta sa loptom... iako je svaki put imao par ljudi na ledjima(i cesto bio fauliran) uspeo je da proturi lopte ljudima i dovede ih u sansu. Na primer, sva tri opasna suta u prvom poluvremenu su bila posle njegovih dodavanja, dva su bila u drugom, plus onaj gol iz ofsajda.
A kada su godine u pitanju, da je Tadic imao srecu da bude Ajaksova beba on bi bio veca Zvezda od De Jonga u njegovim godinama. To sto on potice iz Srbije ga ne cini medijskim interesantnim cak i kada ima nekoliko odlicnih sezona zaredom - covek igra konstantno dobro godinama, on nas je odveo na svetsko prvenstvo, ne znam otkud vam to da samo jednu sezonu igra dobro.

Džoni

pre 5 godina

Šta god Ajaks uradio, ali igra nestvarno lep fudbal. Kakvo kretanje, kakva ofanziva, kakvi pasovi, presing, startovi ma uživanje gedati takvu ekipu. Navijam da prođu što dalje pa i da osvoje ako bude sreće.

Gong

pre 5 godina

Voleo bih znati koga odusevljavaju ovakvi golovi penalda???
(Stonger, 10. april 2019 22:22)

Niti volim Kristiana, niti Juventus, ali ovde se vidi klasa golgetera i asistenta. Izradili zadnju liniju Ajaksa, kao da su amateri. Obrati pažnju na osećaj za prostor obojice i da jedan drugog dobro poznaju.

Leonida(1 od 5 miliona Spartanaca)

pre 5 godina

Holandski fudbal (takozvani totalni fudbal) je nešto najlepše što ova igra ima da ponudi. Nadam se da će Ajax otići što dalje, sledeće sezone će teško biti ovako dobri.

Firma

pre 5 godina

Najruzniji fudbal igraju i uvijek se provuku...Napoli ih razvali a oni daju gol iz jedne akcije...Fudbal se nekada zgadi zbog ovog juventusa..

Stefke

pre 5 godina

Daj neka neko pokaze Aci ko je Ajaks a ko Juventus
Da nema Ace ne bi znao da jedan tim u jednom kolu moze da izbaci dva Madridska giganta, stvarno su jaki, nestvarno.

asi

pre 5 godina

Navijamo za Ajax! Tadic u polufinalu bio bi najveci uspjeh Srbije u zadnjih 10 god.
(Tdex, 10. april 2019 20:40)

Bane Ivanovic sa Čelsijem bio na krovu Evrope. Osvojio je i LŠ i LE za manje od godinu dana, i to direktno njegovim golom osvojili LE.

Wlada

pre 5 godina

Nadam se sa ce Tadic i Ajaks proci dalje a onda nebo je granica, sa Sitijem ili Totenhemom mogu da igraju, bitno je da izbace ovaj odvratni Juventus

Boris

pre 5 godina

Opasno izgleda Ajax, ali nije konkretan.
Prepun je talentiranih klinaca koji su vec zakaparirani i iduce sezone opet ce biti prosjek od kluba, nazalost.
Ali da su tvornica talenata, jesu, svaka čast.
Što dokazuje njihova jedina i prava klasa, De Jong.
A Barca nanjušila i kupila.

student poljskog jezika

pre 5 godina

Za ove što komentarišu kako Aca izgovara ime golmana Juventusa... Pravilno Aca kaže, izgovara se Ščensni! Što se utakmice tiče, Ajax igrao prelepo, ali imali sreću na kraju da ostane nerešeno. Jedva čekam Torino sledeće nedelje! Sportski pozdrav!

Mozak operacije

pre 5 godina

Tesko ce Juventus proci Ajax, nije dovoljan slucajan gol Ronalda i besomucno gazenje Tadica! Ajax je jak tim, koji narocito dobro igra u gostima.

kako da ne

pre 5 godina

Ako je Ronaldo najbolji ili medju najboljima ikada iako je to po meni nebuloza, onda su njegova najveca konkurencija igrači tipa Inzagi, Bergkamp itd ili danas neko poput Košte, Kejna, Lukakua. Zašto? Zato sto su svi slicni, čekaju šansu i nemaju loptu u nogama, tj kad je imaju brzo je odlažu i trče da nadju poziciju za eventualni šut ako dodje lopta do njih, mada Kejn duže drzi loptu od svih nabrojanih. Ronaldo je ustvari samo dao vise golova od svih, ali i u eri Inzagija koji je eto da kazemo dominirao u tih 16 metara, on nije bio najbolji niti se govorilo o tome da je najbolji fudbaler. Ronaldo je samo dobro izreklamiran, a takodje je igrao za Real. Svi ovi nabrojani takodje znaju da pogode iz makazica, takodje svi imaju dobar skok, dobar sut glavom i takodje retko zadrzavaju loptu tj ne koriste dribling nikada. Da li je Inzagi bio blizu jednom Ronaldinju ili ajde Anriju? Ne, da li su Ronaldo sada ili Kejn blizu Mesiju? Ne, daleko od toga. Svi oni su super strelci, ali takodje i dosta znaju da promaše dobre sanse ( ima mečeva kada Ronaldo ima 3-4 super šansi i pogodi jednom ili nijednom), ali najvise golova od njih svih je postigao Ronaldo, mozemo da dodamo tome da je mozda tako zato sto je imao najbolje ekipe, a mozda je bolji od svih njih. Ipak, niko od njih nema pregled igre, nema vrhunski pas niti vrhunsku tehniku( nemojte o tome ‘vidi sta radi na treningu’), na treningu svi znaju svasta. Mada Bergkamp je bio dobar tehnicar, znao je dosta sa loptom. A, Messi ima sve to u nogama, pritom je bolji strelac od svih njih zajedno.

Boli, boli..hahah

pre 5 godina

Sve, sve ali Mandzukic kapiten? Strasno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (defekt,

Nije velikan kada igra jednu dobru sezonu u osrednjem Ajaxu.
Velikan je igrati od Bayerna, Atletico Madrida do Juventusa gdje je Bog.
Dečko igra godinama na top levelu, jedini na ovom terenu veceras koji je zabio u polufinalu i finalu Svjetskog prvenstvaa!
Ne zaboravimo Mandžine škarice u finalu LŠ.
Ako je nešto strašno, to je tvoje nogometno neznanje. Ili možda zavist.
Dečko, i tebe i te za koje mislis da su nešto u nogometu Mandžo može strpati u svoju vitrinu vlastitih trofeja. Capisci?

Falcon

pre 5 godina

Ja bi' reko' da Costa slabo govori italijanski. Očigledno je Alegri tražio od svojih igrača da ne napadaju, da malo trče, da gube duele, da greše u pasovima, da slabo pokrivaju prostor ... on uđe u poslednjih 15 minuta i radi sve suprotno.

kiza

pre 5 godina

Uporan ovaj komentator Acika da Ajaks ne moze da predje pola a ljudi non stop u napadu barem ovih prvih min.Nisu mu rekli koje boje nose dresova!

ojha

pre 5 godina

Ako su izbacili Real sto ne bi mogli i Juventus...
(Nikad ne reci nikad, 10. april 2019 22:55)

Zato sto Juve nije u rasulu kao Real. Bice im u gostima kao i Atleticu. Razbijacina...

Nikola

pre 5 godina

Nikakvih nereda nema, pogotovu u Amsterdamu, gdje 90% ljudi utakmica uopste ne zanima. Policija uvijek ima pod kontrolom dio oko Bijlmer Arene, par baklji izvan stadiona prije pocetka utakmice i to je to. Ni n od nereda.

Vori

pre 5 godina

Zamislite Ronalda na poziciji Mesija, da on stvara sanse a da mora i golove da daje, maximalno 10 golova u svim takmicenjima u toku sezone

ŠKAMPI SU ZANIMLJIVI

pre 5 godina

Ovo je bre navijanje, grmi stadion 90 minuta. Kakav naš derbi, zavijanje hiljadu ljudi bez smisla, definitivno Ajaks ima taj fudbalski gen 
(manevar, 10. april 2019 21:19) 

Tačno, nema bubnjeva i sličnih gluposti, samo navijanje.
(Adriano_Galliani, 10. april 2019 21:52)

Grad u kojem je legalizovana marihuana-i meni bi bio smor da nosim bubanj na utakmicu, a drao bih se od sat vremena pre početka do ujutru.

doktor

pre 5 godina

Da nema Ace, ljudi ne bi znali da je Juventus izbacio i Real i Atletiko. Odvikao se covek od prenosa pa gresi, treba ga razumeti. Sve sto valja, prelazi na SK

Ivan Veljković

pre 5 godina

Odlična utakmica u Amsterdamu večeras. Odlično je igrao Ajaks protiv favorizovanog Juventusa, veoma su dominantni Kopljanici bili, odigrali su slično kao na Bernebeuu nedavno, dominirali i stvarali šanse jednom brzom furioznom igrom. Ali remi je realan, Ajaks jeste dominirao, imao više loptu u svojim nogama, postigao taj jedan veliki gol, stvarao dobre akcije i uz malo sreće mogao i do trijumfa ali Juve je uz jedan postignut gol imao još par odličnih šansi, prema tome objektivno pravedan remi. Večeras Ronaldo opet učinio ono što se od njega očekuje, odradio je sve na pravi majstorski način onda kada je bilo najbitnije i postigao zlata vredan gol i time opet opravdao svoje dovođenje u Juventus prošlog leta. Juve u prednosti zbog revanša na domaćem terenu i ovog gola u gostima i remija, ali Ajaksa nipošto ne sme niko otpisati, Kopljanici se neće predati u revanšu nipošto, od starta će krenuti otvoreno siguran sam, oni nikada ne igraju kalkulantski fudbal, i od njih se očekuje nova furiozna igra u Torinu na sve ili ništa. Inače naš Tadić naravno opet odličan i večeras, sjajne prodore je gradio svom timu svo vreme, delio sjajne asistencije opet, a ona njegova šansa u poslednjim trenucima meča je bila nova njegova velika majstorija kada je na jedan velemajstorski način umalo izbacio celu odbranu Juventusa i špicom sa ivice šenaesterca umalo postigao novi gol za udžbenike, malo je falilo, šteta, ali svejedno odlično je igrao i večeras. Biće veoma zanimljiv revanš, jedva čekam.

Firma

pre 5 godina

Ako neko ne zna sta je fudbalska nepravda, onda neka gleda utakmice juventusa protiv Napolija i Ajaxa... Klub koji nikada nikoga nije razbio, nego vjecito defanziva sa 11 igraca pa ako ga ucackaju sa igtacima koje su masno placali...

Bas steta

pre 5 godina

Igra Ajaks drugo poluvreme,da nema Daglasa i granitne odbrane,uz slabu zavrsnicu nakon odlicne igre u drugom poluvremenu Tadica i par asistencija odavno bi popili jos koji gol!Bice interesantbno u revansu.

defekt

pre 5 godina

Aca informacija ne zna koji klub napada s leve strane na desnu. Za minut je tri puta pogrešio ime kluba.
(Drug, 10. april 2019 21:14)

Na momente se gubi, ne mogu da povezem sliku sa tonom.. Haos

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Ovo je bre navijanje, grmi stadion 90 minuta. Kakav naš derbi, zavijanje hiljadu ljudi bez smisla, definitivno Ajaks ima taj fudbalski gen
(manevar, 10. april 2019 21:19)

Tačno, nema bubnjeva i sličnih gluposti, samo navijanje.

samo jako

pre 5 godina

(Vori, 10. april 2019 22:41)a jesi li ti video gol? prihvatio loptu , prebacio na drugu stranu i pobegao stoperima . fantasticna kombinacija Canselo-Ronaldo mat iz 2 poteza.

evoba

pre 5 godina

Navijamo za Ajax! Tadic u polufinalu bio bi najveci uspjeh Srbije u zadnjih 10 god.
(Tdex, 10. april 2019 20:40)

Bane Ivanovic sa Čelsijem bio na krovu Evrope. Osvojio je i LŠ i LE za manje od godinu dana, i to direktno njegovim golom osvojili LE.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (asi, 10. april 2019 21:49)

Ni LŠ ne bi osvojili bez njegovog gola Napoliju.

Realnost?

pre 5 godina

Kakva je suva klasa Tadic, samo malo da je vise sebican
(ccc,

Decko, znas li ti sta je klasa??
Klasa je De Jong.
Klase kupuju najveci.
Klase ne otkrivaju fudbal sa 31 godinu, iako, svaka cast Tadicu na odlicnoj sezoni.
Ali daleko je on od klase.

Negativni

pre 5 godina

Holandski fudbal (takozvani totalni fudbal) je nešto najlepše što ova igra ima da ponudi. Nadam se da će Ajax otići što dalje, sledeće sezone će teško biti ovako dobri.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Leonida(1 od 5 miliona Spartanaca), 10. april 2019 23:03)

Taj totalni fudbal ima i drugu stranu. Svi znaju za Krojfa, Repa, Rensenbrinka, Van Hanegema i njihovu tehniku i napadački fudbal...ali niko se ne seća drugog dela tima bez kojeg taj čuveni totalni fudbal ne bi bio ni izbliza efikasan. A to su nevidjeni krljatori Neskens, Krol, Surbije...kasnije braća De Bur, Stam, Davids...a najgori od svih Van Bomel za koga su Pepe i Ramos obične balerine. Holandija je uz totalni ofanzivni fudbal igrala i najprljaviji siledžijski fudbal u istoriji. Španci i Italijani su za njih mala deca. Možda samo Urugvaj i Argentina mogu da im stanu na crtu. U finale 2010 ušli su isključivo zbog toga što im u nokaut fazi nije sudjeno najmanje deset čistih crvenih kartona. Najodvratnija reprezentacija koja je ikada igrala finale SP.

kralj

pre 5 godina

@Stonger
Nisu golovi u pitanju nego citanje igre I kretanje sa I bez lopte,on to radi fenomenalno verovatno najbolje na svetu,ima ceo teren u glavi I tacno zna u svakom trenutku gde se ko nalazi I sto je nakvaznije gde da se postavi.Nije fudbal samo neki lep dribling ili potez,to je malo kompleksnija igra.

Muamer

pre 5 godina

Odluka je pala, zgazice ih Juve u Torinu, trebao je I ovu utakmicu pobijediti mocni Juve da je glupi sudija ptegledao snimak, cist penal nije svirao 12 igrac Barcelone

111

pre 5 godina

Znaci , niko nije primetio da je Ronaldo trcao barem 20m. utrcao u 16 i u padu glavom zakucao u mrezu? Nasao se na 5 metara slucajno? Dok je utrcavao u 16 sta su drugi iz odbrane radili?

Croatia

pre 5 godina

Kakva golcina Ronalda, umetnost jednostavnosti u oku posmatraca, a kada se dublje zagledas tako tesko izvrsti. Odicno primljena lopta, odlozena, okret i sprint kroz linije i na kraju pravi tajming, skok, let i golcina. Radi ovoga se postuju ovakvi igraci. Ovakve retkosti koje trebaju samo sekund i gotovo je. Geniji.

Myles Kennedy

pre 5 godina

(kako da ne, 10. april 2019 23:52)vidi i ja vise cenim Messija ali Ronalda porediti sa Inzagijem je smesno. covek ima preko 150 vanserijskih golova, preko 200 asistencija u karijeri,iz vrhunskog prodornog i kreativnog krila je postao vrhunski spic koga krasi neverovatan instinkt,atleticizam,snaga,brzina,skok igra,sut sa obe noge...

yang

pre 5 godina

Kristijano najveći ikada!Nikad se više neće roditi takav fudbaler,nikad!!!
(Jon Bon Jovi, 10. april 2019 21:47)

Niko nikad nece davati toliko golova iz peteraca i penala, nikad!

Aca

pre 5 godina

Fudbal se igra na rezultat, a Juventus uvek igra samo na to. Navijac sam Juventusa preko 20 godina, i znam samo ovo - Moto klub objasnjava sve. Sada svi nesto kao zele da dominiraju posedom, da bude 358000 besomucnih pasova kako bi se napravilo 10 sansi. Sa druge strane italijanski penicilin jeste to da mi ne primimo gol, a uvaljacemo ga iz 1-2 koje budemo stvorili. Zato su oni daleko uspesniji od spanaca i holandjana reprezentativno, jer kao i Nemcima - rezultat je jedini vazan.

Bromazepam

pre 5 godina

Imamo svi tv i rts, nema potrebe ti da nam prenosis
(Jel jasno, 10. april 2019 21:59)

Ko ovde uopšte prenosi? Vest piše da bi se komentarisala. Pametnije ti je da ne ostavljaš komentare više.

A

pre 5 godina

Vako kako igra Ronaldo u zadnjih 5-6 godina samo postavi se za gol sa 2 metra, moze da igra do 40 godine lagano ja ne vidim zasto bi mu godine smetale za ovaj stil igre...ali nije majstor fudbala uopste golgeter kao Gerd Miler, Van Basten, Batistuta itd..
Mesi Maradina i Pele su druga dimenzija...
Ali top 10 mislim da jeste.
(Marko, 10. april 2019 22:04)
On je toliki majstor fudbala da ti to ne možeš ni da vidiš u čemu je majstorstvo. Nije majstorstvo samo driblanje. Fudbal je kompletnija igra.

Saha

pre 5 godina

Reče Jon Bon Jovi koji nikad ne stavlja razmak nakon zareza, tačke, uzvičnika itd. već sve piše sastavljeno. Uvek prvi komentariše svaku vest (to je izgleda najbitnije), a još uvek nije naučio kako se pravilno piše u 21. veku.
(Mirko, 10. april 2019 20:57)

Tačno u centar! Lik nema elementarno znanje..

veliki strumf

pre 5 godina

Ajax, kao i protiv Reala, igra fudbal, masi prilike i umesto da vodi 3-0, primise ga bezveze, iz kontre, u zadnjim sekundama. Mogu samo da se nadam da ce Juventus isto proci na kraju kao i Real. Greota.

South Park

pre 5 godina

Neredi su samo kad igra sa Fejnordom i prave ih gostujuci kao sto i oni isto rade u Roterdamu.Ove Evropske su uglavnom mirne tako da me cudi ovakva vest.

Mirko

pre 5 godina

Ja sam zbunjen zasto ovde komentarise neko ko kaze ,,dva klubova''?
(Jon Bon Jovi, 10. april 2019 20:22)

Reče Jon Bon Jovi koji nikad ne stavlja razmak nakon zareza, tačke, uzvičnika itd. već sve piše sastavljeno. Uvek prvi komentariše svaku vest (to je izgleda najbitnije), a još uvek nije naučio kako se pravilno piše u 21. veku.

Marko

pre 5 godina

Vako kako igra Ronaldo u zadnjih 5-6 godina samo postavi se za gol sa 2 metra, moze da igra do 40 godine lagano ja ne vidim zasto bi mu godine smetale za ovaj stil igre...ali nije majstor fudbala uopste golgeter kao Gerd Miler, Van Basten, Batistuta itd..
Mesi Maradina i Pele su druga dimenzija...
Ali top 10 mislim da jeste.

Znam sve ne pitaj te me kako

pre 5 godina

Razbio ih Ajaks, trebalo je biti 4-1
(Tim, 10. april 2019 23:59

Moglo je biti I 3-1 za Juventus. Usustini ceka nas zanimljiv mec u Torinu.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Čestitke Juventusu na ovoj utakmici,zasluženo su pobedili.Bio je dobar Ajaks,ali je na kraju Daglas Kosta bio prevaga.Teško će Ajaks proći dalje!

kezza

pre 5 godina

Ivan Veljković, 10. april 2019 23:27). Komentar ti je u redu. Samo mi molim te objasni, odkud Ajaxu nadimak “kopljanici”???
Zivim u Holandiji i nema sanse da se taj ili slican nadimak ikada koristio. Ni u prevodu.
Oni sami sebe zovu “Joden”(jevreji), ponekad i “godenzonen”(boziji sinovi) moze da prodje. Ovdje se vidim koristi Kopljanici, vjerovatno neko procitao tu glupost na hrvatskoj wijipediji. Izmisljotina

Jel jasno

pre 5 godina

Kako je Kanselo našao Ronalda. Strašan centaršut.
(Bromazepam, 10. april 2019 21:49)

Imamo svi tv i rts, nema potrebe ti da nam prenosis

monden

pre 5 godina

Ovo će biti isto kao kada je Milan, 2007. godine, kao "autsajder" osvojio Ligu šampiona, pored izvikanih favorita Manchester Uniteda, Barselone, Liverpula i Bajerna.Takva je sada pozicija Juventusa.

bmiles

pre 5 godina

Zbog ovoga on traje poput starog dobrog vina!CR7, je ipak najbolji napadac,kako mi je nekadasnji odbrambeni igrac rekao kad sam ga pitao koga je tesko cuvati?Ronalda,glasio je kratak odgovor jer dobar je i na zemlji i u vazduhu!Dalja diskusija je bespredmetna!Uostalom od njega se trazi da daje golove.Mesi je druga prica i tesko ih je uporedjivati!u svakom slucaju obelezili su dobar deo fudbalske epohe!Zbog njih vredi doci na stadion.Nas Tadic danas pod prismotrom,zalepio se Pjanic za njega ko taksena marka,ne vide se obojica.Ajaks bez ijedne izglednije prilike i tesko ce do gola.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Клоп - Да, демонстрира Ајакс лепоту фудбала ал највећа је лепота кад победиш на крају. 👍

neko

pre 5 godina

Firma@ Ispisa gluposti takve i osta ziv. Juve kad treba i zahteva situacija uvali svakom po 3 il 4 gola. To znaju spanski Atletiko a i Barselona bgmi. Pozz.:)

SchOne

pre 5 godina

Zijah je definitivno najslabija karika u ovom Ajaksu da njega nema pobedili bi pa prijatelju za šta ti služi Poulsen dečko je tri puta bolji fudbaler ..

Adriano_Galliani

pre 5 godina

A, Messi ima sve to u nogama, pritom je bolji strelac od svih njih zajedno.
(kako da ne, 10. april 2019 23:52)

Bergkamp i Inzagi imaju slično samo to sto su živeli u Milanu.

Naum

pre 5 godina

posto je ronaldo, narod hoce da ga lincuje.
(milan, 11. april 2019 07:56)

Jovic se ne uporedjuje sa Mesijem, a tap in golgeter za sebe govori da je cak najbolji ikada xD

VUK

pre 5 godina

@kako da ne....izlupao si se za medalju. I nikada nisi igrao fudbal. Sve što si napisao je tipično za nekoga ko nikada nije bio "unutra" . Veze s vezom nemaš.

kako da ne

pre 5 godina

Ako je Ronaldo najbolji ili medju najboljima ikada iako je to po meni nebuloza, onda su njegova najveca konkurencija igrači tipa Inzagi, Bergkamp itd ili danas neko poput Košte, Kejna, Lukakua. Zašto? Zato sto su svi slicni, čekaju šansu i nemaju loptu u nogama, tj kad je imaju brzo je odlažu i trče da nadju poziciju za eventualni šut ako dodje lopta do njih, mada Kejn duže drzi loptu od svih nabrojanih. Ronaldo je ustvari samo dao vise golova od svih, ali i u eri Inzagija koji je eto da kazemo dominirao u tih 16 metara, on nije bio najbolji niti se govorilo o tome da je najbolji fudbaler. Ronaldo je samo dobro izreklamiran, a takodje je igrao za Real. Svi ovi nabrojani takodje znaju da pogode iz makazica, takodje svi imaju dobar skok, dobar sut glavom i takodje retko zadrzavaju loptu tj ne koriste dribling nikada. Da li je Inzagi bio blizu jednom Ronaldinju ili ajde Anriju? Ne, da li su Ronaldo sada ili Kejn blizu Mesiju? Ne, daleko od toga. Svi oni su super strelci, ali takodje i dosta znaju da promaše dobre sanse ( ima mečeva kada Ronaldo ima 3-4 super šansi i pogodi jednom ili nijednom), ali najvise golova od njih svih je postigao Ronaldo, mozemo da dodamo tome da je mozda tako zato sto je imao najbolje ekipe, a mozda je bolji od svih njih. Ipak, niko od njih nema pregled igre, nema vrhunski pas niti vrhunsku tehniku( nemojte o tome ‘vidi sta radi na treningu’), na treningu svi znaju svasta. Mada Bergkamp je bio dobar tehnicar, znao je dosta sa loptom. A, Messi ima sve to u nogama, pritom je bolji strelac od svih njih zajedno.

Realnost?

pre 5 godina

Kakva je suva klasa Tadic, samo malo da je vise sebican
(ccc,

Decko, znas li ti sta je klasa??
Klasa je De Jong.
Klase kupuju najveci.
Klase ne otkrivaju fudbal sa 31 godinu, iako, svaka cast Tadicu na odlicnoj sezoni.
Ali daleko je on od klase.

Muamer

pre 5 godina

Odluka je pala, zgazice ih Juve u Torinu, trebao je I ovu utakmicu pobijediti mocni Juve da je glupi sudija ptegledao snimak, cist penal nije svirao 12 igrac Barcelone

Negativni

pre 5 godina

Holandski fudbal (takozvani totalni fudbal) je nešto najlepše što ova igra ima da ponudi. Nadam se da će Ajax otići što dalje, sledeće sezone će teško biti ovako dobri.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Leonida(1 od 5 miliona Spartanaca), 10. april 2019 23:03)

Taj totalni fudbal ima i drugu stranu. Svi znaju za Krojfa, Repa, Rensenbrinka, Van Hanegema i njihovu tehniku i napadački fudbal...ali niko se ne seća drugog dela tima bez kojeg taj čuveni totalni fudbal ne bi bio ni izbliza efikasan. A to su nevidjeni krljatori Neskens, Krol, Surbije...kasnije braća De Bur, Stam, Davids...a najgori od svih Van Bomel za koga su Pepe i Ramos obične balerine. Holandija je uz totalni ofanzivni fudbal igrala i najprljaviji siledžijski fudbal u istoriji. Španci i Italijani su za njih mala deca. Možda samo Urugvaj i Argentina mogu da im stanu na crtu. U finale 2010 ušli su isključivo zbog toga što im u nokaut fazi nije sudjeno najmanje deset čistih crvenih kartona. Najodvratnija reprezentacija koja je ikada igrala finale SP.

Nikola

pre 5 godina

Nikakvih nereda nema, pogotovu u Amsterdamu, gdje 90% ljudi utakmica uopste ne zanima. Policija uvijek ima pod kontrolom dio oko Bijlmer Arene, par baklji izvan stadiona prije pocetka utakmice i to je to. Ni n od nereda.

Boli, boli..hahah

pre 5 godina

Sve, sve ali Mandzukic kapiten? Strasno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (defekt,

Nije velikan kada igra jednu dobru sezonu u osrednjem Ajaxu.
Velikan je igrati od Bayerna, Atletico Madrida do Juventusa gdje je Bog.
Dečko igra godinama na top levelu, jedini na ovom terenu veceras koji je zabio u polufinalu i finalu Svjetskog prvenstvaa!
Ne zaboravimo Mandžine škarice u finalu LŠ.
Ako je nešto strašno, to je tvoje nogometno neznanje. Ili možda zavist.
Dečko, i tebe i te za koje mislis da su nešto u nogometu Mandžo može strpati u svoju vitrinu vlastitih trofeja. Capisci?

Vori

pre 5 godina

Zamislite Ronalda na poziciji Mesija, da on stvara sanse a da mora i golove da daje, maximalno 10 golova u svim takmicenjima u toku sezone

Wlada

pre 5 godina

Nadam se sa ce Tadic i Ajaks proci dalje a onda nebo je granica, sa Sitijem ili Totenhemom mogu da igraju, bitno je da izbace ovaj odvratni Juventus

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Čestitke Juventusu na ovoj utakmici,zasluženo su pobedili.Bio je dobar Ajaks,ali je na kraju Daglas Kosta bio prevaga.Teško će Ajaks proći dalje!

ojha

pre 5 godina

Ako su izbacili Real sto ne bi mogli i Juventus...
(Nikad ne reci nikad, 10. april 2019 22:55)

Zato sto Juve nije u rasulu kao Real. Bice im u gostima kao i Atleticu. Razbijacina...

Firma

pre 5 godina

Najruzniji fudbal igraju i uvijek se provuku...Napoli ih razvali a oni daju gol iz jedne akcije...Fudbal se nekada zgadi zbog ovog juventusa..

yang

pre 5 godina

Kristijano najveći ikada!Nikad se više neće roditi takav fudbaler,nikad!!!
(Jon Bon Jovi, 10. april 2019 21:47)

Niko nikad nece davati toliko golova iz peteraca i penala, nikad!

Marko

pre 5 godina

Vako kako igra Ronaldo u zadnjih 5-6 godina samo postavi se za gol sa 2 metra, moze da igra do 40 godine lagano ja ne vidim zasto bi mu godine smetale za ovaj stil igre...ali nije majstor fudbala uopste golgeter kao Gerd Miler, Van Basten, Batistuta itd..
Mesi Maradina i Pele su druga dimenzija...
Ali top 10 mislim da jeste.

Aca

pre 5 godina

Fudbal se igra na rezultat, a Juventus uvek igra samo na to. Navijac sam Juventusa preko 20 godina, i znam samo ovo - Moto klub objasnjava sve. Sada svi nesto kao zele da dominiraju posedom, da bude 358000 besomucnih pasova kako bi se napravilo 10 sansi. Sa druge strane italijanski penicilin jeste to da mi ne primimo gol, a uvaljacemo ga iz 1-2 koje budemo stvorili. Zato su oni daleko uspesniji od spanaca i holandjana reprezentativno, jer kao i Nemcima - rezultat je jedini vazan.

Jel jasno

pre 5 godina

Kako je Kanselo našao Ronalda. Strašan centaršut.
(Bromazepam, 10. april 2019 21:49)

Imamo svi tv i rts, nema potrebe ti da nam prenosis

Firma

pre 5 godina

Ako neko ne zna sta je fudbalska nepravda, onda neka gleda utakmice juventusa protiv Napolija i Ajaxa... Klub koji nikada nikoga nije razbio, nego vjecito defanziva sa 11 igraca pa ako ga ucackaju sa igtacima koje su masno placali...

tiberije

pre 5 godina

Voleo bih znati koga odusevljavaju ovakvi golovi penalda???
(Stonger, 10. april 2019 22:22)

One koje se iole razumeju u fudbal i znaju šta znaci za igrača kretnja bez lopte pomoću koje se oslobodis cele odbrane i pola veznog reda.
E sad ina i fudbalskih duduka koji se bas i ne razumeju u to

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Szrajnić zbunjen, kako Ronaldo moze da igra za dva klubova u Ligi Sampiona
(voka, 10. april 2019 20:17)

Ja sam zbunjen zasto ovde komentarise neko ko kaze ,,dva klubova''?

Mozak operacije

pre 5 godina

Tesko ce Juventus proci Ajax, nije dovoljan slucajan gol Ronalda i besomucno gazenje Tadica! Ajax je jak tim, koji narocito dobro igra u gostima.

nece biti

pre 5 godina

Decko, znas li ti sta je klasa??
Klasa je De Jong.
Klase kupuju najveci.
Klase ne otkrivaju fudbal sa 31 godinu, iako, svaka cast Tadicu na odlicnoj sezoni.
Ali daleko je on od klase.
(Realnost?, 10. april 2019 23:02)

De Jong je odlican igrac, ali je Tadic kljucan za njihovu igru - realno 80% sansi koje su nastale su bile posle Tadicevog kontakta sa loptom... iako je svaki put imao par ljudi na ledjima(i cesto bio fauliran) uspeo je da proturi lopte ljudima i dovede ih u sansu. Na primer, sva tri opasna suta u prvom poluvremenu su bila posle njegovih dodavanja, dva su bila u drugom, plus onaj gol iz ofsajda.
A kada su godine u pitanju, da je Tadic imao srecu da bude Ajaksova beba on bi bio veca Zvezda od De Jonga u njegovim godinama. To sto on potice iz Srbije ga ne cini medijskim interesantnim cak i kada ima nekoliko odlicnih sezona zaredom - covek igra konstantno dobro godinama, on nas je odveo na svetsko prvenstvo, ne znam otkud vam to da samo jednu sezonu igra dobro.

ŠKAMPI SU ZANIMLJIVI

pre 5 godina

Ovo je bre navijanje, grmi stadion 90 minuta. Kakav naš derbi, zavijanje hiljadu ljudi bez smisla, definitivno Ajaks ima taj fudbalski gen 
(manevar, 10. april 2019 21:19) 

Tačno, nema bubnjeva i sličnih gluposti, samo navijanje.
(Adriano_Galliani, 10. april 2019 21:52)

Grad u kojem je legalizovana marihuana-i meni bi bio smor da nosim bubanj na utakmicu, a drao bih se od sat vremena pre početka do ujutru.

bmiles

pre 5 godina

Zbog ovoga on traje poput starog dobrog vina!CR7, je ipak najbolji napadac,kako mi je nekadasnji odbrambeni igrac rekao kad sam ga pitao koga je tesko cuvati?Ronalda,glasio je kratak odgovor jer dobar je i na zemlji i u vazduhu!Dalja diskusija je bespredmetna!Uostalom od njega se trazi da daje golove.Mesi je druga prica i tesko ih je uporedjivati!u svakom slucaju obelezili su dobar deo fudbalske epohe!Zbog njih vredi doci na stadion.Nas Tadic danas pod prismotrom,zalepio se Pjanic za njega ko taksena marka,ne vide se obojica.Ajaks bez ijedne izglednije prilike i tesko ce do gola.

Leonida(1 od 5 miliona Spartanaca)

pre 5 godina

Holandski fudbal (takozvani totalni fudbal) je nešto najlepše što ova igra ima da ponudi. Nadam se da će Ajax otići što dalje, sledeće sezone će teško biti ovako dobri.

manevar

pre 5 godina

Ovo je bre navijanje, grmi stadion 90 minuta. Kakav naš derbi, zavijanje hiljadu ljudi bez smisla, definitivno Ajaks ima taj fudbalski gen

veliki strumf

pre 5 godina

Ajax, kao i protiv Reala, igra fudbal, masi prilike i umesto da vodi 3-0, primise ga bezveze, iz kontre, u zadnjim sekundama. Mogu samo da se nadam da ce Juventus isto proci na kraju kao i Real. Greota.

Džoni

pre 5 godina

Šta god Ajaks uradio, ali igra nestvarno lep fudbal. Kakvo kretanje, kakva ofanziva, kakvi pasovi, presing, startovi ma uživanje gedati takvu ekipu. Navijam da prođu što dalje pa i da osvoje ako bude sreće.

monden

pre 5 godina

Ovo će biti isto kao kada je Milan, 2007. godine, kao "autsajder" osvojio Ligu šampiona, pored izvikanih favorita Manchester Uniteda, Barselone, Liverpula i Bajerna.Takva je sada pozicija Juventusa.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

A, Messi ima sve to u nogama, pritom je bolji strelac od svih njih zajedno.
(kako da ne, 10. april 2019 23:52)

Bergkamp i Inzagi imaju slično samo to sto su živeli u Milanu.

kralj

pre 5 godina

@Stonger
Nisu golovi u pitanju nego citanje igre I kretanje sa I bez lopte,on to radi fenomenalno verovatno najbolje na svetu,ima ceo teren u glavi I tacno zna u svakom trenutku gde se ko nalazi I sto je nakvaznije gde da se postavi.Nije fudbal samo neki lep dribling ili potez,to je malo kompleksnija igra.

Boris

pre 5 godina

Opasno izgleda Ajax, ali nije konkretan.
Prepun je talentiranih klinaca koji su vec zakaparirani i iduce sezone opet ce biti prosjek od kluba, nazalost.
Ali da su tvornica talenata, jesu, svaka čast.
Što dokazuje njihova jedina i prava klasa, De Jong.
A Barca nanjušila i kupila.

SchOne

pre 5 godina

Zijah je definitivno najslabija karika u ovom Ajaksu da njega nema pobedili bi pa prijatelju za šta ti služi Poulsen dečko je tri puta bolji fudbaler ..

Ivan Veljković

pre 5 godina

Odlična utakmica u Amsterdamu večeras. Odlično je igrao Ajaks protiv favorizovanog Juventusa, veoma su dominantni Kopljanici bili, odigrali su slično kao na Bernebeuu nedavno, dominirali i stvarali šanse jednom brzom furioznom igrom. Ali remi je realan, Ajaks jeste dominirao, imao više loptu u svojim nogama, postigao taj jedan veliki gol, stvarao dobre akcije i uz malo sreće mogao i do trijumfa ali Juve je uz jedan postignut gol imao još par odličnih šansi, prema tome objektivno pravedan remi. Večeras Ronaldo opet učinio ono što se od njega očekuje, odradio je sve na pravi majstorski način onda kada je bilo najbitnije i postigao zlata vredan gol i time opet opravdao svoje dovođenje u Juventus prošlog leta. Juve u prednosti zbog revanša na domaćem terenu i ovog gola u gostima i remija, ali Ajaksa nipošto ne sme niko otpisati, Kopljanici se neće predati u revanšu nipošto, od starta će krenuti otvoreno siguran sam, oni nikada ne igraju kalkulantski fudbal, i od njih se očekuje nova furiozna igra u Torinu na sve ili ništa. Inače naš Tadić naravno opet odličan i večeras, sjajne prodore je gradio svom timu svo vreme, delio sjajne asistencije opet, a ona njegova šansa u poslednjim trenucima meča je bila nova njegova velika majstorija kada je na jedan velemajstorski način umalo izbacio celu odbranu Juventusa i špicom sa ivice šenaesterca umalo postigao novi gol za udžbenike, malo je falilo, šteta, ali svejedno odlično je igrao i večeras. Biće veoma zanimljiv revanš, jedva čekam.

Saha

pre 5 godina

Reče Jon Bon Jovi koji nikad ne stavlja razmak nakon zareza, tačke, uzvičnika itd. već sve piše sastavljeno. Uvek prvi komentariše svaku vest (to je izgleda najbitnije), a još uvek nije naučio kako se pravilno piše u 21. veku.
(Mirko, 10. april 2019 20:57)

Tačno u centar! Lik nema elementarno znanje..

Mirko

pre 5 godina

Ja sam zbunjen zasto ovde komentarise neko ko kaze ,,dva klubova''?
(Jon Bon Jovi, 10. april 2019 20:22)

Reče Jon Bon Jovi koji nikad ne stavlja razmak nakon zareza, tačke, uzvičnika itd. već sve piše sastavljeno. Uvek prvi komentariše svaku vest (to je izgleda najbitnije), a još uvek nije naučio kako se pravilno piše u 21. veku.

student poljskog jezika

pre 5 godina

Za ove što komentarišu kako Aca izgovara ime golmana Juventusa... Pravilno Aca kaže, izgovara se Ščensni! Što se utakmice tiče, Ajax igrao prelepo, ali imali sreću na kraju da ostane nerešeno. Jedva čekam Torino sledeće nedelje! Sportski pozdrav!

Gong

pre 5 godina

Voleo bih znati koga odusevljavaju ovakvi golovi penalda???
(Stonger, 10. april 2019 22:22)

Niti volim Kristiana, niti Juventus, ali ovde se vidi klasa golgetera i asistenta. Izradili zadnju liniju Ajaksa, kao da su amateri. Obrati pažnju na osećaj za prostor obojice i da jedan drugog dobro poznaju.

samo jako

pre 5 godina

(Vori, 10. april 2019 22:41)a jesi li ti video gol? prihvatio loptu , prebacio na drugu stranu i pobegao stoperima . fantasticna kombinacija Canselo-Ronaldo mat iz 2 poteza.

klopp

pre 5 godina

Ajaks demonstrira lepotu fudbala na oba dela terena. Može se desiti da to ne donese najbolji rezultat na kraju, ali je uživanje gledati ih.

asi

pre 5 godina

Navijamo za Ajax! Tadic u polufinalu bio bi najveci uspjeh Srbije u zadnjih 10 god.
(Tdex, 10. april 2019 20:40)

Bane Ivanovic sa Čelsijem bio na krovu Evrope. Osvojio je i LŠ i LE za manje od godinu dana, i to direktno njegovim golom osvojili LE.

Croatia

pre 5 godina

Kakva golcina Ronalda, umetnost jednostavnosti u oku posmatraca, a kada se dublje zagledas tako tesko izvrsti. Odicno primljena lopta, odlozena, okret i sprint kroz linije i na kraju pravi tajming, skok, let i golcina. Radi ovoga se postuju ovakvi igraci. Ovakve retkosti koje trebaju samo sekund i gotovo je. Geniji.

marek hamšiković

pre 5 godina

Tek što je počeo ovaj mini studio,Strajna već dominira,kaže Totenhem stekao minimalnu prednost u odnosu na Junajted,Strajno legendo!

Bromazepam

pre 5 godina

Imamo svi tv i rts, nema potrebe ti da nam prenosis
(Jel jasno, 10. april 2019 21:59)

Ko ovde uopšte prenosi? Vest piše da bi se komentarisala. Pametnije ti je da ne ostavljaš komentare više.

Bas steta

pre 5 godina

Igra Ajaks drugo poluvreme,da nema Daglasa i granitne odbrane,uz slabu zavrsnicu nakon odlicne igre u drugom poluvremenu Tadica i par asistencija odavno bi popili jos koji gol!Bice interesantbno u revansu.

Naum

pre 5 godina

posto je ronaldo, narod hoce da ga lincuje.
(milan, 11. april 2019 07:56)

Jovic se ne uporedjuje sa Mesijem, a tap in golgeter za sebe govori da je cak najbolji ikada xD

Stefke

pre 5 godina

Daj neka neko pokaze Aci ko je Ajaks a ko Juventus
Da nema Ace ne bi znao da jedan tim u jednom kolu moze da izbaci dva Madridska giganta, stvarno su jaki, nestvarno.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Ovo je bre navijanje, grmi stadion 90 minuta. Kakav naš derbi, zavijanje hiljadu ljudi bez smisla, definitivno Ajaks ima taj fudbalski gen
(manevar, 10. april 2019 21:19)

Tačno, nema bubnjeva i sličnih gluposti, samo navijanje.

evoba

pre 5 godina

Navijamo za Ajax! Tadic u polufinalu bio bi najveci uspjeh Srbije u zadnjih 10 god.
(Tdex, 10. april 2019 20:40)

Bane Ivanovic sa Čelsijem bio na krovu Evrope. Osvojio je i LŠ i LE za manje od godinu dana, i to direktno njegovim golom osvojili LE.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (asi, 10. april 2019 21:49)

Ni LŠ ne bi osvojili bez njegovog gola Napoliju.

Falcon

pre 5 godina

Ja bi' reko' da Costa slabo govori italijanski. Očigledno je Alegri tražio od svojih igrača da ne napadaju, da malo trče, da gube duele, da greše u pasovima, da slabo pokrivaju prostor ... on uđe u poslednjih 15 minuta i radi sve suprotno.

neko

pre 5 godina

Firma@ Ispisa gluposti takve i osta ziv. Juve kad treba i zahteva situacija uvali svakom po 3 il 4 gola. To znaju spanski Atletiko a i Barselona bgmi. Pozz.:)

kiza

pre 5 godina

Uporan ovaj komentator Acika da Ajaks ne moze da predje pola a ljudi non stop u napadu barem ovih prvih min.Nisu mu rekli koje boje nose dresova!

defekt

pre 5 godina

Aca informacija ne zna koji klub napada s leve strane na desnu. Za minut je tri puta pogrešio ime kluba.
(Drug, 10. april 2019 21:14)

Na momente se gubi, ne mogu da povezem sliku sa tonom.. Haos

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Клоп - Да, демонстрира Ајакс лепоту фудбала ал највећа је лепота кад победиш на крају. 👍

111

pre 5 godina

Znaci , niko nije primetio da je Ronaldo trcao barem 20m. utrcao u 16 i u padu glavom zakucao u mrezu? Nasao se na 5 metara slucajno? Dok je utrcavao u 16 sta su drugi iz odbrane radili?

A

pre 5 godina

Vako kako igra Ronaldo u zadnjih 5-6 godina samo postavi se za gol sa 2 metra, moze da igra do 40 godine lagano ja ne vidim zasto bi mu godine smetale za ovaj stil igre...ali nije majstor fudbala uopste golgeter kao Gerd Miler, Van Basten, Batistuta itd..
Mesi Maradina i Pele su druga dimenzija...
Ali top 10 mislim da jeste.
(Marko, 10. april 2019 22:04)
On je toliki majstor fudbala da ti to ne možeš ni da vidiš u čemu je majstorstvo. Nije majstorstvo samo driblanje. Fudbal je kompletnija igra.

kezza

pre 5 godina

Ivan Veljković, 10. april 2019 23:27). Komentar ti je u redu. Samo mi molim te objasni, odkud Ajaxu nadimak “kopljanici”???
Zivim u Holandiji i nema sanse da se taj ili slican nadimak ikada koristio. Ni u prevodu.
Oni sami sebe zovu “Joden”(jevreji), ponekad i “godenzonen”(boziji sinovi) moze da prodje. Ovdje se vidim koristi Kopljanici, vjerovatno neko procitao tu glupost na hrvatskoj wijipediji. Izmisljotina

Znam sve ne pitaj te me kako

pre 5 godina

Razbio ih Ajaks, trebalo je biti 4-1
(Tim, 10. april 2019 23:59

Moglo je biti I 3-1 za Juventus. Usustini ceka nas zanimljiv mec u Torinu.

doktor

pre 5 godina

Da nema Ace, ljudi ne bi znali da je Juventus izbacio i Real i Atletiko. Odvikao se covek od prenosa pa gresi, treba ga razumeti. Sve sto valja, prelazi na SK

Sasa

pre 5 godina

Holandjani, takva im filozofija fudbala, samo napad i napad, drugačije ne znaju i ne žele drugačije, posebno su me oduševili u madridu i kod 3:0 samo napad, nema čuvanja rezultata, baš hrabro igraju, nema davljenja lopte, samo napred, ne čekaju prostor, sami ga prave, kako god da bude u Torinu, ja im skidam kapu, a ne sumnjam da će isto igrati i u Torinu...

Myles Kennedy

pre 5 godina

(kako da ne, 10. april 2019 23:52)vidi i ja vise cenim Messija ali Ronalda porediti sa Inzagijem je smesno. covek ima preko 150 vanserijskih golova, preko 200 asistencija u karijeri,iz vrhunskog prodornog i kreativnog krila je postao vrhunski spic koga krasi neverovatan instinkt,atleticizam,snaga,brzina,skok igra,sut sa obe noge...

South Park

pre 5 godina

Neredi su samo kad igra sa Fejnordom i prave ih gostujuci kao sto i oni isto rade u Roterdamu.Ove Evropske su uglavnom mirne tako da me cudi ovakva vest.

VUK

pre 5 godina

@kako da ne....izlupao si se za medalju. I nikada nisi igrao fudbal. Sve što si napisao je tipično za nekoga ko nikada nije bio "unutra" . Veze s vezom nemaš.