Sreda, 10.04.2019.

08:02

Jokićevih 6 faulova za 16 minuta, Bobi uveličao Vejdov oproštaj od Majamija

NBA ekipe potencijalnih reprezentativaca Srbije Nikole Jokića i Bobana Marjanovića su zabeležile poraze u mečevima odigranim u noći između utorka i srede.

Izvor: SV

Jokiæevih 6 faulova za 16 minuta, Bobi uvelièao Vejdov oproštaj od Majamija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

Dragan

pre 5 godina

SA je u plejofu uvek i svakom tezak protivnik. Popovic zna sta radi. Stegnuce odbranu, morace se davati "ludacki" kosevi da bi ih neko pobedio.

bmiles

pre 5 godina

Denver mora dobiti Minesotu i opravda ovu saradu i srecnu kombinaciju!Ni u ludilu niko nije mogao predvideti trojku PG u zadnjoj sekundi i pobedu na takav nacin OKS!Harden je posle meca videlo se bio "besan" i kratko odgovorio na postavljeno pitanje skim ocekuju da ce igrati:"Jos ne znamo"!Ali je jasno da posle pobede Portlanda nad Lejkersima,i oni i Denver imaju "penal" kod kuce a oni se nazalost ne pitaju vise!Kums je bio pokusati izbeci GSW pre finala,ali eto sad ce imati prvo Jutu,zatim GSW i put im je otezan ka super finalu!Samo mogu da konstatujem da je Huston mnogo jak i da su imali juce svog trenera na klupi,nebi izgubili!Videlo se da Harden i drustvo uopste ne zarezuje pomocnika u tajm autu.CP3 i on odlucuju iako taj zadnji sut Hardena za pobedu zamalo da udje,ali je vise "krivac" za promaseno bacanje pre toga.Ovako dve nemoguce trojke Vestbruka i Dzordza bacise u kostur sa GSW i Jutom!Parovi polufinala po svemu sudeci GSW-Huston, Denver - Portland(OKS)!

Powerslave

pre 5 godina

Znači, imali su sreće za celu sezonu.
Hjuston izgubi u poslednjoj sekundi, Portland pobedi u poslednjoj sekundi.
Sad ako pobede Minesotu i Portland Sakramento desiće se baš ono zbog čega su i "tankovali" protiv Portlanda - Hjuston ide na poziciju 4.

Ukratko:
Denver pobedi - biće drugi, izgubi - biće treći (jer imaju gori skor od Hjustona, čak i ako pobedi Portland jer imaju bolji skor od njih)
Portland pobedi - biće treći (jer imaju bolji skor od Hjustona), izgubi - biće četvrti
Hjuston se više ništa ne pita. Mogu da budu drugi (ako Denver izgubi), treći (ako Denver pobedi, a Portland izgubi), a mogu i četvrti (ako i Denver i Portland pobede).

Ne znam jedino šta se dešava ako sve tri ekipe budu imale isti skor (tj. Denver izgubi, a Portland pobedi). Koji je onda redosled, Hjuston, Denver, Portland?

bmiles

pre 5 godina

U svakom sportu ima rival koji ne odgovara.Denveru ne odgovara Juta i tacka!Razloga jedini Golber igra dobru odbranu(jedan od najboljih igraca obrane uz Pol Dzordza)pa nas Jokic voleli to ili ne u njemu ima rivala,kojem tesko parira.Posto je Denver zahvaljujuci pobedi OKS zadrzao drugo mesto Zapada,a Portland pobedom protiv Sakramenta moze prestici Hjustona(bolji H2H skor),cilj je ispunjen.Gledao sam obe utakmice, vise OKS - Hjuston jer je Jokic zavrsio vrlo brzo sa 6 licnih a Denver bez njega nije kurentan da parira protivniku kakva je Juta.Napisao sam pre da ideja vodecih ljudi Denvera izbeci Hjustona i baciti ga u kostur sa GSW je ostvarljiva.Normalno Niko ni ja nije mogao predpostaviti da ce P.Dzordz ubaciti trojku u zadnjim sekundama meca i doneti pobedu OKS,da se ne lazemo.Ali desilo se i "kockanje" se isplatilo uz blagu pomoc Bozice Fortune!Hjuston je razocaran,povredjen a kad se doda da je Stef Keri izasao povredjen u utakmici protiv Klipersa,stvari idu na Denverovu vodenicu i treba zavrsiti posao protiv Minesote kod kuce.Postavlja se pitanje da li je onim "odmorom" Jokica,Milsapa i Mareja Denver nesto profitirao?Izuzev Mareja koji je imao solidan ucinak za Jokica i Milsapa juce je bio veoma los dan,bar u pucackom smislu,sto ne reci katastrofalan.Nadamo se da je bio samo los dan obojice,nikakvo tankovanje kako neki ovde komentarisu!raduje povratak u formu Haerisa,Bizlija i Morisa,ali brine ispadanje iz ritma Bartona,a videcemo da li je "odmor" uticao na Jokica?

Mare

pre 5 godina

@ Kanidja PG San Antonio je bolji u međusobnom duelu. U slučaju da pobede sve 3 ekipe (OKC, SA i LAC), poredak će biti: 6. OKC, 7. SA i 8. LAC. U slučaju da OKC izgubi, a SA i LAC pobede, stvara se krug od 3 ekipe gde je SA najbolji (4-3 u međusobnim duelima), zatim LAC (4-4), a najlošiji OKC (3-4)
(tony, 10. april 2019 14:19)

Možda će biti objavljen komentar gde sam i ja pogrešio..., ali i ovo nije tačno..., znači LAC ima 4-4, OKC 4-3 i SAS 3-4 i onda je 6.Okc 7.LAC 8. SAS, pa je Denver - Klipersi par..

bskfan

pre 5 godina

Kada Jokic postigne 2 poena to znaci da je u fazi bojkota. Protiv Grizlija nije hteo da sutira jer je Malone promenio sistem i uzeo mu loptu iz ruku. Sinoc nije hteo da igra zbog prisilnog odmora na utakmici protiv Portlanda. Kao cujem, Jokic je povodom toga rekao: "niko da mi ne govori kad ja treba da se odmaram". Naravno, tu se nije radilo o odmoru igraca vec o tome da proguraju Portland na poziju 3 umesto Hjustona, sto je, uz teske muke OKC-a i Portlanda, sinoc i uspelo. Sve sto je potrebno sada je da Portland tuce SAC, a Denver Minesotu, i Huston ide na cetvrtu poziciju i u prvom krugu se sastaje Jutom. Na taj nacin Denver ne moze da sastane sa GSW, Hjustonom i Jutom pre finala konferencije. Taj deo je upalio, samo sto je sva prilika da ce u prvom krugu naleteti na Spurse.

Nadajmo se da je ovo bio samo Jokicev "pedagoski bojkot" i da ce u plejofu igrati punom snagom.

Pseudoharms

pre 5 godina

Lepo sacekah da se nakrcaju komentari, pa da i ja kazem neku. Onaj ko misli, da je Jokic tako brzo nakupio faulove - nije normalan. Pre dve sezone je bilo velikog komesanja, cak i pretnji od komesara da se igraci ne odmaraju u poslednjim kolima, zbog ulaznica, marketinga i svega ostalog. Od tada, niko ne odmara istog igraca 2 utakmice za redom. A ko prati ligu, mimo foruma b92, to zna.

PimPong

pre 5 godina

Rasplet ovaj nije apsolutno bitan. Vazno je Denveru da udje u drugi krug. Ako se to desi, ova sezona ce da bude super. Nece biti lako dobiti ni Popa ni Clippers-e koji imaju veoma iskusne trenere, iako im ekipe nisu kao sto su nekad bile.

Kanidja PG

pre 5 godina

toni
Sve je to ok.Ali ako Oklahoma dobije sigurni Milvoki na 1mjesto uz odmaranje najboljih igraca zasto je San Antonio bolji od Klipersa kad je u sezoni 2-2 medjusobno.I u svojim divizijama su oba time drugi na tabeli.
Po tome sta kazes neminovan je sudar Denver - San Antonio prvi krug plej ofa.Sem da izgube od Minesote kuci ili Spursi kuci od Dalasa.Poz

Mare

pre 5 godina

Ako Denver ocekivano dobije Minesotu I ostane 2 ,San Antonio Dallas a Klipersi kuci sigurno 5 Jutu ko je 7 a ko 8 na zapadu. 
Medjusobno ove god San Antonio - La Klipersi je 2-2. 
Jer Denver ide na jednu od te dvije ekipe u prvom kolu plej ofa. 
Klipersi bi bili idealni ali ne znam sta odlucuje ako je medjusobno 2-2. 
Hvala na odg.
(Kanidja PG, 10. april 2019 14:08)

Ako Okc pobedi Milvoki, jasno je da je Juta 5, Okc 6, San Antonio sigurno pobeđuje Dalas, pa ako Klipersi izgube od Jute, sigurno su Sparsi 7, Klipersi 8. Ako Klipersi pobede, opet su Sparsi 7 jer se gleda učinak te dve ekipe u konferenciji(pošto nisu iz iste divizije), gde bi Sparsi imali 30-22, naspram Klipersa sa 28-24.

Ako Okc izgubi od Mivokija i uzmemo 100%pobedu Sparsa i poraz Klipersa, onda su Klipersi 8 sa svojih 47 pobeda i 35 poraza u sezoni, i Sparsi i Okc izjednačeni sa 48-34, ali Okc je 2:1 u međusobnim, pa su Sparsi opet na 7, a Okc 6 mestu.

Ako Okc izgubi, Sparsi pobede, Klipersi pobede stvari se komplikuju, sve tri ekipe imaju 48-34, i gleda se:
More Than Two Teams Tied
(1)Division winner (this criterion is applied regardless of whether the tied teams are in the same division).
(2)Better winning percentage in all games among the tied teams.
(3)Better winning percentage against teams in own division (only if all tied teams are in same division).
(4)Better winning percentage against teams in own conference.
(5)Better winning percentage against teams eligible for playoffs in own conference (including teams that finished the regular season tied for a playoff position).

Gleda se ovo pod (2) znači međusobni mečevi te tri ekipe i Klipersi imaju 4-4, Okc 3-4, Sparsi 3-4. Tako da su LAC sigurno 6, i između SAS i OKC se gleda (4) tj SAS bi imali 30-22, a OKC 28-24, i Sparsi su 7, a Okc 8.

Obrni-okreni Sparsi su 7 i ako Denver pobedi Minesotu idu na Sparse.

Dusan28

pre 5 godina

Kakav naslov ? Pa Jokić veze nije imao. Kako je on otišao na All Star ? Sinoć je bio pravi tripl dabl. 2 koša, 5 skokova, 2 asistencije. Pa Bobi za njega car. I nije se opuštao već ga razbio Gober. Zapamtite kom Denver padne u I kolu plej ofa ima da ga bije taj tim.
 (Milan, 10. april 2019 14:29) 

# Link komentara

Ove sezone je odigrao jedno 20 utakmica na nivou na kome nikada niti jedan ivrac iz Jugoistocne Evrope nije bio u NBA osim mozda par partija Drazena, Kukoca, Pedje i sad par Doncica. Odvukao je ispovredjivani Denver na drugo mesto nikad jaceg Zapada a ti pukni od muke haha

Kanidja PG

pre 5 godina

Aleksandar
Matematicki su jos u igri ali previse toga treba da se polkopi.
Najgore po Majami je sto Detroit zavisi sam od sebe a igraju sa najgorim timom lige.
I u slucaju poraza of niksa ostaju bez plej ofa.
Volio bih I ja da gledam Flesa u plej ofu ali tesko djavolski tesko.
Nada zadnja umire videcemo veceras sve.Poz

Milan

pre 5 godina

Kakav naslov ? Pa Jokić veze nije imao. Kako je on otišao na All Star ? Sinoć je bio pravi tripl dabl. 2 koša, 5 skokova, 2 asistencije. Pa Bobi za njega car. I nije se opuštao već ga razbio Gober. Zapamtite kom Denver padne u I kolu plej ofa ima da ga bije taj tim.

Kanidja PG

pre 5 godina

Ako Denver ocekivano dobije Minesotu I ostane 2 ,San Antonio Dallas a Klipersi kuci sigurno 5 Jutu ko je 7 a ko 8 na zapadu.
Medjusobno ove god San Antonio - La Klipersi je 2-2.
Jer Denver ide na jednu od te dvije ekipe u prvom kolu plej ofa.
Klipersi bi bili idealni ali ne znam sta odlucuje ako je medjusobno 2-2.
Hvala na odg.

tony

pre 5 godina

@ Kanidja PG San Antonio je bolji u međusobnom duelu. U slučaju da pobede sve 3 ekipe (OKC, SA i LAC), poredak će biti: 6. OKC, 7. SA i 8. LAC. U slučaju da OKC izgubi, a SA i LAC pobede, stvara se krug od 3 ekipe gde je SA najbolji (4-3 u međusobnim duelima), zatim LAC (4-4), a najlošiji OKC (3-4)

Milan

pre 5 godina

naš jokara" opet izdominirao - ukupan broj poena, asistencija i skokova veći od broja ličnih, 9:6!!!
(antimiškobot, 10. april 2019 12:19) # Link komentara
Svetsko a nase..zloba ,zavist i pakost.Covek radi ono sto voli i dobro je placen za to.Ko smo mi ma da nekome drzimo predavanje.Sretno u Play....offu....

MPP

pre 5 godina

Ispade Meloun lukavi lisac ! Treba sad da naročito obrati pažnju da mu opet Nikola ne "pobegne " sa terena u nekom suludom okršaju sa sudijama ...... Komentari su da je Nikoli ovo najlošija utakmica u karijeri ! Inače prolazak u u 2 kolo P.Offa biće puna kapa , a sve ostalo......više nego podvig !

evil & upside down

pre 5 godina

Kakvo bre tankovanje? Ko to ocekuje? Denver mora da pobedi da bi ostao drugi i da se nada pobedi Portlanda kako bi izbegli i Houston pored GS do finala. Jokic ce krenuti od starta pa u zavisnosti od toga kako se bude razvijala utakmica ce imati manju ili vecu minutazu. Bilo bi dobro da na poluvremenu ostvare neku kapitalnu prednost da bi ovaj mogao kasnije da odmara.

evil & upside down

pre 5 godina

Iako ove sezone imamo 4-0 protiv Hjustona a 0-4 protiv Denvera radije bih na Denver u prvoj rundi i zato mi nije jasno zasto smo se ovoliko cimali da pobedimo nocas i budemo sesti. Ali ja sam skroz zaboravio na Portland!? Ako veceras ocekivano pobedimo Milvoki koji odmara za plej of i igrace sa rezervistima a Portland pobedi kuci Sacramento eto nama iznenada lakog posla u prvoj rundi! Pritom do finala izbegavamo GSW i Houston dva najjaca tima zapada. Portland pa Denver opusteno do finala. Samo kako igraju kasnije plasim se da Portland namerno ne izgubi od Kingsa kako bi nas izbegli i isli na Jutu jos jedan tim koji je nekim cudom ispred nas. Svi se plase naseg Rasela a Durant najvise! Vidimo se u finalu. Oklahoma ceka titulu!
(RW#0, 10. april 2019 09:13)Cime se ti bodes?

Milan

pre 5 godina

Ne znam sta je Jokic sinoc radio sa 6 faulova za 16min, niti kakav im je plan bio. Mozda nisu hteli sve da odmaraju zbog pobune drugih timova pa kao satro igraju, al ovaj plan za sada im deluje kao jedno od najboljih taktiziranja u istoriji nba.

Portland kuci igra sa Sakrementom, ocekuje se pobeda i pitanje ko ce igrati sve za SAC. Denver ceka Minesotu gde sinoc Kat nije igrao. To su dva zicera za Portland i Denver. Ako pobede, Huston prvo kolo playoffa igra vs Utah. Dva tima koja ne odgovoraju Denveru, a onda pobednik toga ide na Golden State u drugom kolu. Savrsen scenario.

Takodje, Denver prvo kolo igra vs Clippers, Spurs ili OKC, sve pobedive ekipe. Drugo kolo na nekoga od ove 3 ili Portland, opet pobedivo. Namestili su sebi put do finala konferencije ako se sve obistini gde svakako nemaju sanse vs Golden State-a.

Zelim im da se ovo obistini!

mladen

pre 5 godina

Jokic je sinoc uspeo da unakazi svoju sezonsku statistiku,pao je ispod 20 poena bez potrebe, a to u NBA nije nebitno.. On kao da nekad radi protiv sebe.. Valjda se sinoc svetio Melounu. Nije to bas dako "zlatan"decko

Aleksandar

pre 5 godina

Ako moze neko da mi pojasni, po kojem kriteriju je Majami izgubio sanse za doigravanje. Ako dobij veceras Bruklin, Sarlot dobije Orlanda, a Detroit izgubio od Njujorka stvorice se krug tri ekipe sa skorom 40-42 Tu Majami nije najlosiji. Protiv Detroita ima 2-2 kao i protiv Sarlota. Detroit je u tom skoru tri ekipe najlosiji. Protiv Sarlota ima 0-4. Naravno Detroit je najboljoj poziciji jer odlucuje o srbi. Pobjeda u gostima od najlosije ekipe u Nba Njujorka mu donosi plasman medju osam najboljih na istoku. Ali sta ako izgubi, a poklope se I druga dva rezultata. Teze ostvarivo, ali ne i nemoguce. Pozdrav!

јд123

pre 5 godina

Iako ove sezone imamo 4-0 protiv Hjustona a 0-4 protiv Denvera radije bih na Denver u prvoj rundi i zato mi nije jasno zasto smo se ovoliko cimali da pobedimo nocas i budemo sesti. Ali ja sam skroz zaboravio na Portland!?
(RW#0, 10. april 2019 09:13)

Ти као кобајаги навијач Оклахоме, па ти није јасно зашто су се цимали да победе Хјустон? Још као после размишљања си се сетио да је то, да би играли против Портланда у првом кругу??? О боже шта све нећу прочитати. Ти да си стварно навијач а не обични трол, знао би да је постојао ризик да падну на 8. место, да су синоћ изгубили и онда у првом кругу иду на ГСВ.

@дунамиц
денвер је 2. без обзира на резултат против минесоте, јер хјустон нема више утакмица.
(веверица, 10. april 2019 11:07)

Ево га, још један експерт, који коментарише а да појма нема. Прочитај барем остале коментаре, пре него што лупнеш нешто. Денвер ако изгуби пада на 3. место, без обрира како Портланд одигра последљи меч.

Гледао сам меч и Јокић је стварно био лош. Чисто сумњам да је био ”план" стручног штаба да што мање игра. Пре ће бити да се опет дурио, ваљда што није играо против Портланда, стварно детињасто. Са 24 год. се понаша као да има 15. То се види и по изјавама у вези репрезентације, нема своје ЈА, слуша друге шта му кажу.

Ratko

pre 5 godina

Da ponovimo gradivo. I Denver je sada 90% drugi na Zapadu a Portland treći pošto treba da pobede svoje poslednje utakmice večeras kod kuće, pobede im znače MNOGO kako bi izbegli GSW i Hjuston do finala Zapada. Hjuston više nema utakmica, on je završio ligaški deo i on će biti po svemu sudeći četvrti. Što znači da je Denveru ali i Portlandu otvoren put do finala konferencije, ta druga strana kostura će sada biti lakša za igru. Uostalom u eventualnom polufinalu nas čeka finale pre finala i rovovska bitka GSW i Hjustona u 7 mečeva, igrači ima da se iscrpe do maksimuma i šanse rastu finalisti koji bude igrao protiv nekog od njih. Dakle Denver našeg Nikole Jokića ima priliku da ide do finala Zapada a ko zna možda i do samog kraja.

Jaran

pre 5 godina

veverica
Care, ako Denver izgubi imace isti skor kao i Hjuston ali ce biti 3. jer ima losiji medjusobni skor...

Jon Bon Jovi
Nije Meloun nikoga odmarao nego su ih ovi razbili pa je morao da rotira kako zna i ume. Jurili su pobedu, ali ih je Micel UNISTIO.

Otac Makarije

pre 5 godina

Ne znam zasto ali mi se Denver cini kao jako neozbiljna ekipa za play-off. Kaze ovde neko Juta je penicilin za njih. Pa bije samo Juta vec i Golden Stejt, Hjuston pa i Portland sa Nurkicem! Jedino sa Oklaholmom imaju dobar skor ali ce i tu situacija biti drugacija kad se radi o play-off utakmicama. Nadam se da gresim ali mi se sve vise cini da je tako.. i da je polufinale konferencije max domet!

Dragan-Borca

pre 5 godina

Ovde neki sto kritikuju Jokica bi na lokalnom kosu se pobili da im neko faul nece dati, a kamoli tamo gde se crncima skoro sve daje dok Jokica tesko diskriminisu. Amerikancima je Jokic tako na prvu spor i mrljav pa mu cesto sudije sviraju svasta ili ne daju sto treba, pa se onda naduri, potpuno sa pravom jer je sramotno da Micel dobije 16 bacanja sto se zalece zabada u igrace a Jokicu ne daju skoro nista. Micel se zaleti u njega dok stoji u mestu a sudija njemu daje faul. Nije to jedna utakmica, maltene svaku na strani ima lose sudjenje. Kuci tu i tamo. U ABA ligi igra dosta crnaca pa se svima isto sudi, u NBA nazalost nije tako i eto gospodo da je i Balkan u necemu ispred Amerike, puno vise fer je sudjenje cak i u ABA ligi nego u NBA.

SUPERMAN

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da neko ovako svesno sam sebi ruši statistiku,dva meča do kraja,pa druže ako ti se ne igra onda i nemoj a ne ovako se brukati,izgleda da je pao ispod 20 ppg,ol star igrač mora uvek biti na vrhunskom nivou,bilo bi bruka da takav igrač u 4oj sezoni nema prosek bar 20 poena a da recimo ruki Dončić ima 21.

веверица

pre 5 godina

@дунамиц
денвер је 2. без обзира на резултат против минесоте, јер хјустон нема више утакмица.
јокића је откинуо гобер као и сваки пут у задњих 3-4 утакмице. тај дуел је постао право ривалство. јута је стрептомицин за денвер. срећа денверова па се неће стести у плејофу. не би имали шансе.

Tipicni Srblji

pre 5 godina

90% vas nema pojma ni kako funkcionise pozicioniranje u doigravanju, niti kako ko sta radi, kalkulise, pa cak ni gde je ko na tabeli, ALI svi sve znate i frljate neka misljenja ovako u rangu "Teo madjija najbolji plej na svetu, znam ja ..."

Ajde majke vam ga ili potrosite 10 sekundi na google pre nego ostavite komentar, ili brate nazad na prvu ligu pa se napucavajte tamo jel zvezda ili partizan veci lopov

DJ

pre 5 godina

Kada sam prosli put napisao ovde kako je Gober igrac koji svojom gradjom tela, nacinom igre NE odgovara Jokicu, dobih neke minuse strasne. Niko nije rekao da Jokic njemu ne moze da da kos, ali da mu u odbrani pravi probleme, to je ocigledno. Ok, treba da pobede u poslednjem kolu Minesotu, to valjda nece biti problem, ali su zbog raspleta okolnosti i sa ovom sinoc pobedom mogli da obezbede drugo mesto.
Svakako ako pobede Minesotu, otvara im se i vise nego dobar put u narednim kolima. Ne kaze, takodje niko, da ce 100% proci prvo kolo, ali svakako je ova opcija koja se otvara bolja od bilo koje druge.

rade

pre 5 godina

Denveru se sve otvara da moze da stigne do finala ...e sad je sve do njih koliko zaista mogu u Play off -u ...Naravno da ce mnogo zavisiti od Jokica i ukoliko on bude na najvisem nivou imaju realne sanse ...

JPR24

pre 5 godina

Šta se dešava ako Denver izgubi i Portland pobedi? Sva 3 imaju onda isto pobeda i Portland ostaje 4., ali ko je onda 2.?
(durantulaokc, 10. april 2019 08:53)
Hjuston 2, Denver 3
Pravila :
b. More Than Two Teams Tied

(1) Division winner (this criterion is applied regardless of whether the tied teams are in the same division).
(2) Better winning percentage in all games among the tied teams.
(3) Better winning percentage against teams in own division (only if all tied teams are in same division).
(4) Better winning percentage against teams in own conference.
(5) Better winning percentage against teams eligible for playoffs in own conference (including teams that finished the regular season tied for a playoff position).
(6) Better net result of total points scored less total points allowed against all opponents ("point differential").

Hjuston i Denver su dobili svoju diviziju, ali pod (2) , globalno Hjuston u duelima tih tri ekipa ima 4 pobeda i 3 poraza, Denver 4 pobeda i 4 poraza, a Portland 3 pobede i 4 poraza, najbolji procenat za Hjuston pa Denver i Portland na kraju.

To je u slučaju koji pominjes. A ako i Denver i Portland pobede, onda Denver ima pobedu više, i Portland ide na poziciju 3, dok Hjuston spada na 4, Portland ih je dobio 2 puta od tri odigrane.

Nowitzki

pre 5 godina

Ovde se vec vodi rasprava sa kim bi Denveru bilo bolje da igra sledeci krug plej ofa. Cekajte ljudi,treba prvo proci prvi krug sto ce biti veoma tesko jer su sve ekipe bas kvalitetne! A i Denveru realno fali plej of iskustvo.

JPR24

pre 5 godina

Nisam ja siguran da im je dobro ako nalete na SAS u prvom krugu. Jeste da Sparsi ulaze sa 7/8 mesta, ali Pop je to. Nikome nece biti lak protivnik, a posebno ne Denveru koji nema iskustva u PO.
(Nemanja, 10. april 2019 09:34)

Jeste Pop, ali i SAS ima DeRozana, koji je do sada,sa Torontom i drugarom Lawry-em, bio blaga katastrofa u plejofu... Sad kako nisu zajedno, možda i bidne bolje, no svakako, SAS neće biti lak protivnik nikome.

Dr. Nba

pre 5 godina

Uopšte se ne očekuje da Jokić "istankuje" poslednji meč kako piše u članku, već naprotiv da zapne pošto Denveru treba pobeda.

Ako izgube upropastiće sopstveni plan pošto će biti treći, a Hjuston drugi.

Sinoć za Minesotu nije igrao ni Towns, pa je moguće da neće ni danas. Već su pola ekipe poslali na odmor, tako da bi ovo trebalo da bude zicer za Denver. Međutim, Denver kao mlada ekipa ima običaj da spusti svoj nivo igre na nivo slabijeg protivnika tako da ništa nije sigurno.

Inače, Jokiću je potrebno 25 poena da bi imao 20 poena prosek po meču. Ili bar 21 ako se zaokružuje na jednu decimalu. Nebitan kozmetički detalj, ali možda pomogne u izboru za prvu All-NBA petorku.

Nba fan

pre 5 godina

Najcudniji tekst koji sam procitao na b92. Mislim da je autor dao sebi slobodu da se nasali i sarkasticno napise da ce jokic i u poslednjem mecu dati sebi postedu :)

Dr. Nba

pre 5 godina

@durantulaokc

Ako Denver, Portland i Hjuston imaju isti broj pobeda:

2. Hjuston
3. Denver
4. Portland

Pravila su malo čudna - ako dve ekipe imaju isti broj pobeda onda se prvo gleda međusobni skor. Međutim, ako tri ekipe imaju isti broj pobeda, prvo se izdvajaju pobednici divizija pa se gleda njihov međusobni skor.

Čak i da nije tako, opet bi raspored bio isti, pošto Hjuston u ovom trouglu ima 4:3, Denver 4:4, a Portland 3:4.

JPR24

pre 5 godina

Lepe brojke Marjanovic, ali nisam siguran da je sve super: i bez Embida ne startuje, a +/- mu je bio -24, ubedljivo najgori u timu. Da napomenem, nisam gledao utakmicu, gledao sam Jokica
(Pera, 10. april 2019 08:50)

Oproštajno Dvejna Vejda, Fila osigurala trece mesto, pa nisu se previše ni trudili...

Kraljevcanin

pre 5 godina

Moze li mi neko reci, sta ako Portland pobedi, a Denver izgubi? Tada sve tri ekipe imaju isti odnos pobeda i poraza. Mrzi me da trazim na netu odgovor. :)

petearczv

pre 5 godina

Harden je drugi igrač u istoriji nba koji je imao 2700p 500skokova i 500 asistencija!!! Znate ko je bio prvi?!? Mala pomoć nije LeQueen hahahahahahha

goran

pre 5 godina

Kao sto je vidicu rak rana bio Tores iako je ratovao sa puno boljim igracima, tako i jokicu gober, jednostavno ne moze protiv njega nista, ugasio ga gober kao ja tv u 06:05 kad PG unisti hjustonu sezonu.

JPR24

pre 5 godina

Iako ove sezone imamo 4-0 protiv Hjustona a 0-4 protiv Denvera radije bih na Denver u prvoj rundi i zato mi nije jasno zasto smo se ovoliko cimali da pobedimo nocas i budemo sesti. Ali ja sam skroz zaboravio na Portland!? Ako veceras ocekivano pobedimo Milvoki koji odmara za plej of i igrace sa rezervistima a Portland pobedi kuci Sacramento eto nama iznenada lakog posla u prvoj rundi! Pritom do finala izbegavamo GSW i Houston dva najjaca tima zapada. Portland pa Denver opusteno do finala. Samo kako igraju kasnije plasim se da Portland namerno ne izgubi od Kingsa kako bi nas izbegli i isli na Jutu jos jedan tim koji je nekim cudom ispred nas. Svi se plase naseg Rasela a Durant najvise! Vidimo se u finalu. Oklahoma ceka titulu!
(RW#0, 10. april 2019 09:13)

Nema OKC 4-0, već 3-1...

KOKI

pre 5 godina

U slucaju istog broja pobeda ekipa -- Denver ima prednost nad Portlandom , Portland ima prednost nad Hjustonom, a u krugu od sve 3 ekipe sa istim brojem pobeda Hjuston ima prednost nad Denverom i Portlandom.

box

pre 5 godina

Sto mi krivo..moze Flash bar jos jednu sezonu, uopste ne igra lose - naprotiv! Nije da se ko Dirk vuce po parketu, mislim tacno se vidi da jos uvek ima to u sebi....al opet on zna najbolje. Nedostajace njegova igra.

RW#0

pre 5 godina

Iako ove sezone imamo 4-0 protiv Hjustona a 0-4 protiv Denvera radije bih na Denver u prvoj rundi i zato mi nije jasno zasto smo se ovoliko cimali da pobedimo nocas i budemo sesti. Ali ja sam skroz zaboravio na Portland!? Ako veceras ocekivano pobedimo Milvoki koji odmara za plej of i igrace sa rezervistima a Portland pobedi kuci Sacramento eto nama iznenada lakog posla u prvoj rundi! Pritom do finala izbegavamo GSW i Houston dva najjaca tima zapada. Portland pa Denver opusteno do finala. Samo kako igraju kasnije plasim se da Portland namerno ne izgubi od Kingsa kako bi nas izbegli i isli na Jutu jos jedan tim koji je nekim cudom ispred nas. Svi se plase naseg Rasela a Durant najvise! Vidimo se u finalu. Oklahoma ceka titulu!

RW#0

pre 5 godina

@Corleone

Moze i bice ako pobedi vcrs. Ali to uopste nije bitno jer oni nemaju sanse protiv nas kao i sam Denver u polufinalu. Vidimo se...

36 poena Jokica

pre 5 godina

Сутра Јокић против Минесоте даје 36 поена, скреншотујте овај текст да не буде после није речено.

RW#0

pre 5 godina

Jokic je nocas dokazao da je jedno obicno deriste koje nije doraslo plej ofu i zato u polufinalu dolazimo po njega predvodjeni nasim taticom Vestbrukom!!!

Nemanja

pre 5 godina

Nisam ja siguran da im je dobro ako nalete na SAS u prvom krugu. Jeste da Sparsi ulaze sa 7/8 mesta, ali Pop je to. Nikome nece biti lak protivnik, a posebno ne Denveru koji nema iskustva u PO.

Internet trpi sve

pre 5 godina

Ovaj Usa je autohtoni amerikanac sa perfektnim znanjem srpskog jezika.E to je bato amerika zemlja velika,stiglo sa svih strana i svi su amerikanci.Što bi rekao onaj grafit "Kolumbo j.... .. radoznalog"

tony

pre 5 godina

Idealan scenario za Denver bi bio da u zadnjem kolu pobede i oni, Klipersi, San Antonio i Portland, a da OKC izgubi od Milvokija, što bi Kliperse dovelo na 7 mesto, a oni su, realno, najslabija ekipa u plej-ofu Zapada

nba

pre 5 godina

ovakvog namestanja nisam video u zivotu, svaki od 8 timova sa zapada je taktiziralo, sem mozda GSW, svi ostali su napravili taktiku.
Realno Denveru je bolje da naleti na GSW nego na Hjuston, najbolje bi bilo da igraju dugu seriju u polufinalu i da iscrpljeni dodju sa Denverom, tu postoji jedna utakmica a to je kada dodju u GSW kad su domacini, ako tu pobedi Denver imaju sanse za 1 na zapadu a ako izbace GSW onda ce i onaj Milvoki bez problema, dakle kljuc celog plej ofa je ta utakmica kad igraju kod Golden Stejta, ako tu dobiju bice svasta.

Moljac

pre 5 godina

S dva planirana poraza, Meloun je namestio Hjuston na četvrto a Jutu na peto mesto. Sad bi trebalo da dobiju Minesotu, i sve im je savršeno. E, sad, moram i ovo da kažem: ne smatram ovako nešto fer ponašanjem, mada je dalo rezultate. Nisam pristalica Makijavelizma.

звездаш

pre 5 godina

Где је геније mare који је хтео да стави кућу на то да Јута губи? Јута је пеницилин за Денвер, и ако налети на њих избацује их лагано.

TurboSrbin

pre 5 godina

Slaba partija Denvera i najlosija partija Jokica u mozda najvaznijem mecu regularnog dela. Milsap takodje. Cim promasi prvih par uvodnih koseva zapadne u letargiju i nema ga ceo mec. Barton los da nemoze losiji. Uzas od igre, odbrane i kretanja. Geri Heris standardno, nestandardan. Postigao je 13 poena u prvom poluvremenu a onda u drugom kada je trebalo, ispromasivao sve zivo. Jos gore je sto se Donovan Michel nadavao koseva pored njega. Spor, slab u odbrani, pogubljen u napadu. Plamli pogubljen takodje. Pokazao je veceras vise od Jokica ali samo zato sto je bio prinudjen. Inace, Gober ga pojede za dorucak, uz Krejga pride. Krejg nevidljiv, kao i Ernangomez. Jedino su Mari iz prve petorke i “bench” igraci Bizli i Monte Moris odigrali na nivou. Trej Lajls ima najbolji posao na svetu. Zaradjuje milione a ne mora ni peskirima da mlati jer bi verovatno I tu nesto zeznuo. Sve u svemu jako lose. Ne svidja mi se nacin i forma sa kojom Nagetsi docekuju plej-of. Valjda imaju rezervni plan za odlucujuce utakmice u kojima nema popravnog.

bon jovi kralj

pre 5 godina

Dobra utakmica, gledao sam sve nba utakmice ove sezone. Nba je dobra liga, biće teško na SP al se nadam zlatu. Jedva čekam SP.

Djordje

pre 5 godina

Jokic ima neke psihicke probleme ala Milicic, lik namerno dobijao lice iz ko zna kakvog bunta u njegovoj glavi i umalo da im se to odbije o glavu, cista sreca da je Huston izgubio inace bi pali na 3 mesto...sad mu je i prosek pao na ispod 20 nema nista od all nba tima..
Znaci ocajan mentalitet odbija da sutira, namerno dobija licne bira utakmice kad hoce da igra kad nece, ima srece da je mnogo dobar igrac pa to popravi u sledecoj ali ocajan mentalni sklop ce ga kostati karijere poput Nowickog..nijedna nba zvezda ne sutira 2 puta na utakmici ili dobija namerno licne za 15 minuta da izadje iz igre ovo nije normalno.. a sad lupajte minuse ali ovo je istina!!!
Kad te kritikuju treba da si jaci a ne da se puvuces jos vise..
Dobar igrac ali losa slaba psiha.

Dynamic

pre 5 godina

Prošao Denveru tiket! Sve im se poklopilo a Jokić je za tih 16 minuta uspeo da napravi 6 faulova, ne znam kako. Kakvo crno tankovanje u zadnjoj protiv Minesote kad moraju da jure pobedu?

Milan

pre 5 godina

Jokić kao da opet vodi neku svoju borbu, previše ravan tokom celog meča, nigde vatre. Dešava se i ovakav meč, verovatno njegov najgori još od detinjstva.

el

pre 5 godina

Koja crna pošteda, dobio je šest ličnih, odigrao očajno, Denver juri drugo mesto i izvukla ga je samo pobeda Oklahome nad Hjustonom, pišete stvari koje nemaju veze sa životom.

Denver je namerno izgubio od Portlanda upravo se nadajuci porazu Hjustona od OKC i u slučaju pobede Denvera i Portlanda veceras, Hjuston igra protiv Jute a zatim pobednik protiv GSW u plej ofu. U tom slučaju će im se kocka višestruko isplatiti.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Liza gudbaler@Ok,dobio je 6 ličnih ali verovatno ne bi ni igrao vise od nekih 20 min.Meloun pametno odmara glavne igrače.Npr.Milsap je igra o samo 22 min. ...

Pera

pre 5 godina

Lepe brojke Marjanovic, ali nisam siguran da je sve super: i bez Embida ne startuje, a +/- mu je bio -24, ubedljivo najgori u timu. Da napomenem, nisam gledao utakmicu, gledao sam Jokica

zzzzz

pre 5 godina

Koja crna pošteda, dobio je šest ličnih, odigrao očajno, Denver juri drugo mesto i izvukla ga je samo pobeda Oklahome nad Hjustonom, pišete stvari koje nemaju veze sa životom.

Kiza fudbaler

pre 5 godina

Jokić je bio na svojevrsnoj poštedi, odigrao je svega nešto više od 16 minuta i upisao dva poena, isto toliko asistencija i pet skokova.
Očekuje se i da poslednju utakmicu u sezoni bivši igrač Mega Leksa “istankuje“, kako bi u najboljoj formi započeo svoje prvo učešće u plej-ofu.
Svašta pročitah...čovek dobio 6 ličnih za 16 minuta....tako je kad se tekst piše samo na osnovu statistike,ni izveštaj bije pedantno pročitan...

zizu

pre 5 godina

+bez jokica u ove dve su se razigrali svi..i rezerve pogotovo...Jamal,Bizli,Moris,Plumli...Malo da osete odsustvo Jokica i odlicni su bili..Evo hjustona na 4. na kraju,Portland na trecem i cao..Savrseno isplanirano uz pomoc PG13

mozda nekad

pre 5 godina

nije jokic bio na postedi nego je dobio 6 licnih gresaka za 16 minuta. uz sut iz igre 1/6. jednostavno emotivno nije mogao da se savlada sto nije igrao proslu protiv Portlanda i ovo je samo otaljao

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Velika sreća je pogledala Denver posto je Oklahoma završila posao za njih.Skoro da su sigurni za 2 poziciju.Jokica čuva za plej of(16 min.igrao).Bobi igra sve bolje i bolje.Legla mu je Filadelfija fenomenalno.Kakvu silu pod koševima ima Srbija za SP,auu!

Usa

pre 5 godina

Bucko se umorio a plejof krece u subotu. Sreca pa je Hjuston puko inace bi bili treci a mozda i cetvrti. Jon bon jovi, kolika god da ste sila, vidi mi nick, deremo vas i bilo koga drugog sa 30+. Pozdrav iz zemlje kosarke, from USA. Go GSW

Pera

pre 5 godina

Jokiceva najlosija utakmica u NBA, ali zato najsrecniji rasplet za Nuggets.
Hjuston izgubio u poslednjoj sekundi, Portlan pobedio na isti nacin, znaci skoro sigurno (ako Denver pobedi Minesotu kod kuce a Portland Kingse)1-GS, 2-Denver, 3-Portland, 4-Hjuston, 5-Juta,6-OK, SA, Klipersi
Znaci, Jokic do finala ne moze da igra ni protiv Jute, ni GS, ni Hjustona!
Prvo kolo verovatno SA ili Klipersi, druga OK ili Portland. Bolje nije moglo!
Da je Jokic hteo da se odmara ne bi ni igrao, ali bila im je potrebna pobeda za drugo mesto, da ne zavise od Hjuston-OK. Nazalost, Gober ga je danas potpuno nadigrao, a igrao je malo jer je dobio 6 licnih. Nadam se da ce sutra da se vrati odlicnom igrom, a onda mali odmor i borba za finale zapada!

Goran

pre 5 godina

Ocigledno se namestaju da idu na Oklahomu, mozda cak i San Antonio.
Juti je trebala ova pobeda da bi izbegli Hjuston, igrace sa Portlandom.

Sto se utakmice tice, koliko vidim, cela prva petorka im je odmarala osim Mareja.

DukiNS

pre 5 godina

Opet sa Minesotom bitna utakmica za kraj. PG pomogao Denveru a i Portland izvuče pobedu nekako. Poslednje kolo će biti odlično. Valjda onaj ludi Sakramento neće dobiti Portland. Za sada ide sve dobro za Denver, ali ne vidim kako će protiv Hjustona ili GSW. Treba im neki bek koji će igrati dobru odbranu. Jako loše brane spolja. Sve velike ekipe su imale takvog nekog igrača, Boven, Iguadala, Fišer, treba ti neko ko će to da radi. Ako već nemaš 20ak trojki u džepu kao Hjuston.

zizu

pre 5 godina

Ja ne znam sta nije jasno ovde.Hjuston je jedina ekipa koja ne odgovara Denveru.Pametno odigrali sve uz pomoc PG13..Minesotu ce Jokic sam da razvali sutra..Denveru vise odgovaraju i OKC i Portlad i kraj.Jokic i Malone su znali sta rade juce..Hjuston je vodio protiv OKC do poslednje sekunde,i onda Jokic pravi 6 faula i cao..Nema potrebe da se muci,tek posle utakmice Hjuston-OKC se vidi kako ce tabela izgledati..Bravo za Denver.Velika sreca ih pogurala u vidu PG13..

Hipster62

pre 5 godina

Ovi što pljuju Jokića, pljuvali su ga prošle godine kako nikad neće biti na All Star, kako nikad neće ići u playoff, a bez toga je prosečan. Sada kad se sve to promenilo nevalja im iz drugog razloga, a nisu u stanju ni da razumeju košarku.

Dynamic

pre 5 godina

Prošao Denveru tiket! Sve im se poklopilo a Jokić je za tih 16 minuta uspeo da napravi 6 faulova, ne znam kako. Kakvo crno tankovanje u zadnjoj protiv Minesote kad moraju da jure pobedu?

Pera

pre 5 godina

Jokiceva najlosija utakmica u NBA, ali zato najsrecniji rasplet za Nuggets.
Hjuston izgubio u poslednjoj sekundi, Portlan pobedio na isti nacin, znaci skoro sigurno (ako Denver pobedi Minesotu kod kuce a Portland Kingse)1-GS, 2-Denver, 3-Portland, 4-Hjuston, 5-Juta,6-OK, SA, Klipersi
Znaci, Jokic do finala ne moze da igra ni protiv Jute, ni GS, ni Hjustona!
Prvo kolo verovatno SA ili Klipersi, druga OK ili Portland. Bolje nije moglo!
Da je Jokic hteo da se odmara ne bi ni igrao, ali bila im je potrebna pobeda za drugo mesto, da ne zavise od Hjuston-OK. Nazalost, Gober ga je danas potpuno nadigrao, a igrao je malo jer je dobio 6 licnih. Nadam se da ce sutra da se vrati odlicnom igrom, a onda mali odmor i borba za finale zapada!

Kiza fudbaler

pre 5 godina

Jokić je bio na svojevrsnoj poštedi, odigrao je svega nešto više od 16 minuta i upisao dva poena, isto toliko asistencija i pet skokova.
Očekuje se i da poslednju utakmicu u sezoni bivši igrač Mega Leksa “istankuje“, kako bi u najboljoj formi započeo svoje prvo učešće u plej-ofu.
Svašta pročitah...čovek dobio 6 ličnih za 16 minuta....tako je kad se tekst piše samo na osnovu statistike,ni izveštaj bije pedantno pročitan...

Hipster62

pre 5 godina

Ovi što pljuju Jokića, pljuvali su ga prošle godine kako nikad neće biti na All Star, kako nikad neće ići u playoff, a bez toga je prosečan. Sada kad se sve to promenilo nevalja im iz drugog razloga, a nisu u stanju ni da razumeju košarku.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Velika sreća je pogledala Denver posto je Oklahoma završila posao za njih.Skoro da su sigurni za 2 poziciju.Jokica čuva za plej of(16 min.igrao).Bobi igra sve bolje i bolje.Legla mu je Filadelfija fenomenalno.Kakvu silu pod koševima ima Srbija za SP,auu!

DukiNS

pre 5 godina

Opet sa Minesotom bitna utakmica za kraj. PG pomogao Denveru a i Portland izvuče pobedu nekako. Poslednje kolo će biti odlično. Valjda onaj ludi Sakramento neće dobiti Portland. Za sada ide sve dobro za Denver, ali ne vidim kako će protiv Hjustona ili GSW. Treba im neki bek koji će igrati dobru odbranu. Jako loše brane spolja. Sve velike ekipe su imale takvog nekog igrača, Boven, Iguadala, Fišer, treba ti neko ko će to da radi. Ako već nemaš 20ak trojki u džepu kao Hjuston.

mozda nekad

pre 5 godina

nije jokic bio na postedi nego je dobio 6 licnih gresaka za 16 minuta. uz sut iz igre 1/6. jednostavno emotivno nije mogao da se savlada sto nije igrao proslu protiv Portlanda i ovo je samo otaljao

zizu

pre 5 godina

+bez jokica u ove dve su se razigrali svi..i rezerve pogotovo...Jamal,Bizli,Moris,Plumli...Malo da osete odsustvo Jokica i odlicni su bili..Evo hjustona na 4. na kraju,Portland na trecem i cao..Savrseno isplanirano uz pomoc PG13

Djordje

pre 5 godina

Jokic ima neke psihicke probleme ala Milicic, lik namerno dobijao lice iz ko zna kakvog bunta u njegovoj glavi i umalo da im se to odbije o glavu, cista sreca da je Huston izgubio inace bi pali na 3 mesto...sad mu je i prosek pao na ispod 20 nema nista od all nba tima..
Znaci ocajan mentalitet odbija da sutira, namerno dobija licne bira utakmice kad hoce da igra kad nece, ima srece da je mnogo dobar igrac pa to popravi u sledecoj ali ocajan mentalni sklop ce ga kostati karijere poput Nowickog..nijedna nba zvezda ne sutira 2 puta na utakmici ili dobija namerno licne za 15 minuta da izadje iz igre ovo nije normalno.. a sad lupajte minuse ali ovo je istina!!!
Kad te kritikuju treba da si jaci a ne da se puvuces jos vise..
Dobar igrac ali losa slaba psiha.

zizu

pre 5 godina

Ja ne znam sta nije jasno ovde.Hjuston je jedina ekipa koja ne odgovara Denveru.Pametno odigrali sve uz pomoc PG13..Minesotu ce Jokic sam da razvali sutra..Denveru vise odgovaraju i OKC i Portlad i kraj.Jokic i Malone su znali sta rade juce..Hjuston je vodio protiv OKC do poslednje sekunde,i onda Jokic pravi 6 faula i cao..Nema potrebe da se muci,tek posle utakmice Hjuston-OKC se vidi kako ce tabela izgledati..Bravo za Denver.Velika sreca ih pogurala u vidu PG13..

Nemanja

pre 5 godina

Nisam ja siguran da im je dobro ako nalete na SAS u prvom krugu. Jeste da Sparsi ulaze sa 7/8 mesta, ali Pop je to. Nikome nece biti lak protivnik, a posebno ne Denveru koji nema iskustva u PO.

Dr. Nba

pre 5 godina

Uopšte se ne očekuje da Jokić "istankuje" poslednji meč kako piše u članku, već naprotiv da zapne pošto Denveru treba pobeda.

Ako izgube upropastiće sopstveni plan pošto će biti treći, a Hjuston drugi.

Sinoć za Minesotu nije igrao ni Towns, pa je moguće da neće ni danas. Već su pola ekipe poslali na odmor, tako da bi ovo trebalo da bude zicer za Denver. Međutim, Denver kao mlada ekipa ima običaj da spusti svoj nivo igre na nivo slabijeg protivnika tako da ništa nije sigurno.

Inače, Jokiću je potrebno 25 poena da bi imao 20 poena prosek po meču. Ili bar 21 ako se zaokružuje na jednu decimalu. Nebitan kozmetički detalj, ali možda pomogne u izboru za prvu All-NBA petorku.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Liza gudbaler@Ok,dobio je 6 ličnih ali verovatno ne bi ni igrao vise od nekih 20 min.Meloun pametno odmara glavne igrače.Npr.Milsap je igra o samo 22 min. ...

zzzzz

pre 5 godina

Koja crna pošteda, dobio je šest ličnih, odigrao očajno, Denver juri drugo mesto i izvukla ga je samo pobeda Oklahome nad Hjustonom, pišete stvari koje nemaju veze sa životom.

Nowitzki

pre 5 godina

Ovde se vec vodi rasprava sa kim bi Denveru bilo bolje da igra sledeci krug plej ofa. Cekajte ljudi,treba prvo proci prvi krug sto ce biti veoma tesko jer su sve ekipe bas kvalitetne! A i Denveru realno fali plej of iskustvo.

Milan

pre 5 godina

Jokić kao da opet vodi neku svoju borbu, previše ravan tokom celog meča, nigde vatre. Dešava se i ovakav meč, verovatno njegov najgori još od detinjstva.

Nba fan

pre 5 godina

Najcudniji tekst koji sam procitao na b92. Mislim da je autor dao sebi slobodu da se nasali i sarkasticno napise da ce jokic i u poslednjem mecu dati sebi postedu :)

goran

pre 5 godina

Kao sto je vidicu rak rana bio Tores iako je ratovao sa puno boljim igracima, tako i jokicu gober, jednostavno ne moze protiv njega nista, ugasio ga gober kao ja tv u 06:05 kad PG unisti hjustonu sezonu.

evil & upside down

pre 5 godina

Iako ove sezone imamo 4-0 protiv Hjustona a 0-4 protiv Denvera radije bih na Denver u prvoj rundi i zato mi nije jasno zasto smo se ovoliko cimali da pobedimo nocas i budemo sesti. Ali ja sam skroz zaboravio na Portland!? Ako veceras ocekivano pobedimo Milvoki koji odmara za plej of i igrace sa rezervistima a Portland pobedi kuci Sacramento eto nama iznenada lakog posla u prvoj rundi! Pritom do finala izbegavamo GSW i Houston dva najjaca tima zapada. Portland pa Denver opusteno do finala. Samo kako igraju kasnije plasim se da Portland namerno ne izgubi od Kingsa kako bi nas izbegli i isli na Jutu jos jedan tim koji je nekim cudom ispred nas. Svi se plase naseg Rasela a Durant najvise! Vidimo se u finalu. Oklahoma ceka titulu!
(RW#0, 10. april 2019 09:13)Cime se ti bodes?

Pera

pre 5 godina

Lepe brojke Marjanovic, ali nisam siguran da je sve super: i bez Embida ne startuje, a +/- mu je bio -24, ubedljivo najgori u timu. Da napomenem, nisam gledao utakmicu, gledao sam Jokica

Goran

pre 5 godina

Ocigledno se namestaju da idu na Oklahomu, mozda cak i San Antonio.
Juti je trebala ova pobeda da bi izbegli Hjuston, igrace sa Portlandom.

Sto se utakmice tice, koliko vidim, cela prva petorka im je odmarala osim Mareja.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Ovde neki sto kritikuju Jokica bi na lokalnom kosu se pobili da im neko faul nece dati, a kamoli tamo gde se crncima skoro sve daje dok Jokica tesko diskriminisu. Amerikancima je Jokic tako na prvu spor i mrljav pa mu cesto sudije sviraju svasta ili ne daju sto treba, pa se onda naduri, potpuno sa pravom jer je sramotno da Micel dobije 16 bacanja sto se zalece zabada u igrace a Jokicu ne daju skoro nista. Micel se zaleti u njega dok stoji u mestu a sudija njemu daje faul. Nije to jedna utakmica, maltene svaku na strani ima lose sudjenje. Kuci tu i tamo. U ABA ligi igra dosta crnaca pa se svima isto sudi, u NBA nazalost nije tako i eto gospodo da je i Balkan u necemu ispred Amerike, puno vise fer je sudjenje cak i u ABA ligi nego u NBA.

JPR24

pre 5 godina

Šta se dešava ako Denver izgubi i Portland pobedi? Sva 3 imaju onda isto pobeda i Portland ostaje 4., ali ko je onda 2.?
(durantulaokc, 10. april 2019 08:53)
Hjuston 2, Denver 3
Pravila :
b. More Than Two Teams Tied

(1) Division winner (this criterion is applied regardless of whether the tied teams are in the same division).
(2) Better winning percentage in all games among the tied teams.
(3) Better winning percentage against teams in own division (only if all tied teams are in same division).
(4) Better winning percentage against teams in own conference.
(5) Better winning percentage against teams eligible for playoffs in own conference (including teams that finished the regular season tied for a playoff position).
(6) Better net result of total points scored less total points allowed against all opponents ("point differential").

Hjuston i Denver su dobili svoju diviziju, ali pod (2) , globalno Hjuston u duelima tih tri ekipa ima 4 pobeda i 3 poraza, Denver 4 pobeda i 4 poraza, a Portland 3 pobede i 4 poraza, najbolji procenat za Hjuston pa Denver i Portland na kraju.

To je u slučaju koji pominjes. A ako i Denver i Portland pobede, onda Denver ima pobedu više, i Portland ide na poziciju 3, dok Hjuston spada na 4, Portland ih je dobio 2 puta od tri odigrane.

Milan

pre 5 godina

Ne znam sta je Jokic sinoc radio sa 6 faulova za 16min, niti kakav im je plan bio. Mozda nisu hteli sve da odmaraju zbog pobune drugih timova pa kao satro igraju, al ovaj plan za sada im deluje kao jedno od najboljih taktiziranja u istoriji nba.

Portland kuci igra sa Sakrementom, ocekuje se pobeda i pitanje ko ce igrati sve za SAC. Denver ceka Minesotu gde sinoc Kat nije igrao. To su dva zicera za Portland i Denver. Ako pobede, Huston prvo kolo playoffa igra vs Utah. Dva tima koja ne odgovoraju Denveru, a onda pobednik toga ide na Golden State u drugom kolu. Savrsen scenario.

Takodje, Denver prvo kolo igra vs Clippers, Spurs ili OKC, sve pobedive ekipe. Drugo kolo na nekoga od ove 3 ili Portland, opet pobedivo. Namestili su sebi put do finala konferencije ako se sve obistini gde svakako nemaju sanse vs Golden State-a.

Zelim im da se ovo obistini!

box

pre 5 godina

Sto mi krivo..moze Flash bar jos jednu sezonu, uopste ne igra lose - naprotiv! Nije da se ko Dirk vuce po parketu, mislim tacno se vidi da jos uvek ima to u sebi....al opet on zna najbolje. Nedostajace njegova igra.

Tipicni Srblji

pre 5 godina

90% vas nema pojma ni kako funkcionise pozicioniranje u doigravanju, niti kako ko sta radi, kalkulise, pa cak ni gde je ko na tabeli, ALI svi sve znate i frljate neka misljenja ovako u rangu "Teo madjija najbolji plej na svetu, znam ja ..."

Ajde majke vam ga ili potrosite 10 sekundi na google pre nego ostavite komentar, ili brate nazad na prvu ligu pa se napucavajte tamo jel zvezda ili partizan veci lopov

rade

pre 5 godina

Denveru se sve otvara da moze da stigne do finala ...e sad je sve do njih koliko zaista mogu u Play off -u ...Naravno da ce mnogo zavisiti od Jokica i ukoliko on bude na najvisem nivou imaju realne sanse ...

DJ

pre 5 godina

Kada sam prosli put napisao ovde kako je Gober igrac koji svojom gradjom tela, nacinom igre NE odgovara Jokicu, dobih neke minuse strasne. Niko nije rekao da Jokic njemu ne moze da da kos, ali da mu u odbrani pravi probleme, to je ocigledno. Ok, treba da pobede u poslednjem kolu Minesotu, to valjda nece biti problem, ali su zbog raspleta okolnosti i sa ovom sinoc pobedom mogli da obezbede drugo mesto.
Svakako ako pobede Minesotu, otvara im se i vise nego dobar put u narednim kolima. Ne kaze, takodje niko, da ce 100% proci prvo kolo, ali svakako je ova opcija koja se otvara bolja od bilo koje druge.

Dusan28

pre 5 godina

Kakav naslov ? Pa Jokić veze nije imao. Kako je on otišao na All Star ? Sinoć je bio pravi tripl dabl. 2 koša, 5 skokova, 2 asistencije. Pa Bobi za njega car. I nije se opuštao već ga razbio Gober. Zapamtite kom Denver padne u I kolu plej ofa ima da ga bije taj tim.
 (Milan, 10. april 2019 14:29) 

# Link komentara

Ove sezone je odigrao jedno 20 utakmica na nivou na kome nikada niti jedan ivrac iz Jugoistocne Evrope nije bio u NBA osim mozda par partija Drazena, Kukoca, Pedje i sad par Doncica. Odvukao je ispovredjivani Denver na drugo mesto nikad jaceg Zapada a ti pukni od muke haha

звездаш

pre 5 godina

Где је геније mare који је хтео да стави кућу на то да Јута губи? Јута је пеницилин за Денвер, и ако налети на њих избацује их лагано.

JPR24

pre 5 godina

Lepe brojke Marjanovic, ali nisam siguran da je sve super: i bez Embida ne startuje, a +/- mu je bio -24, ubedljivo najgori u timu. Da napomenem, nisam gledao utakmicu, gledao sam Jokica
(Pera, 10. april 2019 08:50)

Oproštajno Dvejna Vejda, Fila osigurala trece mesto, pa nisu se previše ni trudili...

tony

pre 5 godina

Idealan scenario za Denver bi bio da u zadnjem kolu pobede i oni, Klipersi, San Antonio i Portland, a da OKC izgubi od Milvokija, što bi Kliperse dovelo na 7 mesto, a oni su, realno, najslabija ekipa u plej-ofu Zapada

Ratko

pre 5 godina

Da ponovimo gradivo. I Denver je sada 90% drugi na Zapadu a Portland treći pošto treba da pobede svoje poslednje utakmice večeras kod kuće, pobede im znače MNOGO kako bi izbegli GSW i Hjuston do finala Zapada. Hjuston više nema utakmica, on je završio ligaški deo i on će biti po svemu sudeći četvrti. Što znači da je Denveru ali i Portlandu otvoren put do finala konferencije, ta druga strana kostura će sada biti lakša za igru. Uostalom u eventualnom polufinalu nas čeka finale pre finala i rovovska bitka GSW i Hjustona u 7 mečeva, igrači ima da se iscrpe do maksimuma i šanse rastu finalisti koji bude igrao protiv nekog od njih. Dakle Denver našeg Nikole Jokića ima priliku da ide do finala Zapada a ko zna možda i do samog kraja.

Dr. Nba

pre 5 godina

@durantulaokc

Ako Denver, Portland i Hjuston imaju isti broj pobeda:

2. Hjuston
3. Denver
4. Portland

Pravila su malo čudna - ako dve ekipe imaju isti broj pobeda onda se prvo gleda međusobni skor. Međutim, ako tri ekipe imaju isti broj pobeda, prvo se izdvajaju pobednici divizija pa se gleda njihov međusobni skor.

Čak i da nije tako, opet bi raspored bio isti, pošto Hjuston u ovom trouglu ima 4:3, Denver 4:4, a Portland 3:4.

Milan

pre 5 godina

naš jokara" opet izdominirao - ukupan broj poena, asistencija i skokova veći od broja ličnih, 9:6!!!
(antimiškobot, 10. april 2019 12:19) # Link komentara
Svetsko a nase..zloba ,zavist i pakost.Covek radi ono sto voli i dobro je placen za to.Ko smo mi ma da nekome drzimo predavanje.Sretno u Play....offu....

Usa

pre 5 godina

Bucko se umorio a plejof krece u subotu. Sreca pa je Hjuston puko inace bi bili treci a mozda i cetvrti. Jon bon jovi, kolika god da ste sila, vidi mi nick, deremo vas i bilo koga drugog sa 30+. Pozdrav iz zemlje kosarke, from USA. Go GSW

JPR24

pre 5 godina

Nisam ja siguran da im je dobro ako nalete na SAS u prvom krugu. Jeste da Sparsi ulaze sa 7/8 mesta, ali Pop je to. Nikome nece biti lak protivnik, a posebno ne Denveru koji nema iskustva u PO.
(Nemanja, 10. april 2019 09:34)

Jeste Pop, ali i SAS ima DeRozana, koji je do sada,sa Torontom i drugarom Lawry-em, bio blaga katastrofa u plejofu... Sad kako nisu zajedno, možda i bidne bolje, no svakako, SAS neće biti lak protivnik nikome.

mladen

pre 5 godina

Jokic je sinoc uspeo da unakazi svoju sezonsku statistiku,pao je ispod 20 poena bez potrebe, a to u NBA nije nebitno.. On kao da nekad radi protiv sebe.. Valjda se sinoc svetio Melounu. Nije to bas dako "zlatan"decko

JPR24

pre 5 godina

Iako ove sezone imamo 4-0 protiv Hjustona a 0-4 protiv Denvera radije bih na Denver u prvoj rundi i zato mi nije jasno zasto smo se ovoliko cimali da pobedimo nocas i budemo sesti. Ali ja sam skroz zaboravio na Portland!? Ako veceras ocekivano pobedimo Milvoki koji odmara za plej of i igrace sa rezervistima a Portland pobedi kuci Sacramento eto nama iznenada lakog posla u prvoj rundi! Pritom do finala izbegavamo GSW i Houston dva najjaca tima zapada. Portland pa Denver opusteno do finala. Samo kako igraju kasnije plasim se da Portland namerno ne izgubi od Kingsa kako bi nas izbegli i isli na Jutu jos jedan tim koji je nekim cudom ispred nas. Svi se plase naseg Rasela a Durant najvise! Vidimo se u finalu. Oklahoma ceka titulu!
(RW#0, 10. april 2019 09:13)

Nema OKC 4-0, već 3-1...

јд123

pre 5 godina

Iako ove sezone imamo 4-0 protiv Hjustona a 0-4 protiv Denvera radije bih na Denver u prvoj rundi i zato mi nije jasno zasto smo se ovoliko cimali da pobedimo nocas i budemo sesti. Ali ja sam skroz zaboravio na Portland!?
(RW#0, 10. april 2019 09:13)

Ти као кобајаги навијач Оклахоме, па ти није јасно зашто су се цимали да победе Хјустон? Још као после размишљања си се сетио да је то, да би играли против Портланда у првом кругу??? О боже шта све нећу прочитати. Ти да си стварно навијач а не обични трол, знао би да је постојао ризик да падну на 8. место, да су синоћ изгубили и онда у првом кругу иду на ГСВ.

@дунамиц
денвер је 2. без обзира на резултат против минесоте, јер хјустон нема више утакмица.
(веверица, 10. april 2019 11:07)

Ево га, још један експерт, који коментарише а да појма нема. Прочитај барем остале коментаре, пре него што лупнеш нешто. Денвер ако изгуби пада на 3. место, без обрира како Портланд одигра последљи меч.

Гледао сам меч и Јокић је стварно био лош. Чисто сумњам да је био ”план" стручног штаба да што мање игра. Пре ће бити да се опет дурио, ваљда што није играо против Портланда, стварно детињасто. Са 24 год. се понаша као да има 15. То се види и по изјавама у вези репрезентације, нема своје ЈА, слуша друге шта му кажу.

Jaran

pre 5 godina

veverica
Care, ako Denver izgubi imace isti skor kao i Hjuston ali ce biti 3. jer ima losiji medjusobni skor...

Jon Bon Jovi
Nije Meloun nikoga odmarao nego su ih ovi razbili pa je morao da rotira kako zna i ume. Jurili su pobedu, ali ih je Micel UNISTIO.

bon jovi kralj

pre 5 godina

Dobra utakmica, gledao sam sve nba utakmice ove sezone. Nba je dobra liga, biće teško na SP al se nadam zlatu. Jedva čekam SP.

TurboSrbin

pre 5 godina

Slaba partija Denvera i najlosija partija Jokica u mozda najvaznijem mecu regularnog dela. Milsap takodje. Cim promasi prvih par uvodnih koseva zapadne u letargiju i nema ga ceo mec. Barton los da nemoze losiji. Uzas od igre, odbrane i kretanja. Geri Heris standardno, nestandardan. Postigao je 13 poena u prvom poluvremenu a onda u drugom kada je trebalo, ispromasivao sve zivo. Jos gore je sto se Donovan Michel nadavao koseva pored njega. Spor, slab u odbrani, pogubljen u napadu. Plamli pogubljen takodje. Pokazao je veceras vise od Jokica ali samo zato sto je bio prinudjen. Inace, Gober ga pojede za dorucak, uz Krejga pride. Krejg nevidljiv, kao i Ernangomez. Jedino su Mari iz prve petorke i “bench” igraci Bizli i Monte Moris odigrali na nivou. Trej Lajls ima najbolji posao na svetu. Zaradjuje milione a ne mora ni peskirima da mlati jer bi verovatno I tu nesto zeznuo. Sve u svemu jako lose. Ne svidja mi se nacin i forma sa kojom Nagetsi docekuju plej-of. Valjda imaju rezervni plan za odlucujuce utakmice u kojima nema popravnog.

RW#0

pre 5 godina

Jokic je nocas dokazao da je jedno obicno deriste koje nije doraslo plej ofu i zato u polufinalu dolazimo po njega predvodjeni nasim taticom Vestbrukom!!!

Moljac

pre 5 godina

S dva planirana poraza, Meloun je namestio Hjuston na četvrto a Jutu na peto mesto. Sad bi trebalo da dobiju Minesotu, i sve im je savršeno. E, sad, moram i ovo da kažem: ne smatram ovako nešto fer ponašanjem, mada je dalo rezultate. Nisam pristalica Makijavelizma.

Pseudoharms

pre 5 godina

Lepo sacekah da se nakrcaju komentari, pa da i ja kazem neku. Onaj ko misli, da je Jokic tako brzo nakupio faulove - nije normalan. Pre dve sezone je bilo velikog komesanja, cak i pretnji od komesara da se igraci ne odmaraju u poslednjim kolima, zbog ulaznica, marketinga i svega ostalog. Od tada, niko ne odmara istog igraca 2 utakmice za redom. A ko prati ligu, mimo foruma b92, to zna.

el

pre 5 godina

Koja crna pošteda, dobio je šest ličnih, odigrao očajno, Denver juri drugo mesto i izvukla ga je samo pobeda Oklahome nad Hjustonom, pišete stvari koje nemaju veze sa životom.

Denver je namerno izgubio od Portlanda upravo se nadajuci porazu Hjustona od OKC i u slučaju pobede Denvera i Portlanda veceras, Hjuston igra protiv Jute a zatim pobednik protiv GSW u plej ofu. U tom slučaju će im se kocka višestruko isplatiti.

веверица

pre 5 godina

@дунамиц
денвер је 2. без обзира на резултат против минесоте, јер хјустон нема више утакмица.
јокића је откинуо гобер као и сваки пут у задњих 3-4 утакмице. тај дуел је постао право ривалство. јута је стрептомицин за денвер. срећа денверова па се неће стести у плејофу. не би имали шансе.

36 poena Jokica

pre 5 godina

Сутра Јокић против Минесоте даје 36 поена, скреншотујте овај текст да не буде после није речено.

Internet trpi sve

pre 5 godina

Ovaj Usa je autohtoni amerikanac sa perfektnim znanjem srpskog jezika.E to je bato amerika zemlja velika,stiglo sa svih strana i svi su amerikanci.Što bi rekao onaj grafit "Kolumbo j.... .. radoznalog"

Kraljevcanin

pre 5 godina

Moze li mi neko reci, sta ako Portland pobedi, a Denver izgubi? Tada sve tri ekipe imaju isti odnos pobeda i poraza. Mrzi me da trazim na netu odgovor. :)

Kanidja PG

pre 5 godina

Aleksandar
Matematicki su jos u igri ali previse toga treba da se polkopi.
Najgore po Majami je sto Detroit zavisi sam od sebe a igraju sa najgorim timom lige.
I u slucaju poraza of niksa ostaju bez plej ofa.
Volio bih I ja da gledam Flesa u plej ofu ali tesko djavolski tesko.
Nada zadnja umire videcemo veceras sve.Poz

KOKI

pre 5 godina

U slucaju istog broja pobeda ekipa -- Denver ima prednost nad Portlandom , Portland ima prednost nad Hjustonom, a u krugu od sve 3 ekipe sa istim brojem pobeda Hjuston ima prednost nad Denverom i Portlandom.

SUPERMAN

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da neko ovako svesno sam sebi ruši statistiku,dva meča do kraja,pa druže ako ti se ne igra onda i nemoj a ne ovako se brukati,izgleda da je pao ispod 20 ppg,ol star igrač mora uvek biti na vrhunskom nivou,bilo bi bruka da takav igrač u 4oj sezoni nema prosek bar 20 poena a da recimo ruki Dončić ima 21.

MPP

pre 5 godina

Ispade Meloun lukavi lisac ! Treba sad da naročito obrati pažnju da mu opet Nikola ne "pobegne " sa terena u nekom suludom okršaju sa sudijama ...... Komentari su da je Nikoli ovo najlošija utakmica u karijeri ! Inače prolazak u u 2 kolo P.Offa biće puna kapa , a sve ostalo......više nego podvig !

bskfan

pre 5 godina

Kada Jokic postigne 2 poena to znaci da je u fazi bojkota. Protiv Grizlija nije hteo da sutira jer je Malone promenio sistem i uzeo mu loptu iz ruku. Sinoc nije hteo da igra zbog prisilnog odmora na utakmici protiv Portlanda. Kao cujem, Jokic je povodom toga rekao: "niko da mi ne govori kad ja treba da se odmaram". Naravno, tu se nije radilo o odmoru igraca vec o tome da proguraju Portland na poziju 3 umesto Hjustona, sto je, uz teske muke OKC-a i Portlanda, sinoc i uspelo. Sve sto je potrebno sada je da Portland tuce SAC, a Denver Minesotu, i Huston ide na cetvrtu poziciju i u prvom krugu se sastaje Jutom. Na taj nacin Denver ne moze da sastane sa GSW, Hjustonom i Jutom pre finala konferencije. Taj deo je upalio, samo sto je sva prilika da ce u prvom krugu naleteti na Spurse.

Nadajmo se da je ovo bio samo Jokicev "pedagoski bojkot" i da ce u plejofu igrati punom snagom.

evil & upside down

pre 5 godina

Kakvo bre tankovanje? Ko to ocekuje? Denver mora da pobedi da bi ostao drugi i da se nada pobedi Portlanda kako bi izbegli i Houston pored GS do finala. Jokic ce krenuti od starta pa u zavisnosti od toga kako se bude razvijala utakmica ce imati manju ili vecu minutazu. Bilo bi dobro da na poluvremenu ostvare neku kapitalnu prednost da bi ovaj mogao kasnije da odmara.

Otac Makarije

pre 5 godina

Ne znam zasto ali mi se Denver cini kao jako neozbiljna ekipa za play-off. Kaze ovde neko Juta je penicilin za njih. Pa bije samo Juta vec i Golden Stejt, Hjuston pa i Portland sa Nurkicem! Jedino sa Oklaholmom imaju dobar skor ali ce i tu situacija biti drugacija kad se radi o play-off utakmicama. Nadam se da gresim ali mi se sve vise cini da je tako.. i da je polufinale konferencije max domet!

RW#0

pre 5 godina

Iako ove sezone imamo 4-0 protiv Hjustona a 0-4 protiv Denvera radije bih na Denver u prvoj rundi i zato mi nije jasno zasto smo se ovoliko cimali da pobedimo nocas i budemo sesti. Ali ja sam skroz zaboravio na Portland!? Ako veceras ocekivano pobedimo Milvoki koji odmara za plej of i igrace sa rezervistima a Portland pobedi kuci Sacramento eto nama iznenada lakog posla u prvoj rundi! Pritom do finala izbegavamo GSW i Houston dva najjaca tima zapada. Portland pa Denver opusteno do finala. Samo kako igraju kasnije plasim se da Portland namerno ne izgubi od Kingsa kako bi nas izbegli i isli na Jutu jos jedan tim koji je nekim cudom ispred nas. Svi se plase naseg Rasela a Durant najvise! Vidimo se u finalu. Oklahoma ceka titulu!

tony

pre 5 godina

@ Kanidja PG San Antonio je bolji u međusobnom duelu. U slučaju da pobede sve 3 ekipe (OKC, SA i LAC), poredak će biti: 6. OKC, 7. SA i 8. LAC. U slučaju da OKC izgubi, a SA i LAC pobede, stvara se krug od 3 ekipe gde je SA najbolji (4-3 u međusobnim duelima), zatim LAC (4-4), a najlošiji OKC (3-4)

PimPong

pre 5 godina

Rasplet ovaj nije apsolutno bitan. Vazno je Denveru da udje u drugi krug. Ako se to desi, ova sezona ce da bude super. Nece biti lako dobiti ni Popa ni Clippers-e koji imaju veoma iskusne trenere, iako im ekipe nisu kao sto su nekad bile.

Aleksandar

pre 5 godina

Ako moze neko da mi pojasni, po kojem kriteriju je Majami izgubio sanse za doigravanje. Ako dobij veceras Bruklin, Sarlot dobije Orlanda, a Detroit izgubio od Njujorka stvorice se krug tri ekipe sa skorom 40-42 Tu Majami nije najlosiji. Protiv Detroita ima 2-2 kao i protiv Sarlota. Detroit je u tom skoru tri ekipe najlosiji. Protiv Sarlota ima 0-4. Naravno Detroit je najboljoj poziciji jer odlucuje o srbi. Pobjeda u gostima od najlosije ekipe u Nba Njujorka mu donosi plasman medju osam najboljih na istoku. Ali sta ako izgubi, a poklope se I druga dva rezultata. Teze ostvarivo, ali ne i nemoguce. Pozdrav!

Kanidja PG

pre 5 godina

Ako Denver ocekivano dobije Minesotu I ostane 2 ,San Antonio Dallas a Klipersi kuci sigurno 5 Jutu ko je 7 a ko 8 na zapadu.
Medjusobno ove god San Antonio - La Klipersi je 2-2.
Jer Denver ide na jednu od te dvije ekipe u prvom kolu plej ofa.
Klipersi bi bili idealni ali ne znam sta odlucuje ako je medjusobno 2-2.
Hvala na odg.

Milan

pre 5 godina

Kakav naslov ? Pa Jokić veze nije imao. Kako je on otišao na All Star ? Sinoć je bio pravi tripl dabl. 2 koša, 5 skokova, 2 asistencije. Pa Bobi za njega car. I nije se opuštao već ga razbio Gober. Zapamtite kom Denver padne u I kolu plej ofa ima da ga bije taj tim.

bmiles

pre 5 godina

U svakom sportu ima rival koji ne odgovara.Denveru ne odgovara Juta i tacka!Razloga jedini Golber igra dobru odbranu(jedan od najboljih igraca obrane uz Pol Dzordza)pa nas Jokic voleli to ili ne u njemu ima rivala,kojem tesko parira.Posto je Denver zahvaljujuci pobedi OKS zadrzao drugo mesto Zapada,a Portland pobedom protiv Sakramenta moze prestici Hjustona(bolji H2H skor),cilj je ispunjen.Gledao sam obe utakmice, vise OKS - Hjuston jer je Jokic zavrsio vrlo brzo sa 6 licnih a Denver bez njega nije kurentan da parira protivniku kakva je Juta.Napisao sam pre da ideja vodecih ljudi Denvera izbeci Hjustona i baciti ga u kostur sa GSW je ostvarljiva.Normalno Niko ni ja nije mogao predpostaviti da ce P.Dzordz ubaciti trojku u zadnjim sekundama meca i doneti pobedu OKS,da se ne lazemo.Ali desilo se i "kockanje" se isplatilo uz blagu pomoc Bozice Fortune!Hjuston je razocaran,povredjen a kad se doda da je Stef Keri izasao povredjen u utakmici protiv Klipersa,stvari idu na Denverovu vodenicu i treba zavrsiti posao protiv Minesote kod kuce.Postavlja se pitanje da li je onim "odmorom" Jokica,Milsapa i Mareja Denver nesto profitirao?Izuzev Mareja koji je imao solidan ucinak za Jokica i Milsapa juce je bio veoma los dan,bar u pucackom smislu,sto ne reci katastrofalan.Nadamo se da je bio samo los dan obojice,nikakvo tankovanje kako neki ovde komentarisu!raduje povratak u formu Haerisa,Bizlija i Morisa,ali brine ispadanje iz ritma Bartona,a videcemo da li je "odmor" uticao na Jokica?

Mare

pre 5 godina

Ako Denver ocekivano dobije Minesotu I ostane 2 ,San Antonio Dallas a Klipersi kuci sigurno 5 Jutu ko je 7 a ko 8 na zapadu. 
Medjusobno ove god San Antonio - La Klipersi je 2-2. 
Jer Denver ide na jednu od te dvije ekipe u prvom kolu plej ofa. 
Klipersi bi bili idealni ali ne znam sta odlucuje ako je medjusobno 2-2. 
Hvala na odg.
(Kanidja PG, 10. april 2019 14:08)

Ako Okc pobedi Milvoki, jasno je da je Juta 5, Okc 6, San Antonio sigurno pobeđuje Dalas, pa ako Klipersi izgube od Jute, sigurno su Sparsi 7, Klipersi 8. Ako Klipersi pobede, opet su Sparsi 7 jer se gleda učinak te dve ekipe u konferenciji(pošto nisu iz iste divizije), gde bi Sparsi imali 30-22, naspram Klipersa sa 28-24.

Ako Okc izgubi od Mivokija i uzmemo 100%pobedu Sparsa i poraz Klipersa, onda su Klipersi 8 sa svojih 47 pobeda i 35 poraza u sezoni, i Sparsi i Okc izjednačeni sa 48-34, ali Okc je 2:1 u međusobnim, pa su Sparsi opet na 7, a Okc 6 mestu.

Ako Okc izgubi, Sparsi pobede, Klipersi pobede stvari se komplikuju, sve tri ekipe imaju 48-34, i gleda se:
More Than Two Teams Tied
(1)Division winner (this criterion is applied regardless of whether the tied teams are in the same division).
(2)Better winning percentage in all games among the tied teams.
(3)Better winning percentage against teams in own division (only if all tied teams are in same division).
(4)Better winning percentage against teams in own conference.
(5)Better winning percentage against teams eligible for playoffs in own conference (including teams that finished the regular season tied for a playoff position).

Gleda se ovo pod (2) znači međusobni mečevi te tri ekipe i Klipersi imaju 4-4, Okc 3-4, Sparsi 3-4. Tako da su LAC sigurno 6, i između SAS i OKC se gleda (4) tj SAS bi imali 30-22, a OKC 28-24, i Sparsi su 7, a Okc 8.

Obrni-okreni Sparsi su 7 i ako Denver pobedi Minesotu idu na Sparse.

petearczv

pre 5 godina

Harden je drugi igrač u istoriji nba koji je imao 2700p 500skokova i 500 asistencija!!! Znate ko je bio prvi?!? Mala pomoć nije LeQueen hahahahahahha

nba

pre 5 godina

ovakvog namestanja nisam video u zivotu, svaki od 8 timova sa zapada je taktiziralo, sem mozda GSW, svi ostali su napravili taktiku.
Realno Denveru je bolje da naleti na GSW nego na Hjuston, najbolje bi bilo da igraju dugu seriju u polufinalu i da iscrpljeni dodju sa Denverom, tu postoji jedna utakmica a to je kada dodju u GSW kad su domacini, ako tu pobedi Denver imaju sanse za 1 na zapadu a ako izbace GSW onda ce i onaj Milvoki bez problema, dakle kljuc celog plej ofa je ta utakmica kad igraju kod Golden Stejta, ako tu dobiju bice svasta.

RW#0

pre 5 godina

@Corleone

Moze i bice ako pobedi vcrs. Ali to uopste nije bitno jer oni nemaju sanse protiv nas kao i sam Denver u polufinalu. Vidimo se...

Powerslave

pre 5 godina

Znači, imali su sreće za celu sezonu.
Hjuston izgubi u poslednjoj sekundi, Portland pobedi u poslednjoj sekundi.
Sad ako pobede Minesotu i Portland Sakramento desiće se baš ono zbog čega su i "tankovali" protiv Portlanda - Hjuston ide na poziciju 4.

Ukratko:
Denver pobedi - biće drugi, izgubi - biće treći (jer imaju gori skor od Hjustona, čak i ako pobedi Portland jer imaju bolji skor od njih)
Portland pobedi - biće treći (jer imaju bolji skor od Hjustona), izgubi - biće četvrti
Hjuston se više ništa ne pita. Mogu da budu drugi (ako Denver izgubi), treći (ako Denver pobedi, a Portland izgubi), a mogu i četvrti (ako i Denver i Portland pobede).

Ne znam jedino šta se dešava ako sve tri ekipe budu imale isti skor (tj. Denver izgubi, a Portland pobedi). Koji je onda redosled, Hjuston, Denver, Portland?

Mare

pre 5 godina

@ Kanidja PG San Antonio je bolji u međusobnom duelu. U slučaju da pobede sve 3 ekipe (OKC, SA i LAC), poredak će biti: 6. OKC, 7. SA i 8. LAC. U slučaju da OKC izgubi, a SA i LAC pobede, stvara se krug od 3 ekipe gde je SA najbolji (4-3 u međusobnim duelima), zatim LAC (4-4), a najlošiji OKC (3-4)
(tony, 10. april 2019 14:19)

Možda će biti objavljen komentar gde sam i ja pogrešio..., ali i ovo nije tačno..., znači LAC ima 4-4, OKC 4-3 i SAS 3-4 i onda je 6.Okc 7.LAC 8. SAS, pa je Denver - Klipersi par..

bmiles

pre 5 godina

Denver mora dobiti Minesotu i opravda ovu saradu i srecnu kombinaciju!Ni u ludilu niko nije mogao predvideti trojku PG u zadnjoj sekundi i pobedu na takav nacin OKS!Harden je posle meca videlo se bio "besan" i kratko odgovorio na postavljeno pitanje skim ocekuju da ce igrati:"Jos ne znamo"!Ali je jasno da posle pobede Portlanda nad Lejkersima,i oni i Denver imaju "penal" kod kuce a oni se nazalost ne pitaju vise!Kums je bio pokusati izbeci GSW pre finala,ali eto sad ce imati prvo Jutu,zatim GSW i put im je otezan ka super finalu!Samo mogu da konstatujem da je Huston mnogo jak i da su imali juce svog trenera na klupi,nebi izgubili!Videlo se da Harden i drustvo uopste ne zarezuje pomocnika u tajm autu.CP3 i on odlucuju iako taj zadnji sut Hardena za pobedu zamalo da udje,ali je vise "krivac" za promaseno bacanje pre toga.Ovako dve nemoguce trojke Vestbruka i Dzordza bacise u kostur sa GSW i Jutom!Parovi polufinala po svemu sudeci GSW-Huston, Denver - Portland(OKS)!

Kanidja PG

pre 5 godina

toni
Sve je to ok.Ali ako Oklahoma dobije sigurni Milvoki na 1mjesto uz odmaranje najboljih igraca zasto je San Antonio bolji od Klipersa kad je u sezoni 2-2 medjusobno.I u svojim divizijama su oba time drugi na tabeli.
Po tome sta kazes neminovan je sudar Denver - San Antonio prvi krug plej ofa.Sem da izgube od Minesote kuci ili Spursi kuci od Dalasa.Poz

Dragan

pre 5 godina

SA je u plejofu uvek i svakom tezak protivnik. Popovic zna sta radi. Stegnuce odbranu, morace se davati "ludacki" kosevi da bi ih neko pobedio.

Usa

pre 5 godina

Bucko se umorio a plejof krece u subotu. Sreca pa je Hjuston puko inace bi bili treci a mozda i cetvrti. Jon bon jovi, kolika god da ste sila, vidi mi nick, deremo vas i bilo koga drugog sa 30+. Pozdrav iz zemlje kosarke, from USA. Go GSW

RW#0

pre 5 godina

Iako ove sezone imamo 4-0 protiv Hjustona a 0-4 protiv Denvera radije bih na Denver u prvoj rundi i zato mi nije jasno zasto smo se ovoliko cimali da pobedimo nocas i budemo sesti. Ali ja sam skroz zaboravio na Portland!? Ako veceras ocekivano pobedimo Milvoki koji odmara za plej of i igrace sa rezervistima a Portland pobedi kuci Sacramento eto nama iznenada lakog posla u prvoj rundi! Pritom do finala izbegavamo GSW i Houston dva najjaca tima zapada. Portland pa Denver opusteno do finala. Samo kako igraju kasnije plasim se da Portland namerno ne izgubi od Kingsa kako bi nas izbegli i isli na Jutu jos jedan tim koji je nekim cudom ispred nas. Svi se plase naseg Rasela a Durant najvise! Vidimo se u finalu. Oklahoma ceka titulu!

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Velika sreća je pogledala Denver posto je Oklahoma završila posao za njih.Skoro da su sigurni za 2 poziciju.Jokica čuva za plej of(16 min.igrao).Bobi igra sve bolje i bolje.Legla mu je Filadelfija fenomenalno.Kakvu silu pod koševima ima Srbija za SP,auu!

RW#0

pre 5 godina

Jokic je nocas dokazao da je jedno obicno deriste koje nije doraslo plej ofu i zato u polufinalu dolazimo po njega predvodjeni nasim taticom Vestbrukom!!!

веверица

pre 5 godina

@дунамиц
денвер је 2. без обзира на резултат против минесоте, јер хјустон нема више утакмица.
јокића је откинуо гобер као и сваки пут у задњих 3-4 утакмице. тај дуел је постао право ривалство. јута је стрептомицин за денвер. срећа денверова па се неће стести у плејофу. не би имали шансе.

zzzzz

pre 5 godina

Koja crna pošteda, dobio je šest ličnih, odigrao očajno, Denver juri drugo mesto i izvukla ga je samo pobeda Oklahome nad Hjustonom, pišete stvari koje nemaju veze sa životom.

Djordje

pre 5 godina

Jokic ima neke psihicke probleme ala Milicic, lik namerno dobijao lice iz ko zna kakvog bunta u njegovoj glavi i umalo da im se to odbije o glavu, cista sreca da je Huston izgubio inace bi pali na 3 mesto...sad mu je i prosek pao na ispod 20 nema nista od all nba tima..
Znaci ocajan mentalitet odbija da sutira, namerno dobija licne bira utakmice kad hoce da igra kad nece, ima srece da je mnogo dobar igrac pa to popravi u sledecoj ali ocajan mentalni sklop ce ga kostati karijere poput Nowickog..nijedna nba zvezda ne sutira 2 puta na utakmici ili dobija namerno licne za 15 minuta da izadje iz igre ovo nije normalno.. a sad lupajte minuse ali ovo je istina!!!
Kad te kritikuju treba da si jaci a ne da se puvuces jos vise..
Dobar igrac ali losa slaba psiha.

Milan

pre 5 godina

Kakav naslov ? Pa Jokić veze nije imao. Kako je on otišao na All Star ? Sinoć je bio pravi tripl dabl. 2 koša, 5 skokova, 2 asistencije. Pa Bobi za njega car. I nije se opuštao već ga razbio Gober. Zapamtite kom Denver padne u I kolu plej ofa ima da ga bije taj tim.

Kiza fudbaler

pre 5 godina

Jokić je bio na svojevrsnoj poštedi, odigrao je svega nešto više od 16 minuta i upisao dva poena, isto toliko asistencija i pet skokova.
Očekuje se i da poslednju utakmicu u sezoni bivši igrač Mega Leksa “istankuje“, kako bi u najboljoj formi započeo svoje prvo učešće u plej-ofu.
Svašta pročitah...čovek dobio 6 ličnih za 16 minuta....tako je kad se tekst piše samo na osnovu statistike,ni izveštaj bije pedantno pročitan...

RW#0

pre 5 godina

@Corleone

Moze i bice ako pobedi vcrs. Ali to uopste nije bitno jer oni nemaju sanse protiv nas kao i sam Denver u polufinalu. Vidimo se...

Goran

pre 5 godina

Ocigledno se namestaju da idu na Oklahomu, mozda cak i San Antonio.
Juti je trebala ova pobeda da bi izbegli Hjuston, igrace sa Portlandom.

Sto se utakmice tice, koliko vidim, cela prva petorka im je odmarala osim Mareja.

bon jovi kralj

pre 5 godina

Dobra utakmica, gledao sam sve nba utakmice ove sezone. Nba je dobra liga, biće teško na SP al se nadam zlatu. Jedva čekam SP.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Liza gudbaler@Ok,dobio je 6 ličnih ali verovatno ne bi ni igrao vise od nekih 20 min.Meloun pametno odmara glavne igrače.Npr.Milsap je igra o samo 22 min. ...

звездаш

pre 5 godina

Где је геније mare који је хтео да стави кућу на то да Јута губи? Јута је пеницилин за Денвер, и ако налети на њих избацује их лагано.

mozda nekad

pre 5 godina

nije jokic bio na postedi nego je dobio 6 licnih gresaka za 16 minuta. uz sut iz igre 1/6. jednostavno emotivno nije mogao da se savlada sto nije igrao proslu protiv Portlanda i ovo je samo otaljao

Hipster62

pre 5 godina

Ovi što pljuju Jokića, pljuvali su ga prošle godine kako nikad neće biti na All Star, kako nikad neće ići u playoff, a bez toga je prosečan. Sada kad se sve to promenilo nevalja im iz drugog razloga, a nisu u stanju ni da razumeju košarku.

Pera

pre 5 godina

Jokiceva najlosija utakmica u NBA, ali zato najsrecniji rasplet za Nuggets.
Hjuston izgubio u poslednjoj sekundi, Portlan pobedio na isti nacin, znaci skoro sigurno (ako Denver pobedi Minesotu kod kuce a Portland Kingse)1-GS, 2-Denver, 3-Portland, 4-Hjuston, 5-Juta,6-OK, SA, Klipersi
Znaci, Jokic do finala ne moze da igra ni protiv Jute, ni GS, ni Hjustona!
Prvo kolo verovatno SA ili Klipersi, druga OK ili Portland. Bolje nije moglo!
Da je Jokic hteo da se odmara ne bi ni igrao, ali bila im je potrebna pobeda za drugo mesto, da ne zavise od Hjuston-OK. Nazalost, Gober ga je danas potpuno nadigrao, a igrao je malo jer je dobio 6 licnih. Nadam se da ce sutra da se vrati odlicnom igrom, a onda mali odmor i borba za finale zapada!

Dragan-Borca

pre 5 godina

Ovde neki sto kritikuju Jokica bi na lokalnom kosu se pobili da im neko faul nece dati, a kamoli tamo gde se crncima skoro sve daje dok Jokica tesko diskriminisu. Amerikancima je Jokic tako na prvu spor i mrljav pa mu cesto sudije sviraju svasta ili ne daju sto treba, pa se onda naduri, potpuno sa pravom jer je sramotno da Micel dobije 16 bacanja sto se zalece zabada u igrace a Jokicu ne daju skoro nista. Micel se zaleti u njega dok stoji u mestu a sudija njemu daje faul. Nije to jedna utakmica, maltene svaku na strani ima lose sudjenje. Kuci tu i tamo. U ABA ligi igra dosta crnaca pa se svima isto sudi, u NBA nazalost nije tako i eto gospodo da je i Balkan u necemu ispred Amerike, puno vise fer je sudjenje cak i u ABA ligi nego u NBA.

Milan

pre 5 godina

Jokić kao da opet vodi neku svoju borbu, previše ravan tokom celog meča, nigde vatre. Dešava se i ovakav meč, verovatno njegov najgori još od detinjstva.

petearczv

pre 5 godina

Harden je drugi igrač u istoriji nba koji je imao 2700p 500skokova i 500 asistencija!!! Znate ko je bio prvi?!? Mala pomoć nije LeQueen hahahahahahha

Dynamic

pre 5 godina

Prošao Denveru tiket! Sve im se poklopilo a Jokić je za tih 16 minuta uspeo da napravi 6 faulova, ne znam kako. Kakvo crno tankovanje u zadnjoj protiv Minesote kad moraju da jure pobedu?

nba

pre 5 godina

ovakvog namestanja nisam video u zivotu, svaki od 8 timova sa zapada je taktiziralo, sem mozda GSW, svi ostali su napravili taktiku.
Realno Denveru je bolje da naleti na GSW nego na Hjuston, najbolje bi bilo da igraju dugu seriju u polufinalu i da iscrpljeni dodju sa Denverom, tu postoji jedna utakmica a to je kada dodju u GSW kad su domacini, ako tu pobedi Denver imaju sanse za 1 na zapadu a ako izbace GSW onda ce i onaj Milvoki bez problema, dakle kljuc celog plej ofa je ta utakmica kad igraju kod Golden Stejta, ako tu dobiju bice svasta.

mladen

pre 5 godina

Jokic je sinoc uspeo da unakazi svoju sezonsku statistiku,pao je ispod 20 poena bez potrebe, a to u NBA nije nebitno.. On kao da nekad radi protiv sebe.. Valjda se sinoc svetio Melounu. Nije to bas dako "zlatan"decko

zizu

pre 5 godina

Ja ne znam sta nije jasno ovde.Hjuston je jedina ekipa koja ne odgovara Denveru.Pametno odigrali sve uz pomoc PG13..Minesotu ce Jokic sam da razvali sutra..Denveru vise odgovaraju i OKC i Portlad i kraj.Jokic i Malone su znali sta rade juce..Hjuston je vodio protiv OKC do poslednje sekunde,i onda Jokic pravi 6 faula i cao..Nema potrebe da se muci,tek posle utakmice Hjuston-OKC se vidi kako ce tabela izgledati..Bravo za Denver.Velika sreca ih pogurala u vidu PG13..

36 poena Jokica

pre 5 godina

Сутра Јокић против Минесоте даје 36 поена, скреншотујте овај текст да не буде после није речено.

Pera

pre 5 godina

Lepe brojke Marjanovic, ali nisam siguran da je sve super: i bez Embida ne startuje, a +/- mu je bio -24, ubedljivo najgori u timu. Da napomenem, nisam gledao utakmicu, gledao sam Jokica

SUPERMAN

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da neko ovako svesno sam sebi ruši statistiku,dva meča do kraja,pa druže ako ti se ne igra onda i nemoj a ne ovako se brukati,izgleda da je pao ispod 20 ppg,ol star igrač mora uvek biti na vrhunskom nivou,bilo bi bruka da takav igrač u 4oj sezoni nema prosek bar 20 poena a da recimo ruki Dončić ima 21.

Tipicni Srblji

pre 5 godina

90% vas nema pojma ni kako funkcionise pozicioniranje u doigravanju, niti kako ko sta radi, kalkulise, pa cak ni gde je ko na tabeli, ALI svi sve znate i frljate neka misljenja ovako u rangu "Teo madjija najbolji plej na svetu, znam ja ..."

Ajde majke vam ga ili potrosite 10 sekundi na google pre nego ostavite komentar, ili brate nazad na prvu ligu pa se napucavajte tamo jel zvezda ili partizan veci lopov

Otac Makarije

pre 5 godina

Ne znam zasto ali mi se Denver cini kao jako neozbiljna ekipa za play-off. Kaze ovde neko Juta je penicilin za njih. Pa bije samo Juta vec i Golden Stejt, Hjuston pa i Portland sa Nurkicem! Jedino sa Oklaholmom imaju dobar skor ali ce i tu situacija biti drugacija kad se radi o play-off utakmicama. Nadam se da gresim ali mi se sve vise cini da je tako.. i da je polufinale konferencije max domet!

Jaran

pre 5 godina

veverica
Care, ako Denver izgubi imace isti skor kao i Hjuston ali ce biti 3. jer ima losiji medjusobni skor...

Jon Bon Jovi
Nije Meloun nikoga odmarao nego su ih ovi razbili pa je morao da rotira kako zna i ume. Jurili su pobedu, ali ih je Micel UNISTIO.

TurboSrbin

pre 5 godina

Slaba partija Denvera i najlosija partija Jokica u mozda najvaznijem mecu regularnog dela. Milsap takodje. Cim promasi prvih par uvodnih koseva zapadne u letargiju i nema ga ceo mec. Barton los da nemoze losiji. Uzas od igre, odbrane i kretanja. Geri Heris standardno, nestandardan. Postigao je 13 poena u prvom poluvremenu a onda u drugom kada je trebalo, ispromasivao sve zivo. Jos gore je sto se Donovan Michel nadavao koseva pored njega. Spor, slab u odbrani, pogubljen u napadu. Plamli pogubljen takodje. Pokazao je veceras vise od Jokica ali samo zato sto je bio prinudjen. Inace, Gober ga pojede za dorucak, uz Krejga pride. Krejg nevidljiv, kao i Ernangomez. Jedino su Mari iz prve petorke i “bench” igraci Bizli i Monte Moris odigrali na nivou. Trej Lajls ima najbolji posao na svetu. Zaradjuje milione a ne mora ni peskirima da mlati jer bi verovatno I tu nesto zeznuo. Sve u svemu jako lose. Ne svidja mi se nacin i forma sa kojom Nagetsi docekuju plej-of. Valjda imaju rezervni plan za odlucujuce utakmice u kojima nema popravnog.

Nemanja

pre 5 godina

Nisam ja siguran da im je dobro ako nalete na SAS u prvom krugu. Jeste da Sparsi ulaze sa 7/8 mesta, ali Pop je to. Nikome nece biti lak protivnik, a posebno ne Denveru koji nema iskustva u PO.

јд123

pre 5 godina

Iako ove sezone imamo 4-0 protiv Hjustona a 0-4 protiv Denvera radije bih na Denver u prvoj rundi i zato mi nije jasno zasto smo se ovoliko cimali da pobedimo nocas i budemo sesti. Ali ja sam skroz zaboravio na Portland!?
(RW#0, 10. april 2019 09:13)

Ти као кобајаги навијач Оклахоме, па ти није јасно зашто су се цимали да победе Хјустон? Још као после размишљања си се сетио да је то, да би играли против Портланда у првом кругу??? О боже шта све нећу прочитати. Ти да си стварно навијач а не обични трол, знао би да је постојао ризик да падну на 8. место, да су синоћ изгубили и онда у првом кругу иду на ГСВ.

@дунамиц
денвер је 2. без обзира на резултат против минесоте, јер хјустон нема више утакмица.
(веверица, 10. april 2019 11:07)

Ево га, још један експерт, који коментарише а да појма нема. Прочитај барем остале коментаре, пре него што лупнеш нешто. Денвер ако изгуби пада на 3. место, без обрира како Портланд одигра последљи меч.

Гледао сам меч и Јокић је стварно био лош. Чисто сумњам да је био ”план" стручног штаба да што мање игра. Пре ће бити да се опет дурио, ваљда што није играо против Портланда, стварно детињасто. Са 24 год. се понаша као да има 15. То се види и по изјавама у вези репрезентације, нема своје ЈА, слуша друге шта му кажу.

Kanidja PG

pre 5 godina

toni
Sve je to ok.Ali ako Oklahoma dobije sigurni Milvoki na 1mjesto uz odmaranje najboljih igraca zasto je San Antonio bolji od Klipersa kad je u sezoni 2-2 medjusobno.I u svojim divizijama su oba time drugi na tabeli.
Po tome sta kazes neminovan je sudar Denver - San Antonio prvi krug plej ofa.Sem da izgube od Minesote kuci ili Spursi kuci od Dalasa.Poz

Powerslave

pre 5 godina

Znači, imali su sreće za celu sezonu.
Hjuston izgubi u poslednjoj sekundi, Portland pobedi u poslednjoj sekundi.
Sad ako pobede Minesotu i Portland Sakramento desiće se baš ono zbog čega su i "tankovali" protiv Portlanda - Hjuston ide na poziciju 4.

Ukratko:
Denver pobedi - biće drugi, izgubi - biće treći (jer imaju gori skor od Hjustona, čak i ako pobedi Portland jer imaju bolji skor od njih)
Portland pobedi - biće treći (jer imaju bolji skor od Hjustona), izgubi - biće četvrti
Hjuston se više ništa ne pita. Mogu da budu drugi (ako Denver izgubi), treći (ako Denver pobedi, a Portland izgubi), a mogu i četvrti (ako i Denver i Portland pobede).

Ne znam jedino šta se dešava ako sve tri ekipe budu imale isti skor (tj. Denver izgubi, a Portland pobedi). Koji je onda redosled, Hjuston, Denver, Portland?

Internet trpi sve

pre 5 godina

Ovaj Usa je autohtoni amerikanac sa perfektnim znanjem srpskog jezika.E to je bato amerika zemlja velika,stiglo sa svih strana i svi su amerikanci.Što bi rekao onaj grafit "Kolumbo j.... .. radoznalog"

goran

pre 5 godina

Kao sto je vidicu rak rana bio Tores iako je ratovao sa puno boljim igracima, tako i jokicu gober, jednostavno ne moze protiv njega nista, ugasio ga gober kao ja tv u 06:05 kad PG unisti hjustonu sezonu.

MPP

pre 5 godina

Ispade Meloun lukavi lisac ! Treba sad da naročito obrati pažnju da mu opet Nikola ne "pobegne " sa terena u nekom suludom okršaju sa sudijama ...... Komentari su da je Nikoli ovo najlošija utakmica u karijeri ! Inače prolazak u u 2 kolo P.Offa biće puna kapa , a sve ostalo......više nego podvig !

Milan

pre 5 godina

naš jokara" opet izdominirao - ukupan broj poena, asistencija i skokova veći od broja ličnih, 9:6!!!
(antimiškobot, 10. april 2019 12:19) # Link komentara
Svetsko a nase..zloba ,zavist i pakost.Covek radi ono sto voli i dobro je placen za to.Ko smo mi ma da nekome drzimo predavanje.Sretno u Play....offu....

zizu

pre 5 godina

+bez jokica u ove dve su se razigrali svi..i rezerve pogotovo...Jamal,Bizli,Moris,Plumli...Malo da osete odsustvo Jokica i odlicni su bili..Evo hjustona na 4. na kraju,Portland na trecem i cao..Savrseno isplanirano uz pomoc PG13

Kraljevcanin

pre 5 godina

Moze li mi neko reci, sta ako Portland pobedi, a Denver izgubi? Tada sve tri ekipe imaju isti odnos pobeda i poraza. Mrzi me da trazim na netu odgovor. :)

DJ

pre 5 godina

Kada sam prosli put napisao ovde kako je Gober igrac koji svojom gradjom tela, nacinom igre NE odgovara Jokicu, dobih neke minuse strasne. Niko nije rekao da Jokic njemu ne moze da da kos, ali da mu u odbrani pravi probleme, to je ocigledno. Ok, treba da pobede u poslednjem kolu Minesotu, to valjda nece biti problem, ali su zbog raspleta okolnosti i sa ovom sinoc pobedom mogli da obezbede drugo mesto.
Svakako ako pobede Minesotu, otvara im se i vise nego dobar put u narednim kolima. Ne kaze, takodje niko, da ce 100% proci prvo kolo, ali svakako je ova opcija koja se otvara bolja od bilo koje druge.

Dr. Nba

pre 5 godina

Uopšte se ne očekuje da Jokić "istankuje" poslednji meč kako piše u članku, već naprotiv da zapne pošto Denveru treba pobeda.

Ako izgube upropastiće sopstveni plan pošto će biti treći, a Hjuston drugi.

Sinoć za Minesotu nije igrao ni Towns, pa je moguće da neće ni danas. Već su pola ekipe poslali na odmor, tako da bi ovo trebalo da bude zicer za Denver. Međutim, Denver kao mlada ekipa ima običaj da spusti svoj nivo igre na nivo slabijeg protivnika tako da ništa nije sigurno.

Inače, Jokiću je potrebno 25 poena da bi imao 20 poena prosek po meču. Ili bar 21 ako se zaokružuje na jednu decimalu. Nebitan kozmetički detalj, ali možda pomogne u izboru za prvu All-NBA petorku.

Ratko

pre 5 godina

Da ponovimo gradivo. I Denver je sada 90% drugi na Zapadu a Portland treći pošto treba da pobede svoje poslednje utakmice večeras kod kuće, pobede im znače MNOGO kako bi izbegli GSW i Hjuston do finala Zapada. Hjuston više nema utakmica, on je završio ligaški deo i on će biti po svemu sudeći četvrti. Što znači da je Denveru ali i Portlandu otvoren put do finala konferencije, ta druga strana kostura će sada biti lakša za igru. Uostalom u eventualnom polufinalu nas čeka finale pre finala i rovovska bitka GSW i Hjustona u 7 mečeva, igrači ima da se iscrpe do maksimuma i šanse rastu finalisti koji bude igrao protiv nekog od njih. Dakle Denver našeg Nikole Jokića ima priliku da ide do finala Zapada a ko zna možda i do samog kraja.

Milan

pre 5 godina

Ne znam sta je Jokic sinoc radio sa 6 faulova za 16min, niti kakav im je plan bio. Mozda nisu hteli sve da odmaraju zbog pobune drugih timova pa kao satro igraju, al ovaj plan za sada im deluje kao jedno od najboljih taktiziranja u istoriji nba.

Portland kuci igra sa Sakrementom, ocekuje se pobeda i pitanje ko ce igrati sve za SAC. Denver ceka Minesotu gde sinoc Kat nije igrao. To su dva zicera za Portland i Denver. Ako pobede, Huston prvo kolo playoffa igra vs Utah. Dva tima koja ne odgovoraju Denveru, a onda pobednik toga ide na Golden State u drugom kolu. Savrsen scenario.

Takodje, Denver prvo kolo igra vs Clippers, Spurs ili OKC, sve pobedive ekipe. Drugo kolo na nekoga od ove 3 ili Portland, opet pobedivo. Namestili su sebi put do finala konferencije ako se sve obistini gde svakako nemaju sanse vs Golden State-a.

Zelim im da se ovo obistini!

evil & upside down

pre 5 godina

Kakvo bre tankovanje? Ko to ocekuje? Denver mora da pobedi da bi ostao drugi i da se nada pobedi Portlanda kako bi izbegli i Houston pored GS do finala. Jokic ce krenuti od starta pa u zavisnosti od toga kako se bude razvijala utakmica ce imati manju ili vecu minutazu. Bilo bi dobro da na poluvremenu ostvare neku kapitalnu prednost da bi ovaj mogao kasnije da odmara.

box

pre 5 godina

Sto mi krivo..moze Flash bar jos jednu sezonu, uopste ne igra lose - naprotiv! Nije da se ko Dirk vuce po parketu, mislim tacno se vidi da jos uvek ima to u sebi....al opet on zna najbolje. Nedostajace njegova igra.

JPR24

pre 5 godina

Iako ove sezone imamo 4-0 protiv Hjustona a 0-4 protiv Denvera radije bih na Denver u prvoj rundi i zato mi nije jasno zasto smo se ovoliko cimali da pobedimo nocas i budemo sesti. Ali ja sam skroz zaboravio na Portland!? Ako veceras ocekivano pobedimo Milvoki koji odmara za plej of i igrace sa rezervistima a Portland pobedi kuci Sacramento eto nama iznenada lakog posla u prvoj rundi! Pritom do finala izbegavamo GSW i Houston dva najjaca tima zapada. Portland pa Denver opusteno do finala. Samo kako igraju kasnije plasim se da Portland namerno ne izgubi od Kingsa kako bi nas izbegli i isli na Jutu jos jedan tim koji je nekim cudom ispred nas. Svi se plase naseg Rasela a Durant najvise! Vidimo se u finalu. Oklahoma ceka titulu!
(RW#0, 10. april 2019 09:13)

Nema OKC 4-0, već 3-1...

Pseudoharms

pre 5 godina

Lepo sacekah da se nakrcaju komentari, pa da i ja kazem neku. Onaj ko misli, da je Jokic tako brzo nakupio faulove - nije normalan. Pre dve sezone je bilo velikog komesanja, cak i pretnji od komesara da se igraci ne odmaraju u poslednjim kolima, zbog ulaznica, marketinga i svega ostalog. Od tada, niko ne odmara istog igraca 2 utakmice za redom. A ko prati ligu, mimo foruma b92, to zna.

Dusan28

pre 5 godina

Kakav naslov ? Pa Jokić veze nije imao. Kako je on otišao na All Star ? Sinoć je bio pravi tripl dabl. 2 koša, 5 skokova, 2 asistencije. Pa Bobi za njega car. I nije se opuštao već ga razbio Gober. Zapamtite kom Denver padne u I kolu plej ofa ima da ga bije taj tim.
 (Milan, 10. april 2019 14:29) 

# Link komentara

Ove sezone je odigrao jedno 20 utakmica na nivou na kome nikada niti jedan ivrac iz Jugoistocne Evrope nije bio u NBA osim mozda par partija Drazena, Kukoca, Pedje i sad par Doncica. Odvukao je ispovredjivani Denver na drugo mesto nikad jaceg Zapada a ti pukni od muke haha

DukiNS

pre 5 godina

Opet sa Minesotom bitna utakmica za kraj. PG pomogao Denveru a i Portland izvuče pobedu nekako. Poslednje kolo će biti odlično. Valjda onaj ludi Sakramento neće dobiti Portland. Za sada ide sve dobro za Denver, ali ne vidim kako će protiv Hjustona ili GSW. Treba im neki bek koji će igrati dobru odbranu. Jako loše brane spolja. Sve velike ekipe su imale takvog nekog igrača, Boven, Iguadala, Fišer, treba ti neko ko će to da radi. Ako već nemaš 20ak trojki u džepu kao Hjuston.

Moljac

pre 5 godina

S dva planirana poraza, Meloun je namestio Hjuston na četvrto a Jutu na peto mesto. Sad bi trebalo da dobiju Minesotu, i sve im je savršeno. E, sad, moram i ovo da kažem: ne smatram ovako nešto fer ponašanjem, mada je dalo rezultate. Nisam pristalica Makijavelizma.

JPR24

pre 5 godina

Lepe brojke Marjanovic, ali nisam siguran da je sve super: i bez Embida ne startuje, a +/- mu je bio -24, ubedljivo najgori u timu. Da napomenem, nisam gledao utakmicu, gledao sam Jokica
(Pera, 10. april 2019 08:50)

Oproštajno Dvejna Vejda, Fila osigurala trece mesto, pa nisu se previše ni trudili...

Aleksandar

pre 5 godina

Ako moze neko da mi pojasni, po kojem kriteriju je Majami izgubio sanse za doigravanje. Ako dobij veceras Bruklin, Sarlot dobije Orlanda, a Detroit izgubio od Njujorka stvorice se krug tri ekipe sa skorom 40-42 Tu Majami nije najlosiji. Protiv Detroita ima 2-2 kao i protiv Sarlota. Detroit je u tom skoru tri ekipe najlosiji. Protiv Sarlota ima 0-4. Naravno Detroit je najboljoj poziciji jer odlucuje o srbi. Pobjeda u gostima od najlosije ekipe u Nba Njujorka mu donosi plasman medju osam najboljih na istoku. Ali sta ako izgubi, a poklope se I druga dva rezultata. Teze ostvarivo, ali ne i nemoguce. Pozdrav!

Kanidja PG

pre 5 godina

Aleksandar
Matematicki su jos u igri ali previse toga treba da se polkopi.
Najgore po Majami je sto Detroit zavisi sam od sebe a igraju sa najgorim timom lige.
I u slucaju poraza of niksa ostaju bez plej ofa.
Volio bih I ja da gledam Flesa u plej ofu ali tesko djavolski tesko.
Nada zadnja umire videcemo veceras sve.Poz

Mare

pre 5 godina

Ako Denver ocekivano dobije Minesotu I ostane 2 ,San Antonio Dallas a Klipersi kuci sigurno 5 Jutu ko je 7 a ko 8 na zapadu. 
Medjusobno ove god San Antonio - La Klipersi je 2-2. 
Jer Denver ide na jednu od te dvije ekipe u prvom kolu plej ofa. 
Klipersi bi bili idealni ali ne znam sta odlucuje ako je medjusobno 2-2. 
Hvala na odg.
(Kanidja PG, 10. april 2019 14:08)

Ako Okc pobedi Milvoki, jasno je da je Juta 5, Okc 6, San Antonio sigurno pobeđuje Dalas, pa ako Klipersi izgube od Jute, sigurno su Sparsi 7, Klipersi 8. Ako Klipersi pobede, opet su Sparsi 7 jer se gleda učinak te dve ekipe u konferenciji(pošto nisu iz iste divizije), gde bi Sparsi imali 30-22, naspram Klipersa sa 28-24.

Ako Okc izgubi od Mivokija i uzmemo 100%pobedu Sparsa i poraz Klipersa, onda su Klipersi 8 sa svojih 47 pobeda i 35 poraza u sezoni, i Sparsi i Okc izjednačeni sa 48-34, ali Okc je 2:1 u međusobnim, pa su Sparsi opet na 7, a Okc 6 mestu.

Ako Okc izgubi, Sparsi pobede, Klipersi pobede stvari se komplikuju, sve tri ekipe imaju 48-34, i gleda se:
More Than Two Teams Tied
(1)Division winner (this criterion is applied regardless of whether the tied teams are in the same division).
(2)Better winning percentage in all games among the tied teams.
(3)Better winning percentage against teams in own division (only if all tied teams are in same division).
(4)Better winning percentage against teams in own conference.
(5)Better winning percentage against teams eligible for playoffs in own conference (including teams that finished the regular season tied for a playoff position).

Gleda se ovo pod (2) znači međusobni mečevi te tri ekipe i Klipersi imaju 4-4, Okc 3-4, Sparsi 3-4. Tako da su LAC sigurno 6, i između SAS i OKC se gleda (4) tj SAS bi imali 30-22, a OKC 28-24, i Sparsi su 7, a Okc 8.

Obrni-okreni Sparsi su 7 i ako Denver pobedi Minesotu idu na Sparse.

Mare

pre 5 godina

@ Kanidja PG San Antonio je bolji u međusobnom duelu. U slučaju da pobede sve 3 ekipe (OKC, SA i LAC), poredak će biti: 6. OKC, 7. SA i 8. LAC. U slučaju da OKC izgubi, a SA i LAC pobede, stvara se krug od 3 ekipe gde je SA najbolji (4-3 u međusobnim duelima), zatim LAC (4-4), a najlošiji OKC (3-4)
(tony, 10. april 2019 14:19)

Možda će biti objavljen komentar gde sam i ja pogrešio..., ali i ovo nije tačno..., znači LAC ima 4-4, OKC 4-3 i SAS 3-4 i onda je 6.Okc 7.LAC 8. SAS, pa je Denver - Klipersi par..

JPR24

pre 5 godina

Šta se dešava ako Denver izgubi i Portland pobedi? Sva 3 imaju onda isto pobeda i Portland ostaje 4., ali ko je onda 2.?
(durantulaokc, 10. april 2019 08:53)
Hjuston 2, Denver 3
Pravila :
b. More Than Two Teams Tied

(1) Division winner (this criterion is applied regardless of whether the tied teams are in the same division).
(2) Better winning percentage in all games among the tied teams.
(3) Better winning percentage against teams in own division (only if all tied teams are in same division).
(4) Better winning percentage against teams in own conference.
(5) Better winning percentage against teams eligible for playoffs in own conference (including teams that finished the regular season tied for a playoff position).
(6) Better net result of total points scored less total points allowed against all opponents ("point differential").

Hjuston i Denver su dobili svoju diviziju, ali pod (2) , globalno Hjuston u duelima tih tri ekipa ima 4 pobeda i 3 poraza, Denver 4 pobeda i 4 poraza, a Portland 3 pobede i 4 poraza, najbolji procenat za Hjuston pa Denver i Portland na kraju.

To je u slučaju koji pominjes. A ako i Denver i Portland pobede, onda Denver ima pobedu više, i Portland ide na poziciju 3, dok Hjuston spada na 4, Portland ih je dobio 2 puta od tri odigrane.

Nowitzki

pre 5 godina

Ovde se vec vodi rasprava sa kim bi Denveru bilo bolje da igra sledeci krug plej ofa. Cekajte ljudi,treba prvo proci prvi krug sto ce biti veoma tesko jer su sve ekipe bas kvalitetne! A i Denveru realno fali plej of iskustvo.

Dr. Nba

pre 5 godina

@durantulaokc

Ako Denver, Portland i Hjuston imaju isti broj pobeda:

2. Hjuston
3. Denver
4. Portland

Pravila su malo čudna - ako dve ekipe imaju isti broj pobeda onda se prvo gleda međusobni skor. Međutim, ako tri ekipe imaju isti broj pobeda, prvo se izdvajaju pobednici divizija pa se gleda njihov međusobni skor.

Čak i da nije tako, opet bi raspored bio isti, pošto Hjuston u ovom trouglu ima 4:3, Denver 4:4, a Portland 3:4.

evil & upside down

pre 5 godina

Iako ove sezone imamo 4-0 protiv Hjustona a 0-4 protiv Denvera radije bih na Denver u prvoj rundi i zato mi nije jasno zasto smo se ovoliko cimali da pobedimo nocas i budemo sesti. Ali ja sam skroz zaboravio na Portland!? Ako veceras ocekivano pobedimo Milvoki koji odmara za plej of i igrace sa rezervistima a Portland pobedi kuci Sacramento eto nama iznenada lakog posla u prvoj rundi! Pritom do finala izbegavamo GSW i Houston dva najjaca tima zapada. Portland pa Denver opusteno do finala. Samo kako igraju kasnije plasim se da Portland namerno ne izgubi od Kingsa kako bi nas izbegli i isli na Jutu jos jedan tim koji je nekim cudom ispred nas. Svi se plase naseg Rasela a Durant najvise! Vidimo se u finalu. Oklahoma ceka titulu!
(RW#0, 10. april 2019 09:13)Cime se ti bodes?

Kanidja PG

pre 5 godina

Ako Denver ocekivano dobije Minesotu I ostane 2 ,San Antonio Dallas a Klipersi kuci sigurno 5 Jutu ko je 7 a ko 8 na zapadu.
Medjusobno ove god San Antonio - La Klipersi je 2-2.
Jer Denver ide na jednu od te dvije ekipe u prvom kolu plej ofa.
Klipersi bi bili idealni ali ne znam sta odlucuje ako je medjusobno 2-2.
Hvala na odg.

tony

pre 5 godina

@ Kanidja PG San Antonio je bolji u međusobnom duelu. U slučaju da pobede sve 3 ekipe (OKC, SA i LAC), poredak će biti: 6. OKC, 7. SA i 8. LAC. U slučaju da OKC izgubi, a SA i LAC pobede, stvara se krug od 3 ekipe gde je SA najbolji (4-3 u međusobnim duelima), zatim LAC (4-4), a najlošiji OKC (3-4)

bskfan

pre 5 godina

Kada Jokic postigne 2 poena to znaci da je u fazi bojkota. Protiv Grizlija nije hteo da sutira jer je Malone promenio sistem i uzeo mu loptu iz ruku. Sinoc nije hteo da igra zbog prisilnog odmora na utakmici protiv Portlanda. Kao cujem, Jokic je povodom toga rekao: "niko da mi ne govori kad ja treba da se odmaram". Naravno, tu se nije radilo o odmoru igraca vec o tome da proguraju Portland na poziju 3 umesto Hjustona, sto je, uz teske muke OKC-a i Portlanda, sinoc i uspelo. Sve sto je potrebno sada je da Portland tuce SAC, a Denver Minesotu, i Huston ide na cetvrtu poziciju i u prvom krugu se sastaje Jutom. Na taj nacin Denver ne moze da sastane sa GSW, Hjustonom i Jutom pre finala konferencije. Taj deo je upalio, samo sto je sva prilika da ce u prvom krugu naleteti na Spurse.

Nadajmo se da je ovo bio samo Jokicev "pedagoski bojkot" i da ce u plejofu igrati punom snagom.

el

pre 5 godina

Koja crna pošteda, dobio je šest ličnih, odigrao očajno, Denver juri drugo mesto i izvukla ga je samo pobeda Oklahome nad Hjustonom, pišete stvari koje nemaju veze sa životom.

Denver je namerno izgubio od Portlanda upravo se nadajuci porazu Hjustona od OKC i u slučaju pobede Denvera i Portlanda veceras, Hjuston igra protiv Jute a zatim pobednik protiv GSW u plej ofu. U tom slučaju će im se kocka višestruko isplatiti.

tony

pre 5 godina

Idealan scenario za Denver bi bio da u zadnjem kolu pobede i oni, Klipersi, San Antonio i Portland, a da OKC izgubi od Milvokija, što bi Kliperse dovelo na 7 mesto, a oni su, realno, najslabija ekipa u plej-ofu Zapada

Nba fan

pre 5 godina

Najcudniji tekst koji sam procitao na b92. Mislim da je autor dao sebi slobodu da se nasali i sarkasticno napise da ce jokic i u poslednjem mecu dati sebi postedu :)

JPR24

pre 5 godina

Nisam ja siguran da im je dobro ako nalete na SAS u prvom krugu. Jeste da Sparsi ulaze sa 7/8 mesta, ali Pop je to. Nikome nece biti lak protivnik, a posebno ne Denveru koji nema iskustva u PO.
(Nemanja, 10. april 2019 09:34)

Jeste Pop, ali i SAS ima DeRozana, koji je do sada,sa Torontom i drugarom Lawry-em, bio blaga katastrofa u plejofu... Sad kako nisu zajedno, možda i bidne bolje, no svakako, SAS neće biti lak protivnik nikome.

rade

pre 5 godina

Denveru se sve otvara da moze da stigne do finala ...e sad je sve do njih koliko zaista mogu u Play off -u ...Naravno da ce mnogo zavisiti od Jokica i ukoliko on bude na najvisem nivou imaju realne sanse ...

PimPong

pre 5 godina

Rasplet ovaj nije apsolutno bitan. Vazno je Denveru da udje u drugi krug. Ako se to desi, ova sezona ce da bude super. Nece biti lako dobiti ni Popa ni Clippers-e koji imaju veoma iskusne trenere, iako im ekipe nisu kao sto su nekad bile.

bmiles

pre 5 godina

U svakom sportu ima rival koji ne odgovara.Denveru ne odgovara Juta i tacka!Razloga jedini Golber igra dobru odbranu(jedan od najboljih igraca obrane uz Pol Dzordza)pa nas Jokic voleli to ili ne u njemu ima rivala,kojem tesko parira.Posto je Denver zahvaljujuci pobedi OKS zadrzao drugo mesto Zapada,a Portland pobedom protiv Sakramenta moze prestici Hjustona(bolji H2H skor),cilj je ispunjen.Gledao sam obe utakmice, vise OKS - Hjuston jer je Jokic zavrsio vrlo brzo sa 6 licnih a Denver bez njega nije kurentan da parira protivniku kakva je Juta.Napisao sam pre da ideja vodecih ljudi Denvera izbeci Hjustona i baciti ga u kostur sa GSW je ostvarljiva.Normalno Niko ni ja nije mogao predpostaviti da ce P.Dzordz ubaciti trojku u zadnjim sekundama meca i doneti pobedu OKS,da se ne lazemo.Ali desilo se i "kockanje" se isplatilo uz blagu pomoc Bozice Fortune!Hjuston je razocaran,povredjen a kad se doda da je Stef Keri izasao povredjen u utakmici protiv Klipersa,stvari idu na Denverovu vodenicu i treba zavrsiti posao protiv Minesote kod kuce.Postavlja se pitanje da li je onim "odmorom" Jokica,Milsapa i Mareja Denver nesto profitirao?Izuzev Mareja koji je imao solidan ucinak za Jokica i Milsapa juce je bio veoma los dan,bar u pucackom smislu,sto ne reci katastrofalan.Nadamo se da je bio samo los dan obojice,nikakvo tankovanje kako neki ovde komentarisu!raduje povratak u formu Haerisa,Bizlija i Morisa,ali brine ispadanje iz ritma Bartona,a videcemo da li je "odmor" uticao na Jokica?

KOKI

pre 5 godina

U slucaju istog broja pobeda ekipa -- Denver ima prednost nad Portlandom , Portland ima prednost nad Hjustonom, a u krugu od sve 3 ekipe sa istim brojem pobeda Hjuston ima prednost nad Denverom i Portlandom.

bmiles

pre 5 godina

Denver mora dobiti Minesotu i opravda ovu saradu i srecnu kombinaciju!Ni u ludilu niko nije mogao predvideti trojku PG u zadnjoj sekundi i pobedu na takav nacin OKS!Harden je posle meca videlo se bio "besan" i kratko odgovorio na postavljeno pitanje skim ocekuju da ce igrati:"Jos ne znamo"!Ali je jasno da posle pobede Portlanda nad Lejkersima,i oni i Denver imaju "penal" kod kuce a oni se nazalost ne pitaju vise!Kums je bio pokusati izbeci GSW pre finala,ali eto sad ce imati prvo Jutu,zatim GSW i put im je otezan ka super finalu!Samo mogu da konstatujem da je Huston mnogo jak i da su imali juce svog trenera na klupi,nebi izgubili!Videlo se da Harden i drustvo uopste ne zarezuje pomocnika u tajm autu.CP3 i on odlucuju iako taj zadnji sut Hardena za pobedu zamalo da udje,ali je vise "krivac" za promaseno bacanje pre toga.Ovako dve nemoguce trojke Vestbruka i Dzordza bacise u kostur sa GSW i Jutom!Parovi polufinala po svemu sudeci GSW-Huston, Denver - Portland(OKS)!

Dragan

pre 5 godina

SA je u plejofu uvek i svakom tezak protivnik. Popovic zna sta radi. Stegnuce odbranu, morace se davati "ludacki" kosevi da bi ih neko pobedio.