Sreda, 03.04.2019.

09:18

Postoji samo jedna reč – katastrofa FOTO/VIDEO

Privremeni menadžer Fulama Skot Parker bio je veoma razočaran posle poraza ekipe koju predvodi u duelu sa Votfordom.

Izvor: Priredio: Spasoje Veselinoviæ

Postoji samo jedna reè – katastrofa FOTO/VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

pomoc strucnjaka

pre 5 godina

pomoc strucnjaka 
Pre ce biti da ti nemas pojma. 3 trenera ove sezone (Jokan i Klaudio za vreme prelaznog roka) i NIJEDAN nije doveo igrace koje zeli nego je gazdin sin (sportski direktor u pokusaju) samo gomilao neka istrosena imena.
(Jaran, 03. april 2019 12:19)

@jaran
jokane ti si?

Lelek Serba

pre 5 godina

Još jedan u nizu pokazatelja da kod prosečnih i ispod prosečnih ekipa u 95% slučajeva nije do trenera. Prvo Jokana otpustiše, onda Ranijerija, sada Parker posle 5 mečeva ima svih 5 poraza... Jednostavno Fulam nema ekipu i to je to, može ih voditi 10 najboljih svetskih trenera u istom momentu i ništa uradili ne bi. Isto kod nas sa Partizanom, prvo Đukić, onda Bata, sada Savo, a rezultati isti... Do trenera može da bude u velikom klubu i timu gde imaju dobri igrači, npr Man Utd, ako ne štimaju Pogba, Rašford, Matić, Aleksis, Marsijal, Lukaku i ostali onda menjaj trenera, a ako imaš Čembersa, Le Maršana, Betinelija, Kristija, Ajitea sa sve izduvanim Širleom i Vijetom džaba krečiš. Drago mi je što su ispali i Fulam i Hadersfild jer se jasno vidi da se nikako nisu privikli na PL, oni igraju tipičan fudbal za Čempionšip, koliko god da im fali kvaliteta njima je i stil igranja prevaziđen, Vulvsi koji su sa ove dve ekipe ušli u PL sada napadaju Evropu i kroz ligu i kroz Kup igraju jedan jako dopadljiv i gledljiv fudbal, a pre svega taj stil radi posao.

nora da je branitelj

pre 5 godina

Matan lol grga... sve isti kompleksas, liku treba ozbiljna terapija ,posto mu je IQ sprzen Tompsonovim pesmama i ocito nekom drogom

Tako je kako je

pre 5 godina

Johnny, 3. april 2019 11:11) #
Najjaci komentar, ovde iskompleksirani navijaci zvdezde i partizana ne gledaju da li je nas igrac i da ga podrzavaju nego samo pljuj po svome tako je lakse. Srbi ti mogu sve oprostiti sem uspeha i 90% komentatora ovde su isfrustrirani svojim zivotom pa pljuju nekog ko je uspeo pa i u raspalom Fulamu. Veliki pozzz

gogo

pre 5 godina

Bosanac ipak nije spasao Fulam, a od njega se toliko ocekivalo.
(Sojic, 3. april 2019 13:38)

Kakav Bosanac. Mitrović je rođen u Smederevu. Luka Jović je Bosanac.
Inače, jedan zanimljiv članak sa hrvatskog indexa o Mitroviću, to jest najvećem promašaju Premiershipa kako ga nazvaše.
https://www.index.hr/sport/clanak/srpski-napadac-najveci-promasaj-premiershipa-treba-mu-11-suteva-za-jedan-gol/2075649.aspx
Po statistici treba mu 11 šuteva za gol.

Nebo.Der

pre 5 godina

Jokanović ih je uveo u PL i sakupio 11 od 17 bodova u uvodnim kolima. Kasnije se ispostavilo da ga nisu ni pitali za pojačanja, a doveli su 12 novih fudbalera što je suludo!

Lars

pre 5 godina

Tako vam i treba kad ste dali otkaz Jokanu! Besmislena odluka. Nesto slicno kao kod nas u FSS-u kada su oterali Muslina, nakon smo se se kvalifikovali kao prvi u grupi!? Znam da je proslo godinu dana ali ja i dalje ne verujem.. te doveli napredno čedo da se uci na reprezentaciji i dize cenu menadzerskim pulenima.

Ivke

pre 5 godina

Ovaj Parker je ekspert za ispadanje iz premjer lige. Bio je igrac kada su poslednji put igrali PL i ispali, evo sada ih je vratio nazad i kao trener. Nije njegova najveca krivica, ali opet on ih tehnicki vraca nazad opet.

BokiPFC

pre 5 godina

Toliko o Jokanovom izboru pojacanja i Mitrovom liderstvu.
(Zvezda i Nole, 03. april 2019 10:15
Da si malo upuceniji znao bi da Jokan nije birao sam sta vise nije cak ni birao pojacanja,a ne samo sto brze pljuvati po coveku.

Parke

pre 5 godina

Dizete Jokana u nebesa, a zaboravljate da je on doveo sva ova "pojacanja" sa budzetom od vise od 100 miliona funti. Ni Gvardiola ih ne bi spasio ispadanja, to se znalo poslije prvih 15 utakmica da jednostavno nemaju kvalitet da uopste dostave loptu do Mitrovica da bi ovaj i imao neke sanse da da gol

Pufne za frezenkovanje

pre 5 godina

Bas tako. Lepo opisana sezona u jednoj reci. Katastrofa!
Nisam siguran da je tacno, ali je bilo prica da je pojacanja dovodio neki sportski direktor umesto Jokanovica. Sve i da je to tacno, trener ne sme to da dozvoli. Ekipa koja je usla u Premier ligu je morala uz 2-3 pojacanja da iznese i ovu sezonu u najacoj ligi pa da vide gde su. Siguran sam da bi opstali ili bi se barem borili do samog kraja da opstanu. Bilo je naravno potrebe da se pojacaju, pogotovu u odbrani na desnom beku npr, ali ne sa 15 igraca, vec sa maksimalno 5 novih igraca. I to sa 3 na leto pa na zimu da vide da li im je jos neki potreban. Mogu da zamislim kako su se osecali neki igraci koji su srce ostavili da udju u Premier ligu, a onda nisu bili ni na klupi...

Deyan X

pre 5 godina

Ljudi moji, pa Jokan nije doveo bukvalno nijednog igraca proslog leta u klub. Za one koje neznaju tamo imaju "pametnjakovica" koji je amerikanac i na osnovu njegovih zakljucaka dovode se odredjeni igraci. Jokan je samo prosle zime angazovao Mitra i jos dva igraca.

Jaran

pre 5 godina

pomoc strucnjaka
Pre ce biti da ti nemas pojma. 3 trenera ove sezone (Jokan i Klaudio za vreme prelaznog roka) i NIJEDAN nije doveo igrace koje zeli nego je gazdin sin (sportski direktor u pokusaju) samo gomilao neka istrosena imena.

4k4.Dex

pre 5 godina

Mislim ja bi razumeo da je Fulam nesto naptavio ove sezone da su bar na sredini tabele ili u gornjem delu pa da se prica o njima ali ovi je stvarno besmisleno.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Pa ne bi ja bio baš toliko kritičan prema ovoj LIMITIRANOJ ekipici Fulama. Ja ne znam šta je pred početak Premijer lige prošle jeseni uprava Fulama očekivala sa ovim rosterom? Da se bore za Ligu šampiona, šta? NEREALNO je bilo za očekivati da sa tako limitiranim sastavom, i sa tankom klupom, mogu da se biju bitke u Premijer ligi i da se opstane u toj ligi. Od samog početka sezone Fulam igra KATASTROFALNO, i tome nisu krivi treneri već TIM definitivno. Toliko im je fudbalsko znanje da se ne lažemo. Smenili su Jokanovića koji ih je uveo u Premijer ligu, koji je od ove ekipe izvukao maksimum, koji je najbolje poznavao tu ekipu, doveli Ranijerija nadajući se da ima čarobni štapić i da će moći da napravi opet novo čudo poput onog sa Lesterom, ali čuda se ne dešavaju baš svaki dan, čudo poput Lestera je veoma retko, pa su zato smenili i njega, i sada imaju privremenog trenera i debakli se ređaju i dalje, nevezano za to ko je trener, što znači da trener i nije bio problem od samog starta sezone. Sada Fulamu sledi ponovno nadmetanje u Čempionšipu i to je njihova realnost, a Premijer ligu u narednim sezonama će biti jako jako teško bez da dodatnih para i dodatnih pojačanja da ponovo izbore.

Johnny

pre 5 godina

Ono sto je meni de facto nepojmljivo jeste kolicina negativizma koja se ispaljuje ka Mitrovicu te ocigledna strast tokom pisanija o njemu kako je limitiran igrac.
Da se razumemo - nisam ni ja neko ko je pasionirani ljubitelj Mitrovica niti ga smatram svetskim kalibrom (cak ni evropskim) ali gde je ljudskost i zelja da neko iz tvoje drzave bude uspesan? Gde je podrska? Zasto uvek mora ovako?

Svi vi imate makar jednog clana porodice koji se u svom zivotu saplitao ili je i danas neuspesan. Imate makar dvoje ili vise koji ne studirase ili odustadose od studija. Da li ste im ikada rekli da su losi? Da su mizerni i limitirani i da nemaju pojma? Da su bezvredni? Niste, jer su vasi i volite ih. Podrzavate ih. No Mitrovica koji se donekle i ostvario u svojoj bransi razapinjete sa slascu. Ne valja vam posao.

Mrkva

pre 5 godina

Nista meni sad nije jasno. Mesecima u nasim medijma citamo o “Mitro gol” nevidjenom golgeteru koji reseta protivnice mreze i sad odjednom njegov tim ispada iz lige i ocigledno su razbijani od strane vecine klubova u ligi.
(Mare, 3. april 2019 10:53)

Onim pajserima u odbrani, a verujem i upravi koja je očigledno isforsirala dovođenje nekih levaka i uzaludnog trošenja love, ne bi pomogao ni Mesi, Maradona, ni Ronaldno, a ni Ronaldinjo, pa ni originalni Ronaldo.
Jokanović i jeste oteran što nije hteo da forsira neke bolide.
Oterali su trenera u kojeg su igrači imali poverenja posle samo 10 kola, upravi je ulazak u Premijer ligu digao nos, pa su mislili da su pametniji od svih.
Pa, evo, vidimo njihov rezultat. Ponašali su se kao što se ponašaju i naši balvani u našoj bedi od lige.

Sad će da izgube sponzore, bolji igrači će da odu, a Fulam daj bože da bude i na sredini druge lige. Živi bili, pa videli.

Cvarkov Djordje

pre 5 godina

50 miliona funti za ove nazovi 'fudbalere'? Pavkov bi za 2 miliona bio 50 puta korisniji. U Dinamu imaju odlicne igrace za 50 puta manje pare. Ko im je kriv kad ne znaju u koji shopping mall treba da idu. ;)

станко

pre 5 godina

Zašto? Zar si zaboravio da u Srbiji imaju više navijača nego u samom Londonu?
(Kontraš, 3. april 2019 10:58)

Тачно, моја покојна баба из Рековца била ватрени навијач Фулама!

zoki

pre 5 godina

jović 7m a tadić 13m. mogao si jokane da kupiš dva ponajbolja evropska igrača tvoje gore list za €20m, a ti kupio za €70m (?50m) Serija I Anguisu. ili se prao novac ili je teško neznanje u pitanju.
(pomoc strucnjaka, 03. april 2019 09:55)
Da pratiš fudbal znao bi da Jokan nije doveo nikoga osim Mitrovića. Sve ostalo dovodio vlasnikov sin koji igra menadžera i tako dovodi igrače.

panco

pre 5 godina

Gledao sam jednu utaknicu Fulama na TV i mogu vam najiskrrnije reci da i ako su krs ekipa da i dalje igraju lepsi fudbal od moje Zvezde, a da ne pricam za Partizan. Lopta jednostavno se bolje krece izmedju igaraca. Mi tako ruzan neki fudbal igramo, na silu nesto da je to strasno. Isto tako i reprenzetacija.

4k4.Dex

pre 5 godina

Koliko premijer ligasi i to cak i ovi najslabiji imaju novca to je nerealno. Jedno 10 puta vise od egal klubova iz drugih liga i opet nista ne mogu da naprave. Stvarno tuzno.

4k4.Dex

pre 5 godina

Ali svaki dan vesti o Fulamu? Koga zanima bre yadnji klub na tabeli jestw ozbiljni vise sa njima? Napisite ako Mitrovic da gol ako ne stvarno ne mogu da citam o petorazrednoj ekipi.

cartman

pre 5 godina

Da su sacuvali Jokana, pa da i ispadnu, on je majstor za povratak u premijer ligu.. Ovako ce da rasprodaju tih par dobrih igraca sto imaju i ponovo ce biti na sredini tabele druge lige.

Mirko Sandic

pre 5 godina

Greska je bila sto je otisao Jokanovic I sto je zaista okosnicu trebalo da cini tim koji je zasluzan za ulazak u PL.....A Mitrovic, pa on je zalutao u fudbal njemu je mesto u vaterpolu, tipican sidras

Kontraš

pre 5 godina

Zašto uopšte pišete svaki dan o Fulamu? Kao da je neki fudbalski gigant upao u probleme.
(Z.Dj., 03. april 2019 10:47) Zašto? Zar si zaboravio da u Srbiji imaju više navijača nego u samom Londonu?

Mare

pre 5 godina

Nista meni sad nije jasno. Mesecima u nasim medijma citamo o “Mitro gol” nevidjenom golgeteru koji reseta protivnice mreze i sad odjednom njegov tim ispada iz lige i ocigledno su razbijani od strane vecine klubova u ligi.

Ringo Star

pre 5 godina

Ima jedan covek koji zna sta je problem i sigurno ima resenje... 
Svi znamo ko je to.. 
One and only Jon Bon Jovi !!!
(Ringo Star, 03. april 2019 09:49

Ne razumem sto katastrofa.Da ste imali vezni red(ko da doda loptu Mitrovicu) i odbranu(koja je na nivou seoskog kluba) ne bi ispali iz lige.Logicno?
(Jon Bon Jovi, 03. april 2019 09:42)

Podsecas me na jednog coveka...
Ako si on izvini za sve ...?

Jugguja

pre 5 godina

Odbaranaaa, pa nisam gledao u ligama petice losije. Pola golova je posledica pasa direktno u noge protivniku na 30 m od svog gola, druga polovina iz situacija kao sinoc, da trojica ne mogu da blokiraju sut iako su sva trojica na jednom napadacu. Demoralisano izgledaju, tako se i krecu, kao da im nije bitno. I u zimskom prelaznom nije doveden ni stoper ni odbrambeni koji bi malo zaljuljao ekipu...bas steta.

Zemun79

pre 5 godina

Ali zato postoji jedan veliki stručnjak na brdovitom Balkanu, jedno veliko trenersko ime koje u startnu postavu uporno gura igrača koji ispada iz lige, a za 90 minuta ne uvede igrača koji je neuporedivo mlađi, brži, efikasniji i za kojeg se raspituju najveći svetski klubovi.

Peconny

pre 5 godina

“..You Are My Fulham,
My Only Fulham,
You Make Me Happy When Skies Are Grey,
I Never Noticed,
How Much I Loved You,
Until You Taken My Fulham Away,
NaNaNaNa NA oh..”

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Ne razumem sto katastrofa.Da ste imali vezni red(ko da doda loptu Mitrovicu) i odbranu(koja je na nivou seoskog kluba) ne bi ispali iz lige.Logicno?

intexata

pre 5 godina

Generalno nisam u fazonu da nesto ili nekome zelim lose, jednostavno nisam tako vaspitan, ali drago mi je sto ste ispali samo zato sto se Jokanovica tako otpustili. Zao mi je Mitrovica naravno, nadam se da ce naci bolji klub... Tako da zasluzili ste, dal je karma ili sta, vratilo vam se sve...

JPR24

pre 5 godina

Nije to nikakava katastrofa. Terali su Jokana, sledeći su imali još gore rezultate. A ako su mislili sa ovakvom odbranom da barem izvuku opstanak, onda su im celnici totalne mazge...

pomoc strucnjaka

pre 5 godina

jović 7m a tadić 13m. mogao si jokane da kupiš dva ponajbolja evropska igrača tvoje gore list za €20m, a ti kupio za €70m (?50m) Serija I Anguisu. ili se prao novac ili je teško neznanje u pitanju.

intexata

pre 5 godina

Generalno nisam u fazonu da nesto ili nekome zelim lose, jednostavno nisam tako vaspitan, ali drago mi je sto ste ispali samo zato sto se Jokanovica tako otpustili. Zao mi je Mitrovica naravno, nadam se da ce naci bolji klub... Tako da zasluzili ste, dal je karma ili sta, vratilo vam se sve...

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Ne razumem sto katastrofa.Da ste imali vezni red(ko da doda loptu Mitrovicu) i odbranu(koja je na nivou seoskog kluba) ne bi ispali iz lige.Logicno?

Zemun79

pre 5 godina

Ali zato postoji jedan veliki stručnjak na brdovitom Balkanu, jedno veliko trenersko ime koje u startnu postavu uporno gura igrača koji ispada iz lige, a za 90 minuta ne uvede igrača koji je neuporedivo mlađi, brži, efikasniji i za kojeg se raspituju najveći svetski klubovi.

cartman

pre 5 godina

Da su sacuvali Jokana, pa da i ispadnu, on je majstor za povratak u premijer ligu.. Ovako ce da rasprodaju tih par dobrih igraca sto imaju i ponovo ce biti na sredini tabele druge lige.

Jugguja

pre 5 godina

Odbaranaaa, pa nisam gledao u ligama petice losije. Pola golova je posledica pasa direktno u noge protivniku na 30 m od svog gola, druga polovina iz situacija kao sinoc, da trojica ne mogu da blokiraju sut iako su sva trojica na jednom napadacu. Demoralisano izgledaju, tako se i krecu, kao da im nije bitno. I u zimskom prelaznom nije doveden ni stoper ni odbrambeni koji bi malo zaljuljao ekipu...bas steta.

Johnny

pre 5 godina

Ono sto je meni de facto nepojmljivo jeste kolicina negativizma koja se ispaljuje ka Mitrovicu te ocigledna strast tokom pisanija o njemu kako je limitiran igrac.
Da se razumemo - nisam ni ja neko ko je pasionirani ljubitelj Mitrovica niti ga smatram svetskim kalibrom (cak ni evropskim) ali gde je ljudskost i zelja da neko iz tvoje drzave bude uspesan? Gde je podrska? Zasto uvek mora ovako?

Svi vi imate makar jednog clana porodice koji se u svom zivotu saplitao ili je i danas neuspesan. Imate makar dvoje ili vise koji ne studirase ili odustadose od studija. Da li ste im ikada rekli da su losi? Da su mizerni i limitirani i da nemaju pojma? Da su bezvredni? Niste, jer su vasi i volite ih. Podrzavate ih. No Mitrovica koji se donekle i ostvario u svojoj bransi razapinjete sa slascu. Ne valja vam posao.

zoki

pre 5 godina

jović 7m a tadić 13m. mogao si jokane da kupiš dva ponajbolja evropska igrača tvoje gore list za €20m, a ti kupio za €70m (?50m) Serija I Anguisu. ili se prao novac ili je teško neznanje u pitanju.
(pomoc strucnjaka, 03. april 2019 09:55)
Da pratiš fudbal znao bi da Jokan nije doveo nikoga osim Mitrovića. Sve ostalo dovodio vlasnikov sin koji igra menadžera i tako dovodi igrače.

pomoc strucnjaka

pre 5 godina

jović 7m a tadić 13m. mogao si jokane da kupiš dva ponajbolja evropska igrača tvoje gore list za €20m, a ti kupio za €70m (?50m) Serija I Anguisu. ili se prao novac ili je teško neznanje u pitanju.

Nebo.Der

pre 5 godina

Jokanović ih je uveo u PL i sakupio 11 od 17 bodova u uvodnim kolima. Kasnije se ispostavilo da ga nisu ni pitali za pojačanja, a doveli su 12 novih fudbalera što je suludo!

BokiPFC

pre 5 godina

Toliko o Jokanovom izboru pojacanja i Mitrovom liderstvu.
(Zvezda i Nole, 03. april 2019 10:15
Da si malo upuceniji znao bi da Jokan nije birao sam sta vise nije cak ni birao pojacanja,a ne samo sto brze pljuvati po coveku.

Mirko Sandic

pre 5 godina

Greska je bila sto je otisao Jokanovic I sto je zaista okosnicu trebalo da cini tim koji je zasluzan za ulazak u PL.....A Mitrovic, pa on je zalutao u fudbal njemu je mesto u vaterpolu, tipican sidras

JPR24

pre 5 godina

Nije to nikakava katastrofa. Terali su Jokana, sledeći su imali još gore rezultate. A ako su mislili sa ovakvom odbranom da barem izvuku opstanak, onda su im celnici totalne mazge...

Jaran

pre 5 godina

pomoc strucnjaka
Pre ce biti da ti nemas pojma. 3 trenera ove sezone (Jokan i Klaudio za vreme prelaznog roka) i NIJEDAN nije doveo igrace koje zeli nego je gazdin sin (sportski direktor u pokusaju) samo gomilao neka istrosena imena.

станко

pre 5 godina

Zašto? Zar si zaboravio da u Srbiji imaju više navijača nego u samom Londonu?
(Kontraš, 3. april 2019 10:58)

Тачно, моја покојна баба из Рековца била ватрени навијач Фулама!

Mare

pre 5 godina

Nista meni sad nije jasno. Mesecima u nasim medijma citamo o “Mitro gol” nevidjenom golgeteru koji reseta protivnice mreze i sad odjednom njegov tim ispada iz lige i ocigledno su razbijani od strane vecine klubova u ligi.

panco

pre 5 godina

Gledao sam jednu utaknicu Fulama na TV i mogu vam najiskrrnije reci da i ako su krs ekipa da i dalje igraju lepsi fudbal od moje Zvezde, a da ne pricam za Partizan. Lopta jednostavno se bolje krece izmedju igaraca. Mi tako ruzan neki fudbal igramo, na silu nesto da je to strasno. Isto tako i reprenzetacija.

Kontraš

pre 5 godina

Zašto uopšte pišete svaki dan o Fulamu? Kao da je neki fudbalski gigant upao u probleme.
(Z.Dj., 03. april 2019 10:47) Zašto? Zar si zaboravio da u Srbiji imaju više navijača nego u samom Londonu?

4k4.Dex

pre 5 godina

Ali svaki dan vesti o Fulamu? Koga zanima bre yadnji klub na tabeli jestw ozbiljni vise sa njima? Napisite ako Mitrovic da gol ako ne stvarno ne mogu da citam o petorazrednoj ekipi.

Mrkva

pre 5 godina

Nista meni sad nije jasno. Mesecima u nasim medijma citamo o “Mitro gol” nevidjenom golgeteru koji reseta protivnice mreze i sad odjednom njegov tim ispada iz lige i ocigledno su razbijani od strane vecine klubova u ligi.
(Mare, 3. april 2019 10:53)

Onim pajserima u odbrani, a verujem i upravi koja je očigledno isforsirala dovođenje nekih levaka i uzaludnog trošenja love, ne bi pomogao ni Mesi, Maradona, ni Ronaldno, a ni Ronaldinjo, pa ni originalni Ronaldo.
Jokanović i jeste oteran što nije hteo da forsira neke bolide.
Oterali su trenera u kojeg su igrači imali poverenja posle samo 10 kola, upravi je ulazak u Premijer ligu digao nos, pa su mislili da su pametniji od svih.
Pa, evo, vidimo njihov rezultat. Ponašali su se kao što se ponašaju i naši balvani u našoj bedi od lige.

Sad će da izgube sponzore, bolji igrači će da odu, a Fulam daj bože da bude i na sredini druge lige. Živi bili, pa videli.

Deyan X

pre 5 godina

Ljudi moji, pa Jokan nije doveo bukvalno nijednog igraca proslog leta u klub. Za one koje neznaju tamo imaju "pametnjakovica" koji je amerikanac i na osnovu njegovih zakljucaka dovode se odredjeni igraci. Jokan je samo prosle zime angazovao Mitra i jos dva igraca.

Lars

pre 5 godina

Tako vam i treba kad ste dali otkaz Jokanu! Besmislena odluka. Nesto slicno kao kod nas u FSS-u kada su oterali Muslina, nakon smo se se kvalifikovali kao prvi u grupi!? Znam da je proslo godinu dana ali ja i dalje ne verujem.. te doveli napredno čedo da se uci na reprezentaciji i dize cenu menadzerskim pulenima.

Pufne za frezenkovanje

pre 5 godina

Bas tako. Lepo opisana sezona u jednoj reci. Katastrofa!
Nisam siguran da je tacno, ali je bilo prica da je pojacanja dovodio neki sportski direktor umesto Jokanovica. Sve i da je to tacno, trener ne sme to da dozvoli. Ekipa koja je usla u Premier ligu je morala uz 2-3 pojacanja da iznese i ovu sezonu u najacoj ligi pa da vide gde su. Siguran sam da bi opstali ili bi se barem borili do samog kraja da opstanu. Bilo je naravno potrebe da se pojacaju, pogotovu u odbrani na desnom beku npr, ali ne sa 15 igraca, vec sa maksimalno 5 novih igraca. I to sa 3 na leto pa na zimu da vide da li im je jos neki potreban. Mogu da zamislim kako su se osecali neki igraci koji su srce ostavili da udju u Premier ligu, a onda nisu bili ni na klupi...

Lelek Serba

pre 5 godina

Još jedan u nizu pokazatelja da kod prosečnih i ispod prosečnih ekipa u 95% slučajeva nije do trenera. Prvo Jokana otpustiše, onda Ranijerija, sada Parker posle 5 mečeva ima svih 5 poraza... Jednostavno Fulam nema ekipu i to je to, može ih voditi 10 najboljih svetskih trenera u istom momentu i ništa uradili ne bi. Isto kod nas sa Partizanom, prvo Đukić, onda Bata, sada Savo, a rezultati isti... Do trenera može da bude u velikom klubu i timu gde imaju dobri igrači, npr Man Utd, ako ne štimaju Pogba, Rašford, Matić, Aleksis, Marsijal, Lukaku i ostali onda menjaj trenera, a ako imaš Čembersa, Le Maršana, Betinelija, Kristija, Ajitea sa sve izduvanim Širleom i Vijetom džaba krečiš. Drago mi je što su ispali i Fulam i Hadersfild jer se jasno vidi da se nikako nisu privikli na PL, oni igraju tipičan fudbal za Čempionšip, koliko god da im fali kvaliteta njima je i stil igranja prevaziđen, Vulvsi koji su sa ove dve ekipe ušli u PL sada napadaju Evropu i kroz ligu i kroz Kup igraju jedan jako dopadljiv i gledljiv fudbal, a pre svega taj stil radi posao.

Cvarkov Djordje

pre 5 godina

50 miliona funti za ove nazovi 'fudbalere'? Pavkov bi za 2 miliona bio 50 puta korisniji. U Dinamu imaju odlicne igrace za 50 puta manje pare. Ko im je kriv kad ne znaju u koji shopping mall treba da idu. ;)

Ivan Veljković

pre 5 godina

Pa ne bi ja bio baš toliko kritičan prema ovoj LIMITIRANOJ ekipici Fulama. Ja ne znam šta je pred početak Premijer lige prošle jeseni uprava Fulama očekivala sa ovim rosterom? Da se bore za Ligu šampiona, šta? NEREALNO je bilo za očekivati da sa tako limitiranim sastavom, i sa tankom klupom, mogu da se biju bitke u Premijer ligi i da se opstane u toj ligi. Od samog početka sezone Fulam igra KATASTROFALNO, i tome nisu krivi treneri već TIM definitivno. Toliko im je fudbalsko znanje da se ne lažemo. Smenili su Jokanovića koji ih je uveo u Premijer ligu, koji je od ove ekipe izvukao maksimum, koji je najbolje poznavao tu ekipu, doveli Ranijerija nadajući se da ima čarobni štapić i da će moći da napravi opet novo čudo poput onog sa Lesterom, ali čuda se ne dešavaju baš svaki dan, čudo poput Lestera je veoma retko, pa su zato smenili i njega, i sada imaju privremenog trenera i debakli se ređaju i dalje, nevezano za to ko je trener, što znači da trener i nije bio problem od samog starta sezone. Sada Fulamu sledi ponovno nadmetanje u Čempionšipu i to je njihova realnost, a Premijer ligu u narednim sezonama će biti jako jako teško bez da dodatnih para i dodatnih pojačanja da ponovo izbore.

Ringo Star

pre 5 godina

Ima jedan covek koji zna sta je problem i sigurno ima resenje... 
Svi znamo ko je to.. 
One and only Jon Bon Jovi !!!
(Ringo Star, 03. april 2019 09:49

Ne razumem sto katastrofa.Da ste imali vezni red(ko da doda loptu Mitrovicu) i odbranu(koja je na nivou seoskog kluba) ne bi ispali iz lige.Logicno?
(Jon Bon Jovi, 03. april 2019 09:42)

Podsecas me na jednog coveka...
Ako si on izvini za sve ...?

Peconny

pre 5 godina

“..You Are My Fulham,
My Only Fulham,
You Make Me Happy When Skies Are Grey,
I Never Noticed,
How Much I Loved You,
Until You Taken My Fulham Away,
NaNaNaNa NA oh..”

4k4.Dex

pre 5 godina

Koliko premijer ligasi i to cak i ovi najslabiji imaju novca to je nerealno. Jedno 10 puta vise od egal klubova iz drugih liga i opet nista ne mogu da naprave. Stvarno tuzno.

Parke

pre 5 godina

Dizete Jokana u nebesa, a zaboravljate da je on doveo sva ova "pojacanja" sa budzetom od vise od 100 miliona funti. Ni Gvardiola ih ne bi spasio ispadanja, to se znalo poslije prvih 15 utakmica da jednostavno nemaju kvalitet da uopste dostave loptu do Mitrovica da bi ovaj i imao neke sanse da da gol

Tako je kako je

pre 5 godina

Johnny, 3. april 2019 11:11) #
Najjaci komentar, ovde iskompleksirani navijaci zvdezde i partizana ne gledaju da li je nas igrac i da ga podrzavaju nego samo pljuj po svome tako je lakse. Srbi ti mogu sve oprostiti sem uspeha i 90% komentatora ovde su isfrustrirani svojim zivotom pa pljuju nekog ko je uspeo pa i u raspalom Fulamu. Veliki pozzz

Ivke

pre 5 godina

Ovaj Parker je ekspert za ispadanje iz premjer lige. Bio je igrac kada su poslednji put igrali PL i ispali, evo sada ih je vratio nazad i kao trener. Nije njegova najveca krivica, ali opet on ih tehnicki vraca nazad opet.

gogo

pre 5 godina

Bosanac ipak nije spasao Fulam, a od njega se toliko ocekivalo.
(Sojic, 3. april 2019 13:38)

Kakav Bosanac. Mitrović je rođen u Smederevu. Luka Jović je Bosanac.
Inače, jedan zanimljiv članak sa hrvatskog indexa o Mitroviću, to jest najvećem promašaju Premiershipa kako ga nazvaše.
https://www.index.hr/sport/clanak/srpski-napadac-najveci-promasaj-premiershipa-treba-mu-11-suteva-za-jedan-gol/2075649.aspx
Po statistici treba mu 11 šuteva za gol.

4k4.Dex

pre 5 godina

Mislim ja bi razumeo da je Fulam nesto naptavio ove sezone da su bar na sredini tabele ili u gornjem delu pa da se prica o njima ali ovi je stvarno besmisleno.

nora da je branitelj

pre 5 godina

Matan lol grga... sve isti kompleksas, liku treba ozbiljna terapija ,posto mu je IQ sprzen Tompsonovim pesmama i ocito nekom drogom

pomoc strucnjaka

pre 5 godina

pomoc strucnjaka 
Pre ce biti da ti nemas pojma. 3 trenera ove sezone (Jokan i Klaudio za vreme prelaznog roka) i NIJEDAN nije doveo igrace koje zeli nego je gazdin sin (sportski direktor u pokusaju) samo gomilao neka istrosena imena.
(Jaran, 03. april 2019 12:19)

@jaran
jokane ti si?

Zemun79

pre 5 godina

Ali zato postoji jedan veliki stručnjak na brdovitom Balkanu, jedno veliko trenersko ime koje u startnu postavu uporno gura igrača koji ispada iz lige, a za 90 minuta ne uvede igrača koji je neuporedivo mlađi, brži, efikasniji i za kojeg se raspituju najveći svetski klubovi.

Mirko Sandic

pre 5 godina

Greska je bila sto je otisao Jokanovic I sto je zaista okosnicu trebalo da cini tim koji je zasluzan za ulazak u PL.....A Mitrovic, pa on je zalutao u fudbal njemu je mesto u vaterpolu, tipican sidras

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Ne razumem sto katastrofa.Da ste imali vezni red(ko da doda loptu Mitrovicu) i odbranu(koja je na nivou seoskog kluba) ne bi ispali iz lige.Logicno?

Mare

pre 5 godina

Nista meni sad nije jasno. Mesecima u nasim medijma citamo o “Mitro gol” nevidjenom golgeteru koji reseta protivnice mreze i sad odjednom njegov tim ispada iz lige i ocigledno su razbijani od strane vecine klubova u ligi.

pomoc strucnjaka

pre 5 godina

jović 7m a tadić 13m. mogao si jokane da kupiš dva ponajbolja evropska igrača tvoje gore list za €20m, a ti kupio za €70m (?50m) Serija I Anguisu. ili se prao novac ili je teško neznanje u pitanju.

Parke

pre 5 godina

Dizete Jokana u nebesa, a zaboravljate da je on doveo sva ova "pojacanja" sa budzetom od vise od 100 miliona funti. Ni Gvardiola ih ne bi spasio ispadanja, to se znalo poslije prvih 15 utakmica da jednostavno nemaju kvalitet da uopste dostave loptu do Mitrovica da bi ovaj i imao neke sanse da da gol

Peconny

pre 5 godina

“..You Are My Fulham,
My Only Fulham,
You Make Me Happy When Skies Are Grey,
I Never Noticed,
How Much I Loved You,
Until You Taken My Fulham Away,
NaNaNaNa NA oh..”

intexata

pre 5 godina

Generalno nisam u fazonu da nesto ili nekome zelim lose, jednostavno nisam tako vaspitan, ali drago mi je sto ste ispali samo zato sto se Jokanovica tako otpustili. Zao mi je Mitrovica naravno, nadam se da ce naci bolji klub... Tako da zasluzili ste, dal je karma ili sta, vratilo vam se sve...

Ringo Star

pre 5 godina

Ima jedan covek koji zna sta je problem i sigurno ima resenje... 
Svi znamo ko je to.. 
One and only Jon Bon Jovi !!!
(Ringo Star, 03. april 2019 09:49

Ne razumem sto katastrofa.Da ste imali vezni red(ko da doda loptu Mitrovicu) i odbranu(koja je na nivou seoskog kluba) ne bi ispali iz lige.Logicno?
(Jon Bon Jovi, 03. april 2019 09:42)

Podsecas me na jednog coveka...
Ako si on izvini za sve ...?

BokiPFC

pre 5 godina

Toliko o Jokanovom izboru pojacanja i Mitrovom liderstvu.
(Zvezda i Nole, 03. april 2019 10:15
Da si malo upuceniji znao bi da Jokan nije birao sam sta vise nije cak ni birao pojacanja,a ne samo sto brze pljuvati po coveku.

Lars

pre 5 godina

Tako vam i treba kad ste dali otkaz Jokanu! Besmislena odluka. Nesto slicno kao kod nas u FSS-u kada su oterali Muslina, nakon smo se se kvalifikovali kao prvi u grupi!? Znam da je proslo godinu dana ali ja i dalje ne verujem.. te doveli napredno čedo da se uci na reprezentaciji i dize cenu menadzerskim pulenima.

Kontraš

pre 5 godina

Zašto uopšte pišete svaki dan o Fulamu? Kao da je neki fudbalski gigant upao u probleme.
(Z.Dj., 03. april 2019 10:47) Zašto? Zar si zaboravio da u Srbiji imaju više navijača nego u samom Londonu?

Ivke

pre 5 godina

Ovaj Parker je ekspert za ispadanje iz premjer lige. Bio je igrac kada su poslednji put igrali PL i ispali, evo sada ih je vratio nazad i kao trener. Nije njegova najveca krivica, ali opet on ih tehnicki vraca nazad opet.

panco

pre 5 godina

Gledao sam jednu utaknicu Fulama na TV i mogu vam najiskrrnije reci da i ako su krs ekipa da i dalje igraju lepsi fudbal od moje Zvezde, a da ne pricam za Partizan. Lopta jednostavno se bolje krece izmedju igaraca. Mi tako ruzan neki fudbal igramo, na silu nesto da je to strasno. Isto tako i reprenzetacija.

Johnny

pre 5 godina

Ono sto je meni de facto nepojmljivo jeste kolicina negativizma koja se ispaljuje ka Mitrovicu te ocigledna strast tokom pisanija o njemu kako je limitiran igrac.
Da se razumemo - nisam ni ja neko ko je pasionirani ljubitelj Mitrovica niti ga smatram svetskim kalibrom (cak ni evropskim) ali gde je ljudskost i zelja da neko iz tvoje drzave bude uspesan? Gde je podrska? Zasto uvek mora ovako?

Svi vi imate makar jednog clana porodice koji se u svom zivotu saplitao ili je i danas neuspesan. Imate makar dvoje ili vise koji ne studirase ili odustadose od studija. Da li ste im ikada rekli da su losi? Da su mizerni i limitirani i da nemaju pojma? Da su bezvredni? Niste, jer su vasi i volite ih. Podrzavate ih. No Mitrovica koji se donekle i ostvario u svojoj bransi razapinjete sa slascu. Ne valja vam posao.

Cvarkov Djordje

pre 5 godina

50 miliona funti za ove nazovi 'fudbalere'? Pavkov bi za 2 miliona bio 50 puta korisniji. U Dinamu imaju odlicne igrace za 50 puta manje pare. Ko im je kriv kad ne znaju u koji shopping mall treba da idu. ;)

4k4.Dex

pre 5 godina

Ali svaki dan vesti o Fulamu? Koga zanima bre yadnji klub na tabeli jestw ozbiljni vise sa njima? Napisite ako Mitrovic da gol ako ne stvarno ne mogu da citam o petorazrednoj ekipi.

Deyan X

pre 5 godina

Ljudi moji, pa Jokan nije doveo bukvalno nijednog igraca proslog leta u klub. Za one koje neznaju tamo imaju "pametnjakovica" koji je amerikanac i na osnovu njegovih zakljucaka dovode se odredjeni igraci. Jokan je samo prosle zime angazovao Mitra i jos dva igraca.

JPR24

pre 5 godina

Nije to nikakava katastrofa. Terali su Jokana, sledeći su imali još gore rezultate. A ako su mislili sa ovakvom odbranom da barem izvuku opstanak, onda su im celnici totalne mazge...

Mrkva

pre 5 godina

Nista meni sad nije jasno. Mesecima u nasim medijma citamo o “Mitro gol” nevidjenom golgeteru koji reseta protivnice mreze i sad odjednom njegov tim ispada iz lige i ocigledno su razbijani od strane vecine klubova u ligi.
(Mare, 3. april 2019 10:53)

Onim pajserima u odbrani, a verujem i upravi koja je očigledno isforsirala dovođenje nekih levaka i uzaludnog trošenja love, ne bi pomogao ni Mesi, Maradona, ni Ronaldno, a ni Ronaldinjo, pa ni originalni Ronaldo.
Jokanović i jeste oteran što nije hteo da forsira neke bolide.
Oterali su trenera u kojeg su igrači imali poverenja posle samo 10 kola, upravi je ulazak u Premijer ligu digao nos, pa su mislili da su pametniji od svih.
Pa, evo, vidimo njihov rezultat. Ponašali su se kao što se ponašaju i naši balvani u našoj bedi od lige.

Sad će da izgube sponzore, bolji igrači će da odu, a Fulam daj bože da bude i na sredini druge lige. Živi bili, pa videli.

zoki

pre 5 godina

jović 7m a tadić 13m. mogao si jokane da kupiš dva ponajbolja evropska igrača tvoje gore list za €20m, a ti kupio za €70m (?50m) Serija I Anguisu. ili se prao novac ili je teško neznanje u pitanju.
(pomoc strucnjaka, 03. april 2019 09:55)
Da pratiš fudbal znao bi da Jokan nije doveo nikoga osim Mitrovića. Sve ostalo dovodio vlasnikov sin koji igra menadžera i tako dovodi igrače.

Tako je kako je

pre 5 godina

Johnny, 3. april 2019 11:11) #
Najjaci komentar, ovde iskompleksirani navijaci zvdezde i partizana ne gledaju da li je nas igrac i da ga podrzavaju nego samo pljuj po svome tako je lakse. Srbi ti mogu sve oprostiti sem uspeha i 90% komentatora ovde su isfrustrirani svojim zivotom pa pljuju nekog ko je uspeo pa i u raspalom Fulamu. Veliki pozzz

nora da je branitelj

pre 5 godina

Matan lol grga... sve isti kompleksas, liku treba ozbiljna terapija ,posto mu je IQ sprzen Tompsonovim pesmama i ocito nekom drogom

pomoc strucnjaka

pre 5 godina

pomoc strucnjaka 
Pre ce biti da ti nemas pojma. 3 trenera ove sezone (Jokan i Klaudio za vreme prelaznog roka) i NIJEDAN nije doveo igrace koje zeli nego je gazdin sin (sportski direktor u pokusaju) samo gomilao neka istrosena imena.
(Jaran, 03. april 2019 12:19)

@jaran
jokane ti si?

cartman

pre 5 godina

Da su sacuvali Jokana, pa da i ispadnu, on je majstor za povratak u premijer ligu.. Ovako ce da rasprodaju tih par dobrih igraca sto imaju i ponovo ce biti na sredini tabele druge lige.

4k4.Dex

pre 5 godina

Mislim ja bi razumeo da je Fulam nesto naptavio ove sezone da su bar na sredini tabele ili u gornjem delu pa da se prica o njima ali ovi je stvarno besmisleno.

4k4.Dex

pre 5 godina

Koliko premijer ligasi i to cak i ovi najslabiji imaju novca to je nerealno. Jedno 10 puta vise od egal klubova iz drugih liga i opet nista ne mogu da naprave. Stvarno tuzno.

Jaran

pre 5 godina

pomoc strucnjaka
Pre ce biti da ti nemas pojma. 3 trenera ove sezone (Jokan i Klaudio za vreme prelaznog roka) i NIJEDAN nije doveo igrace koje zeli nego je gazdin sin (sportski direktor u pokusaju) samo gomilao neka istrosena imena.

Pufne za frezenkovanje

pre 5 godina

Bas tako. Lepo opisana sezona u jednoj reci. Katastrofa!
Nisam siguran da je tacno, ali je bilo prica da je pojacanja dovodio neki sportski direktor umesto Jokanovica. Sve i da je to tacno, trener ne sme to da dozvoli. Ekipa koja je usla u Premier ligu je morala uz 2-3 pojacanja da iznese i ovu sezonu u najacoj ligi pa da vide gde su. Siguran sam da bi opstali ili bi se barem borili do samog kraja da opstanu. Bilo je naravno potrebe da se pojacaju, pogotovu u odbrani na desnom beku npr, ali ne sa 15 igraca, vec sa maksimalno 5 novih igraca. I to sa 3 na leto pa na zimu da vide da li im je jos neki potreban. Mogu da zamislim kako su se osecali neki igraci koji su srce ostavili da udju u Premier ligu, a onda nisu bili ni na klupi...

gogo

pre 5 godina

Bosanac ipak nije spasao Fulam, a od njega se toliko ocekivalo.
(Sojic, 3. april 2019 13:38)

Kakav Bosanac. Mitrović je rođen u Smederevu. Luka Jović je Bosanac.
Inače, jedan zanimljiv članak sa hrvatskog indexa o Mitroviću, to jest najvećem promašaju Premiershipa kako ga nazvaše.
https://www.index.hr/sport/clanak/srpski-napadac-najveci-promasaj-premiershipa-treba-mu-11-suteva-za-jedan-gol/2075649.aspx
Po statistici treba mu 11 šuteva za gol.

Nebo.Der

pre 5 godina

Jokanović ih je uveo u PL i sakupio 11 od 17 bodova u uvodnim kolima. Kasnije se ispostavilo da ga nisu ni pitali za pojačanja, a doveli su 12 novih fudbalera što je suludo!

Jugguja

pre 5 godina

Odbaranaaa, pa nisam gledao u ligama petice losije. Pola golova je posledica pasa direktno u noge protivniku na 30 m od svog gola, druga polovina iz situacija kao sinoc, da trojica ne mogu da blokiraju sut iako su sva trojica na jednom napadacu. Demoralisano izgledaju, tako se i krecu, kao da im nije bitno. I u zimskom prelaznom nije doveden ni stoper ni odbrambeni koji bi malo zaljuljao ekipu...bas steta.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Pa ne bi ja bio baš toliko kritičan prema ovoj LIMITIRANOJ ekipici Fulama. Ja ne znam šta je pred početak Premijer lige prošle jeseni uprava Fulama očekivala sa ovim rosterom? Da se bore za Ligu šampiona, šta? NEREALNO je bilo za očekivati da sa tako limitiranim sastavom, i sa tankom klupom, mogu da se biju bitke u Premijer ligi i da se opstane u toj ligi. Od samog početka sezone Fulam igra KATASTROFALNO, i tome nisu krivi treneri već TIM definitivno. Toliko im je fudbalsko znanje da se ne lažemo. Smenili su Jokanovića koji ih je uveo u Premijer ligu, koji je od ove ekipe izvukao maksimum, koji je najbolje poznavao tu ekipu, doveli Ranijerija nadajući se da ima čarobni štapić i da će moći da napravi opet novo čudo poput onog sa Lesterom, ali čuda se ne dešavaju baš svaki dan, čudo poput Lestera je veoma retko, pa su zato smenili i njega, i sada imaju privremenog trenera i debakli se ređaju i dalje, nevezano za to ko je trener, što znači da trener i nije bio problem od samog starta sezone. Sada Fulamu sledi ponovno nadmetanje u Čempionšipu i to je njihova realnost, a Premijer ligu u narednim sezonama će biti jako jako teško bez da dodatnih para i dodatnih pojačanja da ponovo izbore.

станко

pre 5 godina

Zašto? Zar si zaboravio da u Srbiji imaju više navijača nego u samom Londonu?
(Kontraš, 3. april 2019 10:58)

Тачно, моја покојна баба из Рековца била ватрени навијач Фулама!

Lelek Serba

pre 5 godina

Još jedan u nizu pokazatelja da kod prosečnih i ispod prosečnih ekipa u 95% slučajeva nije do trenera. Prvo Jokana otpustiše, onda Ranijerija, sada Parker posle 5 mečeva ima svih 5 poraza... Jednostavno Fulam nema ekipu i to je to, može ih voditi 10 najboljih svetskih trenera u istom momentu i ništa uradili ne bi. Isto kod nas sa Partizanom, prvo Đukić, onda Bata, sada Savo, a rezultati isti... Do trenera može da bude u velikom klubu i timu gde imaju dobri igrači, npr Man Utd, ako ne štimaju Pogba, Rašford, Matić, Aleksis, Marsijal, Lukaku i ostali onda menjaj trenera, a ako imaš Čembersa, Le Maršana, Betinelija, Kristija, Ajitea sa sve izduvanim Širleom i Vijetom džaba krečiš. Drago mi je što su ispali i Fulam i Hadersfild jer se jasno vidi da se nikako nisu privikli na PL, oni igraju tipičan fudbal za Čempionšip, koliko god da im fali kvaliteta njima je i stil igranja prevaziđen, Vulvsi koji su sa ove dve ekipe ušli u PL sada napadaju Evropu i kroz ligu i kroz Kup igraju jedan jako dopadljiv i gledljiv fudbal, a pre svega taj stil radi posao.