1. Ja pamtim uvredu ovog Tumbakovića na račun unesrećenih srpskih ratnih izbeglica još devedesetih kad je bio trener Partizana. FK Partizan se tada izvinio zbog tog primitivnog ispada, ali je gorak ukus ostao.
  (edison, 26. mart 2019 21:43)

  # Link komentara

 2. Jel je bio rasizam protiv Srbije? Ne mislim na onaj politički...
  (Koja budalaština, 26. mart 2019 21:43)

  # Link komentara

 3. Britanci nisu rasisti. Slika, na kojoj crnkinja nosi u korpi britanskog vojnika u doba kolonizacije, sve ce vam reci.
  (bvb, 26. mart 2019 21:22)

  # Link komentara

 4. Licno nisam rasista, i nevolim da cujem rasisticke komentare. Imam dobre prijatelje koji su Crnici i volim ih kao braca.
  Ali, znam da Englezi mrze sve sto je iz stare Juge. Srbe i Crnogorce i hoce da nas izbace iz Evrope ako bi mogli. Interesatno je da samo kad igraju sa nama imaju probleme da ih neko za---va! Kako to kad igramo sa drugim zemaljama, nikada necujemo nikakve probleme. Nego samo sa Englezima. A oni kao bojagi svecke. Pa odkle je sve te rasisticki problemi poceli, iz Engleske i Amerike. Ovde u Americi, jos uvek imaju veliki problem stime. Englezi sa najveci huligani bili i jos uvek na nekim mestima su. Ako neke budale su stvarno to radile, treba njih kazniti a ne ceo Crnogorski i Srpski narod i fudbalere koji nemaju stime nista. Navijaci koji se vide i cuju da tako nesto rade, njih treba kazniti da nikada vise neulaze na utakmice i novcano ih kazniti. Da njih zaboli najvise u djepu.
  A Engleze isto kazniti za simuliranje i praviti od komarca magarca. Svi smo mi njima krivi, vide trn u Balkanskom oku, a nevide balvan u svojim ocima.
  (Deki, 26. mart 2019 19:45)

  # Link komentara

 5. Objektivni i iskusni novinari ovog portala, bi trebali da posvete jedan autorski tekst ovome sto se desilo...

  STO SE NAMERNO DESILO.

  Dakle, kako su domacini meca protiv Engleske ovo uradili svesno i namerno, kako bi sami sebi zakljucali stadion za sledeci mec protiv Kosova* i na taj nacin sprecili da se desi nesto jos gore.

  Jel nikome to nije palo na pamet?!
  (GM, 26. mart 2019 19:42)

  # Link komentara

 6. engleski mediji jesu prenijeli izjavu Sterlinga, dok je novinar sa stadiona u ukljucenju za sky sport takodje rekao da nije nista cuo.
   (kontra, 26. mart 2019 19:41)

  # Link komentara

 7. Tumba a jesi čuo da Madjari ovih dana pevaju jednu pesmicu koja ide ovako:

  Zaprljasmo konje na blatnjavoj pisti al' dodjoše hrvati i opet su čisti.
  (Najveći pehar hrvatskog nogometa je kup franje tudjmana, 26. mart 2019 19:19)

  # Link komentara