Ponedeljak, 25.03.2019.

23:32

Krstajić: Srbija treba da bude ponosna na ove momke

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da danas osvojeni bod protiv Portugala mnogo znači i da su igrači zaslužili poštovanje.

Izvor: SN

Krstajiæ: Srbija treba da bude ponosna na ove momke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Tadić špic

pre 5 godina

Odlični momci, samo umesto sporog Mitrovića morao je igrati klasični zadnji vezni (Jovičić, Jovančić, Lukić,) tako bi Tadić imao više vremena i prostora u špicu, kao i da deli lopte brzim krilima !!

borisbl

pre 5 godina

Koji odbranbeni igrac je bio dobar trener/selektor??? Kad je neki odbranbeni igrac imao napadacku viziju i forsirao napadacki i kretivni fudbal???
Toliko o selektoru i njegovoj formaciji, taktici.. o znanju i iskustvu ne treba trositi reci jer i on sam da to nema...

borisbl

pre 5 godina

na momke ponosni na tebe nazalost ne jer Krstajic koji nije za 90 min mogao da shavti da je naseg napadaca, Mitrovic, prilagodio njihovoj odbrani, Pepe, i umjesto da kad vec igra na kontre i polukontre ubaci Jovica ili cak pokusa, mozda i njabolja opcija, sa Tadicem kao laznom devetkom sto igra ponekad i u Ajaxu on se drzao neke svoje vizije tj.sablona koji manje vise Srbija igra vise od 10 god.. Ja jos uvek ne razumem kako je Radonjic mogao imati prednost da udje u igu pre Sergeja ili Zivkovica. Upredjujem, Sergej nije u zavidnoj formi al za raziku od Radonjica igra konstantno, Zivkovic kao i Radonjic uglavnom na klupi s tim sto Zivkovic igra ipak vise i veoma dobro poznaje nacin igre portugalskih igraca, sasvim logicno. Nazalost sve ono sto je ocigledno, logicno i sto bi 90% drugih trenera uradilo, Krstajic nije i nece jer nema to iskustvo, to znjanje i ne vidi tako daleko i duboko igru. Sve dok budemo imali srece ostvaricemo ovakve "pozitivne" rezultate, kad nam sreca okrene ledja primacemo po 3 lagana kom...

матори

pre 5 godina

Минутажа Живковићу, а Јовићу ништа. Дмитровић најбољи, а ни помена. Ало?!

bo

pre 5 godina

(Jack Sparrow, 25. mart 2019 23:39)
Bez pola tima, a najbolji i najspremniji igrac na klupi(pored golmana i Tadica). Ne pije ti vodu komentar.

Roćevac

pre 5 godina

Bravo za momke. Da nam nije bilo Dmitrovića na golu primili bi još jedno dva tri . Igrali smo skoro odličnu utakmicu. Portosi su ipak trenutni šampioni evrope. Većina komentara su besmislena.

Srle

pre 5 godina

Prelazim na stranu pljuvaca Krstajica. Branio sam ga, navijao da mu dobro ide, mislio sam da ima muda. Da pocnemo igrati fudbal, konacno jos od doba SFRJ. Navijao sam da Muslin bude smijenjen, jer nije rezultat sve. Treba graditi igru. Kad ono... preslikana igra kao s Muslinom. Preskakanje igre i da vidimo hoce li Mitar spustiti loptu Tadicu i da onda ovaj neku magiju izvede. To mu dodje kao prepisivanje na ispitu. Mozes proci, ali nije to to. A o branjenju nemam rijeci. Akumulacija igraca, 8-9 u kaznenom, Portugalci primaju loptu na 20 metara od naseg gola kako hoce. Kao da sam gledao Barsa - Eibar. Necu da prihvatim da smo za evropski fudbal ono sto je Eibar za spansku ligu, jer to nije istina po talentu. Treba se ugledati na Holandiju. Pokusavaju igrati fudbal UVIJEK. Nekad osvoje nesto, nekad se i ne kvalifikuju, ali ne odustaju od svog fudbala. I to je nas fudbal uvijek bio. Do noge, po zemlji. Ova grcko-engleska varijanta... Pff.. Uzas. Da bar imamo slifa za takav fudbal.

MilosKnin

pre 5 godina

Ponosan sam na njih, veceras su ginuli na terenu.

Ti su druga prica,treba da te bude sramota. Najgora taktika i izmene u istoriji reprezentacije.

cukce

pre 5 godina

Izvukli smo bod ali bili saterani u mišiju rupu. Jović nije igrao. Dok je ova neznalica selektor i dok FSS daje pravo TV prenosa kanalu bez nacionalne frekvencije ja ovu reprezentaciju ne gledam!

Boro iz Pobede

pre 5 godina

Ni jednog selektora nije sreca ovoliko pratila kao Mladju! Mogao je u ove dve utakmice dobiti 10 komada a on se uzdignuta cela vraca kuci.

Geometar

pre 5 godina

Naravno da je Srbija ponosna na ive momke, oni su najtalentovanija generacija jos od one iz 90ih, a bili su i u19 prvaci. Problem je sto je ta generacija da ta tebi Mladene da ih vodis, bez ikakvog iskustva da se ucis. I Bata Djora bi ovo mogao da ima sa njma.

vojkan85

pre 5 godina

Dobro nas ne napunise. Uvodis Radonju koji veze nema, a Jovic ti sedi na klupi. SMS igra kao baba poslednjih 10 minuta utakmice.

Treba Betmen

pre 5 godina

Prošao čovek kroz sredinu 30 metara i zavario golčinu. Krila i napadači, 6 njih ti igra vezni red. Visoki presing šatro a ne mogu 30 minuta da istrče.

РajkoЦЗ

pre 5 godina

I nijedan komentar za naseg golmana ....toliko o tome koliko se cene golmani..spasio nas dva poraza u dve utakmice.
(panco, 25. mart 2019 23:58)
Дмитровић...МИСТЕР ПРОПЕР

dr.football

pre 5 godina

Сјајно залагање данас,али не и игра...
Крстајић не разуме да треба да се има нека спона између напада и одбране,неко на средини терена који може да изнесе лопту и покрене напад,на пример то би могао Милинковић-Савић да је играо одж почетка...Не кажем да млади Максимовић није одрадио одличан посао него он једноставно није такав тип играча.Одбрана је деловала неартикулисано али је ипак урадила сјајан посао и свака им част на томе.Дмитровић је био на висини задатка.Али мислим да је највећи проблем то што није играо Лука Јовић пошто би он оваквом стилу игре много више одговарао него Митровић који апсолутно ништа није показао у фудбалском смислу.Јовић би одговаро нашим брзим контрама које су ишле по боковима и могао би да де боље позиционира у нападу.Све у свему мислим да Крстајићев стил игре уопште не извлачи максимум из ове екипе,и да не разуме да из одбране контрама можемо да дајмо голове.Неко други би радио посао много боље него он.

Nema dalje

pre 5 godina

Molim ovaj sajt da postavi anketu, kao i povodom drugih vaznih sportskih dogadjaja i pitanja, sa pitanjem posetiocima ovog sajta: " Da li podrzavate Krstajic Mladena na mestu selektora fudbalske reprezentacije Srbije". Spram odziva na glavnu vest, bice dovoljno glasova da se utvrdi njegova podrska u narodu.

rade

pre 5 godina

Na njih da, ali nazalost na tebe NE! Umesto da iskoristis Jovica koji je u izvanrednoj formi ubacujes rovitog Mitrovica? Sta ce ti Radonjic? Levo ili desno,kako hoces, smetalo. Ista kvalifikacija i za Zivkovica. Dmitrovic, Spajic, Milenkovic i Tadic izvanredni.

don

pre 5 godina

Tokom utakmice sam bio jako ljut zbog igre, najveća zamerka je to što smo se previše povukli i bili dosta daleko od igrača pa su oni lagano primali loptu u našoj zadnjoj trećini. Druga stvar je što je svaki njihov centaršut bio opasan, panično se branimo, kao da u šesnaesterac padaju bombe, a ne lopta. Sada kada slegnu utisci moramo biti zadovoljni sa bodom. Ipak smo igrali bez Kolarova, Matića i Kostića (nažalost i bez N. Maksimovića, Milivojevića i Nastasića, ali to je već druga stvar) koji su primetno nedostajali protiv ekipe koja je kod nas neopravdano podcenjena i imaju samo 1 poraz u zadnjih godinu dana i to protiv Urugvaja na SP. Večeras pohvale svima zbog borbenosti, a posebne pohvale za Dmitrovića, Ljajića i Tadića. Tadić jednostavno majstor, kad god primi loptu opasan je po gol protivnika. Ljajić, koji je poznat po nonšalantnosti i po tome što ne voli trčati i navodno se ne zalaže dovoljno za reprezentaciju je danas ostavio celog sebe na terenu , ne paniči kad primi loptu i otporan je na presing, bilo je loših reakcija u napadu, ali to je bilo zbog nedostatka snage jer je igrao zadnjeg veznog i istrošio se u odbrani. Šteta i što nije bilo više hrabrosti da se proba dati drugi gol jer je bilo prostora, Živković pun snage i svež pred kraj utakmice prima loptu na protivničkoj polovini i ima prostora da prođe igrača i krene prema golu, ali on zastaje i nakon 20 sekundi bezveze nabija napred i Portugalci kreću u novi napad.

Jack Sparrow

pre 5 godina

Mozete sa kritikujete Krstajica samo jer Jovicu nije dao sansu i samo zbog toga. Naravno taj minus je veliki jer bi Luka znacio mnogo ali...Utakmica je bila odlicno analizirana,kao sto Krstajic kaze igrali smo bez pola tima. Mladenovic posle samo dva treninga odigrao odlicno. Radonja moze bolje ali je bio dobar vukao stalno loptu japred,pomagao u odbrani i konstantno vrsio presing. Ne mozete ocekivati da mi sa ovakvom ekipom napadamo evropskog prvaka,nije realno ali smo imali nase sanse sto je dobro.Realno mi u proslim kvalifikacijama sa Muslinom pa branili smo se i od Irske,Austrije i Velsa pa tad niko nije prigovarao,a sad smeta kad se protiv ovakvog Poetugala branimo.Vidi se timski duh i dobra hemija i drago mi je zbog toga,momci su izginuli na terenu.

Sarkazam

pre 5 godina

Falio je samo Sasa Lukic umesto Tadica da udje i da vece bude kompletno. Ove sudije iz Poljske po orden za hrabrost svakom i po ulicu u Beogradu. Voleo bih da Luka Jovic kaze javno dok je Krstajic selektor necu da igram.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Sa tobom teško.Kukavicka igra.Sa 10 bekova igraš.Ljudi su šutnuli 30 puta na nas gol.Ne igraš sa 2 napadača kao 99% reprezentacija na svetu(izuzimajući zemlje 3 sveta u ovom sportu)...P.S momci su me oduševili.Ostavili su srce na terenu!Svaka im čast!!!

as

pre 5 godina

Na njih da, ali ti brate ne znas da vodis utakmicu, pa to ti je. Ovo smo trebali da dobijemo da si pojacao napad Jovicem. Stisni m... jednom i napadni!

kosmonaut

pre 5 godina

Bod kao kuća, igra i baš ne, zalaganje, volja i želja za pohvalu

Dobre stvari, polkontre i kontre igramo solidno pre svega zbog Tadića i njegovih pasova

Loše stvari pa sve ostalo, ne možemo da iznesemo loptu iz 16 metara ka unapred, ne možemo da organizujemo napad iz naseg polja, generalno kao tim dfanzivno igramo katastrofalno to nam je i najveća mana, mada šsto se tiče borbenosti naročito pri kraju utakmice kad su se vrćali čak u 16 metara i Mitrović, Živković i posebno što je meni čudno Ljajić, taktiku selektora ne bih uopšte da komentarišem

Ukrajinci se izvukli 20 sekunde pre kraja autogolom

tesla

pre 5 godina

Ej umirem... kaže "neće biti euforije poslje ovoga" pa zbog čega bi bila euforija, ne vjerujem svojim ušima, u njegovoj glavi je ovo bila dobra utakmica... i kaže nismo imali neke igrače i spomene Prijovića, a frajer mu na 50 utakmica 2 puta ušao, jel on to nas z......a ili stvarno???

hours of love

pre 5 godina

E sad, podrska Krstajicu iz inata !!!

Bas necu da idem na stranu gde ide vecina!

Podrska !
Da bog da ostao jos 10 godina samo da nerviras ove morone.

lol

pre 5 godina

2016. osvajač Portugal. Hrvatska Portugal, Portugal bunkerica.
2019 Portugal Srbija, Srbija bunkerica. Hrvatska 73% Azerbajdzan 27% posjed lopte. Portugal 70% Srbija 30% posjed lopte. Tako igraju Malta, Andora, Azarbajdzan itd. Pardon ni Azarbajdzan ne igra tako protiv Srbije, vas su pobjedili.
Mi kad padamo padamo hrabro, a ne k'o vi igrate kukavički. Doduše ne znate bolje.

tesla

pre 5 godina

Ej umirem... kaže "neće biti euforije poslje ovoga" pa zbog čega bi bila euforija, ne vjerujem svojim ušima, u njegovoj glavi je ovo bila dobra utakmica... i kaže nismo imali neke igrače i spomene Prijovića, a frajer mu na 50 utakmica 2 puta ušao, jel on to nas z......a ili stvarno???

Sarkazam

pre 5 godina

Falio je samo Sasa Lukic umesto Tadica da udje i da vece bude kompletno. Ove sudije iz Poljske po orden za hrabrost svakom i po ulicu u Beogradu. Voleo bih da Luka Jovic kaze javno dok je Krstajic selektor necu da igram.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Sa tobom teško.Kukavicka igra.Sa 10 bekova igraš.Ljudi su šutnuli 30 puta na nas gol.Ne igraš sa 2 napadača kao 99% reprezentacija na svetu(izuzimajući zemlje 3 sveta u ovom sportu)...P.S momci su me oduševili.Ostavili su srce na terenu!Svaka im čast!!!

as

pre 5 godina

Na njih da, ali ti brate ne znas da vodis utakmicu, pa to ti je. Ovo smo trebali da dobijemo da si pojacao napad Jovicem. Stisni m... jednom i napadni!

kosmonaut

pre 5 godina

Bod kao kuća, igra i baš ne, zalaganje, volja i želja za pohvalu

Dobre stvari, polkontre i kontre igramo solidno pre svega zbog Tadića i njegovih pasova

Loše stvari pa sve ostalo, ne možemo da iznesemo loptu iz 16 metara ka unapred, ne možemo da organizujemo napad iz naseg polja, generalno kao tim dfanzivno igramo katastrofalno to nam je i najveća mana, mada šsto se tiče borbenosti naročito pri kraju utakmice kad su se vrćali čak u 16 metara i Mitrović, Živković i posebno što je meni čudno Ljajić, taktiku selektora ne bih uopšte da komentarišem

Ukrajinci se izvukli 20 sekunde pre kraja autogolom

Jack Sparrow

pre 5 godina

Mozete sa kritikujete Krstajica samo jer Jovicu nije dao sansu i samo zbog toga. Naravno taj minus je veliki jer bi Luka znacio mnogo ali...Utakmica je bila odlicno analizirana,kao sto Krstajic kaze igrali smo bez pola tima. Mladenovic posle samo dva treninga odigrao odlicno. Radonja moze bolje ali je bio dobar vukao stalno loptu japred,pomagao u odbrani i konstantno vrsio presing. Ne mozete ocekivati da mi sa ovakvom ekipom napadamo evropskog prvaka,nije realno ali smo imali nase sanse sto je dobro.Realno mi u proslim kvalifikacijama sa Muslinom pa branili smo se i od Irske,Austrije i Velsa pa tad niko nije prigovarao,a sad smeta kad se protiv ovakvog Poetugala branimo.Vidi se timski duh i dobra hemija i drago mi je zbog toga,momci su izginuli na terenu.

hours of love

pre 5 godina

E sad, podrska Krstajicu iz inata !!!

Bas necu da idem na stranu gde ide vecina!

Podrska !
Da bog da ostao jos 10 godina samo da nerviras ove morone.

lol

pre 5 godina

2016. osvajač Portugal. Hrvatska Portugal, Portugal bunkerica.
2019 Portugal Srbija, Srbija bunkerica. Hrvatska 73% Azerbajdzan 27% posjed lopte. Portugal 70% Srbija 30% posjed lopte. Tako igraju Malta, Andora, Azarbajdzan itd. Pardon ni Azarbajdzan ne igra tako protiv Srbije, vas su pobjedili.
Mi kad padamo padamo hrabro, a ne k'o vi igrate kukavički. Doduše ne znate bolje.

Nema dalje

pre 5 godina

Molim ovaj sajt da postavi anketu, kao i povodom drugih vaznih sportskih dogadjaja i pitanja, sa pitanjem posetiocima ovog sajta: " Da li podrzavate Krstajic Mladena na mestu selektora fudbalske reprezentacije Srbije". Spram odziva na glavnu vest, bice dovoljno glasova da se utvrdi njegova podrska u narodu.

rade

pre 5 godina

Na njih da, ali nazalost na tebe NE! Umesto da iskoristis Jovica koji je u izvanrednoj formi ubacujes rovitog Mitrovica? Sta ce ti Radonjic? Levo ili desno,kako hoces, smetalo. Ista kvalifikacija i za Zivkovica. Dmitrovic, Spajic, Milenkovic i Tadic izvanredni.

dr.football

pre 5 godina

Сјајно залагање данас,али не и игра...
Крстајић не разуме да треба да се има нека спона између напада и одбране,неко на средини терена који може да изнесе лопту и покрене напад,на пример то би могао Милинковић-Савић да је играо одж почетка...Не кажем да млади Максимовић није одрадио одличан посао него он једноставно није такав тип играча.Одбрана је деловала неартикулисано али је ипак урадила сјајан посао и свака им част на томе.Дмитровић је био на висини задатка.Али мислим да је највећи проблем то што није играо Лука Јовић пошто би он оваквом стилу игре много више одговарао него Митровић који апсолутно ништа није показао у фудбалском смислу.Јовић би одговаро нашим брзим контрама које су ишле по боковима и могао би да де боље позиционира у нападу.Све у свему мислим да Крстајићев стил игре уопште не извлачи максимум из ове екипе,и да не разуме да из одбране контрама можемо да дајмо голове.Неко други би радио посао много боље него он.

borisbl

pre 5 godina

na momke ponosni na tebe nazalost ne jer Krstajic koji nije za 90 min mogao da shavti da je naseg napadaca, Mitrovic, prilagodio njihovoj odbrani, Pepe, i umjesto da kad vec igra na kontre i polukontre ubaci Jovica ili cak pokusa, mozda i njabolja opcija, sa Tadicem kao laznom devetkom sto igra ponekad i u Ajaxu on se drzao neke svoje vizije tj.sablona koji manje vise Srbija igra vise od 10 god.. Ja jos uvek ne razumem kako je Radonjic mogao imati prednost da udje u igu pre Sergeja ili Zivkovica. Upredjujem, Sergej nije u zavidnoj formi al za raziku od Radonjica igra konstantno, Zivkovic kao i Radonjic uglavnom na klupi s tim sto Zivkovic igra ipak vise i veoma dobro poznaje nacin igre portugalskih igraca, sasvim logicno. Nazalost sve ono sto je ocigledno, logicno i sto bi 90% drugih trenera uradilo, Krstajic nije i nece jer nema to iskustvo, to znjanje i ne vidi tako daleko i duboko igru. Sve dok budemo imali srece ostvaricemo ovakve "pozitivne" rezultate, kad nam sreca okrene ledja primacemo po 3 lagana kom...

don

pre 5 godina

Tokom utakmice sam bio jako ljut zbog igre, najveća zamerka je to što smo se previše povukli i bili dosta daleko od igrača pa su oni lagano primali loptu u našoj zadnjoj trećini. Druga stvar je što je svaki njihov centaršut bio opasan, panično se branimo, kao da u šesnaesterac padaju bombe, a ne lopta. Sada kada slegnu utisci moramo biti zadovoljni sa bodom. Ipak smo igrali bez Kolarova, Matića i Kostića (nažalost i bez N. Maksimovića, Milivojevića i Nastasića, ali to je već druga stvar) koji su primetno nedostajali protiv ekipe koja je kod nas neopravdano podcenjena i imaju samo 1 poraz u zadnjih godinu dana i to protiv Urugvaja na SP. Večeras pohvale svima zbog borbenosti, a posebne pohvale za Dmitrovića, Ljajića i Tadića. Tadić jednostavno majstor, kad god primi loptu opasan je po gol protivnika. Ljajić, koji je poznat po nonšalantnosti i po tome što ne voli trčati i navodno se ne zalaže dovoljno za reprezentaciju je danas ostavio celog sebe na terenu , ne paniči kad primi loptu i otporan je na presing, bilo je loših reakcija u napadu, ali to je bilo zbog nedostatka snage jer je igrao zadnjeg veznog i istrošio se u odbrani. Šteta i što nije bilo više hrabrosti da se proba dati drugi gol jer je bilo prostora, Živković pun snage i svež pred kraj utakmice prima loptu na protivničkoj polovini i ima prostora da prođe igrača i krene prema golu, ali on zastaje i nakon 20 sekundi bezveze nabija napred i Portugalci kreću u novi napad.

матори

pre 5 godina

Минутажа Живковићу, а Јовићу ништа. Дмитровић најбољи, а ни помена. Ало?!

Srle

pre 5 godina

Prelazim na stranu pljuvaca Krstajica. Branio sam ga, navijao da mu dobro ide, mislio sam da ima muda. Da pocnemo igrati fudbal, konacno jos od doba SFRJ. Navijao sam da Muslin bude smijenjen, jer nije rezultat sve. Treba graditi igru. Kad ono... preslikana igra kao s Muslinom. Preskakanje igre i da vidimo hoce li Mitar spustiti loptu Tadicu i da onda ovaj neku magiju izvede. To mu dodje kao prepisivanje na ispitu. Mozes proci, ali nije to to. A o branjenju nemam rijeci. Akumulacija igraca, 8-9 u kaznenom, Portugalci primaju loptu na 20 metara od naseg gola kako hoce. Kao da sam gledao Barsa - Eibar. Necu da prihvatim da smo za evropski fudbal ono sto je Eibar za spansku ligu, jer to nije istina po talentu. Treba se ugledati na Holandiju. Pokusavaju igrati fudbal UVIJEK. Nekad osvoje nesto, nekad se i ne kvalifikuju, ali ne odustaju od svog fudbala. I to je nas fudbal uvijek bio. Do noge, po zemlji. Ova grcko-engleska varijanta... Pff.. Uzas. Da bar imamo slifa za takav fudbal.

Treba Betmen

pre 5 godina

Prošao čovek kroz sredinu 30 metara i zavario golčinu. Krila i napadači, 6 njih ti igra vezni red. Visoki presing šatro a ne mogu 30 minuta da istrče.

Boro iz Pobede

pre 5 godina

Ni jednog selektora nije sreca ovoliko pratila kao Mladju! Mogao je u ove dve utakmice dobiti 10 komada a on se uzdignuta cela vraca kuci.

MilosKnin

pre 5 godina

Ponosan sam na njih, veceras su ginuli na terenu.

Ti su druga prica,treba da te bude sramota. Najgora taktika i izmene u istoriji reprezentacije.

РajkoЦЗ

pre 5 godina

I nijedan komentar za naseg golmana ....toliko o tome koliko se cene golmani..spasio nas dva poraza u dve utakmice.
(panco, 25. mart 2019 23:58)
Дмитровић...МИСТЕР ПРОПЕР

cukce

pre 5 godina

Izvukli smo bod ali bili saterani u mišiju rupu. Jović nije igrao. Dok je ova neznalica selektor i dok FSS daje pravo TV prenosa kanalu bez nacionalne frekvencije ja ovu reprezentaciju ne gledam!

Geometar

pre 5 godina

Naravno da je Srbija ponosna na ive momke, oni su najtalentovanija generacija jos od one iz 90ih, a bili su i u19 prvaci. Problem je sto je ta generacija da ta tebi Mladene da ih vodis, bez ikakvog iskustva da se ucis. I Bata Djora bi ovo mogao da ima sa njma.

bo

pre 5 godina

(Jack Sparrow, 25. mart 2019 23:39)
Bez pola tima, a najbolji i najspremniji igrac na klupi(pored golmana i Tadica). Ne pije ti vodu komentar.

vojkan85

pre 5 godina

Dobro nas ne napunise. Uvodis Radonju koji veze nema, a Jovic ti sedi na klupi. SMS igra kao baba poslednjih 10 minuta utakmice.

borisbl

pre 5 godina

Koji odbranbeni igrac je bio dobar trener/selektor??? Kad je neki odbranbeni igrac imao napadacku viziju i forsirao napadacki i kretivni fudbal???
Toliko o selektoru i njegovoj formaciji, taktici.. o znanju i iskustvu ne treba trositi reci jer i on sam da to nema...

Roćevac

pre 5 godina

Bravo za momke. Da nam nije bilo Dmitrovića na golu primili bi još jedno dva tri . Igrali smo skoro odličnu utakmicu. Portosi su ipak trenutni šampioni evrope. Većina komentara su besmislena.

Tadić špic

pre 5 godina

Odlični momci, samo umesto sporog Mitrovića morao je igrati klasični zadnji vezni (Jovičić, Jovančić, Lukić,) tako bi Tadić imao više vremena i prostora u špicu, kao i da deli lopte brzim krilima !!

hours of love

pre 5 godina

E sad, podrska Krstajicu iz inata !!!

Bas necu da idem na stranu gde ide vecina!

Podrska !
Da bog da ostao jos 10 godina samo da nerviras ove morone.

Jack Sparrow

pre 5 godina

Mozete sa kritikujete Krstajica samo jer Jovicu nije dao sansu i samo zbog toga. Naravno taj minus je veliki jer bi Luka znacio mnogo ali...Utakmica je bila odlicno analizirana,kao sto Krstajic kaze igrali smo bez pola tima. Mladenovic posle samo dva treninga odigrao odlicno. Radonja moze bolje ali je bio dobar vukao stalno loptu japred,pomagao u odbrani i konstantno vrsio presing. Ne mozete ocekivati da mi sa ovakvom ekipom napadamo evropskog prvaka,nije realno ali smo imali nase sanse sto je dobro.Realno mi u proslim kvalifikacijama sa Muslinom pa branili smo se i od Irske,Austrije i Velsa pa tad niko nije prigovarao,a sad smeta kad se protiv ovakvog Poetugala branimo.Vidi se timski duh i dobra hemija i drago mi je zbog toga,momci su izginuli na terenu.

lol

pre 5 godina

2016. osvajač Portugal. Hrvatska Portugal, Portugal bunkerica.
2019 Portugal Srbija, Srbija bunkerica. Hrvatska 73% Azerbajdzan 27% posjed lopte. Portugal 70% Srbija 30% posjed lopte. Tako igraju Malta, Andora, Azarbajdzan itd. Pardon ni Azarbajdzan ne igra tako protiv Srbije, vas su pobjedili.
Mi kad padamo padamo hrabro, a ne k'o vi igrate kukavički. Doduše ne znate bolje.

Sarkazam

pre 5 godina

Falio je samo Sasa Lukic umesto Tadica da udje i da vece bude kompletno. Ove sudije iz Poljske po orden za hrabrost svakom i po ulicu u Beogradu. Voleo bih da Luka Jovic kaze javno dok je Krstajic selektor necu da igram.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Sa tobom teško.Kukavicka igra.Sa 10 bekova igraš.Ljudi su šutnuli 30 puta na nas gol.Ne igraš sa 2 napadača kao 99% reprezentacija na svetu(izuzimajući zemlje 3 sveta u ovom sportu)...P.S momci su me oduševili.Ostavili su srce na terenu!Svaka im čast!!!

as

pre 5 godina

Na njih da, ali ti brate ne znas da vodis utakmicu, pa to ti je. Ovo smo trebali da dobijemo da si pojacao napad Jovicem. Stisni m... jednom i napadni!

tesla

pre 5 godina

Ej umirem... kaže "neće biti euforije poslje ovoga" pa zbog čega bi bila euforija, ne vjerujem svojim ušima, u njegovoj glavi je ovo bila dobra utakmica... i kaže nismo imali neke igrače i spomene Prijovića, a frajer mu na 50 utakmica 2 puta ušao, jel on to nas z......a ili stvarno???

kosmonaut

pre 5 godina

Bod kao kuća, igra i baš ne, zalaganje, volja i želja za pohvalu

Dobre stvari, polkontre i kontre igramo solidno pre svega zbog Tadića i njegovih pasova

Loše stvari pa sve ostalo, ne možemo da iznesemo loptu iz 16 metara ka unapred, ne možemo da organizujemo napad iz naseg polja, generalno kao tim dfanzivno igramo katastrofalno to nam je i najveća mana, mada šsto se tiče borbenosti naročito pri kraju utakmice kad su se vrćali čak u 16 metara i Mitrović, Živković i posebno što je meni čudno Ljajić, taktiku selektora ne bih uopšte da komentarišem

Ukrajinci se izvukli 20 sekunde pre kraja autogolom

cukce

pre 5 godina

Izvukli smo bod ali bili saterani u mišiju rupu. Jović nije igrao. Dok je ova neznalica selektor i dok FSS daje pravo TV prenosa kanalu bez nacionalne frekvencije ja ovu reprezentaciju ne gledam!

MilosKnin

pre 5 godina

Ponosan sam na njih, veceras su ginuli na terenu.

Ti su druga prica,treba da te bude sramota. Najgora taktika i izmene u istoriji reprezentacije.

Srle

pre 5 godina

Prelazim na stranu pljuvaca Krstajica. Branio sam ga, navijao da mu dobro ide, mislio sam da ima muda. Da pocnemo igrati fudbal, konacno jos od doba SFRJ. Navijao sam da Muslin bude smijenjen, jer nije rezultat sve. Treba graditi igru. Kad ono... preslikana igra kao s Muslinom. Preskakanje igre i da vidimo hoce li Mitar spustiti loptu Tadicu i da onda ovaj neku magiju izvede. To mu dodje kao prepisivanje na ispitu. Mozes proci, ali nije to to. A o branjenju nemam rijeci. Akumulacija igraca, 8-9 u kaznenom, Portugalci primaju loptu na 20 metara od naseg gola kako hoce. Kao da sam gledao Barsa - Eibar. Necu da prihvatim da smo za evropski fudbal ono sto je Eibar za spansku ligu, jer to nije istina po talentu. Treba se ugledati na Holandiju. Pokusavaju igrati fudbal UVIJEK. Nekad osvoje nesto, nekad se i ne kvalifikuju, ali ne odustaju od svog fudbala. I to je nas fudbal uvijek bio. Do noge, po zemlji. Ova grcko-engleska varijanta... Pff.. Uzas. Da bar imamo slifa za takav fudbal.

vojkan85

pre 5 godina

Dobro nas ne napunise. Uvodis Radonju koji veze nema, a Jovic ti sedi na klupi. SMS igra kao baba poslednjih 10 minuta utakmice.

Roćevac

pre 5 godina

Bravo za momke. Da nam nije bilo Dmitrovića na golu primili bi još jedno dva tri . Igrali smo skoro odličnu utakmicu. Portosi su ipak trenutni šampioni evrope. Većina komentara su besmislena.

Nema dalje

pre 5 godina

Molim ovaj sajt da postavi anketu, kao i povodom drugih vaznih sportskih dogadjaja i pitanja, sa pitanjem posetiocima ovog sajta: " Da li podrzavate Krstajic Mladena na mestu selektora fudbalske reprezentacije Srbije". Spram odziva na glavnu vest, bice dovoljno glasova da se utvrdi njegova podrska u narodu.

РajkoЦЗ

pre 5 godina

I nijedan komentar za naseg golmana ....toliko o tome koliko se cene golmani..spasio nas dva poraza u dve utakmice.
(panco, 25. mart 2019 23:58)
Дмитровић...МИСТЕР ПРОПЕР

borisbl

pre 5 godina

Koji odbranbeni igrac je bio dobar trener/selektor??? Kad je neki odbranbeni igrac imao napadacku viziju i forsirao napadacki i kretivni fudbal???
Toliko o selektoru i njegovoj formaciji, taktici.. o znanju i iskustvu ne treba trositi reci jer i on sam da to nema...

rade

pre 5 godina

Na njih da, ali nazalost na tebe NE! Umesto da iskoristis Jovica koji je u izvanrednoj formi ubacujes rovitog Mitrovica? Sta ce ti Radonjic? Levo ili desno,kako hoces, smetalo. Ista kvalifikacija i za Zivkovica. Dmitrovic, Spajic, Milenkovic i Tadic izvanredni.

dr.football

pre 5 godina

Сјајно залагање данас,али не и игра...
Крстајић не разуме да треба да се има нека спона између напада и одбране,неко на средини терена који може да изнесе лопту и покрене напад,на пример то би могао Милинковић-Савић да је играо одж почетка...Не кажем да млади Максимовић није одрадио одличан посао него он једноставно није такав тип играча.Одбрана је деловала неартикулисано али је ипак урадила сјајан посао и свака им част на томе.Дмитровић је био на висини задатка.Али мислим да је највећи проблем то што није играо Лука Јовић пошто би он оваквом стилу игре много више одговарао него Митровић који апсолутно ништа није показао у фудбалском смислу.Јовић би одговаро нашим брзим контрама које су ишле по боковима и могао би да де боље позиционира у нападу.Све у свему мислим да Крстајићев стил игре уопште не извлачи максимум из ове екипе,и да не разуме да из одбране контрама можемо да дајмо голове.Неко други би радио посао много боље него он.

Treba Betmen

pre 5 godina

Prošao čovek kroz sredinu 30 metara i zavario golčinu. Krila i napadači, 6 njih ti igra vezni red. Visoki presing šatro a ne mogu 30 minuta da istrče.

Geometar

pre 5 godina

Naravno da je Srbija ponosna na ive momke, oni su najtalentovanija generacija jos od one iz 90ih, a bili su i u19 prvaci. Problem je sto je ta generacija da ta tebi Mladene da ih vodis, bez ikakvog iskustva da se ucis. I Bata Djora bi ovo mogao da ima sa njma.

Boro iz Pobede

pre 5 godina

Ni jednog selektora nije sreca ovoliko pratila kao Mladju! Mogao je u ove dve utakmice dobiti 10 komada a on se uzdignuta cela vraca kuci.

матори

pre 5 godina

Минутажа Живковићу, а Јовићу ништа. Дмитровић најбољи, а ни помена. Ало?!

bo

pre 5 godina

(Jack Sparrow, 25. mart 2019 23:39)
Bez pola tima, a najbolji i najspremniji igrac na klupi(pored golmana i Tadica). Ne pije ti vodu komentar.

borisbl

pre 5 godina

na momke ponosni na tebe nazalost ne jer Krstajic koji nije za 90 min mogao da shavti da je naseg napadaca, Mitrovic, prilagodio njihovoj odbrani, Pepe, i umjesto da kad vec igra na kontre i polukontre ubaci Jovica ili cak pokusa, mozda i njabolja opcija, sa Tadicem kao laznom devetkom sto igra ponekad i u Ajaxu on se drzao neke svoje vizije tj.sablona koji manje vise Srbija igra vise od 10 god.. Ja jos uvek ne razumem kako je Radonjic mogao imati prednost da udje u igu pre Sergeja ili Zivkovica. Upredjujem, Sergej nije u zavidnoj formi al za raziku od Radonjica igra konstantno, Zivkovic kao i Radonjic uglavnom na klupi s tim sto Zivkovic igra ipak vise i veoma dobro poznaje nacin igre portugalskih igraca, sasvim logicno. Nazalost sve ono sto je ocigledno, logicno i sto bi 90% drugih trenera uradilo, Krstajic nije i nece jer nema to iskustvo, to znjanje i ne vidi tako daleko i duboko igru. Sve dok budemo imali srece ostvaricemo ovakve "pozitivne" rezultate, kad nam sreca okrene ledja primacemo po 3 lagana kom...

Tadić špic

pre 5 godina

Odlični momci, samo umesto sporog Mitrovića morao je igrati klasični zadnji vezni (Jovičić, Jovančić, Lukić,) tako bi Tadić imao više vremena i prostora u špicu, kao i da deli lopte brzim krilima !!

don

pre 5 godina

Tokom utakmice sam bio jako ljut zbog igre, najveća zamerka je to što smo se previše povukli i bili dosta daleko od igrača pa su oni lagano primali loptu u našoj zadnjoj trećini. Druga stvar je što je svaki njihov centaršut bio opasan, panično se branimo, kao da u šesnaesterac padaju bombe, a ne lopta. Sada kada slegnu utisci moramo biti zadovoljni sa bodom. Ipak smo igrali bez Kolarova, Matića i Kostića (nažalost i bez N. Maksimovića, Milivojevića i Nastasića, ali to je već druga stvar) koji su primetno nedostajali protiv ekipe koja je kod nas neopravdano podcenjena i imaju samo 1 poraz u zadnjih godinu dana i to protiv Urugvaja na SP. Večeras pohvale svima zbog borbenosti, a posebne pohvale za Dmitrovića, Ljajića i Tadića. Tadić jednostavno majstor, kad god primi loptu opasan je po gol protivnika. Ljajić, koji je poznat po nonšalantnosti i po tome što ne voli trčati i navodno se ne zalaže dovoljno za reprezentaciju je danas ostavio celog sebe na terenu , ne paniči kad primi loptu i otporan je na presing, bilo je loših reakcija u napadu, ali to je bilo zbog nedostatka snage jer je igrao zadnjeg veznog i istrošio se u odbrani. Šteta i što nije bilo više hrabrosti da se proba dati drugi gol jer je bilo prostora, Živković pun snage i svež pred kraj utakmice prima loptu na protivničkoj polovini i ima prostora da prođe igrača i krene prema golu, ali on zastaje i nakon 20 sekundi bezveze nabija napred i Portugalci kreću u novi napad.