Navijač Portugala pokušao da napadne sudiju

Posle poslednjeg sudijskog zvižduka na utakmici u Lisabonu izmedju Portugala i Srbije, jedan od navijača je pokušao da se obračuna sa četvrtim sudijom.

SN Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Da su osceteceni, jesu. Ali decka koji je u zivotnoj formi da greje klupu do ne mogu da shvatim,da li nam Jovic sluzi samo za prijateljske meceve??Muslina su oterali zbog SMS-a a on 80 minuta greje klupu. Tadicu fali Jovic! Dosta srece za nas, sa dobrim selektorom i ovim igracima + Luka Milivojevic bili bi konkurenti za 1/2 finale EP! Ode jos jedna talentovana generacija zahvaljujuci FSS! Svaka cast svim momcima!
  (Djuka, 25. mart 2019 23:18)

  Sve si rekao ali ti izgleda ništa nije jasno.
  Jedaan od selektora,jel?
   (Idi begaj, 26. mart 2019 00:30)

  # Link komentara

 2. Da su osceteceni, jesu. Ali decka koji je u zivotnoj formi da greje klupu do ne mogu da shvatim,da li nam Jovic sluzi samo za prijateljske meceve??Muslina su oterali zbog SMS-a a on 80 minuta greje klupu. Tadicu fali Jovic! Dosta srece za nas, sa dobrim selektorom i ovim igracima + Luka Milivojevic bili bi konkurenti za 1/2 finale EP! Ode jos jedna talentovana generacija zahvaljujuci FSS! Svaka cast svim momcima!
  (Djuka, 25. mart 2019 23:18)

  Iako ima dosta stvari koje zameram Krstajiću, moram reći da je odluka da ostavi Jovića na klupi ispravna. Tačno je da igra u strašnoj formi, ali samo pogledajte u kakvom sistemu pruža takve partije. Dečko igra u Ajntrahtu, koji gaji vrlo ofanzivan stil igre, forsiraju tempo i dominantni su u posedu lopte protiv većine protivnika. On tu ima dosta prostora i otuda takve partije. Mi takav stil jednostavno ne možemo da nametnemo na gostovanju kod jedne od najboljih reprezentacija sveta. Vrlo teško i kod kuće možemo tako s njima. Večeras nam je trebao sidraš u njihovom kaznenom. Igrač koji dominira u skoku, može glavom da spušta lopte saigračima, zagradi loptu, da se rva sa protivnicima 90min, odvlači po dvojicu za sobom. Mitar često ume da uvalja gol i iz jedne jedine šanse. Setite se Velsa i tamo i kod kuće, Rumunije, Švajcarske... Međutim danas nije bilo upotrebljivih lopti ka njemu, a nakon njegovog spuštanja lopte glavom Tadić umalo postigao gol. U klubu zadnje vreme ne pogađa, ali budimo realni. Dao je 10 komada u verovatno najgoroj ekipi u Engleskoj. Da igra u iole boljem klubu i konto bi mu bio bolji.
   (Del Piero#10, 26. mart 2019 00:29)

  # Link komentara

 3. Trazio je da mu vrate mobilni, kojim je gadjao sudiju na poluvremenu... Posle pregleda VAR, vracen mu je mobilni... VAR se u ovim kvalifikacija koristi samo za desavanja van fudbalskih terena...
   (eugene, 25. mart 2019 23:46)

  # Link komentara

 4. Samo u Srbiji! Oh, wait ipak nisu naši.
   (Leonida(1 od 5 miliona Spartanaca), 25. mart 2019 23:19)

  # Link komentara

 5. Da su osceteceni, jesu. Ali decka koji je u zivotnoj formi da greje klupu do ne mogu da shvatim,da li nam Jovic sluzi samo za prijateljske meceve??Muslina su oterali zbog SMS-a a on 80 minuta greje klupu. Tadicu fali Jovic! Dosta srece za nas, sa dobrim selektorom i ovim igracima + Luka Milivojevic bili bi konkurenti za 1/2 finale EP! Ode jos jedna talentovana generacija zahvaljujuci FSS! Svaka cast svim momcima!
  (Djuka, 25. mart 2019 23:18)

  # Link komentara