Ponedeljak, 25.03.2019.

12:30

Kreće ofanziva Barselone na Jovića

Fudbalski klub Barselona priprema se za završni "napad" na srpskog reprezentativca Luku Jovića, prenosi ugledni "Mundo Deportivo".

Izvor: PT

Kreæe ofanziva Barselone na Joviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

impeRator

pre 5 godina

Svaka vest o Joviću pobudi žalosne i ljubomorne komentare tipa "nece se on naigrati u Barci, nece on ništa moci pokazati, bolje mu je da ostane u Frankfurtu " i slicno. Eto Barsini skauti neke neznalice koji nemaju pojma šta rade i koga dovode, a B92 pun svetskih stručnjaka. Smešno a ujedno i žalosno.
(cole, 25. mart 2019 13:37

Barsini skauti su smejurija. Nema gorih. Ne bi me čudilo da Jović završi u Barsi...

cole

pre 5 godina

vrednost jovica 60 miliona? ne preterujte...pa koliko onda vredi najveci talenat evropskog fudbala sergej milinkovic-savic? 250 miliona? nema veze sto luka redovno trese mreze u bundesligi koja je za klasu jaca od smesnog kalca. nema veze sto sms igra u slabasnom laciju i sto ga i u takvom timu nigde nema. nema veze sto se svi, osim velikog selektora krstajica, sprdaju sa sergejevim igranjem i u reprezentaciji. ne moze luka da vredi vise od sergeja...ne, ne. tako da...ako je sms procenjen na 120 miliona, lukina vrednost je u najboljoj varijanti 20 miliona. dajte malo realnosti kolege novinari iz spanije, portugala, nemacke i srbije!

Volina

pre 5 godina

Dzaba idu u Lisabon, jer po proceni naseg Krstaje, Luka Jovic treba da bude rezerva Mitrovicu! Gledacete ga na klupi ili kako se zagreva u poluvremenu! ?

Mihajlo

pre 5 godina

Vrh bi bilo da konacno jedan srpski igrac ode u Barsu. Tek kada budemo imali igrace u najboljim evropskim timovima mozemo da se nadamo nekom rezultatu.

Moj ti ga sprga

pre 5 godina

(фудбалер грга, 25. mart 2019 14:08)
Na stranu sva prepucavanja.Reprezentacija koja je u 2017.godini izgubila od Estonije 3:0,gubila u kvalifikacijama za SP od Finske,Islanda i Turske,jedva se plasirala na SP preko baraza,reprezentacija koja je na SP od 7 utakmica dobila samo 3,koja nije mogla timove, individualno duplo slabije od sebe poput Danske i Rusije savladati za cak 120 minuta,rep.koja je u finalu primila 4 komada (a mogla je jos 4 ) sto je najvise jos od finala 1970. i 4 komada koje je primila Italija,rep. koja je odmah posle SP pregazena sa 6:0 od Spanije,ekspresno ispala iz LN,rep. koja je uz veliko mucenje jedva savladala Azerbejdzan a potom izgubila od Madjarske,pritom protiv Madjarske veci deo utakmice bila podredjena igri protivnika i mogla da primi jos golova,jednostavno nije reprezentacija koja pripada svetskom vrhu i koja moze da se meri sa najboljima.To nije reprezentacija koja kvalitetom i zaslugom igrala finale SP,vec pukom slucajnoscu pucanih penala i pre svega neverovatno srecnog zreba.I to nije nista neobicno.Desavaju i se takve stvari,zreb i sreca neretko u sportu neku ekipu proguraju daleko u nekom takmicenju.Ako pritom najbolji igrac te reprezentacije dobija nagradu za najboljeg na svetu a 9 meseci se ne vidi nigde,madjarski anonimusi ga pojedu za dorucak na terenu,onda je tu sve jasno kao dan.Slucajni penal doprvaci i najveci vic od Ballor d`or.To su Hrvatska i Luka Modric.Toliko cinjenica vas demantuje!Od istine ne mozete pobeci,zao mi vas je

Laki

pre 5 godina

Ne mogu a da se ne nasmejem na ove dusebriznike koji se "brinu" za Jovića, kako će on propasti u Barsi i kako on nema kvalitet za Barsu. Da ne radi ovo sto radi sa svojih 20 godina, onda po tim istim ljudima svakako ne bi bio za Barsu. Posto radi ovo sto radi, opet nije za Barsu, ali ipak nemaju objasnjenja zbog čega on nije za Barsu. Istina je da će Jović, ako se bude pravilno razvijao i dalje, biti sigurno u top 5 napadača sveta, moguće i top 3.Dečko ima sve sto treba da ima jedan napadač, brzinu, čvrstinu, igru sa obe noge, udaravac glavom, dobru kretanju, osećaj za gol.I sto je najbitnije, najbolju realizaciju koju sam ja video u zadnjih deset godina. Dečko od 5 sansi daje 4 gola. Sve u svemu, Bože zdravlja, videćete tek kakav će to igrač biti.

jд123

pre 5 godina

Овде вест о Јовићу а ви се препирете око Хрватске. Још пишете романе у коментарима. Стварно сте досадили. Хрвати су остварили успех, колико продужетака и пенала је било, је небитно. Па и наши омладинци су на Новом Зеланду играли продужетке и пролазили на пенала, па шта? То је управо одлика великих екипа. Играли дупло више минута на турниру од Бразила и опет их физички надјачали у финалу. Колико је Немачка имала успеха на пенале, продужетке и голове у последњим минутама? Наши су управо играли као Немци, дисциплиновано, без приговора судијама, а камо ли уношења у фацу противничким играчима.

Нека и А репрезентација игра тако и постане светски првак са све пеналима и продужецима. Успех Хрвата нам треба бити подстрек да их надмашимо а не да их омаловажавамо.

Krompir

pre 5 godina

Ako postoji iritantniji lik od ovog Bon Jovija, ne znam, eto! Voleo bih samo da vidim imenom i prezimenom ko je i sta je i zasto mu plusevi toliko znace. Imam osecaj da ni u svoje stavove ne veruje dok mu broj plusica to ne potvrdi.

Cxx

pre 5 godina

Dobar je Luka, brz je i snažan i ima tehniku, ali Barsa je malo krupan zalogaj. Pogledajte primer Paka Alkasera, on je bio dobar centarfor u Valensiji, kida u Dortmundu koji je mnogo ozbiljniji klub od Ajntrahta, pa je u Barsi služio za sprdnju. Tako da mislim da to ni za koga nije dobro rešenje

Xnodeh

pre 5 godina

(фудбалер грга, 25. mart 2019 14:08)

Jel tebi sprdo stvarno bas toliko nije jasno koliko si providan?! Blamiras se,ozbiljno ti kazem,ne pijes redovno sta treba i to onda ispada ovako.Smeju ti se svi,moras smisliti drugi nacin providno je

Danilo Markos

pre 5 godina

@Tuzla Jao kako si sladak, mogao je Luka i za Bosnu da je hteo kao i Mijat, ali se odlucio za svoju drzavu, da se razumemo, nemam nista protiv Bosne, svako ima pravo da izabere, tako da bez ljutnje, Srbi iz Bosne su ipak Srbi :)

фудбалер грга

pre 5 godina

(Xnodeh, 25. mart 2019 13:46)

Ево да ти ја напишем нешто о њиховим несрећама и крађама против Хрватске.

Квалификације 1994 Италија-Хрватска 1:2 разбили су их не резултатом, него доминацијом на терену. Двадесет минута пре краја публика је звиждала Италијанима, а Хрватима скандирала "ватрени су надиграли азуре".

1996 Матијас Замер са две руке гура Јеркана и даје гол, а судија не суди фаул у нападу, па су им Хрвати 98 наплатили крађу у четвртфиналу 3:0 најтежи пораз Немачке на СП.

1998. У полуфиналу Хрватска води 1:0 Тирам им дао два гола први Бобановом грешком, а други Јарнијевом краде Јарнију лопту на шеснаестерцу и даје други гол. То су му били први голови у каријери за репрезентацију, а можда и једини. Хрватска је била боља Бразил би одувала у финалу, а финале је требало да буде Хрватска-Холандија јер су и они испали несрећно у полуфиналу.

2008 Играли су прелепо испали су несрећно од Турске, јер је судија продужио меч иако судачке надокнаде није требало бити, па се на крају судија извинио Срни. Ако не знаш УЕФА је Модрића изабрала у идеалан тим ЕП иако је Хрватска испала у четвртфиналу. А ти си можда чуо за Модрића тек кад је прешао у Реалу.

2012. Погуранац судије. Њихову тика-така зауставила је Хрватска одбрана, а са друге стране Касиљас је спашавао Шпанију од пораза. Старт Рамоса на Манђукићи судија не суди пенал, неколико минуте пре краја Бускец са обе руке руши Ћорлуку у свом петерцу, као и што је чињеница, Навас у акцији за гол био у офсајду. Фабрегас прво одиграо за Иниесту, али какав је то пасиван офсајд ако се у њему налази играч који ће секунду после дати гол?

2014 Јапанац Нишимура покрао Хрвате цели свет се спрдао са судијом и Бразилом. Фред је требао добити оскара за глуму.

2016. Играли су најлепше Шпанију победили у групи. Роналдо и другови нису честито ни прешли половину терена, осим на полувремену. 120 минута играла се викторија погађали су стативе, али лопта није хтела у гол.

2018 Судије нису никога оштетиле на рачун Хрватске, а продужеци и пенали су саставни део фудбала. А хвалиш се Звездиним пехаром, како је Звезда освојила ушатог разбила у финалу 10:0 или на пенале?. У финалу Питана суди фаул који је само он видео и нико други. Французи водили 2:1 а нису шутнулу лопту према голу. Лако је било играти у другом полувремену кад ти неко поклони два гола и то у финалу. 


Није фузбал за нас

Динамо - Партизан 5:0
Партизан - Тиква 1:5
ПСВ - Звезда 5:0
ПСЖ - Звезда 6:1
О'ландија - Југа 6:1
СЦГ - Аргентина 0:6 итд.
И то са Црногорцима кад смо били најјачи.

Ми немамо ни 10% фудбалске историје као Хрвати, зато не бламирај се више.

desholjub

pre 5 godina

Bez uvrede ... Jovic nema šanse da ode u Barsu ... plafon Everton ... ili neki sličan klub... ovo mu je maksimum što je pružio ...tako da nemojte da tipujete jake klubove za Jovića ... pogledajte naše najbolje fudbalere gde igraju .. sem Matića .. niko ne igra u nekom velikom klubu...

Beograd

pre 5 godina

Voleo bih da dodje i uspe u Barseloni ali se sa druge strane plasim da ne podlegne pritisku i euforiji igranja za vrhunski klub i da razocara. Mac sa dve ostrice. Odluka vrlo delikatna.

cole

pre 5 godina

Svaka vest o Joviću pobudi žalosne i ljubomorne komentare tipa "nece se on naigrati u Barci, nece on ništa moci pokazati, bolje mu je da ostane u Frankfurtu " i slicno. Eto Barsini skauti neke neznalice koji nemaju pojma šta rade i koga dovode, a B92 pun svetskih stručnjaka. Smešno a ujedno i žalosno.

Xnodeh

pre 5 godina

Molim svoje sunarodnike da razumeju Kroasane!Nije im lako!Trenutno je na snazi totalan raspad njihovog sporta!FUDBAL-Nakon slucajnog penal finala,usledilo gazenje od Spanije 6:0,ekspresno ispali iz LN,a Madjarski anonimusi ih do kraja raskrinkali i odrzali cas fudbala!Cisto da se zna ko je kome bio konjusar!Pritom,najveci vic Ballon d`or Lukicu Mukicu,Dusan Tadic obesmislio do kraja karijere partijom koju Lukica Mukica ne bi imao da se jos 6 puta rodi!KOSARKA-Pregazeni redom od "velesila" kao sto su Holandija,Madjarska,Rumunija i Poljska,pali na nivo Andore i San Marina,SP ostala misaona imenica za njih,njihov sused Srbija-aktuelni olimpijski,svetski i evropski vicesampion!ODBOJKA-sport koji je posle fudbala najrasprostranjeniji na svetu,i dalje ostaje misaona imenica za njih,ni pravila jos nisu naucili,njihov sused Srbija-aktuelni svetski i evropski prvak i olimpijski vicesampion!RUKOMET-Rukometna "sila" popila samar od "sile" Brazila,ostala bez medalje,zlato nema od 2004,a u poslednjih 7 godina,jedva jedna slucajna bronza!Totalan pad!VATERPOLO-Povremena medalja koju osvoje uglavnom ekspresno bude ugasena tradicionalnim gazenjem od strane velesile Srbije-aktuelnog olimpijskog i 4-strukog evropskog sampiona!TENIS-Nekoliko prosecnih igraca bez veceg uspeha i znacaja u svetu tenisa,njihov sused Srbija-dobija uskoro najboljeg ikad u tenisu!GADJENJE GLINENIH GOLUBOVA/PUSTANJE ZMAJEVA-Konacno!Pronadjene dve decje igre u kojima su sila!Cestitamo!!Hahaha hihihihi RASPADAJU SE!

Batituta

pre 5 godina

Sad kad ga Krstaja ostavi na klupi
(SUPERMAN, 25. mart 2019 12:41)
Upravo je problem u tome što igrač koji treba da se proda mora da igra

Lala na kvadrat

pre 5 godina

@Tuzla

Apsolutna istina. Samo zauzimaju mesto deci ovde rodjenoj. Nisam nacionalista, ali mislim da svako treba da igra za zemlju u kojoj je rodjen. Ni Zidan nije igrao za Alzir.

jд123

pre 5 godina

Само се надам да ће играти и да им завуче који гол. Исто тако са Ајнтрахтом да он лично сруши и избаци Бенфику, па да се Португалци чешу где их не сврби. Нису му дали шансу, хеј он код њих играо за другу екипу Бенфике, велики зналци у том клубу. Могао би и Живковић да пређе у Ајнтрахт, можда се и њему посрећи.

Tuzla

pre 5 godina

Igra ovaj Bosanac odlicno. Napokon cemo i mi Bosanci imati jednog nogometasa u Spanjolskoj i jednom od dva najveca kluba nakon ko zna koliko vremena. Treba tim nogometasima dozvoliti da igraju za svoju drzavu Bosnu i Hercegovinu. Mijatu Gacinovicu takodje. Bosna! Sta ce po Srbiji, to nije njihova drzava, a i Srbi ih ne vole, jer im "unistavaju kulturu". Kite se njima samo kad osvajaju medalje. Valjda ce i FIFA vise korigovati ta pravila i da napokon nogometasi zaigraju za svoje repke.

lol

pre 5 godina

A ko krece u ofanzivu na Modro Lukica i Ivicu Rakiticu??! Izdominirali sinoc protiv "velesile" Madjara,svi stali u red za njih hihihihihihihihihihihihihihi
(Xnodeh, 25. mart 2019 12:53)

Moli Boga da ne igra, jer će mu drasticno pasti cijena k'o SMS-u

I1

pre 5 godina

@Tuzla idi pojedi rahatlokum dodji sebi. Cuj da im dozvolite da igraju za vas, hahahah. Pa oni beze od vas poturcenih zaostalih u srednjem veku, nemaju Srbi iz RS nista zajednicko sa vama i rado bi se odvojili od vas, kad vec to ne mogu mogu barem na ovaj nacin da se distanciraju.

Oliver Kosta

pre 5 godina

Gledaju ga 15. put. Ocigledno nisu sigurni da ce se uklopiti sa tehnicki zahtevnom igrom Barselone. Decko je talentovan i buducnost je pred njim ali treba biti mnogo veliki i opasan igrac da bi zamenio Suareza .
Nisam siguran za Jovica da je kalibar za Barsu i Real.
Mozda je bolje da ode u Bajern. Vec se navikao na nemacki fudbal. Bojim se da ne propadne totalno. Talentovan je .
Ali super,bar ce igrati danas jer su dosli da ga gledaju a Krstaja je dobio naredjenje da igra mada on to i zasluzuje.

kec

pre 5 godina

Samim tim sto je Barcelona najavila da će ga gledati,znači da Jović mora biti u timu da bi se prodao. To je dokaz da u nasem sevezu i dalje ima korumpiranosti i da se selektor ništa ne pita ko će mu biti u timu nego ljudi iz saveza da bi svi zajedno delili kolač. Isto je i sa Milinkovicrm Savicem...
Nazaost dokle god budu ovakvi ljudi u savezu naš fudbal će biti tu gde je i sada.

Lošmi

pre 5 godina

Das 20 golova u nekom ajntrahtu i odmah barselona. Ma kako da ne. Barselona ne bi bila Barselona kad bi kupovala takve igrace. Ove sezone Jovica, sledece kad da 20 golova isto tako nekog.. Nije Suarez dosao u Barselonu posle jedne dobre sezone u Ajntrahtu, nego kao najbolji igrac PL. Jovic u Barseloni? Ma nikad.

Pedja J7

pre 5 godina

'Abidal i Planes otputovali su u Lisabon gde će gledati fudbalera Benfike, na pozajmici u Ajntrahtu, na meču protiv Portugala"...

Krstajic : " Aha, gledace ga..." :)))

Sumadinac91

pre 5 godina

Tuzla

Sram te bilo, obraz 0.A te fore sa krugom 2 i prodanim dusama,Srbin je Srbin. Crnogorac, Sumadinac, Vojvodjanin, Kosovar, Bosanac, Hercegovac,Marsovac,nije bitno.

detektiv kokni kol

pre 5 godina

@Tuzla a vi multientićari stari, oćete unitarnu državu, a kad Srbi i Hrvati biraju maticu, onda plač i majka Bosna svih nas. Nemoj ba te folove, gotovo je.

rastafari auspuh vari

pre 5 godina

Prava sredina za njega bi bio bajern a ne barsa. Bajernu treba napadač. Poznaje bundes ligu ne treba da se privikava. U barsi ne bi igrao jer je konkurencija i pritisak ogroman(mesi) . A bajernu bi lego jako. I Rebić zajedno s njim u minhen. Strašni igrači.

Mile Dodik

pre 5 godina

Nije on loš igrač ali je daleko od toga da igra za Barselona. Kada bi potpisao za neki veliki klub time bi zapečatio svoju fudbalsku karijeru na jedno pet godina. Naime, propala bi mu sezona ili dve u, npr., Barseloni, zatim bi otišao na 2,3 sezone u neki mali klub na vraćanje samopouzdanja i onda je pitanje šta bi se dešavalo sa njim. On se sada nalazi u odličnom klubu za njega, kada bi hteo da malo iskorači, bilo bi dobro da ode u englesku premijer ligu i to za klub iz sredine lige. Npr. Everton.

Xnodeh

pre 5 godina

A ko krece u ofanzivu na Modro Lukica i Ivicu Rakiticu??! Izdominirali sinoc protiv "velesile" Madjara,svi stali u red za njih hihihihihihihihihihihihihihi

Bruce Wayne

pre 5 godina

Svaki put pred neku važnu utakmicu, novinari lože naše igrače kako ih neki veliki klub posmatra. Onda oni odigraju, po pravilu, loše.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Blizu je jako blizu....Bitno da takav igrač nema mesto u prvih 11 naše reprezentacije.Mislim da bude i prvi strelac Barse da ne bi imao mesto u prvih 11 naše reprezentacije haahha.Krstajic mađija!

Max

pre 5 godina

Svi ga traze i svi su videli njegov talenat sem Zvezde koja je forsirala Boacija a ovaj biser poklonila Benfici a ni u reprezentaciji nema mesta jer mi igramo sa jednim spicem.Dobar je i Mitar ali oni nemaju nikakve slicnosti.Luka je mnogo brzi i bolji sa loptom dok je Mitar jaci i cebtarfor starog kova pa ako bi ih kojim slucajem Krstajic upario imao bi sve sto nam treba u napadu.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Blizu je jako blizu....Bitno da takav igrač nema mesto u prvih 11 naše reprezentacije.Mislim da bude i prvi strelac Barse da ne bi imao mesto u prvih 11 naše reprezentacije haahha.Krstajic mađija!

Bruce Wayne

pre 5 godina

Svaki put pred neku važnu utakmicu, novinari lože naše igrače kako ih neki veliki klub posmatra. Onda oni odigraju, po pravilu, loše.

jд123

pre 5 godina

Само се надам да ће играти и да им завуче који гол. Исто тако са Ајнтрахтом да он лично сруши и избаци Бенфику, па да се Португалци чешу где их не сврби. Нису му дали шансу, хеј он код њих играо за другу екипу Бенфике, велики зналци у том клубу. Могао би и Живковић да пређе у Ајнтрахт, можда се и њему посрећи.

Max

pre 5 godina

Svi ga traze i svi su videli njegov talenat sem Zvezde koja je forsirala Boacija a ovaj biser poklonila Benfici a ni u reprezentaciji nema mesta jer mi igramo sa jednim spicem.Dobar je i Mitar ali oni nemaju nikakve slicnosti.Luka je mnogo brzi i bolji sa loptom dok je Mitar jaci i cebtarfor starog kova pa ako bi ih kojim slucajem Krstajic upario imao bi sve sto nam treba u napadu.

Pedja J7

pre 5 godina

'Abidal i Planes otputovali su u Lisabon gde će gledati fudbalera Benfike, na pozajmici u Ajntrahtu, na meču protiv Portugala"...

Krstajic : " Aha, gledace ga..." :)))

rastafari auspuh vari

pre 5 godina

Prava sredina za njega bi bio bajern a ne barsa. Bajernu treba napadač. Poznaje bundes ligu ne treba da se privikava. U barsi ne bi igrao jer je konkurencija i pritisak ogroman(mesi) . A bajernu bi lego jako. I Rebić zajedno s njim u minhen. Strašni igrači.

detektiv kokni kol

pre 5 godina

@Tuzla a vi multientićari stari, oćete unitarnu državu, a kad Srbi i Hrvati biraju maticu, onda plač i majka Bosna svih nas. Nemoj ba te folove, gotovo je.

jд123

pre 5 godina

Овде вест о Јовићу а ви се препирете око Хрватске. Још пишете романе у коментарима. Стварно сте досадили. Хрвати су остварили успех, колико продужетака и пенала је било, је небитно. Па и наши омладинци су на Новом Зеланду играли продужетке и пролазили на пенала, па шта? То је управо одлика великих екипа. Играли дупло више минута на турниру од Бразила и опет их физички надјачали у финалу. Колико је Немачка имала успеха на пенале, продужетке и голове у последњим минутама? Наши су управо играли као Немци, дисциплиновано, без приговора судијама, а камо ли уношења у фацу противничким играчима.

Нека и А репрезентација игра тако и постане светски првак са све пеналима и продужецима. Успех Хрвата нам треба бити подстрек да их надмашимо а не да их омаловажавамо.

I1

pre 5 godina

@Tuzla idi pojedi rahatlokum dodji sebi. Cuj da im dozvolite da igraju za vas, hahahah. Pa oni beze od vas poturcenih zaostalih u srednjem veku, nemaju Srbi iz RS nista zajednicko sa vama i rado bi se odvojili od vas, kad vec to ne mogu mogu barem na ovaj nacin da se distanciraju.

cole

pre 5 godina

Svaka vest o Joviću pobudi žalosne i ljubomorne komentare tipa "nece se on naigrati u Barci, nece on ništa moci pokazati, bolje mu je da ostane u Frankfurtu " i slicno. Eto Barsini skauti neke neznalice koji nemaju pojma šta rade i koga dovode, a B92 pun svetskih stručnjaka. Smešno a ujedno i žalosno.

Danilo Markos

pre 5 godina

@Tuzla Jao kako si sladak, mogao je Luka i za Bosnu da je hteo kao i Mijat, ali se odlucio za svoju drzavu, da se razumemo, nemam nista protiv Bosne, svako ima pravo da izabere, tako da bez ljutnje, Srbi iz Bosne su ipak Srbi :)

фудбалер грга

pre 5 godina

(Xnodeh, 25. mart 2019 13:46)

Ево да ти ја напишем нешто о њиховим несрећама и крађама против Хрватске.

Квалификације 1994 Италија-Хрватска 1:2 разбили су их не резултатом, него доминацијом на терену. Двадесет минута пре краја публика је звиждала Италијанима, а Хрватима скандирала "ватрени су надиграли азуре".

1996 Матијас Замер са две руке гура Јеркана и даје гол, а судија не суди фаул у нападу, па су им Хрвати 98 наплатили крађу у четвртфиналу 3:0 најтежи пораз Немачке на СП.

1998. У полуфиналу Хрватска води 1:0 Тирам им дао два гола први Бобановом грешком, а други Јарнијевом краде Јарнију лопту на шеснаестерцу и даје други гол. То су му били први голови у каријери за репрезентацију, а можда и једини. Хрватска је била боља Бразил би одувала у финалу, а финале је требало да буде Хрватска-Холандија јер су и они испали несрећно у полуфиналу.

2008 Играли су прелепо испали су несрећно од Турске, јер је судија продужио меч иако судачке надокнаде није требало бити, па се на крају судија извинио Срни. Ако не знаш УЕФА је Модрића изабрала у идеалан тим ЕП иако је Хрватска испала у четвртфиналу. А ти си можда чуо за Модрића тек кад је прешао у Реалу.

2012. Погуранац судије. Њихову тика-така зауставила је Хрватска одбрана, а са друге стране Касиљас је спашавао Шпанију од пораза. Старт Рамоса на Манђукићи судија не суди пенал, неколико минуте пре краја Бускец са обе руке руши Ћорлуку у свом петерцу, као и што је чињеница, Навас у акцији за гол био у офсајду. Фабрегас прво одиграо за Иниесту, али какав је то пасиван офсајд ако се у њему налази играч који ће секунду после дати гол?

2014 Јапанац Нишимура покрао Хрвате цели свет се спрдао са судијом и Бразилом. Фред је требао добити оскара за глуму.

2016. Играли су најлепше Шпанију победили у групи. Роналдо и другови нису честито ни прешли половину терена, осим на полувремену. 120 минута играла се викторија погађали су стативе, али лопта није хтела у гол.

2018 Судије нису никога оштетиле на рачун Хрватске, а продужеци и пенали су саставни део фудбала. А хвалиш се Звездиним пехаром, како је Звезда освојила ушатог разбила у финалу 10:0 или на пенале?. У финалу Питана суди фаул који је само он видео и нико други. Французи водили 2:1 а нису шутнулу лопту према голу. Лако је било играти у другом полувремену кад ти неко поклони два гола и то у финалу. 


Није фузбал за нас

Динамо - Партизан 5:0
Партизан - Тиква 1:5
ПСВ - Звезда 5:0
ПСЖ - Звезда 6:1
О'ландија - Југа 6:1
СЦГ - Аргентина 0:6 итд.
И то са Црногорцима кад смо били најјачи.

Ми немамо ни 10% фудбалске историје као Хрвати, зато не бламирај се више.

Xnodeh

pre 5 godina

Molim svoje sunarodnike da razumeju Kroasane!Nije im lako!Trenutno je na snazi totalan raspad njihovog sporta!FUDBAL-Nakon slucajnog penal finala,usledilo gazenje od Spanije 6:0,ekspresno ispali iz LN,a Madjarski anonimusi ih do kraja raskrinkali i odrzali cas fudbala!Cisto da se zna ko je kome bio konjusar!Pritom,najveci vic Ballon d`or Lukicu Mukicu,Dusan Tadic obesmislio do kraja karijere partijom koju Lukica Mukica ne bi imao da se jos 6 puta rodi!KOSARKA-Pregazeni redom od "velesila" kao sto su Holandija,Madjarska,Rumunija i Poljska,pali na nivo Andore i San Marina,SP ostala misaona imenica za njih,njihov sused Srbija-aktuelni olimpijski,svetski i evropski vicesampion!ODBOJKA-sport koji je posle fudbala najrasprostranjeniji na svetu,i dalje ostaje misaona imenica za njih,ni pravila jos nisu naucili,njihov sused Srbija-aktuelni svetski i evropski prvak i olimpijski vicesampion!RUKOMET-Rukometna "sila" popila samar od "sile" Brazila,ostala bez medalje,zlato nema od 2004,a u poslednjih 7 godina,jedva jedna slucajna bronza!Totalan pad!VATERPOLO-Povremena medalja koju osvoje uglavnom ekspresno bude ugasena tradicionalnim gazenjem od strane velesile Srbije-aktuelnog olimpijskog i 4-strukog evropskog sampiona!TENIS-Nekoliko prosecnih igraca bez veceg uspeha i znacaja u svetu tenisa,njihov sused Srbija-dobija uskoro najboljeg ikad u tenisu!GADJENJE GLINENIH GOLUBOVA/PUSTANJE ZMAJEVA-Konacno!Pronadjene dve decje igre u kojima su sila!Cestitamo!!Hahaha hihihihi RASPADAJU SE!

Oliver Kosta

pre 5 godina

Gledaju ga 15. put. Ocigledno nisu sigurni da ce se uklopiti sa tehnicki zahtevnom igrom Barselone. Decko je talentovan i buducnost je pred njim ali treba biti mnogo veliki i opasan igrac da bi zamenio Suareza .
Nisam siguran za Jovica da je kalibar za Barsu i Real.
Mozda je bolje da ode u Bajern. Vec se navikao na nemacki fudbal. Bojim se da ne propadne totalno. Talentovan je .
Ali super,bar ce igrati danas jer su dosli da ga gledaju a Krstaja je dobio naredjenje da igra mada on to i zasluzuje.

Laki

pre 5 godina

Ne mogu a da se ne nasmejem na ove dusebriznike koji se "brinu" za Jovića, kako će on propasti u Barsi i kako on nema kvalitet za Barsu. Da ne radi ovo sto radi sa svojih 20 godina, onda po tim istim ljudima svakako ne bi bio za Barsu. Posto radi ovo sto radi, opet nije za Barsu, ali ipak nemaju objasnjenja zbog čega on nije za Barsu. Istina je da će Jović, ako se bude pravilno razvijao i dalje, biti sigurno u top 5 napadača sveta, moguće i top 3.Dečko ima sve sto treba da ima jedan napadač, brzinu, čvrstinu, igru sa obe noge, udaravac glavom, dobru kretanju, osećaj za gol.I sto je najbitnije, najbolju realizaciju koju sam ja video u zadnjih deset godina. Dečko od 5 sansi daje 4 gola. Sve u svemu, Bože zdravlja, videćete tek kakav će to igrač biti.

Mihajlo

pre 5 godina

Vrh bi bilo da konacno jedan srpski igrac ode u Barsu. Tek kada budemo imali igrace u najboljim evropskim timovima mozemo da se nadamo nekom rezultatu.

Batituta

pre 5 godina

Sad kad ga Krstaja ostavi na klupi
(SUPERMAN, 25. mart 2019 12:41)
Upravo je problem u tome što igrač koji treba da se proda mora da igra

Tuzla

pre 5 godina

Igra ovaj Bosanac odlicno. Napokon cemo i mi Bosanci imati jednog nogometasa u Spanjolskoj i jednom od dva najveca kluba nakon ko zna koliko vremena. Treba tim nogometasima dozvoliti da igraju za svoju drzavu Bosnu i Hercegovinu. Mijatu Gacinovicu takodje. Bosna! Sta ce po Srbiji, to nije njihova drzava, a i Srbi ih ne vole, jer im "unistavaju kulturu". Kite se njima samo kad osvajaju medalje. Valjda ce i FIFA vise korigovati ta pravila i da napokon nogometasi zaigraju za svoje repke.

Volina

pre 5 godina

Dzaba idu u Lisabon, jer po proceni naseg Krstaje, Luka Jovic treba da bude rezerva Mitrovicu! Gledacete ga na klupi ili kako se zagreva u poluvremenu! ?

Beograd

pre 5 godina

Voleo bih da dodje i uspe u Barseloni ali se sa druge strane plasim da ne podlegne pritisku i euforiji igranja za vrhunski klub i da razocara. Mac sa dve ostrice. Odluka vrlo delikatna.

Sumadinac91

pre 5 godina

Tuzla

Sram te bilo, obraz 0.A te fore sa krugom 2 i prodanim dusama,Srbin je Srbin. Crnogorac, Sumadinac, Vojvodjanin, Kosovar, Bosanac, Hercegovac,Marsovac,nije bitno.

desholjub

pre 5 godina

Bez uvrede ... Jovic nema šanse da ode u Barsu ... plafon Everton ... ili neki sličan klub... ovo mu je maksimum što je pružio ...tako da nemojte da tipujete jake klubove za Jovića ... pogledajte naše najbolje fudbalere gde igraju .. sem Matića .. niko ne igra u nekom velikom klubu...

Cxx

pre 5 godina

Dobar je Luka, brz je i snažan i ima tehniku, ali Barsa je malo krupan zalogaj. Pogledajte primer Paka Alkasera, on je bio dobar centarfor u Valensiji, kida u Dortmundu koji je mnogo ozbiljniji klub od Ajntrahta, pa je u Barsi služio za sprdnju. Tako da mislim da to ni za koga nije dobro rešenje

Krompir

pre 5 godina

Ako postoji iritantniji lik od ovog Bon Jovija, ne znam, eto! Voleo bih samo da vidim imenom i prezimenom ko je i sta je i zasto mu plusevi toliko znace. Imam osecaj da ni u svoje stavove ne veruje dok mu broj plusica to ne potvrdi.

lol

pre 5 godina

A ko krece u ofanzivu na Modro Lukica i Ivicu Rakiticu??! Izdominirali sinoc protiv "velesile" Madjara,svi stali u red za njih hihihihihihihihihihihihihihi
(Xnodeh, 25. mart 2019 12:53)

Moli Boga da ne igra, jer će mu drasticno pasti cijena k'o SMS-u

Moj ti ga sprga

pre 5 godina

(фудбалер грга, 25. mart 2019 14:08)
Na stranu sva prepucavanja.Reprezentacija koja je u 2017.godini izgubila od Estonije 3:0,gubila u kvalifikacijama za SP od Finske,Islanda i Turske,jedva se plasirala na SP preko baraza,reprezentacija koja je na SP od 7 utakmica dobila samo 3,koja nije mogla timove, individualno duplo slabije od sebe poput Danske i Rusije savladati za cak 120 minuta,rep.koja je u finalu primila 4 komada (a mogla je jos 4 ) sto je najvise jos od finala 1970. i 4 komada koje je primila Italija,rep. koja je odmah posle SP pregazena sa 6:0 od Spanije,ekspresno ispala iz LN,rep. koja je uz veliko mucenje jedva savladala Azerbejdzan a potom izgubila od Madjarske,pritom protiv Madjarske veci deo utakmice bila podredjena igri protivnika i mogla da primi jos golova,jednostavno nije reprezentacija koja pripada svetskom vrhu i koja moze da se meri sa najboljima.To nije reprezentacija koja kvalitetom i zaslugom igrala finale SP,vec pukom slucajnoscu pucanih penala i pre svega neverovatno srecnog zreba.I to nije nista neobicno.Desavaju i se takve stvari,zreb i sreca neretko u sportu neku ekipu proguraju daleko u nekom takmicenju.Ako pritom najbolji igrac te reprezentacije dobija nagradu za najboljeg na svetu a 9 meseci se ne vidi nigde,madjarski anonimusi ga pojedu za dorucak na terenu,onda je tu sve jasno kao dan.Slucajni penal doprvaci i najveci vic od Ballor d`or.To su Hrvatska i Luka Modric.Toliko cinjenica vas demantuje!Od istine ne mozete pobeci,zao mi vas je

Lošmi

pre 5 godina

Das 20 golova u nekom ajntrahtu i odmah barselona. Ma kako da ne. Barselona ne bi bila Barselona kad bi kupovala takve igrace. Ove sezone Jovica, sledece kad da 20 golova isto tako nekog.. Nije Suarez dosao u Barselonu posle jedne dobre sezone u Ajntrahtu, nego kao najbolji igrac PL. Jovic u Barseloni? Ma nikad.

Xnodeh

pre 5 godina

A ko krece u ofanzivu na Modro Lukica i Ivicu Rakiticu??! Izdominirali sinoc protiv "velesile" Madjara,svi stali u red za njih hihihihihihihihihihihihihihi

kec

pre 5 godina

Samim tim sto je Barcelona najavila da će ga gledati,znači da Jović mora biti u timu da bi se prodao. To je dokaz da u nasem sevezu i dalje ima korumpiranosti i da se selektor ništa ne pita ko će mu biti u timu nego ljudi iz saveza da bi svi zajedno delili kolač. Isto je i sa Milinkovicrm Savicem...
Nazaost dokle god budu ovakvi ljudi u savezu naš fudbal će biti tu gde je i sada.

Lala na kvadrat

pre 5 godina

@Tuzla

Apsolutna istina. Samo zauzimaju mesto deci ovde rodjenoj. Nisam nacionalista, ali mislim da svako treba da igra za zemlju u kojoj je rodjen. Ni Zidan nije igrao za Alzir.

Mile Dodik

pre 5 godina

Nije on loš igrač ali je daleko od toga da igra za Barselona. Kada bi potpisao za neki veliki klub time bi zapečatio svoju fudbalsku karijeru na jedno pet godina. Naime, propala bi mu sezona ili dve u, npr., Barseloni, zatim bi otišao na 2,3 sezone u neki mali klub na vraćanje samopouzdanja i onda je pitanje šta bi se dešavalo sa njim. On se sada nalazi u odličnom klubu za njega, kada bi hteo da malo iskorači, bilo bi dobro da ode u englesku premijer ligu i to za klub iz sredine lige. Npr. Everton.

Xnodeh

pre 5 godina

(фудбалер грга, 25. mart 2019 14:08)

Jel tebi sprdo stvarno bas toliko nije jasno koliko si providan?! Blamiras se,ozbiljno ti kazem,ne pijes redovno sta treba i to onda ispada ovako.Smeju ti se svi,moras smisliti drugi nacin providno je

cole

pre 5 godina

vrednost jovica 60 miliona? ne preterujte...pa koliko onda vredi najveci talenat evropskog fudbala sergej milinkovic-savic? 250 miliona? nema veze sto luka redovno trese mreze u bundesligi koja je za klasu jaca od smesnog kalca. nema veze sto sms igra u slabasnom laciju i sto ga i u takvom timu nigde nema. nema veze sto se svi, osim velikog selektora krstajica, sprdaju sa sergejevim igranjem i u reprezentaciji. ne moze luka da vredi vise od sergeja...ne, ne. tako da...ako je sms procenjen na 120 miliona, lukina vrednost je u najboljoj varijanti 20 miliona. dajte malo realnosti kolege novinari iz spanije, portugala, nemacke i srbije!

impeRator

pre 5 godina

Svaka vest o Joviću pobudi žalosne i ljubomorne komentare tipa "nece se on naigrati u Barci, nece on ništa moci pokazati, bolje mu je da ostane u Frankfurtu " i slicno. Eto Barsini skauti neke neznalice koji nemaju pojma šta rade i koga dovode, a B92 pun svetskih stručnjaka. Smešno a ujedno i žalosno.
(cole, 25. mart 2019 13:37

Barsini skauti su smejurija. Nema gorih. Ne bi me čudilo da Jović završi u Barsi...

Tuzla

pre 5 godina

Igra ovaj Bosanac odlicno. Napokon cemo i mi Bosanci imati jednog nogometasa u Spanjolskoj i jednom od dva najveca kluba nakon ko zna koliko vremena. Treba tim nogometasima dozvoliti da igraju za svoju drzavu Bosnu i Hercegovinu. Mijatu Gacinovicu takodje. Bosna! Sta ce po Srbiji, to nije njihova drzava, a i Srbi ih ne vole, jer im "unistavaju kulturu". Kite se njima samo kad osvajaju medalje. Valjda ce i FIFA vise korigovati ta pravila i da napokon nogometasi zaigraju za svoje repke.

фудбалер грга

pre 5 godina

(Xnodeh, 25. mart 2019 13:46)

Ево да ти ја напишем нешто о њиховим несрећама и крађама против Хрватске.

Квалификације 1994 Италија-Хрватска 1:2 разбили су их не резултатом, него доминацијом на терену. Двадесет минута пре краја публика је звиждала Италијанима, а Хрватима скандирала "ватрени су надиграли азуре".

1996 Матијас Замер са две руке гура Јеркана и даје гол, а судија не суди фаул у нападу, па су им Хрвати 98 наплатили крађу у четвртфиналу 3:0 најтежи пораз Немачке на СП.

1998. У полуфиналу Хрватска води 1:0 Тирам им дао два гола први Бобановом грешком, а други Јарнијевом краде Јарнију лопту на шеснаестерцу и даје други гол. То су му били први голови у каријери за репрезентацију, а можда и једини. Хрватска је била боља Бразил би одувала у финалу, а финале је требало да буде Хрватска-Холандија јер су и они испали несрећно у полуфиналу.

2008 Играли су прелепо испали су несрећно од Турске, јер је судија продужио меч иако судачке надокнаде није требало бити, па се на крају судија извинио Срни. Ако не знаш УЕФА је Модрића изабрала у идеалан тим ЕП иако је Хрватска испала у четвртфиналу. А ти си можда чуо за Модрића тек кад је прешао у Реалу.

2012. Погуранац судије. Њихову тика-така зауставила је Хрватска одбрана, а са друге стране Касиљас је спашавао Шпанију од пораза. Старт Рамоса на Манђукићи судија не суди пенал, неколико минуте пре краја Бускец са обе руке руши Ћорлуку у свом петерцу, као и што је чињеница, Навас у акцији за гол био у офсајду. Фабрегас прво одиграо за Иниесту, али какав је то пасиван офсајд ако се у њему налази играч који ће секунду после дати гол?

2014 Јапанац Нишимура покрао Хрвате цели свет се спрдао са судијом и Бразилом. Фред је требао добити оскара за глуму.

2016. Играли су најлепше Шпанију победили у групи. Роналдо и другови нису честито ни прешли половину терена, осим на полувремену. 120 минута играла се викторија погађали су стативе, али лопта није хтела у гол.

2018 Судије нису никога оштетиле на рачун Хрватске, а продужеци и пенали су саставни део фудбала. А хвалиш се Звездиним пехаром, како је Звезда освојила ушатог разбила у финалу 10:0 или на пенале?. У финалу Питана суди фаул који је само он видео и нико други. Французи водили 2:1 а нису шутнулу лопту према голу. Лако је било играти у другом полувремену кад ти неко поклони два гола и то у финалу. 


Није фузбал за нас

Динамо - Партизан 5:0
Партизан - Тиква 1:5
ПСВ - Звезда 5:0
ПСЖ - Звезда 6:1
О'ландија - Југа 6:1
СЦГ - Аргентина 0:6 итд.
И то са Црногорцима кад смо били најјачи.

Ми немамо ни 10% фудбалске историје као Хрвати, зато не бламирај се више.

desholjub

pre 5 godina

Bez uvrede ... Jovic nema šanse da ode u Barsu ... plafon Everton ... ili neki sličan klub... ovo mu je maksimum što je pružio ...tako da nemojte da tipujete jake klubove za Jovića ... pogledajte naše najbolje fudbalere gde igraju .. sem Matića .. niko ne igra u nekom velikom klubu...

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Blizu je jako blizu....Bitno da takav igrač nema mesto u prvih 11 naše reprezentacije.Mislim da bude i prvi strelac Barse da ne bi imao mesto u prvih 11 naše reprezentacije haahha.Krstajic mađija!

Lošmi

pre 5 godina

Das 20 golova u nekom ajntrahtu i odmah barselona. Ma kako da ne. Barselona ne bi bila Barselona kad bi kupovala takve igrace. Ove sezone Jovica, sledece kad da 20 golova isto tako nekog.. Nije Suarez dosao u Barselonu posle jedne dobre sezone u Ajntrahtu, nego kao najbolji igrac PL. Jovic u Barseloni? Ma nikad.

Xnodeh

pre 5 godina

A ko krece u ofanzivu na Modro Lukica i Ivicu Rakiticu??! Izdominirali sinoc protiv "velesile" Madjara,svi stali u red za njih hihihihihihihihihihihihihihi

Lala na kvadrat

pre 5 godina

@Tuzla

Apsolutna istina. Samo zauzimaju mesto deci ovde rodjenoj. Nisam nacionalista, ali mislim da svako treba da igra za zemlju u kojoj je rodjen. Ni Zidan nije igrao za Alzir.

Xnodeh

pre 5 godina

Molim svoje sunarodnike da razumeju Kroasane!Nije im lako!Trenutno je na snazi totalan raspad njihovog sporta!FUDBAL-Nakon slucajnog penal finala,usledilo gazenje od Spanije 6:0,ekspresno ispali iz LN,a Madjarski anonimusi ih do kraja raskrinkali i odrzali cas fudbala!Cisto da se zna ko je kome bio konjusar!Pritom,najveci vic Ballon d`or Lukicu Mukicu,Dusan Tadic obesmislio do kraja karijere partijom koju Lukica Mukica ne bi imao da se jos 6 puta rodi!KOSARKA-Pregazeni redom od "velesila" kao sto su Holandija,Madjarska,Rumunija i Poljska,pali na nivo Andore i San Marina,SP ostala misaona imenica za njih,njihov sused Srbija-aktuelni olimpijski,svetski i evropski vicesampion!ODBOJKA-sport koji je posle fudbala najrasprostranjeniji na svetu,i dalje ostaje misaona imenica za njih,ni pravila jos nisu naucili,njihov sused Srbija-aktuelni svetski i evropski prvak i olimpijski vicesampion!RUKOMET-Rukometna "sila" popila samar od "sile" Brazila,ostala bez medalje,zlato nema od 2004,a u poslednjih 7 godina,jedva jedna slucajna bronza!Totalan pad!VATERPOLO-Povremena medalja koju osvoje uglavnom ekspresno bude ugasena tradicionalnim gazenjem od strane velesile Srbije-aktuelnog olimpijskog i 4-strukog evropskog sampiona!TENIS-Nekoliko prosecnih igraca bez veceg uspeha i znacaja u svetu tenisa,njihov sused Srbija-dobija uskoro najboljeg ikad u tenisu!GADJENJE GLINENIH GOLUBOVA/PUSTANJE ZMAJEVA-Konacno!Pronadjene dve decje igre u kojima su sila!Cestitamo!!Hahaha hihihihi RASPADAJU SE!

Bruce Wayne

pre 5 godina

Svaki put pred neku važnu utakmicu, novinari lože naše igrače kako ih neki veliki klub posmatra. Onda oni odigraju, po pravilu, loše.

Xnodeh

pre 5 godina

(фудбалер грга, 25. mart 2019 14:08)

Jel tebi sprdo stvarno bas toliko nije jasno koliko si providan?! Blamiras se,ozbiljno ti kazem,ne pijes redovno sta treba i to onda ispada ovako.Smeju ti se svi,moras smisliti drugi nacin providno je

Moj ti ga sprga

pre 5 godina

(фудбалер грга, 25. mart 2019 14:08)
Na stranu sva prepucavanja.Reprezentacija koja je u 2017.godini izgubila od Estonije 3:0,gubila u kvalifikacijama za SP od Finske,Islanda i Turske,jedva se plasirala na SP preko baraza,reprezentacija koja je na SP od 7 utakmica dobila samo 3,koja nije mogla timove, individualno duplo slabije od sebe poput Danske i Rusije savladati za cak 120 minuta,rep.koja je u finalu primila 4 komada (a mogla je jos 4 ) sto je najvise jos od finala 1970. i 4 komada koje je primila Italija,rep. koja je odmah posle SP pregazena sa 6:0 od Spanije,ekspresno ispala iz LN,rep. koja je uz veliko mucenje jedva savladala Azerbejdzan a potom izgubila od Madjarske,pritom protiv Madjarske veci deo utakmice bila podredjena igri protivnika i mogla da primi jos golova,jednostavno nije reprezentacija koja pripada svetskom vrhu i koja moze da se meri sa najboljima.To nije reprezentacija koja kvalitetom i zaslugom igrala finale SP,vec pukom slucajnoscu pucanih penala i pre svega neverovatno srecnog zreba.I to nije nista neobicno.Desavaju i se takve stvari,zreb i sreca neretko u sportu neku ekipu proguraju daleko u nekom takmicenju.Ako pritom najbolji igrac te reprezentacije dobija nagradu za najboljeg na svetu a 9 meseci se ne vidi nigde,madjarski anonimusi ga pojedu za dorucak na terenu,onda je tu sve jasno kao dan.Slucajni penal doprvaci i najveci vic od Ballor d`or.To su Hrvatska i Luka Modric.Toliko cinjenica vas demantuje!Od istine ne mozete pobeci,zao mi vas je

Mile Dodik

pre 5 godina

Nije on loš igrač ali je daleko od toga da igra za Barselona. Kada bi potpisao za neki veliki klub time bi zapečatio svoju fudbalsku karijeru na jedno pet godina. Naime, propala bi mu sezona ili dve u, npr., Barseloni, zatim bi otišao na 2,3 sezone u neki mali klub na vraćanje samopouzdanja i onda je pitanje šta bi se dešavalo sa njim. On se sada nalazi u odličnom klubu za njega, kada bi hteo da malo iskorači, bilo bi dobro da ode u englesku premijer ligu i to za klub iz sredine lige. Npr. Everton.

rastafari auspuh vari

pre 5 godina

Prava sredina za njega bi bio bajern a ne barsa. Bajernu treba napadač. Poznaje bundes ligu ne treba da se privikava. U barsi ne bi igrao jer je konkurencija i pritisak ogroman(mesi) . A bajernu bi lego jako. I Rebić zajedno s njim u minhen. Strašni igrači.

lol

pre 5 godina

A ko krece u ofanzivu na Modro Lukica i Ivicu Rakiticu??! Izdominirali sinoc protiv "velesile" Madjara,svi stali u red za njih hihihihihihihihihihihihihihi
(Xnodeh, 25. mart 2019 12:53)

Moli Boga da ne igra, jer će mu drasticno pasti cijena k'o SMS-u

Max

pre 5 godina

Svi ga traze i svi su videli njegov talenat sem Zvezde koja je forsirala Boacija a ovaj biser poklonila Benfici a ni u reprezentaciji nema mesta jer mi igramo sa jednim spicem.Dobar je i Mitar ali oni nemaju nikakve slicnosti.Luka je mnogo brzi i bolji sa loptom dok je Mitar jaci i cebtarfor starog kova pa ako bi ih kojim slucajem Krstajic upario imao bi sve sto nam treba u napadu.

kec

pre 5 godina

Samim tim sto je Barcelona najavila da će ga gledati,znači da Jović mora biti u timu da bi se prodao. To je dokaz da u nasem sevezu i dalje ima korumpiranosti i da se selektor ništa ne pita ko će mu biti u timu nego ljudi iz saveza da bi svi zajedno delili kolač. Isto je i sa Milinkovicrm Savicem...
Nazaost dokle god budu ovakvi ljudi u savezu naš fudbal će biti tu gde je i sada.

Oliver Kosta

pre 5 godina

Gledaju ga 15. put. Ocigledno nisu sigurni da ce se uklopiti sa tehnicki zahtevnom igrom Barselone. Decko je talentovan i buducnost je pred njim ali treba biti mnogo veliki i opasan igrac da bi zamenio Suareza .
Nisam siguran za Jovica da je kalibar za Barsu i Real.
Mozda je bolje da ode u Bajern. Vec se navikao na nemacki fudbal. Bojim se da ne propadne totalno. Talentovan je .
Ali super,bar ce igrati danas jer su dosli da ga gledaju a Krstaja je dobio naredjenje da igra mada on to i zasluzuje.

I1

pre 5 godina

@Tuzla idi pojedi rahatlokum dodji sebi. Cuj da im dozvolite da igraju za vas, hahahah. Pa oni beze od vas poturcenih zaostalih u srednjem veku, nemaju Srbi iz RS nista zajednicko sa vama i rado bi se odvojili od vas, kad vec to ne mogu mogu barem na ovaj nacin da se distanciraju.

Laki

pre 5 godina

Ne mogu a da se ne nasmejem na ove dusebriznike koji se "brinu" za Jovića, kako će on propasti u Barsi i kako on nema kvalitet za Barsu. Da ne radi ovo sto radi sa svojih 20 godina, onda po tim istim ljudima svakako ne bi bio za Barsu. Posto radi ovo sto radi, opet nije za Barsu, ali ipak nemaju objasnjenja zbog čega on nije za Barsu. Istina je da će Jović, ako se bude pravilno razvijao i dalje, biti sigurno u top 5 napadača sveta, moguće i top 3.Dečko ima sve sto treba da ima jedan napadač, brzinu, čvrstinu, igru sa obe noge, udaravac glavom, dobru kretanju, osećaj za gol.I sto je najbitnije, najbolju realizaciju koju sam ja video u zadnjih deset godina. Dečko od 5 sansi daje 4 gola. Sve u svemu, Bože zdravlja, videćete tek kakav će to igrač biti.

Cxx

pre 5 godina

Dobar je Luka, brz je i snažan i ima tehniku, ali Barsa je malo krupan zalogaj. Pogledajte primer Paka Alkasera, on je bio dobar centarfor u Valensiji, kida u Dortmundu koji je mnogo ozbiljniji klub od Ajntrahta, pa je u Barsi služio za sprdnju. Tako da mislim da to ni za koga nije dobro rešenje

cole

pre 5 godina

vrednost jovica 60 miliona? ne preterujte...pa koliko onda vredi najveci talenat evropskog fudbala sergej milinkovic-savic? 250 miliona? nema veze sto luka redovno trese mreze u bundesligi koja je za klasu jaca od smesnog kalca. nema veze sto sms igra u slabasnom laciju i sto ga i u takvom timu nigde nema. nema veze sto se svi, osim velikog selektora krstajica, sprdaju sa sergejevim igranjem i u reprezentaciji. ne moze luka da vredi vise od sergeja...ne, ne. tako da...ako je sms procenjen na 120 miliona, lukina vrednost je u najboljoj varijanti 20 miliona. dajte malo realnosti kolege novinari iz spanije, portugala, nemacke i srbije!

Sumadinac91

pre 5 godina

Tuzla

Sram te bilo, obraz 0.A te fore sa krugom 2 i prodanim dusama,Srbin je Srbin. Crnogorac, Sumadinac, Vojvodjanin, Kosovar, Bosanac, Hercegovac,Marsovac,nije bitno.

detektiv kokni kol

pre 5 godina

@Tuzla a vi multientićari stari, oćete unitarnu državu, a kad Srbi i Hrvati biraju maticu, onda plač i majka Bosna svih nas. Nemoj ba te folove, gotovo je.

Beograd

pre 5 godina

Voleo bih da dodje i uspe u Barseloni ali se sa druge strane plasim da ne podlegne pritisku i euforiji igranja za vrhunski klub i da razocara. Mac sa dve ostrice. Odluka vrlo delikatna.

Krompir

pre 5 godina

Ako postoji iritantniji lik od ovog Bon Jovija, ne znam, eto! Voleo bih samo da vidim imenom i prezimenom ko je i sta je i zasto mu plusevi toliko znace. Imam osecaj da ni u svoje stavove ne veruje dok mu broj plusica to ne potvrdi.

jд123

pre 5 godina

Овде вест о Јовићу а ви се препирете око Хрватске. Још пишете романе у коментарима. Стварно сте досадили. Хрвати су остварили успех, колико продужетака и пенала је било, је небитно. Па и наши омладинци су на Новом Зеланду играли продужетке и пролазили на пенала, па шта? То је управо одлика великих екипа. Играли дупло више минута на турниру од Бразила и опет их физички надјачали у финалу. Колико је Немачка имала успеха на пенале, продужетке и голове у последњим минутама? Наши су управо играли као Немци, дисциплиновано, без приговора судијама, а камо ли уношења у фацу противничким играчима.

Нека и А репрезентација игра тако и постане светски првак са све пеналима и продужецима. Успех Хрвата нам треба бити подстрек да их надмашимо а не да их омаловажавамо.

Mihajlo

pre 5 godina

Vrh bi bilo da konacno jedan srpski igrac ode u Barsu. Tek kada budemo imali igrace u najboljim evropskim timovima mozemo da se nadamo nekom rezultatu.

cole

pre 5 godina

Svaka vest o Joviću pobudi žalosne i ljubomorne komentare tipa "nece se on naigrati u Barci, nece on ništa moci pokazati, bolje mu je da ostane u Frankfurtu " i slicno. Eto Barsini skauti neke neznalice koji nemaju pojma šta rade i koga dovode, a B92 pun svetskih stručnjaka. Smešno a ujedno i žalosno.

Batituta

pre 5 godina

Sad kad ga Krstaja ostavi na klupi
(SUPERMAN, 25. mart 2019 12:41)
Upravo je problem u tome što igrač koji treba da se proda mora da igra

Danilo Markos

pre 5 godina

@Tuzla Jao kako si sladak, mogao je Luka i za Bosnu da je hteo kao i Mijat, ali se odlucio za svoju drzavu, da se razumemo, nemam nista protiv Bosne, svako ima pravo da izabere, tako da bez ljutnje, Srbi iz Bosne su ipak Srbi :)

Volina

pre 5 godina

Dzaba idu u Lisabon, jer po proceni naseg Krstaje, Luka Jovic treba da bude rezerva Mitrovicu! Gledacete ga na klupi ili kako se zagreva u poluvremenu! ?

jд123

pre 5 godina

Само се надам да ће играти и да им завуче који гол. Исто тако са Ајнтрахтом да он лично сруши и избаци Бенфику, па да се Португалци чешу где их не сврби. Нису му дали шансу, хеј он код њих играо за другу екипу Бенфике, велики зналци у том клубу. Могао би и Живковић да пређе у Ајнтрахт, можда се и њему посрећи.

Pedja J7

pre 5 godina

'Abidal i Planes otputovali su u Lisabon gde će gledati fudbalera Benfike, na pozajmici u Ajntrahtu, na meču protiv Portugala"...

Krstajic : " Aha, gledace ga..." :)))

impeRator

pre 5 godina

Svaka vest o Joviću pobudi žalosne i ljubomorne komentare tipa "nece se on naigrati u Barci, nece on ništa moci pokazati, bolje mu je da ostane u Frankfurtu " i slicno. Eto Barsini skauti neke neznalice koji nemaju pojma šta rade i koga dovode, a B92 pun svetskih stručnjaka. Smešno a ujedno i žalosno.
(cole, 25. mart 2019 13:37

Barsini skauti su smejurija. Nema gorih. Ne bi me čudilo da Jović završi u Barsi...