Ponedeljak, 25.03.2019.

08:10

Bogdanović briljirao – Indijana nanela najteži poraz Jokićevom Denveru

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na gostovanju od Indijane Pejsers rezultatom 124:88.

Izvor: PT

Bogdanoviæ briljirao – Indijana nanela najteži poraz Jokiæevom Denveru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

bmiles

pre 5 godina

Ko prati NBA vidi da svako zadnje gostovanje bilo kog tima zavrsi ovako!Umorni od utakmica,prezasiceni,jedva cekaju da se vrate kuci i legnu u svoj krevet.Cirkus igranja non stop svaka dva dana uzima danak.pa je Denver,bez obzira na solidnu partiju Jokic isprasen uz neverovatan ucinak i partijuBogdanovica.Inace veoma je tesko dobiti Indijanu na njihovom parketu!Nisu slucajno na 4 mestu Istoka!Denver ce sigurno osvojiti drugo mesto na Zapadu u preostalih 10 utakmica gde je domacin pet puta(detroit,Vizards,Spars Portland,Ninesota) potrebno mu je isto toliko pobeda a sa odnosom 54 pobeda i 28 poraza drugo mesto je zacementirano Jedino ako Huston dobije sve do kraja svoje susrete (osam,4 na strani),sto je prosto nemoguce jer gostuje Milvokiju i Oklahomi gde bas se ne pobedjuje tako lako!Vec u utorak ce biti odluceno koje na prve dve pozicije na Zapadu,na Istoku je to vec odluceno Milvoki i Toronto,pa nije iskljuceno da te ekipe pocnu da odmaraju svoje glavne igrace skromnom minutazom i sacuvaju ih svezim ili od povreda pred nastupajuce PO utakmice.Biti 4 ili peti i nije neki bitan cilj izuzev prednosti kao domacin.Ionako su te ekipe
izjednacene mahom po kvalitetu.Daleko veca enigma je borba oko zadnje pozicije gde sve te ekipe zele da izbegnu prvu u svojoj konferenciju u ovom slucaju Milvoki i GSW!Zato je ta situacija mnogo interesantna jer donji deo kvalifikata smatra da ima vise sanse protiv drugoplasiranog.Iznenadjenje je novi Klipers nakon trejda,pretnja je Denveru!?

Pera

pre 5 godina

P.S nadam se da Bogdanović protiv nas na SP neće biti tako raspoložen hahaha
(Jon Bon Jovi, 25. mart 2019 08:06)
Konacno doma, s obitelji, kako da ne bude raspolozen!

Ostin A

pre 5 godina

Ali salu na stranu, najbolji njihov igrac, u cvetu mladosti ahahahah
(Goran, 25. mart 2019 08:18)

1. Bojan Bogdanović ima 29 godina, nije on toliko star.
2. Najbolji njihov igrač je Oladipo, ali je povređen.

Laki

pre 5 godina

Bojanova odlična, nestvarna utakmica, šta god da je bacio ulazilo je, pa i ona trojka od obruča,table, obruča.. Indijana je opasno bila napržena da prekine seriju poraza, a Denver -njihovo naličje, nedisciplina i dan kad više igrača ne može ništa da ubode, bez individualne kreacije..užas, i opet je Jokić popunio kolone. Bojan je imao dve vezane utakmice sa nepogođenom trojkom i jadnim procentima, pa dođe i ovakav trenutak, sve je to NBA.

petearczv

pre 5 godina

Marej je odavno užasan, ne može više ni otvorene puteve da pogodi. Retko ga ko spominje kao jednog od glavnih razloga loših igara, ali meni je u mnogim slučajevima gori od Bartona...
(Dragan, 25. mart 2019 09:01)

Kad sam govorio da je najveca greska denvera sto je pik za michela dala za trej lajlsa svi ste pisali sta ce im mitchel imaju mareja i herisa... Evo sad zajedno ne mogu da postignu 20p a mitchel najbolji igrac jute. On i jokic bi bili fantastican duo. Ovaj mali brz explozivan, atletski ubitacan u jokara koji je sve kontra ali inteligentan, sa fantasticnom vizijom, pasom,odlicnom realizacijom. Njihov P&R ne bi mogo niko da brani...

petearczv

pre 5 godina

Ovaj momak ce biti problem na SP. Sta mislite, ko moze da odigra najbolju odbranu na njemu.. Kalina, Bjelica ili da Lazica povedemo samo zbog ovog zadatka?
(Lajoš Vinetu, 25. mart 2019 09:32)

Da bice opasan iz fotelje sigurno tu bi i ti mogao da ga sacuvas...

Zambezi

pre 5 godina

Denver je ove sezone vrlo konstantan, imali su svega dve crne serije od po 4-5 poraza, a retko su imali neke velike serije pobeda. Uglavnom su imali po 2-3 pobede pa poraz i tako u krug. Sto se plejofa tice ako zadrze prednost domaceg terena imaju dobre sanse za polufinale konferencije sto niko nije ocekivao ove sezone. Dobro su ukomponovani, imaju vise opcija u napadu, popravili su timsku odbranu. Ako im se sloze kockice bice oni medju dve tri najbolje ekipe u celom NBA.

Lajoš Vinetu

pre 5 godina

@Air Bodzan u svom maniru... definitivno najbolji kosarkas sa ovih prostora!!
(drago, 25. mart 2019 10:00)

Tako je! Zato i ima najveci ugovor u svom timu, minutazu, ucesnik je all star vikenda i pominje se u raspravi o mvp-u redovne sezone. Bogdanovic je sjajan igrac ali ne preterujmo, komsija. Zna se ko je najbolji igrac u istoriji ove igre a da je sa ovih prostora. Do skoro je to bio Drazen, sada je to Jokic sa samo 24 godina! Jedini koji ce moci da mu ugrozi taj status je mali Doncic a svoj trojci je zajednicko to sto su... znas ti dobro sta ;)

nbalive

pre 5 godina

Ne brinite nećete vi daleko na sp,uz "solidnog snajpera" i Tea "Magiju" koji su poharali nba ligu pa će biti umorni za SP.
Inače pravi Bogdanović pokazao Jokiću šta ga čeka u playoffu heheh
(nbalive, 25. mart 2019 08:39)

Koga zanima misljenje onih koji ne ucestvuju na SP?!Pozdravili te Madjari Hrvatu!
(Milan, 25. mart 2019 09:37)

Pozdrav za Mađare.Bogi Snajperu bi odgovvara Szolnok i iz zemljopisnog gledišta,ipak je tu blizina domovine,tako da preporuke braći Mađarima da potegnu veze,Divac svakako jedva čeka da ga se riješi

petearczv

pre 5 godina

Iskreno mislim da moze da ima vecu minutazu.. Najbolji poenter, skakac i asistent ekipe dobija oko 30min po utakmici.. Mislim da mu je sezonski prosek 31.. To je malo preko pola.. Da li nema snage, ili je to trenerova odluka ne znam.. Ali definitivni mislim da bi trrbao da igra vise..
(Boxer, 25. mart 2019 08:29)

31min malo preko pola... Zanimljivo a jesi popio lekic?

A smejali ste se Divcu

pre 5 godina

E ovakav igrač treba Denveru na spoljnoj poziciji, sa tim da ume za tri za dva i snažno do kraja, momku svaka čast, da nije utakmica rešena u 3/4 utrpao bi 50 a i Nikola bi imao moćan tripl dabl.

Jaran

pre 5 godina

Citam komentare i kapiram da skoro niko nije gledao utakmicu, ovo im je bila serija od 3 utakmice u 4 dana...

Jokic je bio odlican, Barton veoma dobar, a ostatak ekipe uzas. Najvise se istakao Marej svojim nerezonskim sutevima i onim tragikomicnim polaganjima...

Pseudoharms

pre 5 godina

Posle 6 vezanih pobeda, mora doci i neki poraz. Bereta odigrao vrhunsku utakmicu, svaka mu cast. Prosto ti dodje zao sto ce Indijana u PO bez najboljeg igraca, a i ovako igraju jako dobro. Denver ce biti drugi na kraju, a gospodi koja prognoziraju da ce Denver da ispadne u prvom kolu PO, porucujem da porazmisle, koja to ekipa, izuzev GSW i HOU, deluje kao tim, koji moze dobiti Nuggetse 4 puta?

mićko

pre 5 godina

Pitanje je da li će Denver biti drugi, imaju težak raspored i plus je trener svestan da ima malo umora i zasićenosti npr kod Jokića, dečko vodi ekipu cele sezone, a Meloun je rekao da neće da rizikuje da izgubi rat jer se sad boji da izgubi po koju bitku, tako nešto, u prevodu, odmaraće neke igrače narednih utakmica, trebalo bi baš i ne bi bilo loše da protiv gsw, sparsa, koji su podigli formu, ne izađe s prvom postavom, jer i ovako i onako je teško pobediti ih i kad je denver najjači...

petearczv

pre 5 godina

U izravnom dvoboju najbolji hrvat zgazio najboljeg srbina u NBA i još jednom dokazao da se netko u FIBA-i iznimno boji hrvata i slovenaca jer bi im mogli poremetiti planove. Čak me ne bi čudilo da i srbi koji su jaki u FIBA-i ovdje imali prste, iako mi je to neshvatljivo.
(Pero i sin d.o.o., 25. mart 2019 08:25)

Daj ne lupetaj zivotati

mr

pre 5 godina

Ne brinite nećete vi daleko na sp,uz "solidnog snajpera" i Tea "Magiju" koji su poharali nba ligu pa će biti umorni za SP.
Inače pravi Bogdanović pokazao Jokiću šta ga čeka u playoffu heheh
(nbalive, 25. mart 2019 08:39)

Koga zanima misljenje onih koji ne ucestvuju na SP?!Pozdravili te Madjari Hrvatu!
(Milan, 25. mart 2019 09:37)

То, јуно поткивано.

očigledno

pre 5 godina

Izgleda da u NBA nije nikakva sramota izgubiti vise od 30 razlike.Kao da ni GSW ni Denver nece prvo mesto.
(bocko, 25. mart 2019 09:26)

I GSW juce izgubili 35p razlike od Dalasa. Danas KD i Grin organizuju skupljanje prstenja, kazu daju ih Dalasu...
Svaki tim odigra po 82 meca, jako cesto dan za danom, da ne pricam o tome da je ovo najbolja liga na svetu i da bi i najgori tim u NBA bez problema dobio svaki tim u svetu van NBA. Logicno je da ce biti poraza, pobedili su Sansi dva puta i Klivlend jednom ekipu sa najboljim skorom u ligi (Milvoki), tako da je nije nikakva sramota izgubiti i 30p razlike, pogotovo sa ovakvim tempom u ligi.

P.S. Juta je od Dalasa izgubila sa 50 poena razlike ove sezone, pa su sada opet medju najboljima na zapadu...

KOKI

pre 5 godina

Kao i prošli put,čim su izbili na prvo mesto nisu mogli ni 24 sata da se zadrže na njemu. Najverovatnije će direktan duel odlučiti o prvom mestu jer imaju još jedan susret sa San Franciscom.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dakiliz, 25. mart 2019 09:26)

GSW nije iz San Franciska vec iz Ouklanda, preko mosta.

Imay

pre 5 godina

Denveru fali takav šuter kao Bojan B. - to znači otvoren šut za 3 je kao zicer! Barton, Marej, Heris... kod njih to nije tako ili jako retko.

Blue Moon 1493

pre 5 godina

Dragan Borca

Tako su i za OKC pricali borba za prvo mesto i onda vezani porazi i sad borba da izbegnu 8 mesto. Denver je znao vec da zaredja sa porazima i zbog toga kazem mogu da izgube prednost domaceg terena, i koliko je zapad sve je moguce.

Milan

pre 5 godina

Ova ekipa Nagetsa raste iz meča u meč zajedno sa trenerom Melounom. Realno je ovakvih poraza prošle sezone bilo mnogo više nego ove. Fali im konstantnost na bekovskim pozicijama. Barton i Marej jedno veče mogu da ti utrpaju po 30-40 poena lagano, a sledeće da odigraju kao noćas. Taj luksuz u plej ofu neće imati.

JPR24

pre 5 godina

Kao da gledaju da izbegnu spurse ali kalkulisanje se nikad ne isplati.
(Aleksandar, 25. mart 2019 08:10)

Od petog do osmog mesta, svi su maltene u egalu sa 30 i 31 poraza. Nema šta tu da kalkulises kad ne znaš ko će završiti na kojem mestu, sto će se znati tek utakmicu dve pre kraja, a možda tek i posle zadnjih odigranih. Sinoc je Denver igrao loše i to je to, Indijana dobro igrala, Bojan odličan, kod Denvera Marej podbacio, Milsap ušao ranu u frku sa faulovima, Jokic sam, i šta vredi posle forsirati kad je bilo jasno da će izgubiti ovu. Ovo im je bila i peta utakmica u sedam dana, četiri pobede, od čega tri u gostima, mora i pad da se desi. Juče je i GSW dobio po ušima i to od Dalasa, bez Karija okej ali ipak...

Dragan

pre 5 godina

Marej je odavno užasan, ne može više ni otvorene puteve da pogodi. Retko ga ko spominje kao jednog od glavnih razloga loših igara, ali meni je u mnogim slučajevima gori od Bartona...

dakiliz

pre 5 godina

Kao i prošli put,čim su izbili na prvo mesto nisu mogli ni 24 sata da se zadrže na njemu. Najverovatnije će direktan duel odlučiti o prvom mestu jer imaju još jedan susret sa San Franciscom.

Milan

pre 5 godina

Ne brinite nećete vi daleko na sp,uz "solidnog snajpera" i Tea "Magiju" koji su poharali nba ligu pa će biti umorni za SP.
Inače pravi Bogdanović pokazao Jokiću šta ga čeka u playoffu heheh
(nbalive, 25. mart 2019 08:39)

Koga zanima misljenje onih koji ne ucestvuju na SP?!Pozdravili te Madjari Hrvatu!

analiticar_ amater

pre 5 godina

Do kraja bas tezak raspored vrlo lako mogu da izgube prednost domaceg terena u prvoj rundi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Blue Moon 1490, 25. mart 2019 08:08)

Pre desetak kola čim izgube odma krecu komentari mogu da izgube plejof ovo ono. Stvarno ne razumem taj pesimizam i defetizam. Loše vece, pukli, izgubili, pa sta? Posle svakog poraza se nađje neko ovakav da širi defetizam.

Lajoš Vinetu

pre 5 godina

Ovaj momak ce biti problem na SP. Sta mislite, ko moze da odigra najbolju odbranu na njemu.. Kalina, Bjelica ili da Lazica povedemo samo zbog ovog zadatka?

nbalive

pre 5 godina

Prosto je neverovatno da uvek dodju na “zicer” od prvog mesta i da ih tako uvek neće.Ali realno posle 6 pobeda za redom morao je logično doći i poraz.Ipak je to najjača liga sveta.Jokic opet najbolji u svom timu... P.S nadam se da Bogdanović protiv nas na SP neće biti tako raspoložen hahaha
(Jon Bon Jovi, 25. mart 2019 08:06)

Ne brinite nećete vi daleko na sp,uz "solidnog snajpera" i Tea "Magiju" koji su poharali nba ligu pa će biti umorni za SP.
Inače pravi Bogdanović pokazao Jokiću šta ga čeka u playoffu heheh

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Prosto je neverovatno da uvek dodju na “zicer” od prvog mesta i da ih tako uvek neće.Ali realno posle 6 pobeda za redom morao je logično doći i poraz.Ipak je to najjača liga sveta.Jokic opet najbolji u svom timu... P.S nadam se da Bogdanović protiv nas na SP neće biti tako raspoložen hahaha

nebaCar

pre 5 godina

Kao da gledaju da izbegnu spurse ali kalkulisanje se nikad ne isplati.
(Aleksandar, 25. mart 2019 08:10)

Objasni genije kako da ih izbegnu kad je skoro toliko izjednačen od 3-8 mesta da se ne zna čak i da li će Denver biti drugi ako udju u lošu seriju, a igraju i sa GSW, HOU i OKC

nista o nicemu

pre 5 godina

Grobari koji u komentarima vorsipuju Bogdana. Pa ovo je Bojan i nije Sakramento vec Indijana. Mi smo krenuli da pratimo kosarku 2011te, a ne brukamo se kao vi koji je pratite 2 miliona godina pre nove ere

bukowski

pre 5 godina

Prosto je neverovatno da uvek dodju na “zicer” od prvog mesta i da ih tako uvek neće.Ali realno posle 6 pobeda za redom morao je logično doći i poraz.Ipak je to najjača liga sveta.Jokic opet najbolji u svom timu... P.S nadam se da Bogdanović protiv nas na SP neće biti tako raspoložen hahaha
(Jon Bon Jovi, 25. mart 2019 08:0
Prosto je neverovatno da nijednu utakmicu ne gledaš.
kakav šaljivdžija.

aki

pre 5 godina

Kad su i novinari ukapirali da ne moraju da pisu ime Bogdanovicu, jer se nazalost zna koji Bogdanovic jedino moze da briljira. Za Bogdana uvek opis "solidan"

ja

pre 5 godina

Smor utakmica. Denver je pustio gas još na početku, a onda su i komentatori rekli kako je Meloun izjavio pre meča da je Denver već obezbedio plejof i da neće da rizikuje zdravlje svojih igrača, kako bi se borio za što bolje mesto u krajnjem plasmanu - bilo je jasno, dakle, da će odigrati mlako i, verovatno, izgubiti...

Goran

pre 5 godina

P.S nadam se da Bogdanović protiv nas na SP neće biti tako raspoložen hahaha
(Jon Bon Jovi, 25. mart 2019 08:06)

Dobar Dobar :D :D :D

Ali salu na stranu, najbolji njihov igrac, u cvetu mladosti ahahahah

Milan

pre 5 godina

Indijana skroz zanimljiva ekipa, šteta za povredu Oladipa, bili bi ozbiljan faktor u doigravanju. Ovo je bila jedna od "onih" partija Nagetsa kada ti ništa nije jasno, a naročito to kako su drugi na Zapadu. Kriminalna partija cele prve postave izuzev Jokića, Barton i Marej zajedno 8 grešaka uz jezivo loš šut, Milsapa resetovali, ostatak užasan podjednako. Odbrana očajna, previše lakih šuteva Pejsersa, a i realno ulazilo im je sve. Sada im dolaze Pistonsi koje moraju da dobiju jer nakon toga sem Vizardsa imaju sve jako teške mečeve gde se ne mogu nadati niti jednoj unapred upisanoj pobedi, obzirom da su sve plej of ekipe u pitanju. Ako vežu par poraza može se dogoditi da im dvomeč protiv Blejzersa na kraju odredi da li će biti 4 ili 5 u doigravanju.

Pero i sin d.o.o.

pre 5 godina

U izravnom dvoboju najbolji hrvat zgazio najboljeg srbina u NBA i još jednom dokazao da se netko u FIBA-i iznimno boji hrvata i slovenaca jer bi im mogli poremetiti planove. Čak me ne bi čudilo da i srbi koji su jaki u FIBA-i ovdje imali prste, iako mi je to neshvatljivo.

CisTo_onAKo

pre 5 godina

Steta za Denver da su ovako podbacili,kao neko nepisano pravilo kad god dodju u situaciju da zadrze prvo mesto oni to ispuste,najvise brine to sto Marej koliko moze dobro da odigra a moze pakelno dobro,zna i totalno da podbaci sto ce prestavljati veliki problem u plej-off ako misle da guraju daleko.Ako budu prvi bilo bi super cisto zbog domaceg terena,ali ako nista drugo da makar ostanu na toj drugoj poziciji jer su je zasluzili cijele godine su na deobi tog prvog mjesta,mada ni to nece biti ni malo lako jer u narednih 10 utakmica imaju ozbiljnooo tezak raspored,od tih 10 igraju 8 protiv plej-off ekipa,a da bude jos teze osim detroita ostalo su sve ekipe sa zapada gdje svima gori i svaka je utakmica biti ili nebitni za sto bolji plasman pred strat doigravanja.Sportski pozz i puno srece Jokicu i Denveru

Marko

pre 5 godina

Da li samo ja mislim da ce Denver ispasti u prvoj rundi plejofa? Nekako ne ulivaju poverenje kad bude stani-pani. Imam osecaj da bi ih i Klipersi izbacili.

vlada

pre 5 godina

Koliko mi je krivo sto su Jokicevi saigraci drva. Da su odigrali bolje i da je bilo izjednacenije, Jokic i Bojan bi igrali vise, pa bi Nikola imao tripl-dabl a Bojan jedno 50 poena, ovako su ih odmarali. Steta...

Dragan-Borca

pre 5 godina

Do kraja bas tezak raspored vrlo lako mogu da izgube prednost domaceg terena u prvoj rundi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Blue Moon 1490, 25. mart 2019 08:08) # Link komentara

Genije treba da izgube skoro svih 10 do kraja, a da Oklahoma ili Klipersi dobiju skoro sve do kraja, a imaju 5 kuci gde su veliki favoriti
Sanse da izgube domaci teren su jedino ako Jokica i Milsapa udari meteor
Da li ikada neki malo ukljucite mozak i makar pogledate tabelu pre takvih komentara.

Boxer

pre 5 godina

Iskreno mislim da moze da ima vecu minutazu.. Najbolji poenter, skakac i asistent ekipe dobija oko 30min po utakmici.. Mislim da mu je sezonski prosek 31.. To je malo preko pola.. Da li nema snage, ili je to trenerova odluka ne znam.. Ali definitivni mislim da bi trrbao da igra vise..

aa

pre 5 godina

Mogao je Bogdanović da napuca 40+ da je igrao više od 26 minuta.
Ali da on igra bez promašaja prvi deo to samo govori kako se ne igra odbrana. Ovako nešto 90s nije bilo moguće jer bi ga neko odalamio po šakama ne bi mogao da se sastavi.
Denver kao probušen balon vuku se po terenu kao da imaju 50 godina, statiraju u odbrani, isprašiće ih Greg ako nalete na njega u prvom krugu plej-ofa.
Sportski pozdrav.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Prosto je neverovatno da uvek dodju na “zicer” od prvog mesta i da ih tako uvek neće.Ali realno posle 6 pobeda za redom morao je logično doći i poraz.Ipak je to najjača liga sveta.Jokic opet najbolji u svom timu... P.S nadam se da Bogdanović protiv nas na SP neće biti tako raspoložen hahaha

Goran

pre 5 godina

P.S nadam se da Bogdanović protiv nas na SP neće biti tako raspoložen hahaha
(Jon Bon Jovi, 25. mart 2019 08:06)

Dobar Dobar :D :D :D

Ali salu na stranu, najbolji njihov igrac, u cvetu mladosti ahahahah

Marko

pre 5 godina

Da li samo ja mislim da ce Denver ispasti u prvoj rundi plejofa? Nekako ne ulivaju poverenje kad bude stani-pani. Imam osecaj da bi ih i Klipersi izbacili.

Milan

pre 5 godina

Ne brinite nećete vi daleko na sp,uz "solidnog snajpera" i Tea "Magiju" koji su poharali nba ligu pa će biti umorni za SP.
Inače pravi Bogdanović pokazao Jokiću šta ga čeka u playoffu heheh
(nbalive, 25. mart 2019 08:39)

Koga zanima misljenje onih koji ne ucestvuju na SP?!Pozdravili te Madjari Hrvatu!

aki

pre 5 godina

Kad su i novinari ukapirali da ne moraju da pisu ime Bogdanovicu, jer se nazalost zna koji Bogdanovic jedino moze da briljira. Za Bogdana uvek opis "solidan"

JPR24

pre 5 godina

Kao da gledaju da izbegnu spurse ali kalkulisanje se nikad ne isplati.
(Aleksandar, 25. mart 2019 08:10)

Od petog do osmog mesta, svi su maltene u egalu sa 30 i 31 poraza. Nema šta tu da kalkulises kad ne znaš ko će završiti na kojem mestu, sto će se znati tek utakmicu dve pre kraja, a možda tek i posle zadnjih odigranih. Sinoc je Denver igrao loše i to je to, Indijana dobro igrala, Bojan odličan, kod Denvera Marej podbacio, Milsap ušao ranu u frku sa faulovima, Jokic sam, i šta vredi posle forsirati kad je bilo jasno da će izgubiti ovu. Ovo im je bila i peta utakmica u sedam dana, četiri pobede, od čega tri u gostima, mora i pad da se desi. Juče je i GSW dobio po ušima i to od Dalasa, bez Karija okej ali ipak...

Dragan-Borca

pre 5 godina

Do kraja bas tezak raspored vrlo lako mogu da izgube prednost domaceg terena u prvoj rundi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Blue Moon 1490, 25. mart 2019 08:08) # Link komentara

Genije treba da izgube skoro svih 10 do kraja, a da Oklahoma ili Klipersi dobiju skoro sve do kraja, a imaju 5 kuci gde su veliki favoriti
Sanse da izgube domaci teren su jedino ako Jokica i Milsapa udari meteor
Da li ikada neki malo ukljucite mozak i makar pogledate tabelu pre takvih komentara.

analiticar_ amater

pre 5 godina

Do kraja bas tezak raspored vrlo lako mogu da izgube prednost domaceg terena u prvoj rundi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Blue Moon 1490, 25. mart 2019 08:08)

Pre desetak kola čim izgube odma krecu komentari mogu da izgube plejof ovo ono. Stvarno ne razumem taj pesimizam i defetizam. Loše vece, pukli, izgubili, pa sta? Posle svakog poraza se nađje neko ovakav da širi defetizam.

vlada

pre 5 godina

Koliko mi je krivo sto su Jokicevi saigraci drva. Da su odigrali bolje i da je bilo izjednacenije, Jokic i Bojan bi igrali vise, pa bi Nikola imao tripl-dabl a Bojan jedno 50 poena, ovako su ih odmarali. Steta...

Milan

pre 5 godina

Ova ekipa Nagetsa raste iz meča u meč zajedno sa trenerom Melounom. Realno je ovakvih poraza prošle sezone bilo mnogo više nego ove. Fali im konstantnost na bekovskim pozicijama. Barton i Marej jedno veče mogu da ti utrpaju po 30-40 poena lagano, a sledeće da odigraju kao noćas. Taj luksuz u plej ofu neće imati.

Pseudoharms

pre 5 godina

Posle 6 vezanih pobeda, mora doci i neki poraz. Bereta odigrao vrhunsku utakmicu, svaka mu cast. Prosto ti dodje zao sto ce Indijana u PO bez najboljeg igraca, a i ovako igraju jako dobro. Denver ce biti drugi na kraju, a gospodi koja prognoziraju da ce Denver da ispadne u prvom kolu PO, porucujem da porazmisle, koja to ekipa, izuzev GSW i HOU, deluje kao tim, koji moze dobiti Nuggetse 4 puta?

KOKI

pre 5 godina

Kao i prošli put,čim su izbili na prvo mesto nisu mogli ni 24 sata da se zadrže na njemu. Najverovatnije će direktan duel odlučiti o prvom mestu jer imaju još jedan susret sa San Franciscom.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dakiliz, 25. mart 2019 09:26)

GSW nije iz San Franciska vec iz Ouklanda, preko mosta.

očigledno

pre 5 godina

Izgleda da u NBA nije nikakva sramota izgubiti vise od 30 razlike.Kao da ni GSW ni Denver nece prvo mesto.
(bocko, 25. mart 2019 09:26)

I GSW juce izgubili 35p razlike od Dalasa. Danas KD i Grin organizuju skupljanje prstenja, kazu daju ih Dalasu...
Svaki tim odigra po 82 meca, jako cesto dan za danom, da ne pricam o tome da je ovo najbolja liga na svetu i da bi i najgori tim u NBA bez problema dobio svaki tim u svetu van NBA. Logicno je da ce biti poraza, pobedili su Sansi dva puta i Klivlend jednom ekipu sa najboljim skorom u ligi (Milvoki), tako da je nije nikakva sramota izgubiti i 30p razlike, pogotovo sa ovakvim tempom u ligi.

P.S. Juta je od Dalasa izgubila sa 50 poena razlike ove sezone, pa su sada opet medju najboljima na zapadu...

Dragan

pre 5 godina

Marej je odavno užasan, ne može više ni otvorene puteve da pogodi. Retko ga ko spominje kao jednog od glavnih razloga loših igara, ali meni je u mnogim slučajevima gori od Bartona...

Imay

pre 5 godina

Denveru fali takav šuter kao Bojan B. - to znači otvoren šut za 3 je kao zicer! Barton, Marej, Heris... kod njih to nije tako ili jako retko.

nebaCar

pre 5 godina

Kao da gledaju da izbegnu spurse ali kalkulisanje se nikad ne isplati.
(Aleksandar, 25. mart 2019 08:10)

Objasni genije kako da ih izbegnu kad je skoro toliko izjednačen od 3-8 mesta da se ne zna čak i da li će Denver biti drugi ako udju u lošu seriju, a igraju i sa GSW, HOU i OKC

Lajoš Vinetu

pre 5 godina

@Air Bodzan u svom maniru... definitivno najbolji kosarkas sa ovih prostora!!
(drago, 25. mart 2019 10:00)

Tako je! Zato i ima najveci ugovor u svom timu, minutazu, ucesnik je all star vikenda i pominje se u raspravi o mvp-u redovne sezone. Bogdanovic je sjajan igrac ali ne preterujmo, komsija. Zna se ko je najbolji igrac u istoriji ove igre a da je sa ovih prostora. Do skoro je to bio Drazen, sada je to Jokic sa samo 24 godina! Jedini koji ce moci da mu ugrozi taj status je mali Doncic a svoj trojci je zajednicko to sto su... znas ti dobro sta ;)

A smejali ste se Divcu

pre 5 godina

E ovakav igrač treba Denveru na spoljnoj poziciji, sa tim da ume za tri za dva i snažno do kraja, momku svaka čast, da nije utakmica rešena u 3/4 utrpao bi 50 a i Nikola bi imao moćan tripl dabl.

CisTo_onAKo

pre 5 godina

Steta za Denver da su ovako podbacili,kao neko nepisano pravilo kad god dodju u situaciju da zadrze prvo mesto oni to ispuste,najvise brine to sto Marej koliko moze dobro da odigra a moze pakelno dobro,zna i totalno da podbaci sto ce prestavljati veliki problem u plej-off ako misle da guraju daleko.Ako budu prvi bilo bi super cisto zbog domaceg terena,ali ako nista drugo da makar ostanu na toj drugoj poziciji jer su je zasluzili cijele godine su na deobi tog prvog mjesta,mada ni to nece biti ni malo lako jer u narednih 10 utakmica imaju ozbiljnooo tezak raspored,od tih 10 igraju 8 protiv plej-off ekipa,a da bude jos teze osim detroita ostalo su sve ekipe sa zapada gdje svima gori i svaka je utakmica biti ili nebitni za sto bolji plasman pred strat doigravanja.Sportski pozz i puno srece Jokicu i Denveru

bukowski

pre 5 godina

Prosto je neverovatno da uvek dodju na “zicer” od prvog mesta i da ih tako uvek neće.Ali realno posle 6 pobeda za redom morao je logično doći i poraz.Ipak je to najjača liga sveta.Jokic opet najbolji u svom timu... P.S nadam se da Bogdanović protiv nas na SP neće biti tako raspoložen hahaha
(Jon Bon Jovi, 25. mart 2019 08:0
Prosto je neverovatno da nijednu utakmicu ne gledaš.
kakav šaljivdžija.

petearczv

pre 5 godina

Ovaj momak ce biti problem na SP. Sta mislite, ko moze da odigra najbolju odbranu na njemu.. Kalina, Bjelica ili da Lazica povedemo samo zbog ovog zadatka?
(Lajoš Vinetu, 25. mart 2019 09:32)

Da bice opasan iz fotelje sigurno tu bi i ti mogao da ga sacuvas...

Laki

pre 5 godina

Bojanova odlična, nestvarna utakmica, šta god da je bacio ulazilo je, pa i ona trojka od obruča,table, obruča.. Indijana je opasno bila napržena da prekine seriju poraza, a Denver -njihovo naličje, nedisciplina i dan kad više igrača ne može ništa da ubode, bez individualne kreacije..užas, i opet je Jokić popunio kolone. Bojan je imao dve vezane utakmice sa nepogođenom trojkom i jadnim procentima, pa dođe i ovakav trenutak, sve je to NBA.

Ostin A

pre 5 godina

Ali salu na stranu, najbolji njihov igrac, u cvetu mladosti ahahahah
(Goran, 25. mart 2019 08:18)

1. Bojan Bogdanović ima 29 godina, nije on toliko star.
2. Najbolji njihov igrač je Oladipo, ali je povređen.

petearczv

pre 5 godina

U izravnom dvoboju najbolji hrvat zgazio najboljeg srbina u NBA i još jednom dokazao da se netko u FIBA-i iznimno boji hrvata i slovenaca jer bi im mogli poremetiti planove. Čak me ne bi čudilo da i srbi koji su jaki u FIBA-i ovdje imali prste, iako mi je to neshvatljivo.
(Pero i sin d.o.o., 25. mart 2019 08:25)

Daj ne lupetaj zivotati

ja

pre 5 godina

Smor utakmica. Denver je pustio gas još na početku, a onda su i komentatori rekli kako je Meloun izjavio pre meča da je Denver već obezbedio plejof i da neće da rizikuje zdravlje svojih igrača, kako bi se borio za što bolje mesto u krajnjem plasmanu - bilo je jasno, dakle, da će odigrati mlako i, verovatno, izgubiti...

Milan

pre 5 godina

Indijana skroz zanimljiva ekipa, šteta za povredu Oladipa, bili bi ozbiljan faktor u doigravanju. Ovo je bila jedna od "onih" partija Nagetsa kada ti ništa nije jasno, a naročito to kako su drugi na Zapadu. Kriminalna partija cele prve postave izuzev Jokića, Barton i Marej zajedno 8 grešaka uz jezivo loš šut, Milsapa resetovali, ostatak užasan podjednako. Odbrana očajna, previše lakih šuteva Pejsersa, a i realno ulazilo im je sve. Sada im dolaze Pistonsi koje moraju da dobiju jer nakon toga sem Vizardsa imaju sve jako teške mečeve gde se ne mogu nadati niti jednoj unapred upisanoj pobedi, obzirom da su sve plej of ekipe u pitanju. Ako vežu par poraza može se dogoditi da im dvomeč protiv Blejzersa na kraju odredi da li će biti 4 ili 5 u doigravanju.

dakiliz

pre 5 godina

Kao i prošli put,čim su izbili na prvo mesto nisu mogli ni 24 sata da se zadrže na njemu. Najverovatnije će direktan duel odlučiti o prvom mestu jer imaju još jedan susret sa San Franciscom.

Jaran

pre 5 godina

Citam komentare i kapiram da skoro niko nije gledao utakmicu, ovo im je bila serija od 3 utakmice u 4 dana...

Jokic je bio odlican, Barton veoma dobar, a ostatak ekipe uzas. Najvise se istakao Marej svojim nerezonskim sutevima i onim tragikomicnim polaganjima...

mr

pre 5 godina

Ne brinite nećete vi daleko na sp,uz "solidnog snajpera" i Tea "Magiju" koji su poharali nba ligu pa će biti umorni za SP.
Inače pravi Bogdanović pokazao Jokiću šta ga čeka u playoffu heheh
(nbalive, 25. mart 2019 08:39)

Koga zanima misljenje onih koji ne ucestvuju na SP?!Pozdravili te Madjari Hrvatu!
(Milan, 25. mart 2019 09:37)

То, јуно поткивано.

Pero i sin d.o.o.

pre 5 godina

U izravnom dvoboju najbolji hrvat zgazio najboljeg srbina u NBA i još jednom dokazao da se netko u FIBA-i iznimno boji hrvata i slovenaca jer bi im mogli poremetiti planove. Čak me ne bi čudilo da i srbi koji su jaki u FIBA-i ovdje imali prste, iako mi je to neshvatljivo.

Lajoš Vinetu

pre 5 godina

Ovaj momak ce biti problem na SP. Sta mislite, ko moze da odigra najbolju odbranu na njemu.. Kalina, Bjelica ili da Lazica povedemo samo zbog ovog zadatka?

mićko

pre 5 godina

Pitanje je da li će Denver biti drugi, imaju težak raspored i plus je trener svestan da ima malo umora i zasićenosti npr kod Jokića, dečko vodi ekipu cele sezone, a Meloun je rekao da neće da rizikuje da izgubi rat jer se sad boji da izgubi po koju bitku, tako nešto, u prevodu, odmaraće neke igrače narednih utakmica, trebalo bi baš i ne bi bilo loše da protiv gsw, sparsa, koji su podigli formu, ne izađe s prvom postavom, jer i ovako i onako je teško pobediti ih i kad je denver najjači...

petearczv

pre 5 godina

Marej je odavno užasan, ne može više ni otvorene puteve da pogodi. Retko ga ko spominje kao jednog od glavnih razloga loših igara, ali meni je u mnogim slučajevima gori od Bartona...
(Dragan, 25. mart 2019 09:01)

Kad sam govorio da je najveca greska denvera sto je pik za michela dala za trej lajlsa svi ste pisali sta ce im mitchel imaju mareja i herisa... Evo sad zajedno ne mogu da postignu 20p a mitchel najbolji igrac jute. On i jokic bi bili fantastican duo. Ovaj mali brz explozivan, atletski ubitacan u jokara koji je sve kontra ali inteligentan, sa fantasticnom vizijom, pasom,odlicnom realizacijom. Njihov P&R ne bi mogo niko da brani...

nbalive

pre 5 godina

Prosto je neverovatno da uvek dodju na “zicer” od prvog mesta i da ih tako uvek neće.Ali realno posle 6 pobeda za redom morao je logično doći i poraz.Ipak je to najjača liga sveta.Jokic opet najbolji u svom timu... P.S nadam se da Bogdanović protiv nas na SP neće biti tako raspoložen hahaha
(Jon Bon Jovi, 25. mart 2019 08:06)

Ne brinite nećete vi daleko na sp,uz "solidnog snajpera" i Tea "Magiju" koji su poharali nba ligu pa će biti umorni za SP.
Inače pravi Bogdanović pokazao Jokiću šta ga čeka u playoffu heheh

Zambezi

pre 5 godina

Denver je ove sezone vrlo konstantan, imali su svega dve crne serije od po 4-5 poraza, a retko su imali neke velike serije pobeda. Uglavnom su imali po 2-3 pobede pa poraz i tako u krug. Sto se plejofa tice ako zadrze prednost domaceg terena imaju dobre sanse za polufinale konferencije sto niko nije ocekivao ove sezone. Dobro su ukomponovani, imaju vise opcija u napadu, popravili su timsku odbranu. Ako im se sloze kockice bice oni medju dve tri najbolje ekipe u celom NBA.

aa

pre 5 godina

Mogao je Bogdanović da napuca 40+ da je igrao više od 26 minuta.
Ali da on igra bez promašaja prvi deo to samo govori kako se ne igra odbrana. Ovako nešto 90s nije bilo moguće jer bi ga neko odalamio po šakama ne bi mogao da se sastavi.
Denver kao probušen balon vuku se po terenu kao da imaju 50 godina, statiraju u odbrani, isprašiće ih Greg ako nalete na njega u prvom krugu plej-ofa.
Sportski pozdrav.

Pera

pre 5 godina

P.S nadam se da Bogdanović protiv nas na SP neće biti tako raspoložen hahaha
(Jon Bon Jovi, 25. mart 2019 08:06)
Konacno doma, s obitelji, kako da ne bude raspolozen!

Blue Moon 1493

pre 5 godina

Dragan Borca

Tako su i za OKC pricali borba za prvo mesto i onda vezani porazi i sad borba da izbegnu 8 mesto. Denver je znao vec da zaredja sa porazima i zbog toga kazem mogu da izgube prednost domaceg terena, i koliko je zapad sve je moguce.

nista o nicemu

pre 5 godina

Grobari koji u komentarima vorsipuju Bogdana. Pa ovo je Bojan i nije Sakramento vec Indijana. Mi smo krenuli da pratimo kosarku 2011te, a ne brukamo se kao vi koji je pratite 2 miliona godina pre nove ere

nbalive

pre 5 godina

Ne brinite nećete vi daleko na sp,uz "solidnog snajpera" i Tea "Magiju" koji su poharali nba ligu pa će biti umorni za SP.
Inače pravi Bogdanović pokazao Jokiću šta ga čeka u playoffu heheh
(nbalive, 25. mart 2019 08:39)

Koga zanima misljenje onih koji ne ucestvuju na SP?!Pozdravili te Madjari Hrvatu!
(Milan, 25. mart 2019 09:37)

Pozdrav za Mađare.Bogi Snajperu bi odgovvara Szolnok i iz zemljopisnog gledišta,ipak je tu blizina domovine,tako da preporuke braći Mađarima da potegnu veze,Divac svakako jedva čeka da ga se riješi

petearczv

pre 5 godina

Iskreno mislim da moze da ima vecu minutazu.. Najbolji poenter, skakac i asistent ekipe dobija oko 30min po utakmici.. Mislim da mu je sezonski prosek 31.. To je malo preko pola.. Da li nema snage, ili je to trenerova odluka ne znam.. Ali definitivni mislim da bi trrbao da igra vise..
(Boxer, 25. mart 2019 08:29)

31min malo preko pola... Zanimljivo a jesi popio lekic?

bmiles

pre 5 godina

Ko prati NBA vidi da svako zadnje gostovanje bilo kog tima zavrsi ovako!Umorni od utakmica,prezasiceni,jedva cekaju da se vrate kuci i legnu u svoj krevet.Cirkus igranja non stop svaka dva dana uzima danak.pa je Denver,bez obzira na solidnu partiju Jokic isprasen uz neverovatan ucinak i partijuBogdanovica.Inace veoma je tesko dobiti Indijanu na njihovom parketu!Nisu slucajno na 4 mestu Istoka!Denver ce sigurno osvojiti drugo mesto na Zapadu u preostalih 10 utakmica gde je domacin pet puta(detroit,Vizards,Spars Portland,Ninesota) potrebno mu je isto toliko pobeda a sa odnosom 54 pobeda i 28 poraza drugo mesto je zacementirano Jedino ako Huston dobije sve do kraja svoje susrete (osam,4 na strani),sto je prosto nemoguce jer gostuje Milvokiju i Oklahomi gde bas se ne pobedjuje tako lako!Vec u utorak ce biti odluceno koje na prve dve pozicije na Zapadu,na Istoku je to vec odluceno Milvoki i Toronto,pa nije iskljuceno da te ekipe pocnu da odmaraju svoje glavne igrace skromnom minutazom i sacuvaju ih svezim ili od povreda pred nastupajuce PO utakmice.Biti 4 ili peti i nije neki bitan cilj izuzev prednosti kao domacin.Ionako su te ekipe
izjednacene mahom po kvalitetu.Daleko veca enigma je borba oko zadnje pozicije gde sve te ekipe zele da izbegnu prvu u svojoj konferenciju u ovom slucaju Milvoki i GSW!Zato je ta situacija mnogo interesantna jer donji deo kvalifikata smatra da ima vise sanse protiv drugoplasiranog.Iznenadjenje je novi Klipers nakon trejda,pretnja je Denveru!?

Boxer

pre 5 godina

Iskreno mislim da moze da ima vecu minutazu.. Najbolji poenter, skakac i asistent ekipe dobija oko 30min po utakmici.. Mislim da mu je sezonski prosek 31.. To je malo preko pola.. Da li nema snage, ili je to trenerova odluka ne znam.. Ali definitivni mislim da bi trrbao da igra vise..

aki

pre 5 godina

Kad su i novinari ukapirali da ne moraju da pisu ime Bogdanovicu, jer se nazalost zna koji Bogdanovic jedino moze da briljira. Za Bogdana uvek opis "solidan"

Marko

pre 5 godina

Da li samo ja mislim da ce Denver ispasti u prvoj rundi plejofa? Nekako ne ulivaju poverenje kad bude stani-pani. Imam osecaj da bi ih i Klipersi izbacili.

Pero i sin d.o.o.

pre 5 godina

U izravnom dvoboju najbolji hrvat zgazio najboljeg srbina u NBA i još jednom dokazao da se netko u FIBA-i iznimno boji hrvata i slovenaca jer bi im mogli poremetiti planove. Čak me ne bi čudilo da i srbi koji su jaki u FIBA-i ovdje imali prste, iako mi je to neshvatljivo.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Prosto je neverovatno da uvek dodju na “zicer” od prvog mesta i da ih tako uvek neće.Ali realno posle 6 pobeda za redom morao je logično doći i poraz.Ipak je to najjača liga sveta.Jokic opet najbolji u svom timu... P.S nadam se da Bogdanović protiv nas na SP neće biti tako raspoložen hahaha

nbalive

pre 5 godina

Prosto je neverovatno da uvek dodju na “zicer” od prvog mesta i da ih tako uvek neće.Ali realno posle 6 pobeda za redom morao je logično doći i poraz.Ipak je to najjača liga sveta.Jokic opet najbolji u svom timu... P.S nadam se da Bogdanović protiv nas na SP neće biti tako raspoložen hahaha
(Jon Bon Jovi, 25. mart 2019 08:06)

Ne brinite nećete vi daleko na sp,uz "solidnog snajpera" i Tea "Magiju" koji su poharali nba ligu pa će biti umorni za SP.
Inače pravi Bogdanović pokazao Jokiću šta ga čeka u playoffu heheh

Goran

pre 5 godina

P.S nadam se da Bogdanović protiv nas na SP neće biti tako raspoložen hahaha
(Jon Bon Jovi, 25. mart 2019 08:06)

Dobar Dobar :D :D :D

Ali salu na stranu, najbolji njihov igrac, u cvetu mladosti ahahahah

aa

pre 5 godina

Mogao je Bogdanović da napuca 40+ da je igrao više od 26 minuta.
Ali da on igra bez promašaja prvi deo to samo govori kako se ne igra odbrana. Ovako nešto 90s nije bilo moguće jer bi ga neko odalamio po šakama ne bi mogao da se sastavi.
Denver kao probušen balon vuku se po terenu kao da imaju 50 godina, statiraju u odbrani, isprašiće ih Greg ako nalete na njega u prvom krugu plej-ofa.
Sportski pozdrav.

Lajoš Vinetu

pre 5 godina

@Air Bodzan u svom maniru... definitivno najbolji kosarkas sa ovih prostora!!
(drago, 25. mart 2019 10:00)

Tako je! Zato i ima najveci ugovor u svom timu, minutazu, ucesnik je all star vikenda i pominje se u raspravi o mvp-u redovne sezone. Bogdanovic je sjajan igrac ali ne preterujmo, komsija. Zna se ko je najbolji igrac u istoriji ove igre a da je sa ovih prostora. Do skoro je to bio Drazen, sada je to Jokic sa samo 24 godina! Jedini koji ce moci da mu ugrozi taj status je mali Doncic a svoj trojci je zajednicko to sto su... znas ti dobro sta ;)

Boxer

pre 5 godina

Iskreno mislim da moze da ima vecu minutazu.. Najbolji poenter, skakac i asistent ekipe dobija oko 30min po utakmici.. Mislim da mu je sezonski prosek 31.. To je malo preko pola.. Da li nema snage, ili je to trenerova odluka ne znam.. Ali definitivni mislim da bi trrbao da igra vise..

nista o nicemu

pre 5 godina

Grobari koji u komentarima vorsipuju Bogdana. Pa ovo je Bojan i nije Sakramento vec Indijana. Mi smo krenuli da pratimo kosarku 2011te, a ne brukamo se kao vi koji je pratite 2 miliona godina pre nove ere

Milan

pre 5 godina

Ne brinite nećete vi daleko na sp,uz "solidnog snajpera" i Tea "Magiju" koji su poharali nba ligu pa će biti umorni za SP.
Inače pravi Bogdanović pokazao Jokiću šta ga čeka u playoffu heheh
(nbalive, 25. mart 2019 08:39)

Koga zanima misljenje onih koji ne ucestvuju na SP?!Pozdravili te Madjari Hrvatu!

Blue Moon 1493

pre 5 godina

Dragan Borca

Tako su i za OKC pricali borba za prvo mesto i onda vezani porazi i sad borba da izbegnu 8 mesto. Denver je znao vec da zaredja sa porazima i zbog toga kazem mogu da izgube prednost domaceg terena, i koliko je zapad sve je moguce.

Lajoš Vinetu

pre 5 godina

Ovaj momak ce biti problem na SP. Sta mislite, ko moze da odigra najbolju odbranu na njemu.. Kalina, Bjelica ili da Lazica povedemo samo zbog ovog zadatka?

dakiliz

pre 5 godina

Kao i prošli put,čim su izbili na prvo mesto nisu mogli ni 24 sata da se zadrže na njemu. Najverovatnije će direktan duel odlučiti o prvom mestu jer imaju još jedan susret sa San Franciscom.

Milan

pre 5 godina

Indijana skroz zanimljiva ekipa, šteta za povredu Oladipa, bili bi ozbiljan faktor u doigravanju. Ovo je bila jedna od "onih" partija Nagetsa kada ti ništa nije jasno, a naročito to kako su drugi na Zapadu. Kriminalna partija cele prve postave izuzev Jokića, Barton i Marej zajedno 8 grešaka uz jezivo loš šut, Milsapa resetovali, ostatak užasan podjednako. Odbrana očajna, previše lakih šuteva Pejsersa, a i realno ulazilo im je sve. Sada im dolaze Pistonsi koje moraju da dobiju jer nakon toga sem Vizardsa imaju sve jako teške mečeve gde se ne mogu nadati niti jednoj unapred upisanoj pobedi, obzirom da su sve plej of ekipe u pitanju. Ako vežu par poraza može se dogoditi da im dvomeč protiv Blejzersa na kraju odredi da li će biti 4 ili 5 u doigravanju.

petearczv

pre 5 godina

Marej je odavno užasan, ne može više ni otvorene puteve da pogodi. Retko ga ko spominje kao jednog od glavnih razloga loših igara, ali meni je u mnogim slučajevima gori od Bartona...
(Dragan, 25. mart 2019 09:01)

Kad sam govorio da je najveca greska denvera sto je pik za michela dala za trej lajlsa svi ste pisali sta ce im mitchel imaju mareja i herisa... Evo sad zajedno ne mogu da postignu 20p a mitchel najbolji igrac jute. On i jokic bi bili fantastican duo. Ovaj mali brz explozivan, atletski ubitacan u jokara koji je sve kontra ali inteligentan, sa fantasticnom vizijom, pasom,odlicnom realizacijom. Njihov P&R ne bi mogo niko da brani...

Dragan

pre 5 godina

Marej je odavno užasan, ne može više ni otvorene puteve da pogodi. Retko ga ko spominje kao jednog od glavnih razloga loših igara, ali meni je u mnogim slučajevima gori od Bartona...

Dragan-Borca

pre 5 godina

Do kraja bas tezak raspored vrlo lako mogu da izgube prednost domaceg terena u prvoj rundi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Blue Moon 1490, 25. mart 2019 08:08) # Link komentara

Genije treba da izgube skoro svih 10 do kraja, a da Oklahoma ili Klipersi dobiju skoro sve do kraja, a imaju 5 kuci gde su veliki favoriti
Sanse da izgube domaci teren su jedino ako Jokica i Milsapa udari meteor
Da li ikada neki malo ukljucite mozak i makar pogledate tabelu pre takvih komentara.

ja

pre 5 godina

Smor utakmica. Denver je pustio gas još na početku, a onda su i komentatori rekli kako je Meloun izjavio pre meča da je Denver već obezbedio plejof i da neće da rizikuje zdravlje svojih igrača, kako bi se borio za što bolje mesto u krajnjem plasmanu - bilo je jasno, dakle, da će odigrati mlako i, verovatno, izgubiti...

Pseudoharms

pre 5 godina

Posle 6 vezanih pobeda, mora doci i neki poraz. Bereta odigrao vrhunsku utakmicu, svaka mu cast. Prosto ti dodje zao sto ce Indijana u PO bez najboljeg igraca, a i ovako igraju jako dobro. Denver ce biti drugi na kraju, a gospodi koja prognoziraju da ce Denver da ispadne u prvom kolu PO, porucujem da porazmisle, koja to ekipa, izuzev GSW i HOU, deluje kao tim, koji moze dobiti Nuggetse 4 puta?

mr

pre 5 godina

Ne brinite nećete vi daleko na sp,uz "solidnog snajpera" i Tea "Magiju" koji su poharali nba ligu pa će biti umorni za SP.
Inače pravi Bogdanović pokazao Jokiću šta ga čeka u playoffu heheh
(nbalive, 25. mart 2019 08:39)

Koga zanima misljenje onih koji ne ucestvuju na SP?!Pozdravili te Madjari Hrvatu!
(Milan, 25. mart 2019 09:37)

То, јуно поткивано.

petearczv

pre 5 godina

U izravnom dvoboju najbolji hrvat zgazio najboljeg srbina u NBA i još jednom dokazao da se netko u FIBA-i iznimno boji hrvata i slovenaca jer bi im mogli poremetiti planove. Čak me ne bi čudilo da i srbi koji su jaki u FIBA-i ovdje imali prste, iako mi je to neshvatljivo.
(Pero i sin d.o.o., 25. mart 2019 08:25)

Daj ne lupetaj zivotati

nbalive

pre 5 godina

Ne brinite nećete vi daleko na sp,uz "solidnog snajpera" i Tea "Magiju" koji su poharali nba ligu pa će biti umorni za SP.
Inače pravi Bogdanović pokazao Jokiću šta ga čeka u playoffu heheh
(nbalive, 25. mart 2019 08:39)

Koga zanima misljenje onih koji ne ucestvuju na SP?!Pozdravili te Madjari Hrvatu!
(Milan, 25. mart 2019 09:37)

Pozdrav za Mađare.Bogi Snajperu bi odgovvara Szolnok i iz zemljopisnog gledišta,ipak je tu blizina domovine,tako da preporuke braći Mađarima da potegnu veze,Divac svakako jedva čeka da ga se riješi

vlada

pre 5 godina

Koliko mi je krivo sto su Jokicevi saigraci drva. Da su odigrali bolje i da je bilo izjednacenije, Jokic i Bojan bi igrali vise, pa bi Nikola imao tripl-dabl a Bojan jedno 50 poena, ovako su ih odmarali. Steta...

analiticar_ amater

pre 5 godina

Do kraja bas tezak raspored vrlo lako mogu da izgube prednost domaceg terena u prvoj rundi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Blue Moon 1490, 25. mart 2019 08:08)

Pre desetak kola čim izgube odma krecu komentari mogu da izgube plejof ovo ono. Stvarno ne razumem taj pesimizam i defetizam. Loše vece, pukli, izgubili, pa sta? Posle svakog poraza se nađje neko ovakav da širi defetizam.

Milan

pre 5 godina

Ova ekipa Nagetsa raste iz meča u meč zajedno sa trenerom Melounom. Realno je ovakvih poraza prošle sezone bilo mnogo više nego ove. Fali im konstantnost na bekovskim pozicijama. Barton i Marej jedno veče mogu da ti utrpaju po 30-40 poena lagano, a sledeće da odigraju kao noćas. Taj luksuz u plej ofu neće imati.

petearczv

pre 5 godina

Iskreno mislim da moze da ima vecu minutazu.. Najbolji poenter, skakac i asistent ekipe dobija oko 30min po utakmici.. Mislim da mu je sezonski prosek 31.. To je malo preko pola.. Da li nema snage, ili je to trenerova odluka ne znam.. Ali definitivni mislim da bi trrbao da igra vise..
(Boxer, 25. mart 2019 08:29)

31min malo preko pola... Zanimljivo a jesi popio lekic?

petearczv

pre 5 godina

Ovaj momak ce biti problem na SP. Sta mislite, ko moze da odigra najbolju odbranu na njemu.. Kalina, Bjelica ili da Lazica povedemo samo zbog ovog zadatka?
(Lajoš Vinetu, 25. mart 2019 09:32)

Da bice opasan iz fotelje sigurno tu bi i ti mogao da ga sacuvas...

očigledno

pre 5 godina

Izgleda da u NBA nije nikakva sramota izgubiti vise od 30 razlike.Kao da ni GSW ni Denver nece prvo mesto.
(bocko, 25. mart 2019 09:26)

I GSW juce izgubili 35p razlike od Dalasa. Danas KD i Grin organizuju skupljanje prstenja, kazu daju ih Dalasu...
Svaki tim odigra po 82 meca, jako cesto dan za danom, da ne pricam o tome da je ovo najbolja liga na svetu i da bi i najgori tim u NBA bez problema dobio svaki tim u svetu van NBA. Logicno je da ce biti poraza, pobedili su Sansi dva puta i Klivlend jednom ekipu sa najboljim skorom u ligi (Milvoki), tako da je nije nikakva sramota izgubiti i 30p razlike, pogotovo sa ovakvim tempom u ligi.

P.S. Juta je od Dalasa izgubila sa 50 poena razlike ove sezone, pa su sada opet medju najboljima na zapadu...

mićko

pre 5 godina

Pitanje je da li će Denver biti drugi, imaju težak raspored i plus je trener svestan da ima malo umora i zasićenosti npr kod Jokića, dečko vodi ekipu cele sezone, a Meloun je rekao da neće da rizikuje da izgubi rat jer se sad boji da izgubi po koju bitku, tako nešto, u prevodu, odmaraće neke igrače narednih utakmica, trebalo bi baš i ne bi bilo loše da protiv gsw, sparsa, koji su podigli formu, ne izađe s prvom postavom, jer i ovako i onako je teško pobediti ih i kad je denver najjači...

KOKI

pre 5 godina

Kao i prošli put,čim su izbili na prvo mesto nisu mogli ni 24 sata da se zadrže na njemu. Najverovatnije će direktan duel odlučiti o prvom mestu jer imaju još jedan susret sa San Franciscom.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dakiliz, 25. mart 2019 09:26)

GSW nije iz San Franciska vec iz Ouklanda, preko mosta.

Imay

pre 5 godina

Denveru fali takav šuter kao Bojan B. - to znači otvoren šut za 3 je kao zicer! Barton, Marej, Heris... kod njih to nije tako ili jako retko.

Jaran

pre 5 godina

Citam komentare i kapiram da skoro niko nije gledao utakmicu, ovo im je bila serija od 3 utakmice u 4 dana...

Jokic je bio odlican, Barton veoma dobar, a ostatak ekipe uzas. Najvise se istakao Marej svojim nerezonskim sutevima i onim tragikomicnim polaganjima...

A smejali ste se Divcu

pre 5 godina

E ovakav igrač treba Denveru na spoljnoj poziciji, sa tim da ume za tri za dva i snažno do kraja, momku svaka čast, da nije utakmica rešena u 3/4 utrpao bi 50 a i Nikola bi imao moćan tripl dabl.

Pera

pre 5 godina

P.S nadam se da Bogdanović protiv nas na SP neće biti tako raspoložen hahaha
(Jon Bon Jovi, 25. mart 2019 08:06)
Konacno doma, s obitelji, kako da ne bude raspolozen!

Laki

pre 5 godina

Bojanova odlična, nestvarna utakmica, šta god da je bacio ulazilo je, pa i ona trojka od obruča,table, obruča.. Indijana je opasno bila napržena da prekine seriju poraza, a Denver -njihovo naličje, nedisciplina i dan kad više igrača ne može ništa da ubode, bez individualne kreacije..užas, i opet je Jokić popunio kolone. Bojan je imao dve vezane utakmice sa nepogođenom trojkom i jadnim procentima, pa dođe i ovakav trenutak, sve je to NBA.

Ostin A

pre 5 godina

Ali salu na stranu, najbolji njihov igrac, u cvetu mladosti ahahahah
(Goran, 25. mart 2019 08:18)

1. Bojan Bogdanović ima 29 godina, nije on toliko star.
2. Najbolji njihov igrač je Oladipo, ali je povređen.

CisTo_onAKo

pre 5 godina

Steta za Denver da su ovako podbacili,kao neko nepisano pravilo kad god dodju u situaciju da zadrze prvo mesto oni to ispuste,najvise brine to sto Marej koliko moze dobro da odigra a moze pakelno dobro,zna i totalno da podbaci sto ce prestavljati veliki problem u plej-off ako misle da guraju daleko.Ako budu prvi bilo bi super cisto zbog domaceg terena,ali ako nista drugo da makar ostanu na toj drugoj poziciji jer su je zasluzili cijele godine su na deobi tog prvog mjesta,mada ni to nece biti ni malo lako jer u narednih 10 utakmica imaju ozbiljnooo tezak raspored,od tih 10 igraju 8 protiv plej-off ekipa,a da bude jos teze osim detroita ostalo su sve ekipe sa zapada gdje svima gori i svaka je utakmica biti ili nebitni za sto bolji plasman pred strat doigravanja.Sportski pozz i puno srece Jokicu i Denveru

JPR24

pre 5 godina

Kao da gledaju da izbegnu spurse ali kalkulisanje se nikad ne isplati.
(Aleksandar, 25. mart 2019 08:10)

Od petog do osmog mesta, svi su maltene u egalu sa 30 i 31 poraza. Nema šta tu da kalkulises kad ne znaš ko će završiti na kojem mestu, sto će se znati tek utakmicu dve pre kraja, a možda tek i posle zadnjih odigranih. Sinoc je Denver igrao loše i to je to, Indijana dobro igrala, Bojan odličan, kod Denvera Marej podbacio, Milsap ušao ranu u frku sa faulovima, Jokic sam, i šta vredi posle forsirati kad je bilo jasno da će izgubiti ovu. Ovo im je bila i peta utakmica u sedam dana, četiri pobede, od čega tri u gostima, mora i pad da se desi. Juče je i GSW dobio po ušima i to od Dalasa, bez Karija okej ali ipak...

Zambezi

pre 5 godina

Denver je ove sezone vrlo konstantan, imali su svega dve crne serije od po 4-5 poraza, a retko su imali neke velike serije pobeda. Uglavnom su imali po 2-3 pobede pa poraz i tako u krug. Sto se plejofa tice ako zadrze prednost domaceg terena imaju dobre sanse za polufinale konferencije sto niko nije ocekivao ove sezone. Dobro su ukomponovani, imaju vise opcija u napadu, popravili su timsku odbranu. Ako im se sloze kockice bice oni medju dve tri najbolje ekipe u celom NBA.

nebaCar

pre 5 godina

Kao da gledaju da izbegnu spurse ali kalkulisanje se nikad ne isplati.
(Aleksandar, 25. mart 2019 08:10)

Objasni genije kako da ih izbegnu kad je skoro toliko izjednačen od 3-8 mesta da se ne zna čak i da li će Denver biti drugi ako udju u lošu seriju, a igraju i sa GSW, HOU i OKC

bukowski

pre 5 godina

Prosto je neverovatno da uvek dodju na “zicer” od prvog mesta i da ih tako uvek neće.Ali realno posle 6 pobeda za redom morao je logično doći i poraz.Ipak je to najjača liga sveta.Jokic opet najbolji u svom timu... P.S nadam se da Bogdanović protiv nas na SP neće biti tako raspoložen hahaha
(Jon Bon Jovi, 25. mart 2019 08:0
Prosto je neverovatno da nijednu utakmicu ne gledaš.
kakav šaljivdžija.

bmiles

pre 5 godina

Ko prati NBA vidi da svako zadnje gostovanje bilo kog tima zavrsi ovako!Umorni od utakmica,prezasiceni,jedva cekaju da se vrate kuci i legnu u svoj krevet.Cirkus igranja non stop svaka dva dana uzima danak.pa je Denver,bez obzira na solidnu partiju Jokic isprasen uz neverovatan ucinak i partijuBogdanovica.Inace veoma je tesko dobiti Indijanu na njihovom parketu!Nisu slucajno na 4 mestu Istoka!Denver ce sigurno osvojiti drugo mesto na Zapadu u preostalih 10 utakmica gde je domacin pet puta(detroit,Vizards,Spars Portland,Ninesota) potrebno mu je isto toliko pobeda a sa odnosom 54 pobeda i 28 poraza drugo mesto je zacementirano Jedino ako Huston dobije sve do kraja svoje susrete (osam,4 na strani),sto je prosto nemoguce jer gostuje Milvokiju i Oklahomi gde bas se ne pobedjuje tako lako!Vec u utorak ce biti odluceno koje na prve dve pozicije na Zapadu,na Istoku je to vec odluceno Milvoki i Toronto,pa nije iskljuceno da te ekipe pocnu da odmaraju svoje glavne igrace skromnom minutazom i sacuvaju ih svezim ili od povreda pred nastupajuce PO utakmice.Biti 4 ili peti i nije neki bitan cilj izuzev prednosti kao domacin.Ionako su te ekipe
izjednacene mahom po kvalitetu.Daleko veca enigma je borba oko zadnje pozicije gde sve te ekipe zele da izbegnu prvu u svojoj konferenciju u ovom slucaju Milvoki i GSW!Zato je ta situacija mnogo interesantna jer donji deo kvalifikata smatra da ima vise sanse protiv drugoplasiranog.Iznenadjenje je novi Klipers nakon trejda,pretnja je Denveru!?