Ponedeljak, 25.03.2019.

09:00

Ispit generacije – koga će Krstajić suprotstaviti Ronaldovoj četi

Odavno je floskula izraz "prva utakmica je najvažnija", ali gostovanje Srbije selekciji Portugala na startu kvalifikacija za EP 2020. je zaista tako.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ispit generacije – koga æe Krstajiæ suprotstaviti Ronaldovoj èeti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

asdf

pre 5 godina

Zasto igramo sa jednim napred?Pa mi smo se protiv Litvanije mucili dok nismo ubacili drugog napadaca,ovako smo osudjeni na poraz!Ocekujemo da se branimo konstantno protiv Ronalda i Bernarda Silve a da onda Mitrovic sam protiv citave odbrane napravi cudo!Imamo dva napadaca u vrhunskoj formi i trebali bi to iskoristiti,ovo stavljanje u podredjeni polozaj od prvog minuta ne moze nista dobro da donese.

Objektivno

pre 5 godina

Ljajić je bio najbolji protiv Nemaca, nismo gledali istu utakmicu
(Milos, 25. mart 2019 09:37)

Izgleda da si samo ti gledao tu utakmicu u kojoj je on bio najbolji. Prvo poluvreme jeste bio medju boljima ali u drugom ga nigde nije bilo,tako da su sigurno bolji od njega bili Dmitrovic,Maksimovic,Lazovic,Jovic...

Objektivno

pre 5 godina

Ljajić je bio najbolji protiv Nemaca, nismo gledali istu utakmicu
(Milos, 25. mart 2019 09:37)

Izgleda da si samo ti gledao tu utakmicu u kojoj je on bio najbolji. Prvo poluvreme jeste bio medju boljima ali u drugom ga nigde nije bilo,tako da su sigurno bolji od njega bili Dmitrovic,Maksimovic,Lazovic,Jovic...

Dusan

pre 5 godina

Cek, je' l zaista moguce da Jovic nece igrati? Auu pa ovo je tragikomedija, oa decko nam je najmoderniji napadac, Mitar je solidan ali Jovic je druga dimenzija, brzi, bolji dribler, spretniji, duplo bolji na pasu, ne mogu da verujem da nam nece igrati igrac od 50-60 miliona ajoj. Pa Mitar ne vredi ni 15 trenutno, koja smo mi komedija

Doktor

pre 5 godina

@Nesa - Kako ko?! Pa Matić, Milivojević, Fejsa, a mogao bi i Grujić. Pa da ih uparimo sa Kolarovim, Banetom, Nastasićem, Kostićem, i drugima koji ne igraju iz raznih razloga. Jednostavno, moraš da računaš sa igračima koji su tu i spremni da igraju. Maksimovic i Sergej moraju da pokriju centralni deo terena, i ofanzivno i defanzivno. Ja sam upravo o tome pisao. Namerno nisam hteo da širim priču o selektoru, jer tu je manje više sve rečeno... pozdrav

Doktore, ko igra zadnjeg veznog ?
(Nesa, 25. mart 2019 15:18)

Srle

pre 5 godina

@lignjoslav

Za onakav presing kao protiv SWI prvih 10 min, nema nijedna ekipa na svijetu snage. Ako ja licno nesto zamjeram Krstajicu, to je sto ne vodi racuna o tome. Mi letimo 30-50 minuta, i onda kraj. Nemamo pauzu, ni tempo tokom utakmice. Treba znati odmoriti S LOPTOM, a i bez nje. Mi fizicki nikad nismo bili jaki, a u modernom fudbalu se to jos vise primjecuje, jer, ako nista, skoro sve reprezentacije i timovi, ako vec nemaju talenta, u top fizickoj formi su. Dakle, kad bismo bili u stanju na momente umrtviti igru, sporije izvodjenje auta, gol auta, par bezveznih dodavanja halfova medjusobno, ako nema presinga, i sl. (ne govorim o valjanju po terenu, bunkerisanu i svjesnom cuvanju 0-0), bilo bi mnogo bolje. Ovaj tim se moze "potuci" sa svakim osim Francuske mislim. Naprijed nasi, naprijed Srbija!!!!

Mihajlo

pre 5 godina

Moze li neko iz FSS da objasni ako ne bude igrao Bogasavac a zaigra Mladenovic kakve se tu igre igraju,zasto onda nije pozvan Mladenovic da se koliko toliko uigra protiv Nemacke nego se daje sansa Bogosavcu koji treba s klupe da gleda mec sa Portugalijom. Znaci jedino resenje mora da bude Bogosavac ili Krstajic zajedno sa Kokezom nema pojma sta radi,igraci mu se dovode na kilo a on ih nikada nije ni video kako igraju.

lignjoslav

pre 5 godina

@badi hild
Kojim presingom protiv svajcaraca?
nije presing ako napadas igrača sa loptom na svojoj polovini...to se zove branjenje...a to smo mi radili 70 minuta.
Mi smo presing protiv njih igrali prvih 10 minuta, a onda parkirali autobus. A u tih 10 minuta smo pokazali najviše na celom prvenstvu....što govori da treba da igramo presing, ali mi imamo neodoljivu potrebu da posle datog gola parkiramo autobus, umesto barem još 15 minuta pokušamo da damo još jedan.
Nije to samo ni do trenera...ima tu i do mentaliteta i samopouzdanja (nedostatka istog).
Igramo vcrs protiv tima koji zaista igra mnogo ružnije nego sto bi trebalo po imenima igrača, ali i protiv igrača koji će nam iz 2 šanse dati 2 gola.
Tako da ono parkiranje autobusa moze samo da nam donese minimslan poraz, jer mi nismo Ukrajina koja zns mnogo bolje da se brani, a u situaciji gde njihovi veznjaci nisu uopšte kvalitetniji od naših, čak i igraju u slicnim klubovima, jedina taktika je ds im uzmemo posed lopte, ali ce to teško ići kada imamo trenera koji je malo je reći kukavica. Očekujem da se branimo...da primimo gol negde oko poluvremena i onda se naravno prekasno otvorimo i primiko jos jedan, jer je uvek teže napadati kada moraš.

dusanculi

pre 5 godina

Pošto nećemo znati do početka utakmice sastave timova sva naša priča je u sferi nagadjanja ali ako se potvrde najave da će igrati Spajić umjesto Veljkovića, mislim da neće biti dobro jer je par Milenković-Veljković u Ligi nacija izgedao baš dobro.

Czv

pre 5 godina

Ja drugu reprezentaciju nemam.tako da gledacu svoje.ali navijacu i nadati se da ce portugal pobediti makar i sa 1:0.kako bi se ovi sto vode sklonili sto pre.i tako svaku u kvalifikacijama.zasto.pa sad je prava prilika jer imamo i popravni turnir nacija.tako da samo igrajte i gubite.jer pobedama dajete lazno pokrice ovima sto neznaju.

kosmonaut

pre 5 godina

Na žalost sastav je već ordeđen

Дмитровић, Рукавина, Спајић, Миленковић, Младеновић, Милинковић-Савић, Максимовић, Лукић, Тадић, Митровић, Љајић.

Kukavički sastav, na jednom mestu SMS, Ljajić praktično igramo bez krila, nema Gaćinovića nema pogotovo Lazovića , sve sami vezni igrači ne znam samo kako ćemo u defanzivi sa Ljajićem i SMS

Ovo je bila stvorena utakmica za Gaćinovića i Lazovića po bkovima, Tadić kao 10-ka ispred Mitrovića pa i Jovića

Ovaj nazovi selektor na svakom meču novi sastav,još uvek ispituje dokle više, što se ne ugledamo an Belgiju,Englesku, Holandiju pogotovo Nemce sve maldi igarči ne menja se puno u takmičarskim utakmicama i to na dugi rok daje rezultete zato su i juče pobedili prosek je 23 igrača zato i ne čudi da će za koju godinu opet biti svetski i evropski prvaci a mi nažalost ne možemos e kvalifikovati na obično takmičenje a tek da prođemo grupu...

Prognoziram 0:2 ili 0:3 nažalost.

kladzom do bola

pre 5 godina

Evo , iskreno ja cu prenos gledati preko satelicke antene I kanala Quadro hd . Spanski kanal na astri 19,2 e ,ima prenos jos na polsat sport extra hd na 13e itd itd . Hocu da vam porucim da postoji mali milion varijanti kako gledati utakmicu od obicne preplate satelickog ili kablovskog operatera , iptv-a , onda nelegalnog iptv-a , nelegalnog seringa satelickih paketa po evropi , raznih veb portala koji ce prenositi itd itd . Ako stvarno ne mozete da se snadjete onda u prvu kladzu I gledajte .

sima

pre 5 godina

spajic milenković veljkovic
maksimović sms
živković tadić kolarov
jović mitrovic

živković I kolarov letači
maksimović I sms motori
tadić maestro
jović I mitrogol izvrsitelji

ovo je naša man city postava!

sima

pre 5 godina

treba da igramo 4-3-1-2
Gajić Milenković Spajić Mladenović 
Sergej Maksimović Ljajić 
Tadić 
Mitrović Jović 
S tim što će nažalost verovatno igrati Rukavina.
(Vitez Koja, 25. mart 2019 14:31)

@vitez
bolje je 3-4-1-2
tako ne pustas ronalda na ljajica, a rukavine nema da ostavlja rupe. zadnja trojka čisti sve, a motori maksimović I sms ispred imaju pomoć kolarova I zivkovica. pritom kad se otvori prostor napred vuku po krilu I gađaju centarfore.
spajic milenković veljkovic
živković maksimović sms kolarov
tadic
jović mitrovic

ako igramo sa jednim centarforom (tj mitro jedno poluvreme, jović drugo) onda možemo još jednog trkača u sredinu; gacinovica sa napadackim predispozicijama ili lukica sa odbrambenim, zavisno od rezultata. ljajić može da čeka tadića kao zamena.

.

pre 5 godina

Majstore, gde su ti Matic, Milivojevic, Fejsa, Nastasic, Nikola Maksimovic? Stalno se prica nemamo odbranu, a odbrana sa Milenkovicem (moze i stopera i desnog beka da igra), Maksimovic iz Napolija isto tako, Kolarov, i Nastasicem je skroz solidna, a nama igraju bekove Rukavina i Bogosavac budimo ozbiljni polu profesionalni igraci. Matic, Milivojevic, Sms, Tadic, Kostic, Gacinovic, Tadic, Jovic, Mitrovic, ne znas koga da stavis u prvih 11. Svaka cast Nemanji Maksimovicu i Lazovicu, ali budimo realno imamo bolje igrace na tim pozicijama. Ekipa koja bi sa dobrim selektorom bila u zestokoj borbi za prvo mesto u grupi sa Portugalom, euro i mundijal bi bili neupitni. Nazalost necemo nista da uradimo zbog strucnjaka na klupi. I dalje me boli kad se setim 81 min protiv Svajcarske, oni totalno preuzeli kontrolu igre na sredini, zbog nasih zutih kartona u veznom redu, strucnjak vadi Milivojevica i ubacuje Radonjica jer oce da napadne, Grujic sedi na klupi ne ubacuje ga( Fejsa nam je falio tada kao 'leba a strucnjak ga nije zvao). 90 min lopta prolazi tacno tamo gde bi Milivojevic verovatno stajao i presekao to. I posle Krstajina objava na ig "nekad Hag danas prokleti Var" nista jadan ne razume.

Doktor

pre 5 godina

Ljudi sastav i formaciju mora da diktira roster raspoloživih igrača. Pošto levih i desnih bekova nemamo, moramo da igramo sa 3 centralna beka pozadi (Milenković, Spaić i Veljkovic). U sredini imamo najviše dobrih igrača, pa je logično da igramo sa 5 u sredini. Na desnoj strani Lazovic / Živković, a na levoj Gacinovic / Radonjic, s tim da moraju da imaju ozbiljna defanzivna zaduženja da zatvaraju prodore rivala po bokovima. U sredini SMS i Maksimovic, ispred njih kao poluspic Tadić, i u napadu Jovic i Mitrović. To je formacija koju diktira roster, dakle 3-5-2 (ili 3-4-1-2) s tim da krilni igrači moraju da ginu u defanzivi (imamo tu i rezerve pa može da ih zameni kada se umore). Forsiranje 4 odbrambena igrača pozadi je besmisleno jer van postave ostaje Veljković koji je za klasu bolji od Mladenovića i Rukavine...

Toma diploma

pre 5 godina

Prvo kolo kvalifikacija i odmah ispit generacije drugo kola je onda diplomski sta nam ostaje za Luksemburg. 
(Blue Moon 1491, 25. mart 2019 09:13) 

Ostaje još master.

Toliko

pre 5 godina

Ako hoce pozitivan rezultat da izvuce,morao bi da izvede ovaj sastav ali znam odlicno da nece i da cemo izgubiti.
Dmitrovic-Rukavina,Spajic,Mitrovic,Mladenovic-Maksimovic,Milinkovic Savic,Lazovic,Tadic,Gacinovic-Jovic.

Vitez Koja

pre 5 godina

Treba da igramo 4-3-1-2

Dmitrović

Gajić Milenković Spajić Mladenović

Sergej Maksimović Ljajić

Tadić

Mitrović Jović

S tim što će nažalost verovatno igrati Rukavina.

?

pre 5 godina

Sramotno je da najvažniju utakmicu u ovom ciklusu ne prenosi nijedna tv sa nacionalnom frekvencijom. Opet smo žrtve nekih političkih igrarija i z....bancija. Kako da, sigurno 50% poštenog fudbalskog sveta, gleda ovu utakmicu večeras? Da jurimo po netu linkove? SRAMOTA!
(Raća, 25. mart 2019 12:09)

Slažem se da je glupo što neka TV sa nacionalnom frekvencijom ne prenosi utakmicu, ali jednostavno takav je sad biznis (a i fudbal je biznis, a ne samo sport), ko plati, dobije prenos.

A što se tiče jurenja linkova - jesi li čuo nekad za bookmarks?

presheva

pre 5 godina

ljudi mozda krstajic nije neki trener.. al koliko vas napravite postave iha.. pa i mou i guardiola kad postave prvi 11 ljudi nadju greske kamo krstajicu.. da ima dobri igraca srb ima i to dosta.. portugal jesu jaki. al nisu kao sto mislu ljudi..puno srece veceras srb

Ivan

pre 5 godina

Labud
Ja koliko sam video kroz komentare, vi ste gospodine Labud milogorac? Ne shvatam sta se vas tice Srbija, i fudbal u njoj??? Imate svoju reprezentaciju, i svoje medije, pa tamo ostavljajte komentare.

King

pre 5 godina

Dmitrovic
Gajic Milenkovic Spajic Kostic
Lazovic Maksa Tadic Zivkovic
Jovic Mitro
Moja utopija:)
Zivkovic MORA biti u startnih 11, principialna utakmica, bice zver!!!
(Sergei rus, 25. mart 2019 12:29)

Ultraofanzivno i po mom ukusu. Oduvek govorim da Žile treba da igra u prvoj postavi. Bar brzih krila imamo: Žile, Lazović, Radonjić, Kostić.....
Samo bez Rukavine i Ljajića....ne znam ko ih gura u reprezentaciju.

Doktor

pre 5 godina

Pošto kuburimo sa bekovima da je to strašno, morali bismo da igramo sa 3 centralna beka (Milenković, Spaić i Veljković). U sredini sa 5 igrača jer tu imamo najviše odličnih igrača, i to da Lazović/Živković na desnoj strani i Gacinoviclevo imaju ozbiljne defanzivne zadatke- da zatvaraju prodore rivala po bokovima.

Dragan

pre 5 godina

Zašto ispit generacije..i posle ove utakmice, ma kako da završi, igramo i dalje, i svaki eventualni kiks može da se ispravi.Pretpostavio sam da će igrati u formaciji 1-4-5-1 s'tim što Tadić neće imati odbrambene zadatke, ali očekivao sam Jovića zbog veće pokretljivosti i brzine od Mitrovića.Ok..nadajmo se najboljem, ako ostave srce na terenu i ako srednji red nadtrči portugalski, kao i sinoć Nemci Holanđane, imamo šansi na uspeh.

croata

pre 5 godina

Portugal je brutalno jak, tehnicka potkovanost u top 3,4 svijeta. Pa pizzi iz benfice im na klupi, a covjek jedan od jacih veznjaka koje sam gledao u zadnje vrijeme. Njihov problem je santos, taj se ponasa i dalje ko da je na klupi grcke. Defanziva osnova igre, sto manje rizika, a u napadu ako se sta ucacka. Na zalost takva igra mu je do sad donosila rezultat zato i protiv srbije nece otvoreno napast. Jako ih je tesko dobiti, al i oni tesko pobjedjuju i puno slabije od srbije. Mogu srbi izvuc remi bez prevelikih problema.

mladja selektor

pre 5 godina

Kakvi vise “ispiti generacije” i slicno?!!? Dojadili ste vise! Ista prica 20 godina i cik pogodi, uvek padnemo na tim ispitima. Dace Bog da tako bude i veceras. Napred Portugal! Nikad uz sns repku!!!

Marko99

pre 5 godina

Srbija ako bude rasterecena vraca se sa pozitivnim rezultatom. Kad bi se svi mi na Balkanu zalagali za bolji zivot kao za nogomet/fudbal, gdje bi nam bio kraj. Kakvih bolesnih likova ima u nasem okruzenju. STRASNO.

Labud

pre 5 godina

Valjalo bi opet da Terza s nekim Klementeom sastavlja tim. Onda ne bi bilo bojkota. Usput, Labud bi pitao, što ne šarate opet zidove i terate predsednika FSS? Ah, pa on vas je plaćao da to radite. Sitne duše!

zex

pre 5 godina

Ja bih se odlucio za igri sa dva Napadaca. Imamo stvarno dobre napadace svu trojicu. Pavkov je dokazao svoj kvalitet u Zvezdi i Ls znaci uvek kada je u igri on pravi problem odbrani rivala. Jovic je klasa i Mitrovic takodje. Necu da ih uporedjujem medjusobno jer nema portebe. Ocekujem Rukavinu na desnoj strani Kolarova na levoj. Znaci Dmitrovic, Spajic, Milenkovic, Kolarov, Rukavina, Maksimovic. Ljajic, Sms, Tadic, Lazovic, (Jovic) Mitrovic. Mozda pokusamo sa Jovicem na boku bez Lazovica ili sa dva napadaca bez Sergeja. Ima dosta opcija ali Jovic bi morao da igra.

Badi Hild

pre 5 godina

Nije dovoljno samo promeniti takriku i nacin igre jer za sve zamisli trebaju sposobni igraci koji plan mogu da sprovedu u delo. Krstajic je pokusao protiv Svajcarske sa presingom i izgubismo. Za te stvari treba vreme, dok selektor treba da ode.

AgentPromena

pre 5 godina

Bivši Top kanal, a od danas Nova S, drugi po redu na SBB-u, prenosi utakmicu večeras.
(Vračarac, 25. mart 2019 10:47)

Hvala na info ali to smo već uglavnom svi znali. Samo glupa je fora jer ko ima Nova S ima i SK. A verujem da 50-60% Srbije nema SBB, a mnogi čak ni opciju da uvedu SBB.

Igor

pre 5 godina

Mitrovića treba da ostavi na klupi, jer nam treba ubitačno brza prednja trojka u napadu, a odmah iza njih Tadić koji će da ih hrani loptama. Portugalci imaju spore centralne bekove, a moraće ceo tim da krenu napred jer su već kiksirali protiv UKR, tako da će biti dosta prostora za naše brze krilne igrače i Jovića (koji ima mnogo bolju završnicu od Mitra kada se igra po zemlji).
Ljajića takođe na klupu, nema snage i spor je.

Oliver Kosta

pre 5 godina

Ekipa treba da bude
Veljkovic i Milenkovic stoperi
desni bek Gajic
Levi bek Lazovic
zadnji vezni Maksimovic
Zivkovic desno
Gacinovic levo
Ljajic centralni vezni
Tadic poluspic(kao u Ajaxu)
Jovic napad.
4-1-4-1 ili 4-1-3-2 napad a odbrana 4-4-2.
Dakle napadamo sa 5 a branimo se sa 4 u sredini i 4 pozadi. Dakle 8 u odbrani a transformacija 5 u napadu. Treba dosta trcanja ali moze da se izvede....

rastafari auspuh vari

pre 5 godina

I nažalost svi igrači koji su u formi posle provedenih par sati sa krstajićem padaju u depresiju i nikako ne igraju za svoje klubove. Večeras opet moram da navijam za ronalda i ekipu pa da se skloni tkz selektor

Raća

pre 5 godina

Sramotno je da najvažniju utakmicu u ovom ciklusu ne prenosi nijedna tv sa nacionalnom frekvencijom. Opet smo žrtve nekih političkih igrarija i z....bancija. Kako da, sigurno 50% poštenog fudbalskog sveta, gleda ovu utakmicu večeras? Da jurimo po netu linkove? SRAMOTA!

Milan

pre 5 godina

Dmitrovic- Rukavina, Milenkovic, Spajic, Mladenovic- Maksimovic, Sergej- Gacinovic, Tadic, Jovic- Mitrovic. Naravno tu moze da upadne neko na levog beka, stopera mesto Spajica, na krilu moze i Zivkovic, Lazovic, mozda i Ljajic, to su sada dileme za selektora. Licno mislim da Jovic moze da odigra i sa krilne pozicije, kada smo u defanzivi igra povucenije, ne moramo mi sada imati neku brzinu kontru, vec kada mi napadamo uz dobru saradnju Tadica, Sergeja, Gacinovica, jednog od bekova, eto nas transformisanih u sistem sa dva jako nezgodna napadaca za cuvanje. Nama ova utakmica nije pod moranje i treba da pokazemo svoj potencijal. Sve je moguce u ovoj utakmici i ako budemo otresiti, hrabri, mozemo da pobedimo. Pa neka tako i bude 3-1 za Srbiju. Sergej, Jovic, Milenkovic (Mitrovic...) strelci. Ajmo, hrabro, idemoooo! Srbijaaa!

SUNĐER BOB

pre 5 godina

Alo sinovi, 3-5-2. Kad ce da se isproba više najbolja moguća formacija sa trenutnim igračima? 
(firke, 25. mart 2019 09:25) 

I po meni je to trenutno najbolja formacija.
(AgentPromena, 25. mart 2019 09:46)

@ Murinjo i Pepe što se krijete pod ovim pseudonima?

max

pre 5 godina

Pustite prenos na SK,ispoštujte ljude koji koji su se obavezali sa Kopernikusom (pre nego što je kupljen od strane Telekoma).Uzeli ste pare od Kopernikusa i mislim da je red da prenos bude na SK a ne NOVA tv.Ne prepucavajte se sa državom,telekomom...preko ledja gradjana koji će biti uskraćeni za prenos.A što se tiče RTS,njih posebno treba da bude sramota...

Nebitno

pre 5 godina

Odavno niste imali talentiraniju generaciju, još je i većina igrača u dobroj formi... mislim da nećete izgubiti, a ni pobjeda nije nemoguća. Sigurno ćete se kvalificirati, 20 godina je previše za jednu sportsku, pa time i nogometnu naciju. Ako ništa, onda zbog zakona velikih brojeva. OČekujem zanimljivu utakmicu.

Sergei rus

pre 5 godina

Dmitrovic
Gajic Milenkovic Spajic Kostic
Lazovic Maksa Tadic Zivkovic
Jovic Mitro
Moja utopija:)
Zivkovic MORA biti u startnih 11, principialna utakmica, bice zver!!!

losp

pre 5 godina

Davno nismo imali tako talentovanu generaciju a opet toliko mediokriteta iz domace lige pozvanih ... Zao mi je igraca i ne mogu da navijam protiv reprezentacije medjutim ovo je dno. Ovaj savez sa Kokezom na celu i ovim amaterima Krstajic, Pantelic, Kovacevic, Obradovic nije im mesto tu a izjave arogantne do bola. Rade protiv igraca kao da nikad nisu i sami to bili. Sramota me je svega mi.

ojha

pre 5 godina

Mene interesuje sta nas selektor radi dok je reprezentativna pauza? Loce po kafanama ili sprema taktiku.. Nigdje napredak nije vidjen zadnjih pola godine.
Igra ista, bezidejna.. Oslanjamo se na dva igraca u ofanzivi i daj Boze srece u defanzivi.

Kiza

pre 5 godina

Koga će Krstajić da suprotstavi? To nikad nećemo saznati. Tim mu sastavlja neko drugi, neko ko ima pojma o tome, jer dok igra ta prva postava, to i liči na nešto. Primeri su utakmice protiv Švajcarske i Nemačke. Ali kad Krle krene da primenjuje svoje ideje, da vrši izmene, onda polako počinje da mi se diže kosa na glavi, a u stomaku mučnina.

Шид навија за ЗВЕЗДУ.

pre 5 godina

Ми увек имамо "никад талентованију " репрезентацију а крајњи исход - никад ништа.

nemi posmatrač

pre 5 godina

Iskreno ovaj Portugal nije ništa posebno, gledao sa UKR. Ipak mislim da će nas pojesti disciplinom u igri i čvrstinom.

Nekako mi se čini da su svi bliže igraču nego naši, ne mogu da kažem da ne trče nego nekako to nema taj efekat. Da li je do 2,3 ofanzivna vezna kojima je ispod časti da se isprljaju ili do uigranosti stvarno ne znam.

Воип

pre 5 godina

Шта рећи када због врха ФСС од председника до селектора желиш да твоја репрезентација буде надувана са макар 5 комада а опет то не желиш због своје репрезентације и играча. Жалосна ситуација. Председник ФСС уличар и полтрон власти. Запослени у ФСС бивши играчи који су пукли финансијски па да нађу ухлебљење а успут немају појма о послу на којем су постављени. Селектор човек који нема дана тренерског посла било где, човек који износи неистине на рачун играча и тиме унео злу крв у и око репрезентације. Како нормалан човек да пређе преко тога, никако. Сад ће да деле карте за домаћинства на сваком ћошку и стварају привид подршке овоме што раде. Али ето такав је данас наш народ, ово је само рефлексија истог. Србин данас воли да отима, обмањује самог себе и друге, краде, улизује се моћнијем од себе и тд. Е Светосавска моја Србијо. Црвени се Свети Сава пред престолом творца због свих нас, част изузецима.

hours of love

pre 5 godina

Hvala RTS i Areni sto prenose reprezentaciju ... 
(Teofil, 25. mart 2019 09:21)

Rts-u nije ni dozvoljeno da ucestvuje na konkursu za otkup prava.
Uradili su to bez njih, na prečac.
Istine radi.

omega

pre 5 godina

Hvala RTS i Areni sto prenose reprezentaciju ...
(Teofil, 25. mart 2019 09:21)

Dosadni ste vise sa ovakvim komentarima.
Ne mogu da prenose nesto za sta je neko drugi kupio pravo prenosa.
Sport klub je kupio pravo prenosa kvalifikacija za EP. Utakmice Srbije je ustupio kanalu Nova S, posto su ti kanali svi u istom vlasnistvu.
Jedini nacin da RTS ili Arena prenose je da kupe pravo prenosa od SK, ali tesko da bi im SK prodao.

milan

pre 5 godina

Ljutili se ili ne jovicevi navijaci, mitrovic mora i treba da igra.


Da imamo neke igrace kao spanska reprezentacija, koji igraju leprsavo, stvaraju konstantne sanse, jovic bi se super uklopio, ali mi to nemamo. Treba nam razbijac kao mitrovic, jer smo dosta spori na sredini, mnogo drzimo loptu i ne znamo sta cemo sa njome, pa mozemo da uvaljamo iz nekog ubacivanja.

Dejan CZ

pre 5 godina

Izbaciti SMS i ubaciti Gacinovica...sumnjam da je covek daltonista,svaku trecu uspe dodati do svog igraca...Tadic mora da igra iza spica kao Mijatovic nekad,svaka druga pozicija je klasicno gubljenje igraca...Spic Mitrovic ili Jovic,problem za selektora...najbolje bi bilo gledati trenutnu formu igraca i tako selektirati sastav...

zexxx

pre 5 godina

Mnogo gorcine mi izaziva skoro sve vezano za nasu reprezentaciju. Dodje mi da opsujem prakticno na svaku vest o njima. Bezbroj puta su me razocarali i igraci i uprava svojom bahatoscu, malodusnoscu, arogancijom, nesposobnoscu. Dakle sa malo cim mogu da se sluzim vezano za njih osim da su bili prvaci sveta. Moraju to da znaju i zelim im da se konsoliduju da se izdignu i konacno urade nesto znacajno. Napred Srbija! 1od5!

Vračarac

pre 5 godina

Hvala RTS i Areni sto prenose reprezentaciju ...
(Teofil, 25. mart 2019 09:21)

Bivši Top kanal, a od danas Nova S, drugi po redu na SBB-u, prenosi utakmicu večeras.

uros

pre 5 godina

Trenutno najbolje Postave bi bile
4-2-2
Dmitrovic- Rukavina(znam da ce igrati), Milenkovic, Spajic, Mladenovic- SMS, Maksimovic-Ljajic,Tadic-Jovic,Mitrovic

Ili

3-4-1-2
Dmitrovic- Veljkovic, Milenkovic, Spajic- Lazovic, SMS,Maksimovic,Gacinovic- Tadic- Mitrovic,Jovic

defekt

pre 5 godina

Prvo kolo kvalifikacija i odmah ispit generacije drugo kola je onda diplomski sta nam ostaje za Luksemburg.
(Blue Moon 1491, 25. mart 2019 09:13)

Pa ostaje generalna proba.

King

pre 5 godina

Tadić na centru. Ljajić i Gacinovic po bokovima. Špic : Jovic, ne Mitar, Jovic je brzi, pokretljiviji, to bas treba protiv Portugalske odbrane.. Samo da ne eksperimentiše sa nekim glupostima, pa šta bude.
(JPR24, 25. mart 2019 09:20)

Pa care, Ljajić i Gaćinović su eksperimenti sa glupostima. Krila treba da igraju Lazović, Živković, Radonjić, Kostić (dva od ova četiri, svejedno)

Arsenalovac

pre 5 godina

Prenos je na Nova S kanalu(stari TOP kanal). Studio kreće od 19:30 a utakmica od 20:45. Nova S je kupila prava prenosa za kompletne kvalifikacije odnosno za utakmice reprezentacije Srbije. Što se tiče same utakmice, gubimo 2:0. Protiv Nemaca nas je Dmitrović spasao katastrofe, to su bile klasične viktorije.

basko

pre 5 godina

Hvala Radio televiziji Srbije što ne prenose državnu reprezentaciju. Konačno su dotakli dno. Nadam se da će uskoro da se zatvore i da prestanu da troše narodske pare.

dare slovenac

pre 5 godina

ova ekipa treba igrati kao ajax ili ajntraht, vršiti pritisak sa posedom lopte(to npr. hrvati uigravaju poslednjih 20godina)... budemo igrali na rezultat i italijansko nabijanje sa preskakanjem veznog reda, bolje da ne izlaze na teren...imamo potencijal, problem je filozofija igre

Moj bato

pre 5 godina

Koga god da Krstajic izvede na teren njegovo bogato trenersko iskustvo ce nam doneti prevagu. Kakva bre zlatna generacija svetskih omladinskih prvaka? Krstajic je nase jedino zlato.

1Beogradjanin

pre 5 godina

Ono što je meni fascinantno je da naša reprezentacija uvek ima to "onih 20 minuta protiv Brazila", "onih 45min. protiv Nemačke" i sl. Alo ljudi, utakmica traje 90 minuta! I posle tih 90 minuta treba odigrati još XY puta po 90 minuta. Šta mi da radimo sa tih 45 min. dobre igre jednom svake prestupne godine? Mislim da je greška uopšte i razmišljati o tome da se Portugal dobije. Opet gubimo fokus, kao na SP! Naša najbitnija utakmica je bila sa Švajcarskom i loše je odigrana. Naš fokus treba da budu utakmice sa Ukrainom i da u tom dvomeču uzmemo makar 4 boda i drugo mesto nam je obezbedjeno! Naravno podrazumeva se da Luksemurg i Litvanija treba da se dobiju u obe utakmice i to se očekuje. Sa Portugalom u gostima treba odigrati skroz opušteno, pogotovo sad posle kiksa koji su napravili. Neće dozvoliti da im se ponovi i pritisnuće svim silama.

Mare

pre 5 godina

Onaj osecaj kada ti najvecu sporednu ljubav zgadi jedna mala grupa ljudi.
Dok sam bio klinac, odbrojavao sam dane, sate i minute do pocetka meca. Secam se 2006. god kad smo na Marakani igrali protiv njih, kad je Jankovic dao gol glavom za 1:1 a u gostima Bane, obe utakmice imam na video kaseti, nismo ni tada briljirali ali sam bio mladji pa sam verovao lazima. Odgledacu utakmicu jer i dalje nekako volim taj fudbal, hvatacu se za glavu kada od gola do gola vratimo loptu nasem golmanu jer smo bezidejni, lomicu prste kada budu sevale precke i stative naseg gola... i slusacu konfenerciju posle meca da selektoru treba vremena jer je ovo smena generacija...toliko.

SchOne

pre 5 godina

Po onome što sam gledao protiv nemaca ne izgleda loše ali jednostavno moraš da igraš više napadački fudbal od ovog sad ..imaš čoveče generaciju pa evo za mojih 34 god. jednu od boljih. Moraš da igraš 3-5-2 jer baš na takvim pozicijama imaš najbolje igrače i u njihovim klubovima -
--------------------Dmitrović
----Milinković,Maksimović,Veljković
N.Maksimović---------------------------------Kostić
----------------Gaćinović------ Matić
---------------------------Tadić
----------------Jović-------------Mitrović

SretKo

pre 5 godina

U najboljem slucaju 0:0 ili 1:1 dok je neka realnost kao u poslednjih 20 godina kada igramo sa malo jacima je da odigramo lavovski i izgubimo sa 0:1 ili 1:2. Druge rezultate ne vidim kao opciju kod nas. Dok u Beogradu ce biti 1000% klasicnih 0:0 .

JPR24

pre 5 godina

Tadić na centru. Ljajić i Gacinovic po bokovima. Špic : Jovic, ne Mitar, Jovic je brzi, pokretljiviji, to bas treba protiv Portugalske odbrane.. Samo da ne eksperimentiše sa nekim glupostima, pa šta bude.

dovla

pre 5 godina

vi novinari prenosite utiske sa utakmice protiv Nemacke kao da mi nismo gledali.realno je trebalo da bude 8:3... koje bre samopouzdanje kad im je svaki napad skoro bio sansa

milos

pre 5 godina

majko moja, ispit generacije , a tek 1 kolo. dajte molim vas spustite loptu i pustite fudbalere na miru da igraju. mislite da će sa ukrajinom da bude lakše biće mnogo teže e to je na neki način mali ispit. jer lako je igrati protiv velikih a teško je igrati protiv malih iako ukrajinci baš ne spadaju u taj rang .

AgentPromena

pre 5 godina

Alo sinovi, 3-5-2. Kad ce da se isproba više najbolja moguća formacija sa trenutnim igračima?
(firke, 25. mart 2019 09:25)

I po meni je to trenutno najbolja formacija.

бек

pre 5 godina

Dzoni@ставио би Лазовића пре Љајића! Имамо доста креативности од Тадића и Смс, треба нам продорност у одсуству Костића!

Mare

pre 5 godina

Onaj osecaj kada ti najvecu sporednu ljubav zgadi jedna mala grupa ljudi.
Dok sam bio klinac, odbrojavao sam dane, sate i minute do pocetka meca. Secam se 2006. god kad smo na Marakani igrali protiv njih, kad je Jankovic dao gol glavom za 1:1 a u gostima Bane, obe utakmice imam na video kaseti, nismo ni tada briljirali ali sam bio mladji pa sam verovao lazima. Odgledacu utakmicu jer i dalje nekako volim taj fudbal, hvatacu se za glavu kada od gola do gola vratimo loptu nasem golmanu jer smo bezidejni, lomicu prste kada budu sevale precke i stative naseg gola... i slusacu konfenerciju posle meca da selektoru treba vremena jer je ovo smena generacija...toliko.

basko

pre 5 godina

Hvala Radio televiziji Srbije što ne prenose državnu reprezentaciju. Konačno su dotakli dno. Nadam se da će uskoro da se zatvore i da prestanu da troše narodske pare.

SretKo

pre 5 godina

U najboljem slucaju 0:0 ili 1:1 dok je neka realnost kao u poslednjih 20 godina kada igramo sa malo jacima je da odigramo lavovski i izgubimo sa 0:1 ili 1:2. Druge rezultate ne vidim kao opciju kod nas. Dok u Beogradu ce biti 1000% klasicnih 0:0 .

milos

pre 5 godina

majko moja, ispit generacije , a tek 1 kolo. dajte molim vas spustite loptu i pustite fudbalere na miru da igraju. mislite da će sa ukrajinom da bude lakše biće mnogo teže e to je na neki način mali ispit. jer lako je igrati protiv velikih a teško je igrati protiv malih iako ukrajinci baš ne spadaju u taj rang .

dare slovenac

pre 5 godina

ova ekipa treba igrati kao ajax ili ajntraht, vršiti pritisak sa posedom lopte(to npr. hrvati uigravaju poslednjih 20godina)... budemo igrali na rezultat i italijansko nabijanje sa preskakanjem veznog reda, bolje da ne izlaze na teren...imamo potencijal, problem je filozofija igre

dovla

pre 5 godina

vi novinari prenosite utiske sa utakmice protiv Nemacke kao da mi nismo gledali.realno je trebalo da bude 8:3... koje bre samopouzdanje kad im je svaki napad skoro bio sansa

1Beogradjanin

pre 5 godina

Ono što je meni fascinantno je da naša reprezentacija uvek ima to "onih 20 minuta protiv Brazila", "onih 45min. protiv Nemačke" i sl. Alo ljudi, utakmica traje 90 minuta! I posle tih 90 minuta treba odigrati još XY puta po 90 minuta. Šta mi da radimo sa tih 45 min. dobre igre jednom svake prestupne godine? Mislim da je greška uopšte i razmišljati o tome da se Portugal dobije. Opet gubimo fokus, kao na SP! Naša najbitnija utakmica je bila sa Švajcarskom i loše je odigrana. Naš fokus treba da budu utakmice sa Ukrainom i da u tom dvomeču uzmemo makar 4 boda i drugo mesto nam je obezbedjeno! Naravno podrazumeva se da Luksemurg i Litvanija treba da se dobiju u obe utakmice i to se očekuje. Sa Portugalom u gostima treba odigrati skroz opušteno, pogotovo sad posle kiksa koji su napravili. Neće dozvoliti da im se ponovi i pritisnuće svim silama.

Moj bato

pre 5 godina

Koga god da Krstajic izvede na teren njegovo bogato trenersko iskustvo ce nam doneti prevagu. Kakva bre zlatna generacija svetskih omladinskih prvaka? Krstajic je nase jedino zlato.

AgentPromena

pre 5 godina

Alo sinovi, 3-5-2. Kad ce da se isproba više najbolja moguća formacija sa trenutnim igračima?
(firke, 25. mart 2019 09:25)

I po meni je to trenutno najbolja formacija.

Vračarac

pre 5 godina

Hvala RTS i Areni sto prenose reprezentaciju ...
(Teofil, 25. mart 2019 09:21)

Bivši Top kanal, a od danas Nova S, drugi po redu na SBB-u, prenosi utakmicu večeras.

JPR24

pre 5 godina

Tadić na centru. Ljajić i Gacinovic po bokovima. Špic : Jovic, ne Mitar, Jovic je brzi, pokretljiviji, to bas treba protiv Portugalske odbrane.. Samo da ne eksperimentiše sa nekim glupostima, pa šta bude.

Arsenalovac

pre 5 godina

Prenos je na Nova S kanalu(stari TOP kanal). Studio kreće od 19:30 a utakmica od 20:45. Nova S je kupila prava prenosa za kompletne kvalifikacije odnosno za utakmice reprezentacije Srbije. Što se tiče same utakmice, gubimo 2:0. Protiv Nemaca nas je Dmitrović spasao katastrofe, to su bile klasične viktorije.

Воип

pre 5 godina

Шта рећи када због врха ФСС од председника до селектора желиш да твоја репрезентација буде надувана са макар 5 комада а опет то не желиш због своје репрезентације и играча. Жалосна ситуација. Председник ФСС уличар и полтрон власти. Запослени у ФСС бивши играчи који су пукли финансијски па да нађу ухлебљење а успут немају појма о послу на којем су постављени. Селектор човек који нема дана тренерског посла било где, човек који износи неистине на рачун играча и тиме унео злу крв у и око репрезентације. Како нормалан човек да пређе преко тога, никако. Сад ће да деле карте за домаћинства на сваком ћошку и стварају привид подршке овоме што раде. Али ето такав је данас наш народ, ово је само рефлексија истог. Србин данас воли да отима, обмањује самог себе и друге, краде, улизује се моћнијем од себе и тд. Е Светосавска моја Србијо. Црвени се Свети Сава пред престолом творца због свих нас, част изузецима.

defekt

pre 5 godina

Prvo kolo kvalifikacija i odmah ispit generacije drugo kola je onda diplomski sta nam ostaje za Luksemburg.
(Blue Moon 1491, 25. mart 2019 09:13)

Pa ostaje generalna proba.

zexxx

pre 5 godina

Mnogo gorcine mi izaziva skoro sve vezano za nasu reprezentaciju. Dodje mi da opsujem prakticno na svaku vest o njima. Bezbroj puta su me razocarali i igraci i uprava svojom bahatoscu, malodusnoscu, arogancijom, nesposobnoscu. Dakle sa malo cim mogu da se sluzim vezano za njih osim da su bili prvaci sveta. Moraju to da znaju i zelim im da se konsoliduju da se izdignu i konacno urade nesto znacajno. Napred Srbija! 1od5!

max

pre 5 godina

Pustite prenos na SK,ispoštujte ljude koji koji su se obavezali sa Kopernikusom (pre nego što je kupljen od strane Telekoma).Uzeli ste pare od Kopernikusa i mislim da je red da prenos bude na SK a ne NOVA tv.Ne prepucavajte se sa državom,telekomom...preko ledja gradjana koji će biti uskraćeni za prenos.A što se tiče RTS,njih posebno treba da bude sramota...

Raća

pre 5 godina

Sramotno je da najvažniju utakmicu u ovom ciklusu ne prenosi nijedna tv sa nacionalnom frekvencijom. Opet smo žrtve nekih političkih igrarija i z....bancija. Kako da, sigurno 50% poštenog fudbalskog sveta, gleda ovu utakmicu večeras? Da jurimo po netu linkove? SRAMOTA!

Шид навија за ЗВЕЗДУ.

pre 5 godina

Ми увек имамо "никад талентованију " репрезентацију а крајњи исход - никад ништа.

бек

pre 5 godina

Dzoni@ставио би Лазовића пре Љајића! Имамо доста креативности од Тадића и Смс, треба нам продорност у одсуству Костића!

milan

pre 5 godina

Ljutili se ili ne jovicevi navijaci, mitrovic mora i treba da igra.


Da imamo neke igrace kao spanska reprezentacija, koji igraju leprsavo, stvaraju konstantne sanse, jovic bi se super uklopio, ali mi to nemamo. Treba nam razbijac kao mitrovic, jer smo dosta spori na sredini, mnogo drzimo loptu i ne znamo sta cemo sa njome, pa mozemo da uvaljamo iz nekog ubacivanja.

Nebitno

pre 5 godina

Odavno niste imali talentiraniju generaciju, još je i većina igrača u dobroj formi... mislim da nećete izgubiti, a ni pobjeda nije nemoguća. Sigurno ćete se kvalificirati, 20 godina je previše za jednu sportsku, pa time i nogometnu naciju. Ako ništa, onda zbog zakona velikih brojeva. OČekujem zanimljivu utakmicu.

SchOne

pre 5 godina

Po onome što sam gledao protiv nemaca ne izgleda loše ali jednostavno moraš da igraš više napadački fudbal od ovog sad ..imaš čoveče generaciju pa evo za mojih 34 god. jednu od boljih. Moraš da igraš 3-5-2 jer baš na takvim pozicijama imaš najbolje igrače i u njihovim klubovima -
--------------------Dmitrović
----Milinković,Maksimović,Veljković
N.Maksimović---------------------------------Kostić
----------------Gaćinović------ Matić
---------------------------Tadić
----------------Jović-------------Mitrović

Dejan CZ

pre 5 godina

Izbaciti SMS i ubaciti Gacinovica...sumnjam da je covek daltonista,svaku trecu uspe dodati do svog igraca...Tadic mora da igra iza spica kao Mijatovic nekad,svaka druga pozicija je klasicno gubljenje igraca...Spic Mitrovic ili Jovic,problem za selektora...najbolje bi bilo gledati trenutnu formu igraca i tako selektirati sastav...

King

pre 5 godina

Tadić na centru. Ljajić i Gacinovic po bokovima. Špic : Jovic, ne Mitar, Jovic je brzi, pokretljiviji, to bas treba protiv Portugalske odbrane.. Samo da ne eksperimentiše sa nekim glupostima, pa šta bude.
(JPR24, 25. mart 2019 09:20)

Pa care, Ljajić i Gaćinović su eksperimenti sa glupostima. Krila treba da igraju Lazović, Živković, Radonjić, Kostić (dva od ova četiri, svejedno)

losp

pre 5 godina

Davno nismo imali tako talentovanu generaciju a opet toliko mediokriteta iz domace lige pozvanih ... Zao mi je igraca i ne mogu da navijam protiv reprezentacije medjutim ovo je dno. Ovaj savez sa Kokezom na celu i ovim amaterima Krstajic, Pantelic, Kovacevic, Obradovic nije im mesto tu a izjave arogantne do bola. Rade protiv igraca kao da nikad nisu i sami to bili. Sramota me je svega mi.

uros

pre 5 godina

Trenutno najbolje Postave bi bile
4-2-2
Dmitrovic- Rukavina(znam da ce igrati), Milenkovic, Spajic, Mladenovic- SMS, Maksimovic-Ljajic,Tadic-Jovic,Mitrovic

Ili

3-4-1-2
Dmitrovic- Veljkovic, Milenkovic, Spajic- Lazovic, SMS,Maksimovic,Gacinovic- Tadic- Mitrovic,Jovic

ojha

pre 5 godina

Mene interesuje sta nas selektor radi dok je reprezentativna pauza? Loce po kafanama ili sprema taktiku.. Nigdje napredak nije vidjen zadnjih pola godine.
Igra ista, bezidejna.. Oslanjamo se na dva igraca u ofanzivi i daj Boze srece u defanzivi.

Doktor

pre 5 godina

Ljudi sastav i formaciju mora da diktira roster raspoloživih igrača. Pošto levih i desnih bekova nemamo, moramo da igramo sa 3 centralna beka pozadi (Milenković, Spaić i Veljkovic). U sredini imamo najviše dobrih igrača, pa je logično da igramo sa 5 u sredini. Na desnoj strani Lazovic / Živković, a na levoj Gacinovic / Radonjic, s tim da moraju da imaju ozbiljna defanzivna zaduženja da zatvaraju prodore rivala po bokovima. U sredini SMS i Maksimovic, ispred njih kao poluspic Tadić, i u napadu Jovic i Mitrović. To je formacija koju diktira roster, dakle 3-5-2 (ili 3-4-1-2) s tim da krilni igrači moraju da ginu u defanzivi (imamo tu i rezerve pa može da ih zameni kada se umore). Forsiranje 4 odbrambena igrača pozadi je besmisleno jer van postave ostaje Veljković koji je za klasu bolji od Mladenovića i Rukavine...

Milan

pre 5 godina

Dmitrovic- Rukavina, Milenkovic, Spajic, Mladenovic- Maksimovic, Sergej- Gacinovic, Tadic, Jovic- Mitrovic. Naravno tu moze da upadne neko na levog beka, stopera mesto Spajica, na krilu moze i Zivkovic, Lazovic, mozda i Ljajic, to su sada dileme za selektora. Licno mislim da Jovic moze da odigra i sa krilne pozicije, kada smo u defanzivi igra povucenije, ne moramo mi sada imati neku brzinu kontru, vec kada mi napadamo uz dobru saradnju Tadica, Sergeja, Gacinovica, jednog od bekova, eto nas transformisanih u sistem sa dva jako nezgodna napadaca za cuvanje. Nama ova utakmica nije pod moranje i treba da pokazemo svoj potencijal. Sve je moguce u ovoj utakmici i ako budemo otresiti, hrabri, mozemo da pobedimo. Pa neka tako i bude 3-1 za Srbiju. Sergej, Jovic, Milenkovic (Mitrovic...) strelci. Ajmo, hrabro, idemoooo! Srbijaaa!

omega

pre 5 godina

Hvala RTS i Areni sto prenose reprezentaciju ...
(Teofil, 25. mart 2019 09:21)

Dosadni ste vise sa ovakvim komentarima.
Ne mogu da prenose nesto za sta je neko drugi kupio pravo prenosa.
Sport klub je kupio pravo prenosa kvalifikacija za EP. Utakmice Srbije je ustupio kanalu Nova S, posto su ti kanali svi u istom vlasnistvu.
Jedini nacin da RTS ili Arena prenose je da kupe pravo prenosa od SK, ali tesko da bi im SK prodao.

SUNĐER BOB

pre 5 godina

Alo sinovi, 3-5-2. Kad ce da se isproba više najbolja moguća formacija sa trenutnim igračima? 
(firke, 25. mart 2019 09:25) 

I po meni je to trenutno najbolja formacija.
(AgentPromena, 25. mart 2019 09:46)

@ Murinjo i Pepe što se krijete pod ovim pseudonima?

Marko99

pre 5 godina

Srbija ako bude rasterecena vraca se sa pozitivnim rezultatom. Kad bi se svi mi na Balkanu zalagali za bolji zivot kao za nogomet/fudbal, gdje bi nam bio kraj. Kakvih bolesnih likova ima u nasem okruzenju. STRASNO.

Toma diploma

pre 5 godina

Prvo kolo kvalifikacija i odmah ispit generacije drugo kola je onda diplomski sta nam ostaje za Luksemburg. 
(Blue Moon 1491, 25. mart 2019 09:13) 

Ostaje još master.

AgentPromena

pre 5 godina

Bivši Top kanal, a od danas Nova S, drugi po redu na SBB-u, prenosi utakmicu večeras.
(Vračarac, 25. mart 2019 10:47)

Hvala na info ali to smo već uglavnom svi znali. Samo glupa je fora jer ko ima Nova S ima i SK. A verujem da 50-60% Srbije nema SBB, a mnogi čak ni opciju da uvedu SBB.

Ivan

pre 5 godina

Labud
Ja koliko sam video kroz komentare, vi ste gospodine Labud milogorac? Ne shvatam sta se vas tice Srbija, i fudbal u njoj??? Imate svoju reprezentaciju, i svoje medije, pa tamo ostavljajte komentare.

King

pre 5 godina

Dmitrovic
Gajic Milenkovic Spajic Kostic
Lazovic Maksa Tadic Zivkovic
Jovic Mitro
Moja utopija:)
Zivkovic MORA biti u startnih 11, principialna utakmica, bice zver!!!
(Sergei rus, 25. mart 2019 12:29)

Ultraofanzivno i po mom ukusu. Oduvek govorim da Žile treba da igra u prvoj postavi. Bar brzih krila imamo: Žile, Lazović, Radonjić, Kostić.....
Samo bez Rukavine i Ljajića....ne znam ko ih gura u reprezentaciju.

Kiza

pre 5 godina

Koga će Krstajić da suprotstavi? To nikad nećemo saznati. Tim mu sastavlja neko drugi, neko ko ima pojma o tome, jer dok igra ta prva postava, to i liči na nešto. Primeri su utakmice protiv Švajcarske i Nemačke. Ali kad Krle krene da primenjuje svoje ideje, da vrši izmene, onda polako počinje da mi se diže kosa na glavi, a u stomaku mučnina.

kosmonaut

pre 5 godina

Na žalost sastav je već ordeđen

Дмитровић, Рукавина, Спајић, Миленковић, Младеновић, Милинковић-Савић, Максимовић, Лукић, Тадић, Митровић, Љајић.

Kukavički sastav, na jednom mestu SMS, Ljajić praktično igramo bez krila, nema Gaćinovića nema pogotovo Lazovića , sve sami vezni igrači ne znam samo kako ćemo u defanzivi sa Ljajićem i SMS

Ovo je bila stvorena utakmica za Gaćinovića i Lazovića po bkovima, Tadić kao 10-ka ispred Mitrovića pa i Jovića

Ovaj nazovi selektor na svakom meču novi sastav,još uvek ispituje dokle više, što se ne ugledamo an Belgiju,Englesku, Holandiju pogotovo Nemce sve maldi igarči ne menja se puno u takmičarskim utakmicama i to na dugi rok daje rezultete zato su i juče pobedili prosek je 23 igrača zato i ne čudi da će za koju godinu opet biti svetski i evropski prvaci a mi nažalost ne možemos e kvalifikovati na obično takmičenje a tek da prođemo grupu...

Prognoziram 0:2 ili 0:3 nažalost.

nemi posmatrač

pre 5 godina

Iskreno ovaj Portugal nije ništa posebno, gledao sa UKR. Ipak mislim da će nas pojesti disciplinom u igri i čvrstinom.

Nekako mi se čini da su svi bliže igraču nego naši, ne mogu da kažem da ne trče nego nekako to nema taj efekat. Da li je do 2,3 ofanzivna vezna kojima je ispod časti da se isprljaju ili do uigranosti stvarno ne znam.

mladja selektor

pre 5 godina

Kakvi vise “ispiti generacije” i slicno?!!? Dojadili ste vise! Ista prica 20 godina i cik pogodi, uvek padnemo na tim ispitima. Dace Bog da tako bude i veceras. Napred Portugal! Nikad uz sns repku!!!

hours of love

pre 5 godina

Hvala RTS i Areni sto prenose reprezentaciju ... 
(Teofil, 25. mart 2019 09:21)

Rts-u nije ni dozvoljeno da ucestvuje na konkursu za otkup prava.
Uradili su to bez njih, na prečac.
Istine radi.

Igor

pre 5 godina

Mitrovića treba da ostavi na klupi, jer nam treba ubitačno brza prednja trojka u napadu, a odmah iza njih Tadić koji će da ih hrani loptama. Portugalci imaju spore centralne bekove, a moraće ceo tim da krenu napred jer su već kiksirali protiv UKR, tako da će biti dosta prostora za naše brze krilne igrače i Jovića (koji ima mnogo bolju završnicu od Mitra kada se igra po zemlji).
Ljajića takođe na klupu, nema snage i spor je.

Czv

pre 5 godina

Ja drugu reprezentaciju nemam.tako da gledacu svoje.ali navijacu i nadati se da ce portugal pobediti makar i sa 1:0.kako bi se ovi sto vode sklonili sto pre.i tako svaku u kvalifikacijama.zasto.pa sad je prava prilika jer imamo i popravni turnir nacija.tako da samo igrajte i gubite.jer pobedama dajete lazno pokrice ovima sto neznaju.

rastafari auspuh vari

pre 5 godina

I nažalost svi igrači koji su u formi posle provedenih par sati sa krstajićem padaju u depresiju i nikako ne igraju za svoje klubove. Večeras opet moram da navijam za ronalda i ekipu pa da se skloni tkz selektor

presheva

pre 5 godina

ljudi mozda krstajic nije neki trener.. al koliko vas napravite postave iha.. pa i mou i guardiola kad postave prvi 11 ljudi nadju greske kamo krstajicu.. da ima dobri igraca srb ima i to dosta.. portugal jesu jaki. al nisu kao sto mislu ljudi..puno srece veceras srb

Dragan

pre 5 godina

Zašto ispit generacije..i posle ove utakmice, ma kako da završi, igramo i dalje, i svaki eventualni kiks može da se ispravi.Pretpostavio sam da će igrati u formaciji 1-4-5-1 s'tim što Tadić neće imati odbrambene zadatke, ali očekivao sam Jovića zbog veće pokretljivosti i brzine od Mitrovića.Ok..nadajmo se najboljem, ako ostave srce na terenu i ako srednji red nadtrči portugalski, kao i sinoć Nemci Holanđane, imamo šansi na uspeh.

kladzom do bola

pre 5 godina

Evo , iskreno ja cu prenos gledati preko satelicke antene I kanala Quadro hd . Spanski kanal na astri 19,2 e ,ima prenos jos na polsat sport extra hd na 13e itd itd . Hocu da vam porucim da postoji mali milion varijanti kako gledati utakmicu od obicne preplate satelickog ili kablovskog operatera , iptv-a , onda nelegalnog iptv-a , nelegalnog seringa satelickih paketa po evropi , raznih veb portala koji ce prenositi itd itd . Ako stvarno ne mozete da se snadjete onda u prvu kladzu I gledajte .

.

pre 5 godina

Majstore, gde su ti Matic, Milivojevic, Fejsa, Nastasic, Nikola Maksimovic? Stalno se prica nemamo odbranu, a odbrana sa Milenkovicem (moze i stopera i desnog beka da igra), Maksimovic iz Napolija isto tako, Kolarov, i Nastasicem je skroz solidna, a nama igraju bekove Rukavina i Bogosavac budimo ozbiljni polu profesionalni igraci. Matic, Milivojevic, Sms, Tadic, Kostic, Gacinovic, Tadic, Jovic, Mitrovic, ne znas koga da stavis u prvih 11. Svaka cast Nemanji Maksimovicu i Lazovicu, ali budimo realno imamo bolje igrace na tim pozicijama. Ekipa koja bi sa dobrim selektorom bila u zestokoj borbi za prvo mesto u grupi sa Portugalom, euro i mundijal bi bili neupitni. Nazalost necemo nista da uradimo zbog strucnjaka na klupi. I dalje me boli kad se setim 81 min protiv Svajcarske, oni totalno preuzeli kontrolu igre na sredini, zbog nasih zutih kartona u veznom redu, strucnjak vadi Milivojevica i ubacuje Radonjica jer oce da napadne, Grujic sedi na klupi ne ubacuje ga( Fejsa nam je falio tada kao 'leba a strucnjak ga nije zvao). 90 min lopta prolazi tacno tamo gde bi Milivojevic verovatno stajao i presekao to. I posle Krstajina objava na ig "nekad Hag danas prokleti Var" nista jadan ne razume.

Mihajlo

pre 5 godina

Moze li neko iz FSS da objasni ako ne bude igrao Bogasavac a zaigra Mladenovic kakve se tu igre igraju,zasto onda nije pozvan Mladenovic da se koliko toliko uigra protiv Nemacke nego se daje sansa Bogosavcu koji treba s klupe da gleda mec sa Portugalijom. Znaci jedino resenje mora da bude Bogosavac ili Krstajic zajedno sa Kokezom nema pojma sta radi,igraci mu se dovode na kilo a on ih nikada nije ni video kako igraju.

croata

pre 5 godina

Portugal je brutalno jak, tehnicka potkovanost u top 3,4 svijeta. Pa pizzi iz benfice im na klupi, a covjek jedan od jacih veznjaka koje sam gledao u zadnje vrijeme. Njihov problem je santos, taj se ponasa i dalje ko da je na klupi grcke. Defanziva osnova igre, sto manje rizika, a u napadu ako se sta ucacka. Na zalost takva igra mu je do sad donosila rezultat zato i protiv srbije nece otvoreno napast. Jako ih je tesko dobiti, al i oni tesko pobjedjuju i puno slabije od srbije. Mogu srbi izvuc remi bez prevelikih problema.

Dusan

pre 5 godina

Cek, je' l zaista moguce da Jovic nece igrati? Auu pa ovo je tragikomedija, oa decko nam je najmoderniji napadac, Mitar je solidan ali Jovic je druga dimenzija, brzi, bolji dribler, spretniji, duplo bolji na pasu, ne mogu da verujem da nam nece igrati igrac od 50-60 miliona ajoj. Pa Mitar ne vredi ni 15 trenutno, koja smo mi komedija

Sergei rus

pre 5 godina

Dmitrovic
Gajic Milenkovic Spajic Kostic
Lazovic Maksa Tadic Zivkovic
Jovic Mitro
Moja utopija:)
Zivkovic MORA biti u startnih 11, principialna utakmica, bice zver!!!

Badi Hild

pre 5 godina

Nije dovoljno samo promeniti takriku i nacin igre jer za sve zamisli trebaju sposobni igraci koji plan mogu da sprovedu u delo. Krstajic je pokusao protiv Svajcarske sa presingom i izgubismo. Za te stvari treba vreme, dok selektor treba da ode.

Oliver Kosta

pre 5 godina

Ekipa treba da bude
Veljkovic i Milenkovic stoperi
desni bek Gajic
Levi bek Lazovic
zadnji vezni Maksimovic
Zivkovic desno
Gacinovic levo
Ljajic centralni vezni
Tadic poluspic(kao u Ajaxu)
Jovic napad.
4-1-4-1 ili 4-1-3-2 napad a odbrana 4-4-2.
Dakle napadamo sa 5 a branimo se sa 4 u sredini i 4 pozadi. Dakle 8 u odbrani a transformacija 5 u napadu. Treba dosta trcanja ali moze da se izvede....

Vitez Koja

pre 5 godina

Treba da igramo 4-3-1-2

Dmitrović

Gajić Milenković Spajić Mladenović

Sergej Maksimović Ljajić

Tadić

Mitrović Jović

S tim što će nažalost verovatno igrati Rukavina.

Doktor

pre 5 godina

Pošto kuburimo sa bekovima da je to strašno, morali bismo da igramo sa 3 centralna beka (Milenković, Spaić i Veljković). U sredini sa 5 igrača jer tu imamo najviše odličnih igrača, i to da Lazović/Živković na desnoj strani i Gacinoviclevo imaju ozbiljne defanzivne zadatke- da zatvaraju prodore rivala po bokovima.

Labud

pre 5 godina

Valjalo bi opet da Terza s nekim Klementeom sastavlja tim. Onda ne bi bilo bojkota. Usput, Labud bi pitao, što ne šarate opet zidove i terate predsednika FSS? Ah, pa on vas je plaćao da to radite. Sitne duše!

dusanculi

pre 5 godina

Pošto nećemo znati do početka utakmice sastave timova sva naša priča je u sferi nagadjanja ali ako se potvrde najave da će igrati Spajić umjesto Veljkovića, mislim da neće biti dobro jer je par Milenković-Veljković u Ligi nacija izgedao baš dobro.

Toliko

pre 5 godina

Ako hoce pozitivan rezultat da izvuce,morao bi da izvede ovaj sastav ali znam odlicno da nece i da cemo izgubiti.
Dmitrovic-Rukavina,Spajic,Mitrovic,Mladenovic-Maksimovic,Milinkovic Savic,Lazovic,Tadic,Gacinovic-Jovic.

sima

pre 5 godina

spajic milenković veljkovic
maksimović sms
živković tadić kolarov
jović mitrovic

živković I kolarov letači
maksimović I sms motori
tadić maestro
jović I mitrogol izvrsitelji

ovo je naša man city postava!

sima

pre 5 godina

treba da igramo 4-3-1-2
Gajić Milenković Spajić Mladenović 
Sergej Maksimović Ljajić 
Tadić 
Mitrović Jović 
S tim što će nažalost verovatno igrati Rukavina.
(Vitez Koja, 25. mart 2019 14:31)

@vitez
bolje je 3-4-1-2
tako ne pustas ronalda na ljajica, a rukavine nema da ostavlja rupe. zadnja trojka čisti sve, a motori maksimović I sms ispred imaju pomoć kolarova I zivkovica. pritom kad se otvori prostor napred vuku po krilu I gađaju centarfore.
spajic milenković veljkovic
živković maksimović sms kolarov
tadic
jović mitrovic

ako igramo sa jednim centarforom (tj mitro jedno poluvreme, jović drugo) onda možemo još jednog trkača u sredinu; gacinovica sa napadackim predispozicijama ili lukica sa odbrambenim, zavisno od rezultata. ljajić može da čeka tadića kao zamena.

lignjoslav

pre 5 godina

@badi hild
Kojim presingom protiv svajcaraca?
nije presing ako napadas igrača sa loptom na svojoj polovini...to se zove branjenje...a to smo mi radili 70 minuta.
Mi smo presing protiv njih igrali prvih 10 minuta, a onda parkirali autobus. A u tih 10 minuta smo pokazali najviše na celom prvenstvu....što govori da treba da igramo presing, ali mi imamo neodoljivu potrebu da posle datog gola parkiramo autobus, umesto barem još 15 minuta pokušamo da damo još jedan.
Nije to samo ni do trenera...ima tu i do mentaliteta i samopouzdanja (nedostatka istog).
Igramo vcrs protiv tima koji zaista igra mnogo ružnije nego sto bi trebalo po imenima igrača, ali i protiv igrača koji će nam iz 2 šanse dati 2 gola.
Tako da ono parkiranje autobusa moze samo da nam donese minimslan poraz, jer mi nismo Ukrajina koja zns mnogo bolje da se brani, a u situaciji gde njihovi veznjaci nisu uopšte kvalitetniji od naših, čak i igraju u slicnim klubovima, jedina taktika je ds im uzmemo posed lopte, ali ce to teško ići kada imamo trenera koji je malo je reći kukavica. Očekujem da se branimo...da primimo gol negde oko poluvremena i onda se naravno prekasno otvorimo i primiko jos jedan, jer je uvek teže napadati kada moraš.

asdf

pre 5 godina

Zasto igramo sa jednim napred?Pa mi smo se protiv Litvanije mucili dok nismo ubacili drugog napadaca,ovako smo osudjeni na poraz!Ocekujemo da se branimo konstantno protiv Ronalda i Bernarda Silve a da onda Mitrovic sam protiv citave odbrane napravi cudo!Imamo dva napadaca u vrhunskoj formi i trebali bi to iskoristiti,ovo stavljanje u podredjeni polozaj od prvog minuta ne moze nista dobro da donese.

?

pre 5 godina

Sramotno je da najvažniju utakmicu u ovom ciklusu ne prenosi nijedna tv sa nacionalnom frekvencijom. Opet smo žrtve nekih političkih igrarija i z....bancija. Kako da, sigurno 50% poštenog fudbalskog sveta, gleda ovu utakmicu večeras? Da jurimo po netu linkove? SRAMOTA!
(Raća, 25. mart 2019 12:09)

Slažem se da je glupo što neka TV sa nacionalnom frekvencijom ne prenosi utakmicu, ali jednostavno takav je sad biznis (a i fudbal je biznis, a ne samo sport), ko plati, dobije prenos.

A što se tiče jurenja linkova - jesi li čuo nekad za bookmarks?

Srle

pre 5 godina

@lignjoslav

Za onakav presing kao protiv SWI prvih 10 min, nema nijedna ekipa na svijetu snage. Ako ja licno nesto zamjeram Krstajicu, to je sto ne vodi racuna o tome. Mi letimo 30-50 minuta, i onda kraj. Nemamo pauzu, ni tempo tokom utakmice. Treba znati odmoriti S LOPTOM, a i bez nje. Mi fizicki nikad nismo bili jaki, a u modernom fudbalu se to jos vise primjecuje, jer, ako nista, skoro sve reprezentacije i timovi, ako vec nemaju talenta, u top fizickoj formi su. Dakle, kad bismo bili u stanju na momente umrtviti igru, sporije izvodjenje auta, gol auta, par bezveznih dodavanja halfova medjusobno, ako nema presinga, i sl. (ne govorim o valjanju po terenu, bunkerisanu i svjesnom cuvanju 0-0), bilo bi mnogo bolje. Ovaj tim se moze "potuci" sa svakim osim Francuske mislim. Naprijed nasi, naprijed Srbija!!!!

Objektivno

pre 5 godina

Ljajić je bio najbolji protiv Nemaca, nismo gledali istu utakmicu
(Milos, 25. mart 2019 09:37)

Izgleda da si samo ti gledao tu utakmicu u kojoj je on bio najbolji. Prvo poluvreme jeste bio medju boljima ali u drugom ga nigde nije bilo,tako da su sigurno bolji od njega bili Dmitrovic,Maksimovic,Lazovic,Jovic...

zex

pre 5 godina

Ja bih se odlucio za igri sa dva Napadaca. Imamo stvarno dobre napadace svu trojicu. Pavkov je dokazao svoj kvalitet u Zvezdi i Ls znaci uvek kada je u igri on pravi problem odbrani rivala. Jovic je klasa i Mitrovic takodje. Necu da ih uporedjujem medjusobno jer nema portebe. Ocekujem Rukavinu na desnoj strani Kolarova na levoj. Znaci Dmitrovic, Spajic, Milenkovic, Kolarov, Rukavina, Maksimovic. Ljajic, Sms, Tadic, Lazovic, (Jovic) Mitrovic. Mozda pokusamo sa Jovicem na boku bez Lazovica ili sa dva napadaca bez Sergeja. Ima dosta opcija ali Jovic bi morao da igra.

Doktor

pre 5 godina

@Nesa - Kako ko?! Pa Matić, Milivojević, Fejsa, a mogao bi i Grujić. Pa da ih uparimo sa Kolarovim, Banetom, Nastasićem, Kostićem, i drugima koji ne igraju iz raznih razloga. Jednostavno, moraš da računaš sa igračima koji su tu i spremni da igraju. Maksimovic i Sergej moraju da pokriju centralni deo terena, i ofanzivno i defanzivno. Ja sam upravo o tome pisao. Namerno nisam hteo da širim priču o selektoru, jer tu je manje više sve rečeno... pozdrav

Doktore, ko igra zadnjeg veznog ?
(Nesa, 25. mart 2019 15:18)

Objektivno

pre 5 godina

Ljajić je bio najbolji protiv Nemaca, nismo gledali istu utakmicu
(Milos, 25. mart 2019 09:37)

Izgleda da si samo ti gledao tu utakmicu u kojoj je on bio najbolji. Prvo poluvreme jeste bio medju boljima ali u drugom ga nigde nije bilo,tako da su sigurno bolji od njega bili Dmitrovic,Maksimovic,Lazovic,Jovic...

milan

pre 5 godina

Ljutili se ili ne jovicevi navijaci, mitrovic mora i treba da igra.


Da imamo neke igrace kao spanska reprezentacija, koji igraju leprsavo, stvaraju konstantne sanse, jovic bi se super uklopio, ali mi to nemamo. Treba nam razbijac kao mitrovic, jer smo dosta spori na sredini, mnogo drzimo loptu i ne znamo sta cemo sa njome, pa mozemo da uvaljamo iz nekog ubacivanja.

JPR24

pre 5 godina

Tadić na centru. Ljajić i Gacinovic po bokovima. Špic : Jovic, ne Mitar, Jovic je brzi, pokretljiviji, to bas treba protiv Portugalske odbrane.. Samo da ne eksperimentiše sa nekim glupostima, pa šta bude.

omega

pre 5 godina

Hvala RTS i Areni sto prenose reprezentaciju ...
(Teofil, 25. mart 2019 09:21)

Dosadni ste vise sa ovakvim komentarima.
Ne mogu da prenose nesto za sta je neko drugi kupio pravo prenosa.
Sport klub je kupio pravo prenosa kvalifikacija za EP. Utakmice Srbije je ustupio kanalu Nova S, posto su ti kanali svi u istom vlasnistvu.
Jedini nacin da RTS ili Arena prenose je da kupe pravo prenosa od SK, ali tesko da bi im SK prodao.

SchOne

pre 5 godina

Po onome što sam gledao protiv nemaca ne izgleda loše ali jednostavno moraš da igraš više napadački fudbal od ovog sad ..imaš čoveče generaciju pa evo za mojih 34 god. jednu od boljih. Moraš da igraš 3-5-2 jer baš na takvim pozicijama imaš najbolje igrače i u njihovim klubovima -
--------------------Dmitrović
----Milinković,Maksimović,Veljković
N.Maksimović---------------------------------Kostić
----------------Gaćinović------ Matić
---------------------------Tadić
----------------Jović-------------Mitrović

King

pre 5 godina

Tadić na centru. Ljajić i Gacinovic po bokovima. Špic : Jovic, ne Mitar, Jovic je brzi, pokretljiviji, to bas treba protiv Portugalske odbrane.. Samo da ne eksperimentiše sa nekim glupostima, pa šta bude.
(JPR24, 25. mart 2019 09:20)

Pa care, Ljajić i Gaćinović su eksperimenti sa glupostima. Krila treba da igraju Lazović, Živković, Radonjić, Kostić (dva od ova četiri, svejedno)

Oliver Kosta

pre 5 godina

Ekipa treba da bude
Veljkovic i Milenkovic stoperi
desni bek Gajic
Levi bek Lazovic
zadnji vezni Maksimovic
Zivkovic desno
Gacinovic levo
Ljajic centralni vezni
Tadic poluspic(kao u Ajaxu)
Jovic napad.
4-1-4-1 ili 4-1-3-2 napad a odbrana 4-4-2.
Dakle napadamo sa 5 a branimo se sa 4 u sredini i 4 pozadi. Dakle 8 u odbrani a transformacija 5 u napadu. Treba dosta trcanja ali moze da se izvede....

zex

pre 5 godina

Ja bih se odlucio za igri sa dva Napadaca. Imamo stvarno dobre napadace svu trojicu. Pavkov je dokazao svoj kvalitet u Zvezdi i Ls znaci uvek kada je u igri on pravi problem odbrani rivala. Jovic je klasa i Mitrovic takodje. Necu da ih uporedjujem medjusobno jer nema portebe. Ocekujem Rukavinu na desnoj strani Kolarova na levoj. Znaci Dmitrovic, Spajic, Milenkovic, Kolarov, Rukavina, Maksimovic. Ljajic, Sms, Tadic, Lazovic, (Jovic) Mitrovic. Mozda pokusamo sa Jovicem na boku bez Lazovica ili sa dva napadaca bez Sergeja. Ima dosta opcija ali Jovic bi morao da igra.

Arsenalovac

pre 5 godina

Prenos je na Nova S kanalu(stari TOP kanal). Studio kreće od 19:30 a utakmica od 20:45. Nova S je kupila prava prenosa za kompletne kvalifikacije odnosno za utakmice reprezentacije Srbije. Što se tiče same utakmice, gubimo 2:0. Protiv Nemaca nas je Dmitrović spasao katastrofe, to su bile klasične viktorije.

Dejan CZ

pre 5 godina

Izbaciti SMS i ubaciti Gacinovica...sumnjam da je covek daltonista,svaku trecu uspe dodati do svog igraca...Tadic mora da igra iza spica kao Mijatovic nekad,svaka druga pozicija je klasicno gubljenje igraca...Spic Mitrovic ili Jovic,problem za selektora...najbolje bi bilo gledati trenutnu formu igraca i tako selektirati sastav...

rastafari auspuh vari

pre 5 godina

I nažalost svi igrači koji su u formi posle provedenih par sati sa krstajićem padaju u depresiju i nikako ne igraju za svoje klubove. Večeras opet moram da navijam za ronalda i ekipu pa da se skloni tkz selektor

?

pre 5 godina

Sramotno je da najvažniju utakmicu u ovom ciklusu ne prenosi nijedna tv sa nacionalnom frekvencijom. Opet smo žrtve nekih političkih igrarija i z....bancija. Kako da, sigurno 50% poštenog fudbalskog sveta, gleda ovu utakmicu večeras? Da jurimo po netu linkove? SRAMOTA!
(Raća, 25. mart 2019 12:09)

Slažem se da je glupo što neka TV sa nacionalnom frekvencijom ne prenosi utakmicu, ali jednostavno takav je sad biznis (a i fudbal je biznis, a ne samo sport), ko plati, dobije prenos.

A što se tiče jurenja linkova - jesi li čuo nekad za bookmarks?

Toliko

pre 5 godina

Ako hoce pozitivan rezultat da izvuce,morao bi da izvede ovaj sastav ali znam odlicno da nece i da cemo izgubiti.
Dmitrovic-Rukavina,Spajic,Mitrovic,Mladenovic-Maksimovic,Milinkovic Savic,Lazovic,Tadic,Gacinovic-Jovic.

.

pre 5 godina

Majstore, gde su ti Matic, Milivojevic, Fejsa, Nastasic, Nikola Maksimovic? Stalno se prica nemamo odbranu, a odbrana sa Milenkovicem (moze i stopera i desnog beka da igra), Maksimovic iz Napolija isto tako, Kolarov, i Nastasicem je skroz solidna, a nama igraju bekove Rukavina i Bogosavac budimo ozbiljni polu profesionalni igraci. Matic, Milivojevic, Sms, Tadic, Kostic, Gacinovic, Tadic, Jovic, Mitrovic, ne znas koga da stavis u prvih 11. Svaka cast Nemanji Maksimovicu i Lazovicu, ali budimo realno imamo bolje igrace na tim pozicijama. Ekipa koja bi sa dobrim selektorom bila u zestokoj borbi za prvo mesto u grupi sa Portugalom, euro i mundijal bi bili neupitni. Nazalost necemo nista da uradimo zbog strucnjaka na klupi. I dalje me boli kad se setim 81 min protiv Svajcarske, oni totalno preuzeli kontrolu igre na sredini, zbog nasih zutih kartona u veznom redu, strucnjak vadi Milivojevica i ubacuje Radonjica jer oce da napadne, Grujic sedi na klupi ne ubacuje ga( Fejsa nam je falio tada kao 'leba a strucnjak ga nije zvao). 90 min lopta prolazi tacno tamo gde bi Milivojevic verovatno stajao i presekao to. I posle Krstajina objava na ig "nekad Hag danas prokleti Var" nista jadan ne razume.

milos

pre 5 godina

majko moja, ispit generacije , a tek 1 kolo. dajte molim vas spustite loptu i pustite fudbalere na miru da igraju. mislite da će sa ukrajinom da bude lakše biće mnogo teže e to je na neki način mali ispit. jer lako je igrati protiv velikih a teško je igrati protiv malih iako ukrajinci baš ne spadaju u taj rang .

uros

pre 5 godina

Trenutno najbolje Postave bi bile
4-2-2
Dmitrovic- Rukavina(znam da ce igrati), Milenkovic, Spajic, Mladenovic- SMS, Maksimovic-Ljajic,Tadic-Jovic,Mitrovic

Ili

3-4-1-2
Dmitrovic- Veljkovic, Milenkovic, Spajic- Lazovic, SMS,Maksimovic,Gacinovic- Tadic- Mitrovic,Jovic

basko

pre 5 godina

Hvala Radio televiziji Srbije što ne prenose državnu reprezentaciju. Konačno su dotakli dno. Nadam se da će uskoro da se zatvore i da prestanu da troše narodske pare.

Vračarac

pre 5 godina

Hvala RTS i Areni sto prenose reprezentaciju ...
(Teofil, 25. mart 2019 09:21)

Bivši Top kanal, a od danas Nova S, drugi po redu na SBB-u, prenosi utakmicu večeras.

hours of love

pre 5 godina

Hvala RTS i Areni sto prenose reprezentaciju ... 
(Teofil, 25. mart 2019 09:21)

Rts-u nije ni dozvoljeno da ucestvuje na konkursu za otkup prava.
Uradili su to bez njih, na prečac.
Istine radi.

Igor

pre 5 godina

Mitrovića treba da ostavi na klupi, jer nam treba ubitačno brza prednja trojka u napadu, a odmah iza njih Tadić koji će da ih hrani loptama. Portugalci imaju spore centralne bekove, a moraće ceo tim da krenu napred jer su već kiksirali protiv UKR, tako da će biti dosta prostora za naše brze krilne igrače i Jovića (koji ima mnogo bolju završnicu od Mitra kada se igra po zemlji).
Ljajića takođe na klupu, nema snage i spor je.

King

pre 5 godina

Dmitrovic
Gajic Milenkovic Spajic Kostic
Lazovic Maksa Tadic Zivkovic
Jovic Mitro
Moja utopija:)
Zivkovic MORA biti u startnih 11, principialna utakmica, bice zver!!!
(Sergei rus, 25. mart 2019 12:29)

Ultraofanzivno i po mom ukusu. Oduvek govorim da Žile treba da igra u prvoj postavi. Bar brzih krila imamo: Žile, Lazović, Radonjić, Kostić.....
Samo bez Rukavine i Ljajića....ne znam ko ih gura u reprezentaciju.

Czv

pre 5 godina

Ja drugu reprezentaciju nemam.tako da gledacu svoje.ali navijacu i nadati se da ce portugal pobediti makar i sa 1:0.kako bi se ovi sto vode sklonili sto pre.i tako svaku u kvalifikacijama.zasto.pa sad je prava prilika jer imamo i popravni turnir nacija.tako da samo igrajte i gubite.jer pobedama dajete lazno pokrice ovima sto neznaju.

dovla

pre 5 godina

vi novinari prenosite utiske sa utakmice protiv Nemacke kao da mi nismo gledali.realno je trebalo da bude 8:3... koje bre samopouzdanje kad im je svaki napad skoro bio sansa

kosmonaut

pre 5 godina

Na žalost sastav je već ordeđen

Дмитровић, Рукавина, Спајић, Миленковић, Младеновић, Милинковић-Савић, Максимовић, Лукић, Тадић, Митровић, Љајић.

Kukavički sastav, na jednom mestu SMS, Ljajić praktično igramo bez krila, nema Gaćinovića nema pogotovo Lazovića , sve sami vezni igrači ne znam samo kako ćemo u defanzivi sa Ljajićem i SMS

Ovo je bila stvorena utakmica za Gaćinovića i Lazovića po bkovima, Tadić kao 10-ka ispred Mitrovića pa i Jovića

Ovaj nazovi selektor na svakom meču novi sastav,još uvek ispituje dokle više, što se ne ugledamo an Belgiju,Englesku, Holandiju pogotovo Nemce sve maldi igarči ne menja se puno u takmičarskim utakmicama i to na dugi rok daje rezultete zato su i juče pobedili prosek je 23 igrača zato i ne čudi da će za koju godinu opet biti svetski i evropski prvaci a mi nažalost ne možemos e kvalifikovati na obično takmičenje a tek da prođemo grupu...

Prognoziram 0:2 ili 0:3 nažalost.

Moj bato

pre 5 godina

Koga god da Krstajic izvede na teren njegovo bogato trenersko iskustvo ce nam doneti prevagu. Kakva bre zlatna generacija svetskih omladinskih prvaka? Krstajic je nase jedino zlato.

Mare

pre 5 godina

Onaj osecaj kada ti najvecu sporednu ljubav zgadi jedna mala grupa ljudi.
Dok sam bio klinac, odbrojavao sam dane, sate i minute do pocetka meca. Secam se 2006. god kad smo na Marakani igrali protiv njih, kad je Jankovic dao gol glavom za 1:1 a u gostima Bane, obe utakmice imam na video kaseti, nismo ni tada briljirali ali sam bio mladji pa sam verovao lazima. Odgledacu utakmicu jer i dalje nekako volim taj fudbal, hvatacu se za glavu kada od gola do gola vratimo loptu nasem golmanu jer smo bezidejni, lomicu prste kada budu sevale precke i stative naseg gola... i slusacu konfenerciju posle meca da selektoru treba vremena jer je ovo smena generacija...toliko.

Raća

pre 5 godina

Sramotno je da najvažniju utakmicu u ovom ciklusu ne prenosi nijedna tv sa nacionalnom frekvencijom. Opet smo žrtve nekih političkih igrarija i z....bancija. Kako da, sigurno 50% poštenog fudbalskog sveta, gleda ovu utakmicu večeras? Da jurimo po netu linkove? SRAMOTA!

Sergei rus

pre 5 godina

Dmitrovic
Gajic Milenkovic Spajic Kostic
Lazovic Maksa Tadic Zivkovic
Jovic Mitro
Moja utopija:)
Zivkovic MORA biti u startnih 11, principialna utakmica, bice zver!!!

Ivan

pre 5 godina

Labud
Ja koliko sam video kroz komentare, vi ste gospodine Labud milogorac? Ne shvatam sta se vas tice Srbija, i fudbal u njoj??? Imate svoju reprezentaciju, i svoje medije, pa tamo ostavljajte komentare.

SretKo

pre 5 godina

U najboljem slucaju 0:0 ili 1:1 dok je neka realnost kao u poslednjih 20 godina kada igramo sa malo jacima je da odigramo lavovski i izgubimo sa 0:1 ili 1:2. Druge rezultate ne vidim kao opciju kod nas. Dok u Beogradu ce biti 1000% klasicnih 0:0 .

бек

pre 5 godina

Dzoni@ставио би Лазовића пре Љајића! Имамо доста креативности од Тадића и Смс, треба нам продорност у одсуству Костића!

defekt

pre 5 godina

Prvo kolo kvalifikacija i odmah ispit generacije drugo kola je onda diplomski sta nam ostaje za Luksemburg.
(Blue Moon 1491, 25. mart 2019 09:13)

Pa ostaje generalna proba.

mladja selektor

pre 5 godina

Kakvi vise “ispiti generacije” i slicno?!!? Dojadili ste vise! Ista prica 20 godina i cik pogodi, uvek padnemo na tim ispitima. Dace Bog da tako bude i veceras. Napred Portugal! Nikad uz sns repku!!!

Vitez Koja

pre 5 godina

Treba da igramo 4-3-1-2

Dmitrović

Gajić Milenković Spajić Mladenović

Sergej Maksimović Ljajić

Tadić

Mitrović Jović

S tim što će nažalost verovatno igrati Rukavina.

dusanculi

pre 5 godina

Pošto nećemo znati do početka utakmice sastave timova sva naša priča je u sferi nagadjanja ali ako se potvrde najave da će igrati Spajić umjesto Veljkovića, mislim da neće biti dobro jer je par Milenković-Veljković u Ligi nacija izgedao baš dobro.

AgentPromena

pre 5 godina

Alo sinovi, 3-5-2. Kad ce da se isproba više najbolja moguća formacija sa trenutnim igračima?
(firke, 25. mart 2019 09:25)

I po meni je to trenutno najbolja formacija.

max

pre 5 godina

Pustite prenos na SK,ispoštujte ljude koji koji su se obavezali sa Kopernikusom (pre nego što je kupljen od strane Telekoma).Uzeli ste pare od Kopernikusa i mislim da je red da prenos bude na SK a ne NOVA tv.Ne prepucavajte se sa državom,telekomom...preko ledja gradjana koji će biti uskraćeni za prenos.A što se tiče RTS,njih posebno treba da bude sramota...

losp

pre 5 godina

Davno nismo imali tako talentovanu generaciju a opet toliko mediokriteta iz domace lige pozvanih ... Zao mi je igraca i ne mogu da navijam protiv reprezentacije medjutim ovo je dno. Ovaj savez sa Kokezom na celu i ovim amaterima Krstajic, Pantelic, Kovacevic, Obradovic nije im mesto tu a izjave arogantne do bola. Rade protiv igraca kao da nikad nisu i sami to bili. Sramota me je svega mi.

Labud

pre 5 godina

Valjalo bi opet da Terza s nekim Klementeom sastavlja tim. Onda ne bi bilo bojkota. Usput, Labud bi pitao, što ne šarate opet zidove i terate predsednika FSS? Ah, pa on vas je plaćao da to radite. Sitne duše!

zexxx

pre 5 godina

Mnogo gorcine mi izaziva skoro sve vezano za nasu reprezentaciju. Dodje mi da opsujem prakticno na svaku vest o njima. Bezbroj puta su me razocarali i igraci i uprava svojom bahatoscu, malodusnoscu, arogancijom, nesposobnoscu. Dakle sa malo cim mogu da se sluzim vezano za njih osim da su bili prvaci sveta. Moraju to da znaju i zelim im da se konsoliduju da se izdignu i konacno urade nesto znacajno. Napred Srbija! 1od5!

1Beogradjanin

pre 5 godina

Ono što je meni fascinantno je da naša reprezentacija uvek ima to "onih 20 minuta protiv Brazila", "onih 45min. protiv Nemačke" i sl. Alo ljudi, utakmica traje 90 minuta! I posle tih 90 minuta treba odigrati još XY puta po 90 minuta. Šta mi da radimo sa tih 45 min. dobre igre jednom svake prestupne godine? Mislim da je greška uopšte i razmišljati o tome da se Portugal dobije. Opet gubimo fokus, kao na SP! Naša najbitnija utakmica je bila sa Švajcarskom i loše je odigrana. Naš fokus treba da budu utakmice sa Ukrainom i da u tom dvomeču uzmemo makar 4 boda i drugo mesto nam je obezbedjeno! Naravno podrazumeva se da Luksemurg i Litvanija treba da se dobiju u obe utakmice i to se očekuje. Sa Portugalom u gostima treba odigrati skroz opušteno, pogotovo sad posle kiksa koji su napravili. Neće dozvoliti da im se ponovi i pritisnuće svim silama.

dare slovenac

pre 5 godina

ova ekipa treba igrati kao ajax ili ajntraht, vršiti pritisak sa posedom lopte(to npr. hrvati uigravaju poslednjih 20godina)... budemo igrali na rezultat i italijansko nabijanje sa preskakanjem veznog reda, bolje da ne izlaze na teren...imamo potencijal, problem je filozofija igre

Kiza

pre 5 godina

Koga će Krstajić da suprotstavi? To nikad nećemo saznati. Tim mu sastavlja neko drugi, neko ko ima pojma o tome, jer dok igra ta prva postava, to i liči na nešto. Primeri su utakmice protiv Švajcarske i Nemačke. Ali kad Krle krene da primenjuje svoje ideje, da vrši izmene, onda polako počinje da mi se diže kosa na glavi, a u stomaku mučnina.

nemi posmatrač

pre 5 godina

Iskreno ovaj Portugal nije ništa posebno, gledao sa UKR. Ipak mislim da će nas pojesti disciplinom u igri i čvrstinom.

Nekako mi se čini da su svi bliže igraču nego naši, ne mogu da kažem da ne trče nego nekako to nema taj efekat. Da li je do 2,3 ofanzivna vezna kojima je ispod časti da se isprljaju ili do uigranosti stvarno ne znam.

Воип

pre 5 godina

Шта рећи када због врха ФСС од председника до селектора желиш да твоја репрезентација буде надувана са макар 5 комада а опет то не желиш због своје репрезентације и играча. Жалосна ситуација. Председник ФСС уличар и полтрон власти. Запослени у ФСС бивши играчи који су пукли финансијски па да нађу ухлебљење а успут немају појма о послу на којем су постављени. Селектор човек који нема дана тренерског посла било где, човек који износи неистине на рачун играча и тиме унео злу крв у и око репрезентације. Како нормалан човек да пређе преко тога, никако. Сад ће да деле карте за домаћинства на сваком ћошку и стварају привид подршке овоме што раде. Али ето такав је данас наш народ, ово је само рефлексија истог. Србин данас воли да отима, обмањује самог себе и друге, краде, улизује се моћнијем од себе и тд. Е Светосавска моја Србијо. Црвени се Свети Сава пред престолом творца због свих нас, част изузецима.

Nebitno

pre 5 godina

Odavno niste imali talentiraniju generaciju, još je i većina igrača u dobroj formi... mislim da nećete izgubiti, a ni pobjeda nije nemoguća. Sigurno ćete se kvalificirati, 20 godina je previše za jednu sportsku, pa time i nogometnu naciju. Ako ništa, onda zbog zakona velikih brojeva. OČekujem zanimljivu utakmicu.

AgentPromena

pre 5 godina

Bivši Top kanal, a od danas Nova S, drugi po redu na SBB-u, prenosi utakmicu večeras.
(Vračarac, 25. mart 2019 10:47)

Hvala na info ali to smo već uglavnom svi znali. Samo glupa je fora jer ko ima Nova S ima i SK. A verujem da 50-60% Srbije nema SBB, a mnogi čak ni opciju da uvedu SBB.

croata

pre 5 godina

Portugal je brutalno jak, tehnicka potkovanost u top 3,4 svijeta. Pa pizzi iz benfice im na klupi, a covjek jedan od jacih veznjaka koje sam gledao u zadnje vrijeme. Njihov problem je santos, taj se ponasa i dalje ko da je na klupi grcke. Defanziva osnova igre, sto manje rizika, a u napadu ako se sta ucacka. Na zalost takva igra mu je do sad donosila rezultat zato i protiv srbije nece otvoreno napast. Jako ih je tesko dobiti, al i oni tesko pobjedjuju i puno slabije od srbije. Mogu srbi izvuc remi bez prevelikih problema.

Toma diploma

pre 5 godina

Prvo kolo kvalifikacija i odmah ispit generacije drugo kola je onda diplomski sta nam ostaje za Luksemburg. 
(Blue Moon 1491, 25. mart 2019 09:13) 

Ostaje još master.

sima

pre 5 godina

spajic milenković veljkovic
maksimović sms
živković tadić kolarov
jović mitrovic

živković I kolarov letači
maksimović I sms motori
tadić maestro
jović I mitrogol izvrsitelji

ovo je naša man city postava!

sima

pre 5 godina

treba da igramo 4-3-1-2
Gajić Milenković Spajić Mladenović 
Sergej Maksimović Ljajić 
Tadić 
Mitrović Jović 
S tim što će nažalost verovatno igrati Rukavina.
(Vitez Koja, 25. mart 2019 14:31)

@vitez
bolje je 3-4-1-2
tako ne pustas ronalda na ljajica, a rukavine nema da ostavlja rupe. zadnja trojka čisti sve, a motori maksimović I sms ispred imaju pomoć kolarova I zivkovica. pritom kad se otvori prostor napred vuku po krilu I gađaju centarfore.
spajic milenković veljkovic
živković maksimović sms kolarov
tadic
jović mitrovic

ako igramo sa jednim centarforom (tj mitro jedno poluvreme, jović drugo) onda možemo još jednog trkača u sredinu; gacinovica sa napadackim predispozicijama ili lukica sa odbrambenim, zavisno od rezultata. ljajić može da čeka tadića kao zamena.

Mihajlo

pre 5 godina

Moze li neko iz FSS da objasni ako ne bude igrao Bogasavac a zaigra Mladenovic kakve se tu igre igraju,zasto onda nije pozvan Mladenovic da se koliko toliko uigra protiv Nemacke nego se daje sansa Bogosavcu koji treba s klupe da gleda mec sa Portugalijom. Znaci jedino resenje mora da bude Bogosavac ili Krstajic zajedno sa Kokezom nema pojma sta radi,igraci mu se dovode na kilo a on ih nikada nije ni video kako igraju.

lignjoslav

pre 5 godina

@badi hild
Kojim presingom protiv svajcaraca?
nije presing ako napadas igrača sa loptom na svojoj polovini...to se zove branjenje...a to smo mi radili 70 minuta.
Mi smo presing protiv njih igrali prvih 10 minuta, a onda parkirali autobus. A u tih 10 minuta smo pokazali najviše na celom prvenstvu....što govori da treba da igramo presing, ali mi imamo neodoljivu potrebu da posle datog gola parkiramo autobus, umesto barem još 15 minuta pokušamo da damo još jedan.
Nije to samo ni do trenera...ima tu i do mentaliteta i samopouzdanja (nedostatka istog).
Igramo vcrs protiv tima koji zaista igra mnogo ružnije nego sto bi trebalo po imenima igrača, ali i protiv igrača koji će nam iz 2 šanse dati 2 gola.
Tako da ono parkiranje autobusa moze samo da nam donese minimslan poraz, jer mi nismo Ukrajina koja zns mnogo bolje da se brani, a u situaciji gde njihovi veznjaci nisu uopšte kvalitetniji od naših, čak i igraju u slicnim klubovima, jedina taktika je ds im uzmemo posed lopte, ali ce to teško ići kada imamo trenera koji je malo je reći kukavica. Očekujem da se branimo...da primimo gol negde oko poluvremena i onda se naravno prekasno otvorimo i primiko jos jedan, jer je uvek teže napadati kada moraš.

Srle

pre 5 godina

@lignjoslav

Za onakav presing kao protiv SWI prvih 10 min, nema nijedna ekipa na svijetu snage. Ako ja licno nesto zamjeram Krstajicu, to je sto ne vodi racuna o tome. Mi letimo 30-50 minuta, i onda kraj. Nemamo pauzu, ni tempo tokom utakmice. Treba znati odmoriti S LOPTOM, a i bez nje. Mi fizicki nikad nismo bili jaki, a u modernom fudbalu se to jos vise primjecuje, jer, ako nista, skoro sve reprezentacije i timovi, ako vec nemaju talenta, u top fizickoj formi su. Dakle, kad bismo bili u stanju na momente umrtviti igru, sporije izvodjenje auta, gol auta, par bezveznih dodavanja halfova medjusobno, ako nema presinga, i sl. (ne govorim o valjanju po terenu, bunkerisanu i svjesnom cuvanju 0-0), bilo bi mnogo bolje. Ovaj tim se moze "potuci" sa svakim osim Francuske mislim. Naprijed nasi, naprijed Srbija!!!!

Шид навија за ЗВЕЗДУ.

pre 5 godina

Ми увек имамо "никад талентованију " репрезентацију а крајњи исход - никад ништа.

SUNĐER BOB

pre 5 godina

Alo sinovi, 3-5-2. Kad ce da se isproba više najbolja moguća formacija sa trenutnim igračima? 
(firke, 25. mart 2019 09:25) 

I po meni je to trenutno najbolja formacija.
(AgentPromena, 25. mart 2019 09:46)

@ Murinjo i Pepe što se krijete pod ovim pseudonima?

Badi Hild

pre 5 godina

Nije dovoljno samo promeniti takriku i nacin igre jer za sve zamisli trebaju sposobni igraci koji plan mogu da sprovedu u delo. Krstajic je pokusao protiv Svajcarske sa presingom i izgubismo. Za te stvari treba vreme, dok selektor treba da ode.

presheva

pre 5 godina

ljudi mozda krstajic nije neki trener.. al koliko vas napravite postave iha.. pa i mou i guardiola kad postave prvi 11 ljudi nadju greske kamo krstajicu.. da ima dobri igraca srb ima i to dosta.. portugal jesu jaki. al nisu kao sto mislu ljudi..puno srece veceras srb

Dragan

pre 5 godina

Zašto ispit generacije..i posle ove utakmice, ma kako da završi, igramo i dalje, i svaki eventualni kiks može da se ispravi.Pretpostavio sam da će igrati u formaciji 1-4-5-1 s'tim što Tadić neće imati odbrambene zadatke, ali očekivao sam Jovića zbog veće pokretljivosti i brzine od Mitrovića.Ok..nadajmo se najboljem, ako ostave srce na terenu i ako srednji red nadtrči portugalski, kao i sinoć Nemci Holanđane, imamo šansi na uspeh.

Dusan

pre 5 godina

Cek, je' l zaista moguce da Jovic nece igrati? Auu pa ovo je tragikomedija, oa decko nam je najmoderniji napadac, Mitar je solidan ali Jovic je druga dimenzija, brzi, bolji dribler, spretniji, duplo bolji na pasu, ne mogu da verujem da nam nece igrati igrac od 50-60 miliona ajoj. Pa Mitar ne vredi ni 15 trenutno, koja smo mi komedija

Objektivno

pre 5 godina

Ljajić je bio najbolji protiv Nemaca, nismo gledali istu utakmicu
(Milos, 25. mart 2019 09:37)

Izgleda da si samo ti gledao tu utakmicu u kojoj je on bio najbolji. Prvo poluvreme jeste bio medju boljima ali u drugom ga nigde nije bilo,tako da su sigurno bolji od njega bili Dmitrovic,Maksimovic,Lazovic,Jovic...

ojha

pre 5 godina

Mene interesuje sta nas selektor radi dok je reprezentativna pauza? Loce po kafanama ili sprema taktiku.. Nigdje napredak nije vidjen zadnjih pola godine.
Igra ista, bezidejna.. Oslanjamo se na dva igraca u ofanzivi i daj Boze srece u defanzivi.

Milan

pre 5 godina

Dmitrovic- Rukavina, Milenkovic, Spajic, Mladenovic- Maksimovic, Sergej- Gacinovic, Tadic, Jovic- Mitrovic. Naravno tu moze da upadne neko na levog beka, stopera mesto Spajica, na krilu moze i Zivkovic, Lazovic, mozda i Ljajic, to su sada dileme za selektora. Licno mislim da Jovic moze da odigra i sa krilne pozicije, kada smo u defanzivi igra povucenije, ne moramo mi sada imati neku brzinu kontru, vec kada mi napadamo uz dobru saradnju Tadica, Sergeja, Gacinovica, jednog od bekova, eto nas transformisanih u sistem sa dva jako nezgodna napadaca za cuvanje. Nama ova utakmica nije pod moranje i treba da pokazemo svoj potencijal. Sve je moguce u ovoj utakmici i ako budemo otresiti, hrabri, mozemo da pobedimo. Pa neka tako i bude 3-1 za Srbiju. Sergej, Jovic, Milenkovic (Mitrovic...) strelci. Ajmo, hrabro, idemoooo! Srbijaaa!

Marko99

pre 5 godina

Srbija ako bude rasterecena vraca se sa pozitivnim rezultatom. Kad bi se svi mi na Balkanu zalagali za bolji zivot kao za nogomet/fudbal, gdje bi nam bio kraj. Kakvih bolesnih likova ima u nasem okruzenju. STRASNO.

Doktor

pre 5 godina

Pošto kuburimo sa bekovima da je to strašno, morali bismo da igramo sa 3 centralna beka (Milenković, Spaić i Veljković). U sredini sa 5 igrača jer tu imamo najviše odličnih igrača, i to da Lazović/Živković na desnoj strani i Gacinoviclevo imaju ozbiljne defanzivne zadatke- da zatvaraju prodore rivala po bokovima.

Doktor

pre 5 godina

Ljudi sastav i formaciju mora da diktira roster raspoloživih igrača. Pošto levih i desnih bekova nemamo, moramo da igramo sa 3 centralna beka pozadi (Milenković, Spaić i Veljkovic). U sredini imamo najviše dobrih igrača, pa je logično da igramo sa 5 u sredini. Na desnoj strani Lazovic / Živković, a na levoj Gacinovic / Radonjic, s tim da moraju da imaju ozbiljna defanzivna zaduženja da zatvaraju prodore rivala po bokovima. U sredini SMS i Maksimovic, ispred njih kao poluspic Tadić, i u napadu Jovic i Mitrović. To je formacija koju diktira roster, dakle 3-5-2 (ili 3-4-1-2) s tim da krilni igrači moraju da ginu u defanzivi (imamo tu i rezerve pa može da ih zameni kada se umore). Forsiranje 4 odbrambena igrača pozadi je besmisleno jer van postave ostaje Veljković koji je za klasu bolji od Mladenovića i Rukavine...

kladzom do bola

pre 5 godina

Evo , iskreno ja cu prenos gledati preko satelicke antene I kanala Quadro hd . Spanski kanal na astri 19,2 e ,ima prenos jos na polsat sport extra hd na 13e itd itd . Hocu da vam porucim da postoji mali milion varijanti kako gledati utakmicu od obicne preplate satelickog ili kablovskog operatera , iptv-a , onda nelegalnog iptv-a , nelegalnog seringa satelickih paketa po evropi , raznih veb portala koji ce prenositi itd itd . Ako stvarno ne mozete da se snadjete onda u prvu kladzu I gledajte .

Doktor

pre 5 godina

@Nesa - Kako ko?! Pa Matić, Milivojević, Fejsa, a mogao bi i Grujić. Pa da ih uparimo sa Kolarovim, Banetom, Nastasićem, Kostićem, i drugima koji ne igraju iz raznih razloga. Jednostavno, moraš da računaš sa igračima koji su tu i spremni da igraju. Maksimovic i Sergej moraju da pokriju centralni deo terena, i ofanzivno i defanzivno. Ja sam upravo o tome pisao. Namerno nisam hteo da širim priču o selektoru, jer tu je manje više sve rečeno... pozdrav

Doktore, ko igra zadnjeg veznog ?
(Nesa, 25. mart 2019 15:18)

Objektivno

pre 5 godina

Ljajić je bio najbolji protiv Nemaca, nismo gledali istu utakmicu
(Milos, 25. mart 2019 09:37)

Izgleda da si samo ti gledao tu utakmicu u kojoj je on bio najbolji. Prvo poluvreme jeste bio medju boljima ali u drugom ga nigde nije bilo,tako da su sigurno bolji od njega bili Dmitrovic,Maksimovic,Lazovic,Jovic...

asdf

pre 5 godina

Zasto igramo sa jednim napred?Pa mi smo se protiv Litvanije mucili dok nismo ubacili drugog napadaca,ovako smo osudjeni na poraz!Ocekujemo da se branimo konstantno protiv Ronalda i Bernarda Silve a da onda Mitrovic sam protiv citave odbrane napravi cudo!Imamo dva napadaca u vrhunskoj formi i trebali bi to iskoristiti,ovo stavljanje u podredjeni polozaj od prvog minuta ne moze nista dobro da donese.