Petak, 15.03.2019.

17:00

Bertans o Vujoševiću: Nikada se nisam osećao toliko uplašeno

Davis Bertans, miljenik navijača Partizana, pričao je o svom zanimljivom putu koji ga je odveo do NBA lige i San Antonio Sparsa.

Izvor: PT

Bertans o Vujoševiæu: Nikada se nisam oseæao toliko uplašeno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Sabre

pre 5 godina

@danilovic

Za razliku od vas koji pratite kosarku od 90-tih imam uvid u to gde ste vi bili i pre tih istih 90-ih, kada ste postigli vecinu stvari zbog kojih se sada busate. Tacno, od tada ste postali veci tim od nas, kao sto smo i mi od vas u fudbalu, ali to da ti nekoga ko je decenijama bio uspesniji dok vi niste ni imali tim nazivas Stoukom je klasican bezobrazni grobarski spin, koji realno ni odgovor ne zavredjuje, ali ajde.

Dalje, to sto i dalje spinujete neku fantaziju o tome da smo mi dovodili "proverene igrace" dok je vas isti kompleksas mag ganjao kos razliku sa evroligaskim Partizanom dok su za nas igrali petlici jer nismo mogli krsten tim da sastavimo zbog nemanja para, to vec govori o njemu kao coveku kao i vama koji takve stvari ignorisete i pravite se da se nisu desavale.

Cinjenica, bilo je perioda kada je glupost nase uprave dovodila do toga da sa istim budzetom, ili cak i vecim, pravimo mnogo losije rezultate od vas - kao npr. vi ovih godina. Ili bese i Trinki igra za kikiriki i casove ljubavi,kao i svojevremeno Gist?!

Poenta price je da spinovali koliko zelite,vas veliki Mag nije nista drugo do lik koji ima talenat da prepozna talentovane klince i od njih napravi igrace - naravno, to je svakako skil za respektovanje ali pod jedan to sto su oni "dosli kao klinci" ne znaci da nisu taj veliki talenat imali, a pod dva ne znaci da je defakto vrhunski trener, jer je pokazao da sem u Partizanu, i kad radi sa oformljenim igracima, ne ume nista.

danilovic

pre 5 godina

@jsx Veliko postovanje za Pesica, ali je za moj ukus Dule ispred. Naravno, Pesicevo SP u Indijanapolisu je nesto sto je meni ulepsalo detinjstvo i sigurno je po trofejima iznad Duleta, ali i Duletova cuda sa Partizanom su se daleko cula.

zlopamtilo

pre 5 godina

@Ziveo najveci srpski trener (da, srpski) posle Zeljka i Dude!
(danilovic, 15. mart 2019 18:16)
Veći od profesora Ace Nikolića, Bože Maljkovića i Ranka Žeravice? Možda misliš da oni nisu srbi? Raspitaj se samo ko je bio mentor Željku Obradoviću i Boži Maljkoviću kad su osvajali prve titule prvaka Evrope!

danilovic

pre 5 godina

@minimaxi Jel te to Covic ubedio u milionski budzet? Par godina nosioci Novica-Uros-Milenko, zatim Pekovic, a onda malo Kecman i odmah iza njega i Bogdanovic. Hoces da ti nabrajam koje je sve igrace Dule dao SRBIJI? Sto bi rekao Trinkijeri: "Hocete da pricamo o imenima? Nemamo vremena..." :)
Dobro, dali ste i vi dobre igrace reprezentaciji, bar 5 u ovih 50 godina postojanja, a onaj najveci od svih, veliki Moka, ipak vise ceni Partizan...cudno, zar ne?

danilovic

pre 5 godina

@sabre Prvo, kada pricas o Partizanu treba da ustanes, jer pricas o bivsem evropskom prvaku i timu koji je sa evropskog tla dao najvise NBA igraca. To je cinjenica koju lako mozes da proveris (ako znas da koristis internet). Takodje, posto pominjes 'patlidzan' i 'tebric' vrlo je jasan tvoj nivo obrazovanja i izrazenog kompleksa.
Zaista mi ne treba covek poput tebe pun kompleksa da mi drzi slovo o kosarci, koju je poceo da prati pre par godina. Da si je stvarno pratio ranije, onda bi ti bilo jasno da su VESTERMAN, BERTANS, VESELI, DALO, BOGDANOVIC ITD dosli kao deca u Partizan, dok je tvoj klub (realno si navijao za dva kluba) dovodio samo proverene igrace. To svako ko iole poznaje kosarku i zna i vidi. Sto se tice Duska Vujosevica, ne znam sto vam toliko smeta sto nista nije uradio u Evropi? Pa, on je srpskoj kosarci dao jednog Divca, Danilovica, Krstica, Bogdanovica...Ako bih krenuo dalje da nabrajam verovatno bi pojacao dozu kompleksana...Da ne pricam da je na F4 (nedostizno za 7x fmp i 10x kkczv) dosao sa Aljosom Mitrovicem, Sinovecom, Strahinjom Milosevicem, Vranjesom, Kecmanom, Rasicem, Maricem(do tad anonimus), Bo (Mersin-pretposlednji u TUR), Roberts(KKCZV), Veseli (18 god) itd itd...Dok ste vi pokusali sa 50x boljim igracima i corak.
Partizan u kosarci je nesto sto ce za tebe i tebi slicne uvek biti tema koja ce boleti dok ste zivi.
Prosto, porediti Partizan i KKCZV, FMP i jos ako imate neki za koji navijate je slicno kao poredjenje Mancestera i Stouka.
Prijatan vikend zelim ;)
P.S. Ako zelis da pricamo o kosarci javi se, ali samo ne mogu da te ubedim da je Jeretin bolji igrac od Sase Djordjevica :)

jsx

pre 5 godina

@danilovic
Vujosevic bolji od Pesica?!?!?!? Nisam obozavalac SNSa, alo reprezentaciji ide mnogo bolje nego pre 10 godina, tako da ne vidim da nesto patimo bez Vujosevica. Ne negiram da je bio odlican trener, ali ti si ga bas idealizovao

hercegovac

pre 5 godina

@Sabre
1.Naravno da ti igraci nisu skart ali kada su dovodjeni svi oni su bili klasicna macka u dzaku,javnosti nepoznati igraci,od Lovrenja,Bertansa,Veselog,Bogdana,pa kod vas onaj Roberts bio rezerva nekom Savovicu a kod Duleta je postao prvi skakac Evrolige
2.Otkad su ovi na vlasti,Partizan u svim sportovima nikad u goroj situaciji a vi nikad jaci,a zna se za koga onaj navija isti onaj koji je sve u drzavi postavio po svojoj meri od medija pa do sporta
3.Dule i Partizan su bili toliko privilegovani da ni jedne sezone nisu imali bolje timove ni od Zvezde ni od Hemofarma,pogledaj tadasnje rostere pa ces videti da su ekipe uvek bile tu negde po snazi,pa PArtizan nikada nije mogao da zadrzi pleja stranca duze od sezone,o cemu pricamo?
4.Dule se dotakao NJEGA a to se ne prasta,za tu svrhu su iskoriscene i neke legende Partizana evo vidimo gde je jedna od najvecih Grba zavrsio,slucajno?

kiza

pre 5 godina

Da bar imamo vise takvih kao sto je Vujosevic bio,gde bi nam kraj bio 
(yyyyy, 15. mart 2019 18:08) 

Vecina bi zavrsila tako sto bi bili gepekovani ili svakodnevno dobijali samare dok bi neki bili i pridavljeni, cuveni Dulo "pedagog".
(Skorpion, 15. mart 2019 20:31)

Dulo "pedagog" ili Nebojša "Državna Bezbednost u sve se meša od Jula do Sns-a" pitanje je sad.

Sta ucini Nebojsa Covicu tog avgusta 2011

pre 5 godina

Koliko li su se tek panteri osecali uplaseno?
Jadni!
Pazi kad je morala drzava da ga otera u egzil. Uzas.

Metropola

pre 5 godina

Da bar imamo vise takvih kao sto je Vujosevic bio,gde bi nam kraj bio(yyyyy, 15. mart 2019 18:08) Vecina bi zavrsila tako sto bi bili gepekovani ili svakodnevno dobijali samare dok bi neki bili i pridavljeni, cuveni Dulo "pedagog".
(Skorpion, 15. mart 2019 20:31)... sine trener je mladom igracu sve! Bar je tako nekada bilo, ned’o ti bog da ti on dodje u skolu. A i psiholoska i mentalna priprema je nekada bila najvaznija, pre nego i pipnes loptu, trener te driluje, jaca ti karakter! Svi nasi proslavljeni sportisti su iza sebe imali bar po jednog takvog! A mozes da pogledas i dokumentarac, mislim canal + produkcija o Partizanu i bas primer Bertransa koji ne moze da zavrsi trening dok ne pogodi zadati broj trojki! Mentalni drill koji napravi da ti je trojka u poslednjoj sekundi laganica!

Skorpion

pre 5 godina

Da bar imamo vise takvih kao sto je Vujosevic bio,gde bi nam kraj bio
(yyyyy, 15. mart 2019 18:08)

Vecina bi zavrsila tako sto bi bili gepekovani ili svakodnevno dobijali samare dok bi neki bili i pridavljeni, cuveni Dulo "pedagog".

jatabare

pre 5 godina

@Minimaximed
Samo mi reci koji milinski budzeti i kada,evo kada smo isli na f4 tada smo imali strance dovedene iz Mersina,Granade i Geoplin Slovana,nijednog reprezentativca,glavni igrac Kecman koji nikad nije ni prosmrdeo reprezentaciji i gomila raznih Djekica,Mitrovica,Besovica i sa takvim timom ispustili finale u poslednjoj sekundi,npr.vi ste sa gomilom reprezentativaca i evroligaskim strancima bili deveti i to deveto mesto slavili kao cudo nevidjeno a Radonjica poredili sa Filom Dzeksonom.Toliko o tome kakav je Vujosevic trener ali dzaba pricati onima koji svoja misljenja kreiraju citajuci ispirace mozga sa RSB foruma

Delije sa seRvera

pre 5 godina

Neka se panteri raspitaju prvo... Za "gepekovanje" i ostale lazi oko sudija je tuzen licno Milan Gurovic i izgubio je na sudu , jer je dokazano da je lagao, sto je on i priznao. Ima tu jos gomila lazi koje panteri sa severa provlace, a da nisu istinite ali to je vec njihvo manir. Hiljadu puta izgovorena laz NE postaje istina. Sve nadalje je suvisno komentarisati sa njima, jer oni kosarku ne poznaju.

Badi Hild

pre 5 godina

Dule je napravio mnogo igraca, medju kojima su Bertrans, Lovernj,, Vesterman, Veseli itd. Ume da stvori igraca, ima temeljno kosarkasko znanje, ali u seniorskoj konkurenciji ne moze nista van Srbije da uradi. Ne govori jezik, maltretira igrace nekosarkaskim stvarima, bahat ...

P76-ers

pre 5 godina

Hahaha zna se kosu evropski seltiksi cak i u ameriku pricaju onama a niko nikad ne spominje efenpe
(ha, 15. mart 2019 18:33)

I gramatika vam vuče korene sa severa Britanije...

Ha x3

Minimaximed

pre 5 godina

Ziveo najveci srpski trener (da, srpski) posle Zeljka i Dude!
(danilovic, 15. mart 2019 18:16)

Pravio rezultate sa milionskim budžetom u Partizanu (gepekovanje, davljenje, rasplamsavanje vatre među navijačima), otišao u CSKA - izbacili ga, otišao u Limož - najurili ga zbog slabih rezultata, otišao na klupu BiH - nije ništa napravio... Stvarno najveći...

Maksim

pre 5 godina

U nekim gradovima Srbije su protesti i večeras. Niste za to čuli? Pa da ova priča o letonskom košarkašu je važnija i znatno će doprineti kvalitetu mog života? Znam da nećete objaviti moj komentar, ali me interesuje da li imate grižu savesti, zbog obanjivanja javnosti. Razmislite o tome. Pozdrav.

kakogod

pre 5 godina

Juče razgovaram sa Meksikancem u NY i pričamo o sportu on kaže obožava košarku , ja ga putam koji je njegov tim u NBA on kaže da u stvari i nema tim kojem je posebno privržen, pita mene ja kaže gotivim Sakremento ali ništa spec. kažem moj tim je iz evrope , on pita koji , ja kažem Partizan Belgrade, a on meni na to tri puta za redom the best ! Ja ga pitam čuo si za Partizan?! On kaže , naravno da jesam , ja ostadoh u lepom čudu :)

dragudavac

pre 5 godina

Dakle, ipak i svetski novinari znaju da je Dule brusio i Bertansa, u ono posle oko para ne bih ulazio. Covek je napravio mali milion igraca, a kazite mi kog je to igraca KKCZV napravila? Pa, malo je falilo Radonjic da ugusi Gudurica, dok su neki posle nazalost mnoge ugusuli...Dule je jedan otpad iz Valensije doveo do NBA lige (Lovernj), jednog neposlusnog klinca digao sa klupe i ucinio ga 2x najboljim mladim igracem EL (Bogdanovic) , Bertans iz Slovenije dosao i trasirao sebi put do NBA...Krstic, Pekovic...Nazalost, SNS Srbija slusa samo sto joj se servira, a pravi kvalitet je sklonjen sa strane. Ziveo najveci srpski trener (da, srpski) posle Zeljka i Dude!
(danilovic, 15. mart 2019 18:16)

Tolko uspeha a novca nigde. Zapitaj se sta ti ta uprava radi u klubu. A Vujosevicu na znanju svaka cast, kleli ste se u coveka, pricali ste ko sto se kaze "Duleta volim, bubreg bi mu dao!" I kad se stvarno razboleo, gde ste svi vi sto ga za bozanstvo smatrate?

Sabre

pre 5 godina

(danilovic, 15. mart 2019 18:16)

Tebric, odakle da pocnem...

1) Lovernj i ekipa nikada ne bi dosli do NBA da su bili neki skart. Da i ne pricam o jos puno skupljima koje je MAG uklapao, koje si 'zaboravio' da pomenes. To koliko si ti lobotomisana zebrica se najbolje ogleda u tom komentaru.. kao, nasao je MAG neke tamo pajsere koje su svi otpisali i od njih uz samo-sebi-poznatu alhemiju napravio buduce NBA igrace, a da su pritom ti isti u Patlidzanu igrali za kikiriki i casove ljubavi.. moras stvarno specijalan tip coveka da budes da takav narativ uopste slozis, a kamoli poverujes.

2) Prestani da mesas politiku i vlast - ako za FKCZ jos i imate prava zbog Tvorzica koga je iz cuze izvadio Duh, u basketu ste VI reprezentativni uzorak SNS-a a ne mi, proveri malo cinjenice (uzgred, i u fudbalu ste, samo kazem, ovde ste jedino vi)

3) "Najveci" "srpski" trener nikada u zivotu nista znacajnije nije postigao kad god je bio u bilo kakvoj ligi gde mu sve nije namesteno i najveci budzet osiguran

4) Oterali ste ga i pre vase nove SNS uprave, i to zato sto ste mislili da doveka mozete po starom - bahatimo se dok drzava zaleze, kada nema vise para, prosto ne placamo igrace i trenere

Mali reality check nije na odmet, tu sam uvek kad ti zatreba jos jedan.

kiza

pre 5 godina

To je bila maska , da ga ne otkriju posto je tako bilo i sudijama i svim protivnicima. Vladao je pritisak na sve da bi se Partizan i Dule bahatili. Gde su sad ti isti Davide , plus pare koje su oteli i od tebe.
(Misa, 15. mart 2019 18:19)

Ajmo samo od Žike Pauka i Zmaga da krenemo pa do Nebojše nežnoga maslačka...

Sabre

pre 5 godina

Hahaha zna se kosu evropski seltiksi cak i u ameriku pricaju onama a niko nikad ne spominje efenpe
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ha, 15. mart 2019 18:33)

Pazi, ti si zreo za neke delove Amerike sa tom gramatikom. One juznije, gde se uglavnom zivi u prikolicama...

Dragan Lo

pre 5 godina

Evo prigradskih elaborata na temu vlasnika trofeja Aleksandra Gomeljskog za 2010 godinu. Predgrađe ne poznaje nešto što se osvaja mimo granice bivše SFRJ, ali na dnevnom nivou izdaje saopštenja o vlasnicima ovakvih trofeja.

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Naročito ako ne oprostiš stipendije. Svi moraju u tor, pare na dođem ti u suprotnom dobijaš žig izdajnika i srebroljupca. Za '' generala'' naravno mora da ima do poslednjeg evra, stanovi sa slikama se ne otplaćuju sami. Komunjarska logika i moral.

kkk

pre 5 godina

preskociste jos jedno kidanje ligamenta u baskoniji , sto jos vise daje na znacaju o kakvom se igracu radi .. da ne bi povreda, sta bi tek onda bilo ..

milunka_savic

pre 5 godina

Bum trans Bertrans! Lepu karijeru je izgradio, dobar igrač. Pozz od Zvezdaša.
(nedostaje mi vreme kvalitetnije Zvezde & Partizana)
poZz

hadvao

pre 5 godina

To su ti pakleni treninzi iz kojih ili izadjes kao slabic ili kao mentalna gromada spremna da prebrodi sve,pa i tu povredu koju je Davis imao..sta god neko pricao za Duleta on je legenda i covjek koji moze jos da pruzi kosarci i da nije glupe politike on bi u nekoj normalnoj drzavi bio ukljucen u razvoj mladih reprezentativaca..

Bolje bez imena

pre 5 godina

Duleta sam obozavao iako sam nazovimo Zvezdas, takav trener se neponavlja i lezi Partizanu ko Obradovic Feneru. Steta samo sto je bio slabiji od sebe samog i samodestrukcija ga je unistila. Mozda da trenira Bogdanovica i dalje, ovaj ne bi onako masio i slao srca tamo nekoj klinki.

Masala

pre 5 godina

ON NAS HOCE DA POHVALI ALI NAS NESVESNO PONIZI ....KO ONO ZA TUCU KAD SU GA BILI ISKLJUCILI KAD JE REKAO A U SRBIJI NAS ISKLJUCE KAD SE STVARNO POBIJEMO A NE GURANJE KO OVDE AHAHAHAH

danilovic

pre 5 godina

Dakle, ipak i svetski novinari znaju da je Dule brusio i Bertansa, u ono posle oko para ne bih ulazio. Covek je napravio mali milion igraca, a kazite mi kog je to igraca KKCZV napravila? Pa, malo je falilo Radonjic da ugusi Gudurica, dok su neki posle nazalost mnoge ugusuli...Dule je jedan otpad iz Valensije doveo do NBA lige (Lovernj), jednog neposlusnog klinca digao sa klupe i ucinio ga 2x najboljim mladim igracem EL (Bogdanovic) , Bertans iz Slovenije dosao i trasirao sebi put do NBA...Krstic, Pekovic...Nazalost, SNS Srbija slusa samo sto joj se servira, a pravi kvalitet je sklonjen sa strane. Ziveo najveci srpski trener (da, srpski) posle Zeljka i Dude!

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Dobro se secam kao da je juce bilo,ja i par drugova sedimo u skoro praznom Pioniru.Igra nikad jači Partizan protiv Radničkog BGD...Pogresi jedan igrač radničkog na ulazu i Vujosevic tajm-aut zatraži..Podjose igrači na klupu a Vujosevic se poce derati na tog igrača i “pljas” zalepi ga...E brate mili zaledili smo se svi na tribinama majke mi moje hahahahahaha

Misa

pre 5 godina

To je bila maska , da ga ne otkriju posto je tako bilo i sudijama i svim protivnicima. Vladao je pritisak na sve da bi se Partizan i Dule bahatili. Gde su sad ti isti Davide , plus pare koje su oteli i od tebe.

danilovic

pre 5 godina

Dakle, ipak i svetski novinari znaju da je Dule brusio i Bertansa, u ono posle oko para ne bih ulazio. Covek je napravio mali milion igraca, a kazite mi kog je to igraca KKCZV napravila? Pa, malo je falilo Radonjic da ugusi Gudurica, dok su neki posle nazalost mnoge ugusuli...Dule je jedan otpad iz Valensije doveo do NBA lige (Lovernj), jednog neposlusnog klinca digao sa klupe i ucinio ga 2x najboljim mladim igracem EL (Bogdanovic) , Bertans iz Slovenije dosao i trasirao sebi put do NBA...Krstic, Pekovic...Nazalost, SNS Srbija slusa samo sto joj se servira, a pravi kvalitet je sklonjen sa strane. Ziveo najveci srpski trener (da, srpski) posle Zeljka i Dude!

Bolje bez imena

pre 5 godina

Duleta sam obozavao iako sam nazovimo Zvezdas, takav trener se neponavlja i lezi Partizanu ko Obradovic Feneru. Steta samo sto je bio slabiji od sebe samog i samodestrukcija ga je unistila. Mozda da trenira Bogdanovica i dalje, ovaj ne bi onako masio i slao srca tamo nekoj klinki.

hadvao

pre 5 godina

To su ti pakleni treninzi iz kojih ili izadjes kao slabic ili kao mentalna gromada spremna da prebrodi sve,pa i tu povredu koju je Davis imao..sta god neko pricao za Duleta on je legenda i covjek koji moze jos da pruzi kosarci i da nije glupe politike on bi u nekoj normalnoj drzavi bio ukljucen u razvoj mladih reprezentativaca..

kkk

pre 5 godina

preskociste jos jedno kidanje ligamenta u baskoniji , sto jos vise daje na znacaju o kakvom se igracu radi .. da ne bi povreda, sta bi tek onda bilo ..

milunka_savic

pre 5 godina

Bum trans Bertrans! Lepu karijeru je izgradio, dobar igrač. Pozz od Zvezdaša.
(nedostaje mi vreme kvalitetnije Zvezde & Partizana)
poZz

kakogod

pre 5 godina

Juče razgovaram sa Meksikancem u NY i pričamo o sportu on kaže obožava košarku , ja ga putam koji je njegov tim u NBA on kaže da u stvari i nema tim kojem je posebno privržen, pita mene ja kaže gotivim Sakremento ali ništa spec. kažem moj tim je iz evrope , on pita koji , ja kažem Partizan Belgrade, a on meni na to tri puta za redom the best ! Ja ga pitam čuo si za Partizan?! On kaže , naravno da jesam , ja ostadoh u lepom čudu :)

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Dobro se secam kao da je juce bilo,ja i par drugova sedimo u skoro praznom Pioniru.Igra nikad jači Partizan protiv Radničkog BGD...Pogresi jedan igrač radničkog na ulazu i Vujosevic tajm-aut zatraži..Podjose igrači na klupu a Vujosevic se poce derati na tog igrača i “pljas” zalepi ga...E brate mili zaledili smo se svi na tribinama majke mi moje hahahahahaha

Maksim

pre 5 godina

U nekim gradovima Srbije su protesti i večeras. Niste za to čuli? Pa da ova priča o letonskom košarkašu je važnija i znatno će doprineti kvalitetu mog života? Znam da nećete objaviti moj komentar, ali me interesuje da li imate grižu savesti, zbog obanjivanja javnosti. Razmislite o tome. Pozdrav.

kiza

pre 5 godina

To je bila maska , da ga ne otkriju posto je tako bilo i sudijama i svim protivnicima. Vladao je pritisak na sve da bi se Partizan i Dule bahatili. Gde su sad ti isti Davide , plus pare koje su oteli i od tebe.
(Misa, 15. mart 2019 18:19)

Ajmo samo od Žike Pauka i Zmaga da krenemo pa do Nebojše nežnoga maslačka...

Dragan Lo

pre 5 godina

Evo prigradskih elaborata na temu vlasnika trofeja Aleksandra Gomeljskog za 2010 godinu. Predgrađe ne poznaje nešto što se osvaja mimo granice bivše SFRJ, ali na dnevnom nivou izdaje saopštenja o vlasnicima ovakvih trofeja.

Sta ucini Nebojsa Covicu tog avgusta 2011

pre 5 godina

Koliko li su se tek panteri osecali uplaseno?
Jadni!
Pazi kad je morala drzava da ga otera u egzil. Uzas.

kiza

pre 5 godina

Da bar imamo vise takvih kao sto je Vujosevic bio,gde bi nam kraj bio 
(yyyyy, 15. mart 2019 18:08) 

Vecina bi zavrsila tako sto bi bili gepekovani ili svakodnevno dobijali samare dok bi neki bili i pridavljeni, cuveni Dulo "pedagog".
(Skorpion, 15. mart 2019 20:31)

Dulo "pedagog" ili Nebojša "Državna Bezbednost u sve se meša od Jula do Sns-a" pitanje je sad.

hercegovac

pre 5 godina

@Sabre
1.Naravno da ti igraci nisu skart ali kada su dovodjeni svi oni su bili klasicna macka u dzaku,javnosti nepoznati igraci,od Lovrenja,Bertansa,Veselog,Bogdana,pa kod vas onaj Roberts bio rezerva nekom Savovicu a kod Duleta je postao prvi skakac Evrolige
2.Otkad su ovi na vlasti,Partizan u svim sportovima nikad u goroj situaciji a vi nikad jaci,a zna se za koga onaj navija isti onaj koji je sve u drzavi postavio po svojoj meri od medija pa do sporta
3.Dule i Partizan su bili toliko privilegovani da ni jedne sezone nisu imali bolje timove ni od Zvezde ni od Hemofarma,pogledaj tadasnje rostere pa ces videti da su ekipe uvek bile tu negde po snazi,pa PArtizan nikada nije mogao da zadrzi pleja stranca duze od sezone,o cemu pricamo?
4.Dule se dotakao NJEGA a to se ne prasta,za tu svrhu su iskoriscene i neke legende Partizana evo vidimo gde je jedna od najvecih Grba zavrsio,slucajno?

danilovic

pre 5 godina

@sabre Prvo, kada pricas o Partizanu treba da ustanes, jer pricas o bivsem evropskom prvaku i timu koji je sa evropskog tla dao najvise NBA igraca. To je cinjenica koju lako mozes da proveris (ako znas da koristis internet). Takodje, posto pominjes 'patlidzan' i 'tebric' vrlo je jasan tvoj nivo obrazovanja i izrazenog kompleksa.
Zaista mi ne treba covek poput tebe pun kompleksa da mi drzi slovo o kosarci, koju je poceo da prati pre par godina. Da si je stvarno pratio ranije, onda bi ti bilo jasno da su VESTERMAN, BERTANS, VESELI, DALO, BOGDANOVIC ITD dosli kao deca u Partizan, dok je tvoj klub (realno si navijao za dva kluba) dovodio samo proverene igrace. To svako ko iole poznaje kosarku i zna i vidi. Sto se tice Duska Vujosevica, ne znam sto vam toliko smeta sto nista nije uradio u Evropi? Pa, on je srpskoj kosarci dao jednog Divca, Danilovica, Krstica, Bogdanovica...Ako bih krenuo dalje da nabrajam verovatno bi pojacao dozu kompleksana...Da ne pricam da je na F4 (nedostizno za 7x fmp i 10x kkczv) dosao sa Aljosom Mitrovicem, Sinovecom, Strahinjom Milosevicem, Vranjesom, Kecmanom, Rasicem, Maricem(do tad anonimus), Bo (Mersin-pretposlednji u TUR), Roberts(KKCZV), Veseli (18 god) itd itd...Dok ste vi pokusali sa 50x boljim igracima i corak.
Partizan u kosarci je nesto sto ce za tebe i tebi slicne uvek biti tema koja ce boleti dok ste zivi.
Prosto, porediti Partizan i KKCZV, FMP i jos ako imate neki za koji navijate je slicno kao poredjenje Mancestera i Stouka.
Prijatan vikend zelim ;)
P.S. Ako zelis da pricamo o kosarci javi se, ali samo ne mogu da te ubedim da je Jeretin bolji igrac od Sase Djordjevica :)

Masala

pre 5 godina

ON NAS HOCE DA POHVALI ALI NAS NESVESNO PONIZI ....KO ONO ZA TUCU KAD SU GA BILI ISKLJUCILI KAD JE REKAO A U SRBIJI NAS ISKLJUCE KAD SE STVARNO POBIJEMO A NE GURANJE KO OVDE AHAHAHAH

Skorpion

pre 5 godina

Da bar imamo vise takvih kao sto je Vujosevic bio,gde bi nam kraj bio
(yyyyy, 15. mart 2019 18:08)

Vecina bi zavrsila tako sto bi bili gepekovani ili svakodnevno dobijali samare dok bi neki bili i pridavljeni, cuveni Dulo "pedagog".

danilovic

pre 5 godina

@jsx Veliko postovanje za Pesica, ali je za moj ukus Dule ispred. Naravno, Pesicevo SP u Indijanapolisu je nesto sto je meni ulepsalo detinjstvo i sigurno je po trofejima iznad Duleta, ali i Duletova cuda sa Partizanom su se daleko cula.

Sabre

pre 5 godina

(danilovic, 15. mart 2019 18:16)

Tebric, odakle da pocnem...

1) Lovernj i ekipa nikada ne bi dosli do NBA da su bili neki skart. Da i ne pricam o jos puno skupljima koje je MAG uklapao, koje si 'zaboravio' da pomenes. To koliko si ti lobotomisana zebrica se najbolje ogleda u tom komentaru.. kao, nasao je MAG neke tamo pajsere koje su svi otpisali i od njih uz samo-sebi-poznatu alhemiju napravio buduce NBA igrace, a da su pritom ti isti u Patlidzanu igrali za kikiriki i casove ljubavi.. moras stvarno specijalan tip coveka da budes da takav narativ uopste slozis, a kamoli poverujes.

2) Prestani da mesas politiku i vlast - ako za FKCZ jos i imate prava zbog Tvorzica koga je iz cuze izvadio Duh, u basketu ste VI reprezentativni uzorak SNS-a a ne mi, proveri malo cinjenice (uzgred, i u fudbalu ste, samo kazem, ovde ste jedino vi)

3) "Najveci" "srpski" trener nikada u zivotu nista znacajnije nije postigao kad god je bio u bilo kakvoj ligi gde mu sve nije namesteno i najveci budzet osiguran

4) Oterali ste ga i pre vase nove SNS uprave, i to zato sto ste mislili da doveka mozete po starom - bahatimo se dok drzava zaleze, kada nema vise para, prosto ne placamo igrace i trenere

Mali reality check nije na odmet, tu sam uvek kad ti zatreba jos jedan.

danilovic

pre 5 godina

@minimaxi Jel te to Covic ubedio u milionski budzet? Par godina nosioci Novica-Uros-Milenko, zatim Pekovic, a onda malo Kecman i odmah iza njega i Bogdanovic. Hoces da ti nabrajam koje je sve igrace Dule dao SRBIJI? Sto bi rekao Trinkijeri: "Hocete da pricamo o imenima? Nemamo vremena..." :)
Dobro, dali ste i vi dobre igrace reprezentaciji, bar 5 u ovih 50 godina postojanja, a onaj najveci od svih, veliki Moka, ipak vise ceni Partizan...cudno, zar ne?

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Naročito ako ne oprostiš stipendije. Svi moraju u tor, pare na dođem ti u suprotnom dobijaš žig izdajnika i srebroljupca. Za '' generala'' naravno mora da ima do poslednjeg evra, stanovi sa slikama se ne otplaćuju sami. Komunjarska logika i moral.

Metropola

pre 5 godina

Da bar imamo vise takvih kao sto je Vujosevic bio,gde bi nam kraj bio(yyyyy, 15. mart 2019 18:08) Vecina bi zavrsila tako sto bi bili gepekovani ili svakodnevno dobijali samare dok bi neki bili i pridavljeni, cuveni Dulo "pedagog".
(Skorpion, 15. mart 2019 20:31)... sine trener je mladom igracu sve! Bar je tako nekada bilo, ned’o ti bog da ti on dodje u skolu. A i psiholoska i mentalna priprema je nekada bila najvaznija, pre nego i pipnes loptu, trener te driluje, jaca ti karakter! Svi nasi proslavljeni sportisti su iza sebe imali bar po jednog takvog! A mozes da pogledas i dokumentarac, mislim canal + produkcija o Partizanu i bas primer Bertransa koji ne moze da zavrsi trening dok ne pogodi zadati broj trojki! Mentalni drill koji napravi da ti je trojka u poslednjoj sekundi laganica!

Delije sa seRvera

pre 5 godina

Neka se panteri raspitaju prvo... Za "gepekovanje" i ostale lazi oko sudija je tuzen licno Milan Gurovic i izgubio je na sudu , jer je dokazano da je lagao, sto je on i priznao. Ima tu jos gomila lazi koje panteri sa severa provlace, a da nisu istinite ali to je vec njihvo manir. Hiljadu puta izgovorena laz NE postaje istina. Sve nadalje je suvisno komentarisati sa njima, jer oni kosarku ne poznaju.

P76-ers

pre 5 godina

Hahaha zna se kosu evropski seltiksi cak i u ameriku pricaju onama a niko nikad ne spominje efenpe
(ha, 15. mart 2019 18:33)

I gramatika vam vuče korene sa severa Britanije...

Ha x3

jatabare

pre 5 godina

@Minimaximed
Samo mi reci koji milinski budzeti i kada,evo kada smo isli na f4 tada smo imali strance dovedene iz Mersina,Granade i Geoplin Slovana,nijednog reprezentativca,glavni igrac Kecman koji nikad nije ni prosmrdeo reprezentaciji i gomila raznih Djekica,Mitrovica,Besovica i sa takvim timom ispustili finale u poslednjoj sekundi,npr.vi ste sa gomilom reprezentativaca i evroligaskim strancima bili deveti i to deveto mesto slavili kao cudo nevidjeno a Radonjica poredili sa Filom Dzeksonom.Toliko o tome kakav je Vujosevic trener ali dzaba pricati onima koji svoja misljenja kreiraju citajuci ispirace mozga sa RSB foruma

Misa

pre 5 godina

To je bila maska , da ga ne otkriju posto je tako bilo i sudijama i svim protivnicima. Vladao je pritisak na sve da bi se Partizan i Dule bahatili. Gde su sad ti isti Davide , plus pare koje su oteli i od tebe.

Minimaximed

pre 5 godina

Ziveo najveci srpski trener (da, srpski) posle Zeljka i Dude!
(danilovic, 15. mart 2019 18:16)

Pravio rezultate sa milionskim budžetom u Partizanu (gepekovanje, davljenje, rasplamsavanje vatre među navijačima), otišao u CSKA - izbacili ga, otišao u Limož - najurili ga zbog slabih rezultata, otišao na klupu BiH - nije ništa napravio... Stvarno najveći...

jsx

pre 5 godina

@danilovic
Vujosevic bolji od Pesica?!?!?!? Nisam obozavalac SNSa, alo reprezentaciji ide mnogo bolje nego pre 10 godina, tako da ne vidim da nesto patimo bez Vujosevica. Ne negiram da je bio odlican trener, ali ti si ga bas idealizovao

dragudavac

pre 5 godina

Dakle, ipak i svetski novinari znaju da je Dule brusio i Bertansa, u ono posle oko para ne bih ulazio. Covek je napravio mali milion igraca, a kazite mi kog je to igraca KKCZV napravila? Pa, malo je falilo Radonjic da ugusi Gudurica, dok su neki posle nazalost mnoge ugusuli...Dule je jedan otpad iz Valensije doveo do NBA lige (Lovernj), jednog neposlusnog klinca digao sa klupe i ucinio ga 2x najboljim mladim igracem EL (Bogdanovic) , Bertans iz Slovenije dosao i trasirao sebi put do NBA...Krstic, Pekovic...Nazalost, SNS Srbija slusa samo sto joj se servira, a pravi kvalitet je sklonjen sa strane. Ziveo najveci srpski trener (da, srpski) posle Zeljka i Dude!
(danilovic, 15. mart 2019 18:16)

Tolko uspeha a novca nigde. Zapitaj se sta ti ta uprava radi u klubu. A Vujosevicu na znanju svaka cast, kleli ste se u coveka, pricali ste ko sto se kaze "Duleta volim, bubreg bi mu dao!" I kad se stvarno razboleo, gde ste svi vi sto ga za bozanstvo smatrate?

Sabre

pre 5 godina

Hahaha zna se kosu evropski seltiksi cak i u ameriku pricaju onama a niko nikad ne spominje efenpe
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ha, 15. mart 2019 18:33)

Pazi, ti si zreo za neke delove Amerike sa tom gramatikom. One juznije, gde se uglavnom zivi u prikolicama...

Badi Hild

pre 5 godina

Dule je napravio mnogo igraca, medju kojima su Bertrans, Lovernj,, Vesterman, Veseli itd. Ume da stvori igraca, ima temeljno kosarkasko znanje, ali u seniorskoj konkurenciji ne moze nista van Srbije da uradi. Ne govori jezik, maltretira igrace nekosarkaskim stvarima, bahat ...

Sabre

pre 5 godina

@danilovic

Za razliku od vas koji pratite kosarku od 90-tih imam uvid u to gde ste vi bili i pre tih istih 90-ih, kada ste postigli vecinu stvari zbog kojih se sada busate. Tacno, od tada ste postali veci tim od nas, kao sto smo i mi od vas u fudbalu, ali to da ti nekoga ko je decenijama bio uspesniji dok vi niste ni imali tim nazivas Stoukom je klasican bezobrazni grobarski spin, koji realno ni odgovor ne zavredjuje, ali ajde.

Dalje, to sto i dalje spinujete neku fantaziju o tome da smo mi dovodili "proverene igrace" dok je vas isti kompleksas mag ganjao kos razliku sa evroligaskim Partizanom dok su za nas igrali petlici jer nismo mogli krsten tim da sastavimo zbog nemanja para, to vec govori o njemu kao coveku kao i vama koji takve stvari ignorisete i pravite se da se nisu desavale.

Cinjenica, bilo je perioda kada je glupost nase uprave dovodila do toga da sa istim budzetom, ili cak i vecim, pravimo mnogo losije rezultate od vas - kao npr. vi ovih godina. Ili bese i Trinki igra za kikiriki i casove ljubavi,kao i svojevremeno Gist?!

Poenta price je da spinovali koliko zelite,vas veliki Mag nije nista drugo do lik koji ima talenat da prepozna talentovane klince i od njih napravi igrace - naravno, to je svakako skil za respektovanje ali pod jedan to sto su oni "dosli kao klinci" ne znaci da nisu taj veliki talenat imali, a pod dva ne znaci da je defakto vrhunski trener, jer je pokazao da sem u Partizanu, i kad radi sa oformljenim igracima, ne ume nista.

zlopamtilo

pre 5 godina

@Ziveo najveci srpski trener (da, srpski) posle Zeljka i Dude!
(danilovic, 15. mart 2019 18:16)
Veći od profesora Ace Nikolića, Bože Maljkovića i Ranka Žeravice? Možda misliš da oni nisu srbi? Raspitaj se samo ko je bio mentor Željku Obradoviću i Boži Maljkoviću kad su osvajali prve titule prvaka Evrope!

Skorpion

pre 5 godina

Da bar imamo vise takvih kao sto je Vujosevic bio,gde bi nam kraj bio
(yyyyy, 15. mart 2019 18:08)

Vecina bi zavrsila tako sto bi bili gepekovani ili svakodnevno dobijali samare dok bi neki bili i pridavljeni, cuveni Dulo "pedagog".

danilovic

pre 5 godina

Dakle, ipak i svetski novinari znaju da je Dule brusio i Bertansa, u ono posle oko para ne bih ulazio. Covek je napravio mali milion igraca, a kazite mi kog je to igraca KKCZV napravila? Pa, malo je falilo Radonjic da ugusi Gudurica, dok su neki posle nazalost mnoge ugusuli...Dule je jedan otpad iz Valensije doveo do NBA lige (Lovernj), jednog neposlusnog klinca digao sa klupe i ucinio ga 2x najboljim mladim igracem EL (Bogdanovic) , Bertans iz Slovenije dosao i trasirao sebi put do NBA...Krstic, Pekovic...Nazalost, SNS Srbija slusa samo sto joj se servira, a pravi kvalitet je sklonjen sa strane. Ziveo najveci srpski trener (da, srpski) posle Zeljka i Dude!

Misa

pre 5 godina

To je bila maska , da ga ne otkriju posto je tako bilo i sudijama i svim protivnicima. Vladao je pritisak na sve da bi se Partizan i Dule bahatili. Gde su sad ti isti Davide , plus pare koje su oteli i od tebe.

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Naročito ako ne oprostiš stipendije. Svi moraju u tor, pare na dođem ti u suprotnom dobijaš žig izdajnika i srebroljupca. Za '' generala'' naravno mora da ima do poslednjeg evra, stanovi sa slikama se ne otplaćuju sami. Komunjarska logika i moral.

Sabre

pre 5 godina

(danilovic, 15. mart 2019 18:16)

Tebric, odakle da pocnem...

1) Lovernj i ekipa nikada ne bi dosli do NBA da su bili neki skart. Da i ne pricam o jos puno skupljima koje je MAG uklapao, koje si 'zaboravio' da pomenes. To koliko si ti lobotomisana zebrica se najbolje ogleda u tom komentaru.. kao, nasao je MAG neke tamo pajsere koje su svi otpisali i od njih uz samo-sebi-poznatu alhemiju napravio buduce NBA igrace, a da su pritom ti isti u Patlidzanu igrali za kikiriki i casove ljubavi.. moras stvarno specijalan tip coveka da budes da takav narativ uopste slozis, a kamoli poverujes.

2) Prestani da mesas politiku i vlast - ako za FKCZ jos i imate prava zbog Tvorzica koga je iz cuze izvadio Duh, u basketu ste VI reprezentativni uzorak SNS-a a ne mi, proveri malo cinjenice (uzgred, i u fudbalu ste, samo kazem, ovde ste jedino vi)

3) "Najveci" "srpski" trener nikada u zivotu nista znacajnije nije postigao kad god je bio u bilo kakvoj ligi gde mu sve nije namesteno i najveci budzet osiguran

4) Oterali ste ga i pre vase nove SNS uprave, i to zato sto ste mislili da doveka mozete po starom - bahatimo se dok drzava zaleze, kada nema vise para, prosto ne placamo igrace i trenere

Mali reality check nije na odmet, tu sam uvek kad ti zatreba jos jedan.

Minimaximed

pre 5 godina

Ziveo najveci srpski trener (da, srpski) posle Zeljka i Dude!
(danilovic, 15. mart 2019 18:16)

Pravio rezultate sa milionskim budžetom u Partizanu (gepekovanje, davljenje, rasplamsavanje vatre među navijačima), otišao u CSKA - izbacili ga, otišao u Limož - najurili ga zbog slabih rezultata, otišao na klupu BiH - nije ništa napravio... Stvarno najveći...

Bolje bez imena

pre 5 godina

Duleta sam obozavao iako sam nazovimo Zvezdas, takav trener se neponavlja i lezi Partizanu ko Obradovic Feneru. Steta samo sto je bio slabiji od sebe samog i samodestrukcija ga je unistila. Mozda da trenira Bogdanovica i dalje, ovaj ne bi onako masio i slao srca tamo nekoj klinki.

dragudavac

pre 5 godina

Dakle, ipak i svetski novinari znaju da je Dule brusio i Bertansa, u ono posle oko para ne bih ulazio. Covek je napravio mali milion igraca, a kazite mi kog je to igraca KKCZV napravila? Pa, malo je falilo Radonjic da ugusi Gudurica, dok su neki posle nazalost mnoge ugusuli...Dule je jedan otpad iz Valensije doveo do NBA lige (Lovernj), jednog neposlusnog klinca digao sa klupe i ucinio ga 2x najboljim mladim igracem EL (Bogdanovic) , Bertans iz Slovenije dosao i trasirao sebi put do NBA...Krstic, Pekovic...Nazalost, SNS Srbija slusa samo sto joj se servira, a pravi kvalitet je sklonjen sa strane. Ziveo najveci srpski trener (da, srpski) posle Zeljka i Dude!
(danilovic, 15. mart 2019 18:16)

Tolko uspeha a novca nigde. Zapitaj se sta ti ta uprava radi u klubu. A Vujosevicu na znanju svaka cast, kleli ste se u coveka, pricali ste ko sto se kaze "Duleta volim, bubreg bi mu dao!" I kad se stvarno razboleo, gde ste svi vi sto ga za bozanstvo smatrate?

Sta ucini Nebojsa Covicu tog avgusta 2011

pre 5 godina

Koliko li su se tek panteri osecali uplaseno?
Jadni!
Pazi kad je morala drzava da ga otera u egzil. Uzas.

Masala

pre 5 godina

ON NAS HOCE DA POHVALI ALI NAS NESVESNO PONIZI ....KO ONO ZA TUCU KAD SU GA BILI ISKLJUCILI KAD JE REKAO A U SRBIJI NAS ISKLJUCE KAD SE STVARNO POBIJEMO A NE GURANJE KO OVDE AHAHAHAH

danilovic

pre 5 godina

@jsx Veliko postovanje za Pesica, ali je za moj ukus Dule ispred. Naravno, Pesicevo SP u Indijanapolisu je nesto sto je meni ulepsalo detinjstvo i sigurno je po trofejima iznad Duleta, ali i Duletova cuda sa Partizanom su se daleko cula.

hadvao

pre 5 godina

To su ti pakleni treninzi iz kojih ili izadjes kao slabic ili kao mentalna gromada spremna da prebrodi sve,pa i tu povredu koju je Davis imao..sta god neko pricao za Duleta on je legenda i covjek koji moze jos da pruzi kosarci i da nije glupe politike on bi u nekoj normalnoj drzavi bio ukljucen u razvoj mladih reprezentativaca..

P76-ers

pre 5 godina

Hahaha zna se kosu evropski seltiksi cak i u ameriku pricaju onama a niko nikad ne spominje efenpe
(ha, 15. mart 2019 18:33)

I gramatika vam vuče korene sa severa Britanije...

Ha x3

Maksim

pre 5 godina

U nekim gradovima Srbije su protesti i večeras. Niste za to čuli? Pa da ova priča o letonskom košarkašu je važnija i znatno će doprineti kvalitetu mog života? Znam da nećete objaviti moj komentar, ali me interesuje da li imate grižu savesti, zbog obanjivanja javnosti. Razmislite o tome. Pozdrav.

jsx

pre 5 godina

@danilovic
Vujosevic bolji od Pesica?!?!?!? Nisam obozavalac SNSa, alo reprezentaciji ide mnogo bolje nego pre 10 godina, tako da ne vidim da nesto patimo bez Vujosevica. Ne negiram da je bio odlican trener, ali ti si ga bas idealizovao

kakogod

pre 5 godina

Juče razgovaram sa Meksikancem u NY i pričamo o sportu on kaže obožava košarku , ja ga putam koji je njegov tim u NBA on kaže da u stvari i nema tim kojem je posebno privržen, pita mene ja kaže gotivim Sakremento ali ništa spec. kažem moj tim je iz evrope , on pita koji , ja kažem Partizan Belgrade, a on meni na to tri puta za redom the best ! Ja ga pitam čuo si za Partizan?! On kaže , naravno da jesam , ja ostadoh u lepom čudu :)

Sabre

pre 5 godina

Hahaha zna se kosu evropski seltiksi cak i u ameriku pricaju onama a niko nikad ne spominje efenpe
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ha, 15. mart 2019 18:33)

Pazi, ti si zreo za neke delove Amerike sa tom gramatikom. One juznije, gde se uglavnom zivi u prikolicama...

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Dobro se secam kao da je juce bilo,ja i par drugova sedimo u skoro praznom Pioniru.Igra nikad jači Partizan protiv Radničkog BGD...Pogresi jedan igrač radničkog na ulazu i Vujosevic tajm-aut zatraži..Podjose igrači na klupu a Vujosevic se poce derati na tog igrača i “pljas” zalepi ga...E brate mili zaledili smo se svi na tribinama majke mi moje hahahahahaha

Dragan Lo

pre 5 godina

Evo prigradskih elaborata na temu vlasnika trofeja Aleksandra Gomeljskog za 2010 godinu. Predgrađe ne poznaje nešto što se osvaja mimo granice bivše SFRJ, ali na dnevnom nivou izdaje saopštenja o vlasnicima ovakvih trofeja.

kiza

pre 5 godina

Da bar imamo vise takvih kao sto je Vujosevic bio,gde bi nam kraj bio 
(yyyyy, 15. mart 2019 18:08) 

Vecina bi zavrsila tako sto bi bili gepekovani ili svakodnevno dobijali samare dok bi neki bili i pridavljeni, cuveni Dulo "pedagog".
(Skorpion, 15. mart 2019 20:31)

Dulo "pedagog" ili Nebojša "Državna Bezbednost u sve se meša od Jula do Sns-a" pitanje je sad.

danilovic

pre 5 godina

@sabre Prvo, kada pricas o Partizanu treba da ustanes, jer pricas o bivsem evropskom prvaku i timu koji je sa evropskog tla dao najvise NBA igraca. To je cinjenica koju lako mozes da proveris (ako znas da koristis internet). Takodje, posto pominjes 'patlidzan' i 'tebric' vrlo je jasan tvoj nivo obrazovanja i izrazenog kompleksa.
Zaista mi ne treba covek poput tebe pun kompleksa da mi drzi slovo o kosarci, koju je poceo da prati pre par godina. Da si je stvarno pratio ranije, onda bi ti bilo jasno da su VESTERMAN, BERTANS, VESELI, DALO, BOGDANOVIC ITD dosli kao deca u Partizan, dok je tvoj klub (realno si navijao za dva kluba) dovodio samo proverene igrace. To svako ko iole poznaje kosarku i zna i vidi. Sto se tice Duska Vujosevica, ne znam sto vam toliko smeta sto nista nije uradio u Evropi? Pa, on je srpskoj kosarci dao jednog Divca, Danilovica, Krstica, Bogdanovica...Ako bih krenuo dalje da nabrajam verovatno bi pojacao dozu kompleksana...Da ne pricam da je na F4 (nedostizno za 7x fmp i 10x kkczv) dosao sa Aljosom Mitrovicem, Sinovecom, Strahinjom Milosevicem, Vranjesom, Kecmanom, Rasicem, Maricem(do tad anonimus), Bo (Mersin-pretposlednji u TUR), Roberts(KKCZV), Veseli (18 god) itd itd...Dok ste vi pokusali sa 50x boljim igracima i corak.
Partizan u kosarci je nesto sto ce za tebe i tebi slicne uvek biti tema koja ce boleti dok ste zivi.
Prosto, porediti Partizan i KKCZV, FMP i jos ako imate neki za koji navijate je slicno kao poredjenje Mancestera i Stouka.
Prijatan vikend zelim ;)
P.S. Ako zelis da pricamo o kosarci javi se, ali samo ne mogu da te ubedim da je Jeretin bolji igrac od Sase Djordjevica :)

Delije sa seRvera

pre 5 godina

Neka se panteri raspitaju prvo... Za "gepekovanje" i ostale lazi oko sudija je tuzen licno Milan Gurovic i izgubio je na sudu , jer je dokazano da je lagao, sto je on i priznao. Ima tu jos gomila lazi koje panteri sa severa provlace, a da nisu istinite ali to je vec njihvo manir. Hiljadu puta izgovorena laz NE postaje istina. Sve nadalje je suvisno komentarisati sa njima, jer oni kosarku ne poznaju.

Sabre

pre 5 godina

@danilovic

Za razliku od vas koji pratite kosarku od 90-tih imam uvid u to gde ste vi bili i pre tih istih 90-ih, kada ste postigli vecinu stvari zbog kojih se sada busate. Tacno, od tada ste postali veci tim od nas, kao sto smo i mi od vas u fudbalu, ali to da ti nekoga ko je decenijama bio uspesniji dok vi niste ni imali tim nazivas Stoukom je klasican bezobrazni grobarski spin, koji realno ni odgovor ne zavredjuje, ali ajde.

Dalje, to sto i dalje spinujete neku fantaziju o tome da smo mi dovodili "proverene igrace" dok je vas isti kompleksas mag ganjao kos razliku sa evroligaskim Partizanom dok su za nas igrali petlici jer nismo mogli krsten tim da sastavimo zbog nemanja para, to vec govori o njemu kao coveku kao i vama koji takve stvari ignorisete i pravite se da se nisu desavale.

Cinjenica, bilo je perioda kada je glupost nase uprave dovodila do toga da sa istim budzetom, ili cak i vecim, pravimo mnogo losije rezultate od vas - kao npr. vi ovih godina. Ili bese i Trinki igra za kikiriki i casove ljubavi,kao i svojevremeno Gist?!

Poenta price je da spinovali koliko zelite,vas veliki Mag nije nista drugo do lik koji ima talenat da prepozna talentovane klince i od njih napravi igrace - naravno, to je svakako skil za respektovanje ali pod jedan to sto su oni "dosli kao klinci" ne znaci da nisu taj veliki talenat imali, a pod dva ne znaci da je defakto vrhunski trener, jer je pokazao da sem u Partizanu, i kad radi sa oformljenim igracima, ne ume nista.

hercegovac

pre 5 godina

@Sabre
1.Naravno da ti igraci nisu skart ali kada su dovodjeni svi oni su bili klasicna macka u dzaku,javnosti nepoznati igraci,od Lovrenja,Bertansa,Veselog,Bogdana,pa kod vas onaj Roberts bio rezerva nekom Savovicu a kod Duleta je postao prvi skakac Evrolige
2.Otkad su ovi na vlasti,Partizan u svim sportovima nikad u goroj situaciji a vi nikad jaci,a zna se za koga onaj navija isti onaj koji je sve u drzavi postavio po svojoj meri od medija pa do sporta
3.Dule i Partizan su bili toliko privilegovani da ni jedne sezone nisu imali bolje timove ni od Zvezde ni od Hemofarma,pogledaj tadasnje rostere pa ces videti da su ekipe uvek bile tu negde po snazi,pa PArtizan nikada nije mogao da zadrzi pleja stranca duze od sezone,o cemu pricamo?
4.Dule se dotakao NJEGA a to se ne prasta,za tu svrhu su iskoriscene i neke legende Partizana evo vidimo gde je jedna od najvecih Grba zavrsio,slucajno?

danilovic

pre 5 godina

@minimaxi Jel te to Covic ubedio u milionski budzet? Par godina nosioci Novica-Uros-Milenko, zatim Pekovic, a onda malo Kecman i odmah iza njega i Bogdanovic. Hoces da ti nabrajam koje je sve igrace Dule dao SRBIJI? Sto bi rekao Trinkijeri: "Hocete da pricamo o imenima? Nemamo vremena..." :)
Dobro, dali ste i vi dobre igrace reprezentaciji, bar 5 u ovih 50 godina postojanja, a onaj najveci od svih, veliki Moka, ipak vise ceni Partizan...cudno, zar ne?

kiza

pre 5 godina

To je bila maska , da ga ne otkriju posto je tako bilo i sudijama i svim protivnicima. Vladao je pritisak na sve da bi se Partizan i Dule bahatili. Gde su sad ti isti Davide , plus pare koje su oteli i od tebe.
(Misa, 15. mart 2019 18:19)

Ajmo samo od Žike Pauka i Zmaga da krenemo pa do Nebojše nežnoga maslačka...

Badi Hild

pre 5 godina

Dule je napravio mnogo igraca, medju kojima su Bertrans, Lovernj,, Vesterman, Veseli itd. Ume da stvori igraca, ima temeljno kosarkasko znanje, ali u seniorskoj konkurenciji ne moze nista van Srbije da uradi. Ne govori jezik, maltretira igrace nekosarkaskim stvarima, bahat ...

jatabare

pre 5 godina

@Minimaximed
Samo mi reci koji milinski budzeti i kada,evo kada smo isli na f4 tada smo imali strance dovedene iz Mersina,Granade i Geoplin Slovana,nijednog reprezentativca,glavni igrac Kecman koji nikad nije ni prosmrdeo reprezentaciji i gomila raznih Djekica,Mitrovica,Besovica i sa takvim timom ispustili finale u poslednjoj sekundi,npr.vi ste sa gomilom reprezentativaca i evroligaskim strancima bili deveti i to deveto mesto slavili kao cudo nevidjeno a Radonjica poredili sa Filom Dzeksonom.Toliko o tome kakav je Vujosevic trener ali dzaba pricati onima koji svoja misljenja kreiraju citajuci ispirace mozga sa RSB foruma

milunka_savic

pre 5 godina

Bum trans Bertrans! Lepu karijeru je izgradio, dobar igrač. Pozz od Zvezdaša.
(nedostaje mi vreme kvalitetnije Zvezde & Partizana)
poZz

kkk

pre 5 godina

preskociste jos jedno kidanje ligamenta u baskoniji , sto jos vise daje na znacaju o kakvom se igracu radi .. da ne bi povreda, sta bi tek onda bilo ..

zlopamtilo

pre 5 godina

@Ziveo najveci srpski trener (da, srpski) posle Zeljka i Dude!
(danilovic, 15. mart 2019 18:16)
Veći od profesora Ace Nikolića, Bože Maljkovića i Ranka Žeravice? Možda misliš da oni nisu srbi? Raspitaj se samo ko je bio mentor Željku Obradoviću i Boži Maljkoviću kad su osvajali prve titule prvaka Evrope!

Metropola

pre 5 godina

Da bar imamo vise takvih kao sto je Vujosevic bio,gde bi nam kraj bio(yyyyy, 15. mart 2019 18:08) Vecina bi zavrsila tako sto bi bili gepekovani ili svakodnevno dobijali samare dok bi neki bili i pridavljeni, cuveni Dulo "pedagog".
(Skorpion, 15. mart 2019 20:31)... sine trener je mladom igracu sve! Bar je tako nekada bilo, ned’o ti bog da ti on dodje u skolu. A i psiholoska i mentalna priprema je nekada bila najvaznija, pre nego i pipnes loptu, trener te driluje, jaca ti karakter! Svi nasi proslavljeni sportisti su iza sebe imali bar po jednog takvog! A mozes da pogledas i dokumentarac, mislim canal + produkcija o Partizanu i bas primer Bertransa koji ne moze da zavrsi trening dok ne pogodi zadati broj trojki! Mentalni drill koji napravi da ti je trojka u poslednjoj sekundi laganica!