Utorak, 12.03.2019.

03:45

Šok za Đokovića u Indijan Velsu, Kolšrajber slavio u dva seta!

Veliko iznenađenje u Indijan Velsu, najbolji teniser sveta Novak Đoković, poražen je u trećem kolu od Filipa Kolšrajbera, 4:6, 4:6.

Izvor: Z.K.

Šok za Ðokoviæa u Indijan Velsu, Kolšrajber slavio u dva seta! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

370 Komentari

Sortiraj po:

Eh

pre 5 godina

Turbo Srbin
Nadam se iskreno da je ovo sala. Kao sto je tebe briga za Osaku, tako je i njih briga koga si ti dosao da gledas. Oni su prodali karte za 2 meca, jedsn je odigran, drugi odlozen i to je to. Sta ti i koga ti hoces da gkedas nije njihova stvar. Njihovo je da prodaju kartu, sto su i uradili, a ti ne moras ni da se pojavis.

Samouk

pre 5 godina

@(Bodibond, 13. mart 2019 12:35)

tu smo te čekali! molim te, počni da treniraš. dosadio si svima s pljuvačinom, aj' pređi na dela pa da se divimo tvom H2H s NĐ... :)

E SAD

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.(TurboSrbin, 12. mart 2019 06:32)

E posto ovo ne razumete gospodine tenis i nije za vas. Jednostavno neke stvari su projektovane za sloj iznad obicnog gastarbajtera koji kuka da je dao 350 dolara i to je tako. Ni ja ne volim kapitalizam i ultra bogate ali to je svet u kome zivimo i moramo ga prihvatiti.

#

pre 5 godina

A nolovci, rusofili i ravnomozgasi(zemljasi) na aparatima.
(Sanja Tavic, 13. mart 2019 14:54)

Ovo je glupa generalizacija, koja može da izađe samo iz mozga još plićeg od navedenih grupacija.

ElGadafi

pre 5 godina

Kakav lijep dan za mene: prošao Juve, prošao Rafa I ispao Nole
(Muamer, 13. mart 2019 10:40)

Tuzan si ti covek onda moj Muamere.Ovo ti je zaista redak dan u deceniji kad ti je LIJEPO. Veruj i meni je jos lepse sto Ti vise nisi tuzan. Ipak traume su teske kod tebe.

Belem

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.

Ovo su ti napravili samo zato što si Srbin.

Bodibond

pre 5 godina

Eto, sad taman moze na vojnu obuku. 15 radnih dana, da udje u stos
(Kukatilo, 13. mart 2019 11:43)

Verujem da bi bio bolji vojnik nego sto je teniser. Ali ne verujem da ce ga pustiti na obuku zbog sociva i manjak kilograma.

Bodibond

pre 5 godina

Meni ovde nesto smrdi, koja je kvota bila na Kolsrajbera?
(iskusan, 13. mart 2019 09:32)

Bila je kvota 2.50. Druze sta ima da ti smrdi, pa mnogi favoriti su eliminisani, Cilic, Zverev, Nisikori, Medvedev... pa sto ne bi i Djokovic? Mislis ako je prvi igrac sveta da ne moze niko da ga pobedi? Gresis debelo. Nije on prvi jer je nepobediv nego zato sto je mnogo losih tenisera na ATP turu, ja da sam u treningu svaki put bih pobedio tog Novaka i imao bih bolji H2H nego Kirjos sa njim. :)

Stefan

pre 5 godina

Jel realno da jedan isti lik napisao gomilu komentara mislim da je ovaj Bodibond, koliko ti bola druze imas u sebi samo iz jednog razloga a to je sto je Djokovic zvezdas aoooo

Slavija

pre 5 godina

S obzirom na los pristup mecu - nije iznenadjenje. Djokovic je nesumnjivo kvalitetniji teniser, dok je Kolsrajber daleko od loseg. Ako ne moze da je stvori, on ce je iskoristiti. Uvek to cini protiv vrhunskih igraca, zato je on jedan od onih veoma dobrih.

Dar

pre 5 godina

Nole se odlučio posvetiti mentorstvu

...

Novak Đoković poslao poruku Hrvatu

- Slušaj, čuo sam da si perspektivan mladić. Htio bih ti, ako želiš, ponekad biti mentor jer je pred tobom duga karijera. Vidim da bilježiš sjajne rezultate - poručio je Đoković Karloviću

https://www.vecernji.hr/sport/novak-okovic-poslao-poruku-hrvatu-ovo-ce-vas-nasmijati-do-suza-1305881

esi mi nola?

pre 5 godina

Hahahahahah! Nolo je zreo za penziju! Da nije ovako losa konkurcija sa Federerom od 40 god. i povredjenim Nadalom, Nolo bi se borio za top 10.

Klara

pre 5 godina

Sve je to samo sport.
(mirjana Tesanovic, 13. mart 2019 02:08)

A je li? Kad gubi, to je samo sport? Kad pobedjuje to je trijumf nad celim svetom, naročito zapadnim. Onda nije samo sport? Onda je on najveći Srbin? Grozni ste.

nolefan

pre 5 godina

Ovo je ocekivano.Prvi ozbiljni turnir posle AO.Nije trenirao mnogo.Do nedelju daana pred IW on je bio u Beogradu.Fondacija,otvaranje vrtica.Za Novaka je uvek prvi turnir posle duge vremenske pauze problem odnosno prva dva kola.Dok ne udje u ritam.Trenira sa bracom na pesku. Bice bolje u Majamiju a kasnije kada krene sljaka

bigserb

pre 5 godina

Odrao ga Kolsrajber, a Novak je ponovo licio na onog od pre godinu i dve kada je gubio i od 157. tenisera na ATP listi!
Bezvoljnost, nervoza, nemoc,..., sve to se videlo nocas u njegovoj igri, ne razumem poentu igranja dubla na ovakvom turniru, valjda je poenta cuvati snagu za singl, za ono gde skupljas ATP poene i Masters titule, a ne dubl koji ti nista ne donosi, sem neke sitne love, pa nije mu valjda zinulo d..e za dodatnom zaradom u dublu? STRASNO!

Рајко Четник

pre 5 godina

Опуштено Ноле, предлажем да направиш паузу и прескочиш Мајами.
А онда силовито на сезону шљаке и тамо у финалу Ролангароса победиш Рафу.
Само напред Ноле!

Nikki

pre 5 godina

Cim sam vidjela da ce igrati u dublu, znala sam da Novak ozbiljno ne prihavata ovaj turnir. Realno je da izgubi i ne dogura daleko. Imao je jako dugu pauzu bez meceva od AO, nije dovoljno trenirao, a i gubi mnogo energije na dubl sa Fognini-jem.

I sam je rekao da mora da se pripremi bolje za Maimi, mada ja mislim da su njegovi najveci ciljevi sada samo Grand Slem-ovi da prestigne Federera i zelim svakako da to ostvari jer moze i zasluzuje!!!

Idemo Novak, volimo te i kad gubis i pobedjujes!

Mita od Vranje

pre 5 godina

@ budala
"znaci atp 500 i 1000 ce sluziti za malo vezbe treniranja,a dajemo sve od sebe kad dodju gren slemovi pa da boze zdravlje obaramo rekord...Mudro"
Prvo: kaze se: "grenD slem", ne "gren slem".
Drugo: "dajemo i obaramo"??? Ko, Djokovic i TI?
Trece: Nije sve sto on uradi "mudro".
I na kraju: Nomen est omen.-.budala.
Svaki dalji komentar je izlisan.

nikola

pre 5 godina

sve je ovo normalno na pocetku sezone.Igrace Novak kad treba,I protiv koga treba.A vi Koji spavate na ovom sajtu,razmislite malo o svom zivotu,pustite Novaka,njegov je savrsen.

s..nikolić /austrija

pre 5 godina

Novak Đoković - Filip Kolšrajber 1:2 ( 5-7, 6-4, 3-6 ) 
(Croata, 12. mart 2019 04:03) 

Srpski trolovi su neumorni. Baš će neki hrvat da gleda u četiri ujutru Đokovića i još se jasno izjasni da je hrvat.
 (Stari čačanin, 12. mart 2019 04:49) 
Ispravka : Dokovic 0:2 ......

Žikica-prva puška Srbije

pre 5 godina

Kada je depresivni Marko tu, nema vajde!
Očajna igra i manjak snage dokaz opuštanja i netreniranja posle AO. Poveo braću da se zezaju, jako neozbiljno, ipak je ovo IV.
To nas izgleda čeka u budućnosti, manjak volje za igru, a kada je fokus razbijanje svih. Gde će klackalica završiti niko ne zna.
Sada mu je zabavan dubl sa likom Fonjinijem i ne bi čudilo da osvoje IV.
IDEMO FIĆO I MIOMIRE!

boki

pre 5 godina

ne zelim da kazem da je novak ovo namerno izgubio ali da ga ne boli previse ubedjen sam. da mu nisu pomerili mec ne verujem da se ovo ne bi desilo (poraz) i to je vrvtno aspekt koji ga je najvise iznervirao. nole je prosle godine i na IW i na Miami ispao u 2 rundi, dakle verovali ili ne cak i ovako je upisao bodove. ne ocekujem ni da u majamiju osvoji titulu, prosto nema razloga, igra se i sledece godine. ako se zele - a zele se, napasti svi rekordi, pa tako i onaj o broju nedelja na 1 mestu jasno je kako nole planira.

Ratluk

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.(TurboSrbin, 12. mart 2019 06:32)Auu prijatelju, ja sam se nanervirao. Trebao si im na balkanski način fino priopčiti šta ih ide..kad već nisu popuštali.
(Ante, 13. mart 2019 07:40)
Trebao si im ti odgovoriti na srpski da te svet razume i poslati ih u 3 lepe... Ma nečuveno, da sam se ja našao na tvom mesto stavio bih im do znanja ko su Srbi, sta je čuveni srbski inat i ko je nebeski narod

Petko

pre 5 godina

Nije ovaj Kolsrajber dzabe dobio nezgodnog Kirjosa
Moze da dobije i Monfisa pa u cetvrtfinalu Tima ili Karlovica,a u polufinalu Raonica

Deki

pre 5 godina

Nole se sprema za šljaku. Treba da trenutno zaboravi na beton. GS su prioritet, stići Rodju, to je cilj. Zamislite da spoji 6 GS i to 4 u jednoj sezoni? To bi bio domaći zadatak za sva vremena. Ovako treba da se crpi po onom suncu, igra 2 dana kako mu organizatori nameštaju? Alo, Nole ima 32 godine! A Nadal samo neka zapinje...

srbin

pre 5 godina

Ako sam shvatio nolomane organizatori namerno pustili kisu a Nolo namerno izgubio jer igra samo na GS.Jos nesti jel sam zaboravio?.

Nisu namerno pustili kisu ali oni za razliku od ovih nasih meteorologa mogu vrlo precizno predvideti kada ce padati kisa. Ali da ne ulazimo u teorije zavera, sporno je jedino to sto se ovaj scenario Novaku ponovio previse puta. Dalje, sporno je to u kom su ga terminu pustili da sutradan igra, trebao je igrati prvi ili u najgorem slucaju drugi mec, jos posebno sto je imao I dubl posle…(Krajinovic, Sapovalov, Nadal, Hurkac, svi vec zavrsili svoje meceve a imaju dan pauze do sledeceg kola, dok Novak nema pauzu a jos nije izasao na teren ) A sustina price je u tome da on sve to konta i vidi sta mu rade namerno, pa treba jos i sa tim da se bori… A na kraju mislim da bi Novak ovaj mec dobio da je hteo, njemu je ovo samo lagano zagrevanje i spremanje za sezonu sljake i RGaros. Dokaz za to je pod brojem jedan Vajdin izostanak, tako je bilo I u Torontu, kao i to da igra dubl. To znaci da otprilike reket nije pipnuo 2 meseca pa hoce da se vrati lagano...

Ivan

pre 5 godina

Dok je Djokovic bio "mali pauk" na Kopaoniku,Nemac je trenirao i igrao turnire u Francuskoj i Holandiji...Dakle kvalitet nije sporan,presudila je bolja spremonst...

Nikola

pre 5 godina

Nole zarđao čim ne igra duži period. Fizički je totalno nespreman i nečudi što je izgubio. Vrlo brzo će biti sve na svom mestu, samo uz rad trening.

Jorgovanka

pre 5 godina

Dobro je prosao nas Nole... Srecom,pa je nemac izbacio Kirgiosa. Mozete misliti da je ovakav Djokovic naisao na svog starog bricu iz Australije? Bio bi masakr u 2 seta....

BGD

pre 5 godina

Ne moze se posle pauze od mesec i po i ociglednog neuzimanja reketa u ruke pobedjivati.Onda gubis i od 10 puta slabijih od sebe.Ubuduce se mora doci spremniji kao sto rade Federer i posebno Nadal.

cartmanx

pre 5 godina

Ajde pljuvači, vidi se da je ispao iz ritma zbog duže pauze,bez kondicije, loše se kretao,vraćao loptice na reket protivniku skoro u svakoj razmeni, skoro svaki pokušaj promene završavao u autu, jednostavno nije došao spreman, a verujem da će biti za Majami, na kraju on i tim znaju šta rade.

banjica

pre 5 godina

Ma šta vam je ljudi, Nole je došao na tur da namerno izgubi. I svaki put kad ode poražen to je zbog taktike. Samo vrhunski teniseri dolaze sa namerom da gube,za razliku od trećerazrednih, poput Nadala i Federera kojima je cilj da osvajaju. Ipak naš Nole ima najviše GS trofeja, broj nedelja na prom mestu, ukupan broj trofeja i najviše osvojenih mastersa....lol

Skole

pre 5 godina

Kad god je Novak amaterski pristupao turniru ovako se zavrsilo.Igranje dubla,suncanje na plazama,nema Vajde,braca u lozi... bice jos velih titula u to nema sumnje ali samo ako psihicki bude sto posto na turniru.

Nuje fer ali su oni u pravu

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.

Super si napisao i zasluženo dobio puno lajkova i ja te razumem, ali nikako nisi u pravu. Sve ti to lepo piše kad kupuješ kartu za bilo koji događaj. Dakle, upoznat si sa time, a ako nisi pročitao, to je tvoja odgovornost. Amy Winehouse je izašla pijana u Beogradu i koncert trajao 20 minuta- nema tu povrat novca. Kupiš najskuplje karte za Operu u Veroni, padne kiša, ako je odigrana trećina oredstave- nema ponavljanja i povrata novca. Sorry, nisi u pravu uopšte.

milke

pre 5 godina

Sasvim normalno kad se nije takmičio više od 40 dana. Đoković izgleda ponekad ume da preceni svoje mogućnosti i to mu se sveti.

Deki

pre 5 godina

Nole se sprema za šljaku. Treba da trenutno zaboravi na beton. GS su prioritet, stići Rodju, to je cilj. Zamislite da spoji 6 GS i to 4 u jednoj sezoni? To bi bio domaći zadatak za sva vremena. Ovako treba da se crpi po onom suncu, igra 2 dana kako mu organizatori nameštaju? Alo, Nole ima 32 godine! A Nadal samo neka zapinje...

Bekemer

pre 5 godina

Jasno je da ATP i zapad nameštaju Đokoviću Slemove da bude što neizvesnije u konačnom zbiru između Federera, Nadala i Đokovića.
Time će da povećaju gledanost i popularnost tenisa.

čak-ček

pre 5 godina

@lili
Takav smo narod da kad god nekoga pobedi mi se utrkujemo ko će više da se podsmeva i gore da se sprda sa protivnikom, a kad njega neko pobedi e onda je on anemičan, umoran, iscrpljen, neprepoznatljiv, nezainteresovan, nije u formi, ima zaboga skoro 32g. kalkuliše, nije na nivou, bolela ga ruka, noga, ledja i svih šesnaest bolesti, namerno je izgubio jer nije bitan turnir, organizatori mu namestili i los termin i kišu i vetar, morao je eto da izgubi, smetalo mu sve i nikad protivnik nije bolji..njega niko nikad nije RAZBIO, ODUČIO, ODRŽAO ČAS TENISA, ODUVAO, POČISTIO, i drugi epiteti redovni kad pobedi..

BgHQ

pre 5 godina

Nerealno je ocekivati posle zezanja od 1.5 meseca da se dodje nespreman u IV i sve pobedi.Ni Majami nece biti puno bolji.Verujem da stavlja akcenat na GS turnire a Mastersi su onako za hvatanje forme.Jer tako je u mogucnosti.

he he

pre 5 godina

Od AO dan jedan nije prosao da nam domaci mediji ne serviraju po neki hvalospev o Djokovicu...
(Najsladji, 13. mart 2019)

To kao kad bi rekao od proleća dan jedan nije prošao da nam domace pijace ne serviraju za prodaju zelenu salatu.
Prodaje se šta se traži i šta najbolje ide. Zakon ponude i potražnje, sviđalo se to nekom ili ne. Niko te ne tera da kupuješ ono što ne želiš. Algoritmi svih portala sveta precizno broje klikove na vesti o određenim temama i sadržajima, pa šta se najviše čita i komentariše, to se i nudi. Ne radi www redakcija b92 za semenke ili za džabe, ili da zadovolje samo nečiji ukus. Shvatite jednom to.

Ivan M

pre 5 godina

Novak je bio užasan, kao iz najgorih dana 2017. i na početku 2018. Bio je van ritma, loše se kretao, loši udarci. Kolšrajber odličan- želim mu da izgubi od jednog od naših!

lili

pre 5 godina

Au kakav smo mi narod , pa
zato nam svi rade šta hoće , zato što jedva čekaju pojedinci da nekog svog opljuju. Koliki rad i trud stoji iza svakog sportiste , samo to je za divljenje. A u sportu se nekad dobija , nekad gubi. Sramota šta sebi pojedinci dopuštaju !!!

pamet

pre 5 godina

ako je moguće da najbolji ritern svih vremena samo jednom napravi prejk 178 cm visokom "bombarderu"?
(Danko, 13. mart 2019 01:16)

Tako što mu taj dan retern nije na uobičajenom nivou.

CroFed

pre 5 godina

@realno Je je, baš on tempira formu da bi narednih 4,5 sezona osvajao po 2 GS, pukneš i ostaneš živ. Ti prebacivači/brzanci NE MOGU igrati i biti jednako brzi s 25 i 35 jednostavni zakon biologije

sasa

pre 5 godina

Novaku ljudi govore sta da radi...pa on ima takav tim strucnjaka da je cela sezona isplanirana a ne komentari tipa povedi Vajdu sta ce ti dubl i sl...neko je napisao igra zbog obaveze prema Atp...pa naravno ako se desi da osvoji sa ovakvim pristupom to je onda super...usao je u godine kad ce se samo spremati za grend slem turnire..naravno da ce i masters koji osvojiti jer je klasa...

Dobros-AV

pre 5 godina

Niko da pomene da je Nemac stvarno odlično igrao. Nole je bio nezainteresovan tokom 90% meča. Kad je pokazivao interes vratio je brejk, ali to nije bilo dovoljno i bilo je kasno. Kako je došao na turnir tako je i prošao. Videli smo i u prošlom meču da je kilav. Srećno u Majamiju ...i u dublu.
Polufinale, nije loše za igrača koji ga nikad ne igra ozbiljno.

Joc@

pre 5 godina

Jos jedan dokaz da je AO Novak “morao” da osvoji jer je bilo isplativo da sva trojica prestignu Samprasa. Ovo sada je pravi pokazatelj. Zar ne bi bilo cudno da neko pobedi sve na AO, ukljucujuci i Nadala, a ovde ne moze set da osvoji protiv Kolsrajbera!

Nenad

pre 5 godina

Gledao sam malo snajper ga nije slušao u bitnim trenucima. Namestiće Novak pušku kad bude trebalo, sad neka se opet nadaju Nadal Federer i ostali.

Ante

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.
(TurboSrbin, 12. mart 2019 06:32)
Auu prijatelju, ja sam se nanervirao. Trebao si im na balkanski način fino priopčiti šta ih ide..kad već nisu popuštali.

Henry Chinasky

pre 5 godina

Pošto je tenis sport gospode nema govora da su juče teniseri igrali za kladionicu i za sebe. Pa i Sv. Novak je samo čovek i on voli novac. A naivci veruju u njegovu uzvišenost i poštenje.

sasa

pre 5 godina

sve je to normalno...Novak pokazao kad je spreman fokusiran niko mu nista nemoze...osvojite AO i onda treba da gazite sve...nije da nece vec jednostavno se covek opusti...

zvezdoprc

pre 5 godina

Razvalio ga Nemac taktikom, to je noćas bilo očigledno. Visoki jednoručni bekhend sa puno spina je bio iznenađenje protiv čega Novak nije imao odgovor.

Praline

pre 5 godina

A sad vam je brat Marko kriv?
Hahahah kakva jeziva opravdanja za nolomane, pa zar je tesko priznati da je kolsajber bio bolji...samo citam ova opravdanja nolomanska i pokusavam da shvatim taj mentalni sklop i psihu ljudi koji ih pisu....ali ne ide...

mr

pre 5 godina

Ништа страшно. Оно што му треба су мир и концентрација у правим моментима. Још једна лекција и овима који су око њега, а који вероватно боље знају све, шта и како треба да раде убудуће.

SrbinsonKruso

pre 5 godina

Ne znam zašto se neki toliko upinju da nam objasne kako je Đoković igrao loše... igrao je prosečno, Kolšrajber nije popuštao i to je to. Meč na trenutke lep za oko. Sada nam ostaje da de nadamo da će Federer i Nadal doći do polufinala, da gledamo jedan duel velike trojke na turniru. U kakvoj su formi ne bi me čudilo.

nele

pre 5 godina

jos jedan iz serije 1000 mu fali pa da sve ima po 2x a sem njega niko nema sve
to mi cekamo kao i da po 2x ima u isto vreme sva 4 najbitnija

Robert

pre 5 godina

Uopste nije problem sto se poraz desio, normalna stvar, nego sto su navijaci postali bezobrazno neobjektivni. Osilili se, pretili kako ce Nole sve da uzme, surovo da vlada, bez postovanja pricali o svakom potencijalnom protivniku, rugali se Federeru i Nadalu na svaku izjavu, rugali se Kirjosu kako je pobegao... Ukratko, poleteli previsoko. E, samo zbog toga je ovaj poraz dobro legao.

vinjakkola

pre 5 godina

Od AO dan jedan nije prosao da nam domaci mediji ne serviraju po neki hvalospev o Djokovicu. Mozda sada malo odmorimo... Igra Jokic upravo sada.
(Najsladji, 13. mart 2019 03:14)

I to razvališe one divljake iz Minesote :))

Saša

pre 5 godina

Ma nema tu šta da se priča, svaka čast Kolšajberu, Nole će bolje da se natempira za sledeči turnir i to je to. Idemo Novače majstore, igramo dalje!

Bobi.S

pre 5 godina

Nikakvo tempiranje forme i ostalo nije u pitanju već je problem u glavi koja izgleda popušta.Tako iskusnom igraču nije ni trener neophodan.Ako nije igrao tako dugo trebalo bi da ima višak kilograma a ne manjak.Nedostatak fizičke snage potire svo njegovo iskustvo i znanje jer u odredjenim situacijama on zna šta treba da odigra ali nema snage i slede greške.U buduće pamet u glavu i jaču hranu u stomak pa će biti rezultata.

Iggy

pre 5 godina

Ljudi ko prati tenis zna da je Kolsrajber odlican igrac koji moze biti opasan! U vrhu je vec godinama, nikad najbolji ali dugo jako solidan. Tako da ne treba biti nezadovoljan nego pamet u glavu pa jos vise treniranja....

bruder

pre 5 godina

Ma videlo se da nije u formi cim je dosao na turnir. Noge su mu tanje i manje misicave, kad je u formi one su ko sajle, a kilazu ne menja. U dublu sa italijanom uziva, zeza se, izvodi super poteze, ali tu nema trcanja. Na kraju ni Vajda nije tu, sto je jasan signal da turnir nije prioritet. Novak dosao sa bracom 8 dana ranije u US, druze se momci i to je sve ok. Ovi bodovi mu ne trebaju, forma se tempira samo za GS i to je logicno. Nek uziva u dublu, u druzenju sa bracom, nek bude rasterecen da prikupi energiju i da je izostri do maksimuma za RG. Novak ima cilj, svi znaju koji je, zato samo napred sampione, uz tebe smo.

zozoblansh

pre 5 godina

Joj evo opet one priče o mesu. Pa on sve vreme ne jede meso. Ali kad izgubi to je zbog toga, da! A kad pobedjuje onda niko to ne spominje. Smarate sa tim komentarima. Uvek neko zna zasto je izgubio. Pa brate nije on robot sa dugmetom POBEDI protivnika! Dešava se majku mu.
Nego, isekoše ono najlepše drvo na Kalemegdanu juče zbog gondole

djibro

pre 5 godina

Sekira se u kakvo se politicko blato Srbija zaglavila svojim izborom pre sedam godina. I ja se skiselim kad pomislim i nije mi ni do cega, a dje jos tenis da igram takav.

Jack

pre 5 godina

realno
Sve si u pravu samo sto sam ja ubedjen da Novak na svaki Slem u narednih 20-25 ide da osvoji i sa najboljom mogucom formom u tom momentu,i sto pre u narednih 8-12 Slemova da proba da uzme 6 titula sto je realnije nego 5 godina da uzima po 1 Slem. Kada dodje do 20-21 Slem karijera Novaka prelazi u zavrsnu fazu i tada zavisi koliko godina bude imao,a ja garantujem da nece imati vise od 35 igrace jos godinu dve zbog sponzora zavrsava se najveca ,karijera u tenisu IKADA,?(uz uslov da Federer ne osvoji jos koji slem) uz to ce dobro prebaciti 300nedelja kao prvi,verujem 7 puta zavrsiti godinu kao prvi,i nadam se osvojiti Olimpijadu sl.god.Za Nadala sam ubedjen da osim 1,2 Garosa nista od Slemova nece osvojiti nije mu konkurencija vise za Goat-a.Deda Federer moze da uzme jos 1 Slem po mojoj proceni...Pozdrav

Vlad Rad

pre 5 godina

Turbosrbine, tako funkcionisu tenis mecevi i kupovina karata. I oduvek je tako funkcionisalo..
Ako malo razmislis shvatices da je i logicno da ti karte ne vaze za sledeci dan (jer tada dolaze drugi ljudi sa kartama za taj dan).
A ti danima pises ovde, verovatno i po drustvenim mrežama i kukas nasiroko. Verovatni ne mozes da prezalis sto ne udari jos koji selfi.

Komentar

pre 5 godina

Deluje kao da se slabije pripremao i da ovaj turnir verovatno nije bio prioritet(sto ima smisla) ali takodje deluje kao i da je hteo da ipak prodje ovaj krug. Ali eto, u nekom trenutku je shvatio da je tesko kalkulisati na ovom nivou tenisa i tu je totalno prepustio igru. Verujem da ce tokom sezone ovakvih propusta biti manje i da cemo ipak videti starog Novaka, a konacno treba uzeti u obzir i da dugo igra da je osvojio svasta, zaradio i uradio mnogo i konacno mnogo se odrekao pa verujem je prirodno da mu je ipak teze da se motivise konstatno. Drzi se Novace, i jos ti zelimo pobeda.

stevica

pre 5 godina

Pobedila ga je politika. Sta se Srba muva tamo gde mu nije mesto. Okrenuo je protiv sebe ceo teniski svet. R i N a uskurcio se i W, skaču na Djoleta-Srbu kao gladne zveri. Nije jednostavno slušati šta sve o tebi(a sve je lose) govore oni koje treba da sretne na terenu i koji nazdravljaju kada izgubi gejm a baska celu igru. Mozak prepun crnih misli i prevelika doza adrenalina. Ukocen kao pred streljanje. To je to.

Malo igro

pre 5 godina

Kako novak sada kalkulise i pravi raspored gdeci dokle ide na turnirima.a sve da bi pratio bodove i imao odmora za gs. Tako ja vidim.

komnen barjaktar

pre 5 godina

Tako to mora! 40 dana bez takmicarskog meca posle AO! A Kolsrajber nimalo naivann protivnik. Dobro je da nije umesto Kolsrajbera bio onaj ouzi klovn Kirjos a Djokovic u ovakvom izdanju.Izgleda da se malo odstupilo od zacrtane taktike koja je donela rezultat u Melburnu.Malo se manje druzilo sa reketom i to je to.Ne brinem ja za Djolestru jer ipak sve sto radi na prvom mestu sebi radi.

Nebojša

pre 5 godina

Šteta ali i ne toliko ipak je u pitanju masters videlo se da ne ide kilavo je igrao grešio je dosta možda zbog duge pauze biće valjda sigurniji u Majamuju.

Jack

pre 5 godina

Osvajanja svih mastersa po 5,6 puta ga je kostalo najmanje 5 najvecih titula,meni je drago sto je sad izgubio to znaci da je Roland Garos najveci cilj i njegov 90posto.Pozdrav

liče

pre 5 godina

Ovo je bilo očekivano i još od AO se znalo da će Novak da otaljava ove masterse jer više tu izazova nema. Sve to će biti samo priprema za dolazeće GS ove, masterse inače mora da igra zbog ATP pravila ali da gine ne mora.
Uostalo, tako je bilo i prošle godine i taman se King Roger ponadao kad ono...šok za sistem.
(Lik, 13. mart 2019 01:08)

Svaki igrač nakon što napuni 30 godina nije više u obavezi da igra bilo koji turnir.

bmiles

pre 5 godina

Virus!A posto je Novak dzentlemen nikad nece da u tome trazi razlog zbog poraza!Uostalom Kolsrajber je igrao odlicno,ali je i Kurijer, koji je prenosio za Tenis kanal, primetio da Novak nema svezinu i da vraca udarce po inerciji i statisticki pokazao koliko je slabiji od AO po svim segmentima!Nista strasno idemo dalje uz konstataciju bez Vajde ne valja!U pobedi i porazu uvek tvoj verni navijac!

Najsladji

pre 5 godina

Od AO dan jedan nije prosao da nam domaci mediji ne serviraju po neki hvalospev o Djokovicu. Mozda sada malo odmorimo... Igra Jokic upravo sada.

Sanja de Luka

pre 5 godina

Trener sam i na više mjesta je data komentar sa moje strane da je u prvom meču dobio Autsajdera u tie-breaku a to valjda nešto govori.

Vucko

pre 5 godina

Opustio se Nole malo vise posle osvajanja AUS Opena, nista strasno bice pravi kada je najpotrebnije, na Grand Slamovima. A za strucnjake koji se cude, dubl igra zato sto nema dovoljno meceva u zadnje vreme, pa da uhvati malo formu.

Srdjan

pre 5 godina

Desava se. Nista alarmantno. Imao je problema i u drugom kolu. Nije igrao tenis duze od mesec dana i ,,zardjao” je, dok su ostali igrali (Federer, Nadal...). Trebalo je da podize formu iz meca u mec, verujem da bi do kraja takmicenja podigao formu na nivou one koju je imao na AO. Medjutim, protivnik je danas bio toliko dobar da mu ne dozvoli da prodje dalje. Verujem da nije to do neke povrede ili zbog nedolaska trenera, toga sto ne jede meso i iz ostalih slicnih razloga. Zao mi je sto odmah vecina ljudi pocinje da ga pljuje, a kad pobedjuje ovde idu komentari kao da su oni licno nesto osvojili, a ne Novak. Bice to bolje u narednom periodu.

Noćno obezbeđenje

pre 5 godina

Pre nego što komentatori počnu ja ću im reći, šta očekujte?? Dominaciju neku ponovo na svim turnirima što pre prihvatite da Novak neće biti kao pre to će vas manje bolit. Ne mrzim Novaka već sam samo realan. Kolšajberu svaka čast iako su ga prozvali neki limitiranim teniserom ili da ne može više da igra na onom nivou kao ranije. On je to potvrdio večeras.

Andre

pre 5 godina

Mislim da je Nole napravio ipak preveliku pauzu posle AO. 42 dana ipak previse u danasnjem surovom sportu. Ako dodamo da je nespreman dosao na turnir plus doveo brata za trenera bolje se nije moglo ni ocekivati.

1

pre 5 godina

Opušteno. Nije Novaku sigurno prioritet da u 31. tempira formu za turnir koji je 5 puta već osvajao, i koji ga ne pomera na slem listi velikana. On je masters priču zatvorio, otprilike rečima ako se dese, dese. Izuzetak je da na njima se sretne sa Rafom ili Federerom. To onda ide u drugu dimenziju, i tu se onda trenutno traži top mod. Ima on ozbiljniju misiju.

zeke

pre 5 godina

Nole NIJE bio NOLE! Po kretanju po ocima po 'ravnodusnosti' sve je govorilo da nesto nije u redu kod njega.
A tako je to kada se stvari velicaju recima ali reci ne pobedjuju.U sportu
mora da si motivisan I agresivan a on to danas nije imao.
Nadam se da je ovo prolazno I cekamo nove trofeje a I Vajdu.
Zeke

Zena bez imena

pre 5 godina

77 kila ?
ma njega ce da mlate, idu godine covece, on nije vise u punoj snazi za 77 kila.
Svasta i svaka cast za tim doktora koji je oko njega!

ross

pre 5 godina

Steta, protivnik je bio bolji danas. Ali nema veze sampione, mi smo uz tebe i kad pobedjujes i kad gubis! Idemo dalje, pa se radujemo buducim pobedama i titulama!

mrgud

pre 5 godina

Bez Vajde nema Vajde.
Ko mu reče da igra dubl? Nema snage da igra ni singl.
Klasična njegova mana. Kad nema dobar tajming i prilaz lopti, gubi kao od šale.

Marko

pre 5 godina

Izgleda da je Djokovic opet krenuo po starom ponovo je izbacio meso iz jelovnika kako objasniti ovih 77kg to se videlo iz aviona da je opet smrsao nema energije a i ova duza pauza od australian open ga je kostala Ali opet se sve svodi na ovu kilazu koja govori samo jedno da je opet hteo da pokaze da njegova specijalna ishrana donosi rezultate i opet mu se obilo glavu.

dj

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.
(TurboSrbin, 12. mart 2019 06:32)

Nije to nikakva banda, vec je to sistem koji se postuje a na koji ti nisi jos navikao. U pravilniku, godinama unazad postoje karte za dnevne i nocne termine. I uslovljeni su sa dva ili vise meca. I pravilnikom je bas navedeno koji su uslovi za povracaj novca. Nisi imao srece druze i to je to. Zao mi je iskreno zbog klinaca, pa i tebe, dao si kes, ali to nisu izmislili to vece pa te zeznulu

Lakat !

pre 5 godina

Ponovo je vidno smrsao teretana da se poveca misicna masa i ishrana, covek jedva disao na pola odigranog seta.Plasim se da ne stoji ponovo problem sa laktom iza svega.Ajmo Nole!

Filip

pre 5 godina

Kakav bre Indijan Vels. Nema Djokovic vise 20 i kusur godina pa da igra svaki turnir maksimalno i da na ide na titulu, kao sto je to cinio ranijih godina. Jasno je receno i od njega i od njegovog tima nakon AO da se sve podredjuje Parizu i da se forma tempira za taj turnir. Ne ocekujte tamo otprilike do Rima pravog Novaka,jer sigurno nece juriti titule na mastersima koje je osvajao vise puta.Naravno,ako se ukaze sansa,iskoristice je, ali ako neko odigra savrsen mec kao Nemac danas, onda Novak nema sanse. Tako da, bez nerviranja. Idemo do 16-og grend slema Noleee!

Martin

pre 5 godina

Odmara mesec i po dana i dodje Nemac sa 36god u boljoj fizickoj formi nego on ali ok nadam se da ovo nece da mu se desi na gren slemovima

Sreten Žujkić

pre 5 godina

I Federer i Nadal svoju formu tempiraju za GrenSlemove, zašto bi se Novak drugačije ponašao. Masterse neka uzima NextGen. RG i WB su bitni Novaku ove godine pre svega.

Zoran

pre 5 godina

Očigledno je da je Novak došao na turnir fizički nespreman. Ni u Majamiju ne treba očekivati neki spektakularni tenis od njega. Naredne dve godine on samo gleda i broji GS titule.

realno

pre 5 godina

Čestitke Filipu!
Ako je neko očekivao da će Novak izgarati i napadati titulu na svakom turniru na kojem se pojavi, taj nije realan. Zaboravite Novakove uzastopne titule na mastersima, finala gde god se pojavi i slično iz prošlosti. To više nećemo gledati. Novak nije više u godinama kada ima smisla držati top formu što duže tokom cele sezone. To je moglo ranije, više ne. Top forma se održava treninzima visokog inteziteta i održavanjem fitnesa na izuzetno visokom nivou. Ako je cilj njegovog tima što duže mu produžiti karijeru, onda se nikako ne uklapa u taj plan na silu Novaku držati što duže top formu jer to više nije prioritet. Novak će svesno i planirano, periodično obarati formu (mislim da je i sada to slučaj), da bi je dizao kada treba, na slemovima, i to mislim čak i ne na svim, već na dva do tri po sezoni. Znači zaboravite i na kalendarski slem. Realno razmišljajući, prosto je shvatiti da je plan Novaka i njegovog tima da igra još 5 do 6 sezona, sa fokusom i dizanjem forme ciljno na samo dva do tri slema po sezoni, a da optimalno očekuju da na jednom od njih rezutat bude titula, što u krajnjoj minimalnoj realizaciji daje zbir koji Novaka uključuje u trku za gren slem rekordera. Naravno da i ako Rafu mimoiđu povrede i on bude igrao još 5 sezona, taj cilj je teže ostvariv, jer realan je ishod da onda Rafa završi karijeru sa najviše slemova, a Novak odmah iza njega. Po boljem scenariju, ukoliko Novak osvoji nekad i dva od formom ciljanih, planiranih tri slema po sezoni, onda mu šanse za rekord rastu. Neko će reći i da nije realno da Rafa ima period kraja karijere od 5 godina bez povreda i sa sve vreme top formom. Videćemo...
Neko će pokušati da me opovrgne da ovo ne stoji argumentom - da je tako, Novak se onda ne bi nervirao i lomio rekete kada zna da je u periodu planirano oborene forme i da titula u IW nije priorotet. Odgovor je da se mora održavati disciplina i ozbiljnost u meču, takmičarski mindset i u okviru raspoložive trenutne forme. Prosto rečeno, nema predaje i kad ne ide, nikad.
Zaključak: realno je očekivati od Novaka po jedan slem po sezoni, sledećih 5 možda 6 godina. Ako se posreći sa žrebom, dobrim rasporedom, vremenskim uslovima i slabijim danima rivala, narodski rečeno ako se slože kockice, može to ići i na dva, čak i tri slema godišnje, ali nije toliko realno, ali svakako moguće jeste, ipak je to Novak, dokazao je da može toliko puta. Realnije je ovo prvo. Masterse zaboravite. Oni će doći samo ako se baš unapred planiraju, što takođe nije realno. Mislim da Novakov tim gleda na njih kao na teren za dizanje forme. Oni koji se poklope sa formom mogu da se pretvore i u titule, ali nisu više prioritet. Ako se dese, to će se tretirati kao čist bonus. Slemovi su jedini preostali prioritet. Ono što je sigurno, je da Novak ima zacrtan plan da stigne Federera. U to ne treba sumnjati. Isto ima i Nadal. Videćemo šta će biti.

Lik

pre 5 godina

Ovo je bilo očekivano i još od AO se znalo da će Novak da otaljava ove masterse jer više tu izazova nema. Sve to će biti samo priprema za dolazeće GS ove, masterse inače mora da igra zbog ATP pravila ali da gine ne mora.
Uostalo, tako je bilo i prošle godine i taman se King Roger ponadao kad ono...šok za sistem.

slaviša šmigič

pre 5 godina

novak deluje užasno kao da jedva stoji na nogama zaslužena pobeda kolšajbera ali uvek kad vidim novaka več početkom prvog seta onako umornog znam,da ima neke pobrobleme možda zdravstvene,ko će ga znati.neumanjujem time pobedu nemca ali novak očito nije bio na nivou spremnosti.rekao sam i pre meča,da kolšajber nije za podcenjivanje.neka sad odigra dvojke dokle stigne i nek počne,da radi na kondiciskoj spremi.neshvatam kako može nadal biti toliko spreman,da može trćati danima šta taj čovek jede to mi nikad nece biti jasno

Pouzdan izvor

pre 5 godina

Sok, zasto sok...
Pa secate se Vimbldona pa Sinsinatija, a sta je bilo izmedju, pa Toronto. Rutinski Nole gubi, pa sta, toga se niko ne seca...
Nas Nole zna sta su mu prioriteti. Masterse niko ne pamti, sto vise grend slemova i najveci i najbolji je u istoriji!
Tako da opusteno....
Idemo Nole!!

realno

pre 5 godina

Kad se samo setim sta se ovde sve pisalo za Federerov zreb na prethodnom turniru... Imao je istog protivnika u prvom kolu kao Novak danas, i bilo je - "evo, opet mu namestaju, deda mora da osvoji stotu titulu".
Sve su to odlicni igraci, i ako ih se malo potceni, ili vas boli grlo te nedelje, niste bas svoji, oni su tu da iznenade. Zato je prosto neverovatno kako su ljudi skloni da podlegnu fantazijama da ce od sad pa dok ne zavrsi karijeru Novak samo osvajati titule.

Emancipator

pre 5 godina

Da li srpski patriotski navijači znaju da Novak ma 32 godine i da će imati sve više problema zbog poodmaklih godina? U istoriji tenisa desila su se dva izuzetka - Serena i Federer, i tu je kraj.

Marko

pre 5 godina

Delovao je nezainteresovan za ovaj turnir.Mogo je odma i da ga preskace umesto ovako bezveze da ga odigra.Kao da vec samo misli o sezoni na sljaci.Svakako glupo ispasti 3 godine za redom tako rano u IW kad si najbolji na betonu...Morace sada da stisne zube i da osvoji Miami

Branko

pre 5 godina

Nole je pobedio samog sebe, previse samouverenosti vodi posrtanju. Lakomisleni umisljaj je njegova najveca slabost. Sam Nole pobedjuje Noleta.

Dacha

pre 5 godina

Potpuno nespreman, isto ce da igra dubl i u Majamiu jer sa takticke strane neke turnire mora da pusti niz vodu da bi bio spreman za glavne zbog godina itd.

igor

pre 5 godina

Dakle ovako, Novak je dosao izgleda rekreativno na ovaj turnir. Nije poveo Vajdu, i veoma los potez da igra i dubl sa Fonjinijem, izgleda da mu je to prioritet, a snage po dva meca dnevno u pustinji nema. Ne brani nista bodova, zato je to i uradio, imao je i veliku pauzu. Sve je o.k. GS su prioritet, ali nije u redu prema navijacima i fanovima da pravi ovakve gluposti. Majami sigurno uzima, ali ako se ozbiljno pripremi, povedi i Vajdu i ne igra dubl.

veliki strumf

pre 5 godina

Kolsrajber u drugom setili samo cepa spinove, igra sigurno i čeka Novakove greske. A Nole gresi li gresi, ne može teren da pogodi iz jednostavnih udaraca. Očajan nivo tenisa. Ako je prvi set odigrao sa 30% mogucnosti, drugi za sada igra sa 10% (4-2 je za Filipa trenutno).

veliki strumf

pre 5 godina

Kolsrajber je vrlo neugodan i vrlo kreativan igrac. Za sada dominira, ali to nije ni tesko jer je Novak pšrevise pasivan i na otprilike 30% svojih mogucnosti igra. Ovo je jedno 5 stupnjeva ako ne i vise nizi nivo tenisa nego u zavrsnici Australian opena. Novak neprepoznatljiv na brejk loptama, ritern slab.

Liverpool Man

pre 5 godina

Ljudi. Doso covek ovde da osetii teren posle Melburna pa ce u Majamiju da zapne. Onda obara formu i steluje za sljaku gde ce u Rimu dati sve od sebe pred ono sto najvise zeli a to je Rolan Garos. Tu ce biti u top formi. Nije vise u godinama da forsira svaki moguci turnir a pogotovo ne ovaj koji je osvojio 5 puta.

Marko

pre 5 godina

Razocaran sam.Moze da se izgubi posle sjajnih AO.Ali ovakva igra i nespremnost nesme da se desi i nema opravdanja za to.Opet je poklonio jednu titulu Federeru/Nadalu.

Zizu

pre 5 godina

Tako to kad "pre pametni" Đoković odluči da bez trenera ide na 
turnir. Zato će ispasti pre vremena.
(posmatrač, 12. mart 2019 23:59)

Jel imas ti oči?

2CRAZY

pre 5 godina

Svaka cast Kolsrajberu na pobedi, odlicno igra i u odlicnoj je formi, ako je Nole bas morao da izgubi, drago mi je sto je izgubio od njega, jer mi je simpatican i deluje kao dobra osoba.
Sto se tice Novaka, u veoma losoj je formi, ocigledan je nedostatak meceva i to sto je napravio dugu pauzu, mada savrseno razumem zasto je pravio dugu pauzu i podrzavam to.
Jedino sto me tesi jeste to da Nole u zadnje vreme se ni ne trudi bas nesto na ovim mastersima i uglavnom gubi, ali zato sija na Grend Slemovima, sto je i najbitnije, tako da verujem da ce biti onaj pravi, kad bude najpotrebnije.

Cole

pre 5 godina

Verovatno je neko primetio da u podacima atp za Noletovu tezinu stoji 77kg. Inace je jako dugo vremena stajalo 80kg.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (motam kablove, 12. mart 2019 23:46)

Druze, ne znam kada si to gledao,
ali vec par godina je stajalo 75 kg,
naravno, ne bih to sada da vezujem
za ishranu ali posle duzeg perioda
sada ima 75 kg, dakle, dva vise
nego do pre desetak meseci. Poz.

samokazem

pre 5 godina

majke mi je smesno koliko je Novak sposoban da dozira igru i na osnovu tezine meca i dugorocnih ciljeva tempira formu i dodaje gas iz gema u gem.. kao da gledas automobil, kom vozac malo stiska pedalu gasa, malo pusta, zavisno sta mu odgovara, a odaziv gasa neumoljiv.. to je bilo kristalno jasno pri kraju meca kad je uzeo brejk.. ko i malo prati tenis, prepoznao je umece.. kapa dole, legendo! to je pokazatelj da si definitivno usao u krug bogova tenisa - PRESAO SI IGRICU

Vukk

pre 5 godina

Ako je neko Novakov navijac od pocetka ja sam,nije nista strasno ovo i izgubiti.Sreca nije G.S,ali moram da primetim jednu stvar koju niko uopste ne pominje.Zasto Novak pravi toliku pauzu sad izmedju turnira,zasto nije igrao Dubai ili Akapulko.Normalno je da posle osvajanja A.O treba oduska,ali to nije dobra stvar u tolikoj meri.Ja sam drugu rekao da ce ispasti brzo,u bg u se opustio previse,mesec dana bez meceva.Pricaju o umoru nekom,pa i rafa je jos umorniji,tijelo mu je jos vise istroseno generalno bas kao i neki top teniseri koji igraju mnogo vise meceva goisnje od Novaka.Za njih je to valjda normalno.Nezaiteresovanost i ovako los nivo tenisa moze doci jedino kao neutreniranost.Ti padovi u igri i porazi od nekih ispodprosecnih tenisera(a njemac trenutno to jeste) je sramota.

car afrike i azije

pre 5 godina

Bodibond,king,Mikii,polovni Cilic je ispao,šta ćete vi ovde?
čekajte da onaj dečkić Karlovic pukne pa onda opet pratite bocanje,gadjanje golubova i bacanje tanjira.

Dzoni

pre 5 godina

@turbosrbin

Tipično srpsko razmišljanje. Karte su za termin a ne za odredjeno meč. Sigurno je negde bio “fine print” za vremenske prilike, otkazivanja itd. Karte za tenis su uvek rizik. Bio sam na U.S Openu tri puta i kupio npr karte za drugi dan muškog četvrt finala neka dva meseca unapred. Treba malo sreće da bude igrao neko koga voliš.

sasa jokic

pre 5 godina

Cim je oko njega karnevalska atmosfera, kao ludi smo, tu braca, drugari...nema tu fokusa ma tenis. Ne znaci nista jedan brejk, ali nije u fokusu definitivno.

veliki strumf

pre 5 godina

Kakva je ovo tragedija od tenisa. Prosto da se coveku smuci dok gleda ovakvo mlako Noletovo izdanje. Covek citav mec teren ne moze da pogodi. Koliko je cistih lopti izbacio duboko, duboko u aut. Svaki udarac bez ikakve kontrole. Dugo Novak nije igrao ovako uzasno. Vise nego zasluzeni poraz. Ocigledno se nakon Australije ispraznio, zestoko pao u formi. Uopste ne deluje spremno - stavise, na terenu izgleda iscrpljeno iako nije igrao dugo i nema od cega da bude umoran. Nije strasno - Rolan Garos je cilj. Formu treba postepeno podizati, tokom sezone sljake biti pravi i finisirati pocetkom juna u Parizu. Sve usput su samo prolazne stranice.

TurboNator

pre 5 godina

Po ko zna koji put Nole placa danak tome sto ne izlazi na mrezu kad treba... a ne igra dobro sa osnovne linije.

Nadam se da ce se izvuci.

Gajetano

pre 5 godina

Nije ovo Novak na koga smo navikli, i ne treba da bude u ovom trenutku. Totalno van forme, neutreniran, greska gresku stize. Rekao bih, tempiranje forme za mnogo znacajnije dogadjaje koji slede.

Majami ce biti sasvim druga prica, a glavni cilj (cilj svih ciljeva) je Rolan Garos. Ko ima zivaca neka ga gleda do tada, ko nema neka svisne...

Ovo je tek pocetak price za istoriju!

Pozdrav,

Tuzno

pre 5 godina

Covek igra zaostali mec zbog kise i umesto da igra prvi on igra treci hhahahahahaahhahaahah kukacete posle zlatnog slema kunem vam se!

VUK

pre 5 godina

Ovo igra Marko ili Novak Đoković ? Ovako loše nije moguće da se igra. Toliko put preći da bi statirao!? Ok. gubiti...ali da nijedan segment igre ne funkcioniše. Ništa! Ovako nije loše igrao ni posle operacije.Šta se desilo?

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Tako to kad "pre pametni" Đoković odluči da bez trenera ide na turnir. Zato će ispasti pre vremena.
(posmatrač, 12. mart 2019 23:59)
Ma samo nek ti ides na turnire sa trenerom i osvajas titule sve!

budala

pre 5 godina

znaci atp 500 i 1000 ce sluziti za malo vezbe treniranja,a dajemo sve od sebe kad dodju gren slemovi pa da boze zdravlje obaramo rekord...Mudro

matori

pre 5 godina

Novak prilično nespreman ! ali ima vremena da to popravi do Majamija. mnogo je promašivao čiste situacije, a i brekl lopte je katastrofalno koristio...
nije bio nešto nervozan. znači da zna da nije u formi i da treba da još radi...
idemo dalje...

911

pre 5 godina

Loše se kreće Djoković. Morada da pojaca inače je out of game. Nije tragedia al uvek kad ga gledam on gubi. Ugasiću TV sada mozda mu krene

veliki strumf

pre 5 godina

Neverovatne greske Novaka na početku 2. seta, katastrofalan izbor udaraca i potpuna dekoncentracija. Nadam se da će naći navin da se vrati u meč, jer ova igra ne liči ni na šta.

Magic

pre 5 godina

Eto koliko Novak mora da bude bez sreće i da mu ništa ne polazi za rukom pa da izgubi od ovog nemca. Samo tako i može da izgubi, još je na kraju meča i vratio jedan brejk. U svim drugim slučajevima pobeda nemca je misaona imenica.

Djido

pre 5 godina

"pre pametni" Đoković odluči da bez trenera (posmatrač, 12. mart 2019 23:59)

Ima li neki "posle pametni" ili samo ovaj "pre pametni" Đoković?

Ivke

pre 5 godina

Kada ne shvatis ozbiljno ove likove poput kolsrajbera, verdaska, gaskea itd, koji imaju tenis u malom prstu i ne zna se kada ce da odigraju vrhunski, onda ti se ovo desi. Cisto potcenjivanje od strane djokovica, ili nije dugo sa njim igrao, pa je zaboravio da je u pitanju vrlo ozbiljan igrac.

Banjica

pre 5 godina

Samo šampioni poput Noleta demonstriraju vrhunski tenis. E zato je Nole najbolji teniser sveta. Dokaz je i prvi set protiv Kolšrajbera.

Bodibond

pre 5 godina

Verovatno je neko primetio da u podacima atp za Noletovu tezinu stoji 77kg. Inace je jako dugo vremena stajalo 80kg.
(motam kablove, 12. mart 2019 23:46)

Ako Novak ima 77kg, ja onda imam 95kg, iako na vagi pise 64kg, a slicne sam gradje kao Novak, doduse malo sam nizi (180cm) i par godina mladji od njega.

nazalost

pre 5 godina

Verovatno je neko primetio da u podacima atp za Noletovu tezinu stoji 77kg. Inace je jako dugo vremena stajalo 80kg.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (motam kablove, 12. mart 2019 23:46)

Odlicno ste to primetili. Meni je izgledao mrsavije i zato sam dosao da napisem komentar. Takodje, igra je jako cudna, opet kratke lopte sa dosta spina, idealne za Kolsrajbera - apsolutno nema veze sa igrom sa AO. Mislio sam da hoce namerno da izgubi, a onda je slomio reket. Nesto se ponovo desava, slutim...
A veceras gubi sigurno, to je vec jasno.

Sinisa

pre 5 godina

Cim sam vidio da je prijavio dubl,znao sam kako ce se zavrsiti.Novak Djokovic je singl igrac,i nikad mi nece biti jasno zasto na ovako velikim turnirima on prijavljuje dubl!!!!

Stef

pre 5 godina

Kolšrajber odličan, solidno je igrao i protiv Federera u Dubaiju, al Novak danas.. blago rečeno, odvratna partija. Ne znam šta je uzrok, pošto čisto sumnjam da je i njega zakačio virus, al ono je bilo tužno za gledati... Valjda će biti bolje u Majamiju.

Swedenonline

pre 5 godina

Računaju i da je prošle godine izgubio od Daniela u drugom kolu, u plusu je već i bili bi bolje da stane, hoću reći da nije šteta ni da ostavi za iduću godinu nešto mogućnosti za uzeti koji poen na IW. :D

Dakle

pre 5 godina

ne moze tenis da se igra jednom u 3 meseca, ova odluka da ne igra nista posle australije je katasteofalna, on je u ocajnoj fizickoj formi i opet je na pocetku, gubi od veterana.. igra mu je nula, nije on Nadal i Federer da se vrati posle pola godine i igra bolje nego ranije njemu su potrebni mecevi!

Czv

pre 5 godina

Bas mi je drago zbog kolsrajbera.sasvim zasluzeno.i treba da prodje.a super i za novaka.izbegao je nepotrebne napore koje je preuzeo plus odlaganje meca.ovo je i dobro resenje za nastavak sezone.sumnjam da ce i u majamiju biti nesto bolji.treba ostaviti i za sledecu godinu malo bodova.koliko vidim prioritet je sad sljaka.kako i treba da bude.do aprila odmor.extra i samo napred.napad na garos

Kanidja PG

pre 5 godina

Odoše kuci Nišikori i Čilic uz vjecne mlade nade.
Čuvena trojka i ove 2019 god je nedodirljva.Bice rata samo medjusobnog,mastersi 1000 i GS posebno nece skoro u ruke mladjem narastaju ubrzo.
Zdrav i u forni Vavrinka i Del Potro mogu da budu jedina prijetnja trojici najboljih igrača ikad.
Srecno Nole!Da ima izbor dao bih sve masterse do juna samo da legne po drugi put RG.Taj pehar vodi u vjecnos.Sve GS bar dva put jos uvjek nema niko.Uz to opet bi Novak imao sva 4 GS u svoje ruke.
Opet ni IV niko nema 6 puta,prosto god za razne rekorde prvog teniseta svijeta!

Gambeet

pre 5 godina

Viško pobedio - prva brejk lopta, a ono 15:15 :))
Ajmo, Nole, ako dobije Filipa i plus odigra dubl kasnije, sutrašnji meč sa Monfisom bi mu bio treći u 2 dana. Idemo korak po korak, šampione!

Bruce Springsteen

pre 5 godina

Budi se srpski tenis ponovo..Par godina jedino je Novak bio u vrhu.Sad dobijamo i Fiću i Djerea..Nema zime za ovaj sport još dugo,dugo ćemo komentarisati velike pobede naših tenisera...Fićo je odigrao malo pre perfektno svoj mec...Očekujem pobedu Novaka...Fenomenalno u svakom pogledu...Srecno Nole!!!

Nešto se ne uklapa

pre 5 godina

@dzoni 
Kakve veze ima Madrid sa RG!? Da li znas kada se igra Madrid, a kada RG? Dakle, nikakve veze nemaju. Nadal je iste te godine u polufinalu AO igrao 5 sati i 5 setova protiv Verdaska, a onda u finalu opet u 5 setova osvojio titulu. Dakle, nikakve, ama bas nikakve veze nema mec koji neko odigra danas sa mecom koji ce da odigra posle mesec i vise dana. 
Kolsrajber je inace ugazio Novaka na tom RG, bas ga ponizio. I nije to isto kao Soderlingova pobeda protiv Nadala. Soderling je dosao do finala i te i naredne godine i pokazao da je vrhunski igrac, tada najbolji na sljaci posle Nadala i Federera, dok je Kolsrajber bio i ostao prosecan teniser. 
Sto se Soderlinga tice, jos jedna sreca za Djokovica, pitanje je da li bi Novak ikada uzeo RG cak i pored povredjenih Nadala i Federera 2016, da je zdrav bio Soderling. Inace, cak i izmoreni Mari (polufinale protiv Vavrinke) je za Novaka tada bio tezak rival, iako je na sljaci los, sto samo pokazuje koliko je Novak imao srece s konkurencijom i okolnostima
(milutin, 12. mart 2019 05:50)

Recimo da je Đoković imao sreće i da bez nje nikad ništa ne bi osvojio. Ne razumem zašto bi ti zbog toga bio toliko nesrećan! I šta tako nesrećan misliš da postigneš u životu? Ako će ti biti lakše, da zamolimo Đokovića da malo "prikoči". Ma, peticiju da pišemo!

Kristijan

pre 5 godina

Vidi "pametni" Vavrinka nikad nije pobedio Kralja Federera na betonu.Misli malo ako imas sa cim.
(King Roger, 12. mart 2019 09:46)

Pa upravo zato, za sve postoji prvi put ;)

Hmmm

pre 5 godina

Urotili se svi, organizatori, vreme, Rafa i Federer... Sad kada on njima pokaze odakle je i sta je on, kada se zver probudi, ima da prsti sve u pustinji😁😁😁

King Roger

pre 5 godina

Vavrinka izbacuje Federera
(Molosh, 12. mart 2019 08:58)

Vidi "pametni" Vavrinka nikad nije pobedio Kralja Federera na betonu.Misli malo ako imas sa cim.

Sale

pre 5 godina

Pa sta ako pada kisa?? Na Moto Gp trkama se trka nastavlja kada krene kisa a oni voze preko 300km/h. Sva sreca pa ne gledam ovaj najdosadniji sport zvan tenis...

hmmm

pre 5 godina

@TurboSrbin
Sta si ti ocekivao? Kupio si karte za vecernji termin, zabole njih hoces li da gledas Osaku, Djokovica ili ces da ostanes kuci. Kojom logikom bi ti hteo da ti karte vaze za sutra!? Da li si normalan?

Blue Moon 1458

pre 5 godina

Ako dobije danas nema dan odmora plus ce morati i dubl da igra posle singla pa onda dan kasnije protiv raspolozenog Monfisa koji deluje bas dobro tako da je ova kisa bas nepotrebna.

TurboSrbin

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.

rs

pre 5 godina

Novak Đoković - Filip Kolšrajber 1:2 ( 5-7, 6-4, 3-6 ) 
(Croata, 12. mart 2019 04:03) 

Srpski trolovi su neumorni. Baš će neki hrvat da gleda u četiri ujutru Đokovića i još se jasno izjasni da je hrvat.
(Stari čačanin, 12. mart 2019 04:49)

sto bi rekao Bora ,,mnogo je zle krvi medju nama''

VUK

pre 5 godina

@Stari čačanin....neki Hrvat neće, ali puno bolesnika hoće. Kod duševno obolelih ljudi , nije bitna nacionalna pripadnost. Bitno je da uzimaju terapiju i da im se pomogne na svaki način. Neka pišu i mrze Novaka , ako ce im biti bolje.

Mali od Bg

pre 5 godina

@Mikii

S obzirom da se kaze Monegašanina, a ti to ne znas, jasno je da li glup pa nije potrebno obracati paznju na tvoje komplekse i frustracije.

milutin

pre 5 godina

@dzoni
Kakve veze ima Madrid sa RG!? Da li znas kada se igra Madrid, a kada RG? Dakle, nikakve veze nemaju. Nadal je iste te godine u polufinalu AO igrao 5 sati i 5 setova protiv Verdaska, a onda u finalu opet u 5 setova osvojio titulu. Dakle, nikakve, ama bas nikakve veze nema mec koji neko odigra danas sa mecom koji ce da odigra posle mesec i vise dana.
Kolsrajber je inace ugazio Novaka na tom RG, bas ga ponizio. I nije to isto kao Soderlingova pobeda protiv Nadala. Soderling je dosao do finala i te i naredne godine i pokazao da je vrhunski igrac, tada najbolji na sljaci posle Nadala i Federera, dok je Kolsrajber bio i ostao prosecan teniser.
Sto se Soderlinga tice, jos jedna sreca za Djokovica, pitanje je da li bi Novak ikada uzeo RG cak i pored povredjenih Nadala i Federera 2016, da je zdrav bio Soderling. Inace, cak i izmoreni Mari (polufinale protiv Vavrinke) je za Novaka tada bio tezak rival, iako je na sljaci los, sto samo pokazuje koliko je Novak imao srece s konkurencijom i okolnostima

@@@

pre 5 godina

@Lošmi
Ti si tipican primer malog coveka, coveculjka, koji jako zeli da se oseti mocno, vazno, superiorno. Da li se bas osecas dobro sto si tako uspeo u zivotu da eto imas prenos teniskog meca, a neko nema, mozda znas i link, a neko ne zna i kada taj neko upita da li neko ima link, ti zelis da taj kleci, moli te, zahvali ti se? Mali bedni licemeri, uzivaju u prividu “uspeha” :) jadno.

Kanidja PG

pre 5 godina

Srecno sampione do 6-tog Indijana Velsa.Opet si nas navikao samo na najveca ostvarenja.
Cilj svih ciljeva treba da bude RG.Drugi put da budes vlasnik sva 4 GS turnira i nista manje vazno da budes jedini u istoriji koji je svaki GS osvojio bar 2 puta.Ovo je tvoje vrijeme...

dzoni

pre 5 godina

Jos se secam kad ga je dobio na RG 2009. Tad se Nole i Rafa mlatili po sljaci, pa samo onaj najduzi mec na mastersu u polufinalu Madrida... Nole na kolenima, zaplakao na konferenciji posle. Rafu izbacio Soderling. I onda Federer dosao po kajmak. Poz

Stari čačanin

pre 5 godina

Novak Đoković - Filip Kolšrajber 1:2 ( 5-7, 6-4, 3-6 )
(Croata, 12. mart 2019 04:03)

Srpski trolovi su neumorni. Baš će neki hrvat da gleda u četiri ujutru Đokovića i još se jasno izjasni da je hrvat.

Вукосав

pre 5 godina

Новаку се фантастично отворио жреб, сада само треба да одржи ниво игре где јесте. Чак не треба ни да појачава.

TurboSrbin

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.

Stari čačanin

pre 5 godina

Novak Đoković - Filip Kolšrajber 1:2 ( 5-7, 6-4, 3-6 )
(Croata, 12. mart 2019 04:03)

Srpski trolovi su neumorni. Baš će neki hrvat da gleda u četiri ujutru Đokovića i još se jasno izjasni da je hrvat.

Andre

pre 5 godina

Mislim da je Nole napravio ipak preveliku pauzu posle AO. 42 dana ipak previse u danasnjem surovom sportu. Ako dodamo da je nespreman dosao na turnir plus doveo brata za trenera bolje se nije moglo ni ocekivati.

1

pre 5 godina

Opušteno. Nije Novaku sigurno prioritet da u 31. tempira formu za turnir koji je 5 puta već osvajao, i koji ga ne pomera na slem listi velikana. On je masters priču zatvorio, otprilike rečima ako se dese, dese. Izuzetak je da na njima se sretne sa Rafom ili Federerom. To onda ide u drugu dimenziju, i tu se onda trenutno traži top mod. Ima on ozbiljniju misiju.

Kanidja PG

pre 5 godina

Srecno sampione do 6-tog Indijana Velsa.Opet si nas navikao samo na najveca ostvarenja.
Cilj svih ciljeva treba da bude RG.Drugi put da budes vlasnik sva 4 GS turnira i nista manje vazno da budes jedini u istoriji koji je svaki GS osvojio bar 2 puta.Ovo je tvoje vrijeme...

Вукосав

pre 5 godina

Новаку се фантастично отворио жреб, сада само треба да одржи ниво игре где јесте. Чак не треба ни да појачава.

dzoni

pre 5 godina

Jos se secam kad ga je dobio na RG 2009. Tad se Nole i Rafa mlatili po sljaci, pa samo onaj najduzi mec na mastersu u polufinalu Madrida... Nole na kolenima, zaplakao na konferenciji posle. Rafu izbacio Soderling. I onda Federer dosao po kajmak. Poz

Najsladji

pre 5 godina

Od AO dan jedan nije prosao da nam domaci mediji ne serviraju po neki hvalospev o Djokovicu. Mozda sada malo odmorimo... Igra Jokic upravo sada.

Srdjan

pre 5 godina

Desava se. Nista alarmantno. Imao je problema i u drugom kolu. Nije igrao tenis duze od mesec dana i ,,zardjao” je, dok su ostali igrali (Federer, Nadal...). Trebalo je da podize formu iz meca u mec, verujem da bi do kraja takmicenja podigao formu na nivou one koju je imao na AO. Medjutim, protivnik je danas bio toliko dobar da mu ne dozvoli da prodje dalje. Verujem da nije to do neke povrede ili zbog nedolaska trenera, toga sto ne jede meso i iz ostalih slicnih razloga. Zao mi je sto odmah vecina ljudi pocinje da ga pljuje, a kad pobedjuje ovde idu komentari kao da su oni licno nesto osvojili, a ne Novak. Bice to bolje u narednom periodu.

realno

pre 5 godina

Čestitke Filipu!
Ako je neko očekivao da će Novak izgarati i napadati titulu na svakom turniru na kojem se pojavi, taj nije realan. Zaboravite Novakove uzastopne titule na mastersima, finala gde god se pojavi i slično iz prošlosti. To više nećemo gledati. Novak nije više u godinama kada ima smisla držati top formu što duže tokom cele sezone. To je moglo ranije, više ne. Top forma se održava treninzima visokog inteziteta i održavanjem fitnesa na izuzetno visokom nivou. Ako je cilj njegovog tima što duže mu produžiti karijeru, onda se nikako ne uklapa u taj plan na silu Novaku držati što duže top formu jer to više nije prioritet. Novak će svesno i planirano, periodično obarati formu (mislim da je i sada to slučaj), da bi je dizao kada treba, na slemovima, i to mislim čak i ne na svim, već na dva do tri po sezoni. Znači zaboravite i na kalendarski slem. Realno razmišljajući, prosto je shvatiti da je plan Novaka i njegovog tima da igra još 5 do 6 sezona, sa fokusom i dizanjem forme ciljno na samo dva do tri slema po sezoni, a da optimalno očekuju da na jednom od njih rezutat bude titula, što u krajnjoj minimalnoj realizaciji daje zbir koji Novaka uključuje u trku za gren slem rekordera. Naravno da i ako Rafu mimoiđu povrede i on bude igrao još 5 sezona, taj cilj je teže ostvariv, jer realan je ishod da onda Rafa završi karijeru sa najviše slemova, a Novak odmah iza njega. Po boljem scenariju, ukoliko Novak osvoji nekad i dva od formom ciljanih, planiranih tri slema po sezoni, onda mu šanse za rekord rastu. Neko će reći i da nije realno da Rafa ima period kraja karijere od 5 godina bez povreda i sa sve vreme top formom. Videćemo...
Neko će pokušati da me opovrgne da ovo ne stoji argumentom - da je tako, Novak se onda ne bi nervirao i lomio rekete kada zna da je u periodu planirano oborene forme i da titula u IW nije priorotet. Odgovor je da se mora održavati disciplina i ozbiljnost u meču, takmičarski mindset i u okviru raspoložive trenutne forme. Prosto rečeno, nema predaje i kad ne ide, nikad.
Zaključak: realno je očekivati od Novaka po jedan slem po sezoni, sledećih 5 možda 6 godina. Ako se posreći sa žrebom, dobrim rasporedom, vremenskim uslovima i slabijim danima rivala, narodski rečeno ako se slože kockice, može to ići i na dva, čak i tri slema godišnje, ali nije toliko realno, ali svakako moguće jeste, ipak je to Novak, dokazao je da može toliko puta. Realnije je ovo prvo. Masterse zaboravite. Oni će doći samo ako se baš unapred planiraju, što takođe nije realno. Mislim da Novakov tim gleda na njih kao na teren za dizanje forme. Oni koji se poklope sa formom mogu da se pretvore i u titule, ali nisu više prioritet. Ako se dese, to će se tretirati kao čist bonus. Slemovi su jedini preostali prioritet. Ono što je sigurno, je da Novak ima zacrtan plan da stigne Federera. U to ne treba sumnjati. Isto ima i Nadal. Videćemo šta će biti.

dj

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.
(TurboSrbin, 12. mart 2019 06:32)

Nije to nikakva banda, vec je to sistem koji se postuje a na koji ti nisi jos navikao. U pravilniku, godinama unazad postoje karte za dnevne i nocne termine. I uslovljeni su sa dva ili vise meca. I pravilnikom je bas navedeno koji su uslovi za povracaj novca. Nisi imao srece druze i to je to. Zao mi je iskreno zbog klinaca, pa i tebe, dao si kes, ali to nisu izmislili to vece pa te zeznulu

Noćno obezbeđenje

pre 5 godina

Pre nego što komentatori počnu ja ću im reći, šta očekujte?? Dominaciju neku ponovo na svim turnirima što pre prihvatite da Novak neće biti kao pre to će vas manje bolit. Ne mrzim Novaka već sam samo realan. Kolšajberu svaka čast iako su ga prozvali neki limitiranim teniserom ili da ne može više da igra na onom nivou kao ranije. On je to potvrdio večeras.

Zoran

pre 5 godina

Očigledno je da je Novak došao na turnir fizički nespreman. Ni u Majamiju ne treba očekivati neki spektakularni tenis od njega. Naredne dve godine on samo gleda i broji GS titule.

Kanidja PG

pre 5 godina

Odoše kuci Nišikori i Čilic uz vjecne mlade nade.
Čuvena trojka i ove 2019 god je nedodirljva.Bice rata samo medjusobnog,mastersi 1000 i GS posebno nece skoro u ruke mladjem narastaju ubrzo.
Zdrav i u forni Vavrinka i Del Potro mogu da budu jedina prijetnja trojici najboljih igrača ikad.
Srecno Nole!Da ima izbor dao bih sve masterse do juna samo da legne po drugi put RG.Taj pehar vodi u vjecnos.Sve GS bar dva put jos uvjek nema niko.Uz to opet bi Novak imao sva 4 GS u svoje ruke.
Opet ni IV niko nema 6 puta,prosto god za razne rekorde prvog teniseta svijeta!

Nešto se ne uklapa

pre 5 godina

@dzoni 
Kakve veze ima Madrid sa RG!? Da li znas kada se igra Madrid, a kada RG? Dakle, nikakve veze nemaju. Nadal je iste te godine u polufinalu AO igrao 5 sati i 5 setova protiv Verdaska, a onda u finalu opet u 5 setova osvojio titulu. Dakle, nikakve, ama bas nikakve veze nema mec koji neko odigra danas sa mecom koji ce da odigra posle mesec i vise dana. 
Kolsrajber je inace ugazio Novaka na tom RG, bas ga ponizio. I nije to isto kao Soderlingova pobeda protiv Nadala. Soderling je dosao do finala i te i naredne godine i pokazao da je vrhunski igrac, tada najbolji na sljaci posle Nadala i Federera, dok je Kolsrajber bio i ostao prosecan teniser. 
Sto se Soderlinga tice, jos jedna sreca za Djokovica, pitanje je da li bi Novak ikada uzeo RG cak i pored povredjenih Nadala i Federera 2016, da je zdrav bio Soderling. Inace, cak i izmoreni Mari (polufinale protiv Vavrinke) je za Novaka tada bio tezak rival, iako je na sljaci los, sto samo pokazuje koliko je Novak imao srece s konkurencijom i okolnostima
(milutin, 12. mart 2019 05:50)

Recimo da je Đoković imao sreće i da bez nje nikad ništa ne bi osvojio. Ne razumem zašto bi ti zbog toga bio toliko nesrećan! I šta tako nesrećan misliš da postigneš u životu? Ako će ti biti lakše, da zamolimo Đokovića da malo "prikoči". Ma, peticiju da pišemo!

Ante

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.
(TurboSrbin, 12. mart 2019 06:32)
Auu prijatelju, ja sam se nanervirao. Trebao si im na balkanski način fino priopčiti šta ih ide..kad već nisu popuštali.

Blue Moon 1458

pre 5 godina

Ako dobije danas nema dan odmora plus ce morati i dubl da igra posle singla pa onda dan kasnije protiv raspolozenog Monfisa koji deluje bas dobro tako da je ova kisa bas nepotrebna.

rs

pre 5 godina

Novak Đoković - Filip Kolšrajber 1:2 ( 5-7, 6-4, 3-6 ) 
(Croata, 12. mart 2019 04:03) 

Srpski trolovi su neumorni. Baš će neki hrvat da gleda u četiri ujutru Đokovića i još se jasno izjasni da je hrvat.
(Stari čačanin, 12. mart 2019 04:49)

sto bi rekao Bora ,,mnogo je zle krvi medju nama''

realno

pre 5 godina

Kad se samo setim sta se ovde sve pisalo za Federerov zreb na prethodnom turniru... Imao je istog protivnika u prvom kolu kao Novak danas, i bilo je - "evo, opet mu namestaju, deda mora da osvoji stotu titulu".
Sve su to odlicni igraci, i ako ih se malo potceni, ili vas boli grlo te nedelje, niste bas svoji, oni su tu da iznenade. Zato je prosto neverovatno kako su ljudi skloni da podlegnu fantazijama da ce od sad pa dok ne zavrsi karijeru Novak samo osvajati titule.

mrgud

pre 5 godina

Bez Vajde nema Vajde.
Ko mu reče da igra dubl? Nema snage da igra ni singl.
Klasična njegova mana. Kad nema dobar tajming i prilaz lopti, gubi kao od šale.

Sreten Žujkić

pre 5 godina

I Federer i Nadal svoju formu tempiraju za GrenSlemove, zašto bi se Novak drugačije ponašao. Masterse neka uzima NextGen. RG i WB su bitni Novaku ove godine pre svega.

Nenad

pre 5 godina

Gledao sam malo snajper ga nije slušao u bitnim trenucima. Namestiće Novak pušku kad bude trebalo, sad neka se opet nadaju Nadal Federer i ostali.

zvezdoprc

pre 5 godina

Razvalio ga Nemac taktikom, to je noćas bilo očigledno. Visoki jednoručni bekhend sa puno spina je bio iznenađenje protiv čega Novak nije imao odgovor.

hmmm

pre 5 godina

@TurboSrbin
Sta si ti ocekivao? Kupio si karte za vecernji termin, zabole njih hoces li da gledas Osaku, Djokovica ili ces da ostanes kuci. Kojom logikom bi ti hteo da ti karte vaze za sutra!? Da li si normalan?

VUK

pre 5 godina

@Stari čačanin....neki Hrvat neće, ali puno bolesnika hoće. Kod duševno obolelih ljudi , nije bitna nacionalna pripadnost. Bitno je da uzimaju terapiju i da im se pomogne na svaki način. Neka pišu i mrze Novaka , ako ce im biti bolje.

Ivan M

pre 5 godina

Novak je bio užasan, kao iz najgorih dana 2017. i na početku 2018. Bio je van ritma, loše se kretao, loši udarci. Kolšrajber odličan- želim mu da izgubi od jednog od naših!

Marko

pre 5 godina

Izgleda da je Djokovic opet krenuo po starom ponovo je izbacio meso iz jelovnika kako objasniti ovih 77kg to se videlo iz aviona da je opet smrsao nema energije a i ova duza pauza od australian open ga je kostala Ali opet se sve svodi na ovu kilazu koja govori samo jedno da je opet hteo da pokaze da njegova specijalna ishrana donosi rezultate i opet mu se obilo glavu.

Branko

pre 5 godina

Nole je pobedio samog sebe, previse samouverenosti vodi posrtanju. Lakomisleni umisljaj je njegova najveca slabost. Sam Nole pobedjuje Noleta.

Klara

pre 5 godina

Sve je to samo sport.
(mirjana Tesanovic, 13. mart 2019 02:08)

A je li? Kad gubi, to je samo sport? Kad pobedjuje to je trijumf nad celim svetom, naročito zapadnim. Onda nije samo sport? Onda je on najveći Srbin? Grozni ste.

pamet

pre 5 godina

ako je moguće da najbolji ritern svih vremena samo jednom napravi prejk 178 cm visokom "bombarderu"?
(Danko, 13. mart 2019 01:16)

Tako što mu taj dan retern nije na uobičajenom nivou.

Martin

pre 5 godina

Odmara mesec i po dana i dodje Nemac sa 36god u boljoj fizickoj formi nego on ali ok nadam se da ovo nece da mu se desi na gren slemovima

Bruce Springsteen

pre 5 godina

Budi se srpski tenis ponovo..Par godina jedino je Novak bio u vrhu.Sad dobijamo i Fiću i Djerea..Nema zime za ovaj sport još dugo,dugo ćemo komentarisati velike pobede naših tenisera...Fićo je odigrao malo pre perfektno svoj mec...Očekujem pobedu Novaka...Fenomenalno u svakom pogledu...Srecno Nole!!!

Gambeet

pre 5 godina

Viško pobedio - prva brejk lopta, a ono 15:15 :))
Ajmo, Nole, ako dobije Filipa i plus odigra dubl kasnije, sutrašnji meč sa Monfisom bi mu bio treći u 2 dana. Idemo korak po korak, šampione!

Mali od Bg

pre 5 godina

@Mikii

S obzirom da se kaze Monegašanina, a ti to ne znas, jasno je da li glup pa nije potrebno obracati paznju na tvoje komplekse i frustracije.

@@@

pre 5 godina

@Lošmi
Ti si tipican primer malog coveka, coveculjka, koji jako zeli da se oseti mocno, vazno, superiorno. Da li se bas osecas dobro sto si tako uspeo u zivotu da eto imas prenos teniskog meca, a neko nema, mozda znas i link, a neko ne zna i kada taj neko upita da li neko ima link, ti zelis da taj kleci, moli te, zahvali ti se? Mali bedni licemeri, uzivaju u prividu “uspeha” :) jadno.

mr

pre 5 godina

Ништа страшно. Оно што му треба су мир и концентрација у правим моментима. Још једна лекција и овима који су око њега, а који вероватно боље знају све, шта и како треба да раде убудуће.

SrbinsonKruso

pre 5 godina

Ne znam zašto se neki toliko upinju da nam objasne kako je Đoković igrao loše... igrao je prosečno, Kolšrajber nije popuštao i to je to. Meč na trenutke lep za oko. Sada nam ostaje da de nadamo da će Federer i Nadal doći do polufinala, da gledamo jedan duel velike trojke na turniru. U kakvoj su formi ne bi me čudilo.

Kristijan

pre 5 godina

Vidi "pametni" Vavrinka nikad nije pobedio Kralja Federera na betonu.Misli malo ako imas sa cim.
(King Roger, 12. mart 2019 09:46)

Pa upravo zato, za sve postoji prvi put ;)

Robert

pre 5 godina

Uopste nije problem sto se poraz desio, normalna stvar, nego sto su navijaci postali bezobrazno neobjektivni. Osilili se, pretili kako ce Nole sve da uzme, surovo da vlada, bez postovanja pricali o svakom potencijalnom protivniku, rugali se Federeru i Nadalu na svaku izjavu, rugali se Kirjosu kako je pobegao... Ukratko, poleteli previsoko. E, samo zbog toga je ovaj poraz dobro legao.

slaviša šmigič

pre 5 godina

novak deluje užasno kao da jedva stoji na nogama zaslužena pobeda kolšajbera ali uvek kad vidim novaka več početkom prvog seta onako umornog znam,da ima neke pobrobleme možda zdravstvene,ko će ga znati.neumanjujem time pobedu nemca ali novak očito nije bio na nivou spremnosti.rekao sam i pre meča,da kolšajber nije za podcenjivanje.neka sad odigra dvojke dokle stigne i nek počne,da radi na kondiciskoj spremi.neshvatam kako može nadal biti toliko spreman,da može trćati danima šta taj čovek jede to mi nikad nece biti jasno

Zena bez imena

pre 5 godina

77 kila ?
ma njega ce da mlate, idu godine covece, on nije vise u punoj snazi za 77 kila.
Svasta i svaka cast za tim doktora koji je oko njega!

Sale

pre 5 godina

Pa sta ako pada kisa?? Na Moto Gp trkama se trka nastavlja kada krene kisa a oni voze preko 300km/h. Sva sreca pa ne gledam ovaj najdosadniji sport zvan tenis...

Emancipator

pre 5 godina

Da li srpski patriotski navijači znaju da Novak ma 32 godine i da će imati sve više problema zbog poodmaklih godina? U istoriji tenisa desila su se dva izuzetka - Serena i Federer, i tu je kraj.

ElGadafi

pre 5 godina

Kakav lijep dan za mene: prošao Juve, prošao Rafa I ispao Nole
(Muamer, 13. mart 2019 10:40)

Tuzan si ti covek onda moj Muamere.Ovo ti je zaista redak dan u deceniji kad ti je LIJEPO. Veruj i meni je jos lepse sto Ti vise nisi tuzan. Ipak traume su teske kod tebe.

sasa

pre 5 godina

Novaku ljudi govore sta da radi...pa on ima takav tim strucnjaka da je cela sezona isplanirana a ne komentari tipa povedi Vajdu sta ce ti dubl i sl...neko je napisao igra zbog obaveze prema Atp...pa naravno ako se desi da osvoji sa ovakvim pristupom to je onda super...usao je u godine kad ce se samo spremati za grend slem turnire..naravno da ce i masters koji osvojiti jer je klasa...

#

pre 5 godina

A nolovci, rusofili i ravnomozgasi(zemljasi) na aparatima.
(Sanja Tavic, 13. mart 2019 14:54)

Ovo je glupa generalizacija, koja može da izađe samo iz mozga još plićeg od navedenih grupacija.

Hmmm

pre 5 godina

Urotili se svi, organizatori, vreme, Rafa i Federer... Sad kada on njima pokaze odakle je i sta je on, kada se zver probudi, ima da prsti sve u pustinji😁😁😁

Filip

pre 5 godina

Kakav bre Indijan Vels. Nema Djokovic vise 20 i kusur godina pa da igra svaki turnir maksimalno i da na ide na titulu, kao sto je to cinio ranijih godina. Jasno je receno i od njega i od njegovog tima nakon AO da se sve podredjuje Parizu i da se forma tempira za taj turnir. Ne ocekujte tamo otprilike do Rima pravog Novaka,jer sigurno nece juriti titule na mastersima koje je osvajao vise puta.Naravno,ako se ukaze sansa,iskoristice je, ali ako neko odigra savrsen mec kao Nemac danas, onda Novak nema sanse. Tako da, bez nerviranja. Idemo do 16-og grend slema Noleee!

zeke

pre 5 godina

Nole NIJE bio NOLE! Po kretanju po ocima po 'ravnodusnosti' sve je govorilo da nesto nije u redu kod njega.
A tako je to kada se stvari velicaju recima ali reci ne pobedjuju.U sportu
mora da si motivisan I agresivan a on to danas nije imao.
Nadam se da je ovo prolazno I cekamo nove trofeje a I Vajdu.
Zeke

Praline

pre 5 godina

A sad vam je brat Marko kriv?
Hahahah kakva jeziva opravdanja za nolomane, pa zar je tesko priznati da je kolsajber bio bolji...samo citam ova opravdanja nolomanska i pokusavam da shvatim taj mentalni sklop i psihu ljudi koji ih pisu....ali ne ide...

Pouzdan izvor

pre 5 godina

Sok, zasto sok...
Pa secate se Vimbldona pa Sinsinatija, a sta je bilo izmedju, pa Toronto. Rutinski Nole gubi, pa sta, toga se niko ne seca...
Nas Nole zna sta su mu prioriteti. Masterse niko ne pamti, sto vise grend slemova i najveci i najbolji je u istoriji!
Tako da opusteno....
Idemo Nole!!

milutin

pre 5 godina

@dzoni
Kakve veze ima Madrid sa RG!? Da li znas kada se igra Madrid, a kada RG? Dakle, nikakve veze nemaju. Nadal je iste te godine u polufinalu AO igrao 5 sati i 5 setova protiv Verdaska, a onda u finalu opet u 5 setova osvojio titulu. Dakle, nikakve, ama bas nikakve veze nema mec koji neko odigra danas sa mecom koji ce da odigra posle mesec i vise dana.
Kolsrajber je inace ugazio Novaka na tom RG, bas ga ponizio. I nije to isto kao Soderlingova pobeda protiv Nadala. Soderling je dosao do finala i te i naredne godine i pokazao da je vrhunski igrac, tada najbolji na sljaci posle Nadala i Federera, dok je Kolsrajber bio i ostao prosecan teniser.
Sto se Soderlinga tice, jos jedna sreca za Djokovica, pitanje je da li bi Novak ikada uzeo RG cak i pored povredjenih Nadala i Federera 2016, da je zdrav bio Soderling. Inace, cak i izmoreni Mari (polufinale protiv Vavrinke) je za Novaka tada bio tezak rival, iako je na sljaci los, sto samo pokazuje koliko je Novak imao srece s konkurencijom i okolnostima

King Roger

pre 5 godina

Vavrinka izbacuje Federera
(Molosh, 12. mart 2019 08:58)

Vidi "pametni" Vavrinka nikad nije pobedio Kralja Federera na betonu.Misli malo ako imas sa cim.

Dakle

pre 5 godina

ne moze tenis da se igra jednom u 3 meseca, ova odluka da ne igra nista posle australije je katasteofalna, on je u ocajnoj fizickoj formi i opet je na pocetku, gubi od veterana.. igra mu je nula, nije on Nadal i Federer da se vrati posle pola godine i igra bolje nego ranije njemu su potrebni mecevi!

BgHQ

pre 5 godina

Nerealno je ocekivati posle zezanja od 1.5 meseca da se dodje nespreman u IV i sve pobedi.Ni Majami nece biti puno bolji.Verujem da stavlja akcenat na GS turnire a Mastersi su onako za hvatanje forme.Jer tako je u mogucnosti.

igor

pre 5 godina

Dakle ovako, Novak je dosao izgleda rekreativno na ovaj turnir. Nije poveo Vajdu, i veoma los potez da igra i dubl sa Fonjinijem, izgleda da mu je to prioritet, a snage po dva meca dnevno u pustinji nema. Ne brani nista bodova, zato je to i uradio, imao je i veliku pauzu. Sve je o.k. GS su prioritet, ali nije u redu prema navijacima i fanovima da pravi ovakve gluposti. Majami sigurno uzima, ali ako se ozbiljno pripremi, povedi i Vajdu i ne igra dubl.

Vukk

pre 5 godina

Ako je neko Novakov navijac od pocetka ja sam,nije nista strasno ovo i izgubiti.Sreca nije G.S,ali moram da primetim jednu stvar koju niko uopste ne pominje.Zasto Novak pravi toliku pauzu sad izmedju turnira,zasto nije igrao Dubai ili Akapulko.Normalno je da posle osvajanja A.O treba oduska,ali to nije dobra stvar u tolikoj meri.Ja sam drugu rekao da ce ispasti brzo,u bg u se opustio previse,mesec dana bez meceva.Pricaju o umoru nekom,pa i rafa je jos umorniji,tijelo mu je jos vise istroseno generalno bas kao i neki top teniseri koji igraju mnogo vise meceva goisnje od Novaka.Za njih je to valjda normalno.Nezaiteresovanost i ovako los nivo tenisa moze doci jedino kao neutreniranost.Ti padovi u igri i porazi od nekih ispodprosecnih tenisera(a njemac trenutno to jeste) je sramota.

Gajetano

pre 5 godina

Nije ovo Novak na koga smo navikli, i ne treba da bude u ovom trenutku. Totalno van forme, neutreniran, greska gresku stize. Rekao bih, tempiranje forme za mnogo znacajnije dogadjaje koji slede.

Majami ce biti sasvim druga prica, a glavni cilj (cilj svih ciljeva) je Rolan Garos. Ko ima zivaca neka ga gleda do tada, ko nema neka svisne...

Ovo je tek pocetak price za istoriju!

Pozdrav,

Marko

pre 5 godina

Delovao je nezainteresovan za ovaj turnir.Mogo je odma i da ga preskace umesto ovako bezveze da ga odigra.Kao da vec samo misli o sezoni na sljaci.Svakako glupo ispasti 3 godine za redom tako rano u IW kad si najbolji na betonu...Morace sada da stisne zube i da osvoji Miami

bruder

pre 5 godina

Ma videlo se da nije u formi cim je dosao na turnir. Noge su mu tanje i manje misicave, kad je u formi one su ko sajle, a kilazu ne menja. U dublu sa italijanom uziva, zeza se, izvodi super poteze, ali tu nema trcanja. Na kraju ni Vajda nije tu, sto je jasan signal da turnir nije prioritet. Novak dosao sa bracom 8 dana ranije u US, druze se momci i to je sve ok. Ovi bodovi mu ne trebaju, forma se tempira samo za GS i to je logicno. Nek uziva u dublu, u druzenju sa bracom, nek bude rasterecen da prikupi energiju i da je izostri do maksimuma za RG. Novak ima cilj, svi znaju koji je, zato samo napred sampione, uz tebe smo.

Dobros-AV

pre 5 godina

Niko da pomene da je Nemac stvarno odlično igrao. Nole je bio nezainteresovan tokom 90% meča. Kad je pokazivao interes vratio je brejk, ali to nije bilo dovoljno i bilo je kasno. Kako je došao na turnir tako je i prošao. Videli smo i u prošlom meču da je kilav. Srećno u Majamiju ...i u dublu.
Polufinale, nije loše za igrača koji ga nikad ne igra ozbiljno.

Stef

pre 5 godina

Kolšrajber odličan, solidno je igrao i protiv Federera u Dubaiju, al Novak danas.. blago rečeno, odvratna partija. Ne znam šta je uzrok, pošto čisto sumnjam da je i njega zakačio virus, al ono je bilo tužno za gledati... Valjda će biti bolje u Majamiju.

Lik

pre 5 godina

Ovo je bilo očekivano i još od AO se znalo da će Novak da otaljava ove masterse jer više tu izazova nema. Sve to će biti samo priprema za dolazeće GS ove, masterse inače mora da igra zbog ATP pravila ali da gine ne mora.
Uostalo, tako je bilo i prošle godine i taman se King Roger ponadao kad ono...šok za sistem.

Žikica-prva puška Srbije

pre 5 godina

Kada je depresivni Marko tu, nema vajde!
Očajna igra i manjak snage dokaz opuštanja i netreniranja posle AO. Poveo braću da se zezaju, jako neozbiljno, ipak je ovo IV.
To nas izgleda čeka u budućnosti, manjak volje za igru, a kada je fokus razbijanje svih. Gde će klackalica završiti niko ne zna.
Sada mu je zabavan dubl sa likom Fonjinijem i ne bi čudilo da osvoje IV.
IDEMO FIĆO I MIOMIRE!

Ivke

pre 5 godina

Kada ne shvatis ozbiljno ove likove poput kolsrajbera, verdaska, gaskea itd, koji imaju tenis u malom prstu i ne zna se kada ce da odigraju vrhunski, onda ti se ovo desi. Cisto potcenjivanje od strane djokovica, ili nije dugo sa njim igrao, pa je zaboravio da je u pitanju vrlo ozbiljan igrac.

he he

pre 5 godina

Od AO dan jedan nije prosao da nam domaci mediji ne serviraju po neki hvalospev o Djokovicu...
(Najsladji, 13. mart 2019)

To kao kad bi rekao od proleća dan jedan nije prošao da nam domace pijace ne serviraju za prodaju zelenu salatu.
Prodaje se šta se traži i šta najbolje ide. Zakon ponude i potražnje, sviđalo se to nekom ili ne. Niko te ne tera da kupuješ ono što ne želiš. Algoritmi svih portala sveta precizno broje klikove na vesti o određenim temama i sadržajima, pa šta se najviše čita i komentariše, to se i nudi. Ne radi www redakcija b92 za semenke ili za džabe, ili da zadovolje samo nečiji ukus. Shvatite jednom to.

nazalost

pre 5 godina

Verovatno je neko primetio da u podacima atp za Noletovu tezinu stoji 77kg. Inace je jako dugo vremena stajalo 80kg.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (motam kablove, 12. mart 2019 23:46)

Odlicno ste to primetili. Meni je izgledao mrsavije i zato sam dosao da napisem komentar. Takodje, igra je jako cudna, opet kratke lopte sa dosta spina, idealne za Kolsrajbera - apsolutno nema veze sa igrom sa AO. Mislio sam da hoce namerno da izgubi, a onda je slomio reket. Nesto se ponovo desava, slutim...
A veceras gubi sigurno, to je vec jasno.

Slavija

pre 5 godina

S obzirom na los pristup mecu - nije iznenadjenje. Djokovic je nesumnjivo kvalitetniji teniser, dok je Kolsrajber daleko od loseg. Ako ne moze da je stvori, on ce je iskoristiti. Uvek to cini protiv vrhunskih igraca, zato je on jedan od onih veoma dobrih.

VUK

pre 5 godina

Ovo igra Marko ili Novak Đoković ? Ovako loše nije moguće da se igra. Toliko put preći da bi statirao!? Ok. gubiti...ali da nijedan segment igre ne funkcioniše. Ništa! Ovako nije loše igrao ni posle operacije.Šta se desilo?

Lakat !

pre 5 godina

Ponovo je vidno smrsao teretana da se poveca misicna masa i ishrana, covek jedva disao na pola odigranog seta.Plasim se da ne stoji ponovo problem sa laktom iza svega.Ajmo Nole!

zozoblansh

pre 5 godina

Joj evo opet one priče o mesu. Pa on sve vreme ne jede meso. Ali kad izgubi to je zbog toga, da! A kad pobedjuje onda niko to ne spominje. Smarate sa tim komentarima. Uvek neko zna zasto je izgubio. Pa brate nije on robot sa dugmetom POBEDI protivnika! Dešava se majku mu.
Nego, isekoše ono najlepše drvo na Kalemegdanu juče zbog gondole

esi mi nola?

pre 5 godina

Hahahahahah! Nolo je zreo za penziju! Da nije ovako losa konkurcija sa Federerom od 40 god. i povredjenim Nadalom, Nolo bi se borio za top 10.

Marko

pre 5 godina

Razocaran sam.Moze da se izgubi posle sjajnih AO.Ali ovakva igra i nespremnost nesme da se desi i nema opravdanja za to.Opet je poklonio jednu titulu Federeru/Nadalu.

E SAD

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.(TurboSrbin, 12. mart 2019 06:32)

E posto ovo ne razumete gospodine tenis i nije za vas. Jednostavno neke stvari su projektovane za sloj iznad obicnog gastarbajtera koji kuka da je dao 350 dolara i to je tako. Ni ja ne volim kapitalizam i ultra bogate ali to je svet u kome zivimo i moramo ga prihvatiti.

sasa jokic

pre 5 godina

Cim je oko njega karnevalska atmosfera, kao ludi smo, tu braca, drugari...nema tu fokusa ma tenis. Ne znaci nista jedan brejk, ali nije u fokusu definitivno.

Belem

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.

Ovo su ti napravili samo zato što si Srbin.

Bodibond

pre 5 godina

Eto, sad taman moze na vojnu obuku. 15 radnih dana, da udje u stos
(Kukatilo, 13. mart 2019 11:43)

Verujem da bi bio bolji vojnik nego sto je teniser. Ali ne verujem da ce ga pustiti na obuku zbog sociva i manjak kilograma.

Iggy

pre 5 godina

Ljudi ko prati tenis zna da je Kolsrajber odlican igrac koji moze biti opasan! U vrhu je vec godinama, nikad najbolji ali dugo jako solidan. Tako da ne treba biti nezadovoljan nego pamet u glavu pa jos vise treniranja....

CroFed

pre 5 godina

@realno Je je, baš on tempira formu da bi narednih 4,5 sezona osvajao po 2 GS, pukneš i ostaneš živ. Ti prebacivači/brzanci NE MOGU igrati i biti jednako brzi s 25 i 35 jednostavni zakon biologije

nolefan

pre 5 godina

Ovo je ocekivano.Prvi ozbiljni turnir posle AO.Nije trenirao mnogo.Do nedelju daana pred IW on je bio u Beogradu.Fondacija,otvaranje vrtica.Za Novaka je uvek prvi turnir posle duge vremenske pauze problem odnosno prva dva kola.Dok ne udje u ritam.Trenira sa bracom na pesku. Bice bolje u Majamiju a kasnije kada krene sljaka

Ratluk

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.(TurboSrbin, 12. mart 2019 06:32)Auu prijatelju, ja sam se nanervirao. Trebao si im na balkanski način fino priopčiti šta ih ide..kad već nisu popuštali.
(Ante, 13. mart 2019 07:40)
Trebao si im ti odgovoriti na srpski da te svet razume i poslati ih u 3 lepe... Ma nečuveno, da sam se ja našao na tvom mesto stavio bih im do znanja ko su Srbi, sta je čuveni srbski inat i ko je nebeski narod

Sinisa

pre 5 godina

Cim sam vidio da je prijavio dubl,znao sam kako ce se zavrsiti.Novak Djokovic je singl igrac,i nikad mi nece biti jasno zasto na ovako velikim turnirima on prijavljuje dubl!!!!

Mita od Vranje

pre 5 godina

@ budala
"znaci atp 500 i 1000 ce sluziti za malo vezbe treniranja,a dajemo sve od sebe kad dodju gren slemovi pa da boze zdravlje obaramo rekord...Mudro"
Prvo: kaze se: "grenD slem", ne "gren slem".
Drugo: "dajemo i obaramo"??? Ko, Djokovic i TI?
Trece: Nije sve sto on uradi "mudro".
I na kraju: Nomen est omen.-.budala.
Svaki dalji komentar je izlisan.

Dacha

pre 5 godina

Potpuno nespreman, isto ce da igra dubl i u Majamiu jer sa takticke strane neke turnire mora da pusti niz vodu da bi bio spreman za glavne zbog godina itd.

ross

pre 5 godina

Steta, protivnik je bio bolji danas. Ali nema veze sampione, mi smo uz tebe i kad pobedjujes i kad gubis! Idemo dalje, pa se radujemo buducim pobedama i titulama!

lili

pre 5 godina

Au kakav smo mi narod , pa
zato nam svi rade šta hoće , zato što jedva čekaju pojedinci da nekog svog opljuju. Koliki rad i trud stoji iza svakog sportiste , samo to je za divljenje. A u sportu se nekad dobija , nekad gubi. Sramota šta sebi pojedinci dopuštaju !!!

Dzoni

pre 5 godina

@turbosrbin

Tipično srpsko razmišljanje. Karte su za termin a ne za odredjeno meč. Sigurno je negde bio “fine print” za vremenske prilike, otkazivanja itd. Karte za tenis su uvek rizik. Bio sam na U.S Openu tri puta i kupio npr karte za drugi dan muškog četvrt finala neka dva meseca unapred. Treba malo sreće da bude igrao neko koga voliš.

veliki strumf

pre 5 godina

Kolsrajber u drugom setili samo cepa spinove, igra sigurno i čeka Novakove greske. A Nole gresi li gresi, ne može teren da pogodi iz jednostavnih udaraca. Očajan nivo tenisa. Ako je prvi set odigrao sa 30% mogucnosti, drugi za sada igra sa 10% (4-2 je za Filipa trenutno).

Saša

pre 5 godina

Ma nema tu šta da se priča, svaka čast Kolšajberu, Nole će bolje da se natempira za sledeči turnir i to je to. Idemo Novače majstore, igramo dalje!

nele

pre 5 godina

jos jedan iz serije 1000 mu fali pa da sve ima po 2x a sem njega niko nema sve
to mi cekamo kao i da po 2x ima u isto vreme sva 4 najbitnija

bigserb

pre 5 godina

Odrao ga Kolsrajber, a Novak je ponovo licio na onog od pre godinu i dve kada je gubio i od 157. tenisera na ATP listi!
Bezvoljnost, nervoza, nemoc,..., sve to se videlo nocas u njegovoj igri, ne razumem poentu igranja dubla na ovakvom turniru, valjda je poenta cuvati snagu za singl, za ono gde skupljas ATP poene i Masters titule, a ne dubl koji ti nista ne donosi, sem neke sitne love, pa nije mu valjda zinulo d..e za dodatnom zaradom u dublu? STRASNO!

s..nikolić /austrija

pre 5 godina

Novak Đoković - Filip Kolšrajber 1:2 ( 5-7, 6-4, 3-6 ) 
(Croata, 12. mart 2019 04:03) 

Srpski trolovi su neumorni. Baš će neki hrvat da gleda u četiri ujutru Đokovića i još se jasno izjasni da je hrvat.
 (Stari čačanin, 12. mart 2019 04:49) 
Ispravka : Dokovic 0:2 ......

Bodibond

pre 5 godina

Meni ovde nesto smrdi, koja je kvota bila na Kolsrajbera?
(iskusan, 13. mart 2019 09:32)

Bila je kvota 2.50. Druze sta ima da ti smrdi, pa mnogi favoriti su eliminisani, Cilic, Zverev, Nisikori, Medvedev... pa sto ne bi i Djokovic? Mislis ako je prvi igrac sveta da ne moze niko da ga pobedi? Gresis debelo. Nije on prvi jer je nepobediv nego zato sto je mnogo losih tenisera na ATP turu, ja da sam u treningu svaki put bih pobedio tog Novaka i imao bih bolji H2H nego Kirjos sa njim. :)

samokazem

pre 5 godina

majke mi je smesno koliko je Novak sposoban da dozira igru i na osnovu tezine meca i dugorocnih ciljeva tempira formu i dodaje gas iz gema u gem.. kao da gledas automobil, kom vozac malo stiska pedalu gasa, malo pusta, zavisno sta mu odgovara, a odaziv gasa neumoljiv.. to je bilo kristalno jasno pri kraju meca kad je uzeo brejk.. ko i malo prati tenis, prepoznao je umece.. kapa dole, legendo! to je pokazatelj da si definitivno usao u krug bogova tenisa - PRESAO SI IGRICU

Henry Chinasky

pre 5 godina

Pošto je tenis sport gospode nema govora da su juče teniseri igrali za kladionicu i za sebe. Pa i Sv. Novak je samo čovek i on voli novac. A naivci veruju u njegovu uzvišenost i poštenje.

sasa

pre 5 godina

sve je to normalno...Novak pokazao kad je spreman fokusiran niko mu nista nemoze...osvojite AO i onda treba da gazite sve...nije da nece vec jednostavno se covek opusti...

Joc@

pre 5 godina

Jos jedan dokaz da je AO Novak “morao” da osvoji jer je bilo isplativo da sva trojica prestignu Samprasa. Ovo sada je pravi pokazatelj. Zar ne bi bilo cudno da neko pobedi sve na AO, ukljucujuci i Nadala, a ovde ne moze set da osvoji protiv Kolsrajbera!

komnen barjaktar

pre 5 godina

Tako to mora! 40 dana bez takmicarskog meca posle AO! A Kolsrajber nimalo naivann protivnik. Dobro je da nije umesto Kolsrajbera bio onaj ouzi klovn Kirjos a Djokovic u ovakvom izdanju.Izgleda da se malo odstupilo od zacrtane taktike koja je donela rezultat u Melburnu.Malo se manje druzilo sa reketom i to je to.Ne brinem ja za Djolestru jer ipak sve sto radi na prvom mestu sebi radi.

Malo igro

pre 5 godina

Kako novak sada kalkulise i pravi raspored gdeci dokle ide na turnirima.a sve da bi pratio bodove i imao odmora za gs. Tako ja vidim.

veliki strumf

pre 5 godina

Kolsrajber je vrlo neugodan i vrlo kreativan igrac. Za sada dominira, ali to nije ni tesko jer je Novak pšrevise pasivan i na otprilike 30% svojih mogucnosti igra. Ovo je jedno 5 stupnjeva ako ne i vise nizi nivo tenisa nego u zavrsnici Australian opena. Novak neprepoznatljiv na brejk loptama, ritern slab.

matori

pre 5 godina

Novak prilično nespreman ! ali ima vremena da to popravi do Majamija. mnogo je promašivao čiste situacije, a i brekl lopte je katastrofalno koristio...
nije bio nešto nervozan. znači da zna da nije u formi i da treba da još radi...
idemo dalje...

Jack

pre 5 godina

Osvajanja svih mastersa po 5,6 puta ga je kostalo najmanje 5 najvecih titula,meni je drago sto je sad izgubio to znaci da je Roland Garos najveci cilj i njegov 90posto.Pozdrav

vinjakkola

pre 5 godina

Od AO dan jedan nije prosao da nam domaci mediji ne serviraju po neki hvalospev o Djokovicu. Mozda sada malo odmorimo... Igra Jokic upravo sada.
(Najsladji, 13. mart 2019 03:14)

I to razvališe one divljake iz Minesote :))

Liverpool Man

pre 5 godina

Ljudi. Doso covek ovde da osetii teren posle Melburna pa ce u Majamiju da zapne. Onda obara formu i steluje za sljaku gde ce u Rimu dati sve od sebe pred ono sto najvise zeli a to je Rolan Garos. Tu ce biti u top formi. Nije vise u godinama da forsira svaki moguci turnir a pogotovo ne ovaj koji je osvojio 5 puta.

Vucko

pre 5 godina

Opustio se Nole malo vise posle osvajanja AUS Opena, nista strasno bice pravi kada je najpotrebnije, na Grand Slamovima. A za strucnjake koji se cude, dubl igra zato sto nema dovoljno meceva u zadnje vreme, pa da uhvati malo formu.

Jack

pre 5 godina

realno
Sve si u pravu samo sto sam ja ubedjen da Novak na svaki Slem u narednih 20-25 ide da osvoji i sa najboljom mogucom formom u tom momentu,i sto pre u narednih 8-12 Slemova da proba da uzme 6 titula sto je realnije nego 5 godina da uzima po 1 Slem. Kada dodje do 20-21 Slem karijera Novaka prelazi u zavrsnu fazu i tada zavisi koliko godina bude imao,a ja garantujem da nece imati vise od 35 igrace jos godinu dve zbog sponzora zavrsava se najveca ,karijera u tenisu IKADA,?(uz uslov da Federer ne osvoji jos koji slem) uz to ce dobro prebaciti 300nedelja kao prvi,verujem 7 puta zavrsiti godinu kao prvi,i nadam se osvojiti Olimpijadu sl.god.Za Nadala sam ubedjen da osim 1,2 Garosa nista od Slemova nece osvojiti nije mu konkurencija vise za Goat-a.Deda Federer moze da uzme jos 1 Slem po mojoj proceni...Pozdrav

Vlad Rad

pre 5 godina

Turbosrbine, tako funkcionisu tenis mecevi i kupovina karata. I oduvek je tako funkcionisalo..
Ako malo razmislis shvatices da je i logicno da ti karte ne vaze za sledeci dan (jer tada dolaze drugi ljudi sa kartama za taj dan).
A ti danima pises ovde, verovatno i po drustvenim mrežama i kukas nasiroko. Verovatni ne mozes da prezalis sto ne udari jos koji selfi.

Dar

pre 5 godina

Nole se odlučio posvetiti mentorstvu

...

Novak Đoković poslao poruku Hrvatu

- Slušaj, čuo sam da si perspektivan mladić. Htio bih ti, ako želiš, ponekad biti mentor jer je pred tobom duga karijera. Vidim da bilježiš sjajne rezultate - poručio je Đoković Karloviću

https://www.vecernji.hr/sport/novak-okovic-poslao-poruku-hrvatu-ovo-ce-vas-nasmijati-do-suza-1305881

Stefan

pre 5 godina

Jel realno da jedan isti lik napisao gomilu komentara mislim da je ovaj Bodibond, koliko ti bola druze imas u sebi samo iz jednog razloga a to je sto je Djokovic zvezdas aoooo

Bodibond

pre 5 godina

Verovatno je neko primetio da u podacima atp za Noletovu tezinu stoji 77kg. Inace je jako dugo vremena stajalo 80kg.
(motam kablove, 12. mart 2019 23:46)

Ako Novak ima 77kg, ja onda imam 95kg, iako na vagi pise 64kg, a slicne sam gradje kao Novak, doduse malo sam nizi (180cm) i par godina mladji od njega.

2CRAZY

pre 5 godina

Svaka cast Kolsrajberu na pobedi, odlicno igra i u odlicnoj je formi, ako je Nole bas morao da izgubi, drago mi je sto je izgubio od njega, jer mi je simpatican i deluje kao dobra osoba.
Sto se tice Novaka, u veoma losoj je formi, ocigledan je nedostatak meceva i to sto je napravio dugu pauzu, mada savrseno razumem zasto je pravio dugu pauzu i podrzavam to.
Jedino sto me tesi jeste to da Nole u zadnje vreme se ni ne trudi bas nesto na ovim mastersima i uglavnom gubi, ali zato sija na Grend Slemovima, sto je i najbitnije, tako da verujem da ce biti onaj pravi, kad bude najpotrebnije.

Czv

pre 5 godina

Bas mi je drago zbog kolsrajbera.sasvim zasluzeno.i treba da prodje.a super i za novaka.izbegao je nepotrebne napore koje je preuzeo plus odlaganje meca.ovo je i dobro resenje za nastavak sezone.sumnjam da ce i u majamiju biti nesto bolji.treba ostaviti i za sledecu godinu malo bodova.koliko vidim prioritet je sad sljaka.kako i treba da bude.do aprila odmor.extra i samo napred.napad na garos

liče

pre 5 godina

Ovo je bilo očekivano i još od AO se znalo da će Novak da otaljava ove masterse jer više tu izazova nema. Sve to će biti samo priprema za dolazeće GS ove, masterse inače mora da igra zbog ATP pravila ali da gine ne mora.
Uostalo, tako je bilo i prošle godine i taman se King Roger ponadao kad ono...šok za sistem.
(Lik, 13. mart 2019 01:08)

Svaki igrač nakon što napuni 30 godina nije više u obavezi da igra bilo koji turnir.

stevica

pre 5 godina

Pobedila ga je politika. Sta se Srba muva tamo gde mu nije mesto. Okrenuo je protiv sebe ceo teniski svet. R i N a uskurcio se i W, skaču na Djoleta-Srbu kao gladne zveri. Nije jednostavno slušati šta sve o tebi(a sve je lose) govore oni koje treba da sretne na terenu i koji nazdravljaju kada izgubi gejm a baska celu igru. Mozak prepun crnih misli i prevelika doza adrenalina. Ukocen kao pred streljanje. To je to.

Bobi.S

pre 5 godina

Nikakvo tempiranje forme i ostalo nije u pitanju već je problem u glavi koja izgleda popušta.Tako iskusnom igraču nije ni trener neophodan.Ako nije igrao tako dugo trebalo bi da ima višak kilograma a ne manjak.Nedostatak fizičke snage potire svo njegovo iskustvo i znanje jer u odredjenim situacijama on zna šta treba da odigra ali nema snage i slede greške.U buduće pamet u glavu i jaču hranu u stomak pa će biti rezultata.

čak-ček

pre 5 godina

@lili
Takav smo narod da kad god nekoga pobedi mi se utrkujemo ko će više da se podsmeva i gore da se sprda sa protivnikom, a kad njega neko pobedi e onda je on anemičan, umoran, iscrpljen, neprepoznatljiv, nezainteresovan, nije u formi, ima zaboga skoro 32g. kalkuliše, nije na nivou, bolela ga ruka, noga, ledja i svih šesnaest bolesti, namerno je izgubio jer nije bitan turnir, organizatori mu namestili i los termin i kišu i vetar, morao je eto da izgubi, smetalo mu sve i nikad protivnik nije bolji..njega niko nikad nije RAZBIO, ODUČIO, ODRŽAO ČAS TENISA, ODUVAO, POČISTIO, i drugi epiteti redovni kad pobedi..

Nikki

pre 5 godina

Cim sam vidjela da ce igrati u dublu, znala sam da Novak ozbiljno ne prihavata ovaj turnir. Realno je da izgubi i ne dogura daleko. Imao je jako dugu pauzu bez meceva od AO, nije dovoljno trenirao, a i gubi mnogo energije na dubl sa Fognini-jem.

I sam je rekao da mora da se pripremi bolje za Maimi, mada ja mislim da su njegovi najveci ciljevi sada samo Grand Slem-ovi da prestigne Federera i zelim svakako da to ostvari jer moze i zasluzuje!!!

Idemo Novak, volimo te i kad gubis i pobedjujes!

Djido

pre 5 godina

"pre pametni" Đoković odluči da bez trenera (posmatrač, 12. mart 2019 23:59)

Ima li neki "posle pametni" ili samo ovaj "pre pametni" Đoković?

veliki strumf

pre 5 godina

Neverovatne greske Novaka na početku 2. seta, katastrofalan izbor udaraca i potpuna dekoncentracija. Nadam se da će naći navin da se vrati u meč, jer ova igra ne liči ni na šta.

bmiles

pre 5 godina

Virus!A posto je Novak dzentlemen nikad nece da u tome trazi razlog zbog poraza!Uostalom Kolsrajber je igrao odlicno,ali je i Kurijer, koji je prenosio za Tenis kanal, primetio da Novak nema svezinu i da vraca udarce po inerciji i statisticki pokazao koliko je slabiji od AO po svim segmentima!Nista strasno idemo dalje uz konstataciju bez Vajde ne valja!U pobedi i porazu uvek tvoj verni navijac!

BGD

pre 5 godina

Ne moze se posle pauze od mesec i po i ociglednog neuzimanja reketa u ruke pobedjivati.Onda gubis i od 10 puta slabijih od sebe.Ubuduce se mora doci spremniji kao sto rade Federer i posebno Nadal.

911

pre 5 godina

Loše se kreće Djoković. Morada da pojaca inače je out of game. Nije tragedia al uvek kad ga gledam on gubi. Ugasiću TV sada mozda mu krene

Swedenonline

pre 5 godina

Računaju i da je prošle godine izgubio od Daniela u drugom kolu, u plusu je već i bili bi bolje da stane, hoću reći da nije šteta ni da ostavi za iduću godinu nešto mogućnosti za uzeti koji poen na IW. :D

veliki strumf

pre 5 godina

Kakva je ovo tragedija od tenisa. Prosto da se coveku smuci dok gleda ovakvo mlako Noletovo izdanje. Covek citav mec teren ne moze da pogodi. Koliko je cistih lopti izbacio duboko, duboko u aut. Svaki udarac bez ikakve kontrole. Dugo Novak nije igrao ovako uzasno. Vise nego zasluzeni poraz. Ocigledno se nakon Australije ispraznio, zestoko pao u formi. Uopste ne deluje spremno - stavise, na terenu izgleda iscrpljeno iako nije igrao dugo i nema od cega da bude umoran. Nije strasno - Rolan Garos je cilj. Formu treba postepeno podizati, tokom sezone sljake biti pravi i finisirati pocetkom juna u Parizu. Sve usput su samo prolazne stranice.

boki

pre 5 godina

ne zelim da kazem da je novak ovo namerno izgubio ali da ga ne boli previse ubedjen sam. da mu nisu pomerili mec ne verujem da se ovo ne bi desilo (poraz) i to je vrvtno aspekt koji ga je najvise iznervirao. nole je prosle godine i na IW i na Miami ispao u 2 rundi, dakle verovali ili ne cak i ovako je upisao bodove. ne ocekujem ni da u majamiju osvoji titulu, prosto nema razloga, igra se i sledece godine. ako se zele - a zele se, napasti svi rekordi, pa tako i onaj o broju nedelja na 1 mestu jasno je kako nole planira.

budala

pre 5 godina

znaci atp 500 i 1000 ce sluziti za malo vezbe treniranja,a dajemo sve od sebe kad dodju gren slemovi pa da boze zdravlje obaramo rekord...Mudro

Banjica

pre 5 godina

Samo šampioni poput Noleta demonstriraju vrhunski tenis. E zato je Nole najbolji teniser sveta. Dokaz je i prvi set protiv Kolšrajbera.

Komentar

pre 5 godina

Deluje kao da se slabije pripremao i da ovaj turnir verovatno nije bio prioritet(sto ima smisla) ali takodje deluje kao i da je hteo da ipak prodje ovaj krug. Ali eto, u nekom trenutku je shvatio da je tesko kalkulisati na ovom nivou tenisa i tu je totalno prepustio igru. Verujem da ce tokom sezone ovakvih propusta biti manje i da cemo ipak videti starog Novaka, a konacno treba uzeti u obzir i da dugo igra da je osvojio svasta, zaradio i uradio mnogo i konacno mnogo se odrekao pa verujem je prirodno da mu je ipak teze da se motivise konstatno. Drzi se Novace, i jos ti zelimo pobeda.

Nebojša

pre 5 godina

Šteta ali i ne toliko ipak je u pitanju masters videlo se da ne ide kilavo je igrao grešio je dosta možda zbog duge pauze biće valjda sigurniji u Majamuju.

banjica

pre 5 godina

Ma šta vam je ljudi, Nole je došao na tur da namerno izgubi. I svaki put kad ode poražen to je zbog taktike. Samo vrhunski teniseri dolaze sa namerom da gube,za razliku od trećerazrednih, poput Nadala i Federera kojima je cilj da osvajaju. Ipak naš Nole ima najviše GS trofeja, broj nedelja na prom mestu, ukupan broj trofeja i najviše osvojenih mastersa....lol

Рајко Четник

pre 5 godina

Опуштено Ноле, предлажем да направиш паузу и прескочиш Мајами.
А онда силовито на сезону шљаке и тамо у финалу Ролангароса победиш Рафу.
Само напред Ноле!

Jorgovanka

pre 5 godina

Dobro je prosao nas Nole... Srecom,pa je nemac izbacio Kirgiosa. Mozete misliti da je ovakav Djokovic naisao na svog starog bricu iz Australije? Bio bi masakr u 2 seta....

Ivan

pre 5 godina

Dok je Djokovic bio "mali pauk" na Kopaoniku,Nemac je trenirao i igrao turnire u Francuskoj i Holandiji...Dakle kvalitet nije sporan,presudila je bolja spremonst...

Petko

pre 5 godina

Nije ovaj Kolsrajber dzabe dobio nezgodnog Kirjosa
Moze da dobije i Monfisa pa u cetvrtfinalu Tima ili Karlovica,a u polufinalu Raonica

Eh

pre 5 godina

Turbo Srbin
Nadam se iskreno da je ovo sala. Kao sto je tebe briga za Osaku, tako je i njih briga koga si ti dosao da gledas. Oni su prodali karte za 2 meca, jedsn je odigran, drugi odlozen i to je to. Sta ti i koga ti hoces da gkedas nije njihova stvar. Njihovo je da prodaju kartu, sto su i uradili, a ti ne moras ni da se pojavis.

Tuzno

pre 5 godina

Covek igra zaostali mec zbog kise i umesto da igra prvi on igra treci hhahahahahaahhahaahah kukacete posle zlatnog slema kunem vam se!

Cole

pre 5 godina

Verovatno je neko primetio da u podacima atp za Noletovu tezinu stoji 77kg. Inace je jako dugo vremena stajalo 80kg.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (motam kablove, 12. mart 2019 23:46)

Druze, ne znam kada si to gledao,
ali vec par godina je stajalo 75 kg,
naravno, ne bih to sada da vezujem
za ishranu ali posle duzeg perioda
sada ima 75 kg, dakle, dva vise
nego do pre desetak meseci. Poz.

Magic

pre 5 godina

Eto koliko Novak mora da bude bez sreće i da mu ništa ne polazi za rukom pa da izgubi od ovog nemca. Samo tako i može da izgubi, još je na kraju meča i vratio jedan brejk. U svim drugim slučajevima pobeda nemca je misaona imenica.

Sanja de Luka

pre 5 godina

Trener sam i na više mjesta je data komentar sa moje strane da je u prvom meču dobio Autsajdera u tie-breaku a to valjda nešto govori.

Nuje fer ali su oni u pravu

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.

Super si napisao i zasluženo dobio puno lajkova i ja te razumem, ali nikako nisi u pravu. Sve ti to lepo piše kad kupuješ kartu za bilo koji događaj. Dakle, upoznat si sa time, a ako nisi pročitao, to je tvoja odgovornost. Amy Winehouse je izašla pijana u Beogradu i koncert trajao 20 minuta- nema tu povrat novca. Kupiš najskuplje karte za Operu u Veroni, padne kiša, ako je odigrana trećina oredstave- nema ponavljanja i povrata novca. Sorry, nisi u pravu uopšte.

Bekemer

pre 5 godina

Jasno je da ATP i zapad nameštaju Đokoviću Slemove da bude što neizvesnije u konačnom zbiru između Federera, Nadala i Đokovića.
Time će da povećaju gledanost i popularnost tenisa.

Samouk

pre 5 godina

@(Bodibond, 13. mart 2019 12:35)

tu smo te čekali! molim te, počni da treniraš. dosadio si svima s pljuvačinom, aj' pređi na dela pa da se divimo tvom H2H s NĐ... :)

car afrike i azije

pre 5 godina

Bodibond,king,Mikii,polovni Cilic je ispao,šta ćete vi ovde?
čekajte da onaj dečkić Karlovic pukne pa onda opet pratite bocanje,gadjanje golubova i bacanje tanjira.

Zizu

pre 5 godina

Tako to kad "pre pametni" Đoković odluči da bez trenera ide na 
turnir. Zato će ispasti pre vremena.
(posmatrač, 12. mart 2019 23:59)

Jel imas ti oči?

djibro

pre 5 godina

Sekira se u kakvo se politicko blato Srbija zaglavila svojim izborom pre sedam godina. I ja se skiselim kad pomislim i nije mi ni do cega, a dje jos tenis da igram takav.

Skole

pre 5 godina

Kad god je Novak amaterski pristupao turniru ovako se zavrsilo.Igranje dubla,suncanje na plazama,nema Vajde,braca u lozi... bice jos velih titula u to nema sumnje ali samo ako psihicki bude sto posto na turniru.

srbin

pre 5 godina

Ako sam shvatio nolomane organizatori namerno pustili kisu a Nolo namerno izgubio jer igra samo na GS.Jos nesti jel sam zaboravio?.

Nisu namerno pustili kisu ali oni za razliku od ovih nasih meteorologa mogu vrlo precizno predvideti kada ce padati kisa. Ali da ne ulazimo u teorije zavera, sporno je jedino to sto se ovaj scenario Novaku ponovio previse puta. Dalje, sporno je to u kom su ga terminu pustili da sutradan igra, trebao je igrati prvi ili u najgorem slucaju drugi mec, jos posebno sto je imao I dubl posle…(Krajinovic, Sapovalov, Nadal, Hurkac, svi vec zavrsili svoje meceve a imaju dan pauze do sledeceg kola, dok Novak nema pauzu a jos nije izasao na teren ) A sustina price je u tome da on sve to konta i vidi sta mu rade namerno, pa treba jos i sa tim da se bori… A na kraju mislim da bi Novak ovaj mec dobio da je hteo, njemu je ovo samo lagano zagrevanje i spremanje za sezonu sljake i RGaros. Dokaz za to je pod brojem jedan Vajdin izostanak, tako je bilo I u Torontu, kao i to da igra dubl. To znaci da otprilike reket nije pipnuo 2 meseca pa hoce da se vrati lagano...

cartmanx

pre 5 godina

Ajde pljuvači, vidi se da je ispao iz ritma zbog duže pauze,bez kondicije, loše se kretao,vraćao loptice na reket protivniku skoro u svakoj razmeni, skoro svaki pokušaj promene završavao u autu, jednostavno nije došao spreman, a verujem da će biti za Majami, na kraju on i tim znaju šta rade.

nikola

pre 5 godina

sve je ovo normalno na pocetku sezone.Igrace Novak kad treba,I protiv koga treba.A vi Koji spavate na ovom sajtu,razmislite malo o svom zivotu,pustite Novaka,njegov je savrsen.

TurboNator

pre 5 godina

Po ko zna koji put Nole placa danak tome sto ne izlazi na mrezu kad treba... a ne igra dobro sa osnovne linije.

Nadam se da ce se izvuci.

milke

pre 5 godina

Sasvim normalno kad se nije takmičio više od 40 dana. Đoković izgleda ponekad ume da preceni svoje mogućnosti i to mu se sveti.

Deki

pre 5 godina

Nole se sprema za šljaku. Treba da trenutno zaboravi na beton. GS su prioritet, stići Rodju, to je cilj. Zamislite da spoji 6 GS i to 4 u jednoj sezoni? To bi bio domaći zadatak za sva vremena. Ovako treba da se crpi po onom suncu, igra 2 dana kako mu organizatori nameštaju? Alo, Nole ima 32 godine! A Nadal samo neka zapinje...

Nikola

pre 5 godina

Nole zarđao čim ne igra duži period. Fizički je totalno nespreman i nečudi što je izgubio. Vrlo brzo će biti sve na svom mestu, samo uz rad trening.

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Tako to kad "pre pametni" Đoković odluči da bez trenera ide na turnir. Zato će ispasti pre vremena.
(posmatrač, 12. mart 2019 23:59)
Ma samo nek ti ides na turnire sa trenerom i osvajas titule sve!

Deki

pre 5 godina

Nole se sprema za šljaku. Treba da trenutno zaboravi na beton. GS su prioritet, stići Rodju, to je cilj. Zamislite da spoji 6 GS i to 4 u jednoj sezoni? To bi bio domaći zadatak za sva vremena. Ovako treba da se crpi po onom suncu, igra 2 dana kako mu organizatori nameštaju? Alo, Nole ima 32 godine! A Nadal samo neka zapinje...

milutin

pre 5 godina

@dzoni
Kakve veze ima Madrid sa RG!? Da li znas kada se igra Madrid, a kada RG? Dakle, nikakve veze nemaju. Nadal je iste te godine u polufinalu AO igrao 5 sati i 5 setova protiv Verdaska, a onda u finalu opet u 5 setova osvojio titulu. Dakle, nikakve, ama bas nikakve veze nema mec koji neko odigra danas sa mecom koji ce da odigra posle mesec i vise dana.
Kolsrajber je inace ugazio Novaka na tom RG, bas ga ponizio. I nije to isto kao Soderlingova pobeda protiv Nadala. Soderling je dosao do finala i te i naredne godine i pokazao da je vrhunski igrac, tada najbolji na sljaci posle Nadala i Federera, dok je Kolsrajber bio i ostao prosecan teniser.
Sto se Soderlinga tice, jos jedna sreca za Djokovica, pitanje je da li bi Novak ikada uzeo RG cak i pored povredjenih Nadala i Federera 2016, da je zdrav bio Soderling. Inace, cak i izmoreni Mari (polufinale protiv Vavrinke) je za Novaka tada bio tezak rival, iako je na sljaci los, sto samo pokazuje koliko je Novak imao srece s konkurencijom i okolnostima

Najsladji

pre 5 godina

Od AO dan jedan nije prosao da nam domaci mediji ne serviraju po neki hvalospev o Djokovicu. Mozda sada malo odmorimo... Igra Jokic upravo sada.

1

pre 5 godina

Opušteno. Nije Novaku sigurno prioritet da u 31. tempira formu za turnir koji je 5 puta već osvajao, i koji ga ne pomera na slem listi velikana. On je masters priču zatvorio, otprilike rečima ako se dese, dese. Izuzetak je da na njima se sretne sa Rafom ili Federerom. To onda ide u drugu dimenziju, i tu se onda trenutno traži top mod. Ima on ozbiljniju misiju.

TurboSrbin

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.

Sale

pre 5 godina

Pa sta ako pada kisa?? Na Moto Gp trkama se trka nastavlja kada krene kisa a oni voze preko 300km/h. Sva sreca pa ne gledam ovaj najdosadniji sport zvan tenis...

hmmm

pre 5 godina

@TurboSrbin
Sta si ti ocekivao? Kupio si karte za vecernji termin, zabole njih hoces li da gledas Osaku, Djokovica ili ces da ostanes kuci. Kojom logikom bi ti hteo da ti karte vaze za sutra!? Da li si normalan?

King Roger

pre 5 godina

Vavrinka izbacuje Federera
(Molosh, 12. mart 2019 08:58)

Vidi "pametni" Vavrinka nikad nije pobedio Kralja Federera na betonu.Misli malo ako imas sa cim.

realno

pre 5 godina

Čestitke Filipu!
Ako je neko očekivao da će Novak izgarati i napadati titulu na svakom turniru na kojem se pojavi, taj nije realan. Zaboravite Novakove uzastopne titule na mastersima, finala gde god se pojavi i slično iz prošlosti. To više nećemo gledati. Novak nije više u godinama kada ima smisla držati top formu što duže tokom cele sezone. To je moglo ranije, više ne. Top forma se održava treninzima visokog inteziteta i održavanjem fitnesa na izuzetno visokom nivou. Ako je cilj njegovog tima što duže mu produžiti karijeru, onda se nikako ne uklapa u taj plan na silu Novaku držati što duže top formu jer to više nije prioritet. Novak će svesno i planirano, periodično obarati formu (mislim da je i sada to slučaj), da bi je dizao kada treba, na slemovima, i to mislim čak i ne na svim, već na dva do tri po sezoni. Znači zaboravite i na kalendarski slem. Realno razmišljajući, prosto je shvatiti da je plan Novaka i njegovog tima da igra još 5 do 6 sezona, sa fokusom i dizanjem forme ciljno na samo dva do tri slema po sezoni, a da optimalno očekuju da na jednom od njih rezutat bude titula, što u krajnjoj minimalnoj realizaciji daje zbir koji Novaka uključuje u trku za gren slem rekordera. Naravno da i ako Rafu mimoiđu povrede i on bude igrao još 5 sezona, taj cilj je teže ostvariv, jer realan je ishod da onda Rafa završi karijeru sa najviše slemova, a Novak odmah iza njega. Po boljem scenariju, ukoliko Novak osvoji nekad i dva od formom ciljanih, planiranih tri slema po sezoni, onda mu šanse za rekord rastu. Neko će reći i da nije realno da Rafa ima period kraja karijere od 5 godina bez povreda i sa sve vreme top formom. Videćemo...
Neko će pokušati da me opovrgne da ovo ne stoji argumentom - da je tako, Novak se onda ne bi nervirao i lomio rekete kada zna da je u periodu planirano oborene forme i da titula u IW nije priorotet. Odgovor je da se mora održavati disciplina i ozbiljnost u meču, takmičarski mindset i u okviru raspoložive trenutne forme. Prosto rečeno, nema predaje i kad ne ide, nikad.
Zaključak: realno je očekivati od Novaka po jedan slem po sezoni, sledećih 5 možda 6 godina. Ako se posreći sa žrebom, dobrim rasporedom, vremenskim uslovima i slabijim danima rivala, narodski rečeno ako se slože kockice, može to ići i na dva, čak i tri slema godišnje, ali nije toliko realno, ali svakako moguće jeste, ipak je to Novak, dokazao je da može toliko puta. Realnije je ovo prvo. Masterse zaboravite. Oni će doći samo ako se baš unapred planiraju, što takođe nije realno. Mislim da Novakov tim gleda na njih kao na teren za dizanje forme. Oni koji se poklope sa formom mogu da se pretvore i u titule, ali nisu više prioritet. Ako se dese, to će se tretirati kao čist bonus. Slemovi su jedini preostali prioritet. Ono što je sigurno, je da Novak ima zacrtan plan da stigne Federera. U to ne treba sumnjati. Isto ima i Nadal. Videćemo šta će biti.

Kanidja PG

pre 5 godina

Srecno sampione do 6-tog Indijana Velsa.Opet si nas navikao samo na najveca ostvarenja.
Cilj svih ciljeva treba da bude RG.Drugi put da budes vlasnik sva 4 GS turnira i nista manje vazno da budes jedini u istoriji koji je svaki GS osvojio bar 2 puta.Ovo je tvoje vrijeme...

Вукосав

pre 5 godina

Новаку се фантастично отворио жреб, сада само треба да одржи ниво игре где јесте. Чак не треба ни да појачава.

Kanidja PG

pre 5 godina

Odoše kuci Nišikori i Čilic uz vjecne mlade nade.
Čuvena trojka i ove 2019 god je nedodirljva.Bice rata samo medjusobnog,mastersi 1000 i GS posebno nece skoro u ruke mladjem narastaju ubrzo.
Zdrav i u forni Vavrinka i Del Potro mogu da budu jedina prijetnja trojici najboljih igrača ikad.
Srecno Nole!Da ima izbor dao bih sve masterse do juna samo da legne po drugi put RG.Taj pehar vodi u vjecnos.Sve GS bar dva put jos uvjek nema niko.Uz to opet bi Novak imao sva 4 GS u svoje ruke.
Opet ni IV niko nema 6 puta,prosto god za razne rekorde prvog teniseta svijeta!

Stari čačanin

pre 5 godina

Novak Đoković - Filip Kolšrajber 1:2 ( 5-7, 6-4, 3-6 )
(Croata, 12. mart 2019 04:03)

Srpski trolovi su neumorni. Baš će neki hrvat da gleda u četiri ujutru Đokovića i još se jasno izjasni da je hrvat.

Hmmm

pre 5 godina

Urotili se svi, organizatori, vreme, Rafa i Federer... Sad kada on njima pokaze odakle je i sta je on, kada se zver probudi, ima da prsti sve u pustinji😁😁😁

Marko

pre 5 godina

Izgleda da je Djokovic opet krenuo po starom ponovo je izbacio meso iz jelovnika kako objasniti ovih 77kg to se videlo iz aviona da je opet smrsao nema energije a i ova duza pauza od australian open ga je kostala Ali opet se sve svodi na ovu kilazu koja govori samo jedno da je opet hteo da pokaze da njegova specijalna ishrana donosi rezultate i opet mu se obilo glavu.

Joc@

pre 5 godina

Jos jedan dokaz da je AO Novak “morao” da osvoji jer je bilo isplativo da sva trojica prestignu Samprasa. Ovo sada je pravi pokazatelj. Zar ne bi bilo cudno da neko pobedi sve na AO, ukljucujuci i Nadala, a ovde ne moze set da osvoji protiv Kolsrajbera!

Bruce Springsteen

pre 5 godina

Budi se srpski tenis ponovo..Par godina jedino je Novak bio u vrhu.Sad dobijamo i Fiću i Djerea..Nema zime za ovaj sport još dugo,dugo ćemo komentarisati velike pobede naših tenisera...Fićo je odigrao malo pre perfektno svoj mec...Očekujem pobedu Novaka...Fenomenalno u svakom pogledu...Srecno Nole!!!

Gambeet

pre 5 godina

Viško pobedio - prva brejk lopta, a ono 15:15 :))
Ajmo, Nole, ako dobije Filipa i plus odigra dubl kasnije, sutrašnji meč sa Monfisom bi mu bio treći u 2 dana. Idemo korak po korak, šampione!

Nenad

pre 5 godina

Gledao sam malo snajper ga nije slušao u bitnim trenucima. Namestiće Novak pušku kad bude trebalo, sad neka se opet nadaju Nadal Federer i ostali.

Klara

pre 5 godina

Sve je to samo sport.
(mirjana Tesanovic, 13. mart 2019 02:08)

A je li? Kad gubi, to je samo sport? Kad pobedjuje to je trijumf nad celim svetom, naročito zapadnim. Onda nije samo sport? Onda je on najveći Srbin? Grozni ste.

samokazem

pre 5 godina

majke mi je smesno koliko je Novak sposoban da dozira igru i na osnovu tezine meca i dugorocnih ciljeva tempira formu i dodaje gas iz gema u gem.. kao da gledas automobil, kom vozac malo stiska pedalu gasa, malo pusta, zavisno sta mu odgovara, a odaziv gasa neumoljiv.. to je bilo kristalno jasno pri kraju meca kad je uzeo brejk.. ko i malo prati tenis, prepoznao je umece.. kapa dole, legendo! to je pokazatelj da si definitivno usao u krug bogova tenisa - PRESAO SI IGRICU

Branko

pre 5 godina

Nole je pobedio samog sebe, previse samouverenosti vodi posrtanju. Lakomisleni umisljaj je njegova najveca slabost. Sam Nole pobedjuje Noleta.

Nešto se ne uklapa

pre 5 godina

@dzoni 
Kakve veze ima Madrid sa RG!? Da li znas kada se igra Madrid, a kada RG? Dakle, nikakve veze nemaju. Nadal je iste te godine u polufinalu AO igrao 5 sati i 5 setova protiv Verdaska, a onda u finalu opet u 5 setova osvojio titulu. Dakle, nikakve, ama bas nikakve veze nema mec koji neko odigra danas sa mecom koji ce da odigra posle mesec i vise dana. 
Kolsrajber je inace ugazio Novaka na tom RG, bas ga ponizio. I nije to isto kao Soderlingova pobeda protiv Nadala. Soderling je dosao do finala i te i naredne godine i pokazao da je vrhunski igrac, tada najbolji na sljaci posle Nadala i Federera, dok je Kolsrajber bio i ostao prosecan teniser. 
Sto se Soderlinga tice, jos jedna sreca za Djokovica, pitanje je da li bi Novak ikada uzeo RG cak i pored povredjenih Nadala i Federera 2016, da je zdrav bio Soderling. Inace, cak i izmoreni Mari (polufinale protiv Vavrinke) je za Novaka tada bio tezak rival, iako je na sljaci los, sto samo pokazuje koliko je Novak imao srece s konkurencijom i okolnostima
(milutin, 12. mart 2019 05:50)

Recimo da je Đoković imao sreće i da bez nje nikad ništa ne bi osvojio. Ne razumem zašto bi ti zbog toga bio toliko nesrećan! I šta tako nesrećan misliš da postigneš u životu? Ako će ti biti lakše, da zamolimo Đokovića da malo "prikoči". Ma, peticiju da pišemo!

Srdjan

pre 5 godina

Desava se. Nista alarmantno. Imao je problema i u drugom kolu. Nije igrao tenis duze od mesec dana i ,,zardjao” je, dok su ostali igrali (Federer, Nadal...). Trebalo je da podize formu iz meca u mec, verujem da bi do kraja takmicenja podigao formu na nivou one koju je imao na AO. Medjutim, protivnik je danas bio toliko dobar da mu ne dozvoli da prodje dalje. Verujem da nije to do neke povrede ili zbog nedolaska trenera, toga sto ne jede meso i iz ostalih slicnih razloga. Zao mi je sto odmah vecina ljudi pocinje da ga pljuje, a kad pobedjuje ovde idu komentari kao da su oni licno nesto osvojili, a ne Novak. Bice to bolje u narednom periodu.

esi mi nola?

pre 5 godina

Hahahahahah! Nolo je zreo za penziju! Da nije ovako losa konkurcija sa Federerom od 40 god. i povredjenim Nadalom, Nolo bi se borio za top 10.

@@@

pre 5 godina

@Lošmi
Ti si tipican primer malog coveka, coveculjka, koji jako zeli da se oseti mocno, vazno, superiorno. Da li se bas osecas dobro sto si tako uspeo u zivotu da eto imas prenos teniskog meca, a neko nema, mozda znas i link, a neko ne zna i kada taj neko upita da li neko ima link, ti zelis da taj kleci, moli te, zahvali ti se? Mali bedni licemeri, uzivaju u prividu “uspeha” :) jadno.

Lik

pre 5 godina

Ovo je bilo očekivano i još od AO se znalo da će Novak da otaljava ove masterse jer više tu izazova nema. Sve to će biti samo priprema za dolazeće GS ove, masterse inače mora da igra zbog ATP pravila ali da gine ne mora.
Uostalo, tako je bilo i prošle godine i taman se King Roger ponadao kad ono...šok za sistem.

dzoni

pre 5 godina

Jos se secam kad ga je dobio na RG 2009. Tad se Nole i Rafa mlatili po sljaci, pa samo onaj najduzi mec na mastersu u polufinalu Madrida... Nole na kolenima, zaplakao na konferenciji posle. Rafu izbacio Soderling. I onda Federer dosao po kajmak. Poz

Noćno obezbeđenje

pre 5 godina

Pre nego što komentatori počnu ja ću im reći, šta očekujte?? Dominaciju neku ponovo na svim turnirima što pre prihvatite da Novak neće biti kao pre to će vas manje bolit. Ne mrzim Novaka već sam samo realan. Kolšajberu svaka čast iako su ga prozvali neki limitiranim teniserom ili da ne može više da igra na onom nivou kao ranije. On je to potvrdio večeras.

Andre

pre 5 godina

Mislim da je Nole napravio ipak preveliku pauzu posle AO. 42 dana ipak previse u danasnjem surovom sportu. Ako dodamo da je nespreman dosao na turnir plus doveo brata za trenera bolje se nije moglo ni ocekivati.

CroFed

pre 5 godina

@realno Je je, baš on tempira formu da bi narednih 4,5 sezona osvajao po 2 GS, pukneš i ostaneš živ. Ti prebacivači/brzanci NE MOGU igrati i biti jednako brzi s 25 i 35 jednostavni zakon biologije

dj

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.
(TurboSrbin, 12. mart 2019 06:32)

Nije to nikakva banda, vec je to sistem koji se postuje a na koji ti nisi jos navikao. U pravilniku, godinama unazad postoje karte za dnevne i nocne termine. I uslovljeni su sa dva ili vise meca. I pravilnikom je bas navedeno koji su uslovi za povracaj novca. Nisi imao srece druze i to je to. Zao mi je iskreno zbog klinaca, pa i tebe, dao si kes, ali to nisu izmislili to vece pa te zeznulu

Mali od Bg

pre 5 godina

@Mikii

S obzirom da se kaze Monegašanina, a ti to ne znas, jasno je da li glup pa nije potrebno obracati paznju na tvoje komplekse i frustracije.

Kristijan

pre 5 godina

Vidi "pametni" Vavrinka nikad nije pobedio Kralja Federera na betonu.Misli malo ako imas sa cim.
(King Roger, 12. mart 2019 09:46)

Pa upravo zato, za sve postoji prvi put ;)

Sreten Žujkić

pre 5 godina

I Federer i Nadal svoju formu tempiraju za GrenSlemove, zašto bi se Novak drugačije ponašao. Masterse neka uzima NextGen. RG i WB su bitni Novaku ove godine pre svega.

Magic

pre 5 godina

Eto koliko Novak mora da bude bez sreće i da mu ništa ne polazi za rukom pa da izgubi od ovog nemca. Samo tako i može da izgubi, još je na kraju meča i vratio jedan brejk. U svim drugim slučajevima pobeda nemca je misaona imenica.

Filip

pre 5 godina

Kakav bre Indijan Vels. Nema Djokovic vise 20 i kusur godina pa da igra svaki turnir maksimalno i da na ide na titulu, kao sto je to cinio ranijih godina. Jasno je receno i od njega i od njegovog tima nakon AO da se sve podredjuje Parizu i da se forma tempira za taj turnir. Ne ocekujte tamo otprilike do Rima pravog Novaka,jer sigurno nece juriti titule na mastersima koje je osvajao vise puta.Naravno,ako se ukaze sansa,iskoristice je, ali ako neko odigra savrsen mec kao Nemac danas, onda Novak nema sanse. Tako da, bez nerviranja. Idemo do 16-og grend slema Noleee!

Ratluk

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.(TurboSrbin, 12. mart 2019 06:32)Auu prijatelju, ja sam se nanervirao. Trebao si im na balkanski način fino priopčiti šta ih ide..kad već nisu popuštali.
(Ante, 13. mart 2019 07:40)
Trebao si im ti odgovoriti na srpski da te svet razume i poslati ih u 3 lepe... Ma nečuveno, da sam se ja našao na tvom mesto stavio bih im do znanja ko su Srbi, sta je čuveni srbski inat i ko je nebeski narod

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Tako to kad "pre pametni" Đoković odluči da bez trenera ide na turnir. Zato će ispasti pre vremena.
(posmatrač, 12. mart 2019 23:59)
Ma samo nek ti ides na turnire sa trenerom i osvajas titule sve!

pamet

pre 5 godina

ako je moguće da najbolji ritern svih vremena samo jednom napravi prejk 178 cm visokom "bombarderu"?
(Danko, 13. mart 2019 01:16)

Tako što mu taj dan retern nije na uobičajenom nivou.

ElGadafi

pre 5 godina

Kakav lijep dan za mene: prošao Juve, prošao Rafa I ispao Nole
(Muamer, 13. mart 2019 10:40)

Tuzan si ti covek onda moj Muamere.Ovo ti je zaista redak dan u deceniji kad ti je LIJEPO. Veruj i meni je jos lepse sto Ti vise nisi tuzan. Ipak traume su teske kod tebe.

Liverpool Man

pre 5 godina

Ljudi. Doso covek ovde da osetii teren posle Melburna pa ce u Majamiju da zapne. Onda obara formu i steluje za sljaku gde ce u Rimu dati sve od sebe pred ono sto najvise zeli a to je Rolan Garos. Tu ce biti u top formi. Nije vise u godinama da forsira svaki moguci turnir a pogotovo ne ovaj koji je osvojio 5 puta.

Zoran

pre 5 godina

Očigledno je da je Novak došao na turnir fizički nespreman. Ni u Majamiju ne treba očekivati neki spektakularni tenis od njega. Naredne dve godine on samo gleda i broji GS titule.

Bodibond

pre 5 godina

Meni ovde nesto smrdi, koja je kvota bila na Kolsrajbera?
(iskusan, 13. mart 2019 09:32)

Bila je kvota 2.50. Druze sta ima da ti smrdi, pa mnogi favoriti su eliminisani, Cilic, Zverev, Nisikori, Medvedev... pa sto ne bi i Djokovic? Mislis ako je prvi igrac sveta da ne moze niko da ga pobedi? Gresis debelo. Nije on prvi jer je nepobediv nego zato sto je mnogo losih tenisera na ATP turu, ja da sam u treningu svaki put bih pobedio tog Novaka i imao bih bolji H2H nego Kirjos sa njim. :)

E SAD

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.(TurboSrbin, 12. mart 2019 06:32)

E posto ovo ne razumete gospodine tenis i nije za vas. Jednostavno neke stvari su projektovane za sloj iznad obicnog gastarbajtera koji kuka da je dao 350 dolara i to je tako. Ni ja ne volim kapitalizam i ultra bogate ali to je svet u kome zivimo i moramo ga prihvatiti.

Zizu

pre 5 godina

Tako to kad "pre pametni" Đoković odluči da bez trenera ide na 
turnir. Zato će ispasti pre vremena.
(posmatrač, 12. mart 2019 23:59)

Jel imas ti oči?

igor

pre 5 godina

Dakle ovako, Novak je dosao izgleda rekreativno na ovaj turnir. Nije poveo Vajdu, i veoma los potez da igra i dubl sa Fonjinijem, izgleda da mu je to prioritet, a snage po dva meca dnevno u pustinji nema. Ne brani nista bodova, zato je to i uradio, imao je i veliku pauzu. Sve je o.k. GS su prioritet, ali nije u redu prema navijacima i fanovima da pravi ovakve gluposti. Majami sigurno uzima, ali ako se ozbiljno pripremi, povedi i Vajdu i ne igra dubl.

Pouzdan izvor

pre 5 godina

Sok, zasto sok...
Pa secate se Vimbldona pa Sinsinatija, a sta je bilo izmedju, pa Toronto. Rutinski Nole gubi, pa sta, toga se niko ne seca...
Nas Nole zna sta su mu prioriteti. Masterse niko ne pamti, sto vise grend slemova i najveci i najbolji je u istoriji!
Tako da opusteno....
Idemo Nole!!

sasa

pre 5 godina

sve je to normalno...Novak pokazao kad je spreman fokusiran niko mu nista nemoze...osvojite AO i onda treba da gazite sve...nije da nece vec jednostavno se covek opusti...

VUK

pre 5 godina

@Stari čačanin....neki Hrvat neće, ali puno bolesnika hoće. Kod duševno obolelih ljudi , nije bitna nacionalna pripadnost. Bitno je da uzimaju terapiju i da im se pomogne na svaki način. Neka pišu i mrze Novaka , ako ce im biti bolje.

Blue Moon 1458

pre 5 godina

Ako dobije danas nema dan odmora plus ce morati i dubl da igra posle singla pa onda dan kasnije protiv raspolozenog Monfisa koji deluje bas dobro tako da je ova kisa bas nepotrebna.

Banjica

pre 5 godina

Samo šampioni poput Noleta demonstriraju vrhunski tenis. E zato je Nole najbolji teniser sveta. Dokaz je i prvi set protiv Kolšrajbera.

Praline

pre 5 godina

A sad vam je brat Marko kriv?
Hahahah kakva jeziva opravdanja za nolomane, pa zar je tesko priznati da je kolsajber bio bolji...samo citam ova opravdanja nolomanska i pokusavam da shvatim taj mentalni sklop i psihu ljudi koji ih pisu....ali ne ide...

Ivan M

pre 5 godina

Novak je bio užasan, kao iz najgorih dana 2017. i na početku 2018. Bio je van ritma, loše se kretao, loši udarci. Kolšrajber odličan- želim mu da izgubi od jednog od naših!

Tuzno

pre 5 godina

Covek igra zaostali mec zbog kise i umesto da igra prvi on igra treci hhahahahahaahhahaahah kukacete posle zlatnog slema kunem vam se!

Henry Chinasky

pre 5 godina

Pošto je tenis sport gospode nema govora da su juče teniseri igrali za kladionicu i za sebe. Pa i Sv. Novak je samo čovek i on voli novac. A naivci veruju u njegovu uzvišenost i poštenje.

rs

pre 5 godina

Novak Đoković - Filip Kolšrajber 1:2 ( 5-7, 6-4, 3-6 ) 
(Croata, 12. mart 2019 04:03) 

Srpski trolovi su neumorni. Baš će neki hrvat da gleda u četiri ujutru Đokovića i još se jasno izjasni da je hrvat.
(Stari čačanin, 12. mart 2019 04:49)

sto bi rekao Bora ,,mnogo je zle krvi medju nama''

car afrike i azije

pre 5 godina

Bodibond,king,Mikii,polovni Cilic je ispao,šta ćete vi ovde?
čekajte da onaj dečkić Karlovic pukne pa onda opet pratite bocanje,gadjanje golubova i bacanje tanjira.

Gajetano

pre 5 godina

Nije ovo Novak na koga smo navikli, i ne treba da bude u ovom trenutku. Totalno van forme, neutreniran, greska gresku stize. Rekao bih, tempiranje forme za mnogo znacajnije dogadjaje koji slede.

Majami ce biti sasvim druga prica, a glavni cilj (cilj svih ciljeva) je Rolan Garos. Ko ima zivaca neka ga gleda do tada, ko nema neka svisne...

Ovo je tek pocetak price za istoriju!

Pozdrav,

zvezdoprc

pre 5 godina

Razvalio ga Nemac taktikom, to je noćas bilo očigledno. Visoki jednoručni bekhend sa puno spina je bio iznenađenje protiv čega Novak nije imao odgovor.

budala

pre 5 godina

znaci atp 500 i 1000 ce sluziti za malo vezbe treniranja,a dajemo sve od sebe kad dodju gren slemovi pa da boze zdravlje obaramo rekord...Mudro

Czv

pre 5 godina

Bas mi je drago zbog kolsrajbera.sasvim zasluzeno.i treba da prodje.a super i za novaka.izbegao je nepotrebne napore koje je preuzeo plus odlaganje meca.ovo je i dobro resenje za nastavak sezone.sumnjam da ce i u majamiju biti nesto bolji.treba ostaviti i za sledecu godinu malo bodova.koliko vidim prioritet je sad sljaka.kako i treba da bude.do aprila odmor.extra i samo napred.napad na garos

ross

pre 5 godina

Steta, protivnik je bio bolji danas. Ali nema veze sampione, mi smo uz tebe i kad pobedjujes i kad gubis! Idemo dalje, pa se radujemo buducim pobedama i titulama!

veliki strumf

pre 5 godina

Kakva je ovo tragedija od tenisa. Prosto da se coveku smuci dok gleda ovakvo mlako Noletovo izdanje. Covek citav mec teren ne moze da pogodi. Koliko je cistih lopti izbacio duboko, duboko u aut. Svaki udarac bez ikakve kontrole. Dugo Novak nije igrao ovako uzasno. Vise nego zasluzeni poraz. Ocigledno se nakon Australije ispraznio, zestoko pao u formi. Uopste ne deluje spremno - stavise, na terenu izgleda iscrpljeno iako nije igrao dugo i nema od cega da bude umoran. Nije strasno - Rolan Garos je cilj. Formu treba postepeno podizati, tokom sezone sljake biti pravi i finisirati pocetkom juna u Parizu. Sve usput su samo prolazne stranice.

2CRAZY

pre 5 godina

Svaka cast Kolsrajberu na pobedi, odlicno igra i u odlicnoj je formi, ako je Nole bas morao da izgubi, drago mi je sto je izgubio od njega, jer mi je simpatican i deluje kao dobra osoba.
Sto se tice Novaka, u veoma losoj je formi, ocigledan je nedostatak meceva i to sto je napravio dugu pauzu, mada savrseno razumem zasto je pravio dugu pauzu i podrzavam to.
Jedino sto me tesi jeste to da Nole u zadnje vreme se ni ne trudi bas nesto na ovim mastersima i uglavnom gubi, ali zato sija na Grend Slemovima, sto je i najbitnije, tako da verujem da ce biti onaj pravi, kad bude najpotrebnije.

Zena bez imena

pre 5 godina

77 kila ?
ma njega ce da mlate, idu godine covece, on nije vise u punoj snazi za 77 kila.
Svasta i svaka cast za tim doktora koji je oko njega!

#

pre 5 godina

A nolovci, rusofili i ravnomozgasi(zemljasi) na aparatima.
(Sanja Tavic, 13. mart 2019 14:54)

Ovo je glupa generalizacija, koja može da izađe samo iz mozga još plićeg od navedenih grupacija.

slaviša šmigič

pre 5 godina

novak deluje užasno kao da jedva stoji na nogama zaslužena pobeda kolšajbera ali uvek kad vidim novaka več početkom prvog seta onako umornog znam,da ima neke pobrobleme možda zdravstvene,ko će ga znati.neumanjujem time pobedu nemca ali novak očito nije bio na nivou spremnosti.rekao sam i pre meča,da kolšajber nije za podcenjivanje.neka sad odigra dvojke dokle stigne i nek počne,da radi na kondiciskoj spremi.neshvatam kako može nadal biti toliko spreman,da može trćati danima šta taj čovek jede to mi nikad nece biti jasno

Bobi.S

pre 5 godina

Nikakvo tempiranje forme i ostalo nije u pitanju već je problem u glavi koja izgleda popušta.Tako iskusnom igraču nije ni trener neophodan.Ako nije igrao tako dugo trebalo bi da ima višak kilograma a ne manjak.Nedostatak fizičke snage potire svo njegovo iskustvo i znanje jer u odredjenim situacijama on zna šta treba da odigra ali nema snage i slede greške.U buduće pamet u glavu i jaču hranu u stomak pa će biti rezultata.

lili

pre 5 godina

Au kakav smo mi narod , pa
zato nam svi rade šta hoće , zato što jedva čekaju pojedinci da nekog svog opljuju. Koliki rad i trud stoji iza svakog sportiste , samo to je za divljenje. A u sportu se nekad dobija , nekad gubi. Sramota šta sebi pojedinci dopuštaju !!!

sasa

pre 5 godina

Novaku ljudi govore sta da radi...pa on ima takav tim strucnjaka da je cela sezona isplanirana a ne komentari tipa povedi Vajdu sta ce ti dubl i sl...neko je napisao igra zbog obaveze prema Atp...pa naravno ako se desi da osvoji sa ovakvim pristupom to je onda super...usao je u godine kad ce se samo spremati za grend slem turnire..naravno da ce i masters koji osvojiti jer je klasa...

Swedenonline

pre 5 godina

Računaju i da je prošle godine izgubio od Daniela u drugom kolu, u plusu je već i bili bi bolje da stane, hoću reći da nije šteta ni da ostavi za iduću godinu nešto mogućnosti za uzeti koji poen na IW. :D

Emancipator

pre 5 godina

Da li srpski patriotski navijači znaju da Novak ma 32 godine i da će imati sve više problema zbog poodmaklih godina? U istoriji tenisa desila su se dva izuzetka - Serena i Federer, i tu je kraj.

Marko

pre 5 godina

Delovao je nezainteresovan za ovaj turnir.Mogo je odma i da ga preskace umesto ovako bezveze da ga odigra.Kao da vec samo misli o sezoni na sljaci.Svakako glupo ispasti 3 godine za redom tako rano u IW kad si najbolji na betonu...Morace sada da stisne zube i da osvoji Miami

mrgud

pre 5 godina

Bez Vajde nema Vajde.
Ko mu reče da igra dubl? Nema snage da igra ni singl.
Klasična njegova mana. Kad nema dobar tajming i prilaz lopti, gubi kao od šale.

Jack

pre 5 godina

realno
Sve si u pravu samo sto sam ja ubedjen da Novak na svaki Slem u narednih 20-25 ide da osvoji i sa najboljom mogucom formom u tom momentu,i sto pre u narednih 8-12 Slemova da proba da uzme 6 titula sto je realnije nego 5 godina da uzima po 1 Slem. Kada dodje do 20-21 Slem karijera Novaka prelazi u zavrsnu fazu i tada zavisi koliko godina bude imao,a ja garantujem da nece imati vise od 35 igrace jos godinu dve zbog sponzora zavrsava se najveca ,karijera u tenisu IKADA,?(uz uslov da Federer ne osvoji jos koji slem) uz to ce dobro prebaciti 300nedelja kao prvi,verujem 7 puta zavrsiti godinu kao prvi,i nadam se osvojiti Olimpijadu sl.god.Za Nadala sam ubedjen da osim 1,2 Garosa nista od Slemova nece osvojiti nije mu konkurencija vise za Goat-a.Deda Federer moze da uzme jos 1 Slem po mojoj proceni...Pozdrav

he he

pre 5 godina

Od AO dan jedan nije prosao da nam domaci mediji ne serviraju po neki hvalospev o Djokovicu...
(Najsladji, 13. mart 2019)

To kao kad bi rekao od proleća dan jedan nije prošao da nam domace pijace ne serviraju za prodaju zelenu salatu.
Prodaje se šta se traži i šta najbolje ide. Zakon ponude i potražnje, sviđalo se to nekom ili ne. Niko te ne tera da kupuješ ono što ne želiš. Algoritmi svih portala sveta precizno broje klikove na vesti o određenim temama i sadržajima, pa šta se najviše čita i komentariše, to se i nudi. Ne radi www redakcija b92 za semenke ili za džabe, ili da zadovolje samo nečiji ukus. Shvatite jednom to.

Ante

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.
(TurboSrbin, 12. mart 2019 06:32)
Auu prijatelju, ja sam se nanervirao. Trebao si im na balkanski način fino priopčiti šta ih ide..kad već nisu popuštali.

Belem

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.

Ovo su ti napravili samo zato što si Srbin.

Lakat !

pre 5 godina

Ponovo je vidno smrsao teretana da se poveca misicna masa i ishrana, covek jedva disao na pola odigranog seta.Plasim se da ne stoji ponovo problem sa laktom iza svega.Ajmo Nole!

stevica

pre 5 godina

Pobedila ga je politika. Sta se Srba muva tamo gde mu nije mesto. Okrenuo je protiv sebe ceo teniski svet. R i N a uskurcio se i W, skaču na Djoleta-Srbu kao gladne zveri. Nije jednostavno slušati šta sve o tebi(a sve je lose) govore oni koje treba da sretne na terenu i koji nazdravljaju kada izgubi gejm a baska celu igru. Mozak prepun crnih misli i prevelika doza adrenalina. Ukocen kao pred streljanje. To je to.

mr

pre 5 godina

Ништа страшно. Оно што му треба су мир и концентрација у правим моментима. Још једна лекција и овима који су око њега, а који вероватно боље знају све, шта и како треба да раде убудуће.

boki

pre 5 godina

ne zelim da kazem da je novak ovo namerno izgubio ali da ga ne boli previse ubedjen sam. da mu nisu pomerili mec ne verujem da se ovo ne bi desilo (poraz) i to je vrvtno aspekt koji ga je najvise iznervirao. nole je prosle godine i na IW i na Miami ispao u 2 rundi, dakle verovali ili ne cak i ovako je upisao bodove. ne ocekujem ni da u majamiju osvoji titulu, prosto nema razloga, igra se i sledece godine. ako se zele - a zele se, napasti svi rekordi, pa tako i onaj o broju nedelja na 1 mestu jasno je kako nole planira.

banjica

pre 5 godina

Ma šta vam je ljudi, Nole je došao na tur da namerno izgubi. I svaki put kad ode poražen to je zbog taktike. Samo vrhunski teniseri dolaze sa namerom da gube,za razliku od trećerazrednih, poput Nadala i Federera kojima je cilj da osvajaju. Ipak naš Nole ima najviše GS trofeja, broj nedelja na prom mestu, ukupan broj trofeja i najviše osvojenih mastersa....lol

zeke

pre 5 godina

Nole NIJE bio NOLE! Po kretanju po ocima po 'ravnodusnosti' sve je govorilo da nesto nije u redu kod njega.
A tako je to kada se stvari velicaju recima ali reci ne pobedjuju.U sportu
mora da si motivisan I agresivan a on to danas nije imao.
Nadam se da je ovo prolazno I cekamo nove trofeje a I Vajdu.
Zeke

bruder

pre 5 godina

Ma videlo se da nije u formi cim je dosao na turnir. Noge su mu tanje i manje misicave, kad je u formi one su ko sajle, a kilazu ne menja. U dublu sa italijanom uziva, zeza se, izvodi super poteze, ali tu nema trcanja. Na kraju ni Vajda nije tu, sto je jasan signal da turnir nije prioritet. Novak dosao sa bracom 8 dana ranije u US, druze se momci i to je sve ok. Ovi bodovi mu ne trebaju, forma se tempira samo za GS i to je logicno. Nek uziva u dublu, u druzenju sa bracom, nek bude rasterecen da prikupi energiju i da je izostri do maksimuma za RG. Novak ima cilj, svi znaju koji je, zato samo napred sampione, uz tebe smo.

nele

pre 5 godina

jos jedan iz serije 1000 mu fali pa da sve ima po 2x a sem njega niko nema sve
to mi cekamo kao i da po 2x ima u isto vreme sva 4 najbitnija

srbin

pre 5 godina

Ako sam shvatio nolomane organizatori namerno pustili kisu a Nolo namerno izgubio jer igra samo na GS.Jos nesti jel sam zaboravio?.

Nisu namerno pustili kisu ali oni za razliku od ovih nasih meteorologa mogu vrlo precizno predvideti kada ce padati kisa. Ali da ne ulazimo u teorije zavera, sporno je jedino to sto se ovaj scenario Novaku ponovio previse puta. Dalje, sporno je to u kom su ga terminu pustili da sutradan igra, trebao je igrati prvi ili u najgorem slucaju drugi mec, jos posebno sto je imao I dubl posle…(Krajinovic, Sapovalov, Nadal, Hurkac, svi vec zavrsili svoje meceve a imaju dan pauze do sledeceg kola, dok Novak nema pauzu a jos nije izasao na teren ) A sustina price je u tome da on sve to konta i vidi sta mu rade namerno, pa treba jos i sa tim da se bori… A na kraju mislim da bi Novak ovaj mec dobio da je hteo, njemu je ovo samo lagano zagrevanje i spremanje za sezonu sljake i RGaros. Dokaz za to je pod brojem jedan Vajdin izostanak, tako je bilo I u Torontu, kao i to da igra dubl. To znaci da otprilike reket nije pipnuo 2 meseca pa hoce da se vrati lagano...

Bekemer

pre 5 godina

Jasno je da ATP i zapad nameštaju Đokoviću Slemove da bude što neizvesnije u konačnom zbiru između Federera, Nadala i Đokovića.
Time će da povećaju gledanost i popularnost tenisa.

nolefan

pre 5 godina

Ovo je ocekivano.Prvi ozbiljni turnir posle AO.Nije trenirao mnogo.Do nedelju daana pred IW on je bio u Beogradu.Fondacija,otvaranje vrtica.Za Novaka je uvek prvi turnir posle duge vremenske pauze problem odnosno prva dva kola.Dok ne udje u ritam.Trenira sa bracom na pesku. Bice bolje u Majamiju a kasnije kada krene sljaka

Stefan

pre 5 godina

Jel realno da jedan isti lik napisao gomilu komentara mislim da je ovaj Bodibond, koliko ti bola druze imas u sebi samo iz jednog razloga a to je sto je Djokovic zvezdas aoooo

Рајко Четник

pre 5 godina

Опуштено Ноле, предлажем да направиш паузу и прескочиш Мајами.
А онда силовито на сезону шљаке и тамо у финалу Ролангароса победиш Рафу.
Само напред Ноле!

Mita od Vranje

pre 5 godina

@ budala
"znaci atp 500 i 1000 ce sluziti za malo vezbe treniranja,a dajemo sve od sebe kad dodju gren slemovi pa da boze zdravlje obaramo rekord...Mudro"
Prvo: kaze se: "grenD slem", ne "gren slem".
Drugo: "dajemo i obaramo"??? Ko, Djokovic i TI?
Trece: Nije sve sto on uradi "mudro".
I na kraju: Nomen est omen.-.budala.
Svaki dalji komentar je izlisan.

Bodibond

pre 5 godina

Verovatno je neko primetio da u podacima atp za Noletovu tezinu stoji 77kg. Inace je jako dugo vremena stajalo 80kg.
(motam kablove, 12. mart 2019 23:46)

Ako Novak ima 77kg, ja onda imam 95kg, iako na vagi pise 64kg, a slicne sam gradje kao Novak, doduse malo sam nizi (180cm) i par godina mladji od njega.

Cole

pre 5 godina

Verovatno je neko primetio da u podacima atp za Noletovu tezinu stoji 77kg. Inace je jako dugo vremena stajalo 80kg.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (motam kablove, 12. mart 2019 23:46)

Druze, ne znam kada si to gledao,
ali vec par godina je stajalo 75 kg,
naravno, ne bih to sada da vezujem
za ishranu ali posle duzeg perioda
sada ima 75 kg, dakle, dva vise
nego do pre desetak meseci. Poz.

Dacha

pre 5 godina

Potpuno nespreman, isto ce da igra dubl i u Majamiu jer sa takticke strane neke turnire mora da pusti niz vodu da bi bio spreman za glavne zbog godina itd.

SrbinsonKruso

pre 5 godina

Ne znam zašto se neki toliko upinju da nam objasne kako je Đoković igrao loše... igrao je prosečno, Kolšrajber nije popuštao i to je to. Meč na trenutke lep za oko. Sada nam ostaje da de nadamo da će Federer i Nadal doći do polufinala, da gledamo jedan duel velike trojke na turniru. U kakvoj su formi ne bi me čudilo.

Nikki

pre 5 godina

Cim sam vidjela da ce igrati u dublu, znala sam da Novak ozbiljno ne prihavata ovaj turnir. Realno je da izgubi i ne dogura daleko. Imao je jako dugu pauzu bez meceva od AO, nije dovoljno trenirao, a i gubi mnogo energije na dubl sa Fognini-jem.

I sam je rekao da mora da se pripremi bolje za Maimi, mada ja mislim da su njegovi najveci ciljevi sada samo Grand Slem-ovi da prestigne Federera i zelim svakako da to ostvari jer moze i zasluzuje!!!

Idemo Novak, volimo te i kad gubis i pobedjujes!

s..nikolić /austrija

pre 5 godina

Novak Đoković - Filip Kolšrajber 1:2 ( 5-7, 6-4, 3-6 ) 
(Croata, 12. mart 2019 04:03) 

Srpski trolovi su neumorni. Baš će neki hrvat da gleda u četiri ujutru Đokovića i još se jasno izjasni da je hrvat.
 (Stari čačanin, 12. mart 2019 04:49) 
Ispravka : Dokovic 0:2 ......

Dar

pre 5 godina

Nole se odlučio posvetiti mentorstvu

...

Novak Đoković poslao poruku Hrvatu

- Slušaj, čuo sam da si perspektivan mladić. Htio bih ti, ako želiš, ponekad biti mentor jer je pred tobom duga karijera. Vidim da bilježiš sjajne rezultate - poručio je Đoković Karloviću

https://www.vecernji.hr/sport/novak-okovic-poslao-poruku-hrvatu-ovo-ce-vas-nasmijati-do-suza-1305881

TurboNator

pre 5 godina

Po ko zna koji put Nole placa danak tome sto ne izlazi na mrezu kad treba... a ne igra dobro sa osnovne linije.

Nadam se da ce se izvuci.

Robert

pre 5 godina

Uopste nije problem sto se poraz desio, normalna stvar, nego sto su navijaci postali bezobrazno neobjektivni. Osilili se, pretili kako ce Nole sve da uzme, surovo da vlada, bez postovanja pricali o svakom potencijalnom protivniku, rugali se Federeru i Nadalu na svaku izjavu, rugali se Kirjosu kako je pobegao... Ukratko, poleteli previsoko. E, samo zbog toga je ovaj poraz dobro legao.

Nuje fer ali su oni u pravu

pre 5 godina

Dodjem da odgledam mec, platim 4 karte za klince i mene i plus parking i izadje me $350. Odgledam prvi gem, kisa prekine mec. Odem da pitam kada ce se nastaviti mec i da potvrdim da kupljene karte vaze i za nastavak meca. Kazu ne vaze!!??? Kako mislite ne vaze? kazu karte su za vecernji termin za mec Osaka-Kolins plus Djokovic-Kolsrajber. Sobzirom da se jedan mec vec odigrao, uslov je ispunjen!!!??? Kazem im sta me briga za Osaku, nisam ni gledao mec. Dosao sam da gledam Novaka i odgledao jedan gem??!! Ali ne vredi. Nece da popuste. Koja je to teniska mafija! Necuveno. Bahato do bola. Ako zelim da odgledam nastavak meca Novak protiv Kolsrajbera moram opet da platim $350 za nas cetvoro!? Cudom ne mogu da se nacudim. Pa i srpski politicari imaju vise obzira od bande na biletarnici Indian Velsa. Strasno.

Super si napisao i zasluženo dobio puno lajkova i ja te razumem, ali nikako nisi u pravu. Sve ti to lepo piše kad kupuješ kartu za bilo koji događaj. Dakle, upoznat si sa time, a ako nisi pročitao, to je tvoja odgovornost. Amy Winehouse je izašla pijana u Beogradu i koncert trajao 20 minuta- nema tu povrat novca. Kupiš najskuplje karte za Operu u Veroni, padne kiša, ako je odigrana trećina oredstave- nema ponavljanja i povrata novca. Sorry, nisi u pravu uopšte.

cartmanx

pre 5 godina

Ajde pljuvači, vidi se da je ispao iz ritma zbog duže pauze,bez kondicije, loše se kretao,vraćao loptice na reket protivniku skoro u svakoj razmeni, skoro svaki pokušaj promene završavao u autu, jednostavno nije došao spreman, a verujem da će biti za Majami, na kraju on i tim znaju šta rade.

nikola

pre 5 godina

sve je ovo normalno na pocetku sezone.Igrace Novak kad treba,I protiv koga treba.A vi Koji spavate na ovom sajtu,razmislite malo o svom zivotu,pustite Novaka,njegov je savrsen.

Djido

pre 5 godina

"pre pametni" Đoković odluči da bez trenera (posmatrač, 12. mart 2019 23:59)

Ima li neki "posle pametni" ili samo ovaj "pre pametni" Đoković?

Marko

pre 5 godina

Razocaran sam.Moze da se izgubi posle sjajnih AO.Ali ovakva igra i nespremnost nesme da se desi i nema opravdanja za to.Opet je poklonio jednu titulu Federeru/Nadalu.

realno

pre 5 godina

Kad se samo setim sta se ovde sve pisalo za Federerov zreb na prethodnom turniru... Imao je istog protivnika u prvom kolu kao Novak danas, i bilo je - "evo, opet mu namestaju, deda mora da osvoji stotu titulu".
Sve su to odlicni igraci, i ako ih se malo potceni, ili vas boli grlo te nedelje, niste bas svoji, oni su tu da iznenade. Zato je prosto neverovatno kako su ljudi skloni da podlegnu fantazijama da ce od sad pa dok ne zavrsi karijeru Novak samo osvajati titule.

Vlad Rad

pre 5 godina

Turbosrbine, tako funkcionisu tenis mecevi i kupovina karata. I oduvek je tako funkcionisalo..
Ako malo razmislis shvatices da je i logicno da ti karte ne vaze za sledeci dan (jer tada dolaze drugi ljudi sa kartama za taj dan).
A ti danima pises ovde, verovatno i po drustvenim mrežama i kukas nasiroko. Verovatni ne mozes da prezalis sto ne udari jos koji selfi.

Malo igro

pre 5 godina

Kako novak sada kalkulise i pravi raspored gdeci dokle ide na turnirima.a sve da bi pratio bodove i imao odmora za gs. Tako ja vidim.

BgHQ

pre 5 godina

Nerealno je ocekivati posle zezanja od 1.5 meseca da se dodje nespreman u IV i sve pobedi.Ni Majami nece biti puno bolji.Verujem da stavlja akcenat na GS turnire a Mastersi su onako za hvatanje forme.Jer tako je u mogucnosti.

Deki

pre 5 godina

Nole se sprema za šljaku. Treba da trenutno zaboravi na beton. GS su prioritet, stići Rodju, to je cilj. Zamislite da spoji 6 GS i to 4 u jednoj sezoni? To bi bio domaći zadatak za sva vremena. Ovako treba da se crpi po onom suncu, igra 2 dana kako mu organizatori nameštaju? Alo, Nole ima 32 godine! A Nadal samo neka zapinje...

bigserb

pre 5 godina

Odrao ga Kolsrajber, a Novak je ponovo licio na onog od pre godinu i dve kada je gubio i od 157. tenisera na ATP listi!
Bezvoljnost, nervoza, nemoc,..., sve to se videlo nocas u njegovoj igri, ne razumem poentu igranja dubla na ovakvom turniru, valjda je poenta cuvati snagu za singl, za ono gde skupljas ATP poene i Masters titule, a ne dubl koji ti nista ne donosi, sem neke sitne love, pa nije mu valjda zinulo d..e za dodatnom zaradom u dublu? STRASNO!

Vukk

pre 5 godina

Ako je neko Novakov navijac od pocetka ja sam,nije nista strasno ovo i izgubiti.Sreca nije G.S,ali moram da primetim jednu stvar koju niko uopste ne pominje.Zasto Novak pravi toliku pauzu sad izmedju turnira,zasto nije igrao Dubai ili Akapulko.Normalno je da posle osvajanja A.O treba oduska,ali to nije dobra stvar u tolikoj meri.Ja sam drugu rekao da ce ispasti brzo,u bg u se opustio previse,mesec dana bez meceva.Pricaju o umoru nekom,pa i rafa je jos umorniji,tijelo mu je jos vise istroseno generalno bas kao i neki top teniseri koji igraju mnogo vise meceva goisnje od Novaka.Za njih je to valjda normalno.Nezaiteresovanost i ovako los nivo tenisa moze doci jedino kao neutreniranost.Ti padovi u igri i porazi od nekih ispodprosecnih tenisera(a njemac trenutno to jeste) je sramota.

Sanja de Luka

pre 5 godina

Trener sam i na više mjesta je data komentar sa moje strane da je u prvom meču dobio Autsajdera u tie-breaku a to valjda nešto govori.

bmiles

pre 5 godina

Virus!A posto je Novak dzentlemen nikad nece da u tome trazi razlog zbog poraza!Uostalom Kolsrajber je igrao odlicno,ali je i Kurijer, koji je prenosio za Tenis kanal, primetio da Novak nema svezinu i da vraca udarce po inerciji i statisticki pokazao koliko je slabiji od AO po svim segmentima!Nista strasno idemo dalje uz konstataciju bez Vajde ne valja!U pobedi i porazu uvek tvoj verni navijac!

Deki

pre 5 godina

Nole se sprema za šljaku. Treba da trenutno zaboravi na beton. GS su prioritet, stići Rodju, to je cilj. Zamislite da spoji 6 GS i to 4 u jednoj sezoni? To bi bio domaći zadatak za sva vremena. Ovako treba da se crpi po onom suncu, igra 2 dana kako mu organizatori nameštaju? Alo, Nole ima 32 godine! A Nadal samo neka zapinje...

Žikica-prva puška Srbije

pre 5 godina

Kada je depresivni Marko tu, nema vajde!
Očajna igra i manjak snage dokaz opuštanja i netreniranja posle AO. Poveo braću da se zezaju, jako neozbiljno, ipak je ovo IV.
To nas izgleda čeka u budućnosti, manjak volje za igru, a kada je fokus razbijanje svih. Gde će klackalica završiti niko ne zna.
Sada mu je zabavan dubl sa likom Fonjinijem i ne bi čudilo da osvoje IV.
IDEMO FIĆO I MIOMIRE!

sasa jokic

pre 5 godina

Cim je oko njega karnevalska atmosfera, kao ludi smo, tu braca, drugari...nema tu fokusa ma tenis. Ne znaci nista jedan brejk, ali nije u fokusu definitivno.

veliki strumf

pre 5 godina

Neverovatne greske Novaka na početku 2. seta, katastrofalan izbor udaraca i potpuna dekoncentracija. Nadam se da će naći navin da se vrati u meč, jer ova igra ne liči ni na šta.

911

pre 5 godina

Loše se kreće Djoković. Morada da pojaca inače je out of game. Nije tragedia al uvek kad ga gledam on gubi. Ugasiću TV sada mozda mu krene

Sinisa

pre 5 godina

Cim sam vidio da je prijavio dubl,znao sam kako ce se zavrsiti.Novak Djokovic je singl igrac,i nikad mi nece biti jasno zasto na ovako velikim turnirima on prijavljuje dubl!!!!

Martin

pre 5 godina

Odmara mesec i po dana i dodje Nemac sa 36god u boljoj fizickoj formi nego on ali ok nadam se da ovo nece da mu se desi na gren slemovima

Vucko

pre 5 godina

Opustio se Nole malo vise posle osvajanja AUS Opena, nista strasno bice pravi kada je najpotrebnije, na Grand Slamovima. A za strucnjake koji se cude, dubl igra zato sto nema dovoljno meceva u zadnje vreme, pa da uhvati malo formu.

Dobros-AV

pre 5 godina

Niko da pomene da je Nemac stvarno odlično igrao. Nole je bio nezainteresovan tokom 90% meča. Kad je pokazivao interes vratio je brejk, ali to nije bilo dovoljno i bilo je kasno. Kako je došao na turnir tako je i prošao. Videli smo i u prošlom meču da je kilav. Srećno u Majamiju ...i u dublu.
Polufinale, nije loše za igrača koji ga nikad ne igra ozbiljno.

Nikola

pre 5 godina

Nole zarđao čim ne igra duži period. Fizički je totalno nespreman i nečudi što je izgubio. Vrlo brzo će biti sve na svom mestu, samo uz rad trening.

Bodibond

pre 5 godina

Eto, sad taman moze na vojnu obuku. 15 radnih dana, da udje u stos
(Kukatilo, 13. mart 2019 11:43)

Verujem da bi bio bolji vojnik nego sto je teniser. Ali ne verujem da ce ga pustiti na obuku zbog sociva i manjak kilograma.

Samouk

pre 5 godina

@(Bodibond, 13. mart 2019 12:35)

tu smo te čekali! molim te, počni da treniraš. dosadio si svima s pljuvačinom, aj' pređi na dela pa da se divimo tvom H2H s NĐ... :)

VUK

pre 5 godina

Ovo igra Marko ili Novak Đoković ? Ovako loše nije moguće da se igra. Toliko put preći da bi statirao!? Ok. gubiti...ali da nijedan segment igre ne funkcioniše. Ništa! Ovako nije loše igrao ni posle operacije.Šta se desilo?

Dakle

pre 5 godina

ne moze tenis da se igra jednom u 3 meseca, ova odluka da ne igra nista posle australije je katasteofalna, on je u ocajnoj fizickoj formi i opet je na pocetku, gubi od veterana.. igra mu je nula, nije on Nadal i Federer da se vrati posle pola godine i igra bolje nego ranije njemu su potrebni mecevi!

Ivke

pre 5 godina

Kada ne shvatis ozbiljno ove likove poput kolsrajbera, verdaska, gaskea itd, koji imaju tenis u malom prstu i ne zna se kada ce da odigraju vrhunski, onda ti se ovo desi. Cisto potcenjivanje od strane djokovica, ili nije dugo sa njim igrao, pa je zaboravio da je u pitanju vrlo ozbiljan igrac.

matori

pre 5 godina

Novak prilično nespreman ! ali ima vremena da to popravi do Majamija. mnogo je promašivao čiste situacije, a i brekl lopte je katastrofalno koristio...
nije bio nešto nervozan. znači da zna da nije u formi i da treba da još radi...
idemo dalje...

Jack

pre 5 godina

Osvajanja svih mastersa po 5,6 puta ga je kostalo najmanje 5 najvecih titula,meni je drago sto je sad izgubio to znaci da je Roland Garos najveci cilj i njegov 90posto.Pozdrav

vinjakkola

pre 5 godina

Od AO dan jedan nije prosao da nam domaci mediji ne serviraju po neki hvalospev o Djokovicu. Mozda sada malo odmorimo... Igra Jokic upravo sada.
(Najsladji, 13. mart 2019 03:14)

I to razvališe one divljake iz Minesote :))

Eh

pre 5 godina

Turbo Srbin
Nadam se iskreno da je ovo sala. Kao sto je tebe briga za Osaku, tako je i njih briga koga si ti dosao da gledas. Oni su prodali karte za 2 meca, jedsn je odigran, drugi odlozen i to je to. Sta ti i koga ti hoces da gkedas nije njihova stvar. Njihovo je da prodaju kartu, sto su i uradili, a ti ne moras ni da se pojavis.

nazalost

pre 5 godina

Verovatno je neko primetio da u podacima atp za Noletovu tezinu stoji 77kg. Inace je jako dugo vremena stajalo 80kg.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (motam kablove, 12. mart 2019 23:46)

Odlicno ste to primetili. Meni je izgledao mrsavije i zato sam dosao da napisem komentar. Takodje, igra je jako cudna, opet kratke lopte sa dosta spina, idealne za Kolsrajbera - apsolutno nema veze sa igrom sa AO. Mislio sam da hoce namerno da izgubi, a onda je slomio reket. Nesto se ponovo desava, slutim...
A veceras gubi sigurno, to je vec jasno.

veliki strumf

pre 5 godina

Kolsrajber u drugom setili samo cepa spinove, igra sigurno i čeka Novakove greske. A Nole gresi li gresi, ne može teren da pogodi iz jednostavnih udaraca. Očajan nivo tenisa. Ako je prvi set odigrao sa 30% mogucnosti, drugi za sada igra sa 10% (4-2 je za Filipa trenutno).

liče

pre 5 godina

Ovo je bilo očekivano i još od AO se znalo da će Novak da otaljava ove masterse jer više tu izazova nema. Sve to će biti samo priprema za dolazeće GS ove, masterse inače mora da igra zbog ATP pravila ali da gine ne mora.
Uostalo, tako je bilo i prošle godine i taman se King Roger ponadao kad ono...šok za sistem.
(Lik, 13. mart 2019 01:08)

Svaki igrač nakon što napuni 30 godina nije više u obavezi da igra bilo koji turnir.

djibro

pre 5 godina

Sekira se u kakvo se politicko blato Srbija zaglavila svojim izborom pre sedam godina. I ja se skiselim kad pomislim i nije mi ni do cega, a dje jos tenis da igram takav.

Nebojša

pre 5 godina

Šteta ali i ne toliko ipak je u pitanju masters videlo se da ne ide kilavo je igrao grešio je dosta možda zbog duge pauze biće valjda sigurniji u Majamuju.

Saša

pre 5 godina

Ma nema tu šta da se priča, svaka čast Kolšajberu, Nole će bolje da se natempira za sledeči turnir i to je to. Idemo Novače majstore, igramo dalje!

Skole

pre 5 godina

Kad god je Novak amaterski pristupao turniru ovako se zavrsilo.Igranje dubla,suncanje na plazama,nema Vajde,braca u lozi... bice jos velih titula u to nema sumnje ali samo ako psihicki bude sto posto na turniru.

BGD

pre 5 godina

Ne moze se posle pauze od mesec i po i ociglednog neuzimanja reketa u ruke pobedjivati.Onda gubis i od 10 puta slabijih od sebe.Ubuduce se mora doci spremniji kao sto rade Federer i posebno Nadal.

čak-ček

pre 5 godina

@lili
Takav smo narod da kad god nekoga pobedi mi se utrkujemo ko će više da se podsmeva i gore da se sprda sa protivnikom, a kad njega neko pobedi e onda je on anemičan, umoran, iscrpljen, neprepoznatljiv, nezainteresovan, nije u formi, ima zaboga skoro 32g. kalkuliše, nije na nivou, bolela ga ruka, noga, ledja i svih šesnaest bolesti, namerno je izgubio jer nije bitan turnir, organizatori mu namestili i los termin i kišu i vetar, morao je eto da izgubi, smetalo mu sve i nikad protivnik nije bolji..njega niko nikad nije RAZBIO, ODUČIO, ODRŽAO ČAS TENISA, ODUVAO, POČISTIO, i drugi epiteti redovni kad pobedi..

veliki strumf

pre 5 godina

Kolsrajber je vrlo neugodan i vrlo kreativan igrac. Za sada dominira, ali to nije ni tesko jer je Novak pšrevise pasivan i na otprilike 30% svojih mogucnosti igra. Ovo je jedno 5 stupnjeva ako ne i vise nizi nivo tenisa nego u zavrsnici Australian opena. Novak neprepoznatljiv na brejk loptama, ritern slab.

Stef

pre 5 godina

Kolšrajber odličan, solidno je igrao i protiv Federera u Dubaiju, al Novak danas.. blago rečeno, odvratna partija. Ne znam šta je uzrok, pošto čisto sumnjam da je i njega zakačio virus, al ono je bilo tužno za gledati... Valjda će biti bolje u Majamiju.

Iggy

pre 5 godina

Ljudi ko prati tenis zna da je Kolsrajber odlican igrac koji moze biti opasan! U vrhu je vec godinama, nikad najbolji ali dugo jako solidan. Tako da ne treba biti nezadovoljan nego pamet u glavu pa jos vise treniranja....

zozoblansh

pre 5 godina

Joj evo opet one priče o mesu. Pa on sve vreme ne jede meso. Ali kad izgubi to je zbog toga, da! A kad pobedjuje onda niko to ne spominje. Smarate sa tim komentarima. Uvek neko zna zasto je izgubio. Pa brate nije on robot sa dugmetom POBEDI protivnika! Dešava se majku mu.
Nego, isekoše ono najlepše drvo na Kalemegdanu juče zbog gondole

Jorgovanka

pre 5 godina

Dobro je prosao nas Nole... Srecom,pa je nemac izbacio Kirgiosa. Mozete misliti da je ovakav Djokovic naisao na svog starog bricu iz Australije? Bio bi masakr u 2 seta....

milke

pre 5 godina

Sasvim normalno kad se nije takmičio više od 40 dana. Đoković izgleda ponekad ume da preceni svoje mogućnosti i to mu se sveti.

Slavija

pre 5 godina

S obzirom na los pristup mecu - nije iznenadjenje. Djokovic je nesumnjivo kvalitetniji teniser, dok je Kolsrajber daleko od loseg. Ako ne moze da je stvori, on ce je iskoristiti. Uvek to cini protiv vrhunskih igraca, zato je on jedan od onih veoma dobrih.

Dzoni

pre 5 godina

@turbosrbin

Tipično srpsko razmišljanje. Karte su za termin a ne za odredjeno meč. Sigurno je negde bio “fine print” za vremenske prilike, otkazivanja itd. Karte za tenis su uvek rizik. Bio sam na U.S Openu tri puta i kupio npr karte za drugi dan muškog četvrt finala neka dva meseca unapred. Treba malo sreće da bude igrao neko koga voliš.

Komentar

pre 5 godina

Deluje kao da se slabije pripremao i da ovaj turnir verovatno nije bio prioritet(sto ima smisla) ali takodje deluje kao i da je hteo da ipak prodje ovaj krug. Ali eto, u nekom trenutku je shvatio da je tesko kalkulisati na ovom nivou tenisa i tu je totalno prepustio igru. Verujem da ce tokom sezone ovakvih propusta biti manje i da cemo ipak videti starog Novaka, a konacno treba uzeti u obzir i da dugo igra da je osvojio svasta, zaradio i uradio mnogo i konacno mnogo se odrekao pa verujem je prirodno da mu je ipak teze da se motivise konstatno. Drzi se Novace, i jos ti zelimo pobeda.

komnen barjaktar

pre 5 godina

Tako to mora! 40 dana bez takmicarskog meca posle AO! A Kolsrajber nimalo naivann protivnik. Dobro je da nije umesto Kolsrajbera bio onaj ouzi klovn Kirjos a Djokovic u ovakvom izdanju.Izgleda da se malo odstupilo od zacrtane taktike koja je donela rezultat u Melburnu.Malo se manje druzilo sa reketom i to je to.Ne brinem ja za Djolestru jer ipak sve sto radi na prvom mestu sebi radi.

Ivan

pre 5 godina

Dok je Djokovic bio "mali pauk" na Kopaoniku,Nemac je trenirao i igrao turnire u Francuskoj i Holandiji...Dakle kvalitet nije sporan,presudila je bolja spremonst...

Petko

pre 5 godina

Nije ovaj Kolsrajber dzabe dobio nezgodnog Kirjosa
Moze da dobije i Monfisa pa u cetvrtfinalu Tima ili Karlovica,a u polufinalu Raonica