Petak, 08.03.2019.

12:05

Krstajić zvao Bogosavca, nema Luke i Grujića, ništa od Pavkova

Selektor Mladen Krstajić pozvao je jednog debitanata i dvojicu povratnika u reprezentaciju Srbije za start novog kvalifikacionog ciklusa.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Krstajiæ zvao Bogosavca, nema Luke i Grujiæa, ništa od Pavkova IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

Slavija

pre 5 godina

Stojkovic
Maksimovic Jovanovic Nastasic
Ivanovic D. Tosic
Jovancic Fejsa Milivojevic
Aleksic
Pavkov

tim sastavljen od igraca koji nisu pozvani
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (perhan, 8. mart 2019 22:46)

# Link komentara

Stojkovic, ispusena mustikla.
Maksimovic, da.
Jovanovic ne.
Nastasic, da.
D. Tosic, nikako vise.
Milivojevic, naravno.
Fejsa, da.
Jovancic nema jos sta da trazi u prvih jedanaest, a ima i boljih na njegovoj poziciji.
Aleksic i Pavkov, smejurija. Prvi nije igrao jos od 2008. godine, a drugi i ne zasluzuje poziv. Poziv je trebalo da dobiju samo Nastasic, Maksimovic, Fejsa i Milivojevic. Ostali da ostanu tu gde su.

Damjan

pre 5 godina

Mislim da cemo pobediti NemAcku i Portugal Sa ovim sastavom Meni je super samo treba dobra taktika i prvih 11. Rukavina i Nije Bas za deo timA. A ovi ostali su super. Dodao bih kapitena zvezde umesto mitrovica u odbrani

Damjan

pre 5 godina

KOD mene bih ovako bio sastav prvih 11.
3 4 3

DMITROVIC

MILENKOVIC SPAJIC KOLAROV

Rukavina Matic maksimovic Tadic

Ljaajic

Jovic Mitrovic


Ja mislim Sa ovih 11 bice dobar rezultat

perhan

pre 5 godina

Stojkovic
Maksimovic Jovanovic Nastasic
Ivanovic D. Tosic
Jovancic Fejsa Milivojevic
Aleksic
Pavkov

tim sastavljen od igraca koji nisu pozvani

Najrealnije

pre 5 godina

Ocigledno da su mu drugi birali igrace jer se na spisku nalaze i mnogi koji ne igraju u svojim klubovima a to pravilo se pokazalo kao lose ali ga svi praktikuju jer mora da udovolje menadzerima.Ti koji ne igraju,moraju da naprave nove transfere a deo transfera ide ljudima iz saveza i selektoru.Od ovih pozvanih,trebalo bi bar da napravi ekipu od onih koji igraju i u najboljoj su formi,racunajuci i one koji zbog povrede ne igraju par utakmica ali ce se uskoro oporaviti.Tim bi morao izgledati ovako:
Rajkovic
Miletic Spajic Mitrovic Kolarov

Maksimovic Matic

Lazovic Tadic Kostic

Jovic

Beton postava

pre 5 godina

dmitrovic
milenković veljković spajic
živković matić sms lukić kolarov
tadic
mitrović jovic

živković I kolarov vuku celu stranu kao što man city igra. nisu odgovorni preterano ni za odbranu ni za napad. troje u zadnjoj liniji sa trojicom ispred njih. sms može da igra centralnog srednjeg iza tadića koji ima slobodu na celom terenu. prijovic bi možda bio I bolja opcija od jovica s obzirom da bi njega I mitra kolarov I živković hranili skok loptama.
(I dont have komentar, 8. mart 2019 14:35)

Majstore, koliko po tebi startna postava treba da ima igrača. Ja kod tebe izbrojah 12 :) :)

Nikola

pre 5 godina

Neko je u komentarima pomenuo Haskića.
Nažalost, pomenuti je debitovao za reprezentaciju BiH u prijateljskom meču protiv Poljske, sad već davnog 16. decembra 2011. godine. Dakle, ima jedan nastup za nacionalni tim i od tada ga nisu pozivali. Verujem da će se to uskoro promeniti, jer Nermin Haskić po mom skromnom mišljenju pruža najbolje partije u svojoj fudbalskoj karijeri. Postigao je u našoj Superligi već 17 golova na svega 22 meča, koliko je dao i za slovačke Košice svojevremeno, ali na 63 nastupa, tj. u toku 2 sezone.
Haskić je tip igrača kojeg bih vrlo rado gledao u jednom od naših srpskih najjačih klubova, sa obe strane brda. Zreo igrač, oformljen, nosi igru Radničkog, uz Asmira Kajevića iz Čukaričkog (reprezentativca Crne Gore) je jedan od dvojice koje bih voleo videti i u nacionalnom dresu.
Haskić je već "nabio" sebi i tržišnu cenu od 900.000 funti, što je preko milion evra (izvor Transfermarkt). Ugovor sa Nišlijama mu traje do juna 2020. godine.

vg

pre 5 godina

Da nisam video spisak nebi znao da se neki od njih još uvek bave fudbalom. Jel to onaj Bogosavac kojeg je Ilijev oterao i doveo Miletića?

rajaram

pre 5 godina

nevjerovatno..po.meni treba zvati momke koji igraju,npr Gajic,momak je em u formi ,em se pokazao.u prošlosti,em je buducnost...on zove 35 godisnjeg Rukavinu
Fejsa kad je bio najbolji nije dobijao šansu!
Pavkov je morao dobiti šansu,makar medju 27!
Dje Krstičic! Koji Radonjić! Alo dje mozak
Trebao si sjesti sa Matijom i Lukom- momci jefini vec godinama imaju kontinuitet..
Rajkovic.Gajic.Milenkovic.Nastasic.Kolarov.
Grujic.Sms.Tadic.Gacinovic
Jovic.Mitrovic
zsmjene Spajic,Pakov Jovicic,Matic Milivojevic Ljajic itd...

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Pavkov ima nesto sto nema puno njih sa spiska. I pokazuje tu "vrlinu" u velikim utakmicama. Jak sut, dobar u igri glavom, ne zanima ga ko je sa druge strane. Mislim da bi bio od koristi kao dzoker. Ali, kao da je sve ovo i bitno.

sunčani pozdrav

pre 5 godina

opet cirkus i svađe, znači portugal,ukrajina,norveška s lagerbackom..glavu gore, možete se opet pretvarati da navijate za nas ili da vam je svejedno

nebitan srbin

pre 5 godina

aaaaauuuuuu pola povredjeni pola loptu nisu videli mesecima.no tako je kako je oni ce predstavljati nekoga ili nesto. gospodo fudbaleri i reprezentativci molim vas kao boga ako osetite da ne pomazete reprezentaciji napustite je javite da ne mozete. izmislite.razlog necemo vam to uzeti za zlo.

goran damjanovic

pre 5 godina

Krstajic je zaista zalutao u selektorski posao,kako je dosao na to mesto....dta ga je preporucilo...mislim na trenersku karijeru...covek prosto ali prosto nema obraza...mene je stid u njegovo ime...sramota

Nikad dobro

pre 5 godina

Sto si zvao Zivkovica onda ako su uslovi redovno igranje u klubu, covek ima vodeno hladjenje klupe vec u Benfici...
(Mare,

Nije to samo tako kod Krstajića.
I mi se bunimo sto Dalic zove Pjacu koji skoro uopće ne igra, a pošalje pretpoziv Petkovicu koji rastura u Dinamu i LE...
Dalic je to objasnio tako da reprezentacija mora biti kult, a ne autobusni kolodvor. Da ne bi igrač zbog 3 loše tekme trebao ispasti, kao što zbog 3 dobre tekme ne može upasti u repku.
Da se reprezentaciju treba zaslužiti.
Ali mi se i dalje bunimo zbog 2-3 igrača, iako imamo povjerenja u njega i znamo da on ima moć da dobrog igrača pretvori u odličnog, ali nemamo druge nego da prihvatimo.

Admiral

pre 5 godina

Ja ne razumem veliku vecinu vas koji se ovde u komentarima iscudjavate, sokirate i sta vec. Svima je jasno da je Krstajic samo marioneta koja o nicemu ne odlucuje, vec to rade menadzeri, kao godinama unazad. Prema tome mene cudite vi sto imate takve reakcije. Slazem se ja da su visak i Rukavina i Radonjic i Zivkovic i mnogi drugi ali nasa reprezentacija odavno to nije, vec je poligon za menadzerske igrace

red wolf

pre 5 godina

Кад видим Рукавину на списку припадне ми мука и зажалим што сам устао из кревета тог дана.

Kaiser

pre 5 godina

Sta ce mu na spisku Matic.Sta ce mu spisak od 27 igraca.Sta ce mu na spisku Zivkovic, Radinjic koji sede na klupi u svojim klubivima, Sta ce mu ivaj golman is Surdulice.Od kada je postao selektor i to bez licence on i dalje eksperimentise.Nemacka koja je dozivela debakl na SP promenila u sastavu od 24 igraca samo cetvoricu

Vucko

pre 5 godina

Ocekujem ubedljive poraze od Nemacke i Portugala, ali i da ga smene, sumnjam da ce se nesto promeniti, jer nije on taj koji vuce konce.

nebitan srbin

pre 5 godina

milane ne budi tuzan u kvalifikacije ne idu najbolji nego najposlusniji ti si uvek reprezentativac srbije a ne fss-a.partizanovac sam i obozavam kako igra i kako se ponasa mitrovic jer jedan spic treba malo da je bezobrazan.znam da krstajic ne treba da vodi cetiri spica.pavkov je zasluzio vajd kartu jer je svoj status u klubu izborio svojim golovima a ne menadzerskim ujdurmama. sta ce ti sms pa taj ne vredi vise ni cvonjka.

Objektivno

pre 5 godina

Nema nama uspeha sa ovim,dok bude selektor a isto vazi i za savez sa Kokezom na celu.Ako ih na vreme promenimo,mozda se izborimo za EP ali ako nameste izbore da Kokeza ostane jedini kandidat a sve vodi ka tome,on ce ostaviti i ovu neznalicu za selektora i dzaba nam sve.

Homer

pre 5 godina

zar nije rukavina nedavno negde izjavio da bi trebalo na nejgovo mesto mladi da se zovu mislim strasno a ovaj ga i dalje gura a o luki i grujicu necu ni da pricam sta je sledece da tadica ne daj boze ne zove ili matica

I dont have komentar

pre 5 godina

dmitrovic
milenković veljković spajic
živković matić sms lukić kolarov
tadic
mitrović jovic

živković I kolarov vuku celu stranu kao što man city igra. nisu odgovorni preterano ni za odbranu ni za napad. troje u zadnjoj liniji sa trojicom ispred njih. sms može da igra centralnog srednjeg iza tadića koji ima slobodu na celom terenu. prijovic bi možda bio I bolja opcija od jovica s obzirom da bi njega I mitra kolarov I živković hranili skok loptama.

Saca

pre 5 godina

Šta fali spisku, pa svako ko prati fudbal hoće nekog svog ljubimca, ne vidim koga bi još trebalo pozvati, samo nemojte više Pavkova da pominjete.

prle

pre 5 godina

Sta smeta sto je Bogosavac pozvan! Kao da Kolarov i Ivanovic nisu igrali za Ofk,i ostali nasi veliki igraci. Ne moze da pocne da igra u Mancesteru,jedan dan kad bude u velikom klubu sve ce doci na svoje. Jedini iz superlige ima fudbalski kvalitet za reprezentaciju. To ce se videti.

Milivoje

pre 5 godina

. Да ли је могуће да поред толико квалитетних младих стручњака (Марко Николић, Јокановић, Станојевић, Милојевић), ми на клупи имамо послушника који нигде није радио као тренер већ му је ово први посао.
(Тиосав, 08. mart 2019 13:01)

Kad imamo predsednika kome je to prvi posao, zašto ne bi smo imali i selektora!?

ja

pre 5 godina

Nermin Haskic!??!
(lerma, 08. mart 2019 13:06)

Kao prvo to je Bosanac, kao drugo to što se Radničkom sklanjaju u JSL ne znači da je ovaj dobar napadač.

Sta ucini Nebojsa Covicu tog avgusta 2011

pre 5 godina

Radonjic, Krsticic...Ovo ni Miljan Miljanic nije radio.
E mij Krle...sto ih vise guras oni te vise pljuju.
I neka.

Mnogo lose

pre 5 godina

Vasiljevic, Bogosavac, Radonjic, Jovicic....umesto Milojevica, Grujica?!! Radnik Surdulica, Cukaricki?!! Kristal palas, Herta Berlin?!! Koga bre vi ovde u mozak sto bi se reklo, debili poludebilni?

Тиосав

pre 5 godina

Заиста је селекторова последња и, ево, можда грешимо. Али побогу брате, тај Стефан Митровић је ове године постигао више аутоголова у Стразбуру него голова. Човек је толико несмасан и неспретан да је заиста рулет ставити га у тиму. Настасић игра дечко Лигу шампиона а њега не зовеш због сујете.

Друго, Немања Милетић се уклопио у сивило Партизана и човек није ни за првих 11 у Хумској а камоли у репрезентацији. Да ли је могуће да поред толико квалитетних младих стручњака (Марко Николић, Јокановић, Станојевић, Милојевић), ми на клупи имамо послушника који нигде није радио као тренер већ му је ово први посао.

uroš

pre 5 godina

Gospodin... nije zvao Pavkova u reprezentaciju, a on je po meni daleko bolji od SMS-a, ne igraju na istoj poziciji ali za sergeja ima daleko bolje zamene. Pavkov zivotinja!!!

Petar

pre 5 godina

S obzirom da Jovic kako prvi golgeter Bundeslige nema mesta u prvom timu ne cudi me da Pavkov nije pozvan, ali pogledajte sad ovo. Ako Pavkov na leto podpise za recimo Milan, sledeceg dana ce biti pozvan u reprezentaciju a bice isti igrac kao danas kad ne vredi ni za klupu..to govori sve o nasem savezu i ljudima u njemu, niko ne ume da prepozna nikakav kvalitet dok vec svi mediji ne bruje o njemu. Pa evo Jovic nije ni ulazio sa klupe a decko ce sutra otici u Bayern ili gde god...Tadic srusio Real a Curcic ga izbacio iz reprezentacije, a sadasnji praktikant ga postavlja na pogresnu poziciju..Pa Milivojevic, Nastasic, Subotic...mislim takvih prica imamo svaki ciklus samo su drugi fudbaleri dok su ljudi oko saveza uvek isti

prezivam se Vucic

pre 5 godina

Ne treba praviti ustupke igracu, jer je selektor na prvom mestu i nacionalni tim, ali ovo je stvarno van pameti. Prvo Krstajic nema veze sa trenerskim poslom, jedina dobra varijanta je da je mogao da deluje motivaciono na ekipu. Al valjda je jasno da i od toga nema nista. Nismo mi Francuska pa da mozemo da se odreknemo Milivojevica, Nastasica pa koliko vidim i Maksimovica nigde nema a covek je iako sklon kiksevima ipak starter u jednom Napoliju... Zelim im sve najbolje ali ovo je stvarno zabrinjavajuce.

Milan

pre 5 godina

Pitanja za Krstajica:

1) Zasto na spisku nema Nikole Maksimovica decko standardno igra u vrhunskom klubu kod legendarnog trenera Ancelotija, a u reprezentaciju vraca Stefana Mitrovica I zove ovog decka iz Cukarickog

2) Zasto nema Marka Grujica, a taman je poceo dobro da igra u Herti, a na spisku su Fejsa, Jovicic I Lukic (koji u Torinu skoro I da ne igra)

Luka Laban

pre 5 godina

Od onakve odbrane spali smo na Miletice, Bogosavce, Vasiljevice, Rukavine.. Sta ce tu Mitrovic, Jovicic, Radonjic, Lukic, Fejsa (dokle vise). Savez nam je kriminalan i iskreno se radujem svakom neuspehu bilo cega naseg sto funkcionise na ovakavim osnovama. A uglavnom sve tako i funkcionise. Svaka cast Milivojevicu, ti si jedini patriota jer samo na takav nacin moze da se bori posten covek i da vrsi pritisak i animira malo ostale da se konacno otera bagra iz ove zemlje!

Dex

pre 5 godina

U ovoj ekipi fali: Neven Subotic, Matija Nastasic, Luka Milivojevic....pa mozda cak i Stojkovic, ali ajde Rajkovic mora poceti da brani, pa nema se vise sta cekati. Ali realno nasa najjaca ekipa u ovom trenutku:
Rajkovic
Milenkovic - Subotic- Nastasic - Kolarov

Tadic - SMS - Matic - Kostic

Jovic - Mitrovic

Prve izmene:
Milivojevic
Gacinovic
Zivkovic

i trener sa autoritetom.... i da vidis ;-)

trajkoN

pre 5 godina

Konacno imamo napad, ali nam sad duva promaja u odbrani, nikako da nam se poklope generacije, nazalost.
Majko mila pogledaj ove bekove.

Poznavalac

pre 5 godina

Nema mesta za Pavkova? pa dobro kad nema mesta u 11 za Jovica i Milivojevica to mu dodje kao pohvalno. Bitno je da igraju Rukavina i Bogosavac.

fantom

pre 5 godina

Iako sam grobar, trebalo je da pozove Pavkova. Dobar je da zabije Liverpulu dva komada, ali našem selektoru ne valja. Daj Bože da makar osvojimo to drugo mesto u grupi, ali to je pod velikim znakom pitanja jer Ukrajinci su za nas fudbalska velesila, a Portugalci velemajstori spram ovih naših primabalerina.

djaps

pre 5 godina

Opet Rukavina, Stefan Mitrović, Jovičić pre Jovančića? Naravno nema Nastasića, Ivanovića, Milivojevića...Bez atmosfere nećemo nikad ništa napraviti, mozemo mi da se kvalifikujemo ali ništa više od toga. Muka mi je bre od svega ovoga aj ćao

direwolf

pre 5 godina

Kad smo kod zvezdinih igraca, bolje da je zvao Jovancica umesto Jovicica, a ne pozivanje Milivojevica i Grujica je jednostavno ne znanje i sujeta.

dalibor79

pre 5 godina

bilo je jasno da na spisku nece biti nastasica i milivojevica, ali jovicic i lukic da dobiju poziv a grujic ne to ipak cudi. a opet je tu stefan mitrovic, koji ne da je los vec je katastrofalan igrac.

don

pre 5 godina

Ovo se neko sprda s nama definitivno. Pozvan je Fejsa koji kad je bio u najboljoj formi pred svetsko prvenstvo nije dobijao poziv, a sad je na spisku iako već 12 utakmica ne igra za Benfiku zbog povrede stopala. S druge strane Grujić koji je pred svetsko prvenstvo preseljen na klupu u Kardifu dobio je poziv za svetko, a sada kada je jedan od najboljih veznih igrača Bundeslige nije na spisku. Ovo sa Fejsom je situacija kao kad nama fali 1 igrač za termin pa se jedan iz ekipe seti da zovemo Mikija jer je on bio dobar igrač i uvek je bio za fudbal, a mi ga obavestimo da Miki već 2 godine živi u Nemačkoj.

D

pre 5 godina

Zar mi imamo toliki kvalitet da za Nastas?ća nema mjesta?Lazović mi je omiljeni fudbaler iz Robijeve ere ali osim što standardno igra ne znam šta je toliko pokazao da dobije poziv.Radonjić?Miletić?Gdje je Maksimović iz Napolija,i on je standardan?!

Branislav

pre 5 godina

Znači ovako u odnosu na ranije 3 golman je promenjen,

Umesto Rodića ili Maksimovića je Bogosavljević.
Umesto Grujića je Lazović.

I to je to i dalje se zove Radonjić u skladu naše politike da igrač igra više za nacionalni tim nego za tim koji je plaćen.

alibaba

pre 5 godina

da li ima neko ko se makar malo razume u fudbal,a realan je,moze li iko od pizvanih gilmana da cisti kopacke stojkovicu(kojeg licno ne volim kao coveka).

11 Mihajlovic u sredinu

pre 5 godina

Nikola Maksimovic je uz Blekija nas ubedljivo najbolji stoper, a nema ga na spisku.. Kad je bio rezerva u Napoliju bio je pozivan, sad kad kod Ancelotija igra standardno i to na vrhunskom nivou nema ga na spisku.. Ali sta zna Anceloti, Krstaja je za njega Miloljub Ostojic licno!

јд123

pre 5 godina

Ха, ха, ха, свака част што сте поставили ову слику са списком, да и ми видимо тај списак који је достављен Крстајићу да га прочита.

Beretka

pre 5 godina

Ko i zasto forsira Stefana Mitrovica? Coveka teraju iz klubova a pravi pocetnicke kikseve. Igra u osrednjim klubovima, a eto nema Nastasica ni Jovanovica iako smo jako losi u odbrani. Dalje sta ce na Radonjic kad uopste ne igra?

SUPERMAN

pre 5 godina

Kad ti dozvoliš sebi da ti ne igraju Grujić,Maksimović,Nastasić,Milivojević znači ili da imaš ekstra kvalitetnu ekipu ili da ti je jednostavno menadžeri sastavljaju,a znamo svi šta je istina,igraju ti Lukić,Radonjić,Jovičić koji nisu ni za klupe svojih timova a nema igrača koji bi u 70% reprezentacija bili i u prvoj postavi

Iskr

pre 5 godina

Nije li te sramota "selektore" !?!?!? I vas u savezu sve do jednog pocevsi od glavnog... Kakav cirkus od "Drzavnog tima" Da su pametni pa da otkazu svi dobri igraci(Matic,Tadic,Jovic,Mitrovic,Kostic) dok se ne ocisti savez od ovakvih !

Marko

pre 5 godina

Šta će čak 27 igrača na spisku?Taman da se zadovolje menadžeri zar ne?Što sada više nema Rodića, odradio je koliko je trebalo da ima dobru poziciju za prodaju?Zato Jovičić još nije ispunio potrebnu normu izgleda.Kakav crni Stefan Mitrović, zar je nemoguće da nemamo boljeg četvrtog štopera sa izuzetkom Nastasića?

Del Piero#10

pre 5 godina

Vidim Radonjić se ponovo nametnuo selektoru fantastičnim partijama u Marseju. Čovek od početka sezone odigrao četiri utakmice, ali zato će dobiti koji minut kod marionete Krstajića čisto da se čuje za njega, da nije nestao sa lica zemlje.

Jaran

pre 5 godina

Zasto su pozvani:
- Rukavina
- Radonjic
- Prijovic

- Mogao je da otpise Rukavinu jer Milenkovic moze da igra beka.
- Mogao je da otpise Radonjica jer nam zaista ne treba.
- Mogao je da optise Prijovica i pozove Pavkova i Andrica jer su zasluzili.

spartanac

pre 5 godina

Sramota! jedan aktuelni igrač iz crvene zvezde, jovičić je u zvezdi na ivici da ispadne iz prvi postave a za ostale koji su bolji igrači nema mesta.

Bruce Springsteen

pre 5 godina

Krstajic najbolje zna. Nema potrebe da zove nekoga ko ne zeli sa igra.
Moramo ga postovati, i bogavac je zasluzio poziv. Pruza odlicne partije i bore se za prva tri mesta koja vode u evropu.

djaps

pre 5 godina

Opet Rukavina, Stefan Mitrović, Jovičić pre Jovančića? Naravno nema Nastasića, Ivanovića, Milivojevića...Bez atmosfere nećemo nikad ništa napraviti, mozemo mi da se kvalifikujemo ali ništa više od toga. Muka mi je bre od svega ovoga aj ćao

Milivoje

pre 5 godina

. Да ли је могуће да поред толико квалитетних младих стручњака (Марко Николић, Јокановић, Станојевић, Милојевић), ми на клупи имамо послушника који нигде није радио као тренер већ му је ово први посао.
(Тиосав, 08. mart 2019 13:01)

Kad imamo predsednika kome je to prvi posao, zašto ne bi smo imali i selektora!?

don

pre 5 godina

Ovo se neko sprda s nama definitivno. Pozvan je Fejsa koji kad je bio u najboljoj formi pred svetsko prvenstvo nije dobijao poziv, a sad je na spisku iako već 12 utakmica ne igra za Benfiku zbog povrede stopala. S druge strane Grujić koji je pred svetsko prvenstvo preseljen na klupu u Kardifu dobio je poziv za svetko, a sada kada je jedan od najboljih veznih igrača Bundeslige nije na spisku. Ovo sa Fejsom je situacija kao kad nama fali 1 igrač za termin pa se jedan iz ekipe seti da zovemo Mikija jer je on bio dobar igrač i uvek je bio za fudbal, a mi ga obavestimo da Miki već 2 godine živi u Nemačkoj.

Mnogo lose

pre 5 godina

Vasiljevic, Bogosavac, Radonjic, Jovicic....umesto Milojevica, Grujica?!! Radnik Surdulica, Cukaricki?!! Kristal palas, Herta Berlin?!! Koga bre vi ovde u mozak sto bi se reklo, debili poludebilni?

11 Mihajlovic u sredinu

pre 5 godina

Nikola Maksimovic je uz Blekija nas ubedljivo najbolji stoper, a nema ga na spisku.. Kad je bio rezerva u Napoliju bio je pozivan, sad kad kod Ancelotija igra standardno i to na vrhunskom nivou nema ga na spisku.. Ali sta zna Anceloti, Krstaja je za njega Miloljub Ostojic licno!

Тиосав

pre 5 godina

Заиста је селекторова последња и, ево, можда грешимо. Али побогу брате, тај Стефан Митровић је ове године постигао више аутоголова у Стразбуру него голова. Човек је толико несмасан и неспретан да је заиста рулет ставити га у тиму. Настасић игра дечко Лигу шампиона а њега не зовеш због сујете.

Друго, Немања Милетић се уклопио у сивило Партизана и човек није ни за првих 11 у Хумској а камоли у репрезентацији. Да ли је могуће да поред толико квалитетних младих стручњака (Марко Николић, Јокановић, Станојевић, Милојевић), ми на клупи имамо послушника који нигде није радио као тренер већ му је ово први посао.

Del Piero#10

pre 5 godina

Vidim Radonjić se ponovo nametnuo selektoru fantastičnim partijama u Marseju. Čovek od početka sezone odigrao četiri utakmice, ali zato će dobiti koji minut kod marionete Krstajića čisto da se čuje za njega, da nije nestao sa lica zemlje.

fantom

pre 5 godina

Iako sam grobar, trebalo je da pozove Pavkova. Dobar je da zabije Liverpulu dva komada, ali našem selektoru ne valja. Daj Bože da makar osvojimo to drugo mesto u grupi, ali to je pod velikim znakom pitanja jer Ukrajinci su za nas fudbalska velesila, a Portugalci velemajstori spram ovih naših primabalerina.

Iskr

pre 5 godina

Nije li te sramota "selektore" !?!?!? I vas u savezu sve do jednog pocevsi od glavnog... Kakav cirkus od "Drzavnog tima" Da su pametni pa da otkazu svi dobri igraci(Matic,Tadic,Jovic,Mitrovic,Kostic) dok se ne ocisti savez od ovakvih !

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Pavkov ima nesto sto nema puno njih sa spiska. I pokazuje tu "vrlinu" u velikim utakmicama. Jak sut, dobar u igri glavom, ne zanima ga ko je sa druge strane. Mislim da bi bio od koristi kao dzoker. Ali, kao da je sve ovo i bitno.

dalibor79

pre 5 godina

bilo je jasno da na spisku nece biti nastasica i milivojevica, ali jovicic i lukic da dobiju poziv a grujic ne to ipak cudi. a opet je tu stefan mitrovic, koji ne da je los vec je katastrofalan igrac.

Milan

pre 5 godina

Pitanja za Krstajica:

1) Zasto na spisku nema Nikole Maksimovica decko standardno igra u vrhunskom klubu kod legendarnog trenera Ancelotija, a u reprezentaciju vraca Stefana Mitrovica I zove ovog decka iz Cukarickog

2) Zasto nema Marka Grujica, a taman je poceo dobro da igra u Herti, a na spisku su Fejsa, Jovicic I Lukic (koji u Torinu skoro I da ne igra)

Luka Laban

pre 5 godina

Od onakve odbrane spali smo na Miletice, Bogosavce, Vasiljevice, Rukavine.. Sta ce tu Mitrovic, Jovicic, Radonjic, Lukic, Fejsa (dokle vise). Savez nam je kriminalan i iskreno se radujem svakom neuspehu bilo cega naseg sto funkcionise na ovakavim osnovama. A uglavnom sve tako i funkcionise. Svaka cast Milivojevicu, ti si jedini patriota jer samo na takav nacin moze da se bori posten covek i da vrsi pritisak i animira malo ostale da se konacno otera bagra iz ove zemlje!

јд123

pre 5 godina

Ха, ха, ха, свака част што сте поставили ову слику са списком, да и ми видимо тај списак који је достављен Крстајићу да га прочита.

Objektivno

pre 5 godina

Nema nama uspeha sa ovim,dok bude selektor a isto vazi i za savez sa Kokezom na celu.Ako ih na vreme promenimo,mozda se izborimo za EP ali ako nameste izbore da Kokeza ostane jedini kandidat a sve vodi ka tome,on ce ostaviti i ovu neznalicu za selektora i dzaba nam sve.

direwolf

pre 5 godina

Kad smo kod zvezdinih igraca, bolje da je zvao Jovancica umesto Jovicica, a ne pozivanje Milivojevica i Grujica je jednostavno ne znanje i sujeta.

Petar

pre 5 godina

S obzirom da Jovic kako prvi golgeter Bundeslige nema mesta u prvom timu ne cudi me da Pavkov nije pozvan, ali pogledajte sad ovo. Ako Pavkov na leto podpise za recimo Milan, sledeceg dana ce biti pozvan u reprezentaciju a bice isti igrac kao danas kad ne vredi ni za klupu..to govori sve o nasem savezu i ljudima u njemu, niko ne ume da prepozna nikakav kvalitet dok vec svi mediji ne bruje o njemu. Pa evo Jovic nije ni ulazio sa klupe a decko ce sutra otici u Bayern ili gde god...Tadic srusio Real a Curcic ga izbacio iz reprezentacije, a sadasnji praktikant ga postavlja na pogresnu poziciju..Pa Milivojevic, Nastasic, Subotic...mislim takvih prica imamo svaki ciklus samo su drugi fudbaleri dok su ljudi oko saveza uvek isti

Homer

pre 5 godina

zar nije rukavina nedavno negde izjavio da bi trebalo na nejgovo mesto mladi da se zovu mislim strasno a ovaj ga i dalje gura a o luki i grujicu necu ni da pricam sta je sledece da tadica ne daj boze ne zove ili matica

Admiral

pre 5 godina

Ja ne razumem veliku vecinu vas koji se ovde u komentarima iscudjavate, sokirate i sta vec. Svima je jasno da je Krstajic samo marioneta koja o nicemu ne odlucuje, vec to rade menadzeri, kao godinama unazad. Prema tome mene cudite vi sto imate takve reakcije. Slazem se ja da su visak i Rukavina i Radonjic i Zivkovic i mnogi drugi ali nasa reprezentacija odavno to nije, vec je poligon za menadzerske igrace

Beton postava

pre 5 godina

dmitrovic
milenković veljković spajic
živković matić sms lukić kolarov
tadic
mitrović jovic

živković I kolarov vuku celu stranu kao što man city igra. nisu odgovorni preterano ni za odbranu ni za napad. troje u zadnjoj liniji sa trojicom ispred njih. sms može da igra centralnog srednjeg iza tadića koji ima slobodu na celom terenu. prijovic bi možda bio I bolja opcija od jovica s obzirom da bi njega I mitra kolarov I živković hranili skok loptama.
(I dont have komentar, 8. mart 2019 14:35)

Majstore, koliko po tebi startna postava treba da ima igrača. Ja kod tebe izbrojah 12 :) :)

Poznavalac

pre 5 godina

Nema mesta za Pavkova? pa dobro kad nema mesta u 11 za Jovica i Milivojevica to mu dodje kao pohvalno. Bitno je da igraju Rukavina i Bogosavac.

SUPERMAN

pre 5 godina

Kad ti dozvoliš sebi da ti ne igraju Grujić,Maksimović,Nastasić,Milivojević znači ili da imaš ekstra kvalitetnu ekipu ili da ti je jednostavno menadžeri sastavljaju,a znamo svi šta je istina,igraju ti Lukić,Radonjić,Jovičić koji nisu ni za klupe svojih timova a nema igrača koji bi u 70% reprezentacija bili i u prvoj postavi

Branislav

pre 5 godina

Znači ovako u odnosu na ranije 3 golman je promenjen,

Umesto Rodića ili Maksimovića je Bogosavljević.
Umesto Grujića je Lazović.

I to je to i dalje se zove Radonjić u skladu naše politike da igrač igra više za nacionalni tim nego za tim koji je plaćen.

red wolf

pre 5 godina

Кад видим Рукавину на списку припадне ми мука и зажалим што сам устао из кревета тог дана.

Sta ucini Nebojsa Covicu tog avgusta 2011

pre 5 godina

Radonjic, Krsticic...Ovo ni Miljan Miljanic nije radio.
E mij Krle...sto ih vise guras oni te vise pljuju.
I neka.

Jaran

pre 5 godina

Zasto su pozvani:
- Rukavina
- Radonjic
- Prijovic

- Mogao je da otpise Rukavinu jer Milenkovic moze da igra beka.
- Mogao je da otpise Radonjica jer nam zaista ne treba.
- Mogao je da optise Prijovica i pozove Pavkova i Andrica jer su zasluzili.

D

pre 5 godina

Zar mi imamo toliki kvalitet da za Nastas?ća nema mjesta?Lazović mi je omiljeni fudbaler iz Robijeve ere ali osim što standardno igra ne znam šta je toliko pokazao da dobije poziv.Radonjić?Miletić?Gdje je Maksimović iz Napolija,i on je standardan?!

trajkoN

pre 5 godina

Konacno imamo napad, ali nam sad duva promaja u odbrani, nikako da nam se poklope generacije, nazalost.
Majko mila pogledaj ove bekove.

Dex

pre 5 godina

U ovoj ekipi fali: Neven Subotic, Matija Nastasic, Luka Milivojevic....pa mozda cak i Stojkovic, ali ajde Rajkovic mora poceti da brani, pa nema se vise sta cekati. Ali realno nasa najjaca ekipa u ovom trenutku:
Rajkovic
Milenkovic - Subotic- Nastasic - Kolarov

Tadic - SMS - Matic - Kostic

Jovic - Mitrovic

Prve izmene:
Milivojevic
Gacinovic
Zivkovic

i trener sa autoritetom.... i da vidis ;-)

ja

pre 5 godina

Nermin Haskic!??!
(lerma, 08. mart 2019 13:06)

Kao prvo to je Bosanac, kao drugo to što se Radničkom sklanjaju u JSL ne znači da je ovaj dobar napadač.

vg

pre 5 godina

Da nisam video spisak nebi znao da se neki od njih još uvek bave fudbalom. Jel to onaj Bogosavac kojeg je Ilijev oterao i doveo Miletića?

Beretka

pre 5 godina

Ko i zasto forsira Stefana Mitrovica? Coveka teraju iz klubova a pravi pocetnicke kikseve. Igra u osrednjim klubovima, a eto nema Nastasica ni Jovanovica iako smo jako losi u odbrani. Dalje sta ce na Radonjic kad uopste ne igra?

spartanac

pre 5 godina

Sramota! jedan aktuelni igrač iz crvene zvezde, jovičić je u zvezdi na ivici da ispadne iz prvi postave a za ostale koji su bolji igrači nema mesta.

goran damjanovic

pre 5 godina

Krstajic je zaista zalutao u selektorski posao,kako je dosao na to mesto....dta ga je preporucilo...mislim na trenersku karijeru...covek prosto ali prosto nema obraza...mene je stid u njegovo ime...sramota

nebitan srbin

pre 5 godina

aaaaauuuuuu pola povredjeni pola loptu nisu videli mesecima.no tako je kako je oni ce predstavljati nekoga ili nesto. gospodo fudbaleri i reprezentativci molim vas kao boga ako osetite da ne pomazete reprezentaciji napustite je javite da ne mozete. izmislite.razlog necemo vam to uzeti za zlo.

Marko

pre 5 godina

Šta će čak 27 igrača na spisku?Taman da se zadovolje menadžeri zar ne?Što sada više nema Rodića, odradio je koliko je trebalo da ima dobru poziciju za prodaju?Zato Jovičić još nije ispunio potrebnu normu izgleda.Kakav crni Stefan Mitrović, zar je nemoguće da nemamo boljeg četvrtog štopera sa izuzetkom Nastasića?

Vucko

pre 5 godina

Ocekujem ubedljive poraze od Nemacke i Portugala, ali i da ga smene, sumnjam da ce se nesto promeniti, jer nije on taj koji vuce konce.

nebitan srbin

pre 5 godina

milane ne budi tuzan u kvalifikacije ne idu najbolji nego najposlusniji ti si uvek reprezentativac srbije a ne fss-a.partizanovac sam i obozavam kako igra i kako se ponasa mitrovic jer jedan spic treba malo da je bezobrazan.znam da krstajic ne treba da vodi cetiri spica.pavkov je zasluzio vajd kartu jer je svoj status u klubu izborio svojim golovima a ne menadzerskim ujdurmama. sta ce ti sms pa taj ne vredi vise ni cvonjka.

alibaba

pre 5 godina

da li ima neko ko se makar malo razume u fudbal,a realan je,moze li iko od pizvanih gilmana da cisti kopacke stojkovicu(kojeg licno ne volim kao coveka).

prezivam se Vucic

pre 5 godina

Ne treba praviti ustupke igracu, jer je selektor na prvom mestu i nacionalni tim, ali ovo je stvarno van pameti. Prvo Krstajic nema veze sa trenerskim poslom, jedina dobra varijanta je da je mogao da deluje motivaciono na ekipu. Al valjda je jasno da i od toga nema nista. Nismo mi Francuska pa da mozemo da se odreknemo Milivojevica, Nastasica pa koliko vidim i Maksimovica nigde nema a covek je iako sklon kiksevima ipak starter u jednom Napoliju... Zelim im sve najbolje ali ovo je stvarno zabrinjavajuce.

Kaiser

pre 5 godina

Sta ce mu na spisku Matic.Sta ce mu spisak od 27 igraca.Sta ce mu na spisku Zivkovic, Radinjic koji sede na klupi u svojim klubivima, Sta ce mu ivaj golman is Surdulice.Od kada je postao selektor i to bez licence on i dalje eksperimentise.Nemacka koja je dozivela debakl na SP promenila u sastavu od 24 igraca samo cetvoricu

Nikad dobro

pre 5 godina

Sto si zvao Zivkovica onda ako su uslovi redovno igranje u klubu, covek ima vodeno hladjenje klupe vec u Benfici...
(Mare,

Nije to samo tako kod Krstajića.
I mi se bunimo sto Dalic zove Pjacu koji skoro uopće ne igra, a pošalje pretpoziv Petkovicu koji rastura u Dinamu i LE...
Dalic je to objasnio tako da reprezentacija mora biti kult, a ne autobusni kolodvor. Da ne bi igrač zbog 3 loše tekme trebao ispasti, kao što zbog 3 dobre tekme ne može upasti u repku.
Da se reprezentaciju treba zaslužiti.
Ali mi se i dalje bunimo zbog 2-3 igrača, iako imamo povjerenja u njega i znamo da on ima moć da dobrog igrača pretvori u odličnog, ali nemamo druge nego da prihvatimo.

Saca

pre 5 godina

Šta fali spisku, pa svako ko prati fudbal hoće nekog svog ljubimca, ne vidim koga bi još trebalo pozvati, samo nemojte više Pavkova da pominjete.

prle

pre 5 godina

Sta smeta sto je Bogosavac pozvan! Kao da Kolarov i Ivanovic nisu igrali za Ofk,i ostali nasi veliki igraci. Ne moze da pocne da igra u Mancesteru,jedan dan kad bude u velikom klubu sve ce doci na svoje. Jedini iz superlige ima fudbalski kvalitet za reprezentaciju. To ce se videti.

uroš

pre 5 godina

Gospodin... nije zvao Pavkova u reprezentaciju, a on je po meni daleko bolji od SMS-a, ne igraju na istoj poziciji ali za sergeja ima daleko bolje zamene. Pavkov zivotinja!!!

Nikola

pre 5 godina

Neko je u komentarima pomenuo Haskića.
Nažalost, pomenuti je debitovao za reprezentaciju BiH u prijateljskom meču protiv Poljske, sad već davnog 16. decembra 2011. godine. Dakle, ima jedan nastup za nacionalni tim i od tada ga nisu pozivali. Verujem da će se to uskoro promeniti, jer Nermin Haskić po mom skromnom mišljenju pruža najbolje partije u svojoj fudbalskoj karijeri. Postigao je u našoj Superligi već 17 golova na svega 22 meča, koliko je dao i za slovačke Košice svojevremeno, ali na 63 nastupa, tj. u toku 2 sezone.
Haskić je tip igrača kojeg bih vrlo rado gledao u jednom od naših srpskih najjačih klubova, sa obe strane brda. Zreo igrač, oformljen, nosi igru Radničkog, uz Asmira Kajevića iz Čukaričkog (reprezentativca Crne Gore) je jedan od dvojice koje bih voleo videti i u nacionalnom dresu.
Haskić je već "nabio" sebi i tržišnu cenu od 900.000 funti, što je preko milion evra (izvor Transfermarkt). Ugovor sa Nišlijama mu traje do juna 2020. godine.

rajaram

pre 5 godina

nevjerovatno..po.meni treba zvati momke koji igraju,npr Gajic,momak je em u formi ,em se pokazao.u prošlosti,em je buducnost...on zove 35 godisnjeg Rukavinu
Fejsa kad je bio najbolji nije dobijao šansu!
Pavkov je morao dobiti šansu,makar medju 27!
Dje Krstičic! Koji Radonjić! Alo dje mozak
Trebao si sjesti sa Matijom i Lukom- momci jefini vec godinama imaju kontinuitet..
Rajkovic.Gajic.Milenkovic.Nastasic.Kolarov.
Grujic.Sms.Tadic.Gacinovic
Jovic.Mitrovic
zsmjene Spajic,Pakov Jovicic,Matic Milivojevic Ljajic itd...

perhan

pre 5 godina

Stojkovic
Maksimovic Jovanovic Nastasic
Ivanovic D. Tosic
Jovancic Fejsa Milivojevic
Aleksic
Pavkov

tim sastavljen od igraca koji nisu pozvani

sunčani pozdrav

pre 5 godina

opet cirkus i svađe, znači portugal,ukrajina,norveška s lagerbackom..glavu gore, možete se opet pretvarati da navijate za nas ili da vam je svejedno

I dont have komentar

pre 5 godina

dmitrovic
milenković veljković spajic
živković matić sms lukić kolarov
tadic
mitrović jovic

živković I kolarov vuku celu stranu kao što man city igra. nisu odgovorni preterano ni za odbranu ni za napad. troje u zadnjoj liniji sa trojicom ispred njih. sms može da igra centralnog srednjeg iza tadića koji ima slobodu na celom terenu. prijovic bi možda bio I bolja opcija od jovica s obzirom da bi njega I mitra kolarov I živković hranili skok loptama.

Najrealnije

pre 5 godina

Ocigledno da su mu drugi birali igrace jer se na spisku nalaze i mnogi koji ne igraju u svojim klubovima a to pravilo se pokazalo kao lose ali ga svi praktikuju jer mora da udovolje menadzerima.Ti koji ne igraju,moraju da naprave nove transfere a deo transfera ide ljudima iz saveza i selektoru.Od ovih pozvanih,trebalo bi bar da napravi ekipu od onih koji igraju i u najboljoj su formi,racunajuci i one koji zbog povrede ne igraju par utakmica ali ce se uskoro oporaviti.Tim bi morao izgledati ovako:
Rajkovic
Miletic Spajic Mitrovic Kolarov

Maksimovic Matic

Lazovic Tadic Kostic

Jovic

Bruce Springsteen

pre 5 godina

Krstajic najbolje zna. Nema potrebe da zove nekoga ko ne zeli sa igra.
Moramo ga postovati, i bogavac je zasluzio poziv. Pruza odlicne partije i bore se za prva tri mesta koja vode u evropu.

Damjan

pre 5 godina

KOD mene bih ovako bio sastav prvih 11.
3 4 3

DMITROVIC

MILENKOVIC SPAJIC KOLAROV

Rukavina Matic maksimovic Tadic

Ljaajic

Jovic Mitrovic


Ja mislim Sa ovih 11 bice dobar rezultat

Damjan

pre 5 godina

Mislim da cemo pobediti NemAcku i Portugal Sa ovim sastavom Meni je super samo treba dobra taktika i prvih 11. Rukavina i Nije Bas za deo timA. A ovi ostali su super. Dodao bih kapitena zvezde umesto mitrovica u odbrani

Slavija

pre 5 godina

Stojkovic
Maksimovic Jovanovic Nastasic
Ivanovic D. Tosic
Jovancic Fejsa Milivojevic
Aleksic
Pavkov

tim sastavljen od igraca koji nisu pozvani
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (perhan, 8. mart 2019 22:46)

# Link komentara

Stojkovic, ispusena mustikla.
Maksimovic, da.
Jovanovic ne.
Nastasic, da.
D. Tosic, nikako vise.
Milivojevic, naravno.
Fejsa, da.
Jovancic nema jos sta da trazi u prvih jedanaest, a ima i boljih na njegovoj poziciji.
Aleksic i Pavkov, smejurija. Prvi nije igrao jos od 2008. godine, a drugi i ne zasluzuje poziv. Poziv je trebalo da dobiju samo Nastasic, Maksimovic, Fejsa i Milivojevic. Ostali da ostanu tu gde su.

ja

pre 5 godina

Nermin Haskic!??!
(lerma, 08. mart 2019 13:06)

Kao prvo to je Bosanac, kao drugo to što se Radničkom sklanjaju u JSL ne znači da je ovaj dobar napadač.

Saca

pre 5 godina

Šta fali spisku, pa svako ko prati fudbal hoće nekog svog ljubimca, ne vidim koga bi još trebalo pozvati, samo nemojte više Pavkova da pominjete.

Bruce Springsteen

pre 5 godina

Krstajic najbolje zna. Nema potrebe da zove nekoga ko ne zeli sa igra.
Moramo ga postovati, i bogavac je zasluzio poziv. Pruza odlicne partije i bore se za prva tri mesta koja vode u evropu.

I dont have komentar

pre 5 godina

dmitrovic
milenković veljković spajic
živković matić sms lukić kolarov
tadic
mitrović jovic

živković I kolarov vuku celu stranu kao što man city igra. nisu odgovorni preterano ni za odbranu ni za napad. troje u zadnjoj liniji sa trojicom ispred njih. sms može da igra centralnog srednjeg iza tadića koji ima slobodu na celom terenu. prijovic bi možda bio I bolja opcija od jovica s obzirom da bi njega I mitra kolarov I živković hranili skok loptama.

prle

pre 5 godina

Sta smeta sto je Bogosavac pozvan! Kao da Kolarov i Ivanovic nisu igrali za Ofk,i ostali nasi veliki igraci. Ne moze da pocne da igra u Mancesteru,jedan dan kad bude u velikom klubu sve ce doci na svoje. Jedini iz superlige ima fudbalski kvalitet za reprezentaciju. To ce se videti.

uroš

pre 5 godina

Gospodin... nije zvao Pavkova u reprezentaciju, a on je po meni daleko bolji od SMS-a, ne igraju na istoj poziciji ali za sergeja ima daleko bolje zamene. Pavkov zivotinja!!!

Najrealnije

pre 5 godina

Ocigledno da su mu drugi birali igrace jer se na spisku nalaze i mnogi koji ne igraju u svojim klubovima a to pravilo se pokazalo kao lose ali ga svi praktikuju jer mora da udovolje menadzerima.Ti koji ne igraju,moraju da naprave nove transfere a deo transfera ide ljudima iz saveza i selektoru.Od ovih pozvanih,trebalo bi bar da napravi ekipu od onih koji igraju i u najboljoj su formi,racunajuci i one koji zbog povrede ne igraju par utakmica ali ce se uskoro oporaviti.Tim bi morao izgledati ovako:
Rajkovic
Miletic Spajic Mitrovic Kolarov

Maksimovic Matic

Lazovic Tadic Kostic

Jovic

Damjan

pre 5 godina

KOD mene bih ovako bio sastav prvih 11.
3 4 3

DMITROVIC

MILENKOVIC SPAJIC KOLAROV

Rukavina Matic maksimovic Tadic

Ljaajic

Jovic Mitrovic


Ja mislim Sa ovih 11 bice dobar rezultat

fantom

pre 5 godina

Iako sam grobar, trebalo je da pozove Pavkova. Dobar je da zabije Liverpulu dva komada, ali našem selektoru ne valja. Daj Bože da makar osvojimo to drugo mesto u grupi, ali to je pod velikim znakom pitanja jer Ukrajinci su za nas fudbalska velesila, a Portugalci velemajstori spram ovih naših primabalerina.

Damjan

pre 5 godina

Mislim da cemo pobediti NemAcku i Portugal Sa ovim sastavom Meni je super samo treba dobra taktika i prvih 11. Rukavina i Nije Bas za deo timA. A ovi ostali su super. Dodao bih kapitena zvezde umesto mitrovica u odbrani

alibaba

pre 5 godina

da li ima neko ko se makar malo razume u fudbal,a realan je,moze li iko od pizvanih gilmana da cisti kopacke stojkovicu(kojeg licno ne volim kao coveka).

sunčani pozdrav

pre 5 godina

opet cirkus i svađe, znači portugal,ukrajina,norveška s lagerbackom..glavu gore, možete se opet pretvarati da navijate za nas ili da vam je svejedno

Slavija

pre 5 godina

Stojkovic
Maksimovic Jovanovic Nastasic
Ivanovic D. Tosic
Jovancic Fejsa Milivojevic
Aleksic
Pavkov

tim sastavljen od igraca koji nisu pozvani
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (perhan, 8. mart 2019 22:46)

# Link komentara

Stojkovic, ispusena mustikla.
Maksimovic, da.
Jovanovic ne.
Nastasic, da.
D. Tosic, nikako vise.
Milivojevic, naravno.
Fejsa, da.
Jovancic nema jos sta da trazi u prvih jedanaest, a ima i boljih na njegovoj poziciji.
Aleksic i Pavkov, smejurija. Prvi nije igrao jos od 2008. godine, a drugi i ne zasluzuje poziv. Poziv je trebalo da dobiju samo Nastasic, Maksimovic, Fejsa i Milivojevic. Ostali da ostanu tu gde su.

djaps

pre 5 godina

Opet Rukavina, Stefan Mitrović, Jovičić pre Jovančića? Naravno nema Nastasića, Ivanovića, Milivojevića...Bez atmosfere nećemo nikad ništa napraviti, mozemo mi da se kvalifikujemo ali ništa više od toga. Muka mi je bre od svega ovoga aj ćao

Jaran

pre 5 godina

Zasto su pozvani:
- Rukavina
- Radonjic
- Prijovic

- Mogao je da otpise Rukavinu jer Milenkovic moze da igra beka.
- Mogao je da otpise Radonjica jer nam zaista ne treba.
- Mogao je da optise Prijovica i pozove Pavkova i Andrica jer su zasluzili.

Sta ucini Nebojsa Covicu tog avgusta 2011

pre 5 godina

Radonjic, Krsticic...Ovo ni Miljan Miljanic nije radio.
E mij Krle...sto ih vise guras oni te vise pljuju.
I neka.

Dex

pre 5 godina

U ovoj ekipi fali: Neven Subotic, Matija Nastasic, Luka Milivojevic....pa mozda cak i Stojkovic, ali ajde Rajkovic mora poceti da brani, pa nema se vise sta cekati. Ali realno nasa najjaca ekipa u ovom trenutku:
Rajkovic
Milenkovic - Subotic- Nastasic - Kolarov

Tadic - SMS - Matic - Kostic

Jovic - Mitrovic

Prve izmene:
Milivojevic
Gacinovic
Zivkovic

i trener sa autoritetom.... i da vidis ;-)

direwolf

pre 5 godina

Kad smo kod zvezdinih igraca, bolje da je zvao Jovancica umesto Jovicica, a ne pozivanje Milivojevica i Grujica je jednostavno ne znanje i sujeta.

perhan

pre 5 godina

Stojkovic
Maksimovic Jovanovic Nastasic
Ivanovic D. Tosic
Jovancic Fejsa Milivojevic
Aleksic
Pavkov

tim sastavljen od igraca koji nisu pozvani

Milan

pre 5 godina

Pitanja za Krstajica:

1) Zasto na spisku nema Nikole Maksimovica decko standardno igra u vrhunskom klubu kod legendarnog trenera Ancelotija, a u reprezentaciju vraca Stefana Mitrovica I zove ovog decka iz Cukarickog

2) Zasto nema Marka Grujica, a taman je poceo dobro da igra u Herti, a na spisku su Fejsa, Jovicic I Lukic (koji u Torinu skoro I da ne igra)

11 Mihajlovic u sredinu

pre 5 godina

Nikola Maksimovic je uz Blekija nas ubedljivo najbolji stoper, a nema ga na spisku.. Kad je bio rezerva u Napoliju bio je pozivan, sad kad kod Ancelotija igra standardno i to na vrhunskom nivou nema ga na spisku.. Ali sta zna Anceloti, Krstaja je za njega Miloljub Ostojic licno!

rajaram

pre 5 godina

nevjerovatno..po.meni treba zvati momke koji igraju,npr Gajic,momak je em u formi ,em se pokazao.u prošlosti,em je buducnost...on zove 35 godisnjeg Rukavinu
Fejsa kad je bio najbolji nije dobijao šansu!
Pavkov je morao dobiti šansu,makar medju 27!
Dje Krstičic! Koji Radonjić! Alo dje mozak
Trebao si sjesti sa Matijom i Lukom- momci jefini vec godinama imaju kontinuitet..
Rajkovic.Gajic.Milenkovic.Nastasic.Kolarov.
Grujic.Sms.Tadic.Gacinovic
Jovic.Mitrovic
zsmjene Spajic,Pakov Jovicic,Matic Milivojevic Ljajic itd...

Nikola

pre 5 godina

Neko je u komentarima pomenuo Haskića.
Nažalost, pomenuti je debitovao za reprezentaciju BiH u prijateljskom meču protiv Poljske, sad već davnog 16. decembra 2011. godine. Dakle, ima jedan nastup za nacionalni tim i od tada ga nisu pozivali. Verujem da će se to uskoro promeniti, jer Nermin Haskić po mom skromnom mišljenju pruža najbolje partije u svojoj fudbalskoj karijeri. Postigao je u našoj Superligi već 17 golova na svega 22 meča, koliko je dao i za slovačke Košice svojevremeno, ali na 63 nastupa, tj. u toku 2 sezone.
Haskić je tip igrača kojeg bih vrlo rado gledao u jednom od naših srpskih najjačih klubova, sa obe strane brda. Zreo igrač, oformljen, nosi igru Radničkog, uz Asmira Kajevića iz Čukaričkog (reprezentativca Crne Gore) je jedan od dvojice koje bih voleo videti i u nacionalnom dresu.
Haskić je već "nabio" sebi i tržišnu cenu od 900.000 funti, što je preko milion evra (izvor Transfermarkt). Ugovor sa Nišlijama mu traje do juna 2020. godine.

Luka Laban

pre 5 godina

Od onakve odbrane spali smo na Miletice, Bogosavce, Vasiljevice, Rukavine.. Sta ce tu Mitrovic, Jovicic, Radonjic, Lukic, Fejsa (dokle vise). Savez nam je kriminalan i iskreno se radujem svakom neuspehu bilo cega naseg sto funkcionise na ovakavim osnovama. A uglavnom sve tako i funkcionise. Svaka cast Milivojevicu, ti si jedini patriota jer samo na takav nacin moze da se bori posten covek i da vrsi pritisak i animira malo ostale da se konacno otera bagra iz ove zemlje!

spartanac

pre 5 godina

Sramota! jedan aktuelni igrač iz crvene zvezde, jovičić je u zvezdi na ivici da ispadne iz prvi postave a za ostale koji su bolji igrači nema mesta.

Poznavalac

pre 5 godina

Nema mesta za Pavkova? pa dobro kad nema mesta u 11 za Jovica i Milivojevica to mu dodje kao pohvalno. Bitno je da igraju Rukavina i Bogosavac.

Branislav

pre 5 godina

Znači ovako u odnosu na ranije 3 golman je promenjen,

Umesto Rodića ili Maksimovića je Bogosavljević.
Umesto Grujića je Lazović.

I to je to i dalje se zove Radonjić u skladu naše politike da igrač igra više za nacionalni tim nego za tim koji je plaćen.

Тиосав

pre 5 godina

Заиста је селекторова последња и, ево, можда грешимо. Али побогу брате, тај Стефан Митровић је ове године постигао више аутоголова у Стразбуру него голова. Човек је толико несмасан и неспретан да је заиста рулет ставити га у тиму. Настасић игра дечко Лигу шампиона а њега не зовеш због сујете.

Друго, Немања Милетић се уклопио у сивило Партизана и човек није ни за првих 11 у Хумској а камоли у репрезентацији. Да ли је могуће да поред толико квалитетних младих стручњака (Марко Николић, Јокановић, Станојевић, Милојевић), ми на клупи имамо послушника који нигде није радио као тренер већ му је ово први посао.

Mnogo lose

pre 5 godina

Vasiljevic, Bogosavac, Radonjic, Jovicic....umesto Milojevica, Grujica?!! Radnik Surdulica, Cukaricki?!! Kristal palas, Herta Berlin?!! Koga bre vi ovde u mozak sto bi se reklo, debili poludebilni?

Milivoje

pre 5 godina

. Да ли је могуће да поред толико квалитетних младих стручњака (Марко Николић, Јокановић, Станојевић, Милојевић), ми на клупи имамо послушника који нигде није радио као тренер већ му је ово први посао.
(Тиосав, 08. mart 2019 13:01)

Kad imamo predsednika kome je to prvi posao, zašto ne bi smo imali i selektora!?

Objektivno

pre 5 godina

Nema nama uspeha sa ovim,dok bude selektor a isto vazi i za savez sa Kokezom na celu.Ako ih na vreme promenimo,mozda se izborimo za EP ali ako nameste izbore da Kokeza ostane jedini kandidat a sve vodi ka tome,on ce ostaviti i ovu neznalicu za selektora i dzaba nam sve.

red wolf

pre 5 godina

Кад видим Рукавину на списку припадне ми мука и зажалим што сам устао из кревета тог дана.

trajkoN

pre 5 godina

Konacno imamo napad, ali nam sad duva promaja u odbrani, nikako da nam se poklope generacije, nazalost.
Majko mila pogledaj ove bekove.

Iskr

pre 5 godina

Nije li te sramota "selektore" !?!?!? I vas u savezu sve do jednog pocevsi od glavnog... Kakav cirkus od "Drzavnog tima" Da su pametni pa da otkazu svi dobri igraci(Matic,Tadic,Jovic,Mitrovic,Kostic) dok se ne ocisti savez od ovakvih !

Homer

pre 5 godina

zar nije rukavina nedavno negde izjavio da bi trebalo na nejgovo mesto mladi da se zovu mislim strasno a ovaj ga i dalje gura a o luki i grujicu necu ni da pricam sta je sledece da tadica ne daj boze ne zove ili matica

Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari

pre 5 godina

Pavkov ima nesto sto nema puno njih sa spiska. I pokazuje tu "vrlinu" u velikim utakmicama. Jak sut, dobar u igri glavom, ne zanima ga ko je sa druge strane. Mislim da bi bio od koristi kao dzoker. Ali, kao da je sve ovo i bitno.

vg

pre 5 godina

Da nisam video spisak nebi znao da se neki od njih još uvek bave fudbalom. Jel to onaj Bogosavac kojeg je Ilijev oterao i doveo Miletića?

prezivam se Vucic

pre 5 godina

Ne treba praviti ustupke igracu, jer je selektor na prvom mestu i nacionalni tim, ali ovo je stvarno van pameti. Prvo Krstajic nema veze sa trenerskim poslom, jedina dobra varijanta je da je mogao da deluje motivaciono na ekipu. Al valjda je jasno da i od toga nema nista. Nismo mi Francuska pa da mozemo da se odreknemo Milivojevica, Nastasica pa koliko vidim i Maksimovica nigde nema a covek je iako sklon kiksevima ipak starter u jednom Napoliju... Zelim im sve najbolje ali ovo je stvarno zabrinjavajuce.

don

pre 5 godina

Ovo se neko sprda s nama definitivno. Pozvan je Fejsa koji kad je bio u najboljoj formi pred svetsko prvenstvo nije dobijao poziv, a sad je na spisku iako već 12 utakmica ne igra za Benfiku zbog povrede stopala. S druge strane Grujić koji je pred svetsko prvenstvo preseljen na klupu u Kardifu dobio je poziv za svetko, a sada kada je jedan od najboljih veznih igrača Bundeslige nije na spisku. Ovo sa Fejsom je situacija kao kad nama fali 1 igrač za termin pa se jedan iz ekipe seti da zovemo Mikija jer je on bio dobar igrač i uvek je bio za fudbal, a mi ga obavestimo da Miki već 2 godine živi u Nemačkoj.

Beretka

pre 5 godina

Ko i zasto forsira Stefana Mitrovica? Coveka teraju iz klubova a pravi pocetnicke kikseve. Igra u osrednjim klubovima, a eto nema Nastasica ni Jovanovica iako smo jako losi u odbrani. Dalje sta ce na Radonjic kad uopste ne igra?

Petar

pre 5 godina

S obzirom da Jovic kako prvi golgeter Bundeslige nema mesta u prvom timu ne cudi me da Pavkov nije pozvan, ali pogledajte sad ovo. Ako Pavkov na leto podpise za recimo Milan, sledeceg dana ce biti pozvan u reprezentaciju a bice isti igrac kao danas kad ne vredi ni za klupu..to govori sve o nasem savezu i ljudima u njemu, niko ne ume da prepozna nikakav kvalitet dok vec svi mediji ne bruje o njemu. Pa evo Jovic nije ni ulazio sa klupe a decko ce sutra otici u Bayern ili gde god...Tadic srusio Real a Curcic ga izbacio iz reprezentacije, a sadasnji praktikant ga postavlja na pogresnu poziciju..Pa Milivojevic, Nastasic, Subotic...mislim takvih prica imamo svaki ciklus samo su drugi fudbaleri dok su ljudi oko saveza uvek isti

D

pre 5 godina

Zar mi imamo toliki kvalitet da za Nastas?ća nema mjesta?Lazović mi je omiljeni fudbaler iz Robijeve ere ali osim što standardno igra ne znam šta je toliko pokazao da dobije poziv.Radonjić?Miletić?Gdje je Maksimović iz Napolija,i on je standardan?!

Del Piero#10

pre 5 godina

Vidim Radonjić se ponovo nametnuo selektoru fantastičnim partijama u Marseju. Čovek od početka sezone odigrao četiri utakmice, ali zato će dobiti koji minut kod marionete Krstajića čisto da se čuje za njega, da nije nestao sa lica zemlje.

goran damjanovic

pre 5 godina

Krstajic je zaista zalutao u selektorski posao,kako je dosao na to mesto....dta ga je preporucilo...mislim na trenersku karijeru...covek prosto ali prosto nema obraza...mene je stid u njegovo ime...sramota

Admiral

pre 5 godina

Ja ne razumem veliku vecinu vas koji se ovde u komentarima iscudjavate, sokirate i sta vec. Svima je jasno da je Krstajic samo marioneta koja o nicemu ne odlucuje, vec to rade menadzeri, kao godinama unazad. Prema tome mene cudite vi sto imate takve reakcije. Slazem se ja da su visak i Rukavina i Radonjic i Zivkovic i mnogi drugi ali nasa reprezentacija odavno to nije, vec je poligon za menadzerske igrace

nebitan srbin

pre 5 godina

aaaaauuuuuu pola povredjeni pola loptu nisu videli mesecima.no tako je kako je oni ce predstavljati nekoga ili nesto. gospodo fudbaleri i reprezentativci molim vas kao boga ako osetite da ne pomazete reprezentaciji napustite je javite da ne mozete. izmislite.razlog necemo vam to uzeti za zlo.

dalibor79

pre 5 godina

bilo je jasno da na spisku nece biti nastasica i milivojevica, ali jovicic i lukic da dobiju poziv a grujic ne to ipak cudi. a opet je tu stefan mitrovic, koji ne da je los vec je katastrofalan igrac.

Marko

pre 5 godina

Šta će čak 27 igrača na spisku?Taman da se zadovolje menadžeri zar ne?Što sada više nema Rodića, odradio je koliko je trebalo da ima dobru poziciju za prodaju?Zato Jovičić još nije ispunio potrebnu normu izgleda.Kakav crni Stefan Mitrović, zar je nemoguće da nemamo boljeg četvrtog štopera sa izuzetkom Nastasića?

SUPERMAN

pre 5 godina

Kad ti dozvoliš sebi da ti ne igraju Grujić,Maksimović,Nastasić,Milivojević znači ili da imaš ekstra kvalitetnu ekipu ili da ti je jednostavno menadžeri sastavljaju,a znamo svi šta je istina,igraju ti Lukić,Radonjić,Jovičić koji nisu ni za klupe svojih timova a nema igrača koji bi u 70% reprezentacija bili i u prvoj postavi

јд123

pre 5 godina

Ха, ха, ха, свака част што сте поставили ову слику са списком, да и ми видимо тај списак који је достављен Крстајићу да га прочита.

Vucko

pre 5 godina

Ocekujem ubedljive poraze od Nemacke i Portugala, ali i da ga smene, sumnjam da ce se nesto promeniti, jer nije on taj koji vuce konce.

nebitan srbin

pre 5 godina

milane ne budi tuzan u kvalifikacije ne idu najbolji nego najposlusniji ti si uvek reprezentativac srbije a ne fss-a.partizanovac sam i obozavam kako igra i kako se ponasa mitrovic jer jedan spic treba malo da je bezobrazan.znam da krstajic ne treba da vodi cetiri spica.pavkov je zasluzio vajd kartu jer je svoj status u klubu izborio svojim golovima a ne menadzerskim ujdurmama. sta ce ti sms pa taj ne vredi vise ni cvonjka.

Nikad dobro

pre 5 godina

Sto si zvao Zivkovica onda ako su uslovi redovno igranje u klubu, covek ima vodeno hladjenje klupe vec u Benfici...
(Mare,

Nije to samo tako kod Krstajića.
I mi se bunimo sto Dalic zove Pjacu koji skoro uopće ne igra, a pošalje pretpoziv Petkovicu koji rastura u Dinamu i LE...
Dalic je to objasnio tako da reprezentacija mora biti kult, a ne autobusni kolodvor. Da ne bi igrač zbog 3 loše tekme trebao ispasti, kao što zbog 3 dobre tekme ne može upasti u repku.
Da se reprezentaciju treba zaslužiti.
Ali mi se i dalje bunimo zbog 2-3 igrača, iako imamo povjerenja u njega i znamo da on ima moć da dobrog igrača pretvori u odličnog, ali nemamo druge nego da prihvatimo.

Kaiser

pre 5 godina

Sta ce mu na spisku Matic.Sta ce mu spisak od 27 igraca.Sta ce mu na spisku Zivkovic, Radinjic koji sede na klupi u svojim klubivima, Sta ce mu ivaj golman is Surdulice.Od kada je postao selektor i to bez licence on i dalje eksperimentise.Nemacka koja je dozivela debakl na SP promenila u sastavu od 24 igraca samo cetvoricu

Beton postava

pre 5 godina

dmitrovic
milenković veljković spajic
živković matić sms lukić kolarov
tadic
mitrović jovic

živković I kolarov vuku celu stranu kao što man city igra. nisu odgovorni preterano ni za odbranu ni za napad. troje u zadnjoj liniji sa trojicom ispred njih. sms može da igra centralnog srednjeg iza tadića koji ima slobodu na celom terenu. prijovic bi možda bio I bolja opcija od jovica s obzirom da bi njega I mitra kolarov I živković hranili skok loptama.
(I dont have komentar, 8. mart 2019 14:35)

Majstore, koliko po tebi startna postava treba da ima igrača. Ja kod tebe izbrojah 12 :) :)