Subota, 23.02.2019.

20:16

Jokić: Mogu da budem kao Tim Dankan

Nikola Jokić veruje da može da za svoje Denver Nagetse bude ono što je legendarni Tim Dankan bio za San Antonio Sparse.

Izvor: LN

Jokiæ: Mogu da budem kao Tim Dankan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

кутловић

pre 5 godina

Данкан је играо за репрезентацију своје државе!
(кутловић, 24. februar 2019 07:33)

a za koju reprezentaciju je igrao dankan veliki strucnjace?
(s, 24. februar 2019 11:54)



За репрезентацију САД, 2004 године на олимпијским играма, био стартер у свим утакмицама...чак играо и квалификације за ту олимпијаду...играо је и квалификације за олимпијске игре 2000 али се повредио па није ишао на игре.

s

pre 5 godina

Данкан је играо за репрезентацију своје државе!
(кутловић, 24. februar 2019 07:33)

a za koju reprezentaciju je igrao dankan veliki strucnjace?

бартендер

pre 5 godina

Ко воли и прати НБА кошарку може да коментарише Јокићеву игру на позитиван или негативан начин, зависно од утакмице и статистике. Могу да разумем и да неко посебно воли његов стил, да му је омиљен играч... Неком је он, неком неко трећи. Али ајд’ да направим договор, дозволите нама који не осјећамо никакву емотивну повезаност са њим као што ни он не осјећа према земљи одакле је да нас он занима као било који други НБА играч, ма одакле да долази. Ја рецимо не пратим НБА, да није ових свакодневних текстова који дижу хајп око овог момка не бих имао појма ни чиме се бави. Репрезентација је у било ком спорту за било ког појединца највећи изазов и успех са њом једини мерило!

nema cemu da se cudite....!!!

pre 5 godina

(бартендер)Druze ti lepo nikad ne udjes u vest o njemu i o Nba-a ligi,i problem resen.Ja kao veliki postovalac njegovih igara i ponašanja,kao i reprezentacije volim svaki tekst o njemu da pročitam,i mnogo me smara to da li ce da igra ili ne za rep,ni ti igrao ne bi da imas 140 miliona u dzepu,tako da učini uslugu svima nama koji postijemo Jokica,ne moj vise komentarisati,pusti nas da uzivamo u njegovim partijama.HVALA NA RAZUMEVANJU

CZ99

pre 5 godina

Probudi se DEBELI...i stisaj strasti...moras da osvojis 6 prstenova da bi bio Dzordan...Moras da postignes 35000+ da bi bio Karim...i da osvojis 2-3 titule pride da bi bio Dankan...kako se izlozio ovaj nas "debeljko" pa to je strasno.....
(mich, 23. februar 2019 23:12)

A da, barem, procitas tekst pre nego napises glup komentar? Ocigledno si isti kao tvoj komentar.

citajte pa komentarisite

pre 5 godina

Sacuvaj Boze koliko "lozaca" ovde na komentarima!Prvo ne citaju nista osim naslova,pa onda udri po Jokicu!Pored toga naslov izvucen iz teksta koga treba procitati prvo pa onda komentarisati.Nikoli nije uopste bila namera da se poredi sa Dankanom po igrackom ucinku,nije on glup da tako nesto izjavi.Poredjenje je bilo da on to pokusa da ostvari u Denveru i postane njihova legenda bas poput TD koji je to ostvario sa "mamuzama" iz San Antonia!Nikakvi "prsteni" uporedjenja izuzev da bi bilo lepo da obelezi svoju karijeru "nesto slicno" su reci Nikole poput Dankana!Usput da li bi to Dankan uradio da nije imao Robinsona,Dzinobilija,Parkera pored sebe!?Tako da vase "pljuvanje" je deplasirano,pogotovo ono o reprezentaciji.Verujem da mnogi ne znaju odakle je Dankan!?Verujem da neznajuda je Stiv keri danasnji trener GSW igrao tada za San Antonio i osvojio prsten!Nekima je samo vazno da se "istresu" nad ovim momkom koji ama bas nista ruzno,arogantno i nedolicno izjavio.Zelja da bude u jednom klubu do kraja i pokusa da postane legenda tog kluba nije nemoguca.Jos da se Meloun kao trener razvije kao Popovic,Marej pokusa da dostigne po meni najboljeg iz tog tima Dzinobilija,uz uvek lucidnog Parkera,mozda i ostvari svoj san o legendi "grumenja"!?Tim se pravi godinama dok ne zasija ili potone!Reci Karija o Sakramentu dovoljno govore.Da li ce Denver to pokusati sa Jokicem videcemo?Jokic je po stilu slicniji Divcu,ali po meni je original zbog svega ostvarenog do sada!Zelim mu svu srecu!

x

pre 5 godina

Ovde se tacno vidi mentalni kapacitet vecine ljudi koji komentarisu. Procitaju naslov i na osnovu toga napisu komentar koji nema veze sa tekstom. Jokic nije uporedjivao titule sa Duncanom, vec to da karijeru provede u Denveru kao Duncan u SA...

jд123

pre 5 godina

Овде стварно већина не чита текст. Питање је било да ли мисли да ће целу каријеру провести у Денверу - као Тим Данкан у Сан Антониу. Одговорио је "о да". Значи супротан одговор од онога на питање да ли ће играти за репрезентацију на СП. Зашто није рекао "не знам, видет ћемо. Ако кажем да хоћу, па не будем могао, шта ће рећи навијачи Денвера"?

biće bolje

pre 5 godina

Sparsi su imali Dankana i Robinsona, sjajan centarski par koji je dominirao, pitanje je koliko bi Dankan bio uspešan bez Robinsona. Nikola je već sada superstar i ima raznovrsnost na koju bi mu svaki centar lige pozavideo. Doći će vremenom trofeji i uspesi. Mnogi veliki igrači u NBA nisu nikad osvojili prsten, sve zavisi od tima i koliko je Denver spreman da ide na najveće uspehe. Mozda će Nikola pre otići u neki šampionski tim i zaređati par trofeja.

Lale gator

pre 5 godina

Ma koji Tim Dankan. Vec si bolji od njega, trag koji si ostavio u NBA svrstava te u dva najbolja igraca koji su ikad hodali parketima. Doduse imas jedan veliki problem, ponasas se kao da si se prejeo lepka. Ne moz' da se odlepis od zemlje.

mich

pre 5 godina

Probudi se DEBELI...i stisaj strasti...moras da osvojis 6 prstenova da bi bio Dzordan...Moras da postignes 35000+ da bi bio Karim...i da osvojis 2-3 titule pride da bi bio Dankan...kako se izlozio ovaj nas "debeljko" pa to je strasno.....

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

Polako Jokara...Nikola mi deluje po konstituciji kao jedan od onih igraca gde sve radi dok su mladi,a kad krenu godine i povreda za povredom, nema vise nazad.Ne bi bio ni prvi ni poslednji(znam sta pricam),a onda klubovi vrlo lako zaborave kolko si godina igrao za njih,koliko si poena postigao i dal si bio vodja.Onda se oslobadjaju tereta cim pre i zaboravljaju se "dogovori" o citavoj karijeri u jednom klubu

Ivan

pre 5 godina

Kad vidim kako mnogi pominju reprezentaciju pozelim da nista ne osvojimo sledecih 50 godina. Kosarka mi je omiljeni sport, pratim je vec 30 godina, ali kada vidim da pocne da u meni izaziva negativne emocije bilo koje vrste a ja brze bolje odem do ogledala pa se zapitam zasto dozvoljavam da mi jedna tako beznacajna stvar kvari dan.

Ovi sto u negativnom svetlu komentarisu Nikolino neigranje za reprezentaciju ne samo da dozvoljavaju da im kosarka ucini zivot negativnijim nego misle da imaju pravo da rasire svoju negativnost po ostatku planete. Sta zele da postignu? Da i ostali mrze Jokica? Da se oseca nepozeljno medju svojima? Ko da na Nikola nesto duguje, ko da ima obavezu da igra za reprezentaciju? Ko da igranje za reprezentaciju nema cenu? Nikola je igrao za reprezentaciju i zrtvovao je mesec dana za Srbiju, znacajno vise nego bilo ko od onih koji pominju njegovo neigranje.

Napred Nikola, makar nikada vise ne zaigrao za reprezentaciju.

Grdoje

pre 5 godina

Igrac kao Dankan se jednom radja u dvesta godina. Vrhunski i ofanzivno i defanzivno, nenametljivi lepak oko kojeg je SA 20.g.gradio ekipu.
Njegov duh je i sada oko ekipe SA.
Tesko je to dostizno Nikola, ali pozdravljam, treba visoko postavljati lestvice. Pa, dokle se stigne, stigne.

Partizan 1917

pre 5 godina

... kao Tim, onda sigurno moze postati ikona Denvera, sto vec sada postaje.
(Kid, 23. februar 2019 20:48)

Ih dete ti odma na ikonu. Zato nam stalno vladaju tirani, diktatori i autokrate.

aabb

pre 5 godina

Sve veci ego ima, na pocetku karijere mi se svideo kao "decko iz kraja". Sad ne zeli da razmislja o reprezentaciji, kaze da Luka Doncic ima jos da uci, hoce da bude Tim Dankan..

Pozdrav iz Minhena

pre 5 godina

1. Medzik Dzonson
2. MJ 23
3. LeBron
4. Tim Dankan
5. O Nil
Pogodite po kome je ovo najbolja petorka ikada?

Medjutim, meni je druga petorka mnogo zanimljivija :)

1. Ajzea Tomas/ Oskar Robertson
2. Kobi Brajant
3. Leri Bird
4. Karl Meloun/Kevin Garnet
5. Hakim

Bodiroga

pre 5 godina

Polako Nikola. Prvo budi MVP lige i osvoji bar jedan prsten i jedno zlato sa Srbijom pa se onda poredi sa Timom. Igraj za Srbiju i postani legenda! Ugledej se malo na Dirka Novickog i Gasola. Srecno.

nebitan srbin

pre 5 godina

sta se primate i vi i novinar koji je ovo napisao. jokic zeli da ostane u nagetsima toliko dugo koliko je ostao dankan kakvo prstenje kakve titule. njemu se svidja trenutna sredina(kome ne bi za tu lovu). ako neko ponudi dvestapedeset miliona naravno da ce prihvatiti a sa tim nocem moze da napravi kss(kosarkaski savez sombora) i da prevuce sve reprezentativce srbije da igraju za nju.fss i kss nije srbija nego agencije koje predstavljaju srbiju.ako hoces da igras za te saveze a nemas blage veze uplatis 150.000 onda maraka danas evra i igraj do mile volje.kako fudbal tako i kosarka al za manje love. setite se samo poziva malog krstica i dangubica gde su sada.niko ih ne trazi.

ccc?

pre 5 godina

Pa mogao bi da bude samo u Denveru ali da li ce osvojiti 5 prstenova kao Dankan? Vec tema za pricu koja vise ide na to da nema sanse. Sansa bi postojala kada bi vec ove sezone ostvojio prsten ali..sta o tome misli GS?

Pečenjevčanin

pre 5 godina

Dankan ima 5 (PET) prstena sa Sparsima, 1999 (Lok aut), 2003, 2005, 2007 i 2014. Nemojte nipodistavati legendu koji je usao kao klinac u NBA, a izašao kao legenda. Tiho, dostojansveno i bez pompe. Timotije je, po mom mišljenju, najveći igrač posle Jordana. Pritom izuzetno skroman i nenametljiv.

mrny

pre 5 godina

Nadam se. Ima on kvalitet za to. Ono sto za sada fali je malo konstantnija forma njegovih saigrača. Jedan bljesne 5-6 mečeva pa ga nema posle uopšte ili se povredi dok je Jokic jedini tu na koga može da se uvek računa. Ali u tome je razlika izmedju zaista velikih igrača i ostalih koji su i dalje veoma kvalitetni (ne bi igrali u NBA da nisu) ali im fali ono nešto... San Antonio je pored Dankana uvek imao još nekoliko velikih igrača. Inače, Tim Dankan je osvojio 5 titula a ne 3....

prcko

pre 5 godina

Mozes, a mozes i da budes osoba koju cela nacija obozava, osoba koja ce da gine na pomen imena Srbija!
Kompletan si sportista kada uz talenat imas i srce junaka, kao sto su imali (imaju) Divac, Djordjevic i Danilovic, ma cela generacija.

DukiNS

pre 5 godina

Dankan je osvojio 5 titula. Ako Jokić osvoji 1 titulu, sa približnim ciframa Big Fundamentalu, biće uz Dirka najbolji Evropljanin u NBA ikada.

Kid

pre 5 godina

Timoti Tim Teodor Dankan je osvojio sve sto je moguce osvojiti i ima ukupno pet prstena, a tri MVP finala (mozda ste na to mislili), sto ga cini najuspesnijim krilnim centrom ikada, mada bih rekao i najboljim igracem na toj poziciji. Neka Jokic ima jednu petinu uspeha kao Tim, i to onog koji se tice titula, pa ce to biti vise nego dovoljno da udje u legendu. Ako bude bio lojalan i bude igrao na konstantno visokom nivou kao Tim, onda sigurno moze postati ikona Denvera, sto vec sada postaje.

Pečenjevčanin

pre 5 godina

Dankan ima 5 (PET) prstena sa Sparsima, 1999 (Lok aut), 2003, 2005, 2007 i 2014. Nemojte nipodistavati legendu koji je usao kao klinac u NBA, a izašao kao legenda. Tiho, dostojansveno i bez pompe. Timotije je, po mom mišljenju, najveći igrač posle Jordana. Pritom izuzetno skroman i nenametljiv.

DukiNS

pre 5 godina

Dankan je osvojio 5 titula. Ako Jokić osvoji 1 titulu, sa približnim ciframa Big Fundamentalu, biće uz Dirka najbolji Evropljanin u NBA ikada.

mrny

pre 5 godina

Nadam se. Ima on kvalitet za to. Ono sto za sada fali je malo konstantnija forma njegovih saigrača. Jedan bljesne 5-6 mečeva pa ga nema posle uopšte ili se povredi dok je Jokic jedini tu na koga može da se uvek računa. Ali u tome je razlika izmedju zaista velikih igrača i ostalih koji su i dalje veoma kvalitetni (ne bi igrali u NBA da nisu) ali im fali ono nešto... San Antonio je pored Dankana uvek imao još nekoliko velikih igrača. Inače, Tim Dankan je osvojio 5 titula a ne 3....

Kid

pre 5 godina

Timoti Tim Teodor Dankan je osvojio sve sto je moguce osvojiti i ima ukupno pet prstena, a tri MVP finala (mozda ste na to mislili), sto ga cini najuspesnijim krilnim centrom ikada, mada bih rekao i najboljim igracem na toj poziciji. Neka Jokic ima jednu petinu uspeha kao Tim, i to onog koji se tice titula, pa ce to biti vise nego dovoljno da udje u legendu. Ako bude bio lojalan i bude igrao na konstantno visokom nivou kao Tim, onda sigurno moze postati ikona Denvera, sto vec sada postaje.

Grdoje

pre 5 godina

Igrac kao Dankan se jednom radja u dvesta godina. Vrhunski i ofanzivno i defanzivno, nenametljivi lepak oko kojeg je SA 20.g.gradio ekipu.
Njegov duh je i sada oko ekipe SA.
Tesko je to dostizno Nikola, ali pozdravljam, treba visoko postavljati lestvice. Pa, dokle se stigne, stigne.

Ivan

pre 5 godina

Kad vidim kako mnogi pominju reprezentaciju pozelim da nista ne osvojimo sledecih 50 godina. Kosarka mi je omiljeni sport, pratim je vec 30 godina, ali kada vidim da pocne da u meni izaziva negativne emocije bilo koje vrste a ja brze bolje odem do ogledala pa se zapitam zasto dozvoljavam da mi jedna tako beznacajna stvar kvari dan.

Ovi sto u negativnom svetlu komentarisu Nikolino neigranje za reprezentaciju ne samo da dozvoljavaju da im kosarka ucini zivot negativnijim nego misle da imaju pravo da rasire svoju negativnost po ostatku planete. Sta zele da postignu? Da i ostali mrze Jokica? Da se oseca nepozeljno medju svojima? Ko da na Nikola nesto duguje, ko da ima obavezu da igra za reprezentaciju? Ko da igranje za reprezentaciju nema cenu? Nikola je igrao za reprezentaciju i zrtvovao je mesec dana za Srbiju, znacajno vise nego bilo ko od onih koji pominju njegovo neigranje.

Napred Nikola, makar nikada vise ne zaigrao za reprezentaciju.

prcko

pre 5 godina

Mozes, a mozes i da budes osoba koju cela nacija obozava, osoba koja ce da gine na pomen imena Srbija!
Kompletan si sportista kada uz talenat imas i srce junaka, kao sto su imali (imaju) Divac, Djordjevic i Danilovic, ma cela generacija.

Bodiroga

pre 5 godina

Polako Nikola. Prvo budi MVP lige i osvoji bar jedan prsten i jedno zlato sa Srbijom pa se onda poredi sa Timom. Igraj za Srbiju i postani legenda! Ugledej se malo na Dirka Novickog i Gasola. Srecno.

CZ99

pre 5 godina

Probudi se DEBELI...i stisaj strasti...moras da osvojis 6 prstenova da bi bio Dzordan...Moras da postignes 35000+ da bi bio Karim...i da osvojis 2-3 titule pride da bi bio Dankan...kako se izlozio ovaj nas "debeljko" pa to je strasno.....
(mich, 23. februar 2019 23:12)

A da, barem, procitas tekst pre nego napises glup komentar? Ocigledno si isti kao tvoj komentar.

ccc?

pre 5 godina

Pa mogao bi da bude samo u Denveru ali da li ce osvojiti 5 prstenova kao Dankan? Vec tema za pricu koja vise ide na to da nema sanse. Sansa bi postojala kada bi vec ove sezone ostvojio prsten ali..sta o tome misli GS?

Pozdrav iz Minhena

pre 5 godina

1. Medzik Dzonson
2. MJ 23
3. LeBron
4. Tim Dankan
5. O Nil
Pogodite po kome je ovo najbolja petorka ikada?

Medjutim, meni je druga petorka mnogo zanimljivija :)

1. Ajzea Tomas/ Oskar Robertson
2. Kobi Brajant
3. Leri Bird
4. Karl Meloun/Kevin Garnet
5. Hakim

citajte pa komentarisite

pre 5 godina

Sacuvaj Boze koliko "lozaca" ovde na komentarima!Prvo ne citaju nista osim naslova,pa onda udri po Jokicu!Pored toga naslov izvucen iz teksta koga treba procitati prvo pa onda komentarisati.Nikoli nije uopste bila namera da se poredi sa Dankanom po igrackom ucinku,nije on glup da tako nesto izjavi.Poredjenje je bilo da on to pokusa da ostvari u Denveru i postane njihova legenda bas poput TD koji je to ostvario sa "mamuzama" iz San Antonia!Nikakvi "prsteni" uporedjenja izuzev da bi bilo lepo da obelezi svoju karijeru "nesto slicno" su reci Nikole poput Dankana!Usput da li bi to Dankan uradio da nije imao Robinsona,Dzinobilija,Parkera pored sebe!?Tako da vase "pljuvanje" je deplasirano,pogotovo ono o reprezentaciji.Verujem da mnogi ne znaju odakle je Dankan!?Verujem da neznajuda je Stiv keri danasnji trener GSW igrao tada za San Antonio i osvojio prsten!Nekima je samo vazno da se "istresu" nad ovim momkom koji ama bas nista ruzno,arogantno i nedolicno izjavio.Zelja da bude u jednom klubu do kraja i pokusa da postane legenda tog kluba nije nemoguca.Jos da se Meloun kao trener razvije kao Popovic,Marej pokusa da dostigne po meni najboljeg iz tog tima Dzinobilija,uz uvek lucidnog Parkera,mozda i ostvari svoj san o legendi "grumenja"!?Tim se pravi godinama dok ne zasija ili potone!Reci Karija o Sakramentu dovoljno govore.Da li ce Denver to pokusati sa Jokicem videcemo?Jokic je po stilu slicniji Divcu,ali po meni je original zbog svega ostvarenog do sada!Zelim mu svu srecu!

aabb

pre 5 godina

Sve veci ego ima, na pocetku karijere mi se svideo kao "decko iz kraja". Sad ne zeli da razmislja o reprezentaciji, kaze da Luka Doncic ima jos da uci, hoce da bude Tim Dankan..

Partizan 1917

pre 5 godina

... kao Tim, onda sigurno moze postati ikona Denvera, sto vec sada postaje.
(Kid, 23. februar 2019 20:48)

Ih dete ti odma na ikonu. Zato nam stalno vladaju tirani, diktatori i autokrate.

mich

pre 5 godina

Probudi se DEBELI...i stisaj strasti...moras da osvojis 6 prstenova da bi bio Dzordan...Moras da postignes 35000+ da bi bio Karim...i da osvojis 2-3 titule pride da bi bio Dankan...kako se izlozio ovaj nas "debeljko" pa to je strasno.....

Lale gator

pre 5 godina

Ma koji Tim Dankan. Vec si bolji od njega, trag koji si ostavio u NBA svrstava te u dva najbolja igraca koji su ikad hodali parketima. Doduse imas jedan veliki problem, ponasas se kao da si se prejeo lepka. Ne moz' da se odlepis od zemlje.

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

Polako Jokara...Nikola mi deluje po konstituciji kao jedan od onih igraca gde sve radi dok su mladi,a kad krenu godine i povreda za povredom, nema vise nazad.Ne bi bio ni prvi ni poslednji(znam sta pricam),a onda klubovi vrlo lako zaborave kolko si godina igrao za njih,koliko si poena postigao i dal si bio vodja.Onda se oslobadjaju tereta cim pre i zaboravljaju se "dogovori" o citavoj karijeri u jednom klubu

jд123

pre 5 godina

Овде стварно већина не чита текст. Питање је било да ли мисли да ће целу каријеру провести у Денверу - као Тим Данкан у Сан Антониу. Одговорио је "о да". Значи супротан одговор од онога на питање да ли ће играти за репрезентацију на СП. Зашто није рекао "не знам, видет ћемо. Ако кажем да хоћу, па не будем могао, шта ће рећи навијачи Денвера"?

nema cemu da se cudite....!!!

pre 5 godina

(бартендер)Druze ti lepo nikad ne udjes u vest o njemu i o Nba-a ligi,i problem resen.Ja kao veliki postovalac njegovih igara i ponašanja,kao i reprezentacije volim svaki tekst o njemu da pročitam,i mnogo me smara to da li ce da igra ili ne za rep,ni ti igrao ne bi da imas 140 miliona u dzepu,tako da učini uslugu svima nama koji postijemo Jokica,ne moj vise komentarisati,pusti nas da uzivamo u njegovim partijama.HVALA NA RAZUMEVANJU

s

pre 5 godina

Данкан је играо за репрезентацију своје државе!
(кутловић, 24. februar 2019 07:33)

a za koju reprezentaciju je igrao dankan veliki strucnjace?

x

pre 5 godina

Ovde se tacno vidi mentalni kapacitet vecine ljudi koji komentarisu. Procitaju naslov i na osnovu toga napisu komentar koji nema veze sa tekstom. Jokic nije uporedjivao titule sa Duncanom, vec to da karijeru provede u Denveru kao Duncan u SA...

biće bolje

pre 5 godina

Sparsi su imali Dankana i Robinsona, sjajan centarski par koji je dominirao, pitanje je koliko bi Dankan bio uspešan bez Robinsona. Nikola je već sada superstar i ima raznovrsnost na koju bi mu svaki centar lige pozavideo. Doći će vremenom trofeji i uspesi. Mnogi veliki igrači u NBA nisu nikad osvojili prsten, sve zavisi od tima i koliko je Denver spreman da ide na najveće uspehe. Mozda će Nikola pre otići u neki šampionski tim i zaređati par trofeja.

бартендер

pre 5 godina

Ко воли и прати НБА кошарку може да коментарише Јокићеву игру на позитиван или негативан начин, зависно од утакмице и статистике. Могу да разумем и да неко посебно воли његов стил, да му је омиљен играч... Неком је он, неком неко трећи. Али ајд’ да направим договор, дозволите нама који не осјећамо никакву емотивну повезаност са њим као што ни он не осјећа према земљи одакле је да нас он занима као било који други НБА играч, ма одакле да долази. Ја рецимо не пратим НБА, да није ових свакодневних текстова који дижу хајп око овог момка не бих имао појма ни чиме се бави. Репрезентација је у било ком спорту за било ког појединца највећи изазов и успех са њом једини мерило!

кутловић

pre 5 godina

Данкан је играо за репрезентацију своје државе!
(кутловић, 24. februar 2019 07:33)

a za koju reprezentaciju je igrao dankan veliki strucnjace?
(s, 24. februar 2019 11:54)



За репрезентацију САД, 2004 године на олимпијским играма, био стартер у свим утакмицама...чак играо и квалификације за ту олимпијаду...играо је и квалификације за олимпијске игре 2000 али се повредио па није ишао на игре.

nebitan srbin

pre 5 godina

sta se primate i vi i novinar koji je ovo napisao. jokic zeli da ostane u nagetsima toliko dugo koliko je ostao dankan kakvo prstenje kakve titule. njemu se svidja trenutna sredina(kome ne bi za tu lovu). ako neko ponudi dvestapedeset miliona naravno da ce prihvatiti a sa tim nocem moze da napravi kss(kosarkaski savez sombora) i da prevuce sve reprezentativce srbije da igraju za nju.fss i kss nije srbija nego agencije koje predstavljaju srbiju.ako hoces da igras za te saveze a nemas blage veze uplatis 150.000 onda maraka danas evra i igraj do mile volje.kako fudbal tako i kosarka al za manje love. setite se samo poziva malog krstica i dangubica gde su sada.niko ih ne trazi.

mich

pre 5 godina

Probudi se DEBELI...i stisaj strasti...moras da osvojis 6 prstenova da bi bio Dzordan...Moras da postignes 35000+ da bi bio Karim...i da osvojis 2-3 titule pride da bi bio Dankan...kako se izlozio ovaj nas "debeljko" pa to je strasno.....

Lale gator

pre 5 godina

Ma koji Tim Dankan. Vec si bolji od njega, trag koji si ostavio u NBA svrstava te u dva najbolja igraca koji su ikad hodali parketima. Doduse imas jedan veliki problem, ponasas se kao da si se prejeo lepka. Ne moz' da se odlepis od zemlje.

aabb

pre 5 godina

Sve veci ego ima, na pocetku karijere mi se svideo kao "decko iz kraja". Sad ne zeli da razmislja o reprezentaciji, kaze da Luka Doncic ima jos da uci, hoce da bude Tim Dankan..

prcko

pre 5 godina

Mozes, a mozes i da budes osoba koju cela nacija obozava, osoba koja ce da gine na pomen imena Srbija!
Kompletan si sportista kada uz talenat imas i srce junaka, kao sto su imali (imaju) Divac, Djordjevic i Danilovic, ma cela generacija.

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

Polako Jokara...Nikola mi deluje po konstituciji kao jedan od onih igraca gde sve radi dok su mladi,a kad krenu godine i povreda za povredom, nema vise nazad.Ne bi bio ni prvi ni poslednji(znam sta pricam),a onda klubovi vrlo lako zaborave kolko si godina igrao za njih,koliko si poena postigao i dal si bio vodja.Onda se oslobadjaju tereta cim pre i zaboravljaju se "dogovori" o citavoj karijeri u jednom klubu

Bodiroga

pre 5 godina

Polako Nikola. Prvo budi MVP lige i osvoji bar jedan prsten i jedno zlato sa Srbijom pa se onda poredi sa Timom. Igraj za Srbiju i postani legenda! Ugledej se malo na Dirka Novickog i Gasola. Srecno.

бартендер

pre 5 godina

Ко воли и прати НБА кошарку може да коментарише Јокићеву игру на позитиван или негативан начин, зависно од утакмице и статистике. Могу да разумем и да неко посебно воли његов стил, да му је омиљен играч... Неком је он, неком неко трећи. Али ајд’ да направим договор, дозволите нама који не осјећамо никакву емотивну повезаност са њим као што ни он не осјећа према земљи одакле је да нас он занима као било који други НБА играч, ма одакле да долази. Ја рецимо не пратим НБА, да није ових свакодневних текстова који дижу хајп око овог момка не бих имао појма ни чиме се бави. Репрезентација је у било ком спорту за било ког појединца највећи изазов и успех са њом једини мерило!

Pečenjevčanin

pre 5 godina

Dankan ima 5 (PET) prstena sa Sparsima, 1999 (Lok aut), 2003, 2005, 2007 i 2014. Nemojte nipodistavati legendu koji je usao kao klinac u NBA, a izašao kao legenda. Tiho, dostojansveno i bez pompe. Timotije je, po mom mišljenju, najveći igrač posle Jordana. Pritom izuzetno skroman i nenametljiv.

Ivan

pre 5 godina

Kad vidim kako mnogi pominju reprezentaciju pozelim da nista ne osvojimo sledecih 50 godina. Kosarka mi je omiljeni sport, pratim je vec 30 godina, ali kada vidim da pocne da u meni izaziva negativne emocije bilo koje vrste a ja brze bolje odem do ogledala pa se zapitam zasto dozvoljavam da mi jedna tako beznacajna stvar kvari dan.

Ovi sto u negativnom svetlu komentarisu Nikolino neigranje za reprezentaciju ne samo da dozvoljavaju da im kosarka ucini zivot negativnijim nego misle da imaju pravo da rasire svoju negativnost po ostatku planete. Sta zele da postignu? Da i ostali mrze Jokica? Da se oseca nepozeljno medju svojima? Ko da na Nikola nesto duguje, ko da ima obavezu da igra za reprezentaciju? Ko da igranje za reprezentaciju nema cenu? Nikola je igrao za reprezentaciju i zrtvovao je mesec dana za Srbiju, znacajno vise nego bilo ko od onih koji pominju njegovo neigranje.

Napred Nikola, makar nikada vise ne zaigrao za reprezentaciju.

mrny

pre 5 godina

Nadam se. Ima on kvalitet za to. Ono sto za sada fali je malo konstantnija forma njegovih saigrača. Jedan bljesne 5-6 mečeva pa ga nema posle uopšte ili se povredi dok je Jokic jedini tu na koga može da se uvek računa. Ali u tome je razlika izmedju zaista velikih igrača i ostalih koji su i dalje veoma kvalitetni (ne bi igrali u NBA da nisu) ali im fali ono nešto... San Antonio je pored Dankana uvek imao još nekoliko velikih igrača. Inače, Tim Dankan je osvojio 5 titula a ne 3....

Partizan 1917

pre 5 godina

... kao Tim, onda sigurno moze postati ikona Denvera, sto vec sada postaje.
(Kid, 23. februar 2019 20:48)

Ih dete ti odma na ikonu. Zato nam stalno vladaju tirani, diktatori i autokrate.

ccc?

pre 5 godina

Pa mogao bi da bude samo u Denveru ali da li ce osvojiti 5 prstenova kao Dankan? Vec tema za pricu koja vise ide na to da nema sanse. Sansa bi postojala kada bi vec ove sezone ostvojio prsten ali..sta o tome misli GS?

Pozdrav iz Minhena

pre 5 godina

1. Medzik Dzonson
2. MJ 23
3. LeBron
4. Tim Dankan
5. O Nil
Pogodite po kome je ovo najbolja petorka ikada?

Medjutim, meni je druga petorka mnogo zanimljivija :)

1. Ajzea Tomas/ Oskar Robertson
2. Kobi Brajant
3. Leri Bird
4. Karl Meloun/Kevin Garnet
5. Hakim

DukiNS

pre 5 godina

Dankan je osvojio 5 titula. Ako Jokić osvoji 1 titulu, sa približnim ciframa Big Fundamentalu, biće uz Dirka najbolji Evropljanin u NBA ikada.

Grdoje

pre 5 godina

Igrac kao Dankan se jednom radja u dvesta godina. Vrhunski i ofanzivno i defanzivno, nenametljivi lepak oko kojeg je SA 20.g.gradio ekipu.
Njegov duh je i sada oko ekipe SA.
Tesko je to dostizno Nikola, ali pozdravljam, treba visoko postavljati lestvice. Pa, dokle se stigne, stigne.

Kid

pre 5 godina

Timoti Tim Teodor Dankan je osvojio sve sto je moguce osvojiti i ima ukupno pet prstena, a tri MVP finala (mozda ste na to mislili), sto ga cini najuspesnijim krilnim centrom ikada, mada bih rekao i najboljim igracem na toj poziciji. Neka Jokic ima jednu petinu uspeha kao Tim, i to onog koji se tice titula, pa ce to biti vise nego dovoljno da udje u legendu. Ako bude bio lojalan i bude igrao na konstantno visokom nivou kao Tim, onda sigurno moze postati ikona Denvera, sto vec sada postaje.

CZ99

pre 5 godina

Probudi se DEBELI...i stisaj strasti...moras da osvojis 6 prstenova da bi bio Dzordan...Moras da postignes 35000+ da bi bio Karim...i da osvojis 2-3 titule pride da bi bio Dankan...kako se izlozio ovaj nas "debeljko" pa to je strasno.....
(mich, 23. februar 2019 23:12)

A da, barem, procitas tekst pre nego napises glup komentar? Ocigledno si isti kao tvoj komentar.

biće bolje

pre 5 godina

Sparsi su imali Dankana i Robinsona, sjajan centarski par koji je dominirao, pitanje je koliko bi Dankan bio uspešan bez Robinsona. Nikola je već sada superstar i ima raznovrsnost na koju bi mu svaki centar lige pozavideo. Doći će vremenom trofeji i uspesi. Mnogi veliki igrači u NBA nisu nikad osvojili prsten, sve zavisi od tima i koliko je Denver spreman da ide na najveće uspehe. Mozda će Nikola pre otići u neki šampionski tim i zaređati par trofeja.

x

pre 5 godina

Ovde se tacno vidi mentalni kapacitet vecine ljudi koji komentarisu. Procitaju naslov i na osnovu toga napisu komentar koji nema veze sa tekstom. Jokic nije uporedjivao titule sa Duncanom, vec to da karijeru provede u Denveru kao Duncan u SA...

citajte pa komentarisite

pre 5 godina

Sacuvaj Boze koliko "lozaca" ovde na komentarima!Prvo ne citaju nista osim naslova,pa onda udri po Jokicu!Pored toga naslov izvucen iz teksta koga treba procitati prvo pa onda komentarisati.Nikoli nije uopste bila namera da se poredi sa Dankanom po igrackom ucinku,nije on glup da tako nesto izjavi.Poredjenje je bilo da on to pokusa da ostvari u Denveru i postane njihova legenda bas poput TD koji je to ostvario sa "mamuzama" iz San Antonia!Nikakvi "prsteni" uporedjenja izuzev da bi bilo lepo da obelezi svoju karijeru "nesto slicno" su reci Nikole poput Dankana!Usput da li bi to Dankan uradio da nije imao Robinsona,Dzinobilija,Parkera pored sebe!?Tako da vase "pljuvanje" je deplasirano,pogotovo ono o reprezentaciji.Verujem da mnogi ne znaju odakle je Dankan!?Verujem da neznajuda je Stiv keri danasnji trener GSW igrao tada za San Antonio i osvojio prsten!Nekima je samo vazno da se "istresu" nad ovim momkom koji ama bas nista ruzno,arogantno i nedolicno izjavio.Zelja da bude u jednom klubu do kraja i pokusa da postane legenda tog kluba nije nemoguca.Jos da se Meloun kao trener razvije kao Popovic,Marej pokusa da dostigne po meni najboljeg iz tog tima Dzinobilija,uz uvek lucidnog Parkera,mozda i ostvari svoj san o legendi "grumenja"!?Tim se pravi godinama dok ne zasija ili potone!Reci Karija o Sakramentu dovoljno govore.Da li ce Denver to pokusati sa Jokicem videcemo?Jokic je po stilu slicniji Divcu,ali po meni je original zbog svega ostvarenog do sada!Zelim mu svu srecu!

nema cemu da se cudite....!!!

pre 5 godina

(бартендер)Druze ti lepo nikad ne udjes u vest o njemu i o Nba-a ligi,i problem resen.Ja kao veliki postovalac njegovih igara i ponašanja,kao i reprezentacije volim svaki tekst o njemu da pročitam,i mnogo me smara to da li ce da igra ili ne za rep,ni ti igrao ne bi da imas 140 miliona u dzepu,tako da učini uslugu svima nama koji postijemo Jokica,ne moj vise komentarisati,pusti nas da uzivamo u njegovim partijama.HVALA NA RAZUMEVANJU

s

pre 5 godina

Данкан је играо за репрезентацију своје државе!
(кутловић, 24. februar 2019 07:33)

a za koju reprezentaciju je igrao dankan veliki strucnjace?

кутловић

pre 5 godina

Данкан је играо за репрезентацију своје државе!
(кутловић, 24. februar 2019 07:33)

a za koju reprezentaciju je igrao dankan veliki strucnjace?
(s, 24. februar 2019 11:54)



За репрезентацију САД, 2004 године на олимпијским играма, био стартер у свим утакмицама...чак играо и квалификације за ту олимпијаду...играо је и квалификације за олимпијске игре 2000 али се повредио па није ишао на игре.

nebitan srbin

pre 5 godina

sta se primate i vi i novinar koji je ovo napisao. jokic zeli da ostane u nagetsima toliko dugo koliko je ostao dankan kakvo prstenje kakve titule. njemu se svidja trenutna sredina(kome ne bi za tu lovu). ako neko ponudi dvestapedeset miliona naravno da ce prihvatiti a sa tim nocem moze da napravi kss(kosarkaski savez sombora) i da prevuce sve reprezentativce srbije da igraju za nju.fss i kss nije srbija nego agencije koje predstavljaju srbiju.ako hoces da igras za te saveze a nemas blage veze uplatis 150.000 onda maraka danas evra i igraj do mile volje.kako fudbal tako i kosarka al za manje love. setite se samo poziva malog krstica i dangubica gde su sada.niko ih ne trazi.

jд123

pre 5 godina

Овде стварно већина не чита текст. Питање је било да ли мисли да ће целу каријеру провести у Денверу - као Тим Данкан у Сан Антониу. Одговорио је "о да". Значи супротан одговор од онога на питање да ли ће играти за репрезентацију на СП. Зашто није рекао "не знам, видет ћемо. Ако кажем да хоћу, па не будем могао, шта ће рећи навијачи Денвера"?