Sreda, 20.02.2019.

23:30

Prostačko slavlje Simeonea VIDEO

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone poznat je po svom temperamentnom karakteru, ali sinoć je pokvario utisak o pobedi Atletika.

Izvor: Z.K.

Prostaèko slavlje Simeonea VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Aki

pre 5 godina

Simpatizer sam Reala i Juventusa (nikako navijač). Ako dobro vidim na snimku on pokazuje kvadrat i drži ga nad genitalijama. Kod Italijana i kod Španaca to znači da on ima kvadratna m..a, drugim rječima da je bez straha i da može da postigne što drugi nisu sposobni.
Želim im da 12og pobijedi bolji.

Oggy

pre 5 godina

Ljudi, veliki sam navijac juventusa i ostrasceni sportista. Ovo sto je on uradio zelo da uradi 99% ostrascenih sportista. Covjek zivi za fudbal i dobio je jednu od boljih ekipa i Evropi u ovom trenutku (ne dobio, nadigrao). Ne bih mu dao ni meca suspenzije. Moze nekom ovo biti prostacki potez ali vjerujem da nije nista prostackije ono sto se moze cuti na svim terenima izmedju igraca protivnicke ekipe. Oce li neko da kaze da je Zidan pogrijesio sto je nabo Materacija? Ma svaka mu cast. To je pored cijele njegove karijere njegov najbolji potez. Svi su prije svega ljudi i normalno je da emotivno prihvataju svaku prozivku i sl. Kome god da je ovo pokazao, neka je, i treba. Jer ne vjerujem da je iko vjerovao da ovako moze da nadigra takticki mnogo mocniju ekipu. Cujem price kako su bili grubi igraci atletika. I jesu, ali se i zna zasto. Postoji jedna utakmica koju ja smatram doktoratom Alegrija (totenhem - juve). Rasplesane Sona i Alija je barzalji sa 2-3 starta uplasio i preokrenuo mec u korist juvea. To je taktika i uopste nije prljava igra. Druga stvar je lomljenje noge i tako to, ali jaci start, postujem totalno. U svakom slucaju, svala cast za Simeonea, a Juveu zelim prolazak dalje.

Dzonson

pre 5 godina

Tako je Simeone! I treba pokazati m svima, a ne cutati i pognuti glavu samo zato sto je neko po nekom nebitnom vrednovanju cenjeniji od tebe. Glavni princip je bez rispekta u borbi, jer je to jednostavno slabost.

MOE

pre 5 godina

Prostacki je VAR kojim je ponisten cist gol samo da bi Penaldo marketinska zlatna koka mogao da se sepuri u ligi sampiona jos koju utakmicu. Ova reakcija legende Simeonea je reakcija svih pravih fudbalskih fanova na Ronalda i Real Madrid poslednjih godina !!! Ziveo fudbal, a ne marketing i kradja !!!
(aibiafhgofspgifigf[g[s, 20. februar 2019 23:42)

Mislim da si ti zaslepljen mrznjom prema Ronaldu cim ga spominjes kod ponistenog gola Atletika. Pogledaj reakciju Morate kod ponistenog gola.. cim je lopta usla u mrezu on se okrenuo ka sudiji i ceka reakciju.. dakle, zna da je negde pogresio. Na snimku se lepo vidi da je koristio ruke u duelu sto nije dozvoljeno. Sa pravom ponisten gol. Ne kapiram kako tako posle pregledanog snimka mozete da tvrdite da je gol bio cist?!?!

Granota

pre 5 godina

Da bi se ocenjivao potez nekog pojedinca, potrebno je poznavati značenje gesta u kulturi i mentalitetu iz koga dolazi. Pokazivanje mošnica u Španiji isključivo predstavlja isticanje hrabrosti i drskosti, tj. "imanja m...". Nikad ne znači "poziv na felaciju" kao u drugim kulturama. Na kraju krajeva, on je m... pokazao svojoj publici a ne navijačima Juventusa. Takođe, na konferenciji za štampu je rekao da "staviti Kokea i Dijega Koste posle mesec dana pauze u ovako važnoj utakmici je dokaz imanja m... A ja ih imam."

Tako da nema reči o nepristojnosti, već o tipičnom hvalisanju.

Cvarkov

pre 5 godina

Jao jao jao, kakva gospoda na ovom forumu, idemo Simeone legendo! Kad su brata mitra vukli ko zivotinju po sesnestercu na Sp i kad onaj nalizani Švabo nije gledao VAR-kar tada je bilo psovanja i pokazivanja kohones, a sad sve gospoda, majko mila sto si ti mene rodila. Mora bre da ne znate ni kako se zove to sto im je pokazao. Polni ud se kaze, jel da?

Parter B

pre 5 godina

Coveka su toliko puta krali dok je igrao sa Juventusom za Lazio i Inter,pokusali su i veceras,ali dzabe,Cholo je Bog ove igre...
Vamos Atleti !

VUK

pre 5 godina

Da bi neki tim u nokaut fazi LŠ eliminisao Juventus za koji igra C.Ronaldo , mora da ima muda. A to dolazi od trenera i njegove sposobnosti da pripremi i motiviše ekipu. Simeone je samo pokazao sa kojim delom tela su njegovi igrači dobili Juventus.

kima

pre 5 godina

Da je ovo uradio Lalatovic ne bi ga pravdali...samo dokaz kakav smo narod zapravo. Simeone mi je bio jedan od omiljenijih igraca a Atletiko jako gotivim, al ovo je klasicno kretensko proslavljanje gola. Vidim neko napisao "tako smo radili kad amo bili klinci" a Simeone jos malo pa deda.

oz

pre 5 godina

Coveku se sve skupilo, pa ako je ono faul kod gola Morate onda je ono nad Mitrom na Srbija Svajcarska u Rusiiji za dozivotnu robiju, a gospodin sto je sudio sinoc bio je tada u Var sobi...

zoran ivkovic

pre 5 godina

ovakve prostačke gestikulacije tipične za argentince i Maradona ih je imao brdo a i mnogi drugi argentinci nisu nista bolji . -Mesi to ne radi verovatno samo zato sto je od 12 ili 13 godina u spaniji i po ponasanju je vise spanac nego argentinac . Simeone zaista izvrstan trener ali ponasanje velika 0 .....ponasa se kao da je u pubertetu a ne kao ozbiljan covek .....

komnen barjaktar

pre 5 godina

Primitivac iz argentinske pampe! Nisam ga cenio kao igraca kao coveka jos manje! Za vreme igracke karijere koju je skoro celu proveo u Spaniji bio je jedan od najprljavijih igraca Primere devedesetih godina.Jos se secam kako je zlocinacki namerno kao igrac povredio Djulena Gerera iz Atletok Bilbaa posekavsi ga kramponima kopacke po butini a da to sudija nije primetio. Inace taj start bio je za crveni karton i zabranu igranja od minimum 10 utakmica!No nekako se izvukao.Za ono od sinoc ne bi smeo - nikako!

cukce

pre 5 godina

Protiv Djubrentusa, Reala i ostalih koje guraju sudije, uefa, savezi ovako slavlje i nije tako strasno! A imao je Simone od koga i da nauci ovakve gestikulacije, od svog zemljaka Maradone! CAR!

Lale gator

pre 5 godina

To je bila prva utkmica u zivotu koju je bar 2. poluvreme, moja cerrka gledala sa mnom. Ona ima sedam i po godina i voli Ronalda. Objasnjavao sam joj kako je Atletiko u drugom poluvremenu bolji tim, itd ... Kad je pao go (konacno), kamera je isla na Simeonea, a cerka me pitala: - Sta ovaj pokazuje?
Bilo me je sramota i to poprilicna i nisam znao sta da joj odgovorim. Zato da se Simeone kazni, da Atletiko odere ove i u Torino i da sva deca u devet idu u krevet.

Agnelli

pre 5 godina

Kad se setim samo koliko ih je puta dopingovani Juve "regularno" pobedjivao za vreme njegovih igrackih dana... Pokusali su i nocas ali je fudbal pobedio. Da sudije nisu favorisale Rubentus, sigurno ne bi ovako reagovao. Nista mu ne zameram. Veliko je to praznjenje.

red wolf

pre 5 godina

Хаха подржавам човека и ја бих исто у тој ситуацији. У свакој другој би осудио. Уефа је то добиће казну да је ово показао у рецимо Аргентинској лиги казнили би савез јер га је казнила, фудбал је страст и емоција.

Dabome

pre 5 godina

Simeone ja klasican seljak ali kako je ovdje mentalitet zatucan i ovo se podrzava. Da Krstajic ovo uradi bio osudjen od strane mnogih ovdje ovako je rijec o vreloj latino krvi. Dobar igrac je bio, jos bolji trener iako to sto oni igraju je anti-fudbal ali ovi postupci su katastrofa, doduse i pomocnik mu je jos i ludji, petorica ne mogu da ga obuzdaju kad krene. Zamisli Hejnkesa, Vengera, Fergija da ovo rade...

мики

pre 5 godina

seljacina
(max, 20. februar 2019 23:54)

само нек си нам ти фин, образован и културан, па да можеш да напишеш селјацина уместо сељачина колико год пута желиш.

Mikii

pre 5 godina

Ja sam zaista zapanjen koliko su jaki Spanski klubovi,i kako godinama dominiraju u Ligi Sampiona i Ligi Evrope.
(SINKI, 20. februar 2019 23:50)

Pobednicki mentalitet je cudo.

Mikica

pre 5 godina

Ko se nije bavio svojim poslom na svetskom, vrhunskom nivou, ne zna koja kolicina adrenalina, strasti i animalne emocije izadje iz tebe kada uspes/pobedis. Koji god da je poziv u pitanju.. A pritom uzmite u obzir i da je on fudbaler. Ja mu ne zameram nimalo. Simeone je vrhunski strucnjak.

Zli komsija

pre 5 godina

Ovo mu nije prvi. Svako stariji navijac Lacija se seca sledece slike... https://twitter.com/vintagefooty/status/559490610915467266

aibiafhgofspgifigf[g[s

pre 5 godina

Prostacki je VAR kojim je ponisten cist gol samo da bi Penaldo marketinska zlatna koka mogao da se sepuri u ligi sampiona jos koju utakmicu. Ova reakcija legende Simeonea je reakcija svih pravih fudbalskih fanova na Ronalda i Real Madrid poslednjih godina !!! Ziveo fudbal, a ne marketing i kradja !!!

Ivan Veljković

pre 5 godina

Hahaha ja nisam mogao da verujem kada se Simeone posle prvog gola njegovog tima pojavio u krupnom kadru sa tom svojom sramotnom gestikulacijom! Smejao sam se ali istovremeno nisam mogao da verujem da je i to napravio! Tim svojim zaista primitivnim gestom je bacio senku na veliku igru i pobedu njegovog tima večeras. Ja obožavam taj njegov temperament ali sada je zaista preterao. Opet će ga kazniti na nekoliko mečeva zabrane vođenja svog tima siguran sam. Zaista prostakluk Simeonea koji ničim ne može biti opravdan.

soni

pre 5 godina

Kakav brat, ovo je mislim vise hvaljenje svoje ekipe, kako ima cohones, nego neka prozivka, pritom je to pokazao ka tribinama gde su njihovi navijaci...
Bila bi steta da ga kazne jer ovo nije bilo upuceno rivalima..

miki

pre 5 godina

jako me je zasmejalo kad sam video sta je pokazao jer sam skroz i zaboravio na tu gestikulaciju. kad smo bili klinci pa kad te neko iznervira to je bilo normalno a danas klinci ove prostacke fore ni neznaju,oni danas salju stikere sa palcem okrenutim na dole..

soni

pre 5 godina

Kakav brat, ovo je mislim vise hvaljenje svoje ekipe, kako ima cohones, nego neka prozivka, pritom je to pokazao ka tribinama gde su njihovi navijaci...
Bila bi steta da ga kazne jer ovo nije bilo upuceno rivalima..

miki

pre 5 godina

jako me je zasmejalo kad sam video sta je pokazao jer sam skroz i zaboravio na tu gestikulaciju. kad smo bili klinci pa kad te neko iznervira to je bilo normalno a danas klinci ove prostacke fore ni neznaju,oni danas salju stikere sa palcem okrenutim na dole..

aibiafhgofspgifigf[g[s

pre 5 godina

Prostacki je VAR kojim je ponisten cist gol samo da bi Penaldo marketinska zlatna koka mogao da se sepuri u ligi sampiona jos koju utakmicu. Ova reakcija legende Simeonea je reakcija svih pravih fudbalskih fanova na Ronalda i Real Madrid poslednjih godina !!! Ziveo fudbal, a ne marketing i kradja !!!

Ivan Veljković

pre 5 godina

Hahaha ja nisam mogao da verujem kada se Simeone posle prvog gola njegovog tima pojavio u krupnom kadru sa tom svojom sramotnom gestikulacijom! Smejao sam se ali istovremeno nisam mogao da verujem da je i to napravio! Tim svojim zaista primitivnim gestom je bacio senku na veliku igru i pobedu njegovog tima večeras. Ja obožavam taj njegov temperament ali sada je zaista preterao. Opet će ga kazniti na nekoliko mečeva zabrane vođenja svog tima siguran sam. Zaista prostakluk Simeonea koji ničim ne može biti opravdan.

zoran ivkovic

pre 5 godina

ovakve prostačke gestikulacije tipične za argentince i Maradona ih je imao brdo a i mnogi drugi argentinci nisu nista bolji . -Mesi to ne radi verovatno samo zato sto je od 12 ili 13 godina u spaniji i po ponasanju je vise spanac nego argentinac . Simeone zaista izvrstan trener ali ponasanje velika 0 .....ponasa se kao da je u pubertetu a ne kao ozbiljan covek .....

Granota

pre 5 godina

Da bi se ocenjivao potez nekog pojedinca, potrebno je poznavati značenje gesta u kulturi i mentalitetu iz koga dolazi. Pokazivanje mošnica u Španiji isključivo predstavlja isticanje hrabrosti i drskosti, tj. "imanja m...". Nikad ne znači "poziv na felaciju" kao u drugim kulturama. Na kraju krajeva, on je m... pokazao svojoj publici a ne navijačima Juventusa. Takođe, na konferenciji za štampu je rekao da "staviti Kokea i Dijega Koste posle mesec dana pauze u ovako važnoj utakmici je dokaz imanja m... A ja ih imam."

Tako da nema reči o nepristojnosti, već o tipičnom hvalisanju.

komnen barjaktar

pre 5 godina

Primitivac iz argentinske pampe! Nisam ga cenio kao igraca kao coveka jos manje! Za vreme igracke karijere koju je skoro celu proveo u Spaniji bio je jedan od najprljavijih igraca Primere devedesetih godina.Jos se secam kako je zlocinacki namerno kao igrac povredio Djulena Gerera iz Atletok Bilbaa posekavsi ga kramponima kopacke po butini a da to sudija nije primetio. Inace taj start bio je za crveni karton i zabranu igranja od minimum 10 utakmica!No nekako se izvukao.Za ono od sinoc ne bi smeo - nikako!

VUK

pre 5 godina

Da bi neki tim u nokaut fazi LŠ eliminisao Juventus za koji igra C.Ronaldo , mora da ima muda. A to dolazi od trenera i njegove sposobnosti da pripremi i motiviše ekipu. Simeone je samo pokazao sa kojim delom tela su njegovi igrači dobili Juventus.

Cvarkov

pre 5 godina

Jao jao jao, kakva gospoda na ovom forumu, idemo Simeone legendo! Kad su brata mitra vukli ko zivotinju po sesnestercu na Sp i kad onaj nalizani Švabo nije gledao VAR-kar tada je bilo psovanja i pokazivanja kohones, a sad sve gospoda, majko mila sto si ti mene rodila. Mora bre da ne znate ni kako se zove to sto im je pokazao. Polni ud se kaze, jel da?

Lale gator

pre 5 godina

To je bila prva utkmica u zivotu koju je bar 2. poluvreme, moja cerrka gledala sa mnom. Ona ima sedam i po godina i voli Ronalda. Objasnjavao sam joj kako je Atletiko u drugom poluvremenu bolji tim, itd ... Kad je pao go (konacno), kamera je isla na Simeonea, a cerka me pitala: - Sta ovaj pokazuje?
Bilo me je sramota i to poprilicna i nisam znao sta da joj odgovorim. Zato da se Simeone kazni, da Atletiko odere ove i u Torino i da sva deca u devet idu u krevet.

MOE

pre 5 godina

Prostacki je VAR kojim je ponisten cist gol samo da bi Penaldo marketinska zlatna koka mogao da se sepuri u ligi sampiona jos koju utakmicu. Ova reakcija legende Simeonea je reakcija svih pravih fudbalskih fanova na Ronalda i Real Madrid poslednjih godina !!! Ziveo fudbal, a ne marketing i kradja !!!
(aibiafhgofspgifigf[g[s, 20. februar 2019 23:42)

Mislim da si ti zaslepljen mrznjom prema Ronaldu cim ga spominjes kod ponistenog gola Atletika. Pogledaj reakciju Morate kod ponistenog gola.. cim je lopta usla u mrezu on se okrenuo ka sudiji i ceka reakciju.. dakle, zna da je negde pogresio. Na snimku se lepo vidi da je koristio ruke u duelu sto nije dozvoljeno. Sa pravom ponisten gol. Ne kapiram kako tako posle pregledanog snimka mozete da tvrdite da je gol bio cist?!?!

Dabome

pre 5 godina

Simeone ja klasican seljak ali kako je ovdje mentalitet zatucan i ovo se podrzava. Da Krstajic ovo uradi bio osudjen od strane mnogih ovdje ovako je rijec o vreloj latino krvi. Dobar igrac je bio, jos bolji trener iako to sto oni igraju je anti-fudbal ali ovi postupci su katastrofa, doduse i pomocnik mu je jos i ludji, petorica ne mogu da ga obuzdaju kad krene. Zamisli Hejnkesa, Vengera, Fergija da ovo rade...

Parter B

pre 5 godina

Coveka su toliko puta krali dok je igrao sa Juventusom za Lazio i Inter,pokusali su i veceras,ali dzabe,Cholo je Bog ove igre...
Vamos Atleti !

Agnelli

pre 5 godina

Kad se setim samo koliko ih je puta dopingovani Juve "regularno" pobedjivao za vreme njegovih igrackih dana... Pokusali su i nocas ali je fudbal pobedio. Da sudije nisu favorisale Rubentus, sigurno ne bi ovako reagovao. Nista mu ne zameram. Veliko je to praznjenje.

oz

pre 5 godina

Coveku se sve skupilo, pa ako je ono faul kod gola Morate onda je ono nad Mitrom na Srbija Svajcarska u Rusiiji za dozivotnu robiju, a gospodin sto je sudio sinoc bio je tada u Var sobi...

cukce

pre 5 godina

Protiv Djubrentusa, Reala i ostalih koje guraju sudije, uefa, savezi ovako slavlje i nije tako strasno! A imao je Simone od koga i da nauci ovakve gestikulacije, od svog zemljaka Maradone! CAR!

kima

pre 5 godina

Da je ovo uradio Lalatovic ne bi ga pravdali...samo dokaz kakav smo narod zapravo. Simeone mi je bio jedan od omiljenijih igraca a Atletiko jako gotivim, al ovo je klasicno kretensko proslavljanje gola. Vidim neko napisao "tako smo radili kad amo bili klinci" a Simeone jos malo pa deda.

Mikica

pre 5 godina

Ko se nije bavio svojim poslom na svetskom, vrhunskom nivou, ne zna koja kolicina adrenalina, strasti i animalne emocije izadje iz tebe kada uspes/pobedis. Koji god da je poziv u pitanju.. A pritom uzmite u obzir i da je on fudbaler. Ja mu ne zameram nimalo. Simeone je vrhunski strucnjak.

Oggy

pre 5 godina

Ljudi, veliki sam navijac juventusa i ostrasceni sportista. Ovo sto je on uradio zelo da uradi 99% ostrascenih sportista. Covjek zivi za fudbal i dobio je jednu od boljih ekipa i Evropi u ovom trenutku (ne dobio, nadigrao). Ne bih mu dao ni meca suspenzije. Moze nekom ovo biti prostacki potez ali vjerujem da nije nista prostackije ono sto se moze cuti na svim terenima izmedju igraca protivnicke ekipe. Oce li neko da kaze da je Zidan pogrijesio sto je nabo Materacija? Ma svaka mu cast. To je pored cijele njegove karijere njegov najbolji potez. Svi su prije svega ljudi i normalno je da emotivno prihvataju svaku prozivku i sl. Kome god da je ovo pokazao, neka je, i treba. Jer ne vjerujem da je iko vjerovao da ovako moze da nadigra takticki mnogo mocniju ekipu. Cujem price kako su bili grubi igraci atletika. I jesu, ali se i zna zasto. Postoji jedna utakmica koju ja smatram doktoratom Alegrija (totenhem - juve). Rasplesane Sona i Alija je barzalji sa 2-3 starta uplasio i preokrenuo mec u korist juvea. To je taktika i uopste nije prljava igra. Druga stvar je lomljenje noge i tako to, ali jaci start, postujem totalno. U svakom slucaju, svala cast za Simeonea, a Juveu zelim prolazak dalje.

Zli komsija

pre 5 godina

Ovo mu nije prvi. Svako stariji navijac Lacija se seca sledece slike... https://twitter.com/vintagefooty/status/559490610915467266

мики

pre 5 godina

seljacina
(max, 20. februar 2019 23:54)

само нек си нам ти фин, образован и културан, па да можеш да напишеш селјацина уместо сељачина колико год пута желиш.

red wolf

pre 5 godina

Хаха подржавам човека и ја бих исто у тој ситуацији. У свакој другој би осудио. Уефа је то добиће казну да је ово показао у рецимо Аргентинској лиги казнили би савез јер га је казнила, фудбал је страст и емоција.

Dzonson

pre 5 godina

Tako je Simeone! I treba pokazati m svima, a ne cutati i pognuti glavu samo zato sto je neko po nekom nebitnom vrednovanju cenjeniji od tebe. Glavni princip je bez rispekta u borbi, jer je to jednostavno slabost.

Aki

pre 5 godina

Simpatizer sam Reala i Juventusa (nikako navijač). Ako dobro vidim na snimku on pokazuje kvadrat i drži ga nad genitalijama. Kod Italijana i kod Španaca to znači da on ima kvadratna m..a, drugim rječima da je bez straha i da može da postigne što drugi nisu sposobni.
Želim im da 12og pobijedi bolji.

Mikii

pre 5 godina

Ja sam zaista zapanjen koliko su jaki Spanski klubovi,i kako godinama dominiraju u Ligi Sampiona i Ligi Evrope.
(SINKI, 20. februar 2019 23:50)

Pobednicki mentalitet je cudo.

aibiafhgofspgifigf[g[s

pre 5 godina

Prostacki je VAR kojim je ponisten cist gol samo da bi Penaldo marketinska zlatna koka mogao da se sepuri u ligi sampiona jos koju utakmicu. Ova reakcija legende Simeonea je reakcija svih pravih fudbalskih fanova na Ronalda i Real Madrid poslednjih godina !!! Ziveo fudbal, a ne marketing i kradja !!!

Ivan Veljković

pre 5 godina

Hahaha ja nisam mogao da verujem kada se Simeone posle prvog gola njegovog tima pojavio u krupnom kadru sa tom svojom sramotnom gestikulacijom! Smejao sam se ali istovremeno nisam mogao da verujem da je i to napravio! Tim svojim zaista primitivnim gestom je bacio senku na veliku igru i pobedu njegovog tima večeras. Ja obožavam taj njegov temperament ali sada je zaista preterao. Opet će ga kazniti na nekoliko mečeva zabrane vođenja svog tima siguran sam. Zaista prostakluk Simeonea koji ničim ne može biti opravdan.

soni

pre 5 godina

Kakav brat, ovo je mislim vise hvaljenje svoje ekipe, kako ima cohones, nego neka prozivka, pritom je to pokazao ka tribinama gde su njihovi navijaci...
Bila bi steta da ga kazne jer ovo nije bilo upuceno rivalima..

miki

pre 5 godina

jako me je zasmejalo kad sam video sta je pokazao jer sam skroz i zaboravio na tu gestikulaciju. kad smo bili klinci pa kad te neko iznervira to je bilo normalno a danas klinci ove prostacke fore ni neznaju,oni danas salju stikere sa palcem okrenutim na dole..

мики

pre 5 godina

seljacina
(max, 20. februar 2019 23:54)

само нек си нам ти фин, образован и културан, па да можеш да напишеш селјацина уместо сељачина колико год пута желиш.

Lale gator

pre 5 godina

To je bila prva utkmica u zivotu koju je bar 2. poluvreme, moja cerrka gledala sa mnom. Ona ima sedam i po godina i voli Ronalda. Objasnjavao sam joj kako je Atletiko u drugom poluvremenu bolji tim, itd ... Kad je pao go (konacno), kamera je isla na Simeonea, a cerka me pitala: - Sta ovaj pokazuje?
Bilo me je sramota i to poprilicna i nisam znao sta da joj odgovorim. Zato da se Simeone kazni, da Atletiko odere ove i u Torino i da sva deca u devet idu u krevet.

zoran ivkovic

pre 5 godina

ovakve prostačke gestikulacije tipične za argentince i Maradona ih je imao brdo a i mnogi drugi argentinci nisu nista bolji . -Mesi to ne radi verovatno samo zato sto je od 12 ili 13 godina u spaniji i po ponasanju je vise spanac nego argentinac . Simeone zaista izvrstan trener ali ponasanje velika 0 .....ponasa se kao da je u pubertetu a ne kao ozbiljan covek .....

Parter B

pre 5 godina

Coveka su toliko puta krali dok je igrao sa Juventusom za Lazio i Inter,pokusali su i veceras,ali dzabe,Cholo je Bog ove igre...
Vamos Atleti !

cukce

pre 5 godina

Protiv Djubrentusa, Reala i ostalih koje guraju sudije, uefa, savezi ovako slavlje i nije tako strasno! A imao je Simone od koga i da nauci ovakve gestikulacije, od svog zemljaka Maradone! CAR!

VUK

pre 5 godina

Da bi neki tim u nokaut fazi LŠ eliminisao Juventus za koji igra C.Ronaldo , mora da ima muda. A to dolazi od trenera i njegove sposobnosti da pripremi i motiviše ekipu. Simeone je samo pokazao sa kojim delom tela su njegovi igrači dobili Juventus.

Mikica

pre 5 godina

Ko se nije bavio svojim poslom na svetskom, vrhunskom nivou, ne zna koja kolicina adrenalina, strasti i animalne emocije izadje iz tebe kada uspes/pobedis. Koji god da je poziv u pitanju.. A pritom uzmite u obzir i da je on fudbaler. Ja mu ne zameram nimalo. Simeone je vrhunski strucnjak.

Cvarkov

pre 5 godina

Jao jao jao, kakva gospoda na ovom forumu, idemo Simeone legendo! Kad su brata mitra vukli ko zivotinju po sesnestercu na Sp i kad onaj nalizani Švabo nije gledao VAR-kar tada je bilo psovanja i pokazivanja kohones, a sad sve gospoda, majko mila sto si ti mene rodila. Mora bre da ne znate ni kako se zove to sto im je pokazao. Polni ud se kaze, jel da?

komnen barjaktar

pre 5 godina

Primitivac iz argentinske pampe! Nisam ga cenio kao igraca kao coveka jos manje! Za vreme igracke karijere koju je skoro celu proveo u Spaniji bio je jedan od najprljavijih igraca Primere devedesetih godina.Jos se secam kako je zlocinacki namerno kao igrac povredio Djulena Gerera iz Atletok Bilbaa posekavsi ga kramponima kopacke po butini a da to sudija nije primetio. Inace taj start bio je za crveni karton i zabranu igranja od minimum 10 utakmica!No nekako se izvukao.Za ono od sinoc ne bi smeo - nikako!

Granota

pre 5 godina

Da bi se ocenjivao potez nekog pojedinca, potrebno je poznavati značenje gesta u kulturi i mentalitetu iz koga dolazi. Pokazivanje mošnica u Španiji isključivo predstavlja isticanje hrabrosti i drskosti, tj. "imanja m...". Nikad ne znači "poziv na felaciju" kao u drugim kulturama. Na kraju krajeva, on je m... pokazao svojoj publici a ne navijačima Juventusa. Takođe, na konferenciji za štampu je rekao da "staviti Kokea i Dijega Koste posle mesec dana pauze u ovako važnoj utakmici je dokaz imanja m... A ja ih imam."

Tako da nema reči o nepristojnosti, već o tipičnom hvalisanju.

oz

pre 5 godina

Coveku se sve skupilo, pa ako je ono faul kod gola Morate onda je ono nad Mitrom na Srbija Svajcarska u Rusiiji za dozivotnu robiju, a gospodin sto je sudio sinoc bio je tada u Var sobi...

Dzonson

pre 5 godina

Tako je Simeone! I treba pokazati m svima, a ne cutati i pognuti glavu samo zato sto je neko po nekom nebitnom vrednovanju cenjeniji od tebe. Glavni princip je bez rispekta u borbi, jer je to jednostavno slabost.

red wolf

pre 5 godina

Хаха подржавам човека и ја бих исто у тој ситуацији. У свакој другој би осудио. Уефа је то добиће казну да је ово показао у рецимо Аргентинској лиги казнили би савез јер га је казнила, фудбал је страст и емоција.

Dabome

pre 5 godina

Simeone ja klasican seljak ali kako je ovdje mentalitet zatucan i ovo se podrzava. Da Krstajic ovo uradi bio osudjen od strane mnogih ovdje ovako je rijec o vreloj latino krvi. Dobar igrac je bio, jos bolji trener iako to sto oni igraju je anti-fudbal ali ovi postupci su katastrofa, doduse i pomocnik mu je jos i ludji, petorica ne mogu da ga obuzdaju kad krene. Zamisli Hejnkesa, Vengera, Fergija da ovo rade...

MOE

pre 5 godina

Prostacki je VAR kojim je ponisten cist gol samo da bi Penaldo marketinska zlatna koka mogao da se sepuri u ligi sampiona jos koju utakmicu. Ova reakcija legende Simeonea je reakcija svih pravih fudbalskih fanova na Ronalda i Real Madrid poslednjih godina !!! Ziveo fudbal, a ne marketing i kradja !!!
(aibiafhgofspgifigf[g[s, 20. februar 2019 23:42)

Mislim da si ti zaslepljen mrznjom prema Ronaldu cim ga spominjes kod ponistenog gola Atletika. Pogledaj reakciju Morate kod ponistenog gola.. cim je lopta usla u mrezu on se okrenuo ka sudiji i ceka reakciju.. dakle, zna da je negde pogresio. Na snimku se lepo vidi da je koristio ruke u duelu sto nije dozvoljeno. Sa pravom ponisten gol. Ne kapiram kako tako posle pregledanog snimka mozete da tvrdite da je gol bio cist?!?!

kima

pre 5 godina

Da je ovo uradio Lalatovic ne bi ga pravdali...samo dokaz kakav smo narod zapravo. Simeone mi je bio jedan od omiljenijih igraca a Atletiko jako gotivim, al ovo je klasicno kretensko proslavljanje gola. Vidim neko napisao "tako smo radili kad amo bili klinci" a Simeone jos malo pa deda.

Agnelli

pre 5 godina

Kad se setim samo koliko ih je puta dopingovani Juve "regularno" pobedjivao za vreme njegovih igrackih dana... Pokusali su i nocas ali je fudbal pobedio. Da sudije nisu favorisale Rubentus, sigurno ne bi ovako reagovao. Nista mu ne zameram. Veliko je to praznjenje.

Mikii

pre 5 godina

Ja sam zaista zapanjen koliko su jaki Spanski klubovi,i kako godinama dominiraju u Ligi Sampiona i Ligi Evrope.
(SINKI, 20. februar 2019 23:50)

Pobednicki mentalitet je cudo.

Oggy

pre 5 godina

Ljudi, veliki sam navijac juventusa i ostrasceni sportista. Ovo sto je on uradio zelo da uradi 99% ostrascenih sportista. Covjek zivi za fudbal i dobio je jednu od boljih ekipa i Evropi u ovom trenutku (ne dobio, nadigrao). Ne bih mu dao ni meca suspenzije. Moze nekom ovo biti prostacki potez ali vjerujem da nije nista prostackije ono sto se moze cuti na svim terenima izmedju igraca protivnicke ekipe. Oce li neko da kaze da je Zidan pogrijesio sto je nabo Materacija? Ma svaka mu cast. To je pored cijele njegove karijere njegov najbolji potez. Svi su prije svega ljudi i normalno je da emotivno prihvataju svaku prozivku i sl. Kome god da je ovo pokazao, neka je, i treba. Jer ne vjerujem da je iko vjerovao da ovako moze da nadigra takticki mnogo mocniju ekipu. Cujem price kako su bili grubi igraci atletika. I jesu, ali se i zna zasto. Postoji jedna utakmica koju ja smatram doktoratom Alegrija (totenhem - juve). Rasplesane Sona i Alija je barzalji sa 2-3 starta uplasio i preokrenuo mec u korist juvea. To je taktika i uopste nije prljava igra. Druga stvar je lomljenje noge i tako to, ali jaci start, postujem totalno. U svakom slucaju, svala cast za Simeonea, a Juveu zelim prolazak dalje.

Aki

pre 5 godina

Simpatizer sam Reala i Juventusa (nikako navijač). Ako dobro vidim na snimku on pokazuje kvadrat i drži ga nad genitalijama. Kod Italijana i kod Španaca to znači da on ima kvadratna m..a, drugim rječima da je bez straha i da može da postigne što drugi nisu sposobni.
Želim im da 12og pobijedi bolji.

Zli komsija

pre 5 godina

Ovo mu nije prvi. Svako stariji navijac Lacija se seca sledece slike... https://twitter.com/vintagefooty/status/559490610915467266