Ponedeljak, 18.02.2019.

20:25

Junajted u Londonu bolji od Čelsija za plasman među osam u FA kupu

Fudbaleri Mančester junajteda su se plasirali u četvrtfinale FA kupa Engleske.

Izvor: Z.K.

Junajted u Londonu bolji od Èelsija za plasman meðu osam u FA kupu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

*Blackfish

pre 5 godina

@Greatness Aha, sigurno. Ne znas a znas da je Višković a ne Visković kako sam ja napisao jer generalno ne stavljam kvacice kada kucam... Veliki si analiticar, nema sta!

Coco Bill

pre 5 godina

Azar je dobar igrac, ali da je vrhunki on ne bi dozvolio da gube svaku utakmicu. Sramota
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bolje bez imena, 18. februar 2019 21:30)

Azar sad više razmišlja o Realu i da se slučajno, što bi rekao Đura "drastićno", ne povredi. E sad da li je to u redu i fer i da li je to profesionalno sa njegove stane, to je sad druga priča

Greatness

pre 5 godina

@Greatness Druze, bukvalno kaobda si napravio skriptu Viskovicevog komentarisanja vecerasnjeg meca. Culi smo svi, nema potrebe da ponavljas i da dajes kao neku "svoju" analizu.
(*Blackfish, 19. februar 2019 02:21)

Ja sam gledao meč na BBC-u, nemam SK, a po najmanje znam ko je Višković...

bog kladionice

pre 5 godina

junajted slab, celzi katastrofa

ove godine je bolji fudbal u italiji nego u engleskoj. u pl tri ekipe igraju, ostali bas bas losi.

Zreb

pre 5 godina

Mnogo mi je drago zbog Solskjera, izgubuio jednu utakmicu od 100 puta kvalitetnijeg tima i odmah nema pojma. Voleo bih da je Murinjo ostao, da se jos muce sa Kristal Palasima i ostslim...

*Blackfish

pre 5 godina

@Greatness Druze, bukvalno kaobda si napravio skriptu Viskovicevog komentarisanja vecerasnjeg meca. Culi smo svi, nema potrebe da ponavljas i da dajes kao neku "svoju" analizu.

Red devil 7

pre 5 godina

Oliver i njegovo cuveno hehe a cim Bayern izgubi utakmicu place vise nego Kufur kad je Junajted okrenuo male bavarce za 60 sekundi. Drzi se ti svoje bundeslige to je jedino kikiriki takmicenje, ne znam samo ko je vece traume nanio Bayernu da li Junajted ili Celzi. Da li Solskjer ili Drogba.

dado

pre 5 godina

Sinoc gledao st etjen - psz i mogu vam reci veci otpor su pruzili Zeleni PSG-u nego Mancester. A taj isti ManU dominira u PL, na kraju ce biti drugi. Dzaba milioni, transferi, ako nema kvalitetne omladinske skolee kao u Spa ili Fra, onda okaci to ligu macku o rep.

Gatsby

pre 5 godina

@bmiles
Koji ti je taj igrač Ferera? Neki novi Italijan u Junajtedu? Ili si mislio na Davida Ferera, ali on igra tenis.
Možda si mislio na Andera Ereru(piše se Herrera), možda je greška u pisanju, ali ga dva puta tako napisa.
Sve u svemu Fatić(Matić) i Ferera(Erera) odlični danas

BlueFortress

pre 5 godina

@prosjecni seljacina

Celsi je osvojio titulu PL i FA kup nakon odlaska Ivanovica i Murinja, odmah za 2 sezone, ako je to "potpuni raspad" onda...

Malkom

pre 5 godina

Sari je napravio glupost kada je otišao iz Napolija. Tamo mu je odlično išlo. Očekivanja nisu bila velika i mogao je da bude dugoročni trener. Ali on hoće da menja klubove. To nije baš tako pametno.

SS

pre 5 godina

Ali, ali to je samo Čelzi... Ne bih komentarisao poraz od PSŽ, jači su mnogo kao tim mada mi smrde 2 kartona iz prvog poluvremena, ono bacanje Mbapea u prazno i kad se Kimpembe postavio u košarkaški blok, no dobro. Kako je krenula sezona, ovo je više nego dobro :)

Boyan

pre 5 godina

Seci Romane,u tome si uvek bio najbolji,jedan radikalni zaokret za spas sezone.Sari na ostrvu nema šta da traži a za Čelsi još uvek nije sve izgubljeno,tu je borba za top4,Liga kup i ligu Evrope.Sa smenom trenera i šok terapijom može se nešto i spasiti,ostankom Sarija biće to sezona iz košmara za zaborav!

Head Hunters

pre 5 godina

Šta reći još jedna blamaža,bruka i sramota Sarija.Što pre ga budu oterali manje će da boli.Abramovič pod hitno treba da odreaguje i da za spas sezone dovede Blana,pod kojim je PSŽ igrao najbolji fudbal,eventualni Zola jao iznudjeno rešenje,jel od ovoga gore ne može.Čelsi pod Sarijem igra toliko dosadno,sterilno, bez imalo agresivnosti dok je Junajted večeras odigrao tipično ostrvski, prljavo i grubo.Išlo im je i na ruku što je sudija dozvoljavao ovakvu igru inače neko drugi bi isključio Ereru posle udaranja Kovačića a tek Matić,zaslužio bar dva crvena ove večeri.Igrači Junajteda kad je trebalo bili su i odlični glumci i simulanti pre svega Rašvord,Erera i Jang,ali mora se priznati zasluženo su prošli dalje.Šta tek reći o najskupljem golmanu na svetu,"kratkom"Kepi dečko je toliko slabotelesan da ne može jednom rukom ni jednu loptu da zaustavi,ko da je bože me oprosti vegetarijanac.I ono što fascinira to je nemogućnost Sarija da učini bilo kakav preokret,čovek nema plan B,sa izmenama ne postiže nikakvu promenu,naprotiv još više umrtvljuje igru i time "čuva"negativan rezultat.Žalosno je da su Italijani danas ovako nisko pali i što se tiče igrača,reprezentacije a sada i trenera,bar su tu nekad imali vrhunske stručnjake!

Ivan

pre 5 godina

Koji je genije uopste mogao da dodje na ideju da dovede trenera koji je u napoliju potrosio na stotine miliona evra i nista nije osvojio? Zasto bi u celsiju bilo drugacije? Cini mi se da je celsi jedino pogodio sa Murinjiovim prvim dolaskom, sve posle toga sve sami promasaji.

Greatness

pre 5 godina

Čelzi je otvorena knjiga. Pročitan. Sari ni u ludilu ne bi mjenjao npr. veznog za špica. Uvijek ide izmjena igrač za igrača na istoj poziciji. U 85. minutu njemu ulazi Zapakosta, pored živih Žirua i Hadsona Odoija. Na niske su grane pali, baš su dobro tresnuli. Anemični, bezidejni, negledljivi... Šta reći kada ih je Junajted ovako rutinski prešišao. Kažem namjerno Junajted, jer oni godinama nisu mogli ništa na Bridžu. Čelzi im je krv pio. Njihova posljednja pobjeda datira još iz 2012. i bio je to jedan od skandolznijih mečeva u posljednjih nekoliko godina na Ostrvu. Onaj navodni rasizam nad Mikelom i Klatenburgovo užasno suđenje. Tako da sam se itekako iznenadio današnjim rutinskim trijumfom. Ole je uradio nešto nevjerovatno - za manje od 3 mjeseca na klupi je tukao sve londonske rivale u gostima. To se jako rijetko dešavalo. Erera je suvo zlato. Svuda ga ima, njegov uticaj je nemjerljiv. Šta tek reći za Pogbu koji se u 93. minutu pobio za loptu kao da mu život zavisi od toga? LŠ je gotova, ali FA kup itekako ostaje kao realna šansa za trofej. Krivo mi je što se u nedelju igraju maltene istovremeno i derbi Engleske i finale Karabao kupa. Biće to zaista rariret, gdje će cijeli Mančester navijati za đavole. Sa druge strane, ne bih otpisivao Čelzi protiv Sitija. Željeće osvetu za onu sramotu, nema sumnje.

FPL

pre 5 godina

FPL@Mozda je moj komentar pogresno razume..Ne navijam ni za jedne ni druge...Izneo sam jedan običan detalj..A pogotovo nikad za plastične klubove tipa Celzi,PSG,siti ne bi navijao...
(svima su stavili amove, 18. februar 2019 22:06)

...takođe...

bmiles

pre 5 godina

I odmah izvlacenje posle ovog meca!Neopisivo!Flecer i Vejn dva bivsa igraca izvukli parove!Man United gostuje Vulverhamptonu,a Man Citi Svosiju!Druga dva para cetvrtfinala Milovol protiv Brajtona a Votford protiv Crystal Pallace!

Wwww

pre 5 godina

@ amovi

Ne bi ti prepoznao plastiku ni pvc flasu da ti stave ispred nosa. Cuj,Celzi plastika... Predlazem da se svaki poslat komentar naplati jedan dinar,samo jedan dinar...

Magic

pre 5 godina

Kako je odigrao Sančez za tih pola sata na terenu? Nisam stigao da ispratim utakmicu pa pitam da li se kod njega primećuje napredak ili stagnacija?

BlueFortress

pre 5 godina

Junajted onako "celsijevski". Otkaz Sariju i vratite fudbal koji je Celsiju donosio trofeje, ekipa mu vise ne veruje i izgubio je konce...

sakupljač sekundarnih sirovina

pre 5 godina

Ako 2OLEgend posle svega ne dobije permanentan ugovor prestajem da navijam za Man United
(sakupljač sekundarnih sirovina, 18. februar 2019 21:22)

I za koga ces onda da navijas?
(sit, 18. februar 2019 21:41)


Ostaće mi samo FC United of Manchester

Red devil 7

pre 5 godina

Rutinski, laganini, za Ostrvo sasvim dovoljno, vidjet cemo na OT kako ce proci sa Liverpulom i Sitijem ali vec sada je Ole odradio strasan posao. U Evropi se nije moglo vise iako sam se nadao da ce iznenaditi Psg ali oni su klasa stvarno. Celzi je jedan od najneugodnijih rivala Junajteda ali oni pucaju po savovima ove godine, plavci zaista nikad slabiji u posljednjih 10, 15 godina.GGMU.

svima su stavili amove

pre 5 godina

FPL@Mozda je moj komentar pogresno razume..Ne navijam ni za jedne ni druge...Izneo sam jedan običan detalj..A pogotovo nikad za plastične klubove tipa Celzi,PSG,siti ne bi navijao...

Bodibond

pre 5 godina

Zasto danas igraju taj kup kad su ove nedelje evropske utakmice?
(d, 18. februar 2019 20:49)

Nema to veze, FA kup se inace igra ponedeljkom.

bmiles,

pre 5 godina

Gledam prenos uzivo na BBC.Uzivancija od komentara i analize Linekera kao domacina,a Sirera,Hezenblajnka i Fil Nevila kao goste na poluvremenu utakmice.
Do detalja analizirana oba gola,igra u sredini gde dominiraju Matic i Ferera,za koje je Nevil istakao da su prava pokretacka masina Man.Un. i da su onemogucili sredinu Celzija u zacetku akcija pogotovo Matic koji zatvaranjem velikog prostora pozadi,i odlicnim pocetkom akcija dominira i gotovo je neresiva igra za Celzi u sredini,sto omogucava Fereru da igra ofanzivnije i ugrozi gol domacina kako je to ucinio kod prvog gola!Sve pohvale i Rasfordu za izvrsne centarsuteve kod golova!Eh,kad bi ovi nasi komentatori ovako znali da prenose utakmicu,ali kod nas poneki nisu sutnuli loptu pa sem bespredmetnih detalja i statistike prenose nam cine dosadnim.
Mancester Junajted kao da je brzo preboleo utakmicu sa PSG ili je toliko jak za ovaj Celzi!?

seljacka posla

pre 5 godina

Zasto danas igraju taj kup kad su ove nedelje evropske utakmice?
(d, 18. februar 2019 20:49)

Zato sto oni ne igraju evropu ove nedelje. Sledeca utakmica im je tek za vikend

bmiles,

pre 5 godina

Gledam prenos uzivo na BBC.Uzivancija od komentara i analize Linekera kao domacina,a Sirera,Hezenblajnka i Fil Nevila kao goste na poluvremenu utakmice.
Do detalja analizirana oba gola,igra u sredini gde dominiraju Matic i Ferera,za koje je Nevil istakao da su prava pokretacka masina Man.Un. i da su onemogucili sredinu Celzija u zacetku akcija pogotovo Matic koji zatvaranjem velikog prostora pozadi,i odlicnim pocetkom akcija dominira i gotovo je neresiva igra za Celzi u sredini,sto omogucava Fereru da igra ofanzivnije i ugrozi gol domacina kako je to ucinio kod prvog gola!Sve pohvale i Rasfordu za izvrsne centarsuteve kod golova!Eh,kad bi ovi nasi komentatori ovako znali da prenose utakmicu,ali kod nas poneki nisu sutnuli loptu pa sem bespredmetnih detalja i statistike prenose nam cine dosadnim.
Mancester Junajted kao da je brzo preboleo utakmicu sa PSG ili je toliko jak za ovaj Celzi!?

FPL

pre 5 godina

Celzi može postati prva ekipa u istoriji FA kupa dugoj 150 godina koja je 5 puta za redom izbacila Mancester junajted...To nikad nikom nije poslo za nogom...
(svima su stavili amove, 18. februar 2019 20:46)

I, neće...

Goran

pre 5 godina

Auuu...koliko samo duva promaja u odbrani Čelzija, Junajted mudro pušta inicijativu a potom iz kontre teroriše katastrofalnu odbranu Čelzija,mislim da će ovim porazom Sari definitivno popiti otkaz i iskreno voleo bih da vidim Zidana na klupi kao novog trenera ,jer Čelzi u poslednje vreme pod Sarijem igra zaista i više nego katastrofalno ,pogotovo u odbrani se nezna ni ko pije ni ko plaća ,Junajted se danas faktički nije ni oznojio na poluvremenu, a već vodi sa 2:0 ,i rekao bih da će drugo poluvreme biti samo čista formalnost, sa tendencijom da mreža Čelzija bude napunjena do vrha,ako se dodatno otvore da jure rezultat!

xyz

pre 5 godina

Kvota na Junajted pre meca 4.7. Kako god se zavrsi utakmica, mislim da je ovo bila dobra prilika za dobitak. Ne ide da zbog poraza od PSG-a Junated bude toliko diskreditovan.

yytyt

pre 5 godina

los fudbal, drugorazredni timovi

gledam samo zato sto sam na poslu i nemam sta pametnije da radim

jedna fiorentina bi rutinirala i jedne i druge

sit

pre 5 godina

Ako 2OLEgend posle svega ne dobije permanentan ugovor prestajem da navijam za Man United
(sakupljač sekundarnih sirovina, 18. februar 2019 21:22)

I za koga ces onda da navijas?

seljacka posla

pre 5 godina

Zato sto oni ne igraju evropu ove nedelje. Sledeca utakmica im je tek za vikend
(seljacka posla, 18. februar 2019 21:33)

Greska, Celzi igra LE u cetvrtak

svima su stavili amove

pre 5 godina

Celzi može postati prva ekipa u istoriji FA kupa dugoj 150 godina koja je 5 puta za redom izbacila Mancester junajted...To nikad nikom nije poslo za nogom...

xyz

pre 5 godina

Kvota na Junajted pre meca 4.7. Kako god se zavrsi utakmica, mislim da je ovo bila dobra prilika za dobitak. Ne ide da zbog poraza od PSG-a Junated bude toliko diskreditovan.

FPL

pre 5 godina

Celzi može postati prva ekipa u istoriji FA kupa dugoj 150 godina koja je 5 puta za redom izbacila Mancester junajted...To nikad nikom nije poslo za nogom...
(svima su stavili amove, 18. februar 2019 20:46)

I, neće...

sakupljač sekundarnih sirovina

pre 5 godina

Ako 2OLEgend posle svega ne dobije permanentan ugovor prestajem da navijam za Man United
(sakupljač sekundarnih sirovina, 18. februar 2019 21:22)

I za koga ces onda da navijas?
(sit, 18. februar 2019 21:41)


Ostaće mi samo FC United of Manchester

bmiles,

pre 5 godina

Gledam prenos uzivo na BBC.Uzivancija od komentara i analize Linekera kao domacina,a Sirera,Hezenblajnka i Fil Nevila kao goste na poluvremenu utakmice.
Do detalja analizirana oba gola,igra u sredini gde dominiraju Matic i Ferera,za koje je Nevil istakao da su prava pokretacka masina Man.Un. i da su onemogucili sredinu Celzija u zacetku akcija pogotovo Matic koji zatvaranjem velikog prostora pozadi,i odlicnim pocetkom akcija dominira i gotovo je neresiva igra za Celzi u sredini,sto omogucava Fereru da igra ofanzivnije i ugrozi gol domacina kako je to ucinio kod prvog gola!Sve pohvale i Rasfordu za izvrsne centarsuteve kod golova!Eh,kad bi ovi nasi komentatori ovako znali da prenose utakmicu,ali kod nas poneki nisu sutnuli loptu pa sem bespredmetnih detalja i statistike prenose nam cine dosadnim.
Mancester Junajted kao da je brzo preboleo utakmicu sa PSG ili je toliko jak za ovaj Celzi!?

Boyan

pre 5 godina

Seci Romane,u tome si uvek bio najbolji,jedan radikalni zaokret za spas sezone.Sari na ostrvu nema šta da traži a za Čelsi još uvek nije sve izgubljeno,tu je borba za top4,Liga kup i ligu Evrope.Sa smenom trenera i šok terapijom može se nešto i spasiti,ostankom Sarija biće to sezona iz košmara za zaborav!

Goran

pre 5 godina

Auuu...koliko samo duva promaja u odbrani Čelzija, Junajted mudro pušta inicijativu a potom iz kontre teroriše katastrofalnu odbranu Čelzija,mislim da će ovim porazom Sari definitivno popiti otkaz i iskreno voleo bih da vidim Zidana na klupi kao novog trenera ,jer Čelzi u poslednje vreme pod Sarijem igra zaista i više nego katastrofalno ,pogotovo u odbrani se nezna ni ko pije ni ko plaća ,Junajted se danas faktički nije ni oznojio na poluvremenu, a već vodi sa 2:0 ,i rekao bih da će drugo poluvreme biti samo čista formalnost, sa tendencijom da mreža Čelzija bude napunjena do vrha,ako se dodatno otvore da jure rezultat!

bmiles,

pre 5 godina

Gledam prenos uzivo na BBC.Uzivancija od komentara i analize Linekera kao domacina,a Sirera,Hezenblajnka i Fil Nevila kao goste na poluvremenu utakmice.
Do detalja analizirana oba gola,igra u sredini gde dominiraju Matic i Ferera,za koje je Nevil istakao da su prava pokretacka masina Man.Un. i da su onemogucili sredinu Celzija u zacetku akcija pogotovo Matic koji zatvaranjem velikog prostora pozadi,i odlicnim pocetkom akcija dominira i gotovo je neresiva igra za Celzi u sredini,sto omogucava Fereru da igra ofanzivnije i ugrozi gol domacina kako je to ucinio kod prvog gola!Sve pohvale i Rasfordu za izvrsne centarsuteve kod golova!Eh,kad bi ovi nasi komentatori ovako znali da prenose utakmicu,ali kod nas poneki nisu sutnuli loptu pa sem bespredmetnih detalja i statistike prenose nam cine dosadnim.
Mancester Junajted kao da je brzo preboleo utakmicu sa PSG ili je toliko jak za ovaj Celzi!?

Greatness

pre 5 godina

Čelzi je otvorena knjiga. Pročitan. Sari ni u ludilu ne bi mjenjao npr. veznog za špica. Uvijek ide izmjena igrač za igrača na istoj poziciji. U 85. minutu njemu ulazi Zapakosta, pored živih Žirua i Hadsona Odoija. Na niske su grane pali, baš su dobro tresnuli. Anemični, bezidejni, negledljivi... Šta reći kada ih je Junajted ovako rutinski prešišao. Kažem namjerno Junajted, jer oni godinama nisu mogli ništa na Bridžu. Čelzi im je krv pio. Njihova posljednja pobjeda datira još iz 2012. i bio je to jedan od skandolznijih mečeva u posljednjih nekoliko godina na Ostrvu. Onaj navodni rasizam nad Mikelom i Klatenburgovo užasno suđenje. Tako da sam se itekako iznenadio današnjim rutinskim trijumfom. Ole je uradio nešto nevjerovatno - za manje od 3 mjeseca na klupi je tukao sve londonske rivale u gostima. To se jako rijetko dešavalo. Erera je suvo zlato. Svuda ga ima, njegov uticaj je nemjerljiv. Šta tek reći za Pogbu koji se u 93. minutu pobio za loptu kao da mu život zavisi od toga? LŠ je gotova, ali FA kup itekako ostaje kao realna šansa za trofej. Krivo mi je što se u nedelju igraju maltene istovremeno i derbi Engleske i finale Karabao kupa. Biće to zaista rariret, gdje će cijeli Mančester navijati za đavole. Sa druge strane, ne bih otpisivao Čelzi protiv Sitija. Željeće osvetu za onu sramotu, nema sumnje.

seljacka posla

pre 5 godina

Zasto danas igraju taj kup kad su ove nedelje evropske utakmice?
(d, 18. februar 2019 20:49)

Zato sto oni ne igraju evropu ove nedelje. Sledeca utakmica im je tek za vikend

SS

pre 5 godina

Ali, ali to je samo Čelzi... Ne bih komentarisao poraz od PSŽ, jači su mnogo kao tim mada mi smrde 2 kartona iz prvog poluvremena, ono bacanje Mbapea u prazno i kad se Kimpembe postavio u košarkaški blok, no dobro. Kako je krenula sezona, ovo je više nego dobro :)

Red devil 7

pre 5 godina

Rutinski, laganini, za Ostrvo sasvim dovoljno, vidjet cemo na OT kako ce proci sa Liverpulom i Sitijem ali vec sada je Ole odradio strasan posao. U Evropi se nije moglo vise iako sam se nadao da ce iznenaditi Psg ali oni su klasa stvarno. Celzi je jedan od najneugodnijih rivala Junajteda ali oni pucaju po savovima ove godine, plavci zaista nikad slabiji u posljednjih 10, 15 godina.GGMU.

seljacka posla

pre 5 godina

Zato sto oni ne igraju evropu ove nedelje. Sledeca utakmica im je tek za vikend
(seljacka posla, 18. februar 2019 21:33)

Greska, Celzi igra LE u cetvrtak

svima su stavili amove

pre 5 godina

Celzi može postati prva ekipa u istoriji FA kupa dugoj 150 godina koja je 5 puta za redom izbacila Mancester junajted...To nikad nikom nije poslo za nogom...

Wwww

pre 5 godina

@ amovi

Ne bi ti prepoznao plastiku ni pvc flasu da ti stave ispred nosa. Cuj,Celzi plastika... Predlazem da se svaki poslat komentar naplati jedan dinar,samo jedan dinar...

Ivan

pre 5 godina

Koji je genije uopste mogao da dodje na ideju da dovede trenera koji je u napoliju potrosio na stotine miliona evra i nista nije osvojio? Zasto bi u celsiju bilo drugacije? Cini mi se da je celsi jedino pogodio sa Murinjiovim prvim dolaskom, sve posle toga sve sami promasaji.

BlueFortress

pre 5 godina

Junajted onako "celsijevski". Otkaz Sariju i vratite fudbal koji je Celsiju donosio trofeje, ekipa mu vise ne veruje i izgubio je konce...

bmiles

pre 5 godina

I odmah izvlacenje posle ovog meca!Neopisivo!Flecer i Vejn dva bivsa igraca izvukli parove!Man United gostuje Vulverhamptonu,a Man Citi Svosiju!Druga dva para cetvrtfinala Milovol protiv Brajtona a Votford protiv Crystal Pallace!

Bodibond

pre 5 godina

Zasto danas igraju taj kup kad su ove nedelje evropske utakmice?
(d, 18. februar 2019 20:49)

Nema to veze, FA kup se inace igra ponedeljkom.

Zreb

pre 5 godina

Mnogo mi je drago zbog Solskjera, izgubuio jednu utakmicu od 100 puta kvalitetnijeg tima i odmah nema pojma. Voleo bih da je Murinjo ostao, da se jos muce sa Kristal Palasima i ostslim...

Magic

pre 5 godina

Kako je odigrao Sančez za tih pola sata na terenu? Nisam stigao da ispratim utakmicu pa pitam da li se kod njega primećuje napredak ili stagnacija?

sit

pre 5 godina

Ako 2OLEgend posle svega ne dobije permanentan ugovor prestajem da navijam za Man United
(sakupljač sekundarnih sirovina, 18. februar 2019 21:22)

I za koga ces onda da navijas?

Gatsby

pre 5 godina

@bmiles
Koji ti je taj igrač Ferera? Neki novi Italijan u Junajtedu? Ili si mislio na Davida Ferera, ali on igra tenis.
Možda si mislio na Andera Ereru(piše se Herrera), možda je greška u pisanju, ali ga dva puta tako napisa.
Sve u svemu Fatić(Matić) i Ferera(Erera) odlični danas

Head Hunters

pre 5 godina

Šta reći još jedna blamaža,bruka i sramota Sarija.Što pre ga budu oterali manje će da boli.Abramovič pod hitno treba da odreaguje i da za spas sezone dovede Blana,pod kojim je PSŽ igrao najbolji fudbal,eventualni Zola jao iznudjeno rešenje,jel od ovoga gore ne može.Čelsi pod Sarijem igra toliko dosadno,sterilno, bez imalo agresivnosti dok je Junajted večeras odigrao tipično ostrvski, prljavo i grubo.Išlo im je i na ruku što je sudija dozvoljavao ovakvu igru inače neko drugi bi isključio Ereru posle udaranja Kovačića a tek Matić,zaslužio bar dva crvena ove večeri.Igrači Junajteda kad je trebalo bili su i odlični glumci i simulanti pre svega Rašvord,Erera i Jang,ali mora se priznati zasluženo su prošli dalje.Šta tek reći o najskupljem golmanu na svetu,"kratkom"Kepi dečko je toliko slabotelesan da ne može jednom rukom ni jednu loptu da zaustavi,ko da je bože me oprosti vegetarijanac.I ono što fascinira to je nemogućnost Sarija da učini bilo kakav preokret,čovek nema plan B,sa izmenama ne postiže nikakvu promenu,naprotiv još više umrtvljuje igru i time "čuva"negativan rezultat.Žalosno je da su Italijani danas ovako nisko pali i što se tiče igrača,reprezentacije a sada i trenera,bar su tu nekad imali vrhunske stručnjake!

Red devil 7

pre 5 godina

Oliver i njegovo cuveno hehe a cim Bayern izgubi utakmicu place vise nego Kufur kad je Junajted okrenuo male bavarce za 60 sekundi. Drzi se ti svoje bundeslige to je jedino kikiriki takmicenje, ne znam samo ko je vece traume nanio Bayernu da li Junajted ili Celzi. Da li Solskjer ili Drogba.

Malkom

pre 5 godina

Sari je napravio glupost kada je otišao iz Napolija. Tamo mu je odlično išlo. Očekivanja nisu bila velika i mogao je da bude dugoročni trener. Ali on hoće da menja klubove. To nije baš tako pametno.

BlueFortress

pre 5 godina

@prosjecni seljacina

Celsi je osvojio titulu PL i FA kup nakon odlaska Ivanovica i Murinja, odmah za 2 sezone, ako je to "potpuni raspad" onda...

svima su stavili amove

pre 5 godina

FPL@Mozda je moj komentar pogresno razume..Ne navijam ni za jedne ni druge...Izneo sam jedan običan detalj..A pogotovo nikad za plastične klubove tipa Celzi,PSG,siti ne bi navijao...

*Blackfish

pre 5 godina

@Greatness Druze, bukvalno kaobda si napravio skriptu Viskovicevog komentarisanja vecerasnjeg meca. Culi smo svi, nema potrebe da ponavljas i da dajes kao neku "svoju" analizu.

FPL

pre 5 godina

FPL@Mozda je moj komentar pogresno razume..Ne navijam ni za jedne ni druge...Izneo sam jedan običan detalj..A pogotovo nikad za plastične klubove tipa Celzi,PSG,siti ne bi navijao...
(svima su stavili amove, 18. februar 2019 22:06)

...takođe...

yytyt

pre 5 godina

los fudbal, drugorazredni timovi

gledam samo zato sto sam na poslu i nemam sta pametnije da radim

jedna fiorentina bi rutinirala i jedne i druge

dado

pre 5 godina

Sinoc gledao st etjen - psz i mogu vam reci veci otpor su pruzili Zeleni PSG-u nego Mancester. A taj isti ManU dominira u PL, na kraju ce biti drugi. Dzaba milioni, transferi, ako nema kvalitetne omladinske skolee kao u Spa ili Fra, onda okaci to ligu macku o rep.

Greatness

pre 5 godina

@Greatness Druze, bukvalno kaobda si napravio skriptu Viskovicevog komentarisanja vecerasnjeg meca. Culi smo svi, nema potrebe da ponavljas i da dajes kao neku "svoju" analizu.
(*Blackfish, 19. februar 2019 02:21)

Ja sam gledao meč na BBC-u, nemam SK, a po najmanje znam ko je Višković...

Coco Bill

pre 5 godina

Azar je dobar igrac, ali da je vrhunki on ne bi dozvolio da gube svaku utakmicu. Sramota
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bolje bez imena, 18. februar 2019 21:30)

Azar sad više razmišlja o Realu i da se slučajno, što bi rekao Đura "drastićno", ne povredi. E sad da li je to u redu i fer i da li je to profesionalno sa njegove stane, to je sad druga priča

*Blackfish

pre 5 godina

@Greatness Aha, sigurno. Ne znas a znas da je Višković a ne Visković kako sam ja napisao jer generalno ne stavljam kvacice kada kucam... Veliki si analiticar, nema sta!

bog kladionice

pre 5 godina

junajted slab, celzi katastrofa

ove godine je bolji fudbal u italiji nego u engleskoj. u pl tri ekipe igraju, ostali bas bas losi.

yytyt

pre 5 godina

los fudbal, drugorazredni timovi

gledam samo zato sto sam na poslu i nemam sta pametnije da radim

jedna fiorentina bi rutinirala i jedne i druge

svima su stavili amove

pre 5 godina

Celzi može postati prva ekipa u istoriji FA kupa dugoj 150 godina koja je 5 puta za redom izbacila Mancester junajted...To nikad nikom nije poslo za nogom...

Head Hunters

pre 5 godina

Šta reći još jedna blamaža,bruka i sramota Sarija.Što pre ga budu oterali manje će da boli.Abramovič pod hitno treba da odreaguje i da za spas sezone dovede Blana,pod kojim je PSŽ igrao najbolji fudbal,eventualni Zola jao iznudjeno rešenje,jel od ovoga gore ne može.Čelsi pod Sarijem igra toliko dosadno,sterilno, bez imalo agresivnosti dok je Junajted večeras odigrao tipično ostrvski, prljavo i grubo.Išlo im je i na ruku što je sudija dozvoljavao ovakvu igru inače neko drugi bi isključio Ereru posle udaranja Kovačića a tek Matić,zaslužio bar dva crvena ove večeri.Igrači Junajteda kad je trebalo bili su i odlični glumci i simulanti pre svega Rašvord,Erera i Jang,ali mora se priznati zasluženo su prošli dalje.Šta tek reći o najskupljem golmanu na svetu,"kratkom"Kepi dečko je toliko slabotelesan da ne može jednom rukom ni jednu loptu da zaustavi,ko da je bože me oprosti vegetarijanac.I ono što fascinira to je nemogućnost Sarija da učini bilo kakav preokret,čovek nema plan B,sa izmenama ne postiže nikakvu promenu,naprotiv još više umrtvljuje igru i time "čuva"negativan rezultat.Žalosno je da su Italijani danas ovako nisko pali i što se tiče igrača,reprezentacije a sada i trenera,bar su tu nekad imali vrhunske stručnjake!

svima su stavili amove

pre 5 godina

FPL@Mozda je moj komentar pogresno razume..Ne navijam ni za jedne ni druge...Izneo sam jedan običan detalj..A pogotovo nikad za plastične klubove tipa Celzi,PSG,siti ne bi navijao...

dado

pre 5 godina

Sinoc gledao st etjen - psz i mogu vam reci veci otpor su pruzili Zeleni PSG-u nego Mancester. A taj isti ManU dominira u PL, na kraju ce biti drugi. Dzaba milioni, transferi, ako nema kvalitetne omladinske skolee kao u Spa ili Fra, onda okaci to ligu macku o rep.

FPL

pre 5 godina

FPL@Mozda je moj komentar pogresno razume..Ne navijam ni za jedne ni druge...Izneo sam jedan običan detalj..A pogotovo nikad za plastične klubove tipa Celzi,PSG,siti ne bi navijao...
(svima su stavili amove, 18. februar 2019 22:06)

...takođe...

bog kladionice

pre 5 godina

junajted slab, celzi katastrofa

ove godine je bolji fudbal u italiji nego u engleskoj. u pl tri ekipe igraju, ostali bas bas losi.

bmiles,

pre 5 godina

Gledam prenos uzivo na BBC.Uzivancija od komentara i analize Linekera kao domacina,a Sirera,Hezenblajnka i Fil Nevila kao goste na poluvremenu utakmice.
Do detalja analizirana oba gola,igra u sredini gde dominiraju Matic i Ferera,za koje je Nevil istakao da su prava pokretacka masina Man.Un. i da su onemogucili sredinu Celzija u zacetku akcija pogotovo Matic koji zatvaranjem velikog prostora pozadi,i odlicnim pocetkom akcija dominira i gotovo je neresiva igra za Celzi u sredini,sto omogucava Fereru da igra ofanzivnije i ugrozi gol domacina kako je to ucinio kod prvog gola!Sve pohvale i Rasfordu za izvrsne centarsuteve kod golova!Eh,kad bi ovi nasi komentatori ovako znali da prenose utakmicu,ali kod nas poneki nisu sutnuli loptu pa sem bespredmetnih detalja i statistike prenose nam cine dosadnim.
Mancester Junajted kao da je brzo preboleo utakmicu sa PSG ili je toliko jak za ovaj Celzi!?

sit

pre 5 godina

Ako 2OLEgend posle svega ne dobije permanentan ugovor prestajem da navijam za Man United
(sakupljač sekundarnih sirovina, 18. februar 2019 21:22)

I za koga ces onda da navijas?

Wwww

pre 5 godina

@ amovi

Ne bi ti prepoznao plastiku ni pvc flasu da ti stave ispred nosa. Cuj,Celzi plastika... Predlazem da se svaki poslat komentar naplati jedan dinar,samo jedan dinar...

SS

pre 5 godina

Ali, ali to je samo Čelzi... Ne bih komentarisao poraz od PSŽ, jači su mnogo kao tim mada mi smrde 2 kartona iz prvog poluvremena, ono bacanje Mbapea u prazno i kad se Kimpembe postavio u košarkaški blok, no dobro. Kako je krenula sezona, ovo je više nego dobro :)

seljacka posla

pre 5 godina

Zasto danas igraju taj kup kad su ove nedelje evropske utakmice?
(d, 18. februar 2019 20:49)

Zato sto oni ne igraju evropu ove nedelje. Sledeca utakmica im je tek za vikend

Boyan

pre 5 godina

Seci Romane,u tome si uvek bio najbolji,jedan radikalni zaokret za spas sezone.Sari na ostrvu nema šta da traži a za Čelsi još uvek nije sve izgubljeno,tu je borba za top4,Liga kup i ligu Evrope.Sa smenom trenera i šok terapijom može se nešto i spasiti,ostankom Sarija biće to sezona iz košmara za zaborav!

xyz

pre 5 godina

Kvota na Junajted pre meca 4.7. Kako god se zavrsi utakmica, mislim da je ovo bila dobra prilika za dobitak. Ne ide da zbog poraza od PSG-a Junated bude toliko diskreditovan.

FPL

pre 5 godina

Celzi može postati prva ekipa u istoriji FA kupa dugoj 150 godina koja je 5 puta za redom izbacila Mancester junajted...To nikad nikom nije poslo za nogom...
(svima su stavili amove, 18. februar 2019 20:46)

I, neće...

sakupljač sekundarnih sirovina

pre 5 godina

Ako 2OLEgend posle svega ne dobije permanentan ugovor prestajem da navijam za Man United
(sakupljač sekundarnih sirovina, 18. februar 2019 21:22)

I za koga ces onda da navijas?
(sit, 18. februar 2019 21:41)


Ostaće mi samo FC United of Manchester

bmiles,

pre 5 godina

Gledam prenos uzivo na BBC.Uzivancija od komentara i analize Linekera kao domacina,a Sirera,Hezenblajnka i Fil Nevila kao goste na poluvremenu utakmice.
Do detalja analizirana oba gola,igra u sredini gde dominiraju Matic i Ferera,za koje je Nevil istakao da su prava pokretacka masina Man.Un. i da su onemogucili sredinu Celzija u zacetku akcija pogotovo Matic koji zatvaranjem velikog prostora pozadi,i odlicnim pocetkom akcija dominira i gotovo je neresiva igra za Celzi u sredini,sto omogucava Fereru da igra ofanzivnije i ugrozi gol domacina kako je to ucinio kod prvog gola!Sve pohvale i Rasfordu za izvrsne centarsuteve kod golova!Eh,kad bi ovi nasi komentatori ovako znali da prenose utakmicu,ali kod nas poneki nisu sutnuli loptu pa sem bespredmetnih detalja i statistike prenose nam cine dosadnim.
Mancester Junajted kao da je brzo preboleo utakmicu sa PSG ili je toliko jak za ovaj Celzi!?

Bodibond

pre 5 godina

Zasto danas igraju taj kup kad su ove nedelje evropske utakmice?
(d, 18. februar 2019 20:49)

Nema to veze, FA kup se inace igra ponedeljkom.

Greatness

pre 5 godina

Čelzi je otvorena knjiga. Pročitan. Sari ni u ludilu ne bi mjenjao npr. veznog za špica. Uvijek ide izmjena igrač za igrača na istoj poziciji. U 85. minutu njemu ulazi Zapakosta, pored živih Žirua i Hadsona Odoija. Na niske su grane pali, baš su dobro tresnuli. Anemični, bezidejni, negledljivi... Šta reći kada ih je Junajted ovako rutinski prešišao. Kažem namjerno Junajted, jer oni godinama nisu mogli ništa na Bridžu. Čelzi im je krv pio. Njihova posljednja pobjeda datira još iz 2012. i bio je to jedan od skandolznijih mečeva u posljednjih nekoliko godina na Ostrvu. Onaj navodni rasizam nad Mikelom i Klatenburgovo užasno suđenje. Tako da sam se itekako iznenadio današnjim rutinskim trijumfom. Ole je uradio nešto nevjerovatno - za manje od 3 mjeseca na klupi je tukao sve londonske rivale u gostima. To se jako rijetko dešavalo. Erera je suvo zlato. Svuda ga ima, njegov uticaj je nemjerljiv. Šta tek reći za Pogbu koji se u 93. minutu pobio za loptu kao da mu život zavisi od toga? LŠ je gotova, ali FA kup itekako ostaje kao realna šansa za trofej. Krivo mi je što se u nedelju igraju maltene istovremeno i derbi Engleske i finale Karabao kupa. Biće to zaista rariret, gdje će cijeli Mančester navijati za đavole. Sa druge strane, ne bih otpisivao Čelzi protiv Sitija. Željeće osvetu za onu sramotu, nema sumnje.

Ivan

pre 5 godina

Koji je genije uopste mogao da dodje na ideju da dovede trenera koji je u napoliju potrosio na stotine miliona evra i nista nije osvojio? Zasto bi u celsiju bilo drugacije? Cini mi se da je celsi jedino pogodio sa Murinjiovim prvim dolaskom, sve posle toga sve sami promasaji.

Red devil 7

pre 5 godina

Oliver i njegovo cuveno hehe a cim Bayern izgubi utakmicu place vise nego Kufur kad je Junajted okrenuo male bavarce za 60 sekundi. Drzi se ti svoje bundeslige to je jedino kikiriki takmicenje, ne znam samo ko je vece traume nanio Bayernu da li Junajted ili Celzi. Da li Solskjer ili Drogba.

seljacka posla

pre 5 godina

Zato sto oni ne igraju evropu ove nedelje. Sledeca utakmica im je tek za vikend
(seljacka posla, 18. februar 2019 21:33)

Greska, Celzi igra LE u cetvrtak

BlueFortress

pre 5 godina

Junajted onako "celsijevski". Otkaz Sariju i vratite fudbal koji je Celsiju donosio trofeje, ekipa mu vise ne veruje i izgubio je konce...

Zreb

pre 5 godina

Mnogo mi je drago zbog Solskjera, izgubuio jednu utakmicu od 100 puta kvalitetnijeg tima i odmah nema pojma. Voleo bih da je Murinjo ostao, da se jos muce sa Kristal Palasima i ostslim...

Goran

pre 5 godina

Auuu...koliko samo duva promaja u odbrani Čelzija, Junajted mudro pušta inicijativu a potom iz kontre teroriše katastrofalnu odbranu Čelzija,mislim da će ovim porazom Sari definitivno popiti otkaz i iskreno voleo bih da vidim Zidana na klupi kao novog trenera ,jer Čelzi u poslednje vreme pod Sarijem igra zaista i više nego katastrofalno ,pogotovo u odbrani se nezna ni ko pije ni ko plaća ,Junajted se danas faktički nije ni oznojio na poluvremenu, a već vodi sa 2:0 ,i rekao bih da će drugo poluvreme biti samo čista formalnost, sa tendencijom da mreža Čelzija bude napunjena do vrha,ako se dodatno otvore da jure rezultat!

Malkom

pre 5 godina

Sari je napravio glupost kada je otišao iz Napolija. Tamo mu je odlično išlo. Očekivanja nisu bila velika i mogao je da bude dugoročni trener. Ali on hoće da menja klubove. To nije baš tako pametno.

*Blackfish

pre 5 godina

@Greatness Druze, bukvalno kaobda si napravio skriptu Viskovicevog komentarisanja vecerasnjeg meca. Culi smo svi, nema potrebe da ponavljas i da dajes kao neku "svoju" analizu.

Greatness

pre 5 godina

@Greatness Druze, bukvalno kaobda si napravio skriptu Viskovicevog komentarisanja vecerasnjeg meca. Culi smo svi, nema potrebe da ponavljas i da dajes kao neku "svoju" analizu.
(*Blackfish, 19. februar 2019 02:21)

Ja sam gledao meč na BBC-u, nemam SK, a po najmanje znam ko je Višković...

Magic

pre 5 godina

Kako je odigrao Sančez za tih pola sata na terenu? Nisam stigao da ispratim utakmicu pa pitam da li se kod njega primećuje napredak ili stagnacija?

bmiles

pre 5 godina

I odmah izvlacenje posle ovog meca!Neopisivo!Flecer i Vejn dva bivsa igraca izvukli parove!Man United gostuje Vulverhamptonu,a Man Citi Svosiju!Druga dva para cetvrtfinala Milovol protiv Brajtona a Votford protiv Crystal Pallace!

Gatsby

pre 5 godina

@bmiles
Koji ti je taj igrač Ferera? Neki novi Italijan u Junajtedu? Ili si mislio na Davida Ferera, ali on igra tenis.
Možda si mislio na Andera Ereru(piše se Herrera), možda je greška u pisanju, ali ga dva puta tako napisa.
Sve u svemu Fatić(Matić) i Ferera(Erera) odlični danas

Red devil 7

pre 5 godina

Rutinski, laganini, za Ostrvo sasvim dovoljno, vidjet cemo na OT kako ce proci sa Liverpulom i Sitijem ali vec sada je Ole odradio strasan posao. U Evropi se nije moglo vise iako sam se nadao da ce iznenaditi Psg ali oni su klasa stvarno. Celzi je jedan od najneugodnijih rivala Junajteda ali oni pucaju po savovima ove godine, plavci zaista nikad slabiji u posljednjih 10, 15 godina.GGMU.

BlueFortress

pre 5 godina

@prosjecni seljacina

Celsi je osvojio titulu PL i FA kup nakon odlaska Ivanovica i Murinja, odmah za 2 sezone, ako je to "potpuni raspad" onda...

Coco Bill

pre 5 godina

Azar je dobar igrac, ali da je vrhunki on ne bi dozvolio da gube svaku utakmicu. Sramota
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bolje bez imena, 18. februar 2019 21:30)

Azar sad više razmišlja o Realu i da se slučajno, što bi rekao Đura "drastićno", ne povredi. E sad da li je to u redu i fer i da li je to profesionalno sa njegove stane, to je sad druga priča

*Blackfish

pre 5 godina

@Greatness Aha, sigurno. Ne znas a znas da je Višković a ne Visković kako sam ja napisao jer generalno ne stavljam kvacice kada kucam... Veliki si analiticar, nema sta!