1. Odrasli nek rade šta hoće, fiskulturu po splitskoj rivi...maloljetnike ne šaljite tamo...još samo fali neke osnovce da vitlaju noževima, divljaci zatucani.
   (una, 13. februar 2019 01:20)

  # Link komentara

 2. Ovakav incident da se desio u Srbiji ceo svet bi osuo paljbu po nama kao sto vec to rade, ovako pojeo vuk magarca, ljudi dozovite se pameti, zar vam nije dosta,vidite li koliko nas "vole", s njima nista ne imati .
  (zoranpfc, 12. februar 2019 21:11)

  # Link komentara

 3. Polako se pitam da li ste zbilja svi vi naivni ili sam ja toliko glup ili ste vi glupi ili smo mi glupi a oni naivni? Kako god dragi Srbi, mislite šta hoćete ali iskreno navijam za promjenu Splita u sigurnu destinaciju za nas navijače. VI će te to sigurno uspijeti sad kad ste se zainatili. Bit će lijepo kad se za par godina nađemo na rivi u kojem kafiću da bacimo koji divan o svemu. Vi dođite u svojim dresovima a ja ću obući svoj Dinamov. Al će nam biti lijepo. Predlažem negdje proljeće, nema puno turista pa je lako trčati bez da nam smetaju a i more više nije hladno. Nadam se da ste suglasni. A da, skoro sam zaboravio... ja sam taj dan Makedonac. I malo sam maka. Sportski pozdrav od Dinamovca.
  (Igor, 12. februar 2019 20:26)

  # Link komentara

 4. Ne treba više da se ide nikad iz bezbednosnih razloga. Normalno se ne ide kod divljaka, neka se igra na neutralnom terenu.
   (MarS, 12. februar 2019 20:15)

  # Link komentara