1. Pa eto desilo se po prvi put ds su treneri oba velika hrvtaska kluba, najveca clanova ex- cetvorke u Yu i Sinisa Orescanin sa Topuskog i Neno Bjelica koji je Osijecanin- Srbi. Doduse moraju se iznjasnjavati ko pravoslavni Hrvsti da bi prezivili.
  (Nick- pismeni, 13. februar 2019 03:53)

  # Link komentara

 2. @AleksandarBas si me nasmejao. Malo si bukvalno tumacio moj komentar, pa si odleteo u ofsajd.Da ti pomognem: vrlo sam pozitivan i opusten lik srednjeg doba; ne patim od Weltschmertz-a tako da sigurno necu da cmizdrim (wow!); veliki sam Srbin patriota, ali ne sovinista; Hrvate ne mrzim, ali im nikad necu dinar ostaviti; voleo bih da prodju deustasizaciju koja toliiiiko kasni da nije normalno; vucem poreklo iz Hrvatske i znam bolje nego mnogi koliko zla, licemerstva i podlosti je masovno ispoljeno u zadnjih 100 godina tamo. Bez obzira im zelim da se pogledaju u ogledalo i progledaju kako bi jednom zauvek bio moguc kraj neprijateljstva. Ko god misli da ono ne postoji je naivan. Ko god misli da ne treba raditi na boljim odnosima je zlonameran.Odoh kuci. Budi kul Aleksandre. Nisam ti drmao kavez.
  (Munja, 12. februar 2019 19:21)

  Ti li si Linta Srbine? Jedino neprijateljstvo koje postoji vidim u tebi, munjo.
  (Aleksandar, 13. februar 2019 00:31)

  # Link komentara

 3. @munja samo si otkrio tko su hahahah, oni ni sami ne shvacaju koliku je stetu napravio onaj snimak i ona recenica sinjorine, nepokon da i ostali Srbi otvore oci
  (Cila Riva stoji, 12. februar 2019 20:14)

  # Link komentara

 4. "U ovom posleratnom periodu", a rat završen pre 25 godina. Ludilo.
  (Kosmajac, 12. februar 2019 19:54)

  # Link komentara

 5. @Aleksandar
  Bas si me nasmejao.
  Malo si bukvalno tumacio moj komentar, pa si odleteo u ofsajd.
  Da ti pomognem: vrlo sam pozitivan i opusten lik srednjeg doba; ne patim od Weltschmertz-a tako da sigurno necu da cmizdrim (wow!); veliki sam Srbin patriota, ali ne sovinista; Hrvate ne mrzim, ali im nikad necu dinar ostaviti; voleo bih da prodju deustasizaciju koja toliiiiko kasni da nije normalno; vucem poreklo iz Hrvatske i znam bolje nego mnogi koliko zla, licemerstva i podlosti je masovno ispoljeno u zadnjih 100 godina tamo. Bez obzira im zelim da se pogledaju u ogledalo i progledaju kako bi jednom zauvek bio moguc kraj neprijateljstva. Ko god misli da ono ne postoji je naivan. Ko god misli da ne treba raditi na boljim odnosima je zlonameran.
  Odoh kuci. Budi kul Aleksandre. Nisam ti drmao kavez.
  (Munja, 12. februar 2019 19:21)

  # Link komentara

 6. Komnen Andric!
   (Misa, 12. februar 2019 18:22)

  # Link komentara

 7. Nisam znao da Dinamo Z ima Srbina za trenera. Da li je moguce da ima nade za ovaj svet?
  (Munja, 12. februar 2019 14:48)

  Nenad je Hrvat, jer se tako izjašnjava. A ti provokatoru možeš samo da cmizdriš.
  (Aleksandar, 12. februar 2019 16:24)

  # Link komentara

 8. Sve je to lepo, ali na onoj slici se vidi da huligan nosi vojni metalni pendrek na uvlačenje, ko je to držao u ruci zna sa kojom lakoćom to lomi kosti. Onaj drugi je posekao vaterpolistu nožem. Koji su to mozgovi. Split je pun kriminalaca. Običan narod ćuti ili odobrava. Kolinda nije osudila pokušaj linča, čak se i podsmeva. Druga stvar, ima ovde i naših likova koji će slično odgovoriti prvom prilikom. Ja se ne bih zavaravao da će biti bolje.
  (., 12. februar 2019 14:55)

  # Link komentara

 9. Nisam znao da Dinamo Z ima Srbina za trenera. Da li je moguce da ima nade za ovaj svet?
  (Munja, 12. februar 2019 14:48)

  # Link komentara

 10. Нормално да ће Бјелица стати у заштиту својих сународника, нека питају Далића за коментар.
   (Папи, 12. februar 2019 14:43)

  # Link komentara