Ponedeljak, 11.02.2019.

17:04

"Mančester siti je najbolja ekipa u istoriji engleskog fudbala"

Legendarni fudbaler Robi Fauler nema dileme oko toga ko je najbolja ekipa na svetu.

Izvor: LN

"Manèester siti je najbolja ekipa u istoriji engleskog fudbala" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

ojha

pre 5 godina

Robi je izjavio da je najbolja ekipa u istoriji sto se tice "dubine tima".

Pa uzmi Arsenal kada je uzeo titulu bez poraza, Npr tu sezonu su ih povrede sakatile maksimalno, igrali su dobar dio utakmica bez kompletne odbrane i opet ih nisi mogao pobjediti. Strasna ekipa..

Donn

pre 5 godina

Covjek ne govori o istoriji ni o cemu vec jednostavno da je ovaj Pepov Siti bolji od svih, kad se pogleda statisticki u PL nije bila bolja ekipa, drze sve rekorde (najvise osvojenih bodova, golova, gol razlika, razlika u poenima, pobjeda u nizu itd.) To je njegovo subjektivno misljenje a i koja ga ekipa moze demantovati ljudi su osvojili 100 bodova za 130 godina engleskog fudbala to niko nije uradio i pitanje je da li ce ikad.Ove godine Liverpul ima najbolji start u istoriji kluba i opet je Siti blizu njih.

Negativni

pre 5 godina

Imam utisak da mnogi komentarisu a da ne procitaju ceo tekst. Robi je izjavio da je najbolja ekipa u istoriji sto se tice "dubine tima". U prevodu, nije bitno da li su na terenu prvih 11 ili 6 igraca sa klupe, ekipa dominira. To nije mogla nijedna ekipa pre ove. Naravno da je bilo kvalitetnijih timova nego sto je Siti, kada gledamo prvih 13-14 igraca. Siti ima 18 igraca koji su legitimni takmaci za prvih 11.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan_BK, 11. februar 2019 20:12)

Tačno. Ali vole Srbi da trče pred rudu, pa to ti je. Pa ovaj narod ne ume sam da popuni formular za pasoš i ličnu kartu, a kamoli da čita tekst sa razumevanjem.

Oliver

pre 5 godina

Istina. Priznajem,bio sam skeptican prema Gvardioli dok je bio trener Barselone. Onda sam bio besan kad je preuzeo moj Bayern,u trenutku kad je moj omiljeni Heynckes osvojio tripletu. Onda sam gledao kako radi u Bayernu. Ja sam znao u kojoj formaciji Bayern igra i koje izmene trener vrsi,za vreme van Gaala i Heynckesa.Kod Gvardiole se desavalo da ne znam,ne samo od utakmice do utakmice,nego u toku utakmice. Jeste da nije osvojio Ligu sampiona,ali tada su Real i Barcelona bili na vrhuncu,2014. i 2015.Jedino protiv Atletica nije smelo da se izgubi. Ali kad poredimo danasnji Bayern sa Gvardiolinim,ono izgleda kao Periklovo doba u odnosu na danas. Ona dominacija,suverenost,efikasnost i nadmocnost danas ne postoje. A sada Siti igra kao Bayern i Barcelona,sto znaci da Pep implementira svoju filozofiju igre u trecem klubu,u trecoj ligi,na trecem razlicitom jeziku.To je velicina,tu vise nema spora. On je veliki trener,inovator,kao Rinus Mihels ili Helenio Herera. Ja bih voleo da Pep ponovo bude trener Bayerna i dovrsi posao osvajanjem Lige sampiona.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Prvi Murinjov Celzi I treći Fergusonov Junajted (2007-2009). Mada sam i ja ljubitelj '90-ih pa i Vengerovog Arsenala, ali to su ipak bile ekipe za ostrvo.

Zambezi

pre 5 godina

Imaju po dva igraca za svaku poziciju. De Brujne im je povredjen cele sezone, Mendi im je povredjen cele sezone, Kompani im je povredjen cele sezone i opet se skoro pa ne oseti izostanak tih igraca. Prosle godine Sane i Otamendi odigrali gotovo svaku utakmicu, a ove sezone su na klupi. Znaci Ederson, Mendi, Kompani, Laport, Voker, Fernandinjo, De brujne, D. Silva, Sterling, B. Silva, Aguero, na klupi Zincenko, Delf, Stouns, Otamendi, Gundogan, Mahrez, Sane, Zezus, verovatno sam nekog smetnuo sa uma. Dve ekipe bez problema mogu da izvedu. To danas retko ko moze.

marepp

pre 5 godina

Aj ti sto nisi lepo napiso imena ali sto ih je Zvonko Mihajlovski izgovarao, doduse nesto pre tog tima... Na golu je Šmejkel, u odbrani su Geri Nivajl, Denis Irvajn, Geri Pelister, Henig Berg. U srednjem redu su Pol Suls, Niki Bats, Dejvid Bejkem i Roj Keni. U špicu su Endi Kol i Ole Gunar Solksjare!"

Ivica

pre 5 godina

Marshmello
Nije to Pep, to je seik!
Pep ne zna da osvoji LS!
Moze samo ligu jer ima 25 igraca u prvom timu!
Sa Barsom sto je osvajao je bila sramota za fudbal!
One sudijske kradje protiv penzionerskog Milana, i sledeće godine protiv Celzija, kada su i osvojili LS su nesto najsramnije sto moze neko da uradi!
Imao je i sa Bajernom sve vrhunske igrace pa samo Bundesliga!
Mislim da ce i ovde osvojiti ligu ove godine, i to je to, procitan posle dve sezone

mile

pre 5 godina

na pes-u nisu.

gube u skok igri jer su nizi od drugih.



najjača ekipa bi bio bio nekadasnji Leeds sa ferdinandom, smitom, vidukom, kjuelom I ostale zivotinje od igraca, naravno da se nisu raspali.


isto tako izuzetno jaka ekipa mancestera koja je godinama vladala ( mislim vreme vidica I ferdinanda) . oni su bili nenormalno jaki.

ojha

pre 5 godina

A ne znam.. Stam, Irwin, Schmeichel, Cole, Yorke, Bechkam, Giggs, Scholes, Keane.. (vjerovatno im nisam pisao ispravno prezimena) to je bila paklena mašina.. Imao sam osjecaj da mogu svakoga pobjediti sa pola gasa. City.. Imam osjecaj da u LP mogu od svakoga izgubiti. Ni u ligi ne dominiraju godinama kao sto je to znao Manchester raditi.

Mile Dodik

pre 5 godina

Ovaj ne zna sta prica ili ocekuje da ga city zaposli,pa ih hvali.Niko ne moze ni da pridje generaciji FKCZ iz Barija.Onda idu pet praznih mesta pa ekipa VKPartizan sa Sostarem,Ikodinovicem,...

god

pre 5 godina

Vjerovatno je, zbog trauma, blokirao sjecanje na Arsenal u periodu 1998-2005
(Bergkamp, 11. februar 2019 20:42)

on je Arsenalu znao da utrpa tri komada za pet minuta.

Sabre

pre 5 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Zasto ti je ovo trebalo Robi, covece bozji? Bas sam te gotivio nekada kao igraca, ali ocito si se odao lepku posle zavrsetka karijere...

atari st

pre 5 godina

Generacija '92 i tripla kruna iz '99. se znaci ne racunaju.. Sta ocekivati od okorelog skauzera, osim ogromne ljubomore na crveni deo Mancestera iz cega proizlazi ovako glup komentar. Siti opet zavrsava Ligu sampiona u cetvrtfinalu.
(Pera, 11. februar 2019 20:55)

citaj sta je izjavio, vreme kada si titule osvajao sa 13 igraca je proslo. brojaci Fergusonovih trofeja iskacu ko gremlini kad nahranis mogvaja.

alex

pre 5 godina

Problem je u tome što ni Chelsea ni Manchester United a ni Arsenal nisu više onako dobri kao što su bili prije 10-15 godina. Tako da je teško sad uporediti City sa njima. Ne znam da li bi Aguero i ekipa onako prolazili juče da su Terry i Carvalho u odbrani a Cole po lijevoj strani. Da ne govorim da bi Drogba i Lampard sigurno imali bar 3-4 šanse juče koje bi pretvorili u gol...

rezultat iznad svega

pre 5 godina

Robi, to bi isto bilo kad kazu ovi klinci danas da je Mesi bolji od Pelea,Djokovic bolji od Federera,Lebron bolji od Djordan...poredjenja su smesna a dilema i ukusi ipak drugaciji!Svaki tim,pojedinac, nosi svoje vreme i breme a komperacije su iluzorne jer sport svakim danom napreduje.Mesi ne moze biti bolji od Pelea koji je vladao u svoje vreme i pritom osvojio 3 titule SP sa reprezentacijom. Djokovic nikako ne moze biti bolji od Federera dok ne osvoji ili prestigne 20 GS.Lebron nikako ne moze biti bolji od Djordana koji je osvojio 6 titula NBA.Mozemo reci da su ova tri sportista najbolji u svojoj eri ali ne zauvek dok ne nadmase postojece rekorde.Iz razloga sto imaju slabije rezultate po vrednovanju uspesnosti jer biti najbolji znaci da drze neke od rekorda koji su vazni za tu nominaciju.Pogotovo sto Lebron jos igra,Djokovic takodje i blizu su nego Mesi da to ostvare!U klupskom takmicenju REAL Madrid drzi primat zbog trofeja u LS,ali se nesme zanemariti cinjenica da igra Ajaks 70-tih je bila veoma lepa.U PL,Liverpul uz Man.Junajteda vodi po osvojenim titulama,iako Arsenal drzi rekord bez poraza u tom takmicenju pa ce dilema biti uvek prisutna,a taj tim je uzgred igrao najlepsi fudbal ikad vidjen na Ostrvu.Jedino Man.Junajted sa Fergijevim timom 2008-09, jer se okitio titulama LS mu moze parirati!Man.Siti najbolji u PL,nema ga nigde u LS tesko,sto pokazuje da Englezima a i Robiju je dragocenije biti prvi na Ostrvu nego u Evropi!Bregzit u svakom pogledu cak i u fudbalu!

mr.wolf

pre 5 godina

Zaboravio kako je United u nekim sezonama kroz prvenstvo igrao uvek sa kombinovanim timom, i uglavnom dominirao ko god da je u timu. Ako to nije "dubina" onda ja nisam u pravu.

Trotter

pre 5 godina

Imenima nije ni prismrditi Unitedu s kraja prosle decenije ili s kraja 90 ih ,te Arsenalu pre 15 ak god i Chelsiju iz prosle decenije, ali igrom su najbolji. Jedino im mozda onaj strasni Arsenal moze parirat igrom . To ustvari dovoljno govori koliki je mag Gvardiola priznali mi to ili ne. Radi se o najvecem strucnjaku danasnjice. Porusio je sve moguce rekorde s kim ? Stones, Otamendi, ederson, walker, de brujnne, sterling,sane,aguero, jesus,silva,fernandino??i onda uporedite to sa Vandesarom, vidicem,ferdinandom,evrom,skolsom,gigsom,runijem,ronaldom,tevezom..ili ostalim vrlikim nabrojanim generacijama? Izvlaci max iz ne afirmisanh zvezda. ima sistem koji je napadacki orijentisan ,covek menja igru. Ja sam topnik, visedecenijski, ali nije mi tesko priznati da je ovaj City sjajan ne toliko zbog seika, zbog para,vec Gvardiole. Kao sto rekoh,mnogo jacih ekipa je bilo po imenima gledajuci, al osim mozda nepobedljivih ,niko nije igrao kao City ! Covek je mag ovog posla. Kakav Murinho i njemu slicni. Zato se slazem sa Faulerom. Rosterom nije najjaci,imenima..ali igrom su najbolji. I to vise nego dovoljno govori o treneru koji ih vodi.

presheva

pre 5 godina

Pa kad bi neki seik i guardiola.. ulozili mijardu evrica u moj mali grad presevo.. verovatno bili bi dobri kao i city..al ipak guardiola bolje se snaso u premierligu nego bundesliga.. a ovaj city vec deceniju kupuje i kupuje

Mikii

pre 5 godina

Citajuci komentare, stice se utisak da se u Srbiji nikad nece postovati tudje misljenje, ma koliko ono nama delovalo bezveze. Prosto neverovatno.

Milan_BK

pre 5 godina

Imam utisak da mnogi komentarisu a da ne procitaju ceo tekst. Robi je izjavio da je najbolja ekipa u istoriji sto se tice "dubine tima". U prevodu, nije bitno da li su na terenu prvih 11 ili 6 igraca sa klupe, ekipa dominira. To nije mogla nijedna ekipa pre ove. Naravno da je bilo kvalitetnijih timova nego sto je Siti, kada gledamo prvih 13-14 igraca. Siti ima 18 igraca koji su legitimni takmaci za prvih 11.

Corleone

pre 5 godina

Ne volim ih, simpatisem Liverpool od kraja 80-tih, mogao sam da crknem 2005 kad sam ono finale sa Milanom gledao. Ali da, mogao bih se sloziti sa Robijem, vrlo verovatno najbolja ekipa koju je Engleska ikada videla.

Head Hunters

pre 5 godina

Robi i Maradona izgleda konzumiraju istu terapiju,posle ovakvih izjava šta drugo i pomisliti,pa generacija Čelsija sa Čehom na golu u odbrani Bosingva,Karvaljo,Teri,E.Kol,vezni red sa Esijenom,Lampardom i Balakom,napad sa Robenom,Anjelkom i Drogbom pritom na klupi Mikel,J.Kol,Aleks,Kalu,Kudićini,e to su bili pravi Spartanci,gladijatori modernog fudbala a ne danas ove seka perse,bundžije i instagram narcisoidni padavičari,tadašnji Čelsi bi pojeo za užinu ove današnje uštirkane gradjane!

neutralni felsh

pre 5 godina

Od nastanka Premier lige mozda da ali u istoriji engleskog fudbala cisto sumnjam. Nottingem Forest je davno osvajao Evropu kad se na utakmice pola islo avionom a pola autobusom, nije bilo komfora kao sada
(Ivan, 11. februar 2019 20:07)


kakve to ima veze?

Ivan

pre 5 godina

Od nastanka Premier lige mozda da ali u istoriji engleskog fudbala cisto sumnjam. Nottingem Forest je davno osvajao Evropu kad se na utakmice pola islo avionom a pola autobusom, nije bilo komfora kao sada

Pera

pre 5 godina

Generacija '92 i tripla kruna iz '99. se znaci ne racunaju.. Sta ocekivati od okorelog skauzera, osim ogromne ljubomore na crveni deo Mancestera iz cega proizlazi ovako glup komentar. Siti opet zavrsava Ligu sampiona u cetvrtfinalu.

Mmm

pre 5 godina

Vrsni poznavaoci fudbala,rekao je po dubini kvaliteta.Mogli biste u stvari da procitate ceo tekst a ne odmah pozurili da bacaju komentare.I to jeste istina,u smislu da imaju najbolje igrace na klupi.Da je najbolja u generalnom smislu-nije,ali to nije ni rekao.

Sta ucini crni Parahovski???zar da izbacis avangardu?

pre 5 godina

Mancester sa Vidicem,Ferdinandom i ostalom druzinom je kvalitetniji tim.Ovaj nemoze da napravi rezultat.To ce se uskoro i videti.Igraju stihiski kao PSZ to je u principu isto.

vince carter

pre 5 godina

Glupa izjava Van der Sar,Nevil,Vidic,Ferdinand,Evra,Kerik,Gigs,Skols,Ronaldo,Tevez,Runi nasuprot njima u isto vreme bili su Ceh,Terry,Karvaljo,A.Cole,Balak,Esien,Lampard,Drogba,Anelka i tako dalje,Liverpul sa Toresom,Kuytom i drugima ili pre toga generacija Arsenala sa Anrijem,Bergkampom,Vierom,Piresom,Kembelom,Ljunbergom itd..mozda je City jak ali Junajted,Arsenal,Celzi nisu ni blizu kao sto su bili. A i generacija Junajteda sa Bekamom,Kolom,yorkom kasnije Van Nistelroy je isto dobra.

Alessandro NESTA#13#

pre 5 godina

Dosta diskusije može biti o ovako nečemu, ali Siti izgleda prilično moćno. Glavni favoriti za titulu i krajnje je vreme za njihovo polufinale u LŠ ( minimum ).

Red devil 7

pre 5 godina

Junajted je vise puta imao strasnu ekipu, ona kojabje osim engleskog prvenstva uzela i LS je mozda i najjaca. Van der sar, Rio, Nemanja, Skols, Kristijano...sve jaci od jaceg. Arsenal koji je osvojio titulu bez poraza uz spektakularan fudbal je vjerovatno i bolji. Svaka cast Sitiju, igraju lijepo, efikasno ali mislim da su ove ekipe ipak bolje mada bih dodao i tim Celzija iz prvog mandata Murinja. Strasni sud su bili!

HARIS

pre 5 godina

Na golu Leman, u odbrani Kembel, Ture, Kol, Lauren, na sredini kapiten Vijera, tu jos Pires, Ljungberg, Bergkamp, Zilberto i u napadu covjek zbog koga smo mnogi zavoljeli Arsenal, ANRI! Ne znam, ali za mene je ovo najbolja ekipa ikada u PL.

sah 88

pre 5 godina

Kako ljudi ovako brzo zaboravljaju, pa do ječe je Junajted bio strah i trepet za ceku Evropu a pre njih Liverpul....... e to su bilo timovi nikada jači što se PL i Evrope tiče.

HARIS

pre 5 godina

Na golu Leman, u odbrani Kembel, Ture, Kol, Lauren, na sredini kapiten Vijera, tu jos Pires, Ljungberg, Bergkamp, Zilberto i u napadu covjek zbog koga smo mnogi zavoljeli Arsenal, ANRI! Ne znam, ali za mene je ovo najbolja ekipa ikada u PL.

vince carter

pre 5 godina

Glupa izjava Van der Sar,Nevil,Vidic,Ferdinand,Evra,Kerik,Gigs,Skols,Ronaldo,Tevez,Runi nasuprot njima u isto vreme bili su Ceh,Terry,Karvaljo,A.Cole,Balak,Esien,Lampard,Drogba,Anelka i tako dalje,Liverpul sa Toresom,Kuytom i drugima ili pre toga generacija Arsenala sa Anrijem,Bergkampom,Vierom,Piresom,Kembelom,Ljunbergom itd..mozda je City jak ali Junajted,Arsenal,Celzi nisu ni blizu kao sto su bili. A i generacija Junajteda sa Bekamom,Kolom,yorkom kasnije Van Nistelroy je isto dobra.

Red devil 7

pre 5 godina

Junajted je vise puta imao strasnu ekipu, ona kojabje osim engleskog prvenstva uzela i LS je mozda i najjaca. Van der sar, Rio, Nemanja, Skols, Kristijano...sve jaci od jaceg. Arsenal koji je osvojio titulu bez poraza uz spektakularan fudbal je vjerovatno i bolji. Svaka cast Sitiju, igraju lijepo, efikasno ali mislim da su ove ekipe ipak bolje mada bih dodao i tim Celzija iz prvog mandata Murinja. Strasni sud su bili!

sah 88

pre 5 godina

Kako ljudi ovako brzo zaboravljaju, pa do ječe je Junajted bio strah i trepet za ceku Evropu a pre njih Liverpul....... e to su bilo timovi nikada jači što se PL i Evrope tiče.

Sta ucini crni Parahovski???zar da izbacis avangardu?

pre 5 godina

Mancester sa Vidicem,Ferdinandom i ostalom druzinom je kvalitetniji tim.Ovaj nemoze da napravi rezultat.To ce se uskoro i videti.Igraju stihiski kao PSZ to je u principu isto.

Ivan

pre 5 godina

Od nastanka Premier lige mozda da ali u istoriji engleskog fudbala cisto sumnjam. Nottingem Forest je davno osvajao Evropu kad se na utakmice pola islo avionom a pola autobusom, nije bilo komfora kao sada

Milan_BK

pre 5 godina

Imam utisak da mnogi komentarisu a da ne procitaju ceo tekst. Robi je izjavio da je najbolja ekipa u istoriji sto se tice "dubine tima". U prevodu, nije bitno da li su na terenu prvih 11 ili 6 igraca sa klupe, ekipa dominira. To nije mogla nijedna ekipa pre ove. Naravno da je bilo kvalitetnijih timova nego sto je Siti, kada gledamo prvih 13-14 igraca. Siti ima 18 igraca koji su legitimni takmaci za prvih 11.

Corleone

pre 5 godina

Ne volim ih, simpatisem Liverpool od kraja 80-tih, mogao sam da crknem 2005 kad sam ono finale sa Milanom gledao. Ali da, mogao bih se sloziti sa Robijem, vrlo verovatno najbolja ekipa koju je Engleska ikada videla.

Head Hunters

pre 5 godina

Robi i Maradona izgleda konzumiraju istu terapiju,posle ovakvih izjava šta drugo i pomisliti,pa generacija Čelsija sa Čehom na golu u odbrani Bosingva,Karvaljo,Teri,E.Kol,vezni red sa Esijenom,Lampardom i Balakom,napad sa Robenom,Anjelkom i Drogbom pritom na klupi Mikel,J.Kol,Aleks,Kalu,Kudićini,e to su bili pravi Spartanci,gladijatori modernog fudbala a ne danas ove seka perse,bundžije i instagram narcisoidni padavičari,tadašnji Čelsi bi pojeo za užinu ove današnje uštirkane gradjane!

Zambezi

pre 5 godina

Imaju po dva igraca za svaku poziciju. De Brujne im je povredjen cele sezone, Mendi im je povredjen cele sezone, Kompani im je povredjen cele sezone i opet se skoro pa ne oseti izostanak tih igraca. Prosle godine Sane i Otamendi odigrali gotovo svaku utakmicu, a ove sezone su na klupi. Znaci Ederson, Mendi, Kompani, Laport, Voker, Fernandinjo, De brujne, D. Silva, Sterling, B. Silva, Aguero, na klupi Zincenko, Delf, Stouns, Otamendi, Gundogan, Mahrez, Sane, Zezus, verovatno sam nekog smetnuo sa uma. Dve ekipe bez problema mogu da izvedu. To danas retko ko moze.

Alessandro NESTA#13#

pre 5 godina

Dosta diskusije može biti o ovako nečemu, ali Siti izgleda prilično moćno. Glavni favoriti za titulu i krajnje je vreme za njihovo polufinale u LŠ ( minimum ).

Mikii

pre 5 godina

Citajuci komentare, stice se utisak da se u Srbiji nikad nece postovati tudje misljenje, ma koliko ono nama delovalo bezveze. Prosto neverovatno.

Trotter

pre 5 godina

Imenima nije ni prismrditi Unitedu s kraja prosle decenije ili s kraja 90 ih ,te Arsenalu pre 15 ak god i Chelsiju iz prosle decenije, ali igrom su najbolji. Jedino im mozda onaj strasni Arsenal moze parirat igrom . To ustvari dovoljno govori koliki je mag Gvardiola priznali mi to ili ne. Radi se o najvecem strucnjaku danasnjice. Porusio je sve moguce rekorde s kim ? Stones, Otamendi, ederson, walker, de brujnne, sterling,sane,aguero, jesus,silva,fernandino??i onda uporedite to sa Vandesarom, vidicem,ferdinandom,evrom,skolsom,gigsom,runijem,ronaldom,tevezom..ili ostalim vrlikim nabrojanim generacijama? Izvlaci max iz ne afirmisanh zvezda. ima sistem koji je napadacki orijentisan ,covek menja igru. Ja sam topnik, visedecenijski, ali nije mi tesko priznati da je ovaj City sjajan ne toliko zbog seika, zbog para,vec Gvardiole. Kao sto rekoh,mnogo jacih ekipa je bilo po imenima gledajuci, al osim mozda nepobedljivih ,niko nije igrao kao City ! Covek je mag ovog posla. Kakav Murinho i njemu slicni. Zato se slazem sa Faulerom. Rosterom nije najjaci,imenima..ali igrom su najbolji. I to vise nego dovoljno govori o treneru koji ih vodi.

mr.wolf

pre 5 godina

Zaboravio kako je United u nekim sezonama kroz prvenstvo igrao uvek sa kombinovanim timom, i uglavnom dominirao ko god da je u timu. Ako to nije "dubina" onda ja nisam u pravu.

Pera

pre 5 godina

Generacija '92 i tripla kruna iz '99. se znaci ne racunaju.. Sta ocekivati od okorelog skauzera, osim ogromne ljubomore na crveni deo Mancestera iz cega proizlazi ovako glup komentar. Siti opet zavrsava Ligu sampiona u cetvrtfinalu.

alex

pre 5 godina

Problem je u tome što ni Chelsea ni Manchester United a ni Arsenal nisu više onako dobri kao što su bili prije 10-15 godina. Tako da je teško sad uporediti City sa njima. Ne znam da li bi Aguero i ekipa onako prolazili juče da su Terry i Carvalho u odbrani a Cole po lijevoj strani. Da ne govorim da bi Drogba i Lampard sigurno imali bar 3-4 šanse juče koje bi pretvorili u gol...

presheva

pre 5 godina

Pa kad bi neki seik i guardiola.. ulozili mijardu evrica u moj mali grad presevo.. verovatno bili bi dobri kao i city..al ipak guardiola bolje se snaso u premierligu nego bundesliga.. a ovaj city vec deceniju kupuje i kupuje

ojha

pre 5 godina

A ne znam.. Stam, Irwin, Schmeichel, Cole, Yorke, Bechkam, Giggs, Scholes, Keane.. (vjerovatno im nisam pisao ispravno prezimena) to je bila paklena mašina.. Imao sam osjecaj da mogu svakoga pobjediti sa pola gasa. City.. Imam osjecaj da u LP mogu od svakoga izgubiti. Ni u ligi ne dominiraju godinama kao sto je to znao Manchester raditi.

god

pre 5 godina

Vjerovatno je, zbog trauma, blokirao sjecanje na Arsenal u periodu 1998-2005
(Bergkamp, 11. februar 2019 20:42)

on je Arsenalu znao da utrpa tri komada za pet minuta.

marepp

pre 5 godina

Aj ti sto nisi lepo napiso imena ali sto ih je Zvonko Mihajlovski izgovarao, doduse nesto pre tog tima... Na golu je Šmejkel, u odbrani su Geri Nivajl, Denis Irvajn, Geri Pelister, Henig Berg. U srednjem redu su Pol Suls, Niki Bats, Dejvid Bejkem i Roj Keni. U špicu su Endi Kol i Ole Gunar Solksjare!"

Mile Dodik

pre 5 godina

Ovaj ne zna sta prica ili ocekuje da ga city zaposli,pa ih hvali.Niko ne moze ni da pridje generaciji FKCZ iz Barija.Onda idu pet praznih mesta pa ekipa VKPartizan sa Sostarem,Ikodinovicem,...

Sabre

pre 5 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Zasto ti je ovo trebalo Robi, covece bozji? Bas sam te gotivio nekada kao igraca, ali ocito si se odao lepku posle zavrsetka karijere...

Ivica

pre 5 godina

Marshmello
Nije to Pep, to je seik!
Pep ne zna da osvoji LS!
Moze samo ligu jer ima 25 igraca u prvom timu!
Sa Barsom sto je osvajao je bila sramota za fudbal!
One sudijske kradje protiv penzionerskog Milana, i sledeće godine protiv Celzija, kada su i osvojili LS su nesto najsramnije sto moze neko da uradi!
Imao je i sa Bajernom sve vrhunske igrace pa samo Bundesliga!
Mislim da ce i ovde osvojiti ligu ove godine, i to je to, procitan posle dve sezone

mile

pre 5 godina

na pes-u nisu.

gube u skok igri jer su nizi od drugih.



najjača ekipa bi bio bio nekadasnji Leeds sa ferdinandom, smitom, vidukom, kjuelom I ostale zivotinje od igraca, naravno da se nisu raspali.


isto tako izuzetno jaka ekipa mancestera koja je godinama vladala ( mislim vreme vidica I ferdinanda) . oni su bili nenormalno jaki.

atari st

pre 5 godina

Generacija '92 i tripla kruna iz '99. se znaci ne racunaju.. Sta ocekivati od okorelog skauzera, osim ogromne ljubomore na crveni deo Mancestera iz cega proizlazi ovako glup komentar. Siti opet zavrsava Ligu sampiona u cetvrtfinalu.
(Pera, 11. februar 2019 20:55)

citaj sta je izjavio, vreme kada si titule osvajao sa 13 igraca je proslo. brojaci Fergusonovih trofeja iskacu ko gremlini kad nahranis mogvaja.

neutralni felsh

pre 5 godina

Od nastanka Premier lige mozda da ali u istoriji engleskog fudbala cisto sumnjam. Nottingem Forest je davno osvajao Evropu kad se na utakmice pola islo avionom a pola autobusom, nije bilo komfora kao sada
(Ivan, 11. februar 2019 20:07)


kakve to ima veze?

Mmm

pre 5 godina

Vrsni poznavaoci fudbala,rekao je po dubini kvaliteta.Mogli biste u stvari da procitate ceo tekst a ne odmah pozurili da bacaju komentare.I to jeste istina,u smislu da imaju najbolje igrace na klupi.Da je najbolja u generalnom smislu-nije,ali to nije ni rekao.

rezultat iznad svega

pre 5 godina

Robi, to bi isto bilo kad kazu ovi klinci danas da je Mesi bolji od Pelea,Djokovic bolji od Federera,Lebron bolji od Djordan...poredjenja su smesna a dilema i ukusi ipak drugaciji!Svaki tim,pojedinac, nosi svoje vreme i breme a komperacije su iluzorne jer sport svakim danom napreduje.Mesi ne moze biti bolji od Pelea koji je vladao u svoje vreme i pritom osvojio 3 titule SP sa reprezentacijom. Djokovic nikako ne moze biti bolji od Federera dok ne osvoji ili prestigne 20 GS.Lebron nikako ne moze biti bolji od Djordana koji je osvojio 6 titula NBA.Mozemo reci da su ova tri sportista najbolji u svojoj eri ali ne zauvek dok ne nadmase postojece rekorde.Iz razloga sto imaju slabije rezultate po vrednovanju uspesnosti jer biti najbolji znaci da drze neke od rekorda koji su vazni za tu nominaciju.Pogotovo sto Lebron jos igra,Djokovic takodje i blizu su nego Mesi da to ostvare!U klupskom takmicenju REAL Madrid drzi primat zbog trofeja u LS,ali se nesme zanemariti cinjenica da igra Ajaks 70-tih je bila veoma lepa.U PL,Liverpul uz Man.Junajteda vodi po osvojenim titulama,iako Arsenal drzi rekord bez poraza u tom takmicenju pa ce dilema biti uvek prisutna,a taj tim je uzgred igrao najlepsi fudbal ikad vidjen na Ostrvu.Jedino Man.Junajted sa Fergijevim timom 2008-09, jer se okitio titulama LS mu moze parirati!Man.Siti najbolji u PL,nema ga nigde u LS tesko,sto pokazuje da Englezima a i Robiju je dragocenije biti prvi na Ostrvu nego u Evropi!Bregzit u svakom pogledu cak i u fudbalu!

Oliver

pre 5 godina

Istina. Priznajem,bio sam skeptican prema Gvardioli dok je bio trener Barselone. Onda sam bio besan kad je preuzeo moj Bayern,u trenutku kad je moj omiljeni Heynckes osvojio tripletu. Onda sam gledao kako radi u Bayernu. Ja sam znao u kojoj formaciji Bayern igra i koje izmene trener vrsi,za vreme van Gaala i Heynckesa.Kod Gvardiole se desavalo da ne znam,ne samo od utakmice do utakmice,nego u toku utakmice. Jeste da nije osvojio Ligu sampiona,ali tada su Real i Barcelona bili na vrhuncu,2014. i 2015.Jedino protiv Atletica nije smelo da se izgubi. Ali kad poredimo danasnji Bayern sa Gvardiolinim,ono izgleda kao Periklovo doba u odnosu na danas. Ona dominacija,suverenost,efikasnost i nadmocnost danas ne postoje. A sada Siti igra kao Bayern i Barcelona,sto znaci da Pep implementira svoju filozofiju igre u trecem klubu,u trecoj ligi,na trecem razlicitom jeziku.To je velicina,tu vise nema spora. On je veliki trener,inovator,kao Rinus Mihels ili Helenio Herera. Ja bih voleo da Pep ponovo bude trener Bayerna i dovrsi posao osvajanjem Lige sampiona.

Donn

pre 5 godina

Covjek ne govori o istoriji ni o cemu vec jednostavno da je ovaj Pepov Siti bolji od svih, kad se pogleda statisticki u PL nije bila bolja ekipa, drze sve rekorde (najvise osvojenih bodova, golova, gol razlika, razlika u poenima, pobjeda u nizu itd.) To je njegovo subjektivno misljenje a i koja ga ekipa moze demantovati ljudi su osvojili 100 bodova za 130 godina engleskog fudbala to niko nije uradio i pitanje je da li ce ikad.Ove godine Liverpul ima najbolji start u istoriji kluba i opet je Siti blizu njih.

Negativni

pre 5 godina

Imam utisak da mnogi komentarisu a da ne procitaju ceo tekst. Robi je izjavio da je najbolja ekipa u istoriji sto se tice "dubine tima". U prevodu, nije bitno da li su na terenu prvih 11 ili 6 igraca sa klupe, ekipa dominira. To nije mogla nijedna ekipa pre ove. Naravno da je bilo kvalitetnijih timova nego sto je Siti, kada gledamo prvih 13-14 igraca. Siti ima 18 igraca koji su legitimni takmaci za prvih 11.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan_BK, 11. februar 2019 20:12)

Tačno. Ali vole Srbi da trče pred rudu, pa to ti je. Pa ovaj narod ne ume sam da popuni formular za pasoš i ličnu kartu, a kamoli da čita tekst sa razumevanjem.

ojha

pre 5 godina

Robi je izjavio da je najbolja ekipa u istoriji sto se tice "dubine tima".

Pa uzmi Arsenal kada je uzeo titulu bez poraza, Npr tu sezonu su ih povrede sakatile maksimalno, igrali su dobar dio utakmica bez kompletne odbrane i opet ih nisi mogao pobjediti. Strasna ekipa..

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Prvi Murinjov Celzi I treći Fergusonov Junajted (2007-2009). Mada sam i ja ljubitelj '90-ih pa i Vengerovog Arsenala, ali to su ipak bile ekipe za ostrvo.

Corleone

pre 5 godina

Ne volim ih, simpatisem Liverpool od kraja 80-tih, mogao sam da crknem 2005 kad sam ono finale sa Milanom gledao. Ali da, mogao bih se sloziti sa Robijem, vrlo verovatno najbolja ekipa koju je Engleska ikada videla.

HARIS

pre 5 godina

Na golu Leman, u odbrani Kembel, Ture, Kol, Lauren, na sredini kapiten Vijera, tu jos Pires, Ljungberg, Bergkamp, Zilberto i u napadu covjek zbog koga smo mnogi zavoljeli Arsenal, ANRI! Ne znam, ali za mene je ovo najbolja ekipa ikada u PL.

atari st

pre 5 godina

Generacija '92 i tripla kruna iz '99. se znaci ne racunaju.. Sta ocekivati od okorelog skauzera, osim ogromne ljubomore na crveni deo Mancestera iz cega proizlazi ovako glup komentar. Siti opet zavrsava Ligu sampiona u cetvrtfinalu.
(Pera, 11. februar 2019 20:55)

citaj sta je izjavio, vreme kada si titule osvajao sa 13 igraca je proslo. brojaci Fergusonovih trofeja iskacu ko gremlini kad nahranis mogvaja.

vince carter

pre 5 godina

Glupa izjava Van der Sar,Nevil,Vidic,Ferdinand,Evra,Kerik,Gigs,Skols,Ronaldo,Tevez,Runi nasuprot njima u isto vreme bili su Ceh,Terry,Karvaljo,A.Cole,Balak,Esien,Lampard,Drogba,Anelka i tako dalje,Liverpul sa Toresom,Kuytom i drugima ili pre toga generacija Arsenala sa Anrijem,Bergkampom,Vierom,Piresom,Kembelom,Ljunbergom itd..mozda je City jak ali Junajted,Arsenal,Celzi nisu ni blizu kao sto su bili. A i generacija Junajteda sa Bekamom,Kolom,yorkom kasnije Van Nistelroy je isto dobra.

Sta ucini crni Parahovski???zar da izbacis avangardu?

pre 5 godina

Mancester sa Vidicem,Ferdinandom i ostalom druzinom je kvalitetniji tim.Ovaj nemoze da napravi rezultat.To ce se uskoro i videti.Igraju stihiski kao PSZ to je u principu isto.

sah 88

pre 5 godina

Kako ljudi ovako brzo zaboravljaju, pa do ječe je Junajted bio strah i trepet za ceku Evropu a pre njih Liverpul....... e to su bilo timovi nikada jači što se PL i Evrope tiče.

Alessandro NESTA#13#

pre 5 godina

Dosta diskusije može biti o ovako nečemu, ali Siti izgleda prilično moćno. Glavni favoriti za titulu i krajnje je vreme za njihovo polufinale u LŠ ( minimum ).

Ivan

pre 5 godina

Od nastanka Premier lige mozda da ali u istoriji engleskog fudbala cisto sumnjam. Nottingem Forest je davno osvajao Evropu kad se na utakmice pola islo avionom a pola autobusom, nije bilo komfora kao sada

Head Hunters

pre 5 godina

Robi i Maradona izgleda konzumiraju istu terapiju,posle ovakvih izjava šta drugo i pomisliti,pa generacija Čelsija sa Čehom na golu u odbrani Bosingva,Karvaljo,Teri,E.Kol,vezni red sa Esijenom,Lampardom i Balakom,napad sa Robenom,Anjelkom i Drogbom pritom na klupi Mikel,J.Kol,Aleks,Kalu,Kudićini,e to su bili pravi Spartanci,gladijatori modernog fudbala a ne danas ove seka perse,bundžije i instagram narcisoidni padavičari,tadašnji Čelsi bi pojeo za užinu ove današnje uštirkane gradjane!

rezultat iznad svega

pre 5 godina

Robi, to bi isto bilo kad kazu ovi klinci danas da je Mesi bolji od Pelea,Djokovic bolji od Federera,Lebron bolji od Djordan...poredjenja su smesna a dilema i ukusi ipak drugaciji!Svaki tim,pojedinac, nosi svoje vreme i breme a komperacije su iluzorne jer sport svakim danom napreduje.Mesi ne moze biti bolji od Pelea koji je vladao u svoje vreme i pritom osvojio 3 titule SP sa reprezentacijom. Djokovic nikako ne moze biti bolji od Federera dok ne osvoji ili prestigne 20 GS.Lebron nikako ne moze biti bolji od Djordana koji je osvojio 6 titula NBA.Mozemo reci da su ova tri sportista najbolji u svojoj eri ali ne zauvek dok ne nadmase postojece rekorde.Iz razloga sto imaju slabije rezultate po vrednovanju uspesnosti jer biti najbolji znaci da drze neke od rekorda koji su vazni za tu nominaciju.Pogotovo sto Lebron jos igra,Djokovic takodje i blizu su nego Mesi da to ostvare!U klupskom takmicenju REAL Madrid drzi primat zbog trofeja u LS,ali se nesme zanemariti cinjenica da igra Ajaks 70-tih je bila veoma lepa.U PL,Liverpul uz Man.Junajteda vodi po osvojenim titulama,iako Arsenal drzi rekord bez poraza u tom takmicenju pa ce dilema biti uvek prisutna,a taj tim je uzgred igrao najlepsi fudbal ikad vidjen na Ostrvu.Jedino Man.Junajted sa Fergijevim timom 2008-09, jer se okitio titulama LS mu moze parirati!Man.Siti najbolji u PL,nema ga nigde u LS tesko,sto pokazuje da Englezima a i Robiju je dragocenije biti prvi na Ostrvu nego u Evropi!Bregzit u svakom pogledu cak i u fudbalu!

Mile Dodik

pre 5 godina

Ovaj ne zna sta prica ili ocekuje da ga city zaposli,pa ih hvali.Niko ne moze ni da pridje generaciji FKCZ iz Barija.Onda idu pet praznih mesta pa ekipa VKPartizan sa Sostarem,Ikodinovicem,...

Ivica

pre 5 godina

Marshmello
Nije to Pep, to je seik!
Pep ne zna da osvoji LS!
Moze samo ligu jer ima 25 igraca u prvom timu!
Sa Barsom sto je osvajao je bila sramota za fudbal!
One sudijske kradje protiv penzionerskog Milana, i sledeće godine protiv Celzija, kada su i osvojili LS su nesto najsramnije sto moze neko da uradi!
Imao je i sa Bajernom sve vrhunske igrace pa samo Bundesliga!
Mislim da ce i ovde osvojiti ligu ove godine, i to je to, procitan posle dve sezone

neutralni felsh

pre 5 godina

Od nastanka Premier lige mozda da ali u istoriji engleskog fudbala cisto sumnjam. Nottingem Forest je davno osvajao Evropu kad se na utakmice pola islo avionom a pola autobusom, nije bilo komfora kao sada
(Ivan, 11. februar 2019 20:07)


kakve to ima veze?

Mmm

pre 5 godina

Vrsni poznavaoci fudbala,rekao je po dubini kvaliteta.Mogli biste u stvari da procitate ceo tekst a ne odmah pozurili da bacaju komentare.I to jeste istina,u smislu da imaju najbolje igrace na klupi.Da je najbolja u generalnom smislu-nije,ali to nije ni rekao.

Pera

pre 5 godina

Generacija '92 i tripla kruna iz '99. se znaci ne racunaju.. Sta ocekivati od okorelog skauzera, osim ogromne ljubomore na crveni deo Mancestera iz cega proizlazi ovako glup komentar. Siti opet zavrsava Ligu sampiona u cetvrtfinalu.

god

pre 5 godina

Vjerovatno je, zbog trauma, blokirao sjecanje na Arsenal u periodu 1998-2005
(Bergkamp, 11. februar 2019 20:42)

on je Arsenalu znao da utrpa tri komada za pet minuta.

Sabre

pre 5 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Zasto ti je ovo trebalo Robi, covece bozji? Bas sam te gotivio nekada kao igraca, ali ocito si se odao lepku posle zavrsetka karijere...

Trotter

pre 5 godina

Imenima nije ni prismrditi Unitedu s kraja prosle decenije ili s kraja 90 ih ,te Arsenalu pre 15 ak god i Chelsiju iz prosle decenije, ali igrom su najbolji. Jedino im mozda onaj strasni Arsenal moze parirat igrom . To ustvari dovoljno govori koliki je mag Gvardiola priznali mi to ili ne. Radi se o najvecem strucnjaku danasnjice. Porusio je sve moguce rekorde s kim ? Stones, Otamendi, ederson, walker, de brujnne, sterling,sane,aguero, jesus,silva,fernandino??i onda uporedite to sa Vandesarom, vidicem,ferdinandom,evrom,skolsom,gigsom,runijem,ronaldom,tevezom..ili ostalim vrlikim nabrojanim generacijama? Izvlaci max iz ne afirmisanh zvezda. ima sistem koji je napadacki orijentisan ,covek menja igru. Ja sam topnik, visedecenijski, ali nije mi tesko priznati da je ovaj City sjajan ne toliko zbog seika, zbog para,vec Gvardiole. Kao sto rekoh,mnogo jacih ekipa je bilo po imenima gledajuci, al osim mozda nepobedljivih ,niko nije igrao kao City ! Covek je mag ovog posla. Kakav Murinho i njemu slicni. Zato se slazem sa Faulerom. Rosterom nije najjaci,imenima..ali igrom su najbolji. I to vise nego dovoljno govori o treneru koji ih vodi.

Mikii

pre 5 godina

Citajuci komentare, stice se utisak da se u Srbiji nikad nece postovati tudje misljenje, ma koliko ono nama delovalo bezveze. Prosto neverovatno.

ojha

pre 5 godina

A ne znam.. Stam, Irwin, Schmeichel, Cole, Yorke, Bechkam, Giggs, Scholes, Keane.. (vjerovatno im nisam pisao ispravno prezimena) to je bila paklena mašina.. Imao sam osjecaj da mogu svakoga pobjediti sa pola gasa. City.. Imam osjecaj da u LP mogu od svakoga izgubiti. Ni u ligi ne dominiraju godinama kao sto je to znao Manchester raditi.

presheva

pre 5 godina

Pa kad bi neki seik i guardiola.. ulozili mijardu evrica u moj mali grad presevo.. verovatno bili bi dobri kao i city..al ipak guardiola bolje se snaso u premierligu nego bundesliga.. a ovaj city vec deceniju kupuje i kupuje

mile

pre 5 godina

na pes-u nisu.

gube u skok igri jer su nizi od drugih.



najjača ekipa bi bio bio nekadasnji Leeds sa ferdinandom, smitom, vidukom, kjuelom I ostale zivotinje od igraca, naravno da se nisu raspali.


isto tako izuzetno jaka ekipa mancestera koja je godinama vladala ( mislim vreme vidica I ferdinanda) . oni su bili nenormalno jaki.

Red devil 7

pre 5 godina

Junajted je vise puta imao strasnu ekipu, ona kojabje osim engleskog prvenstva uzela i LS je mozda i najjaca. Van der sar, Rio, Nemanja, Skols, Kristijano...sve jaci od jaceg. Arsenal koji je osvojio titulu bez poraza uz spektakularan fudbal je vjerovatno i bolji. Svaka cast Sitiju, igraju lijepo, efikasno ali mislim da su ove ekipe ipak bolje mada bih dodao i tim Celzija iz prvog mandata Murinja. Strasni sud su bili!

Milan_BK

pre 5 godina

Imam utisak da mnogi komentarisu a da ne procitaju ceo tekst. Robi je izjavio da je najbolja ekipa u istoriji sto se tice "dubine tima". U prevodu, nije bitno da li su na terenu prvih 11 ili 6 igraca sa klupe, ekipa dominira. To nije mogla nijedna ekipa pre ove. Naravno da je bilo kvalitetnijih timova nego sto je Siti, kada gledamo prvih 13-14 igraca. Siti ima 18 igraca koji su legitimni takmaci za prvih 11.

alex

pre 5 godina

Problem je u tome što ni Chelsea ni Manchester United a ni Arsenal nisu više onako dobri kao što su bili prije 10-15 godina. Tako da je teško sad uporediti City sa njima. Ne znam da li bi Aguero i ekipa onako prolazili juče da su Terry i Carvalho u odbrani a Cole po lijevoj strani. Da ne govorim da bi Drogba i Lampard sigurno imali bar 3-4 šanse juče koje bi pretvorili u gol...

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Prvi Murinjov Celzi I treći Fergusonov Junajted (2007-2009). Mada sam i ja ljubitelj '90-ih pa i Vengerovog Arsenala, ali to su ipak bile ekipe za ostrvo.

mr.wolf

pre 5 godina

Zaboravio kako je United u nekim sezonama kroz prvenstvo igrao uvek sa kombinovanim timom, i uglavnom dominirao ko god da je u timu. Ako to nije "dubina" onda ja nisam u pravu.

marepp

pre 5 godina

Aj ti sto nisi lepo napiso imena ali sto ih je Zvonko Mihajlovski izgovarao, doduse nesto pre tog tima... Na golu je Šmejkel, u odbrani su Geri Nivajl, Denis Irvajn, Geri Pelister, Henig Berg. U srednjem redu su Pol Suls, Niki Bats, Dejvid Bejkem i Roj Keni. U špicu su Endi Kol i Ole Gunar Solksjare!"

Zambezi

pre 5 godina

Imaju po dva igraca za svaku poziciju. De Brujne im je povredjen cele sezone, Mendi im je povredjen cele sezone, Kompani im je povredjen cele sezone i opet se skoro pa ne oseti izostanak tih igraca. Prosle godine Sane i Otamendi odigrali gotovo svaku utakmicu, a ove sezone su na klupi. Znaci Ederson, Mendi, Kompani, Laport, Voker, Fernandinjo, De brujne, D. Silva, Sterling, B. Silva, Aguero, na klupi Zincenko, Delf, Stouns, Otamendi, Gundogan, Mahrez, Sane, Zezus, verovatno sam nekog smetnuo sa uma. Dve ekipe bez problema mogu da izvedu. To danas retko ko moze.

Oliver

pre 5 godina

Istina. Priznajem,bio sam skeptican prema Gvardioli dok je bio trener Barselone. Onda sam bio besan kad je preuzeo moj Bayern,u trenutku kad je moj omiljeni Heynckes osvojio tripletu. Onda sam gledao kako radi u Bayernu. Ja sam znao u kojoj formaciji Bayern igra i koje izmene trener vrsi,za vreme van Gaala i Heynckesa.Kod Gvardiole se desavalo da ne znam,ne samo od utakmice do utakmice,nego u toku utakmice. Jeste da nije osvojio Ligu sampiona,ali tada su Real i Barcelona bili na vrhuncu,2014. i 2015.Jedino protiv Atletica nije smelo da se izgubi. Ali kad poredimo danasnji Bayern sa Gvardiolinim,ono izgleda kao Periklovo doba u odnosu na danas. Ona dominacija,suverenost,efikasnost i nadmocnost danas ne postoje. A sada Siti igra kao Bayern i Barcelona,sto znaci da Pep implementira svoju filozofiju igre u trecem klubu,u trecoj ligi,na trecem razlicitom jeziku.To je velicina,tu vise nema spora. On je veliki trener,inovator,kao Rinus Mihels ili Helenio Herera. Ja bih voleo da Pep ponovo bude trener Bayerna i dovrsi posao osvajanjem Lige sampiona.

Donn

pre 5 godina

Covjek ne govori o istoriji ni o cemu vec jednostavno da je ovaj Pepov Siti bolji od svih, kad se pogleda statisticki u PL nije bila bolja ekipa, drze sve rekorde (najvise osvojenih bodova, golova, gol razlika, razlika u poenima, pobjeda u nizu itd.) To je njegovo subjektivno misljenje a i koja ga ekipa moze demantovati ljudi su osvojili 100 bodova za 130 godina engleskog fudbala to niko nije uradio i pitanje je da li ce ikad.Ove godine Liverpul ima najbolji start u istoriji kluba i opet je Siti blizu njih.

Negativni

pre 5 godina

Imam utisak da mnogi komentarisu a da ne procitaju ceo tekst. Robi je izjavio da je najbolja ekipa u istoriji sto se tice "dubine tima". U prevodu, nije bitno da li su na terenu prvih 11 ili 6 igraca sa klupe, ekipa dominira. To nije mogla nijedna ekipa pre ove. Naravno da je bilo kvalitetnijih timova nego sto je Siti, kada gledamo prvih 13-14 igraca. Siti ima 18 igraca koji su legitimni takmaci za prvih 11.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan_BK, 11. februar 2019 20:12)

Tačno. Ali vole Srbi da trče pred rudu, pa to ti je. Pa ovaj narod ne ume sam da popuni formular za pasoš i ličnu kartu, a kamoli da čita tekst sa razumevanjem.

ojha

pre 5 godina

Robi je izjavio da je najbolja ekipa u istoriji sto se tice "dubine tima".

Pa uzmi Arsenal kada je uzeo titulu bez poraza, Npr tu sezonu su ih povrede sakatile maksimalno, igrali su dobar dio utakmica bez kompletne odbrane i opet ih nisi mogao pobjediti. Strasna ekipa..