1. Ja sam neko koga su bili nazivali hejterom Irvinga, jer mi se nije svidelo sto mu je pozicija plej a igrao je kao dvojka. Nikad on nije razigravao ekipu...ali to nije slucaj ove sezone. Pogotovo u zadnjih 20ak utakmica gde mu je prosek blizu 10 asistencija po mecu. Problem je u Tejtumu, i Braunu i Rozieru u manjoj meri. Ali ono sto ja vidim u Tejtumu, je da se malo previse potpalio zbog medijskih hvalospeva...ti treninzi sa Kobijem letos...lik uzima jako lose suteve iz izolacija, i promasuje. Igra kao Melo..to nije dobro za ovu ekipu Bostona, koja je pod Bred Stivensom najvise uspeha imala kad se lopta krece. Upalite 2-3 utakmice pa cete videti. Irving itekako igra kao plej, nisu jeftine asistencije, probija odbranu i kreira. A i na kraju krajeva, treba da bude glavni i da uzima suteve kad se mec lomi i generalno. Lik je superstar, i njihov daleko najbolji igra. Smesne su bile spekulacije letos kao je li sad ovo Tejtumov tim. Moris i Horford su po meni sledeca dva najbolja igraca ove ekipe. Obojica ne staju u odbrani, konstantno su aktivni. Horford mnogo iskustan, i u napadu protivnickim centrima predstavlja problem jer moze i sa distance itekako da pogodi, u cemu je i Moris konzistentan.
  (Marko, 12. februar 2019 02:55)

  # Link komentara

 2. Ne ulazim u to da li je u pravu jer ne znam, ali ovo je pravi i iskren komentar jednog profesionalca i košarkaša. Sad sam siguran da će biti samo bolji kao tim.
   (Twist, 11. februar 2019 20:46)

  # Link komentara

 3. Gde je tabela zapada?:)
  (laik, 11. februar 2019 16:45)

  # Link komentara

 4. Ovaj moris treba da ima manju ofanzivnu ulogu u timu. . .nema mu mesta pored mladih i hejvorda i kajrija . .dakle odbranu decko ti izuci koliko mozes na max. . .a irvinig ako hoce kao lechoke da gusi neka gusi drugu fransizu. .previse je ovde talenta i ovom timu nije potreban vodja nego neko rece da se ugleda na karija. . .greska. .ceo tim da se ugleda na wariorse. .nema jednog vodje. . .svi su vodje. . .gleda. ove ludake kad livingston i igi drze govorancije motivacione. .pa kari grin tompson kd. . .svi pricaju. .svu shvatili ulogu.. . .kad omatori horford menjati ga i kajrija ako se ne opameti i buducnost je svetla svakako. .
   (stefan, 11. februar 2019 16:32)

  # Link komentara

 5. Kajri 100%.
  Uzme sam da dribla celu odbranu a svi ostali saigraci stoje sa strane smoreni i gledaju, ne znam, valjda treba da aplaudiraju i da mu se dive.
  Postao je tezak ball stopper.
  Kosarka na nivou osnovne skole.

  Savetujem mu da izucava igru Stef Karija. Stef dribla kad situacija to zahteva, u suprotnom on dodaje loptu i ne koci tok igre.
   (Ivica Toronto ex Vozdovac, 11. februar 2019 16:19)

  # Link komentara

 6. Jedino gori od Bostona su Lejkersi na celu sa Lequeenom!!
  (Lbj hater, 11. februar 2019 16:09)

  # Link komentara

 7. Bred Stivens je fantastican trener, sa neverovatnom vizijom igre ali jednostavno on jos nema AUTORITET.
  (grow, 11. februar 2019 16:06)

  # Link komentara

 8. Misli, pre svih, na Kajrija...
  (Obodoti, 11. februar 2019 16:06)

  # Link komentara

 9. Morace da ode Irving,to je vise nego ocigledno.Fantastican je igrac nesumnjivo,ali prosto ne ide uz ovaj tim.
   (MJ, 11. februar 2019 16:04)

  # Link komentara

 10. nesto mi govori da ce sada da zaredjaju dobre rezultate...manje zbog morisovih komentara,vise zbog kajrijeve povrede...

  sportski pozdrav :)
   (anti-reklamozder, 11. februar 2019 15:50)

  # Link komentara

 11. Sledecu igraju sa Philom,konacno da ih nakantaju.
   (MaxX, 11. februar 2019 15:41)

  # Link komentara

 12. pa da, sve sami privatnici. kajri dokazani privatnik, tejtum hoće loptu, moris se ispucava, braun kada udje hoce sve solo, rozir je ne da nikom... hejvord uplašen, horford ne igra ni 30% u odnosu na prethodne sezone, jedino smart radi svoj posao. očekivano je bilo da preoru istok, ovako su sad tek treći favoriti za finale
   (Hakeem, 11. februar 2019 15:38)

  # Link komentara