Utorak, 05.02.2019.

08:30

Bogdanović i Bjelica neprimetni – Sparsi nemoćni protiv Kingsa

Košarkaši Sakramento Kingsa zabeležili su vrednu pobedu nad San Antonijom rezultatom 127:112.

Izvor: LN

Bogdanoviæ i Bjelica neprimetni – Sparsi nemoæni protiv Kingsa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

lignjoslav

pre 5 godina

@Pozz iz ZG,
Ima verovatno do toga da si upao da ih gledas u vreme Bogijeve krize. Imao je sjajne periode, gde je imao fantastican pas i pregled igre. Šut tu i tamo, ali je bio daleko korisniji
Odakle ti to da je spor. Ima decko dribling u prodoru kada cesto raspameti svoje čuvare.
Sto se tice odbrane, u timu koji je gotovo i ne igra on je daleko iznad proseka. On je covek koji uci i napreduje stalno, a tamo mislim tu odbranu nekako ne moze da unapredi jer nema od koga da nauci. Tu je stagnirao, ali daleko od toga da je los defanzivac
I zaista grešiš za Bogdana. Sigirno nije dosao da uziva. On je najveci radnik od svih pobrojanih (ima do toga da nije toliki talenat za kojeg ga mnogi ovde smatraju, pa radi više na sebi), a naravno da mu je smanjena minutaža zato što loše igra poslednjih 4 ,5 utakmica, ali eto pre tih 5, bio je najbolji u par utakmica. Bio je cak među najboljim 6 igračima jedno vreme, a to što nije član prve petorke nije ni bitno, jer često igra po 30 minuta i ravnopravan je sa članovima iz prve petorke po minutaži, a igrao je završnice u vecini utakmica (bio eto par puta igrač odluke) što nije karakteristika rezervista. U SAC ima njih par koji su nezamnljivi i nekih 5,6 ravnopravnih. Uostalom Bjelica je starter bio i pre Beglijeve povrede, ali su ravnopravno delili minutažu.
Bogi nema takav status da ga neko trpi kada igra loše, nije ga jos zaradio, pa zato smanjena minutaža. Ali za njega se ne brinem. Za Bjelicu se vec brinem
Za Beglija se slazem da ce istisnuti Bjelicu tj da ce njegova minutaza rasti a Bjeličina padati, ali je to jednostavno jer je Begli bolji igrac od Bjelice (i najboljeg Bjelice) Bjelica je nestabilan,uvek je bio. Secam se ja mislim SP (a mozda i neko EP nisam siguran) gde je bio ubedljivo nas najboljolji igrac u prvim utakmicama, i onda odjednom nestao.
Ima do toga da je cini mi se nikad deblji i sporiji, a covek forsira prodor u kojima redovno gubi lopte, a ima odlican šut.
Za njega bi jedino rekao da bi trebalo da vise siluje šut, jer su njegove krize bas dugotrajne, a tako ce brze izaci iz jedne i povratiti sampouzdanje, najbolje da radi ono što ume, a u Sac skoro svi siluju, cak i Šampert koji ima losiji šut od njega.
Ćoškarenjem sigurno nece izaci iz krize. Uostalom minutaza ce mu se svakako smanjivati, a ako pokusa makar da se izvuče barem ce biti u fazonu pokušao sam al ne ide. Ovako, data mu je šansa kako ti lazes, a on sem fantasticnog početka sezone, ne da je nije iskoristio vec nekako nije ni pokušao.

lignjoslav

pre 5 godina

@bogdanovic do jeseni nazad u EU
Menjao bi 10 bojana za jednog Bogdana. (a Zvezdas sam ;) )
Zabluda je da je Bojan bolji igrač. (na stranu što je je Bogdan i bolji defanzivac, s kosarka se igra u oba smera)
Bogi je igrac koji za razliku od ostalih, konstantno napreduje. Nema toliko dobar šut i talenat koliko bi hteo (kao prezimenjak iz Hrvatske) , ali mislim da je poslednje EP bilo prelomno na koju ce stranu njegova karijera. Od promašenog otvorenog suta za produžetak na OI protiv Amera do sada to nije isti igrač.
Igrac koji je bio veciti choker, odigra onako brutalnu partiju protiv Rusa kada sam ja prvi očekivao da zakaže i kao vođa nas dovede do srebra gde je ruku na srce bilo barem 4,5 ekipa koje su bile kvalitetnije. A cak smo imali i egal pred kraj sa Slovencima koji su opet došli u za nas 1 klasu jačem sastavu. (da ne govorimo poguranac od sudija kod egala i 3 slobodna)
Cak ni Bogi iz ruki sezone nije isti ko ovaj bogi. Ovaj Bogi mnogo vise asistira, igra racionalnije i trpi svakakva divljanja saigrača i ne uzvraca istom merom. Podivlja i on i sutira ponekad nerezonski, ali to je jednostavno uticaj okoline gde svi, ali svi više divljaju od njega.
Ušao čovek u lošu formu, dešava se. Duga je sezona, a onakav šut ko protiv LAL i poslednjodj sekundi Bogi od par par godina ne bi nikad pogodio.
Sa druge strane Bojan je najbolji igrač Hrvatske i vrhunski šuter (daleko bolji od Bogija) trebalo bi vođa Hrvatske repke, koji za razliku od Bogija, nije uspeo duplo bolji tim ni da dovede u borbu za medalje. Razmontirase ih isti oni Rusi koje Bogi sam pobedio u onakvoj završnici.
Nije to samo do tradicije, ima nesto i do "kahones" koje su Bogiju za ove dve godine na iznenađenje svih, pa i mene neverovatno izrasle.

LBJ

pre 5 godina

Tako je to kad se košarka uči u Žitko basketu... Bogdan je iznenađujuće spor, imajući u vidu da nije mnogo visok za NBA igrača, niti težak, prosto spor je, naročito bočno, zato je rupa u odbrani a u ulazu u napadu retko može da probije. Opet nema ni masu da na mišiće dobije duel.

Bjelici je ovo poslednja sezona u NBA. Spor, bezvoljan, posle će u intervjuima onako smoren, kakav je, da priča 'eto ja sam dobio takvu ulogu... da budem backup za tog malog Bagleya (ranije Townsa), koji je projektovan da bude uskoro i MVP lige... eto ja sam se trudio, eto, trener je tako odlučio da ja budem backup, eto, eto, eto... izgovori.

Poz iz Zg

pre 5 godina

Gledao sam Sacramento i moram reci da Bogdan ocajno igra. U redu, ne ide ga sut, ali obrana mu je isto katastrofalna. Par puta je otisao od svog igraca,gdje taj kojeg je cuvao ostajao na 3 sam i pogadjao. Bjelica nazalost nema igru ledjima i cim vidim da krene prema kosu to bude izgubljena lopta. Mislim da je i minutaza Bogdanu jako smanjena jer igra uzasno lose. Znate,nekom je cilj kada dodje u NBA da tamo i ostane i da pokaze da je medju najboljima kao Jokic,Nurkic,Vucevic,Bojan, a neko dodje da uziva pod svijetlima tog cirkusa kao Boban,Hezonja,Bogdan,Teo,Bender. Jednostavno ni Bjeli ni Bogdan vise nisu nikakav faktor u Sacramentu i mislim da ce Bjeli izgubiti mjesto startera jer mali Bagley rastura. Nek onda ne kuka da nije dobio sansu,jer vise od pola sezone je starter a odigrao samo par utakmica dobro. Bogdan startersku poziciju ne moze ni kod Divca da vidi(Hield ubija kako igra) a kamoli u nekoj drugoj momcadi,jer Bogi Bomb decko ni more sa obale ne moze pogoditi. Cak i kada ide na kos, to izgleda smijesno,jer se zabio u centra i pao na parket,kao da je udario u zid. Ali nema veze,on je legenda Partizana i srpske kosarke i to ce ostati ali u NBA je ispod prosijeka,sto je i ocekivano jer cesto sigurno ostaje bez energije i dobro da ne zaplace zbog toga.

Mikii

pre 5 godina

Sramota da Bogdanović uzima samo deset šuteva a Dončić po 25 u proseku,šutiraj čoveče čega se plašiš
(shipuchichvu, 05. februar 2019 09:21)

I ovih stnadardnih 2/11 je dovoljno sramotno. Naopako da sutne 35 puta i promasi 30, od toga ga ni mocni Divac ne bi spasao.

Mikii

pre 5 godina

Prva dva komentara ovde... Sve smo zaslužili što nam se dešava.
(Vlad Rad, 05. februar 2019 09:02)

Prva dva komentara ovde ne zabijaju glavu u pesak, nego stvari posmatraju realno. Kad biste svi to radili umesto sto zivite u oblacima, onda ne bismo zasluzivali ovo sto nam se desava.

kimi

pre 5 godina

Ali ovi krosani su mi najludji.Pa naš Bogdanović sipa trojke.Alo bre pa samo to i ume( ponekad).Bogdan i Bojan su potpuno različiti igrači.Bogdan je kreativac,voli da ima loptu u rukama da razigrava saigrače,ne juri ličnu statistiku,odlično igra u odbrani.Sa druge strane Bojan je klasičan šuter.Kada ga krene zna da tera i do 30 poena.U suprotnom nigde ga nema.Nema kreativnosti u njegovoj igri,rekao bih Perperoglu za bogate.
(Statuskan, 05. februar 2019 11:55)

Bojan je odlican igrac, mediji oko Kingsa govore kako ce mu Divac ponuditi ugovor na leto.
Jedino ako tu odluku ne stopira vlasnik eto Bojana na leto u Sakramentu.

kimi

pre 5 godina

Bogi igra jako inteligentno, ne forsira se i Kingsi ruse sve pred sobom. Sakramento je ekipa koja je uz Denver najveci hit lige. Kad Bogiju proradi sut, bice svasta. Nemojte zaboraviti, da je Bogi kapiten zvezda u usponu.
(ratko, 05. februar 2019 11:42)

I ne moze da forsira jer ga je iz tima izbacio jedan Sampert.
Do pre desetak utakmica je Bogdan zavrsavao na parketu i ako nije pocinjao, u poslednje vreme Sampert zavrsava. Protiv Spursa kada je bio zamenjen bilo je primetno nezadovoljstvo na njegovom licu.

kimi

pre 5 godina

Bogdan je i pre navodne povrede slabo sutirao.
Pre par utakmica kada je dobro sutirao je rekao da je povreda proslost sada se opet vadi na povredu.
Bogdan je dobar igrac ali nije suter.

Statuskan

pre 5 godina

Bogdane beži od ovih divljaka i predji kod Popovića u Sparse.To je tim za tebe.Tvoja karijera puno podseća na karijeru Manu Djinobilija.Iste godine ste imali kada ste došli u NBA.Sličan tip igrača a Sparsi očajnički traže njegovog naslednika.

Kukatilo

pre 5 godina

Da li neko moze da napise koji je Bogijev procenat suta za 3 na poslednjih 5-6 utakmica?
(Kukatilo, 5. februar 2019 09:42) 

Na poslednjih 5 utakmica ima sut za tri poena 5/33, odnosno 15.2%. 
Nazalost!
(x, 05. februar 2019 10:52)

Toliko bi otprilike imao i DeAndre Dzordan da sutira trojke. Impresivno.

aha

pre 5 godina

Nemoj da pricate da je Bogdan u padu forme, ti koji to kazu ne prate Bogdana od pocetka nba ove sezone. Covek jednostavno ima katastrofa procente suta e sad ako sutira vise od 20 puta onda ima dobar broj poena ako ne sutira bude ovako. Samo sto nasi novinari samo pontenciraju broj poena, ali coveku je prosek ove sezone oko 30% iz igre a za tri da ne pricam mislim da nema ni 20%. Svaku 5 utakmicu ima oko 40 ili 50%. Jako je pokvario sut, to nije kao ne volim ga, vec realna kritika i zabrinjavajice.

kvisko

pre 5 godina

Da li neko moze da napise koji je Bogijev procenat suta za 3 na poslednjih 5-6 utakmica?

Bogdanov procenat suta je : 0,003 tj. 1 od 30 suteva ulazi u kos.
Popravlja se, ide na bolje u zadnje vreme.

ratko

pre 5 godina

Bogi igra jako inteligentno, ne forsira se i Kingsi ruse sve pred sobom. Sakramento je ekipa koja je uz Denver najveci hit lige. Kad Bogiju proradi sut, bice svasta. Nemojte zaboraviti, da je Bogi kapiten zvezda u usponu.

Lyon Boy

pre 5 godina

Bogdan igra povredjen,ako to dusebriznike zanima.Ista povreda kao Paul Millsap na pocetku sezone.Mora da pauzira ali nemaju kad.Na pitanje novinarke o tome Bogdan nije zeleo da prica,posle utakmice sa Portlandom.

x

pre 5 godina

Treba samo realno gledati stvari i sve će biti bez stresa. Dakle, Bogdan je odličan evropski i prosječan NBA igrač. Neko ga nagovorio da sazrijeva u Evropi i pokvario mu NBA karijeru. Ali to je bio njegov izbor.
Pored svega, čovjek zabija preko 15 poena po utakmici, smatram da je to odlično, ali takođe smatram da puno više i ne može. Sad će mu 27 godina, negdje je u zenitu karijere, dakle, teško da može napredovati.
(WillyWonka, 5. februar 2019 09:35)

Mislim da nije toliko zakasnio. Pa i dalje vecina Amerikanaca posle koledza dolazi u NBA, dakle sa 23 godine. Samo najveci talenti dolaze direktno iz srednje skole ili posle 1. godine kokledza. Dzordan je dosao u NBA sa 22 godine! Djinobili igrao u Evropi, pa kao Bogdan sa 25 dosao u NBA.

Statuskan

pre 5 godina

Ali ovi krosani su mi najludji.Pa naš Bogdanović sipa trojke.Alo bre pa samo to i ume( ponekad).Bogdan i Bojan su potpuno različiti igrači.Bogdan je kreativac,voli da ima loptu u rukama da razigrava saigrače,ne juri ličnu statistiku,odlično igra u odbrani.Sa druge strane Bojan je klasičan šuter.Kada ga krene zna da tera i do 30 poena.U suprotnom nigde ga nema.Nema kreativnosti u njegovoj igri,rekao bih Perperoglu za bogate.

hihihi

pre 5 godina

Sramota da Bogdanović uzima samo deset šuteva a Dončić po 25 u proseku,šutiraj čoveče čega se plašiš 
(shipuchichvu, 05. februar 2019 09:21) 

Sramota je što su uopšte u NBA

x

pre 5 godina

Da li neko moze da napise koji je Bogijev procenat suta za 3 na poslednjih 5-6 utakmica?
(Kukatilo, 5. februar 2019 09:42)

Na poslednjih 5 utakmica ima sut za tri poena 5/33, odnosno 15.2%.
Nazalost!

Kukatilo

pre 5 godina

Sramota da Bogdanović uzima samo deset šuteva a Dončić po 25 u proseku,šutiraj čoveče čega se plašiš
(shipuchichvu, 05. februar 2019 09:21)

Plasi se realnosti... Snajperista nas

valjevac

pre 5 godina

Beli trojku sa 10m,dobra odbrana,Bogdan koševe kad se lomio meč,ali sve u svemu tanko....najjači je komentator na kraju "Srbi se grle"(Greg,Vlade i Bogdan)

nije zvaka za seljaka

pre 5 godina

@vlada to je ono kad pokusavaju da trolaju a nemaju pojma kako to ide, pa izmisljaju gluposti i misle da su smesni, a ispadaju jadni

WillyWonka

pre 5 godina

Treba samo realno gledati stvari i sve će biti bez stresa. Dakle, Bogdan je odličan evropski i prosječan NBA igrač. Neko ga nagovorio da sazrijeva u Evropi i pokvario mu NBA karijeru. Ali to je bio njegov izbor.
Pored svega, čovjek zabija preko 15 poena po utakmici, smatram da je to odlično, ali takođe smatram da puno više i ne može. Sad će mu 27 godina, negdje je u zenitu karijere, dakle, teško da može napredovati.

Filip

pre 5 godina

Sramota da Bogdanović uzima samo deset šuteva a Dončić po 25 u proseku,šutiraj čoveče čega se plašiš
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (shipuchichvu, 5. februar 2019 09:21

Ajde da se ne lažemo....Dončić uzima 15,8 šuteva po utakmici, Bogdan 12,9 šuteva.
Bogdan je imao lošu utakmico pa šta? Ovo je NBA, za dva dana nova utakmica.

vlada

pre 5 godina

Bojan Bogdanovic 16, 3
Bogdan Bogdanovic 15,1
Razlika je jedino sto Bogdan ulazi sa klupe, a Bojan je starter. Ne znam kada to Bojan sipa po 30 poena, ali ajd'.

BBBBBBBBBB

pre 5 godina

Ljudi, odigrali su lose, pa sta? U padu su forme, pa sta? To su bre nasi ljudi, alo, sta je sa vama? Je l realno da se sladite losim partijama nasih igraca? Je l vas ubi to sto su veoma uspesni, a iz nase zemlje su, pritom su napravili milione, a vi imate 200 dinara u dzepu?! Odakle vise tolika mrznja prema nasim ljudima? Nama neprijatelji ne trebaju!!! Sramite se!!!

Bogdanovic do jeseni nazad u EU

pre 5 godina

Svi sto krituikuju Divca sto je uzeo Bogdanovica a ne Doncica moraju da shvate da se covek zbunio on je mislio to je Bogdanovic iz Hrvatske koji tovari po tridesetak koseva i nimalo nije solidan, tako se isto zbunio i kada su primali Kosovo u MOK umesto da digne ruku za protiv on digo za za, zbunjive je prirode

Milan

pre 5 godina

Begli se vratio posle povrede i tek sad uhvatio vrhunsku formu, očigledno je jako važan u rotaciji Kingsa pod košem, gde su slabiji nego spolja. Kingsima je ove sezone mnogo važnije da mladi igrači napreduju što se sa Foksom, Beglijem, Džajlsom i pogotovo Hildom upravo i dešava.

BBBBBBBBBB

pre 5 godina

Ljudi, odigrali su lose, pa sta? U padu su forme, pa sta? To su bre nasi ljudi, alo, sta je sa vama? Je l realno da se sladite losim partijama nasih igraca? Je l vas ubi to sto su veoma uspesni, a iz nase zemlje su, pritom su napravili milione, a vi imate 200 dinara u dzepu?! Odakle vise tolika mrznja prema nasim ljudima? Nama neprijatelji ne trebaju!!! Sramite se!!!

vlada

pre 5 godina

Bojan Bogdanovic 16, 3
Bogdan Bogdanovic 15,1
Razlika je jedino sto Bogdan ulazi sa klupe, a Bojan je starter. Ne znam kada to Bojan sipa po 30 poena, ali ajd'.

Milan

pre 5 godina

Begli se vratio posle povrede i tek sad uhvatio vrhunsku formu, očigledno je jako važan u rotaciji Kingsa pod košem, gde su slabiji nego spolja. Kingsima je ove sezone mnogo važnije da mladi igrači napreduju što se sa Foksom, Beglijem, Džajlsom i pogotovo Hildom upravo i dešava.

WillyWonka

pre 5 godina

Treba samo realno gledati stvari i sve će biti bez stresa. Dakle, Bogdan je odličan evropski i prosječan NBA igrač. Neko ga nagovorio da sazrijeva u Evropi i pokvario mu NBA karijeru. Ali to je bio njegov izbor.
Pored svega, čovjek zabija preko 15 poena po utakmici, smatram da je to odlično, ali takođe smatram da puno više i ne može. Sad će mu 27 godina, negdje je u zenitu karijere, dakle, teško da može napredovati.

valjevac

pre 5 godina

Beli trojku sa 10m,dobra odbrana,Bogdan koševe kad se lomio meč,ali sve u svemu tanko....najjači je komentator na kraju "Srbi se grle"(Greg,Vlade i Bogdan)

x

pre 5 godina

Da li neko moze da napise koji je Bogijev procenat suta za 3 na poslednjih 5-6 utakmica?
(Kukatilo, 5. februar 2019 09:42)

Na poslednjih 5 utakmica ima sut za tri poena 5/33, odnosno 15.2%.
Nazalost!

Bogdanovic do jeseni nazad u EU

pre 5 godina

Svi sto krituikuju Divca sto je uzeo Bogdanovica a ne Doncica moraju da shvate da se covek zbunio on je mislio to je Bogdanovic iz Hrvatske koji tovari po tridesetak koseva i nimalo nije solidan, tako se isto zbunio i kada su primali Kosovo u MOK umesto da digne ruku za protiv on digo za za, zbunjive je prirode

Filip

pre 5 godina

Sramota da Bogdanović uzima samo deset šuteva a Dončić po 25 u proseku,šutiraj čoveče čega se plašiš
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (shipuchichvu, 5. februar 2019 09:21

Ajde da se ne lažemo....Dončić uzima 15,8 šuteva po utakmici, Bogdan 12,9 šuteva.
Bogdan je imao lošu utakmico pa šta? Ovo je NBA, za dva dana nova utakmica.

Kukatilo

pre 5 godina

Sramota da Bogdanović uzima samo deset šuteva a Dončić po 25 u proseku,šutiraj čoveče čega se plašiš
(shipuchichvu, 05. februar 2019 09:21)

Plasi se realnosti... Snajperista nas

aha

pre 5 godina

Nemoj da pricate da je Bogdan u padu forme, ti koji to kazu ne prate Bogdana od pocetka nba ove sezone. Covek jednostavno ima katastrofa procente suta e sad ako sutira vise od 20 puta onda ima dobar broj poena ako ne sutira bude ovako. Samo sto nasi novinari samo pontenciraju broj poena, ali coveku je prosek ove sezone oko 30% iz igre a za tri da ne pricam mislim da nema ni 20%. Svaku 5 utakmicu ima oko 40 ili 50%. Jako je pokvario sut, to nije kao ne volim ga, vec realna kritika i zabrinjavajice.

nije zvaka za seljaka

pre 5 godina

@vlada to je ono kad pokusavaju da trolaju a nemaju pojma kako to ide, pa izmisljaju gluposti i misle da su smesni, a ispadaju jadni

hihihi

pre 5 godina

Sramota da Bogdanović uzima samo deset šuteva a Dončić po 25 u proseku,šutiraj čoveče čega se plašiš 
(shipuchichvu, 05. februar 2019 09:21) 

Sramota je što su uopšte u NBA

kimi

pre 5 godina

Bogi igra jako inteligentno, ne forsira se i Kingsi ruse sve pred sobom. Sakramento je ekipa koja je uz Denver najveci hit lige. Kad Bogiju proradi sut, bice svasta. Nemojte zaboraviti, da je Bogi kapiten zvezda u usponu.
(ratko, 05. februar 2019 11:42)

I ne moze da forsira jer ga je iz tima izbacio jedan Sampert.
Do pre desetak utakmica je Bogdan zavrsavao na parketu i ako nije pocinjao, u poslednje vreme Sampert zavrsava. Protiv Spursa kada je bio zamenjen bilo je primetno nezadovoljstvo na njegovom licu.

x

pre 5 godina

Treba samo realno gledati stvari i sve će biti bez stresa. Dakle, Bogdan je odličan evropski i prosječan NBA igrač. Neko ga nagovorio da sazrijeva u Evropi i pokvario mu NBA karijeru. Ali to je bio njegov izbor.
Pored svega, čovjek zabija preko 15 poena po utakmici, smatram da je to odlično, ali takođe smatram da puno više i ne može. Sad će mu 27 godina, negdje je u zenitu karijere, dakle, teško da može napredovati.
(WillyWonka, 5. februar 2019 09:35)

Mislim da nije toliko zakasnio. Pa i dalje vecina Amerikanaca posle koledza dolazi u NBA, dakle sa 23 godine. Samo najveci talenti dolaze direktno iz srednje skole ili posle 1. godine kokledza. Dzordan je dosao u NBA sa 22 godine! Djinobili igrao u Evropi, pa kao Bogdan sa 25 dosao u NBA.

Mikii

pre 5 godina

Sramota da Bogdanović uzima samo deset šuteva a Dončić po 25 u proseku,šutiraj čoveče čega se plašiš
(shipuchichvu, 05. februar 2019 09:21)

I ovih stnadardnih 2/11 je dovoljno sramotno. Naopako da sutne 35 puta i promasi 30, od toga ga ni mocni Divac ne bi spasao.

kimi

pre 5 godina

Bogdan je i pre navodne povrede slabo sutirao.
Pre par utakmica kada je dobro sutirao je rekao da je povreda proslost sada se opet vadi na povredu.
Bogdan je dobar igrac ali nije suter.

Statuskan

pre 5 godina

Ali ovi krosani su mi najludji.Pa naš Bogdanović sipa trojke.Alo bre pa samo to i ume( ponekad).Bogdan i Bojan su potpuno različiti igrači.Bogdan je kreativac,voli da ima loptu u rukama da razigrava saigrače,ne juri ličnu statistiku,odlično igra u odbrani.Sa druge strane Bojan je klasičan šuter.Kada ga krene zna da tera i do 30 poena.U suprotnom nigde ga nema.Nema kreativnosti u njegovoj igri,rekao bih Perperoglu za bogate.

Kukatilo

pre 5 godina

Da li neko moze da napise koji je Bogijev procenat suta za 3 na poslednjih 5-6 utakmica?
(Kukatilo, 5. februar 2019 09:42) 

Na poslednjih 5 utakmica ima sut za tri poena 5/33, odnosno 15.2%. 
Nazalost!
(x, 05. februar 2019 10:52)

Toliko bi otprilike imao i DeAndre Dzordan da sutira trojke. Impresivno.

Poz iz Zg

pre 5 godina

Gledao sam Sacramento i moram reci da Bogdan ocajno igra. U redu, ne ide ga sut, ali obrana mu je isto katastrofalna. Par puta je otisao od svog igraca,gdje taj kojeg je cuvao ostajao na 3 sam i pogadjao. Bjelica nazalost nema igru ledjima i cim vidim da krene prema kosu to bude izgubljena lopta. Mislim da je i minutaza Bogdanu jako smanjena jer igra uzasno lose. Znate,nekom je cilj kada dodje u NBA da tamo i ostane i da pokaze da je medju najboljima kao Jokic,Nurkic,Vucevic,Bojan, a neko dodje da uziva pod svijetlima tog cirkusa kao Boban,Hezonja,Bogdan,Teo,Bender. Jednostavno ni Bjeli ni Bogdan vise nisu nikakav faktor u Sacramentu i mislim da ce Bjeli izgubiti mjesto startera jer mali Bagley rastura. Nek onda ne kuka da nije dobio sansu,jer vise od pola sezone je starter a odigrao samo par utakmica dobro. Bogdan startersku poziciju ne moze ni kod Divca da vidi(Hield ubija kako igra) a kamoli u nekoj drugoj momcadi,jer Bogi Bomb decko ni more sa obale ne moze pogoditi. Cak i kada ide na kos, to izgleda smijesno,jer se zabio u centra i pao na parket,kao da je udario u zid. Ali nema veze,on je legenda Partizana i srpske kosarke i to ce ostati ali u NBA je ispod prosijeka,sto je i ocekivano jer cesto sigurno ostaje bez energije i dobro da ne zaplace zbog toga.

kvisko

pre 5 godina

Da li neko moze da napise koji je Bogijev procenat suta za 3 na poslednjih 5-6 utakmica?

Bogdanov procenat suta je : 0,003 tj. 1 od 30 suteva ulazi u kos.
Popravlja se, ide na bolje u zadnje vreme.

ratko

pre 5 godina

Bogi igra jako inteligentno, ne forsira se i Kingsi ruse sve pred sobom. Sakramento je ekipa koja je uz Denver najveci hit lige. Kad Bogiju proradi sut, bice svasta. Nemojte zaboraviti, da je Bogi kapiten zvezda u usponu.

Mikii

pre 5 godina

Prva dva komentara ovde... Sve smo zaslužili što nam se dešava.
(Vlad Rad, 05. februar 2019 09:02)

Prva dva komentara ovde ne zabijaju glavu u pesak, nego stvari posmatraju realno. Kad biste svi to radili umesto sto zivite u oblacima, onda ne bismo zasluzivali ovo sto nam se desava.

kimi

pre 5 godina

Ali ovi krosani su mi najludji.Pa naš Bogdanović sipa trojke.Alo bre pa samo to i ume( ponekad).Bogdan i Bojan su potpuno različiti igrači.Bogdan je kreativac,voli da ima loptu u rukama da razigrava saigrače,ne juri ličnu statistiku,odlično igra u odbrani.Sa druge strane Bojan je klasičan šuter.Kada ga krene zna da tera i do 30 poena.U suprotnom nigde ga nema.Nema kreativnosti u njegovoj igri,rekao bih Perperoglu za bogate.
(Statuskan, 05. februar 2019 11:55)

Bojan je odlican igrac, mediji oko Kingsa govore kako ce mu Divac ponuditi ugovor na leto.
Jedino ako tu odluku ne stopira vlasnik eto Bojana na leto u Sakramentu.

Lyon Boy

pre 5 godina

Bogdan igra povredjen,ako to dusebriznike zanima.Ista povreda kao Paul Millsap na pocetku sezone.Mora da pauzira ali nemaju kad.Na pitanje novinarke o tome Bogdan nije zeleo da prica,posle utakmice sa Portlandom.

Statuskan

pre 5 godina

Bogdane beži od ovih divljaka i predji kod Popovića u Sparse.To je tim za tebe.Tvoja karijera puno podseća na karijeru Manu Djinobilija.Iste godine ste imali kada ste došli u NBA.Sličan tip igrača a Sparsi očajnički traže njegovog naslednika.

LBJ

pre 5 godina

Tako je to kad se košarka uči u Žitko basketu... Bogdan je iznenađujuće spor, imajući u vidu da nije mnogo visok za NBA igrača, niti težak, prosto spor je, naročito bočno, zato je rupa u odbrani a u ulazu u napadu retko može da probije. Opet nema ni masu da na mišiće dobije duel.

Bjelici je ovo poslednja sezona u NBA. Spor, bezvoljan, posle će u intervjuima onako smoren, kakav je, da priča 'eto ja sam dobio takvu ulogu... da budem backup za tog malog Bagleya (ranije Townsa), koji je projektovan da bude uskoro i MVP lige... eto ja sam se trudio, eto, trener je tako odlučio da ja budem backup, eto, eto, eto... izgovori.

lignjoslav

pre 5 godina

@bogdanovic do jeseni nazad u EU
Menjao bi 10 bojana za jednog Bogdana. (a Zvezdas sam ;) )
Zabluda je da je Bojan bolji igrač. (na stranu što je je Bogdan i bolji defanzivac, s kosarka se igra u oba smera)
Bogi je igrac koji za razliku od ostalih, konstantno napreduje. Nema toliko dobar šut i talenat koliko bi hteo (kao prezimenjak iz Hrvatske) , ali mislim da je poslednje EP bilo prelomno na koju ce stranu njegova karijera. Od promašenog otvorenog suta za produžetak na OI protiv Amera do sada to nije isti igrač.
Igrac koji je bio veciti choker, odigra onako brutalnu partiju protiv Rusa kada sam ja prvi očekivao da zakaže i kao vođa nas dovede do srebra gde je ruku na srce bilo barem 4,5 ekipa koje su bile kvalitetnije. A cak smo imali i egal pred kraj sa Slovencima koji su opet došli u za nas 1 klasu jačem sastavu. (da ne govorimo poguranac od sudija kod egala i 3 slobodna)
Cak ni Bogi iz ruki sezone nije isti ko ovaj bogi. Ovaj Bogi mnogo vise asistira, igra racionalnije i trpi svakakva divljanja saigrača i ne uzvraca istom merom. Podivlja i on i sutira ponekad nerezonski, ali to je jednostavno uticaj okoline gde svi, ali svi više divljaju od njega.
Ušao čovek u lošu formu, dešava se. Duga je sezona, a onakav šut ko protiv LAL i poslednjodj sekundi Bogi od par par godina ne bi nikad pogodio.
Sa druge strane Bojan je najbolji igrač Hrvatske i vrhunski šuter (daleko bolji od Bogija) trebalo bi vođa Hrvatske repke, koji za razliku od Bogija, nije uspeo duplo bolji tim ni da dovede u borbu za medalje. Razmontirase ih isti oni Rusi koje Bogi sam pobedio u onakvoj završnici.
Nije to samo do tradicije, ima nesto i do "kahones" koje su Bogiju za ove dve godine na iznenađenje svih, pa i mene neverovatno izrasle.

lignjoslav

pre 5 godina

@Pozz iz ZG,
Ima verovatno do toga da si upao da ih gledas u vreme Bogijeve krize. Imao je sjajne periode, gde je imao fantastican pas i pregled igre. Šut tu i tamo, ali je bio daleko korisniji
Odakle ti to da je spor. Ima decko dribling u prodoru kada cesto raspameti svoje čuvare.
Sto se tice odbrane, u timu koji je gotovo i ne igra on je daleko iznad proseka. On je covek koji uci i napreduje stalno, a tamo mislim tu odbranu nekako ne moze da unapredi jer nema od koga da nauci. Tu je stagnirao, ali daleko od toga da je los defanzivac
I zaista grešiš za Bogdana. Sigirno nije dosao da uziva. On je najveci radnik od svih pobrojanih (ima do toga da nije toliki talenat za kojeg ga mnogi ovde smatraju, pa radi više na sebi), a naravno da mu je smanjena minutaža zato što loše igra poslednjih 4 ,5 utakmica, ali eto pre tih 5, bio je najbolji u par utakmica. Bio je cak među najboljim 6 igračima jedno vreme, a to što nije član prve petorke nije ni bitno, jer često igra po 30 minuta i ravnopravan je sa članovima iz prve petorke po minutaži, a igrao je završnice u vecini utakmica (bio eto par puta igrač odluke) što nije karakteristika rezervista. U SAC ima njih par koji su nezamnljivi i nekih 5,6 ravnopravnih. Uostalom Bjelica je starter bio i pre Beglijeve povrede, ali su ravnopravno delili minutažu.
Bogi nema takav status da ga neko trpi kada igra loše, nije ga jos zaradio, pa zato smanjena minutaža. Ali za njega se ne brinem. Za Bjelicu se vec brinem
Za Beglija se slazem da ce istisnuti Bjelicu tj da ce njegova minutaza rasti a Bjeličina padati, ali je to jednostavno jer je Begli bolji igrac od Bjelice (i najboljeg Bjelice) Bjelica je nestabilan,uvek je bio. Secam se ja mislim SP (a mozda i neko EP nisam siguran) gde je bio ubedljivo nas najboljolji igrac u prvim utakmicama, i onda odjednom nestao.
Ima do toga da je cini mi se nikad deblji i sporiji, a covek forsira prodor u kojima redovno gubi lopte, a ima odlican šut.
Za njega bi jedino rekao da bi trebalo da vise siluje šut, jer su njegove krize bas dugotrajne, a tako ce brze izaci iz jedne i povratiti sampouzdanje, najbolje da radi ono što ume, a u Sac skoro svi siluju, cak i Šampert koji ima losiji šut od njega.
Ćoškarenjem sigurno nece izaci iz krize. Uostalom minutaza ce mu se svakako smanjivati, a ako pokusa makar da se izvuče barem ce biti u fazonu pokušao sam al ne ide. Ovako, data mu je šansa kako ti lazes, a on sem fantasticnog početka sezone, ne da je nije iskoristio vec nekako nije ni pokušao.

Bogdanovic do jeseni nazad u EU

pre 5 godina

Svi sto krituikuju Divca sto je uzeo Bogdanovica a ne Doncica moraju da shvate da se covek zbunio on je mislio to je Bogdanovic iz Hrvatske koji tovari po tridesetak koseva i nimalo nije solidan, tako se isto zbunio i kada su primali Kosovo u MOK umesto da digne ruku za protiv on digo za za, zbunjive je prirode

Kukatilo

pre 5 godina

Sramota da Bogdanović uzima samo deset šuteva a Dončić po 25 u proseku,šutiraj čoveče čega se plašiš
(shipuchichvu, 05. februar 2019 09:21)

Plasi se realnosti... Snajperista nas

WillyWonka

pre 5 godina

Treba samo realno gledati stvari i sve će biti bez stresa. Dakle, Bogdan je odličan evropski i prosječan NBA igrač. Neko ga nagovorio da sazrijeva u Evropi i pokvario mu NBA karijeru. Ali to je bio njegov izbor.
Pored svega, čovjek zabija preko 15 poena po utakmici, smatram da je to odlično, ali takođe smatram da puno više i ne može. Sad će mu 27 godina, negdje je u zenitu karijere, dakle, teško da može napredovati.

BBBBBBBBBB

pre 5 godina

Ljudi, odigrali su lose, pa sta? U padu su forme, pa sta? To su bre nasi ljudi, alo, sta je sa vama? Je l realno da se sladite losim partijama nasih igraca? Je l vas ubi to sto su veoma uspesni, a iz nase zemlje su, pritom su napravili milione, a vi imate 200 dinara u dzepu?! Odakle vise tolika mrznja prema nasim ljudima? Nama neprijatelji ne trebaju!!! Sramite se!!!

hihihi

pre 5 godina

Sramota da Bogdanović uzima samo deset šuteva a Dončić po 25 u proseku,šutiraj čoveče čega se plašiš 
(shipuchichvu, 05. februar 2019 09:21) 

Sramota je što su uopšte u NBA

Statuskan

pre 5 godina

Bogdane beži od ovih divljaka i predji kod Popovića u Sparse.To je tim za tebe.Tvoja karijera puno podseća na karijeru Manu Djinobilija.Iste godine ste imali kada ste došli u NBA.Sličan tip igrača a Sparsi očajnički traže njegovog naslednika.

vlada

pre 5 godina

Bojan Bogdanovic 16, 3
Bogdan Bogdanovic 15,1
Razlika je jedino sto Bogdan ulazi sa klupe, a Bojan je starter. Ne znam kada to Bojan sipa po 30 poena, ali ajd'.

Poz iz Zg

pre 5 godina

Gledao sam Sacramento i moram reci da Bogdan ocajno igra. U redu, ne ide ga sut, ali obrana mu je isto katastrofalna. Par puta je otisao od svog igraca,gdje taj kojeg je cuvao ostajao na 3 sam i pogadjao. Bjelica nazalost nema igru ledjima i cim vidim da krene prema kosu to bude izgubljena lopta. Mislim da je i minutaza Bogdanu jako smanjena jer igra uzasno lose. Znate,nekom je cilj kada dodje u NBA da tamo i ostane i da pokaze da je medju najboljima kao Jokic,Nurkic,Vucevic,Bojan, a neko dodje da uziva pod svijetlima tog cirkusa kao Boban,Hezonja,Bogdan,Teo,Bender. Jednostavno ni Bjeli ni Bogdan vise nisu nikakav faktor u Sacramentu i mislim da ce Bjeli izgubiti mjesto startera jer mali Bagley rastura. Nek onda ne kuka da nije dobio sansu,jer vise od pola sezone je starter a odigrao samo par utakmica dobro. Bogdan startersku poziciju ne moze ni kod Divca da vidi(Hield ubija kako igra) a kamoli u nekoj drugoj momcadi,jer Bogi Bomb decko ni more sa obale ne moze pogoditi. Cak i kada ide na kos, to izgleda smijesno,jer se zabio u centra i pao na parket,kao da je udario u zid. Ali nema veze,on je legenda Partizana i srpske kosarke i to ce ostati ali u NBA je ispod prosijeka,sto je i ocekivano jer cesto sigurno ostaje bez energije i dobro da ne zaplace zbog toga.

Lyon Boy

pre 5 godina

Bogdan igra povredjen,ako to dusebriznike zanima.Ista povreda kao Paul Millsap na pocetku sezone.Mora da pauzira ali nemaju kad.Na pitanje novinarke o tome Bogdan nije zeleo da prica,posle utakmice sa Portlandom.

ratko

pre 5 godina

Bogi igra jako inteligentno, ne forsira se i Kingsi ruse sve pred sobom. Sakramento je ekipa koja je uz Denver najveci hit lige. Kad Bogiju proradi sut, bice svasta. Nemojte zaboraviti, da je Bogi kapiten zvezda u usponu.

Statuskan

pre 5 godina

Ali ovi krosani su mi najludji.Pa naš Bogdanović sipa trojke.Alo bre pa samo to i ume( ponekad).Bogdan i Bojan su potpuno različiti igrači.Bogdan je kreativac,voli da ima loptu u rukama da razigrava saigrače,ne juri ličnu statistiku,odlično igra u odbrani.Sa druge strane Bojan je klasičan šuter.Kada ga krene zna da tera i do 30 poena.U suprotnom nigde ga nema.Nema kreativnosti u njegovoj igri,rekao bih Perperoglu za bogate.

LBJ

pre 5 godina

Tako je to kad se košarka uči u Žitko basketu... Bogdan je iznenađujuće spor, imajući u vidu da nije mnogo visok za NBA igrača, niti težak, prosto spor je, naročito bočno, zato je rupa u odbrani a u ulazu u napadu retko može da probije. Opet nema ni masu da na mišiće dobije duel.

Bjelici je ovo poslednja sezona u NBA. Spor, bezvoljan, posle će u intervjuima onako smoren, kakav je, da priča 'eto ja sam dobio takvu ulogu... da budem backup za tog malog Bagleya (ranije Townsa), koji je projektovan da bude uskoro i MVP lige... eto ja sam se trudio, eto, trener je tako odlučio da ja budem backup, eto, eto, eto... izgovori.

valjevac

pre 5 godina

Beli trojku sa 10m,dobra odbrana,Bogdan koševe kad se lomio meč,ali sve u svemu tanko....najjači je komentator na kraju "Srbi se grle"(Greg,Vlade i Bogdan)

nije zvaka za seljaka

pre 5 godina

@vlada to je ono kad pokusavaju da trolaju a nemaju pojma kako to ide, pa izmisljaju gluposti i misle da su smesni, a ispadaju jadni

kvisko

pre 5 godina

Da li neko moze da napise koji je Bogijev procenat suta za 3 na poslednjih 5-6 utakmica?

Bogdanov procenat suta je : 0,003 tj. 1 od 30 suteva ulazi u kos.
Popravlja se, ide na bolje u zadnje vreme.

Mikii

pre 5 godina

Prva dva komentara ovde... Sve smo zaslužili što nam se dešava.
(Vlad Rad, 05. februar 2019 09:02)

Prva dva komentara ovde ne zabijaju glavu u pesak, nego stvari posmatraju realno. Kad biste svi to radili umesto sto zivite u oblacima, onda ne bismo zasluzivali ovo sto nam se desava.

Filip

pre 5 godina

Sramota da Bogdanović uzima samo deset šuteva a Dončić po 25 u proseku,šutiraj čoveče čega se plašiš
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (shipuchichvu, 5. februar 2019 09:21

Ajde da se ne lažemo....Dončić uzima 15,8 šuteva po utakmici, Bogdan 12,9 šuteva.
Bogdan je imao lošu utakmico pa šta? Ovo je NBA, za dva dana nova utakmica.

Kukatilo

pre 5 godina

Da li neko moze da napise koji je Bogijev procenat suta za 3 na poslednjih 5-6 utakmica?
(Kukatilo, 5. februar 2019 09:42) 

Na poslednjih 5 utakmica ima sut za tri poena 5/33, odnosno 15.2%. 
Nazalost!
(x, 05. februar 2019 10:52)

Toliko bi otprilike imao i DeAndre Dzordan da sutira trojke. Impresivno.

x

pre 5 godina

Treba samo realno gledati stvari i sve će biti bez stresa. Dakle, Bogdan je odličan evropski i prosječan NBA igrač. Neko ga nagovorio da sazrijeva u Evropi i pokvario mu NBA karijeru. Ali to je bio njegov izbor.
Pored svega, čovjek zabija preko 15 poena po utakmici, smatram da je to odlično, ali takođe smatram da puno više i ne može. Sad će mu 27 godina, negdje je u zenitu karijere, dakle, teško da može napredovati.
(WillyWonka, 5. februar 2019 09:35)

Mislim da nije toliko zakasnio. Pa i dalje vecina Amerikanaca posle koledza dolazi u NBA, dakle sa 23 godine. Samo najveci talenti dolaze direktno iz srednje skole ili posle 1. godine kokledza. Dzordan je dosao u NBA sa 22 godine! Djinobili igrao u Evropi, pa kao Bogdan sa 25 dosao u NBA.

aha

pre 5 godina

Nemoj da pricate da je Bogdan u padu forme, ti koji to kazu ne prate Bogdana od pocetka nba ove sezone. Covek jednostavno ima katastrofa procente suta e sad ako sutira vise od 20 puta onda ima dobar broj poena ako ne sutira bude ovako. Samo sto nasi novinari samo pontenciraju broj poena, ali coveku je prosek ove sezone oko 30% iz igre a za tri da ne pricam mislim da nema ni 20%. Svaku 5 utakmicu ima oko 40 ili 50%. Jako je pokvario sut, to nije kao ne volim ga, vec realna kritika i zabrinjavajice.

Milan

pre 5 godina

Begli se vratio posle povrede i tek sad uhvatio vrhunsku formu, očigledno je jako važan u rotaciji Kingsa pod košem, gde su slabiji nego spolja. Kingsima je ove sezone mnogo važnije da mladi igrači napreduju što se sa Foksom, Beglijem, Džajlsom i pogotovo Hildom upravo i dešava.

Mikii

pre 5 godina

Sramota da Bogdanović uzima samo deset šuteva a Dončić po 25 u proseku,šutiraj čoveče čega se plašiš
(shipuchichvu, 05. februar 2019 09:21)

I ovih stnadardnih 2/11 je dovoljno sramotno. Naopako da sutne 35 puta i promasi 30, od toga ga ni mocni Divac ne bi spasao.

x

pre 5 godina

Da li neko moze da napise koji je Bogijev procenat suta za 3 na poslednjih 5-6 utakmica?
(Kukatilo, 5. februar 2019 09:42)

Na poslednjih 5 utakmica ima sut za tri poena 5/33, odnosno 15.2%.
Nazalost!

kimi

pre 5 godina

Bogdan je i pre navodne povrede slabo sutirao.
Pre par utakmica kada je dobro sutirao je rekao da je povreda proslost sada se opet vadi na povredu.
Bogdan je dobar igrac ali nije suter.

kimi

pre 5 godina

Ali ovi krosani su mi najludji.Pa naš Bogdanović sipa trojke.Alo bre pa samo to i ume( ponekad).Bogdan i Bojan su potpuno različiti igrači.Bogdan je kreativac,voli da ima loptu u rukama da razigrava saigrače,ne juri ličnu statistiku,odlično igra u odbrani.Sa druge strane Bojan je klasičan šuter.Kada ga krene zna da tera i do 30 poena.U suprotnom nigde ga nema.Nema kreativnosti u njegovoj igri,rekao bih Perperoglu za bogate.
(Statuskan, 05. februar 2019 11:55)

Bojan je odlican igrac, mediji oko Kingsa govore kako ce mu Divac ponuditi ugovor na leto.
Jedino ako tu odluku ne stopira vlasnik eto Bojana na leto u Sakramentu.

kimi

pre 5 godina

Bogi igra jako inteligentno, ne forsira se i Kingsi ruse sve pred sobom. Sakramento je ekipa koja je uz Denver najveci hit lige. Kad Bogiju proradi sut, bice svasta. Nemojte zaboraviti, da je Bogi kapiten zvezda u usponu.
(ratko, 05. februar 2019 11:42)

I ne moze da forsira jer ga je iz tima izbacio jedan Sampert.
Do pre desetak utakmica je Bogdan zavrsavao na parketu i ako nije pocinjao, u poslednje vreme Sampert zavrsava. Protiv Spursa kada je bio zamenjen bilo je primetno nezadovoljstvo na njegovom licu.

lignjoslav

pre 5 godina

@Pozz iz ZG,
Ima verovatno do toga da si upao da ih gledas u vreme Bogijeve krize. Imao je sjajne periode, gde je imao fantastican pas i pregled igre. Šut tu i tamo, ali je bio daleko korisniji
Odakle ti to da je spor. Ima decko dribling u prodoru kada cesto raspameti svoje čuvare.
Sto se tice odbrane, u timu koji je gotovo i ne igra on je daleko iznad proseka. On je covek koji uci i napreduje stalno, a tamo mislim tu odbranu nekako ne moze da unapredi jer nema od koga da nauci. Tu je stagnirao, ali daleko od toga da je los defanzivac
I zaista grešiš za Bogdana. Sigirno nije dosao da uziva. On je najveci radnik od svih pobrojanih (ima do toga da nije toliki talenat za kojeg ga mnogi ovde smatraju, pa radi više na sebi), a naravno da mu je smanjena minutaža zato što loše igra poslednjih 4 ,5 utakmica, ali eto pre tih 5, bio je najbolji u par utakmica. Bio je cak među najboljim 6 igračima jedno vreme, a to što nije član prve petorke nije ni bitno, jer često igra po 30 minuta i ravnopravan je sa članovima iz prve petorke po minutaži, a igrao je završnice u vecini utakmica (bio eto par puta igrač odluke) što nije karakteristika rezervista. U SAC ima njih par koji su nezamnljivi i nekih 5,6 ravnopravnih. Uostalom Bjelica je starter bio i pre Beglijeve povrede, ali su ravnopravno delili minutažu.
Bogi nema takav status da ga neko trpi kada igra loše, nije ga jos zaradio, pa zato smanjena minutaža. Ali za njega se ne brinem. Za Bjelicu se vec brinem
Za Beglija se slazem da ce istisnuti Bjelicu tj da ce njegova minutaza rasti a Bjeličina padati, ali je to jednostavno jer je Begli bolji igrac od Bjelice (i najboljeg Bjelice) Bjelica je nestabilan,uvek je bio. Secam se ja mislim SP (a mozda i neko EP nisam siguran) gde je bio ubedljivo nas najboljolji igrac u prvim utakmicama, i onda odjednom nestao.
Ima do toga da je cini mi se nikad deblji i sporiji, a covek forsira prodor u kojima redovno gubi lopte, a ima odlican šut.
Za njega bi jedino rekao da bi trebalo da vise siluje šut, jer su njegove krize bas dugotrajne, a tako ce brze izaci iz jedne i povratiti sampouzdanje, najbolje da radi ono što ume, a u Sac skoro svi siluju, cak i Šampert koji ima losiji šut od njega.
Ćoškarenjem sigurno nece izaci iz krize. Uostalom minutaza ce mu se svakako smanjivati, a ako pokusa makar da se izvuče barem ce biti u fazonu pokušao sam al ne ide. Ovako, data mu je šansa kako ti lazes, a on sem fantasticnog početka sezone, ne da je nije iskoristio vec nekako nije ni pokušao.

lignjoslav

pre 5 godina

@bogdanovic do jeseni nazad u EU
Menjao bi 10 bojana za jednog Bogdana. (a Zvezdas sam ;) )
Zabluda je da je Bojan bolji igrač. (na stranu što je je Bogdan i bolji defanzivac, s kosarka se igra u oba smera)
Bogi je igrac koji za razliku od ostalih, konstantno napreduje. Nema toliko dobar šut i talenat koliko bi hteo (kao prezimenjak iz Hrvatske) , ali mislim da je poslednje EP bilo prelomno na koju ce stranu njegova karijera. Od promašenog otvorenog suta za produžetak na OI protiv Amera do sada to nije isti igrač.
Igrac koji je bio veciti choker, odigra onako brutalnu partiju protiv Rusa kada sam ja prvi očekivao da zakaže i kao vođa nas dovede do srebra gde je ruku na srce bilo barem 4,5 ekipa koje su bile kvalitetnije. A cak smo imali i egal pred kraj sa Slovencima koji su opet došli u za nas 1 klasu jačem sastavu. (da ne govorimo poguranac od sudija kod egala i 3 slobodna)
Cak ni Bogi iz ruki sezone nije isti ko ovaj bogi. Ovaj Bogi mnogo vise asistira, igra racionalnije i trpi svakakva divljanja saigrača i ne uzvraca istom merom. Podivlja i on i sutira ponekad nerezonski, ali to je jednostavno uticaj okoline gde svi, ali svi više divljaju od njega.
Ušao čovek u lošu formu, dešava se. Duga je sezona, a onakav šut ko protiv LAL i poslednjodj sekundi Bogi od par par godina ne bi nikad pogodio.
Sa druge strane Bojan je najbolji igrač Hrvatske i vrhunski šuter (daleko bolji od Bogija) trebalo bi vođa Hrvatske repke, koji za razliku od Bogija, nije uspeo duplo bolji tim ni da dovede u borbu za medalje. Razmontirase ih isti oni Rusi koje Bogi sam pobedio u onakvoj završnici.
Nije to samo do tradicije, ima nesto i do "kahones" koje su Bogiju za ove dve godine na iznenađenje svih, pa i mene neverovatno izrasle.