Dejvis ne ide nigde ove zime?

Generalni menadžer Nju Orleansa Del Demps navodno se ne javlja na telefon, na koji ga kolege iz drugih franšiza zovu zbog Entonija Dejvisa.

PT Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. ovo znaci da ga daju bostonu za njihove igrace...
   (kevin gar, 31. januar 2019 15:16)

  # Link komentara

 2. Deni Ejndz posmatra i cuti .Sad mu jesu ruke vezane ,al ako se neko debelo ne otvori u narednih sedam dana .Eto Dejvisa od leta u Bostonu .Dace Lejkersi sve sto imaju bukvalno za njega ,jer sa Rondom Lebronom i njim imaju kostur koji im treba ,ostatak tima je manje vise lako nadograditi .
  (A, 31. januar 2019 10:27)

  # Link komentara

 3. Jim Beam on je izjavio da zeli u lekerse (sto potvrdjuje i potpis sa polom istim menadzerom kao lebron)zbog ovog moze sve izgubiti menadjer orlensa a sto se tice drugih frasiza ko ce da dobre igrace npr boston ako nece ostati tamo. Devis je bio jasan zeli zapad californiju lekerse a ovi sad ako ne daju mogu mnogo izgubiti a mozda vise dobiti jer u lekersima 8ma 2/3 za koju god ol stara.
  (alen, 31. januar 2019 08:57)

  # Link komentara

 4. Ni ja se na javljam kad znam da me zovu neki koji će početi razgovor sa nekim ljubaznim pitanjima pa nakon toga tražiti neku uslugu ili novce.Mislim da je ista situacija i ovdje tako da razumijem čovjeka
  (fednole, 30. januar 2019 22:41)

  # Link komentara

 5. U junu mogu da ga trejduju Bostonu koji ima gomilu pikova i par interesantnih igrača. Do tada ne mogu zbog pravila "Rouz". Samim tim, iako je kraći vremenski period za koji je "vezan", i ostali će morati da ponude više jer se pojavio neko ko može mnogo da ponudi bez problema.
  (Jim Beam, 30. januar 2019 22:14)

  # Link komentara

 6. U junu moze da se nacelno slozi oko trejda, ali on postaje zvanican tek 1. Jula
  (serbianwonder13, 30. januar 2019 21:38)

  # Link komentara