Četvrtak, 24.01.2019.

13:15

NBA suspenduje Jokića? VIDEO

Čelni ljudi NBA lige mogli bi da kazne Nikolu Jokića sa jednom utakmicom neigranja, prenose u SAD.

Izvor: PT

NBA suspenduje Jokiæa? VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

sryugos

pre 5 godina

Nije problem sto je ustao s klupe, nije ni zabranjeno ustati. Problem je kad se odaljis od klupe prema tuci bilo da se desava u terenu ili u autu.
Jokic jeste prisao tuci, jeste da je samo gledao ali je prisao.

Tumbarajko

pre 5 godina

Jarane,
nisi me shvatio, nisam ja za tuču, ne želim to da gledam na košarkaškoj utakmici, samo sam hteo da naglasim kako je ovo bilo obično gurkanje, a ne ne znam kakva tuča oko koje bi se dizala prašina. Ranije je to tako i bilo tretirano.

LogenMNE

pre 5 godina

Cela klupa je ustala, a ne samo Jokić... Oni ustaju sa klupe posle svakog atraktivnijeg zakucavanja, blokade, trojke... Da se zbog toga suspenduju igrači, ne bi imao ko da igra...
(DerGenius, 24. januar 2019 13:29)

To pravilo vazi samo u slucaju tzv. "alteration". Procitajte pravila brate, ima ih na zvanicnom sajtu nba

mrgud

pre 5 godina

Ako ga suspenduju, vrv ce i ostalu četvoricu. Onda ne da pobeda protiv Finiksa dolazi u pitanje, vec je i poraz vise nego realan. Finiks je i pored negativnog skora daleko ozbiljnija ekipa od recimo Čikaga. Pa samo u ovoj seriji od 6 poraza, imali su poraz oz Toronta i Minesote, kosevima u poslednjim sekundama i to u gostima. I samo bez Jokica bi bilo tesko, a bez 5 igrača, ja bi rekao i realan poraz.

NJ15

pre 5 godina

Ne pominje se samo Jokic da je ustao sa klupe zato sto je Srbin, vec zato sto je zvezda Denvera, najbolji igrac. Za prosecnog navijaca NBA, potpuno je nevazno da li je ustao npr. Malik Bizli ili Lajls, ali ako je ustao Jokic to je vec druga stvar. Ne kazem ja sad da je Jokic ultra popularan pa da se prati svaki njegov korak, ali u slucaju Denvera on je najpoznatija faca za prosecnog navijaca NBA uz mozda Milsapa (koji je bio All Star).

Jaran

pre 5 godina

JPR24
PRAVILO KAZE DA NE SME DA NAPUSTI ZONU KLUPE ZA REZERVE, A ON I JOS 4 IGRACA SU NAPUSTILI. JOKIC JE OTISAO PRILICNO DALJE OD OSTALIH. ZASTO STE TAKO UPORNI?????????

Mare

pre 5 godina

Pa ako nisu suspendovali Westbruka za pretnje Jokiću koje su gore od ovoga i ponašanje De Rozena prema Bogdanoviću kada ga je mučki udario, zašto bi i Jokića?

Pera

pre 5 godina

Mislim da su Ameri takvi da su propisi propisi,tako da će ga 100% kazniti,svidjalo se to nama ili ne.Najpragmatičnija nacija na svetu,i zato su na vrhu sveta!

JPR24

pre 5 godina

Pa ako pravila kazu da ne sme na terene, i nije usao na teren, kakvu frku onda prave !? Znaci pocne guzva, igraci na klupi ne smu ni da ustanu ?

Jaran

pre 5 godina

Tumbarajko
Pa zbog budala kao sto su Ron Artest, Dzekson, Ben Valas i ekipa su promenjena pravila. Vama ako je kosarka losa jer nema "kvalitetnih tuca" preporucujem da promenite sport...

crna ovca

pre 5 godina

Lično, mene više iritira što su prozvali SAMO Jokića kad je "pola klupe" skočilo i pomerili se bar za pola metra ka sukobljenim igračima...
Znači četvorica naprave isti prekršaj ali se pominje samo Srbin...i onda neki kažu da su Srbi "teoretičari zavere"....

ahm

pre 5 godina

@room 1408
Jeste, mrze ga, zato su mu dali 150 miliona dolara. Zato sto ga mrze. Kad ces ti da naucis pravila kosarke? Sta je faul a sta ne? To je NBA, a ne grupa devojcica koja trazi faul za svaki dodir

Tumbarajko

pre 5 godina

Gde ode ovaj NBA?
U dobra stara vremena bi za ovo koškanje sudije razmatrale tehničke za neposredne učesnike. Isključenja bi popili likovi tipa Barkli, Artest (Vorld Pis), Oukli, Mahorn i naravno Lembir, tek kad bi počele da lete pesnice.

ko je ovde lud

pre 5 godina

Ne grešite, nema novčane kazne za ovo već pravila kažu suspenzija je obavezna ako igrač napusti klupu makar i za 10cm. Istu situaciju je imao Šroder iz OKC ove sezone i suspendovan je jednu tekmu, tako će biti i sad.
Veći je problem što su Marej i Heris takođe napustili klupu i najverovatnije će biti sva trojica suspendovani a možda i Plamli sa njima.

ko je ovde lud

pre 5 godina

Čitam i ne mogu da verujem kakvih debila ima ovde. Sve neke teorije zavere, zamisli krivi su voditelji sa ESPN-a što su komentarisali Jokića, da nisu ne bi ni bilo ovoga i pored toga što je Jokić prekršio pravila lige? Ne ebo pravila u pitanju je teorija zavere.
Kakav smo mi narod ne mogu čudu da se načudim, najozbiljnije.

Gary

pre 5 godina

'During an altercation, all players not participating in the game must remain in the immediate vicinity of their bench. Violators will be suspended, without pay, for a minimum of one game and fined up to $35,000. The suspensions will commence prior to the start of their next game...'

Znači.." in the immediate vicinity of their bench", ovo je dosta otvoreno, za različita tumačenja.. Jokić nije otišao daleko od klupe,ali problem je ,što je i do 'tuče' došlo,blizu Denverove klupe... da se sve ovo događalo pod suprotnim košem,niko ne bi ni pričao o ovome...ovako,mislim da će 'popiti' suspenziju...

Dragan-Borca

pre 5 godina

Sto bi rekao Pavle Vujisic u Ko to tamo peva - Propisi su propisi
(iggy, 24. januar 2019 13:25) # Link komentara
Preporučujem (+316)Ne preporučujem (-64)

Ako su propisi propisi
Sto sudija ne dodeli tehnicku Hardenu koji se svako malo dere na njih i unosi im se u lice
Ili Dramondu koji bukvalno samo sto ne udari sudiju
Gde su propisi za 3-4 puta napravljene korake Hardena protiv Njujorka jutros ili za Lebrona kad utrci sa klupe na pola terena :)Ili ce biti da je americka "demokratija" i u sportu kao i u politici selektivna :)

Zoki Sumadinac

pre 5 godina

Gotivim Jokica i nase u NBA i uvek pogledam kako su odigrali, ako vec ne mogu redovno da ih gledam.

Ali jebote, koliko je nas narod nerealan to je pomalo tuzno, ovaj jedan napisao, parafraziracu: "Zasto kaznjavaju Jokica kad su svi ustali sa klupe, ionako cela klupa ustane svaki put kada neko ubaci poene. Znaci treba svaki put sve da ih kazne."

Nije stvar u tome da su ustali sa klupe i malo se odmakli od nje, Jokica hoce da kazne jer je otisao dalje od granice koja je propisana, znaci otisao je sa bocne strane gde sede timovi, na stranu gde je protivnicki kos. I nema veze sto nije usao u teren, takvi su propisi.

Jel sada jasno?

CJC

pre 5 godina

I onako im sledecu utakmicu dolazi Finks na noge. Mogu valjda sa njima da izadju na kraj bez Jokare.
(Nenad, 24. januar 2019 13:43)

Ma jasta, pogledaj prethodni duel dve ekipe.

Dragan- Borca

pre 5 godina

Jeste dobar, jeste nas, ali iritantan lik
(d, 24. januar 2019 13:45) # Link komentara
Preporučujem (+31)Ne preporučujem (-124)


Jokic iritantan? Au faco kojih ti problema imas sa socijalnom inteligencijom, jedno od najbenignijih stvorenja u sportu, na americkom forumu Reditu smatraju ga za izuzetno zabavnu i dobrocudnu pojavu, ogromna vecina, pazi kad ga vecina navijaca drugih klubova gotivi, ali eto vama Djilasovcima i Trifunovicevcima je iritantan, a znamo i zasto. Pukli ste, realno.

Kairo

pre 5 godina

Za ovo je uglavnom novčana kazna, pogotovo za iskusne NBA igrače, 3% od zarade za utaknicu ili oko 10-15 hiljada dolara u slučaju Jokića. Nije mala para ali je više simbolična.

?

pre 5 godina

Ахааа, ево га Јокић, аааа, то је суспензија...па брате, а остали, а виновници инцидента? Ништа?

Mladen

pre 5 godina

Pitanje je da li ce dobiti suspeenziju. Ako je dobije bice u paketu sa Herisom. Bez obzira sto nije usao u teren, previse se udaljio od klupe. Sve ispod bocne aut linije je potencijalna suspenzija ako rese da "klepe" nekoga.

toni bandera

pre 5 godina

Al ladno su komentatori sa američke nacionalne televizije ovo napravili. Fizički sukob igrača su potpuno ignorisali, pola sata su komentarisali kako Jokić mora biti suspendovan, bukvalno je bio prvooptuženi daleko ispred Plamlija i Fejvorsa.
Uživo se Jokićeva rekcija nije ni mogla registrovati, a niko ni na snimku realno ne bi obratio pažnju da ovi nisu zakukali, jer je cela situacija na klupi Denvera izgledala krajnje bezazleno, očigledno je bilo da ne postoji nikakva namera Jokića i ostalih da se obračunavaju sa nekim. A što se pravila tiče, jbla vs pravila.

Marshmello

pre 5 godina

Baš čudno, što se ne razmišlja o kazni Lebrona i sbih ostalih kada skaču sa klupe posle svakog atraktivnog zakucavanja.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

I u prenosu su rekli da bi mogao biti kaznjen i to ne samo on. Nije problem sto su ustali sa klupe vec sto su prakticno dosli do njih. Na snimku se vide i treneri koji ih vracaju pa cak vidite i Nikolu kako “koci”....

VI4Dimir

pre 5 godina

Ustaju svi sa klupe, ali ne prelaze dozvoljenu označenu granicu... tako je za sve u celoj ligi... svi skaču ali ne prelaze granicu, obratite pažnju sledeći put...

Sećam se jednom da je skoro cela klupa Kingsa sa sve Divcem bila suspendovana jednu utakmicu zbog toga... sledeću su igrali sa 7 igrača ukupno...

DerGenius

pre 5 godina

Cela klupa je ustala, a ne samo Jokić... Oni ustaju sa klupe posle svakog atraktivnijeg zakucavanja, blokade, trojke... Da se zbog toga suspenduju igrači, ne bi imao ko da igra...

Usamljeni vuk

pre 5 godina

Ne verujem da ce ga kazniti, nije izasao na teren vec samo u autu je bio. A i ko sto neko rece cela klupa ustala, a oni se samo Jokica uhvatili.

heatovac

pre 5 godina

Sledecu utakmicu igraju kod kuce sa Finiksom, i bez Jokica se ocekuje pobeda u petak.Mozda je i dobro da odmori 1 mec, bice motivisan za mecu Koloradu u subotu protiv File i okrsaj sa Embidom.

room 1408

pre 5 godina

Da bre...A sto ga udaraju,guraju sa ledja..Sto mu sudije sviraju svaki 30 faul nad njim to nikom ništa...Licemeri obični...Ajd da nisam gledao svojim ocima!!!

vrg

pre 5 godina

Od cele klupe uhvatili se za Jokica...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Filip, 24. januar 2019 13:39)

to samo govori da je najbolji tamo. :D

DerGenius

pre 5 godina

Cela klupa je ustala, a ne samo Jokić... Oni ustaju sa klupe posle svakog atraktivnijeg zakucavanja, blokade, trojke... Da se zbog toga suspenduju igrači, ne bi imao ko da igra...

room 1408

pre 5 godina

Da bre...A sto ga udaraju,guraju sa ledja..Sto mu sudije sviraju svaki 30 faul nad njim to nikom ništa...Licemeri obični...Ajd da nisam gledao svojim ocima!!!

vrg

pre 5 godina

Od cele klupe uhvatili se za Jokica...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Filip, 24. januar 2019 13:39)

to samo govori da je najbolji tamo. :D

heatovac

pre 5 godina

Sledecu utakmicu igraju kod kuce sa Finiksom, i bez Jokica se ocekuje pobeda u petak.Mozda je i dobro da odmori 1 mec, bice motivisan za mecu Koloradu u subotu protiv File i okrsaj sa Embidom.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

I u prenosu su rekli da bi mogao biti kaznjen i to ne samo on. Nije problem sto su ustali sa klupe vec sto su prakticno dosli do njih. Na snimku se vide i treneri koji ih vracaju pa cak vidite i Nikolu kako “koci”....

Usamljeni vuk

pre 5 godina

Ne verujem da ce ga kazniti, nije izasao na teren vec samo u autu je bio. A i ko sto neko rece cela klupa ustala, a oni se samo Jokica uhvatili.

VI4Dimir

pre 5 godina

Ustaju svi sa klupe, ali ne prelaze dozvoljenu označenu granicu... tako je za sve u celoj ligi... svi skaču ali ne prelaze granicu, obratite pažnju sledeći put...

Sećam se jednom da je skoro cela klupa Kingsa sa sve Divcem bila suspendovana jednu utakmicu zbog toga... sledeću su igrali sa 7 igrača ukupno...

Dragan-Borca

pre 5 godina

Sto bi rekao Pavle Vujisic u Ko to tamo peva - Propisi su propisi
(iggy, 24. januar 2019 13:25) # Link komentara
Preporučujem (+316)Ne preporučujem (-64)

Ako su propisi propisi
Sto sudija ne dodeli tehnicku Hardenu koji se svako malo dere na njih i unosi im se u lice
Ili Dramondu koji bukvalno samo sto ne udari sudiju
Gde su propisi za 3-4 puta napravljene korake Hardena protiv Njujorka jutros ili za Lebrona kad utrci sa klupe na pola terena :)Ili ce biti da je americka "demokratija" i u sportu kao i u politici selektivna :)

Zoki Sumadinac

pre 5 godina

Gotivim Jokica i nase u NBA i uvek pogledam kako su odigrali, ako vec ne mogu redovno da ih gledam.

Ali jebote, koliko je nas narod nerealan to je pomalo tuzno, ovaj jedan napisao, parafraziracu: "Zasto kaznjavaju Jokica kad su svi ustali sa klupe, ionako cela klupa ustane svaki put kada neko ubaci poene. Znaci treba svaki put sve da ih kazne."

Nije stvar u tome da su ustali sa klupe i malo se odmakli od nje, Jokica hoce da kazne jer je otisao dalje od granice koja je propisana, znaci otisao je sa bocne strane gde sede timovi, na stranu gde je protivnicki kos. I nema veze sto nije usao u teren, takvi su propisi.

Jel sada jasno?

Dragan- Borca

pre 5 godina

Jeste dobar, jeste nas, ali iritantan lik
(d, 24. januar 2019 13:45) # Link komentara
Preporučujem (+31)Ne preporučujem (-124)


Jokic iritantan? Au faco kojih ti problema imas sa socijalnom inteligencijom, jedno od najbenignijih stvorenja u sportu, na americkom forumu Reditu smatraju ga za izuzetno zabavnu i dobrocudnu pojavu, ogromna vecina, pazi kad ga vecina navijaca drugih klubova gotivi, ali eto vama Djilasovcima i Trifunovicevcima je iritantan, a znamo i zasto. Pukli ste, realno.

toni bandera

pre 5 godina

Al ladno su komentatori sa američke nacionalne televizije ovo napravili. Fizički sukob igrača su potpuno ignorisali, pola sata su komentarisali kako Jokić mora biti suspendovan, bukvalno je bio prvooptuženi daleko ispred Plamlija i Fejvorsa.
Uživo se Jokićeva rekcija nije ni mogla registrovati, a niko ni na snimku realno ne bi obratio pažnju da ovi nisu zakukali, jer je cela situacija na klupi Denvera izgledala krajnje bezazleno, očigledno je bilo da ne postoji nikakva namera Jokića i ostalih da se obračunavaju sa nekim. A što se pravila tiče, jbla vs pravila.

Mladen

pre 5 godina

Pitanje je da li ce dobiti suspeenziju. Ako je dobije bice u paketu sa Herisom. Bez obzira sto nije usao u teren, previse se udaljio od klupe. Sve ispod bocne aut linije je potencijalna suspenzija ako rese da "klepe" nekoga.

?

pre 5 godina

Ахааа, ево га Јокић, аааа, то је суспензија...па брате, а остали, а виновници инцидента? Ништа?

crna ovca

pre 5 godina

Lično, mene više iritira što su prozvali SAMO Jokića kad je "pola klupe" skočilo i pomerili se bar za pola metra ka sukobljenim igračima...
Znači četvorica naprave isti prekršaj ali se pominje samo Srbin...i onda neki kažu da su Srbi "teoretičari zavere"....

ko je ovde lud

pre 5 godina

Čitam i ne mogu da verujem kakvih debila ima ovde. Sve neke teorije zavere, zamisli krivi su voditelji sa ESPN-a što su komentarisali Jokića, da nisu ne bi ni bilo ovoga i pored toga što je Jokić prekršio pravila lige? Ne ebo pravila u pitanju je teorija zavere.
Kakav smo mi narod ne mogu čudu da se načudim, najozbiljnije.

Tumbarajko

pre 5 godina

Gde ode ovaj NBA?
U dobra stara vremena bi za ovo koškanje sudije razmatrale tehničke za neposredne učesnike. Isključenja bi popili likovi tipa Barkli, Artest (Vorld Pis), Oukli, Mahorn i naravno Lembir, tek kad bi počele da lete pesnice.

Jaran

pre 5 godina

Tumbarajko
Pa zbog budala kao sto su Ron Artest, Dzekson, Ben Valas i ekipa su promenjena pravila. Vama ako je kosarka losa jer nema "kvalitetnih tuca" preporucujem da promenite sport...

CJC

pre 5 godina

I onako im sledecu utakmicu dolazi Finks na noge. Mogu valjda sa njima da izadju na kraj bez Jokare.
(Nenad, 24. januar 2019 13:43)

Ma jasta, pogledaj prethodni duel dve ekipe.

Kairo

pre 5 godina

Za ovo je uglavnom novčana kazna, pogotovo za iskusne NBA igrače, 3% od zarade za utaknicu ili oko 10-15 hiljada dolara u slučaju Jokića. Nije mala para ali je više simbolična.

ko je ovde lud

pre 5 godina

Ne grešite, nema novčane kazne za ovo već pravila kažu suspenzija je obavezna ako igrač napusti klupu makar i za 10cm. Istu situaciju je imao Šroder iz OKC ove sezone i suspendovan je jednu tekmu, tako će biti i sad.
Veći je problem što su Marej i Heris takođe napustili klupu i najverovatnije će biti sva trojica suspendovani a možda i Plamli sa njima.

JPR24

pre 5 godina

Pa ako pravila kazu da ne sme na terene, i nije usao na teren, kakvu frku onda prave !? Znaci pocne guzva, igraci na klupi ne smu ni da ustanu ?

Gary

pre 5 godina

'During an altercation, all players not participating in the game must remain in the immediate vicinity of their bench. Violators will be suspended, without pay, for a minimum of one game and fined up to $35,000. The suspensions will commence prior to the start of their next game...'

Znači.." in the immediate vicinity of their bench", ovo je dosta otvoreno, za različita tumačenja.. Jokić nije otišao daleko od klupe,ali problem je ,što je i do 'tuče' došlo,blizu Denverove klupe... da se sve ovo događalo pod suprotnim košem,niko ne bi ni pričao o ovome...ovako,mislim da će 'popiti' suspenziju...

ahm

pre 5 godina

@room 1408
Jeste, mrze ga, zato su mu dali 150 miliona dolara. Zato sto ga mrze. Kad ces ti da naucis pravila kosarke? Sta je faul a sta ne? To je NBA, a ne grupa devojcica koja trazi faul za svaki dodir

NJ15

pre 5 godina

Ne pominje se samo Jokic da je ustao sa klupe zato sto je Srbin, vec zato sto je zvezda Denvera, najbolji igrac. Za prosecnog navijaca NBA, potpuno je nevazno da li je ustao npr. Malik Bizli ili Lajls, ali ako je ustao Jokic to je vec druga stvar. Ne kazem ja sad da je Jokic ultra popularan pa da se prati svaki njegov korak, ali u slucaju Denvera on je najpoznatija faca za prosecnog navijaca NBA uz mozda Milsapa (koji je bio All Star).

Mare

pre 5 godina

Pa ako nisu suspendovali Westbruka za pretnje Jokiću koje su gore od ovoga i ponašanje De Rozena prema Bogdanoviću kada ga je mučki udario, zašto bi i Jokića?

Pera

pre 5 godina

Mislim da su Ameri takvi da su propisi propisi,tako da će ga 100% kazniti,svidjalo se to nama ili ne.Najpragmatičnija nacija na svetu,i zato su na vrhu sveta!

mrgud

pre 5 godina

Ako ga suspenduju, vrv ce i ostalu četvoricu. Onda ne da pobeda protiv Finiksa dolazi u pitanje, vec je i poraz vise nego realan. Finiks je i pored negativnog skora daleko ozbiljnija ekipa od recimo Čikaga. Pa samo u ovoj seriji od 6 poraza, imali su poraz oz Toronta i Minesote, kosevima u poslednjim sekundama i to u gostima. I samo bez Jokica bi bilo tesko, a bez 5 igrača, ja bi rekao i realan poraz.

Jaran

pre 5 godina

JPR24
PRAVILO KAZE DA NE SME DA NAPUSTI ZONU KLUPE ZA REZERVE, A ON I JOS 4 IGRACA SU NAPUSTILI. JOKIC JE OTISAO PRILICNO DALJE OD OSTALIH. ZASTO STE TAKO UPORNI?????????

sryugos

pre 5 godina

Nije problem sto je ustao s klupe, nije ni zabranjeno ustati. Problem je kad se odaljis od klupe prema tuci bilo da se desava u terenu ili u autu.
Jokic jeste prisao tuci, jeste da je samo gledao ali je prisao.

LogenMNE

pre 5 godina

Cela klupa je ustala, a ne samo Jokić... Oni ustaju sa klupe posle svakog atraktivnijeg zakucavanja, blokade, trojke... Da se zbog toga suspenduju igrači, ne bi imao ko da igra...
(DerGenius, 24. januar 2019 13:29)

To pravilo vazi samo u slucaju tzv. "alteration". Procitajte pravila brate, ima ih na zvanicnom sajtu nba

Tumbarajko

pre 5 godina

Jarane,
nisi me shvatio, nisam ja za tuču, ne želim to da gledam na košarkaškoj utakmici, samo sam hteo da naglasim kako je ovo bilo obično gurkanje, a ne ne znam kakva tuča oko koje bi se dizala prašina. Ranije je to tako i bilo tretirano.

Marshmello

pre 5 godina

Baš čudno, što se ne razmišlja o kazni Lebrona i sbih ostalih kada skaču sa klupe posle svakog atraktivnog zakucavanja.

Dragan- Borca

pre 5 godina

Jeste dobar, jeste nas, ali iritantan lik
(d, 24. januar 2019 13:45) # Link komentara
Preporučujem (+31)Ne preporučujem (-124)


Jokic iritantan? Au faco kojih ti problema imas sa socijalnom inteligencijom, jedno od najbenignijih stvorenja u sportu, na americkom forumu Reditu smatraju ga za izuzetno zabavnu i dobrocudnu pojavu, ogromna vecina, pazi kad ga vecina navijaca drugih klubova gotivi, ali eto vama Djilasovcima i Trifunovicevcima je iritantan, a znamo i zasto. Pukli ste, realno.

room 1408

pre 5 godina

Da bre...A sto ga udaraju,guraju sa ledja..Sto mu sudije sviraju svaki 30 faul nad njim to nikom ništa...Licemeri obični...Ajd da nisam gledao svojim ocima!!!

DerGenius

pre 5 godina

Cela klupa je ustala, a ne samo Jokić... Oni ustaju sa klupe posle svakog atraktivnijeg zakucavanja, blokade, trojke... Da se zbog toga suspenduju igrači, ne bi imao ko da igra...

ko je ovde lud

pre 5 godina

Čitam i ne mogu da verujem kakvih debila ima ovde. Sve neke teorije zavere, zamisli krivi su voditelji sa ESPN-a što su komentarisali Jokića, da nisu ne bi ni bilo ovoga i pored toga što je Jokić prekršio pravila lige? Ne ebo pravila u pitanju je teorija zavere.
Kakav smo mi narod ne mogu čudu da se načudim, najozbiljnije.

Zoki Sumadinac

pre 5 godina

Gotivim Jokica i nase u NBA i uvek pogledam kako su odigrali, ako vec ne mogu redovno da ih gledam.

Ali jebote, koliko je nas narod nerealan to je pomalo tuzno, ovaj jedan napisao, parafraziracu: "Zasto kaznjavaju Jokica kad su svi ustali sa klupe, ionako cela klupa ustane svaki put kada neko ubaci poene. Znaci treba svaki put sve da ih kazne."

Nije stvar u tome da su ustali sa klupe i malo se odmakli od nje, Jokica hoce da kazne jer je otisao dalje od granice koja je propisana, znaci otisao je sa bocne strane gde sede timovi, na stranu gde je protivnicki kos. I nema veze sto nije usao u teren, takvi su propisi.

Jel sada jasno?

crna ovca

pre 5 godina

Lično, mene više iritira što su prozvali SAMO Jokića kad je "pola klupe" skočilo i pomerili se bar za pola metra ka sukobljenim igračima...
Znači četvorica naprave isti prekršaj ali se pominje samo Srbin...i onda neki kažu da su Srbi "teoretičari zavere"....

Pera

pre 5 godina

Mislim da su Ameri takvi da su propisi propisi,tako da će ga 100% kazniti,svidjalo se to nama ili ne.Najpragmatičnija nacija na svetu,i zato su na vrhu sveta!

vrg

pre 5 godina

Od cele klupe uhvatili se za Jokica...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Filip, 24. januar 2019 13:39)

to samo govori da je najbolji tamo. :D

Usamljeni vuk

pre 5 godina

Ne verujem da ce ga kazniti, nije izasao na teren vec samo u autu je bio. A i ko sto neko rece cela klupa ustala, a oni se samo Jokica uhvatili.

ahm

pre 5 godina

@room 1408
Jeste, mrze ga, zato su mu dali 150 miliona dolara. Zato sto ga mrze. Kad ces ti da naucis pravila kosarke? Sta je faul a sta ne? To je NBA, a ne grupa devojcica koja trazi faul za svaki dodir

Marshmello

pre 5 godina

Baš čudno, što se ne razmišlja o kazni Lebrona i sbih ostalih kada skaču sa klupe posle svakog atraktivnog zakucavanja.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Sto bi rekao Pavle Vujisic u Ko to tamo peva - Propisi su propisi
(iggy, 24. januar 2019 13:25) # Link komentara
Preporučujem (+316)Ne preporučujem (-64)

Ako su propisi propisi
Sto sudija ne dodeli tehnicku Hardenu koji se svako malo dere na njih i unosi im se u lice
Ili Dramondu koji bukvalno samo sto ne udari sudiju
Gde su propisi za 3-4 puta napravljene korake Hardena protiv Njujorka jutros ili za Lebrona kad utrci sa klupe na pola terena :)Ili ce biti da je americka "demokratija" i u sportu kao i u politici selektivna :)

heatovac

pre 5 godina

Sledecu utakmicu igraju kod kuce sa Finiksom, i bez Jokica se ocekuje pobeda u petak.Mozda je i dobro da odmori 1 mec, bice motivisan za mecu Koloradu u subotu protiv File i okrsaj sa Embidom.

Jaran

pre 5 godina

JPR24
PRAVILO KAZE DA NE SME DA NAPUSTI ZONU KLUPE ZA REZERVE, A ON I JOS 4 IGRACA SU NAPUSTILI. JOKIC JE OTISAO PRILICNO DALJE OD OSTALIH. ZASTO STE TAKO UPORNI?????????

Vetar u ledja...

pre 5 godina

I u prenosu su rekli da bi mogao biti kaznjen i to ne samo on. Nije problem sto su ustali sa klupe vec sto su prakticno dosli do njih. Na snimku se vide i treneri koji ih vracaju pa cak vidite i Nikolu kako “koci”....

Jaran

pre 5 godina

Tumbarajko
Pa zbog budala kao sto su Ron Artest, Dzekson, Ben Valas i ekipa su promenjena pravila. Vama ako je kosarka losa jer nema "kvalitetnih tuca" preporucujem da promenite sport...

Mladen

pre 5 godina

Pitanje je da li ce dobiti suspeenziju. Ako je dobije bice u paketu sa Herisom. Bez obzira sto nije usao u teren, previse se udaljio od klupe. Sve ispod bocne aut linije je potencijalna suspenzija ako rese da "klepe" nekoga.

toni bandera

pre 5 godina

Al ladno su komentatori sa američke nacionalne televizije ovo napravili. Fizički sukob igrača su potpuno ignorisali, pola sata su komentarisali kako Jokić mora biti suspendovan, bukvalno je bio prvooptuženi daleko ispred Plamlija i Fejvorsa.
Uživo se Jokićeva rekcija nije ni mogla registrovati, a niko ni na snimku realno ne bi obratio pažnju da ovi nisu zakukali, jer je cela situacija na klupi Denvera izgledala krajnje bezazleno, očigledno je bilo da ne postoji nikakva namera Jokića i ostalih da se obračunavaju sa nekim. A što se pravila tiče, jbla vs pravila.

Kairo

pre 5 godina

Za ovo je uglavnom novčana kazna, pogotovo za iskusne NBA igrače, 3% od zarade za utaknicu ili oko 10-15 hiljada dolara u slučaju Jokića. Nije mala para ali je više simbolična.

Mare

pre 5 godina

Pa ako nisu suspendovali Westbruka za pretnje Jokiću koje su gore od ovoga i ponašanje De Rozena prema Bogdanoviću kada ga je mučki udario, zašto bi i Jokića?

VI4Dimir

pre 5 godina

Ustaju svi sa klupe, ali ne prelaze dozvoljenu označenu granicu... tako je za sve u celoj ligi... svi skaču ali ne prelaze granicu, obratite pažnju sledeći put...

Sećam se jednom da je skoro cela klupa Kingsa sa sve Divcem bila suspendovana jednu utakmicu zbog toga... sledeću su igrali sa 7 igrača ukupno...

ko je ovde lud

pre 5 godina

Ne grešite, nema novčane kazne za ovo već pravila kažu suspenzija je obavezna ako igrač napusti klupu makar i za 10cm. Istu situaciju je imao Šroder iz OKC ove sezone i suspendovan je jednu tekmu, tako će biti i sad.
Veći je problem što su Marej i Heris takođe napustili klupu i najverovatnije će biti sva trojica suspendovani a možda i Plamli sa njima.

sryugos

pre 5 godina

Nije problem sto je ustao s klupe, nije ni zabranjeno ustati. Problem je kad se odaljis od klupe prema tuci bilo da se desava u terenu ili u autu.
Jokic jeste prisao tuci, jeste da je samo gledao ali je prisao.

LogenMNE

pre 5 godina

Cela klupa je ustala, a ne samo Jokić... Oni ustaju sa klupe posle svakog atraktivnijeg zakucavanja, blokade, trojke... Da se zbog toga suspenduju igrači, ne bi imao ko da igra...
(DerGenius, 24. januar 2019 13:29)

To pravilo vazi samo u slucaju tzv. "alteration". Procitajte pravila brate, ima ih na zvanicnom sajtu nba

?

pre 5 godina

Ахааа, ево га Јокић, аааа, то је суспензија...па брате, а остали, а виновници инцидента? Ништа?

Tumbarajko

pre 5 godina

Gde ode ovaj NBA?
U dobra stara vremena bi za ovo koškanje sudije razmatrale tehničke za neposredne učesnike. Isključenja bi popili likovi tipa Barkli, Artest (Vorld Pis), Oukli, Mahorn i naravno Lembir, tek kad bi počele da lete pesnice.

CJC

pre 5 godina

I onako im sledecu utakmicu dolazi Finks na noge. Mogu valjda sa njima da izadju na kraj bez Jokare.
(Nenad, 24. januar 2019 13:43)

Ma jasta, pogledaj prethodni duel dve ekipe.

Gary

pre 5 godina

'During an altercation, all players not participating in the game must remain in the immediate vicinity of their bench. Violators will be suspended, without pay, for a minimum of one game and fined up to $35,000. The suspensions will commence prior to the start of their next game...'

Znači.." in the immediate vicinity of their bench", ovo je dosta otvoreno, za različita tumačenja.. Jokić nije otišao daleko od klupe,ali problem je ,što je i do 'tuče' došlo,blizu Denverove klupe... da se sve ovo događalo pod suprotnim košem,niko ne bi ni pričao o ovome...ovako,mislim da će 'popiti' suspenziju...

JPR24

pre 5 godina

Pa ako pravila kazu da ne sme na terene, i nije usao na teren, kakvu frku onda prave !? Znaci pocne guzva, igraci na klupi ne smu ni da ustanu ?

NJ15

pre 5 godina

Ne pominje se samo Jokic da je ustao sa klupe zato sto je Srbin, vec zato sto je zvezda Denvera, najbolji igrac. Za prosecnog navijaca NBA, potpuno je nevazno da li je ustao npr. Malik Bizli ili Lajls, ali ako je ustao Jokic to je vec druga stvar. Ne kazem ja sad da je Jokic ultra popularan pa da se prati svaki njegov korak, ali u slucaju Denvera on je najpoznatija faca za prosecnog navijaca NBA uz mozda Milsapa (koji je bio All Star).

Tumbarajko

pre 5 godina

Jarane,
nisi me shvatio, nisam ja za tuču, ne želim to da gledam na košarkaškoj utakmici, samo sam hteo da naglasim kako je ovo bilo obično gurkanje, a ne ne znam kakva tuča oko koje bi se dizala prašina. Ranije je to tako i bilo tretirano.

mrgud

pre 5 godina

Ako ga suspenduju, vrv ce i ostalu četvoricu. Onda ne da pobeda protiv Finiksa dolazi u pitanje, vec je i poraz vise nego realan. Finiks je i pored negativnog skora daleko ozbiljnija ekipa od recimo Čikaga. Pa samo u ovoj seriji od 6 poraza, imali su poraz oz Toronta i Minesote, kosevima u poslednjim sekundama i to u gostima. I samo bez Jokica bi bilo tesko, a bez 5 igrača, ja bi rekao i realan poraz.