1. Za one koji nisu upuceni u situaciju sa Demebeleom. On je sam izjavio da vise ne moze da igra na tom nivou na kom je igrao do sad, da ne oseca vise da je dovoljno spreman da pruzi maksimum u premier ligi i ligi sampiona na tom nivou. Ugovor mu istice na leto, jos prosle godine je jasno stavio da znanja da ne zeli da ga produzi ni sa povecanjem od 30% kolko mu je nudjeno. U kini ce sad zaradjivati mnogo vise a igrati mnogo lagodnije. Inace u glasanju igraca Totenhema on je vec duze vreme najbolji igrac, covek od kog su mnogi ucili a ponajvise je Kejn naucio kako da gradi loptu. Sve u svemu igrac ispod radara ali zato zverina od igraca na jednoj utakmici mesecno! Prosle godine protiv juvea u gostima kad su gubili 2-0 posle 8. Minuta, Dembele je sam zauzeo sredinu terena i zagospodario. Juventusova sredina terena nikada nije kod kuce izgledala tako nemocno kao tada tih preostalih 80 minuta. Na kraju se zavrsilo 2-2 a mogao je Tot cak i da slavi! Pored svih problema za povredama takodje je imao problema i sa konzistentnoscu.
  (Lassard, 17. januar 2019 14:58)

  # Link komentara

 2. Vrlo logican potez.
  Kad je Totenhem u pitanju.
  (v. v., 17. januar 2019 14:48)

  # Link komentara

 3. Cudna politika Totenhema. On i Vanajama kad su zdravi zaista su predstavljali strasan tandem. Totenhem je stekao dobru bodovnu zalihu i verovatno ce ostati u top 4 i igrati ligu sampiona, ali na leto moraju da se otvore inace ce opet postati suvi prosek ako im ode Eriksen, Kejn i Ali nece sami moci nista.
   (sef strucnog staba, 17. januar 2019 13:00)

  # Link komentara

 4. Ako su se vec dogovorili sa igracom da ga puste mogli su bar uzeti neku kintu.13 miliona za ovakvog igraca taman da ima 35 godina, on ima u nogama bar jos 3 4 godine dobrog fudbala.
  (Donn, 17. januar 2019 12:21)

  # Link komentara

 5. najpotcenjeniji igrac na svetu, covek je zver!
  (Yuri, 17. januar 2019 12:10)

  # Link komentara

 6. kakva greška...i sa svim povredama za klasu bolji od Dajera...plus što i Sisoko ima povredu, ko će sad da igra? ako ne dovedu nikoga sad u januaru ovo će biti jedan od najlošijih poteza neke uprave
  (lorenzo, 17. januar 2019 11:39)

  # Link komentara

 7. Jako nelogičan potez... Dembele je ove sezone već duže vrijeme povrijeđen, i to je razlog zašto ne igra, a ne to što je u drugom planu. Najbolji zadnji vezni koji imaju Sprsi. I u ovim godinama je sjajan, a prekaljen. Nikoga po običaju nisu doveli, skraćena rotacija opet. Kejn u autu, Son u autu, Sisoko u autu. Ne razumijem...
   (Master of mind games, 17. januar 2019 10:42)

  # Link komentara