1. Neka Dalas trejduje Jokica hahaha.
   (Djoka Lendejl, 16. januar 2019 02:27)

  # Link komentara

 2. To je Lebronov pulen, prosle god kritikovao Nikse sto ga nisu izabrali na draftu. Nek ga uzme sad kod sebe u Lejkerse kad je toliko dobar...inace vidi se iz aviona da ovaj ne moze da smisli Luku, za njih tamo nema nista gore nego da im belac uzme ulogu u ekipi!
  (Veljoni, 15. januar 2019 22:32)

  # Link komentara

 3. Problem sa njim je što je ekstremno neinteligentan igrač, niti poznaje osnove košarke. Ne razmišlja u toku igre. Sve je ono što plejmejker ne treba da bude. Jao li ga ekipi kojoj on bude glavni organizator igre. Džaba sva ekplozivnost, talenat i fizikalije, kada u glavi ima dasku. Što je još najgore, vidi se da ga poprilično pogađa što je Dalas postao Lukin tim i ne može sa time da se pomiri. Nekoliko puta akcije u bitnim momentima koje su crtane za Luku odlučio je sam da završi...i bez greške je svaku zasr**. Već su počeli i navijači Dalasa da ga ismevaju nazivajući ga raznim imenima za ne baš inteligentnu osobu i mislim da se svi raduju da ga se što pre reše. A uzeće ga verovatno ekipa koja je poprilično očajna.
  (brm, 15. januar 2019 20:01)
  Odlična analiza BRM. Kao da živiš u Dallasu.
  (polupripitomljeni texasanin, 15. januar 2019 22:13)

  # Link komentara

 4. Sta ti je luka izbaci iz ekipe jednog od perspektivnijih igraca u ligi
   (petarczv, 15. januar 2019 21:40)

  # Link komentara

 5. I nije plejmejker, više je bek šuter, ali pati da bude lider ekipe i teško će ga neko kontrolisati. Netrpeljivost prema Dončiću je očigledna. Zaista ne vidim ekipu kojoj je potreban, eventualno NOP ali da prihvati da je obrva gazda.
  Kada bi se vratili godinu unazad, videli bi kako mnogi kritikuju Divca što nije uzeo njega ili Mičela umesto Foksa.
   (Milan, 15. januar 2019 20:42)

  # Link komentara

 6. Potencijalni problem za Dalas je sto je on ekstremno brzoplet i neinteligentan igrac, i tesko ce dobiti nesto vredno za njega, a opet i takav im je jako bitan igrac. Verovatno ce morati da udju u trade i Matthews eventualno Barnes, tako da ocekujem od njih neki veliki trade, koji ce sigurno promeniti tim potpuno, posto samo Luka i DJ su sigurni iz startne petorke..
  Problem je sto u ovom trenutku ne vidim ekipu sa kojom mogu da to odrade, a da dobiju bilo kakav ekstra kvalitet...
   (soni, 15. januar 2019 20:33)

  # Link komentara

 7. Hvala Bogu da taj pojmaš ide. Samo zna da kuca i skače ko muva bez glave. Dončić je apsolutni lider tima za narednih 20 godina, pre neki dan reče Mark Cuban. Još je dodao da će Luka pokazati šta je prava košarka, i da idu na titulu 2021-e.
  (Sveta Pešić, 15. januar 2019 20:31)

  # Link komentara

 8. Orlando ga hoce,Melton je malo bolji od njega!
  (D-Roz, 15. januar 2019 20:23)

  # Link komentara

 9. NBA moto "Danas jesi, sutra nisi."
  (Gde ja živim, 15. januar 2019 20:13)

  # Link komentara

 10. Problem sa njim je što je ekstremno neinteligentan igrač, niti poznaje osnove košarke. Ne razmišlja u toku igre. Sve je ono što plejmejker ne treba da bude. Jao li ga ekipi kojoj on bude glavni organizator igre. Džaba sva ekplozivnost, talenat i fizikalije, kada u glavi ima dasku. Što je još najgore, vidi se da ga poprilično pogađa što je Dalas postao Lukin tim i ne može sa time da se pomiri. Nekoliko puta akcije u bitnim momentima koje su crtane za Luku odlučio je sam da završi...i bez greške je svaku zasr**. Već su počeli i navijači Dalasa da ga ismevaju nazivajući ga raznim imenima za ne baš inteligentnu osobu i mislim da se svi raduju da ga se što pre reše. A uzeće ga verovatno ekipa koja je poprilično očajna.
  (brm, 15. januar 2019 20:01)

  # Link komentara

 11. verovatno ce u nikse

  sportski pozdrav :)
   (anti-reklamozder, 15. januar 2019 19:59)

  # Link komentara