Subota, 29.12.2018.

08:54

Ništa bez Lebrona, Marjanoviću i Klipersima derbi Los Anđelesa

Košarkaši LA Klipersa slavili su u gradskom derbiju Los Anđelesa protiv Lejkersa, 118:107.

Izvor: Z.K.

Ništa bez Lebrona, Marjanoviæu i Klipersima derbi Los Anðelesa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

serbianwonder13

pre 5 godina

@vince carter Mene zanima da me objasnis kako je Majkov uticaj na tim veci od LeBronovog, ne da mi navodis ko je od koga kada izgubio

vince carter

pre 5 godina

@serbianwonder to je problem sto ja polemisem sa ljudima koji ne poznaju materiju. Prvo Bullsi nisu izgubili od Orlanda u prvoj rundi,kao drugo Jordan nije bio ni blizu fizicki spreman kao sledece sezone a nisu imali ni Horaca Granta i kao trece Bullsi su nakon Jordanovog povlacenja pojacani Kukocem,Kerom,Longlijem na vec postojece Pipena,Granta,Armstronga,Phill Jacksona i u prvoj rundi su izbacili Cavse koji su igrali bez dva startna igraca iz petorke dok su Knicsi igrali celu seriju bez Dereka Harpera koji im je bio itekako bitan igrac,1996 Bullsi su najubedljiviji poraz sezone imao u Gardenu a upravo ih je zatrpao Harper.

serbianwonder13

pre 5 godina

@ernesto cheda krenemo odma sa cinjenicom, dzordan je sigurno bolji...da bi pricali o uticaju na tim, moralo je da se dogodi to da majkl promeni tim pa da mozemo da diskutujemo, ali cak i to nije potrebno, jer je na vrhuncu svoje forme posle tri titule zaredom odlucio da se povuce, u tom periodu njegov tim ni u veliko finale ne moze da udje... potom sledi njegov povratak, i sta se dogadja?opet vezuju tri zaredom!dakle ni u segmentu uticaja na tim, lebron ne moze bas da ima neku prednost, iako cinjenica je da svaki tim cini boljim, ali to nije cudno jer je najdominantniji igrac danasnjice...
(fs, 29. decembar 2018 15:52)
Cikago sa Majklom pre povlacenja- 57 pobeda. Cikago bez Majkla nakon sto se povukao- 55 pobeda. Dalje, nakon sto se Majkl vratio prvo su izgubili u prvoj rundi play-offa od Shaq- ovog i Penny-jevog Orlanda pre nego sto su ponovo dosli da titule.

serbianwonder13

pre 5 godina

Ma jeste najbolji je lebron evo svake godine je mvp i svake godine osvaja prsten... Najbolji igrac lige i svih vremena nema sta. Izvinjavam se sto sam se usudio da kazem bilo sta lose o njemu. Sad kad se vrati ulaze lejkersi u finale i osvajaju lagano prsten...
(petarczv, 29. decembar 2018 11:53)
Sa kojim igracem u istoriji NBA lige je to bio slucaj (da je svake god MVP i da svake god osvaja prsten)?

serbianwonder13

pre 5 godina

Orlando je pobedio Lejkerse sa Lebronom,nemoguce da bi Klipersi i Kingsi mogli to isto,ne postoji sansa!
(vince carter, 29. decembar 2018 15:17)
Orlando je sinoc dobio 30 razlike Toronto koji je bez Kawhi-ja dobio kompletan GSW 20 razlike. Da li to znaci da je Orlando 50 poena bolji nego sto je GSW?

serbianwonder13

pre 5 godina

Lejkersima treba igrac poput Tyreke Evansa ili Kent Bazemore-a, pogotovu sto je drugi mislim na ugovoru koji istice i Atlanta ne bi trazila mnogo za uzvrat. Pa ako ne budu uspeli da potpisu nekog od slobodnih agenata iz klase 2019 (KD, Kawhi, Kyrie, Kemba, Klay), bar ce imati solidnog krilnog igraca uz LeBrona. Idealno bi bilo da AD ili Kawhi dodju, ali sanse nisu velike.

ernesto che

pre 5 godina

Nisam ljubitelj nba i celog tog cirkusa okolo nba ali realno, mozda je Dzordan bolji, elegantniji, lepsi za gledanje i sve to, ali u istoriji ovog sporta nije postojao igrac koji je ovoliko uticao na igru svoje ekipe, na protivnike i na celi tok meca a na kraju i sezone, ponavljam, mozda i verovatno je Dzordan bolji ali lebron je olraund zver i sama pojava ucini da je protivniku teze i pre meca.

fs

pre 5 godina

@ernesto che

da krenemo odma sa cinjenicom, dzordan je sigurno bolji...
da bi pricali o uticaju na tim, moralo je da se dogodi to da majkl promeni tim pa da mozemo da diskutujemo, ali cak i to nije potrebno, jer je na vrhuncu svoje forme posle tri titule zaredom odlucio da se povuce, u tom periodu njegov tim ni u veliko finale ne moze da udje...
potom sledi njegov povratak, i sta se dogadja?
opet vezuju tri zaredom!
dakle ni u segmentu uticaja na tim, lebron ne moze bas da ima neku prednost, iako cinjenica je da svaki tim cini boljim, ali to nije cudno jer je najdominantniji igrac danasnjice...

vince carter

pre 5 godina

@Jeremija kao prvo nisam rekao da je Rondo najzasluzniji za dobre igre Lejkersa ali kad nema ni Lebrona a ni Ronda onda je problem,Rondo kao iskusan igrac moze da vodi ove mlade do pobede,oni bez igraca koji zna da smiri igru ispuste 15 razlike protiv Kingsa. Oni su tu i bez njih,pokazuju talenat i vama kojima je Lebron najbolji igrac danasnjice cudno sto sa njim tim bolje funkcionise? Ajde i ja da se pretvaram da u Bullse nije dosao i Denis Rodman nego da je Jordan sa istim timom u full sezoni posle povratka vodio ekipu do 72:10! Svi znamo kako se vi pretvarate,nego kad ce neko da mi odgovori kako je Dwight Howard sa prosecnim Orlandom koji je lagano porazen od Lejkersa izresetao Lebrona i Cavse koji inace moze sve? Jel to nije imao konkurenciju ranije ili je Orlando bio prejak? :))

Goran

pre 5 godina

Lejkersi bez LeBrona, ni u plejof.
Lejkersi sa LeBronom, i na prsten.
Toliko. Hvala.
(Jezekilj, 29. decembar 2018 11:26)

Pazi ovako...ni sa Lebronom im definitivno nije zagarantovan plejof ,jer i sa njim Lejkersi (složio se ti sa mnom ili ne) ne igraju baš toliko ubedljivo da bi se umešali za titulu ,činjenica je da kada im se poslože sve kockice mogu da pobede svakoga(kao nedavno GSW),ali isto tako mogu i da izgube i od realno dosta slabijih protivnika, što ih je i koštalo toga da nisu trenutno u samom vrhu tabele u zapadnoj konferenciji, što znači da su još uvek veoma nestabilan tim...sada tek bez Lebrona lako se može desiti da ih san antonio ,juta, memfis i dalas (koji su na pobedu dve udaljeni od njih) izguraju iz plejofa ,pogotovu što je neizvesno kada će se Lebron vratiti na teren ,jer očigledno je da povreda nije baš toliko lagana kao što je izgledalo na prvi pogled...
Što se prstena tiče ,rano je o tome uopšte govoriti i spominjati to,neka se Lejkersi sa Lebronom prvo izbore za plejof, a potom će se videti dalje mogućnosti ovog tima koji je po meni veoma perspektivan ,ali kao što već i rekoh još uvek dosta nestabilan,jer u kontinuitetu igraju toplo-hladno!

Topnik

pre 5 godina

Nema odmora za LeBrona na zapadu, tu je teška svaka utakmica, i borit će se za playoff do samog kraja. Čovjek je u fizičkom padu, u zadnje vrijeme to maskira neigranjem obrane, ali sve više i više će se osjetiti i u napadu taj pad. LeBron više nije u svom primeu, to je jasno. Titulu u Lakersima on neće vidjeti, čak i ako dođe Davis.

JeRemija

pre 5 godina

@petarczv

Ne skreći sa teme Petre.

Koliko je Rondo propustio mečeva od 36 koliko su Lejkersi odigrali?

Veoma je bitno da svi čuju istinu obzirom na mišljenje vince i tebe da je Rondo najzaslužniji za uspeh Lejkersa.

Dakle, koliko je Rondo propustio mečeva od 36 mogućih?
Dosta je bilo laži.

Genijalac

pre 5 godina

Vucevic flertovao sa tripl dablom. Zamislite da svi ovi Srbi sto igraju za druge reprezentacije igraju za Srbiju, Vucevic, Mirotic, Doncic, Dragic, Saric i Bojan Bogdanovic. Stvarno bi imali ogromnu sirinu. Ali kako god okreneš, Srbi su najveća kosarkaska nacija odma posle amera(mada je i to sumnjivo kad se u obzir uzme broj populacije) ali kako god okreneš Srbi su najbolji bijelci za kosarku i to ubjedljivo.

petarczv

pre 5 godina

Petre koliko je Rondo propustio mečeva od 36 koliko su Lejkersi do sada odigrali? 

Molim odgovor.
(JeRemija, 29. decembar 2018 11:58)

Jeremija koliko si puta dao rec da neces da komentarises vise nba? Budi iskren molim odgovor.

CarloNS

pre 5 godina

Nažalost... :(

"Boban experiment failed: While Boban started both halves, he only played 13 minutes, and Doc’s decision to yank the plug so quickly in the 3rd quarter swung the game. Boban just couldn’t get going, unable to find space on offense or hang with the Lakers on defense. He actually seemed to clog up the lane for the Clippers, and the starters just did not seem to be able to run their usual offense with him on the floor. Marcin Gortat played only 8 minutes, but they were massive in changing the game, as he helped bolster the defense and got the offense into gear with five assists. While Gortat is sometimes ineffective, he’s usually not as big a negative as Boban is on the nights he doesn’t have an ideal matchup, and should probably start for the foreseeable future."

Djorkaef

pre 5 godina

ovi likovi sto mrze Lebrona na sve moguce nacine pokusavaju da nas ubede da je uticaj Ronda na igru veci nego Lebronov? broj godina-16??? Da li je realno da ne mozete zbog svoje mrznje da priznate da je Lebron ubedljivo najbolji igrac danasnjice? Pa, vidite kakav je Klivlend bez njega. Uostalom, bilo bi lepo nekad da cujete misljenje Zeljka Obradovica ili Marina Sedlaceka o Lebronu.

Đole

pre 5 godina

Dva meseca molim Divca da uradi dobar trejd i da kupi Nikolu Vučevića kojem na leto ističe ugovor a sadašnji tim mu neće produžiti ugovor jer imaju Rusa Mozgova koji će i sledeće sezone biti drugi centar a prvi će biti ovogodišnji ruki Mo Bamba. I PONAVLJAM UKOLIKO NE URADE HITNO TREJD KINGSI IDU NA DNO TABELE ZAPADA. LEBRON SE VRAĆA ZA PET UTAKMICA I LEJKERSI ĆE SIGURNO BITI ISPRED KINGSA. Hjuston i Portland nema teorije da stignu (Portland je pre neki dan pobedio prvu petorku Voriorsa), a San Antonio sa dva fenomenalna igrača i najboljim trenerom je na jednu pobedu zaostakta iza Kingsa. Grizliji po imenima imaju mnogo bolji tim od Kingsa i njihovo iskustvo će presuditi da budu u plej ofu. Nije mi jasno zašto ljudi lupaju minuse kad napišem da je Vučević najbolji centar NBA (po statistici ESPN) u procentu za 3 poena - bio bi odličan u kombinaciji sa Foksom, izvlačio bi protivničke visoke igrače na perimetar što bi Foksu ostavljalo puno puno prostora da pretrči čuvara i zakuca. Ove godine Foks ko balavac ide na posterizaciju protivničkih centara i na svakoj utakmici popije brutalnu blokadu, za pleja gubi mnogo lopti upropasti mnogo napada a Kingsi većinu utakmica dobijaju tesno. Dakle, mora hitno trejd. Evo sad je ESPN objavio - Bagli zbog povrede kolena najmanje 2 nedelje aut! Šta ako se u te dve nedelje povredi Bjelica? Krilo da igra Džastin Džekson?!?!?!

Milan

pre 5 godina

Mislis bez ronda koji je najzasluzniji za pobedu protiv gsw... Plus nema ni javala mcgeea koji je najbolji odbranbeni igrac ove sezone u lejkersima...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 29. decembar 2018 11:00)

Da bez Ronda koji je propustio 90% utakmica?!

vince carter

pre 5 godina

Posteno,bilo bi iznenadjenje da Klipersi pobede Lejkerse sa Lebronom,jer Lejkersi sa Lebronom su bili na 20:0,cak ni Raptorsi bez Lenarda ih nisu razglavili 20 razlike i to u gostima :)) no Rondo no party :D

petarczv

pre 5 godina

Ma jeste najbolji je lebron evo svake godine je mvp i svake godine osvaja prsten... Najbolji igrac lige i svih vremena nema sta. Izvinjavam se sto sam se usudio da kazem bilo sta lose o njemu. Sad kad se vrati ulaze lejkersi u finale i osvajaju lagano prsten...

JeRemija

pre 5 godina

@vince carter
@petarczv

Lejkersi su ove sezone odigrali 36 mečeva.

Pogađajte koliko je mečeva propustio Rondo.

Ajde napišite vi pa da vidimo da li ćete bar jednom u životu biti iskreni.

Ispade Rondo najzaslužniji što Lejkersi su trenutno na mestu koje vodi u plej of?!

petarczv

pre 5 godina

Jaki su Lejkersi i bez Lebrona. On im u suštini samo kvari koncepciju igre:) 
Eto zamalo da dobiju noćas. Kao što su zamalo dobili i Kingse. Sve zamalo...
(JeRemija, 29. decembar 2018 10:22)

Mislis bez ronda koji je najzasluzniji za pobedu protiv gsw... Plus nema ni javala mcgeea koji je najbolji odbranbeni igrac ove sezone u lejkersima...

JeRemija

pre 5 godina

Jaki su Lejkersi i bez Lebrona. On im u suštini samo kvari koncepciju igre:)
Eto zamalo da dobiju noćas. Kao što su zamalo dobili i Kingse. Sve zamalo...

vince carter

pre 5 godina

No Lebron no party! Ops no Rondo no party!! Ne,no Javal no party :)) Kako se pravimo da Lejkersi nisu razglavili Wariorse dirigentskom palicom Rajona Ronda i da i on sad nije deo tima. Licemerstvo level 1000!!

Memfis

pre 5 godina

Lebronovi fanovi su veliki navijači Lejkersa do prve Lebronove povrede, a onda svim srcem navijaju protiv njih :). Čudna sorta, najblaže rečeno

big

pre 5 godina

Clipersi vrlo nezgodna ekipa, netipični Marjanovic, Tobi koji igra dobru sezonu, Lu sa klupe, Harel sve boljidobro vođeni iako Teo ne igra...i onaj ruki Alexandar biće igrač....

big

pre 5 godina

Clipersi vrlo nezgodna ekipa, netipični Marjanovic, Tobi koji igra dobru sezonu, Lu sa klupe, Harel sve boljidobro vođeni iako Teo ne igra...i onaj ruki Alexandar biće igrač....

JeRemija

pre 5 godina

Jaki su Lejkersi i bez Lebrona. On im u suštini samo kvari koncepciju igre:)
Eto zamalo da dobiju noćas. Kao što su zamalo dobili i Kingse. Sve zamalo...

Memfis

pre 5 godina

Lebronovi fanovi su veliki navijači Lejkersa do prve Lebronove povrede, a onda svim srcem navijaju protiv njih :). Čudna sorta, najblaže rečeno

Milan

pre 5 godina

Mislis bez ronda koji je najzasluzniji za pobedu protiv gsw... Plus nema ni javala mcgeea koji je najbolji odbranbeni igrac ove sezone u lejkersima...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 29. decembar 2018 11:00)

Da bez Ronda koji je propustio 90% utakmica?!

Djorkaef

pre 5 godina

ovi likovi sto mrze Lebrona na sve moguce nacine pokusavaju da nas ubede da je uticaj Ronda na igru veci nego Lebronov? broj godina-16??? Da li je realno da ne mozete zbog svoje mrznje da priznate da je Lebron ubedljivo najbolji igrac danasnjice? Pa, vidite kakav je Klivlend bez njega. Uostalom, bilo bi lepo nekad da cujete misljenje Zeljka Obradovica ili Marina Sedlaceka o Lebronu.

vince carter

pre 5 godina

No Lebron no party! Ops no Rondo no party!! Ne,no Javal no party :)) Kako se pravimo da Lejkersi nisu razglavili Wariorse dirigentskom palicom Rajona Ronda i da i on sad nije deo tima. Licemerstvo level 1000!!

JeRemija

pre 5 godina

@vince carter
@petarczv

Lejkersi su ove sezone odigrali 36 mečeva.

Pogađajte koliko je mečeva propustio Rondo.

Ajde napišite vi pa da vidimo da li ćete bar jednom u životu biti iskreni.

Ispade Rondo najzaslužniji što Lejkersi su trenutno na mestu koje vodi u plej of?!

petarczv

pre 5 godina

Jaki su Lejkersi i bez Lebrona. On im u suštini samo kvari koncepciju igre:) 
Eto zamalo da dobiju noćas. Kao što su zamalo dobili i Kingse. Sve zamalo...
(JeRemija, 29. decembar 2018 10:22)

Mislis bez ronda koji je najzasluzniji za pobedu protiv gsw... Plus nema ni javala mcgeea koji je najbolji odbranbeni igrac ove sezone u lejkersima...

Genijalac

pre 5 godina

Vucevic flertovao sa tripl dablom. Zamislite da svi ovi Srbi sto igraju za druge reprezentacije igraju za Srbiju, Vucevic, Mirotic, Doncic, Dragic, Saric i Bojan Bogdanovic. Stvarno bi imali ogromnu sirinu. Ali kako god okreneš, Srbi su najveća kosarkaska nacija odma posle amera(mada je i to sumnjivo kad se u obzir uzme broj populacije) ali kako god okreneš Srbi su najbolji bijelci za kosarku i to ubjedljivo.

petarczv

pre 5 godina

Petre koliko je Rondo propustio mečeva od 36 koliko su Lejkersi do sada odigrali? 

Molim odgovor.
(JeRemija, 29. decembar 2018 11:58)

Jeremija koliko si puta dao rec da neces da komentarises vise nba? Budi iskren molim odgovor.

petarczv

pre 5 godina

Ma jeste najbolji je lebron evo svake godine je mvp i svake godine osvaja prsten... Najbolji igrac lige i svih vremena nema sta. Izvinjavam se sto sam se usudio da kazem bilo sta lose o njemu. Sad kad se vrati ulaze lejkersi u finale i osvajaju lagano prsten...

Goran

pre 5 godina

Lejkersi bez LeBrona, ni u plejof.
Lejkersi sa LeBronom, i na prsten.
Toliko. Hvala.
(Jezekilj, 29. decembar 2018 11:26)

Pazi ovako...ni sa Lebronom im definitivno nije zagarantovan plejof ,jer i sa njim Lejkersi (složio se ti sa mnom ili ne) ne igraju baš toliko ubedljivo da bi se umešali za titulu ,činjenica je da kada im se poslože sve kockice mogu da pobede svakoga(kao nedavno GSW),ali isto tako mogu i da izgube i od realno dosta slabijih protivnika, što ih je i koštalo toga da nisu trenutno u samom vrhu tabele u zapadnoj konferenciji, što znači da su još uvek veoma nestabilan tim...sada tek bez Lebrona lako se može desiti da ih san antonio ,juta, memfis i dalas (koji su na pobedu dve udaljeni od njih) izguraju iz plejofa ,pogotovu što je neizvesno kada će se Lebron vratiti na teren ,jer očigledno je da povreda nije baš toliko lagana kao što je izgledalo na prvi pogled...
Što se prstena tiče ,rano je o tome uopšte govoriti i spominjati to,neka se Lejkersi sa Lebronom prvo izbore za plejof, a potom će se videti dalje mogućnosti ovog tima koji je po meni veoma perspektivan ,ali kao što već i rekoh još uvek dosta nestabilan,jer u kontinuitetu igraju toplo-hladno!

CarloNS

pre 5 godina

Nažalost... :(

"Boban experiment failed: While Boban started both halves, he only played 13 minutes, and Doc’s decision to yank the plug so quickly in the 3rd quarter swung the game. Boban just couldn’t get going, unable to find space on offense or hang with the Lakers on defense. He actually seemed to clog up the lane for the Clippers, and the starters just did not seem to be able to run their usual offense with him on the floor. Marcin Gortat played only 8 minutes, but they were massive in changing the game, as he helped bolster the defense and got the offense into gear with five assists. While Gortat is sometimes ineffective, he’s usually not as big a negative as Boban is on the nights he doesn’t have an ideal matchup, and should probably start for the foreseeable future."

Topnik

pre 5 godina

Nema odmora za LeBrona na zapadu, tu je teška svaka utakmica, i borit će se za playoff do samog kraja. Čovjek je u fizičkom padu, u zadnje vrijeme to maskira neigranjem obrane, ali sve više i više će se osjetiti i u napadu taj pad. LeBron više nije u svom primeu, to je jasno. Titulu u Lakersima on neće vidjeti, čak i ako dođe Davis.

serbianwonder13

pre 5 godina

Orlando je pobedio Lejkerse sa Lebronom,nemoguce da bi Klipersi i Kingsi mogli to isto,ne postoji sansa!
(vince carter, 29. decembar 2018 15:17)
Orlando je sinoc dobio 30 razlike Toronto koji je bez Kawhi-ja dobio kompletan GSW 20 razlike. Da li to znaci da je Orlando 50 poena bolji nego sto je GSW?

Đole

pre 5 godina

Dva meseca molim Divca da uradi dobar trejd i da kupi Nikolu Vučevića kojem na leto ističe ugovor a sadašnji tim mu neće produžiti ugovor jer imaju Rusa Mozgova koji će i sledeće sezone biti drugi centar a prvi će biti ovogodišnji ruki Mo Bamba. I PONAVLJAM UKOLIKO NE URADE HITNO TREJD KINGSI IDU NA DNO TABELE ZAPADA. LEBRON SE VRAĆA ZA PET UTAKMICA I LEJKERSI ĆE SIGURNO BITI ISPRED KINGSA. Hjuston i Portland nema teorije da stignu (Portland je pre neki dan pobedio prvu petorku Voriorsa), a San Antonio sa dva fenomenalna igrača i najboljim trenerom je na jednu pobedu zaostakta iza Kingsa. Grizliji po imenima imaju mnogo bolji tim od Kingsa i njihovo iskustvo će presuditi da budu u plej ofu. Nije mi jasno zašto ljudi lupaju minuse kad napišem da je Vučević najbolji centar NBA (po statistici ESPN) u procentu za 3 poena - bio bi odličan u kombinaciji sa Foksom, izvlačio bi protivničke visoke igrače na perimetar što bi Foksu ostavljalo puno puno prostora da pretrči čuvara i zakuca. Ove godine Foks ko balavac ide na posterizaciju protivničkih centara i na svakoj utakmici popije brutalnu blokadu, za pleja gubi mnogo lopti upropasti mnogo napada a Kingsi većinu utakmica dobijaju tesno. Dakle, mora hitno trejd. Evo sad je ESPN objavio - Bagli zbog povrede kolena najmanje 2 nedelje aut! Šta ako se u te dve nedelje povredi Bjelica? Krilo da igra Džastin Džekson?!?!?!

vince carter

pre 5 godina

Posteno,bilo bi iznenadjenje da Klipersi pobede Lejkerse sa Lebronom,jer Lejkersi sa Lebronom su bili na 20:0,cak ni Raptorsi bez Lenarda ih nisu razglavili 20 razlike i to u gostima :)) no Rondo no party :D

JeRemija

pre 5 godina

@petarczv

Ne skreći sa teme Petre.

Koliko je Rondo propustio mečeva od 36 koliko su Lejkersi odigrali?

Veoma je bitno da svi čuju istinu obzirom na mišljenje vince i tebe da je Rondo najzaslužniji za uspeh Lejkersa.

Dakle, koliko je Rondo propustio mečeva od 36 mogućih?
Dosta je bilo laži.

ernesto che

pre 5 godina

Nisam ljubitelj nba i celog tog cirkusa okolo nba ali realno, mozda je Dzordan bolji, elegantniji, lepsi za gledanje i sve to, ali u istoriji ovog sporta nije postojao igrac koji je ovoliko uticao na igru svoje ekipe, na protivnike i na celi tok meca a na kraju i sezone, ponavljam, mozda i verovatno je Dzordan bolji ali lebron je olraund zver i sama pojava ucini da je protivniku teze i pre meca.

vince carter

pre 5 godina

@Jeremija kao prvo nisam rekao da je Rondo najzasluzniji za dobre igre Lejkersa ali kad nema ni Lebrona a ni Ronda onda je problem,Rondo kao iskusan igrac moze da vodi ove mlade do pobede,oni bez igraca koji zna da smiri igru ispuste 15 razlike protiv Kingsa. Oni su tu i bez njih,pokazuju talenat i vama kojima je Lebron najbolji igrac danasnjice cudno sto sa njim tim bolje funkcionise? Ajde i ja da se pretvaram da u Bullse nije dosao i Denis Rodman nego da je Jordan sa istim timom u full sezoni posle povratka vodio ekipu do 72:10! Svi znamo kako se vi pretvarate,nego kad ce neko da mi odgovori kako je Dwight Howard sa prosecnim Orlandom koji je lagano porazen od Lejkersa izresetao Lebrona i Cavse koji inace moze sve? Jel to nije imao konkurenciju ranije ili je Orlando bio prejak? :))

serbianwonder13

pre 5 godina

@ernesto cheda krenemo odma sa cinjenicom, dzordan je sigurno bolji...da bi pricali o uticaju na tim, moralo je da se dogodi to da majkl promeni tim pa da mozemo da diskutujemo, ali cak i to nije potrebno, jer je na vrhuncu svoje forme posle tri titule zaredom odlucio da se povuce, u tom periodu njegov tim ni u veliko finale ne moze da udje... potom sledi njegov povratak, i sta se dogadja?opet vezuju tri zaredom!dakle ni u segmentu uticaja na tim, lebron ne moze bas da ima neku prednost, iako cinjenica je da svaki tim cini boljim, ali to nije cudno jer je najdominantniji igrac danasnjice...
(fs, 29. decembar 2018 15:52)
Cikago sa Majklom pre povlacenja- 57 pobeda. Cikago bez Majkla nakon sto se povukao- 55 pobeda. Dalje, nakon sto se Majkl vratio prvo su izgubili u prvoj rundi play-offa od Shaq- ovog i Penny-jevog Orlanda pre nego sto su ponovo dosli da titule.

serbianwonder13

pre 5 godina

Ma jeste najbolji je lebron evo svake godine je mvp i svake godine osvaja prsten... Najbolji igrac lige i svih vremena nema sta. Izvinjavam se sto sam se usudio da kazem bilo sta lose o njemu. Sad kad se vrati ulaze lejkersi u finale i osvajaju lagano prsten...
(petarczv, 29. decembar 2018 11:53)
Sa kojim igracem u istoriji NBA lige je to bio slucaj (da je svake god MVP i da svake god osvaja prsten)?

serbianwonder13

pre 5 godina

Lejkersima treba igrac poput Tyreke Evansa ili Kent Bazemore-a, pogotovu sto je drugi mislim na ugovoru koji istice i Atlanta ne bi trazila mnogo za uzvrat. Pa ako ne budu uspeli da potpisu nekog od slobodnih agenata iz klase 2019 (KD, Kawhi, Kyrie, Kemba, Klay), bar ce imati solidnog krilnog igraca uz LeBrona. Idealno bi bilo da AD ili Kawhi dodju, ali sanse nisu velike.

serbianwonder13

pre 5 godina

@vince carter Mene zanima da me objasnis kako je Majkov uticaj na tim veci od LeBronovog, ne da mi navodis ko je od koga kada izgubio

fs

pre 5 godina

@ernesto che

da krenemo odma sa cinjenicom, dzordan je sigurno bolji...
da bi pricali o uticaju na tim, moralo je da se dogodi to da majkl promeni tim pa da mozemo da diskutujemo, ali cak i to nije potrebno, jer je na vrhuncu svoje forme posle tri titule zaredom odlucio da se povuce, u tom periodu njegov tim ni u veliko finale ne moze da udje...
potom sledi njegov povratak, i sta se dogadja?
opet vezuju tri zaredom!
dakle ni u segmentu uticaja na tim, lebron ne moze bas da ima neku prednost, iako cinjenica je da svaki tim cini boljim, ali to nije cudno jer je najdominantniji igrac danasnjice...

vince carter

pre 5 godina

@serbianwonder to je problem sto ja polemisem sa ljudima koji ne poznaju materiju. Prvo Bullsi nisu izgubili od Orlanda u prvoj rundi,kao drugo Jordan nije bio ni blizu fizicki spreman kao sledece sezone a nisu imali ni Horaca Granta i kao trece Bullsi su nakon Jordanovog povlacenja pojacani Kukocem,Kerom,Longlijem na vec postojece Pipena,Granta,Armstronga,Phill Jacksona i u prvoj rundi su izbacili Cavse koji su igrali bez dva startna igraca iz petorke dok su Knicsi igrali celu seriju bez Dereka Harpera koji im je bio itekako bitan igrac,1996 Bullsi su najubedljiviji poraz sezone imao u Gardenu a upravo ih je zatrpao Harper.

vince carter

pre 5 godina

No Lebron no party! Ops no Rondo no party!! Ne,no Javal no party :)) Kako se pravimo da Lejkersi nisu razglavili Wariorse dirigentskom palicom Rajona Ronda i da i on sad nije deo tima. Licemerstvo level 1000!!

petarczv

pre 5 godina

Jaki su Lejkersi i bez Lebrona. On im u suštini samo kvari koncepciju igre:) 
Eto zamalo da dobiju noćas. Kao što su zamalo dobili i Kingse. Sve zamalo...
(JeRemija, 29. decembar 2018 10:22)

Mislis bez ronda koji je najzasluzniji za pobedu protiv gsw... Plus nema ni javala mcgeea koji je najbolji odbranbeni igrac ove sezone u lejkersima...

Đole

pre 5 godina

Dva meseca molim Divca da uradi dobar trejd i da kupi Nikolu Vučevića kojem na leto ističe ugovor a sadašnji tim mu neće produžiti ugovor jer imaju Rusa Mozgova koji će i sledeće sezone biti drugi centar a prvi će biti ovogodišnji ruki Mo Bamba. I PONAVLJAM UKOLIKO NE URADE HITNO TREJD KINGSI IDU NA DNO TABELE ZAPADA. LEBRON SE VRAĆA ZA PET UTAKMICA I LEJKERSI ĆE SIGURNO BITI ISPRED KINGSA. Hjuston i Portland nema teorije da stignu (Portland je pre neki dan pobedio prvu petorku Voriorsa), a San Antonio sa dva fenomenalna igrača i najboljim trenerom je na jednu pobedu zaostakta iza Kingsa. Grizliji po imenima imaju mnogo bolji tim od Kingsa i njihovo iskustvo će presuditi da budu u plej ofu. Nije mi jasno zašto ljudi lupaju minuse kad napišem da je Vučević najbolji centar NBA (po statistici ESPN) u procentu za 3 poena - bio bi odličan u kombinaciji sa Foksom, izvlačio bi protivničke visoke igrače na perimetar što bi Foksu ostavljalo puno puno prostora da pretrči čuvara i zakuca. Ove godine Foks ko balavac ide na posterizaciju protivničkih centara i na svakoj utakmici popije brutalnu blokadu, za pleja gubi mnogo lopti upropasti mnogo napada a Kingsi većinu utakmica dobijaju tesno. Dakle, mora hitno trejd. Evo sad je ESPN objavio - Bagli zbog povrede kolena najmanje 2 nedelje aut! Šta ako se u te dve nedelje povredi Bjelica? Krilo da igra Džastin Džekson?!?!?!

petarczv

pre 5 godina

Ma jeste najbolji je lebron evo svake godine je mvp i svake godine osvaja prsten... Najbolji igrac lige i svih vremena nema sta. Izvinjavam se sto sam se usudio da kazem bilo sta lose o njemu. Sad kad se vrati ulaze lejkersi u finale i osvajaju lagano prsten...

Memfis

pre 5 godina

Lebronovi fanovi su veliki navijači Lejkersa do prve Lebronove povrede, a onda svim srcem navijaju protiv njih :). Čudna sorta, najblaže rečeno

vince carter

pre 5 godina

Posteno,bilo bi iznenadjenje da Klipersi pobede Lejkerse sa Lebronom,jer Lejkersi sa Lebronom su bili na 20:0,cak ni Raptorsi bez Lenarda ih nisu razglavili 20 razlike i to u gostima :)) no Rondo no party :D

Djorkaef

pre 5 godina

ovi likovi sto mrze Lebrona na sve moguce nacine pokusavaju da nas ubede da je uticaj Ronda na igru veci nego Lebronov? broj godina-16??? Da li je realno da ne mozete zbog svoje mrznje da priznate da je Lebron ubedljivo najbolji igrac danasnjice? Pa, vidite kakav je Klivlend bez njega. Uostalom, bilo bi lepo nekad da cujete misljenje Zeljka Obradovica ili Marina Sedlaceka o Lebronu.

JeRemija

pre 5 godina

Jaki su Lejkersi i bez Lebrona. On im u suštini samo kvari koncepciju igre:)
Eto zamalo da dobiju noćas. Kao što su zamalo dobili i Kingse. Sve zamalo...

petarczv

pre 5 godina

Petre koliko je Rondo propustio mečeva od 36 koliko su Lejkersi do sada odigrali? 

Molim odgovor.
(JeRemija, 29. decembar 2018 11:58)

Jeremija koliko si puta dao rec da neces da komentarises vise nba? Budi iskren molim odgovor.

Genijalac

pre 5 godina

Vucevic flertovao sa tripl dablom. Zamislite da svi ovi Srbi sto igraju za druge reprezentacije igraju za Srbiju, Vucevic, Mirotic, Doncic, Dragic, Saric i Bojan Bogdanovic. Stvarno bi imali ogromnu sirinu. Ali kako god okreneš, Srbi su najveća kosarkaska nacija odma posle amera(mada je i to sumnjivo kad se u obzir uzme broj populacije) ali kako god okreneš Srbi su najbolji bijelci za kosarku i to ubjedljivo.

JeRemija

pre 5 godina

@vince carter
@petarczv

Lejkersi su ove sezone odigrali 36 mečeva.

Pogađajte koliko je mečeva propustio Rondo.

Ajde napišite vi pa da vidimo da li ćete bar jednom u životu biti iskreni.

Ispade Rondo najzaslužniji što Lejkersi su trenutno na mestu koje vodi u plej of?!

JeRemija

pre 5 godina

@petarczv

Ne skreći sa teme Petre.

Koliko je Rondo propustio mečeva od 36 koliko su Lejkersi odigrali?

Veoma je bitno da svi čuju istinu obzirom na mišljenje vince i tebe da je Rondo najzaslužniji za uspeh Lejkersa.

Dakle, koliko je Rondo propustio mečeva od 36 mogućih?
Dosta je bilo laži.

Milan

pre 5 godina

Mislis bez ronda koji je najzasluzniji za pobedu protiv gsw... Plus nema ni javala mcgeea koji je najbolji odbranbeni igrac ove sezone u lejkersima...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 29. decembar 2018 11:00)

Da bez Ronda koji je propustio 90% utakmica?!

Topnik

pre 5 godina

Nema odmora za LeBrona na zapadu, tu je teška svaka utakmica, i borit će se za playoff do samog kraja. Čovjek je u fizičkom padu, u zadnje vrijeme to maskira neigranjem obrane, ali sve više i više će se osjetiti i u napadu taj pad. LeBron više nije u svom primeu, to je jasno. Titulu u Lakersima on neće vidjeti, čak i ako dođe Davis.

vince carter

pre 5 godina

@Jeremija kao prvo nisam rekao da je Rondo najzasluzniji za dobre igre Lejkersa ali kad nema ni Lebrona a ni Ronda onda je problem,Rondo kao iskusan igrac moze da vodi ove mlade do pobede,oni bez igraca koji zna da smiri igru ispuste 15 razlike protiv Kingsa. Oni su tu i bez njih,pokazuju talenat i vama kojima je Lebron najbolji igrac danasnjice cudno sto sa njim tim bolje funkcionise? Ajde i ja da se pretvaram da u Bullse nije dosao i Denis Rodman nego da je Jordan sa istim timom u full sezoni posle povratka vodio ekipu do 72:10! Svi znamo kako se vi pretvarate,nego kad ce neko da mi odgovori kako je Dwight Howard sa prosecnim Orlandom koji je lagano porazen od Lejkersa izresetao Lebrona i Cavse koji inace moze sve? Jel to nije imao konkurenciju ranije ili je Orlando bio prejak? :))

big

pre 5 godina

Clipersi vrlo nezgodna ekipa, netipični Marjanovic, Tobi koji igra dobru sezonu, Lu sa klupe, Harel sve boljidobro vođeni iako Teo ne igra...i onaj ruki Alexandar biće igrač....

CarloNS

pre 5 godina

Nažalost... :(

"Boban experiment failed: While Boban started both halves, he only played 13 minutes, and Doc’s decision to yank the plug so quickly in the 3rd quarter swung the game. Boban just couldn’t get going, unable to find space on offense or hang with the Lakers on defense. He actually seemed to clog up the lane for the Clippers, and the starters just did not seem to be able to run their usual offense with him on the floor. Marcin Gortat played only 8 minutes, but they were massive in changing the game, as he helped bolster the defense and got the offense into gear with five assists. While Gortat is sometimes ineffective, he’s usually not as big a negative as Boban is on the nights he doesn’t have an ideal matchup, and should probably start for the foreseeable future."

ernesto che

pre 5 godina

Nisam ljubitelj nba i celog tog cirkusa okolo nba ali realno, mozda je Dzordan bolji, elegantniji, lepsi za gledanje i sve to, ali u istoriji ovog sporta nije postojao igrac koji je ovoliko uticao na igru svoje ekipe, na protivnike i na celi tok meca a na kraju i sezone, ponavljam, mozda i verovatno je Dzordan bolji ali lebron je olraund zver i sama pojava ucini da je protivniku teze i pre meca.

fs

pre 5 godina

@ernesto che

da krenemo odma sa cinjenicom, dzordan je sigurno bolji...
da bi pricali o uticaju na tim, moralo je da se dogodi to da majkl promeni tim pa da mozemo da diskutujemo, ali cak i to nije potrebno, jer je na vrhuncu svoje forme posle tri titule zaredom odlucio da se povuce, u tom periodu njegov tim ni u veliko finale ne moze da udje...
potom sledi njegov povratak, i sta se dogadja?
opet vezuju tri zaredom!
dakle ni u segmentu uticaja na tim, lebron ne moze bas da ima neku prednost, iako cinjenica je da svaki tim cini boljim, ali to nije cudno jer je najdominantniji igrac danasnjice...

serbianwonder13

pre 5 godina

Lejkersima treba igrac poput Tyreke Evansa ili Kent Bazemore-a, pogotovu sto je drugi mislim na ugovoru koji istice i Atlanta ne bi trazila mnogo za uzvrat. Pa ako ne budu uspeli da potpisu nekog od slobodnih agenata iz klase 2019 (KD, Kawhi, Kyrie, Kemba, Klay), bar ce imati solidnog krilnog igraca uz LeBrona. Idealno bi bilo da AD ili Kawhi dodju, ali sanse nisu velike.

serbianwonder13

pre 5 godina

Ma jeste najbolji je lebron evo svake godine je mvp i svake godine osvaja prsten... Najbolji igrac lige i svih vremena nema sta. Izvinjavam se sto sam se usudio da kazem bilo sta lose o njemu. Sad kad se vrati ulaze lejkersi u finale i osvajaju lagano prsten...
(petarczv, 29. decembar 2018 11:53)
Sa kojim igracem u istoriji NBA lige je to bio slucaj (da je svake god MVP i da svake god osvaja prsten)?

serbianwonder13

pre 5 godina

Orlando je pobedio Lejkerse sa Lebronom,nemoguce da bi Klipersi i Kingsi mogli to isto,ne postoji sansa!
(vince carter, 29. decembar 2018 15:17)
Orlando je sinoc dobio 30 razlike Toronto koji je bez Kawhi-ja dobio kompletan GSW 20 razlike. Da li to znaci da je Orlando 50 poena bolji nego sto je GSW?

serbianwonder13

pre 5 godina

@ernesto cheda krenemo odma sa cinjenicom, dzordan je sigurno bolji...da bi pricali o uticaju na tim, moralo je da se dogodi to da majkl promeni tim pa da mozemo da diskutujemo, ali cak i to nije potrebno, jer je na vrhuncu svoje forme posle tri titule zaredom odlucio da se povuce, u tom periodu njegov tim ni u veliko finale ne moze da udje... potom sledi njegov povratak, i sta se dogadja?opet vezuju tri zaredom!dakle ni u segmentu uticaja na tim, lebron ne moze bas da ima neku prednost, iako cinjenica je da svaki tim cini boljim, ali to nije cudno jer je najdominantniji igrac danasnjice...
(fs, 29. decembar 2018 15:52)
Cikago sa Majklom pre povlacenja- 57 pobeda. Cikago bez Majkla nakon sto se povukao- 55 pobeda. Dalje, nakon sto se Majkl vratio prvo su izgubili u prvoj rundi play-offa od Shaq- ovog i Penny-jevog Orlanda pre nego sto su ponovo dosli da titule.

vince carter

pre 5 godina

@serbianwonder to je problem sto ja polemisem sa ljudima koji ne poznaju materiju. Prvo Bullsi nisu izgubili od Orlanda u prvoj rundi,kao drugo Jordan nije bio ni blizu fizicki spreman kao sledece sezone a nisu imali ni Horaca Granta i kao trece Bullsi su nakon Jordanovog povlacenja pojacani Kukocem,Kerom,Longlijem na vec postojece Pipena,Granta,Armstronga,Phill Jacksona i u prvoj rundi su izbacili Cavse koji su igrali bez dva startna igraca iz petorke dok su Knicsi igrali celu seriju bez Dereka Harpera koji im je bio itekako bitan igrac,1996 Bullsi su najubedljiviji poraz sezone imao u Gardenu a upravo ih je zatrpao Harper.

Goran

pre 5 godina

Lejkersi bez LeBrona, ni u plejof.
Lejkersi sa LeBronom, i na prsten.
Toliko. Hvala.
(Jezekilj, 29. decembar 2018 11:26)

Pazi ovako...ni sa Lebronom im definitivno nije zagarantovan plejof ,jer i sa njim Lejkersi (složio se ti sa mnom ili ne) ne igraju baš toliko ubedljivo da bi se umešali za titulu ,činjenica je da kada im se poslože sve kockice mogu da pobede svakoga(kao nedavno GSW),ali isto tako mogu i da izgube i od realno dosta slabijih protivnika, što ih je i koštalo toga da nisu trenutno u samom vrhu tabele u zapadnoj konferenciji, što znači da su još uvek veoma nestabilan tim...sada tek bez Lebrona lako se može desiti da ih san antonio ,juta, memfis i dalas (koji su na pobedu dve udaljeni od njih) izguraju iz plejofa ,pogotovu što je neizvesno kada će se Lebron vratiti na teren ,jer očigledno je da povreda nije baš toliko lagana kao što je izgledalo na prvi pogled...
Što se prstena tiče ,rano je o tome uopšte govoriti i spominjati to,neka se Lejkersi sa Lebronom prvo izbore za plejof, a potom će se videti dalje mogućnosti ovog tima koji je po meni veoma perspektivan ,ali kao što već i rekoh još uvek dosta nestabilan,jer u kontinuitetu igraju toplo-hladno!

serbianwonder13

pre 5 godina

@vince carter Mene zanima da me objasnis kako je Majkov uticaj na tim veci od LeBronovog, ne da mi navodis ko je od koga kada izgubio