Petak, 28.12.2018.

22:20

Radonjić nadmudrio Džikića – Budućnost "prosula" +17 u Minhenu

Košarkaši Bajerna iz Minhena pobedili su Budućnost rezultatom 93:88, u 15. kolu Evrolige.

Izvor: PT

Radonjiæ nadmudrio Džikiæa – Buduænost "prosula" +17 u Minhenu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 5 godina

Placa se i danak nešto relaksiranijeg sudjenja u ABA pa je teze prilagoditi se kriterijumu u EL. Odnos slobodnih bacanja u dva takmicenja to jasno pokazuje.
(Sport, 29. decembar 2018 09:31)

Plaćate vi danak u ABA još od prošle godine, vajde itekako ima. Slobodna bacanja? Da, to veoma jasno pokazuju.

E a u Evropi niste platili "danak" jer tamo je to mnogo teško, gotovo nemoguće, privatna je liga (ko i ABA doduše) ali je drži jedan čovek, pa ako njemu ne idu pare od potplaćivanja sudija, i ako nešto tu njemu ne odgovara - nema ni koristi od sudija i "danka".

Na kraju krajeva sve se kod vas i svodi na sudije. Ostalo je ispod kriterijuma. Osim u iznosu izdvojenom za plaćanje igrača.

SrbEUin

pre 5 godina

Zvezdi zapravo više odgovara poraz u nedelju, sve do -15. I ovako i onako će biti 1 u ligaškom delu, a na ovaj način izbegava Bud u 1/2 PO i gura ih na Ced, i sebi obezbeđuje najlakšeg protivnika u 1/2. KKP će sigurno na 4 jer nema šanse da im Mega ne prepusti to mesto.
To je za CZT najbolja opcija, a da li će odigrati racionalno ili srcem, videćemo.

bravo

pre 5 godina

Zvezda prošle sezone sa Alimpijevićem 11 pobeda a vi sa Džikićem koji je "deklasirao Alimpijevića u taktici" za sada 3 i ne vidi se nikakav način da ih imate do kraja više od tih 11. I vi hoćete da kažete da je finale Aba lige bilo regularno?

au

pre 5 godina

Oni da nisu doveli ovog Norisa Kola, ne bi usli ni u plej of ABA lige. Sto se tice ovog Koti Klarka, vecu prevaru od igraca odavno nisam video. Decko ispucava neke nemoguce suteve sa distance celu sezonu ne moze olimpijski bazen da ubode. Pismen trener mu ne bi dao 5 poena da postigne. 
(Ivan, 28. decembar 2018 22:25) 

Ko kaže da su prošli u plej of? Pukli od Krke sad će i od Zvezde, moguće na kraju i od Cedevite,čak ću i za Partizan navijati protiv njih. Ne bi se moglo kazati da su već prošli,još kad puknu na još nekoj "manjoj" utakmici...

Mladen cg

pre 5 godina

Sad sam pratio snimak meča. Budućnost ima vrlo potentnu ekipu. Ako se uigraju, biće to velika borba sa Zvezdom , za titulu ABA lige. U sinoćnjem meču, su prevagu, na strani Bajerna, donijeli dva nesportska faula u IV četvrtini( Nikolica i Gordica), nakon kojih su njemci dali 11 poena ( 5+6). Tako da ce biti pravi derbi u nedjelju.

Wllaxy

pre 5 godina

Pustil8 smo Radonju.Nama nista ne znaci.Na ovaj tim dodajte jos Nikolu Ivanovica.Nema potrebe aba liga da se igra.Pregazice sve lagano.Da je ovaj tim bio na pocetku sad bi bili medju 4 u EL.
(OGI-CG, 28. decembar 2018 23:05)

Naravno da bi ste bili pošto bi ste napravili seriju pobeda protiv kompletnih protivnika poput ove večerašnje pobede nad kompletnim Bajernom... Oh, wait...

Ako je i za trola, mnogo je...

Tito-partija-SNS armija

pre 5 godina

Pustil8 smo Radonju.Nama nista ne znaci.Na ovaj tim dodajte jos Nikolu Ivanovica.Nema potrebe aba liga da se igra.Pregazice sve lagano.Da je ovaj tim bio na pocetku sad bi bili medju 4 u EL. 
(OGI-CG, 28. decembar 2018 23:05) 

Bili bi medju 4 u EL da vam Javor i Pukl sude svaku utakmicu i bez pojacanja
Nego , kad stize sledece pojacanje ?!

Ps. Sledece ponizavanje u nedelju, pozz

KliftonToni

pre 5 godina

ono isto sto vam je uradio jedini evropski prvak iz srbije...
(Alen, 28. decembar 2018 23:38)
Мени је драго што је Радоњић победио, пошто је феноменалан лик а нас је задужио доста. Џикић је исто страва лик, и добро је што Будућност није задња у ЕЛ.

А што се тиче овог непознавања спорта и географије да пробам да те едукујем:

Једини европски првак из Србије је ВК Црвена Звезда. ФК Црвена Звезда, ЖКК Црвена Звезда и ВКП и ККП имају европске титуле али као југословенски клубови, са југословенским играчима и играчицама. Прва европска кошаркашка титула која је дошла у Београд донета је у СД Црвена Звезда, не у ЈСДП....

Кошарка у Србији не постоји само у периодима 1992-1997 2001-2014, постојала је и пре и током и после тих периода :)

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 5 godina

@Kimi

Pričamo o 11 pobeda u prošloj sezoni, kad smo imali "lošu" ekipu i trenera početnika. O 16 pobeda u ovakvom formatu Evrolige neću ni da pričam, to dugo neće ostvariti nijedna ekipa sa ovih prostora...

EUFORIJA

pre 5 godina

Nismo imali dvostrukog NBA šampiona u timu, dovodili pojačanja iz Barselone itd... A brukali smo se toliko da smo četiri puta stigli do F4 turnira, tri puta u poslednjih 25 godina, a posebno smo se "obrukali" 1992. u Istanbul. Vi ne možete da zamislite ni četiri puta da dođete do 1/4 finala, kamoli nešto više. Vi I treba da se dokazujete protiv takvih kao što je Budućnost. Naš nivo niste, niti ćete ikada biti.
(realni ste kao i uvek, 28. decembar 2018 23:25)

Mislis na Ejsi Loa iz Nba za 500 000,Dzerelsa,zatim Pekovica koji sam upisuje cifru...

Smorke

pre 5 godina

To kada ste vi osvojili EL pogledaj ucesnike te EL i pogledaj sastave timove, budzete.Kao kad bi ja sada pisao o Zvezdinom.osvajanju Barija i danasnje LS.Osvojili ste FIBA LS jer je EL.osnovana 2000- te godins

Jednom ce se i ova Euroliga zvati drugacije .
Jednom ce se i ovo lane zvati.

Wllaxy

pre 5 godina

Prosle sezone ste bili 14-i od 16 ekipa u EL, o kakvom kvalitetu pricate? 
(Kimi, 28. decembar 2018 23:58)

Pa dobro, i vi ste iste te prošle godine bili 32-i od 32 ekipe i to ne u EL već u EC - hoćeš li malo da pričamo i o vašem kvalitetu i veličanstvenom uspehu?

EUFORIJA

pre 5 godina

zasto, ali zasto toliko kompleksa u panterskim komentarima...pa pojesce vas ovi milovi kad se bude odlucivalo, i nabiti vam frustraciju i komplekse za ceo zivot...ono isto sto vam je uradio jedini evropski prvak iz srbije...
(Alen, 28. decembar 2018 23:38)

Zasto, ali zasto se ovde javlja navijac kluba koji ne moze da udje ni na F4 Aba lige. Kao kada bi se ovde javljali navijaci Krke.

Zvezdas

pre 5 godina

Pa nije ovo ABA da kradu.. Kvalitet njihov se vidi u evroligi 
(051, 28. decembar 2018 22:22) 
Prosle sezone ste bili 14-i od 16 ekipa u EL, o kakvom kvalitetu pricate? 
(Kimi, 28. decembar 2018 23:58)

Prosle sezone je Zvezda zavrsila sa 11 pobeda.A ovi danas na polovuni samo tri pobede

Marinkova bara

pre 5 godina

kk partizan 2 iz prvih par sezona u evroligi, samo što budućnost neće dobiti šansu da nas sramoti još toliko sezona... 
(marko, 28. decembar 2018 22:31)

Pretpostavljam da misliš na naše partije u Evroligi u periodu kada smo počeli da uspostavljamo petnaestogodišnju dominaciju, dakle početak 2000-tih. Mi smo i pre toga igrali u EL, čak je i osvojili. Ali kada se već osvrćeš na taj period treba realno da sagledaš stvari. Partizan tada nije imao sedam skupocenih stranaca u timu i budžet od 7-8 miliona evra već najčešće samo jednog stranca, do tada široj javnosti anonimnog Step, Braun, Haus... i budžet od oko milion i kusur evra. Uglavnom smo bili sastavljeni od domaćih igrača, miks mladih i iskusnijih. Nismo imali dvostrukog NBA šampiona u timu, dovodili pojačanja iz Barselone itd... A brukali smo se toliko da smo četiri puta stigli do F4 turnira, tri puta u poslednjih 25 godina, a posebno smo se "obrukali" 1992. u Istanbul. Vi ne možete da zamislite ni četiri puta da dođete do 1/4 finala, kamoli nešto više. Vi I treba da se dokazujete protiv takvih kao što je Budućnost. Naš nivo niste, niti ćete ikada biti.
(realni ste kao i uvek, 28. 

To kada ste vi osvojili EL pogledaj ucesnike te EL i pogledaj sastave timove, budzete.Kao kad bi ja sada pisao o Zvezdinom.osvajanju Barija i danasnje LS.Osvojili ste FIBA LS jer je EL.osnovana 2000- te godins

EUFORIJA

pre 5 godina

Najjači su ovi sto su kao zabrinuti za to sto se sampion aba lige blamira! Recite posteno da mrzite Budućnost, da vam je tako krivo za proslogodisnjih 5(slovima PET) poraza, sto igrate Evrokup i tako dalje. Dusebriznici interesa aba lige, a isti ti govore kako im aba ne treba, kako je jaca domaca liga i ostale gluposti!
(Hez, 29. decembar 2018 08:06)

Ko moze da vas VOLI?

činjenice

pre 5 godina

...ono isto sto vam je uradio jedini evropski prvak iz srbije...
(Alen, 28. decembar 2018 23:38)


KK Crvena Zvezda ima titulu šampiona Evrope u košarci.

"Тај подвиг оствариле су: Вукица Митић, Биљана Марковић, Јасна Милосављевић, Софија Пекић, Зорица Ђурковић, Споменка Мрђеновић, Весна Ковачевић, Гордана Вукмировић, Наталија Бацановић, Анђа Вукмировић, Јасмина Калић и Драгана Пандуров. Кошаркашице су прва екипа црвено-беле спортске породице која је постала шампион Европе."

"Te 1979. godine, 29. marta u La Korunji, dvanaest devojaka, dvanaest košarkašica Crvene zvezde je stajalo na pobedničkom postolju

...

One su bile prva ekipa iz SFRJ koja je postala šampion Evrope, mesec dana kasnije to su uradili košarkaši Bosne, pa zatim Cibona, Jugoplastika i Partizan"

Sport

pre 5 godina

Istina je da Budućnost za sada igra katastrofalno EL. Nema opravdanja jer imaju konkurentan tim, ali očigledno nešto ne ide. Možda je sada krenulo uzlaznom putanjom sto će se videti u par sledećih utakmica. Mislim i da Budućnost placa cenu gustog rasporeda uz preterano trošenje igrača na oba fronta. Placa se i danak nešto relaksiranijeg sudjenja u ABA pa je teze prilagoditi se kriterijumu u EL. Odnos slobodnih bacanja u dva takmicenja to jasno pokazuje.

deki

pre 5 godina

Za spas srpske kosarke,mi da dobijemo Buducnost u Nedelju,da pustimo grobare da nas dobiju kad dodje vreme a oni ce vec dobiti Megu i FMP,dolazi im Buducnost pa nek se malo i sami pomuce. A djetici neka gledaju 4 na TV.Ali ne,mi vise volimo da komsiji "crkne krava"

Sofronije

pre 5 godina

Evroliga 2018/19
15. Buducnost VOLI Podgorica 3 12 1088 1264 -176 18
Evroliga 2017/18
11. Crvena Zvezda Belgrade 6 9 1147 1223 -76 21
Evroliga 2016/16
8. Crvena Zvezda Belgrade 7 8 1115 1117 -2 22.
Samo kažem.

Hez

pre 5 godina

Najjači su ovi sto su kao zabrinuti za to sto se sampion aba lige blamira! Recite posteno da mrzite Budućnost, da vam je tako krivo za proslogodisnjih 5(slovima PET) poraza, sto igrate Evrokup i tako dalje. Dusebriznici interesa aba lige, a isti ti govore kako im aba ne treba, kako je jaca domaca liga i ostale gluposti!

Car Dušan

pre 5 godina

Hobs i Vilijams, su RAZVALILI Buducnost... Praktično, sve što su gadjali - ušlo je! I nije tu neka velika, trenerska taktika ili ne znam, šta već... Onaj KOL ( osvojena DVA NBA PRSTENA, sa Majamijem) - najbolji strani igrač, koji je ikad igrao, na našim prostorima!

Brus

pre 5 godina

Gledam sinoć petorku Budućnosti, četiri crnca i gruzin, pa izađe jedan a uđe u igru drugi crnac. To je dobro za razvoj crnogorske košarke?

Miskec

pre 5 godina

"Pa nije ovo ABA da kradu.. Kvalitet njihov se vidi u evroligi
(051, 28. decembar 2018 22:22)
Prosle sezone ste bili 14-i od 16 ekipa u EL, o kakvom kvalitetu pricate?
(Kimi, 28. decembar 2018 23:58)"
Pricamo o kvalitetu ekipe koja sastavi vise od dve pobede na primer, ili o kvalitetu ekipe koja ima pozitivan skor u evrokupovima, na primer!

low kick po noga

pre 5 godina

Oni da nisu doveli ovog Norisa Kola, ne bi usli ni u plej of ABA lige. Sto se tice ovog Koti Klarka, vecu prevaru od igraca odavno nisam video. Decko ispucava neke nemoguce suteve sa distance celu sezonu ne moze olimpijski bazen da ubode. Pismen trener mu ne bi dao 5 poena da postigne.
(Ivan, 28. decembar 2018 22:25)

mislis na erla

shomi

pre 5 godina

Pa nije Radonjić roming trener. Smejali ste mu se, ali on je uvek izvlačio više od realnosti ekipe koju vodi. U Zvezdi je najviše izvukao, a to boli komšije, a i komšije zalutale u EL koje treba da se ponose što su ga imali.

sweswe

pre 5 godina

Pratim košarku evo već skoro četrdeset godina, i ne sećam se da sam nekada prisustvovao ovakvom školskom primeru kako trener svojom glupošću izgubi utakmicu.
Ubedjen sam da bi SVAKI trener sa ovih prostora uključujući i Alimpijevića ovu utakmicu dobio sa 10+ razlike.
Džikić je uspeo ono što retko koji trener može: da uguši sopstvene i u isto vreme razigra protivničke igrače.
Ovu utakmicu treba pokazivati kao primer koliko loš trener može da unazadi ekipu.
(KOSTA1703, 28. decembar 2018 23:35

Jedan od boljih komentara u zadnje vrijeme...
Trener Buducnosti (ili Proshlosti) gura tim sa cetiri crnca i jednim tipom iz Gruzije skoro cijelu
trecu cetvrtinu, postigao je KATASTROFU! Poslije toga nije bilo povratka...
4 crnca mogu da igraju istovremeno samo u NBA, ali to nije ista kosarka kao ova u Evropi.
Osvojit ce Buducnost opet ABA ligu, ali ne igrom, osvojit ce je NOVCEM...

Ivan

pre 5 godina

Pa nije ovo ABA da kradu.. Kvalitet njihov se vidi u evroligi
(051, 28. decembar 2018 22:22)

Prosle sezone ste bili 14-i od 16 ekipa u EL, o kakvom kvalitetu pricate?
(Kimi, 28. decembar 2018 23:58)

Sobzirom da su dve ekipe iza nas imale 4 mozda u 5 puta veci budzet, mesto je bilo zadovoljavajuce, a buducnost i to mesto moze da sanja sa budzetom od 12 miliona evra. Zvezda je prosle sezone imala 5.

Solider

pre 5 godina

Mislim da su se veceras svi zvezdasi zaledili.E ovo je Buducnost.Jos malo da se uigramo i gazenje.Radonjic je legenda sa njegovim facama.Ovo mi je prvi put da ne zalim iako smo izgubili.Plej i bitadze auuuuuu kakav tandem.Zgazice zvezdu iako su umorni.
(OGI-CG, 28. decembar 2018 22:30)

Čekaj malo, ovaj komentar mi izgleda kao da je napisan pre utakmice dok su očekivanja bila malo drugačija od objektivne situacije!
Pa niste igrali protiv Golden Stejta pa da se loziš da ste neko!
Na terenu se već dosta puta ispostavilo da niste niko, zašto bi bilo drugačije protiv ekipe koja je bolja od polovine ovih koji su vas lagano dobijali?

Nebo

pre 5 godina

Ova ekipa napokon izgleda normalno. Falio je plej previse, jer Gordic ne moze ovaj teret da nosi ove godine. Bitadze je pokazao da je klasa. Dzekson mora da ide, njegova uloga je nikakva. Moze ova ekipa dosta, vjerujte mi
(Buducnost, 28. decembar 2018 22:26)

to mi je drago da čujem, jer posle tri velike pobede u 15 kola sigurno sledi niz od 15 pobeda ako ti je verovati. i F8 nikad bliže. I ABA je tu. Kakva bre Zvezda. Sa takvim pojačanjima ne brinite za ABA ligu već planirajte put na F 4 i kupujte komplete karata dok su jeftiji.

KOSTA1703

pre 5 godina

Pratim košarku evo već skoro četrdeset godina, i ne sećam se da sam nekada prisustvovao ovakvom školskom primeru kako trener svojom glupošću izgubi utakmicu.
Ubedjen sam da bi SVAKI trener sa ovih prostora uključujući i Alimpijevića ovu utakmicu dobio sa 10+ razlike.
Džikić je uspeo ono što retko koji trener može: da uguši sopstvene i u isto vreme razigra protivničke igrače.
Ovu utakmicu treba pokazivati kao primer koliko loš trener može da unazadi ekipu.

Wllaxy

pre 5 godina

Sad ste vidjeli koliko možemo! Sledi gaženje!!!
(ogicg, 28. decembar 2018 22:23)

Jesmo, sad smo videli koliko možete i na osnovu viđenog sam još sigurniji da ćemo vas u nedelju zgaziti ko nikad do sada.

Dušan

pre 5 godina

kad se setim da sam klinca vodio prošle godine u januaru na juniorske kvalifikacije za f4 kada je Bitadze kidao za Megu. a vidi ga gde je sad. sledeće godine NBA.

OGI-CG

pre 5 godina

Pustil8 smo Radonju.Nama nista ne znaci.Na ovaj tim dodajte jos Nikolu Ivanovica.Nema potrebe aba liga da se igra.Pregazice sve lagano.Da je ovaj tim bio na pocetku sad bi bili medju 4 u EL.

CZ99

pre 5 godina

12 miliona ode nizašta. Ako ovako nastave joše dve tri godine sa rasipanjem, doživeće težak bankrot.
(ovako, 28. decembar 2018 22:27)

Jos dve,tri godine???Druze,potrosice BDP Crne im Gore ove sezone samo da osvoje Aba ligu ponovo,jer ako ne uspeju....Pa,pogledaj gde je groblje sa kosarkom sad,a igrali su godinama....

Kimi

pre 5 godina

Pa nije ovo ABA da kradu.. Kvalitet njihov se vidi u evroligi
(051, 28. decembar 2018 22:22)

Prosle sezone ste bili 14-i od 16 ekipa u EL, o kakvom kvalitetu pricate?

komentator

pre 5 godina

Poraz koji ide isključivo na teret trenera! Krajnji zaključak je da su dobili Kola i Bitadzea ali su izgubili E.Klarka i Gordića! Džekson i K.Klark nisu ni bili pojačanja za EL a Omić se neće više naigrati! Biće jaka utakmica u Pioniru jer PG mora negde da "preseče" ovaj niz poraza! Nadam se da neće prekosutra a Zvezda ima veliku priliku da se pobedom maksimalno posveti EK i da odmara igrače do kraja ligaškog dela ABA!

pedja 71

pre 5 godina

A meni dragoooo.... Jedino mi nije jasno sto se Srdjan Radojevic smori svaki put kad Buducnost izgubi. Kao da igra neki nas tim. I naravno onaj stari moj komentar posle skoro svake utakmice - Buusiiii, hahahaah, buusiii!!!!
(Milan Kosanovic, 28. decembar 2018 22:25)

Mislim da se smori zato sto je grobar, a tamo Dzikic i Gordic....dobro si to primetio, svaka cast.

Wllaxy

pre 5 godina

Dobri smo nocas bili jos kada u januar zamjenimo Dzikica i dodje Obradovic osvajamo lagano aba ligu
(micunnnnpg, 28. decembar 2018 22:28)

A hoćete li da dovedete još nekog kao ispomoć tandemu Javor - Sreten Radović?

Alen

pre 5 godina

zasto, ali zasto toliko kompleksa u panterskim komentarima...pa pojesce vas ovi milovi kad se bude odlucivalo, i nabiti vam frustraciju i komplekse za ceo zivot...ono isto sto vam je uradio jedini evropski prvak iz srbije...

r i n g i s p i l

pre 5 godina

Kako se čoveku ote ,prvi put pošten ,iskren,bez cinizma i vickastih šibicarskih forica,osmeh pri + 16,17.
Samo se preračunao sa sudijama i protivničkim trenerom.$

djura

pre 5 godina

ja se samo nadam da ovaj ogi (i ostali koji koriste taj nik) nece vise da samraju sa ovim klise trol forama (tu mislim da prestanu da ostavljaju ovde komentare ;)) od sledece sezone pa nadalje kada buducnost vise ne bude igrala el

realni ste kao i uvek

pre 5 godina

kk partizan 2 iz prvih par sezona u evroligi, samo što budućnost neće dobiti šansu da nas sramoti još toliko sezona...
(marko, 28. decembar 2018 22:31)

Pretpostavljam da misliš na naše partije u Evroligi u periodu kada smo počeli da uspostavljamo petnaestogodišnju dominaciju, dakle početak 2000-tih. Mi smo i pre toga igrali u EL, čak je i osvojili. Ali kada se već osvrćeš na taj period treba realno da sagledaš stvari. Partizan tada nije imao sedam skupocenih stranaca u timu i budžet od 7-8 miliona evra već najčešće samo jednog stranca, do tada široj javnosti anonimnog Step, Braun, Haus... i budžet od oko milion i kusur evra. Uglavnom smo bili sastavljeni od domaćih igrača, miks mladih i iskusnijih. Nismo imali dvostrukog NBA šampiona u timu, dovodili pojačanja iz Barselone itd... A brukali smo se toliko da smo četiri puta stigli do F4 turnira, tri puta u poslednjih 25 godina, a posebno smo se "obrukali" 1992. u Istanbul. Vi ne možete da zamislite ni četiri puta da dođete do 1/4 finala, kamoli nešto više. Vi I treba da se dokazujete protiv takvih kao što je Budućnost. Naš nivo niste, niti ćete ikada biti.

Ivan

pre 5 godina

Malo su napadacki potentniji zbog pojacanja, ali su izgubili timski duh, i imaju katastrofalnu odbranu. Najvise me podsecaju na ekipe iz italije. 80 posto tima amerikanci, nigde timske igre, nigde akcije, samo rafalna paljba. Zvezda ih reseva u nedelju treci put ove sezone.

A.J.

pre 5 godina

Derrick Williams najveci privatnik ikad u EL, sreca sto se konacno uklopio i poceo da pogadja pa Bayern pobedjuje, ali stvarno je sramota da neko ko igra po 30min zabelezi asistenciju na svakoj drugoj utakmici. U Buducnosti nova pojacanja Kol i Bitadze odlicni, ostali veoma losi. Dobili su svu slobodu i ugusili ostale, Koti Klark mislim da nije ni sutnuo na kos uopste. Sad lepo za vikend da ih pocisti Zvezda, a za dalje cemo videti kako ce koja ekipa igrati. Ocekujem jos otkaza u Buducnosti do kraja sezone.

NoName

pre 5 godina

Ova ekipa napokon izgleda normalno. Falio je plej previse, jer Gordic ne moze ovaj teret da nosi ove godine. Bitadze je pokazao da je klasa. Dzekson mora da ide, njegova uloga je nikakva. Moze ova ekipa dosta, vjerujte mi
(Buducnost, 28. decembar 2018 22:26)


Gordić nije mogao da nosi teret ni prošle godine. Zato su i angažovani Javor i Pukl.

CensoreD

pre 5 godina

Шта ради овај Радоња са овим Бајерном у кође има 4 ипо писмена играча, а притом су 2 повређена и нису играла. Губиш 17 разлике и за једну четвртину уђеш малтене у егал меч и на крају добијеш, јер ето, само ти знаш како. Јесте да су се распуцали са неким тројкама, али опет..

Алал ти га мајсторе, доказујеш из кола у коло да ништа није код тебе случајно већ да си велики доктор.

П.С. Битадзе опасан. Јест да Бајерн нема јаког центра, али опет, са таквом лакоћом их је дизао пар пута да је то невероватно, види се да има кликер.
П.П.С. Дерик Вилијамс је звер!!! Какво освежење за ЕЛ кошарку!

as

pre 5 godina

Divna postavka Džiletanta, umesto acije 1 na 1 i šuta uveo je još jednu novinu, daj loptu Norisu Kolu pa šta bude. Imao skoro 20 razlike i isputio. Ako ne dobije otkaz, Budućnost ispada u polufinalu Aba lige.

Zvezda

pre 5 godina

Bilo bi dobro da dobijemo Buducnost i izbacimo ih iz top 4, jer mogu da se povampire i ponovo nam uzmu evroligu uz pomoc sudija. Znaci deremo Buducnost i navijamo za Partizan da bude cetvrti

OGI-CG

pre 5 godina

Mislim da su se veceras svi zvezdasi zaledili.E ovo je Buducnost.Jos malo da se uigramo i gazenje.Radonjic je legenda sa njegovim facama.Ovo mi je prvi put da ne zalim iako smo izgubili.Plej i bitadze auuuuuu kakav tandem.Zgazice zvezdu iako su umorni.

titelRepublika

pre 5 godina

cestitam komsijama na prvoj pobedi u gostima, al' samo kad bi se gledalo prvo poluvreme. Bajern nikakav domacin, dao samo jednu loptu da se igra, a vasim igracima potrebne barr tri... a u nedelju 8. poraz u nizu i odlazak dzikica... mozda da se okusa kao deda mraz negde, ovaj nivo kosarke mu ne lezi... Hvala ti Dejo za reset ovih nabedjenih, sad neka kupe jos tri igraca. ako ih nije sramota

EUFORIJA

pre 5 godina

Dokaz da nije sve u strancima koji igraju za svoju statistiku. Buducnost je izgubila hemiju od prosle godine, sada nisu tim. Polako jedan po jedan se guse u timu:nema vise Barovica, brace Sehovic,Nikolic je oteran, vanovic kada se vrati nece puno igrati od Kola,sada i Koti Klark i Dzekson gube minute, Omic odavno izgubljen...

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Sad ste vidjeli koliko možemo! Sledi gaženje!!!
(ogicg, 28. decembar 2018 22:23)

Ja bih cutao, prijatelju. A ne posle "ukrali mi nick, nisam to ja".

garda

pre 5 godina

Vodis 17 razlike, a oni bez prvog pleja, pa nekako izgubis. Mora se nekada valjda u gostima dobiti, sada je bila sansa. Kol je strasan igrac. I opet nista.

Tito-partija-SNS armija

pre 5 godina

Dobri smo nocas bili jos kada u januar zamjenimo Dzikica i dodje Obradovic osvajamo lagano aba ligu
(micunnnnpg, 28. decembar 2018 22:28)

Ma bili ste do džaja buhahaha.
Sta ste dobili za umetnički dojam ?!

Anonimus

pre 5 godina

Radonja gospodin pustio jadne varvare da vode celu utakmicu da se ponadaju i onda na kraju dodao gas i lagano preokrenuo
Za 2 dana da napunimo Pionir,sad nema izgovora!

boki

pre 5 godina

ajmo realno, buducnost je igrala odlicno do trece, a i u trecoj cetvrtini. u 3/4 ovi su ih unisili trojkama, razbili sigurnost koju su do tada imali. ali dzikic je kriv za 4/4, iskljucivo 1 na 1, i to je to. kraj. ali ne znaci da buducnost nema ozbiljnu ekipu, uopste.

EUFORIJA

pre 5 godina

Divna postavka Džiletanta, umesto acije 1 na 1 i šuta uveo je još jednu novinu, daj loptu Norisu Kolu pa šta bude. Imao skoro 20 razlike i isputio. Ako ne dobije otkaz, Budućnost ispada u polufinalu Aba lige.
(as, 28. decembar 2018 22:23)

Dobice u nedelju, posle poraza od Zvezde.

Kunte Kinta

pre 5 godina

Dosao Bel..kakvo brutalno pojacanje, ves masinu iz camca da je bacio promasio bi okean ahahaha...napadaju sa ovim pojacanjima ne F4 nego direktno Bartolomeua..

Ivan

pre 5 godina

Oni da nisu doveli ovog Norisa Kola, ne bi usli ni u plej of ABA lige. Sto se tice ovog Koti Klarka, vecu prevaru od igraca odavno nisam video. Decko ispucava neke nemoguce suteve sa distance celu sezonu ne moze olimpijski bazen da ubode. Pismen trener mu ne bi dao 5 poena da postigne.

sah 88

pre 5 godina

I Budućnost sa porazom stiže na megdan u Pionir. Ovakva Budućnost koja ide iz poraza u poraz bi trebala da bude lak plen u nedelju Zvezdi!

Kanidja PG

pre 5 godina

Sad se tek vidi kakav su promašaj svi stranci,tek sa Bitadzeom i Kolom napravljen je dobar posao.
Radinja još jednom odučio Dzikica od košarke realno.
Samo tim koji nema glavu ni rep može da prospe plus 17.
Za dva dana fešta u pioniru i osveta br2 za sve što je bilo u finalu aba lige.
Za kraj ove god još jedan poraz plave čete onako iz navike sa sve debelo placenim pojačanjima.Mora se Bokan otvorit još,rezultata nema pa nema...

Nebojša

pre 5 godina

Sad ste vidjeli koliko možemo! Sledi gaženje!!!
(ogicg, 28. decembar 2018 22:23)

Šta smo videli večeras ekipa sa dna tabele izgubila je od ekipe iz sredine tabele i to na sramotan način posle velikog vođstva to ne pokazuje koliko budućnost može već koliki gubitnički mentalitet imaju.

Putnik

pre 5 godina

A jesmo li se to unapred malo obradovali, Futuristi i Grobarčići? E, pa, ništa od toga. Futura ide striktno Makabijevim koracima ravno u propast. Na mestu je, koje joj i pripada. Cole i Bitadze malo popravili uobičajenu sliku, ali samo nagomilavanje indijanaca neće doneti rezultate dok Džiletant vodi ekipu. Neka im on ostane samo što duže. Cole zver, ali ipak samo još jedan indijanac. Uneće i fino nezadovoljstvo u redove ostalih indijanaca. Neka, neka, samo dalje tako.

Ako Cole-a Laza strpa u džep a Ojo Bitadzeu pokaže šta je nadmoćan centar, Budućnost će se loše provesti u Beogradu. Tu im ni Javor i ekipa ne mogu pomoći.

Buducnost

pre 5 godina

Ova ekipa napokon izgleda normalno. Falio je plej previse, jer Gordic ne moze ovaj teret da nosi ove godine. Bitadze je pokazao da je klasa. Dzekson mora da ide, njegova uloga je nikakva. Moze ova ekipa dosta, vjerujte mi

kad

pre 5 godina

Eto vam Kola i Bitadzea došli dali poene a ekipa izgubila. Možete misliti sad kako se osećaju ostali igrači, baš će Erl Klark i Džekson da ćoškare, neminovno je narušavanje hemije u ekipi.

EUFORIJA

pre 5 godina

Nije strasno, za vikend padaju panteri, regionalna ce opet biti nasa.
(EViva, 28. decembar 2018 22:27)

Posle svakog poraza, vama nije strasno. Eh, sta ti je gubitnicki mentalitet...

montenegrino

pre 5 godina

U nedelju ce ova Buducnost zbog koje ste ocigledno dobili secer nervirajuci se, mislim na navijace fmpa ili zvezdane, da lagano ali lagano dobije, pa ce vam usta zapusiti.

deki

pre 5 godina

Ovo je jos jedan dokaz da Dzikic nije nikakav trener, niti je opcija kad se natrpas strancima. Kol ce biti pojacanje i djetici su na kecu zaista jaki, isto vazi i za Bitadzea mada je jos mlad i ne treba se oslanjati previse na njega. Na poluvremenu sam pomislio da, ako ih dobijemo u Nedelju, to ce biti zbog umora ali sada sam ubedjen da djetici vise nisu ni sigurni drugi, Partizan ce dobiti kvalitet sa Renfroom, Cedevita je napravila presek sto se pokazalo kao pravi potez, sa klincima iz Mege nikada nisi nacisto. Slusao sam juce Covica, sto se tice pojacanja on rece da je to stvar trenera i drago mi je da Zvezda ne ulazi u ludilo besomucne kupovine. Mozda, ako ne daj boze krene losa serija bude nekih dolazaka ali rezultati su tu i trebamo ih podrzati

ropeks

pre 5 godina

Milovi plaćenici na aparatima. Džilo se pogubio kad su pustili u dvorani Zombi Nation, traži izmenu, hoće da uvede Javora i Pukla. Hobs ih pokopao, 4 trojke u 3/4, Derik Vilijams klasa, Lučić uvek sjajan kao i stoprocentni Danga. A Dejo je Bog. Goga se neće dugo zadržavati u Podgorici. Novo pojačanje im je bomba 27p 6as večeras, biće dobra košarka u nedelju

Enrico Pallazzo

pre 5 godina

Dva utiska:
1. Budućnosti su potrebne dve ili tri lopte u napadu da bi Clark, Cole, Gordič i Bitadze uzimali šuteve.
2. Previše zavise od poena Cole-a, kada on izađe ne znaju šta da rade ofanzivno.

cukce

pre 5 godina

Rekord Budućnosti u EL dali čak 88 poena i to na gostujućem terenu, vodili i sa 15 razlike, e pa ne može baš sve ne može i pobeda! A ponadali se

mohikanac

pre 5 godina

@Milan Kosanović
Ne samo da se smori nego je neobjektivan i pristrasan, potpuno neprofesionalno. Oduševljava se za basket akcije i silovanje a ovamo ih svi razvaljuju košarkom, malo stegnu i ugase ih.
Na kraju šta mene briga ko će da pobedi između Bud i Bayerna, nabija nervozu ne mogu mirno da gledam utakmicu.
Za KKP razumem, čovek navija za njih i to je ok, ali ovo je EL .

@bot

pre 5 godina

Gledao mec, kako je Bajern stegao odbranu i poceo da pogadja sve sto su masili u prvom delu. Za Buducnost se videlo da ce stati u svakom trenutku, nema organizacije u ovom skupu odlicnih igraca. Ali to vec njihov problem. Dobra EL ove godine.

Kunte Kinta

pre 5 godina

Sledece pranje u nedelju...A sta kaze Ogi,dosla brutalna pojacanja, drzte gace igraci Bajerna, sad ce ih tek Zvezda razvrnuti i vratiti u realnost...smesna ekipa.

Milan Kosanovic

pre 5 godina

A meni dragoooo.... Jedino mi nije jasno sto se Srdjan Radojevic smori svaki put kad Buducnost izgubi. Kao da igra neki nas tim. I naravno onaj stari moj komentar posle skoro svake utakmice - Buusiiii, hahahaah, buusiii!!!!

moralni gmizavac

pre 5 godina

Pa u čemu je problem stručnjaci? Kad ste tako sigurni u raspad ekipe Budućnosti uložite neku kintu na poraz u nedjelju, odnosno titulu Zvezde. Dobro se plaća. Proći ćete kao i ovi koji su večeras igrali hendikep.

malo je

pre 5 godina

Budžet Budućnosti je 12 miliona ove godine ako se uračuna renoviranje hale, plate igračima i stručnom štabu, putovanja i deo za sudije.

EUFORIJA

pre 5 godina

Ova ekipa napokon izgleda normalno. Falio je plej previse, jer Gordic ne moze ovaj teret da nosi ove godine. Bitadze je pokazao da je klasa. Dzekson mora da ide, njegova uloga je nikakva. Moze ova ekipa dosta, vjerujte mi
(Buducnost, 28. decembar 2018 22:26)

Ako je ovo normalno, onda neka se nastavi.

Petar mecen

pre 5 godina

Buducnost nacisto zalutala u EL Bolje zbog kosarke da su u EL Zvezda ili Partizn ostali iz ABA nisu vredni pomena ukljucujuci Buducnost

montenegrino

pre 5 godina

odlicna utakmica, bajern na srecu dobio, svaka im trojka ulazila, vidjecete u nedelju plus 15 za buducnost, Noris Cole i Bitadze masine!

swve

pre 5 godina

Budućnost je u lošoj formi i to bi Zvezda trebala da iskoristi i lagano je pobedi. Plus su preumorni od napornog takmičenja na više frontova a nemaju toliko broj dobrih igrača da bi to mogli da izdrže.

EUFORIJA

pre 5 godina

Ova ekipa napokon izgleda normalno. Falio je plej previse, jer Gordic ne moze ovaj teret da nosi ove godine. Bitadze je pokazao da je klasa. Dzekson mora da ide, njegova uloga je nikakva. Moze ova ekipa dosta, vjerujte mi
(Buducnost, 28. decembar 2018 22:26)

Ako je ovo normalno, onda neka se nastavi.

Kanidja PG

pre 5 godina

Sad se tek vidi kakav su promašaj svi stranci,tek sa Bitadzeom i Kolom napravljen je dobar posao.
Radinja još jednom odučio Dzikica od košarke realno.
Samo tim koji nema glavu ni rep može da prospe plus 17.
Za dva dana fešta u pioniru i osveta br2 za sve što je bilo u finalu aba lige.
Za kraj ove god još jedan poraz plave čete onako iz navike sa sve debelo placenim pojačanjima.Mora se Bokan otvorit još,rezultata nema pa nema...

EUFORIJA

pre 5 godina

Dokaz da nije sve u strancima koji igraju za svoju statistiku. Buducnost je izgubila hemiju od prosle godine, sada nisu tim. Polako jedan po jedan se guse u timu:nema vise Barovica, brace Sehovic,Nikolic je oteran, vanovic kada se vrati nece puno igrati od Kola,sada i Koti Klark i Dzekson gube minute, Omic odavno izgubljen...

kad

pre 5 godina

Eto vam Kola i Bitadzea došli dali poene a ekipa izgubila. Možete misliti sad kako se osećaju ostali igrači, baš će Erl Klark i Džekson da ćoškare, neminovno je narušavanje hemije u ekipi.

sah 88

pre 5 godina

I Budućnost sa porazom stiže na megdan u Pionir. Ovakva Budućnost koja ide iz poraza u poraz bi trebala da bude lak plen u nedelju Zvezdi!

ropeks

pre 5 godina

Milovi plaćenici na aparatima. Džilo se pogubio kad su pustili u dvorani Zombi Nation, traži izmenu, hoće da uvede Javora i Pukla. Hobs ih pokopao, 4 trojke u 3/4, Derik Vilijams klasa, Lučić uvek sjajan kao i stoprocentni Danga. A Dejo je Bog. Goga se neće dugo zadržavati u Podgorici. Novo pojačanje im je bomba 27p 6as večeras, biće dobra košarka u nedelju

@bot

pre 5 godina

Gledao mec, kako je Bajern stegao odbranu i poceo da pogadja sve sto su masili u prvom delu. Za Buducnost se videlo da ce stati u svakom trenutku, nema organizacije u ovom skupu odlicnih igraca. Ali to vec njihov problem. Dobra EL ove godine.

Petar mecen

pre 5 godina

Buducnost nacisto zalutala u EL Bolje zbog kosarke da su u EL Zvezda ili Partizn ostali iz ABA nisu vredni pomena ukljucujuci Buducnost

titelRepublika

pre 5 godina

cestitam komsijama na prvoj pobedi u gostima, al' samo kad bi se gledalo prvo poluvreme. Bajern nikakav domacin, dao samo jednu loptu da se igra, a vasim igracima potrebne barr tri... a u nedelju 8. poraz u nizu i odlazak dzikica... mozda da se okusa kao deda mraz negde, ovaj nivo kosarke mu ne lezi... Hvala ti Dejo za reset ovih nabedjenih, sad neka kupe jos tri igraca. ako ih nije sramota

malo je

pre 5 godina

Budžet Budućnosti je 12 miliona ove godine ako se uračuna renoviranje hale, plate igračima i stručnom štabu, putovanja i deo za sudije.

CensoreD

pre 5 godina

Шта ради овај Радоња са овим Бајерном у кође има 4 ипо писмена играча, а притом су 2 повређена и нису играла. Губиш 17 разлике и за једну четвртину уђеш малтене у егал меч и на крају добијеш, јер ето, само ти знаш како. Јесте да су се распуцали са неким тројкама, али опет..

Алал ти га мајсторе, доказујеш из кола у коло да ништа није код тебе случајно већ да си велики доктор.

П.С. Битадзе опасан. Јест да Бајерн нема јаког центра, али опет, са таквом лакоћом их је дизао пар пута да је то невероватно, види се да има кликер.
П.П.С. Дерик Вилијамс је звер!!! Какво освежење за ЕЛ кошарку!

Milan Kosanovic

pre 5 godina

A meni dragoooo.... Jedino mi nije jasno sto se Srdjan Radojevic smori svaki put kad Buducnost izgubi. Kao da igra neki nas tim. I naravno onaj stari moj komentar posle skoro svake utakmice - Buusiiii, hahahaah, buusiii!!!!

Kunte Kinta

pre 5 godina

Dosao Bel..kakvo brutalno pojacanje, ves masinu iz camca da je bacio promasio bi okean ahahaha...napadaju sa ovim pojacanjima ne F4 nego direktno Bartolomeua..

KOSTA1703

pre 5 godina

Pratim košarku evo već skoro četrdeset godina, i ne sećam se da sam nekada prisustvovao ovakvom školskom primeru kako trener svojom glupošću izgubi utakmicu.
Ubedjen sam da bi SVAKI trener sa ovih prostora uključujući i Alimpijevića ovu utakmicu dobio sa 10+ razlike.
Džikić je uspeo ono što retko koji trener može: da uguši sopstvene i u isto vreme razigra protivničke igrače.
Ovu utakmicu treba pokazivati kao primer koliko loš trener može da unazadi ekipu.

swve

pre 5 godina

Budućnost je u lošoj formi i to bi Zvezda trebala da iskoristi i lagano je pobedi. Plus su preumorni od napornog takmičenja na više frontova a nemaju toliko broj dobrih igrača da bi to mogli da izdrže.

pedja 71

pre 5 godina

A meni dragoooo.... Jedino mi nije jasno sto se Srdjan Radojevic smori svaki put kad Buducnost izgubi. Kao da igra neki nas tim. I naravno onaj stari moj komentar posle skoro svake utakmice - Buusiiii, hahahaah, buusiii!!!!
(Milan Kosanovic, 28. decembar 2018 22:25)

Mislim da se smori zato sto je grobar, a tamo Dzikic i Gordic....dobro si to primetio, svaka cast.

Kunte Kinta

pre 5 godina

Sledece pranje u nedelju...A sta kaze Ogi,dosla brutalna pojacanja, drzte gace igraci Bajerna, sad ce ih tek Zvezda razvrnuti i vratiti u realnost...smesna ekipa.

cukce

pre 5 godina

Rekord Budućnosti u EL dali čak 88 poena i to na gostujućem terenu, vodili i sa 15 razlike, e pa ne može baš sve ne može i pobeda! A ponadali se

as

pre 5 godina

Divna postavka Džiletanta, umesto acije 1 na 1 i šuta uveo je još jednu novinu, daj loptu Norisu Kolu pa šta bude. Imao skoro 20 razlike i isputio. Ako ne dobije otkaz, Budućnost ispada u polufinalu Aba lige.

Brus

pre 5 godina

Gledam sinoć petorku Budućnosti, četiri crnca i gruzin, pa izađe jedan a uđe u igru drugi crnac. To je dobro za razvoj crnogorske košarke?

A.J.

pre 5 godina

Derrick Williams najveci privatnik ikad u EL, sreca sto se konacno uklopio i poceo da pogadja pa Bayern pobedjuje, ali stvarno je sramota da neko ko igra po 30min zabelezi asistenciju na svakoj drugoj utakmici. U Buducnosti nova pojacanja Kol i Bitadze odlicni, ostali veoma losi. Dobili su svu slobodu i ugusili ostale, Koti Klark mislim da nije ni sutnuo na kos uopste. Sad lepo za vikend da ih pocisti Zvezda, a za dalje cemo videti kako ce koja ekipa igrati. Ocekujem jos otkaza u Buducnosti do kraja sezone.

garda

pre 5 godina

Vodis 17 razlike, a oni bez prvog pleja, pa nekako izgubis. Mora se nekada valjda u gostima dobiti, sada je bila sansa. Kol je strasan igrac. I opet nista.

Wllaxy

pre 5 godina

Sad ste vidjeli koliko možemo! Sledi gaženje!!!
(ogicg, 28. decembar 2018 22:23)

Jesmo, sad smo videli koliko možete i na osnovu viđenog sam još sigurniji da ćemo vas u nedelju zgaziti ko nikad do sada.

Wllaxy

pre 5 godina

Dobri smo nocas bili jos kada u januar zamjenimo Dzikica i dodje Obradovic osvajamo lagano aba ligu
(micunnnnpg, 28. decembar 2018 22:28)

A hoćete li da dovedete još nekog kao ispomoć tandemu Javor - Sreten Radović?

Ivan

pre 5 godina

Oni da nisu doveli ovog Norisa Kola, ne bi usli ni u plej of ABA lige. Sto se tice ovog Koti Klarka, vecu prevaru od igraca odavno nisam video. Decko ispucava neke nemoguce suteve sa distance celu sezonu ne moze olimpijski bazen da ubode. Pismen trener mu ne bi dao 5 poena da postigne.

djura

pre 5 godina

ja se samo nadam da ovaj ogi (i ostali koji koriste taj nik) nece vise da samraju sa ovim klise trol forama (tu mislim da prestanu da ostavljaju ovde komentare ;)) od sledece sezone pa nadalje kada buducnost vise ne bude igrala el

EUFORIJA

pre 5 godina

Nije strasno, za vikend padaju panteri, regionalna ce opet biti nasa.
(EViva, 28. decembar 2018 22:27)

Posle svakog poraza, vama nije strasno. Eh, sta ti je gubitnicki mentalitet...

NoName

pre 5 godina

Ova ekipa napokon izgleda normalno. Falio je plej previse, jer Gordic ne moze ovaj teret da nosi ove godine. Bitadze je pokazao da je klasa. Dzekson mora da ide, njegova uloga je nikakva. Moze ova ekipa dosta, vjerujte mi
(Buducnost, 28. decembar 2018 22:26)


Gordić nije mogao da nosi teret ni prošle godine. Zato su i angažovani Javor i Pukl.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Sad ste vidjeli koliko možemo! Sledi gaženje!!!
(ogicg, 28. decembar 2018 22:23)

Ja bih cutao, prijatelju. A ne posle "ukrali mi nick, nisam to ja".

Miskec

pre 5 godina

"Pa nije ovo ABA da kradu.. Kvalitet njihov se vidi u evroligi
(051, 28. decembar 2018 22:22)
Prosle sezone ste bili 14-i od 16 ekipa u EL, o kakvom kvalitetu pricate?
(Kimi, 28. decembar 2018 23:58)"
Pricamo o kvalitetu ekipe koja sastavi vise od dve pobede na primer, ili o kvalitetu ekipe koja ima pozitivan skor u evrokupovima, na primer!

shomi

pre 5 godina

Pa nije Radonjić roming trener. Smejali ste mu se, ali on je uvek izvlačio više od realnosti ekipe koju vodi. U Zvezdi je najviše izvukao, a to boli komšije, a i komšije zalutale u EL koje treba da se ponose što su ga imali.

Sofronije

pre 5 godina

Evroliga 2018/19
15. Buducnost VOLI Podgorica 3 12 1088 1264 -176 18
Evroliga 2017/18
11. Crvena Zvezda Belgrade 6 9 1147 1223 -76 21
Evroliga 2016/16
8. Crvena Zvezda Belgrade 7 8 1115 1117 -2 22.
Samo kažem.

Ivan

pre 5 godina

Malo su napadacki potentniji zbog pojacanja, ali su izgubili timski duh, i imaju katastrofalnu odbranu. Najvise me podsecaju na ekipe iz italije. 80 posto tima amerikanci, nigde timske igre, nigde akcije, samo rafalna paljba. Zvezda ih reseva u nedelju treci put ove sezone.

r i n g i s p i l

pre 5 godina

Kako se čoveku ote ,prvi put pošten ,iskren,bez cinizma i vickastih šibicarskih forica,osmeh pri + 16,17.
Samo se preračunao sa sudijama i protivničkim trenerom.$

CZ99

pre 5 godina

12 miliona ode nizašta. Ako ovako nastave joše dve tri godine sa rasipanjem, doživeće težak bankrot.
(ovako, 28. decembar 2018 22:27)

Jos dve,tri godine???Druze,potrosice BDP Crne im Gore ove sezone samo da osvoje Aba ligu ponovo,jer ako ne uspeju....Pa,pogledaj gde je groblje sa kosarkom sad,a igrali su godinama....

komentator

pre 5 godina

Poraz koji ide isključivo na teret trenera! Krajnji zaključak je da su dobili Kola i Bitadzea ali su izgubili E.Klarka i Gordića! Džekson i K.Klark nisu ni bili pojačanja za EL a Omić se neće više naigrati! Biće jaka utakmica u Pioniru jer PG mora negde da "preseče" ovaj niz poraza! Nadam se da neće prekosutra a Zvezda ima veliku priliku da se pobedom maksimalno posveti EK i da odmara igrače do kraja ligaškog dela ABA!

Putnik

pre 5 godina

A jesmo li se to unapred malo obradovali, Futuristi i Grobarčići? E, pa, ništa od toga. Futura ide striktno Makabijevim koracima ravno u propast. Na mestu je, koje joj i pripada. Cole i Bitadze malo popravili uobičajenu sliku, ali samo nagomilavanje indijanaca neće doneti rezultate dok Džiletant vodi ekipu. Neka im on ostane samo što duže. Cole zver, ali ipak samo još jedan indijanac. Uneće i fino nezadovoljstvo u redove ostalih indijanaca. Neka, neka, samo dalje tako.

Ako Cole-a Laza strpa u džep a Ojo Bitadzeu pokaže šta je nadmoćan centar, Budućnost će se loše provesti u Beogradu. Tu im ni Javor i ekipa ne mogu pomoći.

KliftonToni

pre 5 godina

ono isto sto vam je uradio jedini evropski prvak iz srbije...
(Alen, 28. decembar 2018 23:38)
Мени је драго што је Радоњић победио, пошто је феноменалан лик а нас је задужио доста. Џикић је исто страва лик, и добро је што Будућност није задња у ЕЛ.

А што се тиче овог непознавања спорта и географије да пробам да те едукујем:

Једини европски првак из Србије је ВК Црвена Звезда. ФК Црвена Звезда, ЖКК Црвена Звезда и ВКП и ККП имају европске титуле али као југословенски клубови, са југословенским играчима и играчицама. Прва европска кошаркашка титула која је дошла у Београд донета је у СД Црвена Звезда, не у ЈСДП....

Кошарка у Србији не постоји само у периодима 1992-1997 2001-2014, постојала је и пре и током и после тих периода :)

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 5 godina

@Kimi

Pričamo o 11 pobeda u prošloj sezoni, kad smo imali "lošu" ekipu i trenera početnika. O 16 pobeda u ovakvom formatu Evrolige neću ni da pričam, to dugo neće ostvariti nijedna ekipa sa ovih prostora...

Tito-partija-SNS armija

pre 5 godina

Dobri smo nocas bili jos kada u januar zamjenimo Dzikica i dodje Obradovic osvajamo lagano aba ligu
(micunnnnpg, 28. decembar 2018 22:28)

Ma bili ste do džaja buhahaha.
Sta ste dobili za umetnički dojam ?!

činjenice

pre 5 godina

...ono isto sto vam je uradio jedini evropski prvak iz srbije...
(Alen, 28. decembar 2018 23:38)


KK Crvena Zvezda ima titulu šampiona Evrope u košarci.

"Тај подвиг оствариле су: Вукица Митић, Биљана Марковић, Јасна Милосављевић, Софија Пекић, Зорица Ђурковић, Споменка Мрђеновић, Весна Ковачевић, Гордана Вукмировић, Наталија Бацановић, Анђа Вукмировић, Јасмина Калић и Драгана Пандуров. Кошаркашице су прва екипа црвено-беле спортске породице која је постала шампион Европе."

"Te 1979. godine, 29. marta u La Korunji, dvanaest devojaka, dvanaest košarkašica Crvene zvezde je stajalo na pobedničkom postolju

...

One su bile prva ekipa iz SFRJ koja je postala šampion Evrope, mesec dana kasnije to su uradili košarkaši Bosne, pa zatim Cibona, Jugoplastika i Partizan"

Ivan

pre 5 godina

Pa nije ovo ABA da kradu.. Kvalitet njihov se vidi u evroligi
(051, 28. decembar 2018 22:22)

Prosle sezone ste bili 14-i od 16 ekipa u EL, o kakvom kvalitetu pricate?
(Kimi, 28. decembar 2018 23:58)

Sobzirom da su dve ekipe iza nas imale 4 mozda u 5 puta veci budzet, mesto je bilo zadovoljavajuce, a buducnost i to mesto moze da sanja sa budzetom od 12 miliona evra. Zvezda je prosle sezone imala 5.

Nebojša

pre 5 godina

Sad ste vidjeli koliko možemo! Sledi gaženje!!!
(ogicg, 28. decembar 2018 22:23)

Šta smo videli večeras ekipa sa dna tabele izgubila je od ekipe iz sredine tabele i to na sramotan način posle velikog vođstva to ne pokazuje koliko budućnost može već koliki gubitnički mentalitet imaju.

Nebo

pre 5 godina

Ova ekipa napokon izgleda normalno. Falio je plej previse, jer Gordic ne moze ovaj teret da nosi ove godine. Bitadze je pokazao da je klasa. Dzekson mora da ide, njegova uloga je nikakva. Moze ova ekipa dosta, vjerujte mi
(Buducnost, 28. decembar 2018 22:26)

to mi je drago da čujem, jer posle tri velike pobede u 15 kola sigurno sledi niz od 15 pobeda ako ti je verovati. i F8 nikad bliže. I ABA je tu. Kakva bre Zvezda. Sa takvim pojačanjima ne brinite za ABA ligu već planirajte put na F 4 i kupujte komplete karata dok su jeftiji.

OGI-CG

pre 5 godina

Mislim da su se veceras svi zvezdasi zaledili.E ovo je Buducnost.Jos malo da se uigramo i gazenje.Radonjic je legenda sa njegovim facama.Ovo mi je prvi put da ne zalim iako smo izgubili.Plej i bitadze auuuuuu kakav tandem.Zgazice zvezdu iako su umorni.

Solider

pre 5 godina

Mislim da su se veceras svi zvezdasi zaledili.E ovo je Buducnost.Jos malo da se uigramo i gazenje.Radonjic je legenda sa njegovim facama.Ovo mi je prvi put da ne zalim iako smo izgubili.Plej i bitadze auuuuuu kakav tandem.Zgazice zvezdu iako su umorni.
(OGI-CG, 28. decembar 2018 22:30)

Čekaj malo, ovaj komentar mi izgleda kao da je napisan pre utakmice dok su očekivanja bila malo drugačija od objektivne situacije!
Pa niste igrali protiv Golden Stejta pa da se loziš da ste neko!
Na terenu se već dosta puta ispostavilo da niste niko, zašto bi bilo drugačije protiv ekipe koja je bolja od polovine ovih koji su vas lagano dobijali?

Sport

pre 5 godina

Istina je da Budućnost za sada igra katastrofalno EL. Nema opravdanja jer imaju konkurentan tim, ali očigledno nešto ne ide. Možda je sada krenulo uzlaznom putanjom sto će se videti u par sledećih utakmica. Mislim i da Budućnost placa cenu gustog rasporeda uz preterano trošenje igrača na oba fronta. Placa se i danak nešto relaksiranijeg sudjenja u ABA pa je teze prilagoditi se kriterijumu u EL. Odnos slobodnih bacanja u dva takmicenja to jasno pokazuje.

Wllaxy

pre 5 godina

Prosle sezone ste bili 14-i od 16 ekipa u EL, o kakvom kvalitetu pricate? 
(Kimi, 28. decembar 2018 23:58)

Pa dobro, i vi ste iste te prošle godine bili 32-i od 32 ekipe i to ne u EL već u EC - hoćeš li malo da pričamo i o vašem kvalitetu i veličanstvenom uspehu?

mohikanac

pre 5 godina

@Milan Kosanović
Ne samo da se smori nego je neobjektivan i pristrasan, potpuno neprofesionalno. Oduševljava se za basket akcije i silovanje a ovamo ih svi razvaljuju košarkom, malo stegnu i ugase ih.
Na kraju šta mene briga ko će da pobedi između Bud i Bayerna, nabija nervozu ne mogu mirno da gledam utakmicu.
Za KKP razumem, čovek navija za njih i to je ok, ali ovo je EL .

Tito-partija-SNS armija

pre 5 godina

Pustil8 smo Radonju.Nama nista ne znaci.Na ovaj tim dodajte jos Nikolu Ivanovica.Nema potrebe aba liga da se igra.Pregazice sve lagano.Da je ovaj tim bio na pocetku sad bi bili medju 4 u EL. 
(OGI-CG, 28. decembar 2018 23:05) 

Bili bi medju 4 u EL da vam Javor i Pukl sude svaku utakmicu i bez pojacanja
Nego , kad stize sledece pojacanje ?!

Ps. Sledece ponizavanje u nedelju, pozz

EUFORIJA

pre 5 godina

Najjači su ovi sto su kao zabrinuti za to sto se sampion aba lige blamira! Recite posteno da mrzite Budućnost, da vam je tako krivo za proslogodisnjih 5(slovima PET) poraza, sto igrate Evrokup i tako dalje. Dusebriznici interesa aba lige, a isti ti govore kako im aba ne treba, kako je jaca domaca liga i ostale gluposti!
(Hez, 29. decembar 2018 08:06)

Ko moze da vas VOLI?

Wllaxy

pre 5 godina

Pustil8 smo Radonju.Nama nista ne znaci.Na ovaj tim dodajte jos Nikolu Ivanovica.Nema potrebe aba liga da se igra.Pregazice sve lagano.Da je ovaj tim bio na pocetku sad bi bili medju 4 u EL.
(OGI-CG, 28. decembar 2018 23:05)

Naravno da bi ste bili pošto bi ste napravili seriju pobeda protiv kompletnih protivnika poput ove večerašnje pobede nad kompletnim Bajernom... Oh, wait...

Ako je i za trola, mnogo je...

EUFORIJA

pre 5 godina

Nismo imali dvostrukog NBA šampiona u timu, dovodili pojačanja iz Barselone itd... A brukali smo se toliko da smo četiri puta stigli do F4 turnira, tri puta u poslednjih 25 godina, a posebno smo se "obrukali" 1992. u Istanbul. Vi ne možete da zamislite ni četiri puta da dođete do 1/4 finala, kamoli nešto više. Vi I treba da se dokazujete protiv takvih kao što je Budućnost. Naš nivo niste, niti ćete ikada biti.
(realni ste kao i uvek, 28. decembar 2018 23:25)

Mislis na Ejsi Loa iz Nba za 500 000,Dzerelsa,zatim Pekovica koji sam upisuje cifru...

EUFORIJA

pre 5 godina

zasto, ali zasto toliko kompleksa u panterskim komentarima...pa pojesce vas ovi milovi kad se bude odlucivalo, i nabiti vam frustraciju i komplekse za ceo zivot...ono isto sto vam je uradio jedini evropski prvak iz srbije...
(Alen, 28. decembar 2018 23:38)

Zasto, ali zasto se ovde javlja navijac kluba koji ne moze da udje ni na F4 Aba lige. Kao kada bi se ovde javljali navijaci Krke.

Zvezda

pre 5 godina

Bilo bi dobro da dobijemo Buducnost i izbacimo ih iz top 4, jer mogu da se povampire i ponovo nam uzmu evroligu uz pomoc sudija. Znaci deremo Buducnost i navijamo za Partizan da bude cetvrti

Anonimus

pre 5 godina

Radonja gospodin pustio jadne varvare da vode celu utakmicu da se ponadaju i onda na kraju dodao gas i lagano preokrenuo
Za 2 dana da napunimo Pionir,sad nema izgovora!

Kimi

pre 5 godina

Pa nije ovo ABA da kradu.. Kvalitet njihov se vidi u evroligi
(051, 28. decembar 2018 22:22)

Prosle sezone ste bili 14-i od 16 ekipa u EL, o kakvom kvalitetu pricate?

Zvezdas

pre 5 godina

Pa nije ovo ABA da kradu.. Kvalitet njihov se vidi u evroligi 
(051, 28. decembar 2018 22:22) 
Prosle sezone ste bili 14-i od 16 ekipa u EL, o kakvom kvalitetu pricate? 
(Kimi, 28. decembar 2018 23:58)

Prosle sezone je Zvezda zavrsila sa 11 pobeda.A ovi danas na polovuni samo tri pobede

deki

pre 5 godina

Ovo je jos jedan dokaz da Dzikic nije nikakav trener, niti je opcija kad se natrpas strancima. Kol ce biti pojacanje i djetici su na kecu zaista jaki, isto vazi i za Bitadzea mada je jos mlad i ne treba se oslanjati previse na njega. Na poluvremenu sam pomislio da, ako ih dobijemo u Nedelju, to ce biti zbog umora ali sada sam ubedjen da djetici vise nisu ni sigurni drugi, Partizan ce dobiti kvalitet sa Renfroom, Cedevita je napravila presek sto se pokazalo kao pravi potez, sa klincima iz Mege nikada nisi nacisto. Slusao sam juce Covica, sto se tice pojacanja on rece da je to stvar trenera i drago mi je da Zvezda ne ulazi u ludilo besomucne kupovine. Mozda, ako ne daj boze krene losa serija bude nekih dolazaka ali rezultati su tu i trebamo ih podrzati

EUFORIJA

pre 5 godina

Divna postavka Džiletanta, umesto acije 1 na 1 i šuta uveo je još jednu novinu, daj loptu Norisu Kolu pa šta bude. Imao skoro 20 razlike i isputio. Ako ne dobije otkaz, Budućnost ispada u polufinalu Aba lige.
(as, 28. decembar 2018 22:23)

Dobice u nedelju, posle poraza od Zvezde.

Dušan

pre 5 godina

kad se setim da sam klinca vodio prošle godine u januaru na juniorske kvalifikacije za f4 kada je Bitadze kidao za Megu. a vidi ga gde je sad. sledeće godine NBA.

low kick po noga

pre 5 godina

Oni da nisu doveli ovog Norisa Kola, ne bi usli ni u plej of ABA lige. Sto se tice ovog Koti Klarka, vecu prevaru od igraca odavno nisam video. Decko ispucava neke nemoguce suteve sa distance celu sezonu ne moze olimpijski bazen da ubode. Pismen trener mu ne bi dao 5 poena da postigne.
(Ivan, 28. decembar 2018 22:25)

mislis na erla

sweswe

pre 5 godina

Pratim košarku evo već skoro četrdeset godina, i ne sećam se da sam nekada prisustvovao ovakvom školskom primeru kako trener svojom glupošću izgubi utakmicu.
Ubedjen sam da bi SVAKI trener sa ovih prostora uključujući i Alimpijevića ovu utakmicu dobio sa 10+ razlike.
Džikić je uspeo ono što retko koji trener može: da uguši sopstvene i u isto vreme razigra protivničke igrače.
Ovu utakmicu treba pokazivati kao primer koliko loš trener može da unazadi ekipu.
(KOSTA1703, 28. decembar 2018 23:35

Jedan od boljih komentara u zadnje vrijeme...
Trener Buducnosti (ili Proshlosti) gura tim sa cetiri crnca i jednim tipom iz Gruzije skoro cijelu
trecu cetvrtinu, postigao je KATASTROFU! Poslije toga nije bilo povratka...
4 crnca mogu da igraju istovremeno samo u NBA, ali to nije ista kosarka kao ova u Evropi.
Osvojit ce Buducnost opet ABA ligu, ali ne igrom, osvojit ce je NOVCEM...

Enrico Pallazzo

pre 5 godina

Dva utiska:
1. Budućnosti su potrebne dve ili tri lopte u napadu da bi Clark, Cole, Gordič i Bitadze uzimali šuteve.
2. Previše zavise od poena Cole-a, kada on izađe ne znaju šta da rade ofanzivno.

bravo

pre 5 godina

Zvezda prošle sezone sa Alimpijevićem 11 pobeda a vi sa Džikićem koji je "deklasirao Alimpijevića u taktici" za sada 3 i ne vidi se nikakav način da ih imate do kraja više od tih 11. I vi hoćete da kažete da je finale Aba lige bilo regularno?

Marinkova bara

pre 5 godina

kk partizan 2 iz prvih par sezona u evroligi, samo što budućnost neće dobiti šansu da nas sramoti još toliko sezona... 
(marko, 28. decembar 2018 22:31)

Pretpostavljam da misliš na naše partije u Evroligi u periodu kada smo počeli da uspostavljamo petnaestogodišnju dominaciju, dakle početak 2000-tih. Mi smo i pre toga igrali u EL, čak je i osvojili. Ali kada se već osvrćeš na taj period treba realno da sagledaš stvari. Partizan tada nije imao sedam skupocenih stranaca u timu i budžet od 7-8 miliona evra već najčešće samo jednog stranca, do tada široj javnosti anonimnog Step, Braun, Haus... i budžet od oko milion i kusur evra. Uglavnom smo bili sastavljeni od domaćih igrača, miks mladih i iskusnijih. Nismo imali dvostrukog NBA šampiona u timu, dovodili pojačanja iz Barselone itd... A brukali smo se toliko da smo četiri puta stigli do F4 turnira, tri puta u poslednjih 25 godina, a posebno smo se "obrukali" 1992. u Istanbul. Vi ne možete da zamislite ni četiri puta da dođete do 1/4 finala, kamoli nešto više. Vi I treba da se dokazujete protiv takvih kao što je Budućnost. Naš nivo niste, niti ćete ikada biti.
(realni ste kao i uvek, 28. 

To kada ste vi osvojili EL pogledaj ucesnike te EL i pogledaj sastave timove, budzete.Kao kad bi ja sada pisao o Zvezdinom.osvajanju Barija i danasnje LS.Osvojili ste FIBA LS jer je EL.osnovana 2000- te godins

boki

pre 5 godina

ajmo realno, buducnost je igrala odlicno do trece, a i u trecoj cetvrtini. u 3/4 ovi su ih unisili trojkama, razbili sigurnost koju su do tada imali. ali dzikic je kriv za 4/4, iskljucivo 1 na 1, i to je to. kraj. ali ne znaci da buducnost nema ozbiljnu ekipu, uopste.

deki

pre 5 godina

Za spas srpske kosarke,mi da dobijemo Buducnost u Nedelju,da pustimo grobare da nas dobiju kad dodje vreme a oni ce vec dobiti Megu i FMP,dolazi im Buducnost pa nek se malo i sami pomuce. A djetici neka gledaju 4 na TV.Ali ne,mi vise volimo da komsiji "crkne krava"

realni ste kao i uvek

pre 5 godina

kk partizan 2 iz prvih par sezona u evroligi, samo što budućnost neće dobiti šansu da nas sramoti još toliko sezona...
(marko, 28. decembar 2018 22:31)

Pretpostavljam da misliš na naše partije u Evroligi u periodu kada smo počeli da uspostavljamo petnaestogodišnju dominaciju, dakle početak 2000-tih. Mi smo i pre toga igrali u EL, čak je i osvojili. Ali kada se već osvrćeš na taj period treba realno da sagledaš stvari. Partizan tada nije imao sedam skupocenih stranaca u timu i budžet od 7-8 miliona evra već najčešće samo jednog stranca, do tada široj javnosti anonimnog Step, Braun, Haus... i budžet od oko milion i kusur evra. Uglavnom smo bili sastavljeni od domaćih igrača, miks mladih i iskusnijih. Nismo imali dvostrukog NBA šampiona u timu, dovodili pojačanja iz Barselone itd... A brukali smo se toliko da smo četiri puta stigli do F4 turnira, tri puta u poslednjih 25 godina, a posebno smo se "obrukali" 1992. u Istanbul. Vi ne možete da zamislite ni četiri puta da dođete do 1/4 finala, kamoli nešto više. Vi I treba da se dokazujete protiv takvih kao što je Budućnost. Naš nivo niste, niti ćete ikada biti.

Alen

pre 5 godina

zasto, ali zasto toliko kompleksa u panterskim komentarima...pa pojesce vas ovi milovi kad se bude odlucivalo, i nabiti vam frustraciju i komplekse za ceo zivot...ono isto sto vam je uradio jedini evropski prvak iz srbije...

Hez

pre 5 godina

Najjači su ovi sto su kao zabrinuti za to sto se sampion aba lige blamira! Recite posteno da mrzite Budućnost, da vam je tako krivo za proslogodisnjih 5(slovima PET) poraza, sto igrate Evrokup i tako dalje. Dusebriznici interesa aba lige, a isti ti govore kako im aba ne treba, kako je jaca domaca liga i ostale gluposti!

montenegrino

pre 5 godina

odlicna utakmica, bajern na srecu dobio, svaka im trojka ulazila, vidjecete u nedelju plus 15 za buducnost, Noris Cole i Bitadze masine!

au

pre 5 godina

Oni da nisu doveli ovog Norisa Kola, ne bi usli ni u plej of ABA lige. Sto se tice ovog Koti Klarka, vecu prevaru od igraca odavno nisam video. Decko ispucava neke nemoguce suteve sa distance celu sezonu ne moze olimpijski bazen da ubode. Pismen trener mu ne bi dao 5 poena da postigne. 
(Ivan, 28. decembar 2018 22:25) 

Ko kaže da su prošli u plej of? Pukli od Krke sad će i od Zvezde, moguće na kraju i od Cedevite,čak ću i za Partizan navijati protiv njih. Ne bi se moglo kazati da su već prošli,još kad puknu na još nekoj "manjoj" utakmici...

Buducnost

pre 5 godina

Ova ekipa napokon izgleda normalno. Falio je plej previse, jer Gordic ne moze ovaj teret da nosi ove godine. Bitadze je pokazao da je klasa. Dzekson mora da ide, njegova uloga je nikakva. Moze ova ekipa dosta, vjerujte mi

Car Dušan

pre 5 godina

Hobs i Vilijams, su RAZVALILI Buducnost... Praktično, sve što su gadjali - ušlo je! I nije tu neka velika, trenerska taktika ili ne znam, šta već... Onaj KOL ( osvojena DVA NBA PRSTENA, sa Majamijem) - najbolji strani igrač, koji je ikad igrao, na našim prostorima!

Mladen cg

pre 5 godina

Sad sam pratio snimak meča. Budućnost ima vrlo potentnu ekipu. Ako se uigraju, biće to velika borba sa Zvezdom , za titulu ABA lige. U sinoćnjem meču, su prevagu, na strani Bajerna, donijeli dva nesportska faula u IV četvrtini( Nikolica i Gordica), nakon kojih su njemci dali 11 poena ( 5+6). Tako da ce biti pravi derbi u nedjelju.

moralni gmizavac

pre 5 godina

Pa u čemu je problem stručnjaci? Kad ste tako sigurni u raspad ekipe Budućnosti uložite neku kintu na poraz u nedjelju, odnosno titulu Zvezde. Dobro se plaća. Proći ćete kao i ovi koji su večeras igrali hendikep.

montenegrino

pre 5 godina

U nedelju ce ova Buducnost zbog koje ste ocigledno dobili secer nervirajuci se, mislim na navijace fmpa ili zvezdane, da lagano ali lagano dobije, pa ce vam usta zapusiti.

Smorke

pre 5 godina

To kada ste vi osvojili EL pogledaj ucesnike te EL i pogledaj sastave timove, budzete.Kao kad bi ja sada pisao o Zvezdinom.osvajanju Barija i danasnje LS.Osvojili ste FIBA LS jer je EL.osnovana 2000- te godins

Jednom ce se i ova Euroliga zvati drugacije .
Jednom ce se i ovo lane zvati.

OGI-CG

pre 5 godina

Pustil8 smo Radonju.Nama nista ne znaci.Na ovaj tim dodajte jos Nikolu Ivanovica.Nema potrebe aba liga da se igra.Pregazice sve lagano.Da je ovaj tim bio na pocetku sad bi bili medju 4 u EL.

SrbEUin

pre 5 godina

Zvezdi zapravo više odgovara poraz u nedelju, sve do -15. I ovako i onako će biti 1 u ligaškom delu, a na ovaj način izbegava Bud u 1/2 PO i gura ih na Ced, i sebi obezbeđuje najlakšeg protivnika u 1/2. KKP će sigurno na 4 jer nema šanse da im Mega ne prepusti to mesto.
To je za CZT najbolja opcija, a da li će odigrati racionalno ili srcem, videćemo.

Mirko

pre 5 godina

Placa se i danak nešto relaksiranijeg sudjenja u ABA pa je teze prilagoditi se kriterijumu u EL. Odnos slobodnih bacanja u dva takmicenja to jasno pokazuje.
(Sport, 29. decembar 2018 09:31)

Plaćate vi danak u ABA još od prošle godine, vajde itekako ima. Slobodna bacanja? Da, to veoma jasno pokazuju.

E a u Evropi niste platili "danak" jer tamo je to mnogo teško, gotovo nemoguće, privatna je liga (ko i ABA doduše) ali je drži jedan čovek, pa ako njemu ne idu pare od potplaćivanja sudija, i ako nešto tu njemu ne odgovara - nema ni koristi od sudija i "danka".

Na kraju krajeva sve se kod vas i svodi na sudije. Ostalo je ispod kriterijuma. Osim u iznosu izdvojenom za plaćanje igrača.

OGI-CG

pre 5 godina

Mislim da su se veceras svi zvezdasi zaledili.E ovo je Buducnost.Jos malo da se uigramo i gazenje.Radonjic je legenda sa njegovim facama.Ovo mi je prvi put da ne zalim iako smo izgubili.Plej i bitadze auuuuuu kakav tandem.Zgazice zvezdu iako su umorni.

Kimi

pre 5 godina

Pa nije ovo ABA da kradu.. Kvalitet njihov se vidi u evroligi
(051, 28. decembar 2018 22:22)

Prosle sezone ste bili 14-i od 16 ekipa u EL, o kakvom kvalitetu pricate?

montenegrino

pre 5 godina

odlicna utakmica, bajern na srecu dobio, svaka im trojka ulazila, vidjecete u nedelju plus 15 za buducnost, Noris Cole i Bitadze masine!

Alen

pre 5 godina

zasto, ali zasto toliko kompleksa u panterskim komentarima...pa pojesce vas ovi milovi kad se bude odlucivalo, i nabiti vam frustraciju i komplekse za ceo zivot...ono isto sto vam je uradio jedini evropski prvak iz srbije...

Buducnost

pre 5 godina

Ova ekipa napokon izgleda normalno. Falio je plej previse, jer Gordic ne moze ovaj teret da nosi ove godine. Bitadze je pokazao da je klasa. Dzekson mora da ide, njegova uloga je nikakva. Moze ova ekipa dosta, vjerujte mi

realni ste kao i uvek

pre 5 godina

kk partizan 2 iz prvih par sezona u evroligi, samo što budućnost neće dobiti šansu da nas sramoti još toliko sezona...
(marko, 28. decembar 2018 22:31)

Pretpostavljam da misliš na naše partije u Evroligi u periodu kada smo počeli da uspostavljamo petnaestogodišnju dominaciju, dakle početak 2000-tih. Mi smo i pre toga igrali u EL, čak je i osvojili. Ali kada se već osvrćeš na taj period treba realno da sagledaš stvari. Partizan tada nije imao sedam skupocenih stranaca u timu i budžet od 7-8 miliona evra već najčešće samo jednog stranca, do tada široj javnosti anonimnog Step, Braun, Haus... i budžet od oko milion i kusur evra. Uglavnom smo bili sastavljeni od domaćih igrača, miks mladih i iskusnijih. Nismo imali dvostrukog NBA šampiona u timu, dovodili pojačanja iz Barselone itd... A brukali smo se toliko da smo četiri puta stigli do F4 turnira, tri puta u poslednjih 25 godina, a posebno smo se "obrukali" 1992. u Istanbul. Vi ne možete da zamislite ni četiri puta da dođete do 1/4 finala, kamoli nešto više. Vi I treba da se dokazujete protiv takvih kao što je Budućnost. Naš nivo niste, niti ćete ikada biti.

Hez

pre 5 godina

Najjači su ovi sto su kao zabrinuti za to sto se sampion aba lige blamira! Recite posteno da mrzite Budućnost, da vam je tako krivo za proslogodisnjih 5(slovima PET) poraza, sto igrate Evrokup i tako dalje. Dusebriznici interesa aba lige, a isti ti govore kako im aba ne treba, kako je jaca domaca liga i ostale gluposti!

OGI-CG

pre 5 godina

Pustil8 smo Radonju.Nama nista ne znaci.Na ovaj tim dodajte jos Nikolu Ivanovica.Nema potrebe aba liga da se igra.Pregazice sve lagano.Da je ovaj tim bio na pocetku sad bi bili medju 4 u EL.

Kanidja PG

pre 5 godina

Sad se tek vidi kakav su promašaj svi stranci,tek sa Bitadzeom i Kolom napravljen je dobar posao.
Radinja još jednom odučio Dzikica od košarke realno.
Samo tim koji nema glavu ni rep može da prospe plus 17.
Za dva dana fešta u pioniru i osveta br2 za sve što je bilo u finalu aba lige.
Za kraj ove god još jedan poraz plave čete onako iz navike sa sve debelo placenim pojačanjima.Mora se Bokan otvorit još,rezultata nema pa nema...

montenegrino

pre 5 godina

U nedelju ce ova Buducnost zbog koje ste ocigledno dobili secer nervirajuci se, mislim na navijace fmpa ili zvezdane, da lagano ali lagano dobije, pa ce vam usta zapusiti.

moralni gmizavac

pre 5 godina

Pa u čemu je problem stručnjaci? Kad ste tako sigurni u raspad ekipe Budućnosti uložite neku kintu na poraz u nedjelju, odnosno titulu Zvezde. Dobro se plaća. Proći ćete kao i ovi koji su večeras igrali hendikep.

Car Dušan

pre 5 godina

Hobs i Vilijams, su RAZVALILI Buducnost... Praktično, sve što su gadjali - ušlo je! I nije tu neka velika, trenerska taktika ili ne znam, šta već... Onaj KOL ( osvojena DVA NBA PRSTENA, sa Majamijem) - najbolji strani igrač, koji je ikad igrao, na našim prostorima!

Petar mecen

pre 5 godina

Buducnost nacisto zalutala u EL Bolje zbog kosarke da su u EL Zvezda ili Partizn ostali iz ABA nisu vredni pomena ukljucujuci Buducnost

deki

pre 5 godina

Za spas srpske kosarke,mi da dobijemo Buducnost u Nedelju,da pustimo grobare da nas dobiju kad dodje vreme a oni ce vec dobiti Megu i FMP,dolazi im Buducnost pa nek se malo i sami pomuce. A djetici neka gledaju 4 na TV.Ali ne,mi vise volimo da komsiji "crkne krava"

sah 88

pre 5 godina

I Budućnost sa porazom stiže na megdan u Pionir. Ovakva Budućnost koja ide iz poraza u poraz bi trebala da bude lak plen u nedelju Zvezdi!

EUFORIJA

pre 5 godina

Ova ekipa napokon izgleda normalno. Falio je plej previse, jer Gordic ne moze ovaj teret da nosi ove godine. Bitadze je pokazao da je klasa. Dzekson mora da ide, njegova uloga je nikakva. Moze ova ekipa dosta, vjerujte mi
(Buducnost, 28. decembar 2018 22:26)

Ako je ovo normalno, onda neka se nastavi.

Smorke

pre 5 godina

To kada ste vi osvojili EL pogledaj ucesnike te EL i pogledaj sastave timove, budzete.Kao kad bi ja sada pisao o Zvezdinom.osvajanju Barija i danasnje LS.Osvojili ste FIBA LS jer je EL.osnovana 2000- te godins

Jednom ce se i ova Euroliga zvati drugacije .
Jednom ce se i ovo lane zvati.

Milan Kosanovic

pre 5 godina

A meni dragoooo.... Jedino mi nije jasno sto se Srdjan Radojevic smori svaki put kad Buducnost izgubi. Kao da igra neki nas tim. I naravno onaj stari moj komentar posle skoro svake utakmice - Buusiiii, hahahaah, buusiii!!!!

ropeks

pre 5 godina

Milovi plaćenici na aparatima. Džilo se pogubio kad su pustili u dvorani Zombi Nation, traži izmenu, hoće da uvede Javora i Pukla. Hobs ih pokopao, 4 trojke u 3/4, Derik Vilijams klasa, Lučić uvek sjajan kao i stoprocentni Danga. A Dejo je Bog. Goga se neće dugo zadržavati u Podgorici. Novo pojačanje im je bomba 27p 6as večeras, biće dobra košarka u nedelju

titelRepublika

pre 5 godina

cestitam komsijama na prvoj pobedi u gostima, al' samo kad bi se gledalo prvo poluvreme. Bajern nikakav domacin, dao samo jednu loptu da se igra, a vasim igracima potrebne barr tri... a u nedelju 8. poraz u nizu i odlazak dzikica... mozda da se okusa kao deda mraz negde, ovaj nivo kosarke mu ne lezi... Hvala ti Dejo za reset ovih nabedjenih, sad neka kupe jos tri igraca. ako ih nije sramota

Mladen cg

pre 5 godina

Sad sam pratio snimak meča. Budućnost ima vrlo potentnu ekipu. Ako se uigraju, biće to velika borba sa Zvezdom , za titulu ABA lige. U sinoćnjem meču, su prevagu, na strani Bajerna, donijeli dva nesportska faula u IV četvrtini( Nikolica i Gordica), nakon kojih su njemci dali 11 poena ( 5+6). Tako da ce biti pravi derbi u nedjelju.

malo je

pre 5 godina

Budžet Budućnosti je 12 miliona ove godine ako se uračuna renoviranje hale, plate igračima i stručnom štabu, putovanja i deo za sudije.

A.J.

pre 5 godina

Derrick Williams najveci privatnik ikad u EL, sreca sto se konacno uklopio i poceo da pogadja pa Bayern pobedjuje, ali stvarno je sramota da neko ko igra po 30min zabelezi asistenciju na svakoj drugoj utakmici. U Buducnosti nova pojacanja Kol i Bitadze odlicni, ostali veoma losi. Dobili su svu slobodu i ugusili ostale, Koti Klark mislim da nije ni sutnuo na kos uopste. Sad lepo za vikend da ih pocisti Zvezda, a za dalje cemo videti kako ce koja ekipa igrati. Ocekujem jos otkaza u Buducnosti do kraja sezone.

Kunte Kinta

pre 5 godina

Dosao Bel..kakvo brutalno pojacanje, ves masinu iz camca da je bacio promasio bi okean ahahaha...napadaju sa ovim pojacanjima ne F4 nego direktno Bartolomeua..

EUFORIJA

pre 5 godina

Dokaz da nije sve u strancima koji igraju za svoju statistiku. Buducnost je izgubila hemiju od prosle godine, sada nisu tim. Polako jedan po jedan se guse u timu:nema vise Barovica, brace Sehovic,Nikolic je oteran, vanovic kada se vrati nece puno igrati od Kola,sada i Koti Klark i Dzekson gube minute, Omic odavno izgubljen...

@bot

pre 5 godina

Gledao mec, kako je Bajern stegao odbranu i poceo da pogadja sve sto su masili u prvom delu. Za Buducnost se videlo da ce stati u svakom trenutku, nema organizacije u ovom skupu odlicnih igraca. Ali to vec njihov problem. Dobra EL ove godine.

kad

pre 5 godina

Eto vam Kola i Bitadzea došli dali poene a ekipa izgubila. Možete misliti sad kako se osećaju ostali igrači, baš će Erl Klark i Džekson da ćoškare, neminovno je narušavanje hemije u ekipi.

pedja 71

pre 5 godina

A meni dragoooo.... Jedino mi nije jasno sto se Srdjan Radojevic smori svaki put kad Buducnost izgubi. Kao da igra neki nas tim. I naravno onaj stari moj komentar posle skoro svake utakmice - Buusiiii, hahahaah, buusiii!!!!
(Milan Kosanovic, 28. decembar 2018 22:25)

Mislim da se smori zato sto je grobar, a tamo Dzikic i Gordic....dobro si to primetio, svaka cast.

Brus

pre 5 godina

Gledam sinoć petorku Budućnosti, četiri crnca i gruzin, pa izađe jedan a uđe u igru drugi crnac. To je dobro za razvoj crnogorske košarke?

Ivan

pre 5 godina

Oni da nisu doveli ovog Norisa Kola, ne bi usli ni u plej of ABA lige. Sto se tice ovog Koti Klarka, vecu prevaru od igraca odavno nisam video. Decko ispucava neke nemoguce suteve sa distance celu sezonu ne moze olimpijski bazen da ubode. Pismen trener mu ne bi dao 5 poena da postigne.

swve

pre 5 godina

Budućnost je u lošoj formi i to bi Zvezda trebala da iskoristi i lagano je pobedi. Plus su preumorni od napornog takmičenja na više frontova a nemaju toliko broj dobrih igrača da bi to mogli da izdrže.

sweswe

pre 5 godina

Pratim košarku evo već skoro četrdeset godina, i ne sećam se da sam nekada prisustvovao ovakvom školskom primeru kako trener svojom glupošću izgubi utakmicu.
Ubedjen sam da bi SVAKI trener sa ovih prostora uključujući i Alimpijevića ovu utakmicu dobio sa 10+ razlike.
Džikić je uspeo ono što retko koji trener može: da uguši sopstvene i u isto vreme razigra protivničke igrače.
Ovu utakmicu treba pokazivati kao primer koliko loš trener može da unazadi ekipu.
(KOSTA1703, 28. decembar 2018 23:35

Jedan od boljih komentara u zadnje vrijeme...
Trener Buducnosti (ili Proshlosti) gura tim sa cetiri crnca i jednim tipom iz Gruzije skoro cijelu
trecu cetvrtinu, postigao je KATASTROFU! Poslije toga nije bilo povratka...
4 crnca mogu da igraju istovremeno samo u NBA, ali to nije ista kosarka kao ova u Evropi.
Osvojit ce Buducnost opet ABA ligu, ali ne igrom, osvojit ce je NOVCEM...

Marinkova bara

pre 5 godina

kk partizan 2 iz prvih par sezona u evroligi, samo što budućnost neće dobiti šansu da nas sramoti još toliko sezona... 
(marko, 28. decembar 2018 22:31)

Pretpostavljam da misliš na naše partije u Evroligi u periodu kada smo počeli da uspostavljamo petnaestogodišnju dominaciju, dakle početak 2000-tih. Mi smo i pre toga igrali u EL, čak je i osvojili. Ali kada se već osvrćeš na taj period treba realno da sagledaš stvari. Partizan tada nije imao sedam skupocenih stranaca u timu i budžet od 7-8 miliona evra već najčešće samo jednog stranca, do tada široj javnosti anonimnog Step, Braun, Haus... i budžet od oko milion i kusur evra. Uglavnom smo bili sastavljeni od domaćih igrača, miks mladih i iskusnijih. Nismo imali dvostrukog NBA šampiona u timu, dovodili pojačanja iz Barselone itd... A brukali smo se toliko da smo četiri puta stigli do F4 turnira, tri puta u poslednjih 25 godina, a posebno smo se "obrukali" 1992. u Istanbul. Vi ne možete da zamislite ni četiri puta da dođete do 1/4 finala, kamoli nešto više. Vi I treba da se dokazujete protiv takvih kao što je Budućnost. Naš nivo niste, niti ćete ikada biti.
(realni ste kao i uvek, 28. 

To kada ste vi osvojili EL pogledaj ucesnike te EL i pogledaj sastave timove, budzete.Kao kad bi ja sada pisao o Zvezdinom.osvajanju Barija i danasnje LS.Osvojili ste FIBA LS jer je EL.osnovana 2000- te godins

Wllaxy

pre 5 godina

Dobri smo nocas bili jos kada u januar zamjenimo Dzikica i dodje Obradovic osvajamo lagano aba ligu
(micunnnnpg, 28. decembar 2018 22:28)

A hoćete li da dovedete još nekog kao ispomoć tandemu Javor - Sreten Radović?

KliftonToni

pre 5 godina

ono isto sto vam je uradio jedini evropski prvak iz srbije...
(Alen, 28. decembar 2018 23:38)
Мени је драго што је Радоњић победио, пошто је феноменалан лик а нас је задужио доста. Џикић је исто страва лик, и добро је што Будућност није задња у ЕЛ.

А што се тиче овог непознавања спорта и географије да пробам да те едукујем:

Једини европски првак из Србије је ВК Црвена Звезда. ФК Црвена Звезда, ЖКК Црвена Звезда и ВКП и ККП имају европске титуле али као југословенски клубови, са југословенским играчима и играчицама. Прва европска кошаркашка титула која је дошла у Београд донета је у СД Црвена Звезда, не у ЈСДП....

Кошарка у Србији не постоји само у периодима 1992-1997 2001-2014, постојала је и пре и током и после тих периода :)

as

pre 5 godina

Divna postavka Džiletanta, umesto acije 1 na 1 i šuta uveo je još jednu novinu, daj loptu Norisu Kolu pa šta bude. Imao skoro 20 razlike i isputio. Ako ne dobije otkaz, Budućnost ispada u polufinalu Aba lige.

Kunte Kinta

pre 5 godina

Sledece pranje u nedelju...A sta kaze Ogi,dosla brutalna pojacanja, drzte gace igraci Bajerna, sad ce ih tek Zvezda razvrnuti i vratiti u realnost...smesna ekipa.

garda

pre 5 godina

Vodis 17 razlike, a oni bez prvog pleja, pa nekako izgubis. Mora se nekada valjda u gostima dobiti, sada je bila sansa. Kol je strasan igrac. I opet nista.

NoName

pre 5 godina

Ova ekipa napokon izgleda normalno. Falio je plej previse, jer Gordic ne moze ovaj teret da nosi ove godine. Bitadze je pokazao da je klasa. Dzekson mora da ide, njegova uloga je nikakva. Moze ova ekipa dosta, vjerujte mi
(Buducnost, 28. decembar 2018 22:26)


Gordić nije mogao da nosi teret ni prošle godine. Zato su i angažovani Javor i Pukl.

Putnik

pre 5 godina

A jesmo li se to unapred malo obradovali, Futuristi i Grobarčići? E, pa, ništa od toga. Futura ide striktno Makabijevim koracima ravno u propast. Na mestu je, koje joj i pripada. Cole i Bitadze malo popravili uobičajenu sliku, ali samo nagomilavanje indijanaca neće doneti rezultate dok Džiletant vodi ekipu. Neka im on ostane samo što duže. Cole zver, ali ipak samo još jedan indijanac. Uneće i fino nezadovoljstvo u redove ostalih indijanaca. Neka, neka, samo dalje tako.

Ako Cole-a Laza strpa u džep a Ojo Bitadzeu pokaže šta je nadmoćan centar, Budućnost će se loše provesti u Beogradu. Tu im ni Javor i ekipa ne mogu pomoći.

djura

pre 5 godina

ja se samo nadam da ovaj ogi (i ostali koji koriste taj nik) nece vise da samraju sa ovim klise trol forama (tu mislim da prestanu da ostavljaju ovde komentare ;)) od sledece sezone pa nadalje kada buducnost vise ne bude igrala el

Miskec

pre 5 godina

"Pa nije ovo ABA da kradu.. Kvalitet njihov se vidi u evroligi
(051, 28. decembar 2018 22:22)
Prosle sezone ste bili 14-i od 16 ekipa u EL, o kakvom kvalitetu pricate?
(Kimi, 28. decembar 2018 23:58)"
Pricamo o kvalitetu ekipe koja sastavi vise od dve pobede na primer, ili o kvalitetu ekipe koja ima pozitivan skor u evrokupovima, na primer!

cukce

pre 5 godina

Rekord Budućnosti u EL dali čak 88 poena i to na gostujućem terenu, vodili i sa 15 razlike, e pa ne može baš sve ne može i pobeda! A ponadali se

Zvezda

pre 5 godina

Bilo bi dobro da dobijemo Buducnost i izbacimo ih iz top 4, jer mogu da se povampire i ponovo nam uzmu evroligu uz pomoc sudija. Znaci deremo Buducnost i navijamo za Partizan da bude cetvrti

Ivan

pre 5 godina

Malo su napadacki potentniji zbog pojacanja, ali su izgubili timski duh, i imaju katastrofalnu odbranu. Najvise me podsecaju na ekipe iz italije. 80 posto tima amerikanci, nigde timske igre, nigde akcije, samo rafalna paljba. Zvezda ih reseva u nedelju treci put ove sezone.

KOSTA1703

pre 5 godina

Pratim košarku evo već skoro četrdeset godina, i ne sećam se da sam nekada prisustvovao ovakvom školskom primeru kako trener svojom glupošću izgubi utakmicu.
Ubedjen sam da bi SVAKI trener sa ovih prostora uključujući i Alimpijevića ovu utakmicu dobio sa 10+ razlike.
Džikić je uspeo ono što retko koji trener može: da uguši sopstvene i u isto vreme razigra protivničke igrače.
Ovu utakmicu treba pokazivati kao primer koliko loš trener može da unazadi ekipu.

Sofronije

pre 5 godina

Evroliga 2018/19
15. Buducnost VOLI Podgorica 3 12 1088 1264 -176 18
Evroliga 2017/18
11. Crvena Zvezda Belgrade 6 9 1147 1223 -76 21
Evroliga 2016/16
8. Crvena Zvezda Belgrade 7 8 1115 1117 -2 22.
Samo kažem.

Tito-partija-SNS armija

pre 5 godina

Pustil8 smo Radonju.Nama nista ne znaci.Na ovaj tim dodajte jos Nikolu Ivanovica.Nema potrebe aba liga da se igra.Pregazice sve lagano.Da je ovaj tim bio na pocetku sad bi bili medju 4 u EL. 
(OGI-CG, 28. decembar 2018 23:05) 

Bili bi medju 4 u EL da vam Javor i Pukl sude svaku utakmicu i bez pojacanja
Nego , kad stize sledece pojacanje ?!

Ps. Sledece ponizavanje u nedelju, pozz

deki

pre 5 godina

Ovo je jos jedan dokaz da Dzikic nije nikakav trener, niti je opcija kad se natrpas strancima. Kol ce biti pojacanje i djetici su na kecu zaista jaki, isto vazi i za Bitadzea mada je jos mlad i ne treba se oslanjati previse na njega. Na poluvremenu sam pomislio da, ako ih dobijemo u Nedelju, to ce biti zbog umora ali sada sam ubedjen da djetici vise nisu ni sigurni drugi, Partizan ce dobiti kvalitet sa Renfroom, Cedevita je napravila presek sto se pokazalo kao pravi potez, sa klincima iz Mege nikada nisi nacisto. Slusao sam juce Covica, sto se tice pojacanja on rece da je to stvar trenera i drago mi je da Zvezda ne ulazi u ludilo besomucne kupovine. Mozda, ako ne daj boze krene losa serija bude nekih dolazaka ali rezultati su tu i trebamo ih podrzati

CZ99

pre 5 godina

12 miliona ode nizašta. Ako ovako nastave joše dve tri godine sa rasipanjem, doživeće težak bankrot.
(ovako, 28. decembar 2018 22:27)

Jos dve,tri godine???Druze,potrosice BDP Crne im Gore ove sezone samo da osvoje Aba ligu ponovo,jer ako ne uspeju....Pa,pogledaj gde je groblje sa kosarkom sad,a igrali su godinama....

EUFORIJA

pre 5 godina

zasto, ali zasto toliko kompleksa u panterskim komentarima...pa pojesce vas ovi milovi kad se bude odlucivalo, i nabiti vam frustraciju i komplekse za ceo zivot...ono isto sto vam je uradio jedini evropski prvak iz srbije...
(Alen, 28. decembar 2018 23:38)

Zasto, ali zasto se ovde javlja navijac kluba koji ne moze da udje ni na F4 Aba lige. Kao kada bi se ovde javljali navijaci Krke.

CensoreD

pre 5 godina

Шта ради овај Радоња са овим Бајерном у кође има 4 ипо писмена играча, а притом су 2 повређена и нису играла. Губиш 17 разлике и за једну четвртину уђеш малтене у егал меч и на крају добијеш, јер ето, само ти знаш како. Јесте да су се распуцали са неким тројкама, али опет..

Алал ти га мајсторе, доказујеш из кола у коло да ништа није код тебе случајно већ да си велики доктор.

П.С. Битадзе опасан. Јест да Бајерн нема јаког центра, али опет, са таквом лакоћом их је дизао пар пута да је то невероватно, види се да има кликер.
П.П.С. Дерик Вилијамс је звер!!! Какво освежење за ЕЛ кошарку!

EUFORIJA

pre 5 godina

Divna postavka Džiletanta, umesto acije 1 na 1 i šuta uveo je još jednu novinu, daj loptu Norisu Kolu pa šta bude. Imao skoro 20 razlike i isputio. Ako ne dobije otkaz, Budućnost ispada u polufinalu Aba lige.
(as, 28. decembar 2018 22:23)

Dobice u nedelju, posle poraza od Zvezde.

Anonimus

pre 5 godina

Radonja gospodin pustio jadne varvare da vode celu utakmicu da se ponadaju i onda na kraju dodao gas i lagano preokrenuo
Za 2 dana da napunimo Pionir,sad nema izgovora!

EUFORIJA

pre 5 godina

Nije strasno, za vikend padaju panteri, regionalna ce opet biti nasa.
(EViva, 28. decembar 2018 22:27)

Posle svakog poraza, vama nije strasno. Eh, sta ti je gubitnicki mentalitet...

Ivan

pre 5 godina

Pa nije ovo ABA da kradu.. Kvalitet njihov se vidi u evroligi
(051, 28. decembar 2018 22:22)

Prosle sezone ste bili 14-i od 16 ekipa u EL, o kakvom kvalitetu pricate?
(Kimi, 28. decembar 2018 23:58)

Sobzirom da su dve ekipe iza nas imale 4 mozda u 5 puta veci budzet, mesto je bilo zadovoljavajuce, a buducnost i to mesto moze da sanja sa budzetom od 12 miliona evra. Zvezda je prosle sezone imala 5.

shomi

pre 5 godina

Pa nije Radonjić roming trener. Smejali ste mu se, ali on je uvek izvlačio više od realnosti ekipe koju vodi. U Zvezdi je najviše izvukao, a to boli komšije, a i komšije zalutale u EL koje treba da se ponose što su ga imali.

low kick po noga

pre 5 godina

Oni da nisu doveli ovog Norisa Kola, ne bi usli ni u plej of ABA lige. Sto se tice ovog Koti Klarka, vecu prevaru od igraca odavno nisam video. Decko ispucava neke nemoguce suteve sa distance celu sezonu ne moze olimpijski bazen da ubode. Pismen trener mu ne bi dao 5 poena da postigne.
(Ivan, 28. decembar 2018 22:25)

mislis na erla

činjenice

pre 5 godina

...ono isto sto vam je uradio jedini evropski prvak iz srbije...
(Alen, 28. decembar 2018 23:38)


KK Crvena Zvezda ima titulu šampiona Evrope u košarci.

"Тај подвиг оствариле су: Вукица Митић, Биљана Марковић, Јасна Милосављевић, Софија Пекић, Зорица Ђурковић, Споменка Мрђеновић, Весна Ковачевић, Гордана Вукмировић, Наталија Бацановић, Анђа Вукмировић, Јасмина Калић и Драгана Пандуров. Кошаркашице су прва екипа црвено-беле спортске породице која је постала шампион Европе."

"Te 1979. godine, 29. marta u La Korunji, dvanaest devojaka, dvanaest košarkašica Crvene zvezde je stajalo na pobedničkom postolju

...

One su bile prva ekipa iz SFRJ koja je postala šampion Evrope, mesec dana kasnije to su uradili košarkaši Bosne, pa zatim Cibona, Jugoplastika i Partizan"

EUFORIJA

pre 5 godina

Najjači su ovi sto su kao zabrinuti za to sto se sampion aba lige blamira! Recite posteno da mrzite Budućnost, da vam je tako krivo za proslogodisnjih 5(slovima PET) poraza, sto igrate Evrokup i tako dalje. Dusebriznici interesa aba lige, a isti ti govore kako im aba ne treba, kako je jaca domaca liga i ostale gluposti!
(Hez, 29. decembar 2018 08:06)

Ko moze da vas VOLI?

EUFORIJA

pre 5 godina

Nismo imali dvostrukog NBA šampiona u timu, dovodili pojačanja iz Barselone itd... A brukali smo se toliko da smo četiri puta stigli do F4 turnira, tri puta u poslednjih 25 godina, a posebno smo se "obrukali" 1992. u Istanbul. Vi ne možete da zamislite ni četiri puta da dođete do 1/4 finala, kamoli nešto više. Vi I treba da se dokazujete protiv takvih kao što je Budućnost. Naš nivo niste, niti ćete ikada biti.
(realni ste kao i uvek, 28. decembar 2018 23:25)

Mislis na Ejsi Loa iz Nba za 500 000,Dzerelsa,zatim Pekovica koji sam upisuje cifru...

SrbEUin

pre 5 godina

Zvezdi zapravo više odgovara poraz u nedelju, sve do -15. I ovako i onako će biti 1 u ligaškom delu, a na ovaj način izbegava Bud u 1/2 PO i gura ih na Ced, i sebi obezbeđuje najlakšeg protivnika u 1/2. KKP će sigurno na 4 jer nema šanse da im Mega ne prepusti to mesto.
To je za CZT najbolja opcija, a da li će odigrati racionalno ili srcem, videćemo.

mohikanac

pre 5 godina

@Milan Kosanović
Ne samo da se smori nego je neobjektivan i pristrasan, potpuno neprofesionalno. Oduševljava se za basket akcije i silovanje a ovamo ih svi razvaljuju košarkom, malo stegnu i ugase ih.
Na kraju šta mene briga ko će da pobedi između Bud i Bayerna, nabija nervozu ne mogu mirno da gledam utakmicu.
Za KKP razumem, čovek navija za njih i to je ok, ali ovo je EL .

boki

pre 5 godina

ajmo realno, buducnost je igrala odlicno do trece, a i u trecoj cetvrtini. u 3/4 ovi su ih unisili trojkama, razbili sigurnost koju su do tada imali. ali dzikic je kriv za 4/4, iskljucivo 1 na 1, i to je to. kraj. ali ne znaci da buducnost nema ozbiljnu ekipu, uopste.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Sad ste vidjeli koliko možemo! Sledi gaženje!!!
(ogicg, 28. decembar 2018 22:23)

Ja bih cutao, prijatelju. A ne posle "ukrali mi nick, nisam to ja".

Tito-partija-SNS armija

pre 5 godina

Dobri smo nocas bili jos kada u januar zamjenimo Dzikica i dodje Obradovic osvajamo lagano aba ligu
(micunnnnpg, 28. decembar 2018 22:28)

Ma bili ste do džaja buhahaha.
Sta ste dobili za umetnički dojam ?!

komentator

pre 5 godina

Poraz koji ide isključivo na teret trenera! Krajnji zaključak je da su dobili Kola i Bitadzea ali su izgubili E.Klarka i Gordića! Džekson i K.Klark nisu ni bili pojačanja za EL a Omić se neće više naigrati! Biće jaka utakmica u Pioniru jer PG mora negde da "preseče" ovaj niz poraza! Nadam se da neće prekosutra a Zvezda ima veliku priliku da se pobedom maksimalno posveti EK i da odmara igrače do kraja ligaškog dela ABA!

Wllaxy

pre 5 godina

Sad ste vidjeli koliko možemo! Sledi gaženje!!!
(ogicg, 28. decembar 2018 22:23)

Jesmo, sad smo videli koliko možete i na osnovu viđenog sam još sigurniji da ćemo vas u nedelju zgaziti ko nikad do sada.

Sport

pre 5 godina

Istina je da Budućnost za sada igra katastrofalno EL. Nema opravdanja jer imaju konkurentan tim, ali očigledno nešto ne ide. Možda je sada krenulo uzlaznom putanjom sto će se videti u par sledećih utakmica. Mislim i da Budućnost placa cenu gustog rasporeda uz preterano trošenje igrača na oba fronta. Placa se i danak nešto relaksiranijeg sudjenja u ABA pa je teze prilagoditi se kriterijumu u EL. Odnos slobodnih bacanja u dva takmicenja to jasno pokazuje.

Wllaxy

pre 5 godina

Prosle sezone ste bili 14-i od 16 ekipa u EL, o kakvom kvalitetu pricate? 
(Kimi, 28. decembar 2018 23:58)

Pa dobro, i vi ste iste te prošle godine bili 32-i od 32 ekipe i to ne u EL već u EC - hoćeš li malo da pričamo i o vašem kvalitetu i veličanstvenom uspehu?

Nebojša

pre 5 godina

Sad ste vidjeli koliko možemo! Sledi gaženje!!!
(ogicg, 28. decembar 2018 22:23)

Šta smo videli večeras ekipa sa dna tabele izgubila je od ekipe iz sredine tabele i to na sramotan način posle velikog vođstva to ne pokazuje koliko budućnost može već koliki gubitnički mentalitet imaju.

r i n g i s p i l

pre 5 godina

Kako se čoveku ote ,prvi put pošten ,iskren,bez cinizma i vickastih šibicarskih forica,osmeh pri + 16,17.
Samo se preračunao sa sudijama i protivničkim trenerom.$

au

pre 5 godina

Oni da nisu doveli ovog Norisa Kola, ne bi usli ni u plej of ABA lige. Sto se tice ovog Koti Klarka, vecu prevaru od igraca odavno nisam video. Decko ispucava neke nemoguce suteve sa distance celu sezonu ne moze olimpijski bazen da ubode. Pismen trener mu ne bi dao 5 poena da postigne. 
(Ivan, 28. decembar 2018 22:25) 

Ko kaže da su prošli u plej of? Pukli od Krke sad će i od Zvezde, moguće na kraju i od Cedevite,čak ću i za Partizan navijati protiv njih. Ne bi se moglo kazati da su već prošli,još kad puknu na još nekoj "manjoj" utakmici...

Nebo

pre 5 godina

Ova ekipa napokon izgleda normalno. Falio je plej previse, jer Gordic ne moze ovaj teret da nosi ove godine. Bitadze je pokazao da je klasa. Dzekson mora da ide, njegova uloga je nikakva. Moze ova ekipa dosta, vjerujte mi
(Buducnost, 28. decembar 2018 22:26)

to mi je drago da čujem, jer posle tri velike pobede u 15 kola sigurno sledi niz od 15 pobeda ako ti je verovati. i F8 nikad bliže. I ABA je tu. Kakva bre Zvezda. Sa takvim pojačanjima ne brinite za ABA ligu već planirajte put na F 4 i kupujte komplete karata dok su jeftiji.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 5 godina

@Kimi

Pričamo o 11 pobeda u prošloj sezoni, kad smo imali "lošu" ekipu i trenera početnika. O 16 pobeda u ovakvom formatu Evrolige neću ni da pričam, to dugo neće ostvariti nijedna ekipa sa ovih prostora...

bravo

pre 5 godina

Zvezda prošle sezone sa Alimpijevićem 11 pobeda a vi sa Džikićem koji je "deklasirao Alimpijevića u taktici" za sada 3 i ne vidi se nikakav način da ih imate do kraja više od tih 11. I vi hoćete da kažete da je finale Aba lige bilo regularno?

Enrico Pallazzo

pre 5 godina

Dva utiska:
1. Budućnosti su potrebne dve ili tri lopte u napadu da bi Clark, Cole, Gordič i Bitadze uzimali šuteve.
2. Previše zavise od poena Cole-a, kada on izađe ne znaju šta da rade ofanzivno.

Dušan

pre 5 godina

kad se setim da sam klinca vodio prošle godine u januaru na juniorske kvalifikacije za f4 kada je Bitadze kidao za Megu. a vidi ga gde je sad. sledeće godine NBA.

Solider

pre 5 godina

Mislim da su se veceras svi zvezdasi zaledili.E ovo je Buducnost.Jos malo da se uigramo i gazenje.Radonjic je legenda sa njegovim facama.Ovo mi je prvi put da ne zalim iako smo izgubili.Plej i bitadze auuuuuu kakav tandem.Zgazice zvezdu iako su umorni.
(OGI-CG, 28. decembar 2018 22:30)

Čekaj malo, ovaj komentar mi izgleda kao da je napisan pre utakmice dok su očekivanja bila malo drugačija od objektivne situacije!
Pa niste igrali protiv Golden Stejta pa da se loziš da ste neko!
Na terenu se već dosta puta ispostavilo da niste niko, zašto bi bilo drugačije protiv ekipe koja je bolja od polovine ovih koji su vas lagano dobijali?

Zvezdas

pre 5 godina

Pa nije ovo ABA da kradu.. Kvalitet njihov se vidi u evroligi 
(051, 28. decembar 2018 22:22) 
Prosle sezone ste bili 14-i od 16 ekipa u EL, o kakvom kvalitetu pricate? 
(Kimi, 28. decembar 2018 23:58)

Prosle sezone je Zvezda zavrsila sa 11 pobeda.A ovi danas na polovuni samo tri pobede

Wllaxy

pre 5 godina

Pustil8 smo Radonju.Nama nista ne znaci.Na ovaj tim dodajte jos Nikolu Ivanovica.Nema potrebe aba liga da se igra.Pregazice sve lagano.Da je ovaj tim bio na pocetku sad bi bili medju 4 u EL.
(OGI-CG, 28. decembar 2018 23:05)

Naravno da bi ste bili pošto bi ste napravili seriju pobeda protiv kompletnih protivnika poput ove večerašnje pobede nad kompletnim Bajernom... Oh, wait...

Ako je i za trola, mnogo je...

Mirko

pre 5 godina

Placa se i danak nešto relaksiranijeg sudjenja u ABA pa je teze prilagoditi se kriterijumu u EL. Odnos slobodnih bacanja u dva takmicenja to jasno pokazuje.
(Sport, 29. decembar 2018 09:31)

Plaćate vi danak u ABA još od prošle godine, vajde itekako ima. Slobodna bacanja? Da, to veoma jasno pokazuju.

E a u Evropi niste platili "danak" jer tamo je to mnogo teško, gotovo nemoguće, privatna je liga (ko i ABA doduše) ali je drži jedan čovek, pa ako njemu ne idu pare od potplaćivanja sudija, i ako nešto tu njemu ne odgovara - nema ni koristi od sudija i "danka".

Na kraju krajeva sve se kod vas i svodi na sudije. Ostalo je ispod kriterijuma. Osim u iznosu izdvojenom za plaćanje igrača.