Ponedeljak, 24.12.2018.

20:20

Za Savića stigla ponuda Trabzona, u Zvezdi kažu "videćemo"

Turski Trabzonspor je poslao ponudu Crvenoj zvezdi vrednu milion evra, posao još nije gotov, ali se Zvezda obezbedila i u slučaju da Savić ode put Turske.

Izvor: MLJ

Za Saviæa stigla ponuda Trabzona, u Zvezdi kažu "videæemo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 5 godina

Ne puštajte ga ko Boga vas molim! Barem jednu godinu da ne menjamo najbolje igrače i nosioce igre. Vujadin nam se već ne isplatio već preplatio (bezobzira što je došao kao slobodan igrač), u smislu da je uradio mnogo više nego što bi bilo ko od nas očekivao.
Sa njime na terenu smo neuporedivo jači u odbrani i uspešniji u Evropi, a za našu ligu može bilo ko da igra od ovih postojećih igrača.
On i Fića obavezno, Degenek solidan, a ostali - kako hoćete.
Ima tu i simbolike što je sin Zvezdine zvezde Duleta Savića,
ima neke posebne "dubine" u toj činjenici.

Konstatacija

pre 5 godina

Koliko bi ti dao za igraca odbrane koja u 6 utakmica primi 17 golova?
(johnny b, 24. decembar 2018 22:48)

Primila je ali od najboljih ekipa u Evropi.Protiv vicešampiona Evrope,koji je trenutno ubedljivo prvi u najjačoj ligi na svetu a uzgred ga je i pobedila na svom terenu bez primljenog gola.Protiv najskupljeg tima na svetu,koji je već osvojio titulu,koliko je bodovno odmakao od konkurenata iz jedne od Top 5 liga i protiv drugoplasiranog tima italijanske lige.Svaka druga naša ekipa bi primila 30+ golova da je našla sa takvim aždajama u grupi, i bilo koja evropska ekipa bi primila 20+ golova od njih.

Ja

pre 5 godina

@ ko o čenu
A je l ti palo možda na pamet da se te pare koje je dobio godinu dana stariji,sa pokidanim ligamentima Milunović daju kapitenu da produži ugovor i tako ne ode u junu bez obeštećenja?

lal

pre 5 godina

@johny b: bravo... jako pametno... a onda procitas clanak i shvatis da je sa njim u ekipi primljeno samo 3 gola u parizu... posto nije igrao na enfildu u napulju i bgd protiv psg-a...

ko o čemu

pre 5 godina

 daš kapitenu 500 000,a daš godinu dana starijem Milunoviću 400 000 pri čemu je ovaj kidao ligamente kolena.
(Ja, 24. decembar 2018 22:57)
Neznam šta ti nije jasno, ponudili smo dobre uslove Milunoviću tako da on nije hteo da produži ugovor sa klubom, sačekao da istekne postojeći i došao za dz, tj. Bate izvisio za obeštećenje. Dali treba sad da i Zvezda ne uzme ovo milionče i da Vujadin na leto ode za džabe, a uporedi koju platu će Vujadin da dobije od turaka i nadam se da će ti biti sve kasnije.....

cole

pre 5 godina

uh...prodajte ga, aman! jedna velika rupa manje pred borjanom. ima srce ko planina, zvezdas je do bola...ali ne ume! hoce on, trudi se..ali dzaba!

nenad

pre 5 godina

stvarno zvuči malo milion medjutim, to je obeštećenje a pitanje koliko mu je ostalo od ugovora koji verovatno ne želi da produži. ako i ode za milion verovatno mu skače plata na godišnjem nivou i suprotno a njemu je to verovatno cilj što je opet normalno.

Baš zato što te znamo

pre 5 godina

I kakva je to priča oko isteka ugovora za 6 meseci!?On je Duletov sin i Zvezdino dete.Budite uvereni da neće čekati kao neki, da istekne ugovor, nego će ga produžiti čak i ako se prodaje, kako bi izvukao više za Zvezdu.Zvezda mu je povratila karijeru, igra odlično, fali mu brz štoper u paru kako bi bio još bolji.Treba da ostane sem ako on sam želi da ode.

Superbike

pre 5 godina

Od tima nece ostati ni kamen na kamenu. Terza
(Saca, 24. decembar 2018 20:59)

Dežurni kmekavac, pojavljuju se svake godine u isto vreme pa se posle za jezik ujedaju!

BBRS

pre 5 godina

Милион евра за штопера ЛШ!?! 
Па мислим, чему онда иста, ако се овако постављаш према левом тиму из Турске, па и било које земље! 
Него навикли сви да черупају, заборавили изгледа где је Звезда пар последњих сезона играла! 
(Ајде@, 24. decembar 2018 20:35) 

Koliko bi ti dao za igraca odbrane koja u 6 utakmica primi 17 golova?
(johnny b, 24. decembar 2018 22:48)

Puno više za razliku od igrača koji te utakmice mogu samo na tv-u da gledaju!

Serbian solider

pre 5 godina

Od oca nasledio samo govornu manu.
(kengur88, 24. decembar 2018 21:43)

Dobronamerno govorim.
Pre nego što pljuneš jednog uspešnog sportistu, profesionalca, zapitaj se šta si ti nasledio od oca i koliko si uspešan.

Sunce Slobode

pre 5 godina

Juče (2017) kukali ste što se vratio, sada vam je malo milion, odlučite se ljudi..
(Rema, 24. decembar 2018 21:47)

Kako ko. Kukale su dežurne nadzak-babe, kojima ne odgovara niko od igraca koji se dovedu. I za Marina su pisale da je ispusena mustikla i svakakve druge gluposti. Savić je sasvim korektno odigrao u Zvezdi po povratku i ja sam zadovoljan. Sto se ove vesti tiče mislim i da je malo novca ponuđeno i da on ne želi da ide. Videcemo...

SUPERMAN

pre 5 godina

Nije mi jasno zašto naši igrači imaju tako malu cenu na tržištu a kasnije kad dođe do preprodaje skoro svi stranci višestruko zarade na njima ? Vujadin već ima 28 godina i nije neka persona za koju se otimaju ali milion je stvarno malo ako se vidi kolika je cena ovog kalibra igrača. E,druga je stvar ako ne želi da produži ugovor.Bolje je izvući bar nešto nego ništa...
(BAKI, 24. decembar 2018 21:44

Jedini i glavni razlog za tu slabu cenu je slab kvalitet lige.Da bi im cene rasle oni moraju svake sedmice imati jake ligaske utakmice a kod nas je to cirkus.Evo npr Radonjic,decko kod nas vredio oko 6m iako je bio u boljoj formi nego sto je sad u Marseju,tamo odigrao par meceva bez nekog ucinka ulazio sa klupe i odmah mu se cena podigla na 10m(transfermarkt),a kod nas reseto mrese i nije se ni malo podigla zato sto nasa liga nema kvalitet,nema jakih meceva,samim tim nema ni velikih transfera.Ovde za 10ak miliona mozes prodati samo one najmladje i ujedno najtalentovanije igraca a ove starije 2-3 miliona,to mislim na Zvezdu i Partizan ovi manji pojedini klubovi ne mogu ni za 500k.

severnjača

pre 5 godina

Stvarno smešna cifra, da ne kažem nepristojna! Malo je iskusnih centarhalfova na tržištu, pa pogledajte kako Napoli čuva Kulibalija i za koju cifru! Savić nije njegov kalibar ali ne vredi valjda 50 puta manje od njega?! Bolje da mu produže ugovor za 6 meseci i da mu povećaju platu pa ako ponovo uđemo u LŠ da maznemo još 20 miliona od Uefe! Za milion evra možemo mnogo da izgubimo i rizikujemo ako se Milunović ne uklopi ili se neko iz zadnje linije povredi! Sve ispod 3 miliona je sprdnja i rasprodaja sa velikim popustom!

Bojan provincija

pre 5 godina

Naša ljubav prema Zvezdi u mnogome se razlikuje od Terzine,sto pre to shvatimo,lakše ce nam biti,drugo se Džaja i Cvele,a drugo Terza i kompanija

johnny b

pre 5 godina

Милион евра за штопера ЛШ!?!
Па мислим, чему онда иста, ако се овако постављаш према левом тиму из Турске, па и било које земље!
Него навикли сви да черупају, заборавили изгледа где је Звезда пар последњих сезона играла!
(Ајде@, 24. decembar 2018 20:35)

Koliko bi ti dao za igraca odbrane koja u 6 utakmica primi 17 golova?

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

E sad, ovo se cekalo. Treba ispasti pametan. Milion je realno malo za stopera kao Savic. Bolje da mu se pojaca malo ugovor pa da se opet napadne Evropa jer ce tada biti jos vise para u kasi kluba. A ako ode stub odbrane bice mnogo tesko i bojim se da cemo opet sve ispocetka. E sad ako Miloje da zeleno svetlo onda postujem odluku jer mu neizmerno verujem!

SrbEUin

pre 5 godina

Po plasmanu u LŠ pisao sam da će biti prodaje igrača u januaru, jer sam predpostavljao da će Krstičić, Stojković, Savić, Jovičić, Rodić i Borjan tada imati najveću cenu. Ben naravno i Marin su još ranije bili traženi, ali tek sada imaju pravu cenu.
Voleo bih da svi oni ostanu, i da igraju barem još tri sezone, jer se veliki timovi za velike rezultate stvaraju min tri godine. Činjenica je međutim, da su svima njima ranije već kupljene zamene, i da se njihova prodaja planirala. Svi se slažu da Zvezda ima dva prva tima. To je odlična strategija, ali je pitanje je da li ih može plaćati. I da li neko zauvek želi biti rezerva, bez obzira na timski uspeh. Karijera prolazi, a on na klupi...
Nije samo do uprave. I igrači se nadaju boljim ugovorima, u bogatijim klubovima. Zašto inače igraju?
U ovom trenutku je bolje prodati ih za solidnu lovu, i nastojati sa njihovim zamenama uzeti titulu. Bolje je imati solidne ambiciozne igrače nego bolje nezadovoljne. Zvezda sigurno i bez nabrojanih može do titule. A za novu LŠ i sa njima nema garancije.

milan

pre 5 godina

dajte decku pare i kapitensku traku. Treba nam neko na koga ce deca da se ugledaju. Video je sveta, dajte mu ugovor normalan, voli Beograd ostace radije nego da ide u Tursku.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Kaže staro dobro pravilo, igrač vredi onoliko koliko drugi ponude. To što smo igrali lš, prošle proleće le je potpuno nevažno u konkretnim slučajevima. Primera radi, mi smo Ebislija doveli za 600k, glavnog igrača Apoela, koji se isto kao i mi žestoko potukao u paklenoj grupi prošle sezone. Ajaksovo dete, 3x bolji fudbalski CV nego Savićev. Vujadin je odigrao i preko maksimuma, bliži se 29oj, u Milojevom sistemu izgleda bar duplo nego što je realno. Uz činjenicu da ne može da sastavi 15 dana bez povrede. Sve se to gleda i ulazi u cenu. Nemamo pravo da kritikujemo bilo koga, 500k godišnje, lagani život, mečevi i treninzi u Turskoj u njegovoj situaciji je apsolutni bingo. Milunović je već ''upgrade'' svakako.

nenad

pre 5 godina

mnogo gotivim Savića kao igrača. lavovski se borio za Zvezdin grb i odličan na svojoj poziciji. možda je imao neki kiks ali sve je to ok. sa njim i le talekom i degenekom sada zvezda za naše uslove ima odličan tandem koji je zaustavljao najjače napadače na svetu.

BAKI

pre 5 godina

Nije mi jasno zašto naši igrači imaju tako malu cenu na tržištu a kasnije kad dođe do preprodaje skoro svi stranci višestruko zarade na njima ? Vujadin već ima 28 godina i nije neka persona za koju se otimaju ali milion je stvarno malo ako se vidi kolika je cena ovog kalibra igrača. E,druga je stvar ako ne želi da produži ugovor.Bolje je izvući bar nešto nego ništa...

djoko

pre 5 godina

odbiti sta imamo od milion evra a da izgubimo kapitena,produziti mu ugovor pa ga na ljeto prodavati al za jedno 3-4 miliona.....kapitenu ostani!!!

fkcz

pre 5 godina

Trenutno imamo 4 štopera u timu. Ako ode Savić opet smo na 3, što je katastrofa. Moramo imati minimum 5 štopera u prvom timu, znači Savić, Degenek, Babić, Milunović i onaj mali Eraković.

Ајде@

pre 5 godina

Милион евра за штопера ЛШ!?!
Па мислим, чему онда иста, ако се овако постављаш према левом тиму из Турске, па и било које земље!
Него навикли сви да черупају, заборавили изгледа где је Звезда пар последњих сезона играла!

т

pre 5 godina

Молим да сви познаваоци фудбала науче разлику између обештећења клуба клубу и плате једног играча. Овде се наиме говори о обештећењу...

Sale

pre 5 godina

Iako ce mnogi da skoce 'ne damo kapitena' realno stalno je povredjen i vise je propustio utakmica nego sto je igrao. Degenek-Milunovic i Babic kao rezerva sasvim solidno za stopere (Sumaili se zahvaliti na poklonjenim golovima i vratiti ga sto pre). Bolje neka uzmu fine pare za Savica i uloze u ozbiljnog beka sto nam je u LS najvise falilo.

Gate 7

pre 5 godina

Ово је златна понуда,за играча овог квалитета,плус довели смо квалитетнијег(Милуновића)играча,одмах продати!

Fikio

pre 5 godina

1 milion nije dovoljno za Savica sad kad je na vrhuncu svoje karijere. Minimum 3, ali ja mislim da on vredi jos vise... Izmedju 5-10 bi bila realna cena s'obzirom na njegove igre poslednjih 2 godine, s'obzirom na njegovu profesinalnost i pozrtvanost na terenu. Zvezdina odbrana bi uvek mnogo bolje izgledala kad je on igrao. Lik je lav!

Jim Beam

pre 5 godina

Spojiš Vidića i Tuturića i dobiješ Savića. Jednu utakmicu odigra doktorski, a onda dve početnički kiksne. To za neki kontinuitet i Evropu nije baš poželjno niti dovoljno, pogotovo na njegovoj poziciji. Degenek je lošiji igrač od njega verovatno, ali daleko stabilniji i disciplinovaniji. Inače, kada je dolazio momku i upravi su se svi smejali a on odigra dve sezone pošteno. Kapa dole.

ugly

pre 5 godina

Istice mu ugovor za sest meseci, a ne zeli da potpise novi. Znaci, ili sad milion ili na leto ide za dzabe. Zbog toga samo milion. Sto je to nekim ljudima tesko da shvate i misle da su igraci dozivotno vezani za klub.

Demosten

pre 5 godina

Neka ga braco jos jednu sezonu u zvezdi najmanje. U vrlo dobrog igraca je Vujadin izrastao. Sumailu ne otkupljujte i onda nece da bude guzva stopera u rotaciji.

ugly

pre 5 godina

Istice mu ugovor za sest meseci, a ne zeli da potpise novi. Znaci, ili sad milion ili na leto ide za dzabe. Zbog toga samo milion. Sto je to nekim ljudima tesko da shvate i misle da su igraci dozivotno vezani za klub.

Ајде@

pre 5 godina

Милион евра за штопера ЛШ!?!
Па мислим, чему онда иста, ако се овако постављаш према левом тиму из Турске, па и било које земље!
Него навикли сви да черупају, заборавили изгледа где је Звезда пар последњих сезона играла!

Jim Beam

pre 5 godina

Spojiš Vidića i Tuturića i dobiješ Savića. Jednu utakmicu odigra doktorski, a onda dve početnički kiksne. To za neki kontinuitet i Evropu nije baš poželjno niti dovoljno, pogotovo na njegovoj poziciji. Degenek je lošiji igrač od njega verovatno, ali daleko stabilniji i disciplinovaniji. Inače, kada je dolazio momku i upravi su se svi smejali a on odigra dve sezone pošteno. Kapa dole.

Serbian solider

pre 5 godina

Od oca nasledio samo govornu manu.
(kengur88, 24. decembar 2018 21:43)

Dobronamerno govorim.
Pre nego što pljuneš jednog uspešnog sportistu, profesionalca, zapitaj se šta si ti nasledio od oca i koliko si uspešan.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Kaže staro dobro pravilo, igrač vredi onoliko koliko drugi ponude. To što smo igrali lš, prošle proleće le je potpuno nevažno u konkretnim slučajevima. Primera radi, mi smo Ebislija doveli za 600k, glavnog igrača Apoela, koji se isto kao i mi žestoko potukao u paklenoj grupi prošle sezone. Ajaksovo dete, 3x bolji fudbalski CV nego Savićev. Vujadin je odigrao i preko maksimuma, bliži se 29oj, u Milojevom sistemu izgleda bar duplo nego što je realno. Uz činjenicu da ne može da sastavi 15 dana bez povrede. Sve se to gleda i ulazi u cenu. Nemamo pravo da kritikujemo bilo koga, 500k godišnje, lagani život, mečevi i treninzi u Turskoj u njegovoj situaciji je apsolutni bingo. Milunović je već ''upgrade'' svakako.

Sale

pre 5 godina

Iako ce mnogi da skoce 'ne damo kapitena' realno stalno je povredjen i vise je propustio utakmica nego sto je igrao. Degenek-Milunovic i Babic kao rezerva sasvim solidno za stopere (Sumaili se zahvaliti na poklonjenim golovima i vratiti ga sto pre). Bolje neka uzmu fine pare za Savica i uloze u ozbiljnog beka sto nam je u LS najvise falilo.

BBRS

pre 5 godina

Милион евра за штопера ЛШ!?! 
Па мислим, чему онда иста, ако се овако постављаш према левом тиму из Турске, па и било које земље! 
Него навикли сви да черупају, заборавили изгледа где је Звезда пар последњих сезона играла! 
(Ајде@, 24. decembar 2018 20:35) 

Koliko bi ti dao za igraca odbrane koja u 6 utakmica primi 17 golova?
(johnny b, 24. decembar 2018 22:48)

Puno više za razliku od igrača koji te utakmice mogu samo na tv-u da gledaju!

т

pre 5 godina

Молим да сви познаваоци фудбала науче разлику између обештећења клуба клубу и плате једног играча. Овде се наиме говори о обештећењу...

Gate 7

pre 5 godina

Ово је златна понуда,за играча овог квалитета,плус довели смо квалитетнијег(Милуновића)играча,одмах продати!

Baš zato što te znamo

pre 5 godina

I kakva je to priča oko isteka ugovora za 6 meseci!?On je Duletov sin i Zvezdino dete.Budite uvereni da neće čekati kao neki, da istekne ugovor, nego će ga produžiti čak i ako se prodaje, kako bi izvukao više za Zvezdu.Zvezda mu je povratila karijeru, igra odlično, fali mu brz štoper u paru kako bi bio još bolji.Treba da ostane sem ako on sam želi da ode.

cole

pre 5 godina

uh...prodajte ga, aman! jedna velika rupa manje pred borjanom. ima srce ko planina, zvezdas je do bola...ali ne ume! hoce on, trudi se..ali dzaba!

milan

pre 5 godina

dajte decku pare i kapitensku traku. Treba nam neko na koga ce deca da se ugledaju. Video je sveta, dajte mu ugovor normalan, voli Beograd ostace radije nego da ide u Tursku.

nenad

pre 5 godina

mnogo gotivim Savića kao igrača. lavovski se borio za Zvezdin grb i odličan na svojoj poziciji. možda je imao neki kiks ali sve je to ok. sa njim i le talekom i degenekom sada zvezda za naše uslove ima odličan tandem koji je zaustavljao najjače napadače na svetu.

SUPERMAN

pre 5 godina

Nije mi jasno zašto naši igrači imaju tako malu cenu na tržištu a kasnije kad dođe do preprodaje skoro svi stranci višestruko zarade na njima ? Vujadin već ima 28 godina i nije neka persona za koju se otimaju ali milion je stvarno malo ako se vidi kolika je cena ovog kalibra igrača. E,druga je stvar ako ne želi da produži ugovor.Bolje je izvući bar nešto nego ništa...
(BAKI, 24. decembar 2018 21:44

Jedini i glavni razlog za tu slabu cenu je slab kvalitet lige.Da bi im cene rasle oni moraju svake sedmice imati jake ligaske utakmice a kod nas je to cirkus.Evo npr Radonjic,decko kod nas vredio oko 6m iako je bio u boljoj formi nego sto je sad u Marseju,tamo odigrao par meceva bez nekog ucinka ulazio sa klupe i odmah mu se cena podigla na 10m(transfermarkt),a kod nas reseto mrese i nije se ni malo podigla zato sto nasa liga nema kvalitet,nema jakih meceva,samim tim nema ni velikih transfera.Ovde za 10ak miliona mozes prodati samo one najmladje i ujedno najtalentovanije igraca a ove starije 2-3 miliona,to mislim na Zvezdu i Partizan ovi manji pojedini klubovi ne mogu ni za 500k.

Superbike

pre 5 godina

Od tima nece ostati ni kamen na kamenu. Terza
(Saca, 24. decembar 2018 20:59)

Dežurni kmekavac, pojavljuju se svake godine u isto vreme pa se posle za jezik ujedaju!

Fikio

pre 5 godina

1 milion nije dovoljno za Savica sad kad je na vrhuncu svoje karijere. Minimum 3, ali ja mislim da on vredi jos vise... Izmedju 5-10 bi bila realna cena s'obzirom na njegove igre poslednjih 2 godine, s'obzirom na njegovu profesinalnost i pozrtvanost na terenu. Zvezdina odbrana bi uvek mnogo bolje izgledala kad je on igrao. Lik je lav!

SrbEUin

pre 5 godina

Po plasmanu u LŠ pisao sam da će biti prodaje igrača u januaru, jer sam predpostavljao da će Krstičić, Stojković, Savić, Jovičić, Rodić i Borjan tada imati najveću cenu. Ben naravno i Marin su još ranije bili traženi, ali tek sada imaju pravu cenu.
Voleo bih da svi oni ostanu, i da igraju barem još tri sezone, jer se veliki timovi za velike rezultate stvaraju min tri godine. Činjenica je međutim, da su svima njima ranije već kupljene zamene, i da se njihova prodaja planirala. Svi se slažu da Zvezda ima dva prva tima. To je odlična strategija, ali je pitanje je da li ih može plaćati. I da li neko zauvek želi biti rezerva, bez obzira na timski uspeh. Karijera prolazi, a on na klupi...
Nije samo do uprave. I igrači se nadaju boljim ugovorima, u bogatijim klubovima. Zašto inače igraju?
U ovom trenutku je bolje prodati ih za solidnu lovu, i nastojati sa njihovim zamenama uzeti titulu. Bolje je imati solidne ambiciozne igrače nego bolje nezadovoljne. Zvezda sigurno i bez nabrojanih može do titule. A za novu LŠ i sa njima nema garancije.

severnjača

pre 5 godina

Stvarno smešna cifra, da ne kažem nepristojna! Malo je iskusnih centarhalfova na tržištu, pa pogledajte kako Napoli čuva Kulibalija i za koju cifru! Savić nije njegov kalibar ali ne vredi valjda 50 puta manje od njega?! Bolje da mu produže ugovor za 6 meseci i da mu povećaju platu pa ako ponovo uđemo u LŠ da maznemo još 20 miliona od Uefe! Za milion evra možemo mnogo da izgubimo i rizikujemo ako se Milunović ne uklopi ili se neko iz zadnje linije povredi! Sve ispod 3 miliona je sprdnja i rasprodaja sa velikim popustom!

djoko

pre 5 godina

odbiti sta imamo od milion evra a da izgubimo kapitena,produziti mu ugovor pa ga na ljeto prodavati al za jedno 3-4 miliona.....kapitenu ostani!!!

BAKI

pre 5 godina

Nije mi jasno zašto naši igrači imaju tako malu cenu na tržištu a kasnije kad dođe do preprodaje skoro svi stranci višestruko zarade na njima ? Vujadin već ima 28 godina i nije neka persona za koju se otimaju ali milion je stvarno malo ako se vidi kolika je cena ovog kalibra igrača. E,druga je stvar ako ne želi da produži ugovor.Bolje je izvući bar nešto nego ništa...

Sunce Slobode

pre 5 godina

Juče (2017) kukali ste što se vratio, sada vam je malo milion, odlučite se ljudi..
(Rema, 24. decembar 2018 21:47)

Kako ko. Kukale su dežurne nadzak-babe, kojima ne odgovara niko od igraca koji se dovedu. I za Marina su pisale da je ispusena mustikla i svakakve druge gluposti. Savić je sasvim korektno odigrao u Zvezdi po povratku i ja sam zadovoljan. Sto se ove vesti tiče mislim i da je malo novca ponuđeno i da on ne želi da ide. Videcemo...

nenad

pre 5 godina

stvarno zvuči malo milion medjutim, to je obeštećenje a pitanje koliko mu je ostalo od ugovora koji verovatno ne želi da produži. ako i ode za milion verovatno mu skače plata na godišnjem nivou i suprotno a njemu je to verovatno cilj što je opet normalno.

Demosten

pre 5 godina

Neka ga braco jos jednu sezonu u zvezdi najmanje. U vrlo dobrog igraca je Vujadin izrastao. Sumailu ne otkupljujte i onda nece da bude guzva stopera u rotaciji.

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

E sad, ovo se cekalo. Treba ispasti pametan. Milion je realno malo za stopera kao Savic. Bolje da mu se pojaca malo ugovor pa da se opet napadne Evropa jer ce tada biti jos vise para u kasi kluba. A ako ode stub odbrane bice mnogo tesko i bojim se da cemo opet sve ispocetka. E sad ako Miloje da zeleno svetlo onda postujem odluku jer mu neizmerno verujem!

Bojan provincija

pre 5 godina

Naša ljubav prema Zvezdi u mnogome se razlikuje od Terzine,sto pre to shvatimo,lakše ce nam biti,drugo se Džaja i Cvele,a drugo Terza i kompanija

johnny b

pre 5 godina

Милион евра за штопера ЛШ!?!
Па мислим, чему онда иста, ако се овако постављаш према левом тиму из Турске, па и било које земље!
Него навикли сви да черупају, заборавили изгледа где је Звезда пар последњих сезона играла!
(Ајде@, 24. decembar 2018 20:35)

Koliko bi ti dao za igraca odbrane koja u 6 utakmica primi 17 golova?

fkcz

pre 5 godina

Trenutno imamo 4 štopera u timu. Ako ode Savić opet smo na 3, što je katastrofa. Moramo imati minimum 5 štopera u prvom timu, znači Savić, Degenek, Babić, Milunović i onaj mali Eraković.

ko o čemu

pre 5 godina

 daš kapitenu 500 000,a daš godinu dana starijem Milunoviću 400 000 pri čemu je ovaj kidao ligamente kolena.
(Ja, 24. decembar 2018 22:57)
Neznam šta ti nije jasno, ponudili smo dobre uslove Milunoviću tako da on nije hteo da produži ugovor sa klubom, sačekao da istekne postojeći i došao za dz, tj. Bate izvisio za obeštećenje. Dali treba sad da i Zvezda ne uzme ovo milionče i da Vujadin na leto ode za džabe, a uporedi koju platu će Vujadin da dobije od turaka i nadam se da će ti biti sve kasnije.....

lal

pre 5 godina

@johny b: bravo... jako pametno... a onda procitas clanak i shvatis da je sa njim u ekipi primljeno samo 3 gola u parizu... posto nije igrao na enfildu u napulju i bgd protiv psg-a...

Konstatacija

pre 5 godina

Koliko bi ti dao za igraca odbrane koja u 6 utakmica primi 17 golova?
(johnny b, 24. decembar 2018 22:48)

Primila je ali od najboljih ekipa u Evropi.Protiv vicešampiona Evrope,koji je trenutno ubedljivo prvi u najjačoj ligi na svetu a uzgred ga je i pobedila na svom terenu bez primljenog gola.Protiv najskupljeg tima na svetu,koji je već osvojio titulu,koliko je bodovno odmakao od konkurenata iz jedne od Top 5 liga i protiv drugoplasiranog tima italijanske lige.Svaka druga naša ekipa bi primila 30+ golova da je našla sa takvim aždajama u grupi, i bilo koja evropska ekipa bi primila 20+ golova od njih.

Ja

pre 5 godina

@ ko o čenu
A je l ti palo možda na pamet da se te pare koje je dobio godinu dana stariji,sa pokidanim ligamentima Milunović daju kapitenu da produži ugovor i tako ne ode u junu bez obeštećenja?

Mirko

pre 5 godina

Ne puštajte ga ko Boga vas molim! Barem jednu godinu da ne menjamo najbolje igrače i nosioce igre. Vujadin nam se već ne isplatio već preplatio (bezobzira što je došao kao slobodan igrač), u smislu da je uradio mnogo više nego što bi bilo ko od nas očekivao.
Sa njime na terenu smo neuporedivo jači u odbrani i uspešniji u Evropi, a za našu ligu može bilo ko da igra od ovih postojećih igrača.
On i Fića obavezno, Degenek solidan, a ostali - kako hoćete.
Ima tu i simbolike što je sin Zvezdine zvezde Duleta Savića,
ima neke posebne "dubine" u toj činjenici.

Gate 7

pre 5 godina

Ово је златна понуда,за играча овог квалитета,плус довели смо квалитетнијег(Милуновића)играча,одмах продати!

Fikio

pre 5 godina

1 milion nije dovoljno za Savica sad kad je na vrhuncu svoje karijere. Minimum 3, ali ja mislim da on vredi jos vise... Izmedju 5-10 bi bila realna cena s'obzirom na njegove igre poslednjih 2 godine, s'obzirom na njegovu profesinalnost i pozrtvanost na terenu. Zvezdina odbrana bi uvek mnogo bolje izgledala kad je on igrao. Lik je lav!

johnny b

pre 5 godina

Милион евра за штопера ЛШ!?!
Па мислим, чему онда иста, ако се овако постављаш према левом тиму из Турске, па и било које земље!
Него навикли сви да черупају, заборавили изгледа где је Звезда пар последњих сезона играла!
(Ајде@, 24. decembar 2018 20:35)

Koliko bi ti dao za igraca odbrane koja u 6 utakmica primi 17 golova?

cole

pre 5 godina

uh...prodajte ga, aman! jedna velika rupa manje pred borjanom. ima srce ko planina, zvezdas je do bola...ali ne ume! hoce on, trudi se..ali dzaba!

Ајде@

pre 5 godina

Милион евра за штопера ЛШ!?!
Па мислим, чему онда иста, ако се овако постављаш према левом тиму из Турске, па и било које земље!
Него навикли сви да черупају, заборавили изгледа где је Звезда пар последњих сезона играла!

BBRS

pre 5 godina

Милион евра за штопера ЛШ!?! 
Па мислим, чему онда иста, ако се овако постављаш према левом тиму из Турске, па и било које земље! 
Него навикли сви да черупају, заборавили изгледа где је Звезда пар последњих сезона играла! 
(Ајде@, 24. decembar 2018 20:35) 

Koliko bi ti dao za igraca odbrane koja u 6 utakmica primi 17 golova?
(johnny b, 24. decembar 2018 22:48)

Puno više za razliku od igrača koji te utakmice mogu samo na tv-u da gledaju!

milan

pre 5 godina

dajte decku pare i kapitensku traku. Treba nam neko na koga ce deca da se ugledaju. Video je sveta, dajte mu ugovor normalan, voli Beograd ostace radije nego da ide u Tursku.

Serbian solider

pre 5 godina

Od oca nasledio samo govornu manu.
(kengur88, 24. decembar 2018 21:43)

Dobronamerno govorim.
Pre nego što pljuneš jednog uspešnog sportistu, profesionalca, zapitaj se šta si ti nasledio od oca i koliko si uspešan.

severnjača

pre 5 godina

Stvarno smešna cifra, da ne kažem nepristojna! Malo je iskusnih centarhalfova na tržištu, pa pogledajte kako Napoli čuva Kulibalija i za koju cifru! Savić nije njegov kalibar ali ne vredi valjda 50 puta manje od njega?! Bolje da mu produže ugovor za 6 meseci i da mu povećaju platu pa ako ponovo uđemo u LŠ da maznemo još 20 miliona od Uefe! Za milion evra možemo mnogo da izgubimo i rizikujemo ako se Milunović ne uklopi ili se neko iz zadnje linije povredi! Sve ispod 3 miliona je sprdnja i rasprodaja sa velikim popustom!

fkcz

pre 5 godina

Trenutno imamo 4 štopera u timu. Ako ode Savić opet smo na 3, što je katastrofa. Moramo imati minimum 5 štopera u prvom timu, znači Savić, Degenek, Babić, Milunović i onaj mali Eraković.

Demosten

pre 5 godina

Neka ga braco jos jednu sezonu u zvezdi najmanje. U vrlo dobrog igraca je Vujadin izrastao. Sumailu ne otkupljujte i onda nece da bude guzva stopera u rotaciji.

ugly

pre 5 godina

Istice mu ugovor za sest meseci, a ne zeli da potpise novi. Znaci, ili sad milion ili na leto ide za dzabe. Zbog toga samo milion. Sto je to nekim ljudima tesko da shvate i misle da su igraci dozivotno vezani za klub.

djoko

pre 5 godina

odbiti sta imamo od milion evra a da izgubimo kapitena,produziti mu ugovor pa ga na ljeto prodavati al za jedno 3-4 miliona.....kapitenu ostani!!!

Baš zato što te znamo

pre 5 godina

I kakva je to priča oko isteka ugovora za 6 meseci!?On je Duletov sin i Zvezdino dete.Budite uvereni da neće čekati kao neki, da istekne ugovor, nego će ga produžiti čak i ako se prodaje, kako bi izvukao više za Zvezdu.Zvezda mu je povratila karijeru, igra odlično, fali mu brz štoper u paru kako bi bio još bolji.Treba da ostane sem ako on sam želi da ode.

nenad

pre 5 godina

mnogo gotivim Savića kao igrača. lavovski se borio za Zvezdin grb i odličan na svojoj poziciji. možda je imao neki kiks ali sve je to ok. sa njim i le talekom i degenekom sada zvezda za naše uslove ima odličan tandem koji je zaustavljao najjače napadače na svetu.

Bojan provincija

pre 5 godina

Naša ljubav prema Zvezdi u mnogome se razlikuje od Terzine,sto pre to shvatimo,lakše ce nam biti,drugo se Džaja i Cvele,a drugo Terza i kompanija

Jim Beam

pre 5 godina

Spojiš Vidića i Tuturića i dobiješ Savića. Jednu utakmicu odigra doktorski, a onda dve početnički kiksne. To za neki kontinuitet i Evropu nije baš poželjno niti dovoljno, pogotovo na njegovoj poziciji. Degenek je lošiji igrač od njega verovatno, ali daleko stabilniji i disciplinovaniji. Inače, kada je dolazio momku i upravi su se svi smejali a on odigra dve sezone pošteno. Kapa dole.

Superbike

pre 5 godina

Od tima nece ostati ni kamen na kamenu. Terza
(Saca, 24. decembar 2018 20:59)

Dežurni kmekavac, pojavljuju se svake godine u isto vreme pa se posle za jezik ujedaju!

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

E sad, ovo se cekalo. Treba ispasti pametan. Milion je realno malo za stopera kao Savic. Bolje da mu se pojaca malo ugovor pa da se opet napadne Evropa jer ce tada biti jos vise para u kasi kluba. A ako ode stub odbrane bice mnogo tesko i bojim se da cemo opet sve ispocetka. E sad ako Miloje da zeleno svetlo onda postujem odluku jer mu neizmerno verujem!

BAKI

pre 5 godina

Nije mi jasno zašto naši igrači imaju tako malu cenu na tržištu a kasnije kad dođe do preprodaje skoro svi stranci višestruko zarade na njima ? Vujadin već ima 28 godina i nije neka persona za koju se otimaju ali milion je stvarno malo ako se vidi kolika je cena ovog kalibra igrača. E,druga je stvar ako ne želi da produži ugovor.Bolje je izvući bar nešto nego ništa...

Sunce Slobode

pre 5 godina

Juče (2017) kukali ste što se vratio, sada vam je malo milion, odlučite se ljudi..
(Rema, 24. decembar 2018 21:47)

Kako ko. Kukale su dežurne nadzak-babe, kojima ne odgovara niko od igraca koji se dovedu. I za Marina su pisale da je ispusena mustikla i svakakve druge gluposti. Savić je sasvim korektno odigrao u Zvezdi po povratku i ja sam zadovoljan. Sto se ove vesti tiče mislim i da je malo novca ponuđeno i da on ne želi da ide. Videcemo...

SUPERMAN

pre 5 godina

Nije mi jasno zašto naši igrači imaju tako malu cenu na tržištu a kasnije kad dođe do preprodaje skoro svi stranci višestruko zarade na njima ? Vujadin već ima 28 godina i nije neka persona za koju se otimaju ali milion je stvarno malo ako se vidi kolika je cena ovog kalibra igrača. E,druga je stvar ako ne želi da produži ugovor.Bolje je izvući bar nešto nego ništa...
(BAKI, 24. decembar 2018 21:44

Jedini i glavni razlog za tu slabu cenu je slab kvalitet lige.Da bi im cene rasle oni moraju svake sedmice imati jake ligaske utakmice a kod nas je to cirkus.Evo npr Radonjic,decko kod nas vredio oko 6m iako je bio u boljoj formi nego sto je sad u Marseju,tamo odigrao par meceva bez nekog ucinka ulazio sa klupe i odmah mu se cena podigla na 10m(transfermarkt),a kod nas reseto mrese i nije se ni malo podigla zato sto nasa liga nema kvalitet,nema jakih meceva,samim tim nema ni velikih transfera.Ovde za 10ak miliona mozes prodati samo one najmladje i ujedno najtalentovanije igraca a ove starije 2-3 miliona,to mislim na Zvezdu i Partizan ovi manji pojedini klubovi ne mogu ni za 500k.

Sale

pre 5 godina

Iako ce mnogi da skoce 'ne damo kapitena' realno stalno je povredjen i vise je propustio utakmica nego sto je igrao. Degenek-Milunovic i Babic kao rezerva sasvim solidno za stopere (Sumaili se zahvaliti na poklonjenim golovima i vratiti ga sto pre). Bolje neka uzmu fine pare za Savica i uloze u ozbiljnog beka sto nam je u LS najvise falilo.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Kaže staro dobro pravilo, igrač vredi onoliko koliko drugi ponude. To što smo igrali lš, prošle proleće le je potpuno nevažno u konkretnim slučajevima. Primera radi, mi smo Ebislija doveli za 600k, glavnog igrača Apoela, koji se isto kao i mi žestoko potukao u paklenoj grupi prošle sezone. Ajaksovo dete, 3x bolji fudbalski CV nego Savićev. Vujadin je odigrao i preko maksimuma, bliži se 29oj, u Milojevom sistemu izgleda bar duplo nego što je realno. Uz činjenicu da ne može da sastavi 15 dana bez povrede. Sve se to gleda i ulazi u cenu. Nemamo pravo da kritikujemo bilo koga, 500k godišnje, lagani život, mečevi i treninzi u Turskoj u njegovoj situaciji je apsolutni bingo. Milunović je već ''upgrade'' svakako.

nenad

pre 5 godina

stvarno zvuči malo milion medjutim, to je obeštećenje a pitanje koliko mu je ostalo od ugovora koji verovatno ne želi da produži. ako i ode za milion verovatno mu skače plata na godišnjem nivou i suprotno a njemu je to verovatno cilj što je opet normalno.

Ja

pre 5 godina

@ ko o čenu
A je l ti palo možda na pamet da se te pare koje je dobio godinu dana stariji,sa pokidanim ligamentima Milunović daju kapitenu da produži ugovor i tako ne ode u junu bez obeštećenja?

т

pre 5 godina

Молим да сви познаваоци фудбала науче разлику између обештећења клуба клубу и плате једног играча. Овде се наиме говори о обештећењу...

SrbEUin

pre 5 godina

Po plasmanu u LŠ pisao sam da će biti prodaje igrača u januaru, jer sam predpostavljao da će Krstičić, Stojković, Savić, Jovičić, Rodić i Borjan tada imati najveću cenu. Ben naravno i Marin su još ranije bili traženi, ali tek sada imaju pravu cenu.
Voleo bih da svi oni ostanu, i da igraju barem još tri sezone, jer se veliki timovi za velike rezultate stvaraju min tri godine. Činjenica je međutim, da su svima njima ranije već kupljene zamene, i da se njihova prodaja planirala. Svi se slažu da Zvezda ima dva prva tima. To je odlična strategija, ali je pitanje je da li ih može plaćati. I da li neko zauvek želi biti rezerva, bez obzira na timski uspeh. Karijera prolazi, a on na klupi...
Nije samo do uprave. I igrači se nadaju boljim ugovorima, u bogatijim klubovima. Zašto inače igraju?
U ovom trenutku je bolje prodati ih za solidnu lovu, i nastojati sa njihovim zamenama uzeti titulu. Bolje je imati solidne ambiciozne igrače nego bolje nezadovoljne. Zvezda sigurno i bez nabrojanih može do titule. A za novu LŠ i sa njima nema garancije.

ko o čemu

pre 5 godina

 daš kapitenu 500 000,a daš godinu dana starijem Milunoviću 400 000 pri čemu je ovaj kidao ligamente kolena.
(Ja, 24. decembar 2018 22:57)
Neznam šta ti nije jasno, ponudili smo dobre uslove Milunoviću tako da on nije hteo da produži ugovor sa klubom, sačekao da istekne postojeći i došao za dz, tj. Bate izvisio za obeštećenje. Dali treba sad da i Zvezda ne uzme ovo milionče i da Vujadin na leto ode za džabe, a uporedi koju platu će Vujadin da dobije od turaka i nadam se da će ti biti sve kasnije.....

lal

pre 5 godina

@johny b: bravo... jako pametno... a onda procitas clanak i shvatis da je sa njim u ekipi primljeno samo 3 gola u parizu... posto nije igrao na enfildu u napulju i bgd protiv psg-a...

Konstatacija

pre 5 godina

Koliko bi ti dao za igraca odbrane koja u 6 utakmica primi 17 golova?
(johnny b, 24. decembar 2018 22:48)

Primila je ali od najboljih ekipa u Evropi.Protiv vicešampiona Evrope,koji je trenutno ubedljivo prvi u najjačoj ligi na svetu a uzgred ga je i pobedila na svom terenu bez primljenog gola.Protiv najskupljeg tima na svetu,koji je već osvojio titulu,koliko je bodovno odmakao od konkurenata iz jedne od Top 5 liga i protiv drugoplasiranog tima italijanske lige.Svaka druga naša ekipa bi primila 30+ golova da je našla sa takvim aždajama u grupi, i bilo koja evropska ekipa bi primila 20+ golova od njih.

Mirko

pre 5 godina

Ne puštajte ga ko Boga vas molim! Barem jednu godinu da ne menjamo najbolje igrače i nosioce igre. Vujadin nam se već ne isplatio već preplatio (bezobzira što je došao kao slobodan igrač), u smislu da je uradio mnogo više nego što bi bilo ko od nas očekivao.
Sa njime na terenu smo neuporedivo jači u odbrani i uspešniji u Evropi, a za našu ligu može bilo ko da igra od ovih postojećih igrača.
On i Fića obavezno, Degenek solidan, a ostali - kako hoćete.
Ima tu i simbolike što je sin Zvezdine zvezde Duleta Savića,
ima neke posebne "dubine" u toj činjenici.