Ponedeljak, 17.12.2018.

22:15

Napredak podnosi prijavu protiv Lalatovića Disciplinskoj komisiji FSS

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca saopštio je da se ne oseća odgovornim za incident na konferenciji za novinare posle utakmice sa Radničkim iz Niša.

Izvor: PT

Napredak podnosi prijavu protiv Lalatoviæa Disciplinskoj komisiji FSS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

pc,Niš

pre 5 godina

Nezavisno od ovog slučaja,postoji dugogodišnji antagonizam između Napretka i Radničkog koji je partokratski uslovljen još iz vremena Miloševića.Naime,kruševački politički kadrovi su i tada (a i sada) bolje kotirani u Beogradu i zbog toga je kruševački region,u celini,bogatiji.Živim tačno na granici ovih regiona i vrlo dobro znam situaciju.Sa ražanjskim područjem,aleksinačkim,prokupačkim i koršumlijskim počinje jad i beda Južne Srbije.

djomla

pre 5 godina

Pa ovako, ko ne zna Lalatovića može da ga brani. Malo proverite ovo nevinašce je suspendovano bilo u Ukrajini samo12 meseci, udario pesnicom sudiju pa nasrnuo na njega. Verovatno su to izmislili da bi mu uništili blistavu karijeru haha. Inače sem zvezde nastupao je za rezervni tim Wolfsburga i par utakmica za Šahtjor. Kakav igrač takav i trener.

Printer

pre 5 godina

Ovakvi "novinari" su nas i doveli do ovog stanja države i društva u kom se sad nalazimo. Setite se samo '90-ih. Direktni krivci. Zarad ličnih koristi su već 27 godina ubice morala, etike i svega što predstavlja ljudskost.

ŠBB KBB

pre 5 godina

Ovakve scene su bruka za srpski fudbal, za srpski sport i za Srbiju kao državu uopšte. Ali to je samo odraz stanja nacije, u kojoj se trenutno nalazimo. Govor mržnje se širi sa svih medija, od skupštine, preko konferencija za novinare, farmi, parova i ostalih smeća. Ne podržavam ovakvo verbalno nasilje, ali da se razumemo ljudi. Lalatović je, bespotrebno, navukao gnev na sebe velikog broja ljudi kada je javno podržao Vučića i dizao ga u nebesa. Slažem se da bi javne ličnosti, intelektualci, akademici, trebalo da učestvuju u komentarisanju političke i bilo koje druge situacije u zemlji, njihove se reči poštuju. Ali, to ni bi smeli da rade sportski radnici. Loše je što je politikanstvo ušlo u sve pore ovog društva, pa i u sport. Kada se trener jednog kluba politički izjasni i favorizuje neku stranku ili političara, to donosi velike probleme. Moje mišljenje je da je Lalatović isključivo zbog toga vređan i prvociran gde god da se pojavi, jer se na stadionima uvek nalazila "opozicija", i to su mesta odakle su počinjale revolucije i svrgavanje vlasti.

VUK

pre 5 godina

Novinar lokalnog portala !!! Hahahaha ...niste mogli nešto pametnije da smislite.Portal se otvori za pola minuta ,a za dva minuta portparolka Napretka otkuca akreditaciju " novinaru". A da,...da nije i lice koje je udarilo Borka u Kruševcu štanglom u glavu ,novinar lokalnog portala? Eeeej lokalnog portala!?! Svaka čast!

Falcao

pre 5 godina

Napredak će dobiti prijavu a ne Lalatović što su dozvolili da huligan udje na konferenciju i to je bilo režirano.Kada je Lalatović pitao portparolku ko je njega pustio na konferenciju, ona je rekla da na konferenciju može da dodje svako.Alo, svako hahahaha

Chupavi

pre 5 godina

Stvar je jasna, na stranu sto je Lalatovic takav kakav jeste. Znaci konferenciju za stampu PR Napretka otvara pitanjem za Lalatovica koje u najmanju ruku izaziva revolt, naravno nakon sto je celog meca slusao kako mu neko psuje sve zivo. Onda taj isti covek ulazi u salu i ponovo psuje kao sto smo imali prilike da cujemo i vidimo. Cela situacija izgleda orkestrirano i kaznu zasluzuju svi, ali najvise FK Napredak.

Pećko Pivo

pre 5 godina

Kako to da samo Lalatovica psuju i vređaju sa tribina? Kako to da samo on pravi incidente na konferencijama za štampu (ovo mu nije prvi put, pre neku godinu je isto bilo i u Nišu)? Kako to da je on jedini trener, bez obzira gde radi, koji stalno pravi probleme? Prosta stvar, on je tipičan primer klasičnog beogradskog šabana koji je život i karijeru gradio na tome čiji je sin i bratanac, a sada nastavlja u istom stilu pružajući podršku određenim političarima. A što se tiče te njegove priče o tome kako on brani svoje dostojanstvo i kako je Radnički dobar klub sa odličnim rezulatatima...da on ima dostojanstva ne bi radio u klubu koji namešta utakmice (a kada, u retkim situacijama, ne namesti onda su tu sudije da odrade posao za njih). To i ptice na grani znaju, a znaju i da Lalatovic voli da konzumira određena "sredstva".

montoya

pre 5 godina

Previse primitivizma i mrznje na svakom koraku, u medijima, na utakmicima, na ulici, u marketu, u saobracaju... bilo je tesko 90-ih, ali ne ovakav krah morala.Tonemo kao narod sve dublje I dublje. Generacije ce trebati da se ispravi ovo sto nam se desava danas.

ajde

pre 5 godina

8Lalatovic nije prvi poceo da psuje, prvo se ja io taj, kako vi kazete novinar, a ja kazem huligan.On je prvi rekao kao ja sam ti psovao decu, i poceo da psuje, na sta mu je Lalatovic uzvratio.Vi, kao domacini ste odgovorni kome dajete akreditacije za konferencije.Vi ste ga pustili i vi odgovarate za njegovo ponasanje.
(Mare, 17. decembar 2018 22:59)

Nije tacno. Nije rekao "ja sam ti psovao decu", nego ja sam te psovao. Lalatovic je, bar na konferenciji, prvi njemu psovao "sve zivo". Pa onda ovaj pominjao decu kad je vec odlazio ili bio izbacen. Moguce da je pre toga na mecu bilo psovki od tog "novinara".
Slazem se da je Napredak odgovoran koga su pustili na konferenciju, ali ovaj je tek ....... Treba li Lalatovic da odgovara za svoje ponasanje? Makar isprovociran najgorim psovakama, on ne sme upucivati bilo kakve psovke na javnom mestu. Ajde iako si Zvezdas odgovori posteno.

Mirko

pre 5 godina

Po snimku je stvar čista.Krivicne prijave za “navijača”,Lalatovica,FK Napredak...Lalatovic izbacivanje iz domaćeg fudbala duži period(dok sud odluci),FK Napredak u 2 rang takmičenja,”navijač” u corku...Normalna država...A da ovo je Srbija.Svi se lepo izvine i stave resena...
(AC/DC, 17. decembar 2018 22:29)

Slažem se, ali u normalnoj državi ovo ne bi bila konferencija za štampu, već kafanski sto. A za kafanskim stolom ovo je sve dozvoljeno.

Kowalski

pre 5 godina

Ako je ovaj lik sto je upao na pres i psovao decu i sve zivo Lalatu "novinar", ja sam licno Tramp! Na sta se srozala s
"sedma sila"kada se ovako nesto naziva novinarom?!

Mirko

pre 5 godina

Pazi, konferencija za štampu počinje rečenicom: ZAMOLJENA SAM DA VAS PITAM... Ko te srećo ZAMOLIO? Jel neko nekad čuo da zvanični najavljivač konferencije počne takvim pitanjem? Da li je organizator odgovoran što je pustio huligana i navijača da vređa Lalatovića? Novinar lokalnog portala??? Pa to se postaje za 10 sekundi - okreneš telefon i odma' nisi više navijač nego si novinar lokalnog PORTALA? To mu dođe neka internet stranica? Pa takvih je milion, šta je sad svako novinar? Ali znamo koliko je maštovit Marko Mišković.

Sve što je Lalat rekao stoji, i čovek mora da reaguje na huligane tako kako je reagovao - ni manje ni više. Ne može više da se pametan čovek povlači. Dosta je više.

Dusan US

pre 5 godina

E sada se vidi razlika između civizovanog sveta i ove Srbije. Tolika količina prostakluka bez potrebe. Kažeš šta imaš na miran način, bez psovanja, ocutis na provokacije i napustis konferenciju za štampu.

Mozzart

pre 5 godina

Znaci, ja kazem da su mi navijaci psovali decu, i mene novinar opsuje, jer sam ga isprovocirao??? Novinaru, to jest huliganu obicnom, oduzeti licencu, ako je ima, a Lalatovica kazniti novcano, ipak je javna licnost. Napretku oduzeti 6 bodova zbog namerno izazvane provokacije.

Sramota

pre 5 godina

Ovo je vise nego smesno,ma kakvi smesno,pravi bezobrazluk.Umesto da telo koje vodi ovu ligu podnese prijavu i pod hitno kazni Napredak za ovako nesto,oni bi da kazne trenera koji je branio sebe i svoju porodicu.Pustaju na konferenciji za stampu kojekakve,da psuju i vredjaju protivnickog trenera i jos podnose prijavu protiv njega.

dzon

pre 5 godina

Sram vas bilo. Od nekada velikog kluba ostao je seoski politikanski. Me simpatisem ni Lalatovica, niti Radnicki ovakakv kakav je, ali pisati da je on izazvao sve i ovu bitangu nazivati nivinarom portala ( kog) je nevidjena bruka i sramota, a ponasanje gospodje je u skladu sa vasim klubom. Oduzeo bih vam 6 bodova i 5 utakmica van Krusevca. Da je moj Partozan ovako nesto napravio, isto bih pisao.

Pera

pre 5 godina

Na stranu što je Lalatović takav kakav je ali šta treba da uradi neko nakon što prvo sa tribina bude vredjana njegova ćerka a onda i na konferenciji za novinare bude izvredjan od nekog navijača, da ćuti samo?

darkomilojkovic82@gmail.com

pre 5 godina

Pustis coveka (novinara) koji na konferenciji za stampu kaze: ,,ja sam ti psovao decu". Pa sta ako je tako reagovao? Nije bitno dali je Lalatovic ili bilo ko drugi.

AC/DC

pre 5 godina

Po snimku je stvar čista.Krivicne prijave za “navijača”,Lalatovica,FK Napredak...Lalatovic izbacivanje iz domaćeg fudbala duži period(dok sud odluci),FK Napredak u 2 rang takmičenja,”navijač” u corku...Normalna država...A da ovo je Srbija.Svi se lepo izvine i stave resena...

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Trebalo bi Lalatović da podnese prijavu protiv Napretka, tj kako je moguće da takav retard uđe na konferenciju i spominje ćerku i ženu, gde je obezbeđenje da izbaci tog debila?? Da li je to Lalatov propust ili Napretkov?!

alan ford

pre 5 godina

ne ja sam odgovoran....kada kriminalci i sljam vode klubove onda postenim ljudima psuju cerku na ocigled tv kamera. Napredak treba kazniti sa oduzimanjem bodova. Kosanovicu sram te bilo i tebe koji nisi zastito kolegu. sutra ce j...mater tebi. To tako ide.

Mare

pre 5 godina

Lalatovic nije prvi poceo da psuje, prvo se ja io taj, kako vi kazete novinar, a ja kazem huligan.On je prvi rekao kao ja sam ti psovao decu, i poceo da psuje, na sta mu je Lalatovic uzvratio.Vi, kao domacini ste odgovorni kome dajete akreditacije za konferencije.Vi ste ga pustili i vi odgovarate za njegovo ponasanje.

Ivan

pre 5 godina

Doveli su nekog imbecila koji je u isto vreme i koliko sam razumeo zvanicno deo kluba na konferenciju za medije, provocirao i psovao treneru jedne ekipe u ovom slucaju lalatovicu, sve mrtvo i zivo, i oni ce nekoga da tuze...

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Trebalo bi Lalatović da podnese prijavu protiv Napretka, tj kako je moguće da takav retard uđe na konferenciju i spominje ćerku i ženu, gde je obezbeđenje da izbaci tog debila?? Da li je to Lalatov propust ili Napretkov?!

Ivan

pre 5 godina

Doveli su nekog imbecila koji je u isto vreme i koliko sam razumeo zvanicno deo kluba na konferenciju za medije, provocirao i psovao treneru jedne ekipe u ovom slucaju lalatovicu, sve mrtvo i zivo, i oni ce nekoga da tuze...

alan ford

pre 5 godina

ne ja sam odgovoran....kada kriminalci i sljam vode klubove onda postenim ljudima psuju cerku na ocigled tv kamera. Napredak treba kazniti sa oduzimanjem bodova. Kosanovicu sram te bilo i tebe koji nisi zastito kolegu. sutra ce j...mater tebi. To tako ide.

darkomilojkovic82@gmail.com

pre 5 godina

Pustis coveka (novinara) koji na konferenciji za stampu kaze: ,,ja sam ti psovao decu". Pa sta ako je tako reagovao? Nije bitno dali je Lalatovic ili bilo ko drugi.

Mare

pre 5 godina

Lalatovic nije prvi poceo da psuje, prvo se ja io taj, kako vi kazete novinar, a ja kazem huligan.On je prvi rekao kao ja sam ti psovao decu, i poceo da psuje, na sta mu je Lalatovic uzvratio.Vi, kao domacini ste odgovorni kome dajete akreditacije za konferencije.Vi ste ga pustili i vi odgovarate za njegovo ponasanje.

AC/DC

pre 5 godina

Po snimku je stvar čista.Krivicne prijave za “navijača”,Lalatovica,FK Napredak...Lalatovic izbacivanje iz domaćeg fudbala duži period(dok sud odluci),FK Napredak u 2 rang takmičenja,”navijač” u corku...Normalna država...A da ovo je Srbija.Svi se lepo izvine i stave resena...

Pera

pre 5 godina

Na stranu što je Lalatović takav kakav je ali šta treba da uradi neko nakon što prvo sa tribina bude vredjana njegova ćerka a onda i na konferenciji za novinare bude izvredjan od nekog navijača, da ćuti samo?

dzon

pre 5 godina

Sram vas bilo. Od nekada velikog kluba ostao je seoski politikanski. Me simpatisem ni Lalatovica, niti Radnicki ovakakv kakav je, ali pisati da je on izazvao sve i ovu bitangu nazivati nivinarom portala ( kog) je nevidjena bruka i sramota, a ponasanje gospodje je u skladu sa vasim klubom. Oduzeo bih vam 6 bodova i 5 utakmica van Krusevca. Da je moj Partozan ovako nesto napravio, isto bih pisao.

Chupavi

pre 5 godina

Stvar je jasna, na stranu sto je Lalatovic takav kakav jeste. Znaci konferenciju za stampu PR Napretka otvara pitanjem za Lalatovica koje u najmanju ruku izaziva revolt, naravno nakon sto je celog meca slusao kako mu neko psuje sve zivo. Onda taj isti covek ulazi u salu i ponovo psuje kao sto smo imali prilike da cujemo i vidimo. Cela situacija izgleda orkestrirano i kaznu zasluzuju svi, ali najvise FK Napredak.

Falcao

pre 5 godina

Napredak će dobiti prijavu a ne Lalatović što su dozvolili da huligan udje na konferenciju i to je bilo režirano.Kada je Lalatović pitao portparolku ko je njega pustio na konferenciju, ona je rekla da na konferenciju može da dodje svako.Alo, svako hahahaha

Sramota

pre 5 godina

Ovo je vise nego smesno,ma kakvi smesno,pravi bezobrazluk.Umesto da telo koje vodi ovu ligu podnese prijavu i pod hitno kazni Napredak za ovako nesto,oni bi da kazne trenera koji je branio sebe i svoju porodicu.Pustaju na konferenciji za stampu kojekakve,da psuju i vredjaju protivnickog trenera i jos podnose prijavu protiv njega.

Mozzart

pre 5 godina

Znaci, ja kazem da su mi navijaci psovali decu, i mene novinar opsuje, jer sam ga isprovocirao??? Novinaru, to jest huliganu obicnom, oduzeti licencu, ako je ima, a Lalatovica kazniti novcano, ipak je javna licnost. Napretku oduzeti 6 bodova zbog namerno izazvane provokacije.

Kowalski

pre 5 godina

Ako je ovaj lik sto je upao na pres i psovao decu i sve zivo Lalatu "novinar", ja sam licno Tramp! Na sta se srozala s
"sedma sila"kada se ovako nesto naziva novinarom?!

Mirko

pre 5 godina

Pazi, konferencija za štampu počinje rečenicom: ZAMOLJENA SAM DA VAS PITAM... Ko te srećo ZAMOLIO? Jel neko nekad čuo da zvanični najavljivač konferencije počne takvim pitanjem? Da li je organizator odgovoran što je pustio huligana i navijača da vređa Lalatovića? Novinar lokalnog portala??? Pa to se postaje za 10 sekundi - okreneš telefon i odma' nisi više navijač nego si novinar lokalnog PORTALA? To mu dođe neka internet stranica? Pa takvih je milion, šta je sad svako novinar? Ali znamo koliko je maštovit Marko Mišković.

Sve što je Lalat rekao stoji, i čovek mora da reaguje na huligane tako kako je reagovao - ni manje ni više. Ne može više da se pametan čovek povlači. Dosta je više.

montoya

pre 5 godina

Previse primitivizma i mrznje na svakom koraku, u medijima, na utakmicima, na ulici, u marketu, u saobracaju... bilo je tesko 90-ih, ali ne ovakav krah morala.Tonemo kao narod sve dublje I dublje. Generacije ce trebati da se ispravi ovo sto nam se desava danas.

Pećko Pivo

pre 5 godina

Kako to da samo Lalatovica psuju i vređaju sa tribina? Kako to da samo on pravi incidente na konferencijama za štampu (ovo mu nije prvi put, pre neku godinu je isto bilo i u Nišu)? Kako to da je on jedini trener, bez obzira gde radi, koji stalno pravi probleme? Prosta stvar, on je tipičan primer klasičnog beogradskog šabana koji je život i karijeru gradio na tome čiji je sin i bratanac, a sada nastavlja u istom stilu pružajući podršku određenim političarima. A što se tiče te njegove priče o tome kako on brani svoje dostojanstvo i kako je Radnički dobar klub sa odličnim rezulatatima...da on ima dostojanstva ne bi radio u klubu koji namešta utakmice (a kada, u retkim situacijama, ne namesti onda su tu sudije da odrade posao za njih). To i ptice na grani znaju, a znaju i da Lalatovic voli da konzumira određena "sredstva".

Dusan US

pre 5 godina

E sada se vidi razlika između civizovanog sveta i ove Srbije. Tolika količina prostakluka bez potrebe. Kažeš šta imaš na miran način, bez psovanja, ocutis na provokacije i napustis konferenciju za štampu.

ajde

pre 5 godina

8Lalatovic nije prvi poceo da psuje, prvo se ja io taj, kako vi kazete novinar, a ja kazem huligan.On je prvi rekao kao ja sam ti psovao decu, i poceo da psuje, na sta mu je Lalatovic uzvratio.Vi, kao domacini ste odgovorni kome dajete akreditacije za konferencije.Vi ste ga pustili i vi odgovarate za njegovo ponasanje.
(Mare, 17. decembar 2018 22:59)

Nije tacno. Nije rekao "ja sam ti psovao decu", nego ja sam te psovao. Lalatovic je, bar na konferenciji, prvi njemu psovao "sve zivo". Pa onda ovaj pominjao decu kad je vec odlazio ili bio izbacen. Moguce da je pre toga na mecu bilo psovki od tog "novinara".
Slazem se da je Napredak odgovoran koga su pustili na konferenciju, ali ovaj je tek ....... Treba li Lalatovic da odgovara za svoje ponasanje? Makar isprovociran najgorim psovakama, on ne sme upucivati bilo kakve psovke na javnom mestu. Ajde iako si Zvezdas odgovori posteno.

VUK

pre 5 godina

Novinar lokalnog portala !!! Hahahaha ...niste mogli nešto pametnije da smislite.Portal se otvori za pola minuta ,a za dva minuta portparolka Napretka otkuca akreditaciju " novinaru". A da,...da nije i lice koje je udarilo Borka u Kruševcu štanglom u glavu ,novinar lokalnog portala? Eeeej lokalnog portala!?! Svaka čast!

Printer

pre 5 godina

Ovakvi "novinari" su nas i doveli do ovog stanja države i društva u kom se sad nalazimo. Setite se samo '90-ih. Direktni krivci. Zarad ličnih koristi su već 27 godina ubice morala, etike i svega što predstavlja ljudskost.

djomla

pre 5 godina

Pa ovako, ko ne zna Lalatovića može da ga brani. Malo proverite ovo nevinašce je suspendovano bilo u Ukrajini samo12 meseci, udario pesnicom sudiju pa nasrnuo na njega. Verovatno su to izmislili da bi mu uništili blistavu karijeru haha. Inače sem zvezde nastupao je za rezervni tim Wolfsburga i par utakmica za Šahtjor. Kakav igrač takav i trener.

Mirko

pre 5 godina

Po snimku je stvar čista.Krivicne prijave za “navijača”,Lalatovica,FK Napredak...Lalatovic izbacivanje iz domaćeg fudbala duži period(dok sud odluci),FK Napredak u 2 rang takmičenja,”navijač” u corku...Normalna država...A da ovo je Srbija.Svi se lepo izvine i stave resena...
(AC/DC, 17. decembar 2018 22:29)

Slažem se, ali u normalnoj državi ovo ne bi bila konferencija za štampu, već kafanski sto. A za kafanskim stolom ovo je sve dozvoljeno.

ŠBB KBB

pre 5 godina

Ovakve scene su bruka za srpski fudbal, za srpski sport i za Srbiju kao državu uopšte. Ali to je samo odraz stanja nacije, u kojoj se trenutno nalazimo. Govor mržnje se širi sa svih medija, od skupštine, preko konferencija za novinare, farmi, parova i ostalih smeća. Ne podržavam ovakvo verbalno nasilje, ali da se razumemo ljudi. Lalatović je, bespotrebno, navukao gnev na sebe velikog broja ljudi kada je javno podržao Vučića i dizao ga u nebesa. Slažem se da bi javne ličnosti, intelektualci, akademici, trebalo da učestvuju u komentarisanju političke i bilo koje druge situacije u zemlji, njihove se reči poštuju. Ali, to ni bi smeli da rade sportski radnici. Loše je što je politikanstvo ušlo u sve pore ovog društva, pa i u sport. Kada se trener jednog kluba politički izjasni i favorizuje neku stranku ili političara, to donosi velike probleme. Moje mišljenje je da je Lalatović isključivo zbog toga vređan i prvociran gde god da se pojavi, jer se na stadionima uvek nalazila "opozicija", i to su mesta odakle su počinjale revolucije i svrgavanje vlasti.

pc,Niš

pre 5 godina

Nezavisno od ovog slučaja,postoji dugogodišnji antagonizam između Napretka i Radničkog koji je partokratski uslovljen još iz vremena Miloševića.Naime,kruševački politički kadrovi su i tada (a i sada) bolje kotirani u Beogradu i zbog toga je kruševački region,u celini,bogatiji.Živim tačno na granici ovih regiona i vrlo dobro znam situaciju.Sa ražanjskim područjem,aleksinačkim,prokupačkim i koršumlijskim počinje jad i beda Južne Srbije.

AC/DC

pre 5 godina

Po snimku je stvar čista.Krivicne prijave za “navijača”,Lalatovica,FK Napredak...Lalatovic izbacivanje iz domaćeg fudbala duži period(dok sud odluci),FK Napredak u 2 rang takmičenja,”navijač” u corku...Normalna država...A da ovo je Srbija.Svi se lepo izvine i stave resena...

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Trebalo bi Lalatović da podnese prijavu protiv Napretka, tj kako je moguće da takav retard uđe na konferenciju i spominje ćerku i ženu, gde je obezbeđenje da izbaci tog debila?? Da li je to Lalatov propust ili Napretkov?!

alan ford

pre 5 godina

ne ja sam odgovoran....kada kriminalci i sljam vode klubove onda postenim ljudima psuju cerku na ocigled tv kamera. Napredak treba kazniti sa oduzimanjem bodova. Kosanovicu sram te bilo i tebe koji nisi zastito kolegu. sutra ce j...mater tebi. To tako ide.

Ivan

pre 5 godina

Doveli su nekog imbecila koji je u isto vreme i koliko sam razumeo zvanicno deo kluba na konferenciju za medije, provocirao i psovao treneru jedne ekipe u ovom slucaju lalatovicu, sve mrtvo i zivo, i oni ce nekoga da tuze...

Pećko Pivo

pre 5 godina

Kako to da samo Lalatovica psuju i vređaju sa tribina? Kako to da samo on pravi incidente na konferencijama za štampu (ovo mu nije prvi put, pre neku godinu je isto bilo i u Nišu)? Kako to da je on jedini trener, bez obzira gde radi, koji stalno pravi probleme? Prosta stvar, on je tipičan primer klasičnog beogradskog šabana koji je život i karijeru gradio na tome čiji je sin i bratanac, a sada nastavlja u istom stilu pružajući podršku određenim političarima. A što se tiče te njegove priče o tome kako on brani svoje dostojanstvo i kako je Radnički dobar klub sa odličnim rezulatatima...da on ima dostojanstva ne bi radio u klubu koji namešta utakmice (a kada, u retkim situacijama, ne namesti onda su tu sudije da odrade posao za njih). To i ptice na grani znaju, a znaju i da Lalatovic voli da konzumira određena "sredstva".

ajde

pre 5 godina

8Lalatovic nije prvi poceo da psuje, prvo se ja io taj, kako vi kazete novinar, a ja kazem huligan.On je prvi rekao kao ja sam ti psovao decu, i poceo da psuje, na sta mu je Lalatovic uzvratio.Vi, kao domacini ste odgovorni kome dajete akreditacije za konferencije.Vi ste ga pustili i vi odgovarate za njegovo ponasanje.
(Mare, 17. decembar 2018 22:59)

Nije tacno. Nije rekao "ja sam ti psovao decu", nego ja sam te psovao. Lalatovic je, bar na konferenciji, prvi njemu psovao "sve zivo". Pa onda ovaj pominjao decu kad je vec odlazio ili bio izbacen. Moguce da je pre toga na mecu bilo psovki od tog "novinara".
Slazem se da je Napredak odgovoran koga su pustili na konferenciju, ali ovaj je tek ....... Treba li Lalatovic da odgovara za svoje ponasanje? Makar isprovociran najgorim psovakama, on ne sme upucivati bilo kakve psovke na javnom mestu. Ajde iako si Zvezdas odgovori posteno.

darkomilojkovic82@gmail.com

pre 5 godina

Pustis coveka (novinara) koji na konferenciji za stampu kaze: ,,ja sam ti psovao decu". Pa sta ako je tako reagovao? Nije bitno dali je Lalatovic ili bilo ko drugi.

dzon

pre 5 godina

Sram vas bilo. Od nekada velikog kluba ostao je seoski politikanski. Me simpatisem ni Lalatovica, niti Radnicki ovakakv kakav je, ali pisati da je on izazvao sve i ovu bitangu nazivati nivinarom portala ( kog) je nevidjena bruka i sramota, a ponasanje gospodje je u skladu sa vasim klubom. Oduzeo bih vam 6 bodova i 5 utakmica van Krusevca. Da je moj Partozan ovako nesto napravio, isto bih pisao.

Pera

pre 5 godina

Na stranu što je Lalatović takav kakav je ali šta treba da uradi neko nakon što prvo sa tribina bude vredjana njegova ćerka a onda i na konferenciji za novinare bude izvredjan od nekog navijača, da ćuti samo?

Mare

pre 5 godina

Lalatovic nije prvi poceo da psuje, prvo se ja io taj, kako vi kazete novinar, a ja kazem huligan.On je prvi rekao kao ja sam ti psovao decu, i poceo da psuje, na sta mu je Lalatovic uzvratio.Vi, kao domacini ste odgovorni kome dajete akreditacije za konferencije.Vi ste ga pustili i vi odgovarate za njegovo ponasanje.

Falcao

pre 5 godina

Napredak će dobiti prijavu a ne Lalatović što su dozvolili da huligan udje na konferenciju i to je bilo režirano.Kada je Lalatović pitao portparolku ko je njega pustio na konferenciju, ona je rekla da na konferenciju može da dodje svako.Alo, svako hahahaha

djomla

pre 5 godina

Pa ovako, ko ne zna Lalatovića može da ga brani. Malo proverite ovo nevinašce je suspendovano bilo u Ukrajini samo12 meseci, udario pesnicom sudiju pa nasrnuo na njega. Verovatno su to izmislili da bi mu uništili blistavu karijeru haha. Inače sem zvezde nastupao je za rezervni tim Wolfsburga i par utakmica za Šahtjor. Kakav igrač takav i trener.

Sramota

pre 5 godina

Ovo je vise nego smesno,ma kakvi smesno,pravi bezobrazluk.Umesto da telo koje vodi ovu ligu podnese prijavu i pod hitno kazni Napredak za ovako nesto,oni bi da kazne trenera koji je branio sebe i svoju porodicu.Pustaju na konferenciji za stampu kojekakve,da psuju i vredjaju protivnickog trenera i jos podnose prijavu protiv njega.

Mozzart

pre 5 godina

Znaci, ja kazem da su mi navijaci psovali decu, i mene novinar opsuje, jer sam ga isprovocirao??? Novinaru, to jest huliganu obicnom, oduzeti licencu, ako je ima, a Lalatovica kazniti novcano, ipak je javna licnost. Napretku oduzeti 6 bodova zbog namerno izazvane provokacije.

Mirko

pre 5 godina

Pazi, konferencija za štampu počinje rečenicom: ZAMOLJENA SAM DA VAS PITAM... Ko te srećo ZAMOLIO? Jel neko nekad čuo da zvanični najavljivač konferencije počne takvim pitanjem? Da li je organizator odgovoran što je pustio huligana i navijača da vređa Lalatovića? Novinar lokalnog portala??? Pa to se postaje za 10 sekundi - okreneš telefon i odma' nisi više navijač nego si novinar lokalnog PORTALA? To mu dođe neka internet stranica? Pa takvih je milion, šta je sad svako novinar? Ali znamo koliko je maštovit Marko Mišković.

Sve što je Lalat rekao stoji, i čovek mora da reaguje na huligane tako kako je reagovao - ni manje ni više. Ne može više da se pametan čovek povlači. Dosta je više.

Chupavi

pre 5 godina

Stvar je jasna, na stranu sto je Lalatovic takav kakav jeste. Znaci konferenciju za stampu PR Napretka otvara pitanjem za Lalatovica koje u najmanju ruku izaziva revolt, naravno nakon sto je celog meca slusao kako mu neko psuje sve zivo. Onda taj isti covek ulazi u salu i ponovo psuje kao sto smo imali prilike da cujemo i vidimo. Cela situacija izgleda orkestrirano i kaznu zasluzuju svi, ali najvise FK Napredak.

Dusan US

pre 5 godina

E sada se vidi razlika između civizovanog sveta i ove Srbije. Tolika količina prostakluka bez potrebe. Kažeš šta imaš na miran način, bez psovanja, ocutis na provokacije i napustis konferenciju za štampu.

montoya

pre 5 godina

Previse primitivizma i mrznje na svakom koraku, u medijima, na utakmicima, na ulici, u marketu, u saobracaju... bilo je tesko 90-ih, ali ne ovakav krah morala.Tonemo kao narod sve dublje I dublje. Generacije ce trebati da se ispravi ovo sto nam se desava danas.

Kowalski

pre 5 godina

Ako je ovaj lik sto je upao na pres i psovao decu i sve zivo Lalatu "novinar", ja sam licno Tramp! Na sta se srozala s
"sedma sila"kada se ovako nesto naziva novinarom?!

Printer

pre 5 godina

Ovakvi "novinari" su nas i doveli do ovog stanja države i društva u kom se sad nalazimo. Setite se samo '90-ih. Direktni krivci. Zarad ličnih koristi su već 27 godina ubice morala, etike i svega što predstavlja ljudskost.

ŠBB KBB

pre 5 godina

Ovakve scene su bruka za srpski fudbal, za srpski sport i za Srbiju kao državu uopšte. Ali to je samo odraz stanja nacije, u kojoj se trenutno nalazimo. Govor mržnje se širi sa svih medija, od skupštine, preko konferencija za novinare, farmi, parova i ostalih smeća. Ne podržavam ovakvo verbalno nasilje, ali da se razumemo ljudi. Lalatović je, bespotrebno, navukao gnev na sebe velikog broja ljudi kada je javno podržao Vučića i dizao ga u nebesa. Slažem se da bi javne ličnosti, intelektualci, akademici, trebalo da učestvuju u komentarisanju političke i bilo koje druge situacije u zemlji, njihove se reči poštuju. Ali, to ni bi smeli da rade sportski radnici. Loše je što je politikanstvo ušlo u sve pore ovog društva, pa i u sport. Kada se trener jednog kluba politički izjasni i favorizuje neku stranku ili političara, to donosi velike probleme. Moje mišljenje je da je Lalatović isključivo zbog toga vređan i prvociran gde god da se pojavi, jer se na stadionima uvek nalazila "opozicija", i to su mesta odakle su počinjale revolucije i svrgavanje vlasti.

VUK

pre 5 godina

Novinar lokalnog portala !!! Hahahaha ...niste mogli nešto pametnije da smislite.Portal se otvori za pola minuta ,a za dva minuta portparolka Napretka otkuca akreditaciju " novinaru". A da,...da nije i lice koje je udarilo Borka u Kruševcu štanglom u glavu ,novinar lokalnog portala? Eeeej lokalnog portala!?! Svaka čast!

Mirko

pre 5 godina

Po snimku je stvar čista.Krivicne prijave za “navijača”,Lalatovica,FK Napredak...Lalatovic izbacivanje iz domaćeg fudbala duži period(dok sud odluci),FK Napredak u 2 rang takmičenja,”navijač” u corku...Normalna država...A da ovo je Srbija.Svi se lepo izvine i stave resena...
(AC/DC, 17. decembar 2018 22:29)

Slažem se, ali u normalnoj državi ovo ne bi bila konferencija za štampu, već kafanski sto. A za kafanskim stolom ovo je sve dozvoljeno.

pc,Niš

pre 5 godina

Nezavisno od ovog slučaja,postoji dugogodišnji antagonizam između Napretka i Radničkog koji je partokratski uslovljen još iz vremena Miloševića.Naime,kruševački politički kadrovi su i tada (a i sada) bolje kotirani u Beogradu i zbog toga je kruševački region,u celini,bogatiji.Živim tačno na granici ovih regiona i vrlo dobro znam situaciju.Sa ražanjskim područjem,aleksinačkim,prokupačkim i koršumlijskim počinje jad i beda Južne Srbije.