Sreda, 12.12.2018.

20:57

Bledo na kraju, Srbija ubedljivo poražena od Francuske

Rukometašice Srbije su u poslednjem meču u drugoj fazi na Evropskom prvenstvu u Francuskoj poražene od reprezentacije domaćina sa ubedljivih 38:28.

Izvor: Z.K.

Bledo na kraju, Srbija ubedljivo poražena od Francuske IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 5 godina

Prosto cinjenice Krpez je dosta spora geneneralno ekipa je spora,ona kao desno krilo treba da ima brzinu pogledajte utakmice ponovo ne stize da se postavi u odbrani i ne mora na svaku loptu da skoci na sut,igra u napadu korektno u odbrani debeo minus uopste nije bitno da li ce da postigne 50 ili 70 bitno je jedino kako tim igra i kako se igra za tim!Ako tim izgubi pada u vodu sve sto si ti kao pojedinac uradio osnovno pravilo inace kao desno krilo treba da brani tu stranu na kojoj napada protivnicko levo krilo to je timski sport ili igras za tim ili ne igras!!Generalno Srbija zaostaje za modernim rukometom to je isto cinjenica mora to brze da se igra!!Sto se tice Lekic nije ispunila ocekivano ni blizu tako da je generalno lose odigrala ona je igrac svetske klase bez sumnje samo sto to nije pokazala!Lavko mozda moze da igra mnogo bolje ali nema sigurnost nista neobicno moglo je svakom da se dogodi tako nesto!Moramo da ubrzamo ekipu jer kontre ubijaju!Ali moze bolje kao sto sam vec rekao sledece godine sigurno!

VUK

pre 5 godina

Rukomet u Srbiji 2018. TV prenos utakmice iz Šapca neki dan. Metaloplastika- Partizan . Prazna hala. Preko cele tribine natpis : pobednici kupa Srbije 2016!!!! Znaci: neki lokalni funkcioneri misle da istorija kreće od njih.Paaa ljudi moji , Vujović i ekipa osvojili sve što se može osvojiti , a oni se ponose uspesima u ovom čemeru od konkurencije!? Političari su uništili sport u Srbiji.

Metodije Sindjelic

pre 5 godina

Velika Steta utakmica sa Svedskom i Crnom Gorom tu npr sa 4 boda sve bi sinoc bilo drugacije !
Dobro trece prvenstvoo ce vec biti drugacaje uigranije ! Plus Sanja Damnjanovic i M.Obradovic
Mozda i Liscevic
Vidi se boljitak u igri veliki ne racunajuci ovaj mec sa Francuskom koji nam nista nije znacio ! Ali igrati egal Sa Svedskom i Crnom Gorom
Razbiti Dansku i Poljsku !
Po nekom mom misljenju po kvalitetu smo tu negde medju 5-6 sigurno u svetu ali je tesko odigrati dve najteze grupe na prvenstvu odigrati dve najbitnije utakmice u 24h jako jako tesko !
Ali se moraju Pohvaliti : Krpez (pravi kapiten) mala Radojevic i Radosavljevic i Pop - Lazic! Plus mlade koje dolaze Vukajlovic, Kovacevic...

sasa

pre 5 godina

Uopste mi nije zao da Vukajlovic(21) i Kovacevic(22) izgube i po pet lopti i pet greske da naprave jer su mlade energicne i hrabre!Ali kada gresi Lekic(31) i Lavko(28) Krpez(30) dodje mi da poludim.To su tri najgore igracice na ovom prvenstvu kao da nisu igrale sto godina i kao da imaju sto godina najvise podbacile!!!Lavko vezuje greske kao da je amater,Lekic kao da je iz penzije vracena pogubljena,Krpez misli samo da skoci i postigne gol odbrana 0 koliko gola je primljeno preko protivnickog levog krila(Rusija,Crna Gora)....
(Nikola, 12. decembar 2018 22:5)

Au covece. Lekic je imala i svetle trnutke nije bas sve crno bilo. Lavko jeste mnogo gresila ali to je i greska trenera koji je bukvalno nije vadio iz igre. Krpez? Sta zameras njoj? Pa zena je odigrala celo prvenstvo kao zmaj! Ne igra uvek svako i odbranu i napad! A ona desno krilo... sta pricas?

Mnogo je falila Obradovic i Damnjanovic. Ne znam sta je sa Liscevic.
Realno devojke igraju meni dopadljivo. Mogu one svakog da pobede ali zbog ogromnog broja tehnickih gresaka mogu i od svakog da izgube za par sekundi igre. U igri nema discipline. To sto igraju sjajno to je samo njihov kvalitet. Fale nam strucni treneri. Dok ne dodje neki skandinavac (ili cak bolje skandinavka) nema nam promene...

goran

pre 5 godina

Napisah ranije komentar da je nasa reprezentacija klasican gubitnik i kakav je RSS takvi i rezultati. Naravno, sledila je gomila minusa i verovatno mnogi od onih koji su ih tada dali sada pisu drugacije komentare.

Bodibond

pre 5 godina

jedino sto je dobro od trenera sto je pustio ove mladje igracice da igraju od onih drugih se treba pozdraviti
(sele, 12. decembar 2018 22:09)

Uigrava ih za OI 2024. godine.

PATRIOTA

pre 5 godina

Na kraju 11 mesto
Što se tiče baraža za SP
Golmani: Čolić i Risović rezrerva Pantić.Tomašević hvala za sve ali u reprezentativnu peniju
Leva krila:Radosavljević i Radojević mislim da nemamo bolja a i one igraju pristojno
Desna krila: Krpež(kapiten 50 golova na ovom EP)i Lidija Cvijić mislim da je bolja od Željke Nikolić
Pivoti:Pop-Lazić i Cvijić rezerva Marija Petrović
Levi bekovi:Kovačević,Stoiljković,Marija Obradović i Sanja Damjanović
Srednji bekovi:Vukajlović i Radojević,Lekić hvala za sve ali u repetentativnu penziju
Desni bekovi:Anđela Janjušević i ne znam jel imamo još jednog dobrog desnog beka jer Dmitrović i Števin već imaju godina a Lavko je jako loša.
Selektor:možda i nije ovaj Obradović loš ali ga igračice baš ne slušaju on im jedno priča a one rade drugo mislim da mu treba dati još jednu šansu na SP a onda ako plasman bude loš dovesti skandinavca.

А могли смо далеко догурати

pre 5 godina

Дођавола, нисмо се прилагодили судијском критеријуму ;-)

mladen

pre 5 godina

Shvatite, nije za lose igre i poraze kriv selektor Obradovic ili bar nije najkrivlji niti ova ili ona igracica. SPORE SU. Isto je i sa muskarcima. Gubimo godinama jer smo spori.Obratite paznju kod tih tehnickih gresaka i izgubljnih lopti kojih imamo po 15 ili koliko vec po mecu - igracica koja prima loptu je STATICNA ceka loptu i lopta biva presecena. U napadu se sve moraju kretati, primati loptu u pokretu. Nemamo mi te igracice. U odbrani izdrze 20-25 minuta i pocnu da se pokazuju rupe i protivnice prolaze bez problema. SPOROST. Nema tu pomoci, jer nemamo 7 igracica za prvu postavu koje mogu trkacki pa onda i fizicki da odgovore dobrim timovima. I sve dok bude tako imacemo rezultate koje imamo. Mozete dovesti koga hocete za selektora. Stojiljkovic, Lavko, Lekic itd mogu da prodju u klubovima, jer tamo za njih trci pet-sest igracia, ali kada su zajedno - to je raspad sistema. Do neke generacije koaj ce imati ovo o cemu pricam - ne vredi se nervirati. Shvatine, nemamo mi tim za medalje. Drugi krug je ODLICAN REZULTAT. Muskarci ce se u januaru namuciti da i to ostvare.

Zdenko

pre 5 godina

Danas je Danska pobedila CG bez obzira što im nije pobeda donosila plasman dalje. Mađarska je pobedila Rumuniju a ništa im nije značilo. Međutim, smeta mi kod nas što imamo takav mentalitet, ako nema medalje, onda nema potrebe odigrati najbolji meč koji ne donosi ništa. Mislim da se to nikada neće promeniti, zato ćemo biti tu gde jesmo. Samo povremeni bljeskovi neće značiti ništa, nema kontinuiteta u igri. Svaka čast na zalaganju, nismo od onih koji ne vrede ništa, pokazale su to zaista. Ali kad to malo fali u glavi.

my way

pre 5 godina

На овој конкретно утакмици за неке изгубљене лопте, поготово младих Вукајловић и Ковачевић, одговорност сносе и играчице којима су упућене. Дуги пасови, не сме се дозволити да стојиш и да ти противница 10см испред носа однесе лопту. Но, ово је била утакмица разочаране екипе и репрезентације која пред својом публиком у земљи која проживљава неке не баш лепе тренутке хрли ка полуфиналу и борби за медаље. Само по 1 више бљесак Андрее Лекић и по једна мање брљотина Лавко у утакмицама са Црном Гором и Шведском, мало више психолошке снаге и самопоуздања и о овом ЕП-у ми бисмо вечерас причали потпуно другачије. Да не говорим да смо били осакаћени недостатком неколико важних играчица. Ја сам за то да Љуба Обрадовић настави да ради са девојкама, али и оне и он имају доста поука да изваде из шампионата. Прижељкивао сам и морам да кажем да ми је много драго што је прилику добила Јована Ковачевић. Показале су и она и Вукајловић да су велики потенцијал и да српски рукомет може да рачуна на њих. Ту је и Лидија Цвијић којој мора да се посвети пажња јер је велики бисер, а не може се рачунати на то да ће јој страни клубови помоћи, они имају друге приоритете.

sin lovca na medvede

pre 5 godina

Rukomet u Srbiji, u obe konkurencije, daleko najslabiji sport sa loptom.
U obe konkurencije se igra rukomet iz 80-tih godina proslog veka. Sve se bazira na nekakvoj sporoj igri bekova u suta iz daljine. Nema brzine, savijanja u kolenima, vestine, snage.
Struka ne prati moderne trendove u rukometu.

HanSolo

pre 5 godina

Cvijičeva.. Kako je ona loša linija. neviđeno stalno jedno isto pucanje.. U istu visinu.. Svi drugi na njenoj poziciji pucaju u patos i u gol.. Lenjštuga.. A sad ni ne trču u odbranu.. To je onaj odvratan mentalitet.. Trebali smo da ponesem Junijorke sa Krpežom i Pop-Lazić.. Nebi moglo biti lošije..
A koja je ova devojka Kovačević?
Igra elegantno.. Zašto ona nije igrala do sad.. Obradović i rukomet..

Nikola

pre 5 godina

Uopste mi nije zao da Vukajlovic(21) i Kovacevic(22) izgube i po pet lopti i pet greske da naprave jer su mlade energicne i hrabre!Ali kada gresi Lekic(31) i Lavko(28) Krpez(30) dodje mi da poludim.To su tri najgore igracice na ovom prvenstvu kao da nisu igrale sto godina i kao da imaju sto godina najvise podbacile!!!Lavko vezuje greske kao da je amater,Lekic kao da je iz penzije vracena pogubljena,Krpez misli samo da skoci i postigne gol odbrana 0 koliko gola je primljeno preko protivnickog levog krila(Rusija,Crna Gora)!Znaci kvalitet je neminovan,forma katastrofalna,lepo pitati u cemu je problem ko hoce da igra a ko ne objasniti treneru kako se utice na tim!!!Pojacati tim mladim igracicama pogotovu desni bek i uskladiti sve to!Nije lose prvenstvo sta se sve izdesavalo odsustva,povrede,takticke greske itd,nisu bile dobro pripremljene ali su pokazale da mogu igrati sa svima!!!Nadam se da ce se plasirati za svetsko i ispraviti sve sto se moze ispraviti!!!Prikazano se moze iskazati u jednoj recenici:JEDAN KOJI HOĆE UVEK JE JACI OD DVOJICE KOJI MORAJU“ pa sledece godine neka bude bolje!

Мушки су тек "класа"

pre 5 godina

У јануару је СП за мушкарце. Има ли каквог доктора да изда потврду, правдање, било какав папир да због грипа, стомачног вируса или нечег сличног одустајемо од такмичења. Да се не брукамо.

perko

pre 5 godina

pod hitno smeniti rukovodstvo saveza,dovesti strance na čelo saveza i mlade ljude koje razumeju današnji rukomet,zahvaliti se većini igračica.

veliki strumf

pre 5 godina

hehe sada kada je nebitna utakmica lavko ne igra, a nema ni Andree. A trebalo je upravo obrnuto da bude. Ono sto je zapanjujuce jeste da u apsolutno svakom mecu posle tajm auta mi igramo JOS GORE NEGO PRE TAJM AUTA! Evo, vodile 14-13, na 15-14 za Francusku Obradovic zvao tajm aut i ocas posla Francuska je napravila seriju 5-0 i otisla na poluvreme 18-14, a da mi posle tajm auta nismo posteno sutnuli na gol vec smo uglavnom prodavali lopte pa su nas iscepali na kontre. Sta to govori? Pa to govori da Obradovic pojma nema, da ne ume da razmrda ekipu posle tajm auta i nikad taj tajm aut nista dobro nije doneo ekipi. Naprotiv, posle njega smo uvek igrali mnogo gore jer on ne ume da im objasni sta i kako treba da igraju. Zakljucak: Obradovic, Lavko i Andrea - caooooo!

Goran

pre 5 godina

Vukajlovic,
Perspektivna ali ,kao i proslih utakmica,Obradovic joj kaze mirno “cemu nabijanje kad nije pasivno” i ona iz 4 napada dve greske posle nekiko sekundi i dva probijanja.Protiv Svedske isto covek kaze pravite faul i procice vreme one nista. Dzabe trener kad prica u prazno

HanSolo

pre 5 godina

da nam je vukajlovicka igrala umesto andree, sad bismo i pre ovog meca imali osigurano polufinale.
(qwerty, 12. decembar 2018 21:26)

Dada.. Nebi ništa upropastilo kao na primer sad.. Mi izgleda imamo 2 Lavke..

mj

pre 5 godina

Kakvo polufinale kad su zadnje u grupi. Svaka utakmica blizu, ali nisu jednu dobile. Danasnji rukomet se dobija u zadnjih 10minuta, a one tad padaju. Tako da price da je falilo srece ili da je ova igracica igrala umjesto ove ne stoje.

Мушки су тек "класа"

pre 5 godina

У јануару је СП за мушкарце. Има ли каквог доктора да изда потврду, правдање, било какав папир да због грипа, стомачног вируса или нечег сличног одустајемо од такмичења. Да се не брукамо.

mladen

pre 5 godina

Shvatite, nije za lose igre i poraze kriv selektor Obradovic ili bar nije najkrivlji niti ova ili ona igracica. SPORE SU. Isto je i sa muskarcima. Gubimo godinama jer smo spori.Obratite paznju kod tih tehnickih gresaka i izgubljnih lopti kojih imamo po 15 ili koliko vec po mecu - igracica koja prima loptu je STATICNA ceka loptu i lopta biva presecena. U napadu se sve moraju kretati, primati loptu u pokretu. Nemamo mi te igracice. U odbrani izdrze 20-25 minuta i pocnu da se pokazuju rupe i protivnice prolaze bez problema. SPOROST. Nema tu pomoci, jer nemamo 7 igracica za prvu postavu koje mogu trkacki pa onda i fizicki da odgovore dobrim timovima. I sve dok bude tako imacemo rezultate koje imamo. Mozete dovesti koga hocete za selektora. Stojiljkovic, Lavko, Lekic itd mogu da prodju u klubovima, jer tamo za njih trci pet-sest igracia, ali kada su zajedno - to je raspad sistema. Do neke generacije koaj ce imati ovo o cemu pricam - ne vredi se nervirati. Shvatine, nemamo mi tim za medalje. Drugi krug je ODLICAN REZULTAT. Muskarci ce se u januaru namuciti da i to ostvare.

sin lovca na medvede

pre 5 godina

Rukomet u Srbiji, u obe konkurencije, daleko najslabiji sport sa loptom.
U obe konkurencije se igra rukomet iz 80-tih godina proslog veka. Sve se bazira na nekakvoj sporoj igri bekova u suta iz daljine. Nema brzine, savijanja u kolenima, vestine, snage.
Struka ne prati moderne trendove u rukometu.

Zdenko

pre 5 godina

Danas je Danska pobedila CG bez obzira što im nije pobeda donosila plasman dalje. Mađarska je pobedila Rumuniju a ništa im nije značilo. Međutim, smeta mi kod nas što imamo takav mentalitet, ako nema medalje, onda nema potrebe odigrati najbolji meč koji ne donosi ništa. Mislim da se to nikada neće promeniti, zato ćemo biti tu gde jesmo. Samo povremeni bljeskovi neće značiti ništa, nema kontinuiteta u igri. Svaka čast na zalaganju, nismo od onih koji ne vrede ništa, pokazale su to zaista. Ali kad to malo fali u glavi.

mj

pre 5 godina

Kakvo polufinale kad su zadnje u grupi. Svaka utakmica blizu, ali nisu jednu dobile. Danasnji rukomet se dobija u zadnjih 10minuta, a one tad padaju. Tako da price da je falilo srece ili da je ova igracica igrala umjesto ove ne stoje.

А могли смо далеко догурати

pre 5 godina

Дођавола, нисмо се прилагодили судијском критеријуму ;-)

Goran

pre 5 godina

Vukajlovic,
Perspektivna ali ,kao i proslih utakmica,Obradovic joj kaze mirno “cemu nabijanje kad nije pasivno” i ona iz 4 napada dve greske posle nekiko sekundi i dva probijanja.Protiv Svedske isto covek kaze pravite faul i procice vreme one nista. Dzabe trener kad prica u prazno

PATRIOTA

pre 5 godina

Na kraju 11 mesto
Što se tiče baraža za SP
Golmani: Čolić i Risović rezrerva Pantić.Tomašević hvala za sve ali u reprezentativnu peniju
Leva krila:Radosavljević i Radojević mislim da nemamo bolja a i one igraju pristojno
Desna krila: Krpež(kapiten 50 golova na ovom EP)i Lidija Cvijić mislim da je bolja od Željke Nikolić
Pivoti:Pop-Lazić i Cvijić rezerva Marija Petrović
Levi bekovi:Kovačević,Stoiljković,Marija Obradović i Sanja Damjanović
Srednji bekovi:Vukajlović i Radojević,Lekić hvala za sve ali u repetentativnu penziju
Desni bekovi:Anđela Janjušević i ne znam jel imamo još jednog dobrog desnog beka jer Dmitrović i Števin već imaju godina a Lavko je jako loša.
Selektor:možda i nije ovaj Obradović loš ali ga igračice baš ne slušaju on im jedno priča a one rade drugo mislim da mu treba dati još jednu šansu na SP a onda ako plasman bude loš dovesti skandinavca.

perko

pre 5 godina

pod hitno smeniti rukovodstvo saveza,dovesti strance na čelo saveza i mlade ljude koje razumeju današnji rukomet,zahvaliti se većini igračica.

veliki strumf

pre 5 godina

hehe sada kada je nebitna utakmica lavko ne igra, a nema ni Andree. A trebalo je upravo obrnuto da bude. Ono sto je zapanjujuce jeste da u apsolutno svakom mecu posle tajm auta mi igramo JOS GORE NEGO PRE TAJM AUTA! Evo, vodile 14-13, na 15-14 za Francusku Obradovic zvao tajm aut i ocas posla Francuska je napravila seriju 5-0 i otisla na poluvreme 18-14, a da mi posle tajm auta nismo posteno sutnuli na gol vec smo uglavnom prodavali lopte pa su nas iscepali na kontre. Sta to govori? Pa to govori da Obradovic pojma nema, da ne ume da razmrda ekipu posle tajm auta i nikad taj tajm aut nista dobro nije doneo ekipi. Naprotiv, posle njega smo uvek igrali mnogo gore jer on ne ume da im objasni sta i kako treba da igraju. Zakljucak: Obradovic, Lavko i Andrea - caooooo!

my way

pre 5 godina

На овој конкретно утакмици за неке изгубљене лопте, поготово младих Вукајловић и Ковачевић, одговорност сносе и играчице којима су упућене. Дуги пасови, не сме се дозволити да стојиш и да ти противница 10см испред носа однесе лопту. Но, ово је била утакмица разочаране екипе и репрезентације која пред својом публиком у земљи која проживљава неке не баш лепе тренутке хрли ка полуфиналу и борби за медаље. Само по 1 више бљесак Андрее Лекић и по једна мање брљотина Лавко у утакмицама са Црном Гором и Шведском, мало више психолошке снаге и самопоуздања и о овом ЕП-у ми бисмо вечерас причали потпуно другачије. Да не говорим да смо били осакаћени недостатком неколико важних играчица. Ја сам за то да Љуба Обрадовић настави да ради са девојкама, али и оне и он имају доста поука да изваде из шампионата. Прижељкивао сам и морам да кажем да ми је много драго што је прилику добила Јована Ковачевић. Показале су и она и Вукајловић да су велики потенцијал и да српски рукомет може да рачуна на њих. Ту је и Лидија Цвијић којој мора да се посвети пажња јер је велики бисер, а не може се рачунати на то да ће јој страни клубови помоћи, они имају друге приоритете.

Nikola

pre 5 godina

Uopste mi nije zao da Vukajlovic(21) i Kovacevic(22) izgube i po pet lopti i pet greske da naprave jer su mlade energicne i hrabre!Ali kada gresi Lekic(31) i Lavko(28) Krpez(30) dodje mi da poludim.To su tri najgore igracice na ovom prvenstvu kao da nisu igrale sto godina i kao da imaju sto godina najvise podbacile!!!Lavko vezuje greske kao da je amater,Lekic kao da je iz penzije vracena pogubljena,Krpez misli samo da skoci i postigne gol odbrana 0 koliko gola je primljeno preko protivnickog levog krila(Rusija,Crna Gora)!Znaci kvalitet je neminovan,forma katastrofalna,lepo pitati u cemu je problem ko hoce da igra a ko ne objasniti treneru kako se utice na tim!!!Pojacati tim mladim igracicama pogotovu desni bek i uskladiti sve to!Nije lose prvenstvo sta se sve izdesavalo odsustva,povrede,takticke greske itd,nisu bile dobro pripremljene ali su pokazale da mogu igrati sa svima!!!Nadam se da ce se plasirati za svetsko i ispraviti sve sto se moze ispraviti!!!Prikazano se moze iskazati u jednoj recenici:JEDAN KOJI HOĆE UVEK JE JACI OD DVOJICE KOJI MORAJU“ pa sledece godine neka bude bolje!

Bodibond

pre 5 godina

jedino sto je dobro od trenera sto je pustio ove mladje igracice da igraju od onih drugih se treba pozdraviti
(sele, 12. decembar 2018 22:09)

Uigrava ih za OI 2024. godine.

HanSolo

pre 5 godina

Cvijičeva.. Kako je ona loša linija. neviđeno stalno jedno isto pucanje.. U istu visinu.. Svi drugi na njenoj poziciji pucaju u patos i u gol.. Lenjštuga.. A sad ni ne trču u odbranu.. To je onaj odvratan mentalitet.. Trebali smo da ponesem Junijorke sa Krpežom i Pop-Lazić.. Nebi moglo biti lošije..
A koja je ova devojka Kovačević?
Igra elegantno.. Zašto ona nije igrala do sad.. Obradović i rukomet..

HanSolo

pre 5 godina

da nam je vukajlovicka igrala umesto andree, sad bismo i pre ovog meca imali osigurano polufinale.
(qwerty, 12. decembar 2018 21:26)

Dada.. Nebi ništa upropastilo kao na primer sad.. Mi izgleda imamo 2 Lavke..

VUK

pre 5 godina

Rukomet u Srbiji 2018. TV prenos utakmice iz Šapca neki dan. Metaloplastika- Partizan . Prazna hala. Preko cele tribine natpis : pobednici kupa Srbije 2016!!!! Znaci: neki lokalni funkcioneri misle da istorija kreće od njih.Paaa ljudi moji , Vujović i ekipa osvojili sve što se može osvojiti , a oni se ponose uspesima u ovom čemeru od konkurencije!? Političari su uništili sport u Srbiji.

sasa

pre 5 godina

Uopste mi nije zao da Vukajlovic(21) i Kovacevic(22) izgube i po pet lopti i pet greske da naprave jer su mlade energicne i hrabre!Ali kada gresi Lekic(31) i Lavko(28) Krpez(30) dodje mi da poludim.To su tri najgore igracice na ovom prvenstvu kao da nisu igrale sto godina i kao da imaju sto godina najvise podbacile!!!Lavko vezuje greske kao da je amater,Lekic kao da je iz penzije vracena pogubljena,Krpez misli samo da skoci i postigne gol odbrana 0 koliko gola je primljeno preko protivnickog levog krila(Rusija,Crna Gora)....
(Nikola, 12. decembar 2018 22:5)

Au covece. Lekic je imala i svetle trnutke nije bas sve crno bilo. Lavko jeste mnogo gresila ali to je i greska trenera koji je bukvalno nije vadio iz igre. Krpez? Sta zameras njoj? Pa zena je odigrala celo prvenstvo kao zmaj! Ne igra uvek svako i odbranu i napad! A ona desno krilo... sta pricas?

Mnogo je falila Obradovic i Damnjanovic. Ne znam sta je sa Liscevic.
Realno devojke igraju meni dopadljivo. Mogu one svakog da pobede ali zbog ogromnog broja tehnickih gresaka mogu i od svakog da izgube za par sekundi igre. U igri nema discipline. To sto igraju sjajno to je samo njihov kvalitet. Fale nam strucni treneri. Dok ne dodje neki skandinavac (ili cak bolje skandinavka) nema nam promene...

Metodije Sindjelic

pre 5 godina

Velika Steta utakmica sa Svedskom i Crnom Gorom tu npr sa 4 boda sve bi sinoc bilo drugacije !
Dobro trece prvenstvoo ce vec biti drugacaje uigranije ! Plus Sanja Damnjanovic i M.Obradovic
Mozda i Liscevic
Vidi se boljitak u igri veliki ne racunajuci ovaj mec sa Francuskom koji nam nista nije znacio ! Ali igrati egal Sa Svedskom i Crnom Gorom
Razbiti Dansku i Poljsku !
Po nekom mom misljenju po kvalitetu smo tu negde medju 5-6 sigurno u svetu ali je tesko odigrati dve najteze grupe na prvenstvu odigrati dve najbitnije utakmice u 24h jako jako tesko !
Ali se moraju Pohvaliti : Krpez (pravi kapiten) mala Radojevic i Radosavljevic i Pop - Lazic! Plus mlade koje dolaze Vukajlovic, Kovacevic...

goran

pre 5 godina

Napisah ranije komentar da je nasa reprezentacija klasican gubitnik i kakav je RSS takvi i rezultati. Naravno, sledila je gomila minusa i verovatno mnogi od onih koji su ih tada dali sada pisu drugacije komentare.

Nikola

pre 5 godina

Prosto cinjenice Krpez je dosta spora geneneralno ekipa je spora,ona kao desno krilo treba da ima brzinu pogledajte utakmice ponovo ne stize da se postavi u odbrani i ne mora na svaku loptu da skoci na sut,igra u napadu korektno u odbrani debeo minus uopste nije bitno da li ce da postigne 50 ili 70 bitno je jedino kako tim igra i kako se igra za tim!Ako tim izgubi pada u vodu sve sto si ti kao pojedinac uradio osnovno pravilo inace kao desno krilo treba da brani tu stranu na kojoj napada protivnicko levo krilo to je timski sport ili igras za tim ili ne igras!!Generalno Srbija zaostaje za modernim rukometom to je isto cinjenica mora to brze da se igra!!Sto se tice Lekic nije ispunila ocekivano ni blizu tako da je generalno lose odigrala ona je igrac svetske klase bez sumnje samo sto to nije pokazala!Lavko mozda moze da igra mnogo bolje ali nema sigurnost nista neobicno moglo je svakom da se dogodi tako nesto!Moramo da ubrzamo ekipu jer kontre ubijaju!Ali moze bolje kao sto sam vec rekao sledece godine sigurno!

Nikola

pre 5 godina

Uopste mi nije zao da Vukajlovic(21) i Kovacevic(22) izgube i po pet lopti i pet greske da naprave jer su mlade energicne i hrabre!Ali kada gresi Lekic(31) i Lavko(28) Krpez(30) dodje mi da poludim.To su tri najgore igracice na ovom prvenstvu kao da nisu igrale sto godina i kao da imaju sto godina najvise podbacile!!!Lavko vezuje greske kao da je amater,Lekic kao da je iz penzije vracena pogubljena,Krpez misli samo da skoci i postigne gol odbrana 0 koliko gola je primljeno preko protivnickog levog krila(Rusija,Crna Gora)!Znaci kvalitet je neminovan,forma katastrofalna,lepo pitati u cemu je problem ko hoce da igra a ko ne objasniti treneru kako se utice na tim!!!Pojacati tim mladim igracicama pogotovu desni bek i uskladiti sve to!Nije lose prvenstvo sta se sve izdesavalo odsustva,povrede,takticke greske itd,nisu bile dobro pripremljene ali su pokazale da mogu igrati sa svima!!!Nadam se da ce se plasirati za svetsko i ispraviti sve sto se moze ispraviti!!!Prikazano se moze iskazati u jednoj recenici:JEDAN KOJI HOĆE UVEK JE JACI OD DVOJICE KOJI MORAJU“ pa sledece godine neka bude bolje!

HanSolo

pre 5 godina

Cvijičeva.. Kako je ona loša linija. neviđeno stalno jedno isto pucanje.. U istu visinu.. Svi drugi na njenoj poziciji pucaju u patos i u gol.. Lenjštuga.. A sad ni ne trču u odbranu.. To je onaj odvratan mentalitet.. Trebali smo da ponesem Junijorke sa Krpežom i Pop-Lazić.. Nebi moglo biti lošije..
A koja je ova devojka Kovačević?
Igra elegantno.. Zašto ona nije igrala do sad.. Obradović i rukomet..

Мушки су тек "класа"

pre 5 godina

У јануару је СП за мушкарце. Има ли каквог доктора да изда потврду, правдање, било какав папир да због грипа, стомачног вируса или нечег сличног одустајемо од такмичења. Да се не брукамо.

veliki strumf

pre 5 godina

hehe sada kada je nebitna utakmica lavko ne igra, a nema ni Andree. A trebalo je upravo obrnuto da bude. Ono sto je zapanjujuce jeste da u apsolutno svakom mecu posle tajm auta mi igramo JOS GORE NEGO PRE TAJM AUTA! Evo, vodile 14-13, na 15-14 za Francusku Obradovic zvao tajm aut i ocas posla Francuska je napravila seriju 5-0 i otisla na poluvreme 18-14, a da mi posle tajm auta nismo posteno sutnuli na gol vec smo uglavnom prodavali lopte pa su nas iscepali na kontre. Sta to govori? Pa to govori da Obradovic pojma nema, da ne ume da razmrda ekipu posle tajm auta i nikad taj tajm aut nista dobro nije doneo ekipi. Naprotiv, posle njega smo uvek igrali mnogo gore jer on ne ume da im objasni sta i kako treba da igraju. Zakljucak: Obradovic, Lavko i Andrea - caooooo!

Bodibond

pre 5 godina

jedino sto je dobro od trenera sto je pustio ove mladje igracice da igraju od onih drugih se treba pozdraviti
(sele, 12. decembar 2018 22:09)

Uigrava ih za OI 2024. godine.

PATRIOTA

pre 5 godina

Na kraju 11 mesto
Što se tiče baraža za SP
Golmani: Čolić i Risović rezrerva Pantić.Tomašević hvala za sve ali u reprezentativnu peniju
Leva krila:Radosavljević i Radojević mislim da nemamo bolja a i one igraju pristojno
Desna krila: Krpež(kapiten 50 golova na ovom EP)i Lidija Cvijić mislim da je bolja od Željke Nikolić
Pivoti:Pop-Lazić i Cvijić rezerva Marija Petrović
Levi bekovi:Kovačević,Stoiljković,Marija Obradović i Sanja Damjanović
Srednji bekovi:Vukajlović i Radojević,Lekić hvala za sve ali u repetentativnu penziju
Desni bekovi:Anđela Janjušević i ne znam jel imamo još jednog dobrog desnog beka jer Dmitrović i Števin već imaju godina a Lavko je jako loša.
Selektor:možda i nije ovaj Obradović loš ali ga igračice baš ne slušaju on im jedno priča a one rade drugo mislim da mu treba dati još jednu šansu na SP a onda ako plasman bude loš dovesti skandinavca.

perko

pre 5 godina

pod hitno smeniti rukovodstvo saveza,dovesti strance na čelo saveza i mlade ljude koje razumeju današnji rukomet,zahvaliti se većini igračica.

my way

pre 5 godina

На овој конкретно утакмици за неке изгубљене лопте, поготово младих Вукајловић и Ковачевић, одговорност сносе и играчице којима су упућене. Дуги пасови, не сме се дозволити да стојиш и да ти противница 10см испред носа однесе лопту. Но, ово је била утакмица разочаране екипе и репрезентације која пред својом публиком у земљи која проживљава неке не баш лепе тренутке хрли ка полуфиналу и борби за медаље. Само по 1 више бљесак Андрее Лекић и по једна мање брљотина Лавко у утакмицама са Црном Гором и Шведском, мало више психолошке снаге и самопоуздања и о овом ЕП-у ми бисмо вечерас причали потпуно другачије. Да не говорим да смо били осакаћени недостатком неколико важних играчица. Ја сам за то да Љуба Обрадовић настави да ради са девојкама, али и оне и он имају доста поука да изваде из шампионата. Прижељкивао сам и морам да кажем да ми је много драго што је прилику добила Јована Ковачевић. Показале су и она и Вукајловић да су велики потенцијал и да српски рукомет може да рачуна на њих. Ту је и Лидија Цвијић којој мора да се посвети пажња јер је велики бисер, а не може се рачунати на то да ће јој страни клубови помоћи, они имају друге приоритете.

mladen

pre 5 godina

Shvatite, nije za lose igre i poraze kriv selektor Obradovic ili bar nije najkrivlji niti ova ili ona igracica. SPORE SU. Isto je i sa muskarcima. Gubimo godinama jer smo spori.Obratite paznju kod tih tehnickih gresaka i izgubljnih lopti kojih imamo po 15 ili koliko vec po mecu - igracica koja prima loptu je STATICNA ceka loptu i lopta biva presecena. U napadu se sve moraju kretati, primati loptu u pokretu. Nemamo mi te igracice. U odbrani izdrze 20-25 minuta i pocnu da se pokazuju rupe i protivnice prolaze bez problema. SPOROST. Nema tu pomoci, jer nemamo 7 igracica za prvu postavu koje mogu trkacki pa onda i fizicki da odgovore dobrim timovima. I sve dok bude tako imacemo rezultate koje imamo. Mozete dovesti koga hocete za selektora. Stojiljkovic, Lavko, Lekic itd mogu da prodju u klubovima, jer tamo za njih trci pet-sest igracia, ali kada su zajedno - to je raspad sistema. Do neke generacije koaj ce imati ovo o cemu pricam - ne vredi se nervirati. Shvatine, nemamo mi tim za medalje. Drugi krug je ODLICAN REZULTAT. Muskarci ce se u januaru namuciti da i to ostvare.

Zdenko

pre 5 godina

Danas je Danska pobedila CG bez obzira što im nije pobeda donosila plasman dalje. Mađarska je pobedila Rumuniju a ništa im nije značilo. Međutim, smeta mi kod nas što imamo takav mentalitet, ako nema medalje, onda nema potrebe odigrati najbolji meč koji ne donosi ništa. Mislim da se to nikada neće promeniti, zato ćemo biti tu gde jesmo. Samo povremeni bljeskovi neće značiti ništa, nema kontinuiteta u igri. Svaka čast na zalaganju, nismo od onih koji ne vrede ništa, pokazale su to zaista. Ali kad to malo fali u glavi.

HanSolo

pre 5 godina

da nam je vukajlovicka igrala umesto andree, sad bismo i pre ovog meca imali osigurano polufinale.
(qwerty, 12. decembar 2018 21:26)

Dada.. Nebi ništa upropastilo kao na primer sad.. Mi izgleda imamo 2 Lavke..

Nikola

pre 5 godina

Prosto cinjenice Krpez je dosta spora geneneralno ekipa je spora,ona kao desno krilo treba da ima brzinu pogledajte utakmice ponovo ne stize da se postavi u odbrani i ne mora na svaku loptu da skoci na sut,igra u napadu korektno u odbrani debeo minus uopste nije bitno da li ce da postigne 50 ili 70 bitno je jedino kako tim igra i kako se igra za tim!Ako tim izgubi pada u vodu sve sto si ti kao pojedinac uradio osnovno pravilo inace kao desno krilo treba da brani tu stranu na kojoj napada protivnicko levo krilo to je timski sport ili igras za tim ili ne igras!!Generalno Srbija zaostaje za modernim rukometom to je isto cinjenica mora to brze da se igra!!Sto se tice Lekic nije ispunila ocekivano ni blizu tako da je generalno lose odigrala ona je igrac svetske klase bez sumnje samo sto to nije pokazala!Lavko mozda moze da igra mnogo bolje ali nema sigurnost nista neobicno moglo je svakom da se dogodi tako nesto!Moramo da ubrzamo ekipu jer kontre ubijaju!Ali moze bolje kao sto sam vec rekao sledece godine sigurno!

А могли смо далеко догурати

pre 5 godina

Дођавола, нисмо се прилагодили судијском критеријуму ;-)

goran

pre 5 godina

Napisah ranije komentar da je nasa reprezentacija klasican gubitnik i kakav je RSS takvi i rezultati. Naravno, sledila je gomila minusa i verovatno mnogi od onih koji su ih tada dali sada pisu drugacije komentare.

mj

pre 5 godina

Kakvo polufinale kad su zadnje u grupi. Svaka utakmica blizu, ali nisu jednu dobile. Danasnji rukomet se dobija u zadnjih 10minuta, a one tad padaju. Tako da price da je falilo srece ili da je ova igracica igrala umjesto ove ne stoje.

sin lovca na medvede

pre 5 godina

Rukomet u Srbiji, u obe konkurencije, daleko najslabiji sport sa loptom.
U obe konkurencije se igra rukomet iz 80-tih godina proslog veka. Sve se bazira na nekakvoj sporoj igri bekova u suta iz daljine. Nema brzine, savijanja u kolenima, vestine, snage.
Struka ne prati moderne trendove u rukometu.

sasa

pre 5 godina

Uopste mi nije zao da Vukajlovic(21) i Kovacevic(22) izgube i po pet lopti i pet greske da naprave jer su mlade energicne i hrabre!Ali kada gresi Lekic(31) i Lavko(28) Krpez(30) dodje mi da poludim.To su tri najgore igracice na ovom prvenstvu kao da nisu igrale sto godina i kao da imaju sto godina najvise podbacile!!!Lavko vezuje greske kao da je amater,Lekic kao da je iz penzije vracena pogubljena,Krpez misli samo da skoci i postigne gol odbrana 0 koliko gola je primljeno preko protivnickog levog krila(Rusija,Crna Gora)....
(Nikola, 12. decembar 2018 22:5)

Au covece. Lekic je imala i svetle trnutke nije bas sve crno bilo. Lavko jeste mnogo gresila ali to je i greska trenera koji je bukvalno nije vadio iz igre. Krpez? Sta zameras njoj? Pa zena je odigrala celo prvenstvo kao zmaj! Ne igra uvek svako i odbranu i napad! A ona desno krilo... sta pricas?

Mnogo je falila Obradovic i Damnjanovic. Ne znam sta je sa Liscevic.
Realno devojke igraju meni dopadljivo. Mogu one svakog da pobede ali zbog ogromnog broja tehnickih gresaka mogu i od svakog da izgube za par sekundi igre. U igri nema discipline. To sto igraju sjajno to je samo njihov kvalitet. Fale nam strucni treneri. Dok ne dodje neki skandinavac (ili cak bolje skandinavka) nema nam promene...

Metodije Sindjelic

pre 5 godina

Velika Steta utakmica sa Svedskom i Crnom Gorom tu npr sa 4 boda sve bi sinoc bilo drugacije !
Dobro trece prvenstvoo ce vec biti drugacaje uigranije ! Plus Sanja Damnjanovic i M.Obradovic
Mozda i Liscevic
Vidi se boljitak u igri veliki ne racunajuci ovaj mec sa Francuskom koji nam nista nije znacio ! Ali igrati egal Sa Svedskom i Crnom Gorom
Razbiti Dansku i Poljsku !
Po nekom mom misljenju po kvalitetu smo tu negde medju 5-6 sigurno u svetu ali je tesko odigrati dve najteze grupe na prvenstvu odigrati dve najbitnije utakmice u 24h jako jako tesko !
Ali se moraju Pohvaliti : Krpez (pravi kapiten) mala Radojevic i Radosavljevic i Pop - Lazic! Plus mlade koje dolaze Vukajlovic, Kovacevic...

Goran

pre 5 godina

Vukajlovic,
Perspektivna ali ,kao i proslih utakmica,Obradovic joj kaze mirno “cemu nabijanje kad nije pasivno” i ona iz 4 napada dve greske posle nekiko sekundi i dva probijanja.Protiv Svedske isto covek kaze pravite faul i procice vreme one nista. Dzabe trener kad prica u prazno

VUK

pre 5 godina

Rukomet u Srbiji 2018. TV prenos utakmice iz Šapca neki dan. Metaloplastika- Partizan . Prazna hala. Preko cele tribine natpis : pobednici kupa Srbije 2016!!!! Znaci: neki lokalni funkcioneri misle da istorija kreće od njih.Paaa ljudi moji , Vujović i ekipa osvojili sve što se može osvojiti , a oni se ponose uspesima u ovom čemeru od konkurencije!? Političari su uništili sport u Srbiji.