Sreda, 12.12.2018.

19:50

CSKA razbio Real u Madridu, a ipak ostao bez Lige Evrope

Fudbaleri CSKA iz Moskve osetili su surovu oštricu fudbala, pobedili su Real usred Madrida sa 3:0, ali su ostali bez plasmana u Ligu Evrope.

Izvor: Z.K.

CSKA razbio Real u Madridu, a ipak ostao bez Lige Evrope IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Kum Ruzvelt

pre 5 godina

Da li se sada neko pita da nije bar neka utakmica juce namestena ?
Nisam navijac CZ, ali nema smisla sta nam rade, ovde Real izgubi 0:3, Roma od VP, Juve sa skoro celim timom u Bernu,...i nikom nije sumnjivo!?
Javno trazim "insajdere"da mi kazu gde su bile uplate, na kojim kladionicama....

drago

pre 5 godina

Znaci pljuju po Modricu a da nisu ni provjerili sastave. Luka nije igrao a dva mlada Hrvata - Vlasic i Bistrovic - reziraju igru CSKA na sredini terena. Vlasic asistirao za 2. i 3. gol.
Taj isti Vlasic je sa Brekalom namjestio gol Kramaricu protiv Engleske. Taj isti Brekalo je prodao laznjak Spanjolcima, odlicno sutirao a isto tako mladi Jedvaj zabio za pobjedu. Jedvaj 95, Vlasic 97, Bistrovic 98, Brekalo 98. Momci od 20 godina (Vlasic tek napunio 21-u) i Jedvaj tek napunio 23.

lal

pre 5 godina

@bane: igracima i navijacima CSKA je sigurno tesko... ostvarili su zavidne rezultate, ali nazalost to im nije bilo dovoljno... pozicija CSKA u evropskim okvirima je mnogo iznad zvezde... vrednost CSKA takodje... zvezdinim navijacima i igracima nema potrebe da bude tesko... dve godine zaredom su igrali od prvog kola kvalifikacija i ostvarili su mnogo vise od projektovanog...
ono sto coveka moze da iznervira, ali ne sa stanovista navijaca nekog kluba, vec sa stanovista sportskog duha, je nepravda prema ekipama koje su od samog starta u neuporedivo losijem polozaju... da se liverpulu nisu sudili onakvi penali, ili da su se isti takvi penali sudili zvezdi, napoli bi prosao dalje... (sve ovo isto vazi na primer za zvezdu u domacim okvirima... sportsko je cudo da ih pobedi neki zemun, ali ako se ta ista zvezda gura od strane sudija, onda ni cuda nisu moguca)...

Juninho

pre 5 godina

@nepismeni Nije do igraca kojeg su prodali, nego do trenera koji im je doneo tri titule lige sampiona u nizu. To verovatno nikad niko nece ponoviti, posto u istoriji niko nije uspeo da veze dve, a kamoli tri. Zinedin Zidan je rodjen sampion.

Bob Mcadoo

pre 5 godina

Xnodeh, 12. decembar 2018 23:11
Ti uporedjujes igranje za Ajaks i igranje za Real Madrid i ta dva kluba, koja su stetlosnim miljama udaljeni jedno od drugoga u poslednjih 20-ak godina! Pa, to je kao kada bi uporedio O.F.K. Beograd i F.K. Crvena Zvezda!

Odg nepismenom

pre 5 godina

Brale, real je trenutno u kanalu, ali ti ovaj komentar saljes radi poraza realove b postave, a istodobno ne gledas kontekst: real u ovom trenu zaostaje za barcom manje nego prije godinu dana u ovo doba.
Opcenito barca terorizira reala u medjusobnim susretima i kao kuriozitet za suze i smijeh ostat ce nesretna cinjenica da je real u penaldovom periodu osvojio manje prvenstava nego liga prvaka.
Zasto? Malo puno sudacke zastite i malo previse klasnih igraca, uzasno puno srece, ni jedan duel s barcom od 2011 u lp i par dobrih kup trenera i motivatora kao carlo ili zizou, ljudi su stvoreni za kup sistem sto govore i njihove brojke.
Penaldo je tu bio samo krajnji eksponent teorije da gol ne daje igrac nego igra. Sad je igra uzas, ali zasto? Zasicenje. Kao i milan prije 10--ak god, sto je objasnio veliki arrigo sacchi: 'tu je puno sitih igraca, uzeli su sve i tesko ih je motivirati, ali ih u kup sistemu ne mozes otpisati'.
I koja je poveznica? Don carlo. Slucajno? Mo's mislit.
Messi je druga prica, on je one man band, ali i to 'nikad vise kad ode' opet nije tocno.
Razmisli, iz barce su otisli i cruyff, i maradona, i stoickov i romario, i ronaldo, i rivaldo, i ronaldinho. I nitko nije bio nezamjenjiv. Da sutra ode messi, opet bi oni iskopali nesto, u to budi siguran.

Hahah

pre 5 godina

Tanka je linija od Kristijana Ronalda i višestrukih titula prvaka Evrope do Marka Aaenaija i ubedljivog poraza na svom terenu od CSKA.Ne da mi je milo nego osecaj se fenomenalno!!!!
(room 1408, 12. decembar 2018 20:58)

Eno i Ronaldo veceras izgubio od Jang Bojsa ...od onih Jang Bojsa kojima ste se podsmevali prosle godine tvrdeci da Partizan imao laksu grupu od vase sa drugoligasem Kelnom , premocnim Bateom i omladincima Arsenala....ali kao sto je 1-4 castan oprostaj tako je i Jang Bojs po vama losa ekipa

Mateo

pre 5 godina

@ Tadic ne kupuje Zlatne lopte preko predsednika svog kluba,nego pametno caruje u jednom slavnom Ajaksu.

(Xnodeh, 12. decembar 2018 22:22)

Slavni je Ajaks u 118 godina skrpio 4 Lige sampiona. Isto toliko ih ima Modric u 5 godina s Realom. Hvala sta nas besplatno zabavljas. Ja cijenim dobru komediju i uplatio bih ti koju kunu da mogu.

kk

pre 5 godina

Hahaha izgubise od CSKA, koliko je Real mali klub.
(Bodibond, 12. decembar 2018 23:37)

Bas suprotno. Real je veliki klub jer je u nevaznoj utakmici nagradio najbitnije igrace odmorom.

Zasto vas toliko boli?

pre 5 godina

Decki, ne kuzite poantu. Modric moze sutra otic u slaven belupo ako to zeli i popusit sve i jednu tekmu do kraja karijere, no to nece promjeniti cinjenicu da je odveo hrvatsku u finale sp i da je osvojio 4 lp plus sve moguce zlatne lopte. :D
On je vec sad svoje napravio, sta ce bit dalje zapravo uopce nije bitno.

nepismeni

pre 5 godina

Pratim fudbal baš dugo ali nisam video do sada da neki vrhunski klub propadne kao žeton samo jer su jednog igrača prodali.To je ono što retko ko se trudi da ukapira,neko priča kako je samo jedan Ronaldo,onaj Zuba a ovaj je balerina,neko priča da je Mesi luzer koji ne može da vuče sam ekipu,posebno reprezentaciju i da ne bi dao pola golova da nije imao Inijesta i Zavija.U realnosti,niko nikada nije u istoriji fudbala radio ono što Ronaldo i Mesi rade,daju po 40+ golova u svakoj sezoni,uzastopno već 10 godina.Svakog igrača su uspevali vrhunski klubovi da nadomeste ali kako popuniti rupu kada ti ode igrač koji daje sam 40+ golova,nekada i 50+?Kada ode Mesi iz Barselone ista ih sudbina ceka,jer su to jedina dva igrača sposobna da to rade.Prvi sledeći igrač koji može da im se približi je davao jednu sezonu 30 golova,sledeću 20 pa onda 35 a potom 18.Velika razlika u odnosu na 35-45golova svake sezone.Te golove ne mogu da nadomeste ni deset Bejlova,Benzemi,Suareza i sličnih,koliko god vrhunski igrači bili,ova dvojica su marsovci a igraju u isto vreme.

Kiki

pre 5 godina

Perez veceras ponudio Juventusu 300 miliona evra i Modrica za Ronalda....
(Alpacino, 12. decembar 2018 22:16)

Modric je odmarao. Ne zna se zasto Ronaldo nije igrao veceras.

Xnodeh

pre 5 godina

Evo igra Tadić, trenutno 0:1 vodi Kovać
(lol, 12. decembar 2018 22:09)

Maestro Tadic torpedovao tvog amatera od trenera sa tri gola u dve utakmice!Objasnio mu sve u fudbalu!Kakav je samo maestro Dusan Tadic,trenutno deli sa Nejmarom i Dzekom trece mesto na listi strelaca u LS,svoju reprezentaciju je predvodio do plasmana u rang vise u LN,a predvodice je i do EP.A vas Modric? Vidim predvodi Real do nikad gorih rezultata,a vase penal doprvake do sestice u Spaniji i rangu nize.Al sta ces,ne moze svima predsednik da kupi Zlatnu loptu.Sreca pa te fals nagrade ne pokazaju ko je maestro na terenu,a ko ne.Pokazaju samo teren,sto sam siguran si temeljno veceras ispratio i uzivao

Bane

pre 5 godina

E to je fudbal, zamislite kako je navijacima i igracima CSKA . U nista manje teskoj grupi imaju 7 bodova i gol razliku 8:9 a ovi nasi kukaju kako im je PSG uvalio prvi gol posle faula, pa sad imaju gol razliku 5:17, a inace bi imali 5:16.

Xnodeh

pre 5 godina

Evo igra Tadić, trenutno 0:1 vodi Kovać
(lol, 12. decembar 2018 22:09)

Tadic ne kupuje Zlatne lopte preko predsednika svog kluba,nego pametno caruje u jednom slavnom Ajaksu.I Kovacu je objasnio sta je fudbal kad je direktno uticao na rezultat u u prvom mecu.U ovom mu nije bitno posebno,Kovac dobija nogu u tur svakako

lol

pre 5 godina

Perez veceras ponudio Juventusu 300 miliona evra i Modrica za Ronalda....
(Alpacino, 12. decembar 2018 22:16)

Eno igra za Juventus gubi 1:0 najslabiju ocjenu ima na sofascore 6.4

Vidjeli smo

pre 5 godina

Cristiano Ronaldo 7 = Najbolji Evropski igrac svih vremena.
(BlueBlueBlue,

Jeste! Veceras je to potvrdio demoliranjem od Young boysa! Hahahahaha
A Modric cim ne igra, potop Reala!

,

pre 5 godina

Najveca fora je sto sad mesijevci navijaju za Real samo da bi kao ispalo da ne fali Ronaldo ?
(Dragan, 12. decembar 2018 22:02)

ne fali Ronaldo, nego je celi tim je u banani

Xnodeh

pre 5 godina

Zavist, ljubomora, patologija. Pozdrav s Jadrana!
(Andro, 12. decembar 2018 21:35)

Istina,cinjenica,fakt!Koje vi vrlo dobro znate!Pozdrav iz vase postojbine!

Mogao je al nije igrao ovu utakmicu.
(leptirica, 12. decembar 2018 21:31)

Sreca,bilo bi 0:5 da je taj igrao

Andro

pre 5 godina

Nije igrao najbolji igrac sveta, mora da je zato...
(cica iz potocica, 12. decembar 2018 20:59)

Zavist, ljubomora, patologija. Pozdrav s Jadrana!

Samo jedan tim

pre 5 godina

Pa da li je moguce da jedan slabašan tim victoria plzen bude ispred nikad jačeg CSKA koji je toliko jak da je i moćnu Zvezdu prošle godine izbacio. Ne verujem...

leptirica

pre 5 godina

cak ni najbolji igrac sveta nije mogao da pomogne da izbegnu poraz od strasnog cska
(zurio sam, 12. decembar 2018 21:13)

Mogao je al nije igrao ovu utakmicu.

Mirko

pre 5 godina

Jel u Realu igra najbolji igrač sveta?
(Borba, 12. decembar 2018 21:32)

Nije igrao. Ne vadi se ferari svaki dan iz garaze. Vi to ne razumijete jer niste u prilici. Nemate ferari u garazi.

Bb

pre 5 godina

Real je tropa tim, ocekujem da Benzema napusti tim i vrati se u Lyon, Bale ce u Spurse ili MU, Modric ce u Kinu ili Katar, dovesce verovatno Azara, jer Mbappe i Neymar nece hteti iz PSG. Neverovatno koliko je Ronaldo drzao Real, bio je 50% tima, on i Ramos 80% igre Reala, vukli su konce i cupali Real i sami osvojili 3 titule LS, protiv Juventusa,Liverpula i Atletika su oni bili glavni igraci...Benzema je 1/3 nekadasnjeg Benzeme, Bejl igra jer mu je placeno a Isko nije produktivan fudbaler, davitelj lopti. Asensio bio u formi 3 sedmice sad ga nema nidje. Sve u svemu ako ne izdvoje jedno pola milijarde na leto za nekog boljeg igraca i Jos par perspektivnih nema ima titule bar 5 godina

Marko G

pre 5 godina

Ko da je bitno, stizu pojacanja uskoro, dosta je real pustao druge male klubove da pobedjuju. Idemo skroz lagano do 4 usatog zaredom jer nema ko da pobedi real (eventualno barsa ako joj se posreci). Imacemo ih na izvoz :)

room 1408

pre 5 godina

Tanka je linija od Kristijana Ronalda i višestrukih titula prvaka Evrope do Marka Aaenaija i ubedljivog poraza na svom terenu od CSKA.Ne da mi je milo nego osecaj se fenomenalno!!!!

Wiseman

pre 5 godina

Šta je uradio CSKA... Dobio 2 puta vjerovatno najveći tim na svijetu i to u grupi LŠ. Nanio Realu najteži poraz u Evropi u 21. vijeku, a opet ispao. Kakav god da je sastav, Real se ponovo obrukao. Bili su ti i Benzema, Asensio, Bejl... Moskva je glupost napravila kući sa Plzenom. Izgubili meč, a vodili 1:0 plus Česi promašili penal na kraju poluvremena.. Samo im je X trebao...

Wiseman

pre 5 godina

Šta je uradio CSKA... Dobio 2 puta vjerovatno najveći tim na svijetu i to u grupi LŠ. Nanio Realu najteži poraz u Evropi u 21. vijeku, a opet ispao. Kakav god da je sastav, Real se ponovo obrukao. Bili su ti i Benzema, Asensio, Bejl... Moskva je glupost napravila kući sa Plzenom. Izgubili meč, a vodili 1:0 plus Česi promašili penal na kraju poluvremena.. Samo im je X trebao...

room 1408

pre 5 godina

Tanka je linija od Kristijana Ronalda i višestrukih titula prvaka Evrope do Marka Aaenaija i ubedljivog poraza na svom terenu od CSKA.Ne da mi je milo nego osecaj se fenomenalno!!!!

Bb

pre 5 godina

Real je tropa tim, ocekujem da Benzema napusti tim i vrati se u Lyon, Bale ce u Spurse ili MU, Modric ce u Kinu ili Katar, dovesce verovatno Azara, jer Mbappe i Neymar nece hteti iz PSG. Neverovatno koliko je Ronaldo drzao Real, bio je 50% tima, on i Ramos 80% igre Reala, vukli su konce i cupali Real i sami osvojili 3 titule LS, protiv Juventusa,Liverpula i Atletika su oni bili glavni igraci...Benzema je 1/3 nekadasnjeg Benzeme, Bejl igra jer mu je placeno a Isko nije produktivan fudbaler, davitelj lopti. Asensio bio u formi 3 sedmice sad ga nema nidje. Sve u svemu ako ne izdvoje jedno pola milijarde na leto za nekog boljeg igraca i Jos par perspektivnih nema ima titule bar 5 godina

Samo jedan tim

pre 5 godina

Pa da li je moguce da jedan slabašan tim victoria plzen bude ispred nikad jačeg CSKA koji je toliko jak da je i moćnu Zvezdu prošle godine izbacio. Ne verujem...

leptirica

pre 5 godina

cak ni najbolji igrac sveta nije mogao da pomogne da izbegnu poraz od strasnog cska
(zurio sam, 12. decembar 2018 21:13)

Mogao je al nije igrao ovu utakmicu.

Zasto vas toliko boli?

pre 5 godina

Decki, ne kuzite poantu. Modric moze sutra otic u slaven belupo ako to zeli i popusit sve i jednu tekmu do kraja karijere, no to nece promjeniti cinjenicu da je odveo hrvatsku u finale sp i da je osvojio 4 lp plus sve moguce zlatne lopte. :D
On je vec sad svoje napravio, sta ce bit dalje zapravo uopce nije bitno.

nepismeni

pre 5 godina

Pratim fudbal baš dugo ali nisam video do sada da neki vrhunski klub propadne kao žeton samo jer su jednog igrača prodali.To je ono što retko ko se trudi da ukapira,neko priča kako je samo jedan Ronaldo,onaj Zuba a ovaj je balerina,neko priča da je Mesi luzer koji ne može da vuče sam ekipu,posebno reprezentaciju i da ne bi dao pola golova da nije imao Inijesta i Zavija.U realnosti,niko nikada nije u istoriji fudbala radio ono što Ronaldo i Mesi rade,daju po 40+ golova u svakoj sezoni,uzastopno već 10 godina.Svakog igrača su uspevali vrhunski klubovi da nadomeste ali kako popuniti rupu kada ti ode igrač koji daje sam 40+ golova,nekada i 50+?Kada ode Mesi iz Barselone ista ih sudbina ceka,jer su to jedina dva igrača sposobna da to rade.Prvi sledeći igrač koji može da im se približi je davao jednu sezonu 30 golova,sledeću 20 pa onda 35 a potom 18.Velika razlika u odnosu na 35-45golova svake sezone.Te golove ne mogu da nadomeste ni deset Bejlova,Benzemi,Suareza i sličnih,koliko god vrhunski igrači bili,ova dvojica su marsovci a igraju u isto vreme.

Vidjeli smo

pre 5 godina

Cristiano Ronaldo 7 = Najbolji Evropski igrac svih vremena.
(BlueBlueBlue,

Jeste! Veceras je to potvrdio demoliranjem od Young boysa! Hahahahaha
A Modric cim ne igra, potop Reala!

Andro

pre 5 godina

Nije igrao najbolji igrac sveta, mora da je zato...
(cica iz potocica, 12. decembar 2018 20:59)

Zavist, ljubomora, patologija. Pozdrav s Jadrana!

Bane

pre 5 godina

E to je fudbal, zamislite kako je navijacima i igracima CSKA . U nista manje teskoj grupi imaju 7 bodova i gol razliku 8:9 a ovi nasi kukaju kako im je PSG uvalio prvi gol posle faula, pa sad imaju gol razliku 5:17, a inace bi imali 5:16.

Mirko

pre 5 godina

Jel u Realu igra najbolji igrač sveta?
(Borba, 12. decembar 2018 21:32)

Nije igrao. Ne vadi se ferari svaki dan iz garaze. Vi to ne razumijete jer niste u prilici. Nemate ferari u garazi.

Kiki

pre 5 godina

Perez veceras ponudio Juventusu 300 miliona evra i Modrica za Ronalda....
(Alpacino, 12. decembar 2018 22:16)

Modric je odmarao. Ne zna se zasto Ronaldo nije igrao veceras.

lol

pre 5 godina

Perez veceras ponudio Juventusu 300 miliona evra i Modrica za Ronalda....
(Alpacino, 12. decembar 2018 22:16)

Eno igra za Juventus gubi 1:0 najslabiju ocjenu ima na sofascore 6.4

Mateo

pre 5 godina

@ Tadic ne kupuje Zlatne lopte preko predsednika svog kluba,nego pametno caruje u jednom slavnom Ajaksu.

(Xnodeh, 12. decembar 2018 22:22)

Slavni je Ajaks u 118 godina skrpio 4 Lige sampiona. Isto toliko ih ima Modric u 5 godina s Realom. Hvala sta nas besplatno zabavljas. Ja cijenim dobru komediju i uplatio bih ti koju kunu da mogu.

Xnodeh

pre 5 godina

Evo igra Tadić, trenutno 0:1 vodi Kovać
(lol, 12. decembar 2018 22:09)

Maestro Tadic torpedovao tvog amatera od trenera sa tri gola u dve utakmice!Objasnio mu sve u fudbalu!Kakav je samo maestro Dusan Tadic,trenutno deli sa Nejmarom i Dzekom trece mesto na listi strelaca u LS,svoju reprezentaciju je predvodio do plasmana u rang vise u LN,a predvodice je i do EP.A vas Modric? Vidim predvodi Real do nikad gorih rezultata,a vase penal doprvake do sestice u Spaniji i rangu nize.Al sta ces,ne moze svima predsednik da kupi Zlatnu loptu.Sreca pa te fals nagrade ne pokazaju ko je maestro na terenu,a ko ne.Pokazaju samo teren,sto sam siguran si temeljno veceras ispratio i uzivao

,

pre 5 godina

Najveca fora je sto sad mesijevci navijaju za Real samo da bi kao ispalo da ne fali Ronaldo ?
(Dragan, 12. decembar 2018 22:02)

ne fali Ronaldo, nego je celi tim je u banani

Bob Mcadoo

pre 5 godina

Xnodeh, 12. decembar 2018 23:11
Ti uporedjujes igranje za Ajaks i igranje za Real Madrid i ta dva kluba, koja su stetlosnim miljama udaljeni jedno od drugoga u poslednjih 20-ak godina! Pa, to je kao kada bi uporedio O.F.K. Beograd i F.K. Crvena Zvezda!

Xnodeh

pre 5 godina

Evo igra Tadić, trenutno 0:1 vodi Kovać
(lol, 12. decembar 2018 22:09)

Tadic ne kupuje Zlatne lopte preko predsednika svog kluba,nego pametno caruje u jednom slavnom Ajaksu.I Kovacu je objasnio sta je fudbal kad je direktno uticao na rezultat u u prvom mecu.U ovom mu nije bitno posebno,Kovac dobija nogu u tur svakako

kk

pre 5 godina

Hahaha izgubise od CSKA, koliko je Real mali klub.
(Bodibond, 12. decembar 2018 23:37)

Bas suprotno. Real je veliki klub jer je u nevaznoj utakmici nagradio najbitnije igrace odmorom.

drago

pre 5 godina

Znaci pljuju po Modricu a da nisu ni provjerili sastave. Luka nije igrao a dva mlada Hrvata - Vlasic i Bistrovic - reziraju igru CSKA na sredini terena. Vlasic asistirao za 2. i 3. gol.
Taj isti Vlasic je sa Brekalom namjestio gol Kramaricu protiv Engleske. Taj isti Brekalo je prodao laznjak Spanjolcima, odlicno sutirao a isto tako mladi Jedvaj zabio za pobjedu. Jedvaj 95, Vlasic 97, Bistrovic 98, Brekalo 98. Momci od 20 godina (Vlasic tek napunio 21-u) i Jedvaj tek napunio 23.

Xnodeh

pre 5 godina

Zavist, ljubomora, patologija. Pozdrav s Jadrana!
(Andro, 12. decembar 2018 21:35)

Istina,cinjenica,fakt!Koje vi vrlo dobro znate!Pozdrav iz vase postojbine!

Mogao je al nije igrao ovu utakmicu.
(leptirica, 12. decembar 2018 21:31)

Sreca,bilo bi 0:5 da je taj igrao

Marko G

pre 5 godina

Ko da je bitno, stizu pojacanja uskoro, dosta je real pustao druge male klubove da pobedjuju. Idemo skroz lagano do 4 usatog zaredom jer nema ko da pobedi real (eventualno barsa ako joj se posreci). Imacemo ih na izvoz :)

Odg nepismenom

pre 5 godina

Brale, real je trenutno u kanalu, ali ti ovaj komentar saljes radi poraza realove b postave, a istodobno ne gledas kontekst: real u ovom trenu zaostaje za barcom manje nego prije godinu dana u ovo doba.
Opcenito barca terorizira reala u medjusobnim susretima i kao kuriozitet za suze i smijeh ostat ce nesretna cinjenica da je real u penaldovom periodu osvojio manje prvenstava nego liga prvaka.
Zasto? Malo puno sudacke zastite i malo previse klasnih igraca, uzasno puno srece, ni jedan duel s barcom od 2011 u lp i par dobrih kup trenera i motivatora kao carlo ili zizou, ljudi su stvoreni za kup sistem sto govore i njihove brojke.
Penaldo je tu bio samo krajnji eksponent teorije da gol ne daje igrac nego igra. Sad je igra uzas, ali zasto? Zasicenje. Kao i milan prije 10--ak god, sto je objasnio veliki arrigo sacchi: 'tu je puno sitih igraca, uzeli su sve i tesko ih je motivirati, ali ih u kup sistemu ne mozes otpisati'.
I koja je poveznica? Don carlo. Slucajno? Mo's mislit.
Messi je druga prica, on je one man band, ali i to 'nikad vise kad ode' opet nije tocno.
Razmisli, iz barce su otisli i cruyff, i maradona, i stoickov i romario, i ronaldo, i rivaldo, i ronaldinho. I nitko nije bio nezamjenjiv. Da sutra ode messi, opet bi oni iskopali nesto, u to budi siguran.

Juninho

pre 5 godina

@nepismeni Nije do igraca kojeg su prodali, nego do trenera koji im je doneo tri titule lige sampiona u nizu. To verovatno nikad niko nece ponoviti, posto u istoriji niko nije uspeo da veze dve, a kamoli tri. Zinedin Zidan je rodjen sampion.

lal

pre 5 godina

@bane: igracima i navijacima CSKA je sigurno tesko... ostvarili su zavidne rezultate, ali nazalost to im nije bilo dovoljno... pozicija CSKA u evropskim okvirima je mnogo iznad zvezde... vrednost CSKA takodje... zvezdinim navijacima i igracima nema potrebe da bude tesko... dve godine zaredom su igrali od prvog kola kvalifikacija i ostvarili su mnogo vise od projektovanog...
ono sto coveka moze da iznervira, ali ne sa stanovista navijaca nekog kluba, vec sa stanovista sportskog duha, je nepravda prema ekipama koje su od samog starta u neuporedivo losijem polozaju... da se liverpulu nisu sudili onakvi penali, ili da su se isti takvi penali sudili zvezdi, napoli bi prosao dalje... (sve ovo isto vazi na primer za zvezdu u domacim okvirima... sportsko je cudo da ih pobedi neki zemun, ali ako se ta ista zvezda gura od strane sudija, onda ni cuda nisu moguca)...

Hahah

pre 5 godina

Tanka je linija od Kristijana Ronalda i višestrukih titula prvaka Evrope do Marka Aaenaija i ubedljivog poraza na svom terenu od CSKA.Ne da mi je milo nego osecaj se fenomenalno!!!!
(room 1408, 12. decembar 2018 20:58)

Eno i Ronaldo veceras izgubio od Jang Bojsa ...od onih Jang Bojsa kojima ste se podsmevali prosle godine tvrdeci da Partizan imao laksu grupu od vase sa drugoligasem Kelnom , premocnim Bateom i omladincima Arsenala....ali kao sto je 1-4 castan oprostaj tako je i Jang Bojs po vama losa ekipa

Kum Ruzvelt

pre 5 godina

Da li se sada neko pita da nije bar neka utakmica juce namestena ?
Nisam navijac CZ, ali nema smisla sta nam rade, ovde Real izgubi 0:3, Roma od VP, Juve sa skoro celim timom u Bernu,...i nikom nije sumnjivo!?
Javno trazim "insajdere"da mi kazu gde su bile uplate, na kojim kladionicama....

Samo jedan tim

pre 5 godina

Pa da li je moguce da jedan slabašan tim victoria plzen bude ispred nikad jačeg CSKA koji je toliko jak da je i moćnu Zvezdu prošle godine izbacio. Ne verujem...

Marko G

pre 5 godina

Ko da je bitno, stizu pojacanja uskoro, dosta je real pustao druge male klubove da pobedjuju. Idemo skroz lagano do 4 usatog zaredom jer nema ko da pobedi real (eventualno barsa ako joj se posreci). Imacemo ih na izvoz :)

Xnodeh

pre 5 godina

Evo igra Tadić, trenutno 0:1 vodi Kovać
(lol, 12. decembar 2018 22:09)

Maestro Tadic torpedovao tvog amatera od trenera sa tri gola u dve utakmice!Objasnio mu sve u fudbalu!Kakav je samo maestro Dusan Tadic,trenutno deli sa Nejmarom i Dzekom trece mesto na listi strelaca u LS,svoju reprezentaciju je predvodio do plasmana u rang vise u LN,a predvodice je i do EP.A vas Modric? Vidim predvodi Real do nikad gorih rezultata,a vase penal doprvake do sestice u Spaniji i rangu nize.Al sta ces,ne moze svima predsednik da kupi Zlatnu loptu.Sreca pa te fals nagrade ne pokazaju ko je maestro na terenu,a ko ne.Pokazaju samo teren,sto sam siguran si temeljno veceras ispratio i uzivao

room 1408

pre 5 godina

Tanka je linija od Kristijana Ronalda i višestrukih titula prvaka Evrope do Marka Aaenaija i ubedljivog poraza na svom terenu od CSKA.Ne da mi je milo nego osecaj se fenomenalno!!!!

Andro

pre 5 godina

Nije igrao najbolji igrac sveta, mora da je zato...
(cica iz potocica, 12. decembar 2018 20:59)

Zavist, ljubomora, patologija. Pozdrav s Jadrana!

Mirko

pre 5 godina

Jel u Realu igra najbolji igrač sveta?
(Borba, 12. decembar 2018 21:32)

Nije igrao. Ne vadi se ferari svaki dan iz garaze. Vi to ne razumijete jer niste u prilici. Nemate ferari u garazi.

Xnodeh

pre 5 godina

Zavist, ljubomora, patologija. Pozdrav s Jadrana!
(Andro, 12. decembar 2018 21:35)

Istina,cinjenica,fakt!Koje vi vrlo dobro znate!Pozdrav iz vase postojbine!

Mogao je al nije igrao ovu utakmicu.
(leptirica, 12. decembar 2018 21:31)

Sreca,bilo bi 0:5 da je taj igrao

Xnodeh

pre 5 godina

Evo igra Tadić, trenutno 0:1 vodi Kovać
(lol, 12. decembar 2018 22:09)

Tadic ne kupuje Zlatne lopte preko predsednika svog kluba,nego pametno caruje u jednom slavnom Ajaksu.I Kovacu je objasnio sta je fudbal kad je direktno uticao na rezultat u u prvom mecu.U ovom mu nije bitno posebno,Kovac dobija nogu u tur svakako

Bane

pre 5 godina

E to je fudbal, zamislite kako je navijacima i igracima CSKA . U nista manje teskoj grupi imaju 7 bodova i gol razliku 8:9 a ovi nasi kukaju kako im je PSG uvalio prvi gol posle faula, pa sad imaju gol razliku 5:17, a inace bi imali 5:16.

Zasto vas toliko boli?

pre 5 godina

Decki, ne kuzite poantu. Modric moze sutra otic u slaven belupo ako to zeli i popusit sve i jednu tekmu do kraja karijere, no to nece promjeniti cinjenicu da je odveo hrvatsku u finale sp i da je osvojio 4 lp plus sve moguce zlatne lopte. :D
On je vec sad svoje napravio, sta ce bit dalje zapravo uopce nije bitno.

Bb

pre 5 godina

Real je tropa tim, ocekujem da Benzema napusti tim i vrati se u Lyon, Bale ce u Spurse ili MU, Modric ce u Kinu ili Katar, dovesce verovatno Azara, jer Mbappe i Neymar nece hteti iz PSG. Neverovatno koliko je Ronaldo drzao Real, bio je 50% tima, on i Ramos 80% igre Reala, vukli su konce i cupali Real i sami osvojili 3 titule LS, protiv Juventusa,Liverpula i Atletika su oni bili glavni igraci...Benzema je 1/3 nekadasnjeg Benzeme, Bejl igra jer mu je placeno a Isko nije produktivan fudbaler, davitelj lopti. Asensio bio u formi 3 sedmice sad ga nema nidje. Sve u svemu ako ne izdvoje jedno pola milijarde na leto za nekog boljeg igraca i Jos par perspektivnih nema ima titule bar 5 godina

leptirica

pre 5 godina

cak ni najbolji igrac sveta nije mogao da pomogne da izbegnu poraz od strasnog cska
(zurio sam, 12. decembar 2018 21:13)

Mogao je al nije igrao ovu utakmicu.

nepismeni

pre 5 godina

Pratim fudbal baš dugo ali nisam video do sada da neki vrhunski klub propadne kao žeton samo jer su jednog igrača prodali.To je ono što retko ko se trudi da ukapira,neko priča kako je samo jedan Ronaldo,onaj Zuba a ovaj je balerina,neko priča da je Mesi luzer koji ne može da vuče sam ekipu,posebno reprezentaciju i da ne bi dao pola golova da nije imao Inijesta i Zavija.U realnosti,niko nikada nije u istoriji fudbala radio ono što Ronaldo i Mesi rade,daju po 40+ golova u svakoj sezoni,uzastopno već 10 godina.Svakog igrača su uspevali vrhunski klubovi da nadomeste ali kako popuniti rupu kada ti ode igrač koji daje sam 40+ golova,nekada i 50+?Kada ode Mesi iz Barselone ista ih sudbina ceka,jer su to jedina dva igrača sposobna da to rade.Prvi sledeći igrač koji može da im se približi je davao jednu sezonu 30 golova,sledeću 20 pa onda 35 a potom 18.Velika razlika u odnosu na 35-45golova svake sezone.Te golove ne mogu da nadomeste ni deset Bejlova,Benzemi,Suareza i sličnih,koliko god vrhunski igrači bili,ova dvojica su marsovci a igraju u isto vreme.

Vidjeli smo

pre 5 godina

Cristiano Ronaldo 7 = Najbolji Evropski igrac svih vremena.
(BlueBlueBlue,

Jeste! Veceras je to potvrdio demoliranjem od Young boysa! Hahahahaha
A Modric cim ne igra, potop Reala!

Wiseman

pre 5 godina

Šta je uradio CSKA... Dobio 2 puta vjerovatno najveći tim na svijetu i to u grupi LŠ. Nanio Realu najteži poraz u Evropi u 21. vijeku, a opet ispao. Kakav god da je sastav, Real se ponovo obrukao. Bili su ti i Benzema, Asensio, Bejl... Moskva je glupost napravila kući sa Plzenom. Izgubili meč, a vodili 1:0 plus Česi promašili penal na kraju poluvremena.. Samo im je X trebao...

,

pre 5 godina

Najveca fora je sto sad mesijevci navijaju za Real samo da bi kao ispalo da ne fali Ronaldo ?
(Dragan, 12. decembar 2018 22:02)

ne fali Ronaldo, nego je celi tim je u banani

lol

pre 5 godina

Perez veceras ponudio Juventusu 300 miliona evra i Modrica za Ronalda....
(Alpacino, 12. decembar 2018 22:16)

Eno igra za Juventus gubi 1:0 najslabiju ocjenu ima na sofascore 6.4

Kiki

pre 5 godina

Perez veceras ponudio Juventusu 300 miliona evra i Modrica za Ronalda....
(Alpacino, 12. decembar 2018 22:16)

Modric je odmarao. Ne zna se zasto Ronaldo nije igrao veceras.

Hahah

pre 5 godina

Tanka je linija od Kristijana Ronalda i višestrukih titula prvaka Evrope do Marka Aaenaija i ubedljivog poraza na svom terenu od CSKA.Ne da mi je milo nego osecaj se fenomenalno!!!!
(room 1408, 12. decembar 2018 20:58)

Eno i Ronaldo veceras izgubio od Jang Bojsa ...od onih Jang Bojsa kojima ste se podsmevali prosle godine tvrdeci da Partizan imao laksu grupu od vase sa drugoligasem Kelnom , premocnim Bateom i omladincima Arsenala....ali kao sto je 1-4 castan oprostaj tako je i Jang Bojs po vama losa ekipa

Mateo

pre 5 godina

@ Tadic ne kupuje Zlatne lopte preko predsednika svog kluba,nego pametno caruje u jednom slavnom Ajaksu.

(Xnodeh, 12. decembar 2018 22:22)

Slavni je Ajaks u 118 godina skrpio 4 Lige sampiona. Isto toliko ih ima Modric u 5 godina s Realom. Hvala sta nas besplatno zabavljas. Ja cijenim dobru komediju i uplatio bih ti koju kunu da mogu.

Odg nepismenom

pre 5 godina

Brale, real je trenutno u kanalu, ali ti ovaj komentar saljes radi poraza realove b postave, a istodobno ne gledas kontekst: real u ovom trenu zaostaje za barcom manje nego prije godinu dana u ovo doba.
Opcenito barca terorizira reala u medjusobnim susretima i kao kuriozitet za suze i smijeh ostat ce nesretna cinjenica da je real u penaldovom periodu osvojio manje prvenstava nego liga prvaka.
Zasto? Malo puno sudacke zastite i malo previse klasnih igraca, uzasno puno srece, ni jedan duel s barcom od 2011 u lp i par dobrih kup trenera i motivatora kao carlo ili zizou, ljudi su stvoreni za kup sistem sto govore i njihove brojke.
Penaldo je tu bio samo krajnji eksponent teorije da gol ne daje igrac nego igra. Sad je igra uzas, ali zasto? Zasicenje. Kao i milan prije 10--ak god, sto je objasnio veliki arrigo sacchi: 'tu je puno sitih igraca, uzeli su sve i tesko ih je motivirati, ali ih u kup sistemu ne mozes otpisati'.
I koja je poveznica? Don carlo. Slucajno? Mo's mislit.
Messi je druga prica, on je one man band, ali i to 'nikad vise kad ode' opet nije tocno.
Razmisli, iz barce su otisli i cruyff, i maradona, i stoickov i romario, i ronaldo, i rivaldo, i ronaldinho. I nitko nije bio nezamjenjiv. Da sutra ode messi, opet bi oni iskopali nesto, u to budi siguran.

Kum Ruzvelt

pre 5 godina

Da li se sada neko pita da nije bar neka utakmica juce namestena ?
Nisam navijac CZ, ali nema smisla sta nam rade, ovde Real izgubi 0:3, Roma od VP, Juve sa skoro celim timom u Bernu,...i nikom nije sumnjivo!?
Javno trazim "insajdere"da mi kazu gde su bile uplate, na kojim kladionicama....

kk

pre 5 godina

Hahaha izgubise od CSKA, koliko je Real mali klub.
(Bodibond, 12. decembar 2018 23:37)

Bas suprotno. Real je veliki klub jer je u nevaznoj utakmici nagradio najbitnije igrace odmorom.

Juninho

pre 5 godina

@nepismeni Nije do igraca kojeg su prodali, nego do trenera koji im je doneo tri titule lige sampiona u nizu. To verovatno nikad niko nece ponoviti, posto u istoriji niko nije uspeo da veze dve, a kamoli tri. Zinedin Zidan je rodjen sampion.

lal

pre 5 godina

@bane: igracima i navijacima CSKA je sigurno tesko... ostvarili su zavidne rezultate, ali nazalost to im nije bilo dovoljno... pozicija CSKA u evropskim okvirima je mnogo iznad zvezde... vrednost CSKA takodje... zvezdinim navijacima i igracima nema potrebe da bude tesko... dve godine zaredom su igrali od prvog kola kvalifikacija i ostvarili su mnogo vise od projektovanog...
ono sto coveka moze da iznervira, ali ne sa stanovista navijaca nekog kluba, vec sa stanovista sportskog duha, je nepravda prema ekipama koje su od samog starta u neuporedivo losijem polozaju... da se liverpulu nisu sudili onakvi penali, ili da su se isti takvi penali sudili zvezdi, napoli bi prosao dalje... (sve ovo isto vazi na primer za zvezdu u domacim okvirima... sportsko je cudo da ih pobedi neki zemun, ali ako se ta ista zvezda gura od strane sudija, onda ni cuda nisu moguca)...

drago

pre 5 godina

Znaci pljuju po Modricu a da nisu ni provjerili sastave. Luka nije igrao a dva mlada Hrvata - Vlasic i Bistrovic - reziraju igru CSKA na sredini terena. Vlasic asistirao za 2. i 3. gol.
Taj isti Vlasic je sa Brekalom namjestio gol Kramaricu protiv Engleske. Taj isti Brekalo je prodao laznjak Spanjolcima, odlicno sutirao a isto tako mladi Jedvaj zabio za pobjedu. Jedvaj 95, Vlasic 97, Bistrovic 98, Brekalo 98. Momci od 20 godina (Vlasic tek napunio 21-u) i Jedvaj tek napunio 23.

Bob Mcadoo

pre 5 godina

Xnodeh, 12. decembar 2018 23:11
Ti uporedjujes igranje za Ajaks i igranje za Real Madrid i ta dva kluba, koja su stetlosnim miljama udaljeni jedno od drugoga u poslednjih 20-ak godina! Pa, to je kao kada bi uporedio O.F.K. Beograd i F.K. Crvena Zvezda!