1. Totenhem jeste finansijski mocan ali ne kupuje svake godine igrace od 50+ miliona a takodje imaju najmladji tim u ligi i igraju lep fudbal.

  U poredjenju sa ostalima iz velike cetvorke koji svake godine trose stotine miliona na dokazane igrace oni su male mace.

  Voleo bih da dostignu taj nivo, ako vec i nisu, da svake godine konkurisu za titulu i da od velike cetvorke postane velika petica.
  (AHTUNG DIHTUNG, 9. decembar 2018 12:49)

  # Link komentara

 2. Niti ce Totenhem uzeti uskoro titulu niti je potcenjen.

  A to ima veze jedno s drugim: sami sebe potcenjuju, oni sebe izgradjuju i hrane pricom o malom klubu, oni nemaju ambicije, oni su (predsednik pre svega) usredsredjeni na finansije i profit pre nego sportske rezultate, oni prodaju najbolje da bi opet kupili jeftino, itd, itd... i u tom krugu niko nema odgovornost (za sportske rezultate): ni igraci, ni vlasnici. A para se okrece.

  Ušuškanost bez stresa.
  (jer smo tako u mogucnosti, 9. decembar 2018 11:27)

  # Link komentara

 3. Eriksen ima ugovor do 2020. godine, sto znaci ako ga do kraja ove sezone ne produzi, najverovatnije sledi prodaja.
  (???, 9. decembar 2018 11:12)

  # Link komentara

 4. Sve komentari eksperta sa FM-a....
   (Bane, 9. decembar 2018 09:08)

  # Link komentara

 5. Sin je jedan od potcenjenijih fudbalera, ne samo u Premier ligi i Totenhemu, vec uopste sto je suludo.
  (Sasa, 9. decembar 2018 02:18)

  # Link komentara

 6. Koliko je Totenhem nezasluzeno potcenjen.. Imaju najbolju transfer politiku, skoro svake godine izbace nekog iz svoje skole, ili nekog talenta poput Fojta, sa njim i Sancezom imaju odbranu za 10 godina.. Ne razbacuju se na transfer pijaci, kupe sta im treba, al za razumnu cenu. Uskoro ce da se presele na novi mocni stadion, tako da je sigurno da ce u narednoj deceniji biti veliki konkurenti za trofeje, sto u Engleskoj, sto u Evropi
   (čoko moko, 9. decembar 2018 00:54)

  # Link komentara

 7. Jaki su finansijski? Odvala vijeka. Zašto nikoga nisu doveli ljetos? Jer ne mogu. A ni stadion još nije gotov. Trebao je već uveliko. Mnogo problema imaju i svaka im čast šta rade. Poketino izvlači maksimum iz ove ekipe...
  (MM, 08. decembar 2018 23:28)

  Haha, nemoj da se brukas. Da li znas kolika je investicija novi stadion? Da li znas da je Devinson Sancez kao relativni anonimus placen 40 miliona? Da li znas da i Eriksen, Dele Ali i Kejn imaju dugacke i izuzetno jake ugovore i to im je uz stadion najveca investicija? Da li znas da glatko odbijaju ponude Reala od 100+ miliona za Eriksena i Kejna? Ali verovatno si i dalje u vremenu Totenhema sa Bejlom i Modricem gde su morali da prodaju, a ponajbolji igraci bili Stambuli i Lenon. Suludo je reci da Totenhem nije finansijski mocan.
   (sef strucnog staba, 9. decembar 2018 00:30)

  # Link komentara

 8. U Utorak mnogo velika kvota na keca na Barsu , izgleda da ce Barsa da igra bez pola tima.....
   (Aurelio, 8. decembar 2018 23:29)

  # Link komentara

 9. Uvek konkurentni za titulu, ali im uvek malo i fali. Nadam se da ce u skorijoj buducnosti napraviti taj iskorak, jaki su finansijski i imaju izuzetno mladu ekipu.
  (sef strucnog staba, 08. decembar 2018)

  Jaki su finansijski? Odvala vijeka. Zašto nikoga nisu doveli ljetos? Jer ne mogu. A ni stadion još nije gotov. Trebao je već uveliko. Mnogo problema imaju i svaka im čast šta rade. Poketino izvlači maksimum iz ove ekipe...
   (MM, 8. decembar 2018 23:28)

  # Link komentara

 10. Kakve veze ima meč WBA-Aston Vila s Premeiershipom?
  (JA, 8. decembar 2018 23:26)

  # Link komentara

 11. Uvek konkurentni za titulu, ali im uvek malo i fali. Nadam se da ce u skorijoj buducnosti napraviti taj iskorak, jaki su finansijski i imaju izuzetno mladu ekipu.
   (sef strucnog staba, 8. decembar 2018 22:56)

  # Link komentara

 12. zanima me kada je Sisoko prelomio u svojoj glavi i rekao "počinjem opet da igram fudbal"
  (lorenzo, 8. decembar 2018 22:53)

  # Link komentara