Sreda, 05.12.2018.

20:45

Arsenal dva puta vodio, Junajted odbranio Old Traford

Fudbaleri Mančester junajteda i Arsenala remizirali su 2:2 (1:1) posle uzbudljivog derbija na Old Trafordu u 15. kolu engleske Premijer lige.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Arsenal dva puta vodio, Junajted odbranio Old Traford IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Vidji

pre 5 godina

za ove što dižu u nebesa Gvardiolin City...ne znam jeste li kad skontali ali City samo kupuje igrače, ništa ne prodaje a i to malo što proda to bude kao Zabaleta...dakle oni samo pumpaju tim...(lorenzo, 5. decembar 2018 23:41). Bice da za Siti moze da igra 20 igraca od jednom,da za njih ne vaze ista pravila? Prodaje Gvardiola igrace itekako,prvo sto je uradio kada je preuzeo Barsu npr. je prodaja Ronaldinja,Deka,Turea i ostalih. Covek dovodi one koji mu odgovaraju(ne dovodi npr. drva poput Felainija),finansijski momenat tu nas ne treba da zanima,boli mene uvo sto neki klub koristi cinjenicu da Siti ima gomilu para i onda im uvali beka za 50-60 miliona. Nego,jel ono Lukaku na klupi?Pa on je placen vise od bilo kog igraca Sitija zar ne? Gde je Sancez,jedan od igraca sa najvecom platom u Engleskoj,do juce u top tri igraca po kvalitetu? Koliko su placani ovi talenti poput Marsijala? Gde je Pogba od 100 miliona? Ma tacno Junajted nema para pa zbog toga izgledaju ovako. Koliko otkaza treba Murinjo da popije pa da konacno svi ukapiraju? Da li neko pamti kada je Murinjo promenio klub a da nije najuren kao kuce? I uvek je neko drugi kriv...

Nešque

pre 5 godina

Ako je bunker nije 0-0-10 nego 10-0-0 i 
nije Cofi nego Coffee :)
(Miroslav, 05. decembar 2018 21:21)

Nije mislio na kafu nego Ćofi kao Fića. :D

njami

pre 5 godina

Nemaju VAR nezvanično, niti se peti sudija sta pita, vec samo gol aut senzor upravo zbog ovakvih slucajeva. Glavnom sudiji zavibrira sat ako lopta predje gol aut liniju, ako ne čovek pusta da se igra.

njami

pre 5 godina

Izes ekipu u kojoj je Matic za koplje najbolji u svim segmentima. Veznog osim njega ni na mapi, Mata mu sedi na klupi, u sredini rupa!

TurboNator

pre 5 godina

Šteta bili smo dosta bolji ali Murinjo se uvek nekako izvuče, nema veze objasniće mu Venger na Hajberiju u revanšu. COYS
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (horse, 5. decembar 2018 23:56)

Wenger...??? COYS??? WTF?

Bianconero

pre 5 godina

Komentator sport kluba je bio toliko nepristrasan da bi ugurao loptu u gol arsenala da je ikako mogao.
(mr.montenegro, 05. decembar 2018 22:57)
Brate, covek navija za Arsenal...

x

pre 5 godina

Šteta bili smo dosta bolji ali Murinjo se uvek nekako izvuče, nema veze objasniće mu Venger na Hajberiju u revanšu. COYS
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (horse, 5. decembar 2018 23:56)

Bili STE? Venger??

KakavDanakNeiskustvu

pre 5 godina

za ove što dižu u nebesa Gvardiolin City...ne znam jeste li kad skontali ali City samo kupuje igrače, ništa ne prodaje a i to malo što proda to bude kao Zabaleta...dakle oni samo pumpaju tim, gomilaju igrače i onda eto Gvardiola genije...recimo Klop jeste potrošio dosta ali je skoro to sav novac od Kutinja...niko ne priča o tome...i onda lik sa Barsom, Bajernom i sad Citijem kida i svi kažu najbolji trener današnjice...pa de stavi ga u Arsenal, gdje je budžet ograničen ili u recimo Inter...ne ne lik će uvijek otići u top klubove...ne bi me čudilo da mu sledeći klub bude PSG
(lorenzo, 5. decembar 2018 23:41)

Gvardiolin fudbal je najvisi moguci nivo fudbala sto se potrebne inteligencije tice i njemu su potrebni odgovarajuci igraci. Klop jeste legenda ali recimo dok kod njega moze super da se uklopi Saciri koji trci kao zivotinja, Gvardiola ga je prodao u roku od 5 dana i rekao da je to najneinteligentniji fudbaler sa kojim je imao nezadovoljstvo da radi. O parkiranju autobusa "a la Murinjo" necu ni da pricam, tu tek mogu panjine da igraju sa kakvim takvim uspehom.

Sto se ne zapitas kog vec vrhunskog igraca je Gvardiola kupio u Sitiju, kupuje samo nadprosecne i talentovane klince i od njih pravi vrhunske igrace. U Bajernu isto bez nekih ekstremnih kupovina, u Barsi se kupovalo par puta doduse, ali imalo se para kada ti je prva postava dosla za dzabe iz La Masije na celu sa najboljim igracem svih vremena.

VanjaLFC

pre 5 godina

U ovom kolu, svi kapiteni su nosili trake u duginim bojama podrzavajuci Lesbian Gay kako li se vec zove pokret. Za sledece kolo ili u veoma bliskoj buducnosti, najavljuju korner zastavice u "happy bojama". Pa vi sad videti koliki je taj lobi. Nemam nista protiv njih. Njihova stvar. Ali muka mi je vise o njihovom potenciranju. Jos cemo mi "straight", pa jos i bele koze uskoro postati ugrozena vrsta.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Uhvacena sva trojica na "krivu nogu", ali dzaba ti objasnjavam ako nisi nekad odigrao fudbal ispred zgrade.
(mr.wolf, 05. decembar 2018 23:22)

Profesionalni odbrambeni fudbaler koji igra u premijer ligi i to jos u Arsenalu koji je tim sa velikim ambicijama, apsolutno ne sme da bude uhvacen na krivoj nozi, a posebno ne sva trojica. To moze da se desi u "sunday ligama" gde stoperi od 40 godina i 105kg stoje kao drva i samo cekaju loptu, stoper svetske klase uvek mora da bude spreman da brzo reaguje. Zato Van Dajk i kosta 80 miliona, Laport i Stouns skoro toliko takodje...

mr.wolf

pre 5 godina

Cudo bi bilo da Arsenal ne primi gol, ali da ovako lopta sporo ide izmedju odbrambenih igraca i da je oni ne ispucaju, to je nevidjeno!
(HARIS, 05. decembar 2018 21:33)

Uhvacena sva trojica na "krivu nogu", ali dzaba ti objasnjavam ako nisi nekad odigrao fudbal ispred zgrade.

kako da ne

pre 5 godina

@HeadHunters
A, mozda Sari nema trofeje jer nije vodio najjace ekipe? Pa on je sa Napolijem imao 85 pobeda, 25 neresenih j 25 izgubljenih utakmica. Pa Celzi je veceras imao 17 udaraca, jeste dosta manje u okvir gola ali on nema u timu Mesija ili Suareza, Nejmara i ne znam koga da resi utakmicu u kojoj gaze rivala. Pored toliko suteva i 70% posed lopte. Ko je gledao Napoli pod Sarijem, sada sa Celzijem nije da nemaju ideju da dodju do gola. Vidi se da ima uigranih akcija, otvaranja itd. Azar jeste vrhunski igrac, ali nije kvalitet jednog Mesija, Suareza, Nejmara, Mbape-a ili Aguera, sa nekima od ovih ne deli ni poziciju ali hocu reci nije na njihovom nivou da reši. Da Sari ima barem igraca poput Suareza druga bi prica bila. Znaci samo tu da ima nekog jer Morata je smesan igrac, Ziru je za njega Maradona licno iako je i on zicer igrac. Treba njemu neko da resi tu igru, posed i sve ostalo. Dzabe igraju, pritisak, sve super kada daju loptu Morati on se saplete ili Ziruu na 8 metara on je posalje preko tribine. Barsa isto igra sa dosta igraca napred, pritisak ali tu je Suarez koji resi po nesto, krunise tu dobru igru i posed pa Mesi nekim pasom ili gol sa 20 metara. Nekada im i ne uspe, ali imaju nekog. To Sari nema. Nece Kovacic da resava niti Morata niti Ziru. Budimo realni.

xxx

pre 5 godina

Ako je ovo gol, a jeste onda je onaj Zvezdin dva puta gol. Mislim da bi Partizan za ovakav gol angazovao bataljon geometara.
(Mare, 5. decembar 2018 21:59). Mislim da si ti previše opterećen Partizanom...

mile

pre 5 godina

Nezaslužuje Arsenal ni ove godine LŠ kad ovo nemože da dobije
(nebojša, 05. decembar 2018 22:58)

e moj ne bojša ne bojša, ne maš ti po jma!

ljupce

pre 5 godina

izvukao se junajted zahvaljujuci sudiji.gol iz ofsajda,korner,cupanje za kosu,start sa dve noge,ma opusteno samo igraj.lepe batine dobili igraci arsenala,genduzi i toreira pogotovo.serija traje evo vec 20 utakmica i nastavice svoje trajanje.

P.S.zanimljivo da liverpul ima najbolji start u istoriji kluba 13 pobeda i 3 remija i ne moze da bude prvi.bitno je da je klub iz mancestera i eto te na vrhu.

bmiles

pre 5 godina

Golovi svi cisti,cak i onaj prvi Arsenala(Englezi imaju VAR nezvanicno - peti sudija i TV),doduse sva cetiri gola nakon nenormalnih gresaka odbrana sa obe strane!DE Hea ipak junak odbranama u zadnjih 10 minuta.Arsenal bolja ekipa,MU i nije mogao vise obzirom na povrede mnogih igraca.Sem Herera,donekle Matica i De Hea,MU i nema kvalitetne igrace za bolje tako da je i ovaj rezultat uspeh.Za one koji misle da je Murinjo kriv,ne pije vodu.Sto kaze nas narod od g....a se pita ne pravi.

Head Hunters

pre 5 godina

Koliko je Čelsi limitirana ekipa vidlo se i večeras.Azar uveliko igra "pod ručnu",bljesne s vremena na vreme i to je sve,sramota je što ga mnogi porede sa živom legendomLampardom.Stoga najbolje je za sve da ode u taj Real a da bi ispao fer prema klubu trebalo bi da potpiše novi ugovor kako bi Čelsi što više izvukao za njega u suprotnom ako ode za neku siću ko Kurtoa onda je teška sramota i dokaz da belgijanci očigledno ne znaju šta je lojalnost.Od ostalih ništa novo Morata standardno smotan,Alonso već neko vreme veoma loš,možda je bolje Sariju da forsira Palmijerija.Kristensen načisto zaboravio da igra fudbal,bolje da Kejhil menja Luiza,zna ponekad da kiksne ali zna i da gine za svaku loptu plus opasan i kod prekida.Kepa abnormalno preplaćen golman,bolje da su doveli Areolu...Fabregas omatirio,Kovačić još jedna Realova roba sa felerom,isto ko i Morata.Šta vredi Sariju posed od 71% i "lepa" igra kad ovako gubi,nije ni čudo što nema ni jedan trofej,više sam za Konteovu varijantu i pravi muški fudbal,trebalo je samo da mu dovedu ratnike i rasprodaju ove balerine,sa ovom igrom samo su loša kopija Barselone!

веверица

pre 5 godina

@мустафа
вероватно. а опет у последњих 10 година манчестер је потрошио више пара на довођење играча од реала, барсе, јувентуса, париз сен жермена, ливерпула, бајерна...
заправо је само сити потрошио више ид њих.
то није мој лични прорачун, него званична лако проверива информација.
онда се поставља питање, како је могуће скрцати толике паре, а завршити са поставом која је вечерас изашла на терен? невероватно...
п.с. само де хеа, којег је још ферги довео, играч је топ класе.

kako da ne

pre 5 godina

@Downtown
Pa nema covek koga. Mora i taj Iwobi koji je realno smesan, saplice se, sut ocajan. Kao nesto je brz, ali ni to nista specijalno. Meni je ocajan Junajted mnogo vise nego Arsenal koji barem ima neku ideju, igru. Ovaj Junajted kod Murinja je ocajan. Oni cak i kad uzmu loptu i imaju malu inicijativu i krenu sa dodavanjima na protivnickoj polovini nemaju ideju, kao da nemaju uigrane akcije, niko nista specijalno ne radi. Pogba koji razbije svetsko, Rasford koji takodje dobro odigra svetsko su kod Murinja prosek igraci. Nemaju slobodu u igri, nema tim igru i niko ne moze da funkcionise.

netko

pre 5 godina

Sta se desava sa Ozilom? Nigdje ne pise da je povrijedjen, a nema ga vec 4-5 utakmica.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (HARIS, 5. decembar 2018 21:06)

navodno ima spazam ledja..

a ovo je mnogo prljava utakmica uniteda. rasford,felaini bili zreli za crveni cim su zaigrali. pola arsenala bukvalno prebijeno, trcati na kraju nisu mogli..vuce klinca za kosu sudiji ispred ociju a ovaj i slep i corav i gluv.

nego emery, ajd na zimu menjaj odbranu i iwobija, ono je katastrofa.
i jednog veznog dovedi, kad je dzaka pun kartona pa ne igra, geodunzi, sa svojih 19 leta, ma kako dobar sa loptom bio ne moze fizicki da igra ovakve utakmice. treba jos jedan ko torreira samo 30kg tezi i 2x visi.

rogh

pre 5 godina

veverica


bgm druze problem mancestera je trener, spiskali su pare na svjetske zvijezde a nijedan od tih igraca nije napredovao u junajtedu: lukaku, matic, pogba, di maria, sances...niz nema kraja, cak i felaini je bio zvijer u evertonu...i svi su ostali isti ili losiji dolaskom u junajted...pa nemoguce da bas nijedan ne valja?

lorenzo

pre 5 godina

za ove što dižu u nebesa Gvardiolin City...ne znam jeste li kad skontali ali City samo kupuje igrače, ništa ne prodaje a i to malo što proda to bude kao Zabaleta...dakle oni samo pumpaju tim, gomilaju igrače i onda eto Gvardiola genije...recimo Klop jeste potrošio dosta ali je skoro to sav novac od Kutinja...niko ne priča o tome...i onda lik sa Barsom, Bajernom i sad Citijem kida i svi kažu najbolji trener današnjice...pa de stavi ga u Arsenal, gdje je budžet ograničen ili u recimo Inter...ne ne lik će uvijek otići u top klubove...ne bi me čudilo da mu sledeći klub bude PSG

BOSS

pre 5 godina

Gledam ovo i sve razmisljam one sto pricaju engleska liga najjaca itd...
Ako Real M s Ronaldom i Barsa s Mesijem ne bi dobili ove zajedno,ja cu ...

Joca

pre 5 godina

Komentator nije za fudbal definitivno..Ofsajd za pola tela?Pa covece noge su bitne,telo ne
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdas, 5. decembar 2018 21:32)
Gol glavom,ramenom i grudima se ne racuna a?

Don 'Wardaddy' Collier

pre 5 godina

@Moj odgovor
Znam. Druga su to bila vremena prijatelju...
Treba li da poredimo SAF i Murinja???
Murinjo do sada potrosio vise nego sto je Ferguson za 10 godina!
Od kakvih panjeva je SAF pravio igrace: Flecer, Anderson, moze se reci i Kerik, itd, itd, itd...
Pozdrav

realman

pre 5 godina

Ako pratite, upravo je Barnli poveo protiv Liverpula i samim tim mislim da Gvardiola i Manchester City mogu da pocnu sa slavljem. Osvojili ligu a tek poceo decembar...
(johanson, 05. decembar 2018 22:02)

1:2 ;P

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Žoze je Bog. On bi sa Vragočanicom tovario ovaj nesrećni Arsenal. Treba ga voleti sad kad ga pljuje i kuso i repato.
Idemo Mukiii, ajmo majstore, idemo ruka, podrška specijalnom!

johanson

pre 5 godina

Ako pratite, upravo je Barnli poveo protiv Liverpula i samim tim mislim da Gvardiola i Manchester City mogu da pocnu sa slavljem. Osvojili ligu a tek poceo decembar...

Don 'Wardaddy' Collier

pre 5 godina

Koliko znaci jedan trener, vidi se na primeru ManUtd... nakon odlaska Ser Alexa ne mogu da se sastave... mislio sam da ce se to promeniti nekon dolaska Murinja, ali nista... mrtva ekipa... evo vec 4-5 godina. Potrosili su milijarde na svakakve igrace...
A zbog Uniteda sam zavoleo PL. Jos od vremena Bekama, Gigsa, brace Nevil, Roja Kina, Skolsa, Kantone, Solskjaera... sa kojom lakocom su oni postizali golove...

Miroslav

pre 5 godina

Murijo u formaciji 0-0-10 , bunker pa sta bude
(Cofi, 05. decembar 2018 20:44)
----------------------------------------------------------------
Ako je bunker nije 0-0-10 nego 10-0-0 i
nije Cofi nego Coffee :)

mustafa

pre 5 godina

United je samo ime koje je ostalo posle velikana poput Gigsa, Skolsa, Nistelroja, Vidica, Persija itd itd. Ovaj tim, da se ne zove United, bio bi u rangu Evertona.

realman

pre 5 godina

trol@Idi na političku vest iznad da vidiš da li skupljam pluseve....
(room 1408, 05. decembar 2018 21:38)

Aj cuti, ne ukopavaj se jos vise.

riki kaka

pre 5 godina

Uporedite na pogled golim okom, i onim sto vidimo na snimku, ovaj gol i Zvezdin gol na derbiju? Dajte geodetu da objasni, ako ono nije gol koliko tek ovo nije gol. Ne zna nista tehnologija, geodeta zna.

room 1408

pre 5 godina

trol@-Idi na političku vest malo naviše da vidiš da li skupljam pluseve ili minuse.Samo realno komentarisem.Sta sam na posletku loše iskomentarisao?

miro

pre 5 godina

Kako ovaj Iwobi moze da bude standardan nikada bi nece biti jasno....Ima karme ono sto je De Hea branio u Londonu kada je MU pobedio sada mu se vratilo

HARIS

pre 5 godina

Cudo bi bilo da Arsenal ne primi gol, ali da ovako lopta sporo ide izmedju odbrambenih igraca i da je oni ne ispucaju, to je nevidjeno!

Dejan CZ

pre 5 godina

Sramota...igraci Mancestera nisu trcali za sudijom nakon priznatog gola Arsenala a ocito nemaju nameru ni pasosa da se odricu...Sramota za ponasanje...

Fert gredica

pre 5 godina

Posto je Junanjted Engleska verzija Partizana, uprava ni danas, u slucaju negativnog ishoda Mancestera, nece otpustiti Murinja. To je jasno.

Miroslav

pre 5 godina

Murijo u formaciji 0-0-10 , bunker pa sta bude
(Cofi, 05. decembar 2018 20:44)
----------------------------------------------------------------
Ako je bunker nije 0-0-10 nego 10-0-0 i
nije Cofi nego Coffee :)

Fert gredica

pre 5 godina

Posto je Junanjted Engleska verzija Partizana, uprava ni danas, u slucaju negativnog ishoda Mancestera, nece otpustiti Murinja. To je jasno.

Joca

pre 5 godina

Komentator nije za fudbal definitivno..Ofsajd za pola tela?Pa covece noge su bitne,telo ne
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdas, 5. decembar 2018 21:32)
Gol glavom,ramenom i grudima se ne racuna a?

realman

pre 5 godina

Ako pratite, upravo je Barnli poveo protiv Liverpula i samim tim mislim da Gvardiola i Manchester City mogu da pocnu sa slavljem. Osvojili ligu a tek poceo decembar...
(johanson, 05. decembar 2018 22:02)

1:2 ;P

mustafa

pre 5 godina

United je samo ime koje je ostalo posle velikana poput Gigsa, Skolsa, Nistelroja, Vidica, Persija itd itd. Ovaj tim, da se ne zove United, bio bi u rangu Evertona.

lorenzo

pre 5 godina

za ove što dižu u nebesa Gvardiolin City...ne znam jeste li kad skontali ali City samo kupuje igrače, ništa ne prodaje a i to malo što proda to bude kao Zabaleta...dakle oni samo pumpaju tim, gomilaju igrače i onda eto Gvardiola genije...recimo Klop jeste potrošio dosta ali je skoro to sav novac od Kutinja...niko ne priča o tome...i onda lik sa Barsom, Bajernom i sad Citijem kida i svi kažu najbolji trener današnjice...pa de stavi ga u Arsenal, gdje je budžet ograničen ili u recimo Inter...ne ne lik će uvijek otići u top klubove...ne bi me čudilo da mu sledeći klub bude PSG

mile

pre 5 godina

Nezaslužuje Arsenal ni ove godine LŠ kad ovo nemože da dobije
(nebojša, 05. decembar 2018 22:58)

e moj ne bojša ne bojša, ne maš ti po jma!

riki kaka

pre 5 godina

Uporedite na pogled golim okom, i onim sto vidimo na snimku, ovaj gol i Zvezdin gol na derbiju? Dajte geodetu da objasni, ako ono nije gol koliko tek ovo nije gol. Ne zna nista tehnologija, geodeta zna.

xxx

pre 5 godina

Ako je ovo gol, a jeste onda je onaj Zvezdin dva puta gol. Mislim da bi Partizan za ovakav gol angazovao bataljon geometara.
(Mare, 5. decembar 2018 21:59). Mislim da si ti previše opterećen Partizanom...

rogh

pre 5 godina

veverica


bgm druze problem mancestera je trener, spiskali su pare na svjetske zvijezde a nijedan od tih igraca nije napredovao u junajtedu: lukaku, matic, pogba, di maria, sances...niz nema kraja, cak i felaini je bio zvijer u evertonu...i svi su ostali isti ili losiji dolaskom u junajted...pa nemoguce da bas nijedan ne valja?

Don 'Wardaddy' Collier

pre 5 godina

@Moj odgovor
Znam. Druga su to bila vremena prijatelju...
Treba li da poredimo SAF i Murinja???
Murinjo do sada potrosio vise nego sto je Ferguson za 10 godina!
Od kakvih panjeva je SAF pravio igrace: Flecer, Anderson, moze se reci i Kerik, itd, itd, itd...
Pozdrav

Dejan CZ

pre 5 godina

Sramota...igraci Mancestera nisu trcali za sudijom nakon priznatog gola Arsenala a ocito nemaju nameru ni pasosa da se odricu...Sramota za ponasanje...

kako da ne

pre 5 godina

@Downtown
Pa nema covek koga. Mora i taj Iwobi koji je realno smesan, saplice se, sut ocajan. Kao nesto je brz, ali ni to nista specijalno. Meni je ocajan Junajted mnogo vise nego Arsenal koji barem ima neku ideju, igru. Ovaj Junajted kod Murinja je ocajan. Oni cak i kad uzmu loptu i imaju malu inicijativu i krenu sa dodavanjima na protivnickoj polovini nemaju ideju, kao da nemaju uigrane akcije, niko nista specijalno ne radi. Pogba koji razbije svetsko, Rasford koji takodje dobro odigra svetsko su kod Murinja prosek igraci. Nemaju slobodu u igri, nema tim igru i niko ne moze da funkcionise.

netko

pre 5 godina

Sta se desava sa Ozilom? Nigdje ne pise da je povrijedjen, a nema ga vec 4-5 utakmica.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (HARIS, 5. decembar 2018 21:06)

navodno ima spazam ledja..

a ovo je mnogo prljava utakmica uniteda. rasford,felaini bili zreli za crveni cim su zaigrali. pola arsenala bukvalno prebijeno, trcati na kraju nisu mogli..vuce klinca za kosu sudiji ispred ociju a ovaj i slep i corav i gluv.

nego emery, ajd na zimu menjaj odbranu i iwobija, ono je katastrofa.
i jednog veznog dovedi, kad je dzaka pun kartona pa ne igra, geodunzi, sa svojih 19 leta, ma kako dobar sa loptom bio ne moze fizicki da igra ovakve utakmice. treba jos jedan ko torreira samo 30kg tezi i 2x visi.

веверица

pre 5 godina

@мустафа
вероватно. а опет у последњих 10 година манчестер је потрошио више пара на довођење играча од реала, барсе, јувентуса, париз сен жермена, ливерпула, бајерна...
заправо је само сити потрошио више ид њих.
то није мој лични прорачун, него званична лако проверива информација.
онда се поставља питање, како је могуће скрцати толике паре, а завршити са поставом која је вечерас изашла на терен? невероватно...
п.с. само де хеа, којег је још ферги довео, играч је топ класе.

Don 'Wardaddy' Collier

pre 5 godina

Koliko znaci jedan trener, vidi se na primeru ManUtd... nakon odlaska Ser Alexa ne mogu da se sastave... mislio sam da ce se to promeniti nekon dolaska Murinja, ali nista... mrtva ekipa... evo vec 4-5 godina. Potrosili su milijarde na svakakve igrace...
A zbog Uniteda sam zavoleo PL. Jos od vremena Bekama, Gigsa, brace Nevil, Roja Kina, Skolsa, Kantone, Solskjaera... sa kojom lakocom su oni postizali golove...

mr.wolf

pre 5 godina

Cudo bi bilo da Arsenal ne primi gol, ali da ovako lopta sporo ide izmedju odbrambenih igraca i da je oni ne ispucaju, to je nevidjeno!
(HARIS, 05. decembar 2018 21:33)

Uhvacena sva trojica na "krivu nogu", ali dzaba ti objasnjavam ako nisi nekad odigrao fudbal ispred zgrade.

HARIS

pre 5 godina

Cudo bi bilo da Arsenal ne primi gol, ali da ovako lopta sporo ide izmedju odbrambenih igraca i da je oni ne ispucaju, to je nevidjeno!

miro

pre 5 godina

Kako ovaj Iwobi moze da bude standardan nikada bi nece biti jasno....Ima karme ono sto je De Hea branio u Londonu kada je MU pobedio sada mu se vratilo

ljupce

pre 5 godina

izvukao se junajted zahvaljujuci sudiji.gol iz ofsajda,korner,cupanje za kosu,start sa dve noge,ma opusteno samo igraj.lepe batine dobili igraci arsenala,genduzi i toreira pogotovo.serija traje evo vec 20 utakmica i nastavice svoje trajanje.

P.S.zanimljivo da liverpul ima najbolji start u istoriji kluba 13 pobeda i 3 remija i ne moze da bude prvi.bitno je da je klub iz mancestera i eto te na vrhu.

Head Hunters

pre 5 godina

Koliko je Čelsi limitirana ekipa vidlo se i večeras.Azar uveliko igra "pod ručnu",bljesne s vremena na vreme i to je sve,sramota je što ga mnogi porede sa živom legendomLampardom.Stoga najbolje je za sve da ode u taj Real a da bi ispao fer prema klubu trebalo bi da potpiše novi ugovor kako bi Čelsi što više izvukao za njega u suprotnom ako ode za neku siću ko Kurtoa onda je teška sramota i dokaz da belgijanci očigledno ne znaju šta je lojalnost.Od ostalih ništa novo Morata standardno smotan,Alonso već neko vreme veoma loš,možda je bolje Sariju da forsira Palmijerija.Kristensen načisto zaboravio da igra fudbal,bolje da Kejhil menja Luiza,zna ponekad da kiksne ali zna i da gine za svaku loptu plus opasan i kod prekida.Kepa abnormalno preplaćen golman,bolje da su doveli Areolu...Fabregas omatirio,Kovačić još jedna Realova roba sa felerom,isto ko i Morata.Šta vredi Sariju posed od 71% i "lepa" igra kad ovako gubi,nije ni čudo što nema ni jedan trofej,više sam za Konteovu varijantu i pravi muški fudbal,trebalo je samo da mu dovedu ratnike i rasprodaju ove balerine,sa ovom igrom samo su loša kopija Barselone!

kako da ne

pre 5 godina

@HeadHunters
A, mozda Sari nema trofeje jer nije vodio najjace ekipe? Pa on je sa Napolijem imao 85 pobeda, 25 neresenih j 25 izgubljenih utakmica. Pa Celzi je veceras imao 17 udaraca, jeste dosta manje u okvir gola ali on nema u timu Mesija ili Suareza, Nejmara i ne znam koga da resi utakmicu u kojoj gaze rivala. Pored toliko suteva i 70% posed lopte. Ko je gledao Napoli pod Sarijem, sada sa Celzijem nije da nemaju ideju da dodju do gola. Vidi se da ima uigranih akcija, otvaranja itd. Azar jeste vrhunski igrac, ali nije kvalitet jednog Mesija, Suareza, Nejmara, Mbape-a ili Aguera, sa nekima od ovih ne deli ni poziciju ali hocu reci nije na njihovom nivou da reši. Da Sari ima barem igraca poput Suareza druga bi prica bila. Znaci samo tu da ima nekog jer Morata je smesan igrac, Ziru je za njega Maradona licno iako je i on zicer igrac. Treba njemu neko da resi tu igru, posed i sve ostalo. Dzabe igraju, pritisak, sve super kada daju loptu Morati on se saplete ili Ziruu na 8 metara on je posalje preko tribine. Barsa isto igra sa dosta igraca napred, pritisak ali tu je Suarez koji resi po nesto, krunise tu dobru igru i posed pa Mesi nekim pasom ili gol sa 20 metara. Nekada im i ne uspe, ali imaju nekog. To Sari nema. Nece Kovacic da resava niti Morata niti Ziru. Budimo realni.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Žoze je Bog. On bi sa Vragočanicom tovario ovaj nesrećni Arsenal. Treba ga voleti sad kad ga pljuje i kuso i repato.
Idemo Mukiii, ajmo majstore, idemo ruka, podrška specijalnom!

bmiles

pre 5 godina

Golovi svi cisti,cak i onaj prvi Arsenala(Englezi imaju VAR nezvanicno - peti sudija i TV),doduse sva cetiri gola nakon nenormalnih gresaka odbrana sa obe strane!DE Hea ipak junak odbranama u zadnjih 10 minuta.Arsenal bolja ekipa,MU i nije mogao vise obzirom na povrede mnogih igraca.Sem Herera,donekle Matica i De Hea,MU i nema kvalitetne igrace za bolje tako da je i ovaj rezultat uspeh.Za one koji misle da je Murinjo kriv,ne pije vodu.Sto kaze nas narod od g....a se pita ne pravi.

VanjaLFC

pre 5 godina

U ovom kolu, svi kapiteni su nosili trake u duginim bojama podrzavajuci Lesbian Gay kako li se vec zove pokret. Za sledece kolo ili u veoma bliskoj buducnosti, najavljuju korner zastavice u "happy bojama". Pa vi sad videti koliki je taj lobi. Nemam nista protiv njih. Njihova stvar. Ali muka mi je vise o njihovom potenciranju. Jos cemo mi "straight", pa jos i bele koze uskoro postati ugrozena vrsta.

BOSS

pre 5 godina

Gledam ovo i sve razmisljam one sto pricaju engleska liga najjaca itd...
Ako Real M s Ronaldom i Barsa s Mesijem ne bi dobili ove zajedno,ja cu ...

njami

pre 5 godina

Nemaju VAR nezvanično, niti se peti sudija sta pita, vec samo gol aut senzor upravo zbog ovakvih slucajeva. Glavnom sudiji zavibrira sat ako lopta predje gol aut liniju, ako ne čovek pusta da se igra.

realman

pre 5 godina

trol@Idi na političku vest iznad da vidiš da li skupljam pluseve....
(room 1408, 05. decembar 2018 21:38)

Aj cuti, ne ukopavaj se jos vise.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Uhvacena sva trojica na "krivu nogu", ali dzaba ti objasnjavam ako nisi nekad odigrao fudbal ispred zgrade.
(mr.wolf, 05. decembar 2018 23:22)

Profesionalni odbrambeni fudbaler koji igra u premijer ligi i to jos u Arsenalu koji je tim sa velikim ambicijama, apsolutno ne sme da bude uhvacen na krivoj nozi, a posebno ne sva trojica. To moze da se desi u "sunday ligama" gde stoperi od 40 godina i 105kg stoje kao drva i samo cekaju loptu, stoper svetske klase uvek mora da bude spreman da brzo reaguje. Zato Van Dajk i kosta 80 miliona, Laport i Stouns skoro toliko takodje...

Bianconero

pre 5 godina

Komentator sport kluba je bio toliko nepristrasan da bi ugurao loptu u gol arsenala da je ikako mogao.
(mr.montenegro, 05. decembar 2018 22:57)
Brate, covek navija za Arsenal...

TurboNator

pre 5 godina

Šteta bili smo dosta bolji ali Murinjo se uvek nekako izvuče, nema veze objasniće mu Venger na Hajberiju u revanšu. COYS
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (horse, 5. decembar 2018 23:56)

Wenger...??? COYS??? WTF?

Nešque

pre 5 godina

Ako je bunker nije 0-0-10 nego 10-0-0 i 
nije Cofi nego Coffee :)
(Miroslav, 05. decembar 2018 21:21)

Nije mislio na kafu nego Ćofi kao Fića. :D

Vidji

pre 5 godina

za ove što dižu u nebesa Gvardiolin City...ne znam jeste li kad skontali ali City samo kupuje igrače, ništa ne prodaje a i to malo što proda to bude kao Zabaleta...dakle oni samo pumpaju tim...(lorenzo, 5. decembar 2018 23:41). Bice da za Siti moze da igra 20 igraca od jednom,da za njih ne vaze ista pravila? Prodaje Gvardiola igrace itekako,prvo sto je uradio kada je preuzeo Barsu npr. je prodaja Ronaldinja,Deka,Turea i ostalih. Covek dovodi one koji mu odgovaraju(ne dovodi npr. drva poput Felainija),finansijski momenat tu nas ne treba da zanima,boli mene uvo sto neki klub koristi cinjenicu da Siti ima gomilu para i onda im uvali beka za 50-60 miliona. Nego,jel ono Lukaku na klupi?Pa on je placen vise od bilo kog igraca Sitija zar ne? Gde je Sancez,jedan od igraca sa najvecom platom u Engleskoj,do juce u top tri igraca po kvalitetu? Koliko su placani ovi talenti poput Marsijala? Gde je Pogba od 100 miliona? Ma tacno Junajted nema para pa zbog toga izgledaju ovako. Koliko otkaza treba Murinjo da popije pa da konacno svi ukapiraju? Da li neko pamti kada je Murinjo promenio klub a da nije najuren kao kuce? I uvek je neko drugi kriv...

njami

pre 5 godina

Izes ekipu u kojoj je Matic za koplje najbolji u svim segmentima. Veznog osim njega ni na mapi, Mata mu sedi na klupi, u sredini rupa!

x

pre 5 godina

Šteta bili smo dosta bolji ali Murinjo se uvek nekako izvuče, nema veze objasniće mu Venger na Hajberiju u revanšu. COYS
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (horse, 5. decembar 2018 23:56)

Bili STE? Venger??

KakavDanakNeiskustvu

pre 5 godina

za ove što dižu u nebesa Gvardiolin City...ne znam jeste li kad skontali ali City samo kupuje igrače, ništa ne prodaje a i to malo što proda to bude kao Zabaleta...dakle oni samo pumpaju tim, gomilaju igrače i onda eto Gvardiola genije...recimo Klop jeste potrošio dosta ali je skoro to sav novac od Kutinja...niko ne priča o tome...i onda lik sa Barsom, Bajernom i sad Citijem kida i svi kažu najbolji trener današnjice...pa de stavi ga u Arsenal, gdje je budžet ograničen ili u recimo Inter...ne ne lik će uvijek otići u top klubove...ne bi me čudilo da mu sledeći klub bude PSG
(lorenzo, 5. decembar 2018 23:41)

Gvardiolin fudbal je najvisi moguci nivo fudbala sto se potrebne inteligencije tice i njemu su potrebni odgovarajuci igraci. Klop jeste legenda ali recimo dok kod njega moze super da se uklopi Saciri koji trci kao zivotinja, Gvardiola ga je prodao u roku od 5 dana i rekao da je to najneinteligentniji fudbaler sa kojim je imao nezadovoljstvo da radi. O parkiranju autobusa "a la Murinjo" necu ni da pricam, tu tek mogu panjine da igraju sa kakvim takvim uspehom.

Sto se ne zapitas kog vec vrhunskog igraca je Gvardiola kupio u Sitiju, kupuje samo nadprosecne i talentovane klince i od njih pravi vrhunske igrace. U Bajernu isto bez nekih ekstremnih kupovina, u Barsi se kupovalo par puta doduse, ali imalo se para kada ti je prva postava dosla za dzabe iz La Masije na celu sa najboljim igracem svih vremena.

room 1408

pre 5 godina

trol@-Idi na političku vest malo naviše da vidiš da li skupljam pluseve ili minuse.Samo realno komentarisem.Sta sam na posletku loše iskomentarisao?

johanson

pre 5 godina

Ako pratite, upravo je Barnli poveo protiv Liverpula i samim tim mislim da Gvardiola i Manchester City mogu da pocnu sa slavljem. Osvojili ligu a tek poceo decembar...

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Žoze je Bog. On bi sa Vragočanicom tovario ovaj nesrećni Arsenal. Treba ga voleti sad kad ga pljuje i kuso i repato.
Idemo Mukiii, ajmo majstore, idemo ruka, podrška specijalnom!

johanson

pre 5 godina

Ako pratite, upravo je Barnli poveo protiv Liverpula i samim tim mislim da Gvardiola i Manchester City mogu da pocnu sa slavljem. Osvojili ligu a tek poceo decembar...

lorenzo

pre 5 godina

za ove što dižu u nebesa Gvardiolin City...ne znam jeste li kad skontali ali City samo kupuje igrače, ništa ne prodaje a i to malo što proda to bude kao Zabaleta...dakle oni samo pumpaju tim, gomilaju igrače i onda eto Gvardiola genije...recimo Klop jeste potrošio dosta ali je skoro to sav novac od Kutinja...niko ne priča o tome...i onda lik sa Barsom, Bajernom i sad Citijem kida i svi kažu najbolji trener današnjice...pa de stavi ga u Arsenal, gdje je budžet ograničen ili u recimo Inter...ne ne lik će uvijek otići u top klubove...ne bi me čudilo da mu sledeći klub bude PSG

BOSS

pre 5 godina

Gledam ovo i sve razmisljam one sto pricaju engleska liga najjaca itd...
Ako Real M s Ronaldom i Barsa s Mesijem ne bi dobili ove zajedno,ja cu ...

xxx

pre 5 godina

Ako je ovo gol, a jeste onda je onaj Zvezdin dva puta gol. Mislim da bi Partizan za ovakav gol angazovao bataljon geometara.
(Mare, 5. decembar 2018 21:59). Mislim da si ti previše opterećen Partizanom...

Fert gredica

pre 5 godina

Posto je Junanjted Engleska verzija Partizana, uprava ni danas, u slucaju negativnog ishoda Mancestera, nece otpustiti Murinja. To je jasno.

ljupce

pre 5 godina

izvukao se junajted zahvaljujuci sudiji.gol iz ofsajda,korner,cupanje za kosu,start sa dve noge,ma opusteno samo igraj.lepe batine dobili igraci arsenala,genduzi i toreira pogotovo.serija traje evo vec 20 utakmica i nastavice svoje trajanje.

P.S.zanimljivo da liverpul ima najbolji start u istoriji kluba 13 pobeda i 3 remija i ne moze da bude prvi.bitno je da je klub iz mancestera i eto te na vrhu.

riki kaka

pre 5 godina

Uporedite na pogled golim okom, i onim sto vidimo na snimku, ovaj gol i Zvezdin gol na derbiju? Dajte geodetu da objasni, ako ono nije gol koliko tek ovo nije gol. Ne zna nista tehnologija, geodeta zna.

Dejan CZ

pre 5 godina

Sramota...igraci Mancestera nisu trcali za sudijom nakon priznatog gola Arsenala a ocito nemaju nameru ni pasosa da se odricu...Sramota za ponasanje...

kako da ne

pre 5 godina

@HeadHunters
A, mozda Sari nema trofeje jer nije vodio najjace ekipe? Pa on je sa Napolijem imao 85 pobeda, 25 neresenih j 25 izgubljenih utakmica. Pa Celzi je veceras imao 17 udaraca, jeste dosta manje u okvir gola ali on nema u timu Mesija ili Suareza, Nejmara i ne znam koga da resi utakmicu u kojoj gaze rivala. Pored toliko suteva i 70% posed lopte. Ko je gledao Napoli pod Sarijem, sada sa Celzijem nije da nemaju ideju da dodju do gola. Vidi se da ima uigranih akcija, otvaranja itd. Azar jeste vrhunski igrac, ali nije kvalitet jednog Mesija, Suareza, Nejmara, Mbape-a ili Aguera, sa nekima od ovih ne deli ni poziciju ali hocu reci nije na njihovom nivou da reši. Da Sari ima barem igraca poput Suareza druga bi prica bila. Znaci samo tu da ima nekog jer Morata je smesan igrac, Ziru je za njega Maradona licno iako je i on zicer igrac. Treba njemu neko da resi tu igru, posed i sve ostalo. Dzabe igraju, pritisak, sve super kada daju loptu Morati on se saplete ili Ziruu na 8 metara on je posalje preko tribine. Barsa isto igra sa dosta igraca napred, pritisak ali tu je Suarez koji resi po nesto, krunise tu dobru igru i posed pa Mesi nekim pasom ili gol sa 20 metara. Nekada im i ne uspe, ali imaju nekog. To Sari nema. Nece Kovacic da resava niti Morata niti Ziru. Budimo realni.

Don 'Wardaddy' Collier

pre 5 godina

Koliko znaci jedan trener, vidi se na primeru ManUtd... nakon odlaska Ser Alexa ne mogu da se sastave... mislio sam da ce se to promeniti nekon dolaska Murinja, ali nista... mrtva ekipa... evo vec 4-5 godina. Potrosili su milijarde na svakakve igrace...
A zbog Uniteda sam zavoleo PL. Jos od vremena Bekama, Gigsa, brace Nevil, Roja Kina, Skolsa, Kantone, Solskjaera... sa kojom lakocom su oni postizali golove...

Miroslav

pre 5 godina

Murijo u formaciji 0-0-10 , bunker pa sta bude
(Cofi, 05. decembar 2018 20:44)
----------------------------------------------------------------
Ako je bunker nije 0-0-10 nego 10-0-0 i
nije Cofi nego Coffee :)

Don 'Wardaddy' Collier

pre 5 godina

@Moj odgovor
Znam. Druga su to bila vremena prijatelju...
Treba li da poredimo SAF i Murinja???
Murinjo do sada potrosio vise nego sto je Ferguson za 10 godina!
Od kakvih panjeva je SAF pravio igrace: Flecer, Anderson, moze se reci i Kerik, itd, itd, itd...
Pozdrav

bmiles

pre 5 godina

Golovi svi cisti,cak i onaj prvi Arsenala(Englezi imaju VAR nezvanicno - peti sudija i TV),doduse sva cetiri gola nakon nenormalnih gresaka odbrana sa obe strane!DE Hea ipak junak odbranama u zadnjih 10 minuta.Arsenal bolja ekipa,MU i nije mogao vise obzirom na povrede mnogih igraca.Sem Herera,donekle Matica i De Hea,MU i nema kvalitetne igrace za bolje tako da je i ovaj rezultat uspeh.Za one koji misle da je Murinjo kriv,ne pije vodu.Sto kaze nas narod od g....a se pita ne pravi.

room 1408

pre 5 godina

trol@-Idi na političku vest malo naviše da vidiš da li skupljam pluseve ili minuse.Samo realno komentarisem.Sta sam na posletku loše iskomentarisao?

mustafa

pre 5 godina

United je samo ime koje je ostalo posle velikana poput Gigsa, Skolsa, Nistelroja, Vidica, Persija itd itd. Ovaj tim, da se ne zove United, bio bi u rangu Evertona.

Joca

pre 5 godina

Komentator nije za fudbal definitivno..Ofsajd za pola tela?Pa covece noge su bitne,telo ne
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdas, 5. decembar 2018 21:32)
Gol glavom,ramenom i grudima se ne racuna a?

mile

pre 5 godina

Nezaslužuje Arsenal ni ove godine LŠ kad ovo nemože da dobije
(nebojša, 05. decembar 2018 22:58)

e moj ne bojša ne bojša, ne maš ti po jma!

Head Hunters

pre 5 godina

Koliko je Čelsi limitirana ekipa vidlo se i večeras.Azar uveliko igra "pod ručnu",bljesne s vremena na vreme i to je sve,sramota je što ga mnogi porede sa živom legendomLampardom.Stoga najbolje je za sve da ode u taj Real a da bi ispao fer prema klubu trebalo bi da potpiše novi ugovor kako bi Čelsi što više izvukao za njega u suprotnom ako ode za neku siću ko Kurtoa onda je teška sramota i dokaz da belgijanci očigledno ne znaju šta je lojalnost.Od ostalih ništa novo Morata standardno smotan,Alonso već neko vreme veoma loš,možda je bolje Sariju da forsira Palmijerija.Kristensen načisto zaboravio da igra fudbal,bolje da Kejhil menja Luiza,zna ponekad da kiksne ali zna i da gine za svaku loptu plus opasan i kod prekida.Kepa abnormalno preplaćen golman,bolje da su doveli Areolu...Fabregas omatirio,Kovačić još jedna Realova roba sa felerom,isto ko i Morata.Šta vredi Sariju posed od 71% i "lepa" igra kad ovako gubi,nije ni čudo što nema ni jedan trofej,više sam za Konteovu varijantu i pravi muški fudbal,trebalo je samo da mu dovedu ratnike i rasprodaju ove balerine,sa ovom igrom samo su loša kopija Barselone!

KakavDanakNeiskustvu

pre 5 godina

za ove što dižu u nebesa Gvardiolin City...ne znam jeste li kad skontali ali City samo kupuje igrače, ništa ne prodaje a i to malo što proda to bude kao Zabaleta...dakle oni samo pumpaju tim, gomilaju igrače i onda eto Gvardiola genije...recimo Klop jeste potrošio dosta ali je skoro to sav novac od Kutinja...niko ne priča o tome...i onda lik sa Barsom, Bajernom i sad Citijem kida i svi kažu najbolji trener današnjice...pa de stavi ga u Arsenal, gdje je budžet ograničen ili u recimo Inter...ne ne lik će uvijek otići u top klubove...ne bi me čudilo da mu sledeći klub bude PSG
(lorenzo, 5. decembar 2018 23:41)

Gvardiolin fudbal je najvisi moguci nivo fudbala sto se potrebne inteligencije tice i njemu su potrebni odgovarajuci igraci. Klop jeste legenda ali recimo dok kod njega moze super da se uklopi Saciri koji trci kao zivotinja, Gvardiola ga je prodao u roku od 5 dana i rekao da je to najneinteligentniji fudbaler sa kojim je imao nezadovoljstvo da radi. O parkiranju autobusa "a la Murinjo" necu ni da pricam, tu tek mogu panjine da igraju sa kakvim takvim uspehom.

Sto se ne zapitas kog vec vrhunskog igraca je Gvardiola kupio u Sitiju, kupuje samo nadprosecne i talentovane klince i od njih pravi vrhunske igrace. U Bajernu isto bez nekih ekstremnih kupovina, u Barsi se kupovalo par puta doduse, ali imalo se para kada ti je prva postava dosla za dzabe iz La Masije na celu sa najboljim igracem svih vremena.

realman

pre 5 godina

Ako pratite, upravo je Barnli poveo protiv Liverpula i samim tim mislim da Gvardiola i Manchester City mogu da pocnu sa slavljem. Osvojili ligu a tek poceo decembar...
(johanson, 05. decembar 2018 22:02)

1:2 ;P

netko

pre 5 godina

Sta se desava sa Ozilom? Nigdje ne pise da je povrijedjen, a nema ga vec 4-5 utakmica.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (HARIS, 5. decembar 2018 21:06)

navodno ima spazam ledja..

a ovo je mnogo prljava utakmica uniteda. rasford,felaini bili zreli za crveni cim su zaigrali. pola arsenala bukvalno prebijeno, trcati na kraju nisu mogli..vuce klinca za kosu sudiji ispred ociju a ovaj i slep i corav i gluv.

nego emery, ajd na zimu menjaj odbranu i iwobija, ono je katastrofa.
i jednog veznog dovedi, kad je dzaka pun kartona pa ne igra, geodunzi, sa svojih 19 leta, ma kako dobar sa loptom bio ne moze fizicki da igra ovakve utakmice. treba jos jedan ko torreira samo 30kg tezi i 2x visi.

mr.wolf

pre 5 godina

Cudo bi bilo da Arsenal ne primi gol, ali da ovako lopta sporo ide izmedju odbrambenih igraca i da je oni ne ispucaju, to je nevidjeno!
(HARIS, 05. decembar 2018 21:33)

Uhvacena sva trojica na "krivu nogu", ali dzaba ti objasnjavam ako nisi nekad odigrao fudbal ispred zgrade.

веверица

pre 5 godina

@мустафа
вероватно. а опет у последњих 10 година манчестер је потрошио више пара на довођење играча од реала, барсе, јувентуса, париз сен жермена, ливерпула, бајерна...
заправо је само сити потрошио више ид њих.
то није мој лични прорачун, него званична лако проверива информација.
онда се поставља питање, како је могуће скрцати толике паре, а завршити са поставом која је вечерас изашла на терен? невероватно...
п.с. само де хеа, којег је још ферги довео, играч је топ класе.

kako da ne

pre 5 godina

@Downtown
Pa nema covek koga. Mora i taj Iwobi koji je realno smesan, saplice se, sut ocajan. Kao nesto je brz, ali ni to nista specijalno. Meni je ocajan Junajted mnogo vise nego Arsenal koji barem ima neku ideju, igru. Ovaj Junajted kod Murinja je ocajan. Oni cak i kad uzmu loptu i imaju malu inicijativu i krenu sa dodavanjima na protivnickoj polovini nemaju ideju, kao da nemaju uigrane akcije, niko nista specijalno ne radi. Pogba koji razbije svetsko, Rasford koji takodje dobro odigra svetsko su kod Murinja prosek igraci. Nemaju slobodu u igri, nema tim igru i niko ne moze da funkcionise.

rogh

pre 5 godina

veverica


bgm druze problem mancestera je trener, spiskali su pare na svjetske zvijezde a nijedan od tih igraca nije napredovao u junajtedu: lukaku, matic, pogba, di maria, sances...niz nema kraja, cak i felaini je bio zvijer u evertonu...i svi su ostali isti ili losiji dolaskom u junajted...pa nemoguce da bas nijedan ne valja?

njami

pre 5 godina

Izes ekipu u kojoj je Matic za koplje najbolji u svim segmentima. Veznog osim njega ni na mapi, Mata mu sedi na klupi, u sredini rupa!

realman

pre 5 godina

trol@Idi na političku vest iznad da vidiš da li skupljam pluseve....
(room 1408, 05. decembar 2018 21:38)

Aj cuti, ne ukopavaj se jos vise.

VanjaLFC

pre 5 godina

U ovom kolu, svi kapiteni su nosili trake u duginim bojama podrzavajuci Lesbian Gay kako li se vec zove pokret. Za sledece kolo ili u veoma bliskoj buducnosti, najavljuju korner zastavice u "happy bojama". Pa vi sad videti koliki je taj lobi. Nemam nista protiv njih. Njihova stvar. Ali muka mi je vise o njihovom potenciranju. Jos cemo mi "straight", pa jos i bele koze uskoro postati ugrozena vrsta.

Vidji

pre 5 godina

za ove što dižu u nebesa Gvardiolin City...ne znam jeste li kad skontali ali City samo kupuje igrače, ništa ne prodaje a i to malo što proda to bude kao Zabaleta...dakle oni samo pumpaju tim...(lorenzo, 5. decembar 2018 23:41). Bice da za Siti moze da igra 20 igraca od jednom,da za njih ne vaze ista pravila? Prodaje Gvardiola igrace itekako,prvo sto je uradio kada je preuzeo Barsu npr. je prodaja Ronaldinja,Deka,Turea i ostalih. Covek dovodi one koji mu odgovaraju(ne dovodi npr. drva poput Felainija),finansijski momenat tu nas ne treba da zanima,boli mene uvo sto neki klub koristi cinjenicu da Siti ima gomilu para i onda im uvali beka za 50-60 miliona. Nego,jel ono Lukaku na klupi?Pa on je placen vise od bilo kog igraca Sitija zar ne? Gde je Sancez,jedan od igraca sa najvecom platom u Engleskoj,do juce u top tri igraca po kvalitetu? Koliko su placani ovi talenti poput Marsijala? Gde je Pogba od 100 miliona? Ma tacno Junajted nema para pa zbog toga izgledaju ovako. Koliko otkaza treba Murinjo da popije pa da konacno svi ukapiraju? Da li neko pamti kada je Murinjo promenio klub a da nije najuren kao kuce? I uvek je neko drugi kriv...

TurboNator

pre 5 godina

Šteta bili smo dosta bolji ali Murinjo se uvek nekako izvuče, nema veze objasniće mu Venger na Hajberiju u revanšu. COYS
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (horse, 5. decembar 2018 23:56)

Wenger...??? COYS??? WTF?

miro

pre 5 godina

Kako ovaj Iwobi moze da bude standardan nikada bi nece biti jasno....Ima karme ono sto je De Hea branio u Londonu kada je MU pobedio sada mu se vratilo

x

pre 5 godina

Šteta bili smo dosta bolji ali Murinjo se uvek nekako izvuče, nema veze objasniće mu Venger na Hajberiju u revanšu. COYS
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (horse, 5. decembar 2018 23:56)

Bili STE? Venger??

Bianconero

pre 5 godina

Komentator sport kluba je bio toliko nepristrasan da bi ugurao loptu u gol arsenala da je ikako mogao.
(mr.montenegro, 05. decembar 2018 22:57)
Brate, covek navija za Arsenal...

HARIS

pre 5 godina

Cudo bi bilo da Arsenal ne primi gol, ali da ovako lopta sporo ide izmedju odbrambenih igraca i da je oni ne ispucaju, to je nevidjeno!

Nešque

pre 5 godina

Ako je bunker nije 0-0-10 nego 10-0-0 i 
nije Cofi nego Coffee :)
(Miroslav, 05. decembar 2018 21:21)

Nije mislio na kafu nego Ćofi kao Fića. :D

sef strucnog staba

pre 5 godina

Uhvacena sva trojica na "krivu nogu", ali dzaba ti objasnjavam ako nisi nekad odigrao fudbal ispred zgrade.
(mr.wolf, 05. decembar 2018 23:22)

Profesionalni odbrambeni fudbaler koji igra u premijer ligi i to jos u Arsenalu koji je tim sa velikim ambicijama, apsolutno ne sme da bude uhvacen na krivoj nozi, a posebno ne sva trojica. To moze da se desi u "sunday ligama" gde stoperi od 40 godina i 105kg stoje kao drva i samo cekaju loptu, stoper svetske klase uvek mora da bude spreman da brzo reaguje. Zato Van Dajk i kosta 80 miliona, Laport i Stouns skoro toliko takodje...

njami

pre 5 godina

Nemaju VAR nezvanično, niti se peti sudija sta pita, vec samo gol aut senzor upravo zbog ovakvih slucajeva. Glavnom sudiji zavibrira sat ako lopta predje gol aut liniju, ako ne čovek pusta da se igra.